Lohkojen puheenjohtajat. Raportit piirihallitus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Lohkojen puheenjohtajat. Raportit piirihallitus"

Transkriptio

1 Lohkojen puheenjohtajat Raportit piirihallitus

2 I alue 1. lohko Aulamo

3 I alue 2. lohko Malmivaara Lohkon 1. Pnat kokous pidettiin Kemijärvellä ti Kokouksessa vieraili Palvelujohtaja Jarmo Rastas. Kokouksessa olivat edustettuna LC Kemijärvi ja LC Pelkosenniemi. LC Kaarnikoilta ei ollut edustajaa kokouksessa. LC Kaarnikoiden negatiivinen jäsenkehitys herätti keskustelua mutta emme kuulleen siitä selvitystä, koska heillä ei ollut edustusta kokouksessa. Kokouksen jälkeen kontaktoin LC Kaarnikoiden presidentin, joka pahoitteli tapahtunutta. Heille toimitettiin kokouksen jälkeen palaverimuistio. Lohkon toiminta vaikuttaa enimmäkseen noudattavan totuttuja perinteitä. LC Kemijärvi oli kiinnittänyt erityistä huomiota jäsenten viihtyvyyteen ja päättänyt panostaa kuukausitapaamisiin siten, että kokousmaisesta mallista siirrytään vapaampaan yhdessäoloon. Ensimmäinen tapaaminen oli syyskuussa pidetty Kummunjärven metsäkämpällä, jossa mm. makkaranpaistoa ja esitelmä metsänhoidon vaiheista Kemijärvellä. Klubi oli alkanut myös selvittää uutta aktiviteettia liittyen yksinäisten vainajien hautaan saattoon.

4 Jarmon puheenvuorossa käytiin läpi GAT-toimintamallia ja L-piirin ajankohtaisia asioita. Konkreettisena tekona selvitettiin LC Kemijärven presidentin kanssa ongelmia MyLCi tunnusten osalta, joka oli aiheuttanut raportoimattomuutta. Lähiajan tapahtumista nostettiin esille Diabetes-päivä Kemijärvellä tarkoitus on saada paikallisesta Diabetes-yhdistyksestä edustaja kertomaan diabeteksesta ja mahdollisesta avuntarpeesta Lionsin suuntaan. Tämän jälkeen mietitään mitä voisimme paikallisesti tehdä. Seuraava yhteinen ponnistus on joulumyyjäiset Kemijärvellä la Kevät kaudelle suunnitteilla yhteinen virkistysreissu teatteri tai konsertti. Seuraava PNAT sovittiin Pelkosenniemelle

5 II alue 1. lohko Lankila Rovaniemen klubit ovat kokoontuneet syksyn aikana kahteen lohkofoorumiin. 1. kokous pidettiin Lapin Ammattikorkeakoululla Rovaniemellä. Kokouksessa olivat edustettuna kaikki alueen 9 klubia. Lions-Liiton 1. varapuheenjohtaja Aarne Kivioja osallistui tilaisuuteen vierailtuaan sitä ennen Tervolassa tutustumassa leijonien aikaansaamiin leikki- ja lähiliikuntapaikkohin. Lohkojen tilaisuuteen toi tervehdyksen myös piirikuvernööri Tuomo Romakkaniemi. Alustuspuheenvuorot klubien lisäksi käyttivät piirin LCIF-koordinaattori Matti Mälkiä ja piirin palvelujohtaja Jarmo Rastas. 2. kokous pidettiin OAJ:n toimitilassa Rovaniemellä. Tässä kokouksessa alustajina toimivat piirin palvelujohtaja Jarmo Rastas ja piirin jäsenjohtaja Liisa Isomaa. Kokouksessa keskityttiin tällä kertaa esiteltyjen palveluaktiviteettien lisäksi jäsenasioihin ja erityisesti klubien yhteisiin asioihin. Tässäkin kokouksessa oli hyvä ja aktiivinen osallistuminen klubeista. Vain yksi klubi puuttui, mutta oli toki toimittanut pyydettyjä tietoja sähköpostiin. 3. kokous on tarkoitus järjestää tammikuussa. Keskustelu lokakuun kokouksessa kävi vilkkaasti ja yhteisiä suunnitelmia tehtiin siihen malliin, että me lohkarit katsoimme parhaaksi järjestää seuraavan kokouksen heti joululomien jälkeen.

6 Oman lohkoni klubien jäsenmäärä vaihtelee 16 ja 40 välillä. Rovaniemi ja Alakemijoki kaipaavat lisää toimivia jäseniä. Lainaksen, Ounasvaaran ja Ronjien jäsentilanne on hyvä, mutta uusia jäseniä näihinkin klubeihin tarvitaan. Suositus on ottaa 3-5- uutta jäsentä vuosittain, jotta tekeviä käsiä riittää pois lähtevien ja passiivisten jäsenien tilalle. Olin lohkon puheenjohtajana mukana Rovaniemen klubien jäsentempauksessa hyvinvointimessuilla Santasportissa. Tilaisuus oli onnistunut. Välitettiin tietoa diabeteksesta ja kerrottiin leijonien toiminnasta. Kiinnostus toimintaan heräsi 33 henkilöllä. Heihin tullaan ottamaan yhteyttä. Asiaa organisoi Liisa Isomaa. En ole vielä vieraillut lohkoni klubeissa työkiireiden johdosta. Aloitan vierailut laittamalla klubeihin lähiaikoina tiedustelun sopivasta vierailuajankohdasta. Se voi olla klubikokous, hallituksen kokous tai jokin klubin tapahtuma. Nyt syksyllä on tarkoitus osallistua piirihallituksen kokoukseen ja kaikkiin mahdollisiin leijonien tapahtumiin Rovaniemellä sikäli, kun työt antavat myöten.

7 II alue 2. lohko Viitala Lohkon jäsenkehitys -2 LC Pudasjärvi + /, LC Taivalkoski jäsenhankinta aktiivisesti käynnissä naisjäsenten määrää pyritään kasvattamaan todennäköisesti nykyisiä jäseniä jää pois jonkin verran Klubeissa mennään pääasiassa entisellä meiningillä Ranuan klubi suurin, mutta jäsenten motivaatio kuukausitapaamisiin on melko alhainen hallituksen kokoukset pääasiassa päätösvaltaisia Raportointi osaksi on ollut vaikeuksia päästä MyLCI:n ja raportit eivät tämän vuoksi ole ajan tasalla Miksi pitää käydä raportoimassa tyhjää jos ei mitään raportoitavaa Virkailijakoulutuksessa käymättömyys vaikeuttanut toimintaa klubissa ei oltu huolehdittu uusien virkailijoiden lähettämisestä koulutukseen Nuorisovaihto Pudasjärvellä ja Taivalkoskella hyvällä mallilla Diabetes ja LCIF -keräyskampanjan esilläpito Seuraava lohkofoorumi Ranualla eläinpuistossa torstaina klo alkaen mukana piirin palvelujohtaja Jarmo Rastas

8 II alue 3. lohko Hilke Pidetty 2 lohkofoorumia yhdessä II-alueen 1. lohkon kanssa. 1. foorumi syyskuu: klubit esittelivät toimintansa ja yhteistyötään muiden klubien kanssa esiteltiin LCIF toiminta/ LCIFkoordinaattori Matti Mälkiä 2. Foorumi lokakuu: Rovaniemen klubien yhteisessä foorumissa: esiteltiin GAT ja palveluhankkeet / D-GST Jarmo Rastas sekä jäsenhankintaa / D-GMT Liisa Isomaa Jaettiin Wellbwig-messuilla saadut kontaktit

9 Klubit keskustelivat vilkkaasti yhteistyöstä sekä suunnittelivat ja sopivat yhteisten hankkeiden toteuttamisesta. jaettiin (/sovittiin jakamisesta) Joulufantasia- tapahtuman palveluillat osallistutaan jäsenhankintaan Kelekkamessuilla, järjestetään mm. tanssit varainhankinta-aktiviteettina, tuotolla hankitaan sydäniskuri pienteollisuustalolle. selvitetään muiden avustushakemusten toteuttaminen, mm päihteiden vastainen partiointi Sime Rock-tapahtuman ulkoalueilla tms. tehdään hakemus Punainen Sulka-avustusvaroista. Avustuskohteena Rovaniemen kaupungin lastensuojelun tehostettu perhetyö ja siellä lasten ja nuorten kanssa tehtävä pähteidenvastainen ja mielenterveysongelmia ehkäiseva/korjaava työ.

10 Päätettiin jatkaa suunnittelua tammikuussa pidettävässä lohkofoorumissa Harkitaan kevyen klubien yhteistyöelimen perustamista Klubit kutsuivat muita klubeja mukaan omiin aktiviteetteihinsa Klubien innostuneisuus yhdessä tekemiseen merkittävää Jäsenhankintaan huomio! Jäseniä (-4 ja +2) LPJ tehnyt 3 klubivierailua Lohkofoorumeissa olisi hyvä keskittyä enemmän kuuntelevaan ja klubeja osallistavaaan kohtaamiseen kuin ohjaavaan työskentelyyn (ainakin useamman klubin paikkakunnilla). Ohjaavat toimet voisivat olla klubivierailujen antina. Tämä vaikutelma syntyi runsaan keskustelun ja yhteisen kanssakäymisen keskellä 2. lohkofoorumissa.

11 II alue 4. lohko Ollila 1.Lohkofoorumi Käytiin laajaa keskustelua jäsentilanteesta ja suunniteltiin mahdollisia keinoja uusien jäsenten hankintaan. Esille nousi henkilökohtaisten kontanktien ottaminen nykyisiin jäseniin (lähinnä nukkuvien jäsenten ) aktivoimiseksi. - Uusien jäsenten hankinnassa voisi käyttää samaa menetelmää ja lisäksi kampanjoimalla eri tilaisuuksissa kaikki klubit mukana. Lohkon tulevia yhteisiä tapahtumia (toimintasuunnitelma) - Kynttilähartaus tilaisuus Kirkossa (ulkotapahtuma) Lohkon lentopalloturnaus tammikuu Lohkon ammuntakilpailut maaliskuu Lohkon keilakilpailut maaliskuu Lohkon yhteinen kevät-tapahtuma Kirkkolahdella(ulkoilupäivä) ohjelmassa:hiihtämistä,pilkkimistä, makkaranpaistoa ym. yhdessä oloa.

12 Uuden palveluaktiiviteetin kartoitus/käynnistäminen - Digikummi/digitukihenkilötoiminta lion-klubeihin - Kuusamon kaupunki on lähtenyt mukaan Pohjois-Pohjanmaan POUTA-pilottiin jonka tehtävänä on käynnistää digikummi/digitukihenkilö toimintaa. Toiminnan tarkoituksena on tarjota digitukipalvelua vanhemmalle väestölle mutta myös nuorille. Toimintaa ollaan vasta aloittamassa ja tulemme kartoittamaan löytyisikö meidän klubeista sopivia henkilöitä tekemään digikummi/digitukitoimintaa. Näillä mennään eteenpäin! Seuraava lohkofoorumi klo Hotelli Kuusanka.

13 III alue 1. lohko Halttu Lohkoni klubit ovat: LC Kemi, LC Kemi/Merenhelmet, LC Keminmaa, LC Keminmaa/Neidonkenkä, LC Simo, LC Tervola. Lohkoforum 1 pidettiin Simossa Toivon tuvassa. Mukana oli LC Kemi 2, LC Kemi Merenhelmet 3, LC Keminmaa 2, LC Tervola 3, LC Simo 8 jäsentä. Vieraana Jarmo Rastas LC Rovaniemi Lainas.(19) Olen alkukauden aikana vieraillut Kemissä ja Simossa sekä suunnitellut marraskuussa Keminmaassa kohtaamiset. Joulukuussa ohjelmassa Tervola ja vielä Kemi Merenhelmet. Lohkoforum 2 pidetään Keminmaassa Väyläsalissa Väylätie 11. Olen jatkanut toimintaa lisäksi nettisivujen ja median kautta. Pyrin osallistumaan myös klubien tapahtumiin mahdollisuuksieni puitteissa. Olen tiedottanut klubeissa ajankohtaisista Lions asioista sekä muistuttanut piirikuvernöönin sekä 1. varakuvernöörin kuukausitiedotteissa esille tuomia asioista, joista olen tehnyt oman muistutus tiedotteen vielä lisäksi, joissa olen yrittänyt ohjeistaa MyLCI järjestelmän käyttöä sekä jäsenkampanjaa.

14 Myös toimimattomien kotisivujen toimintaan saattaminen on ohjelmassani lohkoni alueella ja tiedän, että ainakin LC Simo on asiassa edennyt. L-piirin keilamestaruuskisojen järjestäminen Kemissä on edelleen ohjelmassa kaudella toteutuu kevään 2019 aikana. Aion olla aktiivinen piirihallituksen jäsen osallistumalla kaikkiin piirihallituksen kokouksiin ja muihinkin piirin tilaisuuksiin, jotka ovat mahdollisesti lähialueelleni. Lapin Leijona-lehti ja mainokset sekä jutut PÄÄTAVOITE DIABETES ASIAN ESILLE TUOMINEN KAUDEN AIKANA.

15 III alue 2. lohko Puolakanaho Lohkossa on kuusi länsikairan klubia, Torniosta kolme, Ylitorniolta kaksi ja Pello. Edellisen piirikokouksen jälkeen on tapahtunut seuraavaa: Lohkokokoontuminen oli Pellossa Paikalla oli lioneja neljästä klubista mukaan lukien pyydetty vierailija piiristä, Jarmo Rastas. Seuraava on tarkoitus järjestää marraskuun puolessa välissä Torniossa. Klubeilta saatujen tietojen/palautteiden mukaan jäsenhankintakampanja on vauhdissa. Tämän päivän ( 4.11.) tilanne on +2. Tornion klubit ovat kunnostautuneet, uusia on 5 jäsentä, eronneita heillä yhteensä 2. Pellon klubiin on tulossa vähintään 2 uutta jäsentä marraskuun klubi-illassa 9.11.

16 Hankaluutta tuottaa vakiintuneet, hieman vanhanaikaiset tavat kokouskäytännöissä. Joissakin klubeissa uhataan erota jos naisia otetaan mukaan! Raportointi on parantunut alun huomauttelujen jälkeen, toki vieläkin aktiviteettipuoli jää huomioimatta. Presidenteille/sihteereille on lähtenyt postia, joissa muistutetaan asiasta. Voisiko piiristä lähettää sihteereille yksityiskohtaiset ohjeet raportointiin..? Kunniajäsenien huomioiminen / muistaminen käytäntö?

17 III alue 3. lohko Anunti

KUVERNÖÖRIT RAHASTONHOITAJA VIESTINTÄJOHTAJA PIIRISIHTEERI LOHKOJEN PUHEENJOHTAJAT 15 HENKILÖÄ. GTM Tuomo Romakkaniemi

KUVERNÖÖRIT RAHASTONHOITAJA VIESTINTÄJOHTAJA PIIRISIHTEERI LOHKOJEN PUHEENJOHTAJAT 15 HENKILÖÄ. GTM Tuomo Romakkaniemi KUVERNÖÖRIT RAHASTONHOITAJA VIESTINTÄJOHTAJA PIIRISIHTEERI LOHKOJEN PUHEENJOHTAJAT 15 HENKILÖÄ GTM 5.11.2018 Tuomo Romakkaniemi Asialista Todetaan läsnäolijat Muistio, sivut 5 Jäsenmäärä, GAT ja raportointi

Lisätiedot

Lions Clubs International Piiri 107-L, Finland

Lions Clubs International Piiri 107-L, Finland Lions Clubs International Piiri 107-L, Finland Kansainvälinen teema Kotimainen teema Puheenjohtajan teema Piirin teema We Serve Monta tapaa tehdä hyvää Me Palvelemme Sydämellä Me Palvelemme Yhdessä PIIRIHALLITUKSEN

Lisätiedot

GAT JA LCIF. Piirihallitus Ylitornio

GAT JA LCIF. Piirihallitus Ylitornio GAT JA LCIF Piirihallitus 10.11.2018 Ylitornio Alanärä GLT Ensimmäinen GLT-seminaari käytynä 22.-23.9. Jyväskylässä. Koulutuskierros keväälle entiseen tapaan suunnittelussa. Toteutus voisi olla samoilla

Lisätiedot

Lions piiri 107 M alueseminaarit 2019 Merikarvia ja Huittinen Palvelu- ja varainhankinta

Lions piiri 107 M alueseminaarit 2019 Merikarvia ja Huittinen Palvelu- ja varainhankinta Lions piiri 107 M alueseminaarit 2019 Merikarvia 14.9. ja Huittinen 21.9. Palvelu- ja varainhankinta Maailmanlaajuisesta palvelukehyksestä tulee toisen vuosisatamme pysyvä jalanjälki. Historiamme kunnioittaminen

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma

Toimintasuunnitelma Toimintasuunnitelma 2018-2019 Hyväksytty piirin 107-L vuosikokouksessa 21.4.2018. www.lions.fi Suunnittelun lähtökohdat Piirin ohjesäännön mukaan, piirin tarkoituksena on toimia piirin alueella toimivien

Lisätiedot

Piirin 107-L toimintasuunnitelma LUONNOS. Piirihallituksen kokous Tuomo Romakkaniemi 1VDG

Piirin 107-L toimintasuunnitelma LUONNOS. Piirihallituksen kokous Tuomo Romakkaniemi 1VDG Piirin 107-L toimintasuunnitelma 2018-2019 LUONNOS Piirihallituksen kokous 17.2.2018 Tuomo Romakkaniemi 1VDG Esityksen sisältö 1.Toiminnan suunnittelun lähtökohdat 2.Piirin tarkoitus ja tavoite 3.Strategiset

Lisätiedot

Alueen puheenjohtaja Lohkon puheenjohtaja. Piirikuvernööri Heikki Saarinen

Alueen puheenjohtaja Lohkon puheenjohtaja. Piirikuvernööri Heikki Saarinen Alueen puheenjohtaja Lohkon puheenjohtaja Piirikuvernööri Heikki Saarinen Sinun.. Kyvykkyytesi ja kehityshalusi on huomattu, siksi olen valinnut juuri Sinut omaan piirihallitukseeni Tehtävä on vaativa

Lisätiedot

lokakuun TIETÄMÄT 3 Lokakuun TIETÄMÄT aloitetaan PNAT kokousuutisella.

lokakuun TIETÄMÄT 3 Lokakuun TIETÄMÄT aloitetaan PNAT kokousuutisella. 2013 LC TORNIO PUDAS UUTISIA 10.10.2013 LOKAKUU lokakuun TIETÄMÄT 3 Lokakuun TIETÄMÄT aloitetaan PNAT kokousuutisella. PNAT- kokouksen oli kutsunut koolle III alueen 2. lohkon puheenjohtaja Tuomo Hokkinen.

Lisätiedot

E-PIIRIN KOULUTUSTOIMIKUNTA Pekka Siitonen, GLT

E-PIIRIN KOULUTUSTOIMIKUNTA Pekka Siitonen, GLT E-PIIRIN KOULUTUSTOIMIKUNTA 2018-2019 Pekka Siitonen, GLT Lions Clubs International E-Piirin koulutuskoordinaattori Pekka Siitonen 040 537 8840 pekka.siitonen@lions.fi LC Lempäälä, lion 2009 alkaen GLT

Lisätiedot

Lions K piiri toimintasuunnitelma kaudelle 2012 2013

Lions K piiri toimintasuunnitelma kaudelle 2012 2013 Lions K piiri toimintasuunnitelma kaudelle 2012 2013 Lions teema: Me Palvelemme Kansainvälisen presidentin teema: In a World of Service Palvelun Maailmassa Kotimainen teema: Palvelulla Hyvinvointia Piirin

Lisätiedot

107- L piirihallituksen kokous /KJR PÖYTÄKIRJA

107- L piirihallituksen kokous /KJR PÖYTÄKIRJA 107- L piirihallituksen kokous 17.2.2018 200218/KJR PÖYTÄKIRJA Aika: 17.2.2018 klo 12.31 15.50 Paikka: Läsnä: Levi Hotel Spa, Levi, Kittilä 18 piirihallituksen jäsentä 1. Kokouksen avaus Piirikuvernööri

Lisätiedot

107 - L -PIIRI STRATEGISET TAVOITTEET TOIMINTASUUNNITELMA

107 - L -PIIRI STRATEGISET TAVOITTEET TOIMINTASUUNNITELMA 107 - L -PIIRI STRATEGISET TAVOITTEET TOIMINTASUUNNITELMA 2017-2018 Ehdotus toimintasuunnitelmaksi 2017-2018 Kemijärvi 08.03.2017 DGe Eino Majava Hyväksytty vuosikokouksessa 22.04.2017 Kemi TOIMINTASUUNNITELMA

Lisätiedot

Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2013

Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2013 Lapin liitto 25.3.2013 Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2013 LÄHDE: Tilastokeskus V u o s i 2 0 1 3 k u u k a u s i t t a i s e t e n n a k k o t i e d o t Muutos 2012

Lisätiedot

Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2010

Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2010 Lapin liitto 19.8.2010 Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2010 LÄHDE: Tilastokeskus V u o s i 2 0 1 0 k u u k a u s i t t a i s e t e n n a k k o t i e d o t Muutos 31.12

Lisätiedot

Global Action Team Maailmanlaajuinen toimintaryhmä

Global Action Team Maailmanlaajuinen toimintaryhmä Global Action Team Maailmanlaajuinen toimintaryhmä 3.3.2018 https://www.youtube.com/watch?v=0c9oq9jktho GAT TEAM FINLAND GAT TEAM FINLAND 2 Lions Clubs International MD 107 Finland Maailmanlaajuisesta

Lisätiedot

Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2014

Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2014 Lapin liitto 27.1.2015 Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2014 LÄHDE: Tilastokeskus V u o s i 2 0 1 4 k u u k a u s i t t a i s e t e n n a k k o t i e d o t Muutos 2013

Lisätiedot

Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2014

Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2014 Lapin liitto 25.6..2014 Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2014 LÄHDE: Tilastokeskus V u o s i 2 0 1 4 k u u k a u s i t t a i s e t e n n a k k o t i e d o t Muutos 2013

Lisätiedot

Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2015

Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2015 Lapin liitto 6.11.2015 LÄHDE: Tilastokeskus Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2015 Kunta / Seutukunta 31.12.2014 V u o s i 2 0 1 5 k u u k a u s i t t a i s e t e n n

Lisätiedot

Väkilukuindeksin kehitys Lapin seutukunnissa (e)

Väkilukuindeksin kehitys Lapin seutukunnissa (e) indeksin kehitys Lapin seutukunnissa 1994-30.6.2014(e) 110,0 105,0 indeksi v. 1994 = 100 indeksi 30.6.2014 Rovaniemen seutu; 104,6 100,0 95,0 90,0 85,0 Tunturi-Lappi; 90,6 Kemi-Tornio; 90,3 LAPPI; 89,8

Lisätiedot

Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2013

Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2013 Lapin liitto 22.10.2013 Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2013 LÄHDE: Tilastokeskus V u o s i 2 0 1 3 k u u k a u s i t t a i s e t e n n a k k o t i e d o t Muutos 2012

Lisätiedot

Global Action Team Maailmanlaajuinen toimintaryhmä ja

Global Action Team Maailmanlaajuinen toimintaryhmä ja Global Action Team Maailmanlaajuinen toimintaryhmä 21.1. ja 4.2.2019 https://www.youtube.com/watch?v=0c9oq9jktho GAT TEAM FINLAND MD 107 Finland Maailmanlaajuisesta palvelukehyksestä tulee toisen vuosisatamme

Lisätiedot

LIONS PIIRI L TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA KAUSI OLI PIIRIN 49.

LIONS PIIRI L TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA KAUSI OLI PIIRIN 49. LIONS PIIRI 107 - L TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2017-2018 KAUSI OLI PIIRIN 49. Piirihallitus aloitti Kemijärvellä 19.8. 2017 1 Sisältö: - Yleistä - Kansainväliset valinnat - Kotimaiset valinnat - Teemat

Lisätiedot

Otto Pitkänen Perinteinen jaksoteltu vuosikertomusmalli. (Esityksen lopussa vaihtoehtoinen yksinkertainen malli)

Otto Pitkänen Perinteinen jaksoteltu vuosikertomusmalli. (Esityksen lopussa vaihtoehtoinen yksinkertainen malli) 1362018 Otto Pitkänen Perinteinen jaksoteltu vuosikertomusmalli (Esityksen lopussa vaihtoehtoinen yksinkertainen malli) (MALLI) TÄHÄN KLUBIN LOGO TOIMINTAKERTOMUS KLUBIN NIMI Toimintakausi 17201X - 306201X

Lisätiedot

PIIRIN KOULUTUSTOIMIKUNNAN PUHEENJOHTAJAN (GLT) TOIMENKUVA JA TEHTÄVÄT

PIIRIN KOULUTUSTOIMIKUNNAN PUHEENJOHTAJAN (GLT) TOIMENKUVA JA TEHTÄVÄT PIIRIN KOULUTUSTOIMIKUNNAN PUHEENJOHTAJAN (GLT) TOIMENKUVA JA TEHTÄVÄT AVAINALUEET: GLT on piirihallituksen jäsen GLT laatii vuosittain johtajakoulutussuunnitelman yhdessä GLT -tiimin kanssa GLT laatii

Lisätiedot

Lions107 M Pori

Lions107 M Pori Lions107 M 21.1.2019 Pori Palvelu- ja varainhankinta Sinulla voi olla tottumuksia, jotka heikentävät sinua. Muutoksen salaisuus on keskittää kaikki voimasi, mutta ei vanhan vastustamiseen, vaan uuden rakentamiseen

Lisätiedot

L Piirin toimintasuunnitelma

L Piirin toimintasuunnitelma L Piirin toimintasuunnitelma 2019 2020 Teemat: Kansainvälinen: Me palvelemme Kotimainen: Monta tapaa tehdä hyvää Liiton pj:n: Kiitos ajastasi palvelulle Piirin: Autamme kaikki yhdessä Raimo Torvela Piirikuvernööri

Lisätiedot

V u o s i k u u k a u s i t t a i s e t e n n a k k o t i e d o t

V u o s i k u u k a u s i t t a i s e t e n n a k k o t i e d o t Lapin liitto 26.1.2012 Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2011 LÄHDE: Tilastokeskus V u o s i 2 0 1 1 k u u k a u s i t t a i s e t e n n a k k o t i e d o t Muutos 2010-2011

Lisätiedot

107 N N-PIIRIN STRATEGIA

107 N N-PIIRIN STRATEGIA 107 N NPIIRIN STRATEGIA 2006 2010 107 N Tavoitteet ja toimenpiteet Tavoitteet Sisäinen yhteistyö toimii Lionit ja klubit sitoutuvat yhteisiin tavoitteisiin Aktiviteetit toteutetaan suunnitelmien mukaan

Lisätiedot

Viestintä osana johtamista. Ulla Karppinen

Viestintä osana johtamista. Ulla Karppinen Viestintä osana johtamista Ulla Karppinen Liiton viestintästrategia Viestinnän avulla lionsjärjestö lisää tunnettuuttaan ympäristön ja kansalaisten luottamusta toimintaansa kohtaan sekä toimintansa vaikuttavuutta

Lisätiedot

Lions Clubs International MD 107 Finland. Klubin presidentti päivitetty Varpu Ylhäinen

Lions Clubs International MD 107 Finland. Klubin presidentti päivitetty Varpu Ylhäinen Lions Clubs International MD 107 Finland Klubin presidentti 8.5.2012 päivitetty 16.4.2012 Varpu Ylhäinen 1 Valmennuksen tavoitteet Antaa Sinulle valmiuksia toimia klubipresidenttinä Tiedät tehtäväsi presidenttinä

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2006 2007

TOIMINTASUUNNITELMA 2006 2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2006 2007 TEEMAT Kansainvälinen teema: Liiton teema: Piirin teema: Klubin teema: Taidolla tavoitteisiin Skickligt goda resultat Passion to Excel Turvallinen tulevaisuus En trygg framtid

Lisätiedot

Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2010

Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2010 Lapin liitto 23.4.2010 Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2010 LÄHDE: Tilastokeskus V u o s i 2 0 1 0 k u u k a u s i t t a i s e t e n n a k k o t i e d o t Muutos 31.12

Lisätiedot

Klubisihteerin koulutus

Klubisihteerin koulutus Klubisihteerin koulutus 10.5.2017 Sihteerin koulutus 2017 1 Koulutuksen sisältö Sihteerin toimenkuva Sihteerin avaintehtävät Vuosikello Tehtävät kokouksessa Pöytäkirja & tiedottaminen Toimintakertomus

Lisätiedot

Jäsenohjelma- ja koulutustoimikunta 2009 2010 107 D-piiri Päivi Nieminen e-mail: paivi.nieminen@lions.fi gsm +358 40 5457 335 28.8.

Jäsenohjelma- ja koulutustoimikunta 2009 2010 107 D-piiri Päivi Nieminen e-mail: paivi.nieminen@lions.fi gsm +358 40 5457 335 28.8. Jäsenohjelma- ja koulutustoimikunta 2009 2010 107 D-piiri Päivi Nieminen e-mail: paivi.nieminen@lions.fi gsm +358 40 5457 335 28.8.2009 1 (3) Jäsenohjelma- ja koulutustoimikunnan TOIMINTASUUNNITELMA 2009-2010

Lisätiedot

Piirikuvernööri, DG 2013-2014 Raija Väre ja puoliso Timo Allenius. Follow Your Dream Seuraa Unelmaasi Palvelulla hyvinvointia- Ilo palvella

Piirikuvernööri, DG 2013-2014 Raija Väre ja puoliso Timo Allenius. Follow Your Dream Seuraa Unelmaasi Palvelulla hyvinvointia- Ilo palvella Piirikuvernööri, DG 2013-2014 Raija Väre ja puoliso Timo Allenius Lions Club Kuusamo / Pohjanakat, Nuottatie 5 93600 Kuusamo GSM Raija+35840 7390 413 Timo +358400 2890140 E-mail: raija.vare@lions.fi, www.lions.fi/l

Lisätiedot

Lions Clubs International MD 107 Finland LOHKON PUHEENJOHTAJA ALUEEN PUHEENJOHTAJA

Lions Clubs International MD 107 Finland LOHKON PUHEENJOHTAJA ALUEEN PUHEENJOHTAJA LOHKON PUHEENJOHTAJA ALUEEN PUHEENJOHTAJA 1 KOULUTUKSEN TAVOITE: Tiedät tehtäväsi tärkeyden Tiedät siihen kuuluvan byrokratian Sitoudut hoitamaan tehtävän Tiedät mistä olet vastuussa 2 Piirikuvernöörisi

Lisätiedot

Sihteerin avaintehtävät

Sihteerin avaintehtävät SIHTEERIN OPAS Sihteerin avaintehtävät 1. Toimia presidentin oikeana kätenä sekä hallituksen että klubikokouksissa. 2. Liiton jäsenrekisterin ylläpito. (uudet jäsenet, eroavat jäsenet, jäsenten yhteystietojen

Lisätiedot

Lions piiri 107-L TOIMINTAKERTOMUS kaudelta

Lions piiri 107-L TOIMINTAKERTOMUS kaudelta Lions piiri 107-L TOIMINTAKERTOMUS kaudelta 2015 2016 Piirihallitus Luostolla ensimmäisessä kokouksessa 5.9.2015 2 Toimintakertomus kaudelta 2015 2016 107-L Sisältö: - Yleistä - Kansainväliset valinnat

Lisätiedot

V u o s i k u u k a u s i t t a i s e t e n n a k k o t i e d o t

V u o s i k u u k a u s i t t a i s e t e n n a k k o t i e d o t Lapin liitto 27.10.2011 Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2011 LÄHDE: Tilastokeskus V u o s i 2 0 1 1 k u u k a u s i t t a i s e t e n n a k k o t i e d o t Muutos 2010-30.9.2011

Lisätiedot

LIONS 107 K-piiri K-PIIRIN STRATEGIA. Hyväksytty johtoryhmässä Hyväksytty piirihallituksessa

LIONS 107 K-piiri K-PIIRIN STRATEGIA. Hyväksytty johtoryhmässä Hyväksytty piirihallituksessa K-PIIRIN Hyväksytty johtoryhmässä 19.3.2018 Hyväksytty piirihallituksessa 5.4.2018 Käsittely piirin vuosikokouksessa 21.4.2018 1 SISÄLLYSLUETTELO 1. Johdanto 2. Toiminta-ajatus 3. Perusarvot 4. Pelikenttä

Lisätiedot

Lions piiri 107-L TOIMINTAKERTOMUS kaudelta

Lions piiri 107-L TOIMINTAKERTOMUS kaudelta Lions piiri 107-L TOIMINTAKERTOMUS kaudelta 2016 2017 Piirihallitus Simossa ensimmäisessä kokouksessa 27.8.2016 2 Toimintakertomus kaudelta 2016 2017 107-L Sisältö: - Yleistä - Kansainväliset valinnat

Lisätiedot

PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE 7/2015-2016. Hyvät klubien presidentit ja muut virkailijat, lionit, puolisot ja PDG:t.

PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE 7/2015-2016. Hyvät klubien presidentit ja muut virkailijat, lionit, puolisot ja PDG:t. Lions Clubs International Piiri 107-F, Finland Distrikt 107-F, Finland Piirikuvernööri, DG 2015-2016 Timo Sysilampi ja puoliso Pirkko Distriktsguvernör, DG 2015-2016 Timo Sysilampi och maka Pirkko Lions

Lisätiedot

10.3.2011. Piirikuvernööri Tuomo Holopainen

10.3.2011. Piirikuvernööri Tuomo Holopainen Uusien jäsenten koulutus Piirikuvernööri Tuomo Holopainen Lions Clubs International MD 107 Finland Arne Ritari Suomen lionstoiminnan kummi Aarne Ritarin syntymästään tuli 7.3.2011 kuluneeksi 105 -vuotta.

Lisätiedot

I-piirin KOULUTUS. D 107-I 15.12.2014 Hannu Anttonen

I-piirin KOULUTUS. D 107-I 15.12.2014 Hannu Anttonen I-piirin KOULUTUS D 107-I 15.12.2014 Hannu Anttonen Koulutuksen toteutuminen Syksyllä osallistuneita n 300 henkilöä Elokuu LPJ 23.8 Oulu Syyskuu Lohko-/ aluekokous 24.9, aiheena mm brandiasiat uusien koulutus

Lisätiedot

Piirihallituksen 3. kokous klo , Luontokeskus Kellokas, Ylläs

Piirihallituksen 3. kokous klo , Luontokeskus Kellokas, Ylläs Lions Clubs International Piiri 107-L, Finland Piirikuvernööri DG 2014 2015 Markku ILMAVIRTA ja puoliso Soili Lions Club Pello, Rakkatie 2, 95700 Pello GSM +358 400 926 366 Markku GSM +358 50 582 7569

Lisätiedot

Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2015

Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2015 27.1.2016 Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2015 Kunta / Seutukunta 31.12.2014 V u o s i 2 0 1 5 k u u k a u s i t t a i s e t e n n a k k o t i e d o t 31.1. 28.2. 31.3.

Lisätiedot

JÄSENTUTKIMUS 2014 VCC Jari Rytkönen PRC Thorleif Johansson

JÄSENTUTKIMUS 2014 VCC Jari Rytkönen PRC Thorleif Johansson JÄSENTUTKIMUS 214 VCC Jari Rytkönen PRC Thorleif Johansson Jäsenkyselyn lähettäminen Kysely lähetettiin 14.1.214 LION-viestinä 19.863 vastaanottajalle Uudelleen muistutuksena LION-viestin yhteydessä 1.11.214

Lisätiedot

KLUBISIHTEERIN KOULUTUS Sihteerin koulutus /GLT Marko Uusitalo 1

KLUBISIHTEERIN KOULUTUS Sihteerin koulutus /GLT Marko Uusitalo 1 KLUBISIHTEERIN KOULUTUS 1 Valmennuksen sisältö Sihteerin toimenkuva Sihteerin avaintehtävät Vuosikello Tehtävät kokouksessa Pöytäkirja & tiedottaminen Toimintakertomus Jäsenrekisteri 2 Klubin sihteeri,

Lisätiedot

Jova 2 helmikuu 2017

Jova 2 helmikuu 2017 Jova 2 helmikuu 2017 Piiri 107-I 1VDG Seppo Saarela Suomen lionstoiminnan arvot 2017-2022 2012-2017 (kaikki 6 arvoa) Luotettavuus Talkoohenki Ihmisläheisyys Paikallisuus Palveluhalu Kansainvälisyys Missiomme

Lisätiedot

Lions Clubs International

Lions Clubs International Lions Clubs International Piiri 107-F, Finland Distrikt 107-F, Finland Piirikuvernööri, DG 2016-2017 Jarmo Hietala ja puoliso Paula Distriktsguvernör, DG 2016-2017 Jarmo Hietala och maka Paula Lions Club

Lisätiedot

KLUBISIHTEERIN KOULUTUS

KLUBISIHTEERIN KOULUTUS KLUBISIHTEERIN KOULUTUS 1 Valmennuksen sisältö Sihteerin toimenkuva Sihteerin avaintehtävät Vuosikello Tehtävät kokouksessa Pöytäkirja & tiedottaminen Toimintakertomus Jäsenrekisteri 10.4.2015 Sihteerin

Lisätiedot

Follow Your Dream Seuraa Unelmaasi Palvelulla hyvinvointia- Ilo palvella

Follow Your Dream Seuraa Unelmaasi Palvelulla hyvinvointia- Ilo palvella Piirikuvernööri, DG 2013-2014 Raija Väre ja puoliso Timo Allenius Lions Club Kuusamo / Pohjanakat, Nuottatie 5, 93600 Kuusamo GSM Raija +35840 7390 413, Timo +358400 289 140 E-mail: raija.vare@lions.fi

Lisätiedot

Global Action Team. - toimintavalmiuksien kehittäminen -

Global Action Team. - toimintavalmiuksien kehittäminen - Global Action Team - toimintavalmiuksien kehittäminen - Global Action Team Tavoitteena asettaa koko lionien verkosto toimimaan klubien puolesta Tiimityö on keskeinen osa: Palvelutiimit (GST) Jäsenyystiimit

Lisätiedot

Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2016

Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2016 27.1.2017 Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2016 Kunta / Seutukunta 31.12.2015 (lopullinen) V u o s i 2 0 1 6 k u u k a u s i t t a i s e t e n n a k k o t i e d o t

Lisätiedot

Arvoisat D-piirin lionit ja leot, presidentit, PDG:t ja puolisot!

Arvoisat D-piirin lionit ja leot, presidentit, PDG:t ja puolisot! PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE 7 06.11.2014 / 2013-2014 Arvoisat D-piirin lionit ja leot, presidentit, PDG:t ja puolisot! Valkean Joulu (edellinen tiedote) suli harvinaiseksi lumettomaksi Jouluksi. Tämä älköön

Lisätiedot

Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2016

Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2016 19.5.2016 Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2016 Kunta / Seutukunta 31.12.2015 (lopullinen) V u o s i 2 0 1 6 k u u k a u s i t t a i s e t e n n a k k o t i e d o t

Lisätiedot

Koulutustoimikunnan suunnitelma kaudelle

Koulutustoimikunnan suunnitelma kaudelle Liite Hannu Anttonen 28.3.2016 Koulutustoimikunnan suunnitelma kaudelle 2016-2017 Koulutuksella ja valmennuksella kehitämme ja uudistamme klubien ja piirin johtamista tavoitteena tuloksellinen toiminta

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Piirikuvernööri Martti Törrönen avasi kokouksen klo 9.45.

1. Kokouksen avaus Piirikuvernööri Martti Törrönen avasi kokouksen klo 9.45. Lions 107 K PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS NRO 2 / 2012-2013 Lauantai 1. joulukuuta 2012 klo 9.30 14.00 Hotelli Iso-Valkeinen, Kuopio PÖYTÄKIRJA 2. VDG Pekka Seppä toivotti kokousvieraat tervetulleeksi kauden

Lisätiedot

Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2016

Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2016 2.1.2017 Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2016 Kunta / Seutukunta 31.12.2015 (lopullinen) V u o s i 2 0 1 6 k u u k a u s i t t a i s e t e n n a k k o t i e d o t 31.1.

Lisätiedot

Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2016

Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2016 11.8.2016 Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2016 Kunta / Seutukunta 31.12.2015 (lopullinen) V u o s i 2 0 1 6 k u u k a u s i t t a i s e t e n n a k k o t i e d o t

Lisätiedot

Piirikuvernöörin terveiset Lokakuu vuosikokouskuukausi klubissa. Hailuodosta Kuhmoon DG Aarto Mäkinen

Piirikuvernöörin terveiset Lokakuu vuosikokouskuukausi klubissa. Hailuodosta Kuhmoon DG Aarto Mäkinen Piirikuvernöörin terveiset Lokakuu vuosikokouskuukausi klubissa Hailuodosta Kuhmoon DG Aarto Mäkinen Valloitamme uusia vuoria - Tue nuorta itsenäisyyteen Lions Clubs International District 107-I-Finland

Lisätiedot

K-PIIRIN TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2013-2014

K-PIIRIN TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2013-2014 K-PIIRIN TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2013-2014 Suomen Lions liiton arvot ovat pohjana myös K-piirin toiminnassa PALVELUHALU TALKOOHENKI PAIKALLISUUS LUOTETTAVUUS IHMISLÄHEISYYS KANSAINVÄLISYYS Teemat

Lisätiedot

HUOMIOITAVA KAUSILLA 1.7.2014-31.12.2017

HUOMIOITAVA KAUSILLA 1.7.2014-31.12.2017 Lions Clubs International MD 107 Finland HUOMIOITAVA KAUSILLA 1.7.2014-31.12.2017 100 milj. palvelutekoa, Suomi 1,8 milj. RAPORTOINTI! 5 milj Suomen nuorisolle 100 v. syntymävuonna 1.3.2015 Ari LBI Lindell,

Lisätiedot

Toimintasuunnitelman toteutus/toteuttajat Ulla Rahkonen 1VDG

Toimintasuunnitelman toteutus/toteuttajat Ulla Rahkonen 1VDG Toimintasuunnitelman toteutus/toteuttajat 2016-2017 Ulla Rahkonen 1VDG Toteuttamisen edellytykset Toimintaan sitoutuminen Yhteistyö Toimijoiden perehdytys Tehokas viestintä 10.5.2016 esittäjän etunimi

Lisätiedot

1 (6) LC Kemi/Merenhelmet Toimintakertomus

1 (6) LC Kemi/Merenhelmet Toimintakertomus 1 (6) LC Kemi/Merenhelmet Toimintakertomus 2016 2017 2 (6) 1. YLEISTÄ Toimintakaudella 1.7.2016 30.6.2017 Merenhelmet osallistuivat aktiivisesti kuukausikokouksiin ja erilaisiin palveluaktiviteetteihin.

Lisätiedot

Piirikuvernööri, DG Raija Väre ja puoliso Timo Allenius. Follow Your Dream Seuraa Unelmaasi Palvelulla hyvinvointia- Ilo palvella

Piirikuvernööri, DG Raija Väre ja puoliso Timo Allenius. Follow Your Dream Seuraa Unelmaasi Palvelulla hyvinvointia- Ilo palvella Piirikuvernööri, DG 2013-2014 Raija Väre ja puoliso Timo Allenius Lions Club Kuusamo / Pohjanakat, Nuottatie 5, 93600 Kuusamo GSM Raija +35840 7390 413, Timo +358400 289 140 E-mail: raija.vare@lions.fi

Lisätiedot

INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT

INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT 1 INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT Hyväksytty 26.8.2017, Kansallinen Neuvosto 1 PIIRIN NIMI... 2 2 PIIRIKOKOUS... 2 3 PIIRIHALLITUKSEN JÄSENTEN EHDOLLE ASETTAMINEN... 2 4 PIIRIHALLITUKSEN JÄSENTEN VAALIT...

Lisätiedot

Pääkirjoitus: DG Kalevi Sillanpää

Pääkirjoitus: DG Kalevi Sillanpää Päivitetty 8.10.2014 1 Pääkirjoitus: DG Kalevi Sillanpää Uusi viestintäkanava M-piiriin Lions Monta tapaa tehdä hyvää on Lions-liiton sisäisen ja ulkoisen markkinoinnin uunituore ydinviesti. Uutta sanomaamme

Lisätiedot

Lions Clubs International MD 107-M Finland. Suomi-Finland 1917-2017. Jäsenjohtajakoulutus. 20.4.2015 Jäsenjohtajakoulutus / IPDG Matti Reijonen 1

Lions Clubs International MD 107-M Finland. Suomi-Finland 1917-2017. Jäsenjohtajakoulutus. 20.4.2015 Jäsenjohtajakoulutus / IPDG Matti Reijonen 1 Jäsenjohtajakoulutus 20.4.2015 Jäsenjohtajakoulutus / IPDG Matti Reijonen 1 Jäsenhuollon ohjaus Suuntaa antamassa liiton / piirin 1. strategia 2. toimintasuunnitelma 3. tavoitteet Oman klubin 1. strategia

Lisätiedot

Nuorisovaihto N-piirissä

Nuorisovaihto N-piirissä Nuorisovaihto N-piirissä 9.6.2015 1 Nuorisovaihdon tehtävät Lähettää suomalaisia 16-21- vuotiaita nuoria 3-6 viikoksi vaihtoon eri puolille maailmaa. Vaihto on kesäaikaan ja koostuu joko perhejaksosta

Lisätiedot

Piirihallituksen kokous 30.11.2013 klo 9.30 OAMK:n Tekniikan yksikkö

Piirihallituksen kokous 30.11.2013 klo 9.30 OAMK:n Tekniikan yksikkö Piirihallituksen kokous 30.11.2013 klo 9.30 OAMK:n Tekniikan yksikkö Kotkantie 1, Oulu Leijonehenki Esityslista 1. Kokouksen avaus -DG Eero avasi kokouksen -DG jakoi Lions liiton palkitsemiset ensimmäisen

Lisätiedot

1 (7) LC Kemi/Merenhelmet Toimintakertomus

1 (7) LC Kemi/Merenhelmet Toimintakertomus 1 (7) LC Kemi/Merenhelmet Toimintakertomus 2017 2018 2 (7) 1. YLEISTÄ Toimintakaudella 1.7.2017 30.6.2018 Merenhelmet osallistuivat aktiivisesti kuukausikokouksiin ja erilaisiin palveluaktiviteetteihin.

Lisätiedot

Johtamisvalmennus 7.8.2010

Johtamisvalmennus 7.8.2010 Johtamisvalmennus 7.8.2010 Piirikuvernööri Tuomo Holopainen Kauden 2010 2011 teema: Eteenpäin yhdessä toimien Framåt tillsammans 1 ARVOT, MISSIO, VISIO JA STRATEGISET PÄÄMÄÄRÄT 2010 2015 Arvot Isänmaa

Lisätiedot

Piirikuvernöörin terveiset Lions -toiminnasta valoa kaamokseen. Hailuodosta Kuhmoon DG Aarto Mäkinen

Piirikuvernöörin terveiset Lions -toiminnasta valoa kaamokseen. Hailuodosta Kuhmoon DG Aarto Mäkinen Piirikuvernöörin terveiset Lions -toiminnasta valoa kaamokseen Hailuodosta Kuhmoon DG Aarto Mäkinen Valloitamme uusia vuoria - Tue nuorta itsenäisyyteen Lions Clubs International District 107-I-Finland

Lisätiedot

Lions Clubs International

Lions Clubs International Lions Clubs International Piiri 107-F, Finland Distrikt 107-F, Finland Piirikuvernööri, DG 2017-2018 Jaakko Passinen ja puoliso Liisa Distriktsguvernör, DG 2017-2018 Jaakko Passinen och maka Liisa Lions

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma kaudelle 2015 2016

Toimintasuunnitelma kaudelle 2015 2016 107-F -PIIRIN TOIMINTASUUNNITELMA Toimintasuunnitelma kaudelle 2015 2016 Vuoden teemat: Kansainvälisen presidentin teema: Ihmisyys - Sopusointu - Arvokkuus Kotimainen teema: Monta tapaa tehdä hyvää - Många

Lisätiedot

4 Läsnäolijoiden toteaminen Kokouksessa on läsnä piirihallituksen jäseniä, toimikuntien puheenjohtajia, PDG:t, leijonia, puolisoita, yhteensä 49.

4 Läsnäolijoiden toteaminen Kokouksessa on läsnä piirihallituksen jäseniä, toimikuntien puheenjohtajia, PDG:t, leijonia, puolisoita, yhteensä 49. Lions Clubs International Piiri 107-L, Finland Piirikuvernööri DG 2014 2015 Markku ILMAVIRTA ja puoliso Soili Lions Club Pello, Rakkatie 2, 95700 Pello GSM +358 400 926 366 Markku GSM +358 50 582 7569

Lisätiedot

LIONS-PIIRI 107O Toimintasuunnitelma

LIONS-PIIRI 107O Toimintasuunnitelma LIONS-PIIRI 107O Toimintasuunnitelma 2012-2013 Lions-tavoitteet LUODA ja ylläpitää yhteisymmärryksen henkeä maailman kaikkien kansojen kesken. EDISTÄÄ hyvän hallitsemisen ja täydellisten kansalaisoikeuksien

Lisätiedot

Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2016

Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2016 24.3.2016 Ennakkoväkiluku Lapin kunnissa ja seutukunnissa kuukausittain vuonna 2016 V u o s i 2 0 1 6 k u u k a u s i t t a i s e t e n n a k k o t i e d o t Muutos 2015-29.2.2016 Kunta / Seutukunta 31.12.2015

Lisätiedot

Lohkon puheenjohtajan valmennus tiedätkö mikä on vastuusi?

Lohkon puheenjohtajan valmennus tiedätkö mikä on vastuusi? Lohkon puheenjohtajan valmennus 2016-2017 - tiedätkö mikä on vastuusi? Taito määrää sen, mitä kykenee tekemään. Motivaatio ratkaisee, mitä tekee. Asenteesta riippuu, kuinka hyvin sen pystyy tekemään 2016-2017

Lisätiedot

THE INTERNATIONAL ASSICIATION OF LIONS CLUBS Piiri 107-G, Suomi

THE INTERNATIONAL ASSICIATION OF LIONS CLUBS Piiri 107-G, Suomi Aihe: Piirihallituksen kokous Aika: 23.11.2013 klo 17.15 Paikka: Kylpylähotelli Peurunka Laukaa KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Piirikuvernööri Jari Rytkönen avasi kokouksen 2. Kokousvirkailijat

Lisätiedot

DG -tiedote 9/

DG -tiedote 9/ LIONS CLUBS INTERNATIONALDistrict107-M, Finland, www.lions107m.org Piirikuvernööri 2017-2018 Veli-Matti Andersson ja puoliso Merja Haantie 6, 28600 Pori, Puh. 044 958 5715 Sähköposti veli-matti.andersson@lions.fi

Lisätiedot

Klubin jäsenjohtajan tehtävät. Virkailijakoulutus

Klubin jäsenjohtajan tehtävät. Virkailijakoulutus Klubin jäsenjohtajan tehtävät Virkailijakoulutus Taustalla kauden 2011-2012 teemat Järjestön teema Me palvelemme Kv presidentin Wing-Kun Tamin teema Minä luotan Kotimainen teema Vastuu on minun Piirin

Lisätiedot

Piirin 107-G toimintasuunnitelma

Piirin 107-G toimintasuunnitelma Luovuta Isänmaasi Onnellisempana Nousevalle Sukupolvelle LIONS-JÄRJESTÖN TUNNUS: We serve. Me palvelemme. LIONS-JÄRJESTÖN TOIMINTA-AJATUS (missio) (lions-vuosikirja/liiton sivut) LIONS-JÄRJESTÖN TAVOITETILA

Lisätiedot

Klubin jäsenjohtajan tehtävät. Valmennuksen tavoitteet. Valmennuksen taustaa. Virkailijakoulutus

Klubin jäsenjohtajan tehtävät. Valmennuksen tavoitteet. Valmennuksen taustaa. Virkailijakoulutus Klubin jäsenjohtajan tehtävät Virkailijakoulutus 20.4.2013 GMT-koordinaattori 107E -piiri Marja Sundström-Pullinen LC Lempäälä / Sääksjärvi MSP 1 Valmennuksen tavoitteet Valmennetaan klubien jäsenjohtajia

Lisätiedot

Lions Clubs International MD 107 Finland. Klubin presidentti copyright Vapu Ylhäinen 1

Lions Clubs International MD 107 Finland. Klubin presidentti copyright Vapu Ylhäinen 1 Klubin presidentti 4.4.2019 copyright Vapu Ylhäinen 1 Valmennuksen tavoitteet Antaa Sinulle valmiuksia toimia klubipresidenttinä Tiedät tehtäväsi presidenttinä Kannat vastuuta klubisi toiminnasta 4.4.2019

Lisätiedot

Lions Clubs International MD 107 Finland KLUBIN PRESIDENTTI. 16.4.2012 Suomen Lions-liitto r.y./presidentti RJ/OE

Lions Clubs International MD 107 Finland KLUBIN PRESIDENTTI. 16.4.2012 Suomen Lions-liitto r.y./presidentti RJ/OE KLUBIN PRESIDENTTI 1 Valmennuksen tavoite: Tiedät tehtäväsi presidenttinä Tunnet Suomen Lions-liiton toimintatavan Kannat vastuuta klubisi Lions-toiminnasta 2 Presidentin tehtävät MITÄ KAUDELTASI HALUAT?

Lisätiedot

LÄNSI-LAPIN ALUETYÖRYHMÄN KOKOUS 1/2013

LÄNSI-LAPIN ALUETYÖRYHMÄN KOKOUS 1/2013 LÄNSI-LAPIN ALUETYÖRYHMÄN KOKOUS 1/2013 Aika: Perjantai 30.8.2013 klo 10.00 11.30 Paikka: Tornion kaupunki, sosiaalitoimiston neuvotteluhuone Osallistujat: Pia Rantaiso sosiaaliohjaaja Tornion kaupunki/sosiaalitoimi,

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA LIONS-PIIRI 107-F

TOIMINTASUUNNITELMA LIONS-PIIRI 107-F WE SERVE ME PALVELEMME TOIMINTASUUNNITELMA 2017-2018 LIONS-PIIRI 107-F KOTIMAINEN TEEMA: TUE NUORTA ITSENÄISYYTEEN LIONS-LIITON PUHEENJOHTAJAN TEEMA: TEHDÄÄN YHDESSÄ PIIRIKUVERNÖÖRIN TEEMA: TURVAA TULEVAISUUS-

Lisätiedot

Alue 2 aluefoorumi, 23.11.2015 Niittylounas

Alue 2 aluefoorumi, 23.11.2015 Niittylounas Rakennetaan yhdessä vahvemmat Lions-klubit Tiedän, että jokaisen klubin pitävän elinvoimaansa tärkeänä, ottaen uusia jäseniä ja panostaen klubiviihtyvyyteen. Kiitos klubien työn taantumistamme on tehokkaasti

Lisätiedot

Lions piiri 107 M alueseminaarit 2018 Huittinen 8.9 ja Nakkila 15.9

Lions piiri 107 M alueseminaarit 2018 Huittinen 8.9 ja Nakkila 15.9 Lions piiri 107 M alueseminaarit 2018 Huittinen 8.9 ja Nakkila 15.9 Palvelu- ja varainhankinta Haasteet tekevät elämästämme mielenkiintoista ja niiden voittaminen tekee elämästämme tarkoituksellista -

Lisätiedot

INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT

INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT 1 16.8.03 INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT 1. PIIRIN NIMI on Piiri Inner Wheel, Suomi. Nimen vahvistaa International Inner Wheelin hallitus, joka myös vahvistaa piirin rajat. Piirin jäseniä ovat kaikki piirissä

Lisätiedot

KLUBISIHTEERIN VALMENNUS Mari-Anna Niemi LC Rauma/Kanali Helme

KLUBISIHTEERIN VALMENNUS Mari-Anna Niemi LC Rauma/Kanali Helme KLUBISIHTEERIN VALMENNUS Mari-Anna Niemi LC Rauma/Kanali Helme Valmennuksen sisältö Sihteerin toimenkuva Sihteerin avaintehtävät Vuosikello Jäsenrekisteri, MyLCI:n ohjeet, MyLION jne Tehtävät kokouksessa

Lisätiedot

Lions tietoa uusille jäsenille JÄRJESTÖN HISTORIA JA ORGANISAATIO

Lions tietoa uusille jäsenille JÄRJESTÖN HISTORIA JA ORGANISAATIO Lions tietoa uusille jäsenille JÄRJESTÖN HISTORIA JA ORGANISAATIO MERKKIPAALUJA 1917 Järjestö perustettiin USA:ssa 1920 Järjestöstä tuli kansainvälinen, kun Kanadaan perustettiin ensimmäinen klubi 1931

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA

TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTASUUNNITELMA 2018-2019 LIONS-PIIRI 107-K Kansainvälinen teema: We serve (Me palvelemme) Kotimainen teema: Monta tapaa tehdä hyvää Puheenjohtajan (CC) teema: Me palvelemme - Sydämellä Piirikuvernöörin

Lisätiedot

M-piirin APJ ja LPJ koulutus. Merikarvia

M-piirin APJ ja LPJ koulutus. Merikarvia M-piirin APJ ja LPJ koulutus Merikarvia 13.4.2019 Ohjelma Esittäytyminen Kauden teema Lions organisaatio Keskeiset toimintasuunnitelman osat Piirihallituksen työnjako ja tehtävät APJ:n tehtävät LPJ:n tehtävät

Lisätiedot

Organisaatio Mitä titteleiden takana?

Organisaatio Mitä titteleiden takana? Lions Clubs International MD 107 Finland Organisaatio Mitä titteleiden takana? Uusien leijonien koulutus- ja keskustelutilaisuus 3.10.2013 DC Leena Lehtonen LION-ORGANISAATIO Lionit Lions-klubit Piirit

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma

Toimintasuunnitelma International IInterInternationl Toimintasuunnitelma 2017-2018 1 Teemat kaudella 2017-2018 KANSAINVÄLINEN Me palvelemme We Serve KANSALLINEN PIIRIN Tue nuorta itsenäisyyteen Tue nuorta 2 Painopisteet Jäsenviihtyvyys

Lisätiedot

MyLCI Suojausryhmät tehtävittäin

MyLCI Suojausryhmät tehtävittäin KLUBITASO Klubi Tehtävä Klubin jäsenjohtaja Klubin 1. varapresidentti Klubin rahastonhoitaja Presidentti Sihteeri ALUE- JA LOHKOTASO Lohko Lohko-taso Lohkon puheenjohtaja Alue Alue-taso Alueen puheenjohtaja

Lisätiedot