LIIKKUMINEN SKEPPSHULT S3 -POLKUPYÖRÄ. Lisävarusteet

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LIIKKUMINEN SKEPPSHULT S3 -POLKUPYÖRÄ. Lisävarusteet"

Transkriptio

1 LIIKKUMINEN SKEPPSHULT S3 -POLKUPYÖRÄ Lisävarusteet

2 SATULA TUOTENRO TUOTEKUVAUS Lastensatula Pieni lastensatula, jossa sileä ja nihkeä pinta. Vakiona S3 16"- mallissa. Satulan levys on 150mm ja pituus 225mm Satula pystyputken kanssa 22mm x 250mm (s3 16" Mini) Satula pystyputken kanssa 22mm x 300 mm (S3 16" std.) Nuorten satula Hyvä satula yleiskäyttöön. Vakiona kaikissa S3 20" - malleissa. Satulan leveys on 185mm ja pituus 245mm Satula pystyputken kanssa 22mm x 250mm. Satula pystyputken kanssa 27,2mm x 350mm Leveä satula Pehmeä ja leveämpi yleissatula on vakiona kaikissa S3 24"-malleissa. Satulan leveys on 200mm ja pituus 250mm Satula pystyputken kanssa 22mm x 250mm. Satula pystyputken kanssa 27,2mm x 350mm. Geelisatula, unisex-malli Vakiosatulaa pehmeämpi, ergonomisesti muotoiltu satula, jossa on geelisisus istuinkyhmyjen alla. Satulan leveys on 200mm ja pituus 250mm Satula pystyputken kanssa 22mm x 250mm. Satula pystyputken kanssa 27,2mm x 350mm. XXL-satula Erikoisleveä satulan leveys on 250mm ja pituus 274mm. XXL-satula on tarkoitettu niille, joiden on hankala istua vakio- ja geelisatulalla Satula Satula pystytolpan kanssa 27,2mm x 350 mm.

3 SATULA TUOTENRO TUOTEKUVAUS Satula, kapea Malliltaan pitkä ja kapea satula, joka on pehmustettu. Sopii käyttäjille, joilla polvet kääntyvät sisäänpäin. Ei sovi isokokoisille pyöräilijöille. Satulan kanssa tulee käyttää T-kiinnitysrautaa tai erillisen selkätuen kiinnitystä. Katso sivu 6-7. Muotoiltu satula Viscountsin suosittu ja yksipyöräisistä tuttu muotosatula on keskeltä kapeampi. Satula antaa istujalle hyvän tuen ja estää liukumista eteenpäin. Satula on edestä ja takaa leveämpi Satula pystytolpan kanssa 22mm x 250mm. Satula voidaan kiinnittää selkätuen kiinnikkeeseen. Satula pystytolpan kanssa 27,2mm x 350mm Satula soikea Elipsin muotoinen satula, jossa on jousitukset edessä ja takana. Satulassa on pehmeä geelipehmuste, koko istuimen alueella. Sopii pyöräilijöille, joille tavallinen satula ei riitä tai halutaan välttää herkkien alueiden painetta. Satulan leveys on 220mm ja pituus 143mm. Satula kiinnitetään pystyputkella tai satula-ja selkätuen kiinnikkeellä.

4

5 TUKIRATKAISUT TUOTENRO TUOTEKUVAUS Selkätuki S M L Sopii useimpiin polkupyörämalleihin. Saatavilla koot S, M ja L. Muista tilata myös selkätuen kiinnitysrauta (katso kuva alapuolella) sekä turvavyö Tilattava erikseen. Selkätuen ja satulan kiinnike T-kiinnitysrauta selkätuen ja satulan kiinnittämiseksi pyörään. Kiinnitysrauta mahdollistaa eri satulamallien kiinnittämisen sekä niiden säätämisen Selkätuen kiinnike 22mm pystyputkella. Kiinnike sopii 12"-16" ja 20" polkupyöriin, jotka on valmistettu joulukuuhun 2009 asti sekä 24" polkupyöriin, jotka on valmistettu toukokuuhun 2004 asti. Selkätuen kiinnike 27,2mm pystyputkella. Kiinnike sopii S3 20" malleihin, jotka valmistettu tammikuu 2010 jälkeen sekä 24" malleihin, jotka valmistettu 2006 toukokuusta eteenpäin.

6 KIINNITYSVAIHTOEHDOT

7 TUET TUOTENRO TUOTEKUVAUS T-Kiinnitysrauta Käytetään yhdessä pitkänmallisen erikoissatulan ja selkätuen kiinnikkeen kanssa. T-kiinnitysraudalla satula saadaan kiinnitettyä pystytolpan etu- tai takapuolelle T-kiinnitysrauta 22,2mm sopii S3 12"-16", ja 20" polkupyöriin, jotka on valmistettu joulukuuhun 2009 asti sekä 24" polkupyöriin, jotka on valmistettu kesäkuu 2004 asti T-kiinnitysrauta 27,2mm. Sopii S3 20" polkupyöriin, jotka on valmistettu tammikuun 2010 jälkeen sekä S3 24" malleihin, jotka on valmistettu huhtikuun 2006 jälkeen. Selkätuen kiinnike Käytetään yhdessä T-kiinnitysraudan kanssa.

8 LISÄVARUSTEET OHJAUKSEEN TUOTENRO TUOTEKUVAUS Taustapeili Kiinnitetään ohjaustankoon Speedway-ohjaustanko Mahdollistaa pystymmän ajoasennon. Ohjaustanko tulee lähemmäksi kehoa. Speedway-ohjaustanko on vakiona S3 16" mallissa. Speedway-ohjaustanko S3 16" Mini tai S3 12" malleissa vaatii pidemmän jarruvaijerin Säädettävä ohjaustanko Säädettävällä ohjaustangolla saadaan sopiva ajoasento käsille, käsivarsille ja ylävartalolle. Käsikahvat on päällystetty tartuntaystävällisellä pehmusteella, joka ei ole märkänäkään liukas. Säädettavää ohjaustankoa voidaan käyttää pyöräilijöillä, joilla on pitkät tai lyhyt yläraajat tai joilla on liikerajoituksia. Neljä erilaista kiinnitysmahdollisuutta, joiden avulla saadaan parempi tuki käsivarsille tai nostettua käsikahvojen kulmaa ylöspäin. Käytä yhdessä säädettävän varren kanssa. Huom! Muista tilata säädettävä pystyvarsi, jos pyörässä ei sitä ole. Kahvavarret, pituus 382mm. Tilattava parina. Säädettävä ohjaustangon varsi Tuo ohjaustangon lähemmäksi pyöräilijän vartaloa. Käytetään yhdessä säädettävän ohjaustangon kanssa Varren yläosa on käännettävissä Säädettävä varsi 90/180mm, ruostumaton teräs/alumiini Säädettävä varsi 90/300mm, musta Ohjaustangon varsi, suora Käytetään, kun halutaan saada ohjaustanko ylemmäksi mm pitkä. 400mm pitkä.

9 LISÄVARUSTEET OHJAUKSEEN TUOTENRO TUOTEKUVAUS Ohjaustangon rajoitin Voidaan käyttää, kun halutaan rajoittaa ohjaustangon liikettä. S3 12 S3 20 S Kahva Primergo Flite Ergonomisesti muotoiltu kahva. Kahvan päässä olevat rajoittimet pitävät kädet kahvoilla paikoillaan. Hyvän kiinnityksen ansiosta kahva ei pääse pyörimään tangossa. Pitkä ja lyhyt malli, jota käytetään kahvamallisen vaihteenvalitsimen kanssa. Tilataan pareittain. Primergo Flite 140mm + 110mm Kahva Primergo Jet Ergonomisesti muotoiltu kahva. Hyvän kiinnityksen ansiosta kahva ei pääse pyörimään tangossa. Pitkä ja lyhyt malli, jota käytetään kahvamallisen vaihteenvalitsimen kanssa. Tilataan pareittain. Primergo Jet 140mm + 110mm Nousukahvat Irralliset nousukahvat kiinnitetään ohjaustankoon. Tilataan parina.

10 POLKIMET TUOTENRO TUOTEKUVAUS Yhdistelmäpoljin Shimanon yhdistelmäpoljin, jossa toisella puolella on lukkopoljin (SPD) pyöräilykengille ja toinen puoli on tasainen tavallisille kengille. Käytetään yhdessä pyöräilykenkien kanssa. Pyöräilijän täytyy pystyä kiinnittämään itse jalat polkimille. Tilataan parina. Kiinnitystapit pyöräilykenkiin Kiinnitystapeilla (SM-SH56) pyöräilykengät kiinnitetään yhdistelmäpolkimiin. Tasapainotettu poljin /16" kierteellä sekä säädettävällä hihnalla. Ihanteellinen aloittelevalle pyöräilijällle, koska helpottaa jalan pysymistä polkimella. Jalka on helppo asettaa polkimelle ja ottaa se pois nopeasti. Vaihtoehto polkimelle , jonka mitat ja materiaali ovat erilaiset. Koko: Pituus 120mm, leveys 90mm. Hihnan säätö: pienimmillään 50mm (jalan korkeus) ja korkeimmillaan 100mm. Sopii kuntopyöriin. Tilataan parina. Tasapainotettu poljin Tasapainotettu poljin 9/16" kierteellä ja säädettävällä hihnalla. Ihanteellinen aloittelevalle pyöräilijälle, koska helpottaa jalan pysymistä polkimella. Jalka on helppo asettaa polkimelle ja ottaa se pois nopeasti. Yleisin poljinvaihtoehtomme, joka sopii useimmille jaloille. Koko: Pituus 105mm, leveys 115mm. Maksimi hihan korkeus on 80mm kengän kanssa. Sopii myös kuntopyöriin. Tilataan parina. Tasapainotettu poljin sivutuella vasen oikea Polkimen sivutuki estää kantapään siirtymisen polkiessa poljinkampeen. Oikealle ja vasemmalle polkimelle on omat tuotenumeronsa. Tasapainotettu poljin 9/16" kierteellä ja säädettävällä hihnalla. Ihanteellinen aloittelevalle pyöräilijälle, koska helpottaa jalan pysymistä polkimella. Jalka on helppo asettaa polkimelle ja ottaa se pois nopeasti. Koko: Pituus 150mm (200mm sivutuen kanssa), leveys 90mm. Maksimi hihan korkeus on 80mm kengän kanssa. Sopii myös kuntopyöriin. Hihnan pituus pienimmillään 40mm (jalan korkeus).

11 POLKIMET TUOTENRO TUOTEKUVAUS Tasapainoitettu poljin jalkakaukalolla, pieni oikea vasen Antaa jalalle hyvän sivuttaistuen. Kaukalo ohjaa jalan asentoa suoraan eteenpäin. Koko 180mm, kengän koko 26 asti. Tilataan oikea ja vasen puoli erikseen. Älä unohda tilata jalkahihnoja. Jalkakaukaloon tarvitaan kaksi hihnaa eteen ja taakse. Lyhyt hihna 30cm Pitkä hihna 50cm (yleisimmin käytetty) Tasapainoitettu poljin jalkakaukalolla, keskikoko/iso oikea vasen oikea vasen Antaa jalalle hyvän sivuttaistuen. Kaukalo ohjaa jalan asentoa suoraan eteenpäin. Tilataan oikea ja vasen puoli erikseen. Keskikoko: pituus 240mm tai kengän koko 38 asti, 16" ja 20"-polkupyöriin. Iso: pituus 280mm tai kengän koosta 38 ylöspäin, 24" polkupyöriin Älä unohda tilata jalkahihnoja. Jalkakaukaloon tarvitaan kaksi hihnaa eteen ja taakse. Pitkä hihna 50cm (yleisimmin käytetty) Extra pitkä hihna 100cm. Varvaskoukut Kiinnitetään ruuveilla polkimiin Varvaskoukut muovi, pienet. Sopii kengänkokoon 40 asti. Saatavissa valmiina polkimeen kiinnitettyinä. Katso Varvaskoukut muovi, keskikoko. Sopii kengänkoosta 40 ylöspäin. Saatavissa valmiina polkimeen kiinnitettyinä. Katso Tilataan parina. Älä unohda tilata hihnoja. Hihnat varvaskoukkuihin, pituus 370mm, musta. Tilataan pareina.

12 POLKIMET TUOTENRO TUOTEKUVAUS Polkimet varvaskoukuilla ja hihnoilla Polkimet varvaskoukuilla muoviset, pienet. Sopii kengänkokoon 40 asti. Polkimet varvaskoukuilla muoviset, keskikoko. Sopii kengänkoosta 40 ylöspäin. Tilataan parina. Huomio! Asennettaessa oikeaa kampea tarkista, hammasrattaan hampaiden määrä ja tarvittava ketjun pituus. Mahdollisesti tarvitaan pidempi ketju Nivelletty poljinkampi L-muotoisen poljinkammen avulla, polkeminen onnistuu suoremmalla polvella. Sopii henkilöille, joilla on esimerkiksi polvi- tai lonkkanivelessä kuluma tai alaraajaproteesin käyttäjälle. Polkimet sopivat sekä tavalliseen polkupyörään että kolmipyörään. Tilataan kappaleittain. 16"-polkupyörä Nivelkampi 125mm (hammasketju/32), oikea Nivelkampi 125mm, vasen 20" ja 24"-polkupyörät Nivelkampi 150mm (hammasketju/32), oikea Nivelkampi 150mm, vasen 28"-polkupyörä Nivelkampi 170mm (hammasketju/44), oikea Nivelkampi 170mm, vasen Nivelkampi 170mm (hammasketju/36), oikea

13 TYÖNTÖTANGOT TUOTENRO TUOTEKUVAUS Työntötanko, täydellinen Sopii 16" Mini ja Standard malleihin vuodesta 2009 alkaen sekä 20"-malliin vuodesta 2010 alkaen. Työntötangon kiinnike asennetaan polkupyörään kiinni kahdella ruuvilla. Työntötanko on helppo irrottaa ja kiinnittää takaisin kiinnikkeeseen Työntötanko Irrallinen työntötanko, jossa on kiinni sovite-elementti (sisältyy ) pyörään kiinnitettävään kiinnikkeeseen. Katso kuva yläpuolella Kiinnike työntötangolle Kiinnitetään polkupyörään takapyörien kiinnitystankoon kiinni. (Sisältyy työntötankopakettiin) Työntötanko Irrallinen työntötanko, joka sopii 12"-16" -polkupyöriin 2008 vuoden malleista alkaen sekä 20"-polkupyörään 2009 vuoden mallista alkaen. Kaikissa näissä pyörissä on kiinnityselementti vakiona Työntötanko Sopii 24"-polkupyöriin vuoden 2006 malleista alkaen. Kiinnitetään muovikiinnikkeellä, joka kiinnitetään ruuvilla ja lukkomutterilla korin alle runkoputkeen. Runkoputkeen on porattava reikä ruuvikiinnitystä varten.

14 LUKOT TUOTENRO TUOTEKUVAUS Lukko S3-malliin Amparo 485 on suosituin polkupyörän lukko, joka saadaan helposti kiinnitettyä polkupyörän runkoon. Vakiona S3-malleissa. Lukko voidaan kiinnittää sellaisiin S3 16" Mini ja Standard malleihin, jotka on valmistettu kesäkuusta 2009 lähtien sekä S3 20"-malleihin tammikuusta 2010 lähtien Lukko S3 24"-malliin Jarrukaapeli 12 mm paksuinen lisäjarruvaijeri. Pituus 180cm. KEPPITELINE TUOTENRO TUOTEKUVAUS Keppiteline Sisältää kiinnityksen S3 24"-kolmipyörään. Voidaan kiinnittää myös pienempiin pyöriin. Tilataan kappaleittain.

15 MUUT TUOTENRO TUOTEKUVAUS Rakennussarja Standard Rakennussarjalla saadaan S316"-polkupyörä Mini muutettua S316" Standard malliksi. Sisältää pidemmän istuinkannatinputken (300mm) sekä 125mm poljin kammet Rakennussarja Mini Rakennussarjalla saadaan S3 16"-polkupyörä Standard muutettua S3 16" Miniksi. Sisältää 250mm istuinkannatinputken, suoran ohjaustangon sekä 90 mm poljin kammet Kammen kiinnitin

Grillo. Ormesa. Monipuolinen korkeussäädettävä kävelyteline. Ormesa logo tänne

Grillo. Ormesa. Monipuolinen korkeussäädettävä kävelyteline. Ormesa logo tänne Ormesa Grillo Monipuolinen korkeussäädettävä kävelyteline Monipuoliset Grillo-kävelytelineet ovat suunniteltu lasten, nuorten ja aikuisten kävelyn harjoitteluun ja tuentaan. Grillo-tuotteissa on patentoitu

Lisätiedot

KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE Hase Trets -nojapyörä

KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE Hase Trets -nojapyörä KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE Hase Trets -nojapyörä Hase Trets soveltuu käytettäväksi tavallisena nojapyöränä tai peräpyöränä toiseen polkupyörään kiinnitettynä. Rungon pituutta voidaan muuttaa, joten pyörä

Lisätiedot

SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI)

SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI) KOLMIPYÖRÄT Trident SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI) 5 7-vaihteinen (kts. lisävarusteet) perusmalli moottoriton vasemmalla istuva kuljettaja huolehtii jarruttamisesta ja ohjaamisesta molemmat voivat

Lisätiedot

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron WC & KYLPYHUONE/HERON heron TM Heron on monipuolisimmista markkinoilla olevista WC- ja suihkutuoleista. Yksinkertaisen rakenteen ja selkeän muotoilun taakse kätkeytyy monipuolisia toiminnallisia ominaisuuksia,

Lisätiedot

RECARO Ergomed ES/ES SAB (Sivuturvatyynyllä tai ilman)

RECARO Ergomed ES/ES SAB (Sivuturvatyynyllä tai ilman) RECARO Ergomed ES/ES SAB (Sivuturvatyynyllä tai ilman) säädettävä, täysin pehmustettu pääntuki Uusi, helppokäyttöinen paneeli: täysin sähköinen, istuimen sivussa vakiona Vakiona Käytännöllinen tasku istuimen

Lisätiedot

-10 % KOODI: HALTY0218 VOIMASSA: KEVÄT- JA KESÄKAMPANJA: POLKUPYÖRÄT JA KÄSIPOLKUPYÖRÄT -10 % Pyörät ja käsipyörät -10 % LIIKKUMINEN

-10 % KOODI: HALTY0218 VOIMASSA: KEVÄT- JA KESÄKAMPANJA: POLKUPYÖRÄT JA KÄSIPOLKUPYÖRÄT -10 % Pyörät ja käsipyörät -10 % LIIKKUMINEN Pyörät ja käsipyörät -10 % -10 % LIIKKUMINEN KEVÄT- JA KESÄKAMPANJA: POLKUPYÖRÄT JA KÄSIPOLKUPYÖRÄT -10 % -10 % LIIKKUMINEN KÄSIPOLKUPYÖRÄ STRICKER CITY KÄSIPOLKUPYÖRÄ STRICKER CITY Stricker City on pyörätuoliin

Lisätiedot

Pyörälliset wc/suihkutuolit

Pyörälliset wc/suihkutuolit Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean ual Vip, Ocean -Vip Ocean wc/suihkutuolit tarjoavat oikean mallin joka tarpeeseen. 17 Ocean - Vakaa, ruostumaton teräsrunko Ocean mallit: - Yksilöllisesti

Lisätiedot

Ocean. Aquatec. Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip

Ocean. Aquatec. Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip Aquatec Ocean Täyttää IEC 60601-2-52 vaatimukset TÜV hyväksytty Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip Aquatec Ocean suihku- ja wc-tuolisarjastä löydät laadukkaat

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. että istuin on kiinnitetty oikein.

KÄYTTÖOHJE. että istuin on kiinnitetty oikein. KÄYTTÖOHJE LASTENVAUNUJEN AVAAMINEN Aseta vaunut lattialle (kuva 1a) ja vedä lujasti kahvasta, kunnes taittomekanismi lukittuu (kuva 2, 3). HUOMAUTUS! Ennen kuin alat käyttää vaunuja, varmista, että ne

Lisätiedot

KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE Van Raam Kivo Plus -tandem

KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE Van Raam Kivo Plus -tandem KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE Van Raam Kivo Plus -tandem Kivo Plus on sähköavusteinen kolmipyöräinen tandem, kolmipyöräisyys helpottaa pyörän selkään nousemista ja tuo vakautta ajoon. Pyörässä on 8 vaihdetta.

Lisätiedot

KUNTOPYÖRÄ KÄYTTÖOHJE

KUNTOPYÖRÄ KÄYTTÖOHJE KUNTOPYÖRÄ 903 KÄYTTÖOHJE KÄYTTÖOHJEET ) Malli 903 on tarkoitettu kuntosalien ja kuntoilukeskusten spinning-ryhmille. Siinä on kiinteän rattaan käyttämä vapaaratas, ja sitä saa käyttää vain ammattilaisen

Lisätiedot

KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE Draisin Capitän Duo -tandem

KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE Draisin Capitän Duo -tandem KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE Draisin Capitän Duo -tandem Draisin Capitän Duo on sähköavusteinen, kolmipyöräinen tandem, jossa on avustettavalle pyöräilijälle monipuoliset tuet ja säädöt. Oikeiden säätöjen

Lisätiedot

Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli

Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli www.etac.com Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli Swift Mobil on korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli,

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE XTR PRO -KUNTOPYÖRÄ 91025

KÄYTTÖOHJE XTR PRO -KUNTOPYÖRÄ 91025 KÄYTTÖOHJE TR PRO -KUNTOPYÖRÄ 91025 Turvallisuusohjeet * Neuvottele lääkärisi kanssa ennen harjoitusohjelman aloittamista saadaksesi harjoittelusta parhaan mahdollisen hyödyn. * Varoitus: vääränlainen/ylenpalttinen

Lisätiedot

Unleash the Potential

Unleash the Potential Unleash the Potential HEVOSTEN KILPAKÄRRYT STAR MASTER ja PRO STAR MASTER Voimakkaasti nostattavat jenkkikärryt Star Master on voimakkaasti nostattava, ns. jenkkikärry jossa hevosen nostatus ja kärryn

Lisätiedot

KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE Praschberger MonoSki -hiihtokelkka

KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE Praschberger MonoSki -hiihtokelkka KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE Praschberger MonoSki -hiihtokelkka MonoSki-kelkka soveltuu lasketteluun avustajan kanssa. Avustajalla tulee olla hyvät laskettelutaidot ja rinteessä suoritettu perehdytys. Kelkassa

Lisätiedot

CASALL XTR700 INDOOR BIKE -PYÖRÄ KÄYTTÖOHJE

CASALL XTR700 INDOOR BIKE -PYÖRÄ KÄYTTÖOHJE 9004 CASALL XTR700 INDOOR BIKE -PYÖRÄ KÄYTTÖOHJE KÄYTTOOHJEET ) Casall XTR700 -malli on tarkoitettu kuntosalien ja kuntoilukeskusten Indoor Bike -ryhmille sekä kotikäyttöön. Siinä on kiinteän rattaan käyttämä

Lisätiedot

2-jakoinen treeniohjelma

2-jakoinen treeniohjelma 2-jakoinen treeniohjelma 2-Jakoinen treeniohjelma sopii sinulle, joka olet jo aloittanut kuntosaliharjoittelun. Ohjelmassa on kaksi eri harjoitusta. Ensimmäisessä treenataan alavartalo ja toisessa ylävartalo.

Lisätiedot

Pride in being different KRABAT AS telefon: Pilot fax: www.krabat.com

Pride in being different KRABAT AS telefon: Pilot fax: www.krabat.com Pilot Krabat Pilot C KONTTAUS Krabat Pilot Palkinnot Krabat Pilot on innovatiivinen ja erilaista tyyppiä edustava konttaustuki. Perinteiset konttaustuet eivät tarjoa riittävästi dynaamista tukea lantion

Lisätiedot

Powered by TCPDF (www.tcpdf.org)

Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) Tuet, vyöt ja liikkumista rajoittavat välineet Sisällysluettelo 1 Tuet ja vyöt 2 Lepositeet 1 4 5 1 Tuet ja vyöt 1 Tuet ja vyöt Y-vyö Surace (96.21 ) Tuotekoodi: DSU Y-vyö Y-vyöllä saadaan fiksoitua käyttäjän

Lisätiedot

Olemme uusineet leikkauspöytien lisävarustetarjontaamme.

Olemme uusineet leikkauspöytien lisävarustetarjontaamme. Verkkokauppa Menu Terveydenhuolto» Leikkauspöydän lisävarusteet» Tuet ja hihnat Tuet ja hihnat Olemme uusineet leikkauspöytien lisävarustetarjontaamme. Uudet tiedot kuten tuotekoodit, tuotetarjonta ja

Lisätiedot

FOCUS 650 KÄYTTÖOHJE

FOCUS 650 KÄYTTÖOHJE FOCUS 650 KÄYTTÖOHJE Oikeus teknisiin muutoksiin pidätetään Z oom työtelineet ovat paljon enemmän kuin pelkkä työteline. Telineen kiinniytspaloja voidaan liikuttaa portaattomasti pöytäurissa ja pöydän

Lisätiedot

item numbers Krabat item no description Pirat

item numbers Krabat item no description Pirat Pirat Krabat Pirat B UIMINEN Krabat Pirat Palkinnot Krabat Pirat on uimatuki, joka antaa lapselle mahdollisuuden toimia riippumattomasti ja stimuloi lapsen omatoimisuutta vedessä. Housujen tai reidet

Lisätiedot

multi frame:xtm Tukeva pyörätuolin alusta suurille istuinyksiköille - päältä tyylikäs ja sisältä vahva

multi frame:xtm Tukeva pyörätuolin alusta suurille istuinyksiköille - päältä tyylikäs ja sisältä vahva multi frame:xtm Tukeva pyörätuolin alusta suurille istuinyksiköille - päältä tyylikäs ja sisältä vahva SIVU 2 multi frame:xtm Poikkeuksellisen tukevaksi ja turvalliseksi suunniteltu Multi Frame:x on täydellinen

Lisätiedot

KUNERT. Professional. KUNERT lastenvaunut Käyttöohjeet

KUNERT. Professional. KUNERT lastenvaunut Käyttöohjeet KUNERT Professional KUNERT lastenvaunut Käyttöohjeet Suojakaari Istuin on varustettu suojakaarella. Kiinnitä kaari liittämällä se käsinojen kummaltakin puolelta löytyviin kiinnikkeisiin (kuva 21.) Poistaaksesi

Lisätiedot

DM-SL (Finnish) Jälleenmyyjän opas. MAANTIE MTB Retkipyöräily. City Touring/ Comfort-pyörä. Vaihdevipu. RAPIDFIRE Plus 11-vaihteinen SL-RS700

DM-SL (Finnish) Jälleenmyyjän opas. MAANTIE MTB Retkipyöräily. City Touring/ Comfort-pyörä. Vaihdevipu. RAPIDFIRE Plus 11-vaihteinen SL-RS700 (Finnish) DM-SL0006-02 Jälleenmyyjän opas MAANTIE MTB Retkipyöräily City Touring/ Comfort-pyörä URBAN SPORT E-BIKE Vaihdevipu RAPIDFIRE Plus 11-vaihteinen SL-RS700 SISÄLLYSLUETTELO TÄRKEÄ TIEDOTE... 3

Lisätiedot

Niga säädettävä lasten erityisistuin

Niga säädettävä lasten erityisistuin medemagroup Käyttöohje Niga säädettävä lasten erityisistuin Mikä on NIGA-tuoli? NIGA-tuoli on lasten erityisistuin, joka on tarkoitettu lapsille aina noin 4-vuotiaisiin asti. Niga on suunniteltu modernein

Lisätiedot

Ocean Ergo LISÄVARUSTEET

Ocean Ergo LISÄVARUSTEET LISÄVARUSTEET Lisävarusteet - -perhe Lisävarusteet Istuimet ja selkäosat Pehmeä istuin standard Hygienia-aukolla. Aukon mitat: 34 x 26 cm 802490018 Kansi, pehmeä istuin standard Sopii vain malliin pehmeä

Lisätiedot

Suihkujakkarat ja -tuolit

Suihkujakkarat ja -tuolit S U I H K U T U O L I T TUOTE-ESITE 2017 Suihkujakkarat ja -tuolit Siirreltävät Suihkutuoli COMBI Combi suihkutuolit ovat valmistettu teräksestä ja ne ovat korkeussäädettäviä. Combi suihkutuoliin on mahdollista

Lisätiedot

item numbers Krabat item no description Jockey

item numbers Krabat item no description Jockey Jockey Krabat Jockey ISTUMINEN Krabat Jockey Palkinnot Krabat Jockey on lasten aktiivituoli Krabatilta. Lapsi istuu satulassa jalat erillään. Alaraajojen levitetty asento ja jalkatuet antavat lantiolle

Lisätiedot

Ammattina, intohimona pyöräily Pia Sundstedt

Ammattina, intohimona pyöräily Pia Sundstedt Ammattina, intohimona pyöräily Pia Sundstedt Pia Pia Pia GIF urheilukipinä syttyy!! -perheurheilu -yleisurheilu -hiihto -pyöräily -duathlon/triathlon PYÖRÄILY AMMATIKSI Träningsplan 1994-1995 Valinta:

Lisätiedot

Vaikutus: etureisi Ota nilkasta kiinni vastakkaisella kädellä ja vedä kantapäätä kohti pakaraa

Vaikutus: etureisi Ota nilkasta kiinni vastakkaisella kädellä ja vedä kantapäätä kohti pakaraa Venyttelyohje: Jalat 1. Vaikutus: etureisi, lonkan koukistaja Ota nilkasta kiinni vastakkaisella kädellä ja vedä kantapäätä kohti pakaraa. Paina lantiota eteen. 2. Vaikutus: etureisi, lonkan koukistaja

Lisätiedot

VAROITUS. Maksimi kantavuus: 135Kg (käyttäjä varusteineen).

VAROITUS. Maksimi kantavuus: 135Kg (käyttäjä varusteineen). Onnittelut ostoksestasi 25-875 kyttäyskoppi! Seuraavat tiedot on sisällytetty ohjeisiin: Turvallisuus ohjeet Varoitukset Pakkausten sisältö Asennusohje Huolto- ja hoito-ohjeet VAROITUS Maksimi kantavuus:

Lisätiedot

Maantiepyörän Asennusohjeet

Maantiepyörän Asennusohjeet n Asennusohjeet n Asennusohjeet I. Laatikon purkaminen 4 II. Etupyörän valmistelut 4 III. Etupyörän asennus 5 IV. Etupyörän kiinnitys haarukkaan 8 V. Ohjaustangon säätäminen 8 VI. Satulan asennus 9 VII.

Lisätiedot

B C I Y C C Y L C E T A R I A L I E L R

B C I Y C C Y L C E T A R I A L I E L R BICYCLE TRAILER VAROITUS KÄYTT YTTÖOHJEET Älä jätä eläintä peräkärryyn ilman valvontaa. Aja aina varovasti. Peräkärryn maksimaalinen kantokyky on 40 kg. Älä aja nopeammin kuin 16 km/h. Varmista peräkärryn

Lisätiedot

Asennusohjeet malleille:

Asennusohjeet malleille: Asennusohjeet malleille: 968999306/IZC Leikkuulaitteena: 96899934 TRD48 TunnelRam-leikkuulaite tai 968999347 CD48 Combi-leikkuulaite Asennus Pura kone pakkauksesta. Renkaat Asenna takapyörät napoihin asennettujen

Lisätiedot

Suihkujakkarat ja -tuolit

Suihkujakkarat ja -tuolit S U I H K U T U O L I T TUOTE-ESITE 2018 Suihkujakkarat ja -tuolit Siirreltävät Suihkutuoli COMBI Combi suihkutuolit ovat valmistettu teräksestä ja ne ovat korkeussäädettäviä. Combi suihkutuoliin on mahdollista

Lisätiedot

LEVEL FALCO PREMIUM+ FALCOLEVEL PREMIUM+ Kompakti polkupyörän paikotus - Level Premium+ Samaan tilaan saadaan kaksinkertainen määrä

LEVEL FALCO PREMIUM+ FALCOLEVEL PREMIUM+ Kompakti polkupyörän paikotus - Level Premium+ Samaan tilaan saadaan kaksinkertainen määrä FALCO LEVEL PREMIUM+ FALCOLEVEL PREMIUM+ Kompakti polkupyörän paikotus - Level Premium+ Samaan tilaan saadaan kaksinkertainen määrä polkupyöräpaikkoja. Todellinen tilaihme. KAHDESSA KERROKSESSA - eneän

Lisätiedot

pony Suomenkielinen käyttöohje 2012 R82 A/S. All rights reserved. The R82 logo and the Pony are registered trademarks of R82 A/S. 02.

pony Suomenkielinen käyttöohje 2012 R82 A/S. All rights reserved. The R82 logo and the Pony are registered trademarks of R82 A/S. 02. pony TM Suomenkielinen käyttöohje 2012 R82 /S. ll rights reserved. The R82 logo and the Pony are registered trademarks of R82 /S. 02.2012 SSÄLLYS Pony... 3 Turvallisuus... 4 Takuu... 4 Työkalut... 4 Kunnossapito...

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE BT10.5 91006

KÄYTTÖOHJE BT10.5 91006 KÄYTTÖOHJE BT10.5 91006 1 BT10.5 K-10 Carriage Bolt M8*P1.25*55MM (4) NO.K-1 Metal cover (1) K-5 Allen Bolt M7*P1.0*30MM (1) NO.K-7 T-shape knob M7*65L(1) NO.K-6 Bushing NO.K-9 Acorn Nut for M8 Bolt (4)

Lisätiedot

Asennus Huomio: joitain osia on saatettu asentaa valmiiksi. Osan puuttuessa tarkasta ensin onko se asennettu valmiiksi.

Asennus Huomio: joitain osia on saatettu asentaa valmiiksi. Osan puuttuessa tarkasta ensin onko se asennettu valmiiksi. Asennus Käytä alla olevaa kuvaa pienten osien tunnistukseen asennuksen aikana. Suluissa oleva luku on osan avainnumero. Sulkuja seuraa asennuksessa vaadittavien osien lukumäärä. Huomio: joitain osia on

Lisätiedot

Käyttötarkoitus. Mallit. Toimituksen sisältö. Korkeuden säätökahvat

Käyttötarkoitus. Mallit. Toimituksen sisältö. Korkeuden säätökahvat R Rollaattorin osat 1 Kahva 2 Korkeussäädettävä kahvan tanko 3 Jarru 4 Kahvan korkeuden säätövipu 5 Takapyörä 6 Runko 7 Etupyörä 8 Kori 9 Istuin 10 Tarjotin 11 Jarruvaijeri 12 Kepinpidike 2 Käyttötarkoitus

Lisätiedot

AV-TELINEET B37 LIFTPLASMA LIFTPLASMADB

AV-TELINEET B37 LIFTPLASMA LIFTPLASMADB B37 LCD adapteri VESA 200 ja muihin ei VESA standardin mukaisiin näyttöihin.30-37 näytöille. Mitat vaaka 115-440mm pysty 280mm max LIFTPLASMA LCD/PLASMA telineen kattokiinnike 75Kg sopii TOUCHPLASMA ja

Lisätiedot

Liikkeitä joka lähtöön

Liikkeitä joka lähtöön Julkaistu Eläkeläinen-lehdessä 1/2018 Talvi on ottanut kunnon otteen ja lumikinoksia löytyy ympäri maata. Tässä lehdessä tarjoamme talvijumppaa, jossa mielikuvissa hyödynnämme talvista luontoa. Liikkeet

Lisätiedot

NOCO BIS MINI SVH alv 24%

NOCO BIS MINI SVH alv 24% NOCO mukavuusistuimet Hinnasto 2015 istuimet M1, M2, M3 NOCO BIS MINI Kiinteällä selkänojalla 214427v NOCO bis MINI M1 oikea 559 214428v NOCO bis MINI M1 vasen 559 214429v NOCO bis MINI M2 oikea 559 214430v

Lisätiedot

Maastopyörän Asennusohjeet

Maastopyörän Asennusohjeet n Asennusohjeet n asennusohjeet I. Laatikon purkaminen 4 II. Etupyörän valmistelut 4 III. Etupyörän asennus 5 IV. Etupyörän kiinnitys haarukkaan 8 V. Ohjaustangon säätäminen 9 VI. Satulan asennus 9 VII.

Lisätiedot

Trialpyöräilyn harjoitusohjeita aloittelevien junnujen valmentajille ja vanhemmille

Trialpyöräilyn harjoitusohjeita aloittelevien junnujen valmentajille ja vanhemmille 30.5.2016 Trialpyöräilyn harjoitusohjeita aloittelevien junnujen valmentajille ja vanhemmille Sisällys Tausta... 3 Trialpyöräilyn kehitysportaat... 3 Aloittelijan ohje... 3 Harjoitteita ja vinkkejä...

Lisätiedot

Arctic Cat ZR200 / Yamaha Snoscoot ohjauksen muutos

Arctic Cat ZR200 / Yamaha Snoscoot ohjauksen muutos 1 Arctic Cat ZR200 / Yamaha Snoscoot 2018 2019 ohjauksen muutos Kelkan alkuperäinen ohjaustanko on kiinnitetty ohjausakseliin hitsaamalla, eikä ajoasentoa voi muuttaa. Lisäksi ohjaustanko on hyvin korkealla

Lisätiedot

KUNTOSALILLA TEHTÄVÄ LIHASKUNTOHARJOITUS ENSIMMÄISET 12 VIIKKOA

KUNTOSALILLA TEHTÄVÄ LIHASKUNTOHARJOITUS ENSIMMÄISET 12 VIIKKOA KUNTOSALI -OHJELMA KUNTOSALILLA TEHTÄVÄ LIHASKUNTOHARJOITUS ENSIMMÄISET 12 VIIKKOA Treeni 1 Ikäisesi nuoren suositellaan harrastavan vähintään 3 kertaa viikossa lihaskuntoa, liikkuvuutta ja luiden terveyttä

Lisätiedot

Suihku- kaivotuotteet.

Suihku- kaivotuotteet. Suihku- kaivotuotteet. 201 Geberit Cleanine20 -suihkukouru Geberit Cleanine60 -suihkukouru =4,3 cm = 0,8 cm Pituus = 30-90/130 cm =4,3 cm = 0,8 cm Pituus = 30-90/130 cm Asennus joko seinän viereen tai

Lisätiedot

KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE XRover REHA -maastopyörätuoli

KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE XRover REHA -maastopyörätuoli matkalle, liikkeelle, keskelle elämää KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE XRover REHA -maastopyörätuoli XRover REHA -maastopyörätuolilla liikkuminen onnistuu monenlaisissa olosuhteissa. Työntämisen lisäksi maastopyörätuolia

Lisätiedot

Nova. nordic. Asennusohje. Carrybox

Nova. nordic. Asennusohje. Carrybox Nova nordic Carrybox Asennusohje ver. 2.2014 Nova nordic Carrybox Johdanto Perävaunun käyttäjänä olet huomannut, että sidontaliinat, rukkaset ja varoitusliput yleensä ovat siellä, mistä niitä ei osata

Lisätiedot

Asennus Asennukseen vaaditaan kaksi henkilöä.

Asennus Asennukseen vaaditaan kaksi henkilöä. Asennus Asennukseen vaaditaan kaksi henkilöä. Mukana toimitettujen kuusiokoloavainten lisäksi asennukseen vaaditaan ristipää ruuvimeisseli, jakoavain, kumivasara ja pihdit. Kun asennat kuntolaitetta käytä

Lisätiedot

HIHNALLINEN KUNTOPYÖRÄ KÄYTTÖOHJE

HIHNALLINEN KUNTOPYÖRÄ KÄYTTÖOHJE HIHNALLINEN KUNTOPYÖRÄ KÄYTTÖOHJE Turvallisuusohjeet Neuvottele lääkärisi kanssa ennen harjoitusohjelman aloittamista saadaksesi harjoittelusta parhaan mahdollisen hyödyn. Varoitus: vääränlainen/ylenpalttinen

Lisätiedot

Asennusohjeet malleille:

Asennusohjeet malleille: Asennusohjeet malleille: 96899930/LZ5C joissa on jokin seuraavista leikkuulaitteista: 968999343 TRD5 TunnelRam -leikkuulaite, 968999344 TRD6 TunnelRam -leikkuulaite, 968999348 CD5 Combi -leikkuulaite,

Lisätiedot

Säilytys ja kalusteet

Säilytys ja kalusteet Helsinki 0609 Säilytys ja kalusteet Malminkaari 12 00700 Helsinki Postios. PL 115 00701 Helsinki p. (09) 350 11, fax (09) 350 1202 sähköposti: koivunen@koivunen.fi www.koivunen.fi Hakemisto Sivu Työkaluvaunut...9-1

Lisätiedot

Oppilas - Elev övrekropp2

Oppilas - Elev övrekropp2 Oppilas - Elev övrekropp2 Kirjoita ohje tähän 1. Polkupyöräergometri Säädä penkin korkeus niin että polvi on ala-asennossa pienessä koukussa Käynnistä laite ja säädä vastus laitteen ohjeiden mukaan Aloita

Lisätiedot

Kiinnitystankopari sekä eturungon iskunvaimentimen alatukivarsien takapidike

Kiinnitystankopari sekä eturungon iskunvaimentimen alatukivarsien takapidike RAKENNUSOHJE Kiinnitystankopari sekä eturungon iskunvaimentimen alatukivarsien takapidike 35 Tämän lehden liitteenä sait viisi uutta etujousituksen osaa mittakaavan 1:7 F2007- autoasi varten: kaksi kiinnitystankoa,

Lisätiedot

item numbers Krabat item no description Jockey Plus

item numbers Krabat item no description Jockey Plus Jockey Plus Krabat Jockey Plus ISTUMINEN Krabat Jockey Plus Krabat Jockey Plus tarjoaa enemmän tukea ja mukautusmahdollisuuksia kuin Krabat Jockey. Plusversio tarjoaa korkeamman mukavuustason perinteiseen

Lisätiedot

XTR ONE -KUNTOPYÖRÄ 91024

XTR ONE -KUNTOPYÖRÄ 91024 TR ONE -KUNTOPYÖRÄ 91024 Turvallisuusohjeet * Neuvottele lääkärisi kanssa ennen harjoitusohjelman aloittamista saadaksesi harjoittelusta parhaan mahdollisen hyödyn. * Varoitus: vääränlainen/ylenpalttinen

Lisätiedot

WGS - kiskot ja kiinnitysosat,

WGS - kiskot ja kiinnitysosat, WGS - kiskot ja kiinnitysosat, yleistä WGS -tarttujajärjestelmään kuuluu 4 erikokoista alumiinikiskoa, kaikki valmistettu hyvälaatuisesta raaka-aineesta, mikä takaa korkean vääntö- ja taivutusjäykkyyden.kiskot

Lisätiedot

Asentohoitotyynyt nyt -15 % Tarjous on voimassa KAMPANJAKOODI: HOPEKU0218 NUKKUMINEN ASENTOHOITOTYYNYT

Asentohoitotyynyt nyt -15 % Tarjous on voimassa KAMPANJAKOODI: HOPEKU0218 NUKKUMINEN ASENTOHOITOTYYNYT NUKKUMINEN Suorakaidetyyny Voidaan käyttää istuvassa, puoli-istuvassa tai makaavassa asennossa Tyyny tukee potilaan asentoa ja vähentää kehon eri osiin kohdistuvaa painetta päästä varpaisiin NEG0881 XS

Lisätiedot

Casall X600 CROSSTRAINER 93003

Casall X600 CROSSTRAINER 93003 Casall X600 CROSSTRAINER 93003 OSALUETTELO Nro Kohta Kuvaus Määrä A, A-1 Tietokone ja ruuvi SM2871-67 1 KPL B Ohjaustanko 25,4 1 KPL B-1 Kahvan pehmuste 440x20x5,0 2 KPL B-2 Kahvan tulppa 7/8" 2 KPL B-3,

Lisätiedot

Etac Prio. Ainutlaatuisia innovaatiota pyörätuolin käyttäjälle

Etac Prio. Ainutlaatuisia innovaatiota pyörätuolin käyttäjälle Etac Prio Ainutlaatuisia innovaatiota pyörätuolin käyttäjälle Etac Prio mukavuus on tärkeintä Mukavuus on dynaamisuutta sellaista kuin Prio. Muuttamalla istuimen ja selkänojan kallistuskulmia ja säätämällä

Lisätiedot

Krabat Sheriff S1 / S2

Krabat Sheriff S1 / S2 Krabat Sheriff S1 / S2 Krabat Sheriff S1 / S2 Krabat Sheriff S1 / S2 on Krabatin suunnittelema lasten aktiivipyörätuoli. Pyörätuoli on tarkoitettu sisä- ja ulkokäyttöön ja sen lukuisat säätövaihtoehdot

Lisätiedot

WB-työpöydät. 5years. 2years

WB-työpöydät. 5years. 2years WB-työpöydät WB-työpöydät on suunniteltu vaativiin kokoonpanoympäristöihin. Pöytien perusajatuksena on yksinkertaisuus ja hyvä ergonomia, joiden ansiosta yksittäisen työpöydän voi muokata useisiin eri

Lisätiedot

Suihkujakkarat. Aquatec. Aquatec Dot, Pico, Tellus, Pluto, Galaxy, Sansibar ja Invacare I-Fit suihkutuolit ja -jakkarat

Suihkujakkarat. Aquatec. Aquatec Dot, Pico, Tellus, Pluto, Galaxy, Sansibar ja Invacare I-Fit suihkutuolit ja -jakkarat quatec Suihkujakkarat Täyttää IE 60601-2-52 vaatimukset TÜV hyväksytty quatec Dot korkeussäädettävä quatec Dot, Pico, Tellus, Pluto, Galaxy, Sansibar ja Invacare I-Fit suihkutuolit ja -jakkarat quatec

Lisätiedot

Asennus. CE-valosarja Groundsmaster 4000-D/4100-D -sarjan ajoyksikkö Mallinro: Irralliset osat. Ohjeet, oppaat ja muut osat.

Asennus. CE-valosarja Groundsmaster 4000-D/4100-D -sarjan ajoyksikkö Mallinro: Irralliset osat. Ohjeet, oppaat ja muut osat. Asennus Irralliset osat Form No. CE-valosarja Groundsmaster 4000-D/4100-D -sarjan ajoyksikkö Mallinro: 30454 Tarkista alla olevasta taulukosta, että kaikki osat on toimitettu. Kuvaus Määrä Käyttökohde

Lisätiedot

ELKA STAGE 5 MTB ISKUNVAIMENNIN SÄÄTÖOHJE

ELKA STAGE 5 MTB ISKUNVAIMENNIN SÄÄTÖOHJE ELKA STAGE 5 MTB ISKUNVAIMENNIN SÄÄTÖOHJE 1. PAINUMA 2. ULOSVAIMENNUS 3. HIDAS SISÄÄNVAIMENNUS 4. NOPEA SISÄÄNVAIMENNUS 5. MITÄ ISKUNVAIMENNIN ON 6. HIDAS vs NOPEA SISÄÄNVAIMENNUS 1. PAINUMAN ASETTAMINEN

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE Stabil WC- ja suihkutuoli

KÄYTTÖOHJE Stabil WC- ja suihkutuoli KÄYTTÖOHJE Stabil WC- ja suihkutuoli Sivu 2 / 11 Sisällysluettelo 1 KÄYTTÖOHJEET STABIL WC- JA SUIHKUTUOLIIN... 3 1.1 Tuotteen kuvaus... 4 1.2 Purkaminen pakkauksesta... 5 1.3 Kokoaminen... 5 1.4 Käyttötarkoitus...

Lisätiedot

TUOTEKORTTI KORIPALLOTELINE KATTOON KIINNITTYVÄ RAKENNE (ETEEN TAI TAAKSE KÄÄNTYVÄ)

TUOTEKORTTI KORIPALLOTELINE KATTOON KIINNITTYVÄ RAKENNE (ETEEN TAI TAAKSE KÄÄNTYVÄ) t TUOTEKORTTI KORIPALLOTELINE KATTOON KIINNITTYVÄ RAKENNE (ETEEN TAI TAAKSE KÄÄNTYVÄ) Sisältö I. Komponentit... 3 II. Täydentävät tuotteet... 3 III. Tuotekuvaus... 4 IV. Tuotteen käyttötarkoitus... 4 V.

Lisätiedot

KUPITTAAN KUNTOSALI. Prepared by: Turun Kaupunki liikuntapalvelukeskus Date: 06/18/ :30

KUPITTAAN KUNTOSALI. Prepared by: Turun Kaupunki liikuntapalvelukeskus Date: 06/18/ :30 KUPITTAAN KUNTOSALI Prepared by: Turun Kaupunki liikuntapalvelukeskus Date: 06/18/2015 12:30 TURUN KAUPUNKI LIIKUNTAPALVELUKESKUS, HEI KUNTOSALIHARJOITTELIJA! Tähän ohjelmapohjaan on koottu lähes kaikkien

Lisätiedot

WGS - Kiskot ja kiinnitysosat

WGS - Kiskot ja kiinnitysosat WGS - kiskot ja kiinnitysosat, yleistä WGS -tarttujajärjestelmään kuuluu erikokoista alumiinikiskoa, kaikki valmistettu hyvälaatuisesta raaka-aineesta, mikä takaa korkean vääntö- ja taivutusjäykkyyden.

Lisätiedot

SCREEN- JA PIMENNYSKAIHTIMET. tekniset tiedot. www.sunsystems.fi

SCREEN- JA PIMENNYSKAIHTIMET. tekniset tiedot. www.sunsystems.fi SCREEN- JA PIMENNYSKAIHTIMET tekniset tiedot www.sunsystems.fi SCREEN- JA PIMENNYSKAIHTIMET Kannakkeilla Asennuslistalla Kasetilla XS Maksimi mitat (*) leveys 200cm korkeus 200cm S Maksimi mitat (*) leveys

Lisätiedot

Taukotila. WC-tila. Vaatekaapit. Siivouskomero malli. Yläkori (oveen liitetty) ja muutama koukku siivoustarvikkeille. Ylähylly

Taukotila. WC-tila. Vaatekaapit. Siivouskomero malli. Yläkori (oveen liitetty) ja muutama koukku siivoustarvikkeille. Ylähylly Taukotila Vaatekaapit Siivouskomero Ulosvedettävä henkaritanko Siivouskomero malli Ylähylly Yläkori (oveen liitetty) ja muutama koukku siivoustarvikkeille ulosvedettävä henkaritanko Kaksi hyllylevyä Kaksi

Lisätiedot

PETRELIUKSEN KUNTOSALI. Prepared by: Turun Kaupunki liikuntapalvelukeskus Date: 06/18/ :31

PETRELIUKSEN KUNTOSALI. Prepared by: Turun Kaupunki liikuntapalvelukeskus Date: 06/18/ :31 PETRELIUKSEN KUNTOSALI TURUN KAUPUNKI LIIKUNTAPALVELUKESKUS Prepared by: Turun Kaupunki liikuntapalvelukeskus Date: 06/18/2015 12:31, HEI KUNTOSALIHARJOITTELIJA! Tähän ohjelmapohjaan on koottu lähes kaikkien

Lisätiedot

Asennusohjeet POLKIMET

Asennusohjeet POLKIMET Asennusohjeet Nämä ylimääräiset ohjeet täydentävät toimitukseen sisältyvää käyttöopasta. Lue nämä ohjeet huolellisesti, jotta polkupyöräsi asentaminen sujuu ongelmitta. POLKIMET Poljinten asentaminen Jokaisessa

Lisätiedot

Retki-, Kaupunki- & Hybridipyörän Asennusohjeet

Retki-, Kaupunki- & Hybridipyörän Asennusohjeet Retki-, Kaupunki- & Hybridipyörän Asennusohjeet Retki-, kaupunki- ja hybridipyörän asennusohjeet I. Laatikon purkaminen 4 II. Etupyörän valmistelut 4 III. Etupyörän asennus 6 IV. Etupyörän kiinnitys haarukkaan

Lisätiedot

VENYTTELYOHJE B-juniorit

VENYTTELYOHJE B-juniorit VENYTTELYOHJE B-juniorit Venyttelyn perusteet: Toisin kuin yleensä uskotaan, lihasta voidaan venyttää myös ennen tai jälkeen raskaan suorituksen. Venyttelyn ja lihaksen venyttämisen kesto riippuu siitä,

Lisätiedot

Ergonomisten kantovälineiden käyttöohjeita. Kiedo ry Keski-Suomen kestovaippa- ja kantoliinayhdistys. Kuinka saada lapsi selkään kantorepulla?

Ergonomisten kantovälineiden käyttöohjeita. Kiedo ry Keski-Suomen kestovaippa- ja kantoliinayhdistys. Kuinka saada lapsi selkään kantorepulla? Ergonomisten kantovälineiden käyttöohjeita Kiedo ry Keski-Suomen kestovaippa- ja kantoliinayhdistys Kuinka saada lapsi selkään kantorepulla? On monia tapoja saada lapsi selkään kantorepulla. Kokeile erilaisia

Lisätiedot

Gripo nousutanko. - asu pidempään kotona. Itsenäisyyttä Turvallisuutta Hyvinvointia

Gripo nousutanko. - asu pidempään kotona. Itsenäisyyttä Turvallisuutta Hyvinvointia Gripo nousutanko - asu pidempään kotona Itsenäisyyttä Turvallisuutta Hyvinvointia Yksi järjestelmä lukemattomia mahdollisuuksia GRIPO on turvallinen tuki arkielämässä GRIPO on tukeva ja helposti muunneltava

Lisätiedot

CARITA ISTUINKALUSTEET

CARITA ISTUINKALUSTEET CARITA ISTUINKALUSTEET 2 Carita-istuinkalusteet Carita-istuinkalusteet 3 CARITA-istuinkalusteet On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet

Lisätiedot

BALANCE TUKIKAIDE MALLI 5

BALANCE TUKIKAIDE MALLI 5 BALANCE TUKIKAIDE MALLI 5 Käyttäjäasento Antaa hyvän tuen siirryttäessä ja istuttaessa. Perheasento Tuet on käännetty pois ja wc:tä voi käyttää kuka tahansa. Balance vakautta ja turvallisuutta istumahetkeen

Lisätiedot

Ergonomiakuvasto. Oivaltavat ratkaisut toimistosi arkeen

Ergonomiakuvasto. Oivaltavat ratkaisut toimistosi arkeen Ergonomiakuvasto Oivaltavat ratkaisut toimistosi arkeen Sisällysluettelo 3 RollerMouse -hiiriohjaimet 4 Trackbar-hiiriohjain Pystyhiiri Mininäppäimistö 5 AM-hiirimatto rannetuella AM-Rannetuki Kyynärtuet

Lisätiedot

ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE

ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE TT 93500 TT 93600 TT 93500 PL TT 93600 PL ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE 2 TEKNISET TIEDOT Laitteen mitat korkeus 140 mm leveys 498 mm (TT 93500 ) leveys 598 mm (TT 93600 ) syvyys 480 mm Sähköliitäntä 230V/10A,

Lisätiedot

Silent Gliss. Kierrekaihtimet

Silent Gliss. Kierrekaihtimet Kierrekaihtimet 2 Ketjukäyttöinen kierrekaihdin Ominaisuudet Hiljainen, huoltoa tarvitsematon erittäin laadukas ketjutoiminen kierrekaihdinjärjestelmä ihanteellinen niin julkisiin tiloihin kuin kotiinkin.

Lisätiedot

Long Line / tekniset tiedot

Long Line / tekniset tiedot / tekniset tiedot LONG LINE PERUSYHDISTELMÄ MUODOSTUU SEURAAVISTA OSISTA: MASSIIVIPUISTA ASKELMAA TERÄSTUKEA KAIDE RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ OLEVIEN KAAPELEIDEN KANSSA SISÄREUNALLE Taulukko LISÄVARUSTEET PORTAIDEN

Lisätiedot

J U D O H I N N A S T O J U D O H I N N A S T O J U D O H I N N A S T O J U D O

J U D O H I N N A S T O J U D O H I N N A S T O J U D O H I N N A S T O J U D O Tuotenumero: 0012 Tuotteen nimi: 0012 Judopuku muksuille Hinta: Alk. 22,00 Sisältää valkoisen vyön. Aloittelevan juniorin puku. Sileää kangasta, 100% puuvillaa. Näyttävät olkanauhat. Housuissa kuminauhavyötärö.

Lisätiedot

Muovitehdas ABSO Oy. PL 1, Minkinkatu 2, 20760 PIISPANRISTI p. (02) 284 4700, f. (02) 242 5050. www.abso.fi abso@netti.fi

Muovitehdas ABSO Oy. PL 1, Minkinkatu 2, 20760 PIISPANRISTI p. (02) 284 4700, f. (02) 242 5050. www.abso.fi abso@netti.fi Muovitehdas ABSO Oy PL 1, Minkinkatu 2, 20760 PIISPANRISTI p. (02) 284 4700, f. (02) 242 5050 www.abso.fi abso@netti.fi ABSO-muovi Rakentamiskiinnikkeet ja muut tarvikkeet ABS Kestävää laatua sokkelista

Lisätiedot

Ajovalo- ja katsastussarjat / jarru- ja merkkivalosarjat Workman MD -sarjan työajoneuvot

Ajovalo- ja katsastussarjat / jarru- ja merkkivalosarjat Workman MD -sarjan työajoneuvot Ajovalo- ja katsastussarjat / jarru- ja merkkivalosarjat Workman MD -sarjan työajoneuvot Mallinro: 120-5031 Mallinro: 120-50 Form No. 3371-328 Rev B Asennusohjeet Irralliset osat Tarkista alla olevasta

Lisätiedot

TE-PA MEDICAL Sairaalakalusteet

TE-PA MEDICAL Sairaalakalusteet TE-PA MEDICAL Sairaalakalusteet Yleistutkimuspöytä 7300 Tutkimuspöytä 7300 soveltuu perustutkimuspöydäksi. Tutkimustason korkeus on 75 cm. Tutkimustason pääosa on kaasujousella portaattomasti säädettävissä.

Lisätiedot

S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T

S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T TUOTE-ESITE 2014 Suihkutuolit ja -jakkarat Siirreltävät Suihkujakkara COMBI ATO suihkutuolit ovat valmistettu teräksestä ja ne ovat korkeussäädettäviä.

Lisätiedot

RAM Nordic AB. Kiinnitysratkaisu.

RAM Nordic AB. Kiinnitysratkaisu. RAM Nordic AB Kiinnitysratkaisu GPS / Matkapuhelin GPS RAM kiinnikkeet soveltuu useimpiin ajoneuvoihin, joissa GPS:ää käytetään. RAM joustaa iskujen ja tärinän vaimentamiseksi. Se on oikea valinta, kun

Lisätiedot

JES! Virtuaali juoksukoulu - Kuntopiiri

JES! Virtuaali juoksukoulu - Kuntopiiri JES! Virtuaali juoksukoulu - Kuntopiiri Lämmittele kuntopiirin ensimmäinen kierros eli tee liikkeet huomattavasti kevyemmin kuin kolme muuta kierrosta. -työ osuus per liike 30sek -Palautus liikkeiden välissä

Lisätiedot

DM-CD (Finnish) Jälleenmyyjän käyttöohje. Ketjulaite SM-CD50

DM-CD (Finnish) Jälleenmyyjän käyttöohje. Ketjulaite SM-CD50 (Finnish) DM-CD0001-00 Jälleenmyyjän käyttöohje Ketjulaite SM-CD50 TÄRKEÄ HUOMAUTUS Tämä jälleenmyyjän opaskirja on tarkoitettu lähinnä ammattimaisten polkupyörämekaanikkojen käyttöön. Käyttäjät, joilla

Lisätiedot

APU-TUOTE KYLPYHUONEET

APU-TUOTE KYLPYHUONEET APU-TUOTE KYLPYHUONEET SKANDINAAVISTA SUUNNITTELUA, TEKNISTÄ OSAAMISTA JA HELPPOKÄYTTÖISYYTTÄ www.aputuote.fi ROPOX SWING PESUALLAS JA TELAKKA Altaan muoto, liikkuvuus ja koko varmistavat, että istuvalla

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE SAHAUSPÖYTÄ. Malli: 010A

KÄYTTÖOHJE SAHAUSPÖYTÄ. Malli: 010A KÄYTTÖOHJE SAHAUSPÖYTÄ Malli: 010A Sisällysluettelo Tekniset tiedot... 2 Pakkauksen sisältö... 3 Turvaohjeet... 3 Kokoamisohje... 4 Osien esittely... 7 Pituuden säätö sivuttaistuen... 8 Korkeussäätö sivutuki...

Lisätiedot

Cristallo ROLLAATTORI. Käyttöohje 1. Tilno:

Cristallo ROLLAATTORI. Käyttöohje 1. Tilno: Cristallo ROLLAATTORI Tilno: 7 00 000 Käyttöohje Rollaattorin osat 4 5 6 0 7 8 9 Kahva Jarru Korkeussäädettävä kahvan tanko 4 Kahvan korkeuden säätövipu 5 Folding suoja 6 varastossa haltijat 7 Takapyörä

Lisätiedot

KETJUMURSKAIMET.

KETJUMURSKAIMET. KETJUMURSKAIMET www.ilsbotools.se M120 Säädettävä nosto-/laskunopeus Joustava kiinnitys jalasten asennusta varten M120 M120 -sarja on markkinoiden pienin sarjavalmistettu hihnavetoinen murskain. Malli

Lisätiedot

Asennus Asennukseen tarvitaan kaksi henkilöä.

Asennus Asennukseen tarvitaan kaksi henkilöä. Asennus Asennukseen tarvitaan kaksi henkilöä. Asennuksessa tarvitaan mukana toimitettujen työkalujen lisäksi kahta jakoavainta, kumivasaraa, talttapääruuvimeisseliä, ristipääruuvimeisseliä sekä kirkasta

Lisätiedot