volvo

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "volvo www.volvocars.fi"

Transkriptio

1 volvo

2 Tämä on ylellinen auto, joka lupaa paljon enemmän kuin palkitsevaa mukavuutta ja luokkansa johtavaa tyyliä. Tämä on ylellinen auto, joka on älykkäämpi ja vahvempi juuri oikealla tavalla ja juuri sinua varten. Tämä on Volvo XC60.

3 Yksi vilkaisu ja tiedät, miksi valon täytyy kulkea niin nopeasti. Kauneus ei voi odottaa ja tämä skandinaavinen kaunotar kulkee paikasta toiseen vilkkaasti. Volvon insinöörit ovat varustaneet tämän suorituskykyisen katumaasturin uraauurtavilla innovaatioilla, jotka täydentävät auton dynaamista muotoilua, urheilullista ilmettä ja yllättävää ketteryyttä ainutlaatuisella tavalla. Volvon City Safety -järjestelmä ja jalankulkijoiden havaitsemistoiminto tunnistavat edessä mahdollisesti häämöttävät vaaratilanteet ja tarvittaessa jarruttavat autoa täydellä jarrutusvoimalla, jotta vältyt onnettomuuksilta. Uudet voimakkaat turboahdetut suorasuihkutusmoottorit patentoidulla tehokkaalla rakenteella tarjoavat välittömiä reaktioita ja suuren vääntömomentin, josta Volvon voimanlähteet ovat tunnettuja. Älykkyys, nopeus ja tehokkuus eivät kuitenkaan riitä, sillä kokonaisuus täytyy kruunata viettelevällä kauneudella. Jos valo kulkee metriä sekunnissa, haluat varmaan, että se heijastuu autosi pinnasta tyylikkäästi.

4 Yksi ajomatka ja tiedät, mikä on päiväsi paras hetki.

5 Näköala muuttui juuri astetta paremmaksi. Kun Volvo XC60:n erinomainen ajokorkeus ja kurvikas coupémainen muotoilu ovat houkutelleet sinut sisätiloihin, huomaat, että auto tarjoaa erittäin tyylikkään ajoympäristön. Tarkkaan valitut materiaalit täydentävät modernia skandinaavista designia. Aito nahkaverhoilu, puukoristukset ja huippuluokan tekniikka kruunaavat aistikkaan kokonaisuuden. Tartu ohjauspyörään. Täydellinen ajoasento löytyy nopeasti, sillä Volvon istuimia on helppo säätää ja kehua. Kuljettajaa kohti kallistettu keskikonsoli sisältää uuden Volvo Sensus -informaatiokeskuksen sisäänrakennetun näytön. Ohjauspyörän vierityspyörävalitsimella pääset vaivattomasti käyttämään valikkoja ja säätämään asetuksia. Ole tilanteen herra.

6 Liikettä ilmentävä muotoilu lupaa toimintaa. Kehittynyt alusta lunastaa lupaukset. Tässä crossover-mallissa tyylikin matkustaa tyylikkäästi. Leveä ja tasapainoinen asento ja suuri vääntöjäykkyys täydentävät erinomaista alustaa, joka taittaa kaarteet hämmästyttävällä ketteryydellä ja tekee pitkistä ajomatkoista hienostuneita elämyksiä. Maastokykyinen Volvo XC60 on varustettu 230 millimetrin maavaralla ja älykkäällä nelivetojärjestelmällä, joka varmistaa, että tehoa jaetaan aina parhaiten pitäville pyörille. Volvon kehittyneet alustajärjestelmät toimivat saumattomassa vuorovaikutuksessa ja maksimoivat ajonautinnon kaikissa tieolosuhteissa. uoliaktiivisen Four-C-alustan avulla voit vaihtaa pehmeästä ja mukavasta kruisailusta todella dynaamiseen ajoon napin painalluksella. Kun painat alamäkihidastimen painiketta, voit laskeutua luottavaisesti jyrkkiäkin rinteitä. Jos valitset R-design -version, käytössäsi on erityinen madallettu R-design alusta ja urheilullisesti kalibroitu ohjaus, jotka tarjovat tarkkaa palautetta, entistä paremman tuntuman maantiehen ja lisää ketteryyttä. Huomaat pian valitsevasi mutkikkaamman tien kotiin.

7 Turboahdettu suorasuihkutus. Suorituskyvyssä innovaatio muuttuu hauskanpidoksi. Kysessä on monimutkainen prosessi, jossa Volvon patentoitu turbojärjestelmä on keskeisessä roolissa. 2,0-litrainen GTDI T5 -suorasuihkutusmoottori synnyttää 240 hevosvoimaa tehoa, 320 Nm vääntöä ja erittäin vähän päästöjä. Voima välitetään pyörille kuusivaihteisen, kaksoiskytkintä käyttävän owershift-vaihteiston välityksellä. Kiihtyvyys on välitöntä, vääntömomentti virtaa keskeytyksettä vaihteelta toiselle ja hauskuus moninkertaistuu, kun pääset yhdellä bensiinilitralla entistä pidemmälle. Voit halutessasi nauttia myös urheilullisen kuusisylinterisen bensiinimoottorin (304 hv tai 240 hv) tai viisisylinterisen turbodieselin (215 hv tai 163 hv) edistyksellisistä ominaisuuksista. Lisätietoja Volvon taloudellisesta DRIVe-tekniikasta on osoitteessa

8 Sinulla on oikeus tietää kaikki. TÖRMÄYSVAROITIN AUTOMAATTISELLA TÄYSJARRUTUKSELLA JA JALANKULKIJOIDEN HAVAITSEMISTOIMINNOLLA Ei ole mikään salaisuus, että Volvo kehittää automaailman johtavimpia innovaatioita tehdäkseen autoistaan turvallisempia. Vakiona XC60-mallissa oleva City Safety -järjestelmä on Volvon kehittämä todellinen läpimurto törmäyksenestotekniikan saralla. Mutta turvallisuusinnovaatioiden ja patenttien suuresta lukumäärästä huolimatta tärkein turvallisuusominaisuus autossa on kuljettaja. Tämän vuoksi Volvo on kehittänyt erityisen Driver Support -varustepaketin. Driver Support -varustepaketti sisältää niin paljon tietoa kerääviä älykkäitä ratkaisuja, että sen komponenteille voisi antaa koodinimet. Haluamme kuitenkin ylpeänä paljastaa näiden varusteiden viralliset nimet ilman salailuja. Innovatiiviset turvallisuusominaisuudet mahdollistavat ajokokemuksen, josta kukaan ei osannut edes unelmoida 80 vuotta sitten, jolloin työmme turvallisuuden puolesta sai alkunsa. Ajan tasalla olevat kuljettajat ajavat Volvolla. Jos haluat nähdä tukitekniikan toiminnassa, käy osoitteessa MUKAUTUVA VAKIONOEUDENSÄÄDIN (KAIKISSA NOEUKSISSA) KAISTAVAROITIN KULJETTAJAN TARKKAILUTOIMINTO KUOLLUTTA KULMAA TARKKAILEVA JÄRJESTELMÄ

9 elastava enkeli: tekniikka, joka näkee selkeästi, jos keskittymisesi herpaantuu. Yksi hetkellinen herpaantuminen riittää vakuuttamaan sinut siitä, että olet erityisen onnellisessa asemassa ajaessasi Volvolla. Innovatiivisen jalankulkijoiden havaitsemistoiminnon ansiosta hyvä onnesi auttaa myös suojaamattomia tielläliikkujia. Digitaalisen kameran ja tutkan avulla tietä tarkkaileva järjestelmä aktivoi varoituksen, jos se tunnistaa vaaran vyöhykkeellä olevat muodot ihmisiksi. Järjestelmä osaa käyttää tarvittaessa täyttä jarrutusvoimaa, jos kuljettaja ei reagoi tilanteeseen. Asiantuntijamme kutsuvat tekniikkaa törmäysvaroittimeksi automaattisella täysjarrutuksella ja jalankulkijoiden havaitsemistoiminnolla, mutta sinä voit kutsua sitä yksinkertaisesti uudeksi Volvon turvallisuuden merkkipaaluksi

10 Tekniikkaa, jota rakastamme: jarrujärjestelmä, joka osaa nähdä tulevaisuuteen. Älykkäät jarrut tekevät ajamisesta itsevarmaa kaikissa nopeuksissa. Volvon Driver Support -varustepaketti sisältää mukautuvan vakionopeudensäätimen, joka tekee paljon enemmän kuin tavallinen vakionopeudensäädin. Tekniikka toimii yhdessä kehittyneen jarrujärjestelmän kanssa. Mukautuva vakionopeudensäädin ohjaa auton hidastumisja kiihtyvyystoimintojen vuorovaikutusta. Se saa tietonsa autoon asennetulta kameralta ja tutkalta ja auttaa kuljettajaa ylläpitämään mukavaa ajonopeutta ja riittävää turvaväliä edessä ajaviin ajoneuvoihin. Tekniikka toimii kaikissa nopeuksissa olipa kyseessä ruuhkainen kaupunkiliikenne tai avoin moottoritie (0-200 km/h). Tämä lisätoiminto tekee ajomatkoista miellyttävämpiä ja poistaa turhaa stressiä. Voit rentoutua ja nauttia ajamisesta.

11 Tämän me tiedämme: peräänajo ei ole paras tapa tavata ihmisiä. Volvon City Safety -järjestelmän tavoitteena on poistaa yleisin (ja noloin) liikenneonnettomuustyyppi alle 30 km/h nopeudessa tapahtuva peräänajo. Tekniikka kuuluu Volvo XC60 -mallin vakiovarustukseen. Se käyttää laseranturia, joka seuraa auton edessä olevaa ajoneuvoa, ja laskee jatkuvasti, kuinka paljon jarrutusvoimaa tarvitaan, jotta autosi pysähtyy kokonaan ennen yhteentörmäystä. Jos järjestelmä aistii henkilötietojen ja vakuutuskaavakkeiden täytön välittömän uhan, se jarruttaa autoasi automaattisesti. City Safety -järjestelmä pelastaa sinut muultakin kuin häpeältä se auttaa lieventämään yhteentörmäyksiä tai välttämään ne kokonaan.

12 Näe risteykset aivan uudella tavalla. Volvo XC60 -malliin on saatavana etusäleikköön asennettava erityinen panoraamakamera, joka eliminoi tehokkaasti kuolleiden kulmien asettamia ansoja. Kameran avulla voit ajaa luottavaisemmin niin kutsuttuihin pimeisiin risteyksiin ilman pelkoa yhteentörmäyksistä. Kamera välittää Volvo Sensus -informaatiokeskuksen näytölle 180 asteen jaetun näkymän ympäristöstä. Ominaisuus helpottaa myös ahtaisiin paikkoihin pysäköimistä. Saatavana on lisäksi takaosaan asennettava pysäköintikamera. Volvo XC60 auttaa sinua näkemään ympäröivän maailman entistä paremmin.

13 Luonnonvoima: remium Sound Multi Media -järjestelmä. Mikään ei herätä tunteita yhtä spontaanisti kuin oma lempimusiikki. Ja kun soitat tuota musiikkia Volvo XC60:n sisätilojen akustiikkaan sovitetun audiojärjestelmän kautta, saat nauttia maailmanluokan äänentoistosta. Malliston huippuversio ja jokaisen musiikkiharrastajan unelma on remium Sound Multi Media -järjestelmä, joka kehittää 910 wattia tehoa. Järjestelmään on lisäksi tarjolla kaksi subwooferia. D-luokan digitaalivahvistin, 12 korkealaatuista kaiutinta, DVDmultimediasoitin, Dolby ro Logic II Surround -tekniikka ja 7" värinäyttö muodostavat vertaansa vailla olevan viihdekeskuksen. 5 x 130 W 4 x 40 4 x 20 remium Sound Multi Media 7" High erformance Multi Media 7" High erformance 5" erformance 5" Kaiutin

14 Kauneutta, jolla on tarkoitus. Volvo XC60 on paljon muuta kuin muodokas kaunotar, joka heijastaa valoa tyylikkäästi. Se on suunniteltu suoriutumaan mitä moninaisimmista tilanteista vaivattoman sulavasti. Älykkäät ratkaisut, kuten sähkötoiminen takaluukku ja kolmiosainen alas taittuva takaistuin, tuovat helpotusta harmaaseen arkeen. Laita autosi töihin ja nauti sen monipuolisuudesta.

15 26 27

16

17 Uusin tekniikka ei ole vain kuljettajaa varten. Oletetaan, että sinulla on tämä erittäin suorituskykyinen auto, jossa on poikkeuksellisen mukavat sisätilat ja innostava remium Sound Multi Media -järjestelmä. Millä muulla tavoin voisit vielä hämmästyttää matkustajiasi? Esittele heille takamatkustajien viihdejärjestelmä (RSE). Takana matkustaville VI-vieraille tarkoitettu järjestelmä sisältää etuistuinten niskatukiin asennetut 8" näytöt, DVD-soittimet, langattomat kuulokkeet ja säätimet. Lisäksi autossa voi katsella digitaalitelevisiolähetyksiä, ja järjestelmään voi liittää myös iod -laitteen, M3-soittimen tai matkapuhelimen. Kokonaisuuden kruunaa panoraamakattoikkuna. Sävytetyn lasin ja sähkötoimisen aurinkoverhon ansiosta matkustajien ulottuvilla on pala taivasta.

18 Vahtikoira, jota voit kuljettaa mukanasi taskussa. Volvo on uskollinen omistajalleen. Henkilökohtaista turvallisuutta parantavat ratkaisut, kuten lähestymis- ja saattovalot ja henkilökohtainen autokommunikaattori (CC) varmistavat, että voit olla luottavaisin mielin myös silloin, kun Volvosi on pysäköitynä. Kun pidät CC:tä mukanasi taskussa tai käsilaukussa, voit tarkistaa siitä autosi lukituksen ja hälyttimen tilan, avata ovien lukituksen yksinkertaisesti ovenkahvaan tarttumalla ja käynnistää moottorin ilman avaimen erillistä käyttöä.

19 Ei sen tarvitse olla monimutkaista. Stressi häviää ja hauskuus alkaa. Ylellisten autojen kuljettajat vaativat täydellisyyttä, poikkeuksellista ajonautintoa ja henkilökohtaisia ratkaisuja pienintä yksityiskohtaa myöten. Kyky luoda nerokkuutta ilman monimutkaisuutta, kestävyyttä ilman tylsyyttä ja ylellisyyttä ilman pinnallisuutta on Volvon arvostettu perinne. Me valmistamme autoja, jotka on suunniteltu juuri sinulle. 35

20 Volvon turvallisuustekniikat suojaavat sinua vaaroilta ja varmistavat ajonautinnon. Volvo on tunnettu edistyksellisestä turvallisuustekniikastaan ympäri maailmaa. Vain harvoilla autonvalmistajilla on ansioluettelossaan yhtä vakuuttava valikoima turvallisuusinnovaatioita, ja sitoutuminen turvallisuuteen onkin ohjannut Volvoa jo yli 80 vuoden ajan. Olemme tästä erityisen ylpeitä mutta emme suinkaan vielä täysin tyytyväisiä. Haluamme, että autot eivät joutuisi enää onnettomuuksiin. Tämä kunnianhimoinen tavoite edellyttää innovatiivista ajattelua ja aivan uutta lähestymistapaa autojen suunnitteluun. Hyvät uutiset ovat, että olemme oikealla tiellä. Volvolla ajaminen on innostavaa ja hauskaa. oikkeuksellisen edistykselliset turvallisuustekniikat eivät enää ole mielikuvituksen tuotetta vaan täyttä todellisuutta Volvossa. Kun ajat Volvolla, saat samalla esimakua autoilun tulevaisuudesta, jossa intohimoinen suunnittelutyö ja muotoilu auttavat sinua ottamaan ajamisesta kaiken irti. Sujuvaa matkantekoa kaikissa nopeuksissa. Kaikissa nopeuksissa toimiva mukautuva vakionopeudensäädin (ACC) ylläpitää asettamaasi ajonopeutta ja turvaväliä edessä ajavaan ajoneuvoon automaattisesti ajoitpa sitten moottoritiellä tai hitaasti etenevässä ruuhkassa. Sisältyy Driver Support -varustepakettiin. Vältä törmäyksiä kaikissa nopeuksissa. Törmäysvaroitin automaattisella täysjarrutuksella (CWFAB) varoittaa sinua kaikissa nopeuksissa, jos ajat liian lähellä edessä kulkevaa ajoneuvoa, ja jarruttaa automaattisesti, jos törmäysvaara on välitön. Sisältyy Driver Support -varustepakettiin. Tasapainoista vetoa. erävaunun vakautusjärjestelmä (TSA) torjuu perä- tai asuntovaunun heilahteluja. Nelivedon vakautta. Volvon AWD-nelivetojärjestelmä Instant Traction -toiminnolla parantaa ajovakautta ja pitoa kaikissa sääolosuhteissa ja kaikilla tienpinnoilla. Silmät selässä. ysäköintiapu ja pysäköintikamera kertovat sinulle, mitä autosi takana tapahtuu peruutettaessa. Toiminto on saatavana myös auton etuosaan. ysy tiellä. Ajovakauden hallintajärjestelmä (DSTC) parantaa ajettavuutta ja turvallisuutta haastavissakin tilanteissa. Törmäyksenestoa hitaissa nopeuksissa. City Safety -järjestelmä on maailman ensimmäinen vakiovarusteinen törmäyksiä estävä ja lieventävä tekniikka, joka jarruttaa autoa automaattisesti, jos olet vaarassa törmätä hitaammin liikkuvaan tai paikallaan olevaan ajoneuvoon. Järjestelmä toimii alle 30 km/h nopeuksissa. Suojaa jalankulkijoille. Tutka- ja kameratekniikkaa käyttävä jalankulkijoiden havaitsemistoiminto automaattisella täysjarrutuksella havaitsee auton edessä olevat jalankulkijat ja jarruttaatarvittaessa automaattisesti. Tämä Volvon innovaatio sisältyy Driver Support -varustepakettiin. ysy virkeänä. Kuljettajan tarkkailutoiminto (DAC) varoittaa sinua, jos ajotapasi osoittaa herpaantumisen merkkejä, ja ehdottaa taukoa. Sisältyy Driver Support -varustepakettiin. Oikeissa asemissa. Kaistavaroitin (LDW) varoittaa kuljettajaa, jos auto alkaa ajautua pois oikealta ajokaistalta. Sisältyy Driver Support -varustepakettiin. Kuolleen kulman tarkkailua. Kuollutta kulmaa tarkkaileva järjestelmä (BLIS) auttaa sinua havaitsemaan kuolleeseen kulmaan osuvat ajoneuvot. Sisältyy Driver Support -varustepakettiin. Kurkista kulman taakse. anoraamakamera auttaa sinua näkemään vasemmalta ja oikealta lähestyvät ajoneuvot, kun pysäköit autoa tai vaikkapa poistut parkkitalosta. Valaistus tien päällä. Aktiiviset kääntyvät Xenon-ajovalot (ABL) laajentavat näkökenttääsi pimeällä ajettaessa ja valaisevat kaarteita huomattavasti tehokkaammin. ysy tasapainossa. Kallistuksenvakaajajärjestelmä (RSC) tunnistaa uhkaavat kallistelut ja auttaa tarvittaessa vakauttamaan autoa. Henkilökohtaista huolenpitoa. Hävittäjälentokoneista innoituksensa saanut älykäs kuljettajan tietojärjestelmä (IDIS) vähentää kuljettajan kuormitusta stressaavissa ajotilanteissa. 37

21 Taittaa valoa kauniisti ja antaa lupauksen paremmasta tulevaisuudesta. Volvon tie kohti puhtaampaa ympäristöä alkoi jo 1970-luvun alkupuolella, jolloin olimme ensimmäisiä autonvalmistajia, jotka tunnustivat autojen haittavaikutukset ympäristölle ja alkoivat tehdä jotakin asian eteen. Olemme sittemmin luoneet useita innovaatioita, jotka vähentävät autojen aiheuttamia ympäristörasituksia eri vaiheissa tuotekehityksestä ja valmistuksesta käyttöön ja kierrätykseen. Nykypäivän suurin haaste liittyy ilmastonmuutosta kiihdyttävien CO 2 -päästöjen vähentämiseen. Me vastaamme siihen DRIVe-ympäristöohjelmassa kehitettävillä tekniikoilla ja innovaatioilla. Volvo tarjoaa remium-segmentin vahvimpiin kuuluvan malliston autoja, jotka synnyttävät erityisen vähän CO 2 -päästöjä. Volvon DRIVe- mallit hyödyntävät innovatiivista voimansiirtotekniikkaa yhdessä edistyksellisen aerodynamiikan, matalakitkatekniikan ja kevyiden materiaalien kanssa, ja ne ovat tärkeä askel kohti nollapäästöjä. Esittelemme lähitulevaisuudessa uutta tekniikkaa, kuten CO 2 -päästöjä entisestään vähentäviä hybridiajoneuvoja, jotka voidaan ladata tavallisesta seinäpistokkeesta. Olemme vahvasti mukana myös sähköajoneuvojen kehityksessä. Sähkötekniikka pienentää merkittävästi autojemme ekologista jalanjälkeä ja tekee niistä entistä hauskempia ajettavia. Olemme jo julkistaneet ensimmäisen sähköautomme Volvo C30 Electric -mallin ja lisää jännittäviä uutisia on tulossa. Terveellisemmät sisämateriaalit. Kaikki verhoilut ja sisätekstiilit on testattu tiettyjen allergiaa aiheuttavien tai haitallisten aineiden varalta. Lisäksi useat sisätilojen metalliosat on testattu kosketusallergioiden varalta. Lopputulos on matkustamo, jossa kaikkien on hyvä olla. uhdas sisäilma. Volvon sisäilman laatujärjestelmä tarkkailee sisään virtaavaa ilmaa ja estää hiilimonoksidia, maaotsonia ja typpidioksidia pääsemästä matkustamoon. Järjestelmä auttaa varmistamaan, että auton sisällä hengittämäsi ilma on puhtaampaa kuin ulkoilma ruuhkaisessa kaupunkiliikenteessä. olttoainetta säästävää muotoilua. Volvo hyödyntää edistyksellistä aerodynaamista muotoilua, kevyitä materiaaleja ja matalakitkatekniikkaa, jotka vähentävät ilman- ja vierintävastuksesta aiheutuvaa energiahävikkiä. Ratkaisut madaltavat yhdessä huippuluokan moottoritekniikan kanssa CO 2 -päästötasoa ja tekevät ajamisesta taloudellisempaa. uhtaammat päästöt. Nopeasti kylmäkäynnistyksen jälkeen reagoiva Volvon kehittynyt päästöjenhallintajärjestelmä eliminoi % bensiinimoottorin pakokaasujen hiilimonoksidista, hiilivedyistä ja typpioksideista. Volvon turbodieselmoottorit sisältävät hiukkassuodattimen, joka poistaa noin 95 % dieselin pakokaasujen hiukkasista. Vihreää punaisissa valoissa. Kaikkiin käsivalintaisella vaihteistolla varustettuihin turbodieselmoottoreihin on saatavana Volvon start/stop -tekniikka, joka vähentää kaupunkiajossa polttoaineen kulutusta ja CO 2 -päästöjä jopa 8 prosenttia. Kierrätys. Volvo XC60 noudattaa ehdotettuja tiukkoja eurooppalaisia kierrätysdirektiivejä, mikä auttaa minimoimaan ajoneuvon haitalliset ympäristövaikutukset. Allergiahyväksytty matkustamo. uhtaan sisäilman varustepaketti (CZI) tuottaa matkustamoon niin puhdasta ilmaa, että se on saanut Ruotsin astmaja allergialiiton suosituksen. uhtaat värit. Volvon kaikki ulkovärit ovat vesipohjaisia, jotta ympäristölle haitallisten liuottimien käyttöä voitaisiin vähentää. Volvon maalauslaitokset kuuluvat maailman puhtaimpiin. Maksimaalista taloudellisuutta dieselmoottorilla. Volvon kehittynyt yhteispaineruiskutuksella varustettu turbodieseltekniikka varmistaa erinomaisen polttoainetaloudellisuuden ja vähäiset CO 2 -päästöt. Hyvä esimerkki tästä on erittäin suorituskykyinen D5-turbodieselmoottori. 149 g CO 2 /km. Uusin ekologinen edistysaskeleemme, etuvetoinen Volvo XC60 DRIVe, kuluttaa polttoainetta vain 5,7 l/100 km - pienet päästöt, äärimmäinen tyyli. 39

22 Volvo XC60 saa alkunsa tästä. Valitsemasi moottori muodostaa merkittävän osan tulevista ajokokemuksista. Toiset moottorit korostavat korkeaa suorituskykyä ja toiset taas taloudellisuutta, mutta kaikki tässä esitellyt bensiini- ja dieselmoottorit tarjoavat välitöntä ja sulavaa tehoa. Voimanlähteiden käyttämä huipputekniikka puristaa viimeisestäkin polttoainepisarasta kaiken irti. Mikä moottori saa sinut käynnistymään? Lue lisää moottoreista osoitteessa T6 AWD T5 D5 AWD/D3 AWD D3/DRIVe 249 CO 2 g/km 10,7 l/100 km 304 hv 224 kw 440 Nm Euro CO 2 g/km 8,5 l/100 km 240 hv 177 kw 320 Nm Euro 5 D5 AWD: 149 CO 2 g/km 5,7 l/100 km 215 hv 158 kw 420 Nm Euro 5 D3 AWD: 149 CO 2 g/km 5,7 l/100 km 163 hv 120 kw 420 Nm Euro 5 D3: 178 CO 2 g/km 6,8 l/100 km 163 hv 120 kw 400 Nm Euro 5 DRIVe: 149 CO 2 g/km 5,7 l/100 km 163 hv 120 kw 400 Nm Euro 5 Nauti loistavan kuusisylinterisen bensiinirivimoottorin sulavuudesta ja dynamiikasta. Hienostunut 3,0-litrainen T6-moottori sisältää Twin-Scrollturbon, joka takaa välittömät reaktiot koko käyntinopeusalueella. Käytössäsi on vakuuttava 440 Nm:n maksimivääntömomentti jo käyntinopeudelta 2100 r/min alkaen. Tämä moottori on suorituskyvyltään ja ajomukavuudeltaan alansa ehdotonta huippua. Älykkäät tekniikat, kuten jarrutusenergiaa hyödyntävä järjestelmä, parantavat polttoainetaloudellisuutta. Lisää urheilullisuutta tuovat Volvon nelivetojärjestelmä Instant Traction -toiminnolla ja kuusivaihteinen Geartronic-automaattivaihteisto Sport-tilalla. Teho (kw) Vääntömomentti (Nm) Käyntinopeus (RM x 1000) Bensiinivoimanlähteiden ystäville tarjolla on uuden sukupolven turbomoottori, joka sisältää viimeisintä tekniikkaa. Erittäin tarkka bensiinin suorasuihkutus yhdessä patentoidun turboahtimen ja muuttuvien nokka-akselien kanssa antaa tälle nelisylinteriselle 2,0-litraiselle voimanlähteelle suuremmille moottoreille tyypillisiä ominaisuuksia ilman runsasta polttoaineen kulutusta. Saat nauttia välittömästä kiihtyvyydestä ja rennosta ajettavuudesta kaikissa tilanteissa. Muut polttoaineen kulutusta vähentävät tekniikat, kuten jarrutusenergiaa hyödyntävä järjestelmä, pitävät hiilidioksidipäästötason matalana. Moottorin pariksi tulee aina kaksoiskytkintä käyttävä, erittäin nopea kuusivaihteinen owershift-automaattivaihteisto. Teho (kw) Vääntömomentti (Nm) Käyntinopeus (RM x 1000) Vaaditko moottorilta hienostuneisuutta ja taloudellisuutta? Volvon erittäin suorituskykyiset 2,4 litran viisisylinteriset turbodieselit jarrutusenergiaa hyödyntävällä järjestelmällä ja start/stop-tekniikalla (käsivalintaisen vaihteiston kanssa) voivat olla juuri sinulle sopivia voimanlähteitä. Sekventiaaliset kaksoisturboahtimet varmistavat suuren tehon koko käyntinopeusalueella. 440 Nm:n (D5 AWD Geatronic) tai 420 Nm:n (D5 AWD käsivalintainen ja D3 AWD) maksimivääntömomentti on käytettävissä jo matalilta käyntinopeuksilta alkaen. Varastossa on aina runsaasti tehoa ripeitä ohituksia varten erityisesti nopeudessa km/h. Voimanlähteen sulava toiminta tekee ajamisesta tasapainoista niin moottoriteillä kuin kaupungissakin. Ja jos kaipaat lisää urheilullisuutta, 215 hevosvoiman D5 AWD on valmis vastaamaan haasteeseen. Voit valita autoosi kuusivaihteisen käsivalintaisen vaihteiston tai kuusivaihteisen Geartronicautomaattivaihteiston Sport-tilalla. Neliveto ja Instant Traction -toiminto viimeistelevät dynaamisen ajokokemuksen. Teho (kw) Teho (kw) Vääntömomentti (Nm) Käyntinopeus (RM x 1000) Vääntömomentti (Nm) Täysin uusi 2,0 litran viisisylinterinen turbodieselmoottori on suunniteltu erityisestä syystä: halusimme tarjota sinulle poikkeuksellisen hienostuneen ja taloudellisen ajokokemuksen. Yksittäinen turboahdin varmistaa suuren tehon jo matalilla käyntinopeuksilla. Moottorin sulavuus ja sitkeys lisäävät hallinnan tunnetta kaikissa ajotilanteissa, eikä ajamisen hauskuudestakaan ole tingitty. Voit nauttia vähäisestä polttoaineen kulutuksesta ja matalasta CO 2 -päästötasosta varsinkin, jos valitset erittäin taloudellisen DRIVeversion. Jarrutusenergiaa hyödyntävä järjestelmä, start/stop-tekniikka (DRIVe) ja etuveto parantavat taloudellisuutta entisestään. D3-moottoriin on saatavilla kuusivaihteinen Geartronic-automaattivaihteisto, kun DRIVeversio puolestaan käyttää kuusivaihteista käsivalintaista vaihteistoa. Teho (kw) Vääntömomentti (Nm) Käyntinopeus (RM x 1000) Käyntinopeus (RM x 1000) Kaikki tekniset tiedot voivat muuttua. Kysy viimeisimpiä tietoja Volvo -jälleenmyyjältä

23 Varustele oma Volvo XC60 -autosi. Apunasi oman tyylisi ja tarpeidesi määrittämisessä ovat Volvon varustetasot ja lisävarusteet, joka helpottavat elämääsi ja auttavat sinua ilmaisemaan itseäsi. Jokainen varuste täydentää Volvo XC60:n muotoilua ja toimintoja erinomaisella tavalla, ja viimeistely on premiumluokan auton arvolle sopivaa. Sisämateriaalit ovat allergiatestattuja, ja kaikki lisävarusteet on testattu Volvon tiukkojen turvallisuus- ja ympäristövaatimusten mukaisesti. Löydä oma henkilökohtainen Volvosi osoitteessa XC60 vakiovarustus Sisältää: Alumiinivanteet 17" Segin Ajotietokone Ajovakauden hallintajärjestelmä (DSTC) Ajovalojen korkeapainepesimet Ajovalojen korkeuden säädin Alamäkihidastin (HDC) (AWD-mallit) Audiojärjestelmä erformance, AUX-liitäntä Audiojärjestelmän säätimet ohjauspyörässä Automaattinen ilmastointijärjestelmä (ECC) Auton asetusmuisti avaimissa City Safety -järjestelmä Etuistuinten sivuturvatyynyt IC-turvaverhot Ilmasuuttimet B-pilareissa ISOFIX-turvaistuimen kiinnitykset takana Kallistuksenvakaajajärjestelmä (RSC) Kangasmatot Kattokiskot, mustat Kauko-ohjattu keskuslukitus Kierähtämissuojajärjestelmä (ROS) Kuljettajan ja etumat kustajan turvatyyny Kyynärnoja mukitelineillä edessä Kyynärnoja mukitelineillä ja säilytyslokerolla takana Lukittavat pyöränpultit Ohjauspyörä: Nahka olttoainekäyttöinen lämmitin (Diesel-moottorit) uhtaan sisäilman varustepaketti (CZI) Raitisilmasuodatin Renkaan paikkausvälineet Sisustuksen Charcoal-koristukset Sisäilman laatujärjestelmä (IAQS) Sähkötoiminen seisontajarru Sähkötoimiset ikkunat Sähkötoimiset ja lämmitteiset ulkopeilit Takaistuin jaettu 40/20/40-suhteessa Tavaratilan näkösuoja Tavaratilan suojaverkko Tuplapakoputkenpäät (T5, D3 AWD, D5 AWD, T6 AWD) Turvavyömuistutin kaikilla istuimilla Ulkolämpötilan mittari Vaihdekepin nuppi: Nahka Vakionopeudensäädin Valaistut meikkipeilit Verhoilu: Lomma-kangas Virtapistoke etu- ja takaistuimella, 12 V Virtapistoke tavaratilassa, 12 V Volvo Guard -hälytin Volvo Sensus informaatiokeskus 5" värinäytöllä WHIS-suojajärjestelmä + Momentum Sisältää vakiovarustuksen lisäksi muun muassa seuraavat varusteet: Aktiiviset Xenon-ajovalot (ABL) Audiojärjestelmä High erformance, USB-/iod -liitäntä, Bluetooth - järjestelmä Kiiltolistat sivuikkunoiden alareunassa Ohjauspyörä: Nahka, silkkimetallikoristus ysäköintiapu takana Sadetunnistin Sisustuksen Brushed Aluminium -koristukset Verhoilu: Kangas/T-Tech Vettä hylkivät etusivuikkunat + Summum Sisältää Momentum-varustetason lisäksi muun muassa seuraavat varusteet: Alumiinivanteet 7,5x18" Zephyrus Automaattisesti himmenevä taustapeili Sähköisesti koria vasten kääntyvät ulkopeilit Sähkötoiminen kuljettajan istuin muistitoiminnolla (sis. ulkopeilit) Kattokiskot, kirkkaat Sähköisesti alastaitettavat niskatuet takana (reunapaikat) Verhoilu: Nahka Watch Dial -mittaristo R-design Sisältää Kineticin lisäksi ainutlaatuiset R-design -varusteet: Alumiinivanteet 8x18" Cratus (lisävarusteena alumiinivanteet 8x20" Cratus) Korinväriset helmat R-design alusta R-design etusäleikkö R-design istuimet R-design matot R-design mittaristo R-design ohjauspyörä R-design pakoputkenpäät R-design polkimet R-design ulkopeilit R-design vaihdekepin nuppi R-design verhoilu Silkkimetalliviimeistely etupuskurissa Sisustuksen R-Design -koristukset Sivykynnyslistat Takasuojalevy Ulkoiset tyylilisävarusteet Sisältää: Alumiinivanteet, Talitha 8x20" (kaksi värivaihtoehtoa: Diamond Cut/tummanharmaa matta ja Diamond Cut/ Silver Stone) Etupuskurin suojalevy akoputkenpäät (saatavilla kaikkiin moottoreihin, yksittäiset tai tuplapakoputkenpäät) Sivukynnyslistat tai astinlaudat Takasuojalevy Ulkoiset tyylilisävarusteet voidaan asentaa kaikkien moottorien ja varustetasojen kanssa R-design-versiota lukuun ottamatta. Huomioi: Tiedot saattavat muuttua esitteen painamisen jälkeen. Tarkista viimeisimmät tiedot Volvo jälleenmyyjältäsi ennen tilaamista

24 Kaipaatko dynaamista kosketusta? Jos tyylikäs ja urheilullinen ulkoasu saa pulssisi kohoamaan, tämä saattaa olla juuri sinulle sopiva Volvo XC60 -malli: Offblack Eriksberg T-Tec-/kangasverhoilu, Anthracite Black -sisustus, Brushed Aluminium -koristus keskikonsolissa ja ovipaneeleissa, nahkainen ohjauspyörä (Offblack) alumiinikoristuksella ja nahkainen vaihdekepin nuppi (Offblack). Ulkoväri Cosmic White metalli, 19" Achilles-alumiinivanteet (Diamond Cut/tummanharmaa matta) ja ulkoinen tyylisarja, jossa etupuskurin suojalevy, astinlaudat ja takasuojalevy. Vai modernia ylellisyyttä? Toiset ihmiset pitävät enemmän hienostuneesta, ajattomasta eleganssista. Jos itse kuulut heihin, uusi Volvo XC60 -autosi voisi näyttää tältä: Beige nahkaverhoilu, Sandstone Beige -sisustus, Classic Wood -koristus keskikonsolissa ja ovipaneeleissa, valaistut kynnyslistat, nahka/classic Wood -ohjauspyörä (Beige) ja nahka/classic Wood -vaihdekepin nuppi (Beige). Ulkoväri Flamenco Red metalli ja 18" Merac-alumiinivanteet

25 R-design. Edelläkävijän ylpeä tukija. Kun valitset Volvo XC60 R-design -mallin, voit olla varma, ettei autosi kärsi asenteen puutteesta. Rohkeat mutta hyvällä maulla viimeistellyt ainutlaatuiset R-design -tyylielementit kuvastavat aitoa intohimoa urheilullisuutta kohtaan. Kaikki yksityiskohdat R-design -säleikön tunnuksesta 90 mm:n pakoputkiin varmistavat, että Volvo XC60 R-design huokuu itsevarmuutta jokaisessa kaarteessa. Ja juuri kaarteissa auton kehittynyt urheilullinen alusta erottuu edukseen. Iskunvaimentimet, jouset ja kallistuksenvaimentimet on säädetty tarjoamaan nopeita reaktioita ja dynaamista hallittavuutta. Ilmeikäs ja tasapainoinen R-design -alusta tekee autosta entistä ketterämmän ja sulavamman. Etu on sinun puolellasi.

26 Elämässä on hetkiä, jolloin täytyy säätää stereot kovemmalle. XC60 R-design vetoaa tunteisiin dynaamisuudellaan. Upeita R-design -varusteita ovat muun muassa viisipuolaiset Cratus-alumiinivanteet (18" vakiona, mahdollisuus valita myös 20" vanteet), urheilulliset R-design -istuimet erityisompeleilla ja nahkapäällysteinen 3-puolainen R-design ohjauspyörä. Nopeus- ja käyntinopeusmittarin kaunis sininen sävy muistuttaa sinua, että ajat hyvin erityisellä autolla. R-design vaihdekepin nuppi Rei itetty nahka antaa XC60 R-design -mallin vaihdekepille suorituskykyisen ilmeen. R-design polkimet Kilparadoilta inspiraatiota saaneet polkimet korostavat ajokokemusta nauti näiden uritettujen polkimien tunteesta. R-design verhoilu Nojaa taaksepäin ja nauti ajomatkasta upeissa nahkaverhoilluissa istuimissa. Väriyhdistelmät ovat Offblack/Offblack, Offblack/ Beige ja Beige/Offblack. R-design koristukset Myös keskikonsolista ja ovenkahvoista huokuu nykyaikaista urheilullisuutta ja tyyliä. R-design matot Ainutlaatuiset koristereunaiset R-design -matot toivottavat tyylikkäästi tervetulleeksi. 48 R-design-tuotteita on saatavana myös lisävarustevalikoimassamme. Ota yhteyttä Volvo -jälleenmyyjään, jos haluat lisätietoja. 49

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste.

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste. Turvallisuusvarusteet Kuva, Classic Elegance Sport Onnettomuustilanteessa suojaava MAIDAS-törmäysvoimien vaimennusjärjestelmä, kolmois-h-palkisto SRS-turvajärjestelmä keskusohjausyksikkö ja törmäyssensorit,

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

Lasten tulisi istua autossa selkä menosuuntaan 3-4-vuotiaaksi asti

Lasten tulisi istua autossa selkä menosuuntaan 3-4-vuotiaaksi asti Lasten tulisi istua autossa selkä menosuuntaan 3-4-vuotiaaksi asti Pienten lasten tulisi matkustaa autossa selkä menosuuntaan asennetussa turvaistuimessa mahdollisimman pitkään, ainakin 3-4-vuotiaaksi.

Lisätiedot

XC60 BUSINESS HINNASTO MY16 1.1.2016

XC60 BUSINESS HINNASTO MY16 1.1.2016 XC60 BUSINESS HINNASTO MY16 1.1.2016 Vaih- Suurin Autoveroton Kokonais Malli teisto teho CO2 hinta alv 24% Autovero hinta Vapaa Käyttö Bensiini Kw/Hv XC60 T5 Business aut A8 181/245 157 41 000 14 310,21

Lisätiedot

MAAILMAN MYYDYIN ROADSTER

MAAILMAN MYYDYIN ROADSTER M{ZD{ Mx-5 MAAILMAN MYYDYIN ROADSTER Täysin uusi MX-5 säilyttää ikonisen arvonsa maailman suositumpana avo-urheilu autona. Neljännen sukupolven MX-5 sisältää kaikki parannukset mitä voi toivoa suorituskyvyn,

Lisätiedot

Suurin CO2 Autoveroton Autovero Kokonais

Suurin CO2 Autoveroton Autovero Kokonais S90 BUSINESS HINNASTO MY17 19.1.2016 V2 Suurin CO2 Autoveroton Autovero Kokonais Verotusarvo Malli / Modell teho hinta alv 24% hinta Vapaa Käyttö Diesel kw/hv S90 D3 Business* 110/150 109 37 600 7 226,43

Lisätiedot

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Toteuta yksilölliset unelmasi Honda Accordin myötä olemme tuoneet innokkaan ja urheilullisen kulkijan tien päälle. Toiveesi ja unelmasi ovat kuitenkin

Lisätiedot

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA.

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. KOE MENESTYS. Täysin uusi BMW 5-sarja on yhdistelmä rohkeaa dynaamisuutta ja modernia ylellisyyttä. Samalla se tulee jatkamaan BMW 5-sarjan menestystä luokkansa

Lisätiedot

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan VOLVO S60 & V60 DRIV Lisäys käyttöohjekirjaan Tästä lisäyksestä Tämä painotuote Tämä käyttöohje on auton käyttöohjekirjaa täydentävä lisäys. Volvo Personvagnar AB Lisäys käsittelee tämän automallin varsinaisen

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09

Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09 Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09 01 Ulkovarustelu 01 Valaistut kylkiputket Hyvännäköiset ja käytännölliset. Aina kun ovet suljetaan tai avataan kylkiputkien valot syttyvät 30 sekunniksi. 82 01 583

Lisätiedot

M{ZD{ CX _15R1_CX3_V3_COVERS.indd /05/ :22:22

M{ZD{ CX _15R1_CX3_V3_COVERS.indd /05/ :22:22 M{ZD{ CX-3 3 4 5 6 7 8 9 LAADUN TUNTU 10 11 12 13 MZD CONNECT OSAA MYÖS SUOMEA *MZD Connect on edistyksellinen Bluetooth@ -tieto/ viihdejärjestelmä. Voit yhdistää älypuhelimesi osaksi autoa; yhteystiedot,

Lisätiedot

2 6 7 8 9 10 12 112 13 14 17 18 19 20 4 5 8 9 21 4 1 3 5 6 7 2 24 26 28 29 30 31 Ulkovarusteet Trend Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmäø1 Muotoilu ja ulkovarusteita Elektroninen ajovakauden

Lisätiedot

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk. 4.2.2010 ohjehinta,,, n lisähinta 1.8 Comfort 5MT 4d UK1 580 415 20 000,00 5 697,25 25 697,25 600,00 173,21 773,21 152 1.8 Dynamic 5MT 4d UK2 590 425 20 650,00 5 884,82

Lisätiedot

UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ

UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ TIEDOTE UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ Fordin seuraavan sukupolven 250-hevosvoimainen Focus ST ennakkoesittelyssä Pariisin autonäyttelyssä Kyseessä on

Lisätiedot

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri.

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri. Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG 1,6 ISG 1,6 DCTautomaatti 1,4 CRDi ISG 1,6 CRDi ISG 1,6 CRDi EcoDynamics 100 hv EcoDynamics 135 hv 135 hv EcoDynamics 90 hv EcoDynamics 128 hv automaatti 128 hv Varustetasot

Lisätiedot

COROLLA LISÄVARUSTEET

COROLLA LISÄVARUSTEET COROLLA LISÄVARUSTEET 02 Nautittavaa laatua Corollan korkea laatu, huippuun viety mukavuus, suorituskyky ja edistykselliset ajo-ominaisuudet antavat sinulle todellisen ajonautinnon. Alkuperäisillä Toyota-varusteilla

Lisätiedot

ETULEIKKURIT. Aito runko-ohjaus. Täysi näkyvyys. Etenevyyttä nelivedolla. Helppo käyttää

ETULEIKKURIT. Aito runko-ohjaus. Täysi näkyvyys. Etenevyyttä nelivedolla. Helppo käyttää ETULEIKKURIT Fiksu ja ammattitasoinen tapa hoitaa nurmikkoa. Etuleikkuulaitteella yllät joka paikkaan ja näet mitä leikkaat. Nopeasti ja mukavasti samalla kun lannoitat nurmikon ja vältät haravoinnin.

Lisätiedot

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 112 13 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 340 300 260 140 [190] 120 [163] 100 [136] 80 [109] 380 340 300 260 140 [190] 120

Lisätiedot

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 MOOTTORI PureTech 110 PureTech 130 PureTech 130 Aut. THP 205 Korimalli 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen Iskutilavuus cm3 1198 1198 1198 1598 Sylinteriluku / venttiililuku

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Business Exclusive Edition.

Kampanjahinnasto. Business Exclusive Edition. Kampanjahinnasto. Business Exclusive Edition. Voimassa alkaen 1.1.2017. Business Exclusive Edition Kampanjamallisto: BMW 3-sarja Sedan, Touring ja Gran Turismo BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi

Lisätiedot

Käyttöohje. Tasapainolauta

Käyttöohje. Tasapainolauta Käyttöohje Tasapainolauta Kiitos kun ostit tasapainolaudan.! VAROITUS! Opettele ajamaan laitteella turvallisesti, huomioi muu liikenne ja säännöt. Käytä lisäksi säädösten mukaisia turvavarusteita. Älä

Lisätiedot

FORD B-MAX Muokkaa se omaksesi Oman Ford B-MAXin värin ja verhoilun valinta on ratkaiseva, mutta myös nautinnollinen, hetki. Tiedät kyllä heti, mikä on oikein. 15" 12-puolainen pyöränsuojus (Vakiovaruste:

Lisätiedot

Invacare. Elämäntyyliisi täydellisesti sopiva

Invacare. Elämäntyyliisi täydellisesti sopiva Elämäntyyliisi täydellisesti sopiva MyOn HC on suunniteltu aktiiviselle käyttäjälle, joka etsii hinnaltaan edullista ja käyttöominaisuuksiltaan hyvää tuolia, joka on helppo taittaa kokoon käsittelyä, varastointia

Lisätiedot

KOJELAUTA MITTARISTO. A Nopeusmittari B Polttoainemittari C Moottorin lämpömittari D Kierroslukumittari E Monitoiminäyttö (perus/laajennettu)

KOJELAUTA MITTARISTO. A Nopeusmittari B Polttoainemittari C Moottorin lämpömittari D Kierroslukumittari E Monitoiminäyttö (perus/laajennettu) F I A T C R O M A P I K A O P A S KOJELAUTA 1 Ohjauspyörän vasen vipu: ulkovalot - 2 Mittaristo - 3 Ohjauspyörän oikea vipu: tuuli- ja takalasin pyyhkijät sekä ajotietokoneen näppäimet - 4 Connect Nav+

Lisätiedot

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT TOUKOKUU 2015 MOOTTORI PureTech 130 e-thp 165 Automaatti BlueHDi

Lisätiedot

y Polttonestetoiminen lämmitin 87

y Polttonestetoiminen lämmitin 87 Klimat 5 1 y Polttonestetoiminen lämmitin 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Bensiini 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 paitsi AT Bensiini 30618 095-1 912-B edustaa lämmittimien uuttaa sukupolvea. Tämä

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Transporter Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Ennakoi.Tiedät kyllä miksi. Förutse. Du vet nog varför.

Ennakoi.Tiedät kyllä miksi. Förutse. Du vet nog varför. Ennakoi.Tiedät kyllä miksi. Förutse. Du vet nog varför. Matti Järvinen 29.1.2008 Liikenneturvallisuustavoite 800 12 edellisen kk:n aikana kuolleet 700 600 500 400 Tavoite: alle 250 tieliikennekuolemaa

Lisätiedot

JALAN JA PYÖRÄLLÄ LIIKENNETURVA

JALAN JA PYÖRÄLLÄ LIIKENNETURVA Pidä pelivaraa JALAN JA PYÖRÄLLÄ LIIKENNETURVA Sisältö 3 Jalan ja pyörällä 4 Omilla teillä 5 Ajo pyöräkaistalla 6 Risteyksissä tarkkana 6 Opettele väistämissäännöt 7 Liikennemerkin mukaan 8 Kääntyvä väistää

Lisätiedot

Täysin uusi Ford Ranger Wildtrack maailman ensi-illassa Genevessä

Täysin uusi Ford Ranger Wildtrack maailman ensi-illassa Genevessä Täysin uusi Ford Ranger Wildtrack maailman ensi-illassa Genevessä Täysin uusi Ford Ranger Wildtrak -avolava-auto ihastuttaa uudenaikaisella muotoilullaan Tehokkaat uudet Ford Duratorq TDCi -dieselmoottorit

Lisätiedot

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

Jokainen täysin uuden Mazda2:n elementti kuvastaa yksityiskohtaisuutta ja korkealaatuista käsityötä, jonka avulla

Jokainen täysin uuden Mazda2:n elementti kuvastaa yksityiskohtaisuutta ja korkealaatuista käsityötä, jonka avulla m{zd{2 AINUTLAATUINEN HALLINNAN- JA VAPAUDENTUNNE Täysin uusi Mazda2 haastaa autojen kokoon liittyvät ennakkoasenteet: se on ulkoa kompakti mutta sisältä tilava. Kuljettajan ympärille suunniteltu ohjaamo

Lisätiedot

VAHVA ULKOMUODOLTAAN UUSITUILLA VALOILLA LISÄÄ LUONNETTA

VAHVA ULKOMUODOLTAAN UUSITUILLA VALOILLA LISÄÄ LUONNETTA CITROËN C4 ULKOMUODOLTAAN VAHVA UUSITUILLA VALOILLA LISÄÄ LUONNETTA Citroën C4:n vankka ulkomuoto antaa ensi silmäyksellä vaikutelman jämäkkyydestä ja laadusta. Sen keula uusittuine ajovaloineen on heti

Lisätiedot

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA UUSI PRIUS Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA Jo vuodesta 1997 Prius on näyttänyt tietä autoilun tulevaisuudelle. Sen edistyksellinen hybriditeknologia ja huomiota herättävän moderni

Lisätiedot

VOLVO XC90 quick guide

VOLVO XC90 quick guide VOLVO XC90 quick guide TERVETULOA UUTEEN VOLVOONNE! Uuteen autoonne tutustuminen on jännittävä kokemus. Tutustukaa tähän Pikaoppaaseen voidaksenne nauttia uudesta Volvostanne vieläkin enemmän. Yksityiskohtaiset

Lisätiedot

Hinnasto. BMW 1-sarjan Hatchback.

Hinnasto. BMW 1-sarjan Hatchback. Hinnasto. M Sport Edition Voimassa 3.10. - 31.12.2014. BMW y Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa Puh. 09 613 741 www.bmw.fi M Sport Edition / M Sport Edition Automatic, Hinnat*. Malli Mallikoodi Polttoaine Moottorin

Lisätiedot

XF g/km l/100km XF SPORTBRAKE. Urheilullinen korisarja. JAGUAR XF - ohjevähittäishinnat 1.10.2014

XF g/km l/100km XF SPORTBRAKE. Urheilullinen korisarja. JAGUAR XF - ohjevähittäishinnat 1.10.2014 JAGUAR XF - ohjevähittäishinnat 1.10.2014 mallivuosi 2015 Ohjehinta alv 24% Arvioitu autovero Kokonaishinta CO2 Vapaa autoetu 2014 Käyttöetu 2014 EU-kulutus yhd. XF g/km l/100km 2.2 i4 Td 163 Business

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv)

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) www.volkswagen.fisivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton hinta Arvioitu autovero Kokonaishinta (sis. alv 24%) CO2

Lisätiedot

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Tiedotusvälineille 6.9.205 Julkaistavissa heti Mercedes-Benzin A-sarjan toinen sukupolvi: Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Uutta pirteää ilmettä

Lisätiedot

Quick Guide WEB EDITION TERVETULOA UUTEEN VOLVOONNE! VOLVO S80

Quick Guide WEB EDITION TERVETULOA UUTEEN VOLVOONNE! VOLVO S80 VOLVO S80 Quick Guide WEB EDITION TERVETULOA UUTEEN VOLVOONNE! Uuteen autoon tutustuminen on jännittävä kokemus. Käykää tämä pikaopas läpi, jotta opitte nopeasti ja helposti joitakin tavallisimmista toiminnoista.

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 112 17 18 19 20 21 22 4 5 8 9 23 4 1 3 5 6 7 2 24 25 26 27 28 29 30 31 32 34 36 38 39 Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmä Ford Transit Ford Transit -mallisto

Lisätiedot

Noranza 2 EVO NASTARENKAAT 175/65R14 411 185/65R14 436 185/65R15 442 195/65R15 490 205/55R16 633 205/60R16 636 215/55R16 677

Noranza 2 EVO NASTARENKAAT 175/65R14 411 185/65R14 436 185/65R15 442 195/65R15 490 205/55R16 633 205/60R16 636 215/55R16 677 Noranza 2 EVO NASTARENKAAT 175/65R14 411 185/65R14 436 185/65R15 442 195/65R15 490 205/55R16 633 205/60R16 636 215/55R16 677 Vaikeimmat talviolosuhteet vaativat innovatiivisen ja ehdottoman lähestymisen

Lisätiedot

AUTOTALLIN NOSTO-OVET. Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys

AUTOTALLIN NOSTO-OVET. Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys AUTOTALLIN NOSTO-OVET Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys OVI JOKAISEEN TYYLIIN Door Master ovet valmistetaan sinun toiveidesi mukaan piditpä sitten ultramodernista tai

Lisätiedot

AVANTGARDISTINEN MUOTOILU

AVANTGARDISTINEN MUOTOILU NEW DS 5 SISÄLTÖ AVANTGARDISTINEN MUOTOILU S. 4 / HIENOSTUNEET YKSITYISKOHDAT S.14 TEKNOLOGIA S. 20 / DYNAAMINEN S. 26 / RUNSAASTI VALINNANVARAA S. 30 KÄYTÄNNÖLLISIÄ LISÄVARUSTEITA S. 34 / MUKAVAA MATKAA

Lisätiedot

Honda Civic 5d lisävarusteet

Honda Civic 5d lisävarusteet Honda Civic 5d lisävarusteet Eleganssia Sisätilat Pukeudu parhaimpiisi ja vie Honda Civicisi kaupunkikierrokselle. Hondan urheilullista luonnetta korostavat Tee itse oma unelma-autosi lisävarusteet vetävät

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

NISSAN PULSAR. Muotoilu Sisustus Tekniikka ja Suorituskyky Turvallisuus Muunneltavuus Lisävarusteet Värit ja Verhoilut

NISSAN PULSAR. Muotoilu Sisustus Tekniikka ja Suorituskyky Turvallisuus Muunneltavuus Lisävarusteet Värit ja Verhoilut NISSAN PULSAR KAIKKI MITÄ TARVITSET LÖYDÄ OMASI. Tyylikäs, näyttävä ja urheilullinen PULSAR sisältää ennennäkemättömän määrän kehittynyttä teknologiaa, joka mullistaa ajokokemuksesi. Nissan-innovaatioiden

Lisätiedot

Volkswagen Passat Variant Highline 1,4 TSI MultiFuel 118 kw DSG-automaatti

Volkswagen Passat Variant Highline 1,4 TSI MultiFuel 118 kw DSG-automaatti www.volkswagen.fisivustolla 14.09.2011 rakennettu auto: Volkswagen Passat Variant Highline 1,4 TSI MultiFuel 118 kw DSGautomaatti Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton hinta (sis. alv 23%) Arvioitu

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 14 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Alkuperäiset lisävarusteet. Sedan & Tourer

Alkuperäiset lisävarusteet. Sedan & Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Sedan & Tourer Ensivaikutelma on tärkein 02 03 Uusi vuosimallin 2009 Accord Sedan ei ole upea auto vain kokonsa ja ylellisen sisustuksensa ansiosta. Se säteilee ympärilleen tarjoamaansa

Lisätiedot

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä MEDIIATIIEDOTE Helsinki 17.5 Julkaisuvapaa Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä Seitsemännen sukupolven Mitsubishi Fuso Canter -kevytkuorma-autoille on ominaista käytännöllisyys, muunneltavuus

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT. Vakionopeudensäädin. Volvo Trucks. Driving Progress OMINAISUUDET JA EDUT

TEKNISET TIEDOT. Vakionopeudensäädin. Volvo Trucks. Driving Progress OMINAISUUDET JA EDUT Volvo Trucks. Driving Progress TEKNISET TIEDOT auttaa kuljettajaa ylläpitämään tasaisen ja polttoainetta säästävän ajovauhdin. Järjestelmä säätelee nopeutta automaattisesti ja pitää sen kuljettajan valitsemana.

Lisätiedot

NISSAN MICRA SHIFT_. Johdanto Ihastu - ja rakastu Mitä se kätkee sisäänsä? Katujen tähti Täydellisen viimeistelty ja aina askelen edellä Tulosta Sulje

NISSAN MICRA SHIFT_. Johdanto Ihastu - ja rakastu Mitä se kätkee sisäänsä? Katujen tähti Täydellisen viimeistelty ja aina askelen edellä Tulosta Sulje NISSAN MICRA SHIFT_ TRENDIKKÄÄSTI MATKAAN SE ON YKSINKERTAISESTI TYYLIKÄS JA NOPEA KATUJEN UUSI TÄHTI ON SYTTYNYT. 2 3 IHASTU JA RAKASTU KURVAILE TYYLILLÄ: MICRA ELLE ON TÄYDELLINEN ASUSTEESI KAUPUNGIN

Lisätiedot

Näkyvyys- ja valaistustoimintojen kaukoaktivointi

Näkyvyys- ja valaistustoimintojen kaukoaktivointi Toiminta Toiminta Seuraavat näkyvyys- ja valaistustoiminnot voidaan kaukoaktivoida: Lisätietoja valaistuksesta on annettu asiakirjoissa Ajovalojen passivointi ja Vaihteleva kaukovalovilkku. Varoitusvilkut

Lisätiedot

LIIKENTEEN SÄÄNTÖTUNTEMUS. Vihreä teksti on oikea vastaus.

LIIKENTEEN SÄÄNTÖTUNTEMUS. Vihreä teksti on oikea vastaus. 220103769 LIIKENTEEN SÄÄNTÖTUNTEMUS Vihreä teksti on oikea vastaus. 1. Määrääkö/sisältääkö yllä oleva liikennemerkki seuraavia asioita? (kyllä- ei -en tiedä) U-käännös on kielletty Edessä on satama-alue

Lisätiedot

Uusiutunut Volkswagen-mallisto. Täydessä loistossa.

Uusiutunut Volkswagen-mallisto. Täydessä loistossa. Uusiutunut Volkswagen-mallisto. Täydessä loistossa. Golf Comfort Plus -varuste-etu vähintään 1.889,08 1) Golf Comfort Plus. Suomalaisten suosikkiauto Golf Comfort Plus on varustetasoltaan ylivertainen.

Lisätiedot

Parametrit voimansiirtolinja. Johdanto. SDP3:n päällirakentajien versio

Parametrit voimansiirtolinja. Johdanto. SDP3:n päällirakentajien versio Johdanto Tässä asiakirjassa kuvataan voimansiirtolinjaan liittyvät parametrit. Parametrien luettelon rajaamiseksi tässä kuvataan vain parametrit, joista on todennäköisesti hyötyä päällirakentajille. Johdanto

Lisätiedot

UUSI SANKARI HYBRIDIEN

UUSI SANKARI HYBRIDIEN CR-Z VISION IMPOSSIBLE Soichiro Honda uskoi unelmiinsa. Hän aloitti uransa autokorjaamon harjoittelijana ja rakensi ensimmäisen Hondan vuonna 1948. Se oli yksinkertainen kaksitahtimoottorilla varustettu

Lisätiedot

KÄSIKIRJAN TÄYDENNYSOSA

KÄSIKIRJAN TÄYDENNYSOSA KÄSIKIRJAN TÄYDENNYSOSA Seuraavat tiedot on luettava Range Roverin omistajan käsikirjan (LRL 33 02 61 131) yhteydessä. Näissä ohjeissa viitataan lisätietoihin, jotka eivät olleet saatavana Range Roverin

Lisätiedot

IONIQ Hybrid muuttaa käsitykset hybridiautoista

IONIQ Hybrid muuttaa käsitykset hybridiautoista Hyundai Motor Finland lehdistötiedote 14.1.2016 IONIQ Hybrid muuttaa käsitykset hybridiautoista Hyundai Motor Company, Etelä-Korean suurin autonvalmistaja, on esitellyt vaihtoehtoisia polttoaineita käyttävän

Lisätiedot

FREELANDER 2. Ohjevähittäishinnat

FREELANDER 2. Ohjevähittäishinnat FREELANDER 2 10MY Ohjevähittäishinnat 1.7.2010 Autoveroton ohjehinta (alv 23%) Arvioitu autovero Kokonaishinta CO 2 autoetu Vapaa 2010 Käyttöetu 2010 EU-kulutus yhd. g/km l/100km 2.2 TD4_e E 118 kw (160

Lisätiedot

Nauti. Saabin talvitarjoukset.

Nauti. Saabin talvitarjoukset. Joulu Helmi 2010/2011 Nauti. Saabin talvitarjoukset. Saabin talvitarjoukset. Talvi lähenee ja Saab viettää pian ensimmäistä vuottaan itsenäisenä yhtiönä. Sitä pitää juhlistaa. Siksi tarjoamme useita uskomattomia

Lisätiedot

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO -ROLLAATTORIT Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO aktiivisen ihmisen rollaattori Rollaattoreita suunniteltaessa on kiinnitetty erityistä huomiota rollaattorin painoon, laatuun, turvallisuuteen,

Lisätiedot

CITROËN C4 AIRCROSS ENERGIATEHOKASTA TYYLIÄ CITYMAASTURILUOKKAAN

CITROËN C4 AIRCROSS ENERGIATEHOKASTA TYYLIÄ CITYMAASTURILUOKKAAN CITROËN C4 AIRCROSS ENERGIATEHOKASTA TYYLIÄ CITYMAASTURILUOKKAAN Geneven kansainvälisen autonäyttelyn yhteydessä järjestettiin kysely näyttelyn kauneimmasta maailman ensiesittelyyn tuodusta uutuudesta.

Lisätiedot

12.5 ECO IKÄSUOSITUS: 2-5 v RACING IKÄSUOSITUS: 2-5 v.

12.5 ECO IKÄSUOSITUS: 2-5 v RACING IKÄSUOSITUS: 2-5 v. 2017 Ajamisen opettelu ei vielä koskaan ole ollut näin yksinkertaista ja turvallista. OSET -sähkömopot ovat kevyitä, rakenteeltaan yksinkertaisia ja hämmästyttävän helppokäyttöisiä. Näillä pyörillä voidaan

Lisätiedot

SNN-605 521405. www.volkswagen.fi-sivustolla 25.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo GTI 1,8 TSI 141 kw (192 hv) DSG-automaatti

SNN-605 521405. www.volkswagen.fi-sivustolla 25.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo GTI 1,8 TSI 141 kw (192 hv) DSG-automaatti SNN605 521405 www.volkswagen.fisivustolla 25.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo GTI 1,8 TSI 141 kw (192 hv) DSGautomaatti Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton hinta (sis. alv 24%) Arvioitu autovero

Lisätiedot

PEUGEOT 208 GTi, legendan paluu

PEUGEOT 208 GTi, legendan paluu LEHDISTÖTIEDOTE 15.04.2013 PEUGEOT 208 GTi, legendan paluu Peugeot on piirtänyt jo vuosikymmenten ajan nimensä vahvasti autourheilun historiaan. Nimeä ovat olleet mukana kaivertamassa myös monet suomalaiskuljettajat

Lisätiedot

CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 SISÄLTÖ 4 CIBES ONE Sen elegantti muotoilu sulautuu hienosti sisustukseesi. 6 Sopii erinomaisesti jyrkkiin ja ahtaisiin portaikkoihin ONE toimii kätevästi jyrkässä nousussa

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. smart fortwo ja forfour. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.smart.fi www.smart.com

Hinnasto 2.2.2015. smart fortwo ja forfour. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.smart.fi www.smart.com Hinnasto 2.2.2015 smart fortwo ja forfour Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.smart.fi www.smart.com Hinnasto 2.2.2015 smart fortwo ja forfour smart fortwo ja forfour (C/W453) Käyttövoima

Lisätiedot

11.9.2015 Helsinki Uusi, vahva Ford Ranger Euroopan-debyytissään Frankfurtissa Wildtrak tarjoaa huippuluokan tyyliä ja kyvykkyyttä

11.9.2015 Helsinki Uusi, vahva Ford Ranger Euroopan-debyytissään Frankfurtissa Wildtrak tarjoaa huippuluokan tyyliä ja kyvykkyyttä 11.9.2015 Helsinki Uusi, vahva Ford Ranger Euroopan-debyytissään Frankfurtissa Wildtrak tarjoaa huippuluokan tyyliä ja kyvykkyyttä Euroopassa ensiesittelyssä oleva uusi Ford Ranger -avolava-auto häikäisee

Lisätiedot

838E Hands Free Varashälytin

838E Hands Free Varashälytin 838E Hands Free Varashälytin Huom! - Järjestelmän saa asentaa vain ammattilainen. - Älä anna laitteen tai vastaanottimen kastua. - Lue käyttöohje kokonaan ennen laitteen asennusta. - Tämän laitteen tarkoitus

Lisätiedot

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750 TEKNISET TIEDOT Täysin uusi Ford Transit alustavat tekniset tiedot Mallisto Täysin uusi Transit Van -pakettiauto L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli 3300 3750 3750 Kokonaispituus 5531 5981 6704 Kokonaispaino 3100

Lisätiedot

HINNASTOT

HINNASTOT HINNASTOT 29.06.2016 GIULIETTA S1 HINNASTO Pvm 1.4.2016 Malli Käyttövoima CO2 g/km* Vapaa autoetu Käyttöetu 83191C5F1 Giulietta 1.4 MultiAir 170hv MT6 Distinctive* Bensiini 131 620 455 22 920 83191C5G1

Lisätiedot

Uusi Dacia Logan MCV

Uusi Dacia Logan MCV Uusi Dacia Logan MCV Perhefarmari mukana arjen askareissa. Moderni muotoilu, tilava matkustamo, luotettavaa lujuutta jo ensisilmäyksellä Uudessa Logan MCV -perhefarmarissa on kaikkea mitä tarvitset, sekä

Lisätiedot

Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder.

Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder. Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder. Äärimmäistä voimaa äärimmäistä kuormitusta varten. Arocs Loader ja Arocs Grounder. Erityisen korkeaa hyötykuormaa ja äärimmäistä kuormitusta varten. Arocs Loaderin

Lisätiedot

MATKUSTA TYYLIKKÄÄSTI

MATKUSTA TYYLIKKÄÄSTI CITROËN C8 MATKUSTA TYYLIKKÄÄSTI Citroën C8 kutsuu sinut ja koko perheesi mukavalle automatkalle. C8 on täysikokoinen tila-auto, joka tarjoaa muhkeat sisätilat mutta joka on yhtä vaivaton ajaa kuin mikä

Lisätiedot

HePon ryhmäajokoulutus Ajomuodostelmat

HePon ryhmäajokoulutus Ajomuodostelmat HePon ryhmäajokoulutus 9.4.2011 Ajomuodostelmat Peesaus Edellä ajavaan etäisyys 30 cm Kovissa nopeuksissa parikin metriä jo auttaa Älä aja renkaat limittäin Pidä veto koko ajan päällä Älä kiihdytä ja rullaa

Lisätiedot

VOLVO V50 quick guide

VOLVO V50 quick guide VOLVO V50 quick guide TERVETULOA UUTEEN VOLVOONNE! Uuteen autoonne tutustuminen on jännittävä kokemus. Tutustukaa tähän Pikaoppaaseen voidaksenne nauttia uudesta Volvostanne vieläkin enemmän. Yksityiskohtaiset

Lisätiedot

RENAULT LIMITED-MALLISTO

RENAULT LIMITED-MALLISTO RENAULT LIMITED-MALLISTO Suositushinnasto 16.6.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO MÉGANE AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 115 S&S Limited 116 117 6-v man 17 617,82

Lisätiedot

Hinnasto 1.10.2015. G-sarja (W463) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.10.2015. G-sarja (W463) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi G-sarja (W463) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi G-sarja (W463) Malli Moottori cm³ Teho kw (hv) CO2 (g/km) Autoveroton hinta ( ), sis. 24% alv. Autovero ( ) Hinta

Lisätiedot

Kuule - luonnollisesti

Kuule - luonnollisesti Kuule - luonnollisesti Täydellisen tasapainoinen ääni Kuvittele, millaista olisi pystyä seuraamaan keskusteluja. Kuulla kaikki ympäristön äänet. Siirtyä mukavasti hiljaisesta paikasta meluisaan. Kuulla

Lisätiedot

Kierrekaihdinjärjestelmä Silent Gliss Silent Gliss kierrekaihtimet

Kierrekaihdinjärjestelmä Silent Gliss Silent Gliss kierrekaihtimet Kierrekaihdinjärjestelmä Silent Gliss 4860 Silent Gliss kierrekaihtimet Silent Gliss ylivoimaiset ominaisuudet Silent Gliss kierrekaihdintuoteperhe on markkinoiden kattavin ja teknisesti kehittynein.

Lisätiedot

Hinnasto. MINI Paceman.

Hinnasto. MINI Paceman. Hinnasto. Voimassa 01.07.2015 alkaen. BMW Suomi y Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa Puh. 09 613 741 www.bmw.fi Hinnat. Malli Mallikoodi Polttoaine Moottorin iskutilavuus cm³ Teho kw (hv) Kulutus EU-yhd. l/100

Lisätiedot

Quick Guide TERVETULOA UUTEEN VOLVOONNE! VOLVO XC90 WEB EDITION

Quick Guide TERVETULOA UUTEEN VOLVOONNE! VOLVO XC90 WEB EDITION VOLVO XC90 Quick Guide WEB EDITION TERVETULO UUTEEN VOLVOONNE! Uuteen autoonne tutustuminen on jännittävä kokemus. Käykää tämä Quick Guide läpi, niin pidätte uudesta Volvostanne vieläkin enemmän. Yksityiskohtaiset

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2006 SLK. Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12

Hinnasto 2.2.2006 SLK. Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 Hinnasto 2.2.2006 SLK Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi www.esikuva.fi Maailma tarvitsee esikuvia - Mercedes-Benz. Hinnasto 2.2.2006 SLK Malli Moottori/cm³

Lisätiedot

Hinnasto. BMW 2-sarjan Cabriolet.

Hinnasto. BMW 2-sarjan Cabriolet. Hinnasto. Voimassa 1.3.2016 alkaen. BMW y Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa Puh. 09 613 741 www.bmw.fi Hinnat. Malli Mallikoodi Polttoaine Moottorin iskutilavuus cm³ Teho kw (hv) Kulutus EU-yhd. l/100 km C²

Lisätiedot

DACIA ESITTELYSSÄ UUSI SANDERO, LOGAN MCV JA SANDERO STEPWAY SEKÄ EDC-AUTOMAATTIVAIHTEISTO DUSTERIIN

DACIA ESITTELYSSÄ UUSI SANDERO, LOGAN MCV JA SANDERO STEPWAY SEKÄ EDC-AUTOMAATTIVAIHTEISTO DUSTERIIN PARIISIN AUTONÄYTTELY 2016 LEHDISTÖTIEDOTE 29.9.2016 DACIA ESITTELYSSÄ UUSI SANDERO, LOGAN MCV JA SANDERO STEPWAY SEKÄ EDC-AUTOMAATTIVAIHTEISTO DUSTERIIN Uudistuneet Dacia Logan, Logan MCV, Sandero ja

Lisätiedot

Vakautta koko työskentelyalueella

Vakautta koko työskentelyalueella Vakautta koko työskentelyalueella Luotettava kumppani EVS tarkkailee ajoneuvon vakautta aktiivisesti. Järjestelmä huomioi kaikki olosuhteet, ajoneuvon kuorman, nosturin kuorman sekä perän kallistuksen

Lisätiedot

FORD Transit Custom Kombi

FORD Transit Custom Kombi HINNASTO 1.3.2014 Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kaikki hinnat asennettuna ja sisältävät alv:n 24% FORD Transit Custom Kombi V.I.P.-luokan sisustus, 1+8 istuimet ja lisävarustelu VARUSTELUPAKETTIEN HINNAT

Lisätiedot

Stora Enso Effex an Eye for Wood

Stora Enso Effex an Eye for Wood EnsoEffex Stora g tu p l Stora Enso Effex an Eye for Wood Stora Enso Effex an Eye for Wood Lähtökohtana luonnonmukaisuus Effex toistaa luonnon muotokieltä. Effex on: Aitoa puuta Luonnon inspiroima Luonnollinen

Lisätiedot

Nauti aamusta: Ei enää jään raaputusta!

Nauti aamusta: Ei enää jään raaputusta! Nauti aamusta: Ei enää jään raaputusta! Alkuperäiset Eberspächer-autonlämmittimet. AUTOILUN YKKÖSLUOKKA Varhaisaamun viileys saattaa olla niin ihanaa varsinkin kun tiedät, että pääset lenkin jälkeen lämpimään

Lisätiedot

GIULIA HINNASTO Pvm

GIULIA HINNASTO Pvm GIULIA HINNASTO Pvm 8.11.2016 Malli Käyttövoima CO2 g/km* Vapaa autoetu Käyttöetu 83620GRE0 Giulia 2.2 Diesel 150hp MT6 Diesel 109 770 605 33 280 83620PRJ0 Giulia 2.2 Diesel 180hp MT6 Super Diesel 109

Lisätiedot

KAIHDIN UUTISET AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN!

KAIHDIN UUTISET AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN! ULVILAN KAIHDIN OY TIEDOTUSLEHTI KESÄ 2016 www.ulvilankaihdin.fi AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN! SÄLEKAIHTIMET

Lisätiedot

caradofeeling Enjoy the good times

caradofeeling Enjoy the good times Osa kuvissa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarusteilla, joita saa voimassa olevan hinnaston mukaisesti lisähintaan. Teksteissä voi olla varusteita, joiden lisähinnasta ei ole erillistä mainintaa.

Lisätiedot