Pro-energy. Ergonomiatuote-esite

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Pro-energy. Ergonomiatuote-esite"

Transkriptio

1 Pro-energy Ergonomiatuote-esite

2 Turvallinen ja ergonominen työympäristö LED-VALAISIN Työpistevalaisin Uusi Led-valaisin on helposti säädettävä ja hyvännäköinen työpistevalaisin. Säästää sähkön kulutuksessa. Täysin värinätön valaistus vähentää silmien rasitusta. Voit säätää itsellesi sopivan valaistuksen työpisteeseesi, portaattomalla valonsäätimellä. Kokeile ja ihastu! LED-tekniikan edut On täysin värinätön sekä häikäisemätön. Pitkä elinikä h (ei lampunvaihtoja) Erittäin pieni sähkön kulutus, ympäristöystävällinen. 66 kpl valotehoista LED valoa, ei kuumene. Kirkas päivänvalo, IRA arvo yli 90 (harva epäsymmetrinen valaisin yltää samaan). Valotehon portaaton säätöm, max 1350 lux (tarkan päätetyön vaatimus 1000 luxia). Hieno design sopii nykyajan työpisteisiin ja vaatimuksiin (runko: harjattua alumiinia). Ei häikäise vaikka katsoisit suoraan valoa kohti. Testattu ja hyväksytty EMC, CE sekä kierrätettävä. Tuote: 2458 Myynti:

3 Turvallinen ja ergonominen työympäristö LED TYÖPISTEVALAISIN LED LIGHT Uudessa Led light työpistevalaisimessa on ainostaan 5W:n virrankulutus. Led valaisin on helposti säädettävä ja hyvännäköinen työpistevalaisin. Tämä pieni ja näppärä valaisin sopii joka työpisteeseen ja säästää sähkön kulutuksessa. Led light valaisimessa on täysin värinätön ja pehmeä 4500Kvalaistus, tämä mm.vähentää olennaisesti silmien rasitusta. Valaisimen metalliosat ovat harjattua alumiinia. Led valaisimeen kuuluu vakiona pöytäkiinnitys sekä painojalka jonka ansiosta valaisin sopii jokaiseen työpisteeseen. Liitäntä vaihtoehtoja on kaksi, joko perinteinen verkkovirta tai USB-portti. USB-porttia käytettäessä voidaan unohtaa hankalat pöydän alle ryömimiset. Valolähde 50 kpl 0.1 watin Led valoa Virrankulutus 5 wattia 5V/1200mA/5W (5 watt LED vastaa 60 W hehkulamppua) Valojen kesto n tuntia Kirkkaus 4500 K (Kelvin=valon lämpö). Valoteho Lux: 1000 luxia Jalka pöytäkiinnitys sekä painojalka Virtalähde USB ja verkkovirta-adapteri Tuote: 2788 Myynti:

4 Myynti:

5 Myynti:

6 SOFT satulatuoli SOFT tuolin thermofoam pehmuste sekä korkeuden ja kaltevuuden säätö mahdollistavat jokaiselle rennomman ja ergonomisemman työasennon. Erittäin hyvä vaihtoehtokun tarvitset satulatuolin joka antaa hyvän ryhdin lisäksi myös käyttäjän mukaan muotoutuvan satulan. Sopii hyvin kaikenkokoisille käyttäjille. Istu ryhdissä rennommin! SOFT Satulatuoli cm (7020M) tuotenro: 7020L 7020M 7020S Istuin Pyörät: Säädöt: SOFT -satulatuolin istuma korkeus: cm, ristikko: 62 cm SOFT -satulatuolin istuma korkeus: cm, ristikko: 44,50 cm SOFT -satulatuolin istuma korkeus: cm, ristikko: 44,50 cm muotoileva erikoispehmuste, pehmeä kangasverhoilu, väri: musta. pehmennetyllä juoksupinnalla. portaaton korkeuden ja kaltevuuden säätö. Myynti:

7 Myynti:

8 Turvallinen ja ergonominen työympäristö BERMUDA BERMUDA TUOLI Bermuda tuoli on helppo, nopea sekä aina mukava istua ja käyttää. Tuolin rakenne on siro, eikä istuinosan kolmiodesign vaikeuta tuolin käyttöä. Bermuda tuolin istuin on päällystetty kulutusta kestävällä kankaalla ja pehmusteena on käytetty thermo pehmustetta. Tuolissa on pieni alumiiniristikko ja laadukkaat pyörät, jonka ansiosta sillä on vaivatonta liikkua istuttaessa ja kevyt siirtää paikasta toiseen. Näiden tärkeiden seikkojen ansiosta tuolia nimittää jokapaikan tuoliksi, sen käyttö on mahdollista niin tavallisessa työpisteessä kuin muuallakin. Bermuda tuoli sopii siis normaali korkeudella istuttaessa, eikä sähkösäätöisen pöydän korkeuskaan ole ongelma. Tuoli toimitetaan 200mm kaasujousella. jolloin istumakorkeus vaihtelee 52cm -72 cm. Bermuda tuolin voi myös tilata pidemmällä L- tai lyhyemmällä S-jousella. L= 270 mm istumakorkeus 60 cm -87 cm S= 140 mm istumakorkeus 48 cm - 62 cm tuotekoodi:7025 (7025L L-kaasujousella ja 7025S S-kaasujousella) Myynti:

9 Myynti:

10 Turvallinen ja ergonominen työympäristö FLEX Selkätuki FLEX Selkätuki Flex Selkätuki antaa sinulle täyden tuen ja vähentää tehokkaasti istumisesta aiheutuvaa kuormitusta. Viskoelastinen geelimäinen tyyny muovautuu vartalon muotoihin ja myötäilee selän liikkeitä tukien sitä tehokkaasti eri asennoissa. Flex selkätuki antaa sinulle hyvän ergonomian lisäksi aimoannoksen mukavuutta työpäivääsi! Tunne kuinka viskoelastinen tyyny antaa selällesi painottomuuden tunteen! Selkätuki pysyy napakasti paikoillaan, jolloin se on kuin osa tuolia. Leveät kiinnityshihnat ja liukueste tuen takapuolella kiinnitsevät ja lukitsevat sen juuri sinulle sopivaan paikkaan. Tiesitkö, että... 80% ihmisistä kärsii elämänsä aikana jonkin asteisista selkävaivoista Selkävaivat ovat mielenterveysongelmien jälkeen yleisimmät töistä poissaolon syyt Lanneselkä on niskaosan ohella ihmisen haavoituuvin kohta Istuessa selkään kohdistuva rasitus on suurempi kuin seistessä Hyvässä istuma-asennossa selkärangan kuormitus on minimoitu Flex selkätuki ehkäisee alaselän notkon kuormitusta Tuote nro: 2628 Myynti:

11 Turvallinen ja ergonominen työympäristö KONSEPTITELINE on tukeva Hopeaksi maalattua metallia oleva konseptiteline Telineessä voidaan säätää kaltevuus portaattomasti. Soveltuu näytön ja näppäimistön väliin. Konseptiteline kestää painavempia kuormia. magneettiviivain mahdollistaa hyvän paperinkäsittelyn Tietoa: Korkeus: 30 cm Pituus: 41,5 cm Syvyys: 3,3 cm Paperituki: 1,7 cm Väri: SilverLine Hopea Materiali: Teräs Tuote: Myynti:

12 Turvallinen ja ja ergonominen työympäristö työympäristö KANNETTAVAN TELINE Kannettavan teline Kannettavan teline Pyörivä alusta mukavoittaa käyttöä Kannettavan telineen mukana säilöntään tasku joka toimii myös hiirialustana Kannettavan teline 6005 on erittäin kätevä teline kannettavalle, materiaali on alumiinia, joka tekee telineestä tukevan ja kevyen, teline taittuu helposti yhteen, jolloin se tarvittaessa mahtuu kätevästi kannettavan laukkuun. Lapptop teline on säädettävissä 7 eri kaltevuuteen. Alusta pyörii, se ei naarmuta pöytää Mitat : 260 x 260 x 5 mm. Suosittelemme kannettavan telineen kanssa: Erillistä näppäimistöä (lisätiedot näppäimistöt) Hiirtä/ hiiriohjainta (lisätietoja RollerMouse, hiiret) USB hubia ( jolloin oheislaitteet aina valmiiksi liitettyinä ja aktiivisena työpisteessäsi) Tuote 6005 Lisätietoja: Myynti: Turvallinen ja ergonominen työympäristö

13 Turvallinen ja ergonominen työympäristö KYYNÄRTUET Kyynärtuet Kyynärtuki pitää hartia- ja niskakivut loitolla, poistaen käsien kannattelutarpeen ja vähentäen niska- ja hartiarasitusta. Kyynärtuki ergonomic 8820 Paras mahdollinen tuki käsille. Leveys: 700 mm Syvyys:280 mm Kapein kohta: 90 mm Kangas- tai tekonahkaverhoilu, metallialusta Kyynärtuki Assymmetrinen 8810 Sopii hyvin hiiriohjaimen ja normaalihiiren kanssa. Leveys: 670 mm Syvyys: 210 mm Kapein kohta: 95 mm Kangasverhoilu, metallialusta. Kyynärtuki 8805 Symmetrinen tuki joka tukee rannetta sekä käsiä. Leveys: 600 mm Syvyys: 200 mm Kapein kohta: 95 mm Kangasverhoilu, metallialusta. Kyynärtuki mini S470 Pieni ja siro tuki pienille ja ahtaille paikoille. Mainio tuki kannettavan tietokoneen kanssa. Leveys: 540 mm Syvyys: 175 mm Kapein kohta: 55 mm Kangasverhoilu, metallialusta. Myynti:

14 Turvallinen ja ergonominen työympäristö ERGO NÄPPÄIMISTÖ Ergo näppäimistö Tekniset tiedot: USB/PS2 yhteensopiva Windows 98/ME/2000/XP/VISTA/7 Mitat: 415 mm (L) x 145 mm (S) x 15 mm (K) Väri: musta Tuote: 2666 Uusi Ergonäppäimistö antaa kädelle luonnollisemman kirjoitusasennon kuin normaalit näppäimistöt. Näppäimet ovat muotoiltu ergonomisesti, ja kirjoittaessa käden luonnollinen asento säilyy. Tutkimuksissa on todettu että kirjoittaessa Ergonäppäimistöllä, kädet ja käsivarret ovat huomattavasti rennommassa asennossa. Ohuen muotoilunsa takia on ideaali nopeaan konekirjoitukseen, ja näppäinäänetkin ovat miltein olemattomat. Ergonäppäimistö on roiskeenkestävä, ja lisäksi jokainen näppäin on laserilla piirretty, jotta kirjaimet eivät ajan myötä kuluisi. Suosittelemme RollerMouse PRO2 ja Ergo näppäimistö yhdessä Myynti:

15 Ergoslider Plus+ Uutuus hiiriohjainmarkkinoilla Maailmanluokan Ergonomiaa! Uudessa Ergoslider -hiiriohjaimessa yhdistyvät tyylikäs ulkoasu ja käyttäjäystävällinen muotoilu. Pitkät työpäivät tietokoneen ääressä luovat jännitettä niska-hartiaseudulle, mutta Ergoslider tarjoaa käyttäjälleen luonnollisen mukavan ja rennon työasennon ilman turhia jännitetiloja. Kaikki painikkeet ovat keskitetty ja mahdollistavat helpon ohjattavuuden. Pehmeä rannetuki antaa hyvän tuen ranteille. Ergosliderin ainutlaatuinen irrotettava ohjaustanko helpottaa tuotteen puhtaanapitoa, joka automaattisesti pidentää tuotteesi käyttöikää ja estää pölyn aiheuttamia toimintahäiriöitä. Ergoslider on toimintavalmis heti kytkettyäsi johdon tietokoneesi USB-väylään. Tuote on Windows ja Mac yhteensopiva. Ergoslider Plus+ värivaihtoehdot: hopea, musta ja valkoinen Erg Tekniset ti e d o t Ultra-ohut muotoilu Irrotettava ohjaustanko, helpottaa puhdistamista Sensori 800 dpi laser slider Toimitetaan tyylikkäässä pakkauksessa. Voidaan täydentää leveällä rannetuella. Ergoslider Extended. USB, Plug & Play 5 painikkeinen hiiri, rullaustoiminnolla Mitat: 390 x 102 x 23 mm Paino: 300 g 440-E801 Ergoslider Plus+ musta 440-E802 Ergoslider Plus+ valk 440-E803 Ergoslider Plus+ hopea Ultra ohut (vain 23 mm). Ergonominen muotoilu. Lisävarusteet Extra leveä ranne tuki, saatavilla tammikuussa 2011

16 Flexfold Midi Silikoninäppäimistö Joustava & Pehmeä. Helppo kääriä ja ottaa mukaan matkalle. Siistiä ja puhdasta Kestää vettä, liuttomia ja muita puhdistusaineita Voidaan käyttää ääriolosuhteissa -40 C C USB sekä PS2 -liitännät Windows 98/2000/Me/XP, Mac OS yhteensopiva 2 vuoden takuu Mitat: 402 x 130 mm Ahaa Flexfold Silikoninäppäimistö on jokapaikan työkalu. Tällä näppäimistöllä voi työskennellä kotona, mutta voit kääriä sen mukaasi ja viedä likaisiin paikkoihin. Silikonipinnoitteensa ansioista näppäimistö kestää likaa, roiskeita tai vaikkapa sadetta ja pakkasta. Tuote on helppo pitää puhtaana, koska sen voi pestä vedellä tai liuottimilla. Vaikka Silikoninäppäimistö kestää lähes mitä vain, on se silti mukava käyttää. Pehmeät, mukavantuntuiset näppäimet antavat hyvän tuntuman kirjoittamiseen. Tällä tuotteella on useita tyytyväisiä käyttäjiä mm. sairaaloissa, laboratorioissa sekä teollisuuden eri aloilla. Näppäimistö pysyy pöydällä tukevasti paikoillaan ja on ohuutensa ansiosta erittäin ergonominen työkalu. Ranteet lepäävät kirjoittaessa rentona pöytää vasten. Tuotenumero U (SE & FI)

17 Uutuus 2011 Maailman suosituin tietokonehiiri. Entistä matalampi, tarkempi ja helpompi käyttää Kaikki tietokonehiiren ominaisuudet mutta ilman hiirikäsivaivoja Saammeko esitellä kolmannen sukupolven RollerMouse Free2 tietokonehiiren, ergonomisin hiiri koskaan. RollerMouse Free2:n lopulliseen muotoon ja käytettävyyteen vaikuttivat työterveys-, IT- ja päätetyöskentelyalan ammattilaiset. Lopputuloksena on silmiähivelevä ja käytettävyydessään loppuun asti hiottu timantti. RollerMouse Free2 tuo helpotusta hiirityöskentelyyn. Ohjaustanko antaa mahdollisuuden käyttää käsiä varsin laajalla alueella, parantaen näppäimistön ja käsien saumatonta yhteistyötä. Tämä taas vaikuttaa työtehoon, motivaatioon ja yleiseen hyvinvointiin. RollerMouse Free2:n avulla teet työpisteestäsi toimivamman. Pyydä työnantajaasi hankkimaan terveyttä ja hyvinvointia ylläpitävä RollerMouse Free2 tietokonehiiri. RollerMouse Free2 saavutti heti parhaan tuotteen palkinnon ensiesittelyssä maailmanlaajuisessa ErgoExpossa 2010

18 Ahaa ResiMouse Pesunkestävä Silikonihiiri ResiMouse Silikonihiiri Tuotenumero 440-4M5W Terveydenhoidon tai teollisuuden vaativiin työtehtäviin Saumaton, korkealaatuisella silikonilla päällystetty hiiri Kestää vettä ja muita puhdistusaineita Laboratorioihin, saaraloihin, työpajoihin. Helppo puhdistaa ja desifioida Optinen hiiri, 4 -painiketta Tarkkuus 800 dpi Väri: Valkoinen Ahaa Resi Mouse Silikonihiiri on loistava työkalu jatkuvaa puhdistamista vaativiin työolosuhteisiin. Hiiressä on saumaton silikonipinnoite, joka mahdollistaa tuotteen puhdistamisen vedellä, liuottimilla tai desifiointiaineilla. Ahaa silikonihiiri on käytössä esimerkiksi sairaaloissa sekä laboratorioissa. Se kestää myös teollisuuden likaiset työpisteet, joissa voi tulla öljyroiskeita tai rasvatahroja. USB-liitäntä Paino 120 g Tuotenumero 440-4M5W FlexFold Keyboard silikoninäppäimistö, samoilla pesunkestävillä ominaisuuksilla. Ahaa Flexfold Keyboard tuotenumero U.

19 Ahaa VerticalMouse Ergonominen hiiri Tuotenumero Muotoilun lisäksi Vertical Mousen suunnittelussa on panostettu laatuun ja käyttäjäystävällisyyteen. Vertical Mousen ergonimisesti sijoitetut painikkeet ja rullatoiminto tarjoavat mukavan työskentelyotteen. VerticalMouse Kätesi pysyy luonnollisessa, rennossa asennossa Käsivarren luut ja nivelet säästyvät turhalta kiertoliikkeeltä Optinen hiiri, 3 - painiketta Tarkkuus 800 dpi USB-liitäntä Windows 98/2000/ME/XP sekä Mac OS X yhteensopiva Mitat: 235x225x85 mm Tuotenumero Vertical Mouse - Ergonomisempi vaihtoehto Ahaa Vertical Mouse antaa kädellesi normaalia hiirtä luonnollisemman työasennon. Kääntämällä hiiriote pystympään asentoon saadaan käsivarren lihaksiin kohdistuvaa jännitettä vähennettyä huomattavasti. Toimistotyöntekijöiden yleisimpiä vaivoja on ns. hiirikäsi. Ahaa vertical Mouse auttaa ehkäisemään tuota kiusallista vaivaa sekä helpottaa työtäsi, jos olet jo kyseisestä vaivasta saanut kärsiä. Ahaa Palm Keyboard sekä Ahaa Vertical Mouse Hiirikäsi on yleiskielen termi useista lääketieteellisistä ongelmista, joiden käyttöön liittyy tietokoneen hiiri. Perinteinen tietokoneen hiiri voi aiheuttaa jännitteitä lihaksissa ja jänteissä, jonka seurauksena on kipua ja jäykkyyttä. Tämä johtuu siitä, että perinteisen hiiren muotoilu pakottaa kättä vääntymään luonnottomaan asentoon. Ergonomisten hiirten suunnittelussa on pyritty minimoimaan tätä luonnotonta asentoa ja korvaamaan se pystymmällä asennolla, jossa rasitus ei kohdistu käteen väärin.

20 Turvallinen ja ergonominen työympäristö VERTICAL MOUSE Vertical Mouse Pysty hiiri tukee kättä rennossa ja luonnollisessa asennossa. Patentoidun muotoilun ansiosta, ilman käsivarren kääntämistä. Tämä hiiri on suunniteltu ennaltaehkäisemään hiirikäsivaivoja. Pystyasento estää kiertämistä sekä ylikuormitusta käsivarren lihaksissa ja jänteissä. Vertaa käden asentoa siihen joka ihmisellä on luonnostaan kun seisotaan kädet sivuilla tai kätellään jotakuta. Tuote VM VMW VML Malli Vertical Mouse Langaton Vertical Mouse Vasenkätinen Vertical Mouse Liittymäperuste USB kaapeli Langaton 2.4G USB kaapeli Liitin USB 19 mm vastaanotin USB Resoluutio 1600 DPI 400~800~1600 DPI säädettävissä 1600 DPI Viimeistely Näppäimen elinikä Yhteensopiva järjestelmä Takuu varmentaminen Kumin pinnoite 8 milj. painallusta Windows 98SE, ME, 2000, XP, Vista, 7, Linux, Mac 2 vuotta CE, FCC, RoHS VMW sisältää ylimääräiset paristot sekä USB -latausaseman Myynti:

21 Myynti:

22 Ergonominen tuoteperhe Ahaa Silikoninäppäimistö Joustava näppäimistö on helppo puhdistaa vedellä. Tuote nro U Ahaa Palm Keyboard Taitettava näppäimistö rannetuella. Tuote nro. 441-K205 Ergoslider Plus Näppärän kokoinen Ergoslider Plus antaa hyvän tuen ranteille. Musta 440-E801 Valkoinen 440-E802 Hopea 440-E803 Ahaa VerticalMouse Asettaa käden luonnolliseen asentoon vähentäen rasitusta. Tuote nro OverSize Mouse Suurikokoinen hiiri tukee tasaisesti kättä. Tuote nro. 440-EM2A Ahaa ResiMouse Silikonihiiri Tuote nro M5W Wow-Pen Traveler Ergohiiri laserosoittimella. Tuote nro. 440-W20R Punainen Tuote nro. 440-W20S Hopea Wow-Pen Joy Yhdistää työergonomian sekä upean designin. Tuote nro. 440-WP12

Ergonomiakuvasto. Oivaltavat ratkaisut toimistosi arkeen

Ergonomiakuvasto. Oivaltavat ratkaisut toimistosi arkeen Ergonomiakuvasto Oivaltavat ratkaisut toimistosi arkeen Sisällysluettelo 3 RollerMouse -hiiriohjaimet 4 Trackbar-hiiriohjain Pystyhiiri Mininäppäimistö 5 AM-hiirimatto rannetuella AM-Rannetuki Kyynärtuet

Lisätiedot

4.2 Tallennusvälineet, mobiilitarvikkeet

4.2 Tallennusvälineet, mobiilitarvikkeet 4.2 Tallennusvälineet, mobiilitarvikkeet GTN8020ZWANEE 62550095 SMT3150ZWANEE It- ja ergonomiatuotteet IT- ja ergonomiatuotteista löydät kaikki ratkaisut mobiililaitteisiin, tallennukseen, työergonomiaan

Lisätiedot

Voimassa 1.3.2013 alkaen (alv 24 %) Elämäsi parhaat unet. Tunne mukavuus, tunne ainutlaatuiset tukiominaisuudet, tunne TEMPUR

Voimassa 1.3.2013 alkaen (alv 24 %) Elämäsi parhaat unet. Tunne mukavuus, tunne ainutlaatuiset tukiominaisuudet, tunne TEMPUR Voimassa 1.3.2013 alkaen (alv 24 %) Elämäsi parhaat unet Tunne mukavuus, tunne ainutlaatuiset tukiominaisuudet, tunne TEMPUR Elämäsi parhaisiin uniin aito TEMPUR... 4 4 askelta elämäsi parhaisiin uniin...

Lisätiedot

THE STRESSLESS BOOK OF COMFORT MALLISTO 2015-2016

THE STRESSLESS BOOK OF COMFORT MALLISTO 2015-2016 THE STRESSLESS BOOK OF COMFORT MALLISTO 2015-2016 Made in Norway since 1934 Mukavuudesta nauttimista Meillä on ollut ilo täyttää kodit ympäri maailmaa mukavuudella aina vuodesta 1934. Tämän ansiosta Stressless

Lisätiedot

FYSIOTERAPIA - FITNESS - HIERONTA

FYSIOTERAPIA - FITNESS - HIERONTA FYSIOTERAPIA - FITNESS - HIERONTA LOJER GROUP SUOMALAISTA LAATUA JO 90 VUODEN AJAN Lojer Group on Suomen ja Pohjoismaiden johtava hoitokalusteiden valmistaja. Vammalan Konepaja -nimellä alkanut toimintamme

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto 2014

IDO Kylpyhuonekuvasto 2014 IDO Kylpyhuonekuvasto 2014 2 IDO Sisältö SISÄLTÖ Historia...4 IDO suunnittelijat...6 Inspiraatio...8 IDO Smart...14 Kylpyhuoneen suunnittelu...18 Pidä huolta kylpyhuoneestasi...21 Kylpyhuonekalusteet...22

Lisätiedot

CITY CROSS 24 MONDIAL DE LUXE 8 EDGE 14 NITRO 28 MONDIAL 8 VIKING 48 SUPER NITRO 32 SCOOTER S SCOOTER 2.0 54 DOUBLE VIKING 48 SUPER VIKING 42

CITY CROSS 24 MONDIAL DE LUXE 8 EDGE 14 NITRO 28 MONDIAL 8 VIKING 48 SUPER NITRO 32 SCOOTER S SCOOTER 2.0 54 DOUBLE VIKING 48 SUPER VIKING 42 2 MONDIAL 8 MONDIAL DE LUXE 8 EDGE 14 CITY CROSS 24 NITRO 28 SUPER NITRO 32 SUPER VIKING 42 VIKING 48 DOUBLE VIKING 48 SCOOTER S SCOOTER 2.0 54 Kiitokset: Lexington/Copenhagen, Kaufmann/Copenhagen Ruths

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto 2015

IDO Kylpyhuonekuvasto 2015 IDO Kylpyhuonekuvasto 2015 2 IDO Inspiraatio IDOn kylpyhuonekalusteille ja keramiikkatuotteille on myönnetty Avainlippu. IDO Inspiraatio 3 IDO on mukana arjessasi hektisistä aamuhetkistä viikonloppujen

Lisätiedot

Back App Markkinoiden ainoa tuoli, joka takuulla vahvistaa selkääsi samalla kun istut

Back App Markkinoiden ainoa tuoli, joka takuulla vahvistaa selkääsi samalla kun istut Back App Markkinoiden ainoa tuoli, joka takuulla vahvistaa selkääsi samalla kun istut Innovatiivinen Back App Ainutlaatuinen, norjalainen tuoli, joka on patentoitu kaikissa Euroopan maissa, Yhdysvalloissa

Lisätiedot

Kotikuntolaitteet KULUTTAJAESITE 2010. From the Heart

Kotikuntolaitteet KULUTTAJAESITE 2010. From the Heart Kotikuntolaitteet KULUTTAJAESITE 2010 From the Heart TunturiN ainutlaatuisia innovaatioita Tunturilla on pitkä historia edelläkävijänä kuntolaitteiden alalla. Kotikuntolaitteiden keksijällä on useita patentteja,

Lisätiedot

Työsuojeluoppaita ja -ohjeita 1. Näyttöpäätetyö TYÖSUOJELUHALLINTO

Työsuojeluoppaita ja -ohjeita 1. Näyttöpäätetyö TYÖSUOJELUHALLINTO Työsuojeluoppaita ja -ohjeita 1 Näyttöpäätetyö TYÖSUOJELUHALLINTO Tampere 2006 Sisällysluettelo Näyttöpäätetyö kuormittaa... 3 Haittojen ja vaarojen selvittäminen sekä riskien arviointi... 3 Työnteon järjestäminen...

Lisätiedot

Modeo magazine. Mukavan työskentelyn puolesta. Modeo: Toimisto on parhaimmillaan kuin toinen koti.

Modeo magazine. Mukavan työskentelyn puolesta. Modeo: Toimisto on parhaimmillaan kuin toinen koti. Modeo magazine Ajankohtaista tietoa toimitilasisustamisesta www.modeo.fi Modeo: Mukavan työskentelyn puolesta Toimisto on parhaimmillaan kuin toinen koti. MODEO MAGAZINE HINNAT SIS. 23% ALV. MODEO.FI/HINNASTO

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto

IDO Kylpyhuonekuvasto 2013 IDO Kylpyhuonekuvasto IDO tekee jatkuvaa tuotekehitystyötä. Sen vuoksi pidätämme oikeuden esitteen painoon menon jälkeen tapahtuviin mahdollisiin muutoksiin tuotevalikoimassa tai tuotteissa, painoteknisistä

Lisätiedot

Päivänvalovalaistuksen kuvasto ja hinnasto 31.1.2015

Päivänvalovalaistuksen kuvasto ja hinnasto 31.1.2015 Päivänvalovalaistuksen kuvasto ja hinnasto 31.1.2015 Valaisinten värikuvat ja tekniset tiedot näet -Luxin tai valaisinvalmistajien internetsivuilta. Valaisinten ja lamppujen hintoihin sisältyy 24 %:n alv

Lisätiedot

UUTUUS! USB MP3 toisto! ABC FinnVoice MP3 USB Ominaisuudet täysin. Kuvasto/hinnasto 2005-2006 1983-2006

UUTUUS! USB MP3 toisto! ABC FinnVoice MP3 USB Ominaisuudet täysin. Kuvasto/hinnasto 2005-2006 1983-2006 SUOMEN KOULUPALVELU OY Kuvasto/hinnasto 2005-2006 Luokkanauhuri jossa MP3 tuki suoraan USB muistilta! T ä t ä e i s a a m u u a l t a! Olemme tuoneet markkinoille oman erikoismallimme Saksalaiselta TLS

Lisätiedot

Persoonallisuutesi jäljet

Persoonallisuutesi jäljet BMW Motorrad Moottoripyörien lisävarusteet 2008/2009 Ajamisen iloa Persoonallisuutesi jäljet SISÄLLYSLUETTELO High Performance -osat 12 Säilytystilat 20 Laukut ja sisäkassit 22 Takalaukut ja kassit 30

Lisätiedot

Etac-kylpyhuonetuotteet. Henkilökohtaisen hygienian apuvälineet. Daily Living solutions

Etac-kylpyhuonetuotteet. Henkilökohtaisen hygienian apuvälineet. Daily Living solutions Etac-kylpyhuonetuotteet Henkilökohtaisen hygienian apuvälineet Daily Living solutions Tervetuloa tutustumaan Etaciin! Etac on ylpeä maineestaan yrityksenä, jonka kehittämien tuotteiden muotoilu, toimivuus

Lisätiedot

KOTIKUNTOLAITTEET KULUTTAJAESITE 2012. From the Heart

KOTIKUNTOLAITTEET KULUTTAJAESITE 2012. From the Heart KOTIKUNTOLAITTEET KULUTTAJAESITE 2012 From the Heart TUNTURIN AINUTLAATUISIA INNOVAATIOITA Tunturilla on pitkä historia edelläkävijänä kuntolaitteiden alalla. Kotikuntolaitteiden keksijällä on useita patentteja,

Lisätiedot

Tuotekatalogi Fysioterapia ja Wellness

Tuotekatalogi Fysioterapia ja Wellness Tuotekatalogi Fysioterapia ja Wellness Omalla tuotannolla yli 100 maahan Lojer-konserni Lojer Group on Suomen johtava sairaala- ja hoitokalusteiden valmistaja ja alan merkittävin kotimainen työllistäjä.

Lisätiedot

+ kaupanpäälle kuljetus 6.5.09 mennessä tehdyille tilauksille! Tuote. + kaupanpäälle kuljetus 6.5.09 mennessä tehdyille tilauksille!

+ kaupanpäälle kuljetus 6.5.09 mennessä tehdyille tilauksille! Tuote. + kaupanpäälle kuljetus 6.5.09 mennessä tehdyille tilauksille! Extra! Extra! Opticam Outdoor FI8903W Pohjolan sääolosuhteita varten suunniteltu vankka metallirunkoinen langalliseen tai langattomaan verkkoon liitettävä valvontakamera pimeännäöllä. Automaattinen liikkeentunnistus,

Lisätiedot

Vaatetusalan työturvallisuuden perusteet toisen asteen ammatillisessa koulutuksessa

Vaatetusalan työturvallisuuden perusteet toisen asteen ammatillisessa koulutuksessa Vaatetusalan työturvallisuuden perusteet toisen asteen ammatillisessa koulutuksessa SEINÄJOEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ 1 Tämä teos on tuotettu Euroopan sosiaalirahaston myöntämällä tuella. Teoksen kopioimisen

Lisätiedot

Tilaajalahjana Thermos DUO LUNCHeväslaukku. Tutustumislahjana Thermos SPORTTIjuomapullo. www.mastermark.fi. MASTERMARK MAGAZINE Kevät/Kesä 2009

Tilaajalahjana Thermos DUO LUNCHeväslaukku. Tutustumislahjana Thermos SPORTTIjuomapullo. www.mastermark.fi. MASTERMARK MAGAZINE Kevät/Kesä 2009 MASTERMARK MAGAZINE Kevät/Kesä 2009 www.mastermark.fi Tilaajalahjana Thermos DUO LUNCHeväslaukku Tutustumislahjana Thermos SPORTTIjuomapullo Liity ja voita! Arvomme kaikkien Superpriceklubilaisten kesken

Lisätiedot

Päivänvalovalaistuksen kuvasto ja hinnasto 17.4.2014

Päivänvalovalaistuksen kuvasto ja hinnasto 17.4.2014 Päivänvalovalaistuksen kuvasto ja hinnasto 17.4.2014 Valaisinten värikuvat ja tekniset tiedot näet -Luxin tai valaisinvalmistajien internetsivuilta. Valaisinten ja lamppujen hintoihin sisältyy 24 %:n alv

Lisätiedot

KUVASTO 2015 / 2016. Unelmasi. Työkalumme.

KUVASTO 2015 / 2016. Unelmasi. Työkalumme. KUVASTO 2015 / 2016 Unelmasi. Työkalumme. Suomessa vuodesta 1993 toiminut K.A.Rasmussen Oy kuuluu Pohjoismaiden suurimpaan jalometalliyritykseen, Norjalaiseen vuonna 1872 perustettuun K.A.Rasmussen-konserniin.

Lisätiedot

www.backontrack.fi puh 020 742 9900 finland@backontrack.fi Teollisuuskatu 24 A, 11100 Riihimäki BACK ON TRACK IHMISET 2014

www.backontrack.fi puh 020 742 9900 finland@backontrack.fi Teollisuuskatu 24 A, 11100 Riihimäki BACK ON TRACK IHMISET 2014 www.backontrack.fi puh 020 742 9900 finland@backontrack.fi Teollisuuskatu 24 A, 11100 Riihimäki BACK ON TRACK IHMISET 2014 Lisätietoja ja jälleenmyyjät löydät osoitteesta www.backontrack.fi finland@backontrack.fi

Lisätiedot

TERVEYDEN JA HYVINVOINNIN ERIKOISKAUPPA POSTIMYYNTIKUVASTO 2015. Katso uutuudet ja tarjoukset verkkokaupasta fennokauppa.fi tai soita 09 276 360

TERVEYDEN JA HYVINVOINNIN ERIKOISKAUPPA POSTIMYYNTIKUVASTO 2015. Katso uutuudet ja tarjoukset verkkokaupasta fennokauppa.fi tai soita 09 276 360 TERVEYDEN JA HYVINVOINNIN ERIKOISKAUPPA Fennokauppa POSTIMYYNTIKUVASTO 2015 Katso uutuudet ja tarjoukset verkkokaupasta tai soita 09 276 360 FENNOKAUPPA Terveyttä ja hyvinvointia arkeen FENNO MEDICAL on

Lisätiedot

Data Groupin asiakaslehti. Hyötytietoa PK-yritykselle. Avaa ja tutustu! KATTAVA TIETO- PAKETTI!

Data Groupin asiakaslehti. Hyötytietoa PK-yritykselle. Avaa ja tutustu! KATTAVA TIETO- PAKETTI! Data Groupin asiakaslehti Hyötytietoa PK-yritykselle Avaa ja tutustu! KATTAVA TIETO- PAKETTI! Paikallinen kumppani Olemme paikallinen yritys ja sen vuoksi tunnemme hyvin myös muiden paikallisten yrittäjien

Lisätiedot

Pyyhekuivaimet kaikkiin tiloihin. Sähkötoimiset pyyhekuivaimet Vesitoimiset pyyhekuivaimet Kombikuivaimet

Pyyhekuivaimet kaikkiin tiloihin. Sähkötoimiset pyyhekuivaimet Vesitoimiset pyyhekuivaimet Kombikuivaimet Pyyhekuivaimet kaikkiin tiloihin Sähkötoimiset pyyhekuivaimet Vesitoimiset pyyhekuivaimet Kombikuivaimet Pyyhekuivain on arjen ylellisyyttä Pyyhekuivainkuvastomme on täynnä inspiraatiota ja ideoita kodin

Lisätiedot

Messu- ja näyttelytelineet

Messu- ja näyttelytelineet Messu- ja näyttelytelineet Kuvatelineillä näkyvyyttä tiloihin ja tapahtumiin PixMill tarjoaa tulosteiden esillepanoon kattavaa valikoimaa laadukkaita Euroopassa valmistettuja kuvatelineitä ja tulostaa

Lisätiedot

Peter Larsson Toimitusjohtaja, Villeroy & Boch Gustavsberg AB

Peter Larsson Toimitusjohtaja, Villeroy & Boch Gustavsberg AB Tutustu uuteen näyttelyymme! FIKSUMPI KYLPYHUONE INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2012 2013 TIE FIKSUMPAAN KYLPYHUONEESEEN KÄY GUSTAVSBERGIN AVULLA. Ollessani nuori tulokas Tukholmassa, muutin

Lisätiedot