volvo

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "volvo www.volvocars.fi"

Transkriptio

1 volvo

2 Tämä on ylellinen auto, joka lupaa paljon enemmän kuin palkitsevaa mukavuutta ja luokkansa johtavaa tyyliä. Tämä on ylellinen auto, joka on älykkäämpi ja vahvempi juuri oikealla tavalla ja juuri sinua varten. Tämä on Volvo XC60.

3 Yksi vilkaisu ja tiedät, miksi valon täytyy kulkea niin nopeasti. Kauneus ei voi odottaa ja tämä skandinaavinen kaunotar kulkee paikasta toiseen vilkkaasti. Volvon insinöörit ovat varustaneet tämän suorituskykyisen katumaasturin uraauurtavilla innovaatioilla, jotka täydentävät auton dynaamista muotoilua, urheilullista ilmettä ja yllättävää ketteryyttä ainutlaatuisella tavalla. Volvon City Safety -järjestelmä ja jalankulkijoiden havaitsemistoiminto tunnistavat edessä mahdollisesti häämöttävät vaaratilanteet ja tarvittaessa jarruttavat autoa täydellä jarrutusvoimalla, jotta vältyt onnettomuuksilta. Uudet voimakkaat turboahdetut suorasuihkutusmoottorit patentoidulla tehokkaalla rakenteella tarjoavat välittömiä reaktioita ja suuren vääntömomentin, josta Volvon voimanlähteet ovat tunnettuja. Älykkyys, nopeus ja tehokkuus eivät kuitenkaan riitä, sillä kokonaisuus täytyy kruunata viettelevällä kauneudella. Jos valo kulkee metriä sekunnissa, haluat varmaan, että se heijastuu autosi pinnasta tyylikkäästi.

4 Yksi ajomatka ja tiedät, mikä on päiväsi paras hetki.

5 Näköala muuttui juuri astetta paremmaksi. Kun Volvo XC60:n erinomainen ajokorkeus ja kurvikas coupémainen muotoilu ovat houkutelleet sinut sisätiloihin, huomaat, että auto tarjoaa erittäin tyylikkään ajoympäristön. Tarkkaan valitut materiaalit täydentävät modernia skandinaavista designia. Aito nahkaverhoilu, puukoristukset ja huippuluokan tekniikka kruunaavat aistikkaan kokonaisuuden. Tartu ohjauspyörään. Täydellinen ajoasento löytyy nopeasti, sillä Volvon istuimia on helppo säätää ja kehua. Kuljettajaa kohti kallistettu keskikonsoli sisältää uuden Volvo Sensus -informaatiokeskuksen sisäänrakennetun näytön. Ohjauspyörän vierityspyörävalitsimella pääset vaivattomasti käyttämään valikkoja ja säätämään asetuksia. Ole tilanteen herra.

6 Liikettä ilmentävä muotoilu lupaa toimintaa. Kehittynyt alusta lunastaa lupaukset. Tässä crossover-mallissa tyylikin matkustaa tyylikkäästi. Leveä ja tasapainoinen asento ja suuri vääntöjäykkyys täydentävät erinomaista alustaa, joka taittaa kaarteet hämmästyttävällä ketteryydellä ja tekee pitkistä ajomatkoista hienostuneita elämyksiä. Maastokykyinen Volvo XC60 on varustettu 230 millimetrin maavaralla ja älykkäällä nelivetojärjestelmällä, joka varmistaa, että tehoa jaetaan aina parhaiten pitäville pyörille. Volvon kehittyneet alustajärjestelmät toimivat saumattomassa vuorovaikutuksessa ja maksimoivat ajonautinnon kaikissa tieolosuhteissa. uoliaktiivisen Four-C-alustan avulla voit vaihtaa pehmeästä ja mukavasta kruisailusta todella dynaamiseen ajoon napin painalluksella. Kun painat alamäkihidastimen painiketta, voit laskeutua luottavaisesti jyrkkiäkin rinteitä. Jos valitset R-design -version, käytössäsi on erityinen madallettu R-design alusta ja urheilullisesti kalibroitu ohjaus, jotka tarjovat tarkkaa palautetta, entistä paremman tuntuman maantiehen ja lisää ketteryyttä. Huomaat pian valitsevasi mutkikkaamman tien kotiin.

7 Turboahdettu suorasuihkutus. Suorituskyvyssä innovaatio muuttuu hauskanpidoksi. Kysessä on monimutkainen prosessi, jossa Volvon patentoitu turbojärjestelmä on keskeisessä roolissa. 2,0-litrainen GTDI T5 -suorasuihkutusmoottori synnyttää 240 hevosvoimaa tehoa, 320 Nm vääntöä ja erittäin vähän päästöjä. Voima välitetään pyörille kuusivaihteisen, kaksoiskytkintä käyttävän owershift-vaihteiston välityksellä. Kiihtyvyys on välitöntä, vääntömomentti virtaa keskeytyksettä vaihteelta toiselle ja hauskuus moninkertaistuu, kun pääset yhdellä bensiinilitralla entistä pidemmälle. Voit halutessasi nauttia myös urheilullisen kuusisylinterisen bensiinimoottorin (304 hv tai 240 hv) tai viisisylinterisen turbodieselin (215 hv tai 163 hv) edistyksellisistä ominaisuuksista. Lisätietoja Volvon taloudellisesta DRIVe-tekniikasta on osoitteessa

8 Sinulla on oikeus tietää kaikki. TÖRMÄYSVAROITIN AUTOMAATTISELLA TÄYSJARRUTUKSELLA JA JALANKULKIJOIDEN HAVAITSEMISTOIMINNOLLA Ei ole mikään salaisuus, että Volvo kehittää automaailman johtavimpia innovaatioita tehdäkseen autoistaan turvallisempia. Vakiona XC60-mallissa oleva City Safety -järjestelmä on Volvon kehittämä todellinen läpimurto törmäyksenestotekniikan saralla. Mutta turvallisuusinnovaatioiden ja patenttien suuresta lukumäärästä huolimatta tärkein turvallisuusominaisuus autossa on kuljettaja. Tämän vuoksi Volvo on kehittänyt erityisen Driver Support -varustepaketin. Driver Support -varustepaketti sisältää niin paljon tietoa kerääviä älykkäitä ratkaisuja, että sen komponenteille voisi antaa koodinimet. Haluamme kuitenkin ylpeänä paljastaa näiden varusteiden viralliset nimet ilman salailuja. Innovatiiviset turvallisuusominaisuudet mahdollistavat ajokokemuksen, josta kukaan ei osannut edes unelmoida 80 vuotta sitten, jolloin työmme turvallisuuden puolesta sai alkunsa. Ajan tasalla olevat kuljettajat ajavat Volvolla. Jos haluat nähdä tukitekniikan toiminnassa, käy osoitteessa MUKAUTUVA VAKIONOEUDENSÄÄDIN (KAIKISSA NOEUKSISSA) KAISTAVAROITIN KULJETTAJAN TARKKAILUTOIMINTO KUOLLUTTA KULMAA TARKKAILEVA JÄRJESTELMÄ

9 elastava enkeli: tekniikka, joka näkee selkeästi, jos keskittymisesi herpaantuu. Yksi hetkellinen herpaantuminen riittää vakuuttamaan sinut siitä, että olet erityisen onnellisessa asemassa ajaessasi Volvolla. Innovatiivisen jalankulkijoiden havaitsemistoiminnon ansiosta hyvä onnesi auttaa myös suojaamattomia tielläliikkujia. Digitaalisen kameran ja tutkan avulla tietä tarkkaileva järjestelmä aktivoi varoituksen, jos se tunnistaa vaaran vyöhykkeellä olevat muodot ihmisiksi. Järjestelmä osaa käyttää tarvittaessa täyttä jarrutusvoimaa, jos kuljettaja ei reagoi tilanteeseen. Asiantuntijamme kutsuvat tekniikkaa törmäysvaroittimeksi automaattisella täysjarrutuksella ja jalankulkijoiden havaitsemistoiminnolla, mutta sinä voit kutsua sitä yksinkertaisesti uudeksi Volvon turvallisuuden merkkipaaluksi

10 Tekniikkaa, jota rakastamme: jarrujärjestelmä, joka osaa nähdä tulevaisuuteen. Älykkäät jarrut tekevät ajamisesta itsevarmaa kaikissa nopeuksissa. Volvon Driver Support -varustepaketti sisältää mukautuvan vakionopeudensäätimen, joka tekee paljon enemmän kuin tavallinen vakionopeudensäädin. Tekniikka toimii yhdessä kehittyneen jarrujärjestelmän kanssa. Mukautuva vakionopeudensäädin ohjaa auton hidastumisja kiihtyvyystoimintojen vuorovaikutusta. Se saa tietonsa autoon asennetulta kameralta ja tutkalta ja auttaa kuljettajaa ylläpitämään mukavaa ajonopeutta ja riittävää turvaväliä edessä ajaviin ajoneuvoihin. Tekniikka toimii kaikissa nopeuksissa olipa kyseessä ruuhkainen kaupunkiliikenne tai avoin moottoritie (0-200 km/h). Tämä lisätoiminto tekee ajomatkoista miellyttävämpiä ja poistaa turhaa stressiä. Voit rentoutua ja nauttia ajamisesta.

11 Tämän me tiedämme: peräänajo ei ole paras tapa tavata ihmisiä. Volvon City Safety -järjestelmän tavoitteena on poistaa yleisin (ja noloin) liikenneonnettomuustyyppi alle 30 km/h nopeudessa tapahtuva peräänajo. Tekniikka kuuluu Volvo XC60 -mallin vakiovarustukseen. Se käyttää laseranturia, joka seuraa auton edessä olevaa ajoneuvoa, ja laskee jatkuvasti, kuinka paljon jarrutusvoimaa tarvitaan, jotta autosi pysähtyy kokonaan ennen yhteentörmäystä. Jos järjestelmä aistii henkilötietojen ja vakuutuskaavakkeiden täytön välittömän uhan, se jarruttaa autoasi automaattisesti. City Safety -järjestelmä pelastaa sinut muultakin kuin häpeältä se auttaa lieventämään yhteentörmäyksiä tai välttämään ne kokonaan.

12 Näe risteykset aivan uudella tavalla. Volvo XC60 -malliin on saatavana etusäleikköön asennettava erityinen panoraamakamera, joka eliminoi tehokkaasti kuolleiden kulmien asettamia ansoja. Kameran avulla voit ajaa luottavaisemmin niin kutsuttuihin pimeisiin risteyksiin ilman pelkoa yhteentörmäyksistä. Kamera välittää Volvo Sensus -informaatiokeskuksen näytölle 180 asteen jaetun näkymän ympäristöstä. Ominaisuus helpottaa myös ahtaisiin paikkoihin pysäköimistä. Saatavana on lisäksi takaosaan asennettava pysäköintikamera. Volvo XC60 auttaa sinua näkemään ympäröivän maailman entistä paremmin.

13 Luonnonvoima: remium Sound Multi Media -järjestelmä. Mikään ei herätä tunteita yhtä spontaanisti kuin oma lempimusiikki. Ja kun soitat tuota musiikkia Volvo XC60:n sisätilojen akustiikkaan sovitetun audiojärjestelmän kautta, saat nauttia maailmanluokan äänentoistosta. Malliston huippuversio ja jokaisen musiikkiharrastajan unelma on remium Sound Multi Media -järjestelmä, joka kehittää 910 wattia tehoa. Järjestelmään on lisäksi tarjolla kaksi subwooferia. D-luokan digitaalivahvistin, 12 korkealaatuista kaiutinta, DVDmultimediasoitin, Dolby ro Logic II Surround -tekniikka ja 7" värinäyttö muodostavat vertaansa vailla olevan viihdekeskuksen. 5 x 130 W 4 x 40 4 x 20 remium Sound Multi Media 7" High erformance Multi Media 7" High erformance 5" erformance 5" Kaiutin

14 Kauneutta, jolla on tarkoitus. Volvo XC60 on paljon muuta kuin muodokas kaunotar, joka heijastaa valoa tyylikkäästi. Se on suunniteltu suoriutumaan mitä moninaisimmista tilanteista vaivattoman sulavasti. Älykkäät ratkaisut, kuten sähkötoiminen takaluukku ja kolmiosainen alas taittuva takaistuin, tuovat helpotusta harmaaseen arkeen. Laita autosi töihin ja nauti sen monipuolisuudesta.

15 26 27

16

17 Uusin tekniikka ei ole vain kuljettajaa varten. Oletetaan, että sinulla on tämä erittäin suorituskykyinen auto, jossa on poikkeuksellisen mukavat sisätilat ja innostava remium Sound Multi Media -järjestelmä. Millä muulla tavoin voisit vielä hämmästyttää matkustajiasi? Esittele heille takamatkustajien viihdejärjestelmä (RSE). Takana matkustaville VI-vieraille tarkoitettu järjestelmä sisältää etuistuinten niskatukiin asennetut 8" näytöt, DVD-soittimet, langattomat kuulokkeet ja säätimet. Lisäksi autossa voi katsella digitaalitelevisiolähetyksiä, ja järjestelmään voi liittää myös iod -laitteen, M3-soittimen tai matkapuhelimen. Kokonaisuuden kruunaa panoraamakattoikkuna. Sävytetyn lasin ja sähkötoimisen aurinkoverhon ansiosta matkustajien ulottuvilla on pala taivasta.

18 Vahtikoira, jota voit kuljettaa mukanasi taskussa. Volvo on uskollinen omistajalleen. Henkilökohtaista turvallisuutta parantavat ratkaisut, kuten lähestymis- ja saattovalot ja henkilökohtainen autokommunikaattori (CC) varmistavat, että voit olla luottavaisin mielin myös silloin, kun Volvosi on pysäköitynä. Kun pidät CC:tä mukanasi taskussa tai käsilaukussa, voit tarkistaa siitä autosi lukituksen ja hälyttimen tilan, avata ovien lukituksen yksinkertaisesti ovenkahvaan tarttumalla ja käynnistää moottorin ilman avaimen erillistä käyttöä.

19 Ei sen tarvitse olla monimutkaista. Stressi häviää ja hauskuus alkaa. Ylellisten autojen kuljettajat vaativat täydellisyyttä, poikkeuksellista ajonautintoa ja henkilökohtaisia ratkaisuja pienintä yksityiskohtaa myöten. Kyky luoda nerokkuutta ilman monimutkaisuutta, kestävyyttä ilman tylsyyttä ja ylellisyyttä ilman pinnallisuutta on Volvon arvostettu perinne. Me valmistamme autoja, jotka on suunniteltu juuri sinulle. 35

20 Volvon turvallisuustekniikat suojaavat sinua vaaroilta ja varmistavat ajonautinnon. Volvo on tunnettu edistyksellisestä turvallisuustekniikastaan ympäri maailmaa. Vain harvoilla autonvalmistajilla on ansioluettelossaan yhtä vakuuttava valikoima turvallisuusinnovaatioita, ja sitoutuminen turvallisuuteen onkin ohjannut Volvoa jo yli 80 vuoden ajan. Olemme tästä erityisen ylpeitä mutta emme suinkaan vielä täysin tyytyväisiä. Haluamme, että autot eivät joutuisi enää onnettomuuksiin. Tämä kunnianhimoinen tavoite edellyttää innovatiivista ajattelua ja aivan uutta lähestymistapaa autojen suunnitteluun. Hyvät uutiset ovat, että olemme oikealla tiellä. Volvolla ajaminen on innostavaa ja hauskaa. oikkeuksellisen edistykselliset turvallisuustekniikat eivät enää ole mielikuvituksen tuotetta vaan täyttä todellisuutta Volvossa. Kun ajat Volvolla, saat samalla esimakua autoilun tulevaisuudesta, jossa intohimoinen suunnittelutyö ja muotoilu auttavat sinua ottamaan ajamisesta kaiken irti. Sujuvaa matkantekoa kaikissa nopeuksissa. Kaikissa nopeuksissa toimiva mukautuva vakionopeudensäädin (ACC) ylläpitää asettamaasi ajonopeutta ja turvaväliä edessä ajavaan ajoneuvoon automaattisesti ajoitpa sitten moottoritiellä tai hitaasti etenevässä ruuhkassa. Sisältyy Driver Support -varustepakettiin. Vältä törmäyksiä kaikissa nopeuksissa. Törmäysvaroitin automaattisella täysjarrutuksella (CWFAB) varoittaa sinua kaikissa nopeuksissa, jos ajat liian lähellä edessä kulkevaa ajoneuvoa, ja jarruttaa automaattisesti, jos törmäysvaara on välitön. Sisältyy Driver Support -varustepakettiin. Tasapainoista vetoa. erävaunun vakautusjärjestelmä (TSA) torjuu perä- tai asuntovaunun heilahteluja. Nelivedon vakautta. Volvon AWD-nelivetojärjestelmä Instant Traction -toiminnolla parantaa ajovakautta ja pitoa kaikissa sääolosuhteissa ja kaikilla tienpinnoilla. Silmät selässä. ysäköintiapu ja pysäköintikamera kertovat sinulle, mitä autosi takana tapahtuu peruutettaessa. Toiminto on saatavana myös auton etuosaan. ysy tiellä. Ajovakauden hallintajärjestelmä (DSTC) parantaa ajettavuutta ja turvallisuutta haastavissakin tilanteissa. Törmäyksenestoa hitaissa nopeuksissa. City Safety -järjestelmä on maailman ensimmäinen vakiovarusteinen törmäyksiä estävä ja lieventävä tekniikka, joka jarruttaa autoa automaattisesti, jos olet vaarassa törmätä hitaammin liikkuvaan tai paikallaan olevaan ajoneuvoon. Järjestelmä toimii alle 30 km/h nopeuksissa. Suojaa jalankulkijoille. Tutka- ja kameratekniikkaa käyttävä jalankulkijoiden havaitsemistoiminto automaattisella täysjarrutuksella havaitsee auton edessä olevat jalankulkijat ja jarruttaatarvittaessa automaattisesti. Tämä Volvon innovaatio sisältyy Driver Support -varustepakettiin. ysy virkeänä. Kuljettajan tarkkailutoiminto (DAC) varoittaa sinua, jos ajotapasi osoittaa herpaantumisen merkkejä, ja ehdottaa taukoa. Sisältyy Driver Support -varustepakettiin. Oikeissa asemissa. Kaistavaroitin (LDW) varoittaa kuljettajaa, jos auto alkaa ajautua pois oikealta ajokaistalta. Sisältyy Driver Support -varustepakettiin. Kuolleen kulman tarkkailua. Kuollutta kulmaa tarkkaileva järjestelmä (BLIS) auttaa sinua havaitsemaan kuolleeseen kulmaan osuvat ajoneuvot. Sisältyy Driver Support -varustepakettiin. Kurkista kulman taakse. anoraamakamera auttaa sinua näkemään vasemmalta ja oikealta lähestyvät ajoneuvot, kun pysäköit autoa tai vaikkapa poistut parkkitalosta. Valaistus tien päällä. Aktiiviset kääntyvät Xenon-ajovalot (ABL) laajentavat näkökenttääsi pimeällä ajettaessa ja valaisevat kaarteita huomattavasti tehokkaammin. ysy tasapainossa. Kallistuksenvakaajajärjestelmä (RSC) tunnistaa uhkaavat kallistelut ja auttaa tarvittaessa vakauttamaan autoa. Henkilökohtaista huolenpitoa. Hävittäjälentokoneista innoituksensa saanut älykäs kuljettajan tietojärjestelmä (IDIS) vähentää kuljettajan kuormitusta stressaavissa ajotilanteissa. 37

21 Taittaa valoa kauniisti ja antaa lupauksen paremmasta tulevaisuudesta. Volvon tie kohti puhtaampaa ympäristöä alkoi jo 1970-luvun alkupuolella, jolloin olimme ensimmäisiä autonvalmistajia, jotka tunnustivat autojen haittavaikutukset ympäristölle ja alkoivat tehdä jotakin asian eteen. Olemme sittemmin luoneet useita innovaatioita, jotka vähentävät autojen aiheuttamia ympäristörasituksia eri vaiheissa tuotekehityksestä ja valmistuksesta käyttöön ja kierrätykseen. Nykypäivän suurin haaste liittyy ilmastonmuutosta kiihdyttävien CO 2 -päästöjen vähentämiseen. Me vastaamme siihen DRIVe-ympäristöohjelmassa kehitettävillä tekniikoilla ja innovaatioilla. Volvo tarjoaa remium-segmentin vahvimpiin kuuluvan malliston autoja, jotka synnyttävät erityisen vähän CO 2 -päästöjä. Volvon DRIVe- mallit hyödyntävät innovatiivista voimansiirtotekniikkaa yhdessä edistyksellisen aerodynamiikan, matalakitkatekniikan ja kevyiden materiaalien kanssa, ja ne ovat tärkeä askel kohti nollapäästöjä. Esittelemme lähitulevaisuudessa uutta tekniikkaa, kuten CO 2 -päästöjä entisestään vähentäviä hybridiajoneuvoja, jotka voidaan ladata tavallisesta seinäpistokkeesta. Olemme vahvasti mukana myös sähköajoneuvojen kehityksessä. Sähkötekniikka pienentää merkittävästi autojemme ekologista jalanjälkeä ja tekee niistä entistä hauskempia ajettavia. Olemme jo julkistaneet ensimmäisen sähköautomme Volvo C30 Electric -mallin ja lisää jännittäviä uutisia on tulossa. Terveellisemmät sisämateriaalit. Kaikki verhoilut ja sisätekstiilit on testattu tiettyjen allergiaa aiheuttavien tai haitallisten aineiden varalta. Lisäksi useat sisätilojen metalliosat on testattu kosketusallergioiden varalta. Lopputulos on matkustamo, jossa kaikkien on hyvä olla. uhdas sisäilma. Volvon sisäilman laatujärjestelmä tarkkailee sisään virtaavaa ilmaa ja estää hiilimonoksidia, maaotsonia ja typpidioksidia pääsemästä matkustamoon. Järjestelmä auttaa varmistamaan, että auton sisällä hengittämäsi ilma on puhtaampaa kuin ulkoilma ruuhkaisessa kaupunkiliikenteessä. olttoainetta säästävää muotoilua. Volvo hyödyntää edistyksellistä aerodynaamista muotoilua, kevyitä materiaaleja ja matalakitkatekniikkaa, jotka vähentävät ilman- ja vierintävastuksesta aiheutuvaa energiahävikkiä. Ratkaisut madaltavat yhdessä huippuluokan moottoritekniikan kanssa CO 2 -päästötasoa ja tekevät ajamisesta taloudellisempaa. uhtaammat päästöt. Nopeasti kylmäkäynnistyksen jälkeen reagoiva Volvon kehittynyt päästöjenhallintajärjestelmä eliminoi % bensiinimoottorin pakokaasujen hiilimonoksidista, hiilivedyistä ja typpioksideista. Volvon turbodieselmoottorit sisältävät hiukkassuodattimen, joka poistaa noin 95 % dieselin pakokaasujen hiukkasista. Vihreää punaisissa valoissa. Kaikkiin käsivalintaisella vaihteistolla varustettuihin turbodieselmoottoreihin on saatavana Volvon start/stop -tekniikka, joka vähentää kaupunkiajossa polttoaineen kulutusta ja CO 2 -päästöjä jopa 8 prosenttia. Kierrätys. Volvo XC60 noudattaa ehdotettuja tiukkoja eurooppalaisia kierrätysdirektiivejä, mikä auttaa minimoimaan ajoneuvon haitalliset ympäristövaikutukset. Allergiahyväksytty matkustamo. uhtaan sisäilman varustepaketti (CZI) tuottaa matkustamoon niin puhdasta ilmaa, että se on saanut Ruotsin astmaja allergialiiton suosituksen. uhtaat värit. Volvon kaikki ulkovärit ovat vesipohjaisia, jotta ympäristölle haitallisten liuottimien käyttöä voitaisiin vähentää. Volvon maalauslaitokset kuuluvat maailman puhtaimpiin. Maksimaalista taloudellisuutta dieselmoottorilla. Volvon kehittynyt yhteispaineruiskutuksella varustettu turbodieseltekniikka varmistaa erinomaisen polttoainetaloudellisuuden ja vähäiset CO 2 -päästöt. Hyvä esimerkki tästä on erittäin suorituskykyinen D5-turbodieselmoottori. 149 g CO 2 /km. Uusin ekologinen edistysaskeleemme, etuvetoinen Volvo XC60 DRIVe, kuluttaa polttoainetta vain 5,7 l/100 km - pienet päästöt, äärimmäinen tyyli. 39

22 Volvo XC60 saa alkunsa tästä. Valitsemasi moottori muodostaa merkittävän osan tulevista ajokokemuksista. Toiset moottorit korostavat korkeaa suorituskykyä ja toiset taas taloudellisuutta, mutta kaikki tässä esitellyt bensiini- ja dieselmoottorit tarjoavat välitöntä ja sulavaa tehoa. Voimanlähteiden käyttämä huipputekniikka puristaa viimeisestäkin polttoainepisarasta kaiken irti. Mikä moottori saa sinut käynnistymään? Lue lisää moottoreista osoitteessa T6 AWD T5 D5 AWD/D3 AWD D3/DRIVe 249 CO 2 g/km 10,7 l/100 km 304 hv 224 kw 440 Nm Euro CO 2 g/km 8,5 l/100 km 240 hv 177 kw 320 Nm Euro 5 D5 AWD: 149 CO 2 g/km 5,7 l/100 km 215 hv 158 kw 420 Nm Euro 5 D3 AWD: 149 CO 2 g/km 5,7 l/100 km 163 hv 120 kw 420 Nm Euro 5 D3: 178 CO 2 g/km 6,8 l/100 km 163 hv 120 kw 400 Nm Euro 5 DRIVe: 149 CO 2 g/km 5,7 l/100 km 163 hv 120 kw 400 Nm Euro 5 Nauti loistavan kuusisylinterisen bensiinirivimoottorin sulavuudesta ja dynamiikasta. Hienostunut 3,0-litrainen T6-moottori sisältää Twin-Scrollturbon, joka takaa välittömät reaktiot koko käyntinopeusalueella. Käytössäsi on vakuuttava 440 Nm:n maksimivääntömomentti jo käyntinopeudelta 2100 r/min alkaen. Tämä moottori on suorituskyvyltään ja ajomukavuudeltaan alansa ehdotonta huippua. Älykkäät tekniikat, kuten jarrutusenergiaa hyödyntävä järjestelmä, parantavat polttoainetaloudellisuutta. Lisää urheilullisuutta tuovat Volvon nelivetojärjestelmä Instant Traction -toiminnolla ja kuusivaihteinen Geartronic-automaattivaihteisto Sport-tilalla. Teho (kw) Vääntömomentti (Nm) Käyntinopeus (RM x 1000) Bensiinivoimanlähteiden ystäville tarjolla on uuden sukupolven turbomoottori, joka sisältää viimeisintä tekniikkaa. Erittäin tarkka bensiinin suorasuihkutus yhdessä patentoidun turboahtimen ja muuttuvien nokka-akselien kanssa antaa tälle nelisylinteriselle 2,0-litraiselle voimanlähteelle suuremmille moottoreille tyypillisiä ominaisuuksia ilman runsasta polttoaineen kulutusta. Saat nauttia välittömästä kiihtyvyydestä ja rennosta ajettavuudesta kaikissa tilanteissa. Muut polttoaineen kulutusta vähentävät tekniikat, kuten jarrutusenergiaa hyödyntävä järjestelmä, pitävät hiilidioksidipäästötason matalana. Moottorin pariksi tulee aina kaksoiskytkintä käyttävä, erittäin nopea kuusivaihteinen owershift-automaattivaihteisto. Teho (kw) Vääntömomentti (Nm) Käyntinopeus (RM x 1000) Vaaditko moottorilta hienostuneisuutta ja taloudellisuutta? Volvon erittäin suorituskykyiset 2,4 litran viisisylinteriset turbodieselit jarrutusenergiaa hyödyntävällä järjestelmällä ja start/stop-tekniikalla (käsivalintaisen vaihteiston kanssa) voivat olla juuri sinulle sopivia voimanlähteitä. Sekventiaaliset kaksoisturboahtimet varmistavat suuren tehon koko käyntinopeusalueella. 440 Nm:n (D5 AWD Geatronic) tai 420 Nm:n (D5 AWD käsivalintainen ja D3 AWD) maksimivääntömomentti on käytettävissä jo matalilta käyntinopeuksilta alkaen. Varastossa on aina runsaasti tehoa ripeitä ohituksia varten erityisesti nopeudessa km/h. Voimanlähteen sulava toiminta tekee ajamisesta tasapainoista niin moottoriteillä kuin kaupungissakin. Ja jos kaipaat lisää urheilullisuutta, 215 hevosvoiman D5 AWD on valmis vastaamaan haasteeseen. Voit valita autoosi kuusivaihteisen käsivalintaisen vaihteiston tai kuusivaihteisen Geartronicautomaattivaihteiston Sport-tilalla. Neliveto ja Instant Traction -toiminto viimeistelevät dynaamisen ajokokemuksen. Teho (kw) Teho (kw) Vääntömomentti (Nm) Käyntinopeus (RM x 1000) Vääntömomentti (Nm) Täysin uusi 2,0 litran viisisylinterinen turbodieselmoottori on suunniteltu erityisestä syystä: halusimme tarjota sinulle poikkeuksellisen hienostuneen ja taloudellisen ajokokemuksen. Yksittäinen turboahdin varmistaa suuren tehon jo matalilla käyntinopeuksilla. Moottorin sulavuus ja sitkeys lisäävät hallinnan tunnetta kaikissa ajotilanteissa, eikä ajamisen hauskuudestakaan ole tingitty. Voit nauttia vähäisestä polttoaineen kulutuksesta ja matalasta CO 2 -päästötasosta varsinkin, jos valitset erittäin taloudellisen DRIVeversion. Jarrutusenergiaa hyödyntävä järjestelmä, start/stop-tekniikka (DRIVe) ja etuveto parantavat taloudellisuutta entisestään. D3-moottoriin on saatavilla kuusivaihteinen Geartronic-automaattivaihteisto, kun DRIVeversio puolestaan käyttää kuusivaihteista käsivalintaista vaihteistoa. Teho (kw) Vääntömomentti (Nm) Käyntinopeus (RM x 1000) Käyntinopeus (RM x 1000) Kaikki tekniset tiedot voivat muuttua. Kysy viimeisimpiä tietoja Volvo -jälleenmyyjältä

23 Varustele oma Volvo XC60 -autosi. Apunasi oman tyylisi ja tarpeidesi määrittämisessä ovat Volvon varustetasot ja lisävarusteet, joka helpottavat elämääsi ja auttavat sinua ilmaisemaan itseäsi. Jokainen varuste täydentää Volvo XC60:n muotoilua ja toimintoja erinomaisella tavalla, ja viimeistely on premiumluokan auton arvolle sopivaa. Sisämateriaalit ovat allergiatestattuja, ja kaikki lisävarusteet on testattu Volvon tiukkojen turvallisuus- ja ympäristövaatimusten mukaisesti. Löydä oma henkilökohtainen Volvosi osoitteessa XC60 vakiovarustus Sisältää: Alumiinivanteet 17" Segin Ajotietokone Ajovakauden hallintajärjestelmä (DSTC) Ajovalojen korkeapainepesimet Ajovalojen korkeuden säädin Alamäkihidastin (HDC) (AWD-mallit) Audiojärjestelmä erformance, AUX-liitäntä Audiojärjestelmän säätimet ohjauspyörässä Automaattinen ilmastointijärjestelmä (ECC) Auton asetusmuisti avaimissa City Safety -järjestelmä Etuistuinten sivuturvatyynyt IC-turvaverhot Ilmasuuttimet B-pilareissa ISOFIX-turvaistuimen kiinnitykset takana Kallistuksenvakaajajärjestelmä (RSC) Kangasmatot Kattokiskot, mustat Kauko-ohjattu keskuslukitus Kierähtämissuojajärjestelmä (ROS) Kuljettajan ja etumat kustajan turvatyyny Kyynärnoja mukitelineillä edessä Kyynärnoja mukitelineillä ja säilytyslokerolla takana Lukittavat pyöränpultit Ohjauspyörä: Nahka olttoainekäyttöinen lämmitin (Diesel-moottorit) uhtaan sisäilman varustepaketti (CZI) Raitisilmasuodatin Renkaan paikkausvälineet Sisustuksen Charcoal-koristukset Sisäilman laatujärjestelmä (IAQS) Sähkötoiminen seisontajarru Sähkötoimiset ikkunat Sähkötoimiset ja lämmitteiset ulkopeilit Takaistuin jaettu 40/20/40-suhteessa Tavaratilan näkösuoja Tavaratilan suojaverkko Tuplapakoputkenpäät (T5, D3 AWD, D5 AWD, T6 AWD) Turvavyömuistutin kaikilla istuimilla Ulkolämpötilan mittari Vaihdekepin nuppi: Nahka Vakionopeudensäädin Valaistut meikkipeilit Verhoilu: Lomma-kangas Virtapistoke etu- ja takaistuimella, 12 V Virtapistoke tavaratilassa, 12 V Volvo Guard -hälytin Volvo Sensus informaatiokeskus 5" värinäytöllä WHIS-suojajärjestelmä + Momentum Sisältää vakiovarustuksen lisäksi muun muassa seuraavat varusteet: Aktiiviset Xenon-ajovalot (ABL) Audiojärjestelmä High erformance, USB-/iod -liitäntä, Bluetooth - järjestelmä Kiiltolistat sivuikkunoiden alareunassa Ohjauspyörä: Nahka, silkkimetallikoristus ysäköintiapu takana Sadetunnistin Sisustuksen Brushed Aluminium -koristukset Verhoilu: Kangas/T-Tech Vettä hylkivät etusivuikkunat + Summum Sisältää Momentum-varustetason lisäksi muun muassa seuraavat varusteet: Alumiinivanteet 7,5x18" Zephyrus Automaattisesti himmenevä taustapeili Sähköisesti koria vasten kääntyvät ulkopeilit Sähkötoiminen kuljettajan istuin muistitoiminnolla (sis. ulkopeilit) Kattokiskot, kirkkaat Sähköisesti alastaitettavat niskatuet takana (reunapaikat) Verhoilu: Nahka Watch Dial -mittaristo R-design Sisältää Kineticin lisäksi ainutlaatuiset R-design -varusteet: Alumiinivanteet 8x18" Cratus (lisävarusteena alumiinivanteet 8x20" Cratus) Korinväriset helmat R-design alusta R-design etusäleikkö R-design istuimet R-design matot R-design mittaristo R-design ohjauspyörä R-design pakoputkenpäät R-design polkimet R-design ulkopeilit R-design vaihdekepin nuppi R-design verhoilu Silkkimetalliviimeistely etupuskurissa Sisustuksen R-Design -koristukset Sivykynnyslistat Takasuojalevy Ulkoiset tyylilisävarusteet Sisältää: Alumiinivanteet, Talitha 8x20" (kaksi värivaihtoehtoa: Diamond Cut/tummanharmaa matta ja Diamond Cut/ Silver Stone) Etupuskurin suojalevy akoputkenpäät (saatavilla kaikkiin moottoreihin, yksittäiset tai tuplapakoputkenpäät) Sivukynnyslistat tai astinlaudat Takasuojalevy Ulkoiset tyylilisävarusteet voidaan asentaa kaikkien moottorien ja varustetasojen kanssa R-design-versiota lukuun ottamatta. Huomioi: Tiedot saattavat muuttua esitteen painamisen jälkeen. Tarkista viimeisimmät tiedot Volvo jälleenmyyjältäsi ennen tilaamista

24 Kaipaatko dynaamista kosketusta? Jos tyylikäs ja urheilullinen ulkoasu saa pulssisi kohoamaan, tämä saattaa olla juuri sinulle sopiva Volvo XC60 -malli: Offblack Eriksberg T-Tec-/kangasverhoilu, Anthracite Black -sisustus, Brushed Aluminium -koristus keskikonsolissa ja ovipaneeleissa, nahkainen ohjauspyörä (Offblack) alumiinikoristuksella ja nahkainen vaihdekepin nuppi (Offblack). Ulkoväri Cosmic White metalli, 19" Achilles-alumiinivanteet (Diamond Cut/tummanharmaa matta) ja ulkoinen tyylisarja, jossa etupuskurin suojalevy, astinlaudat ja takasuojalevy. Vai modernia ylellisyyttä? Toiset ihmiset pitävät enemmän hienostuneesta, ajattomasta eleganssista. Jos itse kuulut heihin, uusi Volvo XC60 -autosi voisi näyttää tältä: Beige nahkaverhoilu, Sandstone Beige -sisustus, Classic Wood -koristus keskikonsolissa ja ovipaneeleissa, valaistut kynnyslistat, nahka/classic Wood -ohjauspyörä (Beige) ja nahka/classic Wood -vaihdekepin nuppi (Beige). Ulkoväri Flamenco Red metalli ja 18" Merac-alumiinivanteet

25 R-design. Edelläkävijän ylpeä tukija. Kun valitset Volvo XC60 R-design -mallin, voit olla varma, ettei autosi kärsi asenteen puutteesta. Rohkeat mutta hyvällä maulla viimeistellyt ainutlaatuiset R-design -tyylielementit kuvastavat aitoa intohimoa urheilullisuutta kohtaan. Kaikki yksityiskohdat R-design -säleikön tunnuksesta 90 mm:n pakoputkiin varmistavat, että Volvo XC60 R-design huokuu itsevarmuutta jokaisessa kaarteessa. Ja juuri kaarteissa auton kehittynyt urheilullinen alusta erottuu edukseen. Iskunvaimentimet, jouset ja kallistuksenvaimentimet on säädetty tarjoamaan nopeita reaktioita ja dynaamista hallittavuutta. Ilmeikäs ja tasapainoinen R-design -alusta tekee autosta entistä ketterämmän ja sulavamman. Etu on sinun puolellasi.

26 Elämässä on hetkiä, jolloin täytyy säätää stereot kovemmalle. XC60 R-design vetoaa tunteisiin dynaamisuudellaan. Upeita R-design -varusteita ovat muun muassa viisipuolaiset Cratus-alumiinivanteet (18" vakiona, mahdollisuus valita myös 20" vanteet), urheilulliset R-design -istuimet erityisompeleilla ja nahkapäällysteinen 3-puolainen R-design ohjauspyörä. Nopeus- ja käyntinopeusmittarin kaunis sininen sävy muistuttaa sinua, että ajat hyvin erityisellä autolla. R-design vaihdekepin nuppi Rei itetty nahka antaa XC60 R-design -mallin vaihdekepille suorituskykyisen ilmeen. R-design polkimet Kilparadoilta inspiraatiota saaneet polkimet korostavat ajokokemusta nauti näiden uritettujen polkimien tunteesta. R-design verhoilu Nojaa taaksepäin ja nauti ajomatkasta upeissa nahkaverhoilluissa istuimissa. Väriyhdistelmät ovat Offblack/Offblack, Offblack/ Beige ja Beige/Offblack. R-design koristukset Myös keskikonsolista ja ovenkahvoista huokuu nykyaikaista urheilullisuutta ja tyyliä. R-design matot Ainutlaatuiset koristereunaiset R-design -matot toivottavat tyylikkäästi tervetulleeksi. 48 R-design-tuotteita on saatavana myös lisävarustevalikoimassamme. Ota yhteyttä Volvo -jälleenmyyjään, jos haluat lisätietoja. 49

volvo www.volvocars.fi

volvo www.volvocars.fi volvo www.volvocars.fi Tämä on ylellinen auto, joka lupaa paljon enemmän kuin palkitsevaa mukavuutta ja luokkansa johtavaa tyyliä. Tämä on ylellinen auto, joka on älykkäämpi ja vahvempi juuri oikealla

Lisätiedot

volvo www.volvocars.fi

volvo www.volvocars.fi volvo www.volvocars.fi Tämä on ylellinen auto, joka lupaa paljon enemmän kuin palkitsevaa mukavuutta ja luokkansa johtavaa tyyliä. Tämä on ylellinen auto, joka on älykkäämpi ja vahvempi juuri oikealla

Lisätiedot

volvo www.volvocars.fi

volvo www.volvocars.fi volvo www.volvocars.fi Tämä on ylellinen auto, joka lupaa paljon enemmän kuin palkitsevaa mukavuutta ja luokkansa johtavaa tyyliä. Tämä on ylellinen auto, joka on älykkäämpi ja vahvempi juuri oikealla

Lisätiedot

volvo www.volvocars.fi

volvo www.volvocars.fi volvo www.volvocars.fi Tämä on ylellinen auto, joka lupaa paljon enemmän kuin palkitsevaa mukavuutta ja luokkansa johtavaa tyyliä. Tämä on ylellinen auto, joka on älykkäämpi ja vahvempi juuri oikealla

Lisätiedot

volvo www.volvocars.fi

volvo www.volvocars.fi volvo www.volvocars.fi Tämä on ylellinen auto, joka lupaa paljon enemmän kuin palkitsevaa mukavuutta ja luokkansa johtavaa tyyliä. Tämä on ylellinen auto, joka on älykkäämpi ja vahvempi juuri oikealla

Lisätiedot

M{ZD{ CX _14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd /02/ :50:14

M{ZD{ CX _14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd /02/ :50:14 M{ZD{ CX-5 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 5 2 4 3 18 19 SKYACTIV TECHNOLOGY 20 21 6 1 7 5 2 3 4 8 22 23 TURVALLISIN PAIKKA MAANTIELLÄ Jokainen valmistamamme Mazda sisältää laajan valikoiman älykkäitä

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

SISÄLTÖ. Tukitekniikka Suorituskyky Kuljettajan ympäristö Matkustusmukavuus

SISÄLTÖ. Tukitekniikka Suorituskyky Kuljettajan ympäristö Matkustusmukavuus VOLVO ENEMMÄN KUIN AUTO. ELÄMÄ ON TYÖTÄ, HAUSKANPITOA, HYVIÄ JA HUONOJA AJATUKSIA, LENKKEILYÄ, HILJATTAIN OSTETTUJA JOOGAMATTOJA, TULOSSA OLEVA PITKÄ VIIKONLOPPU, PAIKKA, JOSSA ET OLE KOSKAAN KÄYNYT, KASVAVIA

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET lokakuu 2011 CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT Moottori Sylinteriluku/venttilien lkm Iskutilavuus cm 3 Syl halkaisija/iskun pituus mm Suurin teho kw / rpm Suurin teho

Lisätiedot

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS UUSI AVENSIS KUN YLELLISYYDESTÄ TULEE STANDARDI Uusimmat turvajärjestelmät ja laaja valikoima tehokkaita moottoreita. Hienostuneet sisätilat, luokkansa monipuolisimmat varustetasot

Lisätiedot

volvo www.volvocars.fi

volvo www.volvocars.fi volvo www.volvocars.fi Tämä on joka suhteessa ylellinen ajoneuvo, joka lupaa paljon muutakin kuin palkitsevaa mukavuutta ja luokkansa johtavaa tyyliä. Tämä on ylellinen auto, joka on älykäs ja vahva juuri

Lisätiedot

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste.

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste. Turvallisuusvarusteet Kuva, Classic Elegance Sport Onnettomuustilanteessa suojaava MAIDAS-törmäysvoimien vaimennusjärjestelmä, kolmois-h-palkisto SRS-turvajärjestelmä keskusohjausyksikkö ja törmäyssensorit,

Lisätiedot

Uusi FORD FOCUS. Uusi FORD MONDEO

Uusi FORD FOCUS. Uusi FORD MONDEO Uusi FORD FOCUS Uusi FORD MONDEO Uusi FORD MONDEO Uusi Ford Mondeo tekee vaikutuksen ajo-ominaisuuksillaan ja ulkonäöllään. Vuoden 2015 alussa tuleva täysin uusi Ford Mondeo on täydellinen yhdistelmä innovatiivista

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business.

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business. BMW. Ansaittu ajonautinto. i BMW on investoinut yli 1,2 miljardia euroa BMW EfficientDynamics -teknologioiden kehitykseen. Panostuksen ansiosta voit nauttia ajamisen ilosta ylivoimaisella tehon ja kulutuksen

Lisätiedot

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 DS 5 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET Elokuu 2015 DS 5 TEKNISET TIEDOT elokuu 2015 MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 Iskutilavuus cm 3 1598 1560 1997 Suurin teho kw/rpm 121/6000 88/3600 133/3750

Lisätiedot

XC60 BUSINESS HINNASTO MY16 1.1.2016

XC60 BUSINESS HINNASTO MY16 1.1.2016 XC60 BUSINESS HINNASTO MY16 1.1.2016 Vaih- Suurin Autoveroton Kokonais Malli teisto teho CO2 hinta alv 24% Autovero hinta Vapaa Käyttö Bensiini Kw/Hv XC60 T5 Business aut A8 181/245 157 41 000 14 310,21

Lisätiedot

++(2442 3415 5.+5. )

++(2442 3415 5.+5. ) 5.+5.) 3415 ++(2442 Ihmiset ovat ihmisiä. Ja sellaisina heidän tulee saada pysyä. Me Volvolla välitämme ihmisistä. Ihmiset ovat luovia, spontaaneja, ennalta-arvaamattomia ja avoimia uusille elämyksille.

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä.

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä. Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto 25.11.2016. Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä 31.12.2016 mennessä. VERSIO VETOTAPA HV AUTO-VERO* AUTO TCe 125 S&S 4x2 Black Shadow 4x2 125 138 6-v man 13

Lisätiedot

Lasten tulisi istua autossa selkä menosuuntaan 3-4-vuotiaaksi asti

Lasten tulisi istua autossa selkä menosuuntaan 3-4-vuotiaaksi asti Lasten tulisi istua autossa selkä menosuuntaan 3-4-vuotiaaksi asti Pienten lasten tulisi matkustaa autossa selkä menosuuntaan asennetussa turvaistuimessa mahdollisimman pitkään, ainakin 3-4-vuotiaaksi.

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. xdrive Edition.

Kampanjahinnasto. xdrive Edition. Kampanjahinnasto. xdrive Edition. Voimassa alkaen 1.1.2016. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa Puh. 09 613 741 www.bmw.fi BMW 1-sarjan Hatchback. xdrive Edition 118d xdrive Edition 1U51 Diesel 1995 110

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015 Jubileum juhlamallisto! - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15 225 405 Sandero Stepway

Lisätiedot

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19 UUSI RENAULT TWINGO Suositushinnasto 6.6.05 VERSIO HV CO G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Twingo SCe 70 S&S Expression 70 95 5v manuaali 55,7 94,8 90 5 45 Twingo

Lisätiedot

JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015

JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015 JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015 ENNAKKOHINNAT 11.12.2015 Autoveroton ohjehinta (alv 24%) Arvioitu autovero EU-kulutus 2016 Kokonaishinta CO 2 yhdistetty g/km l/100km Vapaa autoetu 2016 Käyttöetu

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15

Lisätiedot

Suurin CO2 Autoveroton Autovero Kokonais

Suurin CO2 Autoveroton Autovero Kokonais S90 BUSINESS HINNASTO MY17 19.1.2016 V2 Suurin CO2 Autoveroton Autovero Kokonais Verotusarvo Malli / Modell teho hinta alv 24% hinta Vapaa Käyttö Diesel kw/hv S90 D3 Business* 110/150 109 37 600 7 226,43

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen.

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen. Kampanjahinnasto BMW Group Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh:

Lisätiedot

Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä.

Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä. Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä. Alusta Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI 3,5 t korkea - akseliväli 3665 mm, sisäkorkeus 1650 mm - 4-sylinterinen välijäähdytetty turbodiesel - iskutilavuus

Lisätiedot

Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit,

Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit, Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit, sähkösäätöiset ajovalot, kuljettajan turvatyyny, etuturvavöiden

Lisätiedot

MAAILMAN MYYDYIN ROADSTER

MAAILMAN MYYDYIN ROADSTER M{ZD{ Mx-5 MAAILMAN MYYDYIN ROADSTER Täysin uusi MX-5 säilyttää ikonisen arvonsa maailman suositumpana avo-urheilu autona. Neljännen sukupolven MX-5 sisältää kaikki parannukset mitä voi toivoa suorituskyvyn,

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

M a l l i s to 2 0 1 4

M a l l i s to 2 0 1 4 Mallisto 2014 Tervetuloa Starcraft-maailmaan! Kun on kyse todellisesta legendasta Van maailmassa, on olemassa vain yksi auto, jonka kanssa suomalaiset ovat tottuneet toimimaan jo vuosikymmeniä - Starcraft.

Lisätiedot

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3 Opel Corsavan Opel Corsavan Opel Corsavan sopii raikkaan, urheilullisen ulkoasunsa ansiosta erinomaisesti imagotietoisen yrityksen käyttöön. Keulan muotoilu on dynaaminen, mutta käyttötarkoituksen mukaisella

Lisätiedot

www.kia.fi Tekniikka Varusteet

www.kia.fi Tekniikka Varusteet www.kia.fi Diesel Bensa Kia Optima MY14 1.7 CRDi ISG EcoDynamics 1.7 CRDi automaatti 2.0 2.0 automaatti Varustetasot EX EX, Business LX, EX EX VAIHTEISTO Tyyppi Käsivalintainen Automaattinen Käsivalintainen

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne sedan tyyppisestä henkilöautosta tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne sedan tyyppisestä henkilöautosta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Sivu 1 / 6 Tarjouspyyntö 24.6.2014 HENKILÖAUTON HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne sedan tyyppisestä henkilöautosta tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Lisätiedot

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn 2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn Ram 1500 mallisto kasvoi mallivuodelle 2015! Suuren suosion saavuttanut Ram 1500 mallisto laajeni mallivuodelle 2015 Longhorn mallilla! Tarjolla neljä malliversiota

Lisätiedot

1,6 DCT automaatti 135 hv

1,6 DCT automaatti 135 hv Tekniikka Varusteet Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG EcoDynamics 100 hv 1,0 ISG EcoDynamics 100 hv 1,0 ISG EcoDynamics 120 hv 1,6 DCT automaatti 135 hv 1,4 CRDi 90 hv 1,6 CRDi ISG EcoDynamics 110 hv 1,6 CRDi

Lisätiedot

Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua

Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua Nopeimmin koskaan myynyt Hyundai-malli Euroopassa saa lisää hienostuneisuutta sisälle ja ulos Parantunut voimansiirto

Lisätiedot

Avensis Varusteet. Lisävarusteluettelo. Lastenistuimet x x x 10, 11

Avensis Varusteet.  Lisävarusteluettelo. Lastenistuimet x x x 10, 11 www.toyota.fi Avensis Varusteet Lisävarusteluettelo Sedan Farmari Liftback Sivu Erikoisvanteet x x x, 3 HomeLink x x x 7 Kattoteline ja kiinnikkeet x x 8, 9 Koiraverkko x 9 Kumimatot x x x Kylkilistat

Lisätiedot

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA.

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. KOE MENESTYS. Täysin uusi BMW 5-sarja on yhdistelmä rohkeaa dynaamisuutta ja modernia ylellisyyttä. Samalla se tulee jatkamaan BMW 5-sarjan menestystä luokkansa

Lisätiedot

Sivu 1 (7) Arvioitu autovero. Kokonaishinta

Sivu 1 (7) Arvioitu autovero. Kokonaishinta Sivu 1 (7) Kokonais Autoedun verotusarvot Polttoaineen kulutus ja päästöt EU yhd. Vapaa Käyttöetu CO 2 g/km l/100 km i10 1.0 Classic Business 10163,81 1755,26 11919 365 215 108 4,7 1.0 Business 11522,76

Lisätiedot

M{ZD{ CX _15R1_CX3_V3_COVERS.indd /05/ :22:22

M{ZD{ CX _15R1_CX3_V3_COVERS.indd /05/ :22:22 M{ZD{ CX-3 3 4 5 6 7 8 9 LAADUN TUNTU 10 11 12 13 MZD CONNECT OSAA MYÖS SUOMEA *MZD Connect on edistyksellinen Bluetooth@ -tieto/ viihdejärjestelmä. Voit yhdistää älypuhelimesi osaksi autoa; yhteystiedot,

Lisätiedot

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Toteuta yksilölliset unelmasi Honda Accordin myötä olemme tuoneet innokkaan ja urheilullisen kulkijan tien päälle. Toiveesi ja unelmasi ovat kuitenkin

Lisätiedot

RENAULT LIMITED-MALLISTO

RENAULT LIMITED-MALLISTO RENAULT LIMITED-MALLISTO Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU MÉGANE Energy TCe 115 S&S Limited 115 119 6-v man

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

Renault KADJAR Lisävarusteet

Renault KADJAR Lisävarusteet Renault KADJAR Lisävarusteet Ulkovarustelu Valaistut kylkiputket Hyvännäköiset ja käytännölliset. Aina kun ovet suljetaan tai avataan kylkiputkien valot syttyvät 30 sekunniksi. 82 583 947 Astinlaudat ja

Lisätiedot

VOLVON TURVALLISUUS ON MONEN ASIAN SUMMA

VOLVON TURVALLISUUS ON MONEN ASIAN SUMMA VOLVON TURVALLISUUS ON MONEN ASIAN SUMMA Volvon turvallisuusjärjestelmät toimivat aina sopusoinnussa keskenään. Lue, kuinka esimerkiski tuulilasi, etusäleikkö ja puskurit vaikuttavat niiden toimivuuteen.

Lisätiedot

Terävä ajotuntuma ja suuremmista Volvoista tuttuja ominaisuuksia

Terävä ajotuntuma ja suuremmista Volvoista tuttuja ominaisuuksia Volvo Auto Oy Ab Täysin uusi Volvo V40: Terävä ajotuntuma ja suuremmista Volvoista tuttuja ominaisuuksia Täysin uusi Volvo V40 on valmis ohittamaan kilpailijansa premium hatchback -luokassa. Uutuus sisältää

Lisätiedot

Yhdistetty (g/km) 161 177. Polttoainetankin koko l 71 71 Maavara mm 185 185. Huoltoväli Määräaikaishuoltoväli 30 000km / 24kk 30 000km / 24kk

Yhdistetty (g/km) 161 177. Polttoainetankin koko l 71 71 Maavara mm 185 185. Huoltoväli Määräaikaishuoltoväli 30 000km / 24kk 30 000km / 24kk Tekniikka Varusteet 2.2 CRDi MT 2.2 CRDi AT Moottori Iskutilavuus cm3 2 199 2 199 Sylinterin halkasija x iskunpituus mm 85.4 x 96.0 85.4 x 96.0 Puristussuhde 16,0 16,0 Suurin teho kw (hv) / rpm 147 (200)

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Pakettiauto

Nissan e-nv200 Pakettiauto Nissan e-nv200 Pakettiauto Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. 30.05.14 Hinnat Pakettiauto Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 6 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 43,989.90 16" kevytmetallivanteet (205/55 R16) Ajovalot, Bi-LED Integroitu ajonvakautus (VDIM) 6 kaiuttimen

Lisätiedot

Uusi Honda Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi

Uusi Honda Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Uusi Honda Jazz Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

Ajoneuvotekniikka ja liikenneturvallisuus Autojoukkojen Kilta 8.4.2015. Tapio Heiskanen Yhteyspäällikkö Onnettomuustutkijalautakunnan jäsen

Ajoneuvotekniikka ja liikenneturvallisuus Autojoukkojen Kilta 8.4.2015. Tapio Heiskanen Yhteyspäällikkö Onnettomuustutkijalautakunnan jäsen Ajoneuvotekniikka ja liikenneturvallisuus Autojoukkojen Kilta 8.4.2015 Tapio Heiskanen Yhteyspäällikkö Onnettomuustutkijalautakunnan jäsen 76 vuotta liikenneturvallisuustekoja Liikenneturva on julkisoikeudellinen

Lisätiedot

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48 RENAULT CAPTUR Suositushinnasto 16.3.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 90 S&S Authentique 90 113 man 5-v 14 315,79 3 074,21 17

Lisätiedot

A The best or nothing.

A The best or nothing. A The best or nothing. Mieleisen uuden A-sarjalaisen valinta on tehty sinulle helpoksi. Voit varustella sporttista vakiomallia mieleiseksi kolmella erilaisella varustepaketilla: Style Urban AMG Sport Lisäksi

Lisätiedot

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan VOLVO S60 & V60 DRIV Lisäys käyttöohjekirjaan Tästä lisäyksestä Tämä painotuote Tämä käyttöohje on auton käyttöohjekirjaa täydentävä lisäys. Volvo Personvagnar AB Lisäys käsittelee tämän automallin varsinaisen

Lisätiedot

Uudet Volvo S80-, V70- ja XC70-mallit: Ainutlaatuista hienostuneisuutta uudella tasolla

Uudet Volvo S80-, V70- ja XC70-mallit: Ainutlaatuista hienostuneisuutta uudella tasolla Volvo Car Finland Oy Ab Uudet Volvo S80-, V70- ja XC70-mallit: Ainutlaatuista hienostuneisuutta uudella tasolla Painopiste elegantissa, hienostuneessa muotoilussa ja yksityiskohdissa Uudet Drive-E-moottorit

Lisätiedot

CR-V. Alkuperäiset lisävarusteet. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi CR-V/12/06/TH11066Fi

CR-V. Alkuperäiset lisävarusteet. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi CR-V/12/06/TH11066Fi Alkuperäiset lisävarusteet CR-V Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan

Lisätiedot

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk. 4.2.2010 ohjehinta,,, n lisähinta 1.8 Comfort 5MT 4d UK1 580 415 20 000,00 5 697,25 25 697,25 600,00 173,21 773,21 152 1.8 Dynamic 5MT 4d UK2 590 425 20 650,00 5 884,82

Lisätiedot

Täysin uuden Ford Mondeon moottorivalikoima on kaikkien aikojen laajin: saatavana on nyt jo 14 erilaista moottorivaihtoehtoa

Täysin uuden Ford Mondeon moottorivalikoima on kaikkien aikojen laajin: saatavana on nyt jo 14 erilaista moottorivaihtoehtoa 18.2.2015 Helsinki Ford kasvattaa uuden Mondeon moottorivalikoimaa: nyt saatavana jo14 bensiini-, diesel- ja hybridimallia Täysin uuden Ford Mondeon moottorivalikoima on kaikkien aikojen laajin: saatavana

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

OPEL KARL HINNASTO

OPEL KARL HINNASTO OPEL KARL HINNASTO 01.01.2017 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ

UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ TIEDOTE UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ Fordin seuraavan sukupolven 250-hevosvoimainen Focus ST ennakkoesittelyssä Pariisin autonäyttelyssä Kyseessä on

Lisätiedot

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa Yhteenveto Moottori S 63 AMG L 4Matic 278275,41 EUR Erikoismalli & varustepaketit 70690,61 EUR Väri (040) Musta Vanteet Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa 3741,66 EUR Somiste-elementit (729) Sisustuksen

Lisätiedot

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.09.2017 14-09-2017 NV400 VAN ETUVETO HINNASTO Autoveroton Arvioitu Kokonais- Tavaratila CO2 Kokonais- ohjehinta sis. alv autovero hinta Moottori

Lisätiedot

Honda Jazz Lisävarusteet

Honda Jazz Lisävarusteet Laatu Honda Jazz Lisävarusteet Honda Jazzia ajaessasi tiedät olevasi laatuautossa. Siksi myös jokaisen lisävarusteen suunnittelussa on painotettu tyylikästä muotoilua ja toimivaa tekniikkaa. Honda tietää

Lisätiedot

2 6 7 8 9 10 12 112 13 14 17 18 19 20 4 5 8 9 21 4 1 3 5 6 7 2 24 26 28 29 30 31 Ulkovarusteet Trend Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmäø1 Muotoilu ja ulkovarusteita Elektroninen ajovakauden

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Combi, Evalia

Nissan e-nv200 Combi, Evalia Nissan e-nv200 Combi, Evalia Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto, Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. Hinnat Combi, Evalia Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV 24%

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Amarok Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

COROLLA LISÄVARUSTEET

COROLLA LISÄVARUSTEET COROLLA LISÄVARUSTEET 02 Nautittavaa laatua Corollan korkea laatu, huippuun viety mukavuus, suorituskyky ja edistykselliset ajo-ominaisuudet antavat sinulle todellisen ajonautinnon. Alkuperäisillä Toyota-varusteilla

Lisätiedot

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT TOUKOKUU 2015 MOOTTORI PureTech 130 e-thp 165 Automaatti BlueHDi

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

FORD B-MAX Muokkaa se omaksesi Oman Ford B-MAXin värin ja verhoilun valinta on ratkaiseva, mutta myös nautinnollinen, hetki. Tiedät kyllä heti, mikä on oikein. 15" 12-puolainen pyöränsuojus (Vakiovaruste:

Lisätiedot

UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016

UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016 UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 112 10 11 12 13 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 340 300 140 [190] 120 [163] 100 [136] 380 340 300 140 [190] 120 [163] 100 [136] 380

Lisätiedot

HAASTA ITSESI HOW ALIVE ARE YOU?

HAASTA ITSESI HOW ALIVE ARE YOU? HAASTA ITSESI HOW ALIVE ARE YOU? OTATKO HAASTEEN VASTAAN? Tunnet sen jo Jaguariin istuessasi. Käynnistyspainike sykkii sydämensykkeen lailla. Napin painallus ja Jaguar herää henkiin innovatiivinen vaihteenvalitsin

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Business Exclusive Edition.

Kampanjahinnasto. Business Exclusive Edition. Kampanjahinnasto. Business Exclusive Edition. Voimassa alkaen 1.1.2017. Business Exclusive Edition Kampanjamallisto: BMW 3-sarja Sedan, Touring ja Gran Turismo BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi

Lisätiedot

Täysin uusi Ford Ranger Wildtrack maailman ensi-illassa Genevessä

Täysin uusi Ford Ranger Wildtrack maailman ensi-illassa Genevessä Täysin uusi Ford Ranger Wildtrack maailman ensi-illassa Genevessä Täysin uusi Ford Ranger Wildtrak -avolava-auto ihastuttaa uudenaikaisella muotoilullaan Tehokkaat uudet Ford Duratorq TDCi -dieselmoottorit

Lisätiedot

XF g/km l/100km XF SPORTBRAKE. Urheilullinen korisarja. JAGUAR XF - ohjevähittäishinnat 1.10.2014

XF g/km l/100km XF SPORTBRAKE. Urheilullinen korisarja. JAGUAR XF - ohjevähittäishinnat 1.10.2014 JAGUAR XF - ohjevähittäishinnat 1.10.2014 mallivuosi 2015 Ohjehinta alv 24% Arvioitu autovero Kokonaishinta CO2 Vapaa autoetu 2014 Käyttöetu 2014 EU-kulutus yhd. XF g/km l/100km 2.2 i4 Td 163 Business

Lisätiedot

Jokainen täysin uuden Mazda2:n elementti kuvastaa yksityiskohtaisuutta ja korkealaatuista käsityötä, jonka avulla

Jokainen täysin uuden Mazda2:n elementti kuvastaa yksityiskohtaisuutta ja korkealaatuista käsityötä, jonka avulla m{zd{2 AINUTLAATUINEN HALLINNAN- JA VAPAUDENTUNNE Täysin uusi Mazda2 haastaa autojen kokoon liittyvät ennakkoasenteet: se on ulkoa kompakti mutta sisältä tilava. Kuljettajan ympärille suunniteltu ohjaamo

Lisätiedot

Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09

Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09 Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09 01 Ulkovarustelu 01 Valaistut kylkiputket Hyvännäköiset ja käytännölliset. Aina kun ovet suljetaan tai avataan kylkiputkien valot syttyvät 30 sekunniksi. 82 01 583

Lisätiedot

EX-varustelu. LX-varustelu. EX-Light Pack lisävarustepaketti. LX-varustelun lisäksi

EX-varustelu. LX-varustelu. EX-Light Pack lisävarustepaketti. LX-varustelun lisäksi Urban (etuveto) AWD (neliveto) LX-varustelu EX-varustelu LX-varustelun lisäksi TURVALLISUUS Aktiiviset pääntuet etuistuimilla Automaattinen ovien lukitus (auton liikkuessa) BAS-hätäjarrutehostin DBC-alamäkihidastin

Lisätiedot

Hinnasto. BMW 1-sarjan Hatchback.

Hinnasto. BMW 1-sarjan Hatchback. Hinnasto. M Sport Edition Voimassa 3.10. - 31.12.2014. BMW y Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa Puh. 09 613 741 www.bmw.fi M Sport Edition / M Sport Edition Automatic, Hinnat*. Malli Mallikoodi Polttoaine Moottorin

Lisätiedot

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 MOOTTORI PureTech 110 PureTech 130 PureTech 130 Aut. THP 205 Korimalli 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen Iskutilavuus cm3 1198 1198 1198 1598 Sylinteriluku / venttiililuku

Lisätiedot

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri.

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri. Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG 1,6 ISG 1,6 DCTautomaatti 1,4 CRDi ISG 1,6 CRDi ISG 1,6 CRDi EcoDynamics 100 hv EcoDynamics 135 hv 135 hv EcoDynamics 90 hv EcoDynamics 128 hv automaatti 128 hv Varustetasot

Lisätiedot

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 112 13 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 340 300 260 140 [190] 120 [163] 100 [136] 80 [109] 380 340 300 260 140 [190] 120

Lisätiedot

VAHVA ULKOMUODOLTAAN UUSITUILLA VALOILLA LISÄÄ LUONNETTA

VAHVA ULKOMUODOLTAAN UUSITUILLA VALOILLA LISÄÄ LUONNETTA CITROËN C4 ULKOMUODOLTAAN VAHVA UUSITUILLA VALOILLA LISÄÄ LUONNETTA Citroën C4:n vankka ulkomuoto antaa ensi silmäyksellä vaikutelman jämäkkyydestä ja laadusta. Sen keula uusittuine ajovaloineen on heti

Lisätiedot

Alkuperäiset lisävarusteet FR-V

Alkuperäiset lisävarusteet FR-V Alkuperäiset lisävarusteet FR-V Räätälöi oma unelma-autosi Tilaa tarjoavalla ja urheilullisella muotoilullaan FR-V yhdistää dynamiikan älykkääseen mukavuuteen ja käytännöllisyyteen. Voit räätälöidä FR-V:si

Lisätiedot

UUDEN DACIA SANDERON JA STEPWAYN MYYNTI KÄYNNISTYNYT

UUDEN DACIA SANDERON JA STEPWAYN MYYNTI KÄYNNISTYNYT Lehdistötiedote 9.1.2013 UUDEN DACIA SANDERON JA STEPWAYN MYYNTI KÄYNNISTYNYT Dacia Sanderon ja Stepwayn ennakkomyynti on käynnistynyt. Uusi Sandero on tulevana viikonloppuna nähtävillä seuraavilla jällenmyyjillä/paikkakunnilla:

Lisätiedot

Lehdistötiedote 2015 Geneve Motor Show 3.3.2015 RENAULT KADJAR, VIETTELEVÄN VOIMAN CROSSOVER

Lehdistötiedote 2015 Geneve Motor Show 3.3.2015 RENAULT KADJAR, VIETTELEVÄN VOIMAN CROSSOVER Lehdistötiedote 2015 Geneve Motor Show 3.3.2015 RENAULT KADJAR, VIETTELEVÄN VOIMAN CROSSOVER Renault Kadjar Capturin ja Koleoksen väliin sijoittuva crossover esiteltiin ulkokuvissa helmikuussa, mutta Geneven

Lisätiedot

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.9.2017 14.9.2017 NISSAN Alusta Single Cab Hinta ilman ALV Autoveroton Arvioitu Kokonais- Varuste- CO2 Kokonais- veroja 24 % ohjehinta sis.

Lisätiedot

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot HINNAT PAKETTIAUTO Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt, g/km Hinta ilman veroja, ALV

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b Vantaa. Puh:

Kampanjahinnasto. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b Vantaa.  Puh: Kampanjahinnasto Business Automatic Edition BMW 1-sarjan Hatchback. BMW 2-sarjan Active Tourer. BMW 2-sarjan Gran Tourer. BMW X1. Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi

Lisätiedot