Koonono Matkat Oy Etelä-Afrikka Namibia Olle

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Koonono Matkat Oy Etelä-Afrikka Namibia Olle"

Transkriptio

1 - aa a aa a aa a aa a a a ja a aa

2 Koonono Matkat Oy Etelä-Afrikka Namibia Olle Tervetuloa monipuoliselle, mielenkiintoiselle, turvalliselle ja asiantuntevasti opastetulle valmismatkalle tai pyydä ryhmällesi (2-30 henkeä) räätälöityä matkaa. Lentoliput, autonvuokraukset ja majoitusvaraukset hoituvat kauttamme. 12 vuoden aikana olemme vieneet tai lähettäneet yli 2700 suomalaista Afrikkaan. Olemme asuneet pitkään Namibiassa ja Etelä-Afrikassa ja tunnemme eteläisen Afrikan maat kuin omat taskumme. Olemme rekisteröityneet matkanjärjestäjinä sekä Suomessa että Namibiassa. "Koonono" on wamboa ja tarkoittaa "loppuun saakka", "perille asti", "koko maailmaan", "maan ääriin". Tämä koskee sekä matkan päämäärää että valmistelujen ja toteutuksen perusteellisuutta. Suuren osan palveluista ostamme luonnollisesti paikallisilta yrityksiltä. Osa tuotosta käytetään avustuksina paikallisille koulutus- ja kehityshankkeille.

3 Omatoimimatkailijat, työ- ja liikematkailijat: etsimme sinulle parhaat lennot, edulliset ja turvalliset autonvuokraukset ja safarit, sekä sinulle ja kukkarollesi tai toimeksiantajallesi soveltuvat majoitukset laajasta valikoimasta. Matkallasi et ole yksin, me olemme aina tavoitettavissa. Räätälöimme matkan toivomustesi mukaan. Olemme tehneet matkoja ystäväporukoille, kalastajille, golffareille, seurakunnille, järjestöille, kuoroille ja oppilaitoksille. Porukan kerääjänä ja matkanjohtajana voit itse päästä matkaan lähes ilmaiseksi. Pakettina (lennot, majoitus ja kuljetus) ostettu matka on valmismatka, jonka vakuudeksi olemme asettaneet Kilpailu- ja kuluttajaviraston valmismatkalain mukaisen takuun. Osallistu turvalliselle ja hyvin opastetulle ryhmämatkalle. Monipuolinen ohjelma takaa upeita elämyksiä, elämän kohokohtia, luonnon läheisyyttä, uuden oppimista. Matkaan sisältyy aina myös eläinsafareja ja tutustumista paikallisen väestön elämään. Katso koti-sivuiltamme tarkempi ohjelma tai pyydä matkan esite majoitus- ym. tietoineen. Matkan hinta sisältää lähes kaiken: lentomatkan reittikoneella, laajan kiertomatkan, majoitukset, aamiaiset, päivälliset, juomaveden bussissa/ autossa ja aterioilla, luonnonpuisto- ja sisäänpääsymaksut, opastuksen ja suomalaisen matkanjohtajan (useimmiten Stefan tai Olle) palvelut sekä valmismatkatakuun. Olle Eriksson syntyi Namibiassa ja vietti siellä lapsuutensa ja nuoruutensa, ja palasi sinne 60-luvulla kirkkojen väliseen työhön. Eläkkeelle jäätyään ja Suomeen asetuttuaan Olle ryhtyi matkanjärjestäjäksi ja näin yhteys Afrikkaan säilyi. Stefan Onkoshi Eriksson vietti myös lapsuutensa ja nuoruutensa Namibiassa ja asuu nykyään Kapkaupungissa. Stefan opiskeli matkailua Porvoossa ja Hollannissa ja on suorittanut Etelä-Afrikan opastutkinnon ja toiminut oppaana Afrikassa vuodesta Vuosien kokemuksen myötä Stefanilla on taito lukea luontoa ja havaitsee eläimet helposti. Molemmilla on namibialainen bussikortti ja ammattiajolupa joka kelpaa kaikissa kohdemaissamme.

4 Kohdemaat matkoillamme Namibia Maa on suomalaisille tuttu ja läheinen, vaikka kaikki eivät ole siellä käyneetkään. Vierailija otetaan hyvin vastaan. Silmä lepää Namibian avaria maisemia katsellessa. Tasangot, vuoret, savannit ja aavikot levittäytyvät eteesi, sinisen ja useimmiten pilvettömän taivaan alla. Lännessä Namibin autiomaa ja idässä Kalaharin hietikot ovat harvaan asuttuja. Puolet väestöstä asuu pohjoisen Ambomaan, Kavangon ja Caprivin alueilla, missä sataa sen verran, että maanviljelykin on mahdollista. Monet kulttuurit, eriväriset ja erikieliset ihmiset elävät sovussa keskenään. Infrastruktuuri on kehittynyt, päätiet ovat hyvät, kaupoista saa kaikkea. Windhoekin kaduilla näet moderneja lasi- ja teräsrakenteisia taloja, sata vuotta vanhaa saksalaista arkkitehtuuria, liikemiehiä salkkuineen, opiskelijoita kännyköineen, hererorouvia mahtavine pukuineen ja päähineineen. Maaseudulla tapaat perinteisesti pukeutuvia himbapaimentolaisia ja kuokan varressa hikoilevia maanviljelijöitä. Kansallispuistot ja luonnonsuojelualueet kattavat suuren osan maata. Etoshan eläinpuisto on Afrikan tunnetuimpia, Sossusvlein dyynit maailman suurimmat. Aavikkonorsut ovat sopeutuneet elämään hyvin karuissa olosuhteissa.

5 Botswana Botswana tunnetaan lähinnä luontokohteena. Pääkaupunki Gaboronea lukuun ottamatta tässä harvaan asutussa maassa ei ole suurempia kaupunkeja. Maassa on paljon timantteja ja koska ne löytyivät vasta itsenäistymisen jälkeen, maa on suhteellisen vauras. Kalaharin erämaa on laaja punaisine hiekkoineen ja mustaharjaisine leijonineen. Laajoja suola-aavikoita löytyy ja sadeaikana niistä tulee isoja järviä. Okavangon suistoalue on vehreä alue muuten hyvin kuivassa maassa, täällä löytyy paljon eläimiä mm. norsuja ja puhveleita. Voit mennä retkelle moottoriveneellä tai perinteisellä mokoro-kanootilla. Zimbabwe Zimbabwen kuuluisin nähtävyys lienee jokaiselle tuttu; Victorian putoukset eli Mosi oa tunya. Nämä mahtavat putoukset ovat yli 100 metriä korkeat ja 1700 metriä leveät ja niitä voi ihailla myös helikopterilennolla. Rohkeimmat voivat hypätä benjihypyn yli 100 vuotta vanhalta sillalta! Muutakin tekemistä löytyy, mm. safareita, norsuratsastusta, leijonakävelyä tai jokiristeilyjä. Maassa on luonnonpuistoja, joista kuuluisin on Hwangen kansallispuisto. Zimbabwessa löytyy myös muuta nähtävää, mm. Great Zimbabwe, 1000 vuotta vanha rauniokaupunki, jossa asui parhaillaan ihmistä.

6 Etelä-Afrikka Lähes 4 kertaa Suomen kokoisesta Etelä- Afrikasta löytyy paljon nähtävää ja tekemistä. Luonto on monimuotoinen, jylhä ja kaunis. Krugerin kansallispuisto on Afrikan tunnetuimpia puistoja ja täällä voit nähdä kaikki Big-5 eläimet; sarvikuonoja, leijonia, leopardeja, norsuja ja puhveleita. Ja tietysti kirahveja, seeproja, antilooppeja, lintuja ja paljon muita eläimiä. Garden Route eli puutarhareitti on kuuluisa matkakohde etelärannikolla. Täältä löytyy upeita rantoja, vehreitä metsiä ja paljon tekemistä, mm. haisukellusta, benjihyppyä 216m korkealta sillalta, melomista, tippukiviluolia, strutsifarmeja ja myös safaripuistoja, joista kuuluisin on Addo Elephant Park Port Elizabethin lähellä. Johannesburgista löytyy mm. Apartheidmuseo ja Sowetossa voit käydä vierailemassa Nelson Mandelan entisessä kodissa! Kapkaupunki on turistien kestosuosikki. Tästä yli 350 vuotta vanhasta kaupungista löytyy jokaiselle jotakin! Pöytävuorelta on mahtavat näköalat joka suuntaan. Päiväretkellä näkee mm. Hyväntoivonniemen, Boulders Beachin pingviinirannan ja muita upeita rantoja ja viinitiloja. Kirstenboschin kasvitieteellinen puutarha on laaja ja mielenkiintoinen kohde. Robben Island on lauttamatkan päässä. Täällä näet mm. sellin jossa Nelson Mandela vietti 18 vuotta vankeudestaan. Swazimaa Swazimaa on pieni kuningaskunta Etelä- Afrikan ja Mosambikin välissä. Maan pinta-ala on vain neliökilometriä eli puolet Etelä-Suomen läänistä. Vihreä ja vuoristoinen maa on kaunis ja täältä löytyy maisemien lisäksi nähtävää ja koettavaa. Mantengan vesiputoukset ovat kauniit ja viereisessä kulttuurikylässä opit Swazimaan kultturista ja näet mahtavan tanssiesityksen. Toreilla voit ostaa kauniita käsitöitä ja käymme matkoillamme myös kynttilä- ja lasitehtaassa. Ihmiset ovat erittäin ystävällisiä ja vieraanvaraisia, joten jokainen tuntee itsensä tervetulleeksi.

7 Mosambik Tämä entinen Portugalin siirtomaa on kokemisen arvoinen. Intian valtameren vesi on lämmintä ja rannat upeita. Pääkaupunki Maputo on afrikkalaisempi kuin esim. Etelä- Afrikan kaupungit. Siirtomaa-ajan vanhat rakennukset ja uudet korkeat rakennukset luovat kontrastia. Päiväretkellä voi vierailla kauniilla Inhacan saarella, matkalla näet hyvällä onnella valaita, delfiinejä tai merikilpikonnia! Ravintoloissa voit maistaa meren herkkuja. Matkalla pohjoiseen Maputosta näet maaseutuelämää. Idyllinen Bilenen rantakaupunki on upea paikka, jossa nauttia ja rentoutua. Laguunin vesi on lämmintä ja täällä voit meloa, uida tai snorklata turvallisesti. Aamulla näet kun kalastajat selvittelevät verkkojaan ja naiset kantavat saaliin vadissa pään päällä torille. Toreilla voit myös ostaa kaikenlaisia tuoreita hedelmiä ja tien varsilla cashew-pähkinät roikkuvat pusseissa puun oksilla ja myyjä ilmestyy kuin tyhjästä, kun auto pysähtyy. Lesotho Tämäkin on pieni kuningaskunta, tosin isompi kuin Swazimaa ( km2). Maa sijaitsee kokonaisuudessaan Etelä- Afrikan sisällä. Pääkaupunki Maserun lähellä löytyy mm. dinosauruksen jalanjälkiä, vanhoja luola-asumuksia, kulttuurikylää ym. Maa on hyvin vuoristoinen. Paikalliset liikkuvat vieläkin hevosilla maaseudulla. Maasta löytyy myös laskettelukeskus yli 3000 metrin korkeudessa!

8 Kapkaupunki ja Garden Route , , ja Etelä-Afrikan luonto - vaikka tutustumme vain osaan tätä suurta maata - on mahtava, jylhä ja värikäs. Etelä-Afrikan ihmiset tunnetaan ystävällisyydestään ja vieraanvaraisuudestaan. Aloitamme matkan Kapkaupungista jossa käymme mm. Pöytävuorella, Hyväntoivonniemellä, Bouldersin pingviinirannalla, viinitiloilla ja Kirstenboschin kasvitieteellisessä puutarhassa. Kapkaupungista jatkamme itään kohti Garden Routea. Käymme mm. safarilla eläinpuistossa, tippukiviluolassa, strutsifarmilla, Wildernessissä melomassa tai patikoimassa. Matkan hinta 2750 Talvilomalla Kru erpui toon ja Kapkaupunkiin ja Tällä matkalla käymme Krugerin kansallispuistossa sekä Kapkaupungissa. Vietämme 3 päivää Krugerissä etsien Big-5 eläimiä. Kapkaupungissa käymme mm. Pöytävuorella, Robben Island-vankilasaarella, Hyväntoivon-niemellä, pingviinirannalla, viinitiloilla ja Kirstenboschissa. Matkan hinta on 2800 Krugerpuisto, Kapkaupunki & Garden Route Tällä matkalla voit pidentää ylläolevaa talvilomamatkaa muutamalla päivällä jolloin näet myös kuuluisan Garden Routen. Käymme mm. Afrikan eteläisimmässä kärjessä Kap Agulhasissa, strutsifarmilla, Cangon tippukiviluolassa sekä Bachelor Suomi ohjelmasta tutuksi tulleessa Georgen kaupungissa. Matkan hinta on 3400

9 n kierros Lähde kanssamme avaran ja ihmeellisen luonnon ja ystävällisten ihmisten maahan. Käymme Namibian molemmissa UNESCOn maailmanperintökohteissa: Namibin aavikon hiekkamerellä (Sossusvlei) ja Twyfelfonteinin kalliopiirroksilla, sekä Atlantin rannalla, Kaokon himbaväestön alueella, tarunhohtoisella Ambomaalla ja tietenkin Etoshan luonnonpuiston villieläinalueella Namibia, Botswana ja Victorianputoukset Tällä matkalla näet kolmen maan kauniita maisemia ja eläimiä. Matka alkaa Namibiasta ja reittimme kulkee Botswanan kautta Zimbabween ja Victorian putouksille. Tämä matka on ollut erittäin suosittu vuodesta toiseen. Matkan hinta on 3800, 1hh lisämaksu 400. Kalaharin erämaasafari Kalahariin tutustutaan parhaiten nelipyörävetoisilla maastoautoilla liikkuen ja telttaillen. Matkallamme liikumme vähintään kahdella ajoneuvolla, joiden katoilla on teltat neljälle hengelle. Välimatkat ovat melko pitkät ja paikoitellen hidaskulkuiset. Ateriat tehdään ja nautitaan avotaivaan alla nuotiolla tai kaasukeittimellä. Paikoitellen on mahdollisuus myös huonemajoitukseen ja ravintolassa aterioimiseen. Matkan hinta on Botswana ja Victorianputoukset Matkamme alkaa Botswanan pääkaupungista ja käymme Kalaharin autiomaassa, Okavango-suistolla, eläinpuistoissa, jokiristeilyllä Chobejoella ja matkan päätteeksi Victorianputouksilla Zimbabwen puolella. Matkan hinta on 3900.

10 Pohjois-Kapin kevään kukkaloistoa Kapkaupunki ja Krugerin kansallispuisto Matkalla tutustumme ensin Kapkaupunkiin lähiympäristöineen. Käymme mm. Pöytävuorella, Robben Islandin vankilasaarella, viinitiloilla, Hyväntoivonniemellä, Kirstenboschin puutarhassa ja Boulders Beachin pingviinirannalla. Matkan päätteeksi etsimme leijonia, sarvikuonoja, norsuja ja muita eläimiä kuuluisassa Krugerin kansallispuistossa. Matkan hinta on Kapkaupungin parhaat palat , ja Muuten karu ja kuiva Northern Cape, eli Pohjois-Kapin provinssi, muuttuu elokuussa kun maisemat täyttyy kaikenvärisistä kukista kun Etelä-Afrikassa alkaa kevät. Kierrämme Länsi-Kapin ja Pohjois- Kapin provinsseja ihailemassa kukkaloistoa. Tutustumme tietenkin myös Kapkaupunkiin. Matkan hinta on Tällä matkalla tutustumme Kapkaupunkiin ja lähiympäristöön. Käymme mm. Pöytävuorella, Hyväntoivonniemellä, Kirstenboschin puutarhassa sekä useilla viinitiloilla. Lisäretkillä mahdollisuus käydä mm. safarilla, haisukelluksella, valasristeilyllä tai helikopterilennolla. Matkan hinta on 2150

11 Neljän maan matka; Etelä-Afrikka, Mosambik, Swazimaa ja Lesotho Aloitamme matkan Lesothosta jossa näemme mm. dinosauruksen jalanjälkiä, harvinaisia kaljuiibiksiä, upeita vuorimaisemia sekä Lesothon kuuluisat ponit. Lesothosta jatkamme Swazimaahan jossa tutustumme maan kulttuuriin ja käymme mm. vesiputouksilla, kynttilätehtaalla sekä toreilla. Seuraavaksi menemme Mosambikiin Intian valtameren rannalle. Vesi on lämmintä ja näemme ehkä merikilpikonnia, delfiinejä ja valaita! Matkan päätteeksi vietämme muutaman päivän Krugerin kansallispuistossa josta jatkamme Johannesburgiin missä näemme mm. Nelson Mandelan entisen kodin. Matkan hinta on Bushfire festivaali Swazimaassa sekä Krugerin kansallispuisto Matkamme alkaa Krugerin kansallispuistosta jossa olemme safarilla muutaman päivän eläimiä bongaillen. Sieltä siirrymme Swazimaahan tutustumaan maan kulttuuriin ja nähtävyyksiin ja käymme myös Bushfire musiikkifestivaaleilla. Matkan hinta on 2800 Räätälöidyt matkat perheille ja pienryhmille Räätälöimme pienryhmille matkoja eteläiseen Afrikkaan esim. pariskunnille, perheille, kaveriporukoille ym. Järjestämme matkan toiveittenne ja aikataulujenne mukaan. Opastetut räätälöidyt matkat alkaen 900 /hlö + lennot esim. Kapkaupunki 9 päivää 900 /hlö, Krugerin puisto 1000 /hlö, Namibia 10 päivää 1200 /hlö sisältäen majoitukset, kuljetukset, oppaan, retket ym. Lennot alkaen n. 700 Ota yhteyttä niin räätälöimme teille toiveiden mukaisen matkan!

12 a a j a a j a a.. a a a a j a ja a. a a a a a a.. a a a a a. aa ja. a a ja a a a a a a a - a a

Taloustaito-lehden lukijoille räätälöity unelmien matka. Etelä-Afrikkaan 20. 29.11.2015

Taloustaito-lehden lukijoille räätälöity unelmien matka. Etelä-Afrikkaan 20. 29.11.2015 Taloustaito-lehden lukijoille räätälöity unelmien matka Etelä-Afrikkaan 20. 29.11.2015 Kaukainen maa Afrikan kärjessä, Atlantin ja Intian valtamerien välissä, on aina kiehtonut matkailijan mielikuvitusta.

Lisätiedot

MATKAOHJELMA 1.4.2009 1 (5)

MATKAOHJELMA 1.4.2009 1 (5) MATKAOHJELMA 1.4.2009 1 (5) Matka 14: Myanmar (11 pvä/ 10 yötä) 1 yö Yangon- 1 yö Bagan- 2 yötä Mandalay- 2 yötä Inle-järvi- 1 yö Yangon- 3 yötä Ngpali Hotellit: Summit Park View Hotel (Yangon), Thazin

Lisätiedot

KymiSun. Tervetuloa retkillemme luontoon, kulttuuriin, historiaan ja ihmiseen.

KymiSun. Tervetuloa retkillemme luontoon, kulttuuriin, historiaan ja ihmiseen. tarjoaa unohtumattomia elämyksiä veneretkillä yrityksille, ryhmille ja yhteisöille. Kymijoen historiaretkillä, Verlan kirkkailla vesillä ja Unescon Maailmanperintökohteessa, sekä Repoveden erämaiden siimeksessä.

Lisätiedot

Guyanas Ranskan Guyana, Guyana, Surinam

Guyanas Ranskan Guyana, Guyana, Surinam Guyanas Ranskan Guyana, Guyana, Surinam 15.11-29.11.2014 Tässä se vihdoin tulee! Matkaohjelma, jonka valmistuminen kesti kauemmin kuin talon rakentaminen. Guyanas on pioneerimatka Etelä-Amerikkaan, poluille,

Lisätiedot

Visbyn risteily Silja Europalla. Lähdöt 17.-19.7 ja 24.-26.7.2016

Visbyn risteily Silja Europalla. Lähdöt 17.-19.7 ja 24.-26.7.2016 Visbyn risteily Silja Europalla Lähdöt 17.-19.7 ja 24.-26.7.2016 Visby on kaupunki ja maineensa veroinen. Täällä kävijän hurmaavat sen matalat, ruusuihin peittyvät talot, sen korkeat tornit, varjoisat

Lisätiedot

Ryhmässä Fuengirolaan. v v Hotelli Fuengirola Park v Lennot Helsingistä ja Oulusta v Ilmoittaudu

Ryhmässä Fuengirolaan. v v Hotelli Fuengirola Park v Lennot Helsingistä ja Oulusta v Ilmoittaudu Ryhmässä Fuengirolaan v 14. -28.04.2018 v Hotelli Fuengirola Park v Lennot Helsingistä ja Oulusta v Ilmoittaudu 30.11.2017 mennessä Mirja ; 0407635528 mirja.hanninen@hyvame.fi Tuomas ; 0400242686 tuomas.samuel@gmail.com

Lisätiedot

Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA. 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm

Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA. 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm Retki nro 1. Reykjavík - pääkaupungin kiertoajelu Opastettu kierros Reykjavikissa. Retken pituus n. 2,5

Lisätiedot

BOTSWANA & ZIMBABWE 23.3. -4. 4.2016

BOTSWANA & ZIMBABWE 23.3. -4. 4.2016 BOTSWANA & ZIMBABWE 23.3. -4. 4.2016 Suomen Kuvausmatkat Oy BOTSWANA & VIKTORIAN PUTOUKSET Aika: Ke 23.3. - Ma 4.4.20 16 Kesto: 13 pv Hinta: 6.260 eur Ryhmäkoko: Max 12 henkilöä 1hh -lisämaksu: Oma penkkirivi

Lisätiedot

Hotelli Seashells Resort**** Qawra Coast Road, Qawra, SPB 1902, Malta

Hotelli Seashells Resort**** Qawra Coast Road, Qawra, SPB 1902, Malta Kevätretki Maltalle 23 27.4.2017 Matkalla nähdään pääsaaren lisäksi Gozon vihreämpää luontoa ja tutustutaan monipuolisesti historiaan ja nähtävyyksiin. Saaren etelä-osan retkellä nähdään mm. Zurrieq laakso

Lisätiedot

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE 24.-30.3.2019 Suomi-Portugali yhdistyksen jäsenmatka Vastuullinen matkanjärjestäjä: SUBLU TOUR PORTUGAL (www.sublutour.com/fi) - Nazaré, Portugali Ryhmän

Lisätiedot

Alkusarja 9 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Alkusarja 9 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Alkusarja 9 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 2 WWW.AIKAMATKAT.FI BUSSIMATKA KATOWICEEN 31.8. 8.9.2014 9 KULJETUS: LAUTTA + BUSSI HINTAAN SISÄLTYY LAUTTAMATKAT

Lisätiedot

Kulttuurimatka Krakovaan 4 päivää 3 yötä

Kulttuurimatka Krakovaan 4 päivää 3 yötä Kulttuurimatka Krakovaan 4 päivää 3 yötä Vietä pitkä viikonloppu kesäisessä Krakovassa Finnairin suorilla lennoilla Helsingistä! Krakovan värikäs historia ja eloisa nykypäivä, hyvin säilynyt UNESCO:n maailmanperintökohteisiin

Lisätiedot

OMA BUSSI MUKANA KOKO MATKAN AJAN!

OMA BUSSI MUKANA KOKO MATKAN AJAN! OMA BUSSI MUKANA KOKO MATKAN AJAN! Aloita vuosi viihteellä! Helsinki Tukholma-reitillä: 24.1. Maija Vilkkumaa 31.1. ABREU 4.2. Marita Taavitsainen 5.2. Tomi Markkola 7.2. Virve Rosti Vikingline.fi e 22

Lisätiedot

BOTSWANA & VIKTORIAN PUTOUKSET

BOTSWANA & VIKTORIAN PUTOUKSET BOTSWANA & VIKTORIAN PUTOUKSET 25.3. -6. 4.2020 Suomen Kuvausmatkat Oy BOTSWANA & VIKTORIAN PUTOUKSET 25.3.-6.4.2020 Aika: Ke 25.3. - Ma 6.4.2020 Kesto: 13 pv Hinta: 7.240 eur Ryhmäkoko: 11 asiaskta 1hh

Lisätiedot

Alkusarja 8 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Alkusarja 8 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Alkusarja 8 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 2 WWW.AIKAMATKAT.FI P1 ALKUSARJA, PITKÄ 1 8.9.2014 8 CHARTER LENNOT HKI, TRE JA KUOPIO HINTAAN SISÄLTYY

Lisätiedot

ETELÄ-AFRIKKAAN 13.1. 26.1.2014

ETELÄ-AFRIKKAAN 13.1. 26.1.2014 ETELÄ-AFRIKKAAN 13.1. 26.1.2014 Eteläinen Afrikka kaikessa luonnonkauneudessaan lumoaa kokeneenkin matkailijan. Vierailemme viehättävässä Pretorian puutarhakaupungissa sekä Afrikan eteläisimmässä kärjessä

Lisätiedot

Tieteen Ystävien Seura ry Keväisen Espanjan aarteita: kalliokuvia ja kulttuurikaupunkeja

Tieteen Ystävien Seura ry Keväisen Espanjan aarteita: kalliokuvia ja kulttuurikaupunkeja Tieteen Ystävien Seura ry Keväisen Espanjan aarteita: kalliokuvia ja kulttuurikaupunkeja 22. 28.5.2017 Keväisen Espanjan aarteita: kalliokuvia ja kulttuurikaupunkeja Ajankohta: 22. 28.5.2017 Norwegianin

Lisätiedot

IRLANNIN KIERTOMATKA 11. - 18.6. JA 19. - 26.8.2016

IRLANNIN KIERTOMATKA 11. - 18.6. JA 19. - 26.8.2016 IRLANNIN KIERTOMATKA 11. - 18.6. JA 19. - 26.8.2016 Limerick - Galway - Westport - Sligo - Vihreän saaren kierroksella matkataan kauniissa maisemissa, osin paljon kehuttua "Wild Atlantic Way" -reittiä

Lisätiedot

TAJ MAHAL PORUKKAKUVA

TAJ MAHAL PORUKKAKUVA 1 Kuva: Markus Keskitalo TAJ MAHAL PORUKKAKUVA Reissuporukka Taj Mahalilla 26.1.2010: Markus, Vinod, Ville, Harri, Seppo, Marja, Jouni ja Saana 2 Intian lyhyt oppimäärä Valtiomuoto: tasavalta Pääkaupunki:

Lisätiedot

ETELÄ-AFRIKAN HELMET

ETELÄ-AFRIKAN HELMET ETELÄ-AFRIKAN HELMET 20.-29.12.2018 Kapkaupunki, Garden Routen hurmaavat rantamaisemat ja safari Kapkaupunkia sanotaan yhdeksi maailman kauneimmista kaupungeista. Taustalla lepää mahtava Pöytävuori, ja

Lisätiedot

Liitteenä valikoituja sivuja teoksesta.

Liitteenä valikoituja sivuja teoksesta. Kirjoittaja on syntynyt ja ollut lähetystyössä (SLS) Namibiassa. Omien kokemustensa lisäksi hän paneutuu seudun kulttuuriin, luontoon ja historiaan. Matkareitti alkaa Etelä-Afrikasta, kulkee Namibian eri

Lisätiedot

Visbyn risteily Helsingistä

Visbyn risteily Helsingistä Visbyn risteily Helsingistä Reitti: Karstula-Äänekoski-Jyväskylä-Jämsä (menoon mahdollista saada liityntäkuljetukset myös Keuruulta ja Petäjävedeltä -> kysy lisää toimistoistamme!) Lähdöt: 3.7 ja 24.7

Lisätiedot

Tarjous 15 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Tarjous 15 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Tarjous 15 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 2 WWW.AIKAMATKAT.FI P9 ALKUSARJA, PITKÄ 1. 15.9.2014 15 VRK ALK 1450 LENNOT HKI-KTW, KRK-HEL HINTAAN SISÄLTYY

Lisätiedot

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE 21.-28.3.2020 Suomi-Portugali yhdistyksen jäsenmatka Vastuullinen matkanjärjestäjä: SUBLU TOUR PORTUGAL (www.sublutour.com/fi) - Nazaré, Portugali Ryhmän

Lisätiedot

Australiasta UuteenSeelantiin

Australiasta UuteenSeelantiin Jouluristeily Australiasta UuteenSeelantiin Tutustu kauniiseen Sydneyyn, nauti Bay of Islandin maisemista, näe upea Auckland ja vieraile maorien Rotoruassa. Doha 1 yö Sydney 2+1 yötä/10 yön risteily alkaa

Lisätiedot

Botswana. Ihastu Linyantin ja Okavangon upeaan luontoon, koe safariajoja veneellä, kanootilla ja autolla sekä hemmottele itseäsi loistoluokan leirissä

Botswana. Ihastu Linyantin ja Okavangon upeaan luontoon, koe safariajoja veneellä, kanootilla ja autolla sekä hemmottele itseäsi loistoluokan leirissä Botswana Ihastu Linyantin ja Okavangon upeaan luontoon, koe safariajoja veneellä, kanootilla ja autolla sekä hemmottele itseäsi loistoluokan leirissä 11 päivää 17.11.2019-28.11.2019 Täynnä 3.2.2020-14.2.2020

Lisätiedot

Alkusarja 4 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Alkusarja 4 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Alkusarja 4 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 8 WWW.AIKAMATKAT.FI P2 ALKUSARJA, LYHYT 5 8.9.2014 4 VRK ALK 790 SUORA LENTO HELSINGISTÄ HINTAAN SISÄLTYY

Lisätiedot

Luomuviinimatka Andien juurille Chileen & Argentiinaan 23.02. - 07.03.2016

Luomuviinimatka Andien juurille Chileen & Argentiinaan 23.02. - 07.03.2016 Luomuviinimatka Andien juurille Chileen & Argentiinaan 23.02. - 07.03.2016 Chile & Argentiina luomuviinimatka Chile ja Argentiina ovat upeita valtioita, jotka ovat täynnä toinen toistaan loistavampia nähtävyyksiä.

Lisätiedot

Euroopan valtioista ensimmäisiä. sopusoinnuksi. sykkivä sydänl Se on melkein yhtä. kaukana myrskyisestä Noidkapista kuin

Euroopan valtioista ensimmäisiä. sopusoinnuksi. sykkivä sydänl Se on melkein yhtä. kaukana myrskyisestä Noidkapista kuin on Euroopan sydän, voimakas, sykkivä sydänl Se on melkein yhtä kaukana myrskyisestä Noidkapista kuin Gibraltarin uhmailevista kallioista ja tarujen ympäröimästä Kreikasta. Se on, historialliselta näkökannalta

Lisätiedot

KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN

KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN 22. 25.04.2020 Kevään ryhmämatkamme suuntautuu Slovenian pääkaupunkiin, sympaattiseen Ljubljanaan. Lähde mukaan kokemaan uusi, upea ja raikas kaupunkikohde, sen historia

Lisätiedot

KALASTUS- JA/TAI METSÄSTYSMATKA PORT ELIZABETHIIN - YSTÄVYYDEN KAUPUNKIIN - ETELÄ-AFRIKKAAN 12.02.2013-25.02.2013

KALASTUS- JA/TAI METSÄSTYSMATKA PORT ELIZABETHIIN - YSTÄVYYDEN KAUPUNKIIN - ETELÄ-AFRIKKAAN 12.02.2013-25.02.2013 Bonus-Matkat KALASTUS- JA/TAI METSÄSTYSMATKA PORT ELIZABETHIIN - YSTÄVYYDEN KAUPUNKIIN - ETELÄ-AFRIKKAAN 12.02.2013-25.02.2013 Jälleen on tullut aika suunnistaa uusille vesille. Tällä kertaa olemme valinneet

Lisätiedot

RUSKAMATKA NELJÄN KANSAN MAISEMIIN , 3 PÄIVÄÄ

RUSKAMATKA NELJÄN KANSAN MAISEMIIN , 3 PÄIVÄÄ www.matkarasti.fi RUSKAMATKA NELJÄN KANSAN MAISEMIIN 13.-15.9.2019, 3 PÄIVÄÄ Ruskamatkamme suuntaa Varangin vuonolle; Pykeijaan ja Kirkkoniemeen. Perehdymme oppaan johdolla alueen historiaan ja nykypäivään,

Lisätiedot

Teemakysely: Kulttuuriviikko 2019

Teemakysely: Kulttuuriviikko 2019 Teemakysely: Kulttuuriviikko 2019 Vastaajien kokonaismäärä: 39 1. Vastaajan ikä alle 20 2 5,13% 20-30 1 2,56% 30-40 5 12,82% 40-50 10 25,64% 50-60 9 23,08% yli 60 12 30,77% 2. Vastaajan sukupuoli nainen

Lisätiedot

BOTSWANA & ZIMBABWE

BOTSWANA & ZIMBABWE BOTSWANA & ZIMBABWE 25.3. -5. 4.2017 Suomen Kuvausmatkat Oy BOTSWANA & VIKTORIAN PUTOUKSET Aika: La 25.3. - Ke 5.4.2017 Kesto: 12 pv Hinta: 6.260 eur Ryhmäkoko: Max 12 henkilöä 1hh -lisämaksu: Oma penkkirivi

Lisätiedot

Alkusarja 8 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Alkusarja 8 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Alkusarja 8 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 2 WWW.AIKAMATKAT.FI P1 ALKUSARJA, PITKÄ 31.8. 7.9.2014 8 VRK ALK 990 SUORAT CHARTER LENNOT HKI, TRE JA

Lisätiedot

Etelä-Afrikka - Safari, Soweto ja Kapkaupunki

Etelä-Afrikka - Safari, Soweto ja Kapkaupunki Etelä-Afrikka - Safari, Soweto ja Kapkaupunki Kulttuuri- ja luontokokemuksia Pilanesbergin kansallispuistossa, Nelson Mandelan kotimuseossa Sowetossa, afrikanpingviinien parissa ja Kapkaupungissa. 9 päivää

Lisätiedot

Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7

Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7 Sivu 1 / 7 Esittely Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv Huikeiden vastakohtien Islanti on kuumien lähteiden, jäätiköiden, tulivuorien ja mahtavien putousten maa. Islannista löytyy niin satojen vuosien historiaa

Lisätiedot

ETELÄ-AFRIKKA Atte Ahlqvist 2012

ETELÄ-AFRIKKA Atte Ahlqvist 2012 ETELÄ-AFRIKKA Atte Ahlqvist 2012 Kuva 1: Etelä-Afrikan tasavallan lippu Kuva 2: Etelä-Afrikan tasavallan vaakuna LUONNONOLOT: 1. SIJAINTI Etelä-Afrikan tasavalta eli Etelä-Afrikka sijaitsee Afrikan maanosassa

Lisätiedot

Nakhon Si Thammaratin provinssi upean luonnon ja kulttuurin paratiisi

Nakhon Si Thammaratin provinssi upean luonnon ja kulttuurin paratiisi Nakhon Si Thammaratin provinssi upean luonnon ja kulttuurin paratiisi Nakhon Si Thammaratin provinssi on valloittava vaihtoehto matkailijoille, jotka haluavat välttää liiankin suosittuja turistikohteita.

Lisätiedot

KALASTUSMATKA MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 7-23.4.2015

KALASTUSMATKA MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 7-23.4.2015 KALASTUSMATKA MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 7-23.4.2015 Yleisön, eli aikaisemmin Playa del Carmenissa mukana olleiden toiveesta järjestämme Playa del Carmeniin uuden kalastusmatkan. Matka soveltuu lomamatkaksi

Lisätiedot

... Alppien alta Adrialle

... Alppien alta Adrialle Itävallan, Unkarin, Italian ja Kroatian syleilyssä sijaitseva pieni Slovenia on mantereemme monipuolisimpia maita. Sen maalaukselliset maisemat ulottuvat Alpeilta Adrianmerelle tarjoten lukuisia maailmanluokan

Lisätiedot

Africa. Africa-peli 11 GAME 1 1. Pelilauta tekstikirjan s. 8 9 s. 8 9

Africa. Africa-peli 11 GAME 1 1. Pelilauta tekstikirjan s. 8 9 s. 8 9 1 1 1 s. 8 9 Pelatkaa Pelatkaa peliä peliä 3 4 3 4 hengen hengen ryhmissä. Tarvitsette nopan, nopan, pelinappulat, opettajan kopioimat Kiertäkää lautaa lautaa ja kerätkää ja kerätkää tehtäväkortteja. Numeroidussa

Lisätiedot

Lähde kanssamme ikimuistoiselle luomuviinimatkalle Chileen & Argentiinaan 19.02. - 05.03.2016

Lähde kanssamme ikimuistoiselle luomuviinimatkalle Chileen & Argentiinaan 19.02. - 05.03.2016 Lähde kanssamme ikimuistoiselle luomuviinimatkalle Chileen & Argentiinaan 19.02. - 05.03.2016 Chile & Argentiina luomuviinimatka Chile ja Argentiina ovat upeita valtioita, jotka ovat täynnä toinen toistaan

Lisätiedot

THAIMAA SPECIAL. Päivä 1. Päivä 2

THAIMAA SPECIAL. Päivä 1. Päivä 2 THAIMAA SPECIAL BANGKOK - KWAI-JOKI HUA HIN GOLF KIERROS 14 päivää / 13 yötä Upea yhdistelmämatka, jossa koet Thaimaan eri puolet ja pelaat Thaimaan upeimmilla kentillä. Voit hankkia edullisia golfvarusteita

Lisätiedot

AFRIKAN TÄHDET-KAPKAUPUNKI, BOTSWANA JA VICTORIAN PUTOUKSET JA

AFRIKAN TÄHDET-KAPKAUPUNKI, BOTSWANA JA VICTORIAN PUTOUKSET JA AFRIKAN TÄHDET-KAPKAUPUNKI, BOTSWANA JA VICTORIAN PUTOUKSET 9.18.3.2019 JA 7.-16.3.2020 Kapkaupunki on yksi maailman kauneimmista kaupungeista ja Hyväntoivonniemen maisemat salpaavat hengen. Tutustutaan

Lisätiedot

OULU JOULUNAJAN VIIKKO-OHJELMA

OULU JOULUNAJAN VIIKKO-OHJELMA Joulunajan viikko-ohjelma on voimassa 23.12.2011 8.1.2012 PERJANTAI 23.12. / 30.12. / 6.1. 12:00 MOOTTORIKELKKASAFARI ERÄMAAHAN Nauti ulkoilmaelämästä moottorikelkkasafarilla luonnon sydämeen. Reittimme

Lisätiedot

ERASMUS+ -tapaaminen Italian Bresciassa

ERASMUS+ -tapaaminen Italian Bresciassa ERASMUS+ -tapaaminen Italian Bresciassa 22.-29.4.2018 Su 22.4.2018 Matka lähti Kuopiosta, Rissalan lentoasemalta. Morotettiin porukat ja hypättiin myöhässä olevaan koneeseen. Eväät syötiin suomalaisella

Lisätiedot

OULU KESÄN VIIKKO-OHJELMA

OULU KESÄN VIIKKO-OHJELMA MAANANTAI 13:00-17:00 KANOOTTIRETKI OULUJOKISUISTOSSA (EI OPASTUSTA) Ohjelma alkaa Hietasaaren Vauhtipuistosta, josta saat tarvittavat varusteet, turvallisuusohjeet sekä reittiohjeistukset. Tämän jälkeen

Lisätiedot

Kalastusmatka Malesian Borneoon 8-27.10.2015

Kalastusmatka Malesian Borneoon 8-27.10.2015 Kalastusmatka Malesian Borneoon 8-27.10.2015 Unelmamatka Kaukoitään niille, jotka pitävät kalastuksesta ja yleensä luonnossa liikkumisesta! Kalastusmuotoina ovat vetouistelu ja pohjaonginta. Varaa ja maksa

Lisätiedot

Kolmården eläinpuisto/ Turusta Silja Line 3pv

Kolmården eläinpuisto/ Turusta Silja Line 3pv Kolmården eläinpuisto/ Turusta Silja Line 3pv Reitti: - Karstula-Äänekoski-Jyväskylä-Jämsä Lähtö: ma 17.7. Pohjoismaiden suosituin eläinpuisto Kolmården safaripuistoineen on jännittävä kesälomakohde koko

Lisätiedot

Tiedon ja ideoiden hakumatka Pariisin SIAL-messuille Vierailu maailman suurimmalla tuoretukkutorilla Rungismarketissa.

Tiedon ja ideoiden hakumatka Pariisin SIAL-messuille Vierailu maailman suurimmalla tuoretukkutorilla Rungismarketissa. Tiedon ja ideoiden hakumatka Pariisin SIAL-messuille 16.-20.10.2016 Vierailu maailman suurimmalla tuoretukkutorilla Rungismarketissa. osallistujat: Timo Väänänen, Porokylän Leipomo Oy Ari Kukkonen, Porokylän

Lisätiedot

1/2016. Suomi-Namibia-Seura. Best in Travel 2015. Tiivis tietopaketti elämysten kärkimaasta!

1/2016. Suomi-Namibia-Seura. Best in Travel 2015. Tiivis tietopaketti elämysten kärkimaasta! 1/2016 Suomi-Namibia-Seura Best in Travel 2015 Tiivis tietopaketti elämysten kärkimaasta! 1 ... puheenjohtajan palsta... by Seppo Kalliokoski Ystävyyseuramme on perustettu 1974. Perustamiskirjan allekirjoitti

Lisätiedot

Rovos Rail, Victorian putoukset ja

Rovos Rail, Victorian putoukset ja Rovos Rail, Victorian putoukset ja Kapkaupunki Koe Johannesburg, Pretoria, Soweto, Rovos Rail-junamatka, Zimbabwen suurin luonnonpuisto, Victorian putoukset ja Kapmaa luksusmatkallamme. 13 päivää 4.2.2019-17.2.2019

Lisätiedot

RIL-Seniorit, Slovenia Kroatia 4.5. 9.5.16

RIL-Seniorit, Slovenia Kroatia 4.5. 9.5.16 RIL-Seniorit, Slovenia Kroatia 4.5. 9.5.16 1. päivä 4.5.16 Saapuminen Sloveniaan ja Bledin retki Saapuminen Ljubljaanan lentokentälle. Suomea puhuva RIL-matkalaisille tuttu oppaamme Marketa Sindelova ja

Lisätiedot

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7 Sivu 1 / 7 Esittely Pariisi 3-4pv Romanttisuudestaan tunnettu Pariisi on ennen kaikkea kaupunkilomailijan kohde. Nähtävää ja koettavaa riittää jokaiselle ja kaupunki tarjoaa aina jotain uutta. Kohdetietoa

Lisätiedot

Villantuoksuinen elämysloma perinnemaisemien ja monimuotoisuuden hyväksi

Villantuoksuinen elämysloma perinnemaisemien ja monimuotoisuuden hyväksi Kuva: Mirja Nylander / Metsähallitus Villantuoksuinen elämysloma perinnemaisemien ja monimuotoisuuden hyväksi Lammaspaimenviikot suojelualueilla Metsähallitus Anneli Suikki 9.11.2017 Kuva: Vesa Simonen

Lisätiedot

Afrikan BIG 5 s

Afrikan BIG 5 s Afrikan BIG 5 s 03.11. 13.11.2017 Luomuviinimatkamme vie meidät Etelä-Afrikan kauneimpiin kulttuurimaisemiin Länsi-Kapissa. Näemme ja koemme Afrikan BIG 5 s kahteen kertaan: 1) Afrikan rypäleet: Cabernet

Lisätiedot

Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA. 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm

Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA. 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm Reki nro 1. Reykjavík Opastettu kierros Reykjavikissa Kerrotaan ja nähdään eri paikkoja kaupungissa Retken

Lisätiedot

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6 Sivu 1 / 6 Esittely Pariisi 3-4pv Romanttisuudestaan tunnettu Pariisi on ennen kaikkea kaupunkilomailijan kohde. Nähtävää ja koettavaa riittää jokaiselle ja kaupunki tarjoaa aina jotain uutta. Kohdetietoa

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan matkalle!

Tervetuloa mukaan matkalle! Kiehtova Etelä-Afrikka Matka-aika: Perjantai 11.3. maanantai 21.3.2016 Tervetuloa Etelä-Afrikkaan, maahan johon ei voi olla ihastumatta! Matkan aikana tutustumme kauniiseen hallintokaupunkiin Pretoriaan,

Lisätiedot

MatkaMajakan 30-vuotisjuhlamatka Saksaan Satumaiset Rein-Mosel ja Luxemburg-

MatkaMajakan 30-vuotisjuhlamatka Saksaan Satumaiset Rein-Mosel ja Luxemburg- MatkaMajakan 30-vuotisjuhlamatka Saksaan 11.-15.9.2019 -Satumaiset Rein-Mosel ja Luxemburg- Elämäniloinen ja Saksan Riviera kuvaavat parhaiten tätä osaa maasta, joka on Saksan viininviljelyn tärkeimpiä

Lisätiedot

KALASTUSMATKAT MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 1-17.4.2014 ja 7-23.4.2015

KALASTUSMATKAT MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 1-17.4.2014 ja 7-23.4.2015 KALASTUSMATKAT MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 1-17.4.2014 ja 7-23.4.2015 Yleisön, eli aikaisemmin Playa del Carmenissa mukana olleiden toiveesta järjestämme yllämainittuina ajankohtina kalastusmatkat.

Lisätiedot

ClubOne-alennus edellyttää 1 kortti / hytti. Samaa korttia ei voi hyödyntää useammassa hytissä.

ClubOne-alennus edellyttää 1 kortti / hytti. Samaa korttia ei voi hyödyntää useammassa hytissä. Ikaalisten Matkatoimisto Taru Malmström 03-4580203 taru.malmstrom@ikaalistenmatkatoimisto.fi Matti Ristimäki 040-5025917 matti.ristimaki@luukku.com Tässä tarjouksemme Visbyn risteilystä 7.-9.8.2016 Matkaohjelma

Lisätiedot

Ostosmatka Keskisen kyläkauppaan Tuuriin La 23.2.2013

Ostosmatka Keskisen kyläkauppaan Tuuriin La 23.2.2013 Ostosmatka Keskisen kyläkauppaan Tuuriin La 23.2.2013 Lähtöpaikat: Lapinlahti Siilinjärvi Kuopio Hinta: 32 / henkilö (edellyttää 30 lähtijää) Sitovat ilmoittautumiset 9.2 mennessä: Jaana Neuvonen p.044-5640

Lisätiedot

Pyhän Astelin ohjelmapalvelut

Pyhän Astelin ohjelmapalvelut n ohjelmapalvelut 2015-2016 Moottorikelkka Safarit: Iltasafari moottorikelkalla (klo 20.00 22.00 / ma, ti, ke, la) Iltasafari on ohjattu moottorikelkkasafari illan hämärässä läpi lumisen maiseman. Jos

Lisätiedot

Afrikan BIG 5 s

Afrikan BIG 5 s Afrikan BIG 5 s 01.02. 11.02.2019 Luomuviinimatkamme vie meidät Etelä-Afrikan kauneimpiin kulttuurimaisemiin Länsi-Kapissa. Näemme ja koemme Afrikan BIG 5 s kahteen kertaan: 1) Afrikan rypäleet: Cabernet

Lisätiedot

HyväMe - ryhmämatka Ecuadoriin

HyväMe - ryhmämatka Ecuadoriin HyväMe - ryhmämatka Ecuadoriin 17. 26.9.2018 Syyskuun puolenvälin jälkeen 2018 toteutamme yhteistyössä Muinaisen Egyptin Matkat - matkatoimiston kanssa viikon ryhmämatkan Ecuadoriin Matkan hinta on 2095,00

Lisätiedot

KIVISTÖN VISIOPAJA. Aurinkokiven koulu tulokset

KIVISTÖN VISIOPAJA. Aurinkokiven koulu tulokset KIVISTÖN VISIOPAJA Aurinkokiven koulu 30.5.2017 tulokset Kivistön visio ja kaavarunko 021600 I Kivistön asemakaavayksikkö I Vantaan kaupunkisuunnittelu ESITTELYKIERROS KERRO NIMESI JA MIKÄ ON KIVOINTA

Lisätiedot

Eritrea kirjaston kulmasta

Eritrea kirjaston kulmasta Eritrea kirjaston kulmasta Posted on 9.12.2014 by helehilt 1 Suomen ulkoministeriö suuntaa kohdennetun hankehaun Suomen ja Eritrean välisille korkeakoulujen kehittämishankkeille. Koska Suomen ja Eritrean

Lisätiedot

ETELÄISTÄ AFRIKKAA AUTON LAVALLA

ETELÄISTÄ AFRIKKAA AUTON LAVALLA ETELÄISTÄ AFRIKKAA AUTON LAVALLA Eteläisen Afrikan luonto vetää kameraa puoleensa yhä uudelleen. Kolmannella kerralla aikaa varattiin kolme viikkoa kuuden maan näkemiseen, kokemiseen ja kuvaamiseen. Matka

Lisätiedot

VARAA MATKASI NOPEASTI!

VARAA MATKASI NOPEASTI! EXTREME PELIMATKA Paketin sisältö ETELÄ-AFRIKKA, LIMPOPO 21.1. 31.1.2017 VETÄJÄNÄ TOIMII PGA tournament professional TEEMU PUTKONEN LENNOT 21.1.2017 Helsinki Johannesburg (via Ams) 7:05 22:05 (KL 1164/KL

Lisätiedot

OULU KESÄN VIIKKO-OHJELMA

OULU KESÄN VIIKKO-OHJELMA MAANANTAI 9:00-12:00 KESÄAAMUN MAASTOPYÖRÄILYRETKI Nauti raikkaasta kesäaamun tuulesta sekä Oulun kaupungin kauniista luonnosta korkealuokkaisen maastopyörän ohjaksissa. Retki lähtee kauppatorilta ja jatkuu

Lisätiedot

Kalastuspäiviä on neljä, aamu yhdeksästä iltapäivään kello viiteen. Majoituksemme hotelli Bahari Beach issa sisältää all inclusivepalvelun.

Kalastuspäiviä on neljä, aamu yhdeksästä iltapäivään kello viiteen. Majoituksemme hotelli Bahari Beach issa sisältää all inclusivepalvelun. Mombasan alue on tunnettu Marliinien, purjekalojen ja Doradojen urheilukalastuspaikka. Kalat alkavat siirtyä joulukuun puolessa välissä pohjoisesta etelään merivirtojen mukaan. Mombasan edustalla on hyviä

Lisätiedot

Ulkoilua Kuolimon äärellä!

Ulkoilua Kuolimon äärellä! Ulkoilua Kuolimon äärellä! Kuolimon ympäristö tarjoaa loistavat mahdollisuudet ulkoiluun ja luonnosta nauttimiseen. Rantametsissä on kilometreittäin merkittyjä retkipolkuja ja monin paikoin myös laavuja

Lisätiedot

Mökkien vuokraus Suomessa. SunrayTravels

Mökkien vuokraus Suomessa. SunrayTravels järjestää vapaa-ajan toimintaa Suomessa ja tarjoaa erilaisia matkailupalveluja, kuten mökkivuokraus, kalastus, kuljetuspalvelut, venevuokraus ja erilaiset retket. Sivusto sunraytravels.fi on mökkien, kalastusoppaiden,

Lisätiedot

Tehdasvierailu Adrian tehtaalle Slovenia Novo Mestoon

Tehdasvierailu Adrian tehtaalle Slovenia Novo Mestoon Tehdasvierailu Adrian tehtaalle Slovenia Novo Mestoon 22.10.2018. Hotelli / lentomatkalaisten matkakertomus 20.- 27.10.2018. Adria Clubin jo historian kolmas tehdasvierailu Oivan vetämänä alkoi lauantaina

Lisätiedot

McDonald s Cup 2014. 17-19.10.2014, Västerås

McDonald s Cup 2014. 17-19.10.2014, Västerås McDonald s Cup 2014 17-19.10.2014, Västerås Matka-aika 16-20.10.2014, To-Ma (Turnauspäivät Pe-Su) McDonald s Cup 2014 - Järjestävä seura: BK-30 Västerås - Min 4 ottelua per joukkue - 99-01 11 vs 11 (2

Lisätiedot

Missä todellinen Afrikka alkaa

Missä todellinen Afrikka alkaa Korkealaatuista metsästystä ja safarikohteita jo vuodesta 1988 Missä todellinen Afrikka alkaa KWALATA WILDERNESS Kwalata Wilderness on toiminut metsästys- ja elämyssafarien järjestäjänä jo yli 24 vuoden

Lisätiedot

Kasvin soluhengityksessä vapautuu vesihöyryä. Vettä suodattuu maakerrosten läpi pohjavedeksi. Siirry asemalle: Ilmakehä

Kasvin soluhengityksessä vapautuu vesihöyryä. Vettä suodattuu maakerrosten läpi pohjavedeksi. Siirry asemalle: Ilmakehä Vettä suodattuu maakerrosten läpi pohjavedeksi. Pysy asemalla: Pohjois-Eurooppa Kasvin soluhengityksessä vapautuu vesihöyryä. Sadevettä valuu pintavaluntana vesistöön. Pysy asemalla: Pohjois-Eurooppa Joki

Lisätiedot

Tarjous 5 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Tarjous 5 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Tarjous 5 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 2 WWW.AIKAMATKAT.FI P9 ALKUSARJA, LYHYT 1 5.9.2014 5 VRK ALK 650 SUORA LENTO HELSINKI HINTAAN SISÄLTYY SUORA

Lisätiedot

Luomuviinimatka Andien juurille

Luomuviinimatka Andien juurille Luomuviinimatka Andien juurille 24.02. - 08.03.2017 Chile & Argentiina luomuviinimatka Chile ja Argentiina ovat upeita valtioita, jotka ovat täynnä toinen toistaan loistavampia nähtävyyksiä. Matkamme alkaa

Lisätiedot

Swazimaa ja Mosambik

Swazimaa ja Mosambik Etelä-Afrikka, Swazimaa ja Mosambik Pretorian nähtävyydet, Johannesburg, Krugerin kansallispuisto, salaperäinen Swazimaa ja valkoisten hiekkarantojen Mosambik ihastuttavat erilaisuudellaan. Johannesburg

Lisätiedot

Saapuminen Allbaniaan Tiranan lentokentälle kello 19.45, jossa suomea puhuva opas ja bussi vastassa.

Saapuminen Allbaniaan Tiranan lentokentälle kello 19.45, jossa suomea puhuva opas ja bussi vastassa. BALKANIN KIERROS 3-10.10.2015 : Albania, Makedonia, Kosovo Kuvassa Tirana 1. matkapäivä 3.10.2015 Helsinki - Tirana Saapuminen Allbaniaan Tiranan lentokentälle kello 19.45, jossa suomea puhuva opas ja

Lisätiedot

Ikimuistoinen leirikoulumatka Hangossa! Varmasti viihtyy.

Ikimuistoinen leirikoulumatka Hangossa! Varmasti viihtyy. Ikimuistoinen leirikoulumatka Hangossa! Varmasti viihtyy. Ikimuistoinen leirikoulumatka Hangossa! 1 Majoittuminen Hangosta löytyy monta majoituskohdetta, jotka sopivat leirikoulu ryhmälle. Valitsetko motellin

Lisätiedot

KONKAKUMPU. Tarjolla hyvä elämä Fiskarsista

KONKAKUMPU. Tarjolla hyvä elämä Fiskarsista KONKAKUMPU Tarjolla hyvä elämä Fiskarsista KONKAKUMPU Tarjolla hyvä elämä Fiskarsissa! Kuvittele että voisit saada parhaat palat sekä maaseudusta että kaupungista. Luonto ja historia olisivat lähellä,

Lisätiedot

Matkaohjelma. A- Beach Links Kohti rantalomaa. Yrjö Tervakangas

Matkaohjelma. A- Beach Links Kohti rantalomaa. Yrjö Tervakangas Matkaohjelma A- Beach Links Kohti rantalomaa Yrjö Tervakangas 2 1. Päivä: Saapuminen Siem Reapiin valitsemastanne kohteesta. Kuljetus hotellille ja sisäänkirjautuminen. Päivällinen paikallisessa ravintolassa.

Lisätiedot

KARTTAVARASTO: SISÄLLYSLUETTELO

KARTTAVARASTO: SISÄLLYSLUETTELO MAAILMA: YLEISKARTTA YLEISKARTTA 1 Maanosien nimet LUONTO JA YMPÄRISTÖ Mannerlaattojen liikkeet virrat Luonnon- ja rakennelmaennätykset Saastuneimmat kaupungit Luonnonuhat Aavikoitumisuhat Köppenin ilmastoalueet

Lisätiedot

Viron pääkaupunki Tallinna sijaitsee Pohjois-Euroopassa Itämeren rannalla. Tallinnassa on asukkaita

Viron pääkaupunki Tallinna sijaitsee Pohjois-Euroopassa Itämeren rannalla. Tallinnassa on asukkaita Sivu 1 / 7 Esittely Hotellimatka Tallinna / Viking Line Tallinnan hotellimatkallamme ehdit tutustua nähtävyyksiin, shoppailla, nauttia kulttuurista ja hemmotella itseäsi. Lukuisat kansainväliset ravintolat

Lisätiedot

Ravintolasuositukset. (Sijainti merkitty karttaliitteeseen) Von Krahli Aed Tarjolla virolaista lähiruokaa, myös kasvisannoksia, edulliset hinnat

Ravintolasuositukset. (Sijainti merkitty karttaliitteeseen) Von Krahli Aed Tarjolla virolaista lähiruokaa, myös kasvisannoksia, edulliset hinnat Kuljetus Oy Håkan Eriksson Ab (+358400596227) M/S Superstar (TALLINK GRUPP) (EST +3726409800) (FIN +358918041) Majoitus Tallinn Spa & Conference Hotel (SADAMA 11A, TALLINN 10111 VIRO) (EST +3726301000)

Lisätiedot

Hyväntoivonniemi, Pöytävuori, lukuisat viiniviljelmät, Knysnan laguunikaupunki ja Kariegan suurnisäkkäät ihastuttavat Kapmaassa ja maisemareitillä.

Hyväntoivonniemi, Pöytävuori, lukuisat viiniviljelmät, Knysnan laguunikaupunki ja Kariegan suurnisäkkäät ihastuttavat Kapmaassa ja maisemareitillä. Eteläinen EteläAfrikka Hyväntoivonniemi, Pöytävuori, lukuisat viiniviljelmät, Knysnan laguunikaupunki ja Kariegan suurnisäkkäät ihastuttavat Kapmaassa ja maisemareitillä. 11 päivää 27.12.2018-7.1.2019

Lisätiedot

Dialogi 1 Luonto ja ympäristö

Dialogi 1 Luonto ja ympäristö Lämmittely Kuinka paljon Suomen pinta-alasta on metsää? Mikä suo on? Miksi ihmiset liikkuvat syksyllä paljon metsässä? Mikä on villieläimen ja kesyn eläimen ero? Millainen eläin karhu / susi on? Mitkä

Lisätiedot

Yleistä - Maksatko päiväretkestä kympin? Kanarialla kilpailu kiristyy

Yleistä - Maksatko päiväretkestä kympin? Kanarialla kilpailu kiristyy Suomalaiset matkustavat omalla bussilla. Opas Marja-Leena Honkanen yrittää löytää istumapaikat myös niille, jotka eivät ole ilmoittautuneet ennakkoon. Yleistä - Maksatko päiväretkestä kympin? Kanarialla

Lisätiedot

LÄHDE SUOL RY:N OPINTOMATKALLE EKSOOTTISEEN ETELÄ-AFRIKKAAN 8.- 20.6. 2016.

LÄHDE SUOL RY:N OPINTOMATKALLE EKSOOTTISEEN ETELÄ-AFRIKKAAN 8.- 20.6. 2016. LÄHDE SUOL RY:N OPINTOMATKALLE EKSOOTTISEEN ETELÄ-AFRIKKAAN 8.- 20.6. 2016. Atlantin ja Intian valtamerien välissä sijaitseva Etelä-Afrikka on elämys vailla vertaa. Maalla on ollut vaikea menneisyys. Buurisodat

Lisätiedot

Seikkailuretki Lyngenin kajakkivaellus

Seikkailuretki Lyngenin kajakkivaellus Seikkailuretki Lyngenin kajakkivaellus Lyngen, NORJA 26.7.2014 3.8.2014 Kajakkivaellus Norjan Lyngenissä on opastettu merimelontaretki Lyngenin saaren ympäri elämyspedagogisella otteella. Kuuden päivän

Lisätiedot

Palvelustamme löytyy ratkaisuja yrityksille, ryhmille, perheille ja yksityishenkilöille.

Palvelustamme löytyy ratkaisuja yrityksille, ryhmille, perheille ja yksityishenkilöille. Repovesikeskus Repovesikeskus on Kouvolan seudun varauskeskus, josta saa kokonaispalvelun yhdellä kontaktilla, puhelin, sähköposti tai Online. Palveluun kuuluu majoitus-, kokous- ja virkistyspäivätapahtumat,

Lisätiedot

Tansanian Safari Luontoa ja kulttuuria

Tansanian Safari Luontoa ja kulttuuria Tansanian Safari Luontoa ja kulttuuria 2.-14.11.2011 13 päivää / 11 yötä perillä ARUSHA NATRONJÄRVI SERENGETIN KANSALLISPUISTO NGORONGORON SUOJELUALUE EYASIJÄRVI MANYARAN KANSALLISPUISTO TARANGIREN KANSALLISPUISTO

Lisätiedot

Turkin pitkät lomat talvella 2015-2016

Turkin pitkät lomat talvella 2015-2016 Turkin pitkät lomat talvella 2015-2016 Turkin etelärannikon leuto talvi sopii hyvin talvehtimiseen! Kaikki pitkät lomat räätälöidään aina yksilöllisesti matkustajan toiveiden mukaan. Matkan keston, matka-ajankohdan,

Lisätiedot

Farsta Cup. tukholma, ruotsi. TURNAUS Turnauksen taso AA 8 joukkueen turnaus (max 3 Suomesta) Jokainen joukkue pelaa min. 5 ottelua 2 x 15min

Farsta Cup. tukholma, ruotsi. TURNAUS Turnauksen taso AA 8 joukkueen turnaus (max 3 Suomesta) Jokainen joukkue pelaa min. 5 ottelua 2 x 15min Farsta Cup TURNAUS Turnauksen taso AA 8 joukkueen turnaus (max 3 Suomesta) Jokainen joukkue pelaa min. 5 ottelua 2 x 15min ESIMERKKIOHJELMA Perjantai / 17.3 Bussi Helsinkiin 17:30 Viking Line Tukholmaan

Lisätiedot

MÖKILLE SAMMALNIEMEEN

MÖKILLE SAMMALNIEMEEN MÖKILLE SAMMALNIEMEEN Lähde kaupungin kiireestä Sammalniemen luontoon viettämään unohtumaton loma! Raision Seudun Lasten Tuen mökki on avoinna ympärivuoden, mökki sijaitsee Juupajoella Sammalniemen leirikeskuksen

Lisätiedot

Venäläisten matkailu Kaakkois- Suomessa

Venäläisten matkailu Kaakkois- Suomessa Venäläisten matkailu Kaakkois- Suomessa Tutkimus- ja Analysointikeskus TAK Oy 2 Venäläisten Suomen-matkailun kehitys VENÄLÄISTEN MATKAT SUOMEEN 1992-2017 6,0 5,0 4,0 Helsinki (lentokenttä ja satama) rekkakuskit

Lisätiedot