-2, SIVL :00

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "-2, SIVL 2015-05-26 16:00"

Transkriptio

1 -2, SIVL :00 Kokouskutsu Tiistaina klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Annica Haldin, puheenjohtaja Malin Henriksson Markku Pukkinen, varapuheenjohtaja Vaula Vilppola Håkan Forss Johan Karjaluoto Erik Nyberg Marina Lundkvist Brita Brännbacka-Brunell Kristina Saari Conny Englund Aykut Saka Päivi Lester Vesa Berg Jacob Storbjörk Ulrika Rönnback Lasse Perhiö Eija Vähäsöyrinki Anita Petterson Seppo Kangas Vuokko Piippolainen Sauli Isokoski Muut läsnäolijat Peter Boström, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Kurt Hellstrand, kaupunginhallituksen edustaja Isak Hellström, nuorisovaltuuston edustaja Anne Ekstrand, kaupunginjohtajan sijainen Jan Levander, sivistysjohtaja, sihteeri Juha Paasimäki, sivistysjohtajan sijainen Tom Enbacka, päivähoidon johtaja Guy Björklund, museonjohtaja Tove Jansson, liikuntatoimenjohtaja Marie-Louise Björndahl, rehtori Päivi Rosnell, rehtori Bo-Anders Sandström, vt. rehtori Leif Storbjörk, kirjastonjohtaja Marja-Leena Pitkäaho, kulttuurisihteeri Tiina Höylä-Männistö, nuorisosihteeri Anette Granberg, talouspäällikkö Asiat Oheisen esityslistan mukaan. Toimeksi saanut: Annica Haldin puheenjohtaja

2 38, SIVL :00 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

3 39, SIVL :00 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Ehdotus Sivistysjohtaja: Valitaan Erik Nyberg ja Lasse Perhiö.

4 40, SIVL :00 ILMOITUSASIAT Opetus- ja kulttuuriministeriö Päätös OMK/860/520/2015, Erityistuen myöntäminen Dna 46/221/214, Lukiokoulutuksen yksikköhintoja vuonna 2015 koskeva muutos Dna 56/221/2014, Päätös opetus- ja kulttuuritointa varten kunnille käyttökustannuksiin myönnettävästä valtionosuudesta sekä kuntayhtymille, rekisteröidyille yhteisöille ja säätiöille myönnettävästä rahoituksesta vuodelle 2015 Opetushallitus Päätös 158/514/2014, Vieraskielisten oppilaiden/opiskelijoiden opetukseen myönnettävä täydentävä valtionavustus vuonna 2014 Valtiovarainministeriö Päätös VM/2105/ /2011 Päätös Vöyrin kunnan uudelleenkäsittelypyynnöstä, joka koskee kotikuntakorvauksia vuosille 2010 ja 2011 Aluehallintovirasto Päätös LSSAVI/6738/ /2014 Lasten ja nuorten paikallisen harrastustoiminnan valtionavustuksen myöntäminen Ehdotus Sivistysjohtaja: Merkitään tiedoksi.

5 41, SIVL :00 VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET Sivistysjohtaja on tehnyt huhti toukokuussa 2015 oheisen liitteen mukaiset viranhaltijapäätökset: Liite 41 A Päivähoidon johtaja, vt. rehtori Bo-Anders Sandström ja nuorisosihteeri ovat tehneet tammi toukokuussa 2015 oheisen liitteen mukaiset viranhaltijapäätökset. Liite 41 B Ehdotus Sivistysjohtaja: Merkitään tiedoksi.

6 42, SIVL :00 UBV: 484/2015 PÄIVÄHOITO; ERITYISLASTENTARHANOPETTAJAN TOIMI, RUOTSINKIELINEN ( ) Päivähoidon johtaja: Toimi on ollut julistettuna haettavaksi kaupungin virallisella ilmoitustaululla ajalla sekä ÖT:n ja PS:n ilmoituksissa Lisäksi toimi on ollut julistettuna haettavaksi kaupungin kotisivuilla ja työvoimatoimiston nettisivuilla mol.fi. Kaksi henkilöä haki tointa hakuajan puitteissa, kumpikin heistä päteviä. Toimen sijoituspaikkana on alkaen Kirkkorannan päiväkoti. Molemmat hakijat kutsuttiin erityiseen haastattelutilaisuuteen Haastatteluryhmään kuuluivat päiväkodin johtaja Tom Enbacka, erityislastentarhanopettaja Christel Sandell ja päiväkodinjohtaja Taina Heikkinen-Kaivosoja. Lisäksi haastattelutilaisuuteen kutsuttiin sivistyslautakunnan puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja, mutta heillä ei ollut mahdollisuutta osallistua. Tutustuttuaan hakuasiakirjoihin ja haastateltuaan hakijoita haastatteluryhmä esittää, että erityislastentarhanopettaja Mia Rosengård valitaan toimeen alkaen, koeajan ollessa 6 kuukautta. Ilmoitus: Liite 42 A Kooste hakijoista: Liite 42 B Ehdotus Sivistysjohtaja: Sivistyslautakunta päättää valita erityislastentarhanopettaja Mia Rosengårdin ruotsinkieliseen erityislastentarhanopettajan toimeen ( ), jonka ensisijaisena sijoituspaikkana on Kirkkorannan päiväkoti, alkaen. Toimi täytetään 6 kuukauden koeajalla.

7 42, SIVL :00 / :s bilaga: Liite 42 A/sivl Pietarsaaren kaupunki hakee uusia työntekijöitä varhaiskasvatukseen ja julistaa haettavaksi ERITYISLASTENTARHANOPETTAJAN TOIMEN Sinulla on luonnollisesti sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista säädetyn lain (272/2005) edellyttämä kelpoisuus. Lisäksi edellytyksenä on kummankin kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Toimi on tällä hetkellä sijoitettu Kirkkorannan päiväkotiin. Työskentelet lapsiryhmässä osana tiimiä ja osana henkilöstömitoitusta. Työkielenä on ruotsi. Kirkkorannan päiväkoti toimii tänä päivänä tärkeänä toimipisteenä Pietarsaaren erityispäivähoidossa, sekä suomen että ruotsin kielellä. Päiväkoti on kaksikielinen ja tänä päivänä ruotsin kieli on enemmistökielenä. Erityislastentarhanopettajan uusi toimi on askel pyrkimyksessä lisätä päiväkodin osaamista niiden lasten osalta, joilla on erityistarpeita. Työhösi kuuluvat myös konsultoinnit päiväkodin muilta osastoilta. Lähetä hakemuksesi liitteineen klo mennessä osoitteeseen Pietarsaaren kaupunki/sivistyslautakunta, PL 41, Pietarsaari. (Käyntiosoite: Päivähoito- ja koulutusvirasto, Strengberginkatu 1). Lisätietoa toimesta antaa erityislastentarhanopettaja Christel Sandell, puh Tietoa saa myös päiväkodinjohtaja Taina Heikkinen-Kaivosojalta, puh Virkaan valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Virka täytetään 6 kuukauden koeajalla.

8 42, SIVL :00 / :s bilaga: Liite 42 B/sivl Sökande till befattningen som specialbarnträdgårdslärare Personuppgifter Utbildning Arbetserfarenhet Granholm Johanna student, Jakobstads Gymnasium 2007 barnträdgårdslärarvikariat, Jakobstad f 1988 ped.kand, barnträdgårdslärare Åbo Akademi 2011 t.f. specialbarnträdgårdslärare Rådhusgatan 22 specialbarnträdgårdslärare, Åbo Akademi, Jakobstad specialbarnträdgårdslärare, Åbo Akademi, 2014 Rosengård Maria student Jakobstads Gymnasium 1977 barnträdgårdslärarvikariat f barnträdgårdslärare 1979 daghemsföreståndare, Kristinestad Stenvägen 54 specialbarnträdgårdslärare 2008 ambulerande spec.barnträdg.lärare/förman, Kristinestad Lappfjärd ambulerande specialbarnträdgårdslärare, Kristinestad 2010-

9 43, SIVL :00 UBV: 485/2015 PÄIVÄHOITO; JOHTAJAN VIRKA ( ) Päivähoidon johtaja: Päiväkodin johtajan virka ( ), jonka ensisijaisena sijoituspaikkana Maria-Marjalan päiväkoti, on ollut kaupungin virallisella ilmoitustaululla haettavana ajalla Lisäksi virka on ollut julistettuna haettavaksi kaupungin kotisivuilla ja työvoimatoimiston nettisivulla mol.fi. Virkaa haki hakuajan puitteissa 7 henkilöä, joilla kaikilla oli tehtävään vaadittava pätevyys. Kokemus johtajantehtävistä vaihteli sen sijaan suuresti. Hakuasiakirjat ovat saatavilla päivähoito- ja koulutusvirastossa ennen kokousta ja sen jälkeen. Päivähoidon johtaja ja sivistysjohtaja valitsivat hakijoiden joukosta viisi henkilöä, jotka kutsuttiin henkilökohtaiseen haastatteluun. Hakijoista tehdystä koosteesta ilmenevät haastatteluun kutsutut. Haastattelut pidettiin ja ja niitä oli pitämässä ryhmä, johon kuuluivat sivistysjohtaja Jan Levander, päivähoidon johtaja Tom Enbacka ja päiväkodinjohtaja Leila Vihtola. Sivistyslautakunnan puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja kutsuttiin myös, ja puheenjohtaja osallistui jälkimmäiseen haastattelutilaisuuteen. Haastattelussa kiinnitettiin huomiota henkilökohtaisten ominaisuuksien lisäksi myös johtajaominaisuuksiin, sekä pedagogiseen johtajuuteen että henkilöstön johtamiseen. Haastattelujen perusteella haastattelijaryhmä totesi, että lastentarhanopettaja ja lastentarhan johtaja Gwen Törnqvist soveltuu virkaan parhaiten. Virka täytetään alkaen ja siihen valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikosrekisteriote. Virassa on 6 kuukauden koeaika. Ilmoitus: Liite 43 A Kooste hakijoista: Liite 43 B Ehdotus Sivistysjohtaja: Sivistyslautakunta päättää valita lastentarhanopettaja Gwen Törnqvistin haettavaksi julistettuun johtajanvirkaan ( ), jonka ensisijaisena sijoituspaikkana on Maria-Marjalan päiväkoti alkaen. Ennen viran vastaanottamista on siihen valitun esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikosrekisteriote. Virassa on 6 kuukauden koeaika.

10 43, SIVL :00 / :s bilaga: Liite 43 A/sivl Pietarsaaren kaupunki etsii uusia työntekijöitä varhaiskasvatukseen ja julistaa haettavaksi PÄIVÄKODINJOHTAJAN VIRAN Haemme johtajaa haastaviin ja vaihteleviin tehtäviin, ensisijaisesti Maria-Marjalan päiväkotiin alkaen. Päiväkodissa on yhteensä kuusi osastoa ja se on kaksikielinen, tällä hetkellä ruotsin kieli on enemmistökielenä. Lapset ovat 1-5 -vuotiaita, eli alle esikouluikäsiä. Päiväkodin johtajana johdat päiväkodin toimintaa, vastaat henkilöstön ja talouden johtamisesta sekä yksikkösi kasvatuksellisesta työstä. Sinulla ei ole vastuullasi omaa lapsiryhmää, mutta sinun odotetaan äkillisissä tapauksissa ja mahdollisuuksien mukaan toimivan sijaisena yksikössäsi. Palkka ja muut työehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen, KVTES:n mukaan. Sinulla on luonnollisesti sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista säädetyn lain (272/2005) edellyttämä kelpoisuus. Lisäksi edellytyksenä on kummankin kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Työn avainsana on johtajuus, sekä henkilöstön johtajana ja esimiehenä, että yksikön kasvatuksellisen työn johtajana. Tämä edellyttää kokemusta varhaiskasvatuksesta ja perehtyneisyyttä esimiestyöhön, sekä tahtoa yhdessä henkilöstön, kollegojen ja huoltajien kanssa kehittää toimintaa sekä yksikössä että päivähoidossa. Siitä syystä kasvatustieteen kandidaattitutkinto ja johtajuuskoulutus katsotaan ansioksi. Lähetä hakemuksesi liitteineen klo mennessä osoitteeseen Pietarsaaren kaupunki/sivistyslautakunta, PL 41, Pietarsaari. (Käyntiosoite: Päivähoito- ja koulutusvirasto, Strengberginkatu 1). Lisätietoa virasta antaa päivähoidon johtaja Tom Enbacka, puh tai Tietoja Maria-Marjalan päiväkodista antaa myös vt. johtaja Tanja Ketola, puh Virkaan valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Virka täytetään 6 kuukauden koeajalla.

11 43, SIVL :00 / :s bilaga: Liite 43 B/sivl Sökande till daghemsföreståndartjänst Personuppgifter Utbildning Arbetserfarenhet Övrigt Intervju Granholm Joanna Ped.kand 2011 Barnträdgårdslärare tot Fotbollstränare FC United ca 5 år nej f år 7 mån Jakobstad Specialbarnträdgårdslärare specialbtg.lär 2015 tot 5 mån 2014 Hansten Anne Barnträdgårdslärare 1982 Barnträdgårdslärare, Bankok kompletterande studier för btg.lär 22 sv ja f Barnträdg.lär. vikariat ca 10 år Jakobstad Barnträdgårdslärare tillsv Daghemsförest. tillf Käld Susanna Ungdomsintruktör 2004 Barnträdgårdslärare vik ca. 4 år nej f.1985 Ped.kand Jakobstad Nystedt Eva Skolgångsbiträde 2004 Privatföretagare Ledarskap inom social- och hälsov ja f Specialhandledare för Handledare, arbete inom flyktingmottagningen Nykarleby barn och unga 2007 i Oravais Socionom-YH 2013 Handledare, Aurorahemmet t.f. hemvårdsledare Jakobstad

12 43, SIVL :00 / :s bilaga: Liite 43 B/sivl Robinson Nina Grundskollär.examen 2002 Klasslärare Utbildningsledarskap 2015 ja f. Ped. magister, allmän peda- Timlärare, högstadium Teuva utbildningsnämnd Övermark gogik 2015 Timlärare, folkhögskola Lektor, högstadium Timlärare, högstadium Lektor, högstadium 2014 Tarvos Liselott Barnträdgårdslärare 1984 Barnträdgårdslärare Teamledare Tupperware ja f Daghemsförestånd Jakobstad Språkbadslärare Daghemsförestånd Barnträdgårdslärare Barnträdgårdslärare Törnqvist Gwen Barnträdgårdslärare 1980 Barnträdgårdslärare, vårdare av Privatföretagare, ja f utvecklingsstörda, specialbarnträdgårds. Sundom lärare, lärare, speciallärare Barnträdgårdslärare, vikariat Daghemsföreståndare Barnträdgårdslärare 2014-

13 44, SIVL :00 UBV: 486/2015 PÄIVÄHOITO; LASTENTARHANOPETTAJAN TOIMI, RUOTSINKIELINEN ( ) Päivähoidon johtaja: Sivistyslautakunta julisti sisäisesti haettavaksi kuusi ruotsinkielistä lastentarhanopettajan tointa. Hakuaika päättyi Työehtosopimuksen 5 :n mukaan kehotettiin myös muita, päivähoidossa osa-aikaisessa toimessa olevia, ilmoittamaan mahdollisesta kiinnostuksestaan kokopäivätointa kohtaan. Hakuajan puitteissa 4 lastentarhanopettajaa ilmoitti kiinnostuksestaan kokopäivätyöhön. Sivistyslautakunnan on näin ollen tehtävä kyseiset siirrot ennen kuin muut haettavina olevat toimet täytetään. Lastentarhanopettaja Siw Leander-Nygård palkattiin osaaikaiseksi lastentarhanopettajaksi 25 t/v Leander- Nygård on ilmoittanut kiinnostuksestaan kokopäivätointa kohtaan. Ilmoitus: Liite 44 A Hakija: Liite 44 B Ehdotus Sivistysjohtaja: Lastentarhanopettaja Siw Leander-Nygård siirretään työehtosopimuksen 5 :n mukaan lastentarhanopettajan osaaikaisesta työstä kokopäivätyöhön alkaen.

14 44, SIVL :00 / :s bilaga: Liite 44 A/sivl Cirkulär / Yleiskirje 5/2015 Till staden Jakobstads anställda Pietarsaaren kaupungin työntekijöille PÄIVÄHOITOHENKILÖSTÖ, sisäinen haku Pietarsaaren kaupunki, Päivähoito, julistaa seuraavat päiväkodeissa tai kouluissa olevat toimet haettaviksi sisäisesti: a) 6 ruotsinkielistä lastentarhanopettajaa 100 % b) 1 ruotsinkielinen lastentarhanopettaja (30 h/viikko) 78,43 % c) 4 suomenkielistä lastentarhanopettajan tointa 100 % d) 3 ruotsinkielistä lastenhoitajaa 100 % e) 2 ruotsinkielistä lastenhoitajaa (25 h/viikko) 65,35 % f) 2 suomenkielistä lastenhoitajaa 100 % g) 3 suomenkielistä avustajaa (25 h/viikko) 65,35 % Huom! Päivähoidossa toistaiseksi voimassa olevassa osa-aikaisessa työsuhteessa olevien henkilöiden, jotka toivovat kokoaikaista työsuhdetta, on ilmoitettava kiinnostuksestaan kirjallisesti päivähoidon johtajalle hakuajan puitteissa (työsopimuslaki, 5 ). Kokopäivätointen ja osa-aikaisten tointen lopullista määrää voidaan tästä johtuen vielä tarkistaa. Toimia voivat hakea Pietarsaaren kaupungin palveluksessa hakuaikana olevat henkilöt. Kelpoisuusvaatimukset kohdissa a) f) sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista säädetyn lain mukaisesti (272/2005) ja kohdassa g) sopiva koulutus tai kokemus. Palkka KVTES:n mukaan. Toimet täytetään alkaen toistaiseksi, mikäli henkilöstöjaosto hyväksyy rekrytoinnin. Hakemukseen liitetään kopiot todistuksista ja työtodistuksista (ei palauteta). Ennen toimen vastaanottamista on siihen valitun henkilön esitettävä todistukset ja työtodistukset alkuperäisinä, sekä toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus. Hakemukset on jätettävä maanantaihin klo mennessä osoitteeseen: Pietarsaaren kaupunki, Päivähoito- ja koulutusvirasto, PL 41, PIETARSAARI. Kuoreen merkintä siitä, mitä kohtaa tai kohtia haet, esim. a), b). Lisätietoja: päivähoidon johtaja Tom Enbacka, puh , Staden Jakobstad/Personalbyrån. PB 41, (06) , Pietarsaaren kaupunki/henkilöstötoimisto. PL 41, Pietarsaari (06) ,

15 44, SIVL :00 / :s bilaga: Liite 44 B/sivl

16 45, SIVL :00 UBV: 487/2015 PÄIVÄHOITO; LASTENTARHANOPETTAJAN TOIMI, RUOTSINKIELINEN ( ) Päivähoidon johtaja: Sivistyslautakunta julisti sisäisesti haettavaksi kuusi ruotsinkielistä lastentarhanopettajan tointa. Hakuaika päättyi Työehtosopimuksen 5 :n mukaan kehotettiin myös muita, päivähoidossa osa-aikaisessa toimessa olevia, ilmoittamaan mahdollisesta kiinnostuksestaan kokopäivätointa kohtaan. Hakuajan puitteissa 4 lastentarhanopettajaa ilmoitti kiinnostuksestaan kokopäivätyöhön. Sivistyslautakunnan on näin ollen tehtävä kyseiset siirrot ennen kuin muut haettavina olevat toimet täytetään. Lastentarhanopettaja Mikaela Skog palkattiin osa-aikaiseksi lastentarhanopettajaksi 25 t/v Skog on ilmoittanut kiinnostuksestaan kokopäivätointa kohtaan. Ilmoitus: Liite 45 A Hakija: Liite 45 B Ehdotus Sivistysjohtaja: Lastentarhanopettaja Mikaela Skog siirretään työehtosopimuksen 5 :n mukaan lastentarhanopettajan osa-aikaisesta työstä kokopäivätyöhön alkaen

17 45, SIVL :00 / :s bilaga: Liite 45 B/sivl

18 46, SIVL :00 UBV: 489/2015 PÄIVÄHOITO; LASTENTARHANOPETTAJAN TOIMI, RUOTSINKIELINEN ( ) Päivähoidon johtaja: Sivistyslautakunta julisti sisäisesti haettavaksi kuusi ruotsinkielistä lastentarhanopettajan tointa. Hakuaika päättyi Työehtosopimuksen 5 :n mukaan kehotettiin myös muita, päivähoidossa osa-aikaisessa toimessa olevia, ilmoittamaan mahdollisesta kiinnostuksestaan kokopäivätointa kohtaan. Hakuajan puitteissa 4 lastentarhanopettajaa ilmoitti kiinnostuksestaan kokopäivätyöhön. Sivistyslautakunnan on näin ollen tehtävä kyseiset siirrot ennen kuin muut haettavina olevat toimet täytetään. Kasvatustieteiden kandidaatti Charlotte Parkkinen palkattiin osa-aikaiseksi lastentarhanopettajaksi 25 t/v Parkkinen on ilmoittanut kiinnostuksestaan kokopäivätointa kohtaan. Ilmoitus: Liite 46 A Hakija: Liite 46 B Ehdotus Sivistysjohtaja: Kasvatustieteiden kandidaatti Charlotte Parkkinen siirretään työehtosopimuksen 5 :n mukaan lastentarhanopettajan osaaikaisesta työstä kokopäivätyöhön alkaen.

19 46, SIVL :00 / :s bilaga: Liite 46 B/sivl

20 47, SIVL :00 UBV: 490/2015 PÄIVÄHOITO; LASTENTARHANOPETTAJAN TOIMI, RUOTSINKIELINEN ( ) Päivähoidon johtaja: Sivistyslautakunta julisti sisäisesti haettavaksi kuusi ruotsinkielistä lastentarhanopettajan tointa. Hakuaika päättyi Työehtosopimuksen 5 :n mukaan kehotettiin myös muita, päivähoidossa osa-aikaisessa toimessa olevia, ilmoittamaan mahdollisesta kiinnostuksestaan kokopäivätointa kohtaan. Hakuajan puitteissa 4 lastentarhanopettajaa ilmoitti kiinnostuksestaan kokopäivätyöhön. Sivistyslautakunnan on näin ollen tehtävä kyseiset siirrot ennen kuin muut haettavina olevat toimet täytetään. Kasvatustieteiden kandidaatti Annika Sandelin palkattiin osaaikaiseksi lastentarhanopettajaksi 25 t/v Sandelin on ilmoittanut kiinnostuksestaan kokopäivätointa kohtaan. Ilmoitus: Liite 47 A Hakija: Liite 47 B Ehdotus Sivistysjohtaja: Kasvatustieteiden kandidaatti Annika Sandelin siirretään työehtosopimuksen 5 :n mukaan lastentarhanopettajan osaaikaisesta työstä kokopäivätyöhön alkaen.

21 47, SIVL :00 / :s bilaga: Liite 47 B/sivl

22 48, SIVL :00 UBV: 493/2015 PÄIVÄHOITO; LASTENHOITAJAN TOIMI, SUOMENKIELINEN ( ) Päivähoidon johtaja: Sivistyslautakunta julisti sisäisesti haettavaksi kaksi suomenkielistä lastenhoitajan tointa. Hakuaika päättyi Työehtosopimuksen 5 :n mukaan kehotettiin myös muita, päivähoidossa osa-aikaisessa toimessa olevia, ilmoittamaan mahdollisesta kiinnostuksestaan kokopäivätointa kohtaan. Hakuajan puitteissa yksi lastenhoitaja ilmoitti kiinnostuksestaan kokopäivätyöhön. Sivistyslautakunnan on näin ollen tehtävä kyseinen siirto ennen kuin muut haettavina olevat toimet täytetään. Lähihoitaja Maarit Salminen palkattiin osa-aikaiseksi lastenhoitajaksi 25 t/v Salminen on ilmoittanut kiinnostuksestaan kokopäivätointa kohtaan. Ilmoitus: Liite 48 A Hakija: Liite 48 B Ehdotus Sivistysjohtaja: Lähihoitaja Maarit Salminen siirretään työehtosopimuksen 5 :n mukaan lastenhoitajan osa-aikaisesta työstä kokopäivätyöhön alkaen.

23 48, SIVL :00 / :s bilaga: Liite 48 B/sivl

24 49, SIVL :00 UBV: 492/2015 PÄIVÄHOITO; LASTENTARHANOPETTAJAN TOIMI, SUOMENKIELINEN ( ) Päivähoidon johtaja: Sivistyslautakunta julisti sisäisesti haettavaksi 4 suomenkielistä lastentarhanopettajan tointa ajalla Hakuajan päätyttyä toimia oli hakenut 3 henkilöä. Kaikki kolme ovat päteviä toimiin, kahdella on suomi äidinkielenään ja yhdellä ruotsi. Kielen osalta ei ole mitään suoria määräyksiä, mutta lähtökohtana on, että henkilöstö työskentelee omalla äidinkielellään. Haastatteluja ei ole tehty, sillä kaikki hakijat ovat työskennelleet organisaatiossa ainakin viime vuoden, joten he ovat tuttuja ja ovat osoittaneet osaamisensa. Ilmoitus: Liite 49 A Kooste hakijoista: Liite 49 B Ehdotus Sivistysjohtaja: Sivistyslautakunta päättää valita lastentarhanopettaja Elina Gäddnäsin suomenkieliseen lastentarhanopettajan toimeen ( ), jonka ensisijaisena sijoituspaikkana on Viktorian päiväkoti alkaen. Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava todistus terveydentilastaan.

25 49, SIVL :00 / :s bilaga: Liite 49 B/sivl Lastentarhanopettjan toimi, suomenkielinen ( , , , ) Henkilötiedot Koulutus Työkokemus Muuta Gäddnäs Elina Lastentarhanopettaja 1993 Lastenohjaaja yht 2 v 4 kk f Lastentarhanopettaja Larsmo Rajala Katri Barnskötare 1981 Specialbarnträdg.lär vik Cum.laude i pedagogik f Barnträdgårdslärare 1986 Daghemsföreståndare Larsmo Familjedagvårdsledare Peruskoulunopettaja Barnträdgårdslärare Företagare/yrittäjä Lastentarhanopettaja Ranta-Nieminen Niina Filosofian maisteri 2011 Lastentarhanopettaja sij f Pedagogie kandidat 2014 Lastentarhanopettja Pietarsaari

26 50, SIVL :00 UBV: 491/2015 PÄIVÄHOITO; LASTENTARHANOPETTAJAN TOIMI, SUOMENKIELINEN ( ) Päivähoidon johtaja: Sivistyslautakunta julisti sisäisesti haettavaksi 4 suomenkielistä lastentarhanopettajan tointa ajalla Hakuajan päätyttyä toimia oli hakenut 3 henkilöä. Kaikki kolme ovat päteviä toimiin, kahdella on suomi äidinkielenään ja yhdellä ruotsi. Kielestä ei ole mitään suoria määräyksiä, mutta lähtökohtana on, että henkilöstö työskentelee omalla äidinkielellään. Haastatteluja ei ole tehty, sillä kaikki hakijat ovat työskennelleet organisaatiossa ainakin viime vuoden, joten he ovat tuttuja ja ovat osoittaneet osaamisensa. Ilmoitus: Liite 50 A Kooste hakijoista: Liite 50 B Ehdotus Sivistysjohtaja: Sivistyslautakunta päättää valita kasvatustieteiden kandidaatti Niina Ranta-Niemisen suomenkieliseen lastentarhanopettajan toimeen ( ), jonka ensisijaisena sijoituspaikkana on Pursisalmen päiväkoti alkaen. Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava todistus terveydentilastaan.

27 51, SIVL :00 UBV: 214/2014 LUKIOIDEN KILPAILUKYVYN SÄILYTTÄMINEN OPPILASVALINNOISSA Sivl Jakobstads gymnasiumin ja Pietarsaaren lukion johtoryhmät haluavat kiinnittää sivistyslautakunnan huomion siihen, että toisen asteen koulutusten välisissä kilpailutilanteissa oppilasvalinnoissa yhä useammat lukiot tarjoavat oppilaittensa käyttöön kannettavia tietokoneita tai nk. tablettitietokoneita. Ylioppilastutkinnon uusiutuessa ylioppilaskokelailla on mahdollisuus käyttää kannettavia tietokoneita vuoden 2016 kirjoituksissa. Suunnitelmien mukaan koko ylioppilastutkinto on mahdollista suorittaa sähköisesti vuonna Suunnitelmien mukaan tämän päivän tilanteessa ei ole mahdollista käyttää esim. ipadia. Liite 33 Lukioiden johtoryhmät esittävät seuraavia toimenpiteitä, jotta kummankin lukion kiinnostavuutta lisätään uusia oppilaita rekrytoitaessa: 1. Kaikille uusille opiskelijoille hankitaan leasing-sopimuksella kannettavat tietokoneet. Kustannukset olisivat noin 15 /kone/kuukausi. Sopimusaika 3 vuotta, oppilasmäärä noin Kunta maksaa leasing-maksut kolmen vuoden ajalta, minkä jälkeen opiskelijalla on mahdollisuus lunastaa itselleen tietokone yhden kuukausimaksun hinnalla eli 15 :lla. 2. Opiskelijoille maksetaan ns. Sipoon mallin mukaisesti 100 lukuvuodessa korvaukseksi siitä, että opiskelijat sitoutuvat käyttämään omaa tietokonettaan päivittäin opiskelunsa tueksi. Kolmen vuoden aikana korvaus on siten 300. Korvaus maksetaan ainoastaan ylioppilastutkintolautakunnan vaatimusten mukaisesti ylioppilastutkintoon kelpaavista kannettavista tietokoneista. 3. Sivistyslautakunta hankkii kaikille lukion uusille opiskelijoille joko kannettavan tietokoneen tai tablettitietokoneen. Kustannukset ovat noin 400 opiskelijaa kohden. Oppilaita on aloittavaa opiskelijaa vuositasolla. Ehdotus Päätös Sivistysjohtaja: Sivistyslautakunta keskustelee lukioiden päätöksestä ja päättää, miten asiassa edetään. Sivistyslautakunta: Sivistyslautakunta palaa asiaan seuraavassa kokouksessaan. Sivl

28 51, SIVL :00 UBV: 214/2014 Työryhmä, joka sai tehtäväkseen seurata ylioppilastutkinnon digitalisointia koskevia vaatimuksia ja erittelyjä, on tehnyt seuraavan ehdotuksen lukio-opiskelijoiden tietokoneista: - oppilaat, joilla on oma tietokone, ottavat sen mukaan kouluun ja käyttävät sitä opetuksessa - koulu vuokraa tietokoneita niille opiskelijoille, joilla ei ole omaa tietokonetta ja opiskelija maksaa lukuvuosimaksun käyttöoikeudesta. Opiskelun päättyessä opiskelijalla on mahdollisuus lunastaa tietokone halpaan hintaan. Lautakunnan on myös otettava kantaa siihen, miten opiskelijoita, joiden ei ole taloudellisista syistä mahdollista hankkia tietokonetta, kohdellaan yhdenvertaisesti. Liite 52 Ehdotus Päätös Sivistysjohtaja: Lautakunta päättää, että pääperiaatteena on, että opiskelijat ottavat oman tietokoneensa mukaan kouluun ja käyttävät sitä opetuksessa. Koulu voi ylläpitää tietokoneiden varavarastoa opiskelijoiden opetuskäyttöön. Nämä tietokoneet voidaan ostaa tai vuokrata. Opiskelijat, joiden ei ole mahdollista hankkia tietokonetta taloudellisista tai sosiotaloudellisista syistä, voivat anoa, että he saavat tietokoneen käyttöönsä kaupungin kustannuksella. Näiden tietokoneiden myöntämisperiaatteet on laadittava yhteistyössä sosiaali- ja terveysviraston kanssa. Sivistyslautakunta: Keskustelun aikana Håkan Forss teki Jacob Storbjörkin, Sauli Isokosken ja Markku Pukkisen kannattamana seuraavan muutosehdotuksen: Lautakunta päättää, että lukio-opintonsa syyslukukaudella 2014 aloittavat opiskelijat saavat 100 euron avustuksen kahden ensimmäisen vuoden aikana edellyttäen, että opiskelija sitoutuu käyttämään päivittäin omaa tietokonettaan opiskelussaan. Kahden vuoden aikana avustus on siten 200. Korvaus maksetaan ainoastaan ylioppilastutkintolautakunnan vaatimusten mukaisesti ylioppilastutkintoon kelpaavista tietokoneista. Koulu voi ylläpitää tietokoneiden varavarastoa opiskelijoiden opetuskäyttöön. Nämä tietokoneet voidaan ostaa tai vuokrata. Puheenjohtaja ehdotti äänestystä sivistysjohtajan ja Håkan Forssin ehdotuksen välillä siten, että sivistysjohtajan ehdotuksen puolesta äänestetään jaa ja Håkan Forssin ehdotuksen puolesta äänestetään ei. Äänestyksen jälkeen todettiin, että kaikki jäsenet olivat äänestäneet ei (Storbjörk, Forss, Isokoski, Pukkinen, Haldin, Nyberg, Brännbacka-Brunell, Englund, Perhiö ja Petterson), joten Håkan Forssin ehdotuksesta tuli sivistyslautakunnan päätös.

29 51, SIVL :00 UBV: 214/2014 Sivl Sivistyslautakunta päätti viime vuonna tukea Jakobstads gymnasiumin ja Pietarsaaren lukion opiskelijoita 100 :lla lukuvuodessa edellyttäen, että opiskelija sitoutuu käyttämään omaa tietokonettaan päivittäin opinnoissaan. Korvaus maksetaan kahden ensimmäisen vuoden aikana. Korvausjärjestelmä on toiminut suhteellisen hyvin. Ruotsinkielisistä opiskelijoista 66 opiskelijaa on tehnyt sopimuksen tietokoneen käytöstä ja suomenkielisistä 24 opiskelijaa. Tämä vastaa noin 70 % opiskelijoista. Jakobstads gymnasium ja Pietarsaaren lukio kehottavat kaikkia uusia opiskelijoita hankkimaan kannettavan tietokoneen ennen opintojen aloittamista. Omaa tietokonetta tarvitaan opinnoissa sekä vuoden 2016 syksystä alkaen ylioppilaskirjoituksissa. Viimeisimmät korvauspäätökset koskivat syksyllä 2014 opintonsa aloittaneita opiskelijoita, joten nyt tulisi tehdä uusi päätös jatkoa silmällä pitäen. Kaikki syksyllä opintonsa aloittavat opiskelijat tulevat tarvitsemaan tietokonetta ylioppilaskirjoituksissa. Mielestäni on sen vuoksi tärkeää, että lautakunta tekisi pysyvän päätöksen korvauksesta, joka maksetaan oman tietokoneen käytöstä. Ehdotus Sivistysjohtaja: Sivistyslautakunta päättää, että syyslukukaudella 2014 ja myöhemmin lukio-opintonsa aloittaneet opiskelijat saavat korvausta 100 lukuvuodessa edellyttäen, että opiskelijat sitoutuvat käyttämään omaa tietokonettaan päivittäin opinnoissaan. Korvauksen määrä on kolmen vuoden aikana 300 opiskelijaa kohden.

30 52, SIVL :00 UBV: 468/2015 SIVISTYSLAUTAKUNNAN OSAVUOSIRAPORTTI 1/2015 Valmistelu: talouspäällikkö Rahatoimiston kirje: Liite 52 A Osavuosiraportti: Liite 52 B Hallintokuntia on kehotettu tarkastamaan oman toimialansa tavoitteiden toteutuminen, toiminta ja tulos jaksolta ja tekemään oma asiantuntija-arvionsa tilinpäätöksen todennäköisestä tuloksesta koko vuodesta Talousarvion ja taloussuunnitelman arvioinnin kirjalliset tavoitteet on rahatoimiston suosituksen mukaan jätetty pois tästä osavuosiraportista. Tulosalueiden on kuitenkin seurattava näitä sisäisesti kunkin alueen osalta. Kuluvan vuoden talousarviossa on huomioitu joitakin säästö- ja tehostamistoimenpiteitä, joista päätettiin talousarviotyön yhteydessä. Osa toimenpiteistä (ensisijaisesti koulutuksessa) tuo odotetut vaikutukset vasta syksystä alkaen. Sivistyslautakunnan osavuositulos per osoittaa nettotalousarvion ylitystä n. 0,2 milj. eurolla vuositasolla. Ylityksiä ennustetaan tässä vaiheessa päivähoidon osalta (n ) sekä aikuiskoulutuksessa/työväenopisto (n ). Muiden tulosalueiden arvioidaan pysyvän talousarvion kehyksissä. Ehdotus Sivistysjohtaja: Sivistyslautakunta merkitsee raportin tiedoksi Annetaan tiedoksi: Rahatoimisto Toimialapäälliköt

-2, SIVL :00

-2, SIVL :00 -2, SIVL 2016-03-02 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 2.3.2016 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Annica Haldin, puheenjohtaja Malin Henriksson

Lisätiedot

-2, SIV-SU :00

-2, SIV-SU :00 -2, SIV-SU 2016-03-23 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 23.3.2016 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Markku Pukkinen, puheenjohtaja Vaula

Lisätiedot

-2, SIVL :00

-2, SIVL :00 -2, SIVL 2016-02-17 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 17.2.2016 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Annica Haldin, puheenjohtaja Malin Henriksson

Lisätiedot

-2, SIVL :00

-2, SIVL :00 -2, SIVL 2016-03-30 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 30.3.2016 klo 16.00, Kauppaoppilaitos, Paul Hallvarinkatu 1 Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Annica Haldin, puheenjohtaja Malin

Lisätiedot

-2, SIV-SU 2016-02-11 16:00

-2, SIV-SU 2016-02-11 16:00 -2, SIV-SU 2016-02-11 16:00 Kokouskutsu Torstaina 11.2.2016 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto, kokoushuone Selecta Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Markku Pukkinen, puheenjohtaja

Lisätiedot

-2, SIV-KJ :00

-2, SIV-KJ :00 -2, SIV-KJ 2016-06-14 17:00 Kokouskutsu Tiistai 14.6.2016 klo 17.00, Museo, Isokatu 4 Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Brita Brännbacka-Brunell, puheenjohtaja Harald Wester Sauli

Lisätiedot

-2, SIVL :00

-2, SIVL :00 -2, SIVL 2016-01-20 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 20.1.2016 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Annica Haldin, puheenjohtaja Malin Henriksson

Lisätiedot

Kangasniemi Kokouskutsu 1 (7) Sivistyslautakunta Aika , klo 13:00. Kangasniemen kunnantalo, takkahuone. Käsiteltävät asiat

Kangasniemi Kokouskutsu 1 (7) Sivistyslautakunta Aika , klo 13:00. Kangasniemen kunnantalo, takkahuone. Käsiteltävät asiat Kangasniemi Kokouskutsu 1 (7) Aika 20.02.2017, klo 13:00 Paikka Kangasniemen kunnantalo, takkahuone Käsiteltävät asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan tarkastus 17 Päiväkodin

Lisätiedot

-2, SIV-LJ :30

-2, SIV-LJ :30 -2, SIV-LJ 2016-01-14 17:30 Kokouskutsu Torstaina 14.1.2016 klo 17.30, Urheilutalon kokoushuone Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Håkan Forss, puheenjohtaja Pia Nyman Jaakko Koskela,

Lisätiedot

Muut saapuvilla olleet Jaakko Alamattila khall edustaja Paula Alatalo rehtori-koulutoimenjohtaja

Muut saapuvilla olleet Jaakko Alamattila khall edustaja Paula Alatalo rehtori-koulutoimenjohtaja ENONTEKIÖN KUNTA Sivistyslautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika 28.9.2011 klo 16-16.25 Kokouspaikka Virastotalo Saapuvilla Seppo Alatörmänen pj olleet jäsenet Jyri Hautamäki vpj Mika Vaari vj Sirpa-Liisa Korva

Lisätiedot

-2, KH :00

-2, KH :00 -2, KH 2016-06-13 08:00 Kokouskutsu Maanantaina 13. kesäkuuta 2016 klo 08.00, kaupunginhallituksen kokoushuone Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Peter Boström, puheenjohtaja Michael

Lisätiedot

-2, SIVL 2015-11-19 16:00

-2, SIVL 2015-11-19 16:00 -2, SIVL 2015-11-19 16:00 Kokouskutsu Torstaina 19.11.2015 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Annica Haldin, puheenjohtaja Malin Henriksson

Lisätiedot

-2, SIVL :00

-2, SIVL :00 -2, SIVL 2017-01-18 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 18.1.2017 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Annica Haldin, puheenjohtaja Marina Lundkvist

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 3/2014 Sivistyslautakunta

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 3/2014 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 14.5.2014 klo 18-19.20 Paikka Kunnanvirasto, valtuustosali Asiat 33 Kokouksen avaaminen 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Harjurinteenteen koulu, lukusali, Ratakatu 1, Loviisa (käynti A-ovesta) Tenhunen Laura asiantuntija 5-7

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Harjurinteenteen koulu, lukusali, Ratakatu 1, Loviisa (käynti A-ovesta) Tenhunen Laura asiantuntija 5-7 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 AIKA 25.01.2017 klo 17:03-18:00 PAIKKA Harjurinteenteen koulu, lukusali, Ratakatu 1, Loviisa (käynti A-ovesta) LÄSNÄ Melamies Päivi puheenjohtaja Kekkonen Jari varapuheenjohtaja

Lisätiedot

-2, SIV-SU 2016-05-10 16:00

-2, SIV-SU 2016-05-10 16:00 -2, SIV-SU 2016-05-10 16:00 Kokouskutsu Tiistaina 10.5.2016 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Markku Pukkinen, puheenjohtaja Vaula Vilppola

Lisätiedot

Kaupunginvaltuusto hyväksynyt 25 /13.6.2012. Hangon kaupungin sivistystoimen johtosääntö. 1 Toiminta-ajatus ja toimiala

Kaupunginvaltuusto hyväksynyt 25 /13.6.2012. Hangon kaupungin sivistystoimen johtosääntö. 1 Toiminta-ajatus ja toimiala Kaupunginvaltuusto hyväksynyt 25 /13.6.2012 Hangon kaupungin sivistystoimen johtosääntö 1 Toiminta-ajatus ja toimiala Opetustoimen toiminta-ajatuksena on tukea lapsen ja nuoren kehittymistä ja kasvua yhteistyökykyiseksi,

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016. Sivistyslautakunta 28.01.2016 1

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016. Sivistyslautakunta 28.01.2016 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016 Sivistyslautakunta 28.01.2016 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Torstai 28.01.2016 klo 18.00 18.25 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Oksanen Annika

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2013 Sivistyslautakunta

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2013 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 4.12.2013 klo 18.00-18.40 Paikka Ravintola Kammari, Olos Asiat 111 Kokouksen avaaminen 112 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 113 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012 Kirkkoneuvosto Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012 Kirkkoneuvosto Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 5.6.2012 klo 17.30-19.52 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Eero varajäsen Elo Veijo jäsen Kautto Kaisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Nummela Leif varajäsen Selinummi

Lisätiedot

Keskiviikko klo

Keskiviikko klo RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 8/ 2015 Sivistyslautakunta Sivu 1 (7) KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Keskiviikko 21.10.2015 klo 16.00-17.37 Rautalammin lukio Anu Hotti Annikki

Lisätiedot

-2, SIVL :00

-2, SIVL :00 -2, SIVL 2016-12-20 17:00 Kokouskutsu Tiistaina 20.12.2016 klo 17.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Annica Haldin, puheenjohtaja Marina Lundkvist

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (5) Varhaiskasvatusvirasto

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (5) Varhaiskasvatusvirasto Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/2015 1 (5) 39 Päivähoitoyksikkö Franzenian päiväkodinjohtajan virkaan valinta HEL 2015-003621 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti ottaa koulutuksen, kokemuksen

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1 AIKA 03.07.2014 klo 18:04-18:27 PAIKKA Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LÄSNÄ Melamies Päivi puheenjohtaja Kekkonen Jari varapuheenjohtaja Jokela-Ylipiha

Lisätiedot

-2, SIVL :00

-2, SIVL :00 -2, SIVL 2016-05-26 16:00 Kokouskutsu Torstaina 26.5.2016 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Annica Haldin, puheenjohtaja Malin Henriksson

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA Kokouspäivä Sivu Sivistyslautakunta 27.05.2009 2 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

RAUTALAMMIN KUNTA Kokouspäivä Sivu Sivistyslautakunta 27.05.2009 2 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Sivistyslautakunta 27.05.2009 2 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Sivltk 34 Puheenjohtaja toteaa kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJAT Sivltk 35 Pöytäkirjan

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2015. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2015. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2015 Sivistyslautakunta 02.06.2015 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 02.06.2015 klo 18.00 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Hellgren Jussi

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2013 1 (8) KIRKKONEUVOSTO Kokous 12.6.2013. Keskiviikko 12.6.2013 klo 17.00-17.50. Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2013 1 (8) KIRKKONEUVOSTO Kokous 12.6.2013. Keskiviikko 12.6.2013 klo 17.00-17.50. Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2013 1 (8) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 12.6.2013 klo 17.00-17.50 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 91 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 92 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

-2, SIV-KJ 2016-01-14 17:00

-2, SIV-KJ 2016-01-14 17:00 -2, SIV-KJ 2016-01-14 17:00 Kokouskutsu Torstaina 14.1.2016 klo 17.00, Museon kanslia, Isokatu 4 Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Brita Brännbacka-Brunell, puheenjohtaja Harald

Lisätiedot

laaja-alaisen erityisopetuksen lehtorin virkaan (vakanssi n:o ) Päätös Rehtori päätti kokonaisarvion perusteella valita Stadin ammattiopiston

laaja-alaisen erityisopetuksen lehtorin virkaan (vakanssi n:o ) Päätös Rehtori päätti kokonaisarvion perusteella valita Stadin ammattiopiston Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (7) 42 Laaja-alaisen erityisopetuksen lehtorin virka (vakanssi n:o 422290) HEL 2014-004918 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Rehtori päätti kokonaisarvion perusteella

Lisätiedot

Porolahden peruskoulu PÖYTÄKIRJA Nro1/14 Roihuvuorentie 2 / Satumaanpolku 2 00820 Helsinki Puh (09) 31082660 18.3.2014 Fax.

Porolahden peruskoulu PÖYTÄKIRJA Nro1/14 Roihuvuorentie 2 / Satumaanpolku 2 00820 Helsinki Puh (09) 31082660 18.3.2014 Fax. 1/7 POROLAHDEN PERUSKOULUN JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika: Tiistaina 18.3.2014 klo 18.00 19.45 Paikka: Läsnä: Satumaanpolku 2, neuvotteluhuone Sari Leppänen, puheenjohtaja Jenny Uusikivi Kaisa Larste Iiro Lilja

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 3/ (8) Rakennuslautakunta Aika , klo 16:30-17:09. Kunnantalo, kaavoittajan huone.

Mäntyharju Pöytäkirja 3/ (8) Rakennuslautakunta Aika , klo 16:30-17:09. Kunnantalo, kaavoittajan huone. Mäntyharju Pöytäkirja 3/2016 1 (8) Aika 19.04.2016, klo 16:30-17:09 Paikka Kunnantalo, kaavoittajan huone Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 18 Pöytäkirjan tarkastus 19 Rakennustarkastajan

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016. Tiistaina klo Marttilan koulu, Metsäniityntie 11, Marttila

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016. Tiistaina klo Marttilan koulu, Metsäniityntie 11, Marttila 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 21.6.2016 klo 18.00 20.55 KOKOUSPAIKKA Marttilan koulu, Metsäniityntie 11, 21490 Marttila SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Jäsenet Varajäsenet ( X ) Korimäki Eeva, pj. Valta Anne ( X )

Lisätiedot

-2, SIV-SU :00

-2, SIV-SU :00 -2, SIV-SU 2016-12-14 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 14.12.2016 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto, kokoushuone Selecta Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Markku Pukkinen,

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2016 Sivistyslautakunta. 108 Aamu- ja iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelma, päivitys

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2016 Sivistyslautakunta. 108 Aamu- ja iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelma, päivitys Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 30.11.2016 klo 17.00- Paikka Kunnanvirasto, sivistystoimisto Asiat 107 Opetussuunnitelman hyväksyminen, esiopetus 108 Aamu- ja iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelma,

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2014 1 (5) AIKA 14.05.2014 klo 17.00 PAIKKA Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Sivistyslautakunta suomenkielinen jaosto AIKA 12.03.2015 klo 18:00-20:20 PAIKKA Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LÄSNÄ Melamies Päivi puheenjohtaja Kekkonen

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2012

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2012 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2012 Aika 29.5.2012 klo 19.18 20.29 Paikka Saran koulu Läsnä Niskala Jorma puheenjohtaja Mustasilta Timo varapuheenjohtaja Haavisto Jonna jäsen Hietikko

Lisätiedot

KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 2

KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 2 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSKUTSU Sivistyslautakunta 29.9.2011 Kokousaika Torstai 6.10.2011 klo 17.00 Kokouspaikka Konneveden kunnantalo Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Oikaisuvaatimus rehtorin viran, nro 0011, täyttämisestä, Esa Yrttimaa

Oikaisuvaatimus rehtorin viran, nro 0011, täyttämisestä, Esa Yrttimaa Oikaisuvaatimus rehtorin viran, nro 0011, täyttämisestä, Esa Yrttimaa Siv. ltk. 85 Sivistyslautakunta on julistanut haettavaksi 31.10.2008 mennessä reh- 25.11.2008 torin viran, nro 0011, vakinaisesti 1.8.2009

Lisätiedot

39 Sosiaalilautakunnan talousarvion 2015 toteuma ja määrärahamuutos

39 Sosiaalilautakunnan talousarvion 2015 toteuma ja määrärahamuutos 0 ASIALISTA Asiat 36 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 37 Ohjaajan valinta 38 Saukodin pesulatyöntekijän valinta 39 Sosiaalilautakunnan talousarvion 2015 toteuma ja määrärahamuutos 40 Muut asiat 1 KOKOUSAIKA

Lisätiedot

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 4/2015 74

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 4/2015 74 Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 4/2015 74 Sivistyslautakunta Aika Paikka 17.06.2015 klo 18:00-18:50 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 107

Espoon kaupunki Pöytäkirja 107 20.09.2016 Sivu 1 / 1 2751/2016 01.01.01 107 Pitkäaikaishoitopäällikön tehtävän (vakanssinumero 333739) vakinainen täyttäminen Vanhusten palvelujen tulosyksikössä, työavain 2-298-16 Valmistelijat / lisätiedot:

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 67

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 67 PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 67 Kunnanvaltuusto 06.08.2014 AIKA 06.08.2014 klo 14:00-14:06 PAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 31 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 5 / 2013 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 5 / 2013 Sivistyslautakunta Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 5 / 2013 81 Kokousaika Keskiviikko 11.9.2013 klo 18 20.21 Kokouspaikka Kosken Tl kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2016. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2016. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2016 Sivistyslautakunta 25.08.2016 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Torstai 25.08.2016 klo 18.00 HUOM! Pyhäniemi, kunnan mökki Inkinen Anneli Oksanen

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymävaltuusto 29.10.2015

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymävaltuusto 29.10.2015 MUONION-ENONTEKIÖN ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Kokousaika To 29.10.2015 klo 19.00 19.32 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Muonion kunnasta: Hietala Kosti, I vpj. Kangosjärvi Ulla-Maija

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 2/2014 11

PÖYTÄKIRJA 2/2014 11 Sivistystoimen suomenkielinen jaosto PÖYTÄKIRJA 2/2014 11 Aika 11.03.2014 kl. 18.30 Paikka Metsäkulman koulu Käsiteltävät asiat 9 Kokouksen avaaminen, laillisuus ja päätösvaltaisuus 133 10 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/2016 1 (6) Kaupunginhallitus Sj/3 07.03.2016

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/2016 1 (6) Kaupunginhallitus Sj/3 07.03.2016 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/2016 1 (6) 213 Eräiden opetusviraston virkojen perustaminen, lakkauttaminen ja nimikkeiden muuttaminen HEL 2016-000596 T 01 01 00 Päätös päätti 1 perustaa opetusvirastoon

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 9/2016 1 (5) Kaupunginhallitus Sj/3 7.3.2016

Helsingin kaupunki Esityslista 9/2016 1 (5) Kaupunginhallitus Sj/3 7.3.2016 Helsingin kaupunki Esityslista 9/2016 1 (5) 3 Eräiden opetusviraston virkojen perustaminen, lakkauttaminen ja nimikkeiden muuttaminen HEL 2016-000596 T 01 01 00 Päätösehdotus päättää 1 perustaa opetusvirastoon

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto 30.5.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA maanantaina 30. päivänä toukokuuta 2016 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse AIKA 16.09.2014 klo 18:00 19.00 PAIKKA Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2/35 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 8 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 8 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 8 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1 Kokousaika 27.10.2011, kello 18.00 20.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Jaakko Ilkan koulu Löppönen Markku, puheenjohtaja

Lisätiedot

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki. Hietaranta Miikka jäsen Honkala Sanna-Mari jäsen

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki. Hietaranta Miikka jäsen Honkala Sanna-Mari jäsen 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8 /2014 Aika: maanantai 3.11.2014 klo 18 18.55, 19.00 19.28 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Poutiainen Matti puheenjohtaja

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Esiopetuksen ja siihen liittyvän päivähoidon järjestämisen vaihtoehtoiset tavat

Espoon kaupunki Pöytäkirja Esiopetuksen ja siihen liittyvän päivähoidon järjestämisen vaihtoehtoiset tavat 10.09.2015 Sivu 1 / 1 3801/05.10.01/2015 25 Esiopetuksen ja siihen liittyvän päivähoidon järjestämisen vaihtoehtoiset tavat Valmistelijat / lisätiedot: Virpi Mattila, puh. 09 816 23022 Elina Pulli, puh.

Lisätiedot

Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 3/2012 29 Kokousaika Keskiviikko 23.5.2012 klo 18-19.42 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet läsnä poissa Jalli Marja pj.

Lisätiedot

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8, A-rakennus kokoushuone

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8, A-rakennus kokoushuone YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 5/2015 Kokousaika 19. toukokuuta 2015 klo 14.30 Kokouspaikka Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8, A-rakennus kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen avaus... 1 2 Kokouksen

Lisätiedot

-- Merkitään pöytäkirjaan, että vs. tekninen johtaja Eero Talala esitteli asiaa kokouksessa.

-- Merkitään pöytäkirjaan, että vs. tekninen johtaja Eero Talala esitteli asiaa kokouksessa. Kaupunginhallitus 455 17.12.2013 Kaupunginhallitus 108 18.03.2014 Kaupunginhallitus 163 16.04.2014 Kaupunginhallitus 201 06.05.2014 Kaupunginhallitus 248 04.06.2014 Ruokapalvelupäällikön viran täyttäminen

Lisätiedot

keskiviikko 16.5.2007 klo 12.00 hallituksen kokoushuoneessa (Yliopistonkatu 8, E siipi 3.kerros).

keskiviikko 16.5.2007 klo 12.00 hallituksen kokoushuoneessa (Yliopistonkatu 8, E siipi 3.kerros). LAPIN YLIOPISTO 1 Tuula Tolppi 341 3236 keskiviikko 16.5.2007 klo 12.00 hallituksen kokoushuoneessa Läsnä + (pj) 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Lapin yliopiston johtosäännön 33 :n 2 momentin

Lisätiedot

-2, SIVL :00

-2, SIVL :00 -2, SIVL 2016-06-20 16:00 Kokouskutsu Maanantaina 20.6.2016 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Annica Haldin, puheenjohtaja Malin Henriksson

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2011. Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2011. Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 17.3.2011 klo 17.30 18.30 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Heinilä Päivi Koivisto Sini

Lisätiedot

KH Valmistelija ja lisätiedot: henkilöstöjohtaja Anu Kalliosaari, p

KH Valmistelija ja lisätiedot: henkilöstöjohtaja Anu Kalliosaari, p Kaupunginhallitus 146 09.05.2016 Kaupunginhallitus 177 06.06.2016 Kaupunginvaltuusto 40 29.06.2016 Kaupunginhallitus 218 08.08.2016 Kaupunginhallitus 248 22.08.2016 SOSIAALI- JA TERVEYSJOHTAJAN VIRKA 442/22/2016

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/ (7) Varhaiskasvatuslautakunta Vakaj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/ (7) Varhaiskasvatuslautakunta Vakaj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/2015 1 (7) 107 Oikaisuvaatimus päivähoitoyksikkö Kolkan päiväkodin johtajan virkaan valinnasta HEL 2015-003768 T 01 01 01 01 Päätös päätti hylätä ********** oikaisuvaatimuksen,

Lisätiedot

122 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 98 46 123 Opetussuunnitelman muutos / Käyttäytymisen arviointi

122 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 98 46 123 Opetussuunnitelman muutos / Käyttäytymisen arviointi PORNAISTEN KUNTA Sisällysluettelo 7 / 2009 Sivistyslautakunta KOKOUSAIKA Torstai 26.11.2009 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 122 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2017. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2017. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2017 Sivistyslautakunta 01.02.2017 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Keskiviikko 01.02.2017 klo 17.30 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Oksanen

Lisätiedot

SAMMATIN KUNTA ASIALISTA 4/2008. Sivistyslautakunta

SAMMATIN KUNTA ASIALISTA 4/2008. Sivistyslautakunta ASIALISTA 4/2008 Sivistyslautakunta 09.06.2008 **************************************************************************************** Kokousaika Ma 09.06.2008 klo 16:30 Kokouspaikka Paloaseman johtokeskus

Lisätiedot

-2, SIV-LJ :30

-2, SIV-LJ :30 -2, SIV-LJ 2016-02-11 17:30 Kokouskutsu Torstaina 11.2.2016 klo 17.30, Urheilutalon kokoushuone Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Håkan Forss, puheenjohtaja Pia Nyman Jaakko Koskela,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (5) Opetuslautakunnan suomenkielinen jaosto POL/ Keskustelu. Hyväksyttiin esittelijän ehdotus.

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (5) Opetuslautakunnan suomenkielinen jaosto POL/ Keskustelu. Hyväksyttiin esittelijän ehdotus. Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 (5) 29 Jakomäen peruskouluun sijoitetun peruskoulun rehtorin viran täyttäminen HEL 2016-003004 T 01 01 01 01 Päätös Käsittely päätti ottaa Jakomäen peruskouluun sijoitettuun

Lisätiedot

Muonion kunta ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 8/2012 Sivistyslautakunta

Muonion kunta ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 8/2012 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 5.9.2012 klo 18.00-19.02 Paikka Kunnantalo, valtuustosali ASIAT 134 KOKOUKSEN AVAAMINEN 135 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 136 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA

Lisätiedot

Kemin kaupunginvaltuusto on tehnyt kokouksessaan 9.12.2013 ( 159) päätöksen nuoriso- ja liikuntajohtajan viran täyttämisestä.

Kemin kaupunginvaltuusto on tehnyt kokouksessaan 9.12.2013 ( 159) päätöksen nuoriso- ja liikuntajohtajan viran täyttämisestä. Kulttuurilautakunta 24 09.04.2014 Kulttuurilautakunta 30 13.05.2014 Kulttuurilautakunta 34 10.06.2014 Nuoriso- ja liikuntajohtajan viran täyttäminen 114/01.01.01/2014 Kulttuurilautakunta 09.04.2014 24

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8/2016. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8/2016. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8/2016 Sivistyslautakunta 01.12.2016 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Torstai 01.12.2016 klo 18.00 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Oksanen Annika

Lisätiedot

-2, KV 2015-11-16 18:00

-2, KV 2015-11-16 18:00 -2, KV 205--6 8:00 Kokoustiedot Aika 6..205 klo 8.00 Paikka Raatihuone, kaupunginvaltuuston istuntosali Päättäjät Berg, Vesa Luomala, Eero Boström, Peter Lyyra, Anna-Maija Brännbacka-Brunell, Brita Mäenpää,

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 25.1.2017 1 3 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. Puheenjohtaja avaa kokouksen.

Lisätiedot

Perusturvan, sivistystoimen ja kulttuuritoimen johtosääntömuutos

Perusturvan, sivistystoimen ja kulttuuritoimen johtosääntömuutos Kaupunginhallitus 4 11.01.2010 Kaupunginhallitus 90 29.03.2010 Kaupunginhallitus 123 10.05.2010 Kaupunginvaltuusto 33 09.06.2010 Kulttuurilautakunta 51 16.06.2010 Perusturvan, sivistystoimen ja kulttuuritoimen

Lisätiedot

2 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain Päätös

2 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 2 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain 45-1435-14 HEL 2015-002922 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Lastensuojelun sosiaalityön päätti koulutuksen,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 4/

PÖYTÄKIRJA 4/ Sivistystoimen suomenkielinen jaosto PÖYTÄKIRJA 4/2014 34 Aika 08.09.2014 klo. 18.30 Paikka Metsäkulman koulu Käsiteltävät asiat 26 Kokouksen avaaminen, laillisuus ja päätösvaltaisuus 36 27 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Keskiviikko 20.4.2011 klo 18.00 19.10

Keskiviikko 20.4.2011 klo 18.00 19.10 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2011 Sivistyslautakunta Sivu 1 (13) KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Keskiviikko 20.4.2011 klo 18.00 19.10 Matti Lohen koulu Emma Ilomäki Pertti

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto 30.11.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 30. päivä marraskuuta 2016, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

ASIALISTA. Asiat. SAVUKOSKEN KUNTA Sosiaalilautakunta 29.042014. Pöytäkirjantarkastajien nimikirjaimet Lautakunta Hallitus Valtuusto

ASIALISTA. Asiat. SAVUKOSKEN KUNTA Sosiaalilautakunta 29.042014. Pöytäkirjantarkastajien nimikirjaimet Lautakunta Hallitus Valtuusto 0 ASIALISTA Asiat 12 Ei julkinen 13 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 14 Ohjaajan toimi työtoimintaan 15 Sosiaalilautakunnan talousarvion 2014 toteumatilanne 16 Terveydenhuollon järjestämissuunnitelman päivitys

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2016 1

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2016 1 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2016 1 Kokousaika 20.01.2016 kello 18.00 19.40 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali, Koulutie 2 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja Ilkka

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 / 2013. Perusturvalautakunta. 21.5.2013 klo 17.00 17.45

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 / 2013. Perusturvalautakunta. 21.5.2013 klo 17.00 17.45 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 / 2013 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 21.5.2013 klo 17.00 17.45 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Kohtala

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 23/ (5) Kaupunginhallitus Kaj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 23/ (5) Kaupunginhallitus Kaj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 23/2013 1 (5) 700 Kiinteistöviraston hallinto-osaston osastopäällikön virkaan valitseminen HEL 2013-001979 T 01 01 01 01 Päätös päätti valita kiinteistöviraston hallinto-osaston

Lisätiedot

-2, SIVL 2015-09-15 16:00

-2, SIVL 2015-09-15 16:00 -2, SIVL 2015-09-15 16:00 Kokouskutsu Tiistaina 15.9.2015 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Annica Haldin, puheenjohtaja Malin Henriksson

Lisätiedot

Keskiviikko 20.1.2016 klo 16.00-16.58

Keskiviikko 20.1.2016 klo 16.00-16.58 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2016 Sivistyslautakunta Sivu 1 (19) KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Keskiviikko 20.1.2016 klo 16.00-16.58 Rautalammin lukio Anu Hotti Panu Nyyssönen

Lisätiedot

10 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen; Idän sosiaalityö, työavain Päätös

10 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen; Idän sosiaalityö, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (11) 10 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen; Idän sosiaalityö, työavain 45-1505-14 HEL 2015-002037 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti kumota päätöksen 8

Lisätiedot

-2, SIVL 2015-11-19 16:00

-2, SIVL 2015-11-19 16:00 -2, SIVL 2015-11-19 16:00 Kokouskutsu Torstaina 19.11.2015 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Annica Haldin, puheenjohtaja Malin Henriksson

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 41/ (5) Kaupunginhallitus Kj/ Päätösehdotus Kaupunginhallitus päättää perustaa 1.12.

Helsingin kaupunki Esityslista 41/ (5) Kaupunginhallitus Kj/ Päätösehdotus Kaupunginhallitus päättää perustaa 1.12. Helsingin kaupunki Esityslista 41/2016 1 (5) 7 Palvelukokonaisuuksien johtajien virkojen perustaminen ja täyttömenettely sekä sosiaali- ja terveysviraston osastopäälliköiden virkojen virkanimikkeiden muuttaminen

Lisätiedot

Liite 3 H&M Henricsonin selvitys perusopetuksen kouluverkosta

Liite 3 H&M Henricsonin selvitys perusopetuksen kouluverkosta Kaupunginhallitus 36 09.02.2015 Kaupunginhallitus 120 20.04.2015 Kaupunginvaltuusto 39 05.05.2015 Selvitys Paraisten kaupungin perusopetuksen kouluverkosta 1501/12.00.00.01/2014 Kaupunginhallitus 09.02.2015

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 4 / 2016 Laatimispäivämäärä ( 4 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 4 / 2016 Laatimispäivämäärä ( 4 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 4 / 2016 Hallitus Laatimispäivämäärä 27.5.2016 1 ( 4 ) KOKOUSAIKA Torstai 2.6.2016 klo10.00 alkaen KOKOUSPAIKKA Luontokeskus Naava / kokoustila Kuukkeli, Luontotie 1,

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 5. Kunnanhallitus. Maanantai klo 9.00 (kj haastattelut) Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 5. Kunnanhallitus. Maanantai klo 9.00 (kj haastattelut) Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 5. Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Maanantai 15.2.2016 klo 9.00 (kj haastattelut) Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet

Lisätiedot

Asiakirjayhdistelmä 2014

Asiakirjayhdistelmä 2014 30. Valtionosuus ja -avustus yleissivistävän koulutuksen käyttökustannuksiin (arviomääräraha) Talousarvioesitys HE 112/2013 vp (16.9.2013) Momentille myönnetään 844 023 000 euroa. Määrärahaa saa käyttää:

Lisätiedot

2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Johtokunnan kokous Pöytäkirja Paikka: Isonnevantien toimipisteen kokoushuone Aika: 18.03.2008 klo 18.00 Läsnä Kimmo Kuisma, puheenjohtaja Henry Koskinen, varapuheenjohtaja Maria Niva Anneli Väisänen Kari

Lisätiedot

VIHANNIN KUNTA 1 Kunnanhallitus 7.6.2010 8/2010. Ohinmaa Ari, puheenjohtaja Sämpi Kirsti, varapuheenjohtaja

VIHANNIN KUNTA 1 Kunnanhallitus 7.6.2010 8/2010. Ohinmaa Ari, puheenjohtaja Sämpi Kirsti, varapuheenjohtaja 1 Maanantaina 7. päivänä kesäkuuta 2010, klo 18.30-19.40 Kunnanvirastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone Ohinmaa Ari, puheenjohtaja Sämpi Kirsti, varapuheenjohtaja Aunola Eija Niiranen Juha Nurkkala Sulo

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009 Sivistyslautakunta 27.01.2009 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 27.01.2009 klo 18.00 18.40 Kunnanviraston kokoushuone Hietala Ritva Mattila

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Tapiolan seurakuntaneuvosto 09.02.2016 16:30 1/2016

SISÄLLYSLUETTELO. Tapiolan seurakuntaneuvosto 09.02.2016 16:30 1/2016 SISÄLLYSLUETTELO Tapiolan seurakuntaneuvosto 09.02.2016 16:30 1/2016 Esityslistan kansilehti... 1 1 Vahtimestarin työsuhteen täyttäminen... 2 2 Nuorisotyönohjaajan viran täyttäminen... 4 3 Kappalaisen

Lisätiedot

5 Terveyskeskuslääkärin virkaan ottaminen, työavain 45-924-15, Munkkiniemen terveysasema. Päätös

5 Terveyskeskuslääkärin virkaan ottaminen, työavain 45-924-15, Munkkiniemen terveysasema. Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 5 Terveyskeskuslääkärin virkaan ottaminen, työavain 45-924-15, Munkkiniemen terveysasema HEL 2015-011043 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti valita lääketieteen

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 95. Valtuusto Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 95. Valtuusto Sivu 1 / 1 Valtuusto 10.06.2013 Sivu 1 / 1 5370/02.05.00/2012 Kaupunginhallitus 169 27.5.2013 95 Sopimus pääkaupunkiseudun kaupunkien osallistumisesta Suomen Kansallisoopperan käyttökustannuksiin Valmistelijat /

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2011 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Perjantaina klo 15.00 15.25 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Hämäläinen Sari Karjalainen Esa

Lisätiedot

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Viranomainen KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Nro 11/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikko 26.10.2016

Lisätiedot

YLIVIESKAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2014 1. Ylivieskan seudun kansalaisopiston johtokunta 21.05.2014

YLIVIESKAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2014 1. Ylivieskan seudun kansalaisopiston johtokunta 21.05.2014 YLIVIESKAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 21.05.2014 AIKA 21.05.2014 19:00-20:00 PAIKKA Jokirannan koulu, Visalantie 5, 84100 Ylivieska (Huom! kelloaika) KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 19 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot