Amazing Tampere loppuraportti

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Amazing Tampere 5.10.2006 loppuraportti"

Transkriptio

1 Amazing Tampere loppuraportti Amazing Tampere -kaupunkiseikkailu lähti liikkeelle yliopiston päärakennuksen edestä. Joukkueita ilmoittautui 12 kappaletta, joista yksi joukkue joutui perumaan viime hetkellä. Kaikki joukkueet lähtivät liikkeelle kello Lähdön yhteydessä osallistujille jaettiin kisakassit jotka sisälsivät seuraavat tarvikkeet: Tampereen kaupungin paperikassit Viking Linen risteilylahjakortit Tampereen kaupunkioppaat Tampereen kartat Nokian kynät Aamulehden tarjouskupongit ja Tieto on pop -hernekeitot Tampereen veden vesipullot Ilmoittautuneille joukkueille jaettiin etukäteen kisan säännöt. Lähtöpaikalla joukkueet allekirjoittivat vielä sopimuksen, jossa he sitoutuivat noudattamaan kyseisiä sääntöjä. Koska Tampereen kaupungin liikennelaitos ei tänä vuonna lähtenyt sponsoroimaan tapahtumaa, saivat osallistujat liikkua vain jalan. Pyörien, rullaluistinten, julkisten kulkuneuvojen ja omien autojen käyttö oli kielletty. Rastipisteiden suoritus päättyi viimeistään kello 17, tosin yhden joukkueen kanssa tätä rajaa pidennettiin hieman, sillä heille tuli poikkeuksellisen rankka reitti. Loppujuhla elokuvateatteri Niagarassa alkoi kello 18. Rastipisteet YAD o Päihderasti, päihteisiin liittyviä kysymyksiä. YAD:n toimisto. Pyynikin näkötorni o Urheilurasti, urheilusuoritus ylös asti. o Kilpailijat pääsevät ilmaiseksi torniin sekä voivat halutessaan ostaa kahvin ja munkin alennettuun 2 euron kisahintaan. o Arvo 80e (nousu 1e / hlö). Muumilaakso o Rastin tyyppi vielä määrittelemättä (tietovisa tms.?). o Muumilaakso tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn kisailijoille. o Arvo 80e (sisäänpääsymaksu 1e / hlö). Moreenia o Teemana ilmastonmuutos + jätteiden lajittelu. o Moreenia lahjoittaa myös palkintoja kisaan osallistuville. Vertikaali, boulderluola 4 m korkea o Urheilurasti (kiipeilyä) o Vertikaali päästää kisailijat ilmaiseksi kiipeilemään. Paikalla oli kiipeilijöitä Vertikaalista, jotka opastivat ja valvoivat kisailijoita. o Arvo 240e (kertamaksu 3 e / hlö).

2 Tampereen tuomiokirkko o Hugo Simberg rasti (tehty aikavaraus Tuomiokirkkoon) o Joukkueet tutkivat Hugo Simbergin maalauksia, sekä suorittavat Haavoittunut enkeli performanssin ulkona. Performanssissa joukkue joutui esittämään Haavoittuneen enkelin. o Rastin järjesti korkeakoulupastori Kimmo Huilla. Työväen keskusmuseo Finlaysonilla o Tietorasti Tampereen tukinuittoa ja Suomen sosiaaliturvasta. o Osallistujat pääsivät ilmaiseksi sisälle. o Arvo 320e (sisäänpääsymaksu 4e / hlö). Tampereen kesäteatteri o Ultimate-rasti. o Rastin järjesti yliopiston ultimatekerho FreezeBees. Tamyn toimisto o Tampereen musiikkielämään liittyvä rasti. Joukkueet suorittavat ensin musiikkivisan, minkä jälkeen heillä oli mahdollisuus saada lisäpisteitä soittamalla ilmakitaraa. o Rastivalvojina oli Yliopiston kulttuurikerhon Kerin jäseniä. YTHS o Terveystietorasti o Rastin pitivät YTHS:n terveydenhoitajat. SPR o Ensiapurasti o Rastilla valvoi SPR:n vapaaehtoistyöntekijä. Loppujuhla Tapahtuman loppujuhla oli elokuvateatteri Niagarassa, Verkarannassa. Tapahtuman tarjoilu tuli Juvenekselta. Tarjoilu koostui täytetystä tortillasta ja omenapiirakasta. Tarjoilu maksoi yhteensä 2,90e / henkilö. Rastivalvojat olivat myös tervetulleita juhlaan. Loppujuhlaan ilmoittautui alun perin 77 henkeä ja ruokaa tilattiin tämän verran. Juvenes sponsoroi ruokaa 150 eurolla. Lisäksi Juvenes lahjoitti 10 euron arvoisia lahjakortteja neljä kappaletta Amazing Tampere -kaupunkiseikkailuun ja yhden lahjakortin Liikuntapäivän arvontaan. Amazing Tampere -kaupunkiseikkalun loppujuhlaan oli varattu aikaa 1 h 20 min, minkä jälkeen alkoi Niagarassa illan elokuva: Hayao Miayazakin animaatio Tonari No Totoro. Kaikki Amazing Tampere - tapahtuman osallistujat pääsivät elokuvaan 5 euron alennushintaan. Vastoin ennakkosopimusta Amazing Tampere joukkueet eivät päässeet elokuvasalin puolelle nauttimaan ruoasta, vaan kaikki joutuivat ahtautumaan aulaan. Aula oli liian pieni ja epämukava paikka nauttia loppuruoasta. Kolme parasta joukkuetta palkittiin loppujuhlassa. Kisapalkinnot saatiin sponsoreilta. Palkinnot sisälsivät seuraavat tuotteet: Voittajajoukkueen jäsenten kassit Nokian N-Gage -kassi Päivä Tukholmassa -risteilyt Viking Linella Moreenian t-paidat Ravintola Näsinneulan keittokirja: Arjen yläpuolella.

3 Moreenian heijastimet YAD:n cd-levyt Tuotteet kakkos- ja kolmosjoukkueiden palkintokasseihin Moreenian kangaskassit Moreenialta energian säästölamppuja Ilveksen peliliput Tapparan peliliput Juveneksen lahjakortit, arvo 10 euroa Tampereen kulttuurikalenterit Tampere-lakit Tieto on pop cd:t Moreenian heijastimet Biojätepusseja ja puuveitsiä Moreenialta Rastivalvojat Rastivalvojat olivat pääasiassa yliopiston opiskelijoita. Mukana oli myös Kulttuurikerho Kerin jäseniä, ultimatekerho FreezeBees, SPR:n vapaaehtoisia, YAD:n työntekijöitä, YTHS:n työntekijöitä sekä kiipeilykerho Vertikaalin jäseniä. Rastivalvojille tarjottiin rasteille eväät. He saivat Juveneksen kolmioleivät, pillimehut, banaanit ja suklaat. Lisäksi sponsorien kisakasseja oli niin paljon, että niitä voitiin antaa myös rastivalvojille. Amazing Tampere tulot Juvenes Rastipaikat Tamy 150e 720e 274e YHTEENSÄ Sponsoreilta ja yhteiskumppaneilta saatiin lisäksi erilaisia tuotelahjoituksia palkinnoiksi, joiden arvoa on vaikea arvioida. Amazing Tampere menot Loppujuhlan ruoka Juvenes 223e Baananit loppujuhlaan ja rastivalvojille, sekä trippimehut ja suklaat rastivalvoj. 32e Pyynikin kesäteatteri (vessojen avaus) 49e Rastivalvojien kolmioleivät 49e Rastimateriaalit + juoksevat menot 71e (sis. mm. kahvit, mehut tms.) Rastien sisäänpääsy 720e YHTEENSÄ 1.144

4 Markkinointi ja mainonta on eritelty erikseen, sillä se tapahtui osana Liikuntaviikon mainontaa Markkinointi ja mainonta Poltetta Puntissa liikuntapäivää, Eurolla liikkumaan teemaviikkoa ja Amazing Tampere - kaupunkiseikkailua markkinoitiin yhdessä Liikuntaviikkona. Näyttävän julisteilmeen tapahtumaviikolle loi Tamylla graafikkona/harjoittelijana ollut Noora Katto. Kaikki tapahtumien julisteet ovat nelivärillä painettuja ja kokoa A3. Liikuntaviikon pääjulistetta tilattiin 20 kappaletta. Samoin Amazing Tampere -julistetta ja Poltetta Puntissa -julistetta on tilattiin kumpaakin 20 kpl. Yhteensä A3 värijulisteita tuli siis 60 kappaletta, jotka levitettiin ympäri Tampereen yliopiston tiloja. Lisäksi niitä toimitettiin muihin opiskelijoiden suosimiin paikkoihin. Amazing Tampere julisteita toimitettiin myös Teknilliseen yliopistoon. Liikuntaviikosta teetettiin myös 100 kpl mustavalkoisia pöytäjulisteita, jotka laitettiin yliopistoruokaloiden pöytiin. Amazing Tampere kisapassit olivat kokoa A6, nelivärisiä ja molemminpuolisia. Tuotteiden painatus kilpailutettiin ja Juvenes Print oli noin 40 euroa halvempi kuin kilpaileva tarjous Multiprintiltä. Juvenes Print lähti sponsoroimaan tapahtumaa. Alla vielä tarkempi erittely painotuotteista ja niiden kustannuksista. Painokustannukset 122e (sis. alv.) Liikuntaviikon pääjulisteita 20 kpl, A3 Poltetta Puntissa julisteita 20 kpl, A3 Amazing Tampere julisteita 20 kpl, A3 Amazing Tampere kisapasseja 90 kpl, A6 Mustavalkoisia pöytäkolmiomainoksia 100 kpl (Julisteet ja kisapassit ovat nelivärillä, kun taas pöytämainokset ovat mustavalkoisia.) Mainonta: Tapahtumasta tehtiin myös tiedote, joka lähetettiin tamperelaisille medioille, kuten Aamulehteen ja Tamperelaiseen. Julisteet, pöytäkolmiot ja itse kopioidut/printatut flyerit. Haastattelu radio Moreenissa Hyvinvointiorientoivissa kolmena päivänä puhumassa tapahtumasta uusille opiskelijoille Yliopiston pääsivun tapahtumakalenterissa tapahtuman maininta ja esittely Päätalon ja Pinnin inforuuduissa puffit Tapahtumalle luotiin hyvät, informatiiviset verkkosivut joita päivitettiin myös ahkerasti Kahtena päivänä ennen tapahtumaa( viikkoa ennen ja tapahtumaviikon maanantaina) olimme varanneet pääaulan kaaripöydän, jossa julistein, esittein ja flyerein esittelimme tapahtumaa. Ihmiset voivat ennakkoilmoittautua tunneille ja maanantaina he voivat osallistua arvontaankin. Ainejärjestöjen vastaaville lähetettiin useampikin kaksikielinen (suom/engl) ja tiivis infoposti, mutta jostakin syystä kaikki eivät sitä laittaneet eteenpäin Mainonnassa pyrimme huomioimaan myös vaihto-opiskelijat ja suuri osa mainonnasta olikin myös englannin kielellä.

5 Amazing Tampere kaupunkiseikkailusta oli lisäksi kaksi juttua Aamulehdessä: Edellisen viikonlopun Valo-liitteessä oli maininta Amazing Tampere-tapahtumasta. Tapahtumaa seuraavana viikonloppuna sunnuntain Ihmiset-liitteessä tapahtumasta oli sivun kokoinen juttu. Tapahtumasta tuli myöhemmin loppusyksystä myös juttu YAD:n Viiva-lehteen. YHTEENVETO AMAZING TAMPEREESTA Amazing Tampere kaupunkiseikkailu suunniteltiin ja toteutettiin yhtenä osana Yliopiston liikuntaviikkoa Poltetta Puntissa liikuntasihteerien kanssa. Yhteistyö oli tärkeää ja mielekästä, ja se sujui erittäin hyvin. Rastipaikat Rastipaikkojen ja tehtävien suunnittelu kannattaa aloittaa ajoissa! Osallistujilta kerätyn palautteen perusteella osa rastipaikoista oli erittäin onnistuneita. Kehuja saivat runsaasti ultimate-rasti, Muumilaakson rasti, kiipeilyrasti sekä Tuomiokirkon rasti. Pyynikin näkötornille osallistujat kaipasivat mielekkäämpää tehtävää. Osallistujat olisivat halunneet myös SPR:n rastille enemmän toimintaa tietovisan täytön sijaan. SPR:n rastin suunnittelivat vapaaehtoistyöntekijät. Osa joukkueista oli osallistunut myös vuonna 2005 järjestettyyn kisaan ja osa rastipaikoista oli samoja, kuten YAD:n ja Moreaanian rastit, mikä harmitti osaa joukkueista. Uudet joukkueet puolestaan pitivät rasteista. Palautteen perusteella joukkueet pitivät paljon toiminnallisista rasteista. Rastitehtävien monipuolisuus oli erittäin tärkeää. Lisäksi toivottiin rasteille haastetta ja rastivihjeitä haluttiin haastavammiksi. Rastivihjeitä suunniteltaessa voisi hyödyntää enemmän Tampereen karttaa. Joukkueet toivoivat selkeästi enemmän myös älyllisiä haasteita. Rastipaikkojen logiikka ja aikataulut eivät sujuneet ongelmitta. Koska joukkueiden suoritusajat vaihtelivat joillakin rasteilla hyvinkin paljon, joutuivat joukkueet joillakin rasteilla odottamaan vuoroaan ja toisilla rasteilla rastivalvojat saattoivat joutua odottamaan hyvin pitkiä aikoja. Rastireitin logiikkaan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Parasta olisi jos joukkueita ja rastipaikkoja olisi yhtä paljon, jolloin joukkueet voisivat kiertää rastit samassa järjestyksessä. Ongelmia tuottivat myös pitkät matkat. Osa joukkueista ei ollut varautunut niin liikunnalliseen suoritukseen ja viiden tunnin kävely tuntui joistakin liian rankalta. Palautteessa järjestäjiä kehotettiin hankkimaan TKL tapahtuman sponsoriksi. Joukkueet Joukkueet olivat pääsääntöisesti nelihenkisiä. Kaksi joukkuetta suoritti kisan kolmen hengen voimin muutaman sairastapauksen takia. Tämä johti siihen, että joillakin rasteilla joku joukkueen jäsen suoritti rastitehtävän kahteen kertaan. Joukkueet ohjeistettiin varautumaan liikunnalliseen seikkailuun ja suurin osa joukkueista olikin varustautunut verryttelytamineilla. Yksikään joukkue ei rikkonut sääntöjä. Rastireitti koettiin välillä hieman liian liikunnalliseksi, mutta loppujuhlan jälkeen joukkueet ilmoittivat olevansa väsyneitä, mutta tyytyväisiä.

6 Loppujuhla Loppujuhla Niagarassa ei mennyt suunnitelmien mukaan. Sopimuksesta huolimatta joukkueita ei päästetty elokuvasalin puolelle, vaan kaikki joutuivat ahtautumaan tuloaulaan. Tämä sai väsyneet ja nälkäiset joukkueet hieman hämmentymään. Loppuruoasta vastasi Juvenes. Loppujuhlaan hankittiin myös kahvia, teetä, mehua ja banaaneja. Kahvinkeittimet ja termospullot lainattiin Niagaralta. Elokuvan katsominen seikkailun jälkeen ei osoittautunutkaan kovin hyväksi ideaksi, sillä joukkueet olivat niin väsyneitä rankan liikuntasuorituksen jälkeen, että he halusivat vain kotiin suihkuun ja nukkumaan. Loppujuhlaksi voisikin miettiä esimerkiksi jotain saunatilaa, jonne joukkueet voivat tulla suoraan viimeiseltä rastilta ja jossa he voivat kunnolla rentoutua. Yhteenveto Tapahtumalle olisi hyvä kehittää jokin juoni, ns. punainen lanka jota joukkueet ja rastitehtävät seuraavat. Tänä vuonna sen piti olla salapoliisijuoni, mutta resurssien ja materiaalin puuttuessa idea jouduttiin hylkäämään. Tapahtuman tiedostusta pitäisi saada tehokkaammaksi. Joukkueilta tuli palautetta, että tapahtumaa oli mainostettu liian vähän. Jostakin syystä ainejärjestöt eivät lähettäneet tiedotteitamme eteenpäin. Rastitehtäviin lisää haastetta ja monipuolisuutta! Keräämäni palautteen mukaan joukkueet kaipasivat enemmän toimintaa. Rastivihjeet haastavammiksi. Oli hyvin vaikea arvioida, että kuinka hyvin joukkueet tuntevat Tamperetta. Etenkin kun tapahtumalla pyrittiin tavoittamaan ekavuotiset opiskelijat. Vihjeet osoittautuivatkin liian helpoiksi. Joukkueet toivoivat selkeästi haastavia rastivihjeitä ja ehdottivat, että Tampereen karttaa käytettäisiin enemmän hyväksi. Yhteistyö liikuntapäivän sihteerin kanssa oli todella tärkeää, motivoivaa ja mielekästä. Onkin hyvä, että Amazing Tampereen projektisihteeri ei joudu täysin yksin pohdiskelemaan tapahtuman kulkua, vaan siitä on hyvä neuvotella muiden kanssa. Itse kilpailupäivänä tarvitaan enemmän kuin yksi vastuuhenkilö. Oli erittäin haastavaa pitää kaikkia lankoja käsissä yksin. Niin moni taho vaatii itse kisapäivänä huomiota, että olisi hyvä jos silloin olisi ainakin kaksi, mieluiten kolme henkilöä vastaamassa tapahtuman kulusta. Esimerkiksi vuonna 2005 järjestetyssä Amazing Tampere kisassa oli neljä henkilöä, jotka tarkkailivat tapahtuman kulkua, keräsivät kisatuloksia ja järjestivät loppujuhlapaikkaa. Tänä vuonna nämä kaikki asiat hoiti vain yksi henkilö ja valitettavasti näin ollen osa järjestelyistä hieman ontui. Loppujuhlaan ei kannata miettiä mitään liian raskasta ohjelmaa. Joukkueet olivat hyvin väsyneitä eivätkä jaksaneet juurikaan keskittyä esimerkiksi elokuvaan. Joukkueilta kerätty palaute oli kokonaisuudessaan erittäin positiivista ja vastaavanlaisia tapahtumia toivottiin lisää. Monet ilmoittivat halukkuutensa osallistua Amazing Tampere kaupunkiseikkailuun jos sellainen vielä järjestetään. Joukkueet kiittivät hyvästä tapahtumasta. Negatiivista palautetta annettiin loppujuhlan ontuneista järjestelyistä, sekä joidenkin mielestä liian raskaasta reitistä. Osa joukkueista puolestaan oli sitä mieltä, että näin liikunnallinen reitti oli erittäin hyvä asia. Loppujuhlaan toivottiin lisäksi jotakin suorituspalkintoa kaikille. Vuonna 2005 osallistujat olivat saaneet loppujuhlassa vielä liput Ilveksen peliin, mikä oli jättänyt osallistujille hyvän mielen. Vastaavaa palkintoa ei tänä vuonna ollut, vaan osallistujat saivat loppujuhlassa vain ruoan. Olisikin hyvä miettiä josko joiltakin sponsoreilta saisi kerättyä pienet kiitoslahjat kaikille osallistujille. Kustannukset jäivät arvioitua pienemmiksi koska joukkueita ilmoittautui vähemmän.

7 Sponsorien ja rastipaikkojen hankinta Sponsorit ja rastipaikat löytyivät suhteellisen hyvin. Liikuntapäivän sihteerien kanssa päätimme lähestyä tahoja ensin kirjeitse ja tämän jälkeen soitella perään, mutta tämä taktiikka ei osoittautunut kovin hyväksi. Ainoa taho joka vastasi kirjeeseemme oli Aamulehti. Kokemuksemme perusteella kannattaakin ensin soittaa suoraan eri tahoille ja tämän jälkeen lähettää heille lisämateriaali ja infoa tapahtumasta. Lisäksi kannattaa sopia myös tapaamisista eri tahojen kanssa, sillä kasvokkain on helpompi neuvotella paremmista sponsorisopimuksista. Päihteetön opiskelijakulttuuri ja liikunnallisen tapahtuman tukeminen kiinnosti sponsoreita. Lisäksi rastipaikat oli erittäin helppo saada mukaan. Ainoastaan Pyynikin kesäteatterin vessojen avaaminen rastivalvojille tuli maksamaan, muuten kaikki paikat olivat ilmaisia. Amazing Tampereen yhteistyökumppanit Osa yhteistyökumppaneista on yhteisiä Liikuntapäivän kanssa Juvenes Markkinointipäällikkö Sami Kaurto Ravintolapäällikkö Auli Lönqvist 5 x 10e lahjakorttia 150e ruokaan Viking Line Sales Promotor Heidi Kaatiala Kaikille kilpailijoille risteilylahjakortit Voittajille päivä Tukholmassa risteily Moreenia ympäristötietokeskus Markkinointipäällikkö Ilpo Mäkelä Rastipaikka Palkintoja kisan kolmelle parhaalle joukkueelle Nokia Hanna Kanto, Palkintoja kisan voittajajoukkueille Kynät osallistujille Palkintoja liikuntapäivän arvontaan Tappara Niina Itälinna Tuotepalkintoja Lahjakortit otteluun

8 YAD Rosita Juurinen toiminnanjohtaja P Rastipiste Tuotepalkintoja Aamulehti Maaret Väkinen/Aamulehti, Tuotelahjoitukset Amazing Tampere tuotekasseihin Sivun kokoinen juttu sunnuntain Aamulehden Ihmiset-liitteeseen. Muumilaakso Elina Bonelius Rastipiste Tampereen tuomiokirkko Vahtimestari Varaus kansliasta Rastin pitäjä Kimmo Huilla, Pyynikin näkötorni Omistaja Jaro Suoste Munkkikahvila Osallistujat saavat ilmaisen nousun torniin Kahvi ja munkki 2e. Ilves Myyntipäällikkö Jori Järvensalo lippua Ilves HPK peliin Tuotelahjoituksia Niagara Toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Laakso Vertikaali Sihteeri Risto Vainio,

9 Pyynikin kesäteatteri Toiminnajohtaja Jari Nieminen Työväen keskusmuseo Varpu Taavettila, p. (03) Rastipaikka, Anna tukin viedä Juvenes Print Timo Peltoniemi, toimitusjohtaja puh (03) julisteet, kisapassit, pöytäkolmiot (kilpailutettu tarjous, Juvenes sponsori) Tampereen kaupunki Kulttuuritoimenjohtaja Jaakko Masonen, Kalenteripalkinnot, 10 kpl Matkailujohtaja Kari Saikkonen, Kisakassit Tampereen kartat Kaupunkioppaat Pyöräilykartat Paljon palkintoja, kuten keittokirjat ja Tampere-pipot Tampereen vesi Toimitusjohtaja Reijo Kuivamäki Vesipullot YTHS Rastipaikka Anna Malmaberg Viivi Viren, SPR Toiminnanjohtaja Liisa Flinck-Vasama puh Rastipiste Ultimatekerho FreezeBees Markku Pajunen,

10 Ystävällisin terveisin Amazing Tampere projektisihteeri Hanna Niemi puh

Koulutusala: Liiketalous/Matkailu, Tekniikka, Sosiaali-Hoitoala, Tietojenkäsittely. Kuinka moneen tapahtumaan osallistuit viikon aikana?

Koulutusala: Liiketalous/Matkailu, Tekniikka, Sosiaali-Hoitoala, Tietojenkäsittely. Kuinka moneen tapahtumaan osallistuit viikon aikana? LIITE 1 1(8) FIRST WEEK FESTIVAL PALAUTEKYSELY VAMOK järjesti lukuvuoden alussa First Week Festivalin, joka piti sisällään 5 erilaista tapahtumaa. Tämän kyselyn tarkoituksena on kartoittaa opiskelijoiden

Lisätiedot

Team City Challenge 2015

Team City Challenge 2015 Ready to Launch Team City Challenge 2015 Kilpailun säännöt Kilpailuohjelmisto TAZ Jokaisella joukkueella tulee olla käytössään Android- tai ios-käyttöjärjestelmällä varustettu laite, johon voidaan ladata

Lisätiedot

LOPPURAPORTTI, Päihteetön kulttuuriappro, HANKERAHA n:o 1182

LOPPURAPORTTI, Päihteetön kulttuuriappro, HANKERAHA n:o 1182 SAVONLINNAN HYVINVOINTITYÖRYHMÄ 18.11.2013 Paula Vilpponen Kuninkaankartanonkatu 7 57100 SAVONLINNA LOPPURAPORTTI, Päihteetön kulttuuriappro, HANKERAHA n:o 1182 railakkaasti raitis HANKKEEN TARKOITUS Hankkeen

Lisätiedot

Jesse Saarinen & Jaakko Jänis

Jesse Saarinen & Jaakko Jänis Jesse Saarinen & Jaakko Jänis Amazing Race Amazing racessa kilpailijat toimivat joukkueina, joissa on kaksi henkeä, jotka jotenkin tuntevat toisensa. Joillakin tuotantokausilla on ollut enemmänkin henkilöitä

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS HELSINGIN YLIOPISTOLLINEN GO-SEURA HALLITUKSEN KOKOUS 30.8.2015 PÖYTÄKIRJA Paikka: YliGon kerhohuone, Mannerheimintie 5 B Osallistujat: Anttoni Maula, puheenjohtaja Arto Heikkinen, sihteeri Henry Hemming

Lisätiedot

SÄÄNNÖT: Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja järjestäjien antamia ohjeita.

SÄÄNNÖT: Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja järjestäjien antamia ohjeita. E-P:n pitkän matkan aluemestaruuskilpailut 9.8.2014 Teuvalla KILPAILUOHJEET TOIMIHENKILÖT Kilpailun johtaja: Pasi Nevala Ratamestarit: Jari Mahlamäki, Pasi Lyyluoma Kilpailunvalvoja Karl-Gustav Norrgrann,

Lisätiedot

Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A Nokia

Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A Nokia Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A 1 37100 Nokia larry.g@suomi24.fi Hei Hyvät Henkilöstöyhdistykset, Olemme järjestämässä toisia Sairaaloiden välisiä Curlingin SM-kisoja huhtikuussa 2008. Tällä kerralla

Lisätiedot

Viestintä- ja tiedotuskoulutus Järjestöseminaari 31.1.2015. Maj Rasilainen Viestintävastaava Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta

Viestintä- ja tiedotuskoulutus Järjestöseminaari 31.1.2015. Maj Rasilainen Viestintävastaava Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta Viestintä- ja tiedotuskoulutus Järjestöseminaari 31.1.2015 Maj Rasilainen Viestintävastaava Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta Mikä on ainejärjestön tarkoitus ja tavoitteet? Järjestää kivaa toimintaa

Lisätiedot

YHDYSHENKILÖPOSTI 2/2010

YHDYSHENKILÖPOSTI 2/2010 YHDYSHENKILÖPOSTI 2/2010 Tässä numerossa: - Kokouskutsu vuosikokoukseen - Vuosikokouksen ohjelma - Lomaosakeviikkojen arvonta - Hallituksen kevään päätöksiä - KST:n nettisivut - KTK:n nettisivut 19.8.2010

Lisätiedot

Referenssi FRIISILÄNTIE 33, ESPOO. Ripeää toimintaa ja upea lopputulos

Referenssi FRIISILÄNTIE 33, ESPOO. Ripeää toimintaa ja upea lopputulos Ripeää toimintaa ja upea lopputulos Talomme katto on rakennettu vuonna 1986. Tiilet olivat tulleet huokoiseksi ja sammalta kertynyt, joten huoltoa kaivattiin, kertoo talon omistaja. Referenssi FRIISILÄNTIE

Lisätiedot

Valmistelut avajaisia varten

Valmistelut avajaisia varten POISTARIPAJA -hanke 10.6.2014 Oona Salo Texvex Forssan avajaiset 3.6.2014 juhlistettiin Forssan Texvexin virallisia avajaisia iloisissa tunnelmissa. Päivään sopi niin lasten askartelua, tekstiilin lajittelua

Lisätiedot

Finnish Sports Car Drivers ry. Suomen UrheiluAutoilijat. MUSEOT ja KOULUT. Finnish Sports Car Drivers ry. www.sua.fi

Finnish Sports Car Drivers ry. Suomen UrheiluAutoilijat. MUSEOT ja KOULUT. Finnish Sports Car Drivers ry. www.sua.fi . MUSEOT ja KOULUT . Urheiluautoilijat Vanajanlinnassa 25/8 2012 Suomen Urheiluautoilijat kutsuu Suomen urheiluauto- ja klassikkoautoharrastajia, -kerhoja, -yhtiöitä ja muita asiaan liittyviä tahoja viettämään

Lisätiedot

taustaa keskustan tila on hälyttävä, nyt pitää tehdä jotakin!

taustaa keskustan tila on hälyttävä, nyt pitää tehdä jotakin! PUTIIKKIVIIKOT.fi taustaa keskustan tila on hälyttävä, nyt pitää tehdä jotakin! kaikkien pitää ymmärtää suurempi kuva. nyt tehdään yhdessä, toistaan tukien, ei siis vain oman navan kautta omaa etua ajatellen

Lisätiedot

Asiakaspalvelutilanne-kysely 6.-11.10.2014

Asiakaspalvelutilanne-kysely 6.-11.10.2014 2014 Asiakaspalvelutilanne-kysely 6.-11.10.2014 Nokian kaupunginkirjasto Raportin kokosi Päivi Kari Raportti 6.11.2014 Nokian kaupunginkirjaston asiakaspalvelutilanne-kysely: Millaista asiakaspalvelua

Lisätiedot

Viestikarnevaalit 47. Käsiohjelma. Aamulehden järjestämä. Koulumaailma. Aamulehden. Pyynikin urheilukenttä, Tampere. Yhteistyössä:

Viestikarnevaalit 47. Käsiohjelma. Aamulehden järjestämä. Koulumaailma. Aamulehden. Pyynikin urheilukenttä, Tampere. Yhteistyössä: Käsiohjelma 47. Viestikarnevaalit Yhteistyössä: Aamulehden Koulumaailma Aamulehden järjestämä koululaisurheilun suurtapahtuma tiistaina 4.9.2012 klo 16, Pyynikin urheilukenttä, Tampere Urheilukesän päätapahtuma

Lisätiedot

YUKICON 2.0. Espoon kulttuurikeskus 10.-11.1.2015 SPONSORIKSI

YUKICON 2.0. Espoon kulttuurikeskus 10.-11.1.2015 SPONSORIKSI YUKICON 2.0 Espoon kulttuurikeskus 10.-11.1.2015 SPONSORIKSI Yukicon tarjoaa toisenakin vuotenaan yrityksille (tai keskeisemmille paikolle haluaville yksityisille myyjille, kunhan tuotteet sopivat tapahtuman

Lisätiedot

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Kyu Cup 2015 Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Pori Kendoseura järjestää Kyu Cup kendokilpailut lokakuun lopulla 31.10. 1.11.2015 Porissa. Kaikki kyu tasoiset kendon, iaidon ja jodon

Lisätiedot

TOKO SM 2012 Ennakkotiedote TERVETULOA KUOPIOON!

TOKO SM 2012 Ennakkotiedote TERVETULOA KUOPIOON! TERVETULOA KUOPIOON! Hyvät kilpailijat ja joukkueenjohtajat, tervetuloa Kuopion Palvelus- ja Seurakoiraharrastajat ry:n järjestämään TOKO SM 2012 tapahtumaan 9.10.6.2012. Kokeeseen on ennakkoilmoittautunut

Lisätiedot

Kisajärjestäjän opas

Kisajärjestäjän opas Kisajärjestäjän opas Tämän oppaan on laatinut Eveliina Koivula yhdessä Girevoy Sport Liedon kanssa ja se perustuu Anne-Marie ja Juuso Sipilän Long Cycle 2011 SM-kisojen järjestelyjen yhteydessä tekemiin

Lisätiedot

Opiskelijatiedote - Studerande info 5.

Opiskelijatiedote - Studerande info 5. Metsäalan Asiantuntijat Skogsbranschens Experter 23. helmikuuta / 23. februari 2016 Opiskelijatiedote - Studerande info 5. HAAPA 2015 HAAPA eli metsäalan opiskelijoiden harjoittelupalkkauskysely tehtiin

Lisätiedot

TALOUSARVIO JA TOIMINTASUUNNITELMA 2012 TERVEISET STRATEGIAPÄIVÄSTÄ JUMALANPALVELUSUUDISTUKSEN KOKOMEUKSIA PAJAN JÄSENILTÄ

TALOUSARVIO JA TOIMINTASUUNNITELMA 2012 TERVEISET STRATEGIAPÄIVÄSTÄ JUMALANPALVELUSUUDISTUKSEN KOKOMEUKSIA PAJAN JÄSENILTÄ Kokousaika Keskiviikkona 14.9.2011 kello 15.00 Kokouspaikka Puistolinna, Himminpolku 13 1 2 3 4 5 6 7 KOKOUKSEN AVAUS TALOUSARVIO JA TOIMINTASUUNNITELMA 2012 TERVEISET STRATEGIAPÄIVÄSTÄ 10.9.2011 KOULUTUSSUUNNITELMA

Lisätiedot

Maa- ja vesirakentajat -kerho Hallituksen kokous 9/2011. Aika 1.8.2011, klo 18.00 Paikka: Leppävaara Alberganesplanadi 2 A 12 02600 Espoo

Maa- ja vesirakentajat -kerho Hallituksen kokous 9/2011. Aika 1.8.2011, klo 18.00 Paikka: Leppävaara Alberganesplanadi 2 A 12 02600 Espoo Maa- ja vesirakentajat -kerho Hallituksen kokous 9/2011 Aika 1.8.2011, klo 18.00 Paikka: Leppävaara Alberganesplanadi 2 A 12 02600 Espoo Läsnäolijat: Hallitus: Eleonoora Väisänen, pj ja siht. Kaisa Mäkinen

Lisätiedot

Esteetöntä festivaalielämää

Esteetöntä festivaalielämää Teksti ja kuvat: Outi Salonlahti 8.10.2013 sivu 2 / 5 Useat rock-festivaalit ovat pyrkineet toiminnassaan siihen, että mahdollisimman monet voisivat nauttia tapahtuman tarjonnasta. Esimerkkejä alkaa ilahduttavasti

Lisätiedot

Council Meting Portugal 5.11-10.11.2013

Council Meting Portugal 5.11-10.11.2013 Council Meting Portugal 5.11-10.11.2013 Lappeenrannasta osallistui Council Meetingiin tänä vuonna kahden delegaatin lisäksi ennätyksellisesti viisi henkilöä. Lappeenranta oli siis hyvin edustettuna. Lähdimme

Lisätiedot

Oppaamme ollessamme kohua aiheuttaneen patsaan luona. Pronssisoturi

Oppaamme ollessamme kohua aiheuttaneen patsaan luona. Pronssisoturi EP Senioripoliisit Kevätmatka 2017 Tämän matkan valmistelu alkoi jo kuukausia ennen sen toteutumista taustoittamalla matkakohteita ja nyt päädyttiin perinteisesti Viroon ja siihen, että olemme koko ajan

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 5.8.2013 24/2013

PÖYTÄKIRJA 5.8.2013 24/2013 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 5.8.2013 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto Sörnäisten rantatie 33 B Suvi Syvänen, puheenjohtaja Julia Parikka, sihteeri Tommi Kolehmainen Tuomas Haavikko

Lisätiedot

Kuopion kampuksen Vapaa-ajanjaoston kokous 1/2017 Aika: klo Paikka: Lukeman kokoustila. Läsnä:

Kuopion kampuksen Vapaa-ajanjaoston kokous 1/2017 Aika: klo Paikka: Lukeman kokoustila. Läsnä: ITÄ-SUOMEN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA 27.1.2017 Kuopion kampuksen Vapaa-ajanjaoston kokous 1/2017 Aika: 27.1.2017 klo 15.00 Paikka: Lukeman kokoustila Läsnä: Heidi Hämäläinen, ISYY ja Socius Heidi Malinen,

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/2013 Sivu 99

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/2013 Sivu 99 KOKOUSAIKA 11.12.2013 klo 16.00 16.50 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 302 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kojo Katariina Haavisto Marika Bondfolk Aaron

Lisätiedot

Finnish Sports Car Drivers ry. Suomen UrheiluAutoilijat. Kerhot. Finnish Sports Car Drivers ry. www.sua.fi

Finnish Sports Car Drivers ry. Suomen UrheiluAutoilijat. Kerhot. Finnish Sports Car Drivers ry. www.sua.fi Kerhot Urheiluautoilijat Vanajanlinnassa 25/8 2012 Finnish Sports Car Drivers ry Suomen Urheiluautoilijat kutsuu Suomen urheiluauto- ja klassikkoautoharrastajia, -kerhoja, -yhtiöitä ja muita asiaan liittyviä

Lisätiedot

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ JÄSENKIRJE LOKAKUU 2015 Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS A- ja B-nuoret jälleen mitaleille, BANZAI! KuPS A- ja B-nuoret pelaavat ikäluokkansa kovatasoista SM-sarjaa,

Lisätiedot

SUBSTANTIIVIT 1/6. juttu. joukkue. vaali. kaupunki. syy. alku. kokous. asukas. tapaus. kysymys. lapsi. kauppa. pankki. miljoona. keskiviikko.

SUBSTANTIIVIT 1/6. juttu. joukkue. vaali. kaupunki. syy. alku. kokous. asukas. tapaus. kysymys. lapsi. kauppa. pankki. miljoona. keskiviikko. SUBSTANTIIVIT 1/6 juttu joukkue vaali kaupunki syy alku kokous asukas tapaus kysymys lapsi kauppa pankki miljoona keskiviikko käsi loppu pelaaja voitto pääministeri päivä tutkimus äiti kirja SUBSTANTIIVIT

Lisätiedot

Alustavat kilpailuohjeet HUOM! Lopulliset kilpailuohjeet nähtävänä kilpailupäivänä tulostaululla. Kilpailuohjeet

Alustavat kilpailuohjeet HUOM! Lopulliset kilpailuohjeet nähtävänä kilpailupäivänä tulostaululla. Kilpailuohjeet Alustavat kilpailuohjeet HUOM! Lopulliset kilpailuohjeet nähtävänä kilpailupäivänä tulostaululla. Kilpailuohjeet Kansallinen pyöräsuunnistuskilpailu Sprintti ja Keskimatka 2.8.2009 Mynämäellä Fillari-Cup

Lisätiedot

Agricolan Monenlaista luettavaa 2

Agricolan Monenlaista luettavaa 2 Helikopteri Jo 500 vuotta sitten italialainen keksijä Leonardo da Vinci suunnitteli helikopterin. Silloin sellaista ei kuitenkaan osattu vielä valmistaa. Vasta 70 vuotta sitten tehtiin ensimmäinen toimiva

Lisätiedot

Viestintävastaavien koulutus 1.2.2014

Viestintävastaavien koulutus 1.2.2014 Viestintävastaavien koulutus 1.2.2014 Ainejärjestöjen tiedotus ja viestintä Ainejärjestö yhdistää opiskelijoita ja välittää tietoa eri suuntiin. Sen kautta opiskelijat saavat tärkeää tietoa ja ainejärjestö

Lisätiedot

Kesäiset kenttäpelit kokoavat eläkeläisikäisiä rentoon yhdessäoloon ihan kilpakentille asti.

Kesäiset kenttäpelit kokoavat eläkeläisikäisiä rentoon yhdessäoloon ihan kilpakentille asti. LOPEN LEHTI 32/13 Lopen Eläkkeensaajat isännöi EKL:n Hämeen piirin mölkkykisat Kesäiset kenttäpelit kokoavat eläkeläisikäisiä rentoon yhdessäoloon ihan kilpakentille asti. EKL:n ensimmäisen mölkyn piirimestaruus

Lisätiedot

Voit itse päättää millaisista tavaroista on kysymys (ruoka, matkamuisto, CD-levy, vaatteet).

Voit itse päättää millaisista tavaroista on kysymys (ruoka, matkamuisto, CD-levy, vaatteet). Kirjoittaminen KESKITASO Lyhyet viestit: 1. Ystäväsi on lähtenyt lomamatkalle ja pyytänyt sinua kastelemaan hänen poissa ollessaan kukat. Kun olet ystäväsi asunnossa, rikot siellä vahingossa jonkin esineen.

Lisätiedot

Haastattelut e-kioskin käyttäjäkokemuksista. Mira Hänninen Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haastattelut e-kioskin käyttäjäkokemuksista. Mira Hänninen Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Haastattelut e-kioskin käyttäjäkokemuksista Mira Hänninen Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Sukupuoli ja ikä Haastattelin Kirjasto 10:ssä 14 henkilöä, joista seitsemän oli naisia (iät 24, 25, 36, 36, 50,

Lisätiedot

Luokkakisat

Luokkakisat Palkinnot Palkinnot Kuuluttajat, Kuuluttajat, Musiikki Musiikki Luokkakisat 8.-9.4.2017 Kahvituspiste talkooväelle Tuomaripalaverit keittiö Roll-up Roll-up portiksi portiksi Takakatsomot Esitysalue uusin

Lisätiedot

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2015 PÖYTÄKIRJA

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2015 PÖYTÄKIRJA F.C. Barcelona Fan Club Finland n:o 1426 www.fcbarcelonafinland.com PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 2015 1(3) YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2015 PÖYTÄKIRJA 1 Kokouksen avaus Jari Pekkola toivotti jäsenet tervetulleeksi

Lisätiedot

JYYn liikunta-avustukset

JYYn liikunta-avustukset JYYn liikunta-avustukset Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta myöntää hakemuksesta liikunta-avustuksia. Liikuntaavustusten tarkoitus on tukea tasapuolisesti JYYn piirissä toimivien järjestöjen ja muiden

Lisätiedot

Hallituksen kokous 12/2013 Aika : Maanantai 1.4.2013 klo 10.00 Paikka : Ahosen residenssi, Kansankatu 4 b 28, 96100 Rovaniemi.

Hallituksen kokous 12/2013 Aika : Maanantai 1.4.2013 klo 10.00 Paikka : Ahosen residenssi, Kansankatu 4 b 28, 96100 Rovaniemi. OIKEUSTIETEIDEN YLIOPPILAIDEN YHDISTYS ARTIKLA RY Pöytäkirja Hallituksen kokous 12/2013 Aika : Maanantai 1.4.2013 klo 10.00 Paikka : Ahosen residenssi, Kansankatu 4 b 28, 96100 Rovaniemi. Läsnä: Jäsenet:

Lisätiedot

Kilpailu on tarkoitettu parturi-kampaamoalan opiskelijoille sekä julkisissa että yksityisissä oppilaitoksissa.

Kilpailu on tarkoitettu parturi-kampaamoalan opiskelijoille sekä julkisissa että yksityisissä oppilaitoksissa. Säännöt Kilpailu on tarkoitettu parturi-kampaamoalan opiskelijoille sekä julkisissa että yksityisissä oppilaitoksissa. Teema: Cutrin Pohjoisen luonnon taika Suunnittele ja toteuta oma näkemyksesi: Mihin

Lisätiedot

Paikalla: Liisa Ahlava, Pertti Huotari, Piita Kiviaho, Mikko Mankinen, Maria Martti, Hanna Oksanen, Jaakko Stenhäll (kohtaan 9) ja Katja Tuomenvirta

Paikalla: Liisa Ahlava, Pertti Huotari, Piita Kiviaho, Mikko Mankinen, Maria Martti, Hanna Oksanen, Jaakko Stenhäll (kohtaan 9) ja Katja Tuomenvirta ELÄVÄN KIRJALLISUUDEN YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS tiistaina 27.9.2011 klo 18 Kahvila Hertassa Paikalla: Liisa Ahlava, Pertti Huotari, Piita Kiviaho, Mikko Mankinen, Maria Martti, Hanna Oksanen, Jaakko Stenhäll

Lisätiedot

KILPAILUOHJEET. Tervetuloa Suur-Savon alueen 71. maakuntaviestiin ja Tsemppi-harrasteviestiin 7.2.2015 Mäntyharjuun!

KILPAILUOHJEET. Tervetuloa Suur-Savon alueen 71. maakuntaviestiin ja Tsemppi-harrasteviestiin 7.2.2015 Mäntyharjuun! KILPAILUOHJEET Tervetuloa Suur-Savon alueen 71. maakuntaviestiin ja Tsemppi-harrasteviestiin 7.2.2015 Mäntyharjuun! YLEISTÄ Maakuntaviestiin voivat osallistua henkilöt, jotka ovat henkikirjoilla kyseisessä

Lisätiedot

Timo Martikainen ICT, Varia. Matka Kiinassa

Timo Martikainen ICT, Varia. Matka Kiinassa Matka Kiinassa Reissu lähti liikkeelle 30.10.2016 Helsinki Vantaa -lentokentältä. Mukaan lähti 7 opiskelijaa ja ensimmäiseksi 1,5 viikoksi kolme opettajaa: Jarno, Arttu ja Heimo. Kaikkia vähän jännitti,

Lisätiedot

Kilpailuohjeet Tuplasprintti suunnistuskilpailu klo 12.15

Kilpailuohjeet Tuplasprintti suunnistuskilpailu klo 12.15 11.9.2013 1(5) Kilpailuohjeet Tuplasprintti suunnistuskilpailu 14.9.2013 klo 12.15 Huom! Tämä on alustava kilpailuohje. Tarkista lopullinen kilpailuohje kilpailupaikalla. Tuplasprintti Tuplasprintti on

Lisätiedot

Talkoolaisten tehtävät agilitykilpailussa 16.-17.5.2015

Talkoolaisten tehtävät agilitykilpailussa 16.-17.5.2015 Talkoolaisten tehtävät agilitykilpailussa 16.-17.5.2015 ILMOITTAUTUMISPISTE ottavat vastaan kilpailukirjat ja laittavat ne oikeisiin laatikoihin tarkastavat kirjojen oikeellisuuden (esim. vanha kirja tulee

Lisätiedot

Viestintä- ja tiedotuskoulutus 2014. Taimo Halme Viestintävastaava Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta

Viestintä- ja tiedotuskoulutus 2014. Taimo Halme Viestintävastaava Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta Viestintä- ja tiedotuskoulutus 2014 Taimo Halme Viestintävastaava Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta Viestintä on valtaa Ainejärjestö on antanut tiedottajalleen mandaatin kontrolloida tiedon liikkumista

Lisätiedot

Työssäoppimassa Espanjan Fuengirolassa

Työssäoppimassa Espanjan Fuengirolassa Työssäoppimassa Espanjan Fuengirolassa Fuengirola Fuengirola on kaupunki eteläisessä Espanjassa, Andalusian maakunnassa. Kaupunki sijaitsee Välimeren rannalla Costa del Solin eli Aurinkorannikon alueella.

Lisätiedot

Vahvinmies-kilpailun säännöt

Vahvinmies-kilpailun säännöt Vahvinmies-kilpailun säännöt 1. Lajit ja niiden toteutus 1.1. Tukkipunnerrus - tukin paino on 65 kiloa - toteutusmuotona toistot/minuutti - tuomaristo laskee suoritukset ja täten myös hylkää vajaat punnerrukset

Lisätiedot

Johtoryhmän kokous 19.5.2009 klo 9 11 / Mikkeli / Kaupungintalo

Johtoryhmän kokous 19.5.2009 klo 9 11 / Mikkeli / Kaupungintalo UUSI PARADIGMA MUN JUTTU! Johtoryhmän kokous 19.5.2009 klo 9 11 / Mikkeli / Kaupungintalo Muistio 1. Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 9.00 ja toivotti osallistujat tervetulleiksi kera kahvin. - puheenjohtajana

Lisätiedot

LAUSESANAT KONJUNKTIOT

LAUSESANAT KONJUNKTIOT LAUSESANAT KONJUNKTIOT Ruusu ja Pampeliska ovat marsuja. Marja on vanhempi kuin Anna. Otatko teetä vai kahvia? JA TAI VAI (kysymyslause) MUTTA KOSKA (syy) KUN KUIN (vertailu) ETTÄ JOS SEKÄ Mari ja Matti

Lisätiedot

Puolue ry pöytäkirja 3/14. Hallituksen kokous. Aika: 3.2.2014 klo 17.00-20.00. Paikka: Ylä-Ruth. Läsnä: Topi-Veli Arpiainen (pj)

Puolue ry pöytäkirja 3/14. Hallituksen kokous. Aika: 3.2.2014 klo 17.00-20.00. Paikka: Ylä-Ruth. Läsnä: Topi-Veli Arpiainen (pj) Puolue ry pöytäkirja 3/14 Hallituksen kokous Aika: 3.2.2014 klo 17.00-20.00 Paikka: Ylä-Ruth Läsnä: Topi-Veli Arpiainen (pj) Joonas Majava (sihteeri) Sonja Kuvaja Essi Tarkiainen Noora Luukka Miia Pietilä

Lisätiedot

HAKUOHJEET RINGETEN NAISTEN MM2015 JA NUORTEN U19 MM2015 JÄRJESTÄJILLE

HAKUOHJEET RINGETEN NAISTEN MM2015 JA NUORTEN U19 MM2015 JÄRJESTÄJILLE HAKUOHJEET RINGETEN NAISTEN MM2015 JA NUORTEN U19 MM2015 JÄRJESTÄJILLE AJANKOHTA 28.12.2015 3.1.2016 1. Naisten finaalipeli perjantaina 2. Naisten finaalipeli lauantaina 3. Naisten finaalipeli (tarvittaessa)

Lisätiedot

JPH Fysio-tempo Mouhijärvellä 9.5.2015

JPH Fysio-tempo Mouhijärvellä 9.5.2015 JPH Fysio-tempo Mouhijärvellä 9.5.2015 Puheenjohtajan tervehdys Moro! Tervetuloa kaikki kilpailemaan 9.5. äitienpäivän aattona keväiselle Mouhijärvelle JPH Fysio-tempoon. Kausi on aluillaan ja nyt on hyvä

Lisätiedot

SEURATIEDOTE MAALISKUU/2004

SEURATIEDOTE MAALISKUU/2004 26.3.2004 SEURATIEDOTE MAALISKUU/2004 PELISSÄ ELÄMÄ TAPAHTUMA 3.-4.4. VANTAALLA! KEVÄTKOKOUS 18.4. KUTSU, ESITYSLISTA JA VALTAKIRJA PELISÄÄNTÖPALAUTE Varaa aikaa ihmisille, jotka ovat Sinulle tärkeitä

Lisätiedot

Aika 18 19.4.2015. Paikka. Kilpailun aikataulu: Linnanmaan liikuntahalli, Virkakatu 1, 90540 Oulu. Lauantai 18.4.2015. Halli ja info aukeaa

Aika 18 19.4.2015. Paikka. Kilpailun aikataulu: Linnanmaan liikuntahalli, Virkakatu 1, 90540 Oulu. Lauantai 18.4.2015. Halli ja info aukeaa Aika 18 19.4.2015. Paikka Linnanmaan liikuntahalli, Virkakatu 1, 90540 Oulu Kilpailun aikataulu: Lauantai 18.4.2015 klo 8.30 klo 10.30 klo 9.00 klo 10.30-12.30 klo 13.00 klo 19.10 Sunnuntai 19.4.2015 klo

Lisätiedot

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Hyvää kesää toivottaa; Vapaaaikatoimi Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Ohjattua leikkikenttätoimintaa 6.-30.06.2016 Kielosaari klo 13-16, Vanhatie 73 Saaren koulu klo 10-13, Koulutie 9

Lisätiedot

3 ESITYSLISTA Jaettua listaa muutettiin lisäämällä kohta 18. Hyväksyttiin muokattu lista työjärjestykseksi.

3 ESITYSLISTA Jaettua listaa muutettiin lisäämällä kohta 18. Hyväksyttiin muokattu lista työjärjestykseksi. Heinolan Nuorisovaltuusto Pöytäkirja 10/2017 Aika 30.10.2017 klo 16.01 Paikka Nuorisokeskus Pleissi, Heinola Läsnä: Varpu Lietzén Sera Gariorska Viivi Tuovinen puheenjohtaja varapuheenjohtaja sihteeri

Lisätiedot

19,00 - Palkintojenjako perjantain ja lauantain SM-kilpailujen osalta Hotelli Sorsanpesä, Törnäväntie 27 60200 Seinäjoki

19,00 - Palkintojenjako perjantain ja lauantain SM-kilpailujen osalta Hotelli Sorsanpesä, Törnäväntie 27 60200 Seinäjoki Kilpailuohjeet Veteraanien SM-ampumahiihdot Seinäjoella 2015 Ohjelma pe 20.2 13,00 15,00 Harjoittelumahdollisuus 16,45 17,45 Kohdistus MN 120, 150, 180, 200 18,00 - Viestit MN 120, 150, 180, 200 la 21.2

Lisätiedot

Sinulla on 1 minuutti aikaa valmistautua tehtävään. Sinulla on 1,5 minuuttia aikaa puhua aiheesta.

Sinulla on 1 minuutti aikaa valmistautua tehtävään. Sinulla on 1,5 minuuttia aikaa puhua aiheesta. Tehtävä 1 Kertominen Sinulla on 1 minuutti aikaa valmistautua tehtävään. Sinulla on 1,5 minuuttia aikaa puhua aiheesta. Kertominen Tehtävä 1 Millainen ajankäyttäjä olet? Miten suhtaudut aikaan? Oletko

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu! 1 /! 6 ARMATUURI RY 8/

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu! 1 /! 6 ARMATUURI RY 8/ ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu! 1 /! 6 ENERGIATEKNIIKAN KILTA PÖYTÄKIRJA ARMATUURI ry Ylioppilastalo Laserkatu 10 53850 Lappeenranta HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 12.00 Paikka: Mikroluokka 4502,

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2014 Sivu 73

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2014 Sivu 73 KOKOUSAIKA 13.10.2014 klo 17.30 19.05 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 302 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Naskali Essi Metsämäki Herkko Säilä Rita Rantala

Lisätiedot

Vankien tupakointi vankeuslain muutoksessa

Vankien tupakointi vankeuslain muutoksessa Vankien tupakointi vankeuslain muutoksessa Erityisasiantuntija, VTT Ulla Knuuti, Rikosseuraamuslaitos, Keskushallintoyksikkö VI Valtakunnalliset Tupakka ja terveys -päivät 3.12.2014 Tupakointi vankien

Lisätiedot

Erotu joukosta. Miksi seurojen on oltava aktiivisia tiedottajia. Arja Vartia

Erotu joukosta. Miksi seurojen on oltava aktiivisia tiedottajia. Arja Vartia Erotu joukosta Miksi seurojen on oltava aktiivisia tiedottajia Arja Vartia Toimitusten resurssit Urheilutoimituksissa on yleensä viikonloppuisin vain muutama toimittaja Medioiden kustannuspaineet ovat

Lisätiedot

Oppilaiden motivaation ja kiinnostuksen lisääminen matematiikan opiskeluun ja harrastamiseen. Pekka Peura 28.01.2012

Oppilaiden motivaation ja kiinnostuksen lisääminen matematiikan opiskeluun ja harrastamiseen. Pekka Peura 28.01.2012 Oppilaiden motivaation ja kiinnostuksen lisääminen matematiikan opiskeluun ja harrastamiseen Pekka Peura 28.01.2012 MOTIVAATIOTA JA AKTIIVISUUTTA LISÄÄVÄN OPPIMISYMPÄRISTÖN ESITTELY (lisätietoja maot.fi)

Lisätiedot

Vantaan Ladun 25. isänpäivän polkuretki Isänpäivän polkuretki sunnuntaina 13.11.2011.

Vantaan Ladun 25. isänpäivän polkuretki Isänpäivän polkuretki sunnuntaina 13.11.2011. 25. isänpäivän polkuretki Isänpäivän polkuretki sunnuntaina 13.11.2011. Polkuretken teemana on SUUNNISTUS, Bisan majalla suunnistuksenohjausta, voit kokeilla suunnistustaitojasi suunnistusrasteilla Bisan

Lisätiedot

Haastepyöräily kysely 2015

Haastepyöräily kysely 2015 Haastepyöräily kysely 2015 1. Kunnan/kaupungin nimi Punkalaidun Harjavalta Kankaanpää Pyhäranta Parkano Kemiönsaari Siikainen Eura Ulvilan kaupunki Kihniö Kokemäen kaupunki Mynämäki Köyliö Taivassalo Huittinen

Lisätiedot

Taitajaa taitavammin. Taitaja-päällikkö Pekka Matikainen Skills Finland ry

Taitajaa taitavammin. Taitaja-päällikkö Pekka Matikainen Skills Finland ry Taitajaa taitavammin Taitaja-päällikkö Pekka Matikainen Skills Finland ry 6. Miten hyvin kilpailulajisi järjestelyt mielestäsi sujuivat? 1=erittäin huonosti 2=huonosti 3=kohtalaisesti 4=hyvin 5=erittäin

Lisätiedot

Haluaisin mennä nukkumaan Verbi + verbi + verbi

Haluaisin mennä nukkumaan Verbi + verbi + verbi Verbien rektioita Haluaisin mennä nukkumaan Verbi + verbi + verbi Jos lauseessa on useita verbejä, missä muodossa 2. tai 3. verbi ovat? -Jos lauseessa on useita verbejä peräkkäin, 1. verbi taipuu normaalisti,

Lisätiedot

Edustusoikeus yleissääntöjen mukaisesti. Perheenjäsenillä ei ole osallistumisoikeutta.

Edustusoikeus yleissääntöjen mukaisesti. Perheenjäsenillä ei ole osallistumisoikeutta. 1(5) SALIBANDY 1 YLEISTÄ Sotilasurheiluliiton salibandymestaruuskilpailuissa noudatetaan Suomen Salibandyliiton sääntöjä ( www.salibandy.net ) sekä Suomen Sotilasurheiluliiton yleissääntöjä alla olevin

Lisätiedot

TERVETULOA VOIMANPESÄÄN. Miian tarina

TERVETULOA VOIMANPESÄÄN. Miian tarina TERVETULOA VOIMANPESÄÄN Miian tarina Ajattelin, että tää on viimeinen ovi, jonka avaan. Oon hakenut apua jo niin monesta paikasta tuntuu, että kukaan ei osaa auttaa. Sossu sanoi, että mun kannattais mennä

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS KOKOUKSEN PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS KOKOUKSEN PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA... 29 Nuorisovaltuuston kokous ESITYSLISTA AIKA ke 30.8.2017 17.30 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...32 2 KOKOUKSEN AVAUS...32 3 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Puutarharavintola Kääntöpöytä

Puutarharavintola Kääntöpöytä Puutarharavintola Kääntöpöytä Palvelut yksityistilaisuuksiin Kuvaus ja hinnasto Tilat Pasilan veturitallien vanhaan veturinkääntöpöytään rakennettu kasvihuone soveltuu ruokailu- ja kokoustilaksi 15-40

Lisätiedot

Lost In Kajaani Adventure Alustava aikataulu, päivitetty

Lost In Kajaani Adventure Alustava aikataulu, päivitetty Lost In Kajaani Adventure 15.-16.9.2017 Alustava aikataulu, päivitetty 30.3.2017 Huomioitavaa seikkailun aikataulusta: - Tämän vuoden seikkailun aikataulu on laadittu seuraavin periaattein: > Järjestäjän

Lisätiedot

VANHEMMAT JA RYHMÄN VASTUUHENKILÖT

VANHEMMAT JA RYHMÄN VASTUUHENKILÖT VANHEMMAT JA RYHMÄN VASTUUHENKILÖT Välitämme ja vastaamme lapsesta, asetamme rajat Ohjaamme lapsiamme omatoimisuuteen Pyrimme kasvattamaan lapsiamme terveisiin elämäntapoihin huom! Esimerkin voima :) Tarjoamme

Lisätiedot

PÄIVÄKIRJA. HYVÄÄ JA AURINKOISTA KESÄÄ JA KIITOS KAUDESTA! terveisin Terhi 27.4.2008

PÄIVÄKIRJA. HYVÄÄ JA AURINKOISTA KESÄÄ JA KIITOS KAUDESTA! terveisin Terhi 27.4.2008 PÄIVÄKIRJA 26.5.2008 Tyttöjen kausi päättyi muutaman viikon takaisiin harrastesarjojen SM-kisoihin Jyväskylässä. Sijoitus oli hienosti neljäs, tosin harmittavasti 0.05 pisteen päässä pronssi mitalista.

Lisätiedot

KILPAILIJAINFO HONG KONG -HANKIRALLI 26.-27.02.2005. Kilpailupäivän aikataulu

KILPAILIJAINFO HONG KONG -HANKIRALLI 26.-27.02.2005. Kilpailupäivän aikataulu KILPAILIJAINFO HONG KONG -HANKIRALLI 26.-27.02.2005 Kilpailupäivän aikataulu 26.02.2005 klo 07.00 Tuomariston 1. kokous 07.30 Kilpailutoimisto avataan 07.30 Kilpailupapereiden tarkastus alkaa kilpailutoimistossa

Lisätiedot

KILPAILUTOIMISTO Kilpailupäivänä klo 7.30 alkaen, Jättiläisenmaan ravintolan alakerroksessa Kilpailutoimisto Tanja Mähönen 040 7659298

KILPAILUTOIMISTO Kilpailupäivänä klo 7.30 alkaen, Jättiläisenmaan ravintolan alakerroksessa Kilpailutoimisto Tanja Mähönen 040 7659298 KILPAILIJATIEDOTE Kilpailun nimi Jättiläisenmaa RalliSprint Päivämäärä 21.03.2015 Kilpailun järjestäjä Ralli Team Kainuu Ry / Harrasteralli Ry Paikkakunta Kivesvaara 1. KILPAILUSTA YLEENSÄ 1.1 Kilpailun

Lisätiedot

LOPPURAPORTTI, YHTEISÖLLINEN TERVEYDEN EDISTÄMISEN HANKERAHA n:o 1160

LOPPURAPORTTI, YHTEISÖLLINEN TERVEYDEN EDISTÄMISEN HANKERAHA n:o 1160 SAVONLINNAN HYVINVOINTITYÖRYHMÄ Paula Vilpponen YTHS, Savonlinnan toimipiste Kuninkaankartanonkatu 7 57100 Savonlinna LOPPURAPORTTI, YHTEISÖLLINEN TERVEYDEN EDISTÄMISEN HANKERAHA n:o 1160 LÄHDE LIIKKUMAAN

Lisätiedot

ESTIEM Nordic Regional Coordination Meeting Lappeenranta 4.- 8.10.2012

ESTIEM Nordic Regional Coordination Meeting Lappeenranta 4.- 8.10.2012 ESTIEM Nordic Regional Coordination Meeting Lappeenranta 4.- 8.10.2012 Torstaina 4.10. saapuivat osallistujat ympäri Suomea ja Norjan Trondheimista. Illalla kokoonnuimme Kaplaakin kiltahuoneelle, jonne

Lisätiedot

Kilpailijainfo SM Rallicross Honkajoki

Kilpailijainfo SM Rallicross Honkajoki Kilpailijainfo SM Rallicross Honkajoki 31.8.2013 Tervetuloa kauden päätökseen, Honkajoella järjestettävään SM Rallicrossin finaaliin. Rata-alue sijaitsee Honkajoella osoitteessa Vanha maantie 237 (kts.

Lisätiedot

Aika alkaa ja päättyy rastihenkilön merkistä. Aikaa tehtävän suorittamiseen on 10 minuuttia.

Aika alkaa ja päättyy rastihenkilön merkistä. Aikaa tehtävän suorittamiseen on 10 minuuttia. Sarja: Sudenpennut Rasti X Tehtävä X Maksimipisteet 3 Taitotehtävä ENSIAPU Tehtäväkäsky Aika alkaa ja päättyy rastihenkilön merkistä. Aikaa tehtävän suorittamiseen on 10 minuuttia. Lauman tehtävänä on

Lisätiedot

ITÄ-SUOMEN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA

ITÄ-SUOMEN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA ITÄ-SUOMEN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA Pöytäkirja Kampusvaliokunnan kokous 1/2017 Aika: 26.1.2017 klo 12 Paikka: AJ-tila Savonlinnan kampuksella Läsnä: Heikki Räihä PAIKALLA Ilari Katajamäki POISSA Maija

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013 JÄSENKIRJE 2/2013 13.9.2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY Syksyn tuuli jo puissa puhaltelee ja on tullut aika ryhtyä hommiin. Syksyn toimintakalenteriin on koottu tuttuun tapaan yritysvierailuja ja

Lisätiedot

Amazing Oulu 2007. Päihteetön kaupunkisuunnistus Oulussa 9.5.2007. loppuraportti

Amazing Oulu 2007. Päihteetön kaupunkisuunnistus Oulussa 9.5.2007. loppuraportti Amazing Oulu 2007 Päihteetön kaupunkisuunnistus Oulussa 9.5.2007 loppuraportti Tiivistelmä AmazingOulu 2007 Idea tapahtumaan saatiin aiempina vuosina järjestetyistä vastaavista päihteettömästi tapahtumista

Lisätiedot

Valtakunnallinen kuurojen emäntien tietoja taitokilpailu

Valtakunnallinen kuurojen emäntien tietoja taitokilpailu -juliste -kutsu kilpailuun -ohjelma -kokouskutsu Valtakunnallinen kuurojen emäntien tietoja taitokilpailu -ilmoittautuminen -kilpailusäännöt 17.10.2015 Peltolan koulu, Lummetie 27 b Tikkurila, Vantaa emantakisat@gmail.com

Lisätiedot

SÄÄNNÖT SUJUVA! RAKENNETTU YMPÄRISTÖ 2025 INFOGRAFIIKKAKILPAILU 1 KILPAILUN TARKOITUS KILPAILUTEHTÄVÄ INFOTYÖPAJAT...

SÄÄNNÖT SUJUVA! RAKENNETTU YMPÄRISTÖ 2025 INFOGRAFIIKKAKILPAILU 1 KILPAILUN TARKOITUS KILPAILUTEHTÄVÄ INFOTYÖPAJAT... SÄÄNNÖT Sujuva! Säännöt Sivu 2 (6) SUJUVA! RAKENNETTU YMPÄRISTÖ 2025 INFOGRAFIIKKAKILPAILU SÄÄNNÖT 1 KILPAILUN TARKOITUS... 3 2 KILPAILUTEHTÄVÄ... 3 3 INFOTYÖPAJAT... 4 4 SARJAT JA OSALLISTUJAT... 4 5

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 21.3.2014 13/2014

PÖYTÄKIRJA 21.3.2014 13/2014 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Perjantai 21.3.2014 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto Sörnäisten rantatie 33 B Eero Rapola, puheenjohtaja Ella Hiltunen, sihteeri Sini Tervo Laura Parkkisenniemi

Lisätiedot

Kuuttiset. Saapumislehti. Taipalsaari 28.6.-3.7.2015. KASPELIn palokuntanuorten oma lehti

Kuuttiset. Saapumislehti. Taipalsaari 28.6.-3.7.2015. KASPELIn palokuntanuorten oma lehti Kuuttiset Saapumislehti Taipalsaari 28.6.-3.7.2015 KASPELIn palokuntanuorten oma lehti Leiripäällikön terveiset Vihdoinkin on tulla aika perinteisen pelastusalanliiton vuosittaisen koulutusleirin. Toivotankin

Lisätiedot

TURUN YLIOPISTO. Raportti Opetuksen kehittäminen ja tuki Harjoittelija Anna Vuolle PEDA-FORUM-PÄIVÄT TURUSSA 21-22.5.2008

TURUN YLIOPISTO. Raportti Opetuksen kehittäminen ja tuki Harjoittelija Anna Vuolle PEDA-FORUM-PÄIVÄT TURUSSA 21-22.5.2008 TURUN YLIOPISTO Raportti Opetuksen kehittäminen ja tuki Harjoittelija Anna Vuolle PEDA-FORUM-PÄIVÄT TURUSSA 21-22.5.8 Peda-forumin valtakunnalliset opetuksen kehittämispäivät järjestettiin tänä keväänä

Lisätiedot

RAPORTTI. Pajapäivä Joensuun Steinerkoululla 20.5.2014. Joensuussa 22.5.2014 Tuuli Karhumaa

RAPORTTI. Pajapäivä Joensuun Steinerkoululla 20.5.2014. Joensuussa 22.5.2014 Tuuli Karhumaa RAPORTTI Pajapäivä Joensuun Steinerkoululla 20.5.2014 Joensuussa 22.5.2014 Tuuli Karhumaa Johdanto Työpajatoiminta matemaattisissa aineissa kurssiin kuului työskentely SciFest-tapahtumassa. Itse en päässyt

Lisätiedot

Esimerkkikysymyksiä: Tulitko pyörällä kouluun? Syötkö lähes päivittäin koulussa välipalan? Käytkö päivittäin välitunnilla ulkona?

Esimerkkikysymyksiä: Tulitko pyörällä kouluun? Syötkö lähes päivittäin koulussa välipalan? Käytkö päivittäin välitunnilla ulkona? 1 Idealaboratorio on työpaja, jossa nuoret pääsevät itse ideoimaan koulun toimintakulttuuria. Työpaja on suunniteltu 15-60 hengelle ja ideointi tapahtuu 4-5 oppilaan ryhmissä. 60-90 minuuttia kestävän

Lisätiedot

1. Yleistä tutkimuksesta 2. Tutkimuksen tulokset 3. Yhteenveto. Sisällys

1. Yleistä tutkimuksesta 2. Tutkimuksen tulokset 3. Yhteenveto. Sisällys 1. Yleistä tutkimuksesta 2. Tutkimuksen tulokset 3. Yhteenveto Sisällys 1 1. Yleistä tutkimuksesta 2. Tutkimuksen tulokset 3. Yhteenveto Yleistä tutkimuksesta 2 YLEISTÄ TUTKIMUKSESTA Tutkimuksen tavoitteena

Lisätiedot

Komeat puitteet rennolle tapahtumalle

Komeat puitteet rennolle tapahtumalle Bodomin kartanon väki toivottaa sinut tervetulleeksi! Master Golf toimii Bodom-järven rannalla, historiallisen Bodomin kartanon ympärillä, Espoossa. Yhtiö on perustettu vuonna 1987 ja sillä on kaksi erilaista

Lisätiedot

Pöytäkirja 9 /2015. Aika: 19.11.2015 klo 18.00 Paikka: Yläkiventie 4 D Kerhohuone

Pöytäkirja 9 /2015. Aika: 19.11.2015 klo 18.00 Paikka: Yläkiventie 4 D Kerhohuone Helsingin kaupungin asunnot Oy 20.11.2015 Heka Myllypuro Vuokralaistoimikunta 1 (2) Pöytäkirja 9 /2015 Aika: 19.11.2015 klo 18.00 Paikka: Yläkiventie 4 D Kerhohuone 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi

Lisätiedot

SURF IDEA BOOK 2013. www.surfaces.fi YOUR IDEA. OUR SURFACES.

SURF IDEA BOOK 2013. www.surfaces.fi YOUR IDEA. OUR SURFACES. SURF IDEA BOOK 2013 Arkkitehti: Ota yhteyttä saat 15 itunes App Store -lahjakortin käytettäväksi iphone ja ipad -applikaatioihin! Linkki sisällä 1 2 Vapaus keskittyä arkkitehtuurin suunnitteluun Puucomp

Lisätiedot

Kokouskutsu oli lähetetty ajoissa ja paikalla oli yli puolet hallituksen jäsenistä. Todettiin kokous päätösvaltaiseksi.

Kokouskutsu oli lähetetty ajoissa ja paikalla oli yli puolet hallituksen jäsenistä. Todettiin kokous päätösvaltaiseksi. Informaatioverkostojen kilta Athene ry Hallituksen kokous 14/2013, 2.5.2013 klo 12.15 @OLOhuone Paikalla: Otso Hannula, Lotta Ahonen, Sofia Ahanen, Pietari Keskinen, Edward Landtman, Christian Mohn, Tiitu

Lisätiedot

Hääjuhlien järjestämisohjeet, menuvaihtoehdot ja hinnasto

Hääjuhlien järjestämisohjeet, menuvaihtoehdot ja hinnasto Hääjuhlien järjestämisohjeet, menuvaihtoehdot ja hinnasto 1.1. 31.12.2014 Etelä-Pohjanmaan Opistolla järjestät onnistuneet juhlat YLEISTÄ Vanhan päärakennuksen juhlasalissa on tilat noin 150 henkilölle

Lisätiedot

PöYTÄKIRJA Hallituksen kokous 8 / 2012

PöYTÄKIRJA Hallituksen kokous 8 / 2012 15.5.2012 PL 1627 70211 KUOPIO hallitus@serveriry.fi serveriry.fi PöYTÄKIRJA Hallituksen kokous 8 / 2012 Aika: Maanantaina 14.5.2012 klo 14:15 Paikka: Malja, Kuopio Läsnä: Aappo Alamäki, hallituksen PJ

Lisätiedot