Dräger FPS 7000 Kokonaamari

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Dräger FPS 7000 Kokonaamari"

Transkriptio

1 Dräger FPS 7000 Kokonaamari Dräger FPS 7000 vie kokonaamarien turvallisuuden ja käyttömukavuuden aivan uudelle tasolle. Kehittyneen ergonomian ja eri kokovaihtoehtojen ansiosta se tarjoaa laajan, optimoidun näkökentän ja erittäin mukavan ja varman istuvuuden. D so visiiri (näkökenttä 180 ) optimaalinen näkyvyys työskentelyn aikana valmistettu polykarbonaatista (saatavana myös pinnoitettuna) Tukeva liitäntä yhteensopiva ja turvallinen käyttää Rd40-suodattimen, puhallinyksikön, paineilmahengityslaitteen tai -letkulaitteen kanssa 5-pistehihnasto / adapteri helppo pukea ja riisua saatavilla myös S-ix/Q-ix-adapteri kasvo-osa-kypäräyhdistelmää varten Mukava ja turvallinen istuvuus kaksinkertainen tiivistyskehys ja kolminkertainen tiivistereuna kolme eri kokoa takaavat vieläkin paremman suojauksen ja istuvuuden Integroidut lisävarusteet integroitu viestintäjärjestelmä ja säiliöpaineen ilmaisin (HUD) valinnaisena

2 02 Dräger FPS 7000 Edut Näkökenttä ja naamarin runko Modernissa Dräger FPS kokonaamarissa on suuri, vääristämätön polykarbonaattivisiiri, joka antaa poikkeuksellisen laajan näkökentän myös vaikeissa olosuhteissa. Visiiri on hyvän ilmankierron ansiosta huurtumaton ja siihen on saatavilla erilaisia pinnoitteita. Kaksinkertainen tiivistyskehys kolminkertaisine tiivistereunoineen antaa luotettavan suojan ja hyvän istuvuuden erimuotoisille kasvoille. Joko hypoallergeenisesta silikonista tai EPDM-kumista valmistettu naamarin runko takaa erinomaisen käyttömukavuuden. Saatavilla on kolme eri kokoa. Istuvuus Dräger FPS kokonaamari istuu kasvoille erinomaisesti. Ergonominen päähihnasto ja kaksinkertainen tiivistysreuna takaavat turvallisen ja mukavan istuvuuden erimuotoisille kasvoille. Dräger FPS 7000 kokonaamarin päähihnasto takaa myös sen, että naamari on helppo ja nopea pukea ja riisua. Kasvo-osa-kypäräyhdistelmä Erityisesti Dräger FPS kokonaamaria varten kehitetyt S-fix ja Q-fix -adapterit nostavat kasvo-osakypäräyhdistelmän käytön uudelle turvallisuustasolle. Esimerkiksi liitettäessä Dräger HPS kypärää uuteen kokonaamariin lisävarusteena saatava patentoitu Dräger Q-fix-liitäntä estää kiinnityksen tahattoman avautumisen. Modulaarisuus Dräger kiinnittää luonnollisesti erityistä huomiota asiakkaiden tarpeisiin. Paitsi että Dräger FPS kokonaamari on turvallisempi ja mukavampi kuin edeltäjänsä, sen varusteissa on myös enemmän vaihtoehtoja. Lisäksi Dräger tarjoaa eri materiaaleja ja kokoja erityisvaatimuksiin. Integroidut lisävarusteet Viestintäjärjestelmät Dräger FPS-COM 5000 ja Dräger FPS-COM 7000 mukautuvat optimaalisesti kokonaamarin muotoiluun ja ergonomiaan. Tarpeen mukaan valittavien moduulien avulla saadaan paras mahdollinen ratkaisu erilaisiin viestintätarpeisin ja olosuhteisiin. Esimerkiksi taktinen radio, äänenvahvistin tai HUD-näyttö voidaan integroida osaksi kokonaamaria, jolloin niitä on helppo käyttää. Järjestelmäintegraatio Mahdollisuus valita eri liitäntöjä ja kiinnitysjärjestelmiä, kuten hihnasto tai kypäräadapterit, tekee kokonaamarista täydellisesti sopivan kasvo-osan järjestelmään, johon kuuluu lisäksi kypärä ja hengityksensuojain (paineilmahengityslaite, painehappilaite tai suodatin).

3 Dräger FPS Järjestelmän osat D Dräger PSS 4000 Dräger PSS 4000 on yksi kevyimmistä paloalan ammattilaisille suunnatuista paineilmahengityslaitteista. Siinä yhdistyy käyttömukavuus ja erittäin suorituskykyinen pneumatiikka. Se on suunniteltu käyttäjille, jotka odottavat laitteeltaan helppokäyttöisyyttä. Kevyt, mutta vankka, helposti puettava PSS 4000 on erinomainen ratkaisu hengityksen suojaukseen. Dräger PSS 5000 D Dräger PSS 5000 on suorituskykyinen paineilmahengityslaite vaativaan ammattikäyttöön. Dräger PSS laitteessa yhdistyy kehittynyt ergonomia ja monipuoliset kokoonpanovaihtoehdot. Laite tarjoaa optimaalista suojaa ja käyttömukavuutta ensivasteyksikölle tilanteissa, joissa hengityksensuojaus on tarpeen. Dräger PSS 7000 ST Ammattilaisten ammattilaisille suunnittelema Dräger PSS 7000 on paloalan ammattilaisille suunnattujen paineilmahengityslaitteiden jatkuvan kehitystyön tärkeä virstanpylväs. Dräger PAS AirPack 1 ST Edistyksellistä teknologiaa ja materiaaleja hyödyntävä Drägerpaineilmaletkulaite on ihanteellinen ratkaisu pitkäaikaiseen työskentelyyn ulkoisen hengitysilman syötön varassa. Kemikaalisäiliöiden ja myrkkyvuotojen puhdistus ja tietyt tehtävät Offshore-laitoksissa sujuvat helpommin ja mukavammin Dräger PAS AirPack 1 -laitetta käyttäen.

4 04 Dräger FPS 7000 Järjestelmän osat Dräger Bodyguard 7000 ST Dräger Bodyguard 7000 on elektroninen valvontayksikkö, joka mahdollistaa sekä Dräger PSS 7000 ja PSS 5000 paineilmahengityslaitteiden että niiden käyttäjien tilan jatkuvan valvonnan. Dräger FPS -COM 5000 D Koska hätätilanteessa ei ole aikaa väärinkäsityksille: Dräger FPS -COM viestintälaite on kehitetty erityisesti Dräger FPS kokonaamaria varten ja se takaa selkeän viestinnän vahvistinlaitteen tai radiolaitteen välityksellä myös ääriolosuhteissa. Dräger FPS -COM 7000 D FPS -COM 7000 mahdollistaa hengityksensuojainten käyttäjien välisen handsfree-viestinnän tehtävien aikana. Ensiluokkainen äänenlaatu on saavutettu poistamalla häiritsevät äänet. Dräger C-C440 D Käyttölaitteen suurikokoinen Push-To-Talk -painike helpottaa radiopuhelimen käyttöä. Vankka ja kestävä luokan IP67 ja standardin MIL-STD-810G mukaan. Suunniteltu erityisesti tehtäviin, joissa käytetään kemikaalisuojapukua. ATEX-mallit saatavilla.

5 Dräger FPS Järjestelmän osat Dräger Prestor 5000 D Drägerin Prestor 5000 on erittäin tehokas testauslaite, jolla varmistetaan kokonaamarien eheys ja turvallisuus. Automaattinen testausohjelma lyhentää naamarin testaukseen kuluvaa aikaa ja tekee myös suurten naamarimäärien testauksesta nopeaa ja helppoa. Dräger X-plore Rd40 -suodattimet ST Drägerin hengityksensuojainten suodattimet ovat jo vuosikymmenien ajan edustaneet kokemusta ja turvallisuutta ympäri maailmaa, niin kemianteollisuudessa, autoteollisuudessa, laivanrakennuksessa kuin metallinjalostuksessa tai jätteenkäsittelyssä. Ne puhdistavat hengitysilman haitallisista aineista edullisesti ja tehokkaasti. Dräger HPS 7000 D Dräger HPS palokypärä on omaa luokkaansa: innovatiivisesti, urheilullisesti ja dynaamisesti muotoiltu, ergonomisesti istuva. Komponentit tekevät siitä monipuolisen kypäräjärjestelmän. Se tarjoaa optimaalista suojaa kaikkin pelastustehtäviin.

6 06 Dräger FPS 7000 Lisätarvikkeet Dräger FPS-kantolaukku ST Dräger FPS 7000 voidaan säilyttää turvallisesti uudessa kanto- ja säilytyslaukussa, ripustaa seinäkiinnikkeellä haluttuun paikkaan tai kantaa mukana. Mabox I ja II -kantolaukut D Säilytyspussin lisäksi Drägerin kokonaamareita voidaan säilyttää ja kantaa mukana Mabox I ja II -kantolaukuissa. Protex-säilytyspussi ST Dräger FPS kokonaamaria voidaan säilyttää kantolaukun sijaan Protex-säilytyspussissa. DAISYquick-puhdistusliinat D Puhdistusliinat helppoon puhdistukseen naamaria vahingoittamatta.

7 Dräger FPS Lisätarvikkeet Naamarilasit ST Dräger FPS 7000 on helppo varustaa naamarilaseilla silmälasien käyttäjiä varten. "klar-pilot"-neste D Tämä erityinen huurtumisenestoaine (neste) estää visiirin ja naamarilasien huurtumisen silloinkin, kun lämpötilaerot ovat erittäin suuret. "klar-pilot"-geeli D Tämä erityinen huurtumisenestoaine (geeli) estää visiirin ja naamarilasien huurtumisen silloinkin, kun lämpötilaerot ovat erittäin suuret. Dräger FPS 7000 HUD-näyttö (Head-up Display) ST HUD-näytön asennusmahdollisuus on yksi FPS kokonaamarin monista eduista. Aina näkökentässä oleva HUD-näyttö mahdollistaa säiliön ilmamäärän helpon valvonnan ilman käsien käyttöä.

8 08 Dräger FPS 7000 Lisätarvikkeet Hitsaussuoja FPS 7000 D Hitsaussuoja FPS 7000 on kokonaamarin ja sopivien suodattimien kanssa käytettynä ihanteellinen ratkaisu turvalliseen hitsaukseen. Se sisältää hitsaussuojan lisäksi adapterin lisäpaneeleille ja hitsaussuodattimille DIN 166 -standardin mukaan. Ilman adapteria hitsaussuoja sopii 4.5 x 5.25 hitsauslaseille. Hitsaussuojan adapteri ST Dräger-hitsaussuojan adapteri mahdollistaa lisäpaneelien ja hitsaussuodattimien käytön DIN 166 -standardin mukaisesti. Liittyvät tuotteet Dräger FPS 7000 RP ST Dräger FPS 7000, jossa RP-liitäntä naamarin liittämiseksi Dräger PSS BG 4 plus -painehappilaitteeseen. Yhdistelmä tuo maksimaalista turvallisuutta kaivospelastamiseen ja palontorjuntaan.

9 Dräger FPS Liittyvät tuotteet Dräger Panorama Nova D Hengityssuojanaamari Panorama Nova täyttää kaikkein korkeimmat suojaustasoa, tiiviyttä ja laatua koskevat standardit. Jo vuosikymmeniä ympäri maailmaa käytetty kokonaamari suojaa ehdottoman luotettavasti sekä hengityksen että silmät. D Dräger Panorama Nova RP Vaaralliset aineet ja myrkylliset kaasut ovat suurimpia uhkia palontorjunnassa ja kaivostyössä. Näissä tehtävissä tarvitaan hengityksensuojaimia, joihin voi luottaa täydellisesti. Dräger Panorama Nova RP -kokonaamari tarjoaa Dräger PSS BG 4 plus -painehappilaitteen kanssa käytettynä maksimaalista hengitys- ja kantomukavuutta myös pitkäaikaiseen käyttöön.

10 10 Dräger FPS 7000 Tekniset tiedot Naamarin runko Hihnasto Kasvo-osa-kypäräyhdistelmä Koko Visiiri Liitäntä Paino Miellyttävä, hypoallergeeninen, joustavaa silikonia tai EPDM-kumia (dermatologisesti testattu) 5-pistehihnasto, suuri kosketuspinta takaraivolla, vaihtoehtoisesti pääverkko 2-pistekiinnitys Dräger HPS kypärää varten, joko Dräger Q-fix (turvapainikkein) tai Dräger S-fix (ilman turvapainiketta) Kasvo-osan runko: 3 kokoa (S, M ja L), yhteensopivat sisänaamarin kanssa, josta on myös 3 eri kokoa polykarbonaattia; saatavilla erilaisia pinnoitteita P, RA, ESA, PE noin 600 g (mallista riippuen) Hyväksyntä EN 136, luokka 3, EN 137 tyyppi 2, DIN (MHK), NIOSH (jotkin mallit), Tilaustiedot OSANUMEROLUETTELO* Dräger FPS sarja* Liitäntä Materiaali Koko (kokonaamari/ sisänaamari) RA PE ESA P Visiiri Kiinnitysjärjestelmä Tilausnumero EPDM M2 PC EPDM R EPDM S1 PC EPDM R EPDM L2 PC EPDM R EPDM M2 Pcaf EPDM R EPDM M2 PC S-fix R Silikoni M2 PC Si R EPDM M2 PC EPDM R EPDM S1 PC EPDM R EPDM L2 PC EPDM R EPDM M2 PC S-fix R EPDM M2 PC EPDM R EPDM S1 PC EPDM R EPDM L2 PC EPDM R EPDM M2 PC EPDM R EPDM S1 PC EPDM R EPDM L2 PC EPDM R EPDM M2 PC S-fix R EPDM S1 PC S-fix R EPDM L2 PC S-fix R EPDM M2 PC Si R EPDM M2 PC EPDM R *Myös muita versioita saatavilla. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. PC - polykarbonaatti; Pcaf - polykarbonaattivisiiri, jossa huurtumista estävä pinnoite; Pcas - Polykarbonaattivisiiri, jossa naarmuuntumista estävä pinnoite; Si - silikoni; S-fix - kasvo-osa-kypäräyhdistelmä vakiokiinnityksin

11 Dräger FPS Tilaustiedot Tarvikkeet: Dräger FPS 7000 HUD-näyttö (Head-up-Display) Protex-säilytyspussi R Dräger FPS -kantolaukku Mabox I -kantolaukku Mabox II -kantolaukku Naamarilasit DAISYquick-puhdistusliinat Huurtumista estävä "klar-pilot"-geeli Huurtumista estävä "klar-pilot"-neste Hitsaussuoja FPS 7000 Hitsaussuojan adapteri R R R R R R R R R

12 12 Dräger FPS 7000 Not all products, features, or services are for sale in all countries. Mentioned Trademarks are only registered in certain countries and not necessarily in the country in which this material is released. Go to to find the current status. CORPORATE HEADQUARTERS Drägerwerk AG & Co. KGaA Moislinger Allee Lübeck, Germany SALES INTERNATIONAL. DANMARK Dräger Safety Danmark A/S Lyskær Herlev Tel Fax NORGE Dräger Safety Norge AS Pb Etterstad, 0604 Oslo Nils Hansensvei 2, 0667 Oslo Tel Fax Locate your Regional Sales Representative at: SVERIGE Dräger Safety Sverige AB Ögärdesvägen 19 A Partille Tel Fax FINLAND Dräger Suomi Oy Juurakkotie Vantaa Tel Fax HQ PP Subject to modifications 2016 Drägerwerk AG & Co. KGaA Huomautukset

Dräger FPS 7000 Kokonaamari

Dräger FPS 7000 Kokonaamari Dräger FPS 7000 Kokonaamari Dräger FPS 7000 vie kokonaamarien turvallisuuden ja käyttömukavuuden aivan uudelle tasolle. Kehittyneen ergonomian ja eri kokovaihtoehtojen ansiosta se tarjoaa laajan, optimoidun

Lisätiedot

Dräger DrugCheck 3000 Huumeseulontaratkaisut

Dräger DrugCheck 3000 Huumeseulontaratkaisut Dräger DrugCheck 3000 Huumeseulontaratkaisut Dräger DrugCheck 3000 ilmaisee muutamassa minuutissa, onko henkilö käyttänyt huumausaineita Kompakti ja nopea syljestä otettava huumetesti antaa luotettavan

Lisätiedot

Dräger SPC 3700 ja CVA 0700 Roiskesuojapuku ja liivi

Dräger SPC 3700 ja CVA 0700 Roiskesuojapuku ja liivi Dräger SPC 3700 ja CVA 0700 Roiskesuojapuku ja liivi Drägerin SPC 3700 vakiovirtauksella toimiva kertakäyttöinen suojapuku ja uudistettu CVA 0700 liivi tarjoavat ihanteellista suojaa, mukavuutta ja joustavuutta

Lisätiedot

Dräger Alcotest 3820 Alkometri

Dräger Alcotest 3820 Alkometri Dräger Alcotest 3820 Alkometri Dräger Alcotest 3820 tarjoaa vastuulliselle kuljettajalle luotettavan tavan mitata hengitysilman alkoholipitoisuus ja saada varmuus ajokunnosta Sen varmistaa tarkka mittausteknologia,

Lisätiedot

Dräger X-plore 8000 Huput, kypärät, puoli- ja kokonaamarit

Dräger X-plore 8000 Huput, kypärät, puoli- ja kokonaamarit Dräger X-plore 8000 Huput, kypärät, puoli- ja kokonaamarit Innovatiiviset Dräger X-plore 8000 -päähineet ja -kasvo-osat muodostavat puhallinyksikköön liitettynä moottoroidun hengi-tyksensuojaimen. Sekä

Lisätiedot

Dräger Alcotest 5820 Alkometri

Dräger Alcotest 5820 Alkometri Dräger Alcotest 5820 Alkometri Dräger Alcotest 5820 on luotettava, nopeat ja tarkat mittaustulokset antava alkometri ammattikäyttöön. Tämän pienen ja käyttäjäystävällisen mukana kannettavan alkometrin

Lisätiedot

Dräger SPC 4400 / SPC 4800 / SPC 4900 Roiskesuojapuku

Dräger SPC 4400 / SPC 4800 / SPC 4900 Roiskesuojapuku Dräger SPC 4400 / SPC 4800 / SPC 4900 Roiskesuojapuku Kevyt ja mukava päällä: Dräger SPC 4X00 -roiskesuojapuvut tarjoavat luotettavaa suojaa pienhiukkasilta ja jauheilta sekä monilta väkeviltä nestemäisiltä

Lisätiedot

Dräger Interlock 7000 Alkolukko

Dräger Interlock 7000 Alkolukko Dräger Interlock 7000 Alkolukko Dräger Interlock 7000 on ajonestolaite, joka mittaa kuljettajan uloshengitysilman alkoholipitoisuuden ja tarvittaessa estää ajoneuvon käynnistymisen Interlock 7000 on erittäin

Lisätiedot

Dräger Alcotest 6820 Alkometri

Dräger Alcotest 6820 Alkometri Dräger Alcotest 6820 Alkometri Líikenneturvallisuudesta huolehtiminen ja ajokunnon valvonta on ennakoimatonta ja stressaavaa työtä Dräger suunnitteli Alcotest 6820 -laitteen erityisesti viranomaiskäyttöön

Lisätiedot

Dräger X-plore 8000 Powered Air-Purifying Respirator (PAPR)

Dräger X-plore 8000 Powered Air-Purifying Respirator (PAPR) Dräger X-plore 8000 Powered Air-Purifying Respirator (PAPR) Vaativiin työolosuhteisiin tarvitaan luotettavia ratkaisuja. Dräger X-plore 8000 on yhdistelmä uudenlaista intuitiivista käytettävyyttä ja älykästä

Lisätiedot

Dräger HPS 7000 Päänsuojaimet

Dräger HPS 7000 Päänsuojaimet Dräger HPS 7000 Päänsuojaimet Dräger HPS 7000 -palokypärä on omaa luokkaansa: innovatiivisesti, urheilullisesti ja dynaamisesti muotoiltu, ergonomisesti istuva. Komponentit tekevät siitä monipuolisen kypäräjärjestelmän.

Lisätiedot

Dräger Alcotest 5820 Alkometri

Dräger Alcotest 5820 Alkometri Dräger Alcotest 5820 Alkometri Dräger Alcotest 5820 on luotettava, nopeat ja tarkat mittaustulokset antava alkometri ammattikäyttöön. Tämän pienen ja käyttäjäystävällisen mukana kannettavan alkometrin

Lisätiedot

Dräger HPS 7000 Palokypärä

Dräger HPS 7000 Palokypärä Palokypärä -palokypärä on aivan omaa luokkaansa innovatiivisen, urheilullisen ja dynaamisen suunnittelun, ergonomisen istuvuuden ja komponenttien ansiosta, jotka tekevät siitä monikäyttöisen kypäräjärjestelmän.

Lisätiedot

Dräger X-am -pumppu Ulkoinen pumppu monikaasumittareille

Dräger X-am -pumppu Ulkoinen pumppu monikaasumittareille Dräger X-am -pumppu Ulkoinen pumppu monikaasumittareille Dräger X-am -pumppu on kannettavien Dräger X-am 2500, 5000 ja 5600 -kaasumittarien lisävaruste kaasujen mittaukseen esimerkiksi säiliöistä ja suljetuista

Lisätiedot

Dräger Pac 6500 Yhden kaasun mittari

Dräger Pac 6500 Yhden kaasun mittari Dräger Pac 6500 Yhden kaasun mittari Kestävä Dräger Pac 6500 on luotettava kumppanisi vaativissa olosuhteissa. Henkilökohtainen yhden kaasun mittari mittaa CO-, H 2 S-, SO 2 - tai O 2 -kaasua nopeasti

Lisätiedot

Dräger Pac 6000 Yhden kaasun mittari

Dräger Pac 6000 Yhden kaasun mittari Dräger Pac 6000 Yhden kaasun mittari Kertakäyttöinen, henkilökohtainen, yhden kaasun mittari, Dräger Pac 6000, mittaa CO-, H 2 S- tai O 2 -kaasua luotettavasti ja tarkasti vaikeimmissakin olosuhteissa.

Lisätiedot

SPC 4700 ja CVA 0700 Ilmastoidut roiskesuojapuvut

SPC 4700 ja CVA 0700 Ilmastoidut roiskesuojapuvut SPC 4700 ja CVA 0700 Ilmastoidut roiskesuojapuvut Drägerin SPC 4700 -roiskesuojapuku ja CVA 0700 -hengitysliivi tarjoavat ihanteellista suojaa, mukavuutta ja joustavuutta. Nestetiivis (tyypin 3) suojapuku

Lisätiedot

Dräger Pac 8000 Yhden kaasun mittari

Dräger Pac 8000 Yhden kaasun mittari Dräger Pac 8000 Yhden kaasun mittari Kestävän Dräger Pac 8000:n kanssa olet varustautunut hyvin vaativiin olosuhteisiin: tämä jatkuvakäyttöinen, henkilökohtainen yhden kaasun mittari on luotettava ja tarkka

Lisätiedot

Kokonaamari 3M Scott Promask

Kokonaamari 3M Scott Promask Kokonaamari 3M Scott Promask - Kasvo-osa on valmistettu turvallisesta ja kestävästä EPDM-elastomeeristä (Promask SIL on valmistettu silikoonista) - Sisänaamari valmistettu silikonista, joka ei aiheuta

Lisätiedot

Dräger Pac 8500 Yhden kaasun mittari

Dräger Pac 8500 Yhden kaasun mittari Dräger Pac 8500 Yhden kaasun mittari Dräger Pac 8500 yhden kaasun mittari on luotettava ja tarkka mittauslaite vaikeimmissakin olosuhteissa. Mittari voidaan varustaa vetykompensoidulla CO-anturilla tai

Lisätiedot

Pelastautumishuput. Dräger PARAT 5500 Palopakohuppu D-83029-2013 D-85029-2013

Pelastautumishuput. Dräger PARAT 5500 Palopakohuppu D-83029-2013 D-85029-2013 Dräger PARAT Pelastautumishuput Dräger PARAT -pelastautumishuput on kehitetty yhteistyössä käyttäjien kanssa päämääränä nopea pelastautuminen. Optimaalisen käyttö- ja kantomukavuuden omaava Dräger PARAT

Lisätiedot

Dräger PSS 5000 Paineilmahengityslaite

Dräger PSS 5000 Paineilmahengityslaite Dräger PSS 5000 Paineilmahengityslaite Dräger PSS 5000 edustaa paloalan ammattilaisille suunnattujen, erittäin suorituskykyisten paineilmahengityslaitteiden uutta sukupolvea. Optimoidun ergonomian ja erilaisten

Lisätiedot

3M Suojalasit. Silminnähden parempia. 3 Innovoimaa

3M Suojalasit. Silminnähden parempia. 3 Innovoimaa 3M Suojalasit Silminnähden parempia 3 Innovoimaa 3M Suojalasit ammattikäyttöön Silminnähden parempia Asiakkaamme pitävät 3M:ää arvokkaana yhteistyökumppanina henkilökohtaisten suojaimien valinnassa ja

Lisätiedot

Dräger Quaestor 7000 Testilaite

Dräger Quaestor 7000 Testilaite 7000 Testilaite Kaikki 7000 -laitteen staattiset ja dynaamiset testit ovat täysin automaattisia. Jokainen testi sujuu intuitiivisesti uuden ohjelman avulla. Helppokäyttöisyys ja nopeus takaavat aikaa säästävän,

Lisätiedot

Dräger Quaestor 5000 Testilaite

Dräger Quaestor 5000 Testilaite 5000 Testilaite 5000 laitteen staattiset ja dynaamiset testit ovat puoliautomaattisia siten, että manuaaliset ja automaattiset testausvaiheet muodostavat tarkkaan harkitun kokonaisuuden. Uuden ohjelman

Lisätiedot

Joskus paras suojaus. on täysin huomaamaton. Puoli- ja kokonaamarit. Täydellinen valikoima toistuvaan käyttöön soveltuvia suodatinsuojaimia

Joskus paras suojaus. on täysin huomaamaton. Puoli- ja kokonaamarit. Täydellinen valikoima toistuvaan käyttöön soveltuvia suodatinsuojaimia Joskus paras suojaus on täysin huomaamaton Puoli- ja kokonaamarit Täydellinen valikoima toistuvaan käyttöön soveltuvia suodatinsuojaimia Vastaavat kaikkia markkinoiden hengityksensuojaimille asettamia

Lisätiedot

Soleoline. Soleoline on suorituskykyinen

Soleoline. Soleoline on suorituskykyinen Fin Soleoline Soleo Sono Soleoline on suorituskykyinen Laitteessa yhdistyy huipputeknologia ja 40 vuoden kokemus. Soleoline täyttää kaikki nykyaikaisen fysioterapian tarpeet. Soleoline Kompaktin kokoinen

Lisätiedot

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 05 [ 089 ] ISKUNKESTÄ VÄ [ 01 ] ISKUNKESTÄVÄ [ 01 ] Iskunkestävä kaksiseinäinen rakenne suojaa mittarin ainutlaatuisesti. Vankka kaksiseinäinen

Lisätiedot

Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan

Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan Tehokasta pesua Vapaa-aikaa Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan Make it your home. Tehokas AQT-painepesurimallisto mitä erilaisimpiin pesutehtäviin. Tee nyt todella vaivattomasti kaikki pihan

Lisätiedot

Dräger X-zone 5500 Mobiili kaasunvalvontajärjestelmä

Dräger X-zone 5500 Mobiili kaasunvalvontajärjestelmä Mobiili kaasunvalvontajärjestelmä joustavaan aluevalvontaan Nykyaikaiseen aluevalvontaan. Tämä hälytysmajakka mittaa yhdessä Dräger X-am 5000, 5100 tai 5600 -kaasumittarin kanssa jopa kuutta kaasua ja

Lisätiedot

DELTA+ 90 XFA / DELTA 90 SFA HITSAUS- JA HENGITYSSUOJAUSTA SUOJAKYPÄRÄÄ VAATIVISSA KOHTEISSA

DELTA+ 90 XFA / DELTA 90 SFA HITSAUS- JA HENGITYSSUOJAUSTA SUOJAKYPÄRÄÄ VAATIVISSA KOHTEISSA DELTA+ 90 XFA / DELTA 90 SFA HITSAUS- JA HENGITYSSUOJAUSTA SUOJAKYPÄRÄÄ VAATIVISSA KOHTEISSA 26.07.2019 DELTA+ 90 XFA / DELTA 90 SFA HITSAUS- JA HENGITYSSUOJAUSTA SUOJAKYPÄRÄÄ VAATIVISSA KOHTEISSA Delta

Lisätiedot

Sopivan leikkaustakin valinta

Sopivan leikkaustakin valinta Sopivan leikkaustakin valinta on tasapaino suojauksen ja käyttömukavuuden välillä Leikkaustakit on suunniteltu suojaamaan potilaita ja henkilökuntaa ristitartunnoilta, joten suojaavuus on ratkaisevaa valittaessa

Lisätiedot

Dräger X-am 3500 Monikaasumittari

Dräger X-am 3500 Monikaasumittari Dräger X-am 3500 Monikaasumittari Dräger X-am 3500 on suunniteltu erityisesti säiliömittaukseen. 1 4 kaasun ilmaisin mittaa luotettavasti syttyviä kaasuja ja höyryjä sekä O2-, CO-, H2S-, NO2 -ja SO2-pitoisuuksia.

Lisätiedot

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Uponor C-46 -lämmönsäädin Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Tuotteen kuvaus Luovaa tekniikkaa helppo asentaa ja käsitellä Uponorin C-46-lämmönsäädin

Lisätiedot

BETA TARJOAA LUOTETTAVAA SUOJAA HITSAAJILLE

BETA TARJOAA LUOTETTAVAA SUOJAA HITSAAJILLE BETA TARJOAA LUOTETTAVAA SUOJAA HITSAAJILLE 12.10.2019 BETA TARJOAA LUOTETTAVAA SUOJAA HITSAAJILLE Hitsauksen ammattilaisille suunnitellut Beta-kypärät on sertifioitu standardin EN175 B mukaisesti hitsaukseen,

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia.

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Yhdistelmäkoneet Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Uusi muotoilu ja uusi ohjauspyörä tekevät käytöstä

Lisätiedot

COMFORT Miesten ja naisten jokapaikan sukat.

COMFORT Miesten ja naisten jokapaikan sukat. COMFORT Miesten ja naisten jokapaikan sukat. Mutkattoman mukavat koko pitkän päivän. Korkealaatuinen neulos takaa pehmeän pitävyyden ja helpon käsiteltävyyden. Niinpä COMFORT on mutkaton tuote, joka sopii

Lisätiedot

TAURUS Speed Rivet-niittaustyökalut ja G-Speed -vetoniitit

TAURUS Speed Rivet-niittaustyökalut ja G-Speed -vetoniitit TAURUS Speed Rivet-niittaustyökalut ja G-Speed -vetoniitit GESIPA G-Speed GESIPA -uutuus, G-Speed -vetoniitti, tarjoaa nopeutta ja luotettavuutta liittessä metallia, muovia, komposiittimateriaaleja sekä

Lisätiedot

AIR STYLE. Hiljainen. Erittäin ohut. Erinomainen Energialuokitus. Monipuolinen. Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI

AIR STYLE. Hiljainen. Erittäin ohut. Erinomainen Energialuokitus. Monipuolinen. Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI AIR STYLE ARKKITEHTUURINEN HELMI Hiljainen Erittäin ohut Erinomainen Energialuokitus Monipuolinen Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI Toimisto tyyliin Järjestelmä on tehokas ja pystyy suorituskyvyltään

Lisätiedot

Honeywell Adaptec TM. Honeywell. Yksi tyyli. Kolme kokoa. Räätälöity istuvuus ja ominaisuudet. SPERIAN ON NYT HONEYWELL

Honeywell Adaptec TM. Honeywell. Yksi tyyli. Kolme kokoa. Räätälöity istuvuus ja ominaisuudet. SPERIAN ON NYT HONEYWELL Honeywell Adaptec TM Honeywell Yksi tyyli. Kolme kokoa. Räätälöity istuvuus ja ominaisuudet. SPERIAN ON NYT HONEYWELL Honeywell Kapea Tavallinen Leveä Silmät linssien keskelle nenäsillan avulla; väsymys

Lisätiedot

UUTUUS. Valitse oma tyylisi. Suojalasit juuri sinun tarpeisiisi. #protectiveeyewear

UUTUUS. Valitse oma tyylisi. Suojalasit juuri sinun tarpeisiisi. #protectiveeyewear UUTUUS Valitse oma tyylisi Suojalasit juuri sinun tarpeisiisi #protectiveeyewear six hundred 3M SecureFit 3M SecureFit -suojalasit ovat jo nyt ammattilaisten ensisijainen valinta. Uusi 600-sarja täydentää

Lisätiedot

Delta hiomakone portaattomalla nopeudensäädöllä ODE 100-2

Delta hiomakone portaattomalla nopeudensäädöllä ODE 100-2 Delta hiomakone portaattomalla nopeudensäädöllä ODE 00-2 Tilausnumero 429.856 Ottoteho 200 Watt Kierrosluku ilman kuormitusta 8000-3000 /min Epäkeskoliike 6000-26000 /min Isku 2,0 mm Hiomalautanen 00 x

Lisätiedot

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional FlyMarker PRO merkintälaite Mark like a Professional Mark like a Professional FlyMarker PRO Mobile Kannettavan FlyMarker PRO merkintälaitteen avulla suurten, raskaiden ja vaikeasti liikuteltavien kappaleiden

Lisätiedot

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia.

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Yhdistelmäkoneet Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Uusi muotoilu ja uusi ohjauspyörä tekevät käytöstä

Lisätiedot

Välttämätön apuväline puutarhassa

Välttämätön apuväline puutarhassa Nauti Rentoudu Välttämätön apuväline puutarhassa Make it your home. Tee puutarhatyöt kevyesti ja ergonomisesti Boschin Isio-puutarhatyökalulla. Monikäyttöistä moottoriyksikköä voidaan käyttää erilaisilla

Lisätiedot

Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin. Lukitusjärjestelmät

Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin. Lukitusjärjestelmät Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin Lukitusjärjestelmät dormakaba Lukitusjärjestelmät Ensimmäinen askel kohti turvallisempaa ympäristöä dormakaban lukitusjärjestelmiä on saatavana eri konsepteina, jotka

Lisätiedot

ARCA seinäkaappi UUTUUS. Suorituskykyä ja toiminnallisuutta uudella ARCA polykarbonaattiseinäkaapilla. Suojaa vaativissa olosuhteissa

ARCA seinäkaappi UUTUUS. Suorituskykyä ja toiminnallisuutta uudella ARCA polykarbonaattiseinäkaapilla. Suojaa vaativissa olosuhteissa ARCA seinäkaappi UUTUUS Suorituskykyä ja toiminnallisuutta uudella ARCA polykarbonaattiseinäkaapilla Suojaa vaativissa olosuhteissa -40 C UUSI Fibox ARCA Fibox ARCA - ruostumattomat sähkökaapit erityisen

Lisätiedot

Beta 90X KESTÄVÄ, MUKAVA JA MONIPUOLINEN

Beta 90X KESTÄVÄ, MUKAVA JA MONIPUOLINEN Beta 90X KESTÄVÄ, MUKAVA JA MONIPUOLINEN 26.12.2018 Beta 90X SUOJA HITSAUKSEEN, KATKAISUUN JA HIONTAAN Hitsauksen ammattilaisille suunnitellut Beta-kypärät on sertifioitu standardin EN175 B mukaisesti

Lisätiedot

Henkilöstön terveys on meille aina etusijalla. TYÖTURVALLISUUS

Henkilöstön terveys on meille aina etusijalla. TYÖTURVALLISUUS Henkilöstön terveys on meille aina etusijalla. Ikaroksen työsuojaimet takaavat käyttömukavuuden, toimivuuden ja turvallisuuden, kuten hyvien suojainten kuuluukin. Kaikki kuulosuojaimet, suojalasit, henkilösuojaimet,

Lisätiedot

Kompakti nenämaski suunniteltu sopimaan kaikille

Kompakti nenämaski suunniteltu sopimaan kaikille Kompakti nenämaski suunniteltu sopimaan kaikille Kaikki kasvot ovat erilaisia, ja uusi AirFit N20 -maskimme onkin helposti sovitettavissa useimmille. Kompakti nenämaski jättää näkökentän vapaaksi, ja maskin

Lisätiedot

EVO KEVYT SUOJAKYPÄRÄ

EVO KEVYT SUOJAKYPÄRÄ EVOLite EVO KEVYT SUOJAKYPÄRÄ 6 EVO Lite on kevyt suojakypärä. Kypärä painaa alle 300g eli on noin 20 % kevyempi kuin vakio suojakypärä. Keveys, yhdessä uuden miellyttävän 1-2-3 pistekiinnityksen ja helpposäätöisen

Lisätiedot

VIS ANO LED TUTKIMUSVALAISIN

VIS ANO LED TUTKIMUSVALAISIN VIS ANO LED TUTKIMUSVALAISIN 2 AINUTLAATUINEN OPTIIKKA: PREMIUM-LED VIS ANO MESTARITEOS. Missä ikinä tarvitaan tarkkaa näkökykyä, hyvä valaistus on avain siihen. Lääketieteen aloilla kuten dermatologia

Lisätiedot

METALLI. Kouriintuntuvaa edistystä: FEIN ErgoGrip. FEIN-kulma- ja suorahiomakoneiden uusi sukupolvi. UUTTA

METALLI. Kouriintuntuvaa edistystä: FEIN ErgoGrip. FEIN-kulma- ja suorahiomakoneiden uusi sukupolvi. UUTTA METALLI Kouriintuntuvaa edistystä: FEIN ErgoGrip. FEIN-kulma- ja suorahiomakoneiden uusi sukupolvi. UUTTA Uudet FEIN-hiomakoneet FEIN ErgoGrip-kahvalla väsymättömään hiontaan. Pidon lisääminen lisää turvallisuutta,

Lisätiedot

PREMIUM LEVEL PRO SHIRT TUOTETIEDOT

PREMIUM LEVEL PRO SHIRT TUOTETIEDOT PREMIUM LEVEL PRO SHIRT Tinkimätön ergonomisesti suunniteltu pyöräilypaita. Tämä lyhythihainen paita on kevyt ja materiaalinsa ansiosta hyvin hengittävä ja sopii erityisesti lämpimille päiville. Ergonomisen

Lisätiedot

Toimintavarmat ammattiradiot

Toimintavarmat ammattiradiot Toimintavarmat ammattiradiot Siirry digiaikaan! MOTOTRBO TM tarjoaa yhteydenpitoon toimintavarman, kustannustehokkaan ja aina räätälöidyn ratkaisun. MOTOTRBO TM on uusi digitaalinen tuoteperhe, johon kuuluvat

Lisätiedot

Laituri- ja Satamatuotteet

Laituri- ja Satamatuotteet Laituri- ja Satamatuotteet * Nyt annamme 5 vuoden takuun uusille tuotteille. Sinun tarvitsee vain mennä kotisivullemme, rekisteröityä ja rekisteröidä tuote. El-Björn Oy El-Björn AB on Pohjoismaiden johtava

Lisätiedot

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit Uusi moottorisukupolvi Elämää helpottavia innovaatioita Silent Glissillä on yli 40 vuoden kokemus sähkötoimisista verhokiskoista. Toimme ensimmäisenä markkinoille

Lisätiedot

Kuumennustyökalut ammattilaisille. Kattokoneet ja -työkalut

Kuumennustyökalut ammattilaisille. Kattokoneet ja -työkalut Kuumennustyökalut ammattilaisille Kattokoneet ja -työkalut Kokonaistoimittaja työkaluillesi Sievert ja FinnFlame Oy omaavat pitkäaikaisen kokemuksen kattoteollisuudelle toimitetuista poltinsarjoista sekä

Lisätiedot

Terveydenhuolto. Ammattilaisten huippuvälineitä alan asiantuntijalta. Webshop. Menu

Terveydenhuolto. Ammattilaisten huippuvälineitä alan asiantuntijalta. Webshop. Menu Webshop Menu Terveydenhuolto Terveydenhuolto Ammattilaisten huippuvälineitä alan asiantuntijalta Suomalaisen sairaalakalustetekniikan asiantuntija Lojer suunnittelee ja valmistaa sairaalakalusteita palvelemaan

Lisätiedot

RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT

RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT Tuoteluettelo / 2014 RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT Maatalous Teollisuus & materiaalin käsittely Ympäristönhoito Kevytperävaunut Muut laitteet THE SKY IS NOT THE LIMIT STARCO FINLAND

Lisätiedot

Nesteen siirto ja annostus hellävaraisesti DULCO flex-letkupumput teollisuuden ja laboratorioiden käyttökohteisiin

Nesteen siirto ja annostus hellävaraisesti DULCO flex-letkupumput teollisuuden ja laboratorioiden käyttökohteisiin Nesteen siirto ja annostus hellävaraisesti DULCO flex-letkupumput teollisuuden ja laboratorioiden käyttökohteisiin Printed in Germany, PT PM 003 09/09 FI DULCO flex-sarjan letkupumput Kompakti ja vankka

Lisätiedot

SATAjet 4000 B, täydellinen jokaisessa yksityiskohdassaan.

SATAjet 4000 B, täydellinen jokaisessa yksityiskohdassaan. SATAjet 4000 B, täydellinen jokaisessa yksityiskohdassaan. Vahva ilmasuutin kromatusta messingistä, uudella helpommalla ja nopeammalla yhden kierroksen QC kierteellä. QCC Pikaliitos. Pistinliitos varmistaa

Lisätiedot

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN IVB 5 & 7 Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä. Putki ja suuttimet voidaan säilyttää koneen päällä

Lisätiedot

COMBISAFE FRANCE SAS. 63 Boulevard de Ménilmontant 75011 Paris France Tel: +33 (0)148 059570 Fax: +33 (0)148 059991 Email: info@combisafe.

COMBISAFE FRANCE SAS. 63 Boulevard de Ménilmontant 75011 Paris France Tel: +33 (0)148 059570 Fax: +33 (0)148 059991 Email: info@combisafe. COMBISAFE INTERNATIONAL LTD Group Head Office Safety Centre Cheaney Drive, Grange Park Northampton, NN4 5FB United Kingdom Tel. +44 (0)1604 660600 Fax. +44 (0)1604 662960 Email: info@combisafe.co.uk COMBISAFE

Lisätiedot

Puhdistusratkaisut ammattilaisille

Puhdistusratkaisut ammattilaisille Puhdistusratkaisut ammattilaisille Kärcher tuotteet 2010 Juhlavuoden kampanjatarjoukset voimassa 31.12.2010 asti Hinnat alv 0 % Painepesurit Työpaine: 30-150 bar Maks. paine: 180 bar Vesimäärä: 230-500

Lisätiedot

Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto

Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto Your reliable partner Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto Vacumat Eco tehokas joka tavalla Veden laatu vaikuttaa tehokkuuteen Veden laatu vaikuttaa jäähdytys- ja lämmitysjärjestelmien

Lisätiedot

ProAir erinomainen valon laatu ja energiatehokkuus

ProAir erinomainen valon laatu ja energiatehokkuus Lighting ProAir erinomainen valon laatu ja energia ProAir ProAir on tyylikäs, pienikokoinen ledikohdevalaisin, jota voidaan räätälöidä käyttökohteen tarpeiden mukaan. Valaisin toistaa värit erinomaisesti

Lisätiedot

left/right Elektroniset kuulonsuojaimet Suojaus, Äänentoisto, Viestintä

left/right Elektroniset kuulonsuojaimet Suojaus, Äänentoisto, Viestintä left/right Elektroniset kuulonsuojaimet Suojaus, Äänentoisto, Viestintä left/right koska Täysin uusi, muotoiltu päälakisanka takaa paremman istuvuuden Ohuemmat ja joustavammat vaimennustyynyt me kaikki

Lisätiedot

FAG PowerPull SPIDER TRISECTION PLATE Hydrauliset ulosvetimet ja ulosvetolaipat vierintälaakereille ja muille koneenosille

FAG PowerPull SPIDER TRISECTION PLATE Hydrauliset ulosvetimet ja ulosvetolaipat vierintälaakereille ja muille koneenosille FAG PowerPull TRISECTION PLATE Hydrauliset ulosvetimet ja ulosvetolaipat vierintälaakereille ja muille koneenosille A Member of the Schaeffler Group FAG PowerPull Tehokas, helppo, nopea Käyttäjäystävällinen

Lisätiedot

0kk+ vastasyntyneille 3kk+ hidas 6kk+ keskinopea vellitutti 6kk+ 9kk+ nopea monivirtaus (kolme erilaista virtaustyyppiä tutin asennosta riippuen).

0kk+ vastasyntyneille 3kk+ hidas 6kk+ keskinopea vellitutti 6kk+ 9kk+ nopea monivirtaus (kolme erilaista virtaustyyppiä tutin asennosta riippuen). Lovi dynaaminen pullotutti on maailman ensimmäinen useista eri silikonityypeistä samaan muottiin rakennettu pullotutti (heterogeenisten silikonikerrosten tekniikka). Dynaaminen tutti joustaa kuten rinnanpää

Lisätiedot

Made in Germany. DE1 SÄHKÖINEN MUTTERINVÄÄNNIN MOMENTTIKIRISTYKSEEN DE1plus MOMENTTI SEKÄ KULMAKIRISTYS TOIMINOILLA

Made in Germany. DE1 SÄHKÖINEN MUTTERINVÄÄNNIN MOMENTTIKIRISTYKSEEN DE1plus MOMENTTI SEKÄ KULMAKIRISTYS TOIMINOILLA Made in Germany DE1 SÄHKÖINEN MUTTERINVÄÄNNIN MOMENTTIKIRISTYKSEEN DE1plus MOMENTTI SEKÄ KULMKIRISTYS TOIMINOILL UUSIMMN MLLISRJN MOMENTTIVÄÄNNIN DE1 momenttivääntimessä on uusi ohjausjärjestelmä, joka

Lisätiedot

Parempi näkyvyys, parempi suojaus

Parempi näkyvyys, parempi suojaus BETA Hitsauskypärät BETA Parempi näkyvyys, parempi suojaus Beta-hitsauskypärät suojaavat erinomaisesti silmiä ja kasvoja. Hitsauksen ammattilaisille suunnitellut Beta-kypärät on sertifioitu standardin

Lisätiedot

Invacare. Elämäntyyliisi täydellisesti sopiva

Invacare. Elämäntyyliisi täydellisesti sopiva Elämäntyyliisi täydellisesti sopiva MyOn HC on suunniteltu aktiiviselle käyttäjälle, joka etsii hinnaltaan edullista ja käyttöominaisuuksiltaan hyvää tuolia, joka on helppo taittaa kokoon käsittelyä, varastointia

Lisätiedot

Modul-Express JAKELUAUTOIHIN

Modul-Express JAKELUAUTOIHIN Modul-Express JAKELUAUTOIHIN TAITTUVAT HYLLYT TAITTUVAT HYLLYT Järjestelmä on valmistettu erittäin lujasta teräksestä ja on sekä kevyt että kestävä. Järjestelmä sopii yrityksille, jotka tarvitsevat hyvää

Lisätiedot

HITSAUSLAITTEET MUOVEILLE Oy Fluorotech Ltd Kivipyykintie 4 01260 VANTAA www.fluorotech.fi Y-tunnus: 0746118-4

HITSAUSLAITTEET MUOVEILLE Oy Fluorotech Ltd Kivipyykintie 4 01260 VANTAA www.fluorotech.fi Y-tunnus: 0746118-4 HITSAUSLAITTEET MUOVEILLE Oy Fluorotech Ltd Kivipyykintie 4 01260 VANTAA www.fluorotech.fi Y-tunnus: 0746118-4 Hitsauskoneet muoviputkistoille ja muoveille Meiltä saat työkalut ja ohjeet, jotta putkiston

Lisätiedot

Tee uusi aluevaltaus irtotuotteilla. 3eBin TM. HL Displayn ekologinen, ekonominen & ergonominen järjestelmä irtotuotteille

Tee uusi aluevaltaus irtotuotteilla. 3eBin TM. HL Displayn ekologinen, ekonominen & ergonominen järjestelmä irtotuotteille Tee uusi aluevaltaus irtotuotteilla 3eBin TM HL Displayn ekologinen, ekonominen & ergonominen järjestelmä irtotuotteille Getty Images Miksi irtotuotteita? Asiakkaan näkökulma Vain tarvittava määrä ei enempää,

Lisätiedot

kertakäyttöinen suojavisiiri

kertakäyttöinen suojavisiiri Uudentyyppinen, yhtenäinen, kasvot kauttaaltaan peittävä kertakäyttöinen suojavisiiri YKSI KOKO Sopii kaiken kokoisiin päihin VÄÄRISTÄMATON OPTIIKKA Saumaton, yhdestä kappaleesta koostuva visiiri mahdollistaa

Lisätiedot

Kuumassa ja kiireessä ei ole sijaa kompromisseille

Kuumassa ja kiireessä ei ole sijaa kompromisseille Kuumassa ja kiireessä ei ole sijaa kompromisseille Yhteensopivat tuotteet pään-, silmien-, kasvojen- ja kuulonsuojaukseen Äärimmäiset lämpötilat, metallikipinät ja -roiskeet siinä haasteet. Vaativassa

Lisätiedot

SILMIENSUOJAIMET SILMIENSUOJAIMET

SILMIENSUOJAIMET SILMIENSUOJAIMET 157 1 SILMÄSUOJAINSTANDARDIT Silmäsuojaimia on käytettävä silloin, kun on olemassa silmävaurion vaara Silmä- ja kasvosuojaimet jaetaan kolmeen eri luokkaan: SUOJALASIT: SUOJALASIT POLYKARBONAATTI- TAI

Lisätiedot

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ponsse fox -harvesteri sujuvaa tuottavuutta PONSSE Fox -harvesteri on uusimman teknologian ja luotettavien perusratkaisujen tehokas kokonaisuus. Innovatiivinen

Lisätiedot

Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet

Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet Kokeile uutta ja innovatiivista! Puhdista missä ja milloin vain. Scrubbing Machines AINA LADATTU JA VALMIS KÄYTTÖÖN Uudentyyppisellä

Lisätiedot

Tasapainotuskoneet SMART SONAR

Tasapainotuskoneet SMART SONAR Tasapainotuskoneet Tasapainotuskoneet SMART SONAR Pyörän leveys ja etäisyys mitataan mittavarrella. Vanteen leveys tunnistetaan pyörintäsuojaan integroidulla SMART SONAR-tunnistimella QUICKBAL Erittäin

Lisätiedot

Loctite -pikaliimat Tutustu koko valikoimaamme mukaan lukien viimeiset innovaatiot

Loctite -pikaliimat Tutustu koko valikoimaamme mukaan lukien viimeiset innovaatiot Loctite -pikaliimat Tutustu koko valikoimaamme mukaan lukien viimeiset innovaatiot Innovaatioita Loctite -pikaliimateknologiassa Loctite -tuotteet ovat ensimmäisinä tarjoneet innovatiivisia ratkaisuja

Lisätiedot

Dräger X-am 8000 Monikaasumittari

Dräger X-am 8000 Monikaasumittari Dräger X-am 8000 Monikaasumittari Säiliömittaus ei koskaan ole ollut näin helppoa ja kätevää: Dräger X-am 8000 mittaa jopa seitsemää myrkyllistä ja syttyvää kaasua, höyryjä ja happea yhdellä kertaa sekä

Lisätiedot

Ocean Ergo tuoteperhe

Ocean Ergo tuoteperhe Aquatec Ocean Ergo tuoteperhe UUTUUS! Täyttää 93/42/ECC ja EN ISO 10535 vaatimukset Aquatec Ocean Ergo WC- ja suihkutuolit henkilökohtaiseen hygieniaan Aquatec Ocean Ergo -tuoteperheen suihku- ja wc-tuolit

Lisätiedot

Manuaalinen jauhemaalaus. Tehokas ja taloudellinen Joustava ja helppo käyttää Ergonominen muotoilu. Industrial Solutions

Manuaalinen jauhemaalaus. Tehokas ja taloudellinen Joustava ja helppo käyttää Ergonominen muotoilu. Industrial Solutions Industrial Solutions Manuaalinen jauhemaalaus YKSINKERTAISESTI SILEÄT PINNOITTEET UUSI X-TUOTEPERHE Tehokas ja taloudellinen Joustava ja helppo käyttää Ergonominen muotoilu Manuaalinen WAGNER 1 -pistooli

Lisätiedot

Scandia SC330 leikkauspöytä. Webshop. Menu. Sähköhydraulinen leikkauspöytä yleiskirurgiaan

Scandia SC330 leikkauspöytä. Webshop. Menu. Sähköhydraulinen leikkauspöytä yleiskirurgiaan Webshop Menu Terveydenhuolto» Leikkauspöydät» Scandia SC330 leikkauspöytä Scandia SC330 leikkauspöytä Sähköhydraulinen leikkauspöytä yleiskirurgiaan Scandia on nykyaikainen elektrohydraulinen leikkauspöytä,

Lisätiedot

3M puhallinyksikkö TR-600

3M puhallinyksikkö TR-600 3M puhallinyksikkö TR-600 Laajan tutkimustyön ja tarpeidesi syvällisen tarkastelun avulla olemme kehittäneet edistyksellisimmän ja monipuolisimman ratkaisun. Lyhyesti: Se on suunniteltu tekemään hengittämisestä

Lisätiedot

TUOTENRO NIMIKE MITAT PAINO NIM.TEHO SÄILIÖ IP-LUOKKA JOHTO. 9058501 Märkä- ja kuivaimuri GWD 350-2 638 x 600 x 868 mm 21 kg 2700 W 50 L IP24 10 m

TUOTENRO NIMIKE MITAT PAINO NIM.TEHO SÄILIÖ IP-LUOKKA JOHTO. 9058501 Märkä- ja kuivaimuri GWD 350-2 638 x 600 x 868 mm 21 kg 2700 W 50 L IP24 10 m MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä.

Lisätiedot

Pölynimurit. Nopeaa ja tehokasta imurointia

Pölynimurit. Nopeaa ja tehokasta imurointia Pölynimurit Nopeaa ja tehokasta imurointia Ammattitason pölynimuri päivittäiseen käyttöön Hienot ominaisuudet tekevät Kärcher pölynimurista ammattilaisen suosikin: Siinä on matala äänitaso, helppo liikuteltavuus

Lisätiedot

UUSI MINUN KIVÄÄRINI

UUSI MINUN KIVÄÄRINI UUSI MINUN KIVÄÄRINI M12 UUSI SUKUPOLVI ON VALMIS MENESTYKSEEN MINUN METSÄSTYKSENI Hirven metsästys pohjoisen ankarissa olosuhteissa vaatii vahvan luonteen. Kovat olosuhteet ja vaativa maasto laittavat

Lisätiedot

Enemmän vairāk mukavuutta komforta ja turvallisuutta

Enemmän vairāk mukavuutta komforta ja turvallisuutta AUTOTALLIN GARĀŽU VĀRTI OVET Enemmän vairāk mukavuutta komforta ja turvallisuutta un drošības M.K. International autotallin ovet yllättävät sinua kehittyneellä suunnittelulla, täydellisellä mukavuudella

Lisätiedot

SÄHKÖTYÖPISTEET TEOLLISUUTEEN JA OPPILAITOKSIIN

SÄHKÖTYÖPISTEET TEOLLISUUTEEN JA OPPILAITOKSIIN SÄHKÖTYÖPISTEET TEOLLISUUTEEN JA OPPILAITOKSIIN www.teklab.fi TEKLAB-SÄHKÖ LAATU Korkealaatuiset materiaalit ja kotimainen laatutyö takaavat tunnetusti pitkän käyttöiän työpisteillemme TURVALLISUUS Kaikki

Lisätiedot

PASSION PROSYSTEM. Alumiininen piennosturijärjestelmä UUSI! ÄLYKKÄÄMPI JA TURVALLISEMPI. Since 1912

PASSION PROSYSTEM. Alumiininen piennosturijärjestelmä UUSI! ÄLYKKÄÄMPI JA TURVALLISEMPI. Since 1912 PASSION IN CRANES PROSYSTEM Alumiininen piennosturijärjestelmä UUSI! ÄLYKKÄÄMPI JA TURVALLISEMPI Since 1912 PROSYSTEM Alumiininen piennosturijärjestelmä on maailman kehittynein työpajanosturi. Sen ainutlaatuiset

Lisätiedot

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN.

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Rolac KONEET VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Lundberg on erityisesti ympäristönhoitoon kehitetty taajamatraktori, joka on suunniteltu alan töiden monipuolisuus ja erityisvaatimukset

Lisätiedot

Laituri- ja Satamatuotteet

Laituri- ja Satamatuotteet Laituri- ja Satamatuotteet * Nyt annamme 5 vuoden takuun uusille tuotteille. Sinun tarvitsee vain mennä kotisivullemme, rekisteröityä ja rekisteröidä tuote. El-Björn Oy El-Björn AB on Pohjoismaiden johtava

Lisätiedot

GEBERIT SILENT-PRO KAIKESSA RAUHASSA

GEBERIT SILENT-PRO KAIKESSA RAUHASSA GEBERIT SILENT-PRO KAIKESSA RAUHASSA UUTUUS. MUHVIJÄRJESTELMÄ. ÄÄNTÄ ERISTÄVÄ Geberit Silent-Pro -viemärijärjestelmä vähentää huomattavasti epätoivottuja ääniä viereisistä kylpyhuoneista. Asentajat ja

Lisätiedot

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET VALITTU LÄMPÖTILA ON HELPPO NÄHDÄ Selkeästä näytöstä näet helposti asetetun lämpötilan. Voit nostaa tai alentaa lämpöä patterin päädyssä olevilla plus- ja miinuspainikkeilla.

Lisätiedot