Ponychair. Istuimen mitat: Leveys 42 cm Syvyys 35 cm Korkeus räätälöitävissä Ristikon halkaisija 49 cm. Verhoilu: Aito nahka, kangas tai keinonahka

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Ponychair. Istuimen mitat: Leveys 42 cm Syvyys 35 cm Korkeus räätälöitävissä Ristikon halkaisija 49 cm. Verhoilu: Aito nahka, kangas tai keinonahka"

Transkriptio

1 Ponychair Ponychair on alkuperäinen, kotimainen satulatuoli, jota kehittämässä ovat olleet mukana fysioterapeutit ja ergonomian asiantuntijat. Ponychair -tuolin ergonominen istuin ohjaa käyttäjää istumaan oikein. Sen hyvin muotoiltu, saumaton ja hygieeninen istuin ei paina reisiä, vaan mahdollistaa hyvän istuma-asennon ja työskentelytehon koko päiväksi. Ponychair -satulatuolin pieni ristikko sopii erinomaisesti parityöskentelyyn ja ahtaisiin tiloihin. Se liikkuu keveästi ja äänettömästi helposti puhdistettavien pyörien avulla. Malli onkin saanut suuren suosion terveydenhoitoalan ammattilaisten keskuudessa. Ponychair on ammattilaisen valinta. Eri väri- ja materiaalivaihtoehdoista löytyy ratkaisuja kaikille toimialoille toimistoon, terveyden- ja kauneudenhoitoon, teollisuuteen, kouluihin ja koteihin. Leveys 42 cm Syvyys 35 cm Ristikon halkaisija 49 cm Aito nahka, kangas tai keinonahka 1 sarja Gross Stabil laatupyöriä 5 vuotta Erikoispitkät kaasujouset & jalkatukirenkaat korkeisiin työpisteisiin

2 Juliet Ergoline Isot satulatuolimallit eivät aina sovellu naisille. Tämän vuoksi on kehitetty monipuolinen Juliet. Juliet-satulatuolissa on siro istuinosa. Se sopii hyvin pienikokoiselle käyttäjälle, eikä paina reisiä. Julietissa on kuitenkin hyvät korkeussäätömahdollisuudet, joten myös pitkä ihminen istuu siinä mukavasti. Juliet sopii töihin, joissa kippikulmaa, eli etu- tai takakallistusta ei tarvita. Istuinmateriaaliltaan Juliet on hiostamatonta keinonahkaa. Juliet on toimiva ratkaisu myös ahtaissa tiloissa, sillä sen jalkaristikon halkaisija on pieni. Silti tuoli on vakaa ja turvallinen. Julietin puolikovat pyörät rullaavat helposti, eivätkä kuluta arkojakaan puu- tai parkettilattioita. Monelle satulatuoleihin tutustuvalle Juliet-malli on ensimmäinen tuttavuus, koska se on edullinen, mutta silti laadukas ja monikäyttöinen. Eikä moni enää myöhemmin haluakaan vaihtaa, sillä Juliet on Se Oikea! Leveys 32 cm Syvyys 34 cm Ristikon halkaisija 48 cm Erittäin kestävä ja helposti puhdistettava keinonahka 1 sarja Gross Stabil laatupyöriä 2 vuotta Jalkarenkaat, tallat (tuoli pysyy paikoillaan), eri pituiset kaasujouset, ristikot yms.

3 Juliet Ergoline Wildline-mallisto Suositut Juliet - Ergoline satulatuolimme ovat saaneet trendikkäät safarihenkiset päällysteet. WILD LINE -sarjan kuoseja on saatavana viittä eri mallia; Tiger, Baby Tiger, Snow Tiger, Cow ja Seal. Helposti irroitettavan päällisen hyödyt korostuvat varsinkin pitkällä aikavälillä, koska irroitettava päällinen on helppo pestä suoraan pesukoneessa. Sanomattakin on selvää että kiinteäverhoiluinen tuoli säilyttää esim. mustikkakeittotahran ikuisesti. Päälliset on mahdollista pestä 60 asteessa. Uutta villiä ilmettä toimistoon ja kotiin! Leveys 32 cm Syvyys 34 cm Ristikon halkaisija 48 cm Erittäin kestävä ja helposti puhdistettava keinonahka + Wildline päällyste 1 sarja Gross Stabil laatupyöriä 2 vuotta Jalkarenkaat, tallat (tuoli pysyy paikoillaan), eri pituiset kaasujouset, ristikot yms.

4 Juliet Ergoline Marimekko-mallisto Paketti sisältää suositun Juliet Ergoline -satulatuolimme ja pirteän istuinpäällisen. Marimekko-päällisemme ovat Marimekon parhaista julkitila & SL-paloturvallisuusluokat täyttävistä kankaista valmistettuja. Helposti irroitettavan päällisen hyödyt korostuvat varsinkin pitkällä aikavälillä, koska irroitettava päällinen on helppo pestä suoraan pesukoneessa. Sanomattakin selvää on että kiinteäverhoiluinen tuoli säilyttää esim. mustikkakeittotahran ikuisesti. Päälliset on mahdollista pestä 60 asteessa. Pirteyttä toimistoon ja kotiin! Leveys 32 cm Syvyys 34 cm Ristikon halkaisija 48 cm Erittäin kestävä ja helposti puhdistettava keinonahka + Marimekko-päällyskuosi 1 sarja Gross Stabil laatupyöriä 2 vuotta Jalkarenkaat, tallat (tuoli pysyy paikoillaan), eri pituiset kaasujouset, ristikot yms.

5 Indian Ergoline Satulatuoli on pitkäaikainen sijoitus omaan hyvinvointiin ja toimivaan työympäristöön. Indian on laadukas ja pitkäaikainen työtoveri. Indian-malli sopii sekä miehille että naisille. Siinä on lukuisia korkeuden- ja kallistuksen säätömahdollisuuksia, joten se sopii töihin, joissa työasennot vaihtuvat usein. Indian säästää lattiamateriaaleja. Sen pehmeät pyörät rullaavat helposti, mutta eivät kuluta arkoja puu- tai parkettilattioita. Indian on tyylikäs ja sopii myös edustaviin tiloihin. Verhoilultaan Indian on aitoa nahkaa. Ylellisessä Indian-mallissa on päällikön ominaisuuksia! Leveys 37 cm Syvyys 34 cm Ristikon halkaisija 62 cm Aito nahka 1 sarja Gross Stabil laatupyöriä 5 vuotta Jalkarenkaat, tallat (tuoli pysyy paikoillaan), eri pituiset kaasujouset, ristikot yms.

6 Indy Satulatuolin tulee sopia käyttäjänsä mittoihin. Siksi on kehitetty Indy, kookkaille käyttäjille sopiva satulatuolimalli. Tuolin korkeus- ja kallistussäätömahdollisuudet sallivat asennon muokattavuuden eri työtehtävissä. Indyn pehmeät pyörät rullaavat hyvin ja säästävät arkoja lattiamateriaaleja. Leveys 40 cm Syvyys 42 cm Ristikon halkaisija 60 cm Aito nahka Puolikovat 2 vuotta Jalkarenkaat, tallat (tuoli pysyy paikoillaan), eri pituiset kaasujouset, ristikot yms.

7 Flex Kaikki aidot satulatuolit edistävät hyvän työergonomian toteutumista. Joskus tarvitaan kuitenkin juuri istujan omiin mittoihin ja työtehtäviin sopiva ratkaisu. Flex-mallissa on mahdollisuudet yksityiskohtaisiin ja monipuolisiin säätöihin. Istuinpehmuste mukautuu käyttäjän painon mukaan kehon lämpötilan vaikutuksesta ja ristiselän tukea voi säätää korkeus- ja syvyyssuunnassa. Lisäksi tuolissa on laajat korkeuden ja kallistuksen säädöt. Flex-tuoliin voi valita pienen tai suuren ristikon. Istuinosaltaan Flex on aitoa nahkaa. Flex on satulatuolien mittatilausratkaisu, jonka hinta-laatusuhde on erinomainen vaativalle käyttäjälle. Leveys 46 cm Syvyys 35 cm Ristikon halkaisija 62 cm Aito nahka 1 sarja Gross Stabil laatupyöriä 5 vuotta Jalkarenkaat, tallat (tuoli pysyy paikoillaan), eri pituiset kaasujouset, ristikot yms.

8 Stepsit teollisuus Stepsit Integral satulatuoli teollisuuden käyttöön Raskaissa, fyysisissä töissä on kiinnitettävä erityishuomiota ergonomiaan. Näihin vaativiin työskentelyolosuhteisiin on kehitetty Stepsit Integral, joka sopii niin korjaamoille, kuin teollisuustyöhön ja hitsaukseen. Materiaalit ovat veden- ja pesunkestäviä. Stepsit Integral -malli on valmistettu syttymättömistä materiaaleista ja tehty kestämään kovaa käyttöä. Stepsit Integral on vaativan ammattilaisen satulatuoli! Leveys 37 cm Syvyys 34 cm Ristikon halkaisija 62 cm Aito nahka 1 sarja Gross Stabil laatupyöriä 5 vuotta Jalkarenkaat, tallat (tuoli pysyy paikoillaan), eri pituiset kaasujouset, ristikot yms.

9 Salli MultiAdjuster Salli MultiAdjuster on innovaatio parhaimmillaan. Salli Systemsin tuotekehityksen tuloksena syntynyt Salli MultiAdjuster -malli kuuluu satulatuolien formulaluokkaan. Täysin kotimaisessa Sallissa on tärkeitä lisäominaisuuksia, kuten istuin joka on jaettu kahteen säädettävissä olevaan osaan. Salli sopii kummallekin sukupuolelle. Jaettu istuin sekä tuolin korkeuden ja kallistuskulman säädettävyys takaavat täydellisen käyttömukavuuden koko päiväksi. Salli MultiAdjuster on ratkaisu vaativalle käyttäjälle ja sopii erityisesti miehille. Leveys säädettävissä Syvyys 39 cm Ristikon halkaisija 54 cm Aito nahka, kangas tai keinonahka 1 sarja Guy Raymond laatupyöriä 10 vuotta Venyttelytuki, jalkarenkaat, tallat (tuoli pysyy paikoillaan), eri pituiset kaasujouset, ristikot yms.

10 Salli Twin Kaksiosaisella kiinteällä istuimella varustettu Twin takaa miellyttävän ja terveellisen istumaasennon koko päiväksi. Salli Twinin raollinen istuinosa mahdollistaa genitaalialueiden tuulettumisen ja viilentää istumista. Tuolin korkeus ja kaltevuuskulma ovat portaattomasti säädettävissä. Leveys 43 cm Syvyys 37 cm Ristikon halkaisija 54 cm Aito nahka, kangas tai keinonahka 1 sarja Guy Raymond laatupyöriä 10 vuotta Venyttelytuki, jalkarenkaat, tallat (tuoli pysyy paikoillaan), eri pituiset kaasujouset, ristikot yms.

11 Salli Classic Satulatuolien klassikko joka on erityisesti naisten suosikki! Salli Classicin voit valita joko kallistuskulman säädöllä tai ilman. Istumakorkeus on helposti säädettävissä sekä tuoliin on mahdollista vaihtaa myös erikois lyhyt/pitkä kaasujousi. Salli satulatuoli on kotimainen avainlipputuote! Leveys 43 cm Syvyys 37 cm Ristikon halkaisija 54 cm Aito nahka, kangas tai keinonahka 1 sarja Guy Raymond laatupyöriä 10 vuotta Venyttelytuki, jalkarenkaat, tallat (tuoli pysyy paikoillaan), eri pituiset kaasujouset, ristikot yms.

12 Salli Compact Salli Compact -työpöydän korkeus voidaan säätää sähköisesti. Koivuvanerista tai pyökkiviilusta valmistetun pöytälevyn koko on 118 x 70 x 1,8 cm. Pöydässä on käsille ja hartioille tukea antava syvennys. Sähköinen korkeudensäätö toimii välillä cm. Salli Compact mahtuu pieneen tilaan toimistossa tai kotona ja soveltuu tietokonepöydäksi tai sivutyöpisteeksi. Pöytälevyn mitat: Leveys 118 cm Syvyys 70 cm Levyn paksuus 1,8 cm Korkeus cm Väri: Pyökki Muuta: Sähköinen korkeudensäätö

13 Salli Comfort Salli Comfort -työpöydän korkeus voidaan säätää sähköisesti. Pyökkiviilusta valmistetun pöytälevyn koko on 160 x 80 x 2,6 cm. Pöydässä on käsille ja hartioille tukea antava syvennys. Sähköinen korkeudensäätö toimii välillä cm. Salli Comfort mahtuu pieneen tilaan toimistossa tai kotona ja soveltuu tietokonepöydäksi tai sivutyöpisteeksi. Pöytälevyn mitat: Leveys 160 cm Syvyys 80 cm Levyn paksuus 2,6 cm Korkeus cm Väri: Pyökki Muuta: Sähköinen korkeudensäätö

14 Salli Manager Salli Manager -työpöydän korkeus voidaan säätää sähköisesti. Pyökkiviilusta valmistetun pöytälevyn koko on 190 x 90 x 2,3 cm. Pöydässä on käsille ja hartioille tukea antava syvennys. Sähköinen korkeudensäätö toimii välillä cm. Salli Manager soveltuu perustyöpöydäksi toimistoon tai kotiin. Pöydällä on tilaa niin tietokoneelle kuin papereillekin. Pöytälevyn mitat: Leveys 190 cm Syvyys 90 cm Levyn paksuus 2,3 cm Korkeus cm Väri: Pyökki Muuta: Sähköinen korkeudensäätö

TYÖTUOLIMALLISTO. www.priimakalusteet.fi

TYÖTUOLIMALLISTO. www.priimakalusteet.fi 1 TYÖTUOLIMALLISTO 2 KULIK -ERGONOMIA TYÖTUOLIT 3 KULIK -ERGONOMIA TYÖTUOLIT Tutkimusten mukaan toimistotyötä tekevien henkilöiden sairaspoissaoloista johtuu merkittävä osa tuki ja liikuntaelinten sairauksista.

Lisätiedot

Musta kangas / hopeanharmaa verkkoselkänoja

Musta kangas / hopeanharmaa verkkoselkänoja 1 POISTAMME NÄYTTELYSTÄ ULOSKANTO-HINTAAN! HAE HETI MUKAAN! 1 KPL HÅG Futu 570 alv0% HÅG H09 850 ALV0% (Ovh 827 alv0%+toimitusmaksu) (Ovh 1595 alv0%+toimitusmaksu) Håg Futu Sininen kangas Istuimen syvyydensäätö

Lisätiedot

Työhön www.scan-cast.fi Työhön Toimistoon Työpaikalle Vuosien aikana on Scan-Cast Oy valmistanut ja kehittänyt tuoleja työhön ja työpaikkaympäristöön. Monipuolinen valikoima istumisen eri alueille, löytyy

Lisätiedot

TOPLUX HINNASTO

TOPLUX HINNASTO TOPLUX HINNASTO 1.1.2018 2018 Kaikki hinnat alv 0%, EXW Toplux Oy Helsinki Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin Sisällysluettelo Team Optimum Fleximum Pro Pro Net Forte Xenon Light Up Indy Saddle Sitool

Lisätiedot

TOPLUX HINNASTO

TOPLUX HINNASTO TOPLUX HINNASTO 1.1.2017 2017 Kaikki hinnat alv 0%, EXW Toplux Oy Helsinki Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin Sisällysluettelo Team Optimum Fleximum Pro Pro Net Xenon Light Up Indy Saddle Sitool Director

Lisätiedot

-FURNISHER OY. Kuvasto 2010

-FURNISHER OY. Kuvasto 2010 Q kokous ja konferenssi -FURNISHER OY juhlatila ja -sali Kuvasto 2010 toimisto- ja työtila Laadukkaita kalusteita moniin eri käyttökohteisiin Q-Furnisher Oy on julkitilojen ja toimivien työympäristöjen

Lisätiedot

Varastotuotekuvasto 2014

Varastotuotekuvasto 2014 Varastotuotekuvasto 2014 Laadukkaita kalusteita moniin eri käyttökohteisiin Q-Furnisher Oy on julkitilojen ja toimivien työympäristöjen asiantuntija. Vuosien varrella tehty kehitystyö näkyy monipuolisina

Lisätiedot

WERKSITZ HINNASTO 2013 Ergonomiset Työtuolit

WERKSITZ HINNASTO 2013 Ergonomiset Työtuolit WERKSITZ HINNASTO 2013 Ergonomiset Työtuolit Sivu Korkeus Tuotenumero Kuvaus Hinta KLIMASTAR polyuretaaninen työtuoli 10 440-625 WS 9210 Kiillotettu viisihaarainen jalusta ja 454 10 463-638 WS 9220 Kiillotettu

Lisätiedot

Varastotuotekuvasto 2014

Varastotuotekuvasto 2014 Varastotuotekuvasto 2014 Työtuolit Laadukkaita kalusteita moniin eri käyttökohteisiin Q-Furnisher Oy on julkitilojen ja toimivien työympäristöjen asiantuntija. Vuosien varrella tehty kehitystyö näkyy monipuolisina

Lisätiedot

Musta kangas / hopeanharmaa verkkoselkänoja

Musta kangas / hopeanharmaa verkkoselkänoja 1 POISTAMME NÄYTTELYSTÄ ULOSKANTO-HINTAAN! HAE HETI MUKAAN! 1 KPL HÅG Futu 570 alv0% HÅG H09 850 ALV0% (Ovh 827 alv0%+toimitusmaksu) (Ovh 1595 alv0%+toimitusmaksu) Håg Futu Sininen kangas Istuimen syvyydensäätö

Lisätiedot

TOPLUX HINNASTO

TOPLUX HINNASTO TOPLUX HINNASTO 1.1.2019 2019 Kaikki hinnat alv 0%, EXW Toplux Oy Helsinki Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin info@toplux.fi www.toplux.fi p. 0424 947 630 Sisällysluettelo Team Optimum Fleximum Pro

Lisätiedot

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron WC & KYLPYHUONE/HERON heron TM Heron on monipuolisimmista markkinoilla olevista WC- ja suihkutuoleista. Yksinkertaisen rakenteen ja selkeän muotoilun taakse kätkeytyy monipuolisia toiminnallisia ominaisuuksia,

Lisätiedot

Ocean. Aquatec. Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip

Ocean. Aquatec. Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip Aquatec Ocean Täyttää IEC 60601-2-52 vaatimukset TÜV hyväksytty Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip Aquatec Ocean suihku- ja wc-tuolisarjastä löydät laadukkaat

Lisätiedot

Jokaisesta kalusteesta on vähimmäisvaatimusten lisäksi esimerkkikaluste kuvaamaan hankinnan kohdetta.

Jokaisesta kalusteesta on vähimmäisvaatimusten lisäksi esimerkkikaluste kuvaamaan hankinnan kohdetta. LIITE 2.1A HANKINNAN KOHTEEN VÄHIMMÄISVAATIMUKSET Jokaisesta kalusteesta on vähimmäisvaatimusten lisäksi esimerkkikaluste kuvaamaan hankinnan kohdetta. Pos. 1 Kampaamon asiakastyöpisteet/peilipaikat 14

Lisätiedot

YKSITYISKOHTIEN TUNTEMUS

YKSITYISKOHTIEN TUNTEMUS ESENCIA 2 Esencia Esencia 3 ESENCIA Kun Daniel Figueroa suunnitteli Esencian, hän antoi tuolille sekä sielun että persoonallisuuden. Nimesimme Esencian latinankielisen essentia-sanan mukaan. Se tarkoittaa

Lisätiedot

HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT TOIMISTOKALUSTEET 15.2.2013

HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT TOIMISTOKALUSTEET 15.2.2013 15.2.2013 HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT TOIMISTOKALUSTEET 15.2.2013 Tarjouslaskentaa varten 2(18) SISÄLLYS TYÖPÖYDÄT sivu: TP1 TYÖPÖYTÄ 3 TP2 TYÖPÖYTÄ 4 HY TYÖPÖYDÄN YLÄHYLLY 5 MUUT PÖYDÄT

Lisätiedot

Työtuoleja aktiiviseen toimistoon.

Työtuoleja aktiiviseen toimistoon. Työtuoleja aktiiviseen toimistoon. Tuoleja yksilöllisiin, todellisiin tarpeisiin. Liikkuvuus työssä on lisääntynyt ja työ ei ole enää sidottu kiinteään työpaikkaan tai työpisteeseen. Vaatimukset työtuoleille

Lisätiedot

WORKSPACE SOLUTIONS TEMO

WORKSPACE SOLUTIONS TEMO WORKSPACE SOLUTIONS TEMO TEMO-TYÖTUOLI EDUSTAA PUHTAUTTA JA KONSTAILEMATTOMUUTTA. SE TARJOAA TOIMINNALLISTA YKSINKERTAISUUTTA, MIKÄ TEKEE SIITÄ VARMAN VALINNAN. Temo on ergonominen ja kestävä työtuoli.

Lisätiedot

Suihkutuolit ja -jakkarat

Suihkutuolit ja -jakkarat Suihkutuolit ja -jakkarat Cockatoo suihkujakkarat Cockatoo 42 ja 47- suihkujakkaroiden runko on alumiinia ja istuinosa pehmeää PU- muovia. Runko on päällystetty valkoisellalla epoksilla. Suihkujakkaran

Lisätiedot

Plus[6] Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8]

Plus[6] Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8] Plus[6] & Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8] Plus[6] Paras tapa istua ergonomisesti oikein on pitää keho liikkeessä. Kuulostaako hankalalta? Sitä se ei ole, FreeFloat-keinulla varustettu Plus[6] rohkaisee liikkumaan,

Lisätiedot

TE-PA MEDICAL Sairaalakalusteet

TE-PA MEDICAL Sairaalakalusteet TE-PA MEDICAL Sairaalakalusteet Yleistutkimuspöytä 7300 Tutkimuspöytä 7300 soveltuu perustutkimuspöydäksi. Tutkimustason korkeus on 75 cm. Tutkimustason pääosa on kaasujousella portaattomasti säädettävissä.

Lisätiedot

Krabat Sheriff S1 / S2

Krabat Sheriff S1 / S2 Krabat Sheriff S1 / S2 Krabat Sheriff S1 / S2 Krabat Sheriff S1 / S2 on Krabatin suunnittelema lasten aktiivipyörätuoli. Pyörätuoli on tarkoitettu sisä- ja ulkokäyttöön ja sen lukuisat säätövaihtoehdot

Lisätiedot

Mobiilitasot ergonomiseen työskentelyyn

Mobiilitasot ergonomiseen työskentelyyn Mobiilitasot ergonomiseen työskentelyyn Valmistettu Suomessa 710 SMART 500 -mobiilitaso 450,00 558,00 Siro SMART 500 on käytännöllinen valinta liikkuvuutta ja ergonomisuutta vaativaan työskentelyyn. Kestävän

Lisätiedot

Pyörälliset wc/suihkutuolit

Pyörälliset wc/suihkutuolit Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean ual Vip, Ocean -Vip Ocean wc/suihkutuolit tarjoavat oikean mallin joka tarpeeseen. 17 Ocean - Vakaa, ruostumaton teräsrunko Ocean mallit: - Yksilöllisesti

Lisätiedot

VERTAILU H036-14, RYHMÄ 1: sohvat ja nojatuolit 29.4.2014

VERTAILU H036-14, RYHMÄ 1: sohvat ja nojatuolit 29.4.2014 VERTAILU H036-14, RYHMÄ 1: sohvat ja nojatuolit 29.4.2014 1(8) HOIVAKALUSTEET RYHMÄ 1: Sohvat ja nojatuolit Tarjoaja Tarjoaja Tarjoaja Pos. Kaluste: Määrä: Kinnarps Oy Lekolar-Printel Oy Martela Oyj 1

Lisätiedot

ASIAKAS-/ NEUVOTTELUTILOJEN TUOLIMALLISTO

ASIAKAS-/ NEUVOTTELUTILOJEN TUOLIMALLISTO 1 ASIAKAS-/ NEUVOTTELUTILOJEN TUOLIMALLISTO 2 Seuraavaksi on esitelty asiakas-/neuvottelutilojen tuolimallistomme ja keskiosassa olevat ominaisuudet sisältyvät tuolimalliin. Mallistoesittelyssä olevat

Lisätiedot

Tarjoaja täyttää keltaisella olevat kentät

Tarjoaja täyttää keltaisella olevat kentät 1/19 Päivitetty 24.11.2014 A A1 Tuoteryhmä TOIMISTOKALUSTEET (vertailupisteet max 10 pistettä/tuote siten, että edullisin tarjottu hinta saa 10 pistettä) Työpöytä, sähkösäätöinen Standardin EN527-1:2011

Lisätiedot

Unetar. Unetar on uusi kotimainen patjamallisto. Unetar. tarunhohtoisiin uniin. Jälleenmyynti: valtuutetut Unetar-kauppiaat kautta maan.

Unetar. Unetar on uusi kotimainen patjamallisto. Unetar. tarunhohtoisiin uniin. Jälleenmyynti: valtuutetut Unetar-kauppiaat kautta maan. on uusi kotimainen patjamallisto tarunhohtoisiin uniin Jälleenmyynti: valtuutetut -kauppiaat kautta maan. Unituli Oy on Suomen suurin patjatehdas, joka kuuluu kansainväliseen Hilding Anders -konserniin.

Lisätiedot

KANNUSTAA LIIKKUMAAN

KANNUSTAA LIIKKUMAAN XACT Xact 3 XACT Monipuolisesta ja ergonomisesta Xact-oppilastuolista on nyt saatavana kaksi kokoa Xact ja Xact Start. Se tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää koko koulussa, aina esikoululuokista opettajainhuoneeseen,

Lisätiedot

VAPAA JA LUONNOLLINEN

VAPAA JA LUONNOLLINEN VAPAA JA LUONNOLLINEN Me uskomme, että hyvin suunniteltu tuoli mahdollistaa vapaan ja luonnollisen liikkumisen. Hyvä muotoilu ei rajoita luonnollista haluamme liikkua. Ainutlaatuinen HÅG Capisco -tuoli

Lisätiedot

ota rento asento ja nauti kokemuksesta

ota rento asento ja nauti kokemuksesta Savo s3 ota rento asento ja nauti kokemuksesta Istu uuteen Savo S3 -työtuoliin. Säädä istuinkorkeus itsellesi sopivaksi ja nojaa taaksepäin. Tuolin selkänoja mukailee selkäsi kaarta ja tukee luontevasti

Lisätiedot

PROGEO -PYÖRÄTUOLIT. Tyylikäs ja yksilöllinen valinta PYÖRÄTUOLIT FI

PROGEO -PYÖRÄTUOLIT. Tyylikäs ja yksilöllinen valinta PYÖRÄTUOLIT FI PROGEO -PYÖRÄTUOLIT Tyylikäs ja yksilöllinen valinta PYÖRÄTUOLIT FI Joker Ultrakevyt kiinteärunkoinen aktiivipyörätuoli sisäja ulkokäyttöön. Erinomainen ohjailtavuus ja liikuteltavuus ovat Joker-tuolin

Lisätiedot

Etac Prio. Ainutlaatuisia innovaatiota pyörätuolin käyttäjälle

Etac Prio. Ainutlaatuisia innovaatiota pyörätuolin käyttäjälle Etac Prio Ainutlaatuisia innovaatiota pyörätuolin käyttäjälle Etac Prio mukavuus on tärkeintä Mukavuus on dynaamisuutta sellaista kuin Prio. Muuttamalla istuimen ja selkänojan kallistuskulmia ja säätämällä

Lisätiedot

Kuljettajan istuimet. Istuimet työkoneisiin. Kaikille kuljettajaryhmille. Ergonominen suunnittelu, brittiläinen valmistus.

Kuljettajan istuimet. Istuimet työkoneisiin. Kaikille kuljettajaryhmille. Ergonominen suunnittelu, brittiläinen valmistus. Ergonominen suunnittelu, brittiläinen valmistus Kaikille kuljettajaryhmille Kuljettajan istuimet Istuimet työkoneisiin Metsäkoneet Kuorma- ja linja-autot Traktorit, puimurit Työkoneet Trukit Työ- ja huviveneet

Lisätiedot

item numbers Krabat item no description Jockey

item numbers Krabat item no description Jockey Jockey Krabat Jockey ISTUMINEN Krabat Jockey Palkinnot Krabat Jockey on lasten aktiivituoli Krabatilta. Lapsi istuu satulassa jalat erillään. Alaraajojen levitetty asento ja jalkatuet antavat lantiolle

Lisätiedot

ComfortControl 01 KEINUN LUKITUS 02 KEINUN VASTUS 05 SELKÄNOJAN KORKEUS 03 ISTUINSYVYYS 06 SELKÄNOJAN KALLISTUS 04 ISTUINKORKEUS 07 KÄSINOJAT KORKEUS

ComfortControl 01 KEINUN LUKITUS 02 KEINUN VASTUS 05 SELKÄNOJAN KORKEUS 03 ISTUINSYVYYS 06 SELKÄNOJAN KALLISTUS 04 ISTUINKORKEUS 07 KÄSINOJAT KORKEUS Vaihe 1: Avaa tuolisi lukitus. 01 KEINUN LUKITUS Vaihe 2: Säädä tuoli kehosi mukaan. 02 KEINUN VASTUS 03 ISTUINSYVYYS 04 ISTUINKORKEUS Vaihe 3: Säädä tuoli työsi mukaan. 05 SELKÄNOJAN KORKEUS 06 SELKÄNOJAN

Lisätiedot

item numbers Krabat item no description Jockey Plus

item numbers Krabat item no description Jockey Plus Jockey Plus Krabat Jockey Plus ISTUMINEN Krabat Jockey Plus Krabat Jockey Plus tarjoaa enemmän tukea ja mukautusmahdollisuuksia kuin Krabat Jockey. Plusversio tarjoaa korkeamman mukavuustason perinteiseen

Lisätiedot

Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli

Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli www.etac.com Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli Swift Mobil on korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli,

Lisätiedot

Mukavuutta, jonka ansaitset

Mukavuutta, jonka ansaitset C - muotoinen ergonominen lepotyyny raskaana oleville ja juuri synnyttäneille naisille tukee mainiosti koko vartaloa. Helpottaa lepoa ja nukahtamista. Takaa mukavan istuma- tai makuuasennon rintaruokinnan

Lisätiedot

Nimike Yks Määrä Hinta/yks

Nimike Yks Määrä Hinta/yks Juhani Ahon koulu, 1. vaihe - kalusteiden värien tulisi sopia sisätilojen värisunnitelmaan - hallinnon ja henkilöstön tiloissa 50-luvun tyyli voi tulla esille Nimike Yks Määrä Hinta/yks Kellari, 01 Tsto

Lisätiedot

Suihkujakkarat ja -tuolit

Suihkujakkarat ja -tuolit S U I H K U T U O L I T TUOTE-ESITE 2017 Suihkujakkarat ja -tuolit Siirreltävät Suihkutuoli COMBI Combi suihkutuolit ovat valmistettu teräksestä ja ne ovat korkeussäädettäviä. Combi suihkutuoliin on mahdollista

Lisätiedot

UUTUUS. Tanakka -pöytä. Tuhti -tuoli. P700 ja P900 pöydät. Elegantti "Azur"-tuoli. Budget-neuvottelupöytä. Kokous- ja sosiaalitilat

UUTUUS. Tanakka -pöytä. Tuhti -tuoli. P700 ja P900 pöydät. Elegantti Azur-tuoli. Budget-neuvottelupöytä. Kokous- ja sosiaalitilat Nopea toimitus Tanakka -pöytä Tukeva alumiininharmaaksi pulveriepoksoitu teräsputkirunko ja koivulaminaattitaso. Lisävarusteena ripustinkappale tuoleille. Pöytää on saatavana kahta eri kokoa (ks. taulukko).

Lisätiedot

Swift Mobil Tilt kallistettava ja korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli

Swift Mobil Tilt kallistettava ja korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli www.etac.com Swift Mobil Tilt kallistettava ja korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli Swift Mobil Tilt kallistettava ja korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli Swift Mobil Tiltin avulla

Lisätiedot

MYYNTIHINNASTO 2015 1. 6. 2015. www.savo.com

MYYNTIHINNASTO 2015 1. 6. 2015. www.savo.com MYYNTIHINNASTO 2015 1. 6. 2015 Ota rento asento ja nauti kokemuksesta Meidät on luotu liikkumaan. Savo-työtuoleissa on Savo Floating Tilt -mekanismi, joka mahdollistaa istuimen ja selkänojan liikkumisen

Lisätiedot

Inspiraatio. Tavoitteena oli luoda ainutlaatuinen tuoli modernilla muotoilulla, jossa olisi myös erinomainen istuinmukavuus.

Inspiraatio. Tavoitteena oli luoda ainutlaatuinen tuoli modernilla muotoilulla, jossa olisi myös erinomainen istuinmukavuus. 1 Inspiraatio Merellä seilaava purjelaiva on spektaakkelimainen näky, joka muistuttaa ihmisen pienuudesta luonnonlakien edessä. Tämä oli suuri inspiraation lähde suunnitellessamme SPINNAKER tuolia. Tavoitteena

Lisätiedot

LASAL ASENTOHOITOTYYNYT

LASAL ASENTOHOITOTYYNYT LASAL - ratkaisu asentohoitoon Oct. 2012 1 LASAL asentohoitotyynyt ovat oiva ratkaisu asentohoitoon. Neurologisten potilaiden ja rajoittuneen liikkuvuuden omaavien henkilöiden kanssa työskentelevälle LASALtyynyt

Lisätiedot

Kolme ulottuvuutta. Ei kompromisseja.

Kolme ulottuvuutta. Ei kompromisseja. Kolme ulottuvuutta. Ei kompromisseja. Ei ainoastaan ergonominen. Myös kolminkertaisesti dynaaminen. Ergonomian vallankumous. 3Dee aktiivityötuoli, ensimmäinen lajissaan, on täydellisen johdonmukaisuuden

Lisätiedot

Tuotekortit ISTUIMET

Tuotekortit ISTUIMET Tuotekortit ISTUIMET LIGHTNESS Design Samuli Naamanka 3282 3280, 3282, 3297 Istuin- ja selkä: Grada-vanerista valmistettu istuin ja selkä. Pinta luonnonvärinen koivu- tai pyökkiviilu, petsattu pyökkiviilu,

Lisätiedot

vapaasti perillä paik.asennettuna Sopimuksen mukaan

vapaasti perillä paik.asennettuna Sopimuksen mukaan 851350 Turun kaupunki Sosiaali- ja terveystoimi Marja-Liisa Wilenius PL 301 01050 TURUN LASKUT Finland TARJOUS 373101-1 02.03.2012 1/11 Kiitämme tarjouspyynnöstänne ja tarjoamme Teille Martelan tuotteita

Lisätiedot

ENTRADA II. Entrada II 3

ENTRADA II. Entrada II 3 ENTRADA II 2 Entrada II Entrada II 3 ENTRADA II Olemme avaamassa oven johonkin uuteen. Ottamassa jotakin hyvää ja tekemässä siitä vieläkin parempaa. Entrada II on suositun työtuolin seuraava sukupolvi,

Lisätiedot

News 2009 KOHTAAMISTILAKALUSTEET

News 2009 KOHTAAMISTILAKALUSTEET News 2009 KOHTAAMISTILAKALUSTEET NEWS 2009 NEWS 2009 M allistoomme tulee useita uusia kohtaamistilakalusteita kevään 2009 aikana. Mongezi-pöytää lukuun ottamatta kyse on mukavasti istumisesta tuolilla,

Lisätiedot

6000 & 8000 6000 & 8000 3

6000 & 8000 6000 & 8000 3 6000&8000 2 6000 & 8000 6000 & 8000 3 6000 & 8000 8000-työtuoli on muotoilultaan samanlainen kuin 6000, ja monet niiden osista ovat samanlaiset. Niiden erona on keinutoiminto. 8000-mallissa on Synkron-keinu,

Lisätiedot

Ideasta istuimeksi. Osaaminen takaa laadun

Ideasta istuimeksi. Osaaminen takaa laadun Ideasta istuimeksi. Osaaminen takaa laadun Osaaja hallitsee tekniikan Uudistuvan - ajanmukaisesti kasvavan oman mallistomme lisäksi toimimme alihankkijana merkittäville kalustamisen merkeille. Joustava

Lisätiedot

11. TAVARANkÄSITTELY. TAVARANkÄSITTELY PAREMMAN ERGONOMIAN PUOLESTA

11. TAVARANkÄSITTELY. TAVARANkÄSITTELY PAREMMAN ERGONOMIAN PUOLESTA 11. TAVARANkÄSITTELY TAVARANkÄSITTELY PAREMMAN ERGONOMIAN PUOLESTA Uudet tavarankäsittelyyn liittyvät tuotteemme tulevat helpottamaan työtä entisestään. Tarjoamme innovatiivisia ratkaisuja ammattimaiseen

Lisätiedot

Ocean Ergo LISÄVARUSTEET

Ocean Ergo LISÄVARUSTEET LISÄVARUSTEET Lisävarusteet - -perhe Lisävarusteet Istuimet ja selkäosat Pehmeä istuin standard Hygienia-aukolla. Aukon mitat: 34 x 26 cm 802490018 Kansi, pehmeä istuin standard Sopii vain malliin pehmeä

Lisätiedot

FARO FARO. Kokoontaittuva aktiivipyörätuoli lapsille & nuorille. Erinomainen rungon tukevuus ja äärimmäisen kompakti koko. Made in Germany.

FARO FARO. Kokoontaittuva aktiivipyörätuoli lapsille & nuorille. Erinomainen rungon tukevuus ja äärimmäisen kompakti koko. Made in Germany. de www.. Made in Germany FARO by HOGGI FARO Kokoontaittuva aktiivipyörätuoli lapsille & nuorille Yhteistyöllä lapset liikkumaan Erinomainen rungon tukevuus ja äärimmäisen kompakti koko FARO: kokontaittuva

Lisätiedot

C A R I T A - T U O L I

C A R I T A - T U O L I CARITA - TUOLI 2 Carita-tuoli Carita-tuoli 3 CARITA-TUOLI On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet Carita-kalustesarjallemme kaikki

Lisätiedot

Bondo ATTENTION TO DETAIL

Bondo ATTENTION TO DETAIL Bondo ATTENTION TO ETAIL BONO Bondo on tanskalainen tuotemerkki, joka on nyt saatavissa ensimmäistä kertaa Suomen markkinoilla. Kaikki, mitä pidetään tyypillisenä tanskalaisena muotoiluna, on tyypillistä

Lisätiedot

Menestystarina Greiner sai alkunsa Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut

Menestystarina Greiner sai alkunsa Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut Menestystarina Greiner sai alkunsa 1922. Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut huomattavasti, mutta se on silti edelleen Greiner perheen

Lisätiedot

item numbers Krabat item no description Pirat

item numbers Krabat item no description Pirat Pirat Krabat Pirat B UIMINEN Krabat Pirat Palkinnot Krabat Pirat on uimatuki, joka antaa lapselle mahdollisuuden toimia riippumattomasti ja stimuloi lapsen omatoimisuutta vedessä. Housujen tai reidet

Lisätiedot

OSTOAPU LANDSKRONAsohvasarja

OSTOAPU LANDSKRONAsohvasarja OSTOAPU LANDSKRONAsohvasarja SARJAN OSAT Lepotuoli Rahi Divaaniosa 2:n istuttava sohva 3:n istuttava sohva 3:n istuttava sohva divaanin kanssa 4:n istuttava sohva divaanin kanssa 5:n istuttava sohva divaanien

Lisätiedot

- käytetään tarjouspyynnön liitteenä olevaa kalustelistausta, arkkitehdiltä pyydetyt muutokset eivät ole kirjautuneet kaikilta osin pohjakuviin

- käytetään tarjouspyynnön liitteenä olevaa kalustelistausta, arkkitehdiltä pyydetyt muutokset eivät ole kirjautuneet kaikilta osin pohjakuviin Jämsän ammattiopisto T-rakennus Metsäoppilaitoksentie 14 42300 Jämsänkoski Kinnarps Oy Yliopistonkatu 23 40100 Jyväskylä Jaana Salonen Vastaukset liittyen T-rakennuksen irtokalustehankintaan Tarkentavat

Lisätiedot

PUUSEPÄNLIIKE YRJÖ LINTULA OY

PUUSEPÄNLIIKE YRJÖ LINTULA OY HINNASTO 1.11.2014 Puusepänliike Yrjö Lintula on perustettu 1957 Arvoisa asiakas Sinulla on kädessäsi kotimaisen huonekaluvalmistajan uusi tuotekuvasto/hinnasto Puusepänliike Yrjö Lintula Oy:ssä puuseppien

Lisätiedot

TAVARANKÄSITTELY TAVARANKÄSITTELY PAREMMAN ERGONOMIAN PUOLESTA

TAVARANKÄSITTELY TAVARANKÄSITTELY PAREMMAN ERGONOMIAN PUOLESTA TAVARANKÄSITTELY PAREMMAN ERGONOMIAN PUOLESTA Uudet tavarankäsittelyyn liittyvät tuotteemme tulevat helpottamaan työtä entisestään. Tarjoamme innovatiivisia ratkaisuja ammattimaiseen tavarankäsittelyyn.

Lisätiedot

Kalustekori 1. Haukivuoren yhtenäiskoulun kalusteet liite 1. 1. vaiheen kalustaminen (valmistuu lv.2014 alkuun)

Kalustekori 1. Haukivuoren yhtenäiskoulun kalusteet liite 1. 1. vaiheen kalustaminen (valmistuu lv.2014 alkuun) Haukivuoren yhtenäiskoulun kalusteet liite 1 1. vaiheen kalustaminen (valmistuu lv.2014 alkuun) Kalustekori 1 Tila 145 kpl 6. luokka Oppilastyöpöytä, laminaatti, ryhmämuotoiltava, vakiokorkeus 20 Oppilastuolit,

Lisätiedot

- oppilastuolit 15 kpl - kangasverhoilu, istuinpehmustettu, korkeuden säätö mahdollisuus

- oppilastuolit 15 kpl - kangasverhoilu, istuinpehmustettu, korkeuden säätö mahdollisuus Jämsän ammattiopisto T-rakennus Metsäoppilaitoksentie 14 42300 Jämsänkoski Isku Interior Oy Heikki Mäkelä Vastaukset liittyen T-rakennuksen irtokalustehankintaan Tila 100 - oppilastuolit 15 kpl - kangasverhoilu,

Lisätiedot

OHUT TYÖKÄSINE. - Käsineen ominaisuudet

OHUT TYÖKÄSINE. - Käsineen ominaisuudet OHUT TYÖKÄSINE Synteettistä nahkaa Ohut työkäsine synteettisestä materiaalista. Vuoriton työkäsine, jossa kämmen Amaramateriaalia, joka antaa hyvän otepidon kuivassa ja kosteassa. Päällinen valmistettu

Lisätiedot

Mukavuutta, jonka ansaitset

Mukavuutta, jonka ansaitset Viiden, erityisen pehmeän ja ilmavan puuvillaneliön setti. Puuvillaneliöt on valmistettu korkealaatuisesta eurooppalaisesta flanellista ja harsosta (100% puuvillaa). Kevyitä ja ilmavia, valmistettu luonnollisesta

Lisätiedot

VALVOMO. 24/7 työskentelyyn

VALVOMO. 24/7 työskentelyyn VALVOMO 24/7 työskentelyyn TEKNINEN VALVOMO- JA KÄYTTÖKESKUSPÖYTÄ 24/7 Valvomo on asiakkaalle räätälöity 24/7 pöytäkonsepti, joka muuntautuu asiakastarpeisiin helposti. Konsepti on monenlaisiin työasemasovelluksiin

Lisätiedot

KAUHAJOEN TERVEYSKESKUS, LAAJENNUS. esim. tai vastaava ARKKITEHTITOIMISTO HML OY KASARMINTIE 9 90130 OULU P. 08-3121440

KAUHAJOEN TERVEYSKESKUS, LAAJENNUS. esim. tai vastaava ARKKITEHTITOIMISTO HML OY KASARMINTIE 9 90130 OULU P. 08-3121440 ARKKITEHTITOIMISTO HML OY KASARMINTIE 9 90130 OULU P. 08-3121440 TK KAUHAJOKI LAAJENNUS IRTOKALUSTEET 23.4.2013 Kaikki irtokalusteiden verhoilukankaat tulee käsitellä likaa hylkivälllä suojakäsittelyllä.

Lisätiedot

Hyvinvointia työstä. Työterveyslaitos www.ttl.fi

Hyvinvointia työstä. Työterveyslaitos www.ttl.fi Hyvinvointia työstä Ammattikuljettajan työhyvinvointi turvallinen ja ergonominen työpäivä Ajoergonomia ja hyvä ajoasento Ajoergonomian tarkastelukohteet istuminen ja ajoasento istuin ohjaamon hallinta-

Lisätiedot

Kuljetus- ja potilaspaari

Kuljetus- ja potilaspaari Kuljetus- ja potilaspaari Uusi Emergo tunnettua Merivaara-laatua Merivaara-tuotteiden asiakaslähtöisessä suunnittelussa pidetään tärkeänä hoitotyön sujuvuutta ja potilasmukavuutta. Uusi Emergo-potilaspaari

Lisätiedot

KALUSTETARJOUS MATERIAALIT/VÄRIT: Värit: valkoinen, koivu, pyökki, melamiini / kalustelevy, molemmilta puolilta

KALUSTETARJOUS MATERIAALIT/VÄRIT: Värit: valkoinen, koivu, pyökki, melamiini / kalustelevy, molemmilta puolilta KALUSTETARJOUS 2017 Voimassa kuukauden lopppuun saakka Valmistamme asiakkaille kalusteita mittojen mukaan. Saat kauttamme sähköpöydät, tuolit, kaapit jne. nopeasti ja edullisesti. Voit maksaa kalusteet

Lisätiedot

Niga säädettävä lasten erityisistuin

Niga säädettävä lasten erityisistuin medemagroup Käyttöohje Niga säädettävä lasten erityisistuin Mikä on NIGA-tuoli? NIGA-tuoli on lasten erityisistuin, joka on tarkoitettu lapsille aina noin 4-vuotiaisiin asti. Niga on suunniteltu modernein

Lisätiedot

Ocean Ergo tuoteperhe

Ocean Ergo tuoteperhe Aquatec Ocean Ergo tuoteperhe UUTUUS! Täyttää 93/42/ECC ja EN ISO 10535 vaatimukset Aquatec Ocean Ergo WC- ja suihkutuolit henkilökohtaiseen hygieniaan Aquatec Ocean Ergo -tuoteperheen suihku- ja wc-tuolit

Lisätiedot

WORKSPACE SOLUTIONS LEIA

WORKSPACE SOLUTIONS LEIA WORKSPACE SOLUTIONS LEIA KAIKKI HALUAVAT OLLA LEIAN YSTÄVIÄ. SE ON LEIKKISÄ, LUOVA TUOLI, JOSTA ON HELPPO PITÄÄ. TOIMIVA KOKOUSTUOLI, JOKA ON HELPPO SIJOITTAA SUURIIN TAI PIENIIN RYHMIIN, SEKÄ PINOTTAVA

Lisätiedot

SIIVOUS JA HUOLTO LIIVIT DENIM

SIIVOUS JA HUOLTO LIIVIT DENIM SIIVOUS JA HUOLTO LIIVIT DENIM Model 4140 4160 LIIVI NAISILLE - STRETCH Perinteinen farkkuliivi. Kevyesti muotoon ommeltu. Kaulus ja nappikiinnitys. Sivutaskut, joissa puhelintasku ja ylimääräinen lisätasku.

Lisätiedot

S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T

S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T TUOTE-ESITE 2015 Suihkutuolit ja -jakkarat Siirreltävät Suihkujakkara COMBI ATO suihkutuolit ovat valmistettu teräksestä ja ne ovat korkeussäädettäviä.

Lisätiedot

Kalustehelat. 009 Atk-varusteet. Valaisimet. Vetimet. varusteet

Kalustehelat. 009 Atk-varusteet. Valaisimet. Vetimet. varusteet 231 009 Atk-varusteet Tiivistekynnykset Pistorasiat/data/av Atk-varusteet Säilytystilan Liukuoven helat Vetimet Valaisimet Liesikuvut Keittiövarusteet Mekanismit Kalustehelat varusteet Atk-varusteet Muunneltavuutta

Lisätiedot

Sinua ja asiakastasi varten

Sinua ja asiakastasi varten Sinua ja asiakastasi varten tyylikäs ja kompakti muotoilu Neo-hammashoitoyksikön tyylikäs ja toimiva muotoilu lisää vastaanottosi viihtyisyyttä. Hoitoyksikkö mahtuu pieneenkin tilaan. Tuolin pieni kiinnitysala

Lisätiedot

News from Milan 2014

News from Milan 2014 News from Milan 2014 2 Slim Irony pöydät Teräsrunkoinen sivupöytä, saatavana useita eri kokoja. Slim Sissi tuoli Tuolin runko, istuin ja selkänoja ovat terästä. Saatavana lisävarusteena magneetilla kiinnitettävä

Lisätiedot

SUOMI VIKA TURVALLISUUS

SUOMI VIKA TURVALLISUUS SUOMI TURVALLISUUS Kaikki pöytälevyt, pukkijalat ja jalusta on testattu ja hyväksytty enintään 50 kg:n kuormitukselle. Käsittele karkaistua lasia varovasti! Vaurioitunut reuna tai naarmuuntunut pinta voi

Lisätiedot

Katso lisää sotka.fi

Katso lisää sotka.fi Katso lisää sotka.fi S i v u 2 Kotimainen, Seinäjoella valmistettu ALVAR - mallisto tarjoaa aivan uudenlaisen lähestymiskulman nukkujan ja nukkujan vartalon hyvinvointiin. Malliston suunnittelun lähtökohtana

Lisätiedot

EFG Myyntihinnasto 2012 Työtuolit. Hinnat ilman arvonlisäveroa

EFG Myyntihinnasto 2012 Työtuolit. Hinnat ilman arvonlisäveroa EFG Myyntihinnasto 2012 Työtuolit Hinnat ilman arvonlisäveroa Työtuoleja jokaiseen tarpeeseen. EFG:n työtuolit ovat tunnettuja laadustaan ja hyödyllisyydestään sekä käyttäjälle että työnantajalle. Ne ovat

Lisätiedot

AKTIIVISEEN ISTUMISEEN

AKTIIVISEEN ISTUMISEEN CAPELLA 02 Capella Capella 03 CAPELLA Capella on juuri sinulle suunniteltu työtuoli. Kuka oletkin ja missä työskenteletkin, istut mukavasti tässä ainutlaatuisessa ja innovatiivisessa tuolissa. Se on osaamisemme

Lisätiedot

asumisen mukavuutta Joustovinyylilattiat

asumisen mukavuutta Joustovinyylilattiat asumisen mukavuutta Joustovinyylilattiat Joustovinyylilattiat Kestävä ja helppohoitoinen valinta kotiin Joustovinyylit ovat kestäviä, joustavia ja helppohoitoisia asuintilojen lattianpäällysteitä. Lattian

Lisätiedot

SISÄLTÖ VUODE 1 POTILASPÖYTÄ 4 KÄÄNTÖPÖYTÄ 7 YLEISISTUIN 8 GERIATRINEN TUOLI 9 SATULATUOLI 10 VALAISTUS 12 VERHOT 14 PILOTTIHUONEEN KÄYTTÖOHJE

SISÄLTÖ VUODE 1 POTILASPÖYTÄ 4 KÄÄNTÖPÖYTÄ 7 YLEISISTUIN 8 GERIATRINEN TUOLI 9 SATULATUOLI 10 VALAISTUS 12 VERHOT 14 PILOTTIHUONEEN KÄYTTÖOHJE SISÄLTÖ VUODE 1 POTILASPÖYTÄ 4 KÄÄNTÖPÖYTÄ 7 YLEISISTUIN 8 GERIATRINEN TUOLI 9 SATULATUOLI 10 VALAISTUS 12 VERHOT 14 PILOTTIHUONEEN KÄYTTÖOHJE 405 1 VUODE Vuoteen jalkopäässä on poljin, joka vapauttaa

Lisätiedot

APU-TUOTE KYLPYHUONEET

APU-TUOTE KYLPYHUONEET APU-TUOTE KYLPYHUONEET SKANDINAAVISTA SUUNNITTELUA, TEKNISTÄ OSAAMISTA JA HELPPOKÄYTTÖISYYTTÄ www.aputuote.fi ROPOX SWING PESUALLAS JA TELAKKA Altaan muoto, liikkuvuus ja koko varmistavat, että istuvalla

Lisätiedot

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 05 [ 089 ] ISKUNKESTÄ VÄ [ 01 ] ISKUNKESTÄVÄ [ 01 ] Iskunkestävä kaksiseinäinen rakenne suojaa mittarin ainutlaatuisesti. Vankka kaksiseinäinen

Lisätiedot

Enemmän liikettä kuin koskaan.

Enemmän liikettä kuin koskaan. Enemmän liikettä kuin koskaan. Mullistavaa neroutta. Jo ensi silmäyksellä näkee, ettei swopperia ja perinteistä tuolia ole veistetty samasta puusta. swopper on muotoiltu ennennäkemättömällä tavalla: vanhanaikaiset

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. 10 Vakiopäällinen...

SISÄLLYSLUETTELO. 10 Vakiopäällinen... Roho-tuotteet SISÄLLYSLUETTELO Painehaavaumatyynyt Quadtro Select tyyny... 2 Contour Select tyyny...... 3 Enhancer ty yny...... 4 Roho High Profile tyyny... 4 Roho Low Profile tyyny... 4 PostureLITE tyyny...

Lisätiedot

EFG Myyntihinnasto 2012 Miljökalusteet. Hinnat ilman arvonlisäveroa

EFG Myyntihinnasto 2012 Miljökalusteet. Hinnat ilman arvonlisäveroa EFG Myyntihinnasto 2012 Miljökalusteet Hinnat ilman arvonlisäveroa SISÄLLYSLUETTELO Sisällysluettelo EFG Myyntihinnasto 2012 - Miljökalusteet Materiaalit ja värit... 3 Asiakassovellukset ja EFG Express...

Lisätiedot

Sella. Hyvinvointia ja itsenäisyyttä

Sella. Hyvinvointia ja itsenäisyyttä Sella Hyvinvointia ja itsenäisyyttä Sellan edut Hyvinvointiasi ajatellen 2 LINET Sella Itsenäisyys ja itseluottanus Erinomainen mukavuus Hydraulinen nostin parantaa liikkuvuutta ja tuolin säätämistä Potilas

Lisätiedot

ergonomia Sähköpöydät Työtuolit Akustiikka

ergonomia Sähköpöydät Työtuolit Akustiikka 1 ergonomia Sähköpöydät Työtuolit Akustiikka 2 SISÄLTÖ Terveenä työssä 4 Sähköinen työpiste ja ergonomia Sähköpöydät 5 Satulatuolit ja muut ergonomiatuotteet 12 Työtuolit 18 Akustiikka 20 Helsinki Hämeentie

Lisätiedot

CARITA ISTUINKALUSTEET

CARITA ISTUINKALUSTEET CARITA ISTUINKALUSTEET 2 Carita-istuinkalusteet Carita-istuinkalusteet 3 CARITA-istuinkalusteet On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet

Lisätiedot

Taukotila. WC-tila. Vaatekaapit. Siivouskomero malli. Yläkori (oveen liitetty) ja muutama koukku siivoustarvikkeille. Ylähylly

Taukotila. WC-tila. Vaatekaapit. Siivouskomero malli. Yläkori (oveen liitetty) ja muutama koukku siivoustarvikkeille. Ylähylly Taukotila Vaatekaapit Siivouskomero Ulosvedettävä henkaritanko Siivouskomero malli Ylähylly Yläkori (oveen liitetty) ja muutama koukku siivoustarvikkeille ulosvedettävä henkaritanko Kaksi hyllylevyä Kaksi

Lisätiedot

Tarjous tulee tehdä täyttämällä ja allekirjoittamalla tämä lomake. Muulla tavoin tehtyä tarjousta ei käsitellä.

Tarjous tulee tehdä täyttämällä ja allekirjoittamalla tämä lomake. Muulla tavoin tehtyä tarjousta ei käsitellä. JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä, Könnintie 27 b, 60800 Ilmajoki Palautus päivä 24.10.2013 Tarjous tulee tehdä täyttämällä ja allekirjoittamalla tämä lomake. Muulla tavoin tehtyä tarjousta ei käsitellä.

Lisätiedot

Thor. jotenkin ylpeältä. Ne ovat yksinkertaisesti. joiden ääressä on hyvä työskennellä.

Thor. jotenkin ylpeältä. Ne ovat yksinkertaisesti. joiden ääressä on hyvä työskennellä. Thor Thor Jos jotain huonekalusarjaa voi luonnehtia sielukkaaksi, niin Thor on juuri sellainen. Itse asiassa se on konservatiivinen sarja, joka sopii myös perinteisempään makuun. Mielestäni Thor-kalusteet

Lisätiedot

STAIRLIFT VARMA VALINTA

STAIRLIFT VARMA VALINTA STAIRLIFT VARMA VALINTA TYYTYVÄISYYS Flow-tuolihissi on varma valinta sinulle, joka haluat selvitä kodin arjesta itsenäisesti. Flow n ansiosta sujuva liikkuminen kerrosten välillä on enää yhden painikkeen

Lisätiedot

Seisoa vai istua? Sekä että. Pääasia, että hyvin.

Seisoa vai istua? Sekä että. Pääasia, että hyvin. Seisoa vai istua? Sekä että. Pääasia, että hyvin. Tuottavuus riippuu asenno(itumise)sta. Tiesitkö, että joka toinen työntekijä joutuu seisomaan työssään usein tai jatkuvasti. Se on ongelma kaikissa ammattiryhmissä,

Lisätiedot