PÖYTÄKIRJA 1/ (7) VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 1/2016. Aika: klo Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 (7) VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 1/2016. Aika: 13.1.2016 klo 17.00-19.25 Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5"

Transkriptio

1 PÖYTÄKIRJA 1/ (7) VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 1/2016 Aika: klo Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 Läsnä VAMMAISNEUVOSTON JÄSENET Pirkko Kuusela, puheenjohtaja ESPIN Espoon Invalidit ry Susanna Lehti, varapuheenjohtaja Espoon Kehitysvammatuki ry Hanna Bäckström Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry Gun Ainamo Uudenmaan CP-yhdistys ry Raimo Aromaa Polioinvalidit ry, saapui klo 17.15, 7 aikana Mika Levänen Kynnys ry Teemu Hokkanen, Vihr Sosiaali- ja terveyslautakunta Ulla Palomäki, Kok. Kaupunkisuunnittelu lautakunta saapui klo 17.28, 7 aikana Nina Hiltunen Vammaispalvelut, Sosiaali- ja terveystoimi saapui klo 17.38, 8 aikana Sakari Meinilä Tilakeskusliikelaitos, Tekninen ja ympäristötoimi Anna Seppänen Liikunta- ja nuorisopalvelut, Sivistystoimi MUUT EDUSTAJAT Mari Nevalainen, Vihr Kaupunginhallituksen edustaja saapui klo 17.15, 7 aikana Hanne Österberg Vammaisneuvoston neuvottelukunnan puheenjohtaja VAMMAISNEUVOSTON VARAJÄSENET Liisa Kotamies Allergia- ja Astma-yhdistys, Espoo ja Länsi-Uusimaa ry Marja Lamberg Suomen Kipu ry Rea Kahila Helsingin ja Uudenmaan MSyhdistys ry Reijo Toiminen Espoon Seudun Näkövammaiset ry Riikka Kemppinen Potilas- ja Sosiaaliapu ry (POSA) Marita Lassila Pääkaupunkiseudun Diabetes-yhdistys ry Kaija Hietanen, PerusS&Sit. Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta Mikael Jern, SFP Rakennuslautakunta Pasi Hovi, Kesk. Liikunta- ja nuoriso-lautakunta Marion Ticklén Terveyspalvelut, Sosiaali- ja terveystoimi Tiina Reponen Rakennusvalvontakeskus, Tekninen ja ympäristötoimi Merja-Riitta von Schantz Suomenkielisen opetuksen tulosyksikkö, Sivistystoimi Saara Hyrkkö, Vihr Kaupunginhallituksen edustaja (vara) Kalevi Bäckström Vammaisneuvoston neuvottelukunnan varapuheenjohtaja ESPOON VAMMAISNEUVOSTO PL ESPOON KAUPUNKI ESBO HANDIKAPPRÅD PL ESBO STAD

2 2 Eva Peltola Sosiaali- ja potilasasiamies poistui klo 18.57, 11 aikana Sari Hirvonen-Skarbö Esteettömyysneuvoja saapui klo 18.06, 9 aikana Marja-Liisa Lahtinen Vanhusneuvosto Sirkku Kiviniitty Vammaisasiamies Vammaisneuvoston sihteeri puh , sirkku.kiviniitty@espoo.fi PL 220, ESPOON KAUPUNKI Kirkkojärventie 4 1 KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja avasi kokouksen. 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3 VALITAAN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJANTARKASTAJAT Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Mika Levänen ja Hanna Bäckström. 4 TODETAAN EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN HYVÄKSYMINEN Pöytäkirja on tarkastettu ja hyväksytty. 5 PÄÄTETÄÄN TYÖJÄRJESTYKSESTÄ JA KÄSITELTÄVISTÄ ASIOISTA 6 MAKSULLISET SEMINAARIT - ei ollut maksullisia seminaareja 7 ASIAKASMAKSUJEN TILANNE Vammaisneuvosto antoi lausunnon asiakasmaksuista mennessä. Vammaisneuvosto huomioi lausunnossaan myös kaupunginhallituksen tekemän päätöksen terveyskeskusmaksuista vapauttamisesta ja kehottaa kaupunginhallitusta ryhtymään heti toimenpiteisiin päätöksensä toteuttamiseksi. Sosiaali- ja terveyslautakunta käsitteli asiakasmaksuja Lautakunta palautti asian uudelleenvalmisteluun seuraavalla evästyksellä: Maksukorotusten tulisi perustua vain todelliseen kustannustason nousuun ja lisäksi ottaa huomioon yleinen palkka- ja eläketason muutos. Lisäksi selvitetään mahdollisuutta luopua terveyskeskusmaksujen perimisestä Helsingin mallin mukaisesti.

3 Keskusteltiin kaupunginhallituksen päätöksestä vapauttaa tietyt ryhmät terveyskeskusmaksuista ja siitä kuinka tämä on toteutunut käytännössä. Todettiin, että päätöksestä ei ole riittävästi tiedotettu. Tieto on ollut vain Espoon internetsivuilla. Myöskään laskussa ei ole ollut tietoa maksusta vapautetuista ryhmistä. Virkamiehen ilmoituksen mukaan maksusta vapautettuja käyntejä on ollut vuoden 2014 aikana. Käyttäjäryhmiä ei ole seurattu. Onko mahdollista, että tässä määrässä on mukana ainoastaan alle 18-vuotiaiden käynnit. Asiakasmaksun alentamista tai maksusta vapauttamista haetaan vapaamuotoisella hakemuksella ja se tulee tehdä ennen kuin myönnetään toimeentulotukea. Yhtenä ratkaisuna voisi olla, että sosiaalihuoltolain mukaiseen omatyöntekijän rooliin kuuluisi kertoa mahdollisuudesta hakea vapautusta tai alennusta asiakasmaksuista ja auttaa myös hakemuksen tekemisessä. Kaupunki ei ole päättänyt ovatko kuljetuspalvelun omavastuuosuudet asiakasmaksuja, joista voi hakea vapautusta. Vaikeavammaisten kuljetuspalvelut ovat omana kohtanaan mainittu asiakasmaksuasetuksessa ( 6), joten asiakasmaksun alennus /vapautus tulisi koskea myös niitä. Asia tarkistetaan lakimieheltä. Päätös: Vammaisneuvosto jatkaa vaikuttamista. 3 8 VAMMAISTEN ASUMINEN 8.1. VAMMAISTEN ASUMISEN TARJOUSPYYNTÖLUONNOSTEN KOMMENTOINTI Espoon kaupunki kilpailuttaa vammaisten asumisen palvelut keväällä Kaikkiaan kilpailutettavia palveluja on neljä 1. ympärivuorokautinen asuminen 2. kotiin tuotava asumisen tuki 3. lyhytaikainen hoito 4. asumisvalmennus Ensimmäiseksi tullaan julkaisemaan ympärivuorokautisen asumisen ja lyhytaikaisen hoidon tarjouspyynnöt, jotka on suunniteltu julkaistavan helmikuussa Tämä tietopyyntö koskee näitä kahta palvelua. Sopimuskausi alkaa kesällä Vammaispalvelut pyytävät internet-sivulla kommentteja tarjouspyyntöasiakirjaluonnoksiin mennessä. Kyselylomakkeen ohessa on julkaistu alustavat palvelukuvaukset, kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet. Vammaisneuvosto kokoaa kyselyyn yhteisen vastauksen. Päätös: Vammaisneuvosto valmistelee vastauksen tarjouspyyntöasiakirjaluonnoksia koskevaan kyselyyn VAMMAISPALVELUJEN ASUMISEN OHJELMA Vammaisten asuminen ja palvelut Espoossa vuoteen 2025 eli Vammaispalvelujen asumisen ohjelma käsitellään sosiaali- ja terveyslautakunnassa Asumisen ohjelma esitellään vammaisneuvostolle helmikuussa.

4 4 Päätös: Päätettiin Vammaispalvelujen asumisen ohjelman esittelyn ajankohdaksi 9.2. klo 17 19, paikka on teknisen lautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 C. 9 HENKILÖKOHTAINEN APU 9.1 Henkilökohtaisen avun työnantaja -oppaan tilanne Vammaisneuvoston esitys Henkilökohtaisen avun oppaan kirjallisen version tilaamisesta kotiin ei toteutunut. Kaikilla henkilökohtaisen avun työnantajilla ei ole mahdollisuutta ladata opasta netistä. Oppaan lähettämisestä ja esittelytilaisuuden ajankohdasta ei ole vielä tiedotettu. Nina Hiltunen kertoi, että opas on taitettu ja menossa painoon. Oppaasta julkaistaan verkkoversio ja painettu opas lähetetään kaikille henkilökohtaisen avun työnantajille. Jatkossa opas annetaan uusille henkilökohtaisen avun työnantajille. Sosiaaliohjaaja antaa heille ensineuvonnan. Henkilökohtaisen avun työnantajille tarkoitetut lomakkeet päivitetään myös vammaispalvelujen internetsivulle. Gun Ainamo toi esiin, että vammaispalvelujen tiedotteessa tuntityöntekijöille tuntityöntekijöiden palkanmaksu päivämääristä viitataan oppaaseen, mutta ei ollut tietoa mitä kohtaa tarkoitetaan. Lisäksi olisi tärkeää tietää palkkalaskelmien saantitavat. Päätös: Oppaan tietojen esittelytilaisuus järjestetään helmikuun lopulla, niin että työnantajat ovat ehtineet tutustua oppaaseen. Tilaisuus pidetään klo Vammaispalvelut järjestävät tilaisuuden ja tiedottavat siitä. 9.2 Henkilökohtaisen avun kyselyn julkaiseminen Vammaispalvelujen Kristiina Alppivuorelta tilaama kysely henkilökohtaisen avun työnantajamallia käyttäville asiakkaille toteutettiin keväällä Kyselyn tulosten yhteenveto valmistui syyskuussa Kyselyn tuloksia ei ole vielä julkaistu. Nina Hiltunen kertoi, että diat kyselyn tuloksista ovat vielä kesken ja tulosten yhteenveto on käymättä läpi. Kyselyn tulosten yhteenvetoraportti ja tiedote kyselystä tulevat vammaispalvelujen internetsivulle ja viedään sosiaali- ja terveyslautakunnalle tiedoksi. Vammaispalvelut järjestää aivoriihi tyyppisen keskustelutilaisuuden, jossa mietitään oppaan ja kyselyn pohjalta, mihin asioihin pitäisi kiinnittää huomiota. Jatkossa laaditaan henkilökohtaisen avun kehittämissuunnitelma. Päätös: Tiedoksi 9.3 Henkilökohtaisen avun järjestämistavat Vammaisneuvostolta on pyydetty kannanotto henkilökohtaisen avun eri järjestämistapojen toimivuudesta. Selvitetään kannanoton aikataulua ja pyynnön tarkempaa sisältöä. Päätös: Sirkku Kiviniitty selvittää kannanoton aikataulua ja tarkentaa sisältöä.

5 5 10 LAUSUNTOPYYNTÖ HUS-ERVA ALUEEN YHTENÄISTEN APUVÄLINEIDEN LUOVUTUS-PERUSTEIDEN NOUDATTAMINEN ESPOOSSA Avokuntoutuspalvelut valmistelevat sosiaali- ja terveyslautakuntaan esitystä, jonka mukaan Espoo alkaisi noudattaa HUS-Erva alueen yhtenäisiä apuvälineiden luovutusperusteita alkaen. Ne tulevat joka tapauksessa espoolaisten osalta voimaan viimeistään siinä vaiheessa, kun apuvälinepalvelut siirtyvät HUS Apuvälinekeskuksen koordinoimaksi uuden sairaalan valmistuttua syksyllä Espoolaisten apuvälinetarvitsijoiden kannalta esitettävät luovutusperusteet tuovat lisää apuvälineitä ja ratkaisuja nykyisiin Espoon omiin ohjeistuksiin verrattuna. HUS-Erva alueen apuvälineiden luovutusperusteet on hyväksytty HUSissa Dokumenttia ei voi lautakunnan käsittelyssä muuttaa. Lausuntoa pyydetään mennessä. Keskustelussa todettiin, että apuvälineohjeessa viitataan asiakirjoihin, joita ei ole esityksessä mukana. Apuvälineet mahdollistavat osallistumisen, joten ne tulee saada viiveettä ja joustavasti. Apuvälineiden huollon tulee toimia hyvin. Esityksestä puuttuu lapsuuden ja nuoruuden näkökulma sekä kilpailutuksen näkökulma. Apuvälineen saantiprosessin tulee olla toimiva alusta loppuun. Gun Ainamo kertoi, että tilapäiseen käyttöön tarvittavat apuvälineet kuten esimerkiksi suihkutuolin on saanut nopeasti lainaan. Päätös: Vammaisneuvosto laatii lausunnon määräaikaan mennessä. Vammaisneuvosto tarvitsee tiedon, mitä vaikutuksia esitetyllä toimenpiteellä on. Sirkku Kiviniitty ottaa Tiina Hannikaiseen yhteyttä ja sopii esittelyajan tai vähintään kysyy tarkennuksia. Lausunnossa on mukana myös vanhusneuvosto. 11 ESTEETTÖMYYDEN TILANNEKATSAUS Uimahallien esteettömyys Vammaisneuvosto Rakennetaan kaikille työryhmän edustajat ja liikuntapalvelujen johto ja liikuntapalveluista vastaavat tekivät Leppävaaran uimahallilla toiminnallisen esteettömyyden katselmuksen Leppävaaran uimahallin tiloissa on aiemmilla tarkastuskäynneillä, ( , , ) todettu puutteita esteettömyydessä. Leppävaaran uimahallikäynnillä voitiin hyvin konkreettisesti todeta esteettömyyden puutteet. Esteettömyyden puutteita luvattiin korjata ja ottaa käyttäjien edustajat mukaan Matinkylän uimahallin suunnitteluun, niin että siitä saadaan esteetön kaikille. Keskustelussa todettiin, että joitakin korjauksia Leppävaaran uimahallissa on tehty kuten autojen tulon kiertosuunta muutettu ja portaiden terävät kulmat suojattu. Edelleen portaat aiheuttavat törmäysvaaran näkövammaisille. Suihkutuolit ja rollaattorit puuttuvat. Saattoliikenne ei toimi, mikä on ollut ongelmana usean muunkin julkisen rakennuksen kohdalla. Lisätietoa esteettömyyden puutteista on em. muistioissa.

6 6 Palautetta uimahallista voi antaa kaupungin internetsivujen palaute linkin kautta sekä suoraan mm. liikuntakoordinaattori Jari Järvelle. Sirkku Kiviniitty on pyytänyt laittamaan uimahallin vastaanottoon palautelaatikon kirjallisille palautteille. Päätös: Vammaisneuvosto seuraa Leppävaaran uimahallin korjaustoimien toteutumista. Kilpailutuksen kriteerinä tulee olla esteettömyys ja esteettömyysosaaminen. Arkkitehdin tulee osoittaa. että pystyy toteuttamaan esteettömyyttä. Leppävaaran uimahalliin sovitaan käynti, jossa hankepäällikkö Sakari Meinilä on mukana Esteettömyysasiamies -tilanne Vammaisneuvosto päätti kokouksessa esityksestä esteettömyysasiamiehen asemasta kaupungin organisaatiossa sekä sen eteenpäinviemisestä. Espoo hakee esteettömyydenasiantuntijaa rakennusvalvontaan. Paikalle on saatu täyttölupa. Päätös: Vammaisneuvosto hyväksyi esityksen esteettömyysasiamiehen asemasta. Pirkko Kuusela valmistelee esityksen loppuun ja lähettää sen kaupunginjohtajalle ja teknisen ja ympäristötoimen toimialajohtajalle. 12 LAUTAKUNNAN EDUSTAJA VAMMAISNEUVOSTOON Palveluliikelaitoksen johtokunnan lopetettua toimintansa sen edustaja Liisa Kivekäs (SDP) jäi pois vammaisneuvostosta. Näin ollen vammaisneuvostosta puuttuu yksi lautakunnan edustaja. Päätös: Vammaisneuvosto laatii esityksen kaupunginhallitukselle lautakunnasta, jonka edustaja nimetään vammaisneuvostoon. 13 ESPOON IKÄÄNTYMISPOLIITTINEN OHJELMA Espoon ikääntymispoliittinen ohjelma käsitellään sosiaali- ja terveyslautakunnan kokouksessa Vammaisneuvosto on pyytänyt mahdollisuutta kommentoida ikääntymispoliittista ohjelmaa. Päätös: Vammaisneuvosto kommentoi Ikääntymispoliittista ohjelmaa. Maria Rysti on luvannut lähettää ikääntymispoliittisen ohjelman vammaisneuvostolle viikolla TIEDOKSI TUOTAVAT ASIAT Helsingin vammaisneuvoston on valmistellut Valtakunnalliselle vammaisneuvostolle esityksen Vammaisten pysäköintiluvan käyttö terveysasemilla ja muilla kauppa- tai palvelupaikoilla Espoo.fi sivuston ilmeen uudistaminen Sirkku Kiviniitty kertoi, että Espoon kaupunki uudistaa Espoo.fi sivuston ilmeen modernimmaksi ja visuaalisemmaksi. Uudistuneet sivut julkaistaan syksyllä Vammaisneuvosto pitää tärkeänä, että palvelut ovat internet-sivuilla helposti saatavilla ja huomioidaan yli kuntarajojen menevät palvelut. Todettiin, että tietoa auraamispalveluista ei ole vielä voitu toteuttaa Espoossa.

7 7 15 MUUT ASIAT - ei ollut muita asioita 16 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja päätti kokoukseen klo Pirkko Kuusela puheenjohtaja Sirkku Kiviniitty sihteeri Hanna Bäckström pöytäkirjantarkastaja Mika Levänen pöytäkirjantarkastaja Vammaisneuvoston ja neuvottelukunnan kokousajat keväällä 2016 Vammaisneuvosto klo Ke teknisen lautakunnan kokoushuone Ke 9.3. valtuustotalon kahvio Ke 6.4. valtuustotalon kahvio To valtuustotalon kahvio To valtuustotalon kahvio Neuvottelukunta klo (kahvi klo 17.30) Ti valtuustotalon kahvio

Aika: 16.6.2015 klo 17.00-20.00 Paikka: Valtuustotalo, vihreiden ryhmähuone, Espoonkatu 5

Aika: 16.6.2015 klo 17.00-20.00 Paikka: Valtuustotalo, vihreiden ryhmähuone, Espoonkatu 5 PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (6) VAMMAISNEUVOSTON PÖYTÄKIRJA Aika: 16.6.2015 klo 17.00-20.00 Paikka: Valtuustotalo, vihreiden ryhmähuone, Espoonkatu 5 Läsnä VAMMAISNEUVOSTON JÄSENET Pirkko Kuusela, puheenjohtaja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 4/2016 VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 4/2016. Aika: klo Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5

PÖYTÄKIRJA 4/2016 VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 4/2016. Aika: klo Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 PÖYTÄKIRJA 4/2016 VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 4/2016 Aika: 6.4.2016 klo 17.00-19.20 Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 Läsnä VAMMAISNEUVOSTON JÄSENET Pirkko Kuusela, puheenjohtaja ESPIN Espoon Invalidit

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 5/2016 VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 5/2016. Aika: klo Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5

PÖYTÄKIRJA 5/2016 VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 5/2016. Aika: klo Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 PÖYTÄKIRJA 5/2016 VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 5/2016 Aika: 19.5.2016 klo 17.00-19.20 Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 Läsnä VAMMAISNEUVOSTON JÄSENET Pirkko Kuusela, puheenjohtaja ESPIN Espoon Invalidit

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 9/2016 VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 9/2016. Aika: klo Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5

PÖYTÄKIRJA 9/2016 VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 9/2016. Aika: klo Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 PÖYTÄKIRJA 9/2016 VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 9/2016 Aika: 12.10.2016 klo 17.00-20.00 Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 Läsnä VAMMAISNEUVOSTON JÄSENET Pirkko Kuusela, puheenjohtaja ESPIN Espoon Invalidit

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 11/2016 VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 11/2016. Aika: klo Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5

PÖYTÄKIRJA 11/2016 VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 11/2016. Aika: klo Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 PÖYTÄKIRJA 11/2016 VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 11/2016 Aika: 8.12.2016 klo 17.05 18.38 Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 Läsnä VAMMAISNEUVOSTON JÄSENET Pirkko Kuusela, puheenjohtaja ESPIN Espoon

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 9/2015 1 (8) VAMMAISNEUVOSTON PÖYTÄKIRJA. Aika: 17.11.2015 klo 17.00-19.20 Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5

PÖYTÄKIRJA 9/2015 1 (8) VAMMAISNEUVOSTON PÖYTÄKIRJA. Aika: 17.11.2015 klo 17.00-19.20 Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 PÖYTÄKIRJA 9/2015 1 (8) VAMMAISNEUVOSTON PÖYTÄKIRJA Aika: 17.11.2015 klo 17.00-19.20 Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 Läsnä VAMMAISNEUVOSTON JÄSENET Pirkko Kuusela, puheenjohtaja ESPIN Espoon

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 4/2017 VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 4/2017. Aika: klo Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5

PÖYTÄKIRJA 4/2017 VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 4/2017. Aika: klo Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 PÖYTÄKIRJA 4/2017 VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 4/2017 Aika: 6.4.2017 klo 17-19.37 Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 Läsnä VAMMAISNEUVOSTON JÄSENET Pirkko Kuusela, puheenjohtaja ESPIN Espoon Invalidit

Lisätiedot

Paikka: Valtuustotalo, vihreiden ryhmähuone, Espoonkatu 5

Paikka: Valtuustotalo, vihreiden ryhmähuone, Espoonkatu 5 PÖYTÄKIRJA 1/2017 VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 1/2017 Aika: 12.1.2017 klo 17-18.45 Paikka: Valtuustotalo, vihreiden ryhmähuone, Espoonkatu 5 Läsnä VAMMAISNEUVOSTON JÄSENET Pirkko Kuusela, puheenjohtaja ESPIN

Lisätiedot

Teknisen lautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 C

Teknisen lautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 C PÖYTÄKIRJA 2/2016 VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 2/2016 Aika: 10.2.2016 klo 17.00 18.36 Paikka: Teknisen lautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 C Läsnä VAMMAISNEUVOSTON JÄSENET Pirkko Kuusela, puheenjohtaja ESPIN

Lisätiedot

Aika: 5.5.2015 klo 17.05-19.10 Paikka: Valtuustotalo, vihreiden ryhmähuone, Espoonkatu 5

Aika: 5.5.2015 klo 17.05-19.10 Paikka: Valtuustotalo, vihreiden ryhmähuone, Espoonkatu 5 PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 (6) VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS Aika: 5.5.2015 klo 17.05-19.10 Paikka: Valtuustotalo, vihreiden ryhmähuone, Espoonkatu 5 Läsnä VAMMAISNEUVOSTON JÄSENET VAMMAISNEUVOSTON VARAJÄSENET Pirkko

Lisätiedot

Aika: 25.8.2014 klo 15.00-17.30 Paikka: Kiinteistölautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 B Osallistujat: (x) Pirkko Kuusela puh.joht.

Aika: 25.8.2014 klo 15.00-17.30 Paikka: Kiinteistölautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 B Osallistujat: (x) Pirkko Kuusela puh.joht. PÖYTÄKIRJA 7/2014 1 (5) VAMMAISNEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 7/2014 Aika: 25.8.2014 klo 15.00-17.30 Paikka: Kiinteistölautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 B Osallistujat: (x) Pirkko Kuusela puh.joht. () Tuula

Lisätiedot

Teknisen lautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 C

Teknisen lautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 C PÖYTÄKIRJA 8/2016 VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 8/2016 Aika: 19.9.2016 klo 17.05-19.17 Paikka: Teknisen lautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 C Läsnä VAMMAISNEUVOSTON JÄSENET Pirkko Kuusela, puheenjohtaja ESPIN

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 10/ (6) VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS. Aika: klo Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5

PÖYTÄKIRJA 10/ (6) VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS. Aika: klo Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 PÖYTÄKIRJA 10/2015 1 (6) VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS Aika: 8.12.2015 klo 17.00-19.14 Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 Läsnä VAMMAISNEUVOSTON JÄSENET Pirkko Kuusela, puheenjohtaja ESPIN Espoon Invalidit

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 3/2016 VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 3/2016. Aika: klo Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5

PÖYTÄKIRJA 3/2016 VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 3/2016. Aika: klo Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 PÖYTÄKIRJA 3/2016 VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 3/2016 Aika: 9.3.2016 klo 17.00-19.06 Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 Läsnä VAMMAISNEUVOSTON JÄSENET Pirkko Kuusela, puheenjohtaja ESPIN Espoon Invalidit

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 6/2016 VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 6/2016. Aika: klo Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5

PÖYTÄKIRJA 6/2016 VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 6/2016. Aika: klo Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 PÖYTÄKIRJA 6/2016 VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 6/2016 Aika: 16.6.2016 klo 17.00-20.07 Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 Läsnä VAMMAISNEUVOSTON JÄSENET Pirkko Kuusela, puheenjohtaja ESPIN Espoon Invalidit

Lisätiedot

Teknisen lautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 C

Teknisen lautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 C PÖYTÄKIRJA 7/2016 VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 7/2016 Aika: 29.8.2016 klo 17.00-20.10 Paikka: Teknisen lautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 C Läsnä VAMMAISNEUVOSTON JÄSENET Pirkko Kuusela, puheenjohtaja ESPIN

Lisätiedot

Teknisen lautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 C

Teknisen lautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 C PÖYTÄKIRJA 10/2016 VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 10/2016 Aika: 9.11.2016 klo 17.00-19.14 Paikka: Teknisen lautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 C Läsnä VAMMAISNEUVOSTON JÄSENET Pirkko Kuusela, puheenjohtaja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 7/2017 VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 7/2017. Aika: klo Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5

PÖYTÄKIRJA 7/2017 VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 7/2017. Aika: klo Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 PÖYTÄKIRJA 7/2017 VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 7/2017 Aika: 15.8.2017 klo 17-19.23 Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 Läsnä VAMMAISNEUVOSTON JÄSENET Pirkko Kuusela, puheenjohtaja ESPIN Espoon Invalidit

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 3/2017 VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 3/2017. Aika: klo Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5

PÖYTÄKIRJA 3/2017 VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 3/2017. Aika: klo Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 PÖYTÄKIRJA 3/2017 VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 3/2017 Aika: 9.3.2017 klo 17-19.16 Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 Läsnä VAMMAISNEUVOSTON JÄSENET Pirkko Kuusela, puheenjohtaja ESPIN Espoon Invalidit

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 5/2017 VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 5/2017. Aika: klo Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5

PÖYTÄKIRJA 5/2017 VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 5/2017. Aika: klo Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 PÖYTÄKIRJA 5/2017 VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 5/2017 Aika: 4.5.2017 klo 17-19.18 Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 Läsnä VAMMAISNEUVOSTON JÄSENET Pirkko Kuusela, puheenjohtaja ESPIN Espoon Invalidit

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 6/ (6) VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS. Aika: klo Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5

PÖYTÄKIRJA 6/ (6) VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS. Aika: klo Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 PÖYTÄKIRJA 6/2015 1 (6) VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS Aika: 11.8.2015 klo 17.00 19.52 Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 Läsnä VAMMAISNEUVOSTON JÄSENET Pirkko Kuusela, puheenjohtaja ESPIN Espoon Invalidit

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 8/2014 1 (5) VAMMAISNEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 8/2014

PÖYTÄKIRJA 8/2014 1 (5) VAMMAISNEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 8/2014 PÖYTÄKIRJA 8/2014 1 (5) VAMMAISNEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 8/2014 Aika: 15.9.2014 klo 13.00 14.45 Vammaisten henkilöiden asumisen kyselyn tulokset klo 15.00-17.12 Vammaisneuvoston kokous Paikka: Kiinteistölautakunnan

Lisätiedot

Kokoushuone Lippajärvi, Tekniikantie 15, 1. krs., Otaniemi

Kokoushuone Lippajärvi, Tekniikantie 15, 1. krs., Otaniemi PÖYTÄKIRJA 11/2018 1 (5) Aika: klo 17-19 Paikka: Kokoushuone Lippajärvi, Tekniikantie 15, 1. krs., Otaniemi Läsnä VAMMAISNEUVOSTON JÄSENET Pirkko Kuusela puheenjohtaja ESPIN Espoon Invalidit ry Mika-Erik

Lisätiedot

Aika: 7.4.2015 klo 17.00-19.54 Paikka: Kiinteistölautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 B

Aika: 7.4.2015 klo 17.00-19.54 Paikka: Kiinteistölautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 B PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 (12) VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS Aika: 7.4.2015 klo 17.00-19.54 Paikka: Kiinteistölautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 B Läsnä VAMMAISNEUVOSTON JÄSENET Pirkko Kuusela, puheenjohtaja ESPIN

Lisätiedot

Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5

Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 PÖYTÄKIRJA 11/2017 1 (6) Aika: 12.12.2017 klo 17.09 19.50 Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 Läsnä VAMMAISNEUVOSTON JÄSENET Pirkko Kuusela puheenjohtaja ESPIN Espoon Invalidit ry Mika-Erik Walls

Lisätiedot

Paikka: Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone, Espoonkatu 5

Paikka: Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone, Espoonkatu 5 KOKOUSKUTSU 3/2019 1 (5) Aika: 19.3.2019 klo 17-19 Paikka: Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone, Espoonkatu 5 Läsnä VAMMAISNEUVOSTON JÄSENET Pirkko Kuusela puheenjohtaja ESPIN Espoon Invalidit ry Mika-Erik

Lisätiedot

Aika: klo Paikka: Valtuustotalo, vihreiden ryhmähuone, Espoonkatu 5

Aika: klo Paikka: Valtuustotalo, vihreiden ryhmähuone, Espoonkatu 5 PÖYTÄKRIJA 8/2015 1 (9) VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS Aika: 6.10.2015 klo 17.00-19.40 Paikka: Valtuustotalo, vihreiden ryhmähuone, Espoonkatu 5 Läsnä VAMMAISNEUVOSTON JÄSENET Pirkko Kuusela, puheenjohtaja ESPIN

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 9/2017 VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 9/2017. Aika: klo Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5

PÖYTÄKIRJA 9/2017 VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 9/2017. Aika: klo Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 PÖYTÄKIRJA 9/2017 VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 9/2017 Aika: 10.10.2017 klo 17-18.58 Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 Läsnä VAMMAISNEUVOSTON JÄSENET Pirkko Kuusela puheenjohtaja ESPIN Espoon Invalidit

Lisätiedot

Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5

Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 PÖYTÄKRIJA 8/2018 1 (5) Aika: klo 17 19.30 Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 Läsnä VAMMAISNEUVOSTON JÄSENET Pirkko Kuusela puheenjohtaja ESPIN Espoon Invalidit ry Mika-Erik Walls varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 49. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 49. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1 Kaupunginhallitus 04.02.2013 Sivu 1 / 1 334/00.00.01/2013 49 Vammaisneuvoston asettaminen toimintakaudelle 2013 2014 Valmistelijat / lisätiedot: Kiviniitty Sirkku, puh. (09) 816 51044 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

Paikka: Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone, Espoonkatu 5

Paikka: Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone, Espoonkatu 5 PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 (5) Aika: klo 17 19.18 Paikka: Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone, Espoonkatu 5 Läsnä VAMMAISNEUVOSTON JÄSENET Pirkko Kuusela puheenjohtaja ESPIN Espoon Invalidit ry Mika-Erik Walls

Lisätiedot

Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5

Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 PÖYTÄKIRJA 7/2018 1 (6) Aika: klo 17 19.30 Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 Läsnä VAMMAISNEUVOSTON JÄSENET Pirkko Kuusela puheenjohtaja ESPIN Espoon Invalidit ry Mika-Erik Walls varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5

Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 PÖYTÄKIRJA 3/2018 1 (6) Aika: klo 17 19.57 Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 Läsnä VAMMAISNEUVOSTON JÄSENET Pirkko Kuusela puheenjohtaja ESPIN Espoon Invalidit ry Mika-Erik Walls varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5

Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 (6) Aika: klo 17.10 19.15 Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 Läsnä VAMMAISNEUVOSTON JÄSENET Pirkko Kuusela puheenjohtaja ESPIN Espoon Invalidit ry Mika-Erik Walls varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5

Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 (6) Aika: klo 17.02 19.06. Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 Läsnä VAMMAISNEUVOSTON JÄSENET Pirkko Kuusela puheenjohtaja ESPIN Espoon Invalidit ry Mika-Erik Walls varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Paikka: Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone, Espoonkatu 5

Paikka: Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone, Espoonkatu 5 PÖYTÄKIRJA 8/2017 VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 8/2017 Aika: 12.9.2017 klo 17-19.10 Paikka: Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone, Espoonkatu 5 Läsnä VAMMAISNEUVOSTON JÄSENET Pirkko Kuusela puheenjohtaja ESPIN

Lisätiedot

Paikka: Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone, Espoonkatu 5

Paikka: Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone, Espoonkatu 5 PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 (6) Aika: 19.3.2019 klo 17-20.20 Paikka: Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone, Espoonkatu 5 Läsnä VAMMAISNEUVOSTON JÄSENET Pirkko Kuusela puheenjohtaja ESPIN Espoon Invalidit ry Mika-Erik

Lisätiedot

1 Yleistä...3. 2 Vammaisneuvoston kokoonpano 2015...3

1 Yleistä...3. 2 Vammaisneuvoston kokoonpano 2015...3 Vammaisneuvoston toimintakertomus 2015 19.5.2016 2 (10) Sisällysluettelo 1 Yleistä...3 2 Vammaisneuvoston kokoonpano 2015...3 3 Vammaisneuvoston toiminta...4 3.1 Kiireellisimmät vaikuttamistoimet...4 3.1.1

Lisätiedot

Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5

Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 PÖYTÄKIRJA 5/2018 1 (7) Aika: klo 17 20.18 Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 Läsnä VAMMAISNEUVOSTON JÄSENET Pirkko Kuusela puheenjohtaja ESPIN Espoon Invalidit ry Mika-Erik Walls varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5

Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 PÖYTÄKIRJA 5/2019 1 (8) Aika: klo 17.04 19.39 Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 Läsnä VAMMAISNEUVOSTON JÄSENET Pirkko Kuusela puheenjohtaja ESPIN ry Mika-Erik Walls varapuheenjohtaja Espoon Autismi

Lisätiedot

Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5

Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 Pöytäkirja 4/2019 1 (7) Aika: 16.4.2019 klo 17-19.07 Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 Läsnä VAMMAISNEUVOSTON JÄSENET Pirkko Kuusela puheenjohtaja ESPIN ry Mika-Erik Walls varapuheenjohtaja Espoon

Lisätiedot

ESPOON VAMMAISNEUVOSTON NEUVOTTELUKUNTA*

ESPOON VAMMAISNEUVOSTON NEUVOTTELUKUNTA* 1 ESPOON VAMMAISNEUVOSTON NEUVOTTELUKUNTA* PÖYTÄKIRJA Sääntömääräinen kevätkokous Aika 25.4.2017 klo 18.00-19.58 Paikka Valtuustotalon Kahvio, Espoonkatu 5, 02770 Espoo Läsnä Liitteen 1 mukaisesti lisättynä

Lisätiedot

Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5

Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 PÖYTÄKIRJA 10/2018 1 (8) Aika: klo 17 20.04 Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 Läsnä VAMMAISNEUVOSTON JÄSENET Pirkko Kuusela puheenjohtaja ESPIN Espoon Invalidit ry Mika-Erik Walls varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 17.3.2016

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 17.3.2016 Kokousaika Torstai 17. maaliskuuta 2016 kello 18.00 20.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet x Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x

Lisätiedot

Vihreiden ryhmähuone, Espoon kaupungin valtuustotalo, Espoonkatu 5

Vihreiden ryhmähuone, Espoon kaupungin valtuustotalo, Espoonkatu 5 TASA-ARVOTOIMIKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Aika Keskiviikko 23.10.2013 klo 17.00 20.00 Paikka Paikalla: Vihreiden ryhmähuone, Espoon kaupungin valtuustotalo, Espoonkatu 5 Marja Nuora, pj, Vihr. Mikael Forsström,

Lisätiedot

Maanantaina 9. toukokuuta 2016 klo. Kunnantalo, Pännäinen

Maanantaina 9. toukokuuta 2016 klo. Kunnantalo, Pännäinen 9.5.2016 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Maanantaina 9. toukokuuta 2016 klo. Kunnantalo, Pännäinen Päättäjät Boström, Kaj Sandberg, Henrik Svenfors, Stefan Henriksson, Anna-Maja Boström, Peter Stenman, Kristina

Lisätiedot

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2014

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2014 ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2014 Aika: Torstaina 30.10.2014 kello 18.00 18.50 Paikka: Kosken Tl kunnantalo. Saapuvilla: läsnä poissa Puheenjohtaja Pertti Kujala x Varapuheenjohtaja Matti Tausa

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 22

Espoon kaupunki Pöytäkirja 22 17.02.2016 Sivu 1 / 1 5557/2015 02.02.00 5 7.1.2016 22 terveystoimen vuoden 2016 käyttösuunnitelman tarkistus Valmistelijat / lisätiedot: Markus Syrjänen, puh. 09 816 23000 Marjo Lahtinen, puh. 043 825

Lisätiedot

Paikka Valtuustotalo, Perussuomalaisten ryhmätila, Espoonkatu 5, 02770 Espoo

Paikka Valtuustotalo, Perussuomalaisten ryhmätila, Espoonkatu 5, 02770 Espoo Espoon kaupunki terveyslautakunnan sosiaali- ja Pöytäkirja 11.02.2015 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 11.02.2015 keskiviikko klo 17:30-19:55 Paikka Valtuustotalo, Perussuomalaisten ryhmätila, Espoonkatu

Lisätiedot

Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5

Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 PÖYTÄKIRJA 6/2018 1 (8) Aika: klo 17 19.45 Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 Läsnä VAMMAISNEUVOSTON JÄSENET Pirkko Kuusela puheenjohtaja ESPIN Espoon Invalidit ry Mika-Erik Walls varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston pöytäkirja

Nuorisovaltuuston pöytäkirja Pöytäkirja 7/11 1 (5) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika Maanantai 13.6.2011 klo 16:53 19:23 Paikka Kaupungintalon kahvio, Raatihuoneenkatu 9, 06150 Porvoo Asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen sihteerin

Lisätiedot

Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5

Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 (7) Aika: klo 17 20.10 Paikka: Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 Läsnä VAMMAISNEUVOSTON JÄSENET Pirkko Kuusela puheenjohtaja ESPIN Espoon Invalidit ry Mika-Erik Walls varapuheenjohtaja

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 4/2016 25

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 4/2016 25 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 4/2016 25 Kokousaika 6.4.2016 kello 18.04 19.15 Kokouspaikka Palvelutalo, Turuntie 8 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja Ilkka Tuomisto Pekka

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro 4 26.03.2015 35. (x) (x) (x) (-) (-) (-) (x)

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro 4 26.03.2015 35. (x) (x) (x) (-) (-) (-) (x) KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro 4 26.03.2015 35 Kokousaika Torstai 26.03.2015 klo 19.00 19.21 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

MONIKULTTUURIASIAIN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS 6/2016

MONIKULTTUURIASIAIN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS 6/2016 PÖYTÄKIRJA 1 (6) MONIKULTTUURIASIAIN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS 6/2016 Aika Torstai 16.6.2016, kello 17.33 19.47 Paikka Osallistujat Espoon valtuustotalo, Kokoomuksen ryhmähuone Luottamushenkilöjäsenet: Veronica

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 8. Valtuusto 28.01.2013 Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 8. Valtuusto 28.01.2013 Sivu 1 / 1 Valtuusto 28.01.2013 Sivu 1 / 1 5442/00.00.01/2012 Kaupunginhallitus 8 7.1.2013 8 Sosiaali- ja terveyslautakunnan ja sen jaostojen vaali Valmistelijat / lisätiedot: Rytilahti Katja, puh. (09) 816 22398

Lisätiedot

HELSINKI, SIPOO JA VANTAA PÖYTÄKIRJA 2/2012 1. Kaupunkisuunnittelulautakunnan kokoussali Kansakoulukatu 3

HELSINKI, SIPOO JA VANTAA PÖYTÄKIRJA 2/2012 1. Kaupunkisuunnittelulautakunnan kokoussali Kansakoulukatu 3 HELSINKI, SIPOO JA VANTAA PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 Kokousaika Tiistaina 7.5.2012 klo 12.00 12.55 Kokouspaikka Kaupunkisuunnittelulautakunnan kokoussali Kansakoulukatu 3 Läsnä Jäsenet Rajajärvi Tuomas puheenjohtaja

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Aika Keskiviikko 23.4.2014 klo 9.15 Paikka Ravintola Oppipoika, Kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen,

Lisätiedot

Vihreiden ryhmähuone, Espoon kaupungin valtuustotalo, Espoonkatu 5

Vihreiden ryhmähuone, Espoon kaupungin valtuustotalo, Espoonkatu 5 TASA-ARVOTOIMIKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 Aika Keskiviikko 20.11.2013 klo 17.08 19.15 Paikka Paikalla: Vihreiden ryhmähuone, Espoon kaupungin valtuustotalo, Espoonkatu 5 Marja Nuora pj, Vihr. Elena Aaltonen,

Lisätiedot

33 Kokouksen pöytäkirjan tarkastajat Kokouksen pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Jari Kärkkäinen ja Jari Malkamäki.

33 Kokouksen pöytäkirjan tarkastajat Kokouksen pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Jari Kärkkäinen ja Jari Malkamäki. Hallituksen kokous 1 (5) Aika 9.4.2016 klo 9.00 Paikka Valteri- koulu, Onerva, Jyväskylä Läsnä Jaana Aaltonen puheen Outi Ahonen Elina Blundin poissa Cecilia Hanhikoski poistui kohdan 45 käsittelystä Jari

Lisätiedot

HELSINKI, SIPOO JA VANTAA PÖYTÄKIRJA 3/2012 1. Kaupunkisuunnittelulautakunnan kokoussali Kansakoulukatu 3

HELSINKI, SIPOO JA VANTAA PÖYTÄKIRJA 3/2012 1. Kaupunkisuunnittelulautakunnan kokoussali Kansakoulukatu 3 Kokousaika Tiistaina 12.6.2012 klo 10 11 Kokouspaikka Kaupunkisuunnittelulautakunnan kokoussali Kansakoulukatu 3 Läsnä Jäsenet Rajajärvi Tuomas puheenjohtaja Kullberg Jukka varapuheenjohtaja Yli-Jama Kaisa

Lisätiedot

Tietojohtajakilta PÖYTÄKIRJA Sivu 1/5 Tampereen teknillinen yliopisto PL 589 33101 Tampere 14.02.2012

Tietojohtajakilta PÖYTÄKIRJA Sivu 1/5 Tampereen teknillinen yliopisto PL 589 33101 Tampere 14.02.2012 Tietojohtajakilta PÖYTÄKIRJA Sivu 1/5 Man@ger Tampereen teknillinen yliopisto PL 589 33101 Tampere manager@tut.fi 14.02.2012 TIETOJOHTAJAKILTA MAN@GERIN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS Aika Tiistai 14.02.2012

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 56 Kirkkoneuvosto 5/2015 27.10.2015

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 56 Kirkkoneuvosto 5/2015 27.10.2015 56 53 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto 27.10.2015 53 Kokouskutsu asialistoineen on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastus ÄHTÄRIN SEURAKUNTA

Pöytäkirjan tarkastus ÄHTÄRIN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 7.1.2015 1/2014 1 ÄHTÄRIN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PIDETÄÄN KESKIVIIKKONA 7.1.2015 KELLO 19.00 SEURAKUNTAKESKUKSESSA. Käsiteltävät asiat: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA 5.3.2014/10.3.2014 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS. Aika: Maanantai 10.03.2014 klo 17.30 - Käsiteltävät asiat:

TEKNINEN LAUTAKUNTA 5.3.2014/10.3.2014 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS. Aika: Maanantai 10.03.2014 klo 17.30 - Käsiteltävät asiat: SIIKAISTEN KUNTA ASIALISTA/KOKOUSKUTSU 5.3.2014/10.3.2014 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Maanantai 10.03.2014 klo 17.30 - Paikka: Terveysasema Käsiteltävät asiat: 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11.12. 2012 Kirkkovaltuusto 5/2012 53-65 /2012

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11.12. 2012 Kirkkovaltuusto 5/2012 53-65 /2012 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika 11.12.2012 klo 18.00-19.30 Paikka Rusk seurakuntakeskus Läsnä: Lähteenmäki Antero puheenjohtaja Hartman Taina varapuheenjohtaja Himala Milja Hovi Anna Hurme-Kouki Päivi Kankare

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 7/2013 1 (6) Kaupunginhallitus Stj/1 18.02.2013

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 7/2013 1 (6) Kaupunginhallitus Stj/1 18.02.2013 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 7/2013 1 (6) 211 Vammaisneuvoston asettaminen toimikaudeksi 2013-2014 HEL 2012-017228 T 00 00 02 Päätös päätti asettaa toimikaudeksi 2013-2014 vammaisneuvoston ja valita siihen

Lisätiedot

DIAKONIAJOHTOKUNTA 18.03.2015 2/2015

DIAKONIAJOHTOKUNTA 18.03.2015 2/2015 DIAKONIAJOHTOKUNTA 18.03.2015 2/2015 Aika: Keskiviikko 18.03.2015 klo 17.00-18.55 Tarjoilu klo 16.45 alkaen Paikka: Kirkonkulman sali, Kirkkotie 6 liite sivu 14 13 KOKOUKSEN AVAUS 15 13 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2015 1/9 KIRKKOVALTUUSTO 13.1.2015

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2015 1/9 KIRKKOVALTUUSTO 13.1.2015 ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2015 1/9 KOKOUSAIKA 13.1.2015 klo 18 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila, puheenjohtaja Mononen Liisa varapuheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula Lehikoinen

Lisätiedot

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 14

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 14 KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 14 Vanhusneuvosto 11.04.2016 AIKA 11.04.2016 klo 13:00-14:55 PAIKKA Helmiranta, Kauhava KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 12 Kokouksen avaus 16 13 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 29.11.2013 klo 8.00 13.55 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Myllykoski Satu puheenjohtaja, 28 36 Lahtinen Harri vara, 28 36 Kallela Sanna, 28

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 7/2005 HALLITUKSEN KOKOUS 17.8.2005

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 7/2005 HALLITUKSEN KOKOUS 17.8.2005 1(5) Aika 17.8.2005 Paikka Läsnä Poissa Asianajotoimisto Susiluoto Oy:n toimitilat, Helsinki Janne Nyman, hallituksen puheenjohtaja Salla Tuominen, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen jäsen, kohdasta

Lisätiedot

Vammaisneuvoston esitykset kaupungin vuoden 2016 talousarvioon. 1. Sosiaali- ja terveystoimi

Vammaisneuvoston esitykset kaupungin vuoden 2016 talousarvioon. 1. Sosiaali- ja terveystoimi Vammaisneuvoston esitykset kaupungin vuoden 2016 talousarvioon 1 Vammaisneuvosto pyytää ko. lautakunnilta vastaukset talousarvioesityksiin. Toimiala valmistelee oman toimialan esitykset. Sivistystoimen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 25 Kirkkoneuvosto 23.05.2011 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 01.06.2011

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 25 Kirkkoneuvosto 23.05.2011 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 01.06.2011 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 25 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.00 20.20 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

Perjantai Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs

Perjantai Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs Perjantai 12.10.2018 12.00 14.00 Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs läsnä: Tornion Invalidit ry. Raimo Toratti Lapin Näkövammaiset ry., Soile Järvirova Tornion kerho Tornion kaupunginhallitus

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 97. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 97. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1 Kaupunginhallitus 31.03.2014 Sivu 1 / 1 1246/00.01.03/2014 97 Espoon kaupungin vammaisasiamiehen katsaus vuodelta 2013 Valmistelijat / lisätiedot: Sirkku Kiviniitty, puh. 050 344 5190 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

Vanhusneuvosto

Vanhusneuvosto Karkkilan kaupunki Pöytäkirja 2/2018 12 Vanhusneuvosto 16.05.2018 Aika 16.05.2018 klo 14:00-15:40 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Formari Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 11 Kokouksen järjestäytyminen

Lisätiedot

Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144. Aika: Ma 9.2.2015 klo 18-20 Paikka: Marttaliiton kokoustila, Malminrinne 1 B, 7 krs.

Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144. Aika: Ma 9.2.2015 klo 18-20 Paikka: Marttaliiton kokoustila, Malminrinne 1 B, 7 krs. Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Ma 9.2.2015 klo 18-20 Paikka: Marttaliiton kokoustila, Malminrinne 1 B, 7 krs. VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA 1. KOKOUKSEN AVAUS Yhdistyksen puheenjohtaja

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 3.2.2014 1 (7) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 2/2014 Kokousaika: Tiistai 4.2.2014 kello 18.00 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2 Jäsenet:

Lisätiedot

Pohjois-Tapiolan koululla, tilana ruokalan lasihuone sisäänkäynti A-ovesta 2.krs

Pohjois-Tapiolan koululla, tilana ruokalan lasihuone sisäänkäynti A-ovesta 2.krs PÖYTÄKIRJA 1 (6) 29.5.2018 AARNIVALKEAN KOULU Johtokunnan kokous Aika maanantaina 28.5.2018 klo 18:00 Paikka Läsnä Poissa Jakelu Pohjois-Tapiolan koululla, tilana ruokalan lasihuone sisäänkäynti A-ovesta

Lisätiedot

HELSINKI, SIPOO JA VANTAA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1

HELSINKI, SIPOO JA VANTAA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 HELSINKI, SIPOO JA VANTAA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Kokousaika Maanantai 16.2.2015 klo 10.00-10.20. Kokouspaikka Helsingin kaupunkisuunnittelulautakunnan kokoussali Kansakoulukatu 3, 00100 Helsinki Läsnä Jäsenet

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2014 1 (1) Kaupunginvaltuusto 64 16.06.2014. 64 Asianro 3220/00.00.01.00/2014. Kaupunginhallitus 19.5.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2014 1 (1) Kaupunginvaltuusto 64 16.06.2014. 64 Asianro 3220/00.00.01.00/2014. Kaupunginhallitus 19.5. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2014 1 (1) 64 Asianro 3220/00.00.01.00/2014 Maaninka-neuvottelukunnan jäsenet Kaupunginhallitus 19.5.2014 178: Kuopion ja Maaningan yhdistymishallitus 5.5.2014 11: Maaningan

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 25.3.2015

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 25.3.2015 Kokousaika Keskiviikko 25. maaliskuuta 2015 kello 16.00 17.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanvirasto Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j.

Lisätiedot

24.2.2009 VAMN 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VAMN 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VAMN 3 VAMMAISNEUVOSTON ASETTAMINEN 3

24.2.2009 VAMN 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VAMN 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VAMN 3 VAMMAISNEUVOSTON ASETTAMINEN 3 1/2009 24.2.2009 Asiat VAMN 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VAMN 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VAMN 3 VAMMAISNEUVOSTON ASETTAMINEN 3 VAMN 4 VAMMAISNEUVOSTON TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (10 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (10 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 (10 ) Vammaisneuvosto 15.04.2016 AIKA 15.04.2016 klo 10:10-11:35 PAIKKA Keskustan palvelutalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 6/2013 10.10.2013. Eloranta Henri estynyt, varalla Väänänen Esko. estynyt, varalla Strömberg Niko Holopainen Helmi Hyrkäs Pete Kapanen Sami

PÖYTÄKIRJA 6/2013 10.10.2013. Eloranta Henri estynyt, varalla Väänänen Esko. estynyt, varalla Strömberg Niko Holopainen Helmi Hyrkäs Pete Kapanen Sami 27.10.2014 Sivu 1(6) PÖYTÄKIRJA 6/2013 10.10.2013 LTKY:N EDUSTAJISTON KOKOUS AIKA 9.10.2013, klo 17.00 PAIKKA: Ylioppilastalon luentosali 209 LÄSNÄ: Almgren Juuso Alopaeus Erik estynyt Bebek Peter C. Bremer

Lisätiedot

Perusturvakuntayhtymä Akseli PÖYTÄKIRJA 3/2010 31. Maskun kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Perusturvakuntayhtymä Akseli PÖYTÄKIRJA 3/2010 31. Maskun kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Perusturvakuntayhtymä Akseli PÖYTÄKIRJA 3/2010 31 OHJAUSRYHMÄ 14.04.2010 AIKA 14.04.2010 klo 17:00-17:30 PAIKKA Maskun kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 22 Pöytäkirjan

Lisätiedot

FYSIIKAN TUTKIMUSLAITOKSEN JOHTOKUNNAN KOKOUS

FYSIIKAN TUTKIMUSLAITOKSEN JOHTOKUNNAN KOKOUS Helsinki Institute of Physics P.O.Box 64, (Gustaf Hällströmin katu 2) FIN-00014 University of Helsinki, Finland Phone +358 9 191 50521, fax +358 9 191 50522 FYSIIKAN TUTKIMUSLAITOKSEN JOHTOKUNNAN KOKOUS

Lisätiedot

VALKEAKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2016 Vammaisneuvosto 25.02.2016. Kokousaika Torstai 25.02.2016 klo 13.00 14.36

VALKEAKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2016 Vammaisneuvosto 25.02.2016. Kokousaika Torstai 25.02.2016 klo 13.00 14.36 VALKEAKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kokousaika Torstai 25.02.2016 klo 13.00 14.36 Kokouspaikka Valkeakosken terveyskeskuksen luentosali, Särpimäenkatu 27, 37600 Valkeakoski Osallistujat Poissa olleet

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 6/2013 Sivistyslautakunta

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 6/2013 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 29.8.2013 klo 18.30-19.25 Paikka Kunnantalo, valtuustosali Asiat 76 Kokouksen avaaminen 77 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 78 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 3/2016 18

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 3/2016 18 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 3/2016 18 Kokousaika 17.3.2016 kello 18.00 18.50 Kokouspaikka Palvelutalo, Turuntie 8 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja Ilkka Tuomisto Ville

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkoneuvosto sivut 1-8 KOKOUSAIKA. 7.1.2015 klo 18.00 19.00

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkoneuvosto sivut 1-8 KOKOUSAIKA. 7.1.2015 klo 18.00 19.00 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 sivut 1-8 KOKOUSAIKA klo 18.00 19.00 KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Raahen seurakunnan virastotalo, Kirkkokatu 33, RAAHE Matala Tuomo Asplund

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10 Kirkkovaltuusto 03.06.2011 PÖYTÄKIRJA 13.06.2011

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10 Kirkkovaltuusto 03.06.2011 PÖYTÄKIRJA 13.06.2011 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantaina klo 18.30 20.42 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Matti Solehmainen puheenjohtaja Margit Ruotsalainen varapuheenjohtaja Erja Blom

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Kokous n:o 1 / 2016

KOKOUSKUTSU Kokous n:o 1 / 2016 Kokous n:o 1 / 2016 Pvm 28.1.2016 Kello 17.00 Sivu1/5 PUHEENJOHTAJA 1. Eero Tammentie JÄSENET 2. Timo Isotalo (vpj ) 3. Lea Lehtonen 4. Eila Saari 5. Sylvi Silander 6. Ilkka Soukka 7. Anna-Liisa Ääri LÄSNÄ

Lisätiedot

Pohjois-Tapiolan koululla, tilana ruokalan lasihuone sisäänkäynti A-ovesta 2.krs

Pohjois-Tapiolan koululla, tilana ruokalan lasihuone sisäänkäynti A-ovesta 2.krs 22.1.2018 PÖYTÄKIRJA 1 (5) 29.1.2018 AARNIVALKEAN KOULU Johtokunnan kokous Aika maanantaina 22.1.2018 klo 18:00-20.03 Paikka Läsnä Poissa Jakelu Pohjois-Tapiolan koululla, tilana ruokalan lasihuone sisäänkäynti

Lisätiedot

Nuorisopalvelut PL 23 Pöytäkirja 4/15 38201 Sastamala. Nuorisovaltuuston kokous

Nuorisopalvelut PL 23 Pöytäkirja 4/15 38201 Sastamala. Nuorisovaltuuston kokous Sastamalan kaupunki Nuorisopalvelut PL 23 Pöytäkirja 4/15 38201 Sastamala Nuorisovaltuuston kokous Aika: TIISTAINA 17.3.2015 klo 16.00 Paikka: Kasvatus- ja Opetuskeskus Uosso, (Asemakatu 9, 2 krs.) Aino

Lisätiedot

Sähköpostiosoite: Postiosoite: PL 10 00099 HELSINGIN KAUPUNKI

Sähköpostiosoite: Postiosoite: PL 10 00099 HELSINGIN KAUPUNKI MUUTOKSENHAKUOHJEET MUUTOKSENHAKU HANKINTAPÄÄTÖKSEEN Tähän päätökseen tyytymätön asianosainen voi hakea päätökseen muutosta vaatimalla hankintaoikaisua tai tekemällä valituksen markkinaoikeudelle taikka

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 (9) Tarkastuslautakunta 05.05.2014

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 (9) Tarkastuslautakunta 05.05.2014 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 (9) Kokoustiedot Aika maanantai klo 14:00-16:55 Paikka Saunakabinetti, kaupungintalo 3. krs. Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja Marja

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 24.2.2012 klo 9.00 12.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja, :t 9-10, klo 9.00-9.50 Laukkanen

Lisätiedot