KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 07/14 1 Kirkkoneuvosto

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 07/14 1 Kirkkoneuvosto"

Transkriptio

1 KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 07/14 1 Kokoustiedot Kokousaika maanantai klo Kokouspaikka Seurakuntakeskuksen kokoussali, Keminmaa Osallistujat Päätöksentekijät Muut Allekirjoitukset Varsinaiset jäsenet Yrjö Haapala, kirkkoherra Erkki Alatalo Paula Aaltonen Jarkko Hannunen Saini Jauhola Sakari Kuusela Risto Rimpisalo Pirkko Saastamoinen Sirpa Uusitalo Varajäsenet Marjo Appelgrén (Jarkko Hannunen) Kerttu Heikkinen (Sakari Kuusela) Irja-Liisa Jääskö (Risto Rimpisalo) Sakari Lepojärvi (Sirpa Uusitalo) Pentti Lassila (Pirkko Saastamoinen) Kalevi Liimatta (Paula Aaltonen) Paula Kuusela (Erkki Alatalo) Lasse Vaaraniemi (Saini Jauhola) Pekka Eilittä, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Ari Aho, kirkkovaltuuston varapuh.joht. Juha Nykänen, talouspäällikkö Yrjö Haapala, puheenjohtaja /poissa/varajäsen, puheenjohtaja poissa, sihteeri Juha Nykänen, sihteeri Asiat Pöytäkirjan tarkastus Olemme tarkastaneet pöytäkirjan ja todenneet sen kokouksen kulkua vastaavaksi Erkki Alatalo Keminmaassa Sirpa Uusitalo Pöytäkirjan nähtävilläolo Pöytäkirjan nähtävänä pitämisestä on ilmoitettu kirkkoherranviraston ilmoitustaululla julkaistulla kuulutuksella. Kuulutus oli nähtävänä virastoaikana klo Pöytäkirja on asetettu nähtäväksi kuulutuksen mukaisesti kirkkoherranvirastoon lukien. Todistetaan Keminmaan seurakunnan kirkkoherranvirastossa Yrjö Haapala, kirkkoherra

2 KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 07/14 2 ALKUTOIMET 99 Kokouksen avaus ja alkuhartaus Päätös: Kokous avattiin kirkkoherran pitämällä hartaudella. 100 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen KL 7:4 Seurakunnan toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. KJ 9:1 päättää kokoontumisensa ajan ja paikan. kokoontuu myös, milloin puheenjohtaja katsoo kokouksen tarpeelliseksi tai vähintään neljäsosa jäsenistä sitä kirjallisesti pyytää ilmoittamansa asian käsittelemistä varten. Kokouksen kutsuu koolle puheenjohtaja kirkkoneuvoston päättämällä tavalla. Samalla on kokouksesta ilmoitettava myös kirkkovaltuuston puheenjohtajalla ja varapuheenjohtajalle / 5: Päätettiin yksimielisesti, että kirkkoneuvoston kokoontuu puheenjohtajan kutsusta tarpeen mukaan. Kokoukset pidetään seurakuntakeskuksen neuvotteluhuoneessa maanantaisin klo 18.00, jollei erityinen syy vaadi muuta menettelyä. n ohjesääntö 5: Kutsu toimitetaan jäsenille viimeistään kolme päivää ennen kokousta. Kutsuun on liitettävä luettelo käsiteltävistä asioista. Jos asia on kiireellinen, kirkkoneuvosto voi päättää ottaa sen käsiteltäväksi, vaikka sitä ei ole mainittu kokouskutsussa. Kokouksesta on postitettu 6.lokakuuta 2014 kullekin kirkkoneuvoston jäsenelle (varajäsenille tiedoksi) sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle kirjallinen kutsu asialuetteloineen. Päätös: Kokous todettiin yksimielisesti laillisesti kokoonkutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 101 Pöytäkirjan tarkastajien ja ääntenlaskijoiden valitseminen n ohjesääntö 6: Pöytäkirjan tarkastaa kaksi kokouksen valitsemaa tarkastajaa tai, jos kokous niin päättää, kirkkoneuvosto kokouksessaan. Päätös: Pöytäkirjan tarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valittiin yksimielisesti Erkki Alatalo ja Sirpa Uusitalo.

3 KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 07/ Koulutussuunnitelma 2015 Työntekijät ovat saaneet esittää koulutussuunnitelmaan omia toivomuksiaan. Kirkkoherran esitys: Hyväksytään vuoden 2015 koulutussuunnitelma. Kirkkoherralla ja talouspäälliköllä on oikeus tehdä muutoksia/lisäyksiä suunnitelmaan, mikäli vuoden aikana aihetta ilmenee. Työntekijä Kurssi/koulutus Aika ja paikka Kustannukset matkat + osall. kappalainen Sakari Ylönen Raamattu- ja lähetysteologiset päivät Kauniainen matkat Teologiset opintopäivät Karkku matkat khra Yrjö Haapala Ekumeeninen pastoraaliajan seminaari , Rokua talouspäällikkö Juha Nykänen Taloushallinnon ajankohtaiset asia, KiHV Vantaa , Tre 130, ,- 130,-+350,- Valmentaudu eläkkeelle, Agricola Tampere 150, ,- lastenohjaajat Taina Väkeväi- Leikki, liikunta ja kuvataideilmaisu las Järvenpää nen,ja Marika Alajärvi toimistosihteerit Anne Ojala ja Reija Ylikontiola ten kanssa Toimistohenkilöiden teemapäivät, Kirkkopalvelut/Seurakuntaopisto Kajaani n. 270 /hlö + matkakulut srk-pastori Johan Helkkula Teologiset opintopäivät Karkku matkat Paastonajan kirkkopäivät Tampere 50 + matkat Kreikan/Heprean opintoja Keminmaa 20 /tunti B-kanttori Tero Ylönen valtakunnalliset kanttoripäivät matkat Lapin kanttoreiden neuvottelupäivät diakoniaviranhaltijat Ritva Päihde- ja kriminaalityön neuvottelupäivät 9.2. kokkola 30 + matkat Torvinen ja Ulla Sipola Diakoniatyöntekijöiden hiippakunnalliset Vuontispirtti 130,- + matkat nuorisotyönohjaajat Hannu Virpi Huttunen neuvottelupäivät Kirkon lapsi- ja nuorisotyön neuvottelupäivät matkat ja majoitt./hlö Päätös: Koulutussuunnitelma hyväksyttiin yksimielisesti.

4 KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 07/ Puukaupat 2015 Seuraava tarjouspyyntö lähetettiin Biowatille, Vapolle, Metsä groupille, Stora Ensolle, Tervolan sahalle ja metsänhoitoyhdistyksen korjuupalvelulle: Alakreku tilasta harvennuksia noin 14ha ja avohakkuuta noin 3ha, Kivikko tilasta harvennuksia noin 20ha, Käpylä tilasta harvennuksia noin 5ha Avohakkuuta ja ylispuidenpoistoa noin 1,5ha. Osa kohteista kesä korjuukelpoisia, voidaan korjata jo tämän vuoden puolella mutta kaikki tilitys vuodelle Tämän vuoden korjuun ehtona myöskin että talvikohteet tulee olla hakattuna ensi talven aikana. Alakreku tilan puukauppasopimus laaditaan omana kauppakirjansa. Energiapuun korjuusta voi myöskin tarjota jos on soveltuvia kohteita. Määräaikaan mennessä tarjouksensa antoivat Länsi-Pohjan MHY, L & T Biowatti sekä Metsä Group. Vapon tarjous tuli myöhässä, jolloin vertailut oli jo tehty. Ote Ilkka Ronkaisen sähköpostista: Liitteenä on minun laskelmia noista leimikoista, hiukan monimutkaisia mutta yritin tarjousten perusteella niitä järjestellä. Kokonaishinnassa Metsä Group 44520, Biowatti Eroa siis noin 400. Alakrekussa esimerkiksi Metsä Groupin kohdalla päätehakkuun hinnat ovat talvihintojen mukaan laskettu. Yksi alue on kesäkohde joka hiukan nostaa kokonaishintaa. En sitä alkanut erikseen omalle riville sotkemaan. Tämä vaikuttaa kokonaishintaan noin 150. Lisäksi Metsä Groupin bonukset 0,60 /m3 tulee kaupan päälle noin Karsimatonta energiarankaa en ole laskelmissa huomioinut ollenkaan. Sitä on hyvin vaikea alkaa erittelemään paljonko kukin tekee. Sitten täytyy muistaa se ettei energiapuu ole aivan sitä jätettä mitä syntyy latvoista vaan osa kuitupuustakin kustannus syistä menee energiapuuksi. Talouspäällikön esitys: Tehdään hakkuusopimus Ilkka Ronkaisen esittämillä perusteilla Metsä Groupin kanssa. n päätös: Esitys hyväksyttiin vilkkaan keskustelun jälkeen yksimielisesti.

5 KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 07/ Vuonna 2015 talousarvion valmisteluvaihe sekä toteutettavat investoinnit Vuoden 2015 talousarvion valmistelu on loppusuoralla. Palkkoihin on varattu 0,3 %:n korotus. Sotu- ja eläkemaksujen on oletettu pysyvän nykytasollaan. Päiväkerhotyöstä on ennakoitu yhden työntekijän vähennys syksyn alkaessa. Tavanomaiset käyttömäärärahat on kirjattu pääosin nykytasollaan. Tässä vaiheessa talousarvion käyttötalous on tasapainossa. Käyttötalouden menoja ei voida lisätä. Investoinnit Vuoden 2014 talousarvion mukaan vuosina piti olla investointitauko. Muutamien kattopinnoitteiden korjaustyön sekä sähkölaitteiden korjaustyö on kuitenkin pakko toteuttaa. Talouspäällikön esitys: Otetaan investointiosaan määrärahat seuraaviin toimenpiteisiin: Sähkölaitteiden korjaustyöt tarkastuksen mukaan Uuden kirkon varaston katto (nykyisen pinnoitteen purku, oikaisukoolaus, katevaneri, huopakato) Ruumishuoneen katto kuten edellä varasto Uuden kirkon katon maalaus peltikatteen osalta Srk keskuksen uusi huopakate nykyisen päälle Yhteensä Lisäksi on ehdotettu hiekoitusmursketta varten ostettavaksi säilytyskontti. Ei varata määrärahaa. n päätös: Esitys hyväksyttiin yksimielisesti. 105 Sähkölaitteiden ennakkotarkastus Kiinteistöissä suoritettiin sähkölaitteiden ennakkotarkastus. Esityslistan liitteenä on sähkölaitteiston ennakkohuoltotarkastuksen raportti. Pientä korjaustarvetta löytyi kohtalaisen paljon, seurakunnalla kun on runsaasti kiinteistöjä. Osa pienistä vioista korjattiin tarkastuksen yhteydessä. Osa vioista on vielä melko harmittoman tuntuisia, mutta tihennetty seuranta näyttäisi olevan välttämätöntä. Tarkastusvälit voivat venyä pitkäksikin, joten pienikin vika voi ehtiä realisoitumaan vakavaksi vahingoksi tarkastusten välillä. Kriittinen vika oli Lautiosaaren seurakuntatalolla joka korjattiin. Vakavia vikoja todettiin, joista taloudellisesti merkittäviä ovat molempien kirkkojen valaisin sähköistyksen peruskorjaus; kustannukset ovat suurehkot. Talouspäällikön esitys: Varaudutaan talousarviossa todettujen vikojen korjaukseen vuonna n päätös: Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

6 KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 07/ Leikkikenttien ylläpito 107 Kirkkopäivät 2015 Seurakunnan ylläpitämiä leikkikenttiä ja vanhan kirkon kentällä sekä Lautiosaaren seurakuntatalon pihalla. Vuositarkastuksessa (raportit esityslistan liitteenä) havaittujen vikojen vuoksi molemmat leikkikentät ovat olleet kesällä 2014 käyttökiellossa. Eri tahoilta on tullut paineita leikkikenttien käyttöönottamiseksi. Leikkikenttien ylläpito on luonteeltaan enemmän kunnan kuin seurakunnan toimialaan kuuluvaa. Ilmeisesti kunta on pikemmin purkanut vanhoja kuin rakentanut uusi leikkikenttiä. Syytä on varmaankin tiukentuneiden määräysten mukanaan tuomat ylläpitokustannukset. Seurakuntamestari Seppo Ojala pyysi korjaustöistä tarjouksen Leikkiturva Oy:ltä. Tarjouksen summa oli euroa. Tarjous on kohtuuttoman korkea. Vain omana työnä tapahtuva korjaustyö on taloudellisesti perusteltua. Talouspäällikön esitys: Leikkikenttiä korjauksen toteuttavat seurakuntamestarit omana työnä ennen vuoden 2015 kausityöntekijöiden töihin tulemista. Leikkivälineen, jonka korjaus ei omana työnä onnistus, poistetaan. Korvaavia leikkikenttärakennelmia ei hankita. n päätös: Esitys hyväksyttiin yksimielisesti. Kirkkopäivät järjestetään Kouvolassa. Kahden päivän lippu (pe-la) on 90 ja yhden päivän lippu 50 (pe tai la). Sunnuntain ohjelma, Hiljaisuuden talo ja messu ovat maksuttomia. Matka-Vekan bussit kuljettavat Kouvolaan perjantaiiltapäiväksi ja lähtevät takaisin sunnuntaina klo 12. Lähin bussilinja lähtee Oulusta klo Majoitushinnat hotellista riippuen alkaen /yö. Ohjelmia kirkkopäivillä on 60 ja aikataulu päivittyy vähitellen. Tietoa saa internetistä. Kirkkoherran esitys: Merkitään asia tiedoksi. n päätös: Asia merkittiin tiedoksi. 108 Vapaaehtoisten varojen jakaminen 2014 ja Kauneimpien joululaulujen tuotto 2015 Läh. ja evank. työn johtokunta Vapaaehtoisten varojen jakamisesta päätettiin esittää neuvostolle seuraavasti: Aitat (Kylväjä) 20 % Lukkarila (Sley) 20 % Saari (KL) 20 % Nokelaiset (KL) 20 % Taskila (SLS) 20 %

7 KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 07/14 7 Kauneimpien joululaulujen tuotto päätettiin osoittaa kokonaan Taina Taskilan työn tukemiseen Suomen lähetysseuran kautta. Kirkkoherran esitys: Hyväksytään lähetystyön johtokunnan esitys. n päätös: Esitys hyväksyttiin yksimielisesti. 109 Sinikka Schroderuksen työloma ja sijaisuus Talouspäällikön esitys: Myönnetään vahtimestari-siivooja Sinikka Schroderukselle työlomaa ajalle Valitaan sijaiseksi Marja Inkilä, joka on tehnyt vastaavia tehtäviä yrittäjänä seurakunnalle. Vaativuustyhmä 402. Vuoden 2015 alusta työ tehdään kolmen viikon jaksotyönä. n päätös: Esitys hyväksyttiin yksimielisesti. 110 Määräalan myyminen Höyläsuvanto tilasta KN 110/ käsitteli 8.9. Höyläsuvanto tilaan liittyvän 16,5 hehtaarin suuruisen määräalan myyntiä. Tuolloin todettiin, että kaksi ostajaa olivat ilmoittaneet halunsa ostaa määräalan, mistä syystä päätettiin pyytää molemmilta tarjous määräalasta. Seurakunnalla ei erityistä tarvetta pitää tätä erillistä palstaa omistuksessaan. Parempi tarjous vastaa käypää hintatasoa, mikä on esityksen pohjana. Talouspäällikön esitys: Esitetään kirkkovaltuustolle, että Sirkka ja Jorma Hopparille Keminmaan kunnan Alapaakkolan kylässä oleva, Höyläsuvanto RN:o 75 -tilaan kuuluva, pinta-alaltaan 16,706 hehtaarin suuruinen, karttaliitteeseen tarkemmin merkitty määräala seuraavin ehdoin: Myyjä Ostaja Keminmaan seurakunta ( ), Rantatie 61, Keminmaa Sirkka Hoppari (h-tunnus) ja Jorma Hoppari (h-tunnus), osoite Kaupan kohde Keminmaan kunnan Alapaakkolan kylässä oleva, Höyläsuvanto RN:o 75 - tilaan kuuluva, pinta-alaltaan 16,706 hehtaarin suuruinen, karttaliitteeseen tarkemmin merkitty määräala. Kauppahinta Maksuehdot Kauppahinta on (yksitoistatuhattasata) euroa. Kauppahinta on maksettava kokonaisuudessaan laskua vastaan Keminmaan

8 KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 07/14 8 Muut ehdot seurakunnan pankkitilille. Maksuaika 14 pv. Viivästyskorko korkolain mukainen. 1 Määräalan omistus- ja hallintaoikeus siirtyvät ostajalle heti, kun kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu. 2 Kauppaa ei seuraa mitään kalastus-, vesi-, eikä muitakaan oikeuksia kantatilan yhteisiin. 3 Määräala myydään rasituksista ja kiinnityksistä vapaana. 4 Ostaja maksaa kaupanvahvistajan palkkio. 5 Kauppaa ei seuraa mitään irtaimistoa eikä kaupan yhteydessä ole tehty eri sopimusta irtaimen omaisuuden myynnistä. Päätöksen on saatava kirkkovaltuustossa määräenemmistö ja se on alistettava Kirkkohallituksen vahvistettavaksi. Kauppa on tehtävä kolmen kuukauden kuluessa siitä, kun Kirkkohallituksen vahvistuspäätös on lainvoimainen tai varauksen katsotaan rauenneen. voi pätevästä syystä pidentää määräaikaa.

9 KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 07/14 9 n päätös: Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

10 KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 07/ Ilmoitusasioita Matkalla 2014 seurakuntatapahtuman hyväksytty kustannusarvio oli 5700 ja toteutuneet kustannukset olivat 5288,37. Tapahtumaan osallistui n henkilöä, joista 600 koulutapahtumissa. Honkamaan leirikodan rakentamiseen liittyvä ensimmäinen lasku maksettiin Rakennustyö toteutettiin vuosien kuluessa oman henkilökunnan toimesta. Hanketta koskevat kaikki laskut ovat todennäköisesti maksettu. Ulkopuolelta ostettiin palveluksia ja tarvikkeita 8098,26 euron edestä. Erityisesti seurakuntakeskuksessa on ollut merkittäviä korjaustöitä, joista osaan ei ole osattu varautua: Kohde Kuivatuksen peruskorjaus Saliosan kuparikaton vesivuoto Ikkunanpuitteiden maalaus Kustannukset Talousarviossa ,00 pakollinen/ei varauduttu pakollinen/ei varauduttu

11 KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 07/14 11 Seurakuntakeskuksen kuparikaton vesivuodosta johtuva korjaustyö on loppusuoralla. Työ on käsityötä, joten korjaus tulee maksamaan suhteellisen paljon. Asiasta annetaan lisätietoa kokouksessa. Seurakunnalla on liikaa kiinteistöjä, mikä on todettu jo aiemmin. Korjaustoiminta syö tulevaisuudessa entistä enemmän varoja. Samanaikaisesti tulopohja kapenee. Asia joudutaan väistämättä ratkaisemaan lähivuosina. Päätös: Ilmoitusasiat merkittiin tiedoksi. Merkittiin tiedoksi, että Seurakuntakeskuksen kuparikaton vesivuodosta johtuva korjaustyö tulee maksamaan noin Urakoitsija hyvittää katosta poistetun kuparin markkina-arvon.

12 KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 07/ OIKAISUVAATIMUSOHJEET MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen perusteet Valmistelua ja täytäntöönpanoa koskevat muutoksenhakukiellot Seuraavista päätöksistä ei kirkkolain 24 luvun 5 :n mukaan saa tehdä kirkollisvalitusta eikä hallintolainkäyttölain 5 :n 1 momentin nojalla hallintovalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa. Julkista hankintaa koskevasta päätöksestä ei saa tehdä julkisista hankinnoista annetun lain mukaista valitusta, koska päätös koskee yksinomaan hankintamenettelyn valmistelua. Pöytäkirjan pykälät: 104, 105, 107, 110 ja 111. Oikaisuvaatimusoikeudesta aiheutuva valituskielto Koska päätöksestä voidaan tehdä kirkkolain 24 luvun 3 :n 1 mom. mukaan kirjallinen oikaisuvaatimus, seuraaviin päätöksiin ei saa hakea muutosta valittamalla: Pöytäkirjan pykälät: 102, 103, 106, 108 ja 109. OIKAISUVAATIMUSOHJEET Oikaisuvaatimusviranomainen ja -aika Seuraaviin päätöksiin tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen. Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään ja yhteystiedot: Keminmaan seurakunnan kirkkoneuvosto Käyntiosoite: Rantatie 61, Keminmaa Postiosoite: PL 24, Keminmaa Telekopio: Sähköposti: keminmaa evl.fi Pöytäkirjan pykälät: Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa siitä, kun asianosainen on saanut tiedon päätöksestä. Tiedoksiannon katsotaan tapahtuneen seitsemäntenä päivänä kirjeen lähettämisestä, jollei sen näytetä tapahtuneen myöhemmin. Seurakunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon kun pöytäkirja on asetettu yleisesti nähtäväksi. Oikaisuvaatimuksen voi omalla vastuullaan lähettää postitse, lähetin välityksellä tai sähköisesti (telekopioilla tai sähköpostilla). Oikaisuvaatimuksen on oltava perillä oikaisuvaatimusajan viimeisenä päivänä ennen viraston aukioloajan päättymistä. Oikaisuvaatimuksen sisältö Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi: oikaisuvaatimuksen tekijän nimi ja tarvittavat yhteystiedot asian hoitamiseksi tiedot oikaisuvaatimuksen kohteena olevasta päätöksestä millaista oikaisua päätökseen vaaditaan millä perusteilla oikaisua päätökseen vaaditaan Yksityiskohtainen valitusosoitus liitetään pöytäkirjanotteeseen.

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA 4-2012 1

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA 4-2012 1 Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA 4-2012 1 MYRSKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4 2012 Kirkkoneuvosto Aika: 25.4.2012 klo 17.30 Paikka: Seurakuntakoti Jäsenet: Antola Tuomas puheenjohtaja Päivi

Lisätiedot

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 11-2011 1. kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja talouspäällikkö, esittelijä, sihteeri

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 11-2011 1. kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja talouspäällikkö, esittelijä, sihteeri Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 11-2011 1 MYRSKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11 2011 Kirkkoneuvosto Aika: 13.12.2011 klo 18.00 Paikka: Seurakuntakoti Jäsenet: Nurminen Anja puheenjohtaja Päivi

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2015 1 OSALLISTUJALUETTELO AIKA tiistaina klo 16.00-17.45 PAIKKA Innova, Piippukatu 11 JÄSENET/LÄSNÄ Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Eerola Matti, puh.joht.

Lisätiedot

Kangasalan seurakunta Pöytäkirja 2/2017 1/9. Kirkkoneuvosto

Kangasalan seurakunta Pöytäkirja 2/2017 1/9. Kirkkoneuvosto Kangasalan seurakunta Pöytäkirja 2/2017 1/9 Kirkkoneuvosto 26.01.2017 Aika 26.01.2017 klo 19:00-19:15 Paikka Suoraman seurakuntakeskus Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 19 Kokouksen avaus sekä laillisuuden

Lisätiedot

SÄÄKSMÄEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o 2 / 2016 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 1 ( 8) Valkeakosken seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27, Valkeakoski

SÄÄKSMÄEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o 2 / 2016 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 1 ( 8) Valkeakosken seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27, Valkeakoski SÄÄKSMÄEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o 2 / 2016 Sivu 1 ( 8) Kokousaika Tiistai 9.2.2016 kello 18:50 19:05 Kokouspaikka Valkeakosken seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27, Valkeakoski Läsnä Aalto, Jorma Aaltonen,

Lisätiedot

KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 07/ Kirkkoneuvosto

KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 07/ Kirkkoneuvosto KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 07/2019 1 Kokoustiedot Kokousaika Torstaina 16.5.2019 klo 17.30 18.30 Kokouspaikka Seurakuntakeskuksen kokoussali, Keminmaa Osallistujat Päätöksentekijät Muut Allekirjoitukset

Lisätiedot

KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 07/17 1 Kirkkoneuvosto

KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 07/17 1 Kirkkoneuvosto KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 07/17 1 Kokoustiedot Kokousaika maanantai 22.5.2017 klo 17:30 18:11 Kokouspaikka Seurakuntakeskuksen kokoussali, Keminmaa Osallistujat Päätöksentekijät Muut Allekirjoitukset

Lisätiedot

TOIVAKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2012 Kirkkoneuvosto 1

TOIVAKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2012 Kirkkoneuvosto 1 Kirkkoneuvosto 1 Aika Torstaina 14.6.2012 klo 18.30 20.05 Paikka Uusi Pappila, Toivakantie 46 Jäsenet (läsnä = x) x Raija Häkkinen Reijo Koskinen x Pentti Marttinen x Sointu Ojonen Elina Rantalainen x

Lisätiedot

Punkaharjun kappeliseurakunta kappelineuvoston kokous 6 /

Punkaharjun kappeliseurakunta kappelineuvoston kokous 6 / PUNKAHARJUN KAPPELISEURAKUNTA ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 6/2017 KAPPELINEUVOSTO KOKOUSAIKA Keskiviikko 4.10.2017 klo 18 KOKOUSPAIKKA Punkaharjun seurakuntatalo KOKOUKSEN OSALLISTUJAT Jäsenet Läsnä (Varajäsenet)

Lisätiedot

KEMINMAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/18 1 Kirkkoneuvosto

KEMINMAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/18 1 Kirkkoneuvosto KEMINMAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/18 1 Kokoustiedot Kokousaika maanantai 12.2.2018 klo 17.30- Kokouspaikka Seurakuntakeskuksen kokoussali, Keminmaa Osallistujat Päätöksentekijät Muut Allekirjoitukset

Lisätiedot

jäsen, varapuheenjohtaja Olli Kerokoski jäsen Eeva Peltomäki jäsen yleisen seurakuntatyön pastori, esittelijä, sihteeri

jäsen, varapuheenjohtaja Olli Kerokoski jäsen Eeva Peltomäki jäsen yleisen seurakuntatyön pastori, esittelijä, sihteeri YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA YLEISEN SEURAKUNTATYÖN JOHTOKUNTA Pöytäkirja 1/2016 Aika 24.2.2016 klo 18.10-20.00 Paikka Seurakuntakeskus, Lammastarha, Kirkkotanhuantie 1 Läsnä: Jorma Rienoja puheenjohtaja Marja

Lisätiedot

Fabritius Markku Ikonen Virpi Petas Ann-Mari Salminen Timo poistui kokouksesta klo 18.35 10 c aikana

Fabritius Markku Ikonen Virpi Petas Ann-Mari Salminen Timo poistui kokouksesta klo 18.35 10 c aikana MYRSKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 2012 Kirkkoneuvosto Aika: 17.1.2012 klo 18.00 Paikka: Seurakuntakoti Jäsenet: Nurminen Anja puheenjohtaja Päivi Virén varapuheenjohtaja Fabritius Markku Ikonen Virpi Petas

Lisätiedot

Läsnä Seppänen Hannes puheenjohtaja, kirkkoherra. Haapalainen Miia jäsen. Köngäs Martti

Läsnä Seppänen Hannes puheenjohtaja, kirkkoherra. Haapalainen Miia jäsen. Köngäs Martti 1(3) Aika tiistaina 13.11.2018 klo 18.00 Paikka Seurakuntasali, Puolanka Läsnä Seppänen Hannes puheenjohtaja, kirkkoherra Seppänen Juha talouspäällikkö vs., sihteeri Nuorala Juha varapuheenjohtaja Haapalainen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2015 1 22.1.2015 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 29.1.2015 AIKA torstaina 29.1.2015 klo 16.30-17.20 PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 JÄSENET/LÄSNÄ Varsinaiset jäsenet

Lisätiedot

KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/18 1 Kirkkoneuvosto

KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/18 1 Kirkkoneuvosto KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/18 1 Kokoustiedot Kokousaika tiistai 19.6.2018 klo 16.00-16.48 Kokouspaikka seurakuntakeskuksen kokoussali, Keminmaa Osallistujat Päätöksentekijät Muut Allekirjoitukset

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto Nro 2/2014 sivu 1. Kokousaika: Ti klo Kokouspaikka: Virastotalon neuvotteluhuone, Pilpalantie 3

Kirkkoneuvosto Nro 2/2014 sivu 1. Kokousaika: Ti klo Kokouspaikka: Virastotalon neuvotteluhuone, Pilpalantie 3 LOPEN SEURAKUNTA ASIALISTA/KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto Nro 2/2014 sivu 1 Kokousaika: Ti 25.2.2014 klo 18.00 Kokouspaikka: Virastotalon neuvotteluhuone, Pilpalantie 3 Asialuettelo 13 Kokouksen avaus ja alkuhartaus

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto Nro 5/2017 sivu 1

Kirkkoneuvosto Nro 5/2017 sivu 1 LOPEN SEURAKUNTA ASIALISTA/KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto Nro 5/2017 sivu 1 Kokousaika: Ti 30.5.2017 klo 19.00, tai välittömästi kirkkovaltuuston kokouksen päätyttyä Kokouspaikka: Lopen kirkon seurakuntasali,

Lisätiedot

Tiistai klo 18:30 19:25 Himangan seurakuntakoti, Huhdantie 13, Himanka

Tiistai klo 18:30 19:25 Himangan seurakuntakoti, Huhdantie 13, Himanka KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 28 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Tiistai 24.4.2018 klo 18:30 19:25 Himangan seurakuntakoti, Huhdantie 13,

Lisätiedot

Aika Maanantai klo Paikka Seurakuntakeskus, Kaukainen maa, Kirkkotanhuantie 1, Ylöjärvi

Aika Maanantai klo Paikka Seurakuntakeskus, Kaukainen maa, Kirkkotanhuantie 1, Ylöjärvi YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA VARHAISNUORISOTYÖN JOHTOKUNTA 1/2017 Aika Maanantai 23.1.2017 klo 18 20 Paikka Seurakuntakeskus, Kaukainen maa, Kirkkotanhuantie 1, 33470 Ylöjärvi Jäsenet Harjunmaa Antti

Lisätiedot

PAAVALIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/2012 SEURAKUNTANEUVOSTO

PAAVALIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/2012 SEURAKUNTANEUVOSTO PAAVALIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/2012 SEURAKUNTANEUVOSTO Kokousaika Tiistai 17.4.2012 klo 18. 00- Kokouspaikka Osallistujat Paavalinkirkko, Kirkkoherranvirasto Sammatintie 5, Helsinki Parviainen Jorma,

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 30.7.2019 KOKOUSTIEDOT AIKA 30.7.2019 Tiistai klo 18.00 19.57 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Isotalo

Lisätiedot

KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 70 Kirkkoneuvosto Nro 6/2014

KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 70 Kirkkoneuvosto Nro 6/2014 KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 69 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) 26.5.2014 klo 18.00 18.37 Kalajoen seurakuntakoti, Seurakuntatie 1, Kalajoki

Lisätiedot

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) Kirkkovaltuusto 3/2015 17.12.2015. OSALLISTUJAT läsnä poissa

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) Kirkkovaltuusto 3/2015 17.12.2015. OSALLISTUJAT läsnä poissa MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) _ KOKOUSTIEDOT Aika 17.12.2015 klo 19-20.22 Paikka Seurakuntakoti _ OSALLISTUJAT läsnä poissa Kinnula Matti jäsen pj. x Soutukorva Johanna jäsen vpj. x 37- Hemminki

Lisätiedot

KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 77 Kirkkoneuvosto Nro 7/2014. 9.6.2014 klo 18.30-19.45 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki

KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 77 Kirkkoneuvosto Nro 7/2014. 9.6.2014 klo 18.30-19.45 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 77 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) 9.6.2014 klo 18.30-19.45 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki Junttila

Lisätiedot

Isokääntä Arto Kaukoniemi Paula Kestilä Kalevi Leinonen-Simoska Johanna. Pirneskoski Toivo Simoska Kyllikki

Isokääntä Arto Kaukoniemi Paula Kestilä Kalevi Leinonen-Simoska Johanna. Pirneskoski Toivo Simoska Kyllikki 1 Kokoustiedot Aika Tiistai 13.2.2018 klo 19.00 19.28 Paikka Seurakuntakeskus Osallistujat Päätöksentekijät Aalto Ilkka Hamari Helena Isokääntä Arto Kaukoniemi Paula Kestilä Kalevi Leinonen-Simoska Johanna

Lisätiedot

Kokouksen avaus ja alkuhartaus: Puheenjohtaja avasi kokouksen ja vs. kirkkoherra toimitti alkuhartauden.

Kokouksen avaus ja alkuhartaus: Puheenjohtaja avasi kokouksen ja vs. kirkkoherra toimitti alkuhartauden. TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kokousaika Tiistai 9.2.2016 klo 18.00.-18.50. Kokouspaikka Tyrnävän seurakuntatalo Läsnä Veli-Matti Hietikko Jussi-Pekka Honkanen -

Lisätiedot

KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 01/17 1 Kirkkovaltuusto

KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 01/17 1 Kirkkovaltuusto KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 01/17 1 KOKOUSTIEDOT Kokousaika maanantai 16.1.2016 klo 18.00-18.27 Kokouspaikka Seurakuntakeskuksen kokoussali, Keminmaa Osallistujat Päätöksentekijät (23) Muut Varsinaiset

Lisätiedot

TORNION SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 22.03.2016 03/2016

TORNION SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 22.03.2016 03/2016 ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 22.03.2016 03/2016 PÖYTÄKIRJA Sivu 1 Pvm 29.03.2016 OSALLISTUJAT JÄSENET Martti Puontila kirkkoherra, pj. Juha Berg jäsen POISSA Marja-Liisa Husa Toivo Höynälä Sari Juntura

Lisätiedot

Pöytäkirja. Jaalan Raitti, Keskuskaari 1A, Jaala. Muut osallistujat Janhunen Ritva seurakuntaneuvoston edustaja

Pöytäkirja. Jaalan Raitti, Keskuskaari 1A, Jaala. Muut osallistujat Janhunen Ritva seurakuntaneuvoston edustaja Pöytäkirja 4/2019 Jaalan kappelineuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 17:00 Jaalan Raitti, Keskuskaari 1A, 47100 Jaala Jäsenet Vainio Juha puheenjohtaja Hietanen Seija jäsen Lemminkäinen Tuomas

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Kannelmäen seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:00-19:45 Paikka Seurakuntakeskus, Vanhaistentie 6

PÖYTÄKIRJA. Kannelmäen seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:00-19:45 Paikka Seurakuntakeskus, Vanhaistentie 6 Kannelmäen seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 10.10.2016 klo 18:00-19:45 Paikka Seurakuntakeskus, Vanhaistentie 6 Saapuvilla olleet jäsenet Sakari Enrold, puheenjohtaja Timo Sahi, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Hartolan seurakunta Kirkkoneuvosto

Hartolan seurakunta Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvoston kokous 8/2015 KOKOUSKUTSU Kokousaika torstaina 29.10.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Hartolan seurakuntatalo, Sali I, Kirkkotie 2, Hartola Käsiteltävät asiat 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen

Lisätiedot

ESITYSLISTA 1/2016 1. Seurakuntaneuvosto 1-10 9.2.2016 KORSON SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS. Aika: Tiistai 9.2.

ESITYSLISTA 1/2016 1. Seurakuntaneuvosto 1-10 9.2.2016 KORSON SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS. Aika: Tiistai 9.2. ESITYSLISTA 1/2016 1 KORSON SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistai 9.2.2016 klo 18 - Paikka: Korson seurakunnan kirkkosali II Osallistujat: Yrjölä Pirkko puheenjohtaja Heikinheimo Kirsi Klemetti

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto Nro 4/2014 sivu 1. Kokousaika: Ma 28.4.2014 klo 18.01 20.17 Kokouspaikka: Virastotalon neuvotteluhuone, Pilpalantie 3

Kirkkoneuvosto Nro 4/2014 sivu 1. Kokousaika: Ma 28.4.2014 klo 18.01 20.17 Kokouspaikka: Virastotalon neuvotteluhuone, Pilpalantie 3 LOPEN SEURAKUNTA ASIALISTA/KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto Nro 4/2014 sivu 1 Kokousaika: Ma 28.4.2014 klo 18.01 20.17 Kokouspaikka: Virastotalon neuvotteluhuone, Pilpalantie 3 Asialuettelo 37 Kokouksen avaus

Lisätiedot

KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 07/17 1 Kirkkoneuvosto

KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 07/17 1 Kirkkoneuvosto KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 07/17 1 Kokoustiedot Kokousaika maanantai 22.5.2017 klo 17:30 18:11 Kokouspaikka Seurakuntakeskuksen kokoussali, Keminmaa Osallistujat Päätöksentekijät Muut Allekirjoitukset

Lisätiedot

KANGASALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 KIRKKONEUVOSTO 14.1.2014 1

KANGASALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 KIRKKONEUVOSTO 14.1.2014 1 1 Kuulutus Kangasalan seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään 14.1.2014 klo 18. viraston kokoushuone. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: liite asia 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Hartolan seurakunta Kirkkovaltuusto 19.12.2013. Pöytäkirja 5 / 2013. Aika Torstai 19.12.2013 klo 18.00-19.30

Hartolan seurakunta Kirkkovaltuusto 19.12.2013. Pöytäkirja 5 / 2013. Aika Torstai 19.12.2013 klo 18.00-19.30 1 Pöytäkirja 5 / 2013 Aika Torstai 19.12.2013 klo 18.00-19.30 Paikka Seurakuntatalo, Kirkkotie 2, Sali 1. Läsnä Poissa Vesa Järvinen, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Mirja Boren Kalevi Hanhinen Vuokko Heikkilä

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTAYHTYMÄ YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO. Asialista /Pöytäkirja Aika. Keskiviikko klo

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTAYHTYMÄ YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO. Asialista /Pöytäkirja Aika. Keskiviikko klo Aika Asialista / Keskiviikko 18.4.2018 klo 17.40 Taloustoimisto Valtakatu 38 / PL 45, 53101 Lappeenranta vaihde 040 3126 600 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Paikka ASIALISTA Neuvotteluhuone, Kirkkokatu

Lisätiedot

KOKOUKSESSA KÄSITELTÄVÄT ASIAT

KOKOUKSESSA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Myrskylän seurakunta PÖYTÄKIRJA 5-10 1 MYRSKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 2010 Kirkkoneuvosto Aika: 14.4.2010 klo 18.15 Paikka: Seurakuntakoti Jäsenet: Nurminen Anja puheenjohtaja Virén Päivi n varapuheenjohtaja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/ 2012. Kirkkovaltuusto 13.2.2012 Sivu 1. AIKA 13.2.2012 Keskiviikko klo 19.48 20.23

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/ 2012. Kirkkovaltuusto 13.2.2012 Sivu 1. AIKA 13.2.2012 Keskiviikko klo 19.48 20.23 NRO 2/ 2012 Kirkkovaltuusto 13.2.2012 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 13.2.2012 Keskiviikko klo 19.48 20.23 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Sulonen Ritva, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 01/18 1 Kirkkovaltuusto

KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 01/18 1 Kirkkovaltuusto KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 01/18 1 KOKOUSTIEDOT Kokousaika maanantai 26.2 2018 klo 18:00 18:35 Kokouspaikka Seurakuntakeskuksen kokoussali, Keminmaa Osallistujat Päätöksentekijät (23) Muut Varsinaiset

Lisätiedot

Pöytäkirja on tarkastettu, Jämijärvellä 02.03.2016

Pöytäkirja on tarkastettu, Jämijärvellä 02.03.2016 KOKOUSAIKA: Keskiviikko 02.03.2016 klo 17:30 KOKOUSPAIKKA: Vanha Pappila Osallistujat: Henttinen Martti Hyttinen Ilkka Koivunen Leena varapj, Lahti Mariitta Sällilä Raimo Tasala-Suurimaa Laura Uusi-Rasi

Lisätiedot

HARTOLAN SEURAKUNTA Kirkkoneuvosto 9/7.11.2013

HARTOLAN SEURAKUNTA Kirkkoneuvosto 9/7.11.2013 Hartolan seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään seurakuntatalolla torstaina 7. päivänä marraskuuta n. klo 17.00 kirkkovaltuuston kokouksen jälkeen. 105 Kokouksen avaus 106 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

YLEISEN SEURAKUNTATYÖN JOHTOKUNTA 1/2017

YLEISEN SEURAKUNTATYÖN JOHTOKUNTA 1/2017 YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA YLEISEN SEURAKUNTATYÖN JOHTOKUNTA Pöytäkirja 1/2017 Aika 16.1.2017 klo 18.00-20.00 Paikka Seurakuntakeskus, Arkki, Kirkkotanhuantie 1 Kutsuttu: Jorma Rienoja puheenjohtaja Marja Erkkilä

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Jumppainen Pauli Laitinen Pertti (vpj) Paatsola Pauli

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Jumppainen Pauli Laitinen Pertti (vpj) Paatsola Pauli Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 7.5.2015 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 6.5.2015 klo 17.00 18.00 Paikka Majakan takkahuone, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

KEMINMAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 01/18 1 Kirkkovaltuusto

KEMINMAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 01/18 1 Kirkkovaltuusto KEMINMAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 01/18 1 KOKOUSTIEDOT Kokousaika maanantai 26.2 2018 klo 18:00 Kokouspaikka Seurakuntakeskuksen kokoussali, Keminmaa Osallistujat Päätöksentekijät (23) Varsinaiset jäsenet

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2015 1 21.5.2015 ARVIOINNIN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 26.5.2015 AIKA tiistaina 26.5.2015 klo 16.00-17.40 PAIKKA Innova, Piippukatu 11 JÄSENET/LÄSNÄ Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset

Lisätiedot

jäsen, kirkkoneuvoston vpj

jäsen, kirkkoneuvoston vpj IKAALISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 87 KOKOUSAIKA: Keskiviikko 30.09.2015 kello 16.00 KOKOUSPAIKKA: Seurakuntakeskus Läsnä: Alanen Margit Haveri Juhani Karjalainen Anni Majalahti Auli Mattila Esko Salo Miikka

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto Nro 11 / 2011 sivu 1. Kokousaika: ti 13.12.2011 Klo 17.00 Kokouspaikka: Lopen kirkon musiikkisali, Pilpalantie 1, Loppi

Kirkkoneuvosto Nro 11 / 2011 sivu 1. Kokousaika: ti 13.12.2011 Klo 17.00 Kokouspaikka: Lopen kirkon musiikkisali, Pilpalantie 1, Loppi LOPEN SEURAKUNTA ASIALISTA/KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto Nro 11 / 2011 sivu 1 Kokousaika: ti 13.12.2011 Klo 17.00 Kokouspaikka: Lopen kirkon musiikkisali, Pilpalantie 1, Loppi Asialuettelo 166 Kokouksen avaus

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 25.11.2013 KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 25.11.2013 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 25.11.2013 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 2.12.2013-3.1.2014 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä 69 Kirkkoneuvosto

PUDASJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä 69 Kirkkoneuvosto PUDASJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä 69 KOKOUSAIKA Torstai 2.5.2019 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntakeskus/rippikoulusali KOKOUKSESSA KÄSITELTÄVÄT JA PÄÄTETTÄVÄT ASIAT Asia no. 1 77 Kokouksen avaus

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.8.2015 Keskiviikko klo 18 18.45 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

IKAALISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 91 Kirkkoneuvosto 12/ / sivut 91-97

IKAALISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 91 Kirkkoneuvosto 12/ / sivut 91-97 IKAALISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 91 KOKOUSAIKA: 20.11.2018 kello 16:30 KOKOUSPAIKKA: Seurakuntakeskus Läsnä: Alanen Margit Hakala Taina Haveri Juhani Majalahti Auli kirkkovaltuuston pj. Mansoniemi Juha

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 2/2017 Sivu 1 / 5 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 2/2017 Sivu 1 / 5 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 2/2017 Sivu 1 / 5 AIKA Ti 14.2.2017 klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Seurakuntatalo, Kirkonmäentie 1 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(10) Perheneuvontatyön johtokunta Kokous 12.2.2015. Jäsenet Käpylä, Tarja puheenjohtaja

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(10) Perheneuvontatyön johtokunta Kokous 12.2.2015. Jäsenet Käpylä, Tarja puheenjohtaja TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(10) Aika Paikka 12.2.2015 klo 17:15-18:00 Perheasiain neuvottelukeskus Osallistujat Jäsenet Käpylä, Tarja puheenjohtaja Hankela, Jussi Karhola, Anne

Lisätiedot

KOKOUSAIKA KESKIVIIKKO 27.1.2016 KLO 16.00 16.47

KOKOUSAIKA KESKIVIIKKO 27.1.2016 KLO 16.00 16.47 _ KOKOUSAIKA KESKIVIIKKO 27.1.2016 KLO 16.00 16.47 KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti KUTSUTUT / PAIKALLA OLLEET Jäsenet: henkilökohtaiset varajäsenet: x Arja Huuskonen, khra, puheenjohtaja -Jarkko Rekonen, varapuheenjohtaja.

Lisätiedot

Heikinheimo Kirsi, Norvanto Jukka, Piirainen Esa, Puskala Jani, Salminvuo Mia, Vasarainen Merja-Liisa

Heikinheimo Kirsi, Norvanto Jukka, Piirainen Esa, Puskala Jani, Salminvuo Mia, Vasarainen Merja-Liisa PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 KORSON SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistai 9.2.2016 klo 18-19.35 Paikka: Korson seurakunnan kirkkosali II Osallistujat: Yrjölä Pirkko puheenjohtaja Heikinheimo Kirsi

Lisätiedot

4 45 Kannanotto alueseurakunnan nimikkolähettien ja kohteiden määrästä

4 45 Kannanotto alueseurakunnan nimikkolähettien ja kohteiden määrästä JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2014 1 AIKA 27.5.2014 klo 16.30 18.20 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2018 1 AIKA 12.6.2018 klo 18.00 PAIKKA Sivu / Neulaskodilla, Neulastie 4, Keljonkangas Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

MIKKELIN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2018 Kirkkoneuvosto

MIKKELIN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2018 Kirkkoneuvosto Aika 12.11.2018 klo 16.30 17.00. Paikka Seurakuntakeskus, Aulakahvio, Savilahdenkatu 20 Läsnä Juha Palm, tuomiorovasti, puheenjohtaja Marjukka Tikka, varapuheenjohtaja Juha Hasanen, jäsen Heikki Huttunen,

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KIRKKOVALTUUSTO

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KIRKKOVALTUUSTO HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KOKOUSAIKA Maanantai 11.12.2017 klo 18.00-19.11 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT Ahlgrén Merja Arhenius Päivi Autio Kauko Hannu Jouko Heinäsuo Jukka Ilottu

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 07.04.2015 3/2015. Gammelin Pertti. Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 07.04.2015 3/2015. Gammelin Pertti. Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 07.04.2015 3/2015 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 07.04.2015 1 Aika Tiistaina 07.04.2015 klo 16.00 16.58 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja Gammelin

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 Kirkkoneuvosto 6.5.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 Kirkkoneuvosto 6.5.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 6.5.2014 klo 17.30-17.50 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Kangas Anja varajäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 1 AIKA 1.6.2017 klo 18.00 PAIKKA Sivu / Säynätsalon seurakuntakoti, Saarnatie Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 27

Lisätiedot

Pöytäkirja 1/2016 1 (7) Kirkkovaltuusto 9.2.2016. Aika 9.2.2016 klo 18:00- Siivikkalan seurakuntatalo. Käsiteltävät asiat

Pöytäkirja 1/2016 1 (7) Kirkkovaltuusto 9.2.2016. Aika 9.2.2016 klo 18:00- Siivikkalan seurakuntatalo. Käsiteltävät asiat Pöytäkirja 1/2016 1 (7) Aika klo 18:00- Paikka Siivikkalan seurakuntatalo Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2 Nimenhuuto ja kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Työjärjestyksen

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto 20.1.2016 1/2016

Seurakuntaneuvosto 20.1.2016 1/2016 1 PÖYTÄKIRJA 1/2016 Aika Ke 20.1.2016 klo 18.00-18.53 Paikka Läsnä POISSA Lisäksi läsnä Tuupovaaran seurakuntatalo, Koulutie 10, 82730 TUUPOVAARA Anne Angervo, vt. kirkkoherra Piipponen Jorma Röning Mirja

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2011 Kirkkovaltuusto 24.08.2011 31

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2011 Kirkkovaltuusto 24.08.2011 31 24.08.2011 31 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 24. päivänä elokuuta 2011 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Eskelinen Sanna Haataja Markku Huttunen Markku Huuskonen

Lisätiedot

KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 06/14 1 Kirkkoneuvosto

KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 06/14 1 Kirkkoneuvosto KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 06/14 1 Kokoustiedot Kokousaika maanantai 8. syyskuuta 2014 klo 18:00 19:25 Kokouspaikka Seurakuntakeskuksen kokoussali, Keminmaa Osallistujat Päätöksentekijät Muut Allekirjoitukset

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto 19.3.2015 2/2015. Savion seurakuntatalo, Koivikontie 9, Kerava 19.3.2015 klo 19.00

Kirkkovaltuusto 19.3.2015 2/2015. Savion seurakuntatalo, Koivikontie 9, Kerava 19.3.2015 klo 19.00 Kokouskutsu Esityslista Osallistujat: Hammarberg Tarja Haukkavaara Essi Honkasalo Ossi Hynynen Liisa Jaatinen Antti Kaikkonen Elina Kiiski Aarne Lahtinen Ulla Laiho Pirkko Laitinen Marja Riitta Viran puolesta

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 9.6.2015 KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 9.6.2015 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 09.06.2015 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 15.06.2015-16.07.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2011. Kirkkoneuvosto 28.3.2011 Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2011. Kirkkoneuvosto 28.3.2011 Sivu 1 NRO 4/2011 Kirkkoneuvosto 28.3.2011 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 28.3.2011 Maanantai klo 18 20.25 PAIKKA Kiukaisten seurakuntakoti SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Juhola Seppo Kerola

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto Nro 3/2013 sivu 1

Kirkkoneuvosto Nro 3/2013 sivu 1 LOPEN SEURAKUNTA ASIALISTA/KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto Nro 3/2013 sivu 1 Kokousaika: Ti 19.3.2013 klo 18.30 Kokouspaikka: Virastotalon neuvotteluhuone, Pilpalantie 3 Asialuettelo 33 Kokouksen avaus ja alkuhartaus

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto Nro 10/2016 sivu 1. Kokousaika: Ke klo Kokouspaikka: Virastotalon neuvotteluhuone, Pilpalantie 3

Kirkkoneuvosto Nro 10/2016 sivu 1. Kokousaika: Ke klo Kokouspaikka: Virastotalon neuvotteluhuone, Pilpalantie 3 LOPEN SEURAKUNTA ASIALISTA/KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto Nro 10/2016 sivu 1 Kokousaika: Ke 12.10.2016 klo 18.00 Kokouspaikka: Virastotalon neuvotteluhuone, Pilpalantie 3 Asialuettelo 131 Kokouksen avaus ja

Lisätiedot

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA 5-2012 1. kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja talouspäällikkö, esittelijä, sihteeri

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA 5-2012 1. kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja talouspäällikkö, esittelijä, sihteeri Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA 5-2012 1 MYRSKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5-2012 Kirkkoneuvosto Aika: TI 22.5.2012 klo 17.00 Paikka: Seurakuntakoti Jäsenet: Antola Tuomas puheenjohtaja Päivi

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS: Pöytäkirja on tarkastettu Hämeenkyrössä / 2013 / 2013

PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS: Pöytäkirja on tarkastettu Hämeenkyrössä / 2013 / 2013 1 KOKOUSAIKA Maanantai 4.3.2013 17.00 KOKOUSPAIKKA Isopappila SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET: pj Erkki Malmberg, khra (X) vj Heikki Uusitalo (Heimo Nordfors) (X) j Tarja Hätönen (X) j Liisa Kivimäki (X) j Eveliina

Lisätiedot

NAANTALIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(16) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO 15.1.2015 ASIALISTA 1/2015

NAANTALIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(16) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO 15.1.2015 ASIALISTA 1/2015 NAANTALIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(16) ASIALISTA 1/2015 Sivu 1 Kokouksen avaus 4 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 4 3 Yhteisen kirkkovaltuuston kokouksen sihteerin

Lisätiedot

Sällilä Raimo Tasala-Suurimaa Laura

Sällilä Raimo Tasala-Suurimaa Laura KOKOUSAIKA: Keskiviikko 16.03.2016 klo 17:30 KOKOUSPAIKKA: Vanha Pappila Osallistujat: Henttinen Martti Hyttinen Ilkka Koivumäki Anu Koivunen Leena, varapj, Lahti Mariitta Sällilä Raimo Tasala-Suurimaa

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2016 1 AIKA 7.9.2016 klo 18.00 PAIKKA Sivu / Säynätsalon seurakuntakoti, Saarnatie Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 38 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 39

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/ KIRKKONEUVOSTO

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/ KIRKKONEUVOSTO PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2019 1 Urakunta.fi Aika 16.5.2019 klo 16:00 Paikka Seurakuntakoti, 95700 Pello Kutsutut Kirkkoneuvoston varsinaiset jäsenet Aino Pieskä, kirkkoherra, puheenjohtaja Kalervo

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63 Aika tiistaina 24.5.2016 kello 16.30 17.30 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Husso Leena jäsen Kytölä

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Maanantai klo KOKOUSPAIKKA Isopappila, kokous alkaa hautausmaakierroksella Vanhalla hautausmaalla

KOKOUSAIKA Maanantai klo KOKOUSPAIKKA Isopappila, kokous alkaa hautausmaakierroksella Vanhalla hautausmaalla 1 KOKOUSAIKA Maanantai 18.9.2017 klo 17.20 18.20 KOKOUSPAIKKA Isopappila, kokous alkaa hautausmaakierroksella Vanhalla hautausmaalla KUTSUTUT JÄSENET: MUUT: Malmberg Erkki Ylivakeri Paula Immonen Anna-Kaisa

Lisätiedot

Poissa: Annala Tarja, Anna-Maija Klemettilä, Latomäki Ulla, Lemettinen Pentti

Poissa: Annala Tarja, Anna-Maija Klemettilä, Latomäki Ulla, Lemettinen Pentti 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 9.2.2016 klo 18.30 19.15 KOKOUSPAIKKA Läsnä: Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Härsilä Maria Ikola Simo Jänikselä Leena Kallio Kirsti Kivisaari Pekka Kivisaari

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS: Pöytäkirja on tarkastettu Hämeenkyrössä / 2014 / 2014

PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS: Pöytäkirja on tarkastettu Hämeenkyrössä / 2014 / 2014 1 KOKOUSAIKA Maanantai 26.5.2014 17.00 KOKOUSPAIKKA Isopappila SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET: pj Erkki Malmberg,.khra (x) vpj Heimo Nordfors (x) j Tarja Hätönen (x) j Liisa Kivimäki (x) j Taina Pusa (x) vj

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS: Pöytäkirja on tarkastettu Hämeenkyrössä / 2012 / 2012. Ilmoitustaulun hoitaja

PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS: Pöytäkirja on tarkastettu Hämeenkyrössä / 2012 / 2012. Ilmoitustaulun hoitaja 1 KOKOUSAIKA Maanantai 28.5.2012 klo 17.00-18.15 KOKOUSPAIKKA Isopappila Läsnä: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Nordfors Heimo varapuheenjohtaja Hätönen Tarja jäsen Kivimäki Liisa jäsen Peltomäki

Lisätiedot

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 30.10.2017 klo 17.55 18.40 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKOVALTUUSTO

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA Maanantai 7.1.2019 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Torikatu 8, Kyröskoski KUTSUTUT Arhenius Päivi Hakala Pekka Hildén Ulla Ilottu Ari Immonen Anna-Kaisa Järvenpää Keijo Katajisto Erkki Korhonen Kirsti

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 6/2015

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 6/2015 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 6/2015 Aika: 2.9.2015 klo 18.00 18.20 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2016 1 AIKA tiistaina klo 16.00 17.20 PAIKKA Innova, Piippukatu 11 JÄSENET/LÄSNÄ Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Eerola Matti, puh.joht. Katainen Eero

Lisätiedot

Ritva Kivisaari Pentti Lemettinen Anne Marjamäki puheenjohtaja 1-7 puheenjohtaja 8-13 pöytäkirjanpitäjä

Ritva Kivisaari Pentti Lemettinen Anne Marjamäki puheenjohtaja 1-7 puheenjohtaja 8-13 pöytäkirjanpitäjä 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 6.1.2015 klo 12.00-13.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, tornisali Läsnä: Annala Tarja Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Härsilä Maria Ikola Simo Jänikselä

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 05.10.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 10.10.2016-11.11.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2015 SIVU 52/2015. Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2015 SIVU 52/2015. Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2015 SIVU 52/2015 AIKA Tiistai 11.8.2015 klo 18 21.25 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Hjerppe Ilkka Jokinen

Lisätiedot

Pöytäkirja Esityslista 1/2017

Pöytäkirja Esityslista 1/2017 1 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2017 Aika: keskiviikko 25.1.2017 klo 18.00 18.20 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat:

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2013 15.8.2013

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2013 15.8.2013 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 15.8.2013 klo 17.00 18.15 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Partanen Ensio, vs. kirkkoherra Ahlfors

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 17.2.2016 klo 18

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 17.2.2016 klo 18 Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 17.2.2016 klo 18 Tyrnävän seurakuntatalossa. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45. Tervetuloa!

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 7/2014 04.11.2014

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 7/2014 04.11.2014 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 04.11.2014 klo 17.00 19.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1 Päätöksentekijät Lindström Sari kirkkoherra Haavisto Tuija Hämäläinen

Lisätiedot