MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Kirkkoneuvosto

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Kirkkoneuvosto"

Transkriptio

1 KIRKKONEUVOSTO Kokous 5/2019 Aika Tiistai klo Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Poissa Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja x Anne Häkkänen x Seppo Kettunen x Jukka Lehtonen x Raimo Mattila x Marjatta Nikkinen x Matti Nykänen x klo alk Jaana Partio, varapuheenjohtaja x Liisa Torniainen x klo alk Varajäsenet Muut läsnä olleet Kristiina Häkkänen, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Panu Karjalainen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Miia Hämäläinen, kappelineuvoston puheenjohtaja Risto Jaakola, talouspäällikkö 57 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen. 58 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Ehdotus: Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Todettiin. Muutoksenhaun ohjaus: Päätökseen ei kirkkolain 24 luvun 5 :n mukaan saa hakea muutosta.

2 59 Pöytäkirjan tarkastajien valinta ja pöytäkirjan nähtävillä olo Ehdotus: Kirkkoneuvosto valitsee kaksi pöytäkirjan tarkastajaa. Aakkosjärjestyksen mukaan vuorossa olisivat Jaana Partio ja Liisa Torniainen. Kirkkoneuvosto päättää, että pöytäkirja pidetään nähtävillä taloustoimistossa Valittiin pöytäkirjan tarkastajiksi Jaana Partio ja Anne Häkkänen ja päätettiin nähtävillä olo esityksen mukaisesti. Muutoksenhaun ohjaus: Päätökseen ei kirkkolain 24 luvun 5 :n mukaan saa hakea muutosta. 60 Nuorisotyön tilannekatsaus Kirkkoneuvosto tutustuu eri työalojen toimintaan ja tapaa eri työalojen työntekijöitä kirkkoneuvoston kokouksissa tämän vuoden aikana. Tässä kokouksessa nuorisotyönohjaaja Heli Riittinen kertoo nuorisotyön tilannekatsauksen. Heli Riittinen esitteli seurakunnan varhaisnuorisotyötä ja nuorisotyötä koko Mäntyharjun seurakunnan alueella. Samoin mitä Pertunmaalla ja Mäntyharjulla tehdään yhdessä ja mitä erikseen. Yhteenvetona Heli esitti, että varhaisnuorisotyö on molempien kuntien alueella suhteellisen hyvissä kantimissa, nuorisotyössä riittäisi haasteita. Muutoksenhaun ohjaus: Päätökseen ei kirkkolain 24 luvun 5 :n mukaan saa hakea muutosta.

3 61 Tiedotusasiat Kirkkoneuvosto toteaa tiedoksi: - viranhaltijapäätökset - tilasto- ja talousraportit, maaliskuu kirkkohallituksen täysistunnon päätös /rakennusavustus - kirkkohallituksen virastokollegion päätös/määräalakaupan vahvistus - kesätyöntekijät (tp vir.h.päätös) - Metsä Groupin osuuskorot vuodelta kirkkoherrojen vuosilomat kapitulin päätös 138 /2019 Merkittiin tiedoksi. Muutoksenhaun ohjaus: Päätökseen ei kirkkolain 24 luvun 5 :n mukaan saa hakea muutosta.

4 62 Sähköntoimittajien kilpailutus/yrittäjien Sähkönhankinta Oy Yrittäjien Sähkönhankinta Oy on kilpailuttanut sähköenergian ostomme yhdessä muiden seurakuntien ja muiden toimijoiden kanssa. Liitteenä yhteenveto tarjouksista. Kirkkoneuvosto päättää yksimielisesti hyväksyä Vaasan Sähkö Oy:n tarjouksen.

5 63 Lausunto sivutoimilupa-anomukseen / Liljesrtöm Seurakuntapastori Erik Liljeström hakee sivutoimilupaa syyskaudelle 2019 ja kevätkaudelle 2020 opettaakseen soittoa Mäntyharjun kansalaisopistossa. Opetuksen laajuus olisi korkeintaan 6 tuntia per viikko. Kirkkoneuvosto päättää puoltaa sivutoimiluvan myöntämistä anomuksen mukaisesti. Muutoksenhaun ohjaus:

6 64 Sopimus tilintarkastuspalveluista Kirkkovaltuusto on päättänyt jatkaa yhteistyötä tilintarkastuspalvelujen osalta BDO Audiator Oy:n kanssa. Liitteenä Sopimusehdotus tilintarkastuspalveluista ajalle Kirkkoneuvosto päättää hyväksyä sopimuksen. Muutoksenhaun ohjaus: Päätökseen voi hakea muutosta oikaisuvaatimuksella kirkkoneuvostolta

7 65 Metsästysvuokrasopimus Mäntyharjun Riistapojat ry:n kanssa Lyytikkälässä sijaitseva Petjärvenpään palsta (4:13) on ollut vuokrattuna Mäntyharjun Riistapojat ry:lle, 10:n vuoden sopimuksella. Sopimus on päättynyt, ja ko. metsästysseura haluaa vuokrata palstan edelleen kaikkeen metsästykseen. Kirkkoneuvosto päättää vuokrata ko palstan Mäntyharjun Riistapojat ry:lle toistaiseksi, 6 kk:n irtisanomisajalla.

8 66 Johtoalueen vuokrasopimus / Suur-Savon Sähkö Oy Suur-Savon Sähkö Oy olisi rakentamassa Lankaniemen alueelle sähköistystä maakaapelina. Samalla vanha ilmalinja purettaisiin pois. Linjoja rakennettaessa maahan kaivettaisiin samalla valokuitukaapeli tietoliikenneyhteyksiä varten niin alueella olevaan omakotitaloon kuin seurakunnan leirikeskukseenkin. Sopimusehdotus liitteenä. Kirkkoneuvosto päättää hyväksyä johtoalueiden vuokrasopimuksen selvityksen ja liitteen mukaisesti. Hyväksyttiin esityksen mukaisesti.

9 67 Tilintarkastuskertomus BDO Audiator Oy:n tilintarkastjat, vastuullisena tarkastajana JHT, HT Taina Törrönen ovat suorittaneet vuoden 2018 tilien ja hallinno tarkastuksen ja antaneet siitä oheisen liitteen mukaisen tarkastuskertomuksen. Kirkkoneuvosto toteaa tilintarkastuskertomuksen tiedoksi ja esittää sen edelleen tilinpäätöksen kera kirkkovaltuustolle.

10 68 Mäntyharjun eläkkeensaajat ry:n 45-vuotisjuhla Mäntyharjun Eläkkeensaajat ry on toimittanut seurakunnalle kutsun yhdistyksen 45-vuotisjuhlaan klo Lukiolla. Kutsussa esitetään myös, että kukkatervehdysten sijaan yhdistys toivoo tukea yhdistyksen harrastustoiminaan. Kirkkoneuvosto päättää osallistua juhlaan 50 euron tervehdyksellä (kukkien sijasta). Matti Nykänen osallistuu seurakunnan edustajana juhlaan.

11 69 Kirkkopäivät Jyväskylässä / Kirkkopalvelut ry:n yhdistyksen kokousedustaja Kirkkopäivät ja Lähetysjuhlat pidetään Jyväskylässä Kirkkopäivien yhteydessä pidetään Kirkkopalvelut ry:n yhdistyksen kokous kello 11 13, Jyväskylän kaupungintalolla. Kirkkoneuvosto päättää edustajan valinnasta Kirkkopalvelut ry:n yhdistyksen kokoukseen. Todettiin, että seurakunnasta ei lähetetä edustajaa ko kokoukseen.

12 70 EI JULKINEN

13 71 Lyhennysvapaasopimus Seurakunnalla on kirkon remontin rahoitukseen otettu euron laina Suur-Savon Osuuspankista. Lainasta maksettiin jo vuoden 2018 loppupuolella yksi euron lyhennys, vaikka kirkon remontti on vielä keskeneräinen. Kirkon remontin viimeinen vaihe (maalaus ym.) valmistunee vuoden 2020 aikana. Pankin edustajien kanssa on neuvoteltu, että lainan ensi vuoden lyhennykset siirrettäisiin lainan loppuun, koska on vielä todennäköistä, että joudumme ottamaan lisää lainaa koko remontin loppuunsaattamiseen. Kirkkoneuvosto hyväksyy sopimuksen Suur-Savon Osuuspankin kanssa, millä pidetään lainojen lyhennysten osalta lyhennysvapaa vuosi 2019, ja valtuuttaa talouspäällikkö Risto Jaakolan allekirjoittamaan seurakunnan puolesta tarpeelliset sopimusasiakirjat.

14 72 Kirkkokolehdit Mäntyharjun seurakunnassa Jumalanpalveluksissa sekä muissa seurakunnallisissa tilaisuuksissa voidaan kerätä kolehti kirkon ja seurakunnan toiminnan sekä niiden tehtävää vastaavien tarkoitusten tukemiseksi (KL 4:2, 2). Seurakunnassa tulee laatia suunnitelma vuoden aikana koottavista kolehdeista. Kirkkoneuvosto tai seurakuntaneuvosto vahvistaa suunnitelman päiväjumalanpalveluksissa kannettavista kolehdeista (KJ 2:8). Suunnitelma voidaan laatia koko vuodeksi tai työkausittain. Suunnitelman tulee sisältää kirkkohallituksen ja tuomiokapitulin päättämät kolehdit. Kolehtisuunnitelma koskee seurakunnan jumalanpalveluksia, jotka vietetään pyhäpäivän jumalanpalveluksena ja toteutetaan kirkkokäsikirjan pääjumalanpalveluksiin tarkoitetun kaavan mukaan. Seurakunnassa voi olla useita pääjumalanpalveluksia, joissa kaikissa on noudatettava määrättyjen kolehtien suunnitelmaa. Kirkkoherran esitys: Kirkkoneuvosto vahvistaa Mäntyharjun seurakunnan kolehtisuunnitelman (liite ) Hyväksyttiin esityksen mukaisesti.

15 73 Tiedosta toimeen hankkeeseen osallistuminen Mikkelin ja Lapuan hiippakunnat ovat valmistelleet yhteishanketta, jonka tavoitteena on tukea johtajuutta ja esimiestyötä aikana, jolloin resurssit niukkenevat ja olisi tarpeen uudistaa työkulttuuria. Avainsana on oikea-aikainen ja säännöllinen tiedonkeruu sekä kerätyn tiedon analysointi ja soveltaminen. Tästä tulee hankkeen nimikin: TIEDOSTA TOIMEEN! (kts liite ) Hankkeen kesto on Tiedonkeruun teknisestä toteutuksesta vastaa Personal Results. Toiminnallisten työpajojen toteutuksessa on mukana taidelähtöisyyteen keskittyvä konsultointiyritys New Beat. Hanke antaa seurakunnan käyttöön Pro-työkalut tiedon keräämiseen (Pro -kyselyt), tiedon jalostamiseen (Pro -dialogit) ja tiedon hyödyntämiseen (Pro -raportit). Tiedon keruu käynnistyy Pro luotain -kyselyllä, joka on Mikkelin hiippakunnan seurakunnille tuttu esimerkiksi piispantarkastusten kuntokartoitus-kyselyistä. Luotain-kyselyt mukaan lähteville seurakunnille toteutetaan jo vuoden 2019 aikana. Luotaimen avulla saadaan olennaista tietoa omalta työyhteisöltä, kun esimerkiksi halutaan selvittää työpaikan ilmapiiriä ja hyvinvointia, kun valmistaudutaan kehityskeskusteluihin, tai kun halutaan kehittää vaikkapa jotakin yksittäistä työalaa. Hankkeeseen kuuluvat valmiiksi hankkeen ohjausryhmässä laaditut täsmälomakkeet, jotka liittyvät mm. toimintakykykartoitukseen, perustehtävän ja strategisen osaamisen arviointiin, työnkuvan määrittelyyn ja päivitykseen ja kehityskeskusteluihin. Tällä tavoin säästyy huikeasti aikaa ja vaivannäköä, kun jokaisessa yksikössä ei erikseen tarvitse ruveta miettimään lomakepohjia. Verkostoitumista ja kerätyn tiedon hyödyntämistä palvelevat hankkeeseen sisältyvät työpajat. Niissä eri alojen asiantuntijoiden ja tuomiokapitulien työntekijöiden voimin keskitytään edistämään asioita, joita seurakunnista nousee tiedon keruun pohjalta sekä joita seurakunnat itse nostavat esiin, kun kysytään toiveita työpajojen sisällöiksi. Oletuksena on, että ainakin seuraavan laisia työpajoja muodostetaan: Johtamisen ja esimiestyön työpajat; Työhyvinvoinnin työpajat; ja Remonttityöpajat (joissa keskitytään uudistamaan ja kehittämään niitä asioita, jotka ovat osoittautuneet toimimattomiksi). Seurakunnat osallistuvat vain hankkeessa käytettävän Pro luotain järjestelmän käyttökustannuksiin, jotka on jyvitetty seurakunnan työntekijöiden kokonaismäärän mukaisesti (hintoihin lisättävä alv 24 %). 50 / kk 1-10 työntekijää 100 / kk työntekijää 150 / kk työntekijää 200 / kk työntekijää 300 / kk yli 100 työntekijää Hankkeeseen suositellaan myös luottamusorganisaatioiden kytkemistä siten, että kirkkoneuvosto (+ pj:t) osallistuisi Pro-luotain kyselyyn 20 /kk Tuomiokapitulit vastaavat hankkeeseen liittyvistä työpajakustannuksista. Kunkin hankkeeseen mukaan lähtevän seurakunnan tulisi toukokuun 2019 aikana tehdä omassa kirkko- tai seurakuntaneuvostossaan päätös osallistumisesta.

16 Mäntyharjun seurakunta osallistuu Tiedosta toimeen- hankkeeseen. Kulut ovat henkilöstön osalta 100 /kk + kirkkoneuvosto ja puheenjohtajisto 20 / (+ALV 24%). (liite )

17 74 Lupa vesi- ja viemärilinjan rakentamiselle Teerilahteen /Mäntyharjun kunta Mäntyharjun kunnan vesihuolto pyytää seurakunnalta maanomistajan lupaa vesi- ja viemärilinjan rakentamiseen Teerilahteen, Routatien päästä Teerilahden tielle, jonka reunassa linja viedään Teerilahdentien päähän. Liitteenä karttapiirros (liite x) Kirkkoneuvosto päättää myöntää luvan.

18 75 Liisa Oravaisen kuolinpesän perinnönjakosopimus Ida Eloranta HOK-Elannon Lakipalvelusta on lähettänyt luonnoksen Liisa Oravaisen kuolinpesän perinnönjakosopimuksesta seurakunnalle kommentoitavaksi / hyväksyttäväksi. Kirkkoneuvosto päättää hyväksyä sopimuksen ja valtuuttaa talouspäällikkö Risto Jaakolan allekirjoittamaan sen.

19 76 Valitusosoitus Puheenjohtaja antaa seuraavan valitusosoituksen: Pykälien 57-61,63 ja osalta ei voi tehdä valitusta, koska asia koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa. Pykälien osalta voidaan hakea muutosta kirkkoneuvostolta oikaisuvaatimuksella. Pykälän 62 osalta voidaan hakea muutosta valittamalla markkinaoikeudesta. 77 Kokouksen päättäminen Valitusosoitus annettiin. Päätökseen ei kirkkolain 24 luvun 5 :n mukaan saa hakea muutosta. Ennen kokouksen päätöstä sovittiin syksyn kokousaikoja seuraavasti: Kvalt 6.6. klo 18 Kneuv / jory klo 17 Kvalt klo 18 Kneuv klo / jory klo 17 Kneuv klo / jory klo Kneuv klo / jory klo 17 Kvalt klo 18 Puheenjohtaja päätti kokouksen kello Mäntyharju Puheenjohtaja Ann-Maarit Joenperä Sihteeri Risto Jaakola Olemme tarkastaneet tämän pöytäkirjan ja todenneet sen vastaavan kokouksen kulkua. Mäntyharju Jaana Partio Anne Häkkänen Tämä pöytäkirja on ollut julkisesti nähtävänä seurakunnan ilmoitustaululla ajalla. / - / 2019 Ann-Maarit Joenperä, kirkkoherra

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 1/2018 Aika Tiistai 9.1.2018 klo 17.30 19.50 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen,

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2016 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2016 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 12/2016 Aika Keskiviikko 5.12.2016 klo 17.00 17.50 Paikka Mäntyharju, Lankaniemen leirikeskus Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 3/2017 Aika Torstai 9.3.2017 klo 17.30 18.03 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskuksessa Läsnä Poissa Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2016 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2016 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 12/2016 Aika Keskiviikko 29.11.2016 klo 17.30 20.15 Paikka Mäntyharju, seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen,

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2016 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2016 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 11/2016 Aika Keskiviikko 9.11.2016 klo 17.30 20.25 Paikka Pertunmaan seurakuntatoimisto, As Oy Lummeranta Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2019 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2019 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 4/2019 Aika Tiistai 9.4.2019 klo 17.30 19.10 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Anne Häkkänen Seppo Kettunen Jukka Lehtonen Raimo

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2017 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 9/2017 Aika Tiistai 20.9.2017 klo 17.30 18.55 Paikka Lankaniemessä Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 3/2018 Aika Tiistai 3.4.2018 klo 17.30 19.50 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Poissa Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen,

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA ASIALISTA/PÖYTÄKIRJA 7/2018 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA ASIALISTA/PÖYTÄKIRJA 7/2018 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 7/2018 Aika Keskiviikko 6.6.2018 klo 18.00 20.10 Paikka Pertunmaan kirkko Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika Ti 10.5.2016 klo 18.05 20.20 Paikka Lankaniemen leirikeskus Läsnä Poissa Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/20 17 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/20 17 Kirkkoneuvosto MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/20 17 Kirkkoneuvosto 2.5.2017 KIRKKONEUVOSTO Kokous 5/20 17 Aika Tiistai2.5.2017k1o 17.30 i~! ~ Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskuksessa Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä,

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika Torstai 14.6.2018 klo 18.00 18.55 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2016 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2016 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 10/2016 Aika Tiistai 11.10.2016 klo 17.30 18.25 Paikka Mäntyharjun kirkon seurakuntasalissa Läsnä Poissa Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 3/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 3/ Aika Ti 11.7.2017 klo 18.30 19.45 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka Lehtonen

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/ Aika Ti 22.2.2017 klo 17.35 18.23 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka Lehtonen

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika Ti 6.6.2017 klo 18.00 19.17 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka Lehtonen

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 3/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 3/ Aika Tiistai 4.12.2018 klo 18.10 19.50 Paikka Lankaniemen leirikeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka Lehtonen

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2018 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2018 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 12/2018 Aika Tiistai 27.11.2018 klo 18.00 21.15 Paikka Lankaniemen leirikeskus Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 4/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 4/ Aika Maanantai 5.12.2016 klo 18.25 19.15 Paikka Lankaniemen leirikeskus, Mäntyharju Läsnä Poissa Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 4/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 4/ Aika Torstai 16.11.2017 klo 18.10 19.18 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus, toimitushuone Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 10/2018 Aika Tiistai 9.10.2018 klo 18.00 19.50 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen,

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 4/2017 Aika Tiistai 4.4.2017 klo 17.30 21.40 Paikka Pertunmaan seurakuntatoimistossa, Lummerannassa Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika To klo Paikka Pertunmaan seurakuntatalossa Läsnä Poissa

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika To klo Paikka Pertunmaan seurakuntatalossa Läsnä Poissa KIRKKOVALTUUSTO 2/20 19 6.6.20 19 Aika To 6.6.2019 klo 18.00 20.15 Paikka Pertunmaan seurakuntatalossa Läsnä Poissa Läsnä ALKUHARTAUS 17 Kokouksen avaus Jäsenet: Anne Häkkänen Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 5/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 5/ Aika Tiistai 5.12.2017 klo 18.00 19.50 Paikka Lankaniemen leirikeskus Läsnä Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti San Lantta Jukka

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/ Aika To 29.1.2015 klo 18.00 19.15 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskuksessa Läsnä Poissa Läsnä Jäsenet: Anne Häkkänen Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Seppo Kettunen Toni Konga Sari Lantta

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA 3/2016 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA 3/2016 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 3/2016 Aika Torstai 17.3.2016 klo 17.30 20.30 Paikka Lankaniemessä Läsnä Poissa Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2015 29.1.2015

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2015 29.1.2015 Aika To 29.1.2015 klo 18.00 19.20 Paikka Lankaniemen leirikeskuksessa Läsnä Poissa Läsnä Jäsenet: Eveliina Hall Kristiina Häkkänen Piia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Helen Kokkonen Liisa

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/ Aika Ti 9.2.2016 klo 18.00 19.45 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka Lehtonen

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2017 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 11/2017 Aika Keskiviikko 22.11.2017 klo 17.30 20.50 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskuksessa Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu

Lisätiedot

Asialista Joutsenon seurakuntakeskus

Asialista Joutsenon seurakuntakeskus Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 19.12.2017 klo 18 Paikka Joutsenon seurakuntakeskus ASIALISTA 59 Kokouksen avaus 60 Kokouksen

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA 7/2015 Kirkkoneuvosto 9.11.2015

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA 7/2015 Kirkkoneuvosto 9.11.2015 KIRKKONEUVOSTO Kokous 7/2015 Aika Maanantai 9.11.2015 klo 17.30 21.25 Paikka Seurakuntakeskus Läsnä Poissa Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA 9/2014 Kirkkoneuvosto 2.12.2014

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA 9/2014 Kirkkoneuvosto 2.12.2014 KIRKKONEUVOSTO Kokous 9/2014 Aika Tiistaina 2.12.2014 klo 17.30 22.30 Paikka Seurakuntakeskuksessa Läsnä Poissa Jäsenet Puheenjohtaja Ann-Maarit Joenperä Juha Koivula Maiju Kokkonen Sari Lantta, vpj Jukka

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 3/2015 23.6.2015

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 3/2015 23.6.2015 Aika Tiistai 23.6.2015 klo 18.00 19.28 Paikka Seurakuntakeskuksessa Läsnä Poissa Läsnä Jäsenet: Eveliina Hall Kristiina Häkkänen Piia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Helen Kokkonen Liisa Kuoksa

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 6/20 17 Aika Tiistai 13.6.20 17 klo 17.30 1SZ.20 Paikka Mäntyharj un seurakuntakeskuksessa Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen,

Lisätiedot

Asialista Maanantai alkaen klo jouluaterialla

Asialista Maanantai alkaen klo jouluaterialla Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 10.12.2018 alkaen klo 18.00 jouluaterialla Paikka Joutsenon seurakuntakeskus, Penttiläntie

Lisätiedot

KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (6) KOKOUSAIKA 19.5.2015 klo 17 18.20 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 9 ) KIRKKONEUVOSTO 4/

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 9 ) KIRKKONEUVOSTO 4/ SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 9 ) Aika Keskiviikko 23.4.2014 klo 10.00 Paikka Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 Läsnä Petri Virkkunen vs. kirkkoherra, puheenjohtaja, poissa 39-40

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2017 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 10/2017 Aika Tiistai 24.10.2017 klo 17.30 20.18 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskuksessa Läsnä Poissa Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Erik Liljeström, vs khra Ari Hartonen

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 13.5.2019 klo 17.30 17.45 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen Aika: 28.1.2016 klo 18.15 20.00 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Maria-Anne Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 3/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 3/ Aika Keskiviikko 31.8.2016 klo 18.00 19.15 Paikka Seurakuntakeskus, Mäntyharju Läsnä Poissa Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kirkkoneuvosto 27.04.2016

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kirkkoneuvosto 27.04.2016 KIRKKONEUVOSTO Kokous 4/2016 Aika Keskiviikko 27.4.2016 klo 17.30 20.09 Paikka Pertunmaan seurakuntatoimistossa Läsnä Poissa Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu

Lisätiedot

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87.

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87. 107 Aika: 15.10.2015 klo 18.15-19.25 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Sorva Valto

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO Aika torstaina klo Paikka Ämmänsaaren seurakuntakeskus, kokoushuone

KIRKKONEUVOSTO Aika torstaina klo Paikka Ämmänsaaren seurakuntakeskus, kokoushuone KIRKKONEUVOSTO 8.12.2016 1 Aika torstaina 8.12.2016 klo 15.30 Paikka Ämmänsaaren seurakuntakeskus, kokoushuone Käsiteltävät asiat n:o sivu n:o 82 4 KIRKKOVALTUUSTON PUHEENJOHTAJAN VALINTA VUOSIKSI 2017-2018

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2017

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2017 Kokousaika Tiistaina 28.11.2017 klo 17.00 18.50 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Heikki Nissinen, puheenjohtaja, kirkkoherra Taisto Kokko Inkeri Perttunen, varajäsen Tuovi Sipola,

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Joutsenon seurakuntakeskus, luentosali, Penttiläntie 5

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Joutsenon seurakuntakeskus, luentosali, Penttiläntie 5 Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 21.5.2019 klo 18.00 19.20 Paikka Joutsenon seurakuntakeskus, luentosali, Penttiläntie

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka 9-2016 Aika Torstai 24.11.2016 klo 17.00 Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Paikka Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 109 KOKOUKSEN AVAUS 110 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 6.2.2018 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 ASIALISTA

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 16.5.2017 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 ASIALISTA

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto 116-125 Aika Tiistai 30.11.2016 kello 17.30 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poistui kokouksesta 122

Lisätiedot

Asialista Maanantai klo _ Joutsenon seurakuntakeskus

Asialista Maanantai klo _ Joutsenon seurakuntakeskus Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Paikka Maanantai 12.12.2016 klo 18.00 - _19.42 Joutsenon seurakuntakeskus ASIALISTA 90 Kokouksen

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

KEMPELEEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015. Keskustan seurakuntakeskus, kokoushuone Toppelius. Läsnä Holma Sisko kirkkoneuvoston jäsen

KEMPELEEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015. Keskustan seurakuntakeskus, kokoushuone Toppelius. Läsnä Holma Sisko kirkkoneuvoston jäsen 1 KEMPELEEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 PL 28, 90441 KEMPELE KIRKKONEUVOSTO p. 08-561 4500 kempeleen.seurakunta@evl.fi Aika Tiistaina 15.10.2015 klo 18:00-19.28 Paikka Keskustan seurakuntakeskus, kokoushuone

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Kirkkoneuvosto 18.5.2016 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 18.5.2016 klo 16.30-17.40 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 8/2017 Aika Tiistai 22.8.2017 klo 17.00 19.50 Paikka Partsimaan kyläkirkossa Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 18.07.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 24.7.2017 25.8.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/ Aika Keskiviikko 14.3.2018 klo 18.30 19.50 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta

Lisätiedot

Lapinjärven suomalainen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2008 Seurakuntaneuvosto 30.1.2008 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh. 530720

Lapinjärven suomalainen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2008 Seurakuntaneuvosto 30.1.2008 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh. 530720 Seurakuntaneuvosto 30.1.2008 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh. 530720 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2008 Aika: keskiviikkona 30.1.2008 klo 18.00 20.00 Paikka: Virastotalo (ent.suom.pappila), Kirkonkylä

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA 1/2016 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA 1/2016 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 1/2016 Aika Tiistai 26.1.2016 klo 17.30 20.05 Paikka Seurakuntakeskus, kahvio Läsnä Poissa Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen,

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2013 Kirkkoneuvosto 10.12.2013. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2013 Kirkkoneuvosto 10.12.2013. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 10.12.2013 klo 17.30 18.10 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi Aila varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄILLÄ OLO: Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä , Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina.

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄILLÄ OLO: Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä , Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina. Aika: Paikka: Tiistaina 17.9.2019 klo 18.00, kahvit klo 17.30 alkaen Seurakuntakodin kokoushuone Jäsenet: Tuija Kruus puheenjohtaja Anita Kamppi, varapj Seppo Laakso Matti Peltola Yrjö Rautiainen Anneli

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Kirkkoneuvosto 15.4.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Kirkkoneuvosto 15.4.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen ,Aika 15.4.2014 klo 17.30 - Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Kangas Anja varajäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi

Lisätiedot

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 Paikka Tarvasjoen kappelitoimisto Kokousaika 29.8.2017 klo 18.00 18.40 Pykälät 27-37 Osanottajat Kokoukseen kutsuttu/läsnä Kappelineuvoston jäsenet: vs. kappalainen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Kirkkoneuvosto 24.04.2013

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Kirkkoneuvosto 24.04.2013 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.55 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari Kantola Pentti Karjalainen Esa Markkanen

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA/ESITYSLISTA

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA/ESITYSLISTA LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA/ESITYSLISTA 1 Aika Keskiviikko 5.10.2011 klo 17.00 Paikka Seurakuntakeskus, Koulukatu 10, rippikoulusali Käsiteltävät asiat: 70 KOKOUKSEN AVAUS 71 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

31 Tyrnävän kirkon peruskorjauksen hankesuunnitteluvaiheen tilannekatsaus. 34 Tyrnävän seurakunnan talousarvion ja tilinpäätöksen 2017 yhteenveto

31 Tyrnävän kirkon peruskorjauksen hankesuunnitteluvaiheen tilannekatsaus. 34 Tyrnävän seurakunnan talousarvion ja tilinpäätöksen 2017 yhteenveto Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 18.4.2018 klo 18.00 Tyrnävän seurakuntatalossa. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45. Tervetuloa!

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2016 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2016 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 9/2016 Aika Tiistai 13.9.2016 klo 17.30 20.00 Paikka Mäntyharjun kirkon seurakuntasalissa Läsnä Poissa Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Tark: Seurakuntaneuvosto 34. Hus Lindman (Piispankatu, Turku)

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Tark: Seurakuntaneuvosto 34. Hus Lindman (Piispankatu, Turku) 34 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 30.5.2019 klo 16.25 Paikka: Hus Lindman (Piispankatu, Turku) Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Erkkilä, Raimo Gustafsson, Irja Kouki, Ville Laitinen, Johanna

Lisätiedot

29. Kokouksen avaus Alkuvirren jälkeen puheenjohtaja avasi kokouksen klo

29. Kokouksen avaus Alkuvirren jälkeen puheenjohtaja avasi kokouksen klo - 1 - Aika Perjantai 16.9.2016 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Liisa Hosike jäsen Heikki Koivula jäsen Anni Rantala jäsen Jarmo Tuominen jäsen

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Keskiviikko klo Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone 3. krs, Lappeenranta.

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Keskiviikko klo Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone 3. krs, Lappeenranta. Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Kirkkokatu 10 A, 3. krs. / PL 45 53101 Lappeenranta 040 3126 301 lappeenranta.seurakunta@evl.fi Aika Keskiviikko 7.10.2015 klo 18.00 20.31 Paikka Kirkkokatu

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 16.8.2017 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 29 Kirkkoneuvosto 3/2015 23.04.2015

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 29 Kirkkoneuvosto 3/2015 23.04.2015 29 26 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto 23.04.2015 26 Kokouskutsu asialistoineen on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Helsingin Mikaelin seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:40-20:00 Puotilan kartano, os. Puotilantie 7, Helsinki

PÖYTÄKIRJA Helsingin Mikaelin seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:40-20:00 Puotilan kartano, os. Puotilantie 7, Helsinki PÖYTÄKIRJA Helsingin Mikaelin seurakunnan seurakuntaneuvosto Aika 30.11.2015 klo 18:40-20:00 Paikka Puotilan kartano, os. Puotilantie 7, 00910 Helsinki Saapuvilla olleet jäsenet Martti Häkkänen, puheenjohtaja

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Kirkkoneuvosto Rantala Hannu jäsen Stenberg-Salonen Heli jäsen Virtanen Markku jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Kirkkoneuvosto Rantala Hannu jäsen Stenberg-Salonen Heli jäsen Virtanen Markku jäsen Aika 16.5.2017 klo 19.00-19.25 Paikka Tervakosken seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Kaukonen Raimo varajäsen Elo Joonas jäsen Puusaari Seija jäsen Rantala

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Torstai klo kahvit. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina.

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Torstai klo kahvit. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. 57 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Paikka: Torstai 20.12.2018 klo 17.30 kahvit Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja varapuheenjohtaja Andersson,

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA 3/2015 Kirkkoneuvosto 19.5.2015

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA 3/2015 Kirkkoneuvosto 19.5.2015 KIRKKONEUVOSTO Kokous 3/2015 Aika Keskiviikko 19.5.2015 klo 17.30 21.19 Paikka Seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja x Ari Hartonen x Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18 Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18 Tyrnävän seurakuntatalon kerhohuone. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45. Tervetuloa!

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 1/2017 Aika Tiistai 31.1.2017 klo 17.30 20.07 Paikka Pertunmaan seurakuntatomisto, Lummeranta Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu

Lisätiedot

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo 1 Aika Perjantai 11.5.2018 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Liisa Hosike varapuheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Heikki Koivula jäsen Jarmo Tuominen jäsen Hannele Isaksson kirkkoneuvoston

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.8.2015 Keskiviikko klo 18 18.45 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

SUOMUSSALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 KIRKKONEUVOSTO 6.5.2014 1. Paikka Ämmänsaaren seurakuntakeskus, kokoushuone

SUOMUSSALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 KIRKKONEUVOSTO 6.5.2014 1. Paikka Ämmänsaaren seurakuntakeskus, kokoushuone KIRKKONEUVOSTO 6.5.2014 1 Aika tiistai 6.5.2014 klo 17.00 Käsiteltävät asiat Paikka Ämmänsaaren seurakuntakeskus, kokoushuone n:o sivu n:o 33 4 TILINPÄÄTÖS 2013 34 4 ÄMMÄNSAAREN SEURAKUNTAKESKUKSEN SISÄILMAONGLEMA

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 /2015 1 (5) KOKOUSAIKA 10.2.2015 klo 17-18.15 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Kirkkoneuvosto Rantala Hannu jäsen. Virtanen Markku jäsen, läsnä 87-99

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Kirkkoneuvosto Rantala Hannu jäsen. Virtanen Markku jäsen, läsnä 87-99 Aika 1.6.2015 klo 16.30 17.50 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen, läsnä 95-103 Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona klo 18

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona klo 18 Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 26.04.2017 klo 18 Tyrnävän seurakuntatalossa. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45. Tervetuloa!

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 1(5) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 1(5) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 17.00 17.39 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Jäsenet, läsnä Gärdström Keijo pj. 76, poistui

Lisätiedot

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen Aika: 11.10.2012 klo 21-21.30 Paikka: Seurakuntatalossa Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Eronen Heikki Sokk Margus Luukkaala Liisa Marttila Raija Savitaipale

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista KUU Aika Torstai klo 17.00

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista KUU Aika Torstai klo 17.00 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Torstai 17.12.2015 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

Lisätiedot

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 11-2011 1. kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja talouspäällikkö, esittelijä, sihteeri

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 11-2011 1. kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja talouspäällikkö, esittelijä, sihteeri Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 11-2011 1 MYRSKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11 2011 Kirkkoneuvosto Aika: 13.12.2011 klo 18.00 Paikka: Seurakuntakoti Jäsenet: Nurminen Anja puheenjohtaja Päivi

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/ ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 16.11.2011 klo 17.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Lindström Sari, puheenjohtaja Ahlfors Sirpa

Lisätiedot

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) Kirkkoneuvosto 1/2012 1.3.2012. OSALLISTUJAT läsnä poissa

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) Kirkkoneuvosto 1/2012 1.3.2012. OSALLISTUJAT läsnä poissa MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) KOKOUSTIEDOT Aika 1.3.2012 klo 17-19.10 Paikka Seurakuntakoti OSALLISTUJAT läsnä poissa Puh. johtaja Muraja Asko kirkkoherra x Alaoja Raimo jäsen, vpj. x Haikonen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9 / (9) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9 / (9) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9 /2014 1 (9) KOKOUSAIKA 10.12.2014 klo 17.30 18.30 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Kirkkoneuvosto Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Kirkkoneuvosto Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 11.2.2014 klo 17.30-18.30 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lassila Mirja jäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 6/2018 Aika Tiistai 8.5.2018 klo 17.30 20.12. Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen,

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 22.4.2015 klo 18

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 22.4.2015 klo 18 Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 22.4.2015 klo 18 Tyrnävän kirkossa, käynti sakastin ovesta. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45.

Lisätiedot

Läsnä Seppänen Hannes puheenjohtaja Matero Riina-Maria talouspäällikkö, sihteeri. Haapalainen Miia jäsen. Kinnunen Pirjo-Riitta jäsen Köngäs Martti

Läsnä Seppänen Hannes puheenjohtaja Matero Riina-Maria talouspäällikkö, sihteeri. Haapalainen Miia jäsen. Kinnunen Pirjo-Riitta jäsen Köngäs Martti 1(5) Aika Maanantaina 27.2.2017 klo 17 Paikka Seurakuntasali, Puolanka Läsnä Seppänen Hannes puheenjohtaja Matero Riina-Maria talouspäällikkö, sihteeri Nuorala Juha varapuheenjohtaja Haapalainen Miia Herukka

Lisätiedot

Asialista Joutsenon seurakuntakeskus

Asialista Joutsenon seurakuntakeskus Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 17.10.2017 klo 18.00-19.15 Paikka Joutsenon seurakuntakeskus ASIALISTA 48 Kokouksen avaus

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 2/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet poissa Muut osallistujat (KJ 8:7 ) Tiistai 21.2.2017 klo 18 18.17 Seurakuntatalon monitoimisali,

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2016 Kirkkoneuvosto 1-11

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2016 Kirkkoneuvosto 1-11 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2016 Kirkkoneuvosto 1-11 Aika tiistai 26.1.2016 kello 16.00 16.50 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja Husso Leena Kytölä Reijo Vehviläinen

Lisätiedot