Kiitos kun valitsitte Mobileyen!

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kiitos kun valitsitte Mobileyen!"

Transkriptio

1 Käyttöohje

2 Kiitos kun vaitsitte Mobieyen! Oet iittynyt tuhansien asiakkaidemme joukkoon maaimassa, jotka ovat myös vainneet Mobieye 5-Series järjestemän. Oet nyt mukana muuttamassa ympäristöämme turvaisemmaksi kujettajie, matkustajie ja jaankukijoie. Tämä ohjekirja opastaa sinut Mobieyen eri toimintoihin kohta kohdata tehokkaaa ja käytännöiseä tavaa. Lisätietoja ja yhteystiedot öydät osoitteesta Kiitos ja turvaista ajomatkaa!

3 Käyttöohje Tärkeää tietoa turvaisuudesta ENNEN MOBILEYE 5-SARJAN KÄYTTÖÄ, LUE HUOLELLISESTI SEURAAVAT TURVALLISUUSOHJEET SEKÄ VAROITUKSET. VAROITUS! MOBILEYE EI POISTA TURVALLISEN AJON VAATIMUKSIA. ÄLÄ YRITÄ VAIHTAA MOBILEYE:N ASETUKSIA, KUN OLET LIIKENTEESSÄ. Ää painee Mobieye 5-Series aitteen näppäimiä ennen kuin oet opeteut niiden käytön ja merkityksen. Asentamaa Mobieye 5-Series kehittyneen ajonhaintajärjestemän, hyväksyt ja upaudut noudattamaan turvaisuusohjeita sekä varoituksia, jotka ovat esitetty aempana. Mikäi et hyväksy kyseisiä ehtoja, niin paauta Mobieye tuote jäeenmyyjäesi 30 päivän kuueassa. Mobieye 5-Series järjestemät ovat kehittyneitä aitteita, jotka avustavat kujettajaa sekä varoittavat tietyistä mahdoisista vaaratianteista. Järjestemä ei korvaa mitään toimintoja, joita kujettaja normaaisti tekisi kujettaessaan moottoriajoneuvoa. Kujettajan on pysyttävä vappaana kaikissa iikenneoosuhteissa pystyäkseen noudattamaan kaikkia turvaisen ajon ohjeita ja iikennesääntöjä. Mobieye 5-Series ei oe automaattinen ajojärjetemä, eikä toimi korvikkeena miekkään ajo- tai ohjaustoiminnoe ajon aikana. Kujettajia varoitetaan korvaamasta oma huomio- sekä reagointikyky Mobieye 5-Series tuotteea. Kujettajien tuee noudattaa iikenteessä varovaisuutta, iikennesääntöjä ja vättää iikenneonnettomuuksia. Vaikka Mobieye edustaa uusinta innovaatioteknoogiaa konenäössä ja muissa teknoogioissa se ei takaa 100% uotettavuutta ajoneuvojen tai kaistaviivojen tunnistamisessa, eikä siten varoita kaikkista mahdoisista tieä imenevistä vaaroista. Tämän isäksi tie, kei tai jokin muu oosuhde voi vaikuttaa heikentävästi Mobieye-järjestemän tunnistuskykyyn. Kujettajien tuee noudattaa erityistä varovaisuutta käyttäessään Mobieye 5-sarjan näyttöyksikköä (saatavia tiettyihin Mobieye 5 maeihin). Keskity aina täysin tiehen, vaikka katsoisitkin Mobieyen näyttöä. Kaikki mahdoinen on tehty, jotta pystytään varmistumaan tämän käyttöohjeen tietojen tarkkuudesta. Kuitenkaan Mobieye Technoogies Limited ei anna mitään nimenomaista tai epäsuoraa takuuta tai edustusta perustuen oheiseen tietoon. Mobieye Technoogies Limited varaa oikeuden muuttaa aitteen teknisiä tietoja ja kuvausta tässä jukaisussa iman ennakkoimoitusta. Mahdoisista virheistä tai puutteista tuee imoittaa Mobieye tekniseen tukeen, Mobieye Technoogies Limited. Sähköposti: support@mobieye.com Asennus- ja turvaisuusohjeet Mobieye 5-sarjan asennuksen saa suorittaa ainoastaan vatuutettu Mobieye jäeenmyyjä tai asentaja. Mobieye 5-sarjan aitteistoa ei pidä siirtää ajoneuvojen väiä kenenkään muun, kuin vatuutetun Mobieye jäeenmyyjän tai asentajan. Mobieye 5-sarjassa tuee käyttää vain 12VDC~24VDC käyttöjännitettä. Ää peitä tai tuki kamerayksikköä tai Mobieyen näyttö- tai ohjausyksikköä. Ää käytä Mobieye järjestemää mihinkään muuhun tarkoitukseen, kuin oheisissa käyttöohjeissa on tarkoitettu.

4 Mobieye 5-Series käynnistys Mobieye 5-sarja käynnistyy automaattisesti, kun ajoneuvo käynnistetään. Järjestemän käynnistyksen jäkeen Mobieye 560 EyeWatch-näyttöä on tämä kuva. Järjestemä on nyt vamis tarkkaiemaan iikennettä ja varoittamaan mahdoisista vaaroista. TÄRKEÄ HUOMIO: Mikäi hauat estää aitteiston tarkkuuden heikentymistä, ää poista tai avaa kamerayksikköä tai tuuiasikiinnikettä. VAROITUS: Kamerayksikkö saattaa ämmetä käytön aikana. Vätä koskemasta kamerayksikköä ajon aikana tai väittömästi sen jäkeen. Häytykset Mobieye 5-sarja on edistykseinen kujettajaa avustaja järjestemä, joka sisätää seuraavat ominaisuudet: Mobieye Törmäysvaroitin (FCW) KUINKA MOBILEYE FCW TÖRMÄYSVAROITIN TOIMII? Varoittaa kujettajaa jopa 2,7 sekuntia ennen mahdoista yhteentörmäystä edessä oevan ajoneuvon kanssa. MILLOIN MOBILEYE FCW TÖRMÄYSVAROITIN TOIMII? Mobieye FCW on aina toiminnassa, kun järjestemä on käynnistetty. MOBILEYE FCW VAROITUSÄÄNI Sarja voimakkaita ja korkeita varoitusääniä. MOBILEYE FCW VAROITUS NÄYTÖLLÄ Punainen, vikkuva ajoneuvon kuva näytöä. Törmäysvaroitin FCW näytetään myös Mobieye 560/550 äypuheinsoveuksessa*.

5 Mobieye City Safe- virtuaaipuskuri (UFCW) KUINKA MOBILEYE UFCW CITY SAFE TOIMII? City Safe varoittaa hitaassa nopeudessa kujettajaa ennen mahdoista törmäystä edeä oevan ajoneuvon kanssa. Virtuaaipuskuri varoittaa kujettajaa ahtaissa paikoissa ja iikennevaoissa ajamasta edeä menevän ajoneuvon perään. MILLOIN MOBILEYE UFCW CITY SAFE TOIMII? CITY SAFE toimii nopeuden oessa 0-30km/h. MOBILEYE UFCW VAROITUSÄÄNI Sarja voimakkaita ja korkeita varoitusääniä. MOBILEYE UFCW VAROITUS NÄYTÖLLÄ Punainen, vikkuva ajoneuvon kuva näytöä. City-Safe (UFCW) varoitus näytetään myös Mobieye 560/550 äypuheinsoveuksessa. HUOMIO: Mobieye Törmäysvaroitinta sekä City Safe ominaisuuksia ei voida kytkeä pois päätä tai mykistää. Mikäi aite on sammutettu, ei varoituksia imesty. Virtuaaipuskurin herkkyyttä voidaan säätää kujettajan mietymyksen mukaan. Mobieye Yiajovaroitin (PCW) KUINKA MOBILEYE PCW YLIAJOVAROITIN TOIMII? Varoittaa kujettajaa uhkaavasta törmäyksestä edessä oevan jaankukijan tai pokupyöräiijän kanssa. MILLOIN MOBILEYE PCW YLIAJOVAROITIN TOIMII? Päivää: Nopeuden oessa 1 50 km/h. Pimeää: Toiminta vajavainen. MOBILEYE PCW VAROITUSÄÄNI Sarja voimakkaita ja korkeita varoitusääniä. MOBILEYE PCW VAROITUS NÄYTÖLLÄ Punainen, vikkuva jaankukijan kuva näytöä. Yiajovaroitin PCW näytetään myös Mobieye 560/550 äypuheinsoveuksessa.

6 Mobieye Kaistavahti (LDW) KUINKA MOBILEYE LDW KAISTAVAHTI TOIMII? Varoittaa kujettajaa, kun ajoneuvo tahattomasti poikkeaa ajokaistata. Vikun käyttö ennen kaistan yitystä estää varoituksen. MILLOIN MOBILEYE LDW KAISTAVAHTI TOIMII? Aktiivinen yi 55 km/h nopeudea. MOBILEYE LDW VAROITUSÄÄNI Sarja teräviä varoitusääniä yhyeä aikaväiä. MOBILEYE LDW VAROITUS NÄYTÖLLÄ Näytön oikeassa tai vasemmassa reunassa vikkuva vakoinen katkoviiva. MILLOIN KAISTAVAHTI EI TOIMI? Kaista puutteeisesti merkitty tai kokonaan merkitsemättä. Ajonopeus on ae 55 km/h (34 mph). Vikun käyttö ennen kaistaviivan yitystä. Kaistavahdin häytys poistettu! Näytön näppäimistöä tasoksi vaittu 0. Tehdään tiukka käännös kaista- tai reunaviivan yi. Laite on mykistetty. Kaistavahti (LDW) näytetään myös Mobieye 560/550 äypuheinsoveuksessa. Mobieye Turvaväin tarkkaiu ja varoitus (HMW) KUINKA MOBILEYE HMW TURVAVÄLIN TARKKAILU JA VAROITUS TOIMII? Näyttää etäisyyden sekunteina edessä ajavaan ajoneuvoon. Jos turvaväi supistuu ae asetetun arvon se varoittaa iian yhyestä turvaväistä. MOBILEYE HMW VAROITUSÄÄNI Yksittäinen kiahdus, kun turvaväi on sama tai pienempi, kuin asetettu raja-arvo. MOBILEYE HMW VAROITUS NÄYTÖLLÄ HUOMIO: Näytöä on vihreä auton kuva heti, kun edessä ajava ajoneuvo on havaittu ja muuttuu punaiseksi, jos turvaväi muuttuu vaaraisen yhyeksi. VAROITUS! Auton kuva näytöä muuttuu punaiseksi, kun turvaväi on enää 0,6 sekuntia, sama tai yhyempi, kuin asetettu raja-arvo. MILLOIN MOBILEYE HMW TURVAVÄLIN TARKKAILU JA VAROITUS TOIMII? Auton kuva näytetään aina, kun edessä ajava ajoneuvo on havaittu. Numeerinen turvaväin näyttö ja äänivaroitus toimivat vain nopeuden oessa yi 30 km/h.

7 Turvaväin pituus Numeronäyttö näyttää väimatkan edessä oevaan ajoneuvoon sekunteina. VISUAALISET HÄLYTYKSET HUOMIO! VAROITUS! Turvaväin tarkkaiu näytetään myös Mobieye 560/550 äypuheinsoveuksessa*. Mikäi järjestemä on mykistetty, niin aite ei anna äänivaroituksia. VAROITUS! Mikäi turvaväin tarkkaiun arvo asetetaan ahaiseksi, niin häytys aktivoituu vasta erittäin äheä ajoneuvoa. Kujettajaa on aina vastuu säiyttää turvainen väimatka edeä ajavaan ajoneuvoon, riippumatta Mobieyejärjestemän varoituksista tai niiden puutteesta. LISÄOMINAISUUDET Mobieye Äykäs kaukovaojen ohjausautomatiikka (IHC) KUINKA MOBILEYE IHC ÄLYKÄS KAUKOVALOJEN OHJAUS TOIMII? Haitsee oikeaa ajovaojen käyttöä. Vaihtaa kaukovaoie automaattisesti pimeää tieosuudea, kun muuta iikennettä ei oe havaittavissa. MILLOIN MOBILEYE IHC ÄLYKÄS KAUKOVALOJEN OHJAUS TOIMII? Aktiivinen pimeää ja vaaisemattomaa tieä, kun muuta iikennettä ei oe ähistöä. Aktiivinen vain yi 35 km/h nopeudessa. Toimii mikäi se on erikseen aktivoitu. MILLOIN MOBILEYE IHC ÄLYKÄS KAUKOVALOJEN OHJAUS EI TOIMI: Jos edeä oevan ajoneuvon perävaot on havaittu ähempänä, kuin 400 metriä. Jos vastaantueva ajoneuvo on havaittu ähempänä kuin 800 metriä. Ajoneuvosi ähestyy vaaistua tieosuutta tai katuvaot havaitaan. Äykäs kaukovaojen (IHC) ohjausautomatiikka näytetään myös Mobieye 560/550 äypuheinsoveuksessa. TÄRKEITÄ HUOMIOITA: 1. Tämä ominaisuus on saatavana vain tiettyihin ajoneuvo maeihin. 2. Tämä ominaisuus on aktivoitava erikseen asennuksen yhteydessä. 3. Tämä ominaisuus on käytettävissä vain tietyissä maissa. IHC aktiivinen IHC käytössä

8 Mobieye Nopeusrajoituksien tunnistus (SLI) Tunnistaa sekä kertoo kujettajae sen hetkisen aueen nopeusrajoituksen ja yinopeuden, mikäi kujettajaa on yinopeutta aueen rajoitukseen nähden.* Nopeusrajoituksien tunnistus saatavia ainoastaan Mobieye 560/550 äypuheinsoveuksea. Mobieye Liikennemerkkien tunnistus (TSR) Tunnistaa ja imoittaa kujettajae eriaiset iikennemerkit.* Liikennemerkkien tunnistus on saatavia ainoastaan Mobieye 560/550 äypuheinsoveuksea. * Lisätietoja iittyen Mobieye-soveukseen, vieraie osoitteessa Mobieye 5 Series Ominaisuudet Mobieye 560 Mobieye 550

9 Mobieye 5-Series EyeWatch-näyttö (saatavia Mobieye 560 järjestemässä ja myös myös erikseen) VASEN/OIKEA KAISTAVAHTI Samaa, kun kaistavahdin varoitusääni kuuuu, niin vikkuu vasen tai oikea katkoviivakuvio 0,7 sekuntia. 2. YLIAJOVAROITIN Näytetään vain kun jaankukija tai pyöräiijä on edessä samaa kaistaa ajoneuvosi kanssa. 3. TURVAVÄLIN OSOITIN (AUTO KUVAKE) Näytetään vain, jos on havaittu edessä samaa kaistaa oeva ajoneuvo. Vihreä tai punainen riippuen häytyksen tärkeydestä. 4. TURVAVÄLIN PITUUS Kaksinumeroinen uku, joka näyttää väimatkan (sekunneissa) edessä oevaan ajoneuvoon. Vain arvot 2.5 sek. tai yhyempi näytetään. 5. NOPEUS NOLLA Ajoneuvon oman nopeuden oessa noa, numeronäytön kaksi aaviivaa kytkeytyvät pääe. 6. TOIMINTA Vihreä piste osoittaa, että Mobieye on päää. 7. MYKISTYS Häytysten oessa mykistettyinä vihreä piste vikkuu näytön keskeä. 8. HUONON NÄKYVYYDEN OSOITIN Numeronäyttö (tai vain pekkä piste) himmenee ja vikkuu. Huono näkyvyys (umi- tai räntäsade, suora auringonpaiste, ikainen tuuiasi, jne.) Mobieye 5- Series toimii, mutta havainnointikyky on aentunut. Tarkista mikä haittaa kameran näkyvyyttä (ika, höyrystyminen, jää, jne.). 9. KAUKOVALOJEN OHJAUS Vihreä kuvake näytetään, kun kaukovaojen ohjaus on aktivoitu. Sininen kuvake tarkoittaa, että kaukovaot ovat käytössä.

10 Kameran painikkeet Mobieye 5- Series sammuttaminen ja käynnistäminen Paina kameran keskeä oevaa näppäintä pitkään (o). Äänitason säätö Paina (-) näppäintä vähentääkseni äänenvoimakkuutta.; paina (+) näppäintä isätäksesi äänenvoimakkuutta. Kuusi (6) äänenvoimakkuuden tasoa (0-5). Huom: kun äänentaso on asetettu 0:aan ei Kaistavahti eikä Turvaväin tarkkaiun äänet enää toimi, mutta Törmäysvaroittimen äänivaroitus asettuu tasoe "3". Asetuksien muuttaminen EyeWatch näytöä (Saatavia Mobieye 560 järjestemässä) Huomio! EyeWatch näytön menu-näppäin on poissa käytöstä, kun ajoneuvon nopeus on suurempi kuin 0km/h. Tää pyritään vähentämään riskiä, joka aiheutuu järjestemän kontrooinnista. Ääniasetukset ovat aina käytössä riippumatta ajoneuvon nopeudesta. Vaikot Mobieye 560 sammuttaminen ja käynnistäminen Sammuttaminen (OFF): Paina ( Käynnistäminen (ON): Paina mitä tahansa näppäintä. Eyewatch-näytön kirkkauden säätö: ) näppäintä, kunnes EyeWatch-näyttö sammuu. a. Paina ( ) kerran. Näyttöön imestyy kaikki kuvakkeet. b. Paina ( ) (+) -näppäimiä isätäksesi tai vähentääksesi kirkkautta. Viisi eri tasoa (1-5). Laite säätää automaattisesti kirkkauden vaoisaa ja pimeää. Turvaväin varoitusajan muuttaminen: a. Paina ( ) kahdesti. Näyttöön imestyy vihreä auto-kuvake. b. Paina ( ) vähentääksesi turvaväin varoitusaikaa; paina (+) isätäksesi aikaa. c. Säädettävissä: Kaistavahdin herkkyyden muuttaminen: a. Paina ( ) 3 kertaa. Oikea ja vasen kaistaviiva-kuvake tuevat näkyviin. b. Paina ( ) vähentääksesi Kaistavahdin herkkyyttä; paina (+) isätäksesi. c. Kome eri tasoa (0-2) VAROITUKSET: 1. Mikäi häytyksen herkkyys säädetään tasoe "0", niin aite ei tee varoituksia. 2. Varmistuaksesi varoituksista, säädä häytys tasoe 1 tai 2.

11 Yiajovaroittimen herkkyyden muuttaminen: a. Paina ( ) 4 kertaa. Yiajovaroittimen kuvake imestyy näytöe. b. Paina (-) vähentääksesi Yiajovaroittimen herkkyyttä tai paina (+) isätäksesi sitä. Kome eri tasoa (0-2). Äykäs kaukovaojen ohjaus ON/OFF (IHC) a. Paina ( ) 5 kertaa. Vihreä kaukovaojen kuvake imestyy näytöe. b. Paina (+) aktivoidaksesi tai (-) sammuttaaksesi kaukovaojen ohjauksen. Kaksi tasoa: taso noa (0) tarkoittaa, että kaukovaot ovat kytketty pois päätä; Taso 1 äykäs kaukovaojen ohjaus päää. Äänenvoimakkuuden säätö Paina (-) -näppäintä vähentääkseni äänenvoimakkuutta; paina (+) näppäintä isätäksesi äänenvoimakkuutta. Kuusi äänenvoimakkuuden tasoa (0 5). Huomio: Kun äänentaso on asetettu noaan, ei Kaistavahti eikä Turvaväin tarkkaiun äänet enää toimi, mutta Törmäysvaroittimen äänivaroitus asettuu tasoe 3. Mykistys Vaihtoehto 1: Aseta äänentasoksi 0, Eyewatch näytötä. Vaihtoehto 2: Paina ja pidä EyeWatch-näytön (-) -näppäintä 1,5 sekuntia. Paauttaaksi äänet, paina (+). Huomio: Mykistys pysyy aktiivisena kunnes järjestemä sammutetaan. Seuraavan käynnistyksen yhteydessä järjestemä paautuu akuperäisiin ääniasetuksiin. City safe- virtuaaipuskurin säätö (VB) Muuttaaksesi virtuaaipuskurin herkkyyttä paina ja pidä (+)-näppäintä, ja sitten paina yhtä aikaa ( ) -näppäintä 1,5 sekunnin ajan. Punainen autokuvake akaa vikkua ja numeronäyttö käynnistyy. Paina ( ) vähentääksesi virtuaaisen puskurin etäisyyttä tai paina (+) kasvattaaksesi sitä. Virtuaaipuskurin etäisyys on rajoitettu 1 2 metriin. Asetuksien ohjauspaneei on saatavana myös Mobieye 560/550 äypuheinsoveuksessa. Lisätietoja soveuksen käyttöohjeesta:

12 Äypuheimen yhdistäminen Mobieye 560/550 järjestemään HUOMIO: YHDISTÄMISPROSESSI SAATTAA VAIHDELLA ÄLYPUHELINMALLIEN VÄLILLÄ. TARKEMMAT OHJEET OMAN ÄLYPUHELIMESI KÄYTTÖOHJEESTA. Yhdistämisprosessi vaaditaan vain yhden kerran. Kun äypuheimesi on kerran yhdistetty Mobieye 560/550 järjestemään, niin se yhdistyy automaattisesti Mobieye järjestemään käyttäessäsi Mobieye soveusta. Mobieye 5- series voidaan yhdistää jopa 8 eri äypuheimeen (yksi aite kerraaan). Yhdistäminen Mene puheimen Buetooth asetuksiiin ja etsi "uusi aite". Käynnistä ajoneuvon virta käynnistääksesi Mobieye 560/550 järjestemän. Muutamassa sekunnissa äypuheimesi tuisi öytää aite "Mobieye 5 BTM". Käytä äypuheimen järjestemäasetuksia yhdistääksesi Mobieye 560/550 järjestemään. Kysyttäessä saasanaa, syötä koodi "1234". Äypuheimesi tuisi nyt oa yhdistetty Mobieye 560/550 järjestemään. HUOMIO: UUDEN ÄLYPUHELIMEN YHDISTÄMINEN MOBILEYE 550/560 JÄRJESTELMÄÄN ON MAHDOLLISTA AINOASTAAN KAHDEN ENSINMÄISEN MINUUTIN AIKANA KÄYNNISTYKSESTÄ. Mikäi et onnistut yhdistämään äypuheintasi ensimmäisen kahden minuutin aikana, niin käynnistä järjestemä uudestaan ajoneuvon virta-avainta käyttäen. Äypuheimen yhdistämisen jäkeen Mobieye 550/560 järjestemään voit adata ja asentaa Mobieye soveuksen. Mobieye äypuheinsoveuksen ataussivu sijaitsee osoitteessa: Järjestemän rajoitteet 1. Mobieye 5-series on tarkoitettu käytettäväksi pääystetyä tieä, jossa on sekeät kaistamerkinnät. 2. Mobieye 5- series ei näe paremmin kuin kujettaja. Kujettaja on aina itse vastuussa vaaratianteista, näkyvyydestä sekä kaikkien mahdoisten vaaratianteiden havainnoinnista. 3. Mobieye 5- series havaitsee kokonaan näkyvän ajoneuvon perän. Siksi risteävää, vastaantuevaa ja ohittavaa ajoneuvoa se ei havaitse. 4. Mobieye 5- series ei takaa 100 % uotettavuutta ajoneuvojen tai kaistaviivojen tunnistamisessa, eikä siten varoita kaikista mahdoisista tieä imenevistä vaaroista. Tämän isäksi tie, kei tai jokin muu oosuhde voi vaikuttaa heikentävästi Mobieye 5- series järjestemän tunnistuskykyyn. Mistä syystä tahansa aiheutuva osittainenkin kameran näkökyvyn huononeminen aiheuttaa Mobieye 5- series järjestemän toiminnan heikentymisen. Varmistu aina siitä, että kameraa on esteetön näkyvyys.

13 Lisenssi ja Takuu RAJOITETTU LISENSSIN KÄYTTÖ Ohjemiston sisäön tässä Mobieye tuotteessa omistaa Mobieye. Ostajae on myönnetty ainoastaan käyttöoikeus ohjemistoe, kuten Mobieye on sen tarkoittanut. On kieettyä (a): Muuttaa, muokata, kääntää tai uoda johdannaissoveutuksia Mobieyen tarjoamista ohjemista. (b) Muuttaa, takaisinkääntää, purkaa tai muuten yrittää muokata edeä mainittujen ohjemien ähdekoodia. (c) uovuttaa, isensoida, vuokrata, ainata, siirtää, pajastaa tai muutoin asettaa ohjemisto saatavie, tai (d) poistaa vamistajakohtaisia imoituksia tuotteesta tai sen mukaisia asiakirjoja. RAJOITETTU TAKUU Mobiey tuotteen rajoitettu takuu ("rajoitettu takuu") ei oe uovutettavissa ja kattaa takuun akuperäisee ostajae, joe tämä Mobieye tuote on asennettu ajoneuvoon. Takuu kattaa materiaai- tai vamistusvirheitä yhden vuoden ajan akaen ostopäivästä (tai voimassa oevan ain mukaan). Ainoana vevoisuutena Mobieye:a rajoitetussa takuussa on huotaa tai korvata tuote Mobieyen harkinnan mukaan, mikä tahansa Mobieye tuote, joka on out viainen materiaai- tai vamistusvirheestä johtuen. Mobieye takuu ei vastaa asennuksen seurauksista tai vaurioista. Seuraavat eivät kuuu takuun piiriin: (a) vaurio väärinkäytöstä, huoimattomuus, virheeinen asennus tai onnettomuus. (b) Asennus ajoneuvoon, johon kyseistä Mobieye tuotetta ei akuperaisesti hankittu. (c) Korjaus tai muutos kenenkään muun tahon osata, kuin Mobieye. VASTUUVAPAUS TAKUUSTA Tämä rajoitettu takuu koskee ainoastaan ja yksinomaan tätä Mobieye tuotetta. Mobieye kiistää kaikki muut nimenomaiset takuut ja kaikki oetetut takuut sovetuvuudesta myytäväksi kohteeksi ja sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen, niin aajasti kuin aki saii. Mobieyen edustajia, maahantuojia eikä jäeenmyyjiä oe vatuuksia tehdä edustusta, takuuta tai sopimuksia Mobieyen puoesta kunnioittaen tätä Mobieye tuotetta. Ei tehdä minkäänaista tai uonteista edustusta tai vakuutusta, kuin tässä nimenomaisesti mainitaan. Mobieye ei oe missään tapauksessa vastuussa mistään erityisestä, epäsuorasta, sattumanvaraisesta, väiisestä tai vahingonkorvauksista, jotka johtuvat tai iittyvät tämän Mobieye-tuotteen käyttöön. MIKÄLI TAKUUHUOLTOA TARVITAAN Mikäi tämän Mobieye-tuotteen kanssa imenee ongemia on menetetävä seuraavasti: 1. Ota yhteyttä Mobieye jäeenmyyjääsi, josta ostit tämän tuotteen. 2. Ota yhteyttä suoraan Mobieye:hin, mikäi ostit tuotteen suoraan sietä. Kaikki Mobieye tuotteet on paautettava ennakkoon maksetua rahdia. Paautusnumero vaaditaan ja tämän saat ottamaa yhteyttä asiakaspaveuumme Mobieye Technoogies Limited. A rights reserved 11/2011. Reproduction in whoe or in part without written permission is prohibited. Mobieye, SeeQ, EyeQ and the Mobieye ogo are registered trademarks of Mobieye Technoogies Ltd. Specifications are subject to change without notice.

14 Made for iphone 4, iphone 4S ipod Touch (4 th generation) ipad 2, ipad (3rd generation) iphone, ipod and ipad are trademarks of Appe Inc., registered in the U.S. and other countries. "Made for iphone" mean that an eectronic accessory has been designed to connect specificay to iphone, and has been certified by the deveoper to meet Appe performance standards. Appe is not responsibe for the operation of this device or its compiance with safety and reguatory standards. Pease note that the use of this accessory with iphone may affect wireess performance.

MOBILEYE C2-270 TM KÄYTTÖOHJE

MOBILEYE C2-270 TM KÄYTTÖOHJE MOBILEYE C2-270 TM KÄYTTÖOHJE MOBILEYE C2-270 Turvaisempia tuevaisuuden näkymiä KÄYTTÖOHJE Turvaohjeet ENNEN MOBILEYE -JÄRJESTELMÄN KÄYTTÖÖNOTTOA, LUE KÄYTTÖOHJEET HUOLELLISESTI SEKÄ TUTUSTU TURVAOHJEISIIN

Lisätiedot

Plantronics DA80 Audio Processor. User Guide

Plantronics DA80 Audio Processor. User Guide Plantronics DA80 Audio Processor User Guide Sisällysluettelo Tervetuloa 3 Virta 4 Plantronics Spokes -ohjelmisto 5 Sovelluksen asentaminen 5 Aloita ohjelmistot 5 Hub-sovelluksen välilehdet 5 Kuulokkeen

Lisätiedot

Ennen kuin ryhdyt päivittämään

Ennen kuin ryhdyt päivittämään Johdanto Tämä CD-ROM-evy sisätää Phiipsin ensimmäisen sukupoven DVD-taentimen vamisohjemapäivityksen, joka isää soittimeen DVD+R-evyjen taennusmahdoisuuden sekä useita muita kiinnostavia toimintoja. Päivitystä

Lisätiedot

Nokia autosarja CK-100 9210123/1

Nokia autosarja CK-100 9210123/1 Nokia autosarja CK-100 9210123/1 2008 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People, Navi ja Nokia Original Accessories -logo ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Lisätiedot

Käyttöohje EchoChime 300 Langaton järjestelmä

Käyttöohje EchoChime 300 Langaton järjestelmä Käyttöohje EchoChime 300 Langaton järjestelmä 1 Käyttötoimenpiteet Käytä aina hyvälaatuisia alkaliparistoja Vaihda säännöllisesti paristot Pidä ovikellon painonappi kuivana Älä käytä puhdistukseen puhdistusaineita

Lisätiedot

BackBeat FIT sarja. Käyttöopas

BackBeat FIT sarja. Käyttöopas BackBeat FIT 2100 -sarja Käyttöopas Sisällysluettelo Kuulokkeen osat 3 Käytä turvallisesti! 3 Pariliitos 4 Pariliitoksen muodostaminen 4 Pariliitostila 4 Päähän sovittaminen ja lataaminen 5 Säätäminen

Lisätiedot

1-Suuntainen Moottoripyörähälytin. Käyttö- ja asennusohje

1-Suuntainen Moottoripyörähälytin. Käyttö- ja asennusohje 1-Suuntainen Moottoripyörähälytin Käyttö- ja asennusohje Sisällysluettelo Käyttöohje 2. Huomattavaa 2. Tekniset tiedot 3. Tärkeimmät ominaisuudet 3. Pikaohje 4. Toiminnot Asennusohje 7. Asennusopas 9.

Lisätiedot

Käyttöohje Digitaaliseen ulkoajastimeen

Käyttöohje Digitaaliseen ulkoajastimeen Käyttöohje Digitaaliseen ulkoajastimeen Tuotenumero: 8030 EMT449ETR A. Toiminnot 1. Ohjelmoitavaa ajastinta voidaan käyttää virran katkaisimeksi automaattisesti, esimerkiksi sähkölaitteille kotona. Ajastin

Lisätiedot

Plantronics DA -sarjan vahvistin. Käyttöopas

Plantronics DA -sarjan vahvistin. Käyttöopas Plantronics DA -sarjan vahvistin Käyttöopas Sisällysluettelo Tervetuloa 3 Virta 4 Plantronics-ohjelmisto 5 Sovelluksen asentaminen 5 Aloita ohjelmistot 5 Hub-sovelluksen välilehdet 5 Kuulokkeen käyttäminen

Lisätiedot

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Kytkimet 1. Taajuuden valintanäppäimet 2. Radioasemien selailun ja kellonajan asetus 3. Muistipaikan valintanäppäimet 4. Äänenvoimakkuuden säätö 5. LCD-näyttö 6. Herätyksen asetus

Lisätiedot

Ohjelmoitava magneettivastuksellinen kuntopyörä. LCD-Näyttö BC-81295

Ohjelmoitava magneettivastuksellinen kuntopyörä. LCD-Näyttö BC-81295 Ohjelmoitava magneettivastuksellinen kuntopyörä LCD-Näyttö BC-81295 Yhteenveto Tämä on tarkoitettu ainoastaan ohjelmoitavaan magneettivastukselliseen kuntopyörään. Järjestelmään kuuluu kolme (3) osaa:

Lisätiedot

Eye Pal Solo. Käyttöohje

Eye Pal Solo. Käyttöohje Eye Pal Solo Käyttöohje 1 Eye Pal Solon käyttöönotto Eye Pal Solon pakkauksessa tulee kolme osaa: 1. Peruslaite, joka toimii varsinaisena lukijana ja jonka etureunassa on laitteen ohjainpainikkeet. 2.

Lisätiedot

FullHD herätyskello-valvontakamera

FullHD herätyskello-valvontakamera FullHD herätyskello-valvontakamera Käyttöohje Ajan asetus Kun kellonaika on näytössä paina SET, näytöllä näkyy nyt vuosi aseta oikea aika UP ja DOWNnäppäimillä ja paina SET uudelleen. Aset kuukausi, päivä,

Lisätiedot

YLEISTÄ ALOITUS. Laitteen kuvaus. Näytön kuvaus. Laitteen käynnistäminen ja sammuttaminen UP = YLÖS DOWN = ALAS BACK = TAKAISIN

YLEISTÄ ALOITUS. Laitteen kuvaus. Näytön kuvaus. Laitteen käynnistäminen ja sammuttaminen UP = YLÖS DOWN = ALAS BACK = TAKAISIN WT6 Pikaopas YLEISTÄ Laitteen kuvaus UP = YLÖS DOWN = ALAS BACK = TAKAISIN Näytön kuvaus 1. Väylän numero 2. Vasen/oikea greeninäkymä 3. Väylän Par-luku 4. Matka greenin taakse 5. Matka greenin eteen 6.

Lisätiedot

Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto:

Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto: Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto: Ennen vanhan puhelimesi käytöstä poistoa, pidäthän huolen, että olet synkronisoinut yhteystietosi Exchange palvelimelle! iphone 4 yhdellä silmäyksellä Purettuasi

Lisätiedot

ABT NOSTURIVAA AN KÄYTTÖOHJE 3000, 5000, 10000 ja 15000kg

ABT NOSTURIVAA AN KÄYTTÖOHJE 3000, 5000, 10000 ja 15000kg ABT NOSTURIVAA AN KÄYTTÖOHJE 3000, 5000, 10000 ja 15000kg 1. Turvallisuusohjeet Lue tämä käyttöohje ennen käyttöä! 1.1 Vaakaa ei saa ylikuormittaa. 1.2 Älä roikota painavaa takkaa pitkää aikaa vaa assa,

Lisätiedot

Telecrane F24 Käyttö-ohje

Telecrane F24 Käyttö-ohje 1 Telecrane F24 Käyttö-ohje Sisällysluettelo - F24 Takuu & turvallisuusohjeet 3 - Käyttöönotto / paristot / vastaanottimen virtalähde 4 - Tunnistuskoodin vaihto 6 - Vastaanottimen virtalähteen jännitteen

Lisätiedot

HF1 laitteen käyttöönotto ja asetukset

HF1 laitteen käyttöönotto ja asetukset HF1 laitteen käyttöönotto ja asetukset Laitteen kytkentä 1. Kytke laitteeseen käyttöjännite 12V. Sulakkeelle menevään punaiseen johtoon kytketään +12V. Normaalissa odotustilassa laitteen virrankulutus

Lisätiedot

GIGABYTE tietokoneen käyttö ensimmäistä kertaa

GIGABYTE tietokoneen käyttö ensimmäistä kertaa Onnittelut GIGABYTE tietokoneen ostosta. Tämä käyttöohje auttaa sinua tietokoneesi käyttöönotossa. Lopullisen tuotteen asetukset riippuvat ostohetken mallista. GIGABYTE varaa itselleen oikeuden muutoksiin

Lisätiedot

Käyttö. Virtakytkin Näyttö ja painikkeet Kaukosäädin

Käyttö. Virtakytkin Näyttö ja painikkeet Kaukosäädin . Tämä on sähköinen henkilökohtainen lämmitin loimuavalla liekkiefektillä. Lämmittimen toimintaperiaate on kierrättää ilma lämmityselementtien läpi ja puhaltaa ulos lämmintä ilmaa. Turvallisuusohjeet 1.

Lisätiedot

Lyhytohje Neuvottelupuhelin Konftel 60W

Lyhytohje Neuvottelupuhelin Konftel 60W Lyhytohje Neuvottelupuhelin Konftel 60W Suomi Conference phones for every situation Oheiselta CD levyltä löydät kattavan käsikirjan josta saat lisätietoja Yleiskuva Kolme merkkivaloa Kolme kaiutinta Sininen

Lisätiedot

Käyttöohje CRL Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan.

Käyttöohje CRL Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan. Käyttöohje Kelloradio CRL-340 www.denver-electronics.com Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan. 1. Toiminto 1.1 LED-aikanäyttö 12 tuntia tai 24 tuntia 1.2 Valkoinen

Lisätiedot

Paikantavan turvapuhelimen käyttöohje

Paikantavan turvapuhelimen käyttöohje Paikantavan turvapuhelimen käyttöohje Stella Turvapuhelin ja Hoiva Oy Tämä ohje kertoo miten paikantavaa turvapuhelinta käytetään Stella Turvapuhelin ja Hoiva Oy Mannerheimintie 164 00300 Helsinki Sisällysluettelo

Lisätiedot

Office 2013 ohjelman asennus omalle työasemalle/laitteelle. 3.2.2015 Esa Väistö

Office 2013 ohjelman asennus omalle työasemalle/laitteelle. 3.2.2015 Esa Väistö Office 2013 ohjelman asennus omalle työasemalle/laitteelle 3.2.2015 Esa Väistö Sisällysluettelo 2 (8) Office2013 ProPlus asennus opiskelijoille ja opettajille... 3 Asennus Windows työasemaan... 3 Asennus

Lisätiedot

Myyntipakkauksen sisältö

Myyntipakkauksen sisältö CaddieON Pikaopas Myyntipakkauksen sisältö 1. Golfranneke 2. USB-latausadapteri 3. Mailatunnisteet (15 kpl) 4. Pikaopas 5. Suojapussi 6. CaddieON Credits 2 3 6 1 CREDITS 5 4 CaddieON quick guide Golfrannekkeen

Lisätiedot

Ole hyvä ja lue tämä käyttöohje ennen käyttöönottoa

Ole hyvä ja lue tämä käyttöohje ennen käyttöönottoa Käyttöohje LANGATON ÄÄNIJÄRJESTELMÄ Ole hyvä ja lue tämä käyttöohje ennen käyttöönottoa 1 OSIEN SIJAINTI 1. DISKANTTITASON SÄÄTÖ 9. TASAVIRRAN SISÄÄNTULO 2. BASSONTASON SÄÄTÖ 10. AUX SISÄÄNTULO 3,5MM LIITIN

Lisätiedot

TÄRKEITÄ HUOMIOITA Kiitos, että valitsit Casa Bugatin UMA keittövaa'an. Kuten kaikkia elektronisia laitteita, myös tätä vaakaa tulee käyttää huolellisesti ja ohjeiden mukaan vammojen ja laitteen vaurioitumisen

Lisätiedot

SmashBass. Langattomat kuulokkeet

SmashBass. Langattomat kuulokkeet SmashBass Langattomat kuulokkeet FI Käyttöohje- SmashBass beta Langattomat kuulokkeet Tuotteen turvallinen käsittely Lue nämä ohjeet ennen käyttöä! 1. Pidä kuulokkeet ja niiden mukana tulevat varusteet

Lisätiedot

Näppäimistö CT 1000. Käyttäjäopas. Global Safety & Security Solutions Oy E-mail: info@globalsafety.fi. CT1000v.5

Näppäimistö CT 1000. Käyttäjäopas. Global Safety & Security Solutions Oy E-mail: info@globalsafety.fi. CT1000v.5 Näppäimistö CT 1000 Käyttäjäopas CT1000v.5 Global Safety & Security Solutions Oy E-mail: info@globalsafety.fi Sivu 2 CT 1000 Rajoitukset Kaikki oikeudet tähän ohjekirjaan ovat Global Safety & Security

Lisätiedot

P6SLite ohjaus- ja zoom komennot

P6SLite ohjaus- ja zoom komennot 1, Ohjaus zoom -toiminnot P6SLite ohjaus- ja zoom komennot Osa 1 pikanäppäintoiminnon Valitse APP-käyttöliittymää ja APP ilmestyy toimintopainikkeeseen. Paina + = ZOOM +, paina - = ZOOM-. 2, Manuaalinen

Lisätiedot

LIITE 1 LEHTONIEMI JA PEIKKOMETSÄN ALUE, VUOROPYSÄKÖINTIKYSELY TULOKSET V.2014

LIITE 1 LEHTONIEMI JA PEIKKOMETSÄN ALUE, VUOROPYSÄKÖINTIKYSELY TULOKSET V.2014 LIITE 1 LEHTONIEMI JA PEIKKOMETSÄN ALUE, VUOROPYSÄKÖINTIKYSELY TULOKSET V.2014 Liite 1: Vuoropysäköintikysey 2014 Lehtoniemen aueeta tueiden asukaspaautteiden pohjata on Kanavaharjunkadua sekä Järvihemenkadua

Lisätiedot

Nokia Muunnin (CA-55) Asennusopas. 9238687 1. painos

Nokia Muunnin (CA-55) Asennusopas. 9238687 1. painos Nokia Muunnin (CA-55) Asennusopas 9238687 1. painos Copyright 2005 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Tämän asiakirjan sisällön jäljentäminen, jakeleminen tai tallentaminen kokonaan tai osittain on kielletty

Lisätiedot

testo 460 Käyttöohje

testo 460 Käyttöohje testo 460 Käyttöohje FIN 2 Pikaohje testo 460 Pikaohje testo 460 1 Suojakansi: käyttöasento 2 Sensori 3 Näyttö 4 Toimintonäppäimet 5 Paristokotelo (laitteen takana) Perusasetukset Laite sammutettuna >

Lisätiedot

High Definition Car DVR X109

High Definition Car DVR X109 High Definition Car DVR X109 Ohjekirja Kameran kaaviokuva Painiketoiminnot Kamerassa samoilla näppäimillä on useita eri toimintoja riippuen valikosta. Alla on käyty näppäimet ja niiden toiminnot läpi.

Lisätiedot

NOOX XCIO Bluetooth 4.0 stereokuulokkeet

NOOX XCIO Bluetooth 4.0 stereokuulokkeet NOOX XCIO Bluetooth 4.0 stereokuulokkeet NOOX XCIO tukee seuraavia protokollia HSP Headset Profile HFP Hands-free Profile A2DP Advanced Audio Distribution Profile AVRCP Audio/Video Remote Control Profile

Lisätiedot

Konfiguraatiotyökalun päivitys

Konfiguraatiotyökalun päivitys Konfiguraatiotyökalun päivitys Kuinka aloitan? Konfiguraatiotyökalu avataan niin kuin aiemminkin suoraan Tenstar clientin käyttöliittymästä, tai harjoituksen ollessa käynnissä. Kuinka aloitan konfiguraatiotyökalun

Lisätiedot

KL1500 Ohjelmointi- ja toimintaohjeet

KL1500 Ohjelmointi- ja toimintaohjeet KL1500 Ohjelmointi- ja toimintaohjeet KOODIT Perusasiat Lukossa on kolme eri kooditasoa: 1. Pääkäyttäjäkoodi 2. Huoltokoodi 3. Käyttäjäkoodi Lukko toimitetaan kahdella tehdasasetetulla koodilla: Pääkäyttäjäkoodi:

Lisätiedot

Käyttäjän käsikirja WTN radiomajakka. Version: FIN180427

Käyttäjän käsikirja WTN radiomajakka. Version: FIN180427 Version: FIN180427 Käyttäjän 1 käsikirja Sisällys 1 WTN-Radiomajakka Näytöt ja näppäimet... 3 2 Käynnistys ja toiminta-aika... 4 2.1 WTN-laitteen käynnistys... 4 2.2 WTN-laitteen sammutus... 4 2.3 Virransyöttö:...

Lisätiedot

Plantronics Explorer 50. Käyttöopas

Plantronics Explorer 50. Käyttöopas Plantronics Explorer 50 Käyttöopas Sisällysluettelo Tervetuloa 3 Pakkauksen sisältö 4 Kuulokkeen osat 5 Käytä turvallisesti! 5 Pariliitoksen muodostaminen ja lataaminen 6 Pariliitoksen muodostaminen 6

Lisätiedot

Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD

Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD Laitteeseen tutustuminen: Yläkuva laitteesta 1. LCD panelin sammutus kytkin 2. Laajakuva 3. Pysäytys 4. Edellinen 5. Seuraava 6. Toista 7. Valikko painike Nuolinäppäimet:

Lisätiedot

SG520 Series. Käyttöohje Bolyguard Small riistakamera. Sivu 1

SG520 Series. Käyttöohje Bolyguard Small riistakamera. Sivu 1 1 Yleiskatsaus Käyttöohje Bolyguard Small riistakamera SG520 Series Sivu 1 1 Yleiskatsaus Sisältö 1 Yleiskatsaus... 3 1.1 Kameran rakenne... 3 1.2 Yleinen kuvaus... 4 1.3 Näyttö... 4 1.4 Kuvien ja videoiden

Lisätiedot

Hyvä Webaston käyttäjä! Tämä käyttöohje on tarkoitettu valtuutetun asentamon antaman käytönopastuksen

Hyvä Webaston käyttäjä! Tämä käyttöohje on tarkoitettu valtuutetun asentamon antaman käytönopastuksen Käyttö- ja huolto-ohje T80 advanced FIN Yleistä Hyvä Webaston käyttäjä! Tämä käyttöohje on tarkoitettu valtuutetun asentamon antaman käytönopastuksen tueksi.. Tässä käyttöohjeessa haluamme vielä luoda

Lisätiedot

Elektroninen ohjausyksikkö

Elektroninen ohjausyksikkö Elektroninen ohjausyksikkö MALLI CITY Käyttäjän käsikirja Asennus Toiminnot Vasatherm Finland Oy Puh: +358 (0)9 4730 6190 Pihatörmä 1 A Fax: + 358 (0)9 4730 6201 02240 Espoo E-mail: etunimi.sukunimi@vasatherm.fi

Lisätiedot

Bluetooth Hands Free -laite Bluetooth-matkapuhelimille. 2 vuoden takuu

Bluetooth Hands Free -laite Bluetooth-matkapuhelimille. 2 vuoden takuu Bluetooth Hands Free -laite Bluetooth-matkapuhelimille 2 vuoden takuu A. Tuotteen kuvaus SUPERTOOTH BUDDY on Bluetooth hands free -laite, joka tukee kuulokkeita ja hands free -profiilin omaavia puhelimia.

Lisätiedot

Työelämän tutkimuspäivät 5. 6.11.2015

Työelämän tutkimuspäivät 5. 6.11.2015 Työelämän tutkimuspäivät 5. 6.11.2015 AV-ohjeet (Päätalo, Pinni A, Pinni B, Linna, Atalpa) Alkuvalmistelut Tule ajoissa paikalle (pyydä virastomestareita avaamaan lukitut ovet) 1. Laita tietokone (ja näyttö)

Lisätiedot

Digitaalinen langaton puhelin SE 240 Digitaalinen langaton puhelin ja puhelinvastaaja SE 245

Digitaalinen langaton puhelin SE 240 Digitaalinen langaton puhelin ja puhelinvastaaja SE 245 Digitaalinen langaton puhelin SE 240 Digitaalinen langaton puhelin ja puhelinvastaaja SE 245 TERVETULOA Pikaopas 1 2 3 Liitä Asenna Nauti Pakkauksen sisältö SE240/SE245 luuri SE240 tai SE245 tukiasema

Lisätiedot

BackBeat FIT sarja. Käyttöopas

BackBeat FIT sarja. Käyttöopas BackBeat FIT 3100 -sarja Käyttöopas Sisällysluettelo Toimintojen hallinta 3 Virta, pariliitos ja lataaminen 4 Kotelon virran kytkeminen 4 Pariliitoksen muodostaminen ensimmäistä kertaa 4 Pariliitostila

Lisätiedot

Käyttö-ja huolto-ohje Ajastin 1533 3-aikaa FIN

Käyttö-ja huolto-ohje Ajastin 1533 3-aikaa FIN Ajastin 1533 FIN 1 Kellonaika tai jäljellä oleva lämmitysaika 2 Tuuletuksen merkki 3 Ajan siirto eteen (kellonajan näyttö) 4 Ohjelmointi 5 Muistipaikan tunnus 6 Manuaalikäynnistys 7 Kellonajan asetuksen/kyselyn

Lisätiedot

Wi-Heat app. Wifi-Ohjaus ilma/ilma

Wi-Heat app. Wifi-Ohjaus ilma/ilma Wi-Heat app Wifi-Ohjaus ilma/ilma IVT Värmepumpar reserves all rights even in the event of industrial property rights. We reserve all rights of disposal such as copying and passing on to third parties.

Lisätiedot

testo 410-1 Käyttöohje

testo 410-1 Käyttöohje testo 410-1 Käyttöohje FIN 2 Short manual testo 410-1 Pikaohje testo 410-1 1 Suojakansi: käyttöasento 2 Siipipyörä 3 Lämpötilasensori 4 Näyttö 5 Toimintonäppäimet 6 Paristokotelo (laitteen takana) Perusasetukset

Lisätiedot

Digitaalinen langaton puhelin Digitaalinen langaton puhelin ja puhelinvastaaja TERVETULOA. Pikaopas. Liitä. Asenna. Nauti

Digitaalinen langaton puhelin Digitaalinen langaton puhelin ja puhelinvastaaja TERVETULOA. Pikaopas. Liitä. Asenna. Nauti Digitaalinen langaton puhelin Digitaalinen langaton puhelin ja puhelinvastaaja SE140 SE145 TERVETULOA Pikaopas 1 2 3 Liitä Asenna Nauti Pakkauksen sisältö SE140/SE145 luuri SE140 tai SE145 tukiasema Verkkolaite

Lisätiedot

LÄMPÖPUMPPU KÄYTTÖVEDELLE KÄYTTÖOHJE MALLI TAW-270NH2A / RAW-25NH2A

LÄMPÖPUMPPU KÄYTTÖVEDELLE KÄYTTÖOHJE MALLI TAW-270NH2A / RAW-25NH2A LÄMPÖPUMPPU KÄYTTÖVEDELLE KÄYTTÖOHJE SÄILIÖYKSIKKÖ MALLI ULKOYKSIKKÖ TAW-270NH2A / RAW-25NH2A SÄILIÖYKSIKKÖ ULKOYKSIKKÖ RAW-25NH2A TAW-270NH2A Käyttöohjeet Sivut 1~26 Saavuttaaksesi parhaan mahdoisen hyödyn

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. Zeblaze Vibe älykello

KÄYTTÖOHJE. Zeblaze Vibe älykello KÄYTTÖOHJE Zeblaze Vibe älykello Kiitos kun ostit Zeblaze Vibe älykellon. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää, joten jos tuotteen käytössä on jotain epäselvyyksiä tai ilmaantuu kysymyksiä, olethan asiakaspalveluumme

Lisätiedot

5 ] ollessasi käyttäjätilassa

5 ] ollessasi käyttäjätilassa 7.3 Käyttäjäkoodien ohjelmointi. Näppäile [ [ 5 ollessasi käyttäjätilassa. Näppäile käyttäjänumero jonka haluat vaihtaa [ 0 - [ numero 4) 5, esim. 04 (käyttäjä 3. Näppäile uusi käyttäjäkoodi (XXXX,X,X)

Lisätiedot

GRIPO S331K Langaton näppäimistö

GRIPO S331K Langaton näppäimistö GRIPO S33K Langaton näppäimistö Asennus- ja käyttöohje Esittely Tämä langaton näppäimistö toimii usean GRIPO hälytysjärjestelmän kanssa (esim. HA5, HA52, H302Y ja H302W). 5 6 7 pois päältä (paitsi silloin

Lisätiedot

BackBeat FIT 500 SERIES. Käyttöopas

BackBeat FIT 500 SERIES. Käyttöopas BackBeat FIT 500 SERIES Käyttöopas Sisällysluettelo Pariliitos 3 Pariliitoksen muodostaminen 3 Pariliitoksen muodostaminen toiseen laitteeseen 3 Pariliitoksen muodostaminen Mac-tietokoneeseen 3 Lataaminen

Lisätiedot

Dynatel 2210E kaapelinhakulaite

Dynatel 2210E kaapelinhakulaite Dynatel 2210E kaapelinhakulaite Syyskuu 2001 KÄYTTÖOHJE Yleistä 3M Dynatel 2210E kaapelinhakulaite koostuu lähettimestä, vastaanottimesta ja tarvittavista johdoista. Laitteella voidaan paikantaa kaapeleita

Lisätiedot

M{ZD{ CX _14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd /02/ :50:14

M{ZD{ CX _14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd /02/ :50:14 M{ZD{ CX-5 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 5 2 4 3 18 19 SKYACTIV TECHNOLOGY 20 21 6 1 7 5 2 3 4 8 22 23 TURVALLISIN PAIKKA MAANTIELLÄ Jokainen valmistamamme Mazda sisältää laajan valikoiman älykkäitä

Lisätiedot

Sisällys. Vaaravyöhykkeet 3

Sisällys. Vaaravyöhykkeet 3 TomTom Viiteopas Sisällys Vaaravyöhykkeet 3 Vaaravyöhykkeet Ranskassa... 3 Vaaravyöhykevaroitukset... 3 Varoitustavan muuttaminen... 3 Raporttipainike... 4 Uuden vaaravyöhykkeen ilmoittaminen tien päällä...

Lisätiedot

Langaton verenpainemittari (BP7) PIKAOPAS

Langaton verenpainemittari (BP7) PIKAOPAS FI Langaton verenpainemittari (BP7) PIKAOPAS Pikaoppaassa kerrotaan, kuinka mobiililaite määritellään, Bluetooth-yhteys muodostetaan ja verenpaine mitataan. Noudata alla olevia ohjeita aloittaaksesi mittauksen.

Lisätiedot

Lightwriter SL40 Connect: Askeltaminen

Lightwriter SL40 Connect: Askeltaminen Lightwriter SL40 Connect: Askeltaminen Käyttöohje SL40 SCAN Tämä on Lightwriter SL40 Connect -malleihin asennetun askelluspaketin käyttöohje. Päivitykset ja lisäykset ovat osoitteessa www.toby-churchill.com.

Lisätiedot

Straightener HP8331. Register your product and get support at Käyttöopas

Straightener HP8331. Register your product and get support at   Käyttöopas Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8331 FI Käyttöopas Suomi Olet tehnyt erinomaisen valinnan ostaessasi Philipsin laitteen! Käytä hyväksesi Philipsin tuki ja

Lisätiedot

Tutustu REMUC:illa ohjattavan laitteen käyttö-, huolto- ja turvaohjeisiin

Tutustu REMUC:illa ohjattavan laitteen käyttö-, huolto- ja turvaohjeisiin PIKAOPAS ESIVAATIMUKSET Tutustu REMUC:illa ohjattavan laitteen käyttö-, huolto- ja turvaohjeisiin Varmista, että REMUC-ohjaimeen on asennettu toimiva SIM-kortti, jossa on datapaketti SIM-kortin PIN-koodin

Lisätiedot

KREATEL IPTV-STB 1510 ASENNUSOHJE

KREATEL IPTV-STB 1510 ASENNUSOHJE 1 (9) KREATEL IPTV-STB 1510 Mikä IPTV-boksi on? Pystyäksesi katsomaan normaalilla TV-vastaanottimellasi digitaalisia -lähetyksiä, tarvitset IPTV-boksin, joka muuntaa laajakaistaverkossa välitettävän digitaalisesti

Lisätiedot

AirPatrol WiFin käyttöohje V1.0

AirPatrol WiFin käyttöohje V1.0 AirPatrol WiFin käyttöohje V1.0 Sisällysluettelo Mitä AirPatrol WiFi tekee? 3 Valot ja painikkeet 4 WiFi-verkosto 5 AirPatrol WiFin asennus 6 Käskyjen lähettäminen 24 Lisää / poista suosikkeja 25 Asetusvalikko

Lisätiedot

Toimintaperiaate: 2. Kytke virta vastaanottimeen käyttämällä virtalaitetta, jossa on merkintä "horsealarm receiver only".

Toimintaperiaate: 2. Kytke virta vastaanottimeen käyttämällä virtalaitetta, jossa on merkintä horsealarm receiver only. Toimintaperiaate: 1. Kytke virta toistimeen käyttämällä virtalaitetta, jossa on merkintä "RadioLink only". Kun virta on kytketty toistimeen, laitteen vihreä valo välähtää. 2. Kytke virta vastaanottimeen

Lisätiedot

Hairdryer HP4963 HP4962 HP4961 HP4960. Register your product and get support at Käyttöopas

Hairdryer HP4963 HP4962 HP4961 HP4960. Register your product and get support at   Käyttöopas Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4963 HP4962 HP4961 HP4960 FI Käyttöopas Suomi Olet tehnyt erinomaisen valinnan ostaessasi Philipsin laitteen! Käytä hyväksesi

Lisätiedot

Tärkeää: Nähdäksesi täydentäviä ohjeita, katso yksityiskohtaisempi käyttöohje (97711) osoitteessa www.fermax.com.

Tärkeää: Nähdäksesi täydentäviä ohjeita, katso yksityiskohtaisempi käyttöohje (97711) osoitteessa www.fermax.com. SMILE PERUSNÄYTTÖ Tärkeää: Nähdäksesi täydentäviä ohjeita, katso yksityiskohtaisempi käyttöohje (97711) osoitteessa www.fermax.com. Näppäimet Audio ja lopetusnäppäin Vastaanota puhelu tällä näppäimellä

Lisätiedot

Käyttöohje, ohjauspaneeli Balboa TP600

Käyttöohje, ohjauspaneeli Balboa TP600 Käyttöohje, ohjauspaneeli Balboa TP600 Tälle ohjauspaneelille on mahdollista saada wifi-ohjaus, kysy lisää huolto@allastarvike.fi Näppäimien nimet voivat vaihdella valmistajan ja mallin mukaan. Altaan

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE ELTRIP-R6. puh. 08-6121 651 fax 08-6130 874 www.trippi.fi seppo.rasanen@trippi.fi. PL 163 87101 Kajaani

KÄYTTÖOHJE ELTRIP-R6. puh. 08-6121 651 fax 08-6130 874 www.trippi.fi seppo.rasanen@trippi.fi. PL 163 87101 Kajaani KÄYTTÖOHJE ELTRIP-R6 PL 163 87101 Kajaani puh. 08-6121 651 fax 08-6130 874 www.trippi.fi seppo.rasanen@trippi.fi SISÄLLYSLUETTELO 1. TEKNISIÄ TIETOJA 2. ELTRIP-R6:n ASENNUS 2.1. Mittarin asennus 2.2. Anturi-

Lisätiedot

Bluetooth Fitness Armband

Bluetooth Fitness Armband Bluetooth Fitness Armband User's Manual DENVER BFA-10 ALL RIGHTS RESERVED.COPYRIGHT DENVER ELECTRONICS A/S. www.denver-electronics.com DENVER BFA-10 Älyrannekkeen käyttöopas suomi [Yhteensopivuus] Älyranneke

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS. EvoBike LCD-näyttö

KÄYTTÖOPAS. EvoBike LCD-näyttö KÄYTTÖOPAS EvoBike LCD-näyttö Tekniset tiedot Näyttötyyppi: LCD IPS Koko: 2,2 IP-luokitus: IP65 Käyttölämpötila: -20 C ja +70 C välillä Säilytyslämpötila: -30 C ja +80 C välillä Sertifioitu CE- ja ROHS-

Lisätiedot

Rekisteröi tuote ja hae tukitietoja osoitteessa CD250 CD255 SE250 SE255. Pikaopas. Kytke. Asenna. Nauti

Rekisteröi tuote ja hae tukitietoja osoitteessa  CD250 CD255 SE250 SE255. Pikaopas. Kytke. Asenna. Nauti Rekisteröi tuote ja hae tukitietoja osoitteessa www.philips.com/welcome CD250 CD255 SE250 SE255 Pikaopas 1 Kytke 2 Asenna 3 Nauti Mitä laatikko sisältää? Tukiasema TAI Luuri Akkutilan kansi Tukiasema ja

Lisätiedot

TeleWell TW-WLAN 802.11g/n USB

TeleWell TW-WLAN 802.11g/n USB TeleWell TW-WLAN 802.11g/n USB V2 Copyright Pikaohje Pakkauksen sisältö. 1 USB-sovittimen asennus Windows Xp.... 2 Windows Vista..... 6 Mac OS X..... 10 Wlan-tukiasemaan yhdistäminen Windows XP / Vista...

Lisätiedot

BT BBiQ laite / W042 Käyttöohjeet 1.3 FIN Käyttöohjeet BBiQ 4.4.2014

BT BBiQ laite / W042 Käyttöohjeet 1.3 FIN Käyttöohjeet BBiQ 4.4.2014 Käyttöohjeet Aloittaminen Pakkauksen sisältö: - BBiQ Bluetooth -laite - Lämpötila-anturi - 2 kappaletta AAA -paristoja - Käyttöohjeet BBiQ on uusi langaton ruoanlaittolämpömittari älypuhelimellesi. Sisäänrakennetun,

Lisätiedot

Straightener HP4661. Register your product and get support at Käyttöopas

Straightener HP4661. Register your product and get support at   Käyttöopas Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP4661 FI Käyttöopas Suomi Olet tehnyt erinomaisen valinnan ostaessasi Philipsin laitteen! Käytä hyväksesi Philipsin tuki ja

Lisätiedot

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Kotisi tulevaisuus alkaa nyt! Hienoa, että käytät Home Connect -sovellusta * Onneksi olkoon käytät tulevaisuuden kahviautomaattia, joka jo tänään helpottaa

Lisätiedot

Kauko-ohjaimen käyttöohje. Part No.: R08019034086. OM-GS02-1009(0)-Acson FAN SWING MODE TURBO TIMER OFF CANCEL. Acson A5WM15JR Acson A5WM25JR

Kauko-ohjaimen käyttöohje. Part No.: R08019034086. OM-GS02-1009(0)-Acson FAN SWING MODE TURBO TIMER OFF CANCEL. Acson A5WM15JR Acson A5WM25JR Kauko-ohjaimen käyttöohje Part No.: R08019034086 OM-GS0-1009(0)-Acson Acson A5WM15JR Acson A5WM5JR 1 6 7 9 3 4 5 13 1 11 8 10 Kiinnitys seinään Paristojen asennus (AAA.R03) Paristot 1) Tyyppi AAA R03 )

Lisätiedot

Foscam kameran asennus ilman kytkintä/reititintä

Foscam kameran asennus ilman kytkintä/reititintä Foscam kameran asennus ilman kytkintä/reititintä IP laitteiden asennus tapahtuu oletusarvoisesti käyttäen verkkokaapelointia. Kaapeli kytketään kytkimeen tai suoraan reittimeen, josta laite saa IP -osoitetiedot,

Lisätiedot

HP Mobile -kaukosäädin (vain tietyt mallit) Käyttöopas

HP Mobile -kaukosäädin (vain tietyt mallit) Käyttöopas HP Mobile -kaukosäädin (vain tietyt mallit) Käyttöopas Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ja Windows Vista ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä

Lisätiedot

KL1200 ohjelmointi- ja toimintaohjeet

KL1200 ohjelmointi- ja toimintaohjeet KL1200 ohjelmointi- ja toimintaohjeet YHTEENSOPIVUUS Tämä ohje on pystymalliselle lukolle. Oikeakätisen lukon koodit ovat erilaiset. KOODIT Perusasiat Lukossa on kolme eri kooditasoa: 1. Pääkäyttäjäkoodi

Lisätiedot

Reolink WiFi valvontakameran käyttöohje

Reolink WiFi valvontakameran käyttöohje 1 Reolink WiFi valvontakameran käyttöohje Sisällysluettelo 1 Ennen käyttöä... 3 1.1 Käyttöehdot... 3 1.2 Huomioitavaa... 3 2 Valvontakameran käyttöönotto älypuhelimella... 4 2.1 Asenna Reolink ohjelmisto...

Lisätiedot

Näkyvyys- ja valaistustoimintojen kaukoaktivointi

Näkyvyys- ja valaistustoimintojen kaukoaktivointi Toiminta Toiminta Seuraavat näkyvyys- ja valaistustoiminnot voidaan kaukoaktivoida: Lisätietoja valaistuksesta on annettu asiakirjoissa Ajovalojen passivointi ja Vaihteleva kaukovalovilkku. Varoitusvilkut

Lisätiedot

Suomenkielinen käyttöopas

Suomenkielinen käyttöopas Suomenkielinen käyttöopas Yleiskatsaus 1. Jatko-osa 2. -näppäin: Seuraava kappale 4. LED-merkkivalo a) Lataaminen LED-merkkivalo Punainen LED-merkkivalo palaa Lataaminen

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE JÄNNITTEENKOESTIN BT-69. v 1.0

KÄYTTÖOHJE JÄNNITTEENKOESTIN BT-69. v 1.0 KÄYTTÖOHJE JÄNNITTEENKOESTIN BT-69 v 1.0 S&A MATINTUPA - WWW.MITTARIT.COM - 2009 1 1) 2/4mm testimittapäät (4mm mittapäät irroitettavissa) 2) Punainen mittapää, ( + / L ) kaikissa toiminnoissa 3) Musta

Lisätiedot

Käyttöohje. Model #s: 36-0050 / 36-0051 / 36-0052 / 36-0053 / 35-0055 (US) 36-0060 / 36-0061 / 36-0062 / 36-0063 / 36-0065 (EU) Lit# 98-1257 / 07-08

Käyttöohje. Model #s: 36-0050 / 36-0051 / 36-0052 / 36-0053 / 35-0055 (US) 36-0060 / 36-0061 / 36-0062 / 36-0063 / 36-0065 (EU) Lit# 98-1257 / 07-08 Käyttöohje Model #s: 36-0050 / 36-0051 / 36-0052 / 36-0053 / 35-0055 (US) 36-0060 / 36-0061 / 36-0062 / 36-0063 / 36-0065 (EU) Lit# 98-1257 / 07-08 Näppäimet ja näyttö Suuntanuolet MERKKI/Taustavalo- näppäin

Lisätiedot

T80_a_BA.book Seite 1 Donnerstag, 22. April :01 16 Telestart T80

T80_a_BA.book Seite 1 Donnerstag, 22. April :01 16 Telestart T80 Telestart T80 D Deutsch 1 Dansk 61 DK GB English 11 Svenska 71 S F Français 21 Norsk 81 N I Italiano 31 Suomi 91 FIN ES Español 41 Polski 101 PL NL Nederlands 51 Русский 111 RU Käyttö- ja huolto-ohje

Lisätiedot

testo 831 Käyttöohje

testo 831 Käyttöohje testo 831 Käyttöohje FIN 2 1. Yleistä 1. Yleistä Lue käyttöohje huolellisesti läpi ennen laitteen käyttöönottoa. Säilytä käyttöohje myöhempää käyttöä varten. 2. Tuotekuvaus Näyttö Infrapuna- Sensori, Laserosoitin

Lisätiedot

CMP-VOIP80. VoIP + DECT PUHELIN. English Deutsch Français Nederlands Italiano Español Magyar Suomi Svenska Česky ANLEITUNG MANUAL MODE D EMPLOI

CMP-VOIP80. VoIP + DECT PUHELIN. English Deutsch Français Nederlands Italiano Español Magyar Suomi Svenska Česky ANLEITUNG MANUAL MODE D EMPLOI MANUAL MODE D EMPLOI MANUALE HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BRUKSANVISNING CMP-VOIP80 VoIP + DECT PUHELIN ANLEITUNG GEBRUIKSAANWIJZING MANUAL DE USO KÄYTTÖOHJE NÁVOD K POUŽITÍ Česky Svenska Suomi Magyar Español Italiano

Lisätiedot

Käyttöohjeet Pinta-alamittari Flex Counter

Käyttöohjeet Pinta-alamittari Flex Counter Käyttöohjeet Pinta-alamittari Flex Counter System Part number Serial number Installed by Installation date Lykketronic Area Counter Standard Page 1 SISÄLLYSLUETTELO 1. YLEISTÄ TIETOA FLEX COUNTERISTA...3

Lisätiedot

Hairdryer. Register your product and get support at HP4962/22 HP4961/22. Käyttöopas

Hairdryer. Register your product and get support at  HP4962/22 HP4961/22. Käyttöopas Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4962/22 HP4961/22 FI Käyttöopas Suomi Olet tehnyt erinomaisen valinnan ostaessasi Philipsin laitteen! Käytä hyväksesi Philipsin

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE LÄMPÖTILA-ANEMOMETRI DT-619

KÄYTTÖOHJE LÄMPÖTILA-ANEMOMETRI DT-619 KÄYTTÖOHJE LÄMPÖTILA-ANEMOMETRI DT-619 2007 S&A MATINTUPA 1. ILMAVIRTAUKSEN MITTAUS Suora, 1:n pisteen mittaus a) Kytke mittalaitteeseen virta. b) Paina UNITS - näppäintä ja valitse haluttu mittayksikkö

Lisätiedot

GN Hearing -sovellus - käyttöohje

GN Hearing -sovellus - käyttöohje GN Hearing -sovellus - käyttöohje Johdanto Tämä sovellus tuottaa parempia kuuntelemiselämyksiä ja auttaa hyödyntämään kuulokojeitasi täysimääräisesti. Innovatiivinen ääniteknologiamme ja muotoilu yhdistettynä

Lisätiedot

Hairdryer. Register your product and get support at HP8296/00. Käyttöopas

Hairdryer.  Register your product and get support at HP8296/00. Käyttöopas Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8296/00 FI Käyttöopas c d b e g a f Suomi Olet tehnyt erinomaisen valinnan ostaessasi Philipsin laitteen! Käytä hyväksesi Philipsin

Lisätiedot

Plantronics Blackwire C610-M Blackwire C620-M

Plantronics Blackwire C610-M Blackwire C620-M Plantronics Blackwire C610-M Blackwire C60-M KÄYTTÖOPAS TERVETULOA PAKKAUKSEN SISÄLTÖ Tervetuloa Plantronicsin kuuloketuoteperheen pariin. Plantronics tarjoaa laajan tuotevalikoiman, joka kattaa tavoitteiden

Lisätiedot

Profset Pro10 -käyttöopas

Profset Pro10 -käyttöopas Profset Pro10 -käyttöopas Onneksi olkoon! Olet hankkinut ammattitason matkapuhelinkuulokkeen huippuluokan taustamelun poistomikrofonilla. Pakkauksen sisältö Pakkaus sisältää Profset Pro10- kuulokkeen,

Lisätiedot

Konsolin näytössä näkyy käytettäessä ohjaavia viestejä, joita kannattaa tämän ohjeen lisäksi seurata.

Konsolin näytössä näkyy käytettäessä ohjaavia viestejä, joita kannattaa tämän ohjeen lisäksi seurata. 1 Tulostaulun käyttöohje 1. Yleistä Konsolin näytössä näkyy käytettäessä ohjaavia viestejä, joita kannattaa tämän ohjeen lisäksi seurata. Näytön alapuolella olevilla A, B, C jne. painikkeilla voi valita

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE EASYSTART SELECT EBERSPÄCHER SEISONTALÄMMITTIMIEN HALLINTALAITE A WORLD OF COMFORT

KÄYTTÖOHJE EASYSTART SELECT EBERSPÄCHER SEISONTALÄMMITTIMIEN HALLINTALAITE A WORLD OF COMFORT AJONEUVOJEN LÄMMITTIMET TEKNINEN DOKUMENTAATIO KÄYTTÖOHJE EASYSTART SELECT FI KÄYTTÖOHJE ASENNUSOHJE EBERSPÄCHER SEISONTALÄMMITTIMIEN HALLINTALAITE A WORLD OF COMFORT 2 AJONEUVOJEN LÄMMITTIMET TEKNINEN

Lisätiedot

Yale Doorman -käyttöohje Sector Alarm -hälytysjärjestelmään yhdistetyn Yale Doorman -älylukon käyttöohje

Yale Doorman -käyttöohje Sector Alarm -hälytysjärjestelmään yhdistetyn Yale Doorman -älylukon käyttöohje Yale Doorman -käyttöohje Sector Alarm -hälytysjärjestelmään yhdistetyn Yale Doorman -älylukon käyttöohje Valo- ja äänimerkit koodinäppäimistöllä, kun älylukkoa käytetään ulkopuolelta Lukittaessa näppäimistön

Lisätiedot

Hairdryer. Register your product and get support at HP4996/22. Käyttöopas

Hairdryer.   Register your product and get support at HP4996/22. Käyttöopas Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4996/22 FI Käyttöopas d c b e f g h a i Suomi Olet tehnyt erinomaisen valinnan ostaessasi Philipsin laitteen! Käytä hyväksesi

Lisätiedot