Tansanian Safari Luontoa ja kulttuuria

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tansanian Safari Luontoa ja kulttuuria"

Transkriptio

1 Tansanian Safari Luontoa ja kulttuuria päivää / 11 yötä perillä ARUSHA NATRONJÄRVI SERENGETIN KANSALLISPUISTO NGORONGORON SUOJELUALUE EYASIJÄRVI MANYARAN KANSALLISPUISTO TARANGIREN KANSALLISPUISTO Tansanian lumo jatkuu vuodesta toiseen ja yhä useammat safarit suuntaavat PohjoisTansanian kuuluisille suojelualueille. Mykistävä Ngorongoro ja käsittämättömän kaunis Serengeti ovat nykypäivän ihmeitä, jotka magneetin tavoin vetävät matkailijoita puoleensa. Alueiden valovoima on niin suuri, että vain harva huomaa valtavan ekosysteemin tarjoavan paljon muutakin. Tämä matka on tarkoitettu niille, jotka haluavat olla safarilla ja nähdä suurempia kokonaisuuksia. Luonto ja ihmiset kuuluvat yhteen, niin myös tällä matkalla. Koemme Pohjois-Tansanian monimuotoisen luonnon ja pääsemme lähelle siellä asuvia eri heimoja. Kuljemme tuttujen safarireittien ulkopuolella aina kun se on mahdollista ja menemme paikkoihin, joissa vain harva on käynyt. Matkan erityisluonteesta johtuen mukaan otetaan vain 12 henkilöä.

2 keskiviikko Helsinki - Arusha Lento klo (KLM) Helsingistä Amsterdamin kautta Kilimanjarolle Tansaniaan, jonne saavumme klo Kuljetus Arushaan (45 min), jossa majoitus viihtyisässä Moivaro Lodgessa ( torstai Arusha Mtu wa Mbu - Natronjärvi Aamulla siirrymme maastoautoihin ja ajamme läpi Arushan kaupungin. Saksalaisesta luvun alun varuskuntakaupungista on kehittynyt vilkas matkailukeskus, josta lähtevät kaikki safarit Pohjois-Tansanian kuuluisille suojelualueille. Arushasta on tullut myös eri heimojen sulatusuuni. Työn perään tulleet masait, chaggat, merut ja paret antavat oman värinsä kaupungin vilkkaaseen katukuvaan. Matkamme jatkuu läpi arusha -heimon asuinalueiden kohti Mtu wa Mbun kylää, joka sijaitsee Itä-Afrikan suuren hautavajoaman pohjalla. Mtu wa Mbussa jätämme vilkkaan päätien ja lähdemme alueille, jonne harva matkailija suuntaa. Olemme masaiden mailla. Vasemmalla puolella hautavajoaman reunajyrkänne kohoaa satoja metrejä ylemmäs pölyisen tien kiemurrellessa kohti pohjoista. Pian edessämme avautuu lumoava maisema alas Natronjärvelle. Sen peilityynen pinnan peittävät paikoin vaaleanpunaiset nauhat, jotka muodostuvat tuhansista flamingoista. Laskeudumme alemmaksi lähelle järveä ja majoitumme seuraaviksi kahdeksi yöksi reunajyrkänteen juurella sijaitsevaan Lake Natron Campiin ( Hyvätasoisissa safariteltoissa on oma wc ja suihku perjantai Natronjärvi Teemme aamulla kävelysafarin järven rannalla. Lintuharrastajat pitävät Natronjärveä yhtenä maailman merkittävimmistä kohteista, eikä ainoastaan siksi, että se on flamingojen tärkein pesintäalue Itä-Afrikassa. Lintulajien runsaus on häikäisevä ja maisemat aamuauringossa mieliinpainuvan kauniit. Tansanian ainoa toimiva tulivuori Ol Donyo Lengai, joka on myös masaiden pyhä vuori, hallitsee maisemaa järven eteläpäässä. Monien mielestä Natron on Itä- Afrikan hautavajoaman kaunein järvi. Ainakin täällä voi nauttia vielä omasta rauhasta poissa ruuhkaisilta turistireiteiltä. Ennen lounasta vierailemme vielä paikallisessa Masai-kylässä tutustumassa tämän tunnetun paimentolaisheimon elintapoihin. Lounaan jälkeen teemme masaiden opastamina kävelyretken vesiputouksille. Vaativa patikointi kapeassa kanjonissa palkitaan vilvoittavalla uinnilla putousten alla.

3 lauantai Natronjärvi Wasso Serengetin kansallispuisto (Lobo) Jatkamme matkaa kohti pohjoista lähelle Kenian rajaa. Nousemme ylös reunajyrkänteelle ja ajamme läpi sonjo heimon alueiden pysähtyen myös vierailulle yhdessä heimon kylistä. Saavumme Serengetin kansallispuistoon myöhään iltapäivällä. Matkamme varrella on hyvät mahdollisuudet nähdä autoista alueen runsasta eläimistöä. Majoitumme ainutlaatuiseen Lobo Wildlife Lodgeen ( Se on yksi Tansanian vanhimpia lodgeja. Sen sijainti sekä arkkitehtuuri tekevät siitä kiehtovalla tavalla erilaisen. Valtavat kalliopaljastumat, kopjet, nousevat kauniilta puu- ja pensassavannilta. Maisemat lodgesta alas savannille ovat mieleenpainuvan kauniit. Gnuantilooppien vuotuinen vaellus kulkee usein Lobon alueen kautta, mutta vain harvat safarit tulevat tänne saakka. Lobo onkin Serengetin villeintä aluetta sunnuntai Serengetin kansallispuisto (Ikoma) Aamiaisen jälkeen siirrymme Serengetin keskiosiin. Teemme koko ajan safaria Serengetissä kunnes saavumme majoituspaikkaamme Ikoma Bush Campiin ( jonne majoitumme seuraaviksi kahdeksi yöksi. Hyvätasoinen telttalodge on hieman Serengetin kansallispuiston ulkopuolella. Olemme sukuma -heimon asuinalueella, joka on Tansanian suurin heimo. Lounaan jälkeen teemme iltapäiväsafarin Serengetissä. Kansallispuiston sisällä ei saa liikkua öisin, mutta Ikomassa voimme vielä tehdä jännittävän yösafarin päivällisen jälkeen maanantai Serengetin kansallispuisto Teemme 2-3 safaria päivän aikana tai vaihtoehtoisesti teemme yhden pitkän koko päivän mittaisen safarin, jolloin nautimme retkilounaan. Serengeti on Tansanian vanhin ja kuuluisin kansallispuisto. Se on osa km 2 :n suuruista Serengeti-Mara ekosysteemiä ja siellä elää parhaimmillaan yli kaksi miljoonaa suurta eläintä. Maisema on Afrikkaa parhaimmillaan, avoimia ruohotasankoja, puu- ja pensassavannia, kalliosaarekkeita ja jokivarsimetsiä. Serengeti-Mara ekosysteemissä noin 1,3 miljoonaa gnuantilooppia tekee vuotuista vaellustaan. Niiden mukana vaeltaa myös kymmeniätuhansia seeproja, thomsonin- ja grantingaselleja. Vaellus ja varsinkin sen huipentuma, gnuantilooppien vasikoiminen, on juhlahetki Serengetin lukuisille pedoille. Hyvällä onnella voimme nähdä myös saalistuksia. Vaikka vaelluksen seuraaminen onkin yksi matkamme huippukohtia, tarjoaa Serengeti paljon muuta. Gepardit viihtyvät Serengetin tasangoilla ja puisto onkin Masai Maran ohella yksi parhaimpia paikkoja nähdä tuo harvinainen eläin. Jokivarsimetsät ovat oivallisia suojapaikkoja aralle leopardille. Monet pienemmät nisäkkäät, kuten mangustit, korvakoirat ja sakaalit kuuluvat eläimistöön. Harvinaisempia eläimiä ovat savannikoira ja sarvikuono.

4 tiistai Serengetin kansallispuisto Ngorongoron suojelualue Aamiaisen jälkeen jatkamme safariamme läpi Serengetin Ngorongoron suojelualueelle. Pysähdymme Olduvai Gorgessa, joka on kuuluisa fossiilien kaivupaikka. Olemme jälleen masaiden alueella. Verrattuna Wasson masaihin nämä ns. turistireitin varrella asuvat masait ovat sopeuttaneet elämäänsä matkailun tuomien mahdollisuuksien mukaan, mikä ei aina merkitse pelkästään hyviä asioita. Nousemme maastoautoillamme tulivuoren rinnettä ylös Ngorongoron kraatterin reunalle. Näköalapaikalta avautuu henkeäsalpaava maisema alas kraatteriin. Jatkamme matkaa kunnes saavumme Ngorongoro Wildlife Lodgeen ( joka sijaitsee hienolla paikalla kraatterin reunalla keskiviikko Ngorongoron suojelualue Ngorongoron suojelualue on pinta-alaltaan lähes 8300 km 2. Alueella elää paljon masaita, ja sen ehdottomasti kuuluisin osa on tiukasti suojeltu Ngorongoron kraatteri (304 km 2 ). Sen pohja lepää noin 1700 metrin korkeudessa reunojen noustessa jopa lähes 800 metriä ylemmäs. Kraatteri pitää sisällään valtavan määrän eläimiä: norsuja, puhveleita, antilooppeja, virtahepoja, seeproja, runsaasti lintuja sekä suippohuulisarvikuonoja. Se onkin tärkein alue Tansanian sarvikuonojen suojelussa. Kraatterissa on myös maailman tihein petokanta neliökilometriä kohden. Ngorongoron hyeenat ovat taitavia metsästäjiä, joiden saaliit tosin usein päätyvät leijonien kynsiin. Vietämme kraatterissa lähes koko päivän ja nautimme myös retkilounaan siellä. Myöhemmin iltapäivällä siirrymme suojelualueen ulkopuolella sijaitsevaan Crater Forest Campiin ( joka sijaitsee tulivuoren etelärinteellä torstai Ngorongoron suojelualue - Eyasijärvi Nautimme aamiaisen rauhassa ja lepäämme aamupäivän. Mahdollisuus lähteä myös kävelyretkelle paikallisten viljelysalueiden keskelle. Lounaan jälkeen ajamme Eyasijärvelle, joka sijaitsee Ngorongoron suojelualueen lounaispuolella. Järvi ei kuulu suojelualueeseen ja sinne vain harva eksyy. Eyasi on soodajärvi kuten Natronkin. Alueella elävät harvinaisen hadzabit, joka kuuluvat Afrikan pygmiheimoihin. Hadzabit ovat metsästäjä-keräilijöitä ja elävät perinteidensä mukaisesti vielä tänäkin päivänä. Majoitumme Tindida Tented Campiin ( perjantai Eyasijärvi Mtu wa Mbu (Lake Manyaran kansallispuisto) Varhain aamulla lähdemme hadzabikylään, jossa saamme seurata heimon aamuaskareita. Jos meitä onnistaa, niin pääsemme katsomaan myös hadzabimiesten metsästystä.

5 Kyläkäynnin jälkeen lähdemme kohti Manyarajärveä. Majoitumme Migunga Forest Campiin ( jossa nautimme lounaan. Tavallaan ympyrä sulkeutuu, sillä juuri täältä Mtu wa Mbun kylästä lähdimme kohti Natronjärveä. Itä-Afrikan suuren hautavajoaman pohjalla sijaitseva suolainen Manyarajärvi hallitsee kansallispuiston maisemaa. Järven länsipuolella on kapea kaistale puusavannia, jonka rajoittuu metrin korkuiseen hautavajoaman reunajyrkänteeseen. Puiston pohjoispäässä on ainutlaatuinen pohjavesimetsä, joka saa vetensä Ngorongoron tulivuorialueelta. Ikivihreä metsä on Manyaran sykkivä sydän, joka antaa elinmahdollisuudet puiston monipuoliselle eläimistölle lauantai Mtu wa Mbu Tarangiren kansallispuisto Aamusafari Manyarassa, minkä jälkeen lähdemme Tarangiren kansallispuistoon, joka on ehdottomasti yksi Afrikan kauneimmista puistoista. Se on erinomainen paikka päättää upea safarimme. Puiston maisemaa hallitsevat valtavat apinanleipäpuut, joiden rinnalla norsutkin näyttävät pieniltä. Norsut ovatkin puiston vakioasukkaita samoin kuin suuret kissapedot. Kirahvit, puhvelit, seeprat ja lukuisat antilooppilajit esiintyvät myös Tarangiressa. Matkalla teemme safaria, kunnes saavumme seuraavaan majoituspaikkaamme Tarangire Safari Lodgeen ( Illan lepäämme lodgella vaikka uima-altaalla nauttien sunnuntai Tarangiren kansallispuisto Arusha (Kilimanjaro) Teemme vielä varhaisen aamusafarin ja palaamme lodgeemme aamiaiselle. Nautimme hetken upeasta maisemasta alas Tarangirejoelle, joka virtaa lodgemme alapuolella, ennen kuin lähdemme kohti Arushaa ja Kilimanjaroa. Perillä virkistäydymme vielä KIA Lodgessa ( jossa meillä on pari huonetta käytössä ennen lentokentälle siirtymistä. Kia Lodgesta avautuvat sään suosiessa upeat näkymät Kilimanjaro-vuorelle. Lentomme lähtee klo Dar es Salaamin kautta Amsterdamiin, josta jatkolento Helsinkiin maanantai Saapuminen Helsinkiin klo

6 MATKAN HINTA: hengen huoneen lisä: 550 Matkalla noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja, sekä Suomi-Seuran Matkatoimiston erikoisehtoja. Matkalle osallistuminen ei edellytä Suomi-Seuran jäsenyyttä Matkan toteutuminen edellyttää minimiosallistujamäärää. Hinnat perustuvat vallinneisiin hintoihin ja valuuttakursseihin MATKAN HINTAAN SISÄLTYY: - KLM:n reittilennot turistiluokassa - matkustajaverot - ohjelmassa mainitut retket ja puistojen sisäänpääsymaksut - majoitus 2-hengen huoneessa mainituissa hotelleissa ja lodgeissa - ohjelmassa mainitut kuljetukset - täysihoito safarilla, puolihoito Arushassa matkan lopussa - paikallisen kuljettaja/oppaan palvelut ja palvelupalkkio (juomaraha) - suomalainen matkanjohtaja, kokenut Afrikankävijä Pekka Virtanen - Tansanian viisumi Lisätiedustelut ja varaukset: Mariankatu 8, Helsinki, puh , service@finsocietytravel.fi

Tansanian. - Lake Manyara. - Serengeti. - Tarangire. - Oldupairotko. - Ngorongoro. Doha. 2 yötä. 1+1 yötä. 1 yö. retki

Tansanian. - Lake Manyara. - Serengeti. - Tarangire. - Oldupairotko. - Ngorongoro. Doha. 2 yötä. 1+1 yötä. 1 yö. retki Tansanian suursafari Ihastu Lake Manyaran, Ngorongoron, Serengetin ja Tarangiren upeisiin safarikohteisiin ja niiden ainutlaatuisiin eläimiin tällä unohtumattomalla matkalla Doha - Lake Manyara - Ngorongoro

Lisätiedot

Action Photography -Safari Tansania 20.-29.2.2016

Action Photography -Safari Tansania 20.-29.2.2016 Suomen Kuvausmatkat Oy Action Photography -Safari Aika: La 20. - Ma 29.2.2016 Hinta: 4 790 eur Ryhmäkoko: max 12 henkilöä 1hh -lisämaksu: Oma penkkirivi maastoautossa: Lapset, 10-12 v, jaettu 3hh: + 450

Lisätiedot

Kenian safari ja Mombasa Joulu-uusivuosi

Kenian safari ja Mombasa Joulu-uusivuosi Joulu-uusivuosi 23.12.2012 3.1.2013 12 päivää / 9 yötä perillä AMBOSELI LÄNSI- JA ITÄ-TSAVO - MOMBASA Vuodenvaihteen matkamme Keniaan tarjoaa Afrikan savannien villieläimet ja rentouttavan rantaloman Intian

Lisätiedot

Kenian Suuri Migration Safari 2015

Kenian Suuri Migration Safari 2015 : Kenian Suuri Migration Safari 2015 Aika: Hinta: Ryhmäkoko: La 12.9. - Su20.9.2015 4 880 eur 12 henkilöä Oma penkkirivi maastoautossa: + 620 eur Pääkohteet: Amboselin kansallispuisto Masai Maran suojelualue

Lisätiedot

Action Photography -Safari Tansania 20.-29.2.2016

Action Photography -Safari Tansania 20.-29.2.2016 Suomen Kuvausmatkat Oy Action Photography -Safari Aika: La 20. - Ma 29.2.2016 Hinta: 4 790 eur Ryhmäkoko: max 12 henkilöä 1hh -lisämaksu: Oma penkkirivi maastoautossa: Lapset, 10-12 v, jaettu 3hh: + 450

Lisätiedot

Lataa Safaripassi - Olli Marttila. Lataa

Lataa Safaripassi - Olli Marttila. Lataa Lataa Safaripassi - Olli Marttila Lataa Kirjailija: Olli Marttila ISBN: 9789529915439 Sivumäärä: 352 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 29.03 Mb Vuosina 2003-2005 Tansania-trilogian julkaissut kirjailija jatkaa

Lisätiedot

Olli Marttilan. Olli Marttilan Afrikan Arkki-safarilla koetaan sekä Afrikan "kesä" että "talvi" Ngorongoron, Serengetin ja Tarangiren suojelualueilla.

Olli Marttilan. Olli Marttilan Afrikan Arkki-safarilla koetaan sekä Afrikan kesä että talvi Ngorongoron, Serengetin ja Tarangiren suojelualueilla. Olli Marttilan erikoissafari: Afrikan Arkki Olli Marttilan Afrikan Arkki-safarilla koetaan sekä Afrikan "kesä" että "talvi" Ngorongoron, Serengetin ja Tarangiren suojelualueilla. Doha - Lake Manyara -

Lisätiedot

Tansanian suursafari: Serengeti, Ndutu, Ngorongoro, Tarangire Nyt paluumatka Serengetistä lentäen!

Tansanian suursafari: Serengeti, Ndutu, Ngorongoro, Tarangire Nyt paluumatka Serengetistä lentäen! Suomen Kuvausmatkat Oy Tansanian suursafari: Serengeti, Ndutu, Ngorongoro, Tarangire 20.2.-1.3.2017 -Nyt paluumatka Serengetistä lentäen! Aika: Ma 20.2. - Ke 1.3.2017 Hinta: 5.480 eur Ryhmäkoko: max 12

Lisätiedot

Telttasafari Tansaniassa

Telttasafari Tansaniassa Telttasafari Tansaniassa Tyylikäs safarielämä, maastokävely hadzojen kanssa sekä Afrikan luonto Tarangiressa, Eyasijärvellä, Ngorongorossa ja Serengetissä ihastuttavat matkailijaa 11 päivää 5.2.2019-16.2.2019

Lisätiedot

TANSANIAN SUURSAFARI

TANSANIAN SUURSAFARI TANSANIAN SUURSAFARI 11.-21.2. 2019 Suomen Kuvausmatkat Oy Tansanian suursafari: Serengeti, Ndutu, Ngorongoro, Tarangire 11.-21.2.2019 Aika: Ma 11.2. - To 21.2.2019 Hinta: 5.780 eur Ryhmäkoko: 10 henkilöä

Lisätiedot

TANSANIAN SUURSAFARI

TANSANIAN SUURSAFARI TANSANIAN SUURSAFARI 19.-29.2.2020 Suomen Kuvausmatkat Oy Tansanian suursafari: Serengeti, Ndutu, Ngorongoro, Tarangire 19.-29.2.2020 Aika: Ke 19.2. - La 29.2.2020 Hinta: 5.780 eur Ryhmäkoko: 11 + matkanjohtaja

Lisätiedot

Olli Marttilan erikoissafari: Serengetin

Olli Marttilan erikoissafari: Serengetin Olli Marttilan erikoissafari: Serengetin Sinfonia Serengetin Sinfonia-safarilla nähdään ja koetaan kaikki olennainen Serengetin laidunekosysteemistä ja liikutaan 1950-luvun tyyliin tiettömillä taipaleilla.

Lisätiedot

RUSKAMATKA NELJÄN KANSAN MAISEMIIN , 3 PÄIVÄÄ

RUSKAMATKA NELJÄN KANSAN MAISEMIIN , 3 PÄIVÄÄ www.matkarasti.fi RUSKAMATKA NELJÄN KANSAN MAISEMIIN 13.-15.9.2019, 3 PÄIVÄÄ Ruskamatkamme suuntaa Varangin vuonolle; Pykeijaan ja Kirkkoniemeen. Perehdymme oppaan johdolla alueen historiaan ja nykypäivään,

Lisätiedot

KENIAN SUURI MIGRATION SAFARI 3. - 11.9.2016

KENIAN SUURI MIGRATION SAFARI 3. - 11.9.2016 KENIAN SUURI MIGRATION SAFARI 3. - 11.9.2016 : Kenian Suuri Migration Safari 2016 Aika: La 3.9. - Su 11.9.2016 Hinta: 4 880 eur Ryhmäkoko: 12 henkilöä Oma penkkirivi maastoautossa: + 620 eur Ruokailut:

Lisätiedot

MATKAOHJELMA 1.4.2009 1 (5)

MATKAOHJELMA 1.4.2009 1 (5) MATKAOHJELMA 1.4.2009 1 (5) Matka 14: Myanmar (11 pvä/ 10 yötä) 1 yö Yangon- 1 yö Bagan- 2 yötä Mandalay- 2 yötä Inle-järvi- 1 yö Yangon- 3 yötä Ngpali Hotellit: Summit Park View Hotel (Yangon), Thazin

Lisätiedot

KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN

KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN 22. 25.04.2020 Kevään ryhmämatkamme suuntautuu Slovenian pääkaupunkiin, sympaattiseen Ljubljanaan. Lähde mukaan kokemaan uusi, upea ja raikas kaupunkikohde, sen historia

Lisätiedot

KENIAN SUURI. Suomen Kuvausmatkat oy KENIAN MIGRATION SAFARI MIGRATION SAFARI

KENIAN SUURI. Suomen Kuvausmatkat oy KENIAN MIGRATION SAFARI MIGRATION SAFARI KENIAN SUURI MIGRATION SAFARI 29.8. - 7.9.2019 Kenian Suuri Migration Safari 2019 Aika: Hinta: Ryhmäkoko: To 29.8. - La 7.9.2019 5.480 eur 10 henkilöä Oma penkkirivi maastoautossa: + 720 eur Pääkohteet:

Lisätiedot

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE 21.-28.3.2020 Suomi-Portugali yhdistyksen jäsenmatka Vastuullinen matkanjärjestäjä: SUBLU TOUR PORTUGAL (www.sublutour.com/fi) - Nazaré, Portugali Ryhmän

Lisätiedot

TANSANIAN

TANSANIAN TANSANIAN SAFARI 21.2.-2.3. 2018 Suomen Kuvausmatkat Oy Tansanian suursafari: Serengeti, Ndutu, Ngorongoro, Tarangire 21.2.-2.3.2018 Aika: Ke 20.2. - Pe 2.3.2018 Hinta: 5.480 eur Ryhmäkoko: max 12 henkilöä

Lisätiedot

Tansanian suursafari ja

Tansanian suursafari ja Tansanian suursafari ja Sansibar Koe safarien lumous Tarangiren, Ngorongoron ja Serengetin puistoajoilla sekä rentoudu Sansibarin valkoisilla hiekkarannoilla. 11 päivää 6.11.2018-17.11.2018 alk. 4 590

Lisätiedot

KALAJOKILAAKSON LUKIJAMATKA: IDYLLINEN ALSACE, , 5 PÄIVÄÄ

KALAJOKILAAKSON LUKIJAMATKA: IDYLLINEN ALSACE, , 5 PÄIVÄÄ www.matkarasti.fi KALAJOKILAAKSON LUKIJAMATKA: IDYLLINEN ALSACE, Viehättävä ja satumaisen kaunis Alsace sijaitsee Ranskassa, Saksan ja Sveitsin rajalla. Alue tunnetaan keskiaikaisista kylistään, värikkäästä

Lisätiedot

BRASILIA / Antti Vauhkonen

BRASILIA / Antti Vauhkonen 1 BRASILIA / Antti Vauhkonen Lennot: ( huom. Pariisin menoaikataulu saattaa muuttua ) 27.11 AF1099 Helsinki- Pariisi klo 12.15 14.20 27.11 AF442 Pariisi Rio de Janeiro klo 23.20 07.35 06.12 AF443 Rio de

Lisätiedot

OULU JOULUNAJAN VIIKKO-OHJELMA

OULU JOULUNAJAN VIIKKO-OHJELMA Joulunajan viikko-ohjelma on voimassa 23.12.2011 8.1.2012 PERJANTAI 23.12. / 30.12. / 6.1. 12:00 MOOTTORIKELKKASAFARI ERÄMAAHAN Nauti ulkoilmaelämästä moottorikelkkasafarilla luonnon sydämeen. Reittimme

Lisätiedot

SAIMAAN SEUDUN AARTEET , 3 PÄIVÄÄ

SAIMAAN SEUDUN AARTEET , 3 PÄIVÄÄ www.matkarasti.fi SAIMAAN SEUDUN AARTEET 23.-25.7.2019, 3 PÄIVÄÄ Suomen suurin vesistö ja Euroopan 4. suurin järvi tunnetaan maisemiensa kauneudesta ja luonnon rauhasta. Lappeenranta nähtävyyksineen ja

Lisätiedot

KALASTUS- JA/TAI METSÄSTYSMATKA PORT ELIZABETHIIN - YSTÄVYYDEN KAUPUNKIIN - ETELÄ-AFRIKKAAN 12.02.2013-25.02.2013

KALASTUS- JA/TAI METSÄSTYSMATKA PORT ELIZABETHIIN - YSTÄVYYDEN KAUPUNKIIN - ETELÄ-AFRIKKAAN 12.02.2013-25.02.2013 Bonus-Matkat KALASTUS- JA/TAI METSÄSTYSMATKA PORT ELIZABETHIIN - YSTÄVYYDEN KAUPUNKIIN - ETELÄ-AFRIKKAAN 12.02.2013-25.02.2013 Jälleen on tullut aika suunnistaa uusille vesille. Tällä kertaa olemme valinneet

Lisätiedot

Alkusarja 8 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Alkusarja 8 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Alkusarja 8 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 2 WWW.AIKAMATKAT.FI P1 ALKUSARJA, PITKÄ 1 8.9.2014 8 CHARTER LENNOT HKI, TRE JA KUOPIO HINTAAN SISÄLTYY

Lisätiedot

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE 24.-30.3.2019 Suomi-Portugali yhdistyksen jäsenmatka Vastuullinen matkanjärjestäjä: SUBLU TOUR PORTUGAL (www.sublutour.com/fi) - Nazaré, Portugali Ryhmän

Lisätiedot

Australiasta UuteenSeelantiin

Australiasta UuteenSeelantiin Jouluristeily Australiasta UuteenSeelantiin Tutustu kauniiseen Sydneyyn, nauti Bay of Islandin maisemista, näe upea Auckland ja vieraile maorien Rotoruassa. Doha 1 yö Sydney 2+1 yötä/10 yön risteily alkaa

Lisätiedot

Lomalla Raamatun historiaa

Lomalla Raamatun historiaa Lomalla Raamatun historiaa Yhdistelmämatka Israeliin 03.-11.09.2018 v Asumme Tel Avivissa Leonardo Art- hotellissa v Teemme kaksi retkipäivää Jerusalemiin v Kaksi retkipäivää Tiberiakseen v Oppaana Ariel

Lisätiedot

Ngorongoro - Kilimanjaro Sanzibar Tansania 2.-17.2.06

Ngorongoro - Kilimanjaro Sanzibar Tansania 2.-17.2.06 Kuvakertomus Ngorongoro - Kilimanjaro Sanzibar Tansania 2.-17.2.06 - Ossi ja Maarit Torstai 2.2. Helsinki Amsterdam Kilimanjaro International Airport Arusha Perjantai 3.2. Arusha Gibb s Farm Ngorongoro

Lisätiedot

Cerviniaan vaeltamaan 1520, o Sveitsin rajalla sijaitseva pieni Cervinian kylä on LänsiEuroopan ja Alppien huippujen välissä

Cerviniaan vaeltamaan 1520, o Sveitsin rajalla sijaitseva pieni Cervinian kylä on LänsiEuroopan ja Alppien huippujen välissä 10.-17.8.2019 Cerviniaan vaeltamaan o Sveitsin rajalla sijaitseva pieni Cervinian kylä on LänsiEuroopan ja Alppien huippujen välissä o Aurinko paistaa ja lämpötila nousee suhteellisen korkealle o Vaeltajan

Lisätiedot

Kenian safari ja. Mombasa. 1 yö. 2 yötä

Kenian safari ja. Mombasa. 1 yö. 2 yötä Kenian safari ja Mombasa Karen Blixenin museo, Amboseli Kilimanjaron juurella, Tsavon upeat maisemat ja Mombasan hienot hiekkarannat ihastuttavat safarimatkailijaa Nairobi - Amboseli - Länsi-Tsavo - Itä-Tsavo

Lisätiedot

Alkusarja 9 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Alkusarja 9 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Alkusarja 9 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 2 WWW.AIKAMATKAT.FI BUSSIMATKA KATOWICEEN 31.8. 8.9.2014 9 KULJETUS: LAUTTA + BUSSI HINTAAN SISÄLTYY LAUTTAMATKAT

Lisätiedot

Kiehtova Kenia. Itä-Afrikan hautavajoama, Naivashajärvi ja Masai Maran kumpuileva savanni lumoavat kasvillisuudellaan ja eläimillään.

Kiehtova Kenia. Itä-Afrikan hautavajoama, Naivashajärvi ja Masai Maran kumpuileva savanni lumoavat kasvillisuudellaan ja eläimillään. Kiehtova Kenia Itä-Afrikan hautavajoama, Naivashajärvi ja Masai Maran kumpuileva savanni lumoavat kasvillisuudellaan ja eläimillään 9 päivää 16.2.2019-24.2.2019 Täynnä 9.3.2019-17.3.2019 2.11.2019-10.11.2019

Lisätiedot

Alkusarja 4 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Alkusarja 4 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Alkusarja 4 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 8 WWW.AIKAMATKAT.FI P2 ALKUSARJA, LYHYT 5 8.9.2014 4 VRK ALK 790 SUORA LENTO HELSINGISTÄ HINTAAN SISÄLTYY

Lisätiedot

Hotelli Seashells Resort**** Qawra Coast Road, Qawra, SPB 1902, Malta

Hotelli Seashells Resort**** Qawra Coast Road, Qawra, SPB 1902, Malta Kevätretki Maltalle 23 27.4.2017 Matkalla nähdään pääsaaren lisäksi Gozon vihreämpää luontoa ja tutustutaan monipuolisesti historiaan ja nähtävyyksiin. Saaren etelä-osan retkellä nähdään mm. Zurrieq laakso

Lisätiedot

Alkusarja 8 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Alkusarja 8 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Alkusarja 8 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 2 WWW.AIKAMATKAT.FI P1 ALKUSARJA, PITKÄ 31.8. 7.9.2014 8 VRK ALK 990 SUORAT CHARTER LENNOT HKI, TRE JA

Lisätiedot

Taalerin sijoittajamatka Ruandaan ja Keniaan

Taalerin sijoittajamatka Ruandaan ja Keniaan Taalerin sijoittajamatka Ruandaan ja Keniaan Tutustu Taalerin sijoituskohteisiin Kigalissa ja Nairobissa ja Afrikan upeaan luontoon safarilla. Kigali - Nairobi - Amboseli - Länsi-Tsavo - Itä-Tsavo 2 yötä

Lisätiedot

Eteläinen Afrikka & risteily Karibajärvellä

Eteläinen Afrikka & risteily Karibajärvellä 6.3.2019 Eteläinen Afrikka & risteily Karibajärvellä Esittely 6.3.2019 Eteläinen Afrikka & risteily Kariba-järvellä 12 pv Etelä-Afrikka Botswana Namibia Zimbabwe Toteuta unelmasi ja lähde mukaan matkalle

Lisätiedot

MTK UUSIMAA Jäsenmatka Tšekkiin 7. 11.4.2013

MTK UUSIMAA Jäsenmatka Tšekkiin 7. 11.4.2013 MTK UUSIMAA Jäsenmatka Tšekkiin 7. 11.4.2013 ALUSTAVA MATKAOHJELMA: Sunnuntai 7.4.2013: Postitamme lentoliput ilmoittamaanne osoitteeseen noin kaksi viikkoa ennen lähtöpäivää. Suosittelemme saapumaan Helsinki-Vantaan

Lisätiedot

Tarjous 15 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Tarjous 15 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Tarjous 15 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 2 WWW.AIKAMATKAT.FI P9 ALKUSARJA, PITKÄ 1. 15.9.2014 15 VRK ALK 1450 LENNOT HKI-KTW, KRK-HEL HINTAAN SISÄLTYY

Lisätiedot

Tieteen Ystävien Seura ry Keväisen Espanjan aarteita: kalliokuvia ja kulttuurikaupunkeja

Tieteen Ystävien Seura ry Keväisen Espanjan aarteita: kalliokuvia ja kulttuurikaupunkeja Tieteen Ystävien Seura ry Keväisen Espanjan aarteita: kalliokuvia ja kulttuurikaupunkeja 22. 28.5.2017 Keväisen Espanjan aarteita: kalliokuvia ja kulttuurikaupunkeja Ajankohta: 22. 28.5.2017 Norwegianin

Lisätiedot

Botswana. Ihastu Linyantin ja Okavangon upeaan luontoon, koe safariajoja veneellä, kanootilla ja autolla sekä hemmottele itseäsi loistoluokan leirissä

Botswana. Ihastu Linyantin ja Okavangon upeaan luontoon, koe safariajoja veneellä, kanootilla ja autolla sekä hemmottele itseäsi loistoluokan leirissä Botswana Ihastu Linyantin ja Okavangon upeaan luontoon, koe safariajoja veneellä, kanootilla ja autolla sekä hemmottele itseäsi loistoluokan leirissä 11 päivää 17.11.2019-28.11.2019 Täynnä 3.2.2020-14.2.2020

Lisätiedot

Lapland Hotel Sirkantähden viikko-ohjelma 11.1. 15.4.2016

Lapland Hotel Sirkantähden viikko-ohjelma 11.1. 15.4.2016 Lapland Hotel Sirkantähden viikko-ohjelma 11.1. 15.4.2016 Lapland Hotel Sirkantähden talven viikko-ohjelmassa nautitaan luonnon rauhasta, uusista kokemuksista, yhdessä tekemisestä ja Lapin tarinoista!

Lisätiedot

B A LTIA N K IE R R O S 10.7. - 16.7.2007

B A LTIA N K IE R R O S 10.7. - 16.7.2007 MAANANTAI 9.7.2007 N. Klo 8.00 startti Huttulasta ja sen jälkeenvesilahdelta Koskenkylästä kohti Vantaata, keli pilvinen ja vesikuurojen mahdollisuus ilmassa Yöpyminen vaimon serkun luona mistä aamulla

Lisätiedot

Kairankutsun lintubongausretket

Kairankutsun lintubongausretket Kairankutsun lintubongausretket Luonnon ja lintujen tarkkailu retkeilymuodossa on yksi parhaista rentoutumiskeinoista kiireisen maailmanmenon keskellä. Tähän Pyhä-Luoston kansallispuisto ja Itä-Lapin lumoava

Lisätiedot

Illallinen hotellin ravintolassa.

Illallinen hotellin ravintolassa. 1 Lähettäjä Forssan matkatoimisto oy / Leila Rauhaniemi puh. 0207 75 77 22 sähköposti. leila.rauhaniemi@fmtours.fi Attn: Pekka Heikkilä sähköposti: pekkah09@gmail.com Talinkorvantie 11B49, 20320 Turku,

Lisätiedot

Kappale kauneinta Suomea

Kappale kauneinta Suomea Kappale kauneinta Suomea Kapeat mutkaiset vesistöt, saaristoiset järvenselät ja vanhat kanavat tekevät Heinäveden reitistä ainutlaatuisen elämyksen, joka kaikkien pitäisi ainakin kerran elämässään kokea.

Lisätiedot

Madagaskar ja. 11 päivää

Madagaskar ja. 11 päivää Madagaskar ja Mauritius Koe Madagaskarin luontoparatiisin ainutlaatuinen kasvi- ja eläinkunta Andasibessa sekä ihastu Mauritiuksen lomaparatiisin riuttoihin ja rantoihin 11 päivää 11.10.2019-22.10.2019

Lisätiedot

SUNNUNTAI. PALJAKKA Kevättalven ohjelma 12.2.2006 22.4.2006 ja 11.2.2007 21.4.2007

SUNNUNTAI. PALJAKKA Kevättalven ohjelma 12.2.2006 22.4.2006 ja 11.2.2007 21.4.2007 1 PALJAKKA Kevättalven ohjelma 12.2.2006 22.4.2006 ja 11.2.2007 21.4.2007 SUNNUNTAI 10.00 Retki Pirunkirkko kanjonille 2-3 h Kuljetus ensin mökiltä tai hotellilta 5 km. Kanjonin läheltä jatkamme matkaa

Lisätiedot

MatkaMajakan 30-vuotisjuhlamatka Saksaan Satumaiset Rein-Mosel ja Luxemburg-

MatkaMajakan 30-vuotisjuhlamatka Saksaan Satumaiset Rein-Mosel ja Luxemburg- MatkaMajakan 30-vuotisjuhlamatka Saksaan 11.-15.9.2019 -Satumaiset Rein-Mosel ja Luxemburg- Elämäniloinen ja Saksan Riviera kuvaavat parhaiten tätä osaa maasta, joka on Saksan viininviljelyn tärkeimpiä

Lisätiedot

BOTSWANA & ZIMBABWE 23.3. -4. 4.2016

BOTSWANA & ZIMBABWE 23.3. -4. 4.2016 BOTSWANA & ZIMBABWE 23.3. -4. 4.2016 Suomen Kuvausmatkat Oy BOTSWANA & VIKTORIAN PUTOUKSET Aika: Ke 23.3. - Ma 4.4.20 16 Kesto: 13 pv Hinta: 6.260 eur Ryhmäkoko: Max 12 henkilöä 1hh -lisämaksu: Oma penkkirivi

Lisätiedot

SUOMI Graafinen ohjeistus

SUOMI Graafinen ohjeistus SUOMI ohjeistus ovellukset. inen värilogo valkoisena juhla-asussaan. värinen. inari.fi Inari on Suomen suurin kunta. Sen voimavara on mahtava luonto, josta voi olla aidosti ylpeä. Inarin helmi ja aarreaitta

Lisätiedot

Kiehtova Katania, suloinen Taormina, tulivuori Etna, muinaisia temppeleitä, hiekkarannat, luomuviinit...

Kiehtova Katania, suloinen Taormina, tulivuori Etna, muinaisia temppeleitä, hiekkarannat, luomuviinit... Sisilia on hedelmällinen saari, jossa on ihanteellinen ilmasto luomuviininviljelyyn. Matkan aikana vierailemme monilla luomuviinitiloilla, tutustumme viinin valmistukseen, maistelemme viinejä sisilialaisen

Lisätiedot

KENIAN SUURI. Suomen Kuvausmatkat oy KENIAN MIGRATION SAFARI MIGRATION SAFARI

KENIAN SUURI. Suomen Kuvausmatkat oy KENIAN MIGRATION SAFARI MIGRATION SAFARI KENIAN SUURI Suomen Kuvausmatkat oy KENIAN MIGRATION SAFARI MIGRATION SAFARI 4. - 12.9.2017 Suomen Kuvausmatkat oy KENIAN MIGRATION SAFARI Kenian Suuri Migration Safari 2017 Aika: Hinta: Ryhmäkoko: Ma

Lisätiedot

RIL-Seniorit, Slovenia Kroatia 4.5. 9.5.16

RIL-Seniorit, Slovenia Kroatia 4.5. 9.5.16 RIL-Seniorit, Slovenia Kroatia 4.5. 9.5.16 1. päivä 4.5.16 Saapuminen Sloveniaan ja Bledin retki Saapuminen Ljubljaanan lentokentälle. Suomea puhuva RIL-matkalaisille tuttu oppaamme Marketa Sindelova ja

Lisätiedot

Patikoi Kiinan muurilla jylhässä vuoristossa, järven rannalla ja vehreässä kanjonissa sekä tutustu Kiinan historiaan, maaseutuun ja ruokakulttuuriin.

Patikoi Kiinan muurilla jylhässä vuoristossa, järven rannalla ja vehreässä kanjonissa sekä tutustu Kiinan historiaan, maaseutuun ja ruokakulttuuriin. Patikointia Kiinan muurilla 50plus Patikoi Kiinan muurilla jylhässä vuoristossa, järven rannalla ja vehreässä kanjonissa sekä tutustu Kiinan historiaan, maaseutuun ja ruokakulttuuriin. Chengde Mutianyu

Lisätiedot

Guyanas Ranskan Guyana, Guyana, Surinam

Guyanas Ranskan Guyana, Guyana, Surinam Guyanas Ranskan Guyana, Guyana, Surinam 15.11-29.11.2014 Tässä se vihdoin tulee! Matkaohjelma, jonka valmistuminen kesti kauemmin kuin talon rakentaminen. Guyanas on pioneerimatka Etelä-Amerikkaan, poluille,

Lisätiedot

Luomuviinimatka Andien juurille Chileen & Argentiinaan 23.02. - 07.03.2016

Luomuviinimatka Andien juurille Chileen & Argentiinaan 23.02. - 07.03.2016 Luomuviinimatka Andien juurille Chileen & Argentiinaan 23.02. - 07.03.2016 Chile & Argentiina luomuviinimatka Chile ja Argentiina ovat upeita valtioita, jotka ovat täynnä toinen toistaan loistavampia nähtävyyksiä.

Lisätiedot

Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry (SMMY ry) opintomatka Luxemburg-Belgia-Alankomaat 5.-10.10.2014

Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry (SMMY ry) opintomatka Luxemburg-Belgia-Alankomaat 5.-10.10.2014 Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry (SMMY ry) opintomatka Luxemburg-Belgia-Alankomaat 5.-10.10.2014 Sunnuntai 5.10.2014 17:50 Suora lento Ryanair FR1922 Tampere Frankfurt-Hahn 19:25 19:45 Matka 120 km

Lisätiedot

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 10:24 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 23

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 10:24 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 23 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 23 Maanantai 10.08. Tiistai 11.08. Keskiviikko 12.08. Torstai 13.08. Perjantai 14.08. Lauantai 15.08. Sunnuntai 16.08. Matematiikka YHT2.1. Ma Fyke

Lisätiedot

JCI WORLD CONGRESS 2015

JCI WORLD CONGRESS 2015 Japani kutsuu Lähde Nuorkauppakamarien maailmankokoukseen ja tutustu samalla lumoavaan Kiotoon ja Okinawan trooppisiin saariin! Yhteistyössä Suomen Nuorkauppakamarit ja SMT. Tarjolla on kuusi erilaista

Lisätiedot

TORSTAI 10.8 KESKIVIIKKO 9.8

TORSTAI 10.8 KESKIVIIKKO 9.8 2006 VIIKKO 32 ASUMIS- VALMENNUS MAANANTAI 7.8 TIISTAI 8.8 KESKIVIIKKO 9.8 TORSTAI 10.8 PERJANTAI 11.8 LAUANTAI 12.8 SUNNUNTAI 13.8 OMAT MENOT ITAVA AIHE/ TAVOITE OPETTAJAN HAMPAIDEN PESU AAMU ILTA AAMU

Lisätiedot

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 10.06.2015 15:43 36/2015 (1. jakso) 31.08. - 06.09.2015 Viikkotuntimäärä: 7

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 10.06.2015 15:43 36/2015 (1. jakso) 31.08. - 06.09.2015 Viikkotuntimäärä: 7 36/2015 (1. jakso) 31.08. - 06.09.2015 Viikkotuntimäärä: 7 Maanantai 31.08. Tiistai 01.09. Keskiviikko 02.09. Torstai 03.09. Perjantai 04.09. Lauantai 05.09. Sunnuntai 06.09. 09:00 Palmu Riina C TVT2 Yritystoiminnan

Lisätiedot

Islanti 22.10.- 26.10.2012 Matkanjohtajat;

Islanti 22.10.- 26.10.2012 Matkanjohtajat; Matkatoimisto PT-Matkat Tapiontie 4 34800 Virrat ALV rek Puhelin / Fax 03 4755161 GSM +358 40 5559161 Y-tunnus 1126019-0 Sähköposti pt-matkat@phpoint.fi KUVI 3484 / 00 MJM MTK-Virrat Islanti 22.10.- 26.10.2012

Lisätiedot

OULU KESÄN VIIKKO-OHJELMA

OULU KESÄN VIIKKO-OHJELMA MAANANTAI 9:00-12:00 KESÄAAMUN MAASTOPYÖRÄILYRETKI Nauti raikkaasta kesäaamun tuulesta sekä Oulun kaupungin kauniista luonnosta korkealuokkaisen maastopyörän ohjaksissa. Retki lähtee kauppatorilta ja jatkuu

Lisätiedot

Ryhmässä Fuengirolaan. v v Hotelli Fuengirola Park v Lennot Helsingistä ja Oulusta v Ilmoittaudu

Ryhmässä Fuengirolaan. v v Hotelli Fuengirola Park v Lennot Helsingistä ja Oulusta v Ilmoittaudu Ryhmässä Fuengirolaan v 14. -28.04.2018 v Hotelli Fuengirola Park v Lennot Helsingistä ja Oulusta v Ilmoittaudu 30.11.2017 mennessä Mirja ; 0407635528 mirja.hanninen@hyvame.fi Tuomas ; 0400242686 tuomas.samuel@gmail.com

Lisätiedot

Matkaohjelma. A- Beach Links Kohti rantalomaa. Yrjö Tervakangas

Matkaohjelma. A- Beach Links Kohti rantalomaa. Yrjö Tervakangas Matkaohjelma A- Beach Links Kohti rantalomaa Yrjö Tervakangas 2 1. Päivä: Saapuminen Siem Reapiin valitsemastanne kohteesta. Kuljetus hotellille ja sisäänkirjautuminen. Päivällinen paikallisessa ravintolassa.

Lisätiedot

Alumnipurjehdus Kroatia 19-26.9.2015. www.lagooncharter.fi

Alumnipurjehdus Kroatia 19-26.9.2015. www.lagooncharter.fi Alumnipurjehdus Kroatia 19-26.9.2015 OHJELMA*: Lauantai Lauantai 4:30 kokoontuminen Helsinki-Vantaa lentokentälle 6:30-8:30 omakustanteinen lento Helsinki-Split* 9:00-9:30 kuljetus satamaan 10-12 lounas

Lisätiedot

KymiSun. Tervetuloa retkillemme luontoon, kulttuuriin, historiaan ja ihmiseen.

KymiSun. Tervetuloa retkillemme luontoon, kulttuuriin, historiaan ja ihmiseen. tarjoaa unohtumattomia elämyksiä veneretkillä yrityksille, ryhmille ja yhteisöille. Kymijoen historiaretkillä, Verlan kirkkailla vesillä ja Unescon Maailmanperintökohteessa, sekä Repoveden erämaiden siimeksessä.

Lisätiedot

OULU TALVEN VIIKKO-OHJELMA

OULU TALVEN VIIKKO-OHJELMA MAANANTAI 12:00 LUMIKENKÄRETKI LUONTOON Aisti pohjoisen talvipäivän todellinen tunnelma lumikenkäretkellämme. Opas kuljettaa teidät retken lähtöpaikkaan ja opettaa lumikenkävaelluksen tekniikan. Retki

Lisätiedot

Miesten salibandymaa joukkue metsästää kultamitaleja MM-kisoissa Tsekin upeassa pääkaupungissa

Miesten salibandymaa joukkue metsästää kultamitaleja MM-kisoissa Tsekin upeassa pääkaupungissa salibandy mm praha, tsekki / 6-10.12.2018 Miesten salibandymaa joukkue metsästää kultamitaleja MM-kisoissa Tsekin upeassa pääkaupungissa joulukuussa 2018! Samaan aikaan MM-kisojen kanssa järjestettävä

Lisätiedot

Daytona Bike Week & Key West 3.3-14.3.2016

Daytona Bike Week & Key West 3.3-14.3.2016 Daytona Bike Week & Key West 3.3-14.3.2016 Luxusmatka Floridan lämpöön, Finnairin suorat lennot, hyvät hotellit, moottoripyörät Eagle Riderilta, pieni ryhmäkoko ja matkanjohtajana Rauno Muilu. Mikä olisi

Lisätiedot

Löydä päivävaelluksen hauskuus

Löydä päivävaelluksen hauskuus Päivävaelluksen suunnittelu FValitse jokin hauska ja mielenkiintoinen retkikohde. Jos liikutte ryhmänä, ota muut huomioon retkikohteen valinnassa. FOta selvää vaellusreitin pituudesta ja siitä, kuinka

Lisätiedot

Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA. 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm

Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA. 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm Reki nro 1. Reykjavík Opastettu kierros Reykjavikissa Kerrotaan ja nähdään eri paikkoja kaupungissa Retken

Lisätiedot

Ounaksen Retkiviikko 27.-31.7.2015 OunasTriathlon 1.8.2015. Ohjelma

Ounaksen Retkiviikko 27.-31.7.2015 OunasTriathlon 1.8.2015. Ohjelma Ounaksen Retkiviikko 27.-31.7.2015 OunasTriathlon 1.8.2015 Ohjelma Ounaksen Retkiviikko 27.7. 1.8.2015 Muutokset ja lisäykset ohjelmaan mahdollisia, päivitetty ohjelma löytyy myös Facebookista ja osoitteesta

Lisätiedot

Australian kiertomatka

Australian kiertomatka Australian kiertomatka 18.2.- 5.3.2012 17 pv / 14 yöpymistä Melbourne Canberra Sydney Ayers Rock Cairns - Hongkong Hinta 5195 / henkilö Lisämaksu yhden hengen huoneesta 1130 Australiaan on pitkä matka

Lisätiedot

Luomuviinimatka Rheinin laaksoon

Luomuviinimatka Rheinin laaksoon Luomuviinimatka Rheinin laaksoon 19.05. 22.05.2017 Oletko aina jo halunnut romanttiselle matkalle Rheinin laaksoon? Nyt toiveesi toteutuu! Lähde mukaamme tälle kiehtovalle luomuviinimatkallemme! Saksassa

Lisätiedot

Taloustaito-lehden lukijoille räätälöity unelmien matka. Etelä-Afrikkaan 20. 29.11.2015

Taloustaito-lehden lukijoille räätälöity unelmien matka. Etelä-Afrikkaan 20. 29.11.2015 Taloustaito-lehden lukijoille räätälöity unelmien matka Etelä-Afrikkaan 20. 29.11.2015 Kaukainen maa Afrikan kärjessä, Atlantin ja Intian valtamerien välissä, on aina kiehtonut matkailijan mielikuvitusta.

Lisätiedot

Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7

Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7 Sivu 1 / 7 Esittely Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv Huikeiden vastakohtien Islanti on kuumien lähteiden, jäätiköiden, tulivuorien ja mahtavien putousten maa. Islannista löytyy niin satojen vuosien historiaa

Lisätiedot

Itsetuntemusta parhaimmillaan. Energiaa Enneagrammista Espanjassa. 33580!Tampere! www.careone.fi!

Itsetuntemusta parhaimmillaan. Energiaa Enneagrammista Espanjassa. 33580!Tampere! www.careone.fi! Itsetuntemusta parhaimmillaan Energiaa Enneagrammista Espanjassa Care One Oy Karkonmäenkatu15B info@careone.fi 33580Tampere www.careone.fi Itsetuntemusta parhaimmillaan Energiaa Enneagrammista Espanjassa

Lisätiedot

Viikko 13 23.3.2015-29.3.2015

Viikko 13 23.3.2015-29.3.2015 Viikko 13 23.3.2015-29.3.2015 Maanantai 23.3. Tiistai 24.3. Keskiviikko 25.3. Torstai 26.3. Perjantai 27.3. Lauantai 28.3. Sunnuntai 29.3. Radio Channels, Luento 08:15 - TS127 Communication signal processing

Lisätiedot

Tverin Karjalan Savusaunamatka 16.8. 23.8.2015

Tverin Karjalan Savusaunamatka 16.8. 23.8.2015 Tverin Karjalan Savusaunamatka 16.8. 23.8.2015 Tämä matka on tehty ennenkin. Se oli niin hyvä että pyysimme Leo Baskinia järjestämään matkan uudelleen. Tämä on tosi Savusaunafaneille. Matalle mahtuu vain

Lisätiedot

TERVETULOA MUKAAN! Karjatilallisten opintomatkalle Yhdysvaltoihin (10 pv)

TERVETULOA MUKAAN! Karjatilallisten opintomatkalle Yhdysvaltoihin (10 pv) TERVETULOA MUKAAN! Karjatilallisten opintomatkalle Yhdysvaltoihin 22. 31.10.2018 (10 pv) Yhdysvaltojen keskilännessä maisemaa hallitsevat lännenelokuvista tutut laajat preeriat, joilla karja laiduntaa.

Lisätiedot

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY RISTEILYT SINISELLÄ SAIMAALLA KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT Lähtö Kuopiosta (ti, to, la) tai Savonlinnasta (ma, ke, pe) klo 9.00. Risteily Heinäveden reittiä pitkin neljän sulkukanavan ja kahden avokanavan kautta

Lisätiedot

Formulamatka Unkariin. Esittely. Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Hungaroring. Budapest. Miksi valita tämä matka?

Formulamatka Unkariin. Esittely. Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Hungaroring. Budapest. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6 Esittely Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Lähde jännitämään suomalaisten menestystä Hungaroringin radalle! Tällä matkalla pääset seuraamaan harjoituksia, aika-ajoja sekä tietenkin itse

Lisätiedot

matkaohjelma 7.3 / Keskiviikko Aamiainen Vapaa-aikaa Chicagossa Päiväretket 19:00 Bulls vs Memphis Grizzlies 8.3 / Torstai

matkaohjelma 7.3 / Keskiviikko Aamiainen Vapaa-aikaa Chicagossa Päiväretket 19:00 Bulls vs Memphis Grizzlies 8.3 / Torstai Supermatka Chicagoon! Lauri Markkasen ura tarunhohtoisessa NBA:ssa käynnistyy tänä syksynä, kun Lauri pukee päälleen legendaarisen Chicago Bullsin pelipaidan. Järjestämme Chicagoon todellisen supermatkan

Lisätiedot

Christkindlmarkt

Christkindlmarkt Christkindlmarkt 07. 10.12.2018 Tule mukaamme Keski-Euroopan joulutoreille herkuttelemaan ja nauttimaan! Alppikansa rakastaa perinteitä, musiikkia, kulttuuria ja hauskanpitoa. Viemme sinut Münchenin, Kufsteinin

Lisätiedot

Audio Guide -tekniikalla toteutettu Aholansaaren esittely. Kunkussa viikonlopun kovimmat bileet. Avoinna -04 Vapaa Pääsy!

Audio Guide -tekniikalla toteutettu Aholansaaren esittely. Kunkussa viikonlopun kovimmat bileet. Avoinna -04 Vapaa Pääsy! .com - Tapahtumia Perjantai 22.09.2017 Aiempaa kokemusta ratsastuksesta ei tarvita. Eri taitotasoille omat safarit klo 09:00-20:00 OMATOIMINEN FARMIKIERROS, kotieläimiin tu Dj Kunkku Lauantai 23.09.2017

Lisätiedot

Tarjous 5 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Tarjous 5 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Tarjous 5 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 2 WWW.AIKAMATKAT.FI P9 ALKUSARJA, LYHYT 1 5.9.2014 5 VRK ALK 650 SUORA LENTO HELSINKI HINTAAN SISÄLTYY SUORA

Lisätiedot

HIIHTÄMÄSSÄ ITÄVALLASSA 2006

HIIHTÄMÄSSÄ ITÄVALLASSA 2006 HIIHTÄMÄSSÄ ITÄVALLASSA 2006 NEVA järjesti matkan Alppien parhaimmistoon kuuluvalle murtomaahiihtoalueelle Itävallan Ramsauhun 20 hengen voimin 25.2. - 4.3.2006. Kokemukset olivat todella hyvät. Majoituimme

Lisätiedot

Färsaaret - luontomatka

Färsaaret - luontomatka Färsaaret - luontomatka Pohjois-Atlantilla Ihastu pystysuoriin kalliojyrkänteisiin, värikkäisiin pikkukyliin, runsaaseen linnustoon, Kirkjubøuriin sekä Tórshavnin vanhaan kaupunkiin Tinganesiin Tórshavn

Lisätiedot

LEVI TALVISAFARIT 2013-2014 Tule sellaisena kuin olet, me huolehdimme loput!

LEVI TALVISAFARIT 2013-2014 Tule sellaisena kuin olet, me huolehdimme loput! LEVI TALVISAFARIT 2013-2014 Tule sellaisena kuin olet, me huolehdimme loput! 1. KELKKASAFARI LUONTOON (15:00-17:00) Joka päivä Safarin aluksi pukeudutaan kelkkailuvarusteisiin. Ennen liikkeelle lähtöä

Lisätiedot

Ranska-Espanja-majakkamatkan 2014 kartat Päivitetty /eh hamaeero(at)kolumbus.fi

Ranska-Espanja-majakkamatkan 2014 kartat Päivitetty /eh hamaeero(at)kolumbus.fi Ranska-Espanja-majakkamatkan 2014 kartat Päivitetty 5.1.2014/eh hamaeero(at)kolumbus.fi HUOM! Matkaa voi jatkaa makunsa mukaan alusta tai lopusta. Kesän 2014 matka LUONNOS (matkan pituus 9 päivää + mahd.

Lisätiedot

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 17:11 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 25

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 17:11 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 25 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 25 Maanantai 10.08. Tiistai 11.08. Keskiviikko 12.08. Torstai 13.08. Perjantai 14.08. Lauantai 15.08. Sunnuntai 16.08. 10:15 Työskentely puutarha-alalla

Lisätiedot

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 10:56 36/2015 (1. jakso) 31.08. - 06.09.2015 Viikkotuntimäärä: 7

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 10:56 36/2015 (1. jakso) 31.08. - 06.09.2015 Viikkotuntimäärä: 7 36/2015 (1. jakso) 31.08. - 06.09.2015 Viikkotuntimäärä: 7 Maanantai 31.08. Tiistai 01.09. Keskiviikko 02.09. Torstai 03.09. Perjantai 04.09. Lauantai 05.09. Sunnuntai 06.09. 37/2015 (1. jakso) 07. - 13.09.2015

Lisätiedot

Kiertomatka Sisiliassa 25.09. 02.10.2016

Kiertomatka Sisiliassa 25.09. 02.10.2016 Kiertomatka Sisiliassa 25.09. 02.10.2016 24.10. 31.10.2015 Sisilia on hedelmällinen saari, jossa on ihanteellinen ilmasto luomuviininviljelyyn. Matkan aikana vierailemme monilla luomuviinitiloilla, tutustumme

Lisätiedot

YLLÄKSEN KESÄN VIIKKO-OHJELMA 2018 Voimassa Lähde kanssamme kokemaan Lapin taikaa ja tunne kuinka luonto antaa energiaa!

YLLÄKSEN KESÄN VIIKKO-OHJELMA 2018 Voimassa Lähde kanssamme kokemaan Lapin taikaa ja tunne kuinka luonto antaa energiaa! YLLÄKSEN KESÄN VIIKKO-OHJELMA 2018 Voimassa 1.6.2018 30.11.2018 Lähde kanssamme kokemaan Lapin taikaa ja tunne kuinka luonto antaa energiaa! 1. RETKI HUSKYTILALLE (10:00 12:00) La Lyhyen autokuljetuksen

Lisätiedot

Lataa Lumoava Helsinki. Lataa

Lataa Lumoava Helsinki. Lataa Lataa Lumoava Helsinki Lataa ISBN: 9789513771805 Sivumäärä: 248 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 14.56 Mb Tiedätkö, missä harmaahaikarat pesivät? Entä mistä löydät harvinaisen vanhat hiidenkirnut, Aarnipadan

Lisätiedot

matkaohjelma 7.3 / Keskiviikko Aamiainen Vapaa-aikaa Chicagossa Päiväretket 19:00 Bulls vs Memphis Grizzlies 8.3 / Torstai

matkaohjelma 7.3 / Keskiviikko Aamiainen Vapaa-aikaa Chicagossa Päiväretket 19:00 Bulls vs Memphis Grizzlies 8.3 / Torstai Supermatka Chicagoon! Lauri Markkasen ura tarunhohtoisessa NBA:ssa käynnistyy tänä syksynä, kun Lauri pukee päälleen legendaarisen Chicago Bullsin pelipaidan. Järjestämme Chicagoon todellisen supermatkan

Lisätiedot