Taloustaito-lehden lukijoille räätälöity unelmien matka. Etelä-Afrikkaan

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Taloustaito-lehden lukijoille räätälöity unelmien matka. Etelä-Afrikkaan 20. 29.11.2015"

Transkriptio

1 Taloustaito-lehden lukijoille räätälöity unelmien matka Etelä-Afrikkaan Kaukainen maa Afrikan kärjessä, Atlantin ja Intian valtamerien välissä, on aina kiehtonut matkailijan mielikuvitusta. Buurisodat koettelivat maata 1800-luvulla mutta varsinkin 1950-luvulla kehitetty apartheid-järjestelmä nosti Etelä-Afrikan koko maailman tietoisuuteen. Dramaattisen historian jälkeen Etelä-Afrikka katsoo nyt positiivisesti tulevaisuuteen. Suurmiehet Desmond Tutu ja vuonna 2013 menehtynyt Nelson Mandela ovat herätelleet kansakuntien omaatuntoa. Tällä upealla matkalla tutustumme Kapkaupunkiin, Hyväntoivonniemeen ja käymme safarilla. Matkaohjelma perjantai Kokoontuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalla klo ja lento Istanbulin kautta lauantai Saapuminen Kapkaupunkiin (huom. ei aikaeroa Suomeen) ja kuljetus hotellille V&A Waterfrontin tuntumassa. Sisäänkirjautumisen jälkeen käymme yhdessä läpi tulevien päivien ohjelman. Sen jälkeen on vapaata aikaa levätä lennon rasituksista tai käydä tutustumassa V&A Waterfrontin

2 alueeseen. Aikoinaan laivat saapuivat täysine lasteineen tähän kaupungin sisäsatamaan, josta on sittemmin tullut viehättävä ajanviettopaikka monine myymälöineen, ravintoloineen ja museoineen. Klo lähdemme tervetuloillalliselle Waterfrontin alueelle sunnuntai Tänään tutustumme tarkemmin Kapkaupunkiin. Lähdemme bussilla kohti Pöytävuorta (yli 1000 m), jossa köysirataajelu sään niin salliessa. Vuorelta avautuvat henkeäsalpaavan kauniit maisemat yli Kapkaupungin ja aurinkoisena pilvettömänä päivänä kauas etelään Hyväntoivonniemelle asti. Kaupunkikierroksen aikana tutustumme Kapkaupungin nähtävyyksiin sekä sen monipuoliseen historiaan. Näemme esimerkiksi Parlamenttitalon, Company s Gardens -puiston, Greenmarket Square - markkinat, Orjamuseon sekä paljon muita tunnettuja nähtävyyksiä. Hollantilaiset perustivat ensimmäisen siirtokunnan suojaisaan Table Bayn lahteen vuonna Tarkoitus oli että Intian kauppareiteillä purjehtivat laivat saivat tärkeän ruoka- ja vesivarastojen täydennyspaikan pitkillä matkoillaan. Näin sai alkunsa yksi maailman kauneimmista kaupungeista. Iltapäivällä saavumme takaisin hotellille ja loppupäivä on vapaata maanantai Aamulla lähdemme kokopäiväretkelle kohti karua Hyväntoivonniemeä, jonne vie yksi Etelä- Afrikan kauneimmista reiteistä. Hyväntoivonniemi on 70 km pituinen mantereen jatke kohti Etelämannerta. Sen pensasmainen kasvillisuus fynbos on vaatimattoman näköistä, mutta koostuu sadoista tuoksuvista kasvilajeista. Matkalla pysähdymme Houbt Bayn satamaalueella, missä on aikaa kiertää kojuja ja tehdä ostoksia. Täällä tehdään myös veneretki Duiker Islandin hyljesaarelle. Matka jatkuu pitkin upeaa Chapman Peak -reittiä kohti Hyväntoivonniemen kärkeä, jossa maisemien ihailun ohessa yhteinen lounas. Hyväntoivon niemen löysi ensimmäisenä eurooppalaisena Bartholomew Diaz etsiessään maustereittiä itään. Kovien myrskyjen takia hän ei jatkanut eteenpäin mutta tieto mahdollisuudesta päästä itään sai Vasco Da Gaman yhdeksän vuotta myöhemmin yrittämään ja hän kiersi niemen ja jatkoi koko matkan itään ja näin maustereitti sai alkunsa. Tästä eteenpäin eurooppalaiset laivat kiersivät säännöllisesti Hyväntoivonniemen ja täydensivät laivansa Kapkaupungissa. Hyväntoivonniemellä halukkaat voivat nousta vuoren huipulle hammasratasjunalla tai kävellen. Ylhäältä näkee kuinka kaksi valtamerta törmäävät toisiinsa ja Etelämanner siintää kaukaisuudessa. Iltapäivällä jatkamme matkaa Simon s Townin satamakaupunkiin, joka on Etelä-Afrikan laivaston pääpaikka. Kaupungissa on edelleen nähtävissä brittivallan aikaista arkkitehtuuria. Ihan Simon s Townin vierestä löytyy Boulder Beach, jossa pääsemme tutustumaan suloisiin Afrikan pingviineihin. Vuonna 1980 rannalle saapui kaksi pingviiniä ja päättivät jäädä siihen paikkaan, tänä päivänä alueella on lähes 3000 pingviiniä. Paluu Kapkaupunkiin illaksi.

3 tiistai Vapaapäivä TAI lisämaksullinen retki viinialueille. Etelä-Afrikka on myös erinomainen viinimaa. Franschhoekin ja Stellenboschin viinialueet ovat tunnettuja maailmanlaajuisesti. Lisämaksullinen opastettu kokopäiväretki tutustuttaa vieraat mukavasti etelä-afrikkalaisiin viineihin. Retken hinta: 50 /hlö, sisältää vierailun muutamalla viinitilalla sekä lounaan. Retki toteutetaan, kun ryhmässä on vähintään 20 matkustajaa. Ilmoittautumiset matkan varauksen yhteydessä. Vuonna 1659 Jan van Riebeck valmisti ensimmäisenä viiniä Etelä-Afrikassa. Muutama vuosikymmen myöhemmin kuvernööri Simon van der Stel perusti viljelyalueen nykyisille viinialueille Stellenbosch, Francshhoek ja Paarl. Hän kuitenkin havaitsi, että Kapin ihmisiltä puuttui viinivalmistuksen jalot taidot ja viinit olivat huonolaatuisia. Ratkaisuksi ongelmaan hän antoi ranskalaisille hugenoteille mahdollisuuden asettautua Franschhoekin alueelle. He toivat mukanaan taidon valmistaa laadukasta viiniä ja siitä kaikki sai alkunsa. Päivän aikana maistelemme ja tutustumme Etelä-Afrikan laadukkaisiin viineihin ja ihailemme viinialueen kauniita maisemia keskiviikko Vapaapäivä Kapkaupungissa TAI lisämaksullinen opastettu retki Township-kylään. Township tarkoittaa köyhää kaupunkimaista asuinaluetta, jossa musta väestö perinteisesti asuu. Tämä retki hehkuu historiaa ja antaa näkökulman siitä, miten suuri osa Etelä-Afrikan väestöstä asuu ja elää. Mukaan voi varata esim. kyniä ja vihkoja lapsille jaettavaksi. Retken hinta: 30 /hlö, retki toteutetaan, kun ryhmässä on 20 matkustajaa. Ilmoittautumiset matkan varauksen yhteydessä torstai Kuljetus lentokentälle ja lento Kapkaupungista Port Elizabethiin, kesto noin 1 1/2 tuntia. Lentoasemalta ajellaan kohti matkan kohokohtaa safaria Kariega Game reservaattiin. Iltapäivällä lähdemme ensimmäiselle safarille katsomaan villieläimiä avojeepeissä. Safariajon kesto on noin 3 tuntia. Matkalla on mahdollista nähdä elefantteja, leijonia, puhveleita, leopardeja, sarvikuonoja, kirahveja, seeproja ja paljon muita eläimiä. Kariega safarireservaatti on perheomistuksessa oleva malariavapaa alue ja kooltaan se on hehtaaria. Alueen noin 25 nisäkäslajiin lukeutuu myös kuuluisa Big Five eli norsu, kafferipuhveli, sarvikuono, leijona ja leopardi. Lintulajeja alueella on noin 280. Safarin lisäksi Kariega ylläpitää monia eläinten suojeluprojekteja sekä osallistuu ahkerasti alueen hyvinvointiin, osa makailutuloista annetaan alueen yhteisölle erilaisiin projekteihin ja lasten koulutukseen. Päivän päätteeksi nautimme maistuvan illallisen.

4 Safaripäivän ohjelma on tavallisesti tällainen: klo 5.30 Kahvia/teetä tarjolla ennen aamunkoiton safarille lähtöä klo 9.30 Saapuminen takaisin safarilta ja runsas aamiainen/brunssi tarjolla klo 11 Vapaa-aikaa - voi lähteä kävelysafarille safarioppaan seurassa tai varata ajan hierontaan Spa-osastolta, tehdä kanoottiretken, uida tai vain rentoutua ja ottaa aurinkoa klo Lounas klo 16 Lähtö iltapäiväsafarille, kesto 3h klo Saapuminen takaisin majoituspaikalle ja maistuva illallinen perjantai Safariohjelma jatkuu. Aamulla aikaisin lähdetään safarille, aamupala nautitaan vasta safarin jälkeen, joka kestää noin 3 tuntia. Iltapäivä on vapaata aikaa nauttia ja rentoutua luonnon läheisyydestä, majoituksen yhteydessä löytyy kylpylä osasto. Lounaan jälkeen on vielä hetki aikaa rentoutua ennen iltapäivän safaria. Yhteinen illallinen lauantai Aamulla ehdimme vielä aamusafarille ennen paluumatkan alkamista. Aamupalan jälkeen on aika pakata ja siirtyä Port Elizabethin lentoasemalle, mistä lennämme kohti Suomea. Kotimaahan palaamme sunnuntaina puolen päivän aikaan. Lennot TK Helsinki Istanbul klo TK Istanbul Kapkaupunki klo TK Kapkaupunki Istanbul klo TK Istanbul Helsinki klo Majoitus Kapkaupungissa: Breakwater Lodge Portswood Road, V & A Waterfront, Cape Town Hotelli sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä Waterfrontin ravintoloista, baa-reista ja kaupoista luvulla vankilana toiminut rakennus on sittemmin peruskorjattu hotelliksi. Hotellissa on kaksi ravintolaa ja baari. Huoneissa on ilmastointi, hiustenkuivain, teen- ja kahvinkeittovälineet, minibaari, tallelokero ja tv. Majoitus safarilla: Kariega Game Reserve, Main Lodge Perheen omistama, yksityinen ja malariavapaalla alueella sijaitseva safarihotelli. Kariega sijaitsee lähellä kuuluisaa Garden Route viinialuetta. Alueella virtaa kaksi jokea, Kariega ja Bushman s River. Hotellin alueella on useita näköalatasanteita, joilta voi seurata Afrikan luontoa ja kuulostella outoja ääniä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

5 Taloustaito-lehden lukijoille räätälöity unelmien matka Etelä-Afrikkaan Matkakohde Kapkaupunki ja ympäristö, safari, Etelä-Afrikka Matkan ajankohta (pe-su) Matkan hinta 2998 / hlö jaetussa 2-hengen huoneessa 3393 yhden hengen huoneessa Matkan hintaan sisältyy Turkish Airlinesin lennot Helsinki Istanbul Kapkaupunki Istanbul Helsinki (lennolla 2 x ateria per suunta) lentoverot majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa kuljetukset ja retket ohjelman mukaisesti ruokailut (aamiainen joka aamu, 3 x lounas ja 3 x illallinen) sisämaanlennot Kapkaupunki Port Elizabeth Kapkaupunki juomarahat paikallisoppaille ja kuljettajille Kariega Game Reserve: täysihoito ja 2 aamu ja 2 iltapäiväsafarit suomenkielisen matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan ja englanninkielisen oppaan palvelut retkillä Lisämaksusta yhden hengen huone 395 retki viinialueille 50 /hlö ja Township-retki 30 /hlö ilmoittautuminen molempiin matkavarauksen yhteydessä muut palvelut Hintaan ei lisätä toimitus- ja palvelumaksuja. HUOM! Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan. Hinnat perustuvat voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Ilmoittautumiset Maksuehto verkkosivullamme tai ilmoittautumiset@kontiki.fi ja puh Ennakkomaksu 450 / hlö varauksen yhteydessä Loppumaksu 6 viikkoa ennen matkan alkua. Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) ja noudattaa kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Ystävällisin terveisin, Kon-Tiki Tours Jaana Raunola Puh

Saapuminen Allbaniaan Tiranan lentokentälle kello 19.45, jossa suomea puhuva opas ja bussi vastassa.

Saapuminen Allbaniaan Tiranan lentokentälle kello 19.45, jossa suomea puhuva opas ja bussi vastassa. BALKANIN KIERROS 3-10.10.2015 : Albania, Makedonia, Kosovo Kuvassa Tirana 1. matkapäivä 3.10.2015 Helsinki - Tirana Saapuminen Allbaniaan Tiranan lentokentälle kello 19.45, jossa suomea puhuva opas ja

Lisätiedot

ETELÄ-AFRIKKAAN 13.1. 26.1.2014

ETELÄ-AFRIKKAAN 13.1. 26.1.2014 ETELÄ-AFRIKKAAN 13.1. 26.1.2014 Eteläinen Afrikka kaikessa luonnonkauneudessaan lumoaa kokeneenkin matkailijan. Vierailemme viehättävässä Pretorian puutarhakaupungissa sekä Afrikan eteläisimmässä kärjessä

Lisätiedot

KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN

KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN 22. 25.04.2020 Kevään ryhmämatkamme suuntautuu Slovenian pääkaupunkiin, sympaattiseen Ljubljanaan. Lähde mukaan kokemaan uusi, upea ja raikas kaupunkikohde, sen historia

Lisätiedot

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE 21.-28.3.2020 Suomi-Portugali yhdistyksen jäsenmatka Vastuullinen matkanjärjestäjä: SUBLU TOUR PORTUGAL (www.sublutour.com/fi) - Nazaré, Portugali Ryhmän

Lisätiedot

Oy Kon-Tiki Tours Ltd Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki, Finland Tel. +358 (0)9 466 300 www.kontiki.fi

Oy Kon-Tiki Tours Ltd Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki, Finland Tel. +358 (0)9 466 300 www.kontiki.fi Amsterdam tunnetaan kuvauksellisista kanavistaan ja polkupyöristään. Museoitakin on yli viisikymmentä, joten valinnanvaraa riittää. Amsterdamin paikalle nousivat ensimmäiset puutalot jo 1200-luvulla, jolloin

Lisätiedot

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE 24.-30.3.2019 Suomi-Portugali yhdistyksen jäsenmatka Vastuullinen matkanjärjestäjä: SUBLU TOUR PORTUGAL (www.sublutour.com/fi) - Nazaré, Portugali Ryhmän

Lisätiedot

Villa Arcadio Gardajärven maisemissa 8.-12.6.2016

Villa Arcadio Gardajärven maisemissa 8.-12.6.2016 Villa Arcadio Gardajärven maisemissa 8.-12.6.2016 Kauniille maisemille, italialaisille herkuille ja kiireettömälle tunnelmalle on helppo menettää sydämensä. Gardajärven maisemissa pääset tutustumaan upeisiin

Lisätiedot

Hotelli Seashells Resort**** Qawra Coast Road, Qawra, SPB 1902, Malta

Hotelli Seashells Resort**** Qawra Coast Road, Qawra, SPB 1902, Malta Kevätretki Maltalle 23 27.4.2017 Matkalla nähdään pääsaaren lisäksi Gozon vihreämpää luontoa ja tutustutaan monipuolisesti historiaan ja nähtävyyksiin. Saaren etelä-osan retkellä nähdään mm. Zurrieq laakso

Lisätiedot

Kalastuspäiviä on neljä, aamu yhdeksästä iltapäivään kello viiteen. Majoituksemme hotelli Bahari Beach issa sisältää all inclusivepalvelun.

Kalastuspäiviä on neljä, aamu yhdeksästä iltapäivään kello viiteen. Majoituksemme hotelli Bahari Beach issa sisältää all inclusivepalvelun. Mombasan alue on tunnettu Marliinien, purjekalojen ja Doradojen urheilukalastuspaikka. Kalat alkavat siirtyä joulukuun puolessa välissä pohjoisesta etelään merivirtojen mukaan. Mombasan edustalla on hyviä

Lisätiedot

Islanti 22.10.- 26.10.2012

Islanti 22.10.- 26.10.2012 Matkatoimisto PT-Matkat Tapiontie 4 34800 Virrat ALV rek Puhelin / Fax 03 4755161 GSM +358 40 5559161 Y-tunnus 1126019-0 Sähköposti pt-matkat@phpoint.fi KUVI 3484 / 00 MJM MTK-Virrat Islanti 22.10.- 26.10.2012

Lisätiedot

Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Budapest. Miksi valita tämä matka: Sivu 1 / 6

Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Budapest. Miksi valita tämä matka: Sivu 1 / 6 Sivu 1 / 6 Esittely Budapestin kaupunkiloma, 4pv Budapest on yksi Keski-Euroopan aurinkoisimmista kaupungeista. Monien mielestä kevätkausi Budapestissä on kauneinta aikaa, kun kaupunki herää talven jälkeen

Lisätiedot

Islanti 22.10.- 26.10.2012 Matkanjohtajat;

Islanti 22.10.- 26.10.2012 Matkanjohtajat; Matkatoimisto PT-Matkat Tapiontie 4 34800 Virrat ALV rek Puhelin / Fax 03 4755161 GSM +358 40 5559161 Y-tunnus 1126019-0 Sähköposti pt-matkat@phpoint.fi KUVI 3484 / 00 MJM MTK-Virrat Islanti 22.10.- 26.10.2012

Lisätiedot

KALASTUS- JA/TAI METSÄSTYSMATKA PORT ELIZABETHIIN - YSTÄVYYDEN KAUPUNKIIN - ETELÄ-AFRIKKAAN 12.02.2013-25.02.2013

KALASTUS- JA/TAI METSÄSTYSMATKA PORT ELIZABETHIIN - YSTÄVYYDEN KAUPUNKIIN - ETELÄ-AFRIKKAAN 12.02.2013-25.02.2013 Bonus-Matkat KALASTUS- JA/TAI METSÄSTYSMATKA PORT ELIZABETHIIN - YSTÄVYYDEN KAUPUNKIIN - ETELÄ-AFRIKKAAN 12.02.2013-25.02.2013 Jälleen on tullut aika suunnistaa uusille vesille. Tällä kertaa olemme valinneet

Lisätiedot

ETELÄ-AFRIKAN HELMET

ETELÄ-AFRIKAN HELMET ETELÄ-AFRIKAN HELMET 20.-29.12.2018 Kapkaupunki, Garden Routen hurmaavat rantamaisemat ja safari Kapkaupunkia sanotaan yhdeksi maailman kauneimmista kaupungeista. Taustalla lepää mahtava Pöytävuori, ja

Lisätiedot

Formulamatka Unkariin. Esittely. Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Hungaroring. Budapest. Miksi valita tämä matka?

Formulamatka Unkariin. Esittely. Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Hungaroring. Budapest. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6 Esittely Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Lähde jännitämään suomalaisten menestystä Hungaroringin radalle! Tällä matkalla pääset seuraamaan harjoituksia, aika-ajoja sekä tietenkin itse

Lisätiedot

Alkusarja 9 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Alkusarja 9 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Alkusarja 9 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 2 WWW.AIKAMATKAT.FI BUSSIMATKA KATOWICEEN 31.8. 8.9.2014 9 KULJETUS: LAUTTA + BUSSI HINTAAN SISÄLTYY LAUTTAMATKAT

Lisätiedot

BRASILIA / Antti Vauhkonen

BRASILIA / Antti Vauhkonen 1 BRASILIA / Antti Vauhkonen Lennot: ( huom. Pariisin menoaikataulu saattaa muuttua ) 27.11 AF1099 Helsinki- Pariisi klo 12.15 14.20 27.11 AF442 Pariisi Rio de Janeiro klo 23.20 07.35 06.12 AF443 Rio de

Lisätiedot

MatkaMajakan 30-vuotisjuhlamatka Saksaan Satumaiset Rein-Mosel ja Luxemburg-

MatkaMajakan 30-vuotisjuhlamatka Saksaan Satumaiset Rein-Mosel ja Luxemburg- MatkaMajakan 30-vuotisjuhlamatka Saksaan 11.-15.9.2019 -Satumaiset Rein-Mosel ja Luxemburg- Elämäniloinen ja Saksan Riviera kuvaavat parhaiten tätä osaa maasta, joka on Saksan viininviljelyn tärkeimpiä

Lisätiedot

KALAJOKILAAKSON LUKIJAMATKA: IDYLLINEN ALSACE, , 5 PÄIVÄÄ

KALAJOKILAAKSON LUKIJAMATKA: IDYLLINEN ALSACE, , 5 PÄIVÄÄ www.matkarasti.fi KALAJOKILAAKSON LUKIJAMATKA: IDYLLINEN ALSACE, Viehättävä ja satumaisen kaunis Alsace sijaitsee Ranskassa, Saksan ja Sveitsin rajalla. Alue tunnetaan keskiaikaisista kylistään, värikkäästä

Lisätiedot

Illallinen hotellin ravintolassa.

Illallinen hotellin ravintolassa. 1 Lähettäjä Forssan matkatoimisto oy / Leila Rauhaniemi puh. 0207 75 77 22 sähköposti. leila.rauhaniemi@fmtours.fi Attn: Pekka Heikkilä sähköposti: pekkah09@gmail.com Talinkorvantie 11B49, 20320 Turku,

Lisätiedot

Etelä-Afrikka - Safari, Soweto ja Kapkaupunki

Etelä-Afrikka - Safari, Soweto ja Kapkaupunki Etelä-Afrikka - Safari, Soweto ja Kapkaupunki Kulttuuri- ja luontokokemuksia Pilanesbergin kansallispuistossa, Nelson Mandelan kotimuseossa Sowetossa, afrikanpingviinien parissa ja Kapkaupungissa. 9 päivää

Lisätiedot

Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7

Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7 Sivu 1 / 7 Esittely Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv Huikeiden vastakohtien Islanti on kuumien lähteiden, jäätiköiden, tulivuorien ja mahtavien putousten maa. Islannista löytyy niin satojen vuosien historiaa

Lisätiedot

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6 Sivu 1 / 6 Esittely Pariisi 3-4pv Romanttisuudestaan tunnettu Pariisi on ennen kaikkea kaupunkilomailijan kohde. Nähtävää ja koettavaa riittää jokaiselle ja kaupunki tarjoaa aina jotain uutta. Kohdetietoa

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan matkalle!

Tervetuloa mukaan matkalle! Kiehtova Etelä-Afrikka Matka-aika: Perjantai 11.3. maanantai 21.3.2016 Tervetuloa Etelä-Afrikkaan, maahan johon ei voi olla ihastumatta! Matkan aikana tutustumme kauniiseen hallintokaupunkiin Pretoriaan,

Lisätiedot

KALASTUSMATKAT MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 1-17.4.2014 ja 7-23.4.2015

KALASTUSMATKAT MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 1-17.4.2014 ja 7-23.4.2015 KALASTUSMATKAT MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 1-17.4.2014 ja 7-23.4.2015 Yleisön, eli aikaisemmin Playa del Carmenissa mukana olleiden toiveesta järjestämme yllämainittuina ajankohtina kalastusmatkat.

Lisätiedot

Alkusarja 8 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Alkusarja 8 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Alkusarja 8 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 2 WWW.AIKAMATKAT.FI P1 ALKUSARJA, PITKÄ 1 8.9.2014 8 CHARTER LENNOT HKI, TRE JA KUOPIO HINTAAN SISÄLTYY

Lisätiedot

LÄHDE SUOL RY:N OPINTOMATKALLE EKSOOTTISEEN ETELÄ-AFRIKKAAN 8.- 20.6. 2016.

LÄHDE SUOL RY:N OPINTOMATKALLE EKSOOTTISEEN ETELÄ-AFRIKKAAN 8.- 20.6. 2016. LÄHDE SUOL RY:N OPINTOMATKALLE EKSOOTTISEEN ETELÄ-AFRIKKAAN 8.- 20.6. 2016. Atlantin ja Intian valtamerien välissä sijaitseva Etelä-Afrikka on elämys vailla vertaa. Maalla on ollut vaikea menneisyys. Buurisodat

Lisätiedot

Kulinaariselle matkalle Etelä-Afrikkaan!

Kulinaariselle matkalle Etelä-Afrikkaan! 1/5 Kulinaariselle matkalle Etelä-Afrikkaan! Lähde Etelä-Afrikkaan 4. 16.12.2011! Matkalle mahtuu mukaan 16 ensiksi ilmoittautunutta. Kulinaarinen matka vie sinut safarille, viinitiloille, ravintoloihin

Lisätiedot

Tarjous 15 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Tarjous 15 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Tarjous 15 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 2 WWW.AIKAMATKAT.FI P9 ALKUSARJA, PITKÄ 1. 15.9.2014 15 VRK ALK 1450 LENNOT HKI-KTW, KRK-HEL HINTAAN SISÄLTYY

Lisätiedot

RIL-Seniorit, Slovenia Kroatia 4.5. 9.5.16

RIL-Seniorit, Slovenia Kroatia 4.5. 9.5.16 RIL-Seniorit, Slovenia Kroatia 4.5. 9.5.16 1. päivä 4.5.16 Saapuminen Sloveniaan ja Bledin retki Saapuminen Ljubljaanan lentokentälle. Suomea puhuva RIL-matkalaisille tuttu oppaamme Marketa Sindelova ja

Lisätiedot

TERVETULOA MUKAAN! Luonnontuotteiden jatkojalostajien opintomatkalle Sveitsiin 17.- 22.8.2014 (6 pv)

TERVETULOA MUKAAN! Luonnontuotteiden jatkojalostajien opintomatkalle Sveitsiin 17.- 22.8.2014 (6 pv) TERVETULOA MUKAAN! Luonnontuotteiden jatkojalostajien opintomatkalle Sveitsiin 17.- 22.8.2014 (6 pv) Matkan järjestäjänä toimii Kainuun ammattiopiston hallinnoima KantriKoulutus 2 hanke. Opintomatka liittyy

Lisätiedot

Helsinki 26.9.2013 GOLMATKA KAMBODZA JA THAIMAA 15 28.3.2014

Helsinki 26.9.2013 GOLMATKA KAMBODZA JA THAIMAA 15 28.3.2014 Helsinki 26.9.2013 GOLMATKA KAMBODZA JA THAIMAA 15 28.3.2014 Tervetuloa mukaan golfmatkalle Kambodzaan ja Thaimaahan. Luvassa on loistava vaihtoehto ainutlaatuista golfmatkaa etsiville laadukkaissa olosuhteissa,

Lisätiedot

Kulttuurimatka Krakovaan 4 päivää 3 yötä

Kulttuurimatka Krakovaan 4 päivää 3 yötä Kulttuurimatka Krakovaan 4 päivää 3 yötä Vietä pitkä viikonloppu kesäisessä Krakovassa Finnairin suorilla lennoilla Helsingistä! Krakovan värikäs historia ja eloisa nykypäivä, hyvin säilynyt UNESCO:n maailmanperintökohteisiin

Lisätiedot

MATKAOHJELMA 1.4.2009 1 (5)

MATKAOHJELMA 1.4.2009 1 (5) MATKAOHJELMA 1.4.2009 1 (5) Matka 14: Myanmar (11 pvä/ 10 yötä) 1 yö Yangon- 1 yö Bagan- 2 yötä Mandalay- 2 yötä Inle-järvi- 1 yö Yangon- 3 yötä Ngpali Hotellit: Summit Park View Hotel (Yangon), Thazin

Lisätiedot

Visbyn risteily Silja Europalla. Lähdöt 17.-19.7 ja 24.-26.7.2016

Visbyn risteily Silja Europalla. Lähdöt 17.-19.7 ja 24.-26.7.2016 Visbyn risteily Silja Europalla Lähdöt 17.-19.7 ja 24.-26.7.2016 Visby on kaupunki ja maineensa veroinen. Täällä kävijän hurmaavat sen matalat, ruusuihin peittyvät talot, sen korkeat tornit, varjoisat

Lisätiedot

Alkusarja 8 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Alkusarja 8 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Alkusarja 8 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 2 WWW.AIKAMATKAT.FI P1 ALKUSARJA, PITKÄ 31.8. 7.9.2014 8 VRK ALK 990 SUORAT CHARTER LENNOT HKI, TRE JA

Lisätiedot

Maidontuottajien ammattimatka USA, Wisconsin, 1.10 8.10.2015

Maidontuottajien ammattimatka USA, Wisconsin, 1.10 8.10.2015 Maidontuottajien ammattimatka USA, Wisconsin, 1.10 8.10.2015 Vuoden 2015 World Dairy Expo ammattimatka lähestyy. Matkan pituus on kahdeksan päivää. Ohjelman mukaan matkaan sisältyy yhteensä 8 tilavierailu,

Lisätiedot

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7 Sivu 1 / 7 Esittely Pariisi 3-4pv Romanttisuudestaan tunnettu Pariisi on ennen kaikkea kaupunkilomailijan kohde. Nähtävää ja koettavaa riittää jokaiselle ja kaupunki tarjoaa aina jotain uutta. Kohdetietoa

Lisätiedot

McDonald s Cup 2014. 17-19.10.2014, Västerås

McDonald s Cup 2014. 17-19.10.2014, Västerås McDonald s Cup 2014 17-19.10.2014, Västerås Matka-aika 16-20.10.2014, To-Ma (Turnauspäivät Pe-Su) McDonald s Cup 2014 - Järjestävä seura: BK-30 Västerås - Min 4 ottelua per joukkue - 99-01 11 vs 11 (2

Lisätiedot

Eksoottinen Balkanin kiertomatka Albaniassa ja Makedoniassa 30.9. 5.10.2016

Eksoottinen Balkanin kiertomatka Albaniassa ja Makedoniassa 30.9. 5.10.2016 Hämeenlinnan kansalliset seniorit ry Eksoottinen Balkanin kiertomatka Albaniassa ja Makedoniassa 30.9. 5.10.2016 Matkaohjelma Perjantai 30.9. Matkapäivä, Skopje, 25 km Lennämme Helsingistä klo 13.05 Istanbuliin,

Lisätiedot

Alkusarja 4 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Alkusarja 4 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Alkusarja 4 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 8 WWW.AIKAMATKAT.FI P2 ALKUSARJA, LYHYT 5 8.9.2014 4 VRK ALK 790 SUORA LENTO HELSINGISTÄ HINTAAN SISÄLTYY

Lisätiedot

Hyväntoivonniemi, Pöytävuori, lukuisat viiniviljelmät, Knysnan laguunikaupunki ja Kariegan suurnisäkkäät ihastuttavat Kapmaassa ja maisemareitillä.

Hyväntoivonniemi, Pöytävuori, lukuisat viiniviljelmät, Knysnan laguunikaupunki ja Kariegan suurnisäkkäät ihastuttavat Kapmaassa ja maisemareitillä. Eteläinen EteläAfrikka Hyväntoivonniemi, Pöytävuori, lukuisat viiniviljelmät, Knysnan laguunikaupunki ja Kariegan suurnisäkkäät ihastuttavat Kapmaassa ja maisemareitillä. 11 päivää 27.12.2018-7.1.2019

Lisätiedot

Kylpyläloma Haapsalu, 8 pv. Esittely. Kylpyläloma Haapsalu. Haapsalu. Miksi valita Haapsalu kylpyläloma? Sivu 1 / 6

Kylpyläloma Haapsalu, 8 pv. Esittely. Kylpyläloma Haapsalu. Haapsalu. Miksi valita Haapsalu kylpyläloma? Sivu 1 / 6 Sivu 1 / 6 Esittely Kylpyläloma Haapsalu Se on ihanteelinen lomakohde perheille ja pariskunnille, jotka nauttivat picniceistä, kävelystä, kylpylöistä ja mutakylvyistä, purjehtimisesta ja uimisesta. Kylpylöistä

Lisätiedot

Kalastusmatka Malesian Borneoon 8-27.10.2015

Kalastusmatka Malesian Borneoon 8-27.10.2015 Kalastusmatka Malesian Borneoon 8-27.10.2015 Unelmamatka Kaukoitään niille, jotka pitävät kalastuksesta ja yleensä luonnossa liikkumisesta! Kalastusmuotoina ovat vetouistelu ja pohjaonginta. Varaa ja maksa

Lisätiedot

MTK UUSIMAA Jäsenmatka Tšekkiin 7. 11.4.2013

MTK UUSIMAA Jäsenmatka Tšekkiin 7. 11.4.2013 MTK UUSIMAA Jäsenmatka Tšekkiin 7. 11.4.2013 ALUSTAVA MATKAOHJELMA: Sunnuntai 7.4.2013: Postitamme lentoliput ilmoittamaanne osoitteeseen noin kaksi viikkoa ennen lähtöpäivää. Suosittelemme saapumaan Helsinki-Vantaan

Lisätiedot

TERVETULOA MUKAAN! Karjatilallisten opintomatkalle Yhdysvaltoihin (10 pv)

TERVETULOA MUKAAN! Karjatilallisten opintomatkalle Yhdysvaltoihin (10 pv) TERVETULOA MUKAAN! Karjatilallisten opintomatkalle Yhdysvaltoihin 22. 31.10.2018 (10 pv) Yhdysvaltojen keskilännessä maisemaa hallitsevat lännenelokuvista tutut laajat preeriat, joilla karja laiduntaa.

Lisätiedot

Alumnipurjehdus Kroatia 19-26.9.2015. www.lagooncharter.fi

Alumnipurjehdus Kroatia 19-26.9.2015. www.lagooncharter.fi Alumnipurjehdus Kroatia 19-26.9.2015 OHJELMA*: Lauantai Lauantai 4:30 kokoontuminen Helsinki-Vantaa lentokentälle 6:30-8:30 omakustanteinen lento Helsinki-Split* 9:00-9:30 kuljetus satamaan 10-12 lounas

Lisätiedot

KALASTUSMATKA MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 7-23.4.2015

KALASTUSMATKA MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 7-23.4.2015 KALASTUSMATKA MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 7-23.4.2015 Yleisön, eli aikaisemmin Playa del Carmenissa mukana olleiden toiveesta järjestämme Playa del Carmeniin uuden kalastusmatkan. Matka soveltuu lomamatkaksi

Lisätiedot

BUSINESS TO BUSINESS MEDIAT OY DUBLIN 03.-06.05.2007

BUSINESS TO BUSINESS MEDIAT OY DUBLIN 03.-06.05.2007 BUSINESS TO BUSINESS MEDIAT OY DUBLIN 03.-06.05.2007 tourwiseireland 1 Hotelli Dublinissa: Academy Hotel * * * Academy hotelli on mukava kolmen tähden hotelli aivan Dublinin keskustassa O Connell Street

Lisätiedot

Kenian safari ja Mombasa Joulu-uusivuosi

Kenian safari ja Mombasa Joulu-uusivuosi Joulu-uusivuosi 23.12.2012 3.1.2013 12 päivää / 9 yötä perillä AMBOSELI LÄNSI- JA ITÄ-TSAVO - MOMBASA Vuodenvaihteen matkamme Keniaan tarjoaa Afrikan savannien villieläimet ja rentouttavan rantaloman Intian

Lisätiedot

OULU JOULUNAJAN VIIKKO-OHJELMA

OULU JOULUNAJAN VIIKKO-OHJELMA Joulunajan viikko-ohjelma on voimassa 23.12.2011 8.1.2012 PERJANTAI 23.12. / 30.12. / 6.1. 12:00 MOOTTORIKELKKASAFARI ERÄMAAHAN Nauti ulkoilmaelämästä moottorikelkkasafarilla luonnon sydämeen. Reittimme

Lisätiedot

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY RISTEILYT SINISELLÄ SAIMAALLA KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT Lähtö Kuopiosta (ti, to, la) tai Savonlinnasta (ma, ke, pe) klo 9.00. Risteily Heinäveden reittiä pitkin neljän sulkukanavan ja kahden avokanavan kautta

Lisätiedot

Ostosmatka Keskisen kyläkauppaan Tuuriin La 23.2.2013

Ostosmatka Keskisen kyläkauppaan Tuuriin La 23.2.2013 Ostosmatka Keskisen kyläkauppaan Tuuriin La 23.2.2013 Lähtöpaikat: Lapinlahti Siilinjärvi Kuopio Hinta: 32 / henkilö (edellyttää 30 lähtijää) Sitovat ilmoittautumiset 9.2 mennessä: Jaana Neuvonen p.044-5640

Lisätiedot

Oy Kon-Tiki Tours Ltd Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki, Finland Tel. +358 (0)9 466 300 www.kontiki.fi

Oy Kon-Tiki Tours Ltd Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki, Finland Tel. +358 (0)9 466 300 www.kontiki.fi Amsterdam tunnetaan kuvauksellisista kanavistaan ja polkupyöristään. Museoitakin on yli viisikymmentä, joten valinnanvaraa riittää. Amsterdamin paikalle nousivat ensimmäiset puutalot jo 1200-luvulla, jolloin

Lisätiedot

Matkaohjelma. A- Beach Links Kohti rantalomaa. Yrjö Tervakangas

Matkaohjelma. A- Beach Links Kohti rantalomaa. Yrjö Tervakangas Matkaohjelma A- Beach Links Kohti rantalomaa Yrjö Tervakangas 2 1. Päivä: Saapuminen Siem Reapiin valitsemastanne kohteesta. Kuljetus hotellille ja sisäänkirjautuminen. Päivällinen paikallisessa ravintolassa.

Lisätiedot

ClubOne-alennus edellyttää 1 kortti / hytti. Samaa korttia ei voi hyödyntää useammassa hytissä.

ClubOne-alennus edellyttää 1 kortti / hytti. Samaa korttia ei voi hyödyntää useammassa hytissä. Ikaalisten Matkatoimisto Taru Malmström 03-4580203 taru.malmstrom@ikaalistenmatkatoimisto.fi Matti Ristimäki 040-5025917 matti.ristimaki@luukku.com Tässä tarjouksemme Visbyn risteilystä 7.-9.8.2016 Matkaohjelma

Lisätiedot

Saapuminen Tukholmaan, josta jatketaan välittömästi kohti Kalmaria ja Öölantia

Saapuminen Tukholmaan, josta jatketaan välittömästi kohti Kalmaria ja Öölantia Sunnuntai 11.6.2017 klo 16.30 klo 20.55 Lähtö Nurmijärven kirkon parkkipaikalta kohti Turkua Lähtee m/s Viking Grace kohti Maarianhaminaa ja Tukholmaa Maanantai 12.6.2017 klo 6.30 klo 13.00 klo 16.00 klo

Lisätiedot

Taloustaito-lehden lukijamatka Portugaliin

Taloustaito-lehden lukijamatka Portugaliin Taloustaito-lehden lukijamatka Portugaliin 5.-9.4.2018 Portugalin huhtikuusta lauloi Olavi Virta ja Kari Tapio. Atlantin aurinkoisella rannikolla kevät on jo pitkällä. Tervetuloa tälle upealle Portugalin

Lisätiedot

Tieteen Ystävien Seura ry Keväisen Espanjan aarteita: kalliokuvia ja kulttuurikaupunkeja

Tieteen Ystävien Seura ry Keväisen Espanjan aarteita: kalliokuvia ja kulttuurikaupunkeja Tieteen Ystävien Seura ry Keväisen Espanjan aarteita: kalliokuvia ja kulttuurikaupunkeja 22. 28.5.2017 Keväisen Espanjan aarteita: kalliokuvia ja kulttuurikaupunkeja Ajankohta: 22. 28.5.2017 Norwegianin

Lisätiedot

Visbyn risteily Helsingistä

Visbyn risteily Helsingistä Visbyn risteily Helsingistä Reitti: Karstula-Äänekoski-Jyväskylä-Jämsä (menoon mahdollista saada liityntäkuljetukset myös Keuruulta ja Petäjävedeltä -> kysy lisää toimistoistamme!) Lähdöt: 3.7 ja 24.7

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN METSÄNHOITAJAT RY. Matka Kannakselle ja Pietariin -metsäasiaa, kulttuuria, nähtävyyksiä

KESKI-SUOMEN METSÄNHOITAJAT RY. Matka Kannakselle ja Pietariin -metsäasiaa, kulttuuria, nähtävyyksiä KESKI-SUOMEN METSÄNHOITAJAT RY Matka Kannakselle ja Pietariin -metsäasiaa, kulttuuria, nähtävyyksiä Keski-Suomen metsänhoitajat ry suunnittelee kolmipäiväistä matkaa Kannaksen ja Pietarin suuntaan syksyllä,

Lisätiedot

Australiasta UuteenSeelantiin

Australiasta UuteenSeelantiin Jouluristeily Australiasta UuteenSeelantiin Tutustu kauniiseen Sydneyyn, nauti Bay of Islandin maisemista, näe upea Auckland ja vieraile maorien Rotoruassa. Doha 1 yö Sydney 2+1 yötä/10 yön risteily alkaa

Lisätiedot

Afrikan BIG 5 s

Afrikan BIG 5 s Afrikan BIG 5 s 01.02. 11.02.2019 Luomuviinimatkamme vie meidät Etelä-Afrikan kauneimpiin kulttuurimaisemiin Länsi-Kapissa. Näemme ja koemme Afrikan BIG 5 s kahteen kertaan: 1) Afrikan rypäleet: Cabernet

Lisätiedot

Helsinki 27.2.2013 GOLMATKA VIETNAM 5 18.10.2013

Helsinki 27.2.2013 GOLMATKA VIETNAM 5 18.10.2013 Helsinki 27.2.2013 GOLMATKA VIETNAM 5 18.10.2013 Tervetuloa mukaan golfmatkalle Vietnamiin. Kohteina pääkaupunki Hanoi ja tunnin lennon päässä Keski- Vietnamissa Danang. Hanoissa on sekä pikkukaupungin

Lisätiedot

S-CLUBIN KUUBA. Matka-aika , 13 pv, maanantai - lauantai. Matkapaketin hinta 2 300,00 / henkilö

S-CLUBIN KUUBA. Matka-aika , 13 pv, maanantai - lauantai. Matkapaketin hinta 2 300,00 / henkilö S-CLUBIN KUUBA Matka-aika 28.1.2019-9.2.2019, 13 pv, maanantai - lauantai Matkapaketin hinta 2 300,00 / henkilö Matkapakettimme hintaan sisältyvät palvelut lennot Helsinki - Havana - Helsinki Finnairin

Lisätiedot

RUSKAMATKA NELJÄN KANSAN MAISEMIIN , 3 PÄIVÄÄ

RUSKAMATKA NELJÄN KANSAN MAISEMIIN , 3 PÄIVÄÄ www.matkarasti.fi RUSKAMATKA NELJÄN KANSAN MAISEMIIN 13.-15.9.2019, 3 PÄIVÄÄ Ruskamatkamme suuntaa Varangin vuonolle; Pykeijaan ja Kirkkoniemeen. Perehdymme oppaan johdolla alueen historiaan ja nykypäivään,

Lisätiedot

Kiinan viinimatka Johanna Heikkisen kanssa

Kiinan viinimatka Johanna Heikkisen kanssa Kiinan viinimatka 16.-23.9.2017 Johanna Heikkisen kanssa Tervetuloa ainutlaatuiselle viinimatkalle Kiinan upeille viinialueille! Ningxian maakunnan Yinchuanin alue on uutta, trendikästä viinialuetta. Shangdongin

Lisätiedot

Lounais-Hämeen Retki ry:n kevätretki

Lounais-Hämeen Retki ry:n kevätretki Lounais-Hämeen Retki ry:n kevätretki 25.5 28.5.2017 Jänedan Kartano Vierastalo/majoitus Torstai 25.5.2017 5:15 Kultela 5:30 Someron tori 6:00 Forssan retkipysäkki Laivalippujen jako menomatkalla/ haetaan

Lisätiedot

matkaohjelma 7.3 / Keskiviikko Aamiainen Vapaa-aikaa Chicagossa Päiväretket 19:00 Bulls vs Memphis Grizzlies 8.3 / Torstai

matkaohjelma 7.3 / Keskiviikko Aamiainen Vapaa-aikaa Chicagossa Päiväretket 19:00 Bulls vs Memphis Grizzlies 8.3 / Torstai Supermatka Chicagoon! Lauri Markkasen ura tarunhohtoisessa NBA:ssa käynnistyy tänä syksynä, kun Lauri pukee päälleen legendaarisen Chicago Bullsin pelipaidan. Järjestämme Chicagoon todellisen supermatkan

Lisätiedot

Farsta Cup. tukholma, ruotsi. TURNAUS Turnauksen taso AA 8 joukkueen turnaus (max 3 Suomesta) Jokainen joukkue pelaa min. 5 ottelua 2 x 15min

Farsta Cup. tukholma, ruotsi. TURNAUS Turnauksen taso AA 8 joukkueen turnaus (max 3 Suomesta) Jokainen joukkue pelaa min. 5 ottelua 2 x 15min Farsta Cup TURNAUS Turnauksen taso AA 8 joukkueen turnaus (max 3 Suomesta) Jokainen joukkue pelaa min. 5 ottelua 2 x 15min ESIMERKKIOHJELMA Perjantai / 17.3 Bussi Helsinkiin 17:30 Viking Line Tukholmaan

Lisätiedot

Patikointimatka Pohjois-Kyprokselle

Patikointimatka Pohjois-Kyprokselle Patikointimatka Pohjois-Kyprokselle 10.-17.3.2018 Pohjois-Kyproksen upea rannikko ja ainutlaatuinen luonto on monelle vielä täysin tuntematon. Kyproksen saaren turkkilaisella puolella pääsee matkaamaan

Lisätiedot

- Saapuminen Johannesburgin OR Tambo International kentälle lennolla KL 591 klo 22.05 - Majoittuminen lentokentällä Intercontinental Hotel

- Saapuminen Johannesburgin OR Tambo International kentälle lennolla KL 591 klo 22.05 - Majoittuminen lentokentällä Intercontinental Hotel Perhe lomalla Etelä-Afrikassa, kaksi aikuista ja lapset 11 ja 9 v. Sunnuntai 15.12.2013 - Saapuminen Johannesburgin OR Tambo International kentälle lennolla KL 591 klo 22.05 - Majoittuminen lentokentällä

Lisätiedot

Lomalla Raamatun historiaa

Lomalla Raamatun historiaa Lomalla Raamatun historiaa Yhdistelmämatka Israeliin 03.-11.09.2018 v Asumme Tel Avivissa Leonardo Art- hotellissa v Teemme kaksi retkipäivää Jerusalemiin v Kaksi retkipäivää Tiberiakseen v Oppaana Ariel

Lisätiedot

Luomuviinimatka Andien juurille Chileen & Argentiinaan 23.02. - 07.03.2016

Luomuviinimatka Andien juurille Chileen & Argentiinaan 23.02. - 07.03.2016 Luomuviinimatka Andien juurille Chileen & Argentiinaan 23.02. - 07.03.2016 Chile & Argentiina luomuviinimatka Chile ja Argentiina ovat upeita valtioita, jotka ovat täynnä toinen toistaan loistavampia nähtävyyksiä.

Lisätiedot

Koulutusmatka Kööpenhaminaan keväällä 2010

Koulutusmatka Kööpenhaminaan keväällä 2010 Koulutusmatka Kööpenhaminaan keväällä 2010 Tervetuloa mukaan koulutusmatkalle Kööpenhaminaan. Matka on räätälöity Scienceverkoston opettajia varten. Ohjelma on mielenkiintoista sekä monipuolista tarjoten

Lisätiedot

Afrikan BIG 5 s

Afrikan BIG 5 s Afrikan BIG 5 s 03.11. 13.11.2017 Luomuviinimatkamme vie meidät Etelä-Afrikan kauneimpiin kulttuurimaisemiin Länsi-Kapissa. Näemme ja koemme Afrikan BIG 5 s kahteen kertaan: 1) Afrikan rypäleet: Cabernet

Lisätiedot

Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry (SMMY ry) opintomatka Luxemburg-Belgia-Alankomaat 5.-10.10.2014

Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry (SMMY ry) opintomatka Luxemburg-Belgia-Alankomaat 5.-10.10.2014 Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry (SMMY ry) opintomatka Luxemburg-Belgia-Alankomaat 5.-10.10.2014 Sunnuntai 5.10.2014 17:50 Suora lento Ryanair FR1922 Tampere Frankfurt-Hahn 19:25 19:45 Matka 120 km

Lisätiedot

OULU KESÄN VIIKKO-OHJELMA

OULU KESÄN VIIKKO-OHJELMA MAANANTAI 9:00-12:00 KESÄAAMUN MAASTOPYÖRÄILYRETKI Nauti raikkaasta kesäaamun tuulesta sekä Oulun kaupungin kauniista luonnosta korkealuokkaisen maastopyörän ohjaksissa. Retki lähtee kauppatorilta ja jatkuu

Lisätiedot

Daytona Bike Week & Key West 3.3-14.3.2016

Daytona Bike Week & Key West 3.3-14.3.2016 Daytona Bike Week & Key West 3.3-14.3.2016 Luxusmatka Floridan lämpöön, Finnairin suorat lennot, hyvät hotellit, moottoripyörät Eagle Riderilta, pieni ryhmäkoko ja matkanjohtajana Rauno Muilu. Mikä olisi

Lisätiedot

Lumoava luontomatka Kirgisiaan luonto-oppaana Paul Segersvärd

Lumoava luontomatka Kirgisiaan luonto-oppaana Paul Segersvärd Lumoava luontomatka Kirgisiaan 18.-29.5.2018 luonto-oppaana Paul Segersvärd Huikean kaunis luonto houkuttelee matkalaisia Kirgisiaan. Keskellä Aasiaa sijaitseva vastakohtaisuuksien maa tarjoaa mitä rikkaampia

Lisätiedot

ERASMUS+ -tapaaminen Italian Bresciassa

ERASMUS+ -tapaaminen Italian Bresciassa ERASMUS+ -tapaaminen Italian Bresciassa 22.-29.4.2018 Su 22.4.2018 Matka lähti Kuopiosta, Rissalan lentoasemalta. Morotettiin porukat ja hypättiin myöhässä olevaan koneeseen. Eväät syötiin suomalaisella

Lisätiedot

On visite la Bretagne!

On visite la Bretagne! On visite la Bretagne! Bretagne sijaitsee niemimaalla ja rajaa Atlanttiin. Rantaviivaa on yhteensä noin 1300 kilometriä. Bretagnen pääkaupunki on Rennes. Muita kaupunkeja alueella ovat muun muassa St.Malo,

Lisätiedot

Torstai / 2.4 Bussi Helsinkiin/Turkuun Viking Line Tukholmaan. Sunnuntai / 5.4. Aamiainen. Sijoitusottelu. Buffet-päivällinen.

Torstai / 2.4 Bussi Helsinkiin/Turkuun Viking Line Tukholmaan. Sunnuntai / 5.4. Aamiainen. Sijoitusottelu. Buffet-päivällinen. TURNAUS Turnauksen järjestäjät Huddinge Hockey & Legacy Global Sport Turnauksessa omat sarjat AA & AAA-joukkueille Jokainen pelaa ja saa pelipaidan Suomen väreissä Jokainen suomalaisjoukkue pelaa 5 ottelua

Lisätiedot

THAIMAA SPECIAL. Päivä 1. Päivä 2

THAIMAA SPECIAL. Päivä 1. Päivä 2 THAIMAA SPECIAL BANGKOK - KWAI-JOKI HUA HIN GOLF KIERROS 14 päivää / 13 yötä Upea yhdistelmämatka, jossa koet Thaimaan eri puolet ja pelaat Thaimaan upeimmilla kentillä. Voit hankkia edullisia golfvarusteita

Lisätiedot

Kiehtova Katania, suloinen Taormina, tulivuori Etna, muinaisia temppeleitä, hiekkarannat, luomuviinit...

Kiehtova Katania, suloinen Taormina, tulivuori Etna, muinaisia temppeleitä, hiekkarannat, luomuviinit... Sisilia on hedelmällinen saari, jossa on ihanteellinen ilmasto luomuviininviljelyyn. Matkan aikana vierailemme monilla luomuviinitiloilla, tutustumme viinin valmistukseen, maistelemme viinejä sisilialaisen

Lisätiedot

Kulinaarinen luomuviinimatka Etelä-Tiroliin & Veronaan 19.09. - 26.09.2015

Kulinaarinen luomuviinimatka Etelä-Tiroliin & Veronaan 19.09. - 26.09.2015 Kulinaarinen luomuviinimatka Etelä-Tiroliin & Veronaan 19.09. - 26.09.2015 1. Päivä: Lento (Kuopio) - Helsinki München: Willkommen in Deutschland! Ajamme Münchenistä Baijerin läpi, Innsbruckin ohi, henkeäsalpaavan

Lisätiedot

IRLANTI ALUSTAVA TARJOUS 12.5.2014

IRLANTI ALUSTAVA TARJOUS 12.5.2014 ALUSTAVA TARJOUS 12.5.2014 IRLANTI Vehreä Irlanti kutsuu matkailijaa nauttimaan jylhistä rantamaisemista, hilpeistä pubi-illoista ja eläväisistä kaupungeista. Paikallisten letkeä elämäntyyli vie vieraankin

Lisätiedot

Värikäs Amsterdam

Värikäs Amsterdam Värikäs Amsterdam 4. 7.4.2019 Matkaohjelma 4.4.2019 torstai Helsinki Amsterdam Kokoontuminen Helsingin lentoasemalla josta Finnairin suora lento Amsterdamiin kello 08.10 09.40. Saapuminen Amsterdamiin

Lisätiedot

matkaohjelma 7.3 / Keskiviikko Aamiainen Vapaa-aikaa Chicagossa Päiväretket 19:00 Bulls vs Memphis Grizzlies 8.3 / Torstai

matkaohjelma 7.3 / Keskiviikko Aamiainen Vapaa-aikaa Chicagossa Päiväretket 19:00 Bulls vs Memphis Grizzlies 8.3 / Torstai Supermatka Chicagoon! Lauri Markkasen ura tarunhohtoisessa NBA:ssa käynnistyy tänä syksynä, kun Lauri pukee päälleen legendaarisen Chicago Bullsin pelipaidan. Järjestämme Chicagoon todellisen supermatkan

Lisätiedot

... Alppien alta Adrialle

... Alppien alta Adrialle Itävallan, Unkarin, Italian ja Kroatian syleilyssä sijaitseva pieni Slovenia on mantereemme monipuolisimpia maita. Sen maalaukselliset maisemat ulottuvat Alpeilta Adrianmerelle tarjoten lukuisia maailmanluokan

Lisätiedot

Hotellimatka Vihulan kartanoon. Esittely. Vihulan hotellimatka 3 päivää. Vihulan kartano, Vihula Manor Country Club & SPA

Hotellimatka Vihulan kartanoon. Esittely. Vihulan hotellimatka 3 päivää. Vihulan kartano, Vihula Manor Country Club & SPA Sivu 1 / 7 Esittely Vihulan hotellimatka 3 päivää Tervetuloa Lahemaan kansallispuiston alueella sijaitsevaan Vihulaan, noin 95 km päähän Tallinnasta itään. Vihula on yksi Viron kauneimmista paikoista ja

Lisätiedot

KALASTUSMATKA MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN

KALASTUSMATKA MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN KALASTUSMATKA MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 21.3-4.4.2019 Suuntaamme jälleen kohti Playa del Carmenia, ja yritämme rikkoa edellisen matkan kalastussaaliin. Kalastuksen kohteena ovat marliinit ja purjekalat,

Lisätiedot

Lomamatka. Turkin Sideen Lento Jyväskylästä Anatalyaan. Matkan hinta Supertäysihoidolla

Lomamatka. Turkin Sideen Lento Jyväskylästä Anatalyaan. Matkan hinta Supertäysihoidolla Lomamatka Turkin Sideen 3.5. 10.5.2018 Lento Jyväskylästä Anatalyaan Matkan hinta 699.00 Supertäysihoidolla Hotelli La Grande Resort & Spa on iso, monipuolinen kylpylähotelli joka sijaitsee ranta-alueella

Lisätiedot

Malmin seurakunta / Antti Ylinen 09-23404450, 050-3803564, antti.ylinen@evl.fi Matkalle ilmoittaudutaan Malmin kirkkoherranvirastoon puh.

Malmin seurakunta / Antti Ylinen 09-23404450, 050-3803564, antti.ylinen@evl.fi Matkalle ilmoittaudutaan Malmin kirkkoherranvirastoon puh. Malmin seurakunta / Antti Ylinen 09-23404450, 050-3803564, antti.ylinen@evl.fi Matkalle ilmoittaudutaan Malmin kirkkoherranvirastoon puh. 092340 4400 Matkan hinta: 1360 / hlö, kun vähintään 20 lähtijää

Lisätiedot

Ennakkomaksu 200 /hlö erääntyy maksettavaksi viikon päästä varauksesta ja loppumaksu 45pv ennen matkaa. Paikkoja rajoitetusti.

Ennakkomaksu 200 /hlö erääntyy maksettavaksi viikon päästä varauksesta ja loppumaksu 45pv ennen matkaa. Paikkoja rajoitetusti. 1 Lentoaikataulu: 22.5.2019 Helsinki Edinburgh 08:10 09:00 26.5. Edinburgh Helsinki 18:40 23:10 Matkan hinta: 1445 /hlö 2 hengen huoneessa. Hintaan sisältyy: majoitus aamiaisineen illallinen x 4 lounas

Lisätiedot

Toronto, Kanada. Tiistai / 29.12. Aamiainen. Wayne Gretzky International Tournament

Toronto, Kanada. Tiistai / 29.12. Aamiainen. Wayne Gretzky International Tournament ESIMERKKIOHJELMA Lauantai / 26.12 Kokoontuminen Helsinki-Vantaalla 14:20-15:55 Lento Helsinki Reykjavik 17:00-17:55 Lento Reykjavik Toronto Bussi hotellille, päivällinen Sunnuntai / 27.12 Jääharjoitus

Lisätiedot

Travellers Club Finland KARDINAALIEN JA YLHÄISTEN PUUTARHAT

Travellers Club Finland KARDINAALIEN JA YLHÄISTEN PUUTARHAT Travellers Club Finland KARDINAALIEN JA YLHÄISTEN PUUTARHAT 23-29.4.2020 Matka Roomaan ja sen ympäristön huviloihin kertoo meille kardinaalien, aateliston ja mesenaattien historiasta. Tällä matkalla tututkin

Lisätiedot

Tarjous 5 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Tarjous 5 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Tarjous 5 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 2 WWW.AIKAMATKAT.FI P9 ALKUSARJA, LYHYT 1 5.9.2014 5 VRK ALK 650 SUORA LENTO HELSINKI HINTAAN SISÄLTYY SUORA

Lisätiedot

JCI WORLD CONGRESS 2015

JCI WORLD CONGRESS 2015 Japani kutsuu Lähde Nuorkauppakamarien maailmankokoukseen ja tutustu samalla lumoavaan Kiotoon ja Okinawan trooppisiin saariin! Yhteistyössä Suomen Nuorkauppakamarit ja SMT. Tarjolla on kuusi erilaista

Lisätiedot

Pyhän Astelin ohjelmapalvelut

Pyhän Astelin ohjelmapalvelut n ohjelmapalvelut 2015-2016 Moottorikelkka Safarit: Iltasafari moottorikelkalla (klo 20.00 22.00 / ma, ti, ke, la) Iltasafari on ohjattu moottorikelkkasafari illan hämärässä läpi lumisen maiseman. Jos

Lisätiedot