LIEKSAN KAUPUNKI, BRAHEAN (1.) KAUPUNGINOSA LIIKENNEALUEEN ASEMAKAAVAMUUTOS, LIEKSA SATAMA (1. BRAHEA) KAAVASELOSTUS, LUONNOS, 5.3.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LIEKSAN KAUPUNKI, BRAHEAN (1.) KAUPUNGINOSA LIIKENNEALUEEN ASEMAKAAVAMUUTOS, LIEKSA SATAMA (1. BRAHEA) KAAVASELOSTUS, LUONNOS, 5.3."

Transkriptio

1 Kaavaselostus 1, BRAHEAN (1.) KAUPUNGINOSA LIIKENNEALUEEN ASEMAKAAVAMUUTOS, LIEKSA SATAMA (1. BRAHEA) KAAVASELOSTUS, LUONNOS, Ilmakuva satama-alueesta Kaavan hyväksyminen: Kaupunginhallitus Kaupunginvaltuusto Lainvoimaisuus Kaavan laatija: Lieksan kaupunki/elinvoimapalvelut/maankäyttö Kaava-asiakirjat: Maankäyttösuunnittelija

2 Kaavaselostus 2 LIIKENNEALUEEN ASEMAKAAVAMUUTOS, LIEKSAN SATAMA (1. BRAHEA) 1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT 1.1 Tunnistetiedot Alueen nimi Kunta Kaupunginosa Korttelit ym. vanhat Korttelit ym. uudet Kaavan nimi Laatijan nimi Kaava-asiakirjat Kaupunginniemi Lieksan kaupunki Brahean (1.) kaupunginosa Satama-aluetta (LS), pysäköintialuetta (LP) sekä Braheantien katualuetta (Lieksan kylän tilat Venesatama rno 390:1, Veneranta rno 391:1). Toimitilarakennusten korttelialue (KTY), satama-aluetta (LS), yleinen pysäköintialue (LP) sekä Braheantien katualuetta. Liikennealueen asemakaavamuutos, Lieksan satama (1. Brahea) Lieksan kaupunki/elinvoimapalvelut/maankäyttö Maankäyttösuunnittelija 1.2 Kaava-alueen sijainti Asemakaava koskee Kaupunginniemen kärkeä. Alue sijaitsee Lieksan ydinkeskustan välittömässä läheisyydessä. Alueen sijainti ilmenee oheisesta kartasta. Suunnittelualueen sijainti

3 Kaavaselostus Kaavan nimi ja tarkoitus Kaavan nimi tulee kaava-alueen sijainnista, Lieksan satamasta. Kaavamuutoksen tavoitteena on ajantasaistaa asemakaavaa vastaamaan nykyistä tilannetta sekä muuttaa satamaliikennettä varten varattua aluetta siten, että mahdollistetaan satamatoimintoja tukevan rakennuksen ja rakenteiden rakentaminen. 1.4 Luettelo selostuksen liiteasiakirjoista Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) Kaavaluonnos Asemakaavan seurantalomake (liitetään kaavaehdotukseen) 2 TIIVISTELMÄ Asemakaavamuutos koskee voimassaolevan asemakaavan mukaisia alueita, satama-aluetta (LS), pysäköintialuetta (LP) sekä Braheantien katualuetta (Lieksan kylän tilat Venesatama rno 390:1, Veneranta rno 391:1). Asemakaavamuutoksella muodostetaan toimitilarakennusten korttelialue (KTY), satama-aluetta (LS), yleinen pysäköintialue (LP) sekä Braheantien katualuetta. Olevalla asemakaava-alueella on tarkoitus muuttaa kaavaa nykyistä käyttöä ja tarpeita vastaavaksi sekä mahdollistaa satamatoimintoja palvelevien rakennusten rakentaminen. 3 LÄHTÖKOHDAT 3.1 Selvitys suunnittelualueen oloista Alueen yleiskuvaus Kaavoitettava alue on noin 1.80 ha. Asemakaavan muutosalue on rajattu voimassaolevaan kaavaan ja kiinteistörajoihin Luonnonympäristö Suunnittelualueen pysäköintialueen ja satama-alueen itäosat ovat hoidettua koivuvaltaista puistomaista aluetta. Satama on perustettu täyttömaa-alueelle. Satama-alue kuuluu tulvavaaravyöhykkeeseen 1/50 v ja 1/100 v.

4 Kaavaselostus Rakennettu ympäristö Ote tulvakartasta 1/50 v ja 1/100 v. Suunnittelualue on pääosin asfaltoitu. Alueella sijaitsee kioskirakennus ja satamatoimintaa palveleva rakennus sekä polttoaineen jakelupiste Maanomistus Suunnittelualue on Lieksan kaupungin omistuksessa Kulttuuriympäristö Alueella ei ole tiedossa olemassa olevia muinaismuistokohteita. Alueella ei sijaitse suojeltaviksi osoitettuja rakennuksia Liikenne Satama-alueelle liikenne kulkee Braheantietä pitkin Tekninen huolto Kaavamuutosalue on teknisen huollon piirissä. Vesihuoltoverkostosta vastaa Lieksan kaupungin vesihuoltoliikelaitos. Sähköverkostosta vastaa PKS Sähkönsiirto Oy/Pohjois-Karjalan Sähkö Oyj. Suunnittelualueella ei ole kaukolämpöverkkoa Ympäristöhäiriöt Alueella ei ole ympäristöhäiriöitä aiheuttavaa toimintaa. 3.2 Suunnittelutilanne Valtakunnalliset alueidenkäyttötavoitteet Valtakunnallisten alueidenkäyttötavoitteiden tehtävänä on osaltaan tukea ja edistää maankäyttö- ja rakennuslain yleisten tavoitteiden ja laissa määriteltyjen alueidenkäytön suunnittelun tavoitteiden saavuttamista. Valtakunnalliset alueidenkäyttötavoitteet ovat tulleet voimaan Tämän kaavan suunnitteluun vaikuttavat mm. seuraavat valtakunnalliset alueidenkäyttötavoitteet:

5 Kaavaselostus 5 - toimiva aluerakenne - virkistyskäyttö - toimiva yhteysverkosto ja energiahuolto Maakuntakaava Maakuntakaava on suunnitelma alueidenkäytön ja yhdyskuntarakenteen periaatteista sekä maakunnan kehittämisen kannalta tarpeellisten alueiden käytöstä. Pohjois-Karjalan vaihemaakuntakaavat ovat hyväksyttyjä ja vahvistettuja. Maakuntakaavan 1. vaihe on hyväksytty maakuntavaltuustossa ja vahvistettu valtioneuvostossa. Maakuntakaavan ensimmäistä vaihetta täydentävä 2. vaihe on hyväksytty maakuntavaltuustossa ja se on vahvistettu ympäristöministeriössä Maakuntakaavan 3. vaihe on hyväksytty maakuntavaltuustossa ja se on vahvistettu ympäristöministeriössä Kaavassa käsitellään maankäyttöluokat, joita ei ole käsitelty aikaisemmissa vaiheissa. Maakuntakaavan 4. vaihe on hyväksytty maakuntavaltuustossa ja vahvistettu ympäristöministeriössä Pohjois-Karjalan maakuntakaava 2040 on vireillä. Maakuntahallitus on hyväksynyt kokouksessaan Pohjois-Karjalan maakuntakaava 2040 osallistumis- ja arviointisuunnitelman (OAS). Maakuntakaavoituksen on tavoitteena valmistua kesällä Pohjois-Karjalan maakuntakaavan 1. vaiheessa suunnittelualue on osoitettu taajamaseudun kehittämisen kohdealueeksi (tkk) ja taajamatoimintojen alueeksi (A). Ranta-alue on osoitettu rantojen käytön kehittämisen kohdealueeksi (rk). Suunnittelualueelle on osoitettu satama-alue (LS-1) aluevarausmerkintä. Satama-alue on osoitettu kulttuuriympäristön tai maiseman vaalimisen kannalta tärkeään alueeksi (ma). Maakuntakaavan 2. vaiheessa kaava-alueelle ei ole osoitettu aluevarauksia. Maakuntakaavan 3. vaiheen kaavassa ei esitetä alueelle muutoksia. Maakuntakaavan 4. vaiheen kaavassa ei esitetä alueelle muutoksia.

6 Kaavaselostus 6 Ote Pohjois-Karjalan maakuntakaavayhdistelmästä (1.-4.) Yleiskaava Lieksan keskustaajaman alueelle on laadittu kaupunginvaltuuston vahvistama oikeusvaikutukseton Lieksan taajamaosayleiskaava. Suunnittelualue on taajamaosayleiskaavassa tieliikennealuetta (LM), lähivirkistysaluetta (VL) ja vesiliikennealuetta (LV-1, laiva- ja venesatama-aluetta). Ote Lieksan taajamaosayleiskaavasta 1986 Asemakaava Suunnittelualueelle on laadittu (N:o 1456 L) Pohjois-Karjalan lääninhallituksen vahvistama asemakaava. Asemakaavassa suunnittelualue on satama-aluetta (LS), pysäköimisaluetta (LP) ja katualuetta.

7 Kaavaselostus 7 Ote vahvistetusta asemakaavasta. Rakennusjärjestys Lieksan kaupungissa noudatetaan rakennusjärjestystä, joka on tullut voimaan Rakennusjärjestysehdotus on ollut nähtävillä saakka ja se viedään hyväksymismenettelyyn kevään 2018 aikana. Tonttikartta ja rekisteri Suunnittelualueelle ei ole ollut tarpeellista laatia erillisiä sitovia tonttijakoja. Kiinteistöt ovat maarekisterissä. Pohjakartta Rakennuskiellot Pohjakarttana käytetään päivättyä numeerista karttaa. Karttaa täydennetään kaavaprosessia varten. Pohjakartta on maankäyttö- ja rakennuslain ja suosituksen JHS 185 mukainen. Asemakaava on tulostettu 1:1000 mittakaavaan. Suunnittelualueella ei ole MRL:n 53 mukaista rakennuskieltoa. Muut selvitykset ja suunnitelmat Suunnittelualueelle ei ole laadittu muita erillisiä selvityksiä tai suunnitelmia. 4 ASEMAKAAVAN SUUNNITTELUN VAIHEET 4.1 Asemakaavan suunnittelun tarve ja tavoitteet Asemakaavamuutoksen tavoitteena on: o o o Päivittää kaavaa vastaamaan nykyistä käyttöä ja tarpeita Tutkia alueen liikenteen järjestyminen Arvioida kaavamuutoksen vaikutuksia

8 Kaavaselostus Suunnittelun käynnistäminen ja sitä koskevat päätökset Asemakaavamuutos käynnistettiin tammikuussa Kaupunginhallitus päätti asettaa luonnoksen nähtäville Kaavatyö on mukana Lieksan kaupungin Kaavoituskatsauksessa Osallistuminen ja yhteistyö Osalliset Maankäyttö- ja rakennuslaissa (62 ) edellytetään, että kaavan valmisteluun on mahdollisuus osallistua, arvioida sen vaikutuksia ja lausua mielipiteensä asiasta. Tässä kaavatyössä keskeisiä osallisia ovat: - Suunnittelualueen maanomistajat ja muut alueella toimijat - Pohjois-Karjalan maakuntaliitto - Pohjois-Karjalan ELY-keskus - PKS Sähkönsiirto Oy/Pohjois-Karjalan Sähkö Oy Sekä kaupungin asianomaiset tahot ja osakeyhtiöt: - Hyvinvointipalvelut - Elinvoimapalvelut - Kuntatekniikkaliikelaitos - Vesihuoltoliikelaitos Osallisten luetteloa täydennetään tarvittaessa kaavatyön aikana Vireilletulo Asemakaavamuutoksesta on tehty päätös kaupunginhallituksessa Asemakaavan vireilletulosta on kuulutettu Lieksan Lehdessä Osallistumis- ja arviointisuunnitelma sekä luonnoskartta ovat olleet nähtävillä Osallistuminen ja vuorovaikutus menettely Kaavan valmisteluun on mahdollista osallistua, arvioida kaavoituksen vaikutuksia ja ilmaista asiansa kaavaprosessin eri vaiheissa. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma, valmisteluvaiheen asemakaavaluonnos sekä asemakaavaehdotus asetetaan ajallaan nähtäville viralliseksi kuulemisajaksi. Palautetta osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta voi antaa koko kaavaprosessin ajan. Asemakaavaluonnoksen kuulemisaikana on mahdollista antaa mielipiteensä ja asianomisilta viranomaistahoilta pyydetään lausunto. Asemakaavaehdotuksen kuulemisaikana on mahdollista jättää muistutus ja asianomaisilta viranomaistahoilta pyydetään lausunto. Asemakaavan hyväksymisestä päättää kaupunginvaltuusto kaupunginhallituksen esityksestä. Hyväksymistä koskevasta päätöksestä on mahdollista valittaa hallinto-oikeuteen.

9 Kaavaselostus Viranomaisyhteistyö Eri vaiheissa annettavat palautteet tulee toimittaa Lieksan kaupungin kirjaamoon joko sähköpostitse kirjaamo@lieksa.fi tai postitse PL 41, Lieksa. Saatuihin palautteisiin laaditaan vastineet. Maankäyttö- ja rakennuslain 66 :n ja asetuksen 26 :n tarkoittamat viranomaisneuvottelut järjestetään tarvittaessa Pohjois-Karjalan ELYkeskuksessa. Viranomaisyhteistyötä tehdään aina tarvittaessa myös viranomaisneuvottelujen ulkopuolella sekä työneuvotteluissa. 4.4 Asemakaavan tavoitteet Asemakaavamuutoksen tavoitteena on ajantasaistaa asemakaavaa vastaamaan nykyistä tilannetta sekä muuttaa satamaliikennettä varten varattua aluetta siten, että mahdollistetaan satamatoimintoja tukevien rakennusten ja rakenteiden rakentaminen. 4.5 Asemakaavaratkaisun vaihtoehdot ja niiden vaikutukset Vaikutusselvitysten ja arvioinnin tulokset Mielipiteet ja niiden huomioon ottaminen Suunnitteluvaiheiden käsittelyt ja päätökset Vaihtoehto 1. Asemakaavaa ei muuteta. Vaihtoehto 2. Asemakaavaa muutetaan kaavaluonnoksen mukaisesti. Asemakaavaa muutetaan kaavaluonnoksen mukaisesti. 5 ASEMAKAAVAN KUVAUS 5.1 Kaavan rakenne Mitoitus Asemakaavamuutosalue on noin 1,80 ha. Kaava-alueelle on osoitettu toimitilarakennusten korttelialueelle (KTY) rakennusoikeutta 400 k- m² Palvelut Palvelut sijaitsevat keskustassa noin kilometrin päässä satamasta. 5.2 Ympäristön laatua koskevien tavoitteiden toteutuminen Asemakaavamuutoksella pyritään siihen, että ympäristöhäiriöt jäisivät mahdollisimman vähäisiksi.

10 Kaavaselostus Aluevaraukset Korttelialueet Aluevaraus Pinta-ala Kerrosala Tehokkuus KTY 0,1890 ha 400 k-m² e=0,2 LS 0,6765 ha LP 0,5740 ha Katu 0,3585 ha KTY Toimitilarakennusten korttelialue Korttelialueelle mahdollistetaan satamatoimintoja tukevien rakennusten ja rakenteiden rakentaminen Muut alueet Kunnallistekniset verkostot on osoitettu omilla merkinnöillään. LS Satama-alue Alueella sijaitsee Lieksan laiva- ja venesatama. LP Pysäköintialue Satama-aluetta palveleva pysäköintialue. Katu Braheantien katualuetta. Liikenne satamaan kulkee Braheantietä. 5.4 Kaavan vaikutukset Vaikutukset rakennettuun ympäristöön Vaikutukset luontoon ja luonnonympäristöön Vaikutukset talouteen Suunnittelualueella sijaitsee kioskirakennus ja sen toimintaa palvelevia rakennelmia. Satama- ja pysäköintialue on osittain asfaltoitu. Asemakaavamuutoksella ei ole merkittävää vaikutusta rakennettuun ympäristöön. Asemakaavamuutoksella ei ole merkittävää vaikutusta luontoon tai luonnonympäristöön. Asemakaavamuutos mahdollistaa sataman palvelurakenteiden kehittymisen ja siten sillä on vaikutusta talouteen. Satamatoiminnot työllistävät kausiluonteisesti muutaman henkilön. Kaavan toteuttaminen ei aiheuta kaupungille kuluja Vaikutukset terveellisyyteen ja turvallisuuteen

11 Kaavaselostus Vaikutukset sosiaalisiin oloihin Vaikutukset kulttuuriin Muut kaavan merkittävät vaikutukset Satama-alueella on vaikutusta terveellisyyteen virkistys- ja ulkoilualueena. Asemakaavamuutoksella ei ole muuta merkittävää vaikutusta terveellisyyteen ja turvallisuuteen. Asemakaavamuutoksella ei ole merkittäviä vaikutuksia sosiaalisiin oloihin. Asemakaavamuutoksella ei ole merkittävää vaikutusta kulttuuriin. Asemakaavamuutoksella ei ole merkittäviä muita vaikutuksia. 5.5 Ympäristön häiriötekijät 5.6 Kaavamerkinnät ja määräykset Asemakaavamerkinnät ja määräykset ovat MRL:n ja MRA:n mukaisia. 5.7 Nimistö Asemakaavamuutos ei sisällä uutta nimistöä. 6 ASEMAKAAVANTOTEUTUS 6.1 Yleistä Satamaan sijoitettavan satamatoimintoja palvelevien rakennusten rakentaminen vaatii asemakaavan lisäksi rakennusluvan. 6.2 Toteutuksen seuranta LIITTEET Kaupunki seuraa toteutusta rakennusoikeuden ja alueen käytön osalta. Asemakaavan seurantalomake liitetään kaavaehdotukseen.

LIEKSAN KAUPUNKI, BRAHEAN (1.) KAUPUNGINOSA LIIKENNEALUEEN ASEMAKAAVAMUUTOS, LIEKSA SATAMA (1. BRAHEA) KAAVASELOSTUS, EHDOTUS, 18.6.

LIEKSAN KAUPUNKI, BRAHEAN (1.) KAUPUNGINOSA LIIKENNEALUEEN ASEMAKAAVAMUUTOS, LIEKSA SATAMA (1. BRAHEA) KAAVASELOSTUS, EHDOTUS, 18.6. Kaavaselostus 1, BRAHEAN (1.) KAUPUNGINOSA LIIKENNEALUEEN ASEMAKAAVAMUUTOS, LIEKSA SATAMA (1. BRAHEA) KAAVASELOSTUS, EHDOTUS, 18.6.2018 Ilmakuva satama-alueesta Kaavan hyväksyminen: Kaupunginhallitus Kaupunginvaltuusto

Lisätiedot

LIEKSAN KAUPUNKI, BRAHEAN (1.) KAUPUNGINOSA LIIKENNEALUEEN ASEMAKAAVAMUUTOS, LIEKSAN SATAMA OSALLISTUMIS- JA ARVIONTISUUNNITELMA (OAS), 5.3.

LIEKSAN KAUPUNKI, BRAHEAN (1.) KAUPUNGINOSA LIIKENNEALUEEN ASEMAKAAVAMUUTOS, LIEKSAN SATAMA OSALLISTUMIS- JA ARVIONTISUUNNITELMA (OAS), 5.3. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1, BRAHEAN (1.) KAUPUNGINOSA LIIKENNEALUEEN ASEMAKAAVAMUUTOS, LIEKSAN SATAMA OSALLISTUMIS- JA ARVIONTISUUNNITELMA (OAS), 5.3.2018 Ilmakuva satama-alueesta Kaavan hyväksyminen:

Lisätiedot

Diaarinro 404/63.632/2017 LIEKSAN KAUPUNKI, KEVÄTNIEMEN (4.) KAUPUNGINOSA KORTTELIN 9 ASEMAKAAVAMUUTOS (4. KEVÄTNIEMI)

Diaarinro 404/63.632/2017 LIEKSAN KAUPUNKI, KEVÄTNIEMEN (4.) KAUPUNGINOSA KORTTELIN 9 ASEMAKAAVAMUUTOS (4. KEVÄTNIEMI) , KEVÄTNIEMEN (4.) KAUPUNGINOSA KORTTELIN 9 ASEMAKAAVAMUUTOS (4. KEVÄTNIEMI) OSALLISTUMIS-JA ARVIONTISUUNNITELMA (OAS), 7.5.2018/18.6.2018 Ilmakuva suunnittelualueesta Kaavan hyväksyminen: Kaupunginhallitus

Lisätiedot

LIEKSAN KAUPUNKI, VEHKAKANKAAN (2.) KAUPUNGINOSA KORTTELINOSAN 1005 ASEMAKAAVAMUUTOS, LIEKSAN KESKUSTA KAAVASELOSTUS, LUONNOS, 21.5.

LIEKSAN KAUPUNKI, VEHKAKANKAAN (2.) KAUPUNGINOSA KORTTELINOSAN 1005 ASEMAKAAVAMUUTOS, LIEKSAN KESKUSTA KAAVASELOSTUS, LUONNOS, 21.5. Kaavaselostus 1, VEHKAKANKAAN (2.) KAUPUNGINOSA KORTTELINOSAN 1005 ASEMAKAAVAMUUTOS, LIEKSAN KESKUSTA KAAVASELOSTUS, LUONNOS, 21.5.2018 Ilmakuva kaavamuutosalueesta Kaavan hyväksyminen: Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Brahean 1. kaupunginosan kortteleiden 6 ja 1006 sekä puisto- katualueiden asemakaavamuutos sekä sitova tonttijako

Brahean 1. kaupunginosan kortteleiden 6 ja 1006 sekä puisto- katualueiden asemakaavamuutos sekä sitova tonttijako Brahean 1. kaupunginosan kortteleiden 6 ja 1006 sekä puisto- katualueiden asemakaavamuutos sekä sitova tonttijako Kuva 1: Ilmakuva suunnittelualueesta Maankäyttö- ja rakennuslain 63 ja asetuksen 30 mukainen

Lisätiedot

LIEKSAN KAUPUNKI, VEHKAKANKAAN (2.) KAUPUNGINOSA KORTTELINOSAN 1005 ASEMAKAAVAMUUTOS (2. VEHKAKANGAS) KAAVASELOSTUS, EHDOTUS, 18.6.

LIEKSAN KAUPUNKI, VEHKAKANKAAN (2.) KAUPUNGINOSA KORTTELINOSAN 1005 ASEMAKAAVAMUUTOS (2. VEHKAKANGAS) KAAVASELOSTUS, EHDOTUS, 18.6. Kaavaselostus 1, VEHKAKANKAAN (2.) KAUPUNGINOSA KORTTELINOSAN 1005 ASEMAKAAVAMUUTOS (2. VEHKAKANGAS) KAAVASELOSTUS, EHDOTUS, 18.6.2018 Ilmakuva kaavamuutosalueesta Kaavan hyväksyminen: Kaupunginhallitus

Lisätiedot

LIEKSAN KAUPUNKI, VEHKAKANKAAN (2.) KAUPUNGINOSA KORTTELIN 3 ASEMAKAAVAMUUTOS, LIEKSAN KESKUSTA OSALLISTUMIS- JA ARVIONTISUUNNITELMA (OAS), 18.6.

LIEKSAN KAUPUNKI, VEHKAKANKAAN (2.) KAUPUNGINOSA KORTTELIN 3 ASEMAKAAVAMUUTOS, LIEKSAN KESKUSTA OSALLISTUMIS- JA ARVIONTISUUNNITELMA (OAS), 18.6. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1, VEHKAKANKAAN (2.) KAUPUNGINOSA KORTTELIN 3 ASEMAKAAVAMUUTOS, LIEKSAN KESKUSTA OSALLISTUMIS- JA ARVIONTISUUNNITELMA (OAS), 18.6.2018 Ilmakuva kaavamuutosalueesta

Lisätiedot

OSALLISTUMIS-JA ARVIONTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS-JA ARVIONTISUUNNITELMA Teollisuuskylän 9. kaupunginosan osakorttelia 125 ja korttelia 128, osaa Maakarintietä sekä puistoalueita koskeva asemakaavamuutos sekä sitova tonttijako (Lieksan Saha Oy:n asemakaavamuutos) Kuva 1: Ilmakuva

Lisätiedot

LIEKSAN KAUPUNKI, VEHKAKANKAAN (2.) KAUPUNGINOSA KORTTELINOSAN 1005 ASEMAKAAVAMUUTOS, LIEKSAN KESKUSTA

LIEKSAN KAUPUNKI, VEHKAKANKAAN (2.) KAUPUNGINOSA KORTTELINOSAN 1005 ASEMAKAAVAMUUTOS, LIEKSAN KESKUSTA Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1, VEHKAKANKAAN (2.) KAUPUNGINOSA KORTTELINOSAN 1005 ASEMAKAAVAMUUTOS, LIEKSAN KESKUSTA OSALLISTUMIS- JA ARVIONTISUUNNITELMA (OAS), 18.6.2018 Ilmakuva kaavamuutosalueesta

Lisätiedot

Mähkön (6.) kaupunginosan korttelia nro 58 koskeva asemakaavamuutos ja sitova tonttijako (osakortteli 58)

Mähkön (6.) kaupunginosan korttelia nro 58 koskeva asemakaavamuutos ja sitova tonttijako (osakortteli 58) LIEKSAN KAUPUNKI Mähkön (6.) kaupunginosan korttelia nro 58 koskeva asemakaavamuutos ja sitova tonttijako (osakortteli 58) Kuva 1. Kaavamuutoksen tarkastelualue Maankäyttö- ja rakennuslain 63 ja asetuksen

Lisätiedot

Rauhalan 7. kaupunginosan korttelin 45 asemakaavamuutos ja sitova tonttijako

Rauhalan 7. kaupunginosan korttelin 45 asemakaavamuutos ja sitova tonttijako Rauhalan 7. kaupunginosan korttelin 45 asemakaavamuutos ja sitova tonttijako Kuva 1: Ilmakuva suunnittelualueesta Maankäyttö- ja rakennuslain 63 ja asetuksen 30 mukainen OSALLISTUMIS-JA ARVIONTISUUNNITELMA

Lisätiedot

Asemakaavamuutoksen selostus (ehdotus) (selostus täydentyy kaavahankkeen edetessä) LIEKSAN KAUPUNKI

Asemakaavamuutoksen selostus (ehdotus) (selostus täydentyy kaavahankkeen edetessä) LIEKSAN KAUPUNKI LIEKSAN KAUPUNKI MÄHKÖN (6). KAUPUNGINOSAN KORTTELIA RNO 58 KOSKEVA ASEMAKAAVAMUUTOS JA SITOVA TONTTIJAKO (OSAKORTTELI 58) Kuva 1: Kaavamuutoksen tarkastelualue Asemakaavamuutoksen selostus (ehdotus) (selostus

Lisätiedot

Asemakaavamuutoksen selostus (luonnos) (selostus täydentyy kaavahankkeen edetessä) LIEKSAN KAUPUNKI

Asemakaavamuutoksen selostus (luonnos) (selostus täydentyy kaavahankkeen edetessä) LIEKSAN KAUPUNKI LIEKSAN KAUPUNKI MÄHKÖN (6). KAUPUNGINOSAN KORTTELIA RNO 58 KOSKEVA ASEMAKAAVAMUUTOS JA SITOVA TONTTIJAKO (OSAKORTTELI 58) Kuva 1: Kaavamuutoksen tarkastelualue Asemakaavamuutoksen selostus (luonnos) (selostus

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIONTISUUNNITELMA KORTTELIT 6 9 JA 1006 (2. VEHKAKANGAS)

OSALLISTUMIS- JA ARVIONTISUUNNITELMA KORTTELIT 6 9 JA 1006 (2. VEHKAKANGAS) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1 OSALLISTUMIS- JA ARVIONTISUUNNITELMA KORTTELIT 6 9 JA 1006 (2. VEHKAKANGAS) Kaavamuutosalueen rajaus Kaavatyön perus- ja tunnistetiedot Kaavan nimi Alueen nimi Kunta

Lisätiedot

Asemakaavamuutoksen selostus AKM 910 (luonnos) kaavaselostus täydentyy kaavaprosessin edetessä

Asemakaavamuutoksen selostus AKM 910 (luonnos) kaavaselostus täydentyy kaavaprosessin edetessä Teollisuuskylän 9. kaupunginosan osakorttelia 125 ja korttelia 128, osaa Maakarintietä sekä puistoalueita koskeva asemakaavamuutos sekä sitova tonttijako (Lieksan Saha Oy:n asemakaavamuutos) Kuva 1: Ilmakuva

Lisätiedot

VEHKAKANKAAN (2.) KAUPUNGINOSAN OSAKORTTELIN 34 ASEMAKAAVAMUUTOS SEKÄ SITOVA TONTTIJAKO (Oppimiskeskuksen asemakaavamuutos)

VEHKAKANKAAN (2.) KAUPUNGINOSAN OSAKORTTELIN 34 ASEMAKAAVAMUUTOS SEKÄ SITOVA TONTTIJAKO (Oppimiskeskuksen asemakaavamuutos) VEHKAKANKAAN (2.) KAUPUNGINOSAN OSAKORTTELIN 34 ASEMAKAAVAMUUTOS SEKÄ SITOVA TONTTIJAKO (Oppimiskeskuksen asemakaavamuutos) Kuva 1: Ilmakuva alueesta Asemakaavamuutoksen selostus AKM 911 (luonnos) kaavaselostus

Lisätiedot

Pielisen rantaosayleiskaavan (Lieksa/ etelä) osittainen muutos (Ala-Rantala)

Pielisen rantaosayleiskaavan (Lieksa/ etelä) osittainen muutos (Ala-Rantala) LIEKSAN KAUPUNKI Lieksan ja Nurmeksen Tekninen virasto Pielisen rantaosayleiskaavan (Lieksa/ etelä) osittainen muutos (Ala-Rantala) Kaava-alueen sijainti Maankäyttö- ja rakennuslain 63 sekä -asetuksen

Lisätiedot

Asemakaavan muutos, kortteli 615

Asemakaavan muutos, kortteli 615 S U U N N IT T EL U JA T EK N IIK K A NILSIÄN KAUPUNKI Asemakaavan muutos, kortteli 615 Kaavaselostus Hyväksytty: KVALT pp.kk.vvvv xx FCG SUUNNITTELU JA TEKNIIKKA OY 5.10.2012 P195-P19523 Kaavaselostus

Lisätiedot

KAAVASELOSTUS / / / : Maanmittauslaitos MML/VIR/KESU/006/08

KAAVASELOSTUS / / / : Maanmittauslaitos MML/VIR/KESU/006/08 KAAVASELOSTUS 2.4.2009 / 12.5.2009 / 2.7.2009 / 28.8.2009 Suunnittelualueen sijainti 1:10 549 Maanmittauslaitos MML/VIR/KESU/006/08 MÄNTYMÄKI ASEMAKAAVAN SELOSTUS KOSKIEN KYLÄTIEN ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma NURMEKSEN KAUPUNKI Itäisen 121 kaupunginosan asemakaavamuutos ja sitova tonttijako (Porokylän Leipomo Oy) Kuva 1: Kaavamuutoksen tarkastelualue Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Nurmeksen kaupunki

Lisätiedot

Teollisuusalueen asemakaavan muutos

Teollisuusalueen asemakaavan muutos TUUSNIEMEN KUNTA Teollisuusalueen asemakaavan muutos Kaavaselostus, luonnos FCG SUUNNITTELU JA TEKNIIKKA OY 673-P35521 FCG SUUNNITTELU JA TEKNIIKKA OY Kaavaselostus, luonnos 1 (10) Sisällysluettelo 1 PERUS-

Lisätiedot

KURJENRAUMAN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS

KURJENRAUMAN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS 311-RAK1716 NAANTALIN KAUPUNKI KURJENRAUMAN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS KAAVASELOSTUS Kaavaehdotus Versio 1.0 18.5.2018 Nosto Consulting Oy Nosto Consulting Oy 2 (11) Sisällysluettelo 1. Perus- ja tunnistetiedot...

Lisätiedot

RANTSILAN KIRKONKYLÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELISSA 33

RANTSILAN KIRKONKYLÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELISSA 33 FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy SIIKALATVAN KUNTA RANTSILAN KIRKONKYLÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELISSA 33 Kaavaselostus ASEMAKAAVAN MUUTOKSELLA MUODOSTUU MAA- JA METSÄTALOUSALUETTA. P27193 13.5.2015 Kaavan

Lisätiedot

INARIN KIRKONKYLÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS; KITTILÄN RATSUTIE

INARIN KIRKONKYLÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS; KITTILÄN RATSUTIE INARIN KIRKONKYLÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS; KITTILÄN RATSUTIE ASEMAKAAVAN SELOSTUS LUONNOS 16.4.2018 Inarin kunta Tekninen osasto Kaavoitus 1. PERUS- JA TUNNISTETIEDOT 1.1 Tunnistetiedot Kunta: Inarin kunta

Lisätiedot

KIRKONKYLÄ KORTTELIN 198 VAIHEASEMAKAAVAN MUUTOS

KIRKONKYLÄ KORTTELIN 198 VAIHEASEMAKAAVAN MUUTOS 107-AK1706 SAUVON KUNTA KIRKONKYLÄ KORTTELIN 198 VAIHEASEMAKAAVAN MUUTOS KAAVASELOSTUS Kaavaluonnos Versio 0.9 5.10.2017 Nosto Consulting Oy Nosto Consulting Oy 2 (12) Sisällysluettelo 1. Perus- ja tunnistetiedot...

Lisätiedot

JOUTSAN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELISSA 100 / 1 ASEMAKAAVASELOSTUS. Ote asemakaavakartasta, kaavamuutosalue rajattuna punaisella

JOUTSAN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELISSA 100 / 1 ASEMAKAAVASELOSTUS. Ote asemakaavakartasta, kaavamuutosalue rajattuna punaisella JOUTSAN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELISSA 100 / 1 ASEMAKAAVASELOSTUS Ote asemakaavakartasta, kaavamuutosalue rajattuna punaisella SISÄLLYSLUETTELO 1. LÄHTÖKOHDAT 1.1 Selvitys suunnittelualueen oloista 1.2

Lisätiedot

Ventelän kaupunginosan korttelien 98-90 ja 92-93 asemakaavan muutoksen selostus

Ventelän kaupunginosan korttelien 98-90 ja 92-93 asemakaavan muutoksen selostus Ventelän kaupunginosan korttelien 98-90 ja 92-93 asemakaavan muutoksen selostus S I S Ä L L Y S L U E T T E L O 1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT 1 1.1 Tunnistetiedot 1 1.2 Kaava-alueen sijainti 1 1.3 Kaavan

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma NURMEKSEN KAUPUNKI Radantauksen 136 kaupunginosan asemakaavamuutos ja sitovat tonttijaot (Osakortteli 152) Kuva 1: Kaavamuutoksen tarkastelualue Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Nurmeksen kaupunki

Lisätiedot

S i s ä l l y s l u e t t e l o

S i s ä l l y s l u e t t e l o S i s ä l l y s l u e t t e l o 1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT 1 1.1 Tunnistetiedot 1 1.2 Kaava-alueen sijainti 1 1.3 Kaavan nimi ja tarkoitus 2 1.4 Liitteet 2 2 LÄHTÖKOHDAT 2 2.1 Selvitys suunnittelualueen

Lisätiedot

KESKUSTAN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELI 205

KESKUSTAN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELI 205 132-AK1302b NAKKILAN KUNTA KESKUSTAN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELI 205 KAAVASELOSTUS Ehdotus 28.8.2013 Nosto Consulting Oy Nosto Consulting Oy 1 (13) Sisällysluettelo 1. Perus- ja tunnistetiedot... 3 1.1.

Lisätiedot

Vaalan taajaman alueen asemakaavan muutos, teollisuusalueen korttelit 82 /KLT-2 ja 301 /KLT-2,T, lähivirkistysalue VL

Vaalan taajaman alueen asemakaavan muutos, teollisuusalueen korttelit 82 /KLT-2 ja 301 /KLT-2,T, lähivirkistysalue VL 1 (13) VAALAN KUNTA Vaalan taajaman alueen asemakaavan muutos, teollisuusalueen korttelit 82 /KLT-2 ja 301 /KLT-2,T, lähivirkistysalue VL Asemakaavaselostus Kaavamuutosalueen rajaus voimassa olevalla asemakaavakartalla.

Lisätiedot

Rovaniemen kaupunki Asemakaavan muutos 17. kaupunginosa, Nivavaara virkistysalue SusihukantieMatkavaaranpolku. Kuva: Blom Kartta Oy

Rovaniemen kaupunki Asemakaavan muutos 17. kaupunginosa, Nivavaara virkistysalue SusihukantieMatkavaaranpolku. Kuva: Blom Kartta Oy Rovaniemen kaupunki Asemakaavan muutos 17. kaupunginosa, Nivavaara virkistysalue SusihukantieMatkavaaranpolku Kuva: Blom Kartta Oy KAAVASELOSTUS 11.4.2018, luonnos KAAVOITUS 2018 2 1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT

Lisätiedot

Uuden golf-clubin asemakaava, kortteli 337

Uuden golf-clubin asemakaava, kortteli 337 S U U N N IT T EL U JA T EK N IIK K A NILSIÄN KAUPUNKI TAHKOVUORI Uuden golf-clubin asemakaava, kortteli 337 Kaavaselostus, ehdotus Hyväksytty: KVALT pp.kk.vvvv xx FCG SUUNNITTELU JA TEKNIIKKA OY 11.12.2012

Lisätiedot

LIEKSAN KAUPUNKI, VEHKAKANKAAN (2.) KAUPUNGINOSA KORTTELIN 3 ASEMAKAAVAMUUTOS, LIEKSAN KESKUSTA KAAVASELOSTUS, LUONNOS,

LIEKSAN KAUPUNKI, VEHKAKANKAAN (2.) KAUPUNGINOSA KORTTELIN 3 ASEMAKAAVAMUUTOS, LIEKSAN KESKUSTA KAAVASELOSTUS, LUONNOS, Kaavaselostus 1, VEHKAKANKAAN (2.) KAUPUNGINOSA KORTTELIN 3 ASEMAKAAVAMUUTOS, LIEKSAN KESKUSTA KAAVASELOSTUS, LUONNOS, 18.6.2018 Ilmakuva kaavamuutosalueesta Kaavan hyväksyminen: Kaupunginhallitus Kaupunginvaltuusto

Lisätiedot

HIU 19. KAUPUNGINOSAN ASEMAKAAVAMUUTOS KOSKIEN PIHAKATUALUETTA JA LEIKKIKENTTÄÄ

HIU 19. KAUPUNGINOSAN ASEMAKAAVAMUUTOS KOSKIEN PIHAKATUALUETTA JA LEIKKIKENTTÄÄ Kaavaselostus KAUPUNKISUUNNITTELU Ak01907 HIU 19. KAUPUNGINOSAN ASEMAKAAVAMUUTOS KOSKIEN PIHAKATUALUETTA JA LEIKKIKENTTÄÄ Asemakaavan muutoksen selostus, joka koskee 20.3.2019 päivättyä asemakaavakarttaa.

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN SELOSTUS

ASEMAKAAVAN SELOSTUS 1/12 KEMIJÄRVEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS KAUPUNGINOSA 3. KESKUSTA KORTTELI 3063, PUISTOT JA KADUT ASEMAKAAVAN SELOSTUS 1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT 1.1 Tunnistetiedot Asemakaavan muutos Kemijärven kaupunki

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma NURMEKSEN KAUPUNKI Pitkämäen 134 kaupunginosan asemakaavamuutos ja sitovat tonttijaot (Varustien levennys) Kuva 1: Kaavamuutoksen tarkastelualue Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Nurmeksen kaupunki

Lisätiedot

JOUTSAN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELISSA 407 / 5,6,7 ASEMAKAAVASELOSTUS. Ote peruskartasta, kaavamuutosalue rajattuna keltaisella

JOUTSAN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELISSA 407 / 5,6,7 ASEMAKAAVASELOSTUS. Ote peruskartasta, kaavamuutosalue rajattuna keltaisella JOUTSAN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELISSA 407 / 5,6,7 ASEMAKAAVASELOSTUS Ote peruskartasta, kaavamuutosalue rajattuna keltaisella SISÄLLYSLUETTELO 1. LÄHTÖKOHDAT 1.1 Selvitys suunnittelualueen oloista 1.2

Lisätiedot

Timitran (8) kaupunginosan asemakaavan muutos ja laajennus (korttelit 110 ja 111) sekä ohjeellinen tonttijako

Timitran (8) kaupunginosan asemakaavan muutos ja laajennus (korttelit 110 ja 111) sekä ohjeellinen tonttijako Timitran (8) kaupunginosan asemakaavan muutos ja laajennus (korttelit 110 ja 111) sekä ohjeellinen tonttijako Kaava-alueen sijainti Asemakaavan laajennuksen ja muutoksen selostus (luonnos) kaavaselostus

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS 43. KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 1 TONTTI 14 JA OSA KEMIRANTIESTÄ JA OSA OUTOKUMMUNTIESTÄ

ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS 43. KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 1 TONTTI 14 JA OSA KEMIRANTIESTÄ JA OSA OUTOKUMMUNTIESTÄ KOKKOLAN KAUPUNKI KARLEBY STAD KAAVOITUSPALVELUT ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS 43. KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 1 TONTTI 14 JA OSA KEMIRANTIESTÄ JA OSA OUTOKUMMUNTIESTÄ ASEMAKAAVATYÖN SUUNNITTELUALUE 1 PERUS-

Lisätiedot

KAAVASELOSTUS / / /

KAAVASELOSTUS / / / KAAVASELOSTUS 7.2.2011 / 31.3.2011 / 19.9.2011 / Siltakatu Kelhänkatu Suunnittelualueen sijainti 195. JÄMSÄN KAUPUNKI Maanmittauslaitos MML/VIR/KESU/006/08 ASEMAKAAVAN SELOSTUS KOSKIEN JÄMSÄN KAUPUNGIN

Lisätiedot

Luettelo selostuksen liiteasiakirjoista Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Tilastolomake Kaavakartta ja määräykset

Luettelo selostuksen liiteasiakirjoista Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Tilastolomake Kaavakartta ja määräykset RAUTALAMMIN KUNTA 1(7) SISÄLLYSLUETTELO 1 TIIVISTELMÄ...2 1.1 KAAVAPROSESSIN VAIHEET...2 1.2 ASEMAKAAVAN MUUTOS...2 1.3 ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN TOTEUTTAMINEN...2 2 LÄHTÖKOHDAT...2 2.1 SELVITYS SUUNNITTELUALUEEN

Lisätiedot

Luettelo selostuksen liiteasiakirjoista Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Tilastolomake Kaavakartta ja määräykset

Luettelo selostuksen liiteasiakirjoista Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Tilastolomake Kaavakartta ja määräykset RAUTALAMMIN KUNTA 1(10) SISÄLLYSLUETTELO 1 TIIVISTELMÄ...2 1.1 KAAVAPROSESSIN VAIHEET...2 1.2 ASEMAKAAVAN MUUTOS...2 1.3 ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN TOTEUTTAMINEN...2 2 LÄHTÖKOHDAT...2 2.1 SELVITYS SUUNNITTELUALUEEN

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN MUUTOS, KAUPUNGINOSA 7 RAUHALA ANTINKYLÄ, KORTTELI 786 JA OSA KORTTELIA 717 (RAUHALANAUKIO)

ASEMAKAAVAN MUUTOS, KAUPUNGINOSA 7 RAUHALA ANTINKYLÄ, KORTTELI 786 JA OSA KORTTELIA 717 (RAUHALANAUKIO) L O V I I S A 9.9.2014 ASEMAKAAVAN MUUTOS, KAUPUNGINOSA 7 RAUHALA ANTINKYLÄ, KORTTELI 786 JA OSA KORTTELIA 717 (RAUHALANAUKIO) KAAVASELOSTUS 1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT 1.1 Tunnistetiedot Alue: RAUHALANAUKIO,

Lisätiedot

KYLPYLÄ (10) KAUPUNGINOSA KYLPYLÄKADUN OSITTAINEN KUMOAMINEN SELOSTUS

KYLPYLÄ (10) KAUPUNGINOSA KYLPYLÄKADUN OSITTAINEN KUMOAMINEN SELOSTUS KYLPYLÄ (10) KAUPUNGINOSA KYLPYLÄKADUN OSITTAINEN KUMOAMINEN SELOSTUS Vireilletulo: Kaavoituskatsaus 2014 Kaavaluonnos: 16.12.2014 Kaavaehdotus: 3.3.2015 Kaupunginhallitus: 31.8.2015, 116 IKAALISTEN KAUPUNKI

Lisätiedot

Brahean 1. kaupunginosan kortteleiden 6 ja 1006 sekä puisto- ja katualueen asemakaavamuutos sekä sitova tonttijako

Brahean 1. kaupunginosan kortteleiden 6 ja 1006 sekä puisto- ja katualueen asemakaavamuutos sekä sitova tonttijako Brahean 1. kaupunginosan kortteleiden 6 ja 1006 sekä puisto- ja katualueen asemakaavamuutos sekä sitova tonttijako Kuva 1: Ilmakuva alueesta Asemakaavamuutoksen selostus AKM 908 (luonnos) kaavaselostus

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PENTTILÄN YHTEISMETSÄN RANTA-ASEMA- KAAVAN OSITTAINEN KUMOAMINEN. Kaavaselostus, ehdotusvaihe

KIVIJÄRVEN KUNTA PENTTILÄN YHTEISMETSÄN RANTA-ASEMA- KAAVAN OSITTAINEN KUMOAMINEN. Kaavaselostus, ehdotusvaihe KIVIJÄRVEN KUNTA PENTTILÄN YHTEISMETSÄN RANTA-ASEMA- KAAVAN OSITTAINEN KUMOAMINEN FCG SUUNNITTELU JA TEKNIIKKA OY P31477 1 (8) S. Paananen, T. Järvinen Sisällysluettelo 1 Tiivistelmä... 1 1.1 Kaavaprosessin

Lisätiedot

Brahean 1. kaupunginosan korttelin 2027 osan asemakaavamuutos sekä sitova tonttijako

Brahean 1. kaupunginosan korttelin 2027 osan asemakaavamuutos sekä sitova tonttijako Brahean 1. kaupunginosan korttelin 2027 osan asemakaavamuutos sekä sitova tonttijako Kuva 1: kohdealueen sijainti Asemakaavamuutoksen selostus AKM 912 (luonnos) kaavaselostus täydentyy kaavaprosessin edetessä

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA. Metsärinteen alueen puiston asemakaavan muutoksen selostus

MARTTILAN KUNTA. Metsärinteen alueen puiston asemakaavan muutoksen selostus MARTTILAN KUNTA Metsärinteen alueen puiston asemakaavan muutoksen selostus 7.3.2006 1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT 1.1 TUNNISTETIEDOT Metsärinteen alueen puiston asemakaavan muutos Marttilan kunta, Marttilan

Lisätiedot

Uuden golf-clubin asemakaava, kortteli 294 asia: 188/2013

Uuden golf-clubin asemakaava, kortteli 294 asia: 188/2013 S U U N N IT T EL U JA T EK N IIK K A NILSIÄN KAUPUNKI TAHKOVUORI Uuden golf-clubin asemakaava, kortteli 294 asia: 188/2013 Kaavaselostus Hyväksytty: KVALT.. FCG SUUNNITTELU JA TEKNIIKKA OY 25.8.2014 P195-P19523

Lisätiedot

RANTSILAN KIRKONKYLÄN KORTTELIN 33 TONTTIEN 1 5 ASEMAKAAVAN MUUTOS

RANTSILAN KIRKONKYLÄN KORTTELIN 33 TONTTIEN 1 5 ASEMAKAAVAN MUUTOS FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy SIIKALATVAN KUNTA RANTSILAN KIRKONKYLÄN KORTTELIN 33 TONTTIEN 1 5 ASEMAKAAVAN MUUTOS Kaavaselostus ASEMAKAAVAN MUUTOKSELLA MUODOSTUU KORTTELIN 33 TONTIT 1, 3, 4 JA 5 SEKÄ

Lisätiedot

KESKUSTAAJAMAN OSAYLEISKAAVA, LIEKSAN KAUPUNKI OSALLISTUMIS- JA ARVIONTISUUNNITELMA (OAS), Ilmakuva Lieksan keskustasta.

KESKUSTAAJAMAN OSAYLEISKAAVA, LIEKSAN KAUPUNKI OSALLISTUMIS- JA ARVIONTISUUNNITELMA (OAS), Ilmakuva Lieksan keskustasta. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1 KESKUSTAAJAMAN OSAYLEISKAAVA, OSALLISTUMIS- JA ARVIONTISUUNNITELMA (OAS), 5.2.2018 Ilmakuva Lieksan keskustasta. Kaavan laatija: Lieksan kaupunki/elinvoimapalvelut/maankäyttö

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Nurmeksen kaupungin Hyvärilän 123 kaupunginosan asemakaavan- sekä Pielisen-Kuokkastenjärven rantaosayleiskaavan osittainen muutos ja -laajennus moottorikelkka- ja ulkoilureitin osalta (Ellun alueen moottorikelkka-

Lisätiedot

MURAKKOPUISTON ASEMAKAAVAMUUTOS SEKÄ SITOVA TONTTIJAKO

MURAKKOPUISTON ASEMAKAAVAMUUTOS SEKÄ SITOVA TONTTIJAKO MURAKKOPUISTON ASEMAKAAVAMUUTOS SEKÄ SITOVA TONTTIJAKO Kuva 1: Kaavamuutoksen tarkastelualue Asemakaavamuutoksen selostus AKM 898 (ehdotus) Lieksan kaupunginvaltuuston XX.XX.2013 XX hyväksymä LIEKSAN KAUPUNKI

Lisätiedot

Kaavaselostus LUONNOS KUNNANHALLITUKSEN HYVÄKSYMÄ KUNNANVALTUUSTON HYVÄKSYMÄ

Kaavaselostus LUONNOS KUNNANHALLITUKSEN HYVÄKSYMÄ KUNNANVALTUUSTON HYVÄKSYMÄ Kaavaselostus LUONNOS 29.8.2016 KUNNANHALLITUKSEN HYVÄKSYMÄ KUNNANVALTUUSTON HYVÄKSYMÄ Kaavaselostus Sivu 1/8 SISÄLLYSLUETTELO 1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT... 2 1.1 Suunnittelualueen sijainti ja kuvaus...

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PENTTILÄN YHTEISMETSÄN RANTA- ASEMAKAAVAN OSITTAINEN KUMOAMINEN. Kaavaselostus, valmisteluvaihe

KIVIJÄRVEN KUNTA PENTTILÄN YHTEISMETSÄN RANTA- ASEMAKAAVAN OSITTAINEN KUMOAMINEN. Kaavaselostus, valmisteluvaihe KIVIJÄRVEN KUNTA PENTTILÄN YHTEISMETSÄN RANTA- ASEMAKAAVAN OSITTAINEN KUMOAMINEN FCG SUUNNITTELU JA TEKNIIKKA OY P31477 1 (10) Paananen Susanna Sisällysluettelo 1 TIIVISTELMÄ... 1 1.1 Kaavaprosessin vaiheet...

Lisätiedot

SELOSTUS, kaavaehdotus

SELOSTUS, kaavaehdotus JOUTSAN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS SIIKANIEMI SELOSTUS, kaavaehdotus 28.6.2017 Ote rantayleiskaavakartasta, kaava-alueella punainen rajaus SISÄLLYSLUETTELO 1. LÄHTÖKOHDAT 1.1 Selvitys suunnittelualueen

Lisätiedot

KETUNKALLIO 15. KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 40 ASEMAKAAVA

KETUNKALLIO 15. KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 40 ASEMAKAAVA Uudenkaupungin kaupunki Ak 1506 Hallinto- ja kehittämiskeskus Kaupunkisuunnittelu KETUNKALLIO 15. KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 40 ASEMAKAAVA Asemakaavan muutoksen selostus, joka koskee X.5.2017 päivättyä asemakaavakarttaa.

Lisätiedot

299-AK1801 PYHÄRANNAN KUNTA IHODEN ASEMAKAAVAN MUUTOS, KORTTELI 29 KAAVASELOSTUS. Kaavaluonnos. Versio Nosto Consulting Oy

299-AK1801 PYHÄRANNAN KUNTA IHODEN ASEMAKAAVAN MUUTOS, KORTTELI 29 KAAVASELOSTUS. Kaavaluonnos. Versio Nosto Consulting Oy 299-AK1801 PYHÄRANNAN KUNTA IHODEN ASEMAKAAVAN MUUTOS, KORTTELI 29 KAAVASELOSTUS Kaavaluonnos Versio 0.9 19.2.2018 Nosto Consulting Oy Nosto Consulting Oy 2 (13) Sisällysluettelo 1. Perus- ja tunnistetiedot...

Lisätiedot

Kerhomajan palloiluhalli Asemakaavan muutos kaava nro 502 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTI- SUUNNITELMA

Kerhomajan palloiluhalli Asemakaavan muutos kaava nro 502 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTI- SUUNNITELMA 13.6.2018 Kerhomajan palloiluhalli Asemakaavan muutos kaava nro 502 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTI- SUUNNITELMA V a l k e a k o s k e n k a u p u n k i K a u p u n k i s u u n n i t t e l u S ä ä k s m ä e

Lisätiedot

Immeljärven pohjoispuolen asemakaava ja asemakaavamuutos

Immeljärven pohjoispuolen asemakaava ja asemakaavamuutos 1 KITTILÄN KUNTA, 2. kunnanosa, Sirkka Immeljärven pohjoispuolen asemakaava ja asemakaavamuutos Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 3.12.2014 Ilmakuva Maanmittauslaitos 2014 2 1. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

SAVONLINNAN KAUPUNKI TURTIANNIEMEN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS SELOSTUS

SAVONLINNAN KAUPUNKI TURTIANNIEMEN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS SELOSTUS 1 SAVONLINNAN KAUPUNKI TURTIANNIEMEN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS SELOSTUS Ehdotus TURTIANNIEMEN RANTA-ASEMAKAAVAN OSITTAINEN KUMOAMINEN OSALLE TILASTA 740-577-22-46 Arkkitehtitoimisto Keijo Tolppa 30.5.2018

Lisätiedot

JOUTSAN KUNTA / RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS

JOUTSAN KUNTA / RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS JOUTSA KOIVULA 172-413-1-45 RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS SELOSTUS Ote rantaosayleiskaavakartasta, kaavamuutosalueella punainen rajaus SISÄLLYSLUETTELO 1. LÄHTÖKOHDAT 1.1 Selvitys suunnittelualueen oloista

Lisätiedot

RANTSILAN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELISSA 221

RANTSILAN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELISSA 221 FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy SIIKALATVAN KUNTA RANTSILAN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELISSA 221 Kaavaselostus ASEMAKAAVALLA MUODOSTUU KORTTELI 221. P30129 2.8.2016 Kaavan vireille tulo: Tekninen lautakunta._.2015

Lisätiedot

Riihiniemen ranta- asemakaava osittainen kumoaminen

Riihiniemen ranta- asemakaava osittainen kumoaminen S U U N N IT T EL U JA T EK N IIK K A KAAVIN KUNTA Riihiniemen ranta- asemakaava osittainen kumoaminen Kaavaselostus FCG SUUNNITTELU JA TEKNIIKKA OY P23617 Kaavaselostus 1 (2) Sisällysluettelo 1 Tiivistelmä...

Lisätiedot

1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT

1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT ASEMAKAAVAN SELOSTUS Kortteli 1725 18.5.2018 Asemakaavan muutos JARDno-2018-2139 Kaavatunnus 170010 Vireilletulo ja kaavaluonnos, kuuleminen kirjeellä (MRA 30 ) 24.5. 8.6.2018 Asemakaavaehdotuksen hyväksyminen

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Nurmeksen kaupungin Pielisen - Kuokkastenjärven rantaosayleiskaavan osittainen muutos (Vihtorila ja Koivula) Kuva 1: Sijainti Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Nurmeksen kaupunki Lieksan ja Nurmeksen

Lisätiedot

SAVONLINNAN KAUPUNKI TURTIANNIEMEN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS SELOSTUS, LUONNOS

SAVONLINNAN KAUPUNKI TURTIANNIEMEN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS SELOSTUS, LUONNOS 1 SAVONLINNAN KAUPUNKI TURTIANNIEMEN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS SELOSTUS, LUONNOS TURTIANNIEMEN RANTA-ASEMAKAAVAN OSITTAINEN KUMOAMINEN OSALLE TILASTA 740-577-2-3 Arkkitehtitoimisto Keijo Tolppa 12.6.2015

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma NURMEKSEN KAUPUNKI Radantauksen 136 kaupunginosan asemakaavamuutos ja sitova tonttijako (Kortteli 154) Kuva 1: Kaavamuutoksen tarkastelualue Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Nurmeksen kaupunki Lieksan

Lisätiedot

Ranta-asemakaavan muutos koskee osaa Sulkavan kunnan Ruokoniemen kylän tilasta 2:49.

Ranta-asemakaavan muutos koskee osaa Sulkavan kunnan Ruokoniemen kylän tilasta 2:49. SULKAVAN KUNTA RANTA-SASTAVIN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS Kaavaselostus 26.11.2013 Ranta-asemakaavan muutos koskee osaa Sulkavan kunnan Ruokoniemen kylän tilasta 2:49. Ranta-asemakaavan muutoksella muodostuu

Lisätiedot

KESKUSTAN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELIT 89a JA 264

KESKUSTAN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELIT 89a JA 264 132-AK1305 NAKKILAN KUNTA KESKUSTAN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELIT 89a JA 264 KAAVASELOSTUS Ehdotus 16.1.2014 Nosto Consulting Oy Nosto Consulting Oy 1 (13) Sisällysluettelo 1. Perus- ja tunnistetiedot...

Lisätiedot

ETELÄINEN RANTATIE ASEMAKAAVAN MUUTOS SELOSTUS

ETELÄINEN RANTATIE ASEMAKAAVAN MUUTOS SELOSTUS ETELÄINEN RANTATIE ASEMAKAAVAN MUUTOS 8.12.2015 ETELÄINEN RANTATIE ASEMAKAAVAN MUUTOS SELOSTUS Salon kaupunki Tehdaskatu 1, 24100 SALO PL 77, 24101 SALO www.salo.fi sa lo@salo.fi Y-tunnus: 0139533-1 2

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA. Korttelin 6 asemakaavan muutoksen selostus

MARTTILAN KUNTA. Korttelin 6 asemakaavan muutoksen selostus MARTTILAN KUNTA Korttelin 6 asemakaavan muutoksen selostus 3.9.2009 1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT 1.1 TUNNISTETIEDOT Korttelin 6 asemakaavan muutos Marttilan kunta, Marttilan asemakaava-alue, kortteli 6 Selostus

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma NURMEKSEN KAUPUNKI Läntisen 111 kaupunginosan asemakaavamuutos ja sitova tonttijako (Jukolan Osuuskauppa) Kuva 1: Kaavamuutoksen tarkastelualue Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Nurmeksen kaupunki

Lisätiedot

Immeljärven pohjoispuolen asemakaava ja asemakaavamuutos

Immeljärven pohjoispuolen asemakaava ja asemakaavamuutos 1 KITTILÄN KUNTA, 2. kunnanosa, Sirkka Immeljärven pohjoispuolen asemakaava ja asemakaavamuutos Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 22.3.2017 Ilmakuva Maanmittauslaitos 2015 2 1. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

Järvipolku Asemakaavan muutos kaava nro 503

Järvipolku Asemakaavan muutos kaava nro 503 17.9.2018 Järvipolku Asemakaavan muutos kaava nro 503 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Arkkitehtitoimisto Kaarlo Rohola Oy Apiankatu 1 / 37600 Valkeakoski OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMAN (OAS)

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS MARTINJÄRVENTIEN TEOLLISUUSALUE LOHTAJA

ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS MARTINJÄRVENTIEN TEOLLISUUSALUE LOHTAJA ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS MARTINJÄRVENTIEN TEOLLISUUSALUE LOHTAJA KOKKOLAN KAUPUNKI KAAVOITUSPALVELUT 1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT 1.1 Tunnistetiedot Asemakaavan muutos koskee 340. kaupunginosan kortteleita

Lisätiedot

Osmajärven alueen ranta- asemakaava, osittainen kumoaminen

Osmajärven alueen ranta- asemakaava, osittainen kumoaminen S U U N N IT T EL U JA T EK N IIK K A LEPPÄVIRRAN KUNTA Osmajärven alueen ranta- asemakaava, osittainen kumoaminen Kaavaselostus, ehdotus FCG SUUNNITTELU JA TEKNIIKKA OY P20689 Kaavaselostus, ehdotus 1

Lisätiedot

KITTILÄN KUNTA TEKNINEN OSASTO

KITTILÄN KUNTA TEKNINEN OSASTO 1 KITTILÄN KUNTA, 1. kunnanosa, Kittilä Kirkonkylän asemakaavamuutos (Ylä-Kittilän niitty) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 8.12.2014 Ilmakuva Maanmittauslaitos 2013 2 1. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

Rovaniemen kaupunki Asemakaavan muutos 13. kaupunginosan virkistysalue, Puomilenkki. Ylikylä

Rovaniemen kaupunki Asemakaavan muutos 13. kaupunginosan virkistysalue, Puomilenkki. Ylikylä Rovaniemen kaupunki Asemakaavan muutos 13. kaupunginosan virkistysalue, Puomilenkki Ylikylä KAAVASELOSTUSLUONNOS KAAVOITUS 2017 1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT 1.1 Tunnistetiedot 2 Asemakaavan muutos Rovaniemen

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN MUUTOS 2. KAUPUNGINOSA (SÄRKIKANGAS) KORTTELI 2148 TONTTI 1. Kemijärven kaupunki, maankäyttö

ASEMAKAAVAN MUUTOS 2. KAUPUNGINOSA (SÄRKIKANGAS) KORTTELI 2148 TONTTI 1. Kemijärven kaupunki, maankäyttö ASEMAKAAVAN MUUTOS 2. KAUPUNGINOSA (SÄRKIKANGAS) KORTTELI 2148 TONTTI 1 Kemijärven kaupunki, maankäyttö 1 1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT 1.1 Tunnistetiedot Asemakaavan muutos 2.kaupunginosan (SÄRKIKANGAS),

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Nurmeksen kaupungin Pielisen - Kuokkastenjärven rantaosayleiskaavan osittainen muutos (Koivuranta) Kuva 1: Sijainti Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Nurmeksen kaupunki Lieksan ja Nurmeksen tekninen

Lisätiedot

MAANTIEALUEIDEN ASEMAKAAVAN MUUTOS (ak ) ASEMAKAAVASELOSTUS Suonenjoen kaupunki Maankäytön ja suunnittelun palvelualue

MAANTIEALUEIDEN ASEMAKAAVAN MUUTOS (ak ) ASEMAKAAVASELOSTUS Suonenjoen kaupunki Maankäytön ja suunnittelun palvelualue MAANTIEALUEIDEN ASEMAKAAVAN MUUTOS (ak 009037) Koskee Iisvedentien maantiealuetta (Suonenjoki-Vesanto maantie 545, kiinteistötunnus 778-895- 0-545) Lentokentän teollisuusalueen ja Iisveden teollisuusalueen

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma NURMEKSEN KAUPUNKI Läntisen 111 kaupunginosan asemakaavamuutos (Läntisen puurivikadut) Kuva 1: Kaavamuutoksen tarkastelualue Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Nurmeksen kaupunki Lieksan ja Nurmeksen

Lisätiedot

Levin asemakaava ja asemakaavamuutos (Ounasrannan sähköasema)

Levin asemakaava ja asemakaavamuutos (Ounasrannan sähköasema) KITTILÄN KUNTA 1 Puh 0400 356 500, Fax 016-642 259 7.12.2012 KITTILÄN KUNTA, 2. kunnanosa, Sirkka Levin asemakaava ja asemakaavamuutos (Ounasrannan sähköasema) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 7.12.2012

Lisätiedot

KITTILÄN KUNTA, 2. kunnanosa, Sirkka. Tilan Joensuu RN:o 20:25 asemakaavan muutos. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

KITTILÄN KUNTA, 2. kunnanosa, Sirkka. Tilan Joensuu RN:o 20:25 asemakaavan muutos. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma KITTILÄN KUNTA, 2. kunnanosa, Sirkka Tilan Joensuu RN:o 20:25 asemakaavan muutos Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 7.4.2015 Ilmakuva Maanmittauslaitos 2015 1. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

Tietola, kaava nro 460 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS)

Tietola, kaava nro 460 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) Tietola, kaava nro 460 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) Tässä asiakirjassa esitetään suunnittelualueen sijainti sekä aluetta koskevat lähtötiedot ja tavoitteet yleispiirteisesti. Lisäksi kerrotaan,

Lisätiedot

KESKUSTAN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELI 205

KESKUSTAN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELI 205 132-AK1302b NAKKILAN KUNTA KESKUSTAN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELI 205 KAAVASELOSTUS 28.8.2013 28.11.2013 Nosto Consulting Oy Nosto Consulting Oy 1 (13) Sisällysluettelo 1. Perus- ja tunnistetiedot... 3

Lisätiedot

Anttilankuja. Asemakaavan muutos kaava nro 504 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTI- SUUNNITELMA

Anttilankuja. Asemakaavan muutos kaava nro 504 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTI- SUUNNITELMA 22.1.2018 Anttilankuja Asemakaavan muutos kaava nro 504 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTI- SUUNNITELMA V a l k e a k o s k e n k a u p u n k i K a u p u n k i s u u n n i t t e l u S ä ä k s m ä e n t i e 2 3

Lisätiedot

PORNAINEN. Tikantie ASEMAKAAVAN MUUTOS. Päiväys

PORNAINEN. Tikantie ASEMAKAAVAN MUUTOS. Päiväys PORNAINEN Tikantie ASEMAKAAVAN MUUTOS Päiväys 10.5.2017 Vireille tulosta ilmoitettu: KH:n päätös 16.1.2017 Luonnos nähtävänä (MRA 30 ) 31.1-14.2.2017 Ehdotus nähtävänä (MRA 27 ) Hyväksytty kunnanvaltuustossa

Lisätiedot

LOVIISA LILJENDAL KORTTELI 10 ASEMAKAAVAN MUUTOS KAAVASELOSTUS

LOVIISA LILJENDAL KORTTELI 10 ASEMAKAAVAN MUUTOS KAAVASELOSTUS LOVIISA LILJENDAL KORTTELI 10 ASEMAKAAVAN MUUTOS KAAVASELOSTUS 24.1.2011 Vireille tulo: Teknisen lautakunnan päätös 4.1.2011 Luonnos nähtävänä (MRA 30 ) Ehdotus nähtävänä (MRA 27 )... Hyväksytty valtuustossa...

Lisätiedot

JOUTSAN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS

JOUTSAN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS JOUTSAN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS SIIKANIEMI SELOSTUS Ote rantayleiskaavakartasta SISÄLLYSLUETTELO 1. LÄHTÖKOHDAT 1.1 Selvitys suunnittelualueen oloista 1.2 Alueen yleiskuvaus 1.3 Luonnonympäristö 1.4

Lisätiedot

Rykmentinmäki 50. kaupunginosa, Lintuvaara Osa korttelia ja katualueet (Muodostuu osa korttelia ) Asemakaavan muutos

Rykmentinmäki 50. kaupunginosa, Lintuvaara Osa korttelia ja katualueet (Muodostuu osa korttelia ) Asemakaavan muutos 1 (8) Asianumero 6116/10.02.03/2011 Aluenumero 117201 Rykmentinmäki 50. kaupunginosa, Lintuvaara Osa korttelia 50253 ja katualueet (Muodostuu osa korttelia 50253.) Asemakaavan muutos Asemakaavan muutoksen

Lisätiedot

Asemakaavan muutos koskee Nokian kaupungin 10. kaupunginosan korttelin 28 osaa sekä erityisaluetta.

Asemakaavan muutos koskee Nokian kaupungin 10. kaupunginosan korttelin 28 osaa sekä erityisaluetta. 10-KAUPUNGINOSA ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS Asemakaavan muutos koskee Nokian kaupungin 10. kaupunginosan korttelin 28 osaa sekä erityisaluetta. Asemakaavan muutoksella muodostuu 10. kaupunginosan korttelin

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 12.1.2017 Asemakaavan muutos 3. kaupunginosa, kortteli 130 tontti 11, Koskikatu OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Ilmakuva suunnittelualueesta, suunnittelualue rajattu punaisella viivalla. Pictometry,

Lisätiedot

MERIKARVIAN KUNTA. MERIKARVIAN MALSKERIN RANTA- ASEMAKAAVAN MUUTOS MALSKERIN SAARI koskien tilaa Kivikari

MERIKARVIAN KUNTA. MERIKARVIAN MALSKERIN RANTA- ASEMAKAAVAN MUUTOS MALSKERIN SAARI koskien tilaa Kivikari MERIKARVIAN KUNTA MERIKARVIAN MALSKERIN RANTA- ASEMAKAAVAN MUUTOS MALSKERIN SAARI koskien tilaa Kivikari 484-414-2-122 Riispyyn kylässä KUNNAN KAAVATUNNUS 484RAKAM12016 4.12.2016 1. PERUS- JA TUNNISTETIEDOT

Lisätiedot

Rovaniemen kaupunki Asemakaavan muutos 5. kaupunginosa kortteli 517 tontti 13, Jokiväylä 33

Rovaniemen kaupunki Asemakaavan muutos 5. kaupunginosa kortteli 517 tontti 13, Jokiväylä 33 Rovaniemen kaupunki Asemakaavan muutos 5. kaupunginosa kortteli 517 tontti 13, Jokiväylä 33 Kuva 1. Ilmakuva suunnittelualueesta, suunnittelualue rajattu punaisella viivalla Pictometry, Blom Oy, 2014 KAAVASELOSTUS

Lisätiedot

Peuranpolku-KoulukadunKannitie risteysalue. Kuhmo. Kuhmon kaupunki

Peuranpolku-KoulukadunKannitie risteysalue. Kuhmo. Kuhmon kaupunki Peuranpolku-KoulukadunKannitie risteysalue Kuhmo Asemakaavan muutos ja laajennus Asemakaavaselostusluonnos, joka liittyy 10.10.2011 päivättyyn kaavakarttaan. Kaavaselostus täydentyy suunnittelun edetessä.

Lisätiedot

RAISION KAUPUNKI RAISIOKANJONIN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 4. KAUPUNGINOSA (MAHITTULA)

RAISION KAUPUNKI RAISIOKANJONIN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 4. KAUPUNGINOSA (MAHITTULA) RAISION KAUPUNKI RAISIOKANJONIN ASEMAKAAVAN MUUTOS 4. KAUPUNGINOSA (MAHITTULA) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) RAISION KAUPUNKI, TEKNINEN KESKUS, MAANK YTT PALVELUT 10.9.2013 Osallistumis-

Lisätiedot

YLÖJÄRVI, KIRKONSEUTU ASEMAKAAVAN MUUTOS Kuruntie ja korttelit 8 sekä 282 (välillä Soppeenmäki Viljakkalantie)

YLÖJÄRVI, KIRKONSEUTU ASEMAKAAVAN MUUTOS Kuruntie ja korttelit 8 sekä 282 (välillä Soppeenmäki Viljakkalantie) SELOSTUS YLÖJÄRVI, KIRKONSEUTU ASEMAKAAVAN MUUTOS Kuruntie ja korttelit 8 sekä 282 (välillä Soppeenmäki Viljakkalantie) 1. PERUS- JA TUNNISTETIEDOT 1.1 Tunnistetiedot Kaavaselostus koskee 10.6.2014 päivättyä

Lisätiedot