volvo

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "volvo www.volvocars.fi"

Transkriptio

1 volvo

2 Tämä on ylellinen auto, joka lupaa paljon enemmän kuin palkitsevaa mukavuutta ja luokkansa johtavaa tyyliä. Tämä on ylellinen auto, joka on älykkäämpi ja vahvempi juuri oikealla tavalla ja juuri sinua varten. Tämä on Volvo V70.

3 Volvo V70 Sportswagonissa voit rentoutua ja nauttia edessä häämöttävästä maantiestä, johdattipa se sinut minne tahansa. Pysyt aina tilanteen tasalla. Tämä dynaaminen Sportswagon on valmis toteuttamaan visiosi täydellisestä ajokokemuksesta mitä moninaisimmilla tavoilla.

4 Täällä ajomatka muuttuu elämykseksi. Hienostunut Volvo V70 Sportswagon on suunniteltu kuljettajan ympärille, ja se yhdistää suorituskyvyn ja mukavuuden verrattomaan monipuolisuuteen ja skandinaaviseen tyyliin. Nykyaikainen muotoilu ja huipputekniikka synnyttävät upean ajokokemuksen, josta saavat nauttia sekä kuljettaja että matkustajat.

5 Älä koskaan aliarvioi suorituskyvyn vaikutusvaltaa. Nopea kiihtyvyys tuo mukanaan myös turvallisuuden tunteen. Edistykselliset Volvo -moottorit varmistavat, että tuo tunne kestää pitkään. Volvo V70 Sportswagonin voimanlähteiden perusperiaatteena on tarjota enemmän tehoa pienemmällä kulutuksella. Erinomainen esimerkki tästä on huipputehokas D5-dieselmoottori. Tämä luokkansa johtava 2.4-litrainen dieselvoimanlähde tarjoaa tehoa 215 hevosvoimaa ja vääntöä 440 Nm, mutta kuluttaa siitä huolimatta entistä vähemmän polttoainetta. Tästä pitää huolen uusi korkeapaineinen polttoainejärjestelmä edistyksellisillä pietsosuuttimilla ja sekventiaalisella kaksoisturbolla. Tehoa tuotetaan sulavasti koko käyntinopeusalueella. Ja jos vaadit autoltasi mahdollisimman vähäisiä CO 2 -päästöjä, valitse erittäin taloudellinen DRIVe-turbodieselmoottori Volvon start/stop-tekniikalla. Tämä moottori yhdistää ympäristöystävällisyyden järkevään suorituskykyyn. Saatavilla on myös upea uusi turboahdettu nelisylinterinen bensiinimoottori, joka käyttää nykyiaikaista suorasuihkutustekniikkaa. T4 moottori kehittää 180 hevosvoimaa tehoa ja 240 Nm vääntöä ja on viimeistelty erinomaisilla taloudellisilla ominaisuuksilla. Lisätietoja Volvon DRIVe-tekniikasta on osoitteessa

6 Helli rakkaimpiasi. Ja tiukkoja kaarteita. Volvo V70 Sportswagon on suunniteltu tuottamaan mielihyvää tien päällä. Auton poikkeuksellinen ajettavuus ja suorituskyky ottavat maantiestä ja sen kaarteista kaiken ilon irti. Leveä asento, jäykkä korirakenne, hienostunut alusta, nopeuden mukaan säätyvä ohjaus ja upea aerodynamiikka varmistavat todellisen ajonautinnon. Tehokkaat moottorit ja vaihteistot yhdessä luistoneston, valinnaisen Four-C-alustan ja AWD-nelivetojärjestelmän kanssa vahvistavat turvallisuuden ja ketteryyden tunnetta. Tämä auto on luotu miellyttämään niin kuljettajaa kuin matkustajiakin.

7 City Safety. Odottamattomien tilanteiden hallintaa laserin tarkkuudella. Varaudu aina yllätyksiin. Tämä ohje pitää erityisen hyvin paikkaansa kaupunkiliikenteessä. Siksi Volvossasi on vakiovarusteena edistyksellinen City Safety -järjestelmä. Tämä erittäin tarkka järjestelmä käyttää hyväkseen lasertekniikkaa ja toimii alle 30 km/h nopeudessa. Se tarkkailee edessä olevaa maantietä 6-8 metrin säteellä. Jos edessä oleva ajoneuvo jarruttaa äkillisesti ja yhteentörmäys vaikuttaa väistämättömältä, City Safety -järjestelmä jarruttaa autoasi automaattisesti ja auttaa sinua välttämään onnettomuuden kokonaan tai minimoimaan sen seuraukset. Järjestelmä on erittäin hyödyllinen hitaasti etenevässä kaupunkiliikenteessä, ja sitä osaavat arvostaa itsesi lisäksi matkustajasi, vakuutusyhtiö ja edessäsi kulkevassa autossa matkustavat henkilöt. City Safety -järjestelmä on kuin kaupunkioloihin viritetty kuudes aisti. Kuulostaa järkevältä ja siksipä se löytyykin Volvosta.

8 Huoliteltuihin yksityiskohtiin lukeutuu myös edessä häämöttävä tie. Tämän Volvon sydämessä sykkii älykäs tekniikka. Driver Support -varustepaketti sisältää kehittyneitä ratkaisuja, jotka auttavat sinua liikkumaan liikenteessä mahdollisimman turvallisesti sekä itsesi että muiden tielläliikkujien kannalta. Tutka- ja digitaalikamera toimivat vuorovaikutuksessa ja tarkkailevat edessä olevia ajoneuvoja ja jalankulkijoita herkeämättä. Tekniikka auttaa sinua pitämään riittävää turvaväliä toisiin ajoneuvoihin ja varoittaa sinua, jos KULJETTAJAN TARKKAILUTOIMINTO keskittymisesi herpaantuu tai ajaudut epähuomiossa pois oikealta ajokaistalta. Mukautuvan vakionopeudensäätimen avulla voit nauttia sujuvasta matkanteosta kaikissa nopeuksissa ajoitpa sitten hitaassa kaupunkiliikenteessä tai isoilla valtateillä. Ja jos KUOLLUTTA KULMAA TARKKAILEVA JÄRJESTELMÄ olet vaarassa joutua kolariin, tukitekniikka varoittaa sinua siitä ja jarruttaa autoa tarvittaessa automaattisesti, jotta voit välttyä yhteentörmäykseltä. Tämä kaikki lisäturva tekee automatkasta lähes yliaistillisen kokemuksen. Jos haluat nähdä tukitekniikan toiminnassa, käy osoitteessa TÖRMÄYSVAROITIN AUTOMAATTI- SELLA TÄYSJARRUTUKSELLA KAISTAVAROITIN MUKAUTUVA VAKIONOPEUDENSÄÄDIN KAIKISSA NOPEUKSISSA JALANKULKIJOIDEN HAVAIT- SEMISTOIMINTO AUTOMAATTI- SELLA TÄYSJARRUTUKSELLA

9 Vihdoinkin auto, joka osaa nähdä tulevaisuuteen. Kun ajat Volvolla, saat nauttia poikkeuksellisesta hallinnan tunteesta. Kehittynyt tukitekniikka määrittelee ajonautinnon uudelleen ja osaa jopa ennustaa, mitä kulman takana piileksii. Jalankulkijoiden havaitsemistoiminto automaattisella täysjarrutuksella on Volvon innovaatio, joka tarkkailee jatkuvasti lähettyvillä olevia jalankulkijoita. Jos järjestelmä havaitsee vaaran vyöhykkeellä olevan jalankulkijan, se aktivoi vilkkuvan varoituksen ja äänimerkin ja jarrut valmistautuvat voimakkaaseen jarrutukseen. Jos et reagoi varoitukseen, auto jarruttaa automaattisesti täydellä jarrutusvoimalla, jotta yhteentörmäykseltä vältyttäisiin. Tämä todella edistyksellinen tekniikka tukee ajamista aivan uudella tavalla.

10 Täydellinen vauhti kaikissa nopeuksissa. Rentoudu ja nauti sujuvasta ajamisesta. Uuden sukupolven mukautuva vakionopeudensäädin toimii kaikissa nopeuksissa ja auttaa sinua ylläpitämään riittävää turvaväliä edessä kulkevaan autoon automaattisesti. Kehittyneen tutka- ja kameratekniikan ohjaama järjestelmä havaitsee edessä hitaammin liikkuvat ajoneuvot ja säätää nopeuttasi niiden mukaan ajoitpa sitten liikenneruuhkassa tai avoimella valtatiellä (0-200 km/h). Yhdessä automaattivaihteiston kanssa se voi auttaa sinua seuraamaan edessä kulkevaa autoa aina pysähdyksistä lähtien, mikä on erittäin käytännöllistä esimerkiksi kaupunkiliikenteessä. Tällainen lisätoiminto on omiaan huolehtimaan ajomatkan tylsemmistä osuuksista. Voit nojata taaksepäin ja nauttia, kun autosi kulkee aina tilanteeseen sopivaa vauhtia liikenteen keskellä.

11

12 Kun istut Volvo V70 Sportswagonin ohjauspyörän takana, nouset päärooliin maanteiden näyttämöllä. Auton sisätiloja koristaa puhdas skandinaavinen muotoilu, joka vähentää stressiä ja tekee erittäin hienostuneen tekniikan käytöstä yksinkertaista. Uusi Volvo Sensus -informaatiokeskus, viimeisin multimediatekniikka (mukaan lukien Bluetooth -handsfree-järjestelmä) sekä navigointijärjestelmä on integroitu käytännöllisesti, ja niiden tiedot esitetään informaatiokeskuksen näytöllä. Täydellisen ajoasennon löytäminen on täysin säädettävän istuimen ja ohjauspylvään ansiosta nopeaa ja helppoa. Dynaamisten etuistuinten miellyttävä istuinsyvyys ja sivutuet tarjoavat entistä parempaa tukea tiukoissa kaarteissa. Jokainen istuin on erittäin mukava esimerkki Volvolle tyypillisestä ylivertaisesta ergonomiasta.

13 Nykyaikaisen skandinaavisen muotoilun elegantti yksinkertaisuus käy hyvin ilmi Volvo V70 Sportswagonin ylellisessä matkustamossa ja monipuolisessa tavaratilassa. Matkustajille, henkilökohtaisille tavaroille ja suuremmille matkatavaroille on runsaasti tilaa. Parhaiten Volvo kuitenkin tunnetaan turvallisuudesta. Volvo V70 Sportswagonin innovatiivisia turvallisuusratkaisuja ovat mm. integroidut kaksitasoiset lasten turvaistuimet turvavöiden voimanrajoittimilla, laajennetut IC-turvaverhot ja laminoitu lasi kaikissa ikkunoissa. Lisäksi Volvo V70 osaa tuulettaa itsensä ennen kuin astut ohjaamoon, sulkea ilmasuuttimet automaattisesti suojatakseen sinua ulkoilman saasteilta ja luoda niin puhtaan sisäilman, että se on saanut Ruotsin astma- ja allergialiiton suosituksen. Takaistuimella matkustavien iloksi saatavana on uusi takamatkustajien viihdejärjestelmä (RSE) integroiduilla 8" näytöillä, jotka takaavat viihtyvyyden tunneiksi. Ohjaamon hienostunut sisävalaistus luo tunnelmaa korostaessaan nykyaikaista skandinaavista designia. Volvon aidot puukoristukset ja nahkaverhoilu takaavat, että myös ylellisyys on maailmanluokkaa.

14 Hallinnan makea tunne. Volvossa ei ole epäselvyyttä siitä, kuka on tilanteen herra. Kaikki ominaisuudet ergonomisesta istuinmuotoilusta kehittyneeseen informaatiokeskukseen on suunniteltu tarjoamaan kuljettajalle parasta mahdollista tukea ja luomaan inspiroiva ja rento ajokokemus. Intuitiivisena komentokeskuksena toimii uusi Volvo Sensus -informaatiokeskus, joka tuo toiminnot sormenpäidesi ulottuville. Ohjauspyörään integroidulla vierityspyörällä voit säätää auton toimintoja, viihdejärjestelmää, navigointia, pysäköintiapua ja Bluetooth -viestintäjärjestelmää pitäen samalla molemmat kädet ohjauspyörässä. Kaikki tiedot esitetään siististi informaatiokeskuksen 5" tai 7" värinäytöllä. Kun lisäät kokonaisuuteen Volvon innovatiivisen panoraamakameran, näytölle avautuu 180 asteen näkökenttä, jonka avulla selviät ongelmitta risteyksistä, joissa on näköesteitä. Mukavaa, kätevää ja taatusti huipputeknistä täydellistä hallintaa ei ole koskaan ennen ollut näin helppo saavuttaa.

15 Myös tavarat matkustavat ensimmäisessä luokassa. Volvo V70 Sportswagonissa on useita näppäriä tavarankuljetusratkaisuja. Kolmiosainen takaistuin taittuu alas yhdellä liikkeellä ja arvotavarat pysyvät piilolokeroissa varmassa turvassa. Saatavana on myös alumiiniset lattiakiskot siirrettävillä kiinnityskoukuilla sekä taitettava suojaritilä, joka erottaa matkatavarat matkustajista. Voit taittaa 40/20/40-suhteessa jaetun takaistuimen haluamissasi osissa alas matkatavaroiden ja matkustajien määrän mukaan. Niskatuet taittuvat kätevästi pois alta, ja taakse muodostuu laaja tasainen lastaustila. Sähkötoiminen takaluukku tekee tavaratilan avaamisesta ja sulkemisesta vaivatonta. Lisäksi saatavilla on monia kuormaus- ja vetolisävarusteita, jotka auttavat sinua kuljettamaan tavarasi tyylillä. Volvo V70 Sportswagon on ylellinen auto, jossa ei ole tingitty käytännöllisyydestä.

16 5 x 130 W 4 x 40 4 x 20 Premium Sound Multi Media 7" High Performance Multi Media 7" High Performance 5" Performance 5" Kaiutin Premium Sound Multi Media työssä. Älä häiritse. Tietyt hetket on varattu vain sinulle. Olemme suunnitelleet niitä varten Premium Sound Multi Media -audiojärjestelmän. Tämä todellisen musiikkiharrastajan järjestelmä sisältää kaksitoista kaiutinta ja huipputeknisen 5x130 W:n D-luokan digitaalivahvistimen. Äänentoisto on kalibroitu huolellisesti auton sisätilojen akustiikan mukaan. Dolby Pro Logic II Surround -ääni keskikaiuttimilla mahdollistaa aidon stereoelämyksen auton jokaisella istumapaikalla. Ja jos joudut viettämään jonkin aikaa pysähdyksissä, laita DVD-levy pyörimään, niin aika kuluu kuin siivillä. Audiojärjestelmä ja loistava 7" laajakuvavärinäyttö takaavat Volvossasi matkustavien etuoikeutettujen henkilöiden viihtyvyyden.

17 Vain kutsuvieraille. Volvo V70 Sportswagon tunnistaa omistajansa. Henkilökohtainen autokommunikaattori (PCC) poimii väkijoukosta auton avaimen virallisen haltijan. Voit autolle palatessasi tarkistaa PCC:stä, onko hälytin lauennut. Ovilukot aukeavat ovenkahvasta vetämällä, ja moottorin voi käynnistää ilman avaimen erillistä käyttöä kunhan PCC vain on mukanasi vaikkapa taskussa tai käsilaukussa.

18 Ei sen tarvitse olla monimutkaista. Stressi häviää ja hauskuus alkaa. Ylellisten autojen kuljettajat vaativat täydellisyyttä, poikkeuksellista ajonautintoa ja henkilökohtaisia ratkaisuja pienintä yksityiskohtaa myöten. Kyky luoda nerokkuutta ilman monimutkaisuutta, kestävyyttä ilman tylsyyttä ja ylellisyyttä ilman pinnallisuutta on Volvon arvostettu perinne. Me valmistamme autoja, jotka on suunniteltu juuri sinulle.

19 Volvon turvallisuustekniikat suojaavat sinua vaaroilta ja varmistavat ajonautinnon. Volvo on tunnettu edistyksellisestä turvallisuustekniikastaan ympäri maailmaa. Vain harvoilla autonvalmistajilla on ansioluettelossaan yhtä vakuuttava valikoima turvallisuusinnovaatioita, ja sitoutuminen turvallisuuteen onkin ohjannut Volvoa jo yli 80 vuoden ajan. Olemme tästä erityisen ylpeitä mutta emme suinkaan vielä täysin tyytyväisiä. Haluamme, että autot eivät joutuisi enää onnettomuuksiin. Tämä kunnianhimoinen tavoite edellyttää innovatiivista ajattelua ja aivan uutta lähestymistapaa autojen suunnitteluun. Hyvät uutiset ovat, että olemme oikealla tiellä. Volvolla ajaminen on innostavaa ja hauskaa. Poikkeuksellisen edistykselliset turvallisuustekniikat eivät enää ole mielikuvituksen tuotetta vaan täyttä todellisuutta Volvossa. Kun ajat Volvolla, saat samalla esimakua autoilun tulevaisuudesta, jossa intohimoinen suunnittelutyö ja muotoilu auttavat sinua ottamaan ajamisesta kaiken irti. Sujuvaa matkantekoa kaikissa nopeuksissa. Kaikissa nopeuksissa toimiva mukautuva vakionopeudensäädin (ACC) ylläpitää asettamaasi ajonopeutta ja turvaväliä edessä ajavaan ajoneuvoon automaattisesti ajoitpa sitten moottoritiellä tai hitaasti etenevässä ruuhkassa. Sisältyy Driver Support -varustepakettiin. Nelivedon vakautta. Volvon AWD-nelivetojärjestelmä Instant Traction -toiminnolla parantaa ajovakautta ja pitoa kaikissa sääolosuhteissa ja kaikilla tienpinnoilla. Vältä törmäyksiä kaikissa nopeuksissa. Törmäysvaroitin automaattisella täysjarrutuksella (CWFAB) varoittaa sinua kaikissa nopeuksissa, jos ajat liian lähellä edessä kulkevaa ajoneuvoa, ja jarruttaa automaattisesti, jos törmäysvaara on välitön. Sisältyy Driver Support -varustepakettiin Suojaa jalankulkijoille. Tutka- ja kameratekniikkaa käyttävä jalankulkijoiden havaitsemistoiminto automaattisella täysjarrutuksella voi havaita auton edessä olevat jalankulkijat ja jarruttaa tarvittaessa automaattisesti. Tekniikka on jälleen uusi Volvon innovaatio. Sisältyy Driver Support -varustepakettiin. Törmäyksenestoa hitaissa nopeuksissa. City Safety -järjestelmä on maailman ensimmäinen vakiovarusteinen törmäyksiä estävä ja lieventävä tekniikka, joka jarruttaa autoa automaattisesti, jos olet vaarassa törmätä hitaammin liikkuvaan tai paikallaan olevaan ajoneuvoon. Järjestelmä toimii alle 30 km/h nopeuksissa. Silmät selässä. Pysäköintiapu ja pysäköintikamera kertovat sinulle, mitä autosi takana tapahtuu peruutettaessa. Henkilökohtaista huolenpitoa. Hävittäjälentokoneista innoituksensa saanut älykäs kuljettajan tietojärjestelmä (IDIS) vähentää kuljettajan kuormitusta stressaavissa ajotilanteissa. Pysy virkeänä. Kuljettajan tarkkailutoiminto (DAC) varoittaa sinua, jos ajamisessasi on merkkejä väsymyksestä tai keskittymisen herpaantumisesta, ja ehdottaa tarvittaessa ajotaukoa. Sisältyy Driver Support -varustepakettiin. Kuolleen kulman tarkkailua. Kuollutta kulmaa tarkkaileva järjestelmä (BLIS) auttaa sinua havaitsemaan kuolleeseen kulmaan osuvat ajoneuvot. Sisältyy Driver Support -varustepakettiin. Sateenkestävä. Vettä hylkivät sivuikkunat parantavat näkyvyyttä sateella ajettaessa. Sadetunnistin käynnistää pyyhkimet automaattisesti, jos alkaa sataa tai tuulilasille roiskuu jostain muusta syystä vettä. Turvallinen yhteys. Henkilökohtainen autokommunikaattori (PCC) parantaa henkilökohtaista turvallisuuttasi ja mukavuuttasi myös auton pysäköinnin jälkeen. Oikeissa asemissa. Kaistavaroitin (LDW) varoittaa kuljettajaa, jos auto alkaa ajautua pois oikealta ajokaistalta. Sisältyy Driver Support -varustepakettiin. Ylivertaista mukavuutta. Istuinten ja ohjaamon ergonominen muotoilu auttaa kuljettajaa rentoutumaan ja säilyttämään keskittymiskykynsä ajon aikana. Pysy tiellä. Ajovakauden hallintajärjestelmä (DSTC) parantaa ajettavuutta ja turvallisuutta haastavissakin tilanteissa. Valaistus tien päällä. Aktiiviset kääntyvät Xenon-ajovalot (ABL) laajentavat näkökenttääsi pimeällä ajettaessa ja valaisevat kaarteita huomattavasti tehokkaammin. Kurkista kulman taakse. Panoraamakamera auttaa sinua näkemään vasemmalta ja oikealta lähestyvät ajoneuvot, kun pysäköit autoa tai vaikkapa poistut parkkitalosta.

20 Taittaa valoa kauniisti ja antaa lupauksen paremmasta tulevaisuudesta Volvon tie kohti puhtaampaa ympäristöä alkoi jo 1970-luvun alkupuolella, jolloin olimme ensimmäisiä autonvalmistajia, jotka tunnustivat autojen haittavaikutukset ympäristölle ja alkoivat tehdä jotakin asian eteen. Olemme sittemmin luoneet useita innovaatioita, jotka vähentävät autojen aiheuttamia ympäristörasituksia eri vaiheissa tuotekehityksestä ja valmistuksesta käyttöön ja kierrätykseen. Nykypäivän suurin haaste liittyy ilmastonmuutosta kiihdyttävien CO 2 -päästöjen vähentämiseen. Me vastaamme siihen DRIVe-ympäristöohjelmassa kehitettävillä tekniikoilla ja innovaatioilla. Volvo tarjoaa Premium-segmentin vahvimpiin kuuluvan malliston autoja, jotka synnyttävät erityisen vähän CO 2 -päästöjä. Volvon DRIVe-mallit hyödyntävät innovatiivista voimansiirtotekniikkaa yhdessä edistyksellisen aerodynamiikan, matalakitkatekniikan ja kevyiden materiaalien kanssa, ja ne ovat tärkeä askel kohti nollapäästöjä. Esittelemme lähitulevaisuudessa uutta tekniikkaa, kuten CO 2 -päästöjä entisestään vähentäviä hybridiajoneuvoja, jotka voidaan ladata tavallisesta seinäpistokkeesta. Olemme vahvasti mukana myös sähköajoneuvojen kehityksessä. Sähkötekniikka pienentää merkittävästi autojemme ekologista jalanjälkeä ja tekee niistä entistä hauskempia ajettavia. Olemme jo julkistaneet ensimmäisen sähköautomme Volvo C30 Electric -mallin ja lisää jännittäviä uutisia on tulossa. Jarruttamalla energiaa. Akku latautuu aina jarrutusten yhteydessä. Järkevää ja taloudellista. 119 g CO 2 /km. Ympäristöystävällisin moottorivaihtoehtomme, CO 2 -optimoitu DRIVe start/stop, kuluttaa polttoainetta vain 4,5 litraa/100 km. Minimaaliset päästöt äärimmäinen tyyli. 85-prosenttisesti kierrätettävissä. Minimoidaksemme ympäristövaikutuksia, jokainen Volvo on suunniteltu kierrätettäväksi elinkaarensa lopussa. Polttoainetta säästävää muotoilua. Volvo hyödyntää edistyksellistä aerodynaamista muotoilua, kevyitä materiaaleja ja matalakitkatekniikkaa, jotka vähentävät ilman- ja vierintävastuksesta aiheutuvaa energiahävikkiä. Ratkaisut madaltavat yhdessä huippuluokan moottoritekniikan kanssa CO 2 -päästötasoa ja tekevät ajamisesta taloudellisempaa. Bioetanoli vähentää CO 2 -päästöjä. E85-bioetanolia käyttävä T4F Flexifuel -moottori vähentää merkittävästi kasvihuonekaasupäästöjä. Koska bioetanoli on uusiutuva polttoaine, sen palamisesta syntyvät hiilidioksidipäästöt ovat jo osa ekosysteemiä eivätkä nosta ilmakehän kasvihuonekaasutasoja. Allergiahyväksytty matkustamo. Puhtaan sisäilman varustepaketti (CZIP) tuottaa matkustamoon niin puhdasta ilmaa, että se on saanut Ruotsin astmaja allergialiiton suosituksen. Maksimaalista taloudellisuutta dieselmoottorilla. Volvon kehittynyt yhteispaineruiskutuksella varustettu turbodieseltekniikka varmistaa erinomaisen polttoainetaloudellisuuden ja vähäiset CO 2 -päästöt uudesta CO 2 -optimoidusta 115 hv:n DRIVe-versiosta eloisaan 215 hv:n D5-moottoriin. Puhdas sisäilma. Volvon sisäilman laatujärjestelmä tarkkailee sisään virtaavaa ilmaa ja estää hiilimonoksidia, maaotsonia ja typpidioksidia pääsemästä matkustamoon. Järjestelmä auttaa varmistamaan, että auton sisällä hengittämäsi ilma on puhtaampaa kuin ulkoilma ruuhkaisessa kaupunkiliikenteessä. Puhtaat värit. Volvon kaikki ulkovärit ovat vesipohjaisia, jotta ympäristölle haitallisten liuottimien käyttöä voitaisiin vähentää. Volvon maalauslaitokset kuuluvat maailman puhtaimpiin. Terveellisemmät sisämateriaalit. Kaikki verhoilut ja sisätekstiilit on testattu tiettyjen allergiaa aiheuttavien tai haitallisten aineiden varalta. Lisäksi useat sisätilojen metalliosat on testattu kosketusallergioiden varalta. Lopputulos on matkustamo, jossa kaikkien on hyvä olla. Vihreää punaisissa valoissa. Kaikkiin käsivalintaisella vaihteistolla varustettuihin moottoreihin (ei Flexifuel) sekä nyt myös automaattivaihteistolla varustettuun D3-moottoriin on saatavana Volvon start/ stop-tekniikka, joka vähentää kaupunkiajossa polttoaineen kulutusta ja CO 2 -päästöjä jopa 8 prosenttia. Puhtaammat päästöt. Nopeasti kylmäkäynnistyksen jälkeen reagoiva Volvon kehittynyt päästöjenhallintajärjestelmä eliminoi % bensiinimoottorin pakokaasujen hiilimonoksidista, hiilivedyistä ja typpioksideista. Volvon turbodieselmoottorit sisältävät hiukkassuodattimen, joka poistaa noin 95 % dieselin pakokaasujen hiukkasista.

21 Volvo V70 saa alkunsa tästä. Valitsemasi moottori muodostaa merkittävän osan tulevista ajokokemuksista. Toiset moottorit korostavat korkeaa suorituskykyä ja toiset taas taloudellisuutta, mutta kaikki tässä esitellyt bensiini-, bioetanoli- ja dieselmoottorit tarjoavat välitöntä ja sulavaa tehoa. Voimanlähteiden käyttämä huipputekniikka puristaa viimeisestäkin polttoainepisarasta kaiken irti. Mikä moottori saa sinut käynnistymään? Lue moottoreista lisää osoitteessa T6 AWD T4 237 CO2 g/km 10,2 l/100 km 304 hv 224 kw 440 Nm Euro CO2 g/km 6,8 l/100 km 180 hv 132 kw 240 Nm Euro 5 Nauti erinomaisen kuusisylinterisen bensiinimoottorin sulavuudesta ja dynaamisuudesta. Hienostunut 3,0-litrainen T6-moottori sisältää TwinScroll-turboahtimen, joka takaa välittömän ajonautinnon kaikilla käyntinopeuksilla. Vakuuttava 440 Nm:n maksimivääntömomentti on käytettävissä jo käyntinopeudella 2100 r/min. Moottori on suorituskyvyltään ja ajomukavuudeltaan ehdotonta huippuluokkaa, ja sen edistyksellinen tekniikka, kuten jarrutusenergiaa hyödyntävä järjestelmä, parantaa polttoainetaloudellisuutta. Lisää urheilullisuutta tuovat Volvon nelivetojärjestelmä Instant Traction -toiminnolla ja kuusivaihteinen Geartronicautomaattivaihteisto Sport-tilalla. Teho (kw) Vääntömomentti (Nm) Käyntinopeus (RPM x 1000) 6 Enemmän tehoa, pienempi kulutus. Uusi nelisylinterinen 1,6-litrainen suorasuihkutusta käyttävä bensiiniturbomoottori yhdistää ketterän suorituskyvyn erinomaiseen taloudellisuuteen. Suorasuihkutustekniikka vähentää CO2 -päästöjä ja polttoaineen kulutusta, ja turboahdin antaa tälle suhteellisen pienikokoiselle moottorille vahvat teho- ja vääntöominaisuudet, joiden turvin selviät kaikista ajotilanteista. Moottorin matala paino edesauttaa terävää ajettavuutta mutkikkailla teillä. Kaikki tämä ajamisen hauskuudesta tinkimättä. Käsivalintaisen vaihteiston kanssa voit hyödyntää Volvon innovatiivista start/stop-tekniikkaa, joka vähentää polttoaineen kulutusta entisestään. T4-moottoriin on saatavana kuusivaihteinen käsivalintainen vaihteisto ja kaksoiskytkintä käyttävä kuusivaihteinen Powershift-automaattivaihteisto. Teho (kw) Vääntömomentti (Nm) Käyntinopeus (RPM x 1000) 6 D5 AWD/D5 DRIVe D5 AWD: 175 CO2 g/km 6,6 l/100 km 215 hv 158 kw 440 Nm Euro 5 D5: 134 CO2 g/km 5,1 l/100 km 215 hv 158 kw 420 Nm Euro CO2 g/km 4,5 l/100 km 115 hv 84 kw 270 Nm Euro 5 Vaaditko moottorilta hienostuneisuutta ja taloudellisuutta? Volvon erittäin suorituskykyinen 2,4 litran viisisylinterinen turbodiesel jarrutusenergiaa hyödyntävällä järjestelmällä ja start/stop-tekniikalla (etuveto ja käsivalintainen vaihteisto) voi olla juuri sinulle sopiva voimanlähde. Sekventiaaliset kaksoisturboahtimet varmistavat suuren tehon koko käyntinopeusalueella. 440 Nm:n (D5 AWD ja D5 Geatronic-vaihteistolla) tai 420 Nm:n (D5 käsivalintaisella vaihteistolla) maksimivääntömomentti on käytettävissä käyntinopeudella r/min. Varastossa on aina runsaasti tehoa ripeitä ohituksia varten erityisesti nopeudessa km/h. Voimanlähteen sulava toiminta tekee ajamisesta tasapainoista niin moottoriteillä kuin kaupungissakin. Ja jos kaipaat lisää urheilullisuutta, D5 on valmis vastaamaan haasteeseen. Voit valita autoosi kuusivaihteisen käsivalintaisen vaihteiston tai kuusivaihteisen Geartronic-automaattivaihteiston Sport-tilalla ja kruunata dynaamisen kokonaisuuden nelivedolla ja Instant Traction -toiminnolla. Teho (kw) Vääntömomentti (Nm) Teho (kw) Vääntömomentti (Nm) Käyntinopeus (RPM x 1000) Teho (kw) Vääntömomentti (Nm) Käyntinopeus (RPM x 1000) Käyntinopeus (RPM x 1000) D3 T4F Flexifuel 137 CO2 g/km 5,2 l/100 km 163 hv 120 kw 400 Nm Euro 5 Täysin uusi 2,0 litran viisisylinterinen turbodieselmoottori on suunniteltu erityisestä syystä: halusimme tarjota sinulle poikkeuksellisen hienostuneen ja taloudellisen ajokokemuksen. Yksittäinen turboahdin varmistaa suuren tehon jo matalilla käyntinopeuksilla. Moottorin sulavuus ja sitkeys lisäävät hallinnan tunnetta kaikissa ajotilanteissa, eikä ajamisen hauskuudestakaan ole tingitty. D3-moottori kuluttaa polttoainetta ainoastaan 5,1 litraa/100 km, joten myös CO2 -päästöt ovat vähäiset. Moottori käyttää lisäksi jarrutusenergiaa hyödyntävää järjestelmää ja start/stop-tekniikkaa, ja sen pariksi voi valita kuusivaihteisen käsivalintaisen vaihteiston tai kuusivaihteisen Geartronic-automaattivaihteiston. Hyödy ylivertaisesta polttoainetaloudellisuudesta ja erittäin vähäisistä CO2 -päästöistä ilman kompromisseja mukavuuden, turvallisuuden tai suorituskyvyn suhteen. Volvon uusi 1,6-litrainen nelisylinterinen DRIVeturbodieselmoottori (115 hv/270 Nm) sisältää kehittyneen start/stoptekniikan ja jarrutusenergiaa hyödyntävän järjestelmän. Voimanlähde käyttää edistyksellistä dieselmoottoritekniikkaa, kuten yhteispainesuoraruiskutusta, tarkkoja pietsosuuttimia ja muuttuvaa turbiinigeometriaa, ja tuottaa suuren vääntömomentin koko käyntinopeusalueella, mikä varmistaa palkitsevan ajokokemuksen kaikissa olosuhteissa. Moottorin matala paino edistää polttoainetaloudellisuutta ja tasapainoista ajettavuutta. Moottori on yhdistetty kuusivaihteiseen käsivalintaiseen vaihteistoon. 163* CO2 g/km 7,0** l/100 km 180 hv 132 kw 240 Nm Euro 5 Teho (kw) Vääntömomentti (Nm) Käyntinopeus (RPM x 1000) 6 E85-bioetanolia käyttävässä uudessa T4F Flexifuel -turbomoottorissa ei ole tehty kompromisseja ympäristöystävällisyyden, ajonautinnon tai suorituskyvyn suhteen. Tämä edistyksellistä suorasuihkutustekniikkaa hyödyntävä voimanlähde kehittää tehoa 180 hevosvoimaa. Bioetanoli E85:ttä käytettäessä fossiilisen hiilidioksidin päästöt ovat huomattavasti pienemmät kuin bensiinin kanssa. Moottorin nopeat reaktiot ja vahvat ominaisuudet ovat T4-bensiiniturbomoottorin tasoa. Lisäksi mahdollisuus käyttää polttoaineena E85:ttä, bensiiniä tai näiden kahden sekoitusta tekee moottorista erittäin mukautumiskykyisen. Bioetanolia tankataan samaan säiliöön kuin bensiiniä, ja moottori osaa välittömästi mukautua vallitsevaan polttoaineseokseen. Moottorin yhteyteen on saatavana kuusivaihteinen käsivalintainen vaihteisto tai kuusivaihteinen Powershift-automaattivaihteisto. Teho (kw) Vääntömomentti (Nm) Käyntinopeus (RPM x 1000) * CO2 -päästöt bensiiniä käytettäessä. Bioetanoli E85:ttä käytettäessä fossiilisen CO2 :n päästöt ovat huomattavasti pienemmät. ** Polttoaineen kulutus bensiiniä käytettäessä. E85-bioetanolia käytettäessä polttoaineen kulutus on noin 40 % suurempi bioetanolin pienemmästä energiapitoisuudesta johtuen. Tekniset tiedot voivat muuttua. Pyydä viimeisimmät tiedot Volvo -jälleenmyyjältä.

22 Varustele oma Volvo V70 Sportswagon. Apunasi oman tyylisi ja tarpeidesi määrittämisessä ovat Volvon kolme varustetasoa: Kinetic, Momentum ja Summum. Nämä monipuoliset varustekokonaisuudet tuovat jo valmiiksi vakuuttavaan vakiovarustukseen lisää ylellisyyttä ja mukavuutta ja todistavat, että käytännöllisyys ja kauneus voivat kulkea käsi kädessä. Jos haluat lisätietoja eri varustetasoista, ota yhteyttä Volvo -jälleenmyyjään tai käy osoitteessa Vakiovarustus Sisältää: 16" teräsvanteet Ajotietokone Ajovakauden hallintajärjestelmä (DSTC) Ajovalojen korkeapainepesimet Audiojärjestelmä Performance, AUX-liitäntä Automaattinen ilmastointijärjestelmä (ECC) City Safety -järjestelmä Mukitelineet keskikonsolissa Etuistuinten sivuturvatyynyt Etumatkustajan valaistu meikkipeili Hiukkassuodatin (diesel-mallit) IC-turvaverhot Ilmansuuttimet B-pilareissa ISOFIX-turvaistuimen kiinnikkeet takana Kattokiskot Kauko-ohjattu keskuslukitus Korin väriset helmat ja ulkopeilit Kuljettajan ja etumatkustajan turvatyynyt Ohjauspyörän etäisyyden ja korkeuden säätö Ohjaustehostin Polttoainekäyttöinen lämmitin (diesel-mallit) Raitisilmasuodatin Saattovalot SIPS-sivutörmäyssuojajärjestelmä Sivuhuomiovalot Sähkötoiminen seisontajarru Sähkötoimiset ikkunat Sähkötoimiset ja -lämmitteiset ulkopeilit Takaistuimen kyynärnoja mukitelineillä Takaistuin jaettu 40/20/40-suhteessa Tavaratilan kiskot ja neljä liukukoukkua Tavaratilan sivupaneeleissa alumiinikiinnikkeet (4 kpl) Tavaraverkko, pehmeä, jaettu 40/60-suhteessa Tuplapakoputkenpäät (T6 AWD- ja D5-versioissa) Turvavön muistutin kaikilla istumapaikoilla Ulkolämpötilan mittari Verhoilu: Kangas-/T-Tec Volvo Guard -hälytin WHIPS-suojajärjestelmä Volvo-Sensus -informaatiokeskus 5" värinäytöllä + Kinetic Sisältää vakiovarustuksen lisäksi muun muassa seuraavat varusteet: Alumiinivanteet 16" Oden Audiojärjestelmän säätimet ohjauspyörässä Kuljettajan valaistu meikkipeili Lukittavat pyöränpultit Lämmitettävä takaistuin (reunapaikat) Ohjauspyörä: Nahka Puhtaan sisäilman varustepaketti (CZIP) Sisäilman laatujärjestelmä (IAQS) Tavaratilan näkösuoja Vaihdekepin nuppi: Nahka Vakionopeudensäädin + Momentum Sisältää Kinetic-varustetason lisäksi muun muassa seuraavat varusteet: Alumiinivanteet 16" Oden Aktiiviset Xenon-ajovalot (ABL) Audiojärjestelmä High Performance, USB-portti, ipod-liitäntä Bluetooth -järjestelmä Kiiltolistat sivuikkunoiden ympärillä Ohjauspyörä: Nahka, silkkimetallikoristus Pysäköintiapu takana Sadetunnistin Sisustuksen Feather Line Aluminium koristus Sumuvalot etuspoilerissa Verhoilu: Kangas/nahka Vettä hylkivät etusivuikkunat Watch Dial -mittaristo + Summum Sisältää Momentum-varustetason lisäksi muun muassa seuraavat varusteet: Alumiinivanteet 17" Balder Automaattisesti himmenevä taustapeili Kattokiskot (kirkas) Sähköisesti koria vasten kääntyvät ulkopeilit maavaloilla Sähköisesti taitettavat niskatuet takana Sähkötoiminen kuljettajan istuin muistitoiminnolla (sis. ulkopeilit) Verhoilu: Nahka R-design Sisältää: Alumiinivanteet 8x18" Ixion Kattospoileri R-design alusta, madallettu R-design etusäleikkö R-design matot R-design mittaristo R-design ohjauspyörä R-design polkimet R-design ulkopeilit R-design vaihdekepin nuppi Sisustuksen R-design -koristukset Sumuvaloissa ja alasäleikössä silkkimetalliviimeistely R-design takadiffuusori, musta Tummat listat sivuikkunoiden ympärillä R-design yksittäiset tai tuplapakoputkenpäät moottoriversion mukaan Verhoilu: R-design, nahka Huomioi: Tiedot saattavat muuttua esitteen painamisen jälkeen. Tarkista viimeisimmät tiedot Volvo -jälleenmyyjältäsi ennen tilaamista.

volvo www.volvocars.fi

volvo www.volvocars.fi volvo www.volvocars.fi Tämä on ylellinen auto, joka lupaa paljon enemmän kuin palkitsevaa mukavuutta ja luokkansa johtavaa tyyliä. Tämä on ylellinen auto, joka on älykkäämpi ja vahvempi juuri oikealla

Lisätiedot

volvo www.volvocars.fi

volvo www.volvocars.fi volvo www.volvocars.fi Tämä on ylellinen auto, joka lupaa paljon enemmän kuin palkitsevaa mukavuutta ja luokkansa johtavaa tyyliä. Tämä on ylellinen auto, joka on älykkäämpi ja vahvempi juuri oikealla

Lisätiedot

volvo www.volvocars.fi

volvo www.volvocars.fi volvo www.volvocars.fi Tämä on ylellinen auto, joka lupaa paljon enemmän kuin palkitsevaa mukavuutta ja luokkansa johtavaa tyyliä. Tämä on ylellinen auto, joka on älykkäämpi ja vahvempi juuri oikealla

Lisätiedot

volvo www.volvocars.fi

volvo www.volvocars.fi volvo www.volvocars.fi Tämä on ylellinen auto, joka lupaa paljon enemmän kuin palkitsevaa mukavuutta ja luokkansa johtavaa tyyliä. Tämä on ylellinen auto, joka on älykkäämpi ja vahvempi juuri oikealla

Lisätiedot

volvo www.volvocars.fi

volvo www.volvocars.fi volvo www.volvocars.fi Tämä on ylellinen auto, joka lupaa paljon enemmän kuin palkitsevaa mukavuutta ja luokkansa johtavaa tyyliä. Tämä on ylellinen auto, joka on älykkäämpi ja vahvempi juuri oikealla

Lisätiedot

SISÄLTÖ. Tukitekniikka Suorituskyky Kuljettajan ympäristö Matkustusmukavuus

SISÄLTÖ. Tukitekniikka Suorituskyky Kuljettajan ympäristö Matkustusmukavuus VOLVO ENEMMÄN KUIN AUTO. ELÄMÄ ON TYÖTÄ, HAUSKANPITOA, HYVIÄ JA HUONOJA AJATUKSIA, LENKKEILYÄ, HILJATTAIN OSTETTUJA JOOGAMATTOJA, TULOSSA OLEVA PITKÄ VIIKONLOPPU, PAIKKA, JOSSA ET OLE KOSKAAN KÄYNYT, KASVAVIA

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

M{ZD{ CX _14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd /02/ :50:14

M{ZD{ CX _14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd /02/ :50:14 M{ZD{ CX-5 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 5 2 4 3 18 19 SKYACTIV TECHNOLOGY 20 21 6 1 7 5 2 3 4 8 22 23 TURVALLISIN PAIKKA MAANTIELLÄ Jokainen valmistamamme Mazda sisältää laajan valikoiman älykkäitä

Lisätiedot

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET lokakuu 2011 CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT Moottori Sylinteriluku/venttilien lkm Iskutilavuus cm 3 Syl halkaisija/iskun pituus mm Suurin teho kw / rpm Suurin teho

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS UUSI AVENSIS KUN YLELLISYYDESTÄ TULEE STANDARDI Uusimmat turvajärjestelmät ja laaja valikoima tehokkaita moottoreita. Hienostuneet sisätilat, luokkansa monipuolisimmat varustetasot

Lisätiedot

Uusi FORD FOCUS. Uusi FORD MONDEO

Uusi FORD FOCUS. Uusi FORD MONDEO Uusi FORD FOCUS Uusi FORD MONDEO Uusi FORD MONDEO Uusi Ford Mondeo tekee vaikutuksen ajo-ominaisuuksillaan ja ulkonäöllään. Vuoden 2015 alussa tuleva täysin uusi Ford Mondeo on täydellinen yhdistelmä innovatiivista

Lisätiedot

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste.

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste. Turvallisuusvarusteet Kuva, Classic Elegance Sport Onnettomuustilanteessa suojaava MAIDAS-törmäysvoimien vaimennusjärjestelmä, kolmois-h-palkisto SRS-turvajärjestelmä keskusohjausyksikkö ja törmäyssensorit,

Lisätiedot

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business.

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business. BMW. Ansaittu ajonautinto. i BMW on investoinut yli 1,2 miljardia euroa BMW EfficientDynamics -teknologioiden kehitykseen. Panostuksen ansiosta voit nauttia ajamisen ilosta ylivoimaisella tehon ja kulutuksen

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

volvo www.volvocars.fi

volvo www.volvocars.fi volvo www.volvocars.fi Tämä on joka suhteessa ylellinen ajoneuvo, joka lupaa paljon muutakin kuin palkitsevaa mukavuutta ja luokkansa johtavaa tyyliä. Tämä on ylellinen auto, joka on älykäs ja vahva juuri

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. xdrive Edition.

Kampanjahinnasto. xdrive Edition. Kampanjahinnasto. xdrive Edition. Voimassa alkaen 1.1.2016. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa Puh. 09 613 741 www.bmw.fi BMW 1-sarjan Hatchback. xdrive Edition 118d xdrive Edition 1U51 Diesel 1995 110

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen.

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen. Kampanjahinnasto BMW Group Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh:

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015

JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015 JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015 ENNAKKOHINNAT 11.12.2015 Autoveroton ohjehinta (alv 24%) Arvioitu autovero EU-kulutus 2016 Kokonaishinta CO 2 yhdistetty g/km l/100km Vapaa autoetu 2016 Käyttöetu

Lisätiedot

Suurin CO2 Autoveroton Autovero Kokonais

Suurin CO2 Autoveroton Autovero Kokonais S90 BUSINESS HINNASTO MY17 19.1.2016 V2 Suurin CO2 Autoveroton Autovero Kokonais Verotusarvo Malli / Modell teho hinta alv 24% hinta Vapaa Käyttö Diesel kw/hv S90 D3 Business* 110/150 109 37 600 7 226,43

Lisätiedot

XC60 BUSINESS HINNASTO MY16 1.1.2016

XC60 BUSINESS HINNASTO MY16 1.1.2016 XC60 BUSINESS HINNASTO MY16 1.1.2016 Vaih- Suurin Autoveroton Kokonais Malli teisto teho CO2 hinta alv 24% Autovero hinta Vapaa Käyttö Bensiini Kw/Hv XC60 T5 Business aut A8 181/245 157 41 000 14 310,21

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19 UUSI RENAULT TWINGO Suositushinnasto 6.6.05 VERSIO HV CO G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Twingo SCe 70 S&S Expression 70 95 5v manuaali 55,7 94,8 90 5 45 Twingo

Lisätiedot

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä.

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä. Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto 25.11.2016. Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä 31.12.2016 mennessä. VERSIO VETOTAPA HV AUTO-VERO* AUTO TCe 125 S&S 4x2 Black Shadow 4x2 125 138 6-v man 13

Lisätiedot

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 DS 5 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET Elokuu 2015 DS 5 TEKNISET TIEDOT elokuu 2015 MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 Iskutilavuus cm 3 1598 1560 1997 Suurin teho kw/rpm 121/6000 88/3600 133/3750

Lisätiedot

COROLLA LISÄVARUSTEET

COROLLA LISÄVARUSTEET COROLLA LISÄVARUSTEET 02 Nautittavaa laatua Corollan korkea laatu, huippuun viety mukavuus, suorituskyky ja edistykselliset ajo-ominaisuudet antavat sinulle todellisen ajonautinnon. Alkuperäisillä Toyota-varusteilla

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne sedan tyyppisestä henkilöautosta tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne sedan tyyppisestä henkilöautosta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Sivu 1 / 6 Tarjouspyyntö 24.6.2014 HENKILÖAUTON HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne sedan tyyppisestä henkilöautosta tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015 Jubileum juhlamallisto! - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15 225 405 Sandero Stepway

Lisätiedot

M a l l i s to 2 0 1 4

M a l l i s to 2 0 1 4 Mallisto 2014 Tervetuloa Starcraft-maailmaan! Kun on kyse todellisesta legendasta Van maailmassa, on olemassa vain yksi auto, jonka kanssa suomalaiset ovat tottuneet toimimaan jo vuosikymmeniä - Starcraft.

Lisätiedot

Avensis Varusteet. Lisävarusteluettelo. Lastenistuimet x x x 10, 11

Avensis Varusteet.  Lisävarusteluettelo. Lastenistuimet x x x 10, 11 www.toyota.fi Avensis Varusteet Lisävarusteluettelo Sedan Farmari Liftback Sivu Erikoisvanteet x x x, 3 HomeLink x x x 7 Kattoteline ja kiinnikkeet x x 8, 9 Koiraverkko x 9 Kumimatot x x x Kylkilistat

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15

Lisätiedot

UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ

UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ TIEDOTE UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ Fordin seuraavan sukupolven 250-hevosvoimainen Focus ST ennakkoesittelyssä Pariisin autonäyttelyssä Kyseessä on

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä.

Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä. Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä. Alusta Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI 3,5 t korkea - akseliväli 3665 mm, sisäkorkeus 1650 mm - 4-sylinterinen välijäähdytetty turbodiesel - iskutilavuus

Lisätiedot

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 MOOTTORI PureTech 110 PureTech 130 PureTech 130 Aut. THP 205 Korimalli 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen Iskutilavuus cm3 1198 1198 1198 1598 Sylinteriluku / venttiililuku

Lisätiedot

RENAULT LIMITED-MALLISTO

RENAULT LIMITED-MALLISTO RENAULT LIMITED-MALLISTO Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU MÉGANE Energy TCe 115 S&S Limited 115 119 6-v man

Lisätiedot

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn 2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn Ram 1500 mallisto kasvoi mallivuodelle 2015! Suuren suosion saavuttanut Ram 1500 mallisto laajeni mallivuodelle 2015 Longhorn mallilla! Tarjolla neljä malliversiota

Lisätiedot

Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua

Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua Nopeimmin koskaan myynyt Hyundai-malli Euroopassa saa lisää hienostuneisuutta sisälle ja ulos Parantunut voimansiirto

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Business Exclusive Edition.

Kampanjahinnasto. Business Exclusive Edition. Kampanjahinnasto. Business Exclusive Edition. Voimassa alkaen 1.1.2017. Business Exclusive Edition Kampanjamallisto: BMW 3-sarja Sedan, Touring ja Gran Turismo BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi

Lisätiedot

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA.

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. KOE MENESTYS. Täysin uusi BMW 5-sarja on yhdistelmä rohkeaa dynaamisuutta ja modernia ylellisyyttä. Samalla se tulee jatkamaan BMW 5-sarjan menestystä luokkansa

Lisätiedot

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3 Opel Corsavan Opel Corsavan Opel Corsavan sopii raikkaan, urheilullisen ulkoasunsa ansiosta erinomaisesti imagotietoisen yrityksen käyttöön. Keulan muotoilu on dynaaminen, mutta käyttötarkoituksen mukaisella

Lisätiedot

Renault KADJAR Lisävarusteet

Renault KADJAR Lisävarusteet Renault KADJAR Lisävarusteet Ulkovarustelu Valaistut kylkiputket Hyvännäköiset ja käytännölliset. Aina kun ovet suljetaan tai avataan kylkiputkien valot syttyvät 30 sekunniksi. 82 583 947 Astinlaudat ja

Lisätiedot

Sivu 1 (7) Arvioitu autovero. Kokonaishinta

Sivu 1 (7) Arvioitu autovero. Kokonaishinta Sivu 1 (7) Kokonais Autoedun verotusarvot Polttoaineen kulutus ja päästöt EU yhd. Vapaa Käyttöetu CO 2 g/km l/100 km i10 1.0 Classic Business 10163,81 1755,26 11919 365 215 108 4,7 1.0 Business 11522,76

Lisätiedot

1,6 DCT automaatti 135 hv

1,6 DCT automaatti 135 hv Tekniikka Varusteet Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG EcoDynamics 100 hv 1,0 ISG EcoDynamics 100 hv 1,0 ISG EcoDynamics 120 hv 1,6 DCT automaatti 135 hv 1,4 CRDi 90 hv 1,6 CRDi ISG EcoDynamics 110 hv 1,6 CRDi

Lisätiedot

++(2442 3415 5.+5. )

++(2442 3415 5.+5. ) 5.+5.) 3415 ++(2442 Ihmiset ovat ihmisiä. Ja sellaisina heidän tulee saada pysyä. Me Volvolla välitämme ihmisistä. Ihmiset ovat luovia, spontaaneja, ennalta-arvaamattomia ja avoimia uusille elämyksille.

Lisätiedot

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Toteuta yksilölliset unelmasi Honda Accordin myötä olemme tuoneet innokkaan ja urheilullisen kulkijan tien päälle. Toiveesi ja unelmasi ovat kuitenkin

Lisätiedot

A The best or nothing.

A The best or nothing. A The best or nothing. Mieleisen uuden A-sarjalaisen valinta on tehty sinulle helpoksi. Voit varustella sporttista vakiomallia mieleiseksi kolmella erilaisella varustepaketilla: Style Urban AMG Sport Lisäksi

Lisätiedot

M{ZD{ CX _15R1_CX3_V3_COVERS.indd /05/ :22:22

M{ZD{ CX _15R1_CX3_V3_COVERS.indd /05/ :22:22 M{ZD{ CX-3 3 4 5 6 7 8 9 LAADUN TUNTU 10 11 12 13 MZD CONNECT OSAA MYÖS SUOMEA *MZD Connect on edistyksellinen Bluetooth@ -tieto/ viihdejärjestelmä. Voit yhdistää älypuhelimesi osaksi autoa; yhteystiedot,

Lisätiedot

Uusi Honda Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi

Uusi Honda Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Uusi Honda Jazz Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit,

Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit, Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit, sähkösäätöiset ajovalot, kuljettajan turvatyyny, etuturvavöiden

Lisätiedot

Lasten tulisi istua autossa selkä menosuuntaan 3-4-vuotiaaksi asti

Lasten tulisi istua autossa selkä menosuuntaan 3-4-vuotiaaksi asti Lasten tulisi istua autossa selkä menosuuntaan 3-4-vuotiaaksi asti Pienten lasten tulisi matkustaa autossa selkä menosuuntaan asennetussa turvaistuimessa mahdollisimman pitkään, ainakin 3-4-vuotiaaksi.

Lisätiedot

Honda Civic Sedan Lisävarusteet

Honda Civic Sedan Lisävarusteet Honda Civic Sedan Lisävarusteet Räätälöi oma unelma-autosi Ajaessasi Honda Civic Sedanilla, ajat yhdellä tämän hetken edistyksellisimmistä autoista. Autosi tarjoaa sinulle ylellisyyttä, joka on yhdistetty

Lisätiedot

MAAILMAN MYYDYIN ROADSTER

MAAILMAN MYYDYIN ROADSTER M{ZD{ Mx-5 MAAILMAN MYYDYIN ROADSTER Täysin uusi MX-5 säilyttää ikonisen arvonsa maailman suositumpana avo-urheilu autona. Neljännen sukupolven MX-5 sisältää kaikki parannukset mitä voi toivoa suorituskyvyn,

Lisätiedot

HAASTA ITSESI HOW ALIVE ARE YOU?

HAASTA ITSESI HOW ALIVE ARE YOU? HAASTA ITSESI HOW ALIVE ARE YOU? OTATKO HAASTEEN VASTAAN? Tunnet sen jo Jaguariin istuessasi. Käynnistyspainike sykkii sydämensykkeen lailla. Napin painallus ja Jaguar herää henkiin innovatiivinen vaihteenvalitsin

Lisätiedot

Täysin uuden Ford Mondeon moottorivalikoima on kaikkien aikojen laajin: saatavana on nyt jo 14 erilaista moottorivaihtoehtoa

Täysin uuden Ford Mondeon moottorivalikoima on kaikkien aikojen laajin: saatavana on nyt jo 14 erilaista moottorivaihtoehtoa 18.2.2015 Helsinki Ford kasvattaa uuden Mondeon moottorivalikoimaa: nyt saatavana jo14 bensiini-, diesel- ja hybridimallia Täysin uuden Ford Mondeon moottorivalikoima on kaikkien aikojen laajin: saatavana

Lisätiedot

CR-V. Alkuperäiset lisävarusteet. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi CR-V/12/06/TH11066Fi

CR-V. Alkuperäiset lisävarusteet. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi CR-V/12/06/TH11066Fi Alkuperäiset lisävarusteet CR-V Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan

Lisätiedot

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa Yhteenveto Moottori S 63 AMG L 4Matic 278275,41 EUR Erikoismalli & varustepaketit 70690,61 EUR Väri (040) Musta Vanteet Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa 3741,66 EUR Somiste-elementit (729) Sisustuksen

Lisätiedot

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA UUSI PRIUS Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA Jo vuodesta 1997 Prius on näyttänyt tietä autoilun tulevaisuudelle. Sen edistyksellinen hybriditeknologia ja huomiota herättävän moderni

Lisätiedot

www.kia.fi Tekniikka Varusteet

www.kia.fi Tekniikka Varusteet www.kia.fi Diesel Bensa Kia Optima MY14 1.7 CRDi ISG EcoDynamics 1.7 CRDi automaatti 2.0 2.0 automaatti Varustetasot EX EX, Business LX, EX EX VAIHTEISTO Tyyppi Käsivalintainen Automaattinen Käsivalintainen

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 22 / 9 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 83,442.09 18" kevytmetallivanteet, 235/65R18 renkailla Mukautuva kaistavahti Mukautuva vakionopeussäädin

Lisätiedot

UUSI CORSA OPC -HINNASTO

UUSI CORSA OPC -HINNASTO UUSI CORSA OPC -HINNASTO Uusi Opel Corsa täydentyy mallisarjan huipulle nousevalla Corsa OPC:llä. Jo uutuuden ulkonäkö kertoo siinä piilevästä voimasta ja nopeudesta. Kirkas sininen väri on Opelilla OPCmallien

Lisätiedot

XF g/km l/100km XF SPORTBRAKE. Urheilullinen korisarja. JAGUAR XF - ohjevähittäishinnat 1.10.2014

XF g/km l/100km XF SPORTBRAKE. Urheilullinen korisarja. JAGUAR XF - ohjevähittäishinnat 1.10.2014 JAGUAR XF - ohjevähittäishinnat 1.10.2014 mallivuosi 2015 Ohjehinta alv 24% Arvioitu autovero Kokonaishinta CO2 Vapaa autoetu 2014 Käyttöetu 2014 EU-kulutus yhd. XF g/km l/100km 2.2 i4 Td 163 Business

Lisätiedot

Terävä ajotuntuma ja suuremmista Volvoista tuttuja ominaisuuksia

Terävä ajotuntuma ja suuremmista Volvoista tuttuja ominaisuuksia Volvo Auto Oy Ab Täysin uusi Volvo V40: Terävä ajotuntuma ja suuremmista Volvoista tuttuja ominaisuuksia Täysin uusi Volvo V40 on valmis ohittamaan kilpailijansa premium hatchback -luokassa. Uutuus sisältää

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b Vantaa. Puh:

Kampanjahinnasto. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b Vantaa.  Puh: Kampanjahinnasto Business Automatic Edition BMW 1-sarjan Hatchback. BMW 2-sarjan Active Tourer. BMW 2-sarjan Gran Tourer. BMW X1. Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi

Lisätiedot

Jokainen täysin uuden Mazda2:n elementti kuvastaa yksityiskohtaisuutta ja korkealaatuista käsityötä, jonka avulla

Jokainen täysin uuden Mazda2:n elementti kuvastaa yksityiskohtaisuutta ja korkealaatuista käsityötä, jonka avulla m{zd{2 AINUTLAATUINEN HALLINNAN- JA VAPAUDENTUNNE Täysin uusi Mazda2 haastaa autojen kokoon liittyvät ennakkoasenteet: se on ulkoa kompakti mutta sisältä tilava. Kuljettajan ympärille suunniteltu ohjaamo

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Pakettiauto

Nissan e-nv200 Pakettiauto Nissan e-nv200 Pakettiauto Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. 30.05.14 Hinnat Pakettiauto Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV

Lisätiedot

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk. 4.2.2010 ohjehinta,,, n lisähinta 1.8 Comfort 5MT 4d UK1 580 415 20 000,00 5 697,25 25 697,25 600,00 173,21 773,21 152 1.8 Dynamic 5MT 4d UK2 590 425 20 650,00 5 884,82

Lisätiedot

Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition

Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition Uusi BMW 4-sarjan Gran Coupé Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh: 020 734 5920 (Kotimaanpuhelun hinta kiinteän verkon

Lisätiedot

FORD B-MAX Muokkaa se omaksesi Oman Ford B-MAXin värin ja verhoilun valinta on ratkaiseva, mutta myös nautinnollinen, hetki. Tiedät kyllä heti, mikä on oikein. 15" 12-puolainen pyöränsuojus (Vakiovaruste:

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2006 SLK. Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12

Hinnasto 2.2.2006 SLK. Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 Hinnasto 2.2.2006 SLK Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi www.esikuva.fi Maailma tarvitsee esikuvia - Mercedes-Benz. Hinnasto 2.2.2006 SLK Malli Moottori/cm³

Lisätiedot

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.09.2017 14-09-2017 NV400 VAN ETUVETO HINNASTO Autoveroton Arvioitu Kokonais- Tavaratila CO2 Kokonais- ohjehinta sis. alv autovero hinta Moottori

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 6 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 43,989.90 16" kevytmetallivanteet (205/55 R16) Ajovalot, Bi-LED Integroitu ajonvakautus (VDIM) 6 kaiuttimen

Lisätiedot

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan VOLVO S60 & V60 DRIV Lisäys käyttöohjekirjaan Tästä lisäyksestä Tämä painotuote Tämä käyttöohje on auton käyttöohjekirjaa täydentävä lisäys. Volvo Personvagnar AB Lisäys käsittelee tämän automallin varsinaisen

Lisätiedot

Voimakasta tyyliä. Lisävarustehakemisto

Voimakasta tyyliä. Lisävarustehakemisto iq:n lisävarusteet Lisävarustehakemisto Voimakasta tyyliä Bluetooth Hands Free -järjestelmä 14 Erillinen polkupyöräteline 06 Hansikaslaukku 11 Murtohälytin 14 Nahkasisustus 11 Navigointijärjestelmä 15

Lisätiedot

Freemont. Kaikki haluamasi autot.

Freemont. Kaikki haluamasi autot. Freemont. Kaikki haluamasi autot. Elämä on tarina, joka pitää saada kirjoittaa oman tahdon mukaan. Joka päivä pitäisi valita, minne haluat mennä, kenen kanssa, mitä haluat tehdä ja ottaa mukaasi. Valitse

Lisätiedot

Hinnasto. BMW 1-sarjan Hatchback.

Hinnasto. BMW 1-sarjan Hatchback. Hinnasto. M Sport Edition Voimassa 3.10. - 31.12.2014. BMW y Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa Puh. 09 613 741 www.bmw.fi M Sport Edition / M Sport Edition Automatic, Hinnat*. Malli Mallikoodi Polttoaine Moottorin

Lisätiedot

Uudet Volvo S80-, V70- ja XC70-mallit: Ainutlaatuista hienostuneisuutta uudella tasolla

Uudet Volvo S80-, V70- ja XC70-mallit: Ainutlaatuista hienostuneisuutta uudella tasolla Volvo Car Finland Oy Ab Uudet Volvo S80-, V70- ja XC70-mallit: Ainutlaatuista hienostuneisuutta uudella tasolla Painopiste elegantissa, hienostuneessa muotoilussa ja yksityiskohdissa Uudet Drive-E-moottorit

Lisätiedot

Lyhentää suoria ja suoristaa mutkat. Uusi Opel Astra OPC on äärimmäinen Astra ja täysiverinen urheiluauto.

Lyhentää suoria ja suoristaa mutkat. Uusi Opel Astra OPC on äärimmäinen Astra ja täysiverinen urheiluauto. OPEL Astra OPC Lyhentää suoria ja suoristaa mutkat. Uusi Opel Astra OPC on äärimmäinen Astra ja täysiverinen urheiluauto. Opel Astra OPC:ssä on 2,0 litran turbomoottori, josta riittää yllin kyllin tehoa

Lisätiedot

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri.

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri. Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG 1,6 ISG 1,6 DCTautomaatti 1,4 CRDi ISG 1,6 CRDi ISG 1,6 CRDi EcoDynamics 100 hv EcoDynamics 135 hv 135 hv EcoDynamics 90 hv EcoDynamics 128 hv automaatti 128 hv Varustetasot

Lisätiedot

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT TOUKOKUU 2015 MOOTTORI PureTech 130 e-thp 165 Automaatti BlueHDi

Lisätiedot

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet Škoda-ensiapupakkaus. (000 093 108F) 24 225 Tavaraverkko Octavia Combiin (5E9 071 195) 139 15 litran sähkötoiminen kylmälaukku. Tarvittaessa voit kytkeä kylmälaukun

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Combi, Evalia

Nissan e-nv200 Combi, Evalia Nissan e-nv200 Combi, Evalia Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto, Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. Hinnat Combi, Evalia Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV 24%

Lisätiedot

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48 RENAULT CAPTUR Suositushinnasto 16.3.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 90 S&S Authentique 90 113 man 5-v 14 315,79 3 074,21 17

Lisätiedot

AVANTGARDISTINEN MUOTOILU

AVANTGARDISTINEN MUOTOILU NEW DS 5 SISÄLTÖ AVANTGARDISTINEN MUOTOILU S. 4 / HIENOSTUNEET YKSITYISKOHDAT S.14 TEKNOLOGIA S. 20 / DYNAAMINEN S. 26 / RUNSAASTI VALINNANVARAA S. 30 KÄYTÄNNÖLLISIÄ LISÄVARUSTEITA S. 34 / MUKAVAA MATKAA

Lisätiedot

2 6 7 8 9 10 12 112 13 14 17 18 19 20 4 5 8 9 21 4 1 3 5 6 7 2 24 26 28 29 30 31 Ulkovarusteet Trend Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmäø1 Muotoilu ja ulkovarusteita Elektroninen ajovakauden

Lisätiedot

Honda Jazz Lisävarusteet

Honda Jazz Lisävarusteet Laatu Honda Jazz Lisävarusteet Honda Jazzia ajaessasi tiedät olevasi laatuautossa. Siksi myös jokaisen lisävarusteen suunnittelussa on painotettu tyylikästä muotoilua ja toimivaa tekniikkaa. Honda tietää

Lisätiedot

Alkuperäiset lisävarusteet FR-V

Alkuperäiset lisävarusteet FR-V Alkuperäiset lisävarusteet FR-V Räätälöi oma unelma-autosi Tilaa tarjoavalla ja urheilullisella muotoilullaan FR-V yhdistää dynamiikan älykkääseen mukavuuteen ja käytännöllisyyteen. Voit räätälöidä FR-V:si

Lisätiedot

TYÖTUOLIMALLISTO. www.priimakalusteet.fi

TYÖTUOLIMALLISTO. www.priimakalusteet.fi 1 TYÖTUOLIMALLISTO 2 KULIK -ERGONOMIA TYÖTUOLIT 3 KULIK -ERGONOMIA TYÖTUOLIT Tutkimusten mukaan toimistotyötä tekevien henkilöiden sairaspoissaoloista johtuu merkittävä osa tuki ja liikuntaelinten sairauksista.

Lisätiedot

OPEL KARL HINNASTO

OPEL KARL HINNASTO OPEL KARL HINNASTO 01.01.2017 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.9.2017 14.9.2017 NISSAN Alusta Single Cab Hinta ilman ALV Autoveroton Arvioitu Kokonais- Varuste- CO2 Kokonais- veroja 24 % ohjehinta sis.

Lisätiedot

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot HINNAT PAKETTIAUTO Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt, g/km Hinta ilman veroja, ALV

Lisätiedot

M{ZD{ 3 MAZ3_203958_002AUTMN_COVER_13R1_V3.indd /12/ :33:14

M{ZD{ 3 MAZ3_203958_002AUTMN_COVER_13R1_V3.indd /12/ :33:14 M{ZD{ 3 4 5 6 7 8 9 10 TAVANOMAISUUTTA UHMAAVAA TEKNOLOGIAA 12 13 MZD CONNECT JA KAIKKI YHTEYDET TOIMIVAT - JOPA SUOMEN KIELELLÄ Kaikkiin 7" kosketusnäytöllä varustettuihin malleihin on saatavilla integroitu

Lisätiedot

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 112 10 11 12 13 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 340 300 140 [190] 120 [163] 100 [136] 380 340 300 140 [190] 120 [163] 100 [136] 380

Lisätiedot

PEUGEOT 208 GTi, legendan paluu

PEUGEOT 208 GTi, legendan paluu LEHDISTÖTIEDOTE 15.04.2013 PEUGEOT 208 GTi, legendan paluu Peugeot on piirtänyt jo vuosikymmenten ajan nimensä vahvasti autourheilun historiaan. Nimeä ovat olleet mukana kaivertamassa myös monet suomalaiskuljettajat

Lisätiedot

UUSI NISSAN MICRA. Johdanto Muotoilu Sisustus Sisätilat Suorituskyky Tekniikka Turvallisuus Lisävarusteet Varustetasot ja mitat Tulosta Että päättää

UUSI NISSAN MICRA. Johdanto Muotoilu Sisustus Sisätilat Suorituskyky Tekniikka Turvallisuus Lisävarusteet Varustetasot ja mitat Tulosta Että päättää UUSI NISSAN MICRA UUSI NISSAN MICRA SOPII KAUPUNKIIN. KUUDES AISTISI KAUPUNGISSA NISSAN MICRA Miksi tehdä kaupungissa liikkumisesta hankalaa, kun MICRAn avulla se on helppoa? Olet ajoissa. Tunnet reitit.

Lisätiedot