Koulutuskalenteri 2017

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Koulutuskalenteri 2017"

Transkriptio

1 Koulutuskalenteri 2017

2 Laserkoulutus Botuliinikoulutus Täyteainekoulutus Skinbooster- ja lipolyysikoulutus Mesoterapia- ja PRP-koulutus Kemiallinen kuorinta Laitekoulutus Täydennyskoulutus

3 Liity mukaan -sertifioitujen ammattilaisten kasvavaan joukkoon! Soita meille, niin autamme sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan koulutuskokonaisuuden. Tavoitat meidät puhelimitse: (asiakkuuspäällikkö Katariina Mattila) (tiedottaja) Sähköpostiosoitteemme:

4 Tammikuu 2017 Mesoterapia- ja hairbooster-hoidot to 5.1. klo Mesoterapia ja hairboosterit (kauneusala) Täyteainehoidot, moduuli 1 (terv.huollon ammattilaiset) Kemiallinen kuorinta (terv.huollon ammattilaiset) Täyteainehoidot, moduuli 1 to klo Kemiallinen kuorinta pe klo 15-20

5 Mesoterapiakoulutus (ensisijaisesti kosmetologeille ja lähihoitajille) Mesoterapia, biorevitalisaatio ja hairbooster-hoidot tammikuu to klo Koulutuksen lähtökohdat 5.1. järjestettävä mesoterapiakoulutus on suunnattu kauneusalan ammattilaisille ja lähihoitajille. Koulutus sisältää sekä teoreettisen että käytännöllisen osan, ja pääpaino on pienryhmälle järjestettävässä workshop-osuudessa. Workshopin johtajana toimii sertifioitu sairaanhoitaja/terveydenhoitaja, jolla on vuosien kokemus esteettisestä lääketieteestä, mm. mesoterapiasta ja hairboostereista. Koulutus järjestetään Helsingin keskustassa, :n ja Nordic Skinin viihtyisissä koulutustiloissa. Koulutukseen osallistuvat saavat -koulutustodistuksen. Mesoterapiakoulutuksen jälkeen Ymmärrät, millaisia ongelmia mesoterapian ja hairbooster-hoitojen avulla voidaan ratkaista. Hallitset tärkeimmät mesoterapiassa käytetyt aktiiviaineet ja osaat valita oikean tuotteen jokaiselle asiakkaalle. Ymmärrät, kuinka mesoterapia-aineet annostellaan ja kuinka toimenpide etenee. Hallitset injektio- ja dermarollertekniikan. Halutessasi tutustut dermapenillä tehtäviin mesoterapiahoitoihin. Tunnet hoitojen indikaatiot, kontraindikaatiot ja mahdolliset sivuvaikutukset. Saat käyttöösi laadukkaan digitaalisen markkinointimateriaalin. Koulutuksen hinta on 300 (+ alv). Koulutuksen voi maksaa laskulla tai osoitteessa (osamaksumahdollisuus). sisältää neljä mesoterapia-ampullia (riittävät hoitoon).

6 Täyteainekoulutus, moduuli 1 (vain terveydenhuollon ammattilaisille) Nasolabiaalipoimujen ja otsan huolirypyn täyttö sekä huulten muotoilun perusteet tammikuu to klo Koulutuksen lähtökohdat Täyteainehoitojen kysyntä kasvaa väestön ikääntyessä. 94 prosenttia kaikista täyteainehoidoista tehdään hyaluronihapposeoksilla. Hyaluronihappo on tutkittu ja turvallinen täyteaineiden raaka-aine, jota on käytetty esteettisessä lääketieteessä jo kahdenkymmenen vuoden ajan. pätevöittää sinut hyaluronihappopohjaisten täyteaineiden käyttöön. Koulutus sisältää sekä teoreettisen että käytännöllisen osan, ja pääpaino on workshop-osuudessa. Koulutuksen johtajana toimii esteettisen lääketieteen asiantuntijalääkäri, AAAM-sertifioitu Piotr Sikorski, jolla on 20 vuoden kokemus esteettisistä pistoshoidoista. Koulutus järjestetään Nordic Skinin ja :n viihtyisissä tiloissa Helsingin Erottajalla. Koulutukseen osallistuvat saavat -koulutustodistuksen. Tarjoamme koulutukseen osallistuville myös ns. vastuulääkäripalvelua. Koulutuksen jälkeen Osaat tärkeimmät pistostekniikat, täyteaineiden annostelun sekä toimenpiteiden hoitoprotokollat. Tunnet markkinoiden tunnetuimmat ja yleisimmät hyaluronihappopohjaiset täyteaineet, joita lääkärit, hoitajat, hammaslääkärit ja muut terveydenhuollon ammattilaiset voivat käyttää praktiikassaan. Saat käyttöösi laadukkaan digitaalisen markkinointimateriaalin. Hallitset hoitoprosessin konsultaatiosta tulosten arviointiin saakka. Tunnet täyteainehoitojen indikaatiot, kontraindikaatiot ja mahdolliset sivuvaikutukset. Osaat häivyttää täyteaineella nasolabiaalipoimut ja otsan huolirypyt. Osaat tehdä täyteainehoidon huulille. Koulutuksen hinta on 890 (+ alv). Koulutuksen voi maksaa laskulla tai osoitteessa (osamaksumahdollisuus). sisältää viisi täyteaineruiskua (5 x 1,25 ml).

7 Kemiallinen kuorinta (vain terveydenhuollon ammattilaisille) Miedot hapot ja lääketieteelliset hapot tammikuu pe klo Koulutuksen lähtökohdat Kemiallisten kuorintojen suosio on kasvanut järjestettävään koulutukseen voivat osallistua terveydenhuollon ammattilaiset. Koulutus sisältää sekä teoreettisen että käytännöllisen osan, ja pääpaino on workshop-osuudessa. Workshop järjestetään pienryhmälle, ja workshopin johtajana toimii AAAM-johtokunnan sertifioima esteettisen lääketieteen asiantuntijalääkäri, jolla on 20 vuoden kokemus alalta. Koulutus järjestetään Helsingin keskustassa sijaitsevan :n viihtyisissä tiloissa. Koulutukseen osallistuvat saavat -koulutustodistuksen. Koulutuksen jälkeen Ymmärrät erilaisten happokuorintojen ominaisuuksia ja käyttökohteita. Tiedät, kuinka kemiallisen kuorinnan avulla voidaan vaikuttaa ihon toimintaan ja ulkonäköön. Ymmärrät syvällisesti, millaiset kuorintakäsittelyt sopivat kullekin ihotyypille ja kuinka hapoilla voidaan vaikuttaa sekä nuoren että ikääntyvän ihon toimintoihin ja ulkonäköön. Osaat hoitaa ammattitaitoisesti melko vaikeitakin iho-ongelmia, kuten aknea, arpia, ikääntymisen merkkejä, sameaa ja väsynyttä ihoa sekä pigmenttimuutoksia ja ihon valovaurioita Hallitset kemiallisten kuorintojen hoitoprotokollat sekä esi- ja jälkihoidon. Ymmärrät turvallisuuteen liittyvät näkökohdat ja kemiallisten kuorintojen kontraindikaatiot. Koulutuksen hinta on 300 (+ alv). Koulutuksen voi maksaa laskulla tai osoitteessa (osamaksumahdollisuus). sisältää kaksi valinnaista happokuorintatuotetta.

8 Helmikuu 2017 Mesoterapia ja PRP to 9.2. klo Täyteainehoidot, moduuli 2 to klo Mesoterapia ja PRP (terv.huollon ammattilaiset) Täyteainehoidot, moduuli 2 (terv.huollon ammattilaiset)

9 Mesoterapia- ja PRP-hoitokoulutus (vain terveydenhuollon ammattilaisille) Mesoterapia, hairbooster- ja PRP-hoidot helmikuu to klo Koulutuksen lähtökohdat 9.2. järjestettävä mesoterapiakoulutus on suunnattu terveydenhuollon ammattilaisille. Koulutuksessa perehdytään PRP- ja mesoterapiahoitojen periaatteisiin ja käytäntöön. Pääpaino on workshop-osuudessa, jonka johtajana toimii AAAM-johtokunnan sertifioima esteettisen lääketieteen asiantuntijalääkäri Piotr Sikorski (LAHA -luennoitsija, Cityklinikan toimitusjohtaja). Mesoterapiakoulutuksen jälkeen Osaat tehdä mesoterapiahoitoja injektio-, dermaroller- ja dermapen-tekniikoilla sekä valita asiakkaan tarpeiden kannalta sopivimman tekniikan. Osaat tehdä PRP-hoitoja injektio-, dermaroller- ja dermapen-tekniikoilla. Ymmärrät, kuinka mesoterapialla ja/tai PRP-toimenpiteellä voidaan hoitaa hiustenlähtöä. Osaat suunnitella ja toteuttaa asiakkaillesi räätälöityjä mesoglow-, mesolift-, mesosculpt- ja hairbooster-hoitoja. Osaat suunnitella ja toteuttaa asiakkaillesi räätälöityjä PRP-hoitoja. Ymmärrät sarjahoidon merkityksen sekä PRP- että mesoterapiahoidoissa. Koulutuksen hinta on 450 (+ alv). Koulutuksen voi maksaa laskulla tai osoitteessa (osamaksumahdollisuus). sisältää neljä mesoterapia-ampullia (riittävät hoitoon).

10 Täyteainekoulutus, moduuli 2 (vain terveydenhuollon ammattilaisille) Poskien ja leuan muotoilu, suupielet helmikuu to klo Koulutuksen lähtökohdat Moduuli 2:n aikana syvennetään täyteainehoitojen osaamista. Koulutus on suunnattu terveydenhuollon ammattilaisille, joilla on jonkin verran kokemusta täyteainehoidoista (esim. moduuli 1 suoritettu). Koulutuksen johtajana toimii AAAM-johtokunnan sertifioima esteettisen lääketieteen asiantuntijalääkäri, LAHA luennoitsija Piotr Sikorski, joka on myös Cityklinikan toimitusjohtaja. Toisen moduulin jälkeen osaat tehdä tavallisimpien täyteainehoitojen lisäksi myös koko kasvojen täyteainehoitoja, mm. suupielien ja suunympäryksen nuorennushoitoja, poskien kohotushoitoja sekä leukalinjan ja leuan kärjen muotoiluhoitoja. Koulutuksen jälkeen Osaat uusia pistostekniikoita, tiedät aiempaa enemmän täyteaineiden annostelusta sekä toimenpiteiden kulusta. Saat käyttöösi laadukkaan digitaalisen markkinointimateriaalin. Hallitset hoitoprosessin konsultaatiosta tulosten arviointiin saakka. Tunnet täyteainehoitojen indikaatiot, kontraindikaatiot ja mahdolliset sivuvaikutukset. Osaat käyttää oikeita täyteaineita ja tarkoituksenmukaisia pistostekniikoita kasvojen eri alueilla. Pystyt muotoilemaan leukalinjaa ja leuankärkeä hyaluronihappopohjaisilla täyteaineilla. Osaat kohottaa, täyteläistää ja muotoilla poskia täyteainehoitojen avulla. Pystyt parantamaan suupielien ja suunympärysalueen ulkonäköä täyteaineilla. Koulutuksen hinta on 890 (+ alv). Koulutuksen voi maksaa laskulla tai osoitteessa (osamaksumahdollisuus). sisältää viisi täyteaineruiskua (5 x 1,25 ml).

11

12 Maaliskuu 2017 LAHA -koulutus, moduulit 1, 2 ja 3 pe su ; päivittäin klo 9-17 Täyteainekoulutus, moduuli 3 to 9.3. klo Laserhoidot 3 moduulia Täyteainehoidot, moduuli 3 Botuliinihoidot - 2 moduulia Esteettisen lääketieteen akatemia Esteettisen lääketieteen akatemia ma pe ; päivittäin klo 9-17 Botuliinikoulutus, to moduuli 1 klo 9 12 moduuli 2 klo 13-17

13 Laser & Health Academy, moduuli 1 (vain terveydenhuollon ammattilaisille) maaliskuu pe klo Koulutuksen sisällöt Laserin fysiikkaa (teoria) Laservalon ja kudoksen vuorovaikutus (teoria) Karvanpoisto Verisuonimuutosten poisto - kasvot ja vartalo Tatuoinnin poisto - perustoimenpide, R20 ja FracTat Pigmentaation poisto Fotona Smooth Mode -teoria 3D- ja 4D-kasvojenkohotus Koulutuksen johtajana toimii AAAM-johtokunnan sertifioima esteettisen lääketieteen asiantuntijalääkäri, LAHA -luennoitsija Piotr Sikorski, joka on myös Cityklinikan toimitusjohtaja Koulutuspäivän päätteeksi osallistujat saavat LAHA -sertifikaatin. Koulutuksen hinta on 890 (+ alv). Koulutuksen voi maksaa laskulla tai osoitteessa (osamaksumahdollisuus).

14 Laser & Health Academy, moduuli 2 (vain terveydenhuollon ammattilaisille) maaliskuu la klo Koulutuksen sisällöt Laserin fysiikkaa (teoria) Laservalon ja kudoksen vuorovaikutus (teoria) Erbium-kuorinnat - Full beam- ja fraktionaalikäsittelyt Alaluomien laserkohotus - Smile Eye Lift - Fotona Smootheye TightSculpting -vartalonmuokkaus Arpien ja venymäarpien poisto Aknearpien poisto - laserin mahdollisuudet Twinlight Aktiivinen akne ja rosacea Koulutuksen johtajana toimii AAAM-johtokunnan sertifioima esteettisen lääketieteen asiantuntijalääkäri, LAHA -luennoitsija Piotr Sikorski, joka on myös Cityklinikan toimitusjohtaja. Koulutuspäivän päätteeksi osallistujat saavat LAHA -sertifikaatin. Koulutuksen hinta on 890 (+ alv). Koulutuksen voi maksaa laskulla tai osoitteessa (osamaksumahdollisuus).

15 Laser & Health Academy, moduuli 3 (vain terveydenhuollon ammattilaisille) maaliskuu su klo Koulutuksen sisällöt Laserin fysiikkaa (teoria) Laservalon ja kudoksen vuorovaikutus (teoria) Hyvälaatuiset ihomuutokset Fraktionaalinen melasmahoito Gynekologiset laserhoidot - lyhyt katsaus toimenpiteisiin (HUOM! Gynekologisista lasertoimenpiteistä erillinen koulutus) NightLase -kuorsaushoito ClearSteps - jalkasienen hoito laserilla Rasvanpoisto laserilla EVLT - suonikohjujen (> 4 mm) laserhoito Koulutuksen johtajana toimii AAAM-johtokunnan sertifioima esteettisen lääketieteen asiantuntijalääkäri, LAHA -luennoitsija Piotr Sikorski, joka on myös Cityklinikan toimitusjohtaja. Koulutuspäivän päätteeksi osallistujat saavat LAHA -sertifikaatin. Koulutuksen hinta on 890 (+ alv). Koulutuksen voi maksaa laskulla tai osoitteessa (osamaksumahdollisuus).

16 Täyteainekoulutus, moduuli 3 (vain terveydenhuollon ammattilaisille) Kanyylien käyttö, full face -hoidot, kalsiumhydroksiapatiitti, yhdistelmähoidot maaliskuu to klo Koulutuksen lähtökohdat Täyteainekoulutuksen kolmas moduuli on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille, joilla on jonkin verran kokemusta täyteainehoitojen tekemisestä. Koulutuksessa perehdytään kanyyleiden käyttöön ja koko kasvojen täyteainekäsittelyihin (sis. ohimokuoppien ja kyynelurien täytöt, kulmien kohotus, poskien, leukalinjan ja nenän muotoilut). Moduulin aikana tutustutaan myös yhdistelmähoitoihin, joissa hyaluronihappoon yhdistetään kalsiumhydroksiapatiittia. Koulutuksen johtaa AAAM-johtokunnan sertifioima asiantuntijalääkäri Piotr Sikorski (LAHA Expert Instructor, Cityklinikan toimitusjohtaja). Koulutuksen päätteeksi osallistujille jaetaan -sertifikaatit. Koulutuksen jälkeen Osaat uusia pistostekniikoita. Osaat käyttää täyteainehoidoissa kanyyleja. Osaat käyttää oikeita täyteaineita ja tarkoituksenmukaisia pistostekniikoita kasvojen eri alueilla. Pystyt tekemään ns. liquid faceliftin täyteaineilla. Tunnet hyaluronihappopohjaisten täyteaineiden lisäksi myös kalsiumpohjaiset täyteaineet. Tunnet täyteainehoitojen indikaatiot, kontraindikaatiot ja mahdolliset sivuvaikutukset. Pystyt tekemään yhdistelmähoitoja HA- ja CaHA-täyteaineilla. Koulutuksen hinta on 890 (+ alv). Koulutuksen voi maksaa laskulla tai osoitteessa (osamaksumahdollisuus). sisältää viisi täyteaineruiskua (5 x 1,25 ml).

17 Botuliinikoulutus, moduuli 1 (vain terveydenhuollon ammattilaisille) Lääketieteelliset botuliinihoidot liikahikoilu, bruksismi, migreeni maaliskuu to klo Koulutuksen lähtökohdat Botuliinihoitokoulutus pidetään kolmessa osassa. Ensimmäisen moduulin aikana perehdytään kattavasti ei-esteettisiin botuliinihoitoihin, joiden avulla voidaan palvella mm. hampaiden narskuttelusta, migreenistä ja liikahikoilusta kärsiviä potilaita. Koulutukseen voivat osallistua terveydenhuollon ammattilaiset. Koulutuksen johtaa AAAM-johtokunnan sertifioima asiantuntijalääkäri Piotr Sikorski (LAHA Expert Instructor, Cityklinikan toimitusjohtaja). Koulutuksen päätteeksi osallistujille jaetaan -sertifikaatit. Koulutuksen jälkeen Ymmärrät, mihin botuliinin teho perustuu. Osaat annostella botuliinin tarkoituksenmukaisesti. Pystyt hoitamaan botuliinilla terveydellisiä ongelmia (esim. liikahikoilu, bruksismi, migreeni). Hallitset hoitoprosessin konsultaatiosta tulosten arviointiin saakka. Tunnet botuliinihoitojen indikaatiot, kontraindikaatiot ja mahdolliset sivuvaikutukset. Koulutuksen hinta on 890 (+ alv). Koulutuksen voi maksaa laskulla tai osoitteessa (osamaksumahdollisuus).

18 Botuliinikoulutus, moduuli 2 (vain terveydenhuollon ammattilaisille) Esteettiset botuliinihoidot - yläkasvot maaliskuu to klo Koulutuksen lähtökohdat Botuliinihoitokoulutus pidetään kolmessa osassa. Toisen moduulin aiheena ovat yläkasvojen esteettiset botuliinihoidot. Koulutukseen voivat osallistua terveydenhuollon ammattilaiset. Koulutuksen johtaa AAAM-johtokunnan sertifioima asiantuntijalääkäri Piotr Sikorski (LAHA Expert Instructor, Cityklinikan toimitusjohtaja). Koulutuksen päätteeksi osallistujille jaetaan -sertifikaatit. Koulutuksen jälkeen Osaat tärkeimmät pistostekniikat, botuliinin annostelun sekä esteettisten toimenpiteiden hoitoprotokollat. Tunnet markkinoiden tunnetuimmat ja yleisimmät botuliinitoksiinin kauppamerkit. Hallitset hoitoprosessin konsultaatiosta tulosten arviointiin saakka. Tunnet esteettisten botuliinihoitojen indikaatiot, kontraindikaatiot ja mahdolliset sivuvaikutukset. Hallitset tyypillisimmät tekniikat, joita kasvoja hoidettaessa käytetään. Koulutuksen hinta on 890 (+ alv). Koulutuksen voi maksaa laskulla tai osoitteessa (osamaksumahdollisuus).

19 Esteettisen lääketieteen akatemia päivä 1 (vain terveydenhuollon ammattilaisille) Mesoterapia- ja PRP-hoidot maaliskuu ma klo Koulutuksen lähtökohdat Esteettisen lääketieteen akatemia on terveydenhuollon ammattilaisille suunnattu, viikon mittainen koulutus. Voit osallistua yhteen tai useampiin koulutuspäiviin. Akatemian ensimmäisenä koulutuspäivänä perehdytään laajasti PRP- ja mesoterapiahoitojen periaatteisiin ja käytäntöön. Pääpaino on workshop-osuudessa, jonka johtajana toimii AAAM-johtokunnan sertifioima esteettisen lääketieteen asiantuntijalääkäri Piotr Sikorski (LAHA -luennoitsija, Cityklinikan toimitusjohtaja). Koulutuspäivän jälkeen Osaat tehdä mesoterapiahoitoja injektio-, dermaroller- ja dermapen-tekniikoilla sekä valita asiakkaan tarpeiden kannalta sopivimman tekniikan. Osaat tehdä PRP-hoitoja injektio-, dermaroller- ja dermapen-tekniikoilla. Ymmärrät, kuinka mesoterapialla ja/tai PRP-toimenpiteellä voidaan hoitaa hiustenlähtöä. Osaat suunnitella ja toteuttaa asiakkaillesi räätälöityjä mesoglow-, mesolift-, mesosculpt- ja hairbooster-hoitoja. Osaat suunnitella ja toteuttaa asiakkaillesi räätälöityjä PRP-hoitoja. Ymmärrät sarjahoidon merkityksen sekä PRP- että mesoterapiahoidoissa. Hinnat Yhden koulutuspäivän hinta on 890 (+ alv). sisältää 8 mesoterapia-ampullia (8 x 7 ml). Koulutuspäivän voi maksaa laskulla tai osoitteessa (osamaksumahdollisuus). HUOM! Jos osallistut useampaan kuin yhteen koulutuspäivään akatemian yhteydessä, kysy pakettihintojamme numerosta

20 Esteettisen lääketieteen akatemia päivä 2 (vain terveydenhuollon ammattilaisille) Täyteainehoidot nasolabiaalipoimut ja glabella maaliskuu ti klo Koulutuksen lähtökohdat Esteettisen lääketieteen akatemia on terveydenhuollon ammattilaisille suunnattu, viikon mittainen koulutus. Voit osallistua yhteen tai useampiin koulutuspäiviin. Toisen koulutuspäivän aikana perehdytään täyteainehoitoihin. Koulutuspäivä on suunnattu terveydenhuollon ammattilaisille. Koulutus sisältää sekä teoreettisen että käytännöllisen osan, ja pääpaino on workshop-osuudessa. Workshop järjestetään pienryhmälle, ja workshopin johtajana toimii esteettisen lääketieteen asiantuntijalääkäri, AAAM-sertifioitu Piotr Sikorski, jolla on 20 vuoden kokemus esteettisistä pistoshoidoista. Koulutus järjestetään Nordic Skinin ja :n viihtyisissä tiloissa Helsingin Erottajalla. Koulutuspäivän jälkeen Osaat tärkeimmät pistostekniikat, täyteaineiden annostelun sekä toimenpiteiden hoitoprotokollat. Tunnet markkinoiden tunnetuimmat ja yleisimmät hyaluronihappopohjaiset täyteaineet, joita lääkärit, hoitajat, hammaslääkärit ja muut terveydenhuollon ammattilaiset voivat käyttää praktiikassaan. Saat käyttöösi laadukkaan digitaalisen markkinointimateriaalin. Hallitset hoitoprosessin konsultaatiosta tulosten arviointiin saakka. Tunnet täyteainehoitojen indikaatiot, kontraindikaatiot ja mahdolliset sivuvaikutukset. Osaat häivyttää täyteaineella nasolabiaalipoimut ja otsan huolirypyt. Hinnat Yhden koulutuspäivän hinta on 890 (+ alv). sisältää viisi täyteaineruiskua (5 x 1,25 ml). Koulutuspäivän voi maksaa laskulla tai osoitteessa (osamaksumahdollisuus). HUOM! Jos osallistut useampaan kuin yhteen koulutuspäivään akatemian yhteydessä, kysy pakettihintojamme numerosta

21 Esteettisen lääketieteen akatemia päivä 3 (vain terveydenhuollon ammattilaisille) Täyteainehoidot huulet maaliskuu ke klo Koulutuksen lähtökohdat Esteettisen lääketieteen akatemia on terveydenhuollon ammattilaisille suunnattu, viikon mittainen koulutus. Voit osallistua yhteen tai useampiin koulutuspäiviin. Kolmas koulutuspäivä pätevöittää sinut huulien muotoiluun ja täyttöön. Koulutus on suunnattu terveydenhuollon ammattilaisille. Koulutus tapahtuu keskustellen, ja pääpaino on workshop-osuudessa. Workshop järjestetään pienryhmälle, ja workshopin johtajana toimii esteettisen lääketieteen asiantuntijalääkäri, AAAM-sertifioitu Piotr Sikorski, jolla on 20 vuoden kokemus esteettisistä pistoshoidoista. Koulutus järjestetään Nordic Skinin ja :n viihtyisissä tiloissa Helsingin Erottajalla. Koulutuspäivän jälkeen Ymmärrät konsultaatiokäynnin merkityksen ja pystyt arvioimaan ammattitaitoisesti huulien muotoa sekä mahdollista epäsymmetrisyyttä. Huulten puudutus Erilaiset pistostekniikat, jälkihoito, touch-up- ja follow-up-käynnit Suupielien muotoilu täyteaineilla Huulirajan muotoilu täyteaineilla Amorinkaari, ylähuuli - huulien täyttäminen eri tekniikoilla Hinnat Yhden koulutuspäivän hinta on 890 (+ alv). sisältää viisi täyteaineruiskua (5 x 1,25 ml). Koulutuspäivän voi maksaa laskulla tai osoitteessa (osamaksumahdollisuus). HUOM! Jos osallistut useampaan kuin yhteen koulutuspäivään akatemian yhteydessä, kysy pakettihintojamme numerosta

22 Esteettisen lääketieteen akatemia päivä 4 (vain terveydenhuollon ammattilaisille) Lääketieteelliset kemialliset kuorinnat maaliskuu to klo Koulutuksen lähtökohdat Esteettisen lääketieteen akatemia on terveydenhuollon ammattilaisille suunnattu, viikon mittainen koulutus. Voit osallistua yhteen tai useampiin koulutuspäiviin. Neljännen koulutuspäivän aikana pätevöidytään kemiallisten kuorintaliuosten käyttöön. Koulutus sisältää sekä teoreettisen että käytännöllisen osan, ja pääpaino on workshoposuudessa. Workshop järjestetään aina pienryhmälle, ja workshopin johtajana toimii AAAM-johtokunnan sertifioima esteettisen lääketieteen asiantuntijalääkäri, jolla on 20 vuoden kokemus alalta. Koulutuksen jälkeen Ymmärrät erilaisten happokuorintojen ominaisuuksia ja käyttökohteita. Tiedät, kuinka kemiallisen kuorinnan avulla voidaan vaikuttaa ihon toimintaan ja ulkonäköön. Ymmärrät syvällisesti, millaiset kuorintakäsittelyt sopivat kullekin ihotyypille ja kuinka hapoilla voidaan vaikuttaa sekä nuoren että ikääntyvän ihon toimintoihin ja ulkonäköön. Osaat hoitaa ammattitaitoisesti melko vaikeitakin iho-ongelmia, kuten aknea, arpia, ikääntymisen merkkejä, sameaa ja väsynyttä ihoa sekä pigmenttimuutoksia ja ihon valovaurioita Hallitset kemiallisten kuorintojen hoitoprotokollat sekä esi- ja jälkihoidon. Ymmärrät turvallisuuteen liittyvät näkökohdat ja kemiallisten kuorintojen kontraindikaatiot. Hinnat Yhden koulutuspäivän hinta on 890 (+ alv). sisältää viisi kuorintaliuosta (30 ml 100 ml). Koulutuspäivän voi maksaa laskulla tai osoitteessa (osamaksumahdollisuus). HUOM! Jos osallistut useampaan kuin yhteen koulutuspäivään akatemian yhteydessä, kysy pakettihintojamme numerosta

23 Esteettisen lääketieteen akatemia päivä 5 (vain terveydenhuollon ammattilaisille) Laser-workshop maaliskuu pe klo Koulutuksen lähtökohdat Esteettisen lääketieteen akatemia on terveydenhuollon ammattilaisille suunnattu, viikon mittainen koulutus. Voit osallistua yhteen tai useampiin koulutuspäiviin. Viides päivä on intensiivinen katsaus nykyaikaisiin, tehokkaisiin laserhoitoihin. Koulutus tapahtuu keskustellen, ja pääpaino on workshop-osuudessa. Sisällöt Karvanpoisto Verisuonimuutosten poisto - kasvot ja vartalo Tatuoinnin poisto - perustoimenpide, R20 ja FracTat Pigmentaation poisto Erbium-kuorinnat - Full beam- ja fraktionaalikäsittelyt Alaluomien laserkohotus - Smile Eye Lift - Fotona Smootheye TightSculpting -vartalonmuokkaus Hyvälaatuiset ihomuutokset Syylien ja känsien poisto laserilla Hinnat Yhden koulutuspäivän hinta on 890 (+ alv). Koulutuspäivän voi maksaa laskulla tai osoitteessa (osamaksumahdollisuus). HUOM! Jos osallistut useampaan kuin yhteen koulutuspäivään akatemian yhteydessä, kysy pakettihintojamme numerosta

24 Huhtikuu 2017 Lipolyysi ja skinboosterit to 6.4. klo Laitehoidot pe klo 9-17 Lipolyysi ja skinboosterit Laitehoidot Botuliinihoidot, moduuli 3 Botuliinikoulutus, moduuli 3 to klo 15-20

25 Lipolyysi- ja skinbooster-koulutus (vain terveydenhuollon ammattilaisille) Rasvanpoisto injektioilla, ihon elvyttäminen skinbooster-tuotteilla huhtikuu to klo Koulutuksen lähtökohdat Lipolyysi- ja skinbooster-koulutus on suunnattu terveydenhuollon ammattilaisille. Koulutuksessa perehdytään toimenpiteiden ja tuotteiden periaatteisiin ja käytäntöön. Pääpaino on workshop-osuudessa, jonka johtajana toimii AAAM-johtokunnan sertifioima esteettisen lääketieteen asiantuntijalääkäri Piotr Sikorski (LAHA -luennoitsija, Cityklinikan toimitusjohtaja). Koulutuksen jälkeen Osaat tehdä skinbooster-injektiohoitoja hyaluronihappotuotteilla. Osaat tehdä lipolyysi-injektiohoitoja. Osaat suunnitella ja toteuttaa asiakkaillesi räätälöityjä sarjahoitoja. Ymmärrät, mihin tuotteiden ja toimenpiteiden teho perustuu. Koulutuksen hinta on 450 (+ alv). Koulutuksen voi maksaa laskulla tai osoitteessa (osamaksumahdollisuus). sisältää lipolyysi- ja skinbooster-tuotteita 450 :n arvosta (alv 0 %).

26 Laitehoitopäivä (terveydenhuollon ja kauneusalan ammattilaisille) UltraLift HIFU, PRP-hoidot, hampaiden valkaisu huhtikuu pe klo Koulutuksen lähtökohdat Laitehoitopäivä on tarkoitettu kauneusalan ja terveydenhuollon ammattilaisille. Päivä muodostuu noin kahden tunnin mittaisista workshopeista, joissa harjoitellaan laitteiden käyttöä. Koulutus tapahtuu keskustellen, ja teoria käydään läpi hands on -osuuden yhteydessä. Päivän aiheina ovat mm. UltraLift HIFU -laite, PRP-laite ja välineet sekä hampaiden valkaisulaite. Voit osallistua yhteen tai useampaan workshopiin. Kouluttajina ovat esteettisen lääketieteen asiantuntijalääkäri Piotr Sikorski (AAAM board certified doctor) ja sertifioitu sairaanhoitaja/terveydenhoitaja Helena Westerholm (Cityklinikka). Koulutuksen jälkeen Osaat tehdä laitehoitoja valitsemillasi laitteilla. Osaat suunnitella ja toteuttaa asiakkaillesi räätälöityjä sarjahoitoja. Ymmärrät, mihin laitehoitojen teho perustuu. Opit hinnoittelemaan ja markkinoimaan toimenpiteitä. Koulutuspäivä on maksuton laitteen ostajalle. Mikäli osallistuja EI hanki laitetta kauttamme, koulutuksen hinta on 200 (+ alv) / workshop. Koulutuksen voi maksaa laskulla tai osoitteessa (osamaksumahdollisuus).

27 Botuliinikoulutus, moduuli 3 (vain terveydenhuollon ammattilaisille) Ei-tyypilliset esteettiset botuliinihoidot: kasvojen kaventaminen, nenän muotoilu, kaulan kohottaminen, ienhymyn korjaus huhtikuu to klo Koulutuksen lähtökohdat Botuliinihoitokoulutus pidetään kolmessa osassa. Kolmannen moduulin aikana kerrataan ja täydennetään aiemmin opittua, lisätään ammatillista varmuutta sekä opitaan uusia esteettisiä botuliinihoitoja. Koulutukseen voivat osallistua terveydenhuollon ammattilaiset. Koulutuksen johtaa AAAM-johtokunnan sertifioima asiantuntijalääkäri Piotr Sikorski (LAHA Expert Instructor, Cityklinikan toimitusjohtaja). Koulutuksen päätteeksi osallistujille jaetaan -sertifikaatit. Koulutuksen jälkeen Hallitset eri kauppanimillä myytävien botuliinivalmisteiden käytön ja pystyt tekemään valintoja näiden välillä. Olet saanut lisää ammatillista varmuutta ja pystyt palvelemaan asiakkaitasi entistä paremmin Kasvojen kavennus botuliinilla Nenän muotoilu botuliinilla Kaulan kohotus botuliinilla Kaulan vaakajuonteiden hoito botuliinilla Ienhymyn botuliinihoito Koulutuksen hinta on 890 (+ alv). Koulutuksen voi maksaa laskulla tai osoitteessa (osamaksumahdollisuus).

28 Toukokuu 2017 Mesoterapia ja hairboosterit to 4.5. klo Mesoterapia ja hairboosterit (kauneusalan ammattilaiset) Täyteainehoidot, moduuli 4 Täyteainekoulutus, moduuli 4 ti klo 15-20

29 Mesoterapiakoulutus (ensisijaisesti kosmetologeille ja lähihoitajille) Mesoterapia, biorevitalisaatio ja hairbooster-hoidot toukokuu to klo Koulutuksen lähtökohdat 4.5. järjestettävä mesoterapiakoulutus on suunnattu kauneusalan ammattilaisille ja lähihoitajille. Koulutus sisältää sekä teoreettisen että käytännöllisen osan, ja pääpaino on workshop-osuudessa. Workshop järjestetään aina pienryhmälle. Workshopin johtajana toimii sertifioitu ammattilainen, jolla on 20 vuoden kokemus esteettisestä lääketieteestä, mm. mesoterapiasta ja hairboostereista. Koulutus järjestetään Helsingin keskustassa, Nordic Skinin viihtyisissä koulutustiloissa. Koulutukseen osallistuvat saavat -koulutustodistuksen. Mesoterapiakoulutuksen jälkeen Ymmärrät, millaisia ongelmia mesoterapian ja hairbooster-hoitojen avulla voidaan ratkaista. Hallitset tärkeimmät mesoterapiassa käytetyt aktiiviaineet ja osaat valita oikean tuotteen jokaiselle asiakkaalle. Ymmärrät, kuinka mesoterapia-aineet annostellaan ja kuinka toimenpide etenee. Hallitset injektio- ja dermarollertekniikan. Halutessasi tutustut dermapenillä tehtäviin mesoterapiahoitoihin. Tunnet hoitojen indikaatiot, kontraindikaatiot ja mahdolliset sivuvaikutukset. Saat käyttöösi laadukkaan digitaalisen markkinointimateriaalin. Koulutuksen hinta on 300 (+ alv). Koulutuksen voi maksaa laskulla tai osoitteessa (osamaksumahdollisuus). sisältää neljä mesoterapia-ampullia (riittävät hoitoon).

30 Täyteainekoulutus, moduuli 4 (vain terveydenhuollon ammattilaisille) Huulien muotoilu ja täyttö toukokuu ti klo Koulutuksen lähtökohdat Täyteainekoulutuksen neljäs moduuli pätevöittää sinut huulien muotoiluun ja täyttöön. Koulutus on suunnattu terveydenhuollon ammattilaisille. Koulutus tapahtuu keskustellen, ja pääpaino on workshop-osuudessa. Workshop järjestetään pienryhmälle, ja workshopin johtajana toimii esteettisen lääketieteen asiantuntijalääkäri, AAAMsertifioitu Piotr Sikorski, jolla on 20 vuoden kokemus esteettisistä pistoshoidoista. Koulutus järjestetään Nordic Skinin ja :n viihtyisissä tiloissa Helsingin Erottajalla. Koulutuksen jälkeen Ymmärrät konsultaatiokäynnin merkityksen ja pystyt arvioimaan ammattitaitoisesti huulien muotoa sekä mahdollista epäsymmetrisyyttä. Huulten puudutus Erilaiset pistostekniikat, jälkihoito, touch-up- ja follow-up-käynnit Suupielien muotoilu täyteaineilla Huulirajan muotoilu täyteaineilla Amorinkaari, ylähuuli - huulien täyttäminen eri tekniikoilla Hinnat Koulutuksen hinta on 890 (+ alv). sisältää viisi täyteaineruiskua (5 x 1,25 ml). Koulutuspäivän voi maksaa laskulla tai osoitteessa (osamaksumahdollisuus).

31

32 Kesäkuu 2017 Täyteainekoulutus, moduuli 1 to 8.6. klo Täyteainekoulutus, moduuli 2 to klo Täyteainehoidot, moduuli 1 Täyteainehoidot, moduuli 2

33 Täyteainekoulutus, moduuli 1 (vain terveydenhuollon ammattilaisille) Nasolabiaalipoimujen ja otsan huolirypyn täyttö sekä alustava katsaus huulten muotoiluun kesäkuu to klo Koulutuksen lähtökohdat Täyteainehoitojen kysyntä kasvaa väestön ikääntyessä. 94 prosenttia kaikista täyteainehoidoista tehdään hyaluronihapposeoksilla. Hyaluronihappo on tutkittu ja turvallinen täyteaineiden raaka-aine, jota on käytetty esteettisessä lääketieteessä jo kahdenkymmenen vuoden ajan. pätevöittää sinut hyaluronihappopohjaisten täyteaineiden käyttöön. Koulutus on suunnattu terveydenhuollon ammattilaisille. Koulutus sisältää sekä teoreettisen että käytännöllisen osan, ja pääpaino on workshop-osuudessa. Workshop järjestetään pienryhmälle, ja workshopin johtajana toimii esteettisen lääketieteen asiantuntijalääkäri, AAAM-sertifioitu Piotr Sikorski, jolla on 20 vuoden kokemus esteettisistä pistoshoidoista. Koulutus järjestetään Nordic Skinin ja :n viihtyisissä tiloissa Helsingin Erottajalla. Koulutukseen osallistuvat saavat koulutustodistuksen. Tarjoamme koulutukseen osallistuville myös ns. vastuulääkäripalvelua. Koulutuksen jälkeen Osaat tärkeimmät pistostekniikat, täyteaineiden annostelun sekä toimenpiteiden hoitoprotokollat. Tunnet markkinoiden tunnetuimmat ja yleisimmät hyaluronihappopohjaiset täyteaineet, joita lääkärit, hoitajat, hammaslääkärit ja muut terveydenhuollon ammattilaiset voivat käyttää praktiikassaan. Saat käyttöösi laadukkaan digitaalisen markkinointimateriaalin. Hallitset hoitoprosessin konsultaatiosta tulosten arviointiin saakka. Tunnet täyteainehoitojen indikaatiot, kontraindikaatiot ja mahdolliset sivuvaikutukset. Osaat häivyttää täyteaineella nasolabiaalipoimut ja otsan huolirypyt. Koulutuksen hinta on 890 (+ alv). Koulutuksen voi maksaa laskulla tai osoitteessa (osamaksumahdollisuus). sisältää viisi täyteaineruiskua (5 x 1,25 ml).

34 Täyteainekoulutus, moduuli 2 (vain terveydenhuollon ammattilaisille) Poskien ja leuan muotoilu, suupielet kesäkuu to klo Koulutuksen lähtökohdat Moduuli 2:n aikana syvennetään täyteainehoitojen osaamista. Koulutus on suunnattu terveydenhuollon ammattilaisille, joilla on jonkin verran kokemusta täyteainehoidoista (esim. moduuli 1 suoritettu). Koulutuksen johtajana toimii AAAM-johtokunnan sertifioima esteettisen lääketieteen asiantuntijalääkäri, LAHA luennoitsija Piotr Sikorski, joka on myös Cityklinikan toimitusjohtaja. Toisen moduulin jälkeen osaat tehdä tavallisimpien täyteainehoitojen lisäksi myös koko kasvojen täyteainehoitoja, mm. suupielien ja suunympäryksen nuorennushoitoja, poskien kohotushoitoja sekä leukalinjan ja leuan kärjen muotoiluhoitoja. Koulutuksen jälkeen Osaat uusia pistostekniikoita, tiedät aiempaa enemmän täyteaineiden annostelusta sekä toimenpiteiden kulusta. Saat käyttöösi laadukkaan digitaalisen markkinointimateriaalin. Hallitset hoitoprosessin konsultaatiosta tulosten arviointiin saakka. Tunnet täyteainehoitojen indikaatiot, kontraindikaatiot ja mahdolliset sivuvaikutukset. Osaat käyttää oikeita täyteaineita ja tarkoituksenmukaisia pistostekniikoita kasvojen eri alueilla. Pystyt muotoilemaan leukalinjaa ja leuankärkeä hyaluronihappopohjaisilla täyteaineilla. Osaat kohottaa, täyteläistää ja muotoilla poskia täyteainehoitojen avulla. Pystyt parantamaan suupielien ja suunympärysalueen ulkonäköä täyteaineilla. Koulutuksen hinta on 890 (+ alv). Koulutuksen voi maksaa laskulla tai osoitteessa (osamaksumahdollisuus). sisältää viisi täyteaineruiskua (5 x 1,25 ml).

35

36 Elokuu 2017 Kemiallinen kuorinta to klo Kemiallinen kuorinta (terv.huollon ammattilaiset) Täydennyskoulutuspäivä (kauneusalan ja terv.huollon ammattilaiset) Täydennyskoulutus ti klo 9-17

37 Kemiallinen kuorinta (vain terveydenhuollon ammattilaisille) Miedot hapot ja lääketieteelliset hapot elokuu to klo Koulutuksen lähtökohdat Kemiallisten kuorintojen suosio on kasvanut järjestettävään koulutukseen voivat osallistua terveydenhuollon ammattilaiset. Koulutus sisältää sekä teoreettisen että käytännöllisen osan, ja pääpaino on workshop-osuudessa. Workshop järjestetään aina pienryhmälle, ja workshopin johtajana toimii AAAM-johtokunnan sertifioima esteettisen lääketieteen asiantuntijalääkäri, jolla on 20 vuoden kokemus alalta. Koulutus järjestetään Helsingin keskustassa sijaitsevan :n viihtyisissä tiloissa. Koulutukseen osallistuvat saavat -koulutustodistuksen. Koulutuksen jälkeen Ymmärrät erilaisten happokuorintojen ominaisuuksia ja käyttökohteita. Tiedät, kuinka kemiallisen kuorinnan avulla voidaan vaikuttaa ihon toimintaan ja ulkonäköön. Ymmärrät syvällisesti, millaiset kuorintakäsittelyt sopivat kullekin ihotyypille ja kuinka hapoilla voidaan vaikuttaa sekä nuoren että ikääntyvän ihon toimintoihin ja ulkonäköön. Osaat hoitaa ammattitaitoisesti melko vaikeitakin iho-ongelmia, kuten aknea, arpia, ikääntymisen merkkejä, sameaa ja väsynyttä ihoa sekä pigmenttimuutoksia ja ihon valovaurioita Hallitset kemiallisten kuorintojen hoitoprotokollat sekä esi- ja jälkihoidon. Ymmärrät turvallisuuteen liittyvät näkökohdat ja kemiallisten kuorintojen kontraindikaatiot. Koulutuksen hinta on 300 (+ alv). Koulutuksen voi maksaa laskulla tai osoitteessa (osamaksumahdollisuus). sisältää kaksi valinnaista happokuorintatuotetta.

38 Täydennyskoulutuspäivä (kauneusalan ja terveydenhuollon ammattilaisille) elokuu ti klo Koulutuksen lähtökohdat Täydennyskoulutuspäivä on tarkoitettu kauneusalan ja terveydenhuollon ammattilaisille. Päivä muodostuu noin kahden tunnin mittaisista workshopeista, jotka räätälöidään osallistujien tarpeiden mukaan. Koulutus tapahtuu keskustellen, ja teoria käydään läpi hands on -osuuden yhteydessä. Workshop-tuokiot sopivat ammattilaisille, jotka kaipaavat lisävarmuutta aiemmissa koulutuksissa saamiinsa taitoihin. Kouluttajina ovat esteettisen lääketieteen asiantuntijalääkäri Piotr Sikorski (AAAM board certified doctor) ja sertifioitu sairaanhoitaja/terveydenhoitaja Helena Westerholm (Cityklinikka). Aiheita Täyteainehoidot Botuliinihoidot Mesoterapia Hairbooster-hoidot PRP-hoidot Skinbooster-hoidot Lipolyysi-injektiot Laitehoidot Kemiallinen kuorinta Koulutuspäivä muodostuu useista workshopeista. Hinnat räätälöidään jokaiselle osallistujalle erikseen. Jos asiakas tekee tuoteostoja yli 200 eurolla (alv 0 %), täydennyskoulutuspäivä on maksuton.

39

40 Syyskuu 2017 LAHA -koulutus, moduuli 1 la 2.9. klo 9-17 Mesoterapia ja PRP to klo Laserhoidot, moduuli 1 (terv.huollon ammattilaiset) Mesoterapia ja PRP (terv.huollon ammattilaiset)

41 Laser & Health Academy, moduuli 1 (vain terveydenhuollon ammattilaisille) syyskuu la klo Koulutuksen sisällöt Laserin fysiikkaa (teoria) Laservalon ja kudoksen vuorovaikutus (teoria) Karvanpoisto Verisuonimuutosten poisto - kasvot ja vartalo Tatuoinnin poisto - perustoimenpide, R20 ja FracTat Pigmentaation poisto Fotona Smooth Mode -teoria 3D- ja 4D-kasvojenkohotus Koulutuksen johtajana toimii AAAM-johtokunnan sertifioima esteettisen lääketieteen asiantuntijalääkäri, LAHA -luennoitsija Piotr Sikorski, joka on myös Cityklinikan toimitusjohtaja Koulutuspäivän päätteeksi osallistujat saavat LAHA -sertifikaatin. Koulutuksen hinta on 890 (+ alv). Koulutuksen voi maksaa laskulla tai osoitteessa (osamaksumahdollisuus).

42 Mesoterapia- ja PRP-hoitokoulutus (vain terveydenhuollon ammattilaisille) Mesoterapia, hairbooster- ja PRP-hoidot syyskuu to klo Koulutuksen lähtökohdat järjestettävä mesoterapiakoulutus on suunnattu terveydenhuollon ammattilaisille. Koulutuksessa perehdytään PRP- ja mesoterapiahoitojen periaatteisiin ja käytäntöön. Pääpaino on workshop-osuudessa, jonka johtajana toimii AAAM-johtokunnan sertifioima esteettisen lääketieteen asiantuntijalääkäri Piotr Sikorski (LAHA luennoitsija, Cityklinikan toimitusjohtaja). Mesoterapiakoulutuksen jälkeen Osaat tehdä mesoterapiahoitoja injektio-, dermaroller- ja dermapen-tekniikoilla sekä valita asiakkaan tarpeiden kannalta sopivimman tekniikan. Osaat tehdä PRP-hoitoja injektio-, dermaroller- ja dermapen-tekniikoilla. Ymmärrät, kuinka mesoterapialla ja/tai PRP-toimenpiteellä voidaan hoitaa hiustenlähtöä. Osaat suunnitella ja toteuttaa asiakkaillesi räätälöityjä mesoglow-, mesolift-, mesosculpt- ja hairbooster-hoitoja. Osaat suunnitella ja toteuttaa asiakkaillesi räätälöityjä PRP-hoitoja. Ymmärrät sarjahoidon merkityksen sekä PRP- että mesoterapiahoidoissa. Koulutuksen hinta on 450 (+ alv). Koulutuksen voi maksaa laskulla tai osoitteessa (osamaksumahdollisuus). sisältää neljä mesoterapia-ampullia (riittävät hoitoon).

43

44 Lokakuu 2017 LAHA -koulutukset, moduulit 2 ja 3 la su ; molempina päivinä klo 9-17 Täyteainekoulutus, moduuli 3 to klo Laserhoidot, moduulit 2 ja 3 (terv.huollon ammattilaisille) Täyteainehoidot, moduulit 3 ja 4 (terv.huollon ammattilaisille) Täyteainekoulutus, moduuli 4, to klo 15-20

45 Laser & Health Academy, moduuli 2 (vain terveydenhuollon ammattilaisille) lokakuu la klo Koulutuksen sisällöt Laserin fysiikkaa (teoria) Laservalon ja kudoksen vuorovaikutus (teoria) Erbium-kuorinnat - Full beam- ja fraktionaalikäsittelyt Alaluomien laserkohotus - Smile Eye Lift - Fotona Smootheye TightSculpting -vartalonmuokkaus Arpien ja venymäarpien poisto Aknearpien poisto - laserin mahdollisuudet Twinlight Aktiivinen akne ja rosacea Koulutuksen johtajana toimii AAAM-johtokunnan sertifioima esteettisen lääketieteen asiantuntijalääkäri, LAHA -luennoitsija Piotr Sikorski, joka on myös Cityklinikan toimitusjohtaja Koulutuksen hinta on 890 (+ alv). Koulutuksen voi maksaa laskulla tai osoitteessa (osamaksumahdollisuus).

46 Laser & Health Academy, moduuli 3 (vain terveydenhuollon ammattilaisille) lokakuu su klo Koulutuksen sisällöt Laserin fysiikkaa (teoria) Laservalon ja kudoksen vuorovaikutus (teoria) Hyvälaatuiset ihomuutokset Fraktionaalinen melasmahoito Gynekologiset laserhoidot - lyhyt katsaus toimenpiteisiin (HUOM! Gynekologisista lasertoimenpiteistä erillinen koulutus) NightLase -kuorsaushoito ClearSteps - jalkasienen hoito laserilla Rasvanpoisto laserilla EVLT - suonikohjujen (> 4 mm) laserhoito Koulutuksen johtajana toimii AAAM-johtokunnan sertifioima esteettisen lääketieteen asiantuntijalääkäri, LAHA -luennoitsija Piotr Sikorski, joka on myös Cityklinikan toimitusjohtaja Koulutuksen hinta on 890 (+ alv). Koulutuksen voi maksaa laskulla tai osoitteessa (osamaksumahdollisuus).

47 Täyteainekoulutus, moduuli 3 (vain terveydenhuollon ammattilaisille) Kanyylien käyttö, full face -hoidot, kalsiumhydroksiapatiitti, yhdistelmähoidot lokakuu to klo Koulutuksen lähtökohdat Täyteainekoulutuksen kolmas moduuli on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille, joilla on jonkin verran kokemusta täyteainehoitojen tekemisestä. Koulutuksessa perehdytään kanyyleiden käyttöön ja koko kasvojen täyteainekäsittelyihin (sis. ohimokuoppien ja kyynelurien täytöt, kulmien kohotus, poskien, leukalinjan ja nenän muotoilut). Moduulin aikana tutustutaan myös yhdistelmähoitoihin, joissa hyaluronihappoon yhdistetään kalsiumhydroksiapatiittia. Koulutuksen johtaa AAAM-johtokunnan sertifioima asiantuntijalääkäri Piotr Sikorski (LAHA Expert Instructor, Cityklinikan toimitusjohtaja). Koulutuksen päätteeksi osallistujille jaetaan -sertifikaatit. Koulutuksen jälkeen Osaat uusia pistostekniikoita. Osaat käyttää täyteainehoidoissa kanyyleja. Osaat käyttää oikeita täyteaineita ja tarkoituksenmukaisia pistostekniikoita kasvojen eri alueilla. Pystyt tekemään ns. liquid faceliftin täyteaineilla. Tunnet hyaluronihappopohjaisten täyteaineiden lisäksi myös kalsiumpohjaiset täyteaineet. Tunnet täyteainehoitojen indikaatiot, kontraindikaatiot ja mahdolliset sivuvaikutukset. Pystyt tekemään yhdistelmähoitoja HA- ja CaHA-täyteaineilla. Koulutuksen hinta on 890 (+ alv). Koulutuksen voi maksaa laskulla tai osoitteessa (osamaksumahdollisuus). sisältää viisi täyteaineruiskua (5 x 1,25 ml).

48 Täyteainekoulutus, moduuli 4 (vain terveydenhuollon ammattilaisille) Huulien muotoilu ja täyttö lokakuu to klo Koulutuksen lähtökohdat Täyteainekoulutuksen neljäs moduuli pätevöittää sinut huulien muotoiluun ja täyttöön. Koulutus on suunnattu terveydenhuollon ammattilaisille. Koulutus tapahtuu keskustellen, ja pääpaino on workshop-osuudessa. Workshop järjestetään pienryhmälle, ja workshopin johtajana toimii esteettisen lääketieteen asiantuntijalääkäri, AAAMsertifioitu Piotr Sikorski, jolla on 20 vuoden kokemus esteettisistä pistoshoidoista. Koulutus järjestetään Nordic Skinin ja :n viihtyisissä tiloissa Helsingin Erottajalla. Koulutuksen jälkeen Ymmärrät konsultaatiokäynnin merkityksen ja pystyt arvioimaan ammattitaitoisesti huulien muotoa sekä mahdollista epäsymmetrisyyttä. Huulten puudutus Erilaiset pistostekniikat, jälkihoito, touch-up- ja follow-up-käynnit Suupielien muotoilu täyteaineilla Huulirajan muotoilu täyteaineilla Amorinkaari, ylähuuli - huulien täyttäminen eri tekniikoilla Hinnat Koulutuksen hinta on 890 (+ alv). sisältää viisi täyteaineruiskua (5 x 1,25 ml). Koulutuspäivän voi maksaa laskulla tai osoitteessa (osamaksumahdollisuus).

49

50 Marraskuu 2017 Botuliinikoulutus, to moduuli 1 klo 9-12 moduuli 2 klo Lipolyysi ja skinboosterit pe klo Botuliinikoulutus, moduuli 3 pe klo Botuliinihoidot, moduulit 1, 2 ja 3 (terv.huollon ammattilaisille) Lipolyysi ja skinboosterit (terv.huollon ammattilaisille)

51 Botuliinikoulutus, moduuli 1 (vain terveydenhuollon ammattilaisille) Lääketieteelliset botuliinihoidot liikahikoilu, bruksismi, migreeni marraskuu to klo Koulutuksen lähtökohdat Botuliinihoitokoulutus pidetään kolmessa osassa. Ensimmäisen moduulin aikana perehdytään kattavasti ei-esteettisiin botuliinihoitoihin, joiden avulla voidaan palvella mm. hampaiden narskuttelusta, migreenistä ja liikahikoilusta kärsiviä potilaita. Koulutukseen voivat osallistua terveydenhuollon ammattilaiset. Koulutuksen johtaa AAAM-johtokunnan sertifioima asiantuntijalääkäri Piotr Sikorski (LAHA Expert Instructor, Cityklinikan toimitusjohtaja). Koulutuksen päätteeksi osallistujille jaetaan -sertifikaatit. Koulutuksen jälkeen Ymmärrät, mihin botuliinin teho perustuu. Osaat annostella botuliinin tarkoituksenmukaisesti. Pystyt hoitamaan botuliinilla terveydellisiä ongelmia (esim. liikahikoilu, bruksismi, migreeni). Hallitset hoitoprosessin konsultaatiosta tulosten arviointiin saakka. Tunnet botuliinihoitojen indikaatiot, kontraindikaatiot ja mahdolliset sivuvaikutukset. Koulutuksen hinta on 890 (+ alv). Koulutuksen voi maksaa laskulla tai osoitteessa (osamaksumahdollisuus).

52 Botuliinikoulutus, moduuli 2 (vain terveydenhuollon ammattilaisille) Esteettiset botuliinihoidot - yläkasvot marraskuu to klo Koulutuksen lähtökohdat Botuliinihoitokoulutus pidetään kolmessa osassa. Toisen moduulin aiheena ovat yläkasvojen esteettiset botuliinihoidot. Koulutukseen voivat osallistua terveydenhuollon ammattilaiset. Koulutuksen johtaa AAAM-johtokunnan sertifioima asiantuntijalääkäri Piotr Sikorski (LAHA Expert Instructor, Cityklinikan toimitusjohtaja). Koulutuksen päätteeksi osallistujille jaetaan -sertifikaatit. Koulutuksen jälkeen Osaat tärkeimmät pistostekniikat, botuliinin annostelun sekä esteettisten toimenpiteiden hoitoprotokollat. Tunnet markkinoiden tunnetuimmat ja yleisimmät botuliinitoksiinin kauppamerkit. Hallitset hoitoprosessin konsultaatiosta tulosten arviointiin saakka. Tunnet esteettisten botuliinihoitojen indikaatiot, kontraindikaatiot ja mahdolliset sivuvaikutukset. Hallitset tyypillisimmät tekniikat, joita kasvoja hoidettaessa käytetään. Koulutuksen hinta on 890 (+ alv). Koulutuksen voi maksaa laskulla tai osoitteessa (osamaksumahdollisuus).

53 Lipolyysi- ja skinbooster-koulutus (vain terveydenhuollon ammattilaisille) Rasvanpoisto injektioilla, ihon elvyttäminen skinbooster-tuotteilla marraskuu pe klo Koulutuksen lähtökohdat Lipolyysi- ja skinbooster-koulutus on suunnattu terveydenhuollon ammattilaisille. Koulutuksessa perehdytään toimenpiteiden ja tuotteiden periaatteisiin ja käytäntöön. Pääpaino on workshop-osuudessa, jonka johtajana toimii AAAM-johtokunnan sertifioima esteettisen lääketieteen asiantuntijalääkäri Piotr Sikorski (LAHA -luennoitsija, Cityklinikan toimitusjohtaja). Koulutuksen jälkeen Osaat tehdä skinbooster-injektiohoitoja hyaluronihappotuotteilla. Osaat tehdä lipolyysi-injektiohoitoja. Osaat suunnitella ja toteuttaa asiakkaillesi räätälöityjä sarjahoitoja. Ymmärrät, mihin tuotteiden ja toimenpiteiden teho perustuu. Koulutuksen hinta on 450 (+ alv). Koulutuksen voi maksaa laskulla tai osoitteessa (osamaksumahdollisuus). sisältää lipolyysi- ja skinbooster-tuotteita 450 :n arvosta (alv 0 %).

54 Botuliinikoulutus, moduuli 3 (vain terveydenhuollon ammattilaisille) Ei-tyypilliset esteettiset botuliinihoidot: kasvojen kaventaminen, nenän muotoilu, kaulan kohottaminen, ienhymyn korjaus marraskuu pe klo Koulutuksen lähtökohdat Botuliinihoitokoulutus pidetään kolmessa osassa. Kolmannen moduulin aikana kerrataan ja täydennetään aiemmin opittua, lisätään ammatillista varmuutta sekä opitaan uusia esteettisiä botuliinihoitoja. Koulutukseen voivat osallistua terveydenhuollon ammattilaiset. Koulutuksen johtaa AAAM-johtokunnan sertifioima asiantuntijalääkäri Piotr Sikorski (LAHA Expert Instructor, Cityklinikan toimitusjohtaja). Koulutuksen päätteeksi osallistujille jaetaan -sertifikaatit. Koulutuksen jälkeen Hallitset eri kauppanimillä myytävien botuliinivalmisteiden käytön ja pystyt tekemään valintoja näiden välillä. Olet saanut lisää ammatillista varmuutta ja pystyt palvelemaan asiakkaitasi entistä paremmin Kasvojen kavennus botuliinilla Nenän muotoilu botuliinilla Kaulan kohotus botuliinilla Kaulan vaakajuonteiden hoito botuliinilla Ienhymyn botuliinihoito Koulutuksen hinta on 890 (+ alv). Koulutuksen voi maksaa laskulla tai osoitteessa (osamaksumahdollisuus).

55

56 Joulukuu 2017 LAHA -koulutukset, moduulit 1, 2 ja 3 pe su ; päivittäin klo 9-17 Laserhoidot, moduulit 1, 2 ja 3 (terv.huollon ammattilaisille) Täydennyskoulutuspäivä (kauneusalan ja terveydenhuollon ammattilaisille) Täydennyskoulutuspäivä to klo 9-17

57 Laser & Health Academy, moduuli 1 (vain terveydenhuollon ammattilaisille) joulukuu pe klo Koulutuksen sisällöt Laserin fysiikkaa (teoria) Laservalon ja kudoksen vuorovaikutus (teoria) Karvanpoisto Verisuonimuutosten poisto - kasvot ja vartalo Tatuoinnin poisto - perustoimenpide, R20 ja FracTat Pigmentaation poisto Fotona Smooth Mode -teoria 3D- ja 4D-kasvojenkohotus Koulutuksen johtajana toimii AAAM-johtokunnan sertifioima esteettisen lääketieteen asiantuntijalääkäri, LAHA -luennoitsija Piotr Sikorski, joka on myös Cityklinikan toimitusjohtaja Koulutuspäivän päätteeksi osallistujat saavat LAHA -sertifikaatin. Koulutuksen hinta on 890 (+ alv). Koulutuksen voi maksaa laskulla tai osoitteessa (osamaksumahdollisuus).

58 Laser & Health Academy, moduuli 2 (vain terveydenhuollon ammattilaisille) joulukuu la klo Koulutuksen sisällöt Laserin fysiikkaa (teoria) Laservalon ja kudoksen vuorovaikutus (teoria) Erbium-kuorinnat - Full beam- ja fraktionaalikäsittelyt Alaluomien laserkohotus - Smile Eye Lift - Fotona Smootheye TightSculpting -vartalonmuokkaus Arpien ja venymäarpien poisto Aknearpien poisto - laserin mahdollisuudet Twinlight Aktiivinen akne ja rosacea Koulutuksen johtajana toimii AAAM-johtokunnan sertifioima esteettisen lääketieteen asiantuntijalääkäri, LAHA -luennoitsija Piotr Sikorski, joka on myös Cityklinikan toimitusjohtaja. Koulutuksen hinta on 890 (+ alv). Koulutuksen voi maksaa laskulla tai osoitteessa (osamaksumahdollisuus).

59 Laser & Health Academy, moduuli 3 (vain terveydenhuollon ammattilaisille) joulukuu su klo Koulutuksen sisällöt Laserin fysiikkaa (teoria) Laservalon ja kudoksen vuorovaikutus (teoria) Hyvälaatuiset ihomuutokset Fraktionaalinen melasmahoito Gynekologiset laserhoidot - lyhyt katsaus toimenpiteisiin (HUOM! Gynekologisista lasertoimenpiteistä erillinen koulutus) NightLase -kuorsaushoito ClearSteps - jalkasienen hoito laserilla Rasvanpoisto laserilla EVLT - suonikohjujen (> 4 mm) laserhoito Koulutuksen johtajana toimii AAAM-johtokunnan sertifioima esteettisen lääketieteen asiantuntijalääkäri, LAHA -luennoitsija Piotr Sikorski, joka on myös Cityklinikan toimitusjohtaja. Koulutuksen hinta on 890 (+ alv). Koulutuksen voi maksaa laskulla tai osoitteessa (osamaksumahdollisuus).

60 Täydennyskoulutuspäivä (kauneusalan ja terveydenhuollon ammattilaisille) joulukuu to klo Täydennyskoulutuspäivä on tarkoitettu kauneusalan ja terveydenhuollon ammattilaisille. Päivä muodostuu noin kahden tunnin mittaisista workshopeista, jotka räätälöidään osallistujien tarpeiden mukaan. Koulutus tapahtuu keskustellen, ja teoria käydään läpi hands on -osuuden yhteydessä. Workshop-tuokiot sopivat ammattilaisille, jotka kaipaavat lisävarmuutta aiemmissa koulutuksissa saamiinsa taitoihin. Kouluttajina ovat esteettisen lääketieteen asiantuntijalääkäri Piotr Sikorski (AAAM board certified doctor) ja sertifioitu sairaanhoitaja/terveydenhoitaja Helena Westerholm (Cityklinikka). Aiheita Täyteainehoidot Botuliinihoidot Mesoterapia Hairbooster-hoidot PRP-hoidot Skinbooster-hoidot Lipolyysi-injektiot Laitehoidot Kemiallinen kuorinta Koulutuspäivä muodostuu useista workshopeista. Hinnat räätälöidään jokaiselle osallistujalle erikseen. Jos asiakas tekee tuoteostoja yli 200 eurolla (alv 0 %), täydennyskoulutuspäivä on maksuton.

61 Kysy lisää koulutuksistamme! p (asiakkuuspäällikkö Katariina Mattila) p (tiedottaja Anna Holopainen)

Koulutuskalenteri 2017

Koulutuskalenteri 2017 Koulutuskalenteri 2017 INFO@.FI Laserkoulutus Botuliinikoulutus Täyteainekoulutus Skinbooster- ja lipolyysikoulutus Mesoterapia- ja PRP-koulutus Kemiallinen kuorinta Laitekoulutus Täydennyskoulutus INFO@.FI

Lisätiedot

Koulutuskalenteri 2017

Koulutuskalenteri 2017 Koulutuskalenteri 2017 -koulutuskeskus järjestää vuoden 2017 koulutukset yhteistyössä Nordic Skinin kanssa. Liity mukaan sertifioitujen ammattilaisten kasvavaan joukkoon! ja Nordic Skin järjestävät vuonna

Lisätiedot

Koulutuskalenteri 2017

Koulutuskalenteri 2017 Koulutuskalenteri 2017 -koulutuskeskus järjestää vuoden 2017 koulutukset yhteistyössä Nordic Skinin kanssa. Liity mukaan sertifioitujen ammattilaisten kasvavaan joukkoon! ja Nordic Skin järjestävät vuonna

Lisätiedot

LASER & HEALTH ACADEMY -KOULUTUSVIIKONLOPPU Vuoden odotetuin intensiivikoulutus CCAAM & Laser and Health Academy Helsinki Training Center

LASER & HEALTH ACADEMY -KOULUTUSVIIKONLOPPU Vuoden odotetuin intensiivikoulutus CCAAM & Laser and Health Academy Helsinki Training Center LASER & HEALTH ACADEMY -KOULUTUSVIIKONLOPPU Vuoden odotetuin intensiivikoulutus 3.-5.3.2017 CCAAM & Laser and Health Academy Helsinki Training Center CCAAM-koulutuskeskus on suomalaisyritys, joka palvelee

Lisätiedot

NORDIC SKIN -KOULUTUKSET

NORDIC SKIN -KOULUTUKSET TERVEYDENHUOLLON AMMATTILAISET NORDIC SKIN -KOULUTUKSET Vuosi 2016 KAUNEUSALAN AMMATTILAISET YHTEISTYÖSSÄ: Koulutuksemme järjestetään Helsingin ydinkeskustassa, Cityklinikan tai Nordic Skinin viihtyisissä

Lisätiedot

NORDIC SKIN -KOULUTUKSET

NORDIC SKIN -KOULUTUKSET TERVEYDENHUOLLON AMMATTILAISET NORDIC SKIN -KOULUTUKSET Vuosi 2016 KAUNEUSALAN AMMATTILAISET YHTEISTYÖSSÄ: Koulutuksemme järjestetään Helsingin ydinkeskustassa, Nordic Skinin viihtyisissä tiloissa. Koulutusten

Lisätiedot

Täyteainehoidot (sairaanhoitaja)

Täyteainehoidot (sairaanhoitaja) Täyteainehoidot (sairaanhoitaja) HINNASTO CITYKLINIKKA Ei-kirurgiset toimenpiteet Tarjoushinta/sairaanhoitaja KFill Medium 1,0 ml Ensimmäinen ruiske 249 - vastaanoton aikana 149 KFill Strong 1,0 ml Ensimmäinen

Lisätiedot

Täyteainehoidot (sairaanhoitaja)

Täyteainehoidot (sairaanhoitaja) Täyteainehoidot (sairaanhoitaja) HINNASTO CITYKLINIKKA Ei-kirurgiset toimenpiteet Tarjoushinta/sairaanhoitaja KFill Medium 1,0 ml Ensimmäinen ruiske 249 - vastaanoton aikana 149 KFill Strong 1,0 ml Ensimmäinen

Lisätiedot

Täyteainehoidot (sairaanhoitaja)

Täyteainehoidot (sairaanhoitaja) Täyteainehoidot (sairaanhoitaja) HINNASTO CITYKLINIKKA Pientoimenpiteet Tarjoushinta/sairaanhoitaja KFill Medium 1,0 ml Ensimmäinen ruiske 249 - vastaanoton aikana 149 KFill Strong 1,0 ml Ensimmäinen ruiske

Lisätiedot

Työvoima Palvelussuhdelajeittain %-jakautumat

Työvoima Palvelussuhdelajeittain %-jakautumat Hallinto 2510 Hyvinvointitoimiala tammikuu 134,9 121,3-13,6 82,8 84,4 3,2 5,4 11,8 7,3 2,3 2,9 3,9 5,8 55,6 38,6 123,1 107,6 91,3 % 88,7 % helmikuu 133,9 118,8-15,1 82,3 83,4 3,9 5,5 11,1 7,6 2,6 3,6 8,1

Lisätiedot

TÄYDELLISIIN PÄIVIIN, PAREMPIIN HUOMISIIN SILUETTISPA YHDISTÄÄ TIETEEN JA TUNTEEN

TÄYDELLISIIN PÄIVIIN, PAREMPIIN HUOMISIIN SILUETTISPA YHDISTÄÄ TIETEEN JA TUNTEEN ANTI-AGING SPA SILUETTISPA YHDISTÄÄ TIETEEN JA TUNTEEN SiluettiSpa on Pohjoismaiden ensimmäinen anti-aging spa, jonka filosofiassa yhdistyvät hyvinvoinnille merkittävät osa-alueet. Uskomme yksilön oikeuteen

Lisätiedot

INJEKTIOT ANTI-AGING HOITOINA

INJEKTIOT ANTI-AGING HOITOINA INJEKTIOT ANTI-AGING HOITOINA Täyteaineet, botuliini ja rasvansiirto Me Siluetissa uskomme, että jokaisessa ihmisessä on kauneutta ja viehätysvoimaa. Joskus tuo ulkoinen sulokkuus saattaa piileksiä jonkin

Lisätiedot

Belotero -täyteainehoidot. BELOTEROn salaisuus voi olla myös Sinun salaisuutesi... Tyypillisiä Beloteron hoitoalueita. The filler you ll love

Belotero -täyteainehoidot. BELOTEROn salaisuus voi olla myös Sinun salaisuutesi... Tyypillisiä Beloteron hoitoalueita. The filler you ll love BELOTEROn salaisuus voi olla myös Sinun salaisuutesi... Beloteron sopivat Beloterotuotteet BELOTERO www.global.belotero.com tai Belotero-täyteainehoidot Change the way you age Ikääntymisen myötä ihossa

Lisätiedot

Täyteainehoidot (sairaanhoitaja)

Täyteainehoidot (sairaanhoitaja) Täyteainehoidot (sairaanhoitaja) HINNASTO - CITYKLINIKKA Tarjoushinta/sairaanhoitaja KFill Medium 1,0 ml Ensimmäinen ruiske 249 - seuraavat ruiskeet saman vastaanoton aikana 149 KFill Strong 1,0 ml Ensimmäinen

Lisätiedot

Padasjoki Johtola Rakennus 5 Iso sauna Pieni sauna Ajoharjoittelurata 150 m ampumarata Telttamajoitusalue

Padasjoki Johtola Rakennus 5 Iso sauna Pieni sauna Ajoharjoittelurata 150 m ampumarata Telttamajoitusalue Tammikuu PE LA SU MA TI KE TO PE LA SU MA TI KE TO PE LA SU MA TI KE TO PE LA SU MA TI KE TO PE LA LA Ampumahiihtopaviljonki, rak 359 Riimu, rak. 358 Helmikuu Ma Ti Ke To Pe La Su Ma Ti Ke To Pe La Su

Lisätiedot

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014. Kasvohoidot Kasvohoito 43. Erikoiskasvohoito 53. Nuorisopuhdistus 35. Rentouttava minikasvohoito 25

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014. Kasvohoidot Kasvohoito 43. Erikoiskasvohoito 53. Nuorisopuhdistus 35. Rentouttava minikasvohoito 25 Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014 Kasvohoidot Kasvohoito 43 - Täydellinen kasvohoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, analyysin, kuorinnan, tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, hieronnan,

Lisätiedot

INJEKTIOT ANTI-AGING HOITOINA

INJEKTIOT ANTI-AGING HOITOINA INJEKTIOT ANTI-AGING HOITOINA Täyteaineet, botuliini ja rasvansiirto Me Siluetissa uskomme, että jokaisessa ihmisessä on kauneutta ja viehätysvoimaa. Joskus tuo ulkoinen sulokkuus saattaa piileksiä jonkin

Lisätiedot

KOULUMATKATUKI TAMMIKUUSSA 2003

KOULUMATKATUKI TAMMIKUUSSA 2003 Tiedustelut Timo Partio, puh. 020 434 1382 s-posti timo.partio@kela.fi KOULUMATKATUKI TAMMIKUUSSA 2003 Kaikki Tuki maksun vastaanottajan mukaan, 1 000 euroa 2003 Tammikuu 23 555 2 008 1 156 35 374 23 419

Lisätiedot

Puhelutiedot 2015, Joensuun terveysasemat

Puhelutiedot 2015, Joensuun terveysasemat Puhelutiedot 215 kuukausitt Soitetut ja hoidetut puhelut terveysasemittain, Joensuun terveysasemat Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Soitetut Hoidetut

Lisätiedot

VITAL INJECTOR SkinBooster

VITAL INJECTOR SkinBooster VITAL INJECTOR SkinBooster Mitä hyaluronihappo on? Hyaluronihappo on luonnossa esiintyvä polysakkaridi, jota esiintyy samanmuotoisena sekä ihmisillä että eläimillä. Iho sisältää sitä runsaasti ja se sitoo

Lisätiedot

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014. Kasvohoidot Kasvohoito 43. Erikoiskasvohoito 53. Nuorisopuhdistus 35. Rentouttava minikasvohoito 25

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014. Kasvohoidot Kasvohoito 43. Erikoiskasvohoito 53. Nuorisopuhdistus 35. Rentouttava minikasvohoito 25 Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014 Kasvohoidot Kasvohoito 43 - Täydellinen kasvohoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, analyysin, kuorinnan, tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, hieronnan,

Lisätiedot

Puhelutiedot

Puhelutiedot Puhelutiedot 1.1.215-3.5.215 12 Soitetut1 Hoidetut1 Soitetut2 Hoidetut2 Soitetut3 Hoidetut3 Soitetut4 Hoidetut4 Soitetut5 Hoidetut5 Siilaisen ta 9 997 4 652 7 54 4 626 1 8 4 967 8 17 4 36 6 485 4 54 Niinivaaran

Lisätiedot

KASVOT. Täydellinen kasvohoito ultraäänipuhdistuksella tai timanttihionnalla (1 h 30 min) 75

KASVOT. Täydellinen kasvohoito ultraäänipuhdistuksella tai timanttihionnalla (1 h 30 min) 75 Kosmetologi KASVOT Täydellinen kasvohoito Pintapuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto, kulmien muotoilu, kasvo+kaula+decolté-hieronta, käsihieronta, ihotyypinmukainen naamio ja päivävoide

Lisätiedot

COUPEROSA Ihon hiussuonten laajentumisesta johtuva punakkuus

COUPEROSA Ihon hiussuonten laajentumisesta johtuva punakkuus COUPEROSA Ihon hiussuonten laajentumisesta johtuva punakkuus Couperosa on hiusverisuonten laajentumisesta johtuvaa punakkuutta iholla. Couperosaa esiintyy yleisimmin poskissa ja nenänpielissä, joskus myös

Lisätiedot

HINNASTO - CITYKLINIKKA

HINNASTO - CITYKLINIKKA HINNASTO - CITYKLINIKKA Plastiikkakirurgiset toimenpiteet Ribbon Lift -nauhakohotus Tarjoushinta Kasvot (posket ja leukalinja) 2990 3990 Silhouette Lift ja Silhouette Soft Lift -kartiolankakohotus Kulmakarvat

Lisätiedot

Korosta parhaita puoliasi

Korosta parhaita puoliasi Täyteainekäsittelyt kasvojen kaikkiin osiin Korosta parhaita puoliasi Koe itse miljoonien käyttämät hoidot, jotka tuovat esiin luonnollisen kauneuden Tuo esiin parhaat ominaisuutesi Iän myötä saamme jatkuvasti

Lisätiedot

Toimintakalenteri v. 2012

Toimintakalenteri v. 2012 Toimintakalenteri v. 2012 Tammikuu ke 4. Kuulolähipalvelua Nurmijärvellä klo 14.00-15.00 Nurmijärven kunnantalo, Keskustie 2 B to 5. Kuulolähipalvelua Klaukkalassa klo 10.00-11.00 Klaukkalan kirkon tiloissa,

Lisätiedot

M E D E X Informaatiokansio M 2Medex Medical

M E D E X Informaatiokansio M 2Medex Medical M E D E X Informaatiokansio M 2M e d e x M e d i c a l Medex KosmeettinenMesoterapia Kun tavallinen ihonhoito ei enää tunnu riittävältä, on nykyisin mahdollista saada merkittäviä tuloksia injektioiden

Lisätiedot

Intensiivikurssi uusille opiskelijoille

Intensiivikurssi uusille opiskelijoille Insinöörikoulutuksen ja tietojenkäsittelyn tärkeät päivät 2013 2014 heinäkuu elokuu 26 29 syyskuuta Elokuu 2013 27 30 28 31 elokuu 291 302 313 syyskuu 14 25 36 47 58 69 10 7 11 8 12 9 10 13 11 14 12 15

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys 45 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys 45 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. 45 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 45 alkupuhdistus, ihotyypin

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. (60 min) 40 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide Kasvojen

Lisätiedot

HINNASTO PLASTIIKKAKIRURGIA 1.7.2016 alkaen

HINNASTO PLASTIIKKAKIRURGIA 1.7.2016 alkaen HINNASTO PLASTIIKKAKIRURGIA 1.7.2016 alkaen Rintaleikkaukset (SEBBIN, pyöreät, lihaksen päälle) Implantin poisto 3490 4327,60 1700 2108,00 Rintaleikkaukset (SEBBIN, pyöreät) 3790 4699,60 (SEBBIN, anatomiset)

Lisätiedot

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon RUKA DAY SPA on pohjoisen mystiikkaa henkivä hemmottelukeidas, josta saat yhden oven takaa monipuolisesti erilaisia kehoa ja mieltä helliviä

Lisätiedot

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuu 2015. Kasvohoidot. Kasvohoito (1,5-2h) 43. Erikoiskasvohoito (1,5-2h) 53. Nuorisopuhdistus (1-1,5h) 35

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuu 2015. Kasvohoidot. Kasvohoito (1,5-2h) 43. Erikoiskasvohoito (1,5-2h) 53. Nuorisopuhdistus (1-1,5h) 35 Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuu 2015 Kasvohoidot Huom! Hoitoajat ovat viitteellisiä Kasvohoito (1,5-2h) 43 - Täydellinen kasvohoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, analyysin, kuorinnan, tarvittaessa

Lisätiedot

TAMMIKUU 2017 VIIKKO 1

TAMMIKUU 2017 VIIKKO 1 TAMMIKUU 2017 VIIKKO 1 MAANANTAI 2 TIISTAI 3 KESKIVIIKKO 4 TORSTAI 5 PERJANTAI 6 Loppiainen LAUANTAI 7 SUNNUNTAI 8 1 TAMMIKUU 2017 VIIKKO 2 MAANANTAI 9 TIISTAI 10 KESKIVIIKKO 11 TORSTAI 12 PERJANTAI 13

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella, tehoseerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella, tehoseerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO 01.01.2009 KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. (60 min) 40 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Lisätiedot

Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 Hoidon kulku: alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 Hoidon kulku: alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 50 alkupuhdistus, ihotyypin mukainen

Lisätiedot

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT Hierontahoidot Klassinen hieronta 25 min 30,00 35,00 50 min 49,00 55,00 75 min 69,00 76,00 Lämmin suklaavartalohieronta 70 min 85,00 95,00 Lämmin suklaaöljy sisältää A, B ja E vitamiineja, jotka rauhoittavat,

Lisätiedot

Tunnus Tehtävän nimi Kesto Aloitus Valmis

Tunnus Tehtävän nimi Kesto Aloitus Valmis Tunnus Tehtävän nimi Kesto Aloitus Valmis 1 Natura Mobile Projekti 741 päivää la 1.1.2011 to 31.10.2013 2 NM -automaatio 576 päivää la 1.1.2011 pe 15.3.2013 3 hankinnat 132 päivää ti 1.3.2011 ke 31.8.2011

Lisätiedot

Sarjakutsu Uppopallo

Sarjakutsu Uppopallo Sarjakutsu Uppopallo 2018 2019 Kuluvan vuoden ja kevään 2019 aikana tullaan suomessa pelaamaan uppopalloa kolmella sarjatasolla. Täten kutsummekin Sukeltajaliiton & uppopallovaliokunnan puolesta joukkueita

Lisätiedot

Varikko Ruokala Elokuu 2014

Varikko Ruokala Elokuu 2014 Varikko Ruokala Elokuu 2014 Viikko: 31 Kello ma 28.7. ti 29.7. ke 30.7. to 31.7. pe 1.8. la 2.8. 9-10 10-11 Eläkeläiset Ikonikerho 11-12 Eläkeläiset Ikonikerho 12-13 Eläkeläiset Ikonikerho 13-14 Eläkeläiset

Lisätiedot

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon RUKA DAY SPA on pohjoisen mystiikkaa henkivä hemmottelukeidas, josta saat yhden oven takaa monipuolisesti erilaisia kehoa ja mieltä helliviä

Lisätiedot

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon RUKA DAY SPA on pohjoisen mystiikkaa henkivä hemmottelukeidas, josta saat yhden oven takaa monipuolisesti erilaisia kehoa ja mieltä helliviä

Lisätiedot

TÄYTEAINE KASVOJEN PIIRTEIDEN MUOTOILUUN

TÄYTEAINE KASVOJEN PIIRTEIDEN MUOTOILUUN RADIESSE Lifting Filler Täyteaine kohotukseen ja piirteiden silottamiseen TÄYTEAINE KASVOJEN PIIRTEIDEN MUOTOILUUN NUOREKKUUTTA. KOLLAGEENIA. RAIKKAUTTA. Terveen, nuoren ihon täyteläisyys, elastiisuus

Lisätiedot

Korosta parhaita puoliasi

Korosta parhaita puoliasi Täyteainekäsittelyt kasvojen kaikkiin osiin Korosta parhaita puoliasi Koe itse miljoonien käyttämät hoidot, jotka tuovat esiin luonnollisen kauneuden Tuo esiin parhaat ominaisuutesi Iän myötä saamme jatkuvasti

Lisätiedot

Marielina Sibeliuksenkatu 23, 04400 Järvenpää Ajanvaraus: 010 235 0070 tai netissä www.marielina.fi

Marielina Sibeliuksenkatu 23, 04400 Järvenpää Ajanvaraus: 010 235 0070 tai netissä www.marielina.fi Marielina Sibeliuksenkatu 23, 04400 Järvenpää Ajanvaraus: 010 235 0070 tai netissä www.marielina.fi Hoitolahinnasto Toivotamme Teidät tervetulleeksi rentouttaviin ja kaunistaviin hoitoihimme! KASVOHOIDOT

Lisätiedot

Työttömyysaste, työttömät työnhakijat ja avoimet työpaikat - Arbetslöshetstalet, arbetslösa arbetssökande och lediga arbetsplatser UUSIMAA - NYLAND

Työttömyysaste, työttömät työnhakijat ja avoimet työpaikat - Arbetslöshetstalet, arbetslösa arbetssökande och lediga arbetsplatser UUSIMAA - NYLAND 120000 100000 80000 60000 40000 20000 0 Työttömyysaste, työnhakijat ja työpaikat - Arbetslöshetstalet, och Tiedot taulukkomuodossa ovat seuraavilla sivuilla. - Sifferuppgifterna finns på följande sidor.

Lisätiedot

Hius ja kauneudenhoitolan PALVELUHINNASTO alkaen sis. 24% alv.

Hius ja kauneudenhoitolan PALVELUHINNASTO alkaen sis. 24% alv. Hius ja kauneudenhoitolan PALVELUHINNASTO 1.8.2018 alkaen sis. 24% alv. Hinnat hiuksien pituuden mukaan: Lyhyet > leukalinjaan asti ylettyvät hiukset Puolipitkät> hartioille ylettyvät hiukset Pitkät >

Lisätiedot

30 Opetussuunnitelma OSAAMISEN ARVIOINTI ARVIOINNIN KOHTEET JA AMMATTITAITOVAATIMUKSET OSAAMISEN HANKKIMINEN. ja suunnitelmallinen toteuttaminen

30 Opetussuunnitelma OSAAMISEN ARVIOINTI ARVIOINNIN KOHTEET JA AMMATTITAITOVAATIMUKSET OSAAMISEN HANKKIMINEN. ja suunnitelmallinen toteuttaminen Hyväksymismerkinnät 1 (5) Tämän asiakirjan osio kuvaa ammattiosaamisen näyttöä. Näyttötutkinnossa tutkintotilaisuuden järjestelyt ja osaamisen arviointi toteutuvat kauneudenhoitoalan tutkintotoimikunnan

Lisätiedot

TAMMIKUU 2016 VIIKKO 1

TAMMIKUU 2016 VIIKKO 1 TAMMIKUU 2016 VIIKKO 1 MAANANTAI 4 TIISTAI 5 KESKIVIIKKO 6 Loppiainen TORSTAI 7 PERJANTAI 8 LAUANTAI 9 SUNNUNTAI 10 Jussi Kiiskilä Valteri-koulu, Onerva 1 TAMMIKUU 2016 VIIKKO 2 MAANANTAI 11 TIISTAI 12

Lisätiedot

Hinnasto 01.02.2014 Hyvät asiakkaamme, muistattehan että peruuttamattomista hoidoista veloitamme koko hoidon hinnan! Kasvohoidot

Hinnasto 01.02.2014 Hyvät asiakkaamme, muistattehan että peruuttamattomista hoidoista veloitamme koko hoidon hinnan! Kasvohoidot Hinnasto 01.02.2014 Hyvät asiakkaamme, muistattehan että peruuttamattomista hoidoista veloitamme koko hoidon hinnan! Kasvohoidot Dermalogica kasvohoito suunnitellaan yksilöllisesti Face-mapping ihoanalyysin

Lisätiedot

2/ To Lue Saunologian arvio: Saunakohde Vantaan Kuusijärven saunat. (Arviossa olevat puutteet ja epäkohdat olisi jo ennalta ehkäisty, jo

2/ To Lue Saunologian arvio: Saunakohde Vantaan Kuusijärven saunat. (Arviossa olevat puutteet ja epäkohdat olisi jo ennalta ehkäisty, jo 1/7 Internet-sivujen tiedotteet ja uutiset Su 31.12. Internet-sivuihimme tutustui joulukuussa 347 yksittäistä vierailijaa (eli ja sivuja katsottiin 1215 kertaa 10 eri maasta! Ma 18.12. Suru-uutinen Ma

Lisätiedot

Minun psori päiväkirjani

Minun psori päiväkirjani Tähän päiväkirjaasi voit kirjoittaa henkilökohtaisesti psoristasi, psorin hoidoistasi ja niiden vaikutuksista. Voit hyödyntää päiväkirjaa kirjoittamalla myös muista psoriin vaikuttavista asioista, sillä

Lisätiedot

PISTOSPÄIVÄKIRJA Kun pistät Nplate -annoksesi itse

PISTOSPÄIVÄKIRJA Kun pistät Nplate -annoksesi itse PISTOSPÄIVÄKIRJA Kun pistät Nplate -annoksesi itse Terveydenhoitohenkilökunta merkitsee tämänhetkisen annoksesi tämän Pistospäiväkirjan alkuun Terveydenhoitohenkilökunta kirjoittaa yhteyshenkilön nimen

Lisätiedot

LASER HOITAA KAUNIISTI

LASER HOITAA KAUNIISTI LASER HOITAA KAUNIISTI apua erilaisiin ihon ulkonäköongelmiin, ikämuutoksiin ja karvanpoistoon Ikä tuo tullessaan erilaisia ulkonäkömuutoksia. Ihon pintarypyt, kiinteyden katoaminen ja pigmenttimuutokset

Lisätiedot

KAUNEUSHOITOLA LUMIERIN PALVELUT:

KAUNEUSHOITOLA LUMIERIN PALVELUT: KAUNEUSHOITOLA LUMIERIN PALVELUT: RAKENNEKYNNET: - Rakennekynnet tipeillä 85 - Rakennekynsien huolto 65 - Geelivahvistus omaan kynteen 69 - Yhden kynnen korjaus 8 - Geeli Rakennekynsienpoisto 37 - Varpaankynsien

Lisätiedot

Terveydenhoitajan tulevaisuuden osaaminen - uudet osaamisvaatimukset. Terveydenhoitajapäivät 31.1.2014, Jyväskylä Päivi Haarala

Terveydenhoitajan tulevaisuuden osaaminen - uudet osaamisvaatimukset. Terveydenhoitajapäivät 31.1.2014, Jyväskylä Päivi Haarala Terveydenhoitajan tulevaisuuden osaaminen - uudet osaamisvaatimukset Terveydenhoitajapäivät 31.1.2014, Jyväskylä Päivi Haarala Terveydenhoitajan osaaminen 31.1.2019 terveydenhoitajia koulutetaan tulevaisuuden

Lisätiedot

VAASAN KIRKKO 9.00 RO 9.45

VAASAN KIRKKO 9.00 RO 9.45 Elokuu Viikko 32 Jakso 1 5 Maanantai 6 Tiistai 7 Keskiviikko 8 Torstai 9 Perjantai 10 Lauantai 9.30-10.45 11.25-12.40 ruokailut 4 VAASAN KIRKKO 9.00 RO 9.45 erillinen info erillinen info 12.50-14.05 11

Lisätiedot

KASVOT KOHTI KAUNEUTTA

KASVOT KOHTI KAUNEUTTA KASVOT KOHTI KAUNEUTTA - kasvojen alueen esteettinen kirurgia ikämuutoksiin ja ulkonäköhaittojen hoitoon Kasvot ovat ulkonäkömme perusta. Kasvoistaan ihminen tunnistetaan ja muistetaan. Olemme kaikki yksilöitä

Lisätiedot

Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2013

Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2013 Lapin liitto 25.3.2013 Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2013 LÄHDE: Tilastokeskus V u o s i 2 0 1 3 k u u k a u s i t t a i s e t e n n a k k o t i e d o t Muutos 2012

Lisätiedot

Toimialan ajankohtaiskatsaus/ lokakuu 2018

Toimialan ajankohtaiskatsaus/ lokakuu 2018 Toimialan ajankohtaiskatsaus/ lokakuu 2018 Taloustilanne lokakuun lopussa Tulosyksikkö 1000SIVISTYS 1000SIVISTYS 1000SIVISTYS 1000SIVISTYS 1000SIVISTYS Sivistystoimiala Sivistystoimiala Sivistystoimiala

Lisätiedot

Kun olet tyytyväinen ihoosi, hehkut hyvää oloa.

Kun olet tyytyväinen ihoosi, hehkut hyvää oloa. Kun haluat lisätietoja Juvéderm-hoidoista ja siitä, miksi Juvéderm-tuotteisiin kannattaa luottaa, tutustu sivustoon www.allerganmedicalaesthetics.com ja kysy neuvoa terveydenhuollon ammattilaiselta. www.allerganmedicalaesthetics.com

Lisätiedot

Sisällys. Kysy lisää: Tiimipäällikkö Katja Repo

Sisällys. Kysy lisää: Tiimipäällikkö Katja Repo HIUS- JA KAUNEUDENHOITOALA OSAAMISTARJOTIN 1.8.2018 31.12.2018 28.6.2018 1 Sisällys Asiakaspalvelu ja myyntityö hius- ja kauneudenhoitoalalla... 2 Asiakaspalvelutyön perusteet, 6 osp... 2 Käsihoidot...

Lisätiedot

RADIESSE Lifting Filler Täyteaine kohotukseen ja piirteiden silottamiseen

RADIESSE Lifting Filler Täyteaine kohotukseen ja piirteiden silottamiseen RADIESSE Lifting Filler Täyteaine kohotukseen ja piirteiden silottamiseen TÄYTELÄISYYTTÄ. KOLLAGEENIA. RAIKKAUTTA. Terveen, nuoren ihon täyteläisyys, kimmoisuus ja vahvuus on kollageenin ansiota. Mitä

Lisätiedot

KASVOHOIDOT IHONPUHDISTUKSELLA

KASVOHOIDOT IHONPUHDISTUKSELLA KASVOHOIDOT IHONPUHDISTUKSELLA Täydellinen kasvohoito 1h 45 min 88,- -pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys, syväpuhdistus, kulmien muotoilu nyppimällä, hieronta, naamio ja hoitovoide (vahalla/sokerilla kulmien

Lisätiedot

KauneusHuone Vilas. VILAS KASVOHOITO 60 min 67 eläkeläiset 62. TÄYDELLINEN VILAS KASVOHOITO 90 min 79 eläkeläiset 74

KauneusHuone Vilas. VILAS KASVOHOITO 60 min 67 eläkeläiset 62. TÄYDELLINEN VILAS KASVOHOITO 90 min 79 eläkeläiset 74 Hinnasto KASVOHOIDOT KauneusHuone Vilas VILAS KASVOHOITO 60 min 67 eläkeläiset 62 - Alkupuhdistus ihotyypin mukaan - Tehoampulli - Hieronta - Naamio ihotyypin mukaan - Hoitovoiteet TÄYDELLINEN VILAS KASVOHOITO

Lisätiedot

Onnettomuudet kuukausittain

Onnettomuudet kuukausittain ONNETTOMUUSRAPORTIT 8.. / - / Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu Onnettomuudet kuukausittain 6 8 Tammikuu.% Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu

Lisätiedot

Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2015

Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2015 Lapin liitto 6.11.2015 LÄHDE: Tilastokeskus Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2015 Kunta / Seutukunta 31.12.2014 V u o s i 2 0 1 5 k u u k a u s i t t a i s e t e n n

Lisätiedot

Kapitaatiohinnoittelu

Kapitaatiohinnoittelu Kapitaatiohinnoittelu Info 24.11.2016 vesa.voutilainen@jkl.fi Hinnoittelun perusteet Valinnanvapauden palvelut hinnoitellaan Sitran sääntökirjan mukaisella kapitaatiomallilla Perustana palvelujen aluekohtainen

Lisätiedot

Reaalin yo-info syksyn kirjoittajille klo 11.20, 1. vuositason vanhempainilta

Reaalin yo-info syksyn kirjoittajille klo 11.20, 1. vuositason vanhempainilta VIIKKO PVM PÄIVÄ Elokuu 10.8.2015 ma 33 11.8.2015 ti RESSUJEN KOULUTYÖ ALKAA 1. JAKSO ALKAA ROT 12.8.2015 ke 13.8.2015 to Ilm. uusintakuulusteluun päättyy klo 12.00 ROT 14.8.2015 pe Uusintapäivän 8-koodin

Lisätiedot

Luontais-Kauneushoitola Koï

Luontais-Kauneushoitola Koï Luontais-Kauneushoitola Koï Avoinna ajanvarauksella puh: 040 6522 881 Hinnasto 2015 Tarkemmat tiedot hoidoista löydät www.koi.fi Konsultaatio ja tuntiveloitus 85 = hoidon hinta ei sisällä aine ja/tai materiaalikuluja.

Lisätiedot

Työttömyysaste, työttömät työnhakijat ja avoimet työpaikat - Arbetslöshetstalet, arbetslösa arbetssökande och lediga arbetsplatser LOHJA - LOJO

Työttömyysaste, työttömät työnhakijat ja avoimet työpaikat - Arbetslöshetstalet, arbetslösa arbetssökande och lediga arbetsplatser LOHJA - LOJO Työttömyysaste, työnhakijat ja työpaikat - Arbetslöshetstalet, och 100 kpl/st. Kuntaliitos Sammatin kanssa 1.1.2009 - Kommunsammanslagning med Sammatti 1.1.2009 Kuntaliitos Karjalohjan ja Nummi-Pusulan

Lisätiedot

KUOPIO, TAMMIKUU 2013 PÄIVÄ AIKA TAPAHTUMA VAST.HLÖ PUHELIN Keskiviikko Klo

KUOPIO, TAMMIKUU 2013 PÄIVÄ AIKA TAPAHTUMA VAST.HLÖ PUHELIN Keskiviikko Klo KUOPIO, TAMMIKUU 2013 16.1.2013 18-19.15 24.1.2013 18 19.15 klo Teemailta 1 Voimaa ja valoa talven sihteeri 29.1.2013 18 20 pimeyteen, Pirkko Ulmanen 30.1.2013 18 19.15 PIELAVESI, TAMMIKUU 2013 Maanantai

Lisätiedot

Onnettomuudet kuukausittain

Onnettomuudet kuukausittain ONNETTOMUUSRAPORTIT.. / - / Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu Onnettomuudet kuukausittain Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu

Lisätiedot

Onnettomuudet kuukausittain

Onnettomuudet kuukausittain ONNETTOMUUSRAPORTIT.. / - / Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu Onnettomuudet kuukausittain Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu.%

Lisätiedot

1009/2017. Huonelämpötilan hallinnan suunnittelussa käytettävät säätiedot

1009/2017. Huonelämpötilan hallinnan suunnittelussa käytettävät säätiedot Liite 1 Huonelämpötilan hallinnan suunnittelussa käytettävät säätiedot Huonelämpötilan hallinnan suunnittelussa käytetään taulukuissa L1.1-L1.4 esitettyjä säätietoja. Suomi on jaettu neljään säävyöhykkeeseen,

Lisätiedot

Työttömyysaste, työttömät työnhakijat ja avoimet työpaikat - Arbetslöshetstalet, arbetslösa arbetssökande och lediga arbetsplatser LOHJA - LOJO

Työttömyysaste, työttömät työnhakijat ja avoimet työpaikat - Arbetslöshetstalet, arbetslösa arbetssökande och lediga arbetsplatser LOHJA - LOJO 3500 3000 2500 2000 1500 1000 500 Työttömyysaste, työnhakijat ja työpaikat - Arbetslöshetstalet, och Kuntaliitos Sammatin kanssa 1.1.2009 Kommunsammanslagning med Sammatti 1.1.2009 Kuntaliitos Karjalohjan

Lisätiedot

Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2010

Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2010 Lapin liitto 19.8.2010 Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2010 LÄHDE: Tilastokeskus V u o s i 2 0 1 0 k u u k a u s i t t a i s e t e n n a k k o t i e d o t Muutos 31.12

Lisätiedot

Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2014

Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2014 Lapin liitto 25.6..2014 Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2014 LÄHDE: Tilastokeskus V u o s i 2 0 1 4 k u u k a u s i t t a i s e t e n n a k k o t i e d o t Muutos 2013

Lisätiedot

Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2014

Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2014 Lapin liitto 27.1.2015 Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2014 LÄHDE: Tilastokeskus V u o s i 2 0 1 4 k u u k a u s i t t a i s e t e n n a k k o t i e d o t Muutos 2013

Lisätiedot

Työttömyysaste, työttömät työnhakijat ja avoimet työpaikat - Arbetslöshetstalet, arbetslösa arbetssökande och lediga arbetsplatser LOHJA - LOJO

Työttömyysaste, työttömät työnhakijat ja avoimet työpaikat - Arbetslöshetstalet, arbetslösa arbetssökande och lediga arbetsplatser LOHJA - LOJO 3500 3000 2500 2000 1500 1000 500 0 Työttömyysaste, työnhakijat ja työpaikat - Arbetslöshetstalet, och Kuntaliitos Sammatin kanssa 1.1.2009 Kommunsammanslagning med Sammatti 1.1.2009 Kuntaliitos Karjalohjan

Lisätiedot

66 päivää ma ma

66 päivää ma ma Tunnus Tehtän nimi Kesto Aloitus Valmis Edeltäjät 1 Natura Mobile Projekti 587 päivää la 1.1.2011 su 31.3.2013 2 Natura Mobile automaatio 566 päivää la 1.1.2011 pe 1.3.2013 3 hankinnat 132 päivää ti 1.3.2011

Lisätiedot

L'Oréal Paris -lehdistötiedote. The FILLER issue

L'Oréal Paris -lehdistötiedote. The FILLER issue L'Oréal Paris -lehdistötiedote The FILLER issue MITEN IHO VANHENEE? RYPYT Ensimmäisiä ihon ikääntymisen näkyviä merkkejä ohuita juonteita ja ryppyjä alkaa esiintyä 25 vuoden paikkeilla. Ensimmäiset ohuet

Lisätiedot

Kasvohoidot. Miesten kasvohoidot. Ihon puhdistus 52 Sis. alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, naamio, hoitovoide

Kasvohoidot. Miesten kasvohoidot. Ihon puhdistus 52 Sis. alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, naamio, hoitovoide Kullan Kaunistava Kosketus Hinnasto 2014 Kasvohoidot Ihon puhdistus 52 Sis. alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, naamio, hoitovoide Kasvohoito 48 Sis. alkupuhdistus, kuorinta, kulmien

Lisätiedot

The Roles and Responsibilities of the Fulbright Center and the Grantee. Karoliina Kokko September 28, 2016

The Roles and Responsibilities of the Fulbright Center and the Grantee. Karoliina Kokko September 28, 2016 The Roles and Responsibilities of the Fulbright Center and the Grantee Karoliina Kokko September 28, 2016 Syys-lokakuu 2016 Tutki ja pohdi yliopistovaihtoehtoja Keskustele tarvittaessa hakuun liittyvistä

Lisätiedot

tapahtumakalenteri helmikuu maaliskuu Mäntsälän Rauhanyhdistys

tapahtumakalenteri helmikuu maaliskuu Mäntsälän Rauhanyhdistys helmikuu to 09.02. 18:00 Sisarilta Rauhanyhdistys Tarjoiluryhmä C pe 10.02. 19:00 Raamattuluokka Rauhanyhdistys pe 10.02. 20:00 nuortenillanvietto Rauhanyhdistys la 11.02. 08:00 Yksityistilaisuus su 12.02.

Lisätiedot

VUOSIKELLOT Hyväksytty ohjausryhmässä

VUOSIKELLOT Hyväksytty ohjausryhmässä VUOSIKELLOT 2018-2019 Hyväksytty ohjausryhmässä 30.10.2018 TAMMIKUU Graduaiheet yliopistolle keväällä alkaviin seminaareihin MARRASKUU Taitoseminaariryhmien yhteiset demonstraatiot: ti 6.11.2018 klo 9-15

Lisätiedot

2014 TOIMINTAKALENTERI

2014 TOIMINTAKALENTERI 2014 TOIMINTAKALENTERI TAMMIKUU 1 1 KE Uudenvuodenpäivä 1.-31.1 Seututoimikuntien järjestäytymiskokoukset (6 kpl) iltakokouksinapj 2 TO KOKO VUOSI: Aktivointiprojekti, Aluetoimikunnan kokoukset, Ammattiosastojen

Lisätiedot

Joulukauppa numeroina. Jaana Kurjenoja

Joulukauppa numeroina. Jaana Kurjenoja Joulukauppa numeroina Joulukauppa on elintärkeää tavarataloille ja monille erikoiskaupan aloille n liikevaihdon arvo keskimääräiseen kuukausimyyntiin verrattuna Keskiarvo 2000-2017 Kellot, korut, kultasepäntuotteet*

Lisätiedot

2015 TOIMINTAKALENTERI

2015 TOIMINTAKALENTERI 2015 TOIMINTAKALENTERI TAMMIKUU 1 1 TO Uudenvuodenpäivä 1.-31.1 Seututoimikuntien järjestäytymiskokoukset (6 kpl) iltakokouksina PJ 2 PE KOKO VUOSI: Aluetoimikunnan kokoukset, Aktivointiprojekti, Ammattiosastojen

Lisätiedot

Tammikuu. Sinun apteekkisi. Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai Sunnuntai

Tammikuu. Sinun apteekkisi. Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai Sunnuntai Tammikuu Keskiviikkona 14.1. Asiaa laihduttamisesta. Tietoa laihdutuksesta ja apteekissa myytävistä laihdutustuotteista. 1 2 3 4 5 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Asiaa laihduttamisesta 19

Lisätiedot

Seurakehittäjien osaamisohjelma. Infotilaisuus 8.5.

Seurakehittäjien osaamisohjelma. Infotilaisuus 8.5. Seurakehittäjien osaamisohjelma Infotilaisuus 8.5. Tavoitteet Seuratoiminnan laadun ja toimintaedellytysten kehittäminen ja sen kautta seuratoimintaan osallistuvien määrän kasvattaminen Seurakehittäjien

Lisätiedot

HR-OSAAJAN ERIKOISTUMISOPINNOT (30 op)

HR-OSAAJAN ERIKOISTUMISOPINNOT (30 op) HR-OSAAJAN ERIKOISTUMISOPINNOT (30 op) Tammikuu 2014 Joulukuu 2014 Aikuis- ja täydennyskoulutuspalvelut Linnankatu 6, PL 51, 87101 KAJAANI www.aikopa.fi HR-OSAAJAN ERIKOISTUMISOPINNOT (30 op) Tervetuloa

Lisätiedot

Täyteainehoidot (sairaanhoitaja)

Täyteainehoidot (sairaanhoitaja) Täyteainehoidot (sairaanhoitaja) HINNASTO - CITYKLINIKKA Tarjoushinta/sairaanhoitaja KFill Medium 1,0 ml Ensimmäinen ruiske 249 - seuraavat ruiskeet saman vastaanoton aikana 149 KFill Strong 1,0 ml Ensimmäinen

Lisätiedot

Rakenteisen kirjaamisen hyödyntäminen tunnuslukutyössä perusterveydenhuollossa

Rakenteisen kirjaamisen hyödyntäminen tunnuslukutyössä perusterveydenhuollossa Rakenteisen kirjaamisen hyödyntäminen tunnuslukutyössä perusterveydenhuollossa Rakenteisen kirjaamisen hyödyntäminen hoitotyön prosessin kuvaamisessa perusterveydenhuollossa VeTeHH-raportti PPT_12B taina.pitkaaho@kuh.fi

Lisätiedot

V u o s i k u u k a u s i t t a i s e t e n n a k k o t i e d o t

V u o s i k u u k a u s i t t a i s e t e n n a k k o t i e d o t Lapin liitto 26.1.2012 Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2011 LÄHDE: Tilastokeskus V u o s i 2 0 1 1 k u u k a u s i t t a i s e t e n n a k k o t i e d o t Muutos 2010-2011

Lisätiedot

LCCE. Projektivastaava. Opinnäytetyö. Katosrakenne. merkeissä. yhteyttä yhteistyön merkeissä. LCCE-projekti. Mu06M yritysvierailulle Loviisaan

LCCE. Projektivastaava. Opinnäytetyö. Katosrakenne. merkeissä. yhteyttä yhteistyön merkeissä. LCCE-projekti. Mu06M yritysvierailulle Loviisaan P 2011 Lokakuu LCCE Marraskuu Joulukuu Tammikuu Syyskuu Helmikuu Lokakuu Maaliskuu Marras Huh Lcce lyhyesti MediaModo Oikeita projekteja, Tilan suunnittelu oikeiden ja yritysten toteutus. kanssa. Projektit

Lisätiedot

PISTOSPÄIVÄKIRJA AIKUISPOTILAILLE* Kun pistät Nplate -annoksesi itse

PISTOSPÄIVÄKIRJA AIKUISPOTILAILLE* Kun pistät Nplate -annoksesi itse PISTOSPÄIVÄKIRJA AIKUISPOTILAILLE* Kun pistät Nplate -annoksesi itse Terveydenhoitohenkilökunta merkitsee tämänhetkisen annoksesi tämän Pistospäiväkirjan alkuun Terveydenhoitohenkilökunta kirjoittaa yhteyshenkilön

Lisätiedot

Väkilukuindeksin kehitys Lapin seutukunnissa (e)

Väkilukuindeksin kehitys Lapin seutukunnissa (e) indeksin kehitys Lapin seutukunnissa 1994-30.6.2014(e) 110,0 105,0 indeksi v. 1994 = 100 indeksi 30.6.2014 Rovaniemen seutu; 104,6 100,0 95,0 90,0 85,0 Tunturi-Lappi; 90,6 Kemi-Tornio; 90,3 LAPPI; 89,8

Lisätiedot