Hallitus 4/2016. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Hallitus 4/2016. Torstai 28.4.2016 klo 15.00 16.58. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski"

Transkriptio

1 KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 4/2016 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite nro PÖYTÄKIRJA Sivu Pykälä 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus valinta Ilmoitusasiat Aikuis-/koulutusjohtajan viran täyttäminen Nuorten puualan koulutus Kolkanlahden tilojen käyttö Tarvaalan biotalouskampuksen kentän louhinta- ja murskaustarjoukset Rakennushankkeiden eteneminen Kuntayhtymän maksuvalmius Viranhaltijoiden päätökset Leader hankehakemus Tarvaalan biotalouskampus 150 vuotta Valitusosoitus 13 52

2 KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA nro 4/2016 Hallitus sivu 1 KOKOUSTIEDOT Aika Torstai klo OSALLISTUJAT Läsnäolijat X Muut osallistujat Paikka Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski Jäsen x Johannes Leppänen, puheenjohtaja - Irene Aaltonen, varapuheenjohtaja - Kati Hänninen - Vuokko Leivonen x Leevi Marila x Mirja Minkkinen x Kari Parkkonen x Hanna-Reetta Ranta-Nilkku x Matti Tannermäki x Simo Salmelin, valtuuston pj x Simo Väisänen, valtuuston I vpj x Seppo Ijäs, valtuuston II vpj x Jouni Kurkela, kuntayhtymän johtaja x Seppo Hänninen, talousjohtaja Henkilökohtainen varajäsen Anneli Mertaniemi x Reijo Kinnunen - Sirkka-Liisa Vainiola - Paula Kivinen Mikko Niskanen Heli Marttinen Virva Tikkanen Jonna Voutila Antti Puupponen ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Sihteeri Johannes Leppänen Jouni Kurkela KÄSITELLYT ASIAT PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Aika ja paikka Kannonkoski Karstula Allekirjoitukset PÖYTÄKIRJA YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Aika ja paikka Reijo Kinnunen Leevi Marila Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky Piilolantie 17, Äänekoski Todistaa Johtajan sihteeri Seija Lamberg PÖYTÄKIRJANOTTEEN OIKEAKSI TODISTAA Aika ja paikka Allekirjoitus

3 Hallitus 4/ , 42 Hal 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Hal 41 Todettiin. Hal 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Valitaan pöytäkirjantarkastajiksi Irene Aaltonen ja Leevi Marila. Hal 42 Valittiin Reijo Kinnunen ja Leevi Marila.

4 Hallitus 4/ Hal 3 ILMOITUSASIAT Keski-Suomen TE-toimisto Keski-Suomen ELY-keskus Kuntayhtymä on solminut kumppanuussopimuksen ESRhankekokonaisuuden TAIKO- Työtaidot kuntoon ja kohti työelämää toteuttamisesta Sopimuksen kohteena on kehittämishankkeen S20019 ja ELY-keskuksen hallinnoiman koordinaatiohankkeen S20309 sekä rinnakkaishankkeen S20660 muodostama hankekokonaisuus, joiden toteuttamiseen TAIKO Työtaidot kuntoon ja kohti työelämää hanke, ELY-keskus ja TE-toimisto osallistuvat yhteistyössä. Sopimuksella määritetään toimintaperiaatteet, joilla yhteistyöosapuolet toteuttavat hankekokonaisuutta ja pyrkivät kohti yhteisesti asetettuja tavoitteita. Sopimus on voimassa hankkeen kestoajan Keski-Suomen ELY-keskus Työvoimakoulutuksen hankintasopimus 08/35/16, Laitoshuoltajan at valmistava koulutus, Viitasaari, , 8 opiskelijaa, 180 työpäivää Metsäopetusyhdistyksen perustaminen Koulutusjohtaja Pekka Janhonen on osallistunut Metsäopetusyhdistys-hankkeen tilaisuuteen Metsäteollisuus ry:n tiloissa Helsingissä. Tilaisuudessa suunnitellun yhdistyksen tarkoituksena on edistää metsä- ja biotalousalan koulutusta valtakunnallisesti ja kansainvälisesti vastaamalla työnantajien, yrittäjien, työntekijöiden ja opiskelijoiden osaamistarpeisiin. Lisäksi yhdistyksen tarkoituksena on lisätä alan tunnettuutta ja verkostoitumista siten, että kehitetään eri koulutustasojen sisäistä ja välistä yhteistyötä sekä työelämäyhteistyötä. Koulutuksen järjestäjille on suunniteltu euron vuosijäsenmaksua. Kuntayhtymän johtajan tiedotusasiat Kuntayhtymän johtaja tiedottaa ajankohtaisista asioista. Hallitus merkitsee ilmoitusasiat tiedoksi. Hal 43 Hyväksyttiin.

5 Hallitus 4/ Hal 4 AIKUIS-/KOULUTUSJOHTAJAN VIRAN TÄYTTÄMINEN Merja Salmisen irtisanouduttua aikuiskoulutusjohtajan virasta tehtäviä on väliaikaisesti hoitanut Tarja Naskila. Virka on ollut tarkoitus laittaa ennen kesää auki. Hallitus keskustelee ja päättää virkaan liittyvistä tehtävistä sekä kelpoisuus- ym. ehdoista. Hal 44 Hallitus päätti, että auki julistettavaan koulutusjohtajan virkaan sisällytetään sekä aikuisten että nuorten koulutuksen tehtäviä.

6 Hallitus 4/ Hal 5 NUORTEN PUUALAN KOULUTUS Äänekosken yksikön puualan koulutukseen ei ole ollut tarpeeksi ensisijaisia (eikä muita) hakijoita useaan vuoteen. Kevään 2016 yhteishaussa puualalle ei ollut lainkaan hakijoita. Jatkavien opiskelijoiden määrä tulee olemaan syksyllä yhteensä 12. Tällä määrällä koulutukseen käytettävät menot ylittävät tulot, eikä opettajille ole riittävää määrää opetustunteja. Hallitus keskustelee ja päättää puualan koulutuksen jatkosta Äänekoskella. Hal 45 Hallitus päätti, ettei puualan koulutukseen enää oteta uusia opiskelijoita ja että nykymuotoinen nuorten koulutus ammattiopiston tiloissa Äänekoskella lakkautetaan. Puualan koulutusta aikuisille, nuorille sekä oppisopimuksella sen sijaan jatketaan yritysten tarpeiden mukaan pääasiassa heidän omissa tiloissaan.

7 Hallitus 4/ Hal 6 KOLKANLAHDEN TILOJEN KÄYTTÖ Kuntayhtymän valtuusto päätti tekemällään päätöksellä oikeuttaa kuntayhtymän hallituksen myymään tai vuokraamaan Kolkanlahden tilat. Tilojen myymistä tai vuokraamista varten Kolkanlahden tiloista opetus- ja muu toiminta on pääosin siirretty vuonna 2014 Tarvaalaan ja Piilolaan. Kolkanlahdessa järjestetään edelleen talotekniikan aikuiskoulutusta mutta sen tilantarve on vähäinen ja koulutus on siirrettävissä tarvittaessa nopealla aikataululla Piilolaan. Hallitus on kokouksessaan 1/ oikeuttanut kuntayhtymän johtajan, talousjohtajan ja koulutusjohtajan valitsemaan Kolkanlahden tilojen mahdollista myymistä ja vuokraamista varten asiaa hoitavan kiinteistövälittäjän. Kolkanlahden tiloja on tämän jälkeen vuokrattu hallituksen päätöksillä erillisillä vuokrasopimuksilla seuraavasti: Päätös Vuokratut tilat Pinta-ala Alkaen Kesto Vuokralainen Muuta Konehallirakennus 950 m Saarijärven Päiväkoti kaupunki JUKOLA asuntola 749 m toistaiseksi Saarikka KY Hoivakoti Asuntolat CDEFGH 686 m toistaiseksi SPR Vastaanottokeskus Asuntola A + toimisto + luokkatila 568 m toistaiseksi SPR Vastaanottokeskus Liikuntasali 565 m toistaiseksi SPR Vastaanottokeskus Tilojen käyttökustannukset katetaan nykyisillä vuokrasopimuksilla eivätkä tilat tällä hetkellä rasita kuntayhtymän taloutta. Vastaanottokeskusten toiminnan muutokset ovat kuitenkin kohtalaisen nopeita ja vuokrattavan tilan määrän ennustettavuus vuoden 2016 jälkeen vaikeaa. Tiloja eri rakennuksissa on yhteensä noin 6000 m 2 (liite nro 1). Hallituksen kokouksesta, jossa päätettiin käynnistää myynti- ja vuokraustoiminnat, on kulunut jo yli kaksi vuotta ja on tarkoituksenmukaista nyt arvioida tilannetta mahdollisten jatkotoimien osalta.

8 Hallitus 4/ Hallitus merkitsee tiedoksi Kolkanlahden tilojen tämänhetkisen käyttö- ja vuokraustilanteen ja käy keskustelun tilojen mahdollisista jatkotoimenpiteistä. Hal 46 Hallitus päätti, että Kolkanlahden tiloja arvioidaan mahdollista myyntiä varten ja talousjohtajalle annetaan valtuudet laittaa Kolkanlahden tilat myyntiin.

9 Hallitus 4/ Hal 7 TARVAALAN BIOTALOUSKAMPUKSEN KENTÄN LOUHINTA- JA MURSKAUSTARJOUKSET Tarvaalan Biotalouskampukselle tulevan kentän rakentamista varten joudutaan tasoittamaan kentän kohdalla olevaa kallioaluetta. Kalliosta louhittava kiviaines on ollut ajatuksena käyttää rakennuspaikalla. Rambolllin tekemien laskelmien mukaan kiviaineksen määrä on 7500 kiintokuutiometriä. Murskaus on tarkoitus tehdä kolmeen eri jakeeseen. Saatavaa murskaa tullee vajaa tonnia. Saatavalla murskeella voidaan tasoittaa kenttää ja sitä jää myös tulevan hallin tarpeisiin. Louhinta- ja murskaustyöstä on pyydetty tarjoukset Maansiirtoliike Veljekset Pakkala Oy:ltä, T. Maijala Oy:ltä, Telamurska Oy:ltä, Keski-Suomen Kuljetus Oy:ltä, P. Valkama Ky:ltä ja Kuljetus Veljekset Hiltunen Ay:ltä. Tarjouspyyntöasiakirjat on lähetetty sähköpostitse Hankinnan kokonaisarvo ei ylitä kansallista kynnysarvoa, joten tarjouskilpailu on käyty pyytämällä tarjoukset toimittajilta. Valintapäätös tehdään hinnan perusteella. Tarjoukset on pyydetty hallituksen kokoukseen mennessä ja ne esitellään kokouksessa. Talousjohtajan ehdotus: Hallitus päättää valita Tarvaalan biotalouskampuksen louhinta- ja murskaustöiden urakoitsijan. Hallitus päätti valita Tarvaalan biotalouskampuksen louhinta- ja murskaustöiden urakoitsijaksi Kääntä Oy:n ja Mursketeam Oy:n yhteistarjouksen hinnaltaan edullisimpana. Arvio hankinnan kokonaishinnasta 6000 m 3 louhinnan ja tonnin murskauksen vertailumäärällä on euroa alv 0%. Hal 47

10 Hallitus 4/ Hal 8 RAKENNUSHANKKEIDEN ETENEMINEN Talousjohtajan ehdotus: Talousjohtaja Seppo Hänninen selvittää kokouksessa rakennushankkeiden vaihetta: - E-rakennuksen saneerauksen suunnitteluvaihe - Tarvaalan konehallin suunnitteluvaihe - G-rakennuksen liikuntasalin palon aiheuttamien vaurioiden saneeraus ja saneerauksen mahdollinen laajentaminen lisäinvestoinnilla LVItöiden osalta G-rakennuksen palosaneerauksen suunnittelussa on todettu LVI-järjestelmässä lämmitys- ja vesijohtoverkoston uusimistarvetta. Mikäli tiettyjä välikatto- ja muita rakenteita joudutaan liikuntahallissa uusimaan on tarkoituksenmukaista samalla uusia 35 vuotta vanhaa lämmitys- ja vesijohtoverkostoa ja siihen liittyviä lvi-kalusteita. Näitä ei ole sisällytetty kuntayhtymän investointisuunnitelmaan ja todennäköisesti työt jäävät palosaneerauksen ulkopuolelle. Alustavasti lisäkustannuksia arvioidaan näistä aiheutuvan euroa. Osa lisäkustannuksesta voidaan kattaa kiinteistöjen kunnossapitomenoista. Mahdolliset lisäinvestoinnit vähentävät tulevien vuosien korjaustarpeita ja parantavat rakennuksen käyttömukavuutta ja alentavat käyttökustannuksia. Hallitus kuulee talousjohtajan selostuksen rakennushankkeiden etenemisestä ja merkitsee ne tiedoksi. Hallitus hyväksyy G-rakennuksen palosaneerauksen laajentamisen tarvittaessa tarkoituksenmukaisiin LVI-saneerauksiin. Hal 48 Hyväksyttiin.

11 Hallitus 4/ Hal 9 KUNTAYHTYMÄN MAKSUVALMIUS Talousjohtaja esittelee kokouksessa kuntayhtymän maksuvalmiutta ja talouden kehitystä ensimmäiseltä vuosineljännekseltä. Talousjohtajan ehdotus: Hallitus merkitsee kuntayhtymän maksuvalmiuden tiedoksi. Hal 49 Hyväksyttiin.

12 Hallitus 4/ Hal 10 VIRANHALTIJOIDEN PÄÄTÖKSET Hallitukselle on toimitettu viranhaltijoiden (kuntayhtymän johtaja, koulutusjohtajat, talousjohtaja, aikuiskoulutusjohtaja, koulutustarkastaja) päätökset ajalta Hallituksen puheenjohtajan ehdotus: Hallitus päättää, ettei se siirrä viranhaltijoiden päätöksiä käsiteltäväkseen. Hal 50 Hyväksyttiin.

13 Hallitus 4/ Hal 11 LEADER - HANKEHAKEMUS TARVAALAN BIOTALOUSKAMPUS 150 VUOTTA Hankkeen tavoitteena on koota monipuolinen aikaikkuna historian, nykyajan ja tulevaisuuden välille. Hankkeen avulla valmistuvaa materiaalipakettia voivat hyödyntää sekä oppilaitoksen väki, vierailijat että sidosryhmät. Videot, kuvat, haastattelut ja artikkelit peilaavat yhdessä ja rinnakkain eri aikakausien toimintaa. Hankkeessa koottavasta materiaalista työstetään juhlajulkaisu, jossa perinteisen historiikin sijaan pohditaan vahvasti luonnonvara-alan opetuksen alueellista vaikuttavuutta sekä tarkastellaan tulevaisuutta. Lisäksi materiaalia tullaan hyödyntämään Biotalouskampuksen esittelyn välineenä. Kuvien, artikkelien, videoiden ja dokumenttien avulla kehitetään Biotalouskampukselle polku, jonka varrelta löytyy kyseisestä kohteesta kertova QR-koodien taakse koottu materiaali. Näin kuvat, tarinat ja muu materiaali on helppo linkittää aitoon ympäristöön. Biotalouskampuksen polku toimii tukena Kampusoppaille, jotka vastaavat oppilaitosten esittelystä erilaisille vierailijaryhmille. Hankkeen kustannusarvio on , josta haettavan julkisen rahoituksen osuus on 80 % ja yksityisen rahoituksen osuus 20 %. Kuntayhtymällä ei ole hankkeessa omarahoitusosuutta. Hankehakemuksen jättäminen rahoittajalle edellyttää hakijan päätöstä. Päätetään hakea Tarvaalan Biotalouskampus 150 vuotta juhlavuoden hankkeelle rahoitusta vuosille Leader-ohjelmasta. Hankkeen kokonaiskustannusarvo on euroa. Hal 51 Hyväksyttiin.

Hallitus 1/2016. Perjantai 29.1.2016 klo 9.00 11.00. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 1/2016. Perjantai 29.1.2016 klo 9.00 11.00. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 1/2016 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 29.1.2016 klo 9.00 11.00 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite

Lisätiedot

Hallitus 4/2014. Keskiviikko 23.4.2014 klo 15.40 16.05. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 4/2014. Keskiviikko 23.4.2014 klo 15.40 16.05. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 4/2014 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Keskiviikko 23.4.2014 klo 15.40 16.05 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie

Lisätiedot

Hallitus 3/2014. Torstai 3.4.2014 klo 15.00 16.50. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 3/2014. Torstai 3.4.2014 klo 15.00 16.50. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 3/2014 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 3.4.2014 klo 15.00 16.50 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17,

Lisätiedot

Hallitus 2/2015. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 2/2015. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 2/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 5.3.2015 klo 15.00 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski

Lisätiedot

Hallitus 4/2015. Keskiviikko klo

Hallitus 4/2015. Keskiviikko klo KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 4/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Keskiviikko 29.4.2015 klo 15.00 15.55 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, G-rakennuksen neuvottelutila, Piilolantie

Lisätiedot

Hallitus 11/2015. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 11/2015. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 11/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 10.12.2015 klo 10.30 11.26 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite

Lisätiedot

Hallitus 11/2014. Torstai 11.12.2014 klo 10.00 11.20. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 11/2014. Torstai 11.12.2014 klo 10.00 11.20. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 11/2014 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 11.12.2014 klo 10.00 11.20 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie

Lisätiedot

Hallitus 2/2016. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 2/2016. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 2/2016 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 25.2.2016 klo 15.00 16.55 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite

Lisätiedot

Hallitus 6/2015. Torstai 11.6.2015 klo 15.00 16.26 Kapeenkoski Oy, Kapeenkoskentie 105, Äänekoski

Hallitus 6/2015. Torstai 11.6.2015 klo 15.00 16.26 Kapeenkoski Oy, Kapeenkoskentie 105, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 6/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 11.6.2015 klo 15.00 16.26 Kapeenkoski Oy, Kapeenkoskentie 105, Äänekoski ASIAT Liite nro PÖYTÄKIRJA Sivu

Lisätiedot

Hallitus 2/2015. Torstai 5.3.2015 klo 15.00 16.00. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 2/2015. Torstai 5.3.2015 klo 15.00 16.00. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 2/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 5.3.2015 klo 15.00 16.00 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17,

Lisätiedot

Hallitus 4/2018. Torstai klo

Hallitus 4/2018. Torstai klo KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 4/2018 KOKOUSTIEDOT ASIAT Aika Paikka Torstai 26.4.2018 klo 15.15 16.40 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Opinahjon yksikkö Opinahjontie 1,

Lisätiedot

Hallitus 6/2016. Torstai 16.6.2016 klo 15.00 16.22. Vanha Riihelä Riiheläntie 64, 44250 Äänekoivisto

Hallitus 6/2016. Torstai 16.6.2016 klo 15.00 16.22. Vanha Riihelä Riiheläntie 64, 44250 Äänekoivisto KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 6/2016 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 16.6.2016 klo 15.00 16.22 Vanha Riihelä Riiheläntie 64, 44250 Äänekoivisto ASIAT Liite nro PÖYTÄKIRJA Sivu

Lisätiedot

Hallitus 5/2012. Torstai 31.5.2012 klo 15.00 16.50. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 5/2012. Torstai 31.5.2012 klo 15.00 16.50. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 5/2012 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 31.5.2012 klo 15.00 16.50 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17,

Lisätiedot

Hallitus 6/2017. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 6/2017. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 6/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 18.5.2017 klo 15.00 16.00 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite

Lisätiedot

Hallitus 10/2015. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 10/2015. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 10/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 26.11.2015 klo 14.00 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski

Lisätiedot

Hallitus 1/2015. Torstai 29.1.2015 klo 15.00 16.08. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 1/2015. Torstai 29.1.2015 klo 15.00 16.08. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 1/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 29.1.2015 klo 15.00 16.08 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17,

Lisätiedot

Hallitus 3/2015. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 3/2015. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 3/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 2.4.2015 klo 15.00 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski

Lisätiedot

Hallitus 5/2018. Torstai klo 15.15

Hallitus 5/2018. Torstai klo 15.15 KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 5/2018 KOKOUSTIEDOT ASIAT Aika Torstai 31.5.2018 klo 15.15 Paikka Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari,

Lisätiedot

Hallitus 7/2015. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky Luokka 207, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 7/2015. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky Luokka 207, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 7/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 27.8.2015 klo 15.00 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky Luokka 207, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT

Lisätiedot

Hallitus 3/2016. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 3/2016. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 3/2016 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 31.3.2016 klo 15.00 16.55 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite

Lisätiedot

Hallitus 5/2018. Torstai klo

Hallitus 5/2018. Torstai klo KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 5/2018 KOKOUSTIEDOT ASIAT Aika Torstai 31.5.2018 klo 15.15 16.12 Paikka Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie

Lisätiedot

Hallitus 5/2015. Torstai 28.5.2015 klo 15.00 16.55. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Luokka 207, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 5/2015. Torstai 28.5.2015 klo 15.00 16.55. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Luokka 207, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 5/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 28.5.2015 klo 15.00 16.55 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Luokka 207, Piilolantie 17, Äänekoski

Lisätiedot

Hallitus 5/2017. Torstai klo

Hallitus 5/2017. Torstai klo KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 5/2017 KOKOUSTIEDOT ASIAT Aika Torstai 27.4.2017 klo 15.00 18.10 Paikka Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto Uuraistentie 240, Tarvaala Luokka

Lisätiedot

Hallitus 9/2015. Torstai 29.10.2015 klo 15.00 16.50. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Toimiston neuvotteluhuone, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 9/2015. Torstai 29.10.2015 klo 15.00 16.50. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Toimiston neuvotteluhuone, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 9/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 29.10.2015 klo 15.00 16.50 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Toimiston neuvotteluhuone, Piilolantie

Lisätiedot

Hallitus 3/2015. Torstai 2.4.2015 klo 15.00 16.23. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 3/2015. Torstai 2.4.2015 klo 15.00 16.23. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 3/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 2.4.2015 klo 15.00 16.23 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17,

Lisätiedot

Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski Henkilökohtainen varajäsen

Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski Henkilökohtainen varajäsen KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA nro 4/2010 Hallitus sivu 1 KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 29.4.2010 klo 15.00 15.55 OSALLISTUJAT Läsnäolijat X Paikka Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone,

Lisätiedot

Hallitus 8/2015. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Luokka 207, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 8/2015. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Luokka 207, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 8/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 24.9.2015 klo 15.00 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Luokka 207, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT

Lisätiedot

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 1/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 22.3.2018 klo 14.30 15.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT

Lisätiedot

Hallitus 10/2013. Torstai 28.11.2013 klo 15.00 16.20. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 10/2013. Torstai 28.11.2013 klo 15.00 16.20. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 10/2013 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 28.11.2013 klo 15.00 16.20 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie

Lisätiedot

Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski Henkilökohtainen varajäsen

Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski Henkilökohtainen varajäsen KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA nro 3/2011 Hallitus sivu 1 KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 24.3.2011 klo 15.00 - OSALLISTUJAT Läsnäolijat X Paikka Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone,

Lisätiedot

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 26.10.2018 klo 13.00 13.15 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12,

Lisätiedot

Hallitus 7/2015. Torstai 27.8.2015 klo 15.00 17.00. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky Luokka 207, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 7/2015. Torstai 27.8.2015 klo 15.00 17.00. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky Luokka 207, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 7/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 27.8.2015 klo 15.00 17.00 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky Luokka 207, Piilolantie 17, Äänekoski

Lisätiedot

Valtuusto 2/2017. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 2/2017. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 2/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 18.8.2017 klo 13.00 13.35 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Lisätiedot

Hallitus 3/2018. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 3/2018. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 3/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 22.3.2018 klo 15.15 16.28 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite

Lisätiedot

Hallitus 8/2015. Torstai 24.9.2015 klo 15.00 16.46. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Luokka 207, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 8/2015. Torstai 24.9.2015 klo 15.00 16.46. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Luokka 207, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 8/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 24.9.2015 klo 15.00 16.46 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Luokka 207, Piilolantie 17, Äänekoski

Lisätiedot

Hallitus 4/2017. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 4/2017. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 4/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 30.3.2017 klo 15.00 17.17 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite

Lisätiedot

Valtuusto 3/2017. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 3/2017. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 26.10.2017 klo 14.00 14.20 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT

Lisätiedot

Valtuusto 1/2015. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 1/2015. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 1/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 12.6.2015 klo 13.00 13.40 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Lisätiedot

Valtuusto 2/2015. Perjantai 11.12.2015 klo 13.00 13.30. Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 2/2015. Perjantai 11.12.2015 klo 13.00 13.30. Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 2/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 11.12.2015 klo 13.00 13.30 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Lisätiedot

Hallitus 9/2018. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 9/2018. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 9/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 25.10.2018 klo 15.15 16.25 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite

Lisätiedot

Valtuusto 3/2017. Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 3/2017. Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 26.10.2017 klo 14.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski 1 Kokouksen

Lisätiedot

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 4/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 14.12.2018 klo 13.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski,

Lisätiedot

Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski Henkilökohtainen varajäsen

Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski Henkilökohtainen varajäsen KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA nro 5/2011 Hallitus sivu 1 KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 26.5.2011 klo 15.00 - OSALLISTUJAT Läsnäolijat X Paikka Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone,

Lisätiedot

Hallitus 11/2018. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski JOULUATERIA KLO OPETUSRAVINTOLA OPPIKOKISSA

Hallitus 11/2018. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski JOULUATERIA KLO OPETUSRAVINTOLA OPPIKOKISSA KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 11/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 13.12.2018 klo 9.30 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski JOULUATERIA KLO

Lisätiedot

Hallitus 10/2017. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 10/2017. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 10/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 26.10.2017 klo 15.15 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 8

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 8 LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No YHTYMÄHALLITUS 8 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat KÄSITELLYT ASIAT Aika 23.10.2012 klo 11.30-11.45 Paikka Forssan ammatti-instituutti,

Lisätiedot

Hallitus 6/2019. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 6/2019. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 6/2019 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 29.8.2019 klo 15.15 16.35 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite

Lisätiedot

Eino Järvinen, kyva:n I vpj Harri Kaunisto, kyva:n pj Sirkku Hohenthal, kyva:n II vpj Tuula Koivula, sihteeri

Eino Järvinen, kyva:n I vpj Harri Kaunisto, kyva:n pj Sirkku Hohenthal, kyva:n II vpj Tuula Koivula, sihteeri LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No HALLITUS 2 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika 19.02.2008 klo 16.30-18.10 Paikka Forssan ammatti-instituutti, kokoushuone Taisto Heinämäki Maija-Leena

Lisätiedot

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 26.10.2018 klo 13.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Lisätiedot

Hallitus 1/2018. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 1/2018. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 1/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 25.1.2018 klo 15.15 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite nro PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 4/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 14.12.2018 klo 13.10 14.20 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17,

Lisätiedot

Valtuusto 1/2017. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 1/2017. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 1/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 19.5.2017 klo 13.00 13.40 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Lisätiedot

Hallitus 4/2019. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 4/2019. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 4/2019 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 23.5.2019 klo 15.15 17.05 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite

Lisätiedot

Hallitus 9/2017. Perjantai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 9/2017. Perjantai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 9/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 29.9.2017 klo 15.15 16.53 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

Hallitus 7/2017. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 7/2017. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 7/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 15.6.2017 klo 9.00 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite nro PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

Hallitus 9/2017. Perjantai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 9/2017. Perjantai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 9/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 29.9.2017 klo 15.15 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2014 Kirkkoneuvosto sivut 65-72 KOKOUSAIKA. 21.10.2014 klo 18.00 20.25

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2014 Kirkkoneuvosto sivut 65-72 KOKOUSAIKA. 21.10.2014 klo 18.00 20.25 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2014 sivut 65-72 KOKOUSAIKA klo 18.00 20.25 KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) poissaolijat: MUUT LÄSNÄOLIJAT (ja läsnäolon peruste) LAILLISUUS

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (7) KIRKKONEUVOSTO Kokous 7.4.2016. Keskiviikko 7.4.2016 klo 15.30-15.55. Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (7) KIRKKONEUVOSTO Kokous 7.4.2016. Keskiviikko 7.4.2016 klo 15.30-15.55. Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (7) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 7.4.2016 klo 15.30-15.55 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 40 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 41 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 6

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 6 LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No YHTYMÄHALLITUS 6 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat KÄSITELLYT ASIAT Aika 18.6.2013 klo 14.00-17.15 Paikka Honkapirtti, Liesjärvi Ossi

Lisätiedot

Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski Henkilökohtainen varajäsen

Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski Henkilökohtainen varajäsen KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA nro 9/2010 Hallitus sivu 1 KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 28.10.2010 klo 15.00 16.30 OSALLISTUJAT Läsnäolijat X Paikka Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone,

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 1 /2016 Kokousaika

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 1 /2016 Kokousaika Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 1 /2016 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 1 liite Torstai 28.1.2016 klo 14.00 15.30 Siikalatvan kunnantalo, valtuustosali, Pulkkila Ajankohtaiskatsaus Oulun Eteläisen

Lisätiedot

PERTUNMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 KIRKKONEUVOSTO Sivu 1/8 Markunkuja 2 19430 Pertunmaa 22.1.2015

PERTUNMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 KIRKKONEUVOSTO Sivu 1/8 Markunkuja 2 19430 Pertunmaa 22.1.2015 KIRKKONEUVOSTO Sivu 1/8 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 22.1.2015 klo 18.00 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat Paikka Seurakuntakoti, Pertunmaa Hannu Niskanen Raili Toivonen

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2013 Sivistyslautakunta

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2013 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 4.12.2013 klo 18.00-18.40 Paikka Ravintola Kammari, Olos Asiat 111 Kokouksen avaaminen 112 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 113 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 4

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 4 LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No YHTYMÄHALLITUS 4 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika 23.4.2013 klo 16.30-18.05 Paikka Forssan ammatti-instituutti, Saksankatu 27 Eino Järvinen Marjut

Lisätiedot

K U U L U T U S. Kirkkovaltuuston tarkastettu pöytäkirja on nähtävänä ajalla 16.05.-17.06.2014 klo 9.00-11.00 ja 11.30-14.00 kirkkoherranvirastossa.

K U U L U T U S. Kirkkovaltuuston tarkastettu pöytäkirja on nähtävänä ajalla 16.05.-17.06.2014 klo 9.00-11.00 ja 11.30-14.00 kirkkoherranvirastossa. K U U L U T U S Suomussalmen seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään Ämmänsaaren seurakuntakeskuksessa Kirkkokuja 1 keskiviikkona 14.05.2014 klo 17. Kokouksen asialuettelo on yleisesti nähtävänä kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Hallitus 5/2019. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 5/2019. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 5/2019 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 13.6.2019 klo 15.15 16.17 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite

Lisätiedot

Hallitus 6/2018. Torstai klo 15.15

Hallitus 6/2018. Torstai klo 15.15 KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 6/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka ASIAT Torstai 14.6.2018 klo 15.15 Kartano Kievari, Saunakabinetti Saarijärventie 434, Äänekoski Kokouksen jälkeen

Lisätiedot

Sataedu Ulvila, auditorio, Yhdystie

Sataedu Ulvila, auditorio, Yhdystie KOKOUSKUTSU 8 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 21.11.2014 1 KOKOUSAIKA Torstai 27.11.2014 klo 15.30 KOKOUSPAIKKA Sataedu Ulvila, auditorio, Yhdystie 42 Koulutusjohtaja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 8/2009. TEKNINEN LAUTAKUNTA s 52 KOKOUSTIEDOT. Torstai12.11.2009 kello 16.30-17:30

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 8/2009. TEKNINEN LAUTAKUNTA s 52 KOKOUSTIEDOT. Torstai12.11.2009 kello 16.30-17:30 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 8/2009 TEKNINEN LAUTAKUNTA s 52 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Torstai12.11.2009 kello 16.30-17:30 Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone Varsinainen

Lisätiedot

Äänekosken terveyskeskus, Terveyskatu 8, kokoushuone. Otsikko Sivu

Äänekosken terveyskeskus, Terveyskatu 8, kokoushuone. Otsikko Sivu ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2014 1 Vanhusneuvosto AIKA 05.11.2014 kello 09:00-12:50 PAIKKA Äänekosken terveyskeskus, Terveyskatu 8, kokoushuone LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 46 Kokouksen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 16/2015 Kunnanhallitus. Tiistai 27.10.2015 klo 17.00 17.50. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 16/2015 Kunnanhallitus. Tiistai 27.10.2015 klo 17.00 17.50. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 16/2015 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai 27.10.2015 klo 17.00 17.50 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta 9.8.2012

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta 9.8.2012 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Tekninen lautakunta 9.8.2012 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 9.8.2012 klo 16.30 18.05 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Jussi Vierikko Silvennoinen

Lisätiedot

varajäsen jäsen jäsen

varajäsen jäsen jäsen 120 Aika: 19.11.2015 klo 18.15-20.45 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Subtil Duarte

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2012 Tarkastuslautakunta 2009 2012. OSALLISTUJAT Kalevi Heinonen puheenjohtaja. Markku Niskanen Mika Peltokorpi

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2012 Tarkastuslautakunta 2009 2012. OSALLISTUJAT Kalevi Heinonen puheenjohtaja. Markku Niskanen Mika Peltokorpi NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2012 Tarkastuslautakunta 2009 2012 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Maanantai 26.11.2012 klo 13.00 14.09 Valtuustosali, Harjukatu 23, 2. kerros OSALLISTUJAT Kalevi Heinonen puheenjohtaja

Lisätiedot

Hallitus 7/2017. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 7/2017. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 7/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 15.6.2017 klo 9.00 10.16 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite

Lisätiedot

KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 2

KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 2 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSKUTSU Sivistyslautakunta 29.9.2011 Kokousaika Torstai 6.10.2011 klo 17.00 Kokouspaikka Konneveden kunnantalo Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 9

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 9 LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No YHTYMÄHALLITUS 9 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat KÄSITELLYT ASIAT Aika Paikka Ossi Stenholm Olla-Riitta Aarikka Eino Järvinen Jaana

Lisätiedot

Kalevi Kinnunen Joonas Kinnunen Elina Harjula Kirsti Häkkinen Tiina Kuivaniemi Tapani Pasanen Elma Tainio () () () () () () ()

Kalevi Kinnunen Joonas Kinnunen Elina Harjula Kirsti Häkkinen Tiina Kuivaniemi Tapani Pasanen Elma Tainio () () () () () () () KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Nro 1 05.01.2017 Kokousaika Torstai 05.01.2017 klo 15.30- Kokouspaikka Biologian luokka, Keskuskoulu, Kinnula Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Hallitus 8/2017. Torstai klo Neuvotteluhuone Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 8/2017. Torstai klo Neuvotteluhuone Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 8/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 31.8.2017 klo 15.00 Neuvotteluhuone Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 8/2013 Sivistyslautakunta

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 8/2013 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 7.11.2013 klo 18.00-19.05 Paikka Yläkoulun opettajainhuone Asiat 100 Kokouksen avaaminen 101 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 102 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 1 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 30.11.2016 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Muut saapuvilla olleet 30.11.2016 klo 16.00 Puumilan juhla- ja taitotalossa

Lisätiedot

Muonion kunta ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivistyslautakunta

Muonion kunta ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 28.1.2013 klo 16.00-16.45 Paikka Kunnantalo, valtuustosali ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAAMINEN 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00)

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00) SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/17 KIRKKOVALTUUSTO Laatimispäivämäärä 10.01.2017 KOKOUSTIEDOT Aika 17.01.2017 kello 18.30 (kahvi kello 18.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon juhlasali KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

(x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen

(x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 20/ 2010 322 Kokousaika 27.9.2010 klo 17.00-18.40 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Hallitus 8/2017. Torstai klo Neuvotteluhuone Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 8/2017. Torstai klo Neuvotteluhuone Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 8/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 31.8.2017 klo 15.00 17.13 Neuvotteluhuone Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 11.11.2015 KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO 11.11.2015 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 11.11.2015 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 16.11.2015-17.12.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 Tekninen lautakunta 27.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 27.3.2014 klo 16.30 17.20 Kunnanviraston kokoushuone Satu Hoffren Irja Keskinen Toni Aho

Lisätiedot

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka KOKOUSKUTSU 1 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 16.1.2015 1 KOKOUSAIKA Torstai 22.1.2015 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka 1 Ammatillisen

Lisätiedot

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 9

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 9 LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No YHTYMÄHALLITUS 9 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat KÄSITELLYT ASIAT Aika Paikka Ossi Stenholm Kati Fonsell -Laurila Eino Järvinen Jaana

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 21.10.2014 KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO 21.10.2014 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 21.10.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 27.10.2014-28.11.2014 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 1/2015 Aika Ti 13.01.2015 klo 18.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIALISTA Tiistaina 13.01.2015 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 1/2015 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 3/2016 1. Ti 19.4.2016 klo 17.30-18.00. Kunnanvirasto, hallituksen ja lautakuntien kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 3/2016 1. Ti 19.4.2016 klo 17.30-18.00. Kunnanvirasto, hallituksen ja lautakuntien kokoushuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2016 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Ti 19.4.2016 klo 17.30-18.00 Kunnanvirasto, hallituksen ja lautakuntien

Lisätiedot

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 6

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 6 LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No YHTYMÄHALLITUS 6 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat KÄSITELLYT ASIAT Aika Paikka Ossi Stenholm Kati Fonsell -Laurila Eino Järvinen Jaana

Lisätiedot

Hallitus 6/2018. Torstai klo

Hallitus 6/2018. Torstai klo KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 6/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka ASIAT Torstai 14.6.2018 klo 15.15 16.05 Kartano Kievari, Saunakabinetti Saarijärventie 434, Äänekoski Kokouksen

Lisätiedot

(x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen

(x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 27/ 2010 436 Kokousaika 27.12.2010 klo 17.00 19.07 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta. Kokousnumero 8/2009 Aika Ti 01.09.2009 klo 18.00 Paikka Palokunnan kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta. Kokousnumero 8/2009 Aika Ti 01.09.2009 klo 18.00 Paikka Palokunnan kokoushuone PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 8/2009 Aika Ti klo 18.00 Paikka Palokunnan kokoushuone KOKOUSKUTSU Tiistaina Palokunnan kokoushuone Nro 8/2009 ASIA LIITE 93 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 94 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1. Tekninen lautakunta 19.1.2011

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1. Tekninen lautakunta 19.1.2011 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 Tekninen lautakunta 19.1.2011 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.1.2011 klo 16.30 17.25 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5. Tekninen lautakunta 16.5.2012

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5. Tekninen lautakunta 16.5.2012 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Tekninen lautakunta 16.5.2012 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 16.5.2012 klo 16.30 17.05 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Silvennoinen Erja Kuusisto

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 2/2016 Sivistyslautakunta. 12 Sivistystoimen vastuuhenkilöt, laskujen tarkastaminen ja hyväksyminen

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 2/2016 Sivistyslautakunta. 12 Sivistystoimen vastuuhenkilöt, laskujen tarkastaminen ja hyväksyminen Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 3.3.2016 klo 17.00-18.10 Paikka Muonion kirjasto Asiat 12 Sivistystoimen vastuuhenkilöt, laskujen tarkastaminen ja hyväksyminen 13 Sivistyslautakunnan vuoden 2015 toiminnallisten

Lisätiedot