Kuopio Maraton tapahtumaan valmistautuminen käy

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kuopio Maraton tapahtumaan valmistautuminen käy"

Transkriptio

1 Viikko aikaa H-hetkeen Kuopio Maraton tapahtumaan valmistautuminen käy varmasti kuumimmillaan niin järjestelykoneiston kuin osallistujienkin näkökulmasta. Viikon päästä starttilaukauksen kuuluessa tulee kaiken olla valmista. Tämä vaatii lähes 300 henkilön koordinoitua työpanosta. Reitti, liikenteenohjaus, huolto niin reitin varrella kuin maalialueella ja kisakanslian toiminta tulee toimia kuin rasvattu. Kuopio Maraton suurine talkoolaisjoukkoineen onkin monen Pohjoissavolaisen urheiluseuran yhteinen rutistus ja tärkeä talkootulonlähde. Itse tapahtuman ja tunnelman luotte kuitenkin te -osallistujat. Niinpä toivommekin että Kuopio Maratonista tehdään yhdessä hieno ja lämminhenkinen tapahtuma kaikenikäisille kuntoilijoille ja kilpailijoille. Neuvotaan toisiamme ja pyritään saamaan kaikille osallistuville Kuopio Maratonista positiivinen liikuntakokemus. Toivotammekin teidät lämpimästi tervetulleeksi Kuopio Maratonille koko järjestelyorganisaation puolesta. Tähän uutiskirjeeseen onkin kerätty infoa kuinka osallistujat saavat kaiken irti Kuopio Maratonista: 1. Kuopio Maratonin aikataulu 2. Tapahtuma-alue 3. Pysäköinti ja bussiyhteydet 4. Kisakanslian ja Infon aikataulut, yhteystiedot sekä numeron noutaminen 5. Ilmoittautuminen, osallistumisoikeuden siirto ja muutokset 6. Ajanotto ja tulospalvelu 7. Varusteiden vaihto ja tavarasäilytys 8. Juomapisteet ja omat juomat sekä WC:t 9. Ruokailu 10. Jänikset 11. Reitti, merkinnät ja ohittaminen 12. Kartat 13. Ensiapu, keskeyttäminen ja vastuu 14. Peseytyminen (Kylpylä- ja savusaunakäynti) 15. Valokuvaus ja kuvien käyttöoikeus 16. Maratonkuja ja yhteistyökumppanit 1. Kuopio Maratonin aikataulu Perjantai 2.9. Kisakanslia ja Info auki Kylpylähotelli Rauhalahdessa klo Lauantai Kisakanslia ja Info aukeavat Kylpylähotelli Rauhalahdessa Juoksijoiden ja kävelijöiden numerolaput tulee olla haettu Alkuverryttely lavalta Juoksu Puolimaraton ja Maraton lähtö Juoksu Kymppi lähtö Kävely Puolimaraton lähtö Kävely Kymppi lähtö Ruokatarjoilu alkaa / koneet käytössä tulosten selailuun Palkintojenjako Juoksu Kymppi Palkintojenjako Puolimaraton Rullaluistelu Maraton lähtö Kartanonkadulta

2 15.35 Sauvarullaluistelu Maraton lähtö Kartanonkadulta (n. 500m hotellilta) Rullaluistelu Puolimaraton lähtö Kartanonkadulta (n. 500m hotellilta) Palkintojenjako Maraton Palkintojenjako Rulla- ja Sauvarullaluistelut Maratontanssi Rauhalahdessa (tarjous 2 yhden hinnalla osallistujille) 2. Tapahtuma-alue Tapahtuma-alueena toimii Kylpylähotelli Rauhalahden pihaalue ja reitit siitä juosten Kuopion keskusta-alueen ympäri ja rullaluistellen etelään kohti Kaislaistenlahtea. 3. Pysäköinti ja bussiyhteydet Kuopio Maratonin pysäköintialueena toimii Rauhalahden leirintäalue, johon opastus moottoritieltä. Kuopion keskustasta lauantaina Rauhalahteen liikennöivät paikallisliikenteen bussit nro 7, 16. Bussi nro 7 kulkee normaalisti aivan Kylpylähotelli Rauhalahden pihaan, mutta tapahtumapäivänä klo se pysähtyy lähimmällä mahdollisella pysäkillä (Särkilahdenkatu 2). Samaisen osoitteen kautta kulkee myös bussi nro 16. Aikataulut voit tarkistaa Kuopion paikallisliikenteen reittioppaasta. 4. Kisakanslian ja Infon aikataulut, yhteystiedot sekä numeron noutaminen Kisakanslia ja Info-piste ovat avoinna Kylpylähotelli Rauhalahden tiloissa pe 3.9. klo la 4.9. klo Numerolaput tulee noutaa juoksujen ja kävelyiden osalta lauantaina klo mennessä ja rullaluisteluiden klo mennessä. 5. Ilmoittautuminen, osallistumisoikeuden siirto ja muutokset Ilmoittautuminen ja maksaminen onnistuu 1.9. saakka normaalisti nettisivuilla. Jälki-ilmoittautumisia otetaan vastaan 2.9 ja 3.9. kisakansliassa. Maksut pankki- ja luottokortilla, käteisellä, liikunta- ja kulttuuriseteleillä, virike- ja tyky seteleillä, sekä peeässä-liikuntaseteleillä. Osallistumismaksua ei palauteta, osallistumisoikeuden voi siirtää eteenpäin toiselle henkilölle. Nimen vaihdosta osallistujalistalle veloitamme muutosmaksun 5. Muutoksista voi ilmoittaa ennakkoon nettisivujen lomakkeella ja kansliassa täyttämällä muutoslomakkeen. 6. Ajanotto ja tulospalvelu Kuopio Maratonilla on käytössä Racetimer ajanottojärjestelmä. Juoksijanumeron yläreunassa on mikrosiru, joka rekisteröi lähtöajan mentäessä lähtöportin ali ja rekisteröi loppuajan alitettaessa maaliportti. Jokainen juoksija saa sekä brutto- että nettoajan. Kiinnitä numerolappu rintaan yläreuna kehosta poispäin taitettuna. Numerolappua ei saa rutistaa kasaan tai taittaa juoksun aikana. Numerolappua ei tarvitse palauttaa maalissa. Bruttoaika = lähtölaukauksen ja maaliviivan ylityksen välinen aika. (kilpailun virallinen loppuaika) Nettoaika = lähtöviivan ylityksen ja maaliviivan ylityksen välinen aika. Tulosluetteloon merkitään jokaiselle juoksijalle kumpikin aika.

3 Rullaluistelijat HUOM! Kiinnitä numerolappusi selkäpuolelle. Puolimaratonin rullaluistelijat ja sauvarullaluistelijat kiinnittävät lisäksi osallistujatunnisteen oikeaan reiteen, josta liikenteenohjaajat tunnistavat ja ohjaavat teidät puolimaratonin reitille. Kuopio Maratonin tulokset löytyvät Kuopio Maratonin nettisivuilta osoitteesta Tapahtuman aikaan infojärjestelmässä toistetaan tuloksia ja kanslian koneet ovat klo jälkeen käytössä tulosten selailuun yökerhon tiloissa. Mahdollisissa virhetapauksissa tai tulosten puuttuessa ota yhteyttä RaceTimerin Suomen edustajaan: . puh Varusteiden vaihto ja tavarasäilytys Varusteiden vaihtoon on varattu Kylpylähotelli Rauhalahdessa liikuntasali. Suosittelemme osallistujia kuitenkin tulemaan paikalle jo valmiiksi urheiluvaatteissa. Peseytymään ja vaatteiden vaihtoon pääset tapahtuman jälkeen Kylpylään tai Savusaunaan. Arvoesineiden säilytys ja laukkuparkki sijaitsevat läheisellä (n. 300m lähdöstä) teatteriareenalla. Alue on valvottu ja saat laukkuasi vastaan numeron, jolla oma kassisi löytyy. Laukkuparkkiin sisäänpääsy ainoastaan numerolappua vastaan. Emme vastaa tavaroista mahdollisten sekaannusten sattuessa. Rullaluistelijoille pyritään järjestämään arvotavarasäilytys hotellin piha-alueelle. 8. Juomapisteet ja omat juomat sekä WC:t Juomapisteet juoksu- ja kävelymatkoilla n. 3 km välein, rullaluistelussa n. 10 km välein. Juomapisteillä tarjotaan Squeezyn urheilujuomaa (makuna Lemon) ja vettä sekä klo jälkeen suolakurkkuja ja rusinoita. Maalissa tarjolla Squeezy-urheilujuomaa sekä vettä, suolakurkkuja ja rusinoita. Omat juomat toimitettava Info-pisteeseen klo 9.00 mennessä. Juomapullojen kylkeen nimi ja km-merkintä (juoksut: 3,5 km/6 km/9 km/12 km/15 km/18 km/21,5 km/24 km/ 27 km/30 km/33 km/36 km/39 km, rullaluistelut: 10 km/20 km/30 km) WC:t sijaitsevat reitin varrella reittikartasta näkyvissä pisteissä. Tapahtuma-alueella on ulko WC:itä ja myös hotellin WC:t ovat osallistujien käytössä. 9. Ruokailu Ruokailu juoksujen jälkeen on tarjolla hotellilla. Ruoat ovat tarjolla klo lähtien. Ruokana on jauhelihakeittoa leipien, levitteiden ja juoman kera. Erityisruokavaliot saat pyytämällä. 10. Jänikset Jänispalvelu hoituu puolimaratonilla 1.45, 2.00 ja 2.15 tavoiteaikaan pyrkiville, maratonilla 4.00 ja 4.30 tavoiteaikaan pyrkiville. Jänikset esitellään lähdössä ja tunnistat heidät asusta. Jänisten tehtävänä on auttaa sinut tavoiteaikaasi tai sen alle. 11. Reitti, merkinnät ja ohittaminen Reitin varrella on liikenteenohjaajat. Reitti on merkitty kyltein ja kalkkiviivalla. Puolimaratonin (ja maratonin) reitti on virallisesti mitattu. Kympin reittiä ei ole virallisesti mitattu.

4 Puolimaratonin kävelijöiden toivotaan pysyvän oikeassa laidassa rataa n km välillä, jossa maratoonarit ohittavat heidät toisella kierroksellaan. Anna tilaa takaapäin kovaa tuleville! 12. Kartat Kuopio Maratonin kartat löytyvät osoitteesta 13. Ensiapu, keskeyttäminen ja vastuu Ensiapu päivystää reiteillä moottoripyörin ja maalialueella. Myös huoltopisteiltä saat hoitoa (mm. laastareita) tarvittaessa. Jokainen osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan. Järjestäjillä on oikeus keskeyttää väsyneen osallistujan eteneminen. Keskeyttämisestä on ilmoitettava lähimmälle toimitsijalle. Arvioi vastuullisesti oman terveydentilasi perusteella juoksutapahtuman soveltuvuus itsellesi: Älä osallistu, jos tunnet alkamassa olevan sairauden (esim. flunssa) tai tiedät edellisen sairauden jälkeen, että et ole riittävästi palautunut. Keskeytä juoksu, mikäli tunnet jonkin seuraavista oireista: - lisääntyvä rintakipu - voimakas hengenahdistus - huimaus, pyörryttävä olo - kova pohjekipu - muu hälyttävä oire 14. Peseytyminen (Kylpylä- ja savusaunakäynti) Kilpailun jälkeen peseytymiseen käytössäsi on Kylpylä tai Mualiman suurin savusauna. Kuopiolaisten osallistujien toivotaan käyttävän osanottomaksuun sisältyvän kylpylä- tai savusaunakäynnin jälkikäteen pahimpien ruuhkien välttämiseksi. Aikaa on syyskuun 2011 loppuun saakka. 15. Valokuvaus ja kuvien käyttöoikeus tapahtumakuvat.fi valokuvaa juoksijat reitin varrella. Kuvaajat pyrkivät ottamaan valokuvia jokaisesta osallistujasta, jolla on osallistujanumero selkeästi näkyvissä. Saat tilausohjeen samassa kuoressa osallistujanumerosi kanssa. Kuvat tulevat katsottaviksi ja tilattaviksi internetiin osoitteeseen Kuvat löytyvät omalla kilpailunumerollasi. Pohjois-Savon Liikunnalla on oikeus ottamiinsa kuviin tapahtumasta. Kuvia käytetään markkinointitarkoituksiin ja tunnistettavissa olevalta henkilöltä kysytään vielä lupa kuvan käyttöön. 16. Maratonkuja ja yhteistyökumppanit Tapahtuma-alueen maratonkujalta löydät yhteistyökumppaniemme esittely/myyntipisteitä. Mukana ovat mm. Carlson Sport, Craft, Zero Point, Squeezy ym. Mikäli joudut syystä tai toisesta keskeyttämään, ilmoita tästä järjestäjille. Huoltopisteeltä voidaan järjestää tarvittaessa kuljetus tapahtuma-alueelle.

5

6

7

Kisakanslia palvelee aukioloaikoinaan puhelinnumeroissa (03) 8168670 ja (03) 8168671.

Kisakanslia palvelee aukioloaikoinaan puhelinnumeroissa (03) 8168670 ja (03) 8168671. OHJEITA FINLANDIA-HIIHTÄJÄLLE ENNEN LÄHTÖÄ ILMOITTAUTUMINEN Perinteisen 50 km ja 32 km kilpailuun tulee ilmoittautua viimeistään lauantaina 23.2.2013 klo 8.00 mennessä. Vapaan 50 km ja 20 km matkalle sunnuntaihin

Lisätiedot

Nuuksio Classic Trail Maraton 6.9.2014 Kilpailuohjeet!

Nuuksio Classic Trail Maraton 6.9.2014 Kilpailuohjeet! Majoitus Vakuutus Nuuksio Classic Trail Maraton 6.9.2014 Kilpailuohjeet Ennen kilpailua Kilpailukeskus Hotelli Siikaranta tarjoaa osanottajille majoitusta edulliseen kisahintaan. Varaukset suoraan hotellista,

Lisätiedot

Helsinki City Marathon-perhe uudistuu ja kasvaa

Helsinki City Marathon-perhe uudistuu ja kasvaa 2/2015 HCM EDITION 5 Markku Haverinen Harrasteliikuntapäällikkö / Kilpailunjohtaja Helsinki City Marathon-perhe uudistuu ja kasvaa HCM-tapahtuma on tulossa keski-ikään. Lauantaina 15.8. vietämme syntymäpäivää

Lisätiedot

Lauantaina 27.6.2015 http://vierumakitrail.fi http://ltrc.fi

Lauantaina 27.6.2015 http://vierumakitrail.fi http://ltrc.fi Lauantaina 27.6.2015 OHJEITA OSALLISTUJALLE Majoitus Vierumäen Urheiluopisto tarjoaa majoitusta osallistujille sekä huoltojoukoille kisahintaan. Kannattaa tulla jo perjantaina paikan päälle, nukkua hyvin,

Lisätiedot

Kainuun Rastiviikko 5.-10.7.2015 MM-näyttökilpailut ja Suunnistuksen Huippuliigan 4. ja 5. osakilpailut 7.7.2015 ja 9.7.2015 KILPAILUOHJEET

Kainuun Rastiviikko 5.-10.7.2015 MM-näyttökilpailut ja Suunnistuksen Huippuliigan 4. ja 5. osakilpailut 7.7.2015 ja 9.7.2015 KILPAILUOHJEET Kainuun Rastiviikko 5.-10.7.2015 MM-näyttökilpailut ja Suunnistuksen Huippuliigan 4. ja 5. osakilpailut 7.7.2015 ja 9.7.2015 KILPAILUOHJEET Kilpailusäännöt Kilpailuissa noudatetaan IOF:n ja SSL:n sääntöjä

Lisätiedot

60. PIRKAN HIIHTO SUNNUNTAINA 1.3.2015

60. PIRKAN HIIHTO SUNNUNTAINA 1.3.2015 60. PIRKAN HIIHTO SUNNUNTAINA 1.3.2015 MIKÄLI ET SAANUT TÄSSÄ POSTITUKSESSA RINTANUMEROA, OLETAMME SEN LÖYTYVÄN VIIME VUODEN JÄLJILTÄ JO SINULTA. TARKISTA JOKA TAPAUKSESSA KIRJEKUOREN OSOITETARRASTA SARJASI

Lisätiedot

1/2015 HCM & HCR. Tervetuloa HCR:lle! Muista hakea juoksunumerosi 16.5. klo 13 mennessä.

1/2015 HCM & HCR. Tervetuloa HCR:lle! Muista hakea juoksunumerosi 16.5. klo 13 mennessä. 1/2015 HCM & HCR Tervetuloa HCR:lle! Muista hakea juoksunumerosi 16.5. klo 13 mennessä. 5 Markku Haverinen Harrasteliikuntapäällikkö Parasta työtä Specsavers Helsinki City Run häämöttää vain reilun parin

Lisätiedot

6.6.2015. www.kymijokiviesti.fi WWW.JANA-PRO.FI. SSM_roll-up_85x200.indd 3 21.8.2014 9.13

6.6.2015. www.kymijokiviesti.fi WWW.JANA-PRO.FI. SSM_roll-up_85x200.indd 3 21.8.2014 9.13 SSM_roll-up_85x200.indd 3 21.8.2014 9.13 6.6.2015 WWW.JANA-PRO.FI www.kymijokiviesti.fi Tervetuloa mukaan IV Kymijokiviestiin, joka juostaan lauantaina 6.6.2015. Kuntoliikunta on yksi tärkeä palanen suomalaisten

Lisätiedot

Kilpailuissa noudatetaan näiden ohjeiden lisäksi SSL:n sääntöjä sekä Suunnistavan Uudenmaan AM-ohjeita.

Kilpailuissa noudatetaan näiden ohjeiden lisäksi SSL:n sääntöjä sekä Suunnistavan Uudenmaan AM-ohjeita. Kilpailuohjeet Suunnistuksen Uudenmaan ja Päijät-Hämeen aluemestaruuskilpailut Pitkä matka ja viesti 15.-16.8.2015 Hyvinkää Hyvinkään Rasti ry Kilpailu on avoin myös alueiden ulkopuolisille kilpailijoille.

Lisätiedot

Tampereen Pyrinnön Kolmepäiväiset Grano Games -suunnistuskilpailut ALUSTAVAT! Kilpailuohjeet

Tampereen Pyrinnön Kolmepäiväiset Grano Games -suunnistuskilpailut ALUSTAVAT! Kilpailuohjeet Kilpailuohjeet Versio.0: 4.6.205 klo 5 Tampereen Pyrinnön Kolmepäiväiset Grano Games -suunnistuskilpailut ALUSTAVAT! Kilpailuohjeet Pe 5.6.204 klo 9 sprintti / Hatanpään soutukeskus, Hatanpäänkatu 6, Tampere

Lisätiedot

NÄIN TOIMITAAN VALIO-JUKOLASSA SISÄLTÖ

NÄIN TOIMITAAN VALIO-JUKOLASSA SISÄLTÖ NÄIN TOIMITAAN VALIO-JUKOLASSA SISÄLTÖ 1. Kilpailun ja ohjelmien aikataulu 2. Aukioloajat 3. Saapuminen kilpailukeskukseen 4. Turvallisuus ja hätätilanteet 5. Kilpailuun valmistautuminen 6. Kilpailun seuraaminen

Lisätiedot

ENNAKKO-OHJE HABARI ZA MCHANA, HYVÄT KILPAILIJAT!

ENNAKKO-OHJE HABARI ZA MCHANA, HYVÄT KILPAILIJAT! HABARI ZA MCHANA, HYVÄT KILPAILIJAT! Kädessänne oleva Nyota ya Afrikan ennakko-ohje kertoo kisojen olevan lähellä reilun viikon kuluttua. Kisoja on tehty nyt pari vuotta. Kilpailun järjestävät kolme toisilleen

Lisätiedot

TERVETULOA AGILITYN SM-KILPAILUIHIN OULUUN!

TERVETULOA AGILITYN SM-KILPAILUIHIN OULUUN! TERVETULOA AGILITYN SM-KILPAILUIHIN OULUUN! Viikonlopun aikana nähdään yli 2400 starttia. Perjantaina 12.6.2015 kilpaillaan 3-luokan kilpailut, joihin on ilmoittautunut huikeat 854 koirakkoa. Lauantain

Lisätiedot

IKÄLUOKKIEN SUOMENMESTARUUSKILPAILUT (juniorit ja mastersit), Pikku Syöte 15. 16.8.2015

IKÄLUOKKIEN SUOMENMESTARUUSKILPAILUT (juniorit ja mastersit), Pikku Syöte 15. 16.8.2015 TEKNINEN OPAS IKÄLUOKKIEN SUOMENMESTARUUSKILPAILUT (juniorit ja mastersit), Pikku Syöte 15. 16.8.2015 1. KILPAILUISSA NOUDATETTAVAT SÄÄNNÖT JA MÄÄRÄYKSET Kilpailuissa noudatetaan UCI:n ja SPU:n kilpailusääntöja

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS MAASTOPYÖRÄILY XCO SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT 2013 21.7.2013 MESSILÄ

TEKNINEN OPAS MAASTOPYÖRÄILY XCO SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT 2013 21.7.2013 MESSILÄ TEKNINEN OPAS MAASTOPYÖRÄILY XCO SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT 2013 21.7.2013 MESSILÄ HEI! Tervetuloa XCO-maastopyöräilyn SM-kilpailuihin Hollolan Messilään sunnuntaina 21.7.2013. Pitelet kädessäsi kilpailun

Lisätiedot

NÄIN TOIMITAAN JÄMSÄ-JUKOLASSA

NÄIN TOIMITAAN JÄMSÄ-JUKOLASSA NÄIN TOIMITAAN JÄMSÄ-JUKOLASSA Kilpailuviikonlopun aikataulu Perjantai 14.6.2013 10.00 Kilpailukeskus ja info avataan 18.00 Juoksujärjestykset jätettävä viimeistään 22.00 Info suljetaan Lauantai 15.6.2013

Lisätiedot

Suomen Partiolaiset Finlands Scouter ry Suunnistusmestaruuskilpailut 26.8.2007, Turku

Suomen Partiolaiset Finlands Scouter ry Suunnistusmestaruuskilpailut 26.8.2007, Turku Suomen Partiolaiset Finlands Scouter ry Suunnistusmestaruuskilpailut 26.8.2007, Turku KILPAILUOHJE 1. YLEISTÄ 2. PÄÄTOIMIHENKILÖT 3. KILPAILUN YLEISAIKATAULU 4. KILPAILUKESKUS 5. PYSÄKÖINTI 6. KIELLETYT

Lisätiedot

VEHMERSALMEN KIERROS 2007

VEHMERSALMEN KIERROS 2007 VEHMERSALMEN KIERROS 2007 KUNTOPYÖRÄILYTAPAHTUMA Su 3.6.2007 www.kuopys.fi Uudistunut Vehmersalmen kierros Su 3.6.2007 Vehmeri 2007 Leppoisa kuntopyöräilytapahtuma! Yleistä Vehmersalmen kierros on kaikille

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS TERVAETAPIT 6.-8.7.2012 Special Bike Velo PowerBar Tempo City Sport Ajo Pyörä-Suvala Kriterium

TEKNINEN OPAS TERVAETAPIT 6.-8.7.2012 Special Bike Velo PowerBar Tempo City Sport Ajo Pyörä-Suvala Kriterium TEKNINEN OPAS TERVAETAPIT 6.-8.7.2012 Special Bike Velo PowerBar Tempo City Sport Ajo Pyörä-Suvala Kriterium SISÄLLYSLUETTELO: 1. Kilpailun toimihenkilöt 2. Ohjeita kilpailijoille ja huoltajille 3. Osakilpailut

Lisätiedot

25.-26.2.2012 HIIHTÄJÄOHJE INSTRUCTIONS FOR SKIERS LAHTI - HOLLOLA - LAHTI. www.finlandiahiihto.fi

25.-26.2.2012 HIIHTÄJÄOHJE INSTRUCTIONS FOR SKIERS LAHTI - HOLLOLA - LAHTI. www.finlandiahiihto.fi 39. FINLANDIA-HIIHTO 25.-26.2.2012 HIIHTÄJÄOHJE INSTRUCTIONS FOR SKIERS LAHTI - HOLLOLA - LAHTI www.finlandiahiihto.fi Sisällysluettelo / Contents Tervetuloa / Welcome... 3 Organisaatio / Organization...

Lisätiedot

NÄIN JÄRJESTÄT TORSTAIRASTIT KAUDELLA (2009)

NÄIN JÄRJESTÄT TORSTAIRASTIT KAUDELLA (2009) NÄIN JÄRJESTÄT TORSTAIRASTIT KAUDELLA (2009) A. Yleistä Valmistelut Aloita valmistelut ajoissa, vähintään 2-3 viikkoa ennen tapahtumaa, esimerkiksi lähtö- ja maalipaikkojen määrittämisellä. Vanhoja lähtöpaikkoja

Lisätiedot

Matkustus ja kuljetukset

Matkustus ja kuljetukset Kilpailuohjeet ja muu informaatio (Ruotsin suunnistusliiton kilpailusäännöt ja -määräykset, 7.2.3 Kilpailija on velvollinen noudattamaan järjestäjien antamia kilpailuohjeita.). Matkustus ja kuljetukset

Lisätiedot

KILPAILUN JÄRJESTÄMISSÄÄNNÖT SUOMEN TRIATHLONLIITTO RY. SÄÄNNÖT JA OHJEET KILPAILUN JÄRJESTÄJÄLLE Suomen Triathlonliiton hallitus, 31.5.

KILPAILUN JÄRJESTÄMISSÄÄNNÖT SUOMEN TRIATHLONLIITTO RY. SÄÄNNÖT JA OHJEET KILPAILUN JÄRJESTÄJÄLLE Suomen Triathlonliiton hallitus, 31.5. KILPAILUN JÄRJESTÄMISSÄÄNNÖT SUOMEN TRIATHLONLIITTO RY SÄÄNNÖT JA OHJEET KILPAILUN JÄRJESTÄJÄLLE Suomen Triathlonliiton hallitus, 31.5.2014 ASIAHAKEMISTO 1 Yleistä 2 Kilpailulajit ja -muodot 3 Kilpailumatkat

Lisätiedot

Jukolan viesti Kaukametsäläiset ry. OHJEITA ja NEUVOJA Jukolaan osallistumista suunnitteleville ja ensikertalaisille JUKOLA-OPAS. www.jukola.

Jukolan viesti Kaukametsäläiset ry. OHJEITA ja NEUVOJA Jukolaan osallistumista suunnitteleville ja ensikertalaisille JUKOLA-OPAS. www.jukola. Jukolan viesti Kaukametsäläiset ry OHJEITA ja NEUVOJA JUKOLA-OPAS www.jukola.com Versio: 2013 Lukijalle Jukolan viesti on tapahtuma, johon osallistuu joka vuosi satoja ensikertalaisia. Useissa ensikertalaisten

Lisätiedot

Kilpailukeskus sijaitsee Kuopion Vehmersalmella, Rytökylässä. Kilpailukeskus avataan perjantaina 13.6.2014 klo 10.00.

Kilpailukeskus sijaitsee Kuopion Vehmersalmella, Rytökylässä. Kilpailukeskus avataan perjantaina 13.6.2014 klo 10.00. SAAPUMINEN KILPAILUKESKUKSEEN Kilpailukeskus sijaitsee Kuopion Vehmersalmella, Rytökylässä. Kilpailukeskus avataan perjantaina 13.6.2014 klo 10.00. Lännestä (lounaasta) VT 9:ää saapuvan liikenteen opastus

Lisätiedot

1/12 KILPAILUNJOHTAJAN PUHEENVUORO. Tervehdys rallikansa!

1/12 KILPAILUNJOHTAJAN PUHEENVUORO. Tervehdys rallikansa! KILPAILIJAOHJEET 1/12 KILPAILUNJOHTAJAN PUHEENVUORO Tervehdys rallikansa! Kinkut on syöty, tinat valettu ja raketit paukuteltu, joten on taas aika aloittaa tositoimet. Mäntsälän Moottorikerho aloittaa

Lisätiedot

KILPAILIJAOHJEET. Kuva Alpo Manninen

KILPAILIJAOHJEET. Kuva Alpo Manninen KILPAILIJAOHJEET Kuva Alpo Manninen KILPAILUNJOHTAJAN PUHEENVUORO Tervehdys rallikansa! Mäntsälän Moottorikerho ry on saanut tänä vuonna kunnian järjestää vuoden 2013 ensimmäisen F-cupin osakilpailun,

Lisätiedot

Mitä tässä ohjeessa puhutaan joukkueesta, koskee myös henkilökohtaisten sarjojen yksittäisiä kilpailijoita.

Mitä tässä ohjeessa puhutaan joukkueesta, koskee myös henkilökohtaisten sarjojen yksittäisiä kilpailijoita. Turku Rogaining Sprint 2011 30.5.2011 Kilpailuohje 1. YLEISTÄ 2. PÄÄTOIMIHENKILÖT 3. KILPAILUN YLEISAIKATAULU 4. KILPAILUKESKUS JA KILPAILUTOIMISTO 5. PYSÄKÖINTI 6. KIELLETYT ALUEET 7. ENSIAPU 8. KILPAILUNUMEROT

Lisätiedot

KILPAILUOHJE TORPPA 2008

KILPAILUOHJE TORPPA 2008 KILPAILUOHJE TORPPA 2008 Partiotaitojen suomenmestaruuskilpailut Pietarsaaressa 4.-5.10.2008 Tervetuloa Torppaan! Vartionne on ilmoittautunut partiotaitojen syyssuomenmestaruuskilpailuun Pietarsaareen

Lisätiedot

Talotekniikka 10 SM ralli

Talotekniikka 10 SM ralli Talotekniikka 10 SM ralli 14.-15.9.2012 Kilpailijaohje PDF processed with CutePDF evaluation edition www.cutepdf.com KILPAILIJAOHJEET 1. Kilpailusta yleensä 1.1 Kilpailunjohtajan puheenvuoro 1.2 Ohjelma

Lisätiedot