Tilintarkastuspalvelut. Tarjous Turun kaupungille

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tilintarkastuspalvelut. Tarjous Turun kaupungille"

Transkriptio

1 Tilintarkastuspalvelut Tarjous Turun kaupungille

2 KPMG Julkishallinnon Palvelut Oy PL Helsinki Käyntiosoite: Mannerheimintie 20 B HELSINKI Puhelin Faksi Turun kaupunki Hankinta- ja logistiikkakeskus PL Turku Turun kaupungin ja sen tytäryhtiöiden ja säätiöiden hallinnon ja talouden tarkastuspalvelut Turun kaupunginvaltuustontoimikautta vastaavilta vuosilta sekä optiona vuosille 2017 ja 2018 Kiitämme mahdollisuudesta antaa tarjous Turun kaupungin ja sen tytäryhtiöiden ja säätiöiden hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista päivätyn tarjouspyyntönne mukaisesti. Vastaamme mielellämme kaikkiin tarjousta koskeviin kysymyksiin ja toimitamme tarvittaessa lisätietoja. Tulemme mielellämme esittelemään tarjoustamme sekä kertomaan tarkemmin toteutustavastamme. Toimin yhteyshenkilönänne kaikissa tarjoukseen liittyvissä asioissa ja vastaan mielelläni mahdollisiin kysymyksiinne koskien tarjoustamme. Yhteystietoni ovat: Leif-Erik Forsberg, , Tarjouksemme on sitovana voimassa tarjouspyyntönne mukaisesti asti. Ystävällisin terveisin, Leif-Erik Forsberg Toimitusjohtaja, KPMG Julkishallinnon Palvelut Oy KPMG Oy Ab, a Finnish limited liability company and a member firm of the KPMG network of independent member firms affiliated with KPMG International Cooperative ( KPMG International ), a Swiss entity.

3 Luottamuksellinen Neljä hyvää syytä valita KPMG Toimintamme lähtökohtana on laadukas palvelu ja selkeät, tulevaisuuteen tähtäävät ratkaisut. Pyrimme ymmärtämään tarpeenne ja tartumme haasteisiin ennakkoluulottomasti. Toimimme luotettavana ja pitkäaikaisena asiantuntijananne ja kumppaninanne toimintaanne koskevissa kysymyksissä ja hoidamme tarkastuksen joustavasti ja sovittujen aikataulujen mukaisesti. Julkisen sektorin syvällistä tuntemusta 1 KPMG:llä on laaja ja monipuolinen kokemus julkisen sektorin palveluntarjoajana. Tunnemme hyvin kaupunkien, kuntien, kuntayhtymien, kaupunki- ja kuntakonsernien, valtion tilivirastojen, ministeriöiden sekä valtion liikelaitosten toiminta-alueet. Tilintarkastuksen lisäksi toimimme neuvonantajana muun muassa talouden, rahoituksen, riskienhallinnan, arvonmäärityksen, juridiikan ja verotuksen erityiskysymyksissä. Asiantuntijamme ovat monen vuoden ajan olleet aktiivisesti mukana julkisen sektorin toiminnan kehittämisessä, esimerkiksi toimimalla asiantuntijana kuntien liikelaitoksien yhtiöittämisissä ja yritysjärjestelyissä. Pitkällisen yhteistyömme ansiosta tunnemme julkisen sektorin erityispiirteet ja vaatimukset. Ymmärrämme julkishallinnon toimintamenetelmät ja toimintaympäristön, jossa toimitaan jatkuvasti yleisen huomion kohteena. Kokemusta ja näkemystä 2 Tilintarkastajillamme on vankka käytännön kokemus tilintarkastuksesta kunnissa, kaupungeissa, valtionhallinnossa ja erilaissa julkisyhteisöissä sekä laajalti eri toimialoilla. He ovat kokeneita projektityöntekijöitä, jotka pystyvät suorittamaan tilintarkastuksen tehokkaasti ja koordinoidusti. Periaatteenamme on antaa selkeitä ja käytännönläheisiä neuvoja sekä toteuttamiskelpoisia ratkaisuja. Päivittäisessä työssämme tuomme selkeästi esille näkemyksemme ja suosituksemme kannaltanne parhaista ratkaisuista myös tulevaisuutta ajatellen KPMG Oy Ab, a Finnish limited liability company and a mddsfdfember firm of the KPMG network of independent member firms affiliated with KPMG International Cooperative ( KPMG International ), a Swiss entity. All rights reserved.

4 Luottamuksellinen 3 Lisäarvoa käytössämme olevien työkalujen ja menetelmien avulla Menetelmiemme ja työkalujemme avulla varmistamme lisäarvoa tuottavan tilintarkastuksen suorittamisen. Käytössämme on monipuoliset tilintarkastuksen apuvälineet ja menetelmät, kansainväliset IFAC:n säännöt sekä JHTT- ja KHTyhdistysten vaatimukset täyttävä metodipohjainen tarkastusmenetelmä ja IT-pohjaiset tarkastustyökalut mahdollistavat joustavan ja tehokkaan toimeksiannon toteutuksen. Kansainvälisesti KPMG:n kehittämät työmenetelmät palvelevat meitä taustalla silloinkin, kun tarkastuskohde on kokonaan paikallinen. Joustavuutta ja toimitusvarmuutta 4 Nopea reagointi asiakkaidemme yhteydenottoihin ja joustavuus palveluiden toteutuksessa ovat mielestämme kriittiset tekijät ensiluokkaisessa asiakaspalvelussa. Olemmekin saaneet asiakastyytyväisyystutkimuksissamme kiitosta asiakkailtamme erityisesti asiantuntijoidemme palvelualttiuteen, ammattitaitoon ja joustavuuteen liittyen. Tyytyväinen asiakas on meille kunnia-asia ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme muun muassa palautekyselyitä hyödyntämällä KPMG Oy Ab, a Finnish limited liability company and a member firm of the KPMG network of independent member firms affiliated with KPMG International Cooperative ( KPMG International ), a Swiss entity. All rights reserved.

5 Luottamuksellinen KPMG:n yleistiedot Yrityksen perustiedot Tarjoajan nimi: KPMG Julkishallinnon Palvelut Oy, KPMG Oy Ab:n tytäryhtiö Y-tunnus: Postiosoite: Mannerheimintie 20 B, PL 1037, 00101, Helsinki Toimipisteet: Helsinki (pääkonttori), aluekonttorit 15 Liikevaihto: 95,8 milj. euroa (KPMG Oy Ab, 2012) Kansainvälinen yhteys: KPMG International KPMG yksi maailman johtavista asiantuntijaorganisaatioista KPMG:n jäsenyritysten verkosto toimii yli asiantuntijan voimin 156 maassa ympäri maailmaa. Suomessa KPMG:n palveluksessa on yli 750 henkilöä 16 paikkakunnalla. Palveluihimme kuuluvat tilintarkastus, veropalvelut ja neuvontapalvelut. KPMG Julkishallinnon Palvelut Oy on vuonna 1996 perustettu JHTT-yhteisö, joka kuuluu KPMG Oy Ab -konserniin. Tilintarkastuksen lisäksi asiakkaidemme käytettävissä ovat myös kaikki muut KPMG:n tarjoamat palvelut ja osaaminen julkishallinnon toimintaan räätälöityinä. Tilintarkastustoimistoja koskevien yrityskuvatutkimusten perusteella KPMG:n vahvuuksiksi arvioidaan asiantuntijoidemme luotettavuus, toimialatuntemus, hyvä maine ja hyvin hoidetut henkilösuhteet sekä yrityksen laaja palveluvalikoima. KPMG koetaan toimintakyvyltään alansa parhaaksi. Tilintarkastuksen lisäksi toimimme julkisyhteisöjen tukena, kun tavoitteena on tulevaisuuteen tähtäävien ratkaisujen löytäminen. Asiantuntijamme ovat aktiivisesti mukana julkisen sektorin toiminnan kehittämisessä. Kehitämme palveluvalikoimaamme jatkuvasti ottaen huomioon valtion, kuntien ja kuntayhtymien ja seurakuntien sekä niiden Tilintarkastuksen markkinaosuudet Suomessa vuonna 2011, Top 100-yritykset alaisten virastojen, liikelaitosten ja tytäryhtiöiden erityistarpeet muuttuvissa tilanteissa. Autamme rakentamaan käytännönläheisiä ja kestäviä ratkaisuja, joiden avulla yhteiskuntamme hyvinvointi ja kilpailukyky globaalissa ympäristössä vahvistuvat, suhdanteista riippumatta. Tunnustusta asiakkailtamme Toteutimme tutkimusyhtiö Add Valuen kanssa syksyllä 2011 mittavan, tilintarkastusasiakkaidemme tyytyväisyyttä koskevan tutkimuksen. Saimme erittäin hyvää palautetta ja korkeimpia arvosanoja tilintarkastuspalveluista kokonaisuudessaan, osaamisesta, tavoitettavuudesta, palvelualttiudesta, toimialaosaamisesta sekä tilintarkastuksen sujuvuudesta. Myös tilintarkastajien kommunikointia ja Lähde: yhtiökokousten päätökset, Talouselämän top 500 suurinta -lista raportointia sekä keskittymistä olennaisiin asioihin arvioitiin myönteisesti KPMG Oy Ab, a Finnish limited liability company and a mddsfdfember firm of the KPMG network of independent member firms affiliated with KPMG International Cooperative ( KPMG International ), a Swiss entity. All rights reserved.

6 Luottamuksellinen Liite 3 Rahoitukselliseen ja taloudelliseen tilanteeseen liittyvät todistukset ja selvitykset 3.1. Selvitys siitä, että tarjoajaa tai sen johtohenkilöä tai edustus-, päätös- tai valvontavaltaa käyttävää henkilöä ei ole tuomittu rikosrekisteistä ilmenevällä lainvoimaisella tuomiolla julkisista hankinnoista annetun lain 53 :ssä luetelluista rikoksista 3.2. Verotodistus 3.3. TyEL-todistus 4.4. Kaupparekisteriote 5.5. Rating Alfa yritysraportti Toimitamme pyydettäessä myös selvityksen keskeisistä työehdoista sekä muut mahdollisesti tarvittavat selvitykset 2013 KPMG Oy Ab, a Finnish limited liability company and a member firm of the KPMG network of independent member firms affiliated with KPMG International Cooperative ( KPMG International ), a Swiss entity. All rights reserved.

7 Luottamuksellinen 3.1. Selvitys siitä, että tarjoajaa tai sen johtohenkilöä tai edustus-, päätös- tai valvontavaltaa käyttävää henkilöä ei ole tuomittu rikosrekisteistä ilmenevällä lainvoimaisella tuomiolla julkisista hankinnoista annetun lain 53 :ssä luetelluista rikoksista Vakuutamme, että KPMG Julkishallinnon Palvelut Oy tai sen johtohenkilö tai edustus-, päätös-, tai valvontavaltaa käyttävä henkilö ei ole saanut ammattinsa harjoittamiseen liittyvästä lainvastaisesta teosta lainvoimaista tuomiota eikä ole syyllistynyt ammattitoiminnassaan vakavaan virheeseen eikä ole muutoin osoittanut olevansa sopimaton tilintarkastukseen. Vakuutamme lisäksi, että KPMG Julkishallinnon Palvelut Oy:tä tai sen johtohenkilöä tai edustus-, päätös-, tai valvontavaltaa käyttävää henkilöä ei ole tuomittu rikosrekisteristä ilmenevällä lainvoimaisella tuomiolla julkisista hankinnoista annetun lain 53 :ssä luetelluista rikoksista. Helsingissä Leif-Erik Forsberg Toimitusjohtaja, KPMG Julkishallinnon Palvelut Oy 2013 KPMG Oy Ab, a Finnish limited liability company and a mddsfdfember firm of the KPMG network of independent member firms affiliated with KPMG International Cooperative ( KPMG International ), a Swiss entity. All rights reserved.

8

9 TODISTUS KPMG JULKISHALLINNON PALVELUT OY PL HELSINKI Y-tunnus Vakuutusnumero C TyEL-vakuutuksenne maksutodistus Vakuutetut Kaikki työntekijät Vahvistamme, että yllämainitulla vakuutuksenottajalla on voimassaoleva TyEL-vakuutus yhtiössämme. Rekisterimme mukaan vakuutuksessa ei ole maksamattomia vakuutusmaksuja Ystävällisin terveisin KESKINÄINEN TYÖELÄKEVAKUUTUSYHTIÖ VARMA Vakuutuspalvelut Hanne-Riina Hämäläinen Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma Postiosoite PL 2, VARMA Käyntiosoite ja kotipaikka Salmisaarenranta 11, Helsinki Puhelin Faksi Y-tunnus

10 Patentti- ja rekisterihallitus Kaupparekisteri Arkadiankatu 6 A Helsinki puh. (09) Sivu: 1 (3) Y-tunnus: Luontiajankohta: :36:20 REKISTERIOTTEEN TIEDOT Toiminimi: Y-tunnus: Yritys rekisteröity: Yritysmuoto: Kotipaikka: Otteen sisältö: KPMG Julkishallinnon Palvelut Oy Osakeyhtiö Helsinki :36:18 rekisterissä olleet tiedot. Yhteystiedot: Postiosoite: Käyntiosoite: PL HELSINKI MANNERHEIMINTIE 20 B HELSINKI Rekisterimerkinnät: TOIMINIMI (Rekisteröity ) KPMG Julkishallinnon Palvelut Oy. RINNAKKAISTOIMINIMI (Rekisteröity ) Rinnakkaistoiminimi (ruotsi): KPMG Offentliga Tjänster Ab. RINNAKKAISTOIMINIMI (Rekisteröity ) Rinnakkaistoiminimi (englanti): KPMG Public Sector Services Ltd. TOIMIALA (Rekisteröity ) Toimiala: Yhtiön toimialana on tilintarkastus ja siihen liittyvä toiminta. KOTIPAIKKA (Rekisteröity ) Helsinki. TILIKAUSI (Rekisteröity ) Yhtiön tilikausi on PERUSTAMINEN (Rekisteröity ) Yhtiöjärjestys on perustamiskokouksessa hyväksytty YHTIÖJÄRJESTYKSEN MUUTOS (Rekisteröity ) Yhtiöjärjestystä on muutettu ja OSAKEPÄÄOMA (Rekisteröity )

11 Sivu: 2 (3) Y-tunnus: Osakepääoma 8.409,40 euroa, täysin maksettu. Osakkeet 50 kpl. Osakkeen nimellisarvo 168,188 euroa. ERILAJISET OSAKKEET (Rekisteröity ) Yhtiön osakkeet jakautuvat A ja B sarjoihin, jotka eroavat toisistaan sillä tavoin kuin yhtiöjärjestyksessä on määrätty. A-sarjan osakkeet 16 kpl. B-sarjan osakkeet 34 kpl. HALLITUS (Rekisteröity ) Puheenjohtaja: Antonen Kimmo Petteri Varsinaiset jäsenet: J Ahokas Pirjo Irene P Forsberg Leif-Erik S Hellén-Toivanen Paula Tuulikki Kääriäinen Antti Sakari Pakkanen Kaija Marita Raappana Tapio Johannes MUU JOHTO (Rekisteröity ) Toimitusjohtaja: P Forsberg Leif-Erik TILINTARKASTAJAT (Rekisteröity ) Tilintarkastaja: A Karttunen Jouko Tapani Varatilintarkastaja: S Hartikainen Heikki Antero LAKIMÄÄRÄINEN EDUSTAMINEN (Rekisteröity ) Toiminimen kirjoittaa osakeyhtiölain nojalla hallitus. TOIMINIMEN KIRJOITTAMINEN (Rekisteröity ) Toiminimen kirjoittavat hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja kumpikin yksin. PROKURAT (Rekisteröity ) S Hellén-Toivanen Paula Tuulikki S Purovesi Juha Pekka Säilä Esko Ilmari Prokuristit edustavat yhtiötä kukin yksin. - TILINPÄÄTÖSASIAKIRJAT (Rekisteröity ) Tilinpäätös ajalta

12 Sivu: 3 (3) Y-tunnus: VOIMASSAOLEVAT HENKILÖTIEDOT Ahokas Pirjo Irene, Suomen kansalainen, Putousrinne 1 G 66, Vantaa Antonen Kimmo Petteri, Suomen kansalainen, Laikkakuja 1 as 2, Littoinen Forsberg Leif-Erik, Suomen kansalainen, Kalliokuja 2, Kirkkonummi Hartikainen Heikki Antero, Suomen kansalainen, Onnelanpolku 1a, Ylämylly Hellén-Toivanen Paula Tuulikki, Suomen kansalainen, Kolamäentie 14, Kiiminki Karttunen Jouko Tapani, Suomen kansalainen, Hevossalmentie 9 B, Helsinki Kääriäinen Antti Sakari, Suomen kansalainen, Kasarmintie 8 A 6, Oulu Pakkanen Kaija Marita, Suomen kansalainen, Karankatu 3, Kouvola Purovesi Juha Pekka, Suomen kansalainen, Bredantie 38b as 5, Kauniainen Raappana Tapio Johannes, Suomen kansalainen, Paulintie 11, Oulu Säilä Esko Ilmari, Suomen kansalainen, Vedenojantie 160, Vedenoja TOIMINIMIHISTORIA KPMG Julkishallinnon Palvelut Oy KPMG Kunta Oy Kunta Wideri Oy Ab Oy Wideri Ab Tietolähde: Patentti- ja rekisterihallitus

13 Rating Alfa / Y-tunnus: https://www.asiakastieto.fi/data/atdbraw?template=&session= &userid= Page 1 of Suomen Asiakastieto Oy :38:10 Rating Alfa KPMG Julkishallinnon Palvelut Oy Mannerheimintie 20 B Helsinki PL 1037, Helsinki Tiedot luovutettu Puhelin Fax Kaupparekisterinumero Rekisteröity Y-tunnus Aloitusaika Liikevaihto Liikevaihto vuonna 2012 oli teur, tilikauden pituus oli 12 kk ja tilikausi päättyi Henkilöstö Henkilöstö vuonna 2012 oli 25 henkilöä. Toimiala Yrityksen tutkittu toimiala tilintarkastuspalvelu (69202) Yhteenveto Yrityksen rating on A+ tilinpäätöstiedoin, ilman henkilöluottotietoja, heikentynyt Rating erinomainen AAA hyvä+ AA+ hyvä AA > tyydyttävä+ A+ tyydyttävä A välttävä B heikko C Maksutapa > erittäin positiivinen positiivinen ei negatiivinen lievästi negatiivinen negatiivinen Tausta vahva hyvä tyydyttävä välttävä heikko > ei luokittelua Talous erinomainen hyvä tyydyttävä > välttävä heikko ei luokittelua Kertaluottosuositus EUR Taustaluokkaa ei luokitella, mikäli luottotietolaista johtuen vastuuhenkilötietoja ei voida käyttää (Luottotietolaki, 27 ).

14 Rating Alfa / Y-tunnus: Page 2 of 5 Perustiedot Yhtiömuoto Osakeyhtiö Omistajatyyppi Yks.kotimainen Osakepääoma Maksettu osakepääoma: EUR Osakkeet 50 kpl Toiminta Liikevaihto vuonna 2012 oli teur, tilikauden pituus oli 12 kk ja tilikausi päättyi Henkilöstö vuonna 2012 oli 25 henkilöä. Yrityksellä sivutoimipaikkoja ovat Kokkola, Oulu, Seinäjoki, Tampere. Yrityksen tutkittu toimiala tilintarkastuspalvelu (69202) Yrityksen toimipisteiden lukumäärä on 5. Osakkaat pyydetty Yritys on työnantajarekisterissä alkaen. Yritys on alv-velvollinen liiketoiminnasta alkaen. Muut nimet Yritys on ennakkoperintärekisterissä alkaen. Voimassaolo tarkistettava Vanha nimi: KPMG Kunta Oy Rinnakkaistoiminimi: KPMG Kommun Ab Lakannut Rinnakkaistoiminimi: KPMG Offentliga Tjänster Ab Rinnakkaistoiminimi: KPMG Public Sector Services Ltd Maksutapa Yrityksellä ei ole rekisteröityjä maksuhäiriöitä. 6 kk:n aikana rekisteröityjen maksutapatietojen keskiviive on 0 pv. Vastuuhenkilöt Toimitusjohtaja Forsberg Leif-Erik, alkaen P, Kirkkonummi Henkilöllä yritysyhteyksiä. Puheenjohtaja Antonen Kimmo Petteri, alkaen , Kaarina Henkilöllä yritysyhteyksiä. Varsinainen jäsen Ahokas Pirjo Irene, alkaen J, Vantaa Ei henkilötunnuksellisia yritysyhteyksiä. Varsinainen jäsen Forsberg Leif-Erik, alkaen P, Kirkkonummi Henkilöllä yritysyhteyksiä. Varsinainen jäsen https://www.asiakastieto.fi/data/atdbraw?template=&session= &userid=

15 Rating Alfa / Y-tunnus: https://www.asiakastieto.fi/data/atdbraw?template=&session= &userid= Page 3 of Hellén-Toivanen Paula Tuulikki, alkaen S, Oulu Ei henkilötunnuksellisia yritysyhteyksiä. Varsinainen jäsen Kääriäinen Antti Sakari, alkaen , Oulu Ei henkilötunnuksellisia yritysyhteyksiä. Varsinainen jäsen Pakkanen Kaija Marita, alkaen , Kouvola Ei henkilötunnuksellisia yritysyhteyksiä. Varsinainen jäsen Raappana Tapio Johannes, alkaen , Oulu Henkilöllä yritysyhteyksiä. Nimenkirjoitus Yhtiöjärjestyksen mukaan toiminimen kirjoittavat hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja kumpikin yksin. Prokuristi kirjoittaa toiminimen yksin. Osakkaat Yrityksen ilmoituksen mukaan osakkaat ovat: Henkilöosakkaita 8 kpl, 68,0 % osakkeista KPMG Oy Ab, Y-tunnus ,0 % osakkeista Yrityskiinnitykset Yrityksellä ei ole rekisteröityjä yrityskiinnityksiä. Konsernirakenne Yritys on tytäryritys tilinpäätöksessä konsernissa Kpmg -konserni. Tilinpäätösanalyysin yhteenveto Yritys Toimialan yläkvartiili Toimialan mediaani Toimialan alakvartiili Volyymi Liikevaihdon muutosprosentti Kannattavuus Sijoitetun pääoman tuotto

16 Rating Alfa / Y-tunnus: https://www.asiakastieto.fi/data/atdbraw?template=&session= &userid= Page 4 of Yritys 25,1 20,4 11,5 2,3 Yläkvartiili 16,3 15,3 14,3 19,7 Mediaani 2,4 1,4 2,3 3,5 Alakvartiili -9,1-10,5-15,2-16, Yritys 8,5 53,0 32,6 3,1 Yläkvartiili 36,9 34,0 32,0 30,8 Mediaani 18,6 16,9 15,8 16,6 Alakvartiili 4,7 3,2 1,6 1,0 Vakavaraisuus Omavaraisuusaste Maksuvalmius Current ratio Yritys 7,0 12,4 14,0 18,5 Yläkvartiili 94,6 94,7 93,9 95,8 Mediaani 80,6 76,6 77,9 79,6 Alakvartiili 50,0 47,2 49,0 50, Yritys 1,1 1,1 1,1 1,2 Yläkvartiili 9,8 9,3 8,4 8,3 Mediaani 3,2 3,3 3,0 3,0 Alakvartiili 1,5 1,5 1,4 1,5 Tilinpäätösanalyysi Tilinpäätösanalyysi perustuu KPMG Julkishallinnon Palvelut Oy:n päättyneen tilikauden tilinpäätöstietoihin. Analyysissä on hyödynnetty myös tilikausien tietoja. Yritys kuuluu tytäryhtiönä Kpmg -konserniin, jonka taloudellinen tilanne vaikuttaa yrityksen toimintaedellytyksiin. Konsernin liikevaihto on 95,8 m EUR, tulos 6,1 m EUR, taseen loppusumma 36,7 m EUR, sijoitetun pääoman tuottoprosentti 35,7 % ja omavaraisuusaste 47,7. Tilintarkastaja on antanut vakiomuotoisen tilintarkastuskertomuksen. Toimialavertailu Vertailussa on käytetty 205 toimialaluokan (Tilintarkastuspalvelu) yritystä tilikaudelta Toimialan konkurssiriski on 0,0 % ja maksuhäiriöriski 1,8 %. Maksuhäiriöriski on keskimääräistä selvästi pienempi. Volyymi KPMG Julkishallinnon Palvelut Oy:n liikevaihto on keskisuuri (4,6 m EUR) suhteessa kaikkiin toimiviin yrityksiin. Yritys on toimialallaan selvästi keskimääräistä (90 t EUR) suurempi. Liikevaihdon muutos edellisestä kaudesta on 2,3 %. Yrityksen palveluksessa toimi viime tilikaudella keskimäärin 25 henkilöä. Liikevaihto henkilöä kohti on 183 t EUR, mikä on toimialaan (mediaani 91 t EUR) verrattuna erittäin hyvä. Työvoiman tuottavuus on siten varsin korkealla tasolla. Kannattavuus Yrityksen käyttökateprosentti (0,9 %) on toimialaan (mediaani 29,1 %) suhteutettuna heikko. Tämä kertoo erittäin heikosta tulorahoituksesta. Myös liikevoittoprosentti (0,5 %) on toimialaan (25,0 %) verrattuna heikko, viitaten vaarallisen matalaan katteeseen. Kannattavuuden keskeinen tunnusluku, sijoitetun pääoman tuottoprosentti, on välttävä (3,1 %). Tämä on alempi kuin toimialalla keskimäärin (mediaani 16,6 %). Viime tilikaudella kannattavuus on olennaisesti heikentynyt. Maksuvalmius Vakavaraisuus Mikäli sijoitetun pääoman sijasta lasketaan tuotto kokonaispääomalle ottaen huomioon myös korottomat velat, on tuottosuhde 1,9 %. Tuotto on toimialaan (14,7 %) nähden välttävä. Yrityksen kassavirtaperusteinen toimintajäämä on negatiivinen. Perinteinen maksuvalmius current ratiolla mitattuna on tyydyttävä (1,2), mikä on merkittävästi alempi kuin toimialalla keskimäärin (mediaani 3,0). Yrityksen rahoituspuskuri on hyvin pieni toimialan mediaanitasoon verrattuna. KPMG Julkishallinnon Palvelut Oy:n vakavaraisuus on omavaraisuusasteella mitattuna välttävä (18,5 %). Toimialan mediaani on 79,6 %, joten yrityksen omavaraisuus on toimialaa selvästi heikompi. Yrityksen net gearing on 4,2, mitä voidaan pitää välttävänä. Suhteellinen velkaantuneisuus on 21,1 %, mikä on toimialan mediaaniin (20,3 %) verrattuna tyydyttävä.

17 Rating Alfa / Y-tunnus: https://www.asiakastieto.fi/data/atdbraw?template=&session= &userid= Page 5 of Yhteenveto ja huomautukset Yritys kuuluu Kpmg -konserniin. Konsernin sijoitetun pääoman tuottoprosentti on erittäin hyvä ja omavaraisuusaste hyvä. Yrityksen kannattavuus ja vakavaraisuus eivät ole tyydyttäviä. Nykyinen kannattavuus johtaa pitkällä aikavälillä riskin lisääntymiseen. Tilinpäätösanalyysin sanallinen tulkinta on tuotettu ohjelmallisesti oikaisemattomista tilinpäätöksistä. Tilintarkastus Tilintarkastaja tilikaudella : KHT Karttunen Jouko Tilintarkastaja on antanut vakiomuotoisen tilintarkastuskertomuksen. Suomen Asiakastieto Oy ei takaa raportissa esitettyjen tietojen oikeellisuutta tai täydellisyyttä eikä vastaa vahingoista, joita tämän raportin käytöstä mahdollisesti aiheutuu. Ratinghistoria Yrityksen rating on A+ tilinpäätöstiedoin, ilman henkilöluottotietoja A+ tilinpäätöstiedoin, ilman henkilöluottotietoja AA tilinpäätöstiedoin, ilman henkilöluottotietoja AA tilinpäätöstiedoin, ilman henkilöluottotietoja AAA AA+ AA A+ A B C Yritys Toimiala Kaikki yritykset Toimialan ratingjakauma Luokka kpl % Erinomainen AAA 26 4 Hyvä + AA Hyvä AA Tyydyttävä + A Tyydyttävä A 50 8 Välttävä B 6 1 Heikko C 14 2 Yhteensä Vertailutoimiala : tilintarkastuspalvelu (69202)

18 Luottamuksellinen Liite 4 JHTT-lautakunnan todistukset 4.1. JHTT-lautakunnan antama todistus / ote tarjoajan hyväksymisestä / merkitsemisestä JHTT-luetteloon 4.2. JHTT-lautakunnan antama todistus / ote ehdotetun vastuunalaisen tilintarkastajan merkitsemisestä JHTT-luetteloon 2013 KPMG Oy Ab, a Finnish limited liability company and a member firm of the KPMG network of independent member firms affiliated with KPMG International Cooperative ( KPMG International ), a Swiss entity. All rights reserved.

19

20

21 Luottamuksellinen Liite 5 Selvitys edellytyksistä riippumattoman tilintarkastuksen toimittamiseen Todistamme, että KPMG Julkishallinnon Palvelut Oy:lla sekä KPMG Oy Ab:lla on täydet edellytykset riippumattoman tilintarkastuksen toimittamiseen. Muut toimeksiantomme Turun kaupungille tai sen määräämisvallassa oleville yhteisöille: KPMG Julkishallinnon Palvelut Oy:lla sekä KPMG Oy Ab:lla ei tällä hetkellä ole toimeksiantoja Turun kaupungille tai sen määräämisvallassa oleville yhteisöille. Helsingissä Leif-Erik Forsberg Toimitusjohtaja, KPMG Julkishallinnon Palvelut Oy 2013 KPMG Oy Ab, a Finnish limited liability company and a mddsfdfember firm of the KPMG network of independent member firms affiliated with KPMG International Cooperative ( KPMG International ), a Swiss entity. All rights reserved.

22 Luottamuksellinen Liite 6 Tarjouslomake KPMG Oy Ab, a Finnish limited liability company and a member firm of the KPMG network of independent member firms affiliated with KPMG International Cooperative ( KPMG International ), a Swiss entity. All rights reserved.

23

24 Luottamuksellinen Liite 7 Tarjoushinnat 7.1. Tarjouslomake 2 (Tarjouspyynnön liite 5) 7.2. Tarjouslomake 4 (Tarjouspyynnön liite 7) 2013 KPMG Oy Ab, a Finnish limited liability company and a mddsfdfember firm of the KPMG network of independent member firms affiliated with KPMG International Cooperative ( KPMG International ), a Swiss entity. All rights reserved.

25 LIITE 5, Tarjouslomake 2 Kaupungin tilintarkastuksen hinnat Diaari No (Tarjoja täytää keltaiset kohdat!) Tarjoaja: KPMG Julkishallinnon Palvelut Oy Hinnat ilmoitetaan arvonlisäverottomina 1 A 1.) max. 30 pistettä 1A) Kokonaishinta kaupunki kausi /780 pv optio optio Kokonaishinta kaupunki jaoteltuna vuosille euroa/vuosi Em. kokonaishintaan sisältyvät suunnitellut kaupungin tarkastuspäivät päivähintoineen suorittajan pätevyyden mukaan vastuunalainen JHTT - tilintarkastaja, euroa/päivä tilintarkastuspäivät/vuodessa (HUOM! Oltava vähintään päivää vuodessa) 180 pv:t/ PÄTEVYYS A; Muut JHTT-tilintarkastajat, euroa/päivä tilintarkastuspäivät/vuodessa pv:t/ PÄTEVYYS B; KHTtilintarkastajat, euroa/päivä)* tilintarkastuspäivät/vuodessa pv:t/ PÄTEVYYS C; HTM-tilintarkastajat, euroa/päivä tilintarkastuspäivät/vuodessa pv:t/ PÄTEVYYS D; Avustavat tilintarkastajat, euroa/päivä tilintarkastuspäivät/vuodessa (HUOM! Enintään 50 päivää vuodessa pv:t/ A 2.) max. 5 pistettä PÄTEVYYS E; Erityisasiantuntijat, euroa/päivä (HUOM! Oltava vähintään 5 päivää vuodessa) eurot yht./ v pv:t/

26 HUOM! Mahdolliset lisätoimeksiannot, joiden osalta toimeksiantajalle ei ole määräostovelvoitetta, tarjoaja sitoutuu tekemään yllä olevaan pätevyysluokkakohtaisin päivähinnoin. Liitteen päivähintoja käytetään myös Turun kaupungin hallinnoimien ulkopuolisella osarahoituksella toteutettavien hankkeiden tarkastuksessa ja lausuntojen annossa. )* PÄTEVYYS B; KHT-tilintarkastajien vuosittaisia päivähintoja käytetään myös tytäryhteisöjen ja säätiöiden tilintarkastuksen kokonaishintojen vertailussa tarjouslomakkeessa 4 (liite 7)

27 LIITE 7, Tarjouslomake 4 Yhteisöjen ja säätiöiden tilintarkastajat Diaari No Tarjoaja: KPMG Julkishallinnon Palv (Tarjoja täyttää keltaiset kohdat!) Tarkastuspäivän hintana käytetään Tarjouslomake 2 (liite 5) mukaista KHT-tilintarkastajan päivähintaa eri vuosina Tytäryhteisön/säätiön nimi Vertailussa käytettävä arvio lakisääteisten tarkastuspäivien määrästä Arvio tilintarkastajan muiden tehtävien (lisätoimeksiant ojen) määrästä Päävastuullisen KHTtilintarkastajan nimi Varatilintarkastajan nimi (ellei tilintarkastajaksi nimetty tilintarkastusyhteisöä) KHT-tilintarkastajan tarkastuspäivän hinta (alv 0%) / vuosi (tarjouslomake 2, liitteestä 5) v v v v v v.2018 VERTAILUHINTA; lakisääteisten tarkastuspäivien yhteenlaskettu hinta kaudella (= arvio lakisääteisten tarkastuspäivien määrästä x vuodet x KHT-päivähinnat, tarjouslomake 2, liite 5) Asuntoliiketoiminta TVT Asunnot Oy (emo, konserni) Varsinais-Suomen Asumisoikeus Oy Turun Ylioppilaskyläsäätiö Mikko Haavisto 0,00 Juha-Pekka Mylen 0,00 Juha-Pekka Mylen 0,00 Kiinteistöliiketoiminta Kiinteistö Oy Kupittaan Asemakulma 1 0 Mikko Haavisto 0,00 Kiinteistö Oy Paashuolto 1 0 Kiinteistö Oy Turun Monitoimihalli Kiinteistö Oy Turun Puutarhakatu 14 Kiinteistö Oy Teollisuuskatu 20 Kiinteistö Oy Kupittaan Jäähalli TScP Kiinteistöt Oy (2013 Turun Satama Oy) Mikko Haavisto 0,00 Mikko Haavisto 0,00 Mikko Haavisto 0,00 Mikko Haavisto 0,00 Mikko Haavisto 0,00 Mikko Haavisto 0,00 Kiinteistö- ja rakennustoiminta Turun Seudun Kiinteistöpalvelu Oy Turun Seudun Kuntatekniikka Oy Turun Seudun Rakennustekniikka Oy Kimmo Antonen Kimmo Antonen 0,00 Kimmo Antonen 0,00 0,00

28 Energialiiketoiminta Turku Energia Oy Esa Kailiala 0,00 Elinkeinopoliittiset yhtiöt Turku Science Park Oy Kimmo Antonen Koneteknologiakeskus Turku Oy 15 0 Kimmo Antonen 0,00 0,00 Turku Touring Oy 2 1 Kimmo Antonen 0,00 Monopoliluonteinen toiminta Turun seudun puhdistamo Oy 5 0 Esa Kailiala 0,00 Turun Seudun Vesi Oy 3 0 Esa Kailiala 0,00 Säätiöt Turku säätiö 4 0 Pertti Keskinen 0,00 Forum Marinum -säätiö 2 0 Pertti Keskinen Museoalus Sigynin säätiö 3 0 Pertti Keskinen 0,00 0,00 Pro Cultura säätiö 1 Pertti Keskinen 0 0,00 Turun Aikuiskoulutussäätiö 10 Pertti Keskinen 0,00 9 Turun Musiikkijuhlasäätiö 0 Pertti Keskinen 0,00 2 Muut Myllykoti Oy 3 0 Pertti Keskinen 0,00 Pilot Turku Oy 1 0 Pertti Keskinen 0,00 Turun Tekstiilihuolto Oy 4 0 Pertti Keskinen 0,00 Turun 3 1,5 Kaupunkiliikenne Oy Pertti Keskinen 0,00 Eskelin Pysäköintilaitos Oy 1 1 Pertti Keskinen 0,00 yht ,5 Vertailu 0,00

29 Luottamuksellinen Liite 8 Kaupungin tilintarkastuksen laatu kaupungin tarkastusryhmä 8.1. Tarjouslomake 3 (tarjouspyynnön liite 6) 8.2. Tarkastajien CVt Tarkastusryhmään ja tilintarkastajaksi on esitetty vain sellaisia henkilöitä, jotka ovat käytettävissä palvelun toteuttamiseen KPMG Oy Ab, a Finnish limited liability company and a member firm of the KPMG network of independent member firms affiliated with KPMG International Cooperative ( KPMG International ), a Swiss entity. All rights reserved.

https://www.asiakastieto.fi/data/atdbraw?template=&session=198454581&userid=001485001...

https://www.asiakastieto.fi/data/atdbraw?template=&session=198454581&userid=001485001... Page 1 of 5 Suomen Asiakastieto Oy 0 14:22:23 Rating Alfa Konehuone Oy Päivänkakkarantie 8 02270 Espoo Päivänkakkarantie 8, 02270 Espoo Tiedot luovutettu 0 Puhelin +358 0207438000 Fax +358 0207438020 Kaupparekisterinumero

Lisätiedot

Henkilöstö vuonna 2016 oli 147 henkilöä. Yrityksen tutkittu toimiala perintä- ja luottotietopalvelut (82910)

Henkilöstö vuonna 2016 oli 147 henkilöä. Yrityksen tutkittu toimiala perintä- ja luottotietopalvelut (82910) Suomen Asiakastieto Oy 02.05.2017 16:23:59 Rating Alfa Suomen Asiakastieto Oy Työpajankatu 10 00580 Helsinki PL 16, 00581 Helsinki Tiedot luovutettu 02.05.2017 Puhelin +358 10 2707000 Fax +358 0102707338

Lisätiedot

Henkilöstö vuonna 2009 oli 130 henkilöä. Yrityksen tutkittu toimiala 18.08.2005 perintä- ja luottotietopalvelut (82910)

Henkilöstö vuonna 2009 oli 130 henkilöä. Yrityksen tutkittu toimiala 18.08.2005 perintä- ja luottotietopalvelut (82910) Tulosta Ohje Rating Alfa Suomen Asiakastieto Oy Työpajankatu 10 00580 Helsinki PL 16, 00581 Helsinki Tiedot luovutettu 29.06.2010 Yhteenveto Puhelin: +358 0102707000 Telefax: +358 0102707338 Kaupparekisterinumero:

Lisätiedot

Yrityksen rating on AA+ tilinpäätöstiedoin,

Yrityksen rating on AA+ tilinpäätöstiedoin, Rating Alfa Rakennus- ja louhintaliike Toivo Ajalin Kommandiittiyhtiö Lövdalintie 6 10440 Bollsta Lövdalintie 6,10440 Bollsta Tiedot luovutettu 02.02.2017 Puhelin: +358 40 8200583 Telefax: +358 19 2454085

Lisätiedot

Puhelin: +358 9 148861 Telefax: +358 9 735338 Kaupparekisterinumero: 161689 Rekisteröity: 10.11.1961

Puhelin: +358 9 148861 Telefax: +358 9 735338 Kaupparekisterinumero: 161689 Rekisteröity: 10.11.1961 Tulosta Ohje Rating Alfa Suomen Asiakastieto Oy Työpajankatu 10 00580 Helsinki PL 16, 00581 Helsinki Tiedot luovutettu 20.05.2007 Yhteenveto Puhelin: +358 9 148861 Telefax: +358 9 735338 Kaupparekisterinumero:

Lisätiedot

Liite 3 Tytäryhteisöjen ja säätiöiden lisätiedot ja tilintarkastajien kelpoisuusehdot. Asuntoliiketoiminta

Liite 3 Tytäryhteisöjen ja säätiöiden lisätiedot ja tilintarkastajien kelpoisuusehdot. Asuntoliiketoiminta Liite 3 Tytäryhteisöjen ja säätiöiden lisätiedot ja tilintarkastajien kelpoisuusehdot Turun kaupungin tytäryhteisöjen ja säätiöiden tilintarkastus Diaari No 11353-2012 Syyskokous*) = Yhtiöjärjestyksen

Lisätiedot

Henkilöstö vuonna 2007 oli 137 henkilöä. Yrityksen tutkittu toimiala 18.08.2005 perintätoimistot ja luottotietopalvelu (74872)

Henkilöstö vuonna 2007 oli 137 henkilöä. Yrityksen tutkittu toimiala 18.08.2005 perintätoimistot ja luottotietopalvelu (74872) Tulosta Ohje Rating Alfa Suomen Asiakastieto Oy Työpajankatu 10 00580 Helsinki PL 16, 00581 Helsinki Tiedot luovutettu 20.11.2008 Yhteenveto Puhelin: +358 9 148861 Telefax: +358 9 735338 Kaupparekisterinumero:

Lisätiedot

Tietolähteiden perusteella yritys on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.

Tietolähteiden perusteella yritys on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet. Sivu 1 / 5 Yritysraportin tiedot Raportin hakupäivämäärä 19.02.2015 Raportti voimassa asti 06.05.2015 Arkistointitunnus 1424201711232 FIN yritystiedot Yrityksen nimi Optiplan Oy Y-tunnus 0775337-1 Tietolähteiden

Lisätiedot

YRITYSRAPORTTI YHTEENVETO. KMK-yhtiöt Oy. Y-tunnus 1777223-4. Voimassa alkaen 16.3.2011. Voimassa saakka 15.6.2011. Tunniste 20110525153338

YRITYSRAPORTTI YHTEENVETO. KMK-yhtiöt Oy. Y-tunnus 1777223-4. Voimassa alkaen 16.3.2011. Voimassa saakka 15.6.2011. Tunniste 20110525153338 YRITYSRAPORTTI KMK-yhtiöt Oy Y-tunnus 1777223-4 Voimassa alkaen 16.3.2011 Voimassa saakka 15.6.2011 Tunniste 20110525153338 Osoite Liiketoimintakiellot Lokitie 19 C 00980 Helsinki Ei liiketoimintakieltoja

Lisätiedot

REKISTERIOTTEEN TIEDOT

REKISTERIOTTEEN TIEDOT Patentti- ja rekisterihallitus Kaupparekisteri Arkadiankatu 6 A 00100 Helsinki puh. 029 509 5000 kirjaamo@prh.fi Sivu: 1 (5) Luontiajankohta: 30.03.2016 16:06:20 REKISTERIOTTEEN TIEDOT Toiminimi: Containerships

Lisätiedot

YRITYSRAPORTTI YHTEENVETO. Vuosaaren Lattiatyö Oy. Y-tunnus 0946544-5. Voimassa alkaen 6.4.2011. Voimassa saakka 5.7.2011. Tunniste 20110406093922

YRITYSRAPORTTI YHTEENVETO. Vuosaaren Lattiatyö Oy. Y-tunnus 0946544-5. Voimassa alkaen 6.4.2011. Voimassa saakka 5.7.2011. Tunniste 20110406093922 YRITYSRAPORTTI Vuosaaren Lattiatyö Oy Y-tunnus 0946544-5 Voimassa alkaen 6.4.2011 Voimassa saakka 5.7.2011 Tunniste 20110406093922 Osoite Ulappasaarentie 3 D 52 00980 Helsinki Liiketoimintakiellot Ei liiketoimintakieltoja

Lisätiedot

Tietolähteiden perusteella yritys on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.

Tietolähteiden perusteella yritys on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet. Sivu 1 / 6 Yritystiedot Yrityksen nimi R-Towing Oy Y-tunnus 1810880-2 Raportin hakupäivämäärä 16.01.2014 Raportti voimassa asti 19.02.2014 Arkistointitunnus 1389784196201 Tietolähteiden perusteella yritys

Lisätiedot

Rating Alfa. Yhteenveto. Perustiedot. Testi yritys Oyj Testitie 6 00880 Testilä PL 107, 00811 Testilä

Rating Alfa. Yhteenveto. Perustiedot. Testi yritys Oyj Testitie 6 00880 Testilä PL 107, 00811 Testilä Suomen Asiakastieto Oy 17.03.2010 09:50:05 Rating Alfa Testi yritys Oyj Testitie 6 00880 Testilä PL 107, 00811 Testilä Tiedot luovutettu 17.03.2010 Puhelin +358 9 123456 Fax +358 9 1234561 Kaupparekisterinumero

Lisätiedot

TILAAJAVASTUU.FI - YRITYSRAPORTTI Yritystiedot Yrityksen nimi Y-tunnus 1765470-5

TILAAJAVASTUU.FI - YRITYSRAPORTTI Yritystiedot Yrityksen nimi Y-tunnus 1765470-5 Sivu 1 / 6 TILAAJAVASTUU.FI - YRITYSRAPORTTI Yritystiedot Yrityksen nimi Y-tunnus 1765470-5 Rakennus Oy Wareco Raportin hakupäivämäärä 25.11.2013 Raportti voimassa asti 12.02.2014 Tietolähteiden perusteella

Lisätiedot

JA VESIRAKENNUSALAN TYÖEHTOSOPIMUS

JA VESIRAKENNUSALAN TYÖEHTOSOPIMUS Sivu 1 / 6 TILAAJAVASTUU.FI - YRITYSRAPORTTI Yritystiedot Yrityksen nimi Y-tunnus 1629609-6 Raportin hakupäivämäärä 19.11.2013 Raportti voimassa asti 15.01.2014 JPH-Maanrakennus Oy Tietolähteiden perusteella

Lisätiedot

Nro 6 voimassa

Nro 6 voimassa 1 / 19 16.6.2017 8.21 Nro 6 voimassa 31.07.2018 Rakentamisen Laatu RALA ry:n arviointilautakunta on hakemuksesta myöntänyt tämän pätevyystodistuksen osoituksena siitä, että Varte Oy Y-tunnus 0974176-1

Lisätiedot

Tampereen DDC-Tekniikka Oy

Tampereen DDC-Tekniikka Oy Nro 1367 voimassa 31.05.2015 Rakentamisen Laatu RALA ry:n arviointilautakunta on hakemuksesta myöntänyt tämän pätevyystodistuksen osoituksena siitä, että Tampereen DDC-Tekniikka Oy Y-tunnus 0874860-3 kotipaikka

Lisätiedot

Tietolähteiden perusteella yritys on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.

Tietolähteiden perusteella yritys on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet. Sivu 1 / 7 Yritysraportin tiedot Raportin hakupäivämäärä 05.02.2016 Raportti voimassa asti 14.03.2016 Arkistointitunnus 1454446257910 FIN yritystiedot Yrityksen nimi Jokiväri Oy Y-tunnus 2136744-2 Tietolähteiden

Lisätiedot

Tilaajayrityksen tulee tilaajavastuulain mukaan tarkistaa myös kaupparekisteriote, mikä löytyy raportista sekä seuraavat tiedot:

Tilaajayrityksen tulee tilaajavastuulain mukaan tarkistaa myös kaupparekisteriote, mikä löytyy raportista sekä seuraavat tiedot: 28.04.2014 Alihankkijatarkistus Yrityksen nimi Suomen Asiakastieto Oy Y-tunnus 01110279 Osoite Työpajankatu 10, 00580 Helsinki Postiosoite PL 16, 00581 Helsinki Puhelin +358 102707000 Kotisivu http://www.asiakastieto.fi

Lisätiedot

Suomen Asiakastieto Oy 22.12.2009 14:21:18

Suomen Asiakastieto Oy 22.12.2009 14:21:18 Suomen Asiakastieto Oy 22.12.2009 14:21:18 Yrityksen perustiedot Malliyritys Oy Yritystie 5 00100 Helsinki Y-tunnus 011111111 Kaupparekisterinumero Kotipaikka Helsinki Rekisteröity kaupparekisteriin 01.01.2000

Lisätiedot

VIP-Sähkö Oy. on todettu päteväksi toteuttajaksi seuraavilla toimialoilla:

VIP-Sähkö Oy. on todettu päteväksi toteuttajaksi seuraavilla toimialoilla: Nro 1395 voimassa 31.08.2015 Rakentamisen Laatu RALA ry:n arviointilautakunta on hakemuksesta myöntänyt tämän pätevyystodistuksen osoituksena siitä, että VIP-Sähkö Oy Y-tunnus 2186140-8 kotipaikka Järvenpää

Lisätiedot

Tiemerkintä A & E Oy

Tiemerkintä A & E Oy Nro 1038 voimassa 30.4.2017 Rakentamisen Laatu RALA ry:n arviointilautakunta on hakemuksesta myöntänyt tämän pätevyystodistuksen osoituksena siitä, että Tiemerkintä A & E Oy Y-tunnus 0648365-6 kotipaikka

Lisätiedot

Tietolähteiden perusteella yritys on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.

Tietolähteiden perusteella yritys on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet. Sivu 1 / 5 Yritysraportin tiedot Raportin hakupäivämäärä 16.01.2018 Raportti voimassa asti 12.03.2018 Arkistointitunnus 1515700952893 FIN yritystiedot Yrityksen nimi Sjöman Helsingin Nosturit Oy Y-tunnus

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Liikuntavirasto HELSINGIN KAUPUNGIN KIRJAA' (' HELSINGFORS STADS

Helsingin kaupunki Liikuntavirasto HELSINGIN KAUPUNGIN KIRJAA' (' HELSINGFORS STADS Helsingin kaupunki Liikuntavirasto HELSINGIN KAUPUNGIN KIRJAA' (' HELSINGFORS STADS 0 9. 01. 2015 8.1.2015 Dnro/Dnr Uppgiftsklass /00/D/0! i(le, Nimenmuutos Viitaten vuokrasopimukseemme Helsingin kaupungin

Lisätiedot

Tietolähteiden perusteella yritys on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.

Tietolähteiden perusteella yritys on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet. Sivu 1 / 5 Yritysraportin tiedot Raportin hakupäivämäärä 13.07.2015 Raportti voimassa asti 17.09.2015 Arkistointitunnus 1436724204966 FIN yritystiedot Yrityksen nimi Ylöjärven Kauppahuone Oy Y-tunnus 2032233-0

Lisätiedot

REKISTERIOTTEEN TIEDOT

REKISTERIOTTEEN TIEDOT Patentti- ja rekisterihallitus Kaupparekisteri Arkadiankatu 6 A 00100 Helsinki puh. 029 509 5000 kirjaamo@prh.fi Sivu: 1 (4) Luontiajankohta: 28.07.2017 08:48:20 REKISTERIOTTEEN TIEDOT Toiminimi: Huhtanen

Lisätiedot

Tietolähteiden perusteella yritys on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.

Tietolähteiden perusteella yritys on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet. Sivu 1 / 5 Yritysraportin tiedot Raportin hakupäivämäärä 16.11.2016 Raportti voimassa asti 18.01.2017 Arkistointitunnus 1479228170172 FIN yritystiedot Yrityksen nimi FSP Finnish Steel Painting Oy Y-tunnus

Lisätiedot

Tietolähteiden perusteella yritys on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.

Tietolähteiden perusteella yritys on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet. Sivu 1 / 4 Yritysraportin tiedot Raportin hakupäivämäärä 28.03.2017 Raportti voimassa asti 14.06.2017 Arkistointitunnus 1490346489050 FIN yritystiedot Yrityksen nimi Taratest Oy Y-tunnus 0939835-0 Tietolähteiden

Lisätiedot

Tietolähteiden perusteella yritys on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.

Tietolähteiden perusteella yritys on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet. Sivu 1 / 6 Yritysraportin tiedot Raportin hakupäivämäärä 19.12.2017 Raportti voimassa asti 09.01.2018 Arkistointitunnus 1513604746721 FIN yritystiedot Yrityksen nimi R-Towing Oy Y-tunnus 1810880-2 Tietolähteiden

Lisätiedot

UlTE. 0649766-0. Päivältä: 29.12.201415:37:37 13,00. Nimi: Patentti-ja rekisterihallitus Kaupparekisteri PL 1150 00101 Helsinki puh 029 509 5000

UlTE. 0649766-0. Päivältä: 29.12.201415:37:37 13,00. Nimi: Patentti-ja rekisterihallitus Kaupparekisteri PL 1150 00101 Helsinki puh 029 509 5000 Patentti-ja rekisterihallitus Kaupparekisteri PL 1150 00101 Helsinki puh 029 509 5000 UlTE. 29.12.201415:37:38 z Y-tunnus: Asiapaperi: Päivältä: Hinta: Nimi: 0649766-0 Kaupparekisteriote postitse 29.12.201415:37:37

Lisätiedot

Tietolähteiden perusteella yritys on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.

Tietolähteiden perusteella yritys on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet. Sivu 1 / 6 Yritysraportin tiedot Raportin hakupäivämäärä 14.03.2017 Raportti voimassa asti 14.05.2017 Arkistointitunnus 1489203855978 FIN yritystiedot Yrityksen nimi Sisäilmahuolto Oy Suomi Y-tunnus 2307816-9

Lisätiedot

Suomen Asiakastieto Oy 20.01.2009 12:24

Suomen Asiakastieto Oy 20.01.2009 12:24 Tulosta Suomen Asiakastieto Oy 20.01.2009 12:24 Yrityksen Talousraportti Suomen Asiakastieto Oy Työpajankatu 10 00580 Helsinki Y-tunnus 01110279 Kaupparekisterinumero 161689 Kotipaikka Helsinki Rekisteröity

Lisätiedot

Liiketoiminta Venäjän muuttuneessa Business-ympäristössä. Risto Rausti ja Taija Kaivola 22.5.2015

Liiketoiminta Venäjän muuttuneessa Business-ympäristössä. Risto Rausti ja Taija Kaivola 22.5.2015 Liiketoiminta Venäjän muuttuneessa Business-ympäristössä Risto Rausti ja Taija Kaivola 22.5.2015 Esityksen kulku Sivu Liiketoimintaympäristö [2] Lainsäädännön kehitys ja muutokset [3] Tytäryhtiön raportointi

Lisätiedot

Kuljetusliike Matti Janhunen Oy

Kuljetusliike Matti Janhunen Oy Nro 1586 voimassa 31.05.2016 Rakentamisen Laatu RALA ry:n arviointilautakunta on hakemuksesta myöntänyt tämän pätevyystodistuksen osoituksena siitä, että Y-tunnus 0530762-6 kotipaikka TAMPERE on todettu

Lisätiedot

Suomen Asiakastieto Oy 29.06.2010 09:25

Suomen Asiakastieto Oy 29.06.2010 09:25 Suomen Asiakastieto Oy 29.06.2010 09:25 Yrityksen Talousraportti Suomen Asiakastieto Oy Työpajankatu 10 00580 Helsinki Y-tunnus 01110279 Kaupparekisterinumero 161689 Kotipaikka Helsinki Rekisteröity kaupparekisteriin

Lisätiedot

Nro 354 voimassa 30.9.2016

Nro 354 voimassa 30.9.2016 Nro 354 voimassa 30.9.2016 Rakentamisen Laatu RALA ry:n arviointilautakunta on hakemuksesta myöntänyt tämän pätevyystodistuksen osoituksena siitä, että T Maijala Oy Y-tunnus 0648504-5 kotipaikka Haapajärvi

Lisätiedot

TILAAJAVASTUU.FI - YRITYSRAPORTTI Yritystiedot Yrityksen nimi

TILAAJAVASTUU.FI - YRITYSRAPORTTI Yritystiedot Yrityksen nimi Sivu 1 / 5 TILAAJAVASTUU.FI YRITYSRAPORTTI Yritystiedot Yrityksen nimi Kipasu Oy Ytunnus 22501009 Raportin hakupäivämäärä 30.10.2013 Raportti voimassa asti 18.11.2013 Tietolähteiden perusteella yritys

Lisätiedot

TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Liite 2 TARJOAJAA KOSKEVAT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET

TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Liite 2 TARJOAJAA KOSKEVAT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Liite 2 TARJOAJAA KOSKEVAT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET Ohje: Kohdissa 1 7 on esitetty tarjoajan soveltuvuutta koskevia pakollisia vaatimuksia. Tarjoaja vastaa kaikkiin

Lisätiedot

Transkokko Oy - 17124311. Pvm Rating Limiitti

Transkokko Oy - 17124311. Pvm Rating Limiitti Standard 2014-05-16 10:52 Teppo Testi TRANSKOKKO OY POSTIOSOITE: TESTITIE 17,99999 TESTILÄ, SUOMI Y-TUNNUS. 1712431-1 D&B D-U-N-S NR. 46-111-2222 PUHELIN 99-123456 TILINPÄÄTÖS 201212 A Luottokelpoinen

Lisätiedot

sako-ja umpikaivoilietteiden tyhjentämistä ja kuljettamista koskevaa hankintapäätöstä ors

sako-ja umpikaivoilietteiden tyhjentämistä ja kuljettamista koskevaa hankintapäätöstä ors t (+) HELSINGIN SEUD UN YMPÄRI STöPALVELUT - KUNTAYHTYfI,IÄLLE Asia Oikaisuvaatimus koskien Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymän sako-ja umpikaivoilietteiden tyhjentämistä ja kuljettamista

Lisätiedot

Tietolähteiden perusteella yritys on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.

Tietolähteiden perusteella yritys on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet. Sivu 1 / 6 Yritystiedot Yrityksen nimi Rakennusyhtiö Muhonen Oy Y-tunnus 0738421-1 Raportin hakupäivämäärä 02.05.2014 Raportti voimassa asti 20.06.2014 Arkistointitunnus 1397478500619 Tietolähteiden perusteella

Lisätiedot

Oulunkaaren kuntayhtymä 10.4.2013. PwC Julkistarkastus KPMG Oy Ab 1.Tarjoajien kelpoisuuden tarkistaminen Merkitty kaupparekisteriin 1 1 1

Oulunkaaren kuntayhtymä 10.4.2013. PwC Julkistarkastus KPMG Oy Ab 1.Tarjoajien kelpoisuuden tarkistaminen Merkitty kaupparekisteriin 1 1 1 Oulunkaaren kuntayhtymä 10.4.2013 Tilintarkastuspalvelut 100 % TARJOAJIEN KELPOISUUS BDO Audiator Oy PwC Julkistarkastus Oy KPMG Oy Ab 1.Tarjoajien kelpoisuuden tarkistaminen Merkitty kaupparekisteriin

Lisätiedot

Liite 1. Sijaintikartta, Porvoo Kulloo Apelsinen

Liite 1. Sijaintikartta, Porvoo Kulloo Apelsinen Liite 1 Sijaintikartta, Porvoo Kulloo Apelsinen OTTOALUE OTTOALUE KIINTEISTÖREKISTERIN KARTTATULOSTE 31.05.2012 638-440-1-129 APELSINEN Sivu 1 (1) Kiinteistötunnus: 638-440-1-129 Kunta: Porvoo (638) Kylä:

Lisätiedot

Tietolähteiden perusteella yritys on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.

Tietolähteiden perusteella yritys on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet. Sivu 1 / 5 Yritysraportin tiedot Raportin hakupäivämäärä 05.06.2017 Raportti voimassa asti 11.08.2017 Arkistointitunnus 1496426498064 FIN yritystiedot Yrityksen nimi Ylöjärven Kauppahuone Oy Y-tunnus 2032233-0

Lisätiedot

Yrityksen nimi Y-tunnus RALAn asiakas Todistus voimassa Kotipaikka Osoite Ilmanvaihtotyöt A. Saarinen Oy lähtien saakk

Yrityksen nimi Y-tunnus RALAn asiakas Todistus voimassa Kotipaikka Osoite Ilmanvaihtotyöt A. Saarinen Oy lähtien saakk Nro 1509 voimassa 31.03.2018 Rakentamisen Laatu RALA ry:n arviointilautakunta on hakemuksesta myöntänyt tämän pätevyystodistuksen osoituksena siitä, että Ilmanvaihtotyöt A. Saarinen Oy Y-tunnus 0997102-2

Lisätiedot

Tietolähteiden perusteella yritys on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.

Tietolähteiden perusteella yritys on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet. Sivu 1 / 6 Yritysraportin tiedot Raportin hakupäivämäärä 30.11.2017 Raportti voimassa asti 02.02.2018 Arkistointitunnus 1511985721308 FIN yritystiedot Yrityksen nimi Sisäilmahuolto Oy Suomi Y-tunnus 2307816-9

Lisätiedot

Tietolähteiden perusteella yritys on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.

Tietolähteiden perusteella yritys on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet. Sivu 1 / 5 Yritysraportin tiedot Raportin hakupäivämäärä 08.12.2017 Raportti voimassa asti 15.02.2018 Arkistointitunnus 1512709710749 FIN yritystiedot Yrityksen nimi FSP Finnish Steel Painting Oy Y-tunnus

Lisätiedot

SIUN SOTE TARJOUS TILINTARKASTUSPALVELUISTA TILIKAUDELLE 2016

SIUN SOTE TARJOUS TILINTARKASTUSPALVELUISTA TILIKAUDELLE 2016 SIUN SOTE TARJOUS TILINTARKASTUSPALVELUISTA TILIKAUDELLE 2016 BDO Audiator Oy 22.4.2016 Siun SOTE kuntayhtymä taina.aspelund@jns.fi TARJOUS SIUN SOTE KUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

Lisätiedot

hyväksymä HTM-tilintarkastaja tai julkishallinnon ja - talouden tilintarkastuslautakunnan hyväksymä JHTT -tilintarkastaja. Tilintarkastusyhteisön

hyväksymä HTM-tilintarkastaja tai julkishallinnon ja - talouden tilintarkastuslautakunnan hyväksymä JHTT -tilintarkastaja. Tilintarkastusyhteisön 630/2015 163 Tilintarkastusyhteisön valinta yhteisen kirkkovaltuuston toimikaudeksi vuosille 2015-2018 Päätösehdotus Hallintojohtaja Jussi Muhonen Yhteinen kirkkoneuvosto esittää yhteiselle kirkkovaltuustolle,

Lisätiedot

Tietolähteiden perusteella yritys on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.

Tietolähteiden perusteella yritys on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet. Sivu 1 / 5 Yritysraportin tiedot Raportin hakupäivämäärä 23.09.2015 Raportti voimassa asti 12.11.2015 Arkistointitunnus 1442889823785 FIN yritystiedot Yrityksen nimi DSV Air & Sea Projects Oy Y-tunnus

Lisätiedot

Suomen Asiakastieto Oy 20.05.2007 09:36

Suomen Asiakastieto Oy 20.05.2007 09:36 Tulosta Suomen Asiakastieto Oy 20.05.2007 09:36 Yrityksen Talousraportti Suomen Asiakastieto Oy Työpajankatu 10 00580 Helsinki Y-tunnus 01110279 Kaupparekisterinumero 161689 Kotipaikka Helsinki Rekisteröity

Lisätiedot

www.taxadvisers.fi TaxAdvisers Oy

www.taxadvisers.fi TaxAdvisers Oy TaxAdvisers Oy Verokonsultointi- ja neuvonta Yritysten laskenta- ja analyysipalvelut 2 TaxAdvisers Oy TaxAdvisers Oy tarjoaa monipuolista ja asiantuntevaa palvelua kaikissa yritystoiminnan vaiheissa. TaxAdvisers

Lisätiedot

Innovaatioseteli Palveluntuottajaan sovellettavat ehdot Jan Ljungman Legal Counsel

Innovaatioseteli Palveluntuottajaan sovellettavat ehdot Jan Ljungman Legal Counsel Innovaatioseteli Palveluntuottajaan sovellettavat ehdot 12.10.2016 Jan Ljungman Legal Counsel Tausta - Julkinen tukitoimenpide - Sovellettava EU:n sisämarkkina ja kilpailusääntelyä - Viranomaisvelvoitteet

Lisätiedot

LBOyrityskauppojen. vaikutus Suomen pääomamarkkinoilla. Elokuu 2012

LBOyrityskauppojen. vaikutus Suomen pääomamarkkinoilla. Elokuu 2012 LBOyrityskauppojen vaikutus Suomen pääomamarkkinoilla Elokuu 1 Top 5 Buy-outit ja IPO:t Buy-out-sijoitukset muodostavat merkittävän 1 osan Suomen 1 pääomamarkkinasta. 8 Top-5 IPO:t Top-5 Buy-outit Buy-out-sijoituksia

Lisätiedot

20.02.2015 2014/76024 7. Patentti- ja rekisterihallitus PL 1140 00101 Helsinki. Economy PP Finlande 127125 ltella Posti Oy

20.02.2015 2014/76024 7. Patentti- ja rekisterihallitus PL 1140 00101 Helsinki. Economy PP Finlande 127125 ltella Posti Oy PL 1140 00101 Helsinki 20.02.2015 2014/76024 7 Economy PP Finlande 127125 ltella Posti Oy Jari Niiranen Peltoniementie 6 a 30 40520 Jyväskylä Aliot-Cioud Oy, 2658934-3 Kaupparekisteri-ilmoituksenne on

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 86704/2016 / Kouvolan kaupungin tilintarkastuspalveluiden hankinta (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan)

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 86704/2016 / Kouvolan kaupungin tilintarkastuspalveluiden hankinta (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) 1/20 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 86704/2016 / Kouvolan kaupungin tilintarkastuspalveluiden hankinta (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) : 2 : 2 1. KUNTALAIN MUKAINEN HALLINNON JA Vastuunalainen tilintarkastaja

Lisätiedot

Tietolähteiden perusteella yritys on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.

Tietolähteiden perusteella yritys on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet. Sivu 1 / 5 Yritysraportin tiedot Raportin hakupäivämäärä 23.02.2016 Raportti voimassa asti 12.05.2016 Arkistointitunnus 1455740611768 FIN yritystiedot Yrityksen nimi Y-tunnus 1955941-0 Tietolähteiden perusteella

Lisätiedot

Pudasjärven kaupunki 25.1.2014. KPMG Oy Ab BDO Audiator Oy 1.Tarjoajien kelpoisuuden tarkistaminen Merkitty kaupparekisteriin 1 1

Pudasjärven kaupunki 25.1.2014. KPMG Oy Ab BDO Audiator Oy 1.Tarjoajien kelpoisuuden tarkistaminen Merkitty kaupparekisteriin 1 1 Pudasjärven kaupunki 25.1.2014 Tilintarkastuspalvelut 100 % TARJOAJIEN KELPOISUUS 1.Tarjoajien kelpoisuuden tarkistaminen Merkitty kaupparekisteriin 1 1 Merkitty ennakkoperintälain mukaiseen ennakkoperintärekisteriin

Lisätiedot

4.1 TARJOAJAN SOVELTUVUUS Tarjoajan soveltuvuuden arvioimiseksi pyydämme seuraavat todistukset ja selvitykset.

4.1 TARJOAJAN SOVELTUVUUS Tarjoajan soveltuvuuden arvioimiseksi pyydämme seuraavat todistukset ja selvitykset. HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUT LIITE 3 1 Tarjoaja: Y-tunnus: Yhteyshenkilö: Osoite: Puhelin: Sähköposti: Sähköpostiosoite hankintapäätöksen tiedoksiantoa varten: 4.1 TARJOAJAN SOVELTUVUUS Tarjoajan

Lisätiedot

Tietolähteiden perusteella yritys on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.

Tietolähteiden perusteella yritys on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet. Sivu 1 / 5 Yritysraportin tiedot Raportin hakupäivämäärä 03.01.2017 Raportti voimassa asti 12.03.2017 Arkistointitunnus 1483133715725 FIN yritystiedot Yrityksen nimi Y-tunnus 1955941-0 Tietolähteiden perusteella

Lisätiedot

KPMG Audit Committee Member Survey. Sisäisen valvonnan ja hyvän hallintotavan kehittäminen tarkastusvaliokunnan jäsenen näkökulmasta

KPMG Audit Committee Member Survey. Sisäisen valvonnan ja hyvän hallintotavan kehittäminen tarkastusvaliokunnan jäsenen näkökulmasta KPMG Audit Committee Member Survey Sisäisen valvonnan ja hyvän hallintotavan kehittäminen tarkastusvaliokunnan jäsenen näkökulmasta KPMG Audit Committee Member Survey Tarkastusvaliokunnat ja hallituksen

Lisätiedot

Presto-Maalaus Oy. on todettu päteväksi toteuttajaksi seuraavilla toimialoilla:

Presto-Maalaus Oy. on todettu päteväksi toteuttajaksi seuraavilla toimialoilla: Nro 955 voimassa 30.6.2016 Rakentamisen Laatu RALA ry:n arviointilautakunta on hakemuksesta myöntänyt tämän pätevyystodistuksen osoituksena siitä, että Presto-Maalaus Oy Y-tunnus 0839512-3 kotipaikka Helsinki

Lisätiedot

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) kuuluttaa kaivoslain ( /621) 40 :n nojalla

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) kuuluttaa kaivoslain ( /621) 40 :n nojalla 21.9.2016 KUULUTUS Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) kuuluttaa kaivoslain (10.6.2011/621) 40 :n nojalla Malminetsintäluvan kokonaan rauettamishakemuksen Hakija: Boliden FinnEx Oy (ent. FQM FinnEx

Lisätiedot

Yrityksen nimi Y-tunnus RALAn asiakas Todistus voimassa Kotipaikka Osoite Ilmastointi-Mikenti Oy lähtien saakka Helsin

Yrityksen nimi Y-tunnus RALAn asiakas Todistus voimassa Kotipaikka Osoite Ilmastointi-Mikenti Oy lähtien saakka Helsin Nro 2231 voimassa 31.12.2018 Rakentamisen Laatu RALA ry:n arviointilautakunta on hakemuksesta myöntänyt tämän pätevyystodistuksen osoituksena siitä, että Ilmastointi-Mikenti Oy Y-tunnus 2123868-3 kotipaikka

Lisätiedot

LIITE 1 TARJOUSLOMAKE OSTOPALVELUT Lentoturvallisuuden kansainvälinen koulutuskeskus Tampereelle - esiselvitys -HANKKEESEEN

LIITE 1 TARJOUSLOMAKE OSTOPALVELUT Lentoturvallisuuden kansainvälinen koulutuskeskus Tampereelle - esiselvitys -HANKKEESEEN TARJOUSLOMAKE 1/4 TARJOUSLOMAKE OSTOPALVELUT Lentoturvallisuuden kansainvälinen koulutuskeskus Tampereelle - esiselvitys -HANKKEESEEN Tarjouksen tekeminen Tarjous tulee tehdä kirjallisena suomen kielellä.

Lisätiedot

Neliraudoitus Asennus Oy

Neliraudoitus Asennus Oy Nro 1274 voimassa 31.8.2016 Rakentamisen Laatu RALA ry:n arviointilautakunta on hakemuksesta myöntänyt tämän pätevyystodistuksen osoituksena siitä, että Neliraudoitus Asennus Oy Y-tunnus 2465810-6 kotipaikka

Lisätiedot

Risk Advisory Services. Ernst & Young Oy. Suomen Riskienhallintayhdistys Seminaari 3.11.2006 3.11.2006

Risk Advisory Services. Ernst & Young Oy. Suomen Riskienhallintayhdistys Seminaari 3.11.2006 3.11.2006 Risk Advisory Services Ernst & Young Oy Suomen Riskienhallintayhdistys Seminaari 1 Asiakkaamme arvostavat työtämme Henkilöstön ammattitaito/ asiantuntemus Vastaajien mielestä tärkein tekijä Asiakaspalvelu

Lisätiedot

Tietolähteiden perusteella yritys on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.

Tietolähteiden perusteella yritys on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet. Sivu 1 / 5 Yritysraportin tiedot Raportin hakupäivämäärä 30.05.2016 Raportti voimassa asti 08.08.2016 Arkistointitunnus 1464544971681 FIN yritystiedot Yrityksen nimi Ylöjärven Kauppahuone Oy Y-tunnus 2032233-0

Lisätiedot

Koralli-Tuote Oy. on todettu päteväksi toteuttajaksi seuraavilla toimialoilla:

Koralli-Tuote Oy. on todettu päteväksi toteuttajaksi seuraavilla toimialoilla: Nro 662 voimassa 31.10.2015 Rakentamisen Laatu RALA ry:n arviointilautakunta on hakemuksesta myöntänyt tämän pätevyystodistuksen osoituksena siitä, että Koralli-Tuote Oy Y-tunnus 1579413-0 kotipaikka Kokkola

Lisätiedot

LIITE 1 1 (6) DNRO DNRO 310/00/03/032/ Ehdokkaan nimi:

LIITE 1 1 (6) DNRO DNRO 310/00/03/032/ Ehdokkaan nimi: LIITE 1 1 (6) Ehdokkaan nimi: PAKOLLISET POISSULKEMISPERUSTEET JA EHDOKKAITA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Täytettävä lomake, palautetaan osallistumishakemuksen liitteenä Ohjeet ehdokkaalle: Tämä on

Lisätiedot

Iitin kunta. Yhteenveto tilikauden 2014 tarkastuksesta. KPMG Julkishallinnon Palvelut Oy. Kaija Pakkanen, JHTT, KHT 27.4.2015

Iitin kunta. Yhteenveto tilikauden 2014 tarkastuksesta. KPMG Julkishallinnon Palvelut Oy. Kaija Pakkanen, JHTT, KHT 27.4.2015 Iitin kunta Yhteenveto tilikauden 2014 tarkastuksesta KPMG Julkishallinnon Palvelut Oy Kaija Pakkanen, JHTT, KHT 27.4.2015 Johdanto Yhteyshenkilö Kaija Pakkanen JHTT, KHT Puh. +358 20 760 3000 kaija.pakkanen@kpmg.fi

Lisätiedot

Deloitte yritysesittely. Jyväskylän toimisto

Deloitte yritysesittely. Jyväskylän toimisto Deloitte yritysesittely. Jyväskylän toimisto Deloitten Jyväskylän toimisto Sinun ja asiakkaidesi palveluksessa Keski-Suomessa Yhteystiedot: Puistokatu 2 B 40100 Jyväskylä Puhelin: 020 755 5200 Telefax:

Lisätiedot

Päiväpolun leikkipuiston rakentaminen

Päiväpolun leikkipuiston rakentaminen 1 (5) LIITE 1 TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä Päiväpolun leikkipuiston rakentaminen Tarjoajan nimi: OHJEET Tämä on tarjouslomake, joka

Lisätiedot

Yrityksen rating on 03.09.2014 AA+ tilinpäätöstiedoin, ilman henkilöluottotietoja, 370,000 EUR

Yrityksen rating on 03.09.2014 AA+ tilinpäätöstiedoin, ilman henkilöluottotietoja, 370,000 EUR Rating Alfa Suomen Asiakastieto Oy Työpajankatu 10 00580 Helsinki PL 16,00581 Helsinki Tiedot luovutettu 03.09.2014 Puhelin: +358 0102707000 Telefax: +358 0102707338 Kaupparekisterinumero: 161689 Rekisteröity:

Lisätiedot

Testiyritys SQL-Suomalainen Oy - 00000006. Pvm Rating Limiitti

Testiyritys SQL-Suomalainen Oy - 00000006. Pvm Rating Limiitti Standard 2014-05-13 12:40 Erja Fasta TESTIYRITYS SQL-SUOMALAINEN OY (L) POSTIOSOITE: SQLKATU 60 60, 99999 KORVATUNTURI, SUOMI Y-TUNNUS. 0000000-6 D&B D-U-N-S NR. 65-200-7816 TILINPÄÄTÖS 201310 AA Hyvä

Lisätiedot

Läpinäkyvyysraportti. Idman Vilèn Grant Thornton Oy

Läpinäkyvyysraportti. Idman Vilèn Grant Thornton Oy Läpinäkyvyysraportti Idman Vilèn Grant Thornton Oy Header 2 1 Oikeudellinen muoto ja omistussuhteet Idman Vilén Grant Thornton Oy on suomalainen osakeyhtiö. Yhtiön omistavat henkilöinä sen palveluksessa

Lisätiedot

Tiemerkintä A & E Oy

Tiemerkintä A & E Oy Nro 1038 voimassa 30.4.2016 Rakentamisen Laatu RALA ry:n arviointilautakunta on hakemuksesta myöntänyt tämän pätevyystodistuksen osoituksena siitä, että Tiemerkintä A & E Oy Y-tunnus 0648365-6 kotipaikka

Lisätiedot

Hallinnon ja talouden tarkastuspalvelut tilikausille ja optio yhdelle (1) vuodelle

Hallinnon ja talouden tarkastuspalvelut tilikausille ja optio yhdelle (1) vuodelle Tarkastuslautakunta 17 16.02.2016 2013-2016 Kaupunginvaltuusto 21 07.03.2016 Hallinnon ja talouden tarkastuspalvelut tilikausille 2016-2019 ja optio yhdelle (1) vuodelle TARK2013 17 Valmistelija: Tarkastaja

Lisätiedot

Yrityksen perustiedot Tiedot luovutettu 03.09.2014. Liiketoiminnan kehitys. Muut tiedot. Saatavilla olevat Yritysfaktat

Yrityksen perustiedot Tiedot luovutettu 03.09.2014. Liiketoiminnan kehitys. Muut tiedot. Saatavilla olevat Yritysfaktat Yrityksen perustiedot Tiedot luovutettu 03.09. Suomen Asiakastieto Oy Työpajankatu 10, 00580 Helsinki Y-tunnus 01110279 Kaupparekisterinumero 161689 Kotipaikka Helsinki Rekisteröity kaupparekisteriin 10.11.1961

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 7/ (9) Kaupunginvaltuusto Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 7/ (9) Kaupunginvaltuusto Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 7/2013 1 (9) 108 Helsingin kaupungin vuosien 2013-2016 ja optioina vuosien 2017 ja 2018 tilintarkastajan valitseminen HEL 2012-013017 T 02 08 02 00 Päätös päätti tarkastuslautakunnan

Lisätiedot

LIITE 2 OSALLISTUMISHAKEMUSLOMAKE Tarjouslomake, palautetaan täytettynä osallistumishakemuksen liitteenä

LIITE 2 OSALLISTUMISHAKEMUSLOMAKE Tarjouslomake, palautetaan täytettynä osallistumishakemuksen liitteenä LIITE 2 OSALLISTUMISHAKEMUSLOMAKE Tarjouslomake, palautetaan täytettynä osallistumishakemuksen liitteenä 1. EHDOKKAAN TUNNISTETIEDOT Ehdokkaan nimi (ryhmittymä: kaikkien jäsenten nimet) Ehdokkaan osoite

Lisätiedot

Osakassopimus. päivän vara? Vesa Ellonen

Osakassopimus. päivän vara? Vesa Ellonen Osakassopimus tiekartta vai pahan päivän vara? Vesa Ellonen Technopolis 22.8.2013 Osakassopimus Osakassopimus on osakeyhtiön osakkeenomistajien välinen sopimus, jossa sovitaan esimerkiksi yhtiön - hallintoon

Lisätiedot

www.taxadvisers.fi TaxAdvisers Oy

www.taxadvisers.fi TaxAdvisers Oy TaxAdvisers Oy Verokonsultointi- ja lakipalvelut Yritysten laskenta- ja analyysipalvelut 2014 2 TaxAdvisers Oy TaxAdvisers Oy tarjoaa monipuolista ja asiantuntevaa palvelua kaikissa yritystoiminnan vaiheissa.

Lisätiedot

Maailmanlaajuiset asiantuntijapalvelumme

Maailmanlaajuiset asiantuntijapalvelumme Maailmanlaajuiset asiantuntijapalvelumme käytössäsi Meillä on vankka kokemus eri kokoluokkien ja toimialojen neuvontapalveluista Olemme luotettava ja riippumaton kumppani kaikissa yrityskauppoihin ja -järjestelyihin

Lisätiedot

Katto 2000 Oy. on todettu päteväksi toteuttajaksi seuraavilla toimialoilla:

Katto 2000 Oy. on todettu päteväksi toteuttajaksi seuraavilla toimialoilla: Nro 693 voimassa 31.1.2016 Rakentamisen Laatu RALA ry:n arviointilautakunta on hakemuksesta myöntänyt tämän pätevyystodistuksen osoituksena siitä, että Katto 2000 Oy Y-tunnus 1870757-3 kotipaikka Helsinki

Lisätiedot

Oy Yritys Ab (TALGRAF ESITTELY) TP 5 Tilinpäätös - 5 vuotta - Tuloslaskelma ja tase - katteet

Oy Yritys Ab (TALGRAF ESITTELY) TP 5 Tilinpäätös - 5 vuotta - Tuloslaskelma ja tase - katteet Oy Yritys Ab 1.1.2009-31.12.2013 TP 5 Tilinpäätös - 5 vuotta - Tuloslaskelma ja tase - katteet 7000 7000 6000 6000 5000 5000 4000 4000 3000 3000 2000 2000 1000 1000 1209 KUM TOT. 1210 KUM TOT. 1211 KUM

Lisätiedot

PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri. Yhtiöjärjestys päivältä 01.12.1997 Toiminimi: Bridge Areena Oy

PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri. Yhtiöjärjestys päivältä 01.12.1997 Toiminimi: Bridge Areena Oy PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri Yhtiöjärjestys päivältä 01.12.1997 Toiminimi: Bridge Areena Oy Yritys- ja yhteisötunnus: 1464743-8 Kaupparekisterinumero: 723.420 Voimassaoloaika: 01.12.1997

Lisätiedot

BALANCE CONSULTING Kiinteistönhoito (811)

BALANCE CONSULTING Kiinteistönhoito (811) BALANCE CONSULTING Tehty.. Sisällysluettelo Toimialan tunnusluvut I Kasvu ja kannattavuus............................... Toimialan tunnusluvut II Pääomantuotto ja käyttöpääoma....................... Toimialan

Lisätiedot

Autio Oy Infrapalvelut

Autio Oy Infrapalvelut Nro 1749 voimassa 31.05.2016 Rakentamisen Laatu RALA ry:n arviointilautakunta on hakemuksesta myöntänyt tämän pätevyystodistuksen osoituksena siitä, että Autio Oy Infrapalvelut Y-tunnus 0186930-6 kotipaikka

Lisätiedot

Hankkeen riippumattoman arvioinnin keskeisiä havaintoja. Janne Vesa

Hankkeen riippumattoman arvioinnin keskeisiä havaintoja. Janne Vesa Hankkeen riippumattoman arvioinnin keskeisiä havaintoja Janne Vesa 19.11.2015 Arvioinnin tavoite Arvioinnin tavoitteena oli arvioida hankkeen: tavoitteita tehdäänkö oikeita asioita? toteutusta tehdäänkö

Lisätiedot

ESPOON ASUNNOT OY:N KIINTEISTÖJEN AUTOMAATTISTEN SAMMUTUSLAITTEI- DEN JA PALOILMOITTIMIEN TARKASTUS

ESPOON ASUNNOT OY:N KIINTEISTÖJEN AUTOMAATTISTEN SAMMUTUSLAITTEI- DEN JA PALOILMOITTIMIEN TARKASTUS TARJOUSPYYNTÖ ESPOON ASUNNOT OY:N KIINTEISTÖJEN AUTOMAATTISTEN SAMMUTUSLAITTEI- DEN JA PALOILMOITTIMIEN TARKASTUS AUTOMAATTISTEN SAMMUTUSLAITTEIDEN, PALOILMOITTIMIEN, PALOVAROITIN- JÄRJESTELMIEN SEKÄ SAVUNPOISTOLUUKKUJEN

Lisätiedot

Yhteenveto tilinpäätöksen 31.12.2014 tilintarkastuksesta

Yhteenveto tilinpäätöksen 31.12.2014 tilintarkastuksesta Yhteenveto tilinpäätöksen 31.12.2014 tilintarkastuksesta Raportin sivumäärä 6 2015 KPMG Oy Ab, 8 Finnish Iimited Iiability company and 8 member firm of the KPMG network of independent member firma affiliated

Lisätiedot

#11. As Oy Hyvinkään Hakapaavo Hyvinkää

#11. As Oy Hyvinkään Hakapaavo Hyvinkää Nro 651 voimassa 30.09.2017 Rakentamisen Laatu RALA ry:n arviointilautakunta on hakemuksesta myöntänyt tämän pätevyystodistuksen osoituksena siitä, että Kuopion Parkettiasennus Oy Y-tunnus 1501527-2 kotipaikka

Lisätiedot

Rakennus Miilukangas Oy

Rakennus Miilukangas Oy Nro 283 voimassa 28.2.2017 Rakentamisen Laatu RALA ry:n arviointilautakunta on hakemuksesta myöntänyt tämän pätevyystodistuksen osoituksena siitä, että Rakennus Miilukangas Oy Y-tunnus 1106411-4 kotipaikka

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TERVOLAN KUNNAN JA KUNNAN TYTÄRYHTEISÖJEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ TERVOLAN KUNNAN JA KUNNAN TYTÄRYHTEISÖJEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA TERVOLAN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 19.12.2016 TARJOUSPYYNTÖ TERVOLAN KUNNAN JA KUNNAN TYTÄRYHTEISÖJEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA Tarjous pyydetään kuntalain 14. luvun mukaisesta hallinnon ja

Lisätiedot

1. Tarjoajan perustiedot

1. Tarjoajan perustiedot LIITE 5. Tarjouslomake 1(6) Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne, Joukkoliikenteen tarjouskilpailu 2/2013 tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Tarjotusta kalustosta tarjoajan tulee täyttää tarjouspyynnön

Lisätiedot

Nro 459 voimassa 31.8.2016

Nro 459 voimassa 31.8.2016 Nro 459 voimassa 31.8.2016 Rakentamisen Laatu RALA ry:n arviointilautakunta on hakemuksesta myöntänyt tämän pätevyystodistuksen osoituksena siitä, että Neliraudoitus Oy Y-tunnus 2465809-3 kotipaikka Vantaa

Lisätiedot

Tilitoimisto- ja tilintarkastuspalvelut

Tilitoimisto- ja tilintarkastuspalvelut Tilitoimisto- ja tilintarkastuspalvelut Rantalainen Rantalainen on kotimainen tilitoimistokonserni ja alan suurin perheyritys. Perinteikäs, vuonna 1972 perustettu perheyritys tuottaa asiakkailleen taloushallinnon

Lisätiedot

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä - Kemijärven liittyminen kuntayhtymään

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä - Kemijärven liittyminen kuntayhtymään Rovaniemen koulutuskuntayhtymä - Kemijärven liittyminen kuntayhtymään 0 Sisällysluettelo KPMG:n yhteyshenkilö toimeksiantoon liittyen: Antti-Pekka Keränen Tax and Legal Services Senior Manager Tel: +358

Lisätiedot