YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS"

Transkriptio

1 YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 Kokousaika: Keskiviikko klo Kokouspaikka: Läsnä: Poissa: Alavieskan kunnantalo (valtuustosali) Esa Sippola, Oulainen, seutuhall. varapuh.joht., seutuhall. jäsen Terho Ojanperä, Ylivieska, seutuhall. jäsen Kaija Eskola, Merijärvi, seutuhall. jäsen Tapani Vierimaa, Alavieska, seutuhall. jäsen Juhani Kärki, Oulainen, seutuhall. jäsen Esko Valikainen, Kalajoki, seutuhall. jäsen poistui klo Kaisa Savela, Ylivieska, seutuhall.jäsen poistui klo Jaakko Männistö, Merijärvi, seutuvalt. puheenjoht. Pekka Rahkola, Oulainen, seutuvalt. II varapuh.joht. Raili Myllylä, Kalajoki, maakuntahall. jäsen Eero Kippola, Ylivieska, maakuntahall. jäsen Timo Kiema, Ylivieskan seutukunta, seutuhall. esittelijä Jukka Koivisto, Ylivieskan seutukunta, seutuhall. sihteeri Jukka Puoskari, Kalajoki, seutuhall. puheenjoht./seutuhall. jäsen Markku Koski, Sievi, seutuhall. jäsen Juha Pylväs, Ylivieska, seutuvalt. I varapuh.joht Jouni Hautala, Sievi, asiantuntijajäsen Tapio Mattila, Alavieska, asiantuntijajäsen 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 3 YLIVIESKAN SEUTUKUNNAN LAUSUNTO KAKEPOLI - LIIKENNE- STRATEGIAAN 4 OULAISTEN KAUPUNGINHALLITUKSEN LAUSUNTOPYYNTÖ OULAS- KANKAAN SAIRAALAN SYNNYTYSOSASTON PUOLESTA 5 MERIPOHJOLA KASVUVYÖHYKE KEHITTÄMISHANKKEEN OHJA- USRYHMÄN NIMEÄMINEN 6 HANKETIIMIN RAHOITUSPÄÄTÖS TIEDOKSI 7 MUUT ASIAT Tiedoksi Pohjois-Pohjanmaan maakunnan toteuttamissuunnitelman laadinnan ohjeistus ja aikataulu KOKO-alueille Tiedoksi päärahoittajalla käsittelyssä olevien seutukunnan hankkeiden tilanne Seuraavat kokousajankohdat Seutuvaltuuston kokousajankohta Pöytäkirja on todettu kokouksen kulun mukaiseksi Esa Sippola, puheenjohtaja Jukka Koivisto, pöytäkirjanpitäjä

2 YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 2 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Esitys: Puheenjohtaja toteaa kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Jukka Puoskarin ollessa estyneenä puheenjohtajana toimi Esa Sippola. Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 2 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Esitys: Vahvistetaan edellisen kokouksen pöytäkirja. Päätös: Vahvistettiin edellisen kokouksen pöytäkirja. 3 YLIVIESKAN SEUTUKUNNAN LAUSUNTO KAKEPOLI - LIIKENNESTRATEGI- AAN Kainuun, Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan (KAKEPOLI) liikennestrategiaa tehnyt projekti on ollut käynnissä vuoden verran. Yhteisymmärryksen löytäminen liikennejärjestelmän kehittämisestä on avainasemassa yhteisten liikenneasioiden edistämisessä. Nyt on valmistunut liikennestrategian raporttiluonnos, josta pyydetään lausuntoa mennessä. Liikennestrategia viimeistellään lausuntojen jälkeen ja kunkin maakunnan maakuntahallitus hyväksyy sen. Esityslistan liitteenä on tarkempi lausuntopyyntö, raporttiluonnos sekä seutujohtajan laatima luonnos Ylivieskan seutukunnan lausunnoksi. Lisäksi liitteenä on seututoimistolla laadittu yhteenveto Oulun Eteläisen alueen kuntien henkilöstö- ja tavaraliikenteen tie- ja liikennejärjestelyjen kärkihankkeista. Esitys: Seutujohtaja esittelee Ylivieskan seutukunnan lausuntoluonnoksen kokouksessa. Päätös: Hyväksyttiin seutujohtajan laatima lausunto tarkennuksilla. Lausunto on pöytäkirjan liitteenä.

3 YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 3 4 OULAISTEN KAUPUNGINHALLITUKSEN LAUSUNTOPYYNTÖ OULASKANKAAN SAIRAALAN SYNNYTYSOSASTON PUOLESTA Oulaisten kaupunki pyytää Oulun Eteläisen alueen sote-toimintaa ylläpitäviltä kuntayhtymiltä tai muilta toimijoilta sekä seutukunnilta lausuntoa, jonka Oulainen toimittaa sosiaali- ja terveysministeriöön Oulaskankaan sairaalan synnytysten säilyttämisen puolesta. Lausunto pyydetään kuntayhtymä Kalliolta, sote-yksikkö Helmeltä, soteyksikkö Selänteeltä ja Kalajoen kaupungilta. Lisäksi lausuntopyyntö esitetään Ylivieskan seutukunnan seutuhallitukselle, Nivala-Haapajärven seutukunnan seutuhallitukselle ja Haapaveden-Siikalatvan seutukunnan seutuhallitukselle. Lausuntopyynnössä todetaan, että Oulaisten kaupungin näkemyksen mukaan Oulun Eteläisen alue arvostaa Oulaskankaan sairaalaa ja sen synnytysosastoa. Tämä arvostus on lausuntopyynnön mukaan tässä yhteydessä parhaiten osoitettavissa antamalla virallinen lausunto sosiaali- ja terveysministeriölle Oulaskankaan sairaalan synnytysosaston säilyttämisen puolesta. Lausuntopyynnössä todetaan, että yksittäiset toimijat eivät asiassa voi paljon vaikuttaa vaan alueen on Oulaisten kaupungin käsityksen mukaan tarpeellista esittää tässä asiassa mahdollisimman laaja yhteinen näkemys. Oulaskankaan synnytysosaston puolesta annetut lausunnot pyydetään toimittamaan mennessä Oulaisten kaupunginhallitukselle. Lausunnot pyydetään toimittamaan Oulaisten kaupunginhallitukselle ainakin tiedoksi, mikäli kuntayhtymä tai seutukunta lähettää lausunnon perusteluineen suoraan sosiaali- ja terveysministeriölle. Lausuntopyyntö kokonaisuudessaan on esityslistan liitteenä. Ylivieskan seutukunnan seutuhallitus on käsitellyt asiaa kokouksessaan : Seutuhallituksen kannanotto Oulaskankaan sairaalaa koskeviin uuden terveydenhuoltolain asetuksiin Esa Sippola on pyytänyt seutuhallitusta harkitsemaan mahdollista kannanottoa Sosiaali- ja terveysministeriölle yhdessä naapuriseutukuntien kanssa, täydennettynä Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kannanotolla. Kannanotto liittyisi uuden terveydenhuoltolain asetuksiin, jotka tiukentavat mm. synnytysten potilasturvallisuutta ja saattavat johtaa synnytysten siirtoon Ouluun ja Kokkolaan. Keskustelussa todettiin mm. että asetuksen perusteluissa / työryhmän mietinnössä rajana on pidetty tuhatta synnytystä vuodessa. Uudella terveydenhuoltolailla saattaa olla myös muita vaikutuksia pienten sairaaloiden toimintaan ja tulevaisuuteen. Seutuhallitus totesi, että kokoontunut Jokilaaksojen sosiaali- ja terveydenhuollon aluekokeilun jatkoa pohtinut työryhmä on paras foorumi vaikuttamaan asiaan. Lisäksi seutuhallitus on aiemmin linjannut, että kunnallisen palvelutuotannon järjestämiseen liittyvissä asioissa seutuhallitus ei ole aktiivinen toimija. Seutuhallitus seuraa kuitenkin asian edistymistä. Esitys: Annetaan kokouksessa.

4 YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 4 Seutujohtaja esitti kokouksessa, että seutuhallitus antaa lausunnon Oulaskankaan sairaalan synnytysten säilyttämisen puolesta. Keskustelussa todettiin, että lausuntoja tulevat antamaan naapuriseutukunnatkin Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa, jolloin on ehdottomasti ja asian tärkeyden vuoksi myös Ylivieskan seutukunnan seutuhallituksen syytä antaa lausunto. Lisäksi todettiin myös, että lausunnon antaminen liittyy seutukunnan ydintehtäviin kuuluvaan edunvalvontaan. Päätös: Hyväksyttiin esitys. Seutujohtaja laatii lausunnon ja laittaa sen kommentointikierrokselle seutuhallituksen jäsenille ennen lausunnon toimittamista eteenpäin. 5 MERIPOHJOLA KASVUVYÖHYKE KEHITTÄMISHANKKEEN OHJAUSRYH- MÄN NIMEÄMINEN Meripohjola kasvuvyöhyke kehittämishanke on saanut rahoituspäätöksen. Tietoa hankkeen sisällöstä on esityslistan liitteenä olevassa hankehakemuksessa sekä kotisivuilta. Ylivieskan seutukunta kutsutaan hankkeen hallinnolliseen ohjausryhmään ja pyydetään nimeämään ohjausryhmään jäsen ja varajäsen mennessä. Ohjausryhmän kokous järjestetään klo Keski-Pohjanmaan liitossa, kutsu ja asialista lähetetään nimetyille henkilöille ennen kokousta. Liitteenä on hankkeen hankehakemus sekä tarkempaa tietoa hankkeen toteutuksesta ja organisoinnista. Esitys: Seutujohtaja antaa esityksen kokouksessa, koska hankkeen ohjausryhmän lisäksi on käyty keskustelua erillisen neuvottelukunnan nimeämisestä. Seutujohtaja esitti kokouksessa, että hankkeen ohjausryhmän varsinaiseksi jäseneksi nimetään seutujohtaja Timo Kiema ja varajäseneksi Kalajoen kaupungin elinkeinojohtaja Miia Himanka. Laajemman neuvottelukunnan varsinaiseksi jäseneksi seutujohtaja esitti Kalajoen kaupunginjohtaja Jukka Puoskaria ja varajäseneksi Ylivieskan kaupunginjohtaja Terho Ojanperää. Päätös: Hyväksyttiin esitys. 6 HANKETIIMIN RAHOITUSPÄÄTÖS TIEDOKSI Hanketiimi teki kokouksessaan seuraavan hankkeen rahoituspäätöksen, joka annetaan tiedoksi seutuhallitukselle:

5 YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 5 Biomassasta energiaa ja kemikaaleja HigBio2 hanke Hankkeen toteuttajat ovat Kokkolan yliopistokeskus Chydenius, Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulu (Centria/Ylivieska), Oulun yliopisto sekä Luulajan teknillinen korkeakoulu Ruotsista. Hankkeen kesto Hanke hakee seutukuntarahoitusta Ylivieskan seutukunnalta yhteensä euroa; euroa vuodelle 2011, euroa vuodelle 2012 sekä euroa vuodelle Seutukuntarahoitusta haetaan Nivala-Haapajärven seutu NIHAK ry:ltä ja Ylivieskan seutukunnalta yhteensä n. 10 % CENTRIAn hankkeeseen sisältyvästä budjetista (CENTRIAn osuus hankkeen budjetista on euroa). Loput n. 5 % hankkeen CENTRIA-osuuden budjetista on omarahoitusta. Kuntarahoitus ehdotetaan jaettavan tasan Nivala-Haapajärven seutukunnan NIHAK ry:n ja Ylivieskan seutukunnan välillä. Aiemmasta käytännöstä poiketen kansallinen vastinrahoittaja vaatii Interreghankkeille nykyisin 15 % paikallis-/omarahoituksen. Hankkeen budjetti on hankkeen päärahoittajille (EU-Interreg ja Lapin liitto) jätetyn, tammikuussa muutetun, rahoitusanomuksen mukainen (jätettiin marraskuun 2010 alussa). Hakijan mukaan päärahoittaja päättää tuen myöntämisestä maaliskuussa 2011, johon mennessä tarvitaan päätökset muusta (kansallisesta ja paikallisesta) hanketuesta. Liitteenä on hankkeen seutukuntarahoitushakemus Ylivieskan seutukunnalle sekä kopiot päärahoittajalle menevästä hakemuksesta taustalomakkeineen ja hankesuunnitelmineen. Hanketiimi : Esitys: Hankkeeseen ei ole varauduttu vuoden 2011 seuturahoitusbudjetissa. Jätetään hanketiimin päätettäväksi, myönnetäänkö hankkeelle seuturahoitusta. Kimmo Niskanen kertoi hankkeen taustoista. Hankkeessa keskitytään pienimuotoiseen lämmön- ja sähkön tuotantoon kaasutusteknologian kautta. Tällaista osaamista löytyy erityisesti Suomesta, Ruotsista ja Itävallasta. Yrityksiä ovat mm. CCM-Power, Vapor Finland, Entimos ja Gasek Keski- ja Pohjois- Pohjanmaalla. Asiaan liittyvää tutkimustoimintaa on Kokkolassa (yliopistokeskus) ja CENTRIAssa (koelaitteisto Sievissä). Mm. sähkön hinnan nousu ja tariffit ovat vaikuttaneet siihen, että bioenergia on nyt kilpailukykyistä ja kannattavaa. Seuturahoituksen tilanteesta todettiin, että hanke on mahdollista rahoittaa maaseutukiintiöstä. Hanke sopii myös strategisesti seutukunnan hankesalkkuun, koska siinä etsitään uusiutuvan energian uusia ratkaisuja. Todettiin myös, että Nivala-Haapajärven seutukunta on osaltaan myöntänyt hankkeelle rahoituksen. Päätös: Myönnetään hankkeelle seutukuntarahoitusta euroa vuodelle 2011 ja varaudutaan rahoittamaan hanketta eurolla vuonna 2012 ja eurolla vuonna 2013 päärahoittajan hyväk-

6 YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 6 symän budjetin toteutuneiden kustannusten mukaisesti. Seutukuntarahoitus osoitetaan seutukunnan maaseuturahoituskiintiöstä. Esitys: Merkitään hankkeen rahoituspäätös tiedoksi. Päätös: Merkittiin tiedoksi. 7 MUUT ASIAT Tiedoksi Pohjois-Pohjanmaan maakunnan toteuttamissuunnitelman laadinnan ohjeistus ja aikataulu KOKO-alueille Pohjois-Pohjanmaan liitolta on tullut seutujohtajille tietoa Pohjois-Pohjanmaan maakunnan toteuttamissuunnitelman laatimisesta ja aikataulusta. Vuosittain laaditaan maakuntaohjelman toteuttamissuunnitelma, jossa esitetään aina seuraavan ja sitä seuraavan vuoden hankkeet ja niiden rahoitustarpeet maakuntaohjelman toteuttamiseksi. Aluekehityslain myötä toteuttamissuunnitelma toimii yhtenevästi ELY:n strategisen tulossopimusasiakirjan kanssa. Liitto neuvottelee toteuttamisesta ELYjen (ja AVIen) strategisten tulosneuvottelujen yhteydessä (aikaisemmin ministeriöiden kanssa) sekä muiden tahojen vastaavien neuvottelujen yhteydessä. Toteuttamissuunnitelmalla tarkennetaan vuosien alueen rahoitukseen kohdistuvat kehittämistoimet yhteiseen asiakirjaan. Samalla kartoitetaan pidemmän aikajänteen suunnitteluun ja rahoituksen varaamiseen liittyvät strategiset kehittämistarpeet. Pohjois-Pohjanmaan liitto kokoaa maakuntaohjelman toteuttamissuunnitelmaa aluelähtöisesti KOKO-ohjelmaa ja KOKO-alueita hyödyntäen. KOKO-alueiden tulee laatia mennessä esitys alueen strategisesti tärkeistä toimista ja hankkeista (lähetekeskustelu maakuntahallituksessa ). Alueet listaavat esityksiinsä seuraavat asiat: - Strateginen taso: alueen erityisen keskeiset hanke-tarpeet, ylimaakunnalliset hankkeet sekä edunvalvonnalliset asiat, jotka tulee saattaa neuvottelutietoon myös ministeriöiden kanssa - Rahoitettavat tai jo käynnissä olevat hankkeet sekä uudet hankealoitteet maakuntaohjelman toimintalinjojen mukaisesti - Alueen kärkiyritykset: nimetään ehdotukset alueen kärkiyrityksiksi, joiden kanssa tullaan käynnistämään maakunnallinen hanke yrittäjien ja yrittäjyyden esiin nostamiseksi ja tukemiseksi. Esitys: Merkitään tiedoksi. Käsitellään Ylivieskan seutukunnan KOKO-alueen strategisesti tärkeät toimet ja hankkeet seutuhallituksen huhtikuun kokouksessa. Päätös: Merkittiin tiedoksi.

7 YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 7 Tiedoksi päärahoittajalla käsittelyssä olevien seutukunnan hankkeiden tilanne Esitys: Merkitään tiedoksi seutujohtajan antama tilannekatsaus. Päätös: Asia käsiteltiin ennen seutuhallituksen kokousta pidetyssä KOKOohjausryhmän kokouksessa. Seuraavat kokousajankohdat Seuraava seutuhallituksen kokous on aiemmin sovittu pidettäväksi keskiviikkona klo 9.00 alkaen Oulaisten kaupungintalolla. Samaan aikaan on kuitenkin päällekkäinen tilaisuus, jonka vuoksi on tullut toivomus seutuhallituksen kokouksen siirtämisestä. Esitys: Annetaan kokouksessa. Esitettiin seuraavan kokouksen pitämistä sovitun mukaisesti, koska päällekkäinen tilaisuus koskee ilmeisesti vain muutamia seutuhallituksen jäseniä. Lisäksi huomautettiin, että seutuhallituksen kokousta (klo 9.00 alkaen Kalajoen kaupungintalolla) voidaan joutua siirtämään järjestetään Oulussa aluekierros uuden terveydenhuoltolain toimeenpanosta. Esitettiin, että toukokuun kokoukseen kutsuttaisiin alueen uudet kansanedustajat. Päätös: Pidetään seuraava seutuhallituksen kokous sovitun mukaisesti, keskiviikkona klo 9.00 alkaen Oulaisten kaupungintalolla. Selvitetään seuraavaan kokoukseen mahdollista tarvetta siirtää kokousta. Seutuvaltuuston kokousajankohta Esitys: Annetaan kokouksessa. Päätös: Seutuvaltuuston kokous pidetään maanantaina klo alkaen (kahvit klo 9.30 alkaen) Oulaskankaan sairaalassa (Vihriälä-Sali, 1. krs), Oulaistenkatu 5. Kokousesitelmän pitää Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin johtaja Hannu Leskinen. Kokouksen jälkeen lounas n. klo alkaen Oulaskankaan sairaalan lounasravintolassa.

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 Kokousaika: Keskiviikko 13.4.2011 klo 9.00 10.55 Kokouspaikka: Läsnä: Poissa: Oulaisten kaupugintalo (valtuustosali) Jukka Puoskari, Kalajoki, seutuhall. puheenjoht./

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS 9 ( ) PÖYTÄKIRJA. Kokouspaikka: Kalajoen kaupungintalo, valtuustosali, Kalajoentie 5

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS 9 ( ) PÖYTÄKIRJA. Kokouspaikka: Kalajoen kaupungintalo, valtuustosali, Kalajoentie 5 YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 Kokousaika Torstai 15.12.2016 klo 9.00 11.05 Kokouspaikka: Kalajoen kaupungintalo, valtuustosali, Kalajoentie 5 Läsnä: Poissa: Olli Ikonen, Alavieska, seutuhall. puh.joht./

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS 6 ( ) PÖYTÄKIRJA. OAMK Oulaisten kampuksen auditorio, Kuntotie 2, Oulainen

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS 6 ( ) PÖYTÄKIRJA. OAMK Oulaisten kampuksen auditorio, Kuntotie 2, Oulainen YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 Kokousaika Tiistai 27.9.2016 klo 9.00 11.10 Kokouspaikka: Läsnä: Poissa: OAMK Oulaisten kampuksen auditorio, Kuntotie 2, 86301 Oulainen Olli Ikonen, Alavieska, seutuhall.

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS 2 ( ) PÖYTÄKIRJA

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS 2 ( ) PÖYTÄKIRJA YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 Kokousaika Perjantai 10.4.2015 klo 09.00 11.20 Kokouspaikka: Läsnä: Poissa: Oulaisten kaupungintalo, valtuustosali Janne Tervo, Sievi, seutuhall. puh.joht./ seutuhall.

Lisätiedot

6 ( ) Sivu 1 / 5 ESITYSLISTA. Kokouspaikka: Alavieskan kunnantalo, valtuustosali, Pappilantie 1

6 ( ) Sivu 1 / 5 ESITYSLISTA. Kokouspaikka: Alavieskan kunnantalo, valtuustosali, Pappilantie 1 6 (22.11.2017) Sivu 1 / 5 ESITYSLISTA Kokousaika Keskiviikko 22.11.2017 klo 9.00 alkaen Kokouspaikka: Alavieskan kunnantalo, valtuustosali, Pappilantie 1 Jakelu: Kari Jokela, Merijärvi, seutuhall. puh.joht./

Lisätiedot

2 ( ) Sivu 1 / 5 PÖYTÄKIRJA. Kokouspaikka: Sievin kunnantalo, kunnanhallituksen huone, Haikolantie 16

2 ( ) Sivu 1 / 5 PÖYTÄKIRJA. Kokouspaikka: Sievin kunnantalo, kunnanhallituksen huone, Haikolantie 16 2 (21.3.2018) Sivu 1 / 5 PÖYTÄKIRJA Kokousaika Keskiviikko 21.3.2018 klo 9.00 10.35 Kokouspaikka: Sievin kunnantalo, kunnanhallituksen huone, Haikolantie 16 Läsnä: Poissa: Terho Ojanperä, Ylivieska, seutuhall.

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 Kokousaika Torstai 20.4.2017 klo 9.00 alkaen Kokouspaikka: Sievin kunnantalo, valtuustosali, Haikolantie 16 Jakelu: Olli Ikonen, Alavieska, seutuhall. puh.joht./ seutuhall.

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS. Kokousaika Keskiviikko 17.12.2014 klo 13.10 14.10

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS. Kokousaika Keskiviikko 17.12.2014 klo 13.10 14.10 YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 Kokousaika Keskiviikko 17.12.2014 klo 13.10 14.10 Kokouspaikka: Läsnä: Poissa: Kalajoen kaupungintalo, valtuustosali Olli Ikonen, Alavieska, seutuhall. varapuh.joht./

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS 3 ( ) PÖYTÄKIRJA

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS 3 ( ) PÖYTÄKIRJA YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 Kokousaika Torstai 20.4.2017 klo 9.00 10.15 Kokouspaikka: Sievin kunnantalo, valtuustosali, Haikolantie 16 Läsnä: Poissa: Olli Ikonen, Alavieska, seutuhall. puh.joht./

Lisätiedot

1 SEUTUVALTUUSTO 2/2016 ESITYSLISTA

1 SEUTUVALTUUSTO 2/2016 ESITYSLISTA 1 YLIVIESKAN N SYYSKOKOUS 2016 2/2016 Kokousaika: Keskiviikko 21.12.2016, kahvi klo 9.30 alkaen auditorion edessä, varsinainen kokous klo 10.00 alkaen auditoriossa, ruokailu kokouksen jälkeen ammattikorkeakoulun

Lisätiedot

5 ( ) Sivu 1 / 6 PÖYTÄKIRJA. Kokouspaikka: Ylivieskan kaupungintalo, hallituksen huone, Kyöstintie 4

5 ( ) Sivu 1 / 6 PÖYTÄKIRJA. Kokouspaikka: Ylivieskan kaupungintalo, hallituksen huone, Kyöstintie 4 5 (22.11.2018) Sivu 1 / 6 PÖYTÄKIRJA Kokousaika Torstai 22.11.2018 klo 09.00 11.15 Kokouspaikka: Ylivieskan kaupungintalo, hallituksen huone, Kyöstintie 4 Läsnä: Poissa: Kari Jokela, Merijärvi, seutuhall.

Lisätiedot

6 ( ) Sivu 1 / 7 PÖYTÄKIRJA. Kokouspaikka: Alavieskan kunnantalo, valtuustosali, Pappilantie 1

6 ( ) Sivu 1 / 7 PÖYTÄKIRJA. Kokouspaikka: Alavieskan kunnantalo, valtuustosali, Pappilantie 1 6 (22.11.2017) Sivu 1 / 7 PÖYTÄKIRJA Kokousaika Keskiviikko 22.11.2017 klo 9.00 10.35 Kokouspaikka: Alavieskan kunnantalo, valtuustosali, Pappilantie 1 Läsnä: Poissa: Kari Jokela, Merijärvi, seutuhall.

Lisätiedot

5 ( ) Sivu 1 / 5 ESITYSLISTA. Kokouspaikka: Ylivieskan kaupungintalo, hallituksen huone, Kyöstintie 4

5 ( ) Sivu 1 / 5 ESITYSLISTA. Kokouspaikka: Ylivieskan kaupungintalo, hallituksen huone, Kyöstintie 4 5 (22.11.2018) Sivu 1 / 5 ESITYSLISTA Kokousaika Torstai 22.11.2018 klo 09.00 alkaen Kokouspaikka: Ylivieskan kaupungintalo, hallituksen huone, Kyöstintie 4 Jakelu: Kari Jokela, Merijärvi, seutuhall. puh.joht./

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS 4 (11.6.2015) PÖYTÄKIRJA

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS 4 (11.6.2015) PÖYTÄKIRJA YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 Kokousaika Torstai 11.6.2015 klo 9.00 10.15 Kokouspaikka: Läsnä: Poissa: Ylivieskan kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone, Kyöstintie 4, Ylivieska Olli Ikonen,

Lisätiedot

1 SEUTUVALTUUSTO 1/2017 ESITYSLISTA

1 SEUTUVALTUUSTO 1/2017 ESITYSLISTA 1 YLIVIESKAN N KEVÄTKOKOUS 2017 1/2017 Kokousaika: Tiistai 30.5.2017, kahvi klo 8.30 alkaen Ravintola Olivia varsinainen kokous klo 9.00 alkaen auditoriossa, ruokailu kokouksen jälkeen Ravintola Oliviassa.

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS 6/07 PÖYTÄKIRJA

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS 6/07 PÖYTÄKIRJA YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 Kokousaika: Tiistai 11.9.2007 klo 14.00 17.30 Kokouspaikka: Läsnä: Jakelu: Ylivieska, SmartHouse Asko Ojamäki, Ylivieska, seutuhall. puheenjoht./ seutuhall. jäsen Jukka

Lisätiedot

1 Seutuvaltuuston kevätkokouksen 1/2007 avaus ja valtuutettujen ja muiden paikallaolijoiden toteaminen, seutuvaltuuston puheenjohtaja Kai Perttu

1 Seutuvaltuuston kevätkokouksen 1/2007 avaus ja valtuutettujen ja muiden paikallaolijoiden toteaminen, seutuvaltuuston puheenjohtaja Kai Perttu 1 YLIVIESKAN N KEVÄTKOKOUS 2007 Kokousaika: 22.5.2007 klo 12.30 14.15 Kokouspaikka: Merijärvi, liikuntakeskus Kilpukka Läsnäolijat: kts 1 KOKOUKSEN ASIAT 1 Seutuvaltuuston kevätkokouksen 1/2007 avaus ja

Lisätiedot

1 Seutuvaltuuston syyskokouksen avaus ja valtuutettujen ja muiden paikallaolijoiden toteaminen, seutuvaltuuston puheenjohtaja Antti Toivola

1 Seutuvaltuuston syyskokouksen avaus ja valtuutettujen ja muiden paikallaolijoiden toteaminen, seutuvaltuuston puheenjohtaja Antti Toivola 1 YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS, SEUTUVALTUUSTON SYYSKOKOUS 2018 Kokousaika: Torstai 13.12.2018, kahvi klo 09.15 alkaen, varsinainen kokous klo 09.30 alkaen valtuustosalissa, ruokailu kokouksen jälkeen

Lisätiedot

5 ( ) Sivu 1 / 5 PÖYTÄKIRJA. Kokouspaikka: Oulaisten kaupungintalo, valtuustosali, Oulaistenkatu 12

5 ( ) Sivu 1 / 5 PÖYTÄKIRJA. Kokouspaikka: Oulaisten kaupungintalo, valtuustosali, Oulaistenkatu 12 5 (13.10.2017) Sivu 1 / 5 PÖYTÄKIRJA Kokousaika Perjantai 13.10.2017 klo 8.00 9.50 Kokouspaikka: Oulaisten kaupungintalo, valtuustosali, Oulaistenkatu 12 Läsnä: Poissa: Kari Jokela, Merijärvi, seutuhall.

Lisätiedot

5 ( ) Sivu 1 / 5 ESITYSLISTA. Kokouspaikka: Oulaisten kaupungintalo, valtuustosali, Oulaistenkatu 12

5 ( ) Sivu 1 / 5 ESITYSLISTA. Kokouspaikka: Oulaisten kaupungintalo, valtuustosali, Oulaistenkatu 12 5 (13.10.2017) Sivu 1 / 5 ESITYSLISTA Kokousaika Perjantai 13.10.2017 klo 8.00 alkaen Kokouspaikka: Oulaisten kaupungintalo, valtuustosali, Oulaistenkatu 12 Jakelu: Kari Jokela, Merijärvi, seutuhall. puh.joht./

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 Kokousaika Torstai 24.11.2016 klo 9.00 alkaen Kokouspaikka: Alavieskan kunnantalo, Pappilantie 1 Jakelu: Olli Ikonen, Alavieska, seutuhall. puh.joht./ seutuhall. jäsen

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS 7 ( ) PÖYTÄKIRJA. Ylivieskatalo Akustiikka, Näyttelysali, Koulukatu 2 B

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS 7 ( ) PÖYTÄKIRJA. Ylivieskatalo Akustiikka, Näyttelysali, Koulukatu 2 B YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 Kokousaika Torstai 20.10.2016 klo 9.00 11.30 Kokouspaikka: Läsnä: Poissa: Ylivieskatalo Akustiikka, Näyttelysali, Koulukatu 2 B Olli Ikonen, Alavieska, seutuhall. puh.joht./

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS. Kokouspaikka: Merijärven kunta, Kilpukan koulukeskus, Merijärventie 106

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS. Kokouspaikka: Merijärven kunta, Kilpukan koulukeskus, Merijärventie 106 YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 Kokousaika Torstai 23.3.2017 klo 13.00 alkaen Kokouspaikka: Merijärven kunta, Kilpukan koulukeskus, Merijärventie 106 Jakelu: Olli Ikonen, Alavieska, seutuhall. puh.joht./

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS 5 ( ) PÖYTÄKIRJA

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS 5 ( ) PÖYTÄKIRJA YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 Kokousaika Tiistai 21.6.2016 klo 9.00 10.55 Kokouspaikka: Sievin kunnantalo, valtuustosali, Haikolantie 16 Läsnä: Poissa: Olli Ikonen, Alavieska, seutuhall. puh.joht./

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS. Kokousaika: Keskiviikko 31.3.2010 klo 12.00 alkaen (kahvit klo 11.30)

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS. Kokousaika: Keskiviikko 31.3.2010 klo 12.00 alkaen (kahvit klo 11.30) YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 Kokousaika: Keskiviikko 31.3.2010 klo 12.00 alkaen (kahvit klo 11.30) Kokouspaikka: Jakelu: Oulaisten kaupungintalo (valtuustosali) Jukka Puoskari, Kalajoki, seutuhall.

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 2 /2016 Kokousaika

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 2 /2016 Kokousaika Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 2 /2016 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 10 liite 1 Torstai 18.2.2016 klo 14.00 15.20 Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Teatterin keskipiste -hanke 11 12 13 14 15

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS 7 ( ) PÖYTÄKIRJA. Kokousaika Maanantai klo

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS 7 ( ) PÖYTÄKIRJA. Kokousaika Maanantai klo YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 Kokousaika Maanantai 23.11.2015 klo 13.00 15.55 Kokouspaikka: Sievin kunnantalo, valtuustosali, Haikolantie 16 Läsnä: Poissa: Olli Ikonen, Alavieska, seutuhall. puh.joht./

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS 2 ( ) PÖYTÄKIRJA. Kokouspaikka: Merijärven kunta, Kilpukan koulukeskus, Merijärventie 106

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS 2 ( ) PÖYTÄKIRJA. Kokouspaikka: Merijärven kunta, Kilpukan koulukeskus, Merijärventie 106 YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 Kokousaika Torstai 23.3.2017 klo 13.00 14.15 Kokouspaikka: Merijärven kunta, Kilpukan koulukeskus, Merijärventie 106 Läsnä: Poissa: Olli Ikonen, Alavieska, seutuhall.

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 1 /2016 Kokousaika

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 1 /2016 Kokousaika Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 1 /2016 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 1 liite Torstai 28.1.2016 klo 14.00 15.30 Siikalatvan kunnantalo, valtuustosali, Pulkkila Ajankohtaiskatsaus Oulun Eteläisen

Lisätiedot

Torstai klo Haapaveden kaupungintalo, valtuustosali, Haapavesi

Torstai klo Haapaveden kaupungintalo, valtuustosali, Haapavesi Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 7 /2018 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 27.9.2018 klo 14.00-15.35 Haapaveden kaupungintalo, valtuustosali, Haapavesi Käsiteltävät asiat liite 51 1 52 Virtuklubi Virteo-hanke 53

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS. Kokousaika: Tiistai klo alkaen (kahvit klo 12.00)

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS. Kokousaika: Tiistai klo alkaen (kahvit klo 12.00) YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 Kokousaika: Tiistai 16.2.2010 klo 12.30 alkaen (kahvit klo 12.00) Kokouspaikka: Jakelu: Ylivieskan kaupungintalo (valtuustosali) Jukka Puoskari, Kalajoki, seutuhall.

Lisätiedot

Yhtymäkokouksen koollekutsuminen. Kuntayhtymän hakuprosessissa ja valmisteilla olevat hankkeet. Maakuntauudistus ja kasvupalvelulaki

Yhtymäkokouksen koollekutsuminen. Kuntayhtymän hakuprosessissa ja valmisteilla olevat hankkeet. Maakuntauudistus ja kasvupalvelulaki Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 6 /2017 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 31.8.2017 klo 14.00-15.50 Siikalatvan kunnantalo, Pulkkila Käsiteltävät asiat liite 50 Yhtymäkokouksen koollekutsuminen 51 52 53 54 55

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS 8 ( ) PÖYTÄKIRJA

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS 8 ( ) PÖYTÄKIRJA YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 Kokousaika Torstai 24.11.2016 klo 9.00 10.55 Kokouspaikka: Alavieskan kunnantalo, Pappilantie 1 Läsnä: Poissa: Olli Ikonen, Alavieska, seutuhall. puh.joht./ seutuhall.

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS. Kokouspaikka: Oulaisten kaupungintalo, valtuustosali, Oulaistenkatu 12

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS. Kokouspaikka: Oulaisten kaupungintalo, valtuustosali, Oulaistenkatu 12 YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 Kokousaika Tiistai 16.2.2016 klo 9.00 alkaen Kokouspaikka: Oulaisten kaupungintalo, valtuustosali, Oulaistenkatu 12 Jakelu: Olli Ikonen, Alavieska, seutuhall. puh.joht./

Lisätiedot

3 ( ) Sivu 1 / 8 PÖYTÄKIRJA. Kokouspaikka: Merijärven kunta, Kilpukan koulukeskus, Merijärventie 106

3 ( ) Sivu 1 / 8 PÖYTÄKIRJA. Kokouspaikka: Merijärven kunta, Kilpukan koulukeskus, Merijärventie 106 3 (15.5.2018) Sivu 1 / 8 PÖYTÄKIRJA Kokousaika Tiistai 15.5.2018 klo 13.00 14.15 Kokouspaikka: Merijärven kunta, Kilpukan koulukeskus, Merijärventie 106 Läsnä: Poissa: Kari Jokela, Merijärvi, seutuhall.

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla)

Jäsenet (alleviivatut paikalla) PÖYTÄKIRJA 7/2018 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 11.12.2018 klo 9.00 11.05 Paikka: Nivala, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Henrik Kiviniemi, Pyhäjärveltä Esa Jussila,

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS 1 ( ) PÖYTÄKIRJA. Kokouspaikka: Oulaisten kaupungintalo, valtuustosali, Oulaistenkatu 12

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS 1 ( ) PÖYTÄKIRJA. Kokouspaikka: Oulaisten kaupungintalo, valtuustosali, Oulaistenkatu 12 YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 Kokousaika Tiistai 16.2.2016 klo 9.00 10.50 Kokouspaikka: Oulaisten kaupungintalo, valtuustosali, Oulaistenkatu 12 Läsnä: Poissa: Olli Ikonen, Alavieska, seutuhall.

Lisätiedot

Torstai klo Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi. Pohjois-Pohjanmaan alueelliset resurssivirrat -hanke

Torstai klo Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi. Pohjois-Pohjanmaan alueelliset resurssivirrat -hanke Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 8 /2016 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 3.11.2016 klo 14.00 15.00 Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Käsiteltävät asiat 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 liite 1 2 Pohjois-Pohjanmaan

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 4 /2015

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 4 /2015 Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 4 /2015 Ko ko usaika Torstai 30.4.2015 klo 14.00 15.00 Ko ko usp aikka Siikalatvan kunnantalo, valtuustosali Käsiteltävät asiat 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 liite 1 2 Kuitu 2015

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS. Kokousaika Keskiviikko 27.11.2013 klo 13.00 15.20

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS. Kokousaika Keskiviikko 27.11.2013 klo 13.00 15.20 YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 Kokousaika Keskiviikko 27.11.2013 klo 13.00 15.20 Kokouspaikka: Läsnä: Poissa: Merijärven kunta, Kilpukka Markku Koski, Sievi, seutuhall. puheenjoht./ seutuhall. jäsen

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 Kokousaika: Keskiviikko 23.9.2009 klo 9.00 11.10 Kokouspaikka: Läsnä: Poissa: Ylivieska, Smarthouse 4. krs Jukka Puoskari, Kalajoki, seutuhall. puheenjoht./ seutuhall.

Lisätiedot

3 ( ) Sivu 1 / 7 ESITYSLISTA. Kokouspaikka: Merijärven kunta, Kilpukan koulukeskus, Merijärventie 106

3 ( ) Sivu 1 / 7 ESITYSLISTA. Kokouspaikka: Merijärven kunta, Kilpukan koulukeskus, Merijärventie 106 3 (15.5.2018) Sivu 1 / 7 ESITYSLISTA Kokousaika Tiistai 15.5.2018 klo 13.00 alkaen Kokouspaikka: Merijärven kunta, Kilpukan koulukeskus, Merijärventie 106 Jakelu: Kari Jokela, Merijärvi, seutuhall. puh.joht./

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä Jaana Salo, Kärsämäeltä Riikka Manninen, Kärsämäeltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä Jaana Salo, Kärsämäeltä Riikka Manninen, Kärsämäeltä PÖYTÄKIRJA 4/2016 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 21.6.2016 klo 9.00 9.45 Paikka: Nivala, Nivalan teknologiakeskus Nitek, Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Mauri Tenkula Esa Jussila

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 Kokousaika Kokouspaikka: Jakelu: Tiistai 28.5.2013 klo 9.00 alkaen Sievin kunnantalo, valtuustosali Esa Sippola, Oulainen, seutuhall. puheenjoht./ seutuhall. jäsen

Lisätiedot

POHJOIS-SUOMEN NEUVOTTELUKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (10) Jarva Marisanna. Piirainen Raimo. Kortesalmi Joukamo Pohjois-Pohjanmaa

POHJOIS-SUOMEN NEUVOTTELUKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (10) Jarva Marisanna. Piirainen Raimo. Kortesalmi Joukamo Pohjois-Pohjanmaa POHJOIS-SUOMEN NEUVOTTELUKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 (10) Aika 31.08.2016 klo 08:00-08:55 Paikka Keski-Pohjanmaan liitto, Rantakatu 14, Kokkola Läsnä Kant Esa Keski-Pohjanmaa Mustasaari Erkki Keski-Pohjanmaa

Lisätiedot

Cursor, Kokoushuone Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka. 66 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Cursor, Kokoushuone Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka. 66 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 26.9.2017 PÖYTÄKIRJA Nro 8/2017 KOKOUSAIKA Torstai 26.9.2017 kello 9.30 10.50 KOKOUSPAIKKA Cursor, Kokoushuone Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka 66 Kokouksen

Lisätiedot

4 ( ) Sivu 1 / 6 PÖYTÄKIRJA. Centria-ammattikorkeakoulu Ylivieska, opetussali C104, Vierimaantie

4 ( ) Sivu 1 / 6 PÖYTÄKIRJA. Centria-ammattikorkeakoulu Ylivieska, opetussali C104, Vierimaantie 4 (23.5.2019) Sivu 1 / 6 PÖYTÄKIRJA Kokousaika Torstai 23.5.2019 klo 09.00 10.25 Kokouspaikka: Läsnä: Poissa: Centria-ammattikorkeakoulu Ylivieska, opetussali C104, Vierimaantie 7 Kari Jokela, Merijärvi,

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 8 /2015 Kokousaika

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 8 /2015 Kokousaika Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 8 /2015 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat liite 75 Torstai 29.10.2015 klo 14.00 16.06 PSK-Aikuisopisto, Haapaveden Teknologiakylä, Haapavesi PSK-Aikuisopiston toiminnan

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla)

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Pöytäkirja 3/2019 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 16.4.2019 klo 9.00 10.15 Paikka: Pyhäjärvi, kaupungintalo valtuustosali Jäsenet (alleviivatut paikalla) Henrik Kiviniemi, varapj.pyhäjärveltä Esa

Lisätiedot

Kuntayhtymän käynnissä, hakuvaiheessa ja valmistelussa olevat hankkeet. Hanhikivi koulutuskeskuksen palvelukoordinaattori

Kuntayhtymän käynnissä, hakuvaiheessa ja valmistelussa olevat hankkeet. Hanhikivi koulutuskeskuksen palvelukoordinaattori Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 6 /2018 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 30.8.2018 klo 14.00-15.22 Siikalatvan kunnantalo, Pulkkila Käsiteltävät asiat liite 42 Yhtymäkokousten 13.12.2017 ja 12.6.2018 päätösten

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä PÖYTÄKIRJA 9/2015 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 15.12.2015 klo 9.00 - Paikka: Pyhäjärvi, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Mauri Tenkula Riitta Hokkanen

Lisätiedot

Torstai klo Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi. Restartup-vaihtoehto yrittäjyydelle

Torstai klo Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi. Restartup-vaihtoehto yrittäjyydelle Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 2 /2017 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 23.2.2017 klo 14.00- Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Käsiteltävät asiat liite 12 1 HOSUVA-hanke 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 2 3 4

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 Kokousaika: Tiistai 27.4.2010 klo 9.00 11.00 Kokouspaikka: Läsnä: Poissa: Sievin kunnantalo (kunnanhallituksen kokoushuone) Jukka Puoskari, Kalajoki, seutuhall. puheenjoht./

Lisätiedot

Kokousaika: Keskiviikko , kahvi klo alkaen, varsinainen kokous klo alkaen ravintolasalissa

Kokousaika: Keskiviikko , kahvi klo alkaen, varsinainen kokous klo alkaen ravintolasalissa 1 YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS, SEUTUVALTUUSTON SYYSKOKOUS 2017 Kokousaika: Keskiviikko 13.12.2017, kahvi klo 14.45 alkaen, varsinainen kokous klo 15.00 alkaen ravintolasalissa Kokouspaikka: Jakelu: Kulttuurikeskus

Lisätiedot

1 ( ) Sivu 1 / 9 PÖYTÄKIRJA. Kokouspaikka: Kalajoen kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone, Kalajoentie 5

1 ( ) Sivu 1 / 9 PÖYTÄKIRJA. Kokouspaikka: Kalajoen kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone, Kalajoentie 5 1 (6.2.2018) Sivu 1 / 9 PÖYTÄKIRJA Kokousaika Tiistai 6.2.2018 klo 9.00 10.55 Kokouspaikka: Kalajoen kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone, Kalajoentie 5 Läsnä: Poissa: Kari Jokela, Merijärvi, seutuhall.

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:00-12:15. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:00-12:15. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Vanhusneuvosto AIKA 16.02.2018 kello 10:00-12:15 PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaaminen 3 2 Kokouksen

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 54 Tekninen lautakunta Nro (x) (x) (-) (x) (x)

KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 54 Tekninen lautakunta Nro (x) (x) (-) (x) (x) KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 54 Kokousaika Tiistaina 28.8.2018 klo 17.00 18.04 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet: Henkilökohtaiset

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS. Ylivieskan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS. Ylivieskan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Jakelu: Tiistai 7.12.2010 klo 8.00 alkaen Ylivieskan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Jukka Puoskari, Kalajoki, seutuhall.

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 7 /2016 Kokousaika

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 7 /2016 Kokousaika Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 7 /2016 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat liite Torstai 29.9.2016 klo 14.00 15.25 Siikalatvan kunnantalo, Pulkkila 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 1 2 3 4 5 6 Teollisuuden

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS 4/06 PÖYTÄKIRJA

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS 4/06 PÖYTÄKIRJA YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 Kokousaika: Keskiviikkona 31.5.2006 klo 14.00 15.30 Kokouspaikka: Ylivieska, Smarthouse Läsnä: Tiedoksi: Matti Johansson, Sievi, seutuhall.jäsen Mailis Tikkanen, Alavieska,

Lisätiedot

1 ( ) Sivu 1 / 8 ESITYSLISTA. Kokouspaikka: Kalajoen kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone, Kalajoentie 5

1 ( ) Sivu 1 / 8 ESITYSLISTA. Kokouspaikka: Kalajoen kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone, Kalajoentie 5 1 (6.2.2018) Sivu 1 / 8 ESITYSLISTA Kokousaika Tiistai 6.2.2018 klo 9.00 alkaen Kokouspaikka: Kalajoen kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone, Kalajoentie 5 Jakelu: Kari Jokela, Merijärvi, seutuhall.

Lisätiedot

1 ( ) Sivu 1 / 7 PÖYTÄKIRJA. Kalajoen kaupungintalo, kokoustila Kotka (lautakuntien huone), Kalajoentie 5

1 ( ) Sivu 1 / 7 PÖYTÄKIRJA. Kalajoen kaupungintalo, kokoustila Kotka (lautakuntien huone), Kalajoentie 5 1 (5.2.2019) Sivu 1 / 7 PÖYTÄKIRJA Kokousaika Tiistai 5.2.2019 klo 09.00 11.10 Kokouspaikka: Läsnä: Poissa: Kalajoen kaupungintalo, kokoustila Kotka (lautakuntien huone), Kalajoentie 5 Kari Jokela, Merijärvi,

Lisätiedot

HYVINKÄÄN-RIIHIMÄEN TALOUSALUEEN KOHEESIO- JA KILPAILUKYKYOHJELMA PÖYTÄKIRJA Sivu Ohjausryhmä 4/2010 1. :t Liite Asiat Sivu

HYVINKÄÄN-RIIHIMÄEN TALOUSALUEEN KOHEESIO- JA KILPAILUKYKYOHJELMA PÖYTÄKIRJA Sivu Ohjausryhmä 4/2010 1. :t Liite Asiat Sivu Ohjausryhmä 4/2010 1 Kokousaika klo 13.00 15.30 Kokouspaikka Riihimäen kaupungintalo, kokoushuone 2 :t Liite Asiat Sivu 33 KOKOUKSEN AVAUS JA OSANOTTAJIEN TOTEAMINEN 3 34 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-)

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 20/15.10.2012 299 Kokousaika 15.10.2012 klo 17.00 20.24 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 29 / 2009 397 Kokousaika 19.10.2009 klo 16.00 19.25 (iltakoulu 16.00 18.10, 18.20 19.25) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 7/ (14) Keisanen Päivi. Timisjärvi Katarina Jäsen. Kurvinen Anne-Maaria ELY-keskus

POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 7/ (14) Keisanen Päivi. Timisjärvi Katarina Jäsen. Kurvinen Anne-Maaria ELY-keskus POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 (14) MYR:in sihteeristö Aika 03.10.2017 klo 09:00-10:10 Paikka Siikasali, Sepänkatu 20, Oulu Läsnä Rämet Jussi Puheenjohtaja Laukkanen Heikki sihteeri Ilola

Lisätiedot

Kallion virastotalo, Toinen linja 4 A, neuvotteluhuone 7, 3 krs. Otsikko Sivu. 1 Kokouksen avaus 3. 2 Muutosjohtajan tilannekatsaus 4

Kallion virastotalo, Toinen linja 4 A, neuvotteluhuone 7, 3 krs. Otsikko Sivu. 1 Kokouksen avaus 3. 2 Muutosjohtajan tilannekatsaus 4 MUISTIO 3/2018 1 AIKA 12.11.2018 klo 08:30-10:20 PAIKKA Kallion virastotalo, Toinen linja 4 A, neuvotteluhuone 7, 3 krs KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Muutosjohtajan tilannekatsaus

Lisätiedot

Centria-ammattikorkeakoulu Ylivieska, auditorio, Vierimaantie 7, Ylivieska

Centria-ammattikorkeakoulu Ylivieska, auditorio, Vierimaantie 7, Ylivieska 1, SEUTUVALTUUSTON KEVÄTKOKOUS 2019 Kokousaika: Kokouspaikka: Jakelu: Tiistai 4.6.2019 klo 13.45 alkaen, tulevaisuuspajan ja ruokailun jälkeen Centria-ammattikorkeakoulu Ylivieska, auditorio, Vierimaantie

Lisätiedot

2 ( ) Sivu 1 / 9 PÖYTÄKIRJA. Kokouspaikka: Sievin kunnantalo, kunnanhallituksen huone, Haikolantie 16

2 ( ) Sivu 1 / 9 PÖYTÄKIRJA. Kokouspaikka: Sievin kunnantalo, kunnanhallituksen huone, Haikolantie 16 2 (4.4.2019) Sivu 1 / 9 PÖYTÄKIRJA Kokousaika Torstai 4.4.2019 klo 09.00 11.37 Kokouspaikka: Sievin kunnantalo, kunnanhallituksen huone, Haikolantie 16 Läsnä: Poissa: Kari Jokela, Merijärvi, seutuhall.

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 9 /2015 Kokousaika

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 9 /2015 Kokousaika Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 9 /2015 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 84 liite 1 Torstai 3.12.2015 klo 09.00 11.00 Pyhännän kunnantalo, valtuustosali, Pyhäntä Kuntayhtymän talousarvio vuodelle 2016

Lisätiedot

Torstai klo PSK Aikuisopisto, Kytökyläntie 11, Haapavesi

Torstai klo PSK Aikuisopisto, Kytökyläntie 11, Haapavesi Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 4 /2018 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 26.4.2018 klo 08.30-10.00 PSK Aikuisopisto, Kytökyläntie 11, Haapavesi Käsiteltävät asiat liite 24 TAKE-hankkeen esittely 25 26 27 28 29

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS. Pöytäkirja 1/2010. Aika Torstai , klo

KUUMA-HALLITUS. Pöytäkirja 1/2010. Aika Torstai , klo KUUMA-HALLITUS Pöytäkirja 1/2010 Aika Torstai 14.1.2010, klo 18.00-19.15 Paikka Nurmijärven kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone, Keskustie 2 b, Nurmijärvi 2 SISÄLLYSLUETTELO ASIAT SIVU 1 Kokouksen

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä PÖYTÄKIRJA 8/2017 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 21.11.2017 klo 9.00 10.30 Paikka: Reisjärvi, valtuuston kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Mauri Tenkula Esa Jussila, pj.

Lisätiedot

1 ( ) Sivu 1 / 7 ESITYSLISTA. Kalajoen kaupungintalo, kokoustila Kotka (lautakuntien huone), Kalajoentie 5

1 ( ) Sivu 1 / 7 ESITYSLISTA. Kalajoen kaupungintalo, kokoustila Kotka (lautakuntien huone), Kalajoentie 5 1 (5.2.2019) Sivu 1 / 7 ESITYSLISTA Kokousaika Kokouspaikka: Jakelu: Tiistai 5.2.2019 klo 09.00 alkaen Kalajoen kaupungintalo, kokoustila Kotka (lautakuntien huone), Kalajoentie 5 Kari Jokela, Merijärvi,

Lisätiedot

4 ( ) Sivu 1 / 12 ESITYSLISTA. Kokouspaikka: Centria-ammattikorkeakoulu Ylivieska, auditorio, Vierimaantie 7

4 ( ) Sivu 1 / 12 ESITYSLISTA. Kokouspaikka: Centria-ammattikorkeakoulu Ylivieska, auditorio, Vierimaantie 7 4 (21.6.2017) Sivu 1 / 12 ESITYSLISTA Kokousaika Keskiviikko 21.6.2017 klo 9.00 alkaen Kokouspaikka: Centria-ammattikorkeakoulu Ylivieska, auditorio, Vierimaantie 7 Jakelu: Olli Ikonen, Alavieska, seutuhall.

Lisätiedot

2 ( ) Sivu 1 / 7 ESITYSLISTA. Kokouspaikka: Sievin kunnantalo, kunnanhallituksen huone, Haikolantie 16

2 ( ) Sivu 1 / 7 ESITYSLISTA. Kokouspaikka: Sievin kunnantalo, kunnanhallituksen huone, Haikolantie 16 2 (4.4.2019) Sivu 1 / 7 ESITYSLISTA Kokousaika Torstai 4.4.2019 klo 09.00 alkaen Kokouspaikka: Sievin kunnantalo, kunnanhallituksen huone, Haikolantie 16 Jakelu: Kari Jokela, Merijärvi, seutuhall. puh.joht./

Lisätiedot

My way -hanke ja Pyhännälle töihin -kampanja. Vetovoimaan vientiteollisuusaloille. Maakunnan erikoiskasvit uroiksi -hanke

My way -hanke ja Pyhännälle töihin -kampanja. Vetovoimaan vientiteollisuusaloille. Maakunnan erikoiskasvit uroiksi -hanke Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 8 /2017 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 2.11.2017 klo 09.00-11.00 Pyhännän kunnantalo, Pyhäntä Käsiteltävät asiat liite 74 My way -hanke ja Pyhännälle töihin -kampanja 75 76 77

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015. KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015. KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40 PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015 KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukan ruokala Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 3 Edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkistaminen ja

Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 3 Edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkistaminen ja Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/2014 1 Veteraaniasiain neuvottelukunta Aika 21.01.2014 klo 09:30-11:30 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

4 ( ) Sivu 1 / 9 PÖYTÄKIRJA. Kokouspaikka: Oulaisten kaupungintalo, valtuustosali, Oulaistenkatu 12

4 ( ) Sivu 1 / 9 PÖYTÄKIRJA. Kokouspaikka: Oulaisten kaupungintalo, valtuustosali, Oulaistenkatu 12 4 (27.9.2018) Sivu 1 / 9 PÖYTÄKIRJA Kokousaika Torstai 27.9.2018 klo 09.00 10.55 Kokouspaikka: Oulaisten kaupungintalo, valtuustosali, Oulaistenkatu 12 Läsnä: Poissa: Kari Jokela, Merijärvi, seutuhall.

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 6/ Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN. Taipale Kari Witas Oy X

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 6/ Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN. Taipale Kari Witas Oy X ELINKEINOLAUTAKUNTA 6/2013 39 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.9.2013 klo 10-10.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN Kinnunen

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 11.1.2017 1 / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.1.2017 klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti, Ikhtys-Sali, Seurakuntatie 1, Kalajoki

Lisätiedot

Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Iso kokoushuone, Ylivieska

Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Iso kokoushuone, Ylivieska Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/2013 1 Veteraaniasiain neuvottelukunta Aika 19.11.2013 klo 09:30-11:00 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Iso kokoushuone, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko

Lisätiedot

Elinkeinolautakunta 8.12.2011. KOKOUSAIKA Perjantai 16.12.2011 klo 9.30. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Elinkeinolautakunta 8.12.2011. KOKOUSAIKA Perjantai 16.12.2011 klo 9.30. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT KOKOUSKUTSU Elinkeinolautakunta 8.12.2011 KOKOUSAIKA Perjantai 16.12.2011 klo 9.30 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 57 35 Osallistuminen Oppiva

Lisätiedot

POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 5/ (21) Törmikoski Sirpa MYR jäsen

POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 5/ (21) Törmikoski Sirpa MYR jäsen POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 5/2011 1 (21) Maakunnan yhteistyöryhmä (MYR) Aika 19.05.2011 klo 13:00-15:10 Paikka Siikasali, Kauppurienkatu 8 A, Oulu Läsnä Heikkilä Matti MYR pj Törmi Paavo MYR

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS. Kokouspaikka: Oulaisten kaupungintalo, valtuustosali, Oulaistenkatu 12

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS. Kokouspaikka: Oulaisten kaupungintalo, valtuustosali, Oulaistenkatu 12 YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 Kokousaika Perjantai 3.3.2017 klo 8.30 alkaen Kokouspaikka: Oulaisten kaupungintalo, valtuustosali, Oulaistenkatu 12 Jakelu: Olli Ikonen, Alavieska, seutuhall. puh.joht./

Lisätiedot

Esitys seutukunnan edustajaksi Pohjois-Pohjanmaan kunta-asioiden yhteistyöryhmään. Maakuntauudistus ja kasvupalvelulaki

Esitys seutukunnan edustajaksi Pohjois-Pohjanmaan kunta-asioiden yhteistyöryhmään. Maakuntauudistus ja kasvupalvelulaki Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 1 /2018 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 25.1.2018 klo 14.00-15.15 PSK-Aikuisopisto, Haapavesi Käsiteltävät asiat liite 1 1 Esitys seutukunnan edustajaksi Pohjois-Pohjanmaan kunta-asioiden

Lisätiedot

4 Strategiapuheenvuoro Leo Laukkanen: case Haukivuoren aluejohtokunta

4 Strategiapuheenvuoro Leo Laukkanen: case Haukivuoren aluejohtokunta Mikkeli Pöytäkirja 1/2017 1 (14) Aika 13.09.2017, klo 17:34-18:51 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone 2. krs Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

28.2.2012 klo 13.00-15.58. Yhtymähallinnon neuvotteluhuone G 340

28.2.2012 klo 13.00-15.58. Yhtymähallinnon neuvotteluhuone G 340 PÖYTÄKIRJA 1/2012 Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat klo 13.00-15.58 Yhtymähallinnon neuvotteluhuone G 340 Varsinaiset jäsenet Johtajaylilääkäri Aino-Liisa Oukka, puheenjohtaja, PPSHP Professori, ylilääkäri

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS 1 ( ) PÖYTÄKIRJA. Kokouspaikka: Oulaisten kaupungintalo, valtuustosali, Oulaistenkatu 12

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS 1 ( ) PÖYTÄKIRJA. Kokouspaikka: Oulaisten kaupungintalo, valtuustosali, Oulaistenkatu 12 YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 Kokousaika Perjantai 3.3.2017 klo 8.30 9.55 Kokouspaikka: Oulaisten kaupungintalo, valtuustosali, Oulaistenkatu 12 Läsnä: Poissa: Olli Ikonen, Alavieska, seutuhall.

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 sivu Enonkosken kappelineuvosto

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 sivu Enonkosken kappelineuvosto Kokousaika maanantai 22.1. klo 18.00 19.25 Paikka Enonkosken seurakuntatalo Läsnä Riitta Parttimaa-Redsven - puheenjohtaja Pekka Auvinen x aluekappalainen, puheenjohtajana kokouksessa Touko Ahokas x jäsen

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 2.3.2010 nro 1/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 2.3.2010 nro 1/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) KOKOUSAIKA Tiistai 2.3.2010 kello 9.00 13.00 KOKOUSPAIKKA Kuhmon kaupungintalo Kaupunginhallituksen kokoushuone, Joki 88900 KUHMO SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/ Sivu. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/ Sivu. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4 OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/2017 1 Elinvoima- ja omistajaohjausjaosto Aika 16.06.2017 klo 08:00-10:32 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Syrjäkatu 12 Käsitellyt asiat Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat, neuvotteluhuone 1

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat, neuvotteluhuone 1 KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA- PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kokousaika pe klo 8.00-8.55 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat, neuvotteluhuone 1 Käsiteltävät asiat Asia Liite

Lisätiedot

SEUTUKUNTAHALLITUKSEN KOKOUS

SEUTUKUNTAHALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2010 SEUTUKUNTAHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 20.4.2010 klo 9.00 9.40 Paikka: Nivala, Sapuskan kabinetti 1 Jäsenet (alleviivatut paikalla) Maija-Liisa Veteläinen Raimo Kaisto Riitta Hokkanen

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 Kokousaika Kokouspaikka: Jakelu: Torstai 26.2.2015 klo 09.00 alkaen Sievin kunnantalo, valtuustosali Janne Tervo, Sievi, seutuhall. puh.joht./ seutuhall. jäsen Olli

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 3 Edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkistaminen ja

Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 3 Edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkistaminen ja Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/2015 1 Veteraaniasiain neuvottelukunta Aika 20.01.2015 klo 09:30-10:15 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

Paikka Peruspalvelukuntayhtymä Kallio, Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska

Paikka Peruspalvelukuntayhtymä Kallio, Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/2014 1 Veteraaniasiain neuvottelukunta Aika 23.09.2014 klo 09:30-11:15 Paikka Peruspalvelukuntayhtymä Kallio, Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt

Lisätiedot

Kajaanin ammattikorkeakoulu, Taito 1-rakennus neuvotteluhuone TA1-2H Kaupunginhallituksen TA 2018 kaupunkikehityksen ja elinkeinojen määrärahat

Kajaanin ammattikorkeakoulu, Taito 1-rakennus neuvotteluhuone TA1-2H Kaupunginhallituksen TA 2018 kaupunkikehityksen ja elinkeinojen määrärahat Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (13) Aika 23.11.2017, klo 13:04-16:53 Paikka Kajaanin ammattikorkeakoulu, Taito 1-rakennus neuvotteluhuone TA1-2H169 Käsitellyt asiat 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

6SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 sivu Enonkosken kappelineuvosto

6SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 sivu Enonkosken kappelineuvosto Enonkosken kappelineuvosto 14.11.2016 1 Kokousaika 14.11.2016 klo 17.30 19.15 Paikka Enonkosken seurakuntatoimisto Läsnä x puheenjohtaja Pekka Auvinen x aluekappalainen Touko Ahokas x jäsen Heikki Kylliäinen

Lisätiedot