Dräger HPS 7000 Päänsuojaimet

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Dräger HPS 7000 Päänsuojaimet"

Transkriptio

1 Dräger HPS 7000 Päänsuojaimet Dräger HPS palokypärä on omaa luokkaansa: innovatiivisesti, urheilullisesti ja dynaamisesti muotoiltu, ergonomisesti istuva. Komponentit tekevät siitä monipuolisen kypäräjärjestelmän. Se tarjoaa optimaalista suojaa kaikkin pelastustehtäviin.

2 02 Dräger HPS 7000 Dräger HPS 7000

3 Dräger HPS Edut Kaikille sopiva istuvuus Tämän vaatimuksen täyttämiseksi Dräger kehitti HPS kypärän tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa ympäri maailmaa. Kypärän kaksi kuorikokoa päänympäryksille 5066 cm takaa hyvän, yksilöllisen istuvuuden. Noin 1380 g painoinen perusmalli on luokkansa kevyimpiä kypäriä. Kypärän sisäosien valmistuksessa on käytetty ihoystävällisiä, allergisoimattomia ja joustavia materiaaleja ja Dräger HPS kypärän käyttömukavuus on kaikin puolin loistava. Hyvin istuva ja mukava Pehmustetun 4-pistehihnaston ansiosta kypärä on turvallinen ja helppo säätää jokaiselle sopivaksi. Optimaalinen vakaus saavutetaan niska- ja leuka-alueen säädöillä. Nomexista valmistetut pehmusteet varmistavat osaltaan mukavan istuvuuden. Integroitu sisäverkko mahdollistaa kypärän korkeussäädön ja antaa kypärään ilmavuutta. Kokoa voidaan säätää nopeasti myös käytön aikana ulkokuoressa olevasta helppokäyttöisestä, turvamekanismilla varustetusta säätöpyörästä vaikka paksut ja märät käsineet kädessä. Nomex on DuPont-yhtiön rekisteröity tuotemerkki. Vahvaa suunnittelua Ergonomisen suunnittelun ansiosta kypärän paino jakautuu tasaisesti ja niskan kuormitus vähenee. Laaja, moderni kasvovisiiri tarjoaa täydellisen suojan ja parhaan näkyvyyden. Kasvovisiiri voidaan lukita paikoilleen tehtävissä, joissa käytetään kemikaalisuojapukua. Turvallinen vaihtoehto ovat integroidut, yksilöllisesti säädettävät, softpad-reunasuojalla varustetut suojalasit. Molemmat jättävät riittävästi tilaa samanaikaisesti käytettäville silmälaseille tai hengityksensuojaimelle. Palokypärä on enemmän kuin pelkkä varuste se voi toimia myös henkilön tunnistamisen välineenä. Siksi voit konfiguroida kypärän toivomustesi mukaan: Voit valita värin monista vaihtoehdoista ja valita yksilöllisen tunnuksen otsakilpeen. Innovatiivinen järjestelmäratkaisu Dräger tarjoaa kokonaisvaltaisia järjestelmäratkaisuja ja vie tuotteidensa yhteensopivuuden aivan uudelle tasolle. Säädettävän kasvo-osa/kypäräadapterin avulla Dräger HPS 7000 voidaan liittää osaksi tukevaa ja luotettavaa kasvo-osa/kypäräyhdistelmää. FPS kokonaamarin, integroidun FPS-COM 5000 tai FPS-COM viestintälaitteen ja PSS-sarjan paineilmahengityslaitteen myötä käytössäsi on optimaalisesti yhteensopiva suojainkokonaisuus. Kypärän kuoreen integroitu LED-kypärävalaisin valaisee koko työalueen. Otsakilven keskellä sijaitsevassa valaisimessa on tehokas häikäisysuoja ja älykäs paristonhallinta. Kypärän sisäpuolelle voidaan liittää erilaisia kuulokemikrofoneja eri radiolaitteita varten. Ne mahdollistavat luotettavan kommunikoinnin myös meluisissa ympäristöissä. Korkein turvallisuus materiaalit sen ratkaisevat Keveydestään huolimatta Dräger HPS 7000 on luokkansa turvallisimpia täyskuorikypäriä. Komposiittimateriaalista valmistettu ulkokuori yhdistettynä PUR-sisäkuoreen suojaa luotettavasti kuumuudelta

4 04 Dräger HPS 7000 Edut ja mekaanisilta vaikutuksilta. Lasikuidulla ja aramidikudoksella vahvistettu muovi kestää äärilämpötiloja. Se kestää jopa erittäin voimakasta säteilylämpöä ja on liekinkestävä lieskahdustilanteissa. Korkeita lämpötiloja kestävästä polyeetterisulfonista valmistetut visiirit suojaavat silmät ja kasvot luotettavasti kuumuudelta, hiukkasilta ja nestemäisiltä kemikaaleilta. Mitään ei jää toivomisen varaan Laaja varustevalikoima täydentää Drägerin tuotepaketin. Heijastinnauhat parantavat näkyvyyttä huonoissa olosuhteissa ja mahdollistavat yksilöllisen tunnistuksen. Erilaiset suojavaatetukseen sopivat niskasuojat jättävät selän luotettavasti vapaaksi. Erilliset kypärävalaisimet kiinnitetään valaisinadapterilla kypärän oikealle tai vasemmalle sivulle. Nomex- suojasuojaa kypärää harjoitustilanteissa ja pidentää kypärän käyttöikää. Kypäräpussit ja -laukut varmistavat kypärän turvallisen säilytyksen ja kuljetuksen. Hetkessä käyttövalmis Dräger HPS kypärän huolto on osien vähäisestä määrästä johtuen helppoa ja nopeaa. Kypärän koko sisusta voidaan irrottaa ja asentaa takaisin vain muutamassa vaiheessa. Yksittäiset osat on helppo ja nopea vaihtaa ilman erikoistyökaluja. Kypärän kaikki osat voidaan pestä ja desinfioida joko käsin tai teollisuuspesukoneessa. Erinomainen muotoilu Dräger HPS palokypärä on palkittu kolmella merkittävällä muotoilupalkinnolla: Red dot design -palkinto 2013 IF product design -palkinto 2014 German Design Award -palkinnon erikoismaininta Palkinnot lukeutuvat alansa arvostetuimpiin kansallisiin ja kansainvälisiin palkintoihin. Niissä arvioidaan muotoilun lisäksi mm. turvallisuutta, ergonomiaa, toimivuutta, innovatiivisuutta sekä ekologisuutta. Red dot -jury perusteli päätöstään seuraavasti: "Huomattavan kevyt Dräger HPS palokypärä voidaan muokata jokaiselle sopivaksi ja pysyy turvallisesti paikallaan."

5 Dräger HPS Palkinnot Järjestelmän osat Dräger FPS 7000 D Dräger FPS kokonaamari nostaa turvallisuuden ja mukavuuden aivan uudelle tasolle. Parannettu ergonomia ja kolme kokovaihtoehtoa takaavat laajan, optimoidun näkökentän ja mukavan, turvallisen istuvuuden. Dräger FPS -COM 5000 D Koska hätätilanteessa ei ole aikaa väärinkäsityksille: Dräger FPS COM viestintälaite on kehitetty erityisesti Dräger FPS 7000 kokonaamaria varten ja se takaa selkeän viestinnän vahvistinlaitteen tai radiolaitteen välityksellä myös ääriolosuhteissa.

6 06 Dräger HPS 7000 Lisätarvikkeet D Kasvovisiiri PESU Dräger HPS kypärään Integroitu, laaja ja ergonominen, korkeita lämpötiloja kestävästä polyeetterisulfonista valmistettu kasvovisiiri suojaa äärilämpötiloilta, hiukkasilta ja nestemäisiltä kemikaaleilta. Se tarjoaa parhaan näkyvyyden. Se on suunniteltu sopimaan erikokoisille ja -muotoisille kasvoille, myös silmälasien käyttäjille. Visiiristä on saatavana useita eri versioita: kirkas, kirkas/naarmuuntumaton pinnoite, kultapinnoite (suojaa lämpösäteilyltä) tai huurtumaton pinnoite. D Suojalasit Dräger HPS kypärään Suojalasit voidaan säätää ulkopuolelta kahdesta vivusta (sopii oikea- ja vasenkätisille) kahteen eri asentoon kasvoille sopivaksi mahdolliset silmälasit huomioiden. Integroitu softpad-reunasuoja varmistaa mukavan istuvuuden. Suojalaseista on saatavilla eri versioita: kirkas (PESU); kirkas/naarmuuntumaton pinnoite (PESU); tummennettu (aurinkosuoja, PC) vain Dräger HPS 7000 PRO -kypärään Niskasuoja Dräger HPS kypärään D Eri niskasuojamallit asennetaan kypärään nopeasti ja varmasti neljällä painonapilla. Lisävarusteena saatavia niskasuojia on kolme eri mallia: lyhyt, tyköistuva malli Nomex laskoksella Alu-Nomex pidempi malli, jossa kestävä alumiinipinnoite malli Hollanti, kolmikerroksinen, korkealaatuista Nomex aramidikudosta, kestää useita happoja ja emäksiä LED-kypärävalaisin Dräger HPS kypärään D Kevyt LED-kypärävalaisin on integroitu kypärän kuoreen ja valaisee koko työalueen. Otsakilven keskelle sijoitetussa valaisimessa on tehokas häikäisysuoja. 3 W:n tehovalaisimessa on kolme käyttötilaa ja kaksi kirkkaustasoa (kirkas, himmeä, pois päältä). Toiminto- ja paristotesti on integroitu ja pariston varaustila on nähtävissä käytön aikana.

7 Dräger HPS Lisätarvikkeet Dräger PX1 LED-valaisin D Tehovalaisin uudella LED-tekniikalla. Valaisin voidaan kiinnittää kypärän vasemmalle ja/tai oikealle sivulle. Liittyvät tuotteet Dräger HPS 3500 D Dräger HPS 3500 on monitoimikypärä pelastusryhmien vaativaan käyttöön etsintä- ja pelastustehtävissä, metsä- ja maastopalojen sammutuksessa, liikennepelastamisessa, korkean paikan pelastustehtävissä ja teknisissä tukitoiminnoissa. Hyväksytty seuraavien standardien mukaisesti: EN 16471, EN ja EN D Dräger HPS 4500 Dräger HPS 4500 on perinteinen, mutta nykyaikaisesti muotoiltu puolikuorikypärä. Sen vahva ulkokuori suojaa erinomaisesti iskuilta ja äärimmäiseltä kuumuudelta. Ergonomisten, kevyiden sisäosien ja nykyaikaisesti muotoillun visiirin ansiosta kypärä on mukava päässä. Laaja lisävarustevalikoima tekee siitä monipuolisen ratkaisun erilaisiin käyttötarpeisiin.

8 08 Dräger HPS 7000 Tekniset tiedot Dräger HPS 7000: Koko Paino Kaksi kuorikokoa, H1: päänympäryksille 5260 ja valinnaisesti 50/51 (käytettäessä erillistä pehmustenauhaa), H2: päänympäryksille 5664/66, portaaton säätö säätöpyörän avulla HPS 7000 Basic-H1: n g (±5 %) HPS 7000 Basic-H2: g (±5 %) HPS 7000-H1: n g (±5 %) HPS 7000 Standard-H2: g (±5 %) HPS 7000 PRO-H1: n g (±5 %) Materiaali, ulkokuori Värit Naamariadapteri (vain PRO-mallit) Sisäosat Kasvovisiiri Suojalasit (vain PRO-mallit) Kypärän hyväksynnät: Kypärävalaisin HPS 7000 Materiaali Mitat Paino Valaisintekniikka Virtalähde Käyttöaika Suojausluokka Hyväksynnät HPS kypärävalaisin HPS 7000 PRO-H2: g (±5 %) Lasikuituvahvisteinen komposiittimuovi (PA-GF); lisävahvisteena aramidikudos; korkeita lämpötiloja kestävä Katso tilaustiedot Mahdollistaa kaikkien kasvo-osien, esim. Dräger FPS 7000, kiinnittämisen; neljä säätöasentoa Nomexista valmistettu pestävä ja liekinkestävä 4- pistehihnasto; hikinauha ekonahkaa; pääpanta varustettu säätöpyöräjärjestelmällä (patenttihakemus jätetty); integroitu sisäverkko; silmäsuojan lukitusvipu ja kommunikaatioadapteri 2,5 mm:n polyeetterisulfonia, naarmuuntumaton pinnoite, hyväksytty standardin EN 14458:2004 mukaan, vaihtoehdot -40 C, T, K, Ώ, UV 2-4, IR 4-4 mallista riippuen: kirkas; kirkas, naarmuuntumaton pinnoite; kirkas, huurtumaton pinnoite tai kultapinnoite Vaihtoehdot kirkas tai kirkas naarmuuntumattomalla pinnoitteella: 2,5 mm:n polyeetterisulfonia, pehmeä suojareunus, hyväksytty standardin EN 14458:2004 mukaan, vaihtoehdot -40 C, T, K, Ώ mallista riippuen, kaksi säätöasentoa Vaihtoehto tummennettu: 2,5 mm:n polykarbonaattia, pehmeä suojareunus, harmaa, absorptio 60 %, hyväksytty standardin EN 166:2001 mukaan, UV-suodin 2C-2, aurinkosuodin 5.2, optinen luokka 1, kestävyysluokka BT (120 m/s), kaksi säätöasentoa EN 443:2008 (tyyppi B 3b, C, E2, E3, -40 C), kasvo-osa/kypärä-yhdistelmä DIN mukaan Lasikuituvahvisteinen muovi (PA-GF), korkeita lämpötiloja kestävä Noin 55 mm leveä x 43 mm korkea x 105 mm pitkä Paristoineen n. 125 g; ilman paristoja n. 80 g LED-valovirta: kirkkaustaso 1: n. 43 lm, kirkkaustaso 2: n. 25 lm 2 AA/LR6/MN1500 alkaliparistoa, älykäs paristonhallintajärjestelmä Kirkkaustaso 1: n. 5 tuntia Kirkkaustaso 2: n. 11 tuntia IP 67 IECEx: Ex ib IIC T4/T3 Gb ATEX: II 2G Ex ib IIC T4/T3 Gb

9 Dräger HPS Tekniset tiedot Mallit Dräger HPS 7000: Basic Dräger HPS 7000: Standard Dräger HPS 7000: PRO Otsakilpi mattamusta mattamusta Heijastinnauhat ei ei mattamusta, mattamusta ja Drägerin palomieslogo tai kypärän kuoren värinen ja Drägerin palomieslogo Integroitu kasvosuojavisiiri (kirkas) Integroidut suojalasit Mahdollisuus käyttää kasvo-osa/kypäräyhdistelmää ei ei ei Integroitu HPS 7000 kypärävalaisin voidaan kiinnittää jälkikäteen ei mattamusta otsakilpi RAL Tilaus-nro H1 Tilaus-nro H2 luminoiva R R valkoinen 9010 R R punainen 3000 R R kirkkaankeltainen 1026 R R sinkinkeltainen 1018 R R kirkas oranssi 2005 R R sininen 5005 R R musta 9005 R R valkoalumiini 9006 R R kromi R R mattamusta otsakilpi RAL Tilaus-nro H1 Tilaus-nro H2 R R Kypärän kuori saatavana eri väreissä Ulkoisen kypärävalaisimen kiinnitys mahdollista (ei mattamustalla otsakilvellä) Tilaustiedot luminoiva

10 10 Dräger HPS 7000 Tilaustiedot valkoinen 9010 R R punainen 3000 R R kirkkaankeltainen 1026 R R sinkinkeltainen 1018 R R kirkas oranssi 2005 R R sininen 5005 R R musta 9005 R R valkoalumiini 9006 R R kromi R R Dräger HPS 7000 PRO; kypärän kuori ja otsakilpi samanväriset RAL Tilaus-nro H1 Tilaus-nro H2 luminoiva R R valkoinen 9010 R R punainen 3000 R R Dräger HPS 7000, kirkkaankeltainen 1026 R R Dräger HPS 7000, sinkinkeltainen 1018 R R Dräger HPS 7000, kirkas oranssi 2005 R R Dräger HPS 7000 PRO, sininen 5005 R R musta 9005 R R Dräger HPS 7000 PRO valkoalumiini 9006 R R kromi R R mattamusta otsakilpi RAL Tilaus-nro H1 Tilaus-nro H2 luminoiva R R valkoinen 9010 R R punainen 3000 R R

11 Dräger HPS Tilaustiedot Dräger HPS 7000 PRO, kirkkaankeltainen 1026 R R Dräger HPS 7000 PRO, sinkinkeltainen 1018 R R Dräger HPS 7000 PRO, kirkas oranssi 2005 R R Dräger HPS 7000 PRO, sininen 5005 R R musta 9005 R R Dräger HPS 7000 PRO, valkoalumiini 9006 R R kromi R R Dräger HPS 7000 PRO - kypärän muita versioita pyydettäessä; käytä osanumeroita. R R Niskasuoja Nomex, alumiini R R Niskasuoja Nomex, malli "Hollanti", kolmikerroksinen R R Lisävarusteet ja varaosat Niskasuoja Nomex, lyhyt HPS 7000 LED-kypärävalaisin, integroitu Jos haluat kiinnittää integroidun LED-kypärävalaisimen, tilaa erikseen: Otsakilven asennussarja HPS kypärävalaisimelle R R R R R R Valaisimen pidike HPS 7000 (Dräger PX 1 -kypärävalaisimelle) R R Kypärävalaisin Dräger PX 1 LED R R Pidike Adaro-kypärävalaisimelle HPS kasvosuoja PESU, kirkas HPS kasvosuoja PESU AS (naarmuuntumaton pinnoite), kirkas R R R R R R HPS kasvosuoja PESU, kulta R R HPS silmäsuoja PESU, kirkas R R HPS kasvosuoja PESU/AF (huurtumaton pinnoite) HPS silmäsuoja PESU AS (naarmuuntumaton pinnoite), kirkas R R HPS silmäsuoja PC, tummennettu R Heijastinnauhat, taakse Hopea R Keltainen R Punainen Sininen Heijastinnauhat, virka-asema Oranssi HPS lisäpehmuste, koot 50/51 Kypärän kuljetus- ja säilytyslaukku, suuri Kypärän kuljetus- ja säilytyslaukku, pieni HPS kypäräpussi (harjoituskäyttöön) HPS kypäränpäällinen Pesupussi R R R R R R R R (valmisteilla) R R R R R R R R R R R R R R

12 12 Dräger HPS HQ PP Subject to modifications 2016 Drägerwerk AG & Co. KGaA Huomautukset CORPORATE HEADQUARTERS Drägerwerk AG & Co. KGaA Moislinger Allee Lübeck, Germany DANMARK SVERIGE NORGE FINLAND Dräger Safety Danmark A/S Lyskær Herlev Tel Fax Dräger Safety Norge AS Pb Etterstad, 0604 Oslo Nils Hansensvei 2, 0667 Oslo Tel Fax Locate your Regional Sales Representative at: Dräger Safety Sverige AB Ögärdesvägen 19 A Partille Tel Fax Dräger Suomi Oy Juurakkotie Vantaa Tel Fax

Dräger HPS 7000 Palokypärä

Dräger HPS 7000 Palokypärä Palokypärä -palokypärä on aivan omaa luokkaansa innovatiivisen, urheilullisen ja dynaamisen suunnittelun, ergonomisen istuvuuden ja komponenttien ansiosta, jotka tekevät siitä monikäyttöisen kypäräjärjestelmän.

Lisätiedot

Dräger FPS 7000 Kokonaamari

Dräger FPS 7000 Kokonaamari Dräger FPS 7000 Kokonaamari Dräger FPS 7000 vie kokonaamarien turvallisuuden ja käyttömukavuuden aivan uudelle tasolle. Kehittyneen ergonomian ja eri kokovaihtoehtojen ansiosta se tarjoaa laajan, optimoidun

Lisätiedot

Dräger Alcotest 5820 Alkometri

Dräger Alcotest 5820 Alkometri Dräger Alcotest 5820 Alkometri Dräger Alcotest 5820 on luotettava, nopeat ja tarkat mittaustulokset antava alkometri ammattikäyttöön. Tämän pienen ja käyttäjäystävällisen mukana kannettavan alkometrin

Lisätiedot

Dräger Alcotest 3820 Alkometri

Dräger Alcotest 3820 Alkometri Dräger Alcotest 3820 Alkometri Dräger Alcotest 3820 tarjoaa vastuulliselle kuljettajalle luotettavan tavan mitata hengitysilman alkoholipitoisuus ja saada varmuus ajokunnosta Sen varmistaa tarkka mittausteknologia,

Lisätiedot

Dräger Alcotest 5820 Alkometri

Dräger Alcotest 5820 Alkometri Dräger Alcotest 5820 Alkometri Dräger Alcotest 5820 on luotettava, nopeat ja tarkat mittaustulokset antava alkometri ammattikäyttöön. Tämän pienen ja käyttäjäystävällisen mukana kannettavan alkometrin

Lisätiedot

Dräger FPS 7000 Kokonaamari

Dräger FPS 7000 Kokonaamari Dräger FPS 7000 Kokonaamari Dräger FPS 7000 vie kokonaamarien turvallisuuden ja käyttömukavuuden aivan uudelle tasolle. Kehittyneen ergonomian ja eri kokovaihtoehtojen ansiosta se tarjoaa laajan, optimoidun

Lisätiedot

Dräger X-plore 8000 Huput, kypärät, puoli- ja kokonaamarit

Dräger X-plore 8000 Huput, kypärät, puoli- ja kokonaamarit Dräger X-plore 8000 Huput, kypärät, puoli- ja kokonaamarit Innovatiiviset Dräger X-plore 8000 -päähineet ja -kasvo-osat muodostavat puhallinyksikköön liitettynä moottoroidun hengi-tyksensuojaimen. Sekä

Lisätiedot

Dräger DrugCheck 3000 Huumeseulontaratkaisut

Dräger DrugCheck 3000 Huumeseulontaratkaisut Dräger DrugCheck 3000 Huumeseulontaratkaisut Dräger DrugCheck 3000 ilmaisee muutamassa minuutissa, onko henkilö käyttänyt huumausaineita Kompakti ja nopea syljestä otettava huumetesti antaa luotettavan

Lisätiedot

Dräger SPC 4400 / SPC 4800 / SPC 4900 Roiskesuojapuku

Dräger SPC 4400 / SPC 4800 / SPC 4900 Roiskesuojapuku Dräger SPC 4400 / SPC 4800 / SPC 4900 Roiskesuojapuku Kevyt ja mukava päällä: Dräger SPC 4X00 -roiskesuojapuvut tarjoavat luotettavaa suojaa pienhiukkasilta ja jauheilta sekä monilta väkeviltä nestemäisiltä

Lisätiedot

Dräger Alcotest 6820 Alkometri

Dräger Alcotest 6820 Alkometri Dräger Alcotest 6820 Alkometri Líikenneturvallisuudesta huolehtiminen ja ajokunnon valvonta on ennakoimatonta ja stressaavaa työtä Dräger suunnitteli Alcotest 6820 -laitteen erityisesti viranomaiskäyttöön

Lisätiedot

Dräger X-plore 8000 Powered Air-Purifying Respirator (PAPR)

Dräger X-plore 8000 Powered Air-Purifying Respirator (PAPR) Dräger X-plore 8000 Powered Air-Purifying Respirator (PAPR) Vaativiin työolosuhteisiin tarvitaan luotettavia ratkaisuja. Dräger X-plore 8000 on yhdistelmä uudenlaista intuitiivista käytettävyyttä ja älykästä

Lisätiedot

Henkilöstön terveys on meille aina etusijalla. TYÖTURVALLISUUS

Henkilöstön terveys on meille aina etusijalla. TYÖTURVALLISUUS Henkilöstön terveys on meille aina etusijalla. Ikaroksen työsuojaimet takaavat käyttömukavuuden, toimivuuden ja turvallisuuden, kuten hyvien suojainten kuuluukin. Kaikki kuulosuojaimet, suojalasit, henkilösuojaimet,

Lisätiedot

Dräger SPC 3700 ja CVA 0700 Roiskesuojapuku ja liivi

Dräger SPC 3700 ja CVA 0700 Roiskesuojapuku ja liivi Dräger SPC 3700 ja CVA 0700 Roiskesuojapuku ja liivi Drägerin SPC 3700 vakiovirtauksella toimiva kertakäyttöinen suojapuku ja uudistettu CVA 0700 liivi tarjoavat ihanteellista suojaa, mukavuutta ja joustavuutta

Lisätiedot

Dräger X-am -pumppu Ulkoinen pumppu monikaasumittareille

Dräger X-am -pumppu Ulkoinen pumppu monikaasumittareille Dräger X-am -pumppu Ulkoinen pumppu monikaasumittareille Dräger X-am -pumppu on kannettavien Dräger X-am 2500, 5000 ja 5600 -kaasumittarien lisävaruste kaasujen mittaukseen esimerkiksi säiliöistä ja suljetuista

Lisätiedot

Maxos LED Performer tehokasta ja tarkkaa valaistusta

Maxos LED Performer tehokasta ja tarkkaa valaistusta Lighting Maxos LED Performer tehokasta ja tarkkaa valaistusta Maxos LED Performer Maxos LED Performer on erittäin joustava ratkaisu, jolla on erinomainen valonjako ja alhainen energiankulutus.maxos LED

Lisätiedot

Dräger Interlock 7000 Alkolukko

Dräger Interlock 7000 Alkolukko Dräger Interlock 7000 Alkolukko Dräger Interlock 7000 on ajonestolaite, joka mittaa kuljettajan uloshengitysilman alkoholipitoisuuden ja tarvittaessa estää ajoneuvon käynnistymisen Interlock 7000 on erittäin

Lisätiedot

Dräger Pac 6000 Yhden kaasun mittari

Dräger Pac 6000 Yhden kaasun mittari Dräger Pac 6000 Yhden kaasun mittari Kertakäyttöinen, henkilökohtainen, yhden kaasun mittari, Dräger Pac 6000, mittaa CO-, H 2 S- tai O 2 -kaasua luotettavasti ja tarkasti vaikeimmissakin olosuhteissa.

Lisätiedot

Dräger Pac 6500 Yhden kaasun mittari

Dräger Pac 6500 Yhden kaasun mittari Dräger Pac 6500 Yhden kaasun mittari Kestävä Dräger Pac 6500 on luotettava kumppanisi vaativissa olosuhteissa. Henkilökohtainen yhden kaasun mittari mittaa CO-, H 2 S-, SO 2 - tai O 2 -kaasua nopeasti

Lisätiedot

3M Suojalasit. Silminnähden parempia. 3 Innovoimaa

3M Suojalasit. Silminnähden parempia. 3 Innovoimaa 3M Suojalasit Silminnähden parempia 3 Innovoimaa 3M Suojalasit ammattikäyttöön Silminnähden parempia Asiakkaamme pitävät 3M:ää arvokkaana yhteistyökumppanina henkilökohtaisten suojaimien valinnassa ja

Lisätiedot

Kuumassa ja kiireessä ei ole sijaa kompromisseille

Kuumassa ja kiireessä ei ole sijaa kompromisseille Kuumassa ja kiireessä ei ole sijaa kompromisseille Yhteensopivat tuotteet pään-, silmien-, kasvojen- ja kuulonsuojaukseen Äärimmäiset lämpötilat, metallikipinät ja -roiskeet siinä haasteet. Vaativassa

Lisätiedot

Henkilöstön terveys on meille aina etusijalla. TYÖTURVALLISUUS

Henkilöstön terveys on meille aina etusijalla. TYÖTURVALLISUUS Henkilöstön terveys on meille aina etusijalla. TYÖTURVALLISUUS Ikaroksen työsuojaimet takaavat käyttömukavuuden, toimivuuden ja turvallisuuden, kuten hyvien suojainten kuuluukin. Kaikki kuulosuojaimet,

Lisätiedot

FIRE FLEX Sammutusasu kovimpiin tehtäviin parhaalla istuvuudella.

FIRE FLEX Sammutusasu kovimpiin tehtäviin parhaalla istuvuudella. FIRE FLEX Sammutusasu kovimpiin tehtäviin parhaalla istuvuudella. Sammutusasu on hyväksytty: EN 469, EN 1149-5, EN 61482-2, EN 343, ja EN 14360. Rosenbauer FIRE FLEX Uusi muotoilu, uusi kaksiosainen väritys

Lisätiedot

ClearAccent Edullinen upotettava LEDspottivalaisin

ClearAccent Edullinen upotettava LEDspottivalaisin Lighting ClearAccent Edullinen upotettava LEDspottivalaisin ClearAccent ClearAccent on edullinen upotettava spottivalovalikoima, joka on suunniteltu korvaamaan halogeenivalaisimet. Hinnan edullisuus ja

Lisätiedot

SUOJUKSET IMPACT HARTIASUOJA VAIHDETTAVA SOLKI REPLACEMENT ADJUSTABLE SYSTEM REPLACEMENT FRONT/REAR RUBBER PIECE BOMBER EVO METAL HARTIASUOJA

SUOJUKSET IMPACT HARTIASUOJA VAIHDETTAVA SOLKI REPLACEMENT ADJUSTABLE SYSTEM REPLACEMENT FRONT/REAR RUBBER PIECE BOMBER EVO METAL HARTIASUOJA IMPACT HARTIASUOJA 0007736. 0007963. 0007964. tiitanium/kirkas /kirkas punainen kirkas sininen 226 296 110 120 040 REPLACEMENT ADJUSTABLE SYSTEM REPLACEMENT FRONT/REAR RUBBER PIECE hinta: 8,00 hinta: 18,50

Lisätiedot

Gallet F1 XF -palokypärä MSA:n luotettavat suojavarusteet pelastusalan ammattilaisille.

Gallet F1 XF -palokypärä MSA:n luotettavat suojavarusteet pelastusalan ammattilaisille. Gallet F1 XF -palokypärä MSA:n luotettavat suojavarusteet pelastusalan ammattilaisille. Luotettava ja kestävä Olemme tehneet töitä turvallisuuden ja henkien pelastamisen eteen jo lähes 100 vuoden ajan

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

CoreLine Recessed Spot alasvalo

CoreLine Recessed Spot alasvalo Lighting CoreLine Recessed Spot alasvalo CoreLine Recessed Spot CoreLine Recessed Spot on edullinen upotettava alasvalo halogeenivalaisinten tilalle. Valaisimella on hyvä valotehokkuus ja edullinen hinta.

Lisätiedot

ProAir erinomainen valon laatu ja energiatehokkuus

ProAir erinomainen valon laatu ja energiatehokkuus Lighting ProAir erinomainen valon laatu ja energia ProAir ProAir on tyylikäs, pienikokoinen ledikohdevalaisin, jota voidaan räätälöidä käyttökohteen tarpeiden mukaan. Valaisin toistaa värit erinomaisesti

Lisätiedot

GreenWarehouse langaton valaisinjärjestelmä, jolla saat energiasäästöjä

GreenWarehouse langaton valaisinjärjestelmä, jolla saat energiasäästöjä Lighting GreenWarehouse langaton valaisinjärjestelmä, jolla saat energiasäästöjä Tämän järjestelmän avulla varastojen suunnittelijat ja laitosten johtajat voivat saada aikaan merkittäviä energiasäästöjä.

Lisätiedot

ew Profile Powercore Erittäin matalaprofiilinen valkoisen valon LEDvalaisin alapuoliseen valaistukseen ew Profile Powercore Hyödyt

ew Profile Powercore Erittäin matalaprofiilinen valkoisen valon LEDvalaisin alapuoliseen valaistukseen ew Profile Powercore Hyödyt Lighting ew Profile Powercore Erittäin matalaprofiilinen valkoisen valon LEDvalaisin kaapin alapuoliseen valaistukseen ew Profile Powercore ew Profile Powercore on suoraa verkkojännitettä käyttävä LED-valaisin

Lisätiedot

Iridium² LED Mini valaisee tietä eteenpäin

Iridium² LED Mini valaisee tietä eteenpäin Lighting Iridium² LED Mini valaisee tietä eteenpäin Iridium LED Mini Pienikokoisen Mini Iridium² LED - tuoteperheen toisen sukupolven tievalaisimet sopivat entistä useampiin käyttökohteisiin. Tehokkaampi

Lisätiedot

Pinta-asennettava LuxSpace tehokas, miellyttävä valo ja tyylikäs muotoilu

Pinta-asennettava LuxSpace tehokas, miellyttävä valo ja tyylikäs muotoilu Lighting Pinta-asennettava LuxSpace tehokas, miellyttävä valo ja tyylikäs muotoilu LuxSpace, surface mounted Tyylikäs LuxSpace on tehokas valaisin, joka tuottaa miellyttävää valoa hyvällä värintoistolla

Lisätiedot

GreenWarehouse langaton valaisinjärjestelmä, jolla saat energiasäästöjä

GreenWarehouse langaton valaisinjärjestelmä, jolla saat energiasäästöjä Lighting GreenWarehouse langaton valaisinjärjestelmä, jolla saat energiasäästöjä GentleSpace GreenWarehouse Tämän järjestelmän avulla varastojen suunnittelijat ja laitosten johtajat voivat saada aikaan

Lisätiedot

ew Profile Powercore Erittäin matalaprofiilinen valkoisen valon LEDvalaisin alapuoliseen valaistukseen ew Profile Powercore Hyödyt

ew Profile Powercore Erittäin matalaprofiilinen valkoisen valon LEDvalaisin alapuoliseen valaistukseen ew Profile Powercore Hyödyt Lighting ew Profile Powercore Erittäin matalaprofiilinen valkoisen valon LEDvalaisin kaapin alapuoliseen valaistukseen ew Profile Powercore ew Profile Powercore on suoraa verkkojännitettä käyttävä LED-valaisin

Lisätiedot

Dräger Pac 8000 Yhden kaasun mittari

Dräger Pac 8000 Yhden kaasun mittari Dräger Pac 8000 Yhden kaasun mittari Kestävän Dräger Pac 8000:n kanssa olet varustautunut hyvin vaativiin olosuhteisiin: tämä jatkuvakäyttöinen, henkilökohtainen yhden kaasun mittari on luotettava ja tarkka

Lisätiedot

CoreLine Wall-mounted kirkas valinta

CoreLine Wall-mounted kirkas valinta Lighting CoreLine Wall-mounted kirkas valinta CoreLine Wall-mounted Olipa kyseessä uusi rakennus tai vanhan tilan kunnostus, haluavat asiakkaat valaistusratkaisuja, jotka tarjoavat laadukasta valoa ja

Lisätiedot

CoreLine Recessed Spot alasvalo

CoreLine Recessed Spot alasvalo Lighting CoreLine Recessed Spot alasvalo CoreLine Recessed Spot CoreLine Recessed Spot on edullinen upotettava alasvalo halogeenivalaisinten tilalle. Valaisimella on hyvä valo ja edullinen hinta. Valaisin

Lisätiedot

SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä

SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä Lighting SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä SmartBalance, suspended SmartBalance-valaisin vastaa sekä toiminnallisuutta että muotoilua koskeviin vaatimuksiin. Entistä paremman energiatehokkuuden

Lisätiedot

Dräger Pac 8500 Yhden kaasun mittari

Dräger Pac 8500 Yhden kaasun mittari Dräger Pac 8500 Yhden kaasun mittari Dräger Pac 8500 yhden kaasun mittari on luotettava ja tarkka mittauslaite vaikeimmissakin olosuhteissa. Mittari voidaan varustaa vetykompensoidulla CO-anturilla tai

Lisätiedot

SL713 LED HYVÄ DESIGN KOHTAA TEKNISEN TÄYDELLISYYDEN. spittler on yritys Performance in Lighting S.p.A. konsernissa www.performanceinlighting.

SL713 LED HYVÄ DESIGN KOHTAA TEKNISEN TÄYDELLISYYDEN. spittler on yritys Performance in Lighting S.p.A. konsernissa www.performanceinlighting. SL7 LED HYVÄ DESIGN KOHTAA TEKNISEN TÄYDELLISYYDEN spittler on yritys Performance in Lighting S.p.A. konsernissa www.performanceinlighting.com 2 www.performanceinlighting.com www.spittler.de SL7 LED SISÄLLYS

Lisätiedot

SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä

SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä Lighting SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä SmartBalance, suspended SmartBalance-valaisin vastaa sekä toiminnallisuutta että muotoilua koskeviin vaatimuksiin. Entistä paremman energiatehokkuuden

Lisätiedot

Erittäin kompaktit otsavalaisimet

Erittäin kompaktit otsavalaisimet 152 Erittäin kompaktit otsavalaisimet Otsavalaisimet ajoittaiseen käyttöön Carpentry works Petzl / Lafouche Kattavat tiedot kaikista tuotteista löytyvät osoitteesta www.petzl.com TACTIKKA CORE Kompakti

Lisätiedot

Honeywell Adaptec TM. Honeywell. Yksi tyyli. Kolme kokoa. Räätälöity istuvuus ja ominaisuudet. SPERIAN ON NYT HONEYWELL

Honeywell Adaptec TM. Honeywell. Yksi tyyli. Kolme kokoa. Räätälöity istuvuus ja ominaisuudet. SPERIAN ON NYT HONEYWELL Honeywell Adaptec TM Honeywell Yksi tyyli. Kolme kokoa. Räätälöity istuvuus ja ominaisuudet. SPERIAN ON NYT HONEYWELL Honeywell Kapea Tavallinen Leveä Silmät linssien keskelle nenäsillan avulla; väsymys

Lisätiedot

Giran älykäs rakennustekniikka. www.gira.com

Giran älykäs rakennustekniikka. www.gira.com Giran älykäs rakennustekniikka www.gira.com Hakemisto Gira Tietoa yrityksestä 4 5 Gira kalustevalikoima 6 31 Gira Standard 55 6 Gira E2 8 Gira Event 10 Gira Event Opaque 12 Gira Event Clear 14 Gira Esprit

Lisätiedot

TANEO NIVELVARTINEN JA JÄRJESTELMÄVALAISIN

TANEO NIVELVARTINEN JA JÄRJESTELMÄVALAISIN FIN TANEO NIVELVARTINEN JA JÄRJESTELMÄVALAISIN 2 TANEO MONIPUOLINEN VALAISIN IHANTEELLISEEN VALAISTUKSEEN. Tinkimätön valaistusratkaisu on välttämätön aina kun silmäsi ovat koetuksella. Oli työtehtävänä

Lisätiedot

Pelastautumishuput. Dräger PARAT 5500 Palopakohuppu D-83029-2013 D-85029-2013

Pelastautumishuput. Dräger PARAT 5500 Palopakohuppu D-83029-2013 D-85029-2013 Dräger PARAT Pelastautumishuput Dräger PARAT -pelastautumishuput on kehitetty yhteistyössä käyttäjien kanssa päämääränä nopea pelastautuminen. Optimaalisen käyttö- ja kantomukavuuden omaava Dräger PARAT

Lisätiedot

CoreLine Tempo Small - kustannustehokas heitinratkaisu aluevalaistukseen

CoreLine Tempo Small - kustannustehokas heitinratkaisu aluevalaistukseen Lighting CoreLine Tempo Small - kustannustehokas heitinratkaisu aluevalaistukseen Coreline tempo small CoreLine tempo small -valikoiman tehokkaat valaisimet on suunniteltu korvaamaan suoraan perinteinen

Lisätiedot

Coolics R60-Valaisinsarja Monipuoliseen Sisävalaistukseen. Suomessa kehitetty Suomessa valmistettu Suomalainen LED-valaisin.

Coolics R60-Valaisinsarja Monipuoliseen Sisävalaistukseen. Suomessa kehitetty Suomessa valmistettu Suomalainen LED-valaisin. R60-Valaisinsarjat Coolics R60-Valaisinsarja Monipuoliseen Sisävalaistukseen. Suomessa kehitetty Suomessa valmistettu Suomalainen LED-valaisin. Sisältää virtalähteen (IP20) Helppo asentaa! R60 LED-Valaisinsarja

Lisätiedot

valinta CoreLine Wall-mounted Hyödyt Ominaisuudet

valinta CoreLine Wall-mounted Hyödyt Ominaisuudet Lighting CoreLine Wallmounted kirkas valinta Olipa kyseessä uusi rakennus tai vanhan tilan kunnostus, haluavat asiakkaat valaistusratkaisuja, jotka tarjoavat laadukasta valoa ja huomattavia säästöjä energiaja

Lisätiedot

CoreLine High-bay ensiluokkainen valon laatu sekä alhaiset energia- ja huoltokustannukset

CoreLine High-bay ensiluokkainen valon laatu sekä alhaiset energia- ja huoltokustannukset Lighting CoreLine High-bay ensiluokkainen valon laatu sekä alhaiset energia- ja huoltokustannukset CoreLine Highbay Vuonna 2013 menestyksekkäästi lanseeratun CoreLine High-bay -valaisimen seuraava sukupolvi

Lisätiedot

KANNUSTAA LIIKKUMAAN

KANNUSTAA LIIKKUMAAN XACT Xact 3 XACT Monipuolisesta ja ergonomisesta Xact-oppilastuolista on nyt saatavana kaksi kokoa Xact ja Xact Start. Se tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää koko koulussa, aina esikoululuokista opettajainhuoneeseen,

Lisätiedot

Uppoasennettava LuxSpace Square tehokas, miellyttävä valo ja tyylikäs muotoilu

Uppoasennettava LuxSpace Square tehokas, miellyttävä valo ja tyylikäs muotoilu Lighting Uppoasennettava LuxSpace Square tehokas, miellyttävä valo ja tyylikäs muotoilu LuxSpace square, recessed Yrityksille resurssien hallinta on tärkeää, mikä tarkoittaa juoksevien kulujen (energia

Lisätiedot

Välttämätön apuväline puutarhassa

Välttämätön apuväline puutarhassa Nauti Rentoudu Välttämätön apuväline puutarhassa Make it your home. Tee puutarhatyöt kevyesti ja ergonomisesti Boschin Isio-puutarhatyökalulla. Monikäyttöistä moottoriyksikköä voidaan käyttää erilaisilla

Lisätiedot

CoreLine Batten kirkas valinta

CoreLine Batten kirkas valinta Lighting CoreLine Batten kirkas valinta CoreLine Batten Olipa kyseessä uusi rakennus tai vanhan tilan kunnostus, asiakkaat haluavat valaistusratkaisuja, jotka tarjoavat laadukasta valoa ja huomattavia

Lisätiedot

EVO KEVYT SUOJAKYPÄRÄ

EVO KEVYT SUOJAKYPÄRÄ EVOLite EVO KEVYT SUOJAKYPÄRÄ 6 EVO Lite on kevyt suojakypärä. Kypärä painaa alle 300g eli on noin 20 % kevyempi kuin vakio suojakypärä. Keveys, yhdessä uuden miellyttävän 1-2-3 pistekiinnityksen ja helpposäätöisen

Lisätiedot

CARITA ISTUINKALUSTEET

CARITA ISTUINKALUSTEET CARITA ISTUINKALUSTEET 2 Carita-istuinkalusteet Carita-istuinkalusteet 3 CARITA-istuinkalusteet On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet

Lisätiedot

Uppoasennettava SmartBalance tehokas valaisin viehättävällä muotoilulla

Uppoasennettava SmartBalance tehokas valaisin viehättävällä muotoilulla Lighting Uppoasennettava SmartBalance tehokas valaisin viehättävällä muotoilulla SmartBalance, recessed SmartBalance on uppoasennettava ledivalaisin, jonka viehättävä ulkonäkö sulautuu huomaamattomasti

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith saniteettimoduuleilla

Lisätiedot

StyliD PremiumWhite ihanteellinen yhdistelmä erittäin laadukasta valoa ja energiansäästöä muoti- ja huonekalumyymälöihin

StyliD PremiumWhite ihanteellinen yhdistelmä erittäin laadukasta valoa ja energiansäästöä muoti- ja huonekalumyymälöihin Lighting StyliD PremiumWhite ihanteellinen yhdistelmä erittäin laadukasta valoa ja energiansäästöä muoti- ja huonekalumyymälöihin StyliD PremiumWhite StyliD PremiumWhite -valaisimilla saa luotua myymälään

Lisätiedot

SM500T tunnelman luominen joustavasti

SM500T tunnelman luominen joustavasti Lighting tunnelman luominen joustavasti Nykyisin vähittäismyynnissä verkkomyynnin osuus kasvaa nopeasti ja kilpailu on kovaa. Kauppiaiden onkin sen vuoksi panostettava ostoskokemukseen, houkutellakseen

Lisätiedot

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 05 [ 089 ] ISKUNKESTÄ VÄ [ 01 ] ISKUNKESTÄVÄ [ 01 ] Iskunkestävä kaksiseinäinen rakenne suojaa mittarin ainutlaatuisesti. Vankka kaksiseinäinen

Lisätiedot

Toimistovalaisimet FI

Toimistovalaisimet FI Toimistovalaisimet FI PRANA+sarja LED LATTIA JA RIPUSTUSVALAISIMET PRANA+sarjan ylävalo liikuteltava VALAISINPÄÄ SUORA VALO HIGHTECHTUNNISTIN KIRKKAUS TILANNEOHJAUS TUNABLE WHITE TOIMINTO VALON VÄRIN mukautukseen

Lisätiedot

Iridium LED gen3 älykäs "Plug & Play" - tievalaisin

Iridium LED gen3 älykäs Plug & Play - tievalaisin Lighting Iridium LED gen3 älykäs "Plug & Play" - tievalaisin Iridium gen3 LED Mini Iridium LED Gen3 Mini on ensimmäinen todellinen älyvalaisin. Sen käyttöönotto on todella helppoa: kun valaisin on asennettu,

Lisätiedot

PRO FLOW KATU- JA ALUEVALAISTUS

PRO FLOW KATU- JA ALUEVALAISTUS T E K N I S E T T I E D O T PRO FLOW KATU- JA ALUEVALAISTUS PRO FLOW PRO Flow on näyttävä: Linjakas ja kompakti PRO Flow sopii kaikenlaisiin ympäristöihin kaduilta piha-alueille ja puistoihin. Puhdas skandinaavinen

Lisätiedot

EFix vihreämpi toimisto

EFix vihreämpi toimisto Lighting EFix vihreämpi toimisto EFix, ripustusasennettava TPS260 EFix TL5 -valikoiman valaisimet ovat luotettavia, taloudellisia ja innovatiivisia valaistusratkaisuja. EFix-valaisinten avulla voidaan

Lisätiedot

RollerMouse. Ennaltaehkäise ja vältä hiirikäsiongelma.

RollerMouse. Ennaltaehkäise ja vältä hiirikäsiongelma. RollerMouse. Ennaltaehkäise ja vältä hiirikäsiongelma. Hiiri on kehitetty tietokoneelle. RollerMouse on kehitetty sinua varten. RollerMouse tekee työstäsi mukavamman, nopeamman ja turvallisemman, sekä

Lisätiedot

Uppoasennettava LuxSpace Square tehokas, miellyttävä valo ja tyylikäs muotoilu

Uppoasennettava LuxSpace Square tehokas, miellyttävä valo ja tyylikäs muotoilu Lighting Uppoasennettava LuxSpace Square tehokas, miellyttävä valo ja tyylikäs muotoilu LuxSpace square, recessed Yrityksille resurssien hallinta on tärkeää, mikä tarkoittaa juoksevien kulujen (energia

Lisätiedot

Selenium LED yksinkertaisesti tehokas

Selenium LED yksinkertaisesti tehokas Lighting Selenium LED yksinkertaisesti tehokas Selenium LED Selenium LED on kustannustehokas tievalaisin, jolla on yli 60%:n energiansäästö perinteisiin ratkaisuihin verrattuna. Valaisimen yksinkertainen

Lisätiedot

Sisätiloihin tarkoitettu ja helposti piilotettava, korkealaatuinen lineaarinen ledivalaisin, jossa on älykäs valkoinen ja värillinen valo

Sisätiloihin tarkoitettu ja helposti piilotettava, korkealaatuinen lineaarinen ledivalaisin, jossa on älykäs valkoinen ja värillinen valo Lighting Sisätiloihin tarkoitettu ja helposti piilotettava, korkealaatuinen lineaarinen ledivalaisin, jossa on älykäs valkoinen ja värillinen valo PureGlow IntelliHue Powercore Innovatiiviset PureGlow

Lisätiedot

CoreLine Waterproof kirkas valinta

CoreLine Waterproof kirkas valinta Lighting CoreLine Waterproof kirkas valinta CoreLine Waterproof Olipa kyseessä uusi rakennus tai vanhan tilan kunnostus, haluavat asiakkaat valaistusratkaisuja, jotka tarjoavat laadukasta valoa ja huomattavia

Lisätiedot

Dräger X-zone 5500 Mobiili kaasunvalvontajärjestelmä

Dräger X-zone 5500 Mobiili kaasunvalvontajärjestelmä Mobiili kaasunvalvontajärjestelmä joustavaan aluevalvontaan Nykyaikaiseen aluevalvontaan. Tämä hälytysmajakka mittaa yhdessä Dräger X-am 5000, 5100 tai 5600 -kaasumittarin kanssa jopa kuutta kaasua ja

Lisätiedot

VIS ANO LED TUTKIMUSVALAISIN

VIS ANO LED TUTKIMUSVALAISIN VIS ANO LED TUTKIMUSVALAISIN 2 AINUTLAATUINEN OPTIIKKA: PREMIUM-LED VIS ANO MESTARITEOS. Missä ikinä tarvitaan tarkkaa näkökykyä, hyvä valaistus on avain siihen. Lääketieteen aloilla kuten dermatologia

Lisätiedot

CoreLine High-bay ensiluokkainen valon laatu sekä alhaiset energia- ja huoltokustannukset

CoreLine High-bay ensiluokkainen valon laatu sekä alhaiset energia- ja huoltokustannukset Lighting CoreLine High-bay ensiluokkainen valon laatu sekä alhaiset energia- ja huoltokustannukset CoreLine Highbay Vuonna 2013 menestyksekkäästi lanseeratun CoreLine High-bay -valaisimen seuraava sukupolvi

Lisätiedot

Pinta-asennettava PowerBalance kestävää suorituskykyä

Pinta-asennettava PowerBalance kestävää suorituskykyä Lighting Pinta-asennettava PowerBalance kestävää suorituskykyä PowerBalance on Philipsin energiatehokkain, sisätyötiloille asetettujen valaistusvaatimusten mukainen ledivalaisin. Pidemmän käyttöiän lisäksi

Lisätiedot

LumiStreet perusvalikoima tievalaistukseen

LumiStreet perusvalikoima tievalaistukseen Lighting LumiStreet perusvalikoima tievalaistukseen LumiStreet Pienikokoinen LumiStreet on monipuolinen, energiaa säästävä ja kustannustehokas ledivalaisin. Se vastaa tievalaistuksen perusvaatimuksiin

Lisätiedot

Cleanroom LED hygieeninen ja tehokas

Cleanroom LED hygieeninen ja tehokas Lighting hygieeninen ja tehokas Erittäin hygienisissä tiloissa, kuten sairaaloissa, laboratorioissa ja esim. elintarviketeollisuudessa tarvitaan erityisiä IP65-luokiteltuja, helposti puhdistettavia, pölytiiviitä

Lisätiedot

Invacare. Elämäntyyliisi täydellisesti sopiva

Invacare. Elämäntyyliisi täydellisesti sopiva Elämäntyyliisi täydellisesti sopiva MyOn HC on suunniteltu aktiiviselle käyttäjälle, joka etsii hinnaltaan edullista ja käyttöominaisuuksiltaan hyvää tuolia, joka on helppo taittaa kokoon käsittelyä, varastointia

Lisätiedot

Pentura Mini LED erittäin ohut runkovalaisin koteihin toimistoihin tai myymälöihin

Pentura Mini LED erittäin ohut runkovalaisin koteihin toimistoihin tai myymälöihin Lighting Pentura Mini LED erittäin ohut runkovalaisin koteihin toimistoihin tai myymälöihin Pentura Mini LED Pentura Mini LED on erittäin ohut runkovalaisin. Sen leditekniikka säästää energiaa ja tuottaa

Lisätiedot

OptiFlood LED aluevalaistukseen

OptiFlood LED aluevalaistukseen Lighting OptiFlood LED aluevalaistukseen OptiFlood LED BVP506 OptiFlood LED on tyylikkäiden, erittäin tehokkaiden epäsymmetristen valonheitinten tuoteperhe, jota voidaan käyttää valaisemaan suuria alueita.

Lisätiedot

SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä

SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä Lighting SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä SmartBalance, suspended SmartBalance-valaisin vastaa sekä toiminnallisuutta että muotoilua koskeviin vaatimuksiin. Entistä paremman energiatehokkuuden

Lisätiedot

SmartBalance tehokkuuden ja älykkään muotoilun yhdistelmä

SmartBalance tehokkuuden ja älykkään muotoilun yhdistelmä Lighting SmartBalance tehokkuuden ja älykkään muotoilun yhdistelmä SmartBalance-valaisin vastaa sekä toiminnallisuutta että muotoilua koskeviin vaatimuksiin. Entistä paremman energiatehokkuuden lisäksi

Lisätiedot

Cleanroom LED hygieeninen ja tehokas

Cleanroom LED hygieeninen ja tehokas Lighting Cleanroom LED hygieeninen ja tehokas Cleanroom LED Erittäin hygienisissä tiloissa, kuten sairaaloissa, laboratorioissa ja esim. elintarviketeollisuudessa tarvitaan erityisiä IP65-luokiteltuja,

Lisätiedot

LIV on Kolektor konserniin kuuluva yritys, joka on erikoistunut huuhtelujärjestelmiin jo yli 50 vuotta.

LIV on Kolektor konserniin kuuluva yritys, joka on erikoistunut huuhtelujärjestelmiin jo yli 50 vuotta. Asennustekniikka 2014 LIV on Kolektor konserniin kuuluva yritys, joka on erikoistunut huuhtelujärjestelmiin jo yli 50 vuotta. Valikoimaan kuuluu pinta- ja seinäasennusjärjestelmiä, sekä laaja mallisto

Lisätiedot

MeRCuRR ja Marengo Solarium mallit

MeRCuRR ja Marengo Solarium mallit MeRCuRR ja Marengo Solarium mallit 1 MeRCuRR Edullinen perus IR- solarium laitteisto MeRCuRR-runko on tiukimpien vaatimusten mukaista kuumuutta kestävää, vahvistettua värillistä. Solariumin kompakti malli

Lisätiedot

polelite ja keen Monien mahdollisuuksin valonheittimet

polelite ja keen Monien mahdollisuuksin valonheittimet polelite ja keen Monien mahdollisuuksin valonheittimet Monien mahdollisuuksien valonheittimet PoleLITE ja Keen ovat led-valonheittimiä, jotka voidaan asentaa yhtä hyvin uusiin, kuin vanhoihinkin, jo käytössä

Lisätiedot

Kustannustehokasheitinr atkaisualuevalaistukseen

Kustannustehokasheitinr atkaisualuevalaistukseen Lighting Kustannustehokasheitinr atkaisualuevalaistukseen Coreline tempo large CoreLine Tempo Large -valikoiman tehokkaat valonheittimet on suunniteltu perinteisen tekniikan suoraan korvaamiseen asennuksena,

Lisätiedot

CoreLine Waterproof kirkas valinta

CoreLine Waterproof kirkas valinta Lighting kirkas valinta Olipa kyseessä uusi rakennus tai vanhan tilan kunnostus, haluavat asiakkaat valaistusratkaisuja, jotka tarjoavat laadukasta valoa ja huomattavia säästöjä energiaja ylläpitokustannuksissa.

Lisätiedot

SpeedStar Ledit varmistavat turvallisen kotimatkan

SpeedStar Ledit varmistavat turvallisen kotimatkan Lighting SpeedStar Ledit varmistavat turvallisen kotimatkan SpeedStar Kunnat ovat jatkuvan paineen alla, sillä niiden täytyy täyttää energiansäästötavoitteet vähentämällä energiankulutusta ja pienentämällä

Lisätiedot

MITO LED. Monipuolinen valaisin soveltuu teollisuuteen, varastoihin, urheiluhalleihin sekä elintarviketeollisuuteen.

MITO LED. Monipuolinen valaisin soveltuu teollisuuteen, varastoihin, urheiluhalleihin sekä elintarviketeollisuuteen. MITO LED Monipuolinen valaisin soveltuu teollisuuteen, varastoihin, urheiluhalleihin sekä elintarviketeollisuuteen. Ledien sijoittelu valaisimen reunoille, suoraan lämpönieluna toimivaan runkoon, takaa

Lisätiedot

FAG PowerPull SPIDER TRISECTION PLATE Hydrauliset ulosvetimet ja ulosvetolaipat vierintälaakereille ja muille koneenosille

FAG PowerPull SPIDER TRISECTION PLATE Hydrauliset ulosvetimet ja ulosvetolaipat vierintälaakereille ja muille koneenosille FAG PowerPull TRISECTION PLATE Hydrauliset ulosvetimet ja ulosvetolaipat vierintälaakereille ja muille koneenosille A Member of the Schaeffler Group FAG PowerPull Tehokas, helppo, nopea Käyttäjäystävällinen

Lisätiedot

Kustannustehokasheitinr atkaisualuevalaistukseen

Kustannustehokasheitinr atkaisualuevalaistukseen Lighting Kustannustehokasheitinr atkaisualuevalaistukseen Coreline tempo large CoreLine Tempo Large -valikoiman tehokkaat valonheittimet on suunniteltu perinteisen tekniikan suoraan korvaamiseen asennuksena,

Lisätiedot

Maxos LED Recessed valoa sinne, missä sitä tarvitaan

Maxos LED Recessed valoa sinne, missä sitä tarvitaan Lighting Maxos LED Recessed valoa sinne, missä sitä tarvitaan Maxos LED, recessed Maxos LED Recessed on puolimodulaarinen upotettava ledivalaisin hyllyjen ja hyllynpäätyjen valaisemiseen. Säädettävän optiikan

Lisätiedot

DVRC - Dynamically Variable Resistance Crush Zone Törmäysenergiaa sitova sisäkuoren rakenne. Visiirin turvalukitus.

DVRC - Dynamically Variable Resistance Crush Zone Törmäysenergiaa sitova sisäkuoren rakenne. Visiirin turvalukitus. DVRC - Dynamically Variable Resistance Crush Zone Törmäysenergiaa sitova sisäkuoren rakenne. SUR - LOCK - Safety Lock Visor System Visiirin turvalukitus. AIR - WAVE - Vortex Generators Ulkokuoren muodot

Lisätiedot

CoreView Panel tasainen valopinta

CoreView Panel tasainen valopinta Lighting CoreView Panel tasainen valopinta CoreView Panel Uppo- ja ripustusasennettava CoreView Panel on ledipohjainen valaisin, jonka innovatiivinen ohut muoto tuottaa tasaisen valopinnan. Valaisin tarjoaa

Lisätiedot

Giotto LED 26/01/2018

Giotto LED 26/01/2018 Giotto LED Giotto -sarjan tekniikka on uudistunut. Pelkistetty muotokieli ja erityisen jämäkkä IK10-runkorakenne on säilytetty uudistuksessa muuttumattomana. Giotossa yhdistyy laatu erinomaiseen valo-

Lisätiedot

ArenaVision LED gen2 uudenlaisia mahdollisuuksia urheiluareenoille

ArenaVision LED gen2 uudenlaisia mahdollisuuksia urheiluareenoille Lighting ArenaVision LED gen2 uudenlaisia mahdollisuuksia urheiluareenoille ArenaVision LED gen2 Philips ArenaVision gen2 -ledivalonheitinjärjestelmä on innovatiivinen kenttävalaistusratkaisu, joka tukee

Lisätiedot

T1 Elegantti pistorasiakeskus

T1 Elegantti pistorasiakeskus Upeat alumiinirunkoiset TallyKey pylväät on tehty kestämään pitkään kovissakin olosuhteissa. Tuotteet toimitetaan aina asennusvalmiina kokonaisuuksina ja varustetaan asiakkaan toiveiden mukaan. Pylväässä

Lisätiedot

Tuo kodin tunnelmaa kaduille TownTune epäsymmetrinen DR

Tuo kodin tunnelmaa kaduille TownTune epäsymmetrinen DR Lighting Tuo kodin tunnelmaa kaduille TownTune on nykyisiin ja skaalattaviin kaupunkiympäristöihin suunniteltu valaisinperhe, joka tarjoaa kaikki uusimmat innovaatiot valaistuksen tehokkuuden, valonlaadun

Lisätiedot

SNEP Linear S. Tuotetiedot. Mekaaniset ominaisuudet. Suojausluokka

SNEP Linear S. Tuotetiedot. Mekaaniset ominaisuudet. Suojausluokka 1 Mekaaniset Suojausluokka Kotelointiluokka IK-luokka Käyttöympäristönlämpötila I IP44 / IP65 IK08-20 +40 C / -40...+50 C Runkorakenne / muut tekniset tiedot Runko alumiiniprofiilia, päädyt kestävää ja

Lisätiedot