Lappset materiaalit

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Lappset materiaalit"

Transkriptio

1 Lappset materiaalit

2 Sisällysluettelo PLAY... 1 Finno... 1 ABC... 4 Clover... 6 Flora... 8 Halo Cloxx Metallikeinut Pyramidiverkot Köysirata INTERACTIVE PLAY Sutu Sona GameNetic ja Angry Birds GameRobot Fono Fono Spot Fono DJ-pöytä SPORT Gym Helsinki Design Fitness Senior Sport Parkour Wall Bouldering Peliareenat ja pallopelit ArcSport Panna-areenat Teräsverkkoareena Koripallotelineet Maalit LappCoat... 35

3 1 PLAY Finno Runkorakenne on valmistettu painekyllästetystä ja maalatusta tiheäsyisestä mäntyliimapuusta. Perustusosat on valmistettu pääsääntöisesti sinkitystä rakenneteräksestä Teräsosat ovat matalahiilisiä eurooppalaisten standardien mukaisia rakenneteräksiä. Pintakäsittelynä on erityisesti ulkokalustekäyttöön kehitetty Lappcoat pintakäsittely. Materiaalivahvuudet ja teräslajit on valittu käyttökohteen mukaan. Ruostumattomat teräsosat on valmistettu austeniittisesta ruostumattomasta teräksestä. Seinävaihtoehdoissa on saatavana maalatusta puusta tai Lappcoat käsitellystä* teräksestä ja HPLlevystä valmistettu, lujempi, vaihtoehto. Katoiksi on saatavana HPL-levystä valmistettua, sekä maalatusta ja kyllästetystä puusta valmistettuja vaihtoehtoja. Portaat on valmistettu painekyllästetystä tiheäsyisestä mäntyliimapuusta. Kaiteet ja sivut on maalattu, kulutuspinnat ovat maalamattomat. HPL-levyosissa käytetään laadukkaita korkeapainelaminaatteja, jotka ovat erittäin lujia ja iskunkestäviä. Liukumäissä on valittavana kolme liukumäkivaihtoehtoa (M-tuotteet): 1. HD-PE muovimäki

4 2 2. Kaariliimapuurunkoinen mäki, jossa liukupinta EN mukaista ruostumatonta terästä 3. HPL-levyrunkoinen mäki, jossa liukupinta EN mukaista ruostumatonta terästä Putkiliukumäen elementit on valmistettu ulkokäyttöön tarkoitetusta muovista, joka kestää hyvin lämpötilan ja sään vaiheluita ja siihen kohdistuvia iskuja. Verkot on valmistettu teräsvahvistetuista köysistä. Ristiliitoksissa on käytetty ruostumattomia teräsliitoksia. Kiinnitysosissa on käytetty lujia muovilaatuja ja suurille kulmamuutoksille altistuvissa liitoksissa nivelöityjä kiinnikkeitä. Tolppien päitä suojaavat hatut on valmistettu ulkokäyttöön tarkoitetusta muovista, joka kestää hyvin lämpötilan ja sään vaiheluita ja siihen kohdistuvia iskuja. Kiinnitystarvikkeet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä tai kuumasinkitystä teräksestä.

5 3 Keinulaakerit Keinulaakerin päämateriaali on valettu ruostumaton teräs, joka on passivoitu korroosiota vastaan. Rakenne on muotoiltu erityisen tehokkaasti eliminoimaan kaikki liike, joka ei tapahdu varsinaisilla laakeripinnoilla. Esimerkiksi ketjun kiinnitysosat on mitoitettu toimimaan optimaalisesti yhdessä Lappsetin 6 mm keinuketjun kanssa. Ketjun kiinnityksessä ei tarvita erikseen sakkeleita tai muita soviteosia. Varsinaiset laakeripinnat on valmistettu valetusta ruostumattomasta teräksestä. Laakeri on äänetön ja erittäin kestävä sekä mekaanista että ympäristöolosuhteista aiheutuvaa rasitusta vastaan. Laakeri ei vaadi varsinaista huoltoa, mutta se on helppo irrottaa työkaluin esimerkiksi kausisäilytystä varten. Keinuketjut Materiaalina on kiillotettu, austeniittinen, ruostumaton teräs. Langan vahvuus on 6 mm.

6 4 ABC Runkorakenne on valmistettu painekyllästetystä ja maalatusta tiheäsyisestä mäntyliimapuusta. Kosteusvaihtelusta johtuva puun eläminen on liimapuussa vähäisempää kuin massiivipuussa, minkä ansiosta liimapuu ei vääntyile ja puulle ominainen halkeilu ajan saatossa on erittäin vähäistä. Painekyllästyksen ja maalin ansiosta tuotteet kestävät vaativissakin sääoloissa. Maali antaa lisäksi puulle lisäsuojaa auringon ultraviolettisäteilyä ja sinistäjäsieniä vastaan. Tuotteet perustetaan pääosin metallijaloin ilman puuosien maakosketusta, mikä lisää huomattavasti käyttöikää. Metallijalat ehkäisevät runkorakenteen lahoamista. Perustusosat on valmistettu pääsääntöisesti sinkitystä rakenneteräksestä (pl. hiekkalaatikko). Teräsosat ovat matalahiilisiä eurooppalaisten standardien mukaisia rakenneteräksiä. Pintakäsittelynä on erityisesti ulkokalustekäyttöön kehitetty ainutlaatuinen Lappcoat- pintakäsittely*. Materiaalivahvuudet ja teräslajit on valittu käyttökohteen mukaan. Seinät ja portaat on valmistettu HPL-levystä, joka kestää hyvin kulutusta ja erilaisia sääoloja. Seinän kiinnikkeet ovat ruostumatonta terästä.

7 5 Liukumäet ovat HPL-levyrunkoisia mäkiä, joissa liukupinta austeniittista ruostumatonta terästä. HPLmateriaalia suositellaan puistoihin, jotka ovat tavallista kovemmalla käytöllä. Verkot on valmistettu teräsvahvistetuista köysistä. Ristiliitoksissa on käytetty ruostumattomia teräsliitoksia, jotka paikalleen puristettuna eivät pääse liikkumaan eivätkä täten kuluta köyttä. Köysien kiinnitysosissa on käytetty lujia muovilaatuja ja liikkuvissa köysissä ja verkoissa erityisesti niihin suunniteltuja nivelöityjä kiinnikkeitä, jotka pidentävät köysien elinikää. Kiinnitystarvikkeet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä tai kuumasinkitystä teräksestä.

8 6 Clover Runkorakenne on valmistettu painekyllästetystä, tiheäsyisestä mäntyliimapuusta. Kosteusvaihtelusta johtuva puun eläminen on liimapuussa vähäisempää kuin massiivipuussa, minkä ansiosta liimapuu ei vääntyile ja puulle ominainen halkeilu ajan saatossa on erittäin vähäistä. Painekyllästyksen ansiosta tuotteet kestävät vaativissakin sääoloissa. Kyllästeluokka AB. Tuotteet perustetaan metallijaloin ilman puuosien maakosketusta, mikä lisää huomattavasti käyttöikää. Metallijalat ehkäisevät runkorakenteen lahoamista. Perustusosat on valmistettu pääsääntöisesti sinkitystä rakenneteräksestä. Teräsosat ovat matalahiilisiä eurooppalaisten standardien mukaisia rakenneteräksiä. Pintakäsittelynä on erityisesti ulkokalustekäyttöön kehitetty Lappcoat pintakäsittely*. Materiaalivahvuudet ja teräslajit on valittu käyttökohteen mukaan. Seinät ovat puisia säleseiniä. Katot ovat kyllästettyä puuta. Portaat on valmistettu painekyllästetystä tiheäsyisestä mäntyliimapuusta.

9 7 HPL-levyosissa käytetään laadukkaita korkeapainelaminaatteja, jotka ovat erittäin lujia ja iskunkestäviä. Liukumäkien runko on kaariliimapuuta ja liukupinta ruostumatonta terästä. Kaariliimapuun päällä on laminaattipinta, joka parantaa puun säänkestävyyttä sekä ehkäisee yläpinnan tikkuuntumista. Verkot on valmistettu teräsvahvistetuista köysistä. Ristiliitoksissa on käytetty ruostumattomia teräsliitoksia, jotka paikalleen puristettuna eivät pääse liikkumaan eivätkä täten kuluta köyttä. Köysien kiinnitysosissa on käytetty lujia muovilaatuja ja liikkuvissa köysissä ja verkoissa erityisesti niihin suunniteltuja nivelöityjä kiinnikkeitä, jotka pidentävät köysien elinikää. Tolppien päitä suojaavat hatut on valmistettu ulkokäyttöön tarkoitetusta muovista, joka kestää hyvin lämpötilan ja sään vaiheluita ja siihen kohdistuvia iskuja. Kiinnitystarvikkeet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä tai kuumasinkitystä teräksestä.

10 8 Flora Runkorakenne on valmistettu painekyllästetystä, tiheäsyisestä mäntyliimapuusta, joka on käsitelty ruskealla kuultokäsittelyaineella. Kosteusvaihtelusta johtuva puun eläminen on liimapuussa vähäisempää kuin massiivipuussa, minkä ansiosta liimapuu ei vääntyile ja puulle ominainen halkeilu ajan saatossa on erittäin vähäistä. Painekyllästyksen ja kuultokäsittelyn ansiosta tuotteet kestävät vaativissakin sääoloissa. Kuultoväri antaa lisäksi puulle lisäsuojaa auringon ultraviolettisäteilyä ja sinistäjäsieniä vastaan eikä se peitä puun luonnollista pintaa. Mikäli tuotteen ei haluta harmaantuvan vuosien kuluessa, voidaan pintakäsittely uusia helposti muutaman vuoden välein. Tuotteet perustetaan metallijaloin ilman puuosien maakosketusta, mikä lisää huomattavasti käyttöikää. Metallijalat ehkäisevät runkorakenteen lahoamista. Perustusosat on valmistettu pääsääntöisesti sinkitystä rakenneteräksestä. Teräsosat ovat matalahiilisiä, eurooppalaisten standardien mukaisia rakenneteräksiä. Pintakäsittelynä on erityisesti ulkokalustekäyttöön kehitetty ainutlaatuinen Lappcoat pintakäsittely*. Materiaalivahvuudet ja teräslajit on valittu käyttötarkoituksen mukaan. Seinät, katot ja siirtymien tasot on valmistettu painekyllästetystä, tiheäsyisestä mäntyliimapuusta, joka on käsitelty ruskealla kuultokäsittelyaineella.

11 9 Liukumäkien runko on kaariliimapuuta ja liukupinta ruostumatonta terästä. Puurunkoinen liukumäki sopii puiseen Flora-mallistoon. Kaariliimapuun päällä on laminaattipinta, joka parantaa puun säänkestävyyttä sekä ehkäisee yläpinnan tikkuuntumista. Verkot on valmistettu teräsvahvistetuista köysistä. Ristiliitoksissa on käytetty ruostumattomia teräsliitoksia, jotka paikalleen puristettuna eivät pääse liikkumaan eivätkä täten kuluta köyttä. Köysien kiinnitysosissa on käytetty lujia muovilaatuja ja liikkuvissa köysissä ja verkoissa erityisesti niihin suunniteltuja nivelöityjä kiinnikkeitä, jotka pidentävät köysien elinikää. Kiipeilyotteet ovat hiekkakivimateriaalista puristettuja ja suunniteltu nimenomaan seinäkiipeilytarkoitukseen. Ne eivät ole liukkaita ja tuntuvat aidolta kivimateriaalilta. Kiinnitystarvikkeet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä tai kuumasinkitystä teräksestä. Kaikki Flora-tuotteet ovat modulaarisia, ja kaikki osat ovat tehdasvalmisteisia, mikä takaa helpon varaosien saatavuuden ja vaihdettavuuden.

12 10 Halo Runkorakenne on valmistettu vahvasta tiheäsyisestä 140x140 mäntyliimapuusta, joka on pohjakäsitelty, kuultomaalattu ja lakattu. Pohjankäsittelyn puunsuoja ehkäisee lahoamista. Kuultoväri antaa lisäksi puulle lisäsuojaa auringon ultraviolettisäteilyä ja sinistäjäsieniä vastaan eikä se peitä puun luonnollista pintaa. Mikäli tuotteen ei haluta harmaantuvan vuosien kuluessa, voidaan pintakäsittely uusia helposti muutaman vuoden välein. Tuotteet perustetaan metallijaloin ilman puuosien maakosketusta, mikä lisää huomattavasti käyttöikää. Metallijalat ehkäisevät runkorakenteen lahoamista. Perustusosat on valmistettu pääsääntöisesti sinkitystä rakenneteräksestä. Teräsosat ovat matalahiilisiä, eurooppalaisten standardien mukaisia rakenneteräksiä. Pintakäsittelynä on erityisesti ulkokalustekäyttöön kehitetty ainutlaatuinen Lappcoat pintakäsittely*. Materiaalivahvuudet ja teräslajit on valittu käyttötarkoituksen mukaan. Seinälevyt ovat helppohuoltoista ja pitkäikäistä HPL-levyä. Lattiat ovat hyvin kulutusta kestävää lämpöpuukomposiittilautaa ja HPL-levyä. Komposiittilattia imee vettä hyvin vähän eikä ole liukas märkänäkään. Lämpöpuu on luontaisesti sään- ja lahonkestävä materiaali, joten ylimääräisiä lahonsuojakemikaaleja ei tarvita.

13 11 Läpinäkyvät kiipeilyseinät ovat UV-suojattua polykarbonaattilevyä, joka kestää hyvin säätä. Materiaali on myös erittäin iskunkestävää. Vakiotuotteen katto on valmistettu iskunkestävästä, kolmikerroksisesta polykarbonaatti kennolevystä (iskunkestävyys lämpötila-alueella C). Levyt on testattu EN1176 mukaisella painotestillä kestämään yli 400kg neliökuorma. Kattolevyt kestävät erittäin hyvin myös lämpötilanvaihteluja, auringonvaloa, sadetta sekä ilman epäpuhtauksia. Katto on himmeän läpikuultava ja UV-suojattu (läpäisten auringonsäteet 64 prosenttisesti). Materiaalin kemiallinen kestävyys on erinomainen ja jopa graffitit irtoavat sen pinnasta helposti. Liukumäkien runko on HPL-levyä ja liukupinta ruostumatonta terästä. Verkot on valmistettu teräsvahvistetuista köysistä. Ristiliitoksissa on käytetty ruostumattomia teräsliitoksia, jotka paikalleen puristettuna eivät pääse liikkumaan eivätkä täten kuluta köyttä. Köysien kiinnitysosissa on käytetty lujia muovilaatuja ja liikkuvissa köysissä ja verkoissa erityisesti niihin suunniteltuja nivelöityjä kiinnikkeitä, jotka pitentävät köysien elinikää. Kiipeilyotteet ovat hiekkakivimateriaalista puristettuja ja suunniteltu nimenomaan seinäkiipeilytarkoitukseen. Ne eivät ole liukkaita ja tuntuvat aidolta kivimateriaalilta. Tolpanhatut ovat kestävää laminaattia. Kiinnitystarvikkeet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä tai kuumasinkitystä teräksestä. Halo tuoteryhmän hiekkalaatikon seinät ovat pääosin huoltovapaata ja pitkäikäistä laminaattia. Läpinäkyvät seinät ovat UV-suojattua polykarbonaattilevyä, joka kestää hyvin säätä. Materiaali on myös erittäin iskunkestävää. Polykarbonaatti naarmuuntuu ajan myötä kuten kaikki läpinäkyvät muovit, mutta muoveista se on kestävin.

14 12 Cloxx Runko on valmistettu 60mm vahvuisesta kuumasinkitystä teräsputkesta. Rungon liitospallot ja levykiinnikkeet on valmistettu ulkokäyttöön tarkoitetusta lasikuituvahvistetusta polyamidimuovista, joka kestää hyvin lämpötilan ja sään vaiheluita sekä siihen kohdistuvia iskuja. Perustusosat on valmistettu pääsääntöisesti sinkitystä rakenneteräksestä. Tasopinnat ovat 15mm paksuista HPL-levyä, joka kestää hyvin kulutusta ja erilaisia sääoloja. Liukumäet ovat HPL-levyrunkoisia mäkiä, joissa liukupinta austeniittista ruostumatonta terästä. HPL materiaalia suositellaan puistoihin, jotka ovat tavallista kovemmalla käytöllä. Verkot on valmistettu teräsvahvistetuista köysistä. Ristiliitoksissa on käytetty ruostumattomia teräsliitoksia, jotka paikalleen puristettuna eivät pääse liikkumaan eivätkä täten kuluta köyttä. Köysien kiinnitysosissa on käytetty lujia muovilaatuja. Kiipeilyotteet ovat hiekkakivimateriaalista puristettuja ja suunniteltu nimenomaan seinäkiipeilytarkoitukseen. Ne eivät ole liukkaita ja tuntuvat aidolta kivimateriaalilta. Kiinnitystarvikkeet ovat ruostumatonta tai kuumasinkittyä terästä. Kiinnityspallojen ruuvit ovat pinnoitettua hiiliterästä.

15 13 Metallikeinut Teräsosat ovat matalahiilisiä eurooppalaisten standardien mukaisia rakenneteräksiä. Pintakäsittelynä on erityisesti ulkokalustekäyttöön kehitetty Lappcoat pintakäsittely*.

16 14 Pyramidiverkot Masto tasapainottaa pyramidiverkon värähtelyjä tehden rakenteesta vakaan. Vakiotuotteen mastot on valmistettu korkea-laatuisesta, saumattomasta, kuumasinkitystä teräksestä. Lisävaihtoehtona voidaan valita jauhemaalaus useissa eri väreissä. GSWeb-köysi on 20 mm ja 22 mm halkaisijaltaan olevaa, polyamidinailonista valmistettua köysikaapelia. Köysi on UV-suojattua sekä hitaasti palavaa materiaalia. Jokainen pääköysi on varustettu ylimääräisellä turvaköydellä. Pallonivelliitokset ovat yhtenäisiä kokoonpuristettuja alumiinipalloja, jotka ovat puristettu kokoon käyttäen naulan voimaa (667 kn) jotta liitoskohta ei liikkuisi, estäen köysien ennenaikaista kulumista. Kiinnitysmutterit ovat kuumasinkittyä terästä. Asennuslevyt on valmistettu galvanoidusta teräksestä.

17 15 Köysirata Molempien päiden tolpat on valmistettu painekyllästetystä ja maalatusta tiheäsyisestä mäntyliimapuusta. Kosteusvaihtelusta johtuva puun eläminen on liimapuussa vähäisempää kuin massiivipuussa, minkä ansiosta liimapuu ei vääntyile ja puulle ominainen halkeilu ajan saatossa on erittäin vähäistä. Painekyllästyksen ja maalin ansiosta tuotteet kestävät vaativissakin sääoloissa.maali antaa lisäksi puulle lisäsuojaa auringon ultraviolettisäteilyä ja sinistäjäsieniä vastaan. Tuotteet perustetaan pääosin metallijaloin ilman puuosien maakosketusta, mikä lisää huomattavasti käyttöikää. Metallijalat ehkäisevät runkorakenteen lahoamista. Perustusosat on valmistettu pääsääntöisesti sinkitystä rakenneteräksestä. Teräsosat ovat matalahiilisiä eurooppalaisten standardien mukaisia rakenneteräksiä. Pintakäsittelynä on erityisesti ulkokalustekäyttöön kehitetty ainutlaatuinen Lappcoat- pintakäsittely*. Materiaalivahvuudet ja teräslajit on valittu käyttökohteen mukaan. Antennikaapeli on valmistettu galvanoidusta erikoislujasta teräslangasta, läpimitaltaan 10 mm. Huipulla oleva rullasto on tehty pääasiassa 304 luokan ruostumattomasta teräksestä. Liikkuvat ja kuluvat osat ovat vaihdettavissa, ja kunnostusta varten on olemassa erityinen pakkaus. Istuin on päällystetty pehmeällä mustalla kumilla.

18 16 INTERACTIVE PLAY Sutu Sutun 16 interaktiivista pelipaneelia on tehty 15mm paksusta polykarbonaatista. Polykarbonaatti on läpinäkyvä ja kestävä materiaali joka kestää hyvin iskuja ja laajoja lämpötilavaihteluita. Materiaalia käytetään siksi myös esimerkiksi luodinkestävissä laseissa ja mellakkapoliisin suojakilvissä. Led-valot ovat upotettuja polykarbonaattiin ja viimeistelty polyuretaanihartsilla. Metallirakenne pulverimaalattua ja galvanoitua terästä, joka kestää hyvin vandalismia eikä ruostu. Teräsvalinnoissa on kiinnitetty huomiota erikoisvahvoihin teräslaatuihin ja mahdollisimman alhaisiin ympäristövaikutuksiin. Tietokoneen huoltoa varten olevat sivupaneelit ovat valmistettuja kevyestä alumiinista. Kaikki tietokoneosat ovat IP 65 laatikoissa suojassa ulkoympäristöltä. Sutun 3m25 leveä ja 2m20 korkea kehys on valmistettu alhaisen ympäristökuormituksen omaavasta teräksestä. Pelipaneelien kiinnityksessä käytetty EPDM kumimateriaali on ulkokäyttöön soveltuvaa hyvin värinää ja ääntä vaimentavaa materiaalia. Värinättömyys tekee tuotteesta häiriöttömän ja kestävämmän. Kumi on kosteutta kestävää ja kulumatonta materiaalia. Asennusmateriaaleissa on kiinnitetty erityishuomiota siihen, että tuotteesta ei helposti irtoa osia. Erityiset varkaudenesto pultit estävät vandalismia.

19 17 Sona Sona on suunniteltu ulkokäyttöön ja suunniteltu kestämään säänvaihteluita ja vandalismia. Sen kaarevan arkin sisällä on iso teräsrunko, joka on päällystetty lasikuidulla vahvistetuilla polyesteri hatuilla ja ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla levyillä. Materiaalit kestävät useita vuosia. Kaikki elektroniikka on turvassa turvalaatikoissa (IP65). Big Bow-kaaren sisärakenne: Teräs, kaksinkertainen pulverimaalaus Big Bow-kaaren ulkorakenne: Ruostumaton teräs, kaksinkertainen pulverimaalaus BigBow-kaaren kiinnitys: Galvanoidut teräsketjut BigBow-kaaren suojukset: Lasikuituvahvisteinen polyesteri FunkyFloor-pelialusta: Suojanurmi (tekonurmi)

20 18 GameNetic ja Angry Birds GameRobot GameNeticiä voidaan käyttää melkein missä tahansa. Laitteen energian tuottaa käyttäjä itse polkaisemalla pedaalista ajoittain. GameNetic on erittäin kestävä ja sopii käytettäväksi vaikkapa keskellä luontoa. Sen ei tarvitse olla lähellä sisätiloja, ja akkukin on tavallista kestävämpi. Runko ja kansi: Ruostumaton teräs Poljin: Ruostumaton teräs ja kumi Painike: Polyureataanikumi ja ruostumaton teräs Lukko: Sinkkialumiiniseos Valonäytön suojalevy: Polykarbonaatti Ylä- ja alakotelo: Lineaarinen pientiheyspolyeteeni (UV-stabiloitu)

21 19 Fono Fono Spot Runko on valmistettu 60mm vahvuisesta kuumasinkitystä teräsputkesta. Rungon liitospallot ja levykiinnikkeet on valmistettu ulkokäyttöön tarkoitetusta lasikuituvahvistetusta polyamidimuovista, joka kestää hyvin lämpötilan ja sään vaiheluita sekä siihen kohdistuvia iskuja. Tasopinnat ovat 15mm paksuista HPL-levyä, joka kestää hyvin kulutusta ja erilaisia sääoloja. Kiinnitystarvikkeet ovat ruostumatonta tai kuumasinkittyä terästä. Kiinnityspallojen ruuvit ovat pinnoitettua hiiliterästä.

22 20 Fono DJ-pöytä Fono on valmistettu betonista. Tätä rakennusmateriaalia on käytetty katon, putkien, liitäntöjen sekä kaiuttimien kiinnittämisessä. Betonin sisällä sijaitsevat putket joita pitkin johdot kulkevat. Fono tuottaa energiansa joko aurinkovoimalla tai sähköllä. Aurinkopaneelit ovat integroitu korkeapainelaminaatista valmistettuihin kattopaneeleihin. Putket ovat valmistettu galvanisoidusta teräksestä joka sopii ulkonäöltään Cloxx sarjaan. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu ohjuspaneeli painikkeineen ja pyörivine levyineen on integroitu betoniin saranoilla joka helpottaa laitteen huoltoa. Kaikki elektroniikka on turvassa turvalaatikoissa (IP65) jotka ovat päällystetty erityisellä pinnoitteella. Runko: Betoni Putket: Kuumasinkitty teräs Katto: HPL (korkeapainelaminaatti) Liitäntä ja kaiuttimen levyt: Ruostumaton teräs Painikkeet: Muovi PETP Pallot: Kumi

23 21 SPORT Gym Runkomateriaalina on teräsputki, jossa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla korkea lujuus, hyvä pinnankarheus ja erinomainen muovattavuus. Teräsputken pintakäsittelynä on erityisesti ulkokalustekäyttöön kehitetty ainutlaatuinen Lappcoat pintakäsittely*. Perustusvaihtoehtoina on pinta- ja betonoitava syväperustus. Maan alla olevat ankkuroinnit ovat kuumasinkittyä terästä. Jalansijalevyt ovat kulutusta kestävää PE-HD muovia, joka tekee pinnasta myös pitävämmän. Istuinpinnoissa on erityisesti ulkokäyttöön tarkoitettu EPDM kumirouhepinta, joka on pitävä ja miellyttävän tuntuinen. Rouhemaisen rakenteen ansiosta pinnan reagointi lämmönvaihteluihin on vähäistä; se ei tunnu koskaan liian kylmältä tai kuumalta. Tuotteiden käyttöopasteet on painettu UV-suojatuille, ulkotiloihin soveltuville tarroille, jotka on lisäksi suojattu kulumista ja vandalismia vastaan akryylilevyillä. Liikkuvat osat on kuulalaakeroitu, jonka ansiosta liikkeet ovat käyttäjälle miellyttäviä. Kuulalaakerointi myös takaa pitkän kestävyyden. Laakeroinnit on kestovoideltu eivätkä ne tarvitse säännöllistä huoltoa. Kiinnitystarvikkeet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

24 22 Helsinki Design Runkorakenne on valmistettu 120 x 120 mm vahvuisesta tiheäsyisestä mäntyliimapuusta, joka on painekyllästetty, käsitelty värillisellä kuultokäsittelyaineella ja lakattu. Kosteusvaihtelusta johtuva puun eläminen on liimapuussa vähäisempää kuin massiivipuussa, minkä ansiosta liimapuu ei vääntyile ja puulle ominainen halkeilu ajan saatossa on erittäin vähäistä. Painekyllästyksen ja kuultokäsittelyn ansiosta tuotteet kestävät vaativissakin sääoloissa. Tuotteet perustetaan metallijaloin ilman puuosien maakosketusta, mikä lisää huomattavasti käyttöikää. Metallijalat ehkäisevät runkorakenteen lahoamista. Kokonaan maatason alapuolelle jäävät perustusosat ovat ruostumatonta terästä. Kiviosat ovat korkealaatuista, säänkestävää hiottua betonia. Kivi on sileää pinnasta ja sen luonnolliset kivirakenteet näkyvät kauniisti. Kaiteet ja kädensijat ovat harjattua ruostumatonta terästä, jonka ansiosta on saatu aikaan kirkas ulkonäkö, vähäinen karheus ja silkkimäinen hohde pinnalle. Tasapainopuomin pinta on suojattu kulutusta kestävällä muovilevyllä (PE-HD muovi), joka tekee pinnasta pitävämmän. Kiinnitystarvikkeet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

25 23 Fitness Runkorakenne on valmistettu 120 x 120 mm vahvuisesta tiheäsyisestä mäntyliimapuusta, joka on painekyllästetty, käsitelty värillisellä kuultokäsittelyaineella ja lakattu. Kosteusvaihtelusta johtuva puun eläminen on liimapuussa vähäisempää kuin massiivipuussa, minkä ansiosta liimapuu ei vääntyile ja puulle ominainen halkeilu ajan saatossa on erittäin vähäistä. Painekyllästyksen ja kuultokäsittelyn ansiosta tuotteet kestävät vaativissakin sääoloissa. Kuultoväri antaa lisäksi puulle lisäsuojaa auringon ultraviolettisäteilyä ja sinistäjäsieniä vastaan eikä kuultoväri ei peitä puun luonnollista pintaa. Tuotteet perustetaan metallijaloin ilman puuosien maakosketusta, mikä lisää huomattavasti käyttöikää. Metallijalat ehkäisevät runkorakenteen lahoamista. Kokonaan maatason alapuolelle jäävät perustusosat ovat kuumasinkittyä rakenneterästä. Metallikomponentit ovat matalahiilistä eurooppalaisten standardien mukaista rakenneterästä, ja niiden pintakäsittelynä on erityisesti ulkokalustekäyttöön kehitetty ainutlaatuinen Lappcoat pintakäsittely*. HPL -levyosissa käytetään laadukkaita korkeapainelaminaatteja, jotka ovat erittäin lujia ja iskunkestäviä. Lämpötilanvaihtelut eivät vaikuta levyjen mittoihin tai jäykkyyteen Verkot on valmistettu teräsvahvistetuista köysistä. Ristiliitoksissa on käytetty ruostumattomia teräsliitoksia, jotka paikalleen puristettuna eivät pääse liikkumaan eivätkä täten kuluta köyttä. Köysien kiinnitysosissa on käytetty lujia muovilaatuja.

26 24 Pallonheittoseinissä sekä kiipeily- ja tasopinnoilla on HPL -levyosien pintaan liimattu erityisesti ulkokäyttöön tarkoitettu EPDM kumirouhematto, joka parantaa pitoa ja lisää näin ollen käytettävyyttä. Battling ropes, Rope wall ja Medicine Ball Throw tuotteiden köydet ovat polypropeenia. Kiinnitysosissa on käytetty lujia muovilaatuja, alumiinia, kutistesukkaa ja Lappcoat-käsiteltyä* rakenneterästä. Boxien metallireunukset on varustettu liukuesteteipillä liukastumisen ehkäisemiseksi. Medicine Ball Throw -tuotteen palloelementin materiaalina käytetään elastista polyuretaania, joka on pitävä ja miellyttävä käyttää harjoittelussa. Painonnostotangot ovat Lappcoat-käsiteltyä* terästä, ja ne on liukulaakeroitu. Painoina käytetään kumipainoja ( 5, 10 ja 15 kg), jotka kestävät hyvin iskuja maahan pudotettaessa. Laakeroitu tanko parantaa merkittävästi tuotteen käytettävyyttä ja turvallisuutta. Säältä suojaavat tolpanhatut ovat pulverimaalattua valualumiinia. Kiinnitystarvikkeet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä tai kuumasinkitystä teräksestä.

27 25 Senior Sport (pl , , , , , ) Runkorakenne on valmistettu 120 x 120 mm vahvuisesta tiheäsyisestä mäntyliimapuusta, joka on painekyllästetty, käsitelty värillisellä kuultokäsittelyaineella ja lakattu. Kosteusvaihtelusta johtuva puun eläminen on liimapuussa vähäisempää kuin massiivipuussa, minkä ansiosta liimapuu ei vääntyile ja puulle ominainen halkeilu ajan saatossa on erittäin vähäistä. Painekyllästyksen ja kuultokäsittelyn ansiosta tuotteet kestävät vaativissakin sääoloissa. Kuultoväri antaa lisäksi puulle lisäsuojaa auringon ultraviolettisäteilyä ja sinistäjäsieniä vastaan eikä kuultoväri ei peitä puun luonnollista pintaa. Tuotteet perustetaan metallijaloin ilman puuosien maakosketusta, mikä lisää huomattavasti käyttöikää. Metallijalat ehkäisevät runkorakenteen lahoamista. Maatason alle jäävät perustusosat ovat kuumasinkittyä rakenneterästä. Metallikomponentit ovat rakenneterästä, ja niiden pintakäsittelynä on erityisesti ulkokalustekäyttöön kehitetty Lappcoat pintakäsittely*. HPL -levyosissa käytetään laadukkaita korkeapainelaminaatteja, jotka ovat erittäin lujia ja iskunkestäviä. Lämpötilanvaihtelut eivät vaikuta levyjen mittoihin tai jäykkyyteen. Liukkaat pinnat on suojattu kumirouhematolla, joka parantaa pitoa ja lisää näin ollen käytettävyyttä. Liikkuvat käsiotteet on valmistettu pehmeästä kumimaisesta materiaalista (TPE-termoelasti). Niiden runko on polykarbonaattia.

28 26 Säältä suojaavat tolpanhatut ovat pulverimaalattua valualumiinia. Kiinnitystarvikkeet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

29 27 Parkour Runko on valmistettu 60mm vahvuisesta kuumasinkitystä teräsputkesta. Rungon liitospallot ja levykiinnikkeet on valmistettu ulkokäyttöön tarkoitetusta lasikuituvahvistetusta polyamidimuovista, joka kestää hyvin lämpötilan ja sään vaiheluita sekä siihen kohdistuvia iskuja. Perustusosat on valmistettu pääsääntöisesti sinkitystä rakenneteräksestä. Tasopinnat ovat 15mm paksuista HPL-levyä, joka kestää hyvin kulutusta ja erilaisia sääoloja. Parkour pallojen (Precision balls) runkomateriaali on polykarbonaattia ja pintamateriaali TPE-muovia, jonka ansiosta pinta on pitävä ja pehmeän tuntuinen. Liitoskohdassa on metalliverkko sisäpuolella, joka tukee pallon rakennetta. Kiinnitystarvikkeet ovat ruostumatonta tai kuumasinkittyä terästä. Kiinnityspallojen ruuvit ovat pinnoitettua hiiliterästä.

30 28 Wall Bouldering Runko on valmistettu 60mm vahvuisesta kuumasinkitystä teräsputkesta. Rungon liitospallot ja levykiinnikkeet on valmistettu ulkokäyttöön tarkoitetusta lasikuituvahvistetusta polyamidimuovista, joka kestää hyvin lämpötilan ja sään vaiheluita sekä siihen kohdistuvia iskuja. Perustusosat on valmistettu pääsääntöisesti sinkitystä rakenneteräksestä. Tasopinnat ovat 15mm paksuista HPL-levyä, joka kestää hyvin kulutusta ja erilaisia sääoloja. Kiipeilyotteet ovat hiekkakivimateriaalista puristettuja ja suunniteltu nimenomaan seinäkiipeilytarkoitukseen. Ne eivät ole liukkaita ja tuntuvat aidolta kivimateriaalilta. Kiinnitystarvikkeet ovat ruostumatonta tai kuumasinkittyä terästä. Kiinnityspallojen ruuvit ovat pinnoitettua hiiliterästä.

31 29 Peliareenat ja pallopelit ArcSport Puuosat ovat painekyllästettyä mäntyä. Erityistä lujuutta vaativat komponentit sekä pitkät, järeät ja taivutetut komponentit on valmistettu liimapuusta. Kosteusvaihtelusta johtuva puun eläminen on liimapuussa vähäisempää kuin massiivipuussa, minkä ansiosta liimapuu ei vääntyile ja puulle ominainen halkeilu ajan saatossa on erittäin vähäistä. Painekyllästyksen ansiosta tuotteet kestävät vaativissakin sääoloissa. Puuosat eivät ole maakosketuksessa, vaan liittyvät teräksisiin perustusosiin, jotka upotetaan maahan. Metallijalat ehkäisevät runkorakenteen lahoamista, mikä lisää huomattavasti käyttöikää. Kaikki metalliosat ovat kuumasinkittyä terästä. Komponenttien kiinnitykseen käytetyt ruuvit ja pultit ovat ruostumatonta tai kuumasinkittyä terästä. Seinien päällä kulkevat käsijohteet ja maalikehikon komponentit sekä kaarikomponentit ovat lakattu ruskealla sävylakalla.

32 30 Koripalloelementin taustalevy on valkoiseksi maalattua vaneria. Koripallokori ja verkot ovat mustaksi pulverimaalattua terästä. Maaliverkon materiaali on musta polyamidi. Maaliverkko kiinnitetään maaliin Ø16mm terässäikein vahvistetulla polyamidiköydellä. Köysi kiinnitetään tolppiin muovikiinnikkeillä. Lentopallotolpat ovat kuumasinkittyä terästä ja verkot polypropeiinia. Verkon pituus on 9,5m ja korkeus 1m. Tolpat voi säätää sulkapalloon, minitennikseen ja lentopalloon sopivaksi.

33 31 Panna-areenat Peliareenat koostuvat teräslevystä, putkesta sekä profiilipalkista hitsatuista elementeistä. Elementit kiinnitetään vankkoihin terästolppiin pulttiliitoksin. Liitoksissa on värähtelyä vaimentavat kumilistat, jotka vähentävät rakenteen äänekkyyttä käytössä. Peliareenat ovat pintaperusteisia, eikä niissä ole maan alle asennettavia osia. Verkkoelementeissä käytetään vankkaa hitsattua verkkoa. Metallirakenteet on kastamalla kuumasinkitty. Areenan maalit ovat vankkaa taivutettua putkea. Maalin katto, joka toimii myös portaana, on paksua korkeapainelaminaattia. Pystytolppien päässä olevat hatut ovat muovia.

34 32 Teräsverkkoareena Areenan runkorakenne on kuumasinkitty ja maalattu. Areenan runko koostuu maahan perustettavista terästolpista ja niihin kiinnitettävistä teräsverkkolevyistä. Verkkolevyjen kiinnitys tapahtuu helposti asennettavin ruuviliitoksin. Maalit ovat erillisiä komponentteja, joiden rakennemateriaali on alumiini. Maaliaukon koko on 3x2m. Maaliverkot ovat polypropeenia.

35 33 Koripallotelineet Koripallotelineet koostuvat 120x120mm vahvuisesta pystytolpasta ja siihen kiinnitettävistä varsien päissä olevista korielementeistä. Korien korkeutta voidaan säätää portaattomasti asennusvaiheessa. Teräsosat ovat matalahiilisiä eurooppalaisten standardien mukaisia rakenneteräksiä. Metalliosien käsittelynä on erityisesti ulkokalustekäyttöön kehitetty ainutlaatuinen Lappcoat-pintakäsittely*. Korien taustalevyt ovat maalattua vaneria. Korirenkaat ja verkot ovat ruostumatonta terästä. Kiinnityspultit ovat linkosinkittyä terästä.

36 34 Maalit Maalien rungot ovat matalahiilisiä eurooppalaisten standardien mukaisia rakenneteräksiä, joiden käsittelynä on erityisesti ulkokalustekäyttöön kehitetty ainutlaatuinen Lappcoat-pintakäsittely*. Maalien verkot ovat polyamidia, joka vähentää pallon takaisin kimpoamista.

37 35 LappCoat LappCoat on Lappsetin kehittämä metalliosien käsittelymenetelmä. Olemme suunnitelleet sen erityisesti leikkipaikkavälineiden vaatimukset huomioiden. LappCoat käsittely perustuu tekemäämme tutkimustyöhön, johon pohjaten olemme määritelleet tuotantoprosessin vaiheet, prosessissa käytettävät kemikaalit ja käsittelykerrosten paksuudet. LappCoat antaa tuotteiden metalliosille voittamattomat laadulliset ominaisuudet, kuten 10 vuoden takuun. LappCoat-käsittely on nelivaiheinen. Käsittelyn viimeisissä vaiheissa metalliosat pohjamaalataan sinkkiepoksimaalilla, joka suojaa ruosteelta ja korjaa pienet pintanaarmut itsekseen. LappCoat-pinnan viimeistelee polyesteripulverimaalaus, jonka ansiosta metalliosien pinta on miellyttävän tuntuinen, kiiltävä ja äärimmäisen kestävä. LappCoat-käsittelyn myötä myös värit pysyvät metalliosissa pitkään ja toistuvat raikkaina. Ainutlaatuisen LappCoat-käsittelystä tekee prosessin tinkimätön toteutus ja tuotannon laadun valvonta. Kaikki LappCoat-käsittelyn vaiheet ovat auditoitu yksityiskohtia myöten. Lopputuloksen varmistamiseksi olemme auditoineet myös kaikkien LappCoat-käsittelyyn materiaaleja tuottavien alihankkijoiden prosessit.

LAPPSET MATERIAALIT

LAPPSET MATERIAALIT LAPPSET MATERIAALIT 9.6.2016 Sisällysluettelo PLAY... 3 SOLITAIRES... 3 FINNO, FINNO THEME PLAY & FINNO INCLUSIVE DESIGN... 5 ABC... 10 CLOVER... 12 FLORA... 14 HALO... 16 CLOXX... 19 METALLIKEINUT...

Lisätiedot

Sylvään lähiliikuntapaikan suunnitelma ja alustava talousarvio. Lappset Group Oy,

Sylvään lähiliikuntapaikan suunnitelma ja alustava talousarvio. Lappset Group Oy, Sylvään lähiliikuntapaikan suunnitelma ja alustava talousarvio Lappset Group Oy, 15.9.2017 Lähiliikuntapaikka Suomalainen ja Suomessa valmistettu Lappset Fitness on suunniteltu yhdessä toiminnallisen harjoittelun

Lisätiedot

Copyrights and patents Lappset Group Ltd FINNO - ABC 1 FINNO - ABC

Copyrights and patents Lappset Group Ltd FINNO - ABC 1 FINNO - ABC Copyrights and patents Lappset Group Ltd FINNO - ABC 1 FINNO - ABC UUSI LAPPSET TUOTESARJA PIENILLE LAPSILLE, ABC. KUTEN KAIKKI LAPPSETIN TUOTTEET, UUSI ABC TUOTESARJA TARJOAA TAAPEROILLE TURVALLISEN JA

Lisätiedot

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI Monitoimitelineet Monitoimiteline yli 3-vuotiaille POSITIO 6.2.1

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI Monitoimitelineet Monitoimiteline yli 3-vuotiaille POSITIO 6.2.1 .2 Monitoimitelineet Monitoimiteline yli 3-vuotiaille POSITIO.2.1 Kaksi torninen monitoimiteline yli 3-vuotiaille. Alustana tulee käyttää iskua vaimentavaa materiaalia, esimerkiksi turvasoraa vähintään

Lisätiedot

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI Liukumäet Liukumäki yli 3-vuotiaille POSITIO 4.2.1

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI Liukumäet Liukumäki yli 3-vuotiaille POSITIO 4.2.1 Liukumäet Liukumäki yli 3-vuotiaille POSITIO.1 Liukumäki hieman kehittyneimmille leikkijöille. Alustana tulee käyttää iskua vaimentavaa materiaalia, esimerkiksi turvasoraa vähintään 300 mm:n vahvuinen

Lisätiedot

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI Pelaaminen Peli- ja palloilutuotteet POSITIO 8.1.1

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI Pelaaminen Peli- ja palloilutuotteet POSITIO 8.1.1 .1 Pelaaminen Peli- ja palloilutuotteet POSITIO.1.1 Palloseinä. Leveys 250. Perustussyvyys 65. Perustamisessa tarvitaan betonia. Päämateriaalit: mänty puu ja metalli. PALLOSEINÄ 175015 Yli 6-vuotiaille

Lisätiedot

Flora Leikkiä luonnollisimmillaan

Flora Leikkiä luonnollisimmillaan Flora Leikkiä luonnollisimmillaan Flora Yhtä luonnon kanssa Orgaanista muotoilua Luonnon ja leikkipaikan raja on huomaamaton, kun erinomaisesti puistomaiseen maisemaan sopiva Flora sulautuu osaksi ympäristöä.

Lisätiedot

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI 2011. Tuote vastaa tarjouspyynnössä ja hankintaohjelmassa esitettyjä tuotevaatimuksia.

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI 2011. Tuote vastaa tarjouspyynnössä ja hankintaohjelmassa esitettyjä tuotevaatimuksia. 3.4.1 Mitat 0,45x0,235x0,055 m. Materiaali Istuin polyuretaanivaahtoa, runko säänkestävää koivuvaneria. Kiinnikkeet lyhytlenkkistä kuumasinkittyä ketjua, holkit polyamidia. Kiinnityksen ruostumattomat

Lisätiedot

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI 2011 TARJOUSKORTTI MYÖS SÄHKÖISENÄ PDF-TIEDOSTONA!

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI 2011 TARJOUSKORTTI MYÖS SÄHKÖISENÄ PDF-TIEDOSTONA! Kiipeily Kiipeilyteline yli 10-vuotiaille POSITIO.1 Haastava kiipeilyteline yli 10-vuotiaille. Alustan tulee olla iskua vaimentavaa materiaalia, esimerkiksi turvasoraa vähintään 400 mm:n vahvuinen kerros.

Lisätiedot

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI Hiekkatuotteet Hiekkaleikkituotteet POSITIO TARJOUSKORTTI MYÖS SÄHKÖISENÄ PDF-TIEDOSTONA!

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI Hiekkatuotteet Hiekkaleikkituotteet POSITIO TARJOUSKORTTI MYÖS SÄHKÖISENÄ PDF-TIEDOSTONA! .3 Hiekkatuotteet Hiekkaleikkituotteet POSITIO.3. Kolmionmallinen leikkipöytä, koko 725 x 805 mm. Perustus ilman betonointia. Perustusjalat upotetaan maahan 395mm:n syvyyteen. Päämateriaalit: metalli ja

Lisätiedot

vepe.fi Vepe Rakennusaidat

vepe.fi Vepe Rakennusaidat vepe.fi Vepe Rakennusaidat VALITSE TURVALLISUUS Sisällysluettelo Tuoteryhmät Sisällysluettelo, Laatu ja palvelut Tuoteryhmät Perusaitaelementit Portit Umpiaitaelementit Kulkuesteaidat Lisäosat ja tarvikkeet

Lisätiedot

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI Monitoimitelineet Monitoimiteline alle 3-vuotiaille POSITIO 6.1.1

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI Monitoimitelineet Monitoimiteline alle 3-vuotiaille POSITIO 6.1.1 Monitoimitelineet Monitoimiteline alle 3-vuotiaille POSITIO.1 Monitoimiteline alle 3-vuotiaille. Tuote sisältää vaakasuoran kiipeilyverkon, peliseinäelementin sekä liukumäen. Käsikahvat ja tangot, joista

Lisätiedot

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI 2011 TARJOUSKORTTI MYÖS SÄHKÖISENÄ PDF-TIEDOSTONA!

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI 2011 TARJOUSKORTTI MYÖS SÄHKÖISENÄ PDF-TIEDOSTONA! Kiipeily Kiipeilyverkko yli -vuotiaille POSITIO.1 200201 220201 Kiipeilyverkkopyramidi yli -vuotiaille. Alustan tulee olla iskua vaimentavaa materiaalia, esimerkiksi turvasoraa vähintään 300 mm:n kerros.

Lisätiedot

ARCA seinäkaappi UUTUUS. Suorituskykyä ja toiminnallisuutta uudella ARCA polykarbonaattiseinäkaapilla. Suojaa vaativissa olosuhteissa

ARCA seinäkaappi UUTUUS. Suorituskykyä ja toiminnallisuutta uudella ARCA polykarbonaattiseinäkaapilla. Suojaa vaativissa olosuhteissa ARCA seinäkaappi UUTUUS Suorituskykyä ja toiminnallisuutta uudella ARCA polykarbonaattiseinäkaapilla Suojaa vaativissa olosuhteissa -40 C UUSI Fibox ARCA Fibox ARCA - ruostumattomat sähkökaapit erityisen

Lisätiedot

Taulukko1 HINTA ALV 0% Taru ja Raimo Kantonen. Jussi ja Tiina Saarijärvi. 3 tuuliviiriä kaikkine kuluineen 6000 3 tuuliviirin pystytysarvio 1000-2000.

Taulukko1 HINTA ALV 0% Taru ja Raimo Kantonen. Jussi ja Tiina Saarijärvi. 3 tuuliviiriä kaikkine kuluineen 6000 3 tuuliviirin pystytysarvio 1000-2000. KOHDE JA TAIDETEOS 1. VT 24, Lahden suunta KUVA HINTA SIS. ALV 24% HINTA ALV 0% TEKIJÄ PERUSTUKSET MATERIAALI JA HUOLTO YRITYSM UOTO Verso - tilataideteos 5280 (sis. Alv 10%) 4 800 Valettava maahan upotettavat

Lisätiedot

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI TARJOUSKORTTI MYÖS SÄHKÖISENÄ PDF-TIEDOSTONA! Havainnekuva

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI TARJOUSKORTTI MYÖS SÄHKÖISENÄ PDF-TIEDOSTONA! Havainnekuva Kiipeily Kiipeilyteline alle 3-vuotiaille POSITIO.1 Monipuolinen pieneen tilaan mahtuva matala kiipeilyteline alle 3-vuotiaille. Alustan tulee olla iskua vaimentavaa materiaalia, esimerkiksi turvasoraa

Lisätiedot

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI 2011. Liukumäet Liukumäki alle 3-vuotiaille POSITIO 4.1.1

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI 2011. Liukumäet Liukumäki alle 3-vuotiaille POSITIO 4.1.1 .1 Liukumäet Liukumäki alle 3-vuotiaille POSITIO.1.1 Perus liukumäki helpolla porrasnousulla pienille leikkijöille. Alustaksi soveltuu esimerkiksi hyvin hoidettu pintamaa. Perustussyvyys 600 mm valmiista

Lisätiedot

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI 2011. Keinumisvälineet ja karusellit Keinumisvälineet POSITIO 2.1.1

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI 2011. Keinumisvälineet ja karusellit Keinumisvälineet POSITIO 2.1.1 .1 Keinumisvälineet ja karusellit Keinumisvälineet POSITIO.1.1 Jousikeinu yhdelle. Ergonomisesti muotoiltu mukava istuin ja jalkatuet. Voidaan perustaa pulttaamalla betonilaattaan. Tällöin tulee käyttää

Lisätiedot

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI 2011 TARJOUSKORTTI MYÖS SÄHKÖISENÄ PDF-TIEDOSTONA!

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI 2011 TARJOUSKORTTI MYÖS SÄHKÖISENÄ PDF-TIEDOSTONA! .2.2.1 Levyt UV suojattua läpivärjättyä HDPE kovapuristemuovia takuu 20 v Kalteva taso UV suojattua HPL korkeapainelaminaattia takuu 20 v Ankkurointijalat galvanoitua terästä takuu 10 v Palomiehentanko

Lisätiedot

Piha- ja kiinteistötuotteet rivi- ja kerrostalokohteisiin

Piha- ja kiinteistötuotteet rivi- ja kerrostalokohteisiin Piha- ja kiinteistötuotteet rivi- ja kerrostalokohteisiin Tuoteluettelo 2015 Valmistettu Suomessa Yli 40 vuotta metallituotteita kodeille, pihoille ja katoille KPPR-Steel Oy:llä on yli 40 vuoden kokemus

Lisätiedot

Suihkujakkarat ja -tuolit

Suihkujakkarat ja -tuolit S U I H K U T U O L I T TUOTE-ESITE 2017 Suihkujakkarat ja -tuolit Siirreltävät Suihkutuoli COMBI Combi suihkutuolit ovat valmistettu teräksestä ja ne ovat korkeussäädettäviä. Combi suihkutuoliin on mahdollista

Lisätiedot

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI 2011 TARJOUSKORTTI MYÖS SÄHKÖISENÄ PDF-TIEDOSTONA!

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI 2011 TARJOUSKORTTI MYÖS SÄHKÖISENÄ PDF-TIEDOSTONA! .1 Levyt UV suojattua läpivärjättyä HDPE kovapuristemuovia / tasot UV suojattua HPL korkeapainelaminaattia takuu 20 v Ankkurointi galvanoitua terästä / Tukirakenne Tanalith-E kyllästettyä mäntyä (ei liimapuu)

Lisätiedot

VASARAT 2008 www.magnum-tools.com

VASARAT 2008 www.magnum-tools.com VSRT 2008 www.manum-tools.com VSRT 2008 VSROIDEN VRSIEN TEKNIIKK Vasarat kuuluvat vanhimpiin ihmisten käyttämiin työkaluihin ja vasaroiden varret ovat perinteisesti olleet puuta vuosituhansien ajan. Erilaiset

Lisätiedot

KÄSISAHAT 2010 www.magnum-tools.com

KÄSISAHAT 2010 www.magnum-tools.com www.manum-tools.com Puulla on Suomessa pitkät perinteet rakentamisen ja teollisuuden raaka-aineena. Puu on edelleen ainutlaatuinen luonnonmateriaali, joka sopii moniin käyttökohteisiin. isäksi puun työstäminen

Lisätiedot

DHN HEPA-suodattimella varustettu hajotin

DHN HEPA-suodattimella varustettu hajotin DHN HEPA-suodattimella varustettu hajotin Version: 16.02.2012 Radiaali- tai pyörreilmasuihku yksilöllisesti säädettävien suuttimien kautta, sopii myös poistoilmasovelluksiin. Laite voidaan asentaa kattoon

Lisätiedot

SEINÄ/LATTIA LED-VALOT

SEINÄ/LATTIA LED-VALOT SEINÄ/LATTIA -VALOT Seinävalaisimien avulla voi helposti ja nopeasti muuttaa huoneen tyyliä ja tunnelmaa. Meiltä löytyy seinävalaisimia sekä sisä- että ulkokäyttöön ja värilämpötilasta riippuen valaistuksen

Lisätiedot

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI 2011 TARJOUSKORTTI MYÖS SÄHKÖISENÄ PDF-TIEDOSTONA!

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI 2011 TARJOUSKORTTI MYÖS SÄHKÖISENÄ PDF-TIEDOSTONA! .3.3.1 Levyt UV suojattua läpivärjättyä HDPE kovapuristemuovia takuu 20 v HDPE levyihin upotetut kiipeilyottimet (PE, värit musta/vihreä) / kulmaliitokset ruostumatonta terästä / Ankkurointi galvanoitua

Lisätiedot

Pintakäsittely / viimeistely

Pintakäsittely / viimeistely HKI Antiikkikaiteet A 1 1190 mm 40 mm 1190 mm 210 mm 1150 mm 176 mm Arkkitehti Insinööri Pormestari Arkkitehti, Insinööri ja Pormestari ovat perinteisiä Helsingin keskustan aitamalleja. Aidan tolppaa voidaan

Lisätiedot

Kaiteet. 2 www.finnrasti.fi 02-6343 900

Kaiteet. 2 www.finnrasti.fi 02-6343 900 Kaiteet Kaiteet Weland valmistaa erilaisia kaiteita teräksestä ja alumiinista. Kaiteiden käyttökohteita ovat esimerkiksi kulkutasot, puhdistuslaitokset, parvet, parvekkeet jne. 2 www.finnrasti.fi 02-6343

Lisätiedot

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI 2011 TARJOUSKORTTI MYÖS SÄHKÖISENÄ PDF-TIEDOSTONA!

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI 2011 TARJOUSKORTTI MYÖS SÄHKÖISENÄ PDF-TIEDOSTONA! .1 KPX120-3617 maa-asennusankkurein (betonointi 0,4 m 3 ) KPX120-3017 pinta-asennusankkurein (laajennuspultit) TÜV 55012 mukainen (EN1176/EN57 pohjautuva) 80 cm 17, m 2 Juoksu KPX120 Kattilalaaksontie

Lisätiedot

MYYNTI myynti@hk-helat.fi 040-5882874 (Myynti) 040-8362502 (Hanna)

MYYNTI myynti@hk-helat.fi 040-5882874 (Myynti) 040-8362502 (Hanna) PAINIKE 04 8912 CR 8913 HCR Mallisuojattu (rek.nro 25347). Ovenpainike sisä- ja ulkokäyttöön. Valmistettu messingistä. Pintakäsittelyt: CR ja HCR. Soveltuu 40-80mm ovivahvuuksille vakiona. Kilven halkaisija

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT Pakokaasukela sarja 865, jousipalautteinen

TEKNISET TIEDOT Pakokaasukela sarja 865, jousipalautteinen TEKNISET TIEDOT Pakokaasukela sarja 865, jousipalautteinen No. 981117101 Kuvaus Turvalukitus mahdollistaa rummun lukitsemisen letkunvaihdon yhteydessä. Räikkämekanismi lukitsee uloskelatun letkun halutulle

Lisätiedot

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI Rakenteet Leikkimökit ja -katokset POSITIO NRO 7.2.1

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI Rakenteet Leikkimökit ja -katokset POSITIO NRO 7.2.1 .1 Värilliset levyt UV suojattua läpivärjättyä HDPE kovapuristemuovia / lattiataso UV suojattua HPL korkeapainelaminaattia takuu 20 v Ankkurointi galvanoitua terästä takuu 10 v BASIC50-3418 P maa-asennusankkurein

Lisätiedot

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI 2011 TARJOUSKORTTI MYÖS SÄHKÖISENÄ PDF-TIEDOSTONA!

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI 2011 TARJOUSKORTTI MYÖS SÄHKÖISENÄ PDF-TIEDOSTONA! Liikunta Liikuntavälineet POSITIO.1 Leukapuomi yhdelle. Tangon korkeutta voidaan säätää portaattomasti asennusvaiheessa eri ikäisille käyttäjille sopivaksi. Alustan tulee olla iskua vaimentavaa materiaalia,

Lisätiedot

cover 52 HALOGEENI ALASVALOT

cover 52 HALOGEENI ALASVALOT HALOGEENI ALASVALOT Halogeenivalonlähde voi monessa tapauksessa korvata hehkulampun ja samalla saat enemmän valoa ja pidemmän eliniän. Pidempi elinikä tarkoittaa myös alhaisempia huoltokustannuksia. Yksi

Lisätiedot

Materiaalikansio Hio-Mex 15.6.2012 1

Materiaalikansio Hio-Mex 15.6.2012 1 Materiaalikansio Hio-Mex 15.6.2012 1 Materiaalikansio Hio-Mex 15.6.2012 2 Sisältö 1. HIO-MEX... 3 1.1 Yritys... 3 1.2 Yhteystiedot... 3 1.2.1 Tilaukset... 3 1.2.2 Markkinointi ja jälkimarkkinointi... 3

Lisätiedot

DHS HEPA-suodattimella varustettu hajotin

DHS HEPA-suodattimella varustettu hajotin DHS HEPA-suodattimella varustettu hajotin Version: 16.02.2012 Vaakasuuntainen pyörreilmasuihku. Laite voidaan asentaa kattoon tai seinään. Paineenmittaus ja aerosolitestit voidaan tehdä etulevyn läpi.

Lisätiedot

Vuototiiviit jakokeskuskaapit käyttövesi- ja lämpöasennuksiin

Vuototiiviit jakokeskuskaapit käyttövesi- ja lämpöasennuksiin Vuototiiviit jakokeskuskaapit käyttövesi- ja lämpöasennuksiin Ominaisuudet ja käyttötarkoitus Vuototiiviitä jakokeskuskaappeja käytetään käyttövesi- ja lämpöjärjestelmien jakeluputkistojen asennuksissa.

Lisätiedot

Quattro 3,8 m

Quattro 3,8 m Verkkopyramidit 1142041 Quattro 3,8 m 5,2 x 5,2 m 7,9 x 7,9 m 3,8 m 3+ vuotta Käyttäjiä kerralla 24 0,9 m Suurin yksittäisen osan paino 100 kg 328 kg 4 h 2 hlö Perustus 1 kpl 0,9 x 0,9 x 0,7 m 4 kpl 1,2

Lisätiedot

HKR penkit, teräsjalka D 1

HKR penkit, teräsjalka D 1 HKR penkit, teräsjalka D 1 1850 mm 470 mm 210 mm 800 mm Penkkejä käytetään pääasiassa Helsingin katualueilla. Penkki on esteetön. Malli on HKR:n oma. Istuin: tiheäsyinen mänty tai tammi Jalka: Pintakäsittely

Lisätiedot

Piha- ja kiinteistötuotteet pientalokohteisiin

Piha- ja kiinteistötuotteet pientalokohteisiin Piha- ja kiinteistötuotteet pientalokohteisiin Tuoteluettelo 2015 Yli 40 vuotta metallituotteita kodeille, pihoille ja katoille KPPR-Steel Oy:llä on yli 40 vuoden kokemus metallituotteiden valmistuksesta.

Lisätiedot

VINTTURIT JA TARVIKKEET

VINTTURIT JA TARVIKKEET 50.3.10 Pienet ja kevyet alumiinivintturit WA 50 ja WA 100 Kompakti ja kevyt Suljettu rakenne Hiljainen käytössä Ιtselukkiutuva Kevyt kampivoima Irrotettava kampi Seinäkiinnitys Pintakäsittely: pulverimaalaus

Lisätiedot

» Valaisimen teho: 5W/m ± 5% (12V)» Valaisimen valomäärä: 300 lm/m» Elinikä: (L70) 25 000 tuntia 12V DC

» Valaisimen teho: 5W/m ± 5% (12V)» Valaisimen valomäärä: 300 lm/m» Elinikä: (L70) 25 000 tuntia 12V DC VALOA METREITTÄIN Meillä on useita valaisinvaihtoehtoja metritavarana. Voit valita erilaisten valolistojen ja -nauhojen väliltä. Tämäntyylinen valaistus antaa tasaisen valon ja sen voi asentaa melkein

Lisätiedot

TUOTEKORTTI KORIPALLOTELINE KATTOON KIINNITTYVÄ RAKENNE (ETEEN TAI TAAKSE KÄÄNTYVÄ)

TUOTEKORTTI KORIPALLOTELINE KATTOON KIINNITTYVÄ RAKENNE (ETEEN TAI TAAKSE KÄÄNTYVÄ) t TUOTEKORTTI KORIPALLOTELINE KATTOON KIINNITTYVÄ RAKENNE (ETEEN TAI TAAKSE KÄÄNTYVÄ) Sisältö I. Komponentit... 3 II. Täydentävät tuotteet... 3 III. Tuotekuvaus... 4 IV. Tuotteen käyttötarkoitus... 4 V.

Lisätiedot

VEGA 2D Super VEGA 2D SUPER VERKKOAITAELEMENTIT

VEGA 2D Super VEGA 2D SUPER VERKKOAITAELEMENTIT VEGA 2D Super VEGA 2D SUPER VERKKOAITAELEMENTIT Käyttötarkoitus:VEGA 2D Super -verkkoaitaelementit sopivat yleisratkaisuiksi sekä teollisuus- että asuinalueille. Verkkoaitaelementit voidaan asentaa asuintalojen,

Lisätiedot

Vuototiivis jakokeskuskaappi

Vuototiivis jakokeskuskaappi Vuototiivis jakokeskuskaappi Ominaisuudet ja käyttötarkoitus Vuototiiviitä jakokeskuskaappeja käytetään lämmitysja käyttövesijärjestelmien jakeluputkistojen asennuksissa. Kaapin vuototiiveys saavutetaan

Lisätiedot

Materiaalikansio Hio-Mex 10.9.2012 1

Materiaalikansio Hio-Mex 10.9.2012 1 Materiaalikansio Hio-Mex 10.9.2012 1 Materiaalikansio Hio-Mex 10.9.2012 2 Sisältö 1. HIO-MEX... 3 1.1 Yritys... 3 1.2 Yhteystiedot... 3 1.2.1 Tilaukset... 3 1.2.2 Markkinointi ja jälkimarkkinointi... 3

Lisätiedot

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI 2011. Keinumisvälineet ja karusellit Keinumisvälineet POSITIO NRO 2.1.1

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI 2011. Keinumisvälineet ja karusellit Keinumisvälineet POSITIO NRO 2.1.1 40 cm Havainnekuva TARJOUSKORTTI 011.1.1.1 Keltainen levy UV-suojattua läpivärjättyä HDPE kovapuristemuovia takuu 0 v. Istuin UV-suojattua HPL korkeapainelaminaattia takuu 0 v. Piilotettu jousimekanismi

Lisätiedot

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 CIBES PARALLEL Parallel-porrashissi on kehitetty erittäin huolellisesti ja kaikki yksityiskohdat huomioiden, mikä näkyy sen ulkonäössä, toiminnallisessa ergonomiassa

Lisätiedot

ArcSport. -monitoimikentät

ArcSport. -monitoimikentät ArcSport -monitoimikentät Uudistunut ArcSport Tuotenumero 080831M 080832M 080833M Tuotenimi ArcSport 11x22M ArcSport 13x26M ArcSport 15x30M Kaarevan kulman säde 1m Väriraita ruskea Laitarakenne/päädyt

Lisätiedot

Piha- ja kiinteistötuotteet

Piha- ja kiinteistötuotteet Piha- ja kiinteistötuotteet Tuoteluettelo Yli 40 vuotta metallituotteita kodeille, pihoille ja katoille KPPR-Steel Oy:llä on yli 40 vuoden kokemus metallituotteiden valmistuksesta. Kehitämme ja valmistamme

Lisätiedot

Perusta laatuun. www.sahkojokinen.fi. Valikoimastamme löytyvät laadukkaat betoniperustukset kaikille metallipylväille, mastoille ja putkille.

Perusta laatuun. www.sahkojokinen.fi. Valikoimastamme löytyvät laadukkaat betoniperustukset kaikille metallipylväille, mastoille ja putkille. Perusta laatuun Valikoimastae löytyvät laadukkaat betoniperustukset kaikille metallipylväille, mastoille ja putkille. www.sahkojokinen.fi Yli miljoona valmistamaae betonijalustaa kannattaa erilaisia pylväitä

Lisätiedot

ACO N o r d i c. ACO kuraritiläjärjestelmät Jätä lika jo ovelle. ACO kuraritiläjärjestelmät. ACO Vario ulkokäyttöön ACO Indoor sisäkäyttöön

ACO N o r d i c. ACO kuraritiläjärjestelmät Jätä lika jo ovelle. ACO kuraritiläjärjestelmät. ACO Vario ulkokäyttöön ACO Indoor sisäkäyttöön ACO N o r d i c 1 ACO kuraritiläjärjestelmät Jätä lika jo ovelle. ACO Vario ulkokäyttöön ACO Indoor sisäkäyttöön Jätä lika oven ulkopuolelle 2 Ensivaikutelma on aina ratkaisevan tärkeä ja nimenomaan talojen

Lisätiedot

METALLIMAALIEN AMMATTILAINEN. Opas täydelliseen metallinsuojaukseen!

METALLIMAALIEN AMMATTILAINEN. Opas täydelliseen metallinsuojaukseen! METALLIMAALIEN AMMATTILAINEN ULOS&SISÄLLE ULOS&SISÄLLE Opas täydelliseen metallinsuojaukseen! Aina oikea maali metallille! Hammerite Hammerite metallimaaleilla voidaan käsitellä kaiken tyyppisiä metallipintoja

Lisätiedot

Hormittomat Designtakat

Hormittomat Designtakat Medius Hormittomat Designtakat Malli Finestro K.60 L.80. S.20cm. Paino 30 kg Tämä seinälle asennettava, ruostumaton terästakka on yksi suosituimmista -malleistamme. Takassa on kaunis viimeistely ja se

Lisätiedot

Kotelot ja jakorasiat

Kotelot ja jakorasiat Kotelot ja jakorasiat Kotelot ja jakorasiat OBOlta Suuri tai pieni, klassinen tai moderni, standardi- tai erikoiskäyttöön, runsas ja monipuolinen OBOn valikoima koteloita ja jakorasioita. Jokaiselle löytyy

Lisätiedot

RT 38529. Jäte- ja kiinteistönhuoltotuotteet Flaaming Oy

RT 38529. Jäte- ja kiinteistönhuoltotuotteet Flaaming Oy Tuotetieto kesäkuu 2014 voimassa 31.7.2016 asti 1 (6) RT 38529 176.16 Talo 2000 275.16 Talo 90 X51 SfB D85 Hoito- ja huoltokoodi Jäte- ja kiinteistönhuoltotuotteet Flaaming Oy Flaaming Oy on Suomen johtavia

Lisätiedot

thermowood 3 Thermowood Parantunut kestävyys Pidempi käyttöikä Muotopysyvyys Tasainen väri Ympäristöystävällinen materiaali

thermowood 3 Thermowood Parantunut kestävyys Pidempi käyttöikä Muotopysyvyys Tasainen väri Ympäristöystävällinen materiaali Thermowood Thermowood Metsä Woodin ThermoWood on lämpökäsiteltyä puuta. Lämpökäsittely vaikuttaa pysyvästi puun ominaisuuksiin. Käsittelyn ansiosta puu on kestävämpää, mittapysyvämpää ja sillä on parempi

Lisätiedot

Cibes PARALLEL. * 56 aloitus: 335 ** 56 aloitus: 595

Cibes PARALLEL. * 56 aloitus: 335 ** 56 aloitus: 595 Cibes PARALLEL Tämä tietolomake on tarkoitettu vain viitteeksi. Kaikkiin esitettyihin, seiniltä otettuihin mittoihin vaikuttavat kaikki mahdolliset esteet, jotka on tutkittava läpikotaisin. Mitat ovat

Lisätiedot

AFS LOHIKÄÄRMERATA. OUREX OY Mäkirinteentie 3 36220 Kangasala Puh. (03) 212 8000 Faksi (03) 212 8158

AFS LOHIKÄÄRMERATA. OUREX OY Mäkirinteentie 3 36220 Kangasala Puh. (03) 212 8000 Faksi (03) 212 8158 AFS-lohikäärmerata on hyvä ratkaisu pakokaasunpoistoon esimerkiksi autokorjaamoille ja katsastusasemille. Radan itsekantavassa alumiiniprofiilissa on kiinni alapuolinen liukuprofiili. Imuvaunu kulkee liukuprofiilia

Lisätiedot

TIIVISTELMÄ - TEOLLISUUSUIHKUT

TIIVISTELMÄ - TEOLLISUUSUIHKUT TIIVISTELMÄ - TEOLLISUUSUIHKUT Teollisuuskäyttöön tarkoitetut hätäsuihkut suunniteltiin alun perin raskaan teollisuuden sekä rahtiterminaalien vaativiin olosuhteisiin. Hätäsuihkujen moduulirakenteen ja

Lisätiedot

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI Liukumäet Liukumäki yli 3-vuotiaille POSITIO NRO 4.2.1

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI Liukumäet Liukumäki yli 3-vuotiaille POSITIO NRO 4.2.1 .2.2.1 Askeltasot ja liukumäen taso UV suojattua HPL korkeapainelaminaattia takuu 20 v Ankkurointijalat galvanoitua terästä takuu 10 v M32670-318P maa-asennusankkurein (ei betonointia) M32670-3018P pinta-asennus

Lisätiedot

Suihkujakkarat ja -tuolit

Suihkujakkarat ja -tuolit S U I H K U T U O L I T TUOTE-ESITE 2018 Suihkujakkarat ja -tuolit Siirreltävät Suihkutuoli COMBI Combi suihkutuolit ovat valmistettu teräksestä ja ne ovat korkeussäädettäviä. Combi suihkutuoliin on mahdollista

Lisätiedot

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI 2011. Rakenteet Leikkimökit ja -katokset POSITIO 7.2.1 TARJOUSKORTTI MYÖS SÄHKÖISENÄ PDF-TIEDOSTONA!

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI 2011. Rakenteet Leikkimökit ja -katokset POSITIO 7.2.1 TARJOUSKORTTI MYÖS SÄHKÖISENÄ PDF-TIEDOSTONA! Rakenteet Leikkimökit ja -katokset POSITIO.1 Leikkikatos. Perustussyvyys on 600 mm. Betonia ei tarvita perustamisessa. Alustamateriaaliksi soveltuu esimerkiksi kivituhka. Päämateriaalit: mänty puu ja metalli

Lisätiedot

3M Bumpon Tarratyynyt suojaavat, vaimentavat ja pitävät tuotteet paikoillaan

3M Bumpon Tarratyynyt suojaavat, vaimentavat ja pitävät tuotteet paikoillaan 3M Bumpon Tarratyynyt suojaavat, vaimentavat ja pitävät tuotteet paikoillaan Elektroniikka- ja televiestintäteollisuudessa Bumpon-tarratyynyjä käytetään mm. tietokoneissa, matkapuhelimissa ja lääkinnällisissä

Lisätiedot

Raskaan kaluston parhaat palat

Raskaan kaluston parhaat palat -lokasuojia YOUR SAFETY ON THE ROAD 1 2 3 B L R S H V 1 Yksikköpyörälokasuoja 500 1700 550 1100 540 75 792-DK1635 1 Paripyörälokasuoja 550 1700 550 1100 540 75 792-DK1640 1 Paripyörälokasuoja 600 1700

Lisätiedot

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 05 [ 089 ] ISKUNKESTÄ VÄ [ 01 ] ISKUNKESTÄVÄ [ 01 ] Iskunkestävä kaksiseinäinen rakenne suojaa mittarin ainutlaatuisesti. Vankka kaksiseinäinen

Lisätiedot

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä.

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä. Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

Blackline Tuotteet teattereihin ja viihdeteollisuuteen

Blackline Tuotteet teattereihin ja viihdeteollisuuteen Blackline Tuotteet teattereihin ja viihdeteollisuuteen CERTEX Blackline - tuotteet teattereihin ja viihdeteollisuuteen Blackline-tuotteet on suunniteltu käytettäväksi teatteri- ja viihdeteollisuudessa

Lisätiedot

ALLEAJOSUOJAUS ALLEAJOSUOJAT ALLEAJOSUOJAUKSEN KIINNIKKEET SIVUSUOJAT A-1 A-2 A-3

ALLEAJOSUOJAUS ALLEAJOSUOJAT ALLEAJOSUOJAUKSEN KIINNIKKEET SIVUSUOJAT A-1 A-2 A-3 A ALLEAJOSUOJAUS ALLEAJOSUOJAT ALLEAJOSUOJAUKSEN KIINNIKKEET SIVUSUOJAT A-1 A-2 A-3 A-1 ALLEAJOSUOJAT ALLEAJOSUOJA INTEGRAL TMT Hyväksyntänumero E4-58R-020343 Profiilissa valmis kiinnitysura roiskeläpälle/-läpille

Lisätiedot

Pyörätuoliluiskat. 2 www.finnrasti.fi

Pyörätuoliluiskat. 2 www.finnrasti.fi Pyörätuoliluiskat Pyörätuoliluiskat Weland valmistaa tukevia, turvallisia ja helposti asennettavia pyörätuoliluiskia. Luiskia on saatavana sekä teräksestä että alumiinista valmistettuna. 2 www.finnrasti.fi

Lisätiedot

Barofor. Aitajärjestelmät BETAFLDR00Q_ENG.indd :16:03

Barofor. Aitajärjestelmät BETAFLDR00Q_ENG.indd :16:03 Barofor Aitajärjestelmät 60905BETAFLDR00Q_ENG.indd 2 04-04-2006 13:16:03 Monipuolisia aitajärjestelmiä moneen käyttöön Barofor Deco Barofor Round Barofor Square 3 60905BETAFLDR00Q_ENG.indd 3 04-04-2006

Lisätiedot

Hammerglass melusuojajärjestelmä Bro-1

Hammerglass melusuojajärjestelmä Bro-1 Hammerglass melusuojajärjestelmä Bro-1 Lämpögalvanisoituja pyöreitä tolppia. Hammerglass lasin saa painatuksella tai ilman. Saatavana kahta laatua Hammerglass Clear Hammerglass Recycled Molemmissa laaduissa

Lisätiedot

kylmäsäilytys Profi Line jää- ja pakastekaapit

kylmäsäilytys Profi Line jää- ja pakastekaapit kylmäsäilytys Profi Line jää- ja pakastekaapit Profi Line jää- ja pakastekaapit 232 118 125 232 118 232 125 232 132 232 149 Kylmä- / pakastekaappi almistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta Puhallinjäähdytys

Lisätiedot

Lamppu päivät. Tule & Tutustu. Tervetuloa Asta Koti messuilla osastollemme A907! Syysvalaisimet saapuneet

Lamppu päivät. Tule & Tutustu. Tervetuloa Asta Koti messuilla osastollemme A907! Syysvalaisimet saapuneet Riippuvalaisin Leveys cm, kork., m,- Samsö-valaisinsarja Teräsrunko, opalilasi 0W E. Kruunu halkaisija, cm,-. Ikkunavalaisin Halkaisija, cm,, m liitosjohto välikytkimellä,-. Pöytävalaisin Korkeus, cm,-

Lisätiedot

Huoltokäsikirja. Komplay. Huoltokäsikirja Komplay 1 / 13 KOMPAN A/S 16122011 KylHam

Huoltokäsikirja. Komplay. Huoltokäsikirja Komplay 1 / 13 KOMPAN A/S 16122011 KylHam Huoltokäsikirja Komplay Huoltokäsikirja Komplay 1 / 13 KOMPAN A/S 16122011 KylHam Huoltokäsikirja JOHDANTO 3 TAULUKKO JOUSTAVISTA TURVA-ALUSTOISTA 3 PÄIVITTÄINEN / VIIKOTTAINEN TARKASTUS 4 KUUKAUSITTAINEN

Lisätiedot

Saunan lasiovet lasiväliovet Lasiliukuovet saunan lasiseinät suihkuseinät suihkukulmat puuovet

Saunan lasiovet lasiväliovet Lasiliukuovet saunan lasiseinät suihkuseinät suihkukulmat puuovet Saunan lasiovet lasiväliovet Lasiliukuovet saunan lasiseinät suihkuseinät suihkukulmat puuovet Tuotekuvasto Tervetuloa tutustumaan Suomalaiseen VIHTAOvet tuoteperheeseen. VIHTAOVET- tuotteiden avulla rakennat

Lisätiedot

Long Line / tekniset tiedot

Long Line / tekniset tiedot / tekniset tiedot LONG LINE PERUSYHDISTELMÄ MUODOSTUU SEURAAVISTA OSISTA: MASSIIVIPUISTA ASKELMAA TERÄSTUKEA KAIDE RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ OLEVIEN KAAPELEIDEN KANSSA SISÄREUNALLE Taulukko LISÄVARUSTEET PORTAIDEN

Lisätiedot

S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T

S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T TUOTE-ESITE 2015 Suihkutuolit ja -jakkarat Siirreltävät Suihkujakkara COMBI ATO suihkutuolit ovat valmistettu teräksestä ja ne ovat korkeussäädettäviä.

Lisätiedot

HKR penkit, teräsjalka D 1

HKR penkit, teräsjalka D 1 HKR penkit, teräsjalka D 1 1780 mm 665 mm 800 mm 430 mm Penkkiä käytetään pääasiassa Helsingin katualueilla. Penkki tullaan kehittämään esteettömiksi. Mallit ovat HKR:n omat. Piirustusnumerot: puuosat:

Lisätiedot

Kotelot ja jakorasiat

Kotelot ja jakorasiat Kotelot ja jakorasiat Kotelot ja jakorasiat OBOlta Suuri tai pieni, klassinen tai moderni, standardi- tai erikoiskäyttöön, runsas ja monipuolinen OBOn valikoima koteloita ja jakorasioita. Jokaiselle löytyy

Lisätiedot

Kalustepyörät. 86 we innovate mobility. www.blickle.com

Kalustepyörät. 86 we innovate mobility. www.blickle.com Kalustepyörät 1 86 we innovate mobility Sisällysluettelo TPA LRA LKRA LPA LKPA LMDA LDA Sarja Sivulla TPA 50-150 mm 50-130 kg 88 89 LRA-TPA 50-100 mm 50-75 kg LKRA-TPA 80-150 mm 100-120 kg 89 LPA-TPA 50-100

Lisätiedot

MÖKKILAITURIT. Näpsä. Pikku-Näpsä. Iso-Näpsä. Iso-T

MÖKKILAITURIT. Näpsä. Pikku-Näpsä. Iso-Näpsä. Iso-T Sinulle MÖKKILAITURIT Näpsä Pikku-Näpsä Iso-Näpsä Iso-T MÖKKILAITURIT Vene Meri-Näpsä Iso-Mökki Suora EKO-LAITURIT Eko-Näpsä Eko-Näpsä on uusi näyttävä ja käyttäjä ystävällinen laiturisarja suositun Näpsän

Lisätiedot

Määrä Yks. 1 kpl kpl 2 037, 00 13% 1 772, , kpl 876, 00 13% , kpl 99, 00 13% 86, 13 86, 13

Määrä Yks. 1 kpl kpl 2 037, 00 13% 1 772, , kpl 876, 00 13% , kpl 99, 00 13% 86, 13 86, 13 «LÄPI {_\\~^. "b. ALUSTAVA TARJOUS 1(2) Tarjousnumero: C52195 Versio: 1 Tarjouspvm: 31. 10. 2017 Tarjous voimassa: 31. 1. 2018 Dokumenttiosoite: PÖYTYÄN KUNTA RIIHIKOSKEN VIRASTOTALO, LASKUT YLÄNEENTIE11

Lisätiedot

RUBBER. Elastinen pinnoite Helppo irrottaa!

RUBBER. Elastinen pinnoite Helppo irrottaa! RUBBER comp Elastinen pinnoite Helppo irrottaa! RUBBERcomp KUMIMAALISPRAY RUBBERcomp kumimaalispray on helposti levitettävä, monikäyttöinen, ilmakuivuva erikoiskumipinnoite. Se suojaa käsiteltävän pinnan

Lisätiedot

KORIKS-FIIBER. Hinnasto Sähköposti: Puh:

KORIKS-FIIBER. Hinnasto Sähköposti: Puh: KORIKS-FIIBER Hinnasto 2017 Sähköposti: info@koriks.ee Puh: 050 306 3123 www.koriks.fi LASIKUITUISET KYLPYTYNNYRIT Lasikuituiset kylpytynnyrit ovat hygieenisiä ja niiden puhdistus sekä huolto on erittäin

Lisätiedot

RT X38-37123 RT/KH 488-37123. JB-LASINHELAT JA -KIINNITYSKAPPALEET JB-RONDO-KAIDEJÄRJESTELMÄ Oy John Berger Ab

RT X38-37123 RT/KH 488-37123. JB-LASINHELAT JA -KIINNITYSKAPPALEET JB-RONDO-KAIDEJÄRJESTELMÄ Oy John Berger Ab okakuu 2006 Voimassa marraskuuhun 2009 kiinnityshelat kiinnitystarvikkeet RT X38-37123 1 (8) RT/KH 488-37123 39 Talo 2000 JB-SINHET J -KIINNITYSKPPEET JB-RONDO-KIDEJÄRJESTEMÄ Oy John Berger b JB-lasinhelat

Lisätiedot

KBR- PYLVÄSJALUSTAT. Valmistamme tehtaallamme korkealaatuisia liikenneviraston tyyppihyväksymiä pylväsjalustoja

KBR- PYLVÄSJALUSTAT. Valmistamme tehtaallamme korkealaatuisia liikenneviraston tyyppihyväksymiä pylväsjalustoja KBR- PYLVÄSJALUSTAT Valmistamme tehtaallamme korkealaatuisia liikenneviraston tyyppihyväksymiä pylväsjalustoja 63 D2 Juurikumi KBR-PYLVÄSJALUSTAT Säätöruuvikiinnitteinen asennusjalusta ja perustus ulkovalaisinpylväille,

Lisätiedot

LEPO-tasokannakkeet KÄYTTÖ- ja SUUNNITTELUOHJE

LEPO-tasokannakkeet KÄYTTÖ- ja SUUNNITTELUOHJE LEPO-tasokannakkeet KÄYTTÖ- ja SUUNNITTELUOHJE Betoniyhdistyksen käyttöseloste BY 5 B nro 363 17.02.2012 SISÄLLYSLUETTELO 1. YLEISTÄ...2 1.1 YLEISKUVAUS...2 1.2 TOIMINTATAPA...2 1.3 LEPO...4 1.3.1 Mitat...4

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT Moottoroitu pakokaasukela sarja 865

TEKNISET TIEDOT Moottoroitu pakokaasukela sarja 865 TEKNISET TIEDOT Moottoroitu pakokaasukela sarja 865 No. 981118101 Kuvaus Rajakytkimet asennettu moottoriyksikköön. Estää letkun ylikelautumisen. Moottori ohjaa kelaa planeettavaihteiston ja rummun päädyn

Lisätiedot

Alcoan taotut alumiinivanteet. Asiaa ja numerotietoja

Alcoan taotut alumiinivanteet. Asiaa ja numerotietoja Alcoan taotut alumiinivanteet Asiaa ja numerotietoja Tiesitkö tämän? Alcoa-vanteet ovat kestävimmät Jokainen vanne saa alkunsa yhdestä kappaleesta, joka on erittäin kestävää, ruostumatonta alumiiniseosta.

Lisätiedot

RAM Nordic AB. Kiinnitysratkaisu.

RAM Nordic AB. Kiinnitysratkaisu. RAM Nordic AB Kiinnitysratkaisu GPS / Matkapuhelin GPS RAM kiinnikkeet soveltuu useimpiin ajoneuvoihin, joissa GPS:ää käytetään. RAM joustaa iskujen ja tärinän vaimentamiseksi. Se on oikea valinta, kun

Lisätiedot

Profiilit kierrätysmuovista Tuotekuvasto

Profiilit kierrätysmuovista Tuotekuvasto Profiilit kierrätysmuovista Tuotekuvasto MUOVIX Ekokem muovinkierrätys Kierrätysmuovista valmistetut profiilit Muovix-profiileja voidaan käyttää monissa kohteissa, joissa yleensä on totuttu käyttämään

Lisätiedot

SCREEN- JA PIMENNYSKAIHTIMET. tekniset tiedot. www.sunsystems.fi

SCREEN- JA PIMENNYSKAIHTIMET. tekniset tiedot. www.sunsystems.fi SCREEN- JA PIMENNYSKAIHTIMET tekniset tiedot www.sunsystems.fi SCREEN- JA PIMENNYSKAIHTIMET Kannakkeilla Asennuslistalla Kasetilla XS Maksimi mitat (*) leveys 200cm korkeus 200cm S Maksimi mitat (*) leveys

Lisätiedot

Tuotteita ympäristöön ja sen hoitoon

Tuotteita ympäristöön ja sen hoitoon Materiaali: Mitat / paino: Irtopainot: Ominaisuudet: 3 mm paksua sinkittyä pulverimaalattua metallia rst pylväät valettu kumialusta korkeus 0.55-2.50 m lattiaosa 150 kg kokonaispaino 50-210 kg 5 kg jokaisessa

Lisätiedot

Aero Materiel. Saranat

Aero Materiel. Saranat Aero Materiel Saranat AV AV näytönvarsi ja kiinnitys pitää näytön paikoillaan myös vaihtelevassa tärinässä Näytönvarsi kestää 20 000 ±20% liikekiertoa annetulla kuormituksella Materiaali ja pintakäsittely

Lisätiedot

TURBO DIMMINUTOR Automaattinen kiintoainevesiseoksien kanavaseuloja ja murskain

TURBO DIMMINUTOR Automaattinen kiintoainevesiseoksien kanavaseuloja ja murskain 1 TURBO DIMMINUTOR Automaattinen kiintoainevesiseoksien kanavaseuloja ja murskain DIMMINUTOR seuloo ja murskaa automaattisesti veden mukana liikkuvat kiintoaineet läpi avokanavan. Laitetta voidaan käyttää

Lisätiedot

ORANSSIVARTINEN N-SARJA

ORANSSIVARTINEN N-SARJA Kestävät asfaltti-, maanrakennusja maisemointityökalut vaativaan käyttöön! ORANSSIVARTINEN N-SARJA Asfaltin, betonin, soran, sepelin, hiekan ja mullan siirtoon, tasoittamiseen ja muokkaamiseen MUUNNELTAVAT

Lisätiedot

OPTIMA TOIMISTOT PALVELUTALOT

OPTIMA TOIMISTOT PALVELUTALOT Optima OPTIMA ASUINRAKENNUKSET TOIMISTOT PALVELUTALOT JULKISET RAKENNUKSET KORIMALLEJA HENKILÖMÄÄRÄ KORIN SISUSTUSMATERIAALEJA 3 4-26 henkilöä 14 Nykyaikaisten hissien tulee olla monikäyttöisiä ja ener

Lisätiedot

Gio. Officina. Lanterna. Officina on valmistettu metallista. Sitä on saatavana kromina, mustana ja punaisena. Ø 70cm

Gio. Officina. Lanterna. Officina on valmistettu metallista. Sitä on saatavana kromina, mustana ja punaisena. Ø 70cm 2014 1 Lady Cage 2 Lady Cage on valmistettu metallista. Valaisinkupua on saatavana mustana ja kromattuna, johtoon on useita eri vaihtoehtoja. Valaisinsarjaan kuuluu pöytä-, riippu,- ja kattokruunuvalaisin.

Lisätiedot