Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 4/ ( 16) Työsuojelutoimikunta

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 4/ ( 16) Työsuojelutoimikunta"

Transkriptio

1 Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 4/ ( 16) Aika , klo 12:01-14:00 Paikka Tammerkoski- kokoushuone Käsitellyt asiat Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajat Aluehallintoviraston tarkastuskertomus (2018/34503) Neurokirurgian osasto VO6A Aluehallintoviraston tarkastuskertomus (2018/34504) Korva- ja suusairauksien osasto VO6B Aluehallintoviraston tarkastuskertomukset Tules 1 ja Tules 2 - osastot Aluehallintoviraston tarkastuskertomus (2018/35237) Tuki- ja liikuntaelinkirurgian leikkausosasto Epäasiallisen kohtelun nollatoleranssi, päivittetty menettelytapaohje 37 Tiedoksi- asiat Tiedotettavat asiat Seuraavat kokoukset ja niihin valmistautuminen

2 Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 4/ ( 16) Saapuvilla olleet jäsenet Raija Ruoranen, puheenjohtaja Paula Kymäläinen, 1. varapuheenjohtaja Mervi Hissa Ilmari Kuokkanen Eerik Kuusisto Petri Laurikka Nina Lehto Tanja Lumme Iikka Jäntti Marjo Perera, varajäsen Hanna-Mari Alanen, varajäsen Muut saapuvilla olleet Mari Kenttälä, Hallintosihteeri, sihteeri Taru Kotiniitty, Työsuojelupäällikkö Sirpa Rainesalo, Esittelijä, paikalla :ien käsittelyn ajan Eila Tuomisto, Esittelijä, paikalla :ien käsittelyn ajan Juha-Pekka Vasama, Esittelijä, paikalla :ien käsittelyn ajan Kirsti Ahvenainen, Esittelijä, paikalla :ien käsittelyn ajan Poissa Eila Lammi Hannu Päivä Päivi Rissanen Mervi Niemi-Pietilä Allekirjoitukset Raija Ruoranen Puheenjohtaja Mari Kenttälä Sihteeri Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirja on tarkastettu ja hyväksytty

3 Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 4/ ( 16) Kuusisto Eerik Laurikka Petri Pöytäkirjan nähtävänäolo Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän verkkosivulla

4 Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 4/ ( 16) 30 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Liitteet 1 Liite_TSTMK_Varsinainen jäsen_varajäsen_päivitetty.docx Esittelijä: Raija Ruoranen, HR- johtaja Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Todettiin, että rakennusinsinööri Jukka Sertamo on valittu Petri Laurikan varahenkilöksi työsuojelutoimikuntaan (HALL ). Puheenjohtajan ehdotuksesta päätettiin käsitellä asiat seuraavassa järjestyksessä: 30, 31, 32, 33, 36, 34, 35, 37, 38 ja 39.

5 Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 4/ ( 16) 31 Pöytäkirjan tarkastajat Esittelijä: Raija Ruoranen, HR- johtaja Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Vuorossa: Petri Laurikka ja Eerik Kuusisto. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Petri Laurikka ja Eerik Kuusisto.

6 Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 4/ ( 16) 32 Aluehallintoviraston tarkastuskertomus (2018/34503) Neurokirurgian osasto VO6A 993/2019 Liitteet 1 Liite_Työsuojelutarkastuksen tarkastuskertomus VO6A.pdf 2 LIITE_Aluehallintoviraston työsuojelutarkastus VO6AB 2019.pdf Länsi- ja Sisä- Suomen aluehallintovirasto on tehnyt työsuojelutarkastuksen Tays, neurokirurgian osastolle VO6A. Tämän tarkastuksen johdosta Aluehallintovirasto on antanut työnantajalle kehoituksen ja ilmoittanut, että työnantajan tulee ryhtyä toimenpiteisiin tapaturmavaarojen poistamiseksi. Työnantajan on ryhdyttävä toimenpiteisiin kehotuksen noudattamiseksi ja asian on oltava kunnossa Esittelijä: Sirpa Rainesalo merkitsee tiedoksi tarkastuskertomuksen ja sen johdosta kuullun esityksen antaa tarvittaessa toimenpide- ehdotuksensa merkitsi tarkastuskertomuksen ja kuullun esittelyn tiedoksi.

7 Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 4/ ( 16) 33 Aluehallintoviraston tarkastuskertomus (2018/34504) Korva- ja suusairauksien osasto VO6B 993/2019 Liitteet 1 Liite_Työsuojelutarkastuksen tarkastuskertomus_vo6b.pdf 2 LIITE_Aluehallintoviraston työsuojelutarkastus VO6AB 2019.pdf Länsi- ja Sisä- Suomen aluehallintovirasto on tehnyt työsuojelutarkastuksen Tays, neurokirurgian osastolle VO6B. Tämän tarkastuksen johdosta Aluehallintovirasto on antanut työnantajalle kehoituksen ja ilmoittanut, että työnantajan tulee ryhtyä toimenpiteisiin tapaturmavaarojen poistamiseksi. Työnantajan on ryhdyttävä toimenpiteisiin kehotuksen noudattamiseksi ja asian on oltava kunnossa Esittelijä: Eila Tuomisto Ylihoitaja, Juha- Pekka Vasama merkitsee tiedoksi tarkastuskertomuksen ja sen johdosta kuullun esityksen antaa tarvittaessa toimenpide- ehdotuksensa merkitsi tarkastuskertomuksen ja kuullun esittelyn tiedoksi.

8 Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 4/ ( 16) 34 Aluehallintoviraston tarkastuskertomukset Tules 1 ja Tules 2 - osastot 88/2019 Liitteet 1 Työsuojelutarkastuksen tarkastuskertomus, 2018/35510, Tules 2 -osasto 2 LIITE_Aluehallintoviraston työsuojelutarkastus TULES 1 ja TULES 2 osastot fin.pdf 3 LIITE_Avin työsuojelutarkastus Pirten tmp ehdotus.pdf 4 Liite_Työsuojelutarkastuksen tarkastuskertomus_tules 1.pdf Länsi- ja Sisä- Suomen aluehallintovirasto on tehnyt työsuojelutarkastukset Tays, Tuki- ja liikuntaelinkirurgian vastuuyksikköön Tules 1 - osastolle (Tarkastuskertomus 2018/35511) ja Tules 2 - osastolle (Tarkastuskertomus 2018/35510). Tules 1 - osaston tarkastuksen johdosta Aluehallintovirasto on antanut toimintaohjeita. Tules 2 - osaston tarkastuksen johdosta Aluehallintovirasto on antanut työnantajalle kehoituksen ja ilmoittanut, että työnantajan tulee toimittaa kattava ja päivitetty psykososiaalisten kuormitustekijöiden selvitys ja arviointi Aluehallintovirastolle mennessä. Selvityksessä tulee huomioida molemmat osastot (Tules 1 ja Tules 2), koska kuormitustekijät koskettavat molempia yksiköitä ja henkilöstö kiertää molemmilla osastoilla. Selvityksessä tulee käyttää työterveyshuollon asiantuntemusta. Esittelijä: Kirsti Ahvenainen merkitsee tarkastuskertomukset tiedoksi keskustelee asiasta ja antaa tarvittaessa toimenpide- ehdotuksen merkitsi tarkastuskertomuksen ja kuullun esittelyn tiedoksi.

9 Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 4/ ( 16) 35 Aluehallintoviraston tarkastuskertomus (2018/35237) Tuki- ja liikuntaelinkirurgian leikkausosasto 993/2019 Liitteet 1 LIITE_Aluehallintoviraston työsuojelutarkastus Letu marraskuu 2018.pdf 2 Liite_Aluehallintoviraston tarkastuskertomus Tuki- ja liikuntaelinkirurgian leikkausosasto Länsi- ja Sisä- Suomen aluehallintovirasto on tehnyt työsuojelutarkastuksen Tays, tuki- ja liikuntaelinkirurgian leikkausosastolle. Esittelijä: Kirsti Ahvenainen merkitsee tiedoksi tarkastuskertomuksen ja kuullun esityksen. merkitsi tarkastuskertomuksen ja kuullun esittelyn tiedoksi.

10 Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 4/ ( 16) 36 Epäasiallisen kohtelun nollatoleranssi, päivittetty menettelytapaohje 2186/2019 Liitteet 1 Liite_Epäasallisen kohtelun prosessi 2019.xlsx 2 Liite_Epäasiallisen kohtelun selvittely 2019.pdf 3 Liite_Työterveyslaitos _lausuntopyyntö.pdf 4 Liite_Työterveyslaitoksen lausunto_ pdf TSTMK Sairaanhoitopiirissä on käytössä Epäasiallisen kohtelun nollatoleranssi - menettelytapaohje. Ohjeen noudattaminen kuuluu kaikille. Esittelijät: Puheenjohtaja Iikka Jäntti ja varapuheenjohtaja Raija Ruoranen. ehdotus: keskustelee saadusta palautteesta ja mahdollisista jatkotoimista. : päätti, että varapuheenjohtaja Raija Ruoranen pyytää menettelytapaohjeen soveltamisesta ja tulkinnasta kirjallisen selvityksen ulkopuoliselta asiantuntijalta (esimerkiksi Maarit Vartialta) ja, että tämän jälkeen asiaa käsitellään uudelleen työsuojelutoimikunnassa. Selvitys pyydetään erityisesti välittömän yhteistoiminnan ja yhteiskeskustelun soveltamisesta ohjeen mukaan sekä ilman ilmoitusta tapahtuvasta epäasiallisen kohtelun selvittelystä. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ TSTMK Varapuheenjohtaja Raija Ruoranen pyysi Työterveyslaitokselta asiantuntijalausuntoa koskien Epäasiallisen kohtelun nollatoleranssi menettelytapaohjeen soveltamista ja tulkintaa. Lausuntopyyntö on LIITTEENÄ nro 2. Työterveyslaitoksen asiantuntijalausunto koskien Pirkanmaan sairaanhoitopiirin Epäasiallisen kohtelun nollatoleranssi menettelytapaohjetta on LIITTEENÄ nro 3. Esittelijä: varapuheenjohtaja Raija Ruoranen ehdotus:

11 Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 4/ ( 16) merkitsee Työterveyslaitoksen lausunnon ja varapuheenjohtajan esittelyn tiedoksi. : Merkittiin tiedoksi. Todettiin, että seuraavassa työsuojelutoimikunnan kokouksessa käydään lähetekeskustelu Epäasiallisen kohtelun nollatoleranssi - menettelytapaohjeen jatkotyöstämistä varten. Menettelytapaohje valmistellaan HR - asiantuntijatyönä. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ TSTMK Käydään lähetekeskustelu Epäasiallisen kohtelun nollatoleranssi- menettelytapaohjeen jatkotyöstämistä varten. Työterveyslaitoksen asiantuntijalausunto koskien Pirkanmaan sairaanhoitopiirin Epäasiallisen kohtelun nollatoleranssi menettelytapaohjetta on LIITTEENÄ nro 1. Esittelijä: varapuheenjohtaja Raija Ruoranen ehdotus: Merkitään lähetekeskustelu tiedoksi. Keskustelun aikana työsuojelutoimikunnan henkilöstöedustajat esittivät menettelytapaohjeen valmisteluun henkilöstöedustajia ja työterveyshuollon edustajaa. Perusteena oli se, että tarve menettelytapaohjeen muuttamiselle tuli ohjeen käyttäjiltä. : Merkittiin tiedoksi. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ TSTMK Epäasiallisen kohtelun nollatoleranssi menettelytapaohje on uusittu HR- asiantuntijatyönä. Sairaanhoitopiirin johtoryhmä käsittelee asiaa kokouksessaan sovittiin ohjeen päivittämisestä ja lausunnon pyytämisestä Työterveyslaitokselta. Työterveyslaitoksen lausunto saatu Lausunto työsuojelutoimikunnassa käsitelty ja Esittelijä: Taru Kotiniitty, Työsuojelupäällikkö merkitsee tiedoksi päivitetyn ohjeen antaa tarvittaessa oman lausuntonsa menettelytapaohjeesta.

12 Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 4/ ( 16) merkitsi tiedoksi, että sairaanhoitopiirin johtoryhmä on käsitellyt ohjetta kokouksessaan. antoi omat korjausehdotuksensa ohjeeseen: Menettelytapaohjeeseen lisätään lause: "Ohjetta sovelletaan kaikkiin työntekijöihin." Prosessikaavio säilytetään ja siihen lisätään, että työntekijä voi ottaa epäasiallisen kohtelun puheeksi myös suoraan esimiehensä kanssa. Menettelytapaohjeen lausetta "Mikäli epäasiallinen kohtelu kohdistuu esimieheen, asiaa selvittelee hänen esimiehensä" muutetaan niin, että "Mikäli epäasiallisen kohtelun toisena osapuolena on esimies asiaa selvittelee esimiehen esimies". Intran sivulle menettelytapaohjeen viereen Info - kohtaan lisätään omina linkkeinä tietoa muista käsitteistä (vastuuton työkäyttäytyminen jne.) Menettelytapaohjeen lausetta "Ratkaisu annetaan mahdollisimman pian tai viimeistään puolen vuoden kuluessa asian esille tulosta." muutetaan niin, että "Ratkaisu annetaan mahdollisimman pian tai viimeistään 3 kuukauden kuluessa asian esille tulosta." Todettiin, että epäasiallisen kohtelun selvittelyn menettelytapaohje menee tiedoksi hallitukselle kokouksessa.

13 Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 4/ ( 16) 37 Tiedoksi- asiat Liitteet 1 Työsuojeluvaltuutetun kysymyksiä ja esitys työnantajalle työsuojelutoimikunnan kokouksessa.pdf Merkitään tiedoksi kokouksessa tiedotetut asiat. Työsuojelutoimikunnan ja yhteistyötoimikunnan sekä toimialuejohtajien yhteinen seminaari järjestetään loppukeväällä tai elokuussa Seminaarin aiheena on sairauspoissaolot. Työsuojeluvaltuutettu Iikka Jäntti esitti kysymyksiä ja oman ehdotuksensa liittyen työntekijöiden terveystietojen käsittelyyn ja hallinnointiin. Asia käsitellään seuraavassa työsuojelutoimikunnan kokouksessa, missä tuodaan vastaukset tiedoksi. Asiakirja, mistä kysymykset selviävät, on pöytäkirjan liitteenä.

14 Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 4/ ( 16) 38 Tiedotettavat asiat Päätetään sairaanhoitopiirin intrassa tiedotettavista asioista. päätti, että intrassa tiedotetaan epäasiallisen kohtelun selvittelyn menettelytapaohjeesta ja turvanappien käytön tärkeellisyydestä.

15 Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 4/ ( 16) 39 Seuraavat kokoukset ja niihin valmistautuminen Liitteet 1 Liite_TSTMK_käsittelyä odottavat_.pdf Merkitään tiedoksi päivitetty työsuojelutoimikunnan kokousaikataulu. Merkittiin tiedoksi.

16 Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 4/ ( 16) Muutoksenhakukielto 32, 33, 34, 35, 36 Muutoksenhakukielto Oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KuntaL 136 ).

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2/ ( 12) Työsuojelutoimikunta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2/ ( 12) Työsuojelutoimikunta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2/2019 1 ( 12) Aika 15.02.2019, klo 12:03-14:50 Paikka Tammerkoski- kokoushuone Käsitellyt asiat 12 13 14 15 16 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 1/ ( 17) Työsuojelutoimikunta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 1/ ( 17) Työsuojelutoimikunta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 1/2019 1 ( 17) Aika 01.02.2019, klo 13:21-15:12 Paikka Tammerkoski Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastajat 3 Puheenjohtajan

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2/ ( 11) Tarkastuslautakunta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2/ ( 11) Tarkastuslautakunta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2/2019 1 ( 11) Aika 19.02.2019, klo 08:30-11:37 Paikka Tammerkoski Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Pöytäkirjan tarkastajat 10 Tarkastuslautakunnan

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (8) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (8) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2017 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 13:00-14:50 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka Kontiainen,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (11) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (11) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 (11) Julkinen Kokoustiedot Aika perjantai klo 13:30-15:55 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 11/ ( 10) Tarkastuslautakunta

Tuusulan kunta Pöytäkirja 11/ ( 10) Tarkastuslautakunta Tuusulan kunta Pöytäkirja 11/2019 1 ( 10) Aika 20.05.2019, klo 17:30-18:42 Paikka Tuusulan kunnantalo, Vidnoje- huone Käsitellyt asiat 50 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 51 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/ ( 11) Tarkastuslautakunta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/ ( 11) Tarkastuslautakunta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/2019 1 ( 11) Aika 27.05.2019, klo 08:30-11:20 Paikka Nä sijä rvi Käsitellyt asiat 32 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 33 Pöytäkirjan tarkastajat 34 Tarkastuslautakunnan

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/ (9) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/ (9) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/2018 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 9:00-10:50 Paikka Kuopion Vesi Liikelaitos, Haapaniementie 30 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka Kontiainen,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-15:55 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 17/ (12) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 17/ (12) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 17/2016 1 (12) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 14:00-16:30 Paikka Kaupungintalo, neuvotteluhuone 1, 1.krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (8) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (8) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2019 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 9:05-11:30 Paikka Kaupungintalo, kh:n kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka Kontiainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 1/ (8) Vammaisneuvosto

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 1/ (8) Vammaisneuvosto Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 1/2017 1 (8) Aika 24.10.2017, klo 17:07-17:31 Paikka Kokoushuone Ervast Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Vammaisneuvoston

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/ (9) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/ (9) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/2018 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 14:00-16:30 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka Kontiainen,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (11) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (11) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2018 1 (11) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-16:20 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (8) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (8) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/2016 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 14:00-17:00 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (9) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (9) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2018 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 11:00-13:15 Paikka Kuopion Energia, Haapaniementie 30 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Hilkka

Lisätiedot

Kangasniemi Pöytäkirja 4/ ( 11) Tarkastuslautakunta

Kangasniemi Pöytäkirja 4/ ( 11) Tarkastuslautakunta Kangasniemi Pöytäkirja 4/2018 1 ( 11) Aika 26.06.2018, klo 15:00-17:10 Paikka Kangasniemen kunnantalo, kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Talouskatsaus

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/ (11) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/ (11) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/2017 1 (11) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 13:00-15:55 Paikka Kaupungintalo, neuvotteluhuone 1, 1. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka Kontiainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 3/2015 1 (8) Rakennuslautakunta 15.09.2015. Aika 15.09.2015, klo 16:35-17:03. Kunnantalo, kaavoittajan huone.

Mäntyharju Pöytäkirja 3/2015 1 (8) Rakennuslautakunta 15.09.2015. Aika 15.09.2015, klo 16:35-17:03. Kunnantalo, kaavoittajan huone. Mäntyharju Pöytäkirja 3/2015 1 (8) Aika 15.09.2015, klo 16:35-17:03 Paikka Kunnantalo, kaavoittajan huone Käsitellyt asiat 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 15 Pöytäkirjan tarkastus 16 Rakennuksen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (8) Omistajaohjausjaosto

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (8) Omistajaohjausjaosto Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 12:00-13:55 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Antti Kivelä, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (7) Kuntatekniikkaliikelaitoksen johtokunta. Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoushuone, 2.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (7) Kuntatekniikkaliikelaitoksen johtokunta. Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoushuone, 2. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (7) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 15:00-15:50 Paikka Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoushuone, 2. krs (Suurmestar) Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Marjatta

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 10/ (8) Tarkastuslautakunta Aika , klo 13:12-15:40. Kunnantalon 1. kerroksen neuvotteluhuone

Hämeenkyrö Pöytäkirja 10/ (8) Tarkastuslautakunta Aika , klo 13:12-15:40. Kunnantalon 1. kerroksen neuvotteluhuone Hämeenkyrö Pöytäkirja 10/2017 1 (8) Aika 05.09.2017, klo 13:12-15:40 Paikka Kunnantalon 1. kerroksen neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 46 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 47 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2018 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-17:20 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 9) Kaavoitusjaosto

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 9) Kaavoitusjaosto Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 9) Aika 17.06.2019, klo 09:02-09:27 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 7 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/ ( 10) Kuvantamiskeskus- ja apteekkiliikelaitoksen johtokunta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/ ( 10) Kuvantamiskeskus- ja apteekkiliikelaitoksen johtokunta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/2019 1 ( 10) Aika, klo 08:30-09:19 Paikka apteekkiliikelaitoksen hallinnon neuvotteluhuone FM5, 5. krs Käsitellyt asiat 39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 12/ (7) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 12/ (7) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 12/2018 1 (7) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-14:10 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2018 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-16:15 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

Porin kaupunki Pöytäkirja 1/ ( 10) Tarkastuslautakunta

Porin kaupunki Pöytäkirja 1/ ( 10) Tarkastuslautakunta Porin kaupunki Pöytäkirja 1/2019 1 ( 10) Aika 22.01.2019, klo 16:00-17:55 Paikka Kaupungintalo, KH:n kokoushuone 1. krs Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (10) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (10) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:05-15:50 Paikka Kaupungintalo, neuvotteluhuone 1, 1. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (7) Tarkastuslautakunta. Paikka Kuopion Energia Oy:n johtokunnan huone, Snellmaninkatu 25

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (7) Tarkastuslautakunta. Paikka Kuopion Energia Oy:n johtokunnan huone, Snellmaninkatu 25 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (7) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-16:55 Paikka Kuopion Energia Oy:n johtokunnan huone, Snellmaninkatu 25 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Muut

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/ ( 8) Hallitus

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/ ( 8) Hallitus Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/2019 1 ( 8) Aika 08.04.2019, klo 08:30-08:32 Paikka Tammerkoski Käsitellyt asiat 52 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 53 Pöytäkirjan tarkastajat 54 Sairaanhoitopiirin

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 1/ (8) Romanityöryhmä Aika , klo 13:15-15:38. Käsitellyt asiat

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 1/ (8) Romanityöryhmä Aika , klo 13:15-15:38. Käsitellyt asiat Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (8) Aika 06.02.2017, klo 13:15-15:38 Paikka Kaupungintalo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Romaanityöryhmän toimintasuunnitelma

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (9) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (9) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:05-16:50 Paikka Kaupungintalo, neuvotteluhuone 1, 1. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Vammaisneuvosto

Tuusulan kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Vammaisneuvosto Tuusulan kunta Pöytäkirja 3/2019 1 ( 10) Aika 15.03.2019, klo 14:00-15:39 Paikka Hyrylän terveyskeskus, kokoustila Aleksis Käsitellyt asiat 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 21 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2009 2012 PÖYTÄKIRJA 1/2012 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 27.1.2012 klo 9.00 13.35 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 1/ ( 9) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 1/ ( 9) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 1/2019 1 ( 9) Aika 23.01.2019, klo 17:00-19:25 Paikka Ravintola Huvila, Sibeliuksenkatu 5 Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Lisätiedot

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 8/2016

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 8/2016 Pöytäkirja 1 (9) Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 8/2016 Aika 7.6.2016 kello 18:00-19:13 Paikka n kaupunginhalllituksen kokoushuone Allekirjoitukset Juha Vasama puheenjohtaja Aino-Maija Luukkonen

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 2/ ( 8) Tarkastuslautakunta

Hämeenkyrö Pöytäkirja 2/ ( 8) Tarkastuslautakunta Hämeenkyrö Pöytäkirja 2/2019 1 ( 8) Aika 26.02.2019, klo 13:00-15:05 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 7 Pöytäkirjan tarkastus 8 Viranhaltijoiden kuuleminen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (9) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (9) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2015 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 15:00-15:45 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Pekka Kantanen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2013 1 (8) Tarkastuslautakunta 23.10.2013

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2013 1 (8) Tarkastuslautakunta 23.10.2013 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2013 1 (8) Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-16:15 Paikka Kaupungintalon kabinetti, 2. krs. Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja Marja

Lisätiedot

Sammonkatu 45, Tampere, kokoustila Ruuskanen. 4 Sora-lainsäädännön mukaisen toiminnan prosessi Tampereen seudun ammattiopistossa

Sammonkatu 45, Tampere, kokoustila Ruuskanen. 4 Sora-lainsäädännön mukaisen toiminnan prosessi Tampereen seudun ammattiopistossa Tampere Pöytäkirja 1/2016 1 (8) Aika 29.11.2016, klo 15:00-16:18 Paikka Sammonkatu 45, Tampere, kokoustila Ruuskanen Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

26 Sara Hildénin taidemuseon talousarvion seurantaraportti Sara Hildénin taidemuseon näyttelyohjelman valmistelun nykytilanne

26 Sara Hildénin taidemuseon talousarvion seurantaraportti Sara Hildénin taidemuseon näyttelyohjelman valmistelun nykytilanne Tampere Pöytäkirja 5/2017 1 (8) Aika 29.08.2017, klo 16:20-17:57 Paikka Sara Hildénin taidemuseo Käsitellyt asiat 24 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 25 Pöytäkirjan tarkastus 26 Sara Hildénin taidemuseon

Lisätiedot

Orvokki-kabinetti, keskusvirastotalo, 6.kerros

Orvokki-kabinetti, keskusvirastotalo, 6.kerros Tampere Pöytäkirja 6/2018 1 (7) Aika 03.09.2018, klo 16:00-16:12 Paikka Orvokki-kabinetti, keskusvirastotalo, 6.kerros Käsitellyt asiat 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (8) Nilsiän pitäjäraati

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (8) Nilsiän pitäjäraati Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2017 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 18:00-20:20 Paikka Nilsiän virastotalo, kokoushuone 2 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Outi Väätäinen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 6/ (7) Tarkastuslautakunta Aika , klo 13:00-15:20. Kunnanvirasto 1. krs:n neuvotteluhuone

Hämeenkyrö Pöytäkirja 6/ (7) Tarkastuslautakunta Aika , klo 13:00-15:20. Kunnanvirasto 1. krs:n neuvotteluhuone Hämeenkyrö Pöytäkirja 6/2018 1 (7) Aika 17.04.2018, klo 13:00-15:20 Paikka Kunnanvirasto 1. krs:n neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 27 Pöytäkirjan tarkastus 28

Lisätiedot

18 Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitoksen viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat

18 Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitoksen viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat Tampere Pöytäkirja 3/2017 1 (8) Aika 26.04.2017, klo 08:01-09:40 Paikka TKL:n kokoushuone Käsitellyt asiat 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 17 Pöytäkirjan tarkastus 18 Tampereen Kaupunkiliikenne

Lisätiedot

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 8/ (9) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta. Aluepelastuslautakunnan kokoushuone, Volttikatu 1 A, Kuopio

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 8/ (9) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta. Aluepelastuslautakunnan kokoushuone, Volttikatu 1 A, Kuopio Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 8/2016 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 16:00-17:15 Paikka Aluepelastuslautakunnan kokoushuone, Volttikatu 1 A, Kuopio Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Porin kaupunki Pöytäkirja 2/ ( 11) Tarkastuslautakunta

Porin kaupunki Pöytäkirja 2/ ( 11) Tarkastuslautakunta Porin kaupunki Pöytäkirja 2/2019 1 ( 11) Aika 05.02.2019, klo 16:00-18:10 Paikka Kaupungintalo, KH:n kokoushuone 1. krs Käsitellyt asiat 7 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 8 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Pispanlinnan palvelukeskus, Simolankatu 4B, 2. krs. 4 Henkilökuljetukset tulevaisuudessa -seminaariin osallistuminen

Pispanlinnan palvelukeskus, Simolankatu 4B, 2. krs. 4 Henkilökuljetukset tulevaisuudessa -seminaariin osallistuminen Tampere Pöytäkirja 1/2016 1 (13) Aika 22.09.2016, klo 14:00-15:40 Paikka Pispanlinnan palvelukeskus, Simolankatu 4B, 2. krs Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 4/ (8) Keskusvaalilautakunta Aika , klo 18:58-19:12. Käsitellyt asiat

Hämeenkyrö Pöytäkirja 4/ (8) Keskusvaalilautakunta Aika , klo 18:58-19:12. Käsitellyt asiat Hämeenkyrö Pöytäkirja 4/2017 1 (8) Aika 07.04.2017, klo 18:58-19:12 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 21 Pöytäkirjan tarkastus 22 Ennakkoäänestysasiakirjojen

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen Puumala Pöytäkirja 1/2018 1 (11) Aika 19.02.2018, klo 18:00-18:17 Paikka Valtuustosali, kunnantalo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2015 1 (10) Omistajaohjausjaosto

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2015 1 (10) Omistajaohjausjaosto Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2015 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 12:00-14:15 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Leila Savolainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Porin kaupunki Pöytäkirja 8/ ( 9) Kaupunginhallitus

Porin kaupunki Pöytäkirja 8/ ( 9) Kaupunginhallitus Porin kaupunki Pöytäkirja 8/2019 1 ( 9) Aika 29.03.2019, klo 08:08-10:33 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Hallituskatu 12 Käsitellyt asiat 150 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

KAINUUN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 5/ Yhteistyötoimikunta AIKA Klo 09:00-10:58

KAINUUN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 5/ Yhteistyötoimikunta AIKA Klo 09:00-10:58 PÖYTÄKIRJA 5/2013 1 Yhteistyötoimikunta 29.10.2013 AIKA 29.10.2013 Klo 09:00-10:58 PAIKKA Seminaarinkatu 2, 3 krs. kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 43 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

26 Selvitykset tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen vuodelta 2016

26 Selvitykset tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen vuodelta 2016 Mikkeli Pöytäkirja 4/2017 1 (10) Aika 21.11.2017, klo 16:00-18:09 Paikka Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2. krs Käsitellyt asiat 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Koukun Helmi, Rauhaniementie 19, kabinetti Järvi ja Terassi. 18 Tampereen Voimia Liikelaitoksen kuukausiraportti

Koukun Helmi, Rauhaniementie 19, kabinetti Järvi ja Terassi. 18 Tampereen Voimia Liikelaitoksen kuukausiraportti Tampere Pöytäkirja 3/2016 1 (13) Aika 20.12.2016, klo 16:30-17:56 Paikka Koukun Helmi, Rauhaniementie 19, kabinetti Järvi ja Terassi Käsitellyt asiat 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 17 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Auran kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Tarkastuslautakunta

Auran kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Tarkastuslautakunta Auran kunta Pöytäkirja 3/2018 1 ( 10) Aika 11.09.2018, klo 08:41-14:43 Paikka Käsitellyt asiat Kunnanvirasto, valtuustosali 12 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjantarkastajat 14 Kunnan taloudellisen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 22/ (10) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 22/ (10) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 22/2016 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 12:00-15:20 Paikka Kaarisairaala, Kabinetti 1 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Anna Olkkonen,

Lisätiedot

24 Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitoksen viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat

24 Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitoksen viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat Tampere Pöytäkirja 4/2017 1 (8) Aika 24.05.2017, klo 08:03-08:39 Paikka TKL:n kokoushuone Käsitellyt asiat 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 23 Pöytäkirjan tarkastus 24 Tampereen Kaupunkiliikenne

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (9) Tarkastuslautakunta. Tapani Laitinen, tarkastuspäällikkö. Kuopiossa, tarkastustoimistossa,

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (9) Tarkastuslautakunta. Tapani Laitinen, tarkastuspäällikkö. Kuopiossa, tarkastustoimistossa, Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2016 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 14:15-16:00 Paikka Kaupungintalo, kabinetti 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja Marja

Lisätiedot

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 7/2016

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 7/2016 Pöytäkirja 1 (12) Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 7/2016 Aika 17.5.2016 kello 18:00-19:48 Paikka Porin kaupunginhallituksen kokoushuone Allekirjoitukset Juha Vasama puheenjohtaja Aino-Maija Luukkonen

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 12) Perusturvalautakunta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 12) Perusturvalautakunta Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 12) Aika 20.02.2019, klo 17:04-17:20 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Kokouksen

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/ ( 13) Tarkastuslautakunta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/ ( 13) Tarkastuslautakunta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/2019 1 ( 13) Aika 23.04.2019, klo 08:30-11:55 Paikka Tammerkoski Käsitellyt asiat 25 26 27 28 29 30 31 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajat

Lisätiedot

KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 3/2012 1

KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 3/2012 1 KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 3/2012 1 Työsuojelutoimikunta 16.10.2012 AIKA 16.10.2012 Klo 09:00-11:00 PAIKKA UKK 2-4, 2.krs. kokoustila KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 13 Kokouksen avaus, laillisuus

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 14/2017. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 14/2017. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 13.12.2017 144 Kokousaika: Keskiviikko 13.12.2017 klo 18.00 19.00 N:o 14/2017 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 148-156 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 11/ ( 9) Tarkastuslautakunta

Hämeenkyrö Pöytäkirja 11/ ( 9) Tarkastuslautakunta Hämeenkyrö Pöytäkirja 11/2018 1 ( 9) Aika 21.08.2018, klo 13:00-14:50 Paikka Kunnanviraston 1. krs:n neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 48 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 49 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

33 Vastineet tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen 2014

33 Vastineet tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen 2014 Puumala Pöytäkirja 8/2015 1 (8) Aika 02.09.2015, klo 14:00-15:50 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 30 Pöytäkirjan tarkastus 31 Talousarvio

Lisätiedot

Sokos Hotel Vuokatti, kokoustila Tykky, Kidekuja 2, Vuokatti. 20 Kaupunkikehityksen ja elinkeinoasioiden ajankohtaiskatsaus

Sokos Hotel Vuokatti, kokoustila Tykky, Kidekuja 2, Vuokatti. 20 Kaupunkikehityksen ja elinkeinoasioiden ajankohtaiskatsaus Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 4/2018 1 (8) Aika 16.05.2018, klo 13:00-15:42 Paikka Sokos Hotel Vuokatti, kokoustila Tykky, Kidekuja 2, Vuokatti Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Tämä asiakirja on sähköisesti hyväksytty Kirkkonummi asianhallintajärjestelmässä

Tämä asiakirja on sähköisesti hyväksytty Kirkkonummi asianhallintajärjestelmässä Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 4/2018 1 ( 9) Aika 10.09.2018, klo 16:32-17:33 Paikka Kunnantalo, Mathilda kokoustila, 4. kerros Käsitellyt asiat 21 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 22 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (8) Omistajaohjausjaosto. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (8) Omistajaohjausjaosto. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2014 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 12:00-13:50 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Leila Savolainen,

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 8/ ( 9) Kaupunginhallitus Kaupunginvaltuuston kokousten päätösten täytäntöönpano v.

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 8/ ( 9) Kaupunginhallitus Kaupunginvaltuuston kokousten päätösten täytäntöönpano v. Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 8/2019 1 ( 9) Aika 16.04.2019, klo 09:00-09:15 Paikka Kaupungintalo kokoustila Brahe Käsitellyt asiat 77 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 78 Pöytäkirjan tarkastus 79

Lisätiedot

EURAN KUNTA Pöytäkirja 6/ (7)

EURAN KUNTA Pöytäkirja 6/ (7) EURAN KUNTA Pöytäkirja 6/2016 1 (7) Tarkastuslautakunta Aika 28.09.2016 klo 16:00-17:48 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Kallio Juha puheenjohtaja Kemppainen Jukka jäsen Pesonen

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 6/ (7) Keskusvaalilautakunta Aika , klo 12:00-13:55. Käsitellyt asiat

Hämeenkyrö Pöytäkirja 6/ (7) Keskusvaalilautakunta Aika , klo 12:00-13:55. Käsitellyt asiat Hämeenkyrö Pöytäkirja 6/2017 1 (7) Aika 10.04.2017, klo 12:00-13:55 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 28 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 29 Pöytäkirjan tarkastus 30 Vaalipäivän äänten tarkastuslaskenta

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (7) Kuntatekniikkaliikelaitoksen johtokunta. Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoustila (Suurmestar) 2. krs.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (7) Kuntatekniikkaliikelaitoksen johtokunta. Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoustila (Suurmestar) 2. krs. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (7) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 15:00-15:30 Paikka Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoustila (Suurmestar) 2. krs. Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Marjatta

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 5/ (11) Henkilöstöjaosto Vuoden 2018 henkilöstön koulutussuunnitelma ja koulutuskorvaus

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 5/ (11) Henkilöstöjaosto Vuoden 2018 henkilöstön koulutussuunnitelma ja koulutuskorvaus Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 5/2017 1 (11) Aika 13.12.2017, klo 17:03-18:20 Paikka Kokoustila Hermanni Käsitellyt asiat 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 27 Pöytäkirjan tarkastus 28 Henkilöstöjaoston

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (8) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (8) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-16:10 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 2/ ( 6) Vesihuoltoliikelaitoksen johtokunta

Tuusulan kunta Pöytäkirja 2/ ( 6) Vesihuoltoliikelaitoksen johtokunta Tuusulan kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 6) Aika 28.02.2019, klo 16:45-17:30 Paikka Tuusulan Seurakuntakeskus, Rykmentintie 34 Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 7 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Asiantuntijalausunto koskien Pirkanmaan sairaanhoitopiirin Epäasiallisen kohtelun nollatoleranssi menettelytapaohjetta

Asiantuntijalausunto koskien Pirkanmaan sairaanhoitopiirin Epäasiallisen kohtelun nollatoleranssi menettelytapaohjetta Pirkannmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Raija Ruoranen Teiskontie 35 PL 2000, 33521 Tampere Asiantuntijalausunto koskien Pirkanmaan sairaanhoitopiirin Epäasiallisen kohtelun nollatoleranssi menettelytapaohjetta

Lisätiedot

Kangasniemi Pöytäkirja 1/ (9) Rakennuslautakunta Aika , klo 15:16-16:00. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Kangasniemi Pöytäkirja 1/ (9) Rakennuslautakunta Aika , klo 15:16-16:00. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Kangasniemi Pöytäkirja 1/2016 1 (9) Aika 26.01.2016, klo 15:16-16:00 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

8 Sara Hildénin taidemuseon tilinpäätöksen muotoon laadittu vuosiraportti Sara Hildénin taidemuseon näyttelyohjelman valmistelun nykytilanne

8 Sara Hildénin taidemuseon tilinpäätöksen muotoon laadittu vuosiraportti Sara Hildénin taidemuseon näyttelyohjelman valmistelun nykytilanne Tampere Pöytäkirja 2/2017 1 (9) Aika 08.03.2017, klo 16:33-17:40 Paikka Sara Hildénin taidemuseo Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 7 Pöytäkirjan tarkastus 8 Sara Hildénin taidemuseon

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (6) Keskusvaalilautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (6) Keskusvaalilautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2018 1 (6) Julkinen Kokoustiedot Aika perjantai klo 19:00-19:40 Paikka Kaupungintalo, kabinetti Saapuvilla olleet jäsenet Jouni Holopainen, puheenjohtaja Veikko Vilmi, varajäsen

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 4/ (11) Henkilöstöjaosto

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 4/ (11) Henkilöstöjaosto Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 4/2018 1 (11) Aika 16.05.2018, klo 17:07-17:54 Paikka Kirkkonummen kunnantalo, kokoushuone Herman Käsitellyt asiat 28 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 29 Pöytäkirjan

Lisätiedot

60 Selvitys Kaupinojan vedenpuhdistuslaitoksen saneerauksesta

60 Selvitys Kaupinojan vedenpuhdistuslaitoksen saneerauksesta Tampere Pöytäkirja 10/2017 1 (9) Aika 05.10.2017, klo 15:30-18:47 Paikka Tampereen Veden neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 57 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 58 Pöytäkirjan tarkastus 59 Läsnäolo-

Lisätiedot

KAINUUN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 5/ Yhteistyötoimikunta Yhteistyötoimikunta

KAINUUN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 5/ Yhteistyötoimikunta Yhteistyötoimikunta PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 Yhteistyötoimikunta 33 03.11.2015 Yhteistyötoimikunta 03.11.2015 AIKA 03.11.2015 Klo 09:00-11:05 PAIKKA Seminaarinkatu 2, Intteri, 3.krs kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 33

Lisätiedot

Puumala Pöytäkirja 4/ ( 11) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Puumala Pöytäkirja 4/ ( 11) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen Puumala Pöytäkirja 4/2019 1 ( 11) Aika 26.03.2019, klo 14:00-16:50 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen 16 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (7) Omistajaohjausjaosto

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (7) Omistajaohjausjaosto Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 (7) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 12:00-14:15 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Pekka Kantanen, puheenjohtaja Antti Kivelä,

Lisätiedot

10 Paikallinen sopimus ns. ylipitkien työvuorojen käyttämisestä terveyskeskuksen vuodeosastoilla

10 Paikallinen sopimus ns. ylipitkien työvuorojen käyttämisestä terveyskeskuksen vuodeosastoilla Hämeenkyrö Pöytäkirja 2/2017 1 (9) Aika 18.12.2017, klo 15:31-16:24 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Pöytäkirjan tarkastus 10 Paikallinen sopimus ns. ylipitkien

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2009 2012 PÖYTÄKIRJA 5/2012 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 27.4.2012 klo 9.00 13.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho

Lisätiedot

Tampere Pöytäkirja 7/ ( 7) Kaupunginhallituksen konsernijaosto

Tampere Pöytäkirja 7/ ( 7) Kaupunginhallituksen konsernijaosto Tampere Pöytäkirja 7/2019 1 ( 7) Aika 28.05.2019, klo 13:00-14:53 Paikka Tammerkoski- sali Käsitellyt asiat 80 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 81 Pöytäkirjan tarkastus 82 Ei julkinen 83 Tiedoksi

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (7) Tarkastuslautakunta Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kaupungintalo 2. krs.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (7) Tarkastuslautakunta Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kaupungintalo 2. krs. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2014 1 (7) Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-16:35 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kaupungintalo 2. krs. Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen,

Lisätiedot

Kangasniemi Pöytäkirja 8/ (12) Tarkastuslautakunta Aika , klo 14:00-16:54. Kangasniemen kunnantalo, takkahuone

Kangasniemi Pöytäkirja 8/ (12) Tarkastuslautakunta Aika , klo 14:00-16:54. Kangasniemen kunnantalo, takkahuone Kangasniemi Pöytäkirja 8/2017 1 (12) Aika 07.11.2017, klo 14:00-16:54 Paikka Kangasniemen kunnantalo, takkahuone Käsitellyt asiat 61 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 62 Pöytäkirjan tarkastaminen

Lisätiedot

Porin kaupunki Pöytäkirja 3/ ( 14) Tarkastuslautakunta Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2017, jatkotoimenpiteet

Porin kaupunki Pöytäkirja 3/ ( 14) Tarkastuslautakunta Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2017, jatkotoimenpiteet Porin kaupunki Pöytäkirja 3/2019 1 ( 14) Aika 26.02.2019, klo 16:00-18:47 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone Ellen 3. krs Käsitellyt asiat 12 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 13 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 15/ ( 8) Henkilöstöasiainjaosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 15/ ( 8) Henkilöstöasiainjaosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 15/2018 1 ( 8) Aika 20.09.2018, klo 08:30-11:21 Paikka Terijoki- huone, Jä rvenpä ä talo Käsitellyt asiat 77 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (7) Karttulan pitäjäraati. Paikka Karttulan palvelupiste, kokoushuone 2, Kissakuusentie 6

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (7) Karttulan pitäjäraati. Paikka Karttulan palvelupiste, kokoushuone 2, Kissakuusentie 6 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 (7) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 18:05-20:20 Paikka Karttulan palvelupiste, kokoushuone 2, Kissakuusentie 6 Saapuvilla olleet jäsenet Pekka Boman, puheenjohtaja

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 18.2.2011 klo 9.00 13.15 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Ahlqvist Leila jäsen Laukkanen

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (10) Tekninen lautakunta Oikaisuvaatimusohjeet, valitusosoitus ja kokouksen päättäminen

Laihia Pöytäkirja 5/ (10) Tekninen lautakunta Oikaisuvaatimusohjeet, valitusosoitus ja kokouksen päättäminen Laihia Pöytäkirja 5/2017 1 (10) Aika 10.05.2017, klo 18:00-19:59 Paikka Teknisen osaston kokoushuone Käsitellyt asiat 40 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 41 Kokouksen pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 2 /2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Maanantai 3.2.2014 klo 16.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 6 7 8 9 sivu 7 7 8 9 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Valitaan

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 4/ (11) Rakennus- ja ympäristölautakunta

Laihia Pöytäkirja 4/ (11) Rakennus- ja ympäristölautakunta Laihia Pöytäkirja 4/2017 1 (11) Aika, klo 17:00-19:02 Paikka Teknisen osaston kokoushuone Käsitellyt asiat 35 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 36 Kokouksen pöytäkirjan tarkastajien valinta

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 8/ ( 8) Kaupunginhallitus

Mikkeli Pöytäkirja 8/ ( 8) Kaupunginhallitus Mikkeli Pöytäkirja 8/2019 1 ( 8) Aika 18.03.2019, klo 14:01-14:58 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 129 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 130 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (8) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (8) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2015 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-16:00 Paikka Aikuissosiaalityön yksikkö, Sairaalakatu 2 Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Asiat

Lisätiedot