Tarjoajan edellytetään tutustuvan tarjottaviin alueisiin ennen tarjouksen jättämistä.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tarjoajan edellytetään tutustuvan tarjottaviin alueisiin ennen tarjouksen jättämistä."

Transkriptio

1 TARJOUSPYYNTÖ / TALVIKUNNOSSAPITOURAKAT JA LANAUS Ilmajoen kunnan tekninen osasto pyytää yksikköhintaista ( /yks, alv 0 %) tarjousta katujen, yksityisteiden, kiinteistöjen ja torin kunnossapitotöiden alueurakoinnista ajalle sekä optiona ajalle Alueurakointi sisältää aurauksen, hiekoituksen, höyläyksen, polanteen poiston, kevät- ja syyslanaukset. Aurauskeppien asennukset ja keräykset tulee sisältyä yksikköhintoihin) 1. Kohteet - Kadut, joita on kolmessa taajamassa yhteensä n. 90 km ja kevyenliikenteen väyliä n. 13 km. - Yksityistiet, joita on kunnan alueella yhteensä n. 166 km. - Kiinteistöjen piha-alueet, joita on yhteensä n. 50 kpl Tarjoajan edellytetään tutustuvan tarjottaviin alueisiin ennen tarjouksen jättämistä. Urakkarajaus (aluerajaukset liitekartalla): 1 a Ilmajoen ydinkeskusta (ei aurausta ja hiekoitusta) *) 1 b Ilmajoen keskustan kaavatiet (joen länsipuoli) 1 c Ilmajoen keskustan kaavatiet (joen itäpuoli) 2. Ahonkylä 3. Koskenkorva 4. Könni-Munakka 5. Pojanluoma-Renko 6. Huissi-Nopankylä (ei aurausta ja hiekoitusta) 6. a Laurosela-Huissi (ei aurausta ja hiekoitusta) 7. Kahrakuusi-Postitie 8. Kiinteistöt, keskusta 9 Kiinteistöt, Koskenkorva 10. Kiinteistöt, Ahonkylä 11. Muut kohteet Huom! Talvikunnossapidon ulkopuolella ovat seuraavat tiet/tieosuudet: - Koivukuja välillä Kahrakuusentien - Aavalantien - Knuuttilantien pelto-osuus välillä Tuomikyläntie Knuuttilantie 5 - Rahnastontie välillä Rahnastontie 47 Hyövällinkyläntie - Pysäkintie välillä Munakantie - Jokikyläntie - *) Ilmajoen kunta suorittaa aurausta omalla kalustolla alueilla 1a (Ilmajoen ydinkeskusta) ja aurausta sekä hiekoitusta alueella 6 (Laurosela-Huissi - Nopankylä). Alueille 1a ja 6 voi tarjota höyläystä, polanteen poistoa ja lanauksia. - Tilaaja asettaa aurauskepit syksyllä 2014, muutoin urakoitsija asettaa aurauskepit. Urakoitsijan on perehdyttävä aurauskeppien sijainteihin ja tarvittaessa huomauttava tilaajalle, mikäli niiden sijoituksessa on puutteita.

2 2. Laatuvaatimukset: Talvikunnossapito Päätoteuttajana toimivan pääurakoitsijan on itsenäisesti valvottava omaa ja mahdollisten aliurakoitsijoidensa työnsuoritusta Ilmajoen kunnan antamien talvihoidon kriteerien perusteella. Työhön on ryhdyttävä aina kun säätilassa on tapahtunut talvihoitoehtojen edellyttämä muutos sää- ja keliolosuhteissa. Talvihoitoehdot/ Auraus Auraukseen on ryhdyttävä, kun kadulle tai kiinteistön pihaan on satanut lunta keskimäärin 4 cm ja kunnan kunnossapidon piiriin kuuluvalle yksityistielle 6 cm tai liikennöitävyys on muutoin selvästi alentunut esim. kun kinostumat ulottuvat yli (ajo) kaistaleveyden tai kiinteistöllä on yli 15 cm korkeita kinostumia. Tarvittaessa myös tilaaja tai aluehälytyskeskus antaa aurausmääräyksen. Aurausjärjestyksen osalta ensimmäiseksi on aurattava pääliikenneväylät ja läpiajotiet, toiseksi kevyenliikenteenväylät ja kolmantena em. kaduista ja teistä erkaantuvat päättyvät sivukadut ja tiet. Toimenpideaika saa olla enintään 6 tuntia aurauksen aloituskynnyksen ylittävän ehdon täyttymisestä kuitenkin siten, että julkisten rakennusten ja niille johtavien ajoväylien ja kevyenliikenteenväylien osalta aurauksen tulee olla kertaalleen suoritettuna ennen klo Terveyskeskuksen piha-alueiden tulee olla aurattuna kertaalleen ennen klo Auraus on suoritettava siten, että vältetään lumen kasaantumista palteiksi suojateiden eteen, pysäköintialueille, katoksiin ja rakennusten sisäänkäyntien kohtiin, yms. kevyen liikenteen liittymäkohtiin. Palteet poistetaan urakoitsijan toimesta aurauksen yhteydessä. Risteysten näkemäalueille muodostuneet palteet voidaan poistaa myöhemmin, viimeistään ne on poistettava kun palteen korkeus estää näkyvyyden (=risteystä lähestyvä ajoneuvo tai jalankulkija). Talvihoitoehdot/ Liukkaudentorjunta Liukkaudentorjuntaan on ryhdyttävä aina kun säätilassa tapahtunut muutos aiheuttaa liukkauden tuntuvan lisääntymisen. Tällaisia tilanteita ovat mm. sään voimakas lauhtuminen, alijäähtynyt sade, kostean ajoradan jäätyminen (musta jää), ajoradalle/väylälle tai piha-alueelle valuneen veden jäätyminen ja joissain tapauksissa myös lumisade. Tarvittaessa myös tilaaja tai aluehälytyskeskus antaa hiekoitusmääräyksen.

3 Liukkauden torjunta tulee tehdä ennen arkivuorokauden (ma pe) liikenteen huipputunteja (klo 7 ja klo 16). Ajorata ja pihojen liikennealueet käsitellään yhtenevästi. Tarvittaessa vaarallisimmat paikat voidaan käsitellä ensin ja tämän jälkeen täydentää käsittely muun ajoradan/alueen osalta. Viikonloppuisin hiekoitus tulee toteuttaa 6 tunnin kuluessa aloituskynnyksen ylittävän ehdon täytyttyä. Liukkaudentorjunnan kannalta vaarallisimmiksi paikoiksi luetaan risteysalueet, suojateiden paikat, sillat, alikulut, mäet, pysäkit tms. vastaavat paikat, joissa yllättävä liukkaus todennäköisesti saattaa aiheuttaa vaaratilanteen. Hiekoitusjärjestyksen osalta ensimmäiseksi hiekoitetaan kevyenliikenteen väylät ja kiinteistöjen piha-alueet sekä liikennealueiden vaarallisimmat paikat. Viikonloppuisin hiekoitetaan vain niiden kiinteistöjen piha-alueet, joissa on pysyvää vakinaista toimintaa myös viikonloppuisin. Toiseksi hiekoitetaan pääliikenneväylät ja läpiajotiet, kolmanneksi em. erkaantuvat päättyvät sivukadut ja tiet. Liukkaudentorjunnassa käytetään ensisijaisesti hiekkaa ja sora- tai kalliomursketta. Tarvittaessa jään päälle satanut lumi on poistettava ennen liukkauden torjuntaa. Liukkaudentorjuntamateriaali on levitettävä tasaisesti käsiteltäville alueille. Ohjeellinen levitysmäärä yksityisteille on vähintään 0,5m3/tie-km, kaavateille 0,20m3/1000m2 ja kevytliikenneväylille sekä pihaalueille 0,3m3/1000m2. Käsittely tulee uusia tai täydentää tarpeen vaatiessa. Kiinteistöillä urakoitsija poistaa keväisin nurmialueille lumenaurausten yhteydessä mahdollisesti kertyneen murskeen/hiekan. Huomioitavaa Talvikunnossapitoon sisältyy myös tarvittavien aurauskeppien pystytys ja pois keräys urakka-alueelta. Tilaaja luovuttaa tarvittavat aurauskepit sopimuskauden alkaessa (n 40 kpl/km). Syksyllä 2014 tilaaja vastaa aurauskeppien asennuksesta. Talvikaudella urakoitsijan tulee itse huolehtia aurauskeppien asennuksesta ja tarvittaessa rikkoutuneiden merkkien korvaamisesta tai lisäyksestä. Kesäkunnossapito Kevät- ja syyslanausten ajankohdista on sovittava erikseen tilaajan kanssa. Syys- ja kevätlanausten lisäksi yksi lanauskerta on ajoitettava katujen- ja teiden suolauksen yhteyteen. Kunnossapitosoran yksityisteille ja kaduille hankkii ko. tienpitäjä (Ilmajoen kunta tai tiekunta). Katujen, alueiden ja teiden lakaisusta, pölyntorjunnasta ja kunnan omistamien maiden niitoista tehdään urakoitsijavalinta erillisten tarjousten perusteella.

4 Työturvallisuus Tarjouksen allekirjoittanut urakoitsija toimii alueurakan päätoteuttajana. Urakoitsijalla tulee olla käytössä laite (esim. Gps-paikannuslaite tai vastaava mobiilisovellus), jolla urakoitsijan ja mahdollisten aliurakoitsijoiden työsuoritukset (kohteet, ajankohdat ja toimenpiteet) voidaan todentaa jälkikäteen. Tiedot tulee olla tilaajan käytettävissä reaaliaikaisesti ja em. tiedot tulee toimittaa myös laskun liitteenä. Tilaaja hankkii tarvittaessa seurantaan tarvittavan ohjelmiston/palvelun. Sopimusehdot, optiot ja sanktiot Mikäli tilaaja valvontansa yhteydessä havaitsee urakoitsijan ylittäneen toimenpideajan kerran, annetaan urakoitsijalle huomautus ja toisesta ylityksestä 100 euron (+alv) sakkomaksu. Jatkuvista toimenpideajan ylityksistä ja vakavasta piittaamattomuudesta työn laadun ja työturvallisuuden suhteen tilaajalla on oikeus urakkasopimuksen purkuun sopimusehtojen mukaisesti. Urakkaehdot Jyse 2014-palvelut ehtojen mukaiset. Urakoitsijan kuljettajilla tulee olla vähintään tieturva 1 suoritettuna. Aliurakoitsijat on hyväksytettävä tilaajalla. Urakoitsijan tulee olla tilaajan käytettävissä myös mahdollisissa poikkeusolojen tehtävissä (esim. tulvat, myrskyt ja sähkökatkot, tms). Urakkahinta sidotaan maanrakennusalan konekustannusten kokonaisindeksiä. Vertailuindeksilukuina käytetään kesäkuun indeksilukua (6/2014=113,4) ja tarkistus tehdään kerran vuodessa lokakuun alusta lukien. Indeksin vaikutus laskutushintoihin tulee esittää laskun yhteydessä. Vuoden viimeisen laskutusjakson lasku tulee jättää seuraavan vuoden tammikuun 10. päivään mennessä, muussa tapauksessa tilaaja vähentää urakkasuorituksesta sanktiona 3 %. Laskutus -* Laskut tulee esittää sähköisinä laskuina päätoteuttajan kautta. Laskutus tulee tapahtua vähintään 3 kk välein (maksuaika 14 vrk), kuitenkin niin, että kunkin vuoden viimeisen jakson laskut tulee jättää tilaajalle viimeistään seuraavan vuoden tammikuun 10. päivään mennessä. Laskuihin tulee liittää työtapahtumien paikannustiedot, joista tulee ilmetä työn laatu, kohde ja ajankohta. Tarjouksen sisältö Tarjouksessa tulee mainita urakointialueet, jota/joita urakoitsija tarjoaa. Ellei rajausta erikseen mainita, urakoitsijan tarjous huomioidaan yleistarjouksena siten, että tarjousvertailussa urakoitsijalle huomioidaan enintään kaksi erillistä

5 kohdetta, jotka sijaitsevat samalla suunnalla ja siirtymän pituus alueelta toiselle on enintään 5 km. Lisäksi tarjouksessa tulee ilmetä seuraavat tiedot: kaluston ja varusteiden merkki, tyyppi, ikä vastuualueen yhdyshenkilö yhteystiedot (osoite, puhelimet, sähköpostiosoite.) kuljettajien nimet ja koulutus/kokemus, tieturvakortin (1 tai 2) voimassaoloaika selvitys lakisääteisten maksujen ja verojen suorittamisesta mahdolliset aliurakoitsijat, mikäli ne ovat jo tarjoushetkellä tiedossa. Hinta on annettava (alv 0 %) erikseen kaduille, kevytväylille ja yksityisteille. Yksikköhintaan tulee huomioida aurausviittojen asennus ja keräys. Auraus kadut kevyenliikenteenväylät yksityistiet Kiinteistöt /väylä-km Lumenpoistosta sovitaan tilaajan kanssa erikseen ja lumi ajetaan tilaajan osoittamaan paikkaan (Vakavuori, Alaanentie tai muu tilaajan osoittama kohde) Hiekoitus kadut kevyenliikenteenväylät yksityistiet Kiinteistöt Urakoitsija käyttäessä omaa hiekkaa hiekoituksessa: Kunnan hiekoitusmateriaali haetaan tilaajan osoittamasta kohteesta (Välimäki tai muu kohde Ilmajoen keskustassa). Tilauksesta suoritettava höyläys (tiehöylä) kadut, liikenteenväylät, yksityistiet, kiinteistöt Tilauksesta suoritettava polanteen poisto (alusterä) kadut, kevyenliikenteenväylät ja yksityistiet kiinteistöt Lanaus yksityistiet kadut ja kiinteistöt, ym. /väylä-km /tn /km /km

6 Tarjousten vertailu Urakoitsijaksi valitaan alueittain kokonaistaloudellisesti hinnaltaan halvin siten, että vertailussa aurauskertoja huomioidaan 10 kpl ja hiekoituskertoja 10kpl sekä lanauksia 4kpl. Urakoitsijan työkokemuksen kesto vastaavista kunnossapitourakoista ja referenssitiedot tulee liittää tarjoukseen, joista tarjoajalla tulee olla näyttöjä ja kokemusta useammalta vuodelta. Lisätietoja Tekn.joht. Paavo Perälä, puh tiemestari Kirsi Latvala, vt kiinteistörakennusmestari Tomi Perkiö Tarjouksen jättö Tarjous tulee olla perillä klo mennessä. Tarjous tulee postittaa osoitteeseen Ilmajoen kunta Tekninen osasto PL Ilmajoki tai sähköisesti osoitteeseen Kuoreen/ viestiin viite: Kunnossapitourakka Ilmajoki Paavo Perälä tekninen johtaja Kirsi Kalliokoski tiemestari LIITTEET 1-11 Urakka-alueet ja kiinteistöluettelo 2. Urakan ehdot:jyse 2014/Palvelut 3. Tarjouslomake

TARJOUSPYYNTÖ TALVIKUNNOSSAPITOTÖISTÄ JA LANAUKSISTA

TARJOUSPYYNTÖ TALVIKUNNOSSAPITOTÖISTÄ JA LANAUKSISTA Ilmajoen kunta Tekninen osasto PL 20, Ilkantie 17 60801 Ilmajoki TARJOUSPYYNTÖ TALVIKUNNOSSAPITOTÖISTÄ JA LANAUKSISTA 1. Hankintamenettely Pyydämme tarjoustanne katujen ja yksityisteiden kunnossapitotöiden

Lisätiedot

Talvikunnossapito KOKEMÄEN KAUPUNKI YHDYSKUNTAOSASTO KOKEMÄEN KAUPUNKI. Tehtäväkortti. Viimeksi päivitetty 10.8.2015

Talvikunnossapito KOKEMÄEN KAUPUNKI YHDYSKUNTAOSASTO KOKEMÄEN KAUPUNKI. Tehtäväkortti. Viimeksi päivitetty 10.8.2015 KOKEMÄEN KAUPUNKI YHDYSKUNTAOSASTO KOKEMÄEN KAUPUNKI Talvikunnossapito Tehtäväkortti Viimeksi päivitetty 10.8.2015 KOKEMÄEN KAUPUNKI YHDYSKUNTAOSASTO Tehtäväkortti Sisällysluettelo 1 Auraus... 1 1.1 Milloin

Lisätiedot

LIITE 2 TEHTÄVÄKORTTI LOIMAAN KAUPUNGIN TALVIKUNNOSSAPIDON ALUEURAKKA 2015-2019

LIITE 2 TEHTÄVÄKORTTI LOIMAAN KAUPUNGIN TALVIKUNNOSSAPIDON ALUEURAKKA 2015-2019 LIITE 2 TEHTÄVÄKORTTI LOIMAAN KAUPUNGIN TALVIKUNNOSSAPIDON ALUEURAKKA 2015-2019 8.6.2015 Sisällysluettelo 1 Auraus........................................... 3 1.1 Milloin työ on suoritettava...............................................

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TEIDEN JA ALUEIDEN TALVIKUNNOSSAPIDOSTA

TARJOUSPYYNTÖ TEIDEN JA ALUEIDEN TALVIKUNNOSSAPIDOSTA 1 (5) Tekninen osasto 06.08.2015 TARJOUSPYYNTÖ TEIDEN JA ALUEIDEN TALVIKUNNOSSAPIDOSTA pyytää tarjoustanne kunnan kaavateiden, kevyenliikenteen väylien, yleisten alueiden ja liikenteellisesti merkittävien

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNGIN KUNNOSSAPITOLUOKITUS

NOKIAN KAUPUNGIN KUNNOSSAPITOLUOKITUS NOKAN KAUPUNGN KUNNOSSAPTOLUOKTUS Sisällysohje 1. KATUJEN KUNNOSSAPTOLUOKTUS Yleistä Ajoradat Kevyenliikenteenväylät Pinnan tasaus ja polanteiden poisto ajoradoilla ja kevyenliikenteenväylillä Liite 1

Lisätiedot

Liite 4. Työkohtainen tarkennus. Raision talvihoidon alueurakka Raision kaupunki

Liite 4. Työkohtainen tarkennus. Raision talvihoidon alueurakka Raision kaupunki Liite Työkohtainen tarkennus Raision talvihoidon alueurakka 2019-2022 Raision kaupunki 23.5.2019 2 (6) Sisällys 0 Yleistä... 3 1 Talvihoito... 3 1.1. Lumen ja sohjon poisto sekä pinnan tasaus... 3 Talvihoitoluokat...

Lisätiedot

JUUAN KUNTA

JUUAN KUNTA Tekninen palvelualue Kuntatekniikan päällikkö Seppo Portimo TARJOUSPYYNTÖ/AURAUS JA LIUKKAUDEN TORJUNTA Juuan kunnan tekninen palvelualue pyytää tarjouksia (alv 0 %) ajalle syksy 2014 kevät 2017 Aurausalueen

Lisätiedot

LIIKENTEEN VÄYLIEN AURAUS 2013-2016 YKSITYISTEIDEN AURAUS 2013-2016 ROKUAN ASEMAKAAVATEIDEN

LIIKENTEEN VÄYLIEN AURAUS 2013-2016 YKSITYISTEIDEN AURAUS 2013-2016 ROKUAN ASEMAKAAVATEIDEN UTAJÄRVEN KUNTA Tekniset palvelut PL 18 91601 UTAJÄRVI 23.09.2013 ASEMAKAAVATEIDEN ja KEVYEN LIIKENTEEN VÄYLIEN AURAUS 2013-2016 YKSITYISTEIDEN AURAUS 2013-2016 ROKUAN ASEMAKAAVATEIDEN sekä STADIONIN JA

Lisätiedot

Parikkalan kunta Tekninen toimi Harjukuja Parikkala puh KATUJEN KUNNOSSAPITO LUOKITUS Talvihoito

Parikkalan kunta Tekninen toimi Harjukuja Parikkala puh KATUJEN KUNNOSSAPITO LUOKITUS Talvihoito Talvihoito 1 Katujen ja kevyenliikenteen väylien kunnossapitoluokitus Talvikunnossapito 1.0 Yleistä Parikkalan kunnan kadut on jaettu kolmeen eri kunnossapitoluokkaan. Kunnossapitoluokituksen avulla määritetään

Lisätiedot

Vaalan kunta. Vaalantie 14 91700 VAALA

Vaalan kunta. Vaalantie 14 91700 VAALA Vaalan kunta Tekniset palvelut Vaalantie 14 91700 VAALA Tarjouspyyntö Vaalan Palvelutalosäätiön, Vaalan Vanhustentaloyhdistys ry:n, Kiinteistö Oy Vaalahakan, As Oy Vaalan Uitonkartanon ja Kiinteistö Oy

Lisätiedot

Tarjouspyyntö TARJOUSPYYNTÖ KATUJEN JA KEVYENLIIKENTEEN VÄYLIEN TALVIHOIDOSTA SILKKIPERÄNTIEN, KESKUSTIEN JA JÄÄJOENTIEN OSALTA

Tarjouspyyntö TARJOUSPYYNTÖ KATUJEN JA KEVYENLIIKENTEEN VÄYLIEN TALVIHOIDOSTA SILKKIPERÄNTIEN, KESKUSTIEN JA JÄÄJOENTIEN OSALTA Tarjouspyyntö KINNULAN KUNTA 07.08.2015 Tekninen toimi TARJOUSPYYNTÖ KATUJEN JA KEVYENLIIKENTEEN VÄYLIEN TALVIHOIDOSTA SILKKIPERÄNTIEN, KESKUSTIEN JA JÄÄJOENTIEN OSALTA 1 Yleistä Kinnulan kunta pyytää

Lisätiedot

KATUJEN TALVIHOIDON LAATUVAATIMUKSET

KATUJEN TALVIHOIDON LAATUVAATIMUKSET KATUJEN TALVIHOIDON LAATUVAATIMUKSET 2(12) SISÄLLYSLUETTELO Auraus: ajoradat... 3 Auraus: jalkakäytävät, kevyen liikenteen väylät, laatukäytävät... 4 Sohjon poisto: ajoradat, kevyen liikenteen väylät...

Lisätiedot

AURAN KUNTA Kaavateiden ja piha-alueiden talvikunnossapito

AURAN KUNTA Kaavateiden ja piha-alueiden talvikunnossapito Tarjouspyyntö 1 (5) 8.9.2017 AURAN KUNTA Kaavateiden ja piha-alueiden talvikunnossapito 2017 2019 Tarjouspyyntö 1 Yleistä 2 Hankinnan kuvaus Auran kunta pyytää tarjoustanne kaavateiden ja piha-alueiden

Lisätiedot

Sopimusaika on talvikaudet 2014 2015, 2015 2016ja 2016 2017

Sopimusaika on talvikaudet 2014 2015, 2015 2016ja 2016 2017 Vaalan kunta Tekniset palvelut Vaalantie 14 91700 VAALA Tarjouspyyntö Kaavateiden, yksityisteiden ja kunnan omistamien kiinteistöjen piha-alueiden talvikunnossapito sekä sivukylien latujen ja luistelualueiden

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TALVIKUNNOSSAPITOTÖISTÄ

TARJOUSPYYNTÖ TALVIKUNNOSSAPITOTÖISTÄ Kiuruveden kaupunki Tekninen palvelukeskus 9.10.2013 TARJOUSPYYNTÖ TALVIKUNNOSSAPITOTÖISTÄ Tekninen palvelukeskus pyytää tarjouksia koneellisista talvikunnossapitotöistä seuraavasti: 1. KATUJEN JA VÄYLIEN

Lisätiedot

Tekninen palvelualue Kunnallistekniset palvelut 21.3.2011 TALVIKUNNOSSAPITO KEVYTLIIKENNEVÄYLILLÄ

Tekninen palvelualue Kunnallistekniset palvelut 21.3.2011 TALVIKUNNOSSAPITO KEVYTLIIKENNEVÄYLILLÄ Savonlinnan kaupunki TYÖOHJEITA Tekninen palvelualue Kunnallistekniset palvelut 21.3.2011 TALVIKUNNOSSAPITO KEVYTLIIKENNEVÄYLILLÄ YLEISTÄ Laki kadun ja eräiden alueiden kunnossa- ja puhtaanapidosta (547/2005)

Lisätiedot

Heinäveden kunta pyytää urakkatarjouksia kunnan kaavateiden, kevyenliikenteen väylien ja kirkonkylän kunnan kiinteistöjen talviaurauksesta.

Heinäveden kunta pyytää urakkatarjouksia kunnan kaavateiden, kevyenliikenteen väylien ja kirkonkylän kunnan kiinteistöjen talviaurauksesta. TARJOUSPYYNTÖ Heinäveden kunta pyytää urakkatarjouksia kunnan kaavateiden, kevyenliikenteen väylien ja kirkonkylän kunnan kiinteistöjen talviaurauksesta. Auraussopimus on kolmivuotinen ja tehdään ajalle

Lisätiedot

TALVIKUNNOSSAPITO KAUDELLE SYKSY 2015 KEVÄT 2016 + mahdollisuus yhden vuoden optioon

TALVIKUNNOSSAPITO KAUDELLE SYKSY 2015 KEVÄT 2016 + mahdollisuus yhden vuoden optioon LIITE YMP 26.05.2015 HYRYNSALMEN KUNTA Ympäristölautakunta PL 5 89401 HYRYNSALMI TARJOUSPYYNTÖASIAKIRJAT TALVIKUNNOSSAPITO KAUDELLE SYKSY 2015 KEVÄT 2016 + mahdollisuus yhden vuoden optioon Sisältää erilliset

Lisätiedot

Työhön ryhdytään, kun lumikerroksen paksuus on keskimäärin 6 cm. Aurataan laatustandardin alituttua pääsääntöisesti kp-luokka I jälkeen.

Työhön ryhdytään, kun lumikerroksen paksuus on keskimäärin 6 cm. Aurataan laatustandardin alituttua pääsääntöisesti kp-luokka I jälkeen. Talvihoito Auraus Työhön ryhdytään, kun kuivaa irtolunta on keskimäärin 4 cm. Aurataan mahdollisimman pian laatustandardin alituttua ja ennen vuorokauden liikenteen huipputunteja (klo 7 ja 16). Jatkuvan

Lisätiedot

Loimaan kaupunki Kauppa/ankalu 3 Puh. 0276 11 0 www. /oimaa.fi 9, 32201 LO/MM 32200 Loimaa Fax. 02 764 1141 elunimi. sukunimi@/oimaa.

Loimaan kaupunki Kauppa/ankalu 3 Puh. 0276 11 0 www. /oimaa.fi 9, 32201 LO/MM 32200 Loimaa Fax. 02 764 1141 elunimi. sukunimi@/oimaa. Loimaa;; PL /yvijlla tulevolsuudesto Loimaan kaupunki Kauppa/ankalu 3 Puh. 0276 11 0 www. /oimaa.fi 9, 32201 LO/MM 32200 Loimaa Fax. 02 764 1141 elunimi. sukunimi@/oimaa.fi TARJOUSPYVNTÖ 8.6.2015 Katu-

Lisätiedot

HEINÄVEDEN KUNNANHALLITUS Kermanrannantie HEINÄVESI AURAUSURAKKATARJOUSPYYNTÖ ALUEET. Kiinteistöt kartan 2 mukaisesti

HEINÄVEDEN KUNNANHALLITUS Kermanrannantie HEINÄVESI AURAUSURAKKATARJOUSPYYNTÖ ALUEET. Kiinteistöt kartan 2 mukaisesti HEINÄVEDEN KUNNANHALLITUS Kermanrannantie 7 79700 HEINÄVESI AURAUSURAKKATARJOUSPYYNTÖ 2017-2020 1. ALUEET Kaavatiet kartan 1 mukaisesti Kiinteistöt kartan 2 mukaisesti Lumen poisto ajettavaan kuntoon ennen

Lisätiedot

Kiinteistöjen talvikunnossapito

Kiinteistöjen talvikunnossapito Työkohtainen työselostus, Kiinteistöjen talvikunnossapito 2016 2017 1000 TALVIHOITO, KADUT, KEVYEN LIIKENTEEN VÄYLÄT, KIINTEISTÖT Talvihoidon tavoitteena on turvata liikenteen häiriötön sujuminen sekä

Lisätiedot

Oripään kunnan talvikunnossapito

Oripään kunnan talvikunnossapito ORIPÄÄN KUNTA Oripään kunnan talvikunnossapito 2018 2021 Tarjouspyyntö Sisällysluettelo 1 Yleistä... 2 2 Hankinnan kuvaus... 2 3 Vähimmäisvaatimukset... 2 4 Tarjous... 3 4.1 Tarjouksen antaminen... 3 4.2

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ Tekninen lautakunta 22.9.2015 TARJOUSPYYNTÖ KAAVATEIDEN TALVIKUNNOSSAPITO 2016 2017

TARJOUSPYYNTÖ Tekninen lautakunta 22.9.2015 TARJOUSPYYNTÖ KAAVATEIDEN TALVIKUNNOSSAPITO 2016 2017 TARJOUSPYYNTÖ Tekninen lautakunta 22.9.2015 TARJOUSPYYNTÖ KAAVATEIDEN TALVIKUNNOSSAPITO 2016 2017 Kärkölän kunta pyytää tarjouksia kaavateiden aurauksesta ja hiekoituksesta. Sopimuskausi on kaksi (2) talvikautta.

Lisätiedot

PIHA-ALUEIDEN TALVIHOIDON TEHTÄVÄKORTIT

PIHA-ALUEIDEN TALVIHOIDON TEHTÄVÄKORTIT LIITE 9/1 PIHA-ALUEIDEN TALVIHOIDON TEHTÄVÄKORTIT Talvihoito Pvm. Suorite Auraus piha-alueilla Sohjon poisto piha-alueilla Lumen lähisiirto ja läjitys Lumen kuormaus ja kuljetus Liukkaudentorjunta piha-alueilla

Lisätiedot

Väylät aurataan muiden väylien tultua auratuiksi. Ainoastaan arkipäivisin klo 7 ja 16 välillä, lukuun ottamatta erityisen vaikeita olosuhteita.

Väylät aurataan muiden väylien tultua auratuiksi. Ainoastaan arkipäivisin klo 7 ja 16 välillä, lukuun ottamatta erityisen vaikeita olosuhteita. 12.3.2015 HOITOTASON MÄÄRITTELY 2015 1/5 Lumen poisto Aloitetaan, kun lunta on Aloitetaan, kun lunta on kertynyt enintään 3 cm. kertynyt enintään 5 cm. Aurataan ennen asuntokatuja. Polanteen poisto Polanteet

Lisätiedot

Aurauksen käynnistysrajat:

Aurauksen käynnistysrajat: TYÖOHJEET AURAUS- JA HIEKOITUSURAKOITSIJALLE Urakoitsija vastaa alueellaan niistä velvoitteista, joita Laki kadun ja eräiden yleisten alueiden kunnossa- ja puhtaanapidosta (22.12.2009/1575) asettaa talvikunnossapidon

Lisätiedot

KATUJEN TALVIKUNNOSSAPIDON STANDARDIT

KATUJEN TALVIKUNNOSSAPIDON STANDARDIT KATUJEN TALVKUNNOSSAPDON STANDARDT AURAUS KAAVAKADULTA Työhön ryhdytään kun lumen paksuus kunnossapitoluokittain on taulukon 1 mukainen. Auraustyöt ajoitetaan taulukon 2 mukaisesti. Taulukko 1. Kadulla

Lisätiedot

AURAUS KEVYENLIIKENTEENVÄYLILLÄ

AURAUS KEVYENLIIKENTEENVÄYLILLÄ AURAUS KEVYENLKENTEENVÄYLLLÄ Milloin työ on suoritettava (1/2) Työhön ryhdytään kun lumen paksuus kunnossapitoluokittain on taulukon 1 mukainen. Auraustyöt ajoitetaan taulukon 2 mukaisesti. Taulukko 1.

Lisätiedot

Katujen ja yleisten alueiden hoitotyöt, sopimuskausi, loppuvuosi 2014 2017

Katujen ja yleisten alueiden hoitotyöt, sopimuskausi, loppuvuosi 2014 2017 KUORTANEEN KUNTA Arto Ojala arto.ojala@kuortane.fi 044 550 2545 9.10.2014 Tarjouspyyntö Katujen ja yleisten alueiden hoitotyöt, sopimuskausi, loppuvuosi 2014 2017 Kuortaneen kunnan vastuulla on kaavateiden

Lisätiedot

INARIN KUNTA 1 (3) Kunnossapito-ohjelmaan kuuluvat oheisten liitteiden mukaiset tiet ja alueet.

INARIN KUNTA 1 (3) Kunnossapito-ohjelmaan kuuluvat oheisten liitteiden mukaiset tiet ja alueet. INARIN KUNTA 1 (3) URAKKAOHJELMA TALVIKUNNOSSA PIDETTÄVÄT TIET JA ALUEET 2014 2017 1. Talvikunnossa pidettävät tiet ja alueet 2. Urakka-aika Kunnossapito-ohjelmaan kuuluvat oheisten liitteiden mukaiset

Lisätiedot

JÄMIJÄRVEN KUNTA Tekninen toimisto Peijarintie 5 A JÄMIJÄRVI

JÄMIJÄRVEN KUNTA Tekninen toimisto Peijarintie 5 A JÄMIJÄRVI TARJOUSPYYNTÖ KUNNAN HOITAMIEN YKSITYISTEIDEN AURAUKSESTA TARJOUSPYYNTÖ Jämijärven kunnan tekninen lautakunta pyytää tarjouksia kunnan hoitamien yksityisteiden aurauksesta ajanjaksolle 1.11.2018 30.5.2020.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TEIDEN JA ALUEIDEN TALVIKUNNOSSAPIDOSTA

TARJOUSPYYNTÖ TEIDEN JA ALUEIDEN TALVIKUNNOSSAPIDOSTA 26.08.2005 TARJOUSPYYNTÖ TEIDEN JA ALUEIDEN TALVIKUNNOSSAPIDOSTA Ristijärven kunnan Tie- ja kiinteistönhoitotoimi pyytää tarjousta teiden ja alueiden talvikunnossapidosta talvikaudelle 2005 2006. Talvikunnossapito

Lisätiedot

Sopimuskausi Liikennealueiden ja kiinteistöjen auraustyöt, sopimuskausi on talvikaudet syksy 2012-kevät 2015.

Sopimuskausi Liikennealueiden ja kiinteistöjen auraustyöt, sopimuskausi on talvikaudet syksy 2012-kevät 2015. Sivu 1 / 5 TARJOUSPYYNTÖ TALVIHOITOTÖIDEN HANKINTA Tilaaja Kouvolan kaupunki /Tekninen tuotanto Sopimuskausi Liikennealueiden ja kiinteistöjen auraustyöt, sopimuskausi on talvikaudet syksy 2012-kevät 2015.

Lisätiedot

Akaan kaupungin katujen ja pihojen talvikunnossapito MARKKINAVUOROPUHELU

Akaan kaupungin katujen ja pihojen talvikunnossapito MARKKINAVUOROPUHELU Tilaisuudessa esitettyihin dioihin on punaisella lisätty kommentit, muutospyynnöt ja keskustelua aiheuttaneet asiat. Akaan kaupungin katujen ja pihojen talvikunnossapito MARKKINAVUOROPUHELU 28.5.2019 AKAAN

Lisätiedot

Hämeenkyrön kunta/tekninen lautakunta Hollitie 7 39100 HÄMEENKYRÖ Maanrakennusmestari Antti Myllymaa, puh. 040-1331281

Hämeenkyrön kunta/tekninen lautakunta Hollitie 7 39100 HÄMEENKYRÖ Maanrakennusmestari Antti Myllymaa, puh. 040-1331281 Sivu 1 / 6 HÄMEENKYRÖN KUNTA/Tekninen lautakunta 16.6.2015 TARJOUSPYYNTÖ ASEMAKAAVAKATUJEN, YKSITYISTEIDEN JA KEVYEN LIIKENTEEN VÄYLIEN TALVIHOIDOSTA 1.10.2015 30.4.2018 TARJOUSPYYNTÖ Tilaaja Hankinnan

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA 8.9.2015 Tekninen lautakunta Ounastie 165 99400 ENONTEKIÖ TARJOUSPYYNTÖ

ENONTEKIÖN KUNTA 8.9.2015 Tekninen lautakunta Ounastie 165 99400 ENONTEKIÖ TARJOUSPYYNTÖ ENONTEKIÖN KUNTA 8.9.2015 Tekninen lautakunta Ounastie 165 99400 ENONTEKIÖ Lumityötarjous asiakirja 2015-2017 TARJOUSPYYNTÖ Enontekiön kunta pyytää tarjoustanne oheisissa liitteissä lueteltujen Enontekiön

Lisätiedot

Oulaisten kaupungin Tekninen keskus pyytää tarjoustanne kaupungin piha-alueiden auraamisesta (liite 2).

Oulaisten kaupungin Tekninen keskus pyytää tarjoustanne kaupungin piha-alueiden auraamisesta (liite 2). TARJOUSPYYNTÖ KIINTEISTÖJEN PIHA-ALUEIDEN AURAUS Oulaisten kaupungin pyytää tarjoustanne kaupungin piha-alueiden auraamisesta (liite 2). Tarjoushintaan ( /h) on sisällytettävä kaikki työhön liittyvät kone-

Lisätiedot

Kunnossapidon hoitosopimuksella kunnan hoidossa olevat yksityistiet, Kittilä

Kunnossapidon hoitosopimuksella kunnan hoidossa olevat yksityistiet, Kittilä Kunnossapidon hoitosopimuksella kunnan hoidossa olevat yksityistiet, Kittilä Arvoisa tiekunnan edustaja, Tiekunnan tienne kunnossapidon pääurakoitsija seuraavat viisi (5) vuotta on NCC ROADS Oy. Urakka-aika

Lisätiedot

1000 TALVIHOITO: KADUT, TORIT, AUKIOT, KEVYEN LIIKENTEEN VÄYLÄT, LINJA- AUTOPYSÄKIT, PYSÄKÖINTIALUEET Valmistelevat työt

1000 TALVIHOITO: KADUT, TORIT, AUKIOT, KEVYEN LIIKENTEEN VÄYLÄT, LINJA- AUTOPYSÄKIT, PYSÄKÖINTIALUEET Valmistelevat työt Sivu 1 JOKELAN ALUEURAKKA 2O13 2O17 Tuusulan Jokelan alueurakkaa 2013 2017 koskevaan urakkatarjouspyyntöönne viitaten tarjoudumme suorittamaan urakassa esiin tulevia kokonaishintaan kuuluvia tehtäviä hinnoin

Lisätiedot

KATUJEN TALVIHOIDON LAATUVAATIMUKSET

KATUJEN TALVIHOIDON LAATUVAATIMUKSET KATUJEN TALVIHOIDON LAATUVAATIMUKSET 2(12) SISÄLLYSLUETTELO Auraus: ajoradat... 3 Auraus: jalkakäytävät, pyörätiet, laatukäytävät... 4 Sohjon poisto: ajoradat, pyörätiet, jalkakäytävät... 6 Pinnan tasaus,

Lisätiedot

Hoidon ja ylläpidon yhteisalueurakka Ranua , erityispiirteet

Hoidon ja ylläpidon yhteisalueurakka Ranua , erityispiirteet Hoidon ja ylläpidon yhteisalueurakka Ranua 2016-2021, erityispiirteet Ranuan kunta Hoidettava tiestö pääasiassa Ranuan kirkonkylää. Lisäksi Ristijärvi- Penämö ja Simontaipaleentie yht. 27,5 km 1.03 Tiestön

Lisätiedot

TK1 AURAUS AJORADOILLA

TK1 AURAUS AJORADOILLA TK1 AURAUS AJORADOLLA MLLON TYÖ ON SUORTETTAVA Työhön ryhdytään kun lumen paksuus kunnossapitoluokittain on taulukon 1 mukainen. Auraustyöt ajoitetaan taulukon 2 mukaisesti. Taulukko 1. Kadulla tai tiellä

Lisätiedot

Auraus kevyenliikenteenväylillä

Auraus kevyenliikenteenväylillä Auraus kevyenliikenteenväylillä Työhön ryhdytään kun lumen paksuus kunnossapitoluokittain on taulukon 1 mukainen. Auraustyöt ajoitetaan taulukon 2 mukaisesti. Milloin työ on suoritettava Taulukko 1. Väylillä

Lisätiedot

ORIVEDEN KAUPUNGIN LIIKENNEALUEIDEN TALVIHOITO

ORIVEDEN KAUPUNGIN LIIKENNEALUEIDEN TALVIHOITO Talvihoidon tuotekortit ORIVEDEN KAUPUNGIN LIIKENNEALUEIDEN TALVIHOITO TALVIHOIDON TUOTEKORTIT Talvihoidon tuotekortit 1 (14) SISÄLLYSLUETTELO LIIKENNEALUEIDEN TALVIHOITO... 2 1. YLEISTÄ... 2 2. LUMEN

Lisätiedot

A LIIKENNEVÄYLÄT JA -ALUEET

A LIIKENNEVÄYLÄT JA -ALUEET 1 ( 65 ) JYVÄSKYLÄN ETELÄINEN ALUEURAKKA LIIKENNEVÄYLIEN SEKÄ PUISTOJEN HOIDON JA KUN- NOSSAPIDON TEHTÄVÄKORTIT SISÄLLYSLUETTELO A LIIKENNEVÄYLÄT JA -ALUEET MÄÄRITELMIÄ 3 AURAUS: KEVYEN LIIKENTEEN VÄYLÄT

Lisätiedot

JOKELAN ALUEURAKKA 2013 2017

JOKELAN ALUEURAKKA 2013 2017 Sivu 1 JOKELAN ALUEURAKKA 2013 2017 TEHTÄVÄLUETTELO JA TEHTÄVÄKOHTAISET TÄYDENNYKSET Sivu 2 Alueurakointi Yleinen tehtäväluettelo 2003 SISÄLLYSLUETTELO 1. YLEISTÄ 2. TEHTÄVÄLUETTELO 2.1 KOKONAISHINTAAN

Lisätiedot

YLIVIESKAN KAUPUNKI Kuntatekniikan yksikkö 26.5.2015

YLIVIESKAN KAUPUNKI Kuntatekniikan yksikkö 26.5.2015 TARJOUSPYYNTÖ KATUJEN JA MUIDEN YLEISTEN ALUEIDEN SEKÄ SOPIMUSYKSITYISTEIDEN TALVIKUNNOSSAPIDOSTA JA YLI 50 M PITKIEN TALOTEIDEN LUMENAURAUKSESTA TYÖN JA KALUSTON YKSILÖINTI Talvikunnossapitoon kuuluu

Lisätiedot

OIKAISUVAATIMUS KOSKIEN KAAVATEIDEN JA ALUEIDEN TALVIKUNNOSSAPIDON URAKKATARJOUKSIA

OIKAISUVAATIMUS KOSKIEN KAAVATEIDEN JA ALUEIDEN TALVIKUNNOSSAPIDON URAKKATARJOUKSIA Tekninen lautakunta 79 27.11.2008 Tekninen lautakunta 84 18.12.2008 Tekninen lautakunta 25 25.02.2009 OIKAISUVAATIMUS KOSKIEN KAAVATEIDEN JA ALUEIDEN TALVIKUNNOSSAPIDON URAKKATARJOUKSIA Tekltk 79 Konetyö

Lisätiedot

TALVIKUNNOSSAPITO TARJOUSPYYNTÖ 28.11.2012. Lapinjärven kunnan hallinnoimat asemakaavatiet ja piha-alueet sekä KOy Labyrintin hallinnoimat piha-alueet

TALVIKUNNOSSAPITO TARJOUSPYYNTÖ 28.11.2012. Lapinjärven kunnan hallinnoimat asemakaavatiet ja piha-alueet sekä KOy Labyrintin hallinnoimat piha-alueet TARJOUSPYYNTÖ 28.11.2012 TALVIKUNNOSSAPITO Kohdetiedot Lapinjärven kunnan hallinnoimat asemakaavatiet ja piha-alueet sekä KOy Labyrintin hallinnoimat piha-alueet Tilaaja Lapinjärven kunta Sisältö Tarjouspyyntö

Lisätiedot

TAPIOLAN ALUEURAKKA /19 KATUYLLÄPIDON TEHTÄVÄLUETTELO JA TEHTÄVÄKOHTAISET TÄYDENNYKSET. Alueurakointi Yleinen tehtäväluettelo 2003

TAPIOLAN ALUEURAKKA /19 KATUYLLÄPIDON TEHTÄVÄLUETTELO JA TEHTÄVÄKOHTAISET TÄYDENNYKSET. Alueurakointi Yleinen tehtäväluettelo 2003 Tapiolan alueurakka 2012-2017/19 1 (6) TAPIOLAN ALUEURAKKA 2012 2017/19 KATUYLLÄPIDON TEHTÄVÄLUETTELO JA TEHTÄVÄKOHTAISET TÄYDENNYKSET Alueurakointi Yleinen tehtäväluettelo 2003 SISÄLLYSLUETTELO 1. YLEISTÄ

Lisätiedot

AURAUS KEVYENLIIKENTEENVÄYLILLÄ

AURAUS KEVYENLIIKENTEENVÄYLILLÄ AURAUS KEVYENLKENTEENVÄYLLLÄ Yli-i 2014-15 Työhön ryhdytään kun lumen paksuus kunnossapitoluokittain on taulukon 1 mukainen. Auraustyöt ajoitetaan taulukon 2 mukaisesti. Milloin työ on suoritettava Taulukko

Lisätiedot

PERHON KUNNAN TALOYHTIÖIDEN PIHOJEN TALVIPUHTAANPITO 2015 2018 URAKKAOHJELMA. Laatija: Pasi Rannila

PERHON KUNNAN TALOYHTIÖIDEN PIHOJEN TALVIPUHTAANPITO 2015 2018 URAKKAOHJELMA. Laatija: Pasi Rannila PERHON KUNNAN TALOYHTIÖIDEN PIHOJEN TALVIPUHTAANPITO 2015 2018 URAKKAOHJELMA Laatija: Pasi Rannila SISÄLLYSLUETTELO 1. TIETOJA HANKKEESTA... 4 1.1 Tilaaja... 4 1.2 Tilaajan edustajat... 4 1.3 Talvihoitourakan

Lisätiedot

Liite 3 TURVALLISUUSASIAKIRJA. Raision talvihoidon alueurakka Raision kaupunki

Liite 3 TURVALLISUUSASIAKIRJA. Raision talvihoidon alueurakka Raision kaupunki Liite 3 TURVALLISUUSASIAKIRJA Raision talvihoidon alueurakka 2019 2022 23.5.2019 Raision kaupunki 2(7) TURVALLISUUSASIAKIRJA Sisällys 1. YLEISTÄ... 3 1.1 Turvallisuusasiakirjan tarkoitus... 3 1.2 Päätoteuttaja...

Lisätiedot

AURAUS KEVYENLIIKENTEENVÄYLILLÄ

AURAUS KEVYENLIIKENTEENVÄYLILLÄ AURAUS KEVYENLKENTEENVÄYLLLÄ Yli-i 2015-17 Työhön ryhdytään kun lumen paksuus kunnossapitoluokittain on taulukon 1 mukainen. Auraustyöt ajoitetaan taulukon 2 mukaisesti. Milloin työ on suoritettava Taulukko

Lisätiedot

Katujen kunnossapitoluokitus ja -tehtävät

Katujen kunnossapitoluokitus ja -tehtävät Katujen kunnossapitoluokitus ja -tehtävät Katujen kunnossapitoluokitus ja -tehtävät Raision yleisten alueiden kunnossapidosta vastaa Raision kaupungin Teknisen keskuksen Kunnallistekniset palvelut yksikkö.

Lisätiedot

KATUYLLÄPITO 1(12) KATUYLLÄPITO Yleinen tehtäväluettelo Espoon kaupunki Espoo Kaupunkitekniikkaliikelaitos

KATUYLLÄPITO 1(12) KATUYLLÄPITO Yleinen tehtäväluettelo Espoon kaupunki Espoo Kaupunkitekniikkaliikelaitos 1(12) KATUYLLÄPITO Alueurakointi 09.11.2012 2(12) SISÄLLYSLUETTELO 1. YLEISTÄ... 3 2. TEHTÄVÄN SUORITTAMINEN... 4 3. TYÖSELOSTUS... 4 4. LAATUVAATIMUKSET JA LAADUN TOTEAMINEN... 4 5. MÄÄRÄMITTAUSPERUSTEET...

Lisätiedot

LAATUTARJOUSLOMAKE / LAATUSUUNNITELMA KATUJEN TALVIHOIDON ALUEURAKKA 2017/ /2020

LAATUTARJOUSLOMAKE / LAATUSUUNNITELMA KATUJEN TALVIHOIDON ALUEURAKKA 2017/ /2020 LAPINLAHDEN KUNTA Tekninen osasto 22.6.2017 LAATUTARJOUSLOMAKE / LAATUSUUNNITELMA KATUJEN TALVIHOIDON ALUEURAKKA 2017/2018 2019/2020 URAKOITSIJA: Osoite,kotisivu Puhelin, sähköposti Telefax Asematie 4

Lisätiedot

Traktorikaivurit (KKT) - traktorisovitteiset kaivurit - traktorikaivurit KKT 04, KKT 05

Traktorikaivurit (KKT) - traktorisovitteiset kaivurit - traktorikaivurit KKT 04, KKT 05 TYÖKONETARJOUSPYYNTÖ Heinäveden kunnan tekninen toimisto pyytää tarjoustanne työkoneista tässä tarjouspyynnössä mainittujen ehtojen mukaisesti kaudelle 1.1.2015 31.12.2017. Tarjoushintojen on oltava voimassa

Lisätiedot

TK1 HAUKIPUDAS TALVI

TK1 HAUKIPUDAS TALVI TK1 MLLON TYÖ ON SUORTETTAVA Työhön ryhdytään kun lumen paksuus kunnossapitoluokittain on taulukon 1 mukainen. Auraustyöt ajoitetaan taulukon 2 mukaisesti. Taulukko 1. Kadulla tai tiellä hyväksyttävä lumen

Lisätiedot

Kokkolan Sataman väylien ja satama-altaiden monikeilaustyö

Kokkolan Sataman väylien ja satama-altaiden monikeilaustyö 1(5) TARJOUSPYYNTÖ Kokkolan Sataman väylien ja satama-altaiden monikeilaustyö Kokkolan Satama Oy pyytää tarjoustanne Kokkolan sataman väylien ja satama-altaiden monikeilaustyöstä. Työssä on noudatettava

Lisätiedot

14.11.2013. SOPIMUSKAUSI Sopimuskausi 1.1.2014 31.12.2014 + mahdollinen optio 1.1.2015 31.12.2016

14.11.2013. SOPIMUSKAUSI Sopimuskausi 1.1.2014 31.12.2014 + mahdollinen optio 1.1.2015 31.12.2016 Tekninen toimi 14.11.2013 ULKOALUEIDEN HOITO- JA KUNNOSSAPITOTYÖT TARJOUSPYYNTÖ Nivalan kaupungin tekninen toimi pyytää seuraavien ulkoalueiden hoito- ja kunnossapitopalveluista: Tori, Linja-autoasema,

Lisätiedot

Kausitarjous 1.1.2015 31.12 2015. Tarjoushintojen on oltava voimassa sitovasti 31.12.2015 asti.

Kausitarjous 1.1.2015 31.12 2015. Tarjoushintojen on oltava voimassa sitovasti 31.12.2015 asti. TARJOUSPYYNTÖ MAA-AINESTOIMITUKSISTA KULJETUKSINEEN Pyydämme tarjoustanne kuljetuksista 2015 2017 alla mainitun mukaisesti. Tarjous tule tehdä oheiselle lomakkeelle ja toimittaa suljetussa kuoressa varustettuna

Lisätiedot

Pyydämme tarjoustanne Joutsan kunnan katujen asfaltoinneista kaudelle 2015 oheisen tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

Pyydämme tarjoustanne Joutsan kunnan katujen asfaltoinneista kaudelle 2015 oheisen tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. 1/5 JOUTSAN KUNNAN KATUJEN ASFALTOINTI 2015 Pyydämme tarjoustanne Joutsan kunnan katujen asfaltoinneista kaudelle 2015 oheisen tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. 1. Hankintamenettely ja hankinnasta

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Kokkolan Sataman alueiden talvikunnossapitotyöt

TARJOUSPYYNTÖ. Kokkolan Sataman alueiden talvikunnossapitotyöt 21.11.2014 TARJOUSPYYNTÖ Kokkolan Sataman alueiden talvikunnossapitotyöt Liikelaitos Kokkolan Satama (1.1.2015 Kokkolan Satama Oy) pyytää tarjoustanne Kokkolan Sataman alueiden talvikunnossapitotöistä

Lisätiedot

POHJOIS-ESPOON ALUEURAKKA /20

POHJOIS-ESPOON ALUEURAKKA /20 1(5) POHJOIS-ESPOON ALUEURAKKA 2013-2018/20 KIINTEISTÖJEN PIHA-ALUEET 1. YLEISTÄ 2. TALVIHOITO Asianumero 834/02.08.00/2013 Tässä asiakirjassa esitetyt suoritusvelvollisuuteen liittyvät asiat koskevat

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ ÄÄNEKOSKEN JA SUOLAHDEN TAAJAMIEN KATUJEN JA PIHOJEN TALVIAURAUKSET V. 2012-2014

TARJOUSPYYNTÖ ÄÄNEKOSKEN JA SUOLAHDEN TAAJAMIEN KATUJEN JA PIHOJEN TALVIAURAUKSET V. 2012-2014 ÄÄNEKOSKEN JA SUOLAHDEN TAAJAMIEN KATUJEN JA PIHOJEN TALVIAURAUKSET V. 2012-2014 Päivämäärä 6.7.2012 ÄÄNEKOSKEN JA SUOLAHDEN TAAJAMIEN KATUJEN JA PIHOJEN TALVIAURAUKSET V. 2012-2014 Äänekosken kaupungin

Lisätiedot

Tarjouspyyntö, konetyöt sekä optio sopimuksen jatkamisesta vuosille

Tarjouspyyntö, konetyöt sekä optio sopimuksen jatkamisesta vuosille KUORTANEEN KUNTA Arto Ojala arto.ojala@kuortane.fi 044 550 2545 26.9.2017 Tarjouspyyntö, konetyöt 2018 2020 sekä optio sopimuksen jatkamisesta vuosille 2021-2022 Kuortaneen kunta rakentaa ja korjaa kiinteistöjänsä,

Lisätiedot

TK2 AURAUS AJORADOILLA

TK2 AURAUS AJORADOILLA TK2 AURAUS AJORADOLLA MLLON TYÖ ON SUORTETTAVA Työhön ryhdytään kun lumen paksuus kunnossapitoluokittain on taulukon 1 mukainen. Auraustyöt ajoitetaan taulukon 2 mukaisesti. Taulukko 1. Kadun tai tien

Lisätiedot

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Eurajoen kunnan koulutoimi pyytää tarjoustanne koululaiskuljetuksista lukuvuodelle 2015-2016. 1

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ

TARJOUSPYYNTÖ 1 TARJOUSPYYNTÖ 7.6.2019 Pyydämme tarjoustanne Sotkamon kunnan kaavakatujen, jalkakäytävien, kevyenliikenteen väylien, torien ja yleisten parkkipaikkojen aurauksesta, lumen lastauksesta ja ajosta, sekä

Lisätiedot

12.5.2015. Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä: info@mestar.fi

12.5.2015. Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä: info@mestar.fi TARJOUSPYYNTÖ Koulutus 1. Hankintayksikön perustiedot Yhteystiedot: Mestar Varikkokatu 2 70620 Kuopio www.mestar.fi Osoite, josta saa lisätietoja: Katso edellä hankintayksikön yhteystiedot Osoite, johon

Lisätiedot

6100 Talvihoito Sisällysluettelo:

6100 Talvihoito Sisällysluettelo: 1 6100 Talvihoito Sisällysluettelo: 6110 LUMEN POISTO JA LIUKKAUDEN TORJUNTA... 2 6112 Lumen ja sohjon poisto... 2 6114 Hiekoitus / mekaaninen liukkaudentorjunta... 6 6116 Polanteen poisto ja pinnan tasaus...

Lisätiedot

Image size: 7,94 cm x 25,4 cm. Talvikunnossapito 2013 Talven vaikeusaste ja saavutettu laatutaso

Image size: 7,94 cm x 25,4 cm. Talvikunnossapito 2013 Talven vaikeusaste ja saavutettu laatutaso Image size: 7,94 cm x 25,4 cm Talvikunnossapito 2013 Talven vaikeusaste ja saavutettu laatutaso TALVEN VAIKEUSASTE SÄÄOLOSUHTEIDEN PERUSTEELLA LUMEN AURAUS Kokonaislumimäärä 128 cm Lumisadepäiviä 44 kpl

Lisätiedot

KULJETUS- JA TYÖKONETARJOUSPYYNTÖ vuoden optio (2 + 1 v)

KULJETUS- JA TYÖKONETARJOUSPYYNTÖ vuoden optio (2 + 1 v) Tekniset palvelut Tarjouspyyntö 35/2017 Sivu 1/4 Heikinkuja 4 27.6.2017 Tarjoajille TARJOUSPYYNTÖ 35/2017 KULJETUS- JA TYÖKONETARJOUSPYYNTÖ 2017 2019 + 1 vuoden optio (2 + 1 v) Asia Mäntsälän kunnan tekniset

Lisätiedot

SOPIMUS(luonnos) KÄSIN ASENNETTAVAT PÄÄLLYSRAKENTEET.

SOPIMUS(luonnos) KÄSIN ASENNETTAVAT PÄÄLLYSRAKENTEET. SOPIMUS(luonnos) KÄSIN ASENNETTAVAT PÄÄLLYSRAKENTEET KÄSIN ASENNETTAVAT PÄÄLLYSRAKENTEET Hanke Nurmijärven kunnan Klaukkalan ja Lepsämän alueurakka 1.10.2017-30.9.2020. Urakkakohde Urakkakohteina Nurmijärven

Lisätiedot

Ylläpito. Talvihoito. Viheralueiden hoito. Liikennealueiden hoito. Perusomaisuus. Puhtaanapito. Kalusteiden ja varusteiden hoito.

Ylläpito. Talvihoito. Viheralueiden hoito. Liikennealueiden hoito. Perusomaisuus. Puhtaanapito. Kalusteiden ja varusteiden hoito. Talvihoito Viheralueiden hoito Liikennealueiden hoito Perusomaisuus Puhtaanapito Kalusteiden ja varusteiden hoito Rakenteiden hoito Kunnossapito Talvihoidon erillistuote Ylläpito Erillistuotteet Kunnossa-

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 33. Tekninen lautakunta 05.03.2012 Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 33. Tekninen lautakunta 05.03.2012 Sivu 1 / 1 Tekninen lautakunta 05.03.2012 Sivu 1 / 1 1168/10.03.01/2012 33 Katujen talvikunnossapito Espoossa Valmistelijat / lisätiedot: Esa Rauhala, puh. (09) 816 25174 etunimi.sukunimi@espoo.fi Päätösehdotus Kaupungininsinööri

Lisätiedot

TURVALLISUUSASIAKIRJA

TURVALLISUUSASIAKIRJA Laihian kunta URAKKAOHJELMAN 1.7.2014 1(6) TURVALLISUUSASIAKIRJA KATUJEN- JA KEVYENLIIKENTEENVÄYLIEN TALVI- JA KESÄHOITO Kokonaishintaurakka SISÄLLYSLUETTELO Laihian kunta URAKKAOHJELMAN 1.7.2014 2(6)

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TALVIKUNNOSSAPITOTÖISTÄ KUNNAN KAAVATEILLÄ JA KIINTEISTÖILLÄ. Hankintayksikkö on Hattulan kunta.

TARJOUSPYYNTÖ TALVIKUNNOSSAPITOTÖISTÄ KUNNAN KAAVATEILLÄ JA KIINTEISTÖILLÄ. Hankintayksikkö on Hattulan kunta. TARJOUSPYYNTÖ 1/12 TARJOUSPYYNTÖ TALVIKUNNOSSAPITOTÖISTÄ KUNNAN KAAVATEILLÄ JA KIINTEISTÖILLÄ Seutukeskus Oy Häme pyytää Hattulan kunnan toimeksiannosta tarjoustanne talvikunnossapitotöistä kunnan kaavateillä

Lisätiedot

AURAUS KEVYENLIIKENTEENVÄYLILLÄ

AURAUS KEVYENLIIKENTEENVÄYLILLÄ AURAUS KEVYENLKENTEENVÄYLLLÄ JäVä 2013-16 Työhön ryhdytään kun lumen paksuus kunnossapitoluokittain on taulukon 1 mukainen. Auraustyöt ajoitetaan taulukon 2 mukaisesti. Milloin työ on suoritettava Taulukko

Lisätiedot

Sopimuskausi käsittää aurauskauden Marraskuusta 2012 Huhtikuuhun 2013.

Sopimuskausi käsittää aurauskauden Marraskuusta 2012 Huhtikuuhun 2013. 1 TUUSULAN KUNTA Tekninen toimi Teiden kunnossapito KATUJEN JA YLEISTEN ALUEIDEN AURAUKSEN JA HIEKOITUKSEN YLEISET SOPIMUSEHDOT 1. Sopimusaika Sopimuskausi käsittää aurauskauden Marraskuusta 2012 Huhtikuuhun

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ PIHA-ALUEIDEN JA KATUJEN HIEKOITUSHIEKAN POISTOSTA

TARJOUSPYYNTÖ PIHA-ALUEIDEN JA KATUJEN HIEKOITUSHIEKAN POISTOSTA Pihtiputaan kunta Tekninen toimisto Keskustie 9 44800 PIHTIPUDAS 04.03.2019 Viite Ilmoitus Kotiseudun Sanomissa viikolla 10/2019 - TARJOUSPYYNTÖ PIHA-ALUEIDEN JA KATUJEN HIEKOITUSHIEKAN POISTOSTA Pihtiputaan

Lisätiedot

Talvihoito

Talvihoito TE- JA PHA-ALUEDEN HODON TEHTÄVÄKORTT Talvihoito Pvm. Suorite 27.06.2012 Auraus ajoradoilla ja piha-alueilla 27.06.2012 Auraus kevyen liikenteen väylillä 27.06.2012 Sohjon poisto ajoradoilla, kevyen liikenteen

Lisätiedot

1000 TALVIHOITO, KADUT, PIHAT, KENTÄT, PUISTOT

1000 TALVIHOITO, KADUT, PIHAT, KENTÄT, PUISTOT ALUEURAKOINTI 11(161) 1000 TALVIHOITO, KADUT, PIHAT, KENTÄT, PUISTOT Talvihoidon tavoitteena on turvata liikenteen häiriötön sujuminen sekä varmistaa yllätyksettömät ja turvalliset liikenne- ja kulkuolosuhteet.

Lisätiedot

Tarjouspyyntö, talvikunnossapito. Katujen ja yleisten alueiden talvikunnossapito, sopimuskausi, loppuvuosi ja optio vuosille

Tarjouspyyntö, talvikunnossapito. Katujen ja yleisten alueiden talvikunnossapito, sopimuskausi, loppuvuosi ja optio vuosille KUORTANEEN KUNTA Arto Ojala arto.ojala@kuortane.fi 044 550 2545 26.9.2017 Tarjouspyyntö, talvikunnossapito Katujen ja yleisten alueiden talvikunnossapito, sopimuskausi, loppuvuosi 2018 2020 ja optio vuosille

Lisätiedot

VIRKAMIEHENKADUN SANEERAUS VÄLILTÄ KOSKELANKATU - VIRTASALMENTIE

VIRKAMIEHENKADUN SANEERAUS VÄLILTÄ KOSKELANKATU - VIRTASALMENTIE 1/5 MÄNTTÄ - VILPPULAN KAUPUNKI TEKNINEN PALVELUKESKUS Seppälän puistotie 15 35800 Mänttä TARJOUSPYYNTÖ VIRKAMIEHENKADUN SANEERAUS VÄLILTÄ KOSKELANKATU - VIRTASALMENTIE 1 Tarjouspyynnön kohde Mänttä -

Lisätiedot

TALVITIEPÄIVÄT 2014 Jyväskylä. Kunnossapito ja talous

TALVITIEPÄIVÄT 2014 Jyväskylä. Kunnossapito ja talous TALVITIEPÄIVÄT 2014 Jyväskylä Kunnossapito ja talous Kuntasektorin kalustovaatimukset Katujen kunnossapito Asemakaava-alueella kadun kunnossapito kuuluu kunnalle (Laki katujen ja eräiden yleisten alueiden

Lisätiedot

AURAUS KEVYEN LIIKENTEEN VÄYLILLÄ

AURAUS KEVYEN LIIKENTEEN VÄYLILLÄ AURAUS KEVYEN LIIKENTEEN VÄYLILLÄ Milloin työ on suoritettava Työhön ryhdytään kun lumen paksuus kunnossapitoluokittain on taulukon 1 mukainen. Auraustyöt ajoitetaan taulukon 2 mukaisesti. Taulukko 1.

Lisätiedot

AURAUS KEVYENLIIKENTEENVÄYLILLÄ

AURAUS KEVYENLIIKENTEENVÄYLILLÄ AURAUS KEVYENLKENTEENVÄYLLLÄ Haukipudas pohjoinen talvihoito 2013-2015 Työhön ryhdytään kun lumen paksuus kunnossapitoluokittain on taulukon 1 mukainen. Auraustyöt ajoitetaan taulukon 2 mukaisesti. Milloin

Lisätiedot

Tarjous on toimitettava suljetussa kuoressa osoitteella: Mahdollisia lisätietoja antaa kuntatekniikkapäällikkö Jarmo Ojajärvi, puhelin 050 5950 565.

Tarjous on toimitettava suljetussa kuoressa osoitteella: Mahdollisia lisätietoja antaa kuntatekniikkapäällikkö Jarmo Ojajärvi, puhelin 050 5950 565. Tarjouspyyntö Tarjouspyynnön kohde Tarjouksen jättäminen Kurikan kaupungin tekninen osasto pyytää tuntihintatarjousta seuraavista maanrakennustyökoneista: - tela-alustainen kaivinkone kokoluokka < 10 tn

Lisätiedot

JALASJÄRVEN KUNTA PYYTÄÄ KIRJALLISTA TARJOUSTANNE KATUVALAISTUKSEN OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ JA OHJAUSLAITTEISTA KOKONAISTOIMITUKSENA

JALASJÄRVEN KUNTA PYYTÄÄ KIRJALLISTA TARJOUSTANNE KATUVALAISTUKSEN OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ JA OHJAUSLAITTEISTA KOKONAISTOIMITUKSENA Katuvalaistuksen ohjausjärjestelmä Tarjouspyyntö Sivu 1/5 JALASJÄRVEN KUNTA PYYTÄÄ KIRJALLISTA TARJOUSTANNE KATUVALAISTUKSEN OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ JA OHJAUSLAITTEISTA KOKONAISTOIMITUKSENA Hankittava kokonaisuus

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ HAUSJÄRVEN KUNNAN JA ERITYISESTI MONNIN KIINTEISTÖJEN JA YLEISTEN ALUEIDEN HOIDOSTA

TARJOUSPYYNTÖ HAUSJÄRVEN KUNNAN JA ERITYISESTI MONNIN KIINTEISTÖJEN JA YLEISTEN ALUEIDEN HOIDOSTA 10.10.2010 Sivu 1/5 Tilaaja: Keskustie 2-4 12100 Oitti Hanke: Monnin kiinteistöjen ja alueiden hoito TARJOUSPYYNTÖ HAUSJÄRVEN KUNNAN JA ERITYISESTI MONNIN KIINTEISTÖJEN JA YLEISTEN ALUEIDEN HOIDOSTA Kohdetiedot

Lisätiedot

Kosken Tl kunta, Härkätie 5, 31500 Koski Tl Yhteyshenkilö: Sanna Salo, email: sanna.salo@koski.fi

Kosken Tl kunta, Härkätie 5, 31500 Koski Tl Yhteyshenkilö: Sanna Salo, email: sanna.salo@koski.fi OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ KOULULAISKULJETUS Ostaja Kosken Tl kunta, Härkätie 5, 31500 Koski Tl Yhteyshenkilö: Sanna Salo, email: sanna.salo@koski.fi Sopimuskausi lukuvuosi 2015-2016 alkaen 21.9.2015

Lisätiedot

TALVIKUNNOSSAPIDON TYÖOHJELMA

TALVIKUNNOSSAPIDON TYÖOHJELMA Liite 3 SOTKAMON KUNTA: Asemakaava-alueet TALVIKUNNOSSAPIDON TYÖOHJELMA 1.1.2020 31.5.2023 1 SISÄLLYSLUETTELO 1 YLEISET TIEDOT... 4 1.1 Tilaaja... 4 1.2 Talvikunnossapidon kohde... 4 2 TYÖMUOTO... 4 2.1

Lisätiedot

Tekn.ltk 21.1.2014 ASIA NRO 7

Tekn.ltk 21.1.2014 ASIA NRO 7 LIIKENNEALUEIDEN YLLÄPIDON TUOTANTOSOPIMUS Sopimuksen kohde Tilaaja Tuottaja Asikkalan kunnan ylläpitämien liikennealueiden kunnossapito Asikkalan kunta, tekninen lautakunta Noudatettavat asiakirjat Sopimuskausi

Lisätiedot

OPUS Ylläpidon tuotteistus Turun pilotti OPUS hanke = Kuntien teknisen toimen palveluiden optimointi ja hallinta

OPUS Ylläpidon tuotteistus Turun pilotti OPUS hanke = Kuntien teknisen toimen palveluiden optimointi ja hallinta OPUS Ylläpidon tuotteistus Turun pilotti OPUS hanke = Kuntien teknisen toimen palveluiden optimointi ja hallinta 9.5. kehto, tampere 1 Turun rinnakkaishanke Luoda käytännössä kuntien infraomaisuuden ylläpitoon

Lisätiedot

AURAUS AJORADOILLA III. Taulukko 2. Töiden ajoittaminen III

AURAUS AJORADOILLA III. Taulukko 2. Töiden ajoittaminen III AURAUS AJORADOLLA Milloin työ on suoritettava Työhön ryhdytään kun lumen paksuus kunnossapitoluokittain on taulukon 1 mukainen. Auraustyöt ajoitetaan taulukon 2 mukaisesti. Taulukko 1. Kadulla tai tiellä

Lisätiedot

Dnro PIR/777/5202/2018 URAKKAOHJELMA. YKSITYISTEIDEN TALVIHOIDON ALUEURAKKA syksy 2018-kevät 2021

Dnro PIR/777/5202/2018 URAKKAOHJELMA. YKSITYISTEIDEN TALVIHOIDON ALUEURAKKA syksy 2018-kevät 2021 Dnro PIR/777/5202/2018 URAKKAOHJELMA YKSITYISTEIDEN TALVIHOIDON ALUEURAKKA syksy 2018-kevät 2021 2(8) URAKKAOHJELMA SISÄLLYSLUETTELO 1 TIETOJA HANKKEESTA... 3 1.1 Tilaaja... 3 1.2 Alueurakan kohde... 3

Lisätiedot

SÄHKÖTEKNISTEN TÖIDEN SUORITTAMINEN AIKAVELOITUSPERIAATTEELLA

SÄHKÖTEKNISTEN TÖIDEN SUORITTAMINEN AIKAVELOITUSPERIAATTEELLA SÄHKÖTEKNISTEN TÖIDEN SUORITTAMINEN AIKAVELOITUSPERIAATTEELLA Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä pyytää tarjoustanne tarvitsemiensa sähkötöiden suorittamisesta sekä tilaajan tai urakoitsijan

Lisätiedot