YLEISTÄ Seuran 25. toimintavuosi päättyi Kauden päättäjäistilaisuutta vietettiin HauPa hallissa sunnuntaina 4. marraskuuta.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "YLEISTÄ Seuran 25. toimintavuosi päättyi Kauden päättäjäistilaisuutta vietettiin HauPa hallissa sunnuntaina 4. marraskuuta."

Transkriptio

1 Haukiputaan Pallo r.y. TOIMINTAKERTOMUS TILIKAUDELTA VUOSIKOKOUKSELLE (Sunnuntai klo 15 HauPa-halli). YLEISTÄ Seuran 25. toimintavuosi päättyi Kauden päättäjäistilaisuutta vietettiin HauPa hallissa sunnuntaina 4. marraskuuta. Toimintakertomusta käsitellään SPL:n Laatujärjestelmän mukaisesti kolmessa kategoriassa: 1. johtaminen, 2. urheilutoiminta sekä 3. viestintä ja markkinointi, sekä myös toimintasuunnitelman pohjalta arvioiden, kuinka tilikauden alussa asetettuihin tavoitteisiin on päästy. 1. JOHTAMINEN ORGANISAATIO Seuran johtokunta : - puheenjohtaja Jarmo Okkonen - varapuheenjohtaja Markku Kohonen - sihteeri Sauli Kukkonen - muut jäsenet; Pasi Alatalo ja Jarmo Körkkö. Johtokunta kokoontui tilikauden aikana 18 kertaa. Johtokunnalle ei ole kuluneen tilikauden aikana maksettu palkkioita tai annettu muita etuuksia. Seuran työntekijöinä toimivat tilikauden aikana toiminnanjohtaja Riikka Ylitalo ja valmennuspäällikkö Mikko Isokangas, Tuomo Sorakangas sekä liikunnanohjaaja Petra Körkkö, joka toimi valmennuspäällikön sijaisena tämän opintovapaan aikana. Tilikauden lopulla johtokunta päätti siirtää resurssoinnin painopistettä valmennukseen ja samalla lopettaa toiminnanjohtajan tehtävän. Kesän aikana seura on työllistänyt nuoria Oulun kaupungin kesätyösetelin avulla turnausten ja tapahtumien järjestelyihin sekä liikunnanohjaus- ja pelinohjaajatehtäviin. Seuran jäsenmäärä tilikauden päättyessä oli Seuramme on mukana Suomen Palloliiton Laatujärjestelmässä ( Haukiputaan Pallo ry toimii laatujärjestelmän määrittelemänä kasvattajaseurana (grass roots). Laatujärjestelmän mukaisesti toimintaa on arvioitu yhdessä Suomen Palloliiton Pohjois-Suomen piirin toimesta ja seura jatkaa edelleen tasolla 3. Pohjois-Suomessa on muutamia seuroja jotka ovat yhtä korkealla tai korkeammalla tasolla. Haukiputaan Pallo on myös Tähtiseura (ent. Sinettiseura.) HauPa:n seurakysely toteutettiin lokakuussa. Vastauksia saatiin kaikkiaan 170 kpl. Vastaajat ilmaisivat olevansa tyytyväisiä seuran toimintaan kokonaisuutena (82%). Seurakyselyn tulokset on julkistettu materiaalipankissa ( Haukiputaan Pallon 25-vuotisjuhlaa vietettiin kutsuvierasjuhlana lähes sadan hengen voimin kahvila-ravintola Nyymannissa. Kutsuvieraiden lisäksi juhlaan pyydettiin 2 edustajaa jokaisesta joukkueesta. Tilaisuudessa huomioitiin myös kunniajäseniksi valitut Pekka Vilmunen, Tuomo Kantomaa, Kaija Wennström, Jarmo Keränen ja Veli-Matti Hölttä sekä kunniapuheenjohtajaksi valittu Ilpo Virtanen.

2 TALOUS Yhteistyötä tilitoimisto Esmo Oy:n kanssa jatkettiin ja se on sujunut moitteetta. Seuran talous on pysynyt tasapainossa ja velvoitteet pystytään hoitamaan aikataulussa. Päättyneen tilikauden tilinpäätöksen varsinaisen toiminnan tuotot olivat (2017; , 2016; ), taseen loppusumma (2017; , 2016; n ) ja tilikauden tulos 1217 ylijäämäinen (2017; 1124 alijäämäinen, 2016; 855 ylijäämäinen). Emoseuran osalta varsinaisen toiminnan tuotot olivat yhteensä , niiden ollessa viime kaudella Toimintamaksujen tuotto oli edellisvuoden tasolla. Toimintamaksu on seuran tuottojen keskeisin lähde 52% osuudella. Toimintamaksu on edelleenkin yksi Oulun alueen jalkapalloseurojen alhaisimpia. Toimintamaksuilla on katettu seuran ulkopuolelle maksettavat sarjatoiminnasta aiheutuneet kulut (SPL:n jäsen-, piirin-, sarja- ja pelaajasiirtomaksut yms.), samoin kuin toimisto-, kirjanpito-, tietoliikenneyhteyksien kulut. HauPa on maksanut ainoana oululaisena seurana myös pelaajiensa piiri-, aluejoukkue- ja taitokisamaksut. Valmentajien koulutuksesta aiheutuneet kulut on seura maksanut täysimääräisesti C- tasolle asti, josta eteenpäin periaatteella 50/50 seura/joukkue. Hallituotot (n ) olivat merkittävä osa seuran taloutta. Avustusten, tukien ja hanketuottojen osuus laski. Seuran suunnitellut avustukset miesten ja naisten edustusjoukkueille ylittyivät hieman. Emoseuran tasolla tilikauden tulos osoittaa 5400 ylijäämää. Seuran kassavaroihin on kertynyt suunnitellusti puskuria ja tyypillinen vuodenvaihteen ajoittuva toistuva kassakriisi on saatu eliminoitua. Prinsessat & Batmanit jalkapallokoulu on edelleen suosittu ja saavuttanut vakiintuneen aseman Haukiputaalla. Aiemmista vuosista toimintamallia on kehitetty ja toiminnassa on panostettu ohjaajien rekrytointiin ja osaamiseen. Prinsessat & Batmanit jalkapallokoulusta on muodostunut seuralle paitsi merkittävä rekrytointikanava, myös vakiintunut osa seuran taloutta tuottoinen ja kuluineen. Vaikka tälle toiminnalle olisi ehkä enemmänkin kysyntää, on toiminnan kasvattamisen riskinä laadun kärsiminen. Tästä syystä toimintaa kehitettiin maltillisesti enemmän laadun kuin talouden ehdoilla. Kesäpudas-turnauksen tuotot ovat kaikkiaan noin (edellinen vuosi ) ja näin emme saaneet siitä niin hyvää tuottoa kuin aiempina vuosina. Turnaus tunnetaan kuitenkin yhtenä Oulun alueen ja koko Pohjois-Suomen suurimpana turnauksena. Seuran toiminnantarkastajana on toiminut Raili Prokkola. 2. URHEILUTOIMINTA OLOSUHTEET HauPa-halli HauPa-hallin käyttöaste oli hyvä lokakuusta huhtikuun loppuun, etenkin arki-iltoina. Viikonloppuisin hallissa oli vajaakäyttöä joinakin viikonloppuina. Ulkopuolisten osuus hallin käytöstä oli 11 % sen kaikesta käytöstä. Hallin päiväaikainen käyttöaste oli heikko. Kahvion ilta-aikainen käyttöaste oli talvella korkea, jopa siinä määrin, että vapaan ajan löytäminen vanhempainpalavereille tai joukkueiden toimihenkilöiden palavereille oli aika ajoin vaikeaa. Hallia käytettiin kokoustamisen lisäksi erilaisiin koulutuksiin.

3 Ministadion HauPa-hallin ulkokenttä, Ministadion, on ollut vilkkaassa käytössä kevään, kesän ja syksyn ajan. Kentälle on keskitetty pienimpien junioreiden harjoittelua. Valojen ansiosta harjoittelua voitiin jatkaa myös syksyllä. Kentän varaukset tehtiin HauPa-hallin varauskalenterin kautta. Arina-areena Arina-areenalta saimme talvikaudeksi 2018 yhteensä 12 viikkovuoroa 1/3 kentän osalle. Ne jaettiiin ikäluokille -08 ja vanhemmat. Harjoitusotteluita varten saatiin muutamia pelivuoroja. Lukuisat turnaukset Arina-areenalla aiheuttavat sen, että vuoroja peruuntui tämän tästä. OPS-Areenaa käytettiin jonkinverran lähinnä vanhempien junioreiden sekä aikuisjoukkueiden toimesta. Salit Seura käytti salivuoroja Jatulin sekä Länsituulen koulun salista yhteensä 25,5 viikkotuntia talvikaudella 2017/2018. Saleja käytettiin sekä jalkapallon että futsalin harjoitteluun ja pelaamiseen kuin myös fyysisten ja motoristen kykyjen kehittämiseen. Ulkokentät Ulkokentistä HauPalle jaettiin vuoroja kaupungin puolesta Länsituulen, Ritaharjun, Talvikkipuiston, Hovinsuon, Raatin ja Huuhkajapuiston tekonurmilta, joista Länsituulen koulun kenttä oli kovimmassa käytössä. Osalle joukkueista jaettiin lisävuoroja myös Virpiniemen tekonurmelle, joista seura ja joukkueet maksoivat kauden aikana korvausta Virpiniemen liikuntaopistolle. Pienimmät juniorijoukkueet saivat edelleen HauPa-hallin sekä Ministadionin käyttöönsä kesän ajaksi alennetulla hinnalla. Keskuskentän ruoholla ovat edelleen pelanneet pääasiassa vanhimmat ikäluokat. Kuluneena vuotena Keskuskenttää käytti pääasiassa B-poikien ja miesten joukkueet. Myös Kesäpudasturnauksen pelejä pelattiin Keskuskentällä. Sosiaalitilat Länsituulella on saatu pidettyä toimivina Länsituulen koulun henkilökunnan suosiollisella avustuksella pelipäivien osalta, mutta harjoitusten aikana ei alueelta löydy vessoja. VALMENNUS Haukiputaan Pallon Valmennuslinjaa ja Keltavihreää tietä (Harrastus- ja kilpatoiminnan periaatteet) pystyttiin jalkauttamaan tyydyttävästi kuluneen kauden aikana. Suomen Palloliiton Fortum Tutor-hanke palasi myös HauPa:n arkeen. Yhteistyössä Tervarit-junioreiden ja Ajax Sarkkirannan kanssa HauPan Tutorina toimi Arttu Heinonen. Tilikauden aikana HauPa:n järjestämälle MV D-valmentajakurssille osallistui 9 valmentajaa, joista kaikki olivat haupalaisia. Myös E-kurssi pidettiin syksyllä. Seura vastasi kaikista koulutuskuluista. Kolme haupalaista osallistui lisäksi HauPa-hallilla järjestetylle Futsalin C-kurssille. Petra Körkkö osallistui Palloliiton B-kurssille. Jouko Mustonen, Mika Moilanen ja Teemu Vähäkainu suorittivat C-tason valmentajakoulutuksen. D-kurssilla puolestaan olivat Sampo Tervonen, Hanna Qvist ja Timo Heikkinen. D-kurssi järjestettiin yhdessä Tervarit-junioreiden ja Ajax Sarkkirannan kanssa. Seura jatkoi aiemmalla linjalla tehden valmentajasopimukset joukkueiden valmentajille syksyllä Sopimus on valmentajan ja seuran välinen, jolloin seuran valmennuspäällikkö vastaa valmennuksen

4 ohjauksesta ja linjauksista ja ja valmentajalle maksettavista kulukorvauksista vastaa täysimääräisesti joukkue. Sopimusvalmentajia oli kaikkiaan 55. Aamutreenitoimintaa jatkettiin kuluneena toimintavuotena yläkoululaisille ja toisen asteen opiskelijoille. Keväällä toiminta oli vilkasta ja varsinkin yläkoululaisista löytyi aktiivisia kävijöitä. Kesällä järjestettiin eriikäisille omia taitokouluryhmiä viikoittain. Syksyllä aamuharjoittelu ei onnistunut haastavien kouluaikojen ja valmentajaresurssien vuoksi. Keväällä järjestettiin perinteinen Pelinohjaajakurssi kaikille erotuomaritoiminnasta kiinnostuneille nuorille sekä valmentajille. Kurssille osallistui 30 pelaajaa. Keväällä järjestettiin Erotuomareiden peruskurssi, johon osallistui 22 tuomaria sekä erotuomareiden jatkokurssi, jossa oli mukana kuusi tuomaria. Valmennuspäällikkö ja muut toimihenkilöt jatkoivat valmentajille suunnattua Valkkaklubi toimintaa. HauPa järjesti kahdeksannen kerran peräkkäin touko-kesäkuussa Prinsessat & Batmanit jalkapallokoulun, nyt vuosina syntyneille lapsille. Osallistujia oli yhteensä 85. Jalkapallokoulun loppuhuipennuksessa Prinsessat ja Batmanit pääsivät pelaamaan omat pelinsä KesäPudas-turnauksessa. URHEILUTOIMINTA Seuralla oli toimintaa seuraavissa ikäluokkiin jaetuissa joukkueissa pojissa: -13, -12, -11, -10, -09, -08, -07, -06, -05 edustus, -05, -0403, B-pojat tytöissä: -12, -11, -10, -09, -08, -07, -06, , B-tytöt Miehissä ja naisissa oli sekä edustusjoukkue että kakkosjoukkue. Lisäksi harrastejoukkue naisissa (FC Rauha) ja toimintakaudella joukkueita oli siis yhteensä pojat sijoittuivat Kaleva Cupissa kolmanneksi. B-pojat pelasivat kesällä ikäluokan Kakkosta ja osallistuivat aktiivisesti myös miesten joukkueiden toimintaan. Tytöissä HauPan T04-joukkue sijoittui keväällä ja syksyllä toiseksi PSL:ssa ja selviytyi nykymuotoiseen SPLlopputurnaukseen tasolle 1. Joukkue sijoittui turnauksessa kahdeksanneksi. B-tytöt osallistuivat kesällä B- tyttöjen Ykköseen, mutta eivät yltäneet tulevan kauden sarjapaikkaan oikeuttaville sijoituksille. AIKUISET Naisten edustusjoukkue nousi uuden valmentajansa Antti Kuivamäen johdolla historiallisesti tulevaksi kaudeksi Naisten Ykköseen voitettuaan oman Kakkosen lohkonsa. Miehet puolestaan jäivät hieman nousutavoitteestaan ja sijoittuivat Kolmosen lohkossaan kolmanneksi. Miesten kakkosjoukkue pelasi kaudella 2018 Nelosessa ja Naisten kakkosjoukkue puolestaan Kolmosessa. KESÄPUDAS HauPa järjesti Kesäpudas turnauksen Haukiputaalla neljännen kerran. Turnaukseen osallistui 117 joukkuetta ( joukkuetta) ja turnauksessa pelattiin yhteensä 265 ottelua kahdeksalla eri kentällä. FUTSAL Seurastamme tyttöjen futsalin piirisarjoihin osallistui 5 joukkuetta. B-tytöt ja C-tytöt selviytyivät SMlopputurnaukseen asti. Myös naiset pelasivat futsalia Kakkosessa. Pojista futsalpiirisarjoihin osallistuttiin 7 joukkueen voimin ja lisäksi HauPalla oli joukkueet U19-SM-sarjassa, jossa he voittivat hopeaa. B-pojat

5 puolestaan selvisivät SM-lopputurnaukseen voittamalla piirisarjansa. Miehet eivät osallistuneet futsalsarjoihin. TAITOKISAT Piirin taitokilpailut pidettiin Oulussa marraskuuta. HauPa:sta kisaan osallistui 40 pelaajaa (2017/64, 2016/69 ja 2015/67) ja he suorittivat yhteensä 9 kultamerkkiä, 11 hopeamerkkiä ja 15 pronssimerkkiä eli yhteensä 35 taitomerkkiä. Valtakunnalliset taitokisat järjestettiin Imatralla 1.12., jonne HauPasta osallistui kolme pelaajaa. KEHITTYMISEN SEURANTA HauPa jatkoi osallistumistaan Pohjois-Suomen Valmennuskeskuksen Pelaajakehitysseurantaan. HauPalta toimintaan osallistui neljä tyttö- ja neljä poikajoukkuetta (T04, T06, T07, T08, P04, P05 ed., P06, P07). Pelaajien fyysistä testausta on edelleen jatkettu myös muissa ikäluokissa Jarmo Keräsen johdolla. PALKITUT Vuoden Haupa-perhe: Katriina Lieska, Jaakko Hintsala, Aino Hintsala, Elina Hintsala Vuoden Haupalainen: Tuomo Sorakangas Vuoden valmentaja: Antti Kuivamäki Vuoden tyttöpelaaja: Kaisla Korhonen Vuoden poikapelaaja: Taneli Kohonen Vuoden joukkue: P19-futsal Osallistujamitalit: P13, P12, T12, T11, P11, T10 ja P10 Tytöt -09 Vuoden kehittynein: Matleena Junes Vuoden joukkuepelaaja: Nella Ahola Vuoden pelaaja: Aino Hintsala Pojat -09 Vuoden kehittynein: Jere Nissema Vuoden joukkuepelaaja: Jalo Kaspalo Vuoden pelaaja: Verneri Similä Tytöt -08 Vuoden kehittynein: Janette Nissema Vuoden joukkuepelaaja: Anna Vierimaa Vuoden pelaaja: Iida Vuopala Pojat -08 Vuoden kehittynein: Topi Sääskilahti Vuoden joukkuepelaaja Elmeri Heikkinen Vuoden pelaaja Onni Hämälä Tytöt -07 Vuoden kehittynein: Anni Tefke Vuoden joukkuepelaaja: Sini Viinamäki Vuoden pelaaja: Jenna Karppinen

6 Pojat -07 Vuoden kehittynein: Sampo Korvala Vuoden joukkuepelaaja: Eemil Pirilä Vuoden pelaaja: Henri Siipola Tytöt -06 Vuoden kehittynein: Neea Taivaloja Vuoden joukkuepelaaja: Suvi-Tuulia Riipinen Vuoden pelaaja: Saana Saukkoriipi Pojat -06 Vuoden kehittynein: Panu Utriainen Vuoden joukkuepelaaja Elias Välipakka Vuoden pelaaja: Miika Puunuvaara Pojat -05 Vuoden kehittynein: Aleksi Pyyny Vuoden joukkuepelaaja: Elmeri Nylund Vuoden pelaaja: Ardi Seijdia Pojat -05 edustus Vuoden kehittynein: Aleksi Sarajärvi Vuoden joukkuepelaaja: Veeti Still Vuoden pelaaja: Julius Körkkö Tytöt -04 (t 03-05) Vuoden kehittynein: Jonna Kyröläinen Vuoden joukkuepelaaja: Helmi Turtia Vuoden pelaaja: Taika Naumanen Pojat -04 Vuoden kehittynein: Ville Tihinen Vuoden joukkuepelaaja: Ilari Tossavainen Vuoden pelaaja: Otto Mäntylä B-tytöt Vuoden kehittynein: Emma Sankelo Vuoden joukkuepelaaja: Anni Riihiniemi Vuoden pelaaja: Ella Keränen B-pojat Vuoden kehittynein: Tatu Tallavaara Vuoden joukkuepelaaja: Henri Seppälä Vuoden pelaaja: Toni Kaikkonen Naiset edustus Vuoden kehittynein: Katariina Kuivamäki

7 Vuoden joukkuepelaaja: Johanna Raappana Vuoden pelaaja: Marge Ollila Miehet edustus Vuoden kehittynein: Jesse Kilpeläinen Vuoden joukkuepelaaja: Ilari Nikula Vuoden pelaaja: Taneli Kohonen Pelipaikkaan rekisteröityjen henkilöiden määrä, sisältäen joukkueisiin rekisteröidyt pelaajat sekä joukkueiden rekisteröidyt toimihenkilöt, oli tilikauden päättyessä 756. Näistä pelaajia on VIESTINTÄ JA MARKKINOINTI Stadium yhteistyö jatkui kolmatta vuotta. Varusteiden saatavuus on ollut hyvä ja varustehankintojen suunnittelu on tapahtunut yhteistyössä Stadiumin kanssa. HauPa.fi sivustolla julkaistiin kaikkiaan 94 seuran ja joukkueiden uutista. Näitä uutisia jaettiin edelleen seuran Facebook sivuilla, joilla on toimintakauden lopulla 1096 seuraajaa. Seuralehti toteutettiin maaliskuussa. Tämä oli 24. vuosi peräkkäin, kun lehti on Haukiputaalla ilmestynyt. Haukiputaalla , HAUKIPUTAAN PALLO RY, pj. Jarmo Okkonen / Johtokunta

TOIMINTASUUNNITELMA 1.11.2015-31.10.2016

TOIMINTASUUNNITELMA 1.11.2015-31.10.2016 1 TOIMINTASUUNNITELMA 1.11.2015-31.10.2016 Vuosikokouksessa 16.12.2015 1993-2015 2015 - SISÄLLYSLUETTELO 2 Organisaatiokaavio 2015-2016... 3 Painopistealueet 2015-2016... 3 Strategia 2015-2016 (pohjautuu

Lisätiedot

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC Saarijärvi ry FC Saarijärvi on 21.11.2000 perustettu jalkapallon erikoisseura, jonka tarkoitus on antaa lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuus

Lisätiedot

Haukiputaan Pallo r.y.

Haukiputaan Pallo r.y. Haukiputaan Pallo r.y. TOIMINTAKERTOMUS TILIKAUDELTA 1.10.2013 31.10.2014 VUOSIKOKOUKSEEN MA 15.12.2014 KLO 18.30 HAUPA-HALLI YLEISTÄ Seuran 21. toimintavuosi päättyi 31.10.2014. Kauden päättäjäistilaisuutta

Lisätiedot

1993-2015 2015 - Haukiputaan Pallo r.y. TOIMINTAKERTOMUS TILIKAUDELTA 1.11.2014 31.10.2015 VUOSIKOKOUKSEEN KE 16.12.2015 KLO 19.

1993-2015 2015 - Haukiputaan Pallo r.y. TOIMINTAKERTOMUS TILIKAUDELTA 1.11.2014 31.10.2015 VUOSIKOKOUKSEEN KE 16.12.2015 KLO 19. 1 1993-2015 2015 - (Kaija Wennström) (Markku Ylisirniö) Haukiputaan Pallo r.y. TOIMINTAKERTOMUS TILIKAUDELTA 1.11.2014 31.10.2015 VUOSIKOKOUKSEEN KE 16.12.2015 KLO 19.00 HAUPA-HALLI YLEISTÄ Seuran 22.

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA

TOIMINTASUUNNITELMA 1 TOIMINTASUUNNITELMA 1.11.2016-31.10.2017 Vuosikokouksessa 18.12.2016 1993 2015 2015 - 2 HauPa:n organisaatio 3 SISÄLLYSLUETTELO HauPa:n visio 3 HauPan perustehtävä (missio) 4 HauPan arvot 4 Toimintasuunnitelma

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA

TOIMINTASUUNNITELMA 1 TOIMINTASUUNNITELMA 1.11.2017-31.10.2018 Vuosikokouksessa 17.12.2017 1993 2015 2015 - 2 HauPa:n organisaatio 3 SISÄLLYSLUETTELO HauPa:n visio 3 HauPan perustehtävä (missio) 3 HauPan arvot 4 Toimintasuunnitelma

Lisätiedot

Joukkueenjohtajien opas

Joukkueenjohtajien opas Joukkueenjohtajien opas Tervetuloa Palokan Riennon joukkueenjohtajaksi! Tässä oppaassa käsitellään lyhyesti joukkueenjohtajien vastuita ja velvollisuuksia ja heille sekä joukkueelle kuuluvia tehtäviä.

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 1.10.2013-30.09.2014. Jatkovuosikokouksessa 27.1.2014

TOIMINTASUUNNITELMA 1.10.2013-30.09.2014. Jatkovuosikokouksessa 27.1.2014 1 TOIMINTASUUNNITELMA 1.10.2013-30.09.2014 Jatkovuosikokouksessa 27.1.2014 2 Sisällysluettelo Toimintasuunnitelma... 1 Organisaatiokaavio... 3 HauPan strategia 2014-2015... 3 Arvot... 4 Tehtävä... 4 Visio...

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 1.11.2014-31.10.2015. Vuosikokouksessa 15.12.2014

TOIMINTASUUNNITELMA 1.11.2014-31.10.2015. Vuosikokouksessa 15.12.2014 1 TOIMINTASUUNNITELMA 1.11.2014-31.10.2015 Vuosikokouksessa 15.12.2014 2 Sisällysluettelo Toimintasuunnitelma... 1 Organisaatiokaavio 2015... Virhe. Kirjanmerkkiä ei ole määritetty. HauPan strategia 2014-2015

Lisätiedot

LeKi-futis toimintasuunnitelma 2013

LeKi-futis toimintasuunnitelma 2013 1. Johtokunnan kokoonpano 2013: Johtokunta jatkaa neljännen toimintavuoden seuraavalla kokoonpanolla: Johtokunta: Petri Mäkinen, puheenjohtaja; Matti Huvinen, vara puheenjohtaja; Harri Bergström, sihteeri;

Lisätiedot

INFO G-E junioreiden vanhemmille

INFO G-E junioreiden vanhemmille INFO G-E junioreiden vanhemmille 9.1.2017 https://www.youtube.com/watch?v=lsarn2t4ifo Junioritiimin toiminnan päämääriksi asetettiin: Seuran sisäisen ja ulkoisen yhtenäisyyden vahvistaminen sekä viestinnän

Lisätiedot

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen Ysikaks Nivala Toimintasuunnitelma 2018 Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen Toiminnan arvot - monipuolinen liikunta lajitaitojen harjoittaminen kasvatus yhteistyössä vanhempien, koulujen ja muiden

Lisätiedot

Haukiputaan Pallo r.y. TOIMINTAKERTOMUS 1.10.2012 30.9.2013

Haukiputaan Pallo r.y. TOIMINTAKERTOMUS 1.10.2012 30.9.2013 Haukiputaan Pallo r.y. TOIMINTAKERTOMUS 1.10.2012 30.9.2013 1. YLEISTÄ Seuran kahdeksastoista toimintavuosi päättyi 30.9.2013. Kauden päättäjäistilaisuutta vietettiin HauPa hallissa tilikauden päättymisen

Lisätiedot

PALLOLIITON HELSINGIN PIIRI VUOSIKERTOMUS 2018

PALLOLIITON HELSINGIN PIIRI VUOSIKERTOMUS 2018 PALLOLIITON HELSINGIN PIIRI VUOSIKERTOMUS 218 Palloliiton strategiset painopistealueet vv. 216 22 hyväksyttiin liittokokouksessa Tampereella huhtikuussa 216 Pelaajan laadukas arki pelaajien kehittäminen

Lisätiedot

PELAAJAKEHITYS MILLAISEN URAN PELAAJA SEURASSAMME SAA?

PELAAJAKEHITYS MILLAISEN URAN PELAAJA SEURASSAMME SAA? PELAAJAKEHITYS MILLAISEN URAN PELAAJA SEURASSAMME SAA? tiistai 30. kesäkuuta 2015 Sisällysluettelo Saatteeksi... 1 Pelaajanpolku... 2 Tyrvisliiga... 2 Ikäkausijoukkueet... 4 F-9... 4 E-10 (pojat/tytöt)...

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma, vuosi 2016

Toimintasuunnitelma, vuosi 2016 Toimintasuunnitelma, vuosi 2016 Sisällysluettelo 1 Toiminta-ajatus... 2 2 Arvot... 2 3 Visio... 2 4 Yleistä... 2 5 Painopistealueet... 3 6 Harrastus- ja kilpailutoiminta... 4 7 Pallokoulu ja PerheFutis...

Lisätiedot

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ JÄSENKIRJE LOKAKUU 2015 Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS A- ja B-nuoret jälleen mitaleille, BANZAI! KuPS A- ja B-nuoret pelaavat ikäluokkansa kovatasoista SM-sarjaa,

Lisätiedot

Pieksämäen Tsemppi 82 Toimintakertomus 2015

Pieksämäen Tsemppi 82 Toimintakertomus 2015 Pieksämäen Tsemppi 82 Toimintakertomus 2015 Pieksämäen Tsemppi 82 Lentopalloseura JOHDANTO Toimintavuoden 2015 syksyllä käynnistyi Lentopalloseura Pieksämäen Tsemppi 82:n 34. toimintakausi. Se tietää sitä,

Lisätiedot

PORIN EROTUOMARIT -53 ry. Tasekirja

PORIN EROTUOMARIT -53 ry. Tasekirja PORIN EROTUOMARIT -53 ry Tasekirja 1.1. - 31.12.2014 PORIN EROTUOMARIT-53 ry Sisällysluettelo Sivu Toimintakertomus 1-4 Tase 5 Tuloslaskelma 6-7 Luettelo käytetyistä kirjanpitokirjoista 8 Tilinpäätöksen

Lisätiedot

Kaarinan Pojat ry. Vuoden Urheiluseura Seuraesittely LiikUn TJ-klubi POSITIIVISUUS LUOTETTAVUUS ONNISTUMINEN YHTEISÖLLISYYS

Kaarinan Pojat ry. Vuoden Urheiluseura Seuraesittely LiikUn TJ-klubi POSITIIVISUUS LUOTETTAVUUS ONNISTUMINEN YHTEISÖLLISYYS Kaarinan Pojat ry Vuoden Urheiluseura 2017 Seuraesittely LiikUn TJ-klubi 15.2.2018 POSITIIVISUUS LUOTETTAVUUS ONNISTUMINEN YHTEISÖLLISYYS KaaPo 2020 Missio KaaPolaisuus on kaarinalaisuutta Visio 2020 KaaPo

Lisätiedot

Juniori KuPS. KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille.

Juniori KuPS. KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille. JÄSENKIRJE SYYSKUU 2016 Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille. KuPS seuraavat kotiottelut Savon Sanomat Areenalla

Lisätiedot

10 ryhtiliikettä junioriseuran kehittymiseen. Seurojen ääni Oulu klo Raimo Seikkala, FC Raahe

10 ryhtiliikettä junioriseuran kehittymiseen. Seurojen ääni Oulu klo Raimo Seikkala, FC Raahe 10 ryhtiliikettä junioriseuran kehittymiseen Seurojen ääni Oulu 11.2.2017 klo 10.20-11.00 Raimo Seikkala, FC Raahe Sisältö FC Raahe 2017 Johdanto Pohjois-Suomi, Raahe, Islanti 1. Intohimoisten uusien ohjaajien

Lisätiedot

EKS 07 perustamiskokous 29.1.2014 Läsnä: 13 vanhempaa Toni Jokela, seuran valmennuspäällikkö Harri Lammi, seuran toimisto

EKS 07 perustamiskokous 29.1.2014 Läsnä: 13 vanhempaa Toni Jokela, seuran valmennuspäällikkö Harri Lammi, seuran toimisto EKS 07 perustamiskokous 29.1.2014 Läsnä: 13 vanhempaa Toni Jokela, seuran valmennuspäällikkö Harri Lammi, seuran toimisto Kaikki 07 syntyneet pelaajat ovat tervetulleita perustettavaan ikäluokkaan mukaan.

Lisätiedot

PELI-KARHUT RY JALKAPALLO POJAT 2007 INFOTILAISUUS

PELI-KARHUT RY JALKAPALLO POJAT 2007 INFOTILAISUUS PELI-KARHUT RY JALKAPALLO POJAT 2007 INFOTILAISUUS 20.9.2018 PELI-KARHUT TOIMINTAFILOSOFIA Peli-Karhut tarjoaa nuorille mahdollisuuden oppia ja nauttia jalkapallon pelaamisesta ja harjoittelemisesta riippumatta

Lisätiedot

F.C. KASIYSI ESPOO VUOSIKELLO 2017

F.C. KASIYSI ESPOO VUOSIKELLO 2017 2017 JOULUKUU 2017, SIVU 13 TAMMIKUU 2017, SIVU 2 MARRASKUU 2017, SIVU 12 12 1 HELMIKUU 2017, SIVU 3 11 2 LOKAKUU 2017, SIVU 11 10 3 MAALISKUU 2017, SIVU 4 SYYSKUU 2017, SIVU 10 9 4 HUHTIKUU 2017, SIVU

Lisätiedot

PALLOLIITON HELSINGIN PIIRI TOIMINTASUUNNITELMA 2018

PALLOLIITON HELSINGIN PIIRI TOIMINTASUUNNITELMA 2018 PALLOLIITON HELSINGIN PIIRI TOIMINTASUUNNITELMA 2018 Palloliiton strategiset painopistealueet vv. 2016-2020 1. Pelaajan laadukas arki pelaajien kehittäminen valmentajien kehittäminen 2. Elinvoimainen seura

Lisätiedot

Jokelan Kisa jalkapallo

Jokelan Kisa jalkapallo Jokelan Kisa jalkapallo Jokelan Kisa tarjoaa kaikille Jokelan ja lähialueen asukkaille laadukasta jalkapalloharrastusta ikään ja tasoon katsomatta. Teemme yhteistyötä lähiseurojen kanssa tarjotaksemme

Lisätiedot

Organisaatio 2014 16.1.2014 2. Toimisto Arkisto. Supporterit Nimityskomitea. GBK johtokunta. Edustusjalkapallo jaosto. PR-jaosto.

Organisaatio 2014 16.1.2014 2. Toimisto Arkisto. Supporterit Nimityskomitea. GBK johtokunta. Edustusjalkapallo jaosto. PR-jaosto. 16.1.2014 1 Organisaatio 2014 GBK johtokunta Toimisto Arkisto Supporterit Nimityskomitea Edustusjalkapallo jaosto Juniorijaosto Talousjaosto Kokkola Cup jaosto PR-jaosto Miehet GBK I, II, Tigers, III,

Lisätiedot

Vuorojen jakoperusteet kausi 2019

Vuorojen jakoperusteet kausi 2019 Tampereen Pallo-Veikot 1.11.2018 Petri Taskinen Vuorojen jakoperusteet kausi 2019 Taustaa Seuran harjoitusvuorojen jako on TPV:n kaltaisessa isossa seurassa aina vaikeaa. Joukkueita on tällä hetkellä 27

Lisätiedot

Seuraohjelma. oto seuravalmentajatuen hakuinfo ja hakukriteerit, joulukuu 2013. Liittohallituspäätös 16.12.2013

Seuraohjelma. oto seuravalmentajatuen hakuinfo ja hakukriteerit, joulukuu 2013. Liittohallituspäätös 16.12.2013 Seuraohjelma oto seuravalmentajatuen hakuinfo ja hakukriteerit, joulukuu 2013 Liittohallituspäätös 16.12.2013 Tavoite: laajentaa oto seuravalmennuksen piiriin kuuluvien seurojen määrää max. 10 seuralla

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2007

TOIMINTASUUNNITELMA 2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Oulunsalo Pesäpallojaosto 28.11.2006 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

INDOOR-SARJAT

INDOOR-SARJAT INDOOR-SARJAT 2018-2019 30.9.2018 PELATTAVAT SARJAT 1. Naisten SM 2. Miesten SM 3. Naisten I divisioona 4. Miesten I divisioona 5. U16 SM 6. U13 Hokkiliiga 7. U11 turnaukset 8. Ikämiesten SM Naisten SM-sarja

Lisätiedot

Huuhkaja- ja Helmaripäivät

Huuhkaja- ja Helmaripäivät Huuhkaja- ja Helmaripäivät 15.8.2016 Huuhkaja- ja Helmaripäivät Huuhkaja- ja Helmaripäivät on aikaisempien piirihaavi- ja piirijoukkueikäluokkiin (13-14-v pojat, 13-15-v tytöt) kohdistuva kokonaisvaltainen

Lisätiedot

VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE

VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE 2016-2017 LINJAUS KAUDELLE 2016-2017 Jatketaan vuonna 2012 aloitettua työtä lasten ja nuorten jalkapalloharrastuksen kehittämisen parissa Toimintamme päivittyy SUNDAY LEAGUE

Lisätiedot

IPS RY Toimintasuunnitelma 2016

IPS RY Toimintasuunnitelma 2016 IPS RY Toimintasuunnitelma 2016 Junioritoiminta kaudella 2016 Kaudella 2016 seuralla tulee olemaan erilaisia projekteja, millä pyritään kehittämään seura yhden askeleen eteenpäin. Isoin projekti on seuratoiminnan

Lisätiedot

1990-luvulla jääkiekon pelaaminen ulkojäillä tuli mahdottomaksi ja jääkiekkotoiminta seurassa loppui.

1990-luvulla jääkiekon pelaaminen ulkojäillä tuli mahdottomaksi ja jääkiekkotoiminta seurassa loppui. 1. Johdanto Seurakäsikirja on laadittu kaikkien seuratyötä tekevien avuksi. Tämän seurakäsikirjan tarkoituksena on esitellä Joutsan Seudun Pallon toimintaa sekä antaa suuntaviivat kaikille seuran toiminnassa

Lisätiedot

PALLOLIITON HELSINGIN PIIRI TOIMINTASUUNNITELMA 2019

PALLOLIITON HELSINGIN PIIRI TOIMINTASUUNNITELMA 2019 PALLOLIITON HELSINGIN PIIRI TOIMINTASUUNNITELMA 2019 Palloliiton strategiset painopiste-alueet vv. 2016-2020 1. Pelaajan laadukas arki pelaajien kehittäminen valmentajien kehittäminen 2. Elinvoimainen

Lisätiedot

PALLOLIITON HELSINGIN PIIRI TOIMINTASUUNNITELMA 2017

PALLOLIITON HELSINGIN PIIRI TOIMINTASUUNNITELMA 2017 PALLOLIITON HELSINGIN PIIRI TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Palloliiton strategiset painopistealueet vv. 2016-2020 1. Pelaajan laadukas arki pelaajien kehittäminen valmentajien kehittäminen 2. Elinvoimainen seura

Lisätiedot

Genuine Hockey Spirit Since Haukat G 2010 Kausi

Genuine Hockey Spirit Since Haukat G 2010 Kausi Genuine Hockey Spirit Since 1979 Haukat G 2010 Kausi 2017-2018 Haukat seurana Perustettu 1979 Valon Sinettiseura vuodesta 1997 (entinen Nuori Suomi) Lajeina jääkiekko ja ringette Lapsia ja nuoria lisenssipelaajia

Lisätiedot

Maskun Palloseura pyrkii tarjoamaan tulevanakin toimikautena jalkapalloharrastamisen laadukkaan mahdollisuuden kaikille jäsenilleen tasapuolisesti.

Maskun Palloseura pyrkii tarjoamaan tulevanakin toimikautena jalkapalloharrastamisen laadukkaan mahdollisuuden kaikille jäsenilleen tasapuolisesti. YLEISTÄ Maskun Palloseura pyrkii tarjoamaan tulevanakin toimikautena jalkapalloharrastamisen laadukkaan mahdollisuuden kaikille jäsenilleen tasapuolisesti. Vuonna 2018 pyrimme edelleen lisäämään joukkueiden

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2014

Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Vuosi 2014 on seuran kahdestoista varsinainen toimintavuosi. Vuosille 2013 2015 tehtiin päätös palkata AC Kirkkonummi- ACK ry:lle oppisopimuksella kokopäiväisesti toimiva

Lisätiedot

Vuoden 2016 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. Seura jatkaa SPL:n kanssa aloittamaa seurakehittämistyötä.

Vuoden 2016 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. Seura jatkaa SPL:n kanssa aloittamaa seurakehittämistyötä. KÄPYLÄN PALLO RY Tursontie 3, 00610 Helsinki www.kapylanpallo.fi TOIMINTASUUNNITELMA 1.1.2016 31.12.2016 Seuran tarkoituksena on edistää, kehittää ja vaalia liikuntaharrastusta, erityisesti jalkapalloilua

Lisätiedot

PALLOLIITON HELSINGIN PIIRI VUOSIKERTOMUS 2017

PALLOLIITON HELSINGIN PIIRI VUOSIKERTOMUS 2017 PALLOLIITON HELSINGIN PIIRI VUOSIKERTOMUS 2017 Palloliiton strategiset painopistealueet vv. 2016 2020 hyväksyttiin liittokokouksessa Tampereella huhtikuussa 2016 Pelaajan laadukas arki pelaajien kehittäminen

Lisätiedot

Joukkue jossa lapsi pelaa

Joukkue jossa lapsi pelaa Seurakysely 2016 / Yhteenveto kaikista vastauksista Vanhemmat Vastaajia yhteensä 129 Joukkue jossa lapsi pelaa Muu, mikä? D-tytöt C-tytöt G6(-10)-nappulat F8-G7 (-08-09)-nappulat F9 (-07)-pojat/musta F9

Lisätiedot

FC SCJ Strategia 2019

FC SCJ Strategia 2019 FC SCJ Strategia 2019 Toiminta-ajatus Seuran toiminnan tarkoituksena on tarjota tavoitteellista ja laadukasta yhteisöllisyyttä korostavaa jalkapallon harraste- ja kilpatoimintaa lapsille, nuorille, perheille

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2007 Nummelan Palloseura ry 28.11.2006 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT...3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

Hyvinkää Ringette. Kesäkuu Hoitaa Aika Sarjamaksut maksuun Edu+B+C-joukkueet 1. Pj + Rahastonhoitaja

Hyvinkää Ringette. Kesäkuu Hoitaa Aika Sarjamaksut maksuun Edu+B+C-joukkueet 1. Pj + Rahastonhoitaja Kesäkuu Hoitaa Aika Sarjamaksut maksuun Edu+B+C-joukkueet 1. Pj + Rahastonhoitaja Kesäkuu erä Sarjaan ilmoittautuminen 9.6. Etelä-Suomen (E- S) E (enemmän ja vähemmän pelanneet), E-S D Pj 9.6.2017 mennessä

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Vuosi 2016 on seuran kolmastoista varsinainen toimintavuosi. Perustuen siihen, että AC Kirkkonummi - ACK ry:n tavoitteena on tarjota laadukasta toimintaa kaikissa ikäluokissa

Lisätiedot

Vantaan Jalkapalloseura

Vantaan Jalkapalloseura Vantaan Jalkapalloseura 2008-syntyneiden joukkueiden perustaminen Vantaan Jalkapalloseura ry - Vantaalainen Jalkapalloseura - N. 1500 lisenssipelaajaa - Suomen yksi suurimmista jalkapalloseuroista - Oma

Lisätiedot

Laajasalon palloseura 2005-2015. Tarina pienen kyläseuran kasvusta kehityskelpoiseksi keskisuureksi jalkapalloseuraksi

Laajasalon palloseura 2005-2015. Tarina pienen kyläseuran kasvusta kehityskelpoiseksi keskisuureksi jalkapalloseuraksi Laajasalon palloseura 2005-2015 Tarina pienen kyläseuran kasvusta kehityskelpoiseksi keskisuureksi jalkapalloseuraksi Mia Stierncreutz - Koulutus; Kasvatustieteen kandidaatti, varhaiskasvatuksen koulutuslinja

Lisätiedot

YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS

YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS Aika: 22.11.2014 klo. 17.00 Paikka: Oulun Remonttimylly Oy, Riihitie 13 Läsnä: Helena Jokikokko, Marjo Meriruoko, Mervi Meriruoko, Mari Meriruoko, Riikka Hyrkäs,

Lisätiedot

A. Naumanen. Tytöt U15-sarjassa. Esitys SAJL Nuorisokokoukselle

A. Naumanen. Tytöt U15-sarjassa. Esitys SAJL Nuorisokokoukselle A. Naumanen Tytöt U15-sarjassa Esitys SAJL Nuorisokokoukselle 25.10.2014 Tytöt U15 Nuorten kilpailujärjestelmä 2014-2016 hyväksyttiin syysliittokokouksessa 2013. Kilpailujärjestelmässä:! Pelattavaksi ehdotettavat

Lisätiedot

KPV:n Joukkueenjohtajan kasikirja

KPV:n Joukkueenjohtajan kasikirja KPV:n Joukkueenjohtajan kasikirja 1. Yleista joukkueenjohtamisesta - Joukkueenjohtajan valitsee vanhempainkokous, jonka vahvistaa juniorijaosto. Joukkueenjohtajia voi olla myos useampia - Joukkueenjohtaja

Lisätiedot

Tuusulan Palloseuran T08-09 vanhempainilta 1.10.2015

Tuusulan Palloseuran T08-09 vanhempainilta 1.10.2015 Tuusulan Palloseuran T08-09 vanhempainilta 1.10.2015 Tuusulan Palloseuran organisaatio Jäsenet Vuosikokoukset Luottamushenkilöt Johtokunta PJ + 6-8 jäsentä Toimisto Toiminnanjohtaja Hilu Pelander 1.11.15

Lisätiedot

VALEPA ESITTELYKALVOT

VALEPA ESITTELYKALVOT VALEPA ESITTELYKALVOT 26.1.2019 KOLME VÄITETTÄ Junioritoiminta on tärkeintä Liiga on tärkein Naisten joukkue on tärkein MUUTOSVALMIUS Pitkä historia, Vammalan Kisa -> VaLepa Asiat muuttuu nopeasti Tärkeää

Lisätiedot

Tuusulan Palloseuran T08-09 vanhempainilta

Tuusulan Palloseuran T08-09 vanhempainilta Tuusulan Palloseuran T08-09 vanhempainilta 18.11.2014 Tuusulan Palloseura ry - TuPS Seuran tärkeimmät henkilöt: PELAAJAT! noin 600 pelaajaa, 200 vapaaehtoistoimijaa, puheenjohtaja ja johtokunta, 3 työntekijää

Lisätiedot

Kaudenaloitusinfo 2014-2015

Kaudenaloitusinfo 2014-2015 Kaudenaloitusinfo 2014-2015 Valmennuspäällikkö Toni Taipale Valmennuksen johtaminen Salivuorojen jakaminen Leirit ja tapahtumat EBT:n henkilöstö Seurasihteeri Liisa Korkiakoski Tiedotus Laskutus MyClub

Lisätiedot

Sarjajärjestelmät ja pelitavat 2012

Sarjajärjestelmät ja pelitavat 2012 Sarjajärjestelmät ja pelitavat 2012 D12 / TD12 ALUEKARSINTA 20 JOUKKUETTA 2 X 10 JOUK. LOHKOA (PIIREITTÄIN) ALUESARJA KUMMANKIN KARSINTALOHKON 1.-5. YKKÖNEN 20 JOUKKUETTA KUMMANKIN KARSINTALOHKON 6.-10.

Lisätiedot

FC REIPAS. Iloa Innostumista Intohimoa

FC REIPAS. Iloa Innostumista Intohimoa FC REIPAS Iloa Innostumista Intohimoa T09-10 vanhempainilta 8.1.2017 T09-10 vanhempainilta Asialista Lyhyt seuraesittely Kauden toimintasuunnitelma Viestinnän käytännöt Maksut Toimihenkilöt FC REIPAS Iloa

Lisätiedot

Jokelan Kisa. B-pojat (97/98) Kausi 2014 1.11.2013 31.10.2014

Jokelan Kisa. B-pojat (97/98) Kausi 2014 1.11.2013 31.10.2014 Jokelan Kisa B-pojat (97/98) Kausi 2014 1.11.2013 31.10.2014 20.10.2013 Kausi 2014 AIHE: JoKi B- Pojat infotilaisuus AIKA: 24.10.2013, Kello 19.00 PAIKKA: Kisan Maja ( Ridasjärventie 137, 05400 JOKELA)

Lisätiedot

FC Reipas P04 vanhempainilta

FC Reipas P04 vanhempainilta FC Reipas P04 vanhempainilta 27.11.2015 JYRI HEINONEN, MIKA KOLAMO, KATI LUOKKALA JA MARKO MÄLKIÄ Esityslista Kauden 2015 palautteen yhteenveto Toimintasuunnitelma 2016 Varainkäyttöarvio (joukkuemaksu)

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2008

TOIMINTASUUNNITELMA 2008 TOIMINTASUUNNITELMA 2008 Oulunsalo Pesäpallojaosto 7.11.2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2008 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2008 Nummelan Palloseura ry 28.11.2007 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT... 3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma 2019

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma 2019 Ysikaks Nivala Toimintasuunnitelma 2019 Toiminnan arvot Ysikaks Nivala Ry:n toiminnan arvoina on tarjota harrastajille monipuolista liikuntaa ja lajitaitojen harjoittamista kohtuullisin kustannuksin. Haluamme

Lisätiedot

KESÄN 2018 SARJAT HYVÄKSYTTY HALLITUKSEN KOKOUKSESSA

KESÄN 2018 SARJAT HYVÄKSYTTY HALLITUKSEN KOKOUKSESSA KESÄN 2018 SARJAT HYVÄKSYTTY HALLITUKSEN KOKOUKSESSA 13.3.2018 PELATTAVAT SARJAT 1. Miesten SM 2. Naisten SM 3. I divisioona 4. U21 SM 5. U18 CUP 6. U15 SM 7. U13 Hokkiliiga 8. U11 9. Ikämiesten SM 10.

Lisätiedot

FUTSALIN SARJA- JA ERILLIS- MÄÄRÄYKSET 2014-2015

FUTSALIN SARJA- JA ERILLIS- MÄÄRÄYKSET 2014-2015 FUTSALIN SARJA- JA ERILLIS- MÄÄRÄYKSET 2014-2015 1. Yleistä Sarja- ja erillismääräykset ovat sääntökokoelma, jotka ohjaavat Pohjois-Suomen piirin futsal-sarjojen pelaamista. Erillismääräykset ovat sellaisia

Lisätiedot

Kellokosken Alku ry Esityslista 3/2013 Jalkapallojaos

Kellokosken Alku ry Esityslista 3/2013 Jalkapallojaos Kellokosken Alku ry Esityslista 3/2013 Jalkapallojaos 11.3.2012 Aika: 11.3.2012 klo 18.30 Paikka: Kellokosken jäähalli 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Edellisen kokouksen

Lisätiedot

Koivukylän Palloseura ry. B-juniorit. Toimintasuunnitelma kaudella 2015

Koivukylän Palloseura ry. B-juniorit. Toimintasuunnitelma kaudella 2015 Koivukylän Palloseura ry B-juniorit Toimintasuunnitelma kaudella 2015 01.12.2014 Suunnitelma koskee aikaväliä 1.11.2014 31.10.2015. Toimihenkilöt ja yhteystiedot Joukkueenjohtaja: Vastuuvalmentaja: Valmentaja:

Lisätiedot

Tervarit-j Juventus 04. Vanhempain palaveri 3.11.2011

Tervarit-j Juventus 04. Vanhempain palaveri 3.11.2011 Tervarit-j Juventus 04 Vanhempain palaveri 3.11.2011 Asialista Mennyt kausi Yhteenveto kuluneesta kaudesta Tulevan kauden suunnitelmat Harjoittelu Päätapahtumat Varustehankinnat Budjetti, varainkeruu Keskustelua,

Lisätiedot

KENTTÄTOIMIKUNTA KEVÄÄN JA KESÄN 2013 KENTTÄVUOROT

KENTTÄTOIMIKUNTA KEVÄÄN JA KESÄN 2013 KENTTÄVUOROT KOKKOLAN KAUPUNKI MUISTIO KARLEBY STAD 14.5.2013 KENTTÄTOIMIKUNTA KEVÄÄN JA KESÄN 2013 KENTTÄVUOROT Aika: maanantai 13.5.2013, klo 15.00-16.00 Paikka: Kaupungintalo, kokoushuone Arctic Paikalla: Peter

Lisätiedot

ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016

ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016 Toivalan Urheilijat ry ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016 PVM: 10.1.2016 1. Joukkueen toimihenkilöt: Valmentajat: Suvi Kankkunen Puh. 050 381 2105, kankkunens@gmail.com Erika Hyttinen Puh.

Lisätiedot

FC REIPAS. Iloa Innostumista Intohimoa P09 vanhempainilta 25.11.2015

FC REIPAS. Iloa Innostumista Intohimoa P09 vanhempainilta 25.11.2015 FC REIPAS Iloa Innostumista Intohimoa P09 vanhempainilta 25.11.2015 P09 vanhempainilta Asialista Seuraesittely Kauden toimintasuunnitelma Maksut Toimihenkilöt Viestinnän käytännöt FC REIPAS Iloa, Innostumista,

Lisätiedot

Pieksämäen Tsemppi 82 Toimintakertomus 2016

Pieksämäen Tsemppi 82 Toimintakertomus 2016 Pieksämäen Tsemppi 82 Toimintakertomus 2016 Pieksämäen Tsemppi 82 Lentopalloseura YLEISTÄ Ikämiesiän 35 vuotta huhtikuussa saavuttava Lentopalloseura Pieksämäen Tsemppi 82 on muutaman vuoden aikana ollut

Lisätiedot

Viestintäsuunnitelma

Viestintäsuunnitelma VIESTINTÄSUUNITELMA 1(10) Viestintäsuunnitelma Tervarit Juniorit ry VIESTINTÄSUUNITELMA 2(10) Sisällys 1. Johdanto 2. Tervarit Juniorit 3. Arvot 4. Viestinnän kohteet ja tavoitteet 5. Tervarit Juniorit

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa JyPK:ssa valmennus on valmennuslinjan ohjaama prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

Jalkapallojaoston toimintasuunnitelma vuodelle 2017

Jalkapallojaoston toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Jalkapallojaoston toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Tulevan toimintakauden visio Jalkapallon kiinnostavuuden lisääntyminen ja pelaamisen riemu kaikissa ikäluokissa sekä tytöillä että pojilla. Kokonaisvaltainen

Lisätiedot

SB-Pro Nurmijärvi ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2012-2013

SB-Pro Nurmijärvi ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2012-2013 SB-Pro Nurmijärvi ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2012-2013 2 TOIMINTASUUNNITELMA 2012-2013 SB-PRO NURMIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA... 1 KAUDELLE 2012-2013... 1 1. YLEISTÄ... 3 2. VARSINAINEN TOIMINTA...

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS Yleistä. Seuran hallinto. Seuran kokoukset. Harjoittelu

VUOSIKERTOMUS Yleistä. Seuran hallinto. Seuran kokoukset. Harjoittelu 1 VUOSIKERTOMUS 2013-2014 Yleistä Kausi 2013-2014 oli seuran 23. toimikausi. City Bowlers osallistui sekä HBL:n alaisiin kilpailusarjoihin että valtakunnansarjoihin. Seuran yhteistä harjoitusvuoroa jatkettiin

Lisätiedot

TERVETULOA. Kauden 2015 käynnistyspalaveri Haminan liikuntahalli, torstai klo 18.00

TERVETULOA. Kauden 2015 käynnistyspalaveri Haminan liikuntahalli, torstai klo 18.00 TERVETULOA Kauden 2015 käynnistyspalaveri Haminan liikuntahalli, torstai 27.11.2014 klo 18.00 Kauden 2015 käynnistyspalaverin aiheita 1. Seura- ym. maksut 2. Piirisarjoihin ilmoittautuminen 3. Koulutusasiat

Lisätiedot

Kellokosken Alku ry Esityslista 5/2013 Jalkapallojaos

Kellokosken Alku ry Esityslista 5/2013 Jalkapallojaos Kellokosken Alku ry Esityslista 5/2013 Jalkapallojaos 7.5.2013 Aika: 7.5.2012 klo 18.30 Paikka: Kellokosken jäähalli Kokouksen avaus Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 1. Anja koivisto 2. Juha Mäkinen

Lisätiedot

OLS BELGIA 10 Kausisuunnitelma 2017

OLS BELGIA 10 Kausisuunnitelma 2017 OLS BELGIA 10 Kausisuunnitelma 2017 JOUKKUEEN PELAAJAT (MAX 20) Aarni Aleksi * Anssi Atte Hugo Jaakko * Jeri * Jerry * Jesperi * Niko Noa Samuel Severi * Sisu Tomas Valtteri Waltteri Valmentajat Tatu Ruotsalainen

Lisätiedot

FC Reipas P08 vanhempainilta

FC Reipas P08 vanhempainilta FC Reipas P08 vanhempainilta Aiheet Joukkueen säännöt Toimintasuunnitelma Joukkueen varainkäyttöarvio ja varojen käytön pelisäännöt Toimintamaksut yms. Joukkueen varainhankinta Toimihenkilöiden valinta

Lisätiedot

Imatran Ketterä Juniorit D-95 TOIMINTAKERTOMUS 1.6.2008-31.5.2009

Imatran Ketterä Juniorit D-95 TOIMINTAKERTOMUS 1.6.2008-31.5.2009 -95 Imatran Ketterä Juniorit D-95 TOIMINTAKERTOMUS 1.6.2008-31.5.2009 1. JOUKKUEEN TOIMIHENKILÖT Tehtävä Nimi Aktiivisuus Jatkaa/Ei jatka (lopettamiset) Vastuuvalmentaja Jukka Nykänen 10 J Valmentaja Harri

Lisätiedot

D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta

D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta Tässä esityksessä on kaudella 2011-2012 Kiva HT D1 nimellä pelanneen seurayhteistyöjoukkueen palauteyhteenveto Joukkue pelasi kaudella 2011-2012 aluekarsinnan

Lisätiedot

Oulun Naisfutis ry Toimintakertomus 2016

Oulun Naisfutis ry Toimintakertomus 2016 Oulun Naisfutis ry Toimintakertomus 2016 Toimintakertomus 2016 Oulun Naisfutis ry (ONS) Sisällysluettelo Yleistä...2 Joukkueiden organisointi ja koulutus...2 Valmennustoiminta...2 Turnaus- ja sarjatoiminta...2

Lisätiedot

Lounalentiksen seurakysely

Lounalentiksen seurakysely Lounalentiksen seurakysely Koonti 13.5.2019 Sarjaparlamentissa Loimaalla 16 vastausta (13.5.2019): Vastauksista 14 eri seurasta eri puolilta aluetta (kaikista maakunnista tullut vastauksia) Todella erilaisia

Lisätiedot

PU-62 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2019

PU-62 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2019 PORRASSALMEN URHEILIJAT -62 SUUNNITELMA 1(6) PU-62 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2019 Tämä toimintasuunnitelma (TOSU) on hyväksytty yhdistyksen sääntömääräisessä syyskokouksessa 2.10.2018 Mikkelissä. Puheenjohtaja

Lisätiedot

Foot PASS Finland Auditoini 1

Foot PASS Finland Auditoini 1 Kaarinan Pojat 20780 Kaarina 05/01/2011 yhteispisteet 5500 3163 58 5000 5 0 organisaatio 300 253 84 300 0 0 strategia 500 425 85 500 0 0 pelaajakartoitus 600 294 49 600 0 0 jalkapallo 1: valmennus 750

Lisätiedot

Vuorojenjakoperusteet, kausi Jaakko Sundquist

Vuorojenjakoperusteet, kausi Jaakko Sundquist Vuorojenjakoperusteet, kausi 2017 Jaakko Sundquist Taustaa Seuran harjoitusvuorojen jako on TPV:n kaltaisessa isossa seurassa aina vaikeaa Joukkueita on tällä hetkellä 25 Tavoitetilanne on jakaa näille

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Hallinto Jukka Pohja/17.11.2015 Toimintasuunnitelma 2016 Kokoontuminen Aluejaoston kokouksia pyritään pitämään 4 kertaa. Jaosto harkitsee pidettäväksi joka toinen kuukausi puhelinkokouksen. Sektorit Sektorien

Lisätiedot

TAMPEREEN PALLO-VEIKOT. Vuorojenjaon perusteet/kausi 2018

TAMPEREEN PALLO-VEIKOT. Vuorojenjaon perusteet/kausi 2018 TAMPEREEN PALLO-VEIKOT Vuorojenjaon perusteet/kausi 2018 TAUSTAA Seuran harjoitusvuorojen jako on TPV:n kaltaisessa isossa seurassa aina vaikeaa Joukkueita on tällä hetkellä n. 25 Tavoitetilanne on jakaa

Lisätiedot

Vuoden 2015 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä.

Vuoden 2015 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. KÄPYLÄN PALLO RY Tursontie 3, 00610 Helsinki www.kapylanpallo.fi TOIMINTASUUNNITELMA 1.1.2015 31.12.2015 Seuran tarkoituksena on edistää, kehittää ja vaalia liikuntaharrastusta, erityisesti jalkapalloilua

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2015

TOIMINTAKERTOMUS 2015 TOIMINTAKERTOMUS 2015 Kulunut toimintakausi oli Kaarinan Nappuloiden 39. Seuran jalkapallotoimintaan osallistui kuluneella kaudella lähes 450 poikaa ja tyttöä. Jäsenet ovat iältään 3 11 -vuotiaita. Kaarinan

Lisätiedot

TPV 2017 Strategia - Päivitys 2015 -

TPV 2017 Strategia - Päivitys 2015 - TPV 2017 Strategia - Päivitys 2015-20.12014 TPV:n arvot 4. Mihin toimintamme perustuu? Tavoitteellisuus Positiivisuus Vastuullisuus!loisuus! Visio 2017 Tähtien tekijä TPV toimii monipuolisesti osana tamperelaista

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2009 Nummelan Palloseura ry 20.11.2008 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT...3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

HAUKIPUTAAN PALLO RY. Rahastonhoitajien koulutus kevät 2015

HAUKIPUTAAN PALLO RY. Rahastonhoitajien koulutus kevät 2015 HAUKIPUTAAN PALLO RY Rahastonhoitajien koulutus kevät 2015 RAHASTONHOITAJAN PÄÄASIALLISENA TEHTÄVÄNÄ ON HUOLEH- TIA JOUKKUEEN RAHALIIKENTEEN SUJUVUUDESTA JA LASKUJEN AJANTASAISESTA MAKSATUKSESTA. MUITA

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 11v11 joukkueet (14-18v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 11v11 joukkueet (14-18v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 11v11 joukkueet (14-18v) C14-B18 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa - tavoitteet C14-B18 11v11 ikäkausi- ja kilpajoukkueissa lähtökohtana on yksilöiden kehittäminen.

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa Lasten valmennus on suunnitelmallinen prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena pelaamisen

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2014 Nummelan Palloseura ry 13.11.2013 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT... 3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot