KUUKAUDEN SUBWAY-PELAAJA: EEMI RÄSÄNEN

Samankaltaiset tiedostot
Pumpuli Cup kotijoukkueelle

syyskierroksen voitolla

D12 Ottelut. Webasto-turnaus JJK haaste D02-pojat FC Loviisa haaste D02-pojat D02-pojat Akilles Green 2 0

Päättäjäiset ja palkitut

hetken maalilla Inka Molin 54. Ella Huovinen (Vilma Mahlio) 79. Anni Konttinen (Inka Molin) Alku oli kotijoukkueen painostusta.

C-tyttöjen Janna Tuominen valittiin kuukauden Subwaypelaajaksi. Joukkueen valmentajat pitivät Oulussa pelattua

C-tytöt tasapeliin viime hetken maalilla Anni Konttisen

C-tytöt Laura Kalmari- lopputurnaukseen

lopputurnaus; 12. sija

D-tytöt Särkänniemi Cupissa

Tuloksekas kotiinpaluu

Satu Seppänen. Valmennuksella oli positiivista sanottavaa maalivahdista. Satu oli alkukauden pelaamatta loukkaantumisen vuoksi.

Hakan hyvä vire jatkuu

tasatulokseen Tuuli Enkkilä 1-0; 21. Tuuli Enkkilä (Oona Lahtinen) 1-1; ; 45. Oona Lahtinen 2-2; 53.

HJS E10 Sininen Kausi

D12 pojat Särkänniemi Cupissa hopealle!

D12-poikien kuukauden Subway -pelaajat

A-pojat vaikeuksien voittoon

Taktiikan opettamisen tulee tukeutua pelaajien lajitaitoihin ja siihen, että valmentajalla on selvä kuva käyttämästään pelisysteemistä.

D13 Piiriliigaa: 3 molaria kentällä. 2 teki maalin, yksi torjui voiton!

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa.

Päättäjäiset ja palkitut. Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle!

2. TALVEN HARJOITUS- JA PELIOHJELMA

SPL Tampere haavikatsastukset syys-lokakuu 2014 tytöt ja pojat 2002, 2003

D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan!

PELAAMISEN PERIAATTEET

Hyökkääminen Pelin alueet

Muutama päivä Laura Kalmari -lopputurnauksen jälkeen Ctyttöjen kapteenisto palasi viikonlopun tunnelmiin.

FC Honka P09 -turnaus

Peli-idea Hyökkäyspeli

SAMI HYYPIÄ ACADEMY FOOTBALL CAMP , EERIKKILÄ LEIRIN HARJOITTEET YHTEENVETO: KIMMO KANTOLA

ACK 8v8 Pelikirja

SPL Tampere Haavikatsastukset Marraskuu 2015 Pojat D12, 2004 Tytöt D12/13, 2004/2003

P TIEDOTE JA OHJEET OSALLISTUJILLE

LIPPUPALLOTUOMARIN PIKASÄÄNTÖKOE

1. KOMMUNIKOINTI 2. PÄÄTÖKSENTEKO 3. SUORITUS

Piiricup valkopaidoille

Käytetään SEUL overwatch sääntöjen ingame asetuksia. Kotijoukkueen kapteeni on vastuussa lobbyn tekemisestä.

D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta

SPL Tampere Haavikatsastukset Lokakuu 2015 Pojat D12, 2004 Tytöt D12/13, 2004/2003

C14 Pojat YJ1 Alueliigan kevät voitolla pakettiin. Alkukauden Summa summarum.

ACK 5v5 Pelikirja

NUORTEN KILPAILU- JÄRJESTELMÄ Muutokset &

Maskun Palloseuran valmennuslinja

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ

Näkyvissä kioskirakennuksen seinällä olevalla ilmoitustaululla.

CHAMPIONS CUP

TURNAUSSÄÄNNÖT Ottelut pelataan kahden minuutin vaihdoilla. Vaihdot kuulutetaan.

Nokian Palloseura - Valmennuslinjaus ja pelitapa F6-E

C-tytöt voittoon Helsingissä

Suomalaisen. Henri Lehto, LitM Projektitutkija. Kehitysprojektien raportointiseminaari

7 VS 7 PELIKIRJA. OTE HJS PELIKIRJASTA ( Word dokumentti ) Kai Savonniemi

Haka B1 - RiPS, sunnuntaina Rauhalassa. Tyttöfutis toi uusiakasvoja Tehtikselle

klo Sotkamon Jymy Alajärven Ankkurit. - Viimeinen miesten Superpesispeli nyky Hippoksella

Peli-idea puolustuspeli. Hyökkäysalueella puolustaminen (muoto)

SPL Tampere Haaviharjoitukset Marraskuu 2015 Pojat D13, 2003

D-01 pojat Pepsi Soccer Cupin voittoon

SPL Kaakkois-Suomen piiri ry, Kimpisenkatu 17 B 29, Lappeenranta puh: , fax: , Internet:

Urheiluakatemia. Tavoitteet:

Woman Volley ry. Seuratoiminta. Uutiskirje tammikuu Tukea seuralle Veikkauksen peleillä. Revontuliturnaus Junnuvaskooli 2017

BC NOKIA/VANHEMMAT C-TYTÖT ALOITTIVAT TAIPALEENSA KOHTI IKÄLUOKAN SM-SARJAA VOITOKKAASTI

Otteluissa noudatetaan Kisamaailman sääntöjä muutamin muutoksin, joista kerrotaan tarkemmin Säännöt -osiossa.

TURNAUSINFO KELLOKOSKEN ALKU T00-02 RUUKKI GIRLS CUP

LENTOPALLON SM-LIIGA MIEHET PUDOTUSPELIT FINAALIT. Sun Volley - Sampo

TYTTÖJEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Tiistaina Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 3 ja 4

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina.

Kesäkausi, täältätullaan. Me kehitämme - Me menestymme

Pelin kautta oppiminen

SALIBANDYLIITON YKSITTÄISTEN OTTELUIDEN SARJOJEN SARJAMÄÄRÄYKSET KAUDELLA

Sääntö 5 Erotuomari. Erotuomarin peruskurssi

Muista että ketään ei ole kielletty toteuttamasta itseään joukkueen hyväksi.

Transkriptio:

KUUKAUDEN SUBWAY-PELAAJA: EEMI RÄSÄNEN Hakan A-poikien Toukokuun Kuukauden subway-pelaajaksi on valittu Eemi Räsänen. Eemi on joukkueen sisällä hyvin rakastettu persoona, hänen persoonallisuutensa hipoo lähes täydellisyyttä. Tämän takia rakastetulla joukkuetoverilla onkin monta lempinimeä, Räsäkkä, Räspänderi, Jauholakki sekä Elias Tolvasta lainaten: Hakan A- poikien oma Paolo Maldini. Eemi teki kahdeksan kuukauden tauon jälkeen paluun pelikentille, kuntoutettuaan polveaan, taas. Mutta millä tavalla! Suoraan avaukseen tilkitsemään A-poikien alapäätä. Ensimmäinen peli menikin hieman tunnustellessa, joka päättyi tovi ennen loppua pohjekramppiin. Seuraava peli SJK:n A-poikia vastaan sujuikin sitten samalla tavalla kuin Eemin tanssikin, eli samettisesti. 5-0 voitto ja Paolo Maldini rokotti vastustajaa kahdesti. Ensimmäinen maali olikin Eemin lempipelaajan Emile Heskeyn tavaramerkkiä, jossa kaverin karat laitetaan sisään. Eemi on tuonut myös A- poikein alakerran pelinavaukseen rauhallisuutta. Eemi ei myöskään turhia reenaa. Hän käy töissä Pirkkalassa ja siinä sivussa potkiskelee palloa kovin tuloksin. Joukkueen isähahmo isolla I:llä!

C-tytöt Piiricupin finaaliin TPV ja valkopaidat järjestivät runsaslukuiselle yleisöllä varsin viihdyttävän kesäillan spektaakkelin Pullerin nurmella torstaina. Pienen odottelun jälkeen, pelin vihdoin päästyä käyntiin, joukkueet tarjosivat uskomattoman maalikimaran jo ensimmäisen vartin aikana. Lopulta kotijoukkue ansaitsi paikan Piiricupin finaaliin 6-2 (3-2) numeroilla. Finaali pelataan su 31.8. 11:30 Tammelan stadionilla Tampereella. Sanna-Kaisa Rousku 1-0; 01. Ome Lahtinen (Oona Konttinen) 1-1; 10. 2-1; 11. Ome Lahtinen (Kiia Immonen) 3-1; 13. oma maali (Tuuli Enkkilä) 3-2; 14.

4-2; 44. Sanna-Kaisa Rousku 5-2; 56. Anni Konttinen 6-2; 6-2 Lelle Huovinen Valkopaidat saivat otteluun täydellisen alun. Ome Lahtinen laukoi pallon maaliin ensimmäisen minuutin aikana. Erinomaisen syötön maaliin tarjoili Oona Konttinen. Nopea avausmaali ei kuitenkaan lamauttanut TPV:tä. Punapaidat saivat usein pelattua palloa kotijoukkueen linjan taakse. Valkopaidat olivat vaikeuksissa näiden tilanteiden kanssa lähes joka kerta. Kympin ja vartin välissä pelissä koettiin todellinen valmennuksen painajainen; TPV tasoitti läpiajosta. Valkopaidat menivät Ome Lahtisen tarkalla laukauksella johtoon. Kotijoukkue kahden maalin johtoon Tuuli Enkkilän kovan matalan keskityksen ansiosta. Heti perään TPV tuli maalin päähän. Kotijoukkueen taikauskoinen valmentaja vaihtoi pelipurkan.

Lelle Huovinen Puoliajan viimeinen 20 minuuttia jatkui edelleen coast to coast -teemalla. Kumpainenkaan ei tosin pystynyt aivan tuhannen taalan tilanteita enää luomaan. Toisella puoliajalla kotijoukkue oli hallitseva osapuoli. Sanna-Kaisa Rousku, Anni Konttinen ja Lelle Huovinen laittoivat pallon pussiin hyvillä laukauksilla. Tilanteita valkopaidat loivat useampaankin maaliin. Ottelussa kotijoukkueen pelaajia nähtiin hieman tutusta poikkeavissa ruuduissa. Mistään kokeiluista ei ollut kyse. Kun tiedossa oli, että TPV on hyvä joukkue, niin kevätkierroksella pienemmälle vastuulle jääneet pelaajat saivat nyt mainion näyttöpaikan, valmennus korjasi. Meeri (Latva) onnistui topparina hienosti. Hän hoiti puolustustehtävät kiitettävästi. Lisäksi pallollisena Meeri on vaikeasti luettava, minkä vuoksi syötöt löytävät oman pelaajan kovalla prosentilla. Heljä Korhonen Joukkueen eturivi oli muokattu täysin uudenlaiseksi.

Heljän (Korhonen) aktiivisuus oli tosi positiivinen asia. Hän oli koko ajan pelattavana, mikä osoitti hänen halunneen kantaa vastuuta, valmennus pohti. Ensimmäisellä puoliajalla yhteispeli Tuulin (Enkkilä) kanssa toimi todella hyvin. Ajatus oli erittäin hieno, mutta haluan meidän hyökkääjien tekevän maaleja. Laidasta maaleja ei juuri tehdä, vaikkakin pelaajalla varmasti oli ajatus alustaa niitä sieltä. Puoliajalla hyökkääjän roolia muutettiin hieman toisenlaiseksi. Oli ohjeilla asian kanssa tekemistä tai ei, niin jälkimmäisellä puoliajalla Heljä Korhonen pääsikin useammin maalitilanteisiin. Perjantain valkopaidat huilaavat. Lauantaina ja sunnuntaina pelejä on taas tiedossa, kun Pullerin kentillä pelataan tyttöjen Pumpuli Cup. Avauskokoonpano: Seppänen O Konttinen Latva Immonen Tuominen Enkkilä Molin S Korhonen Lahtinen Kanerva H Korhonen Vaihdot: 33. Emmi Mäkinen in, Tuuli Enkkilä out 35. Janna Tuominen in, Vilma Mahlio out 35. Anni Konttinen in, Ome Lahtinen out 35. Sanna-Kaisa Rousku in, Kiia Immonen out 50. Noora Salo in, Satu Seppänen out 50. Lelle Huovinen in, Sonja Korhonen out