volvo

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "volvo www.volvocars.fi"

Transkriptio

1 volvo

2 Tämä on ylellinen auto, joka lupaa paljon enemmän kuin palkitsevaa mukavuutta ja luokkansa johtavaa tyyliä. Tämä on ylellinen auto, joka on älykkäämpi ja vahvempi juuri oikealla tavalla ja juuri sinua varten. Tämä on Volvo V70.

3 Volvo V70 Sportswagonissa voit rentoutua ja nauttia edessä häämöttävästä maantiestä, johdattipa se sinut minne tahansa. Pysyt aina tilanteen tasalla. Tämä dynaaminen Sportswagon on valmis toteuttamaan visiosi täydellisestä ajokokemuksesta mitä moninaisimmilla tavoilla.

4 Täällä ajomatka muuttuu elämykseksi. Hienostunut Volvo V70 Sportswagon on suunniteltu kuljettajan ympärille, ja se yhdistää suorituskyvyn ja mukavuuden verrattomaan monipuolisuuteen ja skandinaaviseen tyyliin. Nykyaikainen muotoilu ja huipputekniikka synnyttävät upean ajokokemuksen, josta saavat nauttia sekä kuljettaja että matkustajat.

5 Älä koskaan aliarvioi suorituskyvyn vaikutusvaltaa. Nopea kiihtyvyys tuo mukanaan myös turvallisuuden tunteen. Edistykselliset Volvo -moottorit varmistavat, että tuo tunne kestää pitkään. Volvo V70 Sportswagonin voimanlähteiden perusperiaatteena on tarjota enemmän tehoa pienemmällä kulutuksella. Erinomainen esimerkki tästä on huipputehokas D5-dieselmoottori. Tämä luokkansa johtava 2.4-litrainen dieselvoimanlähde tarjoaa tehoa 215 hevosvoimaa ja vääntöä 440 Nm, mutta kuluttaa siitä huolimatta entistä vähemmän polttoainetta. Tästä pitää huolen uusi korkeapaineinen polttoainejärjestelmä edistyksellisillä pietsosuuttimilla ja sekventiaalisella kaksoisturbolla. Tehoa tuotetaan sulavasti koko käyntinopeusalueella. Ja jos vaadit autoltasi mahdollisimman vähäisiä CO 2 -päästöjä, valitse erittäin taloudellinen DRIVe-turbodieselmoottori Volvon start/stop-tekniikalla. Tämä moottori yhdistää ympäristöystävällisyyden järkevään suorituskykyyn. Saatavilla on myös upea uusi turboahdettu nelisylinterinen bensiinimoottori, joka käyttää nykyiaikaista suorasuihkutustekniikkaa. T4 moottori kehittää 180 hevosvoimaa tehoa ja 240 Nm vääntöä ja on viimeistelty erinomaisilla taloudellisilla ominaisuuksilla. Lisätietoja Volvon DRIVe-tekniikasta on osoitteessa

6 Helli rakkaimpiasi. Ja tiukkoja kaarteita. Volvo V70 Sportswagon on suunniteltu tuottamaan mielihyvää tien päällä. Auton poikkeuksellinen ajettavuus ja suorituskyky ottavat maantiestä ja sen kaarteista kaiken ilon irti. Leveä asento, jäykkä korirakenne, hienostunut alusta, nopeuden mukaan säätyvä ohjaus ja upea aerodynamiikka varmistavat todellisen ajonautinnon. Tehokkaat moottorit ja vaihteistot yhdessä luistoneston, valinnaisen Four-C-alustan ja AWD-nelivetojärjestelmän kanssa vahvistavat turvallisuuden ja ketteryyden tunnetta. Tämä auto on luotu miellyttämään niin kuljettajaa kuin matkustajiakin.

7 City Safety. Odottamattomien tilanteiden hallintaa laserin tarkkuudella. Varaudu aina yllätyksiin. Tämä ohje pitää erityisen hyvin paikkaansa kaupunkiliikenteessä. Siksi Volvossasi on vakiovarusteena edistyksellinen City Safety -järjestelmä. Tämä erittäin tarkka järjestelmä käyttää hyväkseen lasertekniikkaa ja toimii alle 30 km/h nopeudessa. Se tarkkailee edessä olevaa maantietä 6-8 metrin säteellä. Jos edessä oleva ajoneuvo jarruttaa äkillisesti ja yhteentörmäys vaikuttaa väistämättömältä, City Safety -järjestelmä jarruttaa autoasi automaattisesti ja auttaa sinua välttämään onnettomuuden kokonaan tai minimoimaan sen seuraukset. Järjestelmä on erittäin hyödyllinen hitaasti etenevässä kaupunkiliikenteessä, ja sitä osaavat arvostaa itsesi lisäksi matkustajasi, vakuutusyhtiö ja edessäsi kulkevassa autossa matkustavat henkilöt. City Safety -järjestelmä on kuin kaupunkioloihin viritetty kuudes aisti. Kuulostaa järkevältä ja siksipä se löytyykin Volvosta.

8 Huoliteltuihin yksityiskohtiin lukeutuu myös edessä häämöttävä tie. Tämän Volvon sydämessä sykkii älykäs tekniikka. Driver Support -varustepaketti sisältää kehittyneitä ratkaisuja, jotka auttavat sinua liikkumaan liikenteessä mahdollisimman turvallisesti sekä itsesi että muiden tielläliikkujien kannalta. Tutka- ja digitaalikamera toimivat vuorovaikutuksessa ja tarkkailevat edessä olevia ajoneuvoja ja jalankulkijoita herkeämättä. Tekniikka auttaa sinua pitämään riittävää turvaväliä toisiin ajoneuvoihin ja varoittaa sinua, jos KULJETTAJAN TARKKAILUTOIMINTO keskittymisesi herpaantuu tai ajaudut epähuomiossa pois oikealta ajokaistalta. Mukautuvan vakionopeudensäätimen avulla voit nauttia sujuvasta matkanteosta kaikissa nopeuksissa ajoitpa sitten hitaassa kaupunkiliikenteessä tai isoilla valtateillä. Ja jos KUOLLUTTA KULMAA TARKKAILEVA JÄRJESTELMÄ olet vaarassa joutua kolariin, tukitekniikka varoittaa sinua siitä ja jarruttaa autoa tarvittaessa automaattisesti, jotta voit välttyä yhteentörmäykseltä. Tämä kaikki lisäturva tekee automatkasta lähes yliaistillisen kokemuksen. Jos haluat nähdä tukitekniikan toiminnassa, käy osoitteessa TÖRMÄYSVAROITIN AUTOMAATTI- SELLA TÄYSJARRUTUKSELLA KAISTAVAROITIN MUKAUTUVA VAKIONOPEUDENSÄÄDIN KAIKISSA NOPEUKSISSA JALANKULKIJOIDEN HAVAIT- SEMISTOIMINTO AUTOMAATTI- SELLA TÄYSJARRUTUKSELLA

9 Vihdoinkin auto, joka osaa nähdä tulevaisuuteen. Kun ajat Volvolla, saat nauttia poikkeuksellisesta hallinnan tunteesta. Kehittynyt tukitekniikka määrittelee ajonautinnon uudelleen ja osaa jopa ennustaa, mitä kulman takana piileksii. Jalankulkijoiden havaitsemistoiminto automaattisella täysjarrutuksella on Volvon innovaatio, joka tarkkailee jatkuvasti lähettyvillä olevia jalankulkijoita. Jos järjestelmä havaitsee vaaran vyöhykkeellä olevan jalankulkijan, se aktivoi vilkkuvan varoituksen ja äänimerkin ja jarrut valmistautuvat voimakkaaseen jarrutukseen. Jos et reagoi varoitukseen, auto jarruttaa automaattisesti täydellä jarrutusvoimalla, jotta yhteentörmäykseltä vältyttäisiin. Tämä todella edistyksellinen tekniikka tukee ajamista aivan uudella tavalla.

10 Täydellinen vauhti kaikissa nopeuksissa. Rentoudu ja nauti sujuvasta ajamisesta. Uuden sukupolven mukautuva vakionopeudensäädin toimii kaikissa nopeuksissa ja auttaa sinua ylläpitämään riittävää turvaväliä edessä kulkevaan autoon automaattisesti. Kehittyneen tutka- ja kameratekniikan ohjaama järjestelmä havaitsee edessä hitaammin liikkuvat ajoneuvot ja säätää nopeuttasi niiden mukaan ajoitpa sitten liikenneruuhkassa tai avoimella valtatiellä (0-200 km/h). Yhdessä automaattivaihteiston kanssa se voi auttaa sinua seuraamaan edessä kulkevaa autoa aina pysähdyksistä lähtien, mikä on erittäin käytännöllistä esimerkiksi kaupunkiliikenteessä. Tällainen lisätoiminto on omiaan huolehtimaan ajomatkan tylsemmistä osuuksista. Voit nojata taaksepäin ja nauttia, kun autosi kulkee aina tilanteeseen sopivaa vauhtia liikenteen keskellä.

11

12 Kun istut Volvo V70 Sportswagonin ohjauspyörän takana, nouset päärooliin maanteiden näyttämöllä. Auton sisätiloja koristaa puhdas skandinaavinen muotoilu, joka vähentää stressiä ja tekee erittäin hienostuneen tekniikan käytöstä yksinkertaista. Uusi Volvo Sensus -informaatiokeskus, viimeisin multimediatekniikka (mukaan lukien Bluetooth -handsfree-järjestelmä) sekä navigointijärjestelmä on integroitu käytännöllisesti, ja niiden tiedot esitetään informaatiokeskuksen näytöllä. Täydellisen ajoasennon löytäminen on täysin säädettävän istuimen ja ohjauspylvään ansiosta nopeaa ja helppoa. Dynaamisten etuistuinten miellyttävä istuinsyvyys ja sivutuet tarjoavat entistä parempaa tukea tiukoissa kaarteissa. Jokainen istuin on erittäin mukava esimerkki Volvolle tyypillisestä ylivertaisesta ergonomiasta.

13 Nykyaikaisen skandinaavisen muotoilun elegantti yksinkertaisuus käy hyvin ilmi Volvo V70 Sportswagonin ylellisessä matkustamossa ja monipuolisessa tavaratilassa. Matkustajille, henkilökohtaisille tavaroille ja suuremmille matkatavaroille on runsaasti tilaa. Parhaiten Volvo kuitenkin tunnetaan turvallisuudesta. Volvo V70 Sportswagonin innovatiivisia turvallisuusratkaisuja ovat mm. integroidut kaksitasoiset lasten turvaistuimet turvavöiden voimanrajoittimilla, laajennetut IC-turvaverhot ja laminoitu lasi kaikissa ikkunoissa. Lisäksi Volvo V70 osaa tuulettaa itsensä ennen kuin astut ohjaamoon, sulkea ilmasuuttimet automaattisesti suojatakseen sinua ulkoilman saasteilta ja luoda niin puhtaan sisäilman, että se on saanut Ruotsin astma- ja allergialiiton suosituksen. Takaistuimella matkustavien iloksi saatavana on uusi takamatkustajien viihdejärjestelmä (RSE) integroiduilla 8" näytöillä, jotka takaavat viihtyvyyden tunneiksi. Ohjaamon hienostunut sisävalaistus luo tunnelmaa korostaessaan nykyaikaista skandinaavista designia. Volvon aidot puukoristukset ja nahkaverhoilu takaavat, että myös ylellisyys on maailmanluokkaa.

14 Hallinnan makea tunne. Volvossa ei ole epäselvyyttä siitä, kuka on tilanteen herra. Kaikki ominaisuudet ergonomisesta istuinmuotoilusta kehittyneeseen informaatiokeskukseen on suunniteltu tarjoamaan kuljettajalle parasta mahdollista tukea ja luomaan inspiroiva ja rento ajokokemus. Intuitiivisena komentokeskuksena toimii uusi Volvo Sensus -informaatiokeskus, joka tuo toiminnot sormenpäidesi ulottuville. Ohjauspyörään integroidulla vierityspyörällä voit säätää auton toimintoja, viihdejärjestelmää, navigointia, pysäköintiapua ja Bluetooth -viestintäjärjestelmää pitäen samalla molemmat kädet ohjauspyörässä. Kaikki tiedot esitetään siististi informaatiokeskuksen 5" tai 7" värinäytöllä. Kun lisäät kokonaisuuteen Volvon innovatiivisen panoraamakameran, näytölle avautuu 180 asteen näkökenttä, jonka avulla selviät ongelmitta risteyksistä, joissa on näköesteitä. Mukavaa, kätevää ja taatusti huipputeknistä täydellistä hallintaa ei ole koskaan ennen ollut näin helppo saavuttaa.

15 Myös tavarat matkustavat ensimmäisessä luokassa. Volvo V70 Sportswagonissa on useita näppäriä tavarankuljetusratkaisuja. Kolmiosainen takaistuin taittuu alas yhdellä liikkeellä ja arvotavarat pysyvät piilolokeroissa varmassa turvassa. Saatavana on myös alumiiniset lattiakiskot siirrettävillä kiinnityskoukuilla sekä taitettava suojaritilä, joka erottaa matkatavarat matkustajista. Voit taittaa 40/20/40-suhteessa jaetun takaistuimen haluamissasi osissa alas matkatavaroiden ja matkustajien määrän mukaan. Niskatuet taittuvat kätevästi pois alta, ja taakse muodostuu laaja tasainen lastaustila. Sähkötoiminen takaluukku tekee tavaratilan avaamisesta ja sulkemisesta vaivatonta. Lisäksi saatavilla on monia kuormaus- ja vetolisävarusteita, jotka auttavat sinua kuljettamaan tavarasi tyylillä. Volvo V70 Sportswagon on ylellinen auto, jossa ei ole tingitty käytännöllisyydestä.

16 5 x 130 W 4 x 40 4 x 20 Premium Sound Multi Media 7" High Performance Multi Media 7" High Performance 5" Performance 5" Kaiutin Premium Sound Multi Media työssä. Älä häiritse. Tietyt hetket on varattu vain sinulle. Olemme suunnitelleet niitä varten Premium Sound Multi Media -audiojärjestelmän. Tämä todellisen musiikkiharrastajan järjestelmä sisältää kaksitoista kaiutinta ja huipputeknisen 5x130 W:n D-luokan digitaalivahvistimen. Äänentoisto on kalibroitu huolellisesti auton sisätilojen akustiikan mukaan. Dolby Pro Logic II Surround -ääni keskikaiuttimilla mahdollistaa aidon stereoelämyksen auton jokaisella istumapaikalla. Ja jos joudut viettämään jonkin aikaa pysähdyksissä, laita DVD-levy pyörimään, niin aika kuluu kuin siivillä. Audiojärjestelmä ja loistava 7" laajakuvavärinäyttö takaavat Volvossasi matkustavien etuoikeutettujen henkilöiden viihtyvyyden.

17 Vain kutsuvieraille. Volvo V70 Sportswagon tunnistaa omistajansa. Henkilökohtainen autokommunikaattori (PCC) poimii väkijoukosta auton avaimen virallisen haltijan. Voit autolle palatessasi tarkistaa PCC:stä, onko hälytin lauennut. Ovilukot aukeavat ovenkahvasta vetämällä, ja moottorin voi käynnistää ilman avaimen erillistä käyttöä kunhan PCC vain on mukanasi vaikkapa taskussa tai käsilaukussa.

18 Ei sen tarvitse olla monimutkaista. Stressi häviää ja hauskuus alkaa. Ylellisten autojen kuljettajat vaativat täydellisyyttä, poikkeuksellista ajonautintoa ja henkilökohtaisia ratkaisuja pienintä yksityiskohtaa myöten. Kyky luoda nerokkuutta ilman monimutkaisuutta, kestävyyttä ilman tylsyyttä ja ylellisyyttä ilman pinnallisuutta on Volvon arvostettu perinne. Me valmistamme autoja, jotka on suunniteltu juuri sinulle.

19 Volvon turvallisuustekniikat suojaavat sinua vaaroilta ja varmistavat ajonautinnon. Volvo on tunnettu edistyksellisestä turvallisuustekniikastaan ympäri maailmaa. Vain harvoilla autonvalmistajilla on ansioluettelossaan yhtä vakuuttava valikoima turvallisuusinnovaatioita, ja sitoutuminen turvallisuuteen onkin ohjannut Volvoa jo yli 80 vuoden ajan. Olemme tästä erityisen ylpeitä mutta emme suinkaan vielä täysin tyytyväisiä. Haluamme, että autot eivät joutuisi enää onnettomuuksiin. Tämä kunnianhimoinen tavoite edellyttää innovatiivista ajattelua ja aivan uutta lähestymistapaa autojen suunnitteluun. Hyvät uutiset ovat, että olemme oikealla tiellä. Volvolla ajaminen on innostavaa ja hauskaa. Poikkeuksellisen edistykselliset turvallisuustekniikat eivät enää ole mielikuvituksen tuotetta vaan täyttä todellisuutta Volvossa. Kun ajat Volvolla, saat samalla esimakua autoilun tulevaisuudesta, jossa intohimoinen suunnittelutyö ja muotoilu auttavat sinua ottamaan ajamisesta kaiken irti. Sujuvaa matkantekoa kaikissa nopeuksissa. Kaikissa nopeuksissa toimiva mukautuva vakionopeudensäädin (ACC) ylläpitää asettamaasi ajonopeutta ja turvaväliä edessä ajavaan ajoneuvoon automaattisesti ajoitpa sitten moottoritiellä tai hitaasti etenevässä ruuhkassa. Sisältyy Driver Support -varustepakettiin. Nelivedon vakautta. Volvon AWD-nelivetojärjestelmä Instant Traction -toiminnolla parantaa ajovakautta ja pitoa kaikissa sääolosuhteissa ja kaikilla tienpinnoilla. Vältä törmäyksiä kaikissa nopeuksissa. Törmäysvaroitin automaattisella täysjarrutuksella (CWFAB) varoittaa sinua kaikissa nopeuksissa, jos ajat liian lähellä edessä kulkevaa ajoneuvoa, ja jarruttaa automaattisesti, jos törmäysvaara on välitön. Sisältyy Driver Support -varustepakettiin Suojaa jalankulkijoille. Tutka- ja kameratekniikkaa käyttävä jalankulkijoiden havaitsemistoiminto automaattisella täysjarrutuksella voi havaita auton edessä olevat jalankulkijat ja jarruttaa tarvittaessa automaattisesti. Tekniikka on jälleen uusi Volvon innovaatio. Sisältyy Driver Support -varustepakettiin. Törmäyksenestoa hitaissa nopeuksissa. City Safety -järjestelmä on maailman ensimmäinen vakiovarusteinen törmäyksiä estävä ja lieventävä tekniikka, joka jarruttaa autoa automaattisesti, jos olet vaarassa törmätä hitaammin liikkuvaan tai paikallaan olevaan ajoneuvoon. Järjestelmä toimii alle 30 km/h nopeuksissa. Silmät selässä. Pysäköintiapu ja pysäköintikamera kertovat sinulle, mitä autosi takana tapahtuu peruutettaessa. Henkilökohtaista huolenpitoa. Hävittäjälentokoneista innoituksensa saanut älykäs kuljettajan tietojärjestelmä (IDIS) vähentää kuljettajan kuormitusta stressaavissa ajotilanteissa. Pysy virkeänä. Kuljettajan tarkkailutoiminto (DAC) varoittaa sinua, jos ajamisessasi on merkkejä väsymyksestä tai keskittymisen herpaantumisesta, ja ehdottaa tarvittaessa ajotaukoa. Sisältyy Driver Support -varustepakettiin. Kuolleen kulman tarkkailua. Kuollutta kulmaa tarkkaileva järjestelmä (BLIS) auttaa sinua havaitsemaan kuolleeseen kulmaan osuvat ajoneuvot. Sisältyy Driver Support -varustepakettiin. Sateenkestävä. Vettä hylkivät sivuikkunat parantavat näkyvyyttä sateella ajettaessa. Sadetunnistin käynnistää pyyhkimet automaattisesti, jos alkaa sataa tai tuulilasille roiskuu jostain muusta syystä vettä. Turvallinen yhteys. Henkilökohtainen autokommunikaattori (PCC) parantaa henkilökohtaista turvallisuuttasi ja mukavuuttasi myös auton pysäköinnin jälkeen. Oikeissa asemissa. Kaistavaroitin (LDW) varoittaa kuljettajaa, jos auto alkaa ajautua pois oikealta ajokaistalta. Sisältyy Driver Support -varustepakettiin. Ylivertaista mukavuutta. Istuinten ja ohjaamon ergonominen muotoilu auttaa kuljettajaa rentoutumaan ja säilyttämään keskittymiskykynsä ajon aikana. Pysy tiellä. Ajovakauden hallintajärjestelmä (DSTC) parantaa ajettavuutta ja turvallisuutta haastavissakin tilanteissa. Valaistus tien päällä. Aktiiviset kääntyvät Xenon-ajovalot (ABL) laajentavat näkökenttääsi pimeällä ajettaessa ja valaisevat kaarteita huomattavasti tehokkaammin. Kurkista kulman taakse. Panoraamakamera auttaa sinua näkemään vasemmalta ja oikealta lähestyvät ajoneuvot, kun pysäköit autoa tai vaikkapa poistut parkkitalosta.

20 Taittaa valoa kauniisti ja antaa lupauksen paremmasta tulevaisuudesta Volvon tie kohti puhtaampaa ympäristöä alkoi jo 1970-luvun alkupuolella, jolloin olimme ensimmäisiä autonvalmistajia, jotka tunnustivat autojen haittavaikutukset ympäristölle ja alkoivat tehdä jotakin asian eteen. Olemme sittemmin luoneet useita innovaatioita, jotka vähentävät autojen aiheuttamia ympäristörasituksia eri vaiheissa tuotekehityksestä ja valmistuksesta käyttöön ja kierrätykseen. Nykypäivän suurin haaste liittyy ilmastonmuutosta kiihdyttävien CO 2 -päästöjen vähentämiseen. Me vastaamme siihen DRIVe-ympäristöohjelmassa kehitettävillä tekniikoilla ja innovaatioilla. Volvo tarjoaa Premium-segmentin vahvimpiin kuuluvan malliston autoja, jotka synnyttävät erityisen vähän CO 2 -päästöjä. Volvon DRIVe-mallit hyödyntävät innovatiivista voimansiirtotekniikkaa yhdessä edistyksellisen aerodynamiikan, matalakitkatekniikan ja kevyiden materiaalien kanssa, ja ne ovat tärkeä askel kohti nollapäästöjä. Esittelemme lähitulevaisuudessa uutta tekniikkaa, kuten CO 2 -päästöjä entisestään vähentäviä hybridiajoneuvoja, jotka voidaan ladata tavallisesta seinäpistokkeesta. Olemme vahvasti mukana myös sähköajoneuvojen kehityksessä. Sähkötekniikka pienentää merkittävästi autojemme ekologista jalanjälkeä ja tekee niistä entistä hauskempia ajettavia. Olemme jo julkistaneet ensimmäisen sähköautomme Volvo C30 Electric -mallin ja lisää jännittäviä uutisia on tulossa. Jarruttamalla energiaa. Akku latautuu aina jarrutusten yhteydessä. Järkevää ja taloudellista. 119 g CO 2 /km. Ympäristöystävällisin moottorivaihtoehtomme, CO 2 -optimoitu DRIVe start/stop, kuluttaa polttoainetta vain 4,5 litraa/100 km. Minimaaliset päästöt äärimmäinen tyyli. 85-prosenttisesti kierrätettävissä. Minimoidaksemme ympäristövaikutuksia, jokainen Volvo on suunniteltu kierrätettäväksi elinkaarensa lopussa. Polttoainetta säästävää muotoilua. Volvo hyödyntää edistyksellistä aerodynaamista muotoilua, kevyitä materiaaleja ja matalakitkatekniikkaa, jotka vähentävät ilman- ja vierintävastuksesta aiheutuvaa energiahävikkiä. Ratkaisut madaltavat yhdessä huippuluokan moottoritekniikan kanssa CO 2 -päästötasoa ja tekevät ajamisesta taloudellisempaa. Bioetanoli vähentää CO 2 -päästöjä. E85-bioetanolia käyttävä T4F Flexifuel -moottori vähentää merkittävästi kasvihuonekaasupäästöjä. Koska bioetanoli on uusiutuva polttoaine, sen palamisesta syntyvät hiilidioksidipäästöt ovat jo osa ekosysteemiä eivätkä nosta ilmakehän kasvihuonekaasutasoja. Allergiahyväksytty matkustamo. Puhtaan sisäilman varustepaketti (CZIP) tuottaa matkustamoon niin puhdasta ilmaa, että se on saanut Ruotsin astmaja allergialiiton suosituksen. Maksimaalista taloudellisuutta dieselmoottorilla. Volvon kehittynyt yhteispaineruiskutuksella varustettu turbodieseltekniikka varmistaa erinomaisen polttoainetaloudellisuuden ja vähäiset CO 2 -päästöt uudesta CO 2 -optimoidusta 115 hv:n DRIVe-versiosta eloisaan 215 hv:n D5-moottoriin. Puhdas sisäilma. Volvon sisäilman laatujärjestelmä tarkkailee sisään virtaavaa ilmaa ja estää hiilimonoksidia, maaotsonia ja typpidioksidia pääsemästä matkustamoon. Järjestelmä auttaa varmistamaan, että auton sisällä hengittämäsi ilma on puhtaampaa kuin ulkoilma ruuhkaisessa kaupunkiliikenteessä. Puhtaat värit. Volvon kaikki ulkovärit ovat vesipohjaisia, jotta ympäristölle haitallisten liuottimien käyttöä voitaisiin vähentää. Volvon maalauslaitokset kuuluvat maailman puhtaimpiin. Terveellisemmät sisämateriaalit. Kaikki verhoilut ja sisätekstiilit on testattu tiettyjen allergiaa aiheuttavien tai haitallisten aineiden varalta. Lisäksi useat sisätilojen metalliosat on testattu kosketusallergioiden varalta. Lopputulos on matkustamo, jossa kaikkien on hyvä olla. Vihreää punaisissa valoissa. Kaikkiin käsivalintaisella vaihteistolla varustettuihin moottoreihin (ei Flexifuel) sekä nyt myös automaattivaihteistolla varustettuun D3-moottoriin on saatavana Volvon start/ stop-tekniikka, joka vähentää kaupunkiajossa polttoaineen kulutusta ja CO 2 -päästöjä jopa 8 prosenttia. Puhtaammat päästöt. Nopeasti kylmäkäynnistyksen jälkeen reagoiva Volvon kehittynyt päästöjenhallintajärjestelmä eliminoi % bensiinimoottorin pakokaasujen hiilimonoksidista, hiilivedyistä ja typpioksideista. Volvon turbodieselmoottorit sisältävät hiukkassuodattimen, joka poistaa noin 95 % dieselin pakokaasujen hiukkasista.

21 Volvo V70 saa alkunsa tästä. Valitsemasi moottori muodostaa merkittävän osan tulevista ajokokemuksista. Toiset moottorit korostavat korkeaa suorituskykyä ja toiset taas taloudellisuutta, mutta kaikki tässä esitellyt bensiini-, bioetanoli- ja dieselmoottorit tarjoavat välitöntä ja sulavaa tehoa. Voimanlähteiden käyttämä huipputekniikka puristaa viimeisestäkin polttoainepisarasta kaiken irti. Mikä moottori saa sinut käynnistymään? Lue moottoreista lisää osoitteessa T6 AWD T4 237 CO2 g/km 10,2 l/100 km 304 hv 224 kw 440 Nm Euro CO2 g/km 6,8 l/100 km 180 hv 132 kw 240 Nm Euro 5 Nauti erinomaisen kuusisylinterisen bensiinimoottorin sulavuudesta ja dynaamisuudesta. Hienostunut 3,0-litrainen T6-moottori sisältää TwinScroll-turboahtimen, joka takaa välittömän ajonautinnon kaikilla käyntinopeuksilla. Vakuuttava 440 Nm:n maksimivääntömomentti on käytettävissä jo käyntinopeudella 2100 r/min. Moottori on suorituskyvyltään ja ajomukavuudeltaan ehdotonta huippuluokkaa, ja sen edistyksellinen tekniikka, kuten jarrutusenergiaa hyödyntävä järjestelmä, parantaa polttoainetaloudellisuutta. Lisää urheilullisuutta tuovat Volvon nelivetojärjestelmä Instant Traction -toiminnolla ja kuusivaihteinen Geartronicautomaattivaihteisto Sport-tilalla. Teho (kw) Vääntömomentti (Nm) Käyntinopeus (RPM x 1000) 6 Enemmän tehoa, pienempi kulutus. Uusi nelisylinterinen 1,6-litrainen suorasuihkutusta käyttävä bensiiniturbomoottori yhdistää ketterän suorituskyvyn erinomaiseen taloudellisuuteen. Suorasuihkutustekniikka vähentää CO2 -päästöjä ja polttoaineen kulutusta, ja turboahdin antaa tälle suhteellisen pienikokoiselle moottorille vahvat teho- ja vääntöominaisuudet, joiden turvin selviät kaikista ajotilanteista. Moottorin matala paino edesauttaa terävää ajettavuutta mutkikkailla teillä. Kaikki tämä ajamisen hauskuudesta tinkimättä. Käsivalintaisen vaihteiston kanssa voit hyödyntää Volvon innovatiivista start/stop-tekniikkaa, joka vähentää polttoaineen kulutusta entisestään. T4-moottoriin on saatavana kuusivaihteinen käsivalintainen vaihteisto ja kaksoiskytkintä käyttävä kuusivaihteinen Powershift-automaattivaihteisto. Teho (kw) Vääntömomentti (Nm) Käyntinopeus (RPM x 1000) 6 D5 AWD/D5 DRIVe D5 AWD: 175 CO2 g/km 6,6 l/100 km 215 hv 158 kw 440 Nm Euro 5 D5: 134 CO2 g/km 5,1 l/100 km 215 hv 158 kw 420 Nm Euro CO2 g/km 4,5 l/100 km 115 hv 84 kw 270 Nm Euro 5 Vaaditko moottorilta hienostuneisuutta ja taloudellisuutta? Volvon erittäin suorituskykyinen 2,4 litran viisisylinterinen turbodiesel jarrutusenergiaa hyödyntävällä järjestelmällä ja start/stop-tekniikalla (etuveto ja käsivalintainen vaihteisto) voi olla juuri sinulle sopiva voimanlähde. Sekventiaaliset kaksoisturboahtimet varmistavat suuren tehon koko käyntinopeusalueella. 440 Nm:n (D5 AWD ja D5 Geatronic-vaihteistolla) tai 420 Nm:n (D5 käsivalintaisella vaihteistolla) maksimivääntömomentti on käytettävissä käyntinopeudella r/min. Varastossa on aina runsaasti tehoa ripeitä ohituksia varten erityisesti nopeudessa km/h. Voimanlähteen sulava toiminta tekee ajamisesta tasapainoista niin moottoriteillä kuin kaupungissakin. Ja jos kaipaat lisää urheilullisuutta, D5 on valmis vastaamaan haasteeseen. Voit valita autoosi kuusivaihteisen käsivalintaisen vaihteiston tai kuusivaihteisen Geartronic-automaattivaihteiston Sport-tilalla ja kruunata dynaamisen kokonaisuuden nelivedolla ja Instant Traction -toiminnolla. Teho (kw) Vääntömomentti (Nm) Teho (kw) Vääntömomentti (Nm) Käyntinopeus (RPM x 1000) Teho (kw) Vääntömomentti (Nm) Käyntinopeus (RPM x 1000) Käyntinopeus (RPM x 1000) D3 T4F Flexifuel 137 CO2 g/km 5,2 l/100 km 163 hv 120 kw 400 Nm Euro 5 Täysin uusi 2,0 litran viisisylinterinen turbodieselmoottori on suunniteltu erityisestä syystä: halusimme tarjota sinulle poikkeuksellisen hienostuneen ja taloudellisen ajokokemuksen. Yksittäinen turboahdin varmistaa suuren tehon jo matalilla käyntinopeuksilla. Moottorin sulavuus ja sitkeys lisäävät hallinnan tunnetta kaikissa ajotilanteissa, eikä ajamisen hauskuudestakaan ole tingitty. D3-moottori kuluttaa polttoainetta ainoastaan 5,1 litraa/100 km, joten myös CO2 -päästöt ovat vähäiset. Moottori käyttää lisäksi jarrutusenergiaa hyödyntävää järjestelmää ja start/stop-tekniikkaa, ja sen pariksi voi valita kuusivaihteisen käsivalintaisen vaihteiston tai kuusivaihteisen Geartronic-automaattivaihteiston. Hyödy ylivertaisesta polttoainetaloudellisuudesta ja erittäin vähäisistä CO2 -päästöistä ilman kompromisseja mukavuuden, turvallisuuden tai suorituskyvyn suhteen. Volvon uusi 1,6-litrainen nelisylinterinen DRIVeturbodieselmoottori (115 hv/270 Nm) sisältää kehittyneen start/stoptekniikan ja jarrutusenergiaa hyödyntävän järjestelmän. Voimanlähde käyttää edistyksellistä dieselmoottoritekniikkaa, kuten yhteispainesuoraruiskutusta, tarkkoja pietsosuuttimia ja muuttuvaa turbiinigeometriaa, ja tuottaa suuren vääntömomentin koko käyntinopeusalueella, mikä varmistaa palkitsevan ajokokemuksen kaikissa olosuhteissa. Moottorin matala paino edistää polttoainetaloudellisuutta ja tasapainoista ajettavuutta. Moottori on yhdistetty kuusivaihteiseen käsivalintaiseen vaihteistoon. 163* CO2 g/km 7,0** l/100 km 180 hv 132 kw 240 Nm Euro 5 Teho (kw) Vääntömomentti (Nm) Käyntinopeus (RPM x 1000) 6 E85-bioetanolia käyttävässä uudessa T4F Flexifuel -turbomoottorissa ei ole tehty kompromisseja ympäristöystävällisyyden, ajonautinnon tai suorituskyvyn suhteen. Tämä edistyksellistä suorasuihkutustekniikkaa hyödyntävä voimanlähde kehittää tehoa 180 hevosvoimaa. Bioetanoli E85:ttä käytettäessä fossiilisen hiilidioksidin päästöt ovat huomattavasti pienemmät kuin bensiinin kanssa. Moottorin nopeat reaktiot ja vahvat ominaisuudet ovat T4-bensiiniturbomoottorin tasoa. Lisäksi mahdollisuus käyttää polttoaineena E85:ttä, bensiiniä tai näiden kahden sekoitusta tekee moottorista erittäin mukautumiskykyisen. Bioetanolia tankataan samaan säiliöön kuin bensiiniä, ja moottori osaa välittömästi mukautua vallitsevaan polttoaineseokseen. Moottorin yhteyteen on saatavana kuusivaihteinen käsivalintainen vaihteisto tai kuusivaihteinen Powershift-automaattivaihteisto. Teho (kw) Vääntömomentti (Nm) Käyntinopeus (RPM x 1000) * CO2 -päästöt bensiiniä käytettäessä. Bioetanoli E85:ttä käytettäessä fossiilisen CO2 :n päästöt ovat huomattavasti pienemmät. ** Polttoaineen kulutus bensiiniä käytettäessä. E85-bioetanolia käytettäessä polttoaineen kulutus on noin 40 % suurempi bioetanolin pienemmästä energiapitoisuudesta johtuen. Tekniset tiedot voivat muuttua. Pyydä viimeisimmät tiedot Volvo -jälleenmyyjältä.

22 Varustele oma Volvo V70 Sportswagon. Apunasi oman tyylisi ja tarpeidesi määrittämisessä ovat Volvon kolme varustetasoa: Kinetic, Momentum ja Summum. Nämä monipuoliset varustekokonaisuudet tuovat jo valmiiksi vakuuttavaan vakiovarustukseen lisää ylellisyyttä ja mukavuutta ja todistavat, että käytännöllisyys ja kauneus voivat kulkea käsi kädessä. Jos haluat lisätietoja eri varustetasoista, ota yhteyttä Volvo -jälleenmyyjään tai käy osoitteessa Vakiovarustus Sisältää: 16" teräsvanteet Ajotietokone Ajovakauden hallintajärjestelmä (DSTC) Ajovalojen korkeapainepesimet Audiojärjestelmä Performance, AUX-liitäntä Automaattinen ilmastointijärjestelmä (ECC) City Safety -järjestelmä Mukitelineet keskikonsolissa Etuistuinten sivuturvatyynyt Etumatkustajan valaistu meikkipeili Hiukkassuodatin (diesel-mallit) IC-turvaverhot Ilmansuuttimet B-pilareissa ISOFIX-turvaistuimen kiinnikkeet takana Kattokiskot Kauko-ohjattu keskuslukitus Korin väriset helmat ja ulkopeilit Kuljettajan ja etumatkustajan turvatyynyt Ohjauspyörän etäisyyden ja korkeuden säätö Ohjaustehostin Polttoainekäyttöinen lämmitin (diesel-mallit) Raitisilmasuodatin Saattovalot SIPS-sivutörmäyssuojajärjestelmä Sivuhuomiovalot Sähkötoiminen seisontajarru Sähkötoimiset ikkunat Sähkötoimiset ja -lämmitteiset ulkopeilit Takaistuimen kyynärnoja mukitelineillä Takaistuin jaettu 40/20/40-suhteessa Tavaratilan kiskot ja neljä liukukoukkua Tavaratilan sivupaneeleissa alumiinikiinnikkeet (4 kpl) Tavaraverkko, pehmeä, jaettu 40/60-suhteessa Tuplapakoputkenpäät (T6 AWD- ja D5-versioissa) Turvavön muistutin kaikilla istumapaikoilla Ulkolämpötilan mittari Verhoilu: Kangas-/T-Tec Volvo Guard -hälytin WHIPS-suojajärjestelmä Volvo-Sensus -informaatiokeskus 5" värinäytöllä + Kinetic Sisältää vakiovarustuksen lisäksi muun muassa seuraavat varusteet: Alumiinivanteet 16" Oden Audiojärjestelmän säätimet ohjauspyörässä Kuljettajan valaistu meikkipeili Lukittavat pyöränpultit Lämmitettävä takaistuin (reunapaikat) Ohjauspyörä: Nahka Puhtaan sisäilman varustepaketti (CZIP) Sisäilman laatujärjestelmä (IAQS) Tavaratilan näkösuoja Vaihdekepin nuppi: Nahka Vakionopeudensäädin + Momentum Sisältää Kinetic-varustetason lisäksi muun muassa seuraavat varusteet: Alumiinivanteet 16" Oden Aktiiviset Xenon-ajovalot (ABL) Audiojärjestelmä High Performance, USB-portti, ipod-liitäntä Bluetooth -järjestelmä Kiiltolistat sivuikkunoiden ympärillä Ohjauspyörä: Nahka, silkkimetallikoristus Pysäköintiapu takana Sadetunnistin Sisustuksen Feather Line Aluminium koristus Sumuvalot etuspoilerissa Verhoilu: Kangas/nahka Vettä hylkivät etusivuikkunat Watch Dial -mittaristo + Summum Sisältää Momentum-varustetason lisäksi muun muassa seuraavat varusteet: Alumiinivanteet 17" Balder Automaattisesti himmenevä taustapeili Kattokiskot (kirkas) Sähköisesti koria vasten kääntyvät ulkopeilit maavaloilla Sähköisesti taitettavat niskatuet takana Sähkötoiminen kuljettajan istuin muistitoiminnolla (sis. ulkopeilit) Verhoilu: Nahka R-design Sisältää: Alumiinivanteet 8x18" Ixion Kattospoileri R-design alusta, madallettu R-design etusäleikkö R-design matot R-design mittaristo R-design ohjauspyörä R-design polkimet R-design ulkopeilit R-design vaihdekepin nuppi Sisustuksen R-design -koristukset Sumuvaloissa ja alasäleikössä silkkimetalliviimeistely R-design takadiffuusori, musta Tummat listat sivuikkunoiden ympärillä R-design yksittäiset tai tuplapakoputkenpäät moottoriversion mukaan Verhoilu: R-design, nahka Huomioi: Tiedot saattavat muuttua esitteen painamisen jälkeen. Tarkista viimeisimmät tiedot Volvo -jälleenmyyjältäsi ennen tilaamista.

SISÄLTÖ. Tukitekniikka Suorituskyky Kuljettajan ympäristö Matkustusmukavuus

SISÄLTÖ. Tukitekniikka Suorituskyky Kuljettajan ympäristö Matkustusmukavuus VOLVO ENEMMÄN KUIN AUTO. ELÄMÄ ON TYÖTÄ, HAUSKANPITOA, HYVIÄ JA HUONOJA AJATUKSIA, LENKKEILYÄ, HILJATTAIN OSTETTUJA JOOGAMATTOJA, TULOSSA OLEVA PITKÄ VIIKONLOPPU, PAIKKA, JOSSA ET OLE KOSKAAN KÄYNYT, KASVAVIA

Lisätiedot

volvo www.volvocars.fi

volvo www.volvocars.fi volvo www.volvocars.fi Tämä on joka suhteessa ylellinen ajoneuvo, joka lupaa paljon muutakin kuin palkitsevaa mukavuutta ja luokkansa johtavaa tyyliä. Tämä on ylellinen auto, joka on älykäs ja vahva juuri

Lisätiedot

JOHDANTO UUSI NX UUDELLA NX-MALLILLA HALUSIMME LUODA CROSSOVERIN, JOKA ON NIIN ROHKEA JA EROTTUVA, ETTÄ HALUAT HETI PÄÄSTÄ AJAMAAN SILLÄ.

JOHDANTO UUSI NX UUDELLA NX-MALLILLA HALUSIMME LUODA CROSSOVERIN, JOKA ON NIIN ROHKEA JA EROTTUVA, ETTÄ HALUAT HETI PÄÄSTÄ AJAMAAN SILLÄ. UUSI NX 02 UUSI NX SISÄLTÖ UUSI NX Johdanto 04-07 Muotoilu 08-1 1 Ajodynamiikka 1 2-1 3 Ylelliset Sisätilat 1 4-1 7 Edistyksellinen Teknologia 1 8-2 1 Täyshybridi 22-23 F SPORT 24-25 Innovatiivista Turvallisuutta

Lisätiedot

Accord. Sedan & Tourer. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps. Soichiro Honda

Accord. Sedan & Tourer. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps. Soichiro Honda Accord Sedan & Tourer Think for yourself and don t follow in other people s footsteps. Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta.

Lisätiedot

A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback. Teknistä etumatkaa

A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback. Teknistä etumatkaa A1 A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi A1 Sportback 24 Audi S1/Audi S1 Sportback Tekniikka 36 Innovaatiot 42 quattro 48 Avustavat järjestelmät 38 Audi ultra 44

Lisätiedot

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen.

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen. R-sarja Viehätys R-sarja edustaa mitä parhaimpia hyveitä. Esimerkiksi perheen arvostusta: missään muussa Mercedes-Benz-henkilöautossa ei ole niin paljon tilaa rakkaimmille ihmisille. Ehdoton laatuvaatimus

Lisätiedot

A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback. Teknistä etumatkaa

A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback. Teknistä etumatkaa A1 A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi A1 Sportback 24 Audi S1 / Audi S1 Sportback Tekniikka 36 Innovaatiot 42 quattro 48 Avustavat järjestelmät 38 Audi ultra

Lisätiedot

Volvo Trucks. Driving Progress. volvo fh -sarja. volvo fh- ja volvo fh16 -tuoteopas

Volvo Trucks. Driving Progress. volvo fh -sarja. volvo fh- ja volvo fh16 -tuoteopas Volvo Trucks. Driving Progress volvo fh -sarja volvo fh- ja volvo fh16 -tuoteopas Tulevaisuuden kuormaauto on nyt entistäkin edistyksellisempi. Sanotaan, että voittavaa konseptia ei kannata muuttaa. Silti

Lisätiedot

vallankumoukset kaduilla. sisällys Opel ampera 04 Ampera

vallankumoukset kaduilla. sisällys Opel ampera 04 Ampera opel AmperA vallankumoukset alkavat kaduilla. sisällys On aika liittyä autoilun uuteen liikkeeseen. Opel Ampera on muutoksen tuoja. Se on kaikkien aikojen ensimmäinen laajennetun toimintasäteen sähköauto

Lisätiedot

SIMPLY CLEVER. Uusi ŠKODA Octavia

SIMPLY CLEVER. Uusi ŠKODA Octavia SIMPLY CLEVER Uusi ŠKODA Octavia Nykyään vain harvat asiat saavat meidät aidosti hämmästymään, mutta juuri sen vuoksi innostumme niistä sitäkin enemmän. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kaiken pitäisi

Lisätiedot

Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Jazz 05/11/TH11103FI

Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Jazz 05/11/TH11103FI Jazz Tiedot eivät sovellu mihinkään määrättyyn tuotteeseen markkinoilla. Honda Motor Co. Ltd. pidättää itsellään oikeuden muuttaa varustusta tai teknisiä tietoja ilman ennakkoilmoitusta. Yksityiskohdat,

Lisätiedot

Honda Civic Hybrid. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi

Honda Civic Hybrid. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Honda Civic Hybrid Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

luonnostaan erinomainen.

luonnostaan erinomainen. opel Mokka luonnostaan erinomainen. SISÄLLYS Jos haluat ajaa ylellisesti kompaktiluokan autolla, on sinun muutettava ajattelutapaasi. Ajattele suuremmin. Ajattele Mokkaa. Tässä innovatiivisessa uudessa

Lisätiedot

Audi A1 A1 Sportback. Teknistä etumatkaa

Audi A1 A1 Sportback. Teknistä etumatkaa A1 Audi A1 A1 Sportback Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi A1 20 Audi A1 Sportback Tekniikka 42 Audi ultra 50 Audi connect 44 TFSI 52 Alusta ja ohjaus 46 TDI 53 Avustavat järjestelmät 48 MMI Multi

Lisätiedot

Lehti Toyotaautoilijalle 2/2015. Uusi Avensis nyt ennakkomyynnissä! Rahoituspäätös helposti netissä Aygo x-wave

Lehti Toyotaautoilijalle 2/2015. Uusi Avensis nyt ennakkomyynnissä! Rahoituspäätös helposti netissä Aygo x-wave Lehti Toyotaautoilijalle 2/2015 Uusi Avensis nyt ennakkomyynnissä! Rahoituspäätös helposti netissä Aygo x-wave UUSI YARIS. ANNA HYVÄN FIILIKSEN NÄKYÄ MYÖS VARUSTELUSSA. Uuden Yarisin mukavuus ja varustelu

Lisätiedot

Vito. Umpipakettiautot.

Vito. Umpipakettiautot. Vito. Umpipa ket t iautot. Sisä ltö. Vito umpipakettiautot 4 Vito Mixto 12 Vito mallisto 14 Toimialakohtaiset ratkaisut 16 Sisätila 18 Mukavuus ja toiminnallisuus 18 Tekniikka 20 Moottorit 20 BlueEfficiency

Lisätiedot

UUSI OPEL Corsa Tosirakkautta. Hienostuneen tyylikäs ja hauska ajaa uusi Corsa on yhtä ylellinen kuin huomattavasti kalliimmat autot. Sen sisätilojen huippulaadukkaat materiaalit ja ominaisuudet tekevät

Lisätiedot

Ammattilainen. Ammattilaisilta.

Ammattilainen. Ammattilaisilta. Citan. Tila-auto. Ammattilainen. Ammattilaisilta. Ammattilaisille. Mercedes-Benzin Citan on kevyiden pakettiautojen luokkaan sijoittuva malli, jolla on kaikki kovassa arkikäytössä tarvittavat ominaisuudet.

Lisätiedot

Uuden sukupolven Yaris

Uuden sukupolven Yaris Uuden sukupolven Yaris Uuden sukupolven Yaris on kompakti ja viihdyttävä matkaseuralainen. 2 Kuvan autot Style -varustetasolla. Tummennetut takaikkunat ei Suomen tuontiohjelmassa. 4.7 TOYOTA TOUCH & GO

Lisätiedot

Uusi Vito tila-auto.

Uusi Vito tila-auto. Uusi Vito tila-auto. Uusi Vito tila-auto. Tahtoa, osaamista, tekemistä. Olet itse aina valmiina palveluksiin. Teet työtäsi määrätietoisesti. Pidät uusista haasteista. Ansaitset auton, joka on kuin tehty

Lisätiedot

Uusi Vito. Umpipakettiauto.

Uusi Vito. Umpipakettiauto. Uusi Vito. Umpipakettiauto. Uusi Vito. Tahtoo, osaa, tekee. Olet itse aina valmiina palveluksiin. Teet työtäsi määrätietoisesti. Pidät uusista haasteista. Ansaitset auton, joka on kuin tehty juuri sinulle:

Lisätiedot

RCZ. www.peugeot.fi. Jälleenmyyjän leima

RCZ. www.peugeot.fi. Jälleenmyyjän leima Luova suunnittelu: bd-ntwk Toteututus: Gutenberg Networks Tuotanto: Altavia Paris Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Painettu EU:ssa FI Huhtikuu 2010. Jälleenmyyjän leima www.peugeot.fi RCZ LUONNOKSESTA

Lisätiedot

BMW Motorrad. Mallistolehti 2008

BMW Motorrad. Mallistolehti 2008 BMW Motorrad Mallistolehti 2008 VUODEN MALLIEN TIEDOT JA HINNAT YLÖS JA ETEENPÄIN: MENESTYSTARINA JATKUU TARPEELLISTA TEKNIIKKAA VALINNAN VAPAUS VARUSTEITA SINULLE, JOKA ET TYYDY VÄHÄÄN BMW ROAD SHOW Tervetuloa

Lisätiedot

VOLVO S40 käyttöohjekirja WEB EDITION

VOLVO S40 käyttöohjekirja WEB EDITION VOLVO S40 käyttöohjekirja WEB EDITION Hyvä Volvon omistaja KIITÄMME TEITÄ VOLVON VALITSEMISESTA Toivomme, että Teillä ja Volvollanne on monia nautinnollisia ajovuosia edessänne. Auto on suunniteltu Teidän

Lisätiedot

Uusi Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia.

Uusi Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia. Uusi Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia. Lataa nyt uuden Actrosin ipad-sovellus. Koe uusi Actros elävänä. Uuden sovelluksen avulla saat lisätietoa kaukoliikenteen uudesta ulottuvuudesta jännittävien videoiden

Lisätiedot

Volkswagen. Etumatkaa. 4 2011 www.volkswagen.fi www.volkswagen-hyotyautot.fi. up! Volkswagen

Volkswagen. Etumatkaa. 4 2011 www.volkswagen.fi www.volkswagen-hyotyautot.fi. up! Volkswagen Volkswagen 4 2011 www.volkswagen.fi www.volkswagen-hyotyautot.fi Etumatkaa up! Volkswagen Sisältö 4 Lähivaloissa Volkswagen Etumatkaa 4/2011 8 7 Bratislavassa valmistetaan sekä isoja että pieniä Volkswageneita.

Lisätiedot

TRANSPORTER GENEVE. paljasti syysmalliston. Etumatkaa. BlueMotion Technologies -innovaatiot. Autoalan vahva nainen Eila Yrjölä

TRANSPORTER GENEVE. paljasti syysmalliston. Etumatkaa. BlueMotion Technologies -innovaatiot. Autoalan vahva nainen Eila Yrjölä Volkswagen 1 2010 www.volkswagen.fi www.volkswagen-hyotyautot.fi Etumatkaa BlueMotion Technologies -innovaatiot Autoalan vahva nainen Eila Yrjölä Uusi GENEVE Volkswagen TRANSPORTER paljasti syysmalliston

Lisätiedot

Lehti Toyota-autoilijalle 2/2013. Hiacen seuraaja. proace saapui. Aki Rask vei GT86:n radalle Nikolai Babitzin tutustui Aurisiin

Lehti Toyota-autoilijalle 2/2013. Hiacen seuraaja. proace saapui. Aki Rask vei GT86:n radalle Nikolai Babitzin tutustui Aurisiin Lehti Toyota-autoilijalle 2/2013 Hiacen seuraaja proace saapui Aki Rask vei GT86:n radalle Nikolai Babitzin tutustui Aurisiin TOYOTA AVENSIS. Arki ei ole koskaan näyttänyt paremmalta. Alumiininen takapuskurin

Lisätiedot

Tehoa ja taloudellisuutta

Tehoa ja taloudellisuutta Voilà N Mikko Hirvosen uusi vauhti maailman ympäri sähköautolla 1/12 Tehoa ja taloudellisuutta citroën on neste oil rallin virallinen auto www.citroen.fi UUSI CITROËN DS5 HYBRID4 NELIVETO, 200 HV, 99 G/KM

Lisätiedot

JETTA. Volkswagen. Uusi ISO. Etumatkaa. Amarok valmis koviin haasteisiin Täydellisyyttä tavoitellen Phaeton

JETTA. Volkswagen. Uusi ISO. Etumatkaa. Amarok valmis koviin haasteisiin Täydellisyyttä tavoitellen Phaeton Volkswagen 1 2011 www.volkswagen.fi www.volkswagen-hyotyautot.fi Etumatkaa Uusi ISO JETTA Amarok valmis koviin haasteisiin Täydellisyyttä tavoitellen Phaeton Sisältö 4 Lähivaloissa. Volkswagen Etumatkaa

Lisätiedot