Köyliön kunnanvirasto, valtuuston istuntosali

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Köyliön kunnanvirasto, valtuuston istuntosali"

Transkriptio

1 Viranomainen No 6/2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus Sivu 137 KOKOUSAIKA Maanantai kello KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Köyliön kunnanvirasto, valtuuston istuntosali puheenjohtaja poissa Mika Männistö Katriina Koho Maarit Markkula Marko Pelttari Riitta Sianoja Heli Vanha-Rauvola Henri Kantola MUUT SAAPUVILLA OLLEET Timo Lehtonen, valtuuston I varapuheenjohtaja Hannu Rantala, valtuuston II varapuheenjohtaja Jari Laaksonen, valtuuston III varapuheenjohtaja Seppo Saarinen, esittelijä Reijo Siltala, pöytäkirjanpitäjä LAILLISUUS JA PÄÄTÖS- VALTAISUUS Laillinen ja päätösvaltainen, 97 ASIAT :t (sivut ) PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOI- TUS JA VARMENNUS PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. Puheenjohtaja Mika Männistö Tarkastusaika Köyliö Allekirjoitukset Pöytäkirjanpitäjä Reijo Siltala PÖYTÄKIRJA ON PIDETTY YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Marko Pelttari Heli Vanha-Rauvola Aika ja paikka Köyliön kunnanvirasto kello 9 15 Virka-asema Allekirjoitus Todistaa pöytäkirjanpitäjä

2 Kunnanhallitus SISÄLTÖ KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN KUNNANHALLITUKSEN KOKOUKSET SYYSKAUDELLA TARKASTUSLAUTAKUNNAN PÖYTÄKIRJA SEKÄ TILINTARKASTUSKERTO- MUS JA ARVIOINTIKERTOMUS VUODELTA LAUSUNNON ANTAMINEN KÖYLIÖN APTEEKIN MUUTTAMISESTA SIVU- APTEEKIKSI LAUSUNTO SATAKUNNAN PELASTUSLAITOKSEN TALOUSARVIOSTA VUO- DELLE KÖYLIÖN KUNNAN POISTOSUUNNITELMA PITKÄAIKAISEN LAINAN OTTAMINEN VUODEN 2015 TALOUSARVION JA VUOSIEN TALOUSSUUNNI- TELMAN VALMISTELUOHJEET KUNNAN TALOUDELLINEN TILANNE KÖYLIÖN JA SÄKYLÄN KUNTIEN SEKÄ HUITTISTEN JA KOKEMÄEN KAUPUN- KIEN YHDISTYSMISSELVITYS KÖYLIÖN JA SÄKYLÄN KUNTALIITOS VIRANHALTIJAPÄÄTÖSTEN TIEDOKSI SAATTAMINEN MUUT ASIAT LOUNAISEN SUOMEN YHDYSKUNTAJÄTTEIDEN HYÖDYNTÄMISEN HANKIN- TARENKAAN JÄSENYYS SEKÄ HANKINTARENKAAN ALUEIDEN KUNTAVASTUU- JÄTTEEN HYÖDYNTÄMISPALVELUN HANKINTA YMPÄRISTÖNSUOJELUMÄÄRÄYSTEN TARKISTAMINEN ILMOITUSASIAT

3 Kunnanhallitus KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Khall 97 Kokouskutsu on toimitettu kunnanhallituksen jäsenille hallintosäännön 7 :ssä määrätyllä tavalla. Kokouksesta on samalla tavoin annettu tieto valtuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajille sekä kunnanjohtajalle. Kuntalain 58 :n 2 momentin mukaan kunnanhallitus on päätösvaltainen silloin, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. Kunnanjohtaja: Puheenjohtaja toteaa kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN Khall 98 Hallintosäännön 18 :n mukaan pöytäkirja tarkastetaan toimielimen päättämällä tavalla. Kunnanhallituksen kokousten pöytäkirjat on tarkastettu edellisinä vuosina kahden tehtävään valitun kunnanhallituksen jäsenen toimesta. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päätti kokouksessaan , että kokousten pöytäkirjat vuonna 2014 tarkastetaan kahden tehtävään valitun kunnanhallituksen jäsenen toimesta. Kunnanhallitus valitsee kaksi jäsentään tarkastamaan tämän pöytäkirjan. Tarkastusvuorossa ovat kunnanhallituksen jäsenet Marko Pelttari ja Heli Vanha-Rauvola. Päätös: Tämän pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin kunnanhallituksen jäsenet Marko Pelttari ja Heli Vanha-Rauvola.

4 Kunnanhallitus KUNNANHALLITUKSEN KOKOUKSET SYYSKAUDELLA 2014 Khall 99 Kunnanhallitus päätti alkuvuoden 2014 kokousajankohtansa ja päätti samalla, että loppuvuoden kokouspäivät päätetään erikseen. Tammi-kesäkuun 2014 aikana kunnanhallitus pitää 6 kokousta. Valtuusto kokoontuu tammi-kesäkuun aikana 2 kertaa. Valtuuston alustavat kokousajankohdat syyskaudella ovat: ma 22.9., ma ja ma Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää pitää varsinaiset kokouksensa syyskaudella 2014 kunnanvirastossa seuraavasti: ma 18.8., ma 15.9., ma , ma ja ma Kokoukset alkavat klo Päätös: Tehty ehdotus hyväksyttiin.

5 Kunnanhallitus TARKASTUSLAUTAKUNNAN PÖYTÄKIRJA SEKÄ TILINTARKASTUSKERTOMUS JA ARVIOINTI- KERTOMUS VUODELTA 2013 Khall 100 Kunnanhallitus käsitteli vuoden 2013 tilinpäätöksen sekä - allekirjoitti sen ja jätti tilinpäätöksen tilintarkastajan tarkastettavaksi ja tarkastuslautakunnan arvioitavaksi, - päätti saattaa vuoden 2013 tilinpäätöksen tilintarkastuksen ja tarkastuslautakunnan valmistelun jälkeen edelleen valtuuston käsiteltäväksi ja - päätti ehdottaa valtuustolle, että tilikauden ylijäämä, ,67 euroa, siirretään taseeseen omaan pääomaan tilikauden yli-/alijäämätilille. Tarkastuslautakunta on pitänyt kokouksen Jäljennös pöytäkirjasta on esityslistan liitteenä nro 1. Pöytäkirjan liitteenä on JHTT -tilintarkastaja Hannu Laurilan antama tilintarkastuskertomus sekä tarkastuslautakunnan antama arviointikertomus vuodelta Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus merkitsee tarkastuslautakunnan pöytäkirjan liitteineen tiedokseen ja päättää saattaa arviointikertomuksen vuodelta 2013 valtuustolle tiedoksi ja käsiteltäväksi. Päätös: Tehty ehdotus hyväksyttiin.

6 Kunnanhallitus LAUSUNNON ANTAMINEN KÖYLIÖN APTEEKIN MUUTTAMISESTA SIVUAPTEEKIKSI Khall 101 Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea pyytää Köyliön kunnalta mennessä lausuntoa liitteenä olevasta esityksestä. Liite nro 2. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää antaa asiassa seuraavan lausunnon: Köyliön kunta pitää apteekkipalvelujen saatavuutta tärkeänä kuntalaisten näkökulmasta. Parhaana vaihtoehtona nähtäisiin Köyliön apteekin säilyminen itsenäisenä. Mikäli tämä ei ole mahdollista niin kunnanhallitus edellyttää, että sivuapteekkilupaan myönnettävissä ehdoissa turvattaisiin nykyiset aukioloajat ja vähintään nykyinen palvelutaso. Päätös: Tehty ehdotus hyväksyttiin. Liite nro 1.

7 Kunnanhallitus LAUSUNTO SATAKUNNAN PELASTUSLAITOKSEN TALOUSARVIOSTA VUODELLE 2015 Khall 102 Satakunnan pelastuslaitos pyytää kunnilta lausuntoa talousarviosta vuodelle Satakunnan pelastustoimen johtokunta on hyväksynyt talousarvion laadintaperusteet ja niiden perusteella liitteenä olevat periaatteet ja kuntien maksuosuudet. Porin kaupunginhallitus antanee raamipäätöksen , josta tähän mennessä saatujen ohjeistuksen mukaan laaditun luonnoksen perusteella on arvioitu, että kuntien maksuosuutta maakunnallisiin menoihin on supistettava euroa. Lausunto on pyydetty palauttamaan mennessä. Talousarvion laadintaperusteiden pääkohdissa ovat: - kuntien maksuosuutta pelastustoimeen supistetaan vuokrat budjetoidaan sopimuksen mukaisesti - käyttötaloudessa tavoitellaan palvelutasopäätöksen mukaista palvelutasoa - varataan määrärahat täytettyinä oleviin virkoihin ja työsopimussuhteisiin. Taloutta tasapainotetaan tarvittaessa jättämällä täyttämättä vapautuvia virkoja ja työsopimussuhteisia - turvataan sijaisia käyttäen riittävä palvelutaso loma-aikoina ja poikkeustilanteissa - varataan sopimuspalokuntatoimintaan sopimusten mukaiset korvaukset, palokuntien hälytysosastojen työterveyshuolto ja toimintakykytestaus - käyttötaloussuunnitelmassa otetaan huomioon tulosyksiköiden ja paloasemien aiempien vuosien toteuma sekä vuoden 2014 talousarvio ja toteumatiedot - investoinnit rahoitetaan poistorahoituksella, kuntien investointirahoituksella sekä mahdollisilla avustuksilla mm. Palonsuojelurahastosta ja Öljynsuojelurahastosta. - investointien nettomäärä on euroa johtokunta päättää investointikohteet viimeistään käyttösuunnitelman käsittelyn yhteydessä - johtokunta päättää erikseen tarvittavista sopeuttamistoimenpiteistä Köyliön kunnan osalta kustannusten muutos on -3,3 %. Muutos aiheutuu asukaslukuperusteisten maksuosuuksien alenemisen johdosta. Lausuntopyyntökirje on esityslistan liitteenä nro 3. Valmistelu ja lisätiedot: Pertti Ollikka, tekninen johtaja Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus ilmoittaa lausuntonaan, että päätös palvelutason säilyttämisestä ennallaan on tärkeää varsinkin perustoiminnoissa. Talousarvion laadinnassa edellytetty kustannusten sopeuttaminen on oikeansuuntainen.

8 Kunnanhallitus Päätös: Tehty ehdotus hyväksyttiin. Liite nro 2.

9 Kunnanhallitus KÖYLIÖN KUNNAN POISTOSUUNNITELMA Khall 103 Kunnanvaltuusto hyväksyi poistosuunnitelman, joka otettiin käyttöön Vanhojen hankkeiden poistot poistetaan aikaisemman poistosuunnitelman mukaisina. Päivitetyssä poistosuunnitelmassa opetusrakennusten poistoaikaa lyhennettiin 50 vuodesta 30 vuoteen. Poistoajoissa ei ole käytetty kirjanpitolautakunnan kuntajaoston suosittelemia alarajoja, koska poistot kattavat keskimäärin poistonalaisten investointien omahankintamenot. Liite nro 4. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus hyväksyy liitteen mukaisen poistosuunnitelman. Päätös: Tehty ehdotus hyväksyttiin. Liite nro 3.

10 Kunnanhallitus PITKÄAIKAISEN LAINAN OTTAMINEN Khall 104 Köyliön kunta on päivätyllä kirjeellä pyytänyt mennessä Kuntarahoitus Oyj:ltä tarjouksen euron suuruisesta lainasta käytettäväksi lyhytaikaisten lainojen takaisinmaksuun. Tarjous pyydettiin seuraavilla perusteilla: - laina-aika 10 vuotta - tasalyhennys puolivuosittain - korkovaihtoehdot: euribor-korko 6 kk ja 12 kk sekä kiinteä korko koko laina-ajalle - koronmaksukausi puolivuosittain - luoton nostoon ja hoitoon liittyvät muut kulut Tarjouspyyntö ja tarjous ovat esityslistan liitteenä nro 5. Kunnanhallituksen johtosäännön 3 :n kohdan mukaan kunnanhallitus päättää lainan ottamisesta kunnalle valtuuston talousarviossa tai erikseen päättämien lainan ottamista koskevien periaatteiden mukaisesti. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää ottaa Köyliön kunnalle Kuntarahoitus Oyj:ltä euron suuruisen pitkäaikaisen lainan käytettäväksi lyhytaikaisten lainojen takaisinmaksuun. Laina-aika on 10 vuotta, tasalyhennykset ja koronmaksu puolivuosittain. Lainan korkosidonnaisuudeksi hyväksytään 6 kk euribor %-yksikköä. Päätös: Tehty ehdotus hyväksyttiin. Liite nro 4.

11 Kunnanhallitus VUODEN 2015 TALOUSARVION JA VUOSIEN TALOUSSUUNNITELMAN VALMISTE- LUOHJEET Khall 105 Kuntalain 65 :ssä on säädökset talousarviosta ja taloussuunnitelmasta: Valtuuston on vuoden loppuun mennessä hyväksyttävä kunnalle seuraavaksi kalenterivuodeksi talousarvio. Sen hyväksymisen yhteydessä valtuuston on hyväksyttävä myös taloussuunnitelma kolmeksi tai useammaksi vuodeksi (suunnittelukausi). Talousarviovuosi on taloussuunnitelman ensimmäinen vuosi. Talousarviossa ja -suunnitelmassa hyväksytään kunnan toiminnalliset ja taloudelliset tavoitteet. Talousarvio ja -suunnitelma on laadittava siten, että edellytykset kunnan tehtävien hoitamiseen turvataan. Taloussuunnitelman on oltava tasapainossa tai ylijäämäinen enintään neljän vuoden pituisena suunnittelukautena, jos talousarvion laatimisvuoden taseeseen ei arvioida kertyvän ylijäämää. Jos taseen alijäämää ei saada katetuksi suunnittelukautena, taloussuunnitelman yhteydessä on päätettävä yksilöidyistä toimenpiteistä (toimenpideohjelma), joilla kattamaton alijäämä katetaan valtuuston erikseen päättämänä kattamiskautena (alijäämän kattamisvelvollisuus). Talousarvioon otetaan toiminnallisten tavoitteiden edellyttämät määrärahat ja tuloarviot sekä siinä osoitetaan, miten rahoitustarve katetaan. Määräraha ja tuloarvio voidaan ottaa brutto- tai nettomääräisenä. Talousarviossa on käyttötalous- ja tuloslaskelmaosa sekä investointi- ja rahoitusosa. Kunnan toiminnassa ja taloudenhoidossa on noudatettava talousarviota. Siihen tehtävistä muutoksista päättää valtuusto. Ehdotus vuoden 2015 talousarvion ja vuosien taloussuunnitelman valmisteluohjeiksi hallintokuntakohtaisine kehyksineen on esityslistan liitteenä nro 6. Hallintokuntien tulee antaa alustavat vuoden 2015 käyttösuunnitelmansa sekä taloussuunnitelmaehdotuksensa ohjeiden mukaisina kunnanhallitukselle koko kunnan talousarvio ja -suunnitelmaehdotuksen kokoamista varten viimeistään Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää hyväksyä hallintokunnille ja muille ehdotuksen valmistelijoille annettavat vuoden 2015 talousarvion ja vuosien taloussuunnitelman valmisteluohjeet. Päätös: Tehty ehdotus hyväksyttiin. Liite nro 5.

12 Kunnanhallitus KUNNAN TALOUDELLINEN TILANNE Khall 106 Vuoden 2014 talousarvion täytäntöönpano-ohjeiden mukaan kunnanhallitukselle esitetään vähintään kahden kuukauden välein selvitys talousarvion toteutumisesta sekä kunnan rahoitus- ja maksuvalmiustilanteesta. Tuloslaskelman tehtävänä on osoittaa, riittääkö tulorahoitus palvelujen tuottamisesta aiheutuvien kustannusten kattamiseen, ja riittääkö tulorahoitusta rahastointiin ja investointivarauksiin. Toimintakate, vuosikate ja tilikauden tulos ovat tuloslaskelman välituloksia. Toimintakate kertoo, paljonko käyttötalouden kuluista jää katettavaksi verotuloilla ja valtionosuuksilla ( euroa huhtikuun lopussa). Vuosikate on kokonaistulorahoitusta kuvaava välitulos, joka ei sisällä satunnaisia tuottoja ja kuluja ( euroa huhtikuun lopussa). Tilikauden tulos kertoo tilikauden tulojen ja menojen erotuksen, joka euron poistojen jälkeen on euroa positiivinen huhtikuun lopussa. Tuloslaskelma ja talousarvion toteutumavertailu on esityslistan liitteenä nro 7. Ulkoisten toimintatuottojen toteutuma on 25,2 %, toimintakulujen 32,3 % ja toimintakatteen 33 %. Verotulojen toteutuma on 34,4 % ja valtionosuuksien 32,8 %. Tasaisen toiminnan mukainen talousarvion toteutumaprosentti huhtikuun lopussa olisi 33,3. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus merkitsee kunnan taloudellisen tilanteen tietoonsa saatetuksi. Päätös: Tehty ehdotus hyväksyttiin. Liite nro 6.

13 Kunnanhallitus KÖYLIÖN JA SÄKYLÄN KUNTIEN SEKÄ HUITTISTEN JA KOKEMÄEN KAUPUNKIEN YHDISTYS- MISSELVITYS Khall 107 Köyliön kunnanvaltuusto päätti kokouksessaan , että se käynnistää kuntarakennelain mukaisen yhdistymisselvityksen valmistelun yhdessä Huittisten, Kokemäen ja Säkylän (sekä Punkalaitumen) kanssa. Yhdistymisselvityksen valmistelun johtoa ja koordinointia varten on asetettu ohjausryhmä ja työvaliokunta. Ohjausryhmä ylimpänä valmistelutyötä ohjaavana toimielimenä koostuu kuntien valtuustoryhmien puheenjohtajista ja kuntien henkilöstö edustajista. Osallistumisoikeus ohjausryhmän kokouksiin on kuntien ja valtuustojen ja hallitusten puheenjohtajilla sekä kuntajohtajilla. Lisäksi selvitysmies osallistuu kokouksiin. Työvaliokunta vastaa yhdistymisselvityksen operatiivisesta johtamisesta. Työvaliokuntaan on nimetty joka kunnasta valtuuston ja hallituksen puheenjohtaja ja kuntajohtaja. Selvitysmies osallistuu työvaliokunnan kokouksiin. Työvaliokunta on asettanut selvitystyötä valmistelemaan tarvittavat työryhmät. Työvaliokunta päätti kokouksessaan , että jokaiseen yhdistymisselvityksen työryhmään nimetään luottamushenkilöedustaja jokaisesta kunnasta. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus nimeää luottamushenkilöedustajan sote-, sivistys-, yhdyskuntarakenne- ja hallintotyöryhmään. Päätös: Tehty ehdotus hyväksyttiin ja kunnanhallitus nimesi sote-, sivistys-, yhdyskuntarakenne- ja hallintotyöryhmään seuraavat henkilöt: Riitta Sianoja (sote), Sirpa Lahti (sivistys), Hannu Rantala (yhdyskuntarakenne) ja Marko Pelttari (hallinto).

14 Kunnanhallitus KÖYLIÖN JA SÄKYLÄN KUNTALIITOS Khall 108 Köyliön ja Säkylän kuntien valtuustot linjasivat loppuvuodesta 2013, että kuntien kesken käydään neuvotteluja kuntaliitoksen mahdollisuudesta. Kunnanjohtajat johtoryhmineen ovat saamansa toimeksiannon mukaisesti koonneet taustatietoja ja ylimmän johdon neuvotteluja on käyty alkuvuoden 2014 kuluessa. Kuntien valtuustot kokoontuivat tiistaina epäviralliseen, yhteiseen keskustelutilaisuuteen. Tilaisuuden lähes yksimieliseksi kannaksi muodostui, että yhdistymissopimusluonnos viedään valtuustojen käsittelyyn Kuntien yhdistymisen tavoitteena on koota yhteiset voimavarat ja pyrkiä turvaamaan lähipalveluja Köyliössä ja Säkylässä. Kuntatalouden yleinen tiukkeneminen ja valtiovallan toimet synnyttävät tilanteen, jossa kuntien menot ovat tuloja suuremmat. Liitoksen yhteydessä joudutaan toimintaa ja palveluja sopeuttamaan kuntien taloudelliseen tilanteeseen. Kuntarakennelain 8 :n mukainen hallinnon ja palvelujen järjestämissuunnitelma käsitellään mennessä. Samassa yhteydessä käsitellään esitys valtioneuvostolle kuntaliitoksen toteuttamisesta. Kuntien asukkaita kuullaan näistä asioista erikseen loppuvuodesta Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus hyväksyy yhdistymissopimuksen ja esittää sen edelleen kunnanvaltuuston hyväksyttäväksi. Keskustelun kuluessa Heli Vanha-Rauvola teki Maarit Markkulan kannattamana kunnanjohtajan esityksestä poikkeavan esityksen ehdottaen sopimuksen hylkäämistä. Äänestyksessä kunnanjohtajan pohjaesitys hyväksyttiin äänin 4-2. Päätös: Tehty ehdotus hyväksyttiin. Lisäksi Köyliön ja Säkylän kunnanjohtajat valtuutettiin tekemään tarvittavia, kunnanhallituksen kokouksessaan hyväksymiä pienimuotoisia muutoksia yhdistymissopimukseen ennen kunnanvaltuustojen kokouksia.

15 Kunnanhallitus VIRANHALTIJAPÄÄTÖSTEN TIEDOKSI SAATTAMINEN Khall 109 Kuntalain 51 :n määräykset otto-oikeudesta viranhaltijoiden siirretyn ratkaisuvallan nojalla tekemiin päätöksiin ovat samansisältöiset kuin hallintokuntienkin tekemiin päätöksiin. Hallintosäännön 20 :n mukaan ylemmän toimielimen käsiteltäväksi ei kuitenkaan oteta saman säännön 27 :ssä mainittuja kunnanjohtajan, osastopäällikön ja vastuualueen esimiehen ratkaisuvaltaan kuuluvia henkilöstöasioita, kuten vuosilomat, eräät virka- ja työvapaat, virkamatkamääräykset, lisä- yli-, lauantai- ja sunnuntaityöt sekä varallaolot, koulutukset, oman auton käyttöoikeudet ja virkapuhelinetuudet. Viranhaltijapäätösten ilmoitusvelvollisuus koskee kunnanjohtajaa, hallintojohtajaa, palkka-asiamiestä (palkkasihteeri), perusturvajohtajaa ja teknistä johtajaa siltä osin kuin heille on kunnan johtosäännöissä annettu ratkaisuvaltaa. Kunnanhallitukselle esitellään seuraavat viranhaltijapäätökset: Kunnanjohtaja 1/27 29 :t Merkkipäivien huomioiminen 1/30 31 :t Työsuhteen päättymisen huomioiminen Hallintojohtaja 1/2 Opiskelijoiden kesätyöllistämistukien hyväksyminen Palkka-asiamies 1/5 Vuosisidonnaisen lisän myöntäminen Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus toteaa viranhaltijoiden tekemät päätökset sekä päättää, etteivät tehdyt päätökset anna aihetta kuntalain 51 :n mukaisen otto-oikeuden käyttämiseen ja asioiden siirtämiseen kunnanhallituksen käsiteltäväksi. Päätökset todetaan näin ollen täytäntöönpanokelpoisiksi. Päätös: Tehty ehdotus hyväksyttiin.

16 Kunnanhallitus MUUT ASIAT 1. LOUNAISEN SUOMEN YHDYSKUNTAJÄTTEIDEN HYÖDYNTÄ- MISEN HANKINTARENKAAN JÄSENYYS SEKÄ HANKINTAREN- KAAN ALUEIDEN KUNTAVASTUUJÄTTEEN HYÖDYNTÄMIS- PALVELUN HANKINTA - käsitellään erillisenä asiana sivulla YMPÄRISTÖNSUOJELUMÄÄRÄYSTEN TARKISTAMINEN - käsitellään erillisenä asiana sivulla 156

17 Kunnanhallitus Kunnanhallitus LOUNAISEN SUOMEN YHDYSKUNTAJÄTTEIDEN HYÖDYNTÄMISEN HANKINTARENKAAN JÄ- SENYYS SEKÄ HANKINTARENKAAN ALUEIDEN KUNTAVASTUUJÄTTEEN HYÖDYNTÄMISPAL- VELUN HANKINTA Khall 28 Satakierto Oy:n jäsenkunnat (Eura, Säkylä, Köyliö, Huittinen) ovat yhdessä neuvotelleet Lounaisen Suomen yhdyskuntajätteiden hyödyntämisen hankintarenkaan ("Hankintarengas") jäsenyydestä sekä Hankintarenkaan yhdyskuntajätteiden hyödyntämistä koskevasta julkisesta hankinnasta. Lounaisen Suomen yhdyskuntajätteiden hyödyntämisen hankintarengas käynnisti maaliskuussa 2013 kunnan vastuulle kuuluvien yhdyskuntajätteiden kilpailuttamisen noin 25 vuodeksi vuodesta 2015 alkaen. Hankintarenkaan perustamissopimuksen allekirjoittivat Turun Seudun Jätehuolto Oy, Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy, Rouskis Oy, Rauman Seudun Jätehuoltolaitos sekä (perustettava yhtiö) Hallavaara Oy. Myöhemmin Hankintarenkaaseen on lisäksi liittynyt Porin Jätehuolto liikelaitos. Hankintarenkaan perustamisen tarkoituksena on saada yhteisvastuullisesti kokoon tarvittava jätemäärä kuntien vastuulle kuuluvien jätteiden hyödyntämiseksi. Hankintarenkaan hankinnasta julkaistiin hankintailmoitus Osallistumishakemusten vastaanottamisen ja hyväksymisen jälkeen hankinta on päätetty jakaa kahteen osaan: hankinta vuosille sekä hankinta vuodeksi vuodesta 2018 alkaen. Satakierto Oy:n osakaskunnnat päättivät myöhemmin, etteivät ne osallistu vuosia koskevaan kilpailutukseen. Osakaskunnat ovat kuitenkin katsoneet, että ns. pitkään hyödyntämisratkaisuun ja sitä koskevaan kilpailuttamiseen osallistuminen voisi olla niiden edun mukaista. Näin voitaisiin varmistaa edullinen sekä ympäristö- ja jätehuoltotavoitteiden ja -velvoitteiden mukainen kuntavastuujätteiden hyödyntämisratkaisu. Vuoden 2018 alusta aloitettavaa yhdyskuntajätteiden hyödyntämispalvelua koskeva sopimus on tarkoitus solmia vuodeksi, riippuen mm. valittavasta lopullisesta hyödyntämisratkaisusta. Valittava hyödyntämisratkaisu voi sisältää jätteen kierrätystä tai energiahyödyntämistä taikka molempia. Hyödyntämisvaihtoehdosta riippumatta valittavalta palveluntuottajalta edellytetään tuotantolaitosinvestointia eli uuden hyödyntämislaitoksen rakentamista. Hankintarenkaan tarkoituksena on toimittaa vuositasolla yhteisesti valittavalle palveluntuottajalle tonnia yhdyskuntajätettä. Toimitettava määrä (tietyllä vaihteluvälillä) vahvistetaan mukana oleville tarjoajille maaliskuun alkupuolella lähetettävässä lopullisessa tarjouspyynnössä. Ennen lopullisen tarjouksen lähettämistä vahvistetaan myös kunkin Hankintarenkaan jäsenen lopullinen jätekiintiö. Tarjousten jättä-

18 Kunnanhallitus Kunnanhallitus misen suunniteltu määräaika on ja tarjoajan valinnan on määrä tapahtua vuoden 2014 kuluessa. Hankintarenkaan hankinta ja sen nykytilanne on kuvattu Hankintarenkaan tiedotteessa Hankintarengas on tarjonnut Satakierto Oy:n osakaskunnille mahdollisuutta osallistua pitkään ratkaisuun ja sitä koskevaan kilpailutukseen seuraavin ehdoin: - Osakaskunnat tekevät mennessä päätöksen Hankintarenkaassa pysymisestä ja pitkään ratkaisuun osallistumisesta. Osakaskuntien vastuu suhteessa Hankintarenkaaseen on yhteisvastuullista. Näin ollen osaskunnat vastaavat Hankintarenkaan kanssa sovittavan jätemäärän (vuosikiintiön) toimittamisesta valittavalle palveluntuottajalle yhteisvastuullisesti. Osakaskuntien valitsema ja valtuuttama edustaja osallistuu em. päätöksen jälkeen Hankintarenkaan johtoryhmän työskentelyyn ja pitkän ratkaisun kilpailuttamisen valmisteluun ja toteuttamiseen. - Osakaskunnilla on kuitenkin oikeus erota Hankintarenkaasta mennessä, jolloin ne eivät osallistu pitkää ratkaisua koskevaan kilpailutukseen eivätkä ole sidottuja myöskään kyseistä hankintaa koskevaan (lopulliseen) tarjouspyyntöön. Osakaskunnat vapautuvat myös kyseisestä päivämäärästä lähtien Hankintarenkaan perustamissopimuksen velvoitteista. Mikäli osakaskunnat eivät käytä oikeuttaan Hankintarenkaasta irtautumiseen em. määräajassa, ne ovat sidottuja kaikilta osin Hankintarenkaan perustamissopimukseen sekä Hankintarenkaan jäsenten perustamissopimuksen mukaisesti pitkän ratkaisun kilpailutukseen, johtoryhmän tarkemmin määrittelemin ehdoin. Mikäli yksikin osakaskunta ilmoittaa eroavansa Hankintarenkaasta, Hankintarenkaalla on oikeus todeta kaikkien osakaskuntien eronneen Hankintarenkaasta, ellei Hankintarenkaan ja muiden kuin eroamisestaan ilmoittaneen tai ilmoittaneiden osakaskuntien kanssa muuta erikseen sovita. - Lisäksi Hankintarengas ja osakaskunnat voivat erikseen sopia, että osakaskuntien sijasta uusi perustettava, osakaskuntien jätelain mukaisia palvelutehtäviä hoitava yhtiö tulee Hankintarenkaan jäseneksi sekä valittavan palveluntuottajan kanssa tehtävän sopimuksen osapuoleksi, edellyttäen että tämä ei johda julkisia hankintoja koskevan lainsäädännön rikkomiseen. Samoin ja samalla edellytyksellä Hankintarenkaan jäseneksi ja palvelusopimuksen osapuoleksi voi tulla Satakierto Oy. Hankintarengas pyrkii puolestaan laatimaan tarjouspyynnön ja sen liitteeksi tulevan sopimusluonnoksen niin, että em. siirto on mahdollista tarvittaessa tehdä. Satakierto Oy:n toimitusjohtaja Sanna Matintalo on kutsuttu kokoukseen selostamaan tarkemmin jätehuollon järjestämiseen ja hankintarenkaan perustamiseen liittyviä lähtökohtia ja sopimuksia.

19 Kunnanhallitus Kunnanhallitus Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää, että Köyliön kunta on edelleen mukana Lounaisen Suomen yhdyskuntajätteiden hyödyntämisen hankintarenkaan kilpailutuksessa, jonka tarkoituksena on saada hankintarenkaan jäsenten kuntien vastuulle kuuluvat yhdyskuntajätteet hyödynnettäväksi vuodeksi vuodesta 2018 alkaen, kunta päättää sitoutua Lounaisen Suomen yhdyskuntajätteiden hyödyntämisen hankintarenkaan päivätyn perustamissopimuksen velvoitteisiin, kuitenkin niin, että Köyliön kunnalla on oikeus irtautua Hankintarenkaasta mennessä, missä tapauksessa se vapautuu kaikista perustamissopimuksessa määrätyistä velvoitteista irtautumispäätöksen ajankohdasta lähtien, kunta päättää hyväksyä vuotuisen jätteen toimitusvelvoitteen (jätekiintiön) määrältään tonnia/vuosi yhteisvastuullisesti muiden Satakierto Oy:n kuntaosakkaiden kanssa, osana Hankintarenkaan vuosittaista jätekiintiön toimitusvelvoitetta palveluntuottajalle, Hankintarenkaan perustamissopimuksen kohdan 4 sekä kilpailutuksen perusteella allekirjoitettavan hyödyntämissopimuksen mukaisesti. Satakierto Oy hoitaa Köyliön kunnan ja muiden osakaskuntien puolesta hankintarenkaan käytännön tehtäviä. Satakierto Oy:n toimitusjohtaja nimitetään Köyliön kunnan edustajaksi Hankintarenkaan johtoryhmässä. Köyliön kunta sitoutuu osallistumaan hankintarenkaan kustannuksiin omalta osaltaan alkaen. Satakierto Oy:n osakaskuntien maksuosuus hankintarenkaan kustannuksista laskutetaan kuntien asukasluvun mukaan suhteutettuna Satakierto Oy:n kautta. Päätös: Tehty ehdotus hyväksyttiin. Khall 110 Päätöksellään Köyliön kunta päätti sitoutua Lounaisen Suomen yhdyskuntajätteiden hyödyntämisen hankintarenkaan päivätyn perustamissopimuksen velvoitteisiin, kuitenkin niin, että Köyliön kunnalla on oikeus irtautua Hankintarenkaasta mennessä, missä tapauksessa se vapautuu kaikista perustamissopimuksessa määrätyistä velvoitteista irtautumispäätöksen ajankohdasta lähtien. Satakierto Oy:tä koskevat strategiset ratkaisut ja toimenpiteet ovat edelleen keskeneräisiä, joten Satakierto Oy:n omistajakuntien ei tässä tilanteessa ole tarkoituksenmukaista sitoutua Lounaisen Suomen yhdyskuntajätteiden hyödyntämisen hankintarenkaaseen.

20 Kunnanhallitus Kunnanjohtaja: Köyliön kunta päättää irtaantua edellä kuvatuin perustein Lounaisen Suomen yhdyskuntajätteiden hyödyntämisen hankintarenkaasta lukien, mistä ajankohdasta lukien päättyy myös Köyliön kunnan velvollisuus osallistua hankintarenkaan kustannuksiin. Puheenjohtaja tiedusteli kunnanhallitukselta, voidaanko tämä asia ottaa käsiteltäväksi ja kunnanhallitus päätti yksimielisesti ottaa asian käsiteltäväkseen. Päätös: Tehty ehdotus hyväksyttiin.

21 Kunnanhallitus YMPÄRISTÖNSUOJELUMÄÄRÄYSTEN TARKISTAMINEN Khall 111 Pyhäjärviseudun ympäristölautakunta esittää Euran, Köyliön ja Säkylän kunnille ympäristönsuojelumääräysten hyväksymistä kunnan valtuustoissa esityslistan liitteenä olevan esityksen mukaisesti. Ympäristölautakunta on käsitellyt asiaa kokouksissaan , ja seuraavasti: "YMPÄRISTÖNSUOJELUMÄÄRÄYSTEN TARKISTAMINEN PJSYMPLK Ympäristönsuojelulain 19 :n nojalla Kunnanvaltuusto voi antaa ympäristönsuojelulain täytäntöön panemiseksi tarpeellisia paikallisista olosuhteista johtuvia, kuntaa tai sen osaa koskevia yleisiä määräyksiä (kunnan ympäristönsuojelumääräykset). Määräykset eivät voi koskea ympäristönsuojelulain mukaan luvanvaraista toimintaa eivätkä ympäristönsuojelulain 30 :n 3 momentissa, 62 :ssä tai 78 :n 2 momentissa tarkoitettua toimintaa tai puolustusvoimien toimintaa. Kunnan ympäristönsuojelumääräykset eivät myöskään voi koskea toimintaa, jonka ympäristönsuojeluvaatimuksista säädetään valtioneuvoston asetuksessa ja joka rekisteröidään tietojärjestelmään siten kuin lain 65 :n 1 tai 2 momentissa säädetään. Euran, Köyliön ja Säkylän kunnanvaltuustot ovat hyväksyneet kuntien ympäristönsuojelumääräykset Kokemukset ympäristönsuojelumääräysten toimivuudesta ovat valvontaviranomaisen näkökulmasta olleet myönteisiä. Nyt ympäristönsuojelumääräyksissä olisi tarpeen antaa lisämääräyksiä lämpökaivojen sijoittamisesta pohjavesialueelle. Rakennusvalvontaviranomainen käsittelee lämpökaivoja koskevan asian rakennuslainsäädännön pohjalta, jolloin maankäyttö- ja rakennuslainmukaisessa toimenpidelupamenettelyssä ei voida ottaa huomioon ympäristönsuojelunäkökohtia. Joistakin pohjavesialueelle sijoittuvista lämpökaivoista on pyydetty ELY-keskuksen lausunto. Lausuntomenettely on kuitenkin aikaa vievää ja ELYn lausunnossaan esittämät rajoitukset, jotka koskevat mm. lämpökaivon rakentamistapaa sekä käytettävää kemikaalia, ovat pääpiirteissään samanlaisia kaikissa lausunnoissa. Joissakin tapauksissa, jos lämpökaivo sijoittuu esim. vedenottamon lähelle, on tarpeen edellyttää lämpökaivon sijoittamiseen vesilain mukainen lupa Aluehallintovirastolta. Em. syistä lämpökaivojen rakentamisesta pohjavesialueelle olisi tarkoituksenmukaista määrätä ympäristönsuojelumääräyksissä, jolloin rakentamisen lupamenettely nopeutuu ja selkeät vaatimukset olisivat kaikkien nähtävillä jo rakennushankkeiden suunnitteluvaiheessa. Em. lisäksi ympäristönsuojelumääräyksiin olisi tarpeen tehdä muitakin pieniä tarkistuksia, jotka vähentäisivät määräysten ja valvonnan tulkin-

Nimenhuutoluettelo on pöytäkirjan liitteenä A. Puheenjohtaja Timo Lehtonen

Nimenhuutoluettelo on pöytäkirjan liitteenä A. Puheenjohtaja Timo Lehtonen Viranomainen No 2/2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Valtuusto Sivu 19 KOKOUSAIKA Maanantai 16.6.2014 kello 18.00 19.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Köyliön

Lisätiedot

Köyliön kunnanvirasto, valtuuston istuntosali

Köyliön kunnanvirasto, valtuuston istuntosali Viranomainen No 9/2015 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus Sivu 199 KOKOUSAIKA Maanantai 5.10.2015 kello 18.03 18.48 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Köyliön

Lisätiedot

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12 Viranomainen No 2/2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivu 22 KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.3.2014 18.00 19.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto,

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 23.05.2016 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 30.05.2016 klo 16:00 16:40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

FINLEX - Säädökset alkuperäisinä: 578/2006. Annettu Naantalissa 29 päivänä kesäkuuta 2006. Laki kuntalain muuttamisesta

FINLEX - Säädökset alkuperäisinä: 578/2006. Annettu Naantalissa 29 päivänä kesäkuuta 2006. Laki kuntalain muuttamisesta Sivu 1/5 Finlex» Lainsäädäntö» Säädökset alkuperäisinä» 2006» 578/2006 578/2006 Eduskunnan päätöksen mukaisesti Annettu Naantalissa 29 päivänä kesäkuuta 2006 Laki kuntalain muuttamisesta kumotaan 17 päivänä

Lisätiedot

Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00 17.10. Vanhusten palvelukeskus

Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00 17.10. Vanhusten palvelukeskus Viranomainen No 4/ 2015 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvalautakunta Sivu 33 KOKOUSAIKA Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00 17.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kokouskutsu on lähetetty sähköpostina kunnanvirastoon, mistä se on toimitettu edelleen tarkastuslautakunnan jäsenille.

Kokouskutsu on lähetetty sähköpostina kunnanvirastoon, mistä se on toimitettu edelleen tarkastuslautakunnan jäsenille. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013-2016 Pöytäkirja 2/2015 Kokousaika: 20.4.2015 klo 13.00 16.30 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Utsjoen kunta Esityslista 10/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Esityslista 10/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 10/2018 1 Kunnanhallitus Aika 14.12.2018 klo 12:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 159 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kokousaika 14.4.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 86 87 88 89 90 91 92 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 07/2013

KUNNANVALTUUSTO No 07/2013 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 07/2013 KOKOUSAIKA 19.12.2013 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 63 64 65 1 66 2 67 68 Kokouksen

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kokousaika 25.5.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 141 142 143 144 145 146 147 148 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 26.4.2017 1 Kokousaika Pe 28.4.2017 klo 16.00 19.10 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU No 11/2015 KÖYLIÖN KUNTA

KOKOUSKUTSU No 11/2015 KÖYLIÖN KUNTA Viranomainen KOKOUSKUTSU No 11/2015 Kunnanhallitus 9.12.2015 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Maanantai 14.12.2015 välittömästi valtuuston kokouksen jälkeen Köyliön kunnanvirasto, valtuuston

Lisätiedot

Nivalan kaupunki. 212 :n oheismateriaali paperiversiona on lähetetty teille postitse. Kaupunginhallitus Esityslista 22/2013

Nivalan kaupunki. 212 :n oheismateriaali paperiversiona on lähetetty teille postitse. Kaupunginhallitus Esityslista 22/2013 -3, KH 25.11.2013 14:00 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 25.11.2013 212 :n oheismateriaali paperiversiona on lähetetty teille postitse Esityslista 22/2013 -2, KH 25.11.2013 14:00 Kokousaika Maanantai

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ti 31.5.2016 klo 15.00 18.30 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maija Räsänen. Puheenjohtaja. Jorma Voutilainen. Tarkastusaika. Tuusniemi klo 14:00 alkaen. Allekirjoitus. Paikka ja pvm

Maija Räsänen. Puheenjohtaja. Jorma Voutilainen. Tarkastusaika. Tuusniemi klo 14:00 alkaen. Allekirjoitus. Paikka ja pvm Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/2018 1 (6) KOKOUSAIKA 9.4.2018 Klo 15:00- KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Keskiviikko 12.3.2014 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus. Jorma Lintunen

Keskiviikko 12.3.2014 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus. Jorma Lintunen Viranomainen No 2/ 2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvalautakunta Sivu 17 KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.3.2014 klo 16.00 17.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 80 Kokousaika 29.9.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 69 70 71 72 73 74 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Tarkastuslautakunta 14.04.2015. Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04. Kunnantalo, kokoushuone Kalla.

Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Tarkastuslautakunta 14.04.2015. Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04. Kunnantalo, kokoushuone Kalla. Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Arviointikertomus

Lisätiedot

Ritva Lill-Smeds, jäsen

Ritva Lill-Smeds, jäsen Tarkastuslautakunta 2009-2012 18.05.2010 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 18.05.2010 klo 15.00 19.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET Kunnanvirasto Yhteispalvelupisteen kokoustila Lapinjärvi Mats Antas, puheenjohtaja

Lisätiedot

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja.

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013 2016 Pöytäkirja 4/2016 Kokousaika: 5.9.2016 klo 13.00 15.30 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Hannu Rantala Juhani Heikkilä Reetta Hulmi Jukka Männistö Teuvo Sulin Liisa Yski. Pirjo Kotiranta. Esittelijä-sihteeri Pertti Ollikka

Hannu Rantala Juhani Heikkilä Reetta Hulmi Jukka Männistö Teuvo Sulin Liisa Yski. Pirjo Kotiranta. Esittelijä-sihteeri Pertti Ollikka Viranomainen No 2//2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta Sivu 16 KOKOUSAIKA 16.4.2014 klo 17.00-18.25 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanviraston

Lisätiedot

Keskiviikko 20.11.2013 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus

Keskiviikko 20.11.2013 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus Viranomainen No 9/ 2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvalautakunta Sivu 79 KOKOUSAIKA Keskiviikko 20.11.2013 klo 16.00 17.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009 Sivistyslautakunta 27.01.2009 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 27.01.2009 klo 18.00 18.40 Kunnanviraston kokoushuone Hietala Ritva Mattila

Lisätiedot

Köyliön kunnanvirasto, valtuuston istuntosali

Köyliön kunnanvirasto, valtuuston istuntosali Viranomainen No 11/2015 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus Sivu 245 KOKOUSAIKA Maanantai 14.12.2015 kello 18.34 19.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Tilinpäätöksen allekirjoittavat kunnanhallituksen jäsenet sekä kunnanjohtaja tai pormestari.

Tilinpäätöksen allekirjoittavat kunnanhallituksen jäsenet sekä kunnanjohtaja tai pormestari. Kunnanhallitus 47 30.03.2015 Kunnanvaltuusto 20 15.06.2015 Vuoden 2014 tilinpäätöksen hyväksyminen Khall 30.03.2015 47 30.3.2015 Kuntalain 68 :n mukaan kunnanhallituksen on laadittava tilikaudelta tilinpäätös

Lisätiedot

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017 Kangasniemi Pöytäkirja 3/2018 1 (14) Aika 18.05.2018, klo 12:30-15:00 Paikka Kangasniemen kunnantalo, kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 18.02.2013 klo 9.00 11.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 27.8.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 27.8.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 71 Kokousaika 25.8.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Merihelmi, Laitakari Käsiteltävät asiat 61 62 63 64 65 66 67 68 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

Arvola Anneli (kesk) Karila Juhani (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 327. Ilmoitustaulunhoitaja Lea Kaipainen

Arvola Anneli (kesk) Karila Juhani (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 327. Ilmoitustaulunhoitaja Lea Kaipainen Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 327 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 13/2006 KOKOUSAIKA Perjantaina 10.11.2006 kello 9.00-10.00 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Perjantai 8.4.2016 kello 16.00 17.45 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015

KIHNIÖN KUNTA Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 07.09.2015 klo 17.00 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi Helena

Lisätiedot

Laki. EDUSKUNNAN VASTAUS 58/2006 vp. Hallituksen esitys laeiksi kuntalain ja eräiden siihen liittyvien lakien muuttamisesta. Asia. Valiokuntakäsittely

Laki. EDUSKUNNAN VASTAUS 58/2006 vp. Hallituksen esitys laeiksi kuntalain ja eräiden siihen liittyvien lakien muuttamisesta. Asia. Valiokuntakäsittely EDUSKUNNAN VASTAUS 58/2006 vp Hallituksen esitys laeiksi kuntalain ja eräiden siihen liittyvien lakien muuttamisesta Asia Hallitus on antanut eduskunnalle esityksensä laeiksi kuntalain ja eräiden siihen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 07.09.2015 klo 17.00 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Kohtala Paavo

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 4/2015 1 SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 4/2015 1 SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 4/2015 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 19 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN 3 20 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 21 ARVIOINTIKERTOMUKSEN

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Pöytäkirja 5/ LAPINJÄRVEN KUNTA TARKASTUSLAUTAKUNTA KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3

SISÄLLYSLUETTELO. Pöytäkirja 5/ LAPINJÄRVEN KUNTA TARKASTUSLAUTAKUNTA KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 5/2011 1 SISÄLLYSLUETTELO ASIAT SIVU 24 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 25 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN 3 26 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 4 27 ARVIOINTIKERTOMUKSEN VALMISTELU

Lisätiedot

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Lemillä 03.06.2012

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Lemillä 03.06.2012 Lemin kunta 5/2012 7 Aika 30.05.2012 klo 20.00-20.10 Paikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanvirasto I Pylkkö Osmo Huttunen Matti Värtö Veijo Lepistö Minttu puheenjohtaja varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kuntalain mukaan lautakunta on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on läsnä.

Kuntalain mukaan lautakunta on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on läsnä. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013-2016 Pöytäkirja 2/2016 Kokousaika: 13.4.2016 klo 13.00 16.30 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA Torstai 17.5.2018 klo 09.00 10.45 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, Virastotie 5 A, Kivijärvi LÄSNÄ Teuvo Rekonen puheenjohtaja Airi Sorsamäki jäsen Aira Hakkarainen jäsen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 Kunnanvaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 19.12.2016 kello 17.00 Puumilan Taitotalo Wiinamäki Petteri, pj. Markkola Juha-Matti, l

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA 3/2019

REISJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA 3/2019 1 KOKOUSAIKA 17.5.2019 klo 9:00 15:00 PAIKKA Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone LÄSNÄ Hirvinen Esa, puheenjohtaja Niemi Pauli, varapuheenjohtaja Puurula Merja, jäsen Paasovaara Marko, sihteeri, tilintarkastaja

Lisätiedot

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja.

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013 2016 Pöytäkirja 3/2016 Kokousaika: 17.5.2016 klo 13.00 16.10 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Tekninen lautakunta 11.9.2013 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 11.9.2013 klo 16.30 18.25 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

Torstai klo

Torstai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Torstai 19.05.2011 klo 15.00 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Sonkajärven kunnan tilinpäätös 2015

Sonkajärven kunnan tilinpäätös 2015 Kunnanhallitus 44 21.03.2016 Tarkastuslautakunta 36 02.06.2016 Valtuusto 15 20.06.2016 Sonkajärven kunnan tilinpäätös 2015 38/02.06.01/2016 Kunnanhallitus 21.03.2016 44 Valmistelija: kunnansihteeri Tilinpäätös

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017. Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017. Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone 1 KOKOUSAIKA 31.5.2017 klo 9:00 14.00 PAIKKA Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone LÄSNÄ Vedenpää Antti, puheenjohtaja Pauli Niemi, varajäsen Puurula Merja, jäsen Potila Raija, kunnanjohtaja, kohta 23 Hirvinen

Lisätiedot

Sonkajärven kunnan tilinpäätös 2016

Sonkajärven kunnan tilinpäätös 2016 Kunnanhallitus 67 27.03.2017 Tarkastuslautakunta 31 12.05.2017 Valtuusto 14 22.05.2017 Sonkajärven kunnan tilinpäätös 2016 Kunnanhallitus 27.03.2017 67 40/02.02.02/2017 Valmistelija: kunnansihteeri Tilinpäätös

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 07/2013

KUNNANVALTUUSTO No 07/2013 158 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 07/2013 KOKOUSAIKA 19.12.2013 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 63 64 65 1 66 2 67 68

Lisätiedot

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu KÖYLIÖN KUNTA Kunnanhallitus 5.5.2014

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu KÖYLIÖN KUNTA Kunnanhallitus 5.5.2014 Viranomainen No 5/2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus Sivu 117 KOKOUSAIKA Maanantai 5.5.2014 kello 15.00 16.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Huittisten

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 5/2014 1 SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 5/2014 1 SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 5/2014 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 24 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 25 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN 3 26 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 27 ARVIOINTIKERTOMUKSEN

Lisätiedot

Sonkajärven kunnan tilinpäätös 2011 ja vastuuvapauden myöntäminen

Sonkajärven kunnan tilinpäätös 2011 ja vastuuvapauden myöntäminen Tarkastuslautakunta 22 14.05.2012 Kunnanvaltuusto 23 04.06.2012 Sonkajärven kunnan tilinpäätös 2011 ja vastuuvapauden myöntäminen Tarkastuslautakunta Kunnanhallitus 2.4.2012 68 Kunnan tilinpäätöksen tulee

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014. 20.05.2014 klo 17.00 18.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014. 20.05.2014 klo 17.00 18.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 20.05.2014 klo 17.00 18.55 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Haveri

Lisätiedot

Timo Kiviluoma, kunnanjohtaja Sirpa Hartojoki, va. hallintojohtaja Eeva Seppänen, sosiaalijohtaja Mika Karvonen, tekninen johtaja

Timo Kiviluoma, kunnanjohtaja Sirpa Hartojoki, va. hallintojohtaja Eeva Seppänen, sosiaalijohtaja Mika Karvonen, tekninen johtaja Kokouskutsu / Esityslista Nro 1/2018 1 (9) KOKOUSAIKA Klo 9.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2018. Kunnanhallituksen kokoushuone, Kunnanvirasto, Rautalampi. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2018. Kunnanhallituksen kokoushuone, Kunnanvirasto, Rautalampi. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2018 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 26.11.2018 klo 10.00 16.50 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanhallituksen kokoushuone, Kunnanvirasto, Rautalampi Pöytäkirjan

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

PYHÄRANNAN KUNTA ESITYSLISTA 1 /2019 Sivu. Kunnanvaltuusto Kunnantalo, valtuustosali

PYHÄRANNAN KUNTA ESITYSLISTA 1 /2019 Sivu. Kunnanvaltuusto Kunnantalo, valtuustosali Kunnanvaltuusto 11.2.2019 1 Kokousaika Kokouspaikka Kutsutut 11.2.2019 klo 18.00- Kunnantalo, valtuustosali Puonti, Mervi Lisäksi 18 valtuutettua puheenjohtaja Muut osallistujat Hiitiö, Harri Haapala,

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 8.4.2013 nro 2/2013

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 8.4.2013 nro 2/2013 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Maanantai 8.4.2013 kello 9.00 10.45 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro Kokousaika klo

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro Kokousaika klo KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 7 27.3.2017 180 + Kokousaika 27.3.2017 klo 17.00 19.17+ Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 2 /2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Maanantai 3.2.2014 klo 16.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 6 7 8 9 sivu 7 7 8 9 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Valitaan

Lisätiedot

klo ja Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

klo ja Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2 / 2017 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) 10.4.2017 klo 9.00

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 4

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 4 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Kunnanhallitus 07.01.2019 AIKA 7.1.2019 klo 18.30-19.32 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2016 KOKOUSAIKA 07.03.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 1 6 2 7 8 Kokouksen

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 14.4.2010 kello 8.00 10.15 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2014

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2014 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 2.4.2014 kello 14.00 15.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 18

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 18 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Hyvinvointilautakunta 12.04.2016 AIKA 12.4.2016 klo 18:09 20:35 PAIKKA Peiponpellon päiväkodin ruokasali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2016 KOKOUSAIKA 07.03.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 1 6 2 7 8 Kokouksen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015 Kokousaika: Kokouspaikka: Saapuvilla: Torstai 11. 6.2015 klo 19.00-20.44 Siikalatvan kunnantalo, Pulkkila Näätänen Teuvo Tallgren Anja Viinala Jarmo Hakkarainen Timo Ojakoski

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 11 / 2009 201 Kokousaika 30.03.2009 klo 17.00 19.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja.

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013-2016 Pöytäkirja 3/2017 Kokousaika: 19.4.2017 klo 12.00 15.45 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Minna Yli-Kujala, varajäsen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä Irja Keskinen

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2015

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2015 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 15.4.2015 kello 16.30 17.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2010. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2010. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2010 Sivistyslautakunta 26.01.2010 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 26.01.2010 klo 18.00 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Räsänen Jesse

Lisätiedot

Kokoustiedot Aika Sähköpostikokous: esityslista lähetettiin Vastaukset: torstai kello mennessä.

Kokoustiedot Aika Sähköpostikokous: esityslista lähetettiin Vastaukset: torstai kello mennessä. Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 16/2016 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 9.9.2016 Kokoustiedot Aika Sähköpostikokous: esityslista lähetettiin 9.9.2016 Vastaukset: torstai 15.9.2016 kello 13.00 mennessä

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 16.5.2017 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Muut osallistujat: Mikko Luoma, tilintarkastaja

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista / 3/

Muonion kunta Esityslista / 3/ Muonion kunta Esityslista / 3/2016 Kokouskutsu 12.5.2016 Tarkastuslautakunnan kokous Aika to klo 16.30 Paikka Valtuustosali Kutsutut Anne-Mari Keimiöniemi puheenjohtaja Juha Särkijärvi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Auran kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Tarkastuslautakunta

Auran kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Tarkastuslautakunta Auran kunta Pöytäkirja 3/2018 1 ( 10) Aika 11.09.2018, klo 08:41-14:43 Paikka Käsitellyt asiat Kunnanvirasto, valtuustosali 12 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjantarkastajat 14 Kunnan taloudellisen

Lisätiedot

Kunnanhallitus salainen 31 11.06.2013 Kunnanhallitus 195 18.06.2013. Tilintarkastuskertomus 2012

Kunnanhallitus salainen 31 11.06.2013 Kunnanhallitus 195 18.06.2013. Tilintarkastuskertomus 2012 salainen 31 11.06.2013 195 18.06.2013 Tilintarkastuskertomus 2012 Khsal 31 Tarkastuslautakunta 42 5.6.2013 ja kunnanjohtaja ovat laatineet vuoden 2012 tilinpäätöksen, joka sisältää toimintakertomuksen,

Lisätiedot

Matti Pahkala kunnanhallituksen puheenjohtaja

Matti Pahkala kunnanhallituksen puheenjohtaja Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta 20/2011 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Keskiviikkona 16.11.2011 klo 16.55 Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 2. 3. 4. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 16.6.2015 kello 18.00 20.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A

Lisätiedot

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander.

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander. Esityslista Nro 2/2018 1 (9) KOKOUSAIKA Klo 9.00 - KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Smolander

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie 2 87700 KAJAANI Hallituksen kokous 1.6.2009 nro 2/2009

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie 2 87700 KAJAANI Hallituksen kokous 1.6.2009 nro 2/2009 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) KOKOUSAIKA Maanantai 1.6.2009 kello 13.00 14.10 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja.

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013-2016 Pöytäkirja 2/2013 Kokousaika: 31.10.2013 klo 13.00-16.25 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Köyliön kunnanvirasto, valtuuston istuntosali

Köyliön kunnanvirasto, valtuuston istuntosali Viranomainen No 7/2015 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus Sivu 162 KOKOUSAIKA Maanantai 17.8.2015 kello 18.04 19.14 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Köyliön

Lisätiedot

Köyliön kunnanvirasto, valtuuston istuntosali

Köyliön kunnanvirasto, valtuuston istuntosali Viranomainen No 3/2015 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus Sivu 74 KOKOUSAIKA Maanantai 9.3.2015 kello 18.00 19.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Köyliön

Lisätiedot

Sonkajärven kunnan talousarvio vuodelle 2017 sekä taloussuunnitelma vuosille

Sonkajärven kunnan talousarvio vuodelle 2017 sekä taloussuunnitelma vuosille Kunnanhallitus 140 19.09.2016 Kunnanhallitus 169 31.10.2016 Kunnanhallitus 211 28.11.2016 Sonkajärven kunnan talousarvio vuodelle 2017 sekä taloussuunnitelma vuosille 2018-2019 240/02.02.00/2016 Kunnanhallitus

Lisätiedot

Nimenhuutoluettelo on pöytäkirjan liitteenä A. Puheenjohtaja Marko Pelttari

Nimenhuutoluettelo on pöytäkirjan liitteenä A. Puheenjohtaja Marko Pelttari Viranomainen No 3/2015 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Valtuusto Sivu 20 KOKOUSAIKA Maanantai 15.6.2015 kello 18.02 18.26 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Köyliön

Lisätiedot

Tuusniemen kunta, valtuustosali

Tuusniemen kunta, valtuustosali Kokouskutsu / Esityslista Nro 2/2018 1 (7) KOKOUSAIKA 9.4.2018 Klo 17.00- KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Tuusniemen kunta, valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA. Sivistyslautakunta. Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo Kunnanhallituksen kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA. Sivistyslautakunta. Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo Kunnanhallituksen kokoushuone ESITYSLISTA Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo 17.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Henkilötiedot on poistettu Kuntalain 140.1 :n nojalla KOKOUSKUTSU 20.03.18 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro

Lisätiedot

Jämijärven kunnanviraston kokoushuone

Jämijärven kunnanviraston kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 2.10.2017 Kokoustiedot Aika Maanantai 9.10.2017 klo 17.00 Paikka Jämijärven kunnanviraston kokoushuone Käsiteltävät asiat 70 KOKOUKSEN

Lisätiedot

TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 32

TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 32 TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 32 Tarkastuslautakunta 2013-2016 28.09.2015 AIKA 28.09.2015 18:00-19:35 PAIKKA Lautakuntien huone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 22 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN 34 23 TILINTARKASTAJAN

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 3/2015

KUNNANVALTUUSTO No 3/2015 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 3/2015 KOKOUSAIKA 30.06.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 19 20 21 1,2 22 3 23 4 24

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.5.2016 klo 9.00 - Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

Kokouskutsu on lähetetty sähköpostina kunnanvirastoon, mistä se on toimitettu edelleen tarkastuslautakunnan jäsenille.

Kokouskutsu on lähetetty sähköpostina kunnanvirastoon, mistä se on toimitettu edelleen tarkastuslautakunnan jäsenille. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013-2016 Pöytäkirja 3/2015 Kokousaika: 18.5.2015 klo 13.00-16.00 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot