NORDIC SKIN -KOULUTUKSET

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "NORDIC SKIN -KOULUTUKSET"

Transkriptio

1 TERVEYDENHUOLLON AMMATTILAISET NORDIC SKIN -KOULUTUKSET Vuosi 2016 KAUNEUSALAN AMMATTILAISET YHTEISTYÖSSÄ: Koulutuksemme järjestetään Helsingin ydinkeskustassa, Nordic Skinin viihtyisissä tiloissa. Koulutusten johtajana toimii esteettisen lääketieteen asiantuntijalääkäri Piotr Sikorski. Kouluttajina vain sertifioituja esteettisen lääketieteen ja kauneusalan ammattilaisia. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Tuotespesialisti Katariina Mattila Tel

2 ti klo to klo Kemialliset kuorinnat Norel Dr Wilsz -hoitolasarja to klo Täyteainekoulutus, moduuli 1 to klo Mesoterapiakoulutus ti klo Täyteainekoulutus, moduuli 2 ti klo Täyteainekoulutus, moduuli 1 to klo ti klo Norel Dr Wilsz -hoitolasarja Mesoterapia-, lipolyysi- ja skinbooster-koulutus to klo Täyteainekoulutus, moduuli 1 ti klo to klo Kemialliset kuorinnat Norel Dr Wilsz -hoitolasarja ti klo Täyteainekoulutus, moduuli 2 Terveydenhuollon ammattilaisten yleinen koulutuspäivä la Terveydenhuollon ja kauneusalan ammattilaisten täydennyskoulutuspäivä to Koulutuskalenteriin saattaa tulla muutoksia.

3 Kemialliset kuorinnat (4 h) Kemiallisten kuorintojen suosio on kasvanut. Täyteaine- ja botuliinihoitojen ohella kemialliset kuorinnat ovat yksi suosituimmista toimenpiteistä esteettisillä lääkäriklinikoilla. Kemiallisia kuorintoja tehdään yhä enemmän myös kauneusalan yrityksissä, ihotautilääkäreiden vastaanotoilla ja SPAhoitoloissa. Erilaiset kuorintatuotteet sopivat eri alojen ammattilaisille. Kemiallisia kuorintoja koskevaan koulutukseen voi osallistua kuka tahansa taustakoulutukseen katsomatta. Erityisesti koulutusta suositellaan terveydenhuollon ammattilaisille sekä kosmetologeille ja muille kauneusalan yrittäjille. Kauneusalalla toimivien koulutuksessa perehdytään AHA-, BHA ja alfaketohappojen ominaisuuksiin ja käyttöön. Terveydenhuollon ammattilaiset perehtyvät edellä mainittujen lisäksi myös lääketieteellisiin kuorintatuotteisiin. Koulutus sisältää sekä teoreettisen että käytännöllisen osan, ja pääpaino on workshop-osuudessa. Workshop järjestetään aina pienryhmälle, ja workshopin johtajana toimii AAAM-sertifioitu ammattilainen, jolla on 20 vuoden kokemus esteettisestä lääketieteestä. Koulutus järjestetään Helsingin keskustassa sijaitsevan Nordic Skinin viihtyisissä tiloissa. Koulutukseen osallistuvat saavat CCAAM-koulutustodistuksen. Koulutuksen jälkeen 1. Ymmärrät erilaisten happokuorintojen (AHA, BHA, alfaketohapot) ominaisuuksia ja käyttökohteita. 2. Tiedät, kuinka kemiallisen kuorinnan avulla voidaan vaikuttaa ihon toimintaan ja ulkonäköön. 3. Ymmärrät syvällisesti, millaiset kuorintakäsittelyt sopivat kullekin ihotyypille ja kuinka hapoilla voidaan vaikuttaa sekä nuoren että ikääntyvän ihon toimintoihin ja ulkonäköön. 4. Osaat hoitaa ammattitaitoisesti melko vaikeitakin iho-ongelmia, kuten aknea, arpia, ikääntymisen merkkejä, sameaa ja väsynyttä ihoa sekä pigmenttimuutoksia ja ihon valovaurioita 5. Hallitset kemiallisten kuorintojen hoitoprotokollat sekä esi- ja jälkihoidon. Ymmärrät turvallisuuteen liittyvät näkökohdat ja kemiallisten kuorintojen kontraindikaatiot. 6. Terveydenhuollon ammattilaisena osaat käyttää mietojen happojen lisäksi myös keskivahvoja kuorintatuotteita (esim. Jessnerin kuorintaliuos, TCA, hydrokinonipohjaiset tuotteet). Koulutus kestää yhden iltapäivän. Vuonna 2016 koulutuksia järjestetään seuraavasti: tiistai klo tiistai klo Koulutus on maksuton, mikäli osallistuja ostaa Nordic Skin aloituspakkauksen. Pakkaus sisältää Nordic Skinin tuotteita 230 euron arvosta. Aloituspakkauksen hinta on alv. 2. Koulutukseen voi osallistua myös ostamatta aloituspakkausta. Tällöin koulutus maksaa alv.

4 Norel Dr Wilsz koulutus (6 h) Norel Dr Wilsz Cosmetics Laboratory perustettiin Puolassa vuonna Vuodesta 1982 lähtien yritystä on johtanut biokemisti Krystyna Wilsz, joka valvoo kaikkien Norel-tuotteiden tuotekehitys- ja tutkimustoimintaa. Dr Wilsz tuotteet ja hoidot on suunniteltu käytettäviksi ainoastaan valtuutetuissa SPA- ja kauneushoitoloissa sekä esteettisen lääketieteen klinikoilla. Nordic Skin on Norel Dr Wilszin pohjoismainen maahantuoja ja virallinen kouluttaja. Norel-koulutus on räätälöity vastaamaan kauneusalan toimijoiden kohtaamiin haasteisiin. Koulutukseen voivat osallistua kosmetologit, valmistuvat kosmetologit sekä muut ihonhoidon ja kauneusalan ammattilaiset. Koulutukseen osallistuneet saavat Norel Dr Wilsz koulutustodistuksen. Koulutus sisältää sekä teoreettisen että käytännöllisen osan. Pääpaino on Norel Dr Wilsz workshopissa, jossa perehdytään Norel Dr Wilsz -kasvohoitoihin. Teoreettisen osan aikana luodaan perusteellinen katsaus tuotteiden ainesosiin, tuotesarjan toimintaperiaatteisiin sekä markkinoinnillisiin näkökohtiin. Tavoitteena on saada juuri sinun yrityksesi toiminta tehostumaan ja yrityksesi kassavirta kiihtymään. Koulutus järjestetään Nordic Skinin viihtyisissä tiloissa Helsingin Erottajalla. Koulutuksen johtaa esteettisen lääketieteen asiantuntijalääkäri, AAAM-sertifioitu Piotr Sikorski. Workshop-osion johtajana toimii Norel Dr Wilsz -kosmetologi Irina Soras. Koulutuksen jälkeen 1. Tunnet Norel Dr Wilsz tuotesarjan (ammattituotteet ja kotihoitotuotteet). 2. Osaat tehdä ammattitaitoisesti Norel Dr Wilsz kasvohoitoja sekä pystyt kasvattamaan myyntiäsi laadukkailla ja kustannustehokkailla Norel-tuotteilla. Norel Dr Wilsz asiakkaaksi ryhtyessäsi saat käyttöösi sähköisen Norel Dr Wilsz markkinointimateriaalin. saat markkinoinnillista apua Nordic Skin asiantuntijoilta ja näkyvyyttä Nordic Skinin verkkoalustoilla. Koulutus kestää yhden päivän. Vuonna 2016 koulutuksia järjestetään seuraavasti: torstai klo torstai 9.6. klo torstai klo Koulutus on maksuton. Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutukseen otetaan enintään 20 osallistujaa.

5 Täyteainekoulutus Moduuli 1 (5 h) Täyteainehoitojen kysyntä kasvaa väestön ikääntyessä. 94 prosenttia kaikista täyteainehoidoista tehdään hyaluronihapposeoksilla. Hyaluronihappo on tutkittu ja turvallinen täyteaineiden raaka-aine, jota on käytetty esteettisessä lääketieteessä jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Nordic Skin pätevöittää sinut hyaluronihappopohjaisten täyteaineiden käyttöön. Koulutus on suunnattu terveydenhuollon ammattilaisille. Koulutus sisältää sekä teoreettisen että käytännöllisen osan, ja pääpaino on workshop-osuudessa. Workshop järjestetään pienryhmälle, ja workshopin johtajana toimii esteettisen lääketieteen asiantuntijalääkäri, AAAM-sertifioitu Piotr Sikorski, jolla on 20 vuoden kokemus esteettisistä pistoshoidoista. Koulutus järjestetään Nordic Skinin viihtyisissä tiloissa Helsingin Erottajalla. Koulutukseen osallistuvat saavat CCAAM-koulutustodistuksen. Tarjoamme koulutukseen osallistuville myös ns. vastuulääkäripalvelua. Koulutuksen jälkeen 1. Osaat tärkeimmät pistostekniikat, täyteaineiden annostelun sekä toimenpiteiden hoitoprotokollat. Tarvittaessa osaat puuduttaa hoitoalueet. 2. Tunnet markkinoiden tunnetuimmat ja yleisimmät hyaluronihappopohjaiset täyteaineet, joita lääkärit, hoitajat, hammaslääkärit ja muut terveydenhuollon ammattilaiset voivat käyttää praktiikassaan. 3. Saat käyttöösi laadukkaan digitaalisen markkinointimateriaalin. 4. Hallitset hoitoprosessin konsultaatiosta tulosten arviointiin saakka. 5. Tunnet täyteainehoitojen indikaatiot, kontraindikaatiot ja mahdolliset sivuvaikutukset. 6. Osaat käyttää oikeita täyteaineita ja tarkoituksenmukaisia pistostekniikoita kasvojen eri alueilla. 7. Hallitset tyypillisimmät tekniikat, joita kasvoja hoidettaessa käytetään (esim. huulien muotoilu, nasolabiaalipoimujen täyttö, poskipäiden muotoilu). Täyteainekoulutuksen moduuli 1 järjestetään vuonna 2016 kolme kertaa seuraavasti: torstai klo tiistai klo torstai klo Koulutus on aloituspakkauksen ostajille maksuton. Aloituspakkaus maksaa alv. Se sisältää valikoiman laadukkaita hyaluronihappopohjaisia täyteaineita (CE-sertifioituja). 2. Koulutukseen voi osallistua myös hankkimatta aloituspakkausta. Tällöin koulutuksen hinta on alv.

6 Täyteainekoulutus Moduuli 2 (5 h) Täydentävän jakson aikana syvennetään täyteainehoitojen osaamista. Koulutus on suunnattu terveydenhuollon ammattilaisille, joilla on jonkin verran kokemusta täyteainehoitojen tekemisestä. Koulutus sisältää sekä teoreettisen että käytännöllisen osan, ja pääpaino on workshop-osuudessa. Workshop järjestetään aina pienryhmälle, ja workshopin johtajana toimii sertifioitu ammattilainen, jolla on 20 vuoden kokemus esteettisistä pistoshoidoista. Koulutuksen jälkeen osaat valita asiakkaallesi sopivan täyteaineen (HA tai CaHA), tehdä täyteainehoidon ammattitaitoisesti ja hinnoitella palvelusi niin, että yritystoimintasi on kannattavaa. Koulutus järjestetään Nordic Skinin viihtyisissä tiloissa Helsingin Erottajalla. Koulutukseen osallistuvat saavat CCAAM-koulutustodistuksen. Tarjoamme koulutukseen osallistuville myös ns. vastuulääkäripalvelua. Moduuli 2:n jälkeen 1. Osaat käyttää kanyyleja täyteainehoidoissa. 2. Hallitset hyaluronihappopohjaisten täyteaineiden lisäksi myös kalsiummikropartikkeleita sisältävien täyteaineiden käytön. 3. Osaat suunnitella ja toteuttaa ns. full face hoitoja. 4. Osaat rakentaa pitkiä asiakassuhteita. 5. Ymmärrät ammattitaitoisen konsultaatiokäynnin merkityksen ja tehokkaan markkinoinnin näkökohtia. Pystyt hinnoittelemaan palvelusi järkevästi. 6. Löydät tuotteita, joiden avulla lisäät yrityksesi kassavirtaa tehokkaasti. 7. Saat käyttöösi laadukkaan digitaalisen markkinointimateriaalin. Täyteainekoulutuksen moduuli 2 järjestetään vuonna 2016 kaksi kertaa seuraavasti: tiistaina klo tiistaina klo Koulutus on aloituspakkauksen ostajille maksuton. Aloituspakkaus maksaa alv. Se sisältää valikoiman laadukkaita hyaluronihappo- ja kalsiumpohjaisia Nordic Skin täyteaineita. 2. Koulutukseen voi osallistua myös hankkimatta aloituspakkausta. Tällöin koulutuksen hinta on alv.

7 Mesoterapia-, skinbooster- ja lipolyysi-injektiokoulutus (6 h) Mesoterapiakoulutus on suunnattu kauneusalan ja terveydenhuollon ammattilaisille. Koulutus sisältää sekä teoreettisen että käytännöllisen osan, ja pääpaino on workshop-osuudessa. Workshop järjestetään aina pienryhmälle. Workshopin johtajana toimii sertifioitu ammattilainen, jolla on 20 vuoden kokemus esteettisestä lääketieteestä, mm. mesoterapiasta, lipolyysi-injektioista ja skinboostereista. Koulutus järjestetään Helsingin keskustassa, Nordic Skinin viihtyisissä tiloissa. Kauneusalan ammattilaiset perehtyvät mesoterapia- ja biorevitalisaatiohoitoihin. Terveydenhuollon ammattilaisten workshopissa perehdytään edellä mainittujen lisäksi myös lipolyysi-injektioihin ja skinboosterhoitoihin. Koulutukseen osallistuvat saavat CCAAM-koulutustodistuksen. Mesoterapiakoulutuksen jälkeen 1. Ymmärrät, millaisia ongelmia mesoterapian avulla voidaan ratkaista. 2. Hallitset tärkeimmät mesoterapiassa käytetyt aktiiviaineet ja osaat valita oikean tuotteen jokaiselle asiakkaalle. 3. Ymmärrät, kuinka mesoterapia-aineet annostellaan ja kuinka toimenpide etenee. 4. Pystyt räätälöimään asiakkaille sopivia sarjahoitoja. 5. Osaat tehdä biorevitalisaatiohoitoja. 6. Hallitset ainakin kaksi seuraavista tekniikoista: - injektiot - mesorullaus/mikroneulaus - mesoterapiakynän käyttö 7. Tunnet mesoterapiahoitojen indikaatiot, kontraindikaatiot ja mahdolliset sivuvaikutukset. 8. Saat käyttöösi laadukkaan digitaalisen markkinointimateriaalin. 9. Halutessaan terveydenhuollon ammattilaiset pystyvät tekemään myös lipolyysi-injektiohoitoja sekä skinbooster-pistoshoitoja asiakkailleen. Koulutus kestää yhden päivän. Vuonna 2016 koulutuksia järjestetään seuraavasti: torstaina klo tiistaina klo Koulutus on aloituspakkauksen ostajille maksuton. Aloituspakkaus maksaa alv. Aloituspakkaus sisältää Nordic Skinin mesoterapia-, lipolyysi- ja skinbooster-tuotteita 300 euron arvosta (alv 0 %). 2. Koulutukseen voi osallistua myös hankkimatta aloituspakkausta. Tällöin koulutuksen hinta on alv.

8 Muut esteettisen lääketieteen koulutukset vuonna 2016 Terveydenhuollon ammattilaisten täydennyskoulutuspäivä: lauantaina klo Yleinen täydennyskoulutuspäivä, joka räätälöidään osallistujien mukaan sekä terveydenhuollon että kauneusalan ammattilaisille: torstai klo Vuonna 2016 järjestämme tarpeen mukaan koulutusiltapäiviä myös seuraavista aiheista: 1. Botuliinihoidot (HUOM! Syyskauden 2016 botuliinikoulutukset ja ) 2. Ihon laserhoidot 3. Hampaiden laservalkaisu (hampaiden valkaisukoneen ostajille maksuton koulutus) 4. PRP-plasmahoidot (PRP-tuotepaketin ostajille maksuton koulutus) 5. Rasvansiirto 6. BodyTite-rasvaimu 7. UltraLift HIFU -facelift (laitteen ostajalle maksuton koulutus) - HIFU-laitteen voi maksaa myös erissä. Kysy lisää sähköpostitse: info@nordicskin.net tai katariina.mattila@nordicskin.net

9 LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMISET Tuotespesialisti Katariina Mattila Puh Markkinointiassistentti Carita Kuosmanen Puh Koulutuskoordinaattori Hanna Järvinen Puh

NORDIC SKIN -KOULUTUKSET

NORDIC SKIN -KOULUTUKSET TERVEYDENHUOLLON AMMATTILAISET NORDIC SKIN -KOULUTUKSET Vuosi 2016 KAUNEUSALAN AMMATTILAISET YHTEISTYÖSSÄ: Koulutuksemme järjestetään Helsingin ydinkeskustassa, Cityklinikan tai Nordic Skinin viihtyisissä

Lisätiedot

Koulutuskalenteri 2017

Koulutuskalenteri 2017 Koulutuskalenteri 2017 -koulutuskeskus järjestää vuoden 2017 koulutukset yhteistyössä Nordic Skinin kanssa. Liity mukaan sertifioitujen ammattilaisten kasvavaan joukkoon! ja Nordic Skin järjestävät vuonna

Lisätiedot

Koulutuskalenteri 2017

Koulutuskalenteri 2017 Koulutuskalenteri 2017 -koulutuskeskus järjestää vuoden 2017 koulutukset yhteistyössä Nordic Skinin kanssa. Liity mukaan sertifioitujen ammattilaisten kasvavaan joukkoon! ja Nordic Skin järjestävät vuonna

Lisätiedot

Koulutuskalenteri 2017

Koulutuskalenteri 2017 Koulutuskalenteri 2017 Laserkoulutus Botuliinikoulutus Täyteainekoulutus Skinbooster- ja lipolyysikoulutus Mesoterapia- ja PRP-koulutus Kemiallinen kuorinta Laitekoulutus Täydennyskoulutus Liity mukaan

Lisätiedot

Koulutuskalenteri 2017

Koulutuskalenteri 2017 Koulutuskalenteri 2017 INFO@.FI Laserkoulutus Botuliinikoulutus Täyteainekoulutus Skinbooster- ja lipolyysikoulutus Mesoterapia- ja PRP-koulutus Kemiallinen kuorinta Laitekoulutus Täydennyskoulutus INFO@.FI

Lisätiedot

LASER & HEALTH ACADEMY -KOULUTUSVIIKONLOPPU Vuoden odotetuin intensiivikoulutus CCAAM & Laser and Health Academy Helsinki Training Center

LASER & HEALTH ACADEMY -KOULUTUSVIIKONLOPPU Vuoden odotetuin intensiivikoulutus CCAAM & Laser and Health Academy Helsinki Training Center LASER & HEALTH ACADEMY -KOULUTUSVIIKONLOPPU Vuoden odotetuin intensiivikoulutus 3.-5.3.2017 CCAAM & Laser and Health Academy Helsinki Training Center CCAAM-koulutuskeskus on suomalaisyritys, joka palvelee

Lisätiedot

Täyteainehoidot (sairaanhoitaja)

Täyteainehoidot (sairaanhoitaja) Täyteainehoidot (sairaanhoitaja) HINNASTO CITYKLINIKKA Ei-kirurgiset toimenpiteet Tarjoushinta/sairaanhoitaja KFill Medium 1,0 ml Ensimmäinen ruiske 249 - vastaanoton aikana 149 KFill Strong 1,0 ml Ensimmäinen

Lisätiedot

Täyteainehoidot (sairaanhoitaja)

Täyteainehoidot (sairaanhoitaja) Täyteainehoidot (sairaanhoitaja) HINNASTO CITYKLINIKKA Pientoimenpiteet Tarjoushinta/sairaanhoitaja KFill Medium 1,0 ml Ensimmäinen ruiske 249 - vastaanoton aikana 149 KFill Strong 1,0 ml Ensimmäinen ruiske

Lisätiedot

Täyteainehoidot (sairaanhoitaja)

Täyteainehoidot (sairaanhoitaja) Täyteainehoidot (sairaanhoitaja) HINNASTO CITYKLINIKKA Ei-kirurgiset toimenpiteet Tarjoushinta/sairaanhoitaja KFill Medium 1,0 ml Ensimmäinen ruiske 249 - vastaanoton aikana 149 KFill Strong 1,0 ml Ensimmäinen

Lisätiedot

Belotero -täyteainehoidot. BELOTEROn salaisuus voi olla myös Sinun salaisuutesi... Tyypillisiä Beloteron hoitoalueita. The filler you ll love

Belotero -täyteainehoidot. BELOTEROn salaisuus voi olla myös Sinun salaisuutesi... Tyypillisiä Beloteron hoitoalueita. The filler you ll love BELOTEROn salaisuus voi olla myös Sinun salaisuutesi... Beloteron sopivat Beloterotuotteet BELOTERO www.global.belotero.com tai Belotero-täyteainehoidot Change the way you age Ikääntymisen myötä ihossa

Lisätiedot

TÄYDELLISIIN PÄIVIIN, PAREMPIIN HUOMISIIN SILUETTISPA YHDISTÄÄ TIETEEN JA TUNTEEN

TÄYDELLISIIN PÄIVIIN, PAREMPIIN HUOMISIIN SILUETTISPA YHDISTÄÄ TIETEEN JA TUNTEEN ANTI-AGING SPA SILUETTISPA YHDISTÄÄ TIETEEN JA TUNTEEN SiluettiSpa on Pohjoismaiden ensimmäinen anti-aging spa, jonka filosofiassa yhdistyvät hyvinvoinnille merkittävät osa-alueet. Uskomme yksilön oikeuteen

Lisätiedot

KOULUTUSKALENTERI 2018

KOULUTUSKALENTERI 2018 KOULUTUSKALENTERI 2018 MODUULI 1: KASVOHOITOTUOTTEIDEN PERUSKOULUTUS Tervetuloa ihastumaan Janssen Cosmetics ammattikosmetiikkasarjan ihonhoitotuotteisiin! Päivän aikana saat peruskoulutuksen Janssen Cosmetics

Lisätiedot

KOULUTUSKALENTERI Talvi Kevät 2018

KOULUTUSKALENTERI Talvi Kevät 2018 KOULUTUSKALENTERI Talvi 2017 - Kevät 2018 MODUULI 1: KASVOHOITOTUOTTEIDEN PERUSKOULUTUS Tervetuloa ihastumaan Janssen Cosmetics ammattikosmetiikkasarjan ihonhoitotuotteisiin! Päivän aikana saat peruskoulutuksen

Lisätiedot

RADIESSE Lifting Filler Täyteaine kohotukseen ja piirteiden silottamiseen

RADIESSE Lifting Filler Täyteaine kohotukseen ja piirteiden silottamiseen RADIESSE Lifting Filler Täyteaine kohotukseen ja piirteiden silottamiseen TÄYTELÄISYYTTÄ. KOLLAGEENIA. RAIKKAUTTA. Terveen, nuoren ihon täyteläisyys, kimmoisuus ja vahvuus on kollageenin ansiota. Mitä

Lisätiedot

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014. Kasvohoidot Kasvohoito 43. Erikoiskasvohoito 53. Nuorisopuhdistus 35. Rentouttava minikasvohoito 25

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014. Kasvohoidot Kasvohoito 43. Erikoiskasvohoito 53. Nuorisopuhdistus 35. Rentouttava minikasvohoito 25 Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014 Kasvohoidot Kasvohoito 43 - Täydellinen kasvohoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, analyysin, kuorinnan, tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, hieronnan,

Lisätiedot

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014. Kasvohoidot Kasvohoito 43. Erikoiskasvohoito 53. Nuorisopuhdistus 35. Rentouttava minikasvohoito 25

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014. Kasvohoidot Kasvohoito 43. Erikoiskasvohoito 53. Nuorisopuhdistus 35. Rentouttava minikasvohoito 25 Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014 Kasvohoidot Kasvohoito 43 - Täydellinen kasvohoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, analyysin, kuorinnan, tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, hieronnan,

Lisätiedot

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT Hierontahoidot Klassinen hieronta 25 min 30,00 35,00 50 min 49,00 55,00 75 min 69,00 76,00 Lämmin suklaavartalohieronta 70 min 85,00 95,00 Lämmin suklaaöljy sisältää A, B ja E vitamiineja, jotka rauhoittavat,

Lisätiedot

TÄYTEAINE KASVOJEN PIIRTEIDEN MUOTOILUUN

TÄYTEAINE KASVOJEN PIIRTEIDEN MUOTOILUUN RADIESSE Lifting Filler Täyteaine kohotukseen ja piirteiden silottamiseen TÄYTEAINE KASVOJEN PIIRTEIDEN MUOTOILUUN NUOREKKUUTTA. KOLLAGEENIA. RAIKKAUTTA. Terveen, nuoren ihon täyteläisyys, elastiisuus

Lisätiedot

IDEASTA ETEENPÄIN. Tästä kyse. Miten muut ovat pulman ratkaisseet? Mitä muuta saat?

IDEASTA ETEENPÄIN. Tästä kyse. Miten muut ovat pulman ratkaisseet? Mitä muuta saat? IDEASTA ETEENPÄIN Tästä kyse Saat osaamista ja näkemystä oman ideasi edistämiseksi kohti markkinoita. Teemoina ovat; idean kypsyyden arviointi, idean jalostaminen tuotteeksi tai palveluksi, keksintöjen

Lisätiedot

M E D E X Informaatiokansio M 2Medex Medical

M E D E X Informaatiokansio M 2Medex Medical M E D E X Informaatiokansio M 2M e d e x M e d i c a l Medex KosmeettinenMesoterapia Kun tavallinen ihonhoito ei enää tunnu riittävältä, on nykyisin mahdollista saada merkittäviä tuloksia injektioiden

Lisätiedot

V alikoimassa on uusinta teknologiaa hyödyntävät

V alikoimassa on uusinta teknologiaa hyödyntävät Saga Beauty on osa Saga Trade Finland Oy:tä, joka kuuluu Sunborn konserniin. Sunborn Oy on yksityisessä omistuksessa toimiva kansainvälinen yritys, joka ylläpitää ja kehittää ylellisiä Spa- ja Yacht-hotelleja,

Lisätiedot

Poolia Suomi Oy / ProCountor International Oy REKRYTOINTIOHJELMA TILITOIMISTOILLE

Poolia Suomi Oy / ProCountor International Oy REKRYTOINTIOHJELMA TILITOIMISTOILLE Poolia Suomi Oy / ProCountor International Oy REKRYTOINTIOHJELMA TILITOIMISTOILLE Poolia Suomi Oy - Rekrytointiohjelma ProCountor International Oy:n tilitoimistokumppaneille Poolia on toiminut ProCountorin

Lisätiedot

INJEKTIOT ANTI-AGING HOITOINA

INJEKTIOT ANTI-AGING HOITOINA INJEKTIOT ANTI-AGING HOITOINA Täyteaineet, botuliini ja rasvansiirto Me Siluetissa uskomme, että jokaisessa ihmisessä on kauneutta ja viehätysvoimaa. Joskus tuo ulkoinen sulokkuus saattaa piileksiä jonkin

Lisätiedot

INJEKTIOT ANTI-AGING HOITOINA

INJEKTIOT ANTI-AGING HOITOINA INJEKTIOT ANTI-AGING HOITOINA Täyteaineet, botuliini ja rasvansiirto Me Siluetissa uskomme, että jokaisessa ihmisessä on kauneutta ja viehätysvoimaa. Joskus tuo ulkoinen sulokkuus saattaa piileksiä jonkin

Lisätiedot

Biokemistien tutkimat aineosat Farmakologien kehittämät koostumukset Jälleenmyynnissä koulutetuilla ammattilaisilla

Biokemistien tutkimat aineosat Farmakologien kehittämät koostumukset Jälleenmyynnissä koulutetuilla ammattilaisilla Biokemistien tutkimat aineosat Farmakologien kehittämät koostumukset Jälleenmyynnissä koulutetuilla ammattilaisilla Peeling-hoidot eli kemialliset kuorinnat Kuluttajaesite 2 Medik8 on kansainvälisesti

Lisätiedot

Hengittävä meikki- ja peitevoide. Hoidettu ja virheetön iho

Hengittävä meikki- ja peitevoide. Hoidettu ja virheetön iho Hengittävä meikki- ja peitevoide Hoidettu ja virheetön iho Ensimmäinen hengittävä Colour Correcting (CC)- hoitotuote, joka yhdistää kosmetiikka- ja ihonhoitoteknologian, joka edistää palautumista ja samaan

Lisätiedot

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT Hierontahoidot Klassinen hieronta 25 min 30,00 35,00 50 min 49,00 55,00 75 min 69,00 76,00 Lämmin suklaavartalohieronta 70 min 85,00 95,00 Lämmin suklaaöljy sisältää A, B ja E vitamiineja, jotka rauhoittavat,

Lisätiedot

Ditelle kalenteri 2015. Tarjoukset Koulutukset Kurssit Esittelyt Messut

Ditelle kalenteri 2015. Tarjoukset Koulutukset Kurssit Esittelyt Messut Ditelle kalenteri 2015 Tarjoukset Koulutukset Kurssit Esittelyt Messut Ditelle kalenteri 2015 ohjeistus Jos tilaat harmaalla katkoviivalla merkityn viikon aikana, saat tilaamasi tuotteet ilman toimituskuluja.

Lisätiedot

Lataa Iho ystäväksi - Riitta Vaara. Lataa

Lataa Iho ystäväksi - Riitta Vaara. Lataa Lataa Iho ystäväksi - Riitta Vaara Lataa Kirjailija: Riitta Vaara ISBN: 9789513734718 Sivumäärä: 167 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 33.77 Mb Mitä tehdä, kun iho on kuiva ja kutisee tai rasvoittuu, näppyilee

Lisätiedot

Medex Fresh Up. Medex Beauty. Medex Antioxidant

Medex Fresh Up. Medex Beauty. Medex Antioxidant Kasvohoidot Näkyviä tuloksia Medex-menetelmin Medex Fresh Up Kirkastava kasvohoito. Heleyttävä kasvohoito sisältää stimuloivan alkupuhdistuksen, ihon ph-arvon tasapainottamisen, kuorinnan ja hoitovoiteen.

Lisätiedot

www.uudiskohde.fi Uusien asuntojen osaaja.

www.uudiskohde.fi Uusien asuntojen osaaja. www.uudiskohde.fi Uusien asuntojen osaaja. Uudiskohteiden asiantuntija palveluksessanne. Uudiskohde on palveluna ainutlaatuinen. Välittäjämme ovat keskittyneet nimenomaan uudiskohteiden myyntiin, mistä

Lisätiedot

VITAL INJECTOR SkinBooster

VITAL INJECTOR SkinBooster VITAL INJECTOR SkinBooster Mitä hyaluronihappo on? Hyaluronihappo on luonnossa esiintyvä polysakkaridi, jota esiintyy samanmuotoisena sekä ihmisillä että eläimillä. Iho sisältää sitä runsaasti ja se sitoo

Lisätiedot

KASVOT. Täydellinen kasvohoito ultraäänipuhdistuksella tai timanttihionnalla (1 h 30 min) 75

KASVOT. Täydellinen kasvohoito ultraäänipuhdistuksella tai timanttihionnalla (1 h 30 min) 75 Kosmetologi KASVOT Täydellinen kasvohoito Pintapuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto, kulmien muotoilu, kasvo+kaula+decolté-hieronta, käsihieronta, ihotyypinmukainen naamio ja päivävoide

Lisätiedot

Tuotteissa käytettäviä aktiivi-aineita

Tuotteissa käytettäviä aktiivi-aineita TUOTEKOULUTUS Taustaa - Ihonhoitotuotteiden, terveydenhuollon välineiden ja lisäravinteiden tuotekehitykseen erikoistunut perheyritys - Kaikki yrityksen omistajat ovat farmaseutteja, joilla on yli 20 vuoden

Lisätiedot

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuu 2015. Kasvohoidot. Kasvohoito (1,5-2h) 43. Erikoiskasvohoito (1,5-2h) 53. Nuorisopuhdistus (1-1,5h) 35

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuu 2015. Kasvohoidot. Kasvohoito (1,5-2h) 43. Erikoiskasvohoito (1,5-2h) 53. Nuorisopuhdistus (1-1,5h) 35 Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuu 2015 Kasvohoidot Huom! Hoitoajat ovat viitteellisiä Kasvohoito (1,5-2h) 43 - Täydellinen kasvohoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, analyysin, kuorinnan, tarvittaessa

Lisätiedot

Kosmetologinen hoitola Kosmetiikkamyymälä, spa HOITOMENU

Kosmetologinen hoitola Kosmetiikkamyymälä, spa HOITOMENU BIOLINE KASVOHOIDOT: Naturalbalance kasvohoito... 70 Jotta ihosi olisi kaunis tänään ja nuorempi huomenna. Luomuraaka-aineisiin ja elintapoihin perustuva uusi kasvohoito kaikille ihotyypeille. Seductage

Lisätiedot

Kun olet tyytyväinen ihoosi, hehkut hyvää oloa.

Kun olet tyytyväinen ihoosi, hehkut hyvää oloa. Kun haluat lisätietoja Juvéderm-hoidoista ja siitä, miksi Juvéderm-tuotteisiin kannattaa luottaa, tutustu sivustoon www.allerganmedicalaesthetics.com ja kysy neuvoa terveydenhuollon ammattilaiselta. www.allerganmedicalaesthetics.com

Lisätiedot

Marielina Sibeliuksenkatu 23, 04400 Järvenpää Ajanvaraus: 010 235 0070 tai netissä www.marielina.fi

Marielina Sibeliuksenkatu 23, 04400 Järvenpää Ajanvaraus: 010 235 0070 tai netissä www.marielina.fi Marielina Sibeliuksenkatu 23, 04400 Järvenpää Ajanvaraus: 010 235 0070 tai netissä www.marielina.fi Hoitolahinnasto Toivotamme Teidät tervetulleeksi rentouttaviin ja kaunistaviin hoitoihimme! KASVOHOIDOT

Lisätiedot

TYÖPAJA: HYVÄ, HUONO OPPIKIRJA

TYÖPAJA: HYVÄ, HUONO OPPIKIRJA Jakelussa mainituille Miten huomioida oppimisvaikeudet oppikirjatyöskentelyssä? Tervetuloa Etelä-Suomen aluehallintoviraston järjestämään kolmeen samansisältöiseen koulutukseen tiistaina 22.3.2011 klo

Lisätiedot

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon RUKA DAY SPA on pohjoisen mystiikkaa henkivä hemmottelukeidas, josta saat yhden oven takaa monipuolisesti erilaisia kehoa ja mieltä helliviä

Lisätiedot

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon RUKA DAY SPA on pohjoisen mystiikkaa henkivä hemmottelukeidas, josta saat yhden oven takaa monipuolisesti erilaisia kehoa ja mieltä helliviä

Lisätiedot

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon RUKA DAY SPA on pohjoisen mystiikkaa henkivä hemmottelukeidas, josta saat yhden oven takaa monipuolisesti erilaisia kehoa ja mieltä helliviä

Lisätiedot

MYYNNIN JA MARKKINOINNIN KOULUTUSOHJELMA

MYYNNIN JA MARKKINOINNIN KOULUTUSOHJELMA MYYNNIN JA MARKKINOINNIN KOULUTUSOHJELMA Koulutusohjelma, jonka keskiössä ovat yrityksellesi ajankohtaiset asiat. Myyntikoulutuksessamme keskitytään asiakaslähtöisempien myynti- ja markkinointitoimenpiteiden

Lisätiedot

Hius ja kauneudenhoitolan PALVELUHINNASTO alkaen sis. 24% alv.

Hius ja kauneudenhoitolan PALVELUHINNASTO alkaen sis. 24% alv. Hius ja kauneudenhoitolan PALVELUHINNASTO 1.8.2018 alkaen sis. 24% alv. Hinnat hiuksien pituuden mukaan: Lyhyet > leukalinjaan asti ylettyvät hiukset Puolipitkät> hartioille ylettyvät hiukset Pitkät >

Lisätiedot

L'Oréal Paris -lehdistötiedote. The FILLER issue

L'Oréal Paris -lehdistötiedote. The FILLER issue L'Oréal Paris -lehdistötiedote The FILLER issue MITEN IHO VANHENEE? RYPYT Ensimmäisiä ihon ikääntymisen näkyviä merkkejä ohuita juonteita ja ryppyjä alkaa esiintyä 25 vuoden paikkeilla. Ensimmäiset ohuet

Lisätiedot

Kasvohoidot. Miesten kasvohoidot. Ihon puhdistus 52 Sis. alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, naamio, hoitovoide

Kasvohoidot. Miesten kasvohoidot. Ihon puhdistus 52 Sis. alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, naamio, hoitovoide Kullan Kaunistava Kosketus Hinnasto 2014 Kasvohoidot Ihon puhdistus 52 Sis. alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, naamio, hoitovoide Kasvohoito 48 Sis. alkupuhdistus, kuorinta, kulmien

Lisätiedot

COUPEROSA Ihon hiussuonten laajentumisesta johtuva punakkuus

COUPEROSA Ihon hiussuonten laajentumisesta johtuva punakkuus COUPEROSA Ihon hiussuonten laajentumisesta johtuva punakkuus Couperosa on hiusverisuonten laajentumisesta johtuvaa punakkuutta iholla. Couperosaa esiintyy yleisimmin poskissa ja nenänpielissä, joskus myös

Lisätiedot

Miten muut ovat pulman ratkaisseet?

Miten muut ovat pulman ratkaisseet? IDEASTA ETEENPÄIN Saat osaamista ja näkemystä oman ideasi edistämiseksi kohti markkinoita. Teemoina ovat; idean kypsyyden arviointi, idean jalostaminen tuotteeksi tai palveluksi, keksintöjen suojaaminen,

Lisätiedot

HEVOSYRITYS HUIPPUKUNTOON KIERTUE 2010-2013

HEVOSYRITYS HUIPPUKUNTOON KIERTUE 2010-2013 ALUEELLINEN KOULUTUSKALENTERI (tilanne 24.6.2010) Teemapäivät on suunnattu toimiville hevosyrityksille; ravi-, ratsastus-, kasvatus-, siittola-, ym. yrittäjille. Aiheet soveltuvat hyvin myös toimintaa

Lisätiedot

OSA 5: MARKKINOINNIN KILPAILUKEINOT

OSA 5: MARKKINOINNIN KILPAILUKEINOT OSA 5: MARKKINOINNIN KILPAILUKEINOT Markkinointi on Asiakaslähtöistä ajattelu Tuote-, hinta-, jakelutie- ja viestintäratkaisujen tekemistä ja toimenpiteiden toteuttamista mahdollisimman hyvän taloudellisen

Lisätiedot

Rauman kauppakamarin koulutustarvekysely 2012

Rauman kauppakamarin koulutustarvekysely 2012 Rauman kauppakamarin koulutustarvekysely 2012 Rauman kauppakamarin koulutustarvekysely 2012 Koulutustarvekyselyn tarkoituksena oli kartoittaa ja täsmentää yritysten koulutustarpeita vuodelle 2012 ja 2013

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys 45 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys 45 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. 45 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 45 alkupuhdistus, ihotyypin

Lisätiedot

hoitomenu face treatments special hydramemory 24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle

hoitomenu face treatments special hydramemory 24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle face treatments special hydramemory 24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle aika 60 min. hinta 80 hoitomenu hydramemory collagen 24h syväkosteuttava, kirkastava ja kiinteyttävä hoito

Lisätiedot

KOULUTUSKALENTERI syksy 2013

KOULUTUSKALENTERI syksy 2013 HEI KAIKKI! Nimeni on Anni Ojantakanen ja olen La Roche-Posay -tiimin uusin vahvistus. Työnkuvaani kuuluvat koulutukset sekä lääkäriyhteistyö. Koulutukseltani olen farmaseutti ja olen työskennellyt niin

Lisätiedot

Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 Hoidon kulku: alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 Hoidon kulku: alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 50 alkupuhdistus, ihotyypin mukainen

Lisätiedot

Kauneudenhoitoalan perustutkinnon toteutus- ja arviointisuunnitelma Rauma

Kauneudenhoitoalan perustutkinnon toteutus- ja arviointisuunnitelma Rauma Kauneudenhoitoalan perustutkinnon toteutus- ja arviointisuunnitelma Rauma Hyväksymispäätökset Työelämäjaos 12.4.2016 Johtokunta 16.6.2016 1 Sisällys Jaksosuunnitelma...2 Ammatilliset tutkinnon osat 135

Lisätiedot

Terveys ja talous 2016

Terveys ja talous 2016 Terveys ja talous 2016 15.9.2016 Tehokkuutta osaamisen kehittämiseen Oppiportin hyödyntämisen mahdollisuuksista Digidigi Digitalisaatio haastaa perinteiset toimintamallit ja muuttaa maailmaa, sosiaali-

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. (60 min) 40 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide Kasvojen

Lisätiedot

Hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %, paitsi klassiset hierontahoidot, jotka ovat arvonlisäverottomia.

Hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %, paitsi klassiset hierontahoidot, jotka ovat arvonlisäverottomia. Kasvohoidot Kasvohoidoissa käytämme Académie Scientifique de Beauté- sarjan tuotteita. Oikeat kotihoitotuotteet ja tehokkaat hoidot tuovat nopeasti näkyviä tuloksia, jotka kestävät pitkään. Académie on

Lisätiedot

Vectibix (panitumumabi) levinneessä suolistosyövässä

Vectibix (panitumumabi) levinneessä suolistosyövässä Vectibix (panitumumabi) levinneessä suolistosyövässä Opas potilaan ohjaukseen lääkärille ja hoitajalle HOITOHENKILÖKUNNALLE Ensikäynnille Sisältö Mikä lääke Vectibix on? Miten se annostellaan? Odotettavissa

Lisätiedot

30 Opetussuunnitelma OSAAMISEN ARVIOINTI ARVIOINNIN KOHTEET JA AMMATTITAITOVAATIMUKSET OSAAMISEN HANKKIMINEN. ja suunnitelmallinen toteuttaminen

30 Opetussuunnitelma OSAAMISEN ARVIOINTI ARVIOINNIN KOHTEET JA AMMATTITAITOVAATIMUKSET OSAAMISEN HANKKIMINEN. ja suunnitelmallinen toteuttaminen Hyväksymismerkinnät 1 (5) Tämän asiakirjan osio kuvaa ammattiosaamisen näyttöä. Näyttötutkinnossa tutkintotilaisuuden järjestelyt ja osaamisen arviointi toteutuvat kauneudenhoitoalan tutkintotoimikunnan

Lisätiedot

LASTEN VUORO VANHEMPAINILLAT. kevät 2017 Tarjous

LASTEN VUORO VANHEMPAINILLAT. kevät 2017 Tarjous LASTEN VUORO VANHEMPAINILLAT kevät 2017 Tarjous LASTEN VUORO VANHEMPAINILLAT MyTeamin LASTEN VUORO VANHEMPAINILLAT tarjoavat opetus ja varhaiskasvatuksen yhteisöille työkaluja lapsilähtöisen ja osallistavan

Lisätiedot

Aktivointikoulutus työttömille jäsenille

Aktivointikoulutus työttömille jäsenille Aktivointikoulutus työttömille jäsenille TJS Opintokeskus on saanut Opetushallituksen hankerahaa työttömien digitaitojen kouluttamiseen. Aktivointikoulutuksessa osallistujat oppivat työnhaku- ja työelämätaitoja

Lisätiedot

Täyteainehoidot (sairaanhoitaja)

Täyteainehoidot (sairaanhoitaja) Täyteainehoidot (sairaanhoitaja) HINNASTO - CITYKLINIKKA Tarjoushinta/sairaanhoitaja KFill Medium 1,0 ml Ensimmäinen ruiske 249 - seuraavat ruiskeet saman vastaanoton aikana 149 KFill Strong 1,0 ml Ensimmäinen

Lisätiedot

koulutusta kevät 2018

koulutusta kevät 2018 Ohjaajille ja valmentajille maksutonta koulutusta kevät 2018 Yhteistyössä seuraparlamentti, Salo liikkuu yhdessä -hanke ja LiikU SALO LIIKKUU YHDESSÄ kenelle? Ohjaaja- ja valmentajakoulutukset ovat tarkoitettu

Lisätiedot

Canon Essential Business Builder Program. Avain yrityksesi menestykseen

Canon Essential Business Builder Program. Avain yrityksesi menestykseen Canon Essential Business Builder Program Avain yrityksesi menestykseen Essential Business Builder Program: esittely Painotoimintaan liittyy monenlaisia haasteita, ja toiminnan kasvattaminen on usein vaikeaa.

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella, tehoseerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella, tehoseerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO 01.01.2009 KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. (60 min) 40 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Lisätiedot

Lasten valmennuskoulutus uudistuu

Lasten valmennuskoulutus uudistuu Lasten valmennuskoulutus uudistuu E taso päivittyi 2013 selviytymispaketti Luo innostava ja turvallinen ilmapiiri Kannusta omaehtoiseen harjoitteluun Pelaa paljon harjoituksissa (pelin kautta oppiminen

Lisätiedot

ITSEMURHIEN EHKÄISY KOULUTUS PERUSTERVEYDENHUOLLON AMMATTILAISILLE

ITSEMURHIEN EHKÄISY KOULUTUS PERUSTERVEYDENHUOLLON AMMATTILAISILLE ITSEMURHIEN EHKÄISY KOULUTUS PERUSTERVEYDENHUOLLON AMMATTILAISILLE 10.9.2018 Timo Partonen 1 Hanke Hanke on osa pääministeri Juha Sipilän hallituksen kärkihankkeen Edistetään terveyttä ja hyvinvointia

Lisätiedot

www.teoxane.com Kysy neuvoa yhteyshenkilöltäsi

www.teoxane.com Kysy neuvoa yhteyshenkilöltäsi swiss innovation applied to beaut y Les Charmilles - Rue de Lyon, 105 - CH 1203 Genève Puh. +41 (0) 22 344 96 36 - Faksi +41 (0) 22 340 29 33 info@teoxane.com www.teoxane.com Kysy neuvoa yhteyshenkilöltäsi

Lisätiedot

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 10.06.2015 15:43 36/2015 (1. jakso) 31.08. - 06.09.2015 Viikkotuntimäärä: 7

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 10.06.2015 15:43 36/2015 (1. jakso) 31.08. - 06.09.2015 Viikkotuntimäärä: 7 36/2015 (1. jakso) 31.08. - 06.09.2015 Viikkotuntimäärä: 7 Maanantai 31.08. Tiistai 01.09. Keskiviikko 02.09. Torstai 03.09. Perjantai 04.09. Lauantai 05.09. Sunnuntai 06.09. 09:00 Palmu Riina C TVT2 Yritystoiminnan

Lisätiedot

Harppaa elämäsi muutokseen!

Harppaa elämäsi muutokseen! Bongaa putoava Harppaa elämäsi muutokseen! Miksi en juuri minä? Odotatko ihmettä? Toiveista todeksi? KEVÄÄN 2012 TOIMINTA OSAAVA OHJAUS KEVÄÄN 2012 UUDET RYHMÄT Tietokone tutuksi, opiskelutaidot käyttöön!

Lisätiedot

Valmentajille maksutonta. koulutusta Yhteistyössä kuntien liikunta palvelut ja LiikU

Valmentajille maksutonta. koulutusta Yhteistyössä kuntien liikunta palvelut ja LiikU Valmentajille maksutonta koulutusta 2017 2018 Yhteistyössä kuntien liikunta palvelut ja LiikU kenelle? Valmentajakoulutukset ovat tarkoitettu valmentajille, joilla on jo jonkin verran valmentajakokemusta

Lisätiedot

bikekeeper.com Tyylikkäästi ilkivallalle Ne aidot ja alkuperäiset pyöräparkit

bikekeeper.com Tyylikkäästi ilkivallalle Ne aidot ja alkuperäiset pyöräparkit bikekeeper.com Tyylikkäästi ilkivallalle Ne aidot ja alkuperäiset pyöräparkit Ilkivalta ja varkaudet ovat yhä enevissä määrin myös taloyhtiöiden ongelmana kaikkialla Suomessa. BikeKeeper -pyöräparkki on

Lisätiedot

Vaikeat tilanteet esimiestyössä

Vaikeat tilanteet esimiestyössä Vaikeat tilanteet esimiestyössä Workshop esimiehille ja tiiminvetäjille 1.-3.10.2014 Suomen Yhteisöakatemia Oy Saarijärventie 5 B 14, Taitoniekantie 8 D 35 40200 Jyväskylä 40740 Jyväskylä www.sya.fi www.sya.fi

Lisätiedot

Eläintenhoidon tutkintotoimikunta 8018 hyväksytty kokouksessa 8.6.2010

Eläintenhoidon tutkintotoimikunta 8018 hyväksytty kokouksessa 8.6.2010 Eläinhoitolanpitäjä 1.1 Eläintenhoitajan, Eläinhoitolanpitäjä, ammattitutkinto ja eläinhoitola-alan 1.2 Eläintenhoitajan, eläinhoitolan pito, ammattitutkinto ja eläinhoitola-alan 1.3 Eläintenhoitajan ammattitutkinto

Lisätiedot

OmaMehiläinen ja DigiKlinikka käyttöön Länsi-Pohjassa

OmaMehiläinen ja DigiKlinikka käyttöön Länsi-Pohjassa OmaMehiläinen ja DigiKlinikka käyttöön Länsi-Pohjassa Kemin, Tornion ja Keminmaan kuntien asukkaat saavat maksutta käyttöön Mehiläisen Digiklinikan. Tämä on ensimmäinen kerta, kun osana julkisia terveyspalveluita

Lisätiedot

koulu tusta Yhteistyössä kuntien liikuntapalvelut

koulu tusta Yhteistyössä kuntien liikuntapalvelut Seuraohjaajille maksutonta koulu tusta 2017 2018 Yhteistyössä kuntien liikuntapalvelut ja LiikU LASTEN, NUORTEN JA AIKUISTEN HARRASTELIIKUNNAN OHJAAJILLE Matalan kynnyksen harrasteliikunta seuratoiminnassa

Lisätiedot

Hyvä sivistystoimenjohtaja/rehtori

Hyvä sivistystoimenjohtaja/rehtori Hyvä sivistystoimenjohtaja/rehtori Digitaalisten oppimisympäristöjen tulo kouluihin on nopeutunut merkittävästi viimeisen kahden vuoden aikana. Tämä on johtanut opettajien tieto- ja viestintäteknisten

Lisätiedot

Sosiaalinen media yrityskäytössä

Sosiaalinen media yrityskäytössä Sosiaalinen media yrityskäytössä Koulutus organisaation sosiaalisen median toiminnasta vastaaville henkilöille. kevät ti 9.4.2013 kevät ke 8.5.2013 syksy ti 17.9.2013 Sosiaalinen media yrityskäytössä Täsmäkoulutus

Lisätiedot

Kimmo Herranen KUINKA RAKENSIN GASELLIYRITYKSEN MYYNTIJOHTAJAN VUOSI

Kimmo Herranen KUINKA RAKENSIN GASELLIYRITYKSEN MYYNTIJOHTAJAN VUOSI Kimmo Herranen KUINKA RAKENSIN GASELLIYRITYKSEN MYYNTIJOHTAJAN VUOSI Talentum Helsinki 2011 Kimmo Herranen ja Talentum Media Oy ISBN 978-952-14-1650-7 Kansi: Outi Pallari Taitto: Maria Mitrunen Kuvat:

Lisätiedot

MOISTURISING -kasvohoito 79 Kosteuttava, elvyttävä kasvohoito Palauttaa kuivan ihon hyvinvoinnin Sisältää niska-hartia- ja kasvohieronnan

MOISTURISING -kasvohoito 79 Kosteuttava, elvyttävä kasvohoito Palauttaa kuivan ihon hyvinvoinnin Sisältää niska-hartia- ja kasvohieronnan KASVOHOIDOT MOISTURISING -kasvohoito 79 Kosteuttava, elvyttävä kasvohoito Palauttaa kuivan ihon hyvinvoinnin Sisältää niska-hartia- ja kasvohieronnan SENSITIVE -kasvohoito 79 Rauhoittava ja tasapainottava

Lisätiedot

HIUSALAN PERUSTUTKINTO, PARTURI-KAMPAAJA (120 ov) OPETUSSUUNNITELMA 2010. Näyttötutkinto

HIUSALAN PERUSTUTKINTO, PARTURI-KAMPAAJA (120 ov) OPETUSSUUNNITELMA 2010. Näyttötutkinto HIUSALAN PERUSTUTKINTO, PARTURI-KAMPAAJA (120 ov) OPETUSSUUNNITELMA 2010 Näyttötutkinto SISÄLLYSLUETTELO HIUSALAN PERUSTUTKINTO, PARTURI-KAMPAAJA, 120 ov... 3 TUTKINNON HENKILÖKOHTAISTAMINEN... 3 TUTKINTOTILAISUUDET

Lisätiedot

AMMATTIOSAAMISEN NÄYTÖT. KAUNEUDENHOITOALAN PERUSTUTKINTO Kosmetologi

AMMATTIOSAAMISEN NÄYTÖT. KAUNEUDENHOITOALAN PERUSTUTKINTO Kosmetologi 1 AMMATTIOSAAMISEN NÄYTÖT KAUNEUDENHOITOALAN PERUSTUTKINTO Kosmetologi Tutkinto- ja koulutusohjelmakohtainen ammattiosaamisen näyttöjen toteuttamis- ja arviointisuunnitelma Hyväksytty Pohjois-Karjalan

Lisätiedot

Koulutus.fi:n palvelut sivuston käyttäjille

Koulutus.fi:n palvelut sivuston käyttäjille Koulutus.fi:n palvelut sivuston käyttäjille Koulutus.fi mahdollistaa sopivan työelämän koulutuksen löytämisen. Se ylläpitää Suomen kattavinta ja täysin maksutonta hakupalvelua työelämän täydennyskoulutuksia

Lisätiedot

Hinnasto 01.02.2014 Hyvät asiakkaamme, muistattehan että peruuttamattomista hoidoista veloitamme koko hoidon hinnan! Kasvohoidot

Hinnasto 01.02.2014 Hyvät asiakkaamme, muistattehan että peruuttamattomista hoidoista veloitamme koko hoidon hinnan! Kasvohoidot Hinnasto 01.02.2014 Hyvät asiakkaamme, muistattehan että peruuttamattomista hoidoista veloitamme koko hoidon hinnan! Kasvohoidot Dermalogica kasvohoito suunnitellaan yksilöllisesti Face-mapping ihoanalyysin

Lisätiedot

Terveydenhoitajaopiskelijat Juhan Gummerus ja Sanna Leskinen tekevät opinnäytetyötään ROKOKOhankkeeseen.

Terveydenhoitajaopiskelijat Juhan Gummerus ja Sanna Leskinen tekevät opinnäytetyötään ROKOKOhankkeeseen. Opinnäytetyön tekeminen hankkeessa on paras osa opintoja! Terveydenhoitajaopiskelijat Juhan Gummerus ja Sanna Leskinen tekevät opinnäytetyötään ROKOKOhankkeeseen. Metropolian ROKOKO-hankkeen tarkoituksena

Lisätiedot

Liite III. Muutokset valmisteyhteenvedon ja pakkausselosteen asianmukaisiin kohtiin

Liite III. Muutokset valmisteyhteenvedon ja pakkausselosteen asianmukaisiin kohtiin Liite III Muutokset valmisteyhteenvedon ja pakkausselosteen asianmukaisiin kohtiin Huom: Tämä valmisteyhteenveto, myyntipäällysmerkinnät ja pakkausseloste on laadittu sovittelumenettelyssä. Direktiivin

Lisätiedot

Laaja sähkön pörssikaupan koulutuspaketti

Laaja sähkön pörssikaupan koulutuspaketti Sertifioitu sähkökauppias -koulutus 2016 Laaja sähkön pörssikaupan koulutuspaketti Sähkökaupan ammattilaisten koulutus Sertifioitu sähkökauppias-koulutusohjelma on tarkoitettu sähkökaupan eri tehtävissä

Lisätiedot

Keski Suomen SOTE uudistuksen asiakasraadin huomiot valinnanvapaudesta

Keski Suomen SOTE uudistuksen asiakasraadin huomiot valinnanvapaudesta Keski Suomen SOTE uudistuksen asiakasraadin huomiot valinnanvapaudesta Mitkä asiat vaikuttavat siihen, miten minä valitsen palveluideni tuottajan? Poliittinen näkemys ja yksilön oma ideologia Ajanvarauksen

Lisätiedot

Perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon yhteistyö erikoistumiskoulutuksessa (eli mitä se on ja mitä sen pitäisi olla)

Perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon yhteistyö erikoistumiskoulutuksessa (eli mitä se on ja mitä sen pitäisi olla) Perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon yhteistyö erikoistumiskoulutuksessa (eli mitä se on ja mitä sen pitäisi olla) Jouko Suonpää dekaani Ty, lääketieteellinen tdk Lääkärikoulutuksessa kuten kaikissa

Lisätiedot

Euroopan pk-yritysviikko tilaisuudet Pirkanmaalla 24.5-2.6.2010

Euroopan pk-yritysviikko tilaisuudet Pirkanmaalla 24.5-2.6.2010 Euroopan pk-yritysviikko tilaisuudet Pirkanmaalla 24.5-2.6.2010 Pirkanmaan Buusti kehitystoimintaa pk-yrityksille Perusajatus Ei kilpaile olemassa olevien palveluiden kanssa, vaan täydentää ja ohjaa muidenkin

Lisätiedot

MAA- JA KOTITALOUSNAISET Juuret maalla

MAA- JA KOTITALOUSNAISET Juuret maalla MAA- JA KOTITALOUSNAISET Juuret maalla Muutama sana markkinnoinnista Markkinoinnissa tärkeimmät tehtävät: Määritä tavoiteltava myynti jokaiselle tuotteelle/ palvelulle kohderyhmittäin. Määritä mitä markkinoinnilta

Lisätiedot

Korosta parhaita puoliasi

Korosta parhaita puoliasi Täyteainekäsittelyt kasvojen kaikkiin osiin Korosta parhaita puoliasi Koe itse miljoonien käyttämät hoidot, jotka tuovat esiin luonnollisen kauneuden Tuo esiin parhaat ominaisuutesi Iän myötä saamme jatkuvasti

Lisätiedot

SILUETTISPA MENU IÄTÖNTÄ KAUNEUTTA SPA NAUTINTOJA

SILUETTISPA MENU IÄTÖNTÄ KAUNEUTTA SPA NAUTINTOJA SILUETTISPA MENU SILUETTISPA MENU IÄTÖNTÄ KAUNEUTTA SiluettiSpan tarjoamat palvelut ovat sekä nuorekkuutta ylläpitäviä, parhaita puolia korostavia kauneushoitoja että lääkärin vastaanotolla tehtäviä esteettisiä

Lisätiedot

HOIDOT TUOTTEET LAHJAKORTIT

HOIDOT TUOTTEET LAHJAKORTIT Tuloksellisia kauneushoitoja Effektiva skönhetsbehandlingar HOIDOT TUOTTEET LAHJAKORTIT Kasvohoidot Näkyviä tuloksia Medex-menetelmin Medex Fresh Up Kirkastava kasvohoito. Heleyttävä kasvohoito sisältää

Lisätiedot

Paja numero 11: Ystävyyskuntatoimintaa

Paja numero 11: Ystävyyskuntatoimintaa Paja numero 11: Ystävyyskuntatoimintaa Vetävä Venäjä-viestintäviikonloppu Kylpylähotelli Peurunka, Laukaa 29.1.2017 Kouluttaja: Soile Tirri SVS:n Turun piirin tj TYÖPAJAN RAKENNE: 1) YSTÄVYYSKUNTATOIMINNAN

Lisätiedot

Omaishoitajien ensiapukoulutus tukemassa omaishoitoperheiden terveyttä

Omaishoitajien ensiapukoulutus tukemassa omaishoitoperheiden terveyttä Omaishoitajien ensiapukoulutus tukemassa omaishoitoperheiden terveyttä Kaakkois-Suomen piiri Johanna Vihervaara 040-860 1396 johanna.vihervaara@redcross.fi Ensiapukoulutusta omaishoitoperheille Hankkeessa

Lisätiedot

Sisällys. Kysy lisää: Tiimipäällikkö Katja Repo

Sisällys. Kysy lisää: Tiimipäällikkö Katja Repo HIUS- JA KAUNEUDENHOITOALA OSAAMISTARJOTIN 1.8.2018 31.12.2018 28.6.2018 1 Sisällys Asiakaspalvelu ja myyntityö hius- ja kauneudenhoitoalalla... 2 Asiakaspalvelutyön perusteet, 6 osp... 2 Käsihoidot...

Lisätiedot