SPC 4700 ja CVA 0700 Ilmastoidut roiskesuojapuvut

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SPC 4700 ja CVA 0700 Ilmastoidut roiskesuojapuvut"

Transkriptio

1 SPC 4700 ja CVA 0700 Ilmastoidut roiskesuojapuvut Drägerin SPC roiskesuojapuku ja CVA hengitysliivi tarjoavat ihanteellista suojaa, mukavuutta ja joustavuutta. Nestetiivis (tyypin 3) suojapuku suojaa kemikaaleilta ja takaa hyvän liikkuvuuden. Liivi puolestaan huolehtii tarvittavasta hengitys- ja tuuletusilmasta ja pitää käyttäjänsä miellyttävän viileänä. D Laaja näkökenttä Suuri visiiri tarjoaa laajemman näkyvyyden sivuille ja ylös Hätäavausnaru Puku voidaan avata nopeasti narusta vetämällä Säädettävä ja suojattu virtaus Jäähdytys jatkuvalla ilmavirralla Automaattinen itsetestaus Varmistaa oikean virtauksen ei tarvitse testata etukäteen D Hyvä materiaalin kestävyys Kevyt ja mukava materiaali Ei hengitysvastusta Helppo liikkua kevyen materiaalin ansiosta Optimoitu melun vaimennus < 70 db(a) parantaa käyttömukavuutta Pillivaroitin Hälyttää, mikäli ilmansyöttö katkeaa tai virtaus on liian alhainen

2 02 SPC 4700 ja CVA 0700 Edut CVA hengitysliivin parannettu malli yhdistettynä uuteen ja innovatiiviseen pukumateriaaliin Uusi pukumateriaali koostuu kalvokerroksesta (CLF) ja ei kudotusta sisäkerroksesta (CPM) joka on mukava, pehmeä ja joka ei kahise. Lisäksi puku tarjoaa korkean suojan kemikaaleilta, ja sitä on saatavilla kolmena eri versiona. Hengitysliivejäkin on parannettu: melutaso on nyt alle 70 db(a) ja uusi parannettu puhdistus-systeemi mahdollistaa liivin helpon konepesun. Hengitä helposti myös vaativissa olosuhteissa Dräger SPC 4700:n ja CVA 0700:n yhdistelmän avulla voit työskennellä tehokkaasti ilman raskaiden hengityksensuojainten tarvetta. Sen sijaan saat tarvitsemasi korkealaatuisen ilman ulkoisesta ilmalähteestä. Erityinen Dräger CVA (Cooling Vest Air) liivi jakaa hengitysilman tasaisesti ja samanaikaisesti ei ainoastaan viilennä pukua vaan myös vähentää huurtumista ja parantaa näkyvyyttä. Sekä puku että liivi ovat äärimmäisen kevyet, mikä lisää yleistä käyttömukavuutta ja tekee pitkästä, vaativasta tai rasittavasta työstä helpompaa ja turvallisempaa. Lisää tuottavuutta ja turvallisuutta Käyttäessäsi nestetiivistä SPC suojapukua voit keskittyä täysin käsillä olevaan tehtävääsi ja nauttia Drägerille tunnusomaisesta laadusta, luotettavuudesta ja innovatiivisuudesta. Safe-flow-ominaisuus pitää ilmavirtauksen oikeana koko 3 10 bar -painealueella ja Autotest-toiminnon ansiosta virtausta ei tarvitse testata ennen käyttöä. Lisäksi laite antaa varoituksen, mikäli oikeaa painetta ei saavuteta tai virtaus on liian alhainen. Lisämukavuutta tuo erinomainen yhteensopivuus muiden Dräger-tuotteiden kanssa, esimerkkinä ulkoiset ilmalähteet, sarjat Dräger PAS MAC, MAV ja PAS AirPack. Laatua, joka tuntuu ja näkyy Korkealaatuinen CVA hengitysliivi puetaan puvun sisälle. Näin ollen se ei joudu kosketuksiin ympäristössä olevien aineiden kanssa, ja toisin kuin pukua, liiviä voidaan käyttää useita kertoja, mikä säästää aikaa ja rahaa. Hengitysliivi on helppo huoltaa ja helppo puhdistaa, minkä lisäksi se soveltuu monille eri käyttöaloille. CVA 0700:n keskimääräinen ilmankulutus on l/min (paineilmansyötöstä riippuen), ja se tarjoaa kustannustehokkaan, turvallisen, mukavan ja keskeytyksettömän ilmansyötön. Järjestelmän tärkeät osat, kuten paineenalennin, ovat luotettavaa Dräger PSS -sarjaa.

3 SPC 4700 ja CVA D D D Toimintatapa SPC 4700, CPM keltaisena SPC 4700, CLF oranssina SPC 4700, CLF valkoisena

4 04 SPC 4700 ja CVA 0700 Järjestelmän osat Dräger PAS MAC -sarja D Nämä siirrettävät hengitysilmakompressorit takaavat jatkuvan hengityskelpoisen ilman saannin kaikkein vaativimmissakin olosuhteissa ja täyttävät yhden tai useamman käyttäjän tarpeet myös pitkäaikaisessa työssä. Saatavilla sähkö- tai dieselkäyttöisinä. Kaikki neljä mallia ovat Dräger-paineilma- ja -letkulaitteiden kanssa täydellisesti yhteensopivia. Dräger PAS AirPack 1 ST Edistyksellistä teknologiaa ja materiaaleja hyödyntävä Drägerpaineilmaletkulaite on ihanteellinen ratkaisu pitkäaikaiseen työskentelyyn ulkoisen hengitysilman syötön varassa. Kemikaalisäiliöiden ja myrkkyvuotojen puhdistus ja tietyt tehtävät Offshore-laitoksissa sujuvat helpommin ja mukavammin Dräger PAS AirPack 1 -laitetta käyttäen. Dräger MAV 1000/1200 D Ulkoisen paineilmalähteen varassa työskenneltäessä on voitava luottaa siihen, että puhdasta hengitysilmaa tulee jatkuvasti ja turvallisesti. Dräger MAV 1000/1200 puhdistaa ulkoisesta paineilmansyötöstä tulevan paineilman. Kaksivaiheinen suodatinjärjestelmä puhdistaa paineilman isoista hiukkasista, nesteistä, öljyistä ja hajuista. Lisäksi MAV kytkeytyy häiriötilanteessa automaattisesti ja välittömästi varasäiliökäytölle. Toisiopaineletkut ST Drägerin toisiopaineletkuja on saatavilla metrin pituisina, ja ne on hyväksytty käyttöön CVA ja SPC suojapukujen yhdistelmän kanssa.

5 SPC 4700 ja CVA Lisätarvikkeet PVC-saappaat PVC:stä valmistetut suojakengät, joissa on teräksiset varvassuojat ja teräksinen pohja. Saatavana kokoina Tricotril -päällyskäsineet ST Suojaavat sekä viilloilta että kemikaaleilta. Saatavana koot 10 ja 11. Rintahihnan jatkokappale D Liiviä voi väljentää rintahihnan jatkokappaletta käyttämällä. Kokoa voi kasvattaa määriteltyjen välien mukaan aina 25 cm asti. Alusliivi D CVA 0700:n alusliivi voidaan irrottaa ja vaihtaa helposti. Siksi se on ihanteellinen tilanteisiin, joissa liivillä on monta käyttäjää.

6 06 SPC 4700 ja CVA 0700 Tuotepalvelut Huoltopalvelu D Huoltopalvelumme tarjoaa tukea erilaisin palvelupaketein huollossamme tai suoraan asiakkaan tiloissa. Huolto, kunnossapito ja huolto ovat olennaisen tärkeitä turvallisuuden ja luotettavuuden takaamiseksi, mutta huolellinen kunnossapito ja huolto on tärkeää myös taloudelliselta kannalta. Säännölliset ennaltaehkäisevät tarkastukset, katkeamaton huolto ja alkuperäisvaraosien käyttö parantavat investointisi pitkäikäisyyttä. Koulutus D Dräger-akatemia on jakanut vankkaa, käytännöllistä tietouttaan jo yli 40 vuotta. Järjestämme vuosittain yli kurssia yli 600 aiheesta, ja meillä on yli 110 valtuutettua kouluttajaa. Jaamme henkilökunnallesi käytännön tietoa ja varmistamme, että he osaavat soveltaa oppimaansa tehokkaasti sekä jokapäiväisessä työssään että erityisesti kriittisissä tilanteissa. Laadimme mielellämme yrityksellesi räätälöidyn koulutusohjelman. Liittyvät tuotteet Dräger SPC 2400 PVC / Flexothane ST ST Dräger SPC 2400 on uudelleenkäytettävä puku, joka suojaa sinua luotettavasti nesteiltä ja pölyltä. Saatavana kestävänä PVC- tai kevyempänä Flexothane-materiaalina.

7 SPC 4700 ja CVA Liittyvät tuotteet Dräger SPC 3700 ja CVA 0700 D Drägerin SPC 3700 vakiovirtauksella toimiva kertakäyttöinen suojapuku ja uudistettu CVA 0700 liivi tarjoavat ihanteellista suojaa, mukavuutta ja joustavuutta. Nestetiivis (tyypin 3) suojapuku suojaa kemikaaleilta ja takaa hyvän liikkuvuuden. Liivi puolestaan huolehtii tarvittavasta hengitysja tuuletusilmasta ja pitää käyttäjänsä miellyttävän viileänä. Dräger SPC 4400 / SPC 4800 / SPC 4900 D Kevyt ja mukava päällä: Dräger SPC 4X00 -roiskesuojapuvut tarjoavat luotettavaa suojaa pienhiukkasilta ja jauheilta sekä monilta väkeviltä nestemäisiltä epäorgaanisilta hapoilta ja emäksiltä. Lisäksi ne kestävät myös monia erilaisia orgaanisia nestemäisiä kemikaaleja. Puvuilla on CE-sertifiointi, ja ne on luokiteltu tyyppien 3, 4, 5 ja 6 mukaisiksi. Dräger X-plore 9000 and PAS X-plore D Uusi Dräger X-plore sarja on suunniteltu kevyeen teollisuuskäyttöön ja se suojaa hengityksen mukavasti ja luotettavasti. Laitteessa on patentoitu turvallisen virtauksen takaava paineenalennin ja Auto-test-toiminto, joiden ansiosta työskentely on mukavaa, turvallista ja joustavaa.

8 08 SPC 4700 ja CVA 0700 Tekniset tiedot Järjestelmän tekniset tiedot Tulopaine (ilmansyöttö) 3, ,0 bar Virtaus l/min (riippuu paineilmansyötöstä) Letkun maksimipituus m Paino (puvun koosta riippuen) 2,6-2,9 kg Lämpötila (käytön aikana) +10 C +60 C Pillivaroittimen kytkeytymispaine 2,5 baaria (+/- 0,5 baaria) > 90 dba 1,5 bar paineeseen saakka Hyväksynnät EN Vakiovirtauksella toimivat paineilmaletkulaitteet Dräger CVA liivi Materiaali verkkokangas Sisä- ja ulkopuoli polyesteriä, ilmakanava silikonia Malli Yksi kaikille sopiva koko, säädettävät soljet Väri harmaa, sininen Paineilmaliitin (vakio) Dräger CEJN 96 -sarja Paineilmaliitin (valinnainen) Hansen, Foster, Schreader, Stäubli, Walther Koko 700 x 900 x 100 mm Paino 1,9 kg (sisältää X-plore paineilmaletkulaitteen) Käyttöikä 10 vuotta Dräger SPC kemikaalisuojapuku Materiaalin ominaisuudet CPM ei kudottu sisäkerros CLF kalvokerros Käyttötiheys 1 tarkoitettu rajoitettuun käyttöön Käyttöikä 2 10 vuotta Kemikaalisuojaavuustiedot Jatkuvasti päivitetty Dräger VOICE -tietokanta tarjoaa luotettavaa tietoa kemikaalisuojaavuudesta: Hyväksynnät EN suojapukuja koskevat EU:n vaatimukset, tyypit 3 ja 4 EN ISO suojapukuja koskevat EU:n vaatimukset, tyyppi 5 EN suojapukuja koskevat EU:n vaatimukset, tyyppi 6 EN suojavaatetus radioaktiivista kontaminaatiota vastaan koskevat EU:n vaatimukset EN Suojavaatetus infektioita vastaan koskevat EU:n vaatimukset EN 1149 suojavaatetus -sähköstaattisilla ominaisuuksilla, koskevat EU:n vaatimukset 1 ISO standardin mukaisesti 2 Ilman käyttöä tai suositusten mukaisissa olosuhteissa käytettynä ja varastoituna

9 SPC 4700 ja CVA Tilaustiedot Pukukoot ja mitat SPC 4700 (CPM, keltainen) SPC 4700 (CLF, oranssi) SPC 4700 (CLF, valkoinen) S ( cm) R R M ( cm) R R L ( cm) R R XL ( cm) R R XXL ( cm) R R XXXL ( cm) R R SPC 4700:n lisätarvikkeet Käsineet Tricotril -päällyskäsineet, koko 10 R Tricotril -päällyskäsineet, koko 11 R Suuret K-MEX -päällyskäsineet, koko 14 R Puuvillakäsineet (vakiokoot) R Turvasaappaat Nitriili-P-saappaat, koko 43 (UK:n koko 9/9,5) R Nitriili-P-saappaat, koko 44 (UK:n koko 10/10,5) R Nitriili-P-saappaat, koko (UK:n koko 11/11,5) R Nitriili-P-saappaat, koko 46/47 (UK:n koko 12 13,5) R Nitriili-P-saappaat, koko 48 (UK:n koko 14,5) R Nitriili-P-saappaat, koko 49/50 (UK:n koko 15 16,5) R PVC-saappaat, koko 43 (UK-koko 9 9,5) R PVC-saappaat, koko 44 (UK-koko 10 10,5) R PVC-saappaat, koko 45 (UK-koko 11 11,5) R PVC-saappaat, koko 46 (UK-koko 12 12,5) R PVC-saappaat, koko 47 (UK-koko 13 13,5) R PVC-saappaat, koko 48 (UK-koko 14 14,5) R CVA liivi CVA 0700 (täydellinen järjestelmä) CVA 0700:n lisätarvikkeet ja varaosat X-plore paineilmaletkulaite CVA 0700 (liivi ja letku) CVA alusliivi Rintahihnan jatkokappale (25 cm) Camatril, K-MEX, Tricotril ovat KCL:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.

10 10 SPC 4700 ja CVA 0700 Not all products, features, or services are for sale in all countries. Mentioned Trademarks are only registered in certain countries and not necessarily in the country in which this material is released. Go to to find the current status. CORPORATE HEADQUARTERS SALES INTERNATIONAL Drägerwerk AG & Co. KGaA Moislinger Allee Lübeck, Germany Locate your Regional Sales Representative at: FINLAND Dräger Suomi Oy Juurakkotie Vantaa Tel Fax HQ PP Subject to modifications 2018 Drägerwerk AG & Co. KGaA Huomautukset

Dräger SPC 3700 ja CVA 0700 Roiskesuojapuku ja liivi

Dräger SPC 3700 ja CVA 0700 Roiskesuojapuku ja liivi Dräger SPC 3700 ja CVA 0700 Roiskesuojapuku ja liivi Drägerin SPC 3700 vakiovirtauksella toimiva kertakäyttöinen suojapuku ja uudistettu CVA 0700 liivi tarjoavat ihanteellista suojaa, mukavuutta ja joustavuutta

Lisätiedot

Dräger SPC 4400 / SPC 4800 / SPC 4900 Roiskesuojapuku

Dräger SPC 4400 / SPC 4800 / SPC 4900 Roiskesuojapuku Dräger SPC 4400 / SPC 4800 / SPC 4900 Roiskesuojapuku Kevyt ja mukava päällä: Dräger SPC 4X00 -roiskesuojapuvut tarjoavat luotettavaa suojaa pienhiukkasilta ja jauheilta sekä monilta väkeviltä nestemäisiltä

Lisätiedot

Dräger DrugCheck 3000 Huumeseulontaratkaisut

Dräger DrugCheck 3000 Huumeseulontaratkaisut Dräger DrugCheck 3000 Huumeseulontaratkaisut Dräger DrugCheck 3000 ilmaisee muutamassa minuutissa, onko henkilö käyttänyt huumausaineita Kompakti ja nopea syljestä otettava huumetesti antaa luotettavan

Lisätiedot

Dräger Alcotest 5820 Alkometri

Dräger Alcotest 5820 Alkometri Dräger Alcotest 5820 Alkometri Dräger Alcotest 5820 on luotettava, nopeat ja tarkat mittaustulokset antava alkometri ammattikäyttöön. Tämän pienen ja käyttäjäystävällisen mukana kannettavan alkometrin

Lisätiedot

Dräger X-am -pumppu Ulkoinen pumppu monikaasumittareille

Dräger X-am -pumppu Ulkoinen pumppu monikaasumittareille Dräger X-am -pumppu Ulkoinen pumppu monikaasumittareille Dräger X-am -pumppu on kannettavien Dräger X-am 2500, 5000 ja 5600 -kaasumittarien lisävaruste kaasujen mittaukseen esimerkiksi säiliöistä ja suljetuista

Lisätiedot

Dräger Interlock 7000 Alkolukko

Dräger Interlock 7000 Alkolukko Dräger Interlock 7000 Alkolukko Dräger Interlock 7000 on ajonestolaite, joka mittaa kuljettajan uloshengitysilman alkoholipitoisuuden ja tarvittaessa estää ajoneuvon käynnistymisen Interlock 7000 on erittäin

Lisätiedot

Dräger Alcotest 3820 Alkometri

Dräger Alcotest 3820 Alkometri Dräger Alcotest 3820 Alkometri Dräger Alcotest 3820 tarjoaa vastuulliselle kuljettajalle luotettavan tavan mitata hengitysilman alkoholipitoisuus ja saada varmuus ajokunnosta Sen varmistaa tarkka mittausteknologia,

Lisätiedot

Dräger FPS 7000 Kokonaamari

Dräger FPS 7000 Kokonaamari Dräger FPS 7000 Kokonaamari Dräger FPS 7000 vie kokonaamarien turvallisuuden ja käyttömukavuuden aivan uudelle tasolle. Kehittyneen ergonomian ja eri kokovaihtoehtojen ansiosta se tarjoaa laajan, optimoidun

Lisätiedot

Dräger FPS 7000 Kokonaamari

Dräger FPS 7000 Kokonaamari Dräger FPS 7000 Kokonaamari Dräger FPS 7000 vie kokonaamarien turvallisuuden ja käyttömukavuuden aivan uudelle tasolle. Kehittyneen ergonomian ja eri kokovaihtoehtojen ansiosta se tarjoaa laajan, optimoidun

Lisätiedot

Dräger Alcotest 6820 Alkometri

Dräger Alcotest 6820 Alkometri Dräger Alcotest 6820 Alkometri Líikenneturvallisuudesta huolehtiminen ja ajokunnon valvonta on ennakoimatonta ja stressaavaa työtä Dräger suunnitteli Alcotest 6820 -laitteen erityisesti viranomaiskäyttöön

Lisätiedot

Dräger X-plore 8000 Powered Air-Purifying Respirator (PAPR)

Dräger X-plore 8000 Powered Air-Purifying Respirator (PAPR) Dräger X-plore 8000 Powered Air-Purifying Respirator (PAPR) Vaativiin työolosuhteisiin tarvitaan luotettavia ratkaisuja. Dräger X-plore 8000 on yhdistelmä uudenlaista intuitiivista käytettävyyttä ja älykästä

Lisätiedot

Dräger Pac 6000 Yhden kaasun mittari

Dräger Pac 6000 Yhden kaasun mittari Dräger Pac 6000 Yhden kaasun mittari Kertakäyttöinen, henkilökohtainen, yhden kaasun mittari, Dräger Pac 6000, mittaa CO-, H 2 S- tai O 2 -kaasua luotettavasti ja tarkasti vaikeimmissakin olosuhteissa.

Lisätiedot

Dräger Pac 6500 Yhden kaasun mittari

Dräger Pac 6500 Yhden kaasun mittari Dräger Pac 6500 Yhden kaasun mittari Kestävä Dräger Pac 6500 on luotettava kumppanisi vaativissa olosuhteissa. Henkilökohtainen yhden kaasun mittari mittaa CO-, H 2 S-, SO 2 - tai O 2 -kaasua nopeasti

Lisätiedot

Dräger Alcotest 5820 Alkometri

Dräger Alcotest 5820 Alkometri Dräger Alcotest 5820 Alkometri Dräger Alcotest 5820 on luotettava, nopeat ja tarkat mittaustulokset antava alkometri ammattikäyttöön. Tämän pienen ja käyttäjäystävällisen mukana kannettavan alkometrin

Lisätiedot

GENIE. Kaasupulloperhe.

GENIE. Kaasupulloperhe. GENIE Kaasupulloperhe. Älykäs Kätevä Kannettava. Helpottaa elämää. Innovatiivinen. GENIE kaasupulloperhe on sarja kevyitä, helposti liikuteltavia ja älykkäitä kaasupulloja vaativankin käyttäjän tarpeisiin.

Lisätiedot

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS KYLMÄ KS / T Integroitu kuivain PUHTAUS PUHDASTA ILMAA Ilmaa puhtaimmassa muodossaan Teollisen prosessin tehokkuus ja tuotteiden

Lisätiedot

Dräger Pac 8000 Yhden kaasun mittari

Dräger Pac 8000 Yhden kaasun mittari Dräger Pac 8000 Yhden kaasun mittari Kestävän Dräger Pac 8000:n kanssa olet varustautunut hyvin vaativiin olosuhteisiin: tämä jatkuvakäyttöinen, henkilökohtainen yhden kaasun mittari on luotettava ja tarkka

Lisätiedot

3M Suojahaalarit. Turvallisuutta...käyttömukavuutta

3M Suojahaalarit. Turvallisuutta...käyttömukavuutta 3M Suojahaalarit Turvallisuutta......käyttömukavuutta Eurooppalaiset standardit 3M Suojahaalarit 3M valmistaa tuhansia tuotteita työ- ja ympäristönsuojeluuun. Suojainvalikoimaan kuuluvat erilaiset hengityksensuojaimet,

Lisätiedot

EVO KEVYT SUOJAKYPÄRÄ

EVO KEVYT SUOJAKYPÄRÄ EVOLite EVO KEVYT SUOJAKYPÄRÄ 6 EVO Lite on kevyt suojakypärä. Kypärä painaa alle 300g eli on noin 20 % kevyempi kuin vakio suojakypärä. Keveys, yhdessä uuden miellyttävän 1-2-3 pistekiinnityksen ja helpposäätöisen

Lisätiedot

Dräger X-plore 8000 Huput, kypärät, puoli- ja kokonaamarit

Dräger X-plore 8000 Huput, kypärät, puoli- ja kokonaamarit Dräger X-plore 8000 Huput, kypärät, puoli- ja kokonaamarit Innovatiiviset Dräger X-plore 8000 -päähineet ja -kasvo-osat muodostavat puhallinyksikköön liitettynä moottoroidun hengi-tyksensuojaimen. Sekä

Lisätiedot

Housut / Paidat HOUSUT > IMPACT 08 VÄRI KOKO TUOTE HINTA

Housut / Paidat HOUSUT > IMPACT 08 VÄRI KOKO TUOTE HINTA Housut / Paidat HOUSUT > IMPACT 08 Oranssi 28 0010904.010.028 205,00 Oranssi 30 0010904.010.030 205,00 Oranssi 32 0010904.010.032 205,00 Oranssi 34 0010904.010.034 205,00 Oranssi 36 0010904.010.036 205,00

Lisätiedot

Pelastautumishuput. Dräger PARAT 5500 Palopakohuppu D-83029-2013 D-85029-2013

Pelastautumishuput. Dräger PARAT 5500 Palopakohuppu D-83029-2013 D-85029-2013 Dräger PARAT Pelastautumishuput Dräger PARAT -pelastautumishuput on kehitetty yhteistyössä käyttäjien kanssa päämääränä nopea pelastautuminen. Optimaalisen käyttö- ja kantomukavuuden omaava Dräger PARAT

Lisätiedot

FIN KENKÄTUKKU. Tuotekuvasto

FIN KENKÄTUKKU. Tuotekuvasto FIN KENKÄTUKKU Tuotekuvasto 2014 ! 3 1 0 2 S UUTUU WILDSTEP VUOKSI WILDSTEP VUOKSI Kumisaapas Pitkävartinen vahva luonnonkumisaapas joka soveltuu hyvin työhön, kalastukseen, vapaa-aikaan. Vuori: Canvas-kangasta

Lisätiedot

Dräger Pac 8500 Yhden kaasun mittari

Dräger Pac 8500 Yhden kaasun mittari Dräger Pac 8500 Yhden kaasun mittari Dräger Pac 8500 yhden kaasun mittari on luotettava ja tarkka mittauslaite vaikeimmissakin olosuhteissa. Mittari voidaan varustaa vetykompensoidulla CO-anturilla tai

Lisätiedot

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Sarja i.comp 3 Mahdollisuuksien summa tekee siitä erilaisen. Uuden käyttökonseptin ansiosta i.comp 3 tuottaa yksilöllisesti työn vaatiman paineilman.

Lisätiedot

L.Brador workwear autumn/winter 2014

L.Brador workwear autumn/winter 2014 SYYSKAMPANJA 2014 L.Brador workwear autumn/winter 2014 Tarjous Ostaessasi L.Bradorin vaatteita 200 eurolla syksyn valikoidusta mallistosta, saat kaupan päälle viikonloppulaukun ja vuoden kulutusta vastaavan

Lisätiedot

VENEILYVARUSTEET, KELLUNTA JA VESIURHEILU

VENEILYVARUSTEET, KELLUNTA JA VESIURHEILU 203 VENEILYVUSTEET, KELLUNTA JA VESIURHEILU KELLUNTAVUSTEET PELASTUSLIIVIT 00N NAVIGE SCAN. Säädettävä jalkahihna, huomiopilli, heijastimet. Vetoketju- ja solkikiinnitys. Oranssi huomioväri. CE EN395/ISO

Lisätiedot

TUOTETIEDOT SAHATARVIKKEET. Text

TUOTETIEDOT SAHATARVIKKEET. Text TUOTETIEDOT Text SAHATARVIKKEET ProSelect on ainutlaatuinen valikoimamme metsäkoneiden varaosia, lisätarvikkeita ja kuluvia osia. Sarja on suunniteltu tarjoamaan metsäkoneen käyttäjälle mahdollisuus parantaa

Lisätiedot

Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan

Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan Tehokasta pesua Vapaa-aikaa Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan Make it your home. Tehokas AQT-painepesurimallisto mitä erilaisimpiin pesutehtäviin. Tee nyt todella vaivattomasti kaikki pihan

Lisätiedot

Vesiurheilu, kellunta ja veneilyvarusteet

Vesiurheilu, kellunta ja veneilyvarusteet 2015 Vesiurheilu, kellunta ja veneilyvarusteet 1 konekesko.fi/hellyhansen konekesko.fi/marinelife 21 AUTOMAATTISET PELASTUSLIIVIT 150N Automaattiset pelastusliivit uimataitoisille tai uimataidottomille.

Lisätiedot

Lyh yh ytai kasvuaoatjatteet LYHYTAIKA,YHYTAIKASUOJAT 107

Lyh yh ytai kasvuaoatjatteet LYHYTAIKA,YHYTAIKASUOJAT 107 Lyhytaikavaatteet Lyhytaikasuojat LYHYTAIKA 107 Suojaimia koskevat CE-normit, direktiivi 89/686, luokka 3 Luokka 3 Kemiallisia, biologisia ja radioaktiivisia riskejä vastaan suojaavat vaatteet kuuluvat

Lisätiedot

HITSAUSLAITTEET MUOVEILLE Oy Fluorotech Ltd Kivipyykintie 4 01260 VANTAA www.fluorotech.fi Y-tunnus: 0746118-4

HITSAUSLAITTEET MUOVEILLE Oy Fluorotech Ltd Kivipyykintie 4 01260 VANTAA www.fluorotech.fi Y-tunnus: 0746118-4 HITSAUSLAITTEET MUOVEILLE Oy Fluorotech Ltd Kivipyykintie 4 01260 VANTAA www.fluorotech.fi Y-tunnus: 0746118-4 Hitsauskoneet muoviputkistoille ja muoveille Meiltä saat työkalut ja ohjeet, jotta putkiston

Lisätiedot

Digitaaliset paikoitusmittalaitteet

Digitaaliset paikoitusmittalaitteet Digitaaliset paikoitusmittalaitteet Magnescale Tel: +49 711 5858-777 E-Mail: smse-mp@eu.sony.com www.sonymanufacturing.com Luotettava mittausjärjestelmä korkeampi laatu ja parempi tuottavuus Sonyn magneettiset

Lisätiedot

Paineilmanostin malli CPA ripustuskoukulla tai integroidulla siirtovaunulla

Paineilmanostin malli CPA ripustuskoukulla tai integroidulla siirtovaunulla Paineilmanostin malli CPA Kapasiteetit 125-980 kg CPA-paineilmanostimet on valmistettu vaativiin teollisuussovelluksiin. Vahva mutta kevyt runko helpottaa nostimen siirtoa. Ominaisuudet Käyttöpaine 5 7

Lisätiedot

ALKUPERÄINEN ULEFOS LINK-SEAL MODUULI - TIIVISTE

ALKUPERÄINEN ULEFOS LINK-SEAL MODUULI - TIIVISTE ALKUPERÄINEN ULEFOS LINK-SEAL MODUULI - TIIVISTE MODUULIRAKENTEEN ANSIOSTA HELPPO ASENTAA VERSIOT JUOMAVEDELLE, ÖLJYLLE, POLTTOAINEILLE, LIUOTTIMILLE JA KORKEAMMILLE LÄMPÖTILOILLE. SUOJATTU LÄPIVIENTI

Lisätiedot

KÄSITYÖKALUT TERÄSVANNEHTIMISEEN

KÄSITYÖKALUT TERÄSVANNEHTIMISEEN KÄSITYÖKALUT TERÄSVANNEHTIMISEEN Käsin tehtävä kiristys ja lukitus Paineilmalla toimiva kiristys ja lukitus STRAPEXIN ETUUS Käsityökalut, vanne ja huoltopalvelu kokonaispakettina OIKEA TYÖKALU Sovellukset

Lisätiedot

AUTOMAN. Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv)

AUTOMAN. Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv) AUTOMAN Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv) AH-SUORAVETOSARJA: PIENI, NÄPPÄRÄ JA ÖLJYTÖN AH-sarjan öljyttömät kompressorit on suunniteltu moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Niiden kunnossapitotarve

Lisätiedot

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia.

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Yhdistelmäkoneet Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Uusi muotoilu ja uusi ohjauspyörä tekevät käytöstä

Lisätiedot

Käsin tehtävä kiristys ja lukitus Paineilmalla toimiva kiristys ja lukitus

Käsin tehtävä kiristys ja lukitus Paineilmalla toimiva kiristys ja lukitus Käsityökalut Teräsvannehtimiseen Käsin tehtävä kiristys ja lukitus Paineilmalla toimiva kiristys ja lukitus Strapexin etuus Käsityökalut, vanne ja huoltopalvelu kokonaispakettina Oikea työkalu Sovellukset

Lisätiedot

DELTA+ 90 XFA / DELTA 90 SFA HITSAUS- JA HENGITYSSUOJAUSTA SUOJAKYPÄRÄÄ VAATIVISSA KOHTEISSA

DELTA+ 90 XFA / DELTA 90 SFA HITSAUS- JA HENGITYSSUOJAUSTA SUOJAKYPÄRÄÄ VAATIVISSA KOHTEISSA DELTA+ 90 XFA / DELTA 90 SFA HITSAUS- JA HENGITYSSUOJAUSTA SUOJAKYPÄRÄÄ VAATIVISSA KOHTEISSA 26.07.2019 DELTA+ 90 XFA / DELTA 90 SFA HITSAUS- JA HENGITYSSUOJAUSTA SUOJAKYPÄRÄÄ VAATIVISSA KOHTEISSA Delta

Lisätiedot

FORATIA FINLAND OY TYÖVAATTEET

FORATIA FINLAND OY TYÖVAATTEET FORATIA FINLAND OY TYÖVAATTEET 1 SISÄLLYSLUETTELO THOR Työvaatteet 3-4 BALDER Työvaatteet 5 THOR vaatteet työhön ja vapaa-aikaan 6-7 MEDUSA Työvaatteet 8 TRITEX Työvaatteet 9 THERMO Haalarit 9 HIGH VIS

Lisätiedot

3M Suojalasit. Silminnähden parempia. 3 Innovoimaa

3M Suojalasit. Silminnähden parempia. 3 Innovoimaa 3M Suojalasit Silminnähden parempia 3 Innovoimaa 3M Suojalasit ammattikäyttöön Silminnähden parempia Asiakkaamme pitävät 3M:ää arvokkaana yhteistyökumppanina henkilökohtaisten suojaimien valinnassa ja

Lisätiedot

Tuotekuvasto

Tuotekuvasto Tuotekuvasto 2016 www.kenkatukku.fi MIX1 Puutarhasandaali Leveälestinen puutarhasandaali vaimennetulla sisäpohjarakenteella joka irroitettavissa jalkineen puhdistamista ajateltuna Kantaremmi antaa jalkineelle

Lisätiedot

SUOJUKSET IMPACT HARTIASUOJA VAIHDETTAVA SOLKI REPLACEMENT ADJUSTABLE SYSTEM REPLACEMENT FRONT/REAR RUBBER PIECE BOMBER EVO METAL HARTIASUOJA

SUOJUKSET IMPACT HARTIASUOJA VAIHDETTAVA SOLKI REPLACEMENT ADJUSTABLE SYSTEM REPLACEMENT FRONT/REAR RUBBER PIECE BOMBER EVO METAL HARTIASUOJA IMPACT HARTIASUOJA 0007736. 0007963. 0007964. tiitanium/kirkas /kirkas punainen kirkas sininen 226 296 110 120 040 REPLACEMENT ADJUSTABLE SYSTEM REPLACEMENT FRONT/REAR RUBBER PIECE hinta: 8,00 hinta: 18,50

Lisätiedot

Käsityökaluja muovivannehtimiseen

Käsityökaluja muovivannehtimiseen Käsityökaluja muovivannehtimiseen Akkukäyttöiset käsityökalut Yhdistelmätyökalu Käsikiristin/lukitsin Strapexin edut Käsityökalut, vanne ja huoltopalvelu kokonaispakettina Oikea työkalu Sovellukset käsin

Lisätiedot

Cables in motion ALINDUFLEX. tekee sen helpoksi ALINDUFLEX

Cables in motion ALINDUFLEX. tekee sen helpoksi ALINDUFLEX ALINDUFLEX Cables in motion tekee sen helpoksi ALINDUFLEX ALINDUFLEX-TKD:n vallankumous kumikaapeleihin Erittäin taipuisa alumiinijohdin eristettynä laadukkaalla erikoiskumiseoksella sekä C8-liitostekniikka

Lisätiedot

Henkilöstön terveys on meille aina etusijalla. TYÖTURVALLISUUS

Henkilöstön terveys on meille aina etusijalla. TYÖTURVALLISUUS Henkilöstön terveys on meille aina etusijalla. Ikaroksen työsuojaimet takaavat käyttömukavuuden, toimivuuden ja turvallisuuden, kuten hyvien suojainten kuuluukin. Kaikki kuulosuojaimet, suojalasit, henkilösuojaimet,

Lisätiedot

Rosenbauer sammutusjalkineet

Rosenbauer sammutusjalkineet Rosenbauer sammutusjalkineet Rosenbauer sammutusjalkineet Jalkineiden ensisijainen tehtävä on suojata jalkaa lämmöltä, kosteudelta, kylmyydeltä, teräviltä esineiltä. Pohjan tulee olla joustava ja pitävä.

Lisätiedot

T30 11/14 Bar. Mäntäkompressorit

T30 11/14 Bar. Mäntäkompressorit T30 11/14 Bar Mäntäkompressorit Ingersoll Rand T30 on ollut luokkansa ykkönen ensiesittelystään vuonna 1929 lähtien. Se on omaa luokkaansa niin luotettavuudeltaan, tehokkuudeltaan, kestävyydeltään ja joustavuudeltaan

Lisätiedot

Ocean Ergo tuoteperhe

Ocean Ergo tuoteperhe Aquatec Ocean Ergo tuoteperhe UUTUUS! Täyttää 93/42/ECC ja EN ISO 10535 vaatimukset Aquatec Ocean Ergo WC- ja suihkutuolit henkilökohtaiseen hygieniaan Aquatec Ocean Ergo -tuoteperheen suihku- ja wc-tuolit

Lisätiedot

Esittelyssä 2 uutta mallia:

Esittelyssä 2 uutta mallia: Esittelyssä 2 uutta mallia: Nilfiskin lattianhoitomallisto suunniteltiin arkisiivouksen kustannuksia silmällä pitäen. Olipa kyse suuresta varastotilasta tai pienestä kioskista, olemme selvittäneet yleisimpien

Lisätiedot

Putken korjaus ja huolto

Putken korjaus ja huolto Putken korjaus ja huolto Laaja valikoima samalta toimittajalta. Ainutlaatuisen kestävät rakenteet. Nopeaa ja luotettavaa suorituskykyä. Tyyppi Mallien määrä Sivu Koepainepumput 2 9.2 Putkenjäädyttimet

Lisätiedot

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv)

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Kaikki mahdollisuudet, täysi vastuu Atlas Copco tarjoaa juuri asiakkaan liiketoimintaan sopivat

Lisätiedot

Juuri niitä tarvitset!

Juuri niitä tarvitset! TECHNOLOGY FOR THE WELDER S WORLD. MIG/MAG Hitsauspolttimet MB EVO PRO ilma & nestejäähdytteiset Juuri niitä tarvitset! www.binzel-abicor.com MIG/MAG hitsauspolttimet MB EVO PRO ilmajäähdytteiset Kuormitettavuus

Lisätiedot

Suojauskerroin. Suodattava puolinaamari. Puolinaamari Kokonaamari Puhaltimella varustettu hengityksensuojain. Paineilmajärjestelmät

Suojauskerroin. Suodattava puolinaamari. Puolinaamari Kokonaamari Puhaltimella varustettu hengityksensuojain. Paineilmajärjestelmät Suojauskerroin Suodattava puolinaamari EN 49:99 EN 49:00 uolinaamari Kokonaamari uhaltimella varustettu hengityksensuojain ja kypärä tai huppu EN 40:999 EN 4:990 EN 4:000 EN 6:998 EN 4:990 EN 4:000 EN

Lisätiedot

Dräger X-am 3500 Monikaasumittari

Dräger X-am 3500 Monikaasumittari Dräger X-am 3500 Monikaasumittari Dräger X-am 3500 on suunniteltu erityisesti säiliömittaukseen. 1 4 kaasun ilmaisin mittaa luotettavasti syttyviä kaasuja ja höyryjä sekä O2-, CO-, H2S-, NO2 -ja SO2-pitoisuuksia.

Lisätiedot

Rectus pikaliittimet. Rectus Pikaliittimet

Rectus pikaliittimet. Rectus Pikaliittimet Rectus pikaliittimet Rectus Pikaliittimet 2 Rectus pikaliittimet Sarja 1600KA Sarja 1600KA Yksisulkuliitin Virtausaukko 7,8 mm Kuvakoko 1:1 Tekniset tiedot: Eurostandardin mukainen pikaliitin. Kevyt käyttää,

Lisätiedot

ING the World. P5 Newtron mallisto. Finnish

ING the World. P5 Newtron mallisto. Finnish A ING the World P5 Newtron mallisto Finnish UUTUUS P5 Newtron mallisto Nyt myös LED-valotoiminnolla! Valinnanvapautesi lisäämiseksi P5 Newtron -ultraäänigeneraattorimallisto on nyt saatavana LED-valoversioina.

Lisätiedot

GUIDE 24W. Tuulen- ja vedenpitävä keinonahkainen talvikäsine

GUIDE 24W. Tuulen- ja vedenpitävä keinonahkainen talvikäsine GUIDE 24W Tuulen- ja vedenpitävä keinonahkainen talvikäsine Guide 24W on monipuolinen käsine työskentelyyn ulkona märissä ja kylmissä olosuhteissa. Tuulen- ja vedenpitävän kalvo, fleecevuori ja neulottu

Lisätiedot

Kätevin tapa korvata HPI-, SON- tai HPLlamput LED-lampuilla

Kätevin tapa korvata HPI-, SON- tai HPLlamput LED-lampuilla Teollisuus- ja myymälävalaistus TrueForce LED HPI UUSI! Kätevin tapa korvata HPI-, SON- tai HPLlamput LED-lampuilla Kustannustehokas LED-lamppuvaihtoehto syväsäteilijöihin teollisuus- ja myymälävalaistuksessa

Lisätiedot

Hiab Multilift Matalat XR -koukkulaitteet

Hiab Multilift Matalat XR -koukkulaitteet Hiab Multilift Matalat XR -koukkulaitteet Tuote-esite Korkea laatu, matala asennuskorkeus ja omapaino Käyttöturvallisuus ja helppokäyttöisyys ovat matalien Hiab Multilift XR-koukkulaitteiden tärkeimmät

Lisätiedot

viiltosuojatut pelastuskäsineet

viiltosuojatut pelastuskäsineet Parempi suoja : SuperFabric HexArmor EXT Rescue sarjan käsineiden sisäkerros valmistetaan SuperFabric -materiaalista. Vaikka materiaalin viilto- ja pistosuojausominaisuudet ovat erinomaiset, tuntuu kangas

Lisätiedot

Lahti Precision Fluidisointijärjestelmä

Lahti Precision Fluidisointijärjestelmä Lahti Precision Fluidisointijärjestelmä 100 years of experience Lahti Precision -fluidisointijärjestelmä estää siilojen purkautumishäiriöt Patentoitu fluidisointijärjestelmä jauheiden ja muiden hienojakoisten

Lisätiedot

Moduulisarja 39. Huoltolaitteet, liitosyhteet: 3/4 ja 1. Luettelo PDE2528TCUK-ca HANKASUONTIE 13, PL 78, 00390 HELSINKI

Moduulisarja 39. Huoltolaitteet, liitosyhteet: 3/4 ja 1. Luettelo PDE2528TCUK-ca HANKASUONTIE 13, PL 78, 00390 HELSINKI Moduulisarja 9 Huoltolaitteet, liitosyhteet: / ja Luettelo PDE8TCUK-ca HANKASUONTIE, PL 78, 9 HELSINKI PUH. (9) 7 7, FAX (9) 77, www.tecalemit.fi Sisällysluettelo F9 Esisuodatin... M9 Öljynerotussuodatin...

Lisätiedot

Oikea valo jokaiseen hetkeen

Oikea valo jokaiseen hetkeen PHILIPS LED Hehkulamppu (himmennettävä) 11 W (75 W) E27 Lämpimän valkoinen Himmennettävä Oikea valo jokaiseen hetkeen Philipsin lämminsävyiset himmennettävät LED-valot tuovat LEDvalaistuksen uudelle tasolle.

Lisätiedot

Uusi kärpässarjan mestari vain 360 grammaa!

Uusi kärpässarjan mestari vain 360 grammaa! Uusi kärpässarjan mestari vain 360 grammaa! 3M Speedglas-sarja sisältää monipuolisen valikoiman laadukkaita hitsaussuojaimia. Tuotevalikoimaan kuuluu automaattisesti tummuvat hitsausmaskit, sekä moottoroidut

Lisätiedot

3M puhallinyksikkö TR-600

3M puhallinyksikkö TR-600 3M puhallinyksikkö TR-600 Laajan tutkimustyön ja tarpeidesi syvällisen tarkastelun avulla olemme kehittäneet edistyksellisimmän ja monipuolisimman ratkaisun. Lyhyesti: Se on suunniteltu tekemään hengittämisestä

Lisätiedot

People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön

People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön KULJETUSAJONEUVOON KIINNITETTÄVÄT VANKKATEKOISET HYDRAULISET LUOTETTAVAT CHICAGO PNEUMATIC -ISKUVASARAT ON RAKENNETTU KESTÄMÄÄN.

Lisätiedot

Maxos LED Industry innovatiivinen, monipuolinen ratkaisu, joka tuottaa ihanteellisen valovirran

Maxos LED Industry innovatiivinen, monipuolinen ratkaisu, joka tuottaa ihanteellisen valovirran Lighting Industry innovatiivinen, monipuolinen ratkaisu, joka tuottaa ihanteellisen valovirran Teollisuus- ja myymäläsektorillla tarvitaan yleisvalaistusratkaisuja, joilla on kohtuullinen takaisinmaksuaika,

Lisätiedot

Yhdistelmäkoneet. Imukumisrj. kumi 41'' 1050 mm 56112333 1. Imukumisrj. pun. kumi 36'' 910 mm 56112331 1. Vesisäliliön täyttöletku 56112355 0

Yhdistelmäkoneet. Imukumisrj. kumi 41'' 1050 mm 56112333 1. Imukumisrj. pun. kumi 36'' 910 mm 56112331 1. Vesisäliliön täyttöletku 56112355 0 kävellen ohjattava yhdistelmäkone on suunniteltu vaativiin puhdistuskohteisiin, mutta se on helppokäyttöinen ja joustava jokapäiväisissä toiminnoissa. Se on sopiva erityisesti rutiinisiivouksiin erittäin

Lisätiedot

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit Uusi moottorisukupolvi Elämää helpottavia innovaatioita Silent Glissillä on yli 40 vuoden kokemus sähkötoimisista verhokiskoista. Toimme ensimmäisenä markkinoille

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

Sopivan leikkaustakin valinta

Sopivan leikkaustakin valinta Sopivan leikkaustakin valinta on tasapaino suojauksen ja käyttömukavuuden välillä Leikkaustakit on suunniteltu suojaamaan potilaita ja henkilökuntaa ristitartunnoilta, joten suojaavuus on ratkaisevaa valittaessa

Lisätiedot

YHDYSKUNTATEKNIIKKA. Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä

YHDYSKUNTATEKNIIKKA. Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä YHDYSKUNTATEKNIIKKA Uponor Ultra Classic Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä hyväksy vain uponor-laatua. Uponor Ultra Classic Uuden sukupolven PP-maaviemäri Uponor Ultra Classic

Lisätiedot

KAESER-tuotevalikoima. Enemmän paineilmaa vähemmällä energialla. www.kaeser.com

KAESER-tuotevalikoima. Enemmän paineilmaa vähemmällä energialla. www.kaeser.com KAESER-tuotevalikoima Enemmän paineilmaa vähemmällä energialla www.kaeser.com Tuotteemme yhdellä silmäyksellä Kompressorit käsityöammattien ja verstaiden tarpeisiin CLASSIC-sarja Paineenkorotuskompressorit

Lisätiedot

SL713 LED HYVÄ DESIGN KOHTAA TEKNISEN TÄYDELLISYYDEN. spittler on yritys Performance in Lighting S.p.A. konsernissa www.performanceinlighting.

SL713 LED HYVÄ DESIGN KOHTAA TEKNISEN TÄYDELLISYYDEN. spittler on yritys Performance in Lighting S.p.A. konsernissa www.performanceinlighting. SL7 LED HYVÄ DESIGN KOHTAA TEKNISEN TÄYDELLISYYDEN spittler on yritys Performance in Lighting S.p.A. konsernissa www.performanceinlighting.com 2 www.performanceinlighting.com www.spittler.de SL7 LED SISÄLLYS

Lisätiedot

Hi- Vis I nd ust r y/ L o g ist i cs Hi- Vis I ndu st r i /L og i st i k

Hi- Vis I nd ust r y/ L o g ist i cs Hi- Vis I ndu st r i /L og i st i k 59 Hi- Vis I nd ust r y/ L o g ist i cs Hi- Vis I ndu st r i /L og i st i k Hi- Vi s I nd ust r i/l o g i st i kk Hi- Vis I ndu st r i /L og i st i k Hi - Vis Te ol l i suu s/ Va r a st o Hi - Vi s I ndu

Lisätiedot

KÄSITYÖKALUJA MUOVIVANNEHTIMISEEN

KÄSITYÖKALUJA MUOVIVANNEHTIMISEEN KÄSITYÖKALUJA MUOVIVANNEHTIMISEEN STRAPEXIN EDUT Käsityökalut, vanne ja huoltopalvelu kokonaispakettina OIKEA TYÖKALU Sovellukset käsin tehtävään vannehtimiseen ovat moninaiset aivan kuten Strapexin tuotevalikoima.

Lisätiedot

Vantaa - Tampere - Oulu. Maailman ensimmäiset korkeapaineratkaisut

Vantaa - Tampere - Oulu. Maailman ensimmäiset korkeapaineratkaisut Vantaa - Tampere - Oulu Maailman ensimmäiset korkeapaineratkaisut Maailman ensimmäinen korkeapaineteknologia AKHL Vain 16,2 kg ja 8,6 l:n säiliö MALLI AKHL(CE) MITAT 337 (K) x 309 (L) x 583 (P) mm PAINO

Lisätiedot

RUUVIKESKUS. Mutterinkiertimet. Tuote n:o 709-S-1305. Tuote n:o 709-S-7825. Tuote n:o 709-S-1355. Tuote n:o 709-S-1356. Tuote n:o 709-S-1605SR

RUUVIKESKUS. Mutterinkiertimet. Tuote n:o 709-S-1305. Tuote n:o 709-S-7825. Tuote n:o 709-S-1355. Tuote n:o 709-S-1356. Tuote n:o 709-S-1605SR Mutterinkiertimet Tuote n:o 1305 Tuote n:o 7825 Tuote n:o 1356 Tuote n:o 1355 Tuote n:o 1605SR Tuote n:o 1610SR Tuotekoodi Vääntö momentti Suositeltava työskentelyalue Suurin pulttikoko Tyhjäkäynti kierrosluku

Lisätiedot

Päällinen: Ulkopohja: Välipohja: Pohjallinen:

Päällinen: Ulkopohja: Välipohja: Pohjallinen: TOE GUARD RUSH ART. TG80450 Toe Guard Rush on metallivapaa turvasandaali, joka on kevyt ja hengittävä. Ulkopohja on antistaattista ja öljynkestävää -muovia, kärjessä T-kulutussuoja. Irrotettava, antibakteerinen

Lisätiedot

JÄÄHDYTYSKUIVAIMET FX 1 22

JÄÄHDYTYSKUIVAIMET FX 1 22 JÄÄHDYTYSKUIVAIMET FX 1 22 ILMANKÄSITTELYLAITTEISTO ON TÄRKEÄ INVESTOINTI ATLAS COPCON LAATUILMA ON ÄLYKÄS VALINTA TARVITSET LAADUKASTA ILMAA ATLAS COPCO FX: KUIVAA ILMAA LUOTETTAVASTI Paineilma voi sisältää

Lisätiedot

SUODATINYKSIKKÖ PÖLYILLE JA LASTUILLE

SUODATINYKSIKKÖ PÖLYILLE JA LASTUILLE SUODATINYKSIKKÖ PÖLYILLE JA LASTUILLE Tmi Erkki Hämäläinen Pohjajärventie 43, 33430 VUORENTAUSTA Puh. 0400-234542, fax 03-483585 erkkihamalainen@kolumbus.fi www.hamalainenerkki.fi EUROFILTER Eurofilter-sarjan

Lisätiedot

225 litran kapasiteetilla polymeerisessä syöttölokerossa voi olla jopa 180 kg kuivaa #1 vuorisuolaa, kalsiumkloridia tai muuta jäänestoainetta.

225 litran kapasiteetilla polymeerisessä syöttölokerossa voi olla jopa 180 kg kuivaa #1 vuorisuolaa, kalsiumkloridia tai muuta jäänestoainetta. LP-8 Spreader Paranna liukkaudentorjunnan tehokkuutta Blizzard LP-8 Tailgate -levittimellä, joka on takanäkyvyyden parantamiseksi malliltaan matalaprofiilinen ja jonka kapasiteetti on 225 litraa, jotta

Lisätiedot

DIVE RITE -VARUSTEET TEKNIIKKASUKELLUKSEEN

DIVE RITE -VARUSTEET TEKNIIKKASUKELLUKSEEN DIVE RITE -VARUSTEET TEKNIIKKASUKELLUKSEEN KANTOLAITTEET JA KELLUKKEET TransPac XT Kantolaite kaikkeen sukeltamiseen, sinkkupullosta tupliin tai sidemountiin Laajat säätömahdollisuudet Kasvaa käyttäjän

Lisätiedot

Ruuvikompressorit. 2,2 11 kw. Energiaa ja Perinteitä

Ruuvikompressorit. 2,2 11 kw. Energiaa ja Perinteitä Ruuvikompressorit 2,2 11 kw Energiaa ja Perinteitä Tapaa Uusi Työkaverisi! BALMA loi pienikokoisen ruuvikompressorimalliston jossa on erittäin alhainen äänitaso. BALMA kompressorit ovat erittäin kompaktin

Lisätiedot

työasut ja tarvikkeet

työasut ja tarvikkeet työasut ja tarvikkeet mittataulukko Valitse oikea koko BockMann-työvaatteet on suunniteltu käyttäjän mukavuutta ja mahdollisimman suurta liikkumavaraa ajatellen. Eri ominaisuudet kuten polvisuojapaikat,

Lisätiedot

LF suodatin. Liikuteltava suodatinyksikkö Joustavuutta työpisteisiin

LF suodatin. Liikuteltava suodatinyksikkö Joustavuutta työpisteisiin Liikuteltava suodatinyksikkö 18.10..2017 Joustavuutta työpisteisiin OUREX OY Mäkirinteentie 3, 36220 Kangasala Puh. (03) 212 8000 ourex@ourex.fi ourex.fi 1 LF liikuteltava suodatinyksikkö Joustavuutta

Lisätiedot

Huippusuorituskykyinen kone liukuvalla harjayksiköllä

Huippusuorituskykyinen kone liukuvalla harjayksiköllä Erittäin alhainen äänenvoimakkuus, käyttäjäystävälliyys ja kompakti muotoilu, tekevät siivouksesta helppoa missä ja milloin vain. Ekologinen EcoflexTM-järjestelmä säätelee veden, pesuaineen ja energian

Lisätiedot

Tyylikäs ulkonäkö. PHILIPS LED Kynttilälamppu 2,2 25 W E14 Lämmin valkoinen Ei himmennettävä

Tyylikäs ulkonäkö. PHILIPS LED Kynttilälamppu 2,2 25 W E14 Lämmin valkoinen Ei himmennettävä PHILIPS LED Kynttilälamppu 2,2 25 W E14 Lämmin valkoinen Ei himmennettävä Tyylikäs ulkonäkö Tuttu muoto miellyttää silmää. Uusimman LED-tekniikan ansiosta lamput käyttävät 80 % vähemmän energiaa tavallisiin

Lisätiedot

Kompakti märkä-/kuivaimuri suodattimenpuhdistuksella ja suurella RST-säiliöllä

Kompakti märkä-/kuivaimuri suodattimenpuhdistuksella ja suurella RST-säiliöllä Koska märkä-/kuivaimuri on kompakti, monikäyttöinen ja kestävä, se voidaan helposti kuljettaa minne tahansa, esim. autolla. Työnteon jälkeen, säiliö on helppo tyhjentää - joko hävittämällä fleece pölypussi

Lisätiedot

UUSI PENSASLEIKKURIOHJELMA. work. don t play. PENSAAT OJENNUKSEEN.

UUSI PENSASLEIKKURIOHJELMA. work. don t play. PENSAAT OJENNUKSEEN. UUSI PENSASLEIKKURIOHJELMA work. don t play. PENSAAT OJENNUKSEEN. PARASTA LAATUA PENSAILLE. Metabo-pensasleikkurit asettavat standardit. Näin tekee myös uusi mallistomme. Uudet pensasleikkurimme vakuuttavat

Lisätiedot

SALAMANTERI OS200. Asennus- ja käyttöohjeet

SALAMANTERI OS200. Asennus- ja käyttöohjeet SALAMANTERI OS200 Asennus- ja käyttöohjeet SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä... 3 2. Turvaohjeet... 3 3. Asennus... 3 4. Laitteen kuljetus ja siirto... 3 5. Käyttöpaneeli... 4 6. Käyttö... 4 7. Puhdistus ja

Lisätiedot

Oikea valo jokaiseen hetkeen

Oikea valo jokaiseen hetkeen PHILIPS LED Spottilamppu (himmennettävä) 5 W (50 W) GU10 Lämpimän valkoinen WarmGlow, himmennettävä Oikea valo jokaiseen hetkeen Philipsin lämminsävyiset himmennettävät spottilamput tuovat LEDvalaistuksen

Lisätiedot

HYDROSCAND SPIRAALILETKUT

HYDROSCAND SPIRAALILETKUT HYDROSCAND SPIRAALILETKUT HYDROSCAND SPIRAALI LETKUT Hydroscand spiraaliletkut Luotettavaa laatua kaikkiin olosuhteisiin Hydroscand tarjoaa kattavan spiraaliletkuvalikoiman kaikkiin olosuhteisiin ja tarpeisiin.

Lisätiedot

Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö

Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö Laadukas ja tukeva ruostumattomasta teräksestä valmistettu biojätteen vähennysyksikkö. Laitteessa on yhdistettynä jätemylly ja vedenpoistoyksikkö teräksisessä tiskipöydässä.

Lisätiedot

PNEUMAATTINEN SAUMANSULKIJA. Käyttökäsikirja. Malli, jossa on automaattipysäytys

PNEUMAATTINEN SAUMANSULKIJA. Käyttökäsikirja. Malli, jossa on automaattipysäytys PNEUMAATTINEN SAUMANSULKIJA Käyttökäsikirja Malli, jossa on automaattipysäytys 2 Yleistä Konetta voidaan hyvin käyttää useimpien tyyppiä m 82, VM 84 tms. olevien saumojen sulkemiseen. Koneen rakenne on

Lisätiedot

Poikki, halki ja pinoon

Poikki, halki ja pinoon JAPA 315 FI Poikki, halki ja pinoon Polttopuiden tekeminen on helpompaa, nopeampaa ja turvallisempaa kunnon laitteella. Meille se tarkoittaa jatkuvaa tuotekehitystä, jossa koneen jokainen, pienikin yksityiskohta

Lisätiedot

Puhdistusratkaisut ammattilaisille

Puhdistusratkaisut ammattilaisille Puhdistusratkaisut ammattilaisille Kärcher tuotteet 2010 Juhlavuoden kampanjatarjoukset voimassa 31.12.2010 asti Hinnat alv 0 % Painepesurit Työpaine: 30-150 bar Maks. paine: 180 bar Vesimäärä: 230-500

Lisätiedot

Akustiikasta. www.silentgliss.fi. Käsityksemme huoneista liittyy paljon huoneen akustiikkaan.

Akustiikasta. www.silentgliss.fi. Käsityksemme huoneista liittyy paljon huoneen akustiikkaan. Fokus akustiikkaan Akustiikasta Käsityksemme huoneista liittyy paljon huoneen akustiikkaan. Huoneet, joissa huono akustiikka ovat epämiellyttäviä ja tuntuvat kylmiltä. Kun näissä tiloissa on paljon väkeä,

Lisätiedot