POHJOIS-IIN KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA 1/2017 1(6)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "POHJOIS-IIN KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA 1/2017 1(6)"

Transkriptio

1 POHJOIS-IIN KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA 1/2017 1(6) Paikka: Kylätupa, Pohjois-Iin koulu Aika: keskiviikkona klo Paikalla: Anita Sievänen phj./siht. Anu Käyrä, Auvo Anisimaa, Jukka Sassi, Aune Olkoniemi ja Mika Mähönen Pöytäkirjan tarkastajat: Mika Mähönen ja Auvo Anisimaa 1. KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja avasi kokouksen ja toivotti hallituksen jäsenet tervetulleiksi vuoden ensimmäiseen kokoukseen. 2. TODETAAN KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 3. HYVÄKSYTÄÄN EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 10/2016 Pöytäkirja 10/2016 hyväksyttiin. 4. TALOUS - Saldo: / Jäsen/kannatusmaksut: Saatu tänä vuonna Lea Hätälä, Haukipudas liittynyt jäseneksi - Maksettavat: -Maksetut: joulukukat, Iin Sosiaalidemokraatit/Työväentalon syksyn vuokra, Juhani Miettunen 70-vuotiskukat, Suomi100- ilmapallot, kaksoisvohvelirauta omia tilaisuuksia varten, phj+siht kulukorvaukset 2016 yht POHJOIS-IIN HYVINVOINTI- JA TURVALLISUUSKYSELY ASUKKAILLE - Kyselypohjaa työstetään vielä ja pyritään saamaan jakelukuntoon mahdollisimman pian. Kysely jaetaan postilaatikkojakeluna sekä kyselyyn on mahdollista vastata myös nettisivujemme kautta. Google Forms on myös hyvä työkalu kyselyiden tekemiseen. - Anita osallistuu 72 tuntia varautumiskonseptin kouluttajakoulutukseen 25.2.klo Oulussa Oulu opistolla. Koulutuksen järjestää Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö ja on ilmainen MUU TALVEN TOIMINTA JA AIKATAULUTUS - Lehdistötiedote yhdistyksemme vuoden 2017 toiminnasta on julkaistu Rantapohjassa ja Kalevassa Haastevinkkinä Päätettiin pitää maaliskuun alussa talvitapahtuma Hiastinhaaran laavulla.

2 2. - Kyläyhdistys tarjoaa makkaroita ja lettuja osallistujille. - Seuraavassa hallituksen kokouksessa päätetään tapahtuman ajankohta, joku lauantai ja tapahtumasta ilmoitetaan Pohjois-Iin Sanomissa 1/ Toivotaan, että jäätilanne sallii taas keväällä Aurinkoladun tekemisen Iijoelta Hiastinhaaran laavulle. Polttopuita on varattu riittävästi tulistelijoita varten laavun liiteriin. 7. LEHTITOIMIKUNNAN KOKOUS KOKOONTUI klo 18 KYLÄTUVALLA, POHJOIS-IIN SANOMAT 1/ Lehtitoimikunta kokoontui ja käytiin läpi mm. mediakortti ja alustavaa juttulistaa: - kunnanjohtajan tervehdys - yhdistyksen ensimmäinen phj. Arvo Virkkula - yhdistyksen ensimmäinen sihteeri Pirkko Mäkitalo - koulun oppilaiden piirustuksia ja kirjoituksia - kyläyhdistyksen historia-anita - kesäasukas/asukkaat - kylän vanhimmat-martti Pernu 96 vuotta, Aino Ojala 97 vuotta - kylän nuorimmat - uudet asukkaat - koulun vanhoja oppilaita, koulua käyty jopa neljässä polvessa-muistoja kouluajoilta - vanhoja kuvia, joita on kerätty kyläkirjaa varten - vanhoja luokkakuvia - muutamia ulkopohjoisiiläisiä-haastattelut Anita on toimittanut Heimo Turuselle alustavan juttulistan ja korjaukset mediakorttiin. Ilmoitusmyynti juhlalehteen käynnistetään mahdollisimman pian. - IiSanomat-Iin oma lehti alkaa ilmestymään vuonna 2017 joka toinen keskiviikko - Eila Lahtinen ja Heimo Turunen Iin Lehti Oy:stä toivovat, että lehti voisi olla yhdistyksemme ilmoitus- ja tiedotusvälineenä. He toivovat juttuja ja valokuvia syyskokousvalinnoista, toimintasuunnitelmasta sekä vuosikokousasioista.sääntömääräisten kokoustenne ilmoittelussa tarjotaan tutustumismielessä ensimmäisen ilmoitus ilmaiseksi eli vaikka lehti ei ole yhdistyksenne virallinen ilmoituslehti ( HOX-syyskokous päättänyt Rantapohja), lisäilmoittaminen on varmaan paikallaan virallisten ilmoitusten lisäksi. Tilaisuuksien ja tapahtumien ilmoittelussa tarjouksena ja tutustumishintana käyttävät 0,90 e palstamm ja suuremmista ilmoituksista vielä tätäkin edullisempaa hintaa.yhdistyksille on myös kehitteillä oma yhdistyksien toimintapalsta, johon tarjotaan rivi-ilmoitusta 10 e + alv/tapahtuma. - Jako on joka talouteen Iissä ns. vanhan Iin alueella n kpl Oulu Suorajakelun kautta, vakiojakajana iiläinen Arto Suomela. Postin kautta n lehteä : Olhava, Yli-Olhava, Kuivaniemi, Kuivaniemi kk, Hyryoja, Oijärvi Myös Jakkukylän alueelle ulotamme lehden jakelun jo heti ensimmäisestä numerosta alkaen.

3 - Lisäksi lehti näkyy kokonaan netissä ja lehtinippuja pyritään toimittamaan E4 varren yrityksiin ja muihin kunnan alueen yrityksiin ja yhteisöjen pisteisiin. - POHJOIS-IIN SANOMAT 1/2017-ilmestyy helmikuun lopussa, maaliskuun alussa. Emme myöskään julkaise mahdollista vaalimainontaa lehdessä. 8. KYLÄHISTORIAN MAINOSTAMINEN JA TILAUKSET - Hyväksytty etu-ja takakannen kuvat ja nimi tullee olemaan Meijän Pohojos-Ii - Jukka tekee A4 kokoisen tilaus/mainosesitteen. Tilauslomake jaetaan postilaatikkojakeluna asukkaille ja lisäksi tilaus on mahdollista tehdä myös nettisivujemme kautta. 9. PALAVERI KUNNANJOHTAJA ALATOSSAVAN KANSSA 27.1.klo Toimintasuunnitelman 2017 mukaisesti puheenjohtaja Anita informoi säännöllisesti Iin kunnanjohtajaa yhdistyksemme toiminnasta ja tulevista suunnitelmista. 10. TESS-HANKKEEN LOPPURAPORTTI TIEDOKSI -TESS (Towards European Societal Sustainability) - tutkimushanke, jossa olivat mukana Suomi, Espanja, Italia, Romania, Saksa ja Skotlanti ja koordinoijana Suomessa toimi Oulun Ammattikorkeakoulu. Suomesta valikoitui 32 hanketta, joista yhdeksi tutkittavista aloitteista valikoitui Pohjois- Ii HINKU-kylä. - Pohjois-Iin kyläyhdistys ry pääsi mukaan hankkeeseen, koska HINKU- kylä on esimerkki yhteisöllisestä ratkaisusta eli päätös osallistumisesta on tullut kyläläisiltä ja kylätoiminta on jatkunut tarpeeksi pitkään, jotta sillä olisi jo koettua historiaa - TESS-hanke on nyt päättynyt ja hankkeen englanninkielinen loppuraportti on ilmestynyt. Sivuilla esitellään HINKU-kylä Pohjois-Ii, jossa todetaan mm. Kyläyhdistys on kiinnostava TESS-hankkeelle ( Kohti eurooppalaista yhteiskunnallista kestävyyttä ), koska Iin kunta on mukana kunnianhimoisessa kansallisessa HINKU projektissa. Kunnan pitkänajan tavoitteena on vähentää hiilipäästöjä 80 prosenttia vuoden 2007 tasosta vuoteen 2030 mennessä. Pohjois-Iin kyläläiset ovat aktiivisesti mukana tukemassa tavoitetta ja siirtymistä uusiutuvaan energian käyttöön mm. tarjoamalla opastusta aurinkovoimaloiden hankintaan ja maalämpöjärjestelmien asennukseen. Energiajärjestelmien hintojen laskettua, on kiinnostus puhtaaseen energiatuotantoon kasvanut. Tietoa jaetaan koulutustilaisuuksissa, kyläyhdistyksen lehdessä, verkkosivuilla sekä sosiaalisen median kanavissa (Facebook). 3.

4 4. Kyläyhdistyksen toiminta tähtää kyläläisten ja vierailijoiden hyvinvoinnin edistämiseen. Iin kunta on yksi Pohjois-Suomen kunnista, joissa asukasluku kasvaa. Aktiiviset kylät voivat houkutella ja vaikuttaa siihen, että uusia taloja rakennetaan ja enemmän asukkaita muuttaa maaseudulle. 11. SEURAN/YHDISTYKSEN VEROTUS -KOULUTUS ti klo NÄTTEPORISSA - POPLi järjestää yhdistyksen verotus-koulutuksen Iissä Nätteporissa tiistaina klo kyläyhdistyksestä ei tällä kertaa ole osallistujia. - Pohjois-Pohjanmaan Liikunta on suunnittelemassa hyvinvointiauto-hanketta seuraavalle kolmelle vuodelle. Nyt kartoitetaan tarpeita ja nykytilannetta Oulun seudun leaderin kylissä ja maaseutumaisissa kuntakeskuksissa. Kysymyksiä on vain viisi ja ne ovat vapaamuotoisia. Nyt teillä on mahdollisuus päästä eturintamaan ja saada kylällä innostavia palveluita ja lisää liikettä! Kysely löytyy osoitteesta vastausaikaa on saakka! Käytiin kysely käpi ja Anita vastasi kyselyyn linkkiosoitteen kautta. 12. NAISTEN JA MIESTEN JUMPAT OVAT ALKANEET IIN TYÖVÄENTALOLLA - Sekä naisten että miesten jumpassa on riittänyt heti tammikuusta alkaen runsaasti osallistujia. - Päätös: Eila Fäldt ja Paavo Halonen jumppaohjaajamme eivät maksa syksyllä 2017 erillistä jumppamaksua /talous. - Pohjois-Ii on mukana Unelmat liikkeelle-toimintatavassa-100xliikettä niveliin! 13. ILOINEN IIJOKIPYÖRÄILY JA HIASTINHAARAN LUONTOPOLKUALUEEN AVAJAISET la *Klo 17 Lähtö Museokahvila Huilingin pihalta *Klo 18 Rakastu kesäyöhön Hiastinhaaran luontopolkualueen avajaiset (sijaitsee Natura-2000 alueella)- Iin kunta ja Seurakunta Matkavauhti on rauhallinen ja käy kaikille! Suomi 100 Luonnonyönpäivä Rakastu kesäyöhön teemahanke Ii-instituutti liikelaitos tarjoaa koko matkan pyöräileville kahvit ja makkarat sekä arpoo lopuksi paikalla olijoiden kesken liikunnallisia palkintoja. Sähköauton kyytiin Ii-Instituutti on hankkimassa julkisuuden henkilöä, joka voisi samalla kertoa luontoasioita pyöräilijöille. Tapahtuman järjestää Ii-Instituutti yhteistyössä Pohjois-Iin kyläyhdistyksen kanssa.

5 14. KULKUYHTEYS- JA JOUKKOLIIKENNE-ILTA 19.1.klo 18 NÄTTEPORISSA -Kyläyhdistyksestämme on pyydetty yksi henkilö paneeliin, joka joko käyttää joukkoliikennettä tai käyttäisi, jos olisi mahdollista. Anu Käyrä, hallituksen jäsen on lupautunut paneeliin. 15. HIILIVIISAAT KYLÄT-SEMINAARI SAARIJÄRVELLÄ, TARVAALAN BIOKAMPUKSELLA Anitan puheenvuoro torstaina 2.2. klo Kohti HINKU-kylää Pohjois- Iitä! VUOTISJUHLAT - Seuraava juhlatyöryhmän kokous torstaina klo Kylätuvalla - Äänentoistosta Anita on pyytänyt tarjouksia, myös lohisoppatarjoukset lähtevät liikkeelle. - Juhlateltan vuokraaja kävi 10.1 katsastamassa sijoituspaikan: Telttaan tulee kaksi uloskäyntiä, pääsisäänkäynti Paakkarintien puolelta, teltta rakennetaan perjantaina 5.5. valmiiksi, samoin tuodaan tuolit ja esiintymiskoroke, sisälämmittimet tulevat vuokraajalta tarvittaessa samaan hintaan, perjantaisunnuntaiksi tarvitaan alueelle vartiointia varmuuden vuoksi ja hoitavat teltan pois sunnuntaina juhlien jälkeen. 17. MUUT ASIAT - Käytiin onnittelemassa klo 13 Juhani Miettusta 70 vuotta -Aune, Jouni ja Anita - Iin kylien neuvottelukunnan kokous klo 18 -Iin Hyvät Tuulet-kuntatiedotelehti ilmestyy , aineiston deadline Lehteen tulee juttua 30-vuotisjuhlastamme ja Hiastinhaaran luontopolkualueesta ja julkaistaan Hiastinhaaran logo. - Anita osallistui Rajaton 2020-verkostoitumispäiviin Torniossa Me yhdessä-tilaisuus klo 18 Nätteporissa, tavoitteena tehdä Iin kunnasta vapaaehtoistyön mallikunta. Kyläyhdistyksestämme osallistuivat Anu Käyrä, Aune Olkoniemi, Tarja Anisimaa ja Aino Jokinen. Me yhdessäkysely yhdistyksen toiminnasta lähetetään Huhdan Annelle. - Monien mahdollisuuksien osuuskunta koulutus Markkuun koululla Tyrnävällä klo Tiedoksi Oulun Seudun Leader ry:n jäsentiedote 2/ Tiedoksi, että ympäristösopimuksia ja ei-tuotannollisia investointitukia voisi hakea maisema- ja kosteikkokohteille ensi keväänä. Hiastinhaaran lammaslaitumen perustamiseen olemme saaneet ei-tuotannollista investointitukea ja alueelle on tehty ympäristösopimus vuoteen 2020 asti. - Tarinasta tuotteeksi- koulutus Siikajoella Törmälän tilalla Tule muotoilemaan oman järjestösi / yrityksesi tarinaa ja palveluprosessia Siikajoelle Palvelumuotoilukoulutukseen osallistuvat kyläyhdistyksestä Tarja Anisimaa ja Anita Sievänen 5.

6 18. SEURAAVA KOKOUS Seuraava kokous keskiviikkona klo 17 Kylätuvalla KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja päätti kokouksen klo Anita Sievänen puheenjohtaja/sihteeri Pöytäkirja tarkastettu / 2017 Mika Mähönen Auvo Anisimaa

KUTSU AVAJAISIIN 22.9.

KUTSU AVAJAISIIN 22.9. 1 KUTSU AVAJAISIIN 22.9. POHJOIS-IIN KOULUN UUDEN KOULURAKENNUKSEN AKOLAN JA VIRKKULAN UUDEN KEVYENLIIKENTEEN VÄYLÄN LIIKUNNALLISEEN AVAJAISTAPAHTUMAAN lauantaina 22.9.2018 klo 10.00-13.00 POHJOIS-IIN

Lisätiedot

POHJOIS-IIN KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA 1/2015 HALLITUKSEN KOKOUS 1( 5 )

POHJOIS-IIN KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA 1/2015 HALLITUKSEN KOKOUS 1( 5 ) POHJOIS-IIN KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA 1/2015 HALLITUKSEN KOKOUS 1( 5 ) PAIKKA: Kylätupa AIKA: keskiviikko 21.1 2015 klo 17.30 Paikalla: Anita Sievänen phj./siht. Markku Veijola, Anu Käyrä, Auvo Anisimaa,

Lisätiedot

KUTSU KYLÄYHDISTYKSEN SYYSKOKOUKSEEN klo 18 (KAHVITARJOILU ALKAEN)

KUTSU KYLÄYHDISTYKSEN SYYSKOKOUKSEEN klo 18 (KAHVITARJOILU ALKAEN) 1 KUTSU KYLÄYHDISTYKSEN SYYSKOKOUKSEEN 17.10. klo 18 (KAHVITARJOILU 17.30 ALKAEN) 1. KOKOUKSEN AVAUS 2. KOKOUKSEN TOIMIHENKILÖIDEN VALINTA: Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi pöytäkirjantarkastajaa/

Lisätiedot

KUTSU JOULURAUHANJULISTUKSEEN

KUTSU JOULURAUHANJULISTUKSEEN 1 KUTSU JOULURAUHANJULISTUKSEEN 18.12.2018 Tervetuloa kuulemaan Pohjois-Iin joulurauhan julistusta Pohjois-Iin koululle tiistaina 18.12. klo 17 alkaen. Klo 17.00 alkaen Pohjois-Iin kyläyhdistys ry tarjoaa

Lisätiedot

57. KOKOUKSEN AVAUS Anita avasi kokouksen ja toivotti osallitujat tervetulleiksi.

57. KOKOUKSEN AVAUS Anita avasi kokouksen ja toivotti osallitujat tervetulleiksi. POHJOIS-IIN KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA 4/2017 1( 5 ) Paikka: Kylätupa, Pohjois-Iin koulu Aika: Torstaina 27.4.2017 klo 17.00 Paikalla: Anita Sievänen phj/siht.markku Veijola, Anu Käyrä, Auvo Anisimaa,

Lisätiedot

POHJOIS-IIN KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA 3/2017 1( 5)

POHJOIS-IIN KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA 3/2017 1( 5) POHJOIS-IIN KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA 3/2017 1( 5) Paikka: Kylätupa, Pohjois-Iin koulu Aika: tiistaina 28.3.2017 klo 17.00 20.00 Paikalla: Anita Sievänen phj./siht. Markku Veijola, Anu Käyrä, Jukka Sassi

Lisätiedot

POHJOIS-IIN KYLÄYHDISTYS RY 9/2016 HALLITUKSEN KOKOUS

POHJOIS-IIN KYLÄYHDISTYS RY 9/2016 HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 17.10.2016 klo 17.00-19.15 Paikka: Kylätupa, Pohjois-Iin koulu Läsnä: Anita Sievänen phj.,leena Tiiro siht.,markku Veijola, Anu Käyrä, Auvo Anisimaa, Jukka Sassi, Aune Olkoniemi Pöytäkirjan

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 AIKA 22.11.2017, klo 18:00 PAIKKA Jakun koulu Paikalla 12 osallistujaa. Aluksi oli kahvitarjoilu. 1 KOKOUKSEN AVAUS Jakkukylän kyläyhdistyksen puheenjohtaja

Lisätiedot

Pohjois-Iin kyläyhdistys ry Pöytäkirja 2/2012 Hallituksen kokous

Pohjois-Iin kyläyhdistys ry Pöytäkirja 2/2012 Hallituksen kokous Aika: 23.2.2012 klo 17.30-21.10 Paikka: Kylätupa Läsnä: Anita Sievänen, Leena Tiiro, Raimo Välikangas, Hilkka Kynkäänniemi ja Juhani Miettunen, sekä Iin kansalaisopiston suunnittelijaopettaja Heidi Simppala

Lisätiedot

POHJOIS-IIN KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA 8/2016 HALLITUKSEN KOKOUS 1 ( 5 )

POHJOIS-IIN KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA 8/2016 HALLITUKSEN KOKOUS 1 ( 5 ) POHJOIS-IIN KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA 8/2016 HALLITUKSEN KOKOUS 1 ( 5 ) Paikka: Pohjois-Iin koulu, Kylätupa Aika: Keskiviikko 14.9.2016 klo 17.00-20.12 Paikalla: Anita Sievänen phj./siht. Anu Käyrä, Aune

Lisätiedot

POHJOIS IIN KYLÄYHDISTYS RY 7/2016 HALLITUKSEN KOKOUS

POHJOIS IIN KYLÄYHDISTYS RY 7/2016 HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Keskiviikko 3.8.2016 klo 17.00 19.45 Paikka: Pohjois Iin koulu, kylätupa Läsnä: Anita Sievänen, Leena Tiiro, Auvo Anisimaa, Jukka Sassi ja Aune Olkoniemi Pöytäkirjan tarkastajat: Aune Olkoniemi ja

Lisätiedot

1. KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja avasi vuoden ensimmäisen hallituksen kokouksen.

1. KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja avasi vuoden ensimmäisen hallituksen kokouksen. POHJOIS-IIN KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA 1/2018 1(6) Paikka: Kylätupa, Pohjois-Iin koulu Aika: Keskiviikkona 24.1.2018 klo 17.30 Paikalla: Anita Sievänen phj/siht.leena Tiiro, Markku Veijola, Anu Käyrä,

Lisätiedot

Pohjois-Iin kyläyhdistyksen vuosikertomus 2017

Pohjois-Iin kyläyhdistyksen vuosikertomus 2017 Pohjois-Iin kyläyhdistyksen vuosikertomus 2017 Yhdistyksen historiaa 7.5.1987 kokoontui 39 kyläläistä Pohjois-Iin koululle perustamaan Pohjois-Iin kylätoimikuntaa. Kylätoimikuntaan valittiin jäseniksi

Lisätiedot

POHJOIS-IIN KYLÄYHDISTYS RY ESITYSLISTA 2/2014 HALLITUKSEN KOKOUS 1(5) keskiviikkona klo Kylätuvalla Pohjois-Iin koululla

POHJOIS-IIN KYLÄYHDISTYS RY ESITYSLISTA 2/2014 HALLITUKSEN KOKOUS 1(5) keskiviikkona klo Kylätuvalla Pohjois-Iin koululla POHJOIS-IIN KYLÄYHDISTYS RY ESITYSLISTA 2/2014 HALLITUKSEN KOKOUS 1(5) keskiviikkona 26.2.2014 klo 17.30 Kylätuvalla Pohjois-Iin koululla Paikalla: Anita Sievänen phj. Leena Tiiro siht. Markku Veijola

Lisätiedot

POHJOIS-IIN KYLÄYHDISTYS RY 4/2014

POHJOIS-IIN KYLÄYHDISTYS RY 4/2014 Aika: 8.5.2014 klo 17.30-19.30 Paikka: kylätupa Paikalla: Anita Sievanen, Leena Tiiro, Auvo Anisimaa, Tiina Joensuu ja Aune Olkoniemi Pöytäkirjan tarkastajat: Aune Olkoniemi ja Auvo Anisimaa 59. KOKOUKSEN

Lisätiedot

POHJOIS-IIN KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA 4/2016 HALLITUKSEN KOKOUS 1 ( 5 )

POHJOIS-IIN KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA 4/2016 HALLITUKSEN KOKOUS 1 ( 5 ) POHJOIS-IIN KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA 4/2016 HALLITUKSEN KOKOUS 1 ( 5 ) PAIKKA: Kylätupa AIKA: Maanantaina 18.4.2016 klo 17.00 Paikalla: Anita Sievänen phj/siht. Markku Veijola, Auvo Anisimaa, Aune Olkoniemi

Lisätiedot

Toiminnantarkastajaksi valittiin Antti Marvia ja varalle Heikki Suonpää.

Toiminnantarkastajaksi valittiin Antti Marvia ja varalle Heikki Suonpää. SYYSKOKOUS 2017 Aika 30.11.2017, klo. 18.30-20.00 Paikka Hämeenkylän Kartano Osallistujat 10 henkeä, liite 1 1. Kokouksen avaus Markus Lyyra avasi kokouksen ja toivotti osanottajat tervetulleiksi. 2. Kokouksen

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Tuijussuontie 10 FI Raisio

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Tuijussuontie 10 FI Raisio 1/6 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto ry:n puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Vainio kertoi Suomen Pelastusalan Keskusjärjestössä meneillään olevasta luottamusjohdon valintaprosessista,

Lisätiedot

POHJOIS-IIN KYLÄYHDISTYS RY ESITYSLISTA 8/2014 HALLITUKSEN KOKOUS 1(5) keskiviikkona klo Kylätuvalla Pohjois-Iin koululla

POHJOIS-IIN KYLÄYHDISTYS RY ESITYSLISTA 8/2014 HALLITUKSEN KOKOUS 1(5) keskiviikkona klo Kylätuvalla Pohjois-Iin koululla POHJOIS-IIN KYLÄYHDISTYS RY ESITYSLISTA 8/2014 HALLITUKSEN KOKOUS 1(5) keskiviikkona 8.10.2014 klo 17.30 Kylätuvalla Pohjois-Iin koululla Paikalla: Anita Sievänen phj. Leena Tiiro siht. Markku Veijola

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 25.10.2017 klo 18-20.05 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

POHJOIS-IIN KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA 3/2015 HALLITUKSEN KOKOUS 1 ( 5 )

POHJOIS-IIN KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA 3/2015 HALLITUKSEN KOKOUS 1 ( 5 ) POHJOIS-IIN KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA 3/2015 HALLITUKSEN KOKOUS 1 ( 5 ) PAIKKA: Kylätupa AIKA: keskiviikko 25.3. 2015 klo 17.30 Paikalla: Anita Sievänen phj./siht. Markku Veijola, Anu Käyrä, Auvo Anisimaa,

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (4-krs./Tupasvilla) Sivu 30 Kokouksen avaus 3

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (4-krs./Tupasvilla) Sivu 30 Kokouksen avaus 3 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 Vanhusneuvosto Aika 17.04.2018 klo 09:30-11:35 Paikka Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, 80100 Joensuu (4-krs./Tupasvilla) Käsitellyt asiat Sivu 30 Kokouksen

Lisätiedot

Peräpohjolan Leader ry:n puheenjohtaja Jorma Vaara avaa kokouksen.

Peräpohjolan Leader ry:n puheenjohtaja Jorma Vaara avaa kokouksen. lista SYYSKOKOUS 2016 Aika Torstaina 24.11.2015 klo 17.00 Paikka Tervolan nuorisoseuran talo, Seurantie, Tervola 1 KOKOUKSEN AVAUS Peräpohjolan Leader ry:n puheenjohtaja Jorma Vaara avaa kokouksen. 2 KOKOUSVIRKAILIJOIDEN

Lisätiedot

POHJOIS-IIN KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA 2/2013 HALLITUKSEN KOKOUS 1(5)

POHJOIS-IIN KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA 2/2013 HALLITUKSEN KOKOUS 1(5) POHJOIS-IIN KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA 2/2013 HALLITUKSEN KOKOUS 1(5) Aika: 20.2.2013 klo 17.00-19.25 Paikka: Kylätupa Läsnä: Anita Sievänen phj./siht.,tiina Joensuu, Juhani Miettunen, Aune Olkoniemi,

Lisätiedot

MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 Sosiaalitoimi Puthaanrannantie 15 99300 MUONIO 22.4.2014

MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 Sosiaalitoimi Puthaanrannantie 15 99300 MUONIO 22.4.2014 MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 Puthaanrannantie 15 99300 MUONIO MUONION VANHUSNEUVOSTON KOKOUS Aika. klo 14.00 15.25 Paikka ston kokoushuone Läsnä Poissa Kutsutut/osallistujat x Yrjö Perkkiö

Lisätiedot

MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 2/2016 sivu 1 Vapaa-ajanasukasvaltuuskunta

MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 2/2016 sivu 1 Vapaa-ajanasukasvaltuuskunta MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 2/2016 sivu 1 Kokoustiedot Aika: perjantaina 16.6.2016 klo 13.00 14.50 Paikka: Mikkelin kaupungintalo (Raatihuoneenkatu 8-10), kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Läsnä:

Lisätiedot

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta 1(5) VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA (yhdistyksen nimi) ESITYSLISTA RANTAMÄEN MARTTAYHDISTYS RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Paikka: KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄYTYMINEN 1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (4. krs, Tupasvilla) Sivu 76 Kokouksen avaus 3

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (4. krs, Tupasvilla) Sivu 76 Kokouksen avaus 3 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2018 1 Vanhusneuvosto Aika 13.11.2018 klo 10:00-11:53 Paikka Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, 80100 Joensuu (4. krs, Tupasvilla) Käsitellyt asiat Sivu 76 Kokouksen

Lisätiedot

Ajankohtaista syksyllä. Syksyn sävel-yhteislaulutilaisuus Navettarannassa lauantaina Iin kylien neuvottelukunnan kokous 31.8.

Ajankohtaista syksyllä. Syksyn sävel-yhteislaulutilaisuus Navettarannassa lauantaina Iin kylien neuvottelukunnan kokous 31.8. 1 Syksyn sävel-yhteislaulutilaisuus Navettarannassa lauantaina 13.8. Tervetuloa laulamaan yhdessä tai muuten vain nauttimaan 13.8.2016 klo 14-16 elokuun lauantai -iltapäivästä ja yhdessäolosta Navettarantaan

Lisätiedot

POHJOIS-IIN KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA 2/2016 HALLITUKSEN KOKOUS 1 ( 6 )

POHJOIS-IIN KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA 2/2016 HALLITUKSEN KOKOUS 1 ( 6 ) POHJOIS-IIN KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA 2/2016 HALLITUKSEN KOKOUS 1 ( 6 ) PAIKKA: Kylätupa AIKA: Torstaina 25.2.2016 klo 17.00 Paikalla: Anita Sievänen phj. Leena Tiiro siht. Markku Veijola, Anu Käyrä,

Lisätiedot

Tampereen yliopiston informaatiotutkimuksen opiskelijat - Läsnä: Topias Mattinen(pj), Eero Mäkipää(sihteeri), Viveka Laaksonen, Pauliina

Tampereen yliopiston informaatiotutkimuksen opiskelijat - Läsnä: Topias Mattinen(pj), Eero Mäkipää(sihteeri), Viveka Laaksonen, Pauliina PÖYTÄKIRJA Tampereen yliopiston informaatiotutkimuksen opiskelijat - ainejärjestö UDK ry:n hallituksen kokous Aika: Tiistai 24.1.2017 klo:15:00 Paikka: Ryhmätyöhuone PinniB B1076 Läsnä: Topias Mattinen(pj),

Lisätiedot

Kutsu Pohjois-Iin kyläyhdistyksen syyskokoukseen

Kutsu Pohjois-Iin kyläyhdistyksen syyskokoukseen 1 Kutsu Pohjois-Iin kyläyhdistyksen syyskokoukseen 15.11. Pohjois-Iin kyläyhdistyksen sääntömääräinen syyskokous pidetään 15.11. klo 18 alkaen Pohjois-Iin koululla. Kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen, tervetuloa!

Lisätiedot

18. TODETAAN KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

18. TODETAAN KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Aika: 26.2.2014 klo 17.30-21.15 Paikka: Kylätupa Läsnä: Anita Sievänen, Leena Tiiro, Markku Veijola, Auvo Anisimaa, Tiina Joensuu, Aune Olkoniemi ja Jukka Sassi sekä Pauli Häyrynen, Insira Oy (Pohjois-Iin

Lisätiedot

POHJOIS-IIN KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA 1/2019 1( 6 )

POHJOIS-IIN KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA 1/2019 1( 6 ) POHJOIS-IIN KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA 1/2019 1( 6 ) Paikka: Kylätupa, Pohjois-Iin koulu Aika: Tiistaina 22.1.2019 klo 17.30-20.30 Paikalla: Anita Sievänen phj.siht. Markku Veijola, Anu Käyrä, Auvo Anisimaa,

Lisätiedot

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2015

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2015 Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2015 BEST WESTERN Hotel Samantta Välitie 1 90830 Haukipudas 7.3.2015 klo: 15.00. Kokouspöytäkirja Kokouksen alussa palkittiin ansioituneet koirat ja

Lisätiedot

Vuosikokouspöytäkirja

Vuosikokouspöytäkirja Vuosikokouspöytäkirja RKL Naisten klubin vuosikokous 2012 Paikka: Aika: Läsnä: Hanasaaren kurssikeskus kokoustila Stig (2 krs.) lauantaina 17. marraskuuta 2012 klo 16.00 alkaen, Helena Railama, Marja Aaltonen,

Lisätiedot

Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros.

Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros. Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2010 Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun

Lisätiedot

POHJOIS IIN KYLÄYHDISTYS RY 5/2016

POHJOIS IIN KYLÄYHDISTYS RY 5/2016 Paikka: Iin Micropolis, Päärakennus, Piisilta 1 Aika: Tiistaina 17.5.2016 klo 17.30 Läsnä: Anita Sievänen, Leena Tiiro, Anu Kayrä, Auvo Anisimaa, Jukka Sassi, Aune Olkoniemi ja Mika Mähönen Pöytäkirjantarkastajat:

Lisätiedot

2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 8 NUORISOVALTUUSTON ESITTELY YHTEISTYÖTAHOILLE 13 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN

2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 8 NUORISOVALTUUSTON ESITTELY YHTEISTYÖTAHOILLE 13 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 13.3.2019 Aika: 16.00 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2010 Bobäck byaförening rf. Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa, Esko Niemi-Hukkala, Heikki Niemi, Erkki Kasto.

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2010 Bobäck byaförening rf. Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa, Esko Niemi-Hukkala, Heikki Niemi, Erkki Kasto. 15.2.2010 1(7) HALLITUKSEN KOKOUS 8.2.2009 Läsnä: Asiat: Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa, Esko Niemi-Hukkala, Heikki Niemi, Erkki Kasto. 1. Avaus. Puheenjohtaja avasi kokouksen klo. 18.00. 2. Laillisuus

Lisätiedot

POHJOIS-IIN KYLÄYHDISTYS RY:N VUOSIKERTOMUS 2015

POHJOIS-IIN KYLÄYHDISTYS RY:N VUOSIKERTOMUS 2015 POHJOIS-IIN KYLÄYHDISTYS RY:N VUOSIKERTOMUS 2015 Yhdistyksen historiaa 7.5.1987 kokoontui 39 kyläläistä Pohjois-Iin koululle perustamaan Pohjois-Iin kylätoimikuntaa. Kylätoimikuntaan valittiin jäseniksi

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 13/2014 Kirkkoneuvosto 13.11.2014 150. KOKOUSAIKA torstaina 13. päivänä marraskuuta 2014

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 13/2014 Kirkkoneuvosto 13.11.2014 150. KOKOUSAIKA torstaina 13. päivänä marraskuuta 2014 150 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 13/2014 KOKOUSAIKA torstaina 13. päivänä marraskuuta 2014 KOKOUSPAIKKA JÄSENET Seurakuntatalo/takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula Karppinen Ellen

Lisätiedot

29. Kokouksen avaus Alkuvirren jälkeen puheenjohtaja avasi kokouksen klo

29. Kokouksen avaus Alkuvirren jälkeen puheenjohtaja avasi kokouksen klo - 1 - Aika Perjantai 16.9.2016 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Liisa Hosike jäsen Heikki Koivula jäsen Anni Rantala jäsen Jarmo Tuominen jäsen

Lisätiedot

Pöytäkirjan Maanantaina Kosken Tl kunnantalo kello nähtävänäolo

Pöytäkirjan Maanantaina Kosken Tl kunnantalo kello nähtävänäolo Esityslista Nro 2/2017 Kokousaika Maanantai 10.4.2017 klo 16.00 - Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla Kuusivaara Rasmus ( ) olleet jäsenet: Laakso Matias ( ) Naumi Alex ( ) Rajala

Lisätiedot

Sari Riihonen/T.Juurakko 24.11.2011 1(4)

Sari Riihonen/T.Juurakko 24.11.2011 1(4) KOLHON KYLÄYHDISTYS RY KOKOUSKUTSU Sari Riihonen/T.Juurakko 24.11.2011 1(4) SYYSKOKOUS Aika 24.11. klo 18.00 19.30 Paikka Läsnä Kolhon koulu Kokoukseen otti osaa 19 henkilöä, joiden nimilista on pöytäkirjan

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:40. Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:40. Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 Vanhusneuvosto AIKA 22.02.2019 kello 10:15-11:40 PAIKKA Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 34 Kokouksen avaaminen 3 35 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2017 Sivu 15

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2017 Sivu 15 KOKOUSAIKA 20.3.2017 klo 16.30 18.13 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 302 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2017 Sivu 15 Haavisto Marika

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen.

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen. KOLHON KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA Marko Lipsonen 2.1.2013 YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS Aika 27.11.12, KLO 19.00 Paikka Osuuspankin kokoustilat Läsnä Läsnäolijoista erillinen liite Käsitellyt asiat: 1. Kokouksen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (10) Karttulan pitäjäraati

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (10) Karttulan pitäjäraati Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 18:10-20:10 Paikka Karttulan Palvelupiste, hallitushuone Lisätietoja Toiminnanjohtaja Jaana Paananen Leader- toimintaryhmä

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU 18.11.2017 1/5 I VALTAKIRJOJEN TARKASTUS klo 11:30 12:00 II LOUNAS klo 12:00 13:00 III LIITON SYYSKOKOUS klo 13:00 sääntöjen 12 :n mukaisten asioiden käsittely: 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan

Lisätiedot

Sääntömääräinen syyskokous

Sääntömääräinen syyskokous Sääntömääräinen syyskokous Aika: 28.11.2009 klo 9.00 Paikka: Läsnä: Luontokapinetti Kopan koulu Jorma Kaarto (Viikkolehti), Päivi Erävesi, Ulla Helmisaari, Jari Helmisaari, Arimo Helmisaari, Timo Hämäläinen,

Lisätiedot

Tapani Saarinen toivotti syyskokoukseen osallistuneet johtokunnan puolesta tervetulleiksi ja avasi syyskokouksen klo 18:05.

Tapani Saarinen toivotti syyskokoukseen osallistuneet johtokunnan puolesta tervetulleiksi ja avasi syyskokouksen klo 18:05. Kangasalan Melojat ry TYÖJÄRJESTYS Kangasalan Melojien syyskokous Aika: 22.11.2016 klo 18:00 Paikka: Vesaniemen takkahuone, Kangasala 1 Kokouksen avaus Tapani Saarinen toivotti syyskokoukseen osallistuneet

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 SIVU 01/2015. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj.

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 SIVU 01/2015. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 SIVU 01/2015 AIKA Keskiviikkona 29. huhtikuuta 2015 klo 16-18 PAIKKA Längelmäen seurakuntatalo LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. HAIKKA Juha KONTIO-OLLILA

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ Koivupihan palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (4-krs./Tupasvilla) Sivu 65 Kokouksen avaus 3

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ Koivupihan palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (4-krs./Tupasvilla) Sivu 65 Kokouksen avaus 3 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2018 1 Vanhusneuvosto Aika 23.10.2018 klo 10:00-12:08 Paikka Koivupihan palvelukeskus, Kirkkokatu 13, 80100 Joensuu (4-krs./Tupasvilla) Käsitellyt asiat Sivu 65 Kokouksen

Lisätiedot

TUOHITUN KYLÄYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2016

TUOHITUN KYLÄYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2016 TUOHITUN KYLÄYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2016 Vuosikokouksen jälkeen kyläasiamies Henrik Hausen kertoo uudesta hankkeesta ja vastaa kysymyksiin. 28.2.2016 klo 18.00. Paikka Tuohikoto Käsiteltävät asiat: 1.

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA

PÖYTÄKIRJA Sääntömääräinen syyskokous Aika Sunnuntai klo 15.00-17.00 Paikka Vesihelmi, iso kokoustila, 2. kerros osoite: Eteläinen puistokatu 2, 30420 Forssa Ennen kokouksen alkua Forssan kaupungin tervehdys ja katsaus

Lisätiedot

POHJOIS-HEINÄVEDEN KYLÄT RY SYYSKOKOUS 2018

POHJOIS-HEINÄVEDEN KYLÄT RY SYYSKOKOUS 2018 POHJOIS-HEINÄVEDEN KYLÄT RY SYYSKOKOUS 2018 AIKA: 18.11.2018, alkaen klo. 14:00 PAIKKA: Karvion Kievari Pöytäkirja: 1. Kokouksen avaus Pj. Eija Pesonen avasi kok. klo.14:05 2. Todetaan läsnäolijat Eija

Lisätiedot

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous /4

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous /4 Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2012 1/4 Virpiniemen ylämaja 90810 Kiviniemi 27.3.2012 klo 18.00. Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus. Puheenjohtaja avasi kokouksen klo: 18.34 Ennen kokouksen

Lisätiedot

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kappelineuvosto

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA torstai 26.5.2016 klo 18.00 20.03 PAIKKA Seurakuntakoti, Pappilankuja 3 läsnä/poissa OSALLISTUJAT Astola, Matti kappalainen, puheenjohtaja (x) Kaitainen, Markku kappelineuvoston

Lisätiedot

Viuruniemen kyläyhdistys ry Toimintakertomus vuodelta 2015

Viuruniemen kyläyhdistys ry Toimintakertomus vuodelta 2015 Viuruniemen kyläyhdistys ry Toimintakertomus vuodelta 2015 Viuruniemen kyläyhdistyksessä oli 200 jäsentä (v.2014 jäseniä oli 181). Viuruniemen kyläyhdistyksen hallitukseen kuuluivat Saila Keronen puheenjohtaja,

Lisätiedot

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 13

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 13 KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 13 Vanhusneuvosto 22.04.2015 AIKA 22.04.2015 klo 10:00-12:00 PAIKKA Tupasvilla, Kortesjärvi KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 Tupasvillan tehostettuun palveluasumiseen

Lisätiedot

Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Saurus ry Hallitus

Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Saurus ry Hallitus Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Kokousaika kello 14:00 Kokouspaikka Taitajankatu 6, Koulumessi Käsitellyt asiat Nro Otsikko Sivu 1. Kokouksen avaus. 3 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3 3.

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (9) Karttulan pitäjäraati. Karttulan yhteispalvelupiste, valtuustosali, Kissakuusentie 6, Karttula

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (9) Karttulan pitäjäraati. Karttulan yhteispalvelupiste, valtuustosali, Kissakuusentie 6, Karttula Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2018 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 18:10-20:00 Paikka Karttulan yhteispalvelupiste, valtuustosali, Kissakuusentie 6, 72100 Karttula Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2016

TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Maakunnallinen kyläyhdistys TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Lappilaiset Kylät ry toimii Lapin kylien kattojärjestönä. Yhdistys toimii kylien asukkaiden, kylätoimikuntien, kylä- ja asukasyhdistysten sekä Lapin

Lisätiedot

JOHTOKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2014

JOHTOKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2014 Aika Paikka Läsnä klo.11.06 Kuopion Eläinlääkärikeskus, Soikkokuja 12, Kuopio Viivi Kaskenaho, Joonas Kaskenaho, Johanna Sipiläinen, Teo Lintula, Anni Puurunen, Teija Pesonen ja Niina Elomäki Käsitellyt

Lisätiedot

Kyläyhdistyksen terveiset 3. Jäsenmaksu 3. Kyläyhdistys vuokraa 4. 100 -vuotias koulumme 5. 30 -vuotias kyläyhdistys 6. Nettisivut 7.

Kyläyhdistyksen terveiset 3. Jäsenmaksu 3. Kyläyhdistys vuokraa 4. 100 -vuotias koulumme 5. 30 -vuotias kyläyhdistys 6. Nettisivut 7. VUOSITIEDOTE 2009 Levikki 400 kpl 1 Sisältö: Kyläyhdistyksen terveiset 3 Jäsenmaksu 3 Kyläyhdistys vuokraa 4 100 -vuotias koulumme 5 30 -vuotias kyläyhdistys 6 Nettisivut 7 Tapahtumat 7-9 Hallituksen jäsenet

Lisätiedot

15 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN

15 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 6.2.2019 Aika: 16.00 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 14/2014 Kirkkoneuvosto 18.11.2014 159. KOKOUSAIKA tiistaina 18. päivänä marraskuuta 2014

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 14/2014 Kirkkoneuvosto 18.11.2014 159. KOKOUSAIKA tiistaina 18. päivänä marraskuuta 2014 159 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 14/2014 KOKOUSAIKA tiistaina 18. päivänä marraskuuta 2014 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo/takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula

Lisätiedot

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n Vuosikokous 12.3.2008 Kiimingin Reposelässä.

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n Vuosikokous 12.3.2008 Kiimingin Reposelässä. Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n Vuosikokous 12.3.2008 Kiimingin Reposelässä. KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus. - kokouksen avauksen suoritti Timo Tiiro 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja,

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika 22.04.2014 klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika 22.04.2014 klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra Pöytäkirja 4/14 1 (6) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

POHJOIS-IIN KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA 8/2014 HALLITUKSEN KOKOUS 1 ( 6) keskiviikkona klo Kylätuvalla Pohjois-Iin koululla

POHJOIS-IIN KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA 8/2014 HALLITUKSEN KOKOUS 1 ( 6) keskiviikkona klo Kylätuvalla Pohjois-Iin koululla POHJOIS-IIN KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA 8/2014 HALLITUKSEN KOKOUS 1 ( 6) keskiviikkona 8.10.2014 klo 17.30 Kylätuvalla Pohjois-Iin koululla Paikalla: Anita Sievänen phj./siht. Auvo Anisimaa,Tiina Joensuu,

Lisätiedot

Pöytäkirjan Maanantaina Kosken Tl kunnantalo kello nähtävänäolo

Pöytäkirjan Maanantaina Kosken Tl kunnantalo kello nähtävänäolo Pöytäkirja Nro 2/2017 Kokousaika Maanantai 10.4.2017 klo 15:58 16:40 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla Laakso Matias, pj. (x) olleet jäsenet: Rajala Roope, vpj. (-) Valtonen

Lisätiedot

Pohjois-Savon Kylät ry

Pohjois-Savon Kylät ry Pohjois-Savon Kylät ry Pohjois-Savon Kylät ry Pohjois-Savon Kylät ry on maakunnallinen kyläyhdistys, joka on perustettu v. 1993 toimimaan pohjoissavolaisten kylien yhteenliittymänä, kylätoiminnan edistäjänä

Lisätiedot

8.12.2011. Esitys: Valitaan kokouksen ääntenlaskijoiksi Vigrén ja Lempiäinen. Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi

8.12.2011. Esitys: Valitaan kokouksen ääntenlaskijoiksi Vigrén ja Lempiäinen. Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi PÖYTÄKIRJA 26 (1/5) HALLITUS PÖYTÄKIRJA Aika: 2.12.2011 kello 14 Paikka: Opiskelijakunnan neuvotteluhuone Läsnä: Valtonen Mikko puheenjohtaja Lempiäinen Mika varapuheenjohtaja Kurronen Laura jäsen (saapui

Lisätiedot

vanhempainyhdistys ry Hallituksen järjestäytymiskokous 07.11.2010

vanhempainyhdistys ry Hallituksen järjestäytymiskokous 07.11.2010 Auran PÖYTÄKIRJA vanhempainyhdistys ry Hallituksen järjestäytymiskokous 07.11.2010 AIKA: Sunnuntai 07.11.2010 klo 18.00-20.20 PAIKKA: Auran yhtenäiskoulun neuvotteluhuone LÄSNÄ: Tero Sahla Satu Rautias-Barnett

Lisätiedot

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2009 Bobäck byaförening rf.

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2009 Bobäck byaförening rf. 9.2.2009 1(6) HALLITUKSEN KOKOUS 8.2.2009 Läsnä: Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa, Esko Niemi-Hukkala, Juha Saranpää, Sari Söderman, Jari Kaivolahti. Asiat: 1. Avaus. Puheenjohtaja avasi kokouksen klo.

Lisätiedot

2. Laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

2. Laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA Tampereen yliopiston informaatiotutkimuksen opiskelijat ainejärjestö UDK ry:n hallituksen kokous Aika: perjantaina 9.2.15 klo 16:00 Paikka: Pinni B huone 3134, 3. kerros Läsnä: Serafia Kari

Lisätiedot

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018 Aika: Tiistaina 06.02.2018 kello 18.30 Paikka: Mestarinkatu 2, 20810 Turku Sisällys 1. KOKOUKSEN AVAUS... 2 2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 2 3. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN... 2

Lisätiedot

Ylikylässä PÖYTÄKIRJA 2/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS

Ylikylässä PÖYTÄKIRJA 2/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS Ylikylässä 12.9.2015 PÖYTÄKIRJA 2/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS 1 Kokouksen avaus Sukuneuvoston puheenjohtaja,, avasi kokouksen klo 18.28 ja toivotti kaikki tervetulleeksi Haavikon

Lisätiedot

PÖYTYÄN KUNTA VANHUS- JA VAMMAISNEUVOSTO

PÖYTYÄN KUNTA VANHUS- JA VAMMAISNEUVOSTO PÖYTYÄN KUNTA VANHUS- JA VAMMAISNEUVOSTO 26.1.2018 1. Aika: 26.1.2018 klo 10.00-11.00 Paikka: Paikalla: Kotikarpalo, Talvitie 1, 21800 Kyrö Veikko Rantala, Auranmaan kansalliset seniorit Marja Viitanen,

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 Vanhusneuvosto 15.09.2016 Aika 15.09.2016 klo 12:00-13:45 Paikka Kaupunginhallituksen huone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet. Markku Toikkanen. vpj Esko Pelkonen (x) Olavi Tuikkanen. siht. Marjatta Suominen (x)

Kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet. Markku Toikkanen. vpj Esko Pelkonen (x) Olavi Tuikkanen. siht. Marjatta Suominen (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu markkinointitoimikunta Nro 4 / 2009 19 Kokousaika 02.04.2009 klo 10.00 11.33 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä

Lisätiedot

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Arimo Helmisaari. Kokouksen sihteeriksi valittiin Tapio Rastas.

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Arimo Helmisaari. Kokouksen sihteeriksi valittiin Tapio Rastas. Hallituksen kokous Aika: 27.11.2009 klo 18.00 Paikka: Yläneen kirjasto Läsnä: [x] Päivi Erävesi, [x] Arimo Helmisaari [ ] Timo Hämäläinen [x] Elisa Niittymaa [x] Pertti Peltola [x] Tiina Pihajoki [x] Heimo

Lisätiedot

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry:n yhdistyskokous

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry:n yhdistyskokous :n yhdistyskokous Aika Torstai 18.11.2010 klo 15.00 16.00 Paikka Osallistujat Tampere-talo, Yliopistonkatu 55, Tampere Jäsenten valtuuttamat viralliset edustajat ja muut paikalla olijat Yhdistyskokousasiat

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/ ( 13) Vanhusneuvosto

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/ ( 13) Vanhusneuvosto Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2018 1 ( 13) Aika 08.10.2018, klo 09:30-11:15 Paikka Kunnantalo, ravintola Ervasti kabinetti Käsitellyt asiat 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 23 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta Marianne Karttinen

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta Marianne Karttinen NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Kokouspaikka Tiistai 16.2.2016 klo 13.00 15.31 Nokian lukio, Kylmänojankatu 3, 37100 Nokia OSALLISTUJAT Esa Martikkala

Lisätiedot

Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 1 RYMÄTTYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2010 Seurakuntaneuvosto 20.1.2010 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 20.1.2010 klo 17-18.20 Paikka: Seurakuntakoti Läsnä: Sirén Petri puheenjohtaja Heino,

Lisätiedot

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus)

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus) 1/5 Vuosikokouksen 2014 esityslista SAKSIN SUKUSEURA RY:N VUOSIKOKOUS :n jäsenet ja suvun toiminnasta kiinnostuneet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle

Lisätiedot

Kervinen Pinja Jäsen. Elomaa Annina Jäsen. Meriläinen Aapo Jäsen Lindholm Matias Jäsen. Niskanen Sami Nuorten monitoimiohjaaja

Kervinen Pinja Jäsen. Elomaa Annina Jäsen. Meriläinen Aapo Jäsen Lindholm Matias Jäsen. Niskanen Sami Nuorten monitoimiohjaaja PYHTÄÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 Nuorisovaltuusto AIKA 6.5.2014 klo 17:25-17:45 PAIKKA Huutjärven nuorisotila LÄSNÄ Bertling Nonna Puheenjohtaja Bertling Hannu 1.Varapuheenjohtaja Mäkinen Anni Kottila

Lisätiedot

TOIVAKKA AUTOURHEILUKERHO RY. PÖYTÄKIRJA 1 (4) TOIVAKKA. 1 Kerhon puheenjohtaja Martti Liukkonen avasi kokouksen.

TOIVAKKA AUTOURHEILUKERHO RY. PÖYTÄKIRJA 1 (4) TOIVAKKA. 1 Kerhon puheenjohtaja Martti Liukkonen avasi kokouksen. TOIVAKKA AUTOURHEILUKERHO RY. PÖYTÄKIRJA 1 (4) 41660 TOIVAKKA 11.9.1999 SYYSKOKOUS Aika 11.9.1999 klo 15.00 16.35 Paikka Hirsiaho, Huikko Läsnä 21 jäsentä (osanottajaluettelo liitteenä) 1 Kokouksen avaus

Lisätiedot

JANAKKALA-SEURA RY. TOIMINTASUUNNITELMA 2016-2017

JANAKKALA-SEURA RY. TOIMINTASUUNNITELMA 2016-2017 JANAKKALA-SEURA RY. TOIMINTASUUNNITELMA 2016-2017 Hyväksytty vuosikokouksessa 23.3.2016 1 Janakkala-Seura ry. tekee paikallista Janakkalan mielikuvaa tukevaa kotiseututyötä. Tavoitteena on 1. Lisätä täällä

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 14/2009 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 14/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 14/2009 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 14/2009 Kirkkoneuvosto 6.11.2009 158 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 14/2009 KOKOUSAIKA Perjantaina 6. päivänä marraskuuta 2009 KOKOUSPAIKKA JÄSENET Seurakuntatalo Sari Heiskanen Markku Huttunen Tuula Kauppinen, kirkkoneuvoston

Lisätiedot

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdensmusikinstitut Mestarinkatu 2, Turku. Hallituksen kokous 6/2016

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdensmusikinstitut Mestarinkatu 2, Turku. Hallituksen kokous 6/2016 Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdensmusikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku PÖYTÄKIRJA Hallituksen kokous 6/2016 Aika: Torstaina 15.12.2016 klo 17.00. Paikka:

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Pöytäkirja Nro 6/2016 Nuorisovaltuusto

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Pöytäkirja Nro 6/2016 Nuorisovaltuusto Pöytäkirja Nro 6/2016 Kokousaika Tiistai 25.10.2016 kello 17.00-17.54 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet: Salminen Siiri, pj. (-) Jansson Niklas, vpj. (x) Kankare

Lisätiedot

Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä kunnantalolla 16.06.2011

Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä kunnantalolla 16.06.2011 2 TEKNINEN LAUTAKUNTA 3/2011 Aika: Torstaina 09.06.2011 klo. 19.00-20.10 Paikka: Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Tarja

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 26.4.2017 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Jukka Panu, jäsen Muut osallistujat:

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 12/ 2017 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 12/ 2017 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 12/ 2017 Kirkkoneuvosto 118-131 Aika Tiistai 24.10.2017 kello 16.00 17.15 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen

Lisätiedot