Kotimaiset elementtisaunat laadukkaiden löylyjen ystävälle

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kotimaiset elementtisaunat laadukkaiden löylyjen ystävälle"

Transkriptio

1 Kotimaiset elementtisaunat laadukkaiden löylyjen ystävälle

2 Kylpyhuonesauna on helppo asentaa Nautinnollinen saunomiskokemus kotona on useimpien ulottuvissa, vaikka asunnossa ei saunahuonetta olisikaan. Oletko ajatellut että sinunkin äitisi tai anoppisi kerrostaloasuntoon voidaan sauna laittaa. Oikea sauna mahtuu pieneenkin kylpyhuoneeseen, mainiosti vaikkapa ammeen tilalle. Etenkin 70- ja 80-luvun vaihteessa rakennetuissa kerrostaloissa on kylpyhuoneessa hyvin tilaa kahden hengen saunalle. Saunan paras paikka on useimmiten ammeen tilalla siten että suihkukulmalle jätetään tilaa siihen päätyyn jossa vesihanat ovat. Sauna asennetaan vierekkäin suihkukulman kanssa ammeen päätynurkkaan. Kahden hengen saunan leveys on 110cm, ja lisäksi suihkulle pitää varata tilaa vähintään 70cm, vaikka suihkun sentit olisivatkin tehokkaasti käytössä. Näin kahden hengen sauna ja suihku mahtuvat n.180cm leveään tilaan, jolloin molemmilla on oma tilansa. Aamulla voidaan käydä suihkussa saunasta välittämättä, ja illalla laittaa sauna päälle ja nauttia molemmista.

3 Toimiva sauna... Oikein suunnitellussa saunassa joka sentti tilasta on käytetty tehokkaasti hyväksi. Kiuas voi olla turvallisesti saunan takakulmassa, jolloin saunojille jää kaksi erillistä ylälaudetta. Istumajärjestys on väljän tuntuinen kun istutaan viistottain. Lisäksi lauteilta on hyvä näkyvyys lasioven läpi kylpyhuoneeseen. Saunan lauteille nouseminen on vaivatonta, kiitos lattiatasossa kynnyksen korkeudella olevan erillisen askellauteen. Saunan valaisin jää lauteen alle, jolloin valo säteilee lauteiden välistä luoden hämyisen tunnelman. Kiukaalle riittää 230V 1N~ sähkö jonka saa vaikka 16A maadoitetusta pistorasiasta. Sauna lämpiää nopeasti ja säästää sähköä. Oikein rakennetussa saunassa saat lempeät löylyt. Kun sauna on säätöjalkojen varassa irti lattiasta, kosteus valuu lattiaa pitkin suihkun viemäriin. Oikea sauna on rakennettu puusta, eikä puu ole ongelma kylpyhuoneessakaan, kunhan se pääsee kylpemisten välillä kuivumaan....jossa ilma kiertää Usein saunan löylyjen laadussa kiukaan merkitys ei ole kovinkaan suuri. Toki kiukaan muotoilu, sekä kivien määrä ja niiden materiaali vaikuttavat asiaan, mutta ylivoimaisesti suurin vaikutus on toimivalla ilmanvaihdolla. Varsinkin pienikokoisessa saunassa pääsee happirikas ilma helposti loppumaan kun kiukaalle heitetään runsaasti löylyä. Laajeneva vesihöyry työntää ilmat ulos saunasta, jolloin saunoja alkaa tuntea väsymystä ja epämiellyttävää oloa. Ratkaisuna ongelmaan saunan katolle asennetaan ilmankiertopuhallin, jolloin saunan ilmankierto saadaan toteutettua oikeaoppisesti. Puhallin työntää kylpyhuoneesta ilmaa saunaan sisään, hengityskorkeudelle. Lämmin ilma painuu samalla kohti alalaudetta, ehkäisten ongelmallista lämpötilan kerrostumaa. Viileämpi tuloilma ei kykene sitomaan kosteutta samalla tavalla kuin kiukaalta nouseva kuuma ilma, joten tuloksena ovat kosteammat ja pitkäkestoiset löylyt.

4 Kylpyhuoneen kalustus... Saunan asentaminen pieneen kylpyhuoneeseen johtaa joskus tilan optimaalisen käytön vuoksi myös muun kaluston uusimiseen. Vaikka saunan viistonurkassa sijaitseva ovi aukeaakin pienessä tilassa, tulee silti muistaa mitata onko ympärillä esteitä. Toisinaan kalusteita pitää vaihtaa pienempiin, esimerkiksi pesuallas ja allaskaappi. Allastarjonta on nykyään niin laajaa että joka makuun ja kokoon löytyy helposti oikea ratkaisu. Suihkun toimivuus on erittäin tärkeää, sillä käytetäänhän sitä päivittäin. Suositeltava suihkun koko on vähintään 70x90cm viistetty suihkukulma, jonka ovi luikuu kätevästi kaapin sisään. Samalla säästytään vedenroiskeilta ja suojataan sauna....on tunnelmallinen kokonaisuus Saunan materiaali on valittavissa siten että se on sopusointuinen ja vahvistaa kylpyhuoneen yleisilmettä. Jos kylpyhuoneessa on tummaa puuta tai laatoitus on tummansävyinen, harkitse tervaleppäsaunaa. Jos taas seinät ja lattia ovat vaaleansävyisiä, sopii oksaton mäntypanelointi ilmeeseen. Kylpyhuoneen katon voi myös paneloida samalla materiaalilla jatkuvuuden vaikutelman luomiseksi. Saunan lasiovi voi olla sävytetty, ja saunaan voidaan toteuttaa vaikkapa suuri etuseinän lasi-ikkuna, jolla saadaan avaruutta. Saunan valaistus luo saunaan oikean tunnelman. Asentamalla valaisin lauteiden alle saadaan pehmeä koko saunan kattava valaistus. Mystistä tunnelmaa luo kattoon asennettava tähtitaivas valosarja. Tarvitsenko rakennusluvan elementtisaunan asennusta varten? Jos asennat elementtisaunan nykyiseen kosteaan tilaan kuten kylpyhuoneeseen et tarvitse rakennuslupaa. Taloyhtiön suostumus riittää. Saunaa ei asenneta huoneeseen kiinteästi, vaan se on kaluste. Elementtisaunan elementteihin on sisäänrakennettu lämmöneristys ja kosteussulku. Ilmanvaihto tapahtuu saunan säätöjalkojen jättäman raon ja säädettävän kattoventtiilin kautta. Katolle voit laittaa sähkötoimisen puhaltimen jos haluat tehostaa ilmankiertoa tai kääntää sen suuntaa. Kiuas on mitoitettu siten että voit hyödyntää kylpyhuoneen olemassa olevaa pistorasiaa.

5 Northern Lights kylpyhuonesaunat YHDEN HENGEN SAUNAT NL0812 x=1150mm y=770mm NL1010V x=1014mm y=1014mm YLELLISTÄ YHDELLE NL0812VH, NL1010V Suunniteltu lisäämään elämisen mukavuutta kaupunkiyksiöön. Sauna mahtuu suihkuseinän kanssa 150 cm tilaan, usein jopa istuma-ammeen tilalle. Kulmaan sijoittuva ovi vaatii vain vähän avaustilaa. Pienestä koosta huolimatta ylälauteen leveys on 65 cm. Sauna lämpenee nopeasti ja kuluttaa vähän sähköä. Saunassa on pieneen tilaan soveltuva 230V/3kW erikoiskiuas, jossa integroitu kiuassuoja. Kiukaalle rittää 16A verkkovirta. Sauna on saatavana myös peilikuvana NL0812BVH. KAHDEN HENGEN SAUNAT NL1111VH x=1100mm y=1100mm NL1212VH x=1150mm y=1150mm KOMPAKTI KAHDELLE NL1111VH Perinteikäs lauderatkaisu jossa mukavat saunan mittaiset lauteet. Lauteilla istutaan vierekkäin ja kiuas sijoittuu etuseinälle. Saunan etuseinään voit tilata haluamasi kokoisen ikkunan lisäämään avaruutta. NL1111V2H Saunassa on nerokas lauderatkaisu jossa molemmille saunojille on omat lauteet. Kulmaan sijoitettu kiuas on turvallisesti poissa saunojien tieltä, ja kiuassuojana toimii lauteiden päissä oleva käsinoja. Sauna sopii mitoiltaan kerrostalohuoneiston kylpyhuoneeseen asennettavaksi. Se mahtuu yhdessä suihkun kanssa 180cm tilaan. NL1111V2H x=1100mm NL1212V2H x=1150mm y=1100mm y=1150mm KAKSIN AINA KAUNIHIMPI NL1212VH Saunassa on perinteikäs pohjaratkaisu ja yhtenäiset lauteet. Lauteilta on mukava heitellä löylyä edessä olevaan kiukaaseen. Saunan ilmankiertopuhallin takaa ilmavat löylyt. Sauna sopii hyvin kylpyhuoneen nurkkaan asennettavaksi. Saunan etuseinät ovat 75cm leveitä, ja avautuva oven lasi on 46cm leveä. NL1212V2H Neliöt tehokkaaseen käyttöön. Sauna on suunniteltu maksimoiden istumatilat kahdelle hengelle. Tuloksena on nerokas lauderatkaisu jossa molemmilla saunojilla on oma ylälaude. Kulmaan sijoitettu kiuas on turvallisesti poissa saunojien tieltä ja lisäksi kiuassuojana toimii lauteiden päissä oleva käsinoja. Sauna sopii mitoiltaan huoneiston kylpyhuoneeseen. Se mahtuu yhdessä 70cm x 90cm suihkukulman kanssa 185cm tilaan.

6 NL1313VH x=1272mm y=1272mm NL1515V x=1525mm y=1525mm LÖYLYÄ LISÄÄ NL1313VH Mukavan leppoisa sauna jonka lauteille mahtuu helposti kaksi saunojaa. Ylälauteen syvyys on juuri optimaalinen ja alalauteelle jää vielä reilusti tilaa. Lisää avaruutta saat tilaamalla etuseinän lasista. NL1313V2H Saunan lauteet ovat leveät ja syvät. Alalaude täyttää lähes koko jalkatilan. Pohjaraiteen päälle asennettavat paksut seinäelementit toimivat tehokkaana lämmöneristeenä. Suurin mahdollinen verkkovirralla toimiva kiuas takaa nopean lämmityksen. Sauna sopii hyvin kokonsa puolesta kylpyhuoneeseen. NL1313V2H x=1272mm y=1272mm NL1515V2 x=1525mm y=1525mm REILUSTI KAHDELLE NL1515V Saunassa on leveät täysmittaiset lauteet, joille mahtuu isoimmatkin saunojat. Tilaa on vaikka istua sivuttain, nojaten rennosti sivuseinään. Tilan tunnetta lisäät tilaamalla etuseinään ikkunan. Sauna sisältää ruostumattomasta teräksestä valmistetun kiukaan. Puhallin mahdollistaa käännetyn ilmankierron. NL1515V2 Tässä saunassa on yhdistetty kaikki saunojen hyvät puolet. Lauteet ovat toimivat ja tilavat. Kiuas on verkkovirralla toimiva, ja nurkkaan sijoituksen ansiosta turvallinen ja helppo käyttää. Kylmä juoma on mukitelineen ansiosta käden ulottuvilla. Voit myös tilata erillisellä ohjauskeskuksella varustetun kiukaan. Saunominen on yhtä juhlaa hyvin toimivassa saunassa. PERHESAUNAT NL1717V2 x=1770mm y=1770mm SAUNATONTULLE PERHEINEEN NL1717V Tilava perhesauna perinteisellä lauderatkaisulla. Pitkänmalliset lauteet antavat hyvät tilat nauttia löylyistä. Laudesyvyyttä on 60cm, jotta istuma-asento olisi mahdollisimman luonteva. Laudetyynyä voi käyttää selkänojana tai lauteella maatessa. Etuseinään voidaan tehdä iso ikkuna. Saunaan mahtuu kolme aikuista kerralla. NL1717V2 Tilava perhesauna edistyksellisellä lauderatkaisulla. Kulmalauteet ovat muotonsa ansiosta todella tilavat. Alalauteilla lasten on helppo nauttia viileämmistä löylyistä. Askellaude helpottaa lauteille kiipeämistä. Laudesyvyyttä on peräti 60cm jotta saunomisen tunnelma olisivat mahdollisimman miellyttävä. Lisävarusteena tilattavat kolmioikkunat lisäävät viihtyvyyttä.

7 NL1919V x=1954mm y=1954mm ARJEN JUHLAA NL1919V Sopiva sauna perheen jokapäiväiseen käyttöön. Kahdelle seinälle asennetut lauteet luovat mukavan avoimen ilmapiirin. Saunaan mahtuu neljä aikuista. Suuri sisätila takaa ilmavat ja pehmeät löylyt. Kaksi valaisinta luo valoisan tunnelman. Isot laudetason tulevat selvästi esiiin. Molemmilla ylälauteilla voi makoilla. Alalaude liukuu pois tieltä puhdistuksen ajaksi. Luo saunastasi näyttävä kokonaisuus ikkunoilla ja valoilla. NL2222K2 x=2212mm y=2212mm NL1919V2 Tilava perhesauna. Kaksi ala- ja ylälaudetta takaavat mukavat saunomishetket. Saunaan mahtuu helposti neljä aikuista kerralla. Suuri sisätila takaa raikkaat ja pehmeät löylyt. Kaksi saunavalaisinta luo valoisan tunnelman. Leveä lasiovi ja tilava askeltila helpottavat kulkua. Tehokas ruostumaton kiuas takaa kunnon löylyt. Kiuas saatavilla erillisellä ohjauskeskuksella. PUHDASTA NAUTINTOA NL2222K2 Tämä näyttävä edustussauna tarjoaa fantastiset saunaillat. Lauderatkaisu on ainutlaatuinen. Alalaude muodostaa tason joka yhdistää jalkatilan. Saunaan on helppo astua erillisen askelman ansiosta. Ylälauteet sijaitsevat eri seinillä rennon tunnelman luomiseksi. Saunojille tarjoutuu näkymät saunasta ulos kolmiomaisten ikkunoiden ansiosta. Kiuas sijaitsee turvallisesti takakulmassa. Kiukaan edessä on oma taso kiululle ja kauhalle. NL2619E x=2634mm y=1954 mm SAUNAMAJURIN UNELMA NL2619E Erkkerillä varustettu sauna luo valoisan ja näyttävän edustussaunan. Sisääntulo on valoisa ja avara isojen ikkunoiden ansiosta. Saunan lauteet ovat todella nautiskelijoille. Kaksi saunojaa mahtuu helposti loikoilemaan pitkälleen ja tilaa jää vielä yli. Lauteet kiertävät pitkillä seinillä. Saunan toimitetaan lattiamallisella kiukaalla jossa peräti 50 kg kiuaskiviä. Se takaa pehmeät ja riittoisat löylyt. Voit myös ehdottaa mieleisesi mukaisen laudejärjestelyn. Kaikkia saunoja saatavilla seuraavilla puumateriaaleilla: Kuusi, oksaton mänty sekä tervaleppä. Kuusi- ja mäntysaunoissa laudemateriaalina lämpökäsitelty haapa ja tervaleppäsaunoissa myös laudemateriaali tervaleppää. Oven kätisyys valittavissa kaikissa malleissa. Ovet karkaistua lasia, sävyinä kirkas, savuharmaa sekä pronssitummennettu. Huom! Ohessa esitetyt pohjapiirrokset ovat suuntaa antavia, eivät mittakaavassa.

8 Finnman kylpyhuonesaunat FM5040 x=1272mm y=1014mm FM5050 x=1272mm y=1272mm KAHDEN HENGEN SAUNAT FM5040 Kylpyhuoneeseen sopiva kahden hengen elementtisauna. Tästä saunasta löytyy kaikki saunomiseen tarvittava. Kiuas on sijoitettu perinteiden mukaisesti etuseinään. Sauna sopii erityisen hyvin pieneen kylpyhuoneeseen tai parvekkeelle. Sauna on saatavana peilikuvana ja oven kätisyys on valittavissa. FM5050 Neliön muotoinen sauna mahdollistaa lauteille reilut jalka- ja istumatilat. Oven ja kiukaan paikan voit vaihtaa halutessasi. Johdot voit kätevästi piilottaa seinän sisällä oleviin sähkökouruihin. Saunaan sisältyy myös haavasta valmistettu selkänoja. Voit halutessasi sävyttää saunan ulkopinnat muuhun kalustukseen sopiviksi. Oven kätisyys valittavissa tilattaessa. FM6040 x=1525mm y=1014mm FM6050 x=1525mm y=1272mm FM6060 x=1525mm y=1525mm PIENEN PERHEEN SAUNAT FM6040, FM6050, FM6060 Suosittu kahden aikuisen ja yhden lapsen kylpyhuonesauna. 3 eri syvyysmittaa, leveys kaikissa sama. Tehokkaan kiukaan ansiosta sauna lämpiää n.30min saunomiskuntoon. Saunassa on reilunkokoinen kokolasiovi joka avartaa kylpyhuonetta. Lauteen alle sijoitettu valaisin toimii kylpyhuoneessa mm. yövalona. Raikas kuusipaneli vaalii saunaperinteitä ja huokuu havumetsän tuoksua. Saatavana myös peilikuvana. Ovenkätisyys on valittavissa tilattaessa. FM7050 x=1770mm y=1272mm FM7060 x=1770mm y=1525mm FM7070 x=1770mm y=1770mm KOLMEN HENGEN SAUNAT FM7050 Kolmen hengen reilunkokoinen kylpyhuonesauna. Ylälaude on riittävän pitkä jalkojen suorana lepuuttamiseen. Mukavan toimitettavaa laudetyynyä jota voi kayttää selkänojana sivuseinälle nojattaessa. Voit tilattaessa pyytää saunan myös peilikuvana. Ovenkätisyys valittavissa tilattaessa.

9 FM7750 x=1954mm y=1272mm FM7760 x=1954mm y=1525mm FM7770 x=1954mm y=1770mm FM7060 Nyt on tiedossa mukavat löylyt kun saunaan mahtuu reilusti kolme henkeä. Tehokkaalla 4.5 kw kiukaalla varustettu sauna antaa mahtavat löylyt. Saunassa perinteinen kuusipuun tuoksu. Varustukseen kuuluu myös pronssitummennettu kokolasiovi joka pehmentää valaistusta. Varusteisiin kuuluvat kaikki saunomiseen tarvittavat varusteet. TILAVAT PERHESAUNAT FM7777 x=1954mm y=1954mm FM7750 Käytännöllinen pohjaratkaisu hyödyntää saunan sisätilan mahdollisimman hyvin saunojien käyttöön. Kahdelle seinälle sijoittuvat lauteet ja oven viereen sijoittuva kiuas mahdollistaa neljän aikuisen samanaikaisen saunomisen. Toimiva kokonaisuus, josta osoituksena tämän saunan suosio. FM7760 Reilut mitat omaava tilava perhesauna. Saunomistilat on mukavasti neljälle hengelle. Pitkä ylälaude suo rentouttavan makuuasennon nautiskelijoille. Puinen laudetyyny soveltuu myös selkänojaksi. Tässä sauna joka antaa mittavat tilat kestittää ystäviä ja vieraita. Tehokkaan kiukaan ansiosta sauna lämpiää nopeasti. Sauna on saatavana myös peilikuvana. FM10477 x=2634mm y=1954mm FM7777 Hyvät saunomistilat isolle perheelle. Pohjaratkaisu on toteutettu perinteisen suomalaisen saunan mukaisesti. Saunan viimeistely kertoo suomalaisen käsityön laadukkuudesta. Säästät vaivaa ja rahaa kun teet saunasi valmiiksi rakennetuista elementeistä. Tähän tilavaan saunaan mahtuu helposti viisi aikuista kerralla. FM10477 Tilava perhesauna jonne sopii suurempikin perhe kerralla. Lauteet ovat vastakkaisilla seinillä, joten saunojat viihtyvät seuraisassa ilmapiirissä. Lattiamallinen kiuas takaa pehmeät ja riittoisat löylyt. Saunomaan mahtuu kuusi saunojaa kerralla. Ylälauteet ovat liki kaksi metriä pitkät, kun haluat hetkeksi rentoutua pikällesi lauteilla. Kaikkia saunoja saatavilla seuraavilla puumateriaaleilla: Kuusi, oksaton mänty sekä tervaleppä. Kuusi- ja mäntysaunoissa laudemateriaalina lämpökäsitelty haapa ja tervaleppäsaunoissa myös laudemateriaali tervaleppää. Oven kätisyys valittavissa kaikissa malleissa. Ovet karkaistua lasia, sävyinä kirkas, savuharmaa sekä pronssitummennettu. Huom! Ohessa esitetyt pohjapiirrokset ovat suuntaa antavia, eivät mittakaavassa.

10 Asennusohjeet Saunan asentaminen on helppoa. Asennuksessa tarvittavat työkalut: akkuruuvinväännin, vasara, käsisaha, vatupassi ja mitta Seinien asennus aloitetaan 3. Nosta kattoelementti ylös suorakulmaisesta takanurkasta saunan rungon päälle niin että se aakkosjärjestyksessä kuten ele- loksahtaa paikalleen. Säädä säätö- mentteihin on merkattu. Seinät ruuvataan nurkista toisiinsa. 2. Ovielementti asennetaan samas- jaloista sauna vatupassiin. 4. Viimeistele nurkat ja elementtien saumakohdat irtopaneeleilla. sa järjestyksessä kuin seinäelementit Täydelliset asennusohjeet toimitetaan saunatoimituksen yhteydessä. 5. Säädettävä ilmanvaihtoventtiili asennetaan sisäkaton tuuletusaukkoon. 6. Kiukaan asennusteline kiinnitetään saunan seinään. Vain valtuutettu sähköasentaja saa tehdä saunan sähköasennuksen. 7. Kiinnitä kaikki laudetuet ennen lauteiden asennusta käyttäen suurimpia ruuveja. 8. Asenna ensin alalaude ja sitten ylälaude. Samoin laudehelmat, selkänoja ja askellaude.

11 Northern Lights -saunat Finnman-saunat FM10477 FM7777 FM7770 FM7760 FM7750 FM7070 FM7060 FM7050 FM6060 FM6050 FM6040 FM5050 FM5040 NL2619E NL2519V NL2222K2 NL2222K1 NL1919V2 NL1919V NL1915V NL1913V NL1717V2 NL1717V NL1515V2 NL1515V NL1313V2 NL1313V NL1212V2H NL1212VH NL1111V2H NL1111VH NL1010VH NL0812VH Kiulusetti Pyyhenaulakko Lämpö/kosteusmittari Seinävalaisin Varjostin valaisimelle Lautasventtiili Säätöjalat 1 ylälaude 2 ylälaudetta Selkänoja Päänalusta Sähköputket sis.rak. Compact JM30 MN-23NB MX-23NB NM-30NB MX-30NB MN-36NB MX-36NB SCA-60NB SCA-80NB SAV-90NB Ohjauskeskus kiukaalle ASV3-15 Kiuaskivet Aurora ovi Forest ovi Polaris ovi Nature ovi Luxus ovi 85x40 ikkuna 150x40 ikkuna 170x40 ikkuna Puuritilä ikkunaan Kolmio-ikkunapari Esikytketty johtosarja Kattoritilä LED kattovalosarja Juomalasiteline Vuolukivilasinjäähdyttimet Aurora - kokolasiovi, Forest - puuovi jossa 26x120 ikkuna, Polaris - puuovi jossa 43x43 ikkuna lisävaruste, ei lisämaksua kuuluu vakiotoimitukseen lisävaruste Nature - puuovi jossa 40x150 ikkuna, Luxus - sama kuin Nature mutta ikkunassa ristikko

12

Aura - kylpyhuonesaunat

Aura - kylpyhuonesaunat Aura - kylpyhuonesaunat Toteuta unelmasi omasta saunasta! Upea huippudesign! Aura on muotoiltu ja suunniteltu vuosien kokemukseen perustuen sopimaan skandinaaviseen kylpyhuoneeseen. Yksityiskohdat, osat

Lisätiedot

Harvia-kylpyhuonesaunat

Harvia-kylpyhuonesaunat Harvia-kylpyhuonesaunat Kiireisen työpäivän jälkeen kaipaa rentouttaviin löylyihin. Leppoisa levähdys saunan lauteilla antaa uutta voimaa ja hyvänolontunteen. Haave omasta saunasta on helppo toteuttaa.

Lisätiedot

Suihku: -Laatoitus seinät/lattia sekä nurkkaan tulevan kulmahyllykön teko ja laatoitus. Laattojen toimitus.

Suihku: -Laatoitus seinät/lattia sekä nurkkaan tulevan kulmahyllykön teko ja laatoitus. Laattojen toimitus. Saunan/suihkun saneeraus avaimet käteen periaatteella. Tehtävät työt: Suihku: -Laatoitus seinät/lattia sekä nurkkaan tulevan kulmahyllykön teko ja laatoitus. Laattojen toimitus. -Lattialaatta: II XENO

Lisätiedot

Valmislauteet sinun mitoillasi

Valmislauteet sinun mitoillasi Valmislauteet sinun mitoillasi Valitse suosikkisi laajasta valikoimasta Valmiiksi mietitty ratkaisu toteutuu helposti ja vaivattomasti Laadukas kotimainen tuote saapuu nopeasti kotiovelle Suomalaista puusepäntaitoa

Lisätiedot

Kiukaat Tuotemallisto 2012. laatua järkevään hintaan!

Kiukaat Tuotemallisto 2012. laatua järkevään hintaan! Kiukaat Tuotemallisto 2012 laatua järkevään hintaan! 1 perinteikäs. Lähes puolen vuosisadan ajan Kota-kiukaat ja -muuripadat ovat tarjonneet ahkerille saunojille laatua järkevään hintaan. Uudet Kota-kiukaat

Lisätiedot

Valmis & harki ttu saunakokonaisuus. Made in POHJOIS- KARJALA

Valmis & harki ttu saunakokonaisuus. Made in POHJOIS- KARJALA Valmis & harki ttu saunakokonaisuus Made in POHJOIS- KARJALA Valmis & harki ttu saunakokonaisuus IDEOLOGIAMME Hehku Saunat on täydellisten saunakokonaisuuksien valmistaja. Valmistamme, toimitamme ja myös

Lisätiedot

Asennusohje Tähtisaunat Moderni/Elegance/Original-Vastakkainistuttavat lauteet.

Asennusohje Tähtisaunat Moderni/Elegance/Original-Vastakkainistuttavat lauteet. Asennusohje Tähtisaunat Moderni/Elegance/Original-Vastakkainistuttavat lauteet. Kiitos Tähtisaunat laudepaketin tilaamisesta. Seuraavassa käsitellään Moderni, Elegance ja Original mallien vastakkainistuttavien

Lisätiedot

Asennusohje Tähtisaunat Moderni/Elegance/Original Suorat lauteet

Asennusohje Tähtisaunat Moderni/Elegance/Original Suorat lauteet Asennusohje Tähtisaunat Moderni/Elegance/Original Suorat lauteet Kiitos Tähtisaunat laudepaketin tilaamisesta. Seuraavassa käsitellään Moderni, Elegance tai Original mallin suoran lauteen asennusta. Tähtisaunat

Lisätiedot

Asennusohje Tähtisaunat Original-Kulma ja U lauteet.

Asennusohje Tähtisaunat Original-Kulma ja U lauteet. Asennusohje Tähtisaunat Original-Kulma ja U lauteet. Kiitos Tähtisaunat laudepaketin tilaamisesta. Seuraavassa käsitellään Original mallien Kulma ja U-lauteiden asennusta. Tähtisaunat toimittaa tämän ohjeen

Lisätiedot

Kiukaat Puu- ja sähkölämmitteiset Tuotemallisto 2012. Aidon lämmön lähteillä.

Kiukaat Puu- ja sähkölämmitteiset Tuotemallisto 2012. Aidon lämmön lähteillä. Kiukaat Puu- ja sähkölämmitteiset Tuotemallisto 2012 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

LÖYLYN LÄHTEILLÄ AITO KIUKAAT. 16-24, Verkko ja SK WWW.NARVI.FI

LÖYLYN LÄHTEILLÄ AITO KIUKAAT. 16-24, Verkko ja SK WWW.NARVI.FI LÖYLYN LÄHTEILLÄ AITO KIUKAAT 16-24, Verkko ja SK WWW.NARVI.FI Yleisiä ohjeita kiukaan valintaan Sauna on suomalaisille paikka, jossa rentoudutaan ja nautitaan. Nautinnon takaamiseksi tulee kiukaan valinnassa

Lisätiedot

laatua järkevään hintaan! Kiukaat Puu- ja sähkölämmitteiset Tuotemallisto 2012

laatua järkevään hintaan! Kiukaat Puu- ja sähkölämmitteiset Tuotemallisto 2012 laatua järkevään hintaan! Kiukaat Puu- ja sähkölämmitteiset Tuotemallisto 2012 1 perinteikäs. Lähes puolen vuosisadan ajan Kota-kiukaat ja -muuripadat ovat tarjonneet ahkerille saunojille laatua järkevään

Lisätiedot

KAUNIS KYLPYHUONE. Moderni Swing. Kaytannollinen Silvia. Perinteinen Europa ...

KAUNIS KYLPYHUONE. Moderni Swing. Kaytannollinen Silvia. Perinteinen Europa ... KAUNIS KYLPYHUONE...... Kaytannollinen Silvia Moderni Swing Perinteinen Europa Europa Vaativankin kylpyhuonekalustajan tarpeet täyttävä kokonaisuus. Kalusteet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista.

Lisätiedot

INFRASAUNAN ASENNUSOHJE. Lisätiedot: HL-Heat Oy Vesijärvenkatu 4 M 3 15100 Lahti 0400 871 611 03-734 5830 www.hl-heat.fi e-mail: info@hl-heat.

INFRASAUNAN ASENNUSOHJE. Lisätiedot: HL-Heat Oy Vesijärvenkatu 4 M 3 15100 Lahti 0400 871 611 03-734 5830 www.hl-heat.fi e-mail: info@hl-heat. INFRASAUNAN ASENNUSOHJE Lisätiedot: HL-Heat Oy Vesijärvenkatu 4 M 3 15100 Lahti 0400 871 611 03-734 5830 www.hl-heat.fi e-mail: info@hl-heat.fi INFRASAUNA + YHDISTELMÄSAUNA INFRASAUNAN ASENNUS JA KÄYTTÖOHJEET

Lisätiedot

SÄHKÖKIUKAAT WWW.NARVI.FI

SÄHKÖKIUKAAT WWW.NARVI.FI SÄHKÖKIUKAAT WWW.NARVI.FI Yleisiä ohjeita kiukaan valintaan Sauna on suomalaisille paikka, jossa rentoudutaan ja nautitaan. Nautinnon takaamiseksi tulee kiukaan valinnassa ottaa huomioon yleisiä rakenteellisia

Lisätiedot

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä.

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä. Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

VALMISLAUDE-ELEMENTIT

VALMISLAUDE-ELEMENTIT VALMISLAUDE-ELEMENTIT VALMISLAUTEET Tervaleppä valmislaude etulauta 40*140 400 1600 Tervaleppä valmislaude etulauta 40*140 400 1800 Tervaleppä valmislaude etulauta 40*140 400 2100 Tervaleppä valmislaude

Lisätiedot

Sun Sauna lauteen asennusohje

Sun Sauna lauteen asennusohje Sun Sauna lauteen asennusohje Sisältää laudekuvan (yksilökohtainen) ja jakkaran hajoitus kuvan Puh. 014-334 7200 Fax 014-334 7230 Sun Sauna Keljonkankaantie 8 40530 Jyväskylä Asennuksessa tarvitset: Ruuvinvääntimen

Lisätiedot

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin TULISIJAT Nautinnollisiin hetkiin NOVELTY TAKKA KOTA Novelty takan moderni ja hillitty design sopii moneen tilaan. Novelty takka luovuttaa lämmön nopeasti. Takan päällä olevassa vuolukivilaatassa on reikiä

Lisätiedot

Rakennusohjeet. Tee koti, jossa mieli lepää.

Rakennusohjeet. Tee koti, jossa mieli lepää. Rakennusohjeet Tee koti, jossa mieli lepää. Hyvä Cello-saunan rakentaja Onnea hyvästä saunavalinnasta. Olemme koonneet ohjeita ja neuvoja, joiden avulla Cello-saunan rakentaminen onnistuu helposti. Näin

Lisätiedot

Festivo 6K ja 8K. Asennusohjeet Huvimajoille. Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Perustus. Pohja

Festivo 6K ja 8K. Asennusohjeet Huvimajoille. Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Perustus. Pohja Asennusohjeet Huvimajoille Festivo 6K ja 8K Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Vatupassi, vasara, mattopuukko, mittanauha, ruuviväännin, (esim. akkuporakone), ristiruuvipäät numerot 1,2 ja 3, poranterä

Lisätiedot

Satulinna 6K ja 8K. Asennusohjeet Huvimajoille. Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Perustus. Pohja

Satulinna 6K ja 8K. Asennusohjeet Huvimajoille. Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Perustus. Pohja Asennusohjeet Huvimajoille Satulinna 6K ja 8K Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Vatupassi, vasara, mattopuukko, mittanauha, ruuviväännin, (esim. akkuporakone), ristiruuvipäät numerot 1,2 ja 3, poranterä

Lisätiedot

Aurinkokiuas vie saunomisnautintosi uudelle tasolle!

Aurinkokiuas vie saunomisnautintosi uudelle tasolle! Aurinkokiuas vie saunomisnautintosi uudelle tasolle! Aurinkokiukaan kattavasta valikoimasta löydät sähkö- ja puukiukaat, puu/sähkö-yhdistelmäkiukaat, lauteet sekä saunatuotteet. Aurinkokiukaiden muhkeissa

Lisätiedot

Asennusohjeet huvimajalle Albatros iso / pieni. Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Perustus 15.11.13 1. Ison Albatrossin pohja

Asennusohjeet huvimajalle Albatros iso / pieni. Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Perustus 15.11.13 1. Ison Albatrossin pohja Asennusohjeet huvimajalle Albatros iso / pieni Huom! Asennusohjeissa olevat kuvat viittaavat monissa kohdin isoon Albatrossiin mm. seinäelementtien ja listojen osalta. Tarvittavat työvälineet asennuksessa.

Lisätiedot

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä.

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä. Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

3. SAUNANOVET. 7. ALUMIINIKARMISET OVET 8. Economy 9. De Luxe 10. Cozy. 11. SISÄOVET 12. Economy 13. De Luxe 14. LIUKUOVET

3. SAUNANOVET. 7. ALUMIINIKARMISET OVET 8. Economy 9. De Luxe 10. Cozy. 11. SISÄOVET 12. Economy 13. De Luxe 14. LIUKUOVET 2 3 SISÄLLYSLUETTELO SAUNANOVET 3. SAUNANOVET 4. Economy 5. De Luxe 6. Cozy 7. ALUMIINIKARMISET OVET 8. Economy 9. De Luxe 10. Cozy 11. SISÄOVET 12. Economy 13. De Luxe 14. LIUKUOVET 15. SUIHKUSEINÄT JA

Lisätiedot

TEHOYKSIKKÖ. Innova Ohjauskeskusten Esittely. Onnittelut uudesta Innova-ohjauskeskuksestasi

TEHOYKSIKKÖ. Innova Ohjauskeskusten Esittely. Onnittelut uudesta Innova-ohjauskeskuksestasi TEHOYKSIKKÖ Innova Ohjauskeskusten Esittely Onnittelut uudesta Innova-ohjauskeskuksestasi Innova-ohjauskeskus on kehitetty tekemään saunomisesta mahdollisimman nautinnollista. Voit säätää saunasi lämpötilaa,

Lisätiedot

Kota 8-k / 6-k. Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Perustus. Pohja. Lattia. Asennusohjeet Huvimajalle

Kota 8-k / 6-k. Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Perustus. Pohja. Lattia. Asennusohjeet Huvimajalle Asennusohjeet Huvimajalle Kota 8-k / 6-k Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Vatupassi, vasara, mattopuukko, mittanauha, ruuviväännin, (esim. akkuporakone), TORXruuvipääsarja, poranterä 4 mm ja 3 kpl

Lisätiedot

Saunaremontti ja uuden saunan rakentaminen yhdistelmäsauna ja infrasauna

Saunaremontti ja uuden saunan rakentaminen yhdistelmäsauna ja infrasauna Saunaremontti ja uuden saunan rakentaminen yhdistelmäsauna ja infrasauna Kun kiuassaunaan asennetaan myös infrapunalämpö, tulee ottaa huomioon muutamia näissä ohjeissa olevia tärkeitä seikkoja. Seuraavat

Lisätiedot

Huom! Kaikki puuosat ovat käsittelemättömiä ja näin ollen tarvitsevat puunsuojakäsittelyn ulko- ja sisäpuolelta ennen asennusta.

Huom! Kaikki puuosat ovat käsittelemättömiä ja näin ollen tarvitsevat puunsuojakäsittelyn ulko- ja sisäpuolelta ennen asennusta. Asennusohjeet huvimajalle Albatros iso / pieni Huom! Asennusohjeissa olevat kuvat viittaavat monissa kohdin isoon Albatrossiin mm. seinäelementtien ja listojen osalta. Tarvittavat työvälineet asennuksessa.

Lisätiedot

Ovielementtejä on kaksi erilaista: 1. Perusovielementti 2. Pariovielementti, lisätilauksesta.

Ovielementtejä on kaksi erilaista: 1. Perusovielementti 2. Pariovielementti, lisätilauksesta. Asennusohjeet Asennustyön voi suorittaa yksi henkilö mutta työskentely pareittain on suositeltavaa. Elementit toimitetaan muovilla päällystetyllä paketilla, paketti on varastoitava ilmavasti maasta irti

Lisätiedot

Hyönteisverkko. Nauti raikkaasta ilmasta päivin öin

Hyönteisverkko. Nauti raikkaasta ilmasta päivin öin Hyönteisverkko Nauti raikkaasta ilmasta päivin öin Allergiaystävällinen verkko Onko sinulla tai jollakin perheesi jäsenellä allergioita? Luxaflex hyönteisverkko on tässä tapauksessa hyvä valinta. Olemme

Lisätiedot

HARVIA SAUNASPESIFIKAATIO 2013

HARVIA SAUNASPESIFIKAATIO 2013 HARVIA SAUNASPESIFIKAATIO 2013 FI HARVIA-VALMISSAUNAT Laaja mallisto ~ Ensiluokkaiset materiaalit ~ Täydellinen toimitus ~ Helppo asennus Asiakas saa Harvia-saunan pakattuna tukeviin kartonkipakkauksiin.

Lisätiedot

by Finnmirror Kuvasto 2014

by Finnmirror Kuvasto 2014 by Finnmirror Kuvasto 2014 Kaikella on Monitaitoinen tyrvääläinen Kaarlo Mäkinen aloitti liiketoiminnan vuonna 1923. Pääasiallisina tuotteina alkuvaiheessa olivat valokuvakehykset. Jo 1920-luvun lopulla

Lisätiedot

Uusi saunakonsepti omakoti- ja rivitaloihin

Uusi saunakonsepti omakoti- ja rivitaloihin Uusi saunakonsepti omakoti- ja rivitaloihin Kiuasssauna, infrasauna tai yhdistelmäsauna samassa tilassa Kuluneen kymmenen vuoden aikana olemme toteuttaneet yli 2000 infralämmöllä lämpiävää saunaa sekä

Lisätiedot

Katariina 8K. Asennusohjeet Huvimajalle. Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Pohja

Katariina 8K. Asennusohjeet Huvimajalle. Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Pohja Asennusohjeet Huvimajalle Katariina 8K Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Vatupassi, vasara, mattopuukko, mittanauha, ruuviväännin, (esim. akkuporakone), ristiruuvipäät numerot 1,2 ja 3, poranterä 4

Lisätiedot

Koti kattojen yllä...

Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Upeat ullakkoasunnot parhaimmalla paikalla Helsingin Kruununhaassa Kirkkokatu 5 A 51, Helsinki Ylellinen ullakoasunto Helsingin parhaalla paikalla Kruununhaassa.

Lisätiedot

HARVIA SAUNASPESIFIKAATIO 2011

HARVIA SAUNASPESIFIKAATIO 2011 FI HARVIA SAUNASPESIFIKAATIO 2011 15022011 HARVIA-VALMISSAUNAT Laaja mallisto ~ Ensiluokkaiset materiaalit ~ Täydellinen toimitus ~ Helppo asennus Asiakas saa Harvia-saunan pakattuna tukeviin kartonkipakkauksiin.

Lisätiedot

Paradise 6K ja 8K. Asennusohjeet Huvimajoille. Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Perustus. Pohja 2.2.2015 1

Paradise 6K ja 8K. Asennusohjeet Huvimajoille. Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Perustus. Pohja 2.2.2015 1 Asennusohjeet Huvimajoille Paradise 6K ja 8K Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Vatupassi, vasara, mattopuukko, mittanauha, ruuviväännin, (esim. akkuporakone), TORX-ruuvipääsarja, poranterä 4 mm ja

Lisätiedot

Saunan lasiovet lasiväliovet Lasiliukuovet saunan lasiseinät suihkuseinät suihkukulmat puuovet

Saunan lasiovet lasiväliovet Lasiliukuovet saunan lasiseinät suihkuseinät suihkukulmat puuovet Saunan lasiovet lasiväliovet Lasiliukuovet saunan lasiseinät suihkuseinät suihkukulmat puuovet Tuotekuvasto Tervetuloa tutustumaan Suomalaiseen VIHTAOvet tuoteperheeseen. VIHTAOVET- tuotteiden avulla rakennat

Lisätiedot

Paluu juurille. Arctic Finland House

Paluu juurille. Arctic Finland House Paluu juurille Kartiomaisten asumusten historia ulottuu tuhansien vuosien päähän pohjoisille alueille, missä alkuperäiskansojen on täytynyt suojata itseään kylmää vastaan. Lapin alkuperäisasukkaiden erilaisista

Lisätiedot

Sähkökiukaat. Älykäs. Ja kaunis.

Sähkökiukaat. Älykäs. Ja kaunis. Sähkökiukaat Älykäs. Ja kaunis. Tulikivi Sauna. Uuden ajan saunanautinto. Tulikivi SAUNA tarjoaa uuden ajan saunanautintoja. Ennennäkemättömän moderni muotoilu ja innovatiiviset elektroniikkaratkaisut

Lisätiedot

AK-kiukaat Tuotemallisto 2013

AK-kiukaat Tuotemallisto 2013 Kertalämmitteiset AK-kiukaat Tuotemallisto 2013 Aidon lämmön lähteillä. Legendaarinen & jäljittelemätön Legendaarisen Aito AK-kiukaan pitkistä ja pehmeän hapekkaista löylyistä on moni löytänyt saunomisen

Lisätiedot

PALVELEVA RAUTAKAUPPA

PALVELEVA RAUTAKAUPPA PALVELEVA RAUTAKAUPPA PIHAPIIRIRAKENNUKSET LILLEVILLA GRILLIKATOS 3 LUOMAN PUUTUOTE OY Ulkomitat 3,0 m x 2,8 m Pohja-ala 8,4 m2 Seinävahvuus 45 mm Harjakorkeus 266 cm Katon ala 11,8 m2 Paino 750 kg Sis.

Lisätiedot

MUOTO-LAUTEET PL 277, 70101 KUOPIO Pyöräkatu 15, FINLAND puh. 017-2662555 fax 017 2662570 muotolauteet@muoto-lauteet.fi www.muoto-lauteet.

MUOTO-LAUTEET PL 277, 70101 KUOPIO Pyöräkatu 15, FINLAND puh. 017-2662555 fax 017 2662570 muotolauteet@muoto-lauteet.fi www.muoto-lauteet. MUOTO-LAUTEET PL 277, 70101 KUOPIO Pyöräkatu 15, FINLAND puh. 017-2662555 fax 017 2662570 muotolauteet@muoto-lauteet.fi www.muoto-lauteet.fi KOKOAMIS- JA ASENNUSOHJEET kulmamalli kulmaistuimella R890 KI

Lisätiedot

Tervetuloa mukavuusvyöhykkeelle

Tervetuloa mukavuusvyöhykkeelle Tervetuloa mukavuusvyöhykkeelle harvia.fi Kesän mukavin piha Nauti modernista mökkitunnelmasta ja vietä rentouttava kesä. Rakenna oma, erityisen viihtyisä mukavuusvyöhykkeesi kesäkeittiöineen, paljuineen

Lisätiedot

Valaistus. muurivalaisimet pylväsvalaisimet pylväspistorasiat maatuet. Luminum Oy Ratastie 5, 03100 NUMMELA 044 588 5970 www.luminum.

Valaistus. muurivalaisimet pylväsvalaisimet pylväspistorasiat maatuet. Luminum Oy Ratastie 5, 03100 NUMMELA 044 588 5970 www.luminum. Valaistus muurivalaisimet pylväsvalaisimet pylväspistorasiat maatuet KEVYET MAATUET MAAJUSSI JA PIKKUJUSSI Luminumin Maajusseilla pystytät ja perustat minkä tahansa pylvään tehokkaasti, helposti ja kevyesti.

Lisätiedot

Tutustu IDO SHOWERAMA -mallistoon

Tutustu IDO SHOWERAMA -mallistoon Tutustu IDO SHOWERAMA -mallistoon Valitse oma suosikkisi 537 vaihtoehdosta Vedinvaihtoehtoja on kaksi - kromi ja harjattu teräs. Molemmat kestävät sekä kosteutta että kulutusta. Suihku on arjen ylellisyyttä.

Lisätiedot

Kota 8-k / 6-k Tarvittavat työvälineet asennuksessa.

Kota 8-k / 6-k Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Asennusohjeet Huvimajalle Kota 8-k / 6-k Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Vatupassi, vasara, mattopuukko, mittanauha, ruuviväännin, (esim. akkuporakone), ristiruuvipäät numerot 1,2 ja 3, poranterä

Lisätiedot

CO 2. GREENBUILD KOMBI Ekotoimiva passiivitalomallisto. Paremman tulevaisuuden koteja

CO 2. GREENBUILD KOMBI Ekotoimiva passiivitalomallisto. Paremman tulevaisuuden koteja CO 2 GREENBUILD KOMBI Ekotoimiva passiivitalomallisto KOMBI 144 Kaksikerroksinen puutalo on perinyt ulkomuotonsa perinteiseltä rintamamiestalolta. Lopputulos on silti moderni ja suunniteltu vastaamaan

Lisätiedot

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu.

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu. Pesualtaat Olkoonpa altaasi valinnan lähtökohta säilytystilojen maksimointi, altaan helppohoitoisuus, ulkonäkö tai vaikka seinän rakenne, löytyy sinulle valikoimastamme sopiva ratkaisu. Runsas tuotevalikoimamme

Lisätiedot

Harvia Kylpyhuonesaunat

Harvia Kylpyhuonesaunat Harvia Kylpyhuonesaunat SmartFold Sirius Capella Luontaista hyvinvointia. Kylpyhuonesauna on helppo ratkaisu pieneen tilaan Sauna nykyiseen kylpy huoneeseesi Kiireisen työpäivän jälkeen kaipaa rentouttaviin

Lisätiedot

laatua järkevään hintaan! Kiukaat Puu- ja sähkölämmitteiset Tuotemallisto 2013

laatua järkevään hintaan! Kiukaat Puu- ja sähkölämmitteiset Tuotemallisto 2013 laatua järkevään hintaan! Kiukaat Puu- ja sähkölämmitteiset Tuotemallisto 2013 1 perinteikäs. Lähes puolen vuosisadan ajan Kota-kiukaat ja -muuripadat ovat tarjonneet ahkerille saunojille laatua järkevään

Lisätiedot

Swegon CASA Liesikuvut

Swegon CASA Liesikuvut Swegon CASA Liesikuvut Keittiön kärynpoiston uudet rytmit Uuden Swegon Casa -liesikupumalliston ansiosta kaikki sujuu keittiön raikkaassa ilmapiirissä kuin tanssi. Moderni Blues, sutjakka Salsa, tehokas

Lisätiedot

Swegon CASA Liesikuvut

Swegon CASA Liesikuvut Swegon Home Solutions Swegon CASA Liesikuvut HOME VENTILATION Swegon CASA Liesikuvut KEITTIÖN KÄRYNPOISTON UUDET RYTMIT Swegon CASA liesikuvut ovat keskeinen osa asunnon toimivaa ilmanvaihtoa. Tehokkaan

Lisätiedot

Sitä kylmää mitä tarvitaan

Sitä kylmää mitä tarvitaan Sitä kylmää mitä tarvitaan Kylmiöpakastimet Kotikylmiöt Kaappipakastimet Viinikylmiöt Valitse vain ulkonäkö, kylmiö huolehtii kaikesta muusta 4-7 Kylmiöpakastimet 8-11 Kotikylmiöt 12-13 Kaappipakastimet

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEET PX4 SUOMI / RUSSIAN NORDEX SÄHKÖKIUAS. Ohjausyksikkö

KÄYTTÖOHJEET PX4 SUOMI / RUSSIAN NORDEX SÄHKÖKIUAS. Ohjausyksikkö Ohjausyksikkö 10 NORDEX KÄYTTÖOHJEET 12 11 1 NR-4NB NR-0NB NR-NB NR-90NB NR-4NS NR-0NS NR-NS NR-90NS Onnittelut loistavasta kiuasvalinnastanne! Tutustu käyttöohjeisiin huolellisesti ennen käyttöönottoa.

Lisätiedot

LiuneDoor. asumiseen TUO SISUSTUKSEEN VAPAUDEN

LiuneDoor. asumiseen TUO SISUSTUKSEEN VAPAUDEN LiuneDoor Extraneliöitä asumiseen TUO SISUSTUKSEEN VAPAUDEN Johdanto 1 Liune Door 2 Sisustuksen unelma 3 Liune Door oviratkaisulla lisätilaa asumiseen 4 D3 valkoinen sileä mdf 4 D4 valkoinen jyrsitty 3-peiliovi

Lisätiedot

Suihkut. Suihkut. Anna Øren Senior Designer ja partneri Hareide Designmill

Suihkut. Suihkut. Anna Øren Senior Designer ja partneri Hareide Designmill Suihkut Jos valitset IDOn suihkukaapin, -seinän tai -nurkan, voimme taata sinulle tyylikkään ja hyvin toimivan suihkun, joka pysyy kauniina vuodesta toiseen. IDOn suihkutuotteet ovat helppohoitoisia, ne

Lisätiedot

YH Kodit Kaarinan Ritariperho

YH Kodit Kaarinan Ritariperho YH Kodit Kaarinan Ritariperho SISUSTUSMATERIAALIEN VALITSEMINEN Tässä esitteessä esittelemme asunnon hintaan kuuluvia sisustusmateriaaleja, varusteita ja laitteita. Asukkaalla on mahdollisuus valita osa

Lisätiedot

AGILE ja. Liukuovia sisäkäyttöön. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia.

AGILE ja. Liukuovia sisäkäyttöön. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia. AGILE ja CS 80 Magneo Liukuovia sisäkäyttöön. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia. Agile ja CS 80 Magneo AGILE ja CS 80 Magneo. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia liukuovia Mukavia ja tilaa

Lisätiedot

Kotikylpylä. Sun Saunan valikoidut tuotteet ammattilaisille

Kotikylpylä. Sun Saunan valikoidut tuotteet ammattilaisille Kotikylpylä Sun Saunan valikoidut tuotteet ammattilaisille Sun Saunan ammattilaispalvelut on kehitetty rakennusalan ammattilaisten tarpeisiin aina pienistä remonttiyrityksistä taloteollisuuden suuriin

Lisätiedot

muuripadat & vesisäiliöt

muuripadat & vesisäiliöt LÖYLYN LÄHTEILLÄ PUULÄMMITTEISET KIUKAAT muuripadat & vesisäiliöt LEGENDAARINEN, KERTALÄMMITTEINEN AK-KIUAS 1 Parhaat löylyt tulevat yhä puulla lämmittäen Tervetuloa aidon löylyn lähteille! SISÄLLYS s.

Lisätiedot

PILHA PAVILJONKI ASENNUSOHJEET

PILHA PAVILJONKI ASENNUSOHJEET PILHA PAVILJONKI ASENNUSOHJEET Innoros Oy :: Paanakedonkatu 20 :: 28100 Pori :: Puh. 0424-852200 :: www.ultimatemarket.com Perustuksen teko Perustussuositus: Sorapatja, vähintään 20 cm paksu ja halkaisijaltaan

Lisätiedot

OVET SAUNAN LASISEINÄT SAUNAN LASIOVET LASIVÄLIOVET LASILIUKUOVET

OVET SAUNAN LASISEINÄT SAUNAN LASIOVET LASIVÄLIOVET LASILIUKUOVET OVET SAUNAN LASISEINÄT SAUNAN LASIOVET LASIVÄLIOVET LASILIUKUOVET VIHTAOVET OY PL44 90401 OULU Puhelin 0290 092 515 tilaus@vihtaovet.fi www.vihtaovet.fi TERVETULOA TUTUSTUMAAN SUOMALAISEEN VIHTA TUOTEPERHEESEEN.

Lisätiedot

SEINÄ/LATTIA LED-VALOT

SEINÄ/LATTIA LED-VALOT SEINÄ/LATTIA -VALOT Seinävalaisimien avulla voi helposti ja nopeasti muuttaa huoneen tyyliä ja tunnelmaa. Meiltä löytyy seinävalaisimia sekä sisä- että ulkokäyttöön ja värilämpötilasta riippuen valaistuksen

Lisätiedot

114 Tuotteet Pesualtaat

114 Tuotteet Pesualtaat 114 Tuotteet Pesualtaat Tuotteet Pesualtaat 115 Millainen käyttäjä, sellainen pesuallas. IDO-pesualtaat jakautuvat neljään eri ryhmään, joista löydät varmasti kylpyhuoneesi tyyliin ja käyttötarpei siisi

Lisätiedot

TUOTELUETTELO. Vesikiertotakat. www.lechma.fi

TUOTELUETTELO. Vesikiertotakat. www.lechma.fi TUOTELUETTELO Vesikiertotakat www.lechma.fi PL-200 Exclusive SBD Vesikiertotakka lasikulmaovella Takuu PL-200 Exclusive SBD-P PL-200 Exclusive vesikiertoiset takkamallit ovat todella näyttäviä ja moderneja

Lisätiedot

Kasvata hyötypuutarhassa. ympäri vuoden! Luminum Oy Ratastie 5, 03100 NUMMELA 044 588 5021 www.luminum.fi

Kasvata hyötypuutarhassa. ympäri vuoden! Luminum Oy Ratastie 5, 03100 NUMMELA 044 588 5021 www.luminum.fi Kasvata hyötypuutarhassa ympäri vuoden! Luminum Green -tuotteilla omaa satoa Helposti Hyödynnä kaupan ruukkuyrttien ja -salaattien tarjonta ja jatkokasvata lisäsatoa Luminum Green -tuoteperheen avulla.

Lisätiedot

YH Kodit Turun Kielonrinne

YH Kodit Turun Kielonrinne YH Kodit Turun Kielonrinne KIINTOKALUSTEET / KEITTIÖ Kalusteovi valkoinen, suorareunainen mdf-levy Kalusterungot, ylä- ja alasokkelit sekä mahdolliset sivutäytteet ovat valkoista melamiinia. Vedin Rst

Lisätiedot

Suihkutuolit ja -jakkarat

Suihkutuolit ja -jakkarat Suihkutuolit ja -jakkarat Cockatoo suihkujakkarat Cockatoo 42 ja 47- suihkujakkaroiden runko on alumiinia ja istuinosa pehmeää PU- muovia. Runko on päällystetty valkoisellalla epoksilla. Suihkujakkaran

Lisätiedot

Liukuovivalikoiman profiilit ja ovimallit Magia

Liukuovivalikoiman profiilit ja ovimallit Magia Liukuovivalikoiman profiilit ja ovimallit Magia Magiassa on teräsprofiilit ja samanväriset teräskiskot. Oven vedin osana profiilia. Oven mukana tulee yläkiskoon asennettava oven paikoitin. Valkoinen Hopea

Lisätiedot

L i u k u o v i k a a p i s t o t

L i u k u o v i k a a p i s t o t Liukuovikaapistot Smart on Tank Indoorin ratkaisu kodin säilytysongelmiin. Suunnittelimme räätälöitävien säilytysjärjestelmien malliston joka sopii kaikkiin tiloihin. Kapeammat kaksioviset tai leveämmäksi

Lisätiedot

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 CIBES PARALLEL Parallel-porrashissi on kehitetty erittäin huolellisesti ja kaikki yksityiskohdat huomioiden, mikä näkyy sen ulkonäössä, toiminnallisessa ergonomiassa

Lisätiedot

TAAR GROUP OY SISUSTUSREMONTTI- KOHTEITA KERROSTALOISSA

TAAR GROUP OY SISUSTUSREMONTTI- KOHTEITA KERROSTALOISSA KERROSTALOISSA Kellonsoittajankatu, Turku: - Yhteistyössä Laattapiste Turku Oy:n kanssa valmistui helmikuussa 2014 kerrostalo kolmion kylpyhuone. - Purettiin vanhasta KPH:sta ns. piian eteisen ja suihkun

Lisätiedot

VERKKOTIE 23, KAARINA MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

VERKKOTIE 23, KAARINA MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. VERKKOTIE 23, KAARINA MYYNTIESITE KAARINA, RIVITALO 2 5h+k+kph+s+vh+2erill.wc+2v+lasitettu patio, 103 m, 207 000 Vastaava välittäjä Kaarina Nikkanen MYYNTINEUVOTTELIJA, KiAT, PARTNER 040 053 2642 kaarina@bolkv.fi

Lisätiedot

ARK MITAT TARKISTETTAVA TYÖMAALLA NYKYTILANNE KPH-1A PPK 30.06.2013. Työpiirustus. www.kirkkosalmentie.info

ARK MITAT TARKISTETTAVA TYÖMAALLA NYKYTILANNE KPH-1A PPK 30.06.2013. Työpiirustus. www.kirkkosalmentie.info MITAT TISTETTAVA TYÖMAALLA 1:25, 1:75 KPH 1A 109.01.1 1/13 GL Oy NYKYTILANNE F91, F93, F95, F97, F99 KPH-1A 1 485 80 750 h ~ 2328 395 775 530 520 3 050 2 328 250 NYKYTILANNE MITAT TISTETTAVA TYÖMAALLA

Lisätiedot

Vakiomateriaalit - As Oy Keskushovi Riihimäki

Vakiomateriaalit - As Oy Keskushovi Riihimäki Vakiomateriaalit - As Oy Keskushovi Riihimäki Tässä lomakkeessa on esitetty As Oy Keskushovi Riihimäki vakiomateriaalivalinnat. Rakennuttaja pidättää oikeuden muutoksiin. Päiväys 23.9.2014 Havainnekuva

Lisätiedot

TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE NAANTALI, KERROSTALO 3h+kt+s+ph/khh+wc+vh+las.terassi+v+ak, 84 m, 314 000 Vastaava välittäjä Johanna Willberg MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, LKV, PARTNER, KAUPANVAHVISTAJA 040 041 048

Lisätiedot

Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Tumman harmaa kalvolasi s. 44

Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Tumman harmaa kalvolasi s. 44 Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Tumman harmaa kalvolasi s. 44 36 37 Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Kirkas peili & tumman harmaa kalvolasi s. 44 38 39 Ovet: Kalusteliukuovi

Lisätiedot

19 RISTIKYTKENTÄKAAPIT MetalliovelLA

19 RISTIKYTKENTÄKAAPIT MetalliovelLA Tietoverkkotuotteet 19 RISTIKYTKENTÄKAAPIT MetalliovelLA Kaapin leveys 600 mm Kaapin leveys 800mm Kaappirunko, jossa katto, sivut/takaseinä, ovi ja sokkelikulmat. Kaapin ovi on standardina varustettu lukolla.

Lisätiedot

Suihkujakkarat ja -tuolit

Suihkujakkarat ja -tuolit S U I H K U T U O L I T TUOTE-ESITE 2017 Suihkujakkarat ja -tuolit Siirreltävät Suihkutuoli COMBI Combi suihkutuolit ovat valmistettu teräksestä ja ne ovat korkeussäädettäviä. Combi suihkutuoliin on mahdollista

Lisätiedot

YH Kodit Kaarinan Kreivi

YH Kodit Kaarinan Kreivi YH Kodit Kaarinan Kreivi KIINTOKALUSTEET / KEITTIÖ Kalusteovi valkoinen, suorareunainen, maalattu mdf-ovi Kalusterungot, ylä- ja alasokkelit sekä mahdolliset sivutäytteet ovat valkoista melamiinia. Kalustevedin

Lisätiedot

LAAVUKIUAS 10012 ja 10018 Sähköllä toimivan kiukaan asennus- ja käyttöohjeet.

LAAVUKIUAS 10012 ja 10018 Sähköllä toimivan kiukaan asennus- ja käyttöohjeet. Misa Oy puh: 020-7109390 fax: 020-7109399 Punaportinkatu 15 Email: misa@misa.fi 54710 LEMI http://www.misa.fi 1 (5) LAAVUKIUAS 10012 ja 10018 Sähköllä toimivan kiukaan asennus- ja käyttöohjeet. 1. KIUKAAN

Lisätiedot

Kerkes-kiuaskivet MIKSI KERKES?

Kerkes-kiuaskivet MIKSI KERKES? Kerkes-kiuaskivet MIKSI KERKES? Huoltoväli pitenee merkittävästi tavallisiin kiviin verrattuna Kiuas ei vaurioidu rapautuvista kivistä ja kestää kauemmin Säästät energiaa nopeamman lämmityksen ja pienentyneen

Lisätiedot

HYDROCORK Pressfit asennusohjeet

HYDROCORK Pressfit asennusohjeet HYDROCORK Pressfit asennusohjeet Lue nämä asennusohjeet tarkasti ennen asennuksen aloittamista. Asennuksessa tulee myös noudattaa SisäRYL 2013 ohjeistuksia. KULJETUS, VARASTOINTI JA SOPEUTTAMINEN OLOSUHTEISIIN

Lisätiedot

TEHOYKSIKKÖ. Innova Ohjauskeskusten Esittely. Onnittelut uudesta Innova-ohjauskeskuksestasi

TEHOYKSIKKÖ. Innova Ohjauskeskusten Esittely. Onnittelut uudesta Innova-ohjauskeskuksestasi TEHOYKSIKKÖ Innova Ohjauskeskusten Esittely Onnittelut uudesta Innova-ohjauskeskuksestasi Innova-ohjauskeskus on kehitetty tekemään saunomisesta mahdollisimman nautinnollista. Voit säätää saunasi lämpötilaa,

Lisätiedot

SolarMagic asennus ja sijoitusopas

SolarMagic asennus ja sijoitusopas SolarMagic asennus ja sijoitusopas Kesäkuu 2010 www.solarmagic.fi Tämä opas esittää erilaisia SolarMagic-aurinkolämmityslaitteen asennusvaihtoehtoja. On tärkeää että laitteesta saatava teho olisi mahdollisimman

Lisätiedot

YH-Asumisoikeus Länsi Oy Raision Kaislaniitty

YH-Asumisoikeus Länsi Oy Raision Kaislaniitty YH-Asumisoikeus Länsi Oy Raision Kaislaniitty SISUSTUSMATERIAALIEN VALITSEMINEN Tässä esitteessä esittelemme asunnon hintaan kuuluvia sisustusmateriaaleja, varusteita ja laitteita. Asukkaalla on mahdollisuus

Lisätiedot

SÄHKÖLÄMMITTIMET PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KOTIIN

SÄHKÖLÄMMITTIMET PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KOTIIN SÄHKÖLÄMMITTIMET PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KOTIIN RAUTAKESKO 1 Mukavaa lämpöä - miten ja miksi? Lämpö on yksi ihmisen perustarpeista. Lämpöä tarvitaan asuinhuoneissa: kotona ja vapaa-ajanasunnoissa, mökeillä, puutarhassa,

Lisätiedot

TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN

TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN TEHTY ELÄMÄÄN AINOA KAARI on suunniteltu joustamaan asukkaansa elämän mukana. Se on tilava ja toimiva kaikissa elämäntilanteissa. Kaaren käytännölliset

Lisätiedot

Pisla HTT Tuo lämpöä kotiin.

Pisla HTT Tuo lämpöä kotiin. Pisla HTT Tuo lämpöä kotiin. Ei ole sama, mikä luukku tulisijassa on. Pislan HTT-luukku on aina varma ja turvallinen valinta. PISLA HTT TULISIJATUOTTEET SUUNNITELTU TOIMIMAAN KOTONASI Tulisijat luovat

Lisätiedot

Cold Line -kylmäkalusteet

Cold Line -kylmäkalusteet Cold Line -kylmäkalusteet ENERGIATEHOKKUUS SÄÄSTÄÄ LUONTOA JA KUSTANNUKSIA Cold Line Elintarvikkeiden ja juo Cold Line -tuoteryhmä on eurooppalaisen kylmäkalustestandardin mukainen, erityisesti ravintoloiden

Lisätiedot

Lasinkuultavat ideat kaikkiin tiloihin 40VUODEN KOKEMUKSELLA TAMPEREEN TEHTAALTA

Lasinkuultavat ideat kaikkiin tiloihin 40VUODEN KOKEMUKSELLA TAMPEREEN TEHTAALTA Lasinkuultavat ideat kaikkiin tiloihin KOKEMUKSELLA TAMPEREEN 40VUODEN TEHTAALTA T I L A A. T Y Y L I Ä. T U R V A L L I S U U T T A. M I T T O J E S I M U K A A N Anna valon liukua tilaan Kiinteä sivulasi

Lisätiedot

TUPLAHUUSSIN PAKKAUSLISTA JA KOKOAMISOHJE

TUPLAHUUSSIN PAKKAUSLISTA JA KOKOAMISOHJE TUPLAHUUSSIN PAKKAUSLISTA JA KOKOAMISOHJE PAKKAUSLISTA Tarvikepussi: vedin 2, ovisaranat 4, lankahaka 2, työntösalpa 2, ruuvi 80 mm, ruuvi 120 mm, ruuvi 40 mm, huopanaulat, dyckert-naulat. Etuseinäelementti

Lisätiedot

PANELTIM PANEELIT. 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm. 51 mm. 50 mm

PANELTIM PANEELIT. 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm. 51 mm. 50 mm PANELTIM PANEELIT 51 mm mm 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm 100 10 kg/m2 11 kg/m2 13 kg/m2 14 kg/m2-20 /+80 C -40 /+60 C Paneltim paneelit ovat valmistettu polypropeenista (PP

Lisätiedot

Elementtirakennukset. Roskakatokset - Huvimajat - Leikkimökki Puucee - Saunat - Varastot - Katokset ja tallit

Elementtirakennukset. Roskakatokset - Huvimajat - Leikkimökki Puucee - Saunat - Varastot - Katokset ja tallit Elementtirakennukset Roskakatokset - Huvimajat - Leikkimökki Puucee - Saunat - Varastot - Katokset ja tallit ROSKAKATOKSET elementtitoimitus paketti ei sisällä ovielementtiä, katemateriaalia, ruuveja eikä

Lisätiedot

TUTKIMUS IKI-KIUKAAN ENERGIASÄÄSTÖISTÄ YHTEISKÄYTTÖSAUNOISSA

TUTKIMUS IKI-KIUKAAN ENERGIASÄÄSTÖISTÄ YHTEISKÄYTTÖSAUNOISSA TUTKIMUS IKI-KIUKAAN ENERGIASÄÄSTÖISTÄ YHTEISKÄYTTÖSAUNOISSA IKI-Kiuas Oy teetti tämän tutkimuksen saatuaan taloyhtiöiltä positiivista palautetta kiukaistaan. Asiakkaat havaitsivat sähkölaskujensa pienentyneen,

Lisätiedot

Piirustuluettelo. Liitteet

Piirustuluettelo. Liitteet Rakennustapaseloste Seinät - kaikki seinät tasoitetaan lasikuitutapetista ja muista epätaisuuksista - kaikki seinät maalataan, jos huonekortissa ei ole toisin mainittu - myös kiintokalusteiden taustat

Lisätiedot

AS OY LEMPÄÄLÄN KARTANONPUISTO KUOKKALANTIE 3, LEMPÄÄLÄ

AS OY LEMPÄÄLÄN KARTANONPUISTO KUOKKALANTIE 3, LEMPÄÄLÄ AS OY LEMPÄÄLÄN KARTANONPUISTO KUOKKALANTIE 3, 37550 LEMPÄÄLÄ AS OY LEMPÄÄLÄN KARTANONPUISTO KUOKKALANTIE 3, 37550 LEMPÄÄLÄ TERVETULOA LEMPÄÄLÄN HAKKARIIN! Lempäälän Hakkariin aivan Hakkarinkartanon viereen

Lisätiedot