Pro-energy. Ergonomiatuote-esite

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Pro-energy. Ergonomiatuote-esite"

Transkriptio

1 Pro-energy Ergonomiatuote-esite

2 Turvallinen ja ergonominen työympäristö LED-VALAISIN Työpistevalaisin Uusi Led-valaisin on helposti säädettävä ja hyvännäköinen työpistevalaisin. Säästää sähkön kulutuksessa. Täysin värinätön valaistus vähentää silmien rasitusta. Voit säätää itsellesi sopivan valaistuksen työpisteeseesi, portaattomalla valonsäätimellä. Kokeile ja ihastu! LED-tekniikan edut On täysin värinätön sekä häikäisemätön. Pitkä elinikä h (ei lampunvaihtoja) Erittäin pieni sähkön kulutus, ympäristöystävällinen. 66 kpl valotehoista LED valoa, ei kuumene. Kirkas päivänvalo, IRA arvo yli 90 (harva epäsymmetrinen valaisin yltää samaan). Valotehon portaaton säätöm, max 1350 lux (tarkan päätetyön vaatimus 1000 luxia). Hieno design sopii nykyajan työpisteisiin ja vaatimuksiin (runko: harjattua alumiinia). Ei häikäise vaikka katsoisit suoraan valoa kohti. Testattu ja hyväksytty EMC, CE sekä kierrätettävä. Tuote: 2458 Myynti:

3 Turvallinen ja ergonominen työympäristö LED TYÖPISTEVALAISIN LED LIGHT Uudessa Led light työpistevalaisimessa on ainostaan 5W:n virrankulutus. Led valaisin on helposti säädettävä ja hyvännäköinen työpistevalaisin. Tämä pieni ja näppärä valaisin sopii joka työpisteeseen ja säästää sähkön kulutuksessa. Led light valaisimessa on täysin värinätön ja pehmeä 4500Kvalaistus, tämä mm.vähentää olennaisesti silmien rasitusta. Valaisimen metalliosat ovat harjattua alumiinia. Led valaisimeen kuuluu vakiona pöytäkiinnitys sekä painojalka jonka ansiosta valaisin sopii jokaiseen työpisteeseen. Liitäntä vaihtoehtoja on kaksi, joko perinteinen verkkovirta tai USB-portti. USB-porttia käytettäessä voidaan unohtaa hankalat pöydän alle ryömimiset. Valolähde 50 kpl 0.1 watin Led valoa Virrankulutus 5 wattia 5V/1200mA/5W (5 watt LED vastaa 60 W hehkulamppua) Valojen kesto n tuntia Kirkkaus 4500 K (Kelvin=valon lämpö). Valoteho Lux: 1000 luxia Jalka pöytäkiinnitys sekä painojalka Virtalähde USB ja verkkovirta-adapteri Tuote: 2788 Myynti:

4 Myynti:

5 Myynti:

6 SOFT satulatuoli SOFT tuolin thermofoam pehmuste sekä korkeuden ja kaltevuuden säätö mahdollistavat jokaiselle rennomman ja ergonomisemman työasennon. Erittäin hyvä vaihtoehtokun tarvitset satulatuolin joka antaa hyvän ryhdin lisäksi myös käyttäjän mukaan muotoutuvan satulan. Sopii hyvin kaikenkokoisille käyttäjille. Istu ryhdissä rennommin! SOFT Satulatuoli cm (7020M) tuotenro: 7020L 7020M 7020S Istuin Pyörät: Säädöt: SOFT -satulatuolin istuma korkeus: cm, ristikko: 62 cm SOFT -satulatuolin istuma korkeus: cm, ristikko: 44,50 cm SOFT -satulatuolin istuma korkeus: cm, ristikko: 44,50 cm muotoileva erikoispehmuste, pehmeä kangasverhoilu, väri: musta. pehmennetyllä juoksupinnalla. portaaton korkeuden ja kaltevuuden säätö. Myynti:

7 Myynti:

8 Turvallinen ja ergonominen työympäristö BERMUDA BERMUDA TUOLI Bermuda tuoli on helppo, nopea sekä aina mukava istua ja käyttää. Tuolin rakenne on siro, eikä istuinosan kolmiodesign vaikeuta tuolin käyttöä. Bermuda tuolin istuin on päällystetty kulutusta kestävällä kankaalla ja pehmusteena on käytetty thermo pehmustetta. Tuolissa on pieni alumiiniristikko ja laadukkaat pyörät, jonka ansiosta sillä on vaivatonta liikkua istuttaessa ja kevyt siirtää paikasta toiseen. Näiden tärkeiden seikkojen ansiosta tuolia nimittää jokapaikan tuoliksi, sen käyttö on mahdollista niin tavallisessa työpisteessä kuin muuallakin. Bermuda tuoli sopii siis normaali korkeudella istuttaessa, eikä sähkösäätöisen pöydän korkeuskaan ole ongelma. Tuoli toimitetaan 200mm kaasujousella. jolloin istumakorkeus vaihtelee 52cm -72 cm. Bermuda tuolin voi myös tilata pidemmällä L- tai lyhyemmällä S-jousella. L= 270 mm istumakorkeus 60 cm -87 cm S= 140 mm istumakorkeus 48 cm - 62 cm tuotekoodi:7025 (7025L L-kaasujousella ja 7025S S-kaasujousella) Myynti:

9 Myynti:

10 Turvallinen ja ergonominen työympäristö FLEX Selkätuki FLEX Selkätuki Flex Selkätuki antaa sinulle täyden tuen ja vähentää tehokkaasti istumisesta aiheutuvaa kuormitusta. Viskoelastinen geelimäinen tyyny muovautuu vartalon muotoihin ja myötäilee selän liikkeitä tukien sitä tehokkaasti eri asennoissa. Flex selkätuki antaa sinulle hyvän ergonomian lisäksi aimoannoksen mukavuutta työpäivääsi! Tunne kuinka viskoelastinen tyyny antaa selällesi painottomuuden tunteen! Selkätuki pysyy napakasti paikoillaan, jolloin se on kuin osa tuolia. Leveät kiinnityshihnat ja liukueste tuen takapuolella kiinnitsevät ja lukitsevat sen juuri sinulle sopivaan paikkaan. Tiesitkö, että... 80% ihmisistä kärsii elämänsä aikana jonkin asteisista selkävaivoista Selkävaivat ovat mielenterveysongelmien jälkeen yleisimmät töistä poissaolon syyt Lanneselkä on niskaosan ohella ihmisen haavoituuvin kohta Istuessa selkään kohdistuva rasitus on suurempi kuin seistessä Hyvässä istuma-asennossa selkärangan kuormitus on minimoitu Flex selkätuki ehkäisee alaselän notkon kuormitusta Tuote nro: 2628 Myynti:

11 Turvallinen ja ergonominen työympäristö KONSEPTITELINE on tukeva Hopeaksi maalattua metallia oleva konseptiteline Telineessä voidaan säätää kaltevuus portaattomasti. Soveltuu näytön ja näppäimistön väliin. Konseptiteline kestää painavempia kuormia. magneettiviivain mahdollistaa hyvän paperinkäsittelyn Tietoa: Korkeus: 30 cm Pituus: 41,5 cm Syvyys: 3,3 cm Paperituki: 1,7 cm Väri: SilverLine Hopea Materiali: Teräs Tuote: Myynti:

12 Turvallinen ja ja ergonominen työympäristö työympäristö KANNETTAVAN TELINE Kannettavan teline Kannettavan teline Pyörivä alusta mukavoittaa käyttöä Kannettavan telineen mukana säilöntään tasku joka toimii myös hiirialustana Kannettavan teline 6005 on erittäin kätevä teline kannettavalle, materiaali on alumiinia, joka tekee telineestä tukevan ja kevyen, teline taittuu helposti yhteen, jolloin se tarvittaessa mahtuu kätevästi kannettavan laukkuun. Lapptop teline on säädettävissä 7 eri kaltevuuteen. Alusta pyörii, se ei naarmuta pöytää Mitat : 260 x 260 x 5 mm. Suosittelemme kannettavan telineen kanssa: Erillistä näppäimistöä (lisätiedot näppäimistöt) Hiirtä/ hiiriohjainta (lisätietoja RollerMouse, hiiret) USB hubia ( jolloin oheislaitteet aina valmiiksi liitettyinä ja aktiivisena työpisteessäsi) Tuote 6005 Lisätietoja: Myynti: Turvallinen ja ergonominen työympäristö

13 Turvallinen ja ergonominen työympäristö KYYNÄRTUET Kyynärtuet Kyynärtuki pitää hartia- ja niskakivut loitolla, poistaen käsien kannattelutarpeen ja vähentäen niska- ja hartiarasitusta. Kyynärtuki ergonomic 8820 Paras mahdollinen tuki käsille. Leveys: 700 mm Syvyys:280 mm Kapein kohta: 90 mm Kangas- tai tekonahkaverhoilu, metallialusta Kyynärtuki Assymmetrinen 8810 Sopii hyvin hiiriohjaimen ja normaalihiiren kanssa. Leveys: 670 mm Syvyys: 210 mm Kapein kohta: 95 mm Kangasverhoilu, metallialusta. Kyynärtuki 8805 Symmetrinen tuki joka tukee rannetta sekä käsiä. Leveys: 600 mm Syvyys: 200 mm Kapein kohta: 95 mm Kangasverhoilu, metallialusta. Kyynärtuki mini S470 Pieni ja siro tuki pienille ja ahtaille paikoille. Mainio tuki kannettavan tietokoneen kanssa. Leveys: 540 mm Syvyys: 175 mm Kapein kohta: 55 mm Kangasverhoilu, metallialusta. Myynti:

14 Turvallinen ja ergonominen työympäristö ERGO NÄPPÄIMISTÖ Ergo näppäimistö Tekniset tiedot: USB/PS2 yhteensopiva Windows 98/ME/2000/XP/VISTA/7 Mitat: 415 mm (L) x 145 mm (S) x 15 mm (K) Väri: musta Tuote: 2666 Uusi Ergonäppäimistö antaa kädelle luonnollisemman kirjoitusasennon kuin normaalit näppäimistöt. Näppäimet ovat muotoiltu ergonomisesti, ja kirjoittaessa käden luonnollinen asento säilyy. Tutkimuksissa on todettu että kirjoittaessa Ergonäppäimistöllä, kädet ja käsivarret ovat huomattavasti rennommassa asennossa. Ohuen muotoilunsa takia on ideaali nopeaan konekirjoitukseen, ja näppäinäänetkin ovat miltein olemattomat. Ergonäppäimistö on roiskeenkestävä, ja lisäksi jokainen näppäin on laserilla piirretty, jotta kirjaimet eivät ajan myötä kuluisi. Suosittelemme RollerMouse PRO2 ja Ergo näppäimistö yhdessä Myynti:

15 Ergoslider Plus+ Uutuus hiiriohjainmarkkinoilla Maailmanluokan Ergonomiaa! Uudessa Ergoslider -hiiriohjaimessa yhdistyvät tyylikäs ulkoasu ja käyttäjäystävällinen muotoilu. Pitkät työpäivät tietokoneen ääressä luovat jännitettä niska-hartiaseudulle, mutta Ergoslider tarjoaa käyttäjälleen luonnollisen mukavan ja rennon työasennon ilman turhia jännitetiloja. Kaikki painikkeet ovat keskitetty ja mahdollistavat helpon ohjattavuuden. Pehmeä rannetuki antaa hyvän tuen ranteille. Ergosliderin ainutlaatuinen irrotettava ohjaustanko helpottaa tuotteen puhtaanapitoa, joka automaattisesti pidentää tuotteesi käyttöikää ja estää pölyn aiheuttamia toimintahäiriöitä. Ergoslider on toimintavalmis heti kytkettyäsi johdon tietokoneesi USB-väylään. Tuote on Windows ja Mac yhteensopiva. Ergoslider Plus+ värivaihtoehdot: hopea, musta ja valkoinen Erg Tekniset ti e d o t Ultra-ohut muotoilu Irrotettava ohjaustanko, helpottaa puhdistamista Sensori 800 dpi laser slider Toimitetaan tyylikkäässä pakkauksessa. Voidaan täydentää leveällä rannetuella. Ergoslider Extended. USB, Plug & Play 5 painikkeinen hiiri, rullaustoiminnolla Mitat: 390 x 102 x 23 mm Paino: 300 g 440-E801 Ergoslider Plus+ musta 440-E802 Ergoslider Plus+ valk 440-E803 Ergoslider Plus+ hopea Ultra ohut (vain 23 mm). Ergonominen muotoilu. Lisävarusteet Extra leveä ranne tuki, saatavilla tammikuussa 2011

16 Flexfold Midi Silikoninäppäimistö Joustava & Pehmeä. Helppo kääriä ja ottaa mukaan matkalle. Siistiä ja puhdasta Kestää vettä, liuttomia ja muita puhdistusaineita Voidaan käyttää ääriolosuhteissa -40 C C USB sekä PS2 -liitännät Windows 98/2000/Me/XP, Mac OS yhteensopiva 2 vuoden takuu Mitat: 402 x 130 mm Ahaa Flexfold Silikoninäppäimistö on jokapaikan työkalu. Tällä näppäimistöllä voi työskennellä kotona, mutta voit kääriä sen mukaasi ja viedä likaisiin paikkoihin. Silikonipinnoitteensa ansioista näppäimistö kestää likaa, roiskeita tai vaikkapa sadetta ja pakkasta. Tuote on helppo pitää puhtaana, koska sen voi pestä vedellä tai liuottimilla. Vaikka Silikoninäppäimistö kestää lähes mitä vain, on se silti mukava käyttää. Pehmeät, mukavantuntuiset näppäimet antavat hyvän tuntuman kirjoittamiseen. Tällä tuotteella on useita tyytyväisiä käyttäjiä mm. sairaaloissa, laboratorioissa sekä teollisuuden eri aloilla. Näppäimistö pysyy pöydällä tukevasti paikoillaan ja on ohuutensa ansiosta erittäin ergonominen työkalu. Ranteet lepäävät kirjoittaessa rentona pöytää vasten. Tuotenumero U (SE & FI)

17 Uutuus 2011 Maailman suosituin tietokonehiiri. Entistä matalampi, tarkempi ja helpompi käyttää Kaikki tietokonehiiren ominaisuudet mutta ilman hiirikäsivaivoja Saammeko esitellä kolmannen sukupolven RollerMouse Free2 tietokonehiiren, ergonomisin hiiri koskaan. RollerMouse Free2:n lopulliseen muotoon ja käytettävyyteen vaikuttivat työterveys-, IT- ja päätetyöskentelyalan ammattilaiset. Lopputuloksena on silmiähivelevä ja käytettävyydessään loppuun asti hiottu timantti. RollerMouse Free2 tuo helpotusta hiirityöskentelyyn. Ohjaustanko antaa mahdollisuuden käyttää käsiä varsin laajalla alueella, parantaen näppäimistön ja käsien saumatonta yhteistyötä. Tämä taas vaikuttaa työtehoon, motivaatioon ja yleiseen hyvinvointiin. RollerMouse Free2:n avulla teet työpisteestäsi toimivamman. Pyydä työnantajaasi hankkimaan terveyttä ja hyvinvointia ylläpitävä RollerMouse Free2 tietokonehiiri. RollerMouse Free2 saavutti heti parhaan tuotteen palkinnon ensiesittelyssä maailmanlaajuisessa ErgoExpossa 2010

18 Ahaa ResiMouse Pesunkestävä Silikonihiiri ResiMouse Silikonihiiri Tuotenumero 440-4M5W Terveydenhoidon tai teollisuuden vaativiin työtehtäviin Saumaton, korkealaatuisella silikonilla päällystetty hiiri Kestää vettä ja muita puhdistusaineita Laboratorioihin, saaraloihin, työpajoihin. Helppo puhdistaa ja desifioida Optinen hiiri, 4 -painiketta Tarkkuus 800 dpi Väri: Valkoinen Ahaa Resi Mouse Silikonihiiri on loistava työkalu jatkuvaa puhdistamista vaativiin työolosuhteisiin. Hiiressä on saumaton silikonipinnoite, joka mahdollistaa tuotteen puhdistamisen vedellä, liuottimilla tai desifiointiaineilla. Ahaa silikonihiiri on käytössä esimerkiksi sairaaloissa sekä laboratorioissa. Se kestää myös teollisuuden likaiset työpisteet, joissa voi tulla öljyroiskeita tai rasvatahroja. USB-liitäntä Paino 120 g Tuotenumero 440-4M5W FlexFold Keyboard silikoninäppäimistö, samoilla pesunkestävillä ominaisuuksilla. Ahaa Flexfold Keyboard tuotenumero U.

19 Ahaa VerticalMouse Ergonominen hiiri Tuotenumero Muotoilun lisäksi Vertical Mousen suunnittelussa on panostettu laatuun ja käyttäjäystävällisyyteen. Vertical Mousen ergonimisesti sijoitetut painikkeet ja rullatoiminto tarjoavat mukavan työskentelyotteen. VerticalMouse Kätesi pysyy luonnollisessa, rennossa asennossa Käsivarren luut ja nivelet säästyvät turhalta kiertoliikkeeltä Optinen hiiri, 3 - painiketta Tarkkuus 800 dpi USB-liitäntä Windows 98/2000/ME/XP sekä Mac OS X yhteensopiva Mitat: 235x225x85 mm Tuotenumero Vertical Mouse - Ergonomisempi vaihtoehto Ahaa Vertical Mouse antaa kädellesi normaalia hiirtä luonnollisemman työasennon. Kääntämällä hiiriote pystympään asentoon saadaan käsivarren lihaksiin kohdistuvaa jännitettä vähennettyä huomattavasti. Toimistotyöntekijöiden yleisimpiä vaivoja on ns. hiirikäsi. Ahaa vertical Mouse auttaa ehkäisemään tuota kiusallista vaivaa sekä helpottaa työtäsi, jos olet jo kyseisestä vaivasta saanut kärsiä. Ahaa Palm Keyboard sekä Ahaa Vertical Mouse Hiirikäsi on yleiskielen termi useista lääketieteellisistä ongelmista, joiden käyttöön liittyy tietokoneen hiiri. Perinteinen tietokoneen hiiri voi aiheuttaa jännitteitä lihaksissa ja jänteissä, jonka seurauksena on kipua ja jäykkyyttä. Tämä johtuu siitä, että perinteisen hiiren muotoilu pakottaa kättä vääntymään luonnottomaan asentoon. Ergonomisten hiirten suunnittelussa on pyritty minimoimaan tätä luonnotonta asentoa ja korvaamaan se pystymmällä asennolla, jossa rasitus ei kohdistu käteen väärin.

20 Turvallinen ja ergonominen työympäristö VERTICAL MOUSE Vertical Mouse Pysty hiiri tukee kättä rennossa ja luonnollisessa asennossa. Patentoidun muotoilun ansiosta, ilman käsivarren kääntämistä. Tämä hiiri on suunniteltu ennaltaehkäisemään hiirikäsivaivoja. Pystyasento estää kiertämistä sekä ylikuormitusta käsivarren lihaksissa ja jänteissä. Vertaa käden asentoa siihen joka ihmisellä on luonnostaan kun seisotaan kädet sivuilla tai kätellään jotakuta. Tuote VM VMW VML Malli Vertical Mouse Langaton Vertical Mouse Vasenkätinen Vertical Mouse Liittymäperuste USB kaapeli Langaton 2.4G USB kaapeli Liitin USB 19 mm vastaanotin USB Resoluutio 1600 DPI 400~800~1600 DPI säädettävissä 1600 DPI Viimeistely Näppäimen elinikä Yhteensopiva järjestelmä Takuu varmentaminen Kumin pinnoite 8 milj. painallusta Windows 98SE, ME, 2000, XP, Vista, 7, Linux, Mac 2 vuotta CE, FCC, RoHS VMW sisältää ylimääräiset paristot sekä USB -latausaseman Myynti:

21 Myynti:

22 Ergonominen tuoteperhe Ahaa Silikoninäppäimistö Joustava näppäimistö on helppo puhdistaa vedellä. Tuote nro U Ahaa Palm Keyboard Taitettava näppäimistö rannetuella. Tuote nro. 441-K205 Ergoslider Plus Näppärän kokoinen Ergoslider Plus antaa hyvän tuen ranteille. Musta 440-E801 Valkoinen 440-E802 Hopea 440-E803 Ahaa VerticalMouse Asettaa käden luonnolliseen asentoon vähentäen rasitusta. Tuote nro OverSize Mouse Suurikokoinen hiiri tukee tasaisesti kättä. Tuote nro. 440-EM2A Ahaa ResiMouse Silikonihiiri Tuote nro M5W Wow-Pen Traveler Ergohiiri laserosoittimella. Tuote nro. 440-W20R Punainen Tuote nro. 440-W20S Hopea Wow-Pen Joy Yhdistää työergonomian sekä upean designin. Tuote nro. 440-WP12

www.huippustore. fi KUKA MÄÄRÄÄ TAHDIN Hiiri on kehitetty tietokoneelle RollerMouse on kehitetty SINUA VARTEN

www.huippustore. fi KUKA MÄÄRÄÄ TAHDIN Hiiri on kehitetty tietokoneelle RollerMouse on kehitetty SINUA VARTEN KUKA MÄÄRÄÄ TAHDIN Hiiri on kehitetty tietokoneelle RollerMouse on kehitetty SINUA VARTEN Hiirikäsi Lähes kaikissa ohjelmissa käytetään paljon hiirtä tällöin yläraaja saattaa rasittua niin että syntyy

Lisätiedot

Ergonomiakuvasto. Oivaltavat ratkaisut toimistosi arkeen

Ergonomiakuvasto. Oivaltavat ratkaisut toimistosi arkeen Ergonomiakuvasto Oivaltavat ratkaisut toimistosi arkeen Sisällysluettelo 3 RollerMouse -hiiriohjaimet 4 Trackbar-hiiriohjain Pystyhiiri Mininäppäimistö 5 AM-hiirimatto rannetuella AM-Rannetuki Kyynärtuet

Lisätiedot

Ergonominen Työpiste. ENNEN KUIN istä

Ergonominen Työpiste. ENNEN KUIN istä Ergonominen Työpiste ENNEN KUIN on myöhäist istä Turvallinen ja Ergonominen työymp ympäristö Ohjeita Hyvä työasento kädet oltava lähellä vartaloa, kädet tuetaan joko pöytäpinnasta tai kyynärtuella Sijoita

Lisätiedot

Mallit Tekniset tiedot RollerMouse Free2 Rollermouse Pro2 RollerMouse Classic2 Nä äi i i Näppäintoiminnot R ll M RollerMouse F

Mallit Tekniset tiedot RollerMouse Free2 Rollermouse Pro2 RollerMouse Classic2 Nä äi i i Näppäintoiminnot R ll M RollerMouse F Mallit Tekniset tiedot RollerMouse Free2 Rollermouse Pro2 RollerMouse Classic2 Tyyppi Keski osoitinlaite Keski osoitinlaite Keski osoitinlaite Ergonominen Kohdistin Tankohiiri i Tankohiiri i Tankohiiri

Lisätiedot

RollerMouse. Ennaltaehkäise ja vältä hiirikäsiongelma.

RollerMouse. Ennaltaehkäise ja vältä hiirikäsiongelma. RollerMouse. Ennaltaehkäise ja vältä hiirikäsiongelma. Hiiri on kehitetty tietokoneelle. RollerMouse on kehitetty sinua varten. RollerMouse tekee työstäsi mukavamman, nopeamman ja turvallisemman, sekä

Lisätiedot

Mitat: Pystyvarsi 450x38x18mm, valaisinosa 352x41x11mm, pöytäjalusta 180x172x11

Mitat: Pystyvarsi 450x38x18mm, valaisinosa 352x41x11mm, pöytäjalusta 180x172x11 TYÖPISTEVALAISIMET Nro 5. 1/6 Diasonic LED-valaisin DL-70iSH Työpistevalaisin LED-tekniikalla. Valaisimessa monipuoliset säätöominaisuudet. DL-70iSH valaisimessa iphone/ ipod telakka. Kaiuttimen äänenvoimakkuudensäätö

Lisätiedot

Mitat: Pystyvarsi 450x38x18mm, valaisinosa 352x41x11mm, pöytäjalusta 180x172x11

Mitat: Pystyvarsi 450x38x18mm, valaisinosa 352x41x11mm, pöytäjalusta 180x172x11 TYÖPISTEVALAISIMET Nro 5. 1/6 Diasonic LED-valaisin DL-70iSH Työpistevalaisin LED-tekniikalla. Valaisimessa monipuoliset säätöominaisuudet. DL-70iSH valaisimessa iphone/ ipod telakka. Kaiuttimen äänenvoimakkuudensäätö

Lisätiedot

Turvallinen ja ergonominen työympäristö. Ergonomiatuotteet

Turvallinen ja ergonominen työympäristö. Ergonomiatuotteet Turvallinen ja ergonominen työympäristö Ergonomiatuotteet Kaikki tietokonehiiren ominaisuudet mutta ilman hiirikäsivaivoja Ergonomiatuotteisiin kannattaa aina panostaa, sillä jokaisella on oikeus hyvään

Lisätiedot

Toimistoergonomia ja tarvikkeet. Jouko Kuusisto. Isomyllyntie 113 16710 Hollola 040 0599 320 jouko@ergodeck.fi. www.ergodeck.fi

Toimistoergonomia ja tarvikkeet. Jouko Kuusisto. Isomyllyntie 113 16710 Hollola 040 0599 320 jouko@ergodeck.fi. www.ergodeck.fi Toimistoergonomia ja tarvikkeet Jouko Kuusisto Isomyllyntie 113 16710 Hollola 040 0599 320 jouko@ergodeck.fi Ergonomiatuotteet 2013 Kaikki tietokonehiiren ominaisuudet mutta ilman hiirikäsivaivoja Ergonomiatuotteisiin

Lisätiedot

The wellness mouse. Hiirivaihtoehto, joka ehkäisee kipua näyttöpäätetyössä.

The wellness mouse. Hiirivaihtoehto, joka ehkäisee kipua näyttöpäätetyössä. The wellness mouse. Hiirivaihtoehto, joka ehkäisee kipua näyttöpäätetyössä. Fight the Pain. Liikumme liian vähän ja istumme liikaa staattisissa asennoissa, joihin meitä ei ole rakennettu. Monilla on käsivarsi-,

Lisätiedot

Tyytyväisyytesi on tavoitteemme!

Tyytyväisyytesi on tavoitteemme! mou006_1309 Tyytyväisyytesi on tavoitteemme! OSOITE Mousetrapper Nordic AB Krossgatan 18 16250 Vällingby Ruotsi NäYTTELYTILA Tegnérlunden 14 11359 Tukkholma Ruotsi Tärkein tavoitteemme on, että olet tyytyväinen

Lisätiedot

Työhyvinvointia ja ergonomiaa toimistoosi

Työhyvinvointia ja ergonomiaa toimistoosi Työhyvinvointia ja ergonomiaa toimistoosi Hiiret ja kyynärtuet 4-10 Näppäimistöt 11-13 Tuolit 14-15 8+8+8 Vietämme elämästämme keskimäärin 8 tuntia päivässä työpöydän ääressä, 8 tuntia on vapaa-aikaa ja

Lisätiedot

Syyskuun tarjoukset Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Syyskuun tarjoukset Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hyvä kalenteri on selkeä. Se on persoonallinen. Se pitää asiat järjestyksessä. Ajaston laajasta kalenterivalikoimasta löydät varmasti sen itsellesi sopivimman kalenterin. Kuinka valita oikea kalenteri

Lisätiedot

Uusi, isompi rannetuki

Uusi, isompi rannetuki Ergonomiatuotteet 2015 Uusi, isompi rannetuki Kaikki tietokonehiiren ominaisuudet mutta ilman hiirikäsivaivoja Ergonomiatuotteisiin kannattaa aina panostaa, sillä jokaisella on oikeus hyvään ja turvalliseen

Lisätiedot

Toimistoergonomia ja tarvikkeet. Jouko Kuusisto. Isomyllyntie 113 16710 Hollola 040 0599 320 jouko@ergodeck.fi. www.ergodeck.fi

Toimistoergonomia ja tarvikkeet. Jouko Kuusisto. Isomyllyntie 113 16710 Hollola 040 0599 320 jouko@ergodeck.fi. www.ergodeck.fi Toimistoergonomia ja tarvikkeet Jouko Kuusisto Isomyllyntie 113 16710 Hollola 040 0599 320 jouko@ergodeck.fi www.ergodeck.fi Ergonomiatuotteet 2016 TESTATTU TESTATTU TESTATTU Uusi, isompi rannetuki Kaikki

Lisätiedot

OIVALTAVAT RATKAISUT TOIMISTOSI ARKEEN ERGONOMIA

OIVALTAVAT RATKAISUT TOIMISTOSI ARKEEN ERGONOMIA OIVALTAVAT RATKAISUT TOIMISTOSI ARKEEN ERGONOMIA Ergoslider Plus+ Uutuus hiiriohjainmarkkinoilla Uudessa Ergoslider Plus+ -hiiriohjaimessa yhdistyvät tyylikäs ulkoasu sekä käyttäjäystävällinen muotoilu.

Lisätiedot

Ergonomiatuotteet 2014

Ergonomiatuotteet 2014 Ergonomiatuotteet 2014 EAN-koodi 74387000657 Tilaukset ja tiedustelut: asiakaspalvelu@huippustore.fi Koodi Nimike alv0% Tarjoushinta ROLLERMOUSE-TUOTTEET RollerMouse RED Täysin Uusi alumiinidesign ja tarkka

Lisätiedot

329,- RollerMouse Red hiiriohjain. Syyskuun tarjoukset Hinnat sisältävät arvonlisäveron. RollerMouse Red

329,- RollerMouse Red hiiriohjain. Syyskuun tarjoukset Hinnat sisältävät arvonlisäveron. RollerMouse Red RollerMouse Red 329,- RollerMouse Red hiiriohjain Valmistettu yhtenäisestä alumiinikappaleesta, joka tekee hiirestä entistä tukevamman ja ergonomisemman. Paranna hallittavuutta ja vähennä rasitusta uuden,

Lisätiedot

Todettu kokeissa FCC:n standardien mukaiseksi. Yhdysvalloissa saatu patentti 7 199 792.

Todettu kokeissa FCC:n standardien mukaiseksi. Yhdysvalloissa saatu patentti 7 199 792. Todettu kokeissa FCC:n standardien mukaiseksi. Yhdysvalloissa saatu patentti 7 199 792. Onnea uuden hankinnan johdosta 2 3 Pakkauksen sisältö Perustoiminnot A. RollerMouse Free2 B. Integroitu rannetuki

Lisätiedot

TYÖTUOLIMALLISTO. www.priimakalusteet.fi

TYÖTUOLIMALLISTO. www.priimakalusteet.fi 1 TYÖTUOLIMALLISTO 2 KULIK -ERGONOMIA TYÖTUOLIT 3 KULIK -ERGONOMIA TYÖTUOLIT Tutkimusten mukaan toimistotyötä tekevien henkilöiden sairaspoissaoloista johtuu merkittävä osa tuki ja liikuntaelinten sairauksista.

Lisätiedot

WERKSITZ HINNASTO 2013 Ergonomiset Työtuolit

WERKSITZ HINNASTO 2013 Ergonomiset Työtuolit WERKSITZ HINNASTO 2013 Ergonomiset Työtuolit Sivu Korkeus Tuotenumero Kuvaus Hinta KLIMASTAR polyuretaaninen työtuoli 10 440-625 WS 9210 Kiillotettu viisihaarainen jalusta ja 454 10 463-638 WS 9220 Kiillotettu

Lisätiedot

Plus[6] Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8]

Plus[6] Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8] Plus[6] & Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8] Plus[6] Paras tapa istua ergonomisesti oikein on pitää keho liikkeessä. Kuulostaako hankalalta? Sitä se ei ole, FreeFloat-keinulla varustettu Plus[6] rohkaisee liikkumaan,

Lisätiedot

CARITA ISTUINKALUSTEET

CARITA ISTUINKALUSTEET CARITA ISTUINKALUSTEET 2 Carita-istuinkalusteet Carita-istuinkalusteet 3 CARITA-istuinkalusteet On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet

Lisätiedot

WORKSPACE SOLUTIONS TEMO

WORKSPACE SOLUTIONS TEMO WORKSPACE SOLUTIONS TEMO TEMO-TYÖTUOLI EDUSTAA PUHTAUTTA JA KONSTAILEMATTOMUUTTA. SE TARJOAA TOIMINNALLISTA YKSINKERTAISUUTTA, MIKÄ TEKEE SIITÄ VARMAN VALINNAN. Temo on ergonominen ja kestävä työtuoli.

Lisätiedot

YKSITYISKOHTIEN TUNTEMUS

YKSITYISKOHTIEN TUNTEMUS ESENCIA 2 Esencia Esencia 3 ESENCIA Kun Daniel Figueroa suunnitteli Esencian, hän antoi tuolille sekä sielun että persoonallisuuden. Nimesimme Esencian latinankielisen essentia-sanan mukaan. Se tarkoittaa

Lisätiedot

OIVALTAVAT RATKAISUT TOIMISTOSI ARKEEN ERGONOMIA

OIVALTAVAT RATKAISUT TOIMISTOSI ARKEEN ERGONOMIA OIVALTAVAT RATKAISUT TOIMISTOSI ARKEEN ERGONOMIA BarMouse Slim -hiiriohjain Päivitetty ohuempi versio BarMouse -hiiriohjaimesta. Hiiriohjain keskittää hiirenkäytön lähelle vartaloa, jolloin se vähentää

Lisätiedot

Käyttöohje. FI_Free3_Wired_User_Guide.indd 1 02/06/

Käyttöohje. FI_Free3_Wired_User_Guide.indd 1 02/06/ Käyttöohje FI_Free3_Wired_User_Guide.indd 1 02/06/2017 12.40 Pakkauksen sisältö 2 3 1. RollerMouse Free3 2. Kaksi lyhyttä näppäimistön säätöpalaa 3. Kaksi pitkää näppäimistön säätöpalaa 1 /1 FI_Free3_Wired_User_Guide.indd

Lisätiedot

Toimisto- ja asiantuntijatyön ergonomia Työkuormituksen hallinta

Toimisto- ja asiantuntijatyön ergonomia Työkuormituksen hallinta Toimisto- ja asiantuntijatyön ergonomia Työkuormituksen hallinta Päivi Rauramo, asiantuntija, TtM Työturvallisuuskeskus TTK Paivi.rauramo@ttk.fi Hyvä toimistotyöpiste Näyttöpäätetyö Näyttöpäätetyö, Työsuojeluoppaita

Lisätiedot

C A R I T A - T U O L I

C A R I T A - T U O L I CARITA - TUOLI 2 Carita-tuoli Carita-tuoli 3 CARITA-TUOLI On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet Carita-kalustesarjallemme kaikki

Lisätiedot

OIVALTAVAT RATKAISUT TOIMISTOSI ARKEEN ERGONOMIA

OIVALTAVAT RATKAISUT TOIMISTOSI ARKEEN ERGONOMIA OIVALTAVAT RATKAISUT TOIMISTOSI ARKEEN ERGONOMIA BC BarMouse Ergonominen tuote, jonka ideana on keskittää hiirenkäyttö lähelle vartaloa. 9 ohjelmoitavaa painiketta. Mahdollisuus käyttää perinteistä hiirtä

Lisätiedot

Ponychair. Istuimen mitat: Leveys 42 cm Syvyys 35 cm Korkeus räätälöitävissä Ristikon halkaisija 49 cm. Verhoilu: Aito nahka, kangas tai keinonahka

Ponychair. Istuimen mitat: Leveys 42 cm Syvyys 35 cm Korkeus räätälöitävissä Ristikon halkaisija 49 cm. Verhoilu: Aito nahka, kangas tai keinonahka Ponychair Ponychair on alkuperäinen, kotimainen satulatuoli, jota kehittämässä ovat olleet mukana fysioterapeutit ja ergonomian asiantuntijat. Ponychair -tuolin ergonominen istuin ohjaa käyttäjää istumaan

Lisätiedot

KANNUSTAA LIIKKUMAAN

KANNUSTAA LIIKKUMAAN XACT Xact 3 XACT Monipuolisesta ja ergonomisesta Xact-oppilastuolista on nyt saatavana kaksi kokoa Xact ja Xact Start. Se tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää koko koulussa, aina esikoululuokista opettajainhuoneeseen,

Lisätiedot

VAPAA JA LUONNOLLINEN

VAPAA JA LUONNOLLINEN VAPAA JA LUONNOLLINEN Me uskomme, että hyvin suunniteltu tuoli mahdollistaa vapaan ja luonnollisen liikkumisen. Hyvä muotoilu ei rajoita luonnollista haluamme liikkua. Ainutlaatuinen HÅG Capisco -tuoli

Lisätiedot

RollerMouse Free3 Wireless

RollerMouse Free3 Wireless RollerMouse Free3 Wireless Käyttöohje Free3_Wireless_User_Guide_FI.indd 1 06/06/2017 11.47 Pakkauksen sisältö 1. RollerMouse Free3 Wireless 2. Kaksi lyhyttä näppäimistön säätöpalaa 3. Kaksi pitkää näppäimistön

Lisätiedot

RollerMouse Free3 Wireless. Käyttöohje

RollerMouse Free3 Wireless. Käyttöohje RollerMouse Free3 Wireless Käyttöohje Pakkauksen sisältö 1. RollerMouse Free3 Wireless 2. Kaksi lyhyttä näppäimistön säätöpalaa 3. Kaksi pitkää näppäimistön säätöpalaa 4. Langaton vastaanotin 5. USB 2.0

Lisätiedot

VALOA TYÖHÖN LED VALAISIMET LABORATORIOIHIN

VALOA TYÖHÖN LED VALAISIMET LABORATORIOIHIN VALOA TYÖHÖN LED VALAISIMET LABORATORIOIHIN TAMETO. MONIPUOLINEN JA LAADUKAS. Laboratoriotyö vaatii valaistukselta korkeaa laatua. Uusi TAMETO valaisinperhe monine valaisinmalleineen tarjoaa laadukkaan

Lisätiedot

Työhön www.scan-cast.fi Työhön Toimistoon Työpaikalle Vuosien aikana on Scan-Cast Oy valmistanut ja kehittänyt tuoleja työhön ja työpaikkaympäristöön. Monipuolinen valikoima istumisen eri alueille, löytyy

Lisätiedot

Optapad hiiriohjain. Toiminnot:

Optapad hiiriohjain. Toiminnot: Optapad hiiriohjain Optapad hiiriohjain tukee rentoa työasentoa ergonomisen muotoilunsa ansiosta. Hiiriohjaimen pehmeät rannetuet ja keskellä sijaitseva kosketuslevy auttavat löytämään rennon ja miellyttävän

Lisätiedot

Hyvinvointia työstä. Työterveyslaitos www.ttl.fi

Hyvinvointia työstä. Työterveyslaitos www.ttl.fi Hyvinvointia työstä Ammattikuljettajan työhyvinvointi turvallinen ja ergonominen työpäivä Lastaukseen ja purkuun liittyvän taakkojen käsittelyn ergonomia Kuljettajat & taakkojen käsittely 1 taakkojen käsittelyyn

Lisätiedot

Seisoa vai istua? Sekä että. Pääasia, että hyvin.

Seisoa vai istua? Sekä että. Pääasia, että hyvin. Seisoa vai istua? Sekä että. Pääasia, että hyvin. Tuottavuus riippuu asenno(itumise)sta. Tiesitkö, että joka toinen työntekijä joutuu seisomaan työssään usein tai jatkuvasti. Se on ongelma kaikissa ammattiryhmissä,

Lisätiedot

Mobiilitasot ergonomiseen työskentelyyn

Mobiilitasot ergonomiseen työskentelyyn Mobiilitasot ergonomiseen työskentelyyn Valmistettu Suomessa 710 SMART 500 -mobiilitaso 450,00 558,00 Siro SMART 500 on käytännöllinen valinta liikkuvuutta ja ergonomisuutta vaativaan työskentelyyn. Kestävän

Lisätiedot

ComfortControl 01 KEINUN LUKITUS 02 KEINUN VASTUS 05 SELKÄNOJAN KORKEUS 03 ISTUINSYVYYS 06 SELKÄNOJAN KALLISTUS 04 ISTUINKORKEUS 07 KÄSINOJAT KORKEUS

ComfortControl 01 KEINUN LUKITUS 02 KEINUN VASTUS 05 SELKÄNOJAN KORKEUS 03 ISTUINSYVYYS 06 SELKÄNOJAN KALLISTUS 04 ISTUINKORKEUS 07 KÄSINOJAT KORKEUS Vaihe 1: Avaa tuolisi lukitus. 01 KEINUN LUKITUS Vaihe 2: Säädä tuoli kehosi mukaan. 02 KEINUN VASTUS 03 ISTUINSYVYYS 04 ISTUINKORKEUS Vaihe 3: Säädä tuoli työsi mukaan. 05 SELKÄNOJAN KORKEUS 06 SELKÄNOJAN

Lisätiedot

RollerMouse Pro3 Käyttöohje

RollerMouse Pro3 Käyttöohje RollerMouse Pro3 Käyttöohje Pakkauksen sisältö 1. RollerMouse Pro3 2. Kaksi lyhyttä näppäimistön säätöpalaa 3. Kaksi pitkää näppäimistön säätöpalaa 2 3 1 /1 RollerMousen toiminnot A. Ohjaustanko B. Osoittimen

Lisätiedot

Suihkutuolit ja -jakkarat

Suihkutuolit ja -jakkarat Suihkutuolit ja -jakkarat Cockatoo suihkujakkarat Cockatoo 42 ja 47- suihkujakkaroiden runko on alumiinia ja istuinosa pehmeää PU- muovia. Runko on päällystetty valkoisellalla epoksilla. Suihkujakkaran

Lisätiedot

RollerMouse Pro3 Käyttöohje. FI_RollerMouse_Pro3_Wired.indd 1 30/05/

RollerMouse Pro3 Käyttöohje. FI_RollerMouse_Pro3_Wired.indd 1 30/05/ RollerMouse Pro3 Käyttöohje FI_RollerMouse_Pro3_Wired.indd 1 30/05/2017 15.35 Saa Ma oso Pakkauksen sisältö 1. RollerMouse Pro3 2. Kaksi lyhyttä näppäimistön säätöpalaa 3. Kaksi pitkää näppäimistön säätöpalaa

Lisätiedot

Työtuoleja aktiiviseen toimistoon.

Työtuoleja aktiiviseen toimistoon. Työtuoleja aktiiviseen toimistoon. Tuoleja yksilöllisiin, todellisiin tarpeisiin. Liikkuvuus työssä on lisääntynyt ja työ ei ole enää sidottu kiinteään työpaikkaan tai työpisteeseen. Vaatimukset työtuoleille

Lisätiedot

Krabat Sheriff S1 / S2

Krabat Sheriff S1 / S2 Krabat Sheriff S1 / S2 Krabat Sheriff S1 / S2 Krabat Sheriff S1 / S2 on Krabatin suunnittelema lasten aktiivipyörätuoli. Pyörätuoli on tarkoitettu sisä- ja ulkokäyttöön ja sen lukuisat säätövaihtoehdot

Lisätiedot

ENSIAPUA NISKA-HARTIAKIPUUN

ENSIAPUA NISKA-HARTIAKIPUUN ENSIAPUA NISKA-HARTIAKIPUUN 1 Hyvä Nuori! Niska on kipeä, selkää särkee, päätä jomottaa Kuulostaako tutulta? Et ole yksin näiden ongelmien kanssa. Nuorten niska-hartiakivut ja päänsärky ovat yleistyneet

Lisätiedot

Kalustehelat. 009 Atk-varusteet. Valaisimet. Vetimet. varusteet

Kalustehelat. 009 Atk-varusteet. Valaisimet. Vetimet. varusteet 231 009 Atk-varusteet Tiivistekynnykset Pistorasiat/data/av Atk-varusteet Säilytystilan Liukuoven helat Vetimet Valaisimet Liesikuvut Keittiövarusteet Mekanismit Kalustehelat varusteet Atk-varusteet Muunneltavuutta

Lisätiedot

For more information please visit

For more information please visit For more information please visit www.rollermouse.com Contour Design, Inc. 10 Industrial Drive Windham New Hampshire, 03087, USA Phone: 800-462-6678 E-mail: ergoinfo@contourdesign.com Contour Design Europe

Lisätiedot

TYÖVALOT. ABL 500 LED SL Yksinkertainen mutta luotettava laatuvalo, 400 lumen. DT-liitin. 12/24V. IP68-IP69K. 101x57x97mm.

TYÖVALOT. ABL 500 LED SL Yksinkertainen mutta luotettava laatuvalo, 400 lumen. DT-liitin. 12/24V. IP68-IP69K. 101x57x97mm. TYÖVALOT UUSI ABL LED COMPACT TYÖVALO ABL LED Compact on premiumluokan työvalo huokeaan hintaan. Valo on OEM-laatua varustettu laadukkaalla hejastimella, karkaistulla lasilla jossa jäänpoistotoiminto ja

Lisätiedot

Ocean Ergo LISÄVARUSTEET

Ocean Ergo LISÄVARUSTEET LISÄVARUSTEET Lisävarusteet - -perhe Lisävarusteet Istuimet ja selkäosat Pehmeä istuin standard Hygienia-aukolla. Aukon mitat: 34 x 26 cm 802490018 Kansi, pehmeä istuin standard Sopii vain malliin pehmeä

Lisätiedot

APU-TUOTE KYLPYHUONEET

APU-TUOTE KYLPYHUONEET APU-TUOTE KYLPYHUONEET SKANDINAAVISTA SUUNNITTELUA, TEKNISTÄ OSAAMISTA JA HELPPOKÄYTTÖISYYTTÄ www.aputuote.fi ROPOX SWING PESUALLAS JA TELAKKA Altaan muoto, liikkuvuus ja koko varmistavat, että istuvalla

Lisätiedot

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron WC & KYLPYHUONE/HERON heron TM Heron on monipuolisimmista markkinoilla olevista WC- ja suihkutuoleista. Yksinkertaisen rakenteen ja selkeän muotoilun taakse kätkeytyy monipuolisia toiminnallisia ominaisuuksia,

Lisätiedot

SIISTI JA ÄLYKÄS VALINTA

SIISTI JA ÄLYKÄS VALINTA SARJA[P] 2 Sarja[P] SARJA[P] Skandinaavinen muotoilu on ajatonta ja pohjautuu rakkauteemme valoa ja luontoa kohtaan. Sarjan[P] pöydät perustuvat tähän perinteeseen, johon kuuluvat puhtaat linjat, toimiva

Lisätiedot

item numbers Krabat item no description Jockey

item numbers Krabat item no description Jockey Jockey Krabat Jockey ISTUMINEN Krabat Jockey Palkinnot Krabat Jockey on lasten aktiivituoli Krabatilta. Lapsi istuu satulassa jalat erillään. Alaraajojen levitetty asento ja jalkatuet antavat lantiolle

Lisätiedot

Contour Mouse Wireless käyttöohje. /1 Contour Mouse Wireless käyttöohje

Contour Mouse Wireless käyttöohje. /1 Contour Mouse Wireless käyttöohje Käyttöohje 4 Pakkauksen sisältö 1. Contour Mouse 2. Langaton vastaanotin 3. USB 2.0 -kaapeliadapteri 4. USB/Micro-USB-kaapeli 5. Käyttöohje 2 3 Yläosan toiminnot Oikea painike 5 5 Contour Mouse Keskipainike

Lisätiedot

Musta kangas / hopeanharmaa verkkoselkänoja

Musta kangas / hopeanharmaa verkkoselkänoja 1 POISTAMME NÄYTTELYSTÄ ULOSKANTO-HINTAAN! HAE HETI MUKAAN! 1 KPL HÅG Futu 570 alv0% HÅG H09 850 ALV0% (Ovh 827 alv0%+toimitusmaksu) (Ovh 1595 alv0%+toimitusmaksu) Håg Futu Sininen kangas Istuimen syvyydensäätö

Lisätiedot

LASAL ASENTOHOITOTYYNYT

LASAL ASENTOHOITOTYYNYT LASAL - ratkaisu asentohoitoon Oct. 2012 1 LASAL asentohoitotyynyt ovat oiva ratkaisu asentohoitoon. Neurologisten potilaiden ja rajoittuneen liikkuvuuden omaavien henkilöiden kanssa työskentelevälle LASALtyynyt

Lisätiedot

Oikea valo jokaiseen hetkeen

Oikea valo jokaiseen hetkeen PHILIPS LED Hehkulamppu (himmennettävä) 11 W (75 W) E27 Lämpimän valkoinen Himmennettävä Oikea valo jokaiseen hetkeen Philipsin lämminsävyiset himmennettävät LED-valot tuovat LEDvalaistuksen uudelle tasolle.

Lisätiedot

Inspiraatio. Tavoitteena oli luoda ainutlaatuinen tuoli modernilla muotoilulla, jossa olisi myös erinomainen istuinmukavuus.

Inspiraatio. Tavoitteena oli luoda ainutlaatuinen tuoli modernilla muotoilulla, jossa olisi myös erinomainen istuinmukavuus. 1 Inspiraatio Merellä seilaava purjelaiva on spektaakkelimainen näky, joka muistuttaa ihmisen pienuudesta luonnonlakien edessä. Tämä oli suuri inspiraation lähde suunnitellessamme SPINNAKER tuolia. Tavoitteena

Lisätiedot

Käyttöohje. FI_Red_User_Guide.indd 1 31/05/

Käyttöohje. FI_Red_User_Guide.indd 1 31/05/ Käyttöohje FI_Red_User_Guide.indd 1 31/05/2017 16.05 Pakkauksen sisältö 2 3 1. RollerMouse Red 2. Kaksi lyhyttä näppäimistön säätöpalaa 3. Kaksi pitkää näppäimistön säätöpalaa 4. Rannetuki 5. Rannetuen

Lisätiedot

Pride in being different KRABAT AS telefon: Pilot fax: www.krabat.com

Pride in being different KRABAT AS telefon: Pilot fax: www.krabat.com Pilot Krabat Pilot C KONTTAUS Krabat Pilot Palkinnot Krabat Pilot on innovatiivinen ja erilaista tyyppiä edustava konttaustuki. Perinteiset konttaustuet eivät tarjoa riittävästi dynaamista tukea lantion

Lisätiedot

Hyvinvointia työstä. Työterveyslaitos www.ttl.fi

Hyvinvointia työstä. Työterveyslaitos www.ttl.fi Hyvinvointia työstä Ammattikuljettajan työhyvinvointi turvallinen ja ergonominen työpäivä Ajoergonomia ja hyvä ajoasento Ajoergonomian tarkastelukohteet istuminen ja ajoasento istuin ohjaamon hallinta-

Lisätiedot

RollerMouse Free3. Käyttöohje. Wireless

RollerMouse Free3. Käyttöohje. Wireless RollerMouse Free3 Käyttöohje Wireless Pakkauksen sisältö 2 3 1. 2. Kaksi lyhyttä näppäimistön säätöpalaa 3. Kaksi pitkää näppäimistön säätöpalaa 4. Langaton vastaanotin 5. US 2.0 -kaapeliadapteri 6. Latauskaapeli

Lisätiedot

ENTRADA II. Entrada II 3

ENTRADA II. Entrada II 3 ENTRADA II 2 Entrada II Entrada II 3 ENTRADA II Olemme avaamassa oven johonkin uuteen. Ottamassa jotakin hyvää ja tekemässä siitä vieläkin parempaa. Entrada II on suositun työtuolin seuraava sukupolvi,

Lisätiedot

PROGEO -PYÖRÄTUOLIT. Tyylikäs ja yksilöllinen valinta PYÖRÄTUOLIT FI

PROGEO -PYÖRÄTUOLIT. Tyylikäs ja yksilöllinen valinta PYÖRÄTUOLIT FI PROGEO -PYÖRÄTUOLIT Tyylikäs ja yksilöllinen valinta PYÖRÄTUOLIT FI Joker Ultrakevyt kiinteärunkoinen aktiivipyörätuoli sisäja ulkokäyttöön. Erinomainen ohjailtavuus ja liikuteltavuus ovat Joker-tuolin

Lisätiedot

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional FlyMarker PRO merkintälaite Mark like a Professional Mark like a Professional FlyMarker PRO Mobile Kannettavan FlyMarker PRO merkintälaitteen avulla suurten, raskaiden ja vaikeasti liikuteltavien kappaleiden

Lisätiedot

Ocean. Aquatec. Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip

Ocean. Aquatec. Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip Aquatec Ocean Täyttää IEC 60601-2-52 vaatimukset TÜV hyväksytty Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip Aquatec Ocean suihku- ja wc-tuolisarjastä löydät laadukkaat

Lisätiedot

Suurikokoiset LCD kosketusnäytöt HUMAN TOUCH

Suurikokoiset LCD kosketusnäytöt HUMAN TOUCH Suurikokoiset LCD kosketusnäytöt HUMAN TOUCH 1 Suurikokoiset LCD kosketusnäytöt HUMAN TOUCH Interaktiivisten valkotaulujen yleistyessä luokkatiloissa, uuden teknologian näyttöjen suosio on tullut kaikkialla

Lisätiedot

99 (sis.alv.) 14,80 5,00 14,50. 35,80 (43,68 sis.alv.) -50% -20% UUTUUS! 10kpl = - 30% 12, 95/kpl (15,79 sis.alv.) 18,50. Nyt vain KAMPAAMOTUKKU

99 (sis.alv.) 14,80 5,00 14,50. 35,80 (43,68 sis.alv.) -50% -20% UUTUUS! 10kpl = - 30% 12, 95/kpl (15,79 sis.alv.) 18,50. Nyt vain KAMPAAMOTUKKU NOUTOMYYMÄLÄ Laaksolahdentie 41 02730 Espoo Puh. 044 347 7799 - myymälä/ tilaukset KAMPAAMOTUKKU MINISUORISTUSRAUTA Ammattitason minirauta hiusten suoristamiseen ja kihartamiseen. Liukumattoman pinnan

Lisätiedot

Pyörälliset wc/suihkutuolit

Pyörälliset wc/suihkutuolit Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean ual Vip, Ocean -Vip Ocean wc/suihkutuolit tarjoavat oikean mallin joka tarpeeseen. 17 Ocean - Vakaa, ruostumaton teräsrunko Ocean mallit: - Yksilöllisesti

Lisätiedot

User Guide Käyttöohje

User Guide Käyttöohje RollerMouse Pro3 User Käyttöohje Guide Pakkauksen sisältö 1 1. RollerMouse Pro3 2. Kaksi lyhyttä näppäimistön säätöpalaa 3. Kaksi pitkää näppäimistön säätöpalaa 4. Käyttöohje 4 2 3 RollerMousen toiminnot

Lisätiedot

Suihkujakkarat ja -tuolit

Suihkujakkarat ja -tuolit S U I H K U T U O L I T TUOTE-ESITE 2017 Suihkujakkarat ja -tuolit Siirreltävät Suihkutuoli COMBI Combi suihkutuolit ovat valmistettu teräksestä ja ne ovat korkeussäädettäviä. Combi suihkutuoliin on mahdollista

Lisätiedot

TUOTEKORTTI LED SLIM STYLE

TUOTEKORTTI LED SLIM STYLE LED alasvalot TUOTEKORTTI LED SLIM STYLE Upea monivuotinen suosikki yleisvalaisin erittäin laadukkailla LEDeillä varustettuna. Tasainen valaistus, joka on himmennettävissä. Valaisimessa helppo kytkentä

Lisätiedot

item numbers Krabat item no description Jockey Plus

item numbers Krabat item no description Jockey Plus Jockey Plus Krabat Jockey Plus ISTUMINEN Krabat Jockey Plus Krabat Jockey Plus tarjoaa enemmän tukea ja mukautusmahdollisuuksia kuin Krabat Jockey. Plusversio tarjoaa korkeamman mukavuustason perinteiseen

Lisätiedot

Käyttämisen aloittaminen!

Käyttämisen aloittaminen! Käyttämisen aloittaminen! FI Tervetuloa Kiitos, että valitsit Optapadin ergonomiseksi hiireksi. Tämän käyttöohjeen voi ladata suomeksi, ruotsiksi tanskaksi, norjaksi ja englanniksi osoitteesta optapad.com.

Lisätiedot

item numbers Krabat item no description Pirat

item numbers Krabat item no description Pirat Pirat Krabat Pirat B UIMINEN Krabat Pirat Palkinnot Krabat Pirat on uimatuki, joka antaa lapselle mahdollisuuden toimia riippumattomasti ja stimuloi lapsen omatoimisuutta vedessä. Housujen tai reidet

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

Swegon CASA Liesikuvut

Swegon CASA Liesikuvut Swegon Home Solutions Swegon CASA Liesikuvut HOME VENTILATION Swegon CASA Liesikuvut KEITTIÖN KÄRYNPOISTON UUDET RYTMIT Swegon CASA liesikuvut ovat keskeinen osa asunnon toimivaa ilmanvaihtoa. Tehokkaan

Lisätiedot

Silverline. Innovaatioita ruostumattomasta teräksestä

Silverline. Innovaatioita ruostumattomasta teräksestä LIESIKUVUT 2011 1 Silverline Innovaatioita ruostumattomasta teräksestä Korkea laatu, innovatiivinen design, asiakaskohtainen palvelu ja edullinen hintataso ovat Silverlinen menestyksen salaisuudet. Niiden

Lisätiedot

Pakkauksen sisältö. 1. Balance Keyboard 2. Langaton vastaanotin 3. Kaksi AAA-paristoa. Balance Keyboard käyttöohje

Pakkauksen sisältö. 1. Balance Keyboard 2. Langaton vastaanotin 3. Kaksi AAA-paristoa. Balance Keyboard käyttöohje Käyttöohje Pakkauksen sisältö 2 3 1. Balance Keyboard 2. Langaton vastaanotin 3. Kaksi AAA-paristoa 1 /1 Vaihe 1: Poista paristolokeron kansi ja aseta AAA-paristot lokeroon. Poista langaton vastaanotin

Lisätiedot

Drop. D E S I G N P O O L

Drop. D E S I G N P O O L Drop. D E S I G N P O O L MIKÄ ON DROP? Drop on ulkoallas, jonka viimeistellyn kaunis ulkomuoto, ergonomisuus ja helppokäyttöisyys tarjoavat todellista arjen luksusta niin kodin pihamaalle, terassille

Lisätiedot

Silverline. Innovaatioita ruostumattomasta teräksestä

Silverline. Innovaatioita ruostumattomasta teräksestä LIESIKUVUT 2012 1 Silverline Innovaatioita ruostumattomasta teräksestä Korkea laatu, innovatiivinen design, asiakaskohtainen palvelu ja edullinen hintataso ovat Silverlinen menestyksen salaisuudet. Niiden

Lisätiedot

Kuumennustyökalut ammattilaisille. Kattokoneet ja -työkalut

Kuumennustyökalut ammattilaisille. Kattokoneet ja -työkalut Kuumennustyökalut ammattilaisille Kattokoneet ja -työkalut Kokonaistoimittaja työkaluillesi Sievert ja FinnFlame Oy omaavat pitkäaikaisen kokemuksen kattoteollisuudelle toimitetuista poltinsarjoista sekä

Lisätiedot

Istu hyvin! - tietoa istumisesta ja ergonomiasta

Istu hyvin! - tietoa istumisesta ja ergonomiasta Istu hyvin! - tietoa istumisesta ja ergonomiasta Vinkkejä kalvosarjan käyttöön Kalvosarjassa käsitellään istumisen määrää ja hyvää istumisergonomiaa. Kalvosarjan sisältö sopii alakoulun 5. 6. luokille

Lisätiedot

Ocean Ergo tuoteperhe

Ocean Ergo tuoteperhe Aquatec Ocean Ergo tuoteperhe UUTUUS! Täyttää 93/42/ECC ja EN ISO 10535 vaatimukset Aquatec Ocean Ergo WC- ja suihkutuolit henkilökohtaiseen hygieniaan Aquatec Ocean Ergo -tuoteperheen suihku- ja wc-tuolit

Lisätiedot

Ergonomiaratkaisuja bioanalyytikon työhön

Ergonomiaratkaisuja bioanalyytikon työhön Labquality Days -kongressi 7.2.2014 Ergonomiaratkaisuja bioanalyytikon työhön Nina Nevala, LitT vanhempi tutkija, Työterveyslaitos professori, Jyväskylän yliopisto 1 Ergonomiaratkaisujen tavoitteena työn

Lisätiedot

Kuljetus- ja potilaspaari

Kuljetus- ja potilaspaari Kuljetus- ja potilaspaari Uusi Emergo tunnettua Merivaara-laatua Merivaara-tuotteiden asiakaslähtöisessä suunnittelussa pidetään tärkeänä hoitotyön sujuvuutta ja potilasmukavuutta. Uusi Emergo-potilaspaari

Lisätiedot

ISTUMINEN JA ERGONOMIA KUNTOON

ISTUMINEN JA ERGONOMIA KUNTOON ISTUMINEN JA ERGONOMIA KUNTOON Miksi istumista pitäisi rajoittaa? Liiallinen istuminen lisää niska-, hartia- ja selkäsärkyjä sekä rintarangan vaivoja näihin yhteydessä olevaa päänsärkyä ja väsymystä ylipainoa

Lisätiedot

Kallistettava paistinpannu

Kallistettava paistinpannu Electrolux Thermaline sarja on suunniteltu erittäin kovaan käyttöön. Thermaline sarja soveltuu erinomaisesti sairaaloihin, keskuskeittiöihin sekä hotelleihin. Sarja sisältää laajan valikoiman tuotteita,

Lisätiedot

Mukavuutta, jonka ansaitset

Mukavuutta, jonka ansaitset C - muotoinen ergonominen lepotyyny raskaana oleville ja juuri synnyttäneille naisille tukee mainiosti koko vartaloa. Helpottaa lepoa ja nukahtamista. Takaa mukavan istuma- tai makuuasennon rintaruokinnan

Lisätiedot

Ergonominen työpiste

Ergonominen työpiste Ergonominen työpiste 1 Ergonominen työpiste Seiso ja istu, olkavarret lähellä vartaloa, näyttö oikealla korkeudella, pidä tauko ja venyttele jalkoja. Huomioitavaa on paljon, jotta jaksaisi koko päivän.

Lisätiedot

Nauti itsekasvatetuista vihanneksista ympäri vuoden!

Nauti itsekasvatetuista vihanneksista ympäri vuoden! Nauti itsekasvatetuista vihanneksista ympäri vuoden! Luminum Green -tuotteilla omaa satoa Helposti Hyödynnä kaupan ruukkuyrttien ja -salaattien tarjonta ja jatkokasvata lisäsatoa Luminum Green -tuoteperheen

Lisätiedot

EFG HIDETECH. Furniture for meetings

EFG HIDETECH. Furniture for meetings Furniture for meetings EFG HideTech -pöydät. Näyttö, kamera ja mikrofoni integroitu pöytään. EFG HideTech on pöytäsarja, joka on kehitetty tulevaisuutta varten, jolloin entistä suurempi osa työstä vietetään

Lisätiedot

Ergonominen työpiste

Ergonominen työpiste Ergonominen työpiste 1 Ergonominen työpiste Seiso ja istu, olkavarret lähellä vartaloa, näyttö oikealla korkeudella, pidä tauko ja venyttele jalkoja. Huomioitavaa on paljon, jotta jaksaisi koko päivän.

Lisätiedot

Pakkauksen sisältö. 1. Unimouse 2. Käyttöopas. Unimouse Wired

Pakkauksen sisältö. 1. Unimouse 2. Käyttöopas. Unimouse Wired Käyttöohje Wired Pakkauksen sisältö 1. Unimouse 2. Käyttöopas 2 1 /1 Unimousen toiminnot Vieritysrulla/-painike Vasen painike Keskipainike* Oikea painike Perusasento/kallistus Johto Taaksepäin-painike

Lisätiedot

AEROFLEX UUTUUS UNTEN MAILTA

AEROFLEX UUTUUS UNTEN MAILTA AEROFLEX UUTUUS UNTEN MAILTA Säätämällä paremmat unet AeroFlex Familonin tuotekehitys pisti parastaan. Halusimme kehittää uuden tuoteperheen, jonka patjat ja tyyny ovat säädettävissä nukkujan painon ja

Lisätiedot

Swegon CASA Liesikuvut

Swegon CASA Liesikuvut Swegon CASA Liesikuvut Keittiön kärynpoiston uudet rytmit Uuden Swegon Casa -liesikupumalliston ansiosta kaikki sujuu keittiön raikkaassa ilmapiirissä kuin tanssi. Moderni Blues, sutjakka Salsa, tehokas

Lisätiedot

Sinua ja asiakastasi varten

Sinua ja asiakastasi varten Sinua ja asiakastasi varten tyylikäs ja kompakti muotoilu Neo-hammashoitoyksikön tyylikäs ja toimiva muotoilu lisää vastaanottosi viihtyisyyttä. Hoitoyksikkö mahtuu pieneenkin tilaan. Tuolin pieni kiinnitysala

Lisätiedot