Hoidon tukitoimiin tulee kuulua veden ja hiilihydraattien saannin rajoittaminen sekä liikunnan lisääminen.

Samankaltaiset tiedostot
VALMISTEYHTEENVETO 1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. Kelactin vet 50 mikrog/ml oraaliliuos koiralle ja kissalle 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS

Annosta tulee muuttaa eläimillä, joilla on munuaisten tai maksan vajaatoiminta, koska haittavaikutusriski on suurentunut.

Ei saa käyttää tapauksissa, joissa esiintyy yliherkkyyttä vaikuttavalle aineelle tai apuaineille.

NOBIVAC RABIES VET. Adjuvantti: Alumiinifosfaatti (2 %) 0,15 ml (vastaten alumiinifosfaattia 3 mg)

1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. Carprofelican vet 50 mg/ml injektioneste, liuos, koirille ja kissoille 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS

VALMISTEYHTEENVETO. Vaikuttava(t) aine(et): Hevosen puhdistettua antiseerumia, jonka vaikuttava aine on tetanusantitoksiini.

1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. PARVOERYSIN vet injektioneste, emulsio sialle 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS. Yksi 2 ml:n annos sisältää:

Eläimiä koskevat erityiset varotoimet Jos haittavaikutuksia ilmenee, tulee hoito keskeyttää ja ottaa yhteys eläinlääkäriin.

Ääreis- ja aivoverenkierron parantaminen. Haluttomuuden ja letargian vähentäminen ja yleisen olemuksen parantaminen koiralla.

Osa I B 1 Valmisteyhteenveto 1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. Dilaterol vet 25 mikrog/ml siirappi hevosille. 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS

Tulehduksen ja kivun lievittäminen sekä akuuteissa että kroonisissa luusto-lihassairauksissa koirilla.

VALMISTEYHTEENVETO. Valmistetta ei saa antaa kanille, marsulle, hamsterille, gerbiilille eikä muille pienille jyrsijöille.

0,5 ml rokoteannos yksittäisannosta varten tai 0,2 ml (50 annoksen tai 200 annoksen pakkaus) sisältää:

VETOX vet 10 IU / ml, injektioneste, liuos naudalle, sialle, hevoselle, lampaalle ja koiralle

LIITE I VALMISTEYHTEENVETO

VALMISTEYHTEENVETO 1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. Perlutex Vet. 5 mg tabletti 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS

VALMISTEYHTEENVETO 1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. Revertor vet 5 mg/ml injektioneste, liuos koirille ja kissoille 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS

1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. Porceptal Vet 4 mikrog/ml injektioneste, liuos sioille 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS. 1 ml injektionestettä sisältää:

VALMISTEYHTEENVETO. Busol vet 0,004 mg/ml injektioneste, liuos naudalle, hevoselle, kanille (FI)

1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. SUISENG vet. Injektioneste, suspensio, sioille 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS. Koostumus annosta kohti (2 ml):

1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. Dalmarelin 25 mikrogrammaa/ml injektioneste, liuos lehmille ja kaneille 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS

Kissa: Leikkauksen jälkeisen kivun lievitys kohdun ja munasarjojen poistoleikkauksen sekä pienten pehmytkudoskirurgisten toimenpiteiden jälkeen.

Actinobacillus pleuropneumoniae, serotyyppi 2, kanta RP 1*

1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. Eurican Lmulti injektioneste, suspensio. 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS. Yksi annos (1 ml) suspensiota sisältää:

Normaalin nielemisrefleksin tulee olla palautunut, ennen kuin eläimelle tarjotaan ruokaa tai juomaa.

CANIGEN DHPPi kuiva-aine, kylmäkuivattu, ja liuotin, injektionestettä varten, suspensio koiralle. Liuotin: Injektionesteisiin käytettävä vesi

Erityiset varotoimenpiteet, joita eläinlääkevalmisteen antavan henkilön on noudatettava

VALMISTEYHTEENVETO. Duramune DAPPi injektiokuiva-aine, kylmäkuivattu ja liuotin suspensiota varten

1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. Equibactin vet (333 mg/g + 67 mg/g) oraalipasta hevosille 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS. 1 gramma sisältää:

VALMISTEYHTEENVETO 1

VALMISTEYHTEENVETO ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. Propalin 50 mg/ml, siirappi koirille LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS. 1 ml valmistetta sisältää:

VALMISTEYHTEENVETO 1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. Dolpac vet tabletit keskikokoisille koirille (3 30 kg) 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS

Veterelin vet 4 mikrog/ml injektioneste, liuos naudalle, hevoselle, sialle ja kanille

Osa I B 1 Valmisteyhteenveto 1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. Dilaterol vet 25 mikrog/ml siirappi hevosille. 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS

1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. Norocarp 100 mg tabletti koiralle 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS. Yksi tabletti sisältää:

VALMISTEYHTEENVETO 1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. RIMADYL BOVIS VET 50 mg/ml injektioneste, liuos 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS

VALMISTEYHTEENVETO. 2 litraan vettä sekoitetussa liuoksessa ovat seuraavat ionikonsentraatiot:

1 ml injektionestettä sisältää: Vaikuttava aine: Florfenikoli 300 mg

Antimikrobisen hoidon tukena vähentämään kliinisiä akuutin hengitystieinfektion sekä akuutin utaretulehduksen oireita naudalla.

VALMISTEYHTEENVETO. Koira Lievän tai kohtalaisen sisäelimiin liittyvän kivun lievittämiseen. Rauhoittamiseen yhdessä medetomidiinin kanssa.

VALMISTEYHTEENVETO 1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. Lactovac vet. injektioneste, suspensio 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS. Yksi annos (5 ml) sisältää:

VALMISTEYHTEENVETO. Kaikki kohde-eläinlajit: - Tiamfenikolille herkkien mikrobien aiheuttamien pinnallisten haavainfektioiden hoito.

24 kuukautta 1. tehosterokotuksen jälkeen

Ei saa käyttää tapauksissa, joissa esiintyy yliherkkyyttä vaikuttavalle aineelle tai apuaineille.

LIITE I VALMISTEYHTEENVETO

1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. Loxicom 0,5 mg/ml oraalisuspensio kissalle 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS. Yksi millilitra sisältää: Vaikuttava aine:

Lääkevalmisteella ei enää myyntilupaa

1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. Ketodolor vet 100 mg/ml injektioneste, liuos hevoselle, naudalle, sialle 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS

1. ELÄINLÄÄKEVALMISTEEN NIMI. AURIZON korvatipat, suspensio 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS

Tiineys. Eläimet, joilla on akuutti tai subakuutti verenkierto-, suolisto- tai hengitystiesairaus.

VALMISTEYHTEENVETO. Yksi millilitra käyttövalmista oraalisuspensiota sisältää amoksisilliinitrihydraattia vastaten amoksisilliinia 50 mg.

LIITE I VALMISTEYHTEENVETO

1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. Ketodolor vet 100 mg/ml injektioneste, liuos hevoselle, naudalle, sialle 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS

1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. Alzane vet 5 mg/ml injektioneste, liuos koiralle ja kissalle 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS. Yksi millilitra sisältää:

VALMISTEYHTEENVETO. 1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI Canidryl 50 mg tabletti koirille Karprofeeni. 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS Vaikuttava aine:

1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. Diazedor vet. 5 mg/ml injektioneste, liuos, koiralle ja kissalle 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS.

VALMISTEYHTEENVETO 1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS 3. LÄÄKEMUOTO 4. KLIINISET TIEDOT

LIITE I VALMISTEYHTEENVETO

LIITE I VALMISTEYHTEENVETO

LIITE I VALMISTEYHTEENVETO

VALMISTEYHTEENVETO. Tulehdusoireiden ja kivun lievittäminen lihas-, nivel- ja luustoperäisissä tautitiloissa sekä kirurgisten toimenpiteiden jälkeen.

Inaktivoitu Leptospira interrogans seroryhmä canicola serovaari canicola kanta antaa > 80 %:n suojan*

REGUMATE EQUINE 2,2 mg/ml

VALMISTEYHTEENVETO. Ei saa antaa koirille, joiden tärykalvo on puhjennut. Ei saa antaa, jos on tunnettua yliherkkyyttä valmisteen jollekin aineosalle.

Vaikuttavat aineet: Klooriheksidiinidiglukonaatti 20 mg (vastaa 11,26 mg klooriheksidiiniä) Mikonatsolinitraatti 20 mg (vastaa 17,37 mg mikonatsolia)

Inaktivoitu Leptospira interrogans seroryhmä canicola serovaari canicola kanta antaa > 80 %:n suojan*

Tulehduksen lievittäminen ja kuumeen alentaminen yksittäisillä eläimillä.

E. coli F5 adhesiini 1/20 rokoteannos stimuloi ELISA vasta-aine titteriä (OD492): > 0,64 (marsuissa).

Ulkokorvatulehdus. Korvalehden talin vuotoon liittyvän ihotulehduksen (seborrooisen dermatiitin) oireenmukainen hoito.

Erityiset varotoimenpiteet, joita eläinlääkevalmistetta antavan henkilön on noudatettava

Erityiset varotoimenpiteet, joita eläinlääkevalmistetta antavan henkilön on noudatettava

LIITE I VALMISTEYHTEENVETO

Carepen vet 600 mg intramammaarisuspensio lypsävälle lehmälle.

VALMISTEYHTEENVETO 1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. GastroGard 370 mg/g oraalipasta hevoselle 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS. 1 gramma sisältää:

LIITE I VALMISTEYHTEENVETO

VALMISTEYHTEENVETO 1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. Cardisure vet. 5 mg tabletti koirille. 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS

VALMISTEYHTEENVETO. Kivun ja tulehduksen lievittäminen koiran akuuteissa ja kroonisissa tuki- ja liikuntaelimistön sairauksissa.

VALMISTEYHTEENVETO. Ei saa käyttää tapauksissa, joissa esiintyy yliherkkyyttä penisilliineille, kefalosporiineille tai apuaineille.

LIITE I VALMISTEYHTEENVETO

1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. Furosoral vet 10 mg tabletit kissoille ja koirille 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS. 1 tabletti sisältää:

VALMISTEYHTEENVETO 1

PAKKAUSSELOSTE. Efex vet 10 mg purutabletti kissalle ja koiralle Efex vet 40 mg purutabletti koiralle Efex vet 100 mg purutabletti koiralle

Farmakoterapeuttinen ryhmä: steroideihin kuulumaton anti-inflammatorinen lääkeaine, ATCvet-koodi QM01AE90

1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. Exspot vet 715 mg/ml paikallisvaleluliuos koirille 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS. Vaikuttava aine: permetriini 715 mg

Hevosilla valmiste on tarkoitettu akuutin tuki- ja liikuntaelinsairauksiin liittyvän tulehduksen lievitykseen.

1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. Canizol vet 400 mg tabletti koirille 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS. 1 tabletti sisältää: Vaikuttava aine:

VALMISTEYHTEENVETO. Yksi kalvopäällysteinen tabletti sisältää 230 mg pyranteeliembonaattia ja 20 mg pratsikvanteelia

Immuniteetin kehittyminen (E. rhusiopathiae): 3 viikon kuluttua perusrokotuksesta.

1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. Canicaral vet 160 mg tabletit koirille 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS. 1 tabletti sisältää:

Injektioneste, suspensio. Vaaleanpunertava tai valkoinen neste, joka sisältää valkoista sakkaa. Sakka sekoittuu helposti ravisteltaessa.

LIITE I VALMISTEYHTEENVETO

COMFORION VET 100 mg/ml injektioneste, liuos hevoselle, naudalle ja sialle

VALMISTEYHTEENVETO. Marfloquin vet 20 mg/ml injektioneste, liuos naudoille (vasikat) ja sioille

Clomicalmin tehoa ja turvallisuutta ei ole varmistettu alle 1,25 kg painavilla eikä alle kuuden kuukauden ikäisillä koirilla.

VALMISTEYHTEENVETO 1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. Norocarp vet 50 mg/ml injektioneste, liuos koiralle ja kissalle 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS

LIITE I VALMISTEYHTEENVETO

Kivun ja tulehduksen lievittäminen koiran akuuteissa ja kroonisissa tuki- ja liikuntaelimistön sairauksissa koirilla.

1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. Apivar vet 500 mg lääkenauha mehiläispesään. 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS

1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. ProMeris 160 mg paikallisvaleluliuos pienille kissoille ProMeris 320 mg paikallisvaleluliuos suurille kissoille

Lihaksensisäinen antotapa ei ole hyväksytty hevoselle, koska käytettävissä ei ole riittäviä jäämäselvityksiä varoajan asettamiseksi.

Transkriptio:

1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI Finilac vet 50 mikrogrammaa/ml oraaliliuos koiralle ja kissalle 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS 1 ml sisältää: Vaikuttava aine: Kabergoliini 50 mikrogrammaa Apuaineet: Täydellinen apuaineluettelo, katso kohta 6.1. 3. LÄÄKEMUOTO Oraaliliuos Kirkas, väritön tai hieman ruskehtava liuos 4. KLIINISET TIEDOT 4.1 Kohde-eläinlajit Koira, kissa 4.2 Käyttöaiheet kohde-eläinlajeittain Narttujen valeraskauden hoito Maidonerityksen esto nartuilla ja naaraskissoilla 4.3 Vasta-aiheet Älä käytä tiineille eläimille, sillä valmiste voi aiheuttaa abortin. Älä käytä dopamiiniantagonistien kanssa. Ei saa käyttää tapauksissa, joissa esiintyy yliherkkyyttä vaikuttavalle aineelle tai apuaineille. 4.4 Erityisvaroitukset kohde-eläinlajeittain Hoidon tukitoimiin tulee kuulua veden ja hiilihydraattien saannin rajoittaminen sekä liikunnan lisääminen. 4.5 Käyttöön liittyvät erityiset varotoimet Eläimiä koskevat erityiset varotoimet Erityiset varotoimenpiteet, joita eläinlääkevalmistetta antavan henkilön on noudatettava Pese kädet käytön jälkeen. 1

Varottava joutumista iholle ja silmiin. Pese roiskeet pois välittömästi. Lisääntymisikäisten ja imettävien naisten ei pidä käsitellä valmistetta tai heidän on käytettävä kertakäyttökäsineitä valmistetta antaessaan. Jos tiedät olevasi yliherkkä kabergoliinille tai jollekin muulle valmisteen aineosista, sinun on vältettävä kosketusta valmisteen kanssa. Älä jätä täytettyä ruiskua valvomatta, jos lapsia voi olla paikalla. Jos valmistetta on nielty vahingossa, etenkin jos lapsi on sitä niellyt, käänny välittömästi lääkärin puoleen ja näytä pakkausselostetta tai myyntipäällystä. 4.6 Haittavaikutukset (yleisyys ja vakavuus) Kabergoliini saattaa aiheuttaa ohimenevää verenpaineen alenemista hoidetuissa eläimissä ja saattaa johtaa merkittävämpään hypotensioon eläimillä, joita samaan aikaan hoidetaan verenpainetta alentavilla lääkkeillä, tai heti kirurgisen toimenpiteen jälkeen eläimen ollessa nukutusaineiden vaikutuksen alaisena. Mahdollisia haittavaikutuksia ovat: - unisuus - syömättömyys - oksentelu. Nämä haittavaikutukset ovat yleensä luonteeltaan keskivaikeita ja ohimeneviä. Oksentelua esiintyy yleensä vain lääkkeen ensimmäisen antokerran jälkeen. Tässä tapauksessa hoitoa ei pidä lopettaa, koska oksentelun toistuminen seuraavien antokertojen jälkeen on epätodennäköistä. Hyvin harvinaisissa tapauksissa voi esiintyä allergisia reaktioita, kuten turvotusta, nokkosihottumaa, ihotulehdusta ja kutinaa. Hyvin harvinaisissa tapauksissa voi esiintyä neurologisia oireita, kuten unisuutta, lihasvapinaa, ataksiaa, hyperaktiivisuutta ja kouristuskohtauksia. 4.7 Käyttö tiineyden ja laktaation aikana Kabergoliini pystyy aiheuttamaan keskenmenon tiineyden myöhemmissä vaiheissa eikä sitä pidä käyttää tiineille eläimille. Diagnoosi, jolla erotetaan tiineys ja valeraskaus, on tehtävä oikein. Valmiste on tarkoitettu maidonerityksen estoon: kabergoliinin aiheuttama prolaktiinin erityksen esto johtaa nopeasti maidonerityksen loppumiseen ja maitorauhasten koon pienenemiseen. Valmistetta ei pidä käyttää imettäville eläimille, ellei maidonerityksen estäminen ole tarpeen. 4.8 Yhteisvaikutukset muiden lääkevalmisteiden kanssa sekä muut yhteisvaikutukset Koska kabergoliini saa hoitovaikutuksensa aikaan stimuloimalla suoraan dopamiinireseptoreita, tuotetta ei saa antaa rinnakkain sellaisten lääkkeiden kanssa, joilla on dopamiiniantagonismivaikutusta (kuten fenotiasiinit, butyrofenonit, metoklopramidi), sillä nämä saattaisivat vähentää sen prolaktiinia estäviä vaikutuksia. Ks. myös kohta 4.3. Koska kabergoliini voi aiheuttaa ohimenevää hypotensiota, valmistetta ei pidä käyttää eläimille yhtä aikaa verenpainetta alentavan lääkehoidon kanssa. Ks. myös kohta 4.6. 4.9 Annostus ja antotapa Valmiste annetaan suun kautta, joko suoraan suuhun tai sekoitettuna ruokaan. Annostus on 0,1 ml painokiloa kohden (vastaa 5 mikrogrammaa kabergoliinia painokiloa kohden) kerran päivässä 4-6 päivän ajan, riippuen kliinisen tilan vaikeusasteesta. Jos oireet eivät poistu yhdellä hoitojaksolla, tai jos ne ilmaantuvat uudelleen hoidon lopettamisen jälkeen, voidaan hoitojakso toistaa. 2

4.10 Yliannostus (oireet, hätätoimenpiteet, vastalääkkeet) (tarvittaessa) Koetulokset viittaavat siihen, että jo yhdestä kabergoliinin yliannoksesta saattaa seurata hoidonjälkeisen oksentelun todennäköisyyden kasvaminen, ja mahdollisesti hypotension lisääntyminen hoidon jälkeen. On ryhdyttävä tarvittaessa yleisiin tukitoimiin imeytymättömän lääkkeen poistamiseksi ja verenpaineen ylläpitämiseksi. Vastalääkkeenä voidaan harkita dopamiiniantagonistien, kuten metoklopramidin, parenteraalista antamista. 4.11 Varoaika 5. FARMAKOLOGISET OMINAISUUDET Farmakoterapeuttinen ryhmä: prolaktiinin estäjä. ATCvet-koodi: QG02CB03. 5.1 Farmakodynamiikka Kabergoliini on ergoliinijohdannainen. Sillä on dopaminergista aktiivisuutta, mikä johtaa prolaktiinin erityksen estoon aivolisäkkeen etuosasta. Kabergoliinin vaikutusmekanismia on tutkittu in vitro- ja in vivo -menetelmillä Merkittävimmät löydökset voidaan vetää yhteen seuraavasti: Kabergoliini estää prolaktiinin eritystä aivolisäkkeestä ja sen seurauksena estää prolaktiinista riippuvaisia prosesseja, kuten laktaatiota. Maksimaalinen estovaikutus saavutetaan 4-8 tunnin kuluttua ja se kestää useita päiviä, riippuen annetusta annoksesta. Prolaktiinin erityksen estämisen lisäksi kabergoliinilla ei ole muita vaikutuksia umpieritysjärjestelmään. Kabergoliinin toiminta perustuu valikoivaan vuorovaikutukseen keskushermostossa dopaminergisten D 2 -reseptorien kanssa. Kabergoliinilla on affiniteettia noradrenergisiin reseptoreihin, mutta se ei vaikuta noradrenaliinin tai serotoniinin metaboliaan Kuten muillakin ergoliinijohdannaisilla, kabergoliinilla on emeettisiä vaikutuksia (voimakkuudeltaan vastaavia kuin pergolidillä ja bromokriptiinillä). 5.2 Farmakokinetiikka Saatavilla ei ole farmakokineettisia tietoja suositellusta annoksesta koirilla ja kissoilla. Koirille suoritettiin farmakokineettisiä tutkimuksia 80 mikrog/painokilo päiväannoksin (16 kertaa suositeltu annos). Koiria hoidettiin 30 päivää; farmakokineettiset arviot tehtiin päivinä 1 ja 28. Imeytyminen: Tmax = 1 tunti päivänä 1 ja 0,5-2 tuntia (keskiarvo 75 minuuttia) päivänä 28; Cmax vaihteli välillä 1140-3155 pg/ml (keskiarvo 2147 pg/ml) päivänä 1 ja välillä 455-4217 pg/ml (keskiarvo 2336 pg/ml) päivänä 28; AUC (0-24 h) päivänä 1 vaihteli välillä 3896-10216 pg.h.ml-1 (keskiarvo 7056 pg.h.ml-1) ja päivänä 28 välillä 3231-19043 pg.h.ml-1 (keskiarvo 11137 pg.h.ml-1). Eliminaatio: Puoliintumisaika koirien plasmassa t½ päivänä 1 ~ 19 tuntia; t½ päivänä 28 ~ 10 tuntia 3

6. FARMASEUTTISET TIEDOT 6.1 Apuaineet Triglyseridit, keskipitkäketjuiset 6.2 Yhteensopimattomuudet Eläinlääkevalmistetta ei saa sekoittaa muiden vesipitoisten liuosten (esim. maito) kanssa. 6.3 Kestoaika Avaamattoman pakkauksen kestoaika: 3 vuotta. Sisäpakkauksen ensimmäisen avaamisen jälkeinen kestoaika: 28 vuorokautta. 6.4. Säilytystä koskevat erityiset varotoimet Ei saa säilyttää yli 30 C lämpötilassa. Pidä pullo ulkopakkauksessa. Herkkä valolle. 6.5 Pakkaustyyppi ja sisäpakkauksen kuvaus 3 ml:n (pullon vetoisuus 5 ml), 10 ml:n, 15 ml:n, 25 ml:n ja 50 ml:n ruskea tyypin III lasipullo, joka on suljettu kartiomaisella Luer slip -ruiskuadapterilla (LD-polyeteeniä) ja kierrekorkilla (HDpolyeteeniä). Pullot on pakattu pahvirasiaan. 1 ml:n ja 2,5 ml:n muoviset ruiskut sisältyvät kaikenkokoisiin pakkauksiin. Kaikkia pakkauskokoja ei välttämättä ole markkinoilla. 6.6 Erityiset varotoimet käyttämättömien lääkevalmisteiden tai niistä peräisin olevien jätemateriaalien hävittämiselle Käyttämättömät eläinlääkevalmisteet tai niistä peräisin olevat jätemateriaalit on hävitettävä paikallisten määräysten mukaisesti. 7. MYYNTILUVAN HALTIJA Le Vet. Beheer B.V. Wilgenweg 7 3421 TV Oudewater Alankomaat 8. MYYNTILUVAN NUMERO(T) 32124 9. ENSIMMÄISEN MYYNTILUVAN MYÖNTÄMISPÄIVÄMÄÄRÄ/UUDISTAMISPÄIVÄMÄÄRÄ 10 TEKSTIN MUUTTAMISPÄIVÄMÄÄRÄ 4

23.06.2015 MYYNTIÄ, TOIMITTAMISTA JA/TAI KÄYTTÖÄ KOSKEVA KIELTO 5