Taloustaito-lehden lukijoille räätälöity unelmien matka. Etelä-Afrikkaan

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Taloustaito-lehden lukijoille räätälöity unelmien matka. Etelä-Afrikkaan 20. 29.11.2015"

Transkriptio

1 Taloustaito-lehden lukijoille räätälöity unelmien matka Etelä-Afrikkaan Kaukainen maa Afrikan kärjessä, Atlantin ja Intian valtamerien välissä, on aina kiehtonut matkailijan mielikuvitusta. Buurisodat koettelivat maata 1800-luvulla mutta varsinkin 1950-luvulla kehitetty apartheid-järjestelmä nosti Etelä-Afrikan koko maailman tietoisuuteen. Dramaattisen historian jälkeen Etelä-Afrikka katsoo nyt positiivisesti tulevaisuuteen. Suurmiehet Desmond Tutu ja vuonna 2013 menehtynyt Nelson Mandela ovat herätelleet kansakuntien omaatuntoa. Tällä upealla matkalla tutustumme Kapkaupunkiin, Hyväntoivonniemeen ja käymme safarilla. Matkaohjelma perjantai Kokoontuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalla klo ja lento Istanbulin kautta lauantai Saapuminen Kapkaupunkiin (huom. ei aikaeroa Suomeen) ja kuljetus hotellille V&A Waterfrontin tuntumassa. Sisäänkirjautumisen jälkeen käymme yhdessä läpi tulevien päivien ohjelman. Sen jälkeen on vapaata aikaa levätä lennon rasituksista tai käydä tutustumassa V&A Waterfrontin

2 alueeseen. Aikoinaan laivat saapuivat täysine lasteineen tähän kaupungin sisäsatamaan, josta on sittemmin tullut viehättävä ajanviettopaikka monine myymälöineen, ravintoloineen ja museoineen. Klo lähdemme tervetuloillalliselle Waterfrontin alueelle sunnuntai Tänään tutustumme tarkemmin Kapkaupunkiin. Lähdemme bussilla kohti Pöytävuorta (yli 1000 m), jossa köysirataajelu sään niin salliessa. Vuorelta avautuvat henkeäsalpaavan kauniit maisemat yli Kapkaupungin ja aurinkoisena pilvettömänä päivänä kauas etelään Hyväntoivonniemelle asti. Kaupunkikierroksen aikana tutustumme Kapkaupungin nähtävyyksiin sekä sen monipuoliseen historiaan. Näemme esimerkiksi Parlamenttitalon, Company s Gardens -puiston, Greenmarket Square - markkinat, Orjamuseon sekä paljon muita tunnettuja nähtävyyksiä. Hollantilaiset perustivat ensimmäisen siirtokunnan suojaisaan Table Bayn lahteen vuonna Tarkoitus oli että Intian kauppareiteillä purjehtivat laivat saivat tärkeän ruoka- ja vesivarastojen täydennyspaikan pitkillä matkoillaan. Näin sai alkunsa yksi maailman kauneimmista kaupungeista. Iltapäivällä saavumme takaisin hotellille ja loppupäivä on vapaata maanantai Aamulla lähdemme kokopäiväretkelle kohti karua Hyväntoivonniemeä, jonne vie yksi Etelä- Afrikan kauneimmista reiteistä. Hyväntoivonniemi on 70 km pituinen mantereen jatke kohti Etelämannerta. Sen pensasmainen kasvillisuus fynbos on vaatimattoman näköistä, mutta koostuu sadoista tuoksuvista kasvilajeista. Matkalla pysähdymme Houbt Bayn satamaalueella, missä on aikaa kiertää kojuja ja tehdä ostoksia. Täällä tehdään myös veneretki Duiker Islandin hyljesaarelle. Matka jatkuu pitkin upeaa Chapman Peak -reittiä kohti Hyväntoivonniemen kärkeä, jossa maisemien ihailun ohessa yhteinen lounas. Hyväntoivon niemen löysi ensimmäisenä eurooppalaisena Bartholomew Diaz etsiessään maustereittiä itään. Kovien myrskyjen takia hän ei jatkanut eteenpäin mutta tieto mahdollisuudesta päästä itään sai Vasco Da Gaman yhdeksän vuotta myöhemmin yrittämään ja hän kiersi niemen ja jatkoi koko matkan itään ja näin maustereitti sai alkunsa. Tästä eteenpäin eurooppalaiset laivat kiersivät säännöllisesti Hyväntoivonniemen ja täydensivät laivansa Kapkaupungissa. Hyväntoivonniemellä halukkaat voivat nousta vuoren huipulle hammasratasjunalla tai kävellen. Ylhäältä näkee kuinka kaksi valtamerta törmäävät toisiinsa ja Etelämanner siintää kaukaisuudessa. Iltapäivällä jatkamme matkaa Simon s Townin satamakaupunkiin, joka on Etelä-Afrikan laivaston pääpaikka. Kaupungissa on edelleen nähtävissä brittivallan aikaista arkkitehtuuria. Ihan Simon s Townin vierestä löytyy Boulder Beach, jossa pääsemme tutustumaan suloisiin Afrikan pingviineihin. Vuonna 1980 rannalle saapui kaksi pingviiniä ja päättivät jäädä siihen paikkaan, tänä päivänä alueella on lähes 3000 pingviiniä. Paluu Kapkaupunkiin illaksi.

3 tiistai Vapaapäivä TAI lisämaksullinen retki viinialueille. Etelä-Afrikka on myös erinomainen viinimaa. Franschhoekin ja Stellenboschin viinialueet ovat tunnettuja maailmanlaajuisesti. Lisämaksullinen opastettu kokopäiväretki tutustuttaa vieraat mukavasti etelä-afrikkalaisiin viineihin. Retken hinta: 50 /hlö, sisältää vierailun muutamalla viinitilalla sekä lounaan. Retki toteutetaan, kun ryhmässä on vähintään 20 matkustajaa. Ilmoittautumiset matkan varauksen yhteydessä. Vuonna 1659 Jan van Riebeck valmisti ensimmäisenä viiniä Etelä-Afrikassa. Muutama vuosikymmen myöhemmin kuvernööri Simon van der Stel perusti viljelyalueen nykyisille viinialueille Stellenbosch, Francshhoek ja Paarl. Hän kuitenkin havaitsi, että Kapin ihmisiltä puuttui viinivalmistuksen jalot taidot ja viinit olivat huonolaatuisia. Ratkaisuksi ongelmaan hän antoi ranskalaisille hugenoteille mahdollisuuden asettautua Franschhoekin alueelle. He toivat mukanaan taidon valmistaa laadukasta viiniä ja siitä kaikki sai alkunsa. Päivän aikana maistelemme ja tutustumme Etelä-Afrikan laadukkaisiin viineihin ja ihailemme viinialueen kauniita maisemia keskiviikko Vapaapäivä Kapkaupungissa TAI lisämaksullinen opastettu retki Township-kylään. Township tarkoittaa köyhää kaupunkimaista asuinaluetta, jossa musta väestö perinteisesti asuu. Tämä retki hehkuu historiaa ja antaa näkökulman siitä, miten suuri osa Etelä-Afrikan väestöstä asuu ja elää. Mukaan voi varata esim. kyniä ja vihkoja lapsille jaettavaksi. Retken hinta: 30 /hlö, retki toteutetaan, kun ryhmässä on 20 matkustajaa. Ilmoittautumiset matkan varauksen yhteydessä torstai Kuljetus lentokentälle ja lento Kapkaupungista Port Elizabethiin, kesto noin 1 1/2 tuntia. Lentoasemalta ajellaan kohti matkan kohokohtaa safaria Kariega Game reservaattiin. Iltapäivällä lähdemme ensimmäiselle safarille katsomaan villieläimiä avojeepeissä. Safariajon kesto on noin 3 tuntia. Matkalla on mahdollista nähdä elefantteja, leijonia, puhveleita, leopardeja, sarvikuonoja, kirahveja, seeproja ja paljon muita eläimiä. Kariega safarireservaatti on perheomistuksessa oleva malariavapaa alue ja kooltaan se on hehtaaria. Alueen noin 25 nisäkäslajiin lukeutuu myös kuuluisa Big Five eli norsu, kafferipuhveli, sarvikuono, leijona ja leopardi. Lintulajeja alueella on noin 280. Safarin lisäksi Kariega ylläpitää monia eläinten suojeluprojekteja sekä osallistuu ahkerasti alueen hyvinvointiin, osa makailutuloista annetaan alueen yhteisölle erilaisiin projekteihin ja lasten koulutukseen. Päivän päätteeksi nautimme maistuvan illallisen.

4 Safaripäivän ohjelma on tavallisesti tällainen: klo 5.30 Kahvia/teetä tarjolla ennen aamunkoiton safarille lähtöä klo 9.30 Saapuminen takaisin safarilta ja runsas aamiainen/brunssi tarjolla klo 11 Vapaa-aikaa - voi lähteä kävelysafarille safarioppaan seurassa tai varata ajan hierontaan Spa-osastolta, tehdä kanoottiretken, uida tai vain rentoutua ja ottaa aurinkoa klo Lounas klo 16 Lähtö iltapäiväsafarille, kesto 3h klo Saapuminen takaisin majoituspaikalle ja maistuva illallinen perjantai Safariohjelma jatkuu. Aamulla aikaisin lähdetään safarille, aamupala nautitaan vasta safarin jälkeen, joka kestää noin 3 tuntia. Iltapäivä on vapaata aikaa nauttia ja rentoutua luonnon läheisyydestä, majoituksen yhteydessä löytyy kylpylä osasto. Lounaan jälkeen on vielä hetki aikaa rentoutua ennen iltapäivän safaria. Yhteinen illallinen lauantai Aamulla ehdimme vielä aamusafarille ennen paluumatkan alkamista. Aamupalan jälkeen on aika pakata ja siirtyä Port Elizabethin lentoasemalle, mistä lennämme kohti Suomea. Kotimaahan palaamme sunnuntaina puolen päivän aikaan. Lennot TK Helsinki Istanbul klo TK Istanbul Kapkaupunki klo TK Kapkaupunki Istanbul klo TK Istanbul Helsinki klo Majoitus Kapkaupungissa: Breakwater Lodge Portswood Road, V & A Waterfront, Cape Town Hotelli sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä Waterfrontin ravintoloista, baa-reista ja kaupoista luvulla vankilana toiminut rakennus on sittemmin peruskorjattu hotelliksi. Hotellissa on kaksi ravintolaa ja baari. Huoneissa on ilmastointi, hiustenkuivain, teen- ja kahvinkeittovälineet, minibaari, tallelokero ja tv. Majoitus safarilla: Kariega Game Reserve, Main Lodge Perheen omistama, yksityinen ja malariavapaalla alueella sijaitseva safarihotelli. Kariega sijaitsee lähellä kuuluisaa Garden Route viinialuetta. Alueella virtaa kaksi jokea, Kariega ja Bushman s River. Hotellin alueella on useita näköalatasanteita, joilta voi seurata Afrikan luontoa ja kuulostella outoja ääniä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

5 Taloustaito-lehden lukijoille räätälöity unelmien matka Etelä-Afrikkaan Matkakohde Kapkaupunki ja ympäristö, safari, Etelä-Afrikka Matkan ajankohta (pe-su) Matkan hinta 2998 / hlö jaetussa 2-hengen huoneessa 3393 yhden hengen huoneessa Matkan hintaan sisältyy Turkish Airlinesin lennot Helsinki Istanbul Kapkaupunki Istanbul Helsinki (lennolla 2 x ateria per suunta) lentoverot majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa kuljetukset ja retket ohjelman mukaisesti ruokailut (aamiainen joka aamu, 3 x lounas ja 3 x illallinen) sisämaanlennot Kapkaupunki Port Elizabeth Kapkaupunki juomarahat paikallisoppaille ja kuljettajille Kariega Game Reserve: täysihoito ja 2 aamu ja 2 iltapäiväsafarit suomenkielisen matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan ja englanninkielisen oppaan palvelut retkillä Lisämaksusta yhden hengen huone 395 retki viinialueille 50 /hlö ja Township-retki 30 /hlö ilmoittautuminen molempiin matkavarauksen yhteydessä muut palvelut Hintaan ei lisätä toimitus- ja palvelumaksuja. HUOM! Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan. Hinnat perustuvat voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Ilmoittautumiset Maksuehto verkkosivullamme tai ja puh Ennakkomaksu 450 / hlö varauksen yhteydessä Loppumaksu 6 viikkoa ennen matkan alkua. Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) ja noudattaa kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Ystävällisin terveisin, Kon-Tiki Tours Jaana Raunola Puh

ETELÄ-AFRIKKAAN 13.1. 26.1.2014

ETELÄ-AFRIKKAAN 13.1. 26.1.2014 ETELÄ-AFRIKKAAN 13.1. 26.1.2014 Eteläinen Afrikka kaikessa luonnonkauneudessaan lumoaa kokeneenkin matkailijan. Vierailemme viehättävässä Pretorian puutarhakaupungissa sekä Afrikan eteläisimmässä kärjessä

Lisätiedot

Oy Kon-Tiki Tours Ltd Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki, Finland Tel. +358 (0)9 466 300 www.kontiki.fi

Oy Kon-Tiki Tours Ltd Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki, Finland Tel. +358 (0)9 466 300 www.kontiki.fi Amsterdam tunnetaan kuvauksellisista kanavistaan ja polkupyöristään. Museoitakin on yli viisikymmentä, joten valinnanvaraa riittää. Amsterdamin paikalle nousivat ensimmäiset puutalot jo 1200-luvulla, jolloin

Lisätiedot

Makusi mukaan. maailmalle. www.matka-agentit.fi

Makusi mukaan. maailmalle. www.matka-agentit.fi Makusi mukaan maailmalle 2014 www.matka-agentit.fi 30. 20. San Francisco Los Angeles 25. 12. Makusi mukaan maailmalle... Matkoja ympäri maailmaa valitse omasi! Pohjois- Amerikka New York Miami Reykjavik

Lisätiedot

Taiwaallinen Taiwan. 22.3.-1.4.2016 10 vrk / 8 yötä perillä

Taiwaallinen Taiwan. 22.3.-1.4.2016 10 vrk / 8 yötä perillä Taiwaallinen Taiwan Taipei pohjoisrannikko (Yeliou, Jiufen, Yangmingshan, Danshui) Tarokon kansallispuisto Chinjing Sun Moon Lake Tainan Kenting - Kaohsiung 22.3.-1.4.2016 10 vrk / 8 yötä perillä Formosa,

Lisätiedot

Tansanian Safari Luontoa ja kulttuuria

Tansanian Safari Luontoa ja kulttuuria Tansanian Safari Luontoa ja kulttuuria 2.-14.11.2011 13 päivää / 11 yötä perillä ARUSHA NATRONJÄRVI SERENGETIN KANSALLISPUISTO NGORONGORON SUOJELUALUE EYASIJÄRVI MANYARAN KANSALLISPUISTO TARANGIREN KANSALLISPUISTO

Lisätiedot

Kiina, Laos ja Thaimaa

Kiina, Laos ja Thaimaa Kiina, Laos ja Thaimaa Chongqing Chengdu Kunming Pu er Xishuangbanna Houeisay Mekong-joki Luang Prabang Bangkok 20.11.-4.12.2015 14 vrk / 13 yötä perillä Ainutlaatuinen kiertomatka alkaa Kiinan keskiosista,

Lisätiedot

TERVETULOA MUKAAN MATKALLE!

TERVETULOA MUKAAN MATKALLE! AGRONOMILIITON ELÄKELÄISTEN RUOKA- JA KULTTUURIMATKA ITALIAAN Ohjelmassa EXPO Maailmannäyttely Milanossa teemana ravinto Matka-aika: perjantai 2.10. keskiviikko 7.10.2015 Matkamme vie meidät Pohjois-Italian

Lisätiedot

LOISTORISTEILY ROYAL CARIBBEAN CRUISE LINEN HILJATTAIN UUSITULLA SPLENDOUR OF THE SEAS -ALUKSELLA 29.08. 06.09

LOISTORISTEILY ROYAL CARIBBEAN CRUISE LINEN HILJATTAIN UUSITULLA SPLENDOUR OF THE SEAS -ALUKSELLA 29.08. 06.09 LOISTORISTEILY ROYAL CARIBBEAN CRUISE LINEN HILJATTAIN UUSITULLA SPLENDOUR OF THE SEAS -ALUKSELLA 29.08. 06.09.2014 TUTUKSI RISTEILYLLÄ TULEE NIIN VÄLIMERI, ADRIANMERI KUIN AIGEIAN- MERIKIN VENETSIA DUBROVNIK

Lisätiedot

KAUPUNKI. ja kiertomatkat 2010 UPEAT UUTUUDET

KAUPUNKI. ja kiertomatkat 2010 UPEAT UUTUUDET KAUPUNKI ja kiertomatkat 2010 UPEAT UUTUUDET Alpit, Alsacen viinimatka, Slovenia Kroatia Italia, Amsterdam ja KESTOSUOSIKIT Tallinna, Pärnu ja Saarenmaa! Elämänmittaisia matkamuistoja. Maailma täynnä kauniita,

Lisätiedot

UNKARI 07-14.10.2014. 1. päivä: 7.10.2014 / Tiistai

UNKARI 07-14.10.2014. 1. päivä: 7.10.2014 / Tiistai UNKARI 07-14.10.2014 1. päivä: 7.10.2014 / Tiistai Saapuminen Budapestiin klo 20:55 Norwegianin lennolla DY5842. Lentokenttäkuljetus bussilla Hotelli Mercure Budapest Koronaan suomenkielisen oppaan Hajnalka

Lisätiedot

Helsinki 27.2.2013 GOLMATKA VIETNAM 5 18.10.2013

Helsinki 27.2.2013 GOLMATKA VIETNAM 5 18.10.2013 Helsinki 27.2.2013 GOLMATKA VIETNAM 5 18.10.2013 Tervetuloa mukaan golfmatkalle Vietnamiin. Kohteina pääkaupunki Hanoi ja tunnin lennon päässä Keski- Vietnamissa Danang. Hanoissa on sekä pikkukaupungin

Lisätiedot

Helsinki 22.3.2012 GOLMATKA VIETNAM 19.01 03.02.2013

Helsinki 22.3.2012 GOLMATKA VIETNAM 19.01 03.02.2013 Helsinki 22.3.2012 GOLMATKA VIETNAM 19.01 03.02.2013 Tervetuloa mukaan golfmatkalle Vietnamiin. Kohteina elämää kohiseva suurkaupunki Saigon, nykyiseltä nimeltään Ho Chi Minh City, ja tunnin lennon päässä

Lisätiedot

MAATILAN PELLERVO LEHDEN LUKIJAMATKA KIEHTOVAAN SKOTLANTIIN

MAATILAN PELLERVO LEHDEN LUKIJAMATKA KIEHTOVAAN SKOTLANTIIN MAATILAN PELLERVO LEHDEN LUKIJAMATKA KIEHTOVAAN SKOTLANTIIN Matka-aika: ti 5.4. ma 11.4.2011 Skotlanti kiehtoo. Omaperäinen luonto on muovannut omaperäisen ja ylpeän kansan. Skotlanti koostuu etelän alamaista

Lisätiedot

Matkaohjelma. Once in the lifetime 15.11. - 4.12. 2014 AUSTRALIAN KIERTOMATKA, MACAO JA SINGAPORE

Matkaohjelma. Once in the lifetime 15.11. - 4.12. 2014 AUSTRALIAN KIERTOMATKA, MACAO JA SINGAPORE Matkaohjelma 15.11. - 4.12. 2014 AUSTRALIAN KIERTOMATKA, MACAO JA SINGAPORE Once in the lifetime HELSINKI HONG KONG / MACAO 2 YÖTÄ - CAIRNS PALM COVE 6 YÖTÄ SUURI VALLIRIUTTA - AYERS ROCK 1 YÖ ALICE SPRINGS

Lisätiedot

BUSSILOMAT 2015. www.matkarasti.fi. YLIVIESKA (08) 4694 470 ylivieska@matkarasti.fi

BUSSILOMAT 2015. www.matkarasti.fi. YLIVIESKA (08) 4694 470 ylivieska@matkarasti.fi BUSSILOMAT 2015 www.matkarasti.fi YLIVIESKA (08) 4694 470 ylivieska@matkarasti.fi Matka-Rastin Bussilomat 2015 Nauti kesällä 2015 huolettomasta ja helposta lomasta; varaa matka Matka-Rastin Bussilomat

Lisätiedot

TULPPAANIEN JA TUULIMYLLYJEN HOLLANTI - AMSTERDAM 21. -24.4.2015

TULPPAANIEN JA TUULIMYLLYJEN HOLLANTI - AMSTERDAM 21. -24.4.2015 TULPPAANIEN JA TUULIMYLLYJEN HOLLANTI - AMSTERDAM 21. -24.4.2015 Alustava matkaohjelma: 21.4. tiistai Kaupunkikierros ja timanttihiomo Klo 03.00 Lähtö Tampere Vanha kirkko. Bussimatka Helsingin lentoasemalle.

Lisätiedot

TERVETULOA MATKALLE MUKAAN!

TERVETULOA MATKALLE MUKAAN! POHJOIS-KARJALAN MARTTOJEN RUOKA- JA KULTTUURIMATKA ITALIAAN Ohjelmassa EXPO Maailmannäyttely Milanossa teemana ravinto Matka-aika: to 14.5. ti 19.5.2015 Matkamme vie meidät Pohjois-Italian kauniisiin

Lisätiedot

METSÄNHOITOYHDISTYSTEN METSÄ JA LUONTOMATKA ILOISEEN UNKARIIN Matka-aika: keskiviikko 23.9. maanantai 28.9.2015

METSÄNHOITOYHDISTYSTEN METSÄ JA LUONTOMATKA ILOISEEN UNKARIIN Matka-aika: keskiviikko 23.9. maanantai 28.9.2015 METSÄNHOITOYHDISTYSTEN METSÄ JA LUONTOMATKA ILOISEEN UNKARIIN Matka-aika: keskiviikko 23.9. maanantai 28.9.2015 Metsä- ja luontomatkamme suuntautuu iloiseen Unkariin. Matkan aikana pääsemme tutustumaan

Lisätiedot

Metsälehden lukijamatka Slovakiaan maanantai 21.9. lauantai 26.9.2015

Metsälehden lukijamatka Slovakiaan maanantai 21.9. lauantai 26.9.2015 Metsälehden lukijamatka Slovakiaan maanantai 21.9. lauantai 26.9.2015 Slovakia on matkakohteena Bratislavaa lukuun ottamatta melko tuntematon, mutta siihen lähemmin tutustuvat löytävät sieltä suuren määrän

Lisätiedot

MTK-UUSIMAA JÄSENMATKA 7.-11.4.2015

MTK-UUSIMAA JÄSENMATKA 7.-11.4.2015 OHJELMALLINEN JÄSENMATKA MTK-UUSIMAA JÄSENMATKA 7.-11.4.2015 Alustava matkaohjelma: 7.4. tiistai Postitamme lentoliput ilmoittamaanne osoitteeseen noin kaksi viikkoa ennen lähtöpäivää. Suosittelemme saapumaan

Lisätiedot

KALASTUS- JA/TAI METSÄSTYSMATKA PORT ELIZABETHIIN - YSTÄVYYDEN KAUPUNKIIN - ETELÄ-AFRIKKAAN 12.02.2013-25.02.2013

KALASTUS- JA/TAI METSÄSTYSMATKA PORT ELIZABETHIIN - YSTÄVYYDEN KAUPUNKIIN - ETELÄ-AFRIKKAAN 12.02.2013-25.02.2013 Bonus-Matkat KALASTUS- JA/TAI METSÄSTYSMATKA PORT ELIZABETHIIN - YSTÄVYYDEN KAUPUNKIIN - ETELÄ-AFRIKKAAN 12.02.2013-25.02.2013 Jälleen on tullut aika suunnistaa uusille vesille. Tällä kertaa olemme valinneet

Lisätiedot

SOTILASKOTILIITON IRLANNIN KIERTOMATKA, 30.04.-07.05.2015 Kilkenny, Limerick, Galway & Dublin

SOTILASKOTILIITON IRLANNIN KIERTOMATKA, 30.04.-07.05.2015 Kilkenny, Limerick, Galway & Dublin SOTILASKOTILIITON IRLANNIN KIERTOMATKA, 30.04.-07.05.2015 Kilkenny, Limerick, Galway & Dublin MATKAOHJELMA 1. Päivä, 30.04.2015 (to) Ceád Mile Fáilte! Tervetuloa! Finnairin suora lento AY929 Helsingistä

Lisätiedot

METSÄNHOITOYHDISTYS JÄRVI-SAVON METSÄOPINTOMATKA SLOVENIAAN Matka-ajankohta: ma 7.4. la 12.4.2014

METSÄNHOITOYHDISTYS JÄRVI-SAVON METSÄOPINTOMATKA SLOVENIAAN Matka-ajankohta: ma 7.4. la 12.4.2014 METSÄNHOITOYHDISTYS JÄRVI-SAVON METSÄOPINTOMATKA SLOVENIAAN Matka-ajankohta: ma 7.4. la 12.4.2014 Slovenia on monen mielestä yksi Euroopan kauneimmista maista. Luonnon tyypilliset elementit ovat Alppien

Lisätiedot

Kenian Suuri Migration Safari 2015

Kenian Suuri Migration Safari 2015 : Kenian Suuri Migration Safari 2015 Aika: Hinta: Ryhmäkoko: La 12.9. - Su20.9.2015 4 880 eur 12 henkilöä Oma penkkirivi maastoautossa: + 620 eur Pääkohteet: Amboselin kansallispuisto Masai Maran suojelualue

Lisätiedot

Viron kylpylälomat. Islanti. Teemamatkat. Hotellilomat

Viron kylpylälomat. Islanti. Teemamatkat. Hotellilomat Viron kylpylälomat Islanti Teemamatkat Hotellilomat 2012 TEEMAMATKAT EUROOPPAAN Saga Matkat 2012 Uudistuneesta esitteestämme löydät enemmän vaihtoehtoja ja monipuolisuutta tehdään yhdessä matkastasi sopiva

Lisätiedot

JÄSENKIRJE HUHTIKUU 2010. Minttu. Minttu Vilander puheenjohtaja minttu.vilander@kansio.fi puh. 040 575 6660. Tapahtumiin ilmoittautuminen

JÄSENKIRJE HUHTIKUU 2010. Minttu. Minttu Vilander puheenjohtaja minttu.vilander@kansio.fi puh. 040 575 6660. Tapahtumiin ilmoittautuminen JÄSENKIRJE HUHTIKUU 2010 PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS Mukavaa kevättä ja kesän odotusta Kevään saapumisen huomaa sään lämpenemisen lisäksi siitä, että yhdistyksemme kevätkokous keräsi jälleen maaliskuun 25.

Lisätiedot

MARTTOJEN JÄSENMATKA SYDÄMELLINEN UNKARI Matka-aika torstai 2.10. maanantai 6.10.2014

MARTTOJEN JÄSENMATKA SYDÄMELLINEN UNKARI Matka-aika torstai 2.10. maanantai 6.10.2014 MARTTOJEN JÄSENMATKA SYDÄMELLINEN UNKARI Matka-aika torstai 2.10. maanantai 6.10.2014 Tervetuloa Unkariin, nautintojen kehtoon. Matkamme aikana nautimme vihreästä luonnosta, ihanista ruoista ja viineistä

Lisätiedot

LIIKUNTAA, HYVINVOINTIA JA ITSENSÄ KEHITTÄMISTÄ YRITYSVIERAILUJA, IDEOITA, KONTAKTEJA JA KANSAINVÄLISYYTTÄ

LIIKUNTAA, HYVINVOINTIA JA ITSENSÄ KEHITTÄMISTÄ YRITYSVIERAILUJA, IDEOITA, KONTAKTEJA JA KANSAINVÄLISYYTTÄ LIIKUNTAA, HYVINVOINTIA JA ITSENSÄ KEHITTÄMISTÄ YRITYSVIERAILUJA, IDEOITA, KONTAKTEJA JA KANSAINVÄLISYYTTÄ Koulutus- ja tutustumismatka Italiaan 22. - 28.4.2012 Tervetuloa Sporttimedian ja Kouvolan Matkatoimiston

Lisätiedot

Viisumivapaat risteilyt

Viisumivapaat risteilyt Viisumivapaat risteilyt 2015 Lappeenrannasta Saimaan kanavaa pitkin Viipuriin Pietariin Valamoon Kannen kuva: Jukka Olkkonen Koe upea Saimaan kanava iloisilla viisumivapailla risteilyillä Kiitokset yhdestä

Lisätiedot

Opastettu moottoripyörämatka, jossa Yhdysvaltojen länsiosan tärkeimmät nähtävyydet ja uskomattomat moottoripyöräreitit! 17.9.-3.10.

Opastettu moottoripyörämatka, jossa Yhdysvaltojen länsiosan tärkeimmät nähtävyydet ja uskomattomat moottoripyöräreitit! 17.9.-3.10. Opastettu moottoripyörämatka, jossa Yhdysvaltojen länsiosan tärkeimmät nähtävyydet ja uskomattomat moottoripyöräreitit! 17.9.-3.10.2015 Los Angeles, Highway 1, Route 66, Grand Canyon, Monumental Valley,

Lisätiedot