LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ POISSA Näri Mikko varapuheenjohtaja Kippola Anna-Kaarina

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ POISSA Näri Mikko varapuheenjohtaja Kippola Anna-Kaarina"

Transkriptio

1 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Yksityistiejaosto AIKA klo 18:30-21:10 PAIKKA Maaseututoimi, Bäckasinkuja 1 A, Liljendal LÄSNÄ Wikström Gudrun puheenjohtaja Björkell Jan-Eric jäsen Bergström Torbjörn jäsen Niemelä Lenita Närin varajäsen Lindell Carl-Henrik Kippolan varajäsen MUUT Sjöholm Birgitta sihteeri POISSA Näri Mikko varapuheenjohtaja Kippola Anna-Kaarina jäsen Liljestrand Tom kh:n puheenjohtaja Fellman Atte kh:n edustaja ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Sihteeri Gudrun Wikström Birgitta Sjöholm KÄSITELLYT ASIAT PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Liljendal Lenita Niemelä Carl-Henrik Lindell PÖYTÄKIRJA YLEI- SESTI NÄHTÄVILLÄ Maaseututoimi, Bäckasinkuja 1 A, Liljendal Pöytäkirjanotteen oikeaksi todistaa Liljendal

2 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Yksityistiejaosto LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Sivu 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 26 Pöytäkirjan tarkastajat 5 27 Kunnossapitoavustushakemus; Isnäs gård-edön tiekunta 6 28 Kunnossapitoavustushakemus; Byändan tiekunta 7 29 Kunnossapitoavustushakemus; Vestergård-Söderbackan tiekunta 8 30 Yksityisteiden kunnossapitoavustusten jakaminen 9 31 Perusparannusavustushakemus; Isnäs gård-edön tiekunta Perusparannusavustushakemus: Timmerviikintien tiekunta Perusparannusavustushakemus; Marieberg-Klåskasin tiekunta Perusparannusavustushakemus; Sarvlaks-Grevbölen tiekunta Perusparannusavustushakemus; Hurtigsvägens enskilda väg Perusparannusavustushakemus; Pitkäpään kylätien tiekunta Perusparannusavustushakemus; Särkilahden tiekunta Perusparannusavustushakemus; Rusthållarbackens väglag Perusparannusavustushakemus; Furunäs-Edö väglag Perusparannusavustushakemus; Långstrandintien tiekunta Perusparannusavustushakemus; Blikunantie Anomus Goddal-Näse-Saluddenin tiekunnan vuosikokouksen pöytäkirjan ja tieyksikkölaskelman muuttamiseksi; Sonja ja Margareta Backman 43 Pyyntö Bergkullan tiekunnan vuosikokouksessa tehtyjen laittomien päätösten kumoamiseksi Tien pituuden korjaus; Haddas-Dalbyn tiekunta 23

3 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Kokouksen koollekutsujan nimeäminen, Gislarbölen yksityistie Osallistuminen tiepäiville Kaupungin edustaja tiekuntien vuosikokouksissa Varoitusmerkki; Sprintaksentien tiekunta 27

4 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Yksityistiejaosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus YTJ 25 Kokous todettiin laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

5 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Yksityistiejaosto Pöytäkirjan tarkastajat YTJ 26 Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Lenita Niemelä ja Carl-Henrik Lindell.

6 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Yksityistiejaosto Kunnossapitoavustushakemus; Isnäs gård-edön tiekunta YTJ 27 Isnäs gård-edön tiekunta hakee tiekunnalle kunnossapitoavustusta. Hakemus oli postilaatikossa Hakuaika päättyi klo Hakemusta ei huomioida viitaten hallintolain 17. :ään. Hyväksyttiin.

7 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Yksityistiejaosto Kunnossapitoavustushakemus; Byändan tiekunta YTJ 28 Byändan tiekunta hakee tiekunnalle kunnossapitoavustusta. Hakemus jätettiin Hakuaika päättyi klo Hakemusta ei huomioida viitaten hallintolain 17. :ään. Hyväksyttiin.

8 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Yksityistiejaosto Kunnossapitoavustushakemus; Vestergård-Söderbackan tiekunta YTJ 29 Vestergård-Söderbackan tiekunta hakee tiekunnalle kunnossapitoavustusta. Hakemus oli postilaatikossa Hakuaika päättyi klo Hakemusta ei huomioida viitaten hallintolain 17. :ään. Hyväksyttiin.

9 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Yksityistiejaosto Yksityisteiden kunnossapitoavustusten jakaminen YTJ 30 Tämän vuoden talousarvioon on varattu yksityisteiden kunnossapitoavustuksia varten sekä perusparannuksiin. Hakemusaika päättyi klo ja määräaikana jätettiin 122 hakemusta. Perusparannusavustusta on hakenut 10 tiekuntaa. Ehdotus liitteen mukaisesti. I- luokan tie 580 /km II- luokan tie 530 /km III- luokan tie 350 /km Kunnossapitoavustukset maksetaan Ehdotus hyväksyttiin. Nygårdintien tiekunnan tulee täydentää hakemustaan vuoden 2012 tilinpäätöksellä ja vuoden 2013 talousarvioesityksellä ennen kuin avustus maksetaan. Sporrasbackenin tiekunnan tulee täydentää hakemustaan vuosikokouksen pöytäkirjalla tai toiminnantarkastajien lausunnolla ennen kuin avustus maksetaan.

10 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Yksityistiejaosto Perusparannusavustushakemus; Isnäs gård-edön tiekunta YTJ 31 Isnäs gård-edön tiekunta hakee Edöntielle perusparannusavustusta. Hakemus oli postilaatikossa Hakuaika päättyi klo Hakemusta ei huomioida viitaten hallintolain 17. :ään. Hyväksyttiin.

11 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Yksityistiejaosto Perusparannusavustushakemus: Timmerviikintien tiekunta YTJ 32 Timmerviikintien tiekunta hakee perusparannusavustusta Timmerviikintien perusparannukseen. Tiekunta perustettiin Perusparannustyöt tehtiin syksyllä Hakemus ei aiheuta toimenpiteitä, koska työt tehtiin vuonna Perusparannusavustusta ei myönnetä takautuvasti, vaan ainoastaan kuluvalle vuodelle. Puheenjohtaja ehdotti, että perusparannusavustus myönnetään sillä perusteella, että tiekunta perustettiin ja sillä ei ollut mitään mahdollisuutta hakea avustusta vuodelle Tie ei ollut ajokelpoisessa kunnossa vaan välittömän perusparannuksen tarpeessa. Puheenjohtaja päätti, että asiasta äänestetään. Puheenjohtajan ehdotuksen puolesta äänestivät Gudrun Wikström ja Lenita Niemelä, ja esittelijän ehdotuksen puolesta äänestivät Jan-Eric Björkell, Torbjörn Bergström ja Carl-Henrik Lindell. Perusparannusavustusta ei myönnetä.

12 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Yksityistiejaosto Perusparannusavustushakemus; Marieberg-Klåskasin tiekunta YTJ 33 Marieberg-Klåskasin tiekunta on päättänyt hankkia yhteisen lanan Forsbackan tiekunnan kanssa. Hankinnan perusteena on, että traktorin omistavat tieosakkaat voivat suorittaa lanauksen itse ja näin ollen lanaus voidaan tehdä optimaalisena ajankohtana. Välittömässä läheisyydessä ei ole teiden lanauksia suorittavaa yrittäjää. Marieberg-Klåskasin tiekunnan osuus kustannuksista on 2/3, eli 4832,00 Hakemusta ei hyväksytä sillä perusteella, että nykyiset perusparannusavustukset eivät riitä väline- ja koneavustuksiin. Hyväksyttiin.

13 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Yksityistiejaosto Perusparannusavustushakemus; Sarvlaks-Grevbölen tiekunta YTJ 34 Sarvlaks-Grevbölen tiekunta hakee perusparannusavustusta Sarvilahdentien kahdelle eri tieosuudelle. Tieosuus 1: on savinen ja etenkin kelirikon aikaan ajoradalle syntyy syviä uria, kun maa on pehmeä. Maata poistetaan cm ja tila täytetään murskeella ja samalla sinne asennetaan kuitukangas. Näkyvyys paikalla on huono ja samassa yhteydessä tieosuutta levennetään. Sähkötolppaa siirretään ja uusi reunaoja vedetään uuden ajoradan länsipuolelle. Tieosuus 2: sijaitsee viettävän kallion vieressä ja sieltä runsaana alas ajoradalle valuva vesi syö tienpintaa, jolloin tierumpu tulee näkyviin. Uusi rumpu asennetaan syvemmälle kuin edellinen, ja kallion vieressä on mahdollisesti tehtävä räjäytyksiä, jotta siihen saadaan kaivettua vettä keräävä oja estämään veden valuminen ajoradalle. Työsuunnitelma ja kartta liitteenä. Kustannusarvio on 7812,00. Yksityistiejaoston edustajat ovat suorittaneet katselmuksen paikan päällä. Myönnetään perusparannusavustusta 49 % kustannuksista, kuitenkin korkeintaan 3828,00. Avustus maksetaan laskua vastaan kun työt on tehty ja yksityistiejaoston edustaja on suorittanut katselmuksen paikan päällä. Avustus on käytettävä vuoden 2013 aikana. Perusparannusavustusta myönnetään 51 % kustannuksista, kuitenkin enintään 3985,00. Muilta osin ehdotus hyväksyttiin.

14 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Yksityistiejaosto Perusparannusavustushakemus; Hurtigsvägens enskilda väg YTJ 35 Hurtigsvägens enskilda väg hakee perusparannusavustusta seuraavasti: 1. Tarkoituksena on kaivaa uusi osa, jotta vedet saadaan vietyä alempana löytyvään osaan, joka sitten johtaa vedet pois. Puut on nyt kaadettu, jolloin kannot on mahdollista poistaa ja ositus suorittaa. 2. Tarkoituksena on kaivaa uusi osa ja korottaa tietä jonkin verran. Työsuunnitelma ja kartta liitteenä. Kustannusarvio on 2016,00. Yksityistiejaoston edustajat ovat suorittaneet katselmuksen paikan päällä. Hurtigsvägens enskilda väg -niminen tiekunta on yhdistetty Pitkäpää byväg -nimisen tiekunnan kanssa yksityistiejaoston tietoimituksessa Hurtigsvägens enskilda väg -niminen tiekunta lakkautetaan Myönnetään perusparannusavustusta 49 % kustannuksista, kuitenkin korkeintaan 988,00. Avustus maksetaan laskua vastaan kun työt on tehty ja yksityistiejaoston edustaja on suorittanut katselmuksen paikan päällä. Avustus on käytettävä vuoden 2013 aikana. Perusparannusavustusta myönnetään 51 % kustannuksista, kuitenkin enintään 1029,00. Muilta osin ehdotus hyväksyttiin.

15 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Yksityistiejaosto Perusparannusavustushakemus; Pitkäpään kylätien tiekunta YTJ 36 Pitkäpään kylätien tiekunta hakee perusparannusavustusta seuraavasti: Tieosuus 1: Uusitaan kaksi isoa tierumpua. Vesi valuu nyt vanhan rikkinäisen rummun alle. Tieosuus 2: Kaivetaan täysin uusi oja Nedre Nybondaksentielle. Vesi valuu pitkin tietä ja kuljettaa mukanaan hiekkaa aiheuttaen syviä uria tienpintaan. Tieosuus 3: Tie jää nousuveden aikaan vedenpinnan alle ja tarkoitus on korottaa ajorataa. Työsuunnitelma ja kartta liitteenä. Kustannusarvio on ,29. Yksityistiejaoston edustajat ovat suorittaneet katselmuksen paikan päällä. Myönnetään perusparannusavustusta 49 % kustannuksista, kuitenkin korkeintaan 7406,00. Avustus maksetaan laskua vastaan kun työt on tehty ja yksityistiejaoston edustaja on suorittanut katselmuksen paikan päällä. Avustus on käytettävä vuoden 2013 aikana. Perusparannusavustusta myönnetään 51 % kustannuksista, kuitenkin enintään 7709,00. Muilta osin ehdotus hyväksyttiin.

16 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Yksityistiejaosto Perusparannusavustushakemus; Särkilahden tiekunta YTJ 37 Särkilahden tiekunta hakee perusparannusavustusta seuraavasti: Ojitus ja kolmen tierummun sijoittaminen tarpeellisiin paikkoihin. Työsuunnitelma ja kartta liitteenä. Kustannusarvio on 2158,00 Yksityistiejaoston edustajat ovat suorittaneet katselmuksen paikan päällä. Myönnetään perusparannusavustusta 49 % kustannuksista, kuitenkin korkeintaan 1058,00. Avustus maksetaan laskua vastaan kun työt on tehty ja yksityistiejaoston edustaja on suorittanut katselmuksen paikan päällä. Avustus on käytettävä vuoden 2012 aikana. Perusparannusavustusta myönnetään 51 % kustannuksista, kuitenkin enintään 1100,00. Muilta osin ehdotus hyväksyttiin.

17 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Yksityistiejaosto Perusparannusavustushakemus; Rusthållarbackens väglag YTJ 38 Rusthållarbackens väglag -niminen tiekunta hakee perusparannusavustusta tien korottamiseen ja muutostyöhön. Nykyinen ojan kaato on vähäinen ja vesi jää seisomaan. Tien alle asennetaan uusi rumpu, jolloin saadaan parempi veden poisto tien länsisivulta. Työsuunnitelma liitteenä. Kustannusarvio on 5376,00. Yksityistiejaoston edustajat ovat suorittaneet katselmuksen paikan päällä. Myönnetään perusparannusavustusta 49 % kustannuksista, kuitenkin korkeintaan 2635,00. Avustus maksetaan laskua vastaan kun työt on tehty ja yksityistiejaoston edustaja on suorittanut katselmuksen paikan päällä. Avustus on käytettävä vuoden 2013 aikana. Perusparannusavustusta myönnetään 51 % kustannuksista, kuitenkin enintään 2742,00. Muilta osin ehdotus hyväksyttiin.

18 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Yksityistiejaosto Perusparannusavustushakemus; Furunäs-Edö väglag YTJ 39 Furunäs-Edön tiekunta suunnittelee Broviikintien alavan tieosuuden peruskorjaamista. Tie on painunut ja tästä johtuen nousuvesi tulvii tielle katkaisten sen kautta tapahtuvan kulun tien päässä sijaitsevalle omakotitalolle. Korvaava tieyhteyttä ei ole, joten olemassa olevan tieyhteyden korjaaminen on ainoa ratkaisu. Tiekunta on tiedustellut ELY-keskukselta sekä parilta eri tieurakoitsijalta suunnitteluapua mutta joutuu toteamaan, että korjauksen ammattimainen suunnittelu on ainoa tapa saada paras teho/hyötysuhde korjaukselle ja tämä edellyttää ammattimaista suunnitteluapua. Kartta liitteenä. Kustannusarvio on 1500,00. Yksityistiejaoston edustajat ovat suorittaneet katselmuksen paikan päällä. Myönnetään perusparannusavustusta 49 % kustannuksista, kuitenkin korkeintaan 735,00. Avustus maksetaan laskua vastaan kun työt on tehty ja yksityistiejaoston edustaja on suorittanut katselmuksen paikan päällä. Avustus on käytettävä vuoden 2013 aikana. Anomusta ei hyväksytä sillä perusteella, että kustannusarvio on alle Lisäksi tarjous ja työselostus puuttuvat.

19 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Yksityistiejaosto Perusparannusavustushakemus; Långstrandintien tiekunta YTJ 40 Tiekunta ehdottaa perusparannushankkeeksi koko tiealueen piennaralueiden tasoittamista. Teiden piennaralueet tasoitetaan kaivurin puskulevyllä, kivet poistetaan kauhalla ja mikäli oleva maa-aines ei riitä täyttöihin, suoritetaan tarvittavat täytöt kivimurskeella. Sellaiset vaaraa aiheuttavat kivet louhitaan, joita kaivurilla ei saa poistettua. Sepänniementien risteyksen näkemäesteen muodostavat kivet siirretään tien toiselle puolelle. Ns. kaksoiskiven jälkeisen mutkaa loivennetaan. Työt suoritetaan touko- elokuun aikana urakoitsijantilanteen mukaan. Työsuunnitelma ja kartta liitteenä. Kustannusarvio on 4009,60 Yksityistiejaoston edustajat ovat suorittaneet katselmuksen paikan päällä. Myönnetään perusparannusavustusta 49 % kustannuksista, kuitenkin korkeintaan 1965,00. Avustus maksetaan laskua vastaan kun työt on tehty ja yksityistiejaoston edustaja on suorittanut katselmuksen paikan päällä. Avustus on käytettävä vuoden 2013 aikana. Perusparannusavustusta myönnetään 51 % kustannuksista, kuitenkin enintään 2045,00. Muilta osin ehdotus hyväksyttiin.

20 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Yksityistiejaosto Perusparannusavustushakemus; Blikunantie YTJ 41 Blikunantien tiekunta hakee perusparannusavustusta neljään uuden tierumpujen sijoittamiseen ja vanhojen tierumpujen poistamiseen. Kartta liitteenä. Kustannusarvio on 2300,00. Yksityistiejaoston edustajat ovat suorittaneet katselmuksen paikan päällä. Myönnetään perusparannusavustusta 49 % kustannuksista, kuitenkin korkeintaan 1127,00. Avustus maksetaan laskua vastaan kun työt on tehty ja yksityistiejaoston edustaja on suorittanut katselmuksen paikan päällä. Avustus on käytettävä vuoden 2013 aikana. Perusparannusavustusta myönnetään 51 % kustannuksista, kuitenkin enintään 1173,00. Tiekunnan tulee toimittaa tarkempi kustannusarvio ennen kuin avustus maksetaan. Muilta osin ehdotus hyväksyttiin.

21 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Yksityistiejaosto Anomus Goddal-Näse-Saluddenin tiekunnan vuosikokouksen pöytäkirjan ja tieyksikkölaskelman muuttamiseksi; Sonja ja Margareta Backman YTJ 42 Sonja ja Margareta Backman ovat jättäneet yksityistiejaostolle anomuksen Goddal-Näse-Saluddenin tiekunnan tiekokouksen pöytäkirjan ja vuoden 2013 tieyksikkölaskelman muuttamiseksi. Heidän mielestään tieyksikkölaskelmaan on tehty muutoksia, joita ei käsitelty kokouksessa eikä niitä myöskään mainittu esityslistalla. Muutokset koskevat Åkrasin, Storängin, Fattbon ympärivuotisille asukkaille ja muille osakkaille määritettyjä painolukuja. Muutokset on tehty ilman tieosakkaiden hyväksyntää. Jotta ne voidaan hyväksyä, on niiden oltava esityslistalla niin että asianomaiset tieosakkaat voivat ottaa kantaa maksuihin. Asia tulee ratkaista tietoimituksessa. Yksityistiejaosto keskustelee asiasta ja päättää tietoimituksen ajankohdasta. Yksityistiejaosto suorittaa toimituksen klo maaseutuyksikössä.

22 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Yksityistiejaosto Pyyntö Bergkullan tiekunnan vuosikokouksessa tehtyjen laittomien päätösten kumoamiseksi YTJ 43 Kiinteistöjen Myllymäki 5, ja Solklacken omistaja Tuulikki Kallionpää on esittänyt pyynnön, että yksityistiejaosto kumoaisi Bergkullan tiekunnan vuosikokouksessa tehdyt laittomat päätökset. Kutsu, kokous, pöytäkirja sekä tilinpäätös 2012 eivät täytä yksityistielain asettamia vähimmäisvaatimuksia. Tuulikki Kallionpää vaatii, että yksityistiejaosto käsittelee hänen esittämänsä asiat ja kumoaa pidetyn kokouksen. Valituskirjelmä liitteenä. Asia tulee ratkaista tietoimituksessa. Yksityistiejaosto keskustelee asiasta ja päättää tietoimituksen ajankohdasta. Yksityistiejaosto suorittaa toimituksen klo maaseutuyksikössä.

23 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Yksityistiejaosto Tien pituuden korjaus; Haddas-Dalbyn tiekunta YTJ 44 Haddas-Dalbyn tiekunnan tien pituus on 3,455 km. Tieyksiköiden päivityksessä ilmeni, että tie on 4,95 km pitkä. Tiekunta anoo tien pituuden korjaamista 4,95 km:ksi. Haddas-Dalbyn tiekunnan tien pituus vahvistetaan 4,95 km:ksi. Hyväksyttiin.

24 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Yksityistiejaosto Kokouksen koollekutsujan nimeäminen, Gislarbölen yksityistie YTJ 45 Gislarbölen yksityistien tiekunnalla ei ole toimivaa tiehoitokunta tai toimitsijamiestä. Sen tähden Bo Borgström anoo että yksityistiejaosto nimeää hänet kokouksen koollekutsujaksi jossa valitaan tiehoitokunta tai toimitsijamies tiekunnalle. Yksityistiejaosto nimeää Bo Borgströmin toimimaan kokouksen koollekutsujana viitaten YksTL 58. Hyväksyttiin.

25 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Yksityistiejaosto Osallistuminen tiepäiville YTJ 46 Valmistelija ja esittelijä: Birgitta Sjöholm, Suomen Tieyhdistys järjestää joka toinen vuosi eri paikkakunnilla tielautakuntien ja tiekuntien toimihenkilöille tiepäiviä. Anna-Kaarina Kippola osallistui Vantaan tiepäiville ja Gudrun Wikström, Henrik Löflund ja Birgitta Sjöholm osallistuivat Lahden tiepäiville Hyväksytään. Hyväksyttiin.

26 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Yksityistiejaosto Kaupungin edustaja tiekuntien vuosikokouksissa YTJ 47 On ilmennyt tarvetta siihen, että kaupungilla on edustajansa niissä tiekuntien vuosikokouksissa, joissa kaupunki on tieosakkaana. Yksityistiejaosto esittää kaupunginhallitukselle valittavan edustajan sekä hänen varamiehensä. Kaupunginhallitukselle esitetään, että Torbjörn Bergström valitaan varsinaiseksi edustajaksi ja Jan-Eric Björkell hänen varamiehekseen.

27 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Yksityistiejaosto Varoitusmerkki; Sprintaksentien tiekunta YTJ 48 Sprintaksentien tiekunta anoo lupaa pystyttää varoitusmerkin "Lapsia" varustettuna lisäkyltillä "aja varovasti". Merkki pystytetään Sprintaksentielle noin 100 m tiestä nro 170. Merkkiä perustellaan sillä, että Sprintaksentien 15, 27 ja 36 kiinteistöillä on leikkiviä pikkulapsia. Anomus hyväksytään. Tiekunta vastaa merkin hankinnasta ja pystyttämisestä. Hyväksyttiin.

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ POISSA Näri Mikko varapuheenjohtaja Björkell Jan-Eric

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ POISSA Näri Mikko varapuheenjohtaja Björkell Jan-Eric LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 1 Yksityistiejaosto AIKA 17.06.2013 klo 19:30-20:45 PAIKKA Maaseututoimi, Bäckasinkuja 1 A, Liljendal LÄSNÄ Wikström Gudrun puheenjohtaja Bergström Torbjörn jäsen Kippola

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ POISSA Karlsson Mikael varapuheenjohtaja

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ POISSA Karlsson Mikael varapuheenjohtaja LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2012 1 Yksityistiejaosto AIKA 15.11.2012 klo 18:00-20:00 PAIKKA Maaseututoimi, Bäckasinkuja 1 A, Liljendal LÄSNÄ Wikström Gudrun puheenjohtaja Hovi Tapani jäsen Löflund Henrik

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2012 1

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2012 1 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2012 1 Yksityistiejaosto AIKA 27.09.2012 klo 19:45-20:05 PAIKKA Maaseututoimi, Bäckasinkuja 1 A, Liljendal LÄSNÄ Wikström Gudrun puheenjohtaja Karlsson Mikael varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Maaseutuyksikkö, Bäckasinkuja 1A, LILJENDAL. POISSA Mia Heijnsbroek-Wirén kh:n puheenjohtaja

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Maaseutuyksikkö, Bäckasinkuja 1A, LILJENDAL. POISSA Mia Heijnsbroek-Wirén kh:n puheenjohtaja LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 Yksityistiejaosto AIKA 23.04.2015 klo 18:30-21:00 PAIKKA Maaseutuyksikkö, Bäckasinkuja 1A, 07880 LILJENDAL LÄSNÄ Wikström Gudrun puheenjohtaja Näri Mikko varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ POISSA Näri Mikko varapuheenjohtaja

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ POISSA Näri Mikko varapuheenjohtaja LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2013 1 Yksityistiejaosto AIKA 26.09.2013 klo 18:30-20:20 PAIKKA Maaseututoimi, Bäckasinkuja 1 A, Liljendal LÄSNÄ Wikström Gudrun puheenjohtaja Björkell Jan-Eric jäsen Bergström

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ POISSA Karlsson Mikael varapuheenjohtaja

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ POISSA Karlsson Mikael varapuheenjohtaja LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2010 1 Yksityistiejaosto AIKA 18.11.2010 klo 19:00-19:45 PAIKKA Maaseututoimi, Bäckasinkuja 1 A, Liljendal LÄSNÄ Wikström Gudrun puheenjohtaja Hovi Tapani jäsen Kurki Thomas

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2013 1

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2013 1 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2013 1 Yksityistiejaosto AIKA 13.03.2013 klo 18:00-21:00 PAIKKA Maaseututoimi, Bäckasinkuja 1 A, Liljendal LÄSNÄ Wikström Gudrun puheenjohtaja Näri Mikko varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Lovisanejdens högstadium, Brandensteininkatu 27 B, Loviisa. ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Sihteeri

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Lovisanejdens högstadium, Brandensteininkatu 27 B, Loviisa. ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Sihteeri LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 Yksityistiejaosto AIKA 29.02.2012 klo 19:00-19:20 PAIKKA Lovisanejdens högstadium, Brandensteininkatu 27 B, Loviisa LÄSNÄ Wikström Gudrun puheenjohtaja Karlsson Mikael

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2014 1

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 Maaseutulautakunta AIKA 26.02.2014 klo 18:30-20:30 PAIKKA Maaseutuyksikkö, Bäckasinkuja 1A, Liljendal LÄSNÄ Björklöf Johan puheenjohtaja Björkman-Nystén Nina Lindell

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2014 1

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2014 1 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2014 1 Maaseutulautakunta AIKA 30.10.2014 klo 18:30-20:15 PAIKKA Maaseutuyksikkö, Bäckasinkuja 1 A LÄSNÄ Björklöf Johan puheenjohtaja Näri Mikko Jussi varapuheenjohtaja Bergström

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 4/2016 1

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 4/2016 1 Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 4/2016 1 Palvelutuotannon lautakunnan tiejaosto Aika 20.06.2016 klo 17:30-18:22 Paikka Yhdyskuntatekniikan kokoushuone Kielo, Ervastintie 2, Kirkkonummi Läsnäolijat Liuhta

Lisätiedot

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. LAUKAAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 Teknisen lautakunnan tiejaosto Aika 20.09.2016 klo 16:00-17:00 Paikka Kuntala, kokoushuone 1 Osallistujat Saapuvilla olleet jäsenet Vekki Esko Jurvanen Heikki Finni Arja

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA, Tiejaosto. Keskiviikkona 11.6.2014 klo 12.30 14.00

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA, Tiejaosto. Keskiviikkona 11.6.2014 klo 12.30 14.00 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA, Tiejaosto KOKOUSAIKA Keskiviikkona 11.6.2014 klo 12.30 14.00 Konneveden kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2015 1

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Maaseutulautakunta AIKA 04.02.2015 klo 18:30-19:40 PAIKKA Maaseutuyksikkö, Bäckasinkuja 1 A, 07880 LILJENDAL LÄSNÄ Björklöf Johan puheenjohtaja Bergström Torbjörn

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2012 1

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2012 1 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2012 1 Yksityistiejaosto AIKA 04.12.2012 klo 19:00-20:45 PAIKKA Köpbackan entinen koulu LÄSNÄ Wikström Gudrun puheenjohtaja Hovi Tapani jäsen Löflund Henrik jäsen MUUT Sjöholm

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 TEKLA / Toimitusjaosto 09.06.2014 Aika 09.06.2014 klo 17:00-20:05 Paikka Kunnantalo, III-kerros, kokoushuone 4. Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

57 Valtionavustukset yksityisteille/ Tuomioja-Sulkulahden yk

57 Valtionavustukset yksityisteille/ Tuomioja-Sulkulahden yk Mikkeli Kokouskutsu 1 (12) Aika 17.06.2015, klo 16:00 Paikka Rantakylätalo Kunnanmäki 7, kokoushuone Naistinki Käsiteltävät asiat 53 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 54 Pöytäkirjan tarkastus 55

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/ (12) Tiejaosto Luomanrannan tiekunnan ja Kehä III liittymän parantaminen

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/ (12) Tiejaosto Luomanrannan tiekunnan ja Kehä III liittymän parantaminen Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/2018 1 (12) Aika 25.01.2018, klo 17:00-17:30 Paikka Kokoushuone Apila 2. kerros Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Pöytäkirjan tarkastaminen 10

Lisätiedot

Maaseutulautakunta Maaseutulautakunta Maaseutulautakunta Yksityisteiden kunnossapitoavustukset 2017

Maaseutulautakunta Maaseutulautakunta Maaseutulautakunta Yksityisteiden kunnossapitoavustukset 2017 Maaseutulautakunta 13 24.02.2016 Maaseutulautakunta 8 30.01.2017 Maaseutulautakunta 23 11.04.2017 Yksityisteiden kunnossapitoavustukset 2017 88/10.03.01.05/2016 MAALTK 24.02.2016 13 Kaupunginhallitus päätti

Lisätiedot

Sisällys. Tiejaosto 2/2017

Sisällys. Tiejaosto 2/2017 REISJÄRVEN KUNTA Tiejaosto 2/2017 KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Aika: keskiviikkona 27.9.2017 klo 14.00-14.55 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 3 Läsnä: Keijo Lakanen, puheenjohtaja Johannes Mattila, jäsen Minna

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Maaseutulautakunta AIKA 27.05.2019 klo 18:30-20:04 PAIKKA Bäckasinkuja 1A 07880 LILJENDAL LÄSNÄ Turku Roger puheenjohtaja Bergström Torbjörn Ossian jäsen Hollmén Annina

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Vapaa-aikalautakunta AIKA 28.02.2017 klo 18:00-19:55 PAIKKA Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LÄSNÄ Lappalainen Kalevi puheenjohtaja Väkevä Antti varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Tieavustushakemus Lappeenrannan kaupungille v. 2015

Tieavustushakemus Lappeenrannan kaupungille v. 2015 Tieavustushakemus Lappeenrannan kaupungille v. 2015 Tiekunnan/tien nimi Tiekunnan/tien _ pankkitiedot pankki/konttori tilinumero (täytetään vain jos muuttunut) Tien sijainti Esitetään erillisellä karttaliitteellä,

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2012 1. Maaseututoimi, Bäckasinkuja 1 A, Liljendal

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2012 1. Maaseututoimi, Bäckasinkuja 1 A, Liljendal LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 Maaseutulautakunta AIKA 07.03.2012 klo 18:30-20:30 PAIKKA Maaseututoimi, Bäckasinkuja 1 A, Liljendal LÄSNÄ Karlsson Mikael puheenjohtaja Hovi Tapani varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Mikkeli Kokouskutsu 1 (10) Maaseutu- ja tielautakunta Aika , klo 16:00. Rantakylätalo Kunnanmäki 7, kokoushuone Naistinki

Mikkeli Kokouskutsu 1 (10) Maaseutu- ja tielautakunta Aika , klo 16:00. Rantakylätalo Kunnanmäki 7, kokoushuone Naistinki Mikkeli Kokouskutsu 1 (10) Aika 15.07.2015, klo 16:00 Paikka Rantakylätalo Kunnanmäki 7, kokoushuone Naistinki Käsiteltävät asiat 66 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 67 Pöytäkirjan tarkastus 68

Lisätiedot

TIEAVUSTUSHAKEMUS LAPPEENRANNAN KAUPUNGILLE V LIITE 2

TIEAVUSTUSHAKEMUS LAPPEENRANNAN KAUPUNGILLE V LIITE 2 TIEAVUSTUSHAKEMUS LAPPEENRANNAN KAUPUNGILLE V. 2011 LIITE 2 Tiekunnan/tien nimi Tien sijainti Esitetään erillisellä karttaliitteellä, jos tie ei ole edellisenä vuonna saanut kaupungin avustusta. Tiekunta

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 3 /2010. TEKNINEN LAUTAKUNTA s 12 KOKOUSTIEDOT. Tiistai 22.6.2010 kello 16.30-17.15

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 3 /2010. TEKNINEN LAUTAKUNTA s 12 KOKOUSTIEDOT. Tiistai 22.6.2010 kello 16.30-17.15 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 3 /2010 TEKNINEN LAUTAKUNTA s 12 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Tiistai 22.6.2010 kello 16.30-.15 Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone Varsinainen

Lisätiedot

Iitin vanha kunnantalo, 2. krs:n kokoushuone, Rautatienkatu 22, Kausala

Iitin vanha kunnantalo, 2. krs:n kokoushuone, Rautatienkatu 22, Kausala Iitin kunta Pöytäkirja 1/2018 1 Teknisen lautakunnan yksityistiejaosto 18.05.2018 Aika 18.05.2018 klo 15:00-15:50 Paikka Iitin vanha kunnantalo, 2. krs:n kokoushuone, Rautatienkatu 22, Kausala Saapuvilla

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 15

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 15 MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 15 TELA / Toimitusjaosto 17.10.2013 AIKA 17.10.2013 klo 17:00-18:00 PAIKKA Mäntsälän kunnantalo, kokoushuone 4 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 13 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 6/ (11) Tiejaosto Vanha Kirkkotien yksityistien tiekunnan liikennemerkit

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 6/ (11) Tiejaosto Vanha Kirkkotien yksityistien tiekunnan liikennemerkit Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 6/2018 1 (11) Aika 03.05.2018, klo 16:00-16:28 Paikka Kokoushuone Apila 2. kerros Käsitellyt asiat 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 28 Pöytäkirjan tarkastaminen

Lisätiedot

Asialista/ Pöytäkirjanote. Osallistujat Lausunto luonnoksesta esitykseksi yksityistielaiksi... 2

Asialista/ Pöytäkirjanote. Osallistujat Lausunto luonnoksesta esitykseksi yksityistielaiksi... 2 Asialista/ Nro 1/2017 Kokousaika Kokouspaikka klo 15:00 Terästalo, Peräseinäjoki, Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Osallistujat... 1 3 Lausunto luonnoksesta esitykseksi yksityistielaiksi...

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 10 TEKLA / Toimitusjaosto 31.05.2017 Aika 31.05.2017 klo 16:30-21:00 Paikka Kunnantalo, Heikinkuja 4, I-kerros, kokoushuone 177. Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 5 Kokouksen

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 4/2017 1

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 4/2017 1 Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 4/2017 1 Palvelutuotannon lautakunnan tiejaosto Aika 17.05.2017 klo 16:20-18:50 Paikka Yhdyskuntatekniikan kokoushuone Kielo, Ervastintie 2, Kirkkonummi Läsnäolijat Liuhta

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU Nro 10 /2018 Tekninen lautakunta. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Pöytäkirjan tarkastajien valinta

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU Nro 10 /2018 Tekninen lautakunta. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Pöytäkirjan tarkastajien valinta RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU Nro 10 /2018 Tekninen lautakunta KOKOUSTIEDOT KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite nro Asia Aika Torstai 13.9.2018 klo 16.00. Laatimispäivä 11.9.2018 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

Huom! Tiejaoston päätöksen mukaisesti vuonna 2011 tiekunnille ei myönnetä tievalaistusavustuksia.

Huom! Tiejaoston päätöksen mukaisesti vuonna 2011 tiekunnille ei myönnetä tievalaistusavustuksia. KIRKKONUMMEN KUNTA Yhdyskuntatekniikan lautakunnan tiejaosto PL 20, 02401 KIRKKONUMMI Puh. 050 538 4957 TIEAVUSTUSHAKEMUS TIEKUNNAN NIMI: AVUSTUSTA HAETAAN VUODELLE 2011 Kunnossapitoon *Perusparannukseen

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Tekninen keskus. 3. kerroksen kokoushuone, Kuningattarenkatu 15 B. MUUT Karlsson Mikael hallituksen edustaja

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Tekninen keskus. 3. kerroksen kokoushuone, Kuningattarenkatu 15 B. MUUT Karlsson Mikael hallituksen edustaja LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Loviisan Vesiliikelaitos AIKA 31.01.2017 klo 17:00-18:40 PAIKKA Tekninen keskus. 3. kerroksen kokoushuone, Kuningattarenkatu 15 B. LÄSNÄ Vainio Nils puheenjohtaja

Lisätiedot

Tieavustushakemus Lappeenrannan kaupungille v. 2019

Tieavustushakemus Lappeenrannan kaupungille v. 2019 Tieavustushakemus Lappeenrannan kaupungille v. 2019 Tiekunnan/tien nimi Tiekunnan/tien _ pankkitiedot pankki/konttori tilinumero (täytetään vain jos muuttunut) Tien sijainti Esitetään erillisellä karttaliitteellä,

Lisätiedot

VÄHÄN ASIAA TIEKUNNAN TOIMINNASTA

VÄHÄN ASIAA TIEKUNNAN TOIMINNASTA VÄHÄN ASIAA TIEKUNNAN TOIMINNASTA ERILLAISIA TEITÄ Yleiset tiet hoitaa ELY-keskus (Tiehallinto) Kaavatiet (kadut) hoitaa kunta Yksityistiet: Tiekunnan tiestön hoidosta vastaa tiekunta Kiinteistöjen omien

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Tiejaosto. Pöytäkirja 3 1 / 17. Aika klo 17:00-19:00. Apila, Aseman Ostari 2. kerros.

Kirkkonummen kunta Tiejaosto. Pöytäkirja 3 1 / 17. Aika klo 17:00-19:00. Apila, Aseman Ostari 2. kerros. Pöytäkirja 3 1 / 17 Aika 29.08.2019 klo 17:00-19:00 Paikka Apila, Aseman Ostari 2. kerros Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 32 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 33 Pöytäkirjan tarkastus ja tarkastajien

Lisätiedot

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. LAUKAAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Aika 11.06.2019 klo 16:00-17:00 Paikka Kuntala kokoushuone 1 Osallistujat Saapuvilla olleet jäsenet Häkkinen Jukka Lauronen Mirja Häkkänen Pipsa puheenjohtaja varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto Kokousaika Tiistaina 3.5.2015 klo 9.00 9.20 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 27/2011 1 (5) Yleisten töiden lautakunta Ko/3 06.09.2011

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 27/2011 1 (5) Yleisten töiden lautakunta Ko/3 06.09.2011 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 27/2011 1 (5) 459 Vaatimus eräiden Villanellan yksityistien tiekunnan 21.6.2011 pidetyssä vuosikokouksessa tehtyjen päätösten saattamisesta tielautakunnan ratkaistavaksi HEL

Lisätiedot

14 Valitus Viitosraitin yksityistien tiekunnan kokouspäätöksistä

14 Valitus Viitosraitin yksityistien tiekunnan kokouspäätöksistä Mäntyharju Pöytäkirja 4/2017 1 (12) Aika 17.05.2017, klo 16:00-16:11 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 11 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 12 Pöytäkirjan tarkastus 13 Yksityisteiden

Lisätiedot

3 Laskujen hyväksyjät ja asiatarkastajat / tielautakunta

3 Laskujen hyväksyjät ja asiatarkastajat / tielautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 1/2016 1 (11) Aika 23.03.2016, klo 16:30-16:46 Paikka Kunnantalo, teknisen johtajan huone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Laskujen

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Tietoimikunta 01.11.2017 Aika 01.11.2017 klo 17:00-17:45 Paikka Kunnantalo, kokoushuone 4, 3. krs Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 7/ (14) Tiejaosto

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 7/ (14) Tiejaosto Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 7/2018 1 (14) Aika 31.05.2018, klo 17:02-19:06 Paikka Huone 221 2. kerros Käsitellyt asiat 31 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 32 Pöytäkirjan tarkastaminen 33 Yksityisteiden

Lisätiedot

KITEEN KAUPUNKI Tekninen lautakunta KITEEN KAUPUNKI. Tekninen lautakunta 5.2.2015 14

KITEEN KAUPUNKI Tekninen lautakunta KITEEN KAUPUNKI. Tekninen lautakunta 5.2.2015 14 1 KITEEN KAUPUNKI AVUSTUSOHJEET YKSITYISTIEKUNNILLE 2015 5.2.2015 14 2 1 YLEISTÄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- 3 1.1 KUNNOSSAPIDON

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 Tekninen lautakunta 25.3.2015 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 25.3.2015 klo 16.30 17.25 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä

Lisätiedot

Kunnantalon kokoushuone

Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 31.10.2016 Kokoustiedot Aika Tiistai 15.11.2016 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 71 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

YKSITYISTEIDEN KUNNOSSAPITOAVUSTUKSIEN MYÖNTÄMISPERUSTEET MUHOKSEN KUNNASSA

YKSITYISTEIDEN KUNNOSSAPITOAVUSTUKSIEN MYÖNTÄMISPERUSTEET MUHOKSEN KUNNASSA Muhoksen kunta AVUSTUSSÄÄNTÖ Tekniset palvelut PL 39 91501 Muhos Hannu Leskelä, puh 044-4970313 14.1.2019 YKSITYISTEIDEN KUNNOSSAPITOAVUSTUKSIEN MYÖNTÄMISPERUSTEET MUHOKSEN KUNNASSA Muhoksen kunnan yksityisteiden

Lisätiedot

Yksityistieilta 7.4.2008

Yksityistieilta 7.4.2008 Yksityistieilta 7.4.2008 Yksityistieilta 7.4.2008 * 18.10 Kokousmenettelystä ja muuta hallintoasiaa * 18.30 Tieyksiköinti ja käyttömaksut * 18.45 Mikä kummajainen on tieisännöitsijä * 18.50 Pankkipalveluja

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA /

TEKNINEN LAUTAKUNTA / SIIKAISTEN KUNTA ASIALISTA/KOKOUSKUTSU 27.05.2009/04.06.2009 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Torstai 04.06.2009 klo 18.00 Paikka: Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat: 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Aika 10.5.2016 klo 14:03 17:19 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 58 59 60 Arviointikertomuksen käsittely Tilinpäätöksen 2015

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 1/ Maaseutulautakunta. Keskiviikko klo Kunnantalo, kokoushuone. Husu Tuuliainen Tarja.

LEMIN KUNTA 1/ Maaseutulautakunta. Keskiviikko klo Kunnantalo, kokoushuone. Husu Tuuliainen Tarja. 1/2012 1 Maaseutulautakunta. Keskiviikko 13.6.2012 klo 18.00 19.33 Kunnantalo, kokoushuone Tapanainen Matti Pesu Oiva Haiko Heikki Husu Tuuliainen Tarja Lehtonen Ritva Lahtinen Annikki Pekki Reijo puheenjohtaja

Lisätiedot

7 Valitus Lahnaniemen yksityistien tiekunnan vuosikokuksesta 26.4.2015

7 Valitus Lahnaniemen yksityistien tiekunnan vuosikokuksesta 26.4.2015 Mäntyharju Kokouskutsu 1 (12) Aika 17.06.2015, klo 16:30 Paikka Kunnantalo, teknisen johtajan huone Käsiteltävät asiat 5 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 6 Pöytäkirjan tarkastus 7 Valitus Lahnaniemen

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 1/2016 1

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 1/2016 1 Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 1/2016 1 Palvelutuotannon lautakunnan tiejaosto Aika 25.02.2016 klo 17:50-18:20 Paikka Yhdyskuntatekniikan kokoushuone Kielo, Ervastintie 2, Kirkkonummi Läsnäolijat Viitanen

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2014 1

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 Valkon kansalaisopiston johtokunta AIKA 27.08.2014 klo 17:30-18:45 PAIKKA Myllyharjun koulu LÄSNÄ Haverinen Katri puheenjohtaja Björkman-Nystén Nina varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2014 1. Sivistyskeskuksen kokoushuone, Karlskronabulevardi 8, Loviisa

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2014 1. Sivistyskeskuksen kokoushuone, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 Vapaa-aikalautakunta AIKA 21.01.2014 klo 18:00-18:57 PAIKKA Sivistyskeskuksen kokoushuone, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LÄSNÄ Lappalainen Kalevi puheenjohtaja Väkevä

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Tekninen keskus, 3. kerroksen kokoushuone, Kuningattarenkatu 15 B.

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Tekninen keskus, 3. kerroksen kokoushuone, Kuningattarenkatu 15 B. LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2015 40 Loviisan Vesiliikelaitos AIKA 16.06.2015 klo 17:00-19:32 PAIKKA Tekninen keskus, 3. kerroksen kokoushuone, Kuningattarenkatu 15 B. LÄSNÄ Vainio Nils puheenjohtaja

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 4/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 4/ KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 4/2015 31 Kokousaika 10.6.2015 klo 18.00 18.55 Kokouspaikka Oripään kunnanvirasto Läsnä Mäntysaari Kalevi, pj Kankare Tarmo, vpj poissa Hörkkö Pirjo Koski

Lisätiedot

VÄHÄN ASIAA TIEKUNNAN TOIMINNASTA

VÄHÄN ASIAA TIEKUNNAN TOIMINNASTA VÄHÄN ASIAA TIEKUNNAN TOIMINNASTA ERILAISIA TEITÄ Yleiset tiet hoitaa ELY-keskus (Tiehallinto) http://www.ely-keskus.fi/fi/sivut/default.aspx Tienkäyttäjän linja puh: 0200-2100 Kaavatiet (kadut) hoitaa

Lisätiedot

447/ /2014 Ytja IITIN KUNTA (5) Teknisen lautakunnan yksityistiejaosto

447/ /2014 Ytja IITIN KUNTA (5) Teknisen lautakunnan yksityistiejaosto 447/10.03.01.02/2014 Ytja 6.10.2015 5 1 IITIN KUNTA 19.10.2015 1 (5) Teknisen lautakunnan yksityistiejaosto YKSITYISTEIDEN KUNNANAVUSTUSTEN JAKOPERUSTEET Yleistä Iitin kunta avustaa kunnassaan sijaitsevia

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 1/2017 1

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 1/2017 1 Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 1/2017 1 Palvelutuotannon lautakunnan tiejaosto Aika 19.01.2017 klo 17:30-18:50 Paikka Yhdyskuntatekniikan kokoushuone Lumme, Ervastintie 2, Kirkkonummi Läsnäolijat Liuhta

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 4/ (10) Tiejaosto

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 4/ (10) Tiejaosto Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 4/2017 1 (10) Aika 21.12.2017, klo 17:03-17:36 Paikka Bistro O Mat Käsitellyt asiat 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 17 Pöytäkirjan tarkastus 18 Kevätlahti-Vårvik

Lisätiedot

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 8 Tiejaos 14.11.2017 AIKA 14.11.2017 17:30-17:51 PAIKKA Kokoushuone 2 krs KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 4 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 10 5 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU Nro 10 /2018 Tekninen lautakunta. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Pöytäkirjan tarkastajien valinta

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU Nro 10 /2018 Tekninen lautakunta. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Pöytäkirjan tarkastajien valinta RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU Nro 10 /2018 Tekninen lautakunta KOKOUSTIEDOT KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite nro Asia Aika Torstai 13.9.2018 klo 16.00 Laatimispäivä 8.8.2018 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2013 1. Temmes-Silvonen Eija. POISSA Björkman-Nystén Nina varapuheenjohtaja Cedervall Jouni Mikael

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2013 1. Temmes-Silvonen Eija. POISSA Björkman-Nystén Nina varapuheenjohtaja Cedervall Jouni Mikael LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2013 1 Valkon kansalaisopiston johtokunta AIKA 21.05.2013 klo 17:30-18:10 PAIKKA Myllyharjun koulu LÄSNÄ Haverinen Katri puheenjohtaja Lehto-Tähtinen Auli jäsen Peltoluhta

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Nummenpään koulun johtokunta

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Nummenpään koulun johtokunta NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Nummenpään koulun johtokunta 24.09.2013 KÄSITELLYT ASIAT Sivu 1 LAUANTAITYÖPÄIVÄN AJANKOHDAN HYVÄKSYMINEN 3 2 NUMMENPÄÄN KOULUN TYÖSUUNNITELMAN 2013-2014 HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN KUNTA Yhdyskuntatekniikan lautakunta Tiejaosto puhelin 09-29672302 huhtikuu 2008 YKSITYISTIEAVUSTUKSET VUODELLE 2008

KIRKKONUMMEN KUNTA Yhdyskuntatekniikan lautakunta Tiejaosto puhelin 09-29672302 huhtikuu 2008 YKSITYISTIEAVUSTUKSET VUODELLE 2008 Yhdyskuntatekniikan lautakunta Tiejaosto puhelin 09-29672302 huhtikuu 2008 YKSITYISTIEAVUSTUKSET VUODELLE 2008 Yksityisteiden kunnossapitoon, perusparannukseen sekä tievalaistuksen rakentamiseen tarkoitetut

Lisätiedot

TI Kari Niemi. Yksityistien hallinto

TI Kari Niemi. Yksityistien hallinto Yksityistien hallinto Tiekunnan kokouksessa päätettäviä asioita Tieoikeuden myöntäminen Tieyksiköt ja käyttömaksut sekä niiden perusteet Talousarvion vahvistaminen ja varainhoitokauden pituus Maksuunpanoluettelon

Lisätiedot

Lahden kaupungin avustus yksityisteille entisen Nastolan kunnan alueella, Tiekuntien vuoden 2015 tilinpäätöstietojen toimittaminen

Lahden kaupungin avustus yksityisteille entisen Nastolan kunnan alueella, Tiekuntien vuoden 2015 tilinpäätöstietojen toimittaminen 1568/2016 1 (5) 3.5.2016 Vastaanottaja Lähiosoite Postino POSTITOIMIPAIKKA tai Postitoimipaikka Lahden kaupungin avustus yksityisteille entisen Nastolan kunnan alueella, Tiekuntien vuoden 2015 tilinpäätöstietojen

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2013 1. Sivistyskeskuksen kokoushuone, Karlskronabulevardi 8, Loviisa. varajäsen Törnroos Ingrid

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2013 1. Sivistyskeskuksen kokoushuone, Karlskronabulevardi 8, Loviisa. varajäsen Törnroos Ingrid LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2013 1 Vapaa-aikalautakunta AIKA 19.03.2013 klo 18:00-19:15 PAIKKA Sivistyskeskuksen kokoushuone, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LÄSNÄ Lappalainen Kalevi puheenjohtaja Väkevä

Lisätiedot

1 (5) osoitteessa kuun päivänä 200 alkaen klo. Hoitokunnan puheenjohtaja/toimitsijamies avasi kokouksen.

1 (5) osoitteessa kuun päivänä 200 alkaen klo. Hoitokunnan puheenjohtaja/toimitsijamies avasi kokouksen. 1 (5) PÖYTÄKIRJA yksityisen tien tiekunnan vuosikokouksesta/ylimääräisestä kokouksesta Paikka ja Aika Someron kaupungin kylässä luona osoitteessa kuun _päivänä 200 alkaen klo _. Kokouksen avaus Kokouksen

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 10 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 14 TILANNE KIRKONKYLÄN ALA-ASTEELLA JA JATKOTOIMENPITEET

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 10 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 14 TILANNE KIRKONKYLÄN ALA-ASTEELLA JA JATKOTOIMENPITEET Tekninen lautakunta 18.02.2014 AIKA Tiistaina 18.2.2014 klo 18.00-19.45 PAIKKA Teknisen toimiston kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko 10 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 11 PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 1 / 2015 Sivu 1

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 1 / 2015 Sivu 1 Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 1 / 2015 Sivu 1 Kokoustiedot Aika 22.01.2015 torstai klo 16.00-17.20 Paikka Rantakylätalo, Kunnanmäki 7, kokoushuone Naistinki Saapuvilla olleet jäsenet Siitari Keijo Ahonen

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 1 Velusmaan mökkitien toimitus 3

Sisällysluettelo. 1 Velusmaan mökkitien toimitus 3 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 1/2018 1 Teknisen lautakunnan tiejaosto 19.04.2018 Sisällysluettelo Sivu 1 Velusmaan mökkitien toimitus 3 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 1/2018 2 Teknisen lautakunnan tiejaosto

Lisätiedot

yksityisen tien tiekunta Paikka

yksityisen tien tiekunta Paikka PÖYTÄKIRJA/VUOSIKOKOUS Tiekunta Aika Paikka 1 Kokouksen avaus yksityisen tien tiekunta. 20 klo. - klo. Kokouksen avasi 2 Puheenjohtajan ja sihteerin valinta Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin: ja sihteeriksi:.

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 2/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 2/ KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 2/2015 11 Kokousaika 31.3.2015 kello 18.00 18.55 Kokouspaikka Oripään kunnanvirasto Läsnä Mäntysaari Kalevi, Kankare Tarmo, Hörkkö Pirjo Koski Eija Lintumaa

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone. MUUT Andersson Otto kv:n puheenjohtaja

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone. MUUT Andersson Otto kv:n puheenjohtaja LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Kaupunginhallitus AIKA 28.06.2017 klo 17:35-18:36 PAIKKA Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Heijnsbroek-Wirén Mia puheenjohtaja Isotalo Arja I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1 AIKA 03.07.2014 klo 18:04-18:27 PAIKKA Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LÄSNÄ Melamies Päivi puheenjohtaja Kekkonen Jari varapuheenjohtaja Jokela-Ylipiha

Lisätiedot

Yksityistielain muutokset kunnan tehtäviin v. 2019

Yksityistielain muutokset kunnan tehtäviin v. 2019 Yksityistielain muutokset kunnan tehtäviin v. 2019 Laki https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2018/20180560 LVM Yksityistielain voimaantulon infotilaisuus 9.10.2018 https://www.youtube.com/watch?v=xuqcpwwuors

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 25/ (5) Yleisten töiden lautakunta Ko/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 25/ (5) Yleisten töiden lautakunta Ko/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 25/2014 1 (5) 317 Yksityisteiden kunnossapitoavustukset 2014 HEL 2014-002567 T 02 05 01 00 Päätös päätti myöntää yksityisteiden kunnossapitoavustusta 1 000 euroa / kilometri.

Lisätiedot

Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Saurus ry

Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Saurus ry Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Kokousaika kello 13:00 Kokouspaikka Taitajankatu 6, Koulumessi Käsitellyt asiat Nro Otsikko Sivu 1. Kokouksen avaus 3 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 3. Kokouksen

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta Yksityistietoimitus. Kokousnumero 4/2008 Aika Ti 08.04.2008 klo 18.00 Palokunnan kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta Yksityistietoimitus. Kokousnumero 4/2008 Aika Ti 08.04.2008 klo 18.00 Palokunnan kokoushuone PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 4/2008 Aika Ti klo 18.00 Paikka Palokunnan kokoushuone KOKOUSKUTSU Tiistaina Palokunnan kokoushuone Nro 4/2008 ASIA LIITE 38 KOKOUKSEN AVAUS 39 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen 3.6.2019 Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/903/00.00.01.08/2019 Käsittelyhistoria Kaupunginhallitus 244 20.5.2019 Aiempi käsittely: Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 6 / 2014 Sivu 1. Härkönen Jyrki. Kemppainen Satu. Lyytikäinen Voitto. POISSA: Harmoinen Taina

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 6 / 2014 Sivu 1. Härkönen Jyrki. Kemppainen Satu. Lyytikäinen Voitto. POISSA: Harmoinen Taina Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 6 / 2014 Sivu 1 Maaseutu- ja tielautakunta 26.09.2014 Kokoustiedot Aika 26.09.2014 perjantai klo 9.30-10.30 Paikka Rantakylätalo, kokoushuone Naistinki Saapuvilla olleet

Lisätiedot

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017 Kangasniemi Pöytäkirja 3/2018 1 (14) Aika 18.05.2018, klo 12:30-15:00 Paikka Kangasniemen kunnantalo, kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan

Lisätiedot

YKSITYISTEIDEN AVUSTUSTEN HAKEMINEN VUONNA 2014 JA KUNNOSSA- PITOLUOKITUKSEN UUDISTAMINEN

YKSITYISTEIDEN AVUSTUSTEN HAKEMINEN VUONNA 2014 JA KUNNOSSA- PITOLUOKITUKSEN UUDISTAMINEN 1(8) YKSITYISTEIDEN AVUSTUSTEN HAKEMINEN VUONNA 2014 JA KUNNOSSA- PITOLUOKITUKSEN UUDISTAMINEN Punkalaitumen kunnassa on tehty muutoksia niin yksityisteiden kunnossapito- kuin perusparannusavustusten myöntämisenkin

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 21

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 21 MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 21 TEKLA / Toimitusjaosto 29.10.2014 Aika 29.10.2014 klo 17:30-19:45 Paikka Kunnantalo, Heikinkuja 4, II-kerros, kokoushuone 4. Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 18 Kokouksen

Lisätiedot

Torstaina klo Konneveden kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Iivonen Timo, pj.

Torstaina klo Konneveden kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Iivonen Timo, pj. KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKJRJA 1/2017 YMPÄRISTÖLAUTAKUNT A, Tie1aosto 1 KOKOUSAIKA Torstaina klo 10.00-10.17 Konneveden kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

KITEEN KAUPUNKI Tekninen lautakunta KITEEN KAUPUNKI AVUSTUSOHJEET YKSITYISTIEKUNNILLE 2019

KITEEN KAUPUNKI Tekninen lautakunta KITEEN KAUPUNKI AVUSTUSOHJEET YKSITYISTIEKUNNILLE 2019 1 AVUSTUSOHJEET YKSITYISTIEKUNNILLE 2019 2 1 YLEISTÄ ---------------------------------------------------------------------------------------------------- 3 1.1 KUNNOSSAPIDON AVUSTUSPERUSTEET ----------------------------------------------------------------------------3

Lisätiedot

7 Valitus Lahnaniemen yksityistien tiekunnan vuosikokouksesta 26.4.2015

7 Valitus Lahnaniemen yksityistien tiekunnan vuosikokouksesta 26.4.2015 Mäntyharju Pöytäkirja 2/2015 1 (13) Aika 17.06.2015, klo 16:34-16:54 Paikka Kunnantalo, teknisen johtajan huone Käsitellyt asiat 5 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 6 Pöytäkirjan tarkastus 7 Valitus

Lisätiedot

KITEEN KAUPUNKI Tekninen lautakunta KITEEN KAUPUNKI. Tekninen lautakunta

KITEEN KAUPUNKI Tekninen lautakunta KITEEN KAUPUNKI. Tekninen lautakunta 1 KITEEN KAUPUNKI AVUSTUSOHJEET YKSITYISTIEKUNNILLE 2017 1.2.2017 2 1 YLEISTÄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- 3 1.1 KUNNOSSAPIDON

Lisätiedot

Asia Sivu Liite 1 33 20 Talousarvion toteutuminen 30.6.2012 tilanteen mukaan elinkeinolautakunnan

Asia Sivu Liite 1 33 20 Talousarvion toteutuminen 30.6.2012 tilanteen mukaan elinkeinolautakunnan KOKOUSKUTSU Elinkeinolautakunta 19.9.2012 KOKOUSAIKA Tiistai 25.9.2012 klo 10.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 33 20 Talousarvion toteutuminen

Lisätiedot

ROVANIEMEN KAUPUNGIN YKSITYISTIEKÄYTÄNNÖT

ROVANIEMEN KAUPUNGIN YKSITYISTIEKÄYTÄNNÖT 1 (9) ROVANIEMEN KAUPUNGIN YKSITYISTIEKÄYTÄNNÖT 2 (9) Sisällys 1. Johdanto... 3 2. Yksityistielain kokonaisuudistus... 3 3. Tiekunnan perustaminen... 3 4. Kaupungin kunossapitämät yksityistiet... 4 4.1.

Lisätiedot

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta 1(5) VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA (yhdistyksen nimi) ESITYSLISTA RANTAMÄEN MARTTAYHDISTYS RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Paikka: KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄYTYMINEN 1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja

Lisätiedot

Puumala Pöytäkirja 4/ ( 11) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Puumala Pöytäkirja 4/ ( 11) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen Puumala Pöytäkirja 4/2019 1 ( 11) Aika 26.03.2019, klo 14:00-16:50 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen 16 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

YKSITYISTIEN AVUSTUSHAKEMUS

YKSITYISTIEN AVUSTUSHAKEMUS Vastaanottomerkinnät Hakemus saapunut Vastaanottaja YKSITYISTIEN AVUSTUSHAKEMUS VUODELLE Tien osoitejärjestelmä nimi Tien pituus (m) Tien asuttupituus(m) Tietä koskevat tiedot Tien liikenne ja niiden osuudet

Lisätiedot

Ympäristölautakunta Yksityisteiden kunnanavustusten jakoperusteet

Ympäristölautakunta Yksityisteiden kunnanavustusten jakoperusteet Valtuusto 31.03.2014 10 Kunnanhallitus 31.01.2014 23 Ympäristölautakunta 04.12.2013 39 VALTIMON KUNTA Ympäristölautakunta Yksityisteiden kunnanavustusten jakoperusteet Voimaantulo 1.1.2014 Sisällysluettelo

Lisätiedot