KILPAILUSÄÄNNÖT ja OHJEET KILPAILIJOILLE

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KILPAILUSÄÄNNÖT ja OHJEET KILPAILIJOILLE"

Transkriptio

1 KILPAILUSÄÄNNÖT ja OHJEET KILPAILIJOILLE Kilpailupaikkana on Kangasala ja kisakeskuksena toimii Kuntoutumiskeskus Apila. Kuntoutumiskeskus Apilan osoite on Reumantie 6, Kangasala. Kilpailun johtajana ja pääjärjestäjänä on Simo Hillo p Kilpailunjohtajan apuna on turvallisuuspäällikkö, kisakanslian johtaja ja tapahtuma-alueen päällikkö. Kilpailualue kisakeskuksessa on selkeästi merkitty ja tapahtuman kuuluttaja / juontaja infoaa tapahtuman kulusta. Lisäksi tapahtuma-alueella on musiikkia, jonka toistosta vastaa DJ. Kilpailukanslian puhelinnumero on ( puhelin aukeaa 24.7 perjantaina ) Järjestäjän toimesta on talkooväen vakuutus voimassa ja tapahtumajärjestäjän vastuuvakuutus, jokainen kilpailija kilpailee kuitenkin omalla vastuullaan. Kilpailujärjestäjä on saanut tapahtumalle virallisen luvan, sekä turvallisuus- ja pelastussuunnitelmat on hyväksytty. Tässä asiakirjassa käydään läpi tapahtumaan liittyviä asioita. On tärkeää, että jokainen tutustuu ohjeisiin etukäteen. Kilpailukanslian ilmoitustaululla on tämä asiakirja ja kansliassa on myös tulosteita, tämä asiakirja on myös luettavissa kilpailun nettisivuilla osoitteessa ja lisäksi se toimitetaan etukäteen kaikille ilmoittautuneille sähköpostin liitteenä. Kilpailun reittikartat on julkaistu nettisivuilla. Kangasala Triathlonin kaikki matkat ovat kaikille avoimia, eivätkä edellytä kuulumista mihinkään triathlonseuraan eikä kilpailulisenssiä. Kangasala Triathlon järjestetään nyt ensimmäistä kertaa, ja tapahtumasta on tarkoitus tehdä perinne. Järjestäjälle on tärkeää korkea laatutaso, turvallisuus ja rennon letkeä liikuntatapahtuma. Turvallisuus on viime kädessä jokaisen kilpailijan omalla vastuulla, joten toivomme turvallista asennetta ja välttämään turhia riskejä kilpailun aikana. Reitin varrella on riittävästi toimitsijoita, ja reitin varrella oleville asukkaille on infottu tapahtumasta. Tervetuloa lämpimästi viihtymään ja viehättymään Kangasala Triathlonin tunnelmaan!

2 KILPAILUN AIKATAULU perjantaina kello kisakanslia aukeaa lauantai 25.7 kello kisakanslia aukeaa kello lasten kisan INFO, paikka on kisakanslian läheisyydessä - ota mukaan infoon polkupyörä, juoksuvarusteet, siirrymme infon jälkeen vaihtopaikan kautta uintipaikalle. kello lasten kisan lähtö kello starttaavat 8 v ja 10 v sarjat kello starttaavat 12 v ja 14 v sarjat kello lasten kisan palkintojenjako ja kilpailun viralliset tervehdyssanat kello kuntokisan INFO kello kuntokisan lähtö kello kunto+ kisan INFO kello kunto+ kisan lähtö kello kunto kisan palkintojenjako n kello kunto ja kunto+ kisan palkintojen jako

3 KISAMATKAT ja SARJAT lapset ikäsarja uinti pyöräily juoksu tytöt ja pojat 8v (v tai myöhemmin syntyneet) 25 m 500 m 125 m tytöt ja pojat 10v (v syntyneet) 50 m 1000 m 250 m tytöt ja pojat 12v (v syntyneet) 100 m 1500 m 500 m tytöt ja pojat 14v (v syntyneet) 200 m 3000 m 1000 m kunto ikäsarja uinti pyöräily juoksu naiset ja miehet alle 18v 500 m 15 km 4 km naiset ja miehet alle 21v 500 m 15 km 4 km yleinen naiset ja miehet 500 m 15 km 4 km kunto+ ikäsarja uinti pyöräily juoksu naiset ja miehet alle 18v 1000 m 30 km 8 km naiset ja miehet alle 21v 1000 m 30 km 8 km yleinen naiset ja miehet 1000 m 30 km 8 km

4 Kilpailukanslia: Sijaitsee Kisakeskuksen ytimessä, maalialueen lähellä. Katos, joka merkitty KISAKANSLIA. Kilpailijoiden ja katsojien parkkipaikat: Pikonlinnan alueella, ja Apilan läheisyydessä. Parkkiin ohjaus ja alueet merkitty. Kauimmainenkin parkkipaikka sijaitsee n 500 m etäisyydellä, ja sinne kulkee kävelytie. On mahdollista tuoda pyörät ja varusteet lähemmäs kisakeskusta, mutta autojen pysäköinti vain merkityille alueille. Ensiapupiste: Kisakeskuksen läheisyydessä, VPK:n auto. Apilan sisältä löytyy WC tiloja, pukuhuoneet sekä lisäksi siellä on ruokailutilat ja pieni kioski.

5 Kaikilla toimitsijoilla on päällä Kangasala Triathlon paita, sekä keltainen heijastinliivi. Heiltä voit kysyä, jos jokin asia on epäselvä tai askarruttaa. Uintipaikalle siirrytään pukuhuoneista, ja olemme laittaneet hyvät opasteet kulkemiseen. Ole ajoissa uintipaikalla, viimeistään 15 minuuttia ennen starttia.

6 ENNEN KILPAILUA: Vahvista osanotto kisakansliassa viimeistään 60 min ennen omaa lähtöäsi. Kilpailukanslia aukeaa lauantaina 25.7 kello Ilmoittautumisen yhteydessä jaetaan kisakassi, joka sisältää: - Kilpailunumeron (pidettävä näkyvissä pyöräilyn ja juoksun aikana) sekä tarrat kypärään, pyörään ja laatikkoon - Uimalakin, joka on valmiiksi numeroitu - Kuminauhan (kilpailunumerolle) - Hakaneulat (kilpailunumeron kiinnytystä varten kuminauhaan) - Kilpailumateriaalin - ajanottotunnisteen - osallistujamitalin -ruokailukupongin - t-paidan Laita kirjekuoressa olevat tarrat kypärään ja pyörään, pue päähäsi ennen uintia uimalakki, missä sinun kilpailijanumero sekä kiinnitä ajanottolaite (siihen saat ohjeet infossa). Solmi kisakassissa olevan numerolapun kuminauha siten, että se sopii vyötärösi ympäri. Vie tavarasi vaihtopaikalle min ennen omaa lähtöäsi. Pyöräsi tarkistetaan (jarrut, kypärä, yleiskunto) Laita vaihtopaikkasi kuntoon: Pyörä telineeseen, numerolappu ja kypärä roikkumaan pyörään (tai juoksukengät ja mahdolliset muut varusteet laatikkoon (ei maahan!). laatikkoon), Valmistaudu kisaan, uintiverryttelyn voit tehdä järven vasemmassa reunassa. Ole viimeistään 15 min ennen lähtöä starttialueen lähellä sijaitsevalla odotusalueella rantasaunalla.

7 KILPAILU: Lähtö tapahtuu vedestä yhteislähtönä. Otamme uimarit ennen lähtöä poijun viereen useampaan riviin. Nopeimmat uimarit eturiviin. Lähtömerkkinä on sumutorvi. Jos sinulla on ongelmia uinnin aikana, nosta toinen kätesi ylös ja huuda apua. Vaihdossa pue kilpailunumero selkäpuolelle, kiinnitä kypärä ennen kuin otat pyörän. Työnnä pyörä vaihtoalueelta. Saat aloittaa pyöräilyn punaisen viivan ylitettyäsi. Aja tien oikeaa reunaa pyörätiellä ja ohita vasemmalta, keskiviivaan ylittäminen on ehdottomasti kielletty. Pyöräilyn päätyttyä nouse pyörän päältä ennen punaista viivaa. Työnnä pyörä vaihtopaikalle ja aseta se telineeseen. Tämän jälkeen irrota kypärä ja laita se laatikkoon. Pue lenkkarit. Juoksun aloitettuasi käännä kilpailunumero etupuolelle. Juoksureitin varrella on tarjolla urheilujuomaa ja vettä. Maalissa saat palautumisen edistämiseksi proteiinipatukan sekä juomaa. Nouda varusteesi vaihtoalueelta ( tai vaihtoalueen viereiseltä alueelta KUNTO matkalta kello 14 jälkeen maaliin saapuvat) heti kisan jälkeen. Palauta ajanottolaite. Muistona kisasta saat pitää uimalakin ja kilpailijanumeron. LASTEN kisan asiat selviävät parhaiten kisainfossa ja hieman myöhemmin julkaistavassa reittikartassa. Lasten kisaan toivotaan aikuisia avuksi reitin varrella ohjaamaan ja kannustamaan.

8 Uinti Uinti suoritetaan KUNTO matkan osalta yhtenä kierroksena ja KUNTO+ matkan osalta kahtena kierroksena. Reitillä on turvaveneitä ja kajakkeja. Alustava uintikartta ohessa. Märkäpuvun käyttö on mahdollista ja suositeltavaa jos veden lämpötila on alle 18 astetta. Lasten kisan uintiosuus on nuoremmilla 8 v sarjassa laiturin päästä rantaan ( n. 25 metriä ) ja 10 v sarjassa rannasta laiturin päähän ja takaisin ( n. 50 metriä ), uimarit uivat rataköyden viivoittamaa reittiä. 12 v ja 14 v sarjoissa uidaan laiturilta poijulle ja takaisin 12 v 1 kierros ja 14 v 2 kierrosta. verryttely-alue UINTI osuuden kartta VAIHTO siirtymä vaihtoon uintiin LÄHTÖ turva1 100 m 180 m turva5 turva2 turva4 170 m turva1 = soutuvene turva3 = kajakki turva2= kajakki turva4 = kajakki turva5 = Simo / Buster - liikkuvat kilpailijoiden mukana 50 m turva3 KUNTO matkan uinti 1 kierros, 500 metriä. Voit uida mitä uintilajia tahansa, myös turvakelluketta voit halutessasi käyttää. - kierrä valkoiset poijut vasemmalta, matkalla riittävästi vesiturvaajia, jos tulee hätä niin nosta käsi ylös. - uinnin jälkeen nouse merkitystä paikasta vedestä (ramppi), tarjolla mukillinen juomaa. - siirry harmaata mattoa pitkin vaihtoalueelle, matkaa n 150 metriä KUNTO+ matkan uinti on 2 kierrosta, 1000 metriä. Voit uida mitä uintilajia tahansa, myös turvakelluketta voit halutessasi käyttää. Uinnin jälkeen siirryt vaihtoalueelle ja valmistaudut pyöräilyosuuteen.

9 Pyöräily Pyörällä ajaminen vaihtoalueella on ehdottomasti kielletty. Kilpailussa on peesikielto, eli etäisyys edellä menevään pyöräilijään vähintään 10 metriä. Jos tarve ohittaa edellä menevä, niin ohitettavan on hidastettava vauhtiaan kun huomaan ohituksen tapahtuvan. Peesikieltoa seurataan toimitsijoiden ja kilpailuvalvojien toimesta. Peesikielto mahdollistaa myös triathlonpyörällä ajamisen. Kilpailureitillä risteyksissä ja kääntöpaikoilla on liikenteenohjaus, mutta kadut eivät ole yleiseltä liikenteeltä suljettuja. Tästä syystä kilpailijoiden on oltava erityisen varovaisia muun liikenteen vuoksi. Kypärän käyttö on pyöräilyn aikana pakollista. Juoksu Juoksureitti on yhden kierroksen pituinen KUNTO matkalla, 4 kilometriä ja KUNTO+ matkalla edestakainen ja kääntöpaikka on 4 km kohdalla ( Ravintola Paakari ). Maali Maali sijaitsee Kisakeskus Apilassa. Huoltopisteet Viralliset huoltopisteet sijaitsevat kilpailukeskuksen läheisyydessä, sekä pyöräilyssä ja juoksussa huoltopiste löytyy myös reitin varrelta. Kisakeskuksessa on iso vesi säiliö, josta voit täyttää oman juomapullosi. Virallisissa huoltopisteissä on tarjolla: urheilujuoma ja vesi TULOKSET: Kilpailun tulokset julkaistaan nettisivulla (sivu vahvistuu ennen kisaa), ja kisakanslian INFO taululle tulee viralliset tulokset kisan päätyttyä. WC:eet Kilpailukeskuksessa vaihtoalueen läheisyydessä on wc. Juoksu- ja pyöräreitin varrella ei erillistä wc:tä ole. Pukutilat, suihkut ja sauna Pukutilat ja suihkut sijaitsevat kisakeskuksessa. Pukutilassa ei ole vartiointia, mutta varusteet voi halutessaan jättää omalla vastuulla ko. tilaan. Palkinnot Kilpailussa jaetaan palkinnot sijoille 1-3

KILPAILUSÄÄNNÖT ja OHJEET KILPAILIJOILLE

KILPAILUSÄÄNNÖT ja OHJEET KILPAILIJOILLE KILPAILUSÄÄNNÖT ja OHJEET KILPAILIJOILLE Kilpailupaikkana on Kangasala ja kisakeskuksena toimii Kuntoutumiskeskus Apila. Kuntoutumiskeskus Apilan osoite on Reumantie 6, 36200 Kangasala. Kilpailun johtajana

Lisätiedot

Kisaopas. Triathlonin SM-pikamatka ja perusmatkan. kuntosarja. 14.6.2014 Nurmijärvi. Hyvinkään Pyöräilijät

Kisaopas. Triathlonin SM-pikamatka ja perusmatkan. kuntosarja. 14.6.2014 Nurmijärvi. Hyvinkään Pyöräilijät Kisaopas Triathlonin SM-pikamatka ja perusmatkan kuntosarja 14.6.2014 Nurmijärvi Hyvinkään Pyöräilijät Saapuminen Parkkipaikan osoite on Kotorannantie 49, 05250 Kiljava. Alla olevassa kartassa ovat suositellut

Lisätiedot

LASTEN TRIATHLON KISAINFO

LASTEN TRIATHLON KISAINFO LASTEN TRIATHLON KISAINFO Lauantain 14.7 AIKATAULU kilpailijoiden ja yleisön pysäköinti Destian alueella kello 07.30 kisakanslia aukeaa, ilmoittaudu viimeistään kello 09.00 (8v ja 10v), vanhemmat sarjat

Lisätiedot

VIRPINIEMI TRIATHLON 2015 KISAOHJEISTUS

VIRPINIEMI TRIATHLON 2015 KISAOHJEISTUS VIRPINIEMI TRIATHLON 2015 KISAOHJEISTUS Triathlonkilpailu sunnuntaina 2.8.2015, perus- ja sprinttimatka Tärkeät paikat (kts. kartta): Ea-piste: sijaitsee vaihtoalueen läheisyydessä Kisakanslia: sijaitsee

Lisätiedot

KILPAILUSÄÄNNÖT ja OHJEET KILPAILIJOILLE

KILPAILUSÄÄNNÖT ja OHJEET KILPAILIJOILLE KILPAILUSÄÄNNÖT ja OHJEET KILPAILIJOILLE Kilpailupaikkana on Kangasala ja kisakeskuksena toimii Mobilia. Mobilian osoite on Kustaa Kolmannen tie 75, 36270 Kangasala. Kilpailun johtajana on Simo Hillo p.

Lisätiedot

Uintiosuus 450 m. Kilpailuohjeet pikamatka kuntosarjat. Kilpailutoimisto. Pyöräilyosuus noin 18 km. Kilpailuinfo. Pyörän katsastus ja vaihtoalue

Uintiosuus 450 m. Kilpailuohjeet pikamatka kuntosarjat. Kilpailutoimisto. Pyöräilyosuus noin 18 km. Kilpailuinfo. Pyörän katsastus ja vaihtoalue Kilpailuohjeet pikamatka kuntosarjat Paikka ja aika: La 31.5.2014, Liikuntakeskus Pajulahti, Pajulahdentie 167, 155 Nastola. Sarjat: Miehet, naiset ja nuoret kuntosarjat. Matka: Pikamatka, uinti 450 m,

Lisätiedot

Uintiosuus 1,5 km. Kilpailuohjeet perusmatka kilpasarjat. Kilpailutoimisto. Pyöräilyosuus 40,7 km. Kilpailuinfo. Pyörän katsastus ja vaihtoalue

Uintiosuus 1,5 km. Kilpailuohjeet perusmatka kilpasarjat. Kilpailutoimisto. Pyöräilyosuus 40,7 km. Kilpailuinfo. Pyörän katsastus ja vaihtoalue Kilpailuohjeet perusmatka kilpasarjat Paikka ja aika: La 31.5.2014, Liikuntakeskus Pajulahti, Pajulahdentie 167, 155 Nastola. Sarjat: Miehet ja naiset yleinen Matka: Perusmatka, uinti 1,5 km, pyöräily

Lisätiedot

SM-viikko 2017 TRIATHLON

SM-viikko 2017 TRIATHLON SM-viikko 2017 TRIATHLON TRIATHLONIN SM pikamatkan joukkuekilpailu KILPAILUNJOHTAJA Simo Hillo / simo.hillo@pedart.fi / 0400 594 385 Kilpailun ylituomari Marko Selin Tervetuloa SM kisaan! SM- joukkuekilpailu

Lisätiedot

KILPAILIJAINFO. kilpailunjohtaja Simo Hillo puhelin

KILPAILIJAINFO. kilpailunjohtaja Simo Hillo puhelin KILPAILIJAINFO kilpailunjohtaja Simo Hillo puhelin 0400 594 385 aluekartta ja selitykset: päätie kisakeskukseen PYSÄKÖINTI JUOKSU pukuhuone- ja suihkuteltat UINTI KISAKESKUS LAHDENTIE kilpailijapysäköinti

Lisätiedot

Trail Triathlon SÄÄNNÖT KILPAILUOHJE

Trail Triathlon SÄÄNNÖT KILPAILUOHJE Versio 1.1, (julkaistu 17.4.2016) Säännöt ja kilpailuohje päivittyy kevään aikana, lopullinen versio julkaistaan viimeistään viikkoa ennen kilpailupäivää. Trail Triathlon SÄÄNNÖT JA KILPAILUOHJE TRAIL

Lisätiedot

KILPAILIJAINFO. kilpailunjohtaja Simo Hillo puhelin

KILPAILIJAINFO. kilpailunjohtaja Simo Hillo puhelin KILPAILIJAINFO kilpailunjohtaja Simo Hillo puhelin 0400 594 385 aluekartta ja selitykset: keskusta pyöräreitti PYSÄKÖINTI JUOKSU UINTI KISAKESKUS pukuhuone- ja suihkuteltat LAHDENTIE TULE MOBILIAAN ja

Lisätiedot

HelTri Cup- kilpailusarja sekä Rykäsyn reittiseloste

HelTri Cup- kilpailusarja sekä Rykäsyn reittiseloste SELOSTE Sivu 1 / 12 HelTri Cup- kilpailusarja sekä Rykäsyn reittiseloste SELOSTE Sivu 2 / 12 Sisällys HelTri Cup- kilpailusarja sekä Rykäsyn reittiseloste... 1 HelTri-cup säännöt... 3 Kilpaileminen...

Lisätiedot

OHJEITA KILPAILIJOILLE. Kilpailupysäköinti

OHJEITA KILPAILIJOILLE. Kilpailupysäköinti 1(7) OHJEITA KILPAILIJOILLE Kilpailupysäköinti Kilpailupysäköinti sijaitsee Katinhännän kentällä, osoitteessa Plaamintie 10. Kilpailujärjestelyjen vuoksi ajo-ohje: Lehmuuntieltä, Plaamintielle. Opastus

Lisätiedot

KILPAILIJAINFO. kilpailunjohtaja Simo Hillo puhelin turvapäällikkö Pasi Kolu puhelimet ja

KILPAILIJAINFO. kilpailunjohtaja Simo Hillo puhelin turvapäällikkö Pasi Kolu puhelimet ja KILPAILIJAINFO kilpailunjohtaja Simo Hillo puhelin 0400 594 385 turvapäällikkö Pasi Kolu puhelimet 0400 876 479 ja 045 351 93 50 aluekartta ja selitykset: päätie kisakeskukseen PYSÄKÖINTI JUOKSU UINTI

Lisätiedot

Rykäsyn kilpailuohjeet sekä reittiselosteet 2016

Rykäsyn kilpailuohjeet sekä reittiselosteet 2016 SELOSTE Sivu 1 / 17 Rykäsyn kilpailuohjeet sekä reittiselosteet 2016 SELOSTE Sivu 2 / 17 Sisällys Rykäsyn kilpailuohjeet sekä reittiselosteet 2016... 1 Rykäsy... 3 Ilmoittautuminen... 3 Kilpailunumero...

Lisätiedot

Kaikille avoin, jokamiesluokan Maisema-Triathlon Hämeenkyrössä 26.7.2015 klo 12.00.

Kaikille avoin, jokamiesluokan Maisema-Triathlon Hämeenkyrössä 26.7.2015 klo 12.00. Kaikille avoin, jokamiesluokan Maisema-Triathlon Hämeenkyrössä 26.7.2015 klo 12.00. Kilpailukeskus: Laitilan sillan pielessä, ent. Meijerin tontilla, os. Trossitie Sarjat ja matkat: Miehet yleinen, Naiset

Lisätiedot

Ohjeita kilpailijoille. Kilpailupysäköinti

Ohjeita kilpailijoille. Kilpailupysäköinti 1(6) Ohjeita kilpailijoille Kilpailupysäköinti Kilpailupysäköinti sijaitsee Katinhännän kentällä, osoitteessa Plaamintie 10. Kilpailujärjestelyjen vuoksi ajo-ohje: Lehmuuntieltä, Plaamintielle. Opastus

Lisätiedot

OSALLISTUJAN OPAS JUNIORCHALLENGE 2 17

OSALLISTUJAN OPAS JUNIORCHALLENGE 2 17 OSALLISTUJAN OPAS JUNIORCHALLENGE 2 17 OSALLISTUJAN OPAS SISÄLLYSLUETTELO TERVETULOA... 3 KISA-ALUE... 5 ENNEN KILPAILUA... 6 Ilmoittautuminen... 6 Vaihtoalue (T1 and T2)... 6 KILPAILUREITIT... 7 UINTI...

Lisätiedot

OSALLISTUJAN OPAS JUNIOR CHALLENGE 2 18

OSALLISTUJAN OPAS JUNIOR CHALLENGE 2 18 OSALLISTUJAN OPAS JUNIOR CHALLENGE 2 18 1 SISÄLLYSLUETTELO TERVETULOA 3 KILPAILUALUE 5 ENNEN KILPAILUA 6 Ilmoittautuminen 6 Vaihtoalue (T1 and T2) 7 KILPAILUREITIT 9 UINTI 9 PYÖRÄOSUUS 10 JUOKSUSOSUUS

Lisätiedot

KILPAILUOHJEET. Tervetuloa Suur-Savon alueen 71. maakuntaviestiin ja Tsemppi-harrasteviestiin 7.2.2015 Mäntyharjuun!

KILPAILUOHJEET. Tervetuloa Suur-Savon alueen 71. maakuntaviestiin ja Tsemppi-harrasteviestiin 7.2.2015 Mäntyharjuun! KILPAILUOHJEET Tervetuloa Suur-Savon alueen 71. maakuntaviestiin ja Tsemppi-harrasteviestiin 7.2.2015 Mäntyharjuun! YLEISTÄ Maakuntaviestiin voivat osallistua henkilöt, jotka ovat henkikirjoilla kyseisessä

Lisätiedot

122. TERVAHIIHDTO 12.03.2011 HIIHTÄJÄN OHJE

122. TERVAHIIHDTO 12.03.2011 HIIHTÄJÄN OHJE 122. TERVAHIIHDTO 12.03.2011 HIIHTÄJÄN OHJE YHTEYSTIETOJA KILPAILUN JOHTO Järjestelytoimikunnan pj. Veikko Anttonen 050 517 0884 Kilpailun johtaja Sauli Ylitalo 0400 683 266 Kilpailusihteeri Ville Kukkonen

Lisätiedot

1000 LAKES RALLY KILPAILIJAOHJE

1000 LAKES RALLY KILPAILIJAOHJE 1000 LAKES RALLY KILPAILIJAOHJE Tervetuloa 1000 LAKES RALLY:n 22.08.2014 Luethan oheisen kilpailijaohjeen tarkasti, sillä se sisältää kilpailupäivien kannalta välttämätöntä tietoa. Tärkeimmät yhteystiedot:

Lisätiedot

JPH Fysio-tempo Mouhijärvellä 9.5.2015

JPH Fysio-tempo Mouhijärvellä 9.5.2015 JPH Fysio-tempo Mouhijärvellä 9.5.2015 Puheenjohtajan tervehdys Moro! Tervetuloa kaikki kilpailemaan 9.5. äitienpäivän aattona keväiselle Mouhijärvelle JPH Fysio-tempoon. Kausi on aluillaan ja nyt on hyvä

Lisätiedot

Hämeenlinnan hiihdot

Hämeenlinnan hiihdot 1 (5) Hämeenlinnan hiihdot Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 27.2.2016 Kilpailuohje 2 (5) KILPAILU Hämeenlinnan hiihdot, hiihtotapa perinteinen (P), kilpailunumero 154. KILPAILUKESKUS JA -TOIMISTO

Lisätiedot

KILPAILUOHJEET. Tapahtuma: Joupiskan Vertikaalitonni 2019 Järjestäjä: Seinäjoen Hiihtoseura ry.

KILPAILUOHJEET. Tapahtuma: Joupiskan Vertikaalitonni 2019 Järjestäjä: Seinäjoen Hiihtoseura ry. KILPAILUOHJEET Tapahtuma: Joupiskan Vertikaalitonni 2019 Järjestäjä: Seinäjoen Hiihtoseura ry. Tapahtumakeskus: Joupiskan laki, opastus Joupiskan rinnekeskuksesta (Lakeudentie 20, Seinäjoki) ja Jääurheilukeskuksesta

Lisätiedot

Rykäsyn ohjeet sekä reittiseloste

Rykäsyn ohjeet sekä reittiseloste SELOSTE Sivu 1 / 11 Rykäsyn ohjeet sekä reittiseloste SELOSTE Sivu 2 / 11 Sisällys Rykäsyn ohjeet sekä reittiseloste... 1 Rykäsy... 3 Kilpailunumero... 3 Kilpailureitti... 3 Keskeyttäminen... 3 Vastuu...

Lisätiedot

LOHJAN PIENOISRALLI 5.9.2009

LOHJAN PIENOISRALLI 5.9.2009 LOHJAN PIENOISRALLI 5.9.2009 Hyvät kilpailijat Minulla on ilo toivottaa teidät tervetulleiksi Lohjan pienoisralliin. Olemme pyrkineet tekemään hyvän kilpailun, reitin, aikataulun sekä muiden järjestelyjen

Lisätiedot

VIRPINIEMI TRIATHLON 2017 KISAOHJEISTUS

VIRPINIEMI TRIATHLON 2017 KISAOHJEISTUS VIRPINIEMI TRIATHLON 2017 KISAOHJEISTUS Triathlonkilpailu sunnuntaina 30.7.2017, perus- ja sprinttimatka, viestijoukkueet kisaavat sprinttimatkan Tärkeät paikat (kts. kartta): Pysäköinti alueet: Virpiniemen

Lisätiedot

OSALLISTUJAN OPAS TAMPERE MARATON 29.8.2015

OSALLISTUJAN OPAS TAMPERE MARATON 29.8.2015 OSALLISTUJAN OPAS TAMPERE MARATON 29.8.2015 YLEISET OHJEET Tarkista https://fi.mynextrun.com/tamperemaraton sivuilta, että tietosi ovat osallistujaluettelossa oikein. Mikäli maksusi ei ole kirjautunut

Lisätiedot

F-cup 5. osakilpailu 15.08.2009

F-cup 5. osakilpailu 15.08.2009 F-cup 5. osakilpailu 15.08.2009 Hyvät AUTOLUOJUS-RALLIN osallistujat. Minulla on ilo toivottaa Teidät tervetulleeksi AUTOLUOJUS- Ralliin, joka on F-cupin viides ja samalla toinen kesäosakilpailu. Olemme

Lisätiedot

OSALLISTUJAN OPAS TAMPERE MARATON

OSALLISTUJAN OPAS TAMPERE MARATON OSALLISTUJAN OPAS TAMPERE MARATON 30.8.2014 YLEISET OHJEET Tarkista https://fi.mynextrun.com/tamperemaraton sivuilta, että tietosi ovat osallistujaluettelossa oikein. Mikäli maksusi ei ole kirjautunut

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. Mastercupin osakilpailu

TEKNINEN OPAS. Mastercupin osakilpailu TEKNINEN OPAS versio 1.0 19.8.2015 Teknistä opasta täydennetään tarvittaessa ennen kilpailua, tarkista että käytössäsi on viimeisin versio tästä oppaasta. ( www.koivistonisku.fi ) Mastercupin osakilpailu

Lisätiedot

www.pedart.fi/pikonlinna-swimrun Pikonlinna SwimRun 16.6.2018 lauantaina Kangasalla kello 10.00 lähtee Kokeile Swimrun kilpailu kello 12.00 lähtee Pikonlinna Swimrun kilpailu YHTEISLÄHTÖ YHTEISLÄHTÖ Säännöt

Lisätiedot

VIRPINIEMI TRIATHLON 2017 JuniorCUP osakilpailu KISAOHJEISTUS

VIRPINIEMI TRIATHLON 2017 JuniorCUP osakilpailu KISAOHJEISTUS VIRPINIEMI TRIATHLON 2017 JuniorCUP osakilpailu KISAOHJEISTUS JuniorCup -osakilpailu sunnuntaina 30.7.2017, Supersprint T/P 19, T/P17 ja T/P 15 sekä Supersprint T/P 13 ja T/P11 Tärkeät paikat (kts. kartta):

Lisätiedot

Jari Ollila puheenjohtaja Tampereen Pyörä-Union

Jari Ollila puheenjohtaja Tampereen Pyörä-Union JPH Fysio-tempo Mouhijärvellä 7.5.2016 Puheenjohtajan tervehdys Moro! Tervetuloa taas kaikki kilpailemaan 7.5. keväiselle Mouhijärvelle JPH Fysiotempoon. Viime keväänä sää ei suosinut kilpailuamme, mutta

Lisätiedot

Joukkueenjohtajien kokous (Kainuun Ammatti-instituutti)

Joukkueenjohtajien kokous (Kainuun Ammatti-instituutti) KILPAILUOHJEET: KILPAILUJEN AIKATAULU Pe 30.3. Klo 17.00 Klo 19.00 Lehdistötilaisuus: hiihtostadionin lehdistökeskus Joukkueenjohtajien kokous: Kainuun Ammatti-instituutti La 31.3. Klo 09.45 Klo 10.00

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. Liakan tempo

TEKNINEN OPAS. Liakan tempo TEKNINEN OPAS Liakan tempo 2.7.2011 SISÄLLYSLUETTELO: 1. Kilpailun toimihenkilöt 2. Ohjeita kilpailijoille ja huoltajille 3. Kilpailu 4. Liitteet - kartat - kilpailunumeron kiinnittäminen - lähtöluettelot

Lisätiedot

AUTOLUOJUS RALLI F-cup 4. osakilpailu 23.08.2008

AUTOLUOJUS RALLI F-cup 4. osakilpailu 23.08.2008 AUTOLUOJUS RALLI F-cup 4. osakilpailu 23.08.2008 Hyvät AUTOLUOJUS-RALLIN osallistujat. Minulla on ilo toivottaa Teidät tervetulleeksi AUTOLUOJUS- Ralliin, joka on F-cupin neljäs ja samalla ensimmäinen

Lisätiedot

Kansalliset Pohjantähti-rastit ja Pohjois-Pohjanmaan aluemestaruuskilpailut 11.5.2013 Oulussa

Kansalliset Pohjantähti-rastit ja Pohjois-Pohjanmaan aluemestaruuskilpailut 11.5.2013 Oulussa Kansalliset Pohjantähti-rastit ja Pohjois-Pohjanmaan aluemestaruuskilpailut 11.5.2013 Oulussa - henkilökohtainen sprinttikilpailu ja parisprinttiviesti Henkilökohtaisen kilpailun ja viestin yhteiset ohjeet

Lisätiedot

Kilpailuohjeet RESUL:n ampumasuunnistus ja Etelä- Hämeen Reserviläispiirien ampumasuunnistus 2.5.2015

Kilpailuohjeet RESUL:n ampumasuunnistus ja Etelä- Hämeen Reserviläispiirien ampumasuunnistus 2.5.2015 Kilpailuohjeet RESUL:n ampumasuunnistus ja Etelä- Hämeen Reserviläispiirien ampumasuunnistus 2.5.2015 KILPAILUKESKUS Pysäköinnistä (Cooper-rata) on viitoitus kilpailukeskukseen, jonne ajo omalla autolla

Lisätiedot

FELT HelTri Cup harjoituskilpailusarja

FELT HelTri Cup harjoituskilpailusarja SÄÄNNÖT Sivu 1 / 5 FELT HelTri Cup 2017- harjoituskilpailusarja SÄÄNNÖT Sivu 2 / 5 Sisällys FELT HelTri Cup 2017:in säännöt... 3 Kilpaileminen... 3 Kilpailusarjat... 3 Ilmoittautuminen... 3 Palkitseminen...

Lisätiedot

KILPAILUOHJEET PYÖRÄSUUNNISTUS SM PITKÄ MATKA

KILPAILUOHJEET PYÖRÄSUUNNISTUS SM PITKÄ MATKA 1(5) KILPAILUOHJEET PYÖRÄSUUNNISTUS SM PITKÄ MATKA SUNNUNTAI 26.9.2010, klo 10 Kilpailussa noudatetaan Suomen liiton sääntöjä, SM-pyöräsuunnistuksen erillisohjeita sekä järjestäjien antamia ohjeita. TOIMIHENKILÖITÄ

Lisätiedot

Hämeenlinnan hiihdot

Hämeenlinnan hiihdot 1 (5) Hämeenlinnan hiihdot Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 7.3.2015 Kilpailuohje 2 (5) KILPAILU Hämeenlinnan hiihdot, hiihtotapa vapaa (V), kilpailunumero 154. KILPAILUKESKUS JA -TOIMISTO Kilpailukeskus

Lisätiedot

Rykäsyn ja Ähkäsyn kilpailuohjeet sekä reittiselosteet 2017

Rykäsyn ja Ähkäsyn kilpailuohjeet sekä reittiselosteet 2017 SELOSTE Sivu 1 / 19 Rykäsyn ja Ähkäsyn kilpailuohjeet sekä reittiselosteet 2017 SELOSTE Sivu 2 / 19 Sisällys Rykäsyn ja Ähkäsyn kilpailuohjeet sekä reittiselosteet 2017... 1 Rykäsy ja Ähkäsy... 3 Ilmoittautuminen...

Lisätiedot

MYL V sprintti (SM), NYL V sprintti (SM), M14 V sprintti, N14 V sprintti, M16 V sprintti, N16 V sprintti, M18 V sprintti, N18 V sprintti

MYL V sprintti (SM), NYL V sprintti (SM), M14 V sprintti, N14 V sprintti, M16 V sprintti, N16 V sprintti, M18 V sprintti, N18 V sprintti Kilpailuohjeet KILPAILUOHJELMA PERJANTAI 3.8.2018 Kilparata auki koko päivän LAUANTAI 4.8.2018 (aikataulu on alustava) MYL V sprintti (SM), NYL V sprintti (SM), M14 V sprintti, N14 V sprintti, M16 V sprintti,

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS: BIKE WEEKEND MARATHON 25.7.2015

TEKNINEN OPAS: BIKE WEEKEND MARATHON 25.7.2015 TEKNINEN OPAS: BIKE WEEKEND MARATHON 25.7.2015 KILPAILUTOIMISTO Kilpailutoimisto on avoinna Lahden Urheilukeskuksen piha- alueella lauantaina klo 8 alkaen. Puhelin kilpailutoimistoon: 0405687059 / Juho

Lisätiedot

1 (7) Hämeen Viesti 2015. Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 25.1.2015. Kilpailuohje

1 (7) Hämeen Viesti 2015. Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 25.1.2015. Kilpailuohje 1 (7) Hämeen Viesti 2015 Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 25.1.2015 Kilpailuohje 2 (7) KILPAILU Hämeen Viesti 2015, 8-henkisin joukkuein, hiihtotapa P ja V, kilpailunumero 624. Kilpailussa hiihdetään

Lisätiedot

Alustavat kilpailuohjeet HUOM! Lopulliset kilpailuohjeet nähtävänä kilpailupäivänä tulostaululla. Kilpailuohjeet

Alustavat kilpailuohjeet HUOM! Lopulliset kilpailuohjeet nähtävänä kilpailupäivänä tulostaululla. Kilpailuohjeet Alustavat kilpailuohjeet HUOM! Lopulliset kilpailuohjeet nähtävänä kilpailupäivänä tulostaululla. Kilpailuohjeet Kansallinen pyöräsuunnistuskilpailu Sprintti ja Keskimatka 2.8.2009 Mynämäellä Fillari-Cup

Lisätiedot

Masters PM-KILPAILUT

Masters PM-KILPAILUT Masters PM-KILPAILUT 30.-31.07.2011 Sipoo - Suomi KILPAILUMÄÄRÄYKSET 1. KILPAILUSSA NOUDATETTAVAT SÄÄNNÖT JA MÄÄRÄYKSET Kilpailussa noudatetaan UCI:n ja Pohjoismaiden Pyöräilyliiton kilpailusääntöjä sekä

Lisätiedot

Rykäsyn kilpailuohjeet sekä reittiselosteet 2015

Rykäsyn kilpailuohjeet sekä reittiselosteet 2015 SELOSTE Sivu 1 / 16 Rykäsyn kilpailuohjeet sekä reittiselosteet 2015 SELOSTE Sivu 2 / 16 Sisällys Rykäsyn kilpailuohjeet sekä reittiselosteet 2015... 1 Rykäsy... 3 Kilpailunumero... 3 Kilpailureitti...

Lisätiedot

Almost Lost -sarjan lähtöpaikka (la klo 8.00): Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Tieto 1 -rakennus, Ketunpolku 1, Kajaani

Almost Lost -sarjan lähtöpaikka (la klo 8.00): Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Tieto 1 -rakennus, Ketunpolku 1, Kajaani Lost In Kajaani Adventure 15.-16.9.2017 Aikataulu, päivitetty 18.8.2017 Kilpailukeskus ja Kisakanslia: Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Tieto 1 -rakennus, Ketunpolku 1, 87100 Kajaani Avoinna: To 14.9. klo

Lisätiedot

KILPAILUOHJEET Kilpailuissa noudatetaan FIS:n eli kansainvälisen hiihtoliiton sekä Suomen hiihtoliiton SMkilpailujen

KILPAILUOHJEET Kilpailuissa noudatetaan FIS:n eli kansainvälisen hiihtoliiton sekä Suomen hiihtoliiton SMkilpailujen KILPAILUOHJEET Kilpailuissa noudatetaan FIS:n eli kansainvälisen hiihtoliiton sekä Suomen hiihtoliiton SMkilpailujen sääntöjä. KILPAILUKESKUS Kilpailukeskus sijaitsee Ukonniemen alueella Aviasport Areenalla

Lisätiedot

Avoin am-sprinttisuunnistuskilpailu Loimaalla 9.9.2015 Kilpailukeskuksena Loimaan kaupungin Urheilukeskus

Avoin am-sprinttisuunnistuskilpailu Loimaalla 9.9.2015 Kilpailukeskuksena Loimaan kaupungin Urheilukeskus LOIMAAN JANKKO RY. Avoin am-sprinttisuunnistuskilpailu Loimaalla 9.9.2015 Kilpailukeskuksena Loimaan kaupungin Urheilukeskus 1. Toimihenkilöt Kilpailunjohtaja ja tiedottaja: Osmo Hongisto puh. 040 716

Lisätiedot

KILPAILUOHJE VETERAANIEN SM-HIIHDOT 2018

KILPAILUOHJE VETERAANIEN SM-HIIHDOT 2018 KILPAILUOHJE VETERAANIEN SM-HIIHDOT 2018 2.-4.2.2018 Alavieskan Lumikurussa (osoite: Lumikuruntie 155, 85200 Alavieska) OHJELMA JA AIKATAULU 1. Kilpailupäivä pe 2.2.2018 12:00 Kisakanslia avautuu 15:00

Lisätiedot

OULU-LEHDEN TERVAETAPIT

OULU-LEHDEN TERVAETAPIT TEKNINEN OPAS OULU-LEHDEN TERVAETAPIT 11. - 13.7.2014 Pikku-Syöte Velo PowerBar Tempo Special Bike Maantieajo Pyörä-Suvala Kriterium SISÄLLYSLUETTELO: 1. Kilpailun toimihenkilöt 2. Ohjeita kilpailijoille

Lisätiedot

Avoin SM-kilpailu juniorit M/N 12-13, 14-15

Avoin SM-kilpailu juniorit M/N 12-13, 14-15 KILPAILUOHJEET IMATRA BASE CAMP MAASTOTRIATHLON (päivitetty 25.8.2015) AVOIN SM-MAASTOTRIATHLON KUNTOSARJA JOUKKUEVIESTI Muutokset ovat mahdollisia! AJANKOHTA: Holiday Club Saimaa, la 5.9.2015 SARJAT JA

Lisätiedot

23. Satakunnan ajot 18.-19.6.2016 (etappiajo) Skoda maantiecupin 4. osakilpailu (etappiajo) TEKNINEN OPAS

23. Satakunnan ajot 18.-19.6.2016 (etappiajo) Skoda maantiecupin 4. osakilpailu (etappiajo) TEKNINEN OPAS 23. Satakunnan ajot 18.-19.6.2016 (etappiajo) Skoda maantiecupin 4. osakilpailu (etappiajo) TEKNINEN OPAS versio 1.1 16.6.2016 Teknistä opasta täydennetään tarvittaessa ennen kilpailua, tarkista että käytössäsi

Lisätiedot

www.pedart.fi/pikonlinna-swimrun Pikonlinna SwimRun 11.6.2016 lauantaina Kangasalla kello 10.00 lähtee Kokeile Swimrun kilpailu kello 12.00 lähtee Pikonlinna Swimrun kilpailu YHTEISLÄHTÖ YHTEISLÄHTÖ Säännöt

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. Bioracer Evoc GP

TEKNINEN OPAS. Bioracer Evoc GP TEKNINEN OPAS Bioracer Evoc GP 13.5.2017 Sisällysluettelo 1. Yleistä 2. Kilpailun organisaatio 3.Ohjeita kilpailijoille 3.1. Ilmoittautuminen ja osallistumismaksut 3.2. Kilpailuluokat 3.3. Kilpailukanslia

Lisätiedot

KILPAILUOHJE. Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ

KILPAILUOHJE. Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ KILPAILUOHJE Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ Kilpailussa noudatetaan UCI:n ja SPU:n sääntöjä ja kilpailun järjestäjän

Lisätiedot

1. Ampiais Rallispecial 3.3.2013 KILPAILIJAOHJE

1. Ampiais Rallispecial 3.3.2013 KILPAILIJAOHJE 1. Ampiais Rallispecial KILPAILIJAOHJE Tervetuloa 1. Ampiais Rallispecial kilpailuun! Tänä vuonna ovat säät suosineet kilpailureitin tekijöitä ja on saatu luotua todella hieno talvinen kilpailu, josta

Lisätiedot

BLACK ROCKET RALLI 17.5.2008

BLACK ROCKET RALLI 17.5.2008 BLACK ROCKET RALLI 17.5.2008 KILPAILIJAINFO KILPAILUPÄIVÄN AIKATAULU 8:30 Kilpailutoimisto avataan 9:00 Ilmoittautuminen alkaa, Ylikylän koulu, Koulutie 2, Turenki Jaetaan katsastuspöytäkirja, kilpailunumerot

Lisätiedot

Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin

Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin 7.-8.10.2017 Kilpailupaikan osoite: Rauhalantie 50, Mäntsälä www.uvu.fi/sm2017 AIKATAULU LAUANTAI Kilpailutoimisto aukeaa kello 7:30

Lisätiedot

Nuorten ampumahiihdon MM-katsastukset ja XIX Heikki Hovin muistokilpailut Hämeenlinnassa Ahveniston ampumahiihtostadionilla 28.-29.1.

Nuorten ampumahiihdon MM-katsastukset ja XIX Heikki Hovin muistokilpailut Hämeenlinnassa Ahveniston ampumahiihtostadionilla 28.-29.1. Nuorten ampumahiihdon MM-katsastukset ja XIX Heikki Hovin muistokilpailut Hämeenlinnassa Ahveniston ampumahiihtostadionilla 28.-29.1.2012 OHJELMA pe 27.1. 1600-1800 Harjoittelu la 28.1. 0830 Joukkueenjohtajien

Lisätiedot

HelTri Talvisarja harjoituskilpailut

HelTri Talvisarja harjoituskilpailut SÄÄNNÖT Sivu 1 / 5 HelTri Talvisarja harjoituskilpailut SÄÄNNÖT Sivu 2 / 5 Sisällys HelTri Talvisarja harjoituskilpailut... 1 HelTri Talvisarja - säännöt... 3 Kilpaileminen... 3 Kilpailusarjat... 3 Kilpailunumero...

Lisätiedot

KILPAILIJAOHJEET. Kilpailupäivän aikataulu

KILPAILIJAOHJEET. Kilpailupäivän aikataulu KILPAILIJAOHJEET Kilpailupäivän aikataulu klo 8.00 klo 9.30 klo 10.00 klo 10.00 klo 11.01 klo 11.01 Kilpailukeskus ja -toimisto avataan, Hotelli Leikari, Haminantie 261, Kotka (liite) Kilpailupapereiden

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. SM Cyclocross 2016 18.10.2015 SISÄLLYSLUETTELO: 1. Kilpailun toimihenkilöt. 2. Ohjeita kilpailijoille ja huoltajille. 3.

TEKNINEN OPAS. SM Cyclocross 2016 18.10.2015 SISÄLLYSLUETTELO: 1. Kilpailun toimihenkilöt. 2. Ohjeita kilpailijoille ja huoltajille. 3. TEKNINEN OPAS SM Cyclocross 2016 18.10.2015 SISÄLLYSLUETTELO: 1. Kilpailun toimihenkilöt 2. Ohjeita kilpailijoille ja huoltajille 3. Aikataulu 4. Kartat 15.10.2015 Kilpailun järjestäjä: Kilpailukeskus:

Lisätiedot

KILPAILUOHJEET XTERRA FINLAND XTERRA TRIATHLON TRIATHLON KUNTOSARJA TRIATHLON JOUKKUEVIESTI. Muutokset ovat mahdollisia!

KILPAILUOHJEET XTERRA FINLAND XTERRA TRIATHLON TRIATHLON KUNTOSARJA TRIATHLON JOUKKUEVIESTI. Muutokset ovat mahdollisia! KILPAILUOHJEET XTERRA FINLAND 18.6.2017 XTERRA TRIATHLON TRIATHLON KUNTOSARJA TRIATHLON JOUKKUEVIESTI Muutokset ovat mahdollisia! AJANKOHTA: Holiday Club Saimaa, su 18.6.2017 SARJAT JA MATKAT: XTERRA TRIATHLON;

Lisätiedot

KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA TEKNINEN OPAS v.1.0 15.6.2015

KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA TEKNINEN OPAS v.1.0 15.6.2015 1 / 5 Royal Pyöräily 5.7.2015 Royal Cycling Team Ry KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA TEKNINEN OPAS v.1.0 15.6.2015 1. Kilpailussa noudatettavat säännöt ja määräykset Tämä ohje koskee ainoastaan kilpasarjassa ajavia

Lisätiedot

POHJANMAAN TASANOPEUS AL-CUP 1. OSAKILPAILU TASANOPEUSAJO KUTSU ALAHÄRMÄ EPUA RY/ POHJANMAAN TASANOPEUS HARRASTAJAT.

POHJANMAAN TASANOPEUS AL-CUP 1. OSAKILPAILU TASANOPEUSAJO KUTSU ALAHÄRMÄ EPUA RY/ POHJANMAAN TASANOPEUS HARRASTAJAT. POHJANMAAN TASANOPEUS AL-CUP 1. OSAKILPAILU TASANOPEUSAJO KUTSU 1.7.2017 ALAHÄRMÄ EPUA RY/ POHJANMAAN TASANOPEUS HARRASTAJAT Järjestäjä: Etelä-Pohjanmaan UrheiluAutoilijat Ry. Järjestää Pohjanmaan Tasanopeusajo

Lisätiedot

KILPAILIJAINFO HONG KONG -HANKIRALLI 26.-27.02.2005. Kilpailupäivän aikataulu

KILPAILIJAINFO HONG KONG -HANKIRALLI 26.-27.02.2005. Kilpailupäivän aikataulu KILPAILIJAINFO HONG KONG -HANKIRALLI 26.-27.02.2005 Kilpailupäivän aikataulu 26.02.2005 klo 07.00 Tuomariston 1. kokous 07.30 Kilpailutoimisto avataan 07.30 Kilpailupapereiden tarkastus alkaa kilpailutoimistossa

Lisätiedot

I OHJELMA 15.7.2009 Kilpailun säännöt julkaistaan, ilmoittautuminen ja ennakkotutustumiskielto alkavat.

I OHJELMA 15.7.2009 Kilpailun säännöt julkaistaan, ilmoittautuminen ja ennakkotutustumiskielto alkavat. KILPAILUN SÄÄNNÖT KILPAILUN SÄÄNNÖT Kilpailun nimi Neste Jari-Pekka Ralli Päivämäärä 12.09.2009 Kilpailun arvo / sarjalogo F-Cup Kilpailun järjestäjä Heinolan Urheiluautoilijat ry Paikkakunta Heinola I

Lisätiedot

LMM RALLISPRINT KILPAILIJAOHJE. Lievestuore

LMM RALLISPRINT KILPAILIJAOHJE. Lievestuore LMM RALLISPRINT KILPAILIJAOHJE Lievestuore www.lmm.fi HYVÄT KILPAILIJAT Tervetuloa Laukaan Lievestuoreelle, Keski-Suomeen, ajamaan SM rallisprintkilpailua. Kilpailu on samalla Keski-Suomen aluemestaruussarjan

Lisätiedot

Sukelluskalastuksen SM-2015 kilpailu

Sukelluskalastuksen SM-2015 kilpailu Sukelluskalastuksen SM-2015 kilpailu 25.7.- 26.7.2015 Uusikaupunki (Vekara-Katanpää) SM kilpailupäivät ja kisa-ajat: Lauantai 25.7.2015 Vekara ( 3. VEKARA OPEN ) 13.00 17.45 15 min+ 4,5 tuntia Sunnuntai

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI Habanero Mountainbikers (HHCMB) järjestää MTB-endurokisan perinteiseen tyyliin Halikon Märynummen vuoristoalueella.

Lisätiedot

Kilpailunjohtaja Mikko Heikkinen, puh. 0400 750 884 Tiedottaja Jarmo Tanskanen, puh. 050 553 6899

Kilpailunjohtaja Mikko Heikkinen, puh. 0400 750 884 Tiedottaja Jarmo Tanskanen, puh. 050 553 6899 Suunnistuksen SM keskimatka R2 Kangasalla 15.9.2012 KILPAILUOHJEET Kilpailunjohto Tuomarineuvosto Kilpailunjohtaja Mikko Heikkinen, puh. 0400 750 884 Tiedottaja Jarmo Tanskanen, puh. 050 553 6899 Varajohtaja

Lisätiedot

OSALLISTUJAN OPAS TAMPERE MARATON

OSALLISTUJAN OPAS TAMPERE MARATON OSALLISTUJAN OPAS TAMPERE MARATON 29.8.2015 YLEISET OHJEET Tarkista https://fi.mynextrun.com/tamperemaraton sivuilta, että tietosi ovat osallistujaluettelossa oikein. Mikäli maksusi ei ole kirjautunut

Lisätiedot

BIORACER EVOC GP RAJAMÄKI

BIORACER EVOC GP RAJAMÄKI BIORACER EVOC GP 12.5.2018 RAJAMÄKI 1. YLEISTÄ Kilpailijoiden, huoltajien ja toimihenkilöiden on noudatettava UCI:n ja SP:n sääntöjä ja näistä kilpailuista annettuja ohjeita. Kaikkien kilpailuun osallistuvien

Lisätiedot

Piirinmestaruus- ja HS-aluemestaruushiihdot

Piirinmestaruus- ja HS-aluemestaruushiihdot 1 (5) Piirinmestaruus- ja HS-aluemestaruushiihdot Ahveniston moottoriradalla 16.2.2019 Kilpailuohje 2 (5) KILPAILU Hämeen piirinmestaruus- ja Hopeasompa-aluemestaruushiihdot, hiihtotapa vapaa (V), kilpailunumero

Lisätiedot

Helasuunnistus kansallinen keskimatka Tampere Kaukajärvi

Helasuunnistus kansallinen keskimatka Tampere Kaukajärvi Helasuunnistus kansallinen keskimatka Tampere Kaukajärvi Nämä Kilpailuohjeet ovat alustavat, lopulliset löytyvät kilpailukeskuksen tulostaululta. Kilpailuohjeet Kilpailussa noudatetaan SSL:n lajisääntöjä

Lisätiedot

Hämeenlinna Etu-Hätilän kivääriampumarata

Hämeenlinna Etu-Hätilän kivääriampumarata Hämeenlinna 2.12.2017 Etu-Hätilän kivääriampumarata Kansallinen partioajo 3 henkisin joukkuein 1 = Avoin (kuskin luokitus vapaa) 2 = B (partiossa vähintään 1 B-luokan kuski, ei A- kuskeja) 3 = C (partiossa

Lisätiedot

KANSALLISET AMPUMAHIIHDON PIKA- JA YHTEISLÄHTÖKILPAILUT TUUSULAN AMPUMAHIIHTO- STADIONILLA

KANSALLISET AMPUMAHIIHDON PIKA- JA YHTEISLÄHTÖKILPAILUT TUUSULAN AMPUMAHIIHTO- STADIONILLA 1 KANSALLISET AMPUMAHIIHDON PIKA- JA YHTEISLÄHTÖKILPAILUT TUUSULAN AMPUMAHIIHTO- STADIONILLA 12.-13.2.2011 KILPAILUORGANISAATIO Kilpailun johtaja Ratamestari Ammunnan johtaja Lähdönjohtaja Maali Tuloslaskenta

Lisätiedot

Aika 18 19.4.2015. Paikka. Kilpailun aikataulu: Linnanmaan liikuntahalli, Virkakatu 1, 90540 Oulu. Lauantai 18.4.2015. Halli ja info aukeaa

Aika 18 19.4.2015. Paikka. Kilpailun aikataulu: Linnanmaan liikuntahalli, Virkakatu 1, 90540 Oulu. Lauantai 18.4.2015. Halli ja info aukeaa Aika 18 19.4.2015. Paikka Linnanmaan liikuntahalli, Virkakatu 1, 90540 Oulu Kilpailun aikataulu: Lauantai 18.4.2015 klo 8.30 klo 10.30 klo 9.00 klo 10.30-12.30 klo 13.00 klo 19.10 Sunnuntai 19.4.2015 klo

Lisätiedot

KILPAILIJAINFO HONG KONG HANKIRALLI 24.-25.2.2007 KILPAILUPÄIVÄN AIKATAULU

KILPAILIJAINFO HONG KONG HANKIRALLI 24.-25.2.2007 KILPAILUPÄIVÄN AIKATAULU KILPAILIJAINFO HONG KONG HANKIRALLI 24.-25.2.2007 KILPAILUPÄIVÄN AIKATAULU 24.2.2007 klo 08.00 Kilpailutoimisto avataan 08.00 Kilpailupapereiden tarkastus alkaa kilpailutoimistossa 08.30 Tuomariston 1.

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. OULU-LEHDEN TERVAETAPIT 4.-5.7.2015 Kultainen Kampi osakilpailu Master Cup osakilpailu

TEKNINEN OPAS. OULU-LEHDEN TERVAETAPIT 4.-5.7.2015 Kultainen Kampi osakilpailu Master Cup osakilpailu TEKNINEN OPAS OULU-LEHDEN TERVAETAPIT 4.-5.7.2015 Kultainen Kampi osakilpailu Master Cup osakilpailu PowerBar Tempo Pikku-Syöte Maantieajo Pyörä-Suvala Kriterium SISÄLLYSLUETTELO: 1. Kilpailun toimihenkilöt

Lisätiedot

28.02.2009 Sastamala. F-CUP 2009 toinen osakilpailu. Kiikoisten Autosuunnistajat

28.02.2009 Sastamala. F-CUP 2009 toinen osakilpailu. Kiikoisten Autosuunnistajat 28.02.2009 Sastamala F-CUP 2009 toinen osakilpailu Kiikoisten Autosuunnistajat KILPAILUN SÄÄNNÖT VOLKSWAGEN RALLI 28.02.2009 F_CUP:n osakilpailu Kiikoisten Autosuunnistajat Sastamala I OHJELMA 22.12.08

Lisätiedot

Avoin AM keskimatka Euran Savikolla 15.5.2010 ALUSTAVAT KIPAILUOHJEET

Avoin AM keskimatka Euran Savikolla 15.5.2010 ALUSTAVAT KIPAILUOHJEET Lopullinen kilpailuohje julkaistaan kilpailupäivänä ilmoitustaululla Avoin AM keskimatka Euran Savikolla 15.5.2010 ALUSTAVAT KIPAILUOHJEET Kilpailussa noudatetaan SSL:n lajisääntöjä sekä Satakunnan Suunnistus

Lisätiedot

Lost In Kajaani Adventure Alustava aikataulu, päivitetty

Lost In Kajaani Adventure Alustava aikataulu, päivitetty Lost In Kajaani Adventure 15.-16.9.2017 Alustava aikataulu, päivitetty 30.3.2017 Huomioitavaa seikkailun aikataulusta: - Tämän vuoden seikkailun aikataulu on laadittu seuraavin periaattein: > Järjestäjän

Lisätiedot

61. TS-KORTTELIAJO. 61. TS-kortteliajo Kilpailuohje rev 27.4.

61. TS-KORTTELIAJO. 61. TS-kortteliajo Kilpailuohje rev 27.4. 61. TS-KORTTELIAJO 61. TS-kortteliajo 61. TS-KORTTELIAJOT Kilpailun johtaja Ylituomari Tuomarineuvosto Ratamestari Järjestyspäällikkö Maalikamera Kierroslaskija Kuuluttaja Sihteeri, tulospalvelu Ari Aalto

Lisätiedot

Tampere-suunnistuksen sprintti 17.7.2015. Tämä kilpailuohje on alustava. Lopullinen kilpailuohje on nähtävänä kilpailukeskuksessa.

Tampere-suunnistuksen sprintti 17.7.2015. Tämä kilpailuohje on alustava. Lopullinen kilpailuohje on nähtävänä kilpailukeskuksessa. Tampere-suunnistuksen sprintti 17.7.2015 KILPAILUOHJEET Tämä kilpailuohje on alustava. Lopullinen kilpailuohje on nähtävänä kilpailukeskuksessa. Säännöt Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja näitä

Lisätiedot

Ohjeita KeU100 -haastesprinttiviestiin

Ohjeita KeU100 -haastesprinttiviestiin 22.5.2018 1 (5) Ohjeita KeU100 -haastesprinttiviestiin KeU 100 haastesprinttiviesti on kuntosuunnistustapahtuma. Joukkueiden ilmoittautumiset ennakkoon IRMA-palvelun kautta (suunnistusseurat), kisasivuilla

Lisätiedot

Kilpailuohjeet Tuplasprintti suunnistuskilpailu klo 12.15

Kilpailuohjeet Tuplasprintti suunnistuskilpailu klo 12.15 11.9.2013 1(5) Kilpailuohjeet Tuplasprintti suunnistuskilpailu 14.9.2013 klo 12.15 Huom! Tämä on alustava kilpailuohje. Tarkista lopullinen kilpailuohje kilpailupaikalla. Tuplasprintti Tuplasprintti on

Lisätiedot

SM2017 Hirvenhiihdot, Kilpailuohje

SM2017 Hirvenhiihdot, Kilpailuohje KILPAILUOHJE SM2017 Hirvenhiihdot, Kilpailuohje HIRVENHIIHDON SM-KILPAILUT 2017 SÄÄNNÖT Noudatetaan voimassa olevia Suomen metsästysampumasääntöjä. ILMOITTAUTUMINEN Piirien toiminnanjohtajat ilmoittavat

Lisätiedot

KILPAILUOHJEET. Kaakon Nuorten Rasti-Cup ja avoin Sähkö sprinttikilpailu Kouvolan Kasarminmäellä 13.9.2014

KILPAILUOHJEET. Kaakon Nuorten Rasti-Cup ja avoin Sähkö sprinttikilpailu Kouvolan Kasarminmäellä 13.9.2014 KILPAILUOHJEET Kaakon Nuorten Rasti-Cup ja avoin Sähkö sprinttikilpailu Kouvolan Kasarminmäellä 13.9.2014 Kilpailussa noudatetaan SSL:n kilpailusääntöjä ja järjestäjän ohjeita. Kilpailun organisaatio Kilpailunjohtaja:

Lisätiedot

Mennessänne kilpailukeskuksesta katsastukseen on matkalla mittarintarkastusmatka. Ajoohje löytyy tiekirjan alkusivulla.

Mennessänne kilpailukeskuksesta katsastukseen on matkalla mittarintarkastusmatka. Ajoohje löytyy tiekirjan alkusivulla. 1 KILPAILIJATIEDOTE Tervetuloa järjestämäämme Maxell ralliin. Kun saavutte Pusulaan, teidän on vietävä ensin traileri sille kuuluvalle parkkipaikalle. Trailereita varten on varattu pysäköintitilaa os.

Lisätiedot

Helasuunnistus kansallinen keskimatka Lempäälä Kalliojärvi

Helasuunnistus kansallinen keskimatka Lempäälä Kalliojärvi Helasuunnistus kansallinen keskimatka Lempäälä Kalliojärvi Huom! Nämä kilpailuohjeet ovat alustavat, viralliset kilpailuohjeet ovat nähtävillä kilpailukeskuksen tulostaululla. Kilpailuohjeet Kilpailussa

Lisätiedot

Mitä on yhdistelmähiihto?

Mitä on yhdistelmähiihto? Osa-alueet 1. Mitä on Yhdistelmähiihto 2. Matkat 3. Radan vaatimukset 4. Lähtö, maali 5. Stadion vaatimukset 6. Skiathlon pit box area / exchange zone 7. Muuta yleistä Mitä on yhdistelmähiihto? Yhdistelmähiihto,

Lisätiedot

21.2.2009 KILPAILIJAINFO

21.2.2009 KILPAILIJAINFO 21.2.2009 KILPAILIJAINFO www.markowa.com/had 21.2.2009 - Hankiralli KILPAILIJAINFO Kilpailupäivän aikataulu 21.2.2009 Kello 09.00 Kilpailutoimisto avataan 09.00 Kilpailupapereiden tarkastus ja materiaalin

Lisätiedot

KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA TEKNINEN OPAS v

KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA TEKNINEN OPAS v 1 / 5 Royal-Pyöräily 9.7.2017 Royal Cycling Team ry KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA TEKNINEN OPAS v.1.0 21.6.2017 1. Kilpailussa noudatettavat säännöt ja määräykset 2. Kilpailuorganisaatio Tämä ohje koskee ainoastaan

Lisätiedot

HIIHTOKISOJEN KULJETUSAIKATAULU 1.3.2012:

HIIHTOKISOJEN KULJETUSAIKATAULU 1.3.2012: HIIHTOKISOJEN KULJETUSAIKATAULU 1.3.2012: Bussi 1. klo 8.00 Nuuksion koulu (10) klo 8.20 Auroran koulu (9) klo 8.30 Ymmerstan koulu (8) klo 8.45 Kilon koulu (3) Leppävaaran urheilupuisto (yht. 30 henkilöä)

Lisätiedot