Pöytäkirja Johtokunta

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Pöytäkirja Johtokunta"

Transkriptio

1 Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Pöytäkirja Johtokunta N:o 10 / 2011 Paikka Kauhajoen kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone Aika klo Saapuvilla olleet jäsenet Lasse Hautala Antti Seppälä Antti Ala-Kokko Kaija Hapuanoja Pirjo-Liisa Ketola Keijo Kuja-Lipasti Viljo Kurvinen Lauha Lylyoja Marketta Nummijärvi Paula Kaleva Matti Mäntysaari Seppo Kalliomaa puheenjohtaja II varapuheenjohtaja jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen (E. Lehtimäki) varajäsen (T. Hakala) varajäsen (T. Koivula) Poissaolleet Esko Lehtimäki I varapuheenjohtaja Tiina Hakala jäsen Timo Koivula jäsen Veli Nummela jäsen Teijo Toivonen jäsen Muut saapuvilla olleet Kari Nuuttila esittelijä, liikelaitoskuntayhtymän johtaja Anne Alavillamo pöytäkirjanpitäjä, hallintosihteeri Laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin. Asiat :t 74-96, sivut Pöytäkirjan tarkastajat Paula Kaleva ja Lauha Lylyoja. Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä Lasse Hautala Anne Alavillamo Pöytäkirjan tarkastusmerkinnät Kauhajoki Paula Kaleva Lauha Lylyoja Nähtävilläolo Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä Kauhajoen kaupungintalolla Pöytäkirjanpitäjä Anne Alavillamo

2 Yhtymäkokouksen päätösten laillisuus ja täytäntöönpano Valmistelija/lisätiedot: hallintopäällikkö Pirkko Heikkilä, puh Johtokunta 86 Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymän perussopimuksen 11 mukaan johtokunta ohjaa ja valvoo liikelaitoskuntayhtymän toimintaa. Johtokunta vastaa liikelaitoskuntayhtymän hallinnon, talouden ja toiminnan asianmukaisesta järjestämisestä sekä siitä, että liikelaitoskuntayhtymän sisäinen valvonta on asianmukaisesti järjestetty. Johtokunnalle esitellään kokouksessa yhtymäkokouksen pidetyn kokouksen pöytäkirja. Yhtymäkokouksen päätösten täytäntöönpanoluettelo on esityslistan lisätietona. Johtajan ehdotus: Johtokunta toteaa, että yhtymäkokouksen päätökset ovat syntyneet laillisessa järjestyksessä, eivätkä mene yhtymäkokouksen toimivaltaa ulommaksi, eivätkä muutoinkaan ole lain tai asetuksen vastaisia. Johtokunta päättää panna päätökset täytäntöön. Johtokunnan päätös: Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti keskustelutta.

3 Ostopalvelumaksujen hinnantarkistus / Asuntola Helppis Valmistelija/lisätiedot: Hallintopäällikkö Pirkko Heikkilä, puh etunimi.sukunimi@llky.fi Johtokunta 87 Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymällä on toistaiseksi voimassa oleva ostopalvelusopimus kehitysvammaisten henkilöiden asumispalveluja tuottavan yksityisen palveluntuottajan Asuntola Helppiksen kanssa. Tämä sopimus on siirtynyt Kauhajoen kaupungilta liikelaitoskuntayhtymälle lukien. Asuntola Helppis koostuu ympärivuorokautisesti valvotusta asuntolaosasta ja pienkodista. Kauhajoen kaupunki omistaa Asuntola Helppiksen kiinteistön. Asuntolan puolella on 8 asiakaspaikkaa ja pienkodissa 5. Asuntola Helppiksen omistaja, sosiaaliohjaaja Raija Yli-Pentilä on saapuneella kirjeellä toimittanut ostopalvelusopimuksen hinnankorotusesityksen, jonka mukaan sopimushintaa korotettaisiin lähtien. Uusi hinta olisi 96,88 /vrk/asukas (korotus 6 % eli 5,48 ). Tämän hetkinen maksu on 91,40 /vrk/asukas ja kyseinen hinta on ollut voimassa alkaen. Hinnankorotuspyynnön syynä on palkkakustannusten nousu ja vastuuhenkilön hoitotyöpanoksen korvaaminen uudella työntekijällä. Tämä kirje on esityslistan lisätietona. Lisäksi esityslistan lisätietona on kyseinen ostopalvelusopimus. Sopimuksen mukaan esitys hinnan tarkistamisesta on tehtävä viimeistään kolme kuukautta ennen ehdotettua muutosta. Tämän ostopalvelusopimuksen kustannukset ovat nyt vuositasolla noin ja em. hinnankorotuksen jälkeen noin Johtajan ehdotus: Johtokunta hyväksyy Asuntola Helppiksen ostopalvelumaksun korotuksen alkaen, josta lukien ostopalvelun hinta on 96,88 /vrk/asukas. Johtokunnan päätös: Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti keskustelun jälkeen.

4 Sopimus kuntoutusohjauspalvelun myynnistä Aikaisemmat käsittelyt: Johtokunta / 97 Valmistelija/lisätiedot: vammaispalveluiden johtava sosiaalityöntekijä Erja Kippola, puh etunimi.sukunimi@llky.fi Johtokunta 97 Kehitysvammaisten lasten kuntoutusohjaus siirtyi vuoden 2010 alusta lähtien kokonaan Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymän omaksi toiminnaksi, kun Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymän palveluksessa ollut kuntoutusohjaaja siirtyi liikelaitoskuntayhtymän palvelukseen. Hänellä oli tuolloin yksi Kristiinankaupungissa asuva asiakas, jonka kuntoutusohjauspalvelua on jatkettu suullisella sopimuksella vuoden alusta lähtien. Eskoon palvelukeskus suosittelee kuntoutusohjauksen jatkamista tälle lapselle vielä vuoden 2011 kesään saakka, jonka jälkeen hän aloittaa koulunkäynnin. Esityslistan lisätietona on sopimusluonnos kuntoutusohjauspalvelun myymisestä Kristiinankaupungin kaupungille. Suoritehinta vuodelle 2010 on 34,54. Johtajan ehdotus: Johtokunta hyväksyy sopimuksen kuntoutusohjauspalvelusta Kristiinankaupungin kaupungin kanssa. Johtokunnan päätös: Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti keskustelutta Valmistelija/lisätiedot: vammaispalveluiden johtava sosiaalityöntekijä Erja Kippola, puh etunimi.sukunimi@llky.fi Johtokunta 88 Kristiinankaupunki haluaa jatkaa sopimusta kuntoutusohjauksen ostamisesta Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymän kanssa. Eskoon palvelukeskus suosittelee kuntoutusohjauksen jatkamista asiakkaalle vuoden 2012 loppuun saakka. Käyntejä on ollut 1-2 kertaa kuukaudessa. Esityslistan lisätietona on sopimusluonnos kuntoutusohjauspalvelun myymisestä Kristiinankaupungin kaupungille. Suoritehinta on 34,54. Hinta määritellään vuosittain talousarvion yhteydessä.

5 210 Johtokunta 88 (jatkoa 2) Johtajan ehdotus: Johtokunta hyväksyy sopimuksen kuntoutusohjauspalvelusta Kristiinankaupungin kaupungin kanssa ajalle Vuoden 2012 suoritehinta määritellään talousarvion valmistelun yhteydessä. Johtokunnan päätös: Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti keskustelun jälkeen.

6 Sosiaalipäivystystä koskevat uudelleenjärjestelyt Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymässä / vastaaminen Seinäjoen kaupungin lausuntopyyntöön Valmistelijat/lisätiedot: aikuissosiaalityön johtava sosiaalityöntekijä Tarja Seppälä, puh etunimi.sukunimi@llky.fi Johtokunta 89 Seinäjoen kaupunki on pyytänyt kuntien lausuntoa mennessä sosiaalipäivystyskeskustoiminnan järjestämisestä. Etelä-Pohjanmaan maakunta on jaettu kahteen sosiaalipäivystysalueeseen: Seinäsuu (Seinäjoki, Ilmajoki, Jalasjärvi, Kurikka, Suupohjan peruspalveluliikelaitoksen kunnat Kauhajoki, Teuva, isojoki, Karijoki) ja Härkujärvi (Järvi-Pohjanmaan kunnat, Kuntayhtymä Kaksneuvoisen alueen kunnat, Alavus, Kuortane, Töysä, Ähtäri ja Lapua). Kummallakin alueella on virka-ajan ulkopuolella sosiaalipäivystäjä, joka on virkasuhteessa kuntaan tai liikelaitoskuntayhtymään. Kuntien keskinäisillä sopimuksilla on määritelty sosiaalipäivystäjän toimivalta toisen kunnan alueella virka-ajan ulkopuolella. Sosiaalipäivystysviikkojako perustuu asukaslukuun. Seinäjoella on hoidettavanaan 25 päivystysviikkoa vuodessa. Suupohjan alueella päivystysviikkoja on 12 ja ne jakaantuvat seuraavasti; Kauhajoki 7, Teuva 3, Isojoki 1 ja Karijoki 1. Tällä tavoin toteutettu sosiaalipäivystys käynnistyi maakunnallisen hanketyön tuloksena. Sosiaalipäivystykseen osallistuminen on sosiaalityöntekijöille vapaaehtoista. Korkein hallinto-oikeus on katsonut ratkaisussaan vuodelta 2008, että työnantaja ei voi määrätä viranhaltijaa osallistumaan sosiaalipäivystysjärjestelmään, joka perustuu varallaoloon. Järjestelmä pitää rakentaa vapaaehtoisuuden pohjalle. Sosiaalipäivystyksen käynnistyessä vuonna 2006 saatiin mukaan riittävä määrä sosiaalityöntekijöitä. Vuosien aikana sosiaalipäivystykseen tulevien yhteydenottojen ja tapahtumien määrä on nimenomaan Seinäjoen kaupungin alueella lisääntynyt vuosi vuodelta. Samaa tahtia ei ole lisääntynyt muiden alueiden sosiaalipäivystystehtävät. Seinäjoella on jo viime vuoden ajan ollut vaikeuksia saada sosiaalityöntekijöitä lähtemään vapaaehtoisesti mukaan sosiaalipäivystysrinkiin. Myös Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymän alueella on ollut vaikeuksia saada päteviä sosiaalityöntekijöitä päivystämään. Tällä hetkellä Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymän alueella päivystää 3 sosiaalityöntekijää. Päivystysalueen muut kunnat ovat ajoittain hoitaneet Seinäjoen viikkoja, mutta tämän tyyppinen sijaistaminen ei voi olla pitkäaikainen ratkaisu. Seinäjoella sosiaalipäivystyksessä on mukana viisi sosiaalityöntekijää sekä sosiaalityön päällikkö.

7 212 Johtokunta 89 (jatkoa 2) Tehtävästä maksettava korvaus on asiallinen, mutta se ei riitä houkuttelemaan sosiaalityöntekijöitä päivystämään päivätyönsä lisäksi iltaisin, öisin ja viikonloppuisin vuorollaan Virve-puhelimen äärellä ollen samalla valmiudessa lähtemään välittömästi tilanteisiin, joissa akuuttia apua tarvitaan. Sosiaalipäivystys v. 2010, asiakkaat kunnittain Ilmajoki Jalasjärvi Kurikka Seinäjoki Muu Sosiaalipäivystys v. 2010, yhteydenottojen syyt/seinäsuu Perheväkivalta Päihteet Mielenterveys Neuvonta Asuminen Onnettomuus Lastensuojelu Huolto- ja tapaaminen Muu Sosiaalipäivystystapahtumat Seinäjoki v v v. 2010

8 213 Johtokunta 89 (jatkoa 3) Sosiaalipäivystys on sosiaalihuoltolain mukaista toimintaa. Sosiaalihuoltolain 40 a :n mukaan kiireellisissä tapauksissa sosiaalipalvelujen tarve on arvioitava viipymättä. Koska sosiaalipäivystys on kunnan lakisääteinen tehtävä ja sen toteuttaminen ei Seinäjoen osalta enää onnistu siten, että sosiaalityöntekijät vapaaehtoisuuteen perustuen hoitaisivat oman virkatyönsä ohella myös sosiaalipäivystysviikkoja, on tilanne ratkaistava uudella tavalla. Seinäjoki on käynyt neuvotteluja jo vuonna 2009 ja 2010 alustavaa neuvonpitoa maakunnan kuntien edustajien kanssa mahdollisen päivystyskeskuksen perustamisesta. Kuntien näkemykset tarpeesta eroavat toisistaan. Sosiaalipäivystystapahtumat painottuvat voimakkaasti Seinäjoen alueelle. Ohessa Seinäjoen tekemä suunnitelma sosiaalipäivystyksen järjestämiseksi: 1. Seinäjoen kaupunki perustaa sosiaalipäivystyskeskuksen ja hallinnoi sitä. 2. Sosiaalipäivystysjärjestelmää varten perustetaan neljä sosiaalityöntekijän virkaa, poliisilaitokselle jo sijoittuva virka olisi viides virka. Tällä resurssilla hoidetaan sekä aktiivityötä että varallaoloa. 3. Seinäjoki kattaa kustannuksista puolet ja toinen puoli jakaantuu asukasluvun mukaisessa suhteessa. 4. Virka-aikainen päivystys sisältyy palvelukonseptiin. Jos kunta ei halua olla mukana siinä, sen vaikutus maksuosuuteen selvitetään erikseen. Kustannukset jakaantuisivat kunnittainen alla olevan taulukon mukaisesti. Kokonaiskustannukset olisivat /vuosi ja siitä puolet tulisi Seinäjoen osuudeksi eli Kustannukset/kunta/as.luku asukasluku / kunta Alajärvi Alavus Evijärvi Ilmajoki Isojoki Jalasjärvi Karijoki Kauhajoki Kauhava Kuortane

9 214 Johtokunta 89 (jatkoa 4) Kurikka Lappajärvi Lapua Soini Teuva Töysä Vimpeli Ähtäri Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymän alueen nykyiset kustannukset sosiaalipäivystyksen järjestämisen viikkokustannuksen osalta ovat arviolta noin / vko. Kuntakohtaisen järjestämisen kustannukset kunnittain ovat arviolta; Isojoki(1 vko) 1 625, Karijoki (1 vko) 1 625, Kauhajoki (7 vkoa) ja Teuva (3 vkoa) Kustannuksia tulee järjestämiskustannusten lisäksi sisäisen palvelun ostosta ja ulkopuolisesta laskutuksesta, jonka jälkeen kuntakohtaiset kustannukset sosiaalipäivystyksen järjestämisestä ovat: Isojoki (1 viikko) 1 728,19, Karijoki (1 viikko)1 881,49, Kauhajoki (7 viikkoa) ,75, Teuva (3 viikkoa) 5 186,80. Em. lukujen loppusummaan voidaan vielä lisätä + 10 % muita kustannuksia ulkokuntien laskutuksesta. Johtajan ehdotus: Johtokunta päättää hyväksyä esitetyn suunnitelman palvelun ostamisesta Sosiaalipäivystyskeskuksesta, jota hallinnoi Seinäjoen kaupunki ja Sosiaalipäivystyskeskuksen kustannuksista Seinäjoen kaupunki vastaa vähintään 50 % toiminnan kustannusten osalta. Palvelukonseptiin sisältyy myös virka-aikainen päivystys vapauttaen virka-aikaista työaikaa lapsiperheiden sosiaalityöstä. Sosiaalikeskus aloittaisi toimintansa kesäkuussa Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymän päätös on ehdollinen, koska perustettavaan Sosiaalipäivystyskeskukseen tulee saada pätevät sosiaalityöntekijät. Ilman päteviä työntekijöitä päivystys ei toimi. Edelleen kustannustaso ei saa nousta esitetystä liikelaitoskuntayhtymän osalta. Johtokunnan päätös: Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti keskustelun jälkeen.

10 Marika Ylikosken tekemä oikaisuvaatimus koskien sairaanhoitajan toimen täyttämistä Kauhajoen akuuttiosastolla Valmistelija/lisätiedot: johtaja Kari Nuuttila, puh Johtokunta 90 Marika Ylikoski on tehnyt päivätyn oikaisuvaatimuksen koskien vt. osastonhoitaja Jaana Auressalmen hallintopäätöstä ( ) sairaanhoitajan toimen (vakinainen varahenkilö) täyttämistä Kauhajoen akuuttiosastolla. Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymässä oikaisuvaatimuksen käsittelee johtokunta. Oikaisuvaatimus voidaan hylätä, jolloin tehty päätös jää voimaan, tai hyväksyä, jolloin päätös voidaan kumota, muuttaa tai palauttaa uudelleen käsiteltäväksi. Oikaisuvaatimusaika on 14 pv päätöksen tiedoksisaannista. Postin kulkuajaksi varataan tällöin 7 pv päätöksen lähettämisestä. Näin ollen oikaisuvaatimus on jätetty määräajassa. Oikaisuvaatimuksen kohteena olevassa päätöksessä sairaanhoitajan toimeen valittiin Soila Koski. Marika Ylikoski esittää oikaisuvaatimuksessaan, että vt. osastonhoitaja Jaana Auressalmen päätös 10 tulee oikaista ja hänet tulee nimittää sairaanhoitajan toimeen. Hän perustelee vaatimustaan sillä, että hänen sopivuuttaan kyseiseen toimeen ei ole otettu huomioon riittävän huolellisesti. Hän on valmistunut Satakunnan ammattikorkeakoulusta sairaanhoitajaksi Hän on ollut oikaisuvaatimuksen mukaan määräaikaisessa työsuhteessa lähtien eri pituisia jaksoja yhteensä n. 900 päivää. Lisäksi hän on toiminut Rauman terveyskeskuksessa lähtien 4 eri pituista työjaksoa. Hän perustelee omaa valintaansa hakijoista laajimmalla työkokemuksella. Vt. osastonhoitaja Jaana Auressalmelta on pyydetty selitys oikaisuvaatimuksen johdosta. Selitys on päivätty , jolloin se on saapunut yhtymän hallintoon. Hän selvittää, että virkaan hakijoita on kolme, jotka kaikki täyttivät kelpoisuusehdot. Toimeen valitulla Soila Koskella on monipuolinen työkokemus sairaanhoitajana myös akuuttiosastohoidosta useilta eri osastoilta alkaen vuodesta Jaana Auressalmi selvittää, että sairaanhoitajan valinta on tehty hakuilmoituksessa esitettyjen kelpoisuusehtojen mukaisesti ja että toimeen valittu henkilö on pätevä ja sopiva tehtävään. Oikaisuvaatimuksessa tai vt. osastonhoitajan selityksessä ei ilmene sellaista seikkaa, jonka perusteella päätös tulisi kumota tai muuttaa.

11 216 Johtokunta 90 (jatkoa 2) Päätöksen tehnyt viranomainen on myös toimivaltainen, joten päätös on oikein tehty. Samoin päätös on tehty toimien auki julistamisessa määriteltyjä pätevyysvaatimuksia noudattaen. Esityslistan lisätietona ovat oikaisuvaatimus liitteineen, vt. osastonhoitaja Jaana Auressalmen selitys, hakuilmoitus, Soila Kosken hakemus, Marika Ylikosken hakemus ja hakijoiden yhteenveto. Johtajan ehdotus: Johtokunta hylkää Marika Ylikosken tekemän oikaisuvaatimuksen, koska sairaanhoitajan valinta on tehty hakuilmoituksessa mainittujen pätevyysvaatimusten ja kriteereiden mukaisesti. Johtokunnan päätös: Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti keskustelutta.

12 Natiiviröntgenkuvantamisen digitalisointi Valmistelija/lisätiedot: hallintopäällikkö Pirkko Heikkilä, puh Johtokunta 91 Kauhajoen terveyskeskuksen röntgenin digitalisoimisesta tarvittavine laitteineen ja liitäntöineen käytössä oleviin järjestelmiin on pyydetty tarjouksia. Hankinnasta on ilmoitettu kansallisen kynnysarvon ylittävänä hankintana Hilmaan. Tarjousten jättöaika oli klo mennessä. Määräaikaan mennessä jätettiin tarjouksia seuraavasti: OneMed Oy, Agfa Health- Care Finland Oy Ab, LifeMed Oy ja Carestream Health Finland Oy. Valintaperusteena on kokonaistaloudellinen edullisuus. Hankinnassa valitaan tarjouspyynnön vaatimukset täyttävistä tarjouksista kokonaistaloudellisesti edullisin käyttäen tarjouspyynnön liitteenä olevassa hankintaohjelmassa kohdassa 5.6 selvitettyä valintapisteytystä. Nämä valintapisteytykset ovat seuraavat: 1. Tekniset ja toiminnalliset ominaisuudet sekä soveltuvuus käyttötarkoitukseen, enintään 40 pistettä. Vertaillaan laitteiden teknisiä ja toiminnallisia ominaisuuksia (osion vertailupisteiden skaala 0 5). 2. Kokonaiskäyttökustannukset laitteiston laskennalliselle elinkaarelle, enintään 40 pistettä. Elinkaarihinta lasketaan tarjouspyynnön vaatimukset täyttävän laitteiston vertailtavasta hankintahinnasta ja määräaikaishuollon (yksi kerta / vuosi) sisältävästä huoltosopimushinnasta yhteensä seitsemälle (7) vuodelle takuuaika mukaan lukien. Jos tarjotut laitteistokokonaisuudet poikkeavat sisällöltään, ominaisuuksiltaan tai varusteiltaan, vertailtaviin laitteistoihin voidaan vertailua tehdessä lisätä tai poistaa tarjottuja erikseen hinnoiteltuja tuotepaketteja ja tuoteoptioita. Elinkaarihinta skaalataan valintapisteiksi seuraavasti: valintapisteet = (halvin elinkaarihinta / tarkasteltava hinta) * osion enimmäispistemäärä. 3. Huoltopalvelut ja tekninen tuki, enintään 15 pistettä. Vertaillaan saatujen tietojen perusteella laitteen huoltopalveluja ja teknistä tukea (osion vertailupisteiden skaala 0 5). 4. Käyttökoulutus, enintään 5 pistettä. Vertaillaan saatujen tietojen perusteella hankintaan sisältyvää käyttökoulutusta (osion vertailupisteiden skaala 0 5).

13 218 Johtokunta 91 (jatkoa 2) Tarjouspyynnön mukaan tarjouksessa tuli ilmoittaa arvonlisäveroton kiinteä laitteen kokonaishinta toimivasta laitekokonaisuudesta. Laitteet tulee olla vapaasti perille toimitettuna ja paikalle asennettuna osoitteeseen Kauhajoen terveyskeskus, röntgen, pakkausjätteet pois kuljetettuna. Laskutus-, toimitus- yms. lisiä ei hyväksytä. Lisäksi tarjouspyynnön mukaan tarjous tulee olla voimassa asti. Tämän vuoden talousarvion investointiosassa / irtain on röntgenin digitalisointiin varattu yhteensä euron määräraha. Digitalisointiin liittyen tällä määrärahalla hankitaan myös radiologin kuvankatselumonitori, kliinikoiden monitoreja ja tarvittavat atk-järjestelmät. Hankinnan tarjouspyyntö ja tarjousvertailu on tehty yhteistyössä Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymän ja Seinäjoen keskussairaalan radiologian kanssa. Tarjousvertailussa yhteenlaskettuna suurimman valintapistemäärän, yhteensä 97,9 pistettä sai OneMed Oy:n tarjoama FCR Capsula XLII laitteisto. Valintapisteytysosioittain tämän laitteen valintapisteet muodostuivat seuraavasti: 1) Tekniset ja toiminnalliset ominaisuudet 38,9 pistettä, 2) Elinkaarihinta 40 pistettä (vertailtava hankintahinta / alv 0 % ja elinkaarihinta ), 3) Huoltopalvelut ja tekninen tuki 15,0 pistettä ja 4) käyttökoulutus 4 pistettä. Esityslistan lisätietona ovat tarjouspyyntöasiakirjat, tarjousten avaamispöytäkirja, yhteenveto tarjousvertailusta ja tarjousvertailutaulukko. Tarjoukset ovat kokouksessa nähtävillä. Johtajan ehdotus: Johtokunta päättää hyväksyä OneMed Oy:n tarjouksen ja hankkia FCR Capsula XLII laitteiston, koska se on kokonaistaloudellisesti edullisin. Johtokunnan päätös: Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti keskustelun jälkeen.

14 Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymän taloudellinen toteutuma tammi-huhtikuulta 2011 Valmistelijat/lisätiedot: vt. apulaiskamreeri Niku Latva-Pukkila, puh Johtokunta 92 Talouden toteutuma LLKY:ssä tammi-huhtikuussa. Sekä vertailu talousarvion tasaiseen toteutumaan (4/12kk., tasainen toteutuma % 33,33). Toteutumassa on mukana poistot. Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Tuloslaskelma, ulkoinen kirjanpidosta Toteuma (33,33 %) TA _04/2011 tot% Myyntituotot ,07 Maksutuotot ,74 Tuet ja avustukset ,28 Muut toimintatuotot ,94 TOIMINTATUOTOT ,84 Henkilöstökulut ,05 Palvelujen ostot ,25 Aineet, tarvikkeet ja tavarat ,06 Avustukset ,51 Muut toimintakulut ,69 TOIMINTAKULUT ,63 TOIMINTAKATE Rahoitustuotot ja -kulut ,0 VUOSIKATE Poistot ja arvonalentumiset ,2 TILIKAUDEN TULOS Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä, Sosiaalipalvelut Tuloslaskelma, ulkoinen Kirjanpidosta Toteuma (33,33 %) TA _04/2011 Tot % Myyntituotot ,52 Maksutuotot ,85 Tuet ja avustukset ,66 Muut toimintatuotot ,18 TOIMINTATUOTOT ,44 Henkilöstökulut ,32 Palvelujen ostot ,66 Aineet, tarvikkeet ja tavarat ,80 Avustukset ,61 35,68 Muut toimintakulut ,70 TOIMINTAKULUT ,63 TOIMINTAKATE ,74

15 220 Johtokunta 92 (jatkoa 2) Sosiaalipalvelualueen toimintakatteeseen vaikuttaa esimerkiksi se, että myyntituottoihin vuodelle 2011 on budjetoitu kotikuntakorvauksia , joista on toteutunut noin Myös projektien tuet ja avustukset vaikuttavat, niitä ei ole vielä alkuvuodelle tullut. Budjetoiduista projektien tuista ja avustuksista puuttuu arviolta noin neljältä kuukaudelta. Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä, Hoidon ja hoivan alue Tuloslaskelma, ulkoinen Kirjanpidosta Toteutuma (33,33 %) TA _04/2011 Tot % Myyntituotot ,91 Maksutuotot ,97 Tuet ja avustukset ,10 Muut toimintatuotot ,00 TOIMINTATUOTOT ,43 Henkilöstökulut ,13 Palvelujen ostot ,58 Aineet, tarvikkeet ja tavarat ,49 Avustukset ,76 Muut toimintakulut ,74 TOIMINTAKULUT ,01 TOIMINTAKATE ,18 LLKY:n toteutumassa on otettava huomioon, että yhden kuukauden palkkojen ylityö- yms. lisät sekä omaishoidon tuki maksetaan ja kirjautuu seuraavan kuukauden toteutumaan. Tästä johtuen neljän kuukauden toteutumasta puuttuu menoja arviolta , jotka kohdistuvat suurimmalta osalta Hoidon ja hoivan palvelualueelle. Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä, Erikoissairaanhoito Tuloslaskelma, ulkoinen Kirjanpidosta Toteutuma (33,33 %) TA _04/2011 Tot % Myyntituotot 0 0 0,00 Maksutuotot 0 0 0,00 Tuet ja avustukset 0 0 0,00 Muut toimintatuotot 0 0 0,00 TOIMINTATUOTOT 0 0 0,00 Henkilöstökulut 0 0 0,00 Palvelujen ostot ,74 Aineet, tarvikkeet ja tavarat ,00 Avustukset 0 0 0,00 Muut toimintakulut 0 0 0,00 TOIMINTAKULUT ,74 TOIMINTAKATE ,74

16 221 Johtokunta 92 (jatkoa 3) Erikoissairaanhoidon talousarvion tasaisen toteutumisprosentin ylitys (n ) selittyy alkuvuoden ennakoitua suuremmalla erikoissairaanhoidon palvelujen ostolla. Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä, Ympäristöpalvelualue Tuloslaskelma, ulkoinen Kirjanpidosta Toteutuma (33,33 %) TA _04/2011 Tot % Myyntituotot 0 0 0,00 Maksutuotot ,94 Tuet ja avustukset 0 0 0,00 Muut toimintatuotot 0 0 0,00 TOIMINTATUOTOT ,94 Henkilöstökulut ,84 Palvelujen ostot ,81 Aineet, tarvikkeet ja tavarat ,15 Avustukset ,36 Muut toimintakulut ,43 TOIMINTAKULUT ,68 TOIMINTAKATE ,39 Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä, Yleinen hallinto Tuloslaskelma, ulkoinen Kirjanpidosta Toteutuma (33,33 %) TA _04/2011 Tot % Myyntituotot ,33 Maksutuotot ,00 Tuet ja avustukset 0 0 0,00 Muut toimintatuotot 0 0 0,00 TOIMINTATUOTOT ,34 Henkilöstökulut ,14 Palvelujen ostot ,94 Aineet, tarvikkeet ja tavarat ,70 Avustukset 0 0 0,00 Muut toimintakulut ,75 TOIMINTAKULUT ,91 TOIMINTAKATE ,39 Yleiseen hallintoon kirjautuvat kuntien maksuosuudet.

17 222 Johtokunta 92 (jatkoa 4) Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä, Sisäinen tukipalvelu Tuloslaskelma, ulkoinen Kirjanpidosta Toteutuma (33,33 %) TA _04/2011 Tot % Myyntituotot ,00 Maksutuotot ,00 Tuet ja avustukset ,00 Muut toimintatuotot ,00 TOIMINTATUOTOT ,22 Henkilöstökulut ,35 Palvelujen ostot ,08 Aineet, tarvikkeet ja tavarat ,41 Avustukset 0 0 0,00 Muut toimintakulut ,78 TOIMINTAKULUT ,36 TOIMINTAKATE ,90 Sisäisten tukipalvelujen tuloslaskelman tulojen tasaiseen toteutumaan vaikuttavat merkittävästi tuet ja avustukset ( ), joka sisältää KELA:lta saatavia työnantajalle kuuluvia työterveyshuollon järjestämiseen liittyviä korvauksia. Ne kirjautuvat LLKY:lle vasta loppuvuodesta. Johtajan ehdotus: Johtokunta päättää merkitä tiedoksi talousarvion toteutumisvertailun tammi-huhtikuulta 2011 ja lähettää sen edelleen tiedoksi yhteistoimintalautakunnalle ja jäsenkunnille. Johtokunnan päätös: Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti keskustelun jälkeen.

18 Asianhallintaohjelmiston käyttöönoton aikataulu Valmistelijat/lisätiedot: arkistosihteeri Reijo Ritakorpi, puh Johtokunta 93 Seutukunnallisena yhteistyönä ollaan ottamassa käyttöön asianhallintaohjelmistoa, joka on hankittu Triplan Oy:ltä. Ohjelmistoon sisältyy TWeb ja Arkki. TWeb on asioiden ja asiakirjojen hallintajärjestelmä, joka sisältää asian käsittelyn asian avaamisesta lopputoimenpiteeseen saakka. Lisäksi siihen kuuluu viranhaltijapäätössovellus. Arkkiin tehdään sähköinen arkistonmuodostussuunnitelma (eams). Syksyllä otetaan käyttöön esityslistapöytäkirjasovellus. Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä, Suupohjan koulutuskuntayhtymä, Suupohjan elinkeinotoimen kuntayhtymä, Suupohjan Seutupalvelukeskus Oy, Kauhajoen kaupunki, Teuvan, Isojoen ja Karijoen kunnat ovat yhdessä olleet hankkimassa asianhallintaohjelmistoa. Hankintapäätöksen on tehnyt Suupohjan Seutupalvelukeskus Oy. Hankintaan liittyvät koulutukset ovat yhteisiä. Tähän mennessä on liikelaitoskuntayhtymässä otettu käyttöön asiakirjojen kirjaaminen toukokuun puolivälissä eli asioita on avattu ja kirjattu (diarioitu) ja skannattu järjestelmään. Viranhaltijapäätöskoulutus oli ja tarkoitus on ottaa viranhaltijapäätössovellus käyttöön koko organisaatiossa lukien. Syyskuun lopussa alkaa esityslistapöytäkirjasovelluksen koulutus ja se otetaan käyttöön vuoden lopulla tai viimeistään vuoden 2012 alussa. Johtajan ehdotus: Johtokunta merkitsee tiedoksi edellä olevan aikataulun asianhallintaohjelmiston käyttöönottamiseksi. Uuden sovelluksen käyttöönoton yhteydessä vastaava vanha toimintamuoto päättyy samanaikaisesti koko liikelaitoskuntayhtymässä. Johtokunnan päätös: Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti keskustelun jälkeen.

19 Tiedotusasiat Valmistelija/lisätiedot: hallintosihteeri Anne Alavillamo, puh , Johtokunta 94 Johtajan ehdotus: Johtokunta merkitsee tiedokseen seuraavaa: Lounais-Suomen aluehallintoviraston lausuntopyyntö LSA- VI/1085/ / 2011, , Talous- ja velkaneuvontapalvelujen järjestämisestä maksettavan lisäkorvauksen jakaminen Lounais- Suomen aluehallintoviraston sopimuskunnille. Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston peruspalvelut, oikeusturva ja luvat -vastuualueen ilmoitus LSSAVI /So-35m1, , ilmoitus yksityisen terveydenhuollon palvelutoiminnan lopettamisesta. Palvelun tuottajana Seinäjoen Työterveyskeskus Oy, Seinäjoki. Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen tarkastuskertomus 11/5945, , työsuojelutarkastus , valvontakohde Panu-Tuotanto, pesula. Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen tarkastuskertomus 11/5946, , työsuojelutarkastus , valvontakohde Teuvan toimintakeskus. Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen tarkastuskertomus 11/5947, , työsuojelutarkastus , valvontakohde Ullantien neuvola. Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen tarkastuskertomus 11/5948, , työsuojelutarkastus , valvontakohde Kauhajoen pesula (Panu-Tuotanto). Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös 565/628/2010, , Erityisavustuksen myöntäminen etsivään nuorisotyöhön v Valtionavustus euroa. Korkeimman hallinto-oikeuden päätös 726/2/10, , Oikeudenkäyntikuluja korvaamista koskeva valitus. Valittaja Documenta Oy, Espoo. Kuntaliiton yleiskirje 7/80/2011, , Uusi pelastuslaki tulee voimaan Kuntien eläkevakuutuksen KEVAn yleiskirje 20/01/2011, , Vuoden 2012 KuEL-maksut ja ennakkotietoja vuosien maksuista.

20 225 Johtokunta 94 (jatkoa 2) Valtionkonttorin ohjekirje 60/31/2011, , Sotainvalideille järjestettyjen palvelujen korvaaminen kunnille ja kuntayhtymille. Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri ilmoittaa saapuneella kirjeellään sairaanhoitopiirin jäsenkunnilta laskutetut palvelumaksut 1-5/2011 sekä vertailun vuoden 2010 vastaavaan ajankohtaan. Taulukko jäsenkunnilta laskutetuista palvelumaksuista on lisätietona. Pohjois-Satakunnan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymän kirje , Tiedustelu koskien liikelaitoksenne kiinnostusta työterveyshuoltopalvelujen järjestämiseen Pohjois-Satakunnan alueella. Johtaja Kari Nuuttila on vastauksessaan ilmoittanut, että LLKY ei esitetyssä aikataulussa kykene tekemään tarjousta työterveyshuollosta. Perustuen johtokunnan päätökseen Terveyden edistäminen Suupohjassa , on laadittu STM:lle hankesuunnitelmaa Lasten, nuorten ja ikääntyvien terveyden edistäminen Suupohjassa. Hankkeen keskeiset teemat ovat ravinto, liikunta ja lepo. LLKY:n sekä Isojoen, Karijoen, Kauhajoen ja Teuvan kuntien yhteishanke olisi ajalle ja kokonaiskustannusarvio (n /vuosi). Rahoitushakemus STM:lle toimitetaan mennessä ja johtokuntaa tiedotetaan rahoituspäätöksestä. Ote Isojoen kunnanhallituksen pöytäkirjasta Mäntyrinteen laajennus ja asumispalvelupaikkojen rakentaminen. Kauhajoen kaupungin yhteistoimintalautakunnan pöytäkirja sekä seuraavat otteet 23 Lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelman hyväksyminen 24 Yhteistoimintalautakunnan osavuosikatsaus 25 Lausunto Mäntyrinteen laajennuksesta 26 Terveydenhuollon järjestämissuunnitelma 27 Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymän taloudellinen toteutuma tammi-maaliskuulta Johtokunnan päätös: Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti keskustelutta.

21 Päätökset ja pöytäkirjojen tiedoksisaattaminen Valmistelija/lisätiedot: hallintosihteeri Anne Alavillamo, puh , Johtokunta 95 Johtajan ehdotus: Johtokunta merkitsee tiedokseen seuraavaa Pöytäkirjoja; - Johtokunnan henkilöstöjaosto Johtokunnan puheenjohtaja Lasse Hautalan päätökset; 2 Liikelaitoskuntayhtymän johtajan vuosiloman hyväksyminen lomanmääräytymiskaudelta Hyväksytään vuosilomapäivät yhteensä 14 pv. 3 Liikelaitoskuntayhtymän johtajan vuosiloman hyväksyminen lomanmääräytymiskaudelta Hyväksytään vuosilomapäivät yhteensä 11 pv. Liikelaitoskuntayhtymän johtaja Kari Nuuttilan päätökset; 65 Sopimus laboratorio ym. kuljetusten hankinnasta ajalle Hyväksytään kuljetussopimus Tapio Kankaisen kanssa sopimuskaudelle Hinta on 0,76 / km (alv 0%). 66 Vs. sisäisen tukipalvelun johtajan sijaisen määrääminen. Vs. sisäisen tukipalvelun johtaja Jaana Järvi-Laturin sijaiseksi määrätään vt. apulaiskamreeri Niku Latva-Pukkila enintään saakka. 67 Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymän johtoryhmä. Johtoryhmä on: johtaja, sisäisen tukipalvelun johtaja, sosiaalipalvelujohtaja, terveyspalvelujohtaja, ympäristöpalvelujohtaja, henkilöstöpäällikkö, hoito- ja hoivatyönjohtaja ja hallintosihteeri. Vs. sosiaalipalvelujohtaja Esko Kiviniityn päätökset; 1 Pesula-pajan kuljetusten hankintapäätös ajalle Kuljetukset hankitaan Erkki Koivisto Ky:ltä ajalle Hinta 0,70 / km ja 36,60 / työtunti. Kokonaiskustannusarvio noin Terveyspalvelujohtaja Kirsti Kähärän päätökset; 23 SPR Kauhajoen ensiapuryhmän avustusanomus. Terveyskeskuksen laitteiden, hoitotarvikkeiden ja lääkkeiden luovuttaminen Nummirock-festivaalin ensiavun järjestämiseksi. 24 Isojoen kotihoidon kotihoitoauton hankinta. Sakkoehdoista luopuminen auton toimituksen viivästyessä.

22 227 Johtokunta 95 (jatkoa 2) 25 Lääkäripalvelujen hankinta. Lääkärityövoiman vuokraussopimus (lääkäri Maiann Tamm) ajalle Lääkäripalvelujen hankinta. Lääkärityövoiman vuokraussopimus (lääkäri Maiann Tamm) ajalle Lääkäripalvelujen hankinta. Lääkärityövoiman vuokraussopimus (lääkäri Juha Grönholm) ajalle Vs. henkilöstöpäällikkö Ann-Christine Nissénin päätökset; 2 Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymän sairaslomatodistusten keräys- ja säilytystavat. Henkilökunta lähettää lähtien sairaslomatodistukset suoraan palkanlaskijalle. Aikuissosiaalityön johtavan sosiaalityöntekijä Tarja Seppälän päätökset; 78a Aikuissosiaalityön ydinprosessin sosiaalityöntekijän viran täyttäminen (Kauhajoen toimipiste). Sosiaalityöntekijän virkaan valitaan sosionomi (AMK) Sanna Syväoja-Kokko vuoden määräajaksi. Hakijoita oli 3. 82a Aikuissosiaalityön ydinprosessin määräaikainen sosiaalityöntekijän sijaisuus (Kauhajoen toimialue). Sosiaalityöntekijä Raija Halonen valitaan ajalle ylimääräisenä ja viransijaiseksi. 84a Etsivän nuorisotyön palveluohjaajan toimen täyttäminen Seutukunnallisessa työpaja hankkeessa saakka. Jatketaan etsivän nuorisotyön palveluohjaajan Outi Latva- Reinikka-Courelan työsopimusta ajalle a Yksilövalmentajan määräaikainen toimi Seutukunnallinen työpaja 2 projektissa. Yksilövalmentajan määräaikaiseen toimeen valitaan yhteiskuntatieteiden kandidaatti Tarja Ketola-Sanila. Hakijoita oli 7. 87b Etuuskäsittelijän virka. Etuuskäsittelijän virkaan valitaan alkaen yomerkonomi Riitta Kaari. 87c Päihdehuollon ohjaajan sijaisuus Kauhajoen toimipisteessä Päihdehuollon ohjaajan sijaiseksi valitaan sosionomi (AMK) Mirva Rehn ajalle d Palvelussuhteen päättyminen, sosiaalityöntekijä Pirkko Ranta. Myönnetään sosiaalityöntekijä Pirkko Rannalle ero sosiaalityöntekijän virasta. Virkasuhteen päättymispäivä on Palvelukeskuksen johtaja Pirkko-Liisa Utterin päätökset; 223a Seija Nummikosken työsuhteen jatkaminen määräaikaisena keittäjän toimena asti.

23 228 Johtokunta 95 (jatkoa 3) Kehitysvammahuollon vastaava ohjaaja Liisa Rintaniemen päätökset; 263 Toistaiseksi voimassa oleva virka tai toimi. Henkilökohtaisen avustajan toimeen valitaan Marika Perttula alkaen. Hoito- ja hoivatyönjohtaja Mervi Latomäen päätökset; 5 Osastonhoitajan viran täyttäminen. Osastonhoitajan vakinaiseen virkaan Kauhajoen kuntouttavalle osastolle valitaan sairaanhoitaja Niina Pitkänen. Hakijoita oli 6. 8 Vaalin vahvistaminen osastonhoitajan virkaan, kuntouttava osasto, Kauhajoki. Ikäihmisten palvelupäällikkö Eila Runsalan päätökset; 1 Sivutoimiluvan myöntäminen perhehoidon ohjaaja Lisa Sipilälle. Myönnetään Lisa Sipilälle sivutoimilupa toiminimellä suoritettavaa sosiaali- ja terveydenhuollon valmennus-, koulutus- ja konsultaatiopalveluita varten. 2 Sivutoimiluvan myöntäminen palveluohjaaja Maarit Tammistolle. Myönnetään Maarit Tammistolle sivutoimilupa toiminimellä suoritettavaa sosiaali- ja terveydenhuollon valmennus-, koulutus- ja konsultaatiopalveluita varten. Vastaanottotoiminnan osastonhoitaja Tuula Keski-Pukkilan päätökset; 3 Psykiatrisen sairaanhoitajan määräaikaisen toimen täyttäminen ajalle Psykiatrisen sairaanhoitajan määräaikaiseen toimeen valitaan sairaanhoitaja Miia Laine. Hän ottaa toimen vastaan Diagnostisten palveluiden osastonhoitaja Ulla Ylilammin päätökset; 5 Laboratorionhoitajan/bioanalyytikon määräaikaisen toimen täyttäminen ajalle / Sanna Lehtisen valinnan vahvistaminen. Teuvan palvelukotien vs. palveluvastaava Niina Pitkäsen päätökset; 3 Vaalin vahvistaminen lähihoitajan toimi (vakinainen varahenkilö) / Outi Kantanen. 4 Vaalin vahvistaminen laitoshuoltajan 85 %:n vakinainen toimi / Minna Rinta-Säntti. Johtokunnan päätös: Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti keskustelutta.

24 Muut asiat Johtokunta 96 Liikelaitoskuntayhtymän puhejärjestelmän tulevista muutoksista tiedusteltiin. Johtokunnalle esitellään asiaa iltakoulussa

Esityslista Johtokunta

Esityslista Johtokunta Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Esityslista Johtokunta N:o 10 / 2011 Paikka Kauhajoen kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone Aika 20.6.2011 klo 14.00 Saapuvilla olleet jäsenet Lasse Hautala

Lisätiedot

Pöytäkirja Johtokunta

Pöytäkirja Johtokunta Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Pöytäkirja Johtokunta N:o 4 / 2011 Paikka Kauhajoen kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone Aika 25.2.2011 klo 20.00 20.45 Saapuvilla olleet et Lasse Hautala

Lisätiedot

Pöytäkirja Johtokunta

Pöytäkirja Johtokunta Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Pöytäkirja Johtokunta N:o 5 / 2008 Paikka Kauhajoen kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone Aika 27.8.2008 klo 9.00 11.45 ja 12.30 14.15 Saapuvilla olleet

Lisätiedot

Pöytäkirja Johtokunta

Pöytäkirja Johtokunta Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Pöytäkirja Johtokunta N:o 8 / 2008 Paikka Kauhajoen kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone Aika 17.9.2008 klo 15.00 15.23 Saapuvilla olleet et Lasse Hautala

Lisätiedot

Pöytäkirja Johtokunta

Pöytäkirja Johtokunta Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Pöytäkirja Johtokunta N:o 3 / 2010 Paikka Kauhajoen kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone Aika 22.2.2010 klo 14.00 14.25 Saapuvilla olleet et Lasse Hautala

Lisätiedot

Pöytäkirja Johtokunta

Pöytäkirja Johtokunta Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Pöytäkirja Johtokunta N:o 14 / 2010 Paikka Kauhajoen kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone Aika 11.10.2010 klo 14.00 15.05 Saapuvilla olleet et Lasse Hautala

Lisätiedot

Pöytäkirja Johtokunta

Pöytäkirja Johtokunta Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Pöytäkirja Johtokunta N:o 11 / 2008 Paikka Kauhajoen kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone Aika 4.11.2008 klo 15.00 15.42 (- 16.34) Saapuvilla olleet et

Lisätiedot

Esityslista Johtokunta

Esityslista Johtokunta Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Esityslista Johtokunta N:o 7 / 2011 Paikka Kauhajoen kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone Aika 11.4.2011 klo 14.00 Saapuvilla olleet et Lasse Hautala Esko

Lisätiedot

Pöytäkirja Johtokunta

Pöytäkirja Johtokunta Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Pöytäkirja Johtokunta N:o 7 / 2011 Paikka Kauhajoen kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone Aika 11.4.2011 klo 14.00 15.00 Saapuvilla olleet et Lasse Hautala

Lisätiedot

Pöytäkirja Johtokunta

Pöytäkirja Johtokunta Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Pöytäkirja Johtokunta N:o 2 / 2008 Paikka Kauhajoen kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone Aika 1.7.2008 klo 8.30 14.46 Saapuvilla olleet et Lasse Hautala

Lisätiedot

Pöytäkirja Johtokunta

Pöytäkirja Johtokunta Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Pöytäkirja Johtokunta N:o 6 / 2008 Paikka Kauhajoen kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone Aika 28.8.2008 klo 10.00 10.47 Saapuvilla olleet et Lasse Hautala

Lisätiedot

Pöytäkirja Johtokunta

Pöytäkirja Johtokunta Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Pöytäkirja Johtokunta N:o 7 / 2008 Paikka Kauhajoen kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone Aika 4.9.2008 klo 15.00 15.58 Saapuvilla olleet jäsenet Lasse

Lisätiedot

Esityslista Johtokunta

Esityslista Johtokunta Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Esityslista Johtokunta N:o 14 / 2010 Paikka Kauhajoen kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone Aika 11.10.2010 klo 14.00 Saapuvilla olleet et Lasse Hautala

Lisätiedot

Pöytäkirja Johtokunta

Pöytäkirja Johtokunta Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Pöytäkirja Johtokunta N:o 6 / 2011 Paikka Kauhajoen kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone Aika 30.3.2011 klo 13.30 14.00 Saapuvilla olleet et Lasse Hautala

Lisätiedot

Pöytäkirja Johtokunta

Pöytäkirja Johtokunta Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Pöytäkirja Johtokunta N:o 11 / 2010 Paikka Kauhajoen kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone Aika 1.9.2010 klo 13.00 13.55 Saapuvilla olleet et Lasse Hautala

Lisätiedot

Pöytäkirja Johtokunta

Pöytäkirja Johtokunta Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Pöytäkirja Johtokunta N:o 9 / 2010 Paikka Kauhajoen kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone Aika 21.6.2010 klo 14.00 14.25 Saapuvilla olleet jäsenet Lasse

Lisätiedot

Pöytäkirja Johtokunta

Pöytäkirja Johtokunta Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Pöytäkirja Johtokunta N:o 4 / 2010 Paikka Kauhajoen kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone Aika 15.3.2010 klo 14.00 15.10 (15.55) Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Pöytäkirja Henkilöstöjaosto

Pöytäkirja Henkilöstöjaosto Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Pöytäkirja Henkilöstöjaosto N:o 2 / 2010 Paikka Kauhajoen kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone Aika 26.04.2009 klo 12.30 13.25 Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

A. VAKINAISET TOIMET:

A. VAKINAISET TOIMET: Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymässä (Isojoki, Karijoki, Kauhajoki, Teuva) on hoidon ja hoivan palvelualueella haettavana 18.3.2013 klo 15.00 mennessä seuraavat vakinaiset ja määräaikaiset toimet:

Lisätiedot

Pöytäkirja Johtokunta

Pöytäkirja Johtokunta Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Pöytäkirja Johtokunta N:o 15 / 2010 Paikka Kauhajoen kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone Aika 25.10.2010 klo 14.00 14.20 Saapuvilla olleet et Lasse Hautala

Lisätiedot

Pöytäkirja Johtokunta

Pöytäkirja Johtokunta Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Pöytäkirja Johtokunta N:o 5 / 2010 Paikka Kauhajoen kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone Aika 22.3.2010 klo 13.00 14.00 Saapuvilla olleet et Lasse Hautala

Lisätiedot

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymässä on hoidon ja hoivan palvelualueella haettavana 29.2.2012 klo 15.00 mennessä seuraavat toimet:

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymässä on hoidon ja hoivan palvelualueella haettavana 29.2.2012 klo 15.00 mennessä seuraavat toimet: Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymän hoidon ja hoivan palvelualue tuottaa, kehittää ja turvaa oikea aikaiset ja vaikuttavat terveys ja avopalvelut yhteistoiminta alueensa eli Kauhajoen kaupungin

Lisätiedot

5. LÄHIHOITAJA, 1 vakinainen toimi

5. LÄHIHOITAJA, 1 vakinainen toimi Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymässä (Isojoki, Karijoki, Kauhajoki, Teuva) on hoidon ja hoivan palvelualueella haettavana 21.3.2014 klo 15.00 mennessä seuraavat vakinaiset toimet: 1. PALVELUOHJAAJA,

Lisätiedot

Pöytäkirja Johtokunta

Pöytäkirja Johtokunta Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Pöytäkirja Johtokunta N:o 9 / 2011 Paikka Kauhajoen kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone Aika 30.5.2011 klo 14.00 15.00 Saapuvilla olleet jäsenet Lasse

Lisätiedot

Pöytäkirja Johtokunta

Pöytäkirja Johtokunta Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Pöytäkirja Johtokunta N:o 6 / 2009 Paikka Kauhajoen kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone Aika 12.5.2009 klo 14.00 15.17 Saapuvilla olleet jäsenet Lasse

Lisätiedot

4999 TOIMINTAKATE/JÄÄMÄ -2.760.511-898.040,97 32,5-741.613,91-156.427,06-2.187.337,47-2.928.951-3.085.378-2.814.511

4999 TOIMINTAKATE/JÄÄMÄ -2.760.511-898.040,97 32,5-741.613,91-156.427,06-2.187.337,47-2.928.951-3.085.378-2.814.511 00002105 SOSIAALITYÖ (03) 2014 / 2015 3001 Myyntituotot 1.500 499,77 33,3 997,71-497,94 1.146,48 2.144 1.646 1.500 3200 Maksutuotot 31.330 11.461,81 36,6 7.786,05 3.675,76 23.950,20 31.736 35.412 31.330

Lisätiedot

Oulunkaaren taloustiedote Kesäkuu 2013

Oulunkaaren taloustiedote Kesäkuu 2013 Oulunkaaren taloustiedote Kesäkuu 2013 Julkaistu 7.8.2013 Tasainen toteuma (%) Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä Heinä Elo Syys Loka Marras Joulu 8,3 % 16,7 % 25,0 % 33,3 % 41,7 % 50,0 % 58,3 % 66,7

Lisätiedot

Pöytäkirja Johtokunta

Pöytäkirja Johtokunta Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Pöytäkirja Johtokunta N:o 16 / 2010 Paikka Kauhajoen kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone Aika 2.11.2010 klo 16.00 16.55 Saapuvilla olleet jäsenet Lasse

Lisätiedot

Pöytäkirja Johtokunta

Pöytäkirja Johtokunta Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Pöytäkirja Johtokunta N:o 11 / 2009 Paikka Kauhajoen kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone Aika 28.9.2009 klo 13.00 15.15 (- 15.33) Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Tilinpäätösennuste 2018

Tilinpäätösennuste 2018 Tilinpäätösennuste 2018 Työvaliokunta 13.2.2019 TPE vs MTA III (yhtymä ilman liikelaitoksia) (1000 ) MTA 2018 TPE 2018 TOT % Toimintatuotot yhteensä 735 095 732 525 99,7 % Toimintakulut yhteensä 721 803

Lisätiedot

Pöytäkirja Johtokunta

Pöytäkirja Johtokunta Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Pöytäkirja Johtokunta N:o 12 / 2010 Paikka Kauhajoen kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone Aika 20.9.2010 klo 15.00 16.15 (- 16.35) Saapuvilla olleet et

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014. 20.05.2014 klo 17.00 18.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014. 20.05.2014 klo 17.00 18.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 20.05.2014 klo 17.00 18.55 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Haveri

Lisätiedot

Päivitetty /AP

Päivitetty /AP Päivitetty 21.2.2018/AP EKSOTE Eksote yhteensä TP2017 Muutos, Muutos, % 2018 vs. 2017 2018 vs. 2017 TP2016 Muutos, % 2017 vs. 2016 Myyntituotot jäsenkunnilta 435 346 440 215-4 869-1,1 % 451 135-2,4 % Muut

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 18/2017

KUNNANHALLITUS No 18/2017 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 18/2017 KOKOUSAIKA 13.11.2017 valtuuston kokouksen jälkeen KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 249 Kokouksen

Lisätiedot

Pöytäkirja Johtokunta

Pöytäkirja Johtokunta Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Pöytäkirja Johtokunta N:o 2 / 2011 Paikka Kauhajoen kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone Aika 7.2.2011 klo 13.30 13.55 ( 14.25) Saapuvilla olleet et Lasse

Lisätiedot

OSAVUOSIKATSAUS Sivu 5 tammi-elokuu 2018

OSAVUOSIKATSAUS Sivu 5 tammi-elokuu 2018 Yhtymähallitus 30.10. 156 LIITE 1 OSAVUOSIKATSAUS Sivu 5 tammi-elokuu Talousjohtajan katsaus Toimintaluvut Sairaanhoidossa saapuneiden lähetteiden määrät sekä käyntimäärät ovat lisääntyneet edelliseen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 06.04.2011 klo 17.30 18.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Heinilä Päivi Koivisto

Lisätiedot

Pöytäkirja Johtokunta

Pöytäkirja Johtokunta Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Pöytäkirja Johtokunta N:o 7 / 2010 Paikka Kauhajoen kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone Aika 10.5.2010 klo 14.00 15.00 Saapuvilla olleet jäsenet Lasse

Lisätiedot

Kaupunkikehityslautakunta&kp=50&kk=03...

Kaupunkikehityslautakunta&kp=50&kk=03... Sivu 1/8 Tuloslaskelma / ulkoiset Tammikuu-Maaliskuu 2019 50 Kaupunkikehityslautakunta Summatasot: Vastuualue Ta Toteutunut 2019 Jäljellä Tot% Ta/Tot Tot kuluva kausi TP2018 Ennuste TP 2019 5000 Tekn toimen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2012. Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2012. Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2012 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 29.5.2012 klo 17.30 18.05 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo Haveri

Lisätiedot

7 1 5 LIIKELAITOS CATERINAN OSAVUOSIKATSAUS LIIKELAITOS CATERINAN SWOT-ANALYYSI, ARVOT, MISSIO, VISIO JA STRATEGIAT

7 1 5 LIIKELAITOS CATERINAN OSAVUOSIKATSAUS LIIKELAITOS CATERINAN SWOT-ANALYYSI, ARVOT, MISSIO, VISIO JA STRATEGIAT 2/2012 KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN Kokousaika klo 14.00-16.00 Kokouspaikka Keskussairaala, Ruokapalvelun kabinetti 3, Jyväskylä Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 4 3 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Kaupunkikehityslautakunta&kp=50&kk=07...

Kaupunkikehityslautakunta&kp=50&kk=07... Sivu 1/2 Tuloslaskelma / ulkoiset Tammikuu-Heinäkuu 2019 50 Kaupunkikehityslautakunta Ta Toteutunut 2019 Jäljellä Tot% Ta/Tot Tot kuluva kausi TP2018 Ennuste TP 2019 Toimintatuotot 7 737 545 4 737 639

Lisätiedot

ESITYSLISTA 3/2017. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT

ESITYSLISTA 3/2017. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT ESITYSLISTA 3/2017 KOKOUSAIKA klo 09:00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Läsnäolijat TARKLA... 1 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 23 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 3 24 Kokouksen työjärjestyksen

Lisätiedot

Pöytäkirja Johtokunta

Pöytäkirja Johtokunta Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Pöytäkirja Johtokunta N:o 3 / 2009 Paikka Kauhajoen kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone Aika 11.3.2009 klo 15.00 16.20 (17.00) Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Tuloslaskelma (valitut yksiköt peräkkäin) 1-4 / 2018 Valitut tositesarjat: 10000,11000

Tuloslaskelma (valitut yksiköt peräkkäin) 1-4 / 2018 Valitut tositesarjat: 10000,11000 Tuloslaskelma (valitut yksiköt peräkkäin) 1-4 / Valitut tositesarjat: 10000,11000 162 16250 nimi 16250 HYVINVOINTILAUTAKUNTA 1 30 TOIMINTATUOTOT 80 050 20 878,45 80 050 26,08% 300 Myyntituotot 2 000 258,17

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2017. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT

KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2017. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2017 KOKOUSAIKA klo 09:00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Läsnäolijat TARKLA... 1 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 23 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 3 24 Kokouksen

Lisätiedot

Pöytäkirja Yhtymäkokous

Pöytäkirja Yhtymäkokous Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntyhtymä Pöytäkirja Yhtymäkokous N:o 1 / 2011 Paikka Kauhajoen kaupungintalo, kaupunginvaltuuston kokoussali Aika 13.6.2011 klo 13.00 14.36 Saapuvilla olleet yhtymäkokousedustajat

Lisätiedot

Eksote yhteensä 1000 EUR

Eksote yhteensä 1000 EUR EKSOTE Eksote yhteensä TP2018 Muutos, TP2017 2018 vs. 2017 Myyntituotot jäsenkunnilta 459 276 440 247 19 029 4,3 % 440 215 0,0 % Muut myyntituotot 14 961 14 813 148 1,0 % 13 765 7,6 % Myyntituotot yhteensä

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 1/2012 Perusturvalautakunta

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 1/2012 Perusturvalautakunta Perusturvalautakunta 23.01.2012 KOKOUSAIKA 23.01.2012 klo 17.00-18.10 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 1 ITSENÄISTYMISVAROJEN MÄÄRÄ 2 2 PERUSTURVATOIMEN KÄYTTÖSUUNNITELMA 2012 3

Lisätiedot

Kinnulan kunta, talousraportti 1-4/2014

Kinnulan kunta, talousraportti 1-4/2014 Kinnulan kunta, talousraportti 1-4/2014 Tuloslaskelma ja graafiset seurantaraportit TULOSLASKELMA 1.1.-30.4.2014 Kinnulan kunta 01-04/2012 01-04/2013 TA 2014 Toteuma Toteuma- % 01- TOIMINTATUOTOT 01-04/2014

Lisätiedot

Liperin sosiaali- ja terveyslautakunta 3 27.01.2015. Pöytäkirjoja ja yksihenkilöisten viranomaisten päätöksiä

Liperin sosiaali- ja terveyslautakunta 3 27.01.2015. Pöytäkirjoja ja yksihenkilöisten viranomaisten päätöksiä Liperin sosiaali- ja terveyslautakunta 3 27.01.2015 Pöytäkirjoja ja yksihenkilöisten viranomaisten päätöksiä 532/05.15/2014, 559/05.05.04/2014, 357/06.00.02/2012, 493/05.20/2012, 6/05.03.03/2015, 485/05.20.03/2012,

Lisätiedot

Pöytäkirja Johtokunta

Pöytäkirja Johtokunta Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Pöytäkirja Johtokunta N:o 4 / 2008 Paikka Kauhajoen kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone Aika 12.8.2008 klo 15.00 15.27 Saapuvilla olleet et Lasse Hautala

Lisätiedot

Perusterveydenhuollon kehitys ja nykytila Etelä-Pohjanmaalla

Perusterveydenhuollon kehitys ja nykytila Etelä-Pohjanmaalla Perusterveydenhuollon kehitys ja nykytila Etelä-Pohjanmaalla Juhlaseminaari 30.3.2015 Matti Rekiaro Ylilääkäri Aksila Väestö 1.1.2013 Ihmisen terveyden tähden Yhteensä 198 747 Kuntayhtymä Kaksineuvoinen

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon

Lisätiedot

Asialista/ Pöytäkirja. Pykälä Asia Sivu. 18 Projektinjohtajan määräaikaisen toimen täyttäminen Muut asiat 6

Asialista/ Pöytäkirja. Pykälä Asia Sivu. 18 Projektinjohtajan määräaikaisen toimen täyttäminen Muut asiat 6 Asialista/ Pöytäkirja Nro 4/2015 1 Kokoustiedot Kokousaika kello 10.00 11.10 Kokouspaikka Alvarinkulma, 2. kerros Käsitellyt asiat Pykälä Asia 17 Kokouksen avaus ja järjestäytyminen 3 18 Projektinjohtajan

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2010. Sosiaali- ja terveyslautakunta. 11.05.2010 klo 17.30 18.05

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2010. Sosiaali- ja terveyslautakunta. 11.05.2010 klo 17.30 18.05 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2010 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 11.05.2010 klo 17.30 18.05 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo Heinilä

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Muut saapuvilla olleet Laillisuus ja päätösvaltaisuus 03.11.2011 klo 17.30 19.00 Terveys- ja palvelukeskuksen

Lisätiedot

Perusturvapalvelujen toimialan määrärahankorotusesitys. Vt. perusturvajohtaja Jaana Koskela Valtuuston kokous

Perusturvapalvelujen toimialan määrärahankorotusesitys. Vt. perusturvajohtaja Jaana Koskela Valtuuston kokous Perusturvapalvelujen toimialan määrärahankorotusesitys Vt. perusturvajohtaja Jaana Koskela Valtuuston kokous 15.12.2018 Perusturvan talous menolajeittain TP 2017 TOT 10 / 2017 TA 2018 TOT 10 / 2018 Tot-%

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 26.4.2017 1 Kokousaika Pe 28.4.2017 klo 16.00 19.10 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja

Lisätiedot

Valmisteluvaiheraportti (valitut yksiköt peräkkäin)

Valmisteluvaiheraportti (valitut yksiköt peräkkäin) n nimi 8/ 1621 Focus-projektit 10 40 TOIMINTAKULUT -88 563-276 487-276 487-45 099-1,54% 400 Henkilöstökulut -74 494-64 934-64 934-21 641-0,45% 430 Palvelujen ostot -13 974-202 072-202 072-17 487-0,24%

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 1 KOKOUSAIKA 14.11.2018 klo 9:00 15.00 PAIKKA Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone 2 LÄSNÄ Hirvinen Esa, puheenjohtaja Niemi Pauli, varapuheenjohtaja Puurula Merja, jäsen Paasovaara Marko, sihteeri, tilintarkastaja

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Sosiaali- ja terveyslautakunnalle tiedoksi saapuneet asiat, päätökset ja kirjelmät

Espoon kaupunki Pöytäkirja Sosiaali- ja terveyslautakunnalle tiedoksi saapuneet asiat, päätökset ja kirjelmät 20.03.2013 Sivu 1 / 1 890/00.01.01/2013 30 terveyslautakunnalle tiedoksi saapuneet asiat, päätökset ja kirjelmät Valmistelijat / lisätiedot: Hietanen Tommi, puh. (09) 816 23001 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/ (5) Kaupunginhallitus Sj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/ (5) Kaupunginhallitus Sj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/2014 1 (5) 266 Hankintaoikaisuvaatimus koskien tietokeskuksen johtajan päätöstä kaupunginarkiston arkistotietokannan hankinnasta HEL 2013-009044 T 02 08 01 00 Päätös päätti

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 2/2018

KUNNANHALLITUS No 2/2018 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 2/2018 KOKOUSAIKA 22.1.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 13 Kokouksen laillisuuden ja

Lisätiedot

Kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanhallituksen kokoushuone Kokouskutsu / Esityslista Nro 2/2018 1 (6) KOKOUSAIKA 15.3.2018 Klo 17.00 - KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 17.joulukuu 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 156 Luvan myöntäminen kiinteistöhoitajan toimen täyttämiseen... 260 157 Työsuojelupäällikön

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10/2009. Sosiaali- ja terveyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10/2009. Sosiaali- ja terveyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10/2009 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 03.11.2009 klo 17.30 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala

Lisätiedot

Talouden seuranta. Toukokuu 2014

Talouden seuranta. Toukokuu 2014 Talouden seuranta Toukokuu 2014 Kuukausiseuranta - perinteinen kumulatiivinen kuukausitoteuma - lisäksi %-vertailu edelliseen vuoteen Rullaava 12 kk - sisältää 12 kuukauden toteutuneet eurot Koko kunta:

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 3/2011 Tekninen lautakunta sivu 41

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 3/2011 Tekninen lautakunta sivu 41 KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 3/2011 Tekninen lautakunta sivu 41 Kokousaika 24.03.2011 klo 15.00-16.05 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanhallituksen kokoushuone,

Lisätiedot

Liite nro: TALOUDEN SEURANTARAPORTTI AJALTA

Liite nro: TALOUDEN SEURANTARAPORTTI AJALTA KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ 1 Liite nro: TALOUDEN SEURANTARAPORTTI AJALTA 1.1. 30.9.2010 Maakunnan talousarvio 2010 ja toimintasuunnitelma 2010 2013 hyväksyttiin maakuntavaltuustossa 14.12.2009 134.

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 07.09.2015 klo 17.00 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Kohtala Paavo

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kokousaika 25.5.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 141 142 143 144 145 146 147 148 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Talouden seurantaraportti Kaupunginhallitus

Talouden seurantaraportti Kaupunginhallitus Talouden seurantaraportti 1.1.-30.9.2018 Kaupunginhallitus 12.11.2018 1 Tilinpäätösennuste Toiminnantuotot ylittävät budjetoidun noin 5,4 m Maanmyyntitulot +2,0 m Elokaaren myyntivoitto +1,5 m Tuleva lastensuojelun

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. KHALL, 20.10.2014 19:30, Pöytäkirja

SISÄLLYSLUETTELO. KHALL, 20.10.2014 19:30, Pöytäkirja i SISÄLLYSLUETTELO KHALL, 20.10.2014 19:30, Pöytäkirja -1 Läsnäolijat... 1 225 Teuvan hammashoitolan urakkatarjoajien valinta, hankintaoikaisu... 2 Pykälän liite: Hammashoitolan urakkakilpailuun ilmoittautuneet,

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan sosiaali- ja terveydenhuollon palvelurakenneuudistus - projektisuunnitelma

Etelä-Pohjanmaan sosiaali- ja terveydenhuollon palvelurakenneuudistus - projektisuunnitelma Etelä-Pohjanmaan sosiaali- ja terveydenhuollon palvelurakenneuudistus - projektisuunnitelma Kuntajohtajafoorum 5.11.2015 Harri Jokiranta Projektinjohtaja Reformi: Sosiaali- ja terveydenhuollon uudistus

Lisätiedot

Oulunkaaren taloustiedote Toukokuu 2016

Oulunkaaren taloustiedote Toukokuu 2016 Oulunkaaren taloustiedote Toukokuu 2016 Julkaistu 22.6.2016 1 Tasainen toteuma (%) Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä Heinä Elo Syys Loka Marras Joulu 8,3 % 16,7 % 25,0 % 33,3 % 41,7 % 50,0 % 58,3 % 66,7

Lisätiedot

Liite 4 / johtokunta 17.11.2014 SEUDULLINEN SAS -TOIMINTA HOIDON JA HOIVAN PALVELUISSA 1.1.2015 ALKAEN

Liite 4 / johtokunta 17.11.2014 SEUDULLINEN SAS -TOIMINTA HOIDON JA HOIVAN PALVELUISSA 1.1.2015 ALKAEN Liite 4 / johtokunta 17.11.2014 SEUDULLINEN SAS -TOIMINTA HOIDON JA HOIVAN PALVELUISSA 1.1.2015 ALKAEN Sisällysluettelo 1. Johdanto... 1 2. SAS työryhmän tehtävät... 1 3. Asumispalvelun hakeminen, asiakkaan

Lisätiedot

Esityslista Johtokunta

Esityslista Johtokunta Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Esityslista Johtokunta N:o 15 / 2010 Paikka Kauhajoen kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone Aika 25.10.2010 klo 14.00 Saapuvilla olleet et Lasse Hautala

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Toimiohjeen antaminen edustajalle Eteva kuntayhtymän yhtymäkokoukseen

Espoon kaupunki Pöytäkirja Toimiohjeen antaminen edustajalle Eteva kuntayhtymän yhtymäkokoukseen 09.12.2013 Sivu 1 / 1 4437/00.04.02/2013 87 Toimiohjeen antaminen edustajalle Eteva kuntayhtymän yhtymäkokoukseen Valmistelijat / lisätiedot: Maija Havo, puh. 050 337 3645 Juha Lappalainen, puh. 050 575

Lisätiedot

Oulunkaaren taloustiedote Kesäkuu 2016

Oulunkaaren taloustiedote Kesäkuu 2016 Oulunkaaren taloustiedote Kesäkuu 2016 Julkaistu 27.7.2016 1 Tasainen toteuma (%) Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä Heinä Elo Syys Loka Marras Joulu 8,3 % 16,7 % 25,0 % 33,3 % 41,7 % 50,0 % 58,3 % 66,7

Lisätiedot

Talousarvion toteuma kk = 50%

Talousarvion toteuma kk = 50% Talousarvion toteuma 1.1.-30.6.2019 6kk = 50% Verotulojen kertymä 30.6.2018 Talousarvio 30.6.2019 30.6.2019 Tot. % Kunnallisverot 3 846 943 3 456 000 3 727 292 53,9 Kiinteistöverot 35 134 373 500 8 904

Lisätiedot

PERUSTURVAOSASTON ALAISTEN TOIMINTOJEN KÄYTTÖSUUNNITELMAT VUODELLE 2018

PERUSTURVAOSASTON ALAISTEN TOIMINTOJEN KÄYTTÖSUUNNITELMAT VUODELLE 2018 PERUSTURVAOSASTON ALAISTEN TOIMINTOJEN KÄYTTÖSUUNNITELMAT VUODELLE 2018 Perusturvan hallinto Hyvinvointilautakunta vahvistaa sitovat käyttösuunnitelmat tulosyksikkö I-tasolla. Perusturvajohtaja, johtava

Lisätiedot

VUOSIKATE III TILIKAUDEN TULOS

VUOSIKATE III TILIKAUDEN TULOS 613TA Yksityistiet 40 Toimintakulut -339 270-349 939-347 000-347 000 500 Palvelujen ostot -67 792-73 000-70 000-70 000 600 Avustukset -271 478-276 939-277 000-277 000 I TOIMINTAKATE -339 270-349 939-347

Lisätiedot

Esityslista Johtokunta

Esityslista Johtokunta Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Esityslista Johtokunta N:o 6 / 2011 Paikka Kauhajoen kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone Aika 30.3.2011 klo 13.30 Saapuvilla olleet et Lasse Hautala Esko

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 10.02.2015 1/2015. Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet:

MERIJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 10.02.2015 1/2015. Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet: PÖYTÄKIRJA KOKOUSAIKA Tiistai 10.02.2015 klo 19.00 20.30 KOKOUSPAIKKA Kunnantoimisto Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet: Saukko Hannu pj. Pudas Jaana Klasila Kauko vpj. x Lahti Kari Nivala Liisa Keskikorpi

Lisätiedot

Pöytäkirja Johtokunta

Pöytäkirja Johtokunta Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Pöytäkirja Johtokunta N:o 5 / 2009 Paikka Kauhajoen kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone Aika 14.4.2009 klo 15.00 16.00 Saapuvilla olleet jäsenet Lasse

Lisätiedot

Tuloslaskelma Tammikuu-Joulukuu Opetus ja kultt.toimen hallin

Tuloslaskelma Tammikuu-Joulukuu Opetus ja kultt.toimen hallin Tammikuu-Joulukuu 4110 Opetus ja kultt.toimen hallin Ta Toimintatuotot 800 0 800 785 15 98,1 Myyntituotot 600 0 600 518 82 86,4 Muut toimintatuotot 200 0 200 267-67 133,5 Toimintakulut -223 277-2 096-225

Lisätiedot

Pöytäkirja Johtokunta

Pöytäkirja Johtokunta Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Pöytäkirja Johtokunta N:o 16 / 2009 Paikka Kauhajoen Sanssinkartano, kokoushuone Aika 14.12.2009 klo 14.00 14.55 Saapuvilla olleet jäsenet Esko Lehtimäki Antti

Lisätiedot

4999 TOIMINTAKATE/JÄÄMÄ -9.217-23.747-17.514 90,0-26,2-17.514 90,0-26,2-17.514-17.514-17.514

4999 TOIMINTAKATE/JÄÄMÄ -9.217-23.747-17.514 90,0-26,2-17.514 90,0-26,2-17.514-17.514-17.514 005945 Yksityistietoimen hallinto 3001 Myyntituotot 4.492-100,0-100,0 3200 Maksutuotot 1.653-100,0-100,0 3300 Tuet ja avustukset 59-100,0-100,0 6.205-100,0-100,0 4001 Henkilöstökulut -13.058-16.567-10.034-23,2-39,4-10.034-23,2-39,4-10.034-10.034-10.034

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja

Mäntyharju Pöytäkirja Mäntyharju Pöytäkirja 11/2016 1 (11) Aika 14.12.2016, klo 16:46-18:37 Paikka Kunnantalon kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 67 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 68 Pöytäkirjan tarkastus 69 Talousseuranta

Lisätiedot

Kinnulan kunta, talousraportti 1-3/2014

Kinnulan kunta, talousraportti 1-3/2014 Kinnulan kunta, talousraportti 1-3/2014 Tuloslaskelma ja graafiset seurantaraportit TULOSLASKELMA 1.1.-31.3.2014 Kinnulan kunta 01-03/2012 01-03/2013 TA 2014 Toteuma Toteuma- % 01- TOIMINTATUOTOT 01-03/2014

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015 TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ke 29.4.2015 klo 14.00 16.54 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

Perusturvalautakunta liite nro 2

Perusturvalautakunta liite nro 2 Äänekosken kaupunki Sivu 1 Perusturvalautakunta 25.10.2017 liite nro 2 03032110 Johto ja yleiset palvelut Myyntituotot 234 Muut toimintatuotot 508 742 Henkilöstökulut -470.660-452.700-452.700-370.975-81.725

Lisätiedot

Käyttötalousosa TOT 2014 TA 2015

Käyttötalousosa TOT 2014 TA 2015 1.12.2015 Käyttötalousosa TOT 2014 TA 2015 TA muutokset 2015 TA siirrot 2015 TA yhteensä 2015 TA 2016 TS 2017 TS 2018 TS 2019 Toimielin kaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunt Määrärahat Käyttötalousosa

Lisätiedot

Fofonoff Sergei Kp jäsen, poistui Hannola Janne jäsen Kemppainen Tiitu jäsen Nieminen Emilia jäsen, poistui klo

Fofonoff Sergei Kp jäsen, poistui Hannola Janne jäsen Kemppainen Tiitu jäsen Nieminen Emilia jäsen, poistui klo 6/2018 97 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika 25.09.2018 klo 16:00-18:31 Kokouspaikka Palvelukoti Männikkö Saapuvilla olleet jäsenet Oikarinen Eira puheenjohtaja Pekkala Aslak I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2013

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2013 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.11.2013 klo 17.00 18.55 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi

Lisätiedot

Asialista/ Pöytäkirja. Hotelli/Ravintola Alma, Näyttämökabinetti. Pykälä Asia Sivu. 1 Kokouksen avaus 3. 2 Kokousmuistio 10.5.

Asialista/ Pöytäkirja. Hotelli/Ravintola Alma, Näyttämökabinetti. Pykälä Asia Sivu. 1 Kokouksen avaus 3. 2 Kokousmuistio 10.5. Asialista/ Pöytäkirja Nro 4/2016 1 Kokoustiedot Kokousaika kello 08.30 Kokouspaikka Hotelli/Ravintola Alma, Näyttämökabinetti Käsitellyt asiat Pykälä Asia 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokousmuistio 10.5.2016

Lisätiedot

ETELÄ-POHJANMAAN PELASTUSLAITOKSEN YHTEISTOIMINTASOPIMUS

ETELÄ-POHJANMAAN PELASTUSLAITOKSEN YHTEISTOIMINTASOPIMUS ETELÄ-POHJANMAAN PELASTUSLAITOKSEN YHTEISTOIMINTASOPIMUS ETELÄ-POHJANMAAN PELASTUSTOIMEN YHTEISTOIMINTASOPIMUS SOPIJAPUOLET Alajärven, Alavuden, Kauhajoen, Kauhavan, Kurikan, Lapuan, Seinäjoen ja Ähtärin

Lisätiedot

2014 TA 2015 TA 2016 TA 2017 TA

2014 TA 2015 TA 2016 TA 2017 TA TOIVAKAN KUNTA Sivu 1 2014 TA TA 2016 TA 2017 TA 2018 00004100 SOSIAALITOIMISTO Myyntituotot 2 610 2 400,00 Muut toimintatuotot 364 2 974 2 400,00 Henkilöstökulut -63 570-69 047,00-63 761,00 Palvelujen

Lisätiedot

-1, KHALL 9.10.2014 18:30 Sivu 2

-1, KHALL 9.10.2014 18:30 Sivu 2 i SISÄLLYSLUETTELO KHALL, 9.10.2014 18:30, Pöytäkirja -1 Läsnäolijat... 1 224 Teuvan hammashoitolan urakkatarjoajien valinta... 2 Pykälän liite: Hammashoitolan urakkakilpailuun ilmoittautuneet 30.9.2014

Lisätiedot