TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015"

Transkriptio

1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 Janakkalan Latu ry Talvella lumikenkäilyä, vesijumppaa, lentopalloa ja pitkiä kävelyjä. Kesällä pyöräilyä ja sauvakävelyä. Syksyllä toiminnot jatkuivat ja olimme taas hirvimetsällä. Yhteisiä nautintoja haettiin nuotiolla istuen ja Latumajalla saunoen sekä pelaten.

2 2(7) Vuosi 2015 oli Janakkalan Latu ry:n 48. toimintavuosi. I JÄSENISTÖ JA HALLINTO Jäsenmäärä oli 281 henkilöä. Hallitus Paturi Eija Hiidenkari Tiina Sikiö Hilkka Niemi Harri Karhunsuo Seppo Lepistö Pentti Myllymaa Juhani Niemi Marja Nivasalo Heidi Laivola Matti Martola Timo puheenjohtaja varapuheenjohtaja sihteeri / jäsensihteeri rahastonhoitaja varajäsen varajäsen Hallitus kokoontui 7 kertaa. Hallituksen järjestäytymiskokous (kokous nro 1) pidettiin vuoden 2014 joulukuussa. Toiminnantarkastajat: vuoden 2015 varsinaisina toiminnantarkastajina toimivat Anja Kivistö ja Reijo Hietanen sekä varatoiminnantarkastajina Aija Uschanoff ja Jorma Ojala. Majatoimikunta: Juhani Myllymaa, Uolevi Lehtonen (majaisäntä) ja Pentti Lepistö. Tiedotustoimikunta: Eija Paturi, Harri Niemi, Juhani Myllymaa. Tiedotustoimikunnan päätehtävät ovat tiedotuslehden (Latulehti) tekeminen ja tiedotteiden julkaistu paikallisessa lehdessä ja internetpalveluissa. Yhdistyksen internetin kotisivujen ylläpidosta vastasi Erkki Niemi saakka ja uudistettujen kotisivujen sekä facebook -sivuston ylläpidosta vastasi lähtien Hilkka Sikiö. Yhdistyksen yleiset kokoukset Yhdistyksen kevätkokous pidettiin Latumajalla. Kokouksessa oli läsnä 14 jäsentä. Kokouksen puheenjohtajana toimi Lauri Sormunen ja sihteerinä Hilkka Sikiö. Kokouksessa hyväksyttiin vuoden 2014 toimintakertomus ja tilinpäätös ja myönnettiin vastuuvapaus tilivelvollisille. Yhdistyksen syyskokous pidettiin Latumajalla. Kokouksessa oli läsnä 15 jäsentä. Kokouksen puheenjohtajana toimi Erkki Niemi ja sihteerinä Eija Paturii. Kokouksessa hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2016 sekä jäsen- ja kannatusmaksut ja tehtiin tarvittavat hallituksen jäsenten valinnat ja valittiin toimikuntien jäsenet vuodelle 2016.

3 3(7) Muut kokoukset Suomen Ladun kevätliittokokous pidettiin Nurmijärvellä Janakkalan Latua edustivat kokouksessa Eija Paturi, Hilkka Sikiö ja Timo Martola. Suomen Ladun syysliittokokous pidettiin Asikkalassa Janakkalan Latua edustivat Eija Paturi ja Hilkka Sikiö. Hämeen latualueen ulkoilupäivä ja syyskokous pidettiin Lempäälässä Janakkalan Ladusta mukana olivat Terhi Holstila, Eija Paturi ja Hilkka Sikiö. Jäsenmaksut vuonna 2015 Perheen 1. jäsen Perhejäsenmaksu, samassa osoitteessa asuvat Nuorisojäsen (alle 19 v.) Rinnakkaisjäsen (pääjäsen toisessa latuyhd.) Kannatusjäsenmaksu Yhteisöjäsen II 27,00 e 42,00 e 15,00 e 22,00 e 500,00 e 26,00 e OMA TOIMINTA Vesijumppa: joka toinen maanantai Tervakosken uimahallilla kevät- ja syyskaudella yhteensä 8 kertaa, joissa yhteensä 80 osallistumista Lentopallo: kevät- ja syyskaudella keskiviikkoisin Leppäkosken koululla yhteensä 30 kertaa, joissa yhteensä 274 osallistumista. Vetäjänä toimi Tauno Kömi. Lumikenkäily ja hiihto: Lumikenkäilyretkiä tehtiin joka toinen lauantai välisenä aikana 5 kertaa, osallistujia oli yhteensä 27. Vetäjinä toimivat yhdistyksen lumikenkäilyä harrastavat jäsenet. Kuutamolumikenkäily oli ja siihen osallistui 14. Kenkäiltiin ja hiihdettiin Hakamäestä Viljetynvuoren laavulle. Kävelyt: Sauvakävelyjä vedettiin joka maanantai Konttilan maastossa lumen sulettua alkaen aina asti lukuun ottamatta heinäkuun lomataukoa. Osallistujia oli keskimäärin 5-8 kpl. Vetäjinä toimivat Seppo Karhunsuo ja Eija Paturi. Yhteensä kertoja tuli 32 ja osallistujia yhteensä noin 180.

4 4(7) Pitkät kävelyt: Pitkän kävelyn harjoituksia tehtiin kahden viikon välein joko lauantaina tai sunnuntaina alkaen. Kevätkaudella 11 kertaa, yhteensä 90 kävelijää. Kävelykauden päätapahtuma oli pitkä kävely Tuuloksesta Turenkiin. Mukana oli 10 kävelijää, joista osa käveli noin 55 km ja osan matkaksi kertyi noin 70 kilometriä. Reitin suunnittelijana ja kävelyn vetäjänä toimi Keijo Malinen. Kesätauon jälkeen pitkiä kävelyjä jatkettiin taas alkaen. Syksyllä käveltiin kahden viikon välein joko lauantaina tai sunnuntaina. Yhteensä syksyllä 7 kertaa, 50 kävelijää. Iltakävelyssä Hauhonselän ympäri mukana oli 8 kävelijää. Reitin pituus oli noin 33 km ja sen suunnitteli ja veti Keijo Malinen. Jaakon kävelyyn Löyttymäelle osallistui 6 kävelijää. Vetäjänä toimi Seppo Karhunsuo. Yhdessä retkelle Suomen luontopäivänä patikoitiin Evolla. Mukana 7 patikoijaa ja vetäjinä Seppo Karhunsuo ja Marja-Liisa Nordfors. Pyöräilyt: Torstaipyöräilyt aloitettiin ja niitä jatkettiin joka viikko elokuun loppuun asti. Osallistujia torstaipyöräilyissä oli vaihtelevasti 1-11 välillä. Torstaikertoja tuli 20 ja osallistujia oli 150.

5 5(7) Hausjärven kylärinki -pyöräilyssä oli yhdistyksestä mukana 5 pyöräilijää. Turengista Jokioisiin pitkän matkan pyöräily toteutui Osallistujia oli 8 pyöräilijää ja matkaa kertyi 208 km. Reitin suunnitteli ja veti Harri Niemi. Kulttuuripyöräilyyn Turengista Järvenpäähän osallistui 5 pyöräilijää. Lisävahvistuksena saatiin mukaan Riihimäestä 3 pyöräilijää. Vierailtiin Ainolassa ja Halosenniemellä. Matkaa kertyi 150 km. Reitin ja päiväohjelman suunnitteli ja veti Seppo Karhunsuo. Pentti Lepistö ja Juhani Myllymaa suunnittelivat ja kävivät viemässä pyörärastit paikoilleen toukokuun alkuun mennessä. Rasteja oli 20 kpl ympäri Janakkalaa. Vastauslomakkeita palautti 13 pyöräilijää, joista kaikki rastit löytäneitä oli 11. Palkinnot arvottiin syyskokouksessa: 1. Matti Mattila (100 e lahjakortti Avuxiin), 2. Markku Myllymaa (ensiapulaukku), 3. Tiina Enckell (villasukat), 4.Tapio Holstila (villasukat). Janakkalan Latu osallistui 6 hengen joukkueena Kilometrikisaan 2015 ja sijoittui 14:nneksi. Kilometrejä kertyi km. Muu ulkoilu: Hämärään metsäretkeen lapsiperheille Hakamäen hiekkakuopalla osallistui 14 retkeilijää. Jäsenilta Mallinkaisten leirikeskuksessa uintia, saunomista, pelailua, grillausta ja mukana oli 18 jäsentä. Jäsenilta Mallinkaisten leirikeskuksessa uintia, saunomista, pelailua, grillausta ja osallistujia oli 19.

6 6(7) Hirvijahtiin osallistui 11 ajomiestä ja osallistui 15 ajomiestä. Tästä saadut korvaukset laskutettiin yhdistykselle. Muuta toimintaa: Sauna- ja peli-illat tiistaisin: Tiistai-illoissa ja muissa tapahtumissa Latumajalla oli vuoden 2015 aikana yhteensä noin 650 osallistumista. Peli-illoissa pelataan talvisin saunomisen ja kahvittelujen lomassa korttia ja koronaa, kesäisin mölkkyä ja ehkä vähän lentopalloakin. Latumajan siivoustalkoot olivat , jossa 11 talkoolaista siivosi sisällä ja ulkona. Yhdistys oli kunnan kanssa järjestämässä Lumiveisto -tapahtumaa Turengin kävelykadulla Janakkalan Ladun joukkueen lisäksi lumenveistoon osallistui 10 joukkuetta ja kävijöitä tapahtumassa noin 300. Tuomarina toimi ministeri Sanni Gran-Laasonen. Latumajalla pidettiin Laurinladun lähtöpaikkaa, mehuasemaan ja leimattiin ohihiihtäjien kortit. Osallistujia oli 85. Toimijoina Seppo Karhunsuo, Marja-Liisa Nordfors ja Hilkka Sikiö. Liinalammilla pidettiin Talviuintitapahtuma , jossa kävi talviuintiin tutustumassa 6 osallistujaa. Yhdistyksen pikkujoulu oli Latumajalla. Osallistujia oli 17 henkeä. Laavulla oli tarjolla puuroa, rusinasoppaa ja lettuja. Tiedottaminen: Vuonna 2015 uudistettiin yhdistyksen kotisivut ja avattiin facebook -sivusto. Kotisivut: ja facebook: Yhdistyksen Latulehti ilmestyi 3 kertaa: toukokuussa, syyskuussa ja joulukuussa. Lehdet ovat toimintakertomuksen liitteenä. Hallituksen kokouksista ja muista tapahtumista ilmoitettiin säännöllisesti Janakkalan Sanomien seurapalstalla ja kotisivuilla sekä facebook -sivustolla. Paikkakunnalla ilmestyviin lehtiin lähetettiin tiedotteita toiminnasta sekä ennen tapahtumia että niiden jälkeen. Latumajan vuokraaminen: Majaa vuokrattiin Janakkalan Ladun jäsenille ja ulkopuolisille yhteensä 10 kertaa. III MUIDEN TOIMINTAAN OSALLISTUMINEN Hämeen latualueen Hämäläisten pikkujoulu pidettiin Lopella Räyskälän leirikeskuksessa, johon osallistuivat Terhi Holstila, Hilkka Sikiö ja Timo Martola.

7 7(7) Lopelle Hämeen latualueen kesäleirille Melkuttimen rannalle osallistuivat Terhi Holstila, Timo Martola ja Hilkka Sikiö. UPM:n järjestämään hirvijahtien ryhmänjohtajakoulutukseen osallistuivat Harri Niemi, Pentti Lepistö ja Eija Paturi. Hirvijahteihin liittyen yhdistys järjesti ajomiehiksi ilmoittautuneille koulutustilaisuuden Janakkalan kunnan luonto- ja liikuntaesitteen suunnitteluun osallistui Eija Paturi ja Harri Niemi. Janakkalan kunnan järjestämään yhdistysseminaariin osallistuivat Eija Paturi ja Hilkka Sikiö. IV LOMAOSAKEVIIKOT Kiilosoppi: lomaviikkoja käytettiin 5 kpl Ylläskuningas: lomaviikkoja käytettiin 9 kpl Harri Niemi huolehti varausten vastaanotosta, laskutuksesta ja avainten luovutuksesta. Hyväksytty kevätkokouksessa

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016 Janakkalan Latu ry Talvella lumikenkäilyä, vesijumppaa, lentopalloa ja pitkiä kävelyjä. Kesällä pyöräilyä ja sauvakävelyä. Syksyllä toiminnot jatkuivat ja olimme taas hirvimetsällä.

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2017

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2017 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2017 Janakkalan Latu ry Talvella lumikenkäilyä, vesijumppaa, lentopalloa ja pitkiä kävelyjä. Kesällä pyöräilyä, retkeilyä ja sauvakävelyä. Majaa rempattiin keväästä syksyyn, välillä

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2018

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2018 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2018 Janakkalan Latu ry Talvella lumikenkäilyä, vesijumppaa, lentopalloa, peli-iltoja ja pitkiä kävelyjä. Kesällä pyöräilyä, retkeilyä, sauvarinnettä ja sauvakävelyä. Syksyllä

Lisätiedot

Joulukuu Lumikenkäilyt alkavat Loppiaisena. Yö ulkona talviretki. Ulkona kuin Lumiukko!

Joulukuu Lumikenkäilyt alkavat Loppiaisena. Yö ulkona talviretki. Ulkona kuin Lumiukko! Joulukuu 2017 Lumikenkäilyt alkavat Loppiaisena. Yö ulkona talviretki. Ulkona kuin Lumiukko! Janakkalan Latu ry perustettu 13.9.1967 Kotisivu: http://www.janakkalanlatu.fi/ ja facebook: https://www.facebook.com/janakkalanlatu

Lisätiedot

Janakkalan Latu Ry perustettu 13.9.1967

Janakkalan Latu Ry perustettu 13.9.1967 Toukokuu 2015 Janakkalan Latu Ry perustettu 13.9.1967 HALLITUS 2015: Jäsenmäärä 279 03.12.2014 Puheenjohtaja Eija Paturi Juttilantie 17 as 13, 14200 Turenki matka 040 754 7532 eija.paturi@jippii.fi Varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Janakkalan Latu Ry perustettu 13.9.1967

Janakkalan Latu Ry perustettu 13.9.1967 Syyskuu 2015 Janakkalan Latu Ry perustettu 13.9.1967 HALLITUS 2015: Jäsenmäärä 279 03.12.2014 Puheenjohtaja Eija Paturi Ylikyläntie 11, 14200 Turenki matka 040 754 7532 eija.paturi@jippii.fi Varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Janakkalan Latu Ry perustettu

Janakkalan Latu Ry perustettu Joulukuu 2013 Janakkalan Latu Ry perustettu 13.9.1967 HALLITUS 2014: Jäsenmäärä 278 1.10.2013 Puheenjohtaja Erkki Niemi Lintuvuorentie 14, 14200 Turenki matka 0500 483 908 erkki.niemi1@kolumbus.fi Varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Janakkalan Latu Ry perustettu 13.9.1967

Janakkalan Latu Ry perustettu 13.9.1967 Syyskuu 2014 Janakkalan Latu Ry perustettu 13.9.1967 HALLITUS 2014: Jäsenmäärä 287 08.09.2014 Puheenjohtaja Erkki Niemi Lintuvuorentie 14, 14200 Turenki matka 0500 483 908 erkki.niemi1@kolumbus.fi Varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Janakkalan Latu Ry perustettu 13.9.1967

Janakkalan Latu Ry perustettu 13.9.1967 Toukokuu 2014 Janakkalan Latu Ry perustettu 13.9.1967 HALLITUS 2014: Jäsenmäärä 311 03.12.2013 Puheenjohtaja matka 0500 483 908 Erkki Niemi Lintuvuorentie 14, 14200 Turenki erkki.niemi1@kolumbus.fi Varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kokous on kaikille avoin. Jäsenet ovat tervetulleita saunaan kello 18 alkaen.

Kokous on kaikille avoin. Jäsenet ovat tervetulleita saunaan kello 18 alkaen. KOKOUSKUTSU Vuosikokous 2016 Aika: 8.3.2016 kello 19.00 Paikka: Sauna Arla, Kaarlenkatu 15, Helsinki ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen: puheenjohtajan, sihteerin ja kahden pöytäkirjantarkastajan

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS 2015 71800 Siilinjärvi siilinjarvenyrittajat@gmail.com 2 TOIMINTAKERTOMUS SISÄLLYS TOIMINTAKERTOMUS... 3 1. PERINTEISTÄ JA LIIKUNNALLISTA TOIMINTAA VUONNA 2015... 3

Lisätiedot

... yhdessä... TOIMINTASUUNNITELMA

... yhdessä... TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015... yhdessä... JYVÄSKYLÄN LATU RY TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 1. YLEISTÄ Jyväskylän Ladun tavoitteena on edistää kaiken ikäisten kuntoa ja terveyttä,

Lisätiedot

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1.

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 13.10.2012 klo 12.00 12.25 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

IITIN LATU RY. Yhdistyksen jäsenmäärä oli vuoden lopussa. 304. Jäsenmäärä on pysynyt vakaana. Uusia jäseniä on tullut ja vanhoja jäänyt pois,

IITIN LATU RY. Yhdistyksen jäsenmäärä oli vuoden lopussa. 304. Jäsenmäärä on pysynyt vakaana. Uusia jäseniä on tullut ja vanhoja jäänyt pois, IITIN LATU RY TOIMINTAKERTOMUS 1.1.2009-31.12.2009 1. YLEISTÄ Vuosi 2009 oli yhdistyksen 22. toimintavuosi. Tänäkin vuonna liikuntaa harrastettiin monipuolisesti, ja perinteiset Muumihiihto- ja metsämörrikoulut

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2012.... yhdessä...

TOIMINTASUUNNITELMA 2012.... yhdessä... 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2012... yhdessä... 2 JYVÄSKYLÄN LATU RY TOIMINTASUUNNITELMA v. 2012 YLEISTÄ Jyväskylän Ladun tavoitteena on edistää kaiken ikäisten kuntoa, vireyttä ja terveyttä Suomen Ladun teeman

Lisätiedot

Kemin Latu on Suomen Ladun alaisuudessa toimiva jäsenyhdistys.

Kemin Latu on Suomen Ladun alaisuudessa toimiva jäsenyhdistys. 20.2.2017 KEMIN LATU ry. Jäsentiedote 2017 62 toimintavuosi Ulkoile hyvässä seurassa Kemin Latu on Suomen Ladun alaisuudessa toimiva jäsenyhdistys. Suomen Ladun jäsenenä pääset mukaan tapahtumiin, kursseille

Lisätiedot

JOENSUUN LATU ry:n syyskokousten pöytäkirjat vv

JOENSUUN LATU ry:n syyskokousten pöytäkirjat vv JOENSUUN LATU ry:n syyskokousten pöytäkirjat vv. 2003-2007 Joensuun Latu ry:n sääntömääräinen syyskokous PÖYTÄKIRJA Aika: keskiviikko 14.11.2007 kello 18.05-19.20 Paikka: Koivupihan palvelukeskus, Ravintola

Lisätiedot

Joulukuu 2015. Lumikenkäilyt alkavat Heti vuoden alussa. Sivu 6. Osallistu Lumenveistoon Sivu 13. Yhdessä Hiihtäen Ota kaveri mukaan.

Joulukuu 2015. Lumikenkäilyt alkavat Heti vuoden alussa. Sivu 6. Osallistu Lumenveistoon Sivu 13. Yhdessä Hiihtäen Ota kaveri mukaan. Joulukuu 2015 Lumikenkäilyt alkavat Heti vuoden alussa. Sivu 6 Osallistu Lumenveistoon Sivu 13 Yhdessä Hiihtäen Ota kaveri mukaan. Sivu 11 Vapaita lomaosake-viikkoja Vuosille 2016 2017, sivut 8 9, varaa

Lisätiedot

Lumikenkäilyt alkavat Tammikuussa. Lentopalloilu jatkuu Leppäkoskella.

Lumikenkäilyt alkavat Tammikuussa. Lentopalloilu jatkuu Leppäkoskella. Marraskuu 2018 Lumikenkäilyt alkavat Tammikuussa. Lentopalloilu jatkuu Leppäkoskella. Maastopyöräilyä! Yö ulkona retket. Viikonloppu pyöräily tulossa. Janakkalan Latu ry perustettu 13.09.1967 Jäseniä 239

Lisätiedot

Toimintakertomus 2014. Vaasan Ekonomit - Vasa Ekonomer ry.

Toimintakertomus 2014. Vaasan Ekonomit - Vasa Ekonomer ry. Toimintakertomus 2014 Vaasan Ekonomit - Vasa Ekonomer ry. Vuosi 2014 Vuosi 2014 oli yhdistyksen 77. toimintavuosi. Jäsenistölle järjestettiin vuoden aikana koulutustilaisuuksia, yritysvierailuja ja virkistystilaisuuksia.

Lisätiedot

2016 TOIMINTAKERTOMUS

2016 TOIMINTAKERTOMUS TOIMINTAKERTOMUS 2016 TOIMINTAKERTOMUS 2016 Ylimattilantie 86110 PARHALAHTI http://www.parha.net Toimintakertomus 1.1. 31.12.2016 YLEISTÄ Yhdistys perustettiin 16.10.2010. Yhdistyksen virallinen rekisteröintipäivämäärä

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS 2016 71800 Siilinjärvi siilinjarvenyrittajat@gmail.com 2 TOIMINTAKERTOMUS SISÄLLYS TOIMINTAKERTOMUS... 3 1. PERINTEISTÄ JA LIIKUNNALLISTA TOIMINTAA VUONNA 2016... 3

Lisätiedot

Oikaristen Sukuseura Ry:n. toimintakertomus 2013

Oikaristen Sukuseura Ry:n. toimintakertomus 2013 Oikaristen Sukuseura Ry:n toimintakertomus 2013 Kuva: Sirpa Heikkinen 2013 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2013 Oikaristen 13-vuotiaan sukuseuran toiminta jatkui edelleen aktiivisena. Seuran

Lisätiedot

MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014

MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014 MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014 Sisällys Esityslista...1 Toimintakertomus 1.8.2013 31.7.2014...2 Esitys toimintasuunnitelmaksi 2014 2015...4 Tilinpäätös 31.7.2014...5 Talousarvio toimikaudelle 1.8.2014

Lisätiedot

Lasten ja vapaaehtoistoimijoiden tapaturma- ja vastuuvakuutuksen voimassaolon varmistaminen ks. Yhdistysnetti

Lasten ja vapaaehtoistoimijoiden tapaturma- ja vastuuvakuutuksen voimassaolon varmistaminen ks. Yhdistysnetti MLL:n paikallisyhdistyksen hallinnon vuosikello (Lähde: MLL /Yhdistysnetti) TAMMIKUU Yhdistyksen hallituksen järjestäytymiskokous Varan, sihteerin, rahastonhoitajan, jäsenvastaavan ja muiden vastuuhenkilöiden

Lisätiedot

1(4) VUOSIKOKOUS 3.3.2013. Aika Sunnuntai 3.3.2013 klo 14.20 16.05 Lehtovaaran erätalo, Piiralantie 145A

1(4) VUOSIKOKOUS 3.3.2013. Aika Sunnuntai 3.3.2013 klo 14.20 16.05 Lehtovaaran erätalo, Piiralantie 145A ETELÄ KAJAANIN KYLÄT RY PÖYTÄKIRJA 1(4) VUOSIKOKOUS 3.3.2013 Aika Sunnuntai 3.3.2013 klo 14.20 16.05 Paikka Lehtovaaran erätalo, Piiralantie 145A Osallistujat Käsitellyt asiat: Laatikainen Sinikka Fordell

Lisätiedot

Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry. Toimintakertomus 2013

Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry. Toimintakertomus 2013 Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry Toimintakertomus 2013 Vuosi 2013 Vuosi 2013 oli yhdistyksen 76. toimintavuosi. Jäsenistölle järjestettiin vuoden aikana koulutustilaisuuksia, yritysvierailuja ja virkistystilaisuuksia.

Lisätiedot

... yhdessä... TOIMINTASUUNNITELMA

... yhdessä... TOIMINTASUUNNITELMA 1 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014... yhdessä... JYVÄSKYLÄN LATU RY TOIMINTASUUNNITELMA 2 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 1. YLEISTÄ Jyväskylän Ladun tavoitteena on edistää kaiken ikäisten kuntoa ja

Lisätiedot

Joulukuu Lentopalloilua ja vesijumppaa Tammikuussa jatketaan. Sivu 6 ja 7. Nyt Lumikenkäilemään Aloitetaan Lammintien varresta.

Joulukuu Lentopalloilua ja vesijumppaa Tammikuussa jatketaan. Sivu 6 ja 7. Nyt Lumikenkäilemään Aloitetaan Lammintien varresta. Joulukuu 2016 Lentopalloilua ja vesijumppaa Tammikuussa jatketaan. Sivu 6 ja 7 Nyt Lumikenkäilemään Aloitetaan Lammintien varresta. Sivu 11 Lumen veiston mestaruus kilpailut Kävelykadulla Turengissa. Sivu

Lisätiedot

... yhdessä... TOIMINTASUUNNITELMA

... yhdessä... TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2016... yhdessä... JYVÄSKYLÄN LATU RY TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2016 1. YLEISTÄ Jyväskylän Ladun tavoitteena on edistää kaiken ikäisten kuntoa ja terveyttä,

Lisätiedot

Viuruniemen kyläyhdistys ry Toimintakertomus vuodelta 2015

Viuruniemen kyläyhdistys ry Toimintakertomus vuodelta 2015 Viuruniemen kyläyhdistys ry Toimintakertomus vuodelta 2015 Viuruniemen kyläyhdistyksessä oli 200 jäsentä (v.2014 jäseniä oli 181). Viuruniemen kyläyhdistyksen hallitukseen kuuluivat Saila Keronen puheenjohtaja,

Lisätiedot

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli tilinpäätöksen tarkastus ja alllekirjoitus), Roby oli sihteerinä

Lisätiedot

Turun Seudun Pool ry. Tilinpäätös

Turun Seudun Pool ry. Tilinpäätös Turun Seudun Pool ry Tilinpäätös 1.6.2015 31.5.2016 Sisällys Sisällysluettelo...2 Toimintakertomus...3 Vuosikertomus...5 Taseet...7 Tilinpäätöksen allekirjoitukset...8 Toimintakertomus 2015-2016 YLEISTÄ

Lisätiedot

Huhtikuu Yö ulkona kesäretket. Sauvarinne! Mallinkaisten Peli- ja saunaillat.

Huhtikuu Yö ulkona kesäretket. Sauvarinne! Mallinkaisten Peli- ja saunaillat. Huhtikuu 2018 Pyöräilyt alkavat Toukokuussa Torstai pyöräilyt ja Maisema pyöräilyt. Sauvarinne! Yö ulkona kesäretket. Mallinkaisten Peli- ja saunaillat. Janakkalan Latu ry perustettu 13.9.1967 Kotisivu:

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2006

TOIMINTAKERTOMUS 2006 TOIMINTAKERTOMUS 2006 YLEISTÄ Vuosi 2006 oli OuLVI:n 44. toimintavuosi. Vuoden aikana järjestetty toiminta oli edellisten vuosien mukaista.tapahtumissa keskityttiin laatuun ja panostettiin tapahtumaympäristöön

Lisätiedot

Pieksän Ladun. Jäsentiedote 2015. www.pieksanlatu.fi. pieksanlatu(at)gmail.com

Pieksän Ladun. Jäsentiedote 2015. www.pieksanlatu.fi. pieksanlatu(at)gmail.com Pieksän Ladun Jäsentiedote 2015 www.pieksanlatu.fi pieksanlatu(at)gmail.com 1 Hei Latulaiset ja ulkoilukansa! Hiihtokauden lähestyessä toivotan kaikki ulkoilijat jälleen tervetulleeksi hiihtämään Partaharjun

Lisätiedot

Sauvakävelyt, sauvarinne ja kävelyt. Lentopalloilu jatkuu Leppäkoskella.

Sauvakävelyt, sauvarinne ja kävelyt. Lentopalloilu jatkuu Leppäkoskella. Huhtikuu 2019 Sauvakävelyt, sauvarinne ja kävelyt. Lentopalloilu jatkuu Leppäkoskella. Yö ulkona retket. Maastopyöräilyä kesällä! Viikonloppu pyöräily tulossa. Mallinkaisilla peli- ja saunaillat. Janakkalan

Lisätiedot

Syyskuu Lentopalloilua ja vesijumppaa Syyskuussa aloitetaan. Sivu 6. Hämäräretki lapsille Hakamäessä. Sivu 7

Syyskuu Lentopalloilua ja vesijumppaa Syyskuussa aloitetaan. Sivu 6. Hämäräretki lapsille Hakamäessä. Sivu 7 Syyskuu 2016 Lentopalloilua ja vesijumppaa Syyskuussa aloitetaan. Sivu 6 Hämäräretki lapsille Hakamäessä. Sivu 7 Pönttötalkoot Vasarointia kuuluu. Sivu 9 Vapaita lomaosake-viikkoja Vuosille 2016 2017,

Lisätiedot

Kokouksen esityslista

Kokouksen esityslista Kutsu sääntömääräiseen vuosikokoukseen Keski-Suomen Sukututkijat ry kutsuu jäsenensä sääntömääräiseen vuosikokoukseen, joka pidetään keskiviikkona 25.3.2015 klo 17.00 alkaen Jyväskylän maakunta-arkistossa.

Lisätiedot

TUOHITUN KYLÄYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2016

TUOHITUN KYLÄYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2016 TUOHITUN KYLÄYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2016 Vuosikokouksen jälkeen kyläasiamies Henrik Hausen kertoo uudesta hankkeesta ja vastaa kysymyksiin. 28.2.2016 klo 18.00. Paikka Tuohikoto Käsiteltävät asiat: 1.

Lisätiedot

Vaasan ekonomit Toi T mintaker oi tomus

Vaasan ekonomit Toi T mintaker oi tomus Vaasan ekonomit Toimintakertomus 2017 Jäsenistö Vaasan Ekonomien jäsenmäärä 31.12.2017 oli 900 Suomen ekonomien 25 jäsenyhdistyksen joukossa kuudenneksi vanhin ja seitsemänneksi suurin Yhdistyksen varsinaisten

Lisätiedot

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta 1(5) VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA (yhdistyksen nimi) ESITYSLISTA RANTAMÄEN MARTTAYHDISTYS RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Paikka: KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄYTYMINEN 1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja

Lisätiedot

TERVEHDYS YHDISTYKSEMME JÄSENET!

TERVEHDYS YHDISTYKSEMME JÄSENET! 3 TERVEHDYS YHDISTYKSEMME JÄSENET! Edellinen toimintavuosi oli meille monella tapaa yhteistyön vuosi. Järjestimme itse tapahtumia, joissa kumppanina oli muita organisaatioita avustamassa tai sitten me

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014

TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014 TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014 Toiminta Hallitus Suomen Saksanpystykorva harrastaja Sapy ry:n tarkoituksena on tehdä eri saksanpystykorvia ja eri harrastusmuotoja tunnetuksi, tuoda rotujen harrastajat yhteen,

Lisätiedot

Elokuu JUHLI LUONTOA! JUHLI JANAKKALAN LATUA! Janakkalan Latu 50 vuotta. Hämäräretki lapsille ja perheille.

Elokuu JUHLI LUONTOA! JUHLI JANAKKALAN LATUA! Janakkalan Latu 50 vuotta. Hämäräretki lapsille ja perheille. Elokuu 2017 JUHLI LUONTOA! JUHLI JANAKKALAN LATUA! Janakkalan Latu 50 vuotta Hämäräretki lapsille ja perheille. Perinteinen syysilta Mallinkaisten leirialueella. Sauvakävelyt ja suosittu Sauvarinne jatkavat!

Lisätiedot

Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry

Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry Toimintakertomus vuodelta 2013 Nykytila: Yhdistyksemme jäsenmäärä kasvoi 14.11.1013 lähes kaksinkertaiseksi, kun Helsingin sosiaaliviraston henkilöstö

Lisätiedot

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS YLEISTÄ Yhdistyksen tarkoitus on edistää fyysisesti vammaisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan tasa-arvoisina ja täysivaltaisina jäseninä

Lisätiedot

Toukokuu Pyöräilyt alkavat Toukokuun alusta. Sivu 7. Extreemeä Juukassa Herajärven kierros 24 h. Sivu 5

Toukokuu Pyöräilyt alkavat Toukokuun alusta. Sivu 7. Extreemeä Juukassa Herajärven kierros 24 h. Sivu 5 Toukokuu 2016 Pyöräilyt alkavat Toukokuun alusta. Sivu 7 Extreemeä Juukassa Herajärven kierros 24 h. Sivu 5 Koe Naivistit Iittalassa Kulttuuripyöräily. Sivu 8 Vapaita lomaosake-viikkoja Vuosille 2016 2017,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Aika 9.4.2017 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 22 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

Toukokuu JUHLI LUONTOA! JUHLI JANAKKALAN LATUA! Janakkalan Latu 50 vuotta. Repovesi kutsuu viikonloppuvaellukselle

Toukokuu JUHLI LUONTOA! JUHLI JANAKKALAN LATUA! Janakkalan Latu 50 vuotta. Repovesi kutsuu viikonloppuvaellukselle Toukokuu 2017 JUHLI LUONTOA! JUHLI JANAKKALAN LATUA! Janakkalan Latu 50 vuotta Repovesi kutsuu viikonloppuvaellukselle Perinteiset kevät- ja syysillat Mallinkaisten leirialueella. Keskiviikko ja torstai

Lisätiedot

Läsnä 15 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. Yhdistyksen puheenjohtaja Ville Savoranta avasi kokouksen.

Läsnä 15 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. Yhdistyksen puheenjohtaja Ville Savoranta avasi kokouksen. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 12.10.2013 klo 12.00 12.30 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 15 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220.

Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220. 1 2 3 4 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry TOIMINTAKERTOMUS 1.7.2013 30.6.2014 YLEISTÄ Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220. Toimintaa

Lisätiedot

Keravan Reserviläiset ry Toimintakertomus 2009

Keravan Reserviläiset ry Toimintakertomus 2009 Keravan Reserviläiset ry Toimintakertomus 2009 Tuloslaskelma ja Tase Yleistä Vuosi 2009 oli yhdistyksemme 51. toimintavuosi. Kuluneena vuonna yhdistyksen puheenjohtajana toimi Heikki Jäntti. Yhdistyksen

Lisätiedot

Toimintakertomus 2012. Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry

Toimintakertomus 2012. Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry Toimintakertomus 2012 Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry VasE:n toimintakertomus vuodelta 2012 Vuosi 2012 oli yhdistyksen 75. toimintavuosi. Jäsenistölle järjestettiin vuoden aikana koulutustilaisuuksia,

Lisätiedot

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Esityksen mukaan.

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Esityksen mukaan. Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry PÖYTÄKIRJA 1(5) SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2010 Paikka: Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, Helsinki Aika: Tiistai 9.11.2010 kello 19.15. Läsnä: Luettelo liitteenä 1. KOKOUKSEN

Lisätiedot

Yhdistyksen varapuheenjohtaja Kirsi Marjamäki avasi kokouksen klo

Yhdistyksen varapuheenjohtaja Kirsi Marjamäki avasi kokouksen klo Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Ma 6.2.2017 klo 17.00 Paikka: Marttaliiton kokoustila, Malminrinne 1 B, 7 krs. VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1. KOKOUKSEN AVAUS Yhdistyksen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Länsituuli 83 ry:n jäsenlehti 1/ /2006

Länsituuli 83 ry:n jäsenlehti 1/ /2006 Länsituuli 83 ry:n jäsenlehti 1/ 2005 1/2006 Kevään tunnelmia Maaliskuun alku on ollut 5-10 astetta keskilämpötilaa kylmempi, joten talvi on ollut länsirannikollakin hiihto- ja luistelusäiden puolesta

Lisätiedot

Toimintakertomus Alajärven Yrittäjät Ry

Toimintakertomus Alajärven Yrittäjät Ry Toimintakertomus 2017 Alajärven Yrittäjät Ry Yleistä Alajärven Yrittäjät on kaupungissa toimivien yritysten ja yrittäjien etujärjestö, joka valvoo yrittäjien ja yritysten toiminnallisia ja taloudellisia

Lisätiedot

Osallistujaluettelo (liite 1) Puheenjohtaja Maiju Savolainen toivotti osallistujat tervetulleiksi ja avasi kokouksen klo 12.12

Osallistujaluettelo (liite 1) Puheenjohtaja Maiju Savolainen toivotti osallistujat tervetulleiksi ja avasi kokouksen klo 12.12 Pienpystykorvat ry Syyskokouksen pöytäkirja Aika: 26.09.2015 Paikka: Paikalla: Pohjois-Hämeen Kennelpiirin toimitilat Tampereentie 484 Lempäälä Minna Ahonen-Vuorinen Erkki Linkohaka Harri Liikkanen Sari

Lisätiedot

ESITYSLISTA JA PÖYTÄKIRJA

ESITYSLISTA JA PÖYTÄKIRJA sivu 1 Kokouksen paikka ja aika: ESITYSLISTA JA PÖYTÄKIRJA Kokoukseen osallistui henkilöä. 1 Kokouksen avaus Kokouksen avasi klo. 2 Kokouksen järjestäytyminen Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Kokouksen

Lisätiedot

TAPAHTUMAKALENTERI. Janakkalan Latu Ry perustettu 13.9.1967. HALLITUS 2013: Jäsenmäärä 290 31.12.2012. 26.08. Peli- ja saunailta Mallinkaisilla

TAPAHTUMAKALENTERI. Janakkalan Latu Ry perustettu 13.9.1967. HALLITUS 2013: Jäsenmäärä 290 31.12.2012. 26.08. Peli- ja saunailta Mallinkaisilla Syyskuu 2013 Janakkalan Latu Ry perustettu 13.9.1967 HALLITUS 2013: Jäsenmäärä 290 31.12.2012 Puheenjohtaja Erkki Niemi Lintuvuorentie 14, 14200 Turenki matka 0500 483 908 erkki.niemi1@kolumbus.fi Varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Toimintakertomus vuodelta 2011

Toimintakertomus vuodelta 2011 Porin akateeminen nörttikulttuurin arvostusseura ry Toimintakertomus vuodelta 2011 YLEISTÄ PANA ry:n tarkoitus on saattaa yhteen nörttikulttuurista kiinnostuneita ja sitä harrastavia ihmisiä ja järjestää

Lisätiedot

TAIPALSAAREN KIRKONKYLÄN KYLÄYHDISTYS RY:N VUOSIKOKOUS

TAIPALSAAREN KIRKONKYLÄN KYLÄYHDISTYS RY:N VUOSIKOKOUS PÖYTÄKIRJA 25.03.2014 TAIPALSAAREN KIRKONKYLÄN KYLÄYHDISTYS RY:N VUOSIKOKOUS Aika 23.03.2014 klo 15:00 15:44 Paikka Kunnantalo, Keulasali Läsnä Kts. Liite 1 1 Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 Päijät-Hämeen Metsänomistajat ry TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 1. HALLINTO Hallituksen jäsenet ja vastuuhenkilöt: Liisa Korpela, puheenjohtaja, tiedotusvastaava, edustukset sidosryhmiin, yhteydet. yhteistyökumppaneihin

Lisätiedot

1(5) SF- CARAVAN YDIN-HÄME RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA YLEISTÄ

1(5) SF- CARAVAN YDIN-HÄME RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA YLEISTÄ 1(5) SF- CARAVAN YDIN-HÄME RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012 1. YLEISTÄ SF-Caravan Ydin-Häme ry on perustettu Tuusulassa 19.11.2011 Kantele Caravan nimellä. Patentti- ja rekisterihallituksen yhdistysrekisteriin

Lisätiedot

Suomen Internet-yhdistys - SIY ry. Yhdistysrekisteritunnus 169.671

Suomen Internet-yhdistys - SIY ry. Yhdistysrekisteritunnus 169.671 Suomen Internet-yhdistys - SIY ry Yhdistysrekisteritunnus 169.671 TASEKIRJA 1.1. - 31.12.2009 Suomen Internet-yhdistys - SIY ry SISÄLLYSLUETTELO Tilinpäätös 1.1. - 31.12.2009 Sivut TOIMINTAKERTOMUS 1 TILINPÄÄTÖS

Lisätiedot

Toiminnantarkastajaksi valittiin Antti Marvia ja varalle Heikki Suonpää.

Toiminnantarkastajaksi valittiin Antti Marvia ja varalle Heikki Suonpää. SYYSKOKOUS 2017 Aika 30.11.2017, klo. 18.30-20.00 Paikka Hämeenkylän Kartano Osallistujat 10 henkeä, liite 1 1. Kokouksen avaus Markus Lyyra avasi kokouksen ja toivotti osanottajat tervetulleiksi. 2. Kokouksen

Lisätiedot

SYYSKOKOUS

SYYSKOKOUS Leppävaaran palvelukeskus Armas Launiksenkatu 9 ESPOO SYYSKOKOUKSEN ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen päätösvaltaisuus 3. Kokouksen toimihenkilöt 4. Kokouksen työjärjestys 5. Jäsenmaksu ja kannatusmaksu

Lisätiedot

... yhdessä... TOIMINTASUUNNITELMA

... yhdessä... TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2017... yhdessä... JYVÄSKYLÄN LATU RY TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2017 1. YLEISTÄ Jyväskylän Ladun tavoitteena on edistää kaiken ikäisten kuntoa ja terveyttä,

Lisätiedot

JYTY JÄMSÄ RY. Aktiivista ja valveutunutta yhdistystoimintaa jo vuodesta 1965 TOIMINTAKERTOMUS

JYTY JÄMSÄ RY. Aktiivista ja valveutunutta yhdistystoimintaa jo vuodesta 1965 TOIMINTAKERTOMUS JYTY JÄMSÄ RY Aktiivista ja valveutunutta yhdistystoimintaa jo vuodesta 1965 TOIMINTAKERTOMUS 2015 1 1. HALLINTO 1.1 Hallitus Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Sihteeri Ulla Mäkiaho Riitta Leiman Ulla Peltonen

Lisätiedot

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13 Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous torstaina 28.2.2013 klo 17-19:30. Paikka: Uudenmaan Marttojen 6.krs Sali, Lapinlahdenkatu 3, Helsinki. VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA

Lisätiedot

VUOSIKOKOUS. 7 Vuoden 2018 toimintakertomuksen, myös jalostustoimikunnan (liite 2), tilinpäätöksen (liite 3) ja toiminnantarkastajien

VUOSIKOKOUS. 7 Vuoden 2018 toimintakertomuksen, myös jalostustoimikunnan (liite 2), tilinpäätöksen (liite 3) ja toiminnantarkastajien PÖYTÄKIRJA Aika la 16.03.2019 klo 12.04 13.28. Paikka Hotelli Alba, Ahlmaninkatu 4, 40100 Jyväskylä 1 Kokouksen avaus Yhdistyksen puheenjohtaja avasi kokouksen klo 12.04. 2 Valitaan kokoukselle puheenjohtaja.

Lisätiedot

!!!!!! SUOMEN ANESTESIASAIRAANHOITAJAT RY:N TOIMINTAKERTOMUS 2014

!!!!!! SUOMEN ANESTESIASAIRAANHOITAJAT RY:N TOIMINTAKERTOMUS 2014 SUOMEN ANESTESIASAIRAANHOITAJAT RY:N TOIMINTAKERTOMUS 2014 Yleistä Toimintavuosi2014oliYhdistyksen49.toimintavuosi. Yhdistyksensääntöjenmääräämätkokouksetpidettiin. YleistenkokoustenlisäksijäsenistölläonollutmahdollisuusvaikuttaaYhdistyksentoimintaan

Lisätiedot

2. Todettiin kokous laillisesti kokoonkutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

2. Todettiin kokous laillisesti kokoonkutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. KASKELAN OMAKOTIYHDISTYS RY VUOSIKOKOUS AIKA Tiistai 21.5.2013 klo 18.30 PAIKKA LÄSNÄ Skomarsin torppa, Hakunila Markku Loikkanen (pj) Sirkka Luukkanen Marjukka Kallio Markku Kallio Reino Raijos Sirkku

Lisätiedot

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2014 VUOSIKERTOMUS

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2014 VUOSIKERTOMUS HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2014 VUOSIKERTOMUS YLEISTÄ Yhdistyksen tarkoituksena on edistää fyysisesti vammaisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan tasa-arvoisina ja täysivaltaisina

Lisätiedot

Pöytäkirja. 1 Kokouksen avaus. Seuran puheenjohtaja Vesa Välimäki avasi kokouksen ja toivotti jäsenet tervetulleeksi.

Pöytäkirja. 1 Kokouksen avaus. Seuran puheenjohtaja Vesa Välimäki avasi kokouksen ja toivotti jäsenet tervetulleeksi. Pöytäkirja Jalasjärven Alapään Eränkävijät Ry Vuosikokous 22.02.2009 Aika 13.00 14.20 Paikka Seuran Maja Läsnä 39 jäsentä 1 Kokouksen avaus. Seuran puheenjohtaja Vesa Välimäki avasi kokouksen ja toivotti

Lisätiedot

Hämeenlinnan Palomiesten yhdistys JHL Ry 136

Hämeenlinnan Palomiesten yhdistys JHL Ry 136 1 Hämeenlinnan Palomiesten yhdistys JHL Ry 136 www.palomies.fi Pöytäkirja Yhdistyksen kevätkokous 28.4.17 Yhdistyksen kevätkokous Aika: 28.4.17 klo 18 alkaen Paikka: Café Pannu, Hallituskatu, 13130 Hämeenlinna

Lisätiedot

Tapani Saarinen toivotti syyskokoukseen osallistuneet johtokunnan puolesta tervetulleiksi ja avasi syyskokouksen klo 18:05.

Tapani Saarinen toivotti syyskokoukseen osallistuneet johtokunnan puolesta tervetulleiksi ja avasi syyskokouksen klo 18:05. Kangasalan Melojat ry TYÖJÄRJESTYS Kangasalan Melojien syyskokous Aika: 22.11.2016 klo 18:00 Paikka: Vesaniemen takkahuone, Kangasala 1 Kokouksen avaus Tapani Saarinen toivotti syyskokoukseen osallistuneet

Lisätiedot

Hyvä Jäsenemme! Johtokunta. Johtokunnan jäsenet toimintavuonna 2009:

Hyvä Jäsenemme! Johtokunta. Johtokunnan jäsenet toimintavuonna 2009: MTK- Kerimäki Toimintakertomus 2009 Hyvä Jäsenemme! MTK-Kerimäen tuottajayhdistyksen johtokunta päätti toimittaa vuoden 2009 toimintakertomuksen kaikille jäsenilleen. Yhdistyksen toiminta oli vuonna 2009

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 AIKA 22.11.2017, klo 18:00 PAIKKA Jakun koulu Paikalla 12 osallistujaa. Aluksi oli kahvitarjoilu. 1 KOKOUKSEN AVAUS Jakkukylän kyläyhdistyksen puheenjohtaja

Lisätiedot

Suomen Menopaussitutkimusseura Finnish Menopause Society. nimisen yhdistyksen säännöt

Suomen Menopaussitutkimusseura Finnish Menopause Society. nimisen yhdistyksen säännöt Suomen Menopaussitutkimusseura Finnish Menopause Society nimisen yhdistyksen säännöt 1 Yhdistyksen nimi on Suomen Menopaussitutkimusseura Finnish Menopause Society Yhdistyksen kotipaikka on Tampere. 2

Lisätiedot

KAUPAN ESIMIESVETERAANIT ry VUOSIKOKOUS. Paikka Baltic Princess laiva matkalla Helsingistä Tallinnaan Kokoustila 5 krs Aika 22.8.2012 alkaen klo 19.

KAUPAN ESIMIESVETERAANIT ry VUOSIKOKOUS. Paikka Baltic Princess laiva matkalla Helsingistä Tallinnaan Kokoustila 5 krs Aika 22.8.2012 alkaen klo 19. KAUPAN ESIMIESVETERAANIT ry VUOSIKOKOUS Pöytäkirja Paikka Baltic Princess laiva matkalla Helsingistä Tallinnaan Kokoustila 5 krs Aika 22.8.2012 alkaen klo 19.00 Läsnä osanottajaluettelossa mainitut 55

Lisätiedot

Vuosikertomus 2011. Kaarinan Urheiluratsastajat ry

Vuosikertomus 2011. Kaarinan Urheiluratsastajat ry Vuosikertomus 2011 Kaarinan Urheiluratsastajat ry Kaarinan Urheiluratsastajat ry Vuosikertomus SISÄLLYSLUETTELO Aloitussanat... 3 Yleistä... 3 Hallitus... 4 Toimikunnat... 4 Kokoustoiminta... 5 Tapahtumat...

Lisätiedot

Vuosikokous pidettiin 16.4.2015 Metsäkansan Ainolassa.

Vuosikokous pidettiin 16.4.2015 Metsäkansan Ainolassa. TOIMINTAKERTOMUS 2015 YLEISTÄ Metsäkansan kyläyhdistyksen toiminta vuonna 2015 oli aktiivista. Vuotta värittivät erityisesti hyvin onnistuneet tapahtumat ja kyläyhdistyksen saama positiivinen huomio. Yhdistys

Lisätiedot

ESITYSLISTA JA PÖYTÄKIRJA

ESITYSLISTA JA PÖYTÄKIRJA sivu 1 Herättäjä-Yhdistys ry:n paikallisosaston vuosikokous ESITYSLISTA JA PÖYTÄKIRJA Kokouksen paikka ja aika: Kokoukseen osallistui henkilöä. 1 Kokouksen avaus Kokouksen avasi klo. 2 Kokouksen järjestäytyminen

Lisätiedot

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n Vuosikokous 12.3.2008 Kiimingin Reposelässä.

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n Vuosikokous 12.3.2008 Kiimingin Reposelässä. Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n Vuosikokous 12.3.2008 Kiimingin Reposelässä. KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus. - kokouksen avauksen suoritti Timo Tiiro 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja,

Lisätiedot

TOIVAKAN AUTOURHEILUKERHO RY 1

TOIVAKAN AUTOURHEILUKERHO RY 1 TOIVAKAN AUTOURHEILUKERHO RY 1 KEVÄTKOKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika: 15.3.2014 klo 16.00 Paikka: Liikalan lomamökit, Huikko Läsnä: Juha Lampinen Niina Ikonen Tuomas Hokkanen Kirsi Hokkanen Pirjo Vestman Ronja

Lisätiedot

SYYSKOKOUS

SYYSKOKOUS Leppävaaran palvelukeskus Armas Launiksenkatu 9 ESPOO SYYSKOKOUKSEN ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus 2. Päätösvaltaisuuden toteaminen 3. Valitaan kokouksen toimihenkilöt 4. Kokouksen työjärjestyksestä päättäminen

Lisätiedot

MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS

MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS ESITYSLISTA Aika: 19.2.2014 klo 18.00 Paikka: Kahvila Nanda Wanha Talo, Savilahdenkatu 12, Mikkeli 1. VUOSIKOKOUKSEN AVAUS Yhdistyksen puheenjohtaja Kirsi-Maaria

Lisätiedot

JANAKKALA-SEURA RY. TOIMINTASUUNNITELMA 2016-2017

JANAKKALA-SEURA RY. TOIMINTASUUNNITELMA 2016-2017 JANAKKALA-SEURA RY. TOIMINTASUUNNITELMA 2016-2017 Hyväksytty vuosikokouksessa 23.3.2016 1 Janakkala-Seura ry. tekee paikallista Janakkalan mielikuvaa tukevaa kotiseututyötä. Tavoitteena on 1. Lisätä täällä

Lisätiedot

Selkämeren kansallispuiston ystävät ry - yhdistyksen säännöt

Selkämeren kansallispuiston ystävät ry - yhdistyksen säännöt Hyväksytty Patentti- ja rekisterihallituksen yhdistysrekisteriin 16.9.2013 Yhdistyksen rekisterinumero 211.052 Selkämeren kansallispuiston ystävät ry - yhdistyksen säännöt Yhdistyksen nimi 1 Yhdistyksen

Lisätiedot

KUTSU. Jyty Iisalmi ry:n sääntömääräinen. syyskokous. pidetään maanantaina klo alkaen Meijän Vintillä os.

KUTSU. Jyty Iisalmi ry:n sääntömääräinen. syyskokous. pidetään maanantaina klo alkaen Meijän Vintillä os. KUTSU Jyty Iisalmi ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään maanantaina 21.11.2016 klo 16.45 alkaen Meijän Vintillä os. Savonkatu 11 A 6 Kokouksessa käsitellään sääntöjen 15 määräämät asiat. Luottamusvaalikokous

Lisätiedot

SEURAN SÄÄNNÖT. 1 Nimi ja kotipaikka. Yhdistyksen nimi on Ski Jyväskylä ry ja kotipaikka Jyväskylän kaupunki.

SEURAN SÄÄNNÖT. 1 Nimi ja kotipaikka. Yhdistyksen nimi on Ski Jyväskylä ry ja kotipaikka Jyväskylän kaupunki. 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Ski Jyväskylä ry ja kotipaikka Jyväskylän kaupunki. Yhdistyksestä käytetään näissä säännöissä nimitystä seura. Seura toimii Suomen Hiihtoliitto ry:n, Suomen Ampumahiihtoliitto

Lisätiedot

9) esitetään ja hyväksytään riistanhoitoyhdistyksen vuoden 2014 toimintakertomus

9) esitetään ja hyväksytään riistanhoitoyhdistyksen vuoden 2014 toimintakertomus 1) kokouksen avaaminen Rhy:n puheenjohtaja Asko Autio avasi kokouksen. Asko kertoi ajankohtaisista tapahtumista rhy:ssä. Vuoden 2014 pienpetokilpailun palkitut olivat 1 Ari hautakangas, 26 pienpetoa 2.

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 Suomen Affenpinserit ry TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 1. YLEISTÄ Vuosi 2013 oli Suomen Affenpinserit ry:n kuudestoista toimintavuosi. Suomen Affenpinserit ry oli yhdistysjäsen Suomen Kääpiökoirayhdistys

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2015

TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Häjyt r.y., johtokunnan kokous, Kurikka, Paulapieksujen maja 4.10.2014, 1. Häjyt r.y., syyskokous, Kauhava (Härmä), Hunurijärvi 22.11.2014 Hölkkä- ja kuntoliikuntaseura Häjyt ry TOIMINTASUUNNITELMA 2015

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 Aika 10.4.2016 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 23 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen.

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen. KOLHON KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA Marko Lipsonen 2.1.2013 YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS Aika 27.11.12, KLO 19.00 Paikka Osuuspankin kokoustilat Läsnä Läsnäolijoista erillinen liite Käsitellyt asiat: 1. Kokouksen

Lisätiedot

V-S Jyty ry TIEDOTTAA

V-S Jyty ry TIEDOTTAA V-S Jyty ry TIEDOTTAA 24.10.2014 V-S Jyty ry:n tiedote 2/2014 K O K O U S K U T S U V-S Jyty ry:n syyskokous pidetään tiistaina 2.12.2014 klo 17.00 alkaen Linnateatterissa, 4. kerroksen teatterisali, Linnankatu

Lisätiedot

Ukko-Kolin Ystävät r.y.:n säännöt

Ukko-Kolin Ystävät r.y.:n säännöt Rekisterinumero 178573. Säännöt rekisteröity yhdistysrekisteriin 25.2.2000. Y-tunnus 1596966-6 Ukko-Kolin Ystävät r.y.:n säännöt Yhdistyksen nimi 1 Yhdistyksen nimi on Ukko-Kolin Ystävät r.y. Yhdistyksen

Lisätiedot