Sunnuntai , klo alkaen Valkeakosken Liikuntahalli, Apiankatu 7, Valkeakoski

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Sunnuntai 12.04.2015, klo 11.00 alkaen Valkeakosken Liikuntahalli, Apiankatu 7, 37600 Valkeakoski"

Transkriptio

1 Kilpailukutsu ROCK N SWING GP KILPAILUT Tanssiseura Marimba ry, Valkeakoski Aika Paikka Kilpailunjohtaja Tuomarit Sunnuntai , klo alkaen Valkeakosken Liikuntahalli, Apiankatu 7, Valkeakoski Harri Laitinen Carola Tuokko Pirjo Koivula Tarja Tikka Tommi Koivula Teemu Nieminen Tuloslaskenta Hanna Tuokko, Terttu Tuominen Musiikintarkkailija Salla Nikkanen Tanssit, ikäsarjat ja taitoluokat Rock n roll: Yleinen, Juniorit, Lapset. Kaikki sääntöjen sallimat taitoluokat Boogie Woogie: Yleinen, Juniorit, Lapset, Seniorit. Kaikki sääntöjen sallimat taitoluokat Lindy Hop: Yleinen, Juniorit, Seniorit. Kaikki sääntöjen sallimat taitoluokat Bugg: Yleinen, Juniorit, Lapset, Seniorit. Kaikki sääntöjen sallimat taitoluokat Erilliskilpailut: Fusku: Rockabilly: RS- formaatio: Juniorit Yleinen, Juniorit, Lapset, Seniorit. Säännöt kilpailukutsun liitteenä. Yleinen, Juniorit. Säännöt kilpailukutsun liitteenä Järjestäjä varaa itselleen oikeuden yhdistää luokkia tai tarvittaessa perua kokonaan vain yhden osallistuvan parin luokan (ei GP). Kisalattia Musiikki Lakattu lautalattia, koko sääntöjen mukainen. CD- levyiltä tai tietokoneelta. Sääntöjen mukaisissa RR- luokissa oma musiikki on sallittu. Cd- levyt toimitettava hyvissä ajoin musiikin soittajille (tunti ennen kisan alkua), oikealla nopeudella ja kestolla. Jos omaa musiikkia ei ole tuotu ajoissa tai sitä ei ole, valitsee järjestäjä musiikin. Levyyn merkitään selvästi myös kappaleen esittäjä ja kappaleen nimi.

2 Ilmoittautumiset Lauantaihin klo 20:00 mennessä. Peruutukset Mahdollisista poisjäänneistä on ilmoitettava viimeistään klo mennessä samaan osoitteeseen kuin ilmoittautumiset. Ilman pätevää syytä (lääkärintodistus esteellisyydestä esitettävä) viimeisen peruutuspäivän jälkeen poisjääneistä pareista veloitamme seuralta 50,00 /pari. Kilpailumaksu Ensimmäinen laji 10,00 /henkilö ja seuraavat lajit 5,00 /henkilö. Maksetaan etukäteen, viimeistään , Tanssiseura Marimba ry:n tilille: FI Kuitti maksusta esitettävä kilpailupaikalla ilmoittautumisen yhteydessä. Pääsyliput Lisenssit Kuvaaminen yli 16 - vuotiaat 12,00 / henkilö, vuotiaat 5,00 euroa / henkilö Erilliskilpailuna tanssittaviin lajeihin ei tarvita lisenssiä. Järjestäjä ei ole ottanut vakuutusta lisenssittömiä kilpailijoita varten. Lisenssittömät kilpailijat kilpailevat omalla vastuullaan. Videokuvaamiselle on varattuna omat paikat. Kuvauslupa kisapaikalle maksaa 5,00 /kamera. Videokuvaaminen ilman lupaa on kielletty. Kuvausluvat saa lunastaa paikanpäällä lipunmyynnissä. Säännöt Lisätiedot Kilpailut käydään Suomen Tanssiurheiluliiton amatöörikilpailusääntöjen mukaan. Ohessa liitteenä Lindy Hopin sääntötarkennukset. Fusku, rockabilly ja RS- formaatio käydään liitteenä olevien erillissääntöjen mukaan. Palauttamattomista kilpailunumeroista veloitamme edustusseuralta 50,00. Tarkempia tietoja kilpailupäivästä ilmoitetaan myöhemmin. Aikataulut ja ajo- ohjeet tulevat löytymään myös seuran sivuilta Oikeudet muutoksiin pidätetään. Lisätietoja: Sven Barkholt Tervetuloa Valkeakoskelle kilpailemaan, katsomaan ja kannustamaan!

3 LINDY HOP SÄÄNTÖTARKENNUKSET: Karsinnat: Finaali: Karsinnoissa kaikissa luokissa ja sarjoissa tanssitaan yksi kierros. Lattialla saa olla useita pareja samaan aikaan. Musiikin kesto on intro + 1,30 min ja soiva fraasi loppuun. Juniorisarjassa, Seniorisarjassa D-, C- ja B-luokissa ja yleisessä D luokassa musiikin nopeus on 44-46t/min. Yleisessä A-luokassa musiikin nopeus on t/min. Finaalissa lindy hop A-,B-, ja C-luokat tanssitaan jam session tyylillä. Jos luokassa on vain yksi pari, tanssitaan intro+ 1,30 min ja soivan fraasi loppuun. Alussa ja lopussa kaikki parit tanssivat yhdessä kahdeksan tahtiparia(= kasia ), jonka jälkeen jokainen pari tanssii yksin soolo-osuuden 8 tahtiparia, joka toistetaan kaksi kertaa. Siis Yhdessä 8x8 + soolo-osuus 1 8x8 per pari + soolo-osuus 2 8x8 per pari + yhdessä 8x8. Vuoroaan odottavat parit jammailevat lattian takaosassa. Vaihdot tapahtuvat vauhdissa ja vaihdon sujuvuus vaikuttaa arvosteluun. Parien tulee itse tietää, milloin heidän oma vuoronsa on. Pisteytys menee virallisten sääntöjen ja arvosteluperusteiden mukaan. Yleisen sarjan C-, B- ja A-luokissa tanssitaan kaksi kierrosta: hidas t/min ja nopea t/min. Molemmilla kierroksilla Jam session. D-luokan finaaliparit tanssivat kaikki samaan aikaan. Musiikin kesto on intro + 1,30 min ja soiva fraasi loppuun. Seniorisarja ja Yleisen sarjan D luokka tanssivat kaksi kierrosta, hidas t/min ja nopeahko t/min. D-luokat eivät välillä poistu lattialta. Juniorit tanssivat vain nopean jam sessionin t/min. Jos on vain yksi pari, tanssitaan intro + 1,30 min

4 FUSKUN ERILLISKILPAILUN SÄÄNNÖT Fusku on vapaasti viety (ilman ennalta rakennettua koreografiaa tanssittava) suomalainen rock n swing tanssi. Katsojille tulisi välittyä tanssin ilo ja parin keskinäinen, vientiin ja seuraamiseen perustuva kommunikointi, johon parin molemmat osapuolet osallistuvat. Musiikin tulkinnan tulisi olla spontaania ja aidosti musiikkiin istuvaa. Tanssin koko täytyy sopeuttaa käytettävissä olevaan tilaan, eli tanssipari ei saa häiritä muita lattialla olevia pareja. Fuskun perustekniikassa otetaan kuuden iskun aikana 4 askelta ajoituksella QQSS tai SSQQ. Perusjousto on parittomilla iskuilla ylöspäin ja parillisilla iskuilla alaspäin. Musiikintulkintaan perustuvat jouston ja askelluksen variaatiot (esim. nilkkajousto tai askel joka iskulle) ovat sallittuja, mutta perusjouston täytyy silloinkin näkyä. - Tanssitaan neljässä sarjassa, yleinen, seniorit, juniorit ja lapset - Yleinen on avoin kaikille. - Ikäsarjaan Seniori osallistutaan tanssiurheiluliiton sääntöjen ikämääritysten mukaan. - Ikäsarjaan Juniorit voivat osallistua vähintään 12 ja enintään 17 vuotta täyttäneet - Ikäsarjaan Lapset voi osallistua pari, jonka molemmat osapuolet ovat alle 12 vuotta (koko vuoden). - Tanssija voi kilpailla vain yhdessä ikäsarjassa. - Yleisessä sarjassa on kaksi taitoluokkaa ABC- ja D-luokka, - Tanssiparin tulee edustaa jotain rekisteröityä yhdistystä. - Yleisissä luokissa tanssiparin tulee olla eri sukupuolta, mutta lapsi ja juniori luokissa sallitaan tyttö-tyttö parit. Numerolapullinen tanssija arvostellaan viejänä ja laputon seuraajana. - Musiikki on fuskuna tanssittavaa foksia tai foksahtavaa two-beat swingiä. - Järjestäjä valitsee musiikin ja näytteitä ei soiteta - Tanssin kesto on kullakin kierroksella noin 2 minuuttia Kilpailun kulku Karsinnoissa: - Ennen karsintojen alkua esittelytanssi, jossa lattialla ovat kaikki parit (noin 30s) - Lattialla on max 6 paria kerralla, jos pareja on enemmän, tulee useampia eriä - Tanssitaan yksi kappale nopeudeltaan t/min. - Jos karsintaeriä on useampia, musiikin nopeus on kaikissa erissä sama. - Kappaletta soitetaan min - Tuomarit rastivat pareja jatkoon siten, että finaaliin saadaan kuusi paria Finaalissa: - Kaikki parit ovat yhtä aikaa lattialla - Yleisessä ja aikuisissa (ent. senioreissa) tanssitaan kaksi kappaletta peräkkäin, poistumatta välillä lattialta. Ensimmäinen kappale on nopeudeltaan t/min ja toinen t/min. - Juniorisarjassa ja lapsissa tanssitaan vain nopea kappale nopeudeltaan t/min. Musiikki valitaan mielellään junioreille skaalan ylärekisteristä ja lapsille skaalan alarekisteristä. - Kappaleita soitetaan min - Tuomarit sijoittavat parit. Lopullinen järjestys määräytyy Skating järjestelmän (STUL) mukaan Arvostelu:

5 Arvostelun perusteena ovat - Tahti ja perusrytmi - Lajin ominaisuus - Perustekniikka ja sen soveltaminen soivaan musiikkiin - Parityöskentely - Tanssillisuus - Musiikin tulkinta - Tanssikuviot ROCKABILLY ERILLISKILPAILUN SÄÄNNÖT Luonne: - Rockabilly on vapaasti viety (ilman ennalta rakennettua koreografiaa tanssittava) rock n swing-tanssi. Katsojille tulisi välittyä tanssin ilo ja parin keskinäinen, vientiin ja seuraamiseen perustuva kommunikointi, johon parin molemmat osapuolet osallistuvat. - Tanssin tulisi olla uskollinen juurilleen. Tyylin ja asenteen tulisi kuvastaa rockabilly-kulttuurin ilmenemismuotoja. - Musiikin tulkinnan tulisi olla spontaania ja aidosti musiikkiin istuvaa. - Tanssin koko täytyy sopeuttaa käytettävissä olevaan tilaan, eli tanssipari ei saa häiritä muita lattialla olevia pareja. Perustekniikka: - Sekä viejän että seuraajan perusjousto on tasainen syke, joka iskulla alaspäin. - Viejän askeleet ovat vapaan, mutta niiden tulee olla harmoniassa seuraajan tanssin kanssa - Seuraajan askeleet ovat vapaat, mutta käännökset tapahtuvat vahvan twistaavan liikkeen kautta - Kaikenlaiset musiikintulkintaan perustuvat jouston ja askelluksen variaatiot ovat sallittuja. Vaatetus: - Vaatetuksen tulisi olla rockabillyn henkeen sopiva - Parin vaatetuksen tulisi muodostaa sopusuhtainen kokonaisuus Musiikki: - Musiikki on rockabillyä nopeudet tahtia/min - Järjestäjä valitsee musiikin ja näytteitä ei soiteta - Musiikki voi tulla levyltä tai livenä. - Musiikkia soitetaan kullakin kierroksella 1,5-2 minuuttia Kilpailuluokat - Yleinen - Juniori luokka on tarkoitettu kilpaileville pareille, joista kumpikaan tanssija ei täytä kisavuonna 18. vuotta. Kilpailun kulku Karsinnoissa - Ennen karsintojen alkua esittelytanssi jossa lattialla ovat kaikki parit (noin 30s) - Karsinnassa lattialla on max 6 paria kerralla. Jos pareja on enemmän, tulee useampia eriä - Jos samalla kierroksella on useita karsintaeriä, kaikille soitetaan sama musiikkikappale. - Tuomarit rastivat pareja jatkoon siten että finaaliin saadaan 6-7 paria Finaalissa - Finaalissa kaikki parit ovat yhtä aikaa lattialla - Tuomarit arvioivat parit kahdella osa-alueella: tyyli ja tekniikka. Molemmista osa-alueista voi saada maksimissaan 10 pistettä eli yhteensä 20 pistettä. Tuomarit laskevat pisteet yhteen ja sijoittavat parit. - Lopullinen järjestys määräytyy skating-järjestelmän (STUL) mukaan Arvosteluperusteet:

6 Tyyli, 0-10 pistettä - tyyli ja asenne - musiikin tulkinta Tekniikka, 0-10 pistettä - rytmi ja perustekniikka - tanssikuviot ja parityöskentely Kilpailusäännöt RS-formaatioille Koekilpailuhin RYHMÄN KOKO: 4-12 hlö - IKÄ: vuotta - TANSSIAIKA: 1min 30sek - 3 min - MUSIIKKI - OHJELMA: - Musiikki on ryhmän valitsema oma musiikki. - Musiikin nopeus on vapaa, mutta sen on tuettava valitun RS-tanssin luonnetta. - Ohjelmaan on sisällytettävä vähintään 6 kokonaista (perusmuodossaan) perusaskelta valitusta rs-tanssista. Esimerkiksi: - 6 RR perusaskelta tai 6 BW perusaskelta. - Eri Rs-tanssien perusaskeleita voi käyttää ohjelmassa, mutta vaaditut 6 perusaskelta on oltava samaa tanssia (ei esim. 3 RR + 2 BW + 1 Bugg). - Ohjelmaan voidaan sisällyttää intro. - Ohjelmaan ei sisälly pakollisia kuvioita. - Akrot ovat kiellettyjä. - ARVOSTELUKRITEERIT - Tanssitekniikka (Dancing technique/art) 0-10 pistettä - Perusaskeleiden suoritus, vartalon asennot, käsien asennot, tahti/rytmi, sykronointi ja harmonia - Tanssikuviot (Dance figures and dancing performance) 0-10 pistettä - Tanssikuvioiden monimuotoisuus, vaikeus ja vaihtelevaisuus, selkeys ja suoritus, synkronointi ja harmonia - Koreografia ja esiintyminen (Choreography, entire presentation) 0-10 pistettä - Idea, musiikintulkinta, teeman tulkinta, esiintymisasut, tanssilattian käyttö, linjat, sisääntulo ja poistuminen. Sykronointi ja harmonia. Tarkempia tietoja kilpailupäivästä ilmoitetaan myöhemmin. Aikataulut ja ajo-ohjeet tulevat löytymään myös seuran nettisivuilta osoitteesta

Lindy Hop sääntötarkennukset Lahti 2015

Lindy Hop sääntötarkennukset Lahti 2015 Lindy Hop sääntötarkennukset Lahti 2015 Karsinnat: Karsinnoissa kaikissa luokissa ja sarjoissa tanssitaan yksi kierros. Lattialla saa olla useita pareja samaan aikaan. Musiikin kesto on intro + 1,30 min

Lisätiedot

Yleisen sarjan C-, B- ja A-luokissa tanssitaan kaksi kierrosta: hidas 30 34 t/min ja nopea 48 58 t/min. Molemmilla kierroksilla Jam session.

Yleisen sarjan C-, B- ja A-luokissa tanssitaan kaksi kierrosta: hidas 30 34 t/min ja nopea 48 58 t/min. Molemmilla kierroksilla Jam session. Lindy hop sääntötarkennukset: Karsinnat: Karsinnoissa kaikissa luokissa ja sarjoissa tanssitaan yksi kierros. Lattialla saa olla useita pareja samaan aikaan. Musiikin kesto on intro + 1,30 min ja soiva

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpauksen urheilusali, Svinhufvudinkatu 8, 15110 LAHTI

Koulutuskeskus Salpauksen urheilusali, Svinhufvudinkatu 8, 15110 LAHTI KILPAILUKUTSU Järjestävä seura Tanssikerho Jam'n Roll ry Kilpailun nimi Rock n Swing GP Lahti 2013 Boogie Woogien, Rock n Rollin, Buggin ja Lindy Hopin Grand Prix -kilpailut. Erilliskilpailuna Fusku ja

Lisätiedot

Lindy Hop avoin Champion ja Lindy Hop avoin seniorit kisataan voimassaolevien WRRC:n sääntöjen mukaan.

Lindy Hop avoin Champion ja Lindy Hop avoin seniorit kisataan voimassaolevien WRRC:n sääntöjen mukaan. Virallisten luokkien sääntötarkennukset Lindy Hop avoin Champion ja Lindy Hop avoin seniorit kisataan voimassaolevien WRRC:n sääntöjen mukaan. Lindy Hop ja Rock n Roll tanssitaan järjestäjän valitsemaan

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpauksen urheilusali, Svinhufvudinkatu 8, 15110 LAHTI. Lattia Lakattu puulattia, muoto suorakaide, koko vähintään 60 m 2.

Koulutuskeskus Salpauksen urheilusali, Svinhufvudinkatu 8, 15110 LAHTI. Lattia Lakattu puulattia, muoto suorakaide, koko vähintään 60 m 2. KILPAILUKUTSU Järjestävä seura Tanssikerho Jam'n Roll ry Kilpailun nimi Rock n Swing GP Lahti 2014 Boogie Woogien, Rock n Rollin, Buggin ja Lindy Hopin Grand Prix - kilpailut. Erilliskilpailuna Fusku,

Lisätiedot

ROCK N SWING -TANSSIEN GP-KILPAILUT KOTKASSA 9.4.2011

ROCK N SWING -TANSSIEN GP-KILPAILUT KOTKASSA 9.4.2011 Tanssiklubi Kotkan Hyrrät ry Kotka www.kotkanhyrrat.fi KILPAILUKUTSU ROCK N SWING -TANSSIEN GP-KILPAILUT KOTKASSA 9.4.2011 Kilpailun järjestäjä Tanssiklubi Kotkan Hyrrät ry Aika Lauantai 9.4.2011, alustavasti

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Aika Lauantaina alkaen klo Wanha teatteri, Ståhlberginkatu 4B, LAHTI

KILPAILUKUTSU. Aika Lauantaina alkaen klo Wanha teatteri, Ståhlberginkatu 4B, LAHTI KILPAILUKUTSU Järjestävä seura Tanssikerho Jam'n Roll ry Kilpailun nimi Rock n Swing GP Lahti 2012 Boogie Woogien, Rock n Rollin, Buggin ja Lindy Hopin Grand Prix -kilpailut. Erilliskilpailuna Fusku ja

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU

KILPAILUKUTSU KILPAILUKUTSU 15.4.2010 Kilpailun nimi Järjestävä seura Rock 'n' Swing-tanssien Suomen mestaruuskilpailut. Mukana junioreiden ja senioreiden GP-kilpailu sekä alempien luokkien kansallinen kilpailu. Erilliskilpailuna

Lisätiedot

www.tanssikisat2012.com

www.tanssikisat2012.com KILPAILUKUTSU Järjestävä seura Rock n Roll Dance Club Comets Kilpailun nimi Rock n Swing-tanssien Suomen mestaruuskilpailut 2012. Boogie Woogien, Rock n Rollin, Buggin ja Lindy Hopin Suomen mestaruuskilpailut.

Lisätiedot

Teatterinäyttämö, musta tanssimatto. Koko sääntöjen mukainen (leveys n. 9 m x syvyys n. 10 m). Lattia kallistuu kohti yleisöä 1,7 cm/m.

Teatterinäyttämö, musta tanssimatto. Koko sääntöjen mukainen (leveys n. 9 m x syvyys n. 10 m). Lattia kallistuu kohti yleisöä 1,7 cm/m. 1 KILPAILUKUTSU Järjestävä seura Kilpailun nimi Aika Paikka Kilpailunjohtaja Observeri / BW Observeri / RR Tuomarit Tuloslaskenta Musiikintarkkailijat Lattia Musiikki Kilpailuluokat Rock n Roll Dance Club

Lisätiedot

SÄÄNTÖMUUTOSESITYKSET, voimaan alkaen

SÄÄNTÖMUUTOSESITYKSET, voimaan alkaen SÄÄNTÖMUUTOSESITYKSET, voimaan 1.8.2019 alkaen SÄÄNTÖMUUTOSESITYS 1 Esitykset: Muutosesitys 1. Muutetaan miehet viejiksi ja naiset seuraajiksi (poislukien nais- ja tyttöformaatiot) läpi koko sääntöjen.

Lisätiedot

13. Arvostelujärjestelmät ja tulokset. 1. Rastimenetelmä 2. 3D-menetelmä 3. Skating-menetelmä (sijoitukset)

13. Arvostelujärjestelmät ja tulokset. 1. Rastimenetelmä 2. 3D-menetelmä 3. Skating-menetelmä (sijoitukset) 13. Arvostelujärjestelmät ja tulokset 1. Rastimenetelmä 2. 3D-menetelmä 3. Skating-menetelmä (sijoitukset) Kilpailijalla tarkoitetaan näissä säännöissä soolotanssijaa, duoa, pienryhmää, muodostelmaa tai

Lisätiedot

BOOGIE WOOGIE. BW LAPSI 2 C NIMI NIMI SEURA KAUPUNKI Kimi Manner - Nea Saurio Baunssi Hämeenlinna

BOOGIE WOOGIE. BW LAPSI 2 C NIMI NIMI SEURA KAUPUNKI Kimi Manner - Nea Saurio Baunssi Hämeenlinna BOOGIE WOOGIE BW YLEINEN A (GP) Juho Päivinen - Mari Munne Baunssi Hämeenlinna Benjamin Nousiainen - Anniina Laine Comets Helsinki Pasi Ojala - Hanna Vammeljoki Comets Helsinki Masi Saurén - Evgenia Salakhutdinova

Lisätiedot

Laji / luokka Nro Pari Seura RR Champ, 4 Rock'n'Roll Champion (ABC) 160 Jori HUOVINEN - Laura HELL Tanssiseura Marimba, Valkeakoski Rock'n'Roll

Laji / luokka Nro Pari Seura RR Champ, 4 Rock'n'Roll Champion (ABC) 160 Jori HUOVINEN - Laura HELL Tanssiseura Marimba, Valkeakoski Rock'n'Roll Laji / luokka Nro Pari Seura RR Champ, 4 Rock'n'Roll Champion (ABC) 160 Jori HUOVINEN - Laura HELL Tanssiseura Marimba, Valkeakoski Rock'n'Roll Champion (ABC) 192 Asmo Juhana PASANEN - Elina Annika VELLONEN

Lisätiedot

ROCK'N'SWING GP LAHTI TUOMARIT

ROCK'N'SWING GP LAHTI TUOMARIT FUSKU FUSKU LAPSI 1 D 1 81 Peltola, Mirko Syrjäläinen, Jenna Tanssikerho Jam'n Roll ry Lahti 2 1 1 1 2 2 50 Äijö, Mikke Mäkinen, Julia Tanssiseura Swing Team ry Tampere 3 7 3 3 3 3 75 Jokinen, Leevi I

Lisätiedot

ROCK'N'SWING GP kilpailut BOOGIE WOOGIE

ROCK'N'SWING GP kilpailut BOOGIE WOOGIE ROCK'N'SWING GP kilpailut 25.1.2015 BOOGIE WOOGIE YL GP 7 Juho Päivinen - Mari Munne Baunssi Hämeenlinna 38 Masi Sauren - Evgenia Salakhutdinova Comets Helsinki 40 Pasi Ojala - Hanna Vammeljoki Comets

Lisätiedot

Hei! Kilpailulajit ja ikäsarjat: Disco, Discofreestyle, Hiphop sekä showcase

Hei! Kilpailulajit ja ikäsarjat: Disco, Discofreestyle, Hiphop sekä showcase Hei! Kiitos ilmoittautumisestasi Let s Dance cup tanssitapahtumaan. Tapahtumaa vietetään siis sunnuntaina 6.3.2016 Kulttuuriareena Gloriassa. Osoite: Pikku Roobertinkatu 12-14, 00120 Helsinki. Helsingin

Lisätiedot

BOOGIE WOOGIE A B C D E

BOOGIE WOOGIE A B C D E GP- kilpailut 13.2.2016 Lyseon Lukion liikuntasali, Birger Jaarlin katu 6, Hämeenlinna 1 / 10 Tuomarit: A Karri Kaksonen, B Teppo Valkama, C Ari Halinen, D Tarja Tikka. E Pirjo Koivula BOOGIE WOOGIE A

Lisätiedot

TULOKSET ROCK'N'SWING GP LAHTI

TULOKSET ROCK'N'SWING GP LAHTI Boogie Woogie Yleinen GP 1 51 Päivinen Juha Munne Mari Baunssi 1 1 1 1 1 2 27 Ojala Pasi Vammeljoki Hanna Comets 2 3 2 2 2 3 2 Rasi Olli Valtonen Rosanna Swing Team 3 2 3 3 3 4 28 Eerola Jussi Leskinen

Lisätiedot

Seniori A 32 Timo Huhtinen Päivi Karvinen Comets Helsinki 34 Esa Kuivanen Asta Usvakari Comets Helsinki

Seniori A 32 Timo Huhtinen Päivi Karvinen Comets Helsinki 34 Esa Kuivanen Asta Usvakari Comets Helsinki ROCK'N'SWING GP kilpailut Hämeenlinna 13.2 BOOGIE WOOGIE A yleinen 3 Juho Päivinen - Mari Munne Baunssi Hämeenlinna 4 Samuli Kalliala Pinja Sarviluoma Baunssi Hämeenlinna 44 Olli Rasi Rosanna Valtonen

Lisätiedot

1. Streetdancea huippuopettajan johdolla Hiphop- ja Waacking workshop Heinolassa 24.11.!

1. Streetdancea huippuopettajan johdolla Hiphop- ja Waacking workshop Heinolassa 24.11.! Hei, Tässä marraskuun tiedotteessa olevia asioita: 1. Streetdancea huippuopettajan johdolla Hiphop- ja Waacking workshop Heinolassa 24.11.! 2. Argentiinalaisen tangon kurssi 24.11. 3. KULT-ACTION WEEK

Lisätiedot

ROCK N SWING AULANKO GP kilpailut Hämeenlinna 18.2

ROCK N SWING AULANKO GP kilpailut Hämeenlinna 18.2 ROCK N SWING AULANKO GP kilpailut Hämeenlinna 18.2 BOOGIE WOOGIE A yleinen 20 Juho Päivinen Mari Munne Bolero Turku 49 Masi Saurén Anna Tyutyunyuk Comets Helsinki 50 Miika Aspiala Emilia Reitamo Comets

Lisätiedot

KILPAILUNJÄRJESTÄJÄN OPAS

KILPAILUNJÄRJESTÄJÄN OPAS ---------------------------------------- KILPAILUNJÄRJESTÄJÄN OPAS Tämä opas täydentää Suomen Tanssiurheiluliiton (STUL) rock n swingkilpailusääntöjä, joiden mukaan kaikki Tanssiurheiluliiton viralliset

Lisätiedot

Rock'n'Swing GP LAHTI Ilmoittautuneet

Rock'n'Swing GP LAHTI Ilmoittautuneet Rock'n'Swing GP LAHTI 26.11.2011 Ilmoittautuneet 17.11.2011 Boogie Woogie 38 Arttu Soilumo Noora Koivula Swing Team Tampere 43 Otto Valtamo Heli Hämäläinen Dancing/Jam n Roll Lahti 53 Tuomas Sillanpää

Lisätiedot

Kellokukantie 7 01300 VANTAA. puh. 040 534 9977 henrik.frank@autourheilu.fi. puh. 0500 490 812 jorma.mikkola@hanaa.fi

Kellokukantie 7 01300 VANTAA. puh. 040 534 9977 henrik.frank@autourheilu.fi. puh. 0500 490 812 jorma.mikkola@hanaa.fi Sarjasäännöt F-Rallisarja 2016 1.Yleistä F-rallisarjan (myöhemmin Sarja) järjestää AKK-Motorsport ry (myöhemmin Liitto) ja kaikki sarjan oikeudet (mukaan lukien sähköisen median ja markkinointioikeudet)

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT PirKa SJM-karting 2015 24.-26.7.2015

KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT PirKa SJM-karting 2015 24.-26.7.2015 KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT PirKa SJM-karting 2015 24.-26.7.2015 KILPAILUKUTSU Pirkanmaan Karting ry kutsuu karting-kilpailijoita osallistumaan PirKa SJM-karting nimiseen kilpailuun 24.-26.7.2015

Lisätiedot

KILPAILUOHJE. Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ

KILPAILUOHJE. Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ KILPAILUOHJE Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ Kilpailussa noudatetaan UCI:n ja SPU:n sääntöjä ja kilpailun järjestäjän

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Ottelun ja liikesarjojen SM-kilpailut 2016 Ottelun Tampere Cup

KILPAILUKUTSU. Ottelun ja liikesarjojen SM-kilpailut 2016 Ottelun Tampere Cup KILPAILUKUTSU Ottelun ja liikesarjojen SM-kilpailut 2016 Ottelun Tampere Cup Ottelu Aika: Lauantaina 13.2.2016 Tampere Cup: E, D1, D2, B2, H, S30 SM-sarjat: kadetit C1 sekä junioreiden B1 ja senioreiden

Lisätiedot

STUL rock'n swing toiminta 2007

STUL rock'n swing toiminta 2007 Suomen Tanssiurheiluliitto rock'n swing valiokunta STUL rock'n swing toiminta 2007 Sisällys: RS-valiokunta Tehtävät ja vastuut Valiokunnan muodostuminen ja kokoonpano 2007 Toiminta vuonna 2007 Kilpailuasiat

Lisätiedot

KILPAILUN SÄÄNNÖT FIXUS-IS-Tarvike Sprint

KILPAILUN SÄÄNNÖT FIXUS-IS-Tarvike Sprint KILPAILUN SÄÄNNÖT FIXUS-IS-Tarvike Sprint 10.5.2019 KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ Järjestäjänä toimii Hämeen Moottoriseura Ry. Kilpailussa noudatetaan Harrastemoottoriurheilun kattojärjestö Ry:n (Hamu ry) teknisiä-

Lisätiedot

SM-KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT

SM-KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT SM-KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT Kilpailuiden säännöt All Europe Taekwon-Do Federation Suomen ITF Taekwon-Do ry Kilpa- ja huippu-urheiluvaliokunta Suomen Antidopingtoimikunta Kilpailuiden järjestäjä Suomen ITF

Lisätiedot

E Vestman Kati / Stn. Competitor Skating

E Vestman Kati / Stn. Competitor Skating Final - Bugg-Juniori C 4 () 9 Aaron KOIVUNEN - Ida-loviisa KOIVUNEN / / / / 5 () 9 Samuel VAULIMO - Elise VAULIMO / / / 4 / () 0 Mikael KUISMA - Ella NEUVONEN / 4 / / / 4 (4) 8 Elias EEROLA - Ella ÄIJÄNAHO

Lisätiedot

2. Aika Perjantai, Tapahtuma ajoittuu lavakokeiluineen n välille. Lopullinen aikataulu julkaistaan mennessä.

2. Aika Perjantai, Tapahtuma ajoittuu lavakokeiluineen n välille. Lopullinen aikataulu julkaistaan mennessä. 1. Kilpailupaikka Ylöjärven urheilutalo, Koulutie 6 2. Aika Perjantai, 24.5.2019 Tapahtuma ajoittuu lavakokeiluineen n. 16.30-21.30 välille. Lopullinen aikataulu julkaistaan 15.3. mennessä. 3. Ilmoittautuminen

Lisätiedot

Toimintaohjeita kilpauraansa aloitteleville pareille ja heidän vanhemmilleen

Toimintaohjeita kilpauraansa aloitteleville pareille ja heidän vanhemmilleen Toimintaohjeita kilpauraansa aloitteleville pareille ja heidän vanhemmilleen Kilpatanssi on nimensä mukaisesti kilpaurheilua. Lajissa järjestetään seurakilpailuja, valtakunnallisia kilpailuja, GP-kilpailuja,

Lisätiedot

HUOM! Aikataulut tarkentuvat ilmoittautumisten perusteella

HUOM! Aikataulut tarkentuvat ilmoittautumisten perusteella 1 (5) KILPAILUKUTSU AIKA: 1.-2.11.2014 Lämpimästi tervetuloa Aerobic Cup 4 kilpailuihin Nokialle! PAIKKA: Nokian palloiluhalli, Kankaantaankatu 4, 37100 Nokia SARJAT ja alustava aikataulu: Lauantai 1.11.

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT Aluemestaruuskilpailu 2014, Alue 5, Kangasala

KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT Aluemestaruuskilpailu 2014, Alue 5, Kangasala KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT Aluemestaruuskilpailu 2014, Alue 5, Kangasala 31.8.2014 KILPAILUKUTSU Pirkanmaan Karting ry kutsuu karting kilpailijoita osallistumaan Aluemestaruuskilpailu 2014 nimiseen

Lisätiedot

SUOMEN TANSSIURHEILULIITTO RY KILPAILUSÄÄNNÖT

SUOMEN TANSSIURHEILULIITTO RY KILPAILUSÄÄNNÖT SUOMEN TANSSIURHEILULIITTO RY KILPAILUSÄÄNNÖT Suomen Tanssiurheiluliitto ry. Kilpailusäännöt 1.8.2007 SISÄLLYSLUETTELO 1 YLEISET SÄÄNNÖT... 6 1.1 Tanssiurheilun määritelmä ja lajit... 6 1.2 Järjestöjen

Lisätiedot

TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA

TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA Sastamalan Taekwon-Do Seura ry järjestää 20.9.2014 TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA MUSTIEN VÖIDEN BLACK BELT CUP JUNIORI-IKÄISTEN MUSTIEN VÖIDEN KILPAILUT VÄRIVÖIDEN KILPAILUT C-JUNIORIEN KILPAILUT

Lisätiedot

Jäsentiedote 3 / 2011

Jäsentiedote 3 / 2011 Jäsentiedote 3 / 2011 Terveiset Tanssikkaasta! Lämmin kesä alkaa kääntyä jälleen syksyksi. Haluammekin kiittää kaikkia Tango & Tanssilavaan osallistuneita! Tapahtumaan osallistui huikeat yli 100 tanssijaa,

Lisätiedot

Kansainvälisissä kilpailuissa noudatetaan ISU:n ikärajasääntöjä 108.2 ja 108.3.

Kansainvälisissä kilpailuissa noudatetaan ISU:n ikärajasääntöjä 108.2 ja 108.3. IKÄRAJAT - JÄÄTANSSI Kansainvälisissä kilpailuissa noudatetaan ISU:n ikärajasääntöjä 108.2 ja 108.3. Jäätanssiparit SM-seniori kummankin on pitänyt kilpailukauden alkuun (1.7.) mennessä täyttää 15 vuotta.

Lisätiedot

TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA

TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA Sastamalan Taekwon-Do Seura ry järjestää 14.9.2013 TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA B-JUNIORIEN KILPAILUT VÄRIVÖIDEN KILPAILUT MUSTIEN VÖIDEN BLACK BELT CUP JUNIORI-IKÄISTEN MUSTIEN VÖIDEN KILPAILUT

Lisätiedot

qwertyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwe rtyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwertyu iopåasdfghjklöäzxcvbnmqwertyuiopå

qwertyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwe rtyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwertyu iopåasdfghjklöäzxcvbnmqwertyuiopå qwertyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwe iopåasdfghjklöäzxcvbnmqwertyuiopå UUDEN KILPAILIJAN KISAOHJEPAKETTI asdfghjklöäzxcvbnmqwertyuiopåasdf ghjklöäzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjk 23.1.2015 löäzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklöäz

Lisätiedot

Let`s dance cup 2016

Let`s dance cup 2016 Moi! Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskus järjestää Let's dance cup 2016 tanssitapahtuman, sunnuntaina 6.3 Gloriassa! (Pieni Roobertinkatu 12-14, Helsinki ) Karsinnat klo:9:00 Finaalit klo:16:00 Tapahtumaan

Lisätiedot

Absolute Judging System -arviointimenetelmän käyttö 2019

Absolute Judging System -arviointimenetelmän käyttö 2019 Absolute Judging System -arviointimenetelmän käyttö 19 1. LÄHTÖKOHTA JA TAVOITTEET Tutkimuksen taustat ja tavoitteet Tutkimuksen tavoitteena on kerätä kokemuksia uuden kilpailijoiden suoritusten arviointimenetelmän

Lisätiedot

Kurssikuvaukset ja kevään valmentajat

Kurssikuvaukset ja kevään valmentajat INFOKIRJE Joulukuu 2009 Viikko-ohjelma: MAANANTAI (KYPÄRÄMÄKI) 1 (6) 18.00-19.30 Rock n Swing Special Mix (BW, Bugg, Fusku): 11.1. Boogie Woogie Special 18.1. Boogie Woogie Special 25.1. Bugg Special 1.2.

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan Jokipadan kisaporukkaan! 3) VALMISTAUTUMINEN KILPAILUIHIN Vinkkejä harjoitteluun ja kisoihin valmistautumiseen

Tervetuloa mukaan Jokipadan kisaporukkaan! 3) VALMISTAUTUMINEN KILPAILUIHIN Vinkkejä harjoitteluun ja kisoihin valmistautumiseen KILPATANSSIA VUODESTA 1969 JOKIPATA Kilpalattialle! Kilpailemaan lähteminen saattaa aluksi tuntua suurelta askeleelta. Kenenkään ei tietenkään ole pakko lähteä kilpailemaan, mutta se tuo uutta puhtia harjoittelemiseen,

Lisätiedot

TAEKWON-DON TAMPERE CUP VI

TAEKWON-DON TAMPERE CUP VI järjestää 12.3.2016 TAEKWON-DON TAMPERE CUP VI TAEKWON-DO -KILPAILUT TAMPEREELLA järjestää jälleen Tampere Cup -kilpailut Tampereella. Kilpailut käydään lauantaina 12.3.2016 Kaukajärven vapaaaikatalolla.

Lisätiedot

RS-GP-kilpailut LAHTI TULOSLISTA

RS-GP-kilpailut LAHTI TULOSLISTA BOOGIE WOOGIE D Tommi Koivula Yleinen ABC Semifinaali 1 23 Juho Päivinen Mari Munne Baunssi 1 1 1 1 1 X X X X X 2 11 Pasi Ojala Hanna Vammeljoki Comets 2 2 2 2 2 X X X X X 3 37 Jukka Vaittinen Satu Virtapohja

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI Habanero Mountainbikers (HHCMB) järjestää MTB-endurokisan perinteiseen tyyliin Halikon Märynummen vuoristoalueella.

Lisätiedot

Mikäli et jatkossa halua tanssikerhon tiedotteita, vastaa tähän viestiin "poista"

Mikäli et jatkossa halua tanssikerhon tiedotteita, vastaa tähän viestiin poista Hei, Tässä elo-syyskuun tiedotteessa olevia asioita: 1. Syyskausi alkaa, syksyn kurssit 2. Hobby 12 - Heinolan harrastemessut 3. Kansainväliset tanssiurheilukilpailut Helsingissä 3. Jam n Rollin (Lahti)

Lisätiedot

-SUOMEN WADORYULIITON- -KATA JA KUMITE KILPAILUT-

-SUOMEN WADORYULIITON- -KATA JA KUMITE KILPAILUT- -SUOMEN WADORYULIITON- -KATA JA KUMITE KILPAILUT- 1. KILPAILUOHJELMA 14. TOUKOKUUTA 2016 KANGASALLA, PIKKOLAN LIIKUNTAHALLI Aikataulu: Tuomareiden ja toimitsijoiden kokoontuminen klo.9.30. Kilpailijoiden

Lisätiedot

Rock'n Swing GP-kisat / Lahti Boogie Woogie

Rock'n Swing GP-kisat / Lahti Boogie Woogie Boogie Woogie 10 K Yleinen ABC 23 Juho Päivinen Mari Munne Baunssi 4 Markku Lähdeaho Elina Rantalainen Jam n Roll 10 Jussi Eerola Mari Makkonen Comets 11 Pasi Ojala Hanna Vammeljoki Comets 8 Roope Kangasmäki

Lisätiedot

Koiralla tulee olla kilpailukirja, jonka koiraa koskevat tiedot vastaava tuomari varmentaa allekirjoituksellaan, kun kilpailukirja otetaan käyttöön.

Koiralla tulee olla kilpailukirja, jonka koiraa koskevat tiedot vastaava tuomari varmentaa allekirjoituksellaan, kun kilpailukirja otetaan käyttöön. KOIRATANSSIKILPAILUJEN TUOMARIOHJE Hyväksytty Kennelliitossa 22.4.2010. Voimassa 1.5.2010 alkaen. Yleistä Tuomariohjeen tavoitteena on tehdä arvostelusta yhtenäistä ja oikeudenmukaista kaikkia koirakoita

Lisätiedot

Alue 5. Häme. Karting- aluemestaruus- ja syyskilpailu VMF Vauhtipuisto 30.8.2009 KILPAILUKUTSU

Alue 5. Häme. Karting- aluemestaruus- ja syyskilpailu VMF Vauhtipuisto 30.8.2009 KILPAILUKUTSU Alue 5. Häme Karting- aluemestaruus- ja syyskilpailu VMF Vauhtipuisto 30.8.2009 KILPAILUKUTSU AKK:n LUPA /FK 2009 KILPAILUKUTSU Valkeakoski Motorsport Finland ry kutsuu Akk-motorsport ry Hämeen alueen

Lisätiedot

26.-28.6. 2015 SJ15, GT15, GT30, F4 KILPAILUKUTSU

26.-28.6. 2015 SJ15, GT15, GT30, F4 KILPAILUKUTSU 26.-28.6. 2015 SJ15, GT15, GT30, F4 KILPAILUKUTSU KILPAILUKUTSU 2 / 8 Järjestäjä Ohjaajaluvat (202.02.1) Kilpailun arvo ja luokat Paikka ja aika Kilpailuerät Salon Kilpaveneilijät ry. Rajakivenkatu 27,

Lisätiedot

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa.

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa. KILPAILUN SÄÄNNÖT Aluemestaruus Itä-ja Kaakkois-Suomi 31.8-1.9.2019 Kansallinen Varkauden Urheiluautoilijat ry Varkaus I OHJELMA 15.8.2019 27.8.2019 klo: 23.00 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen

Lisätiedot

SUOMEN TANSSIURHEILULIITTO RY KILPAILUSÄÄNNÖT

SUOMEN TANSSIURHEILULIITTO RY KILPAILUSÄÄNNÖT SUOMEN TANSSIURHEILULIITTO RY KILPAILUSÄÄNNÖT 1 2 Suomen Tanssiurheiluliitto ry. Kilpailusäännöt Sääntömuutos päivitys 1.8.2013 3 SISÄLLYSLUETTELO 1 YLEISET SÄÄNNÖT... 7 1.1 Tanssiurheilun määritelmä ja

Lisätiedot

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa.

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa. KILPAILUN SÄÄNNÖT Aluemestaruus Itä- ja Kaakkois-suomi 16-17.9.2017 Kansallinen Varkauden Urheiluautoilijat ry Varkaus I OHJELMA 28.8.2017 11.9.2017 klo: 23.59 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen

Lisätiedot

Suomen Tanssiurheiluliitto ry

Suomen Tanssiurheiluliitto ry Suomen Tanssiurheiluliitto ry VAKIO- JA LATINALAISTANSSIKILPAILUJEN HAKEMIS- JA MYÖNTÄMISPERUSTEET Sisällysluettelo 1. Hakemis- ja myöntämisperusteet... 3 2. Kilpailun järjestämislupahakemus... 4 3. Myönnettyjen

Lisätiedot

RS_GP_ ilmoittautuneet 1(5)

RS_GP_ ilmoittautuneet 1(5) RS_GP_30.9.2017-ilmoittautuneet 1(5) BOOGIE WOOGIE Boogie Woogie Yleinen AB (GP) 1 Miika Aspiala Emilia Reitamo Comets Helsinki 4 Juho Päivinen Mari Munne Bolero Turku 5 Karri Rasinmäki Marika Torniainen

Lisätiedot

KOIVISTON POLSKA. kävely-, puolijuoksu- ja hyppyaskelia sekä kanta- ja varvashyppy askelia tanssijat seisovat piirin kehällä kädet vapaina

KOIVISTON POLSKA. kävely-, puolijuoksu- ja hyppyaskelia sekä kanta- ja varvashyppy askelia tanssijat seisovat piirin kehällä kädet vapaina KOIVISTON POLSKA Tämän karjalaiseksi tanssiksi nimetyn sommitelman muistiinmerkitsi Anni Collan julkaisuun Suomalainen Kisapirtti. Kansantanssin Riemuvuoden 2016 yhteisohjelmiin tanssin on versioinut Petri

Lisätiedot

SM-KARATE VIIKONLOPPU 5-6.4.2014 TAMPERE KILPAILUKUTSU

SM-KARATE VIIKONLOPPU 5-6.4.2014 TAMPERE KILPAILUKUTSU SM-KARATE VIIKONLOPPU 5-6.4.2014 TAMPERE KILPAILUKUTSU 5-6.4.2014 PYYNIKIN PALLOILUHALLI, TAMPERE Osoite: Ammattikoulunkatu 20, 33230 Tampere Osallistumismaksu 30 / kilpailija / sarja 50 / joukkue / sarja

Lisätiedot

ROCK'N'SWING GP-KILPAILUT TULOSLISTA

ROCK'N'SWING GP-KILPAILUT TULOSLISTA BOOGIE WOOGIE BW YLEINEN AB (GP) 1 30 Juho Päivinen - Mari Munne Baunssi Hämeenlinna 2 19 Pasi Ojala - Hanna Vammeljoki Comets Helsinki 3 4 Olli Rasi - Rosanna Valtonen Swing Team Tampere 4 21 Jussi Eerola

Lisätiedot

SM-KARATE VIIKONLOPPU 28 29.3.2015 TAMPERE KILPAILUKUTSU

SM-KARATE VIIKONLOPPU 28 29.3.2015 TAMPERE KILPAILUKUTSU SM-KARATE VIIKONLOPPU 28 29.3.2015 TAMPERE KILPAILUKUTSU 28-29.3.2015 TAMPEREEN MESSU- JA URHEILUKESKUS D-HALLI, TAMPERE Osoite:Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere Osallistumismaksu 30 / kilpailija / sarja

Lisätiedot

Rocking Swing GP Category: Boogie Woogie-Juniori 1 D. Category: Boogie Woogie-Juniori 1C. Category: Boogie Woogie-Juniori 2 BC

Rocking Swing GP Category: Boogie Woogie-Juniori 1 D. Category: Boogie Woogie-Juniori 1C. Category: Boogie Woogie-Juniori 2 BC Rocking Swing GP 8..07 8.0.07 Boogie Woogie-Juniori D Page /7 Category: Boogie Woogie-Juniori D 6 Niko Lukkala Ella Neuvonen Baunssi, Hämeenlinna 8 Elias Eerola Ella Äijänaho Baunssi, Hämeenlinna Mikael

Lisätiedot

Tampereen Taekwon-Do seura ry järjestää 28.11.2015 NÄÄSHALLI CUP. Tampereen Taekwon-Do seura ry PL 10 33211 Tampere 050-596 6200 www.taekwondo-tre.

Tampereen Taekwon-Do seura ry järjestää 28.11.2015 NÄÄSHALLI CUP. Tampereen Taekwon-Do seura ry PL 10 33211 Tampere 050-596 6200 www.taekwondo-tre. järjestää 28.11.2015 NÄÄSHALLI CUP TAEKWON-DO KILPAILUT TAMPEREELLA järjestää jälleen Nääshalli Cup -kilpailut Tampereella. Kilpailut käydään lauantaina 28.11.2015 tutussa paikassa Nääshallin Budosalissa

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Nurtzi Open 2016

KILPAILUKUTSU. Nurtzi Open 2016 KILPAILUKUTSU Nurtzi Open 2016 www.taekwondonurmijarvi.fi/kalenteri/nurtzi-open-2016 Aika: Lauantai 16.4.2016 Paikka: Sarjat: Maaniitun koulu Heikkiläntie 27 01900 Nurmijärvi Otteluliiga sekä harrastaja-

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT Karting Aluemestareiden Kilpailu

KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT Karting Aluemestareiden Kilpailu KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT Karting Aluemestareiden Kilpailu 2015 5.-6.9.2015 KILPAILUKUTSU Pirkanmaan Karting ry kutsuu kilpailijoita osallistumaan Karting Aluemestareiden Kilpailu 2015 - nimiseen

Lisätiedot

FolkJam Goes Wanhat. Vastuut eli tanssiin kutsut (Kuuteen menevä osa) A1 Vuorovastuu tytöt

FolkJam Goes Wanhat. Vastuut eli tanssiin kutsut (Kuuteen menevä osa) A1 Vuorovastuu tytöt FolkJam Goes Wanhat FolkJam -tanssi vanhoille tai muuhun koulujen juhla tai esitystoimintaan. Tanssi pohjautuu musiikin tyylin mukaisesti karjalaiseen tanssiperinteeseen. FolkJam Goes Wanhat on kevyesti

Lisätiedot

Kilpailukutsu 1! / 6!

Kilpailukutsu 1! / 6! Kilpailukutsu 1! / 6! Joukkuekilpailut Aika: Lauantai 23.4.2016, klo 9.00 18.00 Paikka: Karamzinin koulu, Kulloonmäki, Espoo Alustava aikataulu: 8.30 Tuomaripalaveri 9.00 Ilmoittautuminen ja punnitus 9.45

Lisätiedot

Round results for observer Page 1/1

Round results for observer Page 1/1 Rock n swing GP 9.9.8 9.9.8 Page / Final - Bugg-Juniori C NJS Boogie 3 () 3 Mikael KUISMA - Ella NEUVONEN / / / / () Samuel VAULIMO - Elise VAULIMO / / / / (3) Aaron KOIVUNEN - Ida-loviisa KOIVUNEN 3 /

Lisätiedot

Alustavat säännöt 30.8.2012.

Alustavat säännöt 30.8.2012. Alustavat säännöt 30.8.2012. Huom! nämä on siis alustavat ja niitä viilataan vielä palautteen ja kehitysehdotusten mukaisesti. Kuitenkin jotain mistä lähteä liikkeelle ja lähellä esityskelpoisuutta myös

Lisätiedot

Juniori- ja joukkuekilpailut 17.10.2009 sekä lasten kilpailut 18.10.2009

Juniori- ja joukkuekilpailut 17.10.2009 sekä lasten kilpailut 18.10.2009 Suomen ITF Taekwon-do ry ja Aitoon Taekwon-do ry järjestävät Juniori- ja joukkuekilpailut 17.10.2009 sekä lasten kilpailut 18.10.2009 Kilpailupaikka: Pälkäneen Yhteiskoulu, Koulutie 13, 36600 Pälkäne Kilpailut

Lisätiedot

Rock n Swing - gp kilpailut

Rock n Swing - gp kilpailut Rock n Swing - gp kilpailut 25.11.2017 Boogie Woogie Lapsi D 6. KOIVUNEN Aaron - KOIVUNEN Ida-loviisa Tanssiseura Baunssi ry Jun 1 D 2. LUKKALA Niko - NEUVONEN Ella Tanssiseura Baunssi ry 3. EEROLA Elias

Lisätiedot

LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2012 KILPAILUKUTSU

LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2012 KILPAILUKUTSU LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2012 KILPAILUKUTSU LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 3/2012 LAHTI 5.5.2012 JÄRJESTÄJÄ: TAEKWONDO LAHTI RY LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2012 Taekwondo Lahti Ry järjestää liikesarjojen SM- liigan kolmannen

Lisätiedot

Parisalsan Tehoviikonloppu Jyväskylä

Parisalsan Tehoviikonloppu Jyväskylä Parisalsan Tehoviikonloppu Jyväskylä 26.-28.1.2018 Opettajana: Maria Ylönen Kurssipaikka: Kuokkalan Graniitin tanssisali Perjantai: 18.00 21.00 Parisalsa alkeet Lauantai: 13.30 15.00 Parisalsa alkeisjatko

Lisätiedot

7Brothers Karate Cup

7Brothers Karate Cup 7Brothers Karate Cup Kilpailupaikka: Liikuntakeskus Rajakaari Osoite: keskusraitti 1 Rajamäki, Nurmijärvi Punnitus ja ilmoittautuminen: Lauantai kello 7:30 9:00 Aloitus: Kello 9:30 Kilpailunjärjestäjä

Lisätiedot

Kilpailukutsu 1/8. Kirkkonummen väestönsuojan monitoimihalli, Kirkkotallintie 6, Kirkkonummi

Kilpailukutsu 1/8. Kirkkonummen väestönsuojan monitoimihalli, Kirkkotallintie 6, Kirkkonummi Kilpailukutsu 1/8 SM-kilpailut 2016 Aika: Lauantai 6.2.2016, klo 9.00 19.00 Paikka: Kirkkonummen väestönsuojan monitoimihalli, Kirkkotallintie 6, Kirkkonummi Alustava aikataulu: 9.00 Ilmoittautuminen ja

Lisätiedot

SM-liiga Nurmijärvi 2012

SM-liiga Nurmijärvi 2012 ITF Taekwon-Do Liitto ry Kauden pääkilpailu SM-liiga Nurmijärvi 2012 1. joulukuuta 2012 Paikka: Maaniitun koulu, Heikkiläntie 27, 01900 Nurmijärvi Aika: Lauantaina 1.12.2012 klo 9.00 18.00 Kenelle: Värivyöt

Lisätiedot

The Professional Make-up Artists of Finland Suomen maskeeraajat ry, S.M.Y.

The Professional Make-up Artists of Finland Suomen maskeeraajat ry, S.M.Y. Suomen maskeeraajat ry Heidi Kjellman Eerikinkatu 22 B 31 00100 Helsinki Tervehdys! Suomen maskeeraajat ry kutsuu taas teidät osallistumaan vuosittaisiin maskeerauksen SM-kilpailuihin. Tässä seuraa infopaketti

Lisätiedot

Purkkikset ovat yleisöstä katsoen vasemmalla puolella oleva kuvio ja Hippikset oikealla puolella.

Purkkikset ovat yleisöstä katsoen vasemmalla puolella oleva kuvio ja Hippikset oikealla puolella. Kalenat 2019 Taitotaso C Koreografia Jutta Wrangén Musiikki J-P Piirainen Välkkä ITÄ- LÄNSI -KTRILLI Musiikin rakenne: Intro,, välike,,,,, riffi,,,,,,, riffi Tahtien numerointi ei vastaa musiikin kulkua,

Lisätiedot

Välkkä PIHAMASURKKA. Askelsarjoja: Kalenat 2019 Taitotaso C Koreografia Jutta Wrangén Musiikki J-P Piirainen

Välkkä PIHAMASURKKA. Askelsarjoja: Kalenat 2019 Taitotaso C Koreografia Jutta Wrangén Musiikki J-P Piirainen Kalenat 2019 Taitotaso C Koreografia Jutta Wrangén Musiikki J-P Piirainen Välkkä PIHMSURKK Musiikin rakenne: Intro,,, välike,,, välike,,, outro Tahtien numerointi ei vastaa musiikin kulkua, vaan antaa

Lisätiedot

PARTURIT / SENIORIT / YHDISTELMÄKILPAILU / BARBERSHOP / 2 työtä samalle parrakkaalle elävälle mallille

PARTURIT / SENIORIT / YHDISTELMÄKILPAILU / BARBERSHOP / 2 työtä samalle parrakkaalle elävälle mallille PARTURIT / SENIORIT / YHDISTELMÄKILPAILU / BARBERSHOP / 2 työtä samalle parrakkaalle elävälle mallille aikaa kastella mallin hiukset. Parran muotoilu pitää olla tehty ennakkoon. 7. Vaatteet: Vaatteiden

Lisätiedot

LAUANTAI :20-09:40 LEIRI-INFO SALISSA 2 KLO SALI 1 SALI 2 SALI 3 SALI 4

LAUANTAI :20-09:40 LEIRI-INFO SALISSA 2 KLO SALI 1 SALI 2 SALI 3 SALI 4 LAUANTAI 2.7 09:20-09:40 LEIRI-INFO SALISSA 2 10:00-11:00 Solotango Wanha Tango Bachata VARATTU AAMIAISELLE keskitaso (matalat kengät) jatko perustaso Nina Krook Juhani Jonna ja Lazaro 11:00-11:15 TAUKO

Lisätiedot

TAIDON LAHTI Cup 2014 KILPAILUKUTSU

TAIDON LAHTI Cup 2014 KILPAILUKUTSU Aika: Lauantai 15.11.2014 alkaen klo 11.00 (kilpailijoiden oltava nimenhuudossa klo 10.00) Paikka: Suurmäen Kamppailu-Areena, Suurmäenkatu 4, 15100 LAHTI Henkilökohtaiset lajit ja sarjat (Lisenssikausi

Lisätiedot

KOULULAISTEN MUODOSTELMALUISTELUKILPAILUT MALLIOHJELMA JA KILPAILUOHJEET

KOULULAISTEN MUODOSTELMALUISTELUKILPAILUT MALLIOHJELMA JA KILPAILUOHJEET KOULULAISTEN MUODOSTELMALUISTELUKILPAILUT MALLIOHJELMA JA KILPAILUOHJEET SUOMEN TAITOLUISTELULIITTO ry Radiokatu 20, 00093 SLU office@stll.fi www.stll.fi Koululaisten muodostelmaluistelukilpailu Kenelle?

Lisätiedot

Aloittavan kilpailijan opas

Aloittavan kilpailijan opas Aloittavan kilpailijan opas 1. YLEISTÄ KILPATANSSISTA... 3 1.1 Kilpailulisenssi... 4 1.2 Kilpailukalenteri... 4 1.3 Kilpailuluokat... 5 1.4 Taitoluokat ja vaadittavat tanssit... 5 1.5 Kilpailuista saatavat

Lisätiedot

KILPAILUN SÄÄNNÖT Hyvinkää Karting 2.8.2014 Luokat

KILPAILUN SÄÄNNÖT Hyvinkää Karting 2.8.2014 Luokat KILPAILUN SÄÄNNÖT Hyvinkää Karting 2.8.2014 Luokat Cadett Micro Raket Junior Raket KF6 Junior KF6 Versio 5, 8.7.2014 KILPAILUN SÄÄNNÖT Kilpailun nimi: Hyvinkää Karting Päivämäärä: 2.8.2014 Kansallinen

Lisätiedot

TAIDON Lahti-Cup 2015 Kilpailukutsu

TAIDON Lahti-Cup 2015 Kilpailukutsu Aika: Lauantai 14.11.2015 alkaen klo 11.00 (kilpailijoiden oltava nimenhuudossa klo 10.00) Paikka: Suurmäen Kamppailu-Areena, Suurmäenkatu 4, 15100 LAHTI Henkilökohtaiset lajit ja sarjat (lisenssikausi

Lisätiedot

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa.

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa. KILPAILUN SÄÄNNÖT Aluemestaruus Kaakkois-Suomi 6 3.9-4.9.2016 Kansallinen Varkauden Urheiluautoilijat ry Varkaus I OHJELMA 23.08.16 31.08.16 klo: 23.59 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen

Lisätiedot

Rock 'n' Swing tanssien SM-kilpailut LAHTI ILMOITTAUTUNEET PARIT LAJEITTAIN :23

Rock 'n' Swing tanssien SM-kilpailut LAHTI ILMOITTAUTUNEET PARIT LAJEITTAIN :23 Rock 'n' Swing tanssien SM-kilpailut 8.5.2010 LAHTI ILMOITTAUTUNEET PARIT LAJEITTAIN 6.5.2010 21:23 Fusku Nro Mies Nainen Seura Kaupunki Fusku Yleinen 23 Kimmo Rantanen Pauliina Blå Break ry Jyväskylä

Lisätiedot

Taekwon-Do- kilpailut Torniossa

Taekwon-Do- kilpailut Torniossa Taekwon-Do Tornio ry ja Suomen ITF Taekwon-Do ry järjestää 12.11.2016 Taekwon-Do- kilpailut Torniossa Mustien vöiden Black Belt Cup Juniori-ikäisten mustien vöiden kilpailut Joukkuekilpailut Värivöiden

Lisätiedot

KUTSU. SM- & Helmi Cup-kilpailuihin 2015 14.-15.2.2015

KUTSU. SM- & Helmi Cup-kilpailuihin 2015 14.-15.2.2015 KUTSU Tervetuloa Suomen ITF Taekwon-Do ry:n ja :n järjestämiin SM- & Helmi Cup-kilpailuihin 2015 14.-15.2.2015 Ylöjärven uudistuneelle Urheilutalo-uimahallille. Sarjat Kilpailuissa käydään mustien vöiden

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Nurtzi Open 2017

KILPAILUKUTSU. Nurtzi Open 2017 KILPAILUKUTSU Nurtzi Open 2017 www.taekwondonurmijarvi.fi/kalenteri/nurtzi-open-2017 Aika: Lauantai 1.4.2017 Paikka: Sarjat: Maaniitun koulu Heikkiläntie 27 01900 Nurmijärvi Otteluliiga sekä harrastaja-

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU

KILPAILUKUTSU MUODOSTELMALUISTELUN I-LOHKON KANSALLISTEN SARJOJEN 1. KILPAILU JYVÄSKYLÄSSÄ 22.11.2015 Jyväskylän Taitoluisteluseura ry (JyTLS) kutsuu STLL:n jäsenseurojen I - lohkon muodostelmaluistelijoita tulokkaiden,

Lisätiedot

SM-KILPAILUSÄÄNNÖT 13.09.2010

SM-KILPAILUSÄÄNNÖT 13.09.2010 SM-KILPAILUSÄÄNNÖT 13.09.2010 1 OSANOTTO- JA EDUSTUSOIKEUS Kaikilla keilaajilla, jotka ovat SFKL:n alaisen firmakeilailuyhdistykseen kuuluvan jäsenfirman palveluksessa, on oikeus osallistua kilpailuun.

Lisätiedot

Koiran omistajan on oltava Tampereen Seudun Koirakerho ry:n jäsen koko kilpailuvuoden 1.1. 31.12. Kilpailuvuosi on kalenterivuosi.

Koiran omistajan on oltava Tampereen Seudun Koirakerho ry:n jäsen koko kilpailuvuoden 1.1. 31.12. Kilpailuvuosi on kalenterivuosi. Tampereen Seudun Koirakerho ry VUODEN KOIRA -KILPAILUSÄÄNNÖT kaudelle 1.1.2015 31.12.2015 Koiran omistajan on oltava Tampereen Seudun Koirakerho ry:n jäsen koko kilpailuvuoden 1.1. 31.12. Kilpailuvuosi

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 7.5.2016 G-FORM ENDURO WARMUP, MERITEIJO SKI&ACTION PARK

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 7.5.2016 G-FORM ENDURO WARMUP, MERITEIJO SKI&ACTION PARK KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 7.5.2016 G-FORM ENDURO WARMUP, MERITEIJO SKI&ACTION PARK Teijontie 345 25570 TEIJO Habanero Mountainbikers (HHCMB) järjestää MTB-enduro SM-sarjan lämmittelykilpailun Meriteijon

Lisätiedot

Kilpailuissa noudatetaan STLL:n ja ISU:n kilpailusääntöjä kaudelle 2009-2010.

Kilpailuissa noudatetaan STLL:n ja ISU:n kilpailusääntöjä kaudelle 2009-2010. KILPAILUKUTSU Jyväskylän Taitoluisteluseura ry kutsuu STLL:n jäsenseurojen SM-kilpailupaikan lunastaneet luistelijat Jyväskylän Synergia- areenalle yksinluistelun ja jäätanssin SMsenioreiden ja SM-junioreiden

Lisätiedot