Kuopio Maraton tapahtumaan valmistautuminen käy

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kuopio Maraton tapahtumaan valmistautuminen käy"

Transkriptio

1 Viikko aikaa H-hetkeen Kuopio Maraton tapahtumaan valmistautuminen käy varmasti kuumimmillaan niin järjestelykoneiston kuin osallistujienkin näkökulmasta. Viikon päästä starttilaukauksen kuuluessa tulee kaiken olla valmista. Tämä vaatii lähes 300 henkilön koordinoitua työpanosta. Reitti, liikenteenohjaus, huolto niin reitin varrella kuin maalialueella ja kisakanslian toiminta tulee toimia kuin rasvattu. Kuopio Maraton suurine talkoolaisjoukkoineen onkin monen Pohjoissavolaisen urheiluseuran yhteinen rutistus ja tärkeä talkootulonlähde. Itse tapahtuman ja tunnelman luotte kuitenkin te -osallistujat. Niinpä toivommekin että Kuopio Maratonista tehdään yhdessä hieno ja lämminhenkinen tapahtuma kaikenikäisille kuntoilijoille ja kilpailijoille. Neuvotaan toisiamme ja pyritään saamaan kaikille osallistuville Kuopio Maratonista positiivinen liikuntakokemus. Toivotammekin teidät lämpimästi tervetulleeksi Kuopio Maratonille koko järjestelyorganisaation puolesta. Tähän uutiskirjeeseen onkin kerätty infoa kuinka osallistujat saavat kaiken irti Kuopio Maratonista: 1. Kuopio Maratonin aikataulu 2. Tapahtuma-alue 3. Pysäköinti ja bussiyhteydet 4. Kisakanslian ja Infon aikataulut, yhteystiedot sekä numeron noutaminen 5. Ilmoittautuminen, osallistumisoikeuden siirto ja muutokset 6. Ajanotto ja tulospalvelu 7. Varusteiden vaihto ja tavarasäilytys 8. Juomapisteet ja omat juomat sekä WC:t 9. Ruokailu 10. Jänikset 11. Reitti, merkinnät ja ohittaminen 12. Kartat 13. Ensiapu, keskeyttäminen ja vastuu 14. Peseytyminen (Kylpylä- ja savusaunakäynti) 15. Valokuvaus ja kuvien käyttöoikeus 16. Maratonkuja ja yhteistyökumppanit 1. Kuopio Maratonin aikataulu Perjantai 2.9. Kisakanslia ja Info auki Kylpylähotelli Rauhalahdessa klo Lauantai Kisakanslia ja Info aukeavat Kylpylähotelli Rauhalahdessa Juoksijoiden ja kävelijöiden numerolaput tulee olla haettu Alkuverryttely lavalta Juoksu Puolimaraton ja Maraton lähtö Juoksu Kymppi lähtö Kävely Puolimaraton lähtö Kävely Kymppi lähtö Ruokatarjoilu alkaa / koneet käytössä tulosten selailuun Palkintojenjako Juoksu Kymppi Palkintojenjako Puolimaraton Rullaluistelu Maraton lähtö Kartanonkadulta

2 15.35 Sauvarullaluistelu Maraton lähtö Kartanonkadulta (n. 500m hotellilta) Rullaluistelu Puolimaraton lähtö Kartanonkadulta (n. 500m hotellilta) Palkintojenjako Maraton Palkintojenjako Rulla- ja Sauvarullaluistelut Maratontanssi Rauhalahdessa (tarjous 2 yhden hinnalla osallistujille) 2. Tapahtuma-alue Tapahtuma-alueena toimii Kylpylähotelli Rauhalahden pihaalue ja reitit siitä juosten Kuopion keskusta-alueen ympäri ja rullaluistellen etelään kohti Kaislaistenlahtea. 3. Pysäköinti ja bussiyhteydet Kuopio Maratonin pysäköintialueena toimii Rauhalahden leirintäalue, johon opastus moottoritieltä. Kuopion keskustasta lauantaina Rauhalahteen liikennöivät paikallisliikenteen bussit nro 7, 16. Bussi nro 7 kulkee normaalisti aivan Kylpylähotelli Rauhalahden pihaan, mutta tapahtumapäivänä klo se pysähtyy lähimmällä mahdollisella pysäkillä (Särkilahdenkatu 2). Samaisen osoitteen kautta kulkee myös bussi nro 16. Aikataulut voit tarkistaa Kuopion paikallisliikenteen reittioppaasta. 4. Kisakanslian ja Infon aikataulut, yhteystiedot sekä numeron noutaminen Kisakanslia ja Info-piste ovat avoinna Kylpylähotelli Rauhalahden tiloissa pe 3.9. klo la 4.9. klo Numerolaput tulee noutaa juoksujen ja kävelyiden osalta lauantaina klo mennessä ja rullaluisteluiden klo mennessä. 5. Ilmoittautuminen, osallistumisoikeuden siirto ja muutokset Ilmoittautuminen ja maksaminen onnistuu 1.9. saakka normaalisti nettisivuilla. Jälki-ilmoittautumisia otetaan vastaan 2.9 ja 3.9. kisakansliassa. Maksut pankki- ja luottokortilla, käteisellä, liikunta- ja kulttuuriseteleillä, virike- ja tyky seteleillä, sekä peeässä-liikuntaseteleillä. Osallistumismaksua ei palauteta, osallistumisoikeuden voi siirtää eteenpäin toiselle henkilölle. Nimen vaihdosta osallistujalistalle veloitamme muutosmaksun 5. Muutoksista voi ilmoittaa ennakkoon nettisivujen lomakkeella ja kansliassa täyttämällä muutoslomakkeen. 6. Ajanotto ja tulospalvelu Kuopio Maratonilla on käytössä Racetimer ajanottojärjestelmä. Juoksijanumeron yläreunassa on mikrosiru, joka rekisteröi lähtöajan mentäessä lähtöportin ali ja rekisteröi loppuajan alitettaessa maaliportti. Jokainen juoksija saa sekä brutto- että nettoajan. Kiinnitä numerolappu rintaan yläreuna kehosta poispäin taitettuna. Numerolappua ei saa rutistaa kasaan tai taittaa juoksun aikana. Numerolappua ei tarvitse palauttaa maalissa. Bruttoaika = lähtölaukauksen ja maaliviivan ylityksen välinen aika. (kilpailun virallinen loppuaika) Nettoaika = lähtöviivan ylityksen ja maaliviivan ylityksen välinen aika. Tulosluetteloon merkitään jokaiselle juoksijalle kumpikin aika.

3 Rullaluistelijat HUOM! Kiinnitä numerolappusi selkäpuolelle. Puolimaratonin rullaluistelijat ja sauvarullaluistelijat kiinnittävät lisäksi osallistujatunnisteen oikeaan reiteen, josta liikenteenohjaajat tunnistavat ja ohjaavat teidät puolimaratonin reitille. Kuopio Maratonin tulokset löytyvät Kuopio Maratonin nettisivuilta osoitteesta Tapahtuman aikaan infojärjestelmässä toistetaan tuloksia ja kanslian koneet ovat klo jälkeen käytössä tulosten selailuun yökerhon tiloissa. Mahdollisissa virhetapauksissa tai tulosten puuttuessa ota yhteyttä RaceTimerin Suomen edustajaan: . puh Varusteiden vaihto ja tavarasäilytys Varusteiden vaihtoon on varattu Kylpylähotelli Rauhalahdessa liikuntasali. Suosittelemme osallistujia kuitenkin tulemaan paikalle jo valmiiksi urheiluvaatteissa. Peseytymään ja vaatteiden vaihtoon pääset tapahtuman jälkeen Kylpylään tai Savusaunaan. Arvoesineiden säilytys ja laukkuparkki sijaitsevat läheisellä (n. 300m lähdöstä) teatteriareenalla. Alue on valvottu ja saat laukkuasi vastaan numeron, jolla oma kassisi löytyy. Laukkuparkkiin sisäänpääsy ainoastaan numerolappua vastaan. Emme vastaa tavaroista mahdollisten sekaannusten sattuessa. Rullaluistelijoille pyritään järjestämään arvotavarasäilytys hotellin piha-alueelle. 8. Juomapisteet ja omat juomat sekä WC:t Juomapisteet juoksu- ja kävelymatkoilla n. 3 km välein, rullaluistelussa n. 10 km välein. Juomapisteillä tarjotaan Squeezyn urheilujuomaa (makuna Lemon) ja vettä sekä klo jälkeen suolakurkkuja ja rusinoita. Maalissa tarjolla Squeezy-urheilujuomaa sekä vettä, suolakurkkuja ja rusinoita. Omat juomat toimitettava Info-pisteeseen klo 9.00 mennessä. Juomapullojen kylkeen nimi ja km-merkintä (juoksut: 3,5 km/6 km/9 km/12 km/15 km/18 km/21,5 km/24 km/ 27 km/30 km/33 km/36 km/39 km, rullaluistelut: 10 km/20 km/30 km) WC:t sijaitsevat reitin varrella reittikartasta näkyvissä pisteissä. Tapahtuma-alueella on ulko WC:itä ja myös hotellin WC:t ovat osallistujien käytössä. 9. Ruokailu Ruokailu juoksujen jälkeen on tarjolla hotellilla. Ruoat ovat tarjolla klo lähtien. Ruokana on jauhelihakeittoa leipien, levitteiden ja juoman kera. Erityisruokavaliot saat pyytämällä. 10. Jänikset Jänispalvelu hoituu puolimaratonilla 1.45, 2.00 ja 2.15 tavoiteaikaan pyrkiville, maratonilla 4.00 ja 4.30 tavoiteaikaan pyrkiville. Jänikset esitellään lähdössä ja tunnistat heidät asusta. Jänisten tehtävänä on auttaa sinut tavoiteaikaasi tai sen alle. 11. Reitti, merkinnät ja ohittaminen Reitin varrella on liikenteenohjaajat. Reitti on merkitty kyltein ja kalkkiviivalla. Puolimaratonin (ja maratonin) reitti on virallisesti mitattu. Kympin reittiä ei ole virallisesti mitattu.

4 Puolimaratonin kävelijöiden toivotaan pysyvän oikeassa laidassa rataa n km välillä, jossa maratoonarit ohittavat heidät toisella kierroksellaan. Anna tilaa takaapäin kovaa tuleville! 12. Kartat Kuopio Maratonin kartat löytyvät osoitteesta Ensiapu, keskeyttäminen ja vastuu Ensiapu päivystää reiteillä moottoripyörin ja maalialueella. Myös huoltopisteiltä saat hoitoa (mm. laastareita) tarvittaessa. Jokainen osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan. Järjestäjillä on oikeus keskeyttää väsyneen osallistujan eteneminen. Keskeyttämisestä on ilmoitettava lähimmälle toimitsijalle. Arvioi vastuullisesti oman terveydentilasi perusteella juoksutapahtuman soveltuvuus itsellesi: Älä osallistu, jos tunnet alkamassa olevan sairauden (esim. flunssa) tai tiedät edellisen sairauden jälkeen, että et ole riittävästi palautunut. Keskeytä juoksu, mikäli tunnet jonkin seuraavista oireista: - lisääntyvä rintakipu - voimakas hengenahdistus - huimaus, pyörryttävä olo - kova pohjekipu - muu hälyttävä oire 14. Peseytyminen (Kylpylä- ja savusaunakäynti) Kilpailun jälkeen peseytymiseen käytössäsi on Kylpylä tai Mualiman suurin savusauna. Kuopiolaisten osallistujien toivotaan käyttävän osanottomaksuun sisältyvän kylpylä- tai savusaunakäynnin jälkikäteen pahimpien ruuhkien välttämiseksi. Aikaa on syyskuun 2011 loppuun saakka. 15. Valokuvaus ja kuvien käyttöoikeus tapahtumakuvat.fi valokuvaa juoksijat reitin varrella. Kuvaajat pyrkivät ottamaan valokuvia jokaisesta osallistujasta, jolla on osallistujanumero selkeästi näkyvissä. Saat tilausohjeen samassa kuoressa osallistujanumerosi kanssa. Kuvat tulevat katsottaviksi ja tilattaviksi internetiin osoitteeseen Kuvat löytyvät omalla kilpailunumerollasi. Pohjois-Savon Liikunnalla on oikeus ottamiinsa kuviin tapahtumasta. Kuvia käytetään markkinointitarkoituksiin ja tunnistettavissa olevalta henkilöltä kysytään vielä lupa kuvan käyttöön. 16. Maratonkuja ja yhteistyökumppanit Tapahtuma-alueen maratonkujalta löydät yhteistyökumppaniemme esittely/myyntipisteitä. Mukana ovat mm. Carlson Sport, Craft, Zero Point, Squeezy ym. Mikäli joudut syystä tai toisesta keskeyttämään, ilmoita tästä järjestäjille. Huoltopisteeltä voidaan järjestää tarvittaessa kuljetus tapahtuma-alueelle.

5

6

7

OSALLISTUJAN OPAS TAMPERE MARATON 29.8.2015

OSALLISTUJAN OPAS TAMPERE MARATON 29.8.2015 OSALLISTUJAN OPAS TAMPERE MARATON 29.8.2015 YLEISET OHJEET Tarkista https://fi.mynextrun.com/tamperemaraton sivuilta, että tietosi ovat osallistujaluettelossa oikein. Mikäli maksusi ei ole kirjautunut

Lisätiedot

OSALLISTUJAN OPAS TAMPERE MARATON

OSALLISTUJAN OPAS TAMPERE MARATON OSALLISTUJAN OPAS TAMPERE MARATON 30.8.2014 YLEISET OHJEET Tarkista https://fi.mynextrun.com/tamperemaraton sivuilta, että tietosi ovat osallistujaluettelossa oikein. Mikäli maksusi ei ole kirjautunut

Lisätiedot

OHJEITA OSALLISTUJALLE

OHJEITA OSALLISTUJALLE OHJEITA OSALLISTUJALLE PÄÄKAUPUNKIJUOKSUN AIKATAULU Perjantai 22.9.2017 klo 15.00 21.00 Lauantai 23.9.2017 Klo 10.00-18.00 Sunnuntai 24.9.2017 Klo 9:00 Klo 11:00 Klo 11:30 Klo 12:30 Klo 13:00 Klo 13:20

Lisätiedot

TAMPERE MARATON 2016 OSALLISTUJAN OPAS (Luonnos )

TAMPERE MARATON 2016 OSALLISTUJAN OPAS (Luonnos ) Luonnos 18.7.2016 1 TAMPERE MARATON 2016 OSALLISTUJAN OPAS (Luonnos 18.7.2016) Sisällys 1. YLEISET TIEDOT... 2 2. KILPAILU JA REITTI... 3 3. KILPAILUNUMEROT, JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN JA INFO KISAKANSLIASTA...

Lisätiedot

PÄÄKAUPUNKIJUOKSUN AIKATAULU

PÄÄKAUPUNKIJUOKSUN AIKATAULU OSALLISTUJAN OPAS PÄÄKAUPUNKIJUOKSUN AIKATAULU Lauantai 29.9.2018 Klo 10.00-18.00 Sunnuntai 30.9.2018 Klo 9:00 Klo 11:00 Klo 11:30 Klo 12:30 Klo 13:00 Klo 13:15 Klo 14:45 Klo 15:20 Klo 15:40 Numeroiden

Lisätiedot

OSALLISTUJAN OPAS TAMPERE MARATON

OSALLISTUJAN OPAS TAMPERE MARATON OSALLISTUJAN OPAS TAMPERE MARATON 29.8.2015 YLEISET OHJEET Tarkista https://fi.mynextrun.com/tamperemaraton sivuilta, että tietosi ovat osallistujaluettelossa oikein. Mikäli maksusi ei ole kirjautunut

Lisätiedot

Valmistautuminen maratonille. www.janakkalanjana.info

Valmistautuminen maratonille. www.janakkalanjana.info Valmistautuminen maratonille www.janakkalanjana.info Viikko ennen H-hetkeä Harjoittelu vähenee. Muista, viimeisen viikon harjoittelulla ei rakenneta, vaan tuhotaan kuntoa! Tankkaus: Lihakset täytetään

Lisätiedot

LÄNSIVÄYLÄJUOKSU OSALLISTUJAN OPAS

LÄNSIVÄYLÄJUOKSU OSALLISTUJAN OPAS 2015 LÄNSIVÄYLÄJUOKSU OSALLISTUJAN OPAS Länsiväyläjuoksun aikataulu Perjantai 24.4. 10.00 21.00 Numeroiden jako ja jälki-ilmoittautuminen Kauppakeskus Sellon Top-Sport liikkeessä Leppävaarankatu 3-9 Espoo

Lisätiedot

TAPAHTUMA-AIKA JA -PAIKKA ENNEN JUOKSUA. HELSINKI HALF MARATHON 2016 TAPAHTUMAINFO #HHM2016 #WeRunHelsinki #HelsinkiHalfMarathon.

TAPAHTUMA-AIKA JA -PAIKKA ENNEN JUOKSUA. HELSINKI HALF MARATHON 2016 TAPAHTUMAINFO #HHM2016 #WeRunHelsinki #HelsinkiHalfMarathon. TAPAHTUMA-AIKA JA -PAIKKA Helsinki Half Marathon Expo Narinkkatorilla Kampissa: Ke 8.6. klo 14 20 To 9.6. klo 12 20 Helsinki Half Marathon tapahtumakeskus Finlandiatalon alakerta (Karamzininranta): La

Lisätiedot

Joensuu Runin järjestää Joensuun Katajan yleisurheilujaosto. Puolimaraton: N/M yleinen, N/M 40, N/M 50, N/M 60, N/M 70

Joensuu Runin järjestää Joensuun Katajan yleisurheilujaosto. Puolimaraton: N/M yleinen, N/M 40, N/M 50, N/M 60, N/M 70 JOENSUU RUN 2017 kilpailuinfo Järjestäjä Joensuu Runin järjestää Joensuun Katajan yleisurheilujaosto. Matkat ja sarjat Maraton: N/M yleinen, N/M 40, N/M 50, N/M 60 Puolimaraton: N/M yleinen, N/M 40, N/M

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS: BIKE WEEKEND MARATHON 25.7.2015

TEKNINEN OPAS: BIKE WEEKEND MARATHON 25.7.2015 TEKNINEN OPAS: BIKE WEEKEND MARATHON 25.7.2015 KILPAILUTOIMISTO Kilpailutoimisto on avoinna Lahden Urheilukeskuksen piha- alueella lauantaina klo 8 alkaen. Puhelin kilpailutoimistoon: 0405687059 / Juho

Lisätiedot

TERWAMARATON, HUOLTOPAIKKASUUNNITELMA

TERWAMARATON, HUOLTOPAIKKASUUNNITELMA TERWAMARATON, HUOLTOPAIKKASUUNNITELMA Sivu 1/8 5km HUOLTOPISTE: ryhmä/osasto tarve (~klo) miehitys [~kpl] 1.Nallikari ~3.5km/24.6km Suunnistajat & YU 10:00-15:00 10+1 (12+1 klo 13.30-15) 2.Tuira Uittokoti

Lisätiedot

TAHKON PORRASJUOKSUKILPAILU & TAHKO VUORIJUOKSU 2017

TAHKON PORRASJUOKSUKILPAILU & TAHKO VUORIJUOKSU 2017 TAHKON PORRASJUOKSUKILPAILU & TAHKO VUORIJUOKSU 2017 PERJANTAI 20.10.2017 klo 14:00-20:00 klo 15:00 KILPAILUTOIMISTO AVOINNA Ravintola Piazza Porrasjuoksukisan jälki-ilmoittautuminen ja numeroiden haku

Lisätiedot

TAHKO VUORIJUOKSU 2016

TAHKO VUORIJUOKSU 2016 TAHKO VUORIJUOKSU 2016 PERJANTAI 21.10.2016 klo 18:00-20:00 KILPAILUTOIMISTO AVOINNA ( Ravintola Piazza ) * jälki-ilmoittautuminen ja numeroiden haku LAUANTAI 22.10.2016 klo 08:30-16:00 KILPAILUTOIMISTO

Lisätiedot

Sivu 1 / 20 ISM Jurvan Voima Kurikan kaupunki Jurvan Urheilijat

Sivu 1 / 20 ISM Jurvan Voima Kurikan kaupunki Jurvan Urheilijat 1.8.2018 Sivu 1 / 20 ISM 2018 1.8.2018 Sivu 2 / 20 1.8.2018 Sivu 3 / 20 Sisällysluettelo 1 Organisaatio... 4 1.1 Tuomarineuvosto ja tuomarit... 4 2 Kilpailukeskus... 5 2.1 Pysäköinti... 9 3 Säännöt...

Lisätiedot

TAHKO VUORIJUOKSU 2018

TAHKO VUORIJUOKSU 2018 TAHKO VUORIJUOKSU 2018 PERJANTAI 19.10.2018 klo 16:00-20:00 KILPAILUTOIMISTO AVOINNA Ravintola Piazza Jälki-ilmoittautuminen ja numeroiden haku LAUANTAI 20.10.2018 klo 08:30-16:00 klo 09:00-12:00 klo 09:00

Lisätiedot

LÄNSIVÄYLÄJUOKSU OSALLISTUJAN OPAS

LÄNSIVÄYLÄJUOKSU OSALLISTUJAN OPAS 2018 LÄNSIVÄYLÄJUOKSU OSALLISTUJAN OPAS Länsiväyläjuoksun aikataulu Perjantai 27.4. 12.00-20.00 Numeroiden jako ja jälki-ilmoittautuminen Intersport Sello (Kauppakeskus Sello, Leppävaarankatu 3-9, 02600

Lisätiedot

OHJEITA VIIDEN TUNNELIN MARATON TAPAHTUMAAN SAAPUVILLE

OHJEITA VIIDEN TUNNELIN MARATON TAPAHTUMAAN SAAPUVILLE OHJEITA VIIDEN TUNNELIN MARATON TAPAHTUMAAN SAAPUVILLE AIKATAULU lauantaina 4.10.2008 (Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin): Klo 6 Tienvarsiopasteet paikallaan Klo 7.30 Numerolappujen noutopisteet avataan

Lisätiedot

VUOKATTI HIIHTO OSALLISTUJAOHJEET (päivitetty )

VUOKATTI HIIHTO OSALLISTUJAOHJEET (päivitetty ) VUOKATTI HIIHTO OSALLISTUJAOHJEET 25.-26.03.2017 (päivitetty 15.3.2017) KILPAILUKESKUS Vuokatti Hiihdon kilpailukeskus on Vuokatin Urheiluopistolla. Katso kilpailukeskuksen aluekartta verkkosivuilta ja

Lisätiedot

VUOKATTI TRAIL CHALLENGE 2018

VUOKATTI TRAIL CHALLENGE 2018 VUOKATTI TRAIL CHALLENGE 2018 OSALLISTUJAOHJEET TAPAHTUMATOIMISTO Tapahtumakeskus ja toimisto ovat avoinna pe 7.9. klo 10-21, la 8.9. klo 7-24 ja su 9.9. klo 8-16. Tapahtumatoimiston puhelinnumero on 044-5325920

Lisätiedot

Almost Lost -sarjan lähtöpaikka (la klo 8.00): Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Tieto 1 -rakennus, Ketunpolku 1, Kajaani

Almost Lost -sarjan lähtöpaikka (la klo 8.00): Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Tieto 1 -rakennus, Ketunpolku 1, Kajaani Lost In Kajaani Adventure 15.-16.9.2017 Aikataulu, päivitetty 18.8.2017 Kilpailukeskus ja Kisakanslia: Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Tieto 1 -rakennus, Ketunpolku 1, 87100 Kajaani Avoinna: To 14.9. klo

Lisätiedot

Helsinki City Running Day säännöt 2019

Helsinki City Running Day säännöt 2019 Helsinki City Running Day säännöt 2019 Sisällys 1.Helsinki City Marathon... 1 2.Helsinki City Run... 4 3.Helsinki City 5... 8 4.Helsinki City Marathonviesti... 11 5.Helsinki City Double... 14 1.Helsinki

Lisätiedot

LASTEN TRIATHLON KISAINFO

LASTEN TRIATHLON KISAINFO LASTEN TRIATHLON KISAINFO Lauantain 14.7 AIKATAULU kilpailijoiden ja yleisön pysäköinti Destian alueella kello 07.30 kisakanslia aukeaa, ilmoittaudu viimeistään kello 09.00 (8v ja 10v), vanhemmat sarjat

Lisätiedot

122. TERVAHIIHDTO 12.03.2011 HIIHTÄJÄN OHJE

122. TERVAHIIHDTO 12.03.2011 HIIHTÄJÄN OHJE 122. TERVAHIIHDTO 12.03.2011 HIIHTÄJÄN OHJE YHTEYSTIETOJA KILPAILUN JOHTO Järjestelytoimikunnan pj. Veikko Anttonen 050 517 0884 Kilpailun johtaja Sauli Ylitalo 0400 683 266 Kilpailusihteeri Ville Kukkonen

Lisätiedot

Hiihtotyyli vapaa ja perinteinen kullakin matkalla. Erityisesti pidempien matkojen reitit ovat vaativat ja haasteelliset!

Hiihtotyyli vapaa ja perinteinen kullakin matkalla. Erityisesti pidempien matkojen reitit ovat vaativat ja haasteelliset! Tervetuloa 63. Napapiirin Hiihtoon 10.3.2018 Napapiirin hiihto on Suomen vanhimpia keskeytyksettä järjestettyjä laturetkiä. Hiihto järjestetään Rovaniemen Ounasvaaralla upeissa puitteissa jo 63. kerran.

Lisätiedot

Sivu 1 / 16 SM Jurvan Voima Kurikan kaupunki Jurvan Urheilijat

Sivu 1 / 16 SM Jurvan Voima Kurikan kaupunki Jurvan Urheilijat 10.6.2019 Sivu 1 / 16 SM 2019 10.6.2019 Sivu 2 / 16 Sisällysluettelo 1 Organisaatio... 3 1.1 Tuomarineuvosto ja tuomarit... 3 2 Kilpailukeskus... 4 2.1 Pysäköinti... 7 3 Säännöt... 8 3.1 Ilmoittautuminen...

Lisätiedot

TAHKO VUORIJUOKSU 2019

TAHKO VUORIJUOKSU 2019 TAHKO VUORIJUOKSU 2019 PERJANTAI 18.10.2019 klo 18:00-20:00 KILPAILUTOIMISTO AVOINNA Ravintola Piazza Jälki-ilmoittautuminen ja numeroiden haku LAUANTAI 19.10.2019 klo 08:30-16:00 klo 09:00-12:00 klo 09:30

Lisätiedot

Joukkueenjohtajien kokous (Kainuun Ammatti-instituutti)

Joukkueenjohtajien kokous (Kainuun Ammatti-instituutti) KILPAILUOHJEET: KILPAILUJEN AIKATAULU Pe 30.3. Klo 17.00 Klo 19.00 Lehdistötilaisuus: hiihtostadionin lehdistökeskus Joukkueenjohtajien kokous: Kainuun Ammatti-instituutti La 31.3. Klo 09.45 Klo 10.00

Lisätiedot

LÄNSIVÄYLÄJUOKSU OSALLISTUJAN OPAS

LÄNSIVÄYLÄJUOKSU OSALLISTUJAN OPAS 2017 LÄNSIVÄYLÄJUOKSU OSALLISTUJAN OPAS Länsiväyläjuoksun aikataulu Torstai 20.4. 10.00 21.00 Numeroiden jako ja jälki-ilmoittautuminen Intersport Sello (Kauppakeskus Sello, Leppävaarankatu 3-9, 02600

Lisätiedot

12.10.2019 www.vantaanmaraton.fi facebook.com/vantaanmaraton/ instagram: @vantaanmaraton VANTAAN MARATONIN SINULLE JÄRJESTÄVÄT: Kenttäurheilijat-58 ry Korson Kunto ry Vantaan Salamat ry Vantaalla Maratonia

Lisätiedot

OSALLISTUJAN OPAS TAMPERE MARATON 30.8.2014

OSALLISTUJAN OPAS TAMPERE MARATON 30.8.2014 OSALLISTUJAN OPAS TAMPERE MARATON 30.8.2014 YLEISET OHJEET Tarkista https://fi.mynextrun.com/tamperemaraton sivuilta, että tietosi ovat osallistujaluettelossa oikein. Mikäli maksusi ei ole kirjautunut

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. Bioracer Evoc GP

TEKNINEN OPAS. Bioracer Evoc GP TEKNINEN OPAS Bioracer Evoc GP 13.5.2017 Sisällysluettelo 1. Yleistä 2. Kilpailun organisaatio 3.Ohjeita kilpailijoille 3.1. Ilmoittautuminen ja osallistumismaksut 3.2. Kilpailuluokat 3.3. Kilpailukanslia

Lisätiedot

Hei Runfest HIFK toimitsija!

Hei Runfest HIFK toimitsija! Hei Runfest HIFK toimitsija! Kiitoksia kaikille vapaaehtoisille toimitsijoillemme tulevan Runfest tapahtuman onnistumiseksi! Olen koonnut teille kaikille lyhyen TOIMITSIJAINFO-paketin, jotta RunFest tapahtuman

Lisätiedot

BIORACER EVOC GP RAJAMÄKI

BIORACER EVOC GP RAJAMÄKI BIORACER EVOC GP 12.5.2018 RAJAMÄKI 1. YLEISTÄ Kilpailijoiden, huoltajien ja toimihenkilöiden on noudatettava UCI:n ja SP:n sääntöjä ja näistä kilpailuista annettuja ohjeita. Kaikkien kilpailuun osallistuvien

Lisätiedot

Piirinmestaruus- ja HS-aluemestaruushiihdot

Piirinmestaruus- ja HS-aluemestaruushiihdot 1 (5) Piirinmestaruus- ja HS-aluemestaruushiihdot Ahveniston moottoriradalla 16.2.2019 Kilpailuohje 2 (5) KILPAILU Hämeen piirinmestaruus- ja Hopeasompa-aluemestaruushiihdot, hiihtotapa vapaa (V), kilpailunumero

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS PORKKA-SM-KORTTELIT

TEKNINEN OPAS PORKKA-SM-KORTTELIT 1 Paikka: Huurretie13, 33470 Ylöjärvi Aika: 21.8.2016 PORKKA-SM-korttelit klo 14: Elite, M-18, Naiset, N-18 SUP-Juniorikorttelit klo 11: M/N10- M/N16 1. Ilmoittautuminen ja osanottomaksu Porkka SM-kortteliin

Lisätiedot

SM2017 Hirvenhiihdot, Kilpailuohje

SM2017 Hirvenhiihdot, Kilpailuohje KILPAILUOHJE SM2017 Hirvenhiihdot, Kilpailuohje HIRVENHIIHDON SM-KILPAILUT 2017 SÄÄNNÖT Noudatetaan voimassa olevia Suomen metsästysampumasääntöjä. ILMOITTAUTUMINEN Piirien toiminnanjohtajat ilmoittavat

Lisätiedot

MYL V sprintti (SM), NYL V sprintti (SM), M14 V sprintti, N14 V sprintti, M16 V sprintti, N16 V sprintti, M18 V sprintti, N18 V sprintti

MYL V sprintti (SM), NYL V sprintti (SM), M14 V sprintti, N14 V sprintti, M16 V sprintti, N16 V sprintti, M18 V sprintti, N18 V sprintti Kilpailuohjeet KILPAILUOHJELMA PERJANTAI 3.8.2018 Kilparata auki koko päivän LAUANTAI 4.8.2018 (aikataulu on alustava) MYL V sprintti (SM), NYL V sprintti (SM), M14 V sprintti, N14 V sprintti, M16 V sprintti,

Lisätiedot

Hämeenlinnan hiihdot

Hämeenlinnan hiihdot 1 (5) Hämeenlinnan hiihdot Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 27.2.2016 Kilpailuohje 2 (5) KILPAILU Hämeenlinnan hiihdot, hiihtotapa perinteinen (P), kilpailunumero 154. KILPAILUKESKUS JA -TOIMISTO

Lisätiedot

Trail Triathlon SÄÄNNÖT KILPAILUOHJE

Trail Triathlon SÄÄNNÖT KILPAILUOHJE Versio 1.1, (julkaistu 17.4.2016) Säännöt ja kilpailuohje päivittyy kevään aikana, lopullinen versio julkaistaan viimeistään viikkoa ennen kilpailupäivää. Trail Triathlon SÄÄNNÖT JA KILPAILUOHJE TRAIL

Lisätiedot

VIRPINIEMI TRIATHLON 2015 KISAOHJEISTUS

VIRPINIEMI TRIATHLON 2015 KISAOHJEISTUS VIRPINIEMI TRIATHLON 2015 KISAOHJEISTUS Triathlonkilpailu sunnuntaina 2.8.2015, perus- ja sprinttimatka Tärkeät paikat (kts. kartta): Ea-piste: sijaitsee vaihtoalueen läheisyydessä Kisakanslia: sijaitsee

Lisätiedot

KAUHAJOEN KARHU RY 17.02.2015 PL 7 PL 76 61801 KAUHAJOKI

KAUHAJOEN KARHU RY 17.02.2015 PL 7 PL 76 61801 KAUHAJOKI MARATONJAOSTO Jäsentiedote 2/2015 (J.Hautala) MATKAT KARHU-VIESTI 11.4.2015 Miesjoukkue on ilmoitettu juoksuun jaoston toimesta mutta saataisiinko mukaan myös naisjoukkue?. Lisätietoa löytyy osoitteesta

Lisätiedot

19,00 - Palkintojenjako perjantain ja lauantain SM-kilpailujen osalta Hotelli Sorsanpesä, Törnäväntie 27 60200 Seinäjoki

19,00 - Palkintojenjako perjantain ja lauantain SM-kilpailujen osalta Hotelli Sorsanpesä, Törnäväntie 27 60200 Seinäjoki Kilpailuohjeet Veteraanien SM-ampumahiihdot Seinäjoella 2015 Ohjelma pe 20.2 13,00 15,00 Harjoittelumahdollisuus 16,45 17,45 Kohdistus MN 120, 150, 180, 200 18,00 - Viestit MN 120, 150, 180, 200 la 21.2

Lisätiedot

VUOKATTI TRAIL CHALLENGE 2017

VUOKATTI TRAIL CHALLENGE 2017 VUOKATTI TRAIL CHALLENGE 2017 OSALLISTUJAOHJEET (päivitetty 3.8.2017) KISAKANSLIA puh. 044-5325920 Kisakanslia on avoinna pe klo 10-21, lauantaina klo 03.30-04.30 ja klo 07.00-24.00 sekä sunnuntaina klo

Lisätiedot

Kilpailuohjeet 40. Vappurastit Tuusulan Rusutjärvellä Avoin kansallinen kaksiosainen keskimatkan suunnistuskilpailu klo 10 ja klo 13.

Kilpailuohjeet 40. Vappurastit Tuusulan Rusutjärvellä Avoin kansallinen kaksiosainen keskimatkan suunnistuskilpailu klo 10 ja klo 13. 30.4.2017 1(4) Kilpailuohjeet 40. Vappurastit Tuusulan Rusutjärvellä 1.5.2017 Avoin kansallinen kaksiosainen keskimatkan suunnistuskilpailu klo 10 ja klo 13. Kilpailukeskus Kilpailukeskus sijaitsee Tuusulassa

Lisätiedot

OULU-LEHDEN TERVAETAPIT

OULU-LEHDEN TERVAETAPIT TEKNINEN OPAS OULU-LEHDEN TERVAETAPIT 11. - 13.7.2014 Pikku-Syöte Velo PowerBar Tempo Special Bike Maantieajo Pyörä-Suvala Kriterium SISÄLLYSLUETTELO: 1. Kilpailun toimihenkilöt 2. Ohjeita kilpailijoille

Lisätiedot

KILPAILUOHJE. 163 FIS SM nuoret / ST 1-cup / Habita-cup 8.3.- 9.3.2014 Saukkovaaran hiihtokeskus, Ristijärvi

KILPAILUOHJE. 163 FIS SM nuoret / ST 1-cup / Habita-cup 8.3.- 9.3.2014 Saukkovaaran hiihtokeskus, Ristijärvi KILPAILUOHJE 163 FIS SM nuoret / ST 1-cup / Habita-cup 8.3.- 9.3.2014 Saukkovaaran hiihtokeskus, Ristijärvi Kilpailupaikan katuosoite on Saukkovaarantie 11, 88400 Ristijärvi. Kilpailutoimisto sijaitsee

Lisätiedot

KILPAILIJAOHJE Tasanopeus

KILPAILIJAOHJE Tasanopeus KILPAILIJAOHJE Tasanopeus TERVETULOA Lahti Historic Rally ry:n järjestämään tasanopeuskilpailuun, Lahteen. Tasanopeuskilpailu järjestetään "Historiikin EM-kilpailun" ja kansallisen Xerox-rallin yhteydessä

Lisätiedot

Arvoisat maratoonarit, läheltä ja kauempaa,

Arvoisat maratoonarit, läheltä ja kauempaa, 2 Arvoisat maratoonarit, läheltä ja kauempaa, lämpimästi tervetuloa Hämeenlinnaan, Suomen vanhimpaan sisämaakaupunkiin ja valtakunnan toiseen olympiakaupunkiin! Hämeenlinna on visionsa mukaan historiastaan

Lisätiedot

Syöte MTB 1.8.2015. Yleistä. Aikataulu. Henkilöstö:

Syöte MTB 1.8.2015. Yleistä. Aikataulu. Henkilöstö: Syöte MTB 1.8.2015 Järjestäjä Krossikommuuni Ry Henkilöstö: Tapahtuman johtaja Pekka Tahkola, 0458763276 Kilpailun johtaja Mika Kankainen Tapahtumakanslia 050-4010074 Ajanotto, liikenteenohjaus Pudasjärven

Lisätiedot

1 (7) Hämeen Viesti 2015. Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 25.1.2015. Kilpailuohje

1 (7) Hämeen Viesti 2015. Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 25.1.2015. Kilpailuohje 1 (7) Hämeen Viesti 2015 Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 25.1.2015 Kilpailuohje 2 (7) KILPAILU Hämeen Viesti 2015, 8-henkisin joukkuein, hiihtotapa P ja V, kilpailunumero 624. Kilpailussa hiihdetään

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. Mastercupin osakilpailu

TEKNINEN OPAS. Mastercupin osakilpailu TEKNINEN OPAS versio 1.0 19.8.2015 Teknistä opasta täydennetään tarvittaessa ennen kilpailua, tarkista että käytössäsi on viimeisin versio tästä oppaasta. ( www.koivistonisku.fi ) Mastercupin osakilpailu

Lisätiedot

VEHMERSALMEN KIERROS 2007

VEHMERSALMEN KIERROS 2007 VEHMERSALMEN KIERROS 2007 KUNTOPYÖRÄILYTAPAHTUMA Su 3.6.2007 www.kuopys.fi Uudistunut Vehmersalmen kierros Su 3.6.2007 Vehmeri 2007 Leppoisa kuntopyöräilytapahtuma! Yleistä Vehmersalmen kierros on kaikille

Lisätiedot

Hämeenlinnan hiihdot

Hämeenlinnan hiihdot 1 (5) Hämeenlinnan hiihdot Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 7.3.2015 Kilpailuohje 2 (5) KILPAILU Hämeenlinnan hiihdot, hiihtotapa vapaa (V), kilpailunumero 154. KILPAILUKESKUS JA -TOIMISTO Kilpailukeskus

Lisätiedot

41. Raatojuoksu

41. Raatojuoksu 41. Raatojuoksu 3.11.2018 RAATO-OHJEET (kts. alla pysäköintiä koskeva lisäohje) MAASTON kuvaus on esitetty erikseen, katso www sekä FB-sivuilta ja ilmoitustaululta KIELLETYT ALUEET Pihamaat ja erikseen

Lisätiedot

KILPAILUOHJE. Kansallinen keskimatka ja maakuntaviesti Raahe, Sarvankangas elokuuta 2014

KILPAILUOHJE. Kansallinen keskimatka ja maakuntaviesti Raahe, Sarvankangas elokuuta 2014 KILPAILUOHJE Kansallinen keskimatka ja maakuntaviesti Raahe, Sarvankangas 23.-24. elokuuta 2014 Kilpailussa noudatetaan SSL:n kilpailusääntöjä ja järjestäjän ohjeita. Kilpailun johtaja Valvoja Ratamestariryhmän

Lisätiedot

Suomen Urheiluliitto Kilpailuvaliokunta. Kalevan kisat. SM-kisojen tulosrajat ulkoratakaudella 2015. Vahvistettu SUL:n kilpailuvaliokunnassa 25.2.

Suomen Urheiluliitto Kilpailuvaliokunta. Kalevan kisat. SM-kisojen tulosrajat ulkoratakaudella 2015. Vahvistettu SUL:n kilpailuvaliokunnassa 25.2. Suomen Urheiluliitto Kilpailuvaliokunta SM-kisojen tulosrajat ulkoratakaudella 2015 Vahvistettu SUL:n kilpailuvaliokunnassa 25.2.2015 Tulosrajakauden alku on 1.5.2014 Kalevan kisat SUL Kalevan kisojen

Lisätiedot

KAARINAN SYYSMARATON

KAARINAN SYYSMARATON KAARINAN SYYSMARATON 22.10.2016 Mittausraportti Mittauspäivä: 20.10.2016, klo 18:00 19:30 Olosuhteet: Mittaaja: Avustajat: +5 C, pilvistä Jari Tomppo Janne Klasila, Tuomo Sibakov, Jaakko Uotila Kaarinan

Lisätiedot

Pohjois-Pohjanmaan AM-viesti Haukiputaan Parkumäessä

Pohjois-Pohjanmaan AM-viesti Haukiputaan Parkumäessä Pohjois-Pohjanmaan AM-viesti 11.8.2019 Haukiputaan Parkumäessä Alustavat kilpailuohjeet (päivitetty la 10.8. klo 20.45) Kilpailukeskus Parkumäen Koulu, Kalliomäentie 91 90860 HALOSENNIEMI Opastus kilpailukeskukseen

Lisätiedot

Almost Lost -sarjan lähtöpaikka (la klo 8.00): Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Tieto 2 -rakennus, Ketunpolku 1, Kajaani

Almost Lost -sarjan lähtöpaikka (la klo 8.00): Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Tieto 2 -rakennus, Ketunpolku 1, Kajaani Lost In Kajaani Adventure 15.-16.9.2017 Aikataulu, päivitetty 7.9.2017 Kilpailukeskus ja Kisakanslia: Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Tieto 2 -rakennus, Ketunpolku 1, 87100 Kajaani Avoinna: To 14.9. klo 15.00-21.00

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS TERVAETAPIT 6.-8.7.2012 Special Bike Velo PowerBar Tempo City Sport Ajo Pyörä-Suvala Kriterium

TEKNINEN OPAS TERVAETAPIT 6.-8.7.2012 Special Bike Velo PowerBar Tempo City Sport Ajo Pyörä-Suvala Kriterium TEKNINEN OPAS TERVAETAPIT 6.-8.7.2012 Special Bike Velo PowerBar Tempo City Sport Ajo Pyörä-Suvala Kriterium SISÄLLYSLUETTELO: 1. Kilpailun toimihenkilöt 2. Ohjeita kilpailijoille ja huoltajille 3. Osakilpailut

Lisätiedot

Rallin Perustoimitsijakoulutus, AT-toiminta

Rallin Perustoimitsijakoulutus, AT-toiminta Rallin Perustoimitsijakoulutus, AT-toiminta AT toiminnat AT toiminnassa täytettäviä lomakkeita ovat: Pöytäkirja, aikakortti, ja kilpailijoiden seurantalomake / lähtöluettelo. AT:lla tarvittavia välineitä

Lisätiedot

KILPAILIJAN OHJE Tuusulanjärven SM-kisat, pienveneiden pikamatkat

KILPAILIJAN OHJE Tuusulanjärven SM-kisat, pienveneiden pikamatkat KILPAILIJAN OHJE Tuusulanjärven SM-kisat, pienveneiden pikamatkat Tapahtuma-alue Tapahtuma-alueena toimii Hotelli Gustavelund Tuusulanjärven eteläpäässä. Osoite on Kirkkotie 36, Tuusula. Kilpailijat, huoltajat

Lisätiedot

Tavoite lähestyy. Syntyy kysymyksiä: Olenko harjoitellut riittävästi? Jaksanko juosta asetetun tavoitteen mukaisesti? Miten valmistaudun?

Tavoite lähestyy. Syntyy kysymyksiä: Olenko harjoitellut riittävästi? Jaksanko juosta asetetun tavoitteen mukaisesti? Miten valmistaudun? Tavoite lähestyy Syntyy kysymyksiä: Olenko harjoitellut riittävästi? Jaksanko juosta asetetun tavoitteen mukaisesti? Miten valmistaudun? Juoksusuorituksen onnistuminen on monen tekijän summa Onnistumisen

Lisätiedot

21.2.2009 KILPAILIJAINFO

21.2.2009 KILPAILIJAINFO 21.2.2009 KILPAILIJAINFO www.markowa.com/had 21.2.2009 - Hankiralli KILPAILIJAINFO Kilpailupäivän aikataulu 21.2.2009 Kello 09.00 Kilpailutoimisto avataan 09.00 Kilpailupapereiden tarkastus ja materiaalin

Lisätiedot

YRITYSMARATONVIESTIN AIKATAULU. Perjantai 23.5.2014

YRITYSMARATONVIESTIN AIKATAULU. Perjantai 23.5.2014 Osallistujan opas 2 YRITYSMARATONVIESTIN AIKATAULU Perjantai 23.5.2014 9.00 12.00 Joukkuemateriaalien nouto kisatoimistosta Töölön Kisahallilta 12.30 Avajaiset amfiteatterilla 13.00 Lähtölaukaus 18.00

Lisätiedot

Pole Dance & Show 24.5.

Pole Dance & Show 24.5. Pole Dance & Show 24.5. Missä? Ylöjärven urheilutalo, Koulutie 6. Kuinka pääset paikalle? TKL:n pysäkki Matkatie n. 5 min kävelymatkan päässä kilpailupaikasta. Pysäkin linjat: 80, 81 ja 85. Bussi Matkatielle

Lisätiedot

-Ralli Perniö KILPAILIJAINFO

-Ralli Perniö KILPAILIJAINFO -Ralli 1.10.2011 erniö KILAILIJAINFO Tervetuloa järjestämäämme Teijo-Talo ralliin. Kilpailuun ilmoittautui määräaikaan mennessä 118 kilpailijaparia. Kun saavutte erniöön, teidän on vietävä ensin traileri

Lisätiedot

Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin

Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin 7.-8.10.2017 Kilpailupaikan osoite: Rauhalantie 50, Mäntsälä www.uvu.fi/sm2017 AIKATAULU LAUANTAI Kilpailutoimisto aukeaa kello 7:30

Lisätiedot

SK VUOKSEN III TALVIRASTIT 18 19.12.2010

SK VUOKSEN III TALVIRASTIT 18 19.12.2010 KILPAILUOHJEET 16.12.2010 SK VUOKSEN III TALVIRASTIT 18 19.12.2010 1. Kilpailunjohto Kilpailun johtaja Ratamestarit Tulospalvelun johtaja Valvoja Jukka Nenonen Anssi Juutilainen ja Juha Similä Tommi Villanen

Lisätiedot

KILPAILUOHJEET NUORTEN SM-VIESTIT, PIIRIVIESTIT JA KLL:N MESTARUUSKILPAILUT Kilpailuissa noudatetaan Kansainvälisen Hiihtoliiton ja Suomen

KILPAILUOHJEET NUORTEN SM-VIESTIT, PIIRIVIESTIT JA KLL:N MESTARUUSKILPAILUT Kilpailuissa noudatetaan Kansainvälisen Hiihtoliiton ja Suomen KILPAILUOHJEET NUORTEN SM-VIESTIT, PIIRIVIESTIT JA KLL:N MESTARUUSKILPAILUT Kilpailuissa noudatetaan Kansainvälisen Hiihtoliiton ja Suomen Hiihtoliiton SM-kilpailujen sääntöjä. KILPAILUUN ILMOITTAUTUMINEN

Lisätiedot

1000 LAKES RALLY KILPAILIJAOHJE

1000 LAKES RALLY KILPAILIJAOHJE 1000 LAKES RALLY KILPAILIJAOHJE Tervetuloa 1000 LAKES RALLY:n 22.08.2014 Luethan oheisen kilpailijaohjeen tarkasti, sillä se sisältää kilpailupäivien kannalta välttämätöntä tietoa. Tärkeimmät yhteystiedot:

Lisätiedot

Lost In Kajaani Adventure Alustava aikataulu, päivitetty

Lost In Kajaani Adventure Alustava aikataulu, päivitetty Lost In Kajaani Adventure 15.-16.9.2017 Alustava aikataulu, päivitetty 30.3.2017 Huomioitavaa seikkailun aikataulusta: - Tämän vuoden seikkailun aikataulu on laadittu seuraavin periaattein: > Järjestäjän

Lisätiedot

PEURUNKARALLI 25.1.2014 18.

PEURUNKARALLI 25.1.2014 18. 18. PEURUNKARALLI 25.1.2014 Moi, ja tervetuloa Laukaaseen. Tämän infon lopussa on kuuluttajatietolomake, sekä huollon yhteystiedot lomake. Tulosta ja täytä ne valmiiksi jo ennen kisapaikalle tuloa. Lisäksi

Lisätiedot

Kilpailuohjeet pienvene SM-sprint ja 10 km Laukaan Peurungassa 28-29.8.2010

Kilpailuohjeet pienvene SM-sprint ja 10 km Laukaan Peurungassa 28-29.8.2010 Kilpailuohjeet pienvene SM-sprint ja 10 km Laukaan Peurungassa 28-29.8.2010 Kilpailukeskus Kylpylähotelli Peurunka Peurungantie 85, Laukaa p. 020 751 601 Kilpailukanslia Rantasaunalla avoinna lauantaina

Lisätiedot

Kilpailuohjeet Vappurastit 2018 Tiistaina klo 11

Kilpailuohjeet Vappurastit 2018 Tiistaina klo 11 27.4.2018 1(5) Kilpailuohjeet Vappurastit 2018 Tiistaina 1.5.2018 klo 11 Vappurastit 2018 on avoin, kansallinen keskimatkan suunnistuskilpailu. Kilpailukeskus Kilpailukeskus sijaitsee Toivalan kentällä

Lisätiedot

KILPAILUOHJE. Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ

KILPAILUOHJE. Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ KILPAILUOHJE Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ Kilpailussa noudatetaan UCI:n ja SPU:n sääntöjä ja kilpailun järjestäjän

Lisätiedot

Kansalliset 2-päiväiset Pohjantähtirastit 29.5.-30.5.2010

Kansalliset 2-päiväiset Pohjantähtirastit 29.5.-30.5.2010 Kansalliset 2-päiväiset Pohjantähtirastit 29.5.-30.5.2010 Kilpailuohjeet Päätoimihenkilöt: Kilpailun johtaja: Pääratamestari: Lasten radat: Tulospalvelun johtaja: Kilpailu- ja ratavalvoja: Tuomarineuvosto:

Lisätiedot

KILPAILIJATIEDOTE TASANOPEUS

KILPAILIJATIEDOTE TASANOPEUS KILPAILIJATIEDOTE TASANOPEUS YHTEYSTIEDOT HUOM! Barona Areenan nimi on vaihtunut, uusi nimi on Metro Areena. Kilpailukeskus ennen lähtöä: Kilpailukeskus lähdön jälkeen: Summahalli, katso kartta Air Hotel,

Lisätiedot

RAJA-HIIHTO, THE RUTHLESS RAJA SKIMARATHON TESTIHIIHTO OSALLISTUJAOHJEET

RAJA-HIIHTO, THE RUTHLESS RAJA SKIMARATHON TESTIHIIHTO OSALLISTUJAOHJEET RAJA-HIIHTO, THE RUTHLESS RAJA SKIMARATHON TESTIHIIHTO 6.2.2016 OSALLISTUJAOHJEET KISAKESKUS, KISAKANSLIA JA LÄHTÖPAIKKA Raja-hiihdon kisakeskus sijaitsee Kuhmon Vartiuksessa. Kisakanslia on Raja-kontti

Lisätiedot

KANSALLISET HIIHTOSUUNNISTUSKILPAILUT Pikku-Syöte Hisu KESKIMATKA JA PITKÄMATKA

KANSALLISET HIIHTOSUUNNISTUSKILPAILUT Pikku-Syöte Hisu KESKIMATKA JA PITKÄMATKA KANSALLISET HIIHTOSUUNNISTUSKILPAILUT Pikku-Syöte Hisu 6.-7.1.2018. KESKIMATKA JA PITKÄMATKA KILPAILUOHJEET (alustavat): SÄÄNNÖT: Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja järjestäjien antamia ohjeita.

Lisätiedot

Vihdin SM-osakilpailun sponsorit: Battery, Discmania, kansanhuveja.net, Nummelan Kesport, Pienryhmäkoti Katinhäntä, Skullcandy, Smith,

Vihdin SM-osakilpailun sponsorit: Battery, Discmania, kansanhuveja.net, Nummelan Kesport, Pienryhmäkoti Katinhäntä, Skullcandy, Smith, Vihdin SM-osakilpailun sponsorit: Battery, Discmania, kansanhuveja.net, Nummelan Kesport, Pienryhmäkoti Katinhäntä, Skullcandy, Smith, Valonnopeudella Oy, Vihdin kunta, Westsidediscs Aikataulu: Perjantai

Lisätiedot

Tervetuloa kurvailemaan kauden viimeistä talvirallia Rovaniemelle! Luvassa on huikea rutistus, jossa otetaan kuskista mittaa toden teolla!

Tervetuloa kurvailemaan kauden viimeistä talvirallia Rovaniemelle! Luvassa on huikea rutistus, jossa otetaan kuskista mittaa toden teolla! KILPAILIJAOHJE Tervetuloa kurvailemaan kauden viimeistä talvirallia Rovaniemelle! Luvassa on huikea rutistus, jossa otetaan kuskista mittaa toden teolla! Alkuperäisistä säännöistä poiketen kilpailukeskuksen

Lisätiedot

Aikataulu. Musiikkiohjelma ja Iskelmä-radiosta tutun Satu Kotosen juonto alkavat. Kuvauspiste aukeaa joukkuekuvausta ja viestikapulakilpailua varten.

Aikataulu. Musiikkiohjelma ja Iskelmä-radiosta tutun Satu Kotosen juonto alkavat. Kuvauspiste aukeaa joukkuekuvausta ja viestikapulakilpailua varten. Osallistu jan opas Tapahtuma-aika Aikataulu Torstai 3.9.klo 17:00 alkaa ohjelma tapahtuma-alueella. Ensimmäinen lähtö starttaa klo 18:00. RunFest-tapahtuma päättyy viimeistään klo 22:30. Ohjelma Klo 16:00

Lisätiedot

SUUNNISTUKSEN PITKÄN MATKAN SUOMENMESTARUUSKILPAILU R2

SUUNNISTUKSEN PITKÄN MATKAN SUOMENMESTARUUSKILPAILU R2 SUUNNISTUKSEN PITKÄN MATKAN SUOMENMESTARUUSKILPAILU R2 Pöytyän Niittykulmalla 5.-6.9.2015 KILPAILUOHJEET Kilpailuissa noudatetaan suunnistuksen lajisääntöjä, suunnistuksen SM-kilpailujen erillisohjeita

Lisätiedot

Huom! Muista noutittaessa max ajonopeus on 80 km/h

Huom! Muista noutittaessa max ajonopeus on 80 km/h KILPAILIJATIEDOTE Kilpailun nimi Lieksa Ralli Päivämäärä 16.06.2018 Kilpailun järjestäjä Ralli Team Kainuu Ry / HAMU Ry Paikkakunta Lieksa 1. KILPAILUSTA YLEENSÄ 1.1 Kilpailun aikataulu pe 15.6.2016 (vain

Lisätiedot

Kilpailuohjeet Tuplasprintti suunnistuskilpailu klo 12.15

Kilpailuohjeet Tuplasprintti suunnistuskilpailu klo 12.15 11.9.2013 1(5) Kilpailuohjeet Tuplasprintti suunnistuskilpailu 14.9.2013 klo 12.15 Huom! Tämä on alustava kilpailuohje. Tarkista lopullinen kilpailuohje kilpailupaikalla. Tuplasprintti Tuplasprintti on

Lisätiedot

POHJANMAAN TASANOPEUS AL-CUP 1. OSAKILPAILU TASANOPEUSAJO KUTSU ALAHÄRMÄ EPUA RY/ POHJANMAAN TASANOPEUS HARRASTAJAT.

POHJANMAAN TASANOPEUS AL-CUP 1. OSAKILPAILU TASANOPEUSAJO KUTSU ALAHÄRMÄ EPUA RY/ POHJANMAAN TASANOPEUS HARRASTAJAT. POHJANMAAN TASANOPEUS AL-CUP 1. OSAKILPAILU TASANOPEUSAJO KUTSU 1.7.2017 ALAHÄRMÄ EPUA RY/ POHJANMAAN TASANOPEUS HARRASTAJAT Järjestäjä: Etelä-Pohjanmaan UrheiluAutoilijat Ry. Järjestää Pohjanmaan Tasanopeusajo

Lisätiedot

Kilpailuohjeet RESUL:n ampumasuunnistus ja Etelä- Hämeen Reserviläispiirien ampumasuunnistus 2.5.2015

Kilpailuohjeet RESUL:n ampumasuunnistus ja Etelä- Hämeen Reserviläispiirien ampumasuunnistus 2.5.2015 Kilpailuohjeet RESUL:n ampumasuunnistus ja Etelä- Hämeen Reserviläispiirien ampumasuunnistus 2.5.2015 KILPAILUKESKUS Pysäköinnistä (Cooper-rata) on viitoitus kilpailukeskukseen, jonne ajo omalla autolla

Lisätiedot

KILPAILUSÄÄNNÖT ja OHJEET KILPAILIJOILLE

KILPAILUSÄÄNNÖT ja OHJEET KILPAILIJOILLE KILPAILUSÄÄNNÖT ja OHJEET KILPAILIJOILLE Kilpailupaikkana on Kangasala ja kisakeskuksena toimii Kuntoutumiskeskus Apila. Kuntoutumiskeskus Apilan osoite on Reumantie 6, 36200 Kangasala. Kilpailun johtajana

Lisätiedot

! Bodom Trail kilpailuohjeet ja säännöt!

! Bodom Trail kilpailuohjeet ja säännöt! Bodom Trail kilpailuohjeet ja säännöt 1. Saapuminen & pysäköinti Kilpailun osanottosuosion vuoksi Pirttimäen ulkoilualueen pysäköintitilat eivät riitä odotettavissa olevalle automäärälle. Sen vuoksi pysäköinti

Lisätiedot

Kilpailuohjeet. Vappurastit 2019 Tuusulan Rusutjärvellä Tuusulan Voima-Veikot ry. Suunnistus

Kilpailuohjeet. Vappurastit 2019 Tuusulan Rusutjärvellä Tuusulan Voima-Veikot ry. Suunnistus 30.4.2019 1(6) Kilpailuohjeet Vappurastit 2019 Tuusulan Rusutjärvellä 1.5.2019 Avoin kansallinen keskimatkan suunnistuskilpailu klo 11. Kilpailukeskus Kilpailukeskus sijaitsee Tuusulassa Rusutjärven mikroautoradan

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. OULU-LEHDEN TERVAETAPIT 4.-5.7.2015 Kultainen Kampi osakilpailu Master Cup osakilpailu

TEKNINEN OPAS. OULU-LEHDEN TERVAETAPIT 4.-5.7.2015 Kultainen Kampi osakilpailu Master Cup osakilpailu TEKNINEN OPAS OULU-LEHDEN TERVAETAPIT 4.-5.7.2015 Kultainen Kampi osakilpailu Master Cup osakilpailu PowerBar Tempo Pikku-Syöte Maantieajo Pyörä-Suvala Kriterium SISÄLLYSLUETTELO: 1. Kilpailun toimihenkilöt

Lisätiedot

15.1.2011. Kilpailijaohje. 9:00 Paperitarkastus alkaa, katsastuksen yhteydessä, Hyria Koulutus Oy, Sakonkatu 1, Riihimäki

15.1.2011. Kilpailijaohje. 9:00 Paperitarkastus alkaa, katsastuksen yhteydessä, Hyria Koulutus Oy, Sakonkatu 1, Riihimäki 15.1.2011 Kilpailijaohje Kilpailupäivän aikataulu 8:00 Kilpailutoimisto avataan 9:00 Paperitarkastus alkaa, katsastuksen yhteydessä, Hyria Koulutus Oy, Sakonkatu 1, Riihimäki Tuomariston 1. kokous, kilpailukeskus,

Lisätiedot

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista:

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Sulkasato Iisalmi Jäsentiedote 1 /2017 Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Pelivuorot: Sulkasadon pelivuorot pelataan Kirkonsalmen

Lisätiedot

Mikäli salasana unohtuu, voit tilata sen myöhemmin sähköpostiosoitteeseen, jonka rekisteröit ilmoittajan osoitteeksi.

Mikäli salasana unohtuu, voit tilata sen myöhemmin sähköpostiosoitteeseen, jonka rekisteröit ilmoittajan osoitteeksi. Ohjeet KLL-kisojen ilmoittautumispalvelun käyttämiseksi. Lyhyesti: - rekisteröi tunnus, kirjaudu ja ilmoita kilpailijat - ilmoitetuille kilpailijoille voidaan tilata ruokailut ja majoitus kilpailijakohtaisesti

Lisätiedot

PAAVO NURMI MARATHON 2017 TOIMITSIJAN KÄSIKIRJA

PAAVO NURMI MARATHON 2017 TOIMITSIJAN KÄSIKIRJA PAAVO NURMI MARATHON 2017 TOIMITSIJAN KÄSIKIRJA JÄRJESTELYTOIMIKUNNAN TERVEHDYS Tervetuloa mukaan Paavo Nurmi Marathonin toimitsijajoukkoon! Olemme kaikki onnekkaita, kun pääsemme seuraamaan aivan läheltä

Lisätiedot

LOHJAN PIENOISRALLI 5.9.2009

LOHJAN PIENOISRALLI 5.9.2009 LOHJAN PIENOISRALLI 5.9.2009 Hyvät kilpailijat Minulla on ilo toivottaa teidät tervetulleiksi Lohjan pienoisralliin. Olemme pyrkineet tekemään hyvän kilpailun, reitin, aikataulun sekä muiden järjestelyjen

Lisätiedot

Aikataulu. Musiikkiohjelma ja Iskelmä-radiosta tutun Satu Kotosen juonto alkavat. Kuvauspiste aukeaa joukkuekuvausta ja viestikapulakilpailua varten.

Aikataulu. Musiikkiohjelma ja Iskelmä-radiosta tutun Satu Kotosen juonto alkavat. Kuvauspiste aukeaa joukkuekuvausta ja viestikapulakilpailua varten. Osallistu jan opas Tapahtuma-aika Aikataulu Torstai 27.8.klo 17:00 alkaa ohjelma tapahtuma-alueella. Ensimmäinen lähtö starttaa klo 18:00. RunFest-tapahtuma päättyy viimeistään klo 23:30. Ohjelma Klo 16:00

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. Skoda maantiecupin 5. osakilpailu. Revisio 1.0 8.7.2015

TEKNINEN OPAS. Skoda maantiecupin 5. osakilpailu. Revisio 1.0 8.7.2015 1 TEKNINEN OPAS Skoda maantiecupin 5. osakilpailu Revisio 1.0 8.7.2015 2 SISÄLLYSLUETTELO: KILPAILUORGANISAATIO... 3 KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ... 3 KILPAILUN TOIMIHENKILÖT... 3 TUOMARINEUVOSTO... 3 KILPAILUN

Lisätiedot