Piiri District 107-C, Finland

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Piiri District 107-C, Finland"

Transkriptio

1 Piirikuvernöörin tiedote 11/ Arvoisat klubien presidentit, Leijonat, Leot, PDG:t ja puolisot, Tässä tiedotteessa tietoa mm. jäsenasioista, tulevan kauden virkailijoiden koulutuksista ja toisen varapiirikuvernööriehdokkaan esittely. Liitteenä kutsu ja esityslista piirihallituksen kokoukseen Jäsenasiat Jäsenten viihtyvyys klubeissa ja halu tehdä palvelutyötä on erityisen tärkeä asia. Haluamme antaa uusille jäsenyydestä kiinnostuneille naisille ja miehille mahdollisuuden osallistua maailman arvostetuimman palvelujärjestön toimintaan. Toisaalta uudet jäsenet tuovat aina uutta ja tuoretta näkemystä tullessaan. Tarjotaan tätä mahdollisuutta aktiivisesti ja otetaan asiaksi nyt kevätkaudella löytää vähintään yksi uusi jäsen joka klubiin! Meillä on tuore hyvä piirilehti Leijonaviesti, jonka voi antaa käteen toimintaan tutustumiseksi. Pian on alkamassa täydellä teholla Punainen Sulka -kampanja 7. kerran. Se on ihmisten muistissa leijonien positiivisena palveluna, sitä tulee hyödyntää! Jäsentoimikunnan puheenjohtajalta: Yli puolet tästä kaudesta on jo takanapäin, onko klubisi jäsenkasvu ollut mielestäsi tyydyttävää? Jos vastauksesi on kyllä, niin hienoa! Jos taas ei, niin älä lannistu, lähde klubisi leijonien kanssa yhdessä miettimään uusia mahdollisia jäsenehdokkaita. Muistattehan, ettei jäsenhankinta ole vain jäsenjohtajan tai jäsentoimikunnan tehtävä, vaan koko klubin, siis meidän jokaisen tehtävä. Kysytään siis jokainen edes yhtä uutta jäsentä mukaan toimintaan. Jokainen toiminnassamme mukana oleva jäsen on tärkeä. Huolehditaan siis jokaisen jäsenen hyvinvoinnista, klubiviihtyvyydestä, palveluaktiviteeteista - toisten palvelemisesta. Mikäli et ole nähnyt kaveriasi pitkään aikaan klubisi toiminnassa mukana, niin kysele hiukan, mitä voisitte yhdessä klubisi kanssa tehdä saadaksenne hänet uudelleen aktivoitumaan ja tulemaan takaisin aktiiviseksi jäseneksi. Positiivisella asenteella lähestyttäessä voidaan saada aikaiseksi isojakin muutoksia, pakolla painostaen saamme jäsenemme eroamaan, se on varmaa. Hyvä klubihenki kantaa ja näkyy myös ulkopuolisille ja meidän imuvoimamme kasvaa. Tilastollisesti tämä tammikuu on ollut piirissämme jäsenkasvun aikaa, tämän kuun aikana olemme ottaneet vastaan klubeihimme 14 uutta jäsentä enemmän kuin olemme menettäneet. Suunta on siis oikea! Jatketaan samaan malliin! Yhdessä asiassa voisimme tehdä nk. uuden vuoden-lupauksen; meidän tulisi muistaa päivittää jäsenrekisteri joka kuukausi, vaikka muutoksia ei olisi tapahtunutkaan. Pieni juttu tehdä samalla kun kirjaatte aktiviteettejänne rekisteriin, vain yhden kohdan rastitus. Pian tarkistellaan taas yhteystietoja, olkaa tarkkoja ja kirjatkaa rekisteriin muutokset, erityisesti puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet. Nämä ovat erityisen tärkeitä asioita niin kuvernööritiimiläisille kuin mahdollisille vierailijoillennekin.

2 Kotisivut monella klubilla junnaavat paikoillaan jämähtäneinä ja uudet tulokkaat jäsenkandidaatit tutkailevat meidän toimintaamme juuri sieltä. Olisiko tarkistuksen paikka, että klubisi kotisivut toimivat ja tiedot sielläkin olisivat ajan tasalla. Uusien jäsenien koulutusta järjestämme tarvittaessa yhdessä koulutusjohtaja Marko Uusitalon kanssa. Mikäli haluat omalle klubillesi oman, niin ota rohkeasti yhteyttä minuun, puh ja sovitaan sopiva ajankohta. Isoin harppauksin kohti kevättä mennään, ehkäpä vielä saamme kuulla jäsenpuolelta iloisia asioita myös meidän piirissäkin. Ask one! ja Keep all! Terveisin Kaisa, jäsenjohtaja, Koulutusta uusille jäsenille loppukeväällä Koska uusia jäseniä klubeihin on liittynyt ja liittyy koko ajan, niin tulee tarjota heille tarpeellista koulutusta. Se tulee tapahtumaan loppukeväällä. Ilmoitamme tilaisuuksista tarkemmin seuraavassa tiedotteessa, mutta tiedoksi asia jo nyt! Tulevan kauden presidenttien ja klubivirkailijoiden koulutus Kaudella presidentteinä, sihteereinä ja rahastonhoitajina toimiville järjestetään tänä keväänä koulutukset seuraavasti: Klubipresidenttien koulutukset - järjestetään kahdessa vaiheessa, joihin molempiin tulee osallistua - 1. vaiheen koulutukseen voi osallistua joko Orimattilassa tai Hämeelinnnassa - 2. vaiheen koulutukseen voi osallistua joko Orimattilassa, Hämeenlinnassa tai Järvenpäässä Klubien sihteerien ja rahastonhoitajien koulutukset - koulutukseen voi osallistua joko Orimattilassa, Hämeelinnassa tai Järvenpäässä Koulutukset aloitetaan kahvilla noina päivinä klo Koulutustilat noilla paikkakunnilla ovat: - Pennalan koulu, Lankilantie 76 B, Pennala, Orimattila Kirkonkulman koulu, Vanhanpappilantie 87, Hämeenlinna Ammattiopisto Tavastia (sosiaali, terveys ja liikuntaosasto) Jaakonkatu 28, Hämeenlinna - Keudan ammattiopiston Paatela-rakennus, Sibeliuksenväylä 55 B, Järvenpää Ilmoittautumiset aina viimeistään 1 vk ennen piirin kotisivujen kautta!

3 MOVE, osio 3 Muutosvalmennuksen kolmas ja tällä kaudella viimeinen osio pidetään 4.2. Tervakosken koululla Janakkalassa, os. Tervajoentie 6, Tervakoski. Aloitetaan kahvilla klo 18. Ilmoittautumiset piirin kotisivujen kautta. Kevättalvi on nuorisovaihdon järjestelyjen aktiivista aikaa! Lions-järjestön nuorisovaihto antaa monelle nuorelle turvallisen mahdollisuuden tutustua eri kansoihin ja heidän kulttuureihinsa. Ensi kesänä on C-piiristä lähdössä ulkomaille 15 nuorta. Järjestelyt heidän kohdemaihinsa ovat käynnissä. Nuorisovaihto on vastavuoroista toimintaa. Yhtä tärkeää kuin suomalaisten nuorten ulkomaille lähettäminen, on Suomeen saapuville ja tänne halunneille nuorille isäntäperheiden löytyminen. Juuri nyt oikea hetki tehdä hyvä työ ja täyttää klubin kanssa isäntäperhehakemus! Terveisin: Kari Okkonen, piirin nuorisovaihtovastaava, kari.okkonen@lions.fi Leoilla toimintaa Joulun alla Leot osallistuivat leijonien pitämille joulupadoille usealla paikkakunnalla. Seuraavaksi Leojen hallitus kokoontuu Vihdissä helmikuun alussa. Maaliskuussa Riihimäellä pidetään perinteinen lasten Talvikarnevaali, jonne Leot ovat tervetulleita mukaan - perinteisesti he ovat osallistuneet mm. kasvomaalaukseen ja napakelkan pyörittämiseen. Leoklubeihin on alkuvuodesta tullut muutama uusi jäsen ja lisääkin tulokkaita toimintaan mahtuu! Terveisin: Esa Salonen, piirin Leo-vastaava, esa.salonen@lions.fi Punaisen Sulan tahti tiivistyy Punainen Sulka -kampanjaan valmistautuminen C-piirissä on hyvä. Kiitos kaikille tähän mennessä tehdystä työstä! Viimeisimmät tiedot ja ohjeet löytyvät ja sieltä jäsenalueelle. Punaisella Sulalla on myös omat kotisivut Myös C-piirin sivuilta kohdasta Toimikunnat löytyy aiheeseen liittyvää ajankohtaista asiaa. Terveisin: Markku Ilmarinen, piirin sulkakoordinaattori, markku.ilmarinen@lions.fi Muistetaan veteraanit! Sotiemme veteraanit, puolisot ja lesket ovat edelleen Leijonien avustuskohteina. Kunniavelka on maksettava ja Leijonat ovat olleet ja ovat siinä eturintamassa (sodanajan velvoittava termi). Erikoisesti keskustelut, pääasiassa kuunteleminen, kuljetukset eri tilaisuuksiin ovat edelleen Leijonien avustustehtäviä. Kiitän tässä vaiheessa niitä klubeja, jotka näin ovat menetelleet ja vieläpä niistä ilmoittaneet minulle!

4 HUOM! Miten klubit olette huomioineet Talvisodan päättymisen tulevat muistotilaisuudet? Veteraanin iltahuudon sanoin; Hoivatkaa, kohta poissa on veljet! Terveisin: Matti Kulmala, Kummilapset ja Sri Lanka Piirivastaavamme Matti on matkallaan Sri Lankassa ja käy siellä Ratnapuran silmäsairaalassa. Paikalla on vieraillut piiristämme myös Hilkka Ruusuvirta. Kuulemme heidän terveisensä myöhemmin, mutta nyt muistutan, että otetaan loppukiri keräystavoitteen saavuttamiseksi! Eiköhän jokainen klubi voi sen 5 euroa/jäsen lahjoittaa? Kertauksena: Ratnapuran silmäsairaalan hyväsi tehtävä varainkeräys on päätetty liittää yhteen LCI:n Vuosisadan Haasteen kanssa. Siten klubi saa lahjoittamaansa 10 kohti raportoida 1 henkilön päämajaan mainitun haasteen näkövammaisosuudessa. Siten esimerkiksi : lahjoituksella klubi voi raportoida 15 henkilöä tai :n euron lahjoituksella voi raportoida 50 henkilöä - kaikki tähän keräykseen jo aikaisemminkin maksaneet voivat raportoida vastaavalla tavalla - myös klubin jäsenet voivat osallistua lahjoittajina haluamallaan summalla, klubinsa kautta. Kuitenkin klubilta pyydetään lahjoittajan nimi ja summa, maksun yhteydessä. Maksu suoritetaan C-piirin tilille FI (BIC NDEAFIHH) ja Huom! Käytetään maksettaessa viitenumeroa Lisätietoja: Matti Paavola, LC Lahti, matti.paavola@lions.fi Ehdokkaan esittely Ensi kaudelle piirimme 2. varapiirikuvernööriehdokkaaksi ilmoittautuneen Ritva Kajaalan esittely on seuraavalla sivulla. Ehdokkaaksi 1. varapiirikuvernööriksi ilmoittautuneen Jami Virran sekä piirikuvernööriehdokkaaksi ilmoittautuneen Sinikka Uolan esittelyt ovat Leijonaviestipiirilehdessämme. Aktiivista talven jatkoa, välillä keväistäkin, lions-hengessä! Juha ja Stiina-Liisa, piirikuvernööripari

5 PALVELLEN MUUTOKSESSA YMPÄRISTÖÄ KUNNIOITTAEN Ritva Kajaala - syntynyt Riihimäellä - perhe: lion Ismo, lapset Lauri Haapanen (35), Juho H. (32) ja Olli H. (29) - klubi LC Riihimäki/Kristalli 1993, presidentti lohkon pj toimikuntapuheenjohtaja Palvelu ja varainhankinta - Suomen Lions-liitto ry:n vuosikokoukset: Hämeenlinna 2010, Jyväskylä 2012, Pori 2014 ja Vuokatti 2015 Olen ollut LC Riihimäki/Kristallin jäsen 10 vuotta. Näiden vuosien aikana olen toiminut aktiivisesti ja sitoutunut minulle uskottuihin virkailijatehtäviin sekä pyrkinyt omalta osaltani kehittämään ja kasvattamaan klubin toimintaa ja kasvua. Lohkon pj:n tehtävä antoi mahdollisuuden olla mukana kehittämässä Riihimäen klubien yhteisiä toimintatapoja sekä niitä edistäviä toimintamalleja saavuttaaksemme paremmin meille asetettuja tavoitteita. Palvelu ja varainhankinnan tehtävät avarsivat näkemyksiä piirin alueella toimivien klubien toimintatapoihin ja klubilaisiin sekä toivat myös mukavia ja antoisia kohtaamisia erilaisten kampanjoiden parissa. Olen kiitollinen minulle osoitetuista virkailija- ja MOVE- koulutuksista. Ne ovat antaneet paljon eväitä mukaan omalle Leijona-matkalleni. Perehtyminen eri tehtävien hoitamiseen sekä kiinnostus Lions-toimintaan ovat kannustaneet Me palvelemme - aatteen jatkamiseen.työtehtäväni olivat pääsääntöisesti asiakaspalvelua, josta sain paljon positiivista palautetta. Olen osallistunut myös erilaisiin hyväntekeväisyysprojekteihin lasten, nuorten sekä sotaveteraanien hyväksi. Mukanaolo kansainvälisessä Lions-toiminnassa on arvokasta sekä antoisaa vapaaehtoistoimintaa. Saamme olla erilaisten palvelu- ja varainhankinta-aktiviteettien avulla mukana hyvän mielen vuorovaikutuksessa. Omaa sydäntäni lähellä ovat lasten- ja nuorten asiat, esim. tulevaisuuden turvaaminen, jossa Lions Quest -ohjelma antaa tarvittavaa tukea nuorison hyvinvoinnille. Koen tärkeäksi kohdata Kunniakansalaisiamme ja antaa heille kuuluvat kiitokset. Ympäristöstämme huolehtiminen paremman huomisen puolesta on minulle myös sydämenasia. Kannatan lämpimästi piirikuvernööritiimin hyvin toimivaa ja kehittävää yhteistyötä jäsenistömme parhaaksi. Hyvässä Leijonahengessä! LC Riihimäki/Kristallin asettamana ehdokkaana 2. varapiirikuvernöörin tehtävään olen valmis rakentavaan yhteistyöhön ja jakamaan hyvän mielen viestiä eteenpäin.

Toimintasuunnitelma Lions Clubs International 107 C

Toimintasuunnitelma Lions Clubs International 107 C Toimintasuunnitelma 2016 2017 Lions Clubs International 107 C Teemat Kansainvälinen teema New Mountains to Climb - Valloitamme uusia vuoria Kansallinen teema Tue nuorta itsenäisyyteen Lions 107 C teema

Lisätiedot

PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE 7/2015-2016. Hyvät klubien presidentit ja muut virkailijat, lionit, puolisot ja PDG:t.

PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE 7/2015-2016. Hyvät klubien presidentit ja muut virkailijat, lionit, puolisot ja PDG:t. Lions Clubs International Piiri 107-F, Finland Distrikt 107-F, Finland Piirikuvernööri, DG 2015-2016 Timo Sysilampi ja puoliso Pirkko Distriktsguvernör, DG 2015-2016 Timo Sysilampi och maka Pirkko Lions

Lisätiedot

Kauden 2015-2016 toimintasuunnitelma

Kauden 2015-2016 toimintasuunnitelma International IInterInteronl Kauden 2015-2016 toimintasuunnitelma 1 Järjestön kansainväliset ja kansalliset ylpeydenaiheet: Luotettavuus Vuonna 2007 valitsi 445 yritystä Lions-järjestön parhaimmaksi yhteistyökumppanikseen

Lisätiedot

DG -tiedote 9/

DG -tiedote 9/ LIONS CLUBS INTERNATIONALDistrict107-M, Finland, www.lions107m.org Piirikuvernööri 2017-2018 Veli-Matti Andersson ja puoliso Merja Haantie 6, 28600 Pori, Puh. 044 958 5715 Sähköposti veli-matti.andersson@lions.fi

Lisätiedot

Piirikuvernöörin terveiset Lions -toiminnasta valoa kaamokseen. Hailuodosta Kuhmoon DG Aarto Mäkinen

Piirikuvernöörin terveiset Lions -toiminnasta valoa kaamokseen. Hailuodosta Kuhmoon DG Aarto Mäkinen Piirikuvernöörin terveiset Lions -toiminnasta valoa kaamokseen Hailuodosta Kuhmoon DG Aarto Mäkinen Valloitamme uusia vuoria - Tue nuorta itsenäisyyteen Lions Clubs International District 107-I-Finland

Lisätiedot

Varapresidentti- ja jäsenjohtajakoulutus Piiriforum Sääksjärvi, Lempäälä

Varapresidentti- ja jäsenjohtajakoulutus Piiriforum Sääksjärvi, Lempäälä Varapresidentti- ja jäsenjohtajakoulutus 13.9.2014 Piiriforum Sääksjärvi, Lempäälä Marja Sundström-Pullinen. CM, presidentti LC Lempäälä / Sääksjärvi Aiheet: Varapresidentin sekä jäsenjohtajan tehtävät

Lisätiedot

Lions piiri 107 M alueseminaarit 2019 Merikarvia ja Huittinen Palvelu- ja varainhankinta

Lions piiri 107 M alueseminaarit 2019 Merikarvia ja Huittinen Palvelu- ja varainhankinta Lions piiri 107 M alueseminaarit 2019 Merikarvia 14.9. ja Huittinen 21.9. Palvelu- ja varainhankinta Maailmanlaajuisesta palvelukehyksestä tulee toisen vuosisatamme pysyvä jalanjälki. Historiamme kunnioittaminen

Lisätiedot

Sihteerin avaintehtävät

Sihteerin avaintehtävät SIHTEERIN OPAS Sihteerin avaintehtävät 1. Toimia presidentin oikeana kätenä sekä hallituksen että klubikokouksissa. 2. Liiton jäsenrekisterin ylläpito. (uudet jäsenet, eroavat jäsenet, jäsenten yhteystietojen

Lisätiedot

C-PIIRIN VUOSIKOKOUS klo

C-PIIRIN VUOSIKOKOUS klo C-PIIRIN VUOSIKOKOUS 16.4.2016 klo 11.15 14.55 Tietotalo, Humppilantie 9 A, Jokioinen Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus Piirikuvernööri Juha Pirkkamaa avasi kokouksen klo 11.15 ja toivotti kokoukseen osallistuvat

Lisätiedot

PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE TAMMIKUU 2013

PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE TAMMIKUU 2013 PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE TAMMIKUU 2013 ARVOISAT LEIJONAT, LEOT, LADYT JA PUOLISOT KAUSI ON PUOLIVÄLISSÄ Kausi on ollut vauhdikas ja tapahtumarikas. Kiitokset klubeille ja jäsenille menneestä syksystä.

Lisätiedot

Kiitos veteraanit! -palveluaktiviteetti

Kiitos veteraanit! -palveluaktiviteetti Kiitos veteraanit! -palveluaktiviteetti 2014-2015 Pekka Majuri piirikoordinaattori LC Helsinki/Itä pekkaolavi.majuri@kolumbus.fi 040 755 8554 Mitä veteraanit odottavat nyt? Miksi kaikki ajaa aina ohi,

Lisätiedot

Otto Pitkänen Perinteinen jaksoteltu vuosikertomusmalli. (Esityksen lopussa vaihtoehtoinen yksinkertainen malli)

Otto Pitkänen Perinteinen jaksoteltu vuosikertomusmalli. (Esityksen lopussa vaihtoehtoinen yksinkertainen malli) 1362018 Otto Pitkänen Perinteinen jaksoteltu vuosikertomusmalli (Esityksen lopussa vaihtoehtoinen yksinkertainen malli) (MALLI) TÄHÄN KLUBIN LOGO TOIMINTAKERTOMUS KLUBIN NIMI Toimintakausi 17201X - 306201X

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016 2017 Lions Clubs International 107 C

Toimintasuunnitelma 2016 2017 Lions Clubs International 107 C Toimintasuunnitelma 2016 2017 Lions Clubs International 107 C Teemat Kansainvälinen teema New Mountains to Climb - Valloitamme uusia vuoria Kansallinen teema Tue nuorta itsenäisyyteen Lions 107 C teema

Lisätiedot

Piirin tili 570081-2175257 LCIF-tili 313130-1230150 Nuorisoleiritili 363630-3238391 Avustusrahasto 112830-323799 www.lions.fi/m

Piirin tili 570081-2175257 LCIF-tili 313130-1230150 Nuorisoleiritili 363630-3238391 Avustusrahasto 112830-323799 www.lions.fi/m THE INTERNATIONAL ASSOCIATION OF LIONS CLUBS PIIRI 107-M SUOMI 2007-2008 DISTRICT 107-M FINLAND Piirikuvernööri Maija-Liisa Heikkilä District Governor Ahvenkuja 11, 28300 Pori, Finland Matkap. +358 40

Lisätiedot

Piirin 107-L toimintasuunnitelma LUONNOS. Piirihallituksen kokous Tuomo Romakkaniemi 1VDG

Piirin 107-L toimintasuunnitelma LUONNOS. Piirihallituksen kokous Tuomo Romakkaniemi 1VDG Piirin 107-L toimintasuunnitelma 2018-2019 LUONNOS Piirihallituksen kokous 17.2.2018 Tuomo Romakkaniemi 1VDG Esityksen sisältö 1.Toiminnan suunnittelun lähtökohdat 2.Piirin tarkoitus ja tavoite 3.Strategiset

Lisätiedot

Arvoisat D-piirin lionit ja leot, presidentit, PDG:t ja puolisot!

Arvoisat D-piirin lionit ja leot, presidentit, PDG:t ja puolisot! PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE 7 06.11.2014 / 2013-2014 Arvoisat D-piirin lionit ja leot, presidentit, PDG:t ja puolisot! Valkean Joulu (edellinen tiedote) suli harvinaiseksi lumettomaksi Jouluksi. Tämä älköön

Lisätiedot

Iloinen ja aurinkoinen kevättalven tervehdys teille jokaiselle!

Iloinen ja aurinkoinen kevättalven tervehdys teille jokaiselle! Piiri 107 C Piirikuvernööri, DG 2016 2017 Sinikka Uola Lions Club Hämeenlinna/Linnattaret Puoliso Jukka Idänpääntie 3 B as 13, 13210 Hämeenlinna Tel. +358 40 708 0927 E-mail: sinikka.uola@lions.fi Yhdessä

Lisätiedot

E-PIIRIN KOULUTUSTOIMIKUNTA Pekka Siitonen, GLT

E-PIIRIN KOULUTUSTOIMIKUNTA Pekka Siitonen, GLT E-PIIRIN KOULUTUSTOIMIKUNTA 2018-2019 Pekka Siitonen, GLT Lions Clubs International E-Piirin koulutuskoordinaattori Pekka Siitonen 040 537 8840 pekka.siitonen@lions.fi LC Lempäälä, lion 2009 alkaen GLT

Lisätiedot

107 N N-PIIRIN STRATEGIA

107 N N-PIIRIN STRATEGIA 107 N NPIIRIN STRATEGIA 2006 2010 107 N Tavoitteet ja toimenpiteet Tavoitteet Sisäinen yhteistyö toimii Lionit ja klubit sitoutuvat yhteisiin tavoitteisiin Aktiviteetit toteutetaan suunnitelmien mukaan

Lisätiedot

Alueen puheenjohtaja Lohkon puheenjohtaja. Piirikuvernööri Heikki Saarinen

Alueen puheenjohtaja Lohkon puheenjohtaja. Piirikuvernööri Heikki Saarinen Alueen puheenjohtaja Lohkon puheenjohtaja Piirikuvernööri Heikki Saarinen Sinun.. Kyvykkyytesi ja kehityshalusi on huomattu, siksi olen valinnut juuri Sinut omaan piirihallitukseeni Tehtävä on vaativa

Lisätiedot

Lions K piiri toimintasuunnitelma kaudelle 2012 2013

Lions K piiri toimintasuunnitelma kaudelle 2012 2013 Lions K piiri toimintasuunnitelma kaudelle 2012 2013 Lions teema: Me Palvelemme Kansainvälisen presidentin teema: In a World of Service Palvelun Maailmassa Kotimainen teema: Palvelulla Hyvinvointia Piirin

Lisätiedot

SENIORIT VAPAAEHTOISINA SUURET IKÄLUOKAT MAHDOLLISUUTENA LIONS-TOIMINNASSA

SENIORIT VAPAAEHTOISINA SUURET IKÄLUOKAT MAHDOLLISUUTENA LIONS-TOIMINNASSA SENIORIT VAPAAEHTOISINA SUURET IKÄLUOKAT MAHDOLLISUUTENA LIONS-TOIMINNASSA TAUSTATIETOA Järjestö on perustettu 1917 Chicagossa The International Association of Lions Clubs Palvelujärjestö WE SERVE Suomeen

Lisätiedot

Piirin 107-G toimintasuunnitelma

Piirin 107-G toimintasuunnitelma Luovuta Isänmaasi Onnellisempana Nousevalle Sukupolvelle LIONS-JÄRJESTÖN TUNNUS: We serve. Me palvelemme. LIONS-JÄRJESTÖN TOIMINTA-AJATUS (missio) (lions-vuosikirja/liiton sivut) LIONS-JÄRJESTÖN TAVOITETILA

Lisätiedot

Klubisihteerin koulutus

Klubisihteerin koulutus Klubisihteerin koulutus 10.5.2017 Sihteerin koulutus 2017 1 Koulutuksen sisältö Sihteerin toimenkuva Sihteerin avaintehtävät Vuosikello Tehtävät kokouksessa Pöytäkirja & tiedottaminen Toimintakertomus

Lisätiedot

PIIRIN KOULUTUSTOIMIKUNNAN PUHEENJOHTAJAN (GLT) TOIMENKUVA JA TEHTÄVÄT

PIIRIN KOULUTUSTOIMIKUNNAN PUHEENJOHTAJAN (GLT) TOIMENKUVA JA TEHTÄVÄT PIIRIN KOULUTUSTOIMIKUNNAN PUHEENJOHTAJAN (GLT) TOIMENKUVA JA TEHTÄVÄT AVAINALUEET: GLT on piirihallituksen jäsen GLT laatii vuosittain johtajakoulutussuunnitelman yhdessä GLT -tiimin kanssa GLT laatii

Lisätiedot

Kiitos veteraanit! -palveluaktiviteetti

Kiitos veteraanit! -palveluaktiviteetti Kiitos veteraanit! -palveluaktiviteetti 2014-2015 Tausta Vuosikokous 2013 Heinolassa päätti yksimielisesti toteuttaa kauden 2014-2015 aikana palveluaktiviteetin sotiemme veteraaneille (Tammenlehväsukupolvi)

Lisätiedot

JÄSENTUTKIMUS 2014 VCC Jari Rytkönen PRC Thorleif Johansson

JÄSENTUTKIMUS 2014 VCC Jari Rytkönen PRC Thorleif Johansson JÄSENTUTKIMUS 214 VCC Jari Rytkönen PRC Thorleif Johansson Jäsenkyselyn lähettäminen Kysely lähetettiin 14.1.214 LION-viestinä 19.863 vastaanottajalle Uudelleen muistutuksena LION-viestin yhteydessä 1.11.214

Lisätiedot

Jäsentoimikunnan puheenjohtaja - klubin jäsenjohtaja - GMT. Jukka Kärkkäinen Liiton jäsenjohtaja

Jäsentoimikunnan puheenjohtaja - klubin jäsenjohtaja - GMT. Jukka Kärkkäinen Liiton jäsenjohtaja Jäsentoimikunnan puheenjohtaja - klubin jäsenjohtaja - GMT Jukka Kärkkäinen Liiton jäsenjohtaja 27.5.2015 esittäjän etunimi sukunimi 2 Jäsenjohtajan avainalueet Lionsklubin virallinen virkailija, joka

Lisätiedot

SIHTEERIT 26.4.2014. Antti Raitaniemi. 21.4.2014 Sihteerikoulutus

SIHTEERIT 26.4.2014. Antti Raitaniemi. 21.4.2014 Sihteerikoulutus SIHTEERIT 26.4.2014 Antti Raitaniemi 21.4.2014 Sihteerikoulutus 1 Koulutuksen tavoite Antaa vinkkejä tehtävän hoitamiseksi Kokemusten ja ajatuksien vaihto Verkostoituminen Ideat 21.4.2014 Sihteerikoulutus

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma Lions-piiri 107-C

Toimintasuunnitelma Lions-piiri 107-C Toimintasuunnitelma 2018-2019 Lions-piiri 107-C Teemat Kansainvälinen: We serve Me palvelemme, Vi Hjälper Kotimainen: Monta tapaa tehdä hyvää Många sätt att göra gott Piirin: Palvelemme muutoksessa, yhdessä

Lisätiedot

HUOMIOITAVA KAUSILLA 1.7.2014-31.12.2017

HUOMIOITAVA KAUSILLA 1.7.2014-31.12.2017 Lions Clubs International MD 107 Finland HUOMIOITAVA KAUSILLA 1.7.2014-31.12.2017 100 milj. palvelutekoa, Suomi 1,8 milj. RAPORTOINTI! 5 milj Suomen nuorisolle 100 v. syntymävuonna 1.3.2015 Ari LBI Lindell,

Lisätiedot

KLUBISIHTEERIN KOULUTUS Sihteerin koulutus /GLT Marko Uusitalo 1

KLUBISIHTEERIN KOULUTUS Sihteerin koulutus /GLT Marko Uusitalo 1 KLUBISIHTEERIN KOULUTUS 1 Valmennuksen sisältö Sihteerin toimenkuva Sihteerin avaintehtävät Vuosikello Tehtävät kokouksessa Pöytäkirja & tiedottaminen Toimintakertomus Jäsenrekisteri 2 Klubin sihteeri,

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA LIONS-PIIRI 107-K

TOIMINTASUUNNITELMA LIONS-PIIRI 107-K New Mountains to climb Valloitamme uusia vuoria TOIMINTASUUNNITELMA 2016-2017 LIONS-PIIRI 107-K Kotimainen teema: Tue nuorta itsenäisyyteen Puheenjohtajan (CC) teema: Ole rohkea-ole Lion Piirikuvernöörin

Lisätiedot

Lähdetkö mukaan tekemään hyvää kanssamme?

Lähdetkö mukaan tekemään hyvää kanssamme? Lähdetkö mukaan tekemään hyvää kanssamme? Lions-kampanjat kaudella 2016-1. Punainen Sulka 2017 Lions-liiton rekisteröity tuotemerkki Lionit ovat vuodesta 1972 keränneet Punainen Sulka kampanjoissa noin

Lisätiedot

Piirikuvernöörin terveiset Lokakuu vuosikokouskuukausi klubissa. Hailuodosta Kuhmoon DG Aarto Mäkinen

Piirikuvernöörin terveiset Lokakuu vuosikokouskuukausi klubissa. Hailuodosta Kuhmoon DG Aarto Mäkinen Piirikuvernöörin terveiset Lokakuu vuosikokouskuukausi klubissa Hailuodosta Kuhmoon DG Aarto Mäkinen Valloitamme uusia vuoria - Tue nuorta itsenäisyyteen Lions Clubs International District 107-I-Finland

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2006 2007

TOIMINTASUUNNITELMA 2006 2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2006 2007 TEEMAT Kansainvälinen teema: Liiton teema: Piirin teema: Klubin teema: Taidolla tavoitteisiin Skickligt goda resultat Passion to Excel Turvallinen tulevaisuus En trygg framtid

Lisätiedot

KLUBISIHTEERIN KOULUTUS

KLUBISIHTEERIN KOULUTUS KLUBISIHTEERIN KOULUTUS 1 Valmennuksen sisältö Sihteerin toimenkuva Sihteerin avaintehtävät Vuosikello Tehtävät kokouksessa Pöytäkirja & tiedottaminen Toimintakertomus Jäsenrekisteri 10.4.2015 Sihteerin

Lisätiedot

Lions tietoa uusille jäsenille JÄRJESTÖN HISTORIA JA ORGANISAATIO

Lions tietoa uusille jäsenille JÄRJESTÖN HISTORIA JA ORGANISAATIO Lions tietoa uusille jäsenille JÄRJESTÖN HISTORIA JA ORGANISAATIO MERKKIPAALUJA 1917 Järjestö perustettiin USA:ssa 1920 Järjestöstä tuli kansainvälinen, kun Kanadaan perustettiin ensimmäinen klubi 1931

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma kaudelle 2015 2016

Toimintasuunnitelma kaudelle 2015 2016 107-F -PIIRIN TOIMINTASUUNNITELMA Toimintasuunnitelma kaudelle 2015 2016 Vuoden teemat: Kansainvälisen presidentin teema: Ihmisyys - Sopusointu - Arvokkuus Kotimainen teema: Monta tapaa tehdä hyvää - Många

Lisätiedot

SRI LANKAN LIONS YSTÄVIEN SEURA Tarkoitus ja toimintaperiaatteet

SRI LANKAN LIONS YSTÄVIEN SEURA Tarkoitus ja toimintaperiaatteet SRI LANKAN LIONS YSTÄVIEN SEURA Tarkoitus ja toimintaperiaatteet MIKSI YSTÄVÄSEURA SRI LANKALLE? 1. KUMMILAPSITOIMINTA Toiminta alkoi jo vuonna 1986, projekti on toiminut 26 vuotta Käynnistäjinä Lion Seppo

Lisätiedot

C-piirin Suur-PNAT Riihimäki 27.8.2013. Ajankohtaista Lions-liiton toiminnassa 2013-2014, GS Maarit Kuikka

C-piirin Suur-PNAT Riihimäki 27.8.2013. Ajankohtaista Lions-liiton toiminnassa 2013-2014, GS Maarit Kuikka C-piirin Suur-PNAT Riihimäki 27.8.2013 Ajankohtaista Lions-liiton toiminnassa 2013-2014, GS Maarit Kuikka Kesän aikana käynnistyneet hankkeet Jäsenrekisteri avautui 1.7.2013 kaikille niille liki 20 000

Lisätiedot

10.3.2011. Piirikuvernööri Tuomo Holopainen

10.3.2011. Piirikuvernööri Tuomo Holopainen Uusien jäsenten koulutus Piirikuvernööri Tuomo Holopainen Lions Clubs International MD 107 Finland Arne Ritari Suomen lionstoiminnan kummi Aarne Ritarin syntymästään tuli 7.3.2011 kuluneeksi 105 -vuotta.

Lisätiedot

Lions Clubs International MD 107 Finland. Klubin presidentti päivitetty Varpu Ylhäinen

Lions Clubs International MD 107 Finland. Klubin presidentti päivitetty Varpu Ylhäinen Lions Clubs International MD 107 Finland Klubin presidentti 8.5.2012 päivitetty 16.4.2012 Varpu Ylhäinen 1 Valmennuksen tavoitteet Antaa Sinulle valmiuksia toimia klubipresidenttinä Tiedät tehtäväsi presidenttinä

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA

TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTASUUNNITELMA 2015-2016 STRATEGIA 2016 VISIO 2016 Me olemme tunnettuja palveluistamme ja avustustoiminnastamme, Jäsenistömme on innostunutta ja aktiivista Teemme toimintaamme tunnetuksi TOIMINTA-AJATUS

Lisätiedot

Lions Clubs International MD 107 Finland KLUBIN PRESIDENTTI. 16.4.2012 Suomen Lions-liitto r.y./presidentti RJ/OE

Lions Clubs International MD 107 Finland KLUBIN PRESIDENTTI. 16.4.2012 Suomen Lions-liitto r.y./presidentti RJ/OE KLUBIN PRESIDENTTI 1 Valmennuksen tavoite: Tiedät tehtäväsi presidenttinä Tunnet Suomen Lions-liiton toimintatavan Kannat vastuuta klubisi Lions-toiminnasta 2 Presidentin tehtävät MITÄ KAUDELTASI HALUAT?

Lisätiedot

D 107-I Ihmisyys. Sopusointu. Arvokkuus.- Monta tapaa tehdä hyvää. Menestystarina olemme Me

D 107-I Ihmisyys. Sopusointu. Arvokkuus.- Monta tapaa tehdä hyvää. Menestystarina olemme Me PIIRIKOKOUS Vuokatti 21.2.2016 klo 15:00 Kokouspaikka Vuokatti, Vuokatin urheiluopisto Pöytäkirja Osanottajat: Piirihallitus DG Aarto Mäkinen 1.VDG Seppo Saarela 2.VDG Susanna Saranlinna IPDG pois Jari

Lisätiedot

Kiitos veteraanit! -palveluaktiviteetti

Kiitos veteraanit! -palveluaktiviteetti Lions Clubs International MD 107 Finland Kiitos veteraanit! -palveluaktiviteetti 2014-2015 Tausta Vuosikokous 2013 päätöksellä palveluaktiviteetti sotiemme veteraanien hyväksi. Kokouksen päätös perustui

Lisätiedot

PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE LOKAKUU 2012

PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE LOKAKUU 2012 PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE LOKAKUU 2012 ARVOISAT LEIJONAT, LEOT, LADYT JA PUOLISOT TOIMINTA TÄYDESSÄ VAUHDISSA Klubien toiminta on nyt täydessä vauhdissa. Toimikunnat on viimeistään tässä vaiheessa muodostettu,

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA

TOIMINTASUUNNITELMA 1959-2017 TOIMINTASUUNNITELMA 2016-2017 STRATEGIA 2016 1959-2017 VISIO 2017 Me olemme tunnettuja palveluistamme ja avustustoiminnastamme, Jäsenistömme on innostunutta ja aktiivista Teemme toimintaamme

Lisätiedot

21. vuosisadan nuoret lähettiläät kilpailu. 13.2.2008 Nuoret lähettiläät PID Harri Ala-Kulju 16.3.2009 1

21. vuosisadan nuoret lähettiläät kilpailu. 13.2.2008 Nuoret lähettiläät PID Harri Ala-Kulju 16.3.2009 1 21. vuosisadan nuoret lähettiläät kilpailu 13.2.2008 PID Harri Ala-Kulju 16.3.2009 1 TAPAHTUMAHISTORIA 21 vuosisadan nuoret lähettiläät kilpailu on yksi Lionsjärjestön nuoriso-ohjelmista. Kilpailu on yleinen

Lisätiedot

KLUBISIHTEERIN VALMENNUS

KLUBISIHTEERIN VALMENNUS KLUBISIHTEERIN VALMENNUS Ulvila 21.4.2018 CS Hilve Reijonen hilve.reijonen@gmail.com 1 Valmennuksen tavoite Tiedät tehtäväsi tärkeyden ja sen merkityksen klubisi hyvinvoinnille Osaat hoitaa tehtäväsi velvoitteet

Lisätiedot

Lions tietoa uusille jäsenille. Lions -palvelutoimintaa Kotimaisia ja kansainvälisiä aktiviteetteja

Lions tietoa uusille jäsenille. Lions -palvelutoimintaa Kotimaisia ja kansainvälisiä aktiviteetteja Lions tietoa uusille jäsenille Lions -palvelutoimintaa Kotimaisia ja kansainvälisiä aktiviteetteja Nuorisotyö Nuorisovaihto Nuorisovaihto on 17-21 -vuotiaiden nuorten, kesäaikana tapahtuvaa 3-6 viikon

Lisätiedot

Follow Your Dream Seuraa Unelmaasi Palvelulla hyvinvointia- Ilo palvella

Follow Your Dream Seuraa Unelmaasi Palvelulla hyvinvointia- Ilo palvella Piirikuvernööri, DG 2013-2014 Raija Väre ja puoliso Timo Allenius Lions Club Kuusamo / Pohjanakat, Nuottatie 5, 93600 Kuusamo GSM Raija +35840 7390 413, Timo +358400 289 140 E-mail: raija.vare@lions.fi

Lisätiedot

Lions Clubs International MD 107 Finland LOHKON PUHEENJOHTAJA ALUEEN PUHEENJOHTAJA

Lions Clubs International MD 107 Finland LOHKON PUHEENJOHTAJA ALUEEN PUHEENJOHTAJA LOHKON PUHEENJOHTAJA ALUEEN PUHEENJOHTAJA 1 KOULUTUKSEN TAVOITE: Tiedät tehtäväsi tärkeyden Tiedät siihen kuuluvan byrokratian Sitoudut hoitamaan tehtävän Tiedät mistä olet vastuussa 2 Piirikuvernöörisi

Lisätiedot

Näkökulmia sosiaalisen median hyödyntämiseen Lions-toiminnassa

Näkökulmia sosiaalisen median hyödyntämiseen Lions-toiminnassa Näkökulmia sosiaalisen median hyödyntämiseen Lions-toiminnassa Tausta Viestintätoimikunnan pj. MD-PRC Auvo Mäkinen ilmoitti puhelimessa 20.2.2011 LC Jyväskylä/Harjun Jouni Huotarille, että Lions-liitto

Lisätiedot

Punainen Sulka 2017 tiedote

Punainen Sulka 2017 tiedote Punainen Sulka 2017 tiedote 20.10.2017 Pari tehtävää PuSuun osallistuneille klubeille Nyt on viimeinen aika hakea (ellette jo ole hakeneet) palautusta klubille, joka on 25% klubinne keräämästä tuloksesta.

Lisätiedot

Lions 107-K

Lions 107-K Lions 107-K 27.2.2012 Lions 107 K PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS NRO 3 / 2011-2012 Lauantaina 25.helmikuuta 2012 klo 9.00-15.00 Ravintola Kaks Ruusua, Varkaus PÖYTÄKIRJA Osallistuneet piirihallituksen jäsenet,

Lisätiedot

Lions Clubs International 107-M, Finland

Lions Clubs International 107-M, Finland 1 Lions Clubs International 107-M, Finland Piirikuvernööri 2018 2019 Vesa Kynnysmaa ja puoliso Marja LC Köyliö Pyhän Henrikintie 401 A 27750 Köyliö / puh. 050-5267721 e-mail: vesakynnysmaa@gmail.com www.lions107m.org

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on LIONS-PIIRI 107-C. Ohjesäännössä yhdistystä nimitetään piiriksi.

Yhdistyksen nimi on LIONS-PIIRI 107-C. Ohjesäännössä yhdistystä nimitetään piiriksi. 1. NIMI Yhdistyksen nimi on LIONS-PIIRI 107-C. Ohjesäännössä yhdistystä nimitetään piiriksi. Piirin toiminta-alue on Lions Clubs Internationalin muodostama moninkertaispiirin 107 (MD 107) osapiiri. 2.

Lisätiedot

Lions Clubs International MD 107 Finland. KLUBISIHTEERIN koulutus. Laihialla16.4.2011. Piirisihteeri Tapio Seppä-Lassila D 107-F / TSL

Lions Clubs International MD 107 Finland. KLUBISIHTEERIN koulutus. Laihialla16.4.2011. Piirisihteeri Tapio Seppä-Lassila D 107-F / TSL KLUBISIHTEERIN koulutus Laihialla16.4.2011 Piirisihteeri Tapio Seppä-Lassila 1 KOULUTUKSEN TAVOITE: Tiedät tehtäväsi tärkeyden Tiedät siihen kuuluvan byrokratian Tiedät tärkeimmät ilmoitukset Osaat täyttää

Lisätiedot

Klubivirkailijoiden koulutus. - presidentti klubissa

Klubivirkailijoiden koulutus. - presidentti klubissa Klubivirkailijoiden koulutus - presidentti klubissa Kansainvälinen Kauden 2016-2017 teemat New Mountais to Climb Valloitamme uusia vuoria Kansallinen Tue nuorta itsenäisyyteen Piirin Yhdessä hyvää - lionshengessä

Lisätiedot

Kiitos veteraanit! -palveluaktiviteetti

Kiitos veteraanit! -palveluaktiviteetti Lions Clubs International MD 107 Finland Kiitos veteraanit! -palveluaktiviteetti 2014-2015 Tausta Lions-liiton vuosikokous 2013 Heinolassa teki päätöksen palveluaktiviteetista sotiemme veteraanien hyväksi

Lisätiedot

Lions Clubs International Piiri 107-K, Finland

Lions Clubs International Piiri 107-K, Finland Lions Clubs International Piiri 107-K, Finland Piirikuvernööri, DG 2015 2016 Hannu Nyman ja puoliso, Lion Ritva Korolainen Lions Club Iisalmi/Koljonvirta, Pöllösenlahdenkatu 24 A 3, 74130 Iisalmi GSM Hannu

Lisätiedot

1. Varapresidenttikoulutus

1. Varapresidenttikoulutus 1. Varapresidenttikoulutus 12.4.2014 Lempäälän piirikokous Marja Sundström-Pullinen GMT, 1. varapresidentti LC Lempäälä / Sääksjärvi Aiheet: Varapresidentin tehtävät sekä valmistautuminen presidenttikauteen

Lisätiedot

MISSÄ TARVE SIELLÄ LION LCI 100v, PCC Heimo Potinkara

MISSÄ TARVE SIELLÄ LION LCI 100v, PCC Heimo Potinkara MISSÄ TARVE SIELLÄ LION 1 LCI:n juhlavuoden komitea kaudelle 2014-2015 2 MD 107 piiri koordinaattorit 2014-2017 107A 107B 107C 107D 107E 107F 107G 107H 107I 107K 107L 107M 107N 107O PDG Bo Lindberg PDG

Lisätiedot

KLUBISIHTEERI lyhyt versio

KLUBISIHTEERI lyhyt versio KLUBISIHTEERI lyhyt versio Materiaali on Power Point-muodossa osoiteessa: WWW.lions.fi Jäsenkeskus Tietoluola Koulutusmateriaalit PowerPoint -esitykset 1 Sihteerin tehtävät Valmistelut ennen toimintakautta

Lisätiedot

PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE

PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE Lions Clubs International Piiri 107-F, Finland Distrikt 107-F, Finland Piirikuvernööri, DG 2015-2016 Timo Sysilampi ja puoliso Pirkko Distriktsguvernör, DG 2015-2016 Timo Sysilampi och maka Pirkko Lions

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA LIONS-PIIRI 107-K

TOIMINTASUUNNITELMA LIONS-PIIRI 107-K TOIMINTASUUNNITELMA 2017-2018 LIONS-PIIRI 107-K Luovuta Isänmaasi Onnellisempana Nouseville Sukupolville TEEMAT KANSAINVÄLINEN TEEMA: KOTIMAINEN TEEMA: LIITON PUHEENJOHTAJAN TEEMA: PIIRIKUVERNÖÖRIN TEEMA:

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2015-2016 LIONS- PIIRI 107- K

TOIMINTASUUNNITELMA 2015-2016 LIONS- PIIRI 107- K TOIMINTASUUNNITELMA 2015-2016 LIONS- PIIRI 107- K KILIMANJARO 2009 Matkaan lähti 13 urhoollista, huipulle kapusi kuusi. Meistä huolehti lähes 30 opasta, kokkia ja kantajaa. Tarinan opetus: Kukaan ei kykene

Lisätiedot

Lions Clubs International MD 107-M Finland. Suomi-Finland 1917-2017. Jäsenjohtajakoulutus. 20.4.2015 Jäsenjohtajakoulutus / IPDG Matti Reijonen 1

Lions Clubs International MD 107-M Finland. Suomi-Finland 1917-2017. Jäsenjohtajakoulutus. 20.4.2015 Jäsenjohtajakoulutus / IPDG Matti Reijonen 1 Jäsenjohtajakoulutus 20.4.2015 Jäsenjohtajakoulutus / IPDG Matti Reijonen 1 Jäsenhuollon ohjaus Suuntaa antamassa liiton / piirin 1. strategia 2. toimintasuunnitelma 3. tavoitteet Oman klubin 1. strategia

Lisätiedot

POKKINEN. Lokakuu 2010. Kuva: Eero Kettunen. LC OULU/POKKITÖRMÄ perustettu 14.1.1958

POKKINEN. Lokakuu 2010. Kuva: Eero Kettunen. LC OULU/POKKITÖRMÄ perustettu 14.1.1958 POKKINEN Lokakuu 2010 Kuva: Eero Kettunen LC OULU/POKKITÖRMÄ perustettu 14.1.1958 Kansainvälinen teema: Kotimainen teema: Piirimme teema: a Beacon of Hope - Toivon merkkituli Vastuu on minun Pienillä teoilla

Lisätiedot

107 G piirin toimintasuunnitelma

107 G piirin toimintasuunnitelma 107 G piirin toimintasuunnitelma 2016-2017 Se henki, jonka saimme sydämeen, se vahvana on siellä edelleen. Me yhteistyöllä voimme rakentaa, nyt maailmasta vielä parempaa. Toimintaperiaatteet Järjestön

Lisätiedot

I-piirin KOULUTUS. D 107-I 15.12.2014 Hannu Anttonen

I-piirin KOULUTUS. D 107-I 15.12.2014 Hannu Anttonen I-piirin KOULUTUS D 107-I 15.12.2014 Hannu Anttonen Koulutuksen toteutuminen Syksyllä osallistuneita n 300 henkilöä Elokuu LPJ 23.8 Oulu Syyskuu Lohko-/ aluekokous 24.9, aiheena mm brandiasiat uusien koulutus

Lisätiedot

Malli Lionspiirin 107-X ohjesäännöksi

Malli Lionspiirin 107-X ohjesäännöksi Malli Lionspiirin 107-X ohjesäännöksi Viimeksi päivitetty 26.02.2013 14:34 1. NIMI Piirin nimi on LIONS-PIIRI 107-. Ohjesäännössä yhdistystä nimitetään piiriksi. Piirin toimintaalue on Lions Clubs Internationalin

Lisätiedot

Alue 2 aluefoorumi, 23.11.2015 Niittylounas

Alue 2 aluefoorumi, 23.11.2015 Niittylounas Rakennetaan yhdessä vahvemmat Lions-klubit Tiedän, että jokaisen klubin pitävän elinvoimaansa tärkeänä, ottaen uusia jäseniä ja panostaen klubiviihtyvyyteen. Kiitos klubien työn taantumistamme on tehokkaasti

Lisätiedot

Piirihallituksen 3. kokous klo , Luontokeskus Kellokas, Ylläs

Piirihallituksen 3. kokous klo , Luontokeskus Kellokas, Ylläs Lions Clubs International Piiri 107-L, Finland Piirikuvernööri DG 2014 2015 Markku ILMAVIRTA ja puoliso Soili Lions Club Pello, Rakkatie 2, 95700 Pello GSM +358 400 926 366 Markku GSM +358 50 582 7569

Lisätiedot

Lions107 M Pori

Lions107 M Pori Lions107 M 21.1.2019 Pori Palvelu- ja varainhankinta Sinulla voi olla tottumuksia, jotka heikentävät sinua. Muutoksen salaisuus on keskittää kaikki voimasi, mutta ei vanhan vastustamiseen, vaan uuden rakentamiseen

Lisätiedot

Jäsenohjelma- ja koulutustoimikunta 2009 2010 107 D-piiri Päivi Nieminen e-mail: paivi.nieminen@lions.fi gsm +358 40 5457 335 28.8.

Jäsenohjelma- ja koulutustoimikunta 2009 2010 107 D-piiri Päivi Nieminen e-mail: paivi.nieminen@lions.fi gsm +358 40 5457 335 28.8. Jäsenohjelma- ja koulutustoimikunta 2009 2010 107 D-piiri Päivi Nieminen e-mail: paivi.nieminen@lions.fi gsm +358 40 5457 335 28.8.2009 1 (3) Jäsenohjelma- ja koulutustoimikunnan TOIMINTASUUNNITELMA 2009-2010

Lisätiedot

Lions tietoa uusille jäsenille JÄRJESTÖN HISTORIA JA ORGANISAATIO

Lions tietoa uusille jäsenille JÄRJESTÖN HISTORIA JA ORGANISAATIO Lions tietoa uusille jäsenille JÄRJESTÖN HISTORIA JA ORGANISAATIO MERKKIPAALUJA 1917 Järjestö perustettiin USA:ssa 1920 Järjestöstä tuli kansainvälinen, kun Kanadaan perustettiin ensimmäinen klubi 1931

Lisätiedot

LIONS 107 K-piiri K-PIIRIN STRATEGIA. Hyväksytty johtoryhmässä Hyväksytty piirihallituksessa

LIONS 107 K-piiri K-PIIRIN STRATEGIA. Hyväksytty johtoryhmässä Hyväksytty piirihallituksessa K-PIIRIN Hyväksytty johtoryhmässä 19.3.2018 Hyväksytty piirihallituksessa 5.4.2018 Käsittely piirin vuosikokouksessa 21.4.2018 1 SISÄLLYSLUETTELO 1. Johdanto 2. Toiminta-ajatus 3. Perusarvot 4. Pelikenttä

Lisätiedot

Lions Clubs International

Lions Clubs International LIONS-PIIRIN 107-I OHJESÄÄNTÖ 1. NIMI Yhdistyksen nimi on LIONS-PIIRI 107- I ja sen kotipaikka käsittää Oulun, Raahen ja Kainuun talousalueet, pois lukien Koillismaan kunnat Pudasjärvi, Kuusamo, Taivalkoski

Lisätiedot

GAT JA LCIF. Piirihallitus Ylitornio

GAT JA LCIF. Piirihallitus Ylitornio GAT JA LCIF Piirihallitus 10.11.2018 Ylitornio Alanärä GLT Ensimmäinen GLT-seminaari käytynä 22.-23.9. Jyväskylässä. Koulutuskierros keväälle entiseen tapaan suunnittelussa. Toteutus voisi olla samoilla

Lisätiedot

Johtamisvalmennus 7.8.2010

Johtamisvalmennus 7.8.2010 Johtamisvalmennus 7.8.2010 Piirikuvernööri Tuomo Holopainen Kauden 2010 2011 teema: Eteenpäin yhdessä toimien Framåt tillsammans 1 ARVOT, MISSIO, VISIO JA STRATEGISET PÄÄMÄÄRÄT 2010 2015 Arvot Isänmaa

Lisätiedot

Palvelu- ja varainhankintatoimiala 2015 2016

Palvelu- ja varainhankintatoimiala 2015 2016 Palvelu- ja varainhankintatoimiala 2015 2016 Varainkeruuaktiviteeteilla taataan Lions-nuorisotyön tukemiseen tarvittavat varat. Punainen Sulka keräyksen 2016 2017 tavoitteet ovat klubeissa hyväksytyt ja

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2015 2016

Toimintasuunnitelma 2015 2016 IInterInternationl Toimintasuunnitelma 2015 2016 DGe Jorma Tuhkanen 2 Lions Clubs Teemat kaudella 2015-2016 KANSAINVÄLINEN Dignity. Harmony. Humanity. Ihmisyys. Sopusointu. Arvokkuus KANSALLINEN Lions

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA LIONS-PIIRI 107-F

TOIMINTASUUNNITELMA LIONS-PIIRI 107-F WE SERVE ME PALVELEMME TOIMINTASUUNNITELMA 2017-2018 LIONS-PIIRI 107-F KOTIMAINEN TEEMA: TUE NUORTA ITSENÄISYYTEEN LIONS-LIITON PUHEENJOHTAJAN TEEMA: TEHDÄÄN YHDESSÄ PIIRIKUVERNÖÖRIN TEEMA: TURVAA TULEVAISUUS-

Lisätiedot

PIIRIKOKOUS PORI 25.4.2015. PUOLISOKOULUTUS 7th FLOOR DC HILVE REIJONEN

PIIRIKOKOUS PORI 25.4.2015. PUOLISOKOULUTUS 7th FLOOR DC HILVE REIJONEN PIIRIKOKOUS PORI 25.4.2015 PUOLISOKOULUTUS 7th FLOOR DC HILVE REIJONEN 1 Yleistä Suomen Lions-liitto r.y:n ohjesäännön 20 mukaan perheenjäsenten osallistuminen klubien palvelutoimintaan on lionstoimintaan

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma

Toimintasuunnitelma Toimintasuunnitelma 2018-2019 Hyväksytty piirin 107-L vuosikokouksessa 21.4.2018. www.lions.fi Suunnittelun lähtökohdat Piirin ohjesäännön mukaan, piirin tarkoituksena on toimia piirin alueella toimivien

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 2012

TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 2012 LIONS CLUB TAMMELA RY TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 2012 Yleistä Tällä kaudella ei ole kansainvälisiä projekteja. Pääpaino on paikallisissa palveluaktiviteeteissa sekä klubin toiminnan kehittämisessä.

Lisätiedot

Arvoisat D-piirin lionit ja leot, presidentit, PDG:t ja puolisot!

Arvoisat D-piirin lionit ja leot, presidentit, PDG:t ja puolisot! PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE 6 02.12.2013 / 2013-2014 Arvoisat D-piirin lionit ja leot, presidentit, PDG:t ja puolisot! Olemme vihdoin saaneet pientä esimakua valkoisista hangista ja pikkuraikkaista pakkasista.

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA

TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTASUUNNITELMA 2018-2019 LIONS-PIIRI 107-K Kansainvälinen teema: We serve (Me palvelemme) Kotimainen teema: Monta tapaa tehdä hyvää Puheenjohtajan (CC) teema: Me palvelemme - Sydämellä Piirikuvernöörin

Lisätiedot

107- L piirihallituksen kokous /KJR PÖYTÄKIRJA

107- L piirihallituksen kokous /KJR PÖYTÄKIRJA 107- L piirihallituksen kokous 17.2.2018 200218/KJR PÖYTÄKIRJA Aika: 17.2.2018 klo 12.31 15.50 Paikka: Läsnä: Levi Hotel Spa, Levi, Kittilä 18 piirihallituksen jäsentä 1. Kokouksen avaus Piirikuvernööri

Lisätiedot

4. Piirihallituksen jäsenten esittäytyminen ja merkkien jako. Piirikuvernööri jakoi jäsenille ao merkin ja jäsenet esittelivät lyhyesti itsensä.

4. Piirihallituksen jäsenten esittäytyminen ja merkkien jako. Piirikuvernööri jakoi jäsenille ao merkin ja jäsenet esittelivät lyhyesti itsensä. 1 SUOMEN LIONS LIITTO RY 107 H PIIRI PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 1/2010-2011 PÖYTÄKIRJA Aika: 28.08.2010 klo 09.30 15.15 Paikka: Hotelli Julie, Valimontie 3, 80710 LEHMO Läsnä: 25 jäsentä, 1 vieras, Liite

Lisätiedot

KLUBISIHTEERIN VALMENNUS Mari-Anna Niemi LC Rauma/Kanali Helme

KLUBISIHTEERIN VALMENNUS Mari-Anna Niemi LC Rauma/Kanali Helme KLUBISIHTEERIN VALMENNUS Mari-Anna Niemi LC Rauma/Kanali Helme Valmennuksen sisältö Sihteerin toimenkuva Sihteerin avaintehtävät Vuosikello Jäsenrekisteri, MyLCI:n ohjeet, MyLION jne Tehtävät kokouksessa

Lisätiedot

Pets 2017 Herttoniemi Hertonäs rotaryklubi

Pets 2017 Herttoniemi Hertonäs rotaryklubi Pets 2017 Herttoniemi Hertonäs rotaryklubi Klubipresidentin avaintehtävät 2017-2018 TITLE 2 Presidentin avaintehtävä 1. Klubin toiminnan organisointi ja johtaminen - Toimintasuunnitelman laadinta hallituksen

Lisätiedot

PrePets 2016 Kauniainen Mäntsälä - Helsinki

PrePets 2016 Kauniainen Mäntsälä - Helsinki PrePets 2016 Kauniainen Mäntsälä - Helsinki Klubipresidentin avaintehtävät PrePETS 2016 10.2. 16.2. - 18.2.2016 2016-17 TITLE 2 Periaatteet - Tiedosta päämäärät - Keskity olennaiseen TITLE 3 Presidentin

Lisätiedot

KUVERNÖÖRIT RAHASTONHOITAJA VIESTINTÄJOHTAJA PIIRISIHTEERI LOHKOJEN PUHEENJOHTAJAT 15 HENKILÖÄ. GTM Tuomo Romakkaniemi

KUVERNÖÖRIT RAHASTONHOITAJA VIESTINTÄJOHTAJA PIIRISIHTEERI LOHKOJEN PUHEENJOHTAJAT 15 HENKILÖÄ. GTM Tuomo Romakkaniemi KUVERNÖÖRIT RAHASTONHOITAJA VIESTINTÄJOHTAJA PIIRISIHTEERI LOHKOJEN PUHEENJOHTAJAT 15 HENKILÖÄ GTM 5.11.2018 Tuomo Romakkaniemi Asialista Todetaan läsnäolijat Muistio, sivut 5 Jäsenmäärä, GAT ja raportointi

Lisätiedot

D 107-I Ihmisyys. Sopusointu. Arvokkuus.- Monta tapaa tehdä hyvää. Menestystarina olemme Me

D 107-I Ihmisyys. Sopusointu. Arvokkuus.- Monta tapaa tehdä hyvää. Menestystarina olemme Me PIIRIKOKOUS Utajärvi 29.11.2015 Kokouspaikka Utajärvi, Merilän Kartano Pöytäkirja Osanottajat: Piirihallitus Harri Hirvelä DG Aarto Mäkinen 1.VDG Seppo Saarela 2.VDG Susanna Saranlinna IPDG pois Jari Hautala

Lisätiedot

F-PIIRIN KLUBISIHTEERIKOULUTUS LAPUA HUHTIKUU 2017

F-PIIRIN KLUBISIHTEERIKOULUTUS LAPUA HUHTIKUU 2017 F-PIIRIN KLUBISIHTEERIKOULUTUS LAPUA HUHTIKUU 2017 Koulutuksen tavoite Tiedät tehtäväsi tärkeyden Tiedät siihen kuuluvan byrokratian Tiedät tärkeimmät ilmoitukset Sitoudut hoitamaan tehtävän Tiedät mistä

Lisätiedot

Nuorisovaihto N-piirissä

Nuorisovaihto N-piirissä Nuorisovaihto N-piirissä 9.6.2015 1 Nuorisovaihdon tehtävät Lähettää suomalaisia 16-21- vuotiaita nuoria 3-6 viikoksi vaihtoon eri puolille maailmaa. Vaihto on kesäaikaan ja koostuu joko perhejaksosta

Lisätiedot