E+T:n toimitusjohtajana jatkaa Christer Björkin ja hallituksen puheenjohtajana Joachim Berner.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "E+T:n toimitusjohtajana jatkaa Christer Björkin ja hallituksen puheenjohtajana Joachim Berner."

Transkriptio

1 TALENTUM OYJ PÖRSSITIEDOTE KELLO 8.30 TALENTUM OSTAA RUOTSISTA EKONOMI & TEKNIK FÖRLAG AB:n - MERKITTÄVÄ ASKEL STRATEGIAN TOTEUTTAMISESSA Talentum Oyj ostaa ruotsalaisen lehtiyhtiö Ekonomi & Teknik Förlag AB:n koko osakekannan. Kauppasumma on 15,2 miljoonaa euroa (MSEK 142), ja siitä maksetaan 8,8 milj. euroa (MSEK 82) käteisellä ja 6,4 miljoonaa euroa (MSEK 60) Talentum Oyj:n osakkeilla. Kaupan tulosvaikutus Talentumille vuonna 2005 on pieni. Ekonomi & Teknik Förlag AB (E+T) kustantaa neljää hyvin samankaltaista bisneslehteä kuin Talentum Suomessa. Ny Teknik on Tekniikka & Talouden kaltainen teollisuudelle ja insinööreille suunnattu viikkolehti, Affärsvärlden puolestaan on Talouselämän kaltainen viikottainen talouslehti, Lag&Avtal on juridiikan erikoislehti ja Miljörapporten vastaa Suomessa Talentumin kustantamaa Ympäristö+tekniikka -lehteä. Yhtiön liikevaihto on vuonna 2005 noin 16,6 milj. euroa ja sen palveluksessa on noin 130 henkilöä. Myyjinä kaupassa ovat ruotsalainen sijoitusyhtiö Catellan hallinnoima Strukturfonden sekä ruotsalaiset insinöörijärjestöt Civilingenjörsförbundet ja Ingenjörssamfundet omistamansa Ingenjörsförlagets Förvaltnings AB:n kautta. Kauppasumma on 15,2 milj. euroa (MSEK 142), josta 8,8 milj. euroa (MSEK 82)maksetaan käteisellä ja 6,4 milj. euroa (MSEK 60) Talentum Oyj:n osakkeilla. Suunnatussa osakeannissa annetaan kpl osakkeita merkintähinnaltaan 3,855 euroa (ei tarkka arvo; merkintähinta on laskennallinen Talentumin osakkeen kaupankäynnin volyymillä painotettu keskikurssi Helsingin Pörssissä Uudet osakkeet merkitään kaupparekisteriin arviolta Suunnatussa annissa merkittävien osakkeiden määrä on annin jälkeen 3,78 % Talentumin koko osakekannasta, ja ne oikeuttavat osinkoon vuodelta Myyjillä on mahdollisuus saada lisäkauppahintaa enintään noin 2,15 milj. euroa (MSEK 20) vuoden 2005 liikevaihdon ja Q4/2005 liikevoiton perusteella. Maksimi lisäkauppahinta edellyttää 165 MSEK liikevaihtoa vuodelta 2005 ja 13 % liikevaihtoprosenttia lokajoulukuulta E+T:n toimitusjohtajana jatkaa Christer Björkin ja hallituksen puheenjohtajana Joachim Berner. E+T:n liiketoiminta on ollut viime vuosina tappiollista, mutta kuluvan vuoden aikana yhtiössä on tehty paljon tehostamistoimia. Tehdyt toimenpiteet sekä tuleva yhteistyö Talentumin kustannustoiminnan kanssa tulevat Talentumin näkemyksen mukaan kääntämään E+T:n tuloksen voitolliseksi nopeasti. Nyt toteutuva kauppa on Talentumin strategian mukainen johdonmukainen askel kasvattaa kustannustoimintaa ja laajentua uusille markkina-alueille. Kauppa kasvattaa Talentumin kustannustoimintaa noin 30 %.

2 Toimitusjohtaja Harri Roschier: "Ekonomi & Teknik Förlag AB:n ostaminen on Talentumille merkittävä askel kustannustoiminnan kasvattamisessa ja laajentumisessa uusille markkina-alueille. Yhtiön suurimmat lehdet Ny Teknik ja Affärsvärlden ovat niin samankaltaisia Talentumin lehtien kanssa, että yhteistyö tuo varmasti toiminnallisia hyötyjä molemmissa maissa. Talentumin toiminta on Suomessa monipuolisempaa kuin E+T:n toiminta Ruotsissa ja uskomme, että esimerkiksi kirjan kustantamisessa, online-toiminnassa ja toimipaikkailmoittelussa on elementtejä, joiden avulla liiketoiminta Ruotsissa voi kasvaa. Tulevaisuuden tuotekehitystä saadaan toteutettua menestyksekkäämmin yhdessä kuin erikseen. Lisäksi kansainvälinen ilmoitusmyynti on alue, jossa yhdistyminen tuonee molemmille osapuolille hyötyä. Olen mielissäni siitä, että tämä kauppa toteutui. Uskon, että samankaltaisten julkaisujen ja toimintojen yhdistäminen lahden molemmin puolin innostaa myös henkilöstöjä. Yhtiön kasvaminen antaa monenlaisia mahdollisuuksia myös henkilöstölle kehittyä ja monipuolistua. E+T:n lehtien yhteistyöstä ryhmätilaajien kanssa on tehty pitkäaikaiset sopimukset ja olemme myös tällä osa-alueella hyvin tyytyväisiä saavutettuun lopputulokseen." Toimitusjohtaja Christer Björkin, E+T: "E&T Förlagilla ja Talentumin kustannustoiminnalla on hyvin paljon yhteisiä tekijöitä, kuten lukijakohderyhmät ja ilmoittajaasiakkaat. Tämä yritysjärjestely herättää paljon mielenkiintoisia mahdollisuuksia parantaa lukijoiden ja ilmoittaja-asiakkaiden palvelemista ja uskon, että Talentumin tulo omistajaksi antaa meille merkittävästi uusia kasvumahdollisuuksia. Työskenteleminen yhdessä suomalaisten kollegoiden kanssa tuntuu innostavalta ja näen kuulumisen isompaan mediayhtiöön merkittävänä etuna yhtiön kehittämiselle." Hallituksen puheenjohtaja Jussi Länsiö, Talentum Oyj: "Talentumin hallituksen päättämän strategisen linjauksen mukaisesti Talentumin rakennetta kehitetään niin, että kustannustoiminta kasvaa merkittävästi ja valtaosa liikevaihdosta tulee kustannustoiminnasta. Ekonomi & Teknik Förlag AB:n hankkiminen on merkittävä askel tällä tiellä, ja se myös kansainvälistää Talentumin liiketoimintaa. Tämän strategian mukaisesti Talentum luopui Satama Interactive Oyj:n omistuksesta syyskuussa." Pääsihteeri Jan Martin, Civilingenjörsförbundet, toimitusjohtaja Sune Hilstad, Ingenjörsförbundet: "Korkealuokkainen Ny Teknik on jatkossakin erittäin tärkeä jäsenetu jäsenillemme. On luonnollista, että media-ammattilaiset hoitavat lehtibisnestä ja liitot keskittyvät jäsenistön etujen ajamiseen liitoille paremmin luonnistuvilla tavoilla. Talentumilla

3 on hyvä kokemus yhteistyöstä Suomessa järjestöjen kanssa, ja tämä ratkaisu syntyi helposti. Uskomme tämän ratkaisun palvelevan parhaiten ruotsalaisia lukijoita." Toimitusjohtaja Johan Björklund, Catella: "Catellasta tuli Strukturfondenin kautta Ekonomi & Teknik Förlag AB:n pääomistaja vuonna Tänä suhteellisen lyhyenä aikana olemme yhdessä muiden omistajien kanssa kasvattaneet lehtien levikkiä ja toteuttaneet tehokkuutta parantavia toimenpiteitä. Talentumista löysimme samalla toimialalla toimivan omistajan, joka jatkaa yhtiön kehittämistä." SEK/euro EKP:n noteeraus ,321 TALENTUM OYJ Harri Roschier toimitusjohtaja Lisätiedot: Talentum Oyj: toimitusjohtaja Harri Roschier, puhelin Catella Holding AB: toimitusjohtaja Johan Björklund, puhelin Ekonomi & Teknik Förlag AB: hallituksen puheenjohtaja Joachim Berner, puhelin Civilingenjörsförbundet: pääsihteeri Jan Martin, puhelin Ingenjörsförbundet: toimitusjohtaja Sune Hilstad, puhelin Jakelu Helsingin Pörssi Keskeiset tiedotusvälineet Talentum järjestää medialle ja analyytikoille tiedotustilaisuuden kello Scandic Simonkentässä, Simonkatu 9, Helsinki. Tilaisuudessa ovat paikalla Talentum Oyj: hallituksen puheenjohtaja Jussi Länsiö ja toimitusjohtaja Harri Roschier; Ekonomi & Teknik Förlag AB: hallituksen puheenjohtaja Joachim Berner ja toimitusjohtaja Christer Björkin Tilaisuuden kielinä ovat suomi ja englanti. Ilmoittautuminen tilaisuuteen puhelin Toimitusjohtaja Harri Roschier ja toimitusjohtaja Christer Björkin ovat median tavattavissa kello paikallista aikaa Tukholmassa E&T:n toimitiloissa, Mäster Samuelsgatan 56. Ilmoittautuminen tilaisuuteen puhelin +46(0)

4 Ekonomi & Teknik Förlag Ekonomi & Teknik Förlag on yksi Pohjoismaiden suurimmista ammattilehtikustantajista. Sen kustantamia lehtiä ovat Ny Teknik, Affärsvärlden, Lag&Avtal ja Miljörapporten. E&T:n palveluksessa on noin 130 työntekijää, joista 70 on talous- ja teknisen alan toimittajia. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2004 MEUR 16,6. Lisätietoja: Catella Group Catella on finanssikonserni, joka on suuntautunut pääomasijoittamiseen, taloudellisen neuvontaan ja omiin sijoituksiin. Catella luo asiakkailleen lisäarvoa sekä asiantuntemuksellaan että pääomalla. Vuonna 2004 Catella osallistui taloudellisena neuvonantajana yritysjärjestelyihin, joiden arvo oli noin 50 milj. euroa. Catellan varainhoidon asiakkaiden omaisuus on noin 25 miljardia kruunua. Catella on lisäksi pääomistajana yli 30 yrityksessä, joiden palveluksessa on noin 3000 työntekijää ja joiden yhteenlaskuttu liikevaihto ylittää 5 miljardia kruunua. Catella on perustettu vuonna 1987 ja sillä on konttori kymmenessä Euroopan maassa. Lisätietoja Ingenjörssamfundet ISF Ingenjörssamfundet, ISF on vuonna 1967 muodostettu aattellinen organisaatio. Se yhdistää seitsemän ruotsalaista teknisen alan ammattiliittoa. ISF:n tehtävänä on edistää teknistä osaamista ja tutkimusten hyödyntämistä työelämässä sekä edistää insinööritaitoa. Jäsenjärjestöjen kautta ISF edustaa teknisesti koulutettua henkilöä. Lisätietoja: Sveriges Civilingenjörsförbund Sveriges Civilingenjörsförbund, CF, edustaa ruotsalaisia opistoja korkeakouluinsinöörejä. Liitossa on yli jäsentä ja se on Ruotsin suurin akateeminen järjestö. Modernilla järjestöllä on yli 140 vuoden kokemus insinöörien asioiden edistämisestä. Lisätietoja: Ingenjörsförlagets Förvaltnings AB Ingenjörsförlagets Förvaltnings AB on Civilingenjörsförbundet ja Ingenjörssamfundet - järjestöjen hallinnointiyhtiö. Talentum Oyj Mediayhtiö Talentum tarjoaa ammattilaisille lehtiä, ammattikirjoja, seminaareja ja online-ratkaisuja. Talentumin tuottamat mediasisällöt perustuvat vahvaan osaamiseen ja journalistiseen ammattitaitoon. Talentumin lehtiä ovat Talouselämä, Arvopaperi, Fakta, Tekniikka & Talous, Tietoviikko, MikroPC, Markkinointi & Mainonta, Metallitekniikka, Energia, Ympäristö+tekniikka ja Mediuutiset. Talentum.com tarjoaa ajankohtaisia uutisia eri alojen ammattilaisille verkossa. Talentum on myös johtava monipuolisen juridisen ja ammattikirjallisuuden kustantaja.

5 Talentum tuottaa viestintää ja markkinointia tukevia palveluita muun muassa mainos- ja suunnittelutoimistoille, kustantajille sekä sähköisille medioille. Laadukkaat tuotantopalvelut suunnittelusta toteutukseen varmistavat tasokkaan lopputuloksen. Talentum-konsernin liikevaihto vuonna 2004 oli 120 milj. euroa ja sen palveluksessa on noin 1200 työntekijää. Talentum Oyj:n osake noteerataan Helsingin pörssin päälistalla. Lisätietoja:

Tietoja osakkeenomistajille

Tietoja osakkeenomistajille Talentum Oyj Sisällysluettelo Tietoja osakkeenomistajille... 2 Konserniesittely... 3 Keskeiset tapahtumat 2003... 4 Toimitusjohtajan katsaus... 6 Liiketoiminta-alueet... 8 Hallituksen toimintakertomus...

Lisätiedot

Talentum. vuosikertomus

Talentum. vuosikertomus Talentum 2009 vuosikertomus Löydän tarvitsemani tiedon ajasta ja paikasta riippumatta. Talentumin lehdistä nousee puheen aiheita työpaikallani. Osallistun ammattitaitoani kasvattaviin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Lisätiedot

Tietoja osakkeenomistajille Konserniesittely 3 Keskeiset tapahtumat 2002 Toimitusjohtajan katsaus

Tietoja osakkeenomistajille Konserniesittely 3 Keskeiset tapahtumat 2002 Toimitusjohtajan katsaus Talentum Oyj Vuosikertomus 2002 Sisällysluettelo Tietoja osakkeenomistajille 2 Konserniesittely 3 Keskeiset tapahtumat 2002 4 Toimitusjohtajan katsaus 6 Liiketoiminta-alueet 8 Hallituksen toimintakertomus

Lisätiedot

Kirjeen on oltava perillä ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Mahdolliset valtakirjat pyydetään toimittamaan ennakkoilmoittautumisen

Kirjeen on oltava perillä ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Mahdolliset valtakirjat pyydetään toimittamaan ennakkoilmoittautumisen TALENTUM OYJ VUOSIKERTOMUS 2001 TIETOJA OSAKKEEN- OMISTAJILLE OSAKKEET Talentum Oyj:n osake noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Yhtiöllä on markkinatakaussopimus Nordea Securities Oyj:n kanssa.

Lisätiedot

Talentum on ammattilaisen valinta

Talentum on ammattilaisen valinta Monipuolinen tuotto lentum on erikoistunut ammattilaisille kohdistettuun kustannustoimintaan. Talentumin kustannustoiminnan keskeisiä tuotteita ja palveluita ovat lehdet, kirjat, online- ja informaatiopalv

Lisätiedot

17.2.2000 TILINPÄÄTÖSTIEDOTE - TALENTUM-KONSERNI TALENTUM-KONSERNIN TILINPÄÄTÖSTIEDOTE 1999

17.2.2000 TILINPÄÄTÖSTIEDOTE - TALENTUM-KONSERNI TALENTUM-KONSERNIN TILINPÄÄTÖSTIEDOTE 1999 17.2.2000 TILINPÄÄTÖSTIEDOTE - TALENTUM-KONSERNI TALENTUM-KONSERNIN TILINPÄÄTÖSTIEDOTE 1999 Talentum-konsernin liikevaihto kasvoi 27,9 % 53,6 milj.euroon. Liikevoitto oli -2,5 milj.euroa (4,3 milj.euroa)

Lisätiedot

OSAVUOSIKATSAUS 21.7.2010 KELLO 9.00 1(21) TALENTUMIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUULTA 2010. Huhti-kesäkuu 2010 lyhyesti

OSAVUOSIKATSAUS 21.7.2010 KELLO 9.00 1(21) TALENTUMIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUULTA 2010. Huhti-kesäkuu 2010 lyhyesti 21.7.2010 KELLO 9.00 1(21) TALENTUMIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUULTA 2010 Huhti-kesäkuu 2010 lyhyesti - Liikevaihto 21,1 milj. euroa (16,7 milj. euroa) - Liiketulos (EBIT) 0,5 milj. euroa (-2,6 milj.

Lisätiedot

TALENTUMIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUULTA

TALENTUMIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUULTA 21.7. kello 9.00 1(17) TALENTUMIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUULTA Huhti-kesäkuu lyhyesti - Talentum-konsernin liikevaihto kasvoi 13,3 % ja oli 23,9 milj. euroa (21,1 milj. euroa). - Kustannustoiminnan

Lisätiedot

SOLTEQ OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 30.6.2015 (IFRS)

SOLTEQ OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 30.6.2015 (IFRS) Pörssitiedote 1 SOLTEQ OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 30.6.2015 (IFRS) Tasaista kehitystä sekä merkittävä strategiaa toteuttava yritysjärjestely - Liikevaihto oli 18,96 miljoonaa euroa (20,39 miljoonaa euroa),

Lisätiedot

TALENTUM OYJ PÖRSSITIEDOTE 12.2.2008 KELLO 8.30 TALENTUMIN KUSTANNUSTOIMINTA KASVOI JA KANNATTAVUUS PARANI, OSINKO 0,20 EUROA

TALENTUM OYJ PÖRSSITIEDOTE 12.2.2008 KELLO 8.30 TALENTUMIN KUSTANNUSTOIMINTA KASVOI JA KANNATTAVUUS PARANI, OSINKO 0,20 EUROA TALENTUM OYJ PÖRSSITIEDOTE 12.2.2008 KELLO 8.30 TALENTUMIN KUSTANNUSTOIMINTA KASVOI JA KANNATTAVUUS PARANI, OSINKO 0,20 EUROA Loka-joulukuu 2007 lyhyesti Konsernin loka-joulukuun liikevaihto oli 36,3 milj.

Lisätiedot

vuosikertomus Autamme ammattilaisia menestymään.

vuosikertomus Autamme ammattilaisia menestymään. vuosikertomus Autamme ammattilaisia menestymään. Sisältö Talentum Oyj on ammattilaiskohderyhmään keskittyvä mediayhtiö, jonka päätuotteita ovat lehdet, kirjat, verkkopalvelut, tapahtumat ja koulutukset.

Lisätiedot

Talentumin sidosryhmälehti

Talentumin sidosryhmälehti Talentumin sidosryhmälehti Syksy 2005 Talentum pääanalyytikko Matti Riikosen silmin Sataman askelmerkit kohdallaan Sinisen meren strategiakirja Uutisia kännykkään www.talentum.fi/sidosryhmalehti Numero

Lisätiedot

SIILI KASVAA KANNATTAVASTI JA LUOTTAA SUOMALAISEEN OHJELMISTO-OSAAMISEEN

SIILI KASVAA KANNATTAVASTI JA LUOTTAA SUOMALAISEEN OHJELMISTO-OSAAMISEEN TILINPÄÄTÖSTIEDOTE 1.1. 31.12.2013 (tilintarkastettu) SIILI KASVAA KANNATTAVASTI JA LUOTTAA SUOMALAISEEN OHJELMISTO-OSAAMISEEN Siili Solutions Oyj Yhtiötiedote 27.2.2014 kello 10.00 Tammi Joulukuu 2013:

Lisätiedot

Vuosi 2006. Liikevaihto, Me Liiketulos, Me Tilauskanta, Me. Vuosikertomus 2006 1. * ) hallituksen esitys 14.2.2007 50,2 5,2 46,7 24,2 3,6 13,0

Vuosi 2006. Liikevaihto, Me Liiketulos, Me Tilauskanta, Me. Vuosikertomus 2006 1. * ) hallituksen esitys 14.2.2007 50,2 5,2 46,7 24,2 3,6 13,0 VUOSIKERTOMUS 2006 Sisältö Vuosi 2006 1 Affecto lyhyesti 2 Johtoajatukset 3 Toimitusjohtajan katsaus 4 Affecton toiminta 6 Henkilöstö 10 Liiketoiminta Suomessa 12 Liiketoiminta Baltiassa 14 Liiketoiminta

Lisätiedot

Sisältö 1. Arvot Visio ja strateginen suunta Toimitusjohtajan katsaus

Sisältö 1. Arvot Visio ja strateginen suunta Toimitusjohtajan katsaus Vuosikertomus 2005 Sisältö 1 Arvot Visio ja strateginen suunta Toimitusjohtajan katsaus Sijoittajan tietopaketti Omistustiedot Osakegraafit Analyytikot Pörssitiedotteet Teleste graafeina Liiketoimintamme

Lisätiedot

Vuosikertomus. Liiketoimintakatsaus 2010

Vuosikertomus. Liiketoimintakatsaus 2010 Vuosikertomus Liiketoimintakatsaus 2010 Viestinnän arjessa vastuullisesti sisältö vuosikertomus 2010 liiketoimintakatsaus strategia 05 Missio Visio Arvot Konsernirakenne Toimitusjohtajan katsaus Keskeiset

Lisätiedot

SOLTEQ LYHYESTI. Solteqin ratkaisujen avulla jalostettu tieto auttaa asiakkaita ohjaamaan liiketoimintaansa. ja parantamaan kannattavuuttaan.

SOLTEQ LYHYESTI. Solteqin ratkaisujen avulla jalostettu tieto auttaa asiakkaita ohjaamaan liiketoimintaansa. ja parantamaan kannattavuuttaan. Vuosikertomus 2007 1 2 Solteq 2007 SISÄLTÖ Solteq lyhyesti 5 Liiketoiminnan rakenne 6 Avainluvut 7 Toimitusjohtajan katsaus 8 Solteq 2007 10 teollisuus 14 Kauppa 18 Autokauppa 22 Hallinnointiperiaatteet

Lisätiedot

Muutamme unelmat todeksi

Muutamme unelmat todeksi Kysy, ota yhteyttä olemme Sinua varten. Yhteystiedot s. 48 50 Muutamme unelmat todeksi Massamarkkinoinnin aika on ohi. Tämä klisee on tosi: kun resurssit (raha, aika, voimavarat) ovat rajalliset, kannattaa

Lisätiedot

LIITTYÄ KAUPPAKAMARIIN

LIITTYÄ KAUPPAKAMARIIN LIITTYÄ KAUPPAKAMARIIN 1 JOKAINEN KONTAKTI ON MAHDOLLISUUS Verkostoitumalla luot kontaktit alueen yrityspäättäjiin ja saat mahdollisuuksia löytää uusia asiakkaita, kumppaneita ja osaajia. 2 KEHITÄ OSAAMISTASI

Lisätiedot

Yhtiöesite First North Finland. Zeeland Oyj Eteläinen Rautatiekatu 6 00100 Helsinki 9.5.2011

Yhtiöesite First North Finland. Zeeland Oyj Eteläinen Rautatiekatu 6 00100 Helsinki 9.5.2011 Yhtiöesite First North Finland 9.5.2011 2011 First North on vaihtoehtoinen markkinapaikka, jota ylläpitää NASDAQ OMX -konserniin kuuluva pörssi. First North -yhtiöihin ei sovelleta samoja sääntöjä kuin

Lisätiedot

Talentum Vuosikertomus 2006 Toimitus Graafi nen suunnittelu Valokuvat Paino

Talentum Vuosikertomus 2006 Toimitus Graafi nen suunnittelu Valokuvat Paino Talentum Vuosikertomus 2006 Talentum Vuosikertomus 2006 Tietoja osakkeenomistajille Osakkeet Talentum Oyj:n osake noteerataan OMX:n Pohjoismaisella listalla. Osakkeen kaupankäyntitunnus on TTM1V ja ISIN-koodi

Lisätiedot

Ota askel eteenpäin kanssamme.

Ota askel eteenpäin kanssamme. Ota askel eteenpäin kanssamme. 2007 CapMan CapMan on Pohjoismaiden johtavia vaihtoehtoisen sijoitusluokan omaisuudenhoitajia ja hallinnoi noin 3,9 miljardin euron pääomia pohjoismaisissa pääomarahastoissaan.

Lisätiedot

Aspon osakeanti 13. 29.4.2011. Markkinointiesite Tämä ei ole Finanssivalvonnan hyväksymä osakeannista laadittu esite.

Aspon osakeanti 13. 29.4.2011. Markkinointiesite Tämä ei ole Finanssivalvonnan hyväksymä osakeannista laadittu esite. Aspon osakeanti 13. 29.4.2011 Kasvua kaikilta toimialoilta 1 Markkinointiesite Tämä ei ole Finanssivalvonnan hyväksymä osakeannista laadittu esite. Toimintaohjeet Annin pääkohdat Osakeannilla on tarkoitus

Lisätiedot

Panostaja Oyj Osavuosikatsaus 4.3.2015 klo 10.00

Panostaja Oyj Osavuosikatsaus 4.3.2015 klo 10.00 Panostaja Oyj Osavuosikatsaus 4.3.2015 klo 10.00 PANOSTAJA-KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.11.2014-31.1.2015 (3 kk) -- Liikevaihto kasvoi 13 % ja oli 39,6 milj. euroa (35,1 milj. euroa). -- Liikevoitto pysyi

Lisätiedot

SIILI KASVOI YLI 50 % JA PARANSI EDELLEEN KANNATTAVUUTTAAN, KÄYTTÖKATE KASVOI 70 %

SIILI KASVOI YLI 50 % JA PARANSI EDELLEEN KANNATTAVUUTTAAN, KÄYTTÖKATE KASVOI 70 % TILINPÄÄTÖSTIEDOTE 1.1. 31.12.2014 (tilintarkastettu) SIILI KASVOI YLI 50 % JA PARANSI EDELLEEN KANNATTAVUUTTAAN, KÄYTTÖKATE KASVOI 70 % Siili Solutions Oyj Yhtiötiedote 27.2.2015 kello 10.00 Tammi Joulukuu

Lisätiedot

KANNATTAVA KASVU JATKUI RAMIRENTIN TULOS KAKSINKERTAISTUI

KANNATTAVA KASVU JATKUI RAMIRENTIN TULOS KAKSINKERTAISTUI Ramirent-konsernin tilinpäätöstiedote 2006 KANNATTAVA KASVU JATKUI RAMIRENTIN TULOS KAKSINKERTAISTUI Liikevaihto kasvoi 28,0 % ollen 497,9 (389,0) Me. Liikevoitto ennen poistoja (EBITDA) kasvoi 60,2 %

Lisätiedot

Vuosikertomus. Hallinnoi, kehitä ja uskalla

Vuosikertomus. Hallinnoi, kehitä ja uskalla Vuosikertomus 2012 Hallinnoi, kehitä ja uskalla Sisältö Hartwall Capital lyhyesti 2 Toimitusjohtajan katsaus 4 Konecranes 6 Stockmann 7 Cramo 8 Kährs Holding 9 Inkerman 10 Polarica 11 HC Ventures lyhyesti

Lisätiedot

LIIKEVAIHTO KASVOI, LIIKETULOS KAKSINKERTAISTUI - ORAL HAMMASLÄÄKÄRIT OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTE 1.1.-31.12.2010

LIIKEVAIHTO KASVOI, LIIKETULOS KAKSINKERTAISTUI - ORAL HAMMASLÄÄKÄRIT OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTE 1.1.-31.12.2010 18.2.2011 klo 8.30 Oral Hammaslääkärit Oyj Tilinpäätöstiedote LIIKEVAIHTO KASVOI, LIIKETULOS KAKSINKERTAISTUI - ORAL HAMMASLÄÄKÄRIT OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTE 1.1.-31.12.2010 - Liikevaihto 39,4 (32,2) milj.

Lisätiedot

SANOMAWSOY:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 31.3.2006

SANOMAWSOY:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 31.3.2006 1 (27) SanomaWSOY Oyj Pörssitiedote 4.5.2006 klo 11.00 SANOMAWSOY:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 31.3.2006 SanomaWSOY:n tulos osaketta kohden oli ensimmäisellä neljänneksellä 0,21 (0,22) euroa. Konsernin liikevaihto

Lisätiedot

INNOFACTOR-KONSERNIN VUOSIKERTOMUS TILIKAUDELTA 1.1. 31.12.2011

INNOFACTOR-KONSERNIN VUOSIKERTOMUS TILIKAUDELTA 1.1. 31.12.2011 Vuosikertomus 2011 1 2 INNOFACTOR OYJ:N VUOSIKERTOMUS 2011 INNOFACTOR-KONSERNIN VUOSIKERTOMUS TILIKAUDELTA 1.1. 31.12.2011 INNOFACTOR LYHYESTI Innofactor on Suomen suurin Microsoft-ratkaisuihin keskittynyt

Lisätiedot