1 (6) ALUSTAVA LIITE ENNAKKOKYSELYYN ASUNTO OY ESPOON AURINKOTUULI Likusterinkatu, Espoo

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "1 (6) ALUSTAVA LIITE ENNAKKOKYSELYYN 12.9.2014. ASUNTO OY ESPOON AURINKOTUULI Likusterinkatu, 02200 Espoo"

Transkriptio

1 ALUSTAVA LIITE ENNAKKOKYSELYYN (6) ASUNTO OY ESPOON AURINKOTUULI Likusterinkatu, Espoo Yleistä Espoon Suurpeltoon on tarkoitus perustaa Asunto Oy Espoon Aurinkotuuli niminen vapaarahoitteinen omistusasuntokohde. Yhtiöön rakennetaan yksi kaksikerroksinen luhtitalotyyppinen kerrostalo, yhteensä 21 asuntoa. Asuinhuoneistojen alustava yhteispinta-ala on 1.060,0 m². Yhtiön hallintaan tulee 17 maatasoautopaikkaa, joista 16 sijaitsee omalla tontilla ja 1 välittömästi tontin rajalla viereisen tontin puolella. Asunto Oy Espoon Aurinkotuulessa korostuu asumisen yhteisöllisyys. Talon suunnittelussa on otettu huomioon erilaisten käyttäjäryhmien tarpeet ja turvallisuuteen, yhteisiin tiloihin ja piha-alueeseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Se soveltuu hyvin myös liikuntarajoitteisille. Asuntojen sisäänkäynti on luhtikäytävältä, johon on yhteys myös hissiltä. Ensimmäisen kerroksen asunnoilla on oma maan tasalla oleva terassipiha ja toisen kerroksen asunnoilla parveke. Irtaimistovarastot sijaitsevat luhtikäytävällä asunnon sisäänkäynnin vieressä ja ovat helposti käytettävissä. Ilmanvaihtokoneet sijoitetaan irtaimistovarastoon. Kohteen sijainti Opinmäen monipuolisen keskuksen välittömässä läheisyydessä mahdollistaa niin kulttuurin kuin liikunnankin monipuolisen harrastamisen. Tontti rajoittuu puistoalueeseen ja Espoon keskuspuisto on aivan vieressä. Viereen rakennettava Kiinteistö Oy Espoon Aurinkolinna on palvelutalotyyppinen 15 kehitysvammaisen koti. Viereiset tontit on kaavoitettu pientaloille ja asuinkerrostaloille. Yhtiön tontit Yhtiö rakennetaan Espoon kaupungin 21. kaupunginosan kortteliin asuntotontille nro 3, josta yhtiö omistaa määräosan 1450/2650. Kiinteistöosakeyhtiö Espoon Aurinkolinna omistaa tontista 3 määräosan 1200/2650. Yhtiöiden välille laaditaan hallinnanjakosopimus, jossa sovitaan tontin 3 hallintaan liittyvistä oikeuksista ja kustannuksista tarkemmin, Tontin 3 pinta-ala on m 2. Asemakaava Alueen asemakaava (Suurpelto l) on vahvistettu Yhtiön tontille on saatu poikkeamista asemakaavasta siten, että asuinpientalojen korttelialue muutetaan kerrostalojen korttelialueeksi. Lisätietoja kaavoista antaa Espoon kaupungin kaupunkisuunnittelukeskuksen asiakaspalvelu, puh. (09) Urakoitsija Kohteen urakoitsija valitaan myöhemmin. Osakkeenostajat ovat velvollisia tutustumaan yhtiön ja urakoitsijan väliseen urakkasopimukseen kaupanteon yhteydessä. Rakennusurakkaan sovelletaan rakennusurakan yleisiä sopimusehtoja YSE 1998 urakkasopimuksessa mainituin poikkeuksin. Rakentamisaika

2 Rakentamisaika on noin 12 kuukautta. Arvioidut vastikkeet ja muut maksut ensimmäisenä asumisvuotena Hoitovastike n. 4,00 /asm²/kk Pääomavastikkeet - korko n. 6,86 /asm²/kk - korko-osuudet yhtiölainoista 1, 2 ja 3 - korkoarvio n. 2,5 % (6 kk:n euribor-korko+marginaali) - lyhennysosuus lainasta ( euroa) n. 13,68 /asm²/kk - lyhennykset alkavat kolmantena asumisvuonna Muut maksut ja käyttökorvaukset: Veden kulutuksen ennakkomaksu 18,00 /hlö/kk - kylmän ja kuuman veden kulutus tarkistetaan kerran vuodessa huoneistokohtaisen mittarilukeman perusteella Autopaikkamaksut (yhtiön hallintaan jäävät autopaikat) - 17 maatasopaikkaa 15,00 /paikka/kk Yhtiölainojen maksaminen Vastikkeet ja maksut ovat arvioita. Vastikkeet tarkistetaan ennen kaupantekoa ja muuttoa. Ostaja vastaa yhtiövastikkeista ja muista asunnosta aiheutuvista kustannuksista asunnon hallinnan luovutuksesta alkaen. Pääomavastikearviot on laskettu seuraavan arvion mukaan: Yhtiölaina määrältään euroa (3.283 /asm²). Laina-aika on 25 v., joista 5 ensimmäistä vuotta on lyhennysvapaita ja pääomavastikkeena peritään aluksi vain lainan korot. Pankki perii yhtiölainan ensimmäisen lyhennyksen asuntoosakeyhtiöltä neljäntenä asumisvuonna. Lainojen lyhennykset on laskettu tapahtuvaksi tasalyhennyksinä. Lainan koroksi on arvioitu 2,5% (6 kk:n euribor + marginaali). Huom. Korkotason muuttuessa myös pääomavastike muuttuu! Yhtiölainan ensimmäinen erä nostetaan rakentamisen alkaessa. Pankilla on oikeus tarkistaa lainan marginaalia 3 vuoden välein luoton nostosta lukien. Tämä ehto ei rajoita pankin oikeutta korottaa lainan korkoa velkakirjan yleisten ehtojen mukaisesti. Asuntoosakeyhtiön yhtiökokous päättää tarkemman ajankohdan, milloin yhtiö alkaa periä lyhennysvastikkeita osakkeenomistajiltaan. Pääomavastike on laskettu siten, että asuntojen valmistumispäivästä peritään vain lainan korko-osuus. Hoitovastikearvio on laskettu tämän hetkisen kuluarvion mukaan.

3 Yhtiölainaosuuksia voi lyhentää ennen asuntojen valmistumista noin viikkoa ennen muuttopäivää joko 100% tai 50% myyjän ilmoittamana ajankohtana. Ostajalla on yhtiöjärjestyksen mukaan, yhtiön hallituksen määrääminä ajankohtina oikeus maksaa pois osuutensa yhtiön pitkäaikaisista lainoista, jolloin pääomavastiketta ei peritä. Rakennuttajatehtävät Rakennusaikainen hallinto Yhtiö luovuttaa kaikki rakennuttajatehtävät Asuntosäätiön Rakennuttaja Oy:lle. Asuntosäätiön Rakennuttaja Oy Tuulikuja 2, ESPOO Puh. (09) , fax. (09) , Isännöinti Asumisaikainen isännöinti kilpailutetaan ja valitaan ennen sisään muuttoa. Isännöitsijätoimistoksi tulee mahdollisuuksien mukaan valita Auktorisointiyhdistys ISA ry:n auktorisoima isännöitsijätoimisto. Yhtiön hallinnassa olevat tilat - väestönsuoja, jossa sijaitsee rauhan aikana asuntojen ulkoiluväline- ja talovarastot, väestönsuojaan rasite Kiinteistö Oy Aurinkolinnalla - irtaimistovarastot välittömästi asuntojen vierellä luhtikäytävällä - kerhohuone- ja saunaosasto - palvelueteinen - pyykinpesu- ja kuivaushuone - tekniset tilat - imujätepiste erillisessä rakennuksessa, Kiinteistö Oy Aurinkolinnan kanssa yhteinen Hissi Lämmitys Ilmanvaihto Yhtiössä on hissi. Kiinteistö liitetään kaukolämpöverkkoon ja varustetaan vesikiertoisella lattialämmityksellä? Asunnoissa on huoneistokohtainen lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihto (LTO), joka on kytketty asunnon sähkönmittaukseen. Tietoliikennejärjestelmät Lisä- ja muutostyöt Yhtiö liitetään kaapeli- ja laajakaistajärjestelmään. Ostajalla on mahdollisuus teettää ostamaansa asuntoon lisä- ja muutostöitä omalla kustannuksellaan rakennustyön alkuvaiheessa annettavan aikataulun ja ohjeiden mukaisesti. Yhtiöjärjestykseen vaikuttavat ja muut suostumusta vaativat muutostyöt käsitellään tapauskohtaisesti.

4 Mahdolliset lisäkustannukset Muut tiedot Ostajalla ei ole oikeutta tehdä omia asennuksia tms. töitä asunnossaan rakentamisen aikana. Laadittavan RS-kauppakirjan 11. kohdan mukaiset mahdolliset lisäkustannukset (esim. lakkokustannukset, arvonlisäveron muutokset, valtiovallan päätökset). Mahdolliset lisäkustannukset katetaan yhtiölle otettavalla lisälainalla, jolloin huoneistokohtainen lainaosuus nousee vastaavasti. 1 Hallinnanjakosopimus Yhtiö tulee tekemään naapuriyhtiön Kiinteistöosakeyhtiö Espoon Aurinkolinnan kanssa hallinnanjakosopimuksen koskien mm. autopaikoitusta, kulku- ja ajoväyliä, pelastusreittiä, pelastusauton nostopaikkaa ja vesien johtamista sopimuksissa tarkemmin määritellyin ehdoin. 2 Suurpellon jätehuolto Oy Espoon Suurpellon alueelle on perustettu Suurpellon jätehuolto Oy niminen yhtiö, jonka toimialana on rakennuttaa, omistaa, käyttää, hoitaa, huoltaa ja ylläpitää suljettua jätteenkeräysjärjestelmää (Envac-imujätejärjestelmä) Espoon Suurpellon alueella sekä tuottaa kiinteistönhoito- ja hallintopalveluja. Suurpellon alueelle rakennettavat asuntoyhtiöt tulevat jätehuoltoyhtiön osakkaiksi merkitsemällä rakentamisen alkuvaiheessa rakennusoikeuttaan vastaavan määrän jäteyhtiön B-osakkeita. Merkintähinnalla katetaan jäteyhtiön omistaman jäteterminaalin ja imujärjestelmän suunnittelu, rakentamis- ja rakennuttamiskustannukset. Edellä mainitut kustannukset tulevat sisältymään perustettavan Asunto Oy Espoon Aurinkotuulen RS-taloussuunnitelman mukaisiin hankintakustannuksiin. Jätehuoltoyhtiön perustajaosakkaat ovat: Espoon kaupunki, VVO Rakennuttaja Oy ja Asuntosäätiön Rakennuttaja. Suurpellon jätehuolto Oy:llä on kolme osakesarjaa, A-osakkeet, B-osakkeet ja K-osakkeet. A-osakkeet ja K-osakkeet tuottavat omistajalleen äänioikeuden yhtiökokouksissa. B-osakkeet ovat äänivallattomia osakkeita. Asunto Oy Espoon Aurinkotuuli tulee Suurpellon jätehuolto Oy:n osakkaaksi merkitsemällä Suurpellon jätehuolto Oy:n B-sarjan osaketta, jotka ovat äänivallattomia osakkeita ja eivät tuota omistajalleen äänioikeutta yhtiökokouksessa. B-osakkeet on tarkoitus muuntaa A-osakkeiksi jäteyhtiön hallituksen hyväksymänä ajankohtana sen jälkeen, kun imujätejärjestelmän ja Espoon Suurpellon alueen rakentaminen on pääosin valmistunut. Suurpellon jätehuolto Oy tulee perimään osakkailtaan yhtiövastiketta, jolla katetaan jätehuollosta ja imujätejärjestelmän käytöstä, huollosta ja ylläpidosta aiheutuvat kustannukset. Yhtiövastiketta peritään osakkailta käyttöönottopäivästä alkaen. Em. yhtiövastike sisältyy Asunto Oy Espoon Aurinkotuulen arvioituun hoitovastikkeeseen.

5 Suurpellon jätehuolto Oy:n yhtiöjärjestys, osakassopimukseen liittymissopimus ja sopimus keskitetyistä jätehuollosta luovutetaan kaupanteon yhteydessä Asunto Oy Espoon Aurinkotuulen ostajille. 3 Rakennusluvat Kohteelle tullaan hakemaan myöhemmin rakennuslupa. Kohde rakennetaan rakennuslupia haettaessa voimassa olevien rakentamismääräysten mukaisesti. Tietoa rakentamismääräyksistä ja niiden muuttumisesta saa mm. Ympäristöministeriöstä ( tai paikallisesta rakennusvalvonnasta. 4 Tekniset tiedot Myyjällä on oikeus vaihtaa rakennustapaselosteessa kuvattuja ratkaisuja vastaavankaltaisiin. Lisäksi kohteen pihasuunnitelma on ohjeellinen suunnitelma, jota tarkennetaan tarvittaessa. Pihasuunnitelmassa on esitetty tontin korkeusasemat, istutukset ja kulkualueet. 5 Kiinteistövero Yhtiön hankinta-arvoon sisältyy kiinteistövero siltä osin kuin se kohdistuu rakennusaikaan. Yhtiön valmistumisen jälkeiseen aikaan kohdistuvasta kiinteistöverosta vastaa yhtiö. Esiteluonnoksen tiedot Kohteen esiteluonnos on laadittu suunnitelmien perusteella. Muutokset tämän liitteen ja esitteen tietoihin ovat mahdollisia. Esitteen kansikuvaan ja sisäsivuilla esitettyihin julkisivukuviin saattaa tulla muutoksia rakennuksen rakentamisen edetessä. Esitettyjen julkisivujen väritys saattaa painoteknisistä syistä vaihdella esiteissä. Esitteessä olevien asuntopohjien mittakaava on suuntaa-antava, samoin niiden yhteydessä esitetty viiden metrin mittajana.

ASUNTO OY NUOTTANIEMEN PORTTI ESPOO ETUNIEMENTIE 3, 02230, ESPOO 1 (6)

ASUNTO OY NUOTTANIEMEN PORTTI ESPOO ETUNIEMENTIE 3, 02230, ESPOO 1 (6) SELOSTE KOHTEESTA PVM 31.1.2014 ASUNTO OY NUOTTANIEMEN PORTTI ESPOO ETUNIEMENTIE 3, 02230, ESPOO 1 (6) YLEISTÄ Asunto Oy Nuottaniemen Portti Espoo niminen asunto-osakeyhtiö on vapaarahoitteinen omistusasuntokohde.

Lisätiedot

ASUNTO OY NUOTTANIEMEN PIHA ESPOO ETUNIEMENTIE 3B, 02230, ESPOO 1 (7)

ASUNTO OY NUOTTANIEMEN PIHA ESPOO ETUNIEMENTIE 3B, 02230, ESPOO 1 (7) SELOSTE KOHTEESTA PVM 23.10.2014 ASUNTO OY NUOTTANIEMEN PIHA ESPOO ETUNIEMENTIE 3B, 02230, ESPOO 1 (7) YLEISTÄ Asunto Oy Nuottaniemen Piha Espoo niminen asunto-osakeyhtiö on vapaarahoitteinen omistusasuntokohde.

Lisätiedot

SELOSTE KOHTEESTA PVM 1.12.2014 PÄIVITETTY 15.1.2015 ASUNTO OY TAPIOLAN GOLFPUISTO ESPOO MANKKAANMALMI 20, 02180 ESPOO 1 (7)

SELOSTE KOHTEESTA PVM 1.12.2014 PÄIVITETTY 15.1.2015 ASUNTO OY TAPIOLAN GOLFPUISTO ESPOO MANKKAANMALMI 20, 02180 ESPOO 1 (7) SELOSTE KOHTEESTA PVM 1.12.2014 PÄIVITETTY 15.1.2015 ASUNTO OY TAPIOLAN GOLFPUISTO ESPOO MANKKAANMALMI 20, 02180 ESPOO 1 (7) YLEISTÄ Asunto Oy Tapiolan Golfpuisto Espoo niminen asunto-osakeyhtiö on vapaarahoitteinen

Lisätiedot

YLEISTÄ As. Oy Albergan Kartanon Lehmuskuja niminen asunto-osakeyhtiö on vapaarahoitteinen omistusasuntokohde. Yhtiön y-tunnus on

YLEISTÄ As. Oy Albergan Kartanon Lehmuskuja niminen asunto-osakeyhtiö on vapaarahoitteinen omistusasuntokohde. Yhtiön y-tunnus on 1 (6) SELOSTE KOHTEESTA PVM 10.3.2017/24.4.2017 AS. OY ALBERGAN KARTANON LEHMUSKUJA HIRSALANTIE 4, 02600, ESPOO YLEISTÄ As. Oy Albergan Kartanon Lehmuskuja niminen asunto-osakeyhtiö on vapaarahoitteinen

Lisätiedot

Esitteen ja LUUT varaussopimuksen liite. Asunto Oy Helsingin Luutnantinkulma on vapaarahoitteinen Puolihitas omistusasuntokohde.

Esitteen ja LUUT varaussopimuksen liite. Asunto Oy Helsingin Luutnantinkulma on vapaarahoitteinen Puolihitas omistusasuntokohde. 1 (5) ASUNTO HELSINGIN LUUTNANTINKULMA Luutnantinpolku 4, 00410 HELSINKI ALUSTAVAT TIEDOT YLEISTÄ YHTIÖN TONTTI Asunto Oy Helsingin Luutnantinkulma on vapaarahoitteinen Puolihitas omistusasuntokohde. Puolihitas

Lisätiedot

YLEISTÄ Asunto Oy Espoon Archimedes niminen asunto-osakeyhtiö on vapaarahoitteinen omistusasuntokohde. Yhtiön y-tunnus on

YLEISTÄ Asunto Oy Espoon Archimedes niminen asunto-osakeyhtiö on vapaarahoitteinen omistusasuntokohde. Yhtiön y-tunnus on SELOSTE KOHTEESTA PVM 18.12.2017 ASUNTO OY ESPOON ARCHIMEDES KLARIKSENTIE 4, 02250, ESPOO YLEISTÄ Asunto Oy Espoon Archimedes niminen asunto-osakeyhtiö on vapaarahoitteinen omistusasuntokohde. Yhtiön y-tunnus

Lisätiedot

ASUNTO OY OLARIN CAPELLA ESPOO KUUNKEHRÄ 6 B-C, 02210, ESPOO 1 (7)

ASUNTO OY OLARIN CAPELLA ESPOO KUUNKEHRÄ 6 B-C, 02210, ESPOO 1 (7) SELOSTE KOHTEESTA PVM 18.11.2015 ASUNTO OY OLARIN CAPELLA ESPOO KUUNKEHRÄ 6 B-C, 02210, ESPOO 1 (7) YLEISTÄ Asunto Oy Olarin Capella Espoo niminen asunto-osakeyhtiö on vapaarahoitteinen omistusasuntokohde.

Lisätiedot

Hoitovastike + erillisveloitukset. Rahoitusvastike. Myyntihinta. Lainaosuus. Velaton hinta. lyhennysvapaan. Osakkeiden numerot lkm

Hoitovastike + erillisveloitukset. Rahoitusvastike. Myyntihinta. Lainaosuus. Velaton hinta. lyhennysvapaan. Osakkeiden numerot lkm MYYNTIHINNASTO 1 (7) asunnot, autopaikat, pienajoneuvopaikat 27.12.2011 Asunto Oy Keravan Akatemia voimassa toistaiseksi Keskikatu 1, 04200 KERAVA Päivitetty 30.11.2012 Krs. Huoneistotyyppi Pinta-ala m

Lisätiedot

Asunto Oy Lahden Alfred RS-hinnasto pvm 26.11.2010 Osoite Radansivunkatu 10, 15100 LAHTI Voimassa toistaiseksi Päivitetty 26.10.2012.

Asunto Oy Lahden Alfred RS-hinnasto pvm 26.11.2010 Osoite Radansivunkatu 10, 15100 LAHTI Voimassa toistaiseksi Päivitetty 26.10.2012. 1(5) Asunto Oy Lahden Alfred RS-hinnasto pvm 26.11.2010 Osoite Radansivunkatu 10, 15100 LAHTI Voimassa toistaiseksi Päivitetty 26.10.2012 Krs. Huoneistotyyppi Ominaisuudet Pinta-ala nrot Asunto A1 I 1h+tupak+s

Lisätiedot

Lapintie 9 E ja F. Osakkeiden. Hoitovastike- Pääomavastike- Pääomavastike-

Lapintie 9 E ja F. Osakkeiden. Hoitovastike- Pääomavastike- Pääomavastike- SRV Pirkanmaa / Asuntomyynti Asunto Oy Tampereen Lapintien Loiste Myyntihinnasto 07.08.2015 Tampellan esplanadi 2, 33100 Tampere Lapintie 9 E ja F päivitetty 28.12.2015 puh. 0201455979 33100 Tampere Voimassa

Lisätiedot

Osoite: Pyhän Katariinan tie 8 c, KAARINA Voimassa toistaiseksi Päivitetty Hoitovastike. Hoito ja.

Osoite: Pyhän Katariinan tie 8 c, KAARINA Voimassa toistaiseksi Päivitetty Hoitovastike. Hoito ja. AS OY KAARINAN KANTTORINKULMA Myyntihinnasto 20.4.2018 Osoite: Pyhän Katariinan tie 8 c, 20780 KAARINA Voimassa toistaiseksi Päivitetty 23.1.2019 Asunto krs. Huoneisto tyyppi Pinta ala m² Osakkeiden numerot

Lisätiedot

KAUPPAKIRJAN JA TALOUSSUUNNITELMAN LIITE 15.10.2013 ASUNTO OY HELSINGIN FENIXINRINNE Fenixinrinne 5, 00580 Helsinki 1 (5)

KAUPPAKIRJAN JA TALOUSSUUNNITELMAN LIITE 15.10.2013 ASUNTO OY HELSINGIN FENIXINRINNE Fenixinrinne 5, 00580 Helsinki 1 (5) Fenixinrinne 5, 00580 Helsinki 1 (5) YLEISTÄ Asunto Oy Helsingin Fenixinrinne on vapaarahoitteinen Hitas-omistusasuntokohde. Fenixinrinne sijaitsee Etelä-Hermannissa kävelymatkan päässä Kalasataman metroasemalta

Lisätiedot

Asunto Oy Helsingin Luutnantti on vapaarahoitteinen Puolihitasomistusasuntokohde. Rakennus on suunniteltu C-energialuokkaan.

Asunto Oy Helsingin Luutnantti on vapaarahoitteinen Puolihitasomistusasuntokohde. Rakennus on suunniteltu C-energialuokkaan. KAUPPAKIRJAN JA TALOUSSUUNNITELMAN LIITE 21.12.2016 1/6 ASUNTO HELSINGIN LUUTNANTTI Luutnantinpolku 6, 00410 HELSINKI YLEISTÄ Asunto Oy Helsingin Luutnantti on vapaarahoitteinen Puolihitasomistusasuntokohde.

Lisätiedot

Esitteen ja varaussopimuksen liite

Esitteen ja varaussopimuksen liite HELSINGIN KAUPUNKI 1 / 5 Asunto Oy Helsingin Lärkaninpolku Isonnevantie 16 d 00320 HELSINKI Esitteen ja varaussopimuksen liite Yleistä Asunto Oy Helsingin Lärkaninpolku on vapaarahoitteinen Puolihitas-omistusasuntokohde.

Lisätiedot

Myyntihinnasto 1.9.2011 asunnot, asuntojen autopaikat, moottoripyöräpaikka. Osakkeiden. Myyntihin- lkm

Myyntihinnasto 1.9.2011 asunnot, asuntojen autopaikat, moottoripyöräpaikka. Osakkeiden. Myyntihin- lkm Asunto Oy Helsingin Lieska Suvannontie 2a, 00510 Helsinki Myyntihinnasto 1.9.2011 asunnot, asuntojen autopaikat, moottoripyöräpaikka Voimassa toistaiseksi Osakkeiden lkm Päivitetty 10.12.2012 Tontin vuokravastike

Lisätiedot

YLEISTÄ Asunto Oy Helsingin Luutnantinkulma on vapaarahoitteinen Puolihitasomistusasuntokohde.

YLEISTÄ Asunto Oy Helsingin Luutnantinkulma on vapaarahoitteinen Puolihitasomistusasuntokohde. Kauppakirjan ja 1 (5) ASUNTO OY HELSINGIN LUUTNANTINKULMA Luutnantinpolku 4, 00410 HELSINKI YLEISTÄ Asunto Oy Helsingin Luutnantinkulma on vapaarahoitteinen Puolihitasomistusasuntokohde. YHTIÖN TONTTI

Lisätiedot

Asunto Oy Helsingin Luutnantti on vapaarahoitteinen Puolihitasomistusasuntokohde. Rakennus on suunniteltu C-energialuokkaan.

Asunto Oy Helsingin Luutnantti on vapaarahoitteinen Puolihitasomistusasuntokohde. Rakennus on suunniteltu C-energialuokkaan. ESITTEEN JA VARAUSSOPIMUKSEN LIITE 23.9.2016 1 / 4 ASUNTO HELSINGIN LUUTNANTTI Luutnantinpolku 6, 00410 HELSINKI ALUSTAVAT TIEDOT YLEISTÄ Asunto Oy Helsingin Luutnantti on vapaarahoitteinen Puolihitasomistusasuntokohde.

Lisätiedot

KAUPPAKIRJAN JA TALOUSSUUNNITELMAN LIITE 13.9.2013 ASUNTO OY HELSINGIN LALLUKANKULMA Lallukankuja 5, 00920 Helsinki 1 (5)

KAUPPAKIRJAN JA TALOUSSUUNNITELMAN LIITE 13.9.2013 ASUNTO OY HELSINGIN LALLUKANKULMA Lallukankuja 5, 00920 Helsinki 1 (5) Lallukankuja 5, 00920 Helsinki 1 (5) YLEISTÄ Asunto Oy Helsingin Lallukankulma on vapaarahoitteinen Hitas-omistusasuntokohde. Lallukankulma sijaitsee Myllypuron itälaidalla Vartiokylän kupeessa kävelymatkan

Lisätiedot

KAUPPAKIRJAN JA TALOUSSUUNNITELMAN LIITE (5)

KAUPPAKIRJAN JA TALOUSSUUNNITELMAN LIITE (5) KAUPPAKIRJAN JA TALOUSSUUNNITELMAN LIITE 19.12.2012 1 (5) Henrik Lättiläisen katu 23, 00710 HELSINKI YLEISTÄ Asunto Oy Helsingin Sinisimpukka on vapaarahoitteinen Hitas-omistusasuntokohde. Taloyhtiöön

Lisätiedot

Esitteen ja varaussopimuksen liite

Esitteen ja varaussopimuksen liite HELSINGIN KAUPUNKI 1 / 5 Asunto Oy Helsingin Amadores Atlantinkatu 16 00220 HELSINKI Esitteen ja varaussopimuksen liite Yleistä Asunto Oy Helsingin Amadores on vapaarahoitteinen Hitas-omistusasuntokohde.

Lisätiedot

Esitteen ja varaussopimuksen liite

Esitteen ja varaussopimuksen liite HELSINGIN KAUPUNKI 1 / 5 Asunto Oy Helsingin Lärkaninpolku Isonnevantie 16 d 00320 HELSINKI Esitteen ja varaussopimuksen liite Yleistä Asunto Oy Helsingin Lärkaninpolku on vapaarahoitteinen Hitas-omistusasuntokohde.

Lisätiedot

As. Oy Espoon Koho Ennakkomarkkinointihinnasto Pyyntitie 1, Espoo. Pääomavastike. Hoitovastike. Huoneistotyyppi. Osake lkm.

As. Oy Espoon Koho Ennakkomarkkinointihinnasto Pyyntitie 1, Espoo. Pääomavastike. Hoitovastike. Huoneistotyyppi. Osake lkm. As. Oy Espoon Koho Ennakkomarkkinointihinnasto 5.4.06 Pyyntitie, 030 Espoo Porras Nro Krs. m Myynti n. /m A 050 5 h+kt 30,5 894 56 80 3 580 89 400 05 657 07 6 0 A 05 5 h+kt 5 3 05 90 450 050 30 500 67

Lisätiedot

Esitteen ja varaussopimuksen liite

Esitteen ja varaussopimuksen liite HELSINGIN KAUPUNKI 1 / 5 Asunto Oy Helsingin Ruusunen Roihuvuorentie 36 00820 HELSINKI Esitteen ja varaussopimuksen liite Yleistä Asunto Oy Helsingin Ruusunen on vapaarahoitteinen Puolihitas-omistusasuntokohde.

Lisätiedot

A s u n t. Myyntihinta. Lainaosuus

A s u n t. Myyntihinta. Lainaosuus 1 (5) Asunto Asunto Oy Helsingin Pelimanni Myyntihinnasto 6.7.2011 Pasuunatie 4a, 00420 Helsinki Voimassa toistaiseksi Päivitetty 07.12.2012 krs. Huoneisto tyyppi numerot luku A s u n t hinta ~/m2 /kk

Lisätiedot

KAUPPAKIRJAN JA TALOUSSUUNNITELMAN LIITE 11.6.2012 1 (5)

KAUPPAKIRJAN JA TALOUSSUUNNITELMAN LIITE 11.6.2012 1 (5) KAUPPAKIRJAN JA TALOUSSUUNNITELMAN LIITE 11.6.2012 1 (5) ASUNTO OY HELSINGIN MYLLYPOIKA Ryynimyllynkatu 4, 00920 HELSINKI YLEISTÄ Asunto Oy Helsingin Myllypoika on vapaarahoitteinen Hitas-omistusasuntokohde.

Lisätiedot

ESITTEEN, NIMIVARAUKSEN JA VARAUSSOPIMUKSEN LIITE

ESITTEEN, NIMIVARAUKSEN JA VARAUSSOPIMUKSEN LIITE 8.3.2018 1(5) ASUNTO OY HELSINGIN RUUSUSENRINNE Ruususenrinne 2, 00820 Helsinki ESITTEEN, NIMIVARAUKSEN JA VARAUSSOPIMUKSEN LIITE YLEISTÄ Asunto Oy Helsingin Ruususenrinne niminen asunto osakeyhtiö on

Lisätiedot

m 2 Osakkeiden numerot Velaton hinta Myyntihinta Lainaosuus

m 2 Osakkeiden numerot Velaton hinta Myyntihinta Lainaosuus Myyntihinnasto Voimassa toistaiseksi sunto Oy Espoon Piruetti Osoite Runoratsunkatu 3, 02600 Espoo Päivitetty 22.03.2018 Huoneisto Huoneistotyyppi Pintaala m 2 hinta arvio kk (koron osuus) arvio kk Hoito-

Lisätiedot

Lainaosuus. lukumäärä. Myyntihinta

Lainaosuus. lukumäärä. Myyntihinta Valitse sinulle sopivin maksutapa alla olevista vaihtoehdoista Tässä kohteessa on kaksi erilaista vaihtoehtoa maksaa kauppahinta. Voit valita vaihtoehdon, jossa on yhtiölaina tai vaihtoehdon, johon ei

Lisätiedot

Myyntihinta. Osakkeiden numerot. Osakkeiden luku

Myyntihinta. Osakkeiden numerot. Osakkeiden luku Asunto Oy Espoon Suurpellon Puistokatu D Ennakkomarkkinointihinnasto pvm 17.03.2016 Suurpellon Puistokatu 10, 02200 Espoo Voimassa toistaiseksi Asunto ~ / arvio A 1 1katutaso 3HKTtyötila 87,5 87,5 1-515

Lisätiedot

Asunto Oy Vantaan Kaneli

Asunto Oy Vantaan Kaneli Asunto Oy Vantaan Kaneli Ennakkomarkkinoinnin alustava MYYNTIHINTALUETTELO pvm 26.1.2015 Hinnat voimassa toistaiseksi Päivitetty Huoneisto tyyppi m2 myyntihinta lainaosuus velaton hinta velaton hinta 1.

Lisätiedot

Valurinkuja 2, 02650 Espoo 11.2.2009 YHTIÖLAINA

Valurinkuja 2, 02650 Espoo 11.2.2009 YHTIÖLAINA As. Oy Espoon Leppävaaran Torni MYYNTIHINNASTO Valurinkuja 2, 02650 Espoo 11.2.2009 Porras Huon. nro krs. A 22 2 3h+k+s 76,5 2 379-4 849 2471 37 065 86 485,00 123 550,00 247 100 3 230 34 837 A 23 2 2h+k+s

Lisätiedot

Kauppakirjan ja taloussuunnitelman liite

Kauppakirjan ja taloussuunnitelman liite HELSINGIN KAUPUNKI 1 / 5 Asunto Oy Helsingin Ruusunen Roihuvuorentie 36 00820 HELSINKI Kauppakirjan ja taloussuunnitelman liite Yleistä Asunto Oy Helsingin Ruusunen on vapaarahoitteinen Puolihitas-omistusasuntokohde.

Lisätiedot

KAUPPAKIRJAN JA TALOUSSUUNNITELMAN LIITE 14.2.2013/päivitetty 31.12.2013 1 (5)

KAUPPAKIRJAN JA TALOUSSUUNNITELMAN LIITE 14.2.2013/päivitetty 31.12.2013 1 (5) KAUPPAKIRJAN JA TALOUSSUUNNITELMAN LIITE 14.2.2013/päivitetty 31.12.2013 1 (5) Harjannetie 17, 00710 HELSINKI YLEISTÄ Asunto Oy Helsingin Vuollejokisimpukka on vapaarahoitteinen Hitas-omistusasuntokohde.

Lisätiedot

ASUNTO OY KUOPION TUULIKANNEL

ASUNTO OY KUOPION TUULIKANNEL Sivu 1 lainaosuus ENNAKKOMARKKINOINTIHINNASTO 28.1.2016 ENNAKKOMARKKINOINTI vuokratontin Huoneisto- Pinta- Myynti- Pitkäaik. Velaton arvioitu Osake- Osake Asunto Krs tyyppi ala hinta lainaosuus hinta lunastusosuus

Lisätiedot

Asunto Oy Vantaan Kaneli Tikkurilantie 35,01370 Vantaa Asunto Oy Vantaan Kaneli sijaitsee omalla tontilla.

Asunto Oy Vantaan Kaneli Tikkurilantie 35,01370 Vantaa Asunto Oy Vantaan Kaneli sijaitsee omalla tontilla. Asunto Oy Vantaan Kaneli Tikkurilantie 35,01370 Vantaa Asunto Oy Vantaan Kaneli sijaitsee omalla tontilla. MYYNTIHINTALUETTELO pvm 26.1.2015 Hinnat voimassa toistaiseksi Päivitetty 4.1.2016 Huoneisto tyyppi

Lisätiedot

Hoito- ja pääomavastike (vain koron osuus) yht. Pääomavastike. Hoitovastike. (korko ja lyhennys, arvio /kk)

Hoito- ja pääomavastike (vain koron osuus) yht. Pääomavastike. Hoitovastike. (korko ja lyhennys, arvio /kk) Asunto krs. Valitse sinulle sopivin maksutapa alla olevista vaihtoehdoista Tässä kohteessa on kaksi erilaista vaihtoehtoa maksaa kauppa. Voit valita vaihtoehdon, jossa on yhtiölaina tai vaihtoehdon, johon

Lisätiedot

Esitteen ja varaussopimuksen liite

Esitteen ja varaussopimuksen liite HELSINGIN KAUPUNKI 1 / 6 Asunto Oy Helsingin Picasso Malagankatu 6 00220 HELSINKI Esitteen ja varaussopimuksen liite Yleistä Asunto Oy Helsingin Picasso on vapaarahoitteinen Hitas-omistusasuntokohde. Kohde

Lisätiedot

Kerava, Sampola Kohdenumero h,k, parvi, 40,0 m² Kov Energialuokka B 2018 Mh ,00 Vh ,00

Kerava, Sampola Kohdenumero h,k, parvi, 40,0 m² Kov Energialuokka B 2018 Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Kerava, Sampola Kohdenumero 627695 2h,k, parvi, 40,0 m² Kov. 2019 Energialuokka B 2018 Mh. 86 420,00 Vh. 216 800,00 Kuparisepänkatu 1. As Oy Keravan Kuparilinna nyt myynnissä! Moderneja, ekologisia,

Lisätiedot

Osoite Laajavuorentie 6 Voimassa toistaiseksi Vantaa Päivitetty Hoito-,

Osoite Laajavuorentie 6 Voimassa toistaiseksi Vantaa Päivitetty Hoito-, sunto Oy Vantaan Neulansilmä Myyntihinnasto Osoite Laajavuorentie 6 Voimassa toistaiseksi 14.9.2018 01620 Vantaa Päivitetty 4.10.2018 Hoito+laaja kaista- pääomavastike Pinta-ala luku- Myynti- Laina- vastike

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 11. Valtuusto 26.01.2015 Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 11. Valtuusto 26.01.2015 Sivu 1 / 1 Valtuusto 26.01.2015 Sivu 1 / 1 5119/02.05.06/2014 Kaupunginhallitus 347 15.12.2014 11 Kaupungin omavelkaisen takauksen myöntäminen Kiinteistö Oy Espoon Suviniityn pysäköinnin lainalle Valmistelijat /

Lisätiedot

Esitteen ja varaussopimuksen liite

Esitteen ja varaussopimuksen liite HELSINGIN KAUPUNKI 1 / 6 Asunto Oy Helsingin Fregatti 26.4.2019 Koirasaarentie 50 00590 HELSINKI Esitteen ja varaussopimuksen liite Yleistä Asunto Oy Helsingin Fregatti on vapaarahoitteinen Hitas-omistusasuntokohde.

Lisätiedot

41,0 m². Kerrostalo, 2h,k. Kuparisepänkatu 1, Kerava, Sampola

41,0 m². Kerrostalo, 2h,k. Kuparisepänkatu 1, Kerava, Sampola Kuparisepänkatu 1, 41,0 m² Kohdenumero 627671 Kerrostalo, 2h,k As Oy Keravan Kuparilinna nyt myynnissä! Moderneja, ekologisia, kustannustehokkaita ja ennen kaikkea tyylikkäitä uusia koteja valmistuu Keravan

Lisätiedot

Esitteen ja varaussopimuksen liite

Esitteen ja varaussopimuksen liite HELSINGIN KAUPUNKI 1 / 6 Asunto Oy Helsingin Salsa Kuubankatu 3 00220 HELSINKI Esitteen ja varaussopimuksen liite Yleistä Asunto Oy Helsingin Salsa on vapaarahoitteinen Hitas-omistusasuntokohde. Tontille

Lisätiedot

Esitteen ja varaussopimuksen liite

Esitteen ja varaussopimuksen liite HELSINGIN KAUPUNKI 1 / 5 Asunto Oy Helsingin Sompasaarenlaituri Sompasaarenlaituri 4 00540 HELSINKI Esitteen ja varaussopimuksen liite Yleistä Asunto Oy Helsingin Sompasaarenlaituri on vapaarahoitteinen

Lisätiedot

Esitteen ja varaussopimuksen liite

Esitteen ja varaussopimuksen liite HELSINGIN KAUPUNKI 1 / 5 Asunto Oy Helsingin Malaga Malagankatu 8 00220 HELSINKI Esitteen ja varaussopimuksen liite Yleistä Asunto Oy Helsingin Malaga on vapaarahoitteinen Hitas-omistusasuntokohde. Tontille

Lisätiedot

Velaton hinta. Myyntihinta. Lainaosuus

Velaton hinta. Myyntihinta. Lainaosuus Asunto Oy Keravan Aleksinkaarre Ennakkomarkkinointihinnasto pvm 13.04.2017 Kauppakaari 12 B, 04200 Kerava Voimassa toistaiseksi Asunto Myynti A 1 I 1h+kt 31,5 1-315 315 53 210 113 250 166 460 126,00 236,25

Lisätiedot

Voimassa toistaiseksi. Osakkeiden numerot. Myyntihinta. Lainaosuus. luku

Voimassa toistaiseksi. Osakkeiden numerot. Myyntihinta. Lainaosuus. luku Asunto Oy Helsingin Emmy Myyntihinnasto pvm 14.08.2012 Osoite Mechelininkatu 3 Voimassa toistaiseksi krs. Huoneisto tyyppi Asunto Pintaala Ominaisuudet Kokonais Lainaosuus Osuus tontin lunastushinnasta

Lisätiedot

Esitteen ja varaussopimuksen liite

Esitteen ja varaussopimuksen liite HELSINGIN KAUPUNKI 1 / 6 Asunto Oy Helsingin Azorienkuja 26.9.2019 Azorienkuja 3 00220 HELSINKI Esitteen ja varaussopimuksen liite Yleistä Asunto Oy Helsingin Azorienkuja on vapaarahoitteinen Hitas-omistusasuntokohde.

Lisätiedot

Päivitetty 07.09.2012. Osak keiden. Myynti hinta. lkm 237 153 373,00 357 870,00 511 243,00 82,0 2110-2429 320 207 086,00 483 200,00 690 286,00

Päivitetty 07.09.2012. Osak keiden. Myynti hinta. lkm 237 153 373,00 357 870,00 511 243,00 82,0 2110-2429 320 207 086,00 483 200,00 690 286,00 Päivitetty 07.09.2012 Asunto Oy Helsingin Töölön Oscar RS-myyntihinnasto 26.05.2011 Pohjoinen Rautatienkatu 31, 00100 Helsinki Voimassa toistaiseksi Asu nto krs. Huoneis to tyyppi Ominaisuudet Pintaala

Lisätiedot

Nokia, Keskusta Kohdenumero h,k,s, 65,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,65 Vh ,00 Tontin lunastushinta ,00

Nokia, Keskusta Kohdenumero h,k,s, 65,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,65 Vh ,00 Tontin lunastushinta ,00 Kerrostalo Nokia, Keskusta Kohdenumero 607569 3h,k,s, 65,0 m² Kov. 2019 Energialuokka C Mh. 66 408,65 Vh. 221 500,00 Tontin lunastushinta 21 255,00 Kauppakatu 8. Uusi, upea kerrostalo Nokian keskustaan!

Lisätiedot

Rakennuksessa on 8 asuinkerrosta, kaksi ylintä kerrosta rakennetaan vajaina ja vedetään sisään julkisivulinjasta. Asuntoja on yhteensä 53 kpl.

Rakennuksessa on 8 asuinkerrosta, kaksi ylintä kerrosta rakennetaan vajaina ja vedetään sisään julkisivulinjasta. Asuntoja on yhteensä 53 kpl. 1 (7) Asunto Oy Helsingin RIO Rionkatu14, 00220 HELSINKI ALUSTAVAT TIEDOT YLEISTÄ Asunto Oy Helsingin Rio on vapaarahoitteinen Hitas-omistusasuntokohde. Rion asuntojen ostajat valitaan hakuaikana hakemuksen

Lisätiedot

ASUNTO OY SULKULAN JASPI, JYVÄSKYLÄ Ryytipolku Jyväskylä lainaosuus MYYNTIHINNASTO MUUTOKSET MAHDOLLISIA

ASUNTO OY SULKULAN JASPI, JYVÄSKYLÄ Ryytipolku Jyväskylä lainaosuus MYYNTIHINNASTO MUUTOKSET MAHDOLLISIA Ryytipolku 2 40520 Jyväskylä lainaosuus MYYNTIHINNASTO 1.9.2015 vuokratontin Huoneisto- Pinta- Myynti- Pitkäaik. Velaton arvioitu Osake- Osake Asunto Krs tyyppi ala hinta lainaosuus hinta lunastusosuus

Lisätiedot

ASUNTO OY TURUN PAAPUURI Eerik Pommerilaisen ranta 20, 20810 Turku

ASUNTO OY TURUN PAAPUURI Eerik Pommerilaisen ranta 20, 20810 Turku ASUNTO OY TURUN PAAPUURI Eerik Pommerilaisen ranta 20, 20810 Turku HINNASTO 29.1.2015/Päivitetty 10.8.2015 MYYNTI HINTA LAINA OSUUS VELATON HINTA TONTTI VELKA VELATON HINTA + TONTTIVELKA HOITO RAHOITUS

Lisätiedot

Vantaa, Kivistö Kohdenumero h+kt+ranskalainen parveke, 22,5 m² Kov Energialuokka C Mh ,04 Vh ,00

Vantaa, Kivistö Kohdenumero h+kt+ranskalainen parveke, 22,5 m² Kov Energialuokka C Mh ,04 Vh ,00 Kerrostalo Vantaa, Kivistö Kohdenumero 605103 1h+kt+ranskalainen parveke, 22,5 m² Kov. 2018 Energialuokka C Mh. 57 565,04 Vh. 148 500,00 Spinellikuja 5. Tehokasneliöinen 4. kerroksen pikkukoti valmistumassa

Lisätiedot

Alennettu tontin. 2h+kt+s+ viherhuone+ parvi 85,0 0 85,0 15707-16695 989 224 450 494 500 718 950 107 357 331,50 1 493,39 455,18 2 280,07

Alennettu tontin. 2h+kt+s+ viherhuone+ parvi 85,0 0 85,0 15707-16695 989 224 450 494 500 718 950 107 357 331,50 1 493,39 455,18 2 280,07 A 4 Asunto Asunto Oy Helsingin Emmy Myyntihinnasto pvm 16.01.2014 Osoite Mechelininkatu 3 00100 Helsinki Voimassa toistaiseksi päivitys 13.08.2015 Osuus Kokonais Alennettu Alennettu tontin Huoneisto Pintaala

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 54. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 54. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1 Kaupunginhallitus 13.02.2017 Sivu 1 / 1 732/2017 02.05.05 54 Suurpellon jätehuolto Oy:n osakkeiden merkintä Valmistelijat / lisätiedot: Kim Jarner, puh. 040 738 5830 Eva Elston-Hämäläinen, puh. 043 825

Lisätiedot

Hoito- ja pääomavastike (vain koron osuus) yhteensä. Pääomavastike. Hoitovastike. (korko ja lyhennys, arvio /kk)

Hoito- ja pääomavastike (vain koron osuus) yhteensä. Pääomavastike. Hoitovastike. (korko ja lyhennys, arvio /kk) Valitse sinulle sopivin maksutapa alla olevista vaihtoehdoista Tässä kohteessa on kaksi erilaista vaihtoehtoa maksaa kauppa. Voit valita vaihtoehdon, jossa on yhtiölaina tai vaihtoehdon, johon ei oteta

Lisätiedot

Asunto Oy Turun Fabriikin Fauna Vaunukatu 7, Turku Arvioitu valmistumisaika

Asunto Oy Turun Fabriikin Fauna Vaunukatu 7, Turku Arvioitu valmistumisaika Rakennusaikainen hinnasto 8.2.2018 Hinnat voimassa toistaiseksi YIT Rakennus Oy, Asuntomyynti Lemminkäisenkatu 59, 20520 Turku p. 020 433 7007, www.yitkoti.fi Hinnat euroina Asunto Oy Turun Fabriikin Fauna

Lisätiedot

ASUNTO OY SULKULAN HUVITUS, JYVÄSKYLÄ Ryytipolku 6 40520 Jyväskylä lainaosuus MYYNTIHINNASTO 22.4.2014 MUUTOKSET MAHDOLLISIA

ASUNTO OY SULKULAN HUVITUS, JYVÄSKYLÄ Ryytipolku 6 40520 Jyväskylä lainaosuus MYYNTIHINNASTO 22.4.2014 MUUTOKSET MAHDOLLISIA Ryytipolku 6 40520 Jyväskylä lainaosuus MYYNTIHINNASTO 22.4.2014 vuokratontin Huoneisto- Pinta- Myynti- Pitkäaik. Velaton arvioitu Osake- Osake Asunto Krs tyyppi ala hinta lainaosuus hinta lunastusosuus

Lisätiedot

ESITTEEN JA VARAUSSOPIMUKSEN LIITE (6) ALUSTAVAT TIEDOT

ESITTEEN JA VARAUSSOPIMUKSEN LIITE (6) ALUSTAVAT TIEDOT ESITTEEN JA VARAUSSOPIMUKSEN LIITE 17.4.2014 1(6) YLEISTÄ Asunto Oy Helsingin Lorentzinpuisto on vapaarahoitteinen Hitas-omistuskohde. Kolmeen viisikerroksiseen hissilliseen pistetaloon tulee 57 asuntoa.

Lisätiedot

PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri

PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri YHTIÖJÄRJESTYS: Asunto Oy Mäkikyläntornit, Kuusankoski 05.10.2015 09:39:26 1(5) PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri Yhtiöjärjestys päivältä 05.10.2015 Toiminimi: Asunto Oy Mäkikyläntornit, Kuusankoski

Lisätiedot

Jyväskylä, Keskusta Kohdenumero h+kt,kh,rp, 26,5 m² Kov Energialuokka C Mh ,00 Vh ,00 Tontin lunastushinta ,67

Jyväskylä, Keskusta Kohdenumero h+kt,kh,rp, 26,5 m² Kov Energialuokka C Mh ,00 Vh ,00 Tontin lunastushinta ,67 Kerrostalo Jyväskylä, Keskusta Kohdenumero 607320 1h+kt,kh,rp, 26,5 m² Kov. 2018 Energialuokka C Mh. 56 500,00 Vh. 139 000,00 Tontin lunastushinta 18 972,67 Hämeenkatu 5. Tehokas pikkukoti rakentuu kulttuurihistoriallisesti

Lisätiedot

Esitteen ja varaussopimuksen liite

Esitteen ja varaussopimuksen liite HELSINGIN KAUPUNKI 1 / 5 Asunto Oy Helsingin Myllypiha Valssimyllykatu 6 00920 HELSINKI Esitteen ja varaussopimuksen liite Yleistä Asunto Oy Helsingin Myllypiha on vapaarahoitteinen Puolihitas-omistusasuntokohde.

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 29

Espoon kaupunki Pöytäkirja 29 09.03.2015 Sivu 1 / 1 995/02.07.00/2015 29 Tontin määräosan myynti ja yleisen alueen vuokraus Tapiolasta Kiinteistö Oy Jousenpuiston Pysäköinti -yhtiölle pysäköintilaitoksen rakentamista varten, korttelin

Lisätiedot

Osuus tontin lunastushinnasta

Osuus tontin lunastushinnasta Asunto Oy Helsingin REDIn Majakka / T2 Ennakkomarkkinointihinnasto pv7.05.2016 Osoite: Kalasatamankatu 9, 00580 Helsinki Voimassa toistaiseksi Päivitetty 26.8.2016 Huoneisto Kerros pääomaperuste pääoma

Lisätiedot

Asumisoikeusyhdistys Suomen Omakoti

Asumisoikeusyhdistys Suomen Omakoti Asumisoikeusyhdistys Suomen Omakoti Liite Helsingin Alppikylän Säkkikatu 4 kohde-esitteeseen 11.4.2014 Yleistä Tontti Asemakaava Yhteiskäyttöiset tilat Autopaikat Polkupyöräpaikat Lämmitys Säkkikatu 4

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 12. Valtuusto 26.01.2015 Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 12. Valtuusto 26.01.2015 Sivu 1 / 1 Valtuusto 26.01.2015 Sivu 1 / 1 5118/02.05.06/2014 Kaupunginhallitus 348 15.12.2014 12 Kaupungin omavelkaisen takauksen myöntäminen Kiinteistö Oy Jousenpuiston pysäköinnin lainalle Valmistelijat / lisätiedot:

Lisätiedot

ASUNTO-OY REVONTULENTIE 4 1 (5) Yhtiökokouksen 10.11.2016 hyväksymä versio HOITOMENOJEN TALOUSARVIO AJALLE 1.7.2016-30.6.2017 ================================================== KIINTEISTÖN TUOTOT Hoitovastikkeet

Lisätiedot

m 2 Osakkeiden numerot Velaton hinta Myyntihinta Lainaosuus

m 2 Osakkeiden numerot Velaton hinta Myyntihinta Lainaosuus Myyntihinnasto Voiassa toistaiseksi sunto Oy Espoon Piruetti Osoite Runoratsunkatu 3, 0600 Espoo Päivitetty 6.09.018 Huoneisto Huoneistotyyppi Pintaala hinta arvio kk Pääoavastike (koron osuus) arvio kk

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 126. 126 Espoon keskuksessa sijaitsevan asuntotontin vuokraaminen Rakennustoimisto Pohjola Oy:lle, korttelin 40383 tontti 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 126. 126 Espoon keskuksessa sijaitsevan asuntotontin vuokraaminen Rakennustoimisto Pohjola Oy:lle, korttelin 40383 tontti 1 03.12.2012 Sivu 1 / 1 4730/02.07.00/2012 126 Espoon keskuksessa sijaitsevan asuntotontin vuokraaminen Rakennustoimisto Pohjola Oy:lle, korttelin 40383 tontti 1 Valmistelijat / lisätiedot: Tiitinen Anu,

Lisätiedot

Asumisoikeusyhdistys Suomen Omakoti

Asumisoikeusyhdistys Suomen Omakoti Asumisoikeusyhdistys Suomen Omakoti Liite Helsingin Alppikylän Laukkukuja 6 kohde-esitteeseen 21.3.2013 Yleistä Tontti Asemakaava Yhteiskäyttöiset tilat Autopaikat Polkupyöräpaikat Lämmitys Laukkukuja

Lisätiedot

Mellunkylä 47298/1. Heka Mellunkylä Vuokkiniemenkatu. Sijainti. Tontti. Asemakaava. Poikkeamispäätös. Ratkaisu HANKESELOSTUS 1 (11) 21.03.

Mellunkylä 47298/1. Heka Mellunkylä Vuokkiniemenkatu. Sijainti. Tontti. Asemakaava. Poikkeamispäätös. Ratkaisu HANKESELOSTUS 1 (11) 21.03. HANKESELOSTUS 1 (11) Heka Mellunkylä Vuokkiniemenkatu 21.03.2014 Mellunkylä 47298/1 Heka Mellunkylä Vuokkiniemenkatu Sijainti Tontti 47298 / 1 Vuokkiniemenkatu, Mellunkylä 00920 Helsinki Tontti on Kontulantien,

Lisätiedot

PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri

PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri YHTIÖJÄRJESTYS: Asunto Oy Porvoon Puolukkapolku 2 - Bostads Ab Lingonstigen 2 i 15.10.2015 11:28:32 1(5) PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri Yhtiöjärjestys päivältä 15.10.2015 Toiminimi: Asunto

Lisätiedot

ASUNTOYHTIÖN TALOUSSUUNNITELMA

ASUNTOYHTIÖN TALOUSSUUNNITELMA RS -järjestelmä Asunto-osakeyhtiö Asunto Oy Kirkkonummen Ratapiha (y-tunnus 2780331-3) Perustajaosakas Rakennuskartio Oy (y-tunnus 0189229-0) Rakentaja (pääurakoitsija) Rakennuskartio Oy (y-tunnus 0189229-0)

Lisätiedot

Kerava, Alikerava Kohdenumero h,kt,s, 55,5 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,00 Vh ,00

Kerava, Alikerava Kohdenumero h,kt,s, 55,5 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Kerava, Alikerava Kohdenumero 627016 2h,kt,s, 55,5 m² Kov. 2018 Energialuokka C 2013 Mh. 68 300,00 Vh. 216 500,00 Santaniitynkatu 19. Makua asumiseen! Uudessa As Oy Keravan Korianterissa huolella

Lisätiedot

1 Yhtiön toiminimi on Asunto Oy Lakeuden Helmi, Tyrnävä.

1 Yhtiön toiminimi on Asunto Oy Lakeuden Helmi, Tyrnävä. Sivu: 1(5) Kysytty 01-09-2014. Voimassa 28-08-2014 lähtien Asunto Oy Lakeuden Helmi, Tyrnävä Yhtiöjärjestys 1 Yhtiön toiminimi on Asunto Oy Lakeuden Helmi, Tyrnävä. 2 Yhtiön kotipaikka on Tyrnävä. 3 Yhtiön

Lisätiedot

Kruunuvuorenrannan alueen suunnitelmiin mm. siltasuunnitelmaan voi tutustua tarkemmin osoitteessa www.kruunuvuorenranta.info.

Kruunuvuorenrannan alueen suunnitelmiin mm. siltasuunnitelmaan voi tutustua tarkemmin osoitteessa www.kruunuvuorenranta.info. KAUPPAKIRJAN JA TALOUSSUUNNITELMAN LIITE 15.12.2014 1(6) YLEISTÄ Asunto Oy Helsingin Lorentzinpuisto on vapaarahoitteinen Hitas-omistuskohde. Kolmeen viisikerroksiseen hissilliseen taloon tulee yhteensä

Lisätiedot

Mellunkylä 47295/1. Sijainti. Tontti. Asemakaava. Poikkeamispäätös. Ratkaisu HANKESELOSTUS 1 (11) Helsingin Asumisoikeus Oy / Vienanpuisto 21.03.

Mellunkylä 47295/1. Sijainti. Tontti. Asemakaava. Poikkeamispäätös. Ratkaisu HANKESELOSTUS 1 (11) Helsingin Asumisoikeus Oy / Vienanpuisto 21.03. HANKESELOSTUS 1 (11) Helsingin Asumisoikeus Oy / Vienanpuisto 21.03.2014 Mellunkylä 47295/1 Helsingin Asumisoikeus Oy / Vienanpuisto Sijainti Tontti 47295 / 1 Vienankatu, Mellunkylä 00920 Helsinki Tontti

Lisätiedot

Kerava, Kaleva Kohdenumero h,k,s, 72,5 m² Kov Energialuokka E 2007 Mh ,00 Vh ,00

Kerava, Kaleva Kohdenumero h,k,s, 72,5 m² Kov Energialuokka E 2007 Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Kerava, Kaleva Kohdenumero 631137 3h,k,s, 72,5 m² Kov. 2006 Energialuokka E 2007 Mh. 218 000,00 Vh. 218 000,00 Kisapolku 1. Heti vapaa kolmio joka on lähes uudenveroisessa kunnossa! Yhden alkuperäisasukkaan

Lisätiedot

SUURPELLON NOBILE. Piilipuuntie 27 A - B, 02250 Espoo. Taiteilijan näkemys. Havainnekuva suunnitelmasta

SUURPELLON NOBILE. Piilipuuntie 27 A - B, 02250 Espoo. Taiteilijan näkemys. Havainnekuva suunnitelmasta SUURPELLON NOBILE Piilipuuntie 27 A - B, 02250 Espoo Taiteilijan näkemys Havainnekuva suunnitelmasta Espoon Suurpelto on uusi, rakenteilla oleva noin 9.000 asukkaalle suunniteltu kaupunginosa lähellä kaikkea

Lisätiedot

PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri

PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri YHTIÖJÄRJESTYS: Asunto Oy Pornaisten Pähkinälaakso 03.12.2016 14:55:13 1(5) PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri Yhtiöjärjestys päivältä 03.12.2016 Toiminimi: Asunto Oy Pornaisten Pähkinälaakso

Lisätiedot

MYYDÄÄN ASUINKERROSTALOT TAMPERE KALKKU

MYYDÄÄN ASUINKERROSTALOT TAMPERE KALKKU MYYDÄÄN ASUINKERROSTALOT TAMPERE KALKKU Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi KIINTEISTÖN SIJAINTI Kohde sijaitsee Kalkussa,

Lisätiedot

ASUNTO OY LINNANKATU 8 YHTIÖJÄRJESTYS

ASUNTO OY LINNANKATU 8 YHTIÖJÄRJESTYS ASUNTO OY LINNANKATU 8 YHTIÖJÄRJESTYS ASUNTO OY LINNANKATU 8 nimisen asunto-osakeyhtiön yhtiöjärjestys 1 Yhtiön toiminimi on Asunto Oy Linnankatu 8 ja sen toimialana on omistaa ja hallita tonttia nro 5

Lisätiedot

ASUNTO-OSAKEYHTIÖ AHTOLA YHTIÖJÄRJESTYS. ASUNTO-OY AHTOLA 1 (6) Kaupparekisterin rekisteröimä Toiminimi

ASUNTO-OSAKEYHTIÖ AHTOLA YHTIÖJÄRJESTYS. ASUNTO-OY AHTOLA 1 (6) Kaupparekisterin rekisteröimä Toiminimi ASUNTO-OY AHTOLA 1 (6) ASUNTO-OSAKEYHTIÖ AHTOLA YHTIÖJÄRJESTYS 1 Toiminimi Yhtiön toiminimi on Asunto-Oy Ahtola ja kotipaikka Helsingin kaupunki. 2 Toimiala Yhtiön toimialana on omistaa ja hallita tonttia

Lisätiedot

4 Osakepääoma Yhtiön osakepääoma on kaksituhattaviisisataa euroa (2500,00) ja osakkeiden lukumäärä 31 688 osaketta.

4 Osakepääoma Yhtiön osakepääoma on kaksituhattaviisisataa euroa (2500,00) ja osakkeiden lukumäärä 31 688 osaketta. As Oy Helsingin Gunillankartano Yhtiöjärjestys 1 Yhtiön toiminimi on As Oy Helsingin Gunillankartano 2 Yhtiön kotipaikka on Helsinki. 3 Yhtiön toimialana on vuokraoikeuden nojalla hallita Helsingin kaupungissa

Lisätiedot

PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri

PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri YHTIÖJÄRJESTYS: Asunto Oy Rovaniemen Salmenperä 5 07.01.2015 18:43:52 1(5) PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri Yhtiöjärjestys päivältä 07.01.2015 Toiminimi: Asunto Oy Rovaniemen Salmenperä 5

Lisätiedot

Ylivieska Kohdenumero h,k,s, 69,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,56 Vh ,00

Ylivieska Kohdenumero h,k,s, 69,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,56 Vh ,00 Kerrostalo Ylivieska Kohdenumero 680141 3h,k,s, 69,0 m² Kov. 2014 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 87 851,56 Vh. 195 270,00 Savisilta 8. Huom! rahoitusvastike laskee: 1.7.2017 alkaen 690,00 euroa/kk. Etsitkö

Lisätiedot

Rovaniemi, Keskusta Kohdenumero h,kk,s,p/toimisto, 55,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,00 Vh ,00

Rovaniemi, Keskusta Kohdenumero h,kk,s,p/toimisto, 55,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Rovaniemi, Keskusta Kohdenumero 566819 2h,kk,s,p/toimisto, 55,0 m² Kov. 2017 Energialuokka C Mh. 59 700,00 Vh. 199 000,00 Valtakatu 19. Valsa nousee aivan Rovaniemen ytimeen, Valistustalon paikalle.

Lisätiedot

SKANSKA TALONRAKENNUS OY LUMINARY osoite: Itsenäisyydenkatu 3, Tampere

SKANSKA TALONRAKENNUS OY LUMINARY osoite: Itsenäisyydenkatu 3, Tampere osoite: Itsenäisyydenkatu 3, 33100 Tampere sivu 1(5) As. Oy Tampereen LuminaryI A A001 3 2h+k 44,5 1-2 440 2 440 73 200 170 800 244 000 169,10 128,10 297,20 857,90 1 027,00 A A002 3 2h+kt+s 51,0 2 441-5

Lisätiedot

Janakkala, Turenki, Keskusta Kohdenumero h,kt,parv, 33,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,64 Vh ,50

Janakkala, Turenki, Keskusta Kohdenumero h,kt,parv, 33,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,64 Vh ,50 Kerrostalo Janakkala, Turenki, Keskusta Kohdenumero 579046 1h,kt,parv, 33,0 m² Kov. 2018 Energialuokka C Mh. 44 159,64 Vh. 102 910,50 Tohvelantie 10. RAKENTAMINEN ALOITETTU! As Oy Janakkalan Torinkulma

Lisätiedot

Kerrostalo Kuopio, Pihlajalaakso Kohdenumero Poukamankatu 23.

Kerrostalo Kuopio, Pihlajalaakso Kohdenumero Poukamankatu 23. Kerrostalo Kuopio, Pihlajalaakso Kohdenumero 594915 3h, kt, s (2-3h+kt+s yhtiöjärjestyksen mukaan), 63,0 m² Kov. 2017 Energialuokka C Mh. 55 950,00 Vh. 191 400,00 Poukamankatu 23. Juuri valmistuneessa

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Kiinteistö Oy Olarinluoma 15 -nimisen yhtiön myynti Oy Sports Car Center Ab:lle (Kh-asia)

Espoon kaupunki Pöytäkirja Kiinteistö Oy Olarinluoma 15 -nimisen yhtiön myynti Oy Sports Car Center Ab:lle (Kh-asia) 19.10.2015 Sivu 1 / 1 3975/02.07.00/2015 96 Kiinteistö Oy Olarinluoma 15 -nimisen yhtiön myynti Oy Sports Car Center Ab:lle (Kh-asia) Valmistelijat / lisätiedot: Katja Hakala, puh. 046 877 2956 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Liiketontin myynti Niipperistä Sjaelso Finland Oy:lle, kortteli tontti 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja Liiketontin myynti Niipperistä Sjaelso Finland Oy:lle, kortteli tontti 1 10.03.2014 Sivu 1 / 1 5071/02.07.00/2011 28 Liiketontin myynti Niipperistä Sjaelso Finland Oy:lle, kortteli 81130 tontti 1 Valmistelijat / lisätiedot: Katja Hakala, puh. 046 877 2956 etunimi.k.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

TIETOJA HUONEISTOSTA TIETOJA AUTOPAIKASTA TIEDOT KIINTEISTÖSTÄ JA TALOYHTIÖSTÄ

TIETOJA HUONEISTOSTA TIETOJA AUTOPAIKASTA TIEDOT KIINTEISTÖSTÄ JA TALOYHTIÖSTÄ 12.9.18 1 TIETOJA HUONEISTOSTA Osoite: Höyrymyllyntie 8 A 32, 90520 Oulu Kaupunki/Kunta: Oulu Kaupungin/Kunnanosa: Toppilansalmi Talotyyppi: Kerrostalo Huoneet: 3h(2mh+oh) +kk+kh/wc+s+vh+et+lasit. parv

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 124. Kaupunginhallitus 30.03.2015 Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 124. Kaupunginhallitus 30.03.2015 Sivu 1 / 1 Kaupunginhallitus 30.03.2015 Sivu 1 / 1 2712/02.07.00/2014 124 Niittykummun metrokeskuksen pysäköintiyhtiön perustaminen Valmistelijat / lisätiedot: Eva Elston-Hämäläinen, puh. 043 825 6073 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

eportti - Yhtiöjärjestys

eportti - Yhtiöjärjestys Sivu 1/5 PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri Yhtiöjärjestys päivältä 27.06.1997 Toiminimi: Asunto Oy Töölö-Hesperia Yritys- ja yhteisötunnus: 0200373-1 Kaupparekisterinumero: 75.920 Voimassaoloaika:

Lisätiedot

Autopaikat asunto-osakeyhtiön yhtiöjärjestyksessä ja muita huomioitavia seikkoja yhtiöjärjestystä laadittaessa

Autopaikat asunto-osakeyhtiön yhtiöjärjestyksessä ja muita huomioitavia seikkoja yhtiöjärjestystä laadittaessa Autopaikat asunto-osakeyhtiön yhtiöjärjestyksessä ja muita huomioitavia seikkoja yhtiöjärjestystä laadittaessa Jouko Koitto johtava lakimies 24.11.2017 Pysäköinnin järjestelyt asuntoosakeyhtiöissä autopaikka

Lisätiedot

Kuopio, Saaristokaupunki Kohdenumero h, kt, 32,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Kuopio, Saaristokaupunki Kohdenumero h, kt, 32,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Kuopio, Saaristokaupunki Kohdenumero 595791 2h, kt, 32,0 m² Kov. 2018 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 38 370,00 Vh. 127 900,00 Keilanrinteenkatu 5. Asunto Oy Kuopion Keilantori. Rakentaja Pohjola

Lisätiedot

GUMBÖLE GOLF OY OSAKEANTIESITE I/2014

GUMBÖLE GOLF OY OSAKEANTIESITE I/2014 1 GUMBÖLE GOLF OY OSAKEANTIESITE I/2014 (Yhtiökokouksen valtuutus ja hallituksen päätös 17.12.2013) Antipäätös O007, 4.2.2014 II D-lajin osake YLEISTÄ TAUSTAA Gumböle Golf Oy:n yhtiökokous teki 27.11.2013

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 73. 73 Kerrostalotontin määräosan myynti Tapiolasta VVO Kodit Oy:lle, korttelin 12220 tontti 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 73. 73 Kerrostalotontin määräosan myynti Tapiolasta VVO Kodit Oy:lle, korttelin 12220 tontti 1 31.08.2015 Sivu 1 / 1 2478/02.07.00/2015 73 Kerrostalotontin määräosan myynti Tapiolasta VVO Kodit Oy:lle, korttelin 12220 tontti 1 Valmistelijat / lisätiedot: Laura Schrey, puh. 040 536 1739 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot