-2, SIVL :00

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "-2, SIVL 2015-05-26 16:00"

Transkriptio

1 -2, SIVL :00 Kokouskutsu Tiistaina klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Annica Haldin, puheenjohtaja Malin Henriksson Markku Pukkinen, varapuheenjohtaja Vaula Vilppola Håkan Forss Johan Karjaluoto Erik Nyberg Marina Lundkvist Brita Brännbacka-Brunell Kristina Saari Conny Englund Aykut Saka Päivi Lester Vesa Berg Jacob Storbjörk Ulrika Rönnback Lasse Perhiö Eija Vähäsöyrinki Anita Petterson Seppo Kangas Vuokko Piippolainen Sauli Isokoski Muut läsnäolijat Peter Boström, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Kurt Hellstrand, kaupunginhallituksen edustaja Isak Hellström, nuorisovaltuuston edustaja Anne Ekstrand, kaupunginjohtajan sijainen Jan Levander, sivistysjohtaja, sihteeri Juha Paasimäki, sivistysjohtajan sijainen Tom Enbacka, päivähoidon johtaja Guy Björklund, museonjohtaja Tove Jansson, liikuntatoimenjohtaja Marie-Louise Björndahl, rehtori Päivi Rosnell, rehtori Bo-Anders Sandström, vt. rehtori Leif Storbjörk, kirjastonjohtaja Marja-Leena Pitkäaho, kulttuurisihteeri Tiina Höylä-Männistö, nuorisosihteeri Anette Granberg, talouspäällikkö Asiat Oheisen esityslistan mukaan. Toimeksi saanut: Annica Haldin puheenjohtaja

2 38, SIVL :00 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

3 39, SIVL :00 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Ehdotus Sivistysjohtaja: Valitaan Erik Nyberg ja Lasse Perhiö.

4 40, SIVL :00 ILMOITUSASIAT Opetus- ja kulttuuriministeriö Päätös OMK/860/520/2015, Erityistuen myöntäminen Dna 46/221/214, Lukiokoulutuksen yksikköhintoja vuonna 2015 koskeva muutos Dna 56/221/2014, Päätös opetus- ja kulttuuritointa varten kunnille käyttökustannuksiin myönnettävästä valtionosuudesta sekä kuntayhtymille, rekisteröidyille yhteisöille ja säätiöille myönnettävästä rahoituksesta vuodelle 2015 Opetushallitus Päätös 158/514/2014, Vieraskielisten oppilaiden/opiskelijoiden opetukseen myönnettävä täydentävä valtionavustus vuonna 2014 Valtiovarainministeriö Päätös VM/2105/ /2011 Päätös Vöyrin kunnan uudelleenkäsittelypyynnöstä, joka koskee kotikuntakorvauksia vuosille 2010 ja 2011 Aluehallintovirasto Päätös LSSAVI/6738/ /2014 Lasten ja nuorten paikallisen harrastustoiminnan valtionavustuksen myöntäminen Ehdotus Sivistysjohtaja: Merkitään tiedoksi.

5 41, SIVL :00 VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET Sivistysjohtaja on tehnyt huhti toukokuussa 2015 oheisen liitteen mukaiset viranhaltijapäätökset: Liite 41 A Päivähoidon johtaja, vt. rehtori Bo-Anders Sandström ja nuorisosihteeri ovat tehneet tammi toukokuussa 2015 oheisen liitteen mukaiset viranhaltijapäätökset. Liite 41 B Ehdotus Sivistysjohtaja: Merkitään tiedoksi.

6 42, SIVL :00 UBV: 484/2015 PÄIVÄHOITO; ERITYISLASTENTARHANOPETTAJAN TOIMI, RUOTSINKIELINEN ( ) Päivähoidon johtaja: Toimi on ollut julistettuna haettavaksi kaupungin virallisella ilmoitustaululla ajalla sekä ÖT:n ja PS:n ilmoituksissa Lisäksi toimi on ollut julistettuna haettavaksi kaupungin kotisivuilla ja työvoimatoimiston nettisivuilla mol.fi. Kaksi henkilöä haki tointa hakuajan puitteissa, kumpikin heistä päteviä. Toimen sijoituspaikkana on alkaen Kirkkorannan päiväkoti. Molemmat hakijat kutsuttiin erityiseen haastattelutilaisuuteen Haastatteluryhmään kuuluivat päiväkodin johtaja Tom Enbacka, erityislastentarhanopettaja Christel Sandell ja päiväkodinjohtaja Taina Heikkinen-Kaivosoja. Lisäksi haastattelutilaisuuteen kutsuttiin sivistyslautakunnan puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja, mutta heillä ei ollut mahdollisuutta osallistua. Tutustuttuaan hakuasiakirjoihin ja haastateltuaan hakijoita haastatteluryhmä esittää, että erityislastentarhanopettaja Mia Rosengård valitaan toimeen alkaen, koeajan ollessa 6 kuukautta. Ilmoitus: Liite 42 A Kooste hakijoista: Liite 42 B Ehdotus Sivistysjohtaja: Sivistyslautakunta päättää valita erityislastentarhanopettaja Mia Rosengårdin ruotsinkieliseen erityislastentarhanopettajan toimeen ( ), jonka ensisijaisena sijoituspaikkana on Kirkkorannan päiväkoti, alkaen. Toimi täytetään 6 kuukauden koeajalla.

7 42, SIVL :00 / :s bilaga: Liite 42 A/sivl Pietarsaaren kaupunki hakee uusia työntekijöitä varhaiskasvatukseen ja julistaa haettavaksi ERITYISLASTENTARHANOPETTAJAN TOIMEN Sinulla on luonnollisesti sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista säädetyn lain (272/2005) edellyttämä kelpoisuus. Lisäksi edellytyksenä on kummankin kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Toimi on tällä hetkellä sijoitettu Kirkkorannan päiväkotiin. Työskentelet lapsiryhmässä osana tiimiä ja osana henkilöstömitoitusta. Työkielenä on ruotsi. Kirkkorannan päiväkoti toimii tänä päivänä tärkeänä toimipisteenä Pietarsaaren erityispäivähoidossa, sekä suomen että ruotsin kielellä. Päiväkoti on kaksikielinen ja tänä päivänä ruotsin kieli on enemmistökielenä. Erityislastentarhanopettajan uusi toimi on askel pyrkimyksessä lisätä päiväkodin osaamista niiden lasten osalta, joilla on erityistarpeita. Työhösi kuuluvat myös konsultoinnit päiväkodin muilta osastoilta. Lähetä hakemuksesi liitteineen klo mennessä osoitteeseen Pietarsaaren kaupunki/sivistyslautakunta, PL 41, Pietarsaari. (Käyntiosoite: Päivähoito- ja koulutusvirasto, Strengberginkatu 1). Lisätietoa toimesta antaa erityislastentarhanopettaja Christel Sandell, puh Tietoa saa myös päiväkodinjohtaja Taina Heikkinen-Kaivosojalta, puh Virkaan valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Virka täytetään 6 kuukauden koeajalla.

8 42, SIVL :00 / :s bilaga: Liite 42 B/sivl Sökande till befattningen som specialbarnträdgårdslärare Personuppgifter Utbildning Arbetserfarenhet Granholm Johanna student, Jakobstads Gymnasium 2007 barnträdgårdslärarvikariat, Jakobstad f 1988 ped.kand, barnträdgårdslärare Åbo Akademi 2011 t.f. specialbarnträdgårdslärare Rådhusgatan 22 specialbarnträdgårdslärare, Åbo Akademi, Jakobstad specialbarnträdgårdslärare, Åbo Akademi, 2014 Rosengård Maria student Jakobstads Gymnasium 1977 barnträdgårdslärarvikariat f barnträdgårdslärare 1979 daghemsföreståndare, Kristinestad Stenvägen 54 specialbarnträdgårdslärare 2008 ambulerande spec.barnträdg.lärare/förman, Kristinestad Lappfjärd ambulerande specialbarnträdgårdslärare, Kristinestad 2010-

9 43, SIVL :00 UBV: 485/2015 PÄIVÄHOITO; JOHTAJAN VIRKA ( ) Päivähoidon johtaja: Päiväkodin johtajan virka ( ), jonka ensisijaisena sijoituspaikkana Maria-Marjalan päiväkoti, on ollut kaupungin virallisella ilmoitustaululla haettavana ajalla Lisäksi virka on ollut julistettuna haettavaksi kaupungin kotisivuilla ja työvoimatoimiston nettisivulla mol.fi. Virkaa haki hakuajan puitteissa 7 henkilöä, joilla kaikilla oli tehtävään vaadittava pätevyys. Kokemus johtajantehtävistä vaihteli sen sijaan suuresti. Hakuasiakirjat ovat saatavilla päivähoito- ja koulutusvirastossa ennen kokousta ja sen jälkeen. Päivähoidon johtaja ja sivistysjohtaja valitsivat hakijoiden joukosta viisi henkilöä, jotka kutsuttiin henkilökohtaiseen haastatteluun. Hakijoista tehdystä koosteesta ilmenevät haastatteluun kutsutut. Haastattelut pidettiin ja ja niitä oli pitämässä ryhmä, johon kuuluivat sivistysjohtaja Jan Levander, päivähoidon johtaja Tom Enbacka ja päiväkodinjohtaja Leila Vihtola. Sivistyslautakunnan puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja kutsuttiin myös, ja puheenjohtaja osallistui jälkimmäiseen haastattelutilaisuuteen. Haastattelussa kiinnitettiin huomiota henkilökohtaisten ominaisuuksien lisäksi myös johtajaominaisuuksiin, sekä pedagogiseen johtajuuteen että henkilöstön johtamiseen. Haastattelujen perusteella haastattelijaryhmä totesi, että lastentarhanopettaja ja lastentarhan johtaja Gwen Törnqvist soveltuu virkaan parhaiten. Virka täytetään alkaen ja siihen valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikosrekisteriote. Virassa on 6 kuukauden koeaika. Ilmoitus: Liite 43 A Kooste hakijoista: Liite 43 B Ehdotus Sivistysjohtaja: Sivistyslautakunta päättää valita lastentarhanopettaja Gwen Törnqvistin haettavaksi julistettuun johtajanvirkaan ( ), jonka ensisijaisena sijoituspaikkana on Maria-Marjalan päiväkoti alkaen. Ennen viran vastaanottamista on siihen valitun esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikosrekisteriote. Virassa on 6 kuukauden koeaika.

10 43, SIVL :00 / :s bilaga: Liite 43 A/sivl Pietarsaaren kaupunki etsii uusia työntekijöitä varhaiskasvatukseen ja julistaa haettavaksi PÄIVÄKODINJOHTAJAN VIRAN Haemme johtajaa haastaviin ja vaihteleviin tehtäviin, ensisijaisesti Maria-Marjalan päiväkotiin alkaen. Päiväkodissa on yhteensä kuusi osastoa ja se on kaksikielinen, tällä hetkellä ruotsin kieli on enemmistökielenä. Lapset ovat 1-5 -vuotiaita, eli alle esikouluikäsiä. Päiväkodin johtajana johdat päiväkodin toimintaa, vastaat henkilöstön ja talouden johtamisesta sekä yksikkösi kasvatuksellisesta työstä. Sinulla ei ole vastuullasi omaa lapsiryhmää, mutta sinun odotetaan äkillisissä tapauksissa ja mahdollisuuksien mukaan toimivan sijaisena yksikössäsi. Palkka ja muut työehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen, KVTES:n mukaan. Sinulla on luonnollisesti sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista säädetyn lain (272/2005) edellyttämä kelpoisuus. Lisäksi edellytyksenä on kummankin kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Työn avainsana on johtajuus, sekä henkilöstön johtajana ja esimiehenä, että yksikön kasvatuksellisen työn johtajana. Tämä edellyttää kokemusta varhaiskasvatuksesta ja perehtyneisyyttä esimiestyöhön, sekä tahtoa yhdessä henkilöstön, kollegojen ja huoltajien kanssa kehittää toimintaa sekä yksikössä että päivähoidossa. Siitä syystä kasvatustieteen kandidaattitutkinto ja johtajuuskoulutus katsotaan ansioksi. Lähetä hakemuksesi liitteineen klo mennessä osoitteeseen Pietarsaaren kaupunki/sivistyslautakunta, PL 41, Pietarsaari. (Käyntiosoite: Päivähoito- ja koulutusvirasto, Strengberginkatu 1). Lisätietoa virasta antaa päivähoidon johtaja Tom Enbacka, puh tai Tietoja Maria-Marjalan päiväkodista antaa myös vt. johtaja Tanja Ketola, puh Virkaan valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Virka täytetään 6 kuukauden koeajalla.

11 43, SIVL :00 / :s bilaga: Liite 43 B/sivl Sökande till daghemsföreståndartjänst Personuppgifter Utbildning Arbetserfarenhet Övrigt Intervju Granholm Joanna Ped.kand 2011 Barnträdgårdslärare tot Fotbollstränare FC United ca 5 år nej f år 7 mån Jakobstad Specialbarnträdgårdslärare specialbtg.lär 2015 tot 5 mån 2014 Hansten Anne Barnträdgårdslärare 1982 Barnträdgårdslärare, Bankok kompletterande studier för btg.lär 22 sv ja f Barnträdg.lär. vikariat ca 10 år Jakobstad Barnträdgårdslärare tillsv Daghemsförest. tillf Käld Susanna Ungdomsintruktör 2004 Barnträdgårdslärare vik ca. 4 år nej f.1985 Ped.kand Jakobstad Nystedt Eva Skolgångsbiträde 2004 Privatföretagare Ledarskap inom social- och hälsov ja f Specialhandledare för Handledare, arbete inom flyktingmottagningen Nykarleby barn och unga 2007 i Oravais Socionom-YH 2013 Handledare, Aurorahemmet t.f. hemvårdsledare Jakobstad

12 43, SIVL :00 / :s bilaga: Liite 43 B/sivl Robinson Nina Grundskollär.examen 2002 Klasslärare Utbildningsledarskap 2015 ja f. Ped. magister, allmän peda- Timlärare, högstadium Teuva utbildningsnämnd Övermark gogik 2015 Timlärare, folkhögskola Lektor, högstadium Timlärare, högstadium Lektor, högstadium 2014 Tarvos Liselott Barnträdgårdslärare 1984 Barnträdgårdslärare Teamledare Tupperware ja f Daghemsförestånd Jakobstad Språkbadslärare Daghemsförestånd Barnträdgårdslärare Barnträdgårdslärare Törnqvist Gwen Barnträdgårdslärare 1980 Barnträdgårdslärare, vårdare av Privatföretagare, ja f utvecklingsstörda, specialbarnträdgårds. Sundom lärare, lärare, speciallärare Barnträdgårdslärare, vikariat Daghemsföreståndare Barnträdgårdslärare 2014-

13 44, SIVL :00 UBV: 486/2015 PÄIVÄHOITO; LASTENTARHANOPETTAJAN TOIMI, RUOTSINKIELINEN ( ) Päivähoidon johtaja: Sivistyslautakunta julisti sisäisesti haettavaksi kuusi ruotsinkielistä lastentarhanopettajan tointa. Hakuaika päättyi Työehtosopimuksen 5 :n mukaan kehotettiin myös muita, päivähoidossa osa-aikaisessa toimessa olevia, ilmoittamaan mahdollisesta kiinnostuksestaan kokopäivätointa kohtaan. Hakuajan puitteissa 4 lastentarhanopettajaa ilmoitti kiinnostuksestaan kokopäivätyöhön. Sivistyslautakunnan on näin ollen tehtävä kyseiset siirrot ennen kuin muut haettavina olevat toimet täytetään. Lastentarhanopettaja Siw Leander-Nygård palkattiin osaaikaiseksi lastentarhanopettajaksi 25 t/v Leander- Nygård on ilmoittanut kiinnostuksestaan kokopäivätointa kohtaan. Ilmoitus: Liite 44 A Hakija: Liite 44 B Ehdotus Sivistysjohtaja: Lastentarhanopettaja Siw Leander-Nygård siirretään työehtosopimuksen 5 :n mukaan lastentarhanopettajan osaaikaisesta työstä kokopäivätyöhön alkaen.

14 44, SIVL :00 / :s bilaga: Liite 44 A/sivl Cirkulär / Yleiskirje 5/2015 Till staden Jakobstads anställda Pietarsaaren kaupungin työntekijöille PÄIVÄHOITOHENKILÖSTÖ, sisäinen haku Pietarsaaren kaupunki, Päivähoito, julistaa seuraavat päiväkodeissa tai kouluissa olevat toimet haettaviksi sisäisesti: a) 6 ruotsinkielistä lastentarhanopettajaa 100 % b) 1 ruotsinkielinen lastentarhanopettaja (30 h/viikko) 78,43 % c) 4 suomenkielistä lastentarhanopettajan tointa 100 % d) 3 ruotsinkielistä lastenhoitajaa 100 % e) 2 ruotsinkielistä lastenhoitajaa (25 h/viikko) 65,35 % f) 2 suomenkielistä lastenhoitajaa 100 % g) 3 suomenkielistä avustajaa (25 h/viikko) 65,35 % Huom! Päivähoidossa toistaiseksi voimassa olevassa osa-aikaisessa työsuhteessa olevien henkilöiden, jotka toivovat kokoaikaista työsuhdetta, on ilmoitettava kiinnostuksestaan kirjallisesti päivähoidon johtajalle hakuajan puitteissa (työsopimuslaki, 5 ). Kokopäivätointen ja osa-aikaisten tointen lopullista määrää voidaan tästä johtuen vielä tarkistaa. Toimia voivat hakea Pietarsaaren kaupungin palveluksessa hakuaikana olevat henkilöt. Kelpoisuusvaatimukset kohdissa a) f) sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista säädetyn lain mukaisesti (272/2005) ja kohdassa g) sopiva koulutus tai kokemus. Palkka KVTES:n mukaan. Toimet täytetään alkaen toistaiseksi, mikäli henkilöstöjaosto hyväksyy rekrytoinnin. Hakemukseen liitetään kopiot todistuksista ja työtodistuksista (ei palauteta). Ennen toimen vastaanottamista on siihen valitun henkilön esitettävä todistukset ja työtodistukset alkuperäisinä, sekä toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus. Hakemukset on jätettävä maanantaihin klo mennessä osoitteeseen: Pietarsaaren kaupunki, Päivähoito- ja koulutusvirasto, PL 41, PIETARSAARI. Kuoreen merkintä siitä, mitä kohtaa tai kohtia haet, esim. a), b). Lisätietoja: päivähoidon johtaja Tom Enbacka, puh , Staden Jakobstad/Personalbyrån. PB 41, (06) , Pietarsaaren kaupunki/henkilöstötoimisto. PL 41, Pietarsaari (06) ,

15 44, SIVL :00 / :s bilaga: Liite 44 B/sivl

16 45, SIVL :00 UBV: 487/2015 PÄIVÄHOITO; LASTENTARHANOPETTAJAN TOIMI, RUOTSINKIELINEN ( ) Päivähoidon johtaja: Sivistyslautakunta julisti sisäisesti haettavaksi kuusi ruotsinkielistä lastentarhanopettajan tointa. Hakuaika päättyi Työehtosopimuksen 5 :n mukaan kehotettiin myös muita, päivähoidossa osa-aikaisessa toimessa olevia, ilmoittamaan mahdollisesta kiinnostuksestaan kokopäivätointa kohtaan. Hakuajan puitteissa 4 lastentarhanopettajaa ilmoitti kiinnostuksestaan kokopäivätyöhön. Sivistyslautakunnan on näin ollen tehtävä kyseiset siirrot ennen kuin muut haettavina olevat toimet täytetään. Lastentarhanopettaja Mikaela Skog palkattiin osa-aikaiseksi lastentarhanopettajaksi 25 t/v Skog on ilmoittanut kiinnostuksestaan kokopäivätointa kohtaan. Ilmoitus: Liite 45 A Hakija: Liite 45 B Ehdotus Sivistysjohtaja: Lastentarhanopettaja Mikaela Skog siirretään työehtosopimuksen 5 :n mukaan lastentarhanopettajan osa-aikaisesta työstä kokopäivätyöhön alkaen

17 45, SIVL :00 / :s bilaga: Liite 45 B/sivl

18 46, SIVL :00 UBV: 489/2015 PÄIVÄHOITO; LASTENTARHANOPETTAJAN TOIMI, RUOTSINKIELINEN ( ) Päivähoidon johtaja: Sivistyslautakunta julisti sisäisesti haettavaksi kuusi ruotsinkielistä lastentarhanopettajan tointa. Hakuaika päättyi Työehtosopimuksen 5 :n mukaan kehotettiin myös muita, päivähoidossa osa-aikaisessa toimessa olevia, ilmoittamaan mahdollisesta kiinnostuksestaan kokopäivätointa kohtaan. Hakuajan puitteissa 4 lastentarhanopettajaa ilmoitti kiinnostuksestaan kokopäivätyöhön. Sivistyslautakunnan on näin ollen tehtävä kyseiset siirrot ennen kuin muut haettavina olevat toimet täytetään. Kasvatustieteiden kandidaatti Charlotte Parkkinen palkattiin osa-aikaiseksi lastentarhanopettajaksi 25 t/v Parkkinen on ilmoittanut kiinnostuksestaan kokopäivätointa kohtaan. Ilmoitus: Liite 46 A Hakija: Liite 46 B Ehdotus Sivistysjohtaja: Kasvatustieteiden kandidaatti Charlotte Parkkinen siirretään työehtosopimuksen 5 :n mukaan lastentarhanopettajan osaaikaisesta työstä kokopäivätyöhön alkaen.

19 46, SIVL :00 / :s bilaga: Liite 46 B/sivl

20 47, SIVL :00 UBV: 490/2015 PÄIVÄHOITO; LASTENTARHANOPETTAJAN TOIMI, RUOTSINKIELINEN ( ) Päivähoidon johtaja: Sivistyslautakunta julisti sisäisesti haettavaksi kuusi ruotsinkielistä lastentarhanopettajan tointa. Hakuaika päättyi Työehtosopimuksen 5 :n mukaan kehotettiin myös muita, päivähoidossa osa-aikaisessa toimessa olevia, ilmoittamaan mahdollisesta kiinnostuksestaan kokopäivätointa kohtaan. Hakuajan puitteissa 4 lastentarhanopettajaa ilmoitti kiinnostuksestaan kokopäivätyöhön. Sivistyslautakunnan on näin ollen tehtävä kyseiset siirrot ennen kuin muut haettavina olevat toimet täytetään. Kasvatustieteiden kandidaatti Annika Sandelin palkattiin osaaikaiseksi lastentarhanopettajaksi 25 t/v Sandelin on ilmoittanut kiinnostuksestaan kokopäivätointa kohtaan. Ilmoitus: Liite 47 A Hakija: Liite 47 B Ehdotus Sivistysjohtaja: Kasvatustieteiden kandidaatti Annika Sandelin siirretään työehtosopimuksen 5 :n mukaan lastentarhanopettajan osaaikaisesta työstä kokopäivätyöhön alkaen.

21 47, SIVL :00 / :s bilaga: Liite 47 B/sivl

22 48, SIVL :00 UBV: 493/2015 PÄIVÄHOITO; LASTENHOITAJAN TOIMI, SUOMENKIELINEN ( ) Päivähoidon johtaja: Sivistyslautakunta julisti sisäisesti haettavaksi kaksi suomenkielistä lastenhoitajan tointa. Hakuaika päättyi Työehtosopimuksen 5 :n mukaan kehotettiin myös muita, päivähoidossa osa-aikaisessa toimessa olevia, ilmoittamaan mahdollisesta kiinnostuksestaan kokopäivätointa kohtaan. Hakuajan puitteissa yksi lastenhoitaja ilmoitti kiinnostuksestaan kokopäivätyöhön. Sivistyslautakunnan on näin ollen tehtävä kyseinen siirto ennen kuin muut haettavina olevat toimet täytetään. Lähihoitaja Maarit Salminen palkattiin osa-aikaiseksi lastenhoitajaksi 25 t/v Salminen on ilmoittanut kiinnostuksestaan kokopäivätointa kohtaan. Ilmoitus: Liite 48 A Hakija: Liite 48 B Ehdotus Sivistysjohtaja: Lähihoitaja Maarit Salminen siirretään työehtosopimuksen 5 :n mukaan lastenhoitajan osa-aikaisesta työstä kokopäivätyöhön alkaen.

23 48, SIVL :00 / :s bilaga: Liite 48 B/sivl

24 49, SIVL :00 UBV: 492/2015 PÄIVÄHOITO; LASTENTARHANOPETTAJAN TOIMI, SUOMENKIELINEN ( ) Päivähoidon johtaja: Sivistyslautakunta julisti sisäisesti haettavaksi 4 suomenkielistä lastentarhanopettajan tointa ajalla Hakuajan päätyttyä toimia oli hakenut 3 henkilöä. Kaikki kolme ovat päteviä toimiin, kahdella on suomi äidinkielenään ja yhdellä ruotsi. Kielen osalta ei ole mitään suoria määräyksiä, mutta lähtökohtana on, että henkilöstö työskentelee omalla äidinkielellään. Haastatteluja ei ole tehty, sillä kaikki hakijat ovat työskennelleet organisaatiossa ainakin viime vuoden, joten he ovat tuttuja ja ovat osoittaneet osaamisensa. Ilmoitus: Liite 49 A Kooste hakijoista: Liite 49 B Ehdotus Sivistysjohtaja: Sivistyslautakunta päättää valita lastentarhanopettaja Elina Gäddnäsin suomenkieliseen lastentarhanopettajan toimeen ( ), jonka ensisijaisena sijoituspaikkana on Viktorian päiväkoti alkaen. Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava todistus terveydentilastaan.

25 49, SIVL :00 / :s bilaga: Liite 49 B/sivl Lastentarhanopettjan toimi, suomenkielinen ( , , , ) Henkilötiedot Koulutus Työkokemus Muuta Gäddnäs Elina Lastentarhanopettaja 1993 Lastenohjaaja yht 2 v 4 kk f Lastentarhanopettaja Larsmo Rajala Katri Barnskötare 1981 Specialbarnträdg.lär vik Cum.laude i pedagogik f Barnträdgårdslärare 1986 Daghemsföreståndare Larsmo Familjedagvårdsledare Peruskoulunopettaja Barnträdgårdslärare Företagare/yrittäjä Lastentarhanopettaja Ranta-Nieminen Niina Filosofian maisteri 2011 Lastentarhanopettaja sij f Pedagogie kandidat 2014 Lastentarhanopettja Pietarsaari

26 50, SIVL :00 UBV: 491/2015 PÄIVÄHOITO; LASTENTARHANOPETTAJAN TOIMI, SUOMENKIELINEN ( ) Päivähoidon johtaja: Sivistyslautakunta julisti sisäisesti haettavaksi 4 suomenkielistä lastentarhanopettajan tointa ajalla Hakuajan päätyttyä toimia oli hakenut 3 henkilöä. Kaikki kolme ovat päteviä toimiin, kahdella on suomi äidinkielenään ja yhdellä ruotsi. Kielestä ei ole mitään suoria määräyksiä, mutta lähtökohtana on, että henkilöstö työskentelee omalla äidinkielellään. Haastatteluja ei ole tehty, sillä kaikki hakijat ovat työskennelleet organisaatiossa ainakin viime vuoden, joten he ovat tuttuja ja ovat osoittaneet osaamisensa. Ilmoitus: Liite 50 A Kooste hakijoista: Liite 50 B Ehdotus Sivistysjohtaja: Sivistyslautakunta päättää valita kasvatustieteiden kandidaatti Niina Ranta-Niemisen suomenkieliseen lastentarhanopettajan toimeen ( ), jonka ensisijaisena sijoituspaikkana on Pursisalmen päiväkoti alkaen. Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava todistus terveydentilastaan.

27 51, SIVL :00 UBV: 214/2014 LUKIOIDEN KILPAILUKYVYN SÄILYTTÄMINEN OPPILASVALINNOISSA Sivl Jakobstads gymnasiumin ja Pietarsaaren lukion johtoryhmät haluavat kiinnittää sivistyslautakunnan huomion siihen, että toisen asteen koulutusten välisissä kilpailutilanteissa oppilasvalinnoissa yhä useammat lukiot tarjoavat oppilaittensa käyttöön kannettavia tietokoneita tai nk. tablettitietokoneita. Ylioppilastutkinnon uusiutuessa ylioppilaskokelailla on mahdollisuus käyttää kannettavia tietokoneita vuoden 2016 kirjoituksissa. Suunnitelmien mukaan koko ylioppilastutkinto on mahdollista suorittaa sähköisesti vuonna Suunnitelmien mukaan tämän päivän tilanteessa ei ole mahdollista käyttää esim. ipadia. Liite 33 Lukioiden johtoryhmät esittävät seuraavia toimenpiteitä, jotta kummankin lukion kiinnostavuutta lisätään uusia oppilaita rekrytoitaessa: 1. Kaikille uusille opiskelijoille hankitaan leasing-sopimuksella kannettavat tietokoneet. Kustannukset olisivat noin 15 /kone/kuukausi. Sopimusaika 3 vuotta, oppilasmäärä noin Kunta maksaa leasing-maksut kolmen vuoden ajalta, minkä jälkeen opiskelijalla on mahdollisuus lunastaa itselleen tietokone yhden kuukausimaksun hinnalla eli 15 :lla. 2. Opiskelijoille maksetaan ns. Sipoon mallin mukaisesti 100 lukuvuodessa korvaukseksi siitä, että opiskelijat sitoutuvat käyttämään omaa tietokonettaan päivittäin opiskelunsa tueksi. Kolmen vuoden aikana korvaus on siten 300. Korvaus maksetaan ainoastaan ylioppilastutkintolautakunnan vaatimusten mukaisesti ylioppilastutkintoon kelpaavista kannettavista tietokoneista. 3. Sivistyslautakunta hankkii kaikille lukion uusille opiskelijoille joko kannettavan tietokoneen tai tablettitietokoneen. Kustannukset ovat noin 400 opiskelijaa kohden. Oppilaita on aloittavaa opiskelijaa vuositasolla. Ehdotus Päätös Sivistysjohtaja: Sivistyslautakunta keskustelee lukioiden päätöksestä ja päättää, miten asiassa edetään. Sivistyslautakunta: Sivistyslautakunta palaa asiaan seuraavassa kokouksessaan. Sivl

28 51, SIVL :00 UBV: 214/2014 Työryhmä, joka sai tehtäväkseen seurata ylioppilastutkinnon digitalisointia koskevia vaatimuksia ja erittelyjä, on tehnyt seuraavan ehdotuksen lukio-opiskelijoiden tietokoneista: - oppilaat, joilla on oma tietokone, ottavat sen mukaan kouluun ja käyttävät sitä opetuksessa - koulu vuokraa tietokoneita niille opiskelijoille, joilla ei ole omaa tietokonetta ja opiskelija maksaa lukuvuosimaksun käyttöoikeudesta. Opiskelun päättyessä opiskelijalla on mahdollisuus lunastaa tietokone halpaan hintaan. Lautakunnan on myös otettava kantaa siihen, miten opiskelijoita, joiden ei ole taloudellisista syistä mahdollista hankkia tietokonetta, kohdellaan yhdenvertaisesti. Liite 52 Ehdotus Päätös Sivistysjohtaja: Lautakunta päättää, että pääperiaatteena on, että opiskelijat ottavat oman tietokoneensa mukaan kouluun ja käyttävät sitä opetuksessa. Koulu voi ylläpitää tietokoneiden varavarastoa opiskelijoiden opetuskäyttöön. Nämä tietokoneet voidaan ostaa tai vuokrata. Opiskelijat, joiden ei ole mahdollista hankkia tietokonetta taloudellisista tai sosiotaloudellisista syistä, voivat anoa, että he saavat tietokoneen käyttöönsä kaupungin kustannuksella. Näiden tietokoneiden myöntämisperiaatteet on laadittava yhteistyössä sosiaali- ja terveysviraston kanssa. Sivistyslautakunta: Keskustelun aikana Håkan Forss teki Jacob Storbjörkin, Sauli Isokosken ja Markku Pukkisen kannattamana seuraavan muutosehdotuksen: Lautakunta päättää, että lukio-opintonsa syyslukukaudella 2014 aloittavat opiskelijat saavat 100 euron avustuksen kahden ensimmäisen vuoden aikana edellyttäen, että opiskelija sitoutuu käyttämään päivittäin omaa tietokonettaan opiskelussaan. Kahden vuoden aikana avustus on siten 200. Korvaus maksetaan ainoastaan ylioppilastutkintolautakunnan vaatimusten mukaisesti ylioppilastutkintoon kelpaavista tietokoneista. Koulu voi ylläpitää tietokoneiden varavarastoa opiskelijoiden opetuskäyttöön. Nämä tietokoneet voidaan ostaa tai vuokrata. Puheenjohtaja ehdotti äänestystä sivistysjohtajan ja Håkan Forssin ehdotuksen välillä siten, että sivistysjohtajan ehdotuksen puolesta äänestetään jaa ja Håkan Forssin ehdotuksen puolesta äänestetään ei. Äänestyksen jälkeen todettiin, että kaikki jäsenet olivat äänestäneet ei (Storbjörk, Forss, Isokoski, Pukkinen, Haldin, Nyberg, Brännbacka-Brunell, Englund, Perhiö ja Petterson), joten Håkan Forssin ehdotuksesta tuli sivistyslautakunnan päätös.

29 51, SIVL :00 UBV: 214/2014 Sivl Sivistyslautakunta päätti viime vuonna tukea Jakobstads gymnasiumin ja Pietarsaaren lukion opiskelijoita 100 :lla lukuvuodessa edellyttäen, että opiskelija sitoutuu käyttämään omaa tietokonettaan päivittäin opinnoissaan. Korvaus maksetaan kahden ensimmäisen vuoden aikana. Korvausjärjestelmä on toiminut suhteellisen hyvin. Ruotsinkielisistä opiskelijoista 66 opiskelijaa on tehnyt sopimuksen tietokoneen käytöstä ja suomenkielisistä 24 opiskelijaa. Tämä vastaa noin 70 % opiskelijoista. Jakobstads gymnasium ja Pietarsaaren lukio kehottavat kaikkia uusia opiskelijoita hankkimaan kannettavan tietokoneen ennen opintojen aloittamista. Omaa tietokonetta tarvitaan opinnoissa sekä vuoden 2016 syksystä alkaen ylioppilaskirjoituksissa. Viimeisimmät korvauspäätökset koskivat syksyllä 2014 opintonsa aloittaneita opiskelijoita, joten nyt tulisi tehdä uusi päätös jatkoa silmällä pitäen. Kaikki syksyllä opintonsa aloittavat opiskelijat tulevat tarvitsemaan tietokonetta ylioppilaskirjoituksissa. Mielestäni on sen vuoksi tärkeää, että lautakunta tekisi pysyvän päätöksen korvauksesta, joka maksetaan oman tietokoneen käytöstä. Ehdotus Sivistysjohtaja: Sivistyslautakunta päättää, että syyslukukaudella 2014 ja myöhemmin lukio-opintonsa aloittaneet opiskelijat saavat korvausta 100 lukuvuodessa edellyttäen, että opiskelijat sitoutuvat käyttämään omaa tietokonettaan päivittäin opinnoissaan. Korvauksen määrä on kolmen vuoden aikana 300 opiskelijaa kohden.

30 52, SIVL :00 UBV: 468/2015 SIVISTYSLAUTAKUNNAN OSAVUOSIRAPORTTI 1/2015 Valmistelu: talouspäällikkö Rahatoimiston kirje: Liite 52 A Osavuosiraportti: Liite 52 B Hallintokuntia on kehotettu tarkastamaan oman toimialansa tavoitteiden toteutuminen, toiminta ja tulos jaksolta ja tekemään oma asiantuntija-arvionsa tilinpäätöksen todennäköisestä tuloksesta koko vuodesta Talousarvion ja taloussuunnitelman arvioinnin kirjalliset tavoitteet on rahatoimiston suosituksen mukaan jätetty pois tästä osavuosiraportista. Tulosalueiden on kuitenkin seurattava näitä sisäisesti kunkin alueen osalta. Kuluvan vuoden talousarviossa on huomioitu joitakin säästö- ja tehostamistoimenpiteitä, joista päätettiin talousarviotyön yhteydessä. Osa toimenpiteistä (ensisijaisesti koulutuksessa) tuo odotetut vaikutukset vasta syksystä alkaen. Sivistyslautakunnan osavuositulos per osoittaa nettotalousarvion ylitystä n. 0,2 milj. eurolla vuositasolla. Ylityksiä ennustetaan tässä vaiheessa päivähoidon osalta (n ) sekä aikuiskoulutuksessa/työväenopisto (n ). Muiden tulosalueiden arvioidaan pysyvän talousarvion kehyksissä. Ehdotus Sivistysjohtaja: Sivistyslautakunta merkitsee raportin tiedoksi Annetaan tiedoksi: Rahatoimisto Toimialapäälliköt

-2, SIVL 2015-01-28 16:00

-2, SIVL 2015-01-28 16:00 -2, SIVL 2015-01-28 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 28.1.2015 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Annica Haldin, puheenjohtaja Malin Henriksson

Lisätiedot

-2, SIV-SU 2015-05-12 16:00

-2, SIV-SU 2015-05-12 16:00 -2, SIV-SU 2015-05-12 16:00 Kokouskutsu Tiistaina 12.5.2015 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Markku Pukkinen, puheenjohtaja Vaula Vilppola

Lisätiedot

-2, SIV-SU 2015-06-16 16:00

-2, SIV-SU 2015-06-16 16:00 -2, SIV-SU 2015-06-16 16:00 Kokouskutsu Tiistaina 16.6.2015 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Markku Pukkinen, puheenjohtaja Vaula Vilppola

Lisätiedot

-2, SIVL :00

-2, SIVL :00 -2, SIVL 2017-08-30 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 30.8.2017 klo 16.00, kokoushuone Panama (ent. Mårdin ruokala, Alholminkadulta vasemmalle alas kellariin) Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset

Lisätiedot

-2, SIV-SU :00

-2, SIV-SU :00 -2, SIV-SU 2017-03-08 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 8.3.2017 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto, kokoushuone Selecta Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Markku Pukkinen,

Lisätiedot

-2, SIV-SU :00

-2, SIV-SU :00 -2, SIV-SU 2017-05-31 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 31.5.2017 klo 16.00, kokoushuone Panama (ent. Mårdin ruokala, Alholminkadulta vasemmalle alas kellariin) Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset

Lisätiedot

-2, SIVL :00

-2, SIVL :00 -2, SIVL 2016-03-02 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 2.3.2016 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Annica Haldin, puheenjohtaja Malin Henriksson

Lisätiedot

-2, SIVL 2015-08-24 16:00

-2, SIVL 2015-08-24 16:00 -2, SIVL 2015-08-24 16:00 Kokouskutsu Maanantaina 24.8.2015 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Annica Haldin, puheenjohtaja Malin Henriksson

Lisätiedot

-2, SIV-SU :00

-2, SIV-SU :00 -2, SIV-SU 2016-03-23 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 23.3.2016 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Markku Pukkinen, puheenjohtaja Vaula

Lisätiedot

-2, SIVL :00

-2, SIVL :00 -2, SIVL 2016-02-17 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 17.2.2016 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Annica Haldin, puheenjohtaja Malin Henriksson

Lisätiedot

-2, SIVL :00

-2, SIVL :00 -2, SIVL 2016-03-30 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 30.3.2016 klo 16.00, Kauppaoppilaitos, Paul Hallvarinkatu 1 Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Annica Haldin, puheenjohtaja Malin

Lisätiedot

-2, SIVL 2015-12-16 16:00

-2, SIVL 2015-12-16 16:00 -2, SIVL 2015-12-16 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 16.12.2015 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Annica Haldin, puheenjohtaja Malin Henriksson

Lisätiedot

-2, SIV-SU 2016-02-11 16:00

-2, SIV-SU 2016-02-11 16:00 -2, SIV-SU 2016-02-11 16:00 Kokouskutsu Torstaina 11.2.2016 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto, kokoushuone Selecta Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Markku Pukkinen, puheenjohtaja

Lisätiedot

-2, SIV-KJ :00

-2, SIV-KJ :00 -2, SIV-KJ 2016-06-14 17:00 Kokouskutsu Tiistai 14.6.2016 klo 17.00, Museo, Isokatu 4 Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Brita Brännbacka-Brunell, puheenjohtaja Harald Wester Sauli

Lisätiedot

-2, SIVL :00

-2, SIVL :00 -2, SIVL 2016-01-20 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 20.1.2016 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Annica Haldin, puheenjohtaja Malin Henriksson

Lisätiedot

-2, SIVL :00

-2, SIVL :00 -2, SIVL 2017-04-19 17:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 19.4.2017 klo 17.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Annica Haldin, puheenjohtaja Marina Lundkvist

Lisätiedot

-2, SIV-SU :00

-2, SIV-SU :00 -2, SIV-SU 2017-09-13 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 13.9.2017 klo 16.00, kokoushuone Panama (ent. Mårdin ruokala, Alholminkadulta vasemmalle alas kellariin) Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset

Lisätiedot

Kangasniemi Kokouskutsu 1 (7) Sivistyslautakunta Aika , klo 13:00. Kangasniemen kunnantalo, takkahuone. Käsiteltävät asiat

Kangasniemi Kokouskutsu 1 (7) Sivistyslautakunta Aika , klo 13:00. Kangasniemen kunnantalo, takkahuone. Käsiteltävät asiat Kangasniemi Kokouskutsu 1 (7) Aika 20.02.2017, klo 13:00 Paikka Kangasniemen kunnantalo, takkahuone Käsiteltävät asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan tarkastus 17 Päiväkodin

Lisätiedot

-2, SIV-LJ :30

-2, SIV-LJ :30 -2, SIV-LJ 2016-01-14 17:30 Kokouskutsu Torstaina 14.1.2016 klo 17.30, Urheilutalon kokoushuone Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Håkan Forss, puheenjohtaja Pia Nyman Jaakko Koskela,

Lisätiedot

-2, SIVL 2015-11-19 16:00

-2, SIVL 2015-11-19 16:00 -2, SIVL 2015-11-19 16:00 Kokouskutsu Torstaina 19.11.2015 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Annica Haldin, puheenjohtaja Malin Henriksson

Lisätiedot

-2, SIV-LJ :00

-2, SIV-LJ :00 -2, SIV-LJ 2017-11-28 18:00 Kokouskutsu Tiistaina 28.11.2017 klo 18.00, Urheilutalon kokoushuone Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Kim Yli-Pelkola, puheenjohtaja Trey Howard Jaakko

Lisätiedot

-2, KH :00

-2, KH :00 -2, KH 2016-06-13 08:00 Kokouskutsu Maanantaina 13. kesäkuuta 2016 klo 08.00, kaupunginhallituksen kokoushuone Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Peter Boström, puheenjohtaja Michael

Lisätiedot

-2, SIVL :00

-2, SIVL :00 -2, SIVL 2017-01-18 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 18.1.2017 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Annica Haldin, puheenjohtaja Marina Lundkvist

Lisätiedot

-2, SIVL :00

-2, SIVL :00 -2, SIVL 2016-05-26 16:00 Kokouskutsu Torstaina 26.5.2016 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Annica Haldin, puheenjohtaja Malin Henriksson

Lisätiedot

-2, SIV-SU 2016-05-10 16:00

-2, SIV-SU 2016-05-10 16:00 -2, SIV-SU 2016-05-10 16:00 Kokouskutsu Tiistaina 10.5.2016 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Markku Pukkinen, puheenjohtaja Vaula Vilppola

Lisätiedot

Keskiviikko 17.6.2015 klo 16.00-17.18

Keskiviikko 17.6.2015 klo 16.00-17.18 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 5/ 2015 Sivistyslautakunta Sivu 1 (12) KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Keskiviikko 17.6.2015 klo 16.00-17.18 Rautalammin lukio Anu Hotti Riitta Hiironen

Lisätiedot

Muut saapuvilla olleet Jaakko Alamattila khall edustaja Paula Alatalo rehtori-koulutoimenjohtaja

Muut saapuvilla olleet Jaakko Alamattila khall edustaja Paula Alatalo rehtori-koulutoimenjohtaja ENONTEKIÖN KUNTA Sivistyslautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika 28.9.2011 klo 16-16.25 Kokouspaikka Virastotalo Saapuvilla Seppo Alatörmänen pj olleet jäsenet Jyri Hautamäki vpj Mika Vaari vj Sirpa-Liisa Korva

Lisätiedot

-2, SIVL :00

-2, SIVL :00 -2, SIVL 2016-12-20 17:00 Kokouskutsu Tiistaina 20.12.2016 klo 17.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Annica Haldin, puheenjohtaja Marina Lundkvist

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 Sivistyslautakunta 27.04.2017 AIKA 27.04.2017 klo 18:00-19:30 PAIKKA Pelkosenniemen koulu, takkahuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 19 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

-2, SIV-LJ :00

-2, SIV-LJ :00 -2, SIV-LJ 2017-08-31 18:00 Kokouskutsu Torstaina 31.8.2017 ja 7.9.2017 klo 18.00, Urhlutalon kokoushuone Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Kim Yli-Pelkola, puheenjohtaja Trey

Lisätiedot

REHTORI-SIVISTYSTOIMENJOHTAJAN IRTISANOUTUMINEN VIRASTA, VIRAN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN JA VIRAN VAALI

REHTORI-SIVISTYSTOIMENJOHTAJAN IRTISANOUTUMINEN VIRASTA, VIRAN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN JA VIRAN VAALI Sivistyslautakunta 8 18.02.2015 Kunnanhallitus 42 16.03.2015 Kunnanhallitus 58 20.04.2015 Kunnanhallitus 65 27.04.2015 REHTORI-SIVISTYSTOIMENJOHTAJAN IRTISANOUTUMINEN VIRASTA, VIRAN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN

Lisätiedot

Kaupunginvaltuusto hyväksynyt 25 /13.6.2012. Hangon kaupungin sivistystoimen johtosääntö. 1 Toiminta-ajatus ja toimiala

Kaupunginvaltuusto hyväksynyt 25 /13.6.2012. Hangon kaupungin sivistystoimen johtosääntö. 1 Toiminta-ajatus ja toimiala Kaupunginvaltuusto hyväksynyt 25 /13.6.2012 Hangon kaupungin sivistystoimen johtosääntö 1 Toiminta-ajatus ja toimiala Opetustoimen toiminta-ajatuksena on tukea lapsen ja nuoren kehittymistä ja kasvua yhteistyökykyiseksi,

Lisätiedot

-2, SIVL 2015-06-22 16:00

-2, SIVL 2015-06-22 16:00 -2, SIVL 2015-06-22 16:00 Kokouskutsu Maanantaina 22.6.2015 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Annica Haldin, puheenjohtaja Malin Henriksson

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 3/2014 Sivistyslautakunta

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 3/2014 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 14.5.2014 klo 18-19.20 Paikka Kunnanvirasto, valtuustosali Asiat 33 Kokouksen avaaminen 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Harjurinteenteen koulu, lukusali, Ratakatu 1, Loviisa (käynti A-ovesta) Tenhunen Laura asiantuntija 5-7

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Harjurinteenteen koulu, lukusali, Ratakatu 1, Loviisa (käynti A-ovesta) Tenhunen Laura asiantuntija 5-7 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 AIKA 25.01.2017 klo 17:03-18:00 PAIKKA Harjurinteenteen koulu, lukusali, Ratakatu 1, Loviisa (käynti A-ovesta) LÄSNÄ Melamies Päivi puheenjohtaja Kekkonen Jari varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2013 Sivistyslautakunta

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2013 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 4.12.2013 klo 18.00-18.40 Paikka Ravintola Kammari, Olos Asiat 111 Kokouksen avaaminen 112 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 113 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

-2, SIV-SU :00

-2, SIV-SU :00 -2, SIV-SU 2016-12-14 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 14.12.2016 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto, kokoushuone Selecta Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Markku Pukkinen,

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016. Sivistyslautakunta 28.01.2016 1

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016. Sivistyslautakunta 28.01.2016 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016 Sivistyslautakunta 28.01.2016 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Torstai 28.01.2016 klo 18.00 18.25 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Oksanen Annika

Lisätiedot

Hallinto- ja talousjohtajan viran haettavaksi julistaminen ja viran täyttäminen

Hallinto- ja talousjohtajan viran haettavaksi julistaminen ja viran täyttäminen Kunnanhallitus 219 28.11.2016 Kunnanhallitus 235 19.12.2016 Kunnanhallitus 10 23.01.2017 Kunnanvaltuusto 1 30.01.2017 Hallinto- ja talousjohtajan viran haettavaksi julistaminen ja viran täyttäminen 776/01.01.04/2016

Lisätiedot

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 18 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 19 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 20 Vastaavan sairaanhoitajan valinta

Lisätiedot

Keskiviikko klo

Keskiviikko klo RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 8/ 2015 Sivistyslautakunta Sivu 1 (7) KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Keskiviikko 21.10.2015 klo 16.00-17.37 Rautalammin lukio Anu Hotti Annikki

Lisätiedot

KORPILAHDEN KUNTA Perusturvalautakunta 3/2008

KORPILAHDEN KUNTA Perusturvalautakunta 3/2008 KORPILAHDEN KUNTA Perusturvalautakunta 3/2008 PERUSTURVALAUTAKUNNAN ESITYSLISTA Kokousaika Torstaina 6.3.2008 klo 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat Liite 20 LASTENHOITAJA SAUKKOON 21

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (5) Varhaiskasvatusvirasto

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (5) Varhaiskasvatusvirasto Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/2015 1 (5) 39 Päivähoitoyksikkö Franzenian päiväkodinjohtajan virkaan valinta HEL 2015-003621 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti ottaa koulutuksen, kokemuksen

Lisätiedot

-2, SIVL :00

-2, SIVL :00 -2, SIVL 2016-06-20 16:00 Kokouskutsu Maanantaina 20.6.2016 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Annica Haldin, puheenjohtaja Malin Henriksson

Lisätiedot

Maanantai 15.6.2015 klo 12.00. Kunnanvirasto, kokoushuone 2

Maanantai 15.6.2015 klo 12.00. Kunnanvirasto, kokoushuone 2 Koululautakunta Maanantai 15.6.2015 klo 12.00 Kunnanvirasto, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA Kokouspäivä Sivu Sivistyslautakunta 27.05.2009 2 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

RAUTALAMMIN KUNTA Kokouspäivä Sivu Sivistyslautakunta 27.05.2009 2 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Sivistyslautakunta 27.05.2009 2 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Sivltk 34 Puheenjohtaja toteaa kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJAT Sivltk 35 Pöytäkirjan

Lisätiedot

-2, SIV-KJ 2016-01-14 17:00

-2, SIV-KJ 2016-01-14 17:00 -2, SIV-KJ 2016-01-14 17:00 Kokouskutsu Torstaina 14.1.2016 klo 17.00, Museon kanslia, Isokatu 4 Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Brita Brännbacka-Brunell, puheenjohtaja Harald

Lisätiedot

-2, SIV-LJ :30

-2, SIV-LJ :30 -2, SIV-LJ 2017-03-09 17:30 Kokouskutsu Torstaina 9.3.2017 klo 17.30, Urheilutalon kokoushuone Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Christer Tonberg, puheenjohtaja Pia Nyman Jaakko

Lisätiedot

Paikka ja aika Kunnantoimistolla klo Allekirjoitus

Paikka ja aika Kunnantoimistolla klo Allekirjoitus KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Nro 9 31.8.2017 Kokousaika 31.8.2017 klo 17.00 Kokouspaikka Biologian luokka, Keskuskoulu, Kinnula Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet: Varajäsenet:

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2013. Perusturvalautakunta. 18.03.2013 klo 17.00 17.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2013. Perusturvalautakunta. 18.03.2013 klo 17.00 17.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2013 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 18.03.2013 klo 17.00 17.55 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi

Lisätiedot

-2, SIVL 2015-09-15 16:00

-2, SIVL 2015-09-15 16:00 -2, SIVL 2015-09-15 16:00 Kokouskutsu Tiistaina 15.9.2015 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Annica Haldin, puheenjohtaja Malin Henriksson

Lisätiedot

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 16.4.2014 klo 17.30. Seurakunnan toimisto

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 16.4.2014 klo 17.30. Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO 16.4.2014 klo 17.30 Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 4 / 2014 Sivu 2 71 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkojärjestyksen mukaan n kokouksen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012 Kirkkoneuvosto Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012 Kirkkoneuvosto Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 5.6.2012 klo 17.30-19.52 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Eero varajäsen Elo Veijo jäsen Kautto Kaisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Nummela Leif varajäsen Selinummi

Lisätiedot

-2, SIV-KJ :00

-2, SIV-KJ :00 -2, SIV-KJ 2017-03-30 17:00 Kokouskutsu Torstaina 30.3.2017 klo 17.00, Museon kanslia, Isokatu 4 Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Brita Brännbacka-Brunell, puheenjohtaja Harald

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2013. Sivistyslautakunta 28.05.2013 1

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2013. Sivistyslautakunta 28.05.2013 1 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2013 Sivistyslautakunta 28.05.2013 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 28.05.2013 klo 18.00 19.00 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Koskinen

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1 AIKA 03.07.2014 klo 18:04-18:27 PAIKKA Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LÄSNÄ Melamies Päivi puheenjohtaja Kekkonen Jari varapuheenjohtaja Jokela-Ylipiha

Lisätiedot

Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta.

Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta. Sosiaalilautakunta 20.1.2010 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Sos. ltk 1 Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta.

Lisätiedot

Kaupunginjohtajan valitsee kaupunginvaltuusto. Viran julistaa haettavaksi kaupunginhallitus.

Kaupunginjohtajan valitsee kaupunginvaltuusto. Viran julistaa haettavaksi kaupunginhallitus. Kaupunginhallitus 140 11.05.2015 Kaupunginhallitus 154 01.06.2015 Kaupunginhallitus 213 17.08.2015 Kaupunginvaltuusto 58 24.08.2015 Kaupunginjohtajan viran täyttäminen 344/01.01.01.00/2015 KH 11.05.2015

Lisätiedot

Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta.

Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta. Sosiaalilautakunta 2.5.2012 29 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Sos. ltk 26 Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta.

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016. Tiistaina klo Marttilan koulu, Metsäniityntie 11, Marttila

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016. Tiistaina klo Marttilan koulu, Metsäniityntie 11, Marttila 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 21.6.2016 klo 18.00 20.55 KOKOUSPAIKKA Marttilan koulu, Metsäniityntie 11, 21490 Marttila SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Jäsenet Varajäsenet ( X ) Korimäki Eeva, pj. Valta Anne ( X )

Lisätiedot

Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta.

Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta. Sosiaalilautakunta 28. 9.2011 67 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Sos. ltk 52 Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta.

Lisätiedot

Kangasniemi Pöytäkirja 2/ (10) Sivistyslautakunta Aika , klo 13:11-14:22. Kangasniemen kunnantalo, takkahuone

Kangasniemi Pöytäkirja 2/ (10) Sivistyslautakunta Aika , klo 13:11-14:22. Kangasniemen kunnantalo, takkahuone Kangasniemi Pöytäkirja 2/2017 1 (10) Aika 20.02.2017, klo 13:11-14:22 Paikka Kangasniemen kunnantalo, takkahuone Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan tarkastus 17

Lisätiedot

Kunnanviraston kokoushuone

Kunnanviraston kokoushuone ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2012 Sivistyslautakunta 05.06.2012 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 05.06.2012 klo 18.00 18.50 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Räsänen

Lisätiedot

MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 Sosiaalilautakunta 8.10.2014. 53 Sosiaalitoimen talouden ja toiminnan katsaus 1.1. 30.9.

MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 Sosiaalilautakunta 8.10.2014. 53 Sosiaalitoimen talouden ja toiminnan katsaus 1.1. 30.9. MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 Sosiaalilautakunnan kokous klo 17:00 19:20 pykälät otsikko 53 Sosiaalitoimen talouden ja toiminnan katsaus 1.1. 30.9.2014 54 Toiminnallisten tavoitteiden toteutuminen

Lisätiedot

Kosken Tl koululautakunta

Kosken Tl koululautakunta Kosken Tl koululautakunta 21.6.2011 61 Pöytäkirja 6 /2011 KOULULAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Tiistai 21.6.2011 klo 17.20-19.15 Paikka: Marttilan Kylämäen Hevostila, Hallintie 31, Marttila Läsnä: Puheenjohtaja

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 3/2017 Aika Torstai 9.3.2017 klo 17.30 18.03 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskuksessa Läsnä Poissa Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu

Lisätiedot

Paikka ja aika Kunnantoimistolla klo Allekirjoitus

Paikka ja aika Kunnantoimistolla klo Allekirjoitus KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Nro 10 19.9.2017 Kokousaika 19.9.2017 klo 17.00 Kokouspaikka Biologian luokka, Keskuskoulu, Kinnula Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet:

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 2.11.2017 klo 17.00 17.45 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

Koululautakunta. Maanantai 30.6.2014 klo 18.30. Kunnanvirasto, kokoushuone 2

Koululautakunta. Maanantai 30.6.2014 klo 18.30. Kunnanvirasto, kokoushuone 2 Koululautakunta Maanantai 30.6.2014 klo 18.30 Kunnanvirasto, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Sivistyslautakunta 6/

Sivistyslautakunta 6/ SIIKAISTEN KUNTA ESITYSLISTA Sivistyslautakunta 6/2015 60 62 Aika Tiistai 11.08.2015 klo 17.00 Paikka Kunnanvirasto Läsnä Kurtti Arja puheenjohtaja Kallioniemi Seija varapuheenjohtaja Heikkilä Reijo jäsen

Lisätiedot

1 kutsua virkaa hakeneista haastateltaviksi seuraavat hakijat:

1 kutsua virkaa hakeneista haastateltaviksi seuraavat hakijat: Kunnanhallitus 8.09.05 Kunnanhallitus 9 0..05 Henkilöstöjohtajan viran, vakanssinumero 00000089, täyttäminen 68/0.0.00/05 Kunnanhallitus 8.09.05 Kunnanhallitus julisti kokouksessaan 0.8.05 henkilöstöjohtajan

Lisätiedot

(SR) Kirjallinen kokouskutsu on lähetetty jäsenille

(SR) Kirjallinen kokouskutsu on lähetetty jäsenille 9 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS (SR) Kirjallinen kokouskutsu on lähetetty jäsenille 3.2.2010. Puheenjohtajan päätös: 10 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALITSEMINEN Lautakunta Hallitus Valtuusto nähtävänä: 11

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2015. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2015. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2015 Sivistyslautakunta 02.06.2015 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 02.06.2015 klo 18.00 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Hellgren Jussi

Lisätiedot

Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta.

Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta. Sosiaalilautakunta 3.10.2012 72 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Sos. ltk 62 Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta.

Lisätiedot

Muonion kunta ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivistyslautakunta

Muonion kunta ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 28.1.2013 klo 16.00-16.45 Paikka Kunnantalo, valtuustosali ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAAMINEN 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2013 1 (8) KIRKKONEUVOSTO Kokous 12.6.2013. Keskiviikko 12.6.2013 klo 17.00-17.50. Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2013 1 (8) KIRKKONEUVOSTO Kokous 12.6.2013. Keskiviikko 12.6.2013 klo 17.00-17.50. Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2013 1 (8) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 12.6.2013 klo 17.00-17.50 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 91 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 92 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Oikaisuvaatimus rehtorin viran, nro 0011, täyttämisestä, Esa Yrttimaa

Oikaisuvaatimus rehtorin viran, nro 0011, täyttämisestä, Esa Yrttimaa Oikaisuvaatimus rehtorin viran, nro 0011, täyttämisestä, Esa Yrttimaa Siv. ltk. 85 Sivistyslautakunta on julistanut haettavaksi 31.10.2008 mennessä reh- 25.11.2008 torin viran, nro 0011, vakinaisesti 1.8.2009

Lisätiedot

ÄHTÄRIN KAUPUNKI NÄHTÅVÄN OLEVAT VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET AJALTA

ÄHTÄRIN KAUPUNKI NÄHTÅVÄN OLEVAT VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET AJALTA ÄHTÄRIN KAUPUNKI 19.06.2017 NÄHTÅVÄN OLEVAT VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET AJALTA 12.-16.6.2017 Vs. sivistystoimenjohtaja Päivi Ahopelto pvm 15.06.2017 138/2017 KIRJASTONHOITAJAN MMRMIK,4JNEN TOIMI Kaisa Tikkamäki

Lisätiedot

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 4/2015 74

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 4/2015 74 Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 4/2015 74 Sivistyslautakunta Aika Paikka 17.06.2015 klo 18:00-18:50 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2012

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2012 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2012 Aika 29.5.2012 klo 19.18 20.29 Paikka Saran koulu Läsnä Niskala Jorma puheenjohtaja Mustasilta Timo varapuheenjohtaja Haavisto Jonna jäsen Hietikko

Lisätiedot

Porolahden peruskoulu PÖYTÄKIRJA Nro1/14 Roihuvuorentie 2 / Satumaanpolku 2 00820 Helsinki Puh (09) 31082660 18.3.2014 Fax.

Porolahden peruskoulu PÖYTÄKIRJA Nro1/14 Roihuvuorentie 2 / Satumaanpolku 2 00820 Helsinki Puh (09) 31082660 18.3.2014 Fax. 1/7 POROLAHDEN PERUSKOULUN JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika: Tiistaina 18.3.2014 klo 18.00 19.45 Paikka: Läsnä: Satumaanpolku 2, neuvotteluhuone Sari Leppänen, puheenjohtaja Jenny Uusikivi Kaisa Larste Iiro Lilja

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 67

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 67 PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 67 Kunnanvaltuusto 06.08.2014 AIKA 06.08.2014 klo 14:00-14:06 PAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 31 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

-2, SIV-LJ :30

-2, SIV-LJ :30 -2, SIV-LJ 2016-08-10 17:30 Kokouskutsu Keskiviikkona 10.8.2016 klo 18.00, Urheilutalon kokoushuone Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Håkan Forss, puheenjohtaja Pia Nyman Jaakko

Lisätiedot

3 Pöytäkirjantarkastajien valinta Petra Lagerblom ja Nina Kilpimaa-Lipasti. 5 Johtokunnan kokousajat ja pöytäkirjojen nähtävänä pitäminen

3 Pöytäkirjantarkastajien valinta Petra Lagerblom ja Nina Kilpimaa-Lipasti. 5 Johtokunnan kokousajat ja pöytäkirjojen nähtävänä pitäminen Kokousaika: ti 17.3.2015 klo 17.00 Kokouspaikka: Vallilan ala-asteen koulun opettajainhuone, Paikalla: Hanna-Leena Keskinen, Kati Lounema Maryan Abdulkarim, pj. Petra Lagerblom Ville Idström Risto Widenius

Lisätiedot

39 Sosiaalilautakunnan talousarvion 2015 toteuma ja määrärahamuutos

39 Sosiaalilautakunnan talousarvion 2015 toteuma ja määrärahamuutos 0 ASIALISTA Asiat 36 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 37 Ohjaajan valinta 38 Saukodin pesulatyöntekijän valinta 39 Sosiaalilautakunnan talousarvion 2015 toteuma ja määrärahamuutos 40 Muut asiat 1 KOKOUSAIKA

Lisätiedot

ERITYISOPETTAJA (0-9 lk) ajalle 1.8.2015 31.7.2016

ERITYISOPETTAJA (0-9 lk) ajalle 1.8.2015 31.7.2016 ERITYISOPETTAJA (0-9 lk) ajalle 1.8.2015 31.7.2016 Juankosken kaupungissa on haettavana määräaikainen Juankosken koulujen (Juantehtaan koulu ja Juankosken koulu, 0-9 lk) erityisopettajan virka ajalle 1.8.2015

Lisätiedot

7 Perheoikeudellisten asioiden yksikön sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain Päätös

7 Perheoikeudellisten asioiden yksikön sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 7 Perheoikeudellisten asioiden yksikön sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain 45-779-14 HEL 2014-008534 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Perheiden

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 107

Espoon kaupunki Pöytäkirja 107 20.09.2016 Sivu 1 / 1 2751/2016 01.01.01 107 Pitkäaikaishoitopäällikön tehtävän (vakanssinumero 333739) vakinainen täyttäminen Vanhusten palvelujen tulosyksikössä, työavain 2-298-16 Valmistelijat / lisätiedot:

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Sivistyslautakunta suomenkielinen jaosto AIKA 12.03.2015 klo 18:00-20:20 PAIKKA Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LÄSNÄ Melamies Päivi puheenjohtaja Kekkonen

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2014 1 (5) AIKA 14.05.2014 klo 17.00 PAIKKA Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2013. Perusturvalautakunta. 10.4.2013 klo 17.00-17.35

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2013. Perusturvalautakunta. 10.4.2013 klo 17.00-17.35 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2013 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 10.4.2013 klo 17.00-17.35 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi

Lisätiedot

34 Sosiaalilautakunnan talousarvio 2016 ja taloussuunnitelma 2017-2018

34 Sosiaalilautakunnan talousarvio 2016 ja taloussuunnitelma 2017-2018 0 ASIALISTA Asiat 31 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 32 Oikaisuvaatimus lähihoitajan valinnasta 33 Saukodin pesulatyöntekijä 34 Sosiaalilautakunnan talousarvio 2016 ja taloussuunnitelma 2017-2018 35 Muut

Lisätiedot

-2, SIVL 2015-11-19 16:00

-2, SIVL 2015-11-19 16:00 -2, SIVL 2015-11-19 16:00 Kokouskutsu Torstaina 19.11.2015 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Annica Haldin, puheenjohtaja Malin Henriksson

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2017 SIVU 50/2017. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2017 SIVU 50/2017. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2017 SIVU 50/2017 AIKA Torstai 6.7.2017 klo 8.30 9.15 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Jokinen Kaarina jäsen Lähdetmäki

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 3/ (8) Rakennuslautakunta Aika , klo 16:30-17:09. Kunnantalo, kaavoittajan huone.

Mäntyharju Pöytäkirja 3/ (8) Rakennuslautakunta Aika , klo 16:30-17:09. Kunnantalo, kaavoittajan huone. Mäntyharju Pöytäkirja 3/2016 1 (8) Aika 19.04.2016, klo 16:30-17:09 Paikka Kunnantalo, kaavoittajan huone Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 18 Pöytäkirjan tarkastus 19 Rakennustarkastajan

Lisätiedot

KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 2

KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 2 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSKUTSU Sivistyslautakunta 29.9.2011 Kokousaika Torstai 6.10.2011 klo 17.00 Kokouspaikka Konneveden kunnantalo Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2016 Sivistyslautakunta. 108 Aamu- ja iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelma, päivitys

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2016 Sivistyslautakunta. 108 Aamu- ja iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelma, päivitys Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 30.11.2016 klo 17.00- Paikka Kunnanvirasto, sivistystoimisto Asiat 107 Opetussuunnitelman hyväksyminen, esiopetus 108 Aamu- ja iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelma,

Lisätiedot

-2, SIV-KJ :00

-2, SIV-KJ :00 -2, SIV-KJ 2017-11-16 17:00 Kokouskutsu Torstaina 16.11.2017 klo 17.00, Herckules kabinetti, Kaupunginkirjasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Sebastian Holmgård, puheenjohtaja

Lisätiedot

TEUVAN KUNTA Varhaiskasvatus- ja koulutuslautakunta 8.4.2010

TEUVAN KUNTA Varhaiskasvatus- ja koulutuslautakunta 8.4.2010 TEUVAN KUNNAN KIRJASTONJOHTAJAN VIRKA, VAKINAINEN TÄYTTÄMINEN TOISTAISEKSI 3.5.2010 ALKAEN Valmistelija/lisätiedot: Kirjastonjohtaja Raija Hakala p. (06) 2413 4321 koulutusltk 9 Teuvan kunnan kirjastonjohtajan

Lisätiedot

Hakuajan päättymiseen mennessä virkaa hakivat seuraavat henkilöt:

Hakuajan päättymiseen mennessä virkaa hakivat seuraavat henkilöt: Kunnanhallitus 154 19.06.2012 Kunnanhallitus 177 07.08.2012 Hallintojohtajan viran täyttäminen // KHALL 154 Hallintojohtaja Kunnanhallitus päätti kokouksessaan 17.04.2012 julistaa hallintojohtajan viran

Lisätiedot