Amazing Tampere loppuraportti

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Amazing Tampere 5.10.2006 loppuraportti"

Transkriptio

1 Amazing Tampere loppuraportti Amazing Tampere -kaupunkiseikkailu lähti liikkeelle yliopiston päärakennuksen edestä. Joukkueita ilmoittautui 12 kappaletta, joista yksi joukkue joutui perumaan viime hetkellä. Kaikki joukkueet lähtivät liikkeelle kello Lähdön yhteydessä osallistujille jaettiin kisakassit jotka sisälsivät seuraavat tarvikkeet: Tampereen kaupungin paperikassit Viking Linen risteilylahjakortit Tampereen kaupunkioppaat Tampereen kartat Nokian kynät Aamulehden tarjouskupongit ja Tieto on pop -hernekeitot Tampereen veden vesipullot Ilmoittautuneille joukkueille jaettiin etukäteen kisan säännöt. Lähtöpaikalla joukkueet allekirjoittivat vielä sopimuksen, jossa he sitoutuivat noudattamaan kyseisiä sääntöjä. Koska Tampereen kaupungin liikennelaitos ei tänä vuonna lähtenyt sponsoroimaan tapahtumaa, saivat osallistujat liikkua vain jalan. Pyörien, rullaluistinten, julkisten kulkuneuvojen ja omien autojen käyttö oli kielletty. Rastipisteiden suoritus päättyi viimeistään kello 17, tosin yhden joukkueen kanssa tätä rajaa pidennettiin hieman, sillä heille tuli poikkeuksellisen rankka reitti. Loppujuhla elokuvateatteri Niagarassa alkoi kello 18. Rastipisteet YAD o Päihderasti, päihteisiin liittyviä kysymyksiä. YAD:n toimisto. Pyynikin näkötorni o Urheilurasti, urheilusuoritus ylös asti. o Kilpailijat pääsevät ilmaiseksi torniin sekä voivat halutessaan ostaa kahvin ja munkin alennettuun 2 euron kisahintaan. o Arvo 80e (nousu 1e / hlö). Muumilaakso o Rastin tyyppi vielä määrittelemättä (tietovisa tms.?). o Muumilaakso tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn kisailijoille. o Arvo 80e (sisäänpääsymaksu 1e / hlö). Moreenia o Teemana ilmastonmuutos + jätteiden lajittelu. o Moreenia lahjoittaa myös palkintoja kisaan osallistuville. Vertikaali, boulderluola 4 m korkea o Urheilurasti (kiipeilyä) o Vertikaali päästää kisailijat ilmaiseksi kiipeilemään. Paikalla oli kiipeilijöitä Vertikaalista, jotka opastivat ja valvoivat kisailijoita. o Arvo 240e (kertamaksu 3 e / hlö).

2 Tampereen tuomiokirkko o Hugo Simberg rasti (tehty aikavaraus Tuomiokirkkoon) o Joukkueet tutkivat Hugo Simbergin maalauksia, sekä suorittavat Haavoittunut enkeli performanssin ulkona. Performanssissa joukkue joutui esittämään Haavoittuneen enkelin. o Rastin järjesti korkeakoulupastori Kimmo Huilla. Työväen keskusmuseo Finlaysonilla o Tietorasti Tampereen tukinuittoa ja Suomen sosiaaliturvasta. o Osallistujat pääsivät ilmaiseksi sisälle. o Arvo 320e (sisäänpääsymaksu 4e / hlö). Tampereen kesäteatteri o Ultimate-rasti. o Rastin järjesti yliopiston ultimatekerho FreezeBees. Tamyn toimisto o Tampereen musiikkielämään liittyvä rasti. Joukkueet suorittavat ensin musiikkivisan, minkä jälkeen heillä oli mahdollisuus saada lisäpisteitä soittamalla ilmakitaraa. o Rastivalvojina oli Yliopiston kulttuurikerhon Kerin jäseniä. YTHS o Terveystietorasti o Rastin pitivät YTHS:n terveydenhoitajat. SPR o Ensiapurasti o Rastilla valvoi SPR:n vapaaehtoistyöntekijä. Loppujuhla Tapahtuman loppujuhla oli elokuvateatteri Niagarassa, Verkarannassa. Tapahtuman tarjoilu tuli Juvenekselta. Tarjoilu koostui täytetystä tortillasta ja omenapiirakasta. Tarjoilu maksoi yhteensä 2,90e / henkilö. Rastivalvojat olivat myös tervetulleita juhlaan. Loppujuhlaan ilmoittautui alun perin 77 henkeä ja ruokaa tilattiin tämän verran. Juvenes sponsoroi ruokaa 150 eurolla. Lisäksi Juvenes lahjoitti 10 euron arvoisia lahjakortteja neljä kappaletta Amazing Tampere -kaupunkiseikkailuun ja yhden lahjakortin Liikuntapäivän arvontaan. Amazing Tampere -kaupunkiseikkalun loppujuhlaan oli varattu aikaa 1 h 20 min, minkä jälkeen alkoi Niagarassa illan elokuva: Hayao Miayazakin animaatio Tonari No Totoro. Kaikki Amazing Tampere - tapahtuman osallistujat pääsivät elokuvaan 5 euron alennushintaan. Vastoin ennakkosopimusta Amazing Tampere joukkueet eivät päässeet elokuvasalin puolelle nauttimaan ruoasta, vaan kaikki joutuivat ahtautumaan aulaan. Aula oli liian pieni ja epämukava paikka nauttia loppuruoasta. Kolme parasta joukkuetta palkittiin loppujuhlassa. Kisapalkinnot saatiin sponsoreilta. Palkinnot sisälsivät seuraavat tuotteet: Voittajajoukkueen jäsenten kassit Nokian N-Gage -kassi Päivä Tukholmassa -risteilyt Viking Linella Moreenian t-paidat Ravintola Näsinneulan keittokirja: Arjen yläpuolella.

3 Moreenian heijastimet YAD:n cd-levyt Tuotteet kakkos- ja kolmosjoukkueiden palkintokasseihin Moreenian kangaskassit Moreenialta energian säästölamppuja Ilveksen peliliput Tapparan peliliput Juveneksen lahjakortit, arvo 10 euroa Tampereen kulttuurikalenterit Tampere-lakit Tieto on pop cd:t Moreenian heijastimet Biojätepusseja ja puuveitsiä Moreenialta Rastivalvojat Rastivalvojat olivat pääasiassa yliopiston opiskelijoita. Mukana oli myös Kulttuurikerho Kerin jäseniä, ultimatekerho FreezeBees, SPR:n vapaaehtoisia, YAD:n työntekijöitä, YTHS:n työntekijöitä sekä kiipeilykerho Vertikaalin jäseniä. Rastivalvojille tarjottiin rasteille eväät. He saivat Juveneksen kolmioleivät, pillimehut, banaanit ja suklaat. Lisäksi sponsorien kisakasseja oli niin paljon, että niitä voitiin antaa myös rastivalvojille. Amazing Tampere tulot Juvenes Rastipaikat Tamy 150e 720e 274e YHTEENSÄ Sponsoreilta ja yhteiskumppaneilta saatiin lisäksi erilaisia tuotelahjoituksia palkinnoiksi, joiden arvoa on vaikea arvioida. Amazing Tampere menot Loppujuhlan ruoka Juvenes 223e Baananit loppujuhlaan ja rastivalvojille, sekä trippimehut ja suklaat rastivalvoj. 32e Pyynikin kesäteatteri (vessojen avaus) 49e Rastivalvojien kolmioleivät 49e Rastimateriaalit + juoksevat menot 71e (sis. mm. kahvit, mehut tms.) Rastien sisäänpääsy 720e YHTEENSÄ 1.144

4 Markkinointi ja mainonta on eritelty erikseen, sillä se tapahtui osana Liikuntaviikon mainontaa Markkinointi ja mainonta Poltetta Puntissa liikuntapäivää, Eurolla liikkumaan teemaviikkoa ja Amazing Tampere - kaupunkiseikkailua markkinoitiin yhdessä Liikuntaviikkona. Näyttävän julisteilmeen tapahtumaviikolle loi Tamylla graafikkona/harjoittelijana ollut Noora Katto. Kaikki tapahtumien julisteet ovat nelivärillä painettuja ja kokoa A3. Liikuntaviikon pääjulistetta tilattiin 20 kappaletta. Samoin Amazing Tampere -julistetta ja Poltetta Puntissa -julistetta on tilattiin kumpaakin 20 kpl. Yhteensä A3 värijulisteita tuli siis 60 kappaletta, jotka levitettiin ympäri Tampereen yliopiston tiloja. Lisäksi niitä toimitettiin muihin opiskelijoiden suosimiin paikkoihin. Amazing Tampere julisteita toimitettiin myös Teknilliseen yliopistoon. Liikuntaviikosta teetettiin myös 100 kpl mustavalkoisia pöytäjulisteita, jotka laitettiin yliopistoruokaloiden pöytiin. Amazing Tampere kisapassit olivat kokoa A6, nelivärisiä ja molemminpuolisia. Tuotteiden painatus kilpailutettiin ja Juvenes Print oli noin 40 euroa halvempi kuin kilpaileva tarjous Multiprintiltä. Juvenes Print lähti sponsoroimaan tapahtumaa. Alla vielä tarkempi erittely painotuotteista ja niiden kustannuksista. Painokustannukset 122e (sis. alv.) Liikuntaviikon pääjulisteita 20 kpl, A3 Poltetta Puntissa julisteita 20 kpl, A3 Amazing Tampere julisteita 20 kpl, A3 Amazing Tampere kisapasseja 90 kpl, A6 Mustavalkoisia pöytäkolmiomainoksia 100 kpl (Julisteet ja kisapassit ovat nelivärillä, kun taas pöytämainokset ovat mustavalkoisia.) Mainonta: Tapahtumasta tehtiin myös tiedote, joka lähetettiin tamperelaisille medioille, kuten Aamulehteen ja Tamperelaiseen. Julisteet, pöytäkolmiot ja itse kopioidut/printatut flyerit. Haastattelu radio Moreenissa Hyvinvointiorientoivissa kolmena päivänä puhumassa tapahtumasta uusille opiskelijoille Yliopiston pääsivun tapahtumakalenterissa tapahtuman maininta ja esittely Päätalon ja Pinnin inforuuduissa puffit Tapahtumalle luotiin hyvät, informatiiviset verkkosivut joita päivitettiin myös ahkerasti Kahtena päivänä ennen tapahtumaa( viikkoa ennen ja tapahtumaviikon maanantaina) olimme varanneet pääaulan kaaripöydän, jossa julistein, esittein ja flyerein esittelimme tapahtumaa. Ihmiset voivat ennakkoilmoittautua tunneille ja maanantaina he voivat osallistua arvontaankin. Ainejärjestöjen vastaaville lähetettiin useampikin kaksikielinen (suom/engl) ja tiivis infoposti, mutta jostakin syystä kaikki eivät sitä laittaneet eteenpäin Mainonnassa pyrimme huomioimaan myös vaihto-opiskelijat ja suuri osa mainonnasta olikin myös englannin kielellä.

5 Amazing Tampere kaupunkiseikkailusta oli lisäksi kaksi juttua Aamulehdessä: Edellisen viikonlopun Valo-liitteessä oli maininta Amazing Tampere-tapahtumasta. Tapahtumaa seuraavana viikonloppuna sunnuntain Ihmiset-liitteessä tapahtumasta oli sivun kokoinen juttu. Tapahtumasta tuli myöhemmin loppusyksystä myös juttu YAD:n Viiva-lehteen. YHTEENVETO AMAZING TAMPEREESTA Amazing Tampere kaupunkiseikkailu suunniteltiin ja toteutettiin yhtenä osana Yliopiston liikuntaviikkoa Poltetta Puntissa liikuntasihteerien kanssa. Yhteistyö oli tärkeää ja mielekästä, ja se sujui erittäin hyvin. Rastipaikat Rastipaikkojen ja tehtävien suunnittelu kannattaa aloittaa ajoissa! Osallistujilta kerätyn palautteen perusteella osa rastipaikoista oli erittäin onnistuneita. Kehuja saivat runsaasti ultimate-rasti, Muumilaakson rasti, kiipeilyrasti sekä Tuomiokirkon rasti. Pyynikin näkötornille osallistujat kaipasivat mielekkäämpää tehtävää. Osallistujat olisivat halunneet myös SPR:n rastille enemmän toimintaa tietovisan täytön sijaan. SPR:n rastin suunnittelivat vapaaehtoistyöntekijät. Osa joukkueista oli osallistunut myös vuonna 2005 järjestettyyn kisaan ja osa rastipaikoista oli samoja, kuten YAD:n ja Moreaanian rastit, mikä harmitti osaa joukkueista. Uudet joukkueet puolestaan pitivät rasteista. Palautteen perusteella joukkueet pitivät paljon toiminnallisista rasteista. Rastitehtävien monipuolisuus oli erittäin tärkeää. Lisäksi toivottiin rasteille haastetta ja rastivihjeitä haluttiin haastavammiksi. Rastivihjeitä suunniteltaessa voisi hyödyntää enemmän Tampereen karttaa. Joukkueet toivoivat selkeästi enemmän myös älyllisiä haasteita. Rastipaikkojen logiikka ja aikataulut eivät sujuneet ongelmitta. Koska joukkueiden suoritusajat vaihtelivat joillakin rasteilla hyvinkin paljon, joutuivat joukkueet joillakin rasteilla odottamaan vuoroaan ja toisilla rasteilla rastivalvojat saattoivat joutua odottamaan hyvin pitkiä aikoja. Rastireitin logiikkaan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Parasta olisi jos joukkueita ja rastipaikkoja olisi yhtä paljon, jolloin joukkueet voisivat kiertää rastit samassa järjestyksessä. Ongelmia tuottivat myös pitkät matkat. Osa joukkueista ei ollut varautunut niin liikunnalliseen suoritukseen ja viiden tunnin kävely tuntui joistakin liian rankalta. Palautteessa järjestäjiä kehotettiin hankkimaan TKL tapahtuman sponsoriksi. Joukkueet Joukkueet olivat pääsääntöisesti nelihenkisiä. Kaksi joukkuetta suoritti kisan kolmen hengen voimin muutaman sairastapauksen takia. Tämä johti siihen, että joillakin rasteilla joku joukkueen jäsen suoritti rastitehtävän kahteen kertaan. Joukkueet ohjeistettiin varautumaan liikunnalliseen seikkailuun ja suurin osa joukkueista olikin varustautunut verryttelytamineilla. Yksikään joukkue ei rikkonut sääntöjä. Rastireitti koettiin välillä hieman liian liikunnalliseksi, mutta loppujuhlan jälkeen joukkueet ilmoittivat olevansa väsyneitä, mutta tyytyväisiä.

6 Loppujuhla Loppujuhla Niagarassa ei mennyt suunnitelmien mukaan. Sopimuksesta huolimatta joukkueita ei päästetty elokuvasalin puolelle, vaan kaikki joutuivat ahtautumaan tuloaulaan. Tämä sai väsyneet ja nälkäiset joukkueet hieman hämmentymään. Loppuruoasta vastasi Juvenes. Loppujuhlaan hankittiin myös kahvia, teetä, mehua ja banaaneja. Kahvinkeittimet ja termospullot lainattiin Niagaralta. Elokuvan katsominen seikkailun jälkeen ei osoittautunutkaan kovin hyväksi ideaksi, sillä joukkueet olivat niin väsyneitä rankan liikuntasuorituksen jälkeen, että he halusivat vain kotiin suihkuun ja nukkumaan. Loppujuhlaksi voisikin miettiä esimerkiksi jotain saunatilaa, jonne joukkueet voivat tulla suoraan viimeiseltä rastilta ja jossa he voivat kunnolla rentoutua. Yhteenveto Tapahtumalle olisi hyvä kehittää jokin juoni, ns. punainen lanka jota joukkueet ja rastitehtävät seuraavat. Tänä vuonna sen piti olla salapoliisijuoni, mutta resurssien ja materiaalin puuttuessa idea jouduttiin hylkäämään. Tapahtuman tiedostusta pitäisi saada tehokkaammaksi. Joukkueilta tuli palautetta, että tapahtumaa oli mainostettu liian vähän. Jostakin syystä ainejärjestöt eivät lähettäneet tiedotteitamme eteenpäin. Rastitehtäviin lisää haastetta ja monipuolisuutta! Keräämäni palautteen mukaan joukkueet kaipasivat enemmän toimintaa. Rastivihjeet haastavammiksi. Oli hyvin vaikea arvioida, että kuinka hyvin joukkueet tuntevat Tamperetta. Etenkin kun tapahtumalla pyrittiin tavoittamaan ekavuotiset opiskelijat. Vihjeet osoittautuivatkin liian helpoiksi. Joukkueet toivoivat selkeästi haastavia rastivihjeitä ja ehdottivat, että Tampereen karttaa käytettäisiin enemmän hyväksi. Yhteistyö liikuntapäivän sihteerin kanssa oli todella tärkeää, motivoivaa ja mielekästä. Onkin hyvä, että Amazing Tampereen projektisihteeri ei joudu täysin yksin pohdiskelemaan tapahtuman kulkua, vaan siitä on hyvä neuvotella muiden kanssa. Itse kilpailupäivänä tarvitaan enemmän kuin yksi vastuuhenkilö. Oli erittäin haastavaa pitää kaikkia lankoja käsissä yksin. Niin moni taho vaatii itse kisapäivänä huomiota, että olisi hyvä jos silloin olisi ainakin kaksi, mieluiten kolme henkilöä vastaamassa tapahtuman kulusta. Esimerkiksi vuonna 2005 järjestetyssä Amazing Tampere kisassa oli neljä henkilöä, jotka tarkkailivat tapahtuman kulkua, keräsivät kisatuloksia ja järjestivät loppujuhlapaikkaa. Tänä vuonna nämä kaikki asiat hoiti vain yksi henkilö ja valitettavasti näin ollen osa järjestelyistä hieman ontui. Loppujuhlaan ei kannata miettiä mitään liian raskasta ohjelmaa. Joukkueet olivat hyvin väsyneitä eivätkä jaksaneet juurikaan keskittyä esimerkiksi elokuvaan. Joukkueilta kerätty palaute oli kokonaisuudessaan erittäin positiivista ja vastaavanlaisia tapahtumia toivottiin lisää. Monet ilmoittivat halukkuutensa osallistua Amazing Tampere kaupunkiseikkailuun jos sellainen vielä järjestetään. Joukkueet kiittivät hyvästä tapahtumasta. Negatiivista palautetta annettiin loppujuhlan ontuneista järjestelyistä, sekä joidenkin mielestä liian raskaasta reitistä. Osa joukkueista puolestaan oli sitä mieltä, että näin liikunnallinen reitti oli erittäin hyvä asia. Loppujuhlaan toivottiin lisäksi jotakin suorituspalkintoa kaikille. Vuonna 2005 osallistujat olivat saaneet loppujuhlassa vielä liput Ilveksen peliin, mikä oli jättänyt osallistujille hyvän mielen. Vastaavaa palkintoa ei tänä vuonna ollut, vaan osallistujat saivat loppujuhlassa vain ruoan. Olisikin hyvä miettiä josko joiltakin sponsoreilta saisi kerättyä pienet kiitoslahjat kaikille osallistujille. Kustannukset jäivät arvioitua pienemmiksi koska joukkueita ilmoittautui vähemmän.

7 Sponsorien ja rastipaikkojen hankinta Sponsorit ja rastipaikat löytyivät suhteellisen hyvin. Liikuntapäivän sihteerien kanssa päätimme lähestyä tahoja ensin kirjeitse ja tämän jälkeen soitella perään, mutta tämä taktiikka ei osoittautunut kovin hyväksi. Ainoa taho joka vastasi kirjeeseemme oli Aamulehti. Kokemuksemme perusteella kannattaakin ensin soittaa suoraan eri tahoille ja tämän jälkeen lähettää heille lisämateriaali ja infoa tapahtumasta. Lisäksi kannattaa sopia myös tapaamisista eri tahojen kanssa, sillä kasvokkain on helpompi neuvotella paremmista sponsorisopimuksista. Päihteetön opiskelijakulttuuri ja liikunnallisen tapahtuman tukeminen kiinnosti sponsoreita. Lisäksi rastipaikat oli erittäin helppo saada mukaan. Ainoastaan Pyynikin kesäteatterin vessojen avaaminen rastivalvojille tuli maksamaan, muuten kaikki paikat olivat ilmaisia. Amazing Tampereen yhteistyökumppanit Osa yhteistyökumppaneista on yhteisiä Liikuntapäivän kanssa Juvenes Markkinointipäällikkö Sami Kaurto Ravintolapäällikkö Auli Lönqvist 5 x 10e lahjakorttia 150e ruokaan Viking Line Sales Promotor Heidi Kaatiala Kaikille kilpailijoille risteilylahjakortit Voittajille päivä Tukholmassa risteily Moreenia ympäristötietokeskus Markkinointipäällikkö Ilpo Mäkelä Rastipaikka Palkintoja kisan kolmelle parhaalle joukkueelle Nokia Hanna Kanto, Palkintoja kisan voittajajoukkueille Kynät osallistujille Palkintoja liikuntapäivän arvontaan Tappara Niina Itälinna Tuotepalkintoja Lahjakortit otteluun

8 YAD Rosita Juurinen toiminnanjohtaja P Rastipiste Tuotepalkintoja Aamulehti Maaret Väkinen/Aamulehti, Tuotelahjoitukset Amazing Tampere tuotekasseihin Sivun kokoinen juttu sunnuntain Aamulehden Ihmiset-liitteeseen. Muumilaakso Elina Bonelius Rastipiste Tampereen tuomiokirkko Vahtimestari Varaus kansliasta Rastin pitäjä Kimmo Huilla, Pyynikin näkötorni Omistaja Jaro Suoste Munkkikahvila Osallistujat saavat ilmaisen nousun torniin Kahvi ja munkki 2e. Ilves Myyntipäällikkö Jori Järvensalo lippua Ilves HPK peliin Tuotelahjoituksia Niagara Toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Laakso Vertikaali Sihteeri Risto Vainio,

9 Pyynikin kesäteatteri Toiminnajohtaja Jari Nieminen Työväen keskusmuseo Varpu Taavettila, p. (03) Rastipaikka, Anna tukin viedä Juvenes Print Timo Peltoniemi, toimitusjohtaja puh (03) julisteet, kisapassit, pöytäkolmiot (kilpailutettu tarjous, Juvenes sponsori) Tampereen kaupunki Kulttuuritoimenjohtaja Jaakko Masonen, Kalenteripalkinnot, 10 kpl Matkailujohtaja Kari Saikkonen, Kisakassit Tampereen kartat Kaupunkioppaat Pyöräilykartat Paljon palkintoja, kuten keittokirjat ja Tampere-pipot Tampereen vesi Toimitusjohtaja Reijo Kuivamäki Vesipullot YTHS Rastipaikka Anna Malmaberg Viivi Viren, SPR Toiminnanjohtaja Liisa Flinck-Vasama puh Rastipiste Ultimatekerho FreezeBees Markku Pajunen,

10 Ystävällisin terveisin Amazing Tampere projektisihteeri Hanna Niemi puh

Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A Nokia

Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A Nokia Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A 1 37100 Nokia larry.g@suomi24.fi Hei Hyvät Henkilöstöyhdistykset, Olemme järjestämässä toisia Sairaaloiden välisiä Curlingin SM-kisoja huhtikuussa 2008. Tällä kerralla

Lisätiedot

Viestintä- ja tiedotuskoulutus Järjestöseminaari 31.1.2015. Maj Rasilainen Viestintävastaava Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta

Viestintä- ja tiedotuskoulutus Järjestöseminaari 31.1.2015. Maj Rasilainen Viestintävastaava Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta Viestintä- ja tiedotuskoulutus Järjestöseminaari 31.1.2015 Maj Rasilainen Viestintävastaava Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta Mikä on ainejärjestön tarkoitus ja tavoitteet? Järjestää kivaa toimintaa

Lisätiedot

Haastattelut e-kioskin käyttäjäkokemuksista. Mira Hänninen Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haastattelut e-kioskin käyttäjäkokemuksista. Mira Hänninen Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Haastattelut e-kioskin käyttäjäkokemuksista Mira Hänninen Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Sukupuoli ja ikä Haastattelin Kirjasto 10:ssä 14 henkilöä, joista seitsemän oli naisia (iät 24, 25, 36, 36, 50,

Lisätiedot

Maa- ja vesirakentajat -kerho Hallituksen kokous 9/2011. Aika 1.8.2011, klo 18.00 Paikka: Leppävaara Alberganesplanadi 2 A 12 02600 Espoo

Maa- ja vesirakentajat -kerho Hallituksen kokous 9/2011. Aika 1.8.2011, klo 18.00 Paikka: Leppävaara Alberganesplanadi 2 A 12 02600 Espoo Maa- ja vesirakentajat -kerho Hallituksen kokous 9/2011 Aika 1.8.2011, klo 18.00 Paikka: Leppävaara Alberganesplanadi 2 A 12 02600 Espoo Läsnäolijat: Hallitus: Eleonoora Väisänen, pj ja siht. Kaisa Mäkinen

Lisätiedot

TALOUSARVIO JA TOIMINTASUUNNITELMA 2012 TERVEISET STRATEGIAPÄIVÄSTÄ JUMALANPALVELUSUUDISTUKSEN KOKOMEUKSIA PAJAN JÄSENILTÄ

TALOUSARVIO JA TOIMINTASUUNNITELMA 2012 TERVEISET STRATEGIAPÄIVÄSTÄ JUMALANPALVELUSUUDISTUKSEN KOKOMEUKSIA PAJAN JÄSENILTÄ Kokousaika Keskiviikkona 14.9.2011 kello 15.00 Kokouspaikka Puistolinna, Himminpolku 13 1 2 3 4 5 6 7 KOKOUKSEN AVAUS TALOUSARVIO JA TOIMINTASUUNNITELMA 2012 TERVEISET STRATEGIAPÄIVÄSTÄ 10.9.2011 KOULUTUSSUUNNITELMA

Lisätiedot

Opiskelijatiedote - Studerande info 5.

Opiskelijatiedote - Studerande info 5. Metsäalan Asiantuntijat Skogsbranschens Experter 23. helmikuuta / 23. februari 2016 Opiskelijatiedote - Studerande info 5. HAAPA 2015 HAAPA eli metsäalan opiskelijoiden harjoittelupalkkauskysely tehtiin

Lisätiedot

Viestikarnevaalit 47. Käsiohjelma. Aamulehden järjestämä. Koulumaailma. Aamulehden. Pyynikin urheilukenttä, Tampere. Yhteistyössä:

Viestikarnevaalit 47. Käsiohjelma. Aamulehden järjestämä. Koulumaailma. Aamulehden. Pyynikin urheilukenttä, Tampere. Yhteistyössä: Käsiohjelma 47. Viestikarnevaalit Yhteistyössä: Aamulehden Koulumaailma Aamulehden järjestämä koululaisurheilun suurtapahtuma tiistaina 4.9.2012 klo 16, Pyynikin urheilukenttä, Tampere Urheilukesän päätapahtuma

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 5.8.2013 24/2013

PÖYTÄKIRJA 5.8.2013 24/2013 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 5.8.2013 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto Sörnäisten rantatie 33 B Suvi Syvänen, puheenjohtaja Julia Parikka, sihteeri Tommi Kolehmainen Tuomas Haavikko

Lisätiedot

Timo Martikainen ICT, Varia. Matka Kiinassa

Timo Martikainen ICT, Varia. Matka Kiinassa Matka Kiinassa Reissu lähti liikkeelle 30.10.2016 Helsinki Vantaa -lentokentältä. Mukaan lähti 7 opiskelijaa ja ensimmäiseksi 1,5 viikoksi kolme opettajaa: Jarno, Arttu ja Heimo. Kaikkia vähän jännitti,

Lisätiedot

Voit itse päättää millaisista tavaroista on kysymys (ruoka, matkamuisto, CD-levy, vaatteet).

Voit itse päättää millaisista tavaroista on kysymys (ruoka, matkamuisto, CD-levy, vaatteet). Kirjoittaminen KESKITASO Lyhyet viestit: 1. Ystäväsi on lähtenyt lomamatkalle ja pyytänyt sinua kastelemaan hänen poissa ollessaan kukat. Kun olet ystäväsi asunnossa, rikot siellä vahingossa jonkin esineen.

Lisätiedot

LAUSESANAT KONJUNKTIOT

LAUSESANAT KONJUNKTIOT LAUSESANAT KONJUNKTIOT Ruusu ja Pampeliska ovat marsuja. Marja on vanhempi kuin Anna. Otatko teetä vai kahvia? JA TAI VAI (kysymyslause) MUTTA KOSKA (syy) KUN KUIN (vertailu) ETTÄ JOS SEKÄ Mari ja Matti

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/2013 Sivu 99

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/2013 Sivu 99 KOKOUSAIKA 11.12.2013 klo 16.00 16.50 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 302 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kojo Katariina Haavisto Marika Bondfolk Aaron

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2014 Sivu 73

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2014 Sivu 73 KOKOUSAIKA 13.10.2014 klo 17.30 19.05 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 302 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Naskali Essi Metsämäki Herkko Säilä Rita Rantala

Lisätiedot

Kilpailuohjeet Tuplasprintti suunnistuskilpailu klo 12.15

Kilpailuohjeet Tuplasprintti suunnistuskilpailu klo 12.15 11.9.2013 1(5) Kilpailuohjeet Tuplasprintti suunnistuskilpailu 14.9.2013 klo 12.15 Huom! Tämä on alustava kilpailuohje. Tarkista lopullinen kilpailuohje kilpailupaikalla. Tuplasprintti Tuplasprintti on

Lisätiedot

Esimerkkikysymyksiä: Tulitko pyörällä kouluun? Syötkö lähes päivittäin koulussa välipalan? Käytkö päivittäin välitunnilla ulkona?

Esimerkkikysymyksiä: Tulitko pyörällä kouluun? Syötkö lähes päivittäin koulussa välipalan? Käytkö päivittäin välitunnilla ulkona? 1 Idealaboratorio on työpaja, jossa nuoret pääsevät itse ideoimaan koulun toimintakulttuuria. Työpaja on suunniteltu 15-60 hengelle ja ideointi tapahtuu 4-5 oppilaan ryhmissä. 60-90 minuuttia kestävän

Lisätiedot

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Hyvää kesää toivottaa; Vapaaaikatoimi Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Ohjattua leikkikenttätoimintaa 6.-30.06.2016 Kielosaari klo 13-16, Vanhatie 73 Saaren koulu klo 10-13, Koulutie 9

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu! 1 /! 6 ARMATUURI RY 8/

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu! 1 /! 6 ARMATUURI RY 8/ ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu! 1 /! 6 ENERGIATEKNIIKAN KILTA PÖYTÄKIRJA ARMATUURI ry Ylioppilastalo Laserkatu 10 53850 Lappeenranta HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 12.00 Paikka: Mikroluokka 4502,

Lisätiedot

Työssäoppimassa Espanjan Fuengirolassa

Työssäoppimassa Espanjan Fuengirolassa Työssäoppimassa Espanjan Fuengirolassa Fuengirola Fuengirola on kaupunki eteläisessä Espanjassa, Andalusian maakunnassa. Kaupunki sijaitsee Välimeren rannalla Costa del Solin eli Aurinkorannikon alueella.

Lisätiedot

LOPPURAPORTTI, YHTEISÖLLINEN TERVEYDEN EDISTÄMISEN HANKERAHA n:o 1160

LOPPURAPORTTI, YHTEISÖLLINEN TERVEYDEN EDISTÄMISEN HANKERAHA n:o 1160 SAVONLINNAN HYVINVOINTITYÖRYHMÄ Paula Vilpponen YTHS, Savonlinnan toimipiste Kuninkaankartanonkatu 7 57100 Savonlinna LOPPURAPORTTI, YHTEISÖLLINEN TERVEYDEN EDISTÄMISEN HANKERAHA n:o 1160 LÄHDE LIIKKUMAAN

Lisätiedot

PÄIVÄKIRJA. HYVÄÄ JA AURINKOISTA KESÄÄ JA KIITOS KAUDESTA! terveisin Terhi 27.4.2008

PÄIVÄKIRJA. HYVÄÄ JA AURINKOISTA KESÄÄ JA KIITOS KAUDESTA! terveisin Terhi 27.4.2008 PÄIVÄKIRJA 26.5.2008 Tyttöjen kausi päättyi muutaman viikon takaisiin harrastesarjojen SM-kisoihin Jyväskylässä. Sijoitus oli hienosti neljäs, tosin harmittavasti 0.05 pisteen päässä pronssi mitalista.

Lisätiedot

SÄÄNNÖT SUJUVA! RAKENNETTU YMPÄRISTÖ 2025 INFOGRAFIIKKAKILPAILU 1 KILPAILUN TARKOITUS KILPAILUTEHTÄVÄ INFOTYÖPAJAT...

SÄÄNNÖT SUJUVA! RAKENNETTU YMPÄRISTÖ 2025 INFOGRAFIIKKAKILPAILU 1 KILPAILUN TARKOITUS KILPAILUTEHTÄVÄ INFOTYÖPAJAT... SÄÄNNÖT Sujuva! Säännöt Sivu 2 (6) SUJUVA! RAKENNETTU YMPÄRISTÖ 2025 INFOGRAFIIKKAKILPAILU SÄÄNNÖT 1 KILPAILUN TARKOITUS... 3 2 KILPAILUTEHTÄVÄ... 3 3 INFOTYÖPAJAT... 4 4 SARJAT JA OSALLISTUJAT... 4 5

Lisätiedot

Haluaisin mennä nukkumaan Verbi + verbi + verbi

Haluaisin mennä nukkumaan Verbi + verbi + verbi Verbien rektioita Haluaisin mennä nukkumaan Verbi + verbi + verbi Jos lauseessa on useita verbejä, missä muodossa 2. tai 3. verbi ovat? -Jos lauseessa on useita verbejä peräkkäin, 1. verbi taipuu normaalisti,

Lisätiedot

SEKALAISIA IMPERFEKTI-TREENEJÄ

SEKALAISIA IMPERFEKTI-TREENEJÄ SEKALAISIA IMPERFEKTI-TREENEJÄ 1. TEE POSITIIVINEN JA NEGATIIVINEN IMPERFEKTI Hän lukee kirjaa. Me ajamme autoa. Hän katsoo televisiota. Minä rakastan sinua. Hän itkee usein. Minä annan sinulle rahaa.

Lisätiedot

Valtakunnallinen kuurojen emäntien tietoja taitokilpailu

Valtakunnallinen kuurojen emäntien tietoja taitokilpailu -juliste -kutsu kilpailuun -ohjelma -kokouskutsu Valtakunnallinen kuurojen emäntien tietoja taitokilpailu -ilmoittautuminen -kilpailusäännöt 17.10.2015 Peltolan koulu, Lummetie 27 b Tikkurila, Vantaa emantakisat@gmail.com

Lisätiedot

Kokouskutsu oli lähetetty ajoissa ja paikalla oli yli puolet hallituksen jäsenistä. Todettiin kokous päätösvaltaiseksi.

Kokouskutsu oli lähetetty ajoissa ja paikalla oli yli puolet hallituksen jäsenistä. Todettiin kokous päätösvaltaiseksi. Informaatioverkostojen kilta Athene ry Hallituksen kokous 14/2013, 2.5.2013 klo 12.15 @OLOhuone Paikalla: Otso Hannula, Lotta Ahonen, Sofia Ahanen, Pietari Keskinen, Edward Landtman, Christian Mohn, Tiitu

Lisätiedot

VANHEMMAT JA RYHMÄN VASTUUHENKILÖT

VANHEMMAT JA RYHMÄN VASTUUHENKILÖT VANHEMMAT JA RYHMÄN VASTUUHENKILÖT Välitämme ja vastaamme lapsesta, asetamme rajat Ohjaamme lapsiamme omatoimisuuteen Pyrimme kasvattamaan lapsiamme terveisiin elämäntapoihin huom! Esimerkin voima :) Tarjoamme

Lisätiedot

SUOMEN LASIMUSEON YSTÄVÄT RY TOIMINTAKERTOMUS 2014

SUOMEN LASIMUSEON YSTÄVÄT RY TOIMINTAKERTOMUS 2014 SUOMEN LASIMUSEON YSTÄVÄT RY TOIMINTAKERTOMUS 2014 Yleistä Yhdistyksen toiminnassa vuosi 2014 oli 29 toimintavuosi. Yhdistyksen toiminta keskittyi vuoden 2014 aikana perinteisten tapahtumien eli Lasipäivän,

Lisätiedot

Taitajaa taitavammin. Taitaja-päällikkö Pekka Matikainen Skills Finland ry

Taitajaa taitavammin. Taitaja-päällikkö Pekka Matikainen Skills Finland ry Taitajaa taitavammin Taitaja-päällikkö Pekka Matikainen Skills Finland ry 6. Miten hyvin kilpailulajisi järjestelyt mielestäsi sujuivat? 1=erittäin huonosti 2=huonosti 3=kohtalaisesti 4=hyvin 5=erittäin

Lisätiedot

Tämä osallistumista ja vahvuuksia edistävä toimintamalli on toteutettu opinnäytetyö projektina Pirilän toimintakeskukseen.

Tämä osallistumista ja vahvuuksia edistävä toimintamalli on toteutettu opinnäytetyö projektina Pirilän toimintakeskukseen. JOHDANTO Tämä osallistumista ja vahvuuksia edistävä toimintamalli on toteutettu opinnäytetyö projektina Pirilän toimintakeskukseen. Mallin tarkoituksena on antaa seuraaville toimintapäivän tekijöille ideoita

Lisätiedot

Pöytäkirja 9 /2015. Aika: 19.11.2015 klo 18.00 Paikka: Yläkiventie 4 D Kerhohuone

Pöytäkirja 9 /2015. Aika: 19.11.2015 klo 18.00 Paikka: Yläkiventie 4 D Kerhohuone Helsingin kaupungin asunnot Oy 20.11.2015 Heka Myllypuro Vuokralaistoimikunta 1 (2) Pöytäkirja 9 /2015 Aika: 19.11.2015 klo 18.00 Paikka: Yläkiventie 4 D Kerhohuone 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi

Lisätiedot

Kehitysvammaliitto ry. RATTI-hanke. Haluan lähteä kaverin luokse viikonlopun viettoon ja olla poissa ryhmäkodista koko viikonlopun.

Kehitysvammaliitto ry. RATTI-hanke. Haluan lähteä kaverin luokse viikonlopun viettoon ja olla poissa ryhmäkodista koko viikonlopun. RISKIARVIOINTILOMAKE 1. Henkilön nimi Pekka P. 2. Asia, jonka henkilö haluaa tehdä. Haluan lähteä kaverin luokse viikonlopun viettoon ja olla poissa ryhmäkodista koko viikonlopun. 3. Ketä kutsutaan mukaan

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko 4.5.2016 klo 17:27-18:20 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja. Itämetsä Risto Järvinen Kaija

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko 4.5.2016 klo 17:27-18:20 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja. Itämetsä Risto Järvinen Kaija KIRKKONEUVOSTO 3/2016 1 (6) Aika Keskiviikko 4.5.2016 klo 17:27-18:20 Paikka Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina varapuheenjohtaja Itämetsä Risto Järvinen Kaija

Lisätiedot

Raportti Tapahtumia kaikille! -oppaasta tehdystä kyselystä

Raportti Tapahtumia kaikille! -oppaasta tehdystä kyselystä Raportti Tapahtumia kaikille! -oppaasta tehdystä kyselystä Kulttuuria kaikille -palvelu 4.1.2017 2 / 6 Johdanto Tapahtumia kaikille! Opas saavutettavan kulttuurifestivaalin järjestämiseen on Kulttuuria

Lisätiedot

KYLÄILTA KELLO 18.30

KYLÄILTA KELLO 18.30 KYLÄILTA 10.10.2016 KELLO 18.30 Kahvia ja kastettavaa Oppilaiden turvallisuustyöt esillä ja niistä parhaat palkitaan illan aikana Tervetuliaissanat Taivalkunnan kylät ry:n pj. Kyläyhdistyksen puheenjohtajan

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Portaan koulun vanhempainkerhon kokous

PÖYTÄKIRJA Portaan koulun vanhempainkerhon kokous 1(5) PÖYTÄKIRJA Portaan koulun vanhempainkerhon kokous 11.9.2016 Paikalla: Khadija Balli, Sirpa Hovila, Mikko Lehtinen, Mira Juslin, Markku Juslin, Minna Nyman, Meeri Salo, Kirsi Salmu-Yrjölä, Johanna

Lisätiedot

OHJEET : KUOPION HIIPPAKUNNAN XXIII SALIBANDYTURNAUS

OHJEET : KUOPION HIIPPAKUNNAN XXIII SALIBANDYTURNAUS 26042016 KUOPION HIIPPAKUNNAN XXIII SALIBANDYTURNAUS ( JA VÄHÄN MIKKELINKIN ;-)) KUOPION HIIPPAKUNNAN XXIII SALIBANDYTURNAUS 7.5.2016 PIEKSÄMÄELLÄ PÄIVÄN YLEINEN AIKATAULU 10.00-10.20 Ilmoittautuminen

Lisätiedot

3 Esityslistan hyväksyminen ja mahdolliset muutokset

3 Esityslistan hyväksyminen ja mahdolliset muutokset 1 European Law Students Association ELSA Turku ry 20014 Turun yliopisto VUODEN 2015 HALLITUKSEN KOKOUS 32/2015 PÖYTÄKIRJA Päivämäärä ja aika: 11.11.2015 klo 14.30. Paikka: KH116 Caloniankuja 3 20014 Turun

Lisätiedot

ANVIA V 2-3.5.2015 TERVETULOA TURNAUKSEEN! Sijaitsee keskuskentän katsomon kuulutuskopissa yhteyshenkilönä Mika Rajala 050 5895303

ANVIA V 2-3.5.2015 TERVETULOA TURNAUKSEEN! Sijaitsee keskuskentän katsomon kuulutuskopissa yhteyshenkilönä Mika Rajala 050 5895303 ANVIA V 2-3.5.2015 TERVETULOA TURNAUKSEEN Turnaustoimisto: Sijaitsee keskuskentän katsomon kuulutuskopissa yhteyshenkilönä Mika Rajala 050 5895303 Puhelinnumeroita: Turnauspäällikkö: Ruokapäällikkö: Kenttäpäällikkö:

Lisätiedot

86. Oman seuran analyysi 4/15/14

86. Oman seuran analyysi 4/15/14 86. Oman seuran analyysi // Oman seuran analyysi Vastaajat Ikä 0 8 6 % % 6 % alle -7 8-9 0-9 0-6 6 + Kaikki (KA:.9, Hajonta:.0) (Vastauksia:) Oman seuran analyysi Vastaajat Sukupuoli 0 8 6 7 % % Nainen

Lisätiedot

NATIONAL RACE SERIES

NATIONAL RACE SERIES NATIONAL RACE SERIES KANSALLINEN RATASARJA 2013 Sarjasäännöt 1. YLEISTÄ Sarjan kilpailut järjestetään ja pisteet lasketaan paikallisten osakilpailujärjestäjien toimesta. Kilpailuissa noudatetaan AKK Motorsport

Lisätiedot

Vanhempien näkemyksiä kouluhyvinvoinnista Vanhempien Barometri 2013

Vanhempien näkemyksiä kouluhyvinvoinnista Vanhempien Barometri 2013 Vanhempien näkemyksiä kouluhyvinvoinnista Vanhempien Barometri 2013 OPStuki 2016 koulutus, Helsinki 29.4.2014 Tuija Metso www.vanhempainliitto.fi/filebank/1656-barometri_2013_verkko.pdf Myönteisiä viestejä

Lisätiedot

POP- Paremman Oppimisen Puolesta

POP- Paremman Oppimisen Puolesta POP- Paremman Oppimisen Puolesta PedaForum 20.8.2013 Elina Lehkonen Elsa Mannila Jukka Parviainen Sisältö POP esittely Ryhmätehtävä: Vuorovaikutuksellisen opetuksen kehittäminen Palauteryhmät ja POP Toimintasuunnitelma

Lisätiedot

1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 4/13 Aika 10.4.2013 klo 17.30 Paikka Urheilukentän huoltorakennus Osallistujat Niina Kivinen (pj), Marke Paavola (si), Katri Paavola, Ari Kankkonen, Ari Pekkarinen, Pekka Nikula, Heli Sorvisto, Marjo Salminen,

Lisätiedot

RAPORTTI. Pajapäivä Joensuun Steinerkoululla 20.5.2014. Joensuussa 22.5.2014 Tuuli Karhumaa

RAPORTTI. Pajapäivä Joensuun Steinerkoululla 20.5.2014. Joensuussa 22.5.2014 Tuuli Karhumaa RAPORTTI Pajapäivä Joensuun Steinerkoululla 20.5.2014 Joensuussa 22.5.2014 Tuuli Karhumaa Johdanto Työpajatoiminta matemaattisissa aineissa kurssiin kuului työskentely SciFest-tapahtumassa. Itse en päässyt

Lisätiedot

STM:N UUDENMAAN PIIRIJÄRJESTÖN VUOSIKOKOUS Aika: 20.2.2016 kello 11.00 11.55 Paikka: Tietoranta, Säästöpankinranta 4 C 21, Helsinki

STM:N UUDENMAAN PIIRIJÄRJESTÖN VUOSIKOKOUS Aika: 20.2.2016 kello 11.00 11.55 Paikka: Tietoranta, Säästöpankinranta 4 C 21, Helsinki STM:n Uudenmaan piirijärjestö ry PÖYTÄKIRJA 1 (5) STM:n Uudenmaan piirijärjestö ry PÖYTÄKIRJA 23.2.2016 STM:N UUDENMAAN PIIRIJÄRJESTÖN VUOSIKOKOUS Aika: 20.2.2016 kello 11.00 11.55 Paikka: Tietoranta,

Lisätiedot

Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2016

Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2016 Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2016 Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2016 Tampereella Tietoa yhdistyksille Hyvä jäsenyhdistys ja tukipiiri, tapaamme toukokuussa

Lisätiedot

Matkaraportti Viro, Tartto, Kutsehariduskeskus

Matkaraportti Viro, Tartto, Kutsehariduskeskus Matkaraportti Viro, Tartto, Kutsehariduskeskus 7.3.2011 17.4.2011 Joni Kärki ja Mikko Lehtola Matka alkoi Oulaisten rautatieasemalta sunnuntaina 16.3. Juna oli yöjuna, ja sen oli tarkoitus lähteä matkaan

Lisätiedot

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2016

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2016 Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2016 Kiimingin jäälihalli Jäälintie 6 90900 Kiiminki 1.3.2016 klo 18.00 Kokouspöytäkirja 1. Kokouksen avaus. Puheenjohtaja Harri Sanaksenaho avasi

Lisätiedot

Helsingin Suomalaisen Klubin jäsenkysely 2015

Helsingin Suomalaisen Klubin jäsenkysely 2015 1 Hyvä Klubin jäsen, Klubin viikkokirje 27.11.2015 on ilmestynyt http://www.klubi.biz/viikkokirje.html Helsingin Suomalaisen Klubin jäsenkysely 2015 Teemme Klubin jäsenille kyselyn kartoittaaksemme klubiveljien

Lisätiedot

Mikäli joukkue peruu osallistumisensa jälkeen tai keskeyttää turnauksen osallistumismaksua ei palauteta.

Mikäli joukkue peruu osallistumisensa jälkeen tai keskeyttää turnauksen osallistumismaksua ei palauteta. Info Osallistumismaksut Osallistumismaksu 185 / joukkue Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset 31.5.2017 mennessä. Joukkue vahvistaa osallistumisensa kun osallistumismaksu on suoritettu. Osallistumismaksu

Lisätiedot

Masters PM-KILPAILUT

Masters PM-KILPAILUT Masters PM-KILPAILUT 30.-31.07.2011 Sipoo - Suomi KILPAILUMÄÄRÄYKSET 1. KILPAILUSSA NOUDATETTAVAT SÄÄNNÖT JA MÄÄRÄYKSET Kilpailussa noudatetaan UCI:n ja Pohjoismaiden Pyöräilyliiton kilpailusääntöjä sekä

Lisätiedot

Minun arkeni. - tehtäväkirja

Minun arkeni. - tehtäväkirja Minun arkeni - tehtäväkirja 1 Hyvä kotihoidon asiakas, Olet saanut täytettäväksesi Minun arkeni -tehtäväkirjan. ALUKSI Kirjanen tarjoaa sinulle mahdollisuuden pysähtyä tarkastelemaan arkeasi ja hyvinvointiisi

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO Pöytäkirja ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 6 ARMATUURI RY 6/

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO Pöytäkirja ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 6 ARMATUURI RY 6/ ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 6 ENERGIATEKNIIKAN KILTA PÖYTÄKIRJA ARMATUURI ry Ylioppilastalo Laserkatu 10 53850 Lappeenranta HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Lauantai klo 14.00 Paikka: Salpamaja, Rutola, Mikkelintie

Lisätiedot

Helasuunnistus kansallinen keskimatka Lempäälä Kalliojärvi

Helasuunnistus kansallinen keskimatka Lempäälä Kalliojärvi Helasuunnistus kansallinen keskimatka Lempäälä Kalliojärvi Huom! Nämä kilpailuohjeet ovat alustavat, viralliset kilpailuohjeet ovat nähtävillä kilpailukeskuksen tulostaululla. Kilpailuohjeet Kilpailussa

Lisätiedot

VEIKON MALJA PALOKUNTANUORTEN SUOMENMESTARUUSKILPAILU

VEIKON MALJA PALOKUNTANUORTEN SUOMENMESTARUUSKILPAILU SÄÄNNÖT 1(7) VEIKON MALJA PALOKUNTANUORTEN SUOMENMESTARUUSKILPAILU Kilpailu VEIKKO NUMMELAN lahjoittamasta VEIKON MALJASTA 1 KILPAILUN TARKOITUS Kilpailun tarkoituksena on kehittää palokuntanuorten henkilökohtaisia

Lisätiedot

Säännöt Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja järjestäjän antamia kilpailuohjeita.

Säännöt Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja järjestäjän antamia kilpailuohjeita. Kilpailuohjeet Avoimet kansalliset pyöräsuunnistuskilpailut, EP:n ja ÖID:n AM-kilpailut Teuvalla 25-26.7.2015 Säännöt Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja järjestäjän antamia kilpailuohjeita. Kilpailun

Lisätiedot

Juniori KuPS KUPS C-01 TAMMITURNAUSINFO 30-31.1.2016

Juniori KuPS KUPS C-01 TAMMITURNAUSINFO 30-31.1.2016 Juniori KuPS KUPS C-01 TAMMITURNAUSINFO 30-31.1.2016 YLEISTÄ Tervetuloa KuPS 01-joukkueen järjestämään kutsuturnaukseen Kuopio hallin hyvälle tekonurmelle! Ottelut pelataan kahdessa neljän joukkueen lohkossa

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS TOIMINTAKAUDELTA 01.11.2013 31.10.2014

VUOSIKERTOMUS TOIMINTAKAUDELTA 01.11.2013 31.10.2014 VUOSIKERTOMUS TOIMINTAKAUDELTA 01.11.2013 31.10.2014 Yhdistys on saavuttanut tunnustetun aseman Ylläksen alueen vaikuttajana. Yhdistyksen jäsenmäärä on noussut tasaisesti ja on nyt 226. 1. Jäsentapaamiset

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2016 Sivu 17

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2016 Sivu 17 KOKOUSAIKA 14.3.2016 klo 17.00 18.03 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 302 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Haavisto Marika Salonen Leevi Mauriala Anni Metsämäki

Lisätiedot

Suunnistuksen kansallinen kilpailu, su, 22.5.2016. Keuruun Kisailijat ry / Suunnistusjaosto

Suunnistuksen kansallinen kilpailu, su, 22.5.2016. Keuruun Kisailijat ry / Suunnistusjaosto 1. TURVALLISUUSSUUNNITELMAN TARKOITUS Tämän turvallisuussuunnitelman tavoitteena on taata Keuruun Kisailijat ry:n järjestämän suunnistustapahtuman (ks. kohta 2) suunnistajien, katsojien sekä järjestelytehtävissä

Lisätiedot

Kilpailu on valtakunnallinen ja kattaa seuraavat viisi maantieteellistä aluetta: (Etelä Suomi, Länsi Suomi, Keski Suomi, Itä Suomi, Pohjois Suomi).

Kilpailu on valtakunnallinen ja kattaa seuraavat viisi maantieteellistä aluetta: (Etelä Suomi, Länsi Suomi, Keski Suomi, Itä Suomi, Pohjois Suomi). 1 OLOSUHDETALKOOT 2011 SUUNNITTELUKILPAILU KILPAILUN SÄÄNNÖT 1. Kilpailun järjestäjä Schneider Electric Buildings Finland Oy Kellokukantie 2 PL 250 01300 Vantaa 2. Kilpailu ja sen tausta Schneider Electric

Lisätiedot

OPAS TUPAKOINNIN LOPETTAMISKILPAILUN SUUNNITTELUUN JA TOTEUTTAMISEEN

OPAS TUPAKOINNIN LOPETTAMISKILPAILUN SUUNNITTELUUN JA TOTEUTTAMISEEN OPAS TUPAKOINNIN LOPETTAMISKILPAILUN SUUNNITTELUUN JA TOTEUTTAMISEEN JOHDANTO Kouluista ja oppilaitoksista tukea nuorten tupakoinnin lopettamiseen Kouluissa ja oppilaitoksissa toteutetaan monenlaista terveyden

Lisätiedot

Siirrettiin pöytäkirjan 6/2015 tarkastaminen seuraavaan kokoukseen.

Siirrettiin pöytäkirjan 6/2015 tarkastaminen seuraavaan kokoukseen. PYKÄLÄ RY Opintovaliokunnan kokous 7/2015 AIKA: 23.9.2015 klo 18.00 PAIKKA: LÄSNÄ: Pykälän ry:n toimisto Mannerheimintie 3 B, 5.kerros Asta Tukiainen, puheenjohtaja Laura Linnove, varapuheenjohtaja (saapui

Lisätiedot

tavoittaa puhelinnumerosta 09-310 47744.

tavoittaa puhelinnumerosta 09-310 47744. Taide-Laakson näyttelytila Lääkärinkatu 8, P-porras (rakennus 4), ovella lukee isolla teksti INFO, jalankulkijoille käynti myös Urheilukatu 52:a vastapäätä Laakson sairaala vietti 75-vuotisjuhlaansa 10.6.2004.

Lisätiedot

SUOMALAISEN VIITTOMAKIELEN LAUTAKUNNAN TOINEN KOKOUS 18.8.1997

SUOMALAISEN VIITTOMAKIELEN LAUTAKUNNAN TOINEN KOKOUS 18.8.1997 1 PÖYTÄKIRJA SUOMALAISEN VIITTOMAKIELEN LAUTAKUNNAN TOINEN KOKOUS 18.8.1997 Aika maanantai 18.8.1997 kello 15.00 18.10 Paikka Kuurojen Liiton suuri neuvotteluhuone A3.44 Läsnä Petri Engman Markku Jokinen,

Lisätiedot

Liikuntalupaus. 2. Olla aktiivisesti mukana lapsemme liikunnassa. 3. Lisätä koko perheen yhteisiä liikuntahetkiä.

Liikuntalupaus. 2. Olla aktiivisesti mukana lapsemme liikunnassa. 3. Lisätä koko perheen yhteisiä liikuntahetkiä. Liikuntalupaus 1. Omassa pihassa, pyörätiellä, metsässä ja missä vielä meidän perhe liikkuu, polskuttelee, kiikkuu. 2. Olla aktiivisesti mukana lapsemme liikunnassa. 3. Lisätä koko perheen yhteisiä liikuntahetkiä.

Lisätiedot

Helsingin yliopiston Viikin normaalikoulun Kestävän kehityksen kysely

Helsingin yliopiston Viikin normaalikoulun Kestävän kehityksen kysely Helsingin yliopiston Viikin normaalikoulun Kestävän kehityksen kysely Helmikuu 2013 Vastaajia yhteensä 539 Koonti Inkeri Ahvenisto Vastaajat alaluokkien kyselyssä: yht. 314 hlö Vastaajat yllun + henkilöstön

Lisätiedot

Koko perheen kyläilta ja teemana kyläturvallisuus

Koko perheen kyläilta ja teemana kyläturvallisuus Koko perheen kyläilta ja teemana kyläturvallisuus Tervetulosanat ja muutama dia puheenjohtajalta (Olli) Kyläyhdistys on 36-vuotias ja hyvissä voimissaan Onnistuttu tiedonkulun ja avoimuuden lisäämisessä

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Tuijussuontie 10 FI Raisio

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Tuijussuontie 10 FI Raisio 1/6 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto ry:n puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Vainio kertoi Suomen Pelastusalan Keskusjärjestössä meneillään olevasta luottamusjohdon valintaprosessista,

Lisätiedot

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 1/6,Kuva: http://www.maija.palvelee.fi/ TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 SUKUSEURAN KOTISIVUISTA MIELENKIINTOISET

Lisätiedot

Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan laadun arviointi 2016 Degerby skola

Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan laadun arviointi 2016 Degerby skola Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan laadun arviointi 0 toteutti perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan seurantakyselyn lapsille ja huoltajille huhtikuussa 0. Vuoden 0 seurantaan liittyvä kysely

Lisätiedot

HIIHTOSUUNNISTUKSEN SM-SPRINTTI ja MAAILMANRANKIKILPAILU (WRE) SM-SPRINTTIVIESTI Tuuloksessa (Hämeenlinna)

HIIHTOSUUNNISTUKSEN SM-SPRINTTI ja MAAILMANRANKIKILPAILU (WRE) SM-SPRINTTIVIESTI Tuuloksessa (Hämeenlinna) 6.2.2016 HIIHTOSUUNNISTUKSEN SM-SPRINTTI ja MAAILMANRANKIKILPAILU (WRE) 7.2.2016 SM-SPRINTTIVIESTI Tuuloksessa (Hämeenlinna) Lauantaina 6.2. henkilökohtainen sprinttikilpailu (karsinnat ja loppukilpailut)

Lisätiedot

Näin kohtaat onnistuneesti median

Näin kohtaat onnistuneesti median Näin kohtaat onnistuneesti median 29.9.2016 Luennon aiheet: Antaa eväitä tilanteisiin, joissa toimittaja lähestyy tutkijaa tai joissa tutkija haluaa lähestyä toimittajaa ja itse tarjota juttuideaa Käydään

Lisätiedot

Hämeenlinnan hiihdot

Hämeenlinnan hiihdot 1 (5) Hämeenlinnan hiihdot Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 27.2.2016 Kilpailuohje 2 (5) KILPAILU Hämeenlinnan hiihdot, hiihtotapa perinteinen (P), kilpailunumero 154. KILPAILUKESKUS JA -TOIMISTO

Lisätiedot

HOI JEON MOO SOOL SM 2016

HOI JEON MOO SOOL SM 2016 HOI JEON MOO SOOL SM 2016 Kilpailukutsu Hoijeonmoosool SM 16 Tervetuloa Hoijeonmoosoolin suomenmestaruuskilpailuihin Lohjalle 10.12.2016! Toivotamme kaikki tervetulleiksi kisailemaan reippaalla mielellä!

Lisätiedot

VETURI V. Ryhmätöiden tuotokset

VETURI V. Ryhmätöiden tuotokset VETURI V Ryhmätöiden tuotokset Tuotettu Kurussa 7.-8.4.2006 Teema 1: Callidus-tuutorointi Vetäjät: tutorsihteeri Heidi Kerbs, HAMOK ja tutorvastaava Jari Nurmi, RANKA 1.1 AMK:N ROOLI (rahoitus? yhteistyökumppanit?

Lisätiedot

NATIONAL RACE SERIES

NATIONAL RACE SERIES NATIONAL RACE SERIES KANSALLINEN RATA SARJA 2012 Sarjasäännöt 1. YLEISTÄ Sarjan kilpailut järjestetään ja pisteet lasketaan paikallisten osakilpailujärjestäjien toimesta. Kilpailuissa noudatetaan AKK Motorsport

Lisätiedot

Kansainvälinen työssäoppiminen 8.11. - 20.12.2013 AlftaQuren, Alfta, Ruotsi Mirella Ohvo Ma13

Kansainvälinen työssäoppiminen 8.11. - 20.12.2013 AlftaQuren, Alfta, Ruotsi Mirella Ohvo Ma13 Kansainvälinen työssäoppiminen 8.11. - 20.12.2013 AlftaQuren, Alfta, Ruotsi Mirella Ohvo Ma13 Halusin lähteä ulkomaille työssäoppimaan sekä tutustumaan pieneksi aikaa toiseen maahan ja kulttuuriin. Kuusi

Lisätiedot

P-HUA JÄSENTIEDOTE 4/2005

P-HUA JÄSENTIEDOTE 4/2005 P-HUA JÄSENTIEDOTE 4/2005 HALLITUS 2006 Vuoden vaihtuessa Seuran syyskokouksessa tulivat hallitukseen valituiksi seuraavat henkilöt: Kilpailukalenteri on lopussa. Kaikki luukut on avattu, vai onko menty

Lisätiedot

Nokirastit 2016 Järjestelyohje Tapahtumavastaava

Nokirastit 2016 Järjestelyohje Tapahtumavastaava Järjestelyohje Tapahtumavastaava 1. Ennen tapahtumaa Tutustu tapahtumapaikkaan ajoissa, ole tarvittaessa yhteydessä ratamestariin. Tapahtumapaikoille ja pysäköintiä varten on saatu luvat. Aamulehteen ja

Lisätiedot

Kannelmäen peruskoulun lehti

Kannelmäen peruskoulun lehti Kannelmäen peruskoulun lehti Tämä lehti on kannelmäen peruskoulun oppilaiden tekemä lehti Tässä lehdessä esitetään oppilaiden tekemiä eri töitä, piirroksia ja sarjakuvia sekä raportti Super Schools viikosta

Lisätiedot

Kilpailuohjeet YKV:n keskimatka ja Kultaisen kompassin karsintakilpailu

Kilpailuohjeet YKV:n keskimatka ja Kultaisen kompassin karsintakilpailu 1 Kilpailuohjeet YKV:n keskimatka ja Kultaisen kompassin karsintakilpailu Avoin kansallinen suunnistuskilpailu Seinäjoen Ylistaron Untamalassa su 31.5.2015 Säännöt Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä

Lisätiedot

Aika alkaa ja päättyy rastihenkilön merkistä. Aikaa tehtävän suorittamiseen on 10 minuuttia.

Aika alkaa ja päättyy rastihenkilön merkistä. Aikaa tehtävän suorittamiseen on 10 minuuttia. Sarja: Sudenpennut Rasti X Tehtävä X Maksimipisteet 3 Taitotehtävä ENSIAPU Tehtäväkäsky Aika alkaa ja päättyy rastihenkilön merkistä. Aikaa tehtävän suorittamiseen on 10 minuuttia. Lauman tehtävänä on

Lisätiedot

KI K L I P L A P I A L I I L J I A J OH O J H E J

KI K L I P L A P I A L I I L J I A J OH O J H E J KILPAILIJAOHJE KILPAILIJAOHJE Tervetuloa järjestämäämme AutoGlym-ralliin. Kilpailuun on starttaamassa 125 kilpailijaparia mukaan lukien tasanopeusautot. Kun saavutte Kangasalle, teidän on ensin vietävä

Lisätiedot

A - Kiltojen Liitto ry:n valtakunnalliset Kevätpäivät ja -kokous

A - Kiltojen Liitto ry:n valtakunnalliset Kevätpäivät ja -kokous A - Kiltojen Liitto ry:n valtakunnalliset Kevätpäivät ja -kokous 1. 2.4.2017 Silokallion kurssikeskus, Silokalliontie 160, Kullaa A-Kiltojen Liitto ry:n kevätpäiviä vietetään 1. 2.4.2017 Silokallion kurssikeskuksessa

Lisätiedot

Europa viihderisteily Tallinnaan. Esittely. Europan viihderisteily Tallinnaan. Miksi Europan viihderisteily? Matkustaminen. Matkan kesto.

Europa viihderisteily Tallinnaan. Esittely. Europan viihderisteily Tallinnaan. Miksi Europan viihderisteily? Matkustaminen. Matkan kesto. Sivu 1 / 6 Esittely Europan viihderisteily Tallinnaan Lähdöt päivittäin klo 18.30 Helsingistä. Matka sisältää Helsinki - Tallinna - Helsinki risteilyn valitussa hyttiluokassa. Alkuviikosta Europan 22h

Lisätiedot

JOUKKUETAITOKILPAILUSÄÄNNÖT JA LAJIT 2014

JOUKKUETAITOKILPAILUSÄÄNNÖT JA LAJIT 2014 JOUKKUETAITOKILPAILUSÄÄNNÖT JA LAJIT 2014 C- pojat ja C-tytöt 1. Haran potkutaitotesti 2. Lyhyt ja pitkä syöttö (paritaito) + haltuunotto 3. Kuljetus, syöttö ja laukaus (paritaito) Kilpailupallo: pallo

Lisätiedot

AVOIN KANSALLINEN SUUNNISTUSKILPAILU JOUTSENON KULLERVON RAJARASTIT

AVOIN KANSALLINEN SUUNNISTUSKILPAILU JOUTSENON KULLERVON RAJARASTIT AVOIN KANSALLINEN SUUNNISTUSKILPAILU JOUTSENON KULLERVON RAJARASTIT 21. 22.5.2016 KILPAILUOHJEET KILPAILUMATKAT: Lähtö 1: Lähtöpaikalle matkaa lauantaina 900 m ja sunnuntaina 300 m. Rajarastien matkat

Lisätiedot

Teoriasta käytäntöön- Ongelmalähtöinen oppiminen verkossa

Teoriasta käytäntöön- Ongelmalähtöinen oppiminen verkossa Teoriasta käytäntöön- Ongelmalähtöinen oppiminen verkossa TieVie (5 ov) 24.9.2004 Minna Pesonen, Kasvatustieteiden tiedekunta Oulun yliopisto Mistä kaikki alkoi? Idea PBL:n soveltamisesta syntyi Ongelmalähtöisen

Lisätiedot

Hyvät Castrén-suvun jäsenet

Hyvät Castrén-suvun jäsenet Huhtikuussa 2015 Hyvät Castrén-suvun jäsenet ON KULUNUT viisi vuotta kun olimme koolla Helsingissä. Kuluvan kauden aikana julkaistiin ajantasainen sukukalenteri Castrén-suku 2012 ja aloitettiin uuden kirjan

Lisätiedot

AVAINVIESTIT. Tekemisen ilo Onnistumisen elämys Yhteisöllisyys ja jakaminen Uuden oppiminen

AVAINVIESTIT. Tekemisen ilo Onnistumisen elämys Yhteisöllisyys ja jakaminen Uuden oppiminen POP UP -MARTTATAPAHTUMAT AVAINVIESTIT Tekemisen ilo Onnistumisen elämys Yhteisöllisyys ja jakaminen Uuden oppiminen PUHEEN TYYLI Iloinen Konstailematon Ystävällinen JA SÄVY I N H I M I L L I N E N, I H

Lisätiedot

Heinolan vastaanottokeskuksen Vaikuttamiskahvila / Yhteenveto tuloksista

Heinolan vastaanottokeskuksen Vaikuttamiskahvila / Yhteenveto tuloksista TAPAHTUMAN TAUSTA JA TULOSTEN HYÖDYNTÄMINEN Viittakivi ja Setlementtiliitto järjestivät Heinolan vastaanottokeskuksessa 21.4.2016 kertaluontoisen Hyvä yhteinen arki -vaikuttamiskahvilan. Tapahtumassa vastaanottokeskuksen

Lisätiedot

ETELÄ-KARJALAN VIESTINTÄ- JA MARKKINOINTIHANKKEEN LOPPURAPORTTI

ETELÄ-KARJALAN VIESTINTÄ- JA MARKKINOINTIHANKKEEN LOPPURAPORTTI ETELÄ-KARJALAN VIESTINTÄ- JA MARKKINOINTIHANKKEEN LOPPURAPORTTI 1. HANKKEEN TAVOITTEET Hankkeessa on ollut tavoitteena luoda Etelä-Karjalasta ja Saimaan alueesta mielikuvaa maakuntana, jossa on hyvä elää,

Lisätiedot

Riihimäen Rakennusmestarit ja insinöörit AMK ry 77 vuotta

Riihimäen Rakennusmestarit ja insinöörit AMK ry 77 vuotta Riihimäen Rakennusmestarit ja insinöörit AMK ry 77 vuotta 15.12.2017 www.rkl.fi KUUKAUSIKOKOUS NRO: 1/2017 PÖYTÄKIRJA Aika 25.01.2017 klo 19.00 1(2) Paikka Scandic Hotels, Hämeenaukio 1, Riihimäki Läsnä

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 22.9.2014 32/2014

PÖYTÄKIRJA 22.9.2014 32/2014 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 22.9.2014 Paikka: Läsnä: Sörnäisten rantatie 33 B Eero Rapola, puheenjohtaja Ella Hiltunen, sihteeri Sini Tervo Laura Parkkisenniemi Jere Hjelt Katariina

Lisätiedot

Asukkaat mukana SiunSotessa Pohjois-Karjalassa. Kantu päivät Helsinki toiminnanjohtaja Elina Pajula

Asukkaat mukana SiunSotessa Pohjois-Karjalassa. Kantu päivät Helsinki toiminnanjohtaja Elina Pajula Asukkaat mukana SiunSotessa Pohjois-Karjalassa Kantu päivät 12.2.2015 Helsinki toiminnanjohtaja Elina Pajula SOTE -tuotantoalue Pohjois-Karjalan kunnat ja Heinävesi, PKSSK SiunSotessa 5 valmistelutyöryhmää

Lisätiedot

Joulumarkkinat Mikä on kaikkein tärkein? (asiakas) By Aki Tuikka

Joulumarkkinat Mikä on kaikkein tärkein? (asiakas) By Aki Tuikka Joulumarkkinat 25.11.-27.11.2016 Mikä on kaikkein tärkein? (asiakas) By Aki Tuikka Joulumarkkinat Mukana n. 50 nuori yrittäjyys NY-yritystä ja Verso osk:n jäseniä Jyväskylän koulutuskuntayhtymästä sekä

Lisätiedot

Kyläyhdistyksen terveiset 3. Jäsenmaksu 3. Kyläyhdistys vuokraa 4. 100 -vuotias koulumme 5. 30 -vuotias kyläyhdistys 6. Nettisivut 7.

Kyläyhdistyksen terveiset 3. Jäsenmaksu 3. Kyläyhdistys vuokraa 4. 100 -vuotias koulumme 5. 30 -vuotias kyläyhdistys 6. Nettisivut 7. VUOSITIEDOTE 2009 Levikki 400 kpl 1 Sisältö: Kyläyhdistyksen terveiset 3 Jäsenmaksu 3 Kyläyhdistys vuokraa 4 100 -vuotias koulumme 5 30 -vuotias kyläyhdistys 6 Nettisivut 7 Tapahtumat 7-9 Hallituksen jäsenet

Lisätiedot

NAANTALIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 Seurakuntaneuvosto (7)

NAANTALIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 Seurakuntaneuvosto (7) Seurakuntaneuvosto 7.9.2016 1(7) SISÄLLYSLUETTELO 7/2016 Asialista: 99 Kokouksen avaus 100 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 101 Kahden pöytäkirjantarkastajan valinta 102 Esityslistan hyväksyminen

Lisätiedot