Kotimaiset elementtisaunat laadukkaiden löylyjen ystävälle

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kotimaiset elementtisaunat laadukkaiden löylyjen ystävälle"

Transkriptio

1 Kotimaiset elementtisaunat laadukkaiden löylyjen ystävälle

2 Kylpyhuonesauna on helppo asentaa Nautinnollinen saunomiskokemus kotona on useimpien ulottuvissa, vaikka asunnossa ei saunahuonetta olisikaan. Oletko ajatellut että sinunkin äitisi tai anoppisi kerrostaloasuntoon voidaan sauna laittaa. Oikea sauna mahtuu pieneenkin kylpyhuoneeseen, mainiosti vaikkapa ammeen tilalle. Etenkin 70- ja 80-luvun vaihteessa rakennetuissa kerrostaloissa on kylpyhuoneessa hyvin tilaa kahden hengen saunalle. Saunan paras paikka on useimmiten ammeen tilalla siten että suihkukulmalle jätetään tilaa siihen päätyyn jossa vesihanat ovat. Sauna asennetaan vierekkäin suihkukulman kanssa ammeen päätynurkkaan. Kahden hengen saunan leveys on 110cm, ja lisäksi suihkulle pitää varata tilaa vähintään 70cm, vaikka suihkun sentit olisivatkin tehokkaasti käytössä. Näin kahden hengen sauna ja suihku mahtuvat n.180cm leveään tilaan, jolloin molemmilla on oma tilansa. Aamulla voidaan käydä suihkussa saunasta välittämättä, ja illalla laittaa sauna päälle ja nauttia molemmista.

3 Toimiva sauna... Oikein suunnitellussa saunassa joka sentti tilasta on käytetty tehokkaasti hyväksi. Kiuas voi olla turvallisesti saunan takakulmassa, jolloin saunojille jää kaksi erillistä ylälaudetta. Istumajärjestys on väljän tuntuinen kun istutaan viistottain. Lisäksi lauteilta on hyvä näkyvyys lasioven läpi kylpyhuoneeseen. Saunan lauteille nouseminen on vaivatonta, kiitos lattiatasossa kynnyksen korkeudella olevan erillisen askellauteen. Saunan valaisin jää lauteen alle, jolloin valo säteilee lauteiden välistä luoden hämyisen tunnelman. Kiukaalle riittää 230V 1N~ sähkö jonka saa vaikka 16A maadoitetusta pistorasiasta. Sauna lämpiää nopeasti ja säästää sähköä. Oikein rakennetussa saunassa saat lempeät löylyt. Kun sauna on säätöjalkojen varassa irti lattiasta, kosteus valuu lattiaa pitkin suihkun viemäriin. Oikea sauna on rakennettu puusta, eikä puu ole ongelma kylpyhuoneessakaan, kunhan se pääsee kylpemisten välillä kuivumaan....jossa ilma kiertää Usein saunan löylyjen laadussa kiukaan merkitys ei ole kovinkaan suuri. Toki kiukaan muotoilu, sekä kivien määrä ja niiden materiaali vaikuttavat asiaan, mutta ylivoimaisesti suurin vaikutus on toimivalla ilmanvaihdolla. Varsinkin pienikokoisessa saunassa pääsee happirikas ilma helposti loppumaan kun kiukaalle heitetään runsaasti löylyä. Laajeneva vesihöyry työntää ilmat ulos saunasta, jolloin saunoja alkaa tuntea väsymystä ja epämiellyttävää oloa. Ratkaisuna ongelmaan saunan katolle asennetaan ilmankiertopuhallin, jolloin saunan ilmankierto saadaan toteutettua oikeaoppisesti. Puhallin työntää kylpyhuoneesta ilmaa saunaan sisään, hengityskorkeudelle. Lämmin ilma painuu samalla kohti alalaudetta, ehkäisten ongelmallista lämpötilan kerrostumaa. Viileämpi tuloilma ei kykene sitomaan kosteutta samalla tavalla kuin kiukaalta nouseva kuuma ilma, joten tuloksena ovat kosteammat ja pitkäkestoiset löylyt.

4 Kylpyhuoneen kalustus... Saunan asentaminen pieneen kylpyhuoneeseen johtaa joskus tilan optimaalisen käytön vuoksi myös muun kaluston uusimiseen. Vaikka saunan viistonurkassa sijaitseva ovi aukeaakin pienessä tilassa, tulee silti muistaa mitata onko ympärillä esteitä. Toisinaan kalusteita pitää vaihtaa pienempiin, esimerkiksi pesuallas ja allaskaappi. Allastarjonta on nykyään niin laajaa että joka makuun ja kokoon löytyy helposti oikea ratkaisu. Suihkun toimivuus on erittäin tärkeää, sillä käytetäänhän sitä päivittäin. Suositeltava suihkun koko on vähintään 70x90cm viistetty suihkukulma, jonka ovi luikuu kätevästi kaapin sisään. Samalla säästytään vedenroiskeilta ja suojataan sauna....on tunnelmallinen kokonaisuus Saunan materiaali on valittavissa siten että se on sopusointuinen ja vahvistaa kylpyhuoneen yleisilmettä. Jos kylpyhuoneessa on tummaa puuta tai laatoitus on tummansävyinen, harkitse tervaleppäsaunaa. Jos taas seinät ja lattia ovat vaaleansävyisiä, sopii oksaton mäntypanelointi ilmeeseen. Kylpyhuoneen katon voi myös paneloida samalla materiaalilla jatkuvuuden vaikutelman luomiseksi. Saunan lasiovi voi olla sävytetty, ja saunaan voidaan toteuttaa vaikkapa suuri etuseinän lasi-ikkuna, jolla saadaan avaruutta. Saunan valaistus luo saunaan oikean tunnelman. Asentamalla valaisin lauteiden alle saadaan pehmeä koko saunan kattava valaistus. Mystistä tunnelmaa luo kattoon asennettava tähtitaivas valosarja. Tarvitsenko rakennusluvan elementtisaunan asennusta varten? Jos asennat elementtisaunan nykyiseen kosteaan tilaan kuten kylpyhuoneeseen et tarvitse rakennuslupaa. Taloyhtiön suostumus riittää. Saunaa ei asenneta huoneeseen kiinteästi, vaan se on kaluste. Elementtisaunan elementteihin on sisäänrakennettu lämmöneristys ja kosteussulku. Ilmanvaihto tapahtuu saunan säätöjalkojen jättäman raon ja säädettävän kattoventtiilin kautta. Katolle voit laittaa sähkötoimisen puhaltimen jos haluat tehostaa ilmankiertoa tai kääntää sen suuntaa. Kiuas on mitoitettu siten että voit hyödyntää kylpyhuoneen olemassa olevaa pistorasiaa.

5 Northern Lights kylpyhuonesaunat YHDEN HENGEN SAUNAT NL0812 x=1150mm y=770mm NL1010V x=1014mm y=1014mm YLELLISTÄ YHDELLE NL0812VH, NL1010V Suunniteltu lisäämään elämisen mukavuutta kaupunkiyksiöön. Sauna mahtuu suihkuseinän kanssa 150 cm tilaan, usein jopa istuma-ammeen tilalle. Kulmaan sijoittuva ovi vaatii vain vähän avaustilaa. Pienestä koosta huolimatta ylälauteen leveys on 65 cm. Sauna lämpenee nopeasti ja kuluttaa vähän sähköä. Saunassa on pieneen tilaan soveltuva 230V/3kW erikoiskiuas, jossa integroitu kiuassuoja. Kiukaalle rittää 16A verkkovirta. Sauna on saatavana myös peilikuvana NL0812BVH. KAHDEN HENGEN SAUNAT NL1111VH x=1100mm y=1100mm NL1212VH x=1150mm y=1150mm KOMPAKTI KAHDELLE NL1111VH Perinteikäs lauderatkaisu jossa mukavat saunan mittaiset lauteet. Lauteilla istutaan vierekkäin ja kiuas sijoittuu etuseinälle. Saunan etuseinään voit tilata haluamasi kokoisen ikkunan lisäämään avaruutta. NL1111V2H Saunassa on nerokas lauderatkaisu jossa molemmille saunojille on omat lauteet. Kulmaan sijoitettu kiuas on turvallisesti poissa saunojien tieltä, ja kiuassuojana toimii lauteiden päissä oleva käsinoja. Sauna sopii mitoiltaan kerrostalohuoneiston kylpyhuoneeseen asennettavaksi. Se mahtuu yhdessä suihkun kanssa 180cm tilaan. NL1111V2H x=1100mm NL1212V2H x=1150mm y=1100mm y=1150mm KAKSIN AINA KAUNIHIMPI NL1212VH Saunassa on perinteikäs pohjaratkaisu ja yhtenäiset lauteet. Lauteilta on mukava heitellä löylyä edessä olevaan kiukaaseen. Saunan ilmankiertopuhallin takaa ilmavat löylyt. Sauna sopii hyvin kylpyhuoneen nurkkaan asennettavaksi. Saunan etuseinät ovat 75cm leveitä, ja avautuva oven lasi on 46cm leveä. NL1212V2H Neliöt tehokkaaseen käyttöön. Sauna on suunniteltu maksimoiden istumatilat kahdelle hengelle. Tuloksena on nerokas lauderatkaisu jossa molemmilla saunojilla on oma ylälaude. Kulmaan sijoitettu kiuas on turvallisesti poissa saunojien tieltä ja lisäksi kiuassuojana toimii lauteiden päissä oleva käsinoja. Sauna sopii mitoiltaan huoneiston kylpyhuoneeseen. Se mahtuu yhdessä 70cm x 90cm suihkukulman kanssa 185cm tilaan.

6 NL1313VH x=1272mm y=1272mm NL1515V x=1525mm y=1525mm LÖYLYÄ LISÄÄ NL1313VH Mukavan leppoisa sauna jonka lauteille mahtuu helposti kaksi saunojaa. Ylälauteen syvyys on juuri optimaalinen ja alalauteelle jää vielä reilusti tilaa. Lisää avaruutta saat tilaamalla etuseinän lasista. NL1313V2H Saunan lauteet ovat leveät ja syvät. Alalaude täyttää lähes koko jalkatilan. Pohjaraiteen päälle asennettavat paksut seinäelementit toimivat tehokkaana lämmöneristeenä. Suurin mahdollinen verkkovirralla toimiva kiuas takaa nopean lämmityksen. Sauna sopii hyvin kokonsa puolesta kylpyhuoneeseen. NL1313V2H x=1272mm y=1272mm NL1515V2 x=1525mm y=1525mm REILUSTI KAHDELLE NL1515V Saunassa on leveät täysmittaiset lauteet, joille mahtuu isoimmatkin saunojat. Tilaa on vaikka istua sivuttain, nojaten rennosti sivuseinään. Tilan tunnetta lisäät tilaamalla etuseinään ikkunan. Sauna sisältää ruostumattomasta teräksestä valmistetun kiukaan. Puhallin mahdollistaa käännetyn ilmankierron. NL1515V2 Tässä saunassa on yhdistetty kaikki saunojen hyvät puolet. Lauteet ovat toimivat ja tilavat. Kiuas on verkkovirralla toimiva, ja nurkkaan sijoituksen ansiosta turvallinen ja helppo käyttää. Kylmä juoma on mukitelineen ansiosta käden ulottuvilla. Voit myös tilata erillisellä ohjauskeskuksella varustetun kiukaan. Saunominen on yhtä juhlaa hyvin toimivassa saunassa. PERHESAUNAT NL1717V2 x=1770mm y=1770mm SAUNATONTULLE PERHEINEEN NL1717V Tilava perhesauna perinteisellä lauderatkaisulla. Pitkänmalliset lauteet antavat hyvät tilat nauttia löylyistä. Laudesyvyyttä on 60cm, jotta istuma-asento olisi mahdollisimman luonteva. Laudetyynyä voi käyttää selkänojana tai lauteella maatessa. Etuseinään voidaan tehdä iso ikkuna. Saunaan mahtuu kolme aikuista kerralla. NL1717V2 Tilava perhesauna edistyksellisellä lauderatkaisulla. Kulmalauteet ovat muotonsa ansiosta todella tilavat. Alalauteilla lasten on helppo nauttia viileämmistä löylyistä. Askellaude helpottaa lauteille kiipeämistä. Laudesyvyyttä on peräti 60cm jotta saunomisen tunnelma olisivat mahdollisimman miellyttävä. Lisävarusteena tilattavat kolmioikkunat lisäävät viihtyvyyttä.

7 NL1919V x=1954mm y=1954mm ARJEN JUHLAA NL1919V Sopiva sauna perheen jokapäiväiseen käyttöön. Kahdelle seinälle asennetut lauteet luovat mukavan avoimen ilmapiirin. Saunaan mahtuu neljä aikuista. Suuri sisätila takaa ilmavat ja pehmeät löylyt. Kaksi valaisinta luo valoisan tunnelman. Isot laudetason tulevat selvästi esiiin. Molemmilla ylälauteilla voi makoilla. Alalaude liukuu pois tieltä puhdistuksen ajaksi. Luo saunastasi näyttävä kokonaisuus ikkunoilla ja valoilla. NL2222K2 x=2212mm y=2212mm NL1919V2 Tilava perhesauna. Kaksi ala- ja ylälaudetta takaavat mukavat saunomishetket. Saunaan mahtuu helposti neljä aikuista kerralla. Suuri sisätila takaa raikkaat ja pehmeät löylyt. Kaksi saunavalaisinta luo valoisan tunnelman. Leveä lasiovi ja tilava askeltila helpottavat kulkua. Tehokas ruostumaton kiuas takaa kunnon löylyt. Kiuas saatavilla erillisellä ohjauskeskuksella. PUHDASTA NAUTINTOA NL2222K2 Tämä näyttävä edustussauna tarjoaa fantastiset saunaillat. Lauderatkaisu on ainutlaatuinen. Alalaude muodostaa tason joka yhdistää jalkatilan. Saunaan on helppo astua erillisen askelman ansiosta. Ylälauteet sijaitsevat eri seinillä rennon tunnelman luomiseksi. Saunojille tarjoutuu näkymät saunasta ulos kolmiomaisten ikkunoiden ansiosta. Kiuas sijaitsee turvallisesti takakulmassa. Kiukaan edessä on oma taso kiululle ja kauhalle. NL2619E x=2634mm y=1954 mm SAUNAMAJURIN UNELMA NL2619E Erkkerillä varustettu sauna luo valoisan ja näyttävän edustussaunan. Sisääntulo on valoisa ja avara isojen ikkunoiden ansiosta. Saunan lauteet ovat todella nautiskelijoille. Kaksi saunojaa mahtuu helposti loikoilemaan pitkälleen ja tilaa jää vielä yli. Lauteet kiertävät pitkillä seinillä. Saunan toimitetaan lattiamallisella kiukaalla jossa peräti 50 kg kiuaskiviä. Se takaa pehmeät ja riittoisat löylyt. Voit myös ehdottaa mieleisesi mukaisen laudejärjestelyn. Kaikkia saunoja saatavilla seuraavilla puumateriaaleilla: Kuusi, oksaton mänty sekä tervaleppä. Kuusi- ja mäntysaunoissa laudemateriaalina lämpökäsitelty haapa ja tervaleppäsaunoissa myös laudemateriaali tervaleppää. Oven kätisyys valittavissa kaikissa malleissa. Ovet karkaistua lasia, sävyinä kirkas, savuharmaa sekä pronssitummennettu. Huom! Ohessa esitetyt pohjapiirrokset ovat suuntaa antavia, eivät mittakaavassa.

8 Finnman kylpyhuonesaunat FM5040 x=1272mm y=1014mm FM5050 x=1272mm y=1272mm KAHDEN HENGEN SAUNAT FM5040 Kylpyhuoneeseen sopiva kahden hengen elementtisauna. Tästä saunasta löytyy kaikki saunomiseen tarvittava. Kiuas on sijoitettu perinteiden mukaisesti etuseinään. Sauna sopii erityisen hyvin pieneen kylpyhuoneeseen tai parvekkeelle. Sauna on saatavana peilikuvana ja oven kätisyys on valittavissa. FM5050 Neliön muotoinen sauna mahdollistaa lauteille reilut jalka- ja istumatilat. Oven ja kiukaan paikan voit vaihtaa halutessasi. Johdot voit kätevästi piilottaa seinän sisällä oleviin sähkökouruihin. Saunaan sisältyy myös haavasta valmistettu selkänoja. Voit halutessasi sävyttää saunan ulkopinnat muuhun kalustukseen sopiviksi. Oven kätisyys valittavissa tilattaessa. FM6040 x=1525mm y=1014mm FM6050 x=1525mm y=1272mm FM6060 x=1525mm y=1525mm PIENEN PERHEEN SAUNAT FM6040, FM6050, FM6060 Suosittu kahden aikuisen ja yhden lapsen kylpyhuonesauna. 3 eri syvyysmittaa, leveys kaikissa sama. Tehokkaan kiukaan ansiosta sauna lämpiää n.30min saunomiskuntoon. Saunassa on reilunkokoinen kokolasiovi joka avartaa kylpyhuonetta. Lauteen alle sijoitettu valaisin toimii kylpyhuoneessa mm. yövalona. Raikas kuusipaneli vaalii saunaperinteitä ja huokuu havumetsän tuoksua. Saatavana myös peilikuvana. Ovenkätisyys on valittavissa tilattaessa. FM7050 x=1770mm y=1272mm FM7060 x=1770mm y=1525mm FM7070 x=1770mm y=1770mm KOLMEN HENGEN SAUNAT FM7050 Kolmen hengen reilunkokoinen kylpyhuonesauna. Ylälaude on riittävän pitkä jalkojen suorana lepuuttamiseen. Mukavan toimitettavaa laudetyynyä jota voi kayttää selkänojana sivuseinälle nojattaessa. Voit tilattaessa pyytää saunan myös peilikuvana. Ovenkätisyys valittavissa tilattaessa.

9 FM7750 x=1954mm y=1272mm FM7760 x=1954mm y=1525mm FM7770 x=1954mm y=1770mm FM7060 Nyt on tiedossa mukavat löylyt kun saunaan mahtuu reilusti kolme henkeä. Tehokkaalla 4.5 kw kiukaalla varustettu sauna antaa mahtavat löylyt. Saunassa perinteinen kuusipuun tuoksu. Varustukseen kuuluu myös pronssitummennettu kokolasiovi joka pehmentää valaistusta. Varusteisiin kuuluvat kaikki saunomiseen tarvittavat varusteet. TILAVAT PERHESAUNAT FM7777 x=1954mm y=1954mm FM7750 Käytännöllinen pohjaratkaisu hyödyntää saunan sisätilan mahdollisimman hyvin saunojien käyttöön. Kahdelle seinälle sijoittuvat lauteet ja oven viereen sijoittuva kiuas mahdollistaa neljän aikuisen samanaikaisen saunomisen. Toimiva kokonaisuus, josta osoituksena tämän saunan suosio. FM7760 Reilut mitat omaava tilava perhesauna. Saunomistilat on mukavasti neljälle hengelle. Pitkä ylälaude suo rentouttavan makuuasennon nautiskelijoille. Puinen laudetyyny soveltuu myös selkänojaksi. Tässä sauna joka antaa mittavat tilat kestittää ystäviä ja vieraita. Tehokkaan kiukaan ansiosta sauna lämpiää nopeasti. Sauna on saatavana myös peilikuvana. FM10477 x=2634mm y=1954mm FM7777 Hyvät saunomistilat isolle perheelle. Pohjaratkaisu on toteutettu perinteisen suomalaisen saunan mukaisesti. Saunan viimeistely kertoo suomalaisen käsityön laadukkuudesta. Säästät vaivaa ja rahaa kun teet saunasi valmiiksi rakennetuista elementeistä. Tähän tilavaan saunaan mahtuu helposti viisi aikuista kerralla. FM10477 Tilava perhesauna jonne sopii suurempikin perhe kerralla. Lauteet ovat vastakkaisilla seinillä, joten saunojat viihtyvät seuraisassa ilmapiirissä. Lattiamallinen kiuas takaa pehmeät ja riittoisat löylyt. Saunomaan mahtuu kuusi saunojaa kerralla. Ylälauteet ovat liki kaksi metriä pitkät, kun haluat hetkeksi rentoutua pikällesi lauteilla. Kaikkia saunoja saatavilla seuraavilla puumateriaaleilla: Kuusi, oksaton mänty sekä tervaleppä. Kuusi- ja mäntysaunoissa laudemateriaalina lämpökäsitelty haapa ja tervaleppäsaunoissa myös laudemateriaali tervaleppää. Oven kätisyys valittavissa kaikissa malleissa. Ovet karkaistua lasia, sävyinä kirkas, savuharmaa sekä pronssitummennettu. Huom! Ohessa esitetyt pohjapiirrokset ovat suuntaa antavia, eivät mittakaavassa.

10 Asennusohjeet Saunan asentaminen on helppoa. Asennuksessa tarvittavat työkalut: akkuruuvinväännin, vasara, käsisaha, vatupassi ja mitta Seinien asennus aloitetaan 3. Nosta kattoelementti ylös suorakulmaisesta takanurkasta saunan rungon päälle niin että se aakkosjärjestyksessä kuten ele- loksahtaa paikalleen. Säädä säätö- mentteihin on merkattu. Seinät ruuvataan nurkista toisiinsa. 2. Ovielementti asennetaan samas- jaloista sauna vatupassiin. 4. Viimeistele nurkat ja elementtien saumakohdat irtopaneeleilla. sa järjestyksessä kuin seinäelementit Täydelliset asennusohjeet toimitetaan saunatoimituksen yhteydessä. 5. Säädettävä ilmanvaihtoventtiili asennetaan sisäkaton tuuletusaukkoon. 6. Kiukaan asennusteline kiinnitetään saunan seinään. Vain valtuutettu sähköasentaja saa tehdä saunan sähköasennuksen. 7. Kiinnitä kaikki laudetuet ennen lauteiden asennusta käyttäen suurimpia ruuveja. 8. Asenna ensin alalaude ja sitten ylälaude. Samoin laudehelmat, selkänoja ja askellaude.

11 Northern Lights -saunat Finnman-saunat FM10477 FM7777 FM7770 FM7760 FM7750 FM7070 FM7060 FM7050 FM6060 FM6050 FM6040 FM5050 FM5040 NL2619E NL2519V NL2222K2 NL2222K1 NL1919V2 NL1919V NL1915V NL1913V NL1717V2 NL1717V NL1515V2 NL1515V NL1313V2 NL1313V NL1212V2H NL1212VH NL1111V2H NL1111VH NL1010VH NL0812VH Kiulusetti Pyyhenaulakko Lämpö/kosteusmittari Seinävalaisin Varjostin valaisimelle Lautasventtiili Säätöjalat 1 ylälaude 2 ylälaudetta Selkänoja Päänalusta Sähköputket sis.rak. Compact JM30 MN-23NB MX-23NB NM-30NB MX-30NB MN-36NB MX-36NB SCA-60NB SCA-80NB SAV-90NB Ohjauskeskus kiukaalle ASV3-15 Kiuaskivet Aurora ovi Forest ovi Polaris ovi Nature ovi Luxus ovi 85x40 ikkuna 150x40 ikkuna 170x40 ikkuna Puuritilä ikkunaan Kolmio-ikkunapari Esikytketty johtosarja Kattoritilä LED kattovalosarja Juomalasiteline Vuolukivilasinjäähdyttimet Aurora - kokolasiovi, Forest - puuovi jossa 26x120 ikkuna, Polaris - puuovi jossa 43x43 ikkuna lisävaruste, ei lisämaksua kuuluu vakiotoimitukseen lisävaruste Nature - puuovi jossa 40x150 ikkuna, Luxus - sama kuin Nature mutta ikkunassa ristikko

12

Aura - kylpyhuonesaunat

Aura - kylpyhuonesaunat Aura - kylpyhuonesaunat Toteuta unelmasi omasta saunasta! Upea huippudesign! Aura on muotoiltu ja suunniteltu vuosien kokemukseen perustuen sopimaan skandinaaviseen kylpyhuoneeseen. Yksityiskohdat, osat

Lisätiedot

SAUNAN SISUSTUSTUOTTEET

SAUNAN SISUSTUSTUOTTEET SAUNAN SISUSTUSTUOTTEET SUUNNITTELE ELÄMÄSI SAUNA TAPAA LISA Minulle koti merkitsee pohjimmiltaan oleskelua rakkaimpieni seurassa missä ikinä liikunkin. Paikka, jossa perheeni ja minä vietämme todellista

Lisätiedot

Harvia-saunasisustus Lauteet Paneelit Kiukaat Lasituotteet Lisävarusteet

Harvia-saunasisustus Lauteet Paneelit Kiukaat Lasituotteet Lisävarusteet Harvia-saunasisustus Lauteet Paneelit Kiukaat Lasituotteet Lisävarusteet Sisällysluettelo 3 Nauti olostasi 5 Sisusta saunastasi hyvän olon keidas 6 Ventura-saunasisustusmalli UUTUUS! 8 Futura-saunasisustusmalli

Lisätiedot

Harvia-saunasisustus Lauteet Paneelit Kiukaat Lasituotteet Valaistus Lisävarusteet

Harvia-saunasisustus Lauteet Paneelit Kiukaat Lasituotteet Valaistus Lisävarusteet Harvia-saunasisustus Lauteet Paneelit Kiukaat Lasituotteet Valaistus Lisävarusteet Sisällysluettelo 3 Nauti olostasi. 5 Sisusta saunastasi hyvän olon keidas. 6 Ventura-saunasisustusmalli 8 Solar-saunasisustusmalli

Lisätiedot

Tervetuloa pesulle! Laajan pesuallasvalikoimamme. alkaa sivulta Uudisrakennus vai remonttikohde? Tietoa oikean wc-istuimen valintaan löydät sivulta

Tervetuloa pesulle! Laajan pesuallasvalikoimamme. alkaa sivulta Uudisrakennus vai remonttikohde? Tietoa oikean wc-istuimen valintaan löydät sivulta IDO IDO Tervetuloa pesulle! Laajan pesuallasvalikoimamme esittely alkaa sivulta Uudisrakennus vai remonttikohde? Tietoa oikean wc-istuimen valintaan löydät sivulta Suihkukaappi, suihkunurkka vai näppärästi

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto 2015

IDO Kylpyhuonekuvasto 2015 IDO Kylpyhuonekuvasto 2015 2 IDO Inspiraatio IDOn kylpyhuonekalusteille ja keramiikkatuotteille on myönnetty Avainlippu. IDO Inspiraatio 3 IDO on mukana arjessasi hektisistä aamuhetkistä viikonloppujen

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto 2014

IDO Kylpyhuonekuvasto 2014 IDO Kylpyhuonekuvasto 2014 2 IDO Sisältö SISÄLTÖ Historia...4 IDO suunnittelijat...6 Inspiraatio...8 IDO Smart...14 Kylpyhuoneen suunnittelu...18 Pidä huolta kylpyhuoneestasi...21 Kylpyhuonekalusteet...22

Lisätiedot

SUIHKUTILAKALUSTEET VALINTAOPAS

SUIHKUTILAKALUSTEET VALINTAOPAS SUIHKUTILAKALUSTEET 2014 VALINTAOPAS 2 3 4 Sisällysluettelo Suihkutilaratkaisun valinta 6 INFINIA -tuotevalikoima 15 Infinia 100 suihkuseinät 16 Infinia 200 suihkuseinät 20 Infinia 210x210 suihkunurkkayhdistelmät

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto

IDO Kylpyhuonekuvasto 2013 IDO Kylpyhuonekuvasto IDO tekee jatkuvaa tuotekehitystyötä. Sen vuoksi pidätämme oikeuden esitteen painoon menon jälkeen tapahtuviin mahdollisiin muutoksiin tuotevalikoimassa tai tuotteissa, painoteknisistä

Lisätiedot

NAUTI KYLPYHUONEESTASI! KYLPYHUONEMALLISTO

NAUTI KYLPYHUONEESTASI! KYLPYHUONEMALLISTO NAUTI KYLPYHUONEESTASI! KYLPYHUONEMALLISTO 2009 Scandinavian Modern -tyyli Classic-tyyli Romantic-tyyli Mielessäsi on todennäköisesti jo ajatus siitä, minkälaisen tunnelman haluat kylpyhuoneeseesi. Tämä

Lisätiedot

SUIHKUTILAKALUSTEET VALINTAOPAS

SUIHKUTILAKALUSTEET VALINTAOPAS 2015 Voimassa 1.10.2014 alkaen SUIHKUTILAKALUSTEET VALINTAOPAS World of Finnish De 2 showers sign and Innovations 3 4 Sisällysluettelo Suihkutilaratkaisun valinta 6 INFINIA -tuotevalikoima 16 Infinia 100

Lisätiedot

Harvia-kylpyhuonesaunat

Harvia-kylpyhuonesaunat Harvia-kylpyhuonesaunat Kiireisen työpäivän jälkeen kaipaa rentouttaviin löylyihin. Leppoisa levähdys saunan lauteilla antaa uutta voimaa ja hyvänolontunteen. Haave omasta saunasta on helppo toteuttaa.

Lisätiedot

TUOTEKUVASTO. Sähkökiukaat Puukiukaat Höyrykylpy Infrapuna. www.helo.fi

TUOTEKUVASTO. Sähkökiukaat Puukiukaat Höyrykylpy Infrapuna. www.helo.fi TUOTEKUVASTO Sähkökiukaat Puukiukaat Höyrykylpy Infrapuna www.helo.fi Suomalainen sauna, elävää perinnettä Yrityksemme perustettiin vuonna 1919 Viipurissa, alunperin nimemme oli Karjalan Sähkö Oy. Ensimmäinen

Lisätiedot

TAPAA DANIEL, LISA, PEKKA JA SOFIA

TAPAA DANIEL, LISA, PEKKA JA SOFIA SAUNAKIUKAAT TAPAA DANIEL, LISA, PEKKA JA SOFIA 2 SISÄLLYSLUETTELO Sähkökiukaat Laitoskiukaat Ohjausyksiköt Tekniset tiedot 09 45 52 57 3 TAPAA SOFIA SIVU 10 TAPAA DANIEL SIVU 54 kiehtovaa 4 TAPAA LISA

Lisätiedot

Märkätilan vedeneristäminen

Märkätilan vedeneristäminen Märkätilan vedeneristäminen Vedeneristys on tärkeä osa märkätilojen rakennetta. Sen tehtävä on estää veden haitallinen tunkeutuminen rakenteeseen kun rakenteen pinta kastuu. Kiilto vedeneristysjärjestelmälle

Lisätiedot

MATKAILUAUTOT 2015. Matkusta viisaasti, all inclusive.

MATKAILUAUTOT 2015. Matkusta viisaasti, all inclusive. MATKAILUAUTOT 2015 Matkusta viisaasti, all inclusive. SEIKKAILUIHIN EI TARVITA KOKEAKSEMME INNOSTUKSEN HUUMAAVIA TUNTEITA KAUKOKAIPUUN POLTTAESSA Ken erityistä etsii, etsii sitä tuntemattomasta. Ei matkaesitteistä,

Lisätiedot

Nyt tulee kotiin! Charmia.fi. Keittiömme on nyt Charmia. "Loistavalta tuotteeltamme puuttui nimi!"

Nyt tulee kotiin! Charmia.fi. Keittiömme on nyt Charmia. Loistavalta tuotteeltamme puuttui nimi! Charmia.fi Nyt tulee kotiin! Vuonna 1993 perustetun Kalustetukun perusidea tarjota laadukkaita ja kohtuuhintaisia keittiöitä ja muita kodin kiintokalusteita tavallisille ihmisille on toiminut alusta asti.

Lisätiedot

Suunnittele unelmiesi Kotikylpylä www.sunsauna.fi

Suunnittele unelmiesi Kotikylpylä www.sunsauna.fi Suunnittele unelmiesi Kotikylpylä www.sunsauna.fi Sun Sauna Kotikylpylä Lauantai joka päivä! Laadukas ja toimiva Kotikylpylä muodostuu kolmesta toisiaan tukevasta tilasta: saunasta, pesuhuoneesta ja riittävistä

Lisätiedot

RAIS ON JOTAKIN AINUTLAATUISTA...

RAIS ON JOTAKIN AINUTLAATUISTA... RIS ON JOTKIN INUTLTUIST... Filosofiae on yksinkertainen: kun sinulla on RIS-takka kodissasi, se ei ole ainoastaan läönlähde. Takassa tulee yhdistyä esteettisyys ja teknologia. Muoto ja toimivuus. Design

Lisätiedot

Kodin. valaistusopas. Ilkka Pekanheimo

Kodin. valaistusopas. Ilkka Pekanheimo Kodin valaistusopas Ilkka Pekanheimo Ilkka Pekanheimo ja AD-Lux Oy 12. uudistettu painos ISBN 978-952-5851-07-6 ISBN 978-952-5851-08-3 (PDF) Turku, heinäkuu 2012 www.adlux.fi Kodin valaistusopas AD-Lux

Lisätiedot

Tuotteet ja hinnat 1.2.2015. Pääesite 2015 www.velux.fi

Tuotteet ja hinnat 1.2.2015. Pääesite 2015 www.velux.fi Tuotteet ja hinnat 1.2.2015 Pääesite 2015 www.velux.fi 10% 90% Vietämme 90 % ajastamme sisätiloissa kotona, työssä, opinnoissa ja harrastuksissa. Makuuhuone Lastenhuone Olohuone Portaat ja käytävä Kylpyhuone

Lisätiedot

Peter Larsson Toimitusjohtaja, Villeroy & Boch Gustavsberg AB

Peter Larsson Toimitusjohtaja, Villeroy & Boch Gustavsberg AB Tutustu uuteen näyttelyymme! FIKSUMPI KYLPYHUONE INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2012 2013 TIE FIKSUMPAAN KYLPYHUONEESEEN KÄY GUSTAVSBERGIN AVULLA. Ollessani nuori tulokas Tukholmassa, muutin

Lisätiedot

K E S K I A U K E A M A L L A IDEAKUVASTO 2007. Nyt panostetaan KYLPPÄRIIN. Föönimies MUISTELEE LÄMPÖÄ. monella eri tavalla tietoa ideoita

K E S K I A U K E A M A L L A IDEAKUVASTO 2007. Nyt panostetaan KYLPPÄRIIN. Föönimies MUISTELEE LÄMPÖÄ. monella eri tavalla tietoa ideoita REILUJA TARJOUKSIA K E S K I A U K E A M A L L A IDEAKUVASTO 2007 Nyt panostetaan KYLPPÄRIIN Föönimies MUISTELEE JOKO SINULLA ON AURINKOINEN TULEVAISUUS? LÄMPÖÄ monella eri tavalla tietoa ideoita I D E

Lisätiedot

Gyproc-kipsilevyt kaikenlaiseen rakentamiseen

Gyproc-kipsilevyt kaikenlaiseen rakentamiseen Gyproc-kipsilevyt kaikenlaiseen rakentamiseen Gyproc-kipsilevy on luonnonmukainen rakennusmateriaali. Se ei sisällä terveysriskejä aiheuttavia. Gyproc-kipsilevy kuuluu rakennusmateriaalien parhaaseen päästöluokkaan

Lisätiedot

KYLPYHUONE SINUN TYYLIISI. DANSANI ZARO & LUNA Modulaarisia kalusteita jokaiseen kylpyhuoneeseen

KYLPYHUONE SINUN TYYLIISI. DANSANI ZARO & LUNA Modulaarisia kalusteita jokaiseen kylpyhuoneeseen KYLPYHUONE SINUN TYYLIISI DANSANI ZARO & LUNA Modulaarisia kalusteita jokaiseen kylpyhuoneeseen SISÄLLYSLUETTELO / DANSANI 04 JOHDANTO 20 VAL AISTUS JA IP-HYVÄKSYNTÄ 22 DANSANI ZARO 62 DANSANI ZARO -HINNASTO

Lisätiedot

Pax ilmanvaihto - ja hengität raikasta ilmaa. Puhaltimet Tuloilmaventtiilit Ilmanvaihtolaite LTO Eos

Pax ilmanvaihto - ja hengität raikasta ilmaa. Puhaltimet Tuloilmaventtiilit Ilmanvaihtolaite LTO Eos Pax ilmanvaihto - ja hengität raikasta ilmaa Puhaltimet Tuloilmaventtiilit Ilmanvaihtolaite LTO Eos Pax ilmanvaihto - ja hengität raikasta ilmaa Tärkeissä asioissa sinä ja talosi olette hyvin samankaltaisia.

Lisätiedot

Syksyn. parhaat tarjoukset. Suomen suurimmasta. kodinrakentamisen verkkokaupasta!

Syksyn. parhaat tarjoukset. Suomen suurimmasta. kodinrakentamisen verkkokaupasta! Syksyn parhaat tarjoukset Suomen suurimmasta kodinrakentamisen verkkokaupasta! Netrauta Tule käymään tai mene kotiisi! on Suomen suosituin kodinrakentamisen verkkokauppa. Verkkokaupassamme vierailee lähes

Lisätiedot

Ideoi, inspiroidu, rakenna. Sauna on kotisi lämmin sydän. SAUNA. Rakenteet ja valmisratkaisut.

Ideoi, inspiroidu, rakenna. Sauna on kotisi lämmin sydän. SAUNA. Rakenteet ja valmisratkaisut. Ideoi, inspiroidu, rakenna. Sauna on kotisi lämmin sydän. SAUNA. Rakenteet ja valmisratkaisut. Sauna on suomalainen sydämen asia. Kuvan saunassa seinämateriaalina tuija, lauteet lämpökäsiteltyä haapaa.

Lisätiedot

VAPAASTI SEISOVAT TAKAT. Takkoja kaikkiin koteihin

VAPAASTI SEISOVAT TAKAT. Takkoja kaikkiin koteihin VAPAASTI SEISOVAT TAKAT Takkoja kaikkiin koteihin Mikään ei ole niin kodikasta kuin lämmittävä takkatuli. Se tiedetään parhaiten täällä pohjoisessa, jossa kylmyys ja pimeys vallitsevat suuren osan vuodesta.

Lisätiedot

Tutustu uuden sukupolven energiatehokkaisiin kattoikkunoihin. Saat lisää. Pääesite 2014 www.velux.fi. päivänvaloa Parannat. asumismukavuutta Käytät

Tutustu uuden sukupolven energiatehokkaisiin kattoikkunoihin. Saat lisää. Pääesite 2014 www.velux.fi. päivänvaloa Parannat. asumismukavuutta Käytät Saat lisää päivänvaloa Parannat asumismukavuutta Käytät vähemmän energiaa Tutustu uuden sukupolven energiatehokkaisiin kattoikkunoihin Pääesite 2014 www.velux.fi 2 Saat lisää päivänvaloa Parannat asumismukavuutta

Lisätiedot