TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016"

Transkriptio

1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016 Janakkalan Latu ry Talvella lumikenkäilyä, vesijumppaa, lentopalloa ja pitkiä kävelyjä. Kesällä pyöräilyä ja sauvakävelyä. Syksyllä toiminnot jatkuivat ja olimme taas hirvimetsällä. Yhteisiä nautintoja haettiin nuotiolla istuen ja Latumajalla saunoen sekä pelaten.

2 JANAKKALAN LATU ry Toimintakertomus (8) Vuosi 2016 oli Janakkalan Latu ry:n 49. toimintavuosi. I JÄSENISTÖ JA HALLINTO Jäsenmäärä oli 261 henkilöä. Hallitus Paturi Eija Hiidenkari Tiina Sikiö Hilkka Niemi Harri Karhunsuo Seppo Lepistö Pentti Myllymaa Juhani Nivasalo Heidi Saarinen Satu Kuotola Päivi Sinimaa Raija puheenjohtaja varapuheenjohtaja sihteeri / jäsensihteeri rahastonhoitaja varajäsen varajäsen Hallitus kokoontui 6 kertaa. Hallituksen järjestäytymiskokous (kokous nro 1) pidettiin vuoden 2015 joulukuussa. Toiminnantarkastajat: vuoden 2016 varsinaisina toiminnantarkastajina toimivat Anne Jokinen ja Reijo Hietanen sekä varatoiminnantarkastajina Aija Uschanoff ja Jorma Ojala. Majatoimikunta: Juhani Myllymaa, Seppo Karhunsuo (majaisäntä) ja Pentti Lepistö. Tiedotustoimikunta: Eija Paturi, Harri Niemi, Juhani Myllymaa. Tiedotustoimikunnan päätehtävät ovat tiedotuslehden (Latulehti) tekeminen ja tiedotteiden julkaisu paikallisessa lehdessä ja internetpalveluissa. Yhdistyksen internetin kotisivujen ja facebook -sivuston ylläpidosta vastasi Hilkka Sikiö. Yhdistyksen yleiset kokoukset Yhdistyksen kevätkokous pidettiin Latumajalla. Kokouksessa oli läsnä 18 jäsentä. Kokouksen puheenjohtajana toimi Erkki Niemi ja sihteerinä Hilkka Sikiö. Kokouksessa hyväksyttiin vuoden 2015 toimintakertomus ja tilinpäätös sekä myönnettiin vastuuvapaus tilivelvollisille. Yhdistyksen syyskokous pidettiin Latumajalla. Kokouksessa oli läsnä 17 jäsentä. Kokouksen puheenjohtajana toimi Eija Paturi ja sihteerinä Hilkka Sikiö. Kokouksessa hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2017 sekä jäsen- ja kannatusmaksut ja tehtiin tarvittavat hallituksen jäsenten valinnat ja valittiin toimikuntien jäsenet vuodelle 2017.

3 JANAKKALAN LATU ry Toimintakertomus (8) Muut kokoukset Suomen Ladun kevätliittokokous pidettiin Lohjalla Janakkalan Latua edustivat kokouksessa Harri Niemi ja Heidi Nivasalo. Suomen Ladun syysliittokokous pidettiin Nilsiässä Janakkalan Latua edustivat Satu Saarinen ja Raija Sinisalo. Hämeen latualueen ulkoilupäivä ja syyskokous pidettiin Kurussa Majajärvellä Janakkalan Ladusta mukana oli Hilkka Sikiö. Jäsenmaksut vuonna 2016 Perheen 1. jäsen Perhejäsenmaksu, samassa osoitteessa asuvat Nuorisojäsen (alle 19 v.) Rinnakkaisjäsen (pääjäsen toisessa latuyhd.) Kannatusjäsenmaksu Yhteisöjäsen 27,00 e 42,00 e 15,00 e 22,00 e 500,00 e 26,00 e II OMA TOIMINTA Vesijumppa: joka toinen maanantai Tervakosken uimahallilla kevät- ja syyskaudella yhteensä 9 kertaa, joissa yhteensä 55 osallistumista Lentopallo: kevät- ja syyskaudella keskiviikkoisin Leppäkosken koululla yhteensä 27 kertaa, joissa yhteensä 253 osallistumista. Vetäjänä toimi Tauno Kömi. Lumikenkäily ja hiihto: Lumikenkäilyretkiä tehtiin joka toinen lauantai välisenä aikana 6 kertaa, osallistumisia oli yhteensä 20. Vetäjinä toimivat yhdistyksen lumikenkäilyä harrastavat jäsenet. Kuutamolumikenkäily oli ja siihen osallistui 9 henkeä. Kenkäiltiin ja hiihdettiin Hakamäestä Viljetynvuoren laavulle. Kävelyt: Sauvakävelyjä vedettiin joka maanantai Konttilan maastossa alkaen asti lukuun ottamatta heinäkuun lomataukoa. Osallistujia oli keskimäärin 5-8 kpl. Vetäjinä toimivat Seppo Karhunsuo ja Eija Paturi. Yhteensä kävelyjä tuli 30 ja osallistumisia yhteensä noin 270.

4 JANAKKALAN LATU ry Toimintakertomus (8) Pitkät kävelyt: Pitkän kävelyn harjoituksia tehtiin kahden viikon välein joko lauantaina tai sunnuntaina alkaen. Kevätkaudella käveltiin 11 kertaa, kävelijöitä 5-11/ kerta ja yhteensä 87 osallistumista. Kävelyt olivat pituudeltaan noin km. Kävelykauden päätapahtuma oli pitkä kävely Hauholla. Mukana oli 9 kävelijää ja matkaksi kertyi noin 51 kilometriä. Reitin suunnittelijana ja kävelyn vetäjänä toimi Keijo Malinen. Kesätauon jälkeen pitkiä kävelyjä jatkettiin taas alkaen. Syksyllä käveltiin kahden viikon välein joko lauantaina tai sunnuntaina. Marraskuussa kävely toteutettiin Valkeakoskella ja muuten Janakkalan maastoissa. Yhteensä syksyllä käveltiin 8 kertaa ja noin 80 osallistumista. Syksyn kävelyjen pituudet olivat noin km. Seitsemän osallistujaa käveli Herajärven kierroksen 24 tunnissa Juukassa Kolin maastoissa. Reitin pituus oli 61 km ja sen suunnittelijoina ja vetäjinä toimivat Raija Sinimaa ja Satu Saarinen. Jaakon kävelyyn Mallinkaisille osallistui 4 kävelijää. Vetäjänä toimi Seppo Karhunsuo. Uutena toimintana kokeiltiin maisemakävelyä, jossa matka (noin km) ja vauhti pidettiin kohtuullisena sekä vietettiin kiireettömät tauot. Kävely toteutui 4 kertaa lokajoulukuussa ja osallistumisia oli noin 30. Vetäjänä oli Tiina Hiidenkari.

5 JANAKKALAN LATU ry Toimintakertomus (8) Pyöräilyt: Torstaipyöräilyt aloitettiin ja niitä jatkettiin joka viikko asti. Osallistujia torstaipyöräilyissä oli vaihtelevasti 1-11 välillä. Torstaikertoja tuli 20 ja osallistumisia oli 150. Vetäjinä Harri Niemi, Eija Paturi ja Seppo Karhunsuo. Uutena toimintana aloitettiin maisemapyöräilyt keskiviikkoisin alkaen saakka. Sopivan lyhyin matkoin ja maltillisin nopeuksin vedettiin touko-, kesä- ja elokuun aikana 12 pyöräilyä. Osallistujia oli 7-14/kerta ja lenkkien pituudet vaihtelivat 25-noin 30 km:n välillä. Vetäjänä toimi Tiina Hiidenkari ja apurina Hilkka Sikiö. Yhdessä pyöräillen -retki tehtiin lauantaina Vuorenkylän, Myllynkulman ja Käikälän kautta Mantereenlinnalle. Mukana oli 11 pyöräilijää. Harri Niemi suunnitteli ja veti pyöräretken. Hausjärven kylärinki -pyöräilyssä oli yhdistyksestä mukana 3 pyöräilijää. Kulttuuripyöräilyyn Turengista Iittalaan Naivistien näyttelyyn Varpaat vedessä osallistui 3 pyöräilijää. Reitin ja päiväohjelman suunnitteli ja veti Seppo Karhunsuo. Janakkala 150-vuotta kyläpyöräily ajettiin Pyöräilyyn osallistui kahdessa ryhmässä yhteensä 14 pyöräilijää. Matkaa kertyi 157 km. Reitin suunnitteli Eija Paturi. Pentti Lepistö ja Juhani Myllymaa suunnittelivat ja veivät pyörärastit paikoilleen toukokuun alkuun mennessä. Rasteja oli 20 kpl ympäri Janakkalaa. Vastauslomakkeita palautti 16 pyöräilijää, joista kaikki rastit löytäneitä oli 10. Palkinnot arvottiin syyskokouksessa: 1. Markku Myllymaa (pyöräilylaukku), 2. Toini Koskela (Startin vyölaukku, suksivoiteita), 3. Maire Kuivanen (villasukat), 4. Matti Mattila (villasukat).

6 JANAKKALAN LATU ry Toimintakertomus (8) Janakkalan Latu osallistui Kilometrikisaan 2016, sijoitus Tehosarjassa oli 13. Seitsemälle pyöräilijälle kertyi kilometrejä 2128,0 6910,30 km, yhteensä 24762,80 km. Harri Niemi toimi joukkueen kapteenina. Muu ulkoilu: Hämärään metsäretkeen lapsiperheille Hakamäen hiekkakuopalla osallistui 18 retkeilijää. Retken suunnittelijoina ja vetäjinä olivat Eija Paturi, Seppo Karhunsuo ja Marja-Liisa Nordfors. Jäsenilta pidettiin Mallinkaisten leirikeskuksessa uiden, eväitä syöden ja nuotiolla istuskellen. Paikalla kävi illan mittaan yhteensä 12 jäsentä. Toinen jäsenilta pidettiin Mallinkaisten leirikeskuksessa uiden, saunoen pelaillen, grillaten, lettuja paistaen ja nuotiolla istuskellen. Osallistujia oli 17. Hirvijahtiin osallistui 9 ajomiestä ja ajomiestä. Tästä saadut korvaukset laskutettiin yhdistykselle. Muuta toimintaa: Sauna- ja peli-illat tiistaisin: Tiistai-illoissa ja muissa tapahtumissa Latumajalla oli vuoden 2016 aikana yhteensä noin 280 osallistumista. Peli-illoissa pelataan talvisin saunomisen ja kahvittelujen lomassa korttia ja koronaa, kesäisin mölkkyä. Yhdistys oli kunnan kanssa järjestämässä Lumiveisto -tapahtumaa Turengin kävelykadulla Kuusi joukkuetta kisaili lumiveiston voitosta. Mierolan Dada voitti veturillaan kisan. Osallistujia ja yleisöä tapahtuma keräsi satoja! Unelmien liikuntapäivänä yhdistys teki linturetken Suurisuolle, jossa mukana 17 lintutieteilijää. Eija Paturi veti ryhmää.

7 JANAKKALAN LATU ry Toimintakertomus (8) Nuku yö ulkona -tapahtumassa nukkui neljä henkeä yön ulkona ja turvana oli 2 koiraa. Pönttötalkoisiin Aaltosen Kauppahuoneella osallistui 20 henkeä ja pönttöjä syntyi 80. Järjestelyissä olivat mukana Harri Niemi ja Jouni Aaltonen. Yhdistyksen pikkujoulu oli Latumajalla. Osallistujia oli 10 henkeä. Laavulla oli tarjolla puuroa ja rusinasoppaa sekä hyvää seuraa. Latumajan korjaussuunnittelu pääsi alkuun Juhani Myllymaan ja Pentti Lepistön tekemän kartoituksen jälkeen, kun Harri Niemi teki alustavan budjetin, jota Eija Paturi täydensi ja laati avustushakemuksen Linnaseutu Leaderiin. Päätös avustuksen saamisesta tuli syksyllä Tiedottaminen: Yhdistyksen kotisivut: ja facebook: Yhdistyksen Latulehti ilmestyi 3 kertaa: toukokuussa, syyskuussa ja joulukuussa. Lehdet ovat toimintakertomuksen liitteenä. Hallituksen kokouksista ja muista tapahtumista ilmoitettiin säännöllisesti Janakkalan Sanomien seurapalstalla ja kotisivuilla sekä facebook -sivustolla. Paikkakunnalla ilmestyviin lehtiin lähetettiin tiedotteita toiminnasta sekä ennen tapahtumia että niiden jälkeen. Lehdet julkaisivat niistä osan. Latumajan vuokraaminen: Majaa vuokrattiin Janakkalan Ladun jäsenille ja ulkopuolisille yhteensä 18 kertaa. III MUIDEN TOIMINTAAN OSALLISTUMINEN SPR:n Hämeen piiri tilasi sauvakävelyharjoituksen omaishoitajille, joita osallistui 9 kpl. Eija Paturi ohjasi kävelyn Kiipulan maastoissa, Seppo Karhunsuo ja Marja-Liisa Nordfors hoitivat tilaisuuden kahvitarjoilun ja makkaranpaiston. Yhdistys esitteli toimintaansa kunnan järjestämässä Janakkala 150-vuotta tapahtuman Elotorilla. Myrskyisässä säässä esittelijöinä toimivat useat aktiivit ja markkinaväkeä oli liikkeellä runsaasti, taisi sieltä joku uusi jäsenkin tulla toimintaan.

8 JANAKKALAN LATU ry Toimintakertomus (8) IV LOMAOSAKEVIIKOT Kiilosoppi: lomaviikkoja käytettiin 5 viikkoa 8:sta tarjolla olevasta. Ylläskuningas: lomaviikkoja käytettiin 9 kpl 17:sta viikosta. Harri Niemi huolehti varausten vastaanotosta, laskutuksesta ja avainten luovutuksesta. Hallitus Hyväksytty kevätkokouksessa

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 Janakkalan Latu ry Talvella lumikenkäilyä, vesijumppaa, lentopalloa ja pitkiä kävelyjä. Kesällä pyöräilyä ja sauvakävelyä. Syksyllä toiminnot jatkuivat ja olimme taas hirvimetsällä.

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2017

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2017 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2017 Janakkalan Latu ry Talvella lumikenkäilyä, vesijumppaa, lentopalloa ja pitkiä kävelyjä. Kesällä pyöräilyä, retkeilyä ja sauvakävelyä. Majaa rempattiin keväästä syksyyn, välillä

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2018

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2018 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2018 Janakkalan Latu ry Talvella lumikenkäilyä, vesijumppaa, lentopalloa, peli-iltoja ja pitkiä kävelyjä. Kesällä pyöräilyä, retkeilyä, sauvarinnettä ja sauvakävelyä. Syksyllä

Lisätiedot

Joulukuu Lumikenkäilyt alkavat Loppiaisena. Yö ulkona talviretki. Ulkona kuin Lumiukko!

Joulukuu Lumikenkäilyt alkavat Loppiaisena. Yö ulkona talviretki. Ulkona kuin Lumiukko! Joulukuu 2017 Lumikenkäilyt alkavat Loppiaisena. Yö ulkona talviretki. Ulkona kuin Lumiukko! Janakkalan Latu ry perustettu 13.9.1967 Kotisivu: http://www.janakkalanlatu.fi/ ja facebook: https://www.facebook.com/janakkalanlatu

Lisätiedot

Kemin Latu on Suomen Ladun alaisuudessa toimiva jäsenyhdistys.

Kemin Latu on Suomen Ladun alaisuudessa toimiva jäsenyhdistys. 20.2.2017 KEMIN LATU ry. Jäsentiedote 2017 62 toimintavuosi Ulkoile hyvässä seurassa Kemin Latu on Suomen Ladun alaisuudessa toimiva jäsenyhdistys. Suomen Ladun jäsenenä pääset mukaan tapahtumiin, kursseille

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2012.... yhdessä...

TOIMINTASUUNNITELMA 2012.... yhdessä... 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2012... yhdessä... 2 JYVÄSKYLÄN LATU RY TOIMINTASUUNNITELMA v. 2012 YLEISTÄ Jyväskylän Ladun tavoitteena on edistää kaiken ikäisten kuntoa, vireyttä ja terveyttä Suomen Ladun teeman

Lisätiedot

Janakkalan Latu Ry perustettu 13.9.1967

Janakkalan Latu Ry perustettu 13.9.1967 Toukokuu 2015 Janakkalan Latu Ry perustettu 13.9.1967 HALLITUS 2015: Jäsenmäärä 279 03.12.2014 Puheenjohtaja Eija Paturi Juttilantie 17 as 13, 14200 Turenki matka 040 754 7532 eija.paturi@jippii.fi Varapuheenjohtaja

Lisätiedot

... yhdessä... TOIMINTASUUNNITELMA

... yhdessä... TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015... yhdessä... JYVÄSKYLÄN LATU RY TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 1. YLEISTÄ Jyväskylän Ladun tavoitteena on edistää kaiken ikäisten kuntoa ja terveyttä,

Lisätiedot

Oikaristen Sukuseura Ry:n. toimintakertomus 2013

Oikaristen Sukuseura Ry:n. toimintakertomus 2013 Oikaristen Sukuseura Ry:n toimintakertomus 2013 Kuva: Sirpa Heikkinen 2013 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2013 Oikaristen 13-vuotiaan sukuseuran toiminta jatkui edelleen aktiivisena. Seuran

Lisätiedot

Janakkalan Latu Ry perustettu 13.9.1967

Janakkalan Latu Ry perustettu 13.9.1967 Syyskuu 2015 Janakkalan Latu Ry perustettu 13.9.1967 HALLITUS 2015: Jäsenmäärä 279 03.12.2014 Puheenjohtaja Eija Paturi Ylikyläntie 11, 14200 Turenki matka 040 754 7532 eija.paturi@jippii.fi Varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Toukokuu Pyöräilyt alkavat Toukokuun alusta. Sivu 7. Extreemeä Juukassa Herajärven kierros 24 h. Sivu 5

Toukokuu Pyöräilyt alkavat Toukokuun alusta. Sivu 7. Extreemeä Juukassa Herajärven kierros 24 h. Sivu 5 Toukokuu 2016 Pyöräilyt alkavat Toukokuun alusta. Sivu 7 Extreemeä Juukassa Herajärven kierros 24 h. Sivu 5 Koe Naivistit Iittalassa Kulttuuripyöräily. Sivu 8 Vapaita lomaosake-viikkoja Vuosille 2016 2017,

Lisätiedot

Janakkalan Latu Ry perustettu

Janakkalan Latu Ry perustettu Joulukuu 2013 Janakkalan Latu Ry perustettu 13.9.1967 HALLITUS 2014: Jäsenmäärä 278 1.10.2013 Puheenjohtaja Erkki Niemi Lintuvuorentie 14, 14200 Turenki matka 0500 483 908 erkki.niemi1@kolumbus.fi Varapuheenjohtaja

Lisätiedot

2016 TOIMINTAKERTOMUS

2016 TOIMINTAKERTOMUS TOIMINTAKERTOMUS 2016 TOIMINTAKERTOMUS 2016 Ylimattilantie 86110 PARHALAHTI http://www.parha.net Toimintakertomus 1.1. 31.12.2016 YLEISTÄ Yhdistys perustettiin 16.10.2010. Yhdistyksen virallinen rekisteröintipäivämäärä

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS 2015 71800 Siilinjärvi siilinjarvenyrittajat@gmail.com 2 TOIMINTAKERTOMUS SISÄLLYS TOIMINTAKERTOMUS... 3 1. PERINTEISTÄ JA LIIKUNNALLISTA TOIMINTAA VUONNA 2015... 3

Lisätiedot

Kokous on kaikille avoin. Jäsenet ovat tervetulleita saunaan kello 18 alkaen.

Kokous on kaikille avoin. Jäsenet ovat tervetulleita saunaan kello 18 alkaen. KOKOUSKUTSU Vuosikokous 2016 Aika: 8.3.2016 kello 19.00 Paikka: Sauna Arla, Kaarlenkatu 15, Helsinki ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen: puheenjohtajan, sihteerin ja kahden pöytäkirjantarkastajan

Lisätiedot

JOENSUUN LATU ry:n syyskokousten pöytäkirjat vv

JOENSUUN LATU ry:n syyskokousten pöytäkirjat vv JOENSUUN LATU ry:n syyskokousten pöytäkirjat vv. 2003-2007 Joensuun Latu ry:n sääntömääräinen syyskokous PÖYTÄKIRJA Aika: keskiviikko 14.11.2007 kello 18.05-19.20 Paikka: Koivupihan palvelukeskus, Ravintola

Lisätiedot

Syyskuu Lentopalloilua ja vesijumppaa Syyskuussa aloitetaan. Sivu 6. Hämäräretki lapsille Hakamäessä. Sivu 7

Syyskuu Lentopalloilua ja vesijumppaa Syyskuussa aloitetaan. Sivu 6. Hämäräretki lapsille Hakamäessä. Sivu 7 Syyskuu 2016 Lentopalloilua ja vesijumppaa Syyskuussa aloitetaan. Sivu 6 Hämäräretki lapsille Hakamäessä. Sivu 7 Pönttötalkoot Vasarointia kuuluu. Sivu 9 Vapaita lomaosake-viikkoja Vuosille 2016 2017,

Lisätiedot

IITIN LATU RY. Yhdistyksen jäsenmäärä oli vuoden lopussa. 304. Jäsenmäärä on pysynyt vakaana. Uusia jäseniä on tullut ja vanhoja jäänyt pois,

IITIN LATU RY. Yhdistyksen jäsenmäärä oli vuoden lopussa. 304. Jäsenmäärä on pysynyt vakaana. Uusia jäseniä on tullut ja vanhoja jäänyt pois, IITIN LATU RY TOIMINTAKERTOMUS 1.1.2009-31.12.2009 1. YLEISTÄ Vuosi 2009 oli yhdistyksen 22. toimintavuosi. Tänäkin vuonna liikuntaa harrastettiin monipuolisesti, ja perinteiset Muumihiihto- ja metsämörrikoulut

Lisätiedot

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1.

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 13.10.2012 klo 12.00 12.25 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

Janakkalan Latu Ry perustettu 13.9.1967

Janakkalan Latu Ry perustettu 13.9.1967 Syyskuu 2014 Janakkalan Latu Ry perustettu 13.9.1967 HALLITUS 2014: Jäsenmäärä 287 08.09.2014 Puheenjohtaja Erkki Niemi Lintuvuorentie 14, 14200 Turenki matka 0500 483 908 erkki.niemi1@kolumbus.fi Varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Elokuu JUHLI LUONTOA! JUHLI JANAKKALAN LATUA! Janakkalan Latu 50 vuotta. Hämäräretki lapsille ja perheille.

Elokuu JUHLI LUONTOA! JUHLI JANAKKALAN LATUA! Janakkalan Latu 50 vuotta. Hämäräretki lapsille ja perheille. Elokuu 2017 JUHLI LUONTOA! JUHLI JANAKKALAN LATUA! Janakkalan Latu 50 vuotta Hämäräretki lapsille ja perheille. Perinteinen syysilta Mallinkaisten leirialueella. Sauvakävelyt ja suosittu Sauvarinne jatkavat!

Lisätiedot

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta 1(5) VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA (yhdistyksen nimi) ESITYSLISTA RANTAMÄEN MARTTAYHDISTYS RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Paikka: KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄYTYMINEN 1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja

Lisätiedot

Janakkalan Latu Ry perustettu 13.9.1967

Janakkalan Latu Ry perustettu 13.9.1967 Toukokuu 2014 Janakkalan Latu Ry perustettu 13.9.1967 HALLITUS 2014: Jäsenmäärä 311 03.12.2013 Puheenjohtaja matka 0500 483 908 Erkki Niemi Lintuvuorentie 14, 14200 Turenki erkki.niemi1@kolumbus.fi Varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kokouksen esityslista

Kokouksen esityslista Kutsu sääntömääräiseen vuosikokoukseen Keski-Suomen Sukututkijat ry kutsuu jäsenensä sääntömääräiseen vuosikokoukseen, joka pidetään keskiviikkona 25.3.2015 klo 17.00 alkaen Jyväskylän maakunta-arkistossa.

Lisätiedot

... yhdessä... TOIMINTASUUNNITELMA

... yhdessä... TOIMINTASUUNNITELMA 1 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014... yhdessä... JYVÄSKYLÄN LATU RY TOIMINTASUUNNITELMA 2 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 1. YLEISTÄ Jyväskylän Ladun tavoitteena on edistää kaiken ikäisten kuntoa ja

Lisätiedot

Lasten ja vapaaehtoistoimijoiden tapaturma- ja vastuuvakuutuksen voimassaolon varmistaminen ks. Yhdistysnetti

Lasten ja vapaaehtoistoimijoiden tapaturma- ja vastuuvakuutuksen voimassaolon varmistaminen ks. Yhdistysnetti MLL:n paikallisyhdistyksen hallinnon vuosikello (Lähde: MLL /Yhdistysnetti) TAMMIKUU Yhdistyksen hallituksen järjestäytymiskokous Varan, sihteerin, rahastonhoitajan, jäsenvastaavan ja muiden vastuuhenkilöiden

Lisätiedot

Huhtikuu Yö ulkona kesäretket. Sauvarinne! Mallinkaisten Peli- ja saunaillat.

Huhtikuu Yö ulkona kesäretket. Sauvarinne! Mallinkaisten Peli- ja saunaillat. Huhtikuu 2018 Pyöräilyt alkavat Toukokuussa Torstai pyöräilyt ja Maisema pyöräilyt. Sauvarinne! Yö ulkona kesäretket. Mallinkaisten Peli- ja saunaillat. Janakkalan Latu ry perustettu 13.9.1967 Kotisivu:

Lisätiedot

Lumikenkäilyt alkavat Tammikuussa. Lentopalloilu jatkuu Leppäkoskella.

Lumikenkäilyt alkavat Tammikuussa. Lentopalloilu jatkuu Leppäkoskella. Marraskuu 2018 Lumikenkäilyt alkavat Tammikuussa. Lentopalloilu jatkuu Leppäkoskella. Maastopyöräilyä! Yö ulkona retket. Viikonloppu pyöräily tulossa. Janakkalan Latu ry perustettu 13.09.1967 Jäseniä 239

Lisätiedot

Toukokuu JUHLI LUONTOA! JUHLI JANAKKALAN LATUA! Janakkalan Latu 50 vuotta. Repovesi kutsuu viikonloppuvaellukselle

Toukokuu JUHLI LUONTOA! JUHLI JANAKKALAN LATUA! Janakkalan Latu 50 vuotta. Repovesi kutsuu viikonloppuvaellukselle Toukokuu 2017 JUHLI LUONTOA! JUHLI JANAKKALAN LATUA! Janakkalan Latu 50 vuotta Repovesi kutsuu viikonloppuvaellukselle Perinteiset kevät- ja syysillat Mallinkaisten leirialueella. Keskiviikko ja torstai

Lisätiedot

Toimintakertomus 2014. Vaasan Ekonomit - Vasa Ekonomer ry.

Toimintakertomus 2014. Vaasan Ekonomit - Vasa Ekonomer ry. Toimintakertomus 2014 Vaasan Ekonomit - Vasa Ekonomer ry. Vuosi 2014 Vuosi 2014 oli yhdistyksen 77. toimintavuosi. Jäsenistölle järjestettiin vuoden aikana koulutustilaisuuksia, yritysvierailuja ja virkistystilaisuuksia.

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS 2016 71800 Siilinjärvi siilinjarvenyrittajat@gmail.com 2 TOIMINTAKERTOMUS SISÄLLYS TOIMINTAKERTOMUS... 3 1. PERINTEISTÄ JA LIIKUNNALLISTA TOIMINTAA VUONNA 2016... 3

Lisätiedot

... yhdessä... TOIMINTASUUNNITELMA

... yhdessä... TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2016... yhdessä... JYVÄSKYLÄN LATU RY TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2016 1. YLEISTÄ Jyväskylän Ladun tavoitteena on edistää kaiken ikäisten kuntoa ja terveyttä,

Lisätiedot

Vaasan ekonomit Toi T mintaker oi tomus

Vaasan ekonomit Toi T mintaker oi tomus Vaasan ekonomit Toimintakertomus 2017 Jäsenistö Vaasan Ekonomien jäsenmäärä 31.12.2017 oli 900 Suomen ekonomien 25 jäsenyhdistyksen joukossa kuudenneksi vanhin ja seitsemänneksi suurin Yhdistyksen varsinaisten

Lisätiedot

Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry

Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry Toimintakertomus vuodelta 2013 Nykytila: Yhdistyksemme jäsenmäärä kasvoi 14.11.1013 lähes kaksinkertaiseksi, kun Helsingin sosiaaliviraston henkilöstö

Lisätiedot

TUOHITUN KYLÄYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2016

TUOHITUN KYLÄYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2016 TUOHITUN KYLÄYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2016 Vuosikokouksen jälkeen kyläasiamies Henrik Hausen kertoo uudesta hankkeesta ja vastaa kysymyksiin. 28.2.2016 klo 18.00. Paikka Tuohikoto Käsiteltävät asiat: 1.

Lisätiedot

Joulukuu Lentopalloilua ja vesijumppaa Tammikuussa jatketaan. Sivu 6 ja 7. Nyt Lumikenkäilemään Aloitetaan Lammintien varresta.

Joulukuu Lentopalloilua ja vesijumppaa Tammikuussa jatketaan. Sivu 6 ja 7. Nyt Lumikenkäilemään Aloitetaan Lammintien varresta. Joulukuu 2016 Lentopalloilua ja vesijumppaa Tammikuussa jatketaan. Sivu 6 ja 7 Nyt Lumikenkäilemään Aloitetaan Lammintien varresta. Sivu 11 Lumen veiston mestaruus kilpailut Kävelykadulla Turengissa. Sivu

Lisätiedot

Turun Seudun Pool ry. Tilinpäätös

Turun Seudun Pool ry. Tilinpäätös Turun Seudun Pool ry Tilinpäätös 1.6.2015 31.5.2016 Sisällys Sisällysluettelo...2 Toimintakertomus...3 Vuosikertomus...5 Taseet...7 Tilinpäätöksen allekirjoitukset...8 Toimintakertomus 2015-2016 YLEISTÄ

Lisätiedot

MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014

MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014 MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014 Sisällys Esityslista...1 Toimintakertomus 1.8.2013 31.7.2014...2 Esitys toimintasuunnitelmaksi 2014 2015...4 Tilinpäätös 31.7.2014...5 Talousarvio toimikaudelle 1.8.2014

Lisätiedot

1(4) VUOSIKOKOUS 3.3.2013. Aika Sunnuntai 3.3.2013 klo 14.20 16.05 Lehtovaaran erätalo, Piiralantie 145A

1(4) VUOSIKOKOUS 3.3.2013. Aika Sunnuntai 3.3.2013 klo 14.20 16.05 Lehtovaaran erätalo, Piiralantie 145A ETELÄ KAJAANIN KYLÄT RY PÖYTÄKIRJA 1(4) VUOSIKOKOUS 3.3.2013 Aika Sunnuntai 3.3.2013 klo 14.20 16.05 Paikka Lehtovaaran erätalo, Piiralantie 145A Osallistujat Käsitellyt asiat: Laatikainen Sinikka Fordell

Lisätiedot

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS YLEISTÄ Yhdistyksen tarkoitus on edistää fyysisesti vammaisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan tasa-arvoisina ja täysivaltaisina jäseninä

Lisätiedot

Sauvakävelyt, sauvarinne ja kävelyt. Lentopalloilu jatkuu Leppäkoskella.

Sauvakävelyt, sauvarinne ja kävelyt. Lentopalloilu jatkuu Leppäkoskella. Huhtikuu 2019 Sauvakävelyt, sauvarinne ja kävelyt. Lentopalloilu jatkuu Leppäkoskella. Yö ulkona retket. Maastopyöräilyä kesällä! Viikonloppu pyöräily tulossa. Mallinkaisilla peli- ja saunaillat. Janakkalan

Lisätiedot

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen OIKARISTEN sukuseura ry:n Toimintakertomus vuodelta Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen 2011 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2011 Oikaristen 11-vuotias sukuseura toimii

Lisätiedot

TERVEHDYS YHDISTYKSEMME JÄSENET!

TERVEHDYS YHDISTYKSEMME JÄSENET! 3 TERVEHDYS YHDISTYKSEMME JÄSENET! Edellinen toimintavuosi oli meille monella tapaa yhteistyön vuosi. Järjestimme itse tapahtumia, joissa kumppanina oli muita organisaatioita avustamassa tai sitten me

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2006

TOIMINTAKERTOMUS 2006 TOIMINTAKERTOMUS 2006 YLEISTÄ Vuosi 2006 oli OuLVI:n 44. toimintavuosi. Vuoden aikana järjestetty toiminta oli edellisten vuosien mukaista.tapahtumissa keskityttiin laatuun ja panostettiin tapahtumaympäristöön

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014

TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014 TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014 Toiminta Hallitus Suomen Saksanpystykorva harrastaja Sapy ry:n tarkoituksena on tehdä eri saksanpystykorvia ja eri harrastusmuotoja tunnetuksi, tuoda rotujen harrastajat yhteen,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Aika 9.4.2017 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 22 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

JYTY JÄMSÄ RY. Aktiivista ja valveutunutta yhdistystoimintaa jo vuodesta 1965 TOIMINTAKERTOMUS

JYTY JÄMSÄ RY. Aktiivista ja valveutunutta yhdistystoimintaa jo vuodesta 1965 TOIMINTAKERTOMUS JYTY JÄMSÄ RY Aktiivista ja valveutunutta yhdistystoimintaa jo vuodesta 1965 TOIMINTAKERTOMUS 2015 1 1. HALLINTO 1.1 Hallitus Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Sihteeri Ulla Mäkiaho Riitta Leiman Ulla Peltonen

Lisätiedot

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli tilinpäätöksen tarkastus ja alllekirjoitus), Roby oli sihteerinä

Lisätiedot

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Esityksen mukaan.

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Esityksen mukaan. Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry PÖYTÄKIRJA 1(5) SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2010 Paikka: Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, Helsinki Aika: Tiistai 9.11.2010 kello 19.15. Läsnä: Luettelo liitteenä 1. KOKOUKSEN

Lisätiedot

Yhdistyksen varapuheenjohtaja Kirsi Marjamäki avasi kokouksen klo

Yhdistyksen varapuheenjohtaja Kirsi Marjamäki avasi kokouksen klo Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Ma 6.2.2017 klo 17.00 Paikka: Marttaliiton kokoustila, Malminrinne 1 B, 7 krs. VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1. KOKOUKSEN AVAUS Yhdistyksen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

VUOSIKOKOUS. 7 Vuoden 2018 toimintakertomuksen, myös jalostustoimikunnan (liite 2), tilinpäätöksen (liite 3) ja toiminnantarkastajien

VUOSIKOKOUS. 7 Vuoden 2018 toimintakertomuksen, myös jalostustoimikunnan (liite 2), tilinpäätöksen (liite 3) ja toiminnantarkastajien PÖYTÄKIRJA Aika la 16.03.2019 klo 12.04 13.28. Paikka Hotelli Alba, Ahlmaninkatu 4, 40100 Jyväskylä 1 Kokouksen avaus Yhdistyksen puheenjohtaja avasi kokouksen klo 12.04. 2 Valitaan kokoukselle puheenjohtaja.

Lisätiedot

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13 Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous torstaina 28.2.2013 klo 17-19:30. Paikka: Uudenmaan Marttojen 6.krs Sali, Lapinlahdenkatu 3, Helsinki. VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA

Lisätiedot

Joulukuu 2015. Lumikenkäilyt alkavat Heti vuoden alussa. Sivu 6. Osallistu Lumenveistoon Sivu 13. Yhdessä Hiihtäen Ota kaveri mukaan.

Joulukuu 2015. Lumikenkäilyt alkavat Heti vuoden alussa. Sivu 6. Osallistu Lumenveistoon Sivu 13. Yhdessä Hiihtäen Ota kaveri mukaan. Joulukuu 2015 Lumikenkäilyt alkavat Heti vuoden alussa. Sivu 6 Osallistu Lumenveistoon Sivu 13 Yhdessä Hiihtäen Ota kaveri mukaan. Sivu 11 Vapaita lomaosake-viikkoja Vuosille 2016 2017, sivut 8 9, varaa

Lisätiedot

POHJOIS-HEINÄVEDEN KYLÄT RY SYYSKOKOUS 2018

POHJOIS-HEINÄVEDEN KYLÄT RY SYYSKOKOUS 2018 POHJOIS-HEINÄVEDEN KYLÄT RY SYYSKOKOUS 2018 AIKA: 18.11.2018, alkaen klo. 14:00 PAIKKA: Karvion Kievari Pöytäkirja: 1. Kokouksen avaus Pj. Eija Pesonen avasi kok. klo.14:05 2. Todetaan läsnäolijat Eija

Lisätiedot

Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry. Toimintakertomus 2013

Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry. Toimintakertomus 2013 Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry Toimintakertomus 2013 Vuosi 2013 Vuosi 2013 oli yhdistyksen 76. toimintavuosi. Jäsenistölle järjestettiin vuoden aikana koulutustilaisuuksia, yritysvierailuja ja virkistystilaisuuksia.

Lisätiedot

3. TODETAAN KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

3. TODETAAN KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. HELSINGIN YLIOPISTOLLINEN GO-SEURA RY YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS 5.12.2017 PÖYTÄKIRJA Paikka: Kokoustila Seppele, Leppäsuonkatu 11, Helsinki Osallistujat: Antti Niemi, puheenjohtaja Arto Heikkinen, sihteeri

Lisätiedot

Viuruniemen kyläyhdistys ry Toimintakertomus vuodelta 2015

Viuruniemen kyläyhdistys ry Toimintakertomus vuodelta 2015 Viuruniemen kyläyhdistys ry Toimintakertomus vuodelta 2015 Viuruniemen kyläyhdistyksessä oli 200 jäsentä (v.2014 jäseniä oli 181). Viuruniemen kyläyhdistyksen hallitukseen kuuluivat Saila Keronen puheenjohtaja,

Lisätiedot

SEURAN SÄÄNNÖT. 1 Nimi ja kotipaikka. Yhdistyksen nimi on Ski Jyväskylä ry ja kotipaikka Jyväskylän kaupunki.

SEURAN SÄÄNNÖT. 1 Nimi ja kotipaikka. Yhdistyksen nimi on Ski Jyväskylä ry ja kotipaikka Jyväskylän kaupunki. 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Ski Jyväskylä ry ja kotipaikka Jyväskylän kaupunki. Yhdistyksestä käytetään näissä säännöissä nimitystä seura. Seura toimii Suomen Hiihtoliitto ry:n, Suomen Ampumahiihtoliitto

Lisätiedot

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B ETELÄ KAJAANIN KYLÄT RY PÖYTÄKIRJA 1(5) VUOSIKOKOUS 31.3.2015 Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Paikka Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B Osallistujat Fordell Pertti Juntunen Raija Kauppinen Esko Kallio

Lisätiedot

Kuopion Selkäyhdistys ry Toimintakertomus 2016

Kuopion Selkäyhdistys ry Toimintakertomus 2016 KUOPION SELKÄYHDISTYS RY TOIMINTAKERTOMUS 2016 2 Kuopion Selkäyhdistys ry Toimintakertomus 2016 Jäsenistö Vuoden 2016 lopussa jäsenmäärä oli 386 henkilöä. Vapaaehtoistyöntekijöiden määrä 30 henkilöä ja

Lisätiedot

pääluottamusmies alakohtaiset luottamusmiehet koulutiedottajat pääluottamusmies puheenjohtaja kaikki toimijat jäsenasiainhoitaja nuorisovastaava

pääluottamusmies alakohtaiset luottamusmiehet koulutiedottajat pääluottamusmies puheenjohtaja kaikki toimijat jäsenasiainhoitaja nuorisovastaava Järjestötoiminta Jatketaan jäsen- ja työpaikkakartoitusta ammattinimikkeistä ja työpaikoista nykyiset/potentiaaliset jäsenmäärät/työpaikka Jäsenhankinta, jäsenkiinnittyminen ja järjestämistyö Vuoden painopiste!

Lisätiedot

V-S Jyty ry TIEDOTTAA

V-S Jyty ry TIEDOTTAA V-S Jyty ry TIEDOTTAA 24.10.2014 V-S Jyty ry:n tiedote 2/2014 K O K O U S K U T S U V-S Jyty ry:n syyskokous pidetään tiistaina 2.12.2014 klo 17.00 alkaen Linnateatterissa, 4. kerroksen teatterisali, Linnankatu

Lisätiedot

Toimintakertomus 2015

Toimintakertomus 2015 Toimintakertomus 2015 Yleistä Kulunut vuosi oli Saviniemen Asukasyhdistys ry:n 23. toimintavuosi. "Yhdistyksen tarkoituksena on edistää saviniemeläisten yhteisiä asumiseen liittyviä etuja, alueen viihtyvyyttä,

Lisätiedot

TUOHITUN KYLÄYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2014

TUOHITUN KYLÄYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2014 TUOHITUN KYLÄYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2014 Aika 9.2.2014 klo 14.00. Paikka Tuohikoto Käsiteltävät asiat 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 14.00. ja esitteli vierailijan, Salon kyläasiamies

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen.

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen. KOLHON KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA Marko Lipsonen 2.1.2013 YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS Aika 27.11.12, KLO 19.00 Paikka Osuuspankin kokoustilat Läsnä Läsnäolijoista erillinen liite Käsitellyt asiat: 1. Kokouksen

Lisätiedot

Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220.

Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220. 1 2 3 4 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry TOIMINTAKERTOMUS 1.7.2013 30.6.2014 YLEISTÄ Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220. Toimintaa

Lisätiedot

VUOSIKOKOUSMATERIAALI. Kevätkokous 2015

VUOSIKOKOUSMATERIAALI. Kevätkokous 2015 Espoo Ringside Golf ERG ry Nurmikartanontie 5 02920 Espoo VUOSIKOKOUSMATERIAALI Kevätkokous 2015 26.4.2015 Espoo Ringside Golf klubitalo, osoitteessa Nurmikartanontie 5, 02920 Espoo Sisältää: Kokouskutsu

Lisätiedot

Läsnä 15 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. Yhdistyksen puheenjohtaja Ville Savoranta avasi kokouksen.

Läsnä 15 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. Yhdistyksen puheenjohtaja Ville Savoranta avasi kokouksen. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 12.10.2013 klo 12.00 12.30 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 15 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

Suomenpienhevosyhdistyksen toimintakertomus 2016

Suomenpienhevosyhdistyksen toimintakertomus 2016 Suomenpienhevosyhdistyksen toimintakertomus 2016 1. Yleistä Yhdistyksen tarkoituksena on lisätä suomenpienhevosten arvostusta ja sen käyttömuotoja, sekä turvata maahamme kehittyneen alkuperäisrodun sukujen

Lisätiedot

Pieksän Ladun. Jäsentiedote 2015. www.pieksanlatu.fi. pieksanlatu(at)gmail.com

Pieksän Ladun. Jäsentiedote 2015. www.pieksanlatu.fi. pieksanlatu(at)gmail.com Pieksän Ladun Jäsentiedote 2015 www.pieksanlatu.fi pieksanlatu(at)gmail.com 1 Hei Latulaiset ja ulkoilukansa! Hiihtokauden lähestyessä toivotan kaikki ulkoilijat jälleen tervetulleeksi hiihtämään Partaharjun

Lisätiedot

Vuosikertomus 2010. vuosikertomus 2010 1 (5) 30.1.2011. Kaakkois-Suomen Lihastautiyhdistys ry. Yleistä

Vuosikertomus 2010. vuosikertomus 2010 1 (5) 30.1.2011. Kaakkois-Suomen Lihastautiyhdistys ry. Yleistä vuosikertomus 2010 1 (5) 30.1.2011 Kaakkois-Suomen Lihastautiyhdistys ry Vuosikertomus 2010 Yleistä Toiminnan tarkoitus Tukea yhdessä Lihastautiliiton kanssa neuromuskulaarisia tauteja sairastavien ja

Lisätiedot

Toiminnantarkastajaksi valittiin Antti Marvia ja varalle Heikki Suonpää.

Toiminnantarkastajaksi valittiin Antti Marvia ja varalle Heikki Suonpää. SYYSKOKOUS 2017 Aika 30.11.2017, klo. 18.30-20.00 Paikka Hämeenkylän Kartano Osallistujat 10 henkeä, liite 1 1. Kokouksen avaus Markus Lyyra avasi kokouksen ja toivotti osanottajat tervetulleiksi. 2. Kokouksen

Lisätiedot

ESITYSLISTA JA PÖYTÄKIRJA

ESITYSLISTA JA PÖYTÄKIRJA sivu 1 Kokouksen paikka ja aika: ESITYSLISTA JA PÖYTÄKIRJA Kokoukseen osallistui henkilöä. 1 Kokouksen avaus Kokouksen avasi klo. 2 Kokouksen järjestäytyminen Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Kokouksen

Lisätiedot

Toimintakertomus 2012. Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry

Toimintakertomus 2012. Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry Toimintakertomus 2012 Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry VasE:n toimintakertomus vuodelta 2012 Vuosi 2012 oli yhdistyksen 75. toimintavuosi. Jäsenistölle järjestettiin vuoden aikana koulutustilaisuuksia,

Lisätiedot

Tapani Saarinen toivotti syyskokoukseen osallistuneet johtokunnan puolesta tervetulleiksi ja avasi syyskokouksen klo 18:05.

Tapani Saarinen toivotti syyskokoukseen osallistuneet johtokunnan puolesta tervetulleiksi ja avasi syyskokouksen klo 18:05. Kangasalan Melojat ry TYÖJÄRJESTYS Kangasalan Melojien syyskokous Aika: 22.11.2016 klo 18:00 Paikka: Vesaniemen takkahuone, Kangasala 1 Kokouksen avaus Tapani Saarinen toivotti syyskokoukseen osallistuneet

Lisätiedot

2. Todettiin kokous laillisesti kokoonkutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

2. Todettiin kokous laillisesti kokoonkutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. KASKELAN OMAKOTIYHDISTYS RY VUOSIKOKOUS AIKA Tiistai 21.5.2013 klo 18.30 PAIKKA LÄSNÄ Skomarsin torppa, Hakunila Markku Loikkanen (pj) Sirkka Luukkanen Marjukka Kallio Markku Kallio Reino Raijos Sirkku

Lisätiedot

Toimintakertomus 2016

Toimintakertomus 2016 Toimintakertomus 2016 Naivistien Ystävät ry Puh. 050 3132207 (pj.) c/o Naivistit Iittalassa Hollajantie 2 14500 Iittala www.naivistienystavat.fi naivistienystavat@gmail.com rek 14.5.2012. No: 207.968.

Lisätiedot

6. KOKUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

6. KOKUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJA 1(3) 20.03.2013 TaLVI ry Sääntömääräinen kevätkokous Aika 20.03.2013 klo 18.25-18.55 Paikka ABC Lahdesjärvi, Automiehenkatu 39, Tampere Läsnä Osallistujaluettolo (liite 1) 1. KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

TOIVAKAN AUTOURHEILUKERHO RY 1

TOIVAKAN AUTOURHEILUKERHO RY 1 TOIVAKAN AUTOURHEILUKERHO RY 1 KEVÄTKOKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika: 15.3.2014 klo 16.00 Paikka: Liikalan lomamökit, Huikko Läsnä: Juha Lampinen Niina Ikonen Tuomas Hokkanen Kirsi Hokkanen Pirjo Vestman Ronja

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 Päijät-Hämeen Metsänomistajat ry TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 1. HALLINTO Hallituksen jäsenet ja vastuuhenkilöt: Liisa Korpela, puheenjohtaja, tiedotusvastaava, edustukset sidosryhmiin, yhteydet. yhteistyökumppaneihin

Lisätiedot

Perustavaan kokoukseen osallistui 11 henkilöä jotka kävivät laajan keskustelun yhdistyksen toiminnan suuntaviivoista ja julkisivujen ongelmista.

Perustavaan kokoukseen osallistui 11 henkilöä jotka kävivät laajan keskustelun yhdistyksen toiminnan suuntaviivoista ja julkisivujen ongelmista. Julkisivuyhdistys Martti Karimies TOIMINTAKERTOMUS 09.04.1996 JULKISIVUYHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS 1995 Yhdistyksen perust aminen Perustava kokous. Yhdistyksen toiminnan voidaan katsoa alkaneen virallisesti

Lisätiedot

Toimintakertomus vuodelta 2011

Toimintakertomus vuodelta 2011 Porin akateeminen nörttikulttuurin arvostusseura ry Toimintakertomus vuodelta 2011 YLEISTÄ PANA ry:n tarkoitus on saattaa yhteen nörttikulttuurista kiinnostuneita ja sitä harrastavia ihmisiä ja järjestää

Lisätiedot

1. Puheenjohtaja Markku Riuttala avasi kokouksen ja totesi sen lailliseksi klo: 17:40.

1. Puheenjohtaja Markku Riuttala avasi kokouksen ja totesi sen lailliseksi klo: 17:40. Paikka: Satakunnan ammattikorkeakoulun tekniikan Porin yksikön luokkahuone Aika: 8.1.2013 Klo: 17:40-18:00 Läsnä: Markku Riuttala, Esa Halminen, Mikko Rahi, Pekka Aarne,. 1. Puheenjohtaja Markku Riuttala

Lisätiedot

... yhdessä... TOIMINTASUUNNITELMA

... yhdessä... TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2017... yhdessä... JYVÄSKYLÄN LATU RY TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2017 1. YLEISTÄ Jyväskylän Ladun tavoitteena on edistää kaiken ikäisten kuntoa ja terveyttä,

Lisätiedot

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n Vuosikokous 12.3.2008 Kiimingin Reposelässä.

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n Vuosikokous 12.3.2008 Kiimingin Reposelässä. Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n Vuosikokous 12.3.2008 Kiimingin Reposelässä. KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus. - kokouksen avauksen suoritti Timo Tiiro 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja,

Lisätiedot

MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS

MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS ESITYSLISTA Aika: 19.2.2014 klo 18.00 Paikka: Kahvila Nanda Wanha Talo, Savilahdenkatu 12, Mikkeli 1. VUOSIKOKOUKSEN AVAUS Yhdistyksen puheenjohtaja Kirsi-Maaria

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 AIKA 22.11.2017, klo 18:00 PAIKKA Jakun koulu Paikalla 12 osallistujaa. Aluksi oli kahvitarjoilu. 1 KOKOUKSEN AVAUS Jakkukylän kyläyhdistyksen puheenjohtaja

Lisätiedot

2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri sekä kaksi pöytäkirjantarkastajaa, jotka tarvittaessa toimivat ääntenlaskijoina

2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri sekä kaksi pöytäkirjantarkastajaa, jotka tarvittaessa toimivat ääntenlaskijoina Kasvitieteellisen puutarhan ystävät ry Botaniska trädgårdens vänner rf PÖYTÄKIRJA 15.11.2013 SYYSKOKOUS Aika Torstai 7.11.2013 kello 17.30 18.10 Paikka Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha, palmuhuonerakennus,

Lisätiedot

Ukko-Kolin Ystävät r.y.:n säännöt

Ukko-Kolin Ystävät r.y.:n säännöt Rekisterinumero 178573. Säännöt rekisteröity yhdistysrekisteriin 25.2.2000. Y-tunnus 1596966-6 Ukko-Kolin Ystävät r.y.:n säännöt Yhdistyksen nimi 1 Yhdistyksen nimi on Ukko-Kolin Ystävät r.y. Yhdistyksen

Lisätiedot

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2006 Bobäck byaförening rf.

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2006 Bobäck byaförening rf. 17.1.2006 1(5) HALLITUKSEN KOKOUS 15.1.2006 Läsnä: Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa,, Kerttu Ojajärvi, Erkki Kasto, Annikki Lindfors, Heikki Niemi, Juha Saranpää, Harri Ala-aho Kari Meriläinen, Sari

Lisätiedot

Oikaristen sukuseura ry:n

Oikaristen sukuseura ry:n Oikaristen sukuseura ry:n toimintakertomus 2015 Kuva: Sirpa Heikkinen 2015 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 24.11.2015 Oikaristen 16-vuotias sukuseura toimi aktiivisesti. Seuran tavoitteena on

Lisätiedot

Kuva Pertti Tiuttu. Jäsentiedote 2017

Kuva Pertti Tiuttu. Jäsentiedote 2017 Kuva Pertti Tiuttu. Jäsentiedote 2017 Huittisten Latu ja Polku ry. perustettu 1976 Pankkiyhteydet FI69 11193000052670 (Nordea) FI80 50590040008590 (OP) FI95 44561040010091 (SP) Toimihenkilöt vuonna 2017

Lisätiedot

Körpäkkäsanomat 1/2006

Körpäkkäsanomat 1/2006 Körpäkkäsanomat 1/2006 Taustaa Puuveneiden perinneseura Körpäkkä on vuonna 2003 rekisteröity yhdistys, jonka toimintatarkoituksena on puuveneiden perinteiden vaaliminen. Alun perin yhdistyksen perustana

Lisätiedot

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

TAPAHTUMAKALENTERI. Janakkalan Latu Ry perustettu 13.9.1967. HALLITUS 2013: Jäsenmäärä 290 31.12.2012. 26.08. Peli- ja saunailta Mallinkaisilla

TAPAHTUMAKALENTERI. Janakkalan Latu Ry perustettu 13.9.1967. HALLITUS 2013: Jäsenmäärä 290 31.12.2012. 26.08. Peli- ja saunailta Mallinkaisilla Syyskuu 2013 Janakkalan Latu Ry perustettu 13.9.1967 HALLITUS 2013: Jäsenmäärä 290 31.12.2012 Puheenjohtaja Erkki Niemi Lintuvuorentie 14, 14200 Turenki matka 0500 483 908 erkki.niemi1@kolumbus.fi Varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Liittokokous, liittovaltuusto ja liittohallitus

Liittokokous, liittovaltuusto ja liittohallitus Liittokokous, liittovaltuusto ja liittohallitus 8.9.2014 Järjestöpäivät 5.-6.9.2014 Liittokokous joka 3. vuosi - valitsee liittovaltuustoedustajat Liittovaltuusto 34 yhdistysten edustajaa 10 muuta edustajaa

Lisätiedot

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta 30.11.2012

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta 30.11.2012 OIKARISTEN sukuseura ry:n Toimintakertomus vuodelta 2012 Kuva Sirpa Heikkinen 2012 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2012 Oikaristen 12-vuotiaan sukuseuran toiminta jatkui edelleen aktiivisena.

Lisätiedot

Esityslista 1.12.2015

Esityslista 1.12.2015 Sivu 1 / 6 Esityslista 1.12.2015 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin ja kahden pöytäkirjantarkastajan valinta 3. Nimenhuudon suorittaminen 4. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Suomen Menopaussitutkimusseura Finnish Menopause Society. nimisen yhdistyksen säännöt

Suomen Menopaussitutkimusseura Finnish Menopause Society. nimisen yhdistyksen säännöt Suomen Menopaussitutkimusseura Finnish Menopause Society nimisen yhdistyksen säännöt 1 Yhdistyksen nimi on Suomen Menopaussitutkimusseura Finnish Menopause Society Yhdistyksen kotipaikka on Tampere. 2

Lisätiedot

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2014 VUOSIKERTOMUS

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2014 VUOSIKERTOMUS HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2014 VUOSIKERTOMUS YLEISTÄ Yhdistyksen tarkoituksena on edistää fyysisesti vammaisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan tasa-arvoisina ja täysivaltaisina

Lisätiedot