INFOKIRJE. Toukokuu Kesän swing-tanssit Ainolassa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "INFOKIRJE. Toukokuu 2009. Kesän swing-tanssit Ainolassa"

Transkriptio

1 INFOKIRJE 1 (9) Toukokuu 2009 Kaikki kirjeessä olevat tiedot löytyvät ajan- tasaisina myös Breakin nettisivulta Kesän swing-tanssit Ainolassa Kevään viikkoharjoituksista on jäljellä enää ensi keskiviikolle 6.5. siirtyneet Boogie Woogie alkeet II:n viimeinen kerta. Kurssi alkaa normaalista poiketen puolta tuntia myöhemmin eli Tämän jälkeen säännöllisissä harkoissa on noin neljän kuukauden tauko. Jotta kaikki talven aikana opittu ei pääsisi helteiden keskellä unohtumaan, kokoonnutaan lomien keskellä kuusi kertaa Ainolan lavalle tanssimaan: tiistai 2.6. kello tiistai 9.6. kello tiistai kello tiistai kello tiistai kello tiistai kello Pääsymaksu on yhtä minimaalinen kuin viime kesänäkin. Vain 2 euroa / ilta / henkilö. Kevään viimeiset tanssibileet pidetään ensi viikon perjantaina 8. toukokuuta Jyväskylän tanssiopistolla kesäisissä tunnelmissa. Aurinko paistaa, luonto alkaa vihertää, mieli kutsuu kesälavoille ja hiekkarannoille. Sitä ennen kokoonnutaan tanssillisiin rantabileisiin hämyisemmissä tunnelmissa. Aurinkoista kesämusaa joka makuun ja tyyliin. Tunnelman kohottamiseksi kattoon jokaiselta löytyy taatusti omasta kaapista jotain kesäillan rantabileisiin sopivaa. Siis Bermuda-shortsit, Havaiji-paidat ja kukkamekot esiin! AIKA: Perjantai 8.5. klo PAIKKA: Jyväskylän tanssiopiston tanssisali, Cygnaeuksenkatu 9. Sisäänkäynti sisäpihan puolelta. Pihassa ei ole parkkipaikkoja, vaan autot on pysäköitävä kadun varteen. HINTA: Vapaaehtoinen 5 euron pääsymaksu vuokrakustannusten kattamiseksi. TARJOILU: Tarjolla musiikkia laidasta laitaan, rentoa tunnelmaa, Lidlin limsoja ja ennen kaikkea rentoa tanssimista. Lisäevästys nyyttäriperiaatteella. Tanssibileissä seuravaatteiden sovitus ja tilaus. Tanssi- tai sisäkengät mukaan, ulkojalkineiden käyttö salissa on kielletty. Tervetuloa kaikki tanssiseuroihin kuulumisesta tai kuulumattomuudesta riippumatta! Monipuolinen musiikkitarjonta swingistä ja boogista tangoon ja buggiin. Sekä suolaista että makeaa tarjoava C-oikeuksin varustettu Ainolan kesäkahvila on yleensä auki joka päivä iltamyöhään saakka. Nähdään ja tanssitaan kaikki kesä- ja elokuussa Ainolan lavalla!

2 Seuravaatteiden tilaus Seuran logo päivitettiin uuden nimen mukaiseksi. Sunnittelutyön teki graafikko Katri Moisala, joten lopputuloskin on sen mukainen. Uusi asettelu on kivan rock- ja swing-henkinen, mutta seuran historiaakaan ei ole unohdettu. Nyt sinulla on mahdollisuus saada uusi logo myös tanssi- ja harjoitusvaatteisiisi. Tarjolla tilattavaksi on t- paitoja ja collegeja. Tuotteet tulevat painotalo Silkkisiivestä. Painatus tehdään kestävällä silkkipainotekniikalla. Vaatteet ovat laadukkaita Fruit of the Loomin tuotteita - kaikki 100 prosenttista, hyvin pesua kestävää puuvillaa. 2 (9) Painatusväri on musta tai valkoinen kankaan väristä riippuen. Mallikappaleita pääsee kokeilemaan ja tilauksia otetaan vastaan: - perjantaina 8.5 tanssibileissä Jyväskylän tanssipistolla klo maanantaina Café Elosen yläkerrassa Mikäli et pääse kokeilemaan seuravaatteita kummallakaan kerralla, ota yhteyttä asustevastaavaamme Marko Moisioon viimeistään torstaina (p , marko.moisio@break.fi ). Tuotteet valmistuvat toukokuun aikana. Tilattujen tekstiilien hinta maksetaan seuran pankkitilille. Seuratekstiilit voit noutaa Ainolassa kesäkuussa järjestettävistä swing-tansseista. T-PAIDAT 1. Miesten/unisex T-paita ,00 - Koot S-XXXL - Kaksikymmentä värivaihtoehtoa! Katso tarkemmin nettisivuilta: tai tämän kirjeen lopusta. 2. Uusi kevyt naisten t-paita ,00 - Koot XS-XL - Kevyttä ja ohutta puuvillaa, uusi tuote. - Vaaleansininen, navy-sininen, vaalea pinkki, musta, valkoinen (5). COLLEGET 1. Miesten/Unisex College Full Zip/Sweat Jacket ,00 - Koot S-XXL - Grafiitti, viininpunainen, navy-sininen, teräksensininen, musta, valkoinen (6). 2. Naisten College Full Zip ,00 - Koot XS-XXL - Vaaleansininen, navy-sininen, vaaleanharmaa, vaalea beige, vaalea pinkki, punainen, musta, valkoinen (8). Hinnat sisältävät vaatteen, painatuksen ja alvin. Lisäksi tulee toimituskulut 2 euroa /henkilö. Viereisellä palstalla muutamia värimalleja. Voit katsoa kaikki värit ja tuotetiedot tarkemmin Fruit of the Loom Collection 2009 tai tämän kirjeen lopusta.

3 Vapaa-aika messut 3 (9) Break esiintyi Vapaa-aika 2009 messuilla Paviljongilla yhdessä paikallisten tanssiseurojen kanssa. Meidän esitysosuudessamme oli mm. boogia, lindyä ja west coast swingiä sekä bubbel-buggia. Esiintyjien ja messupöydän vieressä ahkerasti tanssineiden talkoolaisten lisäksi paikalla oli myös Arsi Anttila kameransa kanssa: Kaikki sivun kuvat: Arsi Anttila Lisää Arsin ja Kaukon ottamia messukuvia nettisivujen kuvagalleriassa.

4 Kevään kisoja Kesän tulevia tapahtumia 4 (9) Rock n Swing tanssien pohjoismaiden mestaruuskilpailut ja Boogie Woogie World Cup tanssittiin viime viikonloppuna Raisiossa. Mukana Suomea edustamassa oli siis myös breakkiläispari Kimmo Rantanen ja Saila Siironen, joilla oli paikka Buggin senioriluokassa. Kisakatsomossa jyväskyläläisiä kannustamassa oli myös kymmenkunta breakkiläistä. Buggin semifinaalin hitaan ja nopean kierroksen jälkeen Kimmo ja Saila olivat neljäntoista parin joukossa peräti kuudentena. Neljä ensimmäiseksi sijoittunutta pääsi suoraan finaaliin. Muilla oli edessä Hope Round, toiviokierros, josta vielä kolme parasta pääsi finaaliin. Tämä ei mennytkään enää yhtä hyvin, vaan breakkiläiset sijoittuivat toiviokierroksen viidenneksi ts. olivat toinen pari, joka jäi finaalin ulkopuolelle. Kimmon ja Sailan lopullinen sijoitus oli siis yhdeksäs. Taakse jäi kuitenkin viisi ruotsalaisparia, mikä oli kunnioitettava tulos sekin! Seuraavaksi kisataan SM-kisoissa Tampereella parin viikon päästä lauantaina Toukokuu Pe 1.5. klo Jyväskylä Big Band In the Mood of Glenn Miller A-salilla, Väinönkatu 7, Jyväskylä. Konsertissa kuullaan Millerin big bandin klassikoita mm. Moonlight Serenade, In the Mood, Pennsylvania ja Chattanooga Choo Choo. Konsertin solistivieraana on lauluyhtye Take Away. Liput 15/8 euroa. Ennakkomyynti on Nikolainkulman lippupisteessä. Pe-Su Vappu2009. Lavalattarileiri Hämeenlinnassa: Rumba (pe), Salsa (la), Cha Cha (su) sekä Bailatino (la-su). Järjestäjänä Boogie Tour. Pe 8.5. Breakin kevätkauden päättävät tanssibileet Jyväskylän tanssiopistolla klo Rantabileet! Bermudashortsit, Havaiji-paidat ja kukkamekot esiin! Osoite Cygnaeuksenkatu 9, käynti sisäpihalta. Vapaaehtoinen 5. kannatusmaksu. Tilaisuudessa seuravaatteiden tilaus ja sovitus. ( ). La Rock n Swing -tanssien SMkilpailut Tampereella, osoitteessa Tammelan koulu, Ilmarinkatu 17. Kilpailemassa Suomen kärkinimet kaikissa ikäsarjoissa! (järj. Boogie Tour). Ti Boogie Tour kevätkiertue Jyväskylässä. Valorinteellä klo Tanssina bugg, tunnit alkeista jatkotasoon. Tehokkailla intensiivikursseilla opit perusteet tai vahvistat jo hankkimiasi taitoja. Kursseilla on parinvaihto, joten kaikki pääsevät tanssimaan (järj. Boogie Tour). To-Su Rock n Swing valmentajakoulutus. PT1 (ensimmäinen osio uusille kokelaille), PT2, JT 1 ja JT 2. Rock'n'swing -tanssivalmentajiksi aikovat. Perehdytään yleiseen tanssivalmennukseen ja tutustutaan valmennuksen näkökulmasta koulutusohjelman lajeihin. Pe Willie and the Wolwes with Big Joe Louis (UK), Kukonhiekka Blues, Saarijärvi. Ke Boogie Tour kevätkiertue Jämsässä. Jämsän Paviljongilla, Paviljongintie Varsinaisia kisakuvia ei ole vielä saatavilla, mutta lämmittelysalissa Kimmolla ja Sailalla ainakin näytti virtaa riittävän. 31 klo Tanssina fusku, tunnit alkeista jatkotasoon. Tehokkailla intensiivi-

5 Kesäkuu kursseilla opit perusteet tai vahvistat jo hankkimiasi taitoja. Kursseilla on parinvaihto, joten kaikki pääsevät tanssimaan (järj. Boogie Tour). Ti 2.6. Swing-tanssit Ainolassa. Break järjestää yhdistetyt vaparit/tanssit Jyväsjärven rannalla sijaitsevalla kesälavalla klo Osoite: Rytmikuja 7. Harkoissa soitetaan tasapuolisesti sekä perinteistä lavamusiikki että swing-musiikkia. Tervetuloa! La 6.6. Projekti FUTURE osa 2 Viialassa. Valmentajakoulutusta juniorivalmentajille. Koulutus on suunnattu junnuvalmentajille tai sellaisiksi aikoville. Huom! Järj. Boogie Tour. Ti 9.6. Kesän 2. Swing-tanssit Ainolan lavalla klo Osoite: Rytmikuja 7. Pe-La Summer Bugg Suuri bugg-leiri. Neljä tasoa ja huippuopettajat. Ennakkotiedoista poiketen leiri järjestetään Nurmijärvellä, Rajamäellä! Järj. Boogie Tour. Ti Kesän 3. Swing-tanssit Ainolan lavalla klo Osoite: Rytmikuja 7. Ma-Ti Jutajaiset Rovaniemellä. Lajeina Fusku, Bugg ja Boogie Woogie (ma) sekä Cha Cha, Jive ja Bugg (ti). Järj. Boogie Tour. Ti Boogie Chillen klubi. Doug Jay (USA). Doug Jay yhtyeineen esittää vauhdikasta ja rokkaavaa rytmibluesia mottonaan kannat kattoon ja helmat heilumaan. La Mr. Breathless. Ravintola Ylä- Ruthissa, Jyväskylässä. Heinäkuu To-La Iskelmähimos. Tanssileiri, tansseaja, konsertteja ja mahtavaa festivaalimeininkiä. Tanssileirillä opettajina Suomen Tanssikoulu (Pirjo ja Tommi Koivula) sekä Tanssikoulu Jari Aaltonen (Sari ja Jari Aaltonen). Elokuu 5 (9) cha cha ja tango, lauantaina boogie woogie ja lindy hop, sunnuntaina bugg ja fusku. Järj. Boogie Tour. Ti Kesän 4. Breakin järjestämät Swing-tanssit Ainolan lavalla klo Osoite: Rytmikuja 7. Harkoissa soitetaan tasapuolisesti sekä perinteistä lavamusiikkia että swing-musiikkia. Tervetuloa! Ti Kesän 5. Swing-tanssit Ainolan lavalla klo Tervetuloa!. Ti Kesän 6. Swing-tanssit Ainolan lavalla klo Tervetuloa! Uusia tapahtumia voi ilmestyä nettisivuille, joten käy myös siellä. ( Tanssillisen vappuviikonlopun toivotuksin sin t. Tarja Johtokunta v. 2009: Kimmo Rantanen, puheenjohtaja p Tiina Kauranen p Mari Laari p Titta Liukkonen p Tarja Myllylä p Sami Naarminen p Mikael Papatheocharis p Varajäsenet: Tuula Leino p Leena Sarajärvi p Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@break.fi www-sivut: Pankkitili: Nordea Seuran yhteystiedot/osoite: Rock n Swing Dance Club Break ry. c/o Rantanen Kopparinkatu 6 B JYVÄSKYLÄ Pe-Su Happy Days 2009 Tangomarkkinoiden aikaan Nurmossa. Perjantaian

6 MIESTEN TAKKI 6 (9) NAISTEN TAKKI

7 MIESTEN / UNISEX T-PAITA 7 (9) NAISTEN T-PAITA

8 8 (9)

9 9 (9)

Kurssikuvaukset ja kevään valmentajat

Kurssikuvaukset ja kevään valmentajat INFOKIRJE Joulukuu 2009 Viikko-ohjelma: MAANANTAI (KYPÄRÄMÄKI) 1 (6) 18.00-19.30 Rock n Swing Special Mix (BW, Bugg, Fusku): 11.1. Boogie Woogie Special 18.1. Boogie Woogie Special 25.1. Bugg Special 1.2.

Lisätiedot

LAUANTAI :20-09:40 LEIRI-INFO SALISSA 2 KLO SALI 1 SALI 2 SALI 3 SALI 4

LAUANTAI :20-09:40 LEIRI-INFO SALISSA 2 KLO SALI 1 SALI 2 SALI 3 SALI 4 LAUANTAI 2.7 09:20-09:40 LEIRI-INFO SALISSA 2 10:00-11:00 Solotango Wanha Tango Bachata VARATTU AAMIAISELLE keskitaso (matalat kengät) jatko perustaso Nina Krook Juhani Jonna ja Lazaro 11:00-11:15 TAUKO

Lisätiedot

KEVÄTKAUDEN TANSSIKURSSIOHJELMA

KEVÄTKAUDEN TANSSIKURSSIOHJELMA JÄSENLEHTI 1/2013 KEVÄTKAUDEN TANSSIKURSSIOHJELMA Keski-Suomen Tanssin Ystävät KESTÄVÄT ry 1 KESKI-SUOMEN TANSSIN YSTÄVÄT KESTÄVÄT RY:N HALLITUS YLÄRIVI: Markku Kärkkäinen, jäsen, äänentoistolaitteet,

Lisätiedot

1. Streetdancea huippuopettajan johdolla Hiphop- ja Waacking workshop Heinolassa 24.11.!

1. Streetdancea huippuopettajan johdolla Hiphop- ja Waacking workshop Heinolassa 24.11.! Hei, Tässä marraskuun tiedotteessa olevia asioita: 1. Streetdancea huippuopettajan johdolla Hiphop- ja Waacking workshop Heinolassa 24.11.! 2. Argentiinalaisen tangon kurssi 24.11. 3. KULT-ACTION WEEK

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 3 / 2014

JÄSENTIEDOTE 3 / 2014 LAVATANSSISEURA TANSSIKAS RY JÄSENTIEDOTE 3 / 2014 Hallituksen tervehdys Syksyn tapahtumat Tulevan talven ohjelmaa HALLITUKSEN TERVEHDYS Kymmenen ensimmäistä vuotta Tanssikkaan historiassa on tanssittu

Lisätiedot

Mikäli et jatkossa halua tanssikerhon tiedotteita, vastaa tähän viestiin "poista"

Mikäli et jatkossa halua tanssikerhon tiedotteita, vastaa tähän viestiin poista Hei, Tässä elo-syyskuun tiedotteessa olevia asioita: 1. Syyskausi alkaa, syksyn kurssit 2. Hobby 12 - Heinolan harrastemessut 3. Kansainväliset tanssiurheilukilpailut Helsingissä 3. Jam n Rollin (Lahti)

Lisätiedot

Persialaiskissat, miesten t-paidat

Persialaiskissat, miesten t-paidat Persialaiskissat, miesten t-paidat Musta o-kaula-aukkoinen unisex t-paita, painatus eteen metallihopealla Paitana Unisex t-paita Fruit of the Loom Valueweight 61-036-0 Hyvin laskeutuva perus unisex-paita.

Lisätiedot

Teatterinäyttämö, musta tanssimatto. Koko sääntöjen mukainen (leveys n. 9 m x syvyys n. 10 m). Lattia kallistuu kohti yleisöä 1,7 cm/m.

Teatterinäyttämö, musta tanssimatto. Koko sääntöjen mukainen (leveys n. 9 m x syvyys n. 10 m). Lattia kallistuu kohti yleisöä 1,7 cm/m. 1 KILPAILUKUTSU Järjestävä seura Kilpailun nimi Aika Paikka Kilpailunjohtaja Observeri / BW Observeri / RR Tuomarit Tuloslaskenta Musiikintarkkailijat Lattia Musiikki Kilpailuluokat Rock n Roll Dance Club

Lisätiedot

PIKEET. Kestää koviakin otteita! Sopii pestäväksi 85 asteessa. Kevyesti muotoonommeltu

PIKEET. Kestää koviakin otteita! Sopii pestäväksi 85 asteessa. Kevyesti muotoonommeltu 66 PIKEET B Kestää koviakin otteita! Sopii pestäväksi 85 asteessa. A Kevyesti muotoonommeltu naisille A. 363 NAISTEN PIKEEPAITA Hieman muotoonommeltu klassinen, kolminappinen naisten pikee. Lyhyet kaitalereunuksiset

Lisätiedot

Jäsentiedote 3 / 2011

Jäsentiedote 3 / 2011 Jäsentiedote 3 / 2011 Terveiset Tanssikkaasta! Lämmin kesä alkaa kääntyä jälleen syksyksi. Haluammekin kiittää kaikkia Tango & Tanssilavaan osallistuneita! Tapahtumaan osallistui huikeat yli 100 tanssijaa,

Lisätiedot

TERVETULOA Tanssikkaan Tango & Tanssilava -tangoleirille!

TERVETULOA Tanssikkaan Tango & Tanssilava -tangoleirille! TERVETULOA Tanssikkaan Tango & Tanssilava -tangoleirille! Tangon saloihin meitä ovat perehdyttämässä tanssinopettajat: Jari ja Sari Aaltonen (JaSa) Tanssikoulu Aaltonen, Oulu Kimmo ja Marika Lasanen (KiMa)

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2 / 2015

JÄSENTIEDOTE 2 / 2015 LAVATANSSISEURA TANSSIKAS JÄSENTIEDOTE 2 / 2015 Hallituksen tervehdys Jäsenedut Seuravaatteet Kesän tapahtumat Kevätkokous Syksyn tulevaa ohjelmaa HALLITUKSEN TERVEHDYS Kurssitarjontamme jatkuu hyvin aktiivisena

Lisätiedot

Lakeudenportin Ratsastajat ry:n TIIMIVAATTEITA!

Lakeudenportin Ratsastajat ry:n TIIMIVAATTEITA! Nyt niitä taas saa: Lakeudenportin Ratsastajat ry:n TIIMIVAATTEITA! Tilaukset 29.11. mennessä kansioon E-P:n Valmennustallilla (satulahuoneessa) tai vastaavat tiedot (nimi, puh.nro, tuotenrot, tuote, koko,

Lisätiedot

www.tanssikisat2012.com

www.tanssikisat2012.com KILPAILUKUTSU Järjestävä seura Rock n Roll Dance Club Comets Kilpailun nimi Rock n Swing-tanssien Suomen mestaruuskilpailut 2012. Boogie Woogien, Rock n Rollin, Buggin ja Lindy Hopin Suomen mestaruuskilpailut.

Lisätiedot

JÄSENLEHTI 1/2011. Kevätkauden 2011 tanssikurssiohjelma. www.kestavat.fi

JÄSENLEHTI 1/2011. Kevätkauden 2011 tanssikurssiohjelma. www.kestavat.fi JÄSENLEHTI 1/2011 Kevätkauden 2011 tanssikurssiohjelma 2 Keski-Suomen Tanssin Ystävät Kestävät ry Hallituksen jäsenet Virve, Mikael, Päivi, Teija, Jussi, Marketta, Kauko, Pauliina, Markku, Birgitta Teija

Lisätiedot

VIP-PAKETIT VAIN PARASTA VIERAILLESI JA SINULLE.

VIP-PAKETIT VAIN PARASTA VIERAILLESI JA SINULLE. VIP-PAKETIT VAIN PARASTA VIERAILLESI JA SINULLE. HIP TO BE VIP Pori Jazz on tänäkin kesänä must! Tutun tunnelman lisäksi tarjolla on taas uusia elämyksiä ja laadukasta palvelua vaativimpienkin vieraiden

Lisätiedot

Tanssia ja leikkiä perheen pienimmille, pojille ja tytöille, mukavan ja iloisen musiikin tahdissa. Kausimaksu 20.

Tanssia ja leikkiä perheen pienimmille, pojille ja tytöille, mukavan ja iloisen musiikin tahdissa. Kausimaksu 20. 1. Heinolan tanssikerhon kevätkauden ohjelma 2. Kilpatanssin vapaaharjoitukset viikolla 1 3. Jam n Rollin uutisia 4. Boogietour -uutisia 1. HEINOLAN TANSSIKERHON KEVÄTKAUDEN 2013 OHJELMA Heinolan tanssikerhon

Lisätiedot

ROCK N SWING -TANSSIEN GP-KILPAILUT KOTKASSA 9.4.2011

ROCK N SWING -TANSSIEN GP-KILPAILUT KOTKASSA 9.4.2011 Tanssiklubi Kotkan Hyrrät ry Kotka www.kotkanhyrrat.fi KILPAILUKUTSU ROCK N SWING -TANSSIEN GP-KILPAILUT KOTKASSA 9.4.2011 Kilpailun järjestäjä Tanssiklubi Kotkan Hyrrät ry Aika Lauantai 9.4.2011, alustavasti

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 3 / 2016

JÄSENTIEDOTE 3 / 2016 LAVATANSSISEURA TANSSIKAS RY JÄSENTIEDOTE 3 / 2016 Hallituksen tervehdys Syksyn kurssit Syyskokous ja Pikkujoulut HALLITUKSEN TERVEHDYS Vielä on kesää jäljellä, mutta syyskauden kurssit alkavat olla jo

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpauksen urheilusali, Svinhufvudinkatu 8, 15110 LAHTI

Koulutuskeskus Salpauksen urheilusali, Svinhufvudinkatu 8, 15110 LAHTI KILPAILUKUTSU Järjestävä seura Tanssikerho Jam'n Roll ry Kilpailun nimi Rock n Swing GP Lahti 2013 Boogie Woogien, Rock n Rollin, Buggin ja Lindy Hopin Grand Prix -kilpailut. Erilliskilpailuna Fusku ja

Lisätiedot

E Vestman Kati / Stn. Competitor Skating

E Vestman Kati / Stn. Competitor Skating Final - Bugg-Juniori C 4 () 9 Aaron KOIVUNEN - Ida-loviisa KOIVUNEN / / / / 5 () 9 Samuel VAULIMO - Elise VAULIMO / / / 4 / () 0 Mikael KUISMA - Ella NEUVONEN / 4 / / / 4 (4) 8 Elias EEROLA - Ella ÄIJÄNAHO

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2 / 2012

JÄSENTIEDOTE 2 / 2012 LAVATANSSISEURA TANSSIKAS JÄSENTIEDOTE 2 / 2012 Hallituksen tervehdys Kesän tapahtumat Jäsenedut Syksyn tulevaa ohjelmaa Seuravaatteet Kevätkokous HALLITUKSEN TERVEHDYS Kurssitarjontamme talvella ja kevättalvella

Lisätiedot

Jäsentiedote 1 / 2011

Jäsentiedote 1 / 2011 Jäsentiedote 1 / 2011 Tervehdys! Kädessäsi on vuoden 2011 ensimmäinen jäsentiedote. Vuosi 2010 on laitettu muistojen arkistoihin, niin arki- kuin tanssimuistojenkin osalta. Haluamme kiittää kaikkia jäseniä,

Lisätiedot

LAVATANSSISEURA JÄSENTIEDOTE 3 / 2015. Hallituksen tervehdys Loppuvuoden tapahtumat

LAVATANSSISEURA JÄSENTIEDOTE 3 / 2015. Hallituksen tervehdys Loppuvuoden tapahtumat LAVATANSSISEURA JÄSENTIEDOTE 3 / 2015 Hallituksen tervehdys Loppuvuoden tapahtumat Puheenjohtajan tervehdys Lämpöisten kesäkelien vielä helliessä on taas se aika vuodesta kun syksyn harrasteet alkavat.

Lisätiedot

LpR. Maksu käteisellä (tasaraha) tilauksen noudon yhteydessä. Ajankohta ilmoitetaan tekstiviestillä, joten muista ilmoittaa puhelinnumerosi!

LpR. Maksu käteisellä (tasaraha) tilauksen noudon yhteydessä. Ajankohta ilmoitetaan tekstiviestillä, joten muista ilmoittaa puhelinnumerosi! LpR Lakeudenportin Ratsastajat ry Itselle tai vaikka joulupukin pussiin: Tilaa Lakeudenportin Ratsastajat ry:n tiimivaatteita! Tilaukset 10.11. mennessä Etelä-Pohjanmaan Valmennustallilla olevaan listaan,

Lisätiedot

Tanssitunnit syksy 2011

Tanssitunnit syksy 2011 Tanssitunnit syksy 2011 Tanssitalo juulia antaa uusia tuulia Itämaista ja discoriental-tanssia kaikenikäisille, -kokoisille ja -kuntoisille lapsille, nuorille ja aikuisille naisille. Pojille omat tunnit.

Lisätiedot

Rock'n'Swing GP LAHTI Ilmoittautuneet

Rock'n'Swing GP LAHTI Ilmoittautuneet Rock'n'Swing GP LAHTI 26.11.2011 Ilmoittautuneet 17.11.2011 Boogie Woogie 38 Arttu Soilumo Noora Koivula Swing Team Tampere 43 Otto Valtamo Heli Hämäläinen Dancing/Jam n Roll Lahti 53 Tuomas Sillanpää

Lisätiedot

PAINOTALO VKO 1

PAINOTALO VKO 1 1 (30) PAINOTALO 2. 8.1.2017 VKO 1 MAANANTAI 2.1. TIISTAI 3.1. KESKIVIIKKO 4.1. TORSTAI 5.1. PERJANTAI 6.1. LAUANTAI 7.1. SUNNUNTAI 8.1. Loppiainen TANSSISALI Koskelan Tanssi Koskelan Tanssi Koskelan Tanssi

Lisätiedot

SUOMI OPEN 2016 PYÖRÄTUOLITANSSITAPAHTUMA

SUOMI OPEN 2016 PYÖRÄTUOLITANSSITAPAHTUMA SUOMI OPEN 2016 PYÖRÄTUOLITANSSITAPAHTUMA 2016 IPC WDS SUOMI OPEN, SUOMI OPEN 2016 EI-IPC, PYÖRÄTUOLITANSSIN SUOMENMESTARUUSKILPAILUT Lohja, Finland 30. huhtikuuta 1. toukokuuta, 2016 Suomen pyörätuolitanssiliitto

Lisätiedot

STUL rock'n swing toiminta 2007

STUL rock'n swing toiminta 2007 Suomen Tanssiurheiluliitto rock'n swing valiokunta STUL rock'n swing toiminta 2007 Sisällys: RS-valiokunta Tehtävät ja vastuut Valiokunnan muodostuminen ja kokoonpano 2007 Toiminta vuonna 2007 Kilpailuasiat

Lisätiedot

TOPPALIIVI. Toppaliivissä nasille ja miehille omat mallit. Vetoketjulliset sivutaskut. Korkea kaulus ja irrotettava huppu. Materiaali: 100% polyester

TOPPALIIVI. Toppaliivissä nasille ja miehille omat mallit. Vetoketjulliset sivutaskut. Korkea kaulus ja irrotettava huppu. Materiaali: 100% polyester TOPPALIIVI Toppaliivissä nasille ja miehille omat mallit. Vetoketjulliset sivutaskut. Korkea kaulus ja irrotettava huppu. Materiaali: % polyester Värit: Musta (hieman kiiltävä) Koko: S - XXL, 3XL (Vain

Lisätiedot

SENIORIEN VUOSIOHJELMA 2012

SENIORIEN VUOSIOHJELMA 2012 SGR Senioritoimikunta / Jami Ihalainen 14.4.2012 SENIORIEN VUOSIOHJELMA 2012 Toimikunta Puheenjohtaja o Jami Ihalainen Yhteyshenkilö hallitus / piiri / UAS-seniorit Jäsenet o Eki Stenberg Ystävyysottelut

Lisätiedot

Round results for observer Page 1/1

Round results for observer Page 1/1 Rock n swing GP 9.9.8 9.9.8 Page / Final - Bugg-Juniori C NJS Boogie 3 () 3 Mikael KUISMA - Ella NEUVONEN / / / / () Samuel VAULIMO - Elise VAULIMO / / / / (3) Aaron KOIVUNEN - Ida-loviisa KOIVUNEN 3 /

Lisätiedot

Ilmainen tanssikurssi BUGG alkeet

Ilmainen tanssikurssi BUGG alkeet JÄSENLEHTI 1/2016 Keski-Suomen Tanssin Ystävät KESTÄVÄT ry Lavatanssikurssit sunnuntaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin! Kursseilla toimiva parinvaihto, et tarvitse omaa paria! Ilmainen tanssikurssi BUGG

Lisätiedot

Klubituotteita ja lehmätavaraa myynnissä rajoitetun ajan postimyynnistä!

Klubituotteita ja lehmätavaraa myynnissä rajoitetun ajan postimyynnistä! Klubituotteita ja lehmätavaraa myynnissä rajoitetun ajan postimyynnistä! Postimyynti on auki 11.11.09 7.12.09 välisen ajan. Tuotteita ja kokoja on rajoitetut määrät, ja tilaukset toimitetaan tilausjärjestyksessä.

Lisätiedot

Otteluohjelma

Otteluohjelma Otteluohjelma 2013-2014 to 12.09.2013 SaiPa - KalPa Blues TPS pe 13.09.2013 HPK - Pelicans HIFK - Blues JYP - Kärpät Tappara - Ilves Ässät - Lukko la 14.09.2013 Ilves HPK KalPa JYP 16.00 Kärpät SaiPa 18.30

Lisätiedot

LAVATANSSISEURA TANSSIKAS RY

LAVATANSSISEURA TANSSIKAS RY LAVATANSSISEURA TANSSIKAS RY JÄSENTIEDOTE 1 / 2017 Puheenjohtajan tervehdys Kevään tanssikurssit, letkeesti Lavista! Hallitus ja toimihenkilöt, Jäsenmaksuasiaa! www.tanssikas.net Puheenjohtajan tervehdys!

Lisätiedot

Tanssiohjelma Vuorohakutanssit alkavat lauantaisin klo 21-22 Valomerkki ja viimeiset valssit klo 01.30.

Tanssiohjelma Vuorohakutanssit alkavat lauantaisin klo 21-22 Valomerkki ja viimeiset valssit klo 01.30. Tanssiohjelma Vuorohakutanssit alkavat lauantaisin 21-22 Valomerkki ja viimeiset valssit 01.30. Tanssin Taikaa ry perustettiin loppuvuodesta 2005 ja seuran kotipaikka on Jyväskylä. Seura tarjoaa tanssin

Lisätiedot

Kesäkonsertit Summer concerts

Kesäkonsertit Summer concerts Kesäkonsertit Summer concerts Lappeenrannan kesä soi, tanssii ja elää satamatorilla, Marian aukiolla, Joutsenon torilla, pusupuistossa, linnoituksen kesäteatterilla ja radiotalon nurmikolla. Esiintyjinä

Lisätiedot

Jäsenlehti 2 / 2010. Syyskauden 2010 tanssikurssiohjelma. www.kestavat.fi

Jäsenlehti 2 / 2010. Syyskauden 2010 tanssikurssiohjelma. www.kestavat.fi Jäsenlehti 2 / 2010 Syyskauden 2010 tanssikurssiohjelma www.kestavat.fi Keski-Suomen Tanssin Ystävät Kestävät ry Hallituksen jäsenet 2010 Teija Jussi Tarja Markku Pauliina Kauko Julie Birgitta puheenjohtaja:

Lisätiedot

Sunnuntai 12.04.2015, klo 11.00 alkaen Valkeakosken Liikuntahalli, Apiankatu 7, 37600 Valkeakoski

Sunnuntai 12.04.2015, klo 11.00 alkaen Valkeakosken Liikuntahalli, Apiankatu 7, 37600 Valkeakoski Kilpailukutsu ROCK N SWING GP KILPAILUT 12.04.2015 Tanssiseura Marimba ry, Valkeakoski Aika Paikka Kilpailunjohtaja Tuomarit Sunnuntai 12.04.2015, klo 11.00 alkaen Valkeakosken Liikuntahalli, Apiankatu

Lisätiedot

Rocking Swing GP Category: Boogie Woogie-Juniori 1 D. Category: Boogie Woogie-Juniori 1C. Category: Boogie Woogie-Juniori 2 BC

Rocking Swing GP Category: Boogie Woogie-Juniori 1 D. Category: Boogie Woogie-Juniori 1C. Category: Boogie Woogie-Juniori 2 BC Rocking Swing GP 8..07 8.0.07 Boogie Woogie-Juniori D Page /7 Category: Boogie Woogie-Juniori D 6 Niko Lukkala Ella Neuvonen Baunssi, Hämeenlinna 8 Elias Eerola Ella Äijänaho Baunssi, Hämeenlinna Mikael

Lisätiedot

Kevään 2019 info kello KankU Voimistelujaosto

Kevään 2019 info kello KankU Voimistelujaosto Kevään 2019 info 12.4.2019 kello 18.00 KankU Voimistelujaosto NTV-kisat Isokyrössä la 13.4 Akron kisat Tampereella: La 27.4 1 lk(akrostara) Su 28.4. 3 lk Tutor-tapaaminen ti 23.4 Nuoret ohjaajat Aiheena

Lisätiedot

MEDIWE-HINNASTO 2012. Mukavat, helposti puettavat ja kestävät vaatetusratkaisut yksityis- ja laitoskäyttöön.

MEDIWE-HINNASTO 2012. Mukavat, helposti puettavat ja kestävät vaatetusratkaisut yksityis- ja laitoskäyttöön. MEDIWE-HINNASTO 2012 Mukavat, helposti puettavat ja kestävät vaatetusratkaisut yksityis- ja laitoskäyttöön. Päivävaatteet 1 T-paidat 3 Hoitovaatteet 4 Vuodesuojat 5 Sukat 6 Yöasut 7 Alusasut 8 Hoitohenkilöstö

Lisätiedot

LÄÄKÄRIN VASTAANOTTO TIEDOTTAA! Torstaina 20.11.14 lääkärin vastaanotto suljettu klo 11.00 16.00 henkilökunnan koulutuksen vuoksi.

LÄÄKÄRIN VASTAANOTTO TIEDOTTAA! Torstaina 20.11.14 lääkärin vastaanotto suljettu klo 11.00 16.00 henkilökunnan koulutuksen vuoksi. KOKKOLAN KAUPUNKI TIEDOTTAA Lohtajalainen Lohtajan aluetoimiston tiedotuslehti 21/2014 16.11.2014 Kokkolan kaupungin Lohtajan aluetoimisto os. Lokaniituntie 1, 68230 Lohtaja Avoinna ma pe, klo 9 11 ja

Lisätiedot

SEA GOLF RÖNNÄS. Jami Ihalainen SENIORITOIMIKUNNAN. Toimintakausi 2011

SEA GOLF RÖNNÄS. Jami Ihalainen SENIORITOIMIKUNNAN. Toimintakausi 2011 SEA GOLF RÖNNÄS Jami Ihalainen SENIORITOIMIKUNNAN Toimintakausi 2011 Senioritoimikunta v 2011 Vastuualueet Puheenjohtaja: Jami Ihalainen - Yhteyshenkilö hallitus / piiri ja UAS-seniorit Jäsenet: Eki Stenberg

Lisätiedot

JÄSENLEHTI 1/2012 KEVÄTKAUDEN TANSSIKURSSIOHJELMA. Keski-Suomen Tanssin Ystävät KESTÄVÄT ry. www.kestavat.fi

JÄSENLEHTI 1/2012 KEVÄTKAUDEN TANSSIKURSSIOHJELMA. Keski-Suomen Tanssin Ystävät KESTÄVÄT ry. www.kestavat.fi JÄSENLEHTI 1/2012 KEVÄTKAUDEN TANSSIKURSSIOHJELMA Keski-Suomen Tanssin Ystävät KESTÄVÄT ry 1 KESKI-SUOMEN TANSSIN YSTÄVÄT KESTÄVÄT RY:N HALLITUS Kaarle Kovanen, puheenjohtaja 041 7019464 Kauko Saarinen,

Lisätiedot

INFOKIRJE. Heinäkuu 2010. Ajankohtaista. Harjoitusvuorot syksyllä 2010

INFOKIRJE. Heinäkuu 2010. Ajankohtaista. Harjoitusvuorot syksyllä 2010 INFOKIRJE Heinäkuu 2010 1 (8) Sunnuntain lyhytkurssit varmistuvat myöhemmin, heinäkuun aikana. Katso tarkemmat kurssi- ja lajikuvaukset seuraavalta sivulta ja netistä! Kaikki kirjeessä olevat tiedot löytyvät

Lisätiedot

Blakely Knitted Sweater

Blakely Knitted Sweater 100% puuvillaa Blakely Knitted Sweater Amerikkalaista urheilullista tyyliä ja skandinaavista raikkautta henkivä Blakely-palmikkoneule on valmistettu pehmeästä puuvillalangasta. Klassisessa Blakely-neuleessa

Lisätiedot

VIIKKO-OHJELMAN LUONNOS SYKSY 2015 KEVÄT 2016

VIIKKO-OHJELMAN LUONNOS SYKSY 2015 KEVÄT 2016 VIIKKO-OHJELMAN LUONNOS SYKSY 2015 KEVÄT 2016 Viikko-ohjelma on melko sidottu jo Jokipatasalin ryhmien suhteen. Kaupungin koulujen vuoroja odotellessa jotkut ryhmäajankohdat ovat vielä avoimia. Ne ovat

Lisätiedot

3. kappale (kolmas kappale) AI KA

3. kappale (kolmas kappale) AI KA 3. kappale (kolmas kappale) AI KA 3.1. Kellonajat: Mitä kello on? Kello on yksi. Kello on tasan yksi. Kello on kaksikymmentä minuuttia vaille kaksi. Kello on kymmenen minuuttia yli yksi. Kello on kymmenen

Lisätiedot

TULOKSET ROCK'N'SWING GP LAHTI

TULOKSET ROCK'N'SWING GP LAHTI Boogie Woogie Yleinen GP 1 51 Päivinen Juha Munne Mari Baunssi 1 1 1 1 1 2 27 Ojala Pasi Vammeljoki Hanna Comets 2 3 2 2 2 3 2 Rasi Olli Valtonen Rosanna Swing Team 3 2 3 3 3 4 28 Eerola Jussi Leskinen

Lisätiedot

Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut

Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut Kesä 2019 Uimahallin aukiolot ja tapahtumat Uimahalli ja kuntosali Toukokuun poikkeusaukiolot ti 30.4. suljetaan klo 18.00 1.5. VAPPU suljettu ke 29.5. suljetaan klo

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Pyynikin koulupolku. Wivi Lönn/Aleksanteri - Pispala. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Pyynikin koulupolku. Wivi Lönn/Aleksanteri - Pispala. lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Pyynikin koulupolku Wivi Lönn/Aleksanteri - Pispala lv. 2018-2019 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 3.9. - 7.12.2018 ja keväällä 7.1.

Lisätiedot

ROCK'N'SWING GP-KILPAILUT TULOSLISTA

ROCK'N'SWING GP-KILPAILUT TULOSLISTA BOOGIE WOOGIE BW YLEINEN AB (GP) 1 30 Juho Päivinen - Mari Munne Baunssi Hämeenlinna 2 19 Pasi Ojala - Hanna Vammeljoki Comets Helsinki 3 4 Olli Rasi - Rosanna Valtonen Swing Team Tampere 4 21 Jussi Eerola

Lisätiedot

Lisätietoja: www.shorinjiryu.fi

Lisätietoja: www.shorinjiryu.fi Vantaan Jukara KARATE JUDO AIKIDO KARATE Kausitiedote Syksy 2006 SHORINJIRYU KARATEN SM KILPAILUT Kokusai Shorinjiryu karaten avoimet SM-kilpailut järjestetään 28.10.2006 Espoossa. Jukarasta kisoihin lähtee

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpauksen urheilusali, Svinhufvudinkatu 8, 15110 LAHTI. Lattia Lakattu puulattia, muoto suorakaide, koko vähintään 60 m 2.

Koulutuskeskus Salpauksen urheilusali, Svinhufvudinkatu 8, 15110 LAHTI. Lattia Lakattu puulattia, muoto suorakaide, koko vähintään 60 m 2. KILPAILUKUTSU Järjestävä seura Tanssikerho Jam'n Roll ry Kilpailun nimi Rock n Swing GP Lahti 2014 Boogie Woogien, Rock n Rollin, Buggin ja Lindy Hopin Grand Prix - kilpailut. Erilliskilpailuna Fusku,

Lisätiedot

0500 139 404 Marko Aalto Petri Peltoniemi

0500 139 404 Marko Aalto Petri Peltoniemi HAULIKKOJAOSTO 2015 HAULIKKOJAOSTO Pj Marko Aalto 040 8217 707 Siht. + nettisivut Päivi ine 040 8472 411 paiv.lain@gmail.com Rahastonhoit. Matti Kokkonen 040 5511 544 Ampumakoulut Matti Kokkonen 040 5511

Lisätiedot

Hei! Kilpailulajit ja ikäsarjat: Disco, Discofreestyle, Hiphop sekä showcase

Hei! Kilpailulajit ja ikäsarjat: Disco, Discofreestyle, Hiphop sekä showcase Hei! Kiitos ilmoittautumisestasi Let s Dance cup tanssitapahtumaan. Tapahtumaa vietetään siis sunnuntaina 6.3.2016 Kulttuuriareena Gloriassa. Osoite: Pikku Roobertinkatu 12-14, 00120 Helsinki. Helsingin

Lisätiedot

LAVATANSSISEURA JÄSENTIEDOTE 1 / 2015. Hallituksen tervehdys Alkuvuoden tapahtumat Jäsenedut

LAVATANSSISEURA JÄSENTIEDOTE 1 / 2015. Hallituksen tervehdys Alkuvuoden tapahtumat Jäsenedut LAVATANSSISEURA JÄSENTIEDOTE 1 / 2015 Hallituksen tervehdys Alkuvuoden tapahtumat Jäsenedut HALLITUKSEN TERVEHDYS Menestyksellisesti on juhlavuosi juhlittu! Syytä juhlaan on paljon, tanssin taito ja ilo

Lisätiedot

RIKKA ENSI-ILTA. Marjaterttu Willman:

RIKKA ENSI-ILTA. Marjaterttu Willman: Vantaan Tanssiopiston jäsenkirje kevät 2016 10.3.2016/ toim. Tiina Jalkanen RIKKA ENSI-ILTA Marjaterttu Willman: Koreografiset työtapani pohjautuvat voimakkaasti liikkeeseen. Pyrin liikkeen kautta käsittelemään

Lisätiedot

ENSI VIIKOLLA

ENSI VIIKOLLA 1 Hyvä Klubin jäsen Klubin viikkokirje on ilmestynyt 7.9.2018 http://www.klubi.fi/viikkokirje.html ENSI VIIKOLLA 10.-16.9. Maanantai 10.9. klo 18.00 21.00 Skruuviakatemia Tiistai 11.9. klo 15.00 Iltapäivämatinea

Lisätiedot

Kansainvälinen työssäoppiminen 8.11. - 20.12.2013 AlftaQuren, Alfta, Ruotsi Mirella Ohvo Ma13

Kansainvälinen työssäoppiminen 8.11. - 20.12.2013 AlftaQuren, Alfta, Ruotsi Mirella Ohvo Ma13 Kansainvälinen työssäoppiminen 8.11. - 20.12.2013 AlftaQuren, Alfta, Ruotsi Mirella Ohvo Ma13 Halusin lähteä ulkomaille työssäoppimaan sekä tutustumaan pieneksi aikaa toiseen maahan ja kulttuuriin. Kuusi

Lisätiedot

SM-turnaukset 14.5.-22.5.2016 1/5

SM-turnaukset 14.5.-22.5.2016 1/5 SM-turnaukset 14.5.-22.5.2016 1/5 Erikoismääräykset (yhteinen osa) 1. Kilpailut järjestäjää Suomen Shakkiliitto ja Helsingin Shakkiklubi (HSK). Järjestelytoimikunnassa ovat HSK: Matti Uimonen, Matti Kauranen,

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Annalan koulu, Annalan ja Karosen koulutalot. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Annalan koulu, Annalan ja Karosen koulutalot. lv 13.9.2016 HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Annalan koulu, Annalan ja Karosen koulutalot lv. 2016-2017 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 5.9. - 9.12.2016 ja keväällä

Lisätiedot

KEVÄTKAUDELTA SYYSKAUDELLE 2016 SIIRTYVÄT ILMOITTAUTUMISET

KEVÄTKAUDELTA SYYSKAUDELLE 2016 SIIRTYVÄT ILMOITTAUTUMISET KEVÄTKAUDELTA SYYSKAUDELLE 2016 SIIRTYVÄT ILMOITTAUTUMISET Täydellinen syyskauden aikataulu löytyy ko sivuiltamme: www.stepup.fi Toimisto siirtää listalla olevien tun en ilmoi autumiset kevätkaudelta syyskaudelle

Lisätiedot

Primeakatemian infotiedote kaudelle 2014-2015

Primeakatemian infotiedote kaudelle 2014-2015 Primeakatemian infotiedote kaudelle 2014-2015 Mikä on Primeakatemia? Primeakatemia on Studio Moven kilpavalmennuksen koulutusohjelma, joka tarjoaa tanssijoille laadukkaat ja monipuoliset puitteet kehittyä

Lisätiedot

STVK:n seuramallisto keväällä 2016

STVK:n seuramallisto keväällä 2016 STVK:n seuramallisto keväällä 2016 ja Stadium esittelevät STVK:n uuden seuramalliston. STVK ja Stadium ovat suunnitelleet malliston koko seuralle ja sen jäsenille. Kokonaisuuden tarkoituksena on vahvistaa

Lisätiedot

HINNASTO. KPV:n seuratuotteiden mallisto kausille

HINNASTO. KPV:n seuratuotteiden mallisto kausille HINNASTO KPV:n seuratuotteiden mallisto kausille 2018-2021. TEAMPRINT PELIASUT Hinnat KPV:n peliasuille kausille 2018-2021. PELIPAITA - Koot 100cm - XXL - Hinta sisältää kaikki painatukset 29,00 SHORTSIT

Lisätiedot

eurassa tapahtumia juuri sinua varten 5.10. - 13.10.2013 Tästä vihkosesta löydät Nuorten Viikon tapahtumat erikseen joka päivälle.

eurassa tapahtumia juuri sinua varten 5.10. - 13.10.2013 Tästä vihkosesta löydät Nuorten Viikon tapahtumat erikseen joka päivälle. NUORTEN VIIKKO eurassa tapahtumia juuri sinua varten 5.10. - 13.10.2013 NUORTEN VIIKKO 2013 Tästä vihkosesta löydät Nuorten Viikon tapahtumat erikseen joka päivälle. Huomioithan, että osaan tapahtumista

Lisätiedot

Vesivyöjuoksu ja vesijumppa. Vesitreeni tällä viikolla klo (sis. juoksua, jumppaa ja lihaskuntoharjoittelua).

Vesivyöjuoksu ja vesijumppa. Vesitreeni tällä viikolla klo (sis. juoksua, jumppaa ja lihaskuntoharjoittelua). TAPAHTUMAKALENTERI HEINÄKUU 2012 VIIKKO 26 MA 25.6 TI 26.6 KE 27.6 TO 28.6 PE 29.6 LA 30.6 SU 1.7 25.6. zumba/ zumbatoning 2.7.ja 9.7. combatic+core Seniorijumppa klo 9.30-10.00 puisto. Jumppa on maksuton.

Lisätiedot

HARJOITUSPÄIVÄT. *musikaalitanssi klo /16.30 (joka toinen viikko opettaja paikalla / joka toinen viikko omatoiminen harjoitus)

HARJOITUSPÄIVÄT. *musikaalitanssi klo /16.30 (joka toinen viikko opettaja paikalla / joka toinen viikko omatoiminen harjoitus) HARJOITUSPÄIVÄT Maanantai: *näyttelijäntyö klo 14.30-16.45 Keskiviikko: *musikaalilaulu klo 14.30-16.45 *musikaaliorkesteri syyslukukausi klo 14.15-15.45 kevätlukukausi klo 14.30-16.45 Perjantai: *musikaalitanssi

Lisätiedot

SENIORIEN VUOSIOHJELMA 2016

SENIORIEN VUOSIOHJELMA 2016 SGR Senioritoimikunta / Elias Huotari 15.02.2016 SENIORIEN VUOSIOHJELMA 2016 Toimikunta Puheenjohtaja Elias Huotari Yhteyshenkilö hallitus / tiedottaminen Jäsenet Eki Stenberg Seuraottelut Tuula Merentie

Lisätiedot

Vantaalla.info. KesäStartti 2012

Vantaalla.info. KesäStartti 2012 KesäStartti 2012 Myyrmäen aluetoimikunta järjesti nuorille tapahtumia koulujen ensimmäisellä lomaviikolla. KesäStartti alkoi jo Louhela Jamista 3.6. ja päättyi T.L& Comeetta ja Tiahun sekä Ruudolf ja Karri

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 4/2014 Syyskausi käynnistyy pian Hyvä jäsenemme, tässä on vuoden 2014 neljäs jäsentiedote. Jäsentiedotteesta saat paljon tärkeää

Lisätiedot

UGK/Seniorit Peli-ja tapahtumakalenteri kausi 2016 Päivitetty 22.4.2016 Lisänä seuran omat kilpailut ja SHS:n tapahtumia

UGK/Seniorit Peli-ja tapahtumakalenteri kausi 2016 Päivitetty 22.4.2016 Lisänä seuran omat kilpailut ja SHS:n tapahtumia Huhtikuu Tapahtuma 1.4 Pe 2.4 La 3.4 Su 4.4 Ma 5.4 Ti 6.4 Ke 7.4 To 8.4 Pe 9.4 La 10.4 Su 11.4 Ma 12.4 Ti 13.4 Ke 14.4 To 15.4 Pe 16.4 La Mahdollisesti kentän avaus Uusikaupunki 17.4 Su 18.4 Ma 19.4 Ti

Lisätiedot

SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012

SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012 SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012 Ota yhteyttä muutosehdotuksissa/korjauksissa Kilpailutoimikunnan puheenjohtajaan: Mauri Saastamoinen 050 57 47 557 / competition@bridgefinland.com SBL:n hallitus on

Lisätiedot

1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 4/13 Aika 10.4.2013 klo 17.30 Paikka Urheilukentän huoltorakennus Osallistujat Niina Kivinen (pj), Marke Paavola (si), Katri Paavola, Ari Kankkonen, Ari Pekkarinen, Pekka Nikula, Heli Sorvisto, Marjo Salminen,

Lisätiedot

Jääkö savolaisesta hissipuheestakin vastuu kuulijalle? LAPSET FARMILLA ohjelma lapsille ja ILTA FARMILLA ohjelma perheille.

Jääkö savolaisesta hissipuheestakin vastuu kuulijalle? LAPSET FARMILLA ohjelma lapsille ja ILTA FARMILLA ohjelma perheille. Perjantai 21.04.2017 klo 09:00-21:00 Tahko Ski Lift Pitch Jääkö savolaisesta hissipuheestakin vastuu kuulijalle? Musiikkinäytelmä: Sinun vuorosi loistaa Nilsiän Manttu, Vesitornintie 1 Nilsiän lukion musiikkinäytelmä

Lisätiedot

Paikka/aika Paj 10:00-11:30 Paj 10:00-11:30 Omatoiminen Lund lähtö U18 leiri PAJ / Lund U18 Leiri PAJ / Lund

Paikka/aika Paj 10:00-11:30 Paj 10:00-11:30 Omatoiminen Lund lähtö U18 leiri PAJ / Lund U18 Leiri PAJ / Lund PÄIJÄT-HÄMEEN URHEILUAKATEMIA HARJOITUSOHJELMA VIIKKO 43-49 TC Pariisi / syyslomaviikko U18 Maajoukkueleiri PAJ / Cadet Camp Lund Vko 43 Ma 19.10 Ti 20.10 Ke 21.10 To 22.10 Pe 23.10 La 24.10 Su 25.10 Aamu

Lisätiedot

HINNASTO 2015. Mukavat, helposti puettavat kestävät vaatetusratkaisut yksityis- ja laitoskäyttöön

HINNASTO 2015. Mukavat, helposti puettavat kestävät vaatetusratkaisut yksityis- ja laitoskäyttöön 2015 MediWe tuotteet vaivattomasti verkkokaupastamme www.mediwe.fi Mukavat, helposti puettavat kestävät vaatetusratkaisut yksityis- ja laitoskäyttöön Päivävaatteet 1 T-paidat 3 Hoitovaatteet 4 Vuodesuojat

Lisätiedot

Tiistai / Lempäälä. Keskiviikko / Lempäälä LEMPÄÄLÄ

Tiistai / Lempäälä. Keskiviikko / Lempäälä LEMPÄÄLÄ LEMPÄÄLÄ Tiistai / Lempäälä 0550106LV SUPERHEROES AND ANGRY BIRDS LEFFA JA PELIMUSIIKKIA 12.1.2016 10.5.2016 Tiistaisin Klo 16.30 17.15 Hääkivi Opettaja Mikko Kiiski 0530101LV MINIJOUSET 12.1.2016 10.5.2016

Lisätiedot

Hangon Bridgeviikko

Hangon Bridgeviikko Hangon Bridgeviikko 21. 30.7.2017 Perinteinen Hangon Bridgeviikko järjestetään heinäkuun viimeisellä viikolla. Kilpailuohjelma on sama kuin vuonna 2016. Hanko Cup -kilpailuun on ilmoittauduttava torstaihin

Lisätiedot

Kinaporin palvelukeskus Tapahtumakalenteri

Kinaporin palvelukeskus Tapahtumakalenteri Kinaporin palvelukeskus 10.6.2016 Tapahtumakalenteri Pe 10.6. Virkeänä kohti viikonloppua -tuokio klo 14 Ma 13.6. Tanssit klo 13, Rami s band Ti 14.6. Ulkoilupäivä Pihlajasaaressa. Lähtö Kinaporin aulasta

Lisätiedot

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Hyvää kesää toivottaa; Vapaaaikatoimi Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Ohjattua leikkikenttätoimintaa 6.-30.06.2016 Kielosaari klo 13-16, Vanhatie 73 Saaren koulu klo 10-13, Koulutie 9

Lisätiedot

Let`s dance cup 2016

Let`s dance cup 2016 Moi! Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskus järjestää Let's dance cup 2016 tanssitapahtuman, sunnuntaina 6.3 Gloriassa! (Pieni Roobertinkatu 12-14, Helsinki ) Karsinnat klo:9:00 Finaalit klo:16:00 Tapahtumaan

Lisätiedot

Seniorineuvola sairaanhoitajan vastaanotto ilman ajanvarausta

Seniorineuvola sairaanhoitajan vastaanotto ilman ajanvarausta Yhdessä vireä arki Keinupuistokeskuksen Tammikuu 11.1. Foxet orkesteri tanssittaa 13.1. klo 13.30 Airin bingo 13.1. klo 14.30 Ehtoollishartaus 18.1. 12.30 Savityöpaja uusi ryhmä alkaa!! Ilmoittaudu Ninnille

Lisätiedot

Sormikkaat, pipo ja huivi, polyesteri - fleece, musta, royal sininen, punainen.

Sormikkaat, pipo ja huivi, polyesteri - fleece, musta, royal sininen, punainen. PÄÄHINEET, HUIVIT, HANSIKKAAT: Pipo, 100 % akryyli, navy sininen/royal sininen, musta/punainen, musta/harmaa. Pääpanta, musta. Korvat lämpimäksi. Huivi ja sormikkaat, polyesteri fleeceä, 180*23 cm, punainen,

Lisätiedot

ROCK'N'SWING GP kilpailut BOOGIE WOOGIE

ROCK'N'SWING GP kilpailut BOOGIE WOOGIE ROCK'N'SWING GP kilpailut 25.1.2015 BOOGIE WOOGIE YL GP 7 Juho Päivinen - Mari Munne Baunssi Hämeenlinna 38 Masi Sauren - Evgenia Salakhutdinova Comets Helsinki 40 Pasi Ojala - Hanna Vammeljoki Comets

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2017

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2017 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2017 Tiistai 1.8. 13.30-15.00 Filmikammari, katsotaan yhdessä elokuvaa lähitorin olohuoneessa Keskiviikko 2.8. Torstai 3.8. 12.45-13.30 Yhteislaulua ryhmäkodissa

Lisätiedot

Toimintaa elo syyskuussa 2018

Toimintaa elo syyskuussa 2018 Toimintaa elo syyskuussa 2018 Kirkon maalausremontti etenee. ELOKUU 2018 JUMALANPALVELUKSET: pe 17.8. klo 12.15 su 19.8. klo 16.00 su 26.8. klo 10.00 Koululaisjumalanpalvelus kirkossa, Hautala, Toivonen

Lisätiedot

Turnaustoimistosta joukkueenjohtaja hakee ennen ensimmäistä peliä rannekkeet, ruokaliput, turnauspaidat yms. materiaalin.

Turnaustoimistosta joukkueenjohtaja hakee ennen ensimmäistä peliä rannekkeet, ruokaliput, turnauspaidat yms. materiaalin. Tallink Floorball 2016 INFO 27.-29.5.2016 TÄRKEÄÄ TIETOA TURNAUKSESTA Ottelupaikat: Messukeskus, Eesti Näitused Pirita tee 28, 10127 Tallinna (Eesti näitused). HALLI MES http://www.fair.ee/ Pirita koulu,

Lisätiedot

Tervehdys ja Mukavaa syksyä! -

Tervehdys ja Mukavaa syksyä! - Tervehdys ja Mukavaa syksyä! - Tässä kirjeessä on koottu nuorisotyön tämän hetken syyskauden tiedossa oleva toiminta. Poimi siitä itsellesi omat ja tule mukaan! - tervetuloa mukaan toimintaan! Laita päivämäärät

Lisätiedot

HINNASTO. Kempeleen Kirin seuratuotteiden mallisto kausille

HINNASTO. Kempeleen Kirin seuratuotteiden mallisto kausille HINNASTO Kempeleen Kirin seuratuotteiden mallisto kausille 2017-2020. TEAMPRINT PELIASUT Hinnat Kempeleen Kirin peliasuille kausille 2017-2020. PELILIIVI KOTI - Koot 140-XXL - Hinta sisältää kaikki painatukset

Lisätiedot

LUKUJÄRJESTYS (SHH11) kevät 2014 kevät lukukausi 2.1.2014-30.5.2014

LUKUJÄRJESTYS (SHH11) kevät 2014 kevät lukukausi 2.1.2014-30.5.2014 Sosiaali- terveys- ja liikunta-ala LUKUJÄRJESTYS () kevät 2014 kevät lukukausi 2.1.2014-30.5.2014 Ryhmä: 1 2 kello 30.12 31.12 ke.1.1 to 2.1 pe 3.1 ma 6.1 ti 7.1 ke.8.1 to 9.1 pe 10.1 8.00-8.45 sis.kir

Lisätiedot

UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016

UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016 UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016 HSY:n kompostointikurssi Aiheuttaako kompostointi päänvaivaa? Oletko suunnitellut kompostin perustamista? Tule käytännölliselle ja maksuttomalle kompostointikurssille ma 2.5.2016

Lisätiedot

Torstaina 4.6. Puolustusvoimain lippujuhlan päivä

Torstaina 4.6. Puolustusvoimain lippujuhlan päivä TOIMINTAOHJELMA 1.6.-7.6.2015 PALVELUKESKUS AVOINNA; MA-TO 7.30-15.00, PE 7.30-15.00 ja LA 7.30-12.00 PALVELUKESKUS SIIRTYY KESÄAIKAAN! SULJEMME 1.6.-30.8. MAANANTAISTA PERJANTAIHIN KLO 15.00. Maanantaina

Lisätiedot

www.kolumbus.fi/tanssitalojuulia Tanssitunnit syksy 2012

www.kolumbus.fi/tanssitalojuulia Tanssitunnit syksy 2012 www.kolumbus.fi/tanssitalojuulia Tanssitunnit syksy 2012 itämainen tanssi Itämaista tanssia, kuntotanssia ja kuntoliikuntaa sekä discorientaltanssia kaikenikäisille, -kokoisille ja kuntoisille lapsille,

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Vuoreksen koulu. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Vuoreksen koulu. lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Vuoreksen koulu lv. 2017-2018 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 4.9. - 8.12.2017 ja keväällä 8.1. - 11.5.2018. Hip kerhot ovat suunnattuja

Lisätiedot

UGK/Seniorit Peli-ja tapahtumakalenteri kausi 2019 Päivitetty to Lisänä seuran omat kilpailut ja SGS:n tapahtumia

UGK/Seniorit Peli-ja tapahtumakalenteri kausi 2019 Päivitetty to Lisänä seuran omat kilpailut ja SGS:n tapahtumia Huhtikuu Tapahtuma 1.4 Ma 2.4 Ti 3.4 Ke 4.4 To 5.4 Pe 6.4 La 7.4 Su 8.4 Ma 9.4 Ti Viikkokilpailu Olosuhteiden mukaan 10.4 Ke 11.4 To 12.4 Pe 13.4 La 14.4 Su 15.4 Ma 16.4 Ti Viikkokilpailu Uusikaupunki

Lisätiedot