OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA kokouksesta 6/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA kokouksesta 6/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto"

Transkriptio

1 OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA kokouksesta 6/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto Kokous nro 6/2000 tiistaina klo Läsnä Varsinainen jäsen Fredrikson Maija, dekaani, professori Suortti Juhani, professori Syrjälä Leena, professori Heikkinen Reijo, lehtori Keranto Tapio, professori Siljander Pauli, professori Saravesi Pekka, lehtori Räsänen Rauni, lehtori Hujala Eeva, professori Jeronen Eila, lehtori Hakkarainen Pentti, professori Soini Hannu, yliassistentti Laru Jari, opiskelija Säkkinen Maire, toimistosihteeri Kemppainen Tia, opiskelija Kosonen Susanna, opiskelija Alanen Riikka, opiskelija Lohi Aimo, opiskelija Varajäsen Blomberg Seija, rehtori Vänskä Viljo, rehtori A31/1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. Kutsu kokoukseen on lähetetty Neuvosto on päätösvaltainen, kun kokouksen puheenjohtaja ja vähintään puolet muista jäsenistä on läsnä. Arvosteltaessa opintosuoritusta on puheenjohtajan lisäksi päätöksentekoon oikeutettuja jäseniä oltava läsnä vähintään neljä. Todettiin. A32/2 Ilmoitusasiat FT Anneli Eteläpelto on kirjeellään peruuttanut hakemuksensa Kajaanin professorin virkaan, kasvatustiede, jonka alaksi on täsmennetty: Erityisesti oppimisen ja opetuksen empiirinen tutkimus. Muut ilmoitusasiat liitteessä. esitys Merkitään ilmoitusasiat tiedoksi. Esittelyn mukaisesti.

2 A33/3 Professorin virka, suomen kielen ja kirjallisuuden didaktiikka A26 (nro 1906), Oulu 5. käsittely (hakijat, asiantuntijat) Hallintovirasto julisti viran julkisesti haettavaksi päivätyllä kuulutuksella. Hakukuulutus oli nähtävänä yliopiston ilmoitustaululla, virallisessa lehdessä ja eräissä päivälehdissä sekä tiedekunnan www-sivulla. Hakuaika päättyi Määräaikaan mennessä virkaa hakivat: FT Saila Anttonen FT, KT Matti Itkonen FT Kari Sallamaa FT Markku Varis Hakemusasiakirjat ovat nähtävänä koko virantäytön ajan tiedekunnan kansliassa. Tiedekuntaneuvosto valitsee viran täytössä käytettävät vähintään kaksi asiantuntijaa hakuajan päätyttyä. Asiantuntijat valitaan ottaen huomioon hakijoiden edustamat, viran alaan kuuluvat tieteelliset oppisuunnat sekä muutoinkin tasapuolisuutta noudattaen. Ennen asiantuntijoiden valintaa hakijoille varataan tilaisuus esittää huomautuksensa asiantuntijaehdokkaiden esteellisyydestä sekä edellä mainituista seikoista. Asiantuntijoiden esteellisyydestä on voimassa, mitä hallintomenettelylain 10 :ssä säädetään. Asiantuntijaksi valittu ei saa osallistua asian käsittelyyn virantäytön myöhemmässä vaiheessa. Asiantuntijat antavat kirjallisen lausunnon. Lausunnon tulee olla perusteltu niiden hakijoiden osalta, jotka asiantuntijan käsityksen mukaan ensi sijassa tulevat kysymykseen virkaa täytettäessä. Asiantuntijan on myös asetettava nämä hakijat paremmuusjärjestykseen. Jos virkaan on enintään kolme hakijaa, asiantuntijan tulee antaa perusteltu lausunto kaikkien hakijoiden ansioista, tai jos hakijoita on enemmän kuin kolme, vähintään kolmen hakijan osalta. Ylläolevasta huolimatta asiantuntijan tulee antaa perusteltu lausunto vain kelpoisina pitämistään hakijoista. Tiedekuntaneuvosto päättää ennen asiantuntijoiden nimeämistä, tuleeko heidän antaa yhteinen lausunto. Asiantuntijat saavat neuvotella keskenään ja antaa myös omaaloitteisesti yhteisen lausunnon. Lausunnon antamisella on kolmen (3) kuukauden määräaika. Liitteenä kopio virantäyttöselosteesta ja osittain kopioidut hakemusasiakirjat (hakemus/cv ja luettelo asiantuntijoille tarkoitetuista julkaisuista). Jäseniä pyydetään säilyttämään kopiot koko virantäytön ajan. Virantäyttöä valmistelemaan nimetty työryhmä (dekaani Maija Fredrikson (pj.), professori Pauli Siljander, professori Leena Syrjälä, professori Tapio Keranto (poissa), lehtori Rauni Räsänen, lehtori Lasse Kemppainen (poissa), opiskelija Jari Laru (poissa), hallintopäällikkö Mikko Isohanni) on kokouksessaan esittänyt asiantuntijaehdokkaiksi seuraavia henkilöitä: Buchberger, Irina, professori, äidinkielen didaktiikka (Helsingin yliopisto) Kirstinä, Leena, professori, kotimainen kirjallisuus (Jyväskylän yliopisto) Leino, Pentti, professori, suomen kieli (Helsingin yliopisto) Asiantuntijaehdokkaat ovat alustavasti suostuneet tehtävään. esitys Tiedekuntaneuvosto nimeää asiantuntijoiksi:

3 Buchberger, Irina, professori, äidinkielen didaktiikka (Helsingin yliopisto) Kirstinä, Leena, professori, kotimainen kirjallisuus (Jyväskylän yliopisto) Leino, Pentti, professori, suomen kieli (Helsingin yliopisto) edellyttäen, että hakijoilla ei ole huomautettavaa asiantuntijoiden valintaa vastaan. Mikäli hakijoilla on huomautettavaa, käsitellään asia uudelleen tiedekuntaneuvostossa. Päätettiin esittelyn mukaisesti. A34/4 Professorin virka, vieraiden kielten didaktiikka A26 (nro 253), Oulu 4. käsittely (hakijat, asiantuntijat) Hallintovirasto julisti viran julkisesti haettavaksi päivätyllä kuulutuksella. Hakukuulutus oli nähtävänä yliopiston ilmoitustaululla, virallisessa lehdessä ja eräissä päivälehdissä sekä tiedekunnan www-sivulla. Hakuaika päättyi Määräaikaan mennessä virkaa hakivat: FL Leena Kuure FT Kaarina Mäkinen KT Rauni Räsänen Hakemusasiakirjat ovat nähtävänä koko virantäytön ajan tiedekunnan kansliassa. Tiedekuntaneuvosto valitsee viran täytössä käytettävät vähintään kaksi asiantuntijaa hakuajan päätyttyä. Asiantuntijat valitaan ottaen huomioon hakijoiden edustamat, viran alaan kuuluvat tieteelliset oppisuunnat sekä muutoinkin tasapuolisuutta noudattaen. Ennen asiantuntijoiden valintaa hakijoille varataan tilaisuus esittää huomautuksensa asiantuntijaehdokkaiden esteellisyydestä sekä edellä mainituista seikoista. Asiantuntijoiden esteellisyydestä on voimassa, mitä hallintomenettelylain 10 :ssä säädetään. Asiantuntijaksi valittu ei saa osallistua asian käsittelyyn virantäytön myöhemmässä vaiheessa. Asiantuntijat antavat kirjallisen lausunnon. Lausunnon tulee olla perusteltu niiden hakijoiden osalta, jotka asiantuntijan käsityksen mukaan ensi sijassa tulevat kysymykseen virkaa täytettäessä. Asiantuntijan on myös asetettava nämä hakijat paremmuusjärjestykseen. Jos virkaan on enintään kolme hakijaa, asiantuntijan tulee antaa perusteltu lausunto kaikkien hakijoiden ansioista, tai jos hakijoita on enemmän kuin kolme, vähintään kolmen hakijan osalta. Ylläolevasta huolimatta asiantuntijan tulee antaa perusteltu lausunto vain kelpoisina pitämistään hakijoista. Tiedekuntaneuvosto päättää ennen asiantuntijoiden nimeämistä, tuleeko heidän antaa yhteinen lausunto. Asiantuntijat saavat neuvotella keskenään ja antaa myös omaaloitteisesti yhteisen lausunnon. Lausunnon antamisella on kolmen (3) kuukauden määräaika. Liitteenä kopio virantäyttöselosteesta ja osittain kopioidut hakemusasiakirjat (hakemus/cv ja luettelo asiantuntijoille tarkoitetuista julkaisuista). Jäseniä pyydetään säilyttämään kopiot koko virantäytön ajan. Virantäyttöä valmistelemaan nimetty työryhmä (dekaani Maija Fredrikson (pj.), professori Pauli Siljander, professori Leena Syrjälä, professori Tapio Keranto (poissa), lehtori Sinikka Raappana (poissa), lehtori Gordon Roberts, opiskelija Irina Hannula (poissa), hallintopäällikkö Mikko Isohanni) on kokouksessaan esittänyt asiantuntijaehdokkaiksi seuraavia henkilöitä:

4 Kaikkonen, Pauli, professori, kielipedagogiikka (Jyväskylän yliopisto) Koskensalo, Annikki, professori, vieraiden kielten didaktiikka (Turun yliopisto) varalla Leino, Anna-Liisa, professori emerita (Helsingin yliopisto) Little, David, professor, Centre for Language and Communication Studies, Trinity College, Dublin. Asiantuntijaehdokkaista professorit Kaikkonen ja Little ovat alustavasti suostuneet tehtävään. Professori Koskensaloa ei ole vielä tavoitettu. esitys Professori Koskensalo on myös suostunut asiantuntijaksi. Tiedekuntaneuvosto nimeää asiantuntijoiksi: Kaikkonen, Pauli, professori, kielipedagogiikka (Jyväskylän yliopisto) Koskensalo, Annikki, professori, vieraiden kielten didaktiikka (Turun yliopisto) Little, David, professor (Centre for Language and Communication Studies, Trinity College, Dublin) edellyttäen, että hakijoilla ei ole huomautettavaa asiantuntijoiden valintaa vastaan. Mikäli hakijoilla on huomautettavaa, käsitellään asia uudelleen tiedekuntaneuvostossa. Päätettiin esittelyn mukaisesti. A35/5 Oulun kasvatustieteiden yksikön nimen muuttaminen Oulun kasvatustieteiden yksikkö esittää yksikön nimen muutettavaksi muotoon Kasvatustieteiden ja opettajankoulutuksen yksikkö. Nimenmuutoksen perusteena on, että opettajankoulutus on olennainen osa kasvatustieteiden tiedekunnan koulutusta ja tutkimusta. Yksikkö vastaa peruskoulun luokanopettajien koulutuksesta Oulussa, musiikinopettajien ja lastentarhanopettajien koulutuksesta sekä opettajan pedagogisista opinnoista kaikille aineenopettajille. esitys Esitetään yliopiston hallitukselle, että Oulun kasvatustieteiden yksikön nimi muutetaan muotoon Kasvatustieteiden ja opettajankoulutuksen yksikkö. Päätettiin esittelyn mukaisesti. A36/6 Harjoittelukoulujen johtosääntö Voimassa oleva johtosääntö on hyväksytty yliopiston hallituksessa Kasvatustieteiden tiedekunnan hallintorakenteessa tapahtuneiden muutosten vuoksi on Oulun normaalikoulun johtavan rehtorin Timo Lapin johdolla valmisteltu uusi johtosääntöluonnos vastaamaan voimassa olevaa hallintojohtosääntöä. Valmistelutyö on tehty yhteistyössä tiedekunnan, tulosyksiköiden ja harjoittelukoulujen edustajien kanssa. Liitteenä johtosääntöluonnos.

5 Kajaanin normaalikoulu ja Kajaanin opettajankoulutusyksikkö on esittänyt luonnokseen seuraavan muutoksen 6 :ään: "Kajaanin normaalikoulun johtava rehtori voi toimia esittelijänä käsiteltäessä harjoittelukoulua koskevaa asiaa Kajaanin opettajankoulutusyksikössä" muutetaan muotoon "Kajaanin normaalikoulun johtava rehtori toimii esittelijänä käsiteltäessä harjoittelukoulua koskevaa asiaa Kajaanin opettajankoulutusyksikössä". esitys Esitetään harjoittelukoulujen johtosääntö yliopiston hallituksen hyväksyttäväksi liitteen mukaisena. Samalla toimitetaan hallitukselle Kajaanin opettajankoulutusyksikön ja Kajaanin normaalikoulun muutosesitys johtosääntöluonnokseen. Päätettiin esittelyn mukaisesti. A37/7 PhD Terence Karranin dosentuurihakemus PhD Terence Karran on esittänyt, että hänet nimitettäisiin dosentiksi Oulun yliopistoon "Docent in Education Technology". Dosentiksi ottamisesta säädetään Yliopistoasetuksen (115/98) 8 :ssä : Dosentiksi voidaan hakemuksesta nimittää henkilö, jolla on perusteelliset tiedot omalta alaltaan, julkaisuilla tai muulla tavoin osoitettu kyky itsenäiseen tieteelliseen tutkimustyöhön tai taiteelliseen työhön ja hyvä opetustaito. Hakijan tieteellisestä tai taiteellisesta pätevyydestä on hankittava lausunto vähintään kahdelta asiantuntijalta, jollei lausunnon hankkimista pidetä erityisestä syystä tarpeettomana. Hakijan on annettava julkinen opetusnäyte, jollei sitä erityisestä syystä pidetä tarpeettomana. Oulun yliopiston hallintojohtosäännön 42 :n 6) kohdan mukaan tiedekuntaneuvoston tehtävänä on tehdä yliopiston hallitukselle esitys dosentin nimittämisestä. Määrärahojen käytön kannalta on tiedekunnan ja laitosten kiinnitettävä huomiota tarkoituksenmukaisuusharkintaan dosentteja kiinnitettäessä. Dosenttiopetuksen tulee pääsääntöisesti korvata opetussuunnitelman mukaista opetusta ylemmän opettajakunnan opetusvelvollisuuksista tai muusta pakollisesta sivutoimisesta tuntiopetuksesta. Liitteenä kopio hakemuksesta, joka sisältää luettelon dosentuurin alalle kohdistuvista julkaisuista. esitys Tiedekuntaneuvosto keskustelee ja päättää onko Karranin (jos pätevyys todetaan) kiinnittäminen dosentiksi yliopistoon opetuksen ja tutkimustyön kannalta tarkoituksenmukaista dosentuurin alasta asiantuntijaehdokkaista. 1. Tiedekuntaneuvosto kastoo, että Karranin (jos päteyys todetaan) kiinnittäminen dosentiksin yliopistoon on opetuksen ja tutkimustyön kannalta tarkoituksenmukaista.

6 2. Dosentuurin alan tarkka muoto päätetään tiedekuntaneuvostossa asiantuntijalausuntojen saavuttua. 3. Tiedekuntaneuvosto päätti tiedustella asiantuntijoiksi professori Päivi Häkkinen (Jyväskylän yliopisto) profesori Pekka Kess (Oulun yliopisto) B20/1 Jatkokäsittelyssä KK Outi Tiaisen lisensiaatintutkimukseksi tarkoittaman tutkimuksen arviointi Tiedekuntaneuvoston tekemän päätöksen mukaisesti KK Outi Tiaisen lisensiaatin tutkimukseksi tarkoittaman tutkimuksen Strategiseksi lukijaksi ja kirjoittajaksi. Kuinka toisluokkalaiset lapset oppivat käyttämään luetunymmärtämisen strategioita työskennellessään satujen ja tietotekstien parissa tarkastajiksi nimettiin KT Heleena Lehtonen Tampereen yliopiston Hämeenlinnan opettajankoulutuslaitoksesta ja KT Vuokko Kaartinen Turun yliopistosta. Tiedekunnan pysyväismääräysten mukaan tiedekunnan nimeämien tarkastajien tulee kahden kuukauden kuluessa tehtävän saamisesta antaa yhdessä tai erikseen perusteltu kirjallinen lausunto, jossa ehdotetaan lisensiaatintutkimuksen hyväksymistä ja arvolauseketta tai hylkäämistä. Yliopistoasetuksen (115/1998) 18 :n mukaan ennen väitöskirjan, lisensiaatintutkimuksen ja näitä vastaavan opin- ja taidonnäytteen arvostelua tekijälle on varattava tilaisuus vastineen antamiseen esitarkastajan, tarkastajan tai vastaväittäjän lausunnosta. Tarkastajien lausunto liitteenä. Tiainen antoi lausunnosta liitteenä olevan vastineen. Tiedekuntaneuvosto jätti asian pöydälle kokouksessaan ja velvoitti tutkimuksen käsiteltäväksi jatkokoulutusseminaarissa. Tutkimus käsiteltiin seminaarissa Opponenttina toimi professori (emeritus) Pertti Toukomaa, jonka lausunto on liitteenä. Tiainen on ilmoittanut, ettei hänellä ole huomauttamista lausuntoon. Väitöskirjan ja soveltuvin osin lisensiaatintutkimuksen hylkäämistä tai hyväksymistä ja arvolauseketta määrättäessä otetaan huomioon mm. seuraavat seikat: 1) tutkimusasetelman merkittävyys, omaperäisyys tai uutuus suhteessa muuhun asianomaisella alalla suoritettuun ja meneillään olevaan tutkimukseen, 2) valittujen tutkimusmenetelmien perustelu, menetelmien käytön omaperäisyys, uusien menetelmien kehittäminen, 3) saatujen tulosten teoreettinen tai käytännöllinen merkitys, työn osoittama perehtyneisyys asianomaiseen tutkimusalaan ja kyky tarkastella omaa ja muuta tutkimusta kriittisesti, 4) esityksen johdonmukaisuus ja selkeys sekä muut tyyliseikat, 5) väitöskirjan tekijän kyky puolustaa tutkimustaan väitöstilaisuudessa. Kasvatustieteiden tiedekunnan pysyväismääräysten mukaan lisensiaatin tutkimus arvostellaan asteikolla laudatur - approbatur.

7 Oulun yliopiston hallintojohtosäännön 54 :n mukaan esittelymenettelyä ei noudateta opintosuoritusta arvosteltaessa. Hallintojohtosäännön 58 :n mukaan hallintoelin on päätösvaltainen arvostellessaan opintosuoritusta kun kokouksen puheenjohtajan lisäksi päätöksentekoon oikeutettuja jäseniä on läsnä vähintään neljä. Yliopistolain (645/1997) 42 :n mukaan opintosuorituksen arvosteluun saavat osallistua vain ne jäsenet tai varajäsenet, joilla on samantasoinen opintosuoritus tai jotka on nimitetty professorin virkaan. Tiedekuntaneuvosto päätti äänestyksen jälkeen äänin 6 4 hyväksyä KK Outi Tiaisen lisensiaatintutkimuksen arvolauseella non sine laude approbatur. Merkittiin, että päätöksentekoon osallistuivat Jeronen, Syrjälä, Soini, Hujala, Vänskä, Blomberg, Suortti, Keranto, Siljander ja Fredrikson. Yliopistoasetuksen (115/98) 18 :n mukaan väitöskirjan, lisensiaatintutkimuksen ja näitä vastaavan opinja taidonnäytteen esitarkastajan, tarkastajan ja vastaväittäjän esteellisyydestä on voimassa, mitä hallintomenettelylain (598/1982) 10 :ssä säädetään. Ennen 1 momentissa tarkoitetun opintosuorituksen arvostelua tekijälle on varattava tilaisuus vastineen antamiseen esitarkastajan, tarkastajan tai vastaväittäjän lausunnosta. Asianosainen voi tehdä yliopiston määräämälle hallintoelimelle oikaisupyynnön 1 momentissa tarkoitetun opintosuorituksen arvostelusta 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista. Oulun yliopiston opiskelua ja opiskelijoita koskevan johtosäännön 25 :n mukaan oikaisupyyntö tehdään tiedekuntaneuvostolle. B21/2 KK Outi Tiaisen lisensiaatin tutkinto Asia voidaan ottaa käsiteltäväksi, mikäli tiedekuntaneuvosto edellä kohdassa B20 hyväksyy Tiaisen lisensiaatintutkimuksen. KK Outi Tiainen on pyytänyt tiedekuntaa vahvistamaan hänen kasvatustieteen lisensiaatin tutkintonsa. Pysyväismääräysten mukaan pääaineen arvosanasta päättää tiedekuntaneuvosto pääaineen professorin esityksestä. Pääaineen opinnot arvostellaan asteikolla tyydyttävä, hyvä, erinomainen. Pääaineen arvosanaa määrättäessä ei oteta huomioon lisensiaatintutkimuksen arvosanaa. Tutkinnon valvojana toimivan professori Leena Syrjälän ilmoituksen mukaan Tiaisen on suorittanut lisensiaatin tutkintoon kuuluvat pääaineen opinnot. Sivuaineessa vaaditaan vähintään 55 opintoviikon laajuiset systemaattiset, vähintään 20 ov:oa syventäviä opintoja sisältävät opinnot. Sivuaineen opinnot voivat koostua myös kahden oppiaineen tai suuntautumisvaihtoehdon opinnoista. Kokoavan merkinnän pääainetta tukevista sivuaineopinnoista antaa ohjaajana toimiva professori. Sivuaineen opintoja ei arvostella. Tiainen on suorittanut sivuaineopintoina psykologian ja filosofian cum laude approbatur arvosanat.

8 Oulun yliopiston hallintojohtosäännön 54 :n mukaan esittelymenettelyä ei noudateta opintosuoritusta arvosteltaessa. Hallintojohtosäännön 58 :n mukaan hallintoelin on päätösvaltainen arvostellessaan opintosuoritusta kun kokouksen puheenjohtajan lisäksi päätöksentekoon oikeutettuja jäseniä on läsnä vähintään neljä. Yliopistolain (645/1997) 42 :n mukaan opintosuorituksen arvosteluun saavat osallistua vain ne jäsenet tai varajäsenet, joilla on samantasoinen opintosuoritus tai jotka on nimitetty professorin virkaan. esitys 1. Hyväksytään pääaineen arvosanaksi professori Leena Syrjälän esityksen mukaisesti erinomaiset tiedot. 2. Vahvistetaan KK Outi Tiaisen kasvatustieteen lisensiaatin tutkinto pääaineena kasvatustiede ja sivuaineina psykologia ja filosofia. Oikaisupyyntömahdollisuuden vuoksi tiedekuntaneuvosto päätti siirtää asian käsittelyn seuraavaan kokoukseen. B22/3 Painatusluvan myöntäminen KK Irja Leppisaaren väitöskirjaksi tarkoittamalle tutkimukselle Tiedekuntaneuvosto nimesi KK Irja Leppisaaren väitöskirjaksi tarkoittaman tutkimuksen Strategiseksi lukijaksi ja kirjoittajaksi. Kuinka toisluokkalaiset lapset oppivat käyttämään luetunymmärtämisen strategioita työskennellessään satujen ja tietotekstien parissa esitarkastajiksi painatusluvan myöntämistä varten professori Leena Ahteenmäki-Pelkosen Helsingin yliopistosta ja professori Kari E. Nurmen Lapin yliopistosta. Tiedekunnan pysyväismääräysten mukaan esitarkastajien tulee kahden kuukauden kuluessa tehtävän saamisesta antaa yhdessä tai erikseen perusteltu kirjallinen lausunto, jossa ehdotetaan painatusluvan myöntämistä tai sen epäämistä. Tiedekuntaneuvosto päättää painatusluvan myöntämisestä em. tarkastajien lausunnon perusteella. Liitteenä esitarkastajien lausunnot. Yliopistoasetuksen (115/1998) 18 :n mukaan ennen väitöskirjan, lisensiaatintutkimuksen ja näitä vastaavan opin- ja taidonnäytteen arvostelua tekijälle on varattava tilaisuus vastineen antamiseen esitarkastajan, tarkastajan ja vastaväittäjän lausunnosta. Leppisaarta on ilmoittanut, että hänellä ei ole huomauttamaista esitarkastajien lausuntoihin. Oulun yliopiston hallintojohtosäännön 54 :n mukaan esittelymenettelyä ei noudateta opintosuoritusta arvosteltaessa. Esitarkastusmenettelyyn pohjautuva painatusluvan myöntäminen voidaan rinnastaa opintosuorituksen arvosteluun. Yliopistolain (645/1997) 42 :n mukaan opintosuorituksen arvosteluun saavat osallis-

9 tua vain ne jäsenet tai varajäsenet, joilla on samantasoinen opintosuoritus tai jotka on nimitetty professorin virkaan. Hallintojohtosäännön 58 :n mukaan hallintoelin on päätösvaltainen arvostellessaan opintosuoritusta kun kokouksen puheenjohtajan lisäksi päätöksentekoon oikeutettuja jäseniä on läsnä vähintään neljä. Tiedekuntaneuvosto päätti myöntää painatusluvan KK Irja Leppisaaren väitöskirjaksi tarkoittamalle tutkimukselle Strategiseksi lukijaksi ja kirjoittajaksi. Kuinka toisluokkalaiset lapset oppivat käyttämään luetunymmärtämisen strategioita työskennellessään satujen ja tietotekstien parissa. Merkittiin, että päätöksentekoon osallistuivat Syrjälä, Soini, Hujala, Vänskä, Suortti, Keranto, Siljander ja Fredrikson. B23/4 Vastaväittäjän ja kustoksen nimeäminen KK Irja Leppisaaren väitöstilaisuuteen sekä väitöstilaisuuden ajankohdan määrääminen Asia voidaan ottaa käsiteltäväksi, mikäli tiedekuntaneuvosto edellä kohdassa B22 myöntää painatusluvan Leppisaaren väitöskirjaksi tarkoittamalle tutkimukselle. esitys 1. Päätetään vastaväittäjän tiedustelemisesta professori Pauli Siljanderin esityksen perusteella. 2. Nimetään kustos kokouksessa käytävän keskustelun pohjalta. 3. Valtuutetaan dekaani määräämään väitöstilaisuuden ajankohta. 1. Nimettiin vastaväittäjäksi suostumuksensa mukaisesti professori Kari E. Nurmi Lapin yliopistosta. 2. Nimettiin kustokseksi professori Pauli Siljander. 3. Valtuutettiin dekaani määräämään väitöstilaisuuden ajankohta. B24/5 Tarkastajien nimeäminen KM Maria Kukkosen lisensiaatintutkimuksesi tarkoittamalle tutkimukselle KM Maria Kukkonen on pyytänyt tiedekuntaneuvostoa nimeämään tarkastajat lisensiaatintutkimukseksi tarkoittamalleen tutkimukselle Lukiolaisen käsitys itsestään oppijana ja odotukset opettajan toimintaa kohtaan: tapaustutkimus eri oppiaineiden konteksteissa. Oulun yliopiston opetuksesta ja opiskelijoista annetun johtosäännön 16 :n mukaisesti tiedekuntaneuvosto määrää lisensiaatintutkimuksen tarkastajat. Näiden esteellisyydestä on voimassa, mitä hallintomenettelylain (598/82) 10 :ssä määrätään. Tiedekunnan pysyväismääräysten mukaan ennen varsinaista tarkastusta työ käsitellään seminaarissa (ns. esitarkastus). Kukkosen työ on käsitelty seminaarissa

10 esitys Mikäli esitarkastusseminaarissa päädytään suosittelemaan työn lähettämistä viralliseen käsittelyyn, tai kun ohjaaja on todennut esitettyjen puutteiden olevan korjattu, opiskelija toimittaa käsikirjoituksen kahtena kappaleena tiedekunnan kansliaan. Tiedekunta määrää tutkimukselle vähintään kaksi esitarkastajaa. Lisensiaatintutkimuksen esitarkastajien tulee kahden kuukauden kuluessa tehtävän saamisesta yhdessä tai erikseen antaa perusteltu kirjallinen lausunto, jossa ehdotetaan tutkimuksen hyväksymistä ja arvolausetta tai hylkäämistä. Tutkimustyön ohjaajan, yliassistentti Anneli Laurialan mukaan käsikirjoitukseen on tehty seminaarissa edellytetyt tarkistukset. Aiemman käytännön mukaisesti ainakin toinen lisensiaatintutkimuksen ja väitöskirjan tarkastajista on pyritty nimeämään tiedekunnan ulkopuolelta. Päätetään tarkastajien nimeämisestä tiedekuntaneuvoston kokouksessa käytävän keskustelun pohjalta. Päätettiin tiedustella tarkastajiksi professori Eira Korpista Jyväskylän yliopistosta ja professori Pirjo Pölkkiä Kuopion yliopistosta ja asetettiin varalle professori Kaarina Laine Turun yliopistosta ja johtaja, KT Jouni Välijärvi Jyväskylän yliopistosta. B25/6 Tarkastajien nimeäminen MuM Airi Hirvosen lisensiaatintutkimuksesi tarkoittamalle tutkimukselle MuM Airi Hirvonen on pyytänyt tiedekuntaneuvostoa nimeämään tarkastajat lisensiaatintutkimukseksi tarkoittamalleen tutkimukselle Pikkupianisteista solistisiksi ammattiopiskelijoiksi. Elämänkertatutkimus musiikillisesti lahjakkaista soitonopiskelijoista. Oulun yliopiston opetuksesta ja opiskelijoista annetun johtosäännön 16 :n mukaisesti tiedekuntaneuvosto määrää lisensiaatintutkimuksen tarkastajat. Näiden esteellisyydestä on voimassa, mitä hallintomenettelylain (598/82) 10 :ssä määrätään. Tiedekunnan pysyväismääräysten mukaan ennen varsinaista tarkastusta työ käsitellään seminaarissa (ns. esitarkastus). Hirvosen työ on käsitelty seminaarissa Mikäli esitarkastusseminaarissa päädytään suosittelemaan työn lähettämistä viralliseen käsittelyyn, tai kun ohjaaja on todennut esitettyjen puutteiden olevan korjattu, opiskelija toimittaa käsikirjoituksen kahtena kappaleena tiedekunnan kansliaan. Tiedekunta määrää tutkimukselle vähintään kaksi esitarkastajaa. Lisensiaatintutkimuksen esitarkastajien tulee kahden kuukauden kuluessa tehtävän saamisesta yhdessä tai erikseen antaa perusteltu kirjallinen lausunto, jossa ehdotetaan tutkimuksen hyväksymistä ja arvolausetta tai hylkäämistä. Professori Heikki Ruismäen mukaan käsikirjoitukseen on tehty seminaarissa edellytetyt tarkistukset. Aiemman käytännön mukaisesti ainakin toinen lisensiaatintutkimuksen ja väitöskirjan tarkastajista on pyritty nimeämään tiedekunnan ulkopuolelta.

11 esitys Nimetään tarkastajaksi suostumuksensa mukaisesti professori Kari Kurkela Sibelius- Akatemiasta ja päätetään toisesta tarkastajasta kokouksessa käytävän keskustelun pohjalta. Nimettiin tarkastajiksi suostumustensa mukaisesti professori Kari Kurkela Sibelius- Akatemiasta ja professori Kari Uusikylä Helsingin yliopistosta. B26/7 KL Mirja Valtosen väitöskirjan arvostelu Tiedekuntaneuvosto myönsi painatusluvan KL Mirja Valtosen väitöskirjaksi tarkoittaman tutkimukselle Röntgenhoitajan asiantuntijuus röntgenhoitajan työ ja siinä tarvittava osaaminen. Väitöstilaisuus järjestettiin Vastaväittäjän, professori Reijo Raivolan lausunto väitöskirjasta ja sen puolustamisesta liitteenä. Yliopistoasetuksen (115/1998) 18 :n mukaan ennen väitöskirjan, lisensiaatintutkimuksen ja näitä vastaavan opin- ja taidonnäytteen arvostelua tekijälle on varattava tilaisuus vastineen antamiseen esitarkastajan, tarkastajan tai vastaväittäjän lausunnosta. Mirja Valtonen on ilmoittanut, että hänellä ei ole huomauttamista tarkastajan lausuntoon. Väitöskirjan ja soveltuvin osin lisensiaatintutkimuksen hylkäämistä tai hyväksymistä ja arvolauseketta määrättäessä otetaan huomioon mm. seuraavat seikat: 1) tutkimusasetelman merkittävyys, omaperäisyys tai uutuus suhteessa muuhun asianomaisella alalla suoritettuun ja meneillään olevaan tutkimukseen, 2) valittujen tutkimusmenetelmien perustelu, menetelmien käytön omaperäisyys, uusien menetelmien kehittäminen, 3) saatujen tulosten teoreettinen tai käytännöllinen merkitys, 4) työn osoittama perehtyneisyys asianomaiseen tutkimusalaan ja kyky tarkastella omaa ja muuta tutkimusta kriittisesti, 5) esityksen johdonmukaisuus ja selkeys sekä muut tyyliseikat, 6) väitöskirjan tekijän kyky puolustaa tutkimustaan väitöstilaisuudessa. Kasvatustieteiden tiedekunnan pysyväismääräysten mukaan väitöskirja arvostellaan asteikolla laudatur approbatur. Oulun yliopiston hallintojohtosäännön 54 :n mukaan esittelymenettelyä ei noudateta opintosuoritusta arvosteltaessa. Hallintojohtosäännön 58 :n mukaan hallintoelin on päätösvaltainen arvostellessaan opintosuoritusta kun kokouksen puheenjohtajan lisäksi päätöksentekoon oikeutettuja jäseniä on läsnä vähintään neljä. Yliopistolain (645/1997) 42 :n mukaan opintosuorituksen arvosteluun saavat osallistua vain ne jäsenet tai varajäsenet, joilla on samantasoinen opintosuoritus tai jotka on nimitetty professorin virkaan.

12 Hyväksyttiin KL Mirja Valtosen väitöskirjaksi tarkoittama tutkimus Röntgenhoitajan asiantuntijuus röntgenhoitajan työ ja siinä tarvittava osaaminen arvolauseella non sine laude approbatur. Merkittiin, että päätöksentekoon osallistuivat Syrjälä, Soini, Hujala, Suortti, Keranto, Siljander ja Fredrikson. Yliopistoasetuksen (115/98) 18 :n mukaan väitöskirjan, lisensiaatintutkimuksen ja näitä vastaavan opinja taidonnäytteen esitarkastajan, tarkastajan ja vastaväittäjän esteellisyydestä on voimassa, mitä hallintomenettelylain (598/1982) 10 :ssä säädetään. Ennen 1 momentissa tarkoitetun opintosuorituksen arvostelua tekijälle on varattava tilaisuus vastineen antamiseen esitarkastajan, tarkastajan tai vastaväittäjän lausunnosta. Asianosainen voi tehdä yliopiston määräämälle hallintoelimelle oikaisupyynnön 1 momentissa tarkoitetun opintosuorituksen arvostelusta 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista. Oulun yliopiston opiskelua ja opiskelijoita koskevan johtosäännön 25 :n mukaan oikaisupyyntö tehdään tiedekuntaneuvostolle. B27/8 KL Mirja Valtosen tohtorin tutkinnon vahvistaminen Tutkinnon vahvistaminen voidaan ottaa käsiteltäväksi, mikäli tiedekuntaneuvosto edellä kohdassa B26 hyväksyy Valtosen väitöskirjaksi tarkoitetun tutkimuksen. KL Mirja valtonen on pyytänyt tiedekuntaneuvostoa vahvistamaan hänelle kasvatustieteen tohtorin tutkinnon. Kasvatustieteellisistä tutkinnoista ja opettajankoulutuksesta (576/95) annetun asetuksen 19 :n mukaan kasvatustieteen tohtorin tutkinnon suorittamiseksi tieteelliseen jatkokoulutukseen otetun opiskelijan tulee: 1. suorittaa tieteellisen jatkokoulutuksen opinnot; sekä 2. laatia väitöskirja ja puolustaa sitä julkisesti. Tutkinnon valvojaksi määrätty professori Leena Syrjälä on ilmoittanut, että Valtonen on suorittanut kasvatustieteen tohtorin tutkintoon vaadittavat opinnot. esitys Vahvistetaan KL Mirja Valtosen kasvatustieteen tohtorin tutkinto. Vahvistettiin KL Mirja Valtosen kasvatustieteen tohtorin tutkinto. C4/1 Tieteellisen jatkokoulutuksen opetussuunnitelma Opetuksesta ja opiskelijoista annetun johtosäännön 6 :n mukaan opetus-suunnitelma laaditaan ainakin ylempään ja alempaan korkeakoulututkintoon tähtäävälle opetukselle eli perustutkinto-opetukselle. Tiedekuntaneuvosto on vahvistanut myös tieteelliselle jatkokoulutukselle runkosuunnitelman, jonka pohjalta tiedekuntaneuvosto on ohjaajan esityksestä hyväksynyt opiskelijakohtaisen jatko-opintosuunnitelman.

13 Liitteenä tiedekunnan jatkokoulutusryhmän käsittelyn pohjalta laadittu esitys lisensiaatin- ja tohtorintutkinnon opetussuunnitelmiksi. esitys Hyväksytään toistaiseksi voimassaolevat lisensiaatin- ja tohtorintutkinnon opetussuunnitelmat liitteen mukaisina. Päätettiin esittelyn mukaisesti. Takaisin

OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 10/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Mikko Isohanni, puh Tiedekuntaneuvosto

OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 10/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Mikko Isohanni, puh Tiedekuntaneuvosto OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 10/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Mikko Isohanni, puh. 553 3606 Tiedekuntaneuvosto Kokous nro 10/2000 tiistaina 07.11.2000 klo 12.15 Läsnä Varsinainen jäsen Fredrikson Maija,

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJAT Kokous nro 8/2000 tiistaina 26.09.2000 klo 12.15 Läsnä Varsinainen jäsen Fredrikson Maija, dekaani, professori Suortti Juhani,

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO Kokous 3/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto Kokous nro 3/2000 tiistaina 21.3.2000 klo 12.15 Läsnä Varsinainen jäsen Fredrikson Maija, dekaani, professori Suortti Juhani,

Lisätiedot

Honkanen Päivi Ekologinen päiväkoti Tarkastajat: prof. Pentti Hakkarainen ja kielen tarkastaja Leena Raitala Päätös Hyväksyttiin.

Honkanen Päivi Ekologinen päiväkoti Tarkastajat: prof. Pentti Hakkarainen ja kielen tarkastaja Leena Raitala Päätös Hyväksyttiin. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Juhani Lehtimäki, puh. 5533605 Kokous nro 11/99 tiistaina 21.9.1999 klo 12.15 Läsnä Varsinainen jäsen Luukkonen Jaakko, dekaani, professori Suortti Juhani,

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA kokouksesta 7/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto

OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA kokouksesta 7/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA kokouksesta 7/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto Kokous nro 7/2000 tiistaina 29.08.2000 klo 12.15 Läsnä Varsinainen jäsen Fredrikson Maija, dekaani, professori

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 11/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto

OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 11/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 11/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto Kokous nro 11/2000 maanantaina 20.11.2000 klo 12.15 Läsnä Varsinainen jäsen Fredrikson Maija, dekaani, professori Suortti

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA kokouksesta 4/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto

OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA kokouksesta 4/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA kokouksesta 4/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto Kokous nro 4/2000 tiistaina 18.4.2000 klo 12.15 Läsnä Varsinainen jäsen Fredrikson Maija, dekaani, professori

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2003

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2003 OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2003 Aika Tiistaina 20.05.2003 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 9/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto Kokous nro 9/2000 tiistaina 24.10.2000 klo 12.15 Läsnä Varsinainen jäsen Fredrikson Maija, dekaani, professori Suortti

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2007 Aika Tiistaina 6.2.2007 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A2 / 2011. A 7/2011 2 FT Jouni Rättyän dosentuuriasia; asiantuntijaehdotus

OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A2 / 2011. A 7/2011 2 FT Jouni Rättyän dosentuuriasia; asiantuntijaehdotus OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A2 / 2011 Pertti Tikkanen Akateeminen arviointiryhmä Kokous 11.2.2011 HALLINTOPÄÄLLIKÖN ESITTELYLISTAT A 6 A 7 A 6/2011 1 Kokouksen päätösvaltaisuus A 7/2011 2 FT Jouni Rättyän

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 3/004 Aika Tiistaina 16.3.004 klo 1.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA kokuksesta 2/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto

OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA kokuksesta 2/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA kokuksesta 2/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto Kokous nro 2/2000 tiistaina 29.2.2000 klo 12.15 Läsnä Varsinainen jäsen Fredrikson Maija, dekaani, professori

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2002 Aika Tiistaina 28.05.2002 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

FT Pirkko Raudaskoski piti dosentuurin hakuun liittyvän näyteluennon klo 12.15

FT Pirkko Raudaskoski piti dosentuurin hakuun liittyvän näyteluennon klo 12.15 OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 2/19.02.2002 FT Pirkko Raudaskoski piti dosentuurin hakuun liittyvän näyteluennon klo 12.15 Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 6/009 Aika Tiistaina 1.5.009 klo 1.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY01) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 7/2002 Aika Tiistaina 10.09.2002 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 7/2004 Aika KESKIVIIKKONA 8.9.2004 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

A 28/2009 3 FT Netta Iivarin dosentuuriasia; ehdotus asiantuntijoiksi. A 29/2009 4 FT Pertti Rautiaisen dosentuuriasia; ehdotus asiantuntijoiksi

A 28/2009 3 FT Netta Iivarin dosentuuriasia; ehdotus asiantuntijoiksi. A 29/2009 4 FT Pertti Rautiaisen dosentuuriasia; ehdotus asiantuntijoiksi OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A4 / 2009 Tiedekuntaneuvosto Kokous 7.4.2009 HALLINTOPÄÄLLIKÖN ESITTELYLISTAT A 26 A 31 A 26/2009 1 Kokouksen päätösvaltaisuus A 27/2009 2 Ilmoitusasiat A 28/2009 3 FT Netta

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 12/2008 Aika Tiistaina 16.12.2008 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Suunnittelijan

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 11/2002 Aika Tiistaina 3.12.2002 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

TIEDEKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA A 19/11 Laila Kuhalampi, puh. (553)2005 sähköposti Laila.Kuhalampi@oulu.fi

TIEDEKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA A 19/11 Laila Kuhalampi, puh. (553)2005 sähköposti Laila.Kuhalampi@oulu.fi Tiedekuntaneuvosto 8/11 14.11.2011 HALLINTOPÄÄLLIKÖN ESITTELYLISTA A A 19/11 1 Kokouksen päätösvaltaisuus A 20/11 2 Tiedekuntaneuvoston täydentäminen A 21/11 3 Palaute tulosneuvotteluista OPINTOASIAINPÄÄLLIKÖN

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön 65-68 :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön 65-68 :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 10/2002 Aika Tiistaina 5.11.2002 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 9/2005 Aika Tiistaina 29.11.2005 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

TIEDEKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA A 1/12 Laila Kuhalampi, puh. (553)2005 sähköposti

TIEDEKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA A 1/12 Laila Kuhalampi, puh. (553)2005 sähköposti Tiedekuntaneuvosto 1/12 20.2.2012 HALLINTOPÄÄLLIKÖN ESITTELYLISTA A A 1/12 1 Kokouksen päätösvaltaisuus A 2/12 2 Tiedekuntaneuvoston täydentäminen A 3/12 3 Teknillisen tiedekunnan vuosiraportti 2011 A

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 2/2003 Aika Tiistaina 18.02.2003 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

B108/1999 Tarkastajien nimeäminen FL Kaarina Isokankaan väitöskirjaksi tarkoittamalle tutkimukselle

B108/1999 Tarkastajien nimeäminen FL Kaarina Isokankaan väitöskirjaksi tarkoittamalle tutkimukselle OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Juhani Lehtimäki, puh. 553 3605 Kokous nro 14/99 tiistaina 2.11.1999 klo 12.15 Läsnä Varsinainen jäsen Luukkonen Jaakko, dekaani, professori Suortti Juhani,

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 9/2007 Aika Tiistaina 4.12.2007 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Opintoasiainpäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2005 Aika Tiistaina 15.2.2005 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

5 Väittelyluvan myöntäminen FT, YTL Sami Moision väitöskirjaksi tarkoitetulle työlle

5 Väittelyluvan myöntäminen FT, YTL Sami Moision väitöskirjaksi tarkoitetulle työlle ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Pro gradu -tutkielmien arvosteleminen 4 Projektipäällikkö, HTT Ilpo Laitisen dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimet 5 Väittelyluvan

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8/2002

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8/2002 OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8/2002 Aika Tiistaina 01.10.2002 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Väitöskirjan ja lisensiaatintutkimuksen tarkastaminen teologisessa tiedekunnassa

Väitöskirjan ja lisensiaatintutkimuksen tarkastaminen teologisessa tiedekunnassa Väitöskirjan ja lisensiaatintutkimuksen tarkastaminen teologisessa tiedekunnassa 1 (Alleviivattuna uusittu ehdotus ja lisäykset) Säädökset Tohtorin ja lisensiaatin tutkinnoista säädetään asetuksessa yliopistojen

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2004 Aika Tiistaina 18.5.2004 klo 12.15 Paikka Kajaanin opettajankoulutusyksikkö Päärakennuksen opettajainhuone

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 9/2009 Aika Tiistaina 15.9.2009 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone YY301 Hallintopäällikön

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8/2007

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8/2007 OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8/2007 Aika Tiistaina 13.11.2007 klo 10.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania salissa KTK 108 (1. krs) Hallintopäällikön

Lisätiedot

A 3/2005 3 FT Aulis Kärjen dosentuuriasia; ehdotus asiantuntijoiksi. A 4/2005 4 Professorin virka A28, matematiikka (64); viran hakijat

A 3/2005 3 FT Aulis Kärjen dosentuuriasia; ehdotus asiantuntijoiksi. A 4/2005 4 Professorin virka A28, matematiikka (64); viran hakijat OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A1 / 2005 Tiedekuntaneuvosto Kokous 18.1.2005 HALLINTOPÄÄLLIKÖN ESITTELYLISTAT A 1 A 6 A 1/2005 1 Kokouksen päätösvaltaisuus A 2/2005 2 Ilmoitusasiat A 3/2005 3 FT Aulis Kärjen

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön 65-68 :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön 65-68 :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 9/2006 Aika Tiistaina 10.10.2006 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön 65-68 :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön 65-68 :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 2/2006 Aika Tiistaina 14.3.2006 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 3/19.03.2002 Hallintopäällikön esittelemät asiat A A 11/2002 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 01/2003

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 01/2003 OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 01/2003 Aika Tiistaina 21.01.2003 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2007 Aika Tiistaina 22.5.2007 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Opintoasiainpäällikön

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 4.4.2016, LIITE 1.

Tarkastuslautakunta 4.4.2016, LIITE 1. Tarkastuslautakunta 4.4.2016, LIITE 1. HELSINGIN JA UUDENMAAN PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (8) TARKASTUSLAUTAKUNTA AIKA 21.03.2016 klo 8:30-11:15 PAIKKA Pohjoinen Rautatiekatu 23, Hotelli Helka, kokoushuone Koivu

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 3/2009, ASIALISTA

LAPIN YLIOPISTO Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 3/2009, ASIALISTA Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta 3/2009, 18.3.2009 ASIALISTA 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. KTT Janne Järvisen dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimenpiteet 4. FT

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2009 Aika Tiistaina 31.3.2009 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2008 Aika Tiistaina 1.4.2008 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 11/2008 Aika Tiistaina 18.11.2008 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 2/2009 Aika Tiistaina 17.2.2009 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A10 / A 30/ FT Jyrki Mannisen dosentuuriasia; asiantuntijaehdotus

OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A10 / A 30/ FT Jyrki Mannisen dosentuuriasia; asiantuntijaehdotus OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A10 / 2010 Pertti Tikkanen Akateeminen arviointiryhmä Kokous 1.11.2010 HALLINTOPÄÄLLIKÖN ESITTELYLISTAT A 29 A 30 A 29/2010 1 Kokouksen päätösvaltaisuus A 30/2010 2 FT Jyrki

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 3/2003 Aika Tiistaina 15.04.2003 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 4/2012 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Timo Ahonen / Professori Terhi-Anna Wilska Jäsen

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 4/2016 1. Nimi Tehtävä Läsnäolo Ryyynänen-Karjalainen toiminnanjohtaja, puheenjohtaja 1-7

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 4/2016 1. Nimi Tehtävä Läsnäolo Ryyynänen-Karjalainen toiminnanjohtaja, puheenjohtaja 1-7 Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 4/2016 1 17.06.2016 Itä-Suomen yliopiston hallitus Aika 17.06.2016, 10:30-13:10 Paikka Itä-Suomen yliopisto, Kuopion kampus, Melania-rakennus, ME201 Osallistujat Nimi Tehtävä

Lisätiedot

Säännökset tiedekuntaneuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston johtosäännön :issä.

Säännökset tiedekuntaneuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston johtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2010 Aika Tiistaina 11.5.2010 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania kokoushuone KTK314 KOKOUS VIDEONEUVOTTELUNA

Lisätiedot

A 50/ Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus A 51/ Ilmoitusasiat A 52/ Tasa-arvotoimikunnan nimeäminen kaudelle

A 50/ Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus A 51/ Ilmoitusasiat A 52/ Tasa-arvotoimikunnan nimeäminen kaudelle OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 12/2009 Aika Tiistaina 15.12.2009 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone YY301 Hallintopäällikön

Lisätiedot

tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet rehtori vararehtorit yhteisöjohtaja henkilöstöjohtaja suunnittelu- ja rahoitusjohtaja

tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet rehtori vararehtorit yhteisöjohtaja henkilöstöjohtaja suunnittelu- ja rahoitusjohtaja KOKOUSKUTSU 19.3.2010 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto pitää seuraavan kokouksensa

Lisätiedot

12/ esityslista Filosofisen tiedekunnan tiedekuntaneuvosto. Aika , 10:15

12/ esityslista Filosofisen tiedekunnan tiedekuntaneuvosto. Aika , 10:15 12/2017 1 Aika, 10:15 Paikka Futuran neuvotteluhuone F110/SOKL A130 (videoneuvottelu) Osallistujat Nimi Tehtävä Läsnäolo Filppula Markku professori, puheenjohtaja Väisänen Pertti professori, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A5 / A 18/ FT Juha Ridanpään dosentuuriasia; tieteellinen pätevyys

OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A5 / A 18/ FT Juha Ridanpään dosentuuriasia; tieteellinen pätevyys OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A5 / 2010 Akateeminen arviointiryhmä Kokous 28.5.2010 HALLINTOPÄÄLLIKÖN ESITTELYLISTAT A 17 A 18 A 17/2010 1 Kokouksen päätösvaltaisuus A 18/2010 2 FT Juha Ridanpään dosentuuriasia;

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 3/2012 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Timo Ahonen / Professori Terhi-Anna Wilska Jäsen

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 6/2002 Aika Tiistaina 11.06.2002 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

14 17.02.2016. Seuraavien tehtävien osalta esitetään tehtäväalan ja tehtävämäärityksen uudelleen määrittely:

14 17.02.2016. Seuraavien tehtävien osalta esitetään tehtäväalan ja tehtävämäärityksen uudelleen määrittely: Filosofisen tiedekunnan tiedekuntaneuvosto 14 17.02.2016 Tiedekunnassa vapautuneiden tehtävien tehtäväalan ja tehtävämäärityksen uudelleenmäärittelyn hyväksyminen Valmistelija hallintopäällikkö Kari Korhonen

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 7/2010 maanantaina klo (KTK314)

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 7/2010 maanantaina klo (KTK314) KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Juuso, Hannu, lehtori Sitomaniemi-San Johanna, jatko-opiskelija 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Säännökset hallintoelimen koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta

Lisätiedot

Kokouksen 12 / 2009 asialista

Kokouksen 12 / 2009 asialista Kokouksen 12 / 2009 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Kasvatustieteiden tiedekunnan esitys yliopiston rehtorille dekaanin nimeämisestä 4. Esitys lisäjäsenten määräämiseksi

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 56 Kirkkoneuvosto 5/2015 27.10.2015

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 56 Kirkkoneuvosto 5/2015 27.10.2015 56 53 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto 27.10.2015 53 Kokouskutsu asialistoineen on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2016-01 1 / 5

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2016-01 1 / 5 1 / 5 Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina klo 17.00 18.00 Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3 läsnä / poissa Osanottajat Asioiden esittelijä: Ylikangas Kimmo,

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Juhani Lehtimäki, puh Kokous nro 15/99 tiistaina klo 12.15

OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Juhani Lehtimäki, puh Kokous nro 15/99 tiistaina klo 12.15 OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Juhani Lehtimäki, puh. 553 3605 Kokous nro 15/99 tiistaina 16.11.1999 klo 12.15 Läsnä Varsinainen jäsen Luukkonen Jaakko, dekaani, professori Suortti Juhani,

Lisätiedot

1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Muotoilun semantiikan ja historian dosentuuri

1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Muotoilun semantiikan ja historian dosentuuri HALLITUS 24.3.2004 Kokous 4/04 ASIALISTA 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Muotoilun semantiikan ja historian dosentuuri 4. Kulttuurimatkailun professorin viran muuttaminen

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO. Oikeustieteiden tiedekunta 14.1.2016

LAPIN YLIOPISTO. Oikeustieteiden tiedekunta 14.1.2016 Oikeustieteiden tiedekunta 14.1.2016 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 20.1. klo 10.00 alkaen oikeustieteiden tiedekunnan kokoushuoneessa, Yliopistonkatu

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 4/2016 25

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 4/2016 25 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 4/2016 25 Kokousaika 6.4.2016 kello 18.04 19.15 Kokouspaikka Palvelutalo, Turuntie 8 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja Ilkka Tuomisto Pekka

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2011 1(6) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2011 1(6) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2011 1(6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 16.00 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Jäsenet Gärdström Keijo pj. 110 Ainali Päivi jäsen

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3 Kasvatustieteen, erityisesti biologian didaktiikan dosentuuri. 5 Finanssioikeuden professorin virka

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3 Kasvatustieteen, erityisesti biologian didaktiikan dosentuuri. 5 Finanssioikeuden professorin virka HALLITUS kokous 11/09 ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Kasvatustieteen, erityisesti biologian didaktiikan dosentuuri 4 Ympäristösosiologian dosentuuri 5 Finanssioikeuden

Lisätiedot

A 4/2009 2 Dekaanin ja varadekaanien palkkakustannusten kohdentaminen

A 4/2009 2 Dekaanin ja varadekaanien palkkakustannusten kohdentaminen OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A2 / 2009 Tiedekuntaneuvosto Kokous 10.12.2009 HALLINTOPÄÄLLIKÖN ESITTELYLISTAT A 3 A 6 A 3/2009 1 Kokouksen päätösvaltaisuus A 4/2009 2 Dekaanin ja varadekaanien palkkakustannusten

Lisätiedot

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi puheenjohtaja ja sihteerit.

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi puheenjohtaja ja sihteerit. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kokous: Keskiviikko 20.4.2016 klo 9.00 Paikka YN330 Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen varajäsen: Läsnä:

Lisätiedot

Laitosten FL-jatko-opiskelijat kartoitetaan vuosittain ja heidän jatko-opintosuunnitelmansa ajanmukaistetaan tarvittaessa. Ajanmukaistamista (esim.

Laitosten FL-jatko-opiskelijat kartoitetaan vuosittain ja heidän jatko-opintosuunnitelmansa ajanmukaistetaan tarvittaessa. Ajanmukaistamista (esim. O U L U N Y L I O P I S T O L u o n n o n t i e t e e l l i n e n t i e d e k u n t a F L - t u t k i n n o n s u o r i t t a m i n e n 1. Opinto-oikeus Jatko-opinto-oikeuden saaminen. Tieteellisen, taiteellisen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2015 1/9 KIRKKOVALTUUSTO 13.1.2015

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2015 1/9 KIRKKOVALTUUSTO 13.1.2015 ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2015 1/9 KOKOUSAIKA 13.1.2015 klo 18 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila, puheenjohtaja Mononen Liisa varapuheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula Lehikoinen

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) hallintopäällikkö Meri Louhi tutkimus- ja jatkokoulutussuunnittelija Anne Tuittu

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) hallintopäällikkö Meri Louhi tutkimus- ja jatkokoulutussuunnittelija Anne Tuittu Pöytäkirja 1/2015 1 (6) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika Paikka keskiviikko 21.1.2015 klo 10.05 10.15 Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 10.10.2008 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 15.10.2008 klo 10.00 alkaen kokoushuoneessa, Yliopistonkatu 8, III krs.

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 8/2010 tiistaina klo (KTK314)

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 8/2010 tiistaina klo (KTK314) 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Säännökset hallintoelimen koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston johtosäännön 41 42 :issä. Kutsu kokoukseen on lähetetty 12.8.2010.

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 8/2009, ASIALISTA

LAPIN YLIOPISTO Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 8/2009, ASIALISTA Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta 8/2009, 30.9.2009 ASIALISTA 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan valintaperusteet ja valittavien opiskelijoiden

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2006 Aika Keskiviikkona 25.1.2006 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania Sali KTK108 (1. krs. alkuopetus)

Lisätiedot

Keränen Leena Otsikko puuttuu Tarkastajat: yliass. Veli-Matti Ulvinen ja kielen tarkastaja Leena Raitala Päätös Hyväksyttiin.

Keränen Leena Otsikko puuttuu Tarkastajat: yliass. Veli-Matti Ulvinen ja kielen tarkastaja Leena Raitala Päätös Hyväksyttiin. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Juhani Lehtimäki, puh. 553 3605 Kokous nro 13/99 tiistaina 12.10.1999 klo 12.15 Läsnä Varsinainen jäsen Luukkonen Jaakko, dekaani, professori Suortti Juhani,

Lisätiedot

Johtosäännön 16 :n mukaan hallintoelin on päätösvaltainen kun läsnä on kokouksen puheenjohtajan lisäksi vähintään puolet muista jäsenistä.

Johtosäännön 16 :n mukaan hallintoelin on päätösvaltainen kun läsnä on kokouksen puheenjohtajan lisäksi vähintään puolet muista jäsenistä. 1 LAPIN YLIOPISTO 341 3236 Aika tiistai 22.3.2005 klo 12.00 Ravintola Felli Akvaario-kabinetti (Yliopistonkatu 8, päärakennus). Läsnä + (pj) =Päivi Naskali (vpj) 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

AKATEEMISEN ARVIOINTIRYHMÄN KOKOUS 8/2011

AKATEEMISEN ARVIOINTIRYHMÄN KOKOUS 8/2011 LU ONNONTI ETEELLI NEN TI EDEKU NTA AKATEEMISEN ARVIOINTIRYHMÄN KOKOUS 8/2011 Aika Paikka maanantaina 13.6.2011 klo 9.15 alkaen Tiedekunnan kokoushuone YL136-1 Käsiteltävät asiat Hallintopäällikön esittelylistan

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön 65-68 :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön 65-68 :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2005 Aika Tiistaina 24.5.2005 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

keskiviikko 16.5.2007 klo 12.00 hallituksen kokoushuoneessa (Yliopistonkatu 8, E siipi 3.kerros).

keskiviikko 16.5.2007 klo 12.00 hallituksen kokoushuoneessa (Yliopistonkatu 8, E siipi 3.kerros). LAPIN YLIOPISTO 1 Tuula Tolppi 341 3236 keskiviikko 16.5.2007 klo 12.00 hallituksen kokoushuoneessa Läsnä + (pj) 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Lapin yliopiston johtosäännön 33 :n 2 momentin

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A13 / 2010

OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A13 / 2010 OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A13 / 2010 Pertti Tikkanen Akateeminen arviointiryhmä Kokous 15.12.2010 HALLINTOPÄÄLLIKÖN ESITTELYLISTAT A 34 A 34/2010 1 Kokouksen päätösvaltaisuus PÖYTÄKIRJA OULUN YLIOPISTO

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2009 Aika Tiistaina 21.4.2009 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 9/2004 Aika Tiistaina 12.10.2004 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

VÄITÖSKIRJA, VÄITÖSKIRJAN ESITARKASTUS, VÄITÖSKIRJAN JULKINEN TARKASTUS SEKÄ VÄITÖSKIRJAN HYVÄKSYMINEN JA ARVOSTELU

VÄITÖSKIRJA, VÄITÖSKIRJAN ESITARKASTUS, VÄITÖSKIRJAN JULKINEN TARKASTUS SEKÄ VÄITÖSKIRJAN HYVÄKSYMINEN JA ARVOSTELU 1 (7) 14.9.2006 VÄITÖSKIRJA, VÄITÖSKIRJAN ESITARKASTUS, VÄITÖSKIRJAN JULKINEN TARKASTUS SEKÄ VÄITÖSKIRJAN HYVÄKSYMINEN JA ARVOSTELU 1. VÄITÖSKIRJA 1.1 Säädökset Filosofian tohtorin tutkinnosta säädetään

Lisätiedot

Reumatologian professorin osa-aikainen (50 %) tehtävä (31310 UEF) tehtäväntäyttöseloste

Reumatologian professorin osa-aikainen (50 %) tehtävä (31310 UEF) tehtäväntäyttöseloste Reumatologian professorin osa-aikainen (50 %) tehtävä (31310 UEF) tehtäväntäyttöseloste Terveystieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto käsitellyt selosteen kokouksessaan 28.1.2015. 1. Tehtävän ala, tehtävämääritys

Lisätiedot

Kokouksen 7 / 2012 asialista

Kokouksen 7 / 2012 asialista Kokouksen 7 / 2012 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. KM, FM Erika Sarivaaran väitöskirjan arvosteleminen 4. KL Elizabeth Alssenin väitöskirjan arvosteleminen 5.

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 1/2011

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 1/2011 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 1/2011 Kokous: Keskiviikko 26.1.2011 klo 9.00 Fysiikan laitoksen luentosali 4 (FL227) Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3 Sosiologian professorin viran täyttö. 5 Lapin yliopiston tuottavuustoimenpiteet vuonna 2006

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3 Sosiologian professorin viran täyttö. 5 Lapin yliopiston tuottavuustoimenpiteet vuonna 2006 HALLITUS 28.3.2006 Kokous 04/06 ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Sosiologian professorin viran täyttö 4 Lapin yliopiston esteettömyyskartoitus ja esteettömyyden kehittäminen

Lisätiedot

TIEDEKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA A 15/11 Laila Kuhalampi, puh. (553)2005 sähköposti Laila.Kuhalampi@oulu.fi

TIEDEKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA A 15/11 Laila Kuhalampi, puh. (553)2005 sähköposti Laila.Kuhalampi@oulu.fi Tiedekuntaneuvosto 7/11 27.9.2011 HALLINTOPÄÄLLIKÖN ESITTELYLISTA A A 15/11 1 Kokouksen päätösvaltaisuus A 16/11 2 Yliopiston toiminnan ja talouden suunnittelun aikataulu A 17/11 3 Teknillisen tiedekunnan

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 3/2010 tiistaina klo (KTK314) 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 3/2010 tiistaina klo (KTK314) 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Säännökset hallintoelimen koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston johtosäännön 41 42 :issä. Kutsu kokoukseen on lähetetty 17.3.2010.

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 4/2011 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Timo Ahonen / Professori Terhi Anna Wilska Jäsen

Lisätiedot

Sihteerinä ja pöytäkirjanpitäjänä Hallintopäällikkö Matti Pylvänäinen, ,

Sihteerinä ja pöytäkirjanpitäjänä Hallintopäällikkö Matti Pylvänäinen, , JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 9/2013 Kokous: Keskiviikko 16.10.2013 klo 9.00 Fysiikan laitoksen luentosali 5 (FL226) Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 4 Matematiikan didaktiikan lehtorin viran muuttaminen matematiikan didaktiikan yliopistonlehtorin viraksi

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 4 Matematiikan didaktiikan lehtorin viran muuttaminen matematiikan didaktiikan yliopistonlehtorin viraksi HALLITUS 11.11.2008 Kokous 8/08 ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Kuntoutuksen dosentuuri 4 Matematiikan didaktiikan lehtorin viran muuttaminen matematiikan didaktiikan

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 4/2010 tiistaina klo (KTK314)

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 4/2010 tiistaina klo (KTK314) 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Säännökset hallintoelimen koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston johtosäännön 41 42 :issä. Kutsu kokoukseen on lähetetty 15.4.2010.

Lisätiedot

tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet rehtori vararehtorit yhteisöjohtaja henkilöstöpäällikkö

tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet rehtori vararehtorit yhteisöjohtaja henkilöstöpäällikkö Kokouksen sihteeri Helena Juntunen KOKOUSKUTSU gsm 040 4844 111 Privatel 83 2409 (email: Helena.Juntunen(at)ulapland.fi) 9.12.2009 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet

Lisätiedot

7.3.2005. Helsingissä 7. maaliskuuta 2005 SUOMEN YLIOPISTOJEN REHTORIEN NEUVOSTO. Puolesta. Tapio Markkanen Pääsihteeri.

7.3.2005. Helsingissä 7. maaliskuuta 2005 SUOMEN YLIOPISTOJEN REHTORIEN NEUVOSTO. Puolesta. Tapio Markkanen Pääsihteeri. 7.3.2005 Yliopistojen rehtorien neuvoston työryhmä on rehtori Perttu Vartiaisen puheenjohdolla pohtinut yliopistojen opetus- ja tutkimusvirkarakennetta. Työryhmän raportti valmistui tammikuussa 2004, ja

Lisätiedot

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Esitys: Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi dekaani ja sihteerit. Päätös: Esityksen mukainen.

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Esitys: Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi dekaani ja sihteerit. Päätös: Esityksen mukainen. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 1/2013 Kokous: Keskiviikko 23.1.2013 klo 9.00 Fysiikan laitoksen luentosali 4 (FL227) Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen

Lisätiedot