volvo

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "volvo www.volvocars.fi"

Transkriptio

1 volvo

2 Tämä on ylellinen auto, joka lupaa paljon enemmän kuin palkitsevaa mukavuutta ja luokkansa johtavaa tyyliä. Tämä on ylellinen auto, joka on älykkäämpi ja vahvempi juuri oikealla tavalla ja juuri sinua varten. Tämä on Volvo XC60.

3 Yksi vilkaisu ja tiedät, miksi valon täytyy kulkea niin nopeasti. Kauneus ei voi odottaa ja tämä skandinaavinen kaunotar kulkee paikasta toiseen vilkkaasti. Volvon insinöörit ovat varustaneet tämän suorituskykyisen katumaasturin uraauurtavilla innovaatioilla, jotka täydentävät auton dynaamista muotoilua, urheilullista ilmettä ja yllättävää ketteryyttä ainutlaatuisella tavalla. Volvon City Safety -järjestelmä ja jalankulkijoiden havaitsemistoiminto tunnistavat edessä mahdollisesti häämöttävät vaaratilanteet ja tarvittaessa jarruttavat autoa täydellä jarrutusvoimalla, jotta vältyt onnettomuuksilta. Uudet voimakkaat turboahdetut suorasuihkutusmoottorit patentoidulla tehokkaalla rakenteella tarjoavat välittömiä reaktioita ja suuren vääntömomentin, josta Volvon voimanlähteet ovat tunnettuja. Älykkyys, nopeus ja tehokkuus eivät kuitenkaan riitä, sillä kokonaisuus täytyy kruunata viettelevällä kauneudella. Jos valo kulkee metriä sekunnissa, haluat varmaan, että se heijastuu autosi pinnasta tyylikkäästi.

4 Yksi ajomatka ja tiedät, mikä on päiväsi paras hetki.

5 Näköala muuttui juuri astetta paremmaksi. Kun Volvo XC60:n erinomainen ajokorkeus ja kurvikas coupémainen muotoilu ovat houkutelleet sinut sisätiloihin, huomaat, että auto tarjoaa erittäin tyylikkään ajoympäristön. Tarkkaan valitut materiaalit täydentävät modernia skandinaavista designia. Aito nahkaverhoilu, puukoristukset ja huippuluokan tekniikka kruunaavat aistikkaan kokonaisuuden. Tartu ohjauspyörään. Täydellinen ajoasento löytyy nopeasti, sillä Volvon istuimia on helppo säätää ja kehua. Kuljettajaa kohti kallistettu keskikonsoli sisältää uuden Volvo Sensus -informaatiokeskuksen sisäänrakennetun näytön. Ohjauspyörän vierityspyörävalitsimella pääset vaivattomasti käyttämään valikkoja ja säätämään asetuksia. Ole tilanteen herra.

6 Liikettä ilmentävä muotoilu lupaa toimintaa. Kehittynyt alusta lunastaa lupaukset. Tässä crossover-mallissa tyylikin matkustaa tyylikkäästi. Leveä ja tasapainoinen asento ja suuri vääntöjäykkyys täydentävät erinomaista alustaa, joka taittaa kaarteet hämmästyttävällä ketteryydellä ja tekee pitkistä ajomatkoista hienostuneita elämyksiä. Maastokykyinen Volvo XC60 on varustettu 230 millimetrin maavaralla ja älykkäällä nelivetojärjestelmällä, joka varmistaa, että tehoa jaetaan aina parhaiten pitäville pyörille. Volvon kehittyneet alustajärjestelmät toimivat saumattomassa vuorovaikutuksessa ja maksimoivat ajonautinnon kaikissa tieolosuhteissa. uoliaktiivisen Four-C-alustan avulla voit vaihtaa pehmeästä ja mukavasta kruisailusta todella dynaamiseen ajoon napin painalluksella. Kun painat alamäkihidastimen painiketta, voit laskeutua luottavaisesti jyrkkiäkin rinteitä. Jos valitset R-design -version, käytössäsi on erityinen madallettu R-design alusta ja urheilullisesti kalibroitu ohjaus, jotka tarjovat tarkkaa palautetta, entistä paremman tuntuman maantiehen ja lisää ketteryyttä. Huomaat pian valitsevasi mutkikkaamman tien kotiin.

7 Turboahdettu suorasuihkutus. Suorituskyvyssä innovaatio muuttuu hauskanpidoksi. Kysessä on monimutkainen prosessi, jossa Volvon patentoitu turbojärjestelmä on keskeisessä roolissa. 2,0-litrainen GTDI T5 -suorasuihkutusmoottori synnyttää 240 hevosvoimaa tehoa, 320 Nm vääntöä ja erittäin vähän päästöjä. Voima välitetään pyörille kuusivaihteisen, kaksoiskytkintä käyttävän owershift-vaihteiston välityksellä. Kiihtyvyys on välitöntä, vääntömomentti virtaa keskeytyksettä vaihteelta toiselle ja hauskuus moninkertaistuu, kun pääset yhdellä bensiinilitralla entistä pidemmälle. Voit halutessasi nauttia myös urheilullisen kuusisylinterisen bensiinimoottorin (304 hv tai 240 hv) tai viisisylinterisen turbodieselin (215 hv tai 163 hv) edistyksellisistä ominaisuuksista. Lisätietoja Volvon taloudellisesta DRIVe-tekniikasta on osoitteessa

8 Sinulla on oikeus tietää kaikki. TÖRMÄYSVAROITIN AUTOMAATTISELLA TÄYSJARRUTUKSELLA JA JALANKULKIJOIDEN HAVAITSEMISTOIMINNOLLA Ei ole mikään salaisuus, että Volvo kehittää automaailman johtavimpia innovaatioita tehdäkseen autoistaan turvallisempia. Vakiona XC60-mallissa oleva City Safety -järjestelmä on Volvon kehittämä todellinen läpimurto törmäyksenestotekniikan saralla. Mutta turvallisuusinnovaatioiden ja patenttien suuresta lukumäärästä huolimatta tärkein turvallisuusominaisuus autossa on kuljettaja. Tämän vuoksi Volvo on kehittänyt erityisen Driver Support -varustepaketin. Driver Support -varustepaketti sisältää niin paljon tietoa kerääviä älykkäitä ratkaisuja, että sen komponenteille voisi antaa koodinimet. Haluamme kuitenkin ylpeänä paljastaa näiden varusteiden viralliset nimet ilman salailuja. Innovatiiviset turvallisuusominaisuudet mahdollistavat ajokokemuksen, josta kukaan ei osannut edes unelmoida 80 vuotta sitten, jolloin työmme turvallisuuden puolesta sai alkunsa. Ajan tasalla olevat kuljettajat ajavat Volvolla. Jos haluat nähdä tukitekniikan toiminnassa, käy osoitteessa MUKAUTUVA VAKIONOEUDENSÄÄDIN (KAIKISSA NOEUKSISSA) KAISTAVAROITIN KULJETTAJAN TARKKAILUTOIMINTO KUOLLUTTA KULMAA TARKKAILEVA JÄRJESTELMÄ

9 elastava enkeli: tekniikka, joka näkee selkeästi, jos keskittymisesi herpaantuu. Yksi hetkellinen herpaantuminen riittää vakuuttamaan sinut siitä, että olet erityisen onnellisessa asemassa ajaessasi Volvolla. Innovatiivisen jalankulkijoiden havaitsemistoiminnon ansiosta hyvä onnesi auttaa myös suojaamattomia tielläliikkujia. Digitaalisen kameran ja tutkan avulla tietä tarkkaileva järjestelmä aktivoi varoituksen, jos se tunnistaa vaaran vyöhykkeellä olevat muodot ihmisiksi. Järjestelmä osaa käyttää tarvittaessa täyttä jarrutusvoimaa, jos kuljettaja ei reagoi tilanteeseen. Asiantuntijamme kutsuvat tekniikkaa törmäysvaroittimeksi automaattisella täysjarrutuksella ja jalankulkijoiden havaitsemistoiminnolla, mutta sinä voit kutsua sitä yksinkertaisesti uudeksi Volvon turvallisuuden merkkipaaluksi

10 Tekniikkaa, jota rakastamme: jarrujärjestelmä, joka osaa nähdä tulevaisuuteen. Älykkäät jarrut tekevät ajamisesta itsevarmaa kaikissa nopeuksissa. Volvon Driver Support -varustepaketti sisältää mukautuvan vakionopeudensäätimen, joka tekee paljon enemmän kuin tavallinen vakionopeudensäädin. Tekniikka toimii yhdessä kehittyneen jarrujärjestelmän kanssa. Mukautuva vakionopeudensäädin ohjaa auton hidastumisja kiihtyvyystoimintojen vuorovaikutusta. Se saa tietonsa autoon asennetulta kameralta ja tutkalta ja auttaa kuljettajaa ylläpitämään mukavaa ajonopeutta ja riittävää turvaväliä edessä ajaviin ajoneuvoihin. Tekniikka toimii kaikissa nopeuksissa olipa kyseessä ruuhkainen kaupunkiliikenne tai avoin moottoritie (0-200 km/h). Tämä lisätoiminto tekee ajomatkoista miellyttävämpiä ja poistaa turhaa stressiä. Voit rentoutua ja nauttia ajamisesta.

11 Tämän me tiedämme: peräänajo ei ole paras tapa tavata ihmisiä. Volvon City Safety -järjestelmän tavoitteena on poistaa yleisin (ja noloin) liikenneonnettomuustyyppi alle 30 km/h nopeudessa tapahtuva peräänajo. Tekniikka kuuluu Volvo XC60 -mallin vakiovarustukseen. Se käyttää laseranturia, joka seuraa auton edessä olevaa ajoneuvoa, ja laskee jatkuvasti, kuinka paljon jarrutusvoimaa tarvitaan, jotta autosi pysähtyy kokonaan ennen yhteentörmäystä. Jos järjestelmä aistii henkilötietojen ja vakuutuskaavakkeiden täytön välittömän uhan, se jarruttaa autoasi automaattisesti. City Safety -järjestelmä pelastaa sinut muultakin kuin häpeältä se auttaa lieventämään yhteentörmäyksiä tai välttämään ne kokonaan.

12 Näe risteykset aivan uudella tavalla. Volvo XC60 -malliin on saatavana etusäleikköön asennettava erityinen panoraamakamera, joka eliminoi tehokkaasti kuolleiden kulmien asettamia ansoja. Kameran avulla voit ajaa luottavaisemmin niin kutsuttuihin pimeisiin risteyksiin ilman pelkoa yhteentörmäyksistä. Kamera välittää Volvo Sensus -informaatiokeskuksen näytölle 180 asteen jaetun näkymän ympäristöstä. Ominaisuus helpottaa myös ahtaisiin paikkoihin pysäköimistä. Saatavana on lisäksi takaosaan asennettava pysäköintikamera. Volvo XC60 auttaa sinua näkemään ympäröivän maailman entistä paremmin.

13 Luonnonvoima: remium Sound Multi Media -järjestelmä. Mikään ei herätä tunteita yhtä spontaanisti kuin oma lempimusiikki. Ja kun soitat tuota musiikkia Volvo XC60:n sisätilojen akustiikkaan sovitetun audiojärjestelmän kautta, saat nauttia maailmanluokan äänentoistosta. Malliston huippuversio ja jokaisen musiikkiharrastajan unelma on remium Sound Multi Media -järjestelmä, joka kehittää 910 wattia tehoa. Järjestelmään on lisäksi tarjolla kaksi subwooferia. D-luokan digitaalivahvistin, 12 korkealaatuista kaiutinta, DVDmultimediasoitin, Dolby ro Logic II Surround -tekniikka ja 7" värinäyttö muodostavat vertaansa vailla olevan viihdekeskuksen. 5 x 130 W 4 x 40 4 x 20 remium Sound Multi Media 7" High erformance Multi Media 7" High erformance 5" erformance 5" Kaiutin

14 Kauneutta, jolla on tarkoitus. Volvo XC60 on paljon muuta kuin muodokas kaunotar, joka heijastaa valoa tyylikkäästi. Se on suunniteltu suoriutumaan mitä moninaisimmista tilanteista vaivattoman sulavasti. Älykkäät ratkaisut, kuten sähkötoiminen takaluukku ja kolmiosainen alas taittuva takaistuin, tuovat helpotusta harmaaseen arkeen. Laita autosi töihin ja nauti sen monipuolisuudesta.

15 26 27

16

17 Uusin tekniikka ei ole vain kuljettajaa varten. Oletetaan, että sinulla on tämä erittäin suorituskykyinen auto, jossa on poikkeuksellisen mukavat sisätilat ja innostava remium Sound Multi Media -järjestelmä. Millä muulla tavoin voisit vielä hämmästyttää matkustajiasi? Esittele heille takamatkustajien viihdejärjestelmä (RSE). Takana matkustaville VI-vieraille tarkoitettu järjestelmä sisältää etuistuinten niskatukiin asennetut 8" näytöt, DVD-soittimet, langattomat kuulokkeet ja säätimet. Lisäksi autossa voi katsella digitaalitelevisiolähetyksiä, ja järjestelmään voi liittää myös iod -laitteen, M3-soittimen tai matkapuhelimen. Kokonaisuuden kruunaa panoraamakattoikkuna. Sävytetyn lasin ja sähkötoimisen aurinkoverhon ansiosta matkustajien ulottuvilla on pala taivasta.

18 Vahtikoira, jota voit kuljettaa mukanasi taskussa. Volvo on uskollinen omistajalleen. Henkilökohtaista turvallisuutta parantavat ratkaisut, kuten lähestymis- ja saattovalot ja henkilökohtainen autokommunikaattori (CC) varmistavat, että voit olla luottavaisin mielin myös silloin, kun Volvosi on pysäköitynä. Kun pidät CC:tä mukanasi taskussa tai käsilaukussa, voit tarkistaa siitä autosi lukituksen ja hälyttimen tilan, avata ovien lukituksen yksinkertaisesti ovenkahvaan tarttumalla ja käynnistää moottorin ilman avaimen erillistä käyttöä.

19 Ei sen tarvitse olla monimutkaista. Stressi häviää ja hauskuus alkaa. Ylellisten autojen kuljettajat vaativat täydellisyyttä, poikkeuksellista ajonautintoa ja henkilökohtaisia ratkaisuja pienintä yksityiskohtaa myöten. Kyky luoda nerokkuutta ilman monimutkaisuutta, kestävyyttä ilman tylsyyttä ja ylellisyyttä ilman pinnallisuutta on Volvon arvostettu perinne. Me valmistamme autoja, jotka on suunniteltu juuri sinulle. 35

20 Volvon turvallisuustekniikat suojaavat sinua vaaroilta ja varmistavat ajonautinnon. Volvo on tunnettu edistyksellisestä turvallisuustekniikastaan ympäri maailmaa. Vain harvoilla autonvalmistajilla on ansioluettelossaan yhtä vakuuttava valikoima turvallisuusinnovaatioita, ja sitoutuminen turvallisuuteen onkin ohjannut Volvoa jo yli 80 vuoden ajan. Olemme tästä erityisen ylpeitä mutta emme suinkaan vielä täysin tyytyväisiä. Haluamme, että autot eivät joutuisi enää onnettomuuksiin. Tämä kunnianhimoinen tavoite edellyttää innovatiivista ajattelua ja aivan uutta lähestymistapaa autojen suunnitteluun. Hyvät uutiset ovat, että olemme oikealla tiellä. Volvolla ajaminen on innostavaa ja hauskaa. oikkeuksellisen edistykselliset turvallisuustekniikat eivät enää ole mielikuvituksen tuotetta vaan täyttä todellisuutta Volvossa. Kun ajat Volvolla, saat samalla esimakua autoilun tulevaisuudesta, jossa intohimoinen suunnittelutyö ja muotoilu auttavat sinua ottamaan ajamisesta kaiken irti. Sujuvaa matkantekoa kaikissa nopeuksissa. Kaikissa nopeuksissa toimiva mukautuva vakionopeudensäädin (ACC) ylläpitää asettamaasi ajonopeutta ja turvaväliä edessä ajavaan ajoneuvoon automaattisesti ajoitpa sitten moottoritiellä tai hitaasti etenevässä ruuhkassa. Sisältyy Driver Support -varustepakettiin. Vältä törmäyksiä kaikissa nopeuksissa. Törmäysvaroitin automaattisella täysjarrutuksella (CWFAB) varoittaa sinua kaikissa nopeuksissa, jos ajat liian lähellä edessä kulkevaa ajoneuvoa, ja jarruttaa automaattisesti, jos törmäysvaara on välitön. Sisältyy Driver Support -varustepakettiin. Tasapainoista vetoa. erävaunun vakautusjärjestelmä (TSA) torjuu perä- tai asuntovaunun heilahteluja. Nelivedon vakautta. Volvon AWD-nelivetojärjestelmä Instant Traction -toiminnolla parantaa ajovakautta ja pitoa kaikissa sääolosuhteissa ja kaikilla tienpinnoilla. Silmät selässä. ysäköintiapu ja pysäköintikamera kertovat sinulle, mitä autosi takana tapahtuu peruutettaessa. Toiminto on saatavana myös auton etuosaan. ysy tiellä. Ajovakauden hallintajärjestelmä (DSTC) parantaa ajettavuutta ja turvallisuutta haastavissakin tilanteissa. Törmäyksenestoa hitaissa nopeuksissa. City Safety -järjestelmä on maailman ensimmäinen vakiovarusteinen törmäyksiä estävä ja lieventävä tekniikka, joka jarruttaa autoa automaattisesti, jos olet vaarassa törmätä hitaammin liikkuvaan tai paikallaan olevaan ajoneuvoon. Järjestelmä toimii alle 30 km/h nopeuksissa. Suojaa jalankulkijoille. Tutka- ja kameratekniikkaa käyttävä jalankulkijoiden havaitsemistoiminto automaattisella täysjarrutuksella havaitsee auton edessä olevat jalankulkijat ja jarruttaatarvittaessa automaattisesti. Tämä Volvon innovaatio sisältyy Driver Support -varustepakettiin. ysy virkeänä. Kuljettajan tarkkailutoiminto (DAC) varoittaa sinua, jos ajotapasi osoittaa herpaantumisen merkkejä, ja ehdottaa taukoa. Sisältyy Driver Support -varustepakettiin. Oikeissa asemissa. Kaistavaroitin (LDW) varoittaa kuljettajaa, jos auto alkaa ajautua pois oikealta ajokaistalta. Sisältyy Driver Support -varustepakettiin. Kuolleen kulman tarkkailua. Kuollutta kulmaa tarkkaileva järjestelmä (BLIS) auttaa sinua havaitsemaan kuolleeseen kulmaan osuvat ajoneuvot. Sisältyy Driver Support -varustepakettiin. Kurkista kulman taakse. anoraamakamera auttaa sinua näkemään vasemmalta ja oikealta lähestyvät ajoneuvot, kun pysäköit autoa tai vaikkapa poistut parkkitalosta. Valaistus tien päällä. Aktiiviset kääntyvät Xenon-ajovalot (ABL) laajentavat näkökenttääsi pimeällä ajettaessa ja valaisevat kaarteita huomattavasti tehokkaammin. ysy tasapainossa. Kallistuksenvakaajajärjestelmä (RSC) tunnistaa uhkaavat kallistelut ja auttaa tarvittaessa vakauttamaan autoa. Henkilökohtaista huolenpitoa. Hävittäjälentokoneista innoituksensa saanut älykäs kuljettajan tietojärjestelmä (IDIS) vähentää kuljettajan kuormitusta stressaavissa ajotilanteissa. 37

21 Taittaa valoa kauniisti ja antaa lupauksen paremmasta tulevaisuudesta. Volvon tie kohti puhtaampaa ympäristöä alkoi jo 1970-luvun alkupuolella, jolloin olimme ensimmäisiä autonvalmistajia, jotka tunnustivat autojen haittavaikutukset ympäristölle ja alkoivat tehdä jotakin asian eteen. Olemme sittemmin luoneet useita innovaatioita, jotka vähentävät autojen aiheuttamia ympäristörasituksia eri vaiheissa tuotekehityksestä ja valmistuksesta käyttöön ja kierrätykseen. Nykypäivän suurin haaste liittyy ilmastonmuutosta kiihdyttävien CO 2 -päästöjen vähentämiseen. Me vastaamme siihen DRIVe-ympäristöohjelmassa kehitettävillä tekniikoilla ja innovaatioilla. Volvo tarjoaa remium-segmentin vahvimpiin kuuluvan malliston autoja, jotka synnyttävät erityisen vähän CO 2 -päästöjä. Volvon DRIVe- mallit hyödyntävät innovatiivista voimansiirtotekniikkaa yhdessä edistyksellisen aerodynamiikan, matalakitkatekniikan ja kevyiden materiaalien kanssa, ja ne ovat tärkeä askel kohti nollapäästöjä. Esittelemme lähitulevaisuudessa uutta tekniikkaa, kuten CO 2 -päästöjä entisestään vähentäviä hybridiajoneuvoja, jotka voidaan ladata tavallisesta seinäpistokkeesta. Olemme vahvasti mukana myös sähköajoneuvojen kehityksessä. Sähkötekniikka pienentää merkittävästi autojemme ekologista jalanjälkeä ja tekee niistä entistä hauskempia ajettavia. Olemme jo julkistaneet ensimmäisen sähköautomme Volvo C30 Electric -mallin ja lisää jännittäviä uutisia on tulossa. Terveellisemmät sisämateriaalit. Kaikki verhoilut ja sisätekstiilit on testattu tiettyjen allergiaa aiheuttavien tai haitallisten aineiden varalta. Lisäksi useat sisätilojen metalliosat on testattu kosketusallergioiden varalta. Lopputulos on matkustamo, jossa kaikkien on hyvä olla. uhdas sisäilma. Volvon sisäilman laatujärjestelmä tarkkailee sisään virtaavaa ilmaa ja estää hiilimonoksidia, maaotsonia ja typpidioksidia pääsemästä matkustamoon. Järjestelmä auttaa varmistamaan, että auton sisällä hengittämäsi ilma on puhtaampaa kuin ulkoilma ruuhkaisessa kaupunkiliikenteessä. olttoainetta säästävää muotoilua. Volvo hyödyntää edistyksellistä aerodynaamista muotoilua, kevyitä materiaaleja ja matalakitkatekniikkaa, jotka vähentävät ilman- ja vierintävastuksesta aiheutuvaa energiahävikkiä. Ratkaisut madaltavat yhdessä huippuluokan moottoritekniikan kanssa CO 2 -päästötasoa ja tekevät ajamisesta taloudellisempaa. uhtaammat päästöt. Nopeasti kylmäkäynnistyksen jälkeen reagoiva Volvon kehittynyt päästöjenhallintajärjestelmä eliminoi % bensiinimoottorin pakokaasujen hiilimonoksidista, hiilivedyistä ja typpioksideista. Volvon turbodieselmoottorit sisältävät hiukkassuodattimen, joka poistaa noin 95 % dieselin pakokaasujen hiukkasista. Vihreää punaisissa valoissa. Kaikkiin käsivalintaisella vaihteistolla varustettuihin turbodieselmoottoreihin on saatavana Volvon start/stop -tekniikka, joka vähentää kaupunkiajossa polttoaineen kulutusta ja CO 2 -päästöjä jopa 8 prosenttia. Kierrätys. Volvo XC60 noudattaa ehdotettuja tiukkoja eurooppalaisia kierrätysdirektiivejä, mikä auttaa minimoimaan ajoneuvon haitalliset ympäristövaikutukset. Allergiahyväksytty matkustamo. uhtaan sisäilman varustepaketti (CZI) tuottaa matkustamoon niin puhdasta ilmaa, että se on saanut Ruotsin astmaja allergialiiton suosituksen. uhtaat värit. Volvon kaikki ulkovärit ovat vesipohjaisia, jotta ympäristölle haitallisten liuottimien käyttöä voitaisiin vähentää. Volvon maalauslaitokset kuuluvat maailman puhtaimpiin. Maksimaalista taloudellisuutta dieselmoottorilla. Volvon kehittynyt yhteispaineruiskutuksella varustettu turbodieseltekniikka varmistaa erinomaisen polttoainetaloudellisuuden ja vähäiset CO 2 -päästöt. Hyvä esimerkki tästä on erittäin suorituskykyinen D5-turbodieselmoottori. 149 g CO 2 /km. Uusin ekologinen edistysaskeleemme, etuvetoinen Volvo XC60 DRIVe, kuluttaa polttoainetta vain 5,7 l/100 km - pienet päästöt, äärimmäinen tyyli. 39

22 Volvo XC60 saa alkunsa tästä. Valitsemasi moottori muodostaa merkittävän osan tulevista ajokokemuksista. Toiset moottorit korostavat korkeaa suorituskykyä ja toiset taas taloudellisuutta, mutta kaikki tässä esitellyt bensiini- ja dieselmoottorit tarjoavat välitöntä ja sulavaa tehoa. Voimanlähteiden käyttämä huipputekniikka puristaa viimeisestäkin polttoainepisarasta kaiken irti. Mikä moottori saa sinut käynnistymään? Lue lisää moottoreista osoitteessa T6 AWD T5 D5 AWD/D3 AWD D3/DRIVe 249 CO 2 g/km 10,7 l/100 km 304 hv 224 kw 440 Nm Euro CO 2 g/km 8,5 l/100 km 240 hv 177 kw 320 Nm Euro 5 D5 AWD: 149 CO 2 g/km 5,7 l/100 km 215 hv 158 kw 420 Nm Euro 5 D3 AWD: 149 CO 2 g/km 5,7 l/100 km 163 hv 120 kw 420 Nm Euro 5 D3: 178 CO 2 g/km 6,8 l/100 km 163 hv 120 kw 400 Nm Euro 5 DRIVe: 149 CO 2 g/km 5,7 l/100 km 163 hv 120 kw 400 Nm Euro 5 Nauti loistavan kuusisylinterisen bensiinirivimoottorin sulavuudesta ja dynamiikasta. Hienostunut 3,0-litrainen T6-moottori sisältää Twin-Scrollturbon, joka takaa välittömät reaktiot koko käyntinopeusalueella. Käytössäsi on vakuuttava 440 Nm:n maksimivääntömomentti jo käyntinopeudelta 2100 r/min alkaen. Tämä moottori on suorituskyvyltään ja ajomukavuudeltaan alansa ehdotonta huippua. Älykkäät tekniikat, kuten jarrutusenergiaa hyödyntävä järjestelmä, parantavat polttoainetaloudellisuutta. Lisää urheilullisuutta tuovat Volvon nelivetojärjestelmä Instant Traction -toiminnolla ja kuusivaihteinen Geartronic-automaattivaihteisto Sport-tilalla. Teho (kw) Vääntömomentti (Nm) Käyntinopeus (RM x 1000) Bensiinivoimanlähteiden ystäville tarjolla on uuden sukupolven turbomoottori, joka sisältää viimeisintä tekniikkaa. Erittäin tarkka bensiinin suorasuihkutus yhdessä patentoidun turboahtimen ja muuttuvien nokka-akselien kanssa antaa tälle nelisylinteriselle 2,0-litraiselle voimanlähteelle suuremmille moottoreille tyypillisiä ominaisuuksia ilman runsasta polttoaineen kulutusta. Saat nauttia välittömästä kiihtyvyydestä ja rennosta ajettavuudesta kaikissa tilanteissa. Muut polttoaineen kulutusta vähentävät tekniikat, kuten jarrutusenergiaa hyödyntävä järjestelmä, pitävät hiilidioksidipäästötason matalana. Moottorin pariksi tulee aina kaksoiskytkintä käyttävä, erittäin nopea kuusivaihteinen owershift-automaattivaihteisto. Teho (kw) Vääntömomentti (Nm) Käyntinopeus (RM x 1000) Vaaditko moottorilta hienostuneisuutta ja taloudellisuutta? Volvon erittäin suorituskykyiset 2,4 litran viisisylinteriset turbodieselit jarrutusenergiaa hyödyntävällä järjestelmällä ja start/stop-tekniikalla (käsivalintaisen vaihteiston kanssa) voivat olla juuri sinulle sopivia voimanlähteitä. Sekventiaaliset kaksoisturboahtimet varmistavat suuren tehon koko käyntinopeusalueella. 440 Nm:n (D5 AWD Geatronic) tai 420 Nm:n (D5 AWD käsivalintainen ja D3 AWD) maksimivääntömomentti on käytettävissä jo matalilta käyntinopeuksilta alkaen. Varastossa on aina runsaasti tehoa ripeitä ohituksia varten erityisesti nopeudessa km/h. Voimanlähteen sulava toiminta tekee ajamisesta tasapainoista niin moottoriteillä kuin kaupungissakin. Ja jos kaipaat lisää urheilullisuutta, 215 hevosvoiman D5 AWD on valmis vastaamaan haasteeseen. Voit valita autoosi kuusivaihteisen käsivalintaisen vaihteiston tai kuusivaihteisen Geartronicautomaattivaihteiston Sport-tilalla. Neliveto ja Instant Traction -toiminto viimeistelevät dynaamisen ajokokemuksen. Teho (kw) Teho (kw) Vääntömomentti (Nm) Käyntinopeus (RM x 1000) Vääntömomentti (Nm) Täysin uusi 2,0 litran viisisylinterinen turbodieselmoottori on suunniteltu erityisestä syystä: halusimme tarjota sinulle poikkeuksellisen hienostuneen ja taloudellisen ajokokemuksen. Yksittäinen turboahdin varmistaa suuren tehon jo matalilla käyntinopeuksilla. Moottorin sulavuus ja sitkeys lisäävät hallinnan tunnetta kaikissa ajotilanteissa, eikä ajamisen hauskuudestakaan ole tingitty. Voit nauttia vähäisestä polttoaineen kulutuksesta ja matalasta CO 2 -päästötasosta varsinkin, jos valitset erittäin taloudellisen DRIVeversion. Jarrutusenergiaa hyödyntävä järjestelmä, start/stop-tekniikka (DRIVe) ja etuveto parantavat taloudellisuutta entisestään. D3-moottoriin on saatavilla kuusivaihteinen Geartronic-automaattivaihteisto, kun DRIVeversio puolestaan käyttää kuusivaihteista käsivalintaista vaihteistoa. Teho (kw) Vääntömomentti (Nm) Käyntinopeus (RM x 1000) Käyntinopeus (RM x 1000) Kaikki tekniset tiedot voivat muuttua. Kysy viimeisimpiä tietoja Volvo -jälleenmyyjältä

23 Varustele oma Volvo XC60 -autosi. Apunasi oman tyylisi ja tarpeidesi määrittämisessä ovat Volvon varustetasot ja lisävarusteet, joka helpottavat elämääsi ja auttavat sinua ilmaisemaan itseäsi. Jokainen varuste täydentää Volvo XC60:n muotoilua ja toimintoja erinomaisella tavalla, ja viimeistely on premiumluokan auton arvolle sopivaa. Sisämateriaalit ovat allergiatestattuja, ja kaikki lisävarusteet on testattu Volvon tiukkojen turvallisuus- ja ympäristövaatimusten mukaisesti. Löydä oma henkilökohtainen Volvosi osoitteessa XC60 vakiovarustus Sisältää: Alumiinivanteet 17" Segin Ajotietokone Ajovakauden hallintajärjestelmä (DSTC) Ajovalojen korkeapainepesimet Ajovalojen korkeuden säädin Alamäkihidastin (HDC) (AWD-mallit) Audiojärjestelmä erformance, AUX-liitäntä Audiojärjestelmän säätimet ohjauspyörässä Automaattinen ilmastointijärjestelmä (ECC) Auton asetusmuisti avaimissa City Safety -järjestelmä Etuistuinten sivuturvatyynyt IC-turvaverhot Ilmasuuttimet B-pilareissa ISOFIX-turvaistuimen kiinnitykset takana Kallistuksenvakaajajärjestelmä (RSC) Kangasmatot Kattokiskot, mustat Kauko-ohjattu keskuslukitus Kierähtämissuojajärjestelmä (ROS) Kuljettajan ja etumat kustajan turvatyyny Kyynärnoja mukitelineillä edessä Kyynärnoja mukitelineillä ja säilytyslokerolla takana Lukittavat pyöränpultit Ohjauspyörä: Nahka olttoainekäyttöinen lämmitin (Diesel-moottorit) uhtaan sisäilman varustepaketti (CZI) Raitisilmasuodatin Renkaan paikkausvälineet Sisustuksen Charcoal-koristukset Sisäilman laatujärjestelmä (IAQS) Sähkötoiminen seisontajarru Sähkötoimiset ikkunat Sähkötoimiset ja lämmitteiset ulkopeilit Takaistuin jaettu 40/20/40-suhteessa Tavaratilan näkösuoja Tavaratilan suojaverkko Tuplapakoputkenpäät (T5, D3 AWD, D5 AWD, T6 AWD) Turvavyömuistutin kaikilla istuimilla Ulkolämpötilan mittari Vaihdekepin nuppi: Nahka Vakionopeudensäädin Valaistut meikkipeilit Verhoilu: Lomma-kangas Virtapistoke etu- ja takaistuimella, 12 V Virtapistoke tavaratilassa, 12 V Volvo Guard -hälytin Volvo Sensus informaatiokeskus 5" värinäytöllä WHIS-suojajärjestelmä + Momentum Sisältää vakiovarustuksen lisäksi muun muassa seuraavat varusteet: Aktiiviset Xenon-ajovalot (ABL) Audiojärjestelmä High erformance, USB-/iod -liitäntä, Bluetooth - järjestelmä Kiiltolistat sivuikkunoiden alareunassa Ohjauspyörä: Nahka, silkkimetallikoristus ysäköintiapu takana Sadetunnistin Sisustuksen Brushed Aluminium -koristukset Verhoilu: Kangas/T-Tech Vettä hylkivät etusivuikkunat + Summum Sisältää Momentum-varustetason lisäksi muun muassa seuraavat varusteet: Alumiinivanteet 7,5x18" Zephyrus Automaattisesti himmenevä taustapeili Sähköisesti koria vasten kääntyvät ulkopeilit Sähkötoiminen kuljettajan istuin muistitoiminnolla (sis. ulkopeilit) Kattokiskot, kirkkaat Sähköisesti alastaitettavat niskatuet takana (reunapaikat) Verhoilu: Nahka Watch Dial -mittaristo R-design Sisältää Kineticin lisäksi ainutlaatuiset R-design -varusteet: Alumiinivanteet 8x18" Cratus (lisävarusteena alumiinivanteet 8x20" Cratus) Korinväriset helmat R-design alusta R-design etusäleikkö R-design istuimet R-design matot R-design mittaristo R-design ohjauspyörä R-design pakoputkenpäät R-design polkimet R-design ulkopeilit R-design vaihdekepin nuppi R-design verhoilu Silkkimetalliviimeistely etupuskurissa Sisustuksen R-Design -koristukset Sivykynnyslistat Takasuojalevy Ulkoiset tyylilisävarusteet Sisältää: Alumiinivanteet, Talitha 8x20" (kaksi värivaihtoehtoa: Diamond Cut/tummanharmaa matta ja Diamond Cut/ Silver Stone) Etupuskurin suojalevy akoputkenpäät (saatavilla kaikkiin moottoreihin, yksittäiset tai tuplapakoputkenpäät) Sivukynnyslistat tai astinlaudat Takasuojalevy Ulkoiset tyylilisävarusteet voidaan asentaa kaikkien moottorien ja varustetasojen kanssa R-design-versiota lukuun ottamatta. Huomioi: Tiedot saattavat muuttua esitteen painamisen jälkeen. Tarkista viimeisimmät tiedot Volvo jälleenmyyjältäsi ennen tilaamista

24 Kaipaatko dynaamista kosketusta? Jos tyylikäs ja urheilullinen ulkoasu saa pulssisi kohoamaan, tämä saattaa olla juuri sinulle sopiva Volvo XC60 -malli: Offblack Eriksberg T-Tec-/kangasverhoilu, Anthracite Black -sisustus, Brushed Aluminium -koristus keskikonsolissa ja ovipaneeleissa, nahkainen ohjauspyörä (Offblack) alumiinikoristuksella ja nahkainen vaihdekepin nuppi (Offblack). Ulkoväri Cosmic White metalli, 19" Achilles-alumiinivanteet (Diamond Cut/tummanharmaa matta) ja ulkoinen tyylisarja, jossa etupuskurin suojalevy, astinlaudat ja takasuojalevy. Vai modernia ylellisyyttä? Toiset ihmiset pitävät enemmän hienostuneesta, ajattomasta eleganssista. Jos itse kuulut heihin, uusi Volvo XC60 -autosi voisi näyttää tältä: Beige nahkaverhoilu, Sandstone Beige -sisustus, Classic Wood -koristus keskikonsolissa ja ovipaneeleissa, valaistut kynnyslistat, nahka/classic Wood -ohjauspyörä (Beige) ja nahka/classic Wood -vaihdekepin nuppi (Beige). Ulkoväri Flamenco Red metalli ja 18" Merac-alumiinivanteet

25 R-design. Edelläkävijän ylpeä tukija. Kun valitset Volvo XC60 R-design -mallin, voit olla varma, ettei autosi kärsi asenteen puutteesta. Rohkeat mutta hyvällä maulla viimeistellyt ainutlaatuiset R-design -tyylielementit kuvastavat aitoa intohimoa urheilullisuutta kohtaan. Kaikki yksityiskohdat R-design -säleikön tunnuksesta 90 mm:n pakoputkiin varmistavat, että Volvo XC60 R-design huokuu itsevarmuutta jokaisessa kaarteessa. Ja juuri kaarteissa auton kehittynyt urheilullinen alusta erottuu edukseen. Iskunvaimentimet, jouset ja kallistuksenvaimentimet on säädetty tarjoamaan nopeita reaktioita ja dynaamista hallittavuutta. Ilmeikäs ja tasapainoinen R-design -alusta tekee autosta entistä ketterämmän ja sulavamman. Etu on sinun puolellasi.

26 Elämässä on hetkiä, jolloin täytyy säätää stereot kovemmalle. XC60 R-design vetoaa tunteisiin dynaamisuudellaan. Upeita R-design -varusteita ovat muun muassa viisipuolaiset Cratus-alumiinivanteet (18" vakiona, mahdollisuus valita myös 20" vanteet), urheilulliset R-design -istuimet erityisompeleilla ja nahkapäällysteinen 3-puolainen R-design ohjauspyörä. Nopeus- ja käyntinopeusmittarin kaunis sininen sävy muistuttaa sinua, että ajat hyvin erityisellä autolla. R-design vaihdekepin nuppi Rei itetty nahka antaa XC60 R-design -mallin vaihdekepille suorituskykyisen ilmeen. R-design polkimet Kilparadoilta inspiraatiota saaneet polkimet korostavat ajokokemusta nauti näiden uritettujen polkimien tunteesta. R-design verhoilu Nojaa taaksepäin ja nauti ajomatkasta upeissa nahkaverhoilluissa istuimissa. Väriyhdistelmät ovat Offblack/Offblack, Offblack/ Beige ja Beige/Offblack. R-design koristukset Myös keskikonsolista ja ovenkahvoista huokuu nykyaikaista urheilullisuutta ja tyyliä. R-design matot Ainutlaatuiset koristereunaiset R-design -matot toivottavat tyylikkäästi tervetulleeksi. 48 R-design-tuotteita on saatavana myös lisävarustevalikoimassamme. Ota yhteyttä Volvo -jälleenmyyjään, jos haluat lisätietoja. 49

volvo www.volvocars.fi

volvo www.volvocars.fi volvo www.volvocars.fi Tämä on ylellinen auto, joka lupaa paljon enemmän kuin palkitsevaa mukavuutta ja luokkansa johtavaa tyyliä. Tämä on ylellinen auto, joka on älykkäämpi ja vahvempi juuri oikealla

Lisätiedot

SISÄLTÖ. Tukitekniikka Suorituskyky Kuljettajan ympäristö Matkustusmukavuus

SISÄLTÖ. Tukitekniikka Suorituskyky Kuljettajan ympäristö Matkustusmukavuus VOLVO ENEMMÄN KUIN AUTO. ELÄMÄ ON TYÖTÄ, HAUSKANPITOA, HYVIÄ JA HUONOJA AJATUKSIA, LENKKEILYÄ, HILJATTAIN OSTETTUJA JOOGAMATTOJA, TULOSSA OLEVA PITKÄ VIIKONLOPPU, PAIKKA, JOSSA ET OLE KOSKAAN KÄYNYT, KASVAVIA

Lisätiedot

volvo www.volvocars.fi

volvo www.volvocars.fi volvo www.volvocars.fi Tämä on joka suhteessa ylellinen ajoneuvo, joka lupaa paljon muutakin kuin palkitsevaa mukavuutta ja luokkansa johtavaa tyyliä. Tämä on ylellinen auto, joka on älykäs ja vahva juuri

Lisätiedot

JOHDANTO UUSI NX UUDELLA NX-MALLILLA HALUSIMME LUODA CROSSOVERIN, JOKA ON NIIN ROHKEA JA EROTTUVA, ETTÄ HALUAT HETI PÄÄSTÄ AJAMAAN SILLÄ.

JOHDANTO UUSI NX UUDELLA NX-MALLILLA HALUSIMME LUODA CROSSOVERIN, JOKA ON NIIN ROHKEA JA EROTTUVA, ETTÄ HALUAT HETI PÄÄSTÄ AJAMAAN SILLÄ. UUSI NX 02 UUSI NX SISÄLTÖ UUSI NX Johdanto 04-07 Muotoilu 08-1 1 Ajodynamiikka 1 2-1 3 Ylelliset Sisätilat 1 4-1 7 Edistyksellinen Teknologia 1 8-2 1 Täyshybridi 22-23 F SPORT 24-25 Innovatiivista Turvallisuutta

Lisätiedot

Accord. Sedan & Tourer. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps. Soichiro Honda

Accord. Sedan & Tourer. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps. Soichiro Honda Accord Sedan & Tourer Think for yourself and don t follow in other people s footsteps. Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta.

Lisätiedot

UUSI FORD KUGA. 2. Kugan karismaattinen muotoilu 7 2.1: Korkealaatuinen sisustus 10

UUSI FORD KUGA. 2. Kugan karismaattinen muotoilu 7 2.1: Korkealaatuinen sisustus 10 TIEDOTE UUSI FORD KUGA SISÄLLYS SIVU Uusi Ford Kuga esittelyssä 3 1. Kugan yleiskatsaus 3 1.1: Vakaa perusta 4 2. Kugan karismaattinen muotoilu 7 2.1: Korkealaatuinen sisustus 10 3. Kugan sisätilat 12

Lisätiedot

Volvo Trucks. Driving Progress. volvo fh -sarja. volvo fh- ja volvo fh16 -tuoteopas

Volvo Trucks. Driving Progress. volvo fh -sarja. volvo fh- ja volvo fh16 -tuoteopas Volvo Trucks. Driving Progress volvo fh -sarja volvo fh- ja volvo fh16 -tuoteopas Tulevaisuuden kuormaauto on nyt entistäkin edistyksellisempi. Sanotaan, että voittavaa konseptia ei kannata muuttaa. Silti

Lisätiedot

Audi Q5 Q5 hybrid quattro. Audi Teknistä etumatkaa

Audi Q5 Q5 hybrid quattro. Audi Teknistä etumatkaa Q5 Audi Q5 Q5 hybrid quattro Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi Q5 32 Audi Q5 hybrid quattro Tekniikka 36 Audi-tehokkuus 50 Alusta, Offroad, ESC 38 Audi ultra 52 Audi drive select 40 TFSI 54 Audi

Lisätiedot

A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback. Teknistä etumatkaa

A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback. Teknistä etumatkaa A1 A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi A1 Sportback 24 Audi S1/Audi S1 Sportback Tekniikka 36 Innovaatiot 42 quattro 48 Avustavat järjestelmät 38 Audi ultra 44

Lisätiedot

Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Jazz 05/11/TH11103FI

Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Jazz 05/11/TH11103FI Jazz Tiedot eivät sovellu mihinkään määrättyyn tuotteeseen markkinoilla. Honda Motor Co. Ltd. pidättää itsellään oikeuden muuttaa varustusta tai teknisiä tietoja ilman ennakkoilmoitusta. Yksityiskohdat,

Lisätiedot

A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback. Teknistä etumatkaa

A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback. Teknistä etumatkaa A1 A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi A1 Sportback 24 Audi S1 / Audi S1 Sportback Tekniikka 36 Innovaatiot 42 quattro 48 Avustavat järjestelmät 38 Audi ultra

Lisätiedot

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen.

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen. R-sarja Viehätys R-sarja edustaa mitä parhaimpia hyveitä. Esimerkiksi perheen arvostusta: missään muussa Mercedes-Benz-henkilöautossa ei ole niin paljon tilaa rakkaimmille ihmisille. Ehdoton laatuvaatimus

Lisätiedot

Varusteet 26 Vakio- ja lisävarusteet 26 Alkuperäistarvikkeet 31 Istuinverhoukset 32 Värit 33

Varusteet 26 Vakio- ja lisävarusteet 26 Alkuperäistarvikkeet 31 Istuinverhoukset 32 Värit 33 Vito. Ti la - autot Sisältö Vito tila-auto 4 Sisätila 10 Muunneltavuus 10 Mukavuus ja toiminnallisuus 12 Vito tila-autoversiot 14 Mallisto ja mahdollisuudet 14 Vito Business-malli 16 Tekniikka 18 Moottorit

Lisätiedot

SIMPLY CLEVER. Uusi ŠKODA Octavia

SIMPLY CLEVER. Uusi ŠKODA Octavia SIMPLY CLEVER Uusi ŠKODA Octavia Nykyään vain harvat asiat saavat meidät aidosti hämmästymään, mutta juuri sen vuoksi innostumme niistä sitäkin enemmän. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kaiken pitäisi

Lisätiedot

Audi A1 A1 Sportback. Teknistä etumatkaa

Audi A1 A1 Sportback. Teknistä etumatkaa A1 Audi A1 A1 Sportback Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi A1 20 Audi A1 Sportback Tekniikka 42 Audi ultra 50 Audi connect 44 TFSI 52 Alusta ja ohjaus 46 TDI 53 Avustavat järjestelmät 48 MMI Multi

Lisätiedot

luonnostaan erinomainen.

luonnostaan erinomainen. opel Mokka luonnostaan erinomainen. SISÄLLYS Jos haluat ajaa ylellisesti kompaktiluokan autolla, on sinun muutettava ajattelutapaasi. Ajattele suuremmin. Ajattele Mokkaa. Tässä innovatiivisessa uudessa

Lisätiedot

vallankumoukset kaduilla. sisällys Opel ampera 04 Ampera

vallankumoukset kaduilla. sisällys Opel ampera 04 Ampera opel AmperA vallankumoukset alkavat kaduilla. sisällys On aika liittyä autoilun uuteen liikkeeseen. Opel Ampera on muutoksen tuoja. Se on kaikkien aikojen ensimmäinen laajennetun toimintasäteen sähköauto

Lisätiedot

Vito. Umpipakettiautot.

Vito. Umpipakettiautot. Vito. Umpipa ket t iautot. Sisä ltö. Vito umpipakettiautot 4 Vito Mixto 12 Vito mallisto 14 Toimialakohtaiset ratkaisut 16 Sisätila 18 Mukavuus ja toiminnallisuus 18 Tekniikka 20 Moottorit 20 BlueEfficiency

Lisätiedot

Lehti Toyotaautoilijalle 2/2015. Uusi Avensis nyt ennakkomyynnissä! Rahoituspäätös helposti netissä Aygo x-wave

Lehti Toyotaautoilijalle 2/2015. Uusi Avensis nyt ennakkomyynnissä! Rahoituspäätös helposti netissä Aygo x-wave Lehti Toyotaautoilijalle 2/2015 Uusi Avensis nyt ennakkomyynnissä! Rahoituspäätös helposti netissä Aygo x-wave UUSI YARIS. ANNA HYVÄN FIILIKSEN NÄKYÄ MYÖS VARUSTELUSSA. Uuden Yarisin mukavuus ja varustelu

Lisätiedot

Honda Civic Hybrid. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi

Honda Civic Hybrid. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Honda Civic Hybrid Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

Land Cruiser. Uusi. loistaa haastavilla erätaipaleilla. Tulevaisuuden Toyotat esillä Tokiossa Esittelyssä superauto Lexus LFA

Land Cruiser. Uusi. loistaa haastavilla erätaipaleilla. Tulevaisuuden Toyotat esillä Tokiossa Esittelyssä superauto Lexus LFA Lehti Toyota-autoilijoille 4/2009 Land Cruiser Uusi loistaa haastavilla erätaipaleilla Tulevaisuuden Toyotat esillä Tokiossa Esittelyssä superauto Lexus LFA Suomen suosituin tavara-automallisto. 04 01

Lisätiedot

Ammattilainen. Ammattilaisilta.

Ammattilainen. Ammattilaisilta. Citan. Tila-auto. Ammattilainen. Ammattilaisilta. Ammattilaisille. Mercedes-Benzin Citan on kevyiden pakettiautojen luokkaan sijoittuva malli, jolla on kaikki kovassa arkikäytössä tarvittavat ominaisuudet.

Lisätiedot

Uusi Crafter. Hyötyautot

Uusi Crafter. Hyötyautot Uusi Crafter Hyötyautot TEHTY KOVAAN TYÖHÖN: UU C A TE Crafter tunnetaan jo yhtenä luokkansa suurimpana ja monipuolisimpana edustajana. Nyt se profiloituu entistä enemmän myös erittäin taloudellisena,

Lisätiedot

Uuden sukupolven Yaris

Uuden sukupolven Yaris Uuden sukupolven Yaris Uuden sukupolven Yaris on kompakti ja viihdyttävä matkaseuralainen. 2 Kuvan autot Style -varustetasolla. Tummennetut takaikkunat ei Suomen tuontiohjelmassa. 4.7 TOYOTA TOUCH & GO

Lisätiedot

PRIMASTAR SHIFT_. Sisällys Esittely Ulkonäkö Sisätilat Tekniikka ja Suorituskyky Tyyli ja Lisävarusteet

PRIMASTAR SHIFT_. Sisällys Esittely Ulkonäkö Sisätilat Tekniikka ja Suorituskyky Tyyli ja Lisävarusteet PRIMASTAR SHIFT_ ULKOMUOTO JA KÄYTTÖTUNTUMA TEKNIIKKA JA SUORITUSKYKY TYYLI JA LISÄVARUSTEET ESITTELYSSÄ NISSAN PRIMASTAR ESITTELY 4 ULKONÄKÖ 6 SISÄTILAT 8 MOOTTORI 10 TURVALLISUUS 12 ALHAISET KÄYTTÖKUSTANNUKSET

Lisätiedot

Verso. Urban Cruiser. RX 450h. Uusi tila-auto. taipuu moneen tarpeeseen. Esittelyssä. Lexus ja Toyota Merkkien Merkki -tutkimuksen kärjessä

Verso. Urban Cruiser. RX 450h. Uusi tila-auto. taipuu moneen tarpeeseen. Esittelyssä. Lexus ja Toyota Merkkien Merkki -tutkimuksen kärjessä Lehti Toyota-autoilijoille 2/2009 Uusi tila-auto Verso taipuu moneen tarpeeseen Esittelyssä Urban Cruiser ja Lexus RX 450h Lexus ja Toyota Merkkien Merkki -tutkimuksen kärjessä Kaupunkiin on syntynyt uusi

Lisätiedot

VOLVO S40 käyttöohjekirja WEB EDITION

VOLVO S40 käyttöohjekirja WEB EDITION VOLVO S40 käyttöohjekirja WEB EDITION Hyvä Volvon omistaja KIITÄMME TEITÄ VOLVON VALITSEMISESTA Toivomme, että Teillä ja Volvollanne on monia nautinnollisia ajovuosia edessänne. Auto on suunniteltu Teidän

Lisätiedot

BMW Motorrad. Mallistolehti 2008

BMW Motorrad. Mallistolehti 2008 BMW Motorrad Mallistolehti 2008 VUODEN MALLIEN TIEDOT JA HINNAT YLÖS JA ETEENPÄIN: MENESTYSTARINA JATKUU TARPEELLISTA TEKNIIKKAA VALINNAN VAPAUS VARUSTEITA SINULLE, JOKA ET TYYDY VÄHÄÄN BMW ROAD SHOW Tervetuloa

Lisätiedot

UUSI OPEL Corsa Tosirakkautta. Hienostuneen tyylikäs ja hauska ajaa uusi Corsa on yhtä ylellinen kuin huomattavasti kalliimmat autot. Sen sisätilojen huippulaadukkaat materiaalit ja ominaisuudet tekevät

Lisätiedot

Uusi Vito tila-auto.

Uusi Vito tila-auto. Uusi Vito tila-auto. Uusi Vito tila-auto. Tahtoa, osaamista, tekemistä. Olet itse aina valmiina palveluksiin. Teet työtäsi määrätietoisesti. Pidät uusista haasteista. Ansaitset auton, joka on kuin tehty

Lisätiedot