AUTOVERKKOKAUPPA.fi Aina, kaikkialla ja Petikossa.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "AUTOVERKKOKAUPPA.fi Aina, kaikkialla ja Petikossa."

Transkriptio

1 AUTOVERKKOKAUPPA.fi Aina, kaikkialla ja Petikossa.

2 AUTOVERKKOKAUPPA.fi ON AUTOKAUPAN EDELLÄKÄVIJÄ Autoverkkokauppa.fi on Suomen ensimmäinen autoliike, jossa voit tehdä autokaupat alusta loppuun asti mukavassa ja turvallisessa suomalaisessa verkkokaupassa. Hoidamme autokauppasi niin kuin se on sinulle helpointa. Verkkopalvelun lisäksi olemme palveluksessasi kaikkialla missä haluat: puhelimessa, sähköpostissa, facebookissa sekä halutessasi myös uudessa suurmyymälässämme, Vantaan Petikossa. Meille tärkeintä on se, että olet tyytyväinen, kun saat uuden auton käyttöösi, vaikka valmiiksi tuotuna työpaikallesi. Autoverkkokauppa.fi on autokaupan edelläkävijä ja erilainen autoliike Suomen markkinoilla. Toimintamme perustana on vahva sitoutuminen asiakkaan tarpeisiin ja palveluun. Uusi palvelukonseptimme mahdollistaa auton ostamisen aina ja kakkialla, missä vain on verkkoyhteys. Sen lisäksi saat nyt palvelua myös Petikon suurmyymälässämme, Vantaalla. Edustamamme merkit, Dacia, Hyundai, Isuzu, Lotus, Renault, Suzuki ja SsangYong, ovat kansainvälisissä testeissä ja vertailuissa menestyneitä, nykyaikaisia ja laadukkaita autoja. Meiltä saat myös kyseisten merkkien varaosat ja lisävarusteet sekä täydelliset merkkihuoltopalvelut. Yrityksemme arvot: palveluhalukkuus, yhteistyö, rohkeus ja ammattimaisuus, ohjaavat toimintaamme kellon ympäri. Sisältö PÄÄKIRJOITUS 2 Autoverkkokauppa.fi, palvelut lyhyesti 3 Renault, mallisto 4 Hyundai, mallisto 5 Suzuki, mallisto 6 Dacia, mallisto 7 SsangYong, mallisto 8 Isuzu, mallisto 9 Yrityspalvelu, filosofia ja toimintatapa 10 Rahoitus, eri vaihtoehdot 11 Yhteystiedot 12 Palveluhalukkuus Tarjoamme parasta palvelua, jonka vuoksi asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja uskollisia. Lisäksi olemme haluttu yhteistyökumppani autoalan muiden toimijoiden keskuudessa. Yhteistyö Autamme kollegoita ja asiakkaitamme onnistumaan tehtävissään. Kannamme jokainen vastuumme omasta työstämme sekä hyvästä työilmapiiristä. Rohkeus Etsimme oma-aloitteisesti tapoja kehittää toimintaamme. Ammattimaisuus Pidämme osaamisemme ajan tasalla, kulut kurissa ja prosessit toimivina. Olemme luotettava yhteistyökumppani. Tavoitteenamme on helpottaa auton hankkimista, oli yrityksesi missä tahansa ja autoiletpa missä päin Suomea tahansa. Toiminnan suoraviivaistamisella haemme kustannussäästöjä ja hyötyjä, joista hyötyvät kaikki asiakkaamme, uuden tai käytetyn auton ostajat ja huollon asiakkaat. Tervetuloa erilaiseen autoliikkeeseen. Ystävällisesti Autoverkkokauppa.fi Juha Rusama Vähittäiskaupan johtaja juha.rusama@autoverkkokauppa.fi puhelin:

3 AUTOVERKKOKAUPPA.fi PALVELUKSESSASI VUOROKAUDEN YMPÄRI Nyt voit varata autollesi huoltoajan vaikkapa matkapuhelimestasi. Sinä yritysasiakkaana olet meille erityisen tärkeä, ja kokonaisnäkemys yrityksesi toimintatavoista ja tarpeista on tärkeysjärjestyksessä ensimmäisenä. Niin autoverkkokauppa.fi -sivuilla kuin Vantaalla, Petikon myymälässä, sinua palvelevat koulutetut asiantuntijat, työhönsä sitoutuneet automyyjät tai -huoltajat, joille palveluhenki ja asiakastyytyväisyys ovat ykkösasia. Uutena palveluna voit varata auton huoltoajan vaivattomasti vaikkapa älypuhelimestasi, osoitteesta autoverkkokauppa.fi. Palveluksessasi erilainen autoliike. Autoverkkokauppa on Suomen ensimmäinen autoliike, josta voit ostaa uuden- ja vaihtoauton alusta loppuun asti verkossa. Autoverkkokaupasta saat kaiken mitä tarvitset: koeajovarauksen, lisävarusteet, sitovan vaihtoauton hinnan sekä rahoituspäätöksen ja kaupat voit tehdä vaikkapa kotona tai työpaikallasi, käymättä lainkaan autoliikkeessä. Valikoimamme on laaja, josta löytyvät perheautot, farmarit, tilaautot, crossoverit, edustavat katumaasturit, automaattivaihteiset autot, urheiluautot, vetokykyiset nelivetoautot, pick-upit sekä pakettiautot ja muut hyötyajoneuvot. Lisäksi meillä on yksi Suomen laajimpia hybridi- ja sähköautomallistoja niin henkilö- kuin tavara-autoissa. Myös takuutarkastetut vaihtoautomme voit ostaa joko verkosta tai Petikon myymälästämme, Vantaalta. Merkkihuollon tekemissä autohuolloissa autosi takuu ja arvo säilyy. Noudatamme jokaisen valmistajan maa- ja merkkikohtaista huolto-ohjelmaa. Alkuperäiset tai alkuperäistä vastaavat varaosat ja nykyaikainen, tämän päivän autoille suunniteltu korjaamotekniikka takaavat asiakkaillemme aina laadukkaan lopputuloksen. Lupauksemme sinulle: kuuntelemme sinua ja tarpeitasi tarjoamme aina kilpailukykyiset hinnat annamme aina pitävän kustannusarvion tehtävästä huoltotoimenpiteestä takuu kaikille huoltotöille kokeneet ammattilaiset palveluksessanne ennalta arvaamattoman, yllättävän vian tai ongelman ilmaantuessa otamme välittömästi yhteyttä sinuun pysymme sovitussa aikataulussa nopea, ensiluokkainen palvelu meille tärkeintä on se, että sinä olet tyytyväinen Luotettavaa kaupankäyntiä Autoverkkokauppa.fi (Automyymälä Helsinki Oy) on vakaa ja luotettava suomalainen autoliike. Sen taustalla on autojen, varaosien ja lisävarusteiden maahantuontiin erikoistunut yritysryhmä Bassadone Automotive Nordic Oy, joka toimii Suomen lisäksi Baltian markkinoilla. Bassadone Automotive Nordic Oy kuuluu osana Bassadone Automotive Group -yhtiöryhmään, joka toimii useiden automerkkien maahantuojana ja vähittäismyyjänä mm. Englannissa, Espanjassa ja Gibraltarilla.

4 Renault-mallisto. Valmiina yrityspalvelukseen. ESPACE TALISMAN SPORT TOURER TALISMAN SEDAN KOLEOS tulossa keväällä 2017 GRAND SCENIC SCENIC KADJAR MEGANE SPORT TOURER MEGANE HATCHBACK 5d

5 Renault on varma tuotteidensa laadusta ja asiakkaidensa tyytyväisyydestä. Renault teki jälleen hurjan harppauksen rekisteröintitilastoissa vuonna Kasvua vuonna 2016 edelliseen vuoteen verrattuna oli henkilöautoissa 49 % ja tavara-autoissa peräti 67 %. Lisäksi joulukuussa rekisteröinneissä Renault Clio aiheutti hämmennystä nousten Suomen suosituimmaksi automalliksi. Kolmen vuoden aikana Renault henkilöautojen markkinaosuus Suomessa on yli kolminkertaistunut. ALASKAN pick-up tulossa 2017 CLIO SPORT TOURER CLIO HATCHBACK 5d CAPTUR ZOE TWINGO TWIZY Renault tarjoaa Suomessa Eurooppalaisista automerkeistä pisimmän takuun eli 4 vuotta / km sekä takuun aikaisen veloituksettoman Renault 24/7 Tiepalvelun. Puhkiruostumattomuustakuu: 12 vuotta / poikkeuksena Master 6 vuotta.

6 Euroopan ostetuin tavara-auto. Renault. Renault tavara-autot ovat olleet Euroopan markkinajohtaja aina vuodesta 1998 lähtien. Monipuolisesta tavara-autovalikoimasta löytyy valinnanvaraa kolmesta kuutiosta aina 17-kuutioon asti. Lisää vaihtoehtoja löytyy Renault Masterin valikoimassa olevista alusta- ja doppeliversioista, joita voi varustella eri päällirakenteilla, kuten lavat, umpikorit ja kippilavat. Master on myös mahdollista muuntaa retkeilyautoksi, jolloin kuljetuskapasiteetti on versiosta riippuen jopa 9 henkilöä ja tavaratilaa 4 10 m 3. Renaultin erinomainen tavara-auto-osaaminen näkyy myös alhaisina käyttökustannuk-sina, sillä moottorit ovat kulutuksen ja päästöjen suhteen huippuluokkaa. Lisäksi huoltoväli on noussut kaikissa malleissa km:iin (tai 2 vuotta) Traficissa ja Masterissa on jakopää varustettu jakoketjulla, joka edelleen alentaa huoltokustannuksia. Renault KANGOO Myös 3-paikkaisena Huoltoväli km /2 v 2 koripituutta 3 tai 4 m 3 Renault TRAFIC Uudet Twin Turbo -moottorit Huoltoväli km /2 v 8 versiota 5,2-8,6 m 3 Renault MASTER Uudet Twin Turbo -moottorit Huoltoväli km /2 v 8 versiota 8-17 m 3

7 24H RENAULT HUOLTOVÄLI TIEPALVELU ISO km Renault-tavara-autolla on luovutuspäivästään alkaen neljän vuoden tai km takuu riippuen siitä kumpi täyttyy ensin, 2 ensimmäistä vuotta ilman kilometrirajoitusta. Renault Tiepalvelu (puh ) on voimassa auton takuun ajan. Se on käytettävissä 24 tuntia päivässä ja 365 päivää vuodessa. Jos matka katkeaa, voi Renault Tiepalvelu tilanteesta riippuen tarjota matkan jatkamiseen sopivan ratkaisun esim. sijaisauton. Kaikissa Renault tavara-automalleissa nyt pitkä ja taloudellinen km / 2 vuoden huoltoväli. Kaikki Renaultin tuotantolaitokset ovat saavuttaneet ISO ympäristösertifikaatin. L1H1 5,2 m 3 L2H1 6 m 3 L2H2 8,6 m 3 Myös 1+ 8 paikkainen henkilöauto L1H1 8 m 3 L2H2 10,8 m 3 L3H2 13 m 3 L3H3 14,8 m 3 L4H2 14,9 m 3 * L4H3 17 m 3 * L3 alusta L3 doppeli * * Ei maahantuonnissa.

8 Hyundai. Maailman laadukkain automerkki. IONIQ hybrid IONIQ electric IONIQ plug-in tulossa 2017 SANTA FE TUCSON i40 Sedan i40 Wagon

9 Seitsemän vuoden sisällä Hyundai saavutti nyt jo kolmannen kerran ykköspaikan AutoBildin Laaturaportissa 2016, vuosien 2010 ja 2011 lisäksi. Edellisvuodesta Hyundai nousi kaksi pykälää kolmannelta sijalta. Kokonaistulos oli Hyundaille erittäin myönteinen. Onnistunut suoritus. Hyvin tehty, Hyundai. oli testausryhmän arvio. Hyundai Motor Company on maailman viidenneksi suurin autovalmistaja. Hyundain vienti on vuosittain yli neljä miljoona korkealaatuista henkilöautoa, maasturia, kuorma-autoa ja bussia. i30 WAGON i30 5d Uusi i30 tulossa keväällä 2017 i20 ACTIVE i20 5d i10 5d Hyundai takuu on 5 vuotta ilman kilometrirajoitusta. Takuun aikana on voimassa Hyundai Tieturva. Hybridin akkutakuu 8 v / km.

10 Suzuki. Suomen suosituin nelivetomaasturi. AINA OIKEA NELIVETO Suzuki tunnetaan erittäin kestävien nelivetoautojen valmistajana. Jatkuvan tuotekehityksen periaate ja yli 40 vuoden kokemus nelivetotekniikasta ovat tuottaneet laajan nelivetomalliston, joka on kerännyt arvostusta ja tyytyväisiä asiakkaita ympäri maailmaa. Suomen vaativissa keliolosuhteissa neliveto on tärkeä lisä auton turvavarustukseen. Suzukin arvostetun nelivetoteknologian uusin sukupolvi, AllGrip-nelivetojärjestelmä, varmistaa vakauden erilaisissa tie- ja keliolosuhteissa. AllGrip-nelivetojärjestelmä tarjoaa kuljettajan valittavaksi neljä ajotilaa (Auto, Sport, Snow ja Lock) helppokäyttöisellä keskikonsolin valitsimella. SX4 S-CROSS 4x4 VITARA BOOSTER- JET 4x4 JIMNY 4x4 Takuu 3 vuotta, tai km.

11 Dacia-mallisto. Nykyaikaisen kustannustehokas. Dacian jokainen malli heijastaa merkin strategiaa, että edullinen auto voi olla myös tyylikäs, turvallinen ja laadukas. Luotettavuus ja kestävyys on nykyisin hyväksi koettu ja useissa testeissä tunnustettu. Pääosin autot perustuvat Renaultin ja Nissanin kehittämään, laadukkaaseen tekniikkaan. Ne tarjoavat ainutlaatuiset tilat omassa hintaluokassaan; laaja valikoima hyvin suunniteltuja ja toimivia autoja niin edulliseen hintaan, että mahdollisimman moni voi ostaa itselleen uuden auton. Tämä on harvinainen, mutta toimiva resepti. Autoihin voi valita kaiken tarvitsemansa, mutta niissä ei ole mitään ylimääräistä. Rahaa säästyy, kun eri malleissa käytetään mahdollisimman paljon yhteisiä osia. DUSTER 4x4 tai etuveto SANDERO STEPWAY LODGY 7p SANDERO LOGAN MCV DOKKER VUODEN TAKUU 3TAI KM SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN

12 SsangYong-mallisto. Vetovoima yllättää ammattilaisenkin. SsangYong on erikoistunut nelivetoisten maastoautojen valmistamiseen. Sen tuotteet tunnetaan vahvoina, luotettavina ja käytännöllisinä autoina, joiden ominaisuudet on suunniteltu vaativaan käyttöön. Keskittyminen pelkästään SUV- ja nelivetomallien valmistamiseen tarkoittaa sitä, että suunnittelussa ei ole tarvinnut tehdä kompromisseja, vaan autot täyttävät korkeimmatkin vaatimukset. Myös autojen vetopainot kertovat, että SsangYong on tehty suoriutumaan vaativistakin tehtävistä. Voimakkaat moottorit, erittäin alhainen melutaso, käytössä ylivoimainen neliveto sekä laadukas viimeistely takaavat ajamisen helppouden ja mukavuuden. REXTON 4x4 vetokyky kg KORANDO 4x4 vetokyky kg TIVOLI 4x4 tai etuveto

13 VETOKYKY 3500 kg KANTAVUUS 1050 kg Isuzu-mallisto. Mestari työkoneiden joukossa. Isuzu Motors Limited on yksi maailman suurimmista hyötyajoneuvojen valmistajista ja dieselmoottorien valmistajana se on maailman suurin. Maailman johtavat auto- ja raskaankaluston valmistajat sekä teollisuus ovat valinneet voimalähteikseen Isuzun dieselmoottorit niiden suorituskyvyn ja pienen kulutuksen ansiosta. Yli 23 miljoonan valmistetun dieselmoottorin ja yli 50 vuoden kokemus ja kehitystyö takaavat, että voit luottaa täysin uuteen Isuzu D-MAX:iin. Yli 6 miljoonaa ihmistä ympäri maailman luottavat ISUZU pick-upien kestävyyteen, luotettavuuteen ja taloudellisuuteen. D-MAX Double Cab Takuu 3 vuotta, tai km.

14 Lotus-mallisto. Käsityötä Hethelistä, Englannista. Lotus urheiluautomaailman ikoni koeajettavissa Konalassa. Käsintehtyjä suorituskykyisiä, näyttäviä superautoja. Uutuutena Evora 400, 2+2-ohjaamolla. Takuu 3 vuotta tai km. Elise Exige Evora 400

15 AUTOVERKKOKAUPPA.fi ON KLIKKAUKSEN LÄHEMPÄNÄ ASIAKASTA Kaikenlaisia autoja kaikenkokoisille yrityksille Autoverkkokauppa.fi yritysmyynti tarjoaa kattavat ratkaisut kaikkiin yritysten työsuhde-, tuotanto- ja hyötyajoneuvotarpeisiin. Seitsemän merkin valikoimastamme löydät varmasti juuri sinulle sopivan ratkaisun. Räätälöimme yrityksellenne tarvittaessa parhaan mahdollisen rahoitusratkaisun, on sitten kyseessä huoltoleasing, rahoitusleasing tai osamaksurahoitus. Tulemme mielellämme käymään luonanne, jotta voimme yhdessä yksilöidä juuri teidän yrityksenne tarpeisiin sopivat ratkaisut. Olemme palveluksessasi kuten sinä haluat: verkkokaupan sivuilla 24/7, ja chat-palvelussa joka päivä vuorokauden ympäri, puhelimessa, sähköpostitse tai vaikka facebookissa. Hoidamme autokauppasi niin kuin se on sinulle ja yrityksellesi helpointa. Sekä myymälässä että verkossa sinua palvelevat koulutetut asiantuntijat, joille asiakastyytyväisyys on ykkösasia. Yhteiskäyttöauto-palvelu Räätälöimme yrityksille, yhtiöille ja yhteisöille kustannustehokkaita autojen yhteiskäyttöpalveluja tarpeiden mukaan. Kysy lisää! Hannu Kuisma Yritysmyyntipäällikkö Hyötyajoneuvot & Rent Puh Jouni Vaittinen Yritysmyyntipäällikkö Henkilöautot & Leasing-yhtiöt Puh Klinkkerikaari 2, Petikko, Vantaa

16 Tervetuloa! Klinkkerikaari 2, Petikko, Vantaa Avoinna ma-pe ja la Aina, kaikkialla ja Petikossa. Uudet autot: * Vaihtoautot: * Verkossa 24/7 * Puheluhinnat 0207-numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min (sis. alv. 24 %)

Lehdistötiedote RENAULT MYYNTI 2016 RENAULT YHTYMÄN KOLMAS PERÄTTÄINEN KASVUN VUOSI KOKONAISMYYNNIN KASVU

Lehdistötiedote RENAULT MYYNTI 2016 RENAULT YHTYMÄN KOLMAS PERÄTTÄINEN KASVUN VUOSI KOKONAISMYYNNIN KASVU 18.1.2016 RENAULT MYYNTI 2016 RENAULT YHTYMÄN KOLMAS PERÄTTÄINEN KASVUN VUOSI Renault Yhtymän rekisteröinnit kasvoivat 3,3 ja saavuttivat uuden ennätyksen, 2 800 242 ajoneuvoa. Euroopassa Yhtymän rekisteröinnit

Lisätiedot

ENSIREKISTERÖINNIT Kesäkuu Taulu 15. Henkilöautot merkeittäin ja malleittain 1-06/2015

ENSIREKISTERÖINNIT Kesäkuu Taulu 15. Henkilöautot merkeittäin ja malleittain 1-06/2015 ENSIREKISTERÖINNIT Kesäkuu 2015 Taulu 15. Henkilöautot merkeittäin ja malleittain 1-06/2015 Merkki Malli 6/2015 ADRIA CORAL S 670SL 2 ADRIA MATRIX M 650 SF 2 ADRIA TWIN 600 SP 3 ADRIA MATRIX M 670SL 3

Lisätiedot

ELÄ ENEMMÄN NYT MEILTÄ FREELANDER 2 TD4 S AUTOMAATTI +1 000 ETUSI JOPA 3 351

ELÄ ENEMMÄN NYT MEILTÄ FREELANDER 2 TD4 S AUTOMAATTI +1 000 ETUSI JOPA 3 351 ELÄ ENEMMÄN NYT MEILTÄ FREELANDER 2 TD4 S AUTOMAATTI +1 000 ETUSI JOPA 3 351 UUSI MALLISTO ANTAA ENEMMÄN VASTINETTA RAHALLE Koko Land Rover -mallisto on uudistunut vuoden sisällä. Uudet mallit täyttävät

Lisätiedot

Saksan GTÜ -katsastustilasto

Saksan GTÜ -katsastustilasto Timo Turkula 3.10.2012 Saksan GTÜ -katsastustilasto Pikkuautot 1. Toyota Yaris 13,9 2. Ford Fiesta / Fusion 18,4 3. Mazda 2 18,6 4. Opel Agila / Suzuki Splash 20,9 5. Honda Jazz 21,5 6. Mini Clubman 21,6

Lisätiedot

Sijoittajavierailu Toimitusjohtaja, K Auto Oy, Johan Friman

Sijoittajavierailu Toimitusjohtaja, K Auto Oy, Johan Friman Sijoittajavierailu 22.3.2019 Toimitusjohtaja, K Auto Oy, Johan Friman Brändiportfolio Henkilöautot Hyötyautot syksyllä 2019 2 22.3.2019 Autokauppa lyhyesti Volkswagen-konsernin autoihin liittyvä liiketoiminta

Lisätiedot

Autokauppa kehittyy vauhdilla

Autokauppa kehittyy vauhdilla KESKO CMD 2018 Autokauppa kehittyy vauhdilla Johan Friman, autokaupan toimialajohtaja 1 Autokauppa lyhyesti Volkswagen-konsernin autoihin liittyvä liiketoiminta Suomessa: Audi, Volkswagen, SEAT, Porsche

Lisätiedot

Dacia Stepway. Dacia Sandero.

Dacia Stepway. Dacia Sandero. 2014-03 Dacia. Dacia Sandero. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. Keskikyynärnoja 8201371987 161 Pysäköintitutka taakse 8201322684 294 Hälytin 8201302687 350 Roiskeläppäsarja, yleismalli,

Lisätiedot

2010 Autotuojat ry Julkaisun osittainenkin kopiointi ilman tekijänoikeudenhaltijan lupaa on kielletty.

2010 Autotuojat ry Julkaisun osittainenkin kopiointi ilman tekijänoikeudenhaltijan lupaa on kielletty. 1 Autotuojat ry Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2010 2010 Autotuojat ry Julkaisun osittainenkin kopiointi ilman tekijänoikeudenhaltijan lupaa on kielletty. AUTOMALLIKOHTAISET E10 SOVELTUVUUSTIEDOT PAKETTIAUTOIHIN

Lisätiedot

Erotus 1 904 Erotus 2 075 259 157

Erotus 1 904 Erotus 2 075 259 157 Renault Clio-3-ov 1,2 16V 75hv 5MT Authentique Renault Clio-3-ov 1,2 16V 75hv 5MT Authentique Volkswagen Polo -Trendline 1,2 Opel Corsa- 1.2 TWINPORT Advantage 3-ov Toyota Yaris -1,0 VVT-i Linea Terra

Lisätiedot

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN.

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Rolac KONEET VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Lundberg on erityisesti ympäristönhoitoon kehitetty taajamatraktori, joka on suunniteltu alan töiden monipuolisuus ja erityisvaatimukset

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN 2014-12 Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. VUODEN TAKUU 3TAI 100 000 KM SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN DESIGN "AVENTURE" Lokasuojien levikkeet, eteen ja taakse 8201274674 622

Lisätiedot

FORD RANGER Ranger_2012.5_Cover_V2.indd 1 24/03/2012 11:40

FORD RANGER Ranger_2012.5_Cover_V2.indd 1 24/03/2012 11:40 FORD RANGER 1 2 3 Jos homma on hoidettava, se kannattaa hoitaa kerralla kunnolla 4 Ford Rangerilla on mahtava kantavuus ja tilava avolava. Kuljetukset siis vaativat vähemmän edestakaisia matkoja. Mitä

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

Mercedes - Benz Vito, pakettiauto Kuormatilan tilavuus 5 m3 Kantavuus 830 kg

Mercedes - Benz Vito, pakettiauto Kuormatilan tilavuus 5 m3 Kantavuus 830 kg Vehorent - hyötyajoneuvohinnasto, Veho Group Lommilanrinne 2, 02770 Espoo, puh. 010 569 3557 Hinnasto 02.03.2009 Ryhmä Merkki ja malli Ovien Istuin Aika ja km veloitus Viikonloppupaketit Ilman km- Lisävrk

Lisätiedot

Ryhmä 6-01 Tuotekoodi: 1112-6-ESITE 02/11. Jarrunosien laatumerkit Koivuselta!

Ryhmä 6-01 Tuotekoodi: 1112-6-ESITE 02/11. Jarrunosien laatumerkit Koivuselta! Ryhmä 6-01 Tuotekoodi: 1112-6-ESITE 02/11 Jarrunosien laatumerkit Koivuselta! Zimmermann-jarrulevyt Zimmermann Sport Vuosien kokemus ja saksalainen osaaminen yhdistettynä ensiluokkaisiin valmistusmateriaaleihin

Lisätiedot

Sanna Vehnilä. ALD AUTOMOTIVE VMP Group Alina Hoivatiimi Oy /sopimusyrittäjät INFOPAKETTI

Sanna Vehnilä. ALD AUTOMOTIVE VMP Group Alina Hoivatiimi Oy /sopimusyrittäjät INFOPAKETTI Sanna Vehnilä ALD AUTOMOTIVE VMP Group Alina Hoivatiimi Oy /sopimusyrittäjät INFOPAKETTI ALD PALVELUTIIMI Yhteyshenkilö Sanna Vehnilä Vastaa Alina Hoivatiimi Oy:n Sopimusyritysten autoasioista, käyttäjäpalvelusta,

Lisätiedot

Kesärenkaat. 1 Nokian Renkaat Kesärenkaat

Kesärenkaat. 1 Nokian Renkaat Kesärenkaat 1 Nokian Renkaat Kesärenkaat Kesärenkaat Hinnasto 1.12.2017 KESÄRENKAAT HINNASTO 1.12.2017 SISÄLLYS HENKILÖAUTON RENKAAT Uutuus! 3 Nokian Hakka Black 2 4 Nokian Hakka Blue 2 5 Nokian Hakka Green 2 6 Nokian

Lisätiedot

VehoRent. puh. 010 569 3557

VehoRent. puh. 010 569 3557 Vehorent - hyötyajoneuvohinnasto Hinnasto 01.03.2007 Ryhmä Merkki ja malli Ovien Istuin Aika ja km veloitus Viikonloppupaketit Ilman km- Lisävrk Omalkm lkm pe klo 15.00 - ma klo 09.00 rajoitusta ilm.km

Lisätiedot

VEHO GROUP OY AB VUOSIKATSAUS 2 0 1 4

VEHO GROUP OY AB VUOSIKATSAUS 2 0 1 4 VEHO GROUP OY AB VUOSIKATSAUS 2 1 4 , positiivinen valinta n toiminnan tarkoituksena on luoda lisäarvoa asiakkaille, jälleenmyyjille ja ajoneuvojen valmistajille. Kaikilla liiketoimintaalueillamme työtämme

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

Vakuutusalan asiakastyytyväisyys korkealla tasolla Yrityspuoli nousussa

Vakuutusalan asiakastyytyväisyys korkealla tasolla Yrityspuoli nousussa EPSI Rating Vakuutus 2016 Päivämäärä: 14-11-2016 Lisätietojen saamiseksi, vieraile kotisivuillamme (www.epsi-finland.org) tai ota yhteyttä Tarja Ilvonen, CEO EPSI Rating Suomi Puhelin: +358 569 1921 Sähköposti:

Lisätiedot

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit Uusi moottorisukupolvi Elämää helpottavia innovaatioita Silent Glissillä on yli 40 vuoden kokemus sähkötoimisista verhokiskoista. Toimme ensimmäisenä markkinoille

Lisätiedot

Hinnasto 18.8.2014 Talvirenkaat

Hinnasto 18.8.2014 Talvirenkaat Hinnasto 18.8.2014 Talvirenkaat 2 Nokian Renkaat Talvirenkaat, hinnasto 18.8.2014 HAKKAPELIITTA 8 Ennenkokematonta pitoa Vakaa ja tarkka ohjaustuntuma, luotettava talvipito Ympäristöystävällinen: pienempi

Lisätiedot

Renault kasvattaa sähköautojen valikoimaa nyt esitellään uusi Kangoo Z.E. ja Master Z.E.

Renault kasvattaa sähköautojen valikoimaa nyt esitellään uusi Kangoo Z.E. ja Master Z.E. Lehdistötiedote 13.1.2016 Renault Pro+ uutuudet Brysselin tavara-autonäyttelyssä Renault kasvattaa sähköautojen valikoimaa nyt esitellään uusi Kangoo Z.E. ja Master Z.E. Renault Kangoo Z.E:n toimintamatka

Lisätiedot

http://www.vehotrucks.fi/fi/sitecollectiondocuments/rent_hinnastot/vehorent_hinnasto_espoo.pdf

http://www.vehotrucks.fi/fi/sitecollectiondocuments/rent_hinnastot/vehorent_hinnasto_espoo.pdf Vantaa pisteen sijainti: http://www.eniro.fi/kartta/ansakuja+3%2c+vantaa/ Espoon pisteen hinnasto : http://www.vehotrucks.fi/fi/sitecollectiondocuments/rent_hinnastot/vehorent_hinnasto_espoo.pdf CharterWay

Lisätiedot

22.5-23.5. Perjantaina 10-19 ja lauantaina 10-16

22.5-23.5. Perjantaina 10-19 ja lauantaina 10-16 facebook.com/yamahacentervantaa Tykkää ja voita 200 lahjakortti! 22.5-23.5. Perjantaina 10-19 ja lauantaina 10-16 Soutuveneen ostajalle kaupanpäälle 100 lahjakortti! Veneet & perämoottorit Veneilyvarusteet

Lisätiedot

SUODATINVALIKOIMAN ESITTELY

SUODATINVALIKOIMAN ESITTELY HL Groupin suodatinvalikoima on täydentynyt lähes täydelliseksi valikoimaksi vuoden 2012 aikana. Uutena suodatintuotemerkkinä valikoimaan ovat tulleet WIX suodattimet, joista erityisesti mainittakoon Amerikkalaisten

Lisätiedot

TAKUUSTA JA HUOLLOSTA USEIN KYSYTTYÄ. www.hyundai.fi

TAKUUSTA JA HUOLLOSTA USEIN KYSYTTYÄ. www.hyundai.fi TAKUUSTA JA HUOLLOSTA USEIN KYSYTTYÄ. www.hyundai.fi MIKSI HYUNDAI MYÖNTÄÄ VIIDEN VUODEN TAKUUN? Hyundailla on tiukat laatuvaatimukset. Jo auton suunnitteluvaiheesta alkaen yksityiskohtiin paneudutaan

Lisätiedot

Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku

Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku Kestävä, tyylikäs ja monipuolinen Keep it simple Puukomposiitti JUMA-Deck Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku Ihanteellinen valinta ulkokäyttöön patioihin, terasseihin, laitureihin sekä

Lisätiedot

K E S Ä RENKAAT

K E S Ä RENKAAT KESÄRENKAAT 18.2.2019 2 RENKAAT KESÄRENKAAT SISÄLTÖ HENKILÖAUTON RENKAAT 3 HAKKA BLACK 2 4 HAKKA BLUE 2 5 HAKKA GREEN 2 6 NORDMAN SZ 6 NORDMAN SX2 SUV 4X4 RENKAAT 7 HAKKA BLACK 2 SUV 8 HAKKA BLUE 2 SUV

Lisätiedot

Journey S2 Highspeed Nitro S2 Highspeed S2 Highspeed Grande Punto (10)2008- S2 Highspeed Fiat

Journey S2 Highspeed Nitro S2 Highspeed S2 Highspeed Grande Punto (10)2008- S2 Highspeed Fiat 1-series E87 2004- S2 Highspeed 3-series E46 1998-2005 S1 Highspeed 3-series E90 2005- S1 Highspeed 5-series E39 2000-2003 S1 Highspeed BMW 5-series E60-E61 2003- S1 Highspeed 6-series E63-E64 2004- S1

Lisätiedot

Kesärenkaat. 1 Nokian Renkaat Kesärenkaat

Kesärenkaat. 1 Nokian Renkaat Kesärenkaat 1 Nokian Renkaat Kesärenkaat Kesärenkaat Hinnasto 1.3.2017 KESÄRENKAAT HINNASTO 1.3.2017 SISÄLLYS HENKILÖAUTON RENKAAT Uutuus! Uutuus! 3 Nokian Hakka Black 4 Nokian Hakka Blue 2 5 Nokian Hakka Green 2

Lisätiedot

KYLMÄTEKNIIKKAA MODERNIIN MYYMÄLÄÄN

KYLMÄTEKNIIKKAA MODERNIIN MYYMÄLÄÄN KYLMÄTEKNIIKKAA MODERNIIN MYYMÄLÄÄN UUSI TÄYDELLINEN HUURRE BY ARNEG -KYLMÄKALUSTEMALLISTO KÄYTÄ KYLMÄÄ JÄRKEÄ KYLMÄKALUSTEHANKINNOISSA OTA KOKO URAKKA HUURTEELTA Huurre on tunnustettu kylmäalan kokonaisosaaja,

Lisätiedot

FORD TOURNEO CONNECT TRANSIT CUSTOM TRANSIT

FORD TOURNEO CONNECT TRANSIT CUSTOM TRANSIT FORD TOURNEO CONNECT TRANSIT CUSTOM TRANSIT www.carsport.fi/ford Nyt saatavana myös automaattivaihteistolla FORD TOURNEO CONNECT Esteetön taksi 1+6 tai vaihtoehtoisesti 1+4 ja 1 pyörätuolipaikka/paaripaikka

Lisätiedot

Ford Merkkihuolto. on oikea valinta

Ford Merkkihuolto. on oikea valinta Ford Merkkihuolto on oikea valinta Katse kalenteriin: kohta on talvi! Lähde Ford Merkkihuollon kautta kohti talviautoilukautta. Pidämme kunnia-asiana sitä, että Fordisi on kunnossa, kun kelit muuttuvat

Lisätiedot

CITROËN INNOVATIONS MALLISTOESITE 2010

CITROËN INNOVATIONS MALLISTOESITE 2010 CITROËN INNOVATIONS MALLISTOESITE 2010 C ZERO PÄÄSTÖT 0 g Ei bensiininkulutusta, ei ajon aikaisia pakokaasupäästöjä. Uusi 4-paikkainen Citroën C-Zero on tavallisesta verkkovirrasta ladattava täyssähköauto.

Lisätiedot

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Sarja i.comp 3 Mahdollisuuksien summa tekee siitä erilaisen. Uuden käyttökonseptin ansiosta i.comp 3 tuottaa yksilöllisesti työn vaatiman paineilman.

Lisätiedot

Nauti. Saabin talvitarjoukset.

Nauti. Saabin talvitarjoukset. Joulu Helmi 2010/2011 Nauti. Saabin talvitarjoukset. Saabin talvitarjoukset. Talvi lähenee ja Saab viettää pian ensimmäistä vuottaan itsenäisenä yhtiönä. Sitä pitää juhlistaa. Siksi tarjoamme useita uskomattomia

Lisätiedot

Luxury Collection By Auto-Outlet

Luxury Collection By Auto-Outlet LEASING UUDISTUS 2017 Luxury Collection By Auto-Outlet FERRARI 488 GTB 492 kw / 670 hv Kiihtyvyys 0-100km/h 3.0 sekuntia Huippunopeus 330 km/h Uutuusmalli 488 GTB on autoalan superautopalkintoja voittanut

Lisätiedot

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business.

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business. BMW. Ansaittu ajonautinto. i BMW on investoinut yli 1,2 miljardia euroa BMW EfficientDynamics -teknologioiden kehitykseen. Panostuksen ansiosta voit nauttia ajamisen ilosta ylivoimaisella tehon ja kulutuksen

Lisätiedot

LAATUA JA VAHVUUTTA, JOIHIN VOIT LUOTTAA

LAATUA JA VAHVUUTTA, JOIHIN VOIT LUOTTAA Spandeckkävelysillat ja -työtasojärjestelmät LAATUA JA VAHVUUTTA, JOIHIN VOIT LUOTTAA SPANDECK Spandeck on kevyt, alumiinista valmistettu kävelysilta, työtaso ja telinejärjestelmä, kaikki samassa tuotteessa.

Lisätiedot

Lehdistötiedote. Löydä Renault uudelleen. Renaultin uutuudet 2016 Pariisin autonäyttelyssä

Lehdistötiedote. Löydä Renault uudelleen. Renaultin uutuudet 2016 Pariisin autonäyttelyssä Lehdistötiedote 29.9.2016 Renaultin uutuudet 2016 Pariisin autonäyttelyssä Löydä Renault uudelleen Renault on uudistanut hurjalla vauhdilla koko mallistonsa ja nyt kierroksen viimeisenä uusi Koleos esitellään

Lisätiedot

TALVIRENKAAT HINNASTO

TALVIRENKAAT HINNASTO TALVIRENKAAT HINNASTO 2.5.2018 2 RENKAAT TALVIRENKAAT SISÄLLYS 3 HAKKAPELIITTA 9 4 HAKKAPELIITTA 8 5 HAKKAPELIITTA R3 7 HAKKAPELIITTA 9 SUV 9 HAKKAPELIITTA 8 SUV 10 HAKKAPELIITTA R3 SUV 11 HAKKAPELIITTA

Lisätiedot

Talvirenkaat. Hinnasto Nokian Renkaat Talvirenkaat

Talvirenkaat. Hinnasto Nokian Renkaat Talvirenkaat Talvirenkaat Hinnasto 11.9.2017 1 Nokian Renkaat Talvirenkaat TALVIRENKAAT HINNASTO 11.9.2017 SISÄLLYS HENKILÖAUTON RENKAAT Uutuus! 3 Nokian Hakkapeliitta 9 4 Nokian Hakkapeliitta 8 6 Nokian Hakkapeliitta

Lisätiedot

Testivoitot - Škoda Octavia

Testivoitot - Škoda Octavia Testivoitot - Škoda Octavia Autobild, Suomi 2/2008 Tyyliä ja tilaa - vertailussa kuusi bensiinikäyttöistä farmaria. "Skodassa on matkustajille mukavasti tilaa, ja tavaroita mahtuu mukaan runsaasti. Sehän

Lisätiedot

Ennenkokematon kestävyys, moderni muotoilu sekä enemmän ominaisuuksia. Mallistostamme löydät vaihtoehtoja aina keskikokoisista ja -hintaisista

Ennenkokematon kestävyys, moderni muotoilu sekä enemmän ominaisuuksia. Mallistostamme löydät vaihtoehtoja aina keskikokoisista ja -hintaisista Ennenkokematon kestävyys, moderni muotoilu sekä enemmän ominaisuuksia. Mallistostamme löydät vaihtoehtoja aina keskikokoisista ja -hintaisista poreammeista tilaviin kymmenen hengen altaisiin. Kaikkiin

Lisätiedot

Timo Yli-Salomäki AUTOILUN JA AUTOKAUPAN TULEVAISUUS

Timo Yli-Salomäki AUTOILUN JA AUTOKAUPAN TULEVAISUUS Timo Yli-Salomäki AUTOILUN JA AUTOKAUPAN TULEVAISUUS Timo Yli-Salomäki 50v Naimisissa, 2 lasta Asuu Helsingissä Koulutus: MBA Opiskellut Suomessa, Ranskassa ja UK:ssa Työtausta: Vuodesta 1989 autokaupassa

Lisätiedot

Perustettu 1962 Aulis Ripatin toimesta Yritys tällä hetkellä Lpr talousalueen vanhin yksityinen yhtäjaksoisesti toiminut autoliike Päämiehet:

Perustettu 1962 Aulis Ripatin toimesta Yritys tällä hetkellä Lpr talousalueen vanhin yksityinen yhtäjaksoisesti toiminut autoliike Päämiehet: Perustettu 1962 Aulis Ripatin toimesta Yritys tällä hetkellä Lpr talousalueen vanhin yksityinen yhtäjaksoisesti toiminut autoliike Päämiehet: Aro-Yhtymä Oy, Nissan Europe (valmistaja) ja Simetron Group

Lisätiedot

VUODEN 2017 EKOAUTON VALINTA

VUODEN 2017 EKOAUTON VALINTA Tekniikka elämää palvelemaan ry, marraskuu 2017 Vuoden ekoauto 2017 VUODEN 2017 EKOAUTON VALINTA 1. TAUSTA Kolmas TEPin toteuttama Suomen vuoden ekoauton valinta Yhteensä 22. valinta: jatkumo aiemmille

Lisätiedot

Osaava ostaja, Keskustellaan kuluttajuudesta

Osaava ostaja, Keskustellaan kuluttajuudesta Osaava ostaja, Keskustellaan kuluttajuudesta Viimeisin ostamani asia haaveet ja tarpeet hintavertailu rahat tuotetietous muuta Minä mainonnan keskellä 1 Ryhmätyö Näin ostopäätöksiini yritettiin vaikuttaa

Lisätiedot

Venemallisto. Luotettavaa vene- ja konekauppaa vuodesta Täyden palvelun myymälämme sijaitsee 4-tien varrella Heinolassa. Tervetuloa.

Venemallisto. Luotettavaa vene- ja konekauppaa vuodesta Täyden palvelun myymälämme sijaitsee 4-tien varrella Heinolassa. Tervetuloa. Venemallisto Kärkimerkit meiltä meiltä! Vuoden 2014 Silver jälleenmyyjä Luotettavaa vene- ja konekauppaa vuodesta 1973. Täyden palvelun myymälämme sijaitsee 4-tien varrella Heinolassa. Tervetuloa. Mökkimatkasi

Lisätiedot

M a l l i s to 2 0 1 4

M a l l i s to 2 0 1 4 Mallisto 2014 Tervetuloa Starcraft-maailmaan! Kun on kyse todellisesta legendasta Van maailmassa, on olemassa vain yksi auto, jonka kanssa suomalaiset ovat tottuneet toimimaan jo vuosikymmeniä - Starcraft.

Lisätiedot

NISSAN YRITYSMYYNTI. Jokaisen yrityksen on saatava pyöränsä pyörimään

NISSAN YRITYSMYYNTI. Jokaisen yrityksen on saatava pyöränsä pyörimään NISSAN YRITYSMYYNTI Jokaisen yrityksen on saatava pyöränsä pyörimään PYSÄKÖI BISNEKSESI PARHAALLE PAIKALLE Päätöksentekijänä tiedät, että jokaisella organisaatiolla on yksilölliset tarpeensa. Tämä pätee

Lisätiedot

The New Generation in Limetec Design

The New Generation in Limetec Design The New Generation in Limetec Design The New Generation in Limetec Design Limetecin uusi muotoilu - pelkistetyn linjakas ja moderni rakenne Limetec Next - uuden sukupolven muotoilu täysin tiiviillä sandwich-lattiarakenteella

Lisätiedot

Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita HYVÄÄ SYYTÄ VALITA PURMO SÄHKÖLÄMMITYS

Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita HYVÄÄ SYYTÄ VALITA PURMO SÄHKÖLÄMMITYS Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita 10 HYVÄÄ SYYTÄ VALITA PURMO SÄHKÖLÄMMITYS 1 1. TURVALLINEN Purmo sähkölämmittimet ovat suljetun rakenteensa ansiosta lapsi- ja paloturvallisia. Lämmittimien ja

Lisätiedot

Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua

Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua Nopeimmin koskaan myynyt Hyundai-malli Euroopassa saa lisää hienostuneisuutta sisälle ja ulos Parantunut voimansiirto

Lisätiedot

Pääjohtajan katsaus. Kesko Oyj:n yhtiökokous

Pääjohtajan katsaus. Kesko Oyj:n yhtiökokous Pääjohtajan katsaus Kesko Oyj:n yhtiökokous 11.4.2018 1 K-ryhmä tänään #1 Suomen suurin ja Pohjois-Euroopan 3. suurin vähittäiskauppias Vähittäismyynti lähes 13 mrd Henkilöstö 42 000 Maksetut ja tilitetyt

Lisätiedot

Scandia SC330 leikkauspöytä. Webshop. Menu. Sähköhydraulinen leikkauspöytä yleiskirurgiaan

Scandia SC330 leikkauspöytä. Webshop. Menu. Sähköhydraulinen leikkauspöytä yleiskirurgiaan Webshop Menu Terveydenhuolto» Leikkauspöydät» Scandia SC330 leikkauspöytä Scandia SC330 leikkauspöytä Sähköhydraulinen leikkauspöytä yleiskirurgiaan Scandia on nykyaikainen elektrohydraulinen leikkauspöytä,

Lisätiedot

Liite 6 Kesko Oyj:n varsinaisen yhtiökokouksen pöytäkirjaan 1/2018. Pääjohtajan katsaus. Kesko Oyj:n yhtiökokous

Liite 6 Kesko Oyj:n varsinaisen yhtiökokouksen pöytäkirjaan 1/2018. Pääjohtajan katsaus. Kesko Oyj:n yhtiökokous Pääjohtajan katsaus Kesko Oyj:n yhtiökokous 11.4.2018 1 K-ryhmä tänään #1 Suomen suurin ja Pohjois-Euroopan 3. suurin vähittäiskauppias Vähittäismyynti lähes 13 mrd Henkilöstö 42 000 Maksetut ja tilitetyt

Lisätiedot

Virheelliset takuuuskomukset pysyvät tiukassa

Virheelliset takuuuskomukset pysyvät tiukassa Virheelliset takuuuskomukset pysyvät tiukassa Suomalaisautoilijoiden käsityksiä autohuollon ja varaosien vaikutuksista auton takuuseen Tutkimusraportti 30.9.2015 Tulostiivistelmä Joka kolmas suomalaisautoilija

Lisätiedot

Suomalaiset verkkoasioimassa Tutkimus suomalaisten asiakaskokemuksista verkkokaupassa

Suomalaiset verkkoasioimassa Tutkimus suomalaisten asiakaskokemuksista verkkokaupassa Suomalaiset verkkoasioimassa Tutkimus suomalaisten asiakaskokemuksista verkkokaupassa Redera ja DiVia N=548 kuluttajaa, marraskuu 2011- tammikuu 2012 Joka toinen suomalainen asioi tänä jouluna verkkokaupoissa

Lisätiedot

ALD AUTOMOTIVE VMP Group Alina Hoivatiimi Oy / sopimusyrittäjät

ALD AUTOMOTIVE VMP Group Alina Hoivatiimi Oy / sopimusyrittäjät Juri Ruohola ALD AUTOMOTIVE VMP Group Alina Hoivatiimi Oy / sopimusyrittäjät 15.8.2013 ALD AUTOMOTIVE PERUSTIEDOT Toimintaa 37 maassa Autokanta yli 955 000 Huoltoleasingkokemusta Suomessa vuodesta 1979

Lisätiedot

Työvaatepalvelut Hyvää tyyliä Hyvää fiilistä Parasta työtä

Työvaatepalvelut Hyvää tyyliä Hyvää fiilistä Parasta työtä Työvaatepalvelut Hyvää tyyliä Hyvää fiilistä Parasta työtä TYÖVAATE- PALVELUMME pitää huolta Ihmisistä Turvallisuus on taitolaji. Työstä Paras suoja työllesi. Tyylistä Tyylipuhtaasti töihin. 2 Monta hyvää

Lisätiedot

Volvo Selekt on Volvo -liikkeiden standardi Volvo -vaihtoautoille.

Volvo Selekt on Volvo -liikkeiden standardi Volvo -vaihtoautoille. Volvo Selekt on Volvo -liikkeiden standardi Volvo -vaihtoautoille. Volvo Selekt -vaihtoautoiksi kelpuutetaan kaikkein parhaimmat, hinta-laatusuhteeltaan täydelliset ja luotettavat laatuyksilöt. Volvo Selekt

Lisätiedot

Ruokakaupan lippulaiva kohti eurooppalaista kärkeä Lauri Veijalainen, Stockmann & Arttu Laine, SOK

Ruokakaupan lippulaiva kohti eurooppalaista kärkeä Lauri Veijalainen, Stockmann & Arttu Laine, SOK Ruokakaupan lippulaiva kohti eurooppalaista kärkeä 30.6.2017 Lauri Veijalainen, Stockmann & Arttu Laine, SOK Stockmann Herkut Suomessa siirtyvät S-ryhmälle S-ryhmä ostaa Stockmann Herkkujen päivittäistavaraliiketoiminnan

Lisätiedot

Suuntamerkki. Tamlans ja VV-auto yhteisellä matkalla. Markkinoiden toimivin, ei me muuten näillä ajettaisi! Asko Häyrinen, Taksiblue Oy:

Suuntamerkki. Tamlans ja VV-auto yhteisellä matkalla. Markkinoiden toimivin, ei me muuten näillä ajettaisi! Asko Häyrinen, Taksiblue Oy: Suuntamerkki asiakaslehti 2/2011 2 Tamlans ja VV-auto yhteisellä matkalla 4 Uusi Crafter markkinoille kesällä 2011 6 Asko Häyrinen, Taksiblue Oy: Markkinoiden toimivin, ei me muuten näillä ajettaisi! Tamlans

Lisätiedot

Hyundai uutuudet Frankfurtin IAA 2017-autonäyttelyssä

Hyundai uutuudet Frankfurtin IAA 2017-autonäyttelyssä Hyundai lehdistötiedote 11.9.2017 Hyundai uutuudet Frankfurtin IAA 2017-autonäyttelyssä Hyundai on kasvattanut tämän vuoden aikana mallistoaan usealla uutuudella, joista moni esitellään yleisölle ensimmäistä

Lisätiedot

HINNASTO 1.6.2015 TALV IRENKAAT

HINNASTO 1.6.2015 TALV IRENKAAT HINNASTO 1.6.2015 TALV IRENKAAT 2 Nokian Renkaat Talvirenkaat, hinnasto 1.6.2015 HAKKAPELIITTA 8 Ennenkokematonta pitoa Vakaa ja tarkka ohjaustuntuma, luotettava talvipito Ympäristöystävällinen: pienempi

Lisätiedot

Spandeck. UpRight INSTANT Zip-Up. telinejärjestelmä. Täyttää korkealla tehtävästä työstä annetun direktiivin vaatimukset

Spandeck. UpRight INSTANT Zip-Up. telinejärjestelmä. Täyttää korkealla tehtävästä työstä annetun direktiivin vaatimukset Spandeck telinejärjestelmä Täyttää korkealla tehtävästä työstä annetun direktiivin vaatimukset UpRight INSTANT Zip-Up SPANDECK Spandeck on kevyt, alumiinista valmistettu kävelysilta, työtaso ja telinejärjestelmä,

Lisätiedot

Nokian Renkaat Hinnasto. Hinnasto 1.6.2013 Talvirenkaat

Nokian Renkaat Hinnasto. Hinnasto 1.6.2013 Talvirenkaat 1 Renkaat Hinnasto Hinnasto 1.6.2013 Talvirenkaat 2 Renkaat Talvirenkaat, hinnasto 1.6.2013 Koko Koodi alv 0 % alv 24 % Hakkapeliitta 8 Ennenkokematonta pitoa Vakaa ja tarkka ohjaustuntuma, luotettava

Lisätiedot

Turussa Scason Oy:n kehittämä ja valmistama XT-Turbine-nasta on suunniteltu Kumhon WI31-renkaalle. XT-Turbine-nasta on suurempi. Se lisää kulutuskestä

Turussa Scason Oy:n kehittämä ja valmistama XT-Turbine-nasta on suunniteltu Kumhon WI31-renkaalle. XT-Turbine-nasta on suurempi. Se lisää kulutuskestä KUMHO2017-18 TALVIRENGASOPAS henkilöauto SUV maastoauto pakettiauto Turussa Scason Oy:n kehittämä ja valmistama XT-Turbine-nasta on suunniteltu Kumhon WI31-renkaalle. XT-Turbine-nasta on suurempi. Se lisää

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE Goodyearin linja-autonrenkaat saatavilla Suomessa

LEHDISTÖTIEDOTE Goodyearin linja-autonrenkaat saatavilla Suomessa Yhteystiedot: Hindrek Pikk Commercial Marketing Manager Nordic +372 565 5880 hindrek_pikk@goodyear.com LEHDISTÖTIEDOTE Goodyearin linja-autonrenkaat saatavilla Suomessa Goodyearin uusimpien polttoainetehokkaiden

Lisätiedot

ENSIREKISTERÖINNIT Maaliskuu Taulu 15. Henkilöautot merkeittäin ja malleittain 1-03/2012

ENSIREKISTERÖINNIT Maaliskuu Taulu 15. Henkilöautot merkeittäin ja malleittain 1-03/2012 2.4.2012 ENSIREKISTERÖINNIT Maaliskuu 2012 Taulu 15. Henkilöautot merkeittäin ja malleittain 1-03/2012 ADRIA CORAL S 670SLL 2 ADRIA SPORT S 650 SF 2 ADRIA TWIN SL 2 ADRIA MATRIX SUPREME M 687 SL 3 ADRIA

Lisätiedot

RAHANARVOISTA SUORITUSKYKYÄ

RAHANARVOISTA SUORITUSKYKYÄ Hardox wear plate. product is made of genuine This sign confirms that this of SSAB. www.hardox.com Hardox is a registered trademark RAHANARVOISTA SUORITUSKYKYÄ Jos haluat teräsrakenteen, joka on sekä kova,

Lisätiedot

TUOTE- NUMERO HINTA TUOTE KUVA SPACE CAB DOUBLE CAB VANTEET. Aluvanne 7x16" X X S710 749. Aluvanne 7x17" X X S770-17 933 MATTOSARJAT

TUOTE- NUMERO HINTA TUOTE KUVA SPACE CAB DOUBLE CAB VANTEET. Aluvanne 7x16 X X S710 749. Aluvanne 7x17 X X S770-17 933 MATTOSARJAT VANTEET Aluvanne 7x16" S710 749 Aluvanne 7x17" S770-17 933 TALVIRENGASPAKETIT MATTOSARJAT Kysy tarjous jälleenmyyjätäsi Kumimattosarja eteen 5867605310 45 Kumimattosarja eteen ja taakse 5867605330 84 Tekstiilimattosarja

Lisätiedot

Työhön www.scan-cast.fi Työhön Toimistoon Työpaikalle Vuosien aikana on Scan-Cast Oy valmistanut ja kehittänyt tuoleja työhön ja työpaikkaympäristöön. Monipuolinen valikoima istumisen eri alueille, löytyy

Lisätiedot

Fuso Canter kuorma-auto on tehnyt edistyksellistä historiaa jo 50 vuotta Lehdistötiedote

Fuso Canter kuorma-auto on tehnyt edistyksellistä historiaa jo 50 vuotta Lehdistötiedote Fuso Canter kuorma-auto on tehnyt edistyksellistä historiaa jo 50 vuotta Lehdistötiedote 23.5.2013 Vuoden 1963 jälkeen, jolloin Canter esiteltiin, on sitä myyty 3,7 miljoonaa kappaletta. Canter kärkenään

Lisätiedot

Intohimouutiset TIEDOTUSLEHTI RENAULTIN RAKASTAJILLE Kevät 2017

Intohimouutiset TIEDOTUSLEHTI RENAULTIN RAKASTAJILLE Kevät 2017 Intohimouutiset TIEDOTUSLEHTI RENAULTIN RAKASTAJILLE Kevät 2017 Renault Clio R.S. Kevät tuo Suomeen jännittävän autouutuuden, kun meilläkin päästään nauttimaan uudesta Renault Clio R.S.-mallista. Renault

Lisätiedot

TEHDÄÄN YHDESSÄ HYVÄÄ TYÖTÄ!

TEHDÄÄN YHDESSÄ HYVÄÄ TYÖTÄ! TEHDÄÄN YHDESSÄ HYVÄÄ TYÖTÄ! VMP PÄHKINÄNKUORESSA Mikä VMP Group on? Olemme yksi Suomen suurimmista työnantajista ja rekrytoijista. Toimimme Suomen lisäksi Virossa, Ruotsissa, Espanjassa ja Romaniassa.

Lisätiedot

Asiakasedut. Aito Volvo huolto on enemmän kuin huolto. Transport- ja Protect-paketit nyt saatavilla. Edut voimassa 30.4.2015 asti.

Asiakasedut. Aito Volvo huolto on enemmän kuin huolto. Transport- ja Protect-paketit nyt saatavilla. Edut voimassa 30.4.2015 asti. Asiakasedut Tarjoukset Volvo -jälleenmyyjältäsi 1/2015 Aito Volvo huolto on enemmän kuin huolto Transport- ja Protect-paketit nyt saatavilla Edut voimassa 30.4.2015 asti. Valitse autollesi oikea huolto

Lisätiedot

1,770 mm* m 3* 4,157 mm

1,770 mm* m 3* 4,157 mm 1,770 mm* 2.3-2.6m 3* 4,157 mm 2.9-3.6 m 3* 1,828 mm* 1,844 mm* L1 4,418 mm L2 4,818 mm 6.0-8.3 m 3* H2 2,286-2,366 mm H1 1,925-2,000 mm L1 4418 mml1 4,973 mm L2 5,340 mm 9.5-15.1 m 3* H3 2,665-2,790 mm

Lisätiedot

X431-skanneri. Elekma Oy

X431-skanneri. Elekma Oy X431-skanneri Elekma Oy X431-esittely Laajenevassa ja monimutkaisessa autoteollisuuden tämänpäiväisissä elektroniikkajärjestelmissä täytyy olla aina yhden askeleen edellä koko ajan muuttuvaa teollisuutta.

Lisätiedot

WITRAKTOR & CATERPILLAR

WITRAKTOR & CATERPILLAR WITRAKTOR & CATERPILLAR Wihuri Oy Tekninen Kauppa / Witraktor Osa Wihuri-konsernia, kansainvälistä moniala-perhe-yritystä Caterpillar edustaja Suomessa vuodesta 1947 Toimialueena Suomi, Viro, Latvia ja

Lisätiedot

Ravintolatekstiilipalvelut. Tarjoile laadukas kokemus asiakkaalle

Ravintolatekstiilipalvelut. Tarjoile laadukas kokemus asiakkaalle Ravintolatekstiilipalvelut Tarjoile laadukas kokemus asiakkaalle Tekstiilipalvelujen vahva ja osaava ammattilainen Lindström on suomalainen perheyritys, joka perustettiin jo vuonna 1848. Jatkuvan ja pitkäjänteisen

Lisätiedot

Varavoimakoneiden huoltopalvelut

Varavoimakoneiden huoltopalvelut Varavoimakoneiden huoltopalvelut pidämme sen käynnissä! Huolettomuutta toimivalla huollolla Hienoinkaan auto ei säilytä käyttövarmuuttaan ilman säänöllistä, ammattitaitoisesti tehtyä huoltoa. Sama pätee

Lisätiedot

Ensirekisteröinnit 4/ AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT HUHTIKUU 2015

Ensirekisteröinnit 4/ AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT HUHTIKUU 2015 Ensirekisteröinnit 4/2015 4.5.2015 AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT HUHTIKUU 2015 Ajoneuvolajeittain Muutos Osuus Muutos 04/2015 04/2014 (%) (%) 1-04/2015 1-04/2014 (%) Henkilöautot yhteensä 9 633 9 317 3,4

Lisätiedot

Ryhmä 18-05 Tuotekoodi 1118-CUB

Ryhmä 18-05 Tuotekoodi 1118-CUB Ryhmä 18-05 Tuotekoodi 1118-CUB Helsinki 0615 One sensor for all Mikä on TPMS-sensori? Vuoden 2014 marraskuun 1. päivän jälkeen rekisteröidyissä uusissa henkilöautoissa tulee olla rengaspaineen varoitusmittausjärjestelmä,

Lisätiedot

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 135-7 ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia!

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 135-7 ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! ENTREPOT TRADE OY Vahvaa voimaa YUCHAI YC 135-7 Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI 7-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Hiljainen Taloudellinen Voimakas VAHVAA VOIMAA YC 135-7 Sivu 2 E N T R E P O T

Lisätiedot

Käyttöönottovuodet Vastapuol Uhrit Vah lkm Uhrit. Vah lkm. Aiheuttaja, Malli. uhrit / 100 vah. / 100 vah

Käyttöönottovuodet Vastapuol Uhrit Vah lkm Uhrit. Vah lkm. Aiheuttaja, Malli. uhrit / 100 vah. / 100 vah Vakuutusyhtiöiden vuosina 2015-2017 korvaamat liikennevahingot Automallit, joiden yhteenlaskettu vakuutuskanta (2015-2017) ollut vähintään 5000 vakuutusvuotta Uhreista laskettuja suhdelukuja ei ole esitetty,

Lisätiedot

Ihmisen tarpeisiin suunniteltu Toyota Prius on ajonautinto

Ihmisen tarpeisiin suunniteltu Toyota Prius on ajonautinto 1. Toyota Prius takuutiedot Ihmisen tarpeisiin suunniteltu Toyota Prius on ajonautinto Asiakkaat ovat aina olleet Toyotalle kaikkein tärkeimpiä. Toivottavasti Toyota Prius muodostuu tärkeäksi osaksi jokapäiväistä

Lisätiedot

Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori.

Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori. Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori. Torqeedo on veneilijän tulevaisuutta. Perämoottori, joka menestyy sitä paremmin, mitä tiukemmaksi ympäristömääräykset käyvät. Markkinoiden tehokkaimmat

Lisätiedot

ecome Markkinoiden kehittynein julkaisujärjestelmä

ecome Markkinoiden kehittynein julkaisujärjestelmä ecome Ecome Finland Oy Itämerenkatu 3 p. 020 7749 580 00180 Helsinki p. 020 7749 585 Suomi - Finland ecome@ecome.fi y. 2193874-3 www.ecome.fi Ecome-järjestelmä pähkinänkuoressa Ecome on suomalaisen yhtiön

Lisätiedot

DirektMedia 121 LoyaltyAwards 2012 tulokset

DirektMedia 121 LoyaltyAwards 2012 tulokset DirektMedia 121 LoyaltyAwards 2012 tulokset Loyalty Awards ohjelma 23.1.2013 Klo 9.00 Tervetuloa Juha Airaksinen, Bisnode Finland Oy Klo 9.10 Vuosi 2012 ja uskolliset asiakkaat Lauri Mähönen, DirektMedia121

Lisätiedot

BERGMANN ROLL-PACKER

BERGMANN ROLL-PACKER BERGMANN ROLL-PACKER Helppokäyttöiset Bergmann -astiapuristimet takaavat maksimaalisen jätteidenkäsittelykapasiteetin taloudellisesti ja ekologisesti. Ne sopivat kaikenkokoisille yrityksille ja taloyhtiöille.

Lisätiedot

METROAUTO PALVELEE Valtuutettu BMW huolto:

METROAUTO PALVELEE Valtuutettu BMW huolto: BMW www.bmw. Ajamisen iloa METROAUTO PALVELEE Valtuutettu BMW huolto: BMW HELSINKI, Tikkurila Aamuruskontie 10 BMW-huolto puh. 010 615 2710 Avoinna 7.00-18.00 tikkurila.huolto@metroauto.fi huippukunnossa

Lisätiedot

Honda-UUtUUdet 2011 Hondabikes.fi

Honda-UUtUUdet 2011 Hondabikes.fi Honda-UUtUUdet 2011 h o n da b i k e s.f i MALLI NPS50 Zoomer CBR125R CBR250R CBR1000RR Fireblade CBR600F CBF1000F CB1300SA ABS CB600F Hornet CB1000R VFR1200F NT700V Deauville ST1300A ABS Pan European

Lisätiedot

Scandia SC330 leikkauspöytä. Verkkokauppa. Menu. Sähköhydraulinen leikkauspöytä yleiskirurgiaan

Scandia SC330 leikkauspöytä. Verkkokauppa. Menu. Sähköhydraulinen leikkauspöytä yleiskirurgiaan Verkkokauppa Menu Terveydenhuolto» Leikkauspöydät» Scandia SC330 leikkauspöytä Scandia SC330 leikkauspöytä Sähköhydraulinen leikkauspöytä yleiskirurgiaan Scandia on nykyaikainen elektrohydraulinen leikkauspöytä,

Lisätiedot

Sisilisko Sähköskootterit

Sisilisko Sähköskootterit Sisilisko Sähköskootterit P u h t a a s t i s ä h k ö i n e n a j o n a u t i n t o. Ekologinen. CO2-päästöt 0 g / 100 km. Ei päästöjä. Ei melua. Ei katkua. Edullinen. Lataus tavallisesta pistorasiasta.

Lisätiedot

KESÄ- renkaat HINNASTO 1.3.2015

KESÄ- renkaat HINNASTO 1.3.2015 KESÄrenkaat HINNASTO 1.3.2015 2 Nokian Renkaat Kesärenkaat, hinnasto 1.3.2015 NOKIAN HAKKA BLACK viileää suorituskykyä nopeaan ajoon. Vakaa, tarkka ja hiljainen Täsmällinen ja helppo hallita myös ääritilanteissa

Lisätiedot