VASTALAUSEPÄÄTÖS

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "VASTALAUSEPÄÄTÖS 29.10.2015"

Transkriptio

1 VASTALAUSEPÄÄTÖS Pieksämäen Pallo-Sepot ry (PiPS) Kontiolahden Kajastus ry (Kajastus) Suomen Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on käsitellyt C-nuorten Alueellisen alkusarjan ottelusta PiPS/Warkis Kajastus ( ) Kajastuksen tekemän vastalauseen. Tapauksesta on tutkittu seuraavat asiakirjat: - Kajastuksen tekemä vastalause - PiPS/Warkis Kajastus ( ) ottelun pöytäkirja ja pelaajaluettelot - Kajastuksen valmennusvastaavan Marko Jyrkkäsen vastine - PiPS/Warkiksen C:nuorten joukkueen pelaajien edustusoikeudet ja pelipassit Kajastus on tehnyt vastalauseen ko. ottelusta. Vastalause on tehty ja maksettu mennessä kilpailusääntöjen määräämässä ajassa ja tavalla. Vastalauseen sisältö: PiPS/Warkis Team oli ennen peliä laittanut kokoonpanoonsa tilastointi ohjelmaan 7 kpl kenttäpelaajia ja 1 kpl maalivahti. Nämä kyseiset pelaajat oli vielä katsottavissa tulospalvelusta klo Tulospalvelussa klo mennessä oli kuitenkin PiPS/Warkis Team lisännyt tilastointi ohjelmaan pelaavaan kokoonpanoon 7 kpl lisää pelaajia. Katso liitteet tallennetuista tilastopalvelu sivuista internetistä. PiPS/Warkis Team oli kuitenkin toimittanut pelin alussa käsin täytetyn (liite) kokoonpano listan, jossa oli 14kpl kenttäpelaajia ja 1 kpl maalivahteja. Nämä ennen pelinalkua järjestelmään lisätyt 7kpl kenttäpelaajia ja 1 kpl maalivahteja olivat myös käsinkirjoitetussa kokoonpanolistassa. Tilastointi säännöissähän (Toimintaohje ) on yksiselitteisesti sanottu kohdassa 1 1. Joukkueiden pelaajaluettelot: Kirjurille toimitettavaan pelaajaluetteloon voi merkitä vain pelaajia ja toimihenkilöitä, joilla on voimassa oleva pelipassi kuluvalle kaudelle. Tilastoitavissa sarjoissa käytetään ainoastaan järjestelmästä tulostettuja kokoonpanopohjia. Pelaajia ei saa lisätä käsin kokoonpanopohjaan. Joukkueenjohtaja vahvistaa allekirjoituksellaan (nimenselvennys + puhelinnumero) pelaajaluettelon oikeellisuuden. Ottelupöytäkirjaan ei tilastoitavissa sarjoissa saa lisätä pelaajia käsin, vaan kaikki pelaajat lisätään järjestelmän kautta. Jos pelaajaa ei pysty lisäämään pöytäkirjaan, on pelaaja edustuskelvoton, eikä saa pelata ottelussa. 2. Toiminta ottelun aikana: 1. Joukkueenjohtaja toimittaa allekirjoittamansa pelaajaluettelon kirjurille viimeistään tuntia ennen ottelun alkua. 2. a. Tilastoitavat sarjat (tarkasta asia sarjajärjestäjältä):

2 Joukkueenjohtaja tekee ottelukokoonpanonsa järjestelmään riippumatta siitä pelaako koti- vai vierasjoukkueena, sekä toimittaa allekirjoitetun järjestelmästä tulostetun kokoonpanopohjan ottelun kirjurille tarkastettavaksi. Ottelukokoonpanon voi syöttää järjestelmään pelipäivänä. Kirjuri tilastoi ottelun sähköisellä tilastointi- ja tulospalveluohjelmalla (TiTu) ja tulostaa ottelun jälkeen pöytäkirjan, joka vahvistetaan kirjurin ja tuomariston allekirjoituksilla. Joukkueenjohtaja ei allekirjoita pöytäkirjaa. Pips/Warkis Team ei ole toimittanut järjestelmästä tulostettua pelaajalistaa allekirjoituksineen kirjurille. Pelin alkaessa klo tulospalvelussa näkyi vain 7kpl kenttäpelaajia ja 1 kpl maalivahti. Joten Pips/Warkis Team olisi pitänyt pelata kyseisellä kokoonpanolla. Edustuskelvottomat pelaajat pelissä 20 Kainulainen Samu 6 Hietanen Mikke 7 Ohtonen Tatu 10 Korhonen Herkko 18 Pöntinen Jori 19 Miettinen Samu 14 Pentikäinen Roope Lisäksi PiPS/Warkis Team on täyttänyt tietokonepohjaisesti pöytäkirjaa (ilmeisesti excel pohja) jonka tuomarit ovat allekirjoittaneet, näin ollen tuomarit eivät ole allekirjoittaneet virallista tilastointipalvelusta tulostettua OPK:ta. Kajastus on toimittanut virallisen tilastointiohjelmasta tulostetun kokoonpanolistan (Liite) allekirjoituksineen (vastuuvalmentajan allekirjoittama) vastustajalle ennen peliä. PiPS/Warkis Team käsin kokoonpano pöytäkirjan allekirjoittaneelle soitettuna klo selitys käsin täytetylle ja jälkeenpäin reaaliaikaisen ohjelman tulosten syöttämiselle oli, ettei Varkauden HH ole internet yhteyttä käytössä, viereisessä Varkauden kilpahallissa internet yhteys on toiminnassa. Kajastuksen Joukkueenjohtaja Marko Oinonen pyysi puhelin keskustelussa lähettämään valokuvakopiot puhelimeen ottelupöytäkirjasta sekä molempien joukkueiden kokoonpanolistat, kopiot on toimitettu joukkueenjohtajalle jotka toimivat liitteinä vastalauseessa. Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta toteaa, että edustuskelvottomuuksia voi syntyä monella eri tapaa (pelipassit, pelioikeus, edustusoikeus, pelikiellot yms.). Tapahtumista on todettu seuraavaa: Ottelua ei tilastoitu reaaliajassa ottelupaikalla liiton sähköisellä tulospalvelujärjestelmällä. Liiton tulospalvelusäännöt eivät määrittele erikseen reaaliaikaisen tulospalvelun teon pakollisuutta eri sarjoissa. Ottelupaikalla PiPS/Warkis joukkue on toimittanut käsin tehdyn pelaajaluettelon ottelun pöytäkirjanpitäjälle. Pelaajaluettelossa on ollut 14 kenttäpelaajaa ja maalivahti. Kaikki nämä on myös kirjattu käsin tehtyyn ottelupöytäkirjaan PiPS/Warkiksen kokoonpanoon.

3 Sähköiseen järjestelmään ennen ottelua on tehty pelaajaluettelo jossa on ollut 7 kenttäpelaajaa ja maalivahti. Ottelun tilastot on tehty myöhemmin ottelun jälkeen samana iltana, tällöin PiPS/Warkiksen kokoonpanoon sähköisessä järjestelmässä on lisätty ne pelaajat jotka ottelussa pelasivat. Nimilista täsmää ottelupaikalla esitetyn kanssa. PiPSin vastine: Varkauden hallissa ei ole nettiyhteyttä ja hallin sisällä ei mokkula yhteyttä saa toimimaan rakenteellisista syistä. Seuramme on useaan otteeseen pyytänyt kaupunkia korjaamaan tilanteen. Viimeksi viime viikolla puheenjohtajamme kävi keskustelua kaupungin tiedonhallintajohtajan kanssa asiasta. Pelasimme Kajastusta vastaan sarjan avausottelun samaisessa harjoitushallissa. Jo silloin keskustelimme etukäteen, ettei siinä hallissa toimi TiTu vaan ottelu syötetään pelin jälkeen nettiin. Toinen vaihtoehto olisi ollut pelata kilpahallissa myöhään illalla. He halusivat itse tätä järjestelyä, että pääsevät aikaisemmin paluumatkalle. Tämän ottelun Kajastus voitti 3-7. Olimme Marko Oinosen kanssa yhteydessä viikolla aiemmin ja hän oli tietoinen tästä tilanteesta myös tällä kertaa. Meillä on kilpahallissa toimiva nettiyhteys, mutta sitä ei pysty hyödyntämään harjoitushallin puolelle ja lisäksi samaan aikaan kilpahallissa oli käynnissä edustuksen ottelu Lieksan Hurttia vastaan. Viemme tämän vastalauseen kaupungin tietoon ja toivomme sen myös edesauttavan toimivan yhteyden saamista harjoitushallin puolelle. Tähän saakka asia on käynyt kaikille vastustajajoukkueille, koska se on myös mahdollistanut järkevämpien aikataulujen saamisen otteluille. Päätös: SJL:n voimassa olevien kilpailusääntöjen mukaan: 6.6. Tulostiedotus Valtakunnallisista sarjoista sekä liiton erikseen määräämistä otteluista on järjestävän seuran ilmoitettava pyydetyt tiedot tulostiedotukseen sarjan järjestäjän antamien ohjeiden mukaisesti. SJL:n tulospalveluohjeiden mukaan: Sarjan järjestäjä päättää aina jokaisen sarjansa osalta tilastoinnista. Sähköinen laukauskartta- ja aloitustilastointi sekä sähköinen peliajanseuranta on käytössä ainoastaan Mestiksessä ja Nuorten SM-liigan otteluissa. Muissa tilastoitavissa sarjoissa käytetään pelkästään tilastointi- ja tulospalveluohjelmaa (TiTu). Jos sarjassa ei ole tilastointiohjelma käytössä, tehdään otteluista käsipöytäkirja.

4 1.Joukkueiden pelaajaluettelot: Kirjurille toimitettavaan pelaajaluetteloon voi merkitä vain pelaajia ja toimihenkilöitä, joilla on voimassa oleva pelipassi kuluvalle kaudelle. Tilastoitavissa sarjoissa käytetään ainoastaan järjestelmästä tulostettuja kokoonpanopohjia. Pelaajia ei saa lisätä käsin kokoonpanopohjaan. Joukkueenjohtaja vahvistaa allekirjoituksellaan (nimenselvennys + puhelinnumero) pelaajaluettelon oikeellisuuden. Ottelupöytäkirjaan ei tilastoitavissa sarjoissa saa lisätä pelaajia käsin, vaan kaikki pelaajat lisätään järjestelmän kautta. Jos pelaajaa ei pysty lisäämään pöytäkirjaan, on pelaaja edustuskelvoton, eikä saa pelata ottelussa 2. Toiminta ottelun aikana: Joukkueenjohtaja toimittaa allekirjoittamansa pelaajaluettelon kirjurille viimeistään tuntia ennen ottelun alkua. 2.a. Tilastoitavat sarjat (tarkasta asia sarjajärjestäjältä): Joukkueenjohtaja tekee ottelukokoonpanonsa järjestelmään riippumatta siitä pelaako kotivai vierasjoukkueena, sekä toimittaa allekirjoitetun järjestelmästä tulostetun kokoonpanopohjan ottelun kirjurille tarkastettavaksi. Ottelukokoonpanon voi syöttää järjestelmään pelipäivänä. Kirjuri tilastoi ottelun sähköisellä tilastointi- ja tulospalveluohjelmalla (TiTu) ja tulostaa ottelun jälkeen pöytäkirjan, joka vahvistetaan kirjurin ja tuomariston allekirjoituksilla. Joukkueenjohtaja ei allekirjoita pöytäkirjaa. b. Jos sarja ei ole tilastoiva sarja: Kirjuri tekee käsipöytäkirjan, joka vahvistetaan kirjurin ja tuomariston allekirjoituksilla. Pöytäkirjapohja on ladattavissa Jääkiekkoliiton materiaalisalkusta osoitteessa: 3. Kirjuri toimittaa pöytäkirjakopion joukkueille. Alkuperäiset allekirjoitetut kokoonpanoluettelot ja allekirjoitettu pöytäkirja annetaan kotijoukkueen säilytettäväksi. Jääkiekkoliitto voi tarvittaessa pyytää kokoonpanoluetteloita tai pöytäkirjaa nähtäväksi kauden aikana tai sen jälkeen. 4. Joukkueenjohtaja huolehtii ottelutuloksen merkitsemisestä joukkuesivustolle, jos ottelussa ei käytetä reaaliaikaista tilastointi- ja tulospalveluohjelmaa (TiTu). Leijonaliigan ottelutuloksia ei tallenneta joukkuesivustolle.

5 Jääkiekkoliiton tulospalveluohjelman tarkoituksena on erilaisin automaattisin edustusoikeustarkistuksin estää jo ennalta edustuskelvottoman pelaajan pelaaminen. Vastalauseen kohteena olevassa ottelussa ei hallin olosuhteiden vuoksi ollut mahdollista tehdä reaaliaikaista tulospalvelua, vaan se tehtiin ottelun jälkeen. Vaikka tulospalveluohjeet eivät määrittelekään reaaliaikaista tulospalvelun tekoa pakolliseksi, on se kuitenkin tilastoitavissa sarjoissa (jollainen oli vastalauseen kohteena olevan ottelun sarja) tarkoitus juuri sen vuoksi että automaattisten edustusoikeustarkistusten ollessa käytössä ennen ottelua, voidaan varmistua että ainakin suurimmalta osin pelaajat ovat edustuskelpoisia. Otteluiden kokoonpanot tehdään järjestelmään kummankin joukkueen itsensä toimesta etukäteen eivätkä edellytä niiden tekoa hallilla jossa mahdollisesti ei nettiyhteydet toimi. PiPS/Warkis ei ole vastineessaan tuonut ilmi mitään sellaista seikkaa minkä vuoksi kokoonpanon teko oli jäänyt puolitiehen. Koska kokoonpanon teolla olisi voitu varmistua pelaajien edustuskelpoisuudesta, on tätä laiminlyöntiä pidettävä tulospalveluohjeiden vastaisena. Ottelupaikalla käsin ilmoitetut ja pöytäkirjaan merkityt pelaajat olivat samat kuin ottelussa pelanneet. Vaikka kokoonpanomenettelyssä oli toimittu ohjeiden vastaisesti, oli kuitenkin jokainen pelaaja etukäteen ilmoitettu ja merkitty pöytäkirjaan. Ottelun tilastoinnin yhteydessä jälkikäteen samana päivänä on kaikki pelaajat saatu asianmukaisesti sähköiseen kokoonpanoon ja siten heidän edustuskelpoisuutensa on tullut tarkistetuksi. Liiton ohjeissa on määritelty että pelaaja, jota ei saada sähköisessä järjestelmässä kokoonpanoon, on edustuskelvoton. Tässä ottelussa kaikki pelaajat saatiin kokoonpanoon ilman ongelmia, vaikkakin vasta ottelun jälkeen ko. kokoonpano tehtiin. Liiton tulospalveluohje ei määrittele sellaista pelaaja edustuskelvottomaksi, joka saadaan sähköisen järjestelmän kokoonpanoon samana päivänä, vaikkakin se tehdään ottelun jälkeen. Ottelussa pelanneilla pelaajilla on kaikilla pelipassi ollut voimassa ja edustusoikeus PiPS/Warkiksen joukkueessa ko. päivänä. Täten ottelussa pelanneet pelaajat ovat olleet edustuskelpoisia. Kajastus on tehnyt aiheellisen vastalauseen tulospalveluohjeiden noudattamisen laiminlyönnistä ja heillä on ollut perusteltu epäilys pelaajien edustuskelpoisuudesta. Kajastuksen vastalause hyväksytään ja vastalausemaksu palautetaan.. Vastalauseen kohteena olleen ottelun PiPS/Warkis Kajastus ( ) lopputulos jätetään voimaan. PiPSiä huomautetaan siitä, että kokoonpanojen teon laiminlyönti nettiyhteyden puutteeseen vedoten ei ole jatkossa riittävä peruste niiden tekemättä jättämiselle. Jos seuran joukkueet laiminlyövät jatkossa tilastoitavissa sarjoissa kokoonpanojen tekoa,

6 seuraa niistä erikseen määritellyt sanktiot. PiPSiä pyydetään myös siirtymään menettelyyn jossa toistaiseksi (ennen kuin harjoitushallin nettiyhteydet saadaan kuntoon), ottelut myös tilastoidaan paikan päällä välittömästi ottelun jälkeen paikassa jossa on nettiyhteys. Mikäli otteluissa on erätauot, suosittelemme erätauloilla tehtäväksi tulospalvelu kunkin erän päätyttyä. Näitä molempia tapoja on käytössä useilla samankaltaisista ongelmista kärsivillä paikkakunnilla. Samalla kilpailuvaliokunta toteaa, ettei tässä tehty päätös sido kilpailuvaliokuntaa mihinkään mahdollisiin tuleviin samankaltaisista tapauksista tehtäviin päätöksiin. Tästä päätöksestä on valitusoikeus Suomen Jääkiekkoliiton valitusvaliokunnalle seitsemän (7) vuorokauden kuluessa päätöksen tiedoksi antamisesta. SJL:n liittohallituksen päätöksen mukaisesti valituksen käsittelymaksu on 500 euroa, joka palautetaan, mikäli valitus aiheuttaa muutoksia päätökseen. Valitusmaksu on suoritettava Suomen Jääkiekkoliiton tilille Danske Bank FI ja kuitti maksetusta maksusta on liitettävä valitukseen. Valitusoikeudesta ja menettelytavasta on säädelty kilpailusääntöjen 9.1. kohdassa 5. Valitusvaliokunta käsittelee valitukset kahden viikon kuluessa niiden saapumisesta liittoon, ellei asianosaisten kuuleminen tai muu erityinen syy edellytä pidempää käsittelyaikaa. Valituksen tekeminen ei keskeytä tämän päätöksen toimeenpanoa vaan seurojen on toimittava tämän päätöksen mukaisesti mahdollisesta valituksesta huolimatta. SUOMEN JÄÄKIEKKOLIITTO RY Hannu Soro Kilpailuvaliokunnan puheenjohtaja Pirkka Antila Kilpailuvaliokunnan sihteeri

VASTALAUSEPÄÄTÖS 30.10.2015

VASTALAUSEPÄÄTÖS 30.10.2015 VASTALAUSEPÄÄTÖS 30.10.2015 Pieksämäen Pallo-Sepot ry (PiPS) Leppävirran Kiekko -75 ry (LeKi -75) Suomen Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on käsitellyt D1 AAA sarjan ottelusta PiPS/Warkis LeKi -75 (25.10.2015)

Lisätiedot

VASTALAUSEPÄÄTÖS 24.03.2016

VASTALAUSEPÄÄTÖS 24.03.2016 VASTALAUSEPÄÄTÖS 24.03.2016 Alavuden Peli-Veikot ry (APV) Kuortaneen Kunto ry (KuKu) Suomen Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on käsitellyt B-nuorten Alueliigan ottelusta KuKu APV (20.03.2016) APV:n tekemän

Lisätiedot

VASTALAUSEPÄÄTÖS

VASTALAUSEPÄÄTÖS VASTALAUSEPÄÄTÖS 31.3.2017 Fortuna ry Kuparikiekko jr ry 1. Asian tausta Suomen Jääkiekkoliiton kurinpitovaliokunta on käsitellyt Fortuna ry:n (jäljempänä Fortuna) tekemän vastalauseen liittyen C2 AA -tason

Lisätiedot

S-Kiekon joukkueenjohtajan Pasi Ylitalon vastine: En ole huomannut kyseistä asiaa. Olen ollut aina joukkueen kakkos- tai kolmosjojo

S-Kiekon joukkueenjohtajan Pasi Ylitalon vastine: En ole huomannut kyseistä asiaa. Olen ollut aina joukkueen kakkos- tai kolmosjojo PÄÄTÖS 05.02.2016 S-Kiekko Juniorit ry Suomen Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on käsitellyt ilmi tulleen Huima Nyrhisen pelaamisen edustuskelvottomana 31.01.2016 ottelussa S-Kiekko TIHC. Tapauksesta

Lisätiedot

TiTu / KIRJURI

TiTu / KIRJURI TiTu / KIRJURI 19.9.2016 Suomen Jääkiekkoliitto 1 Kouluttajana tänään Hämeen alueen toimitsijakouluttaja Raimo Komu 0400 490 276 raimo.komu@kolumbus.fi Suomen Jääkiekkoliitto 2 Lue SJL:n tulospalveluohjeet,

Lisätiedot

VASTALAUSEPÄÄTÖS

VASTALAUSEPÄÄTÖS VASTALAUSEPÄÄTÖS 25.11.2015 Iisalmen Peli-Karhut Juniorit ry (IPK) Pieksämäen Pallo-Sepot ry (PiPS) Suomen Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on käsitellyt C-nuorten Suomi-sarjan alkusarjan ottelusta PiPS/Warkis

Lisätiedot

PÄÄTÖS 21.04.2015. KOOVEE ry

PÄÄTÖS 21.04.2015. KOOVEE ry PÄÄTÖS 21.04.2015 KOOVEE ry Suomen Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on käsitellyt Suomi-sarjasta ilmitulleen tapauksen koskien KOOVEE:n Janne Anttilan pelaamisen ilman hänelle määrätyn pelikiellon kärsimistä.

Lisätiedot

Seura B on tehnyt vastalauseen ko. ottelusta. Vastalause on tehty ja maksettu XX.XX.2014 mennessä kilpailusääntöjen määräämässä ajassa ja tavalla.

Seura B on tehnyt vastalauseen ko. ottelusta. Vastalause on tehty ja maksettu XX.XX.2014 mennessä kilpailusääntöjen määräämässä ajassa ja tavalla. PÄÄTÖS 21.11.2014 Seura B Seura A Suomen Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on käsitellyt C-nuorten Aluesarjan (lohko XX) ottelusta B A (XX.XX.2014) seura B:n tekemän vastalauseen. Tapauksesta on tutkittu

Lisätiedot

VASTALAUSEPÄÄTÖS /

VASTALAUSEPÄÄTÖS / VASTALAUSEPÄÄTÖS 25.1.2017 32 / 2016-17 Kuusamon Pallo-Karhut (PaKa) Muhoksen Jääklubi (MuJK) 1. Asian tausta Suomen Jääkiekkoliiton kurinpitovaliokunta on käsitellyt C-nuorten Suomi-Sarjan lohkon 1 ottelusta

Lisätiedot

VASTALAUSEPÄÄTÖS /

VASTALAUSEPÄÄTÖS / VASTALAUSEPÄÄTÖS 1.12.2016 22 / 2016-17 Iitti Hockey (Iitti) Savitaipaleen Urheilijat (StU) 1. Asian tausta Suomen Jääkiekkoliiton kurinpitovaliokunta on käsitellyt D2 AA alkusarjan lohkon 4 ottelusta

Lisätiedot

VASTALAUSEPÄÄTÖS

VASTALAUSEPÄÄTÖS VASTALAUSEPÄÄTÖS 23.11.2015 Längelmäen Urheilijat ry (LäU) Mansen Kollit ry (MaKo) Suomen Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on käsitellyt Hämeen Alueen III-divisioonan alemman sarjan ottelusta LäU MaKo

Lisätiedot

VASTALAUSEPÄÄTÖS /

VASTALAUSEPÄÄTÖS / VASTALAUSEPÄÄTÖS 2.3.2017 44 / 2016-17 Limingan kiekko Kiimingin Kiekko-Pojat 1. Asian tausta Suomen Jääkiekkoliiton kurinpitovaliokunta on käsitellyt Limingan kiekon (jàlj. LiKi) tekemän vastalauseen

Lisätiedot

VASTALAUSEPÄÄTÖS /

VASTALAUSEPÄÄTÖS / VASTALAUSEPÄÄTÖS 7.3.2017 45 / 2016-17 Juniori-SaPKo ry Juniori-KalPa ry 1. Asian tausta Suomen Jääkiekkoliiton kurinpitovaliokunta on käsitellyt Juniori-SaPKo ry:n (jälj. SaPKo) tekemän vastalauseen liittyen

Lisätiedot

VASTALAUSEPÄÄTÖS

VASTALAUSEPÄÄTÖS VASTALAUSEPÄÄTÖS 09.03.2016 VG-62 Edustusjääkiekko ry (VG-62) D-Kiekko ry (D-Kiekko) Suomen Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on käsitellyt Suomi-sarjan karsintasarjan ottelusta VG-62 D-Kiekko (06.03.2016)

Lisätiedot

VASTALAUSEPÄÄTÖS /

VASTALAUSEPÄÄTÖS / VASTALAUSEPÄÄTÖS 15.2.2017 38 / 2016-17 Parkanon Kiekko (PK 83) Rengon Syke 1. Asian tausta Suomen Jääkiekkoliiton kurinpitovaliokunta on käsitellyt Parkanon kiekon (jälj. PK 83) tekemän vastalauseen liittyen

Lisätiedot

VASTALAUSEPÄÄTÖS 30.10.2015

VASTALAUSEPÄÄTÖS 30.10.2015 VASTALAUSEPÄÄTÖS 30.10.2015 Red Wings ry (RW) Blues Juniors ry (Blues) Suomen Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on käsitellyt B2-nuorten Mestiksen karsintasarjan ottelusta RW Blues Blue (25.10.2015) RW:n

Lisätiedot

VASTALAUSEPÄÄTÖS /

VASTALAUSEPÄÄTÖS / VASTALAUSEPÄÄTÖS 22.3.2017 63 / 2016-17 Kurikan Ryhti Karustulan Kiva 1. Asian tausta Suomen Jääkiekkoliiton kurinpitovaliokunta on käsitellyt Kurinkan Ryhdin (jàlj. Kury) tekemän vastalauseen liittyen

Lisätiedot

VASTALAUSEPÄÄTÖS 28.03.2015

VASTALAUSEPÄÄTÖS 28.03.2015 VASTALAUSEPÄÄTÖS 28.03.2015 Seura A Seura B Suomen Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on käsitellyt B-nuorten ottelusta Seura A Seura B (XX.XX.2015) Seura A:n tekemän vastalauseen. Tapauksesta on tutkittu

Lisätiedot

VASTALAUSEPÄÄTÖS

VASTALAUSEPÄÄTÖS VASTALAUSEPÄÄTÖS 7.1.2015 Joukkue B, ET-alueen HIKU -sarja Joukkue A, ET-alueen HIKU -sarja Suomen Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on käsitellyt Eteläisen Alueen HIKU-sarjan ottelusta JOUKKUE B Joukkue

Lisätiedot

VASTALAUSEPÄÄTÖS

VASTALAUSEPÄÄTÖS VASTALAUSEPÄÄTÖS 18.02.2016 Nurmeksen Sepot ry (NurmSe) Juniori-SaPKo ry (SaPKo) Suomen Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on käsitellyt C2-nuorten AA jatkosarjan ottelusta SaPKo NurmSe (14.02.2016) NurmSe:n

Lisätiedot

VASTALAUSEPÄÄTÖS

VASTALAUSEPÄÄTÖS VASTALAUSEPÄÄTÖS 31.3.2017 Rauman Lukko ry Jää-Kotkat ry 1. Asian tausta Suomen Jääkiekkoliiton kurinpitovaliokunta on käsitellyt Rauman Lukko ry:n (jälj. Lukko) tekemän vastalauseen liittyen C2 AA -tason

Lisätiedot

VASTALAUSEPÄÄTÖS

VASTALAUSEPÄÄTÖS VASTALAUSEPÄÄTÖS 20.04.2015 Seura A Seura B Suomen Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on käsitellyt Eteläisen Alueen XXXXX sarjan playoff ottelusta Seura A - Seura B (08.04.2015) Seura A:n tekemän vastalauseen.

Lisätiedot

Sivut 1-5 voi tehdä jo etukäteen järjestelmässä ja sivusta 6 lähtien toimitaan ottelukohtaisessa pöytäkirjassa. TOIMET ENNEN OTTELUA

Sivut 1-5 voi tehdä jo etukäteen järjestelmässä ja sivusta 6 lähtien toimitaan ottelukohtaisessa pöytäkirjassa. TOIMET ENNEN OTTELUA OTTELUPÖYTÄKIRJA OHJE TASO SPL Vaasa- LIVE otteluseuranta Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Vaasan piirin niissä sarjoissa, joissa tehdään live otteluseurantaa. Sivut 1-5 voi tehdä jo etukäteen järjestelmässä

Lisätiedot

Kurinpitovaliokunnan päätös vastalauseasiassa /

Kurinpitovaliokunnan päätös vastalauseasiassa / Kurinpitovaliokunnan päätös vastalauseasiassa 7.3.2017 47 / 2016-17 HC Ässät Pori Oy A-nuoret Ilves Hockey Oy A-nuoret 1. Asian tausta Suomen Jääkiekkoliiton kurinpitovaliokunta on käsitellyt HC Ässät

Lisätiedot

VASTALAUSEPÄÄTÖS /

VASTALAUSEPÄÄTÖS / VASTALAUSEPÄÄTÖS 16.2.2017 39 / 2016-17 Sàkylàn urheilijat ry / Lànnen kiekko KOOVEE Keltaset 1. Asian tausta Suomen Jääkiekkoliiton kurinpitovaliokunta on käsitellyt Lànnen kiekon (jàlj. LàKi) tekemän

Lisätiedot

OHJEITA JOUKKUEENJOHTAJALLE Suomen Jääkiekkoliitto 1

OHJEITA JOUKKUEENJOHTAJALLE Suomen Jääkiekkoliitto 1 OHJEITA JOUKKUEENJOHTAJALLE 26.09.2017 Suomen Jääkiekkoliitto 1 Kouluttajana tänään Länsirannikon alueen toimitsijakouluttaja Pekka Artukka 0400 823307 pekka@artukka.net Suomen Jääkiekkoliitto 2 TOIMENPITEET

Lisätiedot

SEURATOIMITSIJOIDEN KURSSI JOUKKUEENJOHTAJA LÄNSIRANNIKKO / PEKKA ARTUKKA

SEURATOIMITSIJOIDEN KURSSI JOUKKUEENJOHTAJA LÄNSIRANNIKKO / PEKKA ARTUKKA SEURATOIMITSIJOIDEN KURSSI JOUKKUEENJOHTAJA LÄNSIRANNIKKO / PEKKA ARTUKKA Kouluttajana tänään Länsirannikon alueen toimitsijakouluttaja Pekka Artukka 0400 823307 pekka@artukka.net www.artukka.net/lataa

Lisätiedot

MIESTEN KOLMONEN SARJAMANUAALI 2015 Tampere-Satakunta

MIESTEN KOLMONEN SARJAMANUAALI 2015 Tampere-Satakunta MIESTEN KOLMONEN SARJAMANUAALI 2015 Tampere-Satakunta PELIASUT Kaikilla joukkueen kenttäpelaajilla tulee olla samanlainen pelipaita. Pelihousut ja sukat on oltava kaikilla joukkueen pelaajilla samanväriset.

Lisätiedot

Kokoonpanon luominen ja ylläpito Palvelusivustolla

Kokoonpanon luominen ja ylläpito Palvelusivustolla Kokoonpanon luominen ja ylläpito Palvelusivustolla Internet Explorerin vanhojen versioiden kanssa on todettu ongelmia, joten suosittelemme käyttämään Firefoxia viimeisimmillä päivityksillä. 1. Kirjaudu

Lisätiedot

Leevi Jokilahti (s. 2000) on pelannut kauden aikana kahdessa eri ikäluokassa seuraavasti:

Leevi Jokilahti (s. 2000) on pelannut kauden aikana kahdessa eri ikäluokassa seuraavasti: PÄÄTÖS 18.02.2016 Juniori-SaPKo ry (SaPKo) Suomen Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on käsitellyt C2-nuorten AA jatkosarjan ottelusta SaPKo NurmSe (14.02.2016) ilmi tulleen Leevi Jokilahden edustuskelvottomuuden

Lisätiedot

Pelaajaluettelot nähtävissä osoitteessa http://www.finhockey.fi/alueet/kymi-saimaa/tulospalvelu_2011-2012/tilastoitavat_sarjat/

Pelaajaluettelot nähtävissä osoitteessa http://www.finhockey.fi/alueet/kymi-saimaa/tulospalvelu_2011-2012/tilastoitavat_sarjat/ Kuntokiekon lisäohjeet: Pelaajaluettelot Joukkueet toimittavat aluepäällikölle joukkueensa pelaajaluettelot ennen sarjan alkua. Yhteyshenkilö ilmoittaa pelaajamuutokset välittömästi aluepäällikölle. Vain

Lisätiedot

SEURASIIRROT JA EDUSTUSOIKEUDET 2016-2017. HUOM!! Seurasiirtoja/seurasiirtopyyntöjä voi tehdä palvelusivuilla 2.5.2016 alkaen

SEURASIIRROT JA EDUSTUSOIKEUDET 2016-2017. HUOM!! Seurasiirtoja/seurasiirtopyyntöjä voi tehdä palvelusivuilla 2.5.2016 alkaen SEURASIIRROT JA EDUSTUSOIKEUDET 2016-2017 HUOM!! Seurasiirtoja/seurasiirtopyyntöjä voi tehdä palvelusivuilla 2.5.2016 alkaen Mikä on edustusoikeus ja milloin tarvitsee tehdä seurasiirto? - Edustusoikeus

Lisätiedot

FUTSALKILPAILUJEN VAROITUKSET JA KENTÄLTÄPOISTOT 2015-2016

FUTSALKILPAILUJEN VAROITUKSET JA KENTÄLTÄPOISTOT 2015-2016 FUTSALKILPAILUJEN VAROITUKSET JA KENTÄLTÄPOISTOT 2015-2016 Näissä määräyksissä säädetään liiton otteluissa annetuista varoituksista ja kentältäpoistoista seuraavista pelikielloista. Pelikiellot ovat kilpailun

Lisätiedot

Tilastointi- ja tulospalveluohjelma

Tilastointi- ja tulospalveluohjelma Tilastointi- ja tulospalveluohjelma Koulutus seuratoimitsijoille 11.10.2013 Suomen Jääkiekkoliitto / Etunimi Sukunimi 1 JOUKKUEENJOHTAJA JOUKKUEEN PERUSKOKOONPANO Kirjaudu joukkuetunnuksilla Palvelusivustolle

Lisätiedot

SUOMEN PALLOLIITTO KESKI-POHJANMAAN PIIRI OTTELUPÖYTÄKIRJA OHJE TASO SPL Keski-Pohjanmaa

SUOMEN PALLOLIITTO KESKI-POHJANMAAN PIIRI OTTELUPÖYTÄKIRJA OHJE TASO SPL Keski-Pohjanmaa OTTELUPÖYTÄKIRJA OHJE TASO SPL Keski-Pohjanmaa Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Keski-Pohjanmaan piirin niissä sarjoissa, joissa tehdään LIVE otteluseurantaa. Sivut 1-5 voi tehdä jo etukäteen järjestelmässä

Lisätiedot

SUOMEN AMERIKKALAISEN JALKAPALLON LIITTO RY Sarjamääräykset kaudelle 2016

SUOMEN AMERIKKALAISEN JALKAPALLON LIITTO RY Sarjamääräykset kaudelle 2016 SUOMEN AMERIKKALAISEN JALKAPALLON LIITTO RY Sarjamääräykset kaudelle 2016 Hyväksytty syysliittokokouksessa 2015 Sisältö 1. LISENSSIT... 3 2. SARJAMAKSUT (per joukkue)... 3 3. PELAAJASIIRRON MÄÄRÄAIKA JA

Lisätiedot

Lisäksi kotijoukkueen tulee tehdä otteluilmoitus vastustajalle ja otteluun asetelluille erotuomareille.

Lisäksi kotijoukkueen tulee tehdä otteluilmoitus vastustajalle ja otteluun asetelluille erotuomareille. Kilpailutoiminta kirje 2/2012 Hyvä A ja B -nuorten SM-karsintasarjan seurajohtaja, Olemme ja A ja B-nuorten SM- karsintasarjojen korvalla ja kilpailu saadaan pian polkaistua käyntiin. Pyydämme teitä huomioimaan

Lisätiedot

TOIMENPITEET ENNEN OTTELUA

TOIMENPITEET ENNEN OTTELUA TASO-OHJEET: OTTELUPÖYTÄKIRJA SPL Helsingin piiri Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Helsingin piirin sarjoissa. Otteluissa ei käytetä LIVE-otteluseurantaa. Sivut 1-5 voi tehdä järjestelmässä jo etukäteen

Lisätiedot

Hei! Terveisiä. Toimin Seura A B2-joukkueen joukkueenjohtajana. Tapaamme tulevana viikonloppuna Kannonkosken Piispalassa.

Hei! Terveisiä. Toimin Seura A B2-joukkueen joukkueenjohtajana. Tapaamme tulevana viikonloppuna Kannonkosken Piispalassa. PÄÄTÖS 07.04.2015 Seura B toiminnanjohtaja Henkilö M Suomen Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on käsitellyt B2-nuorten Suomi-sarjan lopputurnauksen yhteydessä ilmi tulleen tapauksen koskien Seura A:n

Lisätiedot

Kajaanin Junnu Hokki 68 ry TOIMITSIJATEHTÄVÄT

Kajaanin Junnu Hokki 68 ry TOIMITSIJATEHTÄVÄT Kajaanin Junnu Hokki 68 ry TOIMITSIJATEHTÄVÄT Toimitsijavuorot ilmoitettava toimitsijoille hyvissä ajoin ennen kotiotteluita. Toimitsijatehtävät (ainakin seuraavat): Kuuluttaja Kirjuri Näyttötaulun/kellon

Lisätiedot

VASTALAUSEPÄÄTÖS /

VASTALAUSEPÄÄTÖS / VASTALAUSEPÄÄTÖS 3.11.2016 16 / 2016-17 Oulunkylän Kiekko-Kerho ry (OKK) Red Wings (RW) 1. Asian tausta Suomen Jääkiekkoliiton kurinpitovaliokunta on käsitellyt OKK:n tekemän vastalauseen liittyen B2-nuoren

Lisätiedot

Suomen Salibandyliitto ry TULOSPALVELUMÄÄRÄYKSET KAUDELLA

Suomen Salibandyliitto ry TULOSPALVELUMÄÄRÄYKSET KAUDELLA Suomen Salibandyliitto ry TULOSPALVELUMÄÄRÄYKSET KAUDELLA 2017-18 1 Yleistä Tulospalvelumääräyksistä 1.1. Nämä ovat Suomen Salibandyliitto ry:n Tulospalvelumääräykset (TulospM) pelikaudelle 2017 18. Näitä

Lisätiedot

Sähköinen pöytäkirja FUTSAL joukkueen ohje

Sähköinen pöytäkirja FUTSAL joukkueen ohje Sähköinen pöytäkirja FUTSAL joukkueen ohje Kirjaudu ResultCodeen, valitse sarja jota pelaatte ja sarjataulukosta oma joukkueesi Valitse JOUKKUE valikon alta OTTELUT Valitse ottelu jonka tietoja haluat

Lisätiedot

KILPAILUSÄÄNNÖT 2012-2013

KILPAILUSÄÄNNÖT 2012-2013 MUUTOSESITYKSET SUOMEN JÄÄKIEKKOLIITON KILPAILUSÄÄNNÖT 2012-2013 KEVÄTVALTUUSTO 2012 3.3. Edustusoikeus ja -velvollisuus 2. Sarjaottelut Saadakseen edustusoikeuden B-juniori-ikäisen pelaajan pitää pelipassin

Lisätiedot

SUOMEN PALLOLIITTO TURUN PIIRI OTTELUPÖYTÄKIRJAOHJE TASO

SUOMEN PALLOLIITTO TURUN PIIRI OTTELUPÖYTÄKIRJAOHJE TASO OTTELUPÖYTÄKIRJAOHJE TASO Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Turun piirin niissä sarjoissa, joissa lasketaan sarjataulukot eikä otteluissa tehdä live otteluseurantaa. Sivut 1-5 voi tehdä jo etukäteen järjestelmässä

Lisätiedot

SUOMEN SALIBANDYLIITTO JOUKKUESIVUSTON OHJE VERSIO 1.5. PÄIVITETTY 20.11.2013. Joukkuesivusto KOKOONPANOT

SUOMEN SALIBANDYLIITTO JOUKKUESIVUSTON OHJE VERSIO 1.5. PÄIVITETTY 20.11.2013. Joukkuesivusto KOKOONPANOT sivu 1 Joukkuesivusto KOKOONPANOT KOKOONPANON LUOMINEN JA YLLÄPITO PALVELUSIVUSTOLLA Huom! Myös VIERASJOUKKUE ilmoittaa omilla joukkue-tunnuksillaan oman ottelukokoonpanonsa. Kokoonpano tulee ilmoittaa

Lisätiedot

Sivut 1-5 voi tehdä järjestelmässä jo etukäteen ja sivusta 6 lähtien toimitaan ottelukohtaisessa pöytäkirjassa. TOIMENPITEET ENNEN OTTELUA

Sivut 1-5 voi tehdä järjestelmässä jo etukäteen ja sivusta 6 lähtien toimitaan ottelukohtaisessa pöytäkirjassa. TOIMENPITEET ENNEN OTTELUA TASO-OHJEET: OTTELUPÖYTÄKIRJA SPL Uusimaa Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Uudenmaan piirin sarjoissa. Otteluissa ei käytetä LIVE-otteluseurantaa. Sivut 1-5 voi tehdä järjestelmässä jo etukäteen ja sivusta

Lisätiedot

Suomen Curlingliiton alaisten curlingin SMkilpailuiden säännöt kaudella 2010-2011

Suomen Curlingliiton alaisten curlingin SMkilpailuiden säännöt kaudella 2010-2011 Suomen Curlingliiton alaisten curlingin SMkilpailuiden säännöt kaudella 2010-2011 Näitä sääntöjä sovelletaan kaikissa Suomen Curlingliiton järjestämissä kilpailuissa, joilla on SM-status. Tällaisia kilpailuja

Lisätiedot

PELIAIKASEURANTAOHJELMAN KÄYTTÖOHJE

PELIAIKASEURANTAOHJELMAN KÄYTTÖOHJE PELIAIKASEURANTAOHJELMAN KÄYTTÖOHJE SISÄLLYSLUETTELO 1. YLEISTÄ 3 2. ENNEN OTTELUN ALKUA Kirjautuminen 3 3. TILASTOINTI Aloitusnäkymä ja kokoonpanot 4 Pelaajien vaihtaminen 6 Maali 7 Rangaistukset 8 Poista

Lisätiedot

LESPORT REAALIAIKAINEN TULOSPALVELU 2010-11

LESPORT REAALIAIKAINEN TULOSPALVELU 2010-11 LESPORT REAALIAIKAINEN TULOSPALVELU 2010-11 2009-2010 Suomen Salibandyliitto & SSBL Salibandy Oy 2 KIRJAUTUMINEN JÄRJESTELMÄÄN JA ESIVALMISTELUT Kirjautuminen järjestelmään suoritetaan SSBL:n seurapalvelusivuston

Lisätiedot

Kokoonpanon luominen ja ylläpito Palvelusivustolla

Kokoonpanon luominen ja ylläpito Palvelusivustolla Kokoonpanon luominen ja ylläpito Palvelusivustolla Internet Explorerin vanhojen versioiden kanssa on todettu ongelmia, joten suosittelemme käyttämään Firefoxia viimeisimmillä päivityksillä. 1. Kirjaudu

Lisätiedot

KILPAILUSÄÄNNÖT 2014-2015

KILPAILUSÄÄNNÖT 2014-2015 SUOMEN JÄÄKIEKKOLIITON KILPAILUSÄÄNNÖT 2014-2015 MUUTOKSET 4.3. Pelaajasiirtojen aikarajat Pelaajasiirtoja voidaan kausittain tehdä B-G juniori-ikäisissä seuraavina aikoina: 1.5. 30.6. vapaa siirtoaika

Lisätiedot

Rullakiekko 2017 Sarjatoiminta Eteläisen alueen sarjat

Rullakiekko 2017 Sarjatoiminta Eteläisen alueen sarjat Rullakiekko 2017 Sarjatoiminta Eteläisen alueen sarjat Huomio! Ilmoittautumalla Eteläisen alueen rullakiekkosarjoihin, joukkueet sitoutuvat ilmoittamaan kotiotteluidensa tulokset sähköpostilla osoitteeseen

Lisätiedot

Toiminta ennen ensimmäistä ottelua (1/2)

Toiminta ennen ensimmäistä ottelua (1/2) Toiminta ennen ensimmäistä ottelua (1/2) Kotijoukkue kirjautuu järjestelmään omalla joukkuekoodillaan Joukkue- /seuratunnus -kohdasta. Kirjoita joukkueesi tunnus siihen ja paina Kirjaudu -kohdasta. Tunnukset

Lisätiedot

KURINPITOSÄÄNNÖT. (liittovaltuuston hyväksyttämät 9.5.2015)

KURINPITOSÄÄNNÖT. (liittovaltuuston hyväksyttämät 9.5.2015) KURINPITOSÄÄNNÖT (liittovaltuuston hyväksyttämät 9.5.2015) 1 Soveltamisala Suomen Koripalloliiton (jäljempänä liitto) kurinpitosääntöjen alaisia ovat a) liittovaltuuston jäsenet sekä liittohallituksen

Lisätiedot

TOIMET ENNEN OTTELUA. Kotijoukkue tekee otteluilmoituksen väh. 7 päivää ennen ottelua, vierasjoukkueelle ja erotuomaristolle.

TOIMET ENNEN OTTELUA. Kotijoukkue tekee otteluilmoituksen väh. 7 päivää ennen ottelua, vierasjoukkueelle ja erotuomaristolle. OTTELUPÖYTÄKIRJA OHJE TASO SPL Kaakkois-Suomi (päivitetty 25.4.2016) Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Kaakkois-Suomen piirin niissä sarjoissa, joissa tehdään live otteluseurantaa. Sivut 1-5 voi tehdä

Lisätiedot

Pelaajien hallinta tulospalvelussa

Pelaajien hallinta tulospalvelussa Pelaajien hallinta tulospalvelussa Joukkueen tietoja (kaikki joukkueet) sekä Live Scorea (naisten ja miesten SM) hallitaan tulospalvelussa: tulospalvelu.finnhandball.net. Pääset joukkueesi tietoihin yläpalkin

Lisätiedot

SUOMEN SALIBANDYLIITTO JOUKKUESIVUSTON OHJE VERSIO 2.2. PÄIVITETTY joukkuesivusto KOKOONPANOT

SUOMEN SALIBANDYLIITTO JOUKKUESIVUSTON OHJE VERSIO 2.2. PÄIVITETTY joukkuesivusto KOKOONPANOT sivu 1 joukkuesivusto KOKOONPANOT KOKOONPANON LUOMINEN JA YLLÄPITO PALVELUSIVUSTOLLA Molemmat joukkueet (koti/vieras) ilmoittavat omalla joukkuetunnuksellaan päivän ottelukokoonpanon. Kokoonpano voidaan

Lisätiedot

POHJOIS-SUOMEN PESIS RY:N SARJOISSA 2016 NOUDATETAAN PPL:N KILPAILUSÄÄNTÖJEN LISÄKSI SEURAAVIA MÄÄRÄYKSIÄ JA OHJEITA

POHJOIS-SUOMEN PESIS RY:N SARJOISSA 2016 NOUDATETAAN PPL:N KILPAILUSÄÄNTÖJEN LISÄKSI SEURAAVIA MÄÄRÄYKSIÄ JA OHJEITA POHJOIS-SUOMEN PESIS RY:N SARJOISSA 2016 NOUDATETAAN PPL:N KILPAILUSÄÄNTÖJEN LISÄKSI SEURAAVIA MÄÄRÄYKSIÄ JA OHJEITA 1. PELIPÄIVÄT Maakuntasarjoissa pelataan sarjaohjelmaan merkittyinä päivinä, muissa

Lisätiedot

Sarjamanuaali. Ohjeita ja määräyksiä Suomen Palloliiton Turun piirin Vitosen, Kutosen ja Naisten Kolmosen ottelun järjestämiseen

Sarjamanuaali. Ohjeita ja määräyksiä Suomen Palloliiton Turun piirin Vitosen, Kutosen ja Naisten Kolmosen ottelun järjestämiseen Sarjamanuaali Ohjeita ja määräyksiä Suomen Palloliiton Turun piirin Vitosen, Kutosen ja Naisten Kolmosen ottelun järjestämiseen PELIASUT Molemmat joukkueet huolehtivat, että peliasut ovat asiallisessa

Lisätiedot

KESKIMAAN TULOSPALVELUOHJE

KESKIMAAN TULOSPALVELUOHJE KESKIMAAN TULOSPALVELUOHJE Alueella tilastoitavia sarjoja ovat: -Miesten II- ja III-divisioonan sarjat - A III -divisioonat - B I-div aluekarsintasarja - B2 I-divisioonat - B II- ja III-div karsintasarja

Lisätiedot

Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Vaasan piirin niissä sarjoissa, joissa lasketaan sarjataulukot eikä otteluissa tehdä live otteluseurantaa.

Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Vaasan piirin niissä sarjoissa, joissa lasketaan sarjataulukot eikä otteluissa tehdä live otteluseurantaa. OTTELUPÖYTÄKIRJA OHJE TASO SPL Vaasa Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Vaasan piirin niissä sarjoissa, joissa lasketaan sarjataulukot eikä otteluissa tehdä live otteluseurantaa. Sivut 1-5 voi tehdä jo

Lisätiedot

Nämä sarjamääräykset koskevat C-nuorten SM-karsintaa, SM-sarjaa ja SM-lopputurnausta

Nämä sarjamääräykset koskevat C-nuorten SM-karsintaa, SM-sarjaa ja SM-lopputurnausta C-NUORTEN SM-KARSINNAN JA SM-SARJAN SARJAMÄÄRÄYKSET 2015-16 Nämä sarjamääräykset koskevat C-nuorten SM-karsintaa, SM-sarjaa ja SM-lopputurnausta Kilpailuyksikkö järjestää nuorten kilpakoripallosarjat,

Lisätiedot

Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Vaasan piirin niissä sarjoissa, joissa lasketaan sarjataulukot eikä otteluissa tehdä live otteluseurantaa.

Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Vaasan piirin niissä sarjoissa, joissa lasketaan sarjataulukot eikä otteluissa tehdä live otteluseurantaa. OTTELUPÖYTÄKIRJA OHJE TASO SPL Vaasa Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Vaasan piirin niissä sarjoissa, joissa lasketaan sarjataulukot eikä otteluissa tehdä live otteluseurantaa. Sivut 1-5 voi tehdä jo

Lisätiedot

Tilastointi- ja Tulospalveluohjelman käyttöohje

Tilastointi- ja Tulospalveluohjelman käyttöohje Tilastointi- ja Tulospalveluohjelman käyttöohje ( Versio 1.01: 19.1.2016) Tarkasta aina TiTun avauduttua sen versionumero alareunasta ja jos ei täsmää yllä olevaan, niin hae päivitetty ohje: http://www.finhockey.fi/tulospalvelu/tulospalvelun_ohjeet/

Lisätiedot

SUOMEN SALIBANDYLIITTO JOUKKUESIVUSTON OHJE VERSIO 2.4. PÄIVITETTY joukkuesivusto KOKOONPANOT

SUOMEN SALIBANDYLIITTO JOUKKUESIVUSTON OHJE VERSIO 2.4. PÄIVITETTY joukkuesivusto KOKOONPANOT sivu 1 joukkuesivusto KOKOONPANOT KOKOONPANON LUOMINEN JA YLLÄPITO PALVELUSIVUSTOLLA Molemmat joukkueet (koti/vieras) ilmoittavat omalla joukkuetunnuksellaan päivän ottelukokoonpanon. Kokoonpano voidaan

Lisätiedot

Eteläinen Alue. Harrastekiekon sääntökirja

Eteläinen Alue. Harrastekiekon sääntökirja Eteläinen Alue Harrastekiekon sääntökirja 2017 2018 1. Yleismääräykset 1.1. Sitoutuminen 1.2. Taloudelliset määräykset 1.3. Jäävuorot SISÄLLYSLUETTELO 2. Pelaajaa ja joukkueen toimihenkilöä koskevat määräykset

Lisätiedot

PELIAIKASEURANTAOHJELMAN KÄYTTÖOHJE

PELIAIKASEURANTAOHJELMAN KÄYTTÖOHJE PELIAIKASEURANTAOHJELMAN KÄYTTÖOHJE SISÄLLYSLUETTELO 1. YLEISTÄ 2. ENNEN OTTELUN ALKUA Kirjautuminen 3. TILASTOINTI Näkymän muokkaus Kokoonpanot Pelaajien vaihtaminen Maali Rangaistukset Poista -toiminto

Lisätiedot

PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRIN JALKAPALLON ERILLISMÄÄRÄYKSET JA OHJEET AIKUISTEN PIIRINSARJOISSA 2015

PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRIN JALKAPALLON ERILLISMÄÄRÄYKSET JA OHJEET AIKUISTEN PIIRINSARJOISSA 2015 PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRIN JALKAPALLON ERILLISMÄÄRÄYKSET JA OHJEET AIKUISTEN PIIRINSARJOISSA 2015 1. MÄÄRÄYSTEN SISÄLTÖ Piirin kilpailutoiminnassa noudatetaan Suomen Palloliiton voimassa olevia sääntöjä

Lisätiedot

SUOMEN PALLOLIITTO KESKI-SUOMEN PIIRI OTTELUPÖYTÄKIRJA OHJE TASO

SUOMEN PALLOLIITTO KESKI-SUOMEN PIIRI OTTELUPÖYTÄKIRJA OHJE TASO OTTELUPÖYTÄKIRJA OHJE TASO Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Keski-Suomen piirin niissä sarjoissa, joissa lasketaan sarjataulukot eikä otteluissa tehdä live otteluseurantaa. Sivut 1-5 voi tehdä jo etukäteen

Lisätiedot

Eteläinen Alue. Harrastekiekon sääntökirja

Eteläinen Alue. Harrastekiekon sääntökirja Eteläinen Alue Harrastekiekon sääntökirja 2017 2018 1. Yleismääräykset 1.1. Sitoutuminen 1.2. Taloudelliset määräykset 1.3. Jäävuorot SISÄLLYSLUETTELO 2. Pelaajaa ja joukkueen toimihenkilöä koskevat määräykset

Lisätiedot

8. Iso rangaistus ja siihen liittyvä rangaistus merkitään minuuttimääräisesti

8. Iso rangaistus ja siihen liittyvä rangaistus merkitään minuuttimääräisesti Suomen Jääkiekkoliitto ry Toimitsijoiden kesäkysymykset 2015 Nimi: Kerho: Pisteet: 4. Käytösrangaistus merkitään minuuttimääräisesti 5. Pelirangaistus merkitään minuuttimääräisesti 6. Ottelurangaistus

Lisätiedot

KESKIMAAN ALUEPÄIVÄ. Kuortane Suomen Jääkiekkoliitto / Pirkka Antila 1

KESKIMAAN ALUEPÄIVÄ. Kuortane Suomen Jääkiekkoliitto / Pirkka Antila 1 KESKIMAAN ALUEPÄIVÄ Kuortane 3.9.2016 3.9.2016 Suomen Jääkiekkoliitto / Pirkka Antila 1 PELIPASSIT JA PELAAJASIIRROT 3.9.2016 Suomen Jääkiekkoliitto / Pirkka Antila 2 Pelipasseista Nippupelipassitunnukset

Lisätiedot

ISTUMALENTOPALLON SARJAMÄÄRÄYKSET 2012-2013

ISTUMALENTOPALLON SARJAMÄÄRÄYKSET 2012-2013 18.12.2012 ISTUMALENTOPALLON SARJAMÄÄRÄYKSET 2012-2013 1. SÄÄNNÖT JA MÄÄRÄYKSET Istumalentopallon Suomen mestaruuskilpailuissa noudatetaan kansainvälisiä lentopallopelin sääntöjä, Suomen Lentopalloliiton

Lisätiedot

PALLOVERKKO SÄHKÖINEN OTTELUPÖYTÄKIRJA

PALLOVERKKO SÄHKÖINEN OTTELUPÖYTÄKIRJA PALLOVERKKO SÄHKÖINEN OTTELUPÖYTÄKIRJA 30.6.2011 KÄYTTÄJÄTUNNUKSEN TILAAMINEN LÖYTYY SIVUN ALAREUNASTA TUNNUSTEN TILAAMINEN: JOTTA PÄÄSEE KIRJAUTUMAAN JÄRJESTELMÄÄN TULOSPALVELUVASTAAVANA, PITÄÄ OLLA TUNNUKSET

Lisätiedot

Korkeakoulujenkkifutiksen sarjakirja 2015

Korkeakoulujenkkifutiksen sarjakirja 2015 Korkeakoulujenkkifutiksen sarjakirja 2015 Korkeakoulujenkkifutiskomitea 1 Sisällysluettelo 1. Sarjakirjan tarkoitus 3 a. Yhteystiedot 3 2. Sarjamuoto 3 a. Peliajankohta 3 b. Sarja- ja erotuomarimaksut

Lisätiedot

MIESTEN I-DIVISIOONA B:N SARJAMÄÄRÄYKSET 2015 16

MIESTEN I-DIVISIOONA B:N SARJAMÄÄRÄYKSET 2015 16 MIESTEN I-DIVISIOONA B:N SARJAMÄÄRÄYKSET 2015 16 Miesten I-divisioona B:hen kuuluvat runkosarja, pudotuspelit ja divarikarsinta. SARJAMANUAALIT Miesten I-divisioonassa pelaaville seuroille toimitetaan

Lisätiedot

OHJEET TASO-TULOSPALVELUJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖÖN JÄRJESTELMÄN KÄYTTÖ ENNEN OTTELUA JA OTTELUN AIKANA

OHJEET TASO-TULOSPALVELUJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖÖN JÄRJESTELMÄN KÄYTTÖ ENNEN OTTELUA JA OTTELUN AIKANA SUOMEN PALLOLIITTO TASO-tulospalveluohje 2018 / FUTSAL 10/2018 OHJEET TASO-TULOSPALVELUJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖÖN Palloliiton kauden 2018 futsalsarjojen tulospalveluissa käytetään Taso-järjestelmää. Ottelun

Lisätiedot

Reaaliaikaisen laukaisukartan ohje

Reaaliaikaisen laukaisukartan ohje 1 Reaaliaikaisen laukaisukartan ohje Laukauksia tilastoidaan M-liigassa & erikseen ilmoitettavissa otteluissa. KIRJAUTUMINEN Kirjautuminen laukaisukartan tekoon tapahtuu osoitteessa: www.salibandy.net/seurapalvelusivusto

Lisätiedot

KURINPITOVALIOKUNNAN KOKOUS 1 / 14 KURINPITOVALIOKUNNAN SÄHKÖPOSTIKOKOUS 1 / 14

KURINPITOVALIOKUNNAN KOKOUS 1 / 14 KURINPITOVALIOKUNNAN SÄHKÖPOSTIKOKOUS 1 / 14 1 KURINPITOVALIOKUNNAN KOKOUS 1 / 14 KURINPITOVALIOKUNNAN SÄHKÖPOSTIKOKOUS 1 / 14 PÖYTÄKIRJA Aika 3.6.2014, klo 17.00 18.45 ja sähköpostikokous 6.6.2014 Paikka: Läsnä: Estyneet: Piirin toimisto, Tavitie

Lisätiedot

Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Kaakkois-Suomen piirin niissä sarjoissa, joissa ei lasketa sarjataulukoita. TOIMET ENNEN OTTELUA

Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Kaakkois-Suomen piirin niissä sarjoissa, joissa ei lasketa sarjataulukoita. TOIMET ENNEN OTTELUA OHJE TASO SPL Kaakkois-Suomi (päivitetty 9.3.2018) Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Kaakkois-Suomen piirin niissä sarjoissa, joissa ei lasketa sarjataulukoita. Sivut 1-5 voi tehdä jo etukäteen järjestelmässä

Lisätiedot

LESPORT REAALIAIKAINEN TULOSPALVELU.

LESPORT REAALIAIKAINEN TULOSPALVELU. LESPORT REAALIAIKAINEN TULOSPALVELU. Versio 2.x SA-TU 1. Kirjautuminen järjestelmään Kirjautuminen järjestelmään suoritetaan SJL:n seurapalvelusivuston kautta osoitteessa www.finhockey.fi/seurapalvelusivusto

Lisätiedot

Hei! Terveisiä. Toimin Seura A:n B2-joukkueen joukkueenjohtajana. Tapaamme tulevana viikonloppuna Kannonkosken Piispalassa.

Hei! Terveisiä. Toimin Seura A:n B2-joukkueen joukkueenjohtajana. Tapaamme tulevana viikonloppuna Kannonkosken Piispalassa. PÄÄTÖS 07.04.2015 Seura C Henkilö N Henkilö H Suomen Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on käsitellyt B2-nuorten Suomi-sarjan lopputurnauksen yhteydessä ilmi tulleen tapauksen koskien Seura A:n B2 joukkueenjohdon

Lisätiedot

PALLOVERKKO SÄHKÖINEN OTTELUPÖYTÄKIRJA

PALLOVERKKO SÄHKÖINEN OTTELUPÖYTÄKIRJA PALLOVERKKO SÄHKÖINEN OTTELUPÖYTÄKIRJA 12.12.2012 KÄYTTÄJÄTUNNUKSEN TILAAMINEN TILAA TUNNUKSET SEURASI PÄÄKÄYTTÄJÄLTÄ. KIRJAUTUMINEN PALLOVERKKOON POLKU KIRJAUTUMISEEEN PALLOLIITON ETUSIVULTA : SEURAPALVELUT-

Lisätiedot

Blues Juniors. Ohjekirja vanhemmille KIRJURI TOIMITSIJOIDEN TEHTÄVÄT

Blues Juniors. Ohjekirja vanhemmille KIRJURI TOIMITSIJOIDEN TEHTÄVÄT Blues Juniors Ohjekirja vanhemmille KIRJURI TOIMITSIJOIDEN TEHTÄVÄT OTTELUN TOIMITSIJAT JA TEHTÄVÄT OTTELUUN NIMETYT TOIMITSIJAT (ei seuravaatteissa) TOIMITSIJAVASTAAVA (1) varmistaa ennen ottelua, että

Lisätiedot

NAISTEN KORISLIIGAN SARJAMÄÄRÄYKSET 2014 15

NAISTEN KORISLIIGAN SARJAMÄÄRÄYKSET 2014 15 NAISTEN KORISLIIGAN SARJAMÄÄRÄYKSET 2014 15 Naisten Korisliigaan kuuluvat runkosarja ja pudotuspelit. SARJAMANUAALIT Naisten Korisliigassa pelaaville seuroille toimitetaan sarjamanuaalit, joista ilmenee

Lisätiedot

KIRJURIOHJEET, PIENI OTTELUPÖYTÄKIRJA

KIRJURIOHJEET, PIENI OTTELUPÖYTÄKIRJA KIRJURIOHJEET, PIENI OTTELUPÖYTÄKIRJA ULVILAN PESÄ-VEIKOT RY 20.4.2016 SISÄLLYS 1 KIRJURIN TEHTÄVÄT... 3 2 PÖYTÄKIRJAN RAKENNE... 4 3 PÖYTÄKIRJAAN ENNEN OTTELUA TEHTÄVÄT MERKINNÄT... 4 4 OTTELUN AIKANA

Lisätiedot

Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Kaakkois-Suomen piirin niissä sarjoissa, joissa lasketaan sarjataulukot eikä otteluissa tehdä live otteluseurantaa.

Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Kaakkois-Suomen piirin niissä sarjoissa, joissa lasketaan sarjataulukot eikä otteluissa tehdä live otteluseurantaa. OTTELUPÖYTÄKIRJA OHJE TASO SPL Kaakkois-Suomi (päivitetty 25.4.2016) Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Kaakkois-Suomen piirin niissä sarjoissa, joissa lasketaan sarjataulukot eikä otteluissa tehdä live

Lisätiedot

C2-D2 Final Four-turnaukset

C2-D2 Final Four-turnaukset C2-D2 Final Four-turnaukset 31.3 2.4.2017 C2 AAA alempi Jatkosarja C2 AAA alemman jatkosarjan Final Four-turnaus pelataan Malmin Jäähallissa Helsingissä 1.4.2017. Turnaukseen C2 AAA alemman jatkosarjojen

Lisätiedot

Sivut 1-5 voi tehdä jo etukäteen järjestelmässä ja sivusta 6 lähtien toimitaan ottelukohtaisessa pöytäkirjassa. TOIMET ENNEN OTTELUA

Sivut 1-5 voi tehdä jo etukäteen järjestelmässä ja sivusta 6 lähtien toimitaan ottelukohtaisessa pöytäkirjassa. TOIMET ENNEN OTTELUA OTTELUPÖYTÄKIRJA OHJE TASO SPL Kaakkois-Suomi (päivitetty 9.3.2018) Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Kaakkois-Suomen piirin niissä sarjoissa, joissa lasketaan sarjataulukot eikä otteluissa tehdä live

Lisätiedot

Dopingrikkomuksia ovat Suomen antidopingsäännöstön mukaan:

Dopingrikkomuksia ovat Suomen antidopingsäännöstön mukaan: TÄSMENNYS DOPING SÄÄNTÖIHIN 2.2. Dopingmääräykset Edellytyksenä Jääkiekkoliiton kilpailutoimintaan osallistumiseen on, että pelaajat noudattavat Suomen Antidoping-toimikunnan, Suomen Jääkiekkoliiton ja

Lisätiedot

NAISTEN KORISLIIGAN SARJAMÄÄRÄYKSET 2015 16

NAISTEN KORISLIIGAN SARJAMÄÄRÄYKSET 2015 16 NAISTEN KORISLIIGAN SARJAMÄÄRÄYKSET 2015 16 Naisten Korisliigaan kuuluvat runkosarja ja pudotuspelit. SARJAMANUAALIT Naisten Korisliigassa pelaaville seuroille toimitetaan sarjamanuaalit, joista ilmenee

Lisätiedot

TOIMET ENNEN OTTELUA

TOIMET ENNEN OTTELUA OHJE TASO SPL Kaakkois-Suomi (päivitetty 25.4.2016) Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Kaakkois-Suomen piirin niissä sarjoissa, joissa ei lasketa sarjataulukoita. Sivut 1-5 voi tehdä jo etukäteen järjestelmässä

Lisätiedot

Blues C toimitsijan opas

Blues C toimitsijan opas Blues C 2016 2017 toimitsijan opas Yleistä toimitsijatehtävistä Jokaisessa jääkiekko-ottelussa täytyy olla toimitsijoina vähintään kirjuri, ajanottaja, kuuluttaja ja kaksi rangaistusaition valvojaa, jotta

Lisätiedot

C2-D2 Final Four-turnaukset

C2-D2 Final Four-turnaukset C2-D2 Final Four-turnaukset 1.4 3.4.2016 C2 AA Lohko 1 C2 AA Lohko 1 Final Four-turnaus pelataan Malmin Jäähallissa Helsingissä 1.4 3.4.2016. Turnaukseen C2 AA Lohko 1 neljä parasta joukkuetta Välierät

Lisätiedot

SUOMEN AMERIKKALAISEN JALKAPALLON LIITTO RY Sarjamääräykset kaudelle 2015

SUOMEN AMERIKKALAISEN JALKAPALLON LIITTO RY Sarjamääräykset kaudelle 2015 SUOMEN AMERIKKALAISEN JALKAPALLON LIITTO RY Sarjamääräykset kaudelle 2015 Hyväksytty syysliittokokouksessa 2014 Sisältö 1. LISENSSIT...3 2. SARJAMAKSUT (per joukkue)...3 3. PELAAJASIIRRON MÄÄRÄAIKA JA

Lisätiedot

Toiminta ennen ensimmäistä ottelua (1/2)

Toiminta ennen ensimmäistä ottelua (1/2) Toiminta ennen ensimmäistä ottelua (1/2) Kotijoukkue kirjautuu järjestelmään omalla joukkuekoodillaan Joukkue- /seuratunnus -kohdasta. Kirjoita joukkueesi tunnus siihen ja paina Kirjaudu -kohdasta. Tunnukset

Lisätiedot

SUOMEN RINGETTELIITON ETELÄ-SUOMEN ALUEEN ALUEELLISET MÄÄRÄYKSET 1.5.2011 30.4.2012

SUOMEN RINGETTELIITON ETELÄ-SUOMEN ALUEEN ALUEELLISET MÄÄRÄYKSET 1.5.2011 30.4.2012 SUOMEN RINGETTELIITON ETELÄ-SUOMEN ALUEEN ALUEELLISET MÄÄRÄYKSET 1.5.2011 30.4.2012 Ringetteliiton Etelä-Suomen alueen alueelliset määräykset kaudella 2011-2012 sivu 1 Sisällysluettelo 1 ETELÄ-SUOMEN ALUEEN

Lisätiedot

Tulospalvelu liiton sarjoissa 2015. Ohje erotuomareille

Tulospalvelu liiton sarjoissa 2015. Ohje erotuomareille Tulospalvelu liiton sarjoissa 2015 Ohje erotuomareille Uusi tulospalvelujärjestelmä Palloliitto siirtyy uuteen tulospalvelujärjestelmään. PalloVerkko poistuu käytöstä Järjestelmän nimi on Taso Käytössä

Lisätiedot

Tilastointi- ja tulospalveluohjelma

Tilastointi- ja tulospalveluohjelma Tilastointi- ja tulospalveluohjelma Koulutus seuratoimitsijoille 15.9.2014 Suomen Jääkiekkoliitto / Raimo Komu 1 Kouluttajana tänään Hämeen alueen toimitsijakouluttaja Raimo Komu 0400 490 276 raimo.komu@kolumbus.fi

Lisätiedot