LUONNOSTAAN VAARATTOMAT LÄHETTIMET MYRKYLLISTEN KAASUJEN JA HAPEN VALVONTAAN

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LUONNOSTAAN VAARATTOMAT LÄHETTIMET MYRKYLLISTEN KAASUJEN JA HAPEN VALVONTAAN"

Transkriptio

1 LUONNOSTAAN VAARATTOMAT LÄHETTIMET MYRKYLLISTEN KAASUJEN JA HAPEN VALVONTAAN KAASUNMITTAUS HENKILÖNSUOJAINTEKNOLOGIA SUKELLUSLAITTEET JÄRJESTELMÄTEKNOLOGIA HUOLTOPALVELU

2 DRÄGER POLYTRON 7000 LUONNOSTAAN VAARATTOMAT LÄHETTIMET Uusi Polytron-sukupolvi perustuu modulaariseen konseptiin, joka tarjoaa yhtenäisen ratkaisun kaikkiin kaasujen valvontaan liittyviin haasteisiin. TÄLLAISTA JOUSTAVUUTTA EI OLE ENNEN NÄHTY. MYRKYLLISTEN KAASUJEN JA HAPEN MITTAUKSEEN TARVITSET VAIN YHDEN MITTARIN, JOKA ON HELPOSTI SOVITETTAVISSA SEKÄ TÄMÄN PÄIVÄN ETTÄ TULEVAISUUDEN TARPEISIIN. Dräger Polytron 7000 Luonnostaan vaaraton toksisten kaasujen ja hapen ilmaisin Dräger Polytron 7000 edustaa ko. mittarien uutta sukupolvea. Asiakaskunnan tarpeista lähtevän tuotekehitystyön tavoitteena oli erilaisiin vaatimuksiin ja vaihteleviin olosuhteisiin soveltuva yksinkertainen, modulaarinen järjestelmä. Dräger Polytron 7000 on erittäin helppo asentaa ja räätälöidä sekä nykyisiä että tulevia käyttötarpeita vastaavaksi. Kehittämällä modulaarisen konseptin Dräger Safety siirsi valinnanmahdollisuuden asiakkaalle. Erilaisista moduulivaihtoehdoista jokainen pystyy rakentamaan juuri omiin tarpeisiinsa sopivan Dräger Polytron järjestelmän. Valittavissa on erilaisia kenttäväyliä ja ohjelmaominaisuuksia samoin kuin pumppu-, rele- ja etäanturimoduuleja. Näistä jokainen on milloin tahansa* liitettävissä järjestelmään. Käyttäjä navigoi helposti vain kolmea näppäintä käyttäen Dräger Polytron 7000:n ohjelman eri toiminnoissa. Suureen grafiikkanäyttöön tekstinä ja erilaisina ikoneina tulevat ilmoitukset auttavat käyttäjää mm. kaasunilmaisimen vianmäärityksessä. Dräger Polytron 7000 on HART-yhteensopiva. HART-kenttäväylä mahdollistaa ma -viestin kanssa samanaikaisen, digitaalisen aikakriittisen mittausviestin välityksen. Huoltotyöt voidaan suorittaa samanaikaisesti kaksisuuntaisen digitaalisen tiedonsiirron avulla.

3 S Tehtaan johtaja kaasunvalvonnan vaatimuksista: Haluamme yhden yhtenäisen kaasunilmaisinjärjestelmän tehtaan kaikkiin valvontapisteisiin. ratkaisu Dräger Safety on suunnitellut modulaarisen järjestelmän, jossa yksi lähetin riittää sekä nykyisiin että tulevaisuudessa esiin tuleviin käyttötarpeisiin.

4 DRÄGER POLYTRON 7000 LUONNOSTAAN VAARATTOMAT LÄHETTIMET Moduuleista koostuva rakennustapa antaa vapauden suunnitella olemassa oleviin tarpeisiin ja olosuhteisiin sopivan kaasunvalvontajärjestelmän. Erilaiset laitesovellukset vaativat omat erityiset ohjelmatoimintonsa. Dräger Safetyn kehittämien optionaalisten lisätoimintojen avulla lähetin voidaan varustaa kulloiseenkin tehtävään sopivaksi. Anturin itsetestaustoiminto, tarvitaan SIL 2 -tason saavuttamiseksi. Jatkuva patentoitu anturitesti varmistaa kaasunvalvontajärjestelmän luotettavuuden. Anturin vianmääritystoiminto arvioi anturin terveyden ikonilla Good, OK tai Replace Soon. Turhat käyttökatkokset voidaan välttää ennakkoon tulevan anturin end of life -ilmoituksen ansiosta. Ohjelmatoiminnot sisältävät dataloggerin, tapahtumaloggerin ja 15 min. on-linepitoisuusgrafiikan. Tiedot voidaan siirtää PC:lle GasVision-ohjelmalla tapahtuvaa arviointia varten.

5 S Systeeminsuunnittelija tilavaatimuksista: Pieni ja kompakti Dräger Polytron 7000 on helppo asentaa ahtaisiinkin tiloihin. Käyttöympäristöissä, joissa kaasulähteen lähelle on vaikea päästä, Dräger Polytron 7000 voidaan varustaa sisäänasennetulla pumpulla.* Integroidulla pumpulla varustettu mittari ei tarvitse lisätilaa. Lisäetuna ovat alhaisemmat johdotuskustannukset. Lisävarusteisin hälytysrelemoduulein varustettu lähetin toimii itsenäisenä yksikkönä* mahdollistaen hälyttimien asennuksen mittauspisteeseen ilman keskuslaitteeseen vedettäviä viestikaapeleita ja hälyttimien tarvitsemia virtajohtoja. Dräger Polytron 7000 voidaan varustaa etäanturimoduulein käyttökohteissa, joissa anturi on asennettava erilleen lähettimestä. Etäanturin etäisyys lähettimestä voi olla jopa 30 metriä. Putkiasennussarja mahdollistaa lähettimen suoran asennuksen putkeen tai kanavaan tapauksissa, joissa kaasupitoisuus on mitattava suoraan putken sisältä. Dräger Polytron 7000 on PDA m515-exkämmenmikron kanssa yhteensopiva. PDA:ta voidaan käyttää lähettimen konfigurointiin, pitoisuusarvojen siirtoon PC:lle ja konfiguroinnin kopiointiin toiselle lähettimelle ( kloonaus ). Kaikki mainitut toiminnot ja tarvikkeet sopivat sekä näytöllisille että ilman näyttöä oleville lähettimille. Dräger Polytron 7000: varustettu sisäänasennetulla pumpulla* Dräger Polytron 7000: integroiduin relemoduulein*

6 DRÄGER POLYTRON 7000 DRÄGER POLYTRON 3000 LUONNOSTAAN VAARATTOMAT LÄHETTIMET Innovatiivinen kaksikomponenttiasennus maksimoi säästöt asennuskustannuksista. ASENNUS JA KÄYTTÖÖNOTTO TAPAHTUVAT YLEENSÄ ERI AIKOINA JA ERI IHMISTEN TOIMESTA. HERKÄT MITTALAITEKOMPONENTIT OVAT TÄLLÖIN AINA VAARASSA VAURIOITUA. DRÄGER SAFETY TARJOAA RATKAISUN: HELPOSTI ASENNETTAVAN, KAHDESTA KOMPONENTISTA KOOSTUVAN JÄRJESTELMÄN. Saksalaisen jätevesilaitoksen johtaja: Tarvitsemme lähettimen, joka kestää kovissa, kosteissa ja likaisissa olosuhteissa. Polytron-telakointiasema voidaan asentaa etukäteen, johdottaa ja varustaa sadesuojalla. Kun sitten ollaan valmiita laitteen käyttöönottoon, Dräger Polytron 7000 työnnetään telakointiasemaan ja kiinnitetään paikoilleen telakointiasemassa olevan pikalukitusmekanismin avulla. Elektronisessa suunnittelussa käytetyn edistyksellisen teknologian ansiosta Dräger Safetyn lähettimillä on paras mahdollinen RFI-suojaus. Uuden sukupolven laitteiden modulaarisen rakenteen ansiosta asiakas voi luottaa siihen, että järjestelmää on helppo kehittää myös tulevaisuuden tarpeisiin. ratkaisu Edistyksellisen teknologian käyttö elektroniikan suunnittelussa toi mukanaan parhaan mahdollisen RFI-suojauksen.

7 S ST ST DRÄGER POLYTRON 3000 ON TALOUDELLINEN RATKAISU PERUSVAATIMUKSET TÄYTTÄVÄÄN, LUOTETTAVAAN KAASUJEN VALVONTAAN. Dräger Polytron 3000 on luonnostaan vaaraton 4 20 ma -lähetin. Peruskonsepti esiasennettavine Polytron-telakointiasemineen on sama kuin Dräger Polytron mittarissa, joten myös tämä kaasunilmaisin on erittäin helppo johdottaa ja asentaa. Dräger Polytron 3000 on kaasunvalvonnan perusvaatimukset täyttävä, helposti huollettava ja käsiteltävä kaasunilmaisin. Anturityyppi ja mittausalue ovat Dräger Polytron mittarissa esiasetettuina. Kalibrointi on suunniteltu helpoksi ja suojatuksi: se voidaan suorittaa anturin ollessa asennettuna; vaihtoehtoisesti lähetin ottaa käyttöön esikalibroitujen anturien kalibrointiasetukset (Plug and Play). Dräger Polytron 3000 ST

8 DRÄGER-ANTURIT LUONNOSTAAN VAARATTOMAT LÄHETTIMET s Anturi on kaasunvalvontajärjestelmän sydän. ST DRÄGERILLÄ ON YLI 60 VUODEN KOKEMUS ANTURIEN SUUNNITTELUSTA JA VALMISTUKSESTA. DRÄGER SAFETYN ANTURIVALIKOIMA RIITTÄÄ YLI 100 TOKSISEN KAASUN JA HAPEN ILMAISEMISEEN. DRÄGER VALMISTAA MONTA SATAA TUHATTA ANTURIA VUODESSA JA ON SITEN YKSI MAAILMAN JOHTAVISTA KAASUANTURIEN VALMISTAJISTA. Dräger-anturien tuotepäällikkö Anturien tuotannossa herkkien ja hienojen osien valmistuksesta vastaavat erittäin taitavat työntekijät. Dräger Safety pyrkii koko ajan parantamaan anturien laatua mm. siirtämällä kentältä saadun kokemuksen tutkimukseen, kehitykseen ja tuotantoon. Anturit valmistetaan puhdastiloissa (clean-room). Tietokoneavusteisissa prosesseissa noudatetaan tarkkoja laadunvarmistustoimenpiteitä. Uusi elektrokemiallinen Dräger-anturi on suunniteltu erityisesti kaasunvalvontajärjestelmiin, jotka toimivat 24 tuntia päivässä, 365 päivää vuodessa usein hyvinkin vaativissa käyttöympäristöissä. Niinpä anturista suunniteltiin suurempi kuin kannettavissa mittareissa käytetty, mistä on etuna suurempi herkkyys (suurempien elektrodien ansiosta), parantunut pitkän ajan vakavuus ja pitempi kestoikä. Paitsi mittauksen luotettavuuteen antureilla on ratkaiseva merkitys koko järjestelmän käyttökustannuksiin. ratkaisu Dräger Safetyn suuret anturit takaavat korkean suorituskyvyn ja pidentyneen kestoiän.

9 Anturien laatu Jokaisen anturin laatua testataan ja tarkkaillaan koko tuotantoprosessin ajan. Anturin sisäiseen muistiin on tallennettu kaikki anturikohtaiset tiedot, kuten kaasu, herkkyys, itsetestausparametrit, huollon ja anturin valvontatoiminnot sekä lämpötilakompensaatio-, ristikkäisherkkyys- ja kalibrointitiedot. Koska tiedot ovat anturissa eivätkä lähettimessä, kalibrointi voidaan suorittaa missä ja milloin vain, esim. etukäteen verstaalla, jolloin kalibrointi kenttäolosuhteissa voidaan unohtaa. Kun anturi liitetään Dräger Polytron 3000 tai Dräger Polytron lähettimeen, kaikki mittauksessa tarvittavat tiedot siirtyvät välittömästi anturilta lähettimelle ilman minkäänlaisia edeltäviä toimenpiteitä. Koska anturien merkitys kaasunvalvontajärjestelmissä on näin suuri, Dräger Safety on ottanut itse huolehtiakseen omien antureittensa valmistuksesta ja jakelusta. Elektrokemiallinen Dräger-anturi Täytettävä Dräger-anturi happamille yhdisteille.

10 DRÄGER POLYTRON 7000 DRÄGER POLYTRON 3000 JA DRÄGER-ANTURIT LUONNOSTAAN VAARATTOMAT LÄHETTIMET DRÄGER POLYTRON JÄRJESTELMÄT Dräger Polytron 7000 Luonnostaan vaaraton kaasunilmaisin yli 100 myrkyllisen kaasun ja hapen ilmaisemiseen ympäristöilmasta. Dräger Polytron 7000 pumppumoduulein Yleiskäyttöön tarkoitettu* kaasunilmaisin, jossa pumppumoduuli sisäänasennettuna. Pumppuversio ei tarvitse lisätilaa. Säädettävä virtauksen valvonta. Kerää kaasua jopa 30 m etäisyydeltä. ST Anturin testaus -dongle Suorittaa joukon anturitestejä varmistaen näin anturin moitteettoman toiminnan. Anturin vianmääritys -dongle Arvioi anturin terveyden ja antaa lausunnon Good, OK tai Replace Soon. Myös anturin testaus sisältyy tähän dongleen. Tietojen tallennus -dongle Sisältää dataloggerin, tapahtumaloggerin ja 15 minuutin online-pitoisuusgrafiikan. Dräger Polytron 7000 relemoduulein Yleiskäyttöön tarkoitettu kaasunilmaisin integroiduin relein.* Kaksi hälytysrelettä ja yksi häiriörele LED-indikaattorein. Releet vapaasti konfiguroitavissa. Suunnittele yksilöllinen kaasunvalvontajärjestelmä. Valitse näistä moduulivaihtoehdoista tarvitsemasi. Dräger Polytron etäanturi Mahdollistaa anturin asennuksen jopa 30 m etäisyydelle lähettimestä. Analoginen tiedonsiirto Analoginen 4 20 ma -mittausviestin välitys. Digitaalinen kommunikaatio Digitaalinen HART-kommunikaatio tilaviestin siirtoon samanaikaisesti 4 20 ma -tiedonsiirron kanssa. Jopa 9 Dräger Polytron lähetintä voidaan asentaa Multi-Drop-liitännällä. Dräger Polytron -putkiasennussarja Putkiasennussarjan avulla lähetin voidaan asentaa suoraan putkeen, jolloin anturi on ilmavirrassa. Sopii sekä Dräger Polytron 7000 että Dräger Polytron lähettimelle. Dräger Polytron 7000 ilman näyttöä Ilman näyttöä oleva versio Dräger Polytron lähettimestä. Kalibrointi ja konfigurointi infrapunalinkin kautta PDA m515-ex -kämmenmikrolla.

11 s DRÄGER POLYTRON 3000 JÄRJESTELMÄT Dräger Polytron 3000 Luonnostaan vaaraton 4 20 ma -lähetin myrkyllisten kaasujen ja hapen valvontaan. Valvottavat kaasut: happamat yhdisteet, NH 3, BCl 3, Cl 2, B 2 H 6, orgaaniset höyryt, PH 3, SiH 4, H 2, H 2 S, N 2 H 4, NO, NO 2, O 2, O 3, SO 2. Dräger Polytron 3000 ilman näyttöä Ilman näyttöä oleva versio Dräger Polytron lähettimestä. DRÄGER-ANTURIT Dräger-anturit Valittavissa on yli 30 anturia yli 100 kaasun mittaukseen. Dräger-anturit ovat älykkäitä, esikalibroituja antureita. Lähetin tunnistaa heti siihen liitetyn anturin ja on valmis mittaukseen. Dräger-anturi AC L Uudelleen täytettävä anturi happamien yhdisteiden mittaukseen. POLYTRON-TELAKOINTIASEMA Polytron-telakointiasema Dräger Polytron 7000 ja Dräger Polytron lähettimille. Telakointiasema voidaan helposti asentaa etukäteen, johdottaa ja varustaa sadesuojalla (sisältyy toimitukseen). *vain yleiskäyttöön. Pumpulla tai relemoduulilla varustetulla lähettimellä ei ole hyväksyntää, vain CE-merkki.

12 Dräger Suomi Oy Juurakkotie 3, Vantaa Puh , faksi / Kesäkuu 2004 / Oikeus muutoksiin pidätetään!

Oxix L I U E N N E E N H A P E N M I T T A R I BROCHURE FI 5.40 OXIX BROCHURE 1308

Oxix L I U E N N E E N H A P E N M I T T A R I BROCHURE FI 5.40 OXIX BROCHURE 1308 Oxix L I U E N N E E N H A P E N M I T T A R I BROCHURE FI 5.40 OXIX BROCHURE 1308 O P T I N E N A N T U R I M I N I M A A L I S E L L A H U O LTOTA R P E E L L A Oxix-happilähetin on ainutlaatuinen liuenneen

Lisätiedot

Dräger Alcotest 5820 Alkometri

Dräger Alcotest 5820 Alkometri Dräger Alcotest 5820 Alkometri Dräger Alcotest 5820 on luotettava, nopeat ja tarkat mittaustulokset antava alkometri ammattikäyttöön. Tämän pienen ja käyttäjäystävällisen mukana kannettavan alkometrin

Lisätiedot

Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin. Lukitusjärjestelmät

Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin. Lukitusjärjestelmät Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin Lukitusjärjestelmät dormakaba Lukitusjärjestelmät Ensimmäinen askel kohti turvallisempaa ympäristöä dormakaban lukitusjärjestelmiä on saatavana eri konsepteina, jotka

Lisätiedot

1-vaiheinen kaksoismuunnostekniikan online UPS laite PowerValue 11 RT 1 10 kva kriittisille kuormille

1-vaiheinen kaksoismuunnostekniikan online UPS laite PowerValue 11 RT 1 10 kva kriittisille kuormille 1-vaiheinen kaksoismuunnostekniikan online UPS laite PowerValue 11 RT 1 10 kva kriittisille kuormille Sähkönsyötön varmentaminen ei koskaan ole ollut helpompaa. Pienissä ja keskisuurissa yrityksissä tiedon

Lisätiedot

Paras työvalaistus budjetille kuin budjetille: ESYLUX Light Control - ohjaustekniikka

Paras työvalaistus budjetille kuin budjetille: ESYLUX Light Control - ohjaustekniikka LEHDISTÖTIEDOTE Ahrensburg/Frankfurt, 18. maaliskuuta 2018 Paras työvalaistus budjetille kuin budjetille: ESYLUX Light Control - ohjaustekniikka ESYLUX Light Control ELC on ESYLUXin kehittämä ohjaustekniikka

Lisätiedot

y Polttonestetoiminen lämmitin 87

y Polttonestetoiminen lämmitin 87 Klimat 5 1 y Polttonestetoiminen lämmitin 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Bensiini 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 paitsi AT Bensiini 30618 095-1 912-B edustaa lämmittimien uuttaa sukupolvea. Tämä

Lisätiedot

Jäähdytysturva Oy Koivukummuntie 4 01510 Vantaa puh. +358 (0)20 754 5235 info@jaahdytysturva.fi www.jaahdytysturva.fi

Jäähdytysturva Oy Koivukummuntie 4 01510 Vantaa puh. +358 (0)20 754 5235 info@jaahdytysturva.fi www.jaahdytysturva.fi Testo 106-T1:ssä on erittäin nopea ja tarkka NTC-anturi yhdistettynä ohueen mittauskärkeen joka ei jätä jälkiä. Testo 106-T1 soveltuu erinomaisesti elintarvikkeiden lämpötilojen mittaukseen esimerkiksi

Lisätiedot

Moderni muuntajaomaisuuden kunnonhallinta. Myyntipäällikkö Jouni Pyykkö, Infratek Finland Oy Tuotepäällikkö Juhani Lehto, Vaisala Oyj

Moderni muuntajaomaisuuden kunnonhallinta. Myyntipäällikkö Jouni Pyykkö, Infratek Finland Oy Tuotepäällikkö Juhani Lehto, Vaisala Oyj Moderni muuntajaomaisuuden kunnonhallinta Myyntipäällikkö Jouni Pyykkö, Infratek Finland Oy Tuotepäällikkö Juhani Lehto, Vaisala Oyj Kunnonhallinnan strategia Muuntajan kunnossapito ja kunnonhallinta tulee

Lisätiedot

Verkkodatalehti DHSP30-T2V1FPNNNNNXXS DUSTHUNTER SP30 VALON SIRONTAAN PERUSTUVAT PÖLYMITTARIT

Verkkodatalehti DHSP30-T2V1FPNNNNNXXS DUSTHUNTER SP30 VALON SIRONTAAN PERUSTUVAT PÖLYMITTARIT Verkkodatalehti DHSP30-T2V1FPNNNNNXXS DUSTHUNTER SP30 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Yksityiskohtaiset tekniset tiedot Tekniset tiedot Kuvaus Mittaussuureet Mittausperiaatteet Spektrialue Mittausväliaine

Lisätiedot

metis GSM-ilmoituksensiirtolaitteet

metis GSM-ilmoituksensiirtolaitteet metis GSM-ilmoituksensiirtolaitteet metis -tuoteperhe metis -tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja toimintavarmoja GSM-valvonta- ja ohjauslaitteita. Ne voivat lähettää viestejä ilmaisimien ja antureiden tilan

Lisätiedot

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Uponor C-46 -lämmönsäädin Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Tuotteen kuvaus Luovaa tekniikkaa helppo asentaa ja käsitellä Uponorin C-46-lämmönsäädin

Lisätiedot

Rosemount 3051S sähköiset ERS-anturit

Rosemount 3051S sähköiset ERS-anturit sähköiset ERS-anturit Uudentasoiset mittausratkaisut erityiskohteisiin Uusi ratkaisu vanhaan ongelmaan Kaikkialta löytyy mittauksia, joiden luotettava toiminta edellyttää sekä aikaa että voimavaroja. Tyypillisiä

Lisätiedot

MICO. Ratkaisut älykkääseen tehonjakeluun. Valvonta. Katkaisu. Tunnistus

MICO. Ratkaisut älykkääseen tehonjakeluun. Valvonta. Katkaisu. Tunnistus MICO Ratkaisut älykkääseen tehonjakeluun Valvonta Katkaisu Tunnistus 02 MICO 03 RATKAISUT ÄLYKKÄÄSEEN TEHONJAKELUUN Monimuotoiset useita komponentteja sisältävät tehonsyöttöjärjestelmät vaativat luotettavan

Lisätiedot

LumiStone inspiroivaa muotoa ja suorituskykyä

LumiStone inspiroivaa muotoa ja suorituskykyä Lighting LumiStone inspiroivaa muotoa ja suorituskykyä LumiStone /// Käyttämällä tyylikkäitä, suorityskykyisiä valaisimia voidaan toimistoihin, myymälöihin, hotelleihin ja ravintoloihin luoda miellyttävä,

Lisätiedot

LumiStone inspiroivaa muotoa ja suorituskykyä

LumiStone inspiroivaa muotoa ja suorituskykyä Lighting LumiStone inspiroivaa muotoa ja suorituskykyä LumiStone SP520P/SP522P/SP524P/SP526P Käyttämällä tyylikkäitä, suorityskykyisiä valaisimia voidaan toimistoihin, myymälöihin, hotelleihin ja ravintoloihin

Lisätiedot

Verkkodatalehti. Combiprobe CP100 CEMS-RATKAISUT

Verkkodatalehti. Combiprobe CP100 CEMS-RATKAISUT Verkkodatalehti B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Tilaustiedot Tyyppi Tuotenumero Pyynnöstä Tuotteen tarkat laitespesifikaatiot ja suorituskykytiedot voivat olla vaihdella. Ne riippuvat kulloisestakin

Lisätiedot

Laseranturit E3C-LDA-SARJA. s ä ä d e t t ä v ä p i t k ä n m a t k a n l a s e r a n t u r i. Advanced Industrial Automation

Laseranturit E3C-LDA-SARJA. s ä ä d e t t ä v ä p i t k ä n m a t k a n l a s e r a n t u r i. Advanced Industrial Automation Laseranturit E3C-LDA-SARJA s ä ä d e t t ä v ä p i t k ä n m a t k a n l a s e r a n t u r i Advanced Industrial Automation Omronin E3C-LDA-sarjan laseranturit on tarkoitettu tarkkaan kohteiden tunnistukseen

Lisätiedot

Ilmanvirtauksen mittarit

Ilmanvirtauksen mittarit Swema 3000 yleismittari/monitoimimittari sisäilmastomittauksiin Ilmastoinnin yleismittari, Vahva metallirunkoinen Swema 3000 on suunniteltu ilmastoinnin, sisäilmaston ja olosuhdemittausten tarpeisiin erityisesti

Lisätiedot

Turvavalaisimet. Ledvalaisimet Akkuyksikkövalaisimet

Turvavalaisimet. Ledvalaisimet Akkuyksikkövalaisimet Turvavalaisimet Ledvalaisimet Akkuyksikkövalaisimet Led Turvavaloja Eltek -mallisto Honeywell Life Safety on käyttänyt paljon aikaa ja resursseja uuden Eltek turvavalomalliston kehittämiseen. Uudessa mallistossamme

Lisätiedot

Öljysäiliöiden palosammutusjärjestelmien webpohjainen

Öljysäiliöiden palosammutusjärjestelmien webpohjainen Öljysäiliöiden palosammutusjärjestelmien webpohjainen tilavalvonta PHOENIX CONTACT OY Niittytie 11 FI-01300 Vantaa Contact Center: +358 (0)9 3509 0290 Tekninen asiakaspalvelu: +358 (0)9 3509 0260 26.10.2016

Lisätiedot

Dräger Alcotest 5820 Alkometri

Dräger Alcotest 5820 Alkometri Dräger Alcotest 5820 Alkometri Dräger Alcotest 5820 on luotettava, nopeat ja tarkat mittaustulokset antava alkometri ammattikäyttöön. Tämän pienen ja käyttäjäystävällisen mukana kannettavan alkometrin

Lisätiedot

-2004 4-176 D Dräger Suomi Oy Huoltaja- ja käyttäjäkurs sit 2015

-2004 4-176 D Dräger Suomi Oy Huoltaja- ja käyttäjäkurs sit 2015 D-1764-2004 Huoltaja- ja käyttäjäkurssit 2015 Käyttäjäkurssi Dräger-laitteet 3983514 kesto ½ pv 3983515 kesto 1 pv 3983516 asiakkaalle räätälöity Asiakkaan tiloissa ½ päivästä useampaan päivään klo 8.30

Lisätiedot

Verkkodatalehti. FLOWSIC150 Carflow TILAVUUSVIRTAUKSEN MITTALAITTEET

Verkkodatalehti. FLOWSIC150 Carflow TILAVUUSVIRTAUKSEN MITTALAITTEET Verkkodatalehti FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Tilaustiedot Tyyppi FLOWSIC150 Carflow Tuotenumero Pyynnöstä Tuotteen tarkat laitespesifikaatiot ja suorituskykytiedot voivat olla

Lisätiedot

Verkkodatalehti. SHC500 SHC500 Gravimat GRAVIMETRISET PÖLYPITOISUUDEN MITTALAITTEET

Verkkodatalehti. SHC500 SHC500 Gravimat GRAVIMETRISET PÖLYPITOISUUDEN MITTALAITTEET Verkkodatalehti SHC500 SHC500 Gravimat A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 13284-1 certified Tilaustiedot Tyyppi SHC500 Tuotenumero Pyynnöstä Tuotteen tarkat laitespesifikaatiot ja suorituskykytiedot

Lisätiedot

Ultraäänivirtausmittari Sharky BR473. Asennusohje

Ultraäänivirtausmittari Sharky BR473. Asennusohje Ultraäänivirtausmittari Sharky BR473 Sisältö: 2 Tärkeää Huomioita Virtausmittarin asennus 3 Syöttöjännite Pulssilähtö Lämpötilat 4 Asennus 5 Kytkennät 6 Mittapiirrokset 7 Mittataulukko 8 Muita huomioita

Lisätiedot

ECOFITTM. Päivitä asennuksesi Masterpact M -mallista Masterpact NW -malliin ja avaa ovi energianhallintaan

ECOFITTM. Päivitä asennuksesi Masterpact M -mallista Masterpact NW -malliin ja avaa ovi energianhallintaan PE90458 Sähkönjakelu pienjänniteverkossa Sähkökeskuksen uudistaminen ECOFITTM Päivitä asennuksesi Masterpact M -mallista Masterpact NW -malliin ja avaa ovi energianhallintaan Tehokasta energian hyödyntämistä

Lisätiedot

Fluke 170 -sarjan digitaaliset True-RMS-yleismittarit

Fluke 170 -sarjan digitaaliset True-RMS-yleismittarit TEKNISET TIEDOT Fluke 170 -sarjan digitaaliset True-RMS-yleismittarit Digitaaliset Fluke 170 -sarjan yleismittarit ovat alan ammattilaisten luottolaitteet sähkö- ja elektroniikkajärjestelmien vianhakuun

Lisätiedot

Yleistä. Digitaalinen termostaatti PIC-Thermo PROBYTE OY

Yleistä. Digitaalinen termostaatti PIC-Thermo PROBYTE OY Digitaalinen termostaatti PIC-Thermo PROBYTE OY Yleistä PROBYTE PIC-THERMO on digitaalisesti säädettävä termostaatti lämpötilaalueelle 50...+120C. Laite on tarkoitettu lämmönsäätäjäksi ja lämpötilavalvontalaitteeksi

Lisätiedot

metis GSM-ilmoituksensiirtolaite ja kauko-ohjain

metis GSM-ilmoituksensiirtolaite ja kauko-ohjain metis GSM-ilmoituksensiirtolaite ja kauko-ohjain Tuotekuvasto 27.7.2006 metis A106 metis on ilmoituksensiirtolaite GSM-verkkoon. Laitteessa on liitännät neljälle ilmaisimelle, ohituskytkimelle, lämpötila-anturille,

Lisätiedot

A I R - C O N D I T I O N I N G

A I R - C O N D I T I O N I N G AIR-CONDITIONING Palvelumme perustuu korkeaan ammattitaitoon ja tinkimättömään laatuun prosessin kaikissa vaiheissa Chiller Oy on Suomen suurin ilmastoinnin jäähdytyslaitevalmistaja. Tavoitteemme on olla

Lisätiedot

Langaton lattialämmityksen ohjausjärjestelmä CF2

Langaton lattialämmityksen ohjausjärjestelmä CF2 MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Tekninen esite Langaton lattialämmityksen ohjausjärjestelmä CF2 www.heating.danfoss.com Tekninen esite Langaton lattialämmityksen ohjausjärjestelmä CF2 Käyttöesimerkkejä

Lisätiedot

Verkkodatalehti MCS100E CD CEMS-RATKAISUT

Verkkodatalehti MCS100E CD CEMS-RATKAISUT Verkkodatalehti MCS100E CD A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Tilaustiedot Tyyppi MCS100E CD Tuotenumero Pyynnöstä Tuotteen tarkat laitespesifikaatiot ja suorituskykytiedot voivat olla vaihdella. Ne

Lisätiedot

Iridium² valaisee tietä eteenpäin

Iridium² valaisee tietä eteenpäin Lighting Iridium² valaisee tietä eteenpäin Iridium² on tievalaisintuoteperhe, joka on suunniteltu suorituskykyiseksi ja kestäväksi. Käyttötarkoituksesta ja budjetista riippuen asiakkaat voivat aloittaa

Lisätiedot

KOKONAAN HAPONKESTÄVÄT

KOKONAAN HAPONKESTÄVÄT KOKONAAN HAPONKESTÄVÄT PINNANKORKEUSLÄHETTIMET Perussarja 8000-SAN ja sarja 2000-SAN ( älykkäät lähettimet) soveltuvat kaikenlaisten nesteiden, pastojen ja lietteiden pinnankorkeuden mittauksiin. Molempien

Lisätiedot

Anna kaasunvalvontasi osaaviin käsiin. Elinkaaripalvelu

Anna kaasunvalvontasi osaaviin käsiin. Elinkaaripalvelu Anna kaasunvalvontasi osaaviin käsiin Elinkaaripalvelu Sisällys Kuvaus... 4 5 Palveluprosessi Palvelut...6 7 Laitteet palveluna Etätuki Lähituki Huoltopalvelut...8 Ennakkohuollot Korjaushuollot Pilvipalvelut

Lisätiedot

LOVATO. Moduulikomponentit 16 A 125 A KUORMANEROTTIMET...2 MODUULIKONTAKTORIT...4 VIRRANSYÖTTÖMODUULIT...4 MODUULIAIKARELEET...6

LOVATO. Moduulikomponentit 16 A 125 A KUORMANEROTTIMET...2 MODUULIKONTAKTORIT...4 VIRRANSYÖTTÖMODUULIT...4 MODUULIAIKARELEET...6 LOVATO Moduulikomponentit 16 A 125 A KUORMANEROTTIMET...2 MODUULIKONTAKTORIT...4 VIRRANSYÖTTÖMODUULIT...4 MODUULIAIKARELEET...6 MITTAUSLAITTEET, MODUULIMALLIT...8 ENERGIAMITTARIT...9 www.klinkmann.fi 16

Lisätiedot

Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin

Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin 2 Modulaarinen kattokaiutin Suunniteltu helppoon asennukseen Sopii melkein kaikkiin kattotyyppeihin Innovatiivinen modulaarirakenne Helppo

Lisätiedot

Verkkodatalehti MAC800 ASIAKASKOHTAISET ANALYYSIJÄRJESTELMÄT

Verkkodatalehti MAC800 ASIAKASKOHTAISET ANALYYSIJÄRJESTELMÄT Verkkodatalehti MAC800 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Tilaustiedot Tyyppi MAC800 Tuotenumero Pyynnöstä Tuotteen tarkat laitespesifikaatiot ja suorituskykytiedot voivat

Lisätiedot

CO 2 -anturi. Langaton. Käyttöohje. -fi käännetty asiakirja A004. Englannin kielestä

CO 2 -anturi. Langaton. Käyttöohje. -fi käännetty asiakirja A004. Englannin kielestä CO 2 -anturi Langaton Englannin kielestä -fi käännetty asiakirja 2017-03-20 A004 Sisällysluettelo 1 Vaatimustenmukaisuusvakuutus... 1 2 Tuotteen kuvaus... 2 2.1 CO 2-mittaus... 3 3 Asennusohjeet... 3 4

Lisätiedot

Ohjattua suorituskykyä.

Ohjattua suorituskykyä. Ohjattua suorituskykyä. Yhdyskuntatekniset ajoneuvot Toimiala Rakennuskoneet Maa- ja metsätalouskoneet Kuljetus ja logistiikka Suorituskykyä. Kaikkien komponentien täydellisen integroinnin ansiosta saavutetaan

Lisätiedot

Thermocassette HP Hillitty säteilylämmityskasetti uppo- tai pinta-asennukseen

Thermocassette HP Hillitty säteilylämmityskasetti uppo- tai pinta-asennukseen Thermocassette 300 600 W Sähkölämmitys 4 mallit Thermocassette Hillitty säteilylämmityskasetti uppo- tai pinta-asennukseen Käyttökohteet Thermocassette on tarkoitettu toimistojen, kylpyhuoneiden, koulujen

Lisätiedot

SPA-ZC 17. Väyläliitäntämoduuli SPA-ZC 17. Käyttöohje ja tekninen selostus. Tx SC Rx BB BM MB MM SPA / RS 485 POWER SLAVE 1 MASTER 0 RS 951 014

SPA-ZC 17. Väyläliitäntämoduuli SPA-ZC 17. Käyttöohje ja tekninen selostus. Tx SC Rx BB BM MB MM SPA / RS 485 POWER SLAVE 1 MASTER 0 RS 951 014 Väyläliitäntämoduuli Käyttöohje ja tekninen selostus 1 2 3 4 5 6 7 8 O N SPA / RS 485 SPA 1100000 RS 485 0011110 SLAVE 1 MASTER 0 Tx SC Rx 2 5 Uaux 80...265 V ~ 18...80 V RS 951 014 Ser. No L N PE 1 2

Lisätiedot

Teholähteet ja muuntajat Phaseo Poweria automaatioon!

Teholähteet ja muuntajat Phaseo Poweria automaatioon! Teholähteet ja muuntajat Phaseo Poweria automaatioon! Simply Smart! Nerokkuutta ja älyä, joka tekee käytöstä helppoa Tämän päivän vaatimuksiin... Verkkokatkot Sähkökatkokset aiheuttavat koneisiin ja laitteisiin

Lisätiedot

PARASOL. PARASOL Tekninen opas. ADAPT Parasol. Ilmastointimoduulit neuvotteluhuoneisiin ja toimistoihin. www.swegon.fi

PARASOL. PARASOL Tekninen opas. ADAPT Parasol. Ilmastointimoduulit neuvotteluhuoneisiin ja toimistoihin. www.swegon.fi PARASOL Tekninen opas TM Ilmastointimoduulit neuvotteluhuoneisiin ja toimistoihin PARASOL VAV PARASOL www.swegon.fi ADAPT Parasol Ratkaisu kaikkiin tarpeisiin Alla olevassa kuvassa on esimerkki siitä,

Lisätiedot

Nostetta kuormankäsittelyyn

Nostetta kuormankäsittelyyn Kuormausnosturit Vaihtolavalaitteet Ajoneuvotrukit Takalaitanostimet Puutavara- ja kierrätysnosturit Nostetta kuormankäsittelyyn www.hiab.com Hiab tuntee kuormankäsittelyn toimialat ja niiden erityispiirteet.

Lisätiedot

AIR STYLE. Hiljainen. Erittäin ohut. Erinomainen Energialuokitus. Monipuolinen. Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI

AIR STYLE. Hiljainen. Erittäin ohut. Erinomainen Energialuokitus. Monipuolinen. Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI AIR STYLE ARKKITEHTUURINEN HELMI Hiljainen Erittäin ohut Erinomainen Energialuokitus Monipuolinen Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI Toimisto tyyliin Järjestelmä on tehokas ja pystyy suorituskyvyltään

Lisätiedot

DESIGO PX. Automaatiojärjestelmä LVIS- ja rakennusteknisiin laitoksiin. Building Technologies

DESIGO PX. Automaatiojärjestelmä LVIS- ja rakennusteknisiin laitoksiin. Building Technologies DESIGO PX Automaatiojärjestelmä LVIS- ja rakennusteknisiin laitoksiin Building Technologies s Skaalautuva automaatiojärjestelmä DESIGO PX -rakennusautomaatio- ja ohjausjärjestelmä on suunniteltu lämmitys-,

Lisätiedot

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit Uusi moottorisukupolvi Elämää helpottavia innovaatioita Silent Glissillä on yli 40 vuoden kokemus sähkötoimisista verhokiskoista. Toimme ensimmäisenä markkinoille

Lisätiedot

Lämpötila-anturien valinta räjähdysvaaralliseen tilaan

Lämpötila-anturien valinta räjähdysvaaralliseen tilaan Lämpötila-anturien valinta 24.11.2015 1(5) Lämpötila-anturien valinta SKS Automaatio Oy:n valikoimista löytyvät ratkaisut erilaisiin räjähdysvaarallisen tilan lämpötilamittaustoteutuksiin: lämpötila-anturit,

Lisätiedot

SeekTech SR-20 Paikannin Kevyt mutta silti lujarakenteinen vastaanotin, joka antaa kaikki nopean ja tarkan paikannuksen tarvitsemat tiedot.

SeekTech SR-20 Paikannin Kevyt mutta silti lujarakenteinen vastaanotin, joka antaa kaikki nopean ja tarkan paikannuksen tarvitsemat tiedot. SeekTech SR-20 Paikannin Kevyt mutta silti lujarakenteinen vastaanotin, joka antaa kaikki nopean ja tarkan paikannuksen tarvitsemat tiedot. Helppokäyttöinen Kohdejohto ja suuntanuolet tunnistavat nopeasti

Lisätiedot

Verkkodatalehti TOCOR700 ASIAKASKOHTAISET ANALYYSIJÄRJESTELMÄT

Verkkodatalehti TOCOR700 ASIAKASKOHTAISET ANALYYSIJÄRJESTELMÄT Verkkodatalehti A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Tilaustiedot Tyyppi Tuotenumero Pyynnöstä Tuotteen tarkat laitespesifikaatiot ja suorituskykytiedot voivat olla vaihdella. Ne riippuvat kulloisestakin

Lisätiedot

Datalehti. Nivocap Kapasitiivinen pinnankorkeuden mittalaite. www.labkotec.fi. www.labkonet.com CHR-200 CAF-110 CTR-300 CFR-100 CTK-200

Datalehti. Nivocap Kapasitiivinen pinnankorkeuden mittalaite. www.labkotec.fi. www.labkonet.com CHR-200 CAF-110 CTR-300 CFR-100 CTK-200 9/2015 Datalehti Document nr. DOC001184 Kapasitiivinen pinnankorkeuden mittalaite 2-johdin kapasitiiviset pinnankorkeuden mittalaitteet soveltuvat erinomaisesti johtaville tai johtamattomille nesteille.

Lisätiedot

Nexans seuraa kotiin saakka

Nexans seuraa kotiin saakka www.nexans.fi Kuitua kotiin kaivataan Nexans seuraa kotiin saakka Viime vuosina Nexans on ollut mukana rakentamassa infrastruktuuria uusia tiedonsiirtoväyliä varten mm. kaupunkiverkkojen muodossa. Nyt

Lisätiedot

Verkkodatalehti FLOWSIC60 KAASUN VIRTAUSMITTARIT

Verkkodatalehti FLOWSIC60 KAASUN VIRTAUSMITTARIT Verkkodatalehti A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Tilaustiedot ANVIRTAUSMITTAUS KAIVOSSOVEL- Tyyppi Tuotenumero Pyynnöstä Tuotteen tarkat laitespesifikaatiot ja suorituskykytiedot voivat olla vaihdella.

Lisätiedot

NYKYAIKAISEN KAASUNVALVONNAN PERIAATTEET JA TOIMINTATAVAT KAASUNVALVONNAN ASIANTUNTIJA

NYKYAIKAISEN KAASUNVALVONNAN PERIAATTEET JA TOIMINTATAVAT KAASUNVALVONNAN ASIANTUNTIJA NYKYAIKAISEN KAASUNVALVONNAN PERIAATTEET JA TOIMINTATAVAT KAASUNVALVONNAN ASIANTUNTIJA Sensorex Oy, Maskuntie 2, NAANTALI Perustettu v. 1978 Kaasunvalvonnan ammattilainen Kaasunilmaisimet (kiinteät/kannettavat)

Lisätiedot

ERISTYSTASON VALVONTARELE MEV-7 (LC-7 ja Kosketusnäyttö)

ERISTYSTASON VALVONTARELE MEV-7 (LC-7 ja Kosketusnäyttö) ERISTYSTASON VALVONTARELE MEV-7 (LC-7 ja Kosketusnäyttö) MEV-7 on tarkoitettu suojaerotusmuuntajan jälkeisen ns. Kelluvan verkon eristystilan- ja muuntajan ylikuormituksen-valvontaan. KYTKENTÄOHJE APUJÄNNITE:

Lisätiedot

Mallit: P300 ja DualTemp s.2 Puikko- ja kylmiömittarit s.3 ScanTemp 430 s.4 ProScan 520 s.5 Elintarvikeloggerit s.6 ph 5 ja 7

Mallit: P300 ja DualTemp s.2 Puikko- ja kylmiömittarit s.3 ScanTemp 430 s.4 ProScan 520 s.5 Elintarvikeloggerit s.6 ph 5 ja 7 Mallit: P300 ja DualTemp s.2 Puikko- ja kylmiömittarit s.3 ScanTemp 430 s.4 ProScan 520 s.5 Elintarvikeloggerit s.6 ph 5 ja 7 elintarviketestaussarjat s.8 Elintarvikelämpömittarit Lämpötilojen laadukkaaseen

Lisätiedot

LF suodatin. Liikuteltava suodatinyksikkö Joustavuutta työpisteisiin

LF suodatin. Liikuteltava suodatinyksikkö Joustavuutta työpisteisiin Liikuteltava suodatinyksikkö 18.10..2017 Joustavuutta työpisteisiin OUREX OY Mäkirinteentie 3, 36220 Kangasala Puh. (03) 212 8000 ourex@ourex.fi ourex.fi 1 LF liikuteltava suodatinyksikkö Joustavuutta

Lisätiedot

Dräger X-zone 5500 Mobiili kaasunvalvontajärjestelmä

Dräger X-zone 5500 Mobiili kaasunvalvontajärjestelmä Mobiili kaasunvalvontajärjestelmä joustavaan aluevalvontaan Nykyaikaiseen aluevalvontaan. Tämä hälytysmajakka mittaa yhdessä Dräger X-am 5000, 5100 tai 5600 -kaasumittarin kanssa jopa kuutta kaasua ja

Lisätiedot

Verkkodatalehti FLOWSIC300 KAASUMITTARIT

Verkkodatalehti FLOWSIC300 KAASUMITTARIT Verkkodatalehti FLOWSIC300 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Tilaustiedot Tyyppi FLOWSIC300 Tuotenumero Pyynnöstä Tämä tuote ei kuulu artikkelin 2 (4) mukaan RoHS-direktiivin 2011/65/EU soveltamisalalle

Lisätiedot

Verkkodatalehti FWE200 VALON SIRONTAAN PERUSTUVAT PÖLYMITTARIT

Verkkodatalehti FWE200 VALON SIRONTAAN PERUSTUVAT PÖLYMITTARIT Verkkodatalehti FWE200 FWE200 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Tilaustiedot Tyyppi FWE200 Tuotenumero Pyynnöstä Tuotteen tarkat laitespesifikaatiot ja suorituskykytiedot voivat olla vaihdella. Ne

Lisätiedot

MAGNEETTINEN NESTEPINNANOSOITIN NA7-45 Laipoin tai kartiolla

MAGNEETTINEN NESTEPINNANOSOITIN NA7-45 Laipoin tai kartiolla MAGNEETTINEN NESTEPINNAN NA7-45 Laipoin tai kartiolla 11IG-1 Magneettinen nestepinnanosoitin on epäsuora pinnanosoitin. Nesteen korkeustieto siirtyy analogisesti 1:1 suhteella uimurista näyttöön. Tuote

Lisätiedot

Keskusimurijärjestelmät

Keskusimurijärjestelmät Keskusimurijärjestelmät ammatti- ja teollisuuskäyttöön RATKAISU JOKAISEEN KESKUSIMURITARPEESEEN www.sistemair.com LIMITED WARRANTY Ke TEOLLISUUS Professional YEARS Ammattimainen suorituskyky Soveltuu jatkuvaan

Lisätiedot

Pikaopas 00825-0116-4792, Versio BB Helmikuu 2014. Rosemount 1495 -mittalaippa Rosemount 1496 -mittalaippayhde

Pikaopas 00825-0116-4792, Versio BB Helmikuu 2014. Rosemount 1495 -mittalaippa Rosemount 1496 -mittalaippayhde 00825-0116-4792, Versio BB Rosemount 1495 -mittalaippa Rosemount 1496 -mittalaippayhde HUOMATTAVAA Tässä asennusoppaassa on Rosemount 1495 -mittalaipan perusohjeet. Siinä ei anneta ohjeita konfiguroinnista,

Lisätiedot

InspectorP64x Konfiguroitava. Ohjelmoitava. Taloudellinen. Nopea.

InspectorP64x Konfiguroitava. Ohjelmoitava. Taloudellinen. Nopea. Tu o t e p e r h e i d e n y l e i s k a t s a u s InspectorP64x Konfiguroitava. Ohjelmoitava. Taloudellinen. Nopea. Edut A OITAVA. OHJELMOITAVA. TALOUDELLIA.B C D E Laajenna SICKin SensorApp-sovelluksia

Lisätiedot

Testo 106 suojakotelolla Nopea mittari omavalvontaan.

Testo 106 suojakotelolla Nopea mittari omavalvontaan. Testo 106 suojakotelolla Nopea mittari omavalvontaan. Nopea mittaus ohuella mittapäällä jälkiä jättämättä Tarkka mittaustulos Äänihälytys Testo 106:ssa on erittäin nopea ja tarkka NTC-anturi yhdistettynä

Lisätiedot

Hellman's Production Oy Marjuksenranta 18, 23310 TAIVASSALO email: info@hellmansproduction.fi www.hellmansproduction.fi P. +358 (0) 404846000

Hellman's Production Oy Marjuksenranta 18, 23310 TAIVASSALO email: info@hellmansproduction.fi www.hellmansproduction.fi P. +358 (0) 404846000 S O L U T I O N S MODUULIRAKENNUKSIEN TOTEUTTAJA Hellman s Production Solutions on erikoistunut modulaariseen rakentamiseen. Moduulirakentamisessa yrityksemme panostaa kestäviin materiaaleihin ja projektikohtaiseen

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE PEL 2500 / PEL 2500-M

KÄYTTÖOHJE PEL 2500 / PEL 2500-M V2.0.0 (24.10.2014) 1 (7) KÄYTTÖÖNOTTO Asennus - Lähetin tulisi asentaa mittauskohdan yläpuolelle kondensoitumisongelmien välttämiseksi. - Kanavan ylipaine mitataan siten, että kanavan mittayhde yhdistetään

Lisätiedot

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS KYLMÄ KS / T Integroitu kuivain PUHTAUS PUHDASTA ILMAA Ilmaa puhtaimmassa muodossaan Teollisen prosessin tehokkuus ja tuotteiden

Lisätiedot

Tuo kodin tunnelmaa kaduille TownTune epäsymmetrinen DR

Tuo kodin tunnelmaa kaduille TownTune epäsymmetrinen DR Lighting Tuo kodin tunnelmaa kaduille TownTune on nykyisiin ja skaalattaviin kaupunkiympäristöihin suunniteltu valaisinperhe, joka tarjoaa kaikki uusimmat innovaatiot valaistuksen tehokkuuden, valonlaadun

Lisätiedot

Asennusohjeet. Gapsal OKS & Compact. Versio 5.0

Asennusohjeet. Gapsal OKS & Compact. Versio 5.0 Asennusohjeet Gapsal OKS & Compact Versio 5.0 Movek Grupp pidättää oikeuden tehdä muutoksia laitteen osiin ja teknisiin tietoihin ilman ennakkoilmoitusta. 2012 Movek Grupp. Alkuperäiset ohjeet on julkaistu

Lisätiedot

Dräger Alcotest 3820 Alkometri

Dräger Alcotest 3820 Alkometri Dräger Alcotest 3820 Alkometri Dräger Alcotest 3820 tarjoaa vastuulliselle kuljettajalle luotettavan tavan mitata hengitysilman alkoholipitoisuus ja saada varmuus ajokunnosta Sen varmistaa tarkka mittausteknologia,

Lisätiedot

Elektroninen ohjaus helposti

Elektroninen ohjaus helposti Elektroninen ohjaus helposti Koneiden vankka ja yksinkertainen ohjaus älykkään elektroniikan avulla IQAN-TOC2 oikotie tulevaisuuteen Helppo määritellä Helppo asentaa Helppo säätää Helppo diagnosoida Vankka

Lisätiedot

KUORMANILMAISIN / NOSTURIVAAKA. Käyttöohje

KUORMANILMAISIN / NOSTURIVAAKA. Käyttöohje KUORMANILMAISIN / NOSTURIVAAKA Sisällysluettelo Versio A 1. Johdanto... 1 Huomautus... 1 Turvallisuusohjeet... 1 2. Tekniset tiedot... 2 Ominaisuudet... 2 Tekniset tiedot... 3 Kapasiteetti ja tarkkuus...

Lisätiedot

Ilmastuksen energiankulutuksen ja typenpoiston optimointi Turun Kakolanmäen jätevedenpuhdistamolla

Ilmastuksen energiankulutuksen ja typenpoiston optimointi Turun Kakolanmäen jätevedenpuhdistamolla Ilmastuksen energiankulutuksen ja typenpoiston optimointi Turun Kakolanmäen jätevedenpuhdistamolla Envieno, Turun seudun puhdistamo Oy, Esa Malmikare Jouko Tuomi Vesihuolto 2015 KAKOLANMÄEN JÄTEVEDENPUHDISTAMO

Lisätiedot

Kannettavat Monitoimimittarit

Kannettavat Monitoimimittarit Kannettavat Monitoimimittarit Malli ph/cond 340i ph/oxi 340i Multi 340i Multi 350i ProfiLine 197i ph/mv-, ORP- ja johtokykymittauksiin ph/mv-, ORP- ja liuenneen hapen (DO) mittari ph/mv-, liuenneen hapen-(do)

Lisätiedot

FRANKE-HANAT. Hygieeninen ja vettä säästävä Juhlavuodentuotteet Voimassa 1. huhtikuuta 2011 alkaen

FRANKE-HANAT. Hygieeninen ja vettä säästävä Juhlavuodentuotteet Voimassa 1. huhtikuuta 2011 alkaen FRANKE-HANAT Hygieeninen ja vettä säästävä Juhlavuodentuotteet Voimassa 1. huhtikuuta 2011 alkaen Vesi hallinnassamme - Tulevaisuus tänään Vesi on merkittävässä osassa jokapäiväistä elämäämme. Tätä arvokasta

Lisätiedot

FI.LPINST.101104 ASENNUSOHJE GOLD LP. Asiakirjan alkuperäiskieli on ruotsi. Oikeus muutoksiin pidätetään. www.swegon.fi 1

FI.LPINST.101104 ASENNUSOHJE GOLD LP. Asiakirjan alkuperäiskieli on ruotsi. Oikeus muutoksiin pidätetään. www.swegon.fi 1 ASENNUSOHJE GOLD LP Asiakirjan alkuperäiskieli on ruotsi Oikeus muutoksiin pidätetään. www.swegon.fi 1 1. ASENNUS 1.4 Koneen asennus 1.1 Yleistä Henkilöstön on tutustuttava näihin ohjeisiin ennen koneelle

Lisätiedot

AW C, AW D, AW Ex ja AW H Lämpöpuhaltimet lämpimälle vedelle raskaisiin ympäristöihin

AW C, AW D, AW Ex ja AW H Lämpöpuhaltimet lämpimälle vedelle raskaisiin ympäristöihin AW C, AW D, AW Ex ja AW H Lämpöpuhaltimet lämpimälle vedelle raskaisiin ympäristöihin LÄMPÖPUHALTIMET RASKAISIIN YMPÄRISTÖIHIN AW C, AW D, AW Ex ja AW H Lämpöpuhaltimet raskaisiin ympäristöihin AW-puhaltimet

Lisätiedot

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA Vie yrityksesi pidemmälle Olitpa yrityksesi nykyisestä suorituskyvystä mitä mieltä tahansa, jokainen yritysorganisaatio pystyy parantamaan tuottavuuttaan

Lisätiedot

Mittaus- ja valvontareleet Zelio Control Toimilaitteiden Luotettavaan valvontaan

Mittaus- ja valvontareleet Zelio Control Toimilaitteiden Luotettavaan valvontaan Mittaus- ja valvontareleet Zelio Control Toimilaitteiden Luotettavaan valvontaan Simply Smart! Nerokkuutta ja älyä, joka tekee käytöstä helppoa Mittaus- ja valvontareleet Simply Smart! Nerokkuutta ja älyä,

Lisätiedot

Älykästä mittausta 1-vaihe ja 3-vaihe energiamittareilla

Älykästä mittausta 1-vaihe ja 3-vaihe energiamittareilla Älykästä mittausta 1-vaihe ja 3-vaihe energiamittareilla Valintataulukko 3-vaihe ja 1-vaihe energiamittarit 2 Elektroninen 1-vaihe-energiamittari MID-sertifi oitu WSZ15D-32A 3 Elektroninen 1-vaihe-energiamittari

Lisätiedot

Lämpötila-anturien valinta räjähdysvaaralliseen tilaan

Lämpötila-anturien valinta räjähdysvaaralliseen tilaan Lämpötila-anturien valinta 25.1.2017 1(5) Lämpötila-anturien valinta SKS Automaatio Oy:n valikoimista löytyvät ratkaisut erilaisiin räjähdysvaarallisen tilan lämpötilamittaustoteutuksiin: lämpötila-anturit,

Lisätiedot

1. Adobe Digital Editions ohjelman käyttöönotto

1. Adobe Digital Editions ohjelman käyttöönotto 1. Adobe Digital Editions ohjelman käyttöönotto Useimmat verkkokaupassa myytävät e-kirjat on suojattu Adobe DRM suojauksella. Näitä e-kirjoja voi lukea vain Adobe Digital Editions ohjelmalla, joka on asennettava

Lisätiedot

Labcom LoRa-A1. Asennus- ja käyttöohje. LoRa-tiedonsiirtoyksikkö

Labcom LoRa-A1. Asennus- ja käyttöohje. LoRa-tiedonsiirtoyksikkö Labkotec Oy Myllyhaantie 6 33960 PIRKKALA Vaihde: 029 006 260 Internet: www.labkotec.fi 15.1.2019 1/6 Labcom LoRa-A1 LoRa-tiedonsiirtoyksikkö Copyright 2019 Labkotec Oy Pidätämme oikeuden muutoksiin SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

SuSix S A M E U S - J A K I I N T O A I N E M I T T A R I BROCHURE FI 5.10 SUSIX BROCHURE 1308

SuSix S A M E U S - J A K I I N T O A I N E M I T T A R I BROCHURE FI 5.10 SUSIX BROCHURE 1308 SuSix S A M E U S - J A K I I N T O A I N E M I T T A R I BROCHURE FI 5.10 SUSIX BROCHURE 1308 K O R K E A L U O K K A I N E N A N T U R I E D I S T Y K S E L - L I S E L - L Ä O P T I I K A L L A Yksi

Lisätiedot

Iridium² Medium SGP352 SON-TPP100W K EB II FX1 AL GR

Iridium² Medium SGP352 SON-TPP100W K EB II FX1 AL GR Lighting Iridium² Medium SGP352 SON-TPP100W K EB II FX1 AL GR Iridium² Medium - SON-T PIA Plus - 100 W - Lamput mukana - Elektroninen - Suojausluokka II (II) - Joustava valonjako versio 1 - Kaikki osat

Lisätiedot

ULTRAÄÄNIMITTARI QALCOFLOW DN

ULTRAÄÄNIMITTARI QALCOFLOW DN ULTRAÄÄNIMITTARI QALCOFLOW DN 15-100 18.9.2017 KÄYTTÖSOVELLUKSET Ultraääniperiaatteella toimiva QALCOSONIC FLOW 4 on suunniteltu kylmän ja lämpimän käyttöveden mittaukseen niin kotitalouksissa kuin teollisuudessa.

Lisätiedot

ERISTYSTASON VALVONTARELE MEV-7 (LC-7/6)

ERISTYSTASON VALVONTARELE MEV-7 (LC-7/6) ERISTYSTASON VALVONTARELE MEV-7 (LC-7/6) MEV-7 on tarkoitettu suojaerotusmuuntajan jälkeisen ns. Kelluvan verkon eristystilan- ja muuntajan ylikuormituksen-valvontaan. KYTKENTÄOHJE APUJÄNNITE: Liitin N:

Lisätiedot

WISE Measure. Mittausyksikkö Swegonin WISE-sisäilmastojärjestelmään LYHYESTI

WISE Measure. Mittausyksikkö Swegonin WISE-sisäilmastojärjestelmään LYHYESTI Mittausyksikkö Swegonin WISE-sisäilmastojärjestelmään LYHYESTI Ilmavirran mittaus Langaton tiedonsiirto. Integroidut anturit Versiot: Pyöreä liitäntä: Ø100-630 mm Suorakaiteinen liitäntä: 0x0-1600x700

Lisätiedot

ITAB-KASSAPÖYDÄT. Lyhyemmät F-2000 mallit sopivat erinomaisesti pieniin erikoiskauppoihin.

ITAB-KASSAPÖYDÄT. Lyhyemmät F-2000 mallit sopivat erinomaisesti pieniin erikoiskauppoihin. KASSAPÖYDÄT Lyhyemmät F-2000 mallit sopivat erinomaisesti pieniin erikoiskauppoihin. Kaikkien F-2000 mallien pakkaustasot kestävää korkeapainelaminaattia. F-2000 Laatua ja tehokkuutta ITAB Pan-Ostonin

Lisätiedot

Vuodesta 1946. Tynnyri- ja konttipumput Tiivisteettömät keskipakopumput

Vuodesta 1946. Tynnyri- ja konttipumput Tiivisteettömät keskipakopumput Vuodesta 1946 Tynnyri- ja konttipumput Tiivisteettömät keskipakopumput Lutz - ammattilaisen turvallinen valinta Lutz pumput ovat ammattilaisen turvallinen valinta pumpattaessa tynnyreistä, konteista tai

Lisätiedot

KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OHJEET C-SARJAN PUHALTIMILLE

KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OHJEET C-SARJAN PUHALTIMILLE KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OHJEET C-SARJAN PUHALTIMILLE 1 Keskipakoispuhallin C-sarja Näiden ohjeiden tulee aina olla puhallinta käyttävän henkilöstön saatavilla. Ennen asennusta ja kytkemistä tulee seuraavat ohjeet

Lisätiedot

Kannettavaa teknologiaa

Kannettavaa teknologiaa Kannettavaa teknologiaa Sotilaan toimintakyky poikkeusoloissa Esityksen sisältö PVTO2010 Taistelija tavoitteet ja tulokset Tutkimuksesta tuotteeksi Tulevaisuuden haasteita Taustalla kriittisten teknologioiden

Lisätiedot

Käyttöohjeet Vahvistinyksikkö VS2000 Exi PTB 01 ATEX 2075

Käyttöohjeet Vahvistinyksikkö VS2000 Exi PTB 01 ATEX 2075 Käyttöohjeet Vahvistinyksikkö VS000 Exi PTB 0 ATEX 075 70496/00 0/007 Sisältö Turvaohjeet... Toiminnot ja ominaisuudet... Asennus... 4. Antureiden asennus... 5 4 Sähköinen liitäntä... 5 4. Liitinjärjestys...

Lisätiedot

ACD yksiköt. Kaasumaisille aineille. Puhdas ilma. Tehokas tuotanto OUREX OY Mäkirinteentie 3, Kangasala Puh. (03) ourex.

ACD yksiköt. Kaasumaisille aineille. Puhdas ilma. Tehokas tuotanto OUREX OY Mäkirinteentie 3, Kangasala Puh. (03) ourex. ACD yksiköt Kaasumaisille aineille 3.3.2017 Puhdas ilma. Tehokas tuotanto. OUREX OY Mäkirinteentie 3, 36220 Kangasala Puh. (03) 212 8000 ourex.fi 1 ACD -yksiköt ACD -yksiköt kaasumaisille aineille Monilla

Lisätiedot

Verkkodatalehti SIDOR E SIDOR NÄYTETTÄOTTAVAT KAASUANALYSAATTORIT

Verkkodatalehti SIDOR E SIDOR NÄYTETTÄOTTAVAT KAASUANALYSAATTORIT Verkkodatalehti SIDOR E 1217523 SIDOR A B C D E F 15267 14181 certified certified Yksityiskohtaiset tekniset tiedot Tekniset tiedot Kuvaus Tilaustiedot Tyyppi Muita laiteversioita ja varusteita Mittaussuureet

Lisätiedot

OL1 Tarkka raideohjaus koko kaistaleveydellä TARKKUUS ETÄISYYSANTURIT

OL1 Tarkka raideohjaus koko kaistaleveydellä TARKKUUS ETÄISYYSANTURIT Tu o t e p e r h e i d e n y l e i s k a t s a u s OL1 Tarkka raideohjaus koko kaistaleveydellä Edut A IDEOHJAUS KOKO KAISTALEVEYDELLÄ B C D Tarkka tunnistus mikrometrintarkasti E F OL1:n valokeilan leveys

Lisätiedot

LANGATON TIEDONSIIRTO ENERGIA

LANGATON TIEDONSIIRTO ENERGIA LANGATON TIEDONSIIRTO ENERGIA Radiomodeemit ovat yksi luotettavimmista tavoista langattomaan tiedonsiirtoon toimintakriittisissä -sovelluksissa kuten sähköntuotannossa, -siirrossa ja -jakelussa. Satel

Lisätiedot

XRS sauvalukija emerkeille

XRS sauvalukija emerkeille XRS sauvalukija emerkeille Sisältö - Tru-Test XRS sauvalukija - Tuotetiedot - Avainominaisuudet: Visuaalisen korvanumeron näyttö - Avainominaisuudet : Tiedon syöttö/keruu eläimille - Avainominaisuudet

Lisätiedot