Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari"

Transkriptio

1 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai kello Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Heikki Kilpeläinen varapuheenjohtaja Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström Leena Pietilä Ulla Pullola Markku Salmisaari Aila Tapola Juuso Ahonen Asko Lindqvist Ossi Lapisto Suvi Lassila-Mäki Kari Malmivaara Tuula Moilanen Pekka Nissilä Erkki Alanen ykv pj Käsitellyt asiat 18 - Marco Björkskog, Timo Kalaja, Kai Kauppinen, Petri Laine, Eija Rantala, Heli Ulvinen, Tapani Vanhanen Allekirjoitukset Puheenjohtaja Timo Kalaja Sihteeri Kai Kauppinen Pöytäkirjan Tarkistus Paikka ja aika Hämeenlinna Allekirjoitukset Pöytäkirja Yleisesti Nähtävänä Paikka ja aika Hämeenlinnan kirkkoherranvirasto.2015 Todistaa Kirkkoherra Timo Kalaja Otteen Oikeaksi Todistaa:

2 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 2 34 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avaa kokouksen. 35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokouskutsu ja esityslista on lähetetty ille kirjepostina torstaina Yhteisen kirkkoneuvoston kokous todetaan laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 36 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen Kokouksen työjärjestykseksi hyväksytään esityslistan mukainen järjestys. 37 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta Valitaan pöytäkirjantarkastajat ja ääntenlaskijat. 38 Ilmoitusasiat Kalvolan seurakuntaneuvoston kokouspöytäkirjat 2 ja 3 / 2015 Lammin seurakuntaneuvoston kokouspöytäkirja 4 / 2015 Tuuloksen seurakuntaneuvoston kokouspöytäkirja 2/ 2015 Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunnan kokouspöytäkirja 1 ja 2 / 2015 Yhteistyötoimikunnan kokouspöytäkirja 1 / 2015 Seurakuntayhtymän johtoryhmän kokousmuistio 4 / 2015 Yhteinen kirkkoneuvosto merkitsee ilmoitusasiat tiedoksi.

3 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 3 39 Viranhaltijoiden päätösluettelot Yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja ja talousjohtaja pitävät tekemistään viranhaltijapäätöksistä päätösluetteloja. Talousjohtajan päätökset numerot / 2015 ovat nähtävillä kokouksessa. Yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja ei ole tehnyt viranhaltijapäätöksiä. Yhteinen kirkkoneuvosto 1. hyväksyy viranhaltijoiden päätösluettelot 2. ei käytä otto-oikeuttaan päätöksiin. 40 Seurakuntayhtymän verotulokertymä ja tuloslaskelma Liitteenä 1 on seurakuntayhtymän kirkollisveron tilitykset vertailuineen ajalta sekä tuloslaskelma ajalta Yhteinen kirkkoneuvosto merkitsee asian tiedoksi. 41 Seurakuntayhtymän vuoden 2014 tilinpäätös ja tasekirja Talous- ja henkilöstöjaosto 1 / / 8 Hämeenlinnan seurakuntayhtymän taloussäännön 22 :n mukaan tilinpäätös on laadittava maaliskuun loppuun mennessä kirkkojärjestyksen sekä kirjanpitolain ja -asetuksen säännösten, kirkkohallituksen ja yhteisen kirkkoneuvoston ja sen talous- ja henkilöstöjaoston antamien ohjeiden sekä taloussäännön määräysten mukaisesti. Tilinpäätös sisältää tuloslaskelman ja taseen liitetietoineen, rahoituslaskelman, talousarvion toteutumisvertailun sekä toimintakertomuksen. Talousarvion toteutumisvertailu koostuu käyttötalous-, tuloslaskelma-, rahoitus- ja investointiosasta. Tilinpäätöksen allekirjoittaa päätösvaltainen yhteinen kirkkoneuvosto ja talousjohtaja. Allekirjoitettu tilinpäätös luovutetaan tilintarkastajille viipymättä sen valmistuttua. Tilinpäätösaineisto sidotaan tasekirjaksi. Seurakuntayhtymän tilinpäätöstä vuodelta 2014 laadittaessa on sovellettu kirkkohallituksen virastokollegion hyväksymää ohjetta tilinpäätöksen laatimisesta. Myös kiinteistö- ja hallintomenojen kohdentamisesta on laadittu erillislaskelma kirkkohallituksen ohjeiden mukaisesti.

4 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 4 Hämeenlinnan seurakuntayhtymän kuudes tilikausi oli ,43 (vuonna ,03) euroa ylijäämäinen. Talousarviossa ylijäämäksi ennustettiin euroa. Ennustettua parempi ylijäämä johtui ennen kaikkea säästöistä toimintamenoissa ja yhteisöveron ennustettua paremmasta toteumasta. Säästöjä kertyi ennen kaikkea henkilöstömenoista. Veronkorotuksen myötä kirkollisveroja tilikaudella kertyi ,62 ( ,29) euroa eli ,33 euroa edellistä vuotta enemmän. Yhteisöverotuotot olivat ,05 ( ,62) euroa. Verotuloja kertyi yhteensä ,67 ( ,91) euroa, mikä on noin euroa enemmän kuin mitä talousarviossa ennustettiin ja noin euroa enemmän kuin vuonna Toimintatuotot (ilman sisäisiä eriä) olivat ,36 ( ,76) euroa. Toimintakulut olivat ,48 ( ,21) euroa, joten toimintakate oli ,12 ( ,45) euroa. Rahoitustuottoja kertyi tilikauden aikana ,52 ( ,05) euroa. Sijoitustoiminnasta kertyi myyntivoittoja ,42 ( ,94) euroa. Suunnitelman mukaiset poistot olivat tilikaudelta ,15 ( ,66) euroa. Tilikauden investoinnit olivat ,89 ( ,79) euroa. Merkittävimmät investoinnit olivat kahden traktorin hankinta sekä Loimalahden leirikeskuksen asunnon muuttaminen kerhotilaksi. Rahoituslaskelma osoittaa, että seurakuntayhtymän rahavarat ovat tilikauden aikana lisääntyneet ,66 ( ,96) euroa. Seurakuntayhtymällä oli tilinpäätöshetkellä noteeratuissa arvopapereissa ja pankkitileillä yhteensä ,75 euroa. Seurakuntayhtymän noteeratut sijoitukset ja rahoitusarvopaperit on kirjattu hankinta-arvoon tai sitä alempaan markkina-arvoon. Lyhytaikaista vierasta pääomaa oli ,16 euroa. Pitkäaikaista vierasta pääomaa ei seurakuntayhtymällä ole. Liitteenä ovat seurakuntayhtymän tasekirja vuodelta 2014 ja valvontatarkastaja Jorma Anttilan ja päiväämät tilinpäätöstä 2014 koskevat valvontatarkastusmuistiot. Talous- ja henkilöstöjaosto käsittelee seurakuntayhtymän vuoden 2014 tilinpäätöksen ja tasekirjan liitteineen sekä lähettää aineiston edelleen yhteisen kirkkoneuvoston käsiteltäväksi ja allekirjoitettavaksi Päätösesitys hyväksyttiin. Yhteinen kirkkoneuvosto 2 / / 26 Liitteenä on seurakuntayhtymän tasekirja vuodelta 2014 ja liitteenä valvontatarkastaja Jorman Anttilan tilinpäätöstä 2014 koskevat valvontatarkastusmuistiot.

5 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 5 Yhteinen kirkkoneuvosto käsittelee ja allekirjoittaa seurakuntayhtymän vuoden 2014 tilinpäätöksen ja tasekirjan liitteineen sekä luovuttaa aineiston edelleen tilintarkastajien tarkastettavaksi. Päätösesitys hyväksyttiin. Yhteinen kirkkoneuvosto Tilintarkastus suoritettiin ja liitteenä 2 on tilintarkastajien kirjoittama tilintarkastuskertomus. Tilintarkastajat esittävät tilinpäätöksen hyväksymistä ja vastuuvapauden myöntämistä seurakuntayhtymän hallintoa ja taloutta hoitaneille tilivelvollisille tilikaudelta Yhteinen kirkkoneuvosto lähettää tasekirjan ja tilintarkastuskertomuksen yhteiselle kirkkovaltuustolle ja esittää, että yhteinen kirkkovaltuusto 1. hyväksyy tasekirjan, 2. päättää, että tilikauden ylijäämäksi kirjataan ,43 euroa ja ylijäämällä katetaan edellisten vuosien alijäämiä, 3. päättää, että hautainhoitorahaston tilikauden ylijäämäksi kirjataan ,05 euroa ja ylijäämä kirjataan hautainhoitorahaston omiin pääomiin, 4. päättää tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä vuodelta Yhteisen kirkkoneuvoston ohjesääntö Yhteinen kirkkoneuvosto 2 / / 27 Yhteisen kirkkoneuvoston ohjesääntö on edellisen kerran hyväksytty yhteisessä kirkkovaltuustossa joulukuussa Ohjesäännön päivittämiseen ovat vaikuttaneet mm. uudet virkamiesoikeudelliset säännökset ja tehtävienjaon tarkastukset yhteisen kirkkoneuvoston, talousja henkilöstöjaoston sekä kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunnan kesken. Ohjesääntöä valmisteltiin jo viime syksynä ja tavoitteena oli saada ohjesääntö hyväksytyksi edellisen valtuustokauden viimeisessä kokouksessa. Tässä aikataulutavoitteessa ei pysytty vaan valmistelutyötä jatkettiin edelleen seurakuntayhtymän johtoryhmän toimesta vuoden 2015 puolella.

6 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 6 Liitteenä on esitys Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkoneuvoston ohjesäännöksi. Ohjesääntö on yhteisen kirkkovaltuuston hyväksyttävä ja se on edelleen alistettava Tampereen hiippakunnan tuomiokapitulin vahvistettavaksi. Yhteinen kirkkoneuvosto käsittelee liitteenä olevan yhteisen kirkkoneuvoston ohjesääntöehdotuksen ja lähettää sen lausunnolle seurakuntien seurakuntaneuvostoille. Seurakuntaneuvostojen tulee antaa lausuntonsa viimeistään Päätösesitys hyväksyttiin. Yhteinen kirkkoneuvosto Lammin seurakuntaneuvosto (22.4), Kalvolan seurakuntaneuvosto (28.4) ja Hämeenlinna-Vanajan seurakuntaneuvosto (6.5) ovat päätöksissään puoltaneet ohjesääntöehdotuksen hyväksymistä muutoksitta. Tuuloksen seurakuntaneuvosto on päättänyt seuraavaa: Tuuloksen seurakuntaneuvosto katsoo Hämeenlinnan seurakuntayhtymän kirkkoneuvoston alaisen talous- ja henkilöstöjaoston toiminnan lisäävän päätöksenteon byrokratiaa, eikä se edistä demokratiaa. Esitämme talous- ja henkilöstöjaoston joko lopettamista, jolloin sen tehtävät voi hoitaa kirkkoneuvosto, viranhaltijat sekä johtoryhmä tai sitten sen muuttamista niin, että siihen tulee edustus kaikista seurakunnista. Muilta osin Tuuloksen seurakunnan seurakuntaneuvostolla ei ole huomautettavaa. Hauhon seurakuntaneuvosto on päättänyt seuraavaa: Hauhon seurakuntaneuvosto tutustui yhteisen kirkkoneuvoston ohjesääntöehdotukseen ja puoltaa ehdotusta lisättyinä seuraavilla muutosehdotuksilla: - 5: pitäisi olla seuraava lause: Esittelijän tulee valmistella asiasta kirjallinen selonteko, joka perusteltuine ehdotuksineen päätökseksi on viimeistään viisi päivää ennen kokousta toimitettava yhteisen kirkkoneuvoston ille. -Pykälöintiä tulee korjata pykälien 15 ja 16 kohdalta eteenpäin. - 16, mom. 2 asioiden käsittely : lause pitäisi kuulua nykyisen ohjesäännön mukaisessa muodossa. -kohta 4.1 Talous- ja henkilöstöjaosto : Seurakuntahallinnon päällekkäisyyden vähentämiseksi ehdotetaan, että yhteinen kirkkoneuvosto ei enää nykyisen toimikauden jälkeen jakaantuisi erilliseen talous- ja henkilöstöjaostoon. Jaoston tehtävät voidaan jakaa yhteisen kirkkoneuvoston ja johtoryhmän kesken. Liitteenä 3 on esitys Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkoneuvoston ohjesäännöksi. Tuuloksen ja Hauhon seurakuntaneuvostojen muutosesityksiä ei ole liitteessä huomioitu.

7 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 7 Yhteinen kirkkoneuvosto esittää yhteiselle kirkkovaltuustolle, että se hyväksyy liitteen 3 mukaisen esityksen Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkoneuvoston ohjesäännöksi ja alistaa sen Tampereen hiippakunnan tuomiokapitulin vahvistettavaksi. 43 Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunnan johtosääntö Yhteinen kirkkoneuvosto 2 / / 28 Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunnan johtosääntö on viimeksi hyväksytty vuonna 2006 Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan kirkkovaltuuston toimesta. Seurakuntayhtymää perustettaessa vuonna 2009 päätettiin, että seurakuntayhtymässä noudatetaan soveltuvin osin kaikkia niitä ohje- ja johtosääntöjä, jotka on hyväksytty itsenäistä Hämeenlinna-Vanajan seurakuntaa varten. Johtosääntöä valmisteltiin jo viime syksynä ja tavoitteena oli saada johtosääntö hyväksytyksi edellisen valtuustokauden viimeisessä kokouksessa. Tässä aikataulutavoitteessa ei pysytty vaan valmistelutyötä jatkettiin edelleen seurakuntayhtymän johtoryhmän toimesta vuoden 2015 puolella. Liitteenä on esitys Hämeenlinnan seurakuntayhtymän kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunnan johtosääntö. Johtosääntö on yhteisen kirkkovaltuuston hyväksyttävä. Yhteinen kirkkoneuvosto käsittelee liitteenä 5 olevan kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunnan johtosääntöehdotuksen ja lähettää sen lausunnolle seurakuntien seurakuntaneuvostoille. Seurakuntaneuvostojen tulee antaa lausuntonsa viimeistään Päätösesitys hyväksyttiin. Yhteinen kirkkoneuvosto Lammin seurakuntaneuvosto (22.4), Tuuloksen ja Kalvolan seurakuntaneuvostot (28.4) ja Hämeenlinna-Vanajan seurakuntaneuvosto (6.5) ovat päätöksissään puoltaneet johtosääntöehdotuksen hyväksymistä muutoksitta. Hauhon seurakuntaneuvosto on päättänyt seuraavaa: Hauhon seurakuntaneuvosto tutustui kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunnan johtosääntöehdotukseen ja puoltaa sitä lisättyinä seuraavilla muutosehdotuksilla:

8 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 8-8: kutsu on toimitettava viimeistään viisi päivää ennen kokousta. - 12: pöytäkirjan jäljennös on toimitettava yhteiselle kirkkoneuvostolle ja seurakuntaneuvostoille kohta 4 pitäisi olla: yhdessä Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan tai seurakuntayhtymän tiedottajien kanssa. Liitteenä 4 on esitys Hämeenlinnan seurakuntayhtymän kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunnan johtosäännöksi. Hauhon seurakuntaneuvoston muutosesityksiä ei ole liitteessä huomioitu Yhteinen kirkkoneuvosto esittää yhteiselle kirkkovaltuustolle, että se hyväksyy liitteen 4 mukainen esityksen Hämeenlinnan seurakuntayhtymän kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunnan johtosäännöksi hyväksytään. 44 Hietajärven mökkitontin myynti (kiinteistötunnus ) Seurakuntayhtymä omisti Mattila-nimisellä tilalla Tammelassa Hietajärven rannalla neljä rantatonttia, jotka Kalvolan seurakunta rantakaavoitti myyntitarkoituksessa vuonna Tontteja yritettiin myydä Etelä-Hämeen OP-Kiinteistökeskuksen toimesta muutaman vuoden ajan, mutta myynnillinen ongelma aiheutui tonteille puuttuvasta tiestä. Tien tekeminen seurakuntayhtymän omistaman maan kautta osoittautui maastoolosuhteiden vuoksi vaikeaksi ja kalliiksi. Tämän vuoksi tieoikeudesta neuvoteltiin sopimus viereisen Hietajärvi-tilan omistajien kanssa, jolloin seurakuntayhtymä luovutti tieoikeuden vastineeksi vaihdossa vastaavan suuruisen maa-alueen. Kauppa oli vastikkeeton ja se sai vahvistuksen kirkkohallituksen virastokollegion kokouksessa / 177. Kauppakirja maavaihdosta allekirjoitettiin toukokuussa Mökkitonteille rakennettavasta tiestä pyydettiin tarjouksia kahdelta Kalvolan alueella maarakennusyrittäjältä; Tuomo K Leinamolta ja Maanrakennus Antero Jokinen Ky:lta. Saatujen tarjousten perusteella talous- ja henkilöstöjaoston hyväksyi Tuomo K Leinamon tarjoukseen ja tie valmistui kesäkuun loppupuolella. Lisäksi alkukesän aikana talousjohtajan toimesta hoidettiin kuntoon myös myytäviin tontteihin liittyvän vesijättömaan lunastus. Heinäkuun alussa toimeksiantosopimukset koskien mökkitonttien myyntejä päivitettiin Etelä-Hämeen OP-Kiinteistökeskuksen kanssa ja tonttien myyntityö käynnistettiin välittömästi. Myytävien tonttien koot ovat n m2 ja hintapyyntöjen vaihdellessa euron välillä. Tonttien hintapyynnöt määräytyivät alueelle toteutuneiden kauppojen perusteella lisättynä osuudella tienrakentamisesta ja vesijättömaan lunastuksesta aiheutuneista kustannuksista. Tonteista kolme on jo aiemmin saatu myytyä.

9 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 9 Neuvottelujen jälkeen Päivi ja Kari Mantere ovat jättäneet neljännestä tontista euroa ostotarjouksen (hintapyyntö euroa). He ovat tallettaneet pyydetyn euron etumaksun Etelä-Hämeen OP- Kiinteistökeskuksen asiakasvarat tilille ja kohde myös poistettu Myytävistä. Liitteenä 5 on ostotarjous, kauppakirjaluonnos ja alueen kartta. Yhteinen kirkkoneuvosto esittää yhteiselle kirkkovaltuustolle, että se hyväksyy Päivi ja Kari Mantereen jättämän euron ostotarjouksen Hietajärven mökkitontista, kiinteistötunnus Lisäksi talousjohtaja valtuutetaan allekirjoittamaan kauppakirja, kun Kirkkohallituksen virastokollegio on vahvistanut myynnin. 45 Kiinteistön määräalan myynti Pappilan tilasta ( ) Umpikujantien koillispuolelta luonnonsuojelutarkoituksiin Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta ja Hämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY) on käytyjen neuvotteluiden perusteella lähettänyt seurakuntayhtymään uusitun tarjouksen, joissa tarjotaan erikseen luonnonsuojelualuetta Pappilan tilan Umpikujantien kohteesta tai sitten kaikista alueista yhteensä. Molemmista alueista on luonnonsuojelun toteuttamisen vaihtoehtoina kiinteistökauppa tai ainoastaan luonnonsuojelualueen perustaminen. Liitteenä on saatu uusi tarjous, alueen kartta ja hintalaskelmat. Tarjouksien sisältävät alueet on rajattu karttaan rasteroinnilla. Jätetyssä tarjouksessa on kaksi vaihtoehtoa. Ensimmäisessä tarjouksessa ELY-keskus tarjoaa korvauksen luonnonsuojelualueen perustamisesta kyseiselle alueelle (osa-alue 1), jolloin maapohja jää edelleen seurakuntayhtymän omistukseen (hinta euroa) tai vaihtoehtoisesti ELY-keskus ostaa määräalan kiinteistökaupalla (hinta euroa). Toisessa tarjouksessa ELY-keskus tarjoaa korvauksen luonnonsuojelualueen perustamisesta kaikille kolmelle osa-alueelle. Maapohjan jäädessä edelleen seurakuntayhtymän omistukseen hinta on euroa tai vaihtoehtoisesti ELY-keskus tarjoaa vastaavasta määräalasta kiinteistökaupalla euroa. Luontotyypiltään alue on jalopuumetsikkö, jolla kasvaa monilajinen lehtokasvillisuus. Puusto on lehtipuuvaltainen ja joukossa on harvinaisen suuria puita. Vaahteroita kasvaa runsaasti. Valtaosa niistä on pieniä, mutta joukossa on myös yli 20 runkomaista. Metsässä ei näy hakkuun merkkejä ja lahopuita on runsaasti. Paras ratkaisu on koko 2,7 ha metsä- ja peltoalueen rauhoittaminen luonnonsuojelualueeksi.

10 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 10 Tarjouksen kohteena olevalla alueella ei ole havaittu sellaisia luontoarvoja, joiden olemassaolon vakiintuminen tarvitsisi aluksi määräaikaista suojelua. Tästä johtuen määräaikaista suojelua ei voida käyttää tällä kohteella. Tämä kohde täyttää hyvin myös METSOn eli vapaaehtoisen metsien suojeluohjelman kriteerit. Seurakuntia on kutsuttu ympäristöministeriön toimesta osallistumaan METSO - ohjelmaan. Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta käsittelee liitteen mukaisen tarjouksen ja esittää yhteiselle kirkkoneuvostolle n. 2,7 ha määräalan myyntiä Hämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselle Pappilan tilasta ( ) Umpikujantien koillispuolelta luonnonsuojelutarkoitukseen hintaan euroa. Päätösesitys hyväksyttiin. Yhteinen kirkkoneuvosto Liitteenä 6 on saatu tarjous ja alueen kartta. Yhteinen kirkkoneuvosto esittää yhteiselle kirkkovaltuustolle, että se hyväksyy n. 2,7 ha määräalan myynnin Hämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselle Pappilan tilasta ( ) Umpikujantien koillispuolelta luonnonsuojelutarkoitukseen hintaan euroa. 46 Maanantain 11.5 Renko-illan palaute Edellisessä kokouksessa yhteinen kirkkoneuvosto tutustui Insinööritoimisto Poutanen Oy / Juha Poutanen laatimaan Rengon pappilan kiinteistöjen arviokirjaan. Asiasta saadun selvityksen ja käydyn keskustelun perusteella yhteinen kirkkoneuvosto palautti asian uudelleen valmisteluun. Käydyssä keskustelussa tuli nousi esille mahdollisuus järjestää Rengon alueen seurakuntalaisille keskustelutilaisuus seurakuntaelämästä ja pappilan tulevaisuudesta. Maanantaina klo 18 järjestetään Rengon seurakuntatalolla Renko-ilta, jossa keskustallaan Rengon alueen seurakuntaelämästä ja pappilan tulevaisuudesta. Yhteiselle kirkkoneuvostolle annetaan tästä tilaisuudesta kokouksessa suullinen selvitys. (n liitteenä on kutsu yhteisen kirkkoneuvoston ille tilaisuuteen tervetuloa mukaan) Selvitys merkitään tiedoksi.

11 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu Muut asiat 48 Seuraava kokous Seuraava yhteisen kirkkoneuvoston kokous pidetään torstaina klo Vanajan seurakuntakodilla. 49 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus Pöytäkirjaan liitetään Kirkkolain 24 luvun 3-5 :n mukaiset ohjeet oikaisuvaatimuksen tekemisestä sekä todetaan pöytäkirjan pykälät, joista oikaisuvaatimusta eikä valitusta voida tehdä. 50 Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päättää kokouksen.

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 11.3.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 14 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston kokous pidetään torstaina klo 18.00 Lammilla. Kokous alkaa tutustumisella Lammin kirkkoon (Kappelitie 2),

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 12.2.1.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Heikki Kilpeläinen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Vuorentaan kappeli, Marssitie 23, Hämeenlinna. Kalervo Aaltonen. Teppo Heiskanen

Vuorentaan kappeli, Marssitie 23, Hämeenlinna. Kalervo Aaltonen. Teppo Heiskanen KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 5.5.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vuorentaan kappeli, Marssitie 23, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Erkki Jaalama varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 26.3.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Heikki Kilpeläinen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 4.5.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 31 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 18.50 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja Aulis Ansaharju Riitta Aumo Jari

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikko 26.3.2015 kello 18.00 20.15 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja Aulis Ansaharju Jari Eerola Iija Filén

Lisätiedot

Vuorentaan kappeli, Marssitie 23, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena Nykänen varapuheenjohtaja Kalervo Aaltonen.

Vuorentaan kappeli, Marssitie 23, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena Nykänen varapuheenjohtaja Kalervo Aaltonen. KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 5.5.2015 kello 18.00 20.20 Kokouspaikka Vuorentaan kappeli, Marssitie 23, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena Nykänen

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 1.9.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 62 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Kirkkoraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Kirkkoraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 4.5.2017 kello 18.00 19.05 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Kirkkoraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja Jari Eerola Iija Filen Anja Huostila Anniina

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Heikki Kilpeläinen Heikki Lindroth Anneli Marttila

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Heikki Kilpeläinen Heikki Lindroth Anneli Marttila YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 12.2.2015 kello 18.00 20.15 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Aulis Ansaharju varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Anna-Kaisa Häppölä. Heikki Lindroth Anneli Marttila

Anna-Kaisa Häppölä. Heikki Lindroth Anneli Marttila YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 19.3.2015 kello 18.00 20.05 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Teppo Heiskanen. Jorma Lundström Marja-Leena Nykänen jäsen. Heikki Kilpeläinen

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Teppo Heiskanen. Jorma Lundström Marja-Leena Nykänen jäsen. Heikki Kilpeläinen KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 17.2.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen Antti

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 6.10.2016 kello 18.00 20.35 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja Aulis Ansaharju Jussi Hanska Anja Huostila

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Maanantai 18.2.2019 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja Käsitellyt asiat

Lisätiedot

Liisa Ilonen-Teivonen jäsen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen jäsen

Liisa Ilonen-Teivonen jäsen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen jäsen Kokousaika keskiviikko 6.5.2015 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 16.3.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Tiistaina 9.2.2016 klo 16.30 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 11.10.2017 klo 17-18.15 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kanerva Esa, varajäsen

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9 Sivu 1 Kokousaika Maanantaina 12.12.2016 klo 17 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

Poltinahon seurakuntatalo, Turuntie 34, Hämeenlinna. Teppo Heiskanen. Jorma Lundström Liisa Ilonen-Teivonen jäsen Reetta-Maria Tolonen-Salo jäsen

Poltinahon seurakuntatalo, Turuntie 34, Hämeenlinna. Teppo Heiskanen. Jorma Lundström Liisa Ilonen-Teivonen jäsen Reetta-Maria Tolonen-Salo jäsen KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 24.3.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Poltinahon seurakuntatalo, Turuntie 34, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.58 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Immonen Paavo Keijonen

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika 22.3.2018 klo 17.00 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Anna-Kaisa Häppölä. Heikki Lindroth Anneli Marttila

Anna-Kaisa Häppölä. Heikki Lindroth Anneli Marttila YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 28.4.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2016. Gammelin Pertti. Muut osallistujat Huhanantti Riitta kv varapuheenjohtaja

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2016. Gammelin Pertti. Muut osallistujat Huhanantti Riitta kv varapuheenjohtaja LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 21.03.2016 3/2016 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 21.03.2016 1 Aika Maanantaina 21.03.2016 klo 16 16.25 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja Gammelin

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena Nykänen varapuheenjohtaja.

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena Nykänen varapuheenjohtaja. KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 23.10.2018 kello 18.00 19.41 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena

Lisätiedot

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, I-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, I-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 14.6.2018 kello 17.30 17.35 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, I-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto 30.5.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA maanantaina 30. päivänä toukokuuta 2016 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 19.3.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju puheenjjohtaja

Lisätiedot

Heikki Lindroth Anneli Marttila

Heikki Lindroth Anneli Marttila YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 16.3.2017 kello 18.00 19.20 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KIRKKONEUVOSTO 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika 15.3.2017 klo 17.00-18.40 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KN 38 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 39 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 21.1.2015 klo 17-18.20 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston kokous pidetään torstaina klo 18.00 Hämeenlinnan kirkossa, Kirkkorinne, 13100 Hämeenlinna. Kokouksen tarkastettu

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 2/2016 Sivu 4

Kirkkovaltuusto N:o 2/2016 Sivu 4 N:o 2/2016 Sivu 4 _ TILINPÄÄTÖKSEN 2015 HYVÄKSYMINEN 6.4.2016 10 Seurakunnan tilinpäätöksen laatimista ja käsittelyä koskevat säännökset ovat kirkkojärjestyksen15 luvun 9 :ssä. Seurakunnan on laadittava

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 27.10.2016 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

Keskusseurakuntatalo, Rauhankatu 14, Hämeenlinna

Keskusseurakuntatalo, Rauhankatu 14, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 23.3.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, Rauhankatu 14, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 31 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 5

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 5 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 24.8.2016 klo 18 18.55 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Aika Tiistai 4.4.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen Minna

Lisätiedot

Poltinahon seurakuntatalo, Turuntie 34, Hämeenlinna

Poltinahon seurakuntatalo, Turuntie 34, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 24.3.2015 kello 18.00 20.32 Kokouspaikka Poltinahon seurakuntatalo, Turuntie 34, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen

Lisätiedot

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Heikki Lindroth Anneli Marttila

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Heikki Lindroth Anneli Marttila YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 22.8.2017 kello 18.00 19.08 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju

Lisätiedot

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston kokous pidetään torstaina klo 18.00 Vapaaehtoiskeskus Pysäkin auditoriossa, Kirjastokatu 1, Hämeenlinna.

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 2/2017 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 2/2017 Kirkkovaltuusto 7.6.2017 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 7. päivä kesäkuuta 2017, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen Markku

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30)

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30) Aika: klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) 20.45. Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Harri Henttinen pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 31/5. 2016

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 /2015 1 (5) KOKOUSAIKA 10.2.2015 klo 17-18.15 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 14.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Käsitellyt asiat 1

Lisätiedot

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 3/2019 Kokousaika torstai 25.4.2019 klo 18.00 Kokouspaikka talo Veli-Matti Hietikko Henna-Leena Isokääntä Anita Junttila Anna-Mari Karppinen

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 13.2.2018 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Käsitellyt asiat 1

Lisätiedot

Vuorentaan hautausmaan huoltorakennus, Marssitie 23, Hämeenlinna. Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja

Vuorentaan hautausmaan huoltorakennus, Marssitie 23, Hämeenlinna. Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 7.5.2019 kello 18.00 Kokouspaikka Vuorentaan hautausmaan huoltorakennus, Marssitie 23, Hämeenlinna Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 4.6.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Kai Kauppinen sihteeri Marco Björkskog,

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen Kokousaika torstai 21.2.2019 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen varapuheenjohtaja Ville Honkasaari, poistui klo 19.32, 16 Ida Maula Tiia

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen Antti Ahonen jäsen (saapui klo 18.

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen Antti Ahonen jäsen (saapui klo 18. KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 25.10.2016 kello 18.00 20.15 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen

Lisätiedot

Kylliäinen Kylli. Mertanen Terttu. Suomalainen Mikko jäsen. Muut osallistujat Pasma Marko johtoryhmän puheenjohtaja

Kylliäinen Kylli. Mertanen Terttu. Suomalainen Mikko jäsen. Muut osallistujat Pasma Marko johtoryhmän puheenjohtaja Pöytäkirja HÄMEENLINNA-VANAJAN 13.10.2015 SEURAKUNTA Nro 5/2015 DIAKONIATYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1/5 Kokousaika Tiistai 13.10.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, kokoushuone 3. krs, Rauhankatu

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Kirkkoneuvosto 24.04.2013

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Kirkkoneuvosto 24.04.2013 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.55 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari Kantola Pentti Karjalainen Esa Markkanen

Lisätiedot

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 22.8.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja

Lisätiedot

Loimalahden leirikeskus, Majalahdentie 1, Hämeenlinna

Loimalahden leirikeskus, Majalahdentie 1, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 25.9.2018 kello 17.30 Kokouspaikka Loimalahden leirikeskus, Majalahdentie 1, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Käsitellyt asiat

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 18.1.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 1-15- Allekirjoitukset

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 30 Aika: 27.3.2018 klo 18.00 20.40 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Da Conceicao Sari Sorva Valto

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4.6.2015 N:o 3/2015 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 27.5.2015 Sivu 31

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4.6.2015 N:o 3/2015 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 27.5.2015 Sivu 31 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 27.5.2015 Sivu 31 Kokousaika Torstai 4.6.2015 kello 17.00 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Vihtavuoren kappeli Hassel Lari Heikkilä Jaakko, poistui kello 17.45 Hintikka Raimo

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 07.04.2015 3/2015. Gammelin Pertti. Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 07.04.2015 3/2015. Gammelin Pertti. Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 07.04.2015 3/2015 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 07.04.2015 1 Aika Tiistaina 07.04.2015 klo 16.00 16.58 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja Gammelin

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 4

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 4 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.4.2015 klo 17 18.45 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Eskola Antti, varajäsen Granat-Tapaila Asta, varajäsen Hanhimäki

Lisätiedot

Todistaa Utajärvellä kirkkoherranvirastossa

Todistaa Utajärvellä kirkkoherranvirastossa Kokousaika Torstai 2.5.2019 klo 18.00 19.41 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Seurakuntatalo Pirkko Hongisto Jari Leinonen, varajäsen Pirjo Leinonen Asko

Lisätiedot

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl MARTINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Kokousaika: Torstaina 6.6.2019 klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl Läsnä Hacklin Outi x puheenjohtaja Harstinen Pirjo - varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 30/ Vesilahti 30/

Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 30/ Vesilahti 30/ VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 18 Aika: klo 19.00 20.25 Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Eija Nurmi pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 30/5. 2017

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3 / 2018

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3 / 2018 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3 / 2018 KIRKKOVALTUUSTO Kokousaika 02.08.2018 klo 18.09 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 18 Kokouksen avaus 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen.

Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa, poissa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 2/2017

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 2/2017 TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Kirkkovaltuusto 2/2017 Kokousaika Tiistai 18.4.2017 kello 14.00 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 13 Kokouksen avaus 14 Nimenhuuto

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 ) KIRKKONEUVOSTO 3/ 2013 13.3.2013. Läsnä Petri Tervo kirkkoherra, puheenjohtaja Jarmo Heinonen

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 ) KIRKKONEUVOSTO 3/ 2013 13.3.2013. Läsnä Petri Tervo kirkkoherra, puheenjohtaja Jarmo Heinonen SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 Aika Keskiviikko 13.3.2013 klo 18.30 Paikka Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 Läsnä Petri Tervo kirkkoherra, puheenjohtaja Jarmo Heinonen Raimo Honkanen

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/ (10)

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/ (10) JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/2018 1 (10) Aika Keskiviikko 14.3.2018 klo 17.00 19.30 Paikka Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KOKOUKSEN ASIALISTA 24 Kokouksen avaus 3 25 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistaina 19.5.2015 klo 18-19.20 Paikka Bäckman Läsnä Haaga Taru Haapakoski Paula, poissa Hannula Sirpa Hautala Jukka Herranen-Somero

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja/Esityslista Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja/Esityslista Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Maanantaina 19.2.2018 klo 17 - Kokouspaikka Läsnä Kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kartano Ulla, jäsen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 12.4.2018 1 (7) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 12.4.2018 klo 16:30 16:40 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Läsnä Esa Mierlahti puheenjohtaja Lasse Virtanen

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 30.4.2013 N:o 5/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.4.2013 Sivu 51

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 30.4.2013 N:o 5/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.4.2013 Sivu 51 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.4.2013 Sivu 51 Kokousaika Tiistai 30.4.2013 kello 16.30 17.05 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 - Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari Kantola Pentti Varapj Kiljunen Ismo Majuri

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 25.10.2017 klo 18-20.05 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25 27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen Antti Ahonen jäsen (saapui klo 18.

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25 27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen Antti Ahonen jäsen (saapui klo 18. KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 27.10.2015 kello 18.00 20.40 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25 27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena Nykänen varapuheenjohtaja Kalervo Aaltonen

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena Nykänen varapuheenjohtaja Kalervo Aaltonen KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 17.2.2015 kello 18.00 20.22 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 26.4.2017 klo 17 18.10 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 3/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 3/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 1. päivä maaliskuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 35 Kokouksen avaus 36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Läsnä Aulis Ansaharju varapuheenjohtaja

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Läsnä Aulis Ansaharju varapuheenjohtaja YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 26.4..2018 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Aulis Ansaharju varapuheenjohtaja Käsitellyt asiat 16

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 8 KOKOUSAIKA Tiistai kello 17.30-19.10 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntasali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kaapo Björklund, puheenjohtaja Anneli Hintikka Pekka Laakkonen

Lisätiedot

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston kokous pidetään torstaina klo 18.00 Keskusseurakuntatalolla, Rauhankatu 14, Hämeenlinna. Kokouskahvit klo

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 03/2017 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 03/2017 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 23.05.2017, klo 18.03 19.45 Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO Käsiteltävät asiat 19 KOKOUKSEN AVAUS 20 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 21 PÖYTÄKIRJAN TARKISTAJIEN

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Maanantaina 18.2.2019 kello 18.00 20.06 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Hannu Fagerlund Sara Syyrakki Mika

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2017

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2017 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2017 Kokousaika 18.5.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 12 Kokouksen avaus 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 14 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 4/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 37

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 4/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 37 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 28.3.2014 Sivu 37 Kokousaika Keskiviikko 2.4.2014 kello 16.00 Kokouspaikka Lievestuoreen kirkko Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kuokkanen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.55 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa x Kiljunen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 12.4.2018 1 (6) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 12.4.2018 klo 16:30 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Läsnä Esa Mierlahti puheenjohtaja Lasse Virtanen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017. Kirkkoneuvosto OSALLISTUJAT Esa Löytömäki kirkkoherra, puheenjohtaja

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017. Kirkkoneuvosto OSALLISTUJAT Esa Löytömäki kirkkoherra, puheenjohtaja Kirkkoneuvosto 26.4.2017 1 KOKOUSAIKA 26.4.2017 kello 17.00 17.40 KOKOUSPAIKKA Forssan seurakuntatalo, musiikkihuone OSALLISTUJAT Esa Löytömäki kirkkoherra, puheenjohtaja Timo Heikkilä varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 24.4.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 44 - Kokouksen avaus 45 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 46 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO 2/2014

KIRKKOVALTUUSTO 2/2014 KEMIN SEURAKUNTA ESITYSLISTA-PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/2014 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 7.5.2014 6. Tulos- ja rahoituslaskelma sekä talousarvion toteutumisvertailu 1.1. 31.3.2014... 2 7. Toimintakertomus

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 18.3.2015 klo 17 17.40 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 24.10.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Käsitellyt asiat

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika tiistai 10.4.2018 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen, estynyt Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

K O K O U S K U T S U

K O K O U S K U T S U ASKOLAN SEURAKUNTA Askolantie 23 07500 ASKOLA K O K O U S K U T S U Kirkkovaltuuston kokous pidetään 2.6.2016 klo 18.00 seurakuntakodilla, Askolantie 23 ASIALISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (10) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO /2013

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (10) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO /2013 KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (10) Kokouspäivä YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 29.4.2013 7/2013 Paikka ja aika: Kirkkonummen seurakuntatalo, Sali 4, Seurakunnantie 1, 29.4.2013 klo 19.00 - Jäsenet:

Lisätiedot