USEIN KYSYTTYJÄ Nano1 TUOTTEISTA. Nano1 Lasi & Keramiikka Suoja

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "USEIN KYSYTTYJÄ Nano1 TUOTTEISTA. Nano1 Lasi & Keramiikka Suoja"

Transkriptio

1 USEIN KYSYTTYJÄ Nano1 TUOTTEISTA Nano1 Lasi & Keramiikka Suoja 1.Kuinka pitkään toiminnallisuus on taattu? Katso kohta 2. Koska pinnoitteet ovat kemikaali- ja UV-kestäviä, toiminnallisuus säilyy erittäin pitkiä aikoja, sen heikkeneminen johtuu pääasiassa mekaanisesta kulutuksesta. Pieni mekaaninen kulutus ja puhdistus vedellä ja/tai miedolla pesuaineella ja/tai pehmellä pyyhkeellä antaa toimivuuden jopa esineen/pinnan koko käyttöajaksi. Perusedellytykset ovat: - ei kulumia - ei erittäin voimakkaiden ja hiovien kemikaalien käyttöä puhdistuksessa - toiminnallisuus jopa 10 vuotta ja kauemmin tavallista - kestää kovaa pakkasta tai kuumuutta. 2. Miten pinnoite käsittelee kulumia ja kemikaaleja? Katso kohta 1. Nano1 pinnoitteilla on vahva kemiallinen ja kulutuksen kestävyys. Kemiallinen kestävyys: Ph-arvo1-12,5, korkeampi Ph-arvo pilaa käsittelyn. Kulutuksen kestävyys lasissa: pyyhintäkerran jälkeen, tehokkuuden lasku 10-20%. 3. Mihin Nano1 Lasi & Keramiikka Suojaa voi käyttää? Esim. suihkukaappeihin, pesuhuoneen seiniin ja lattioihin, posliinipesualtaisiin, wcaltaisiin, keittiön kaakeleihin, aurinkokennoihin, peileihin, ikkunoihin, auton tuulilaseihin, jne. Testaa aina ennen käsittelyä. 4. Ovatko Nano1 -tuotteet elintarviketurvallisia? Nano1 -tuotteet saavat olla kosketuksissa elintarvikkeiden kanssa Euroopan Yhteisön sääntöjen mukaan. 5. Kuinka nopeasti pinnoite on kestävä suojan levittämisen jälkeen? Vedenpitävyys alkaa vain muutamien kymmenien sekuntien jälkeen pinnoitteen levittämisestä. Pakkaaminen ja varastointi voidaan aloittaa heti pinnoitteen laiton jälkeen. Nano1 karkaistuu 24 tunnissa huonelämpötilassa, minkä jälkeen se kestää mekaanista ja kemiallista kulutusta. 6. Vaikuttaako pinnoite visuaaliseen ulkomuotoon? Ei, ohuen kerrostiheymän (noin 100 nanometriä) vuoksi pinnoitteella ei ole vaikutusta visuaaliseen ulkomuotoon. 7. Onko pinnoitteella vaikutusta uv-säteilylle aurinkopaneleissa? Ei, ohuen kerrostiheymän (100 nanometriä) vuoksi UV-säteilyllä ei ole vaikutusta. Itse pinnoitus on ehdottomasti UV-säteilyn (suoran auringonvalon) kestävä. 8. Voiko pinnoitteen laittaa uudelleen? Kyllä, jos on tapahtunut vaurio. Esim. jatkuvan kulumisen vuoksi pinnoite voidaan uusia. 9. Voiko pinnoitetta laittaa kaksi kerrosta? Ei, koska toinen kerros ei kiinnity ensimmäiseen kerrokseen.

2 10. Kuinka paljon Nano1 Lasi & Keramiikka Suojaa käytetään per m2? Teollisesti: 3-5 ml/m2. Manuaalisesti: 5-10 ml/m2. Keskimäärin neliömetriä/desilitra. 11. Mitä puhdistusainetta voidaan käyttää pinnan puhdistamiseen ennen pinnoitteen laittamista? Mitä vain, kunhan puhdistusaineen kaikki ylijäämät saadaan poistettua. Suositellaan Nano 1 Puhdistusainetta. 12. Mitä puhdistusainetta voidaan käyttää pinnan puhdistamiseen Nano1 Lasi & Keramiikka Suojan laittamisen jälkeen? Suosittelemme ph-neutraaleja puhdistajia (myös tensidejä sisältäviä). 13. Pinnoitteen vaikutus lakkaa yhtäkkiä? Pinnoite on mahdollisesti likainen. Likahiukkaset estävät suojaa toimimasta. Kokeile lian puhdistamista ja vaikutuksen pitäisi jälleen toimia. 14. Nano1 Lasi & Keramiikka Suojan laiton jälkeen auton tuulilasissa ei ole nanovaikutusta/helmiäisvaikutusta? Oliko auto pesty ennen suojan laittamista? Puhdistusaineen jäämiä tai silikonin öljyä on saattanut jäädä tuulilasiin pinnoitteen laittamisen aikana. Tässä tapauksessa Nano1 -tuotteet eivät voi kiinnittyä. Puhdista tuulilasi hankaavalla puhdistusaineella ja levitä Nano1 Lasi & Keramiikka Suoja uudelleen. 15. Mitkä ovat Nano1 Lasi &Keramiikka Suojan tärkeimmät hyödyt verrattuna kilpaileviin tuotteisiin? Pitkäikäisyys: kemiallinen ja kulutuksellinen kestävyys, UV-kestävyys, alhainen neliöhinta (kulutus vain 5-10ml/m2!!). 16. Juovat/viirut on näkyvillä, jos suojan levittää käsin! Pintaan jää liikaa suoja-ainetta. Tämän vuoksi suosittelemme käyttämään kuivaa ja puhdasta liinaa kiillottamiseen, jotta pinta olisi mahdollisimman kuiva. 17. Huomasin juovat vasta 24 tunnin kuluttua suoja-aineen levittämisestä? Kiillota pinta vain uudelleen pienellä määrällä Nano1 Lasi & Keramiikka Suojaa, kunnes pinta on kokonaan kuiva - tämä poistaa juovat. 18. Miltä epäpuhtauksilta Lasi & Keramiikka Suoja suojaa? Nano1 Lasi & Keramiikka Suoja suojaa pääasiassa kaikilta epäpuhtauksilta. Se ehkäisee pysyviä epäpuhtauksia esim. lasin pinnalla. Käsitellyt pinnat ovat myös helpompia puhdistaa. Huom! Erityisen paksun lian, kuten hammastahnan jäämät pesualtaassa pitää ensin puhdistaa, jotta pinnasta saadaan helposti puhdistettava käsittelyn jälkeen.

3 Nano1 Muovi & Metalli Suoja 1. ja 2. samat kuin edellä. 3. Mihin Nano1 Muovi & Metalli Suojaa voidaan käyttää? Melamiinipintaiset tasot, emalipintaiset liedet ja pesualtaat, muoviset suihkukaapit ja seinät, jääkaapin sisäpinnat, muoviset ulkokalusteet, muovilinssiset silmälasit, auton sisäpinnat ja muoviset ajovalot, alumiinivanteet, veneet, visiirit ym. Testaa aina ennen käsittelyä 4. Ovatko Nano1 tuotteet elintarvike-turvallisia? Nano1 -tuotteet saavat olla kosketuksissa elintarvikkeiden kanssa Euroopan Yhteisön sääntöjen mukaan. 5. Kuinka nopeasti pinnoite on kestävä suojan levittämisen jälkeen? Veden pitävyys on taattu vain muutamien sekuntien jälkeen pinnoitteen levittämisestä. Pakkaaminen ja varastointi voidaan aloittaa heti pinnoitteen laiton jälkeen. Kulumista ja kemiallista kestävyyttä voidaan alkaa testata vasta 24 tunnin kuluttua pinnoitteen levittämisestä, koska nano1 karkaistuu. 6. Vaikuttaako pinnoite visuaaliseen ulkomuotoon? Ei, ohuen kerrostiheymän (100 nanometriä) vuoksi pinnoitteella ei ole vaikutusta visuaaliseen ulkomuotoon tai tuntoon. 7. Onko pinnoitteella vaikutusta uv-säteilytykselle aurinkopaneeleissa? Ei, ohuen kerrostiheymän (100 nanometriä) vuoksi UV-säteilyllä ei ole vaikutusta. Itse pinnoitus on ehdottomasti UV-säteilyn (suoran auringonvalon) kestävä. 8. Voiko pinnoitteen laittaa uudelleen? Kyllä, jos on tapahtunut vaurio. Esim. jatkuvan kulumisen vuoksi pinnoite voidaan uusia. 9. Voiko pinnoitetta laittaa kaksi kerrosta? Ei, koska toinen kerros ei kiinnity ensimmäiseen kerrokseen. 10. Kuinka paljon Nano1 Muovii & Metallis Suojaa käytetään per m2? Teollisesti: 3-5 ml/m2. Manuaalisesti: 5-10 ml/m2. Keskimäärin /m2 11. Mitä puhdistusainetta voidaan käyttää alustan puhdistamiseen ennen pinnoitteen laittamista? Mitä vain, kunhan puhdistusaineen kaikki ylijäämät saadaan poistettua. Suositellaan Nano 1 Puhdistusainetta. 12. Mitä puhdistusainetta voidaan käyttää pinnan puhdistamiseen Nano1 Muovi & Metalli Suojan laittamisen jälkeen? Suosittelemme ph-neutraalisia puhdistajia (myös tensidejä sisältäviä)

4 13. Pinnoitteen vaikutus lakkaa yhtäkkiä? Pinnoite on mahdollisesti likainen. Likahiukkaset estävät suojaa toimimasta. Kokeile lian puhdistamista ja vaikutuksen pitäisi jälleen toimia Mitkä ovat Nano1 Muovi & Metalli Suojan tärkeimmät hyödyt verrattuna kilpaileviin tuotteisiin? Pitkäikäisyys, kemiallinen ja kulutuksellinen kestävyys, suojaa UV-säteilyltä, alhainen hinta pinnoitettavaa neliötä kohden (kulutus vain 5-10ml/m2!!) 15. Juovat / viirut on näkyvillä jos suojan levittää käsin eikä ruiskuttamalla! Pintaan jää liikaa suoja-ainetta. Tämän vuoksi suosittelemme käyttämään kuivaa ja puhdasta liinaa kiillottamiseen, jotta pinta olisi mahdollisimman kuiva. 16. Huomasin juovat vasta 24 tunnin kuluttua suoja-aineen levittämisestä? Kiillota pinta vain uudelleen pienellä määrällä Nano1 Muovi & Metalli Suojaa, kunnes pinta on kokonaan kuiva - tämä poistaa juovat Mitä tartuntoja vastaan lasi ja keramiikka suoja-aine suojaa? Nano1 Muovi & Metalli Suoja suojaa pääasiassa kaikilta epäpuhtauksilta. Se ehkäisee pysyviä epäpuhtauksia esim. muovin pinnalla. Käsitellyt pinnat ovat myös helpompia puhdistaa. NANO1 Kivi & Puu Suoja 1.Kuinka pitkään toiminnallisuus on taattu? Koska pinnoitteet ovat UV-kestäviä, toiminnallisuus kestää kauan, yli 10 vuotta tai kauemmin. Mekaaninen kulutus (esim. harjalla tai hiovalla työkalulla) voi poistaa pinnoituksen. Käsittelyn jälkeen puhdistuksessa ei tarvita erittäin voimakkaita kemikaaleja. 2. Miten pinnoite käsittelee kulumia ja kemikaaleja? Nano-pinnoitteilla on vahva kemiallinen ja kulutuksen kestävyys. Kemiallinen kestävyys: Ph-arvo1-12,5. 3. Mihin Nano1 Kivi & Puu Suojaa voi käyttää? Laatoilla, esim. kylpyhuoneen imevillä kivipinnoilla ja saumoilla, mineraalipinnoilla, rakennusten julkisivuissa, muistomerkeissä, silloissa, betoniharkoissa, katukivetyksissä. Testaa aina ennen käsittelyä ja 6. sama kuin edellä Lasi & Keramiikka Suoja 7. Voiko ulkoseinän maalata Nano1 Kivi & Puu Suoja käsittelyn jälkeen? Kyllä. Veden imemiskyky Nano1 -tuotteissa vaikuttaa seinän väriin vain vähäisesti. Suosittelemme käyttämään rullatelaa maalaamisessa. 8. Voiko pinnoitteen laittaa uudelleen?

5 Kyllä, jos on tapahtunut vaurio, esim. jatkuvan kulumisen vuoksi pinnoite voidaan uusia. 9. Voiko pinnan käsitellä kaksi kertaa? Kyllä, jos esim. halutaan varmistaa, ettei yhtään kohtaa jäänyt käsittelemättä. Tuolloin toinen kerros pitää käsitellä pinnan vielä ollessa märkä. 10. Kuinka paljon Nano1 Kivi & Puu Suojaa käytetään per m2? ml/m2 riippuen pinnan imevyydestä. 11. Mitä puhdistusainetta voidaan käyttää ennen Nano1 Kivi & Puu Suoja -käsittelyä? Kivipintoihin emme suosittele käytettäväksi mitään puhdistusainetta ennen käsittelyä. Puhdistus esim. painepesurilla (30cm etäisyydeltä) on sallittua. 12. Mitä puhdistusainetta voidaan käyttää Nano1 Kivi & Puu Suoja - käsittelyn jälkeen? Suosittelemme vain painepesurilla puhdistamista tässäkin kohtaa. 13. Voiko rapattua tai maalattua julkisivua käsitellä Nano1 Kivi & Puu Suojalla? Kyllä, jos maalin pääainesosa on mineraalia, muussa tapauksessa ei. 14. Miltä Kivi & Puu Suoja suojaa? Antaa suojan ilmansaasteita ja kosteutta vastaan ja ehkäisee sammaloitumista pitämällä kosteuden poissa. 15. Antaako Nano1 Kivi & Puu Suoja seinille lämmöneristeen? Kivi Suojaa ei ole kehitetty lämmön eristämiseen, mutta käsittely suojaa seinää kosteudelta, mikä vähentää eristämisen tarvetta/astetta seinissä. Täten Kivi Suoja saa aikaan luonnollisen eristyksen seinissä. NANO1 Tekstiili Suoja 1 ja 2 samat kuin edellä 3. Kuinka Nano1 Tekstiili Suojalla käsitellyt tekstiilit selviää pesuaineista ja onko ne pesukoneen kestäviä? Nano1 Tekstiili Suoja: Kestää n pesua (pesukoneessa). 4. Mihin Nano1 Tekstiili Suojaa voi käyttää? Kaikille tekstiileille (puuvilla, silkki, nahka, mokkanahka, synteettiset kuidut jne.). Testaa aina ennen käsittelyä ja samat kuin edellä 7. Voiko kankaalle painattaa Nano-käsittelyn jälkeen? Kyllä.

6 8. ja 9 samat kuin Kivi & Puu Suoja kohdassa. 10. Kuinka paljon Nano1 Tekstiili Suojaa käytetään per m2? ml/m2. 10 ml/m2 mm:ä kohden tekstiilin paksuuden mukaan. 11. Mitä pesuainetta voidaan kankaalla käyttää ennen Tekstiili Suojakäsittelyä? Kaikki tavanomaiset pyykinpesuaineet käy, mutta ennen käsittelyä pitää kangas huuhdella puhtaalla vedellä huolella, niin että siihen ei jää pesuainetta. 12. Mitä pesuainetta voidaan kankaalla käyttää Tekstiili Suoja -käsittelyn jälkeen? Kaikki tavanomaiset pyykinpesuaineet käy, mutta pitää huuhdella puhtaalla vedellä huolella pesun jälkeen. 13. Nano-vaikutus lakkaa yhtäkkiä? Onko kankaaseen jäänyt pesuaineen jäämiä pesun jälkeen? Tensidit häiritsevät nano-vaikutusta -> huuhtele puhtaalla vedellä. 14. Tekstiilikäsittelyn jälkeen kankaassa ei ole nano-vaikutusta? Pesuaineen ylijäämät todennäköisesti estivät Tekstiili Suojan kiinnittymisen kankaaseen. Huuhtele kangas hyvin puhtaalla vedellä ennen Nano1 Tekstiili Suoja käsittelyä. 15. Mitkä ovat Nano1 Tekstiili Suojan tärkeimmät hyödyt verrattuna kilpaileviin tuotteisiin? Pitkäikäisyys, suojaa UV-säteilyltä, pesuaineiden ja pesukonepesun kestävyys, hengittävyys. 16. Voiko painetuille kankaille laittaa Tekstiili Suojaa? Kyllä. 17. Mitä vastaan Tekstiili Suoja suojaa? Suojaa kosteudelta, ehkäisee lian kulkeutumisen kuitujen/säikeiden läpi ja takaa, että lika irtoaa helposti kankaasta.

Fouling? Don t fight it. Release it. Hempel 2013 Silic One Brochure 148x210+3 FI.indd 1

Fouling? Don t fight it. Release it. Hempel 2013 Silic One Brochure 148x210+3 FI.indd 1 Fouling? Don t fight it. Release it. Hempel 2013 Silic One Brochure 148x210+3 FI.indd 1 Tutustu HEMPELin uusimpaan innovaatioon ja teknologiseen läpimurtoon uusi silikonipohjainen kasvillisuutta hylkivä

Lisätiedot

Profex Lasinpuhdistaja

Profex Lasinpuhdistaja Profex Lasinpuhdistaja Lasinpuhdistusaine, sopii kaikille lasipinnoille, kiiltäville muoveille yms. Haihtuva aine, ei jätä jäämiä puhdistetuille pinnoille. Pyyhi pinta nukkaamattomalla liinalla tai kuivaa

Lisätiedot

Zen Petsivahalla käsiteltyjen pintojen hoito-ohjeet

Zen Petsivahalla käsiteltyjen pintojen hoito-ohjeet Zen Petsivahalla käsiteltyjen pintojen hoito-ohjeet Käsittele pintoja varoen muutamien viikkojen ajan, sillä tuote saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä normaaliolosuhteissa noin 1 kk:n kuluttua.

Lisätiedot

TEOLLISUUSPINNOITTEET

TEOLLISUUSPINNOITTEET TEOLLISUUSPINNOITTEET VRS-POLYDRIVE 95 65 ShA 10 25 mm, Tummansininen 90 kaikki kuivat vetotelapositiot VRS-POLYDRIVE on kulutusta erittäin hyvin kestävä polyuretaanipinnoite kaikkiin kuiviin vetotelapositioihin.

Lisätiedot

RUBBER. Elastinen pinnoite Helppo irrottaa!

RUBBER. Elastinen pinnoite Helppo irrottaa! RUBBER comp Elastinen pinnoite Helppo irrottaa! RUBBERcomp KUMIMAALISPRAY RUBBERcomp kumimaalispray on helposti levitettävä, monikäyttöinen, ilmakuivuva erikoiskumipinnoite. Se suojaa käsiteltävän pinnan

Lisätiedot

Päivittäinen jalkineiden hoito

Päivittäinen jalkineiden hoito JALKINEIDEN HOITO 1. Perehdy jalkineiden hoidon ohjeisiin. 2. Tunnista jalkineiden materiaali ja puhdista jalkineet ohjeen mukaan. 3. Suojaspray suihkutetaan kengille ulkona. Suihkutusetäisyys kengistä

Lisätiedot

Turvallisemmat vaihtoehdot vaarallisille kotitaloustuotteille

Turvallisemmat vaihtoehdot vaarallisille kotitaloustuotteille Turvallisemmat vaihtoehdot vaarallisille kotitaloustuotteille Turvallisempi vaihtoehto -miksi? Vaarallisten kotitaloustuotteiden riskit (video) Käytä turvallisinta tuotetta Lue tuoteselosteet Käytä hajuttomia

Lisätiedot

PUHDISTUSTARVIKKEET LASIKUITUKYNÄT ELI RAAPEKYNÄT

PUHDISTUSTARVIKKEET LASIKUITUKYNÄT ELI RAAPEKYNÄT PUHDISTUSTARVIKKEET LASIKUITUKYNÄT ELI RAAPEKYNÄT - käyttökohteet: metallit, puu, muovit, keramiikka, kivi, betoni, lasi - näiden pintojen puhdistus, kiillotus, hionta, irrotus, purseenpoisto, ruosteenpoisto

Lisätiedot

1. Käyttöominaisuudet Markiisikankaat ovat teknisiä tekstiilejä, joissa yhdistyvät käytännöllisyys ja kauneus.

1. Käyttöominaisuudet Markiisikankaat ovat teknisiä tekstiilejä, joissa yhdistyvät käytännöllisyys ja kauneus. Markiisikankaiden käsittelyohje 1. Käyttöominaisuudet Markiisikankaat ovat teknisiä tekstiilejä, joissa yhdistyvät käytännöllisyys ja kauneus. Kankailla on korkea suorituskyky, ne valmistetaan tiukkojen

Lisätiedot

Alustan, akselien ja vanteiden jälkimaalaus. Yleisiä tietoja maalauksesta. Erityistietoja kaasuajoneuvoista TÄRKEÄÄ!

Alustan, akselien ja vanteiden jälkimaalaus. Yleisiä tietoja maalauksesta. Erityistietoja kaasuajoneuvoista TÄRKEÄÄ! Yleisiä tietoja maalauksesta Yleisiä tietoja maalauksesta TÄRKEÄÄ! Scania suosittelee, että pehmeästä ja joustavasta materiaalista valmistettuja osia ei maalata. Tämä ohje koskee esimerkiksi hydrauliletkuja

Lisätiedot

Harjoitus 7. Auton päältäpesu, sisäpuhdistus ja vahaus

Harjoitus 7. Auton päältäpesu, sisäpuhdistus ja vahaus Harjoitus 7 Auton päältäpesu, sisäpuhdistus ja vahaus Auton pesu on yksi tärkeimmistä auton säännölliseen huoltoon liittyvistä toimenpiteistä. Säännöllisellä pesulla ja kausivahauksilla auton maalipinta

Lisätiedot

Yli 20 vuotta kotimaisia laatutuotteita

Yli 20 vuotta kotimaisia laatutuotteita Yli 20 vuotta kotimaisia laatutuotteita Soft Protector Oy on kotimainen, Espoossa toimiva suoja-, hoito- ja pesuaineiden valmistaja. Olemme keskittyneet sisä- ja ulkokalusteiden ja kodin hoitotuotteisiin.

Lisätiedot

LÄMPÖKÄSITELLYN PUUN PINTAKÄSITTELY SISÄLLÄ JA ULKONA

LÄMPÖKÄSITELLYN PUUN PINTAKÄSITTELY SISÄLLÄ JA ULKONA LÄMPÖKÄSITELLYN PUUN PINTAKÄSITTELY SISÄLLÄ JA ULKONA Lämpökäsitelty puu suositellaan aina pintakäsiteltäväksi, koska sävytettypintakäsittely auttaa pintaa säilyttämään kauniin värinsä ja estää säärasitusten

Lisätiedot

Kehittyneet puhdistus- ratkaisut. Kunnossapitoon, korjaukseen ja teollisuuteen

Kehittyneet puhdistus- ratkaisut. Kunnossapitoon, korjaukseen ja teollisuuteen Kehittyneet puhdistus- ratkaisut Kunnossapitoon, korjaukseen ja teollisuuteen 2271.indd 3 Oikeat ratkaisut Kaikkiin sovelluksiin Loctite 7012 Mekaanisten osien puhdistus Allaspesuaine Yleispuhdistusaine

Lisätiedot

8.4 Autonhoitotuotteet

8.4 Autonhoitotuotteet 8. KEMIKAALIT 8.4 Autonhoitotuotteet 392 tilaukset@ikaros.fi KEMIKAALIT ULKOISEEN AUTONHUOLTOON KAIKENTYYPPISTEN AJONEUVOJEN PUHDISTUKSEEN Tehokkaat aineet ajoneuvojen pesuun, niin korin kuin hytin sekä

Lisätiedot

LITOCHROM STARLIKE. Käyttökohteet:

LITOCHROM STARLIKE. Käyttökohteet: LITOCHROM STARLIKE Kaksikomponenttinen epoksikiinnitys- ja saumausaine keraamisille seinä- ja lattialaatoille sekä keraamisille että lasimosaiikeille.. Kiinnitysaineena käytettäessä, alustan tulee olla

Lisätiedot

KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T

KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta

Lisätiedot

Tuulettuvien Keraamisten Julkisivujen puhdistus- ja hoito-ohjeet

Tuulettuvien Keraamisten Julkisivujen puhdistus- ja hoito-ohjeet Tuulettuvien Keraamisten Julkisivujen puhdistus- ja hoito-ohjeet SISÄLLYS SISÄLLYS 2 YLEISTÄ 3 ASENNUKSEN AIKAINEN PESU 4 ASENNUKSEN JÄLKEINEN PUHDISTUS 4 GRAFFITISUOJAUS 4 TAHRANPOISTO 4 HUOLTOPUHDISTUS

Lisätiedot

VAATTEET - Puhdistaminen

VAATTEET - Puhdistaminen VAATTEET - Puhdistaminen Uuden vaatteen pinnassa on vettähylkivä käsittely, jonka ansiosta vesi valuu pois. Lika ja normaalit pesuaineet tukkivat ajan kuluessa tämän käsittelyn ja vaatteen päällikangas

Lisätiedot

UIMA-ALTAIDEN KERAAMISTEN LAATTOJEN PUHDISTUS- JA HOITO-OHJEET - 2016 -

UIMA-ALTAIDEN KERAAMISTEN LAATTOJEN PUHDISTUS- JA HOITO-OHJEET - 2016 - UIMA-ALTAIDEN KERAAMISTEN LAATTOJEN PUHDISTUS- JA HOITO-OHJEET - 2016 - SISÄLLYS Keraamisten laattojen pesemisestä yleisesti Asennuksen jälkeinen pesu Käyttöönotto puhdistus Säännöllinen puhdistus Tahranpoisto

Lisätiedot

CLEN ECR-Ecopesuri. Ratkaisu graffitien poistoon ja kaupungin ekosiivoukseen

CLEN ECR-Ecopesuri. Ratkaisu graffitien poistoon ja kaupungin ekosiivoukseen CLEN ECR-Ecopesuri Ratkaisu graffitien poistoon ja kaupungin ekosiivoukseen CLEN ECR-Ecopesuri -järjestelmä CLEN ECR-Ecopesuri yhdistää painepesurin puhdistustehon ympäristölle ei-haitallisiin puhdistaviin

Lisätiedot

LUNA 340/500 ASENNUS- JA HOITO-OHJE (20)

LUNA 340/500 ASENNUS- JA HOITO-OHJE (20) LUNA 340/500 ASENNUS- JA HOITO-OHJE (20) Altaiden vastaanotto Tarkista allas vastaanottaessasi sen. Erityisesti mikäli altaan kuljetuslaatikko on ulkopuolelta vahingoittunut, tarkista huolella onko myös

Lisätiedot

AUTONHOITO Essex autonhoitopaketti Tuotenro 309-007 KEMIKAALIT

AUTONHOITO Essex autonhoitopaketti Tuotenro 309-007 KEMIKAALIT AUTONHOITO Essex autonhoitopaketti Tuotenro 309-007 308010 Essex Vannehoito 0,5 L 220002 Essex Ikkunanpuhdistus 0,5 L 245002 Essex Hyönteispuhdistus 0,5 L 304002 Essex Pikavaha 0,5 L 302002 Essex Super

Lisätiedot

METALLITUOTTEIDEN MAALAUS MAALATTAVAT METALLIT. Copyright Isto Jokinen. Käyttö opetuksessa tekijän luvalla

METALLITUOTTEIDEN MAALAUS MAALATTAVAT METALLIT. Copyright Isto Jokinen. Käyttö opetuksessa tekijän luvalla METALLITUOTTEIDEN MAALAUS MAALATTAVAT METALLIT 1 YLEISIMMÄT MAALATTAVAT METALLIT 1. Kylmävalssattu teräs 2. Kuumavalssattu teräs 3. Sinkitty teräs 4. Valurauta 5. Alumiini Myös ruostumatonta terästä, anodisoitua

Lisätiedot

Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet).

Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet). KEMIKAALIT AUTONHOITO AUTONHOITOAINEET Ajoneuvojen pesuun, vahaukseen, kiillotukseen ja pintojen hoitoon Kaikentyyppisten ajoneuvojen pesuun ja pintojen hoitoon. Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine

Lisätiedot

Lujitemuovimuotin irrotusainekäsittely

Lujitemuovimuotin irrotusainekäsittely 13.4.2012 Lujitemuovimuotin irrotusainekäsittely Esimerkki KEVRA Oy Erkki Ahopelto Komposiittiteollisuuteen suunniteltujen Chemleaseirrotusaineiden toimintatapa Chemlease irrotusaineiden irrotuskyky perustuu

Lisätiedot

11. MINERAALIPOHJAISET JULKISIVUMAALIT

11. MINERAALIPOHJAISET JULKISIVUMAALIT Tulostettu 25.6.2016 1 / 7 11. MINERAALIPOHJAISET JULKISIVUMAALIT Kiviväri KS 2 Kiviväri S 5 Kiviväri KS 2 / 7 KIVIVÄRI KS Tuotekuvaus Fescon Kiviväri KS on kalkkisementtiperusteinen maali, jonka tartuntaominaisuuksia,

Lisätiedot

Jätelajit E N E M M Ä N O S A A M I S T A. Virpi Lyytimäki 14.12.2011 1

Jätelajit E N E M M Ä N O S A A M I S T A. Virpi Lyytimäki 14.12.2011 1 Jätelajit E N E M M Ä N O S A A M I S T A Virpi Lyytimäki 14.12.2011 1 Metalli KYLLÄ metalliset purkit ja tölkit, kuivat maalipurkit tölkkien kannet, korkit einesten alumiinivuoat lämpö- ja ulkokynttilöiden

Lisätiedot

Lisätietoja Paasikiven pronssituotteiden ominaisuuksista

Lisätietoja Paasikiven pronssituotteiden ominaisuuksista Lisätietoja Paasikiven pronssituotteiden ominaisuuksista Ajaton ja kestävä materiaali M. J. Paasikivi Oy:n tuotteissa on käytetty ainoastaan sertifioitua raaka-ainetta, pronssi-messinkiseosta. Raaka-aineseoksen

Lisätiedot

Uudista hyväkuntoiset pinnat. julkisivut terassit kalusteet aidat puu metalli rappaus betoni muovi sisällä tai ulkona

Uudista hyväkuntoiset pinnat. julkisivut terassit kalusteet aidat puu metalli rappaus betoni muovi sisällä tai ulkona PESUAINEET Piha-aidalla kukkii home, terassi näyttää kulahtaneelta ja peltikatollekin pitäisi tehdä jotain. Armas aurinko paljastaa puhdistamista, pesua ja huoltoa kaipaavat pinnat. Huolellisella pesulla

Lisätiedot

OSTOAPU NORSBORG. -sohvasarja. SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat

OSTOAPU NORSBORG. -sohvasarja. SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat OSTOAPU NORSBORG -sohvasarja SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat Irtopäällinen Eri päällisvaihtoehtoja Pestävä päällinen Varastotuote Koko perheen sohva

Lisätiedot

Ympäristöluokiteltu. Puunsuojausmenetelmä

Ympäristöluokiteltu. Puunsuojausmenetelmä Ympäristöluokiteltu Puunsuojausmenetelmä TUTUSTU ORGANOWOODIN AINUTLAATUISEEN TEKNOLOGIAAN OrganoWood on ympäristöluokiteltu pintakäsittely- ja kunnossapitomenetelmä puutavaralle. Patentoitu tekniikka

Lisätiedot

DURA-BRIGHT. WHEELS Upea ulkonäkö helppo huolto DURA-BRIGHT

DURA-BRIGHT. WHEELS Upea ulkonäkö helppo huolto DURA-BRIGHT DURA-BRIGHT WHEELS Upea ulkonäkö helppo huolto DURA-BRIGHT Alcoa Dura-Bright EVO wheels Seuraavan sukupolven Dura-Bright -käsittely suojaa pintaa entistäkin paremmin. Alcoa esittelee käänteentekevän läpimurron,

Lisätiedot

Eristyskatto. 50 mm UV-kestävä polykarbonaatti- ja muoviprofiilijärjestelmä. TALVI PLUS U-0,9 50 mm 1200 mm c/c 1220 mm. Willab Garden

Eristyskatto. 50 mm UV-kestävä polykarbonaatti- ja muoviprofiilijärjestelmä. TALVI PLUS U-0,9 50 mm 1200 mm c/c 1220 mm. Willab Garden 7985FI Eristyskatto 50 mm UV-kestävä polykarbonaatti- ja muoviprofiilijärjestelmä Willab Garden 2017-05 TÄRKEÄÄ! Lue asennusohjeet läpi ennen kuin aloitat asentamisen! Jos ohjeita ei noudateta, osa ei

Lisätiedot

PUHTAASTI PAREMPI PINTA

PUHTAASTI PAREMPI PINTA PUHTAASTI PAREMPI PINTA PUHTAASTI PAREMPI PINTA HYVÄ ASIAKAS: Tarjoamme teille uudenlaista pinnoitusta tiloihinne puhtaanapitoa ja hygieenisyyttä helpottamaan. Suomalaisen nanoteknologian huipputuotteilla

Lisätiedot

Remontointi ja kodinhoito tuotteet

Remontointi ja kodinhoito tuotteet Remontointi ja kodinhoito tuotteet Helpota elämääsi! www.softcare.fi Mitä on uusi Softcare-teknologia Softcaren tuoteajattelun ydin on tehokkuus yhdistyneenä turvallisuuteen ja luontoystävällisyyteen.

Lisätiedot

WG 80 Talvipuutarhan liukuosat Talvipuutarhan kiinteät osat ks. sivu 15

WG 80 Talvipuutarhan liukuosat Talvipuutarhan kiinteät osat ks. sivu 15 7992FI WG 80 Talvipuutarhan liukuosat Talvipuutarhan kiinteät osat ks. sivu 15 Willab Garden 2017-03 TÄRKEÄÄ! Lue asennusohje kokonaan ennen kuin aloitat asennuksen! Ellei ohjeita noudateta, osat eivät

Lisätiedot

Betonituotteet kemiallista kestoa vaativiin kohteisiin Ruskon Betoni Oy , Niko Riikonen

Betonituotteet kemiallista kestoa vaativiin kohteisiin Ruskon Betoni Oy , Niko Riikonen Betonituotteet kemiallista kestoa vaativiin kohteisiin Ruskon Betoni Oy 8.6.2018, Niko Riikonen Ruskon Betoni Oy Betonin suojaaminen erittäin aggressiivisia olosuhteita vastaan Olosuhteissa, jossa PH on

Lisätiedot

KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T

KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta

Lisätiedot

LÄMPÖKÄSITELLYN PUUN PINTAKÄSITTELY SISÄLLÄ JA ULKONA

LÄMPÖKÄSITELLYN PUUN PINTAKÄSITTELY SISÄLLÄ JA ULKONA LÄMPÖKÄSITELLYN PUUN PINTAKÄSITTELY SISÄLLÄ JA ULKONA 1 Lämpökäsitellyn puun pintakäsittely Lämpökäsitelty puu soveltuu ulkona ikkunanpuitteiden ja ovien, ulkoverhousten, puutarhakalusteiden sekä terassien

Lisätiedot

Profiilit kierrätysmuovista Tuotekuvasto

Profiilit kierrätysmuovista Tuotekuvasto Profiilit kierrätysmuovista Tuotekuvasto MUOVIX Ekokem muovinkierrätys Kierrätysmuovista valmistetut profiilit Muovix-profiileja voidaan käyttää monissa kohteissa, joissa yleensä on totuttu käyttämään

Lisätiedot

Juoksumaton huolto-ohje

Juoksumaton huolto-ohje Juoksumaton huolto-ohje Maton huoltaminen on tärkeää Matto on juoksumaton tärkein osa. Sen kunnossa pitäminen takaa sen, että laite toimii moitteettomasti vuosikausia eteenpäin. Säännöllisin väliajoin

Lisätiedot

HEXIS EUROOPAN JOHTAVA TEIPPIVALMISTAJA JO 25 VUODEN AJAN TUOTETIEDOT. Hexis on tuonut markkinoille uuden sukupolven ajoneuvojen suojakalvon.

HEXIS EUROOPAN JOHTAVA TEIPPIVALMISTAJA JO 25 VUODEN AJAN TUOTETIEDOT. Hexis on tuonut markkinoille uuden sukupolven ajoneuvojen suojakalvon. HEXIS EUROOPAN JOHTAVA TEIPPIVALMISTAJA JO 25 VUODEN AJAN Hexis on tuonut markkinoille uuden sukupolven ajoneuvojen suojakalvon. Huippuluokan teknologiaan perustuva Bodyfence-kalvo suojaa ajoneuvoasi ulkoiselta

Lisätiedot

PURISTIN www.vaahtogroup.fi

PURISTIN www.vaahtogroup.fi PURISTIN VRS-GUIDE 0 3 P&J 5-10 mm Tummanharmaa 85 Metalli- tai hiilipohjainen polymeerikaavin paperin- ja huovanjohtotelat VRS-GUIDE on erittäin hyvän kulutuksenkestävyyden ja kaavaroitavuuden ansiosta

Lisätiedot

VIHTAN OY

VIHTAN OY ASENNUSOHJE AAVA lasiliukuovi VIHTAN OY WWW.VIHTAN.FI SISÄLLYS TYÖKALUT...2 OSAT...2 KIINNITYSPROFIILIN ASENNUS...3 LAAHUSTIIVISTEEN ASENNUS...4 SEINÄN ASENNUS KIINNITYSPROFIILIIIN...5 TELESKOOPIN ASENNUS...6

Lisätiedot

PESUAINEET. Tehokkaat esikäsittely- ja ylläpitopuhdistusaineet sisä- ja ulkokäyttöön!

PESUAINEET. Tehokkaat esikäsittely- ja ylläpitopuhdistusaineet sisä- ja ulkokäyttöön! PESUAINEET Tehokkaat esikäsittely- ja ylläpitopuhdistusaineet sisä- ja ulkokäyttöön! TIKKURILAN PESUAINEET PERUSTEELLISEEN PUHDISTUKSEEN Oikealla esikäsittelypesulla varmistat maalaus systeemin toimivuuden

Lisätiedot

Liite 1. 3. Ajoneuvojen korjausmaalaus ja ajoneuvojen maalaus ( 15 t/a)

Liite 1. 3. Ajoneuvojen korjausmaalaus ja ajoneuvojen maalaus ( 15 t/a) 5222 Liite 1 3. Ajoneuvojen korjausmaalaus ja ajoneuvojen maalaus ( 15 t/a) Korjausmaalauksella tarkoitetaan teollista tai kaupallista maalaustoimintoa tai siihen liittyviä rasvanpoistotoimintoja, joilla

Lisätiedot

KUIVATUSOSA www.vaahtogroup.fi

KUIVATUSOSA www.vaahtogroup.fi KUIVATUSOSA VRS-GUIDE Paksuus: 0 3 P&J 5-10 mm Tummanharmaa Maksimi lämmönkesto: 85 Metalli- tai hiilikuitukomposiittiterä paperin- ja kuivatushuovanjohtotelat VRS-GUIDE on taloudellinen pinnoitevaihtoehto

Lisätiedot

PUHDISTUS JA PYYHINTÄ

PUHDISTUS JA PYYHINTÄ Oikeat pyyhetarvikkeet mahdollistavat työn sujuvuuden ja kustannussäästöt PUHDISTUS JA PYYHINTÄ Tarkastele käyttettyjä konepyyhkeitänne. Huomaatko että niistä valtaosa on vain osittain likaisia? Koska

Lisätiedot

Pesu, ruosteenesto- ja maalauskäsittely Itsehuolto-ohjeet

Pesu, ruosteenesto- ja maalauskäsittely Itsehuolto-ohjeet VANHAN PELTIKATON HUOLTOMAALAUS Pesu, ruosteenesto- ja maalauskäsittely Itsehuolto-ohjeet www.restakoti.fi 1 SISÄLLYSLUETTELO JOHDANTO 3 1. PELTIKATON TEE-SE-ITSE -HUOLTOMAALAUS 2. MUOVIPINNOITETU PELTIKATON

Lisätiedot

Alumiinirungon/Eristyskatto

Alumiinirungon/Eristyskatto 7970FI Alumiinirungon/Eristyskatto Kattolipan runko 8 Willab Garden 2016.05 3 2 4 TÄRKEÄÄ! Lue asennusohjeet läpi ennen kuin aloitat asentamisen! Jos ohjeita ei noudateta, elementti ei toimi parhaalla

Lisätiedot

PUHDISTUKSEEN HOMETTA VASTAAN KOSTEUDEN TORJUNTAAN KAPILLAARI- KATKO SAUMA- SUOJA JULKISIVU- SUOJA HOME- SUOJA DESI

PUHDISTUKSEEN HOMETTA VASTAAN KOSTEUDEN TORJUNTAAN KAPILLAARI- KATKO SAUMA- SUOJA JULKISIVU- SUOJA HOME- SUOJA DESI PUHDISTUKSEEN HOMETTA VASTAAN KOSTEUDEN TORJUNTAAN DESI HOME- SUOJA SAUMA- SUOJA JULKISIVU- SUOJA KAPILLAARI- KATKO Puhdistaa ja desinfioi Pitkäaikainen suoja homeita, hiivoja ja bakteereja vastaan Keittiöön,

Lisätiedot

Käyttö ja hoito. Silestone & ECO Line Colour-sarja

Käyttö ja hoito. Silestone & ECO Line Colour-sarja Käyttö ja hoito Silestone & ECO Line Colour-sarja 9 Käyttö ja hoito Silestone & ECO Line Colour-sarja General Usage Advice Yleisiä käyttöohjeita Alhaisen huokoisuutensa ansiosta Silestonen ja ECO Line

Lisätiedot

Myynti Suomessa. Vaateritie 8, 03250 Ojakkala PL 157, 03101 Nummela Puh. 044 7444 140 www.vaaateri.fi TUOTELUETTELO

Myynti Suomessa. Vaateritie 8, 03250 Ojakkala PL 157, 03101 Nummela Puh. 044 7444 140 www.vaaateri.fi TUOTELUETTELO Myynti Suomessa Vaateritie 8, 03250 Ojakkala PL 157, 03101 Nummela Puh. 044 7444 140 www.vaaateri.fi TUOTELUETTELO Ympäristöystävälliset PlastRex- tuotteet Yrityksistä FinnVaateri Oy on PlastRex tuotteiden

Lisätiedot

Kestävä kulutus ja kierrätys. Avainsanat: kestävä kulutus, kierrätys, jätteiden lajittelu

Kestävä kulutus ja kierrätys. Avainsanat: kestävä kulutus, kierrätys, jätteiden lajittelu Kestävä kulutus ja kierrätys Avainsanat: kestävä kulutus, kierrätys, jätteiden lajittelu Kulutus Suomessa Suomalainen: Käyttää luonnonvaroja kaksi kertaa enemmän kuin eurooppalainen keskimäärin Tuottaa

Lisätiedot

Kunnon välineillä siivous sujuu

Kunnon välineillä siivous sujuu Kunnon välineillä siivous sujuu Siivoaminen on tärkeää näkymätöntä työtä, jonka ansiosta pinnat pysyvät hyvinä, viihtyvyys lisääntyy, eivätkä mikrobit pääse lisääntymään. Jotta siivoustyö sujuisi mahdollisimman

Lisätiedot

KORKEALAATUISET HELPPOKÄYTTÖISET AMMATTTITASON AUTONHOITOTUOTTEET VAATIVALLE HARRASTAJALLE

KORKEALAATUISET HELPPOKÄYTTÖISET AMMATTTITASON AUTONHOITOTUOTTEET VAATIVALLE HARRASTAJALLE ULTRA GLAZE NEW CAR POLISH puhdistava yleisvaha Ultra Glaze Polish on nopea ja helppo vaha uusille ja käytetyille maalipinnoille. Tuote ei sotke muovilistoja ja puskureita. Ultra Glaze Polish jättää pitkäaikaisen

Lisätiedot

SALAMANTERI OS200. Asennus- ja käyttöohjeet

SALAMANTERI OS200. Asennus- ja käyttöohjeet SALAMANTERI OS200 Asennus- ja käyttöohjeet SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä... 3 2. Turvaohjeet... 3 3. Asennus... 3 4. Laitteen kuljetus ja siirto... 3 5. Käyttöpaneeli... 4 6. Käyttö... 4 7. Puhdistus ja

Lisätiedot

Nanolla paremmaksi lisäarvoa tuotteisiin nanoteknologialla

Nanolla paremmaksi lisäarvoa tuotteisiin nanoteknologialla Nanolla paremmaksi lisäarvoa tuotteisiin nanoteknologialla 4.3.2013 Mika Koskenvuori, Ohjelmajohtaja mika.koskenvuori@culminatum.fi +358 50 59 454 59 www.nanobusiness.fi Nanoteknologian klusteriohjelma

Lisätiedot

MIKROSEMENTTI KÄYTTÖOHJE

MIKROSEMENTTI KÄYTTÖOHJE MIKROSEMENTTI KÄYTTÖOHJE Kun teet lattia- ja seinäpintoja mikrosementillä, on tärkeää noudattaa näitä käyttöohjeita, jotka sisältävät tarkat ohjeet työvaiheille: 1. Puhdista ja esivalmistele (mm. tasoitus)

Lisätiedot

N:o 837 4123 SOVELTAMISALAAN KUULUVAT MAALIT, LAKAT JA AJONEUVOJEN KOR- JAUSMAALAUSTUOTTEET

N:o 837 4123 SOVELTAMISALAAN KUULUVAT MAALIT, LAKAT JA AJONEUVOJEN KOR- JAUSMAALAUSTUOTTEET N:o 837 4123 Liite 1 SOVELTAMISALAAN KUULUVAT MAALIT, LAKAT JA AJONEUJEN KOR- JAUSMAALAUSTUOTTEET 1. Maalien ja lakkojen alaluokat a) Sisäseinien ja -kattojen himmeillä maaleilla ja pinnoitteilla tarkoitetaan

Lisätiedot

LIIMA + TIIVISTEMASSA TUOTESELOSTE 05.12.07 25.11.2004

LIIMA + TIIVISTEMASSA TUOTESELOSTE 05.12.07 25.11.2004 LIIMA + TIIVISTEMASSA TUOTESELOSTE 05.12.07 25.11.2004 Kuvaus Yksikomponenttinen, pysyvästi elastinen ja kutistumaton polyuretaanipohjainen massa liimaamiseen ja tiivistämiseen. Ei valu pystysuorillakaan

Lisätiedot

BianCoat (B-BC-101b/bm) NESTEMÄINEN NANOLASIPINNOITE

BianCoat (B-BC-101b/bm) NESTEMÄINEN NANOLASIPINNOITE BianCoat (B-BC-101b/bm) NESTEMÄINEN NANOLASIPINNOITE PITKÄIKÄINEN SUOJA PINNOILLE KÄYTTÖKOHTEET: Lattiapinnat kuten puu-, laatta-, kivi- ja muovipintaiset lattiat Metallipinnat Posliiniset ja keraamiset

Lisätiedot

Tuoteluettelo. Laimenna Suihkuta Odota Nauti

Tuoteluettelo. Laimenna Suihkuta Odota Nauti Tuoteluettelo Laimenna Suihkuta Odota Nauti TuotekoodiEANVE TuotekoodiEANVE Puhdas Katto Laimennus: 1osaliuosta,2osaavettä IM202202 1L IM202203 5L 6 3 Puhdas Julkisivu Laimennus: 1osaliuosta,2osaavettä

Lisätiedot

Z COUNTERFORM MIKROSEMENTTI- KÄYTTÖOHJE

Z COUNTERFORM MIKROSEMENTTI- KÄYTTÖOHJE Z COUNTERFORM MIKROSEMENTTI- KÄYTTÖOHJE Sisällysluettelo Pohjatyöt ja vaatimukset Pohjusteaineen (primer) käyttö Mikrosementti Käsittelyaineen käyttö - Liukkaudenestoaine Sivu 2 3 4-5 6 1 Ohjeistukset

Lisätiedot

PESUMERKINTÖJEN ABC. Vaatteen hoito- ohjeiden lisäksi on muistettava pesuaineen annosteluohjeet sekä pyykin lajittelu.

PESUMERKINTÖJEN ABC. Vaatteen hoito- ohjeiden lisäksi on muistettava pesuaineen annosteluohjeet sekä pyykin lajittelu. PESUMERKINTÖJEN ABC Jokaisesta vaatteesta löytyvä pesumerkintä kertoo, miten voi parhaiten välttää vaatteen kutistumisen, venymisen, nyppyyntymisen ja värien lähdön. Ennen pyykinpesua kannattaa siis uhrata

Lisätiedot

Loimimateriaalit. Elena Autio ja Minna-Liisa Heiskanen Suomen Hevostietokeskus ry Tallinpitäjän verkkotietopakettihanke 2015

Loimimateriaalit. Elena Autio ja Minna-Liisa Heiskanen Suomen Hevostietokeskus ry Tallinpitäjän verkkotietopakettihanke 2015 Loimimateriaalit Elena Autio ja Minna-Liisa Heiskanen Suomen Hevostietokeskus ry Tallinpitäjän verkkotietopakettihanke 2015 Tekstiileihin liittyvää terminologiaa D = denier = kankaan lineaarisen massatiheyden

Lisätiedot

MCF HYGIENIAPAKETTI. Bakteerit, hiivat. Homeet, levät, sienet

MCF HYGIENIAPAKETTI. Bakteerit, hiivat. Homeet, levät, sienet Bakteerit, hiivat Homeet, levät, sienet Mitä Hygieniapaketti on ja miten se toimii? MCF Hygieniapaketti on käsittely- ja tuotekokonaisuus, jonka avulla hyvän hygienian ylläpito on taloudellista ja tehokasta!

Lisätiedot

Lasiseinän asennusohje

Lasiseinän asennusohje Lasiseinän asennusohje Sun Sauna Oy Kuormaajantie 40 40320 Jyväskylä puh. 0403470220 info@sunsauna.fi 1. Katon panelointi Lasiseinän yläreunassa käytetään normaalitilanteessa upotettavaa lasilistaa. Tällä

Lisätiedot

AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN

AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN Käsienpesuhyytelö keskiraskaalle lialle kuten öljy, rasva, bitumi, kumi jne. Sopii erinomaisesti korjaamoille, metalliteollisuudelle, tietyömaille yms. Käsienpesutahna,

Lisätiedot

VGT-800. Lue tämä käyttöohje ennen ultraäänipesurin käyttöä

VGT-800. Lue tämä käyttöohje ennen ultraäänipesurin käyttöä Ultraäänipesuri VGT-800 KÄYTTÖOHJE SOVELLUKSET: Laboratoriot, elektroniset työpajat, silmälasiliikkeet, koruliikkeet, kelloliikkeet, matkapuhelinten korjausliikkeet, hammaslääkärit, toimistot ja kodit

Lisätiedot

Puhdasta ympäristön ehdoilla. Soledo Green -erikoispuhdistusaineet ratkaisevat rakennusjäämien puhdistushaasteet ympäristöystävällisesti.

Puhdasta ympäristön ehdoilla. Soledo Green -erikoispuhdistusaineet ratkaisevat rakennusjäämien puhdistushaasteet ympäristöystävällisesti. Puhdasta ympäristön ehdoilla Soledo Green -erikoispuhdistusaineet ratkaisevat rakennusjäämien puhdistushaasteet ympäristöystävällisesti. Betonijäämistä eroon ilman happoja Me Soledolla valmistamme, kehitämme

Lisätiedot

Malli: NF2500G / NF5000G

Malli: NF2500G / NF5000G Malli: NF2500G / NF5000G Käyttöohje FI 3 251-091124 1 FI Sisältö Tärkeitä ohjeita 3 Pakkauksesta purkaminen ja asennus 3 Sähköiset liitännät 4 Laitteen käynnistäminen, valo ja lukko 4 Termostaatti 5 Sulatus

Lisätiedot

A W F P. A W F P Hellävarainen kemiallinen pesu. Erittäin hellävarainen konepesu enintään ilmoitetussa lämpötilassa.

A W F P. A W F P Hellävarainen kemiallinen pesu. Erittäin hellävarainen konepesu enintään ilmoitetussa lämpötilassa. 30 40 50 60 70 95 Konepesu enintään ilmoitetussa lämpötilassa. 30 40 50 60 70 95 Erittäin hellävarainen konepesu enintään ilmoitetussa lämpötilassa. 30 40 Erittäin hellävarainen konepesu enintään ilmoitetussa

Lisätiedot

SUPI-SAUNATUOTTEET. Löydä oma löylytunnelmasi

SUPI-SAUNATUOTTEET. Löydä oma löylytunnelmasi SUPI-SAUNATUOTTEET Löydä oma löylytunnelmasi Supi-sarjan tuotteilla luot saunaasi tunnelmaa ja suojaat sen kauniisti. Samalla saunasi pysyy pitkään helppohoitoisena. Löydä Supi-perheestä monipuoliset tuotteet

Lisätiedot

LAMINAATIN PUHDISTUSOHJEET

LAMINAATIN PUHDISTUSOHJEET LAMINAATIN PUHDISTUSOHJEET Hoito ja suojaus (Puusepänteollisuus ry:n huonekalujen hoito-ohjeista) Nihkeä- tai kosteapyyhintä neutraalissa pesunesteessä kostutetulla siivouspyyhkeellä. Kosteapyyhinnän jälkeen

Lisätiedot

PUHDISTUSJA HOITO-OHJEET - 2016 -

PUHDISTUSJA HOITO-OHJEET - 2016 - PUHDISTUSJA HOITO-OHJEET - 2016 - SISÄLLYS Lasitetut keraamiset laatat Lasittamattomat keraamiset laatat Luonnonkivipinnat Terracotta ja Sannini Sementtilaatat ja hiekkakivet Buchtal luonnonkeramiikka

Lisätiedot

AIR-MIX-RUISKUN PERUSKÄYTTÖ

AIR-MIX-RUISKUN PERUSKÄYTTÖ AIR-MIX-RUISKUN PERUSKÄYTTÖ 1. Ruiskun pesu ennen käyttöönottoa 2. Maalin lisäys ja maalaus 3. Ruiskunpesu maalauksen jälkeen RUISKUN KÄYTTÖ MAALAUKSISSA Air-Mix-ruiskua käytetään lähinnä kalusteovien

Lisätiedot

Tikli-Alumiinioven asennusohje

Tikli-Alumiinioven asennusohje Tikli Group Oy Yhdystie 40, 62800 Vimpeli ALUMIINIOVET OVI TOIMITUKSEN SAAVUTTUA Tarkista ovien laatu ja määrä heti saatuasi tuotteet. Toimitukseen liittyvät huomautukset on tehtävä 8 päivän kuluessa tuotteen

Lisätiedot

VIHTAN OY

VIHTAN OY ASENNUSOHJE AALTO 3 Tilanjakaja: kaksi seinää ja liukuva ovi VIHTAN OY WWW.VIHTAN.FI SISÄLLYS TYÖKALUT --------------------------------------------------------------- 2 OSAT (kynnyksellinen) --------------------------------------------------------

Lisätiedot

Siivousalan PEREHDYTTÄMISOPAS

Siivousalan PEREHDYTTÄMISOPAS Siivousalan PEREHDYTTÄMISOPAS SIIVOUSVÄLINEET 1. siivousvaunu 2. sanko (siivoussanko) 3. jätesäkki 4. kuivain - Voit kuivata ikkunat, peilit ja lattiat. 5. lattiamoppi ja pyyhe 6. ikkunanpesin - Voit pestä

Lisätiedot

Lämpökäsitellyn puun pintakäsittely sisällä ja ulkona

Lämpökäsitellyn puun pintakäsittely sisällä ja ulkona Lämpökäsitellyn puun pintakäsittely sisällä ja ulkona Lämpökäsitelty puu suositellaan aina pintakäsiteltäväksi, koska sävytetty pintakäsittely auttaa pintaa säilyttämään kauniin värinsä ja estää sää rasitusten

Lisätiedot

Kärcher RS. Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus

Kärcher RS. Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus Kärcher RS Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus Kärcher RS Nostaa käyttäjän aitiopaikalle Tehokkaat, ammattikäyttöön suunnatut puhdistusratkaisut ovat Kärcherin ominta aluetta. Uudet RS-sarjan yhdistelmäkoneet

Lisätiedot

OPAS ASEPTIIKASTA DOULATOIMINNASSA

OPAS ASEPTIIKASTA DOULATOIMINNASSA OPAS ASEPTIIKASTA DOULATOIMINNASSA 1 SISÄLLYSLUETTELO ASEPTIIKKA 3 VAROTOIMET 3 VALMISTAUTUMINEN DOULAUKSEEN 4 SAAPUMINEN SAIRAALAAN 4 KÄSIENPESU 5 SUOJAKÄSINEET 5 KÄSIENPESUOHJE 6 KÄSIDESINFEKTIO 7 SYNNYTYSSALISSA

Lisätiedot

Komposiitti- ja valumarmorialtaat

Komposiitti- ja valumarmorialtaat Komposiitti- ja valumarmorialtaat SISÄLLYS Komposiittialtaat sivut 3-9 Valumarmorialtaat sivut 10-17 Erikoismitta valumarmorialtaat sivut 18-19 komposiittialtaat Komposiittialtaat: kestää kylmää ja kuumaa

Lisätiedot

Siivouspalvelukuvaus Liite 2

Siivouspalvelukuvaus Liite 2 1 Siivouspalvelukuvaus Liite 2 Asiakas Sopimuskohde / osoite Wiitaunioni; siivouspalvelut Päiväkoti Tuulentupa Työväentalontie 2 44 500 VIITASAARI Siivottava pinta-ala 161,0 m2 Päivittäinen työaika 1,75

Lisätiedot

Betonilattioiden pinnoitusohjeet

Betonilattioiden pinnoitusohjeet Betonilattioiden pinnoitusohjeet BLY 12 / by54 Betonilattioiden pinnoitusohjeet 2010 BLY 7 / by45 Betonilattiat 2002 PSK 2703 standardi: Betonilattioiden pintakäsittely. Käyttösuositus prosessiteollisuudelle

Lisätiedot

TH-FLWBL läpivientianturin asennusohjeet. TH-FLWBL on 11, 200kHz anturi joka on suunniteltu Lowrance laitteisiin jotka käyttävät sinistä liitintä.

TH-FLWBL läpivientianturin asennusohjeet. TH-FLWBL on 11, 200kHz anturi joka on suunniteltu Lowrance laitteisiin jotka käyttävät sinistä liitintä. TH-FLWBL läpivientianturin asennusohjeet TH-FLWBL on 11, 200kHz anturi joka on suunniteltu Lowrance laitteisiin jotka käyttävät sinistä liitintä. Lue ohjeet huolella ennenkuin asennat anturin. Muista että

Lisätiedot

Nostalgia puuöljyillä käsiteltyjen huonekalujen hoito-ohjeet

Nostalgia puuöljyillä käsiteltyjen huonekalujen hoito-ohjeet Nostalgia puuöljyillä käsiteltyjen huonekalujen hoito-ohjeet Nostalgia Puuöljyillä käsitellyn puisen huonekalun peruspuhdistukseen riittää kuivapuhdistus pölypyyhkeellä tai neutraaliin astianpesuaineliuokseen

Lisätiedot

DE IJSSEL COATINGS MAALISYSTEEMIT

DE IJSSEL COATINGS MAALISYSTEEMIT DE IJSSEL COATINGS MAALISYSTEEMIT ALUMIINIVENEET Alumiini - vesilinjan alapuoliset osat Alumiini - vesilinjan yläpuoliset osat Alumiini - kansi Alumiini - pintarakenteet Alumiini - verhoilujen takana olevat

Lisätiedot

Monipuoliseen puuliimaukseen

Monipuoliseen puuliimaukseen Monipuoliseen puuliimaukseen A14 BISON PU-TimberMax Express Polyuretaani Puuliima D4 5min 310ml Erittäin npea ja vahva polyuretaanipuuliima sisä- ja ulkokäyttöön. Hyytelömäinen, läpinäkyvä, (meri)veden

Lisätiedot

IKATEX 9004 MULTITEX 9009 IKATEX ULTRA 9510 IKATEX BOXER 60 IKATEX 9043

IKATEX 9004 MULTITEX 9009 IKATEX ULTRA 9510 IKATEX BOXER 60 IKATEX 9043 IKATEX 9004 KORKEALAATUINEN KUITULIINA AROILLE PINNOILLE Korkealaatuinen kuivausliina arkojen pintojen putsaukseen ja kiillotukseen. Sopii kirjapainoihin, siivoustyöhön, verstaille sekä lääketehtaille.

Lisätiedot

FI Liimavaahto Premium Polystyrol FixFoam

FI Liimavaahto Premium Polystyrol FixFoam FI Premium Polystyrol FixFoam www.penosil.com PENOSIL on yksikomponenttinen matalatiheyksinen liimavaahto, joka soveltuu eristelevyjen kiinnittämiseen rakennuksien lämmöneristyksissä. Liimavaahdolla on

Lisätiedot

Betonilattioiden hoito-ohjeet

Betonilattioiden hoito-ohjeet Betonilattioiden hoito-ohjeet 2. syyskuuta 2013 Betonilattioiden hoito-ohjeet Yleistä Vanhoissa betonilattioissa yleisiä ongelmia ovat niiden likaantuminen, vaikea puhdistettavuus ja pölyäminen. Näiden

Lisätiedot

Maskeeraa oikein. Muovituksen maskeeraus - reikä ohjaustapille ylöspäin

Maskeeraa oikein. Muovituksen maskeeraus - reikä ohjaustapille ylöspäin Maskeeraa oikein Helpottaakseen saumaustyötä (ei vuotoja) on tärkeätä että maskeeraus tehdään meidän ohjeistuksen mukaan. 1 1 2 3 2 Suosittelemme myös että saumat muovitetaan koska tämä antaa suojan kemikaaleja

Lisätiedot

Hyviä käytänteitä ja huomioitavia asioita astianpesuprosessissa. Tuottava ja tehokas ammattikeittiö hanke Merja Ylönen/Xamk

Hyviä käytänteitä ja huomioitavia asioita astianpesuprosessissa. Tuottava ja tehokas ammattikeittiö hanke Merja Ylönen/Xamk Hyviä käytänteitä ja huomioitavia asioita astianpesuprosessissa Tuottava ja tehokas ammattikeittiö hanke Merja Ylönen/Xamk Astianpesu Tarkoitus Puhtaat ja kuivat astiat > mikrobimäärä alhainen Tärkeä osa

Lisätiedot

OSTOAPU NORSBORG. -sohvasarja. SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat

OSTOAPU NORSBORG. -sohvasarja. SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat OSTOAPU NORSBORG -sohvasarja SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat Irtopäällinen Eri päällisvaihtoehtoja Pestävä päällinen Lisätietoja takuuvihkosessa.

Lisätiedot

GREENLINE. Foratia Lattianpesukapseli 2. Foratia Kylpyhuoneen pesukapseli 3. Foratia Yleispesukapseli 4. Foratia Rasvanpoistoainetabletti 5

GREENLINE. Foratia Lattianpesukapseli 2. Foratia Kylpyhuoneen pesukapseli 3. Foratia Yleispesukapseli 4. Foratia Rasvanpoistoainetabletti 5 GREENLINE Foratia Lattianpesukapseli 2 Foratia Kylpyhuoneen pesukapseli 3 Foratia Yleispesukapseli 4 Foratia Rasvanpoistoainetabletti 5 Foratia IB Imeytysjauhe 6 Foratia teline IB imeytysjauhesäkeille

Lisätiedot

Maastohiihtosuksien voitelu

Maastohiihtosuksien voitelu Maastohiihtosuksien voitelu Sisällysluettelo Alkusanat... 3 Pitovoitelu... 4 Uusi, hienojakoinen lumi - Tervapitovoiteet... 4 Vanha, rakeinen lumi Synteettiset pitovoiteet... 4 Pitovoitelu purkkivoiteilla...

Lisätiedot

www.slojd-detaljer.fi Mikä SnapPap on ja mitä materiaali tarkemmin sisältää? SnapPap on uusi materiaali joka on mullistanut ompelu- ja DIY-projektit täydellisesti. Se on ainutlaatuinen paperi joka näyttää

Lisätiedot